Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/fn/gazdasag/2024/04/19/nagy-marton-posta-bezaras-leepites-beszamolo/ "2023-ban 246 milliárd... (2024.04.19. 12:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.04.07. 08:43 Fabius

Orbán mennyire szívatja meg az MSZP-t?

Most, hogy a Kúria a szocialisták népszavazási kérdését engedte át, lépéskényszerbe kerültek Orbánék. A vasárnapi boltzáras kutyakomédiának nem az lesz a végkimenetele, hogy majd elmegyünk és szavazunk róla, az tuti. A bérplafon és a földárverés mellé került vasárnapról döntő kérdés az, ami akkora tömeget vihet el szavazni, amekkorától érvényes és eredményes lesz a referendum.

Ezt biztosan nem fogja a kormánypárt megvárni.

Úgyhogy a kérdés csak az, mennyire fogják a szocikat megszívatni? Ha én lennék Orbán akkor már ma reggel arra ébredt volna az ország, hogy egy habonyizált kifogást hangoztatva beterjesztem a boltzár eltörléséről szóló törvényjavaslatot. Minek húzni az időt, minek várni? Egyrészt Nyakóba belefagyna a még tegnap elkezdett körmondat, másrészt meg a Kúria csodája így három percig tartana három nap helyett. De Orbán ezt szemmel láthatóan másképp gondolja, lehet hagy pár nap felkészülési időt a kádéenpének, hogy semjénzsoltnak legyen elég ideje begyakorolni a tükör előtt: mink aztán mindég is a népakaratot meghallani szokjuk, és nagyon üdvözöljük esztet, amúgy vasárnapi misére úgy is lehet járni, hogy a misebort a teszkóban veszi a plébános úr aznap reggel hétkor.

De lehet még ennél is tovább fogja húzni.

Mert had kínlódjanak csak a szocik, gyűjtögessék össze a 200 ezer aláírást, dolgozzanak, kaparjanak, és mikor készen vannak elég bedobni, hogy okés apafejek, akkor inkább eltöröljük az egészet a picsába. Viktorék és a klientúra számára a földárverések megakasztása sokkal nagyobb érvágás lenne, mint a boltzár eltörlése. A KDNP világnézeti párt abban a szerencsés helyzetben, hogy képesek a Nagy Testvér által rájuk adott szemüvegen át bármilyen világnézetet magukénak vallani. Különösen, ha elmagyarázzák nekik, a városi kedveslakosságot sokkal jobban érdekli a bezárt C&A, mint, hogy egészen pontosan kié lett a szántó a felcsúti határban.

Szóval tippelj, nyájas olvasó, kommenteld ide szerinted meddig fogja kihúzni a vasárnapi boltzár?

240 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr578575366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hmmm néhány héten belül eltörlik a boltzárat. :)
Szerintem már az nem valószínű, hogy a kérdéseket összevonják, és egy szavazás legyen. Csak így lehet elérni, hogy egyik szavazáson se legyen meg a szükséges 50%-os részvétel.
HA .../ mondom HA ../ én lennék a "SOHANEMLENNÉKAZ "!!!!!!!!!!!!!!!! akkor:

- boltügyileg az egész kormánbykommunikációt kiadnám a kdMp-nek..nyüglődjenek a saját ß..arukban..:(((
Megvárják az aláírásgyűjtés végét.
Fassetuggya!
ezek inkább nem visszakoznak,mert azmilyenmár?!
Ha lesz szavazás és bukják,akkor meg a neten magyarázkodnak az idiótáik.
"A nagy hatalmú miniszterelnök egyetlen szavára az Országgyűlés Fidesz-frakció­jának minden tagja azonnal megszavazná a boltbezárásos rendelet visszavonását, az eddig csuklóztatott ellenzék pedig önként és dalolva támogatná a csodálatos döntést. Na jó, ha a vitát és meghátrálást nem tűrő, antidemokratikus önfejűséggel vádolt, a konokságáért az adóinkból minden pénzt feleslegesen feláldozni képes miniszterelnök a konkrét gyakorlati haszonnal járó gesztust meg tudná tenni, azon magunk is elcsodálkoznánk. De semmi sem lehetetlen."

nol.hu/belfold/orvosoltak-magyarorszag-bajat-elvettek-a-84-eves-neni-viragat-1609797
Lesz népszavazás, és mivel demokrácia van, Orbánék természetesen meghajlanak majd a magyar nép akarat elött, és ezzel begyűjtik még a fél pontot is.
Sztem ennyike.
Nem létezik, hogy szavazhatunk......

Olyan Isten nincs.......
lézerjani benyögi a -meghallottuk a nép szavát, és nyithat aki akar vasárnap, persze ha a tao-t felcsút alcsút döbröginek utalja a nertelen vállalkozó, mert ha nem jön a narancsmaffia ökle a nav és felügyeleti díjakat nyom a lázadókra. Tehát ma csütörtök, vagy jövőhét csütörtök lészen a nagy nap.
Szerintem teljesen mindegy, hogy lesz-e népszavazás vagy sem. Ha az mszp elég tökös csapat lenne, a 200000 aláírás többszörsét gyűjtenék össze a baloldaliak segítségével, és azt mind benyújtanák. Nem a szavazás megtartása itt a tét, hanem annak megmutatása, mennyire akarja vagy nem akarja a nép ezt a kormányt, és ezt a fideszt. Ez lehet egy próbaválasztás. Aki mer az nyer. Kérdés ki mer?
Félálomban reggel tv-t néztem, és a Lázár jobbik balkezét sikerült megtalálnom, aki előadta, hogy van jogi és van gazdasági offshor. Azóta is azon töröm a fejem, hogy milyen is lehet a fából vaskarika. Bár a közpénz köszpénzé válása sem volt kutya.

A műsorvezető rékérdezett, hogy mit szól az úniós pénzek kapcsán a túlszámlázásokhoz, és azt is megmagyarázta. Szerinte nem túlszámláztak, csak nem volt pénze ( értsd a szükséges önrésze ) a pályázónak, ezért azt az úniós támogatásból pótolták, és így már nem is volt túlszámlázva semmi. Nahát, hogy én milyen tudatlan vagyok/voltam. El is kapcsoltam onnan gyorsan,mert még okossá találok válni.
Eccer már befutottam ugyan ebbe a csőbe, ezárt nem is nézek többet reggel tv-t.:D
amúgy meg a jóédesanyukáját a sok faszparasz orbánimádó narancsdroidnak, ha én nem egy ilyen teszetosza udvari "ellenzék" lennék, akkor összefognám az oktatást, az egészségügyet és a többi baromságot amit ez a nemzetvesztő qrmány csinált, és ha már szavazás, akkor minél több legyen azon a lapon, ne csak a föld és a vasárnapi boltzár.

Tilos a gumikesztyű a SOTE bőrklinikáján

Pénzhiány miatt a kórház csak nejlonkesztyűt biztosít a dolgozóknak. Ez szó szerint ön- és közveszélyes az osztályon, ahol súlyosan fertőzött betegeket is kezelnek.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F07%2Fmegtiltottak_a_gumikesztyu_hasznalatat_a_sote_borklinikajan%2F
nahhhhhhhhhhhhhhhhh

10:35
Országos fekete ruhás tiltakozást hirdettek április 15-re

A résztvevőket arra biztatják, hogy aznap öltözzenek feketébe, illetve tűzzék ki az összefogás fekete-fehér szalagját, fejezzék ki ezzel, hogy együtt éreznek Sándor Máriával, illetve az "egészségügy áldozataival és mellőzöttjeivel".

hvg.hu/itthon/20160407_fekete_ruhas_tiltakozas_aprilis_15
Ne csak a vasárnapi nyitvatartással foglalkozzunk, mert a raeformok működnek és Magyarország különben is jobban teljesít.
index.hu/belfold/2016/04/07/megtiltottak_a_gumikesztyu_hasznalatat_a_sote_borklinikajan/

De ha eddig nem is voltunk terrorista célpontok, pártunk és kormányunk erről is gondoskodik.
index.hu/kulfold/2016/04/06/az_fbi_is_korozte_a_kormany_legujabb_arab_baratjat/
Agyhártyagyulladásban meghalt egy hathónapos kislány, akiről nem vett tudomást a hevesi egészségügy

Váradi Amandát súlyos állapotban vitték egyik rendelőből a másikba, de előbb nem fogadták, majd félrediagnosztizálták. Másnap meghalt.

444.hu/2016/04/07/agyhartyagyulladasban-meghalt-egy-hathonapos-kislany-akirol-nem-vett-tudomast-a-hevesi-egeszsegugy
csak a miheztartás végett:

Az ügyészség nem tud mit kezdeni azzal, hogy választási csalást követtek el Terézvárosban

Másfél éve volt Schmuck Andor szociáldemokratái fideszes ajánlások segítségével tudtak elindulni a választáson. Csalás tuti, hogy volt, de úgy tűnik, ennyiben is marad az ügyészség.

444.hu/2016/04/07/az-ugyeszseg-nem-tud-mit-kezdeni-azzal-hogy-valasztasi-csalast-kovettek-el-terezvarosban
Itt ki szívat kit? Mert valaki szív. DE!
Végre valaki helyre tette Gallónét. Aki pedig maga za érdi polgármester:

"Az egyik, hogy nem vagyok postás. A közel 70 ezres lélekszámú Érd Megyei Jogú Város sorozatban harmadszor megválasztott polgármestere vagyok.
A másik, hogy Galló Istvánné láthatóan nem ismeri az önkormányzati törvényt. Ez ugyanis nem írja elő és nem is teszi lehetővé a polgármesterek számára sztrájkok szervezését."

Teccenek érteni, mit NEM szabad Érd polgármesterének?
De nézzük mit SZABAD:

"Ezért azt kérem minden érdi pedagógustól, hogy ne vegyenek részt a sztrájkban, és azt javaslom annak, aki jelenleg tagja a pedagógusok szakszervezeteinek, hogy lépjenek ki,..."

Teccik érteni? Ő KÉRI. Őt meg ne kérje senki semmire, majd tudja ő az irányt.

magyaridok.hu/belfold/erd-polgarmestere-csattanos-valaszt-adott-gallo-istvannenak-563953/
Szerintem hoznak egy új boltzáras törvényt az összeszedett aláírások után, ami a teszkóra, és az osanra optimalizálnak. Vagyis cba nyithat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Na, akkor ez a nyilatkozat micsoda?

Halász János szerint a baloldal alkalmatlanságát mutatja, hogy „a hitelcsomag nélkül képtelenek lett volna az országot irányítani“, kifizetni a nyugdíjakat, a közszférában dolgozók fizetését, a szociális ellátásokat.
Több tízezer egészségügyi dolgozó – főként a részmunkaidőben, szerződéssel, nyugdíj mellett foglalkoztatott ápolók, mentő szakdolgozók - nem kapott időben bért. A NOL nem hivatalos forrásból úgy tudja: a decemberi bérek utalása sem lesz problémamentes.
.
A Jobbik is segít az MSZP-nek a népszavazási aláírásgyűjtésben

Valóságos ellenzéki nagykoalíció alakul a vasárnapi boltzár ellen.

444.hu/2016/04/07/a-jobbik-is-segit-az-mszp-nek-a-nepszavazasi-alairasgyujtesben
@dr. jenőke (jenőke): a fideszmaffia ugyanezt nem tudja kifizetni hitel nélkül, akkor logikusan ők sem alkalmasak az ország vezetésére, köszönjük a figyelmet :)
.
2010.06.04. Barroso gyakorlatilag azt közölte Orbánnal, nem tűri el az EU, ha nagyobb költségvetési hiányt hoz ki a Fidesz a hivatalos, az EU felé is vállalt célnál.
2008 őszén már kaptunk a 20 milliárd eurós nemzetközi mentőcsomag részeként 6,5 milliárd eurót Brüsszeltől. És Magyarország lenne az első, aki az EU elé tartaná markát ismét, másodszor is.
Még nem hívtunk le az EU által biztosított 6,5-ből 1 milliárd eurót a hitelcsomagból, ahhoz csak akkor férhetünk hozzá, ha a negyedéves felülvizsgálatok után Brüsszel elfogadja a beszámolónkat.

Utólag minden másképpen látszik?
Így érthető a manyup is, de mégsem értem.
Nem kell az mszp-t külön szívatni, zív az már rnesen, de legjobban az adófizetők szívnak. Mert az mszp sem tett semmit, pedig ő legalább szólhatott volna. Ha két szívás közt éppen ráérne.

"Megszüntetik az állami céget, amelyik lassan két éve nem csinál semmit"
index.hu/gazdasag/2016/04/07/mfb/

Mellesleg ez nem egy jó nagy hűtlen kezelés, kollektív formában? Miniszterelnököstöl együtt? Milyen felelős kormányzás ez?
öööööö, kell erre mondani bármit is?

MNB-alelnök: Rövid idő alatt sokkal értékesebb lesz az MKB. Szóval gyorsan eladtuk!

Meg kellett akadályozni, hogy az államé legyen a nyereség, ezért kellett találni az ismeretlen magánbefektetőket, hogy ők keressék degeszre magukat. Most már mindent értünk!

444.hu/2016/04/07/mnb-alelnok-rovid-ido-alatt-sokkal-ertekesebb-lesz-az-mkb-szoval-gyorsan-eladtuk

---

Miért lopnak ilyen hihetetlenül sokat?

Annyira sok mostanában a kormányzati lopás, hogy alig tudunk másról írni. De mi van, ha már nincs kit túllopni, és a napnál is világosabb lett, hogy vazallusi rendszert szült a kleptokrácia?

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F07%2Fmiert-lopnak-ilyen-hihetetlenul-sokat
.
Az FBI is kereste a szaúdi vállalkozót, akinek a Tiborczhoz köthető kastélyos cég eladta a Postabank-székházat
Szegről-végről még az al-Kaidához is van köze. Most a kormány üzletelget vele, palotákat adnak el neki.
Nos, ez a férfi vette meg Orbán Viktor vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető cégtől a József nádor téri volt Postabank-székházat.
A Heti Válasz szerint nem kizárt, hogy a szomszédos épületet, a Nemzetgazdasági Minisztériumét is neki adnák el, mivel a tárca a Várba költözik. A kormány szeretheti Pharaont, hisz a Magyar Nemzeti Kereskedőháznak már van egy közös élelmiszer-nagykereskedelemre szakosodott cége vele. Mellesleg az ő tulajdonában van már a seregélyesi Zichy-Hadik kastély is.

24.hu/belfold/2016/04/06/gyanus-arab-uzletembernek-adnak-el-magyar-palotakat/
.
@látjátok feleim szümtükkel:
A könyvelőmnek hasonló stílusban próbálnám megpróbálnám ezt a szart lekommunikálni... Nem, mégsem, mert olyan ostoba fa.znak nézne, mint én ezt a szerencsétlen fideszes népművészeti agyagedényt! Ilyenkor mindig ledöbbenek, milyen sötét egybitesek. Viszont van ezeknél még ostobább balfasz, aki erre bólogat is!
@dr. jenőke (jenőke):
Rágalom...
Az nem is úgy volt...
Mocskosusa...
Arab pénzváttótezsvérünk...
Félreértettétek...
Ki nem szarja le, pénzmosásra az is jó...

Választhatsz!
Palkovics lemondását követeli az antikorrupciós szóvivő

Iparszerű volt a pénzkifolyatás a felsőoktatásban az uniós forrásoknál- állítja Hadházy.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F07%2Fpalkovics_lemondasat_koveteli_az_antikorrupcios_szovivo%2F
Majdnem száz weboldal terjeszti az orosz propagandát Magyarországon

Épül a nagy orosz dezinformációs és álhírhálózat, csak tavaly 38 lájkvadász oldal indult.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F07%2Fkozel_negyven_oldal_tolja_oroszorszag_szekeret_magyarorszagon%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: De az usa meg kétszer annyit, Izraelben meg lelövik a merénylőket...
szerintem viktor megvárja, hogy mennyi idő alatt jön össz a 200k aláírás. neki az elég referendumnak. ha egy hét alatt megvan, akkor szinte azonnal törli/módosítja a törvényt. ha csak nyögvenyelősen jön össze, akkor meg leszarja.
nem meri megkockáztatni azt, hogy mondjuk tényleg elmenjen 4m ember és szavazzon róla, mert akkor az emberek hozzászoknak ahhoz, hogy úgy általában elmenjenek szavazni...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"lézerjani benyögi a -meghallottuk a nép szavát"

ha lézerjani tényleg meghallotta volna a nép szavát, akkor már csinált volna magának 40-50 kistestvért...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Azért van egy, nem is kicsi momentuma a kutyakomédiának. A nemzeti (fidesze?) választási irodánál csúnyán bebuktak egyesek. Először inkább az egész szemétdomb vezetőjének kéne lemondani. Utána meg azoknak akik a vén szatyor beadványát fogadták el.
Van még egy lehetőség. Ha nem mondanak le akkor ki kell őket rúgni. Képtelenek a feladatuk ellátására.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nyugodtan a Kossuth rádiót is oda lehet sorolni, főműsoridőben csak a migráncskérdést nyomatják.
De várj csak, ez nem az orbán rezsim propagandája is egyben? De hát azok is csak a ruszkipropagandát nyomatják. Csak nem így fizetik vissza a pénzt amit a ruszkik "kölcsönöztek" nekik a szűkös elmúlt8évben?
Ugyse tudja elvinni az ellenzék a szavazók 50%-t. Ezért érvénytelen lesz a szavazás.
@The real Donky: jahhh

Ezt mondta Habony Árpád a vagyonáról a NAV-nak

Ezek alapján Habony Árpád legfőbb bevétele baráti kölcsönökből volt, amelyeket Andy Vajna és Tombor András adtak neki.

444.hu/2016/04/07/ezt-mondta-habony-arpad-a-vagyonarol-a-nav-nak
szerintem a balhék miatt nem igazán tehetik meg hogy elkaszálják a népszavazást. Viszont az agyatlan bunkó hívőiket arra fogják buzdítani, hogy ne menjenek népszavazni, a többi nyomorék meg inkább meccset néz/megy a telekre/ "engemnemérdekelapolitikaakkorafaszagyerek vagyok hogy nem szavazok"/stb, és nem lesz meg az 50%.
@Tibi !:

Az NVB és az NVI vezetőjének lemondását követeli Nyakó

Az MSZP-s politikus egyrészt konkrét választ vár Lázár Jánostól, hogy tiszteletben tartják-e a Kúria döntését a népszavazás megtartásáról, mivel a Fidesz mindeddig nem reagált a tegnapi határozatra. Másrészt azt mondta, mindkét választási szervezet vezetőjének le kell mondania, mert törvénytelen eseményeket minősítettek törvényesnek.

hvg.hu/itthon/20160407_nyako_NVB_NVI_mondjon_le_kopaszbalhe_kuria_nepszavazas
Mát tegnap ezt mondtam.
Hogy valami marketingdumába bújtatott indokkal megsz*patják nyakóékat (újra), úgy hogy az egészből a fityisz fog jól kijönni! :D
-no comment-

Valamit továbbra is elhallgat a kormány kibertámadás ügyben

Részletes magyarázatot küldött megkeresésünkre a Belügyminisztérium a péntek-szombati kiberterror-támadás ügyében. A válasz szakmainak tűnik, de egy banánhéjon megint elcsúszott a magyarázat – a szakértők szerint egyszerűen nem merik megmondani az igazat.

hvg.hu/itthon/20160407_kibertamadas_hackerek_kormany_hu_belugyminiszterium_bakondi
.
Ez szól a fideszeseknek:
''''A miniszterelnök hangsúlyozta: "ma este minden magyar családnak jó oka van arra, hogy kinyisson egy jó üveg vörösbort és koccintson a haza egészségére, mert a tegnapi napon sikerült rendeznünk azt a régi adósságunkat, amelyet még az előző kormányok hoztak létre 2008-ban, amikor a gazdasági összeomlás elkerülése érdekében óriási hitelt vettek fel az IMF-től és az Európai Uniótól".''''

Én inkább maradok az egy üveg jó vörösbornál.
mit is mondtam indításnak? :D

Lázár János a kormányinfón máris bemutatta, milyen kampányt tervez indítani a Fidesz a vasárnapi boltzárról szóló népszavazás ügyében.

A kormány tiszteletben tartja a Kúria szerdai döntését, amellyel zöld utat adott az MSZP vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezésnek, és a kormány nem csak a Kúria döntését tartja tiszteletben, hanem a népszavazást is, úgyhogy hajrá, MSZP! - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón. (A kormányinfón elhangzottakat itt részletesen olvashatja.)

hvg.hu/itthon/20160407_lazar_janos_kormanyinfo_vasarnapi_boltzar
.
- Mikor fizettünk és kinek?
- Nem mindegy?

Az IMF-nek az utolsó, 2,1 milliárd eurós részletet 2013 augusztusában visszafizette az ország, vagyis mintegy két és fél éve kiszabadultunk az IMF "rabigája" alól. Ennek ellenére Orbán Viktor miniszterelnök után Lázár János is a tegnapi napot jelölte meg, mint ünnepelni való napot. A miniszter elismeri a nemzetközi szervezetek érdemeit is, mondván, 2008-ban az IMF és az Európai Unió mentette meg a hitellel a csődbe tartó Magyarországot.
.
@dr. jenőke (jenőke):
figyelj, szerintem még egyszer bedobják ezt, a választások előtt is, az egységsugarú birkák meg majd bólogatnak, hogy de, meg hogy hurrá...
ehhh, nem is írok semmit...

Vs: Orbán ősztől kampányüzemmódba akar kapcsolni

A miniszterelnök szeptemberig minden folyamatban lévő illetve konfliktusos ügyet le akar zárni, hogy utána kampányüzemmódba kapcsolhasson – ezt állították kormányzati források a Vs.hu-nak. A lap szerint a következő hónapokban, ha valóban rendezni akarnak mindent őszig, az egészségügyhöz már nem nyúlnak hozzá. Az oktatás, a közigazgatás és az energetikai szolgáltatások átalakítása férhet már csak bele.

hvg.hu/itthon/20160407_orban_osztol_kampanyuzemmodba_akar_kapcsolni
Ez még hiányzott: Autókereskedést nyit Mészáros Lőrinc

Mészáros M1 Autókereskedés néven új üzletbe fog Felcsút polgármestere – tudta meg a hvg.hu.

hvg.hu/kkv/20160407_Autokereskedest_nyit_Meszaros_Lorinc
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Akkor már azt is tudni, ki nyerheti a központi gk közbeszerzést.:D
@fireman4:

Gondolod lesz hozzá elég eszük, hogy leüssék a magas labdát?
@látjátok feleim szümtükkel: ááá, kizárt
kíváncsi vagyok, milyen típusra fog szakosodni

oldalról az első komment :D

Übü király • 4 perce

Nemzeti Autókereskedést?

Az összes állami autóvásárlás véletlenül rajta keresztül fog lezajlani...
@Secnir:
.
Mindig újat találnak ki. Vagyis azt hiszik, hogy új.
Most az jön, hogy ünnepeljük meg házi kerítésszaggatóval a választást, amit 2014-ben megnyertek.
Hátha azt is benyelik, úgy mint az IMF hitel-visszafizetést.

Ezeknek mindent beadhatsz, mert a reformok mű-ködnek beváltak, homályosítva a tisztánlátást. Jobban hangzik mint az, hogy szmog van.
@dr. jenőke (jenőke):

Hogyan is mondta egyisetenkirályunk?

"...AMELYET még az előző kormányok hoztak létre 2008-ban, amikor a GAZDASÁGI ÖSSZEOMLÁS ELKERÜLÉSE érdekében óriási hitelt vettek fel az IMF-től és az Európai Uniótól..." Még ehhez tegyük hozzá a gyengébben emlékezők, meg az akkor még gyerekkorúak kedvéért, hogy egy egész Európát-világot átfogó gazdasági válság miatt.
@dr. jenőke (jenőke):

Már többször mondták 2010. óta, hogy kifizettünk az IMF hitelt. Akkor most mivan? Vagy ez is olyan, mint a vérkert bazár átadása, jobb többször, mint egyszer?
Ma a kettes számú főfidesznyik sajtótájékoztatóján megkérdezték Himmlertől, mire készül a Fidesz boltbezárás ügyben. A főgenerális meg azt mondta: "kérdezzük csak meg az embereket!" Ez alapján úgy tűnik, Lázárék bíznak abban, hogy ha lesz népszavazást, akkor azt megnyerik. Mint ahogyan bármiről szavazunk, mindig a Fidesz nyer. De ezúttal talán kicsit elszámolják magukat!
Azért azt még tegyük hozzá, hogy a szocik ebből az IMF hitelből nem stadijonyokat építettek, meg nem szökőkutas tereket, meg kisvasutat, meg kormányzói palotát ( pont a fidesz támadása irányult arra, hogy ne építsenek kormányzati negyedet ).
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Amennyire Bakondi úr szakmai, annyira én is. Szerintem valaki nagy bögre kávét akart idnni, de közben megzavarták, ezért a bögrét letette, de sajnos rossz helyre. Miután a börge eldőlt, és a kávé kifolyot, egyből meg lettünk támadva.
@dr. jenőke (jenőke):

Akkor ki az igazmondó juhász a kifizetés dátumát illetően? Lázár, vagy az Orbán?
@látjátok feleim szümtükkel: Boktondi csak hozza az alapot, Határtalanul védi a Katasztrófát :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "...Habony Árpád legfőbb bevétele baráti kölcsönökből volt, amelyeket Andy Vajna és Tombor András adtak neki. ."

A sánta tehén rúgja meg! Nekem ( meg másnak ) miért nem tud ilyen barátunk lenni?
Amúgy meg a kölcsönt mibű teccett visszafizetni? Ha meg nem teccett, akkor az nem adóköteles jövedelem? Még ajándék formában is?
@Secnir:

"... egységsugarú birkák ... "

:)))))

Hálás köszönet ezért jelzős szerkezetért.
Engedélyt kérek a használatára, természetesen forrásmegjelöléssel.

Tényleg, most hol vannak?
@öregmatróz: Ki mondta, hogy szavazhatunk?
Mert addig még 1.viktor királyunk /kisbetűvel mint szegény nemecsek- bár neki volt gerince/ nem hagyta jóvá a budai várban a volt korona őrrel együtt, hová mennél szavazni?
Amerikában is lett színes bőrű elnök, ugyan nem király.
itt tartunk.....krétát az iskolába, kesztyűt a kórházba, már csak kormányt és szakértelmet kéne küldeni az ország vezetésébe

Gumikesztyűket küldtek a SOTE bőrklinikájának

dex.hu/x.php?id=inxcl_mindekozben&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fmindekozben%2Fposzt%2F2016%2F04%2F07%2Fgumikesztyu_csomag_adomany%2F&pos=inxcl_pp
@dr. jenőke (jenőke): "Szegről-végről még az al-Kaidához is van köze. Most a kormány üzletelget vele, palotákat adnak el neki.
Nos, ez a férfi vette meg Orbán Viktor vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető cégtől a József nádor téri volt Postabank-székházat."

Gondolom emiatt tartják Bakondi nertársat is tanácsadónak, hogy vigyázó szemeit a terrorveszélyen tartsa.
@látjátok feleim szümtükkel: mi is eztet gondoltuk itten a haverokkal végig, ha meg a kölcsönből visszafizetett kölcsön játszik, azt meg szabálytalan pénzügyi tevékenységnek hívjuk, azaz piramis játéknak...
Nem logikus. Egy népszavazási kezdeményezés talán legfontosabb célja a bázisépítés. Aki egyszer aláírt egy pártnak bármilyen hasonló okból, azt onnantól a párt hívének tekinti, szóróanyagokkal keresi meg, amikre ráadásul ráírhatja, hogy "egyszer már támogatásáról biztosított bennünket", és ez marhára nem hiányzik egy ellenérdekelt pártnak, jelen esetben a Fidesznek. Szerintem nem várják meg az aláírások összegyűlését, nagyon gyorsan vissza fogják vonni a boltzáras rendelkezést, mert így kisebb veszteséggel ússzák meg.
ezek egyre idiótábbak:

L. Simon László a felújított Várba vitetné a Szent Koronát

A többi koronázási jelvénnyel együtt.

444.hu/2016/04/07/l-simon-laszlo-a-varba-vitetne-a-szent-koronat

---

Lázár: Habony kölcsönei jól mutatják, hogy a kormánytól nem kap pénzt!!4

Újságírói kérdésre válaszolta Lázár János a csütörtöki Kormányinfón, hogy annak kell aggódnia, aki kölcsön adott Habony Árpádnak, nem a kormánynak.

444.hu/2016/04/07/lazar-habony-kolcsonei-jol-mutatjak-hogy-a-kormanytol-nem-kap-penzt4

---

igaz van kitől tanulni:

Putyin: A Panama-iratok a Nyugat támadása Oroszország ellen

A Kreml már "putyinofóbiát" emleget.

444.hu/2016/04/07/putyin-a-panama-iratok-a-nyugat-tamadasa-oroszorszag-ellen
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ááááá dehogy nincs itt semmi fóbia. :)

"A WikiLeaks portál szerint az offshore-botrányról kiszivárogtatott panamai dokumentumok Vlagyimir Putyin orosz elnököt támadó állításai egy olyan tényfeltáró médiaszervezettől erednek, amelyeket az amerikai állami USAID segélyszervezet és Soros György nagybefektető finanszírozott.

Az állítás a szintén bizalmas információk kiszivárogtatásairól ismert portál Twitter-oldalán jelent meg, forrásmegjelölés nélkül. A bejegyzés szerint az OCCRP áll a Putyin elleni támadások mögött, és ez a szervezet Oroszországot és az egykori Szovjetuniót is "célba veszi".

Az OCCRP az Organized Crime and Corruption Reporting Project nevű, főleg kelet-európai tényfeltáró újságírók által létrehozott szervezet nevének rövidítése.

A WikiLeaks Twitter-bejegyzése szerint az "amerikai" OCCRP hasznos munkára is képes, de teljesen aláássa feddhetetlenségét, hogy az amerikai kormány "közvetlenül finanszírozza" a panamai kiszivárogtatásokban Putyin ellen megfogalmazott támadásokat.

24.hu/kulfold/2016/04/06/jo-napot-kivanok-ebben-a-hirben-putyinrol-a-wikileaks-rol-es-soros-gyorgyrol-van-szo-erdemes-elolvasni/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
L (Lipót?) Simon Lászlót te hová vitetnéd?
A korona - hűlt - helyére a múzeumba?
Szerintem is lesz szavazás.

Érvénytelen lesz.
@Gábris szomszéd:

Van itt egy érdekes hír.
index.hu/belfold/2016/04/07/kozel_negyven_oldal_tolja_oroszorszag_szekeret_magyarorszagon/
----

Arról szól, hogy mennyi portál nyomatja sacc per kb ugyanazt a mantrát, mint az oroszok.

Az jutott eszembe hogy meg kéne nézni mely portálok, blogok löketik azt amit a Merkeli cenzúra, vagy pl amit Soros Gyuri cégei.

Aztán összehasonlítanénk a számosságát azzal, ami elvileg az oroszok érdekeit támogatják.

Gyanítom a ballib véleménydiktatúra számszerűsített arányával szembesülnénk.
.
A pártot választani tudók és megnevezni hajlandó szavazók között a Fidesz-KDNP 2016 márciusában 50 százalékon áll. A második legerősebb párt az MSZP 19 százalékkal, míg mögöttük a Jobbik 17 százalékkal a harmadik. Az előző hónaphoz képest a Demokratikus Koalíció 3 százalékot erősödött, így 7 százalékos a népszerűségük a pártot választani tudók között. Az LMP a mandátumszerzés küszöbén áll 4 százalékkal, míg az Együtt támogatottsága 2 százalékos.

www.origo.hu/itthon/20160407-varatlanul-nagyot-ugrott-gyurcsany-partja.html
.
.
Gyanítom ezzel a mondattal simán besültél.
''''Gyanítom a ballib véleménydiktatúra számszerűsített arányával szembesülnénk.''''

Egyáltalán gondoltál-e bármire is, amikor ezt leírtad?
Saját válladat megveregetted?
@dr. jenőke (jenőke): Simon lászló jól mutat pl. a Karifán... mint függődísz :D :D :D
Miért ne várná meg a népszavazást?
Egyrészt a félhülye indexeseken kívűl mindenki tudja, hogy a fidesz magasan nyerné a következő választást, és ebből is győztesen jöhet ki.
De ha mégis az igen-ek győznének a népszavazáson, az nem kötelező érvényű, szóval semmit nem bukik a dolgon.

Arra jó, hogy felmérhetik a támogatottságukat.
@wmiki: Nem értesz te semmit Havas John! :D :D :D
@Alajka Bal: tudom, tudom, csak a felsőbbrendű, értelmiségi demokrata dopeman szavazó index/444/nol olvasók értenek mindent a világon, mert ők a tévedhetetlen tudományban hisznek **

Csak az a baj, hogy nem magyarázzák el ezt a nagy tudást, az egyszerű embernek, aki meg elmegy szavazni :(
A csúti elmebeteg genetikailag NEM veszíthet egy népszavazáson !
A fidesznek is jól jön ez a népszavazás, mert a megfogyatkozott migránsok miatt az ö népszavazásukra sem menne el túl sok ember. Teljesen halott az a téma. Nem is beszéltem senkivel január óta róla. Ha összekötik az összeset talán meglesz a 4 millió résztvevö. Külön külön csak a boltzárnak van esélye talán, a migráns szavazás mára érdektelen lett és esélytelen, hogy érvényes legyen. Persze le lehet szállítani az érvényességi küszöböt 30%-ra mint a hollandoknál, de akkor mindenre és nem egyszeri alkalomra.
@Ballib cenzúrázók réme 9: De akkor a betelepítési kvóta elleni népszavazás is érvénytelen lesz. Ezért is próbálják majd összekötni a kettöt. Majd figyeld meg!
Szerintem mar ott elbukjak a libsi hazaarulok, hogy nem fogjak tudni osszegyujteni a 200 ezer alairast.
Mert lehet hogy sokaknak tetszene a vasarnapi nyitvatartas, de attol meg nem fogjak segiteni a tetves mocskos hazaarulo baloldalt.
Igazából, már csak azt kell eldönteni, hogy melyik a jobb taktika. Ha elmegy a nemzetioldal, és NEM-el szavaz a libbantakra, vagy ha senki nem megy oda, és akkor tuti nem lesz meg a 4 millió szavazat.
A népszavazás előtt egy-két nappal felrobbanatnak néhány peterdát, lángba borul Manyi néni éjjel-nappalija, esetleg Isten kegyelméből 3 félholtra vert albánra ráakasztanak egy-egy bombaövet, majd közlik, hogy terrorveszély miatt vészhelyzet van, kijárási tilalom, szóval nem lesz népszavazás.
Én valami ilyesmire szavazok.

A netes troll-hadseregük meg beindul és kommunikálják, hogy Soros tehet mindenről, meg Gyurcsány és különben is az MSZP-nek állt érdekében elhalasztani a népszavazást, mert kiderült, hogy vereséget szenvedtek volna.
@wmiki:

Mibajod van, miért kéne bármit elmagyarázni? Már úgy népszavzásügyileg.
Asse magyarázzák el a népnek, hogy az állampapír, meg a kincstárjegy az az állam felöl nézve hitel, legyen a papír vásárlója akár magyar, akár külföldi. Mert azt egyszer vissza is kell fizetni kamattal. Csak még arra nem jött rá a nép, ha nem vásárol ilyen papírt, akkor beszarik a halott, és jöhet az IMF. Így meg ha az állam az iylne pénzket is nyugdíjalapszerű pénznek tekinti, akkor még az is előfordulhat, hogy pát lehet neki inteni.
Teccik neke ez a téma, hogy ki szivárogtatott, és ki finanszírozta ( Wmiki figyelj, ez azt jelenti ki pénzelte ). Mert ugyé nem az a kérdés, hogy igaz-e ami kiszivárgott meg az se, hogy ja de büdös, és ki kéne mosni, hanem ki és miből. Meg kéne tán fordulni azon a döglött lovon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Újságírói kérdésre válaszolta Lázár János a csütörtöki Kormányinfón, hogy annak kell aggódnia, aki kölcsön adott Habony Árpádnak, nem a kormánynak."

Még szerencse, hogy Habonynak a barátai adnak kölcsön ( nem tudom miből fogja visszaadni, ha nincs semmiből jövedelme ),mert így mégsem ciki az, hogy a kormányfőnek és a kormány tagjainak tanácsokat osztogat. Hogyan is venné ki magát, ha egy munkanélküli, akinek még közmunka se jut, tenné ugyan ezt.:D
index.hu/sport/lemondott_kiss_laszlo_az_uszovalogatott_szovetsegi_kapitanya/

Kár volt korábban el nem fogadni azt a lemondást, és kár volt ragaszkodni a poszthoz.
index.hu/belfold/2016/04/07/habony_a_nav-nak_azt_mondta_vajna_es_tombor_kolcsoneibol_el/

Ehhez csak azt tenném hozzá, hogy csóró fiatal vállalkozó ismerősőm a külföldön napi 16 órás munkával keresett pénzéből indított vállalkozását a nav földbe döngölte, mert szerinte nem igaz, hogy a megkeresett pénzt nem élte fel, hanem azt tette be a vállakozásba több egymás utáni évben. Magyarul visszaforgatta.

Habony navtársnak a pénzfelélése erősen bizonyított ( lásd méregdrága tarsoly ), oszt még sem találtak nála eltitkolt jövedelmet, mint a kisvállalkozónál. :(

Pedig ugye aki csak felél, de nem gyarapít, az erősen kellene, hogy foggyon.
Én aztat nem tudhatom, hogy milyen manőverrel húzza ki Viktor ezt a méregfogat, én csak aztat tudom, hogy a nagy mozdulatlanságban már három porszem is megült a zalaptörvény gránittyán.
@duke.ekud: "Ha elmegy a nemzetioldal, és NEM-el szavaz a libbantakra, vagy ha senki nem megy oda, és akkor tuti nem lesz meg a 4 millió szavazat."

Majd ha visszaértél a Földre, azért ízlelgesd azt a gondolatot, miszerint a fideszes bázis fele is a csába kívánja a bolttilalmat (nem véletlenül köllött a nyaller csipát és a értelmiségi biztonságiakat aktivizálni).
Mert ugye egy dolog az ideológia, meg handabandában létező vallásosság, meg Viktor nézése és járása, de az élet még az ő kedvéért sem áll meg vasárnap, ráadásnak a Magyar Szigeten a szombati Kozel megmelegszik a sátorban; olykor eljön a pragmatizmus ideje is.
Viszont követelhetjük a bankok, szolgáltatók, rendelők, stb vasárnapi nyitvatartását is (oda sincs időm hétközben elmenni).
@inebhedj - szerintem:

vasárnap zárva van a bot', eladó örül szabadnapja van egy nap kötelezően otthon...de hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken nyitva a bazár melózni kell. szerinted hány hetente van két pihenő napja egyben szerencsétlennek? lehet csókolgatni a fityiszt meg a tömjén zsótit, és a vasárnapra járó emelt gázsi kiesését még elő se szedtem. miért előírás, hogy jobb oldalon nem használhatják a szurkolók az eszüket?
Június 21.
-KDNP-leg meg lásd: Apa zenél.
@batka manó:
.
"...a szurkolók az eszüket?"

Ez jó kérdés. A kátrány olyan anyag, amelynek szerepe van a tüdőrák kialakulásában.
Ezért, ha valaki szurkol, ez eltereli a figyelmét, ezért nem gondolkozik, csak szurkol ész nélkül.
értem én! csak nem nagyon! én olyan diktatúrában élek, ahol csak a húúúúúúúú de nagyon nagy ótópálya környéki kutak vannak nyitva vasár- és ünnepnapokon.
bót viszont egysenem! étterem az igen...

amikor utoljára láttam híper/mega/giga markectot háccsó szotyisztánban, akkor sem vasárnap, nem verekettek a helyekért, talán nem volt fizetésnap???
@inebhedj - szerintem: a szombat??? vagy az már nincsen?? mer az vót komenista szombat, oszt' a sok mszmp-és fidexben és "ellenzékben" zavarónak véli?
@dr. mesterseges szinezek: asztat nem tudom, hogy önként nem nyitnak ki, esetleg más okból, de a vérkapitalizmusban nem teszik meg!
Én az utolsó variációval élnék. És közben gyártatnék pár tanulmánytarról mennyire rossz lesz ez valakiknek.
Volt izraeli titkos ügynökök akarták kompromittálni Laura Codruta Kövesi román korrupcióellenes főügyészt, aki sikertelen megfélemlítési kísérletnek minősítette ezt – jelentette szerdán a bukaresti elektronikus média.

Kövesi szerdán nyilatkozott erről, miután a Rise Project oknyomozó portál megírta, a román bíróság letartóztatott két volt Moszad-ügynököt, az izraeli Black Cube magán nyomozóiroda alkalmazottait.
:o))))).......MOSZADOSOK VÉGEZNEK AKNAMUNKÁT A VOLT COCILISTA ORSZÁGOKBAN ??? :o)))))))))))......orientalista.hu...:O)))))))))
ja! megasztán ez népszavazás is pízbe fáj!

sok milliárd forintra rúg a kőccsége...

ha bukják a kezdeményezők, akkor lehet rájuk mutogatni, hogyaszongya: " teccik látni???!!! csak úgy tapsolgyák elfel faxságra píztet!!!"

ha meg "nyernek", akkor meg lehet jáccani: "hogykéremszépen itten példaszerű a demokrácija!"

csak aza problem, hogy mindketét esetet a mélyen lexart szavazópógár fizetheti!
jáccani is engedd...
@dr. mesterseges szinezek: Elhiszem, hogy a fideszesek egy jo resze nem ert egyet (en sem) a vasarnapi zarvatartassal, de miutan, mar most vilagossan ki van mondva az mszp reszerol, hogy ez kormanyellenes nepszavazas, ezert GARANTALT, HOGY NEM LESZ OLYAN FIDESZES AKI A SAJAT KORMANYA ELLEN SZAVAZNA !!!!!
Ahogy 2 millioan kimennek egy bekemenetre, garantalom, hogy ezek az emberek, ugyan ugy a kormany mellett fognak szavazni, AKARMI MI LESZ IS A KERDES !!!!!!!!!
@Ballib cenzúrázók réme 9: Nincs ebben semmi érdekes. Ennél sokkal több oldal tolja az amcsi propagandát.
@Gábris szomszéd: te minden selejttel ilyen jól el vagy?
@taga20: Persze mi mindig jóba voltunk. :)
@Gábris szomszéd: ügyes, de én meg pont rád tippeltem:)
@kvadrillio: Mert ugye a ruszkik érdeke volt a szír polgárháború és persze a menekült válság is.:)

"A Wikileaks pénteken hozta nyilvánosságra, hogy Hillary Clinton emailben a szíriai kormány megdöntését sürgette, hogy megerősítsék Izrael biztonságát és marginalizálják Iránt a Közel-Keleten. Clintonné az emailt 2012 júliusában küldte a Fehér Háznak. Clintonné hozzátette: „Az Asszad-kormány bukása szektáriánus háborút gerjeszthet a síita és szunnita muzulmánok között, ami – izraeli parancsnokok megítélése szerint – egyáltalában nem lenne rossz Izraelnek és nyugati szövetségeseiknek”

www.globalresearch.ca/hillary-clintons-emails-a-sunni-shiite-war-would-be-good-for-israel-and-the-west-senior-israeli-intelligence-official/5515306
@taga20: Álmomban sem gondoltam rá. :)
"Úgyhogy a kérdés csak az, mennyire fogják a szocikat megszívatni?" - remélem, nagyon.
Ezt a szart. Miért kell a vasárnapi boltzárasdi nyitvatartást, kormányellenes szavazásnak hírdetni. Soha nem lesz ebben az országban korrekt politizálás.
@Habony Árpád.:

Isten éltessen. Elvégre van túlvilág is.
Latom aktivaltak a kubatov gardat a narancsmaffianal, hogy hogy nem a penzlopasos posztoknal egy sem osztotta az eszt
@duke.ekud: "Ahogy 2 millioan kimennek egy bekemenetre, garantalom, hogy ezek az emberek, ugyan ugy a kormany mellett fognak szavazni, AKARMI MI LESZ IS A KERDES !!!!!!!!!"

Persze, csak az a baj, hogy a békement nagy része más irányba vette a sétát, és már nem akar többet békemenetelni, a másikra meg ne vegyél mérget. Saját táboron belül több a sértődött, mint a libsibolsikomcsi csapatban. Nekik egymással szemben nincs sok okuk sértődgetni.
Így szívatja híveit a kormány és hivatalai:

"Fejér megyében sok településen nem jutottak földhöz az állami földárveréseken olyan gazdák, akik ott helyben élnek, vettek viszont földet 50-100 kilométerre élő városiak, akik a kormány saját szabályai szerint részt sem vehettek volna az árveréseken. Az árverések eredményeinek elemzéséből azért az kiderül, hogy felcsútiak vették a legtöbb földet a megyében."

index.hu/gazdasag/2016/04/08/angyan_jelentes_foldarveres/
@Habony Árpád.:

Üdv a fedélzeten:(

'Libbsi egy bével,többi meg ékezettel vagy nyelvtantanárra is én adjak kölcsön vagy kérsz inkább a mikulástól 'kötchög:)

mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//improxy/NyugatWXGAPicture/35/02/350296_kormanyablak_gif.gif
@gazoló:

hejett: egy pével irandó, ugymint lipsi, viszont két té, mer multidő.
mer győsztek a hősök, a bátrak. a munkásoké a jövő.
@hacsaturján:

'aztanyelvtannácikurvéletbe:)

Te mondád!

"Munká''soké a jövő..??!!
@Gábris szomszéd:
Is. A ruszkiknak is tetszik, mivel a menekültválság gyengíti az EU-t.
Tulajdonképpen senkinek sem érdeke, hogy az a háború befejeződjön. Csak a szír civileknek, de őket meg ki nem sz*rja le?
Én szívok, ő szív, mi szívunk? De ki szívat?

"...2009 és 2013 között összesen több mint 50 millió kamatmentes magánhitelt kapott Andy Vajnától és Tombor Andrástól."

index.hu/belfold/2016/04/08/a_mediasimicskatlanitas_idejen_vizsgalata_habonyt_a_nav/

Ecceri vállalkozó a rokonától csak 5 millát kapott kölcsön, erre az Ildikó féle nav azt találta modnani, hogy a rokonnak ( 60 éves ember ) nem lehetett ennyi pénze. Magyarul eltitkolták az ismeretlen forrásból származó jövedelmet.

Talán az sem véletlen miért változott meg a becslés törvényi feltétele? Hehehe!
"...megszületett a terv egy új politikai napilap indítására, valamint a leendő Orbán-hű médiát összefogó Modern Media Group megalapítására.
A 140 milliós alaptőkéjű cég tulajdonosai 50-50 százalékban Habony Árpád és Győri Tibor lettek, a híradások szerint Habony 45 millió forintot tett bele."

Na, így kell takarékosan gucci táskában hordani a kölcsönt, még társaság alapítására is fussa belőle. De az is lehet, hogy közben megnőtt a táska, mint a pasaréti lakás?
Jogosan szívatták a 82 éves nénit, aki a maga termelte virág árusításából tarja el beteg családját. Szóval egy szavunk sem lehet, a virágot nem lehet eladni akkor amikor nyílik. Még öreg nénének sem. Szívjunk! Egy embertelen országban.
Mellesleg gondolom a közterület felügyelet aznap még nem teljesítette a tervet. Az ötéveset.

"A Bors megkereste a belváros-lipótvárosi közterület-felügyeletet is az ügyben, ahonnan azt a választ kapták, hogy az intézkedés jogos volt. Julika nénit közterületen folytatott jogosulatlan kereskedelmi tevékenység miatt büntették meg, és cáfolják, hogy sírt volna. Az idős asszony azonban azt mondja, valóban zokogott, annyira megijedt a nála két fejjel magasabb, erős testalkatú közteresektől."

index.hu/belfold/2016/04/08/narcisz_kozteres_buntetes_julika_neni/

Egyébként néhány csokor eladása alkalmi jelleggel mióta kereskedelmi tevékenység? Ha valaki tudja, írja már meg a közterületfelügyeletnek!
www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=198172

Szerintem az együtt feljelentése elsietett. Lehet Habonynak offshor cége, amiről még a közvélemény nem értesült, onnan lehet akár legálisan kigazdálkodott jövedelme is. A be nem fizetett adón túl azonban sokkal vezsélyesbb az, hogy ő a kormány háttérembere, a propaganda meghatározója, és ezen propaganda útján harcol a kormány az adócsalók, adókikerülők ellen. Harcol?????:O:O:O:O:O
@duke.ekud: mikor mennek ki 2 millióan békamenetre?
@látjátok feleim szümtükkel: áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

A szakképző iskolák téeszesítése: kényszerállamosítanák a magánintézményeket és a vagyontárgyaikat is

Miközben a kormányzat a közoktatásban állítólag éppen a totális központosítás enyhe lazításáról tárgyal, a szakképzésben éppen ellenkező folyamat zajlik: erővel számolják fel a magániskolákat, ráadásul úgy, hogy a magánalapítványok vagyonát elvennék a tulajdonosaiktól.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F08%2Fa-szakkepzo-iskolak-teeszesitese-kenyszerallamositanak-a-maganintezmenyeket-es-a-vagyontargyaikat-is
A Jobbikkal és az LMP-vel összejön a terrorhelyzetről szóló alkotmánymódosítás

Kósa Lajos jelentette be az összeborulást.

444.hu/2016/04/08/a-jobbikkal-es-az-lmp-vel-osszejon-a-terrorhelyzetrol-szolo-alkotmanymodositas
Lebontatták a rendőrökkel a szemeteszacskó sátrakat a déli határon

De a kerítést őrzők körülményeit nem javították.

444.hu/2016/04/08/lebontattak-a-rendorokkel-a-szemeteszacsko-satrakat-a-deli-hataron
Úgy fogalmazott [orbán]: azt szeretnék, ha vasárnap otthon lehetne mindenki, ők hívei a vasárnapi munkavégzés tilalmának, de a vasárnapi munkavégzés lehetőségétől sem akarnak megfosztani senkit.

A kiskereskedelem csak az első lépés volt, már egyeztetnek arról, hogyan lehetne más szektorokra kiterjeszteni a szabad vasárnap elvét – jelezte.

mondja meg már valaki, melyik szektorok jöhetnek még szóba? részemről csak az iparban folyamatos munkarendben működőket tudnám említeni.
hmmmm, én kérek elnézést:

Szó sincs arról, hogy az ellenzék beállt volna a terrorveszélyhelyzet mögé

Mi van, a Jobbik és az LMP támogatja a Fidesz veszélyes alkotmánymódosítását??? Valójában ezt csak Kósa Lajos és az MTI sugallja.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F08%2Fszo-sincs-arrol-hogy-az-ellenzek-beallt-volna-a-terrorveszelyhelyzet-moge
@taga20: mé'? nem te/ti fizetitek?? jáccóggynak csak, nem számít, pénz mint rosseb annyi van!
"„Abban kérünk partnerséget a településektől és a vállalkozásoktól, hogy mindenki végezze el a saját házi feladatát, és 2020-ra hozzuk olyan helyzetbe a magyar gazdaságot, hogy sokkal többen tudnak dolgozni, és a gazdasági növekedés nem a külső források beáramlásának, hanem a gazdaság belső teljesítményének függvénye” – fogalmazott az államtitkár."
mno.hu/gazdasag/csepreghy-bizonytalannak-latja-a-jovot-1336630

No akkor kezdje a saját maga szívatását a kormány, szívják fel magukat, és a sok közmunkásnak csináljanak valós munkahelyeket segítség nélkül. Minél előbb.
Ehhez abba is hagyhatnák a stadijony, kisvasút, szökőkutas köztér, múzeum és hasonló célú építkezést. Talán olyan építkezésbe kéne kezdeni, ami majd később termel és hasznot hoz, nem úgy mint pl. a stadijonyok.
"„Ma Magyarországon – az EU-ban nem példa nélküli módon – egy olyan ellenzékkel küzdünk nap mint nap, amelynek politikai eszköztárába beletartozik az is, hogy saját hazáját jelenti fel Brüsszelben”, az EU és Magyarország közötti viták nagy részének hátterében is ez áll, ami egyrészt erkölcstelen, másrészt komoly károkat okoz az országnak – szögezte le."

Gyorsan megnéztem, nem szakad-é a plafony. A 2/3-os, nagymellényes.:O
Jut eszembe, nagyon jól érzem magam, mert hála istennek sikeresen megalakult a megyében az ifjúsági kerekasztal.Teccik tunni, ez olyan, mint 50 éve volt az ifjúsági parlament, csak most demokratikuss.
Azt nem írták, hogy asztalőr van-é, pedig nagyon izgat ez a kérdés.
@látjátok feleim szümtükkel: Ez bájos. Most akarják elkezdeni... Mi a 'szt csináltak 6 éven keresztül?
Fletó ugyanezért 'szta le a saját embereit az ominózus beszédében, ami után lángba borult Budapest.
A néphit szerint mire megvénül az ember, elfogy belőle a tudat ( finomított változatban ). Itten úgy tűnik fordított a helyzet, ami nem rossz ( sőt nagyon jó ), de azért bajuszos nertárs és társai magukba, meg az elmúlt -minimum - 6 évben nézhetnének önkritika gyakorlása céljából.

nol.hu/belfold/kover-meg-kellene-tanulnunk-jobban-elfogadni-egymas-kulonbozosegeit-1610129
mert közszolgálat, ugye értitek:

"Az M4 Sporthoz kapcsolódó hír, hogy a sportcsatornán április 8-án, 15 órától jelentkezik először a Puskás Akadémia magazinműsora, amely havonta 26 percben foglalkozik majd a felcsúti klubbal."

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/kozvetites-megyei-bajnokik-hortival-az-m4-sporton-2494123
@látjátok feleim szümtükkel:
"„Ma Magyarországon – az EU-ban nem példa nélküli módon – egy olyan ellenzékkel küzdünk nap mint nap, amelynek politikai eszköztárába beletartozik az is, hogy saját hazáját jelenti fel Brüsszelben”,

Olyannyira nem példa nélküli, hogy lám, ő mit követelt 2006-ban az Európai Parlamentben: "Orbán: Európa ne nyújtson segítséget a "hazug és csaló" kormányoknak"

www.vg.hu/kozelet/orban-europa-ne-nyujtson-segitseget-a-hazug-es-csalo-kormanyoknak-146813
240 millióért adhat okos mérési tanácsot egy Fidesz-közeli vállalkozó és Tiborcz üzlettársa

Okos tanácsok lesznek azok, az egyszer biztos.

444.hu/2016/04/08/240-millioert-adhat-okos-meresi-tanacsot-egy-fidesz-kozeli-vallalkozo-es-tiborcz-uzlettarsa
Olvasgatom - nem csak itt - a híreket Kiss Lászlóról.
Úgy látom, sok itt a jogi doktor és jogi gyakorlattal.
Senki nem foglalkozik az elhunyt áldozattal?
Miért nem?
Nincs ennek az egész hadjáratnak személyi jogot sértő, az elhunyt áldozatot rossz színben feltüntető része?
És kinek volt érdeke elindítani ezt az egész rosszízű ügyet? Itt kéne keresni az igazságot, nem máshol.
.
Gyurcsány Ferenc megtalálta azt a 82 éves virágárus nénit, akitől két napja egy közterület-felügyelő és egy biztonsági őr elkobozta a nárciszait.
Gyurcsány virágot vett a nénitől, akit a hatalom emberei megaláztak (fotóval!)

propeller.hu/images/cikk/2016_04/gyurcsny_neni.jpg
.
Ne hagyjunk kétséget. A NAV is megtalálja. Bevétel eltitkolása, ezzel együtt adóeltitkolás, és adóbírság, késedelmi pótlékkal.

Kérdés: mi lett az elkobzott virágok sorsa? Kinek a lakását díszíti, illetve melyik helyőrség valamelyik szobáját? Illetve: van-e nagyanyja anyja az elkobzóknak, és azok milyen anyagi körülmények között élnek?
Valamint: Tudják-e. minek a jelképe a kakastoll?
.
Schmitt Pál szerint nem fair azt feltételezni, hogy Magyarországon szétlopnák az olimpiát

Szerintem az sem volt fair feltételezni, hogy nem fair feltételezni, hogy Schmitt Pál dolgozata nem plágium.
Ámde az volt.
Megbukott mindaz, amit a fair feltételezésekről eddig gondoltunk - - köszönhetően Schmitt Pál nem fair dolgozatának.
Mit akar még egy ilyen jellemtelen ember? Vajon ki támogat egy ilyen senkit?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Valahányszor megszólal ez a cinikus baromállat, lázár, ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy istenigazából bemossak neki egy hatalmasat. Azért, mert hülyének néz bennünket, és nem képes palástolni, hogy röhög rajtunk.
Csak azt remélem, hogy egyszer,...majd,...valaki(legalább egy bokszbajnok!) megteszi, és én premier plánban láthatom, és akár ezredszer is újranézhetem.:)
@AKIsTUDATLAN:
Igény az lenne rá! Én spec. vidéken élek, most csak ezért a kreténért utazzak el Büdipestre? Sokat kérsz... Viccországban mondjuk semmi sem lehetetlen!
@dr. jenőke (jenőke):
Az sem egy fair feltételezés, hogy SchCopyPalika ember. Bennem lesz a hiba, tudom én...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, ne feszüjj má!
ha erre jársz elviszlek ide, me te nagyon tucc nyalni:))

www.napiszar.hu/showPost/Albertirsan_mar_lehet_nyalni_
@dr. jenőke (jenőke):
Minden tiszteletem az idős HÖLGGYÉ, de a coci, dk es hasonló gyanús egyedekkel én nem keverednék!
Ki tudja... lehet, hogy fertőző... mit tudni manapság, annyi kósza exkomcsi majom jár szabadon, miközben a ketrecek üresek...
@taga20:
Édeske vagy, de akarsz beszélgetni a sörről?
Tudod, ami nincs...
Ilyenkor mindig elcsodálkozok.
@taga20:
Semmi gondom a sorrenddel! Szőke, vörös, barna... A fekete hajú lányokról csodákat tudnék mesélni! Essetunni... :)
@parti_giano: jaj te, mingyá szolok a wudukirálynőnek, asztán megwuduz:))
MINDENKITŐL KÉRDEZEM!

mi a faszom van itt? a sok léhűtő, a sok nyugger, a sok troll, mi a faszt csinál ilyenkor?

komolyan érdekel engemet!
@taga20: Ezt láttad már? :)

Zsarnokká vált az egykori csóró roma gyerek: Orbán Viktort nem segítik többé hatalomra a cigányok, mert szerintük szemen köpte saját fajtáját

Több cigány nemzetiségi önkormányzat és "civil" szervezet nyílt levelet fogalmazott meg, amelyben a kormányzat cigánypolitikája ellen tiltakoznak, levelüket a RomNeten tették közzé. Mint írják, elegük van a mai magyar kormányból és különösen annak vezetőjéből, Orbán Viktorból, akit állításuk szerint 1989-ben a cigány vezetők választottak ki mint egyik legrátermettebbet saját népük ifjoncai köréből, hogy a cigányság érdekeiért küzdjön. Ezt, mint írják, kevesen tudták - nyilván ez lehetett a "romadombi paktum" :)

www.romnet.hu/hirek/2016/04/06/roma_szervezetek_nyilt_levele
@Gábris szomszéd: hát basszus, nem rád gondoltam.

"Orbán Viktort nem segítik többé hatalomra a cigányok, mert szerintük szemen köpte saját fajtáját"

evvel mi faszt kezgyek?

értelmesebben, haver!
@taga20: Nem kell mindennel kezdened valamit. :)
Nicsak, nicsak:

medianaplo.blog.hu/2016/04/08/medianaplo_arckep-vazlat_egy_alarcos_kommentelorol

A végén még kiderül, hogy az összes rühes fideszpatkány nick három ember takar összesen :))
@DarthVader: azé ebolát ne basszuk má ki:)))
@DarthVader: én megvagyok róla győződve,hogy minden nick ugyanaz a személy..kivéve engem persze:)
@PeniValdes: húgi segícs má, me te olyan értelmesnek nézel ki!:)

ez mi?

444.hu/2016/04/08/itt-tart-most-az-andy-vajna-fele-tv2
@taga20: hát persze hogy jól nézek ki::)
megvizsgálom alaposan
@taga20: semmi extra,most van ilyen hasmenéses vírus,és lehet,sőt biztos hogy neki is begörcsölt a hasa,és azért gyűrődik be.
@PeniValdes: fingani szoktál, vagy ráfogod a kecskétekre?
:)))
@Gábris szomszéd: innen, a kényelemből igen könnyű megmondani,hogy ki a bátor..erről csak ennyit
@taga20: nem szoktam,nem szokásom. meg lehet oldani azt diszkréten
@PeniValdes: eszt most nem vágom. nem szoktál, vagy megoldod okosban?

bőrlégzésről hallottam, bőrfingásról még nem:)))
@PeniValdes: aszt vágom, hogy szőke létedre, a szőkés dolgokra reagálsz:)
@Gábris szomszéd:
a burka doble

kkk
brühüyyy

és Quebec ben parlament foglalkozott vele mikor betiltottak minden jelmezt farsangon kívűl vagy ha előre nem kért írásos rendőrségi engedélyt a jelmez használatra mint a szivárványszínű popók felvonulásán
@gazoló: ja, egy jó kis misztrállal:))
@Rodeo36:

Jó estét!

Zenéd?:)
Valami instumentális is jó lenne,éjszakára nehezen viselem a mezzoszopránokat.
@Gábris szomszéd:
az én próféta lelkem...

1987-ben elmentem ...és utána sokáig a tájára sem levédiabasznádnak...voltak belső infóim 1985-1987 között...

és sohasem bántam meg sőt

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: sikerült szétütnötök levédiabasznádot, most meg 30 év után, arcoskocc bolhás!:)
@gazoló:
és ez, de teljes hangerő és 5-45000Hz 125 dB
kell hozzá

www.youtube.com/watch?v=5Wps7T8-0_Qkkk
brühüyyy
@taga20:

Nézem a 'főni legújabb 'kinyalatkoztatásait 'oszt pengeélesen megfogalmazódik eyik blogtársunk elhangzott óhaja..Jól pofánbaszni,kormányszóvivőstül,'eunuchjaival együtt!!

www.youtube.com/watch?v=I4N97YJeWxc
@gazoló:
és ez? kis "csemege" csak bennfennteseknek taga-nak ne szólj az hülye ehhez is
www.youtube.com/watch?v=barZH7bUQvw

brühüyyy
kkk
@taga20:
szétbasztátok ti aszt magatoktól nem kellettem hozzá én sem más

ami 1986 dec után volt ahhoz nekem semmi közöm
az a tietek

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: evvel nem vezekelsz bolhás!
ha százszor leírod, hogy szar volt a cocializmus, ako elhiszem, hogy anno kamuztál:))
@Rodeo36: ilyen hülyén, még nem láttam, hogy valaki mossa kezeit:)

öreg, ezen még te is röhögsz!
nem?:)))
@taga20: @Rodeo36:

Arcom 'delon,testem 'stallone fülhallgatóm sennheiser,de nem a csúcsok csúcsa:)

Itt 'elbacnádon nem 'tellik annyi mindenre ,mint nálatok ott vadnyugaton:)
@taga20:
szándékomban sincs "vezekelni" a szocializmus akkora siker volt, hogy aZ egész atlanti szöveccség USA GBR Franz, össze kellett hogy fogjon, hogy megbuktassák és akik segítettek nekik az ti voltatok tetvek

brühüyyy
kkk
aki orbánt és bandásját embernek elismerte az okozta a mai szart és abban én nem voltam benne soha nagyon büszke vagyok rá te meg::::: nyasgem
@taga20: @Rodeo36:

Nyugodtan 'bacogassátok csak egymást,azt nem hallom,mert hallgatom a 'mjuzikot:)

......
Most jobban szét van kúrva,mint '86 előtt!
@Rodeo36:

Ismertél valakit közülük?

Lehotka Gábor
Kistétényi Melinda
Ella István

hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_orgonist%C3%A1k_list%C3%A1ja
@gazoló:
ehhez én a steelseries-t tettem a fejemre 5-29000Hz
125dB
jobb mint a Sennheiserem
www.youtube.com/watch?v=rizCafG_ou8

ez egy orgonaverseny egyik része érdemes lapozgatnod
ez Widor
www.youtube.com/watch?v=08a6B0-UeKQ
brühüyyy
kkk
@gazoló:
www.youtube.com/watch?v=tyr58ln--AE

ez kb két és fél óra
www.youtube.com/watch?v=-RgU6zHTi0o

brühüyyy
kkk
mára legyen elég
Gibbons 12 éves némi jeges vízzel és a stgeelseries a fejemen, a basszusok duplázva a lábpedál legbalsót is hallom

tagába két redves pina binyiklin és máris assziszi, hogy ő a jani...
@Rodeo36: bakker, neked má az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg:))

ezeket a baromságokat, lefekvés előtt felmondod magadnak?
@Rodeo36:

Kösz jól elintéztél 'iccakára:)

'Kapcs bagoly módra!

Szasztok!
@gazoló: na mennyél, ne nyajjál!:))
@taga20:

www.youtube.com/watch?v=-RgU6zHTi0o
nézd meg és miután megnézted meséld el nekem (ide) hogy amikor az orgonista a bal lábával pedálozik a legbalsó pedál hány Hz???????????????????
semmi más kérdésem nincs

ha pontos a válaszod még -esetleg- szóba állok veled

brühüyyy
kkk
a többi a te agyrémed
@Rodeo36: öreg olyat kívánsz tőlem, amit állítólag te soha nem teszel.

szóba állsz velem?:))
@taga20:
@Rodeo36:

Mondd meg ennek a vén vájtfülű zenepolihisztornak, hogy 5-7 Hz lehet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az nem egészen világos kezdettől fogva, hogy egy jövedelem nélküli, kölcsönökből élő (valójában grasszálva dőzsölő) személy milyen tanácsokat adhat a miniszterelnöknek?

Milyen tanácsadó lehet az (Habony Árpád), aki vagy arra nem képes hogy eltartsa saját magát, vagy szimplán adócsaló, viszont prominens tettestársak falaznak hozzá.

Zsák a foltját?
@jaegtoer:

szóval neked, mint vájatlan fülűnek
amennyiben a szubkontra basszus C-ről beszélsz azt a 32 lábas principál állíttya elő és az pontosan 16 Hz

lapozd fel a Rieger használati utasítását, abból többet is megtudhacc

vagy általános kiscsoportos orgona óvodai oktatásban:
www.myorganmusic.com/Orgona_hangszer.html

kkk
brühüyyy
hu.wikipedia.org/wiki/Orgona_(hangszer)

a "regiszterek" címszóra is beugorhat valami ugorj félre ha jön
@Orica Középföldi:

Az azért kedves Spirótól, hogy az interjúban a mai Németországot -amelyből fél Európa él- szimplán lenácizza és egy kalap alá veszi Oroszországgal. [mert ezt tette]
Az ilyen kiszólások általában hiteltelenítik a mondandó egészét és jó muníciót szolgáltatnak az ellenérdekű feleknek.
@jaegtoer:
Prinzipalbass – orgonaregiszter; a principálcsalád legmélyebb tagja, amely e megnevezésben csak a pedálművön fordul elő. A kora barokk kortól alkalmazott regiszter; amely 32’ vagy 16’ magasságban készül, mindkét esetben nyitott sípokat tartalmazó regiszterként. Ritka esetben készülhet fából is, ez esetben a megnevezése „Holzprinzipal”-ra változik. Anyaga szinte kizárólag ón; jellege nyitott; alakja henger; bősége normál; hangja kemény, erős.

brühüyyy
kkk

megjegyzésem a 6 Hz alatti hangok csak az emberi külső bőrfelülettel érzékelhetők, mivel a test saját zajai bármilyen mozgáskor a 0,5-6Hz tartományba esnek embere válogattya és a dobhártya nem képes felfogni mert ha igen akkor viszont semmiféle külső zajt nem lenne képes meghallani a saját zajai miatt amelyek meglehetősen zajosak...ezért az ún hanglebegést amit kizárólag orgonával lehet létrehozni már csak az ember bőre érzi és olyan hatású mintha elemelkedne a talajtól, semmilyen hangvisszajátszó nem tuggya reprodukálni ott kell lenni a koncert teremben az esztergomi bazilika orgonája nagyon szépen létrehozza, akinek szerencséje van és olyan Liszt művet hallhat amiben eszt az orgonista létrehozza

brühüyyy
kkk

taga nak ne mondd meg mert megroggyan tőle
@Rodeo36:

Szükségtelen. Elhiszem neked, te vén zongoraláb polírozó és violinkulcs menedzser.
@Rodeo36:

Rendben, eszem ágában nincs tagának elmondani, és még ráutaló magatartást sem fogok tanúsítani.
Viszont köszönöm a képzést, most már értem, mi a fizikája a az elmélyült zenehallgatás okozta 'feloldódás'-nak, amelynek fontos része hogy 'egész testtel halljuk' a zenét.
@jaegtoer:

Ma reggel ismét elolvastam. Nem ezt érzékeltem. Nagyhatalmi szemszögből nézte a kérdést, ami azért nem a mi látószögünk.

Az ellenérdekelteknek nem kell muníció. Elég, hogy ő van. Érvelni nem szoktak:)
@jaegtoer:
a "c" kulcsról és az "f" vagy basszus kulcsról sohase' feledkezz el, ugye a violin kulcs az a hegedű vagy "g" kulcs

brühüyyy
kkk
és aszt jelölik, hogy adott szólamban a c, vagy f vagy a g alapján olvasandó a partitúrának az a sora a "c" kulcsot előszeretettel használják a brácsa vagy a mezzoszoprán, kontralto fekvéséhez, hogy ne kelljen sok pótvonalat húzgálni sem lefelé sem felfelé

olvasgassál partitúrát

mingyárt a legeleje a legelső oldal érdekes ebből a szempontból
www.musicaneo.com/sheetmusic/sm-3405_complete_oratorio.html

brühüyyy
kkk
@Orica Középföldi:

Az én szemüvegemen át nézve-látva-olvasva-értve, úgy vélem felesleges volt a nácizmust hozzákapcsolni a nagyhatalmi szemlélethez.
'Aki fizeti a prímást, az húzatja a nótát.'
@guma:
elmesélnéd (ha másképpen nem privvy-ben) hogyan és honnan töltötted le az órát az oldaladon
előre is köszi
@Rodeo36:

rákattintottam az órára és ez az oldal jött fel:

www.timeanddate.com/worldclock/hungary/budapest

itt bogarász, szerintem (én hasonlóképpen merek valamit "megnézni" máshol is csak :DDD), mert aki csinálta a blogunkat, sajnos nem elérhető.
őt is beszippantotta ez a fránya halódó nyugat...
@guma:
kösz!!!!!!!!! közben rájöttem az oldaladon jobbkattintva lehoztam, de kizárólag személyes weboldalakra lehet (és oda könnyedén ad lépésenkénti instrukciókat is) telepíteni ... oda ahova én akarom nem megy (a desktop-omra mint gadget)
ez az egyetlen óra, ami hajszál pontos, minden egyéb a komputer órája is pontatlan onnan tudom és ez bosszant, hogy van egy atomórám a csuklómon és a komputer naponta legalább 5-6 másodpercet szokott sietni, a többieket nem is lehet állítgatni és állandóan pontatlanok...én meg szeretem látni a pontos dátumot és időt a képernyőn folyamatosan (és főleg pontosan) most majd megint keresgélek

na megyek keresni majd lesz Chelsea meccs az arsenal WH nagyon izgis volt

brühüyyy
kkk
@guma:
www.timeanddate.com/clocks/free.html
ezen az oldalon van egy a bal közepe táján egy keret ami fölé oda van írva HTML Code
a keretben kattinccs rá és másold az egészet aszt kell beillesztened az oldaladra
és akkor kijön ez

www.timeanddate.com/worldclock/hungary/budapest

abszolút pontos, de ha ezen az oldalon maracc, azaz a keresődbe teszed akkor 3-4 naponként amikor kinyitod akkor F5 az felfrissíti azaz megint abszolút pontossá válik , mert a kompu órája az pontatlan sok minden okból és a kettő összezavar

kkk
brühüyyy
@Rodeo36:

nekem a gépen még mindig a 7-es fut. megszerettem. ennek van pl minialkalmazása. ha a képernyőre kattintasz válogathatsz az órákban amit kitesz az asztalra.
én is szeretem, ha ott van. :D
Visszavonja a kormány a vasárnapi zárvatartást

Rogán Antal jelentette be a Parlamentben. Már hétvégére életbe léphet az erről szóló törvény.
19 bizonyíték arra, hogy Orbánt kicserélték

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F11%2Fvisszavonja-a-kormany-a-vasarnapi-zarvatartast
süti beállítások módosítása