Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.04.07. 08:43 Fabius

Orbán mennyire szívatja meg az MSZP-t?

Most, hogy a Kúria a szocialisták népszavazási kérdését engedte át, lépéskényszerbe kerültek Orbánék. A vasárnapi boltzáras kutyakomédiának nem az lesz a végkimenetele, hogy majd elmegyünk és szavazunk róla, az tuti. A bérplafon és a földárverés mellé került vasárnapról döntő kérdés az, ami akkora tömeget vihet el szavazni, amekkorától érvényes és eredményes lesz a referendum.

Ezt biztosan nem fogja a kormánypárt megvárni.

Úgyhogy a kérdés csak az, mennyire fogják a szocikat megszívatni? Ha én lennék Orbán akkor már ma reggel arra ébredt volna az ország, hogy egy habonyizált kifogást hangoztatva beterjesztem a boltzár eltörléséről szóló törvényjavaslatot. Minek húzni az időt, minek várni? Egyrészt Nyakóba belefagyna a még tegnap elkezdett körmondat, másrészt meg a Kúria csodája így három percig tartana három nap helyett. De Orbán ezt szemmel láthatóan másképp gondolja, lehet hagy pár nap felkészülési időt a kádéenpének, hogy semjénzsoltnak legyen elég ideje begyakorolni a tükör előtt: mink aztán mindég is a népakaratot meghallani szokjuk, és nagyon üdvözöljük esztet, amúgy vasárnapi misére úgy is lehet járni, hogy a misebort a teszkóban veszi a plébános úr aznap reggel hétkor.

De lehet még ennél is tovább fogja húzni.

Mert had kínlódjanak csak a szocik, gyűjtögessék össze a 200 ezer aláírást, dolgozzanak, kaparjanak, és mikor készen vannak elég bedobni, hogy okés apafejek, akkor inkább eltöröljük az egészet a picsába. Viktorék és a klientúra számára a földárverések megakasztása sokkal nagyobb érvágás lenne, mint a boltzár eltörlése. A KDNP világnézeti párt abban a szerencsés helyzetben, hogy képesek a Nagy Testvér által rájuk adott szemüvegen át bármilyen világnézetet magukénak vallani. Különösen, ha elmagyarázzák nekik, a városi kedveslakosságot sokkal jobban érdekli a bezárt C&A, mint, hogy egészen pontosan kié lett a szántó a felcsúti határban.

Szóval tippelj, nyájas olvasó, kommenteld ide szerinted meddig fogja kihúzni a vasárnapi boltzár?

240 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr398575366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@duke.ekud: mikor mennek ki 2 millióan békamenetre?
@látjátok feleim szümtükkel: áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

A szakképző iskolák téeszesítése: kényszerállamosítanák a magánintézményeket és a vagyontárgyaikat is

Miközben a kormányzat a közoktatásban állítólag éppen a totális központosítás enyhe lazításáról tárgyal, a szakképzésben éppen ellenkező folyamat zajlik: erővel számolják fel a magániskolákat, ráadásul úgy, hogy a magánalapítványok vagyonát elvennék a tulajdonosaiktól.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F08%2Fa-szakkepzo-iskolak-teeszesitese-kenyszerallamositanak-a-maganintezmenyeket-es-a-vagyontargyaikat-is
A Jobbikkal és az LMP-vel összejön a terrorhelyzetről szóló alkotmánymódosítás

Kósa Lajos jelentette be az összeborulást.

444.hu/2016/04/08/a-jobbikkal-es-az-lmp-vel-osszejon-a-terrorhelyzetrol-szolo-alkotmanymodositas
Lebontatták a rendőrökkel a szemeteszacskó sátrakat a déli határon

De a kerítést őrzők körülményeit nem javították.

444.hu/2016/04/08/lebontattak-a-rendorokkel-a-szemeteszacsko-satrakat-a-deli-hataron
Úgy fogalmazott [orbán]: azt szeretnék, ha vasárnap otthon lehetne mindenki, ők hívei a vasárnapi munkavégzés tilalmának, de a vasárnapi munkavégzés lehetőségétől sem akarnak megfosztani senkit.

A kiskereskedelem csak az első lépés volt, már egyeztetnek arról, hogyan lehetne más szektorokra kiterjeszteni a szabad vasárnap elvét – jelezte.

mondja meg már valaki, melyik szektorok jöhetnek még szóba? részemről csak az iparban folyamatos munkarendben működőket tudnám említeni.
hmmmm, én kérek elnézést:

Szó sincs arról, hogy az ellenzék beállt volna a terrorveszélyhelyzet mögé

Mi van, a Jobbik és az LMP támogatja a Fidesz veszélyes alkotmánymódosítását??? Valójában ezt csak Kósa Lajos és az MTI sugallja.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F08%2Fszo-sincs-arrol-hogy-az-ellenzek-beallt-volna-a-terrorveszelyhelyzet-moge
@taga20: mé'? nem te/ti fizetitek?? jáccóggynak csak, nem számít, pénz mint rosseb annyi van!
"„Abban kérünk partnerséget a településektől és a vállalkozásoktól, hogy mindenki végezze el a saját házi feladatát, és 2020-ra hozzuk olyan helyzetbe a magyar gazdaságot, hogy sokkal többen tudnak dolgozni, és a gazdasági növekedés nem a külső források beáramlásának, hanem a gazdaság belső teljesítményének függvénye” – fogalmazott az államtitkár."
mno.hu/gazdasag/csepreghy-bizonytalannak-latja-a-jovot-1336630

No akkor kezdje a saját maga szívatását a kormány, szívják fel magukat, és a sok közmunkásnak csináljanak valós munkahelyeket segítség nélkül. Minél előbb.
Ehhez abba is hagyhatnák a stadijony, kisvasút, szökőkutas köztér, múzeum és hasonló célú építkezést. Talán olyan építkezésbe kéne kezdeni, ami majd később termel és hasznot hoz, nem úgy mint pl. a stadijonyok.
"„Ma Magyarországon – az EU-ban nem példa nélküli módon – egy olyan ellenzékkel küzdünk nap mint nap, amelynek politikai eszköztárába beletartozik az is, hogy saját hazáját jelenti fel Brüsszelben”, az EU és Magyarország közötti viták nagy részének hátterében is ez áll, ami egyrészt erkölcstelen, másrészt komoly károkat okoz az országnak – szögezte le."

Gyorsan megnéztem, nem szakad-é a plafony. A 2/3-os, nagymellényes.:O
Jut eszembe, nagyon jól érzem magam, mert hála istennek sikeresen megalakult a megyében az ifjúsági kerekasztal.Teccik tunni, ez olyan, mint 50 éve volt az ifjúsági parlament, csak most demokratikuss.
Azt nem írták, hogy asztalőr van-é, pedig nagyon izgat ez a kérdés.
@látjátok feleim szümtükkel: Ez bájos. Most akarják elkezdeni... Mi a 'szt csináltak 6 éven keresztül?
Fletó ugyanezért 'szta le a saját embereit az ominózus beszédében, ami után lángba borult Budapest.
A néphit szerint mire megvénül az ember, elfogy belőle a tudat ( finomított változatban ). Itten úgy tűnik fordított a helyzet, ami nem rossz ( sőt nagyon jó ), de azért bajuszos nertárs és társai magukba, meg az elmúlt -minimum - 6 évben nézhetnének önkritika gyakorlása céljából.

nol.hu/belfold/kover-meg-kellene-tanulnunk-jobban-elfogadni-egymas-kulonbozosegeit-1610129
mert közszolgálat, ugye értitek:

"Az M4 Sporthoz kapcsolódó hír, hogy a sportcsatornán április 8-án, 15 órától jelentkezik először a Puskás Akadémia magazinműsora, amely havonta 26 percben foglalkozik majd a felcsúti klubbal."

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/kozvetites-megyei-bajnokik-hortival-az-m4-sporton-2494123
@látjátok feleim szümtükkel:
"„Ma Magyarországon – az EU-ban nem példa nélküli módon – egy olyan ellenzékkel küzdünk nap mint nap, amelynek politikai eszköztárába beletartozik az is, hogy saját hazáját jelenti fel Brüsszelben”,

Olyannyira nem példa nélküli, hogy lám, ő mit követelt 2006-ban az Európai Parlamentben: "Orbán: Európa ne nyújtson segítséget a "hazug és csaló" kormányoknak"

www.vg.hu/kozelet/orban-europa-ne-nyujtson-segitseget-a-hazug-es-csalo-kormanyoknak-146813
240 millióért adhat okos mérési tanácsot egy Fidesz-közeli vállalkozó és Tiborcz üzlettársa

Okos tanácsok lesznek azok, az egyszer biztos.

444.hu/2016/04/08/240-millioert-adhat-okos-meresi-tanacsot-egy-fidesz-kozeli-vallalkozo-es-tiborcz-uzlettarsa
Olvasgatom - nem csak itt - a híreket Kiss Lászlóról.
Úgy látom, sok itt a jogi doktor és jogi gyakorlattal.
Senki nem foglalkozik az elhunyt áldozattal?
Miért nem?
Nincs ennek az egész hadjáratnak személyi jogot sértő, az elhunyt áldozatot rossz színben feltüntető része?
És kinek volt érdeke elindítani ezt az egész rosszízű ügyet? Itt kéne keresni az igazságot, nem máshol.
.
Gyurcsány Ferenc megtalálta azt a 82 éves virágárus nénit, akitől két napja egy közterület-felügyelő és egy biztonsági őr elkobozta a nárciszait.
Gyurcsány virágot vett a nénitől, akit a hatalom emberei megaláztak (fotóval!)

propeller.hu/images/cikk/2016_04/gyurcsny_neni.jpg
.
Ne hagyjunk kétséget. A NAV is megtalálja. Bevétel eltitkolása, ezzel együtt adóeltitkolás, és adóbírság, késedelmi pótlékkal.

Kérdés: mi lett az elkobzott virágok sorsa? Kinek a lakását díszíti, illetve melyik helyőrség valamelyik szobáját? Illetve: van-e nagyanyja anyja az elkobzóknak, és azok milyen anyagi körülmények között élnek?
Valamint: Tudják-e. minek a jelképe a kakastoll?
.
Schmitt Pál szerint nem fair azt feltételezni, hogy Magyarországon szétlopnák az olimpiát

Szerintem az sem volt fair feltételezni, hogy nem fair feltételezni, hogy Schmitt Pál dolgozata nem plágium.
Ámde az volt.
Megbukott mindaz, amit a fair feltételezésekről eddig gondoltunk - - köszönhetően Schmitt Pál nem fair dolgozatának.
Mit akar még egy ilyen jellemtelen ember? Vajon ki támogat egy ilyen senkit?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Valahányszor megszólal ez a cinikus baromállat, lázár, ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy istenigazából bemossak neki egy hatalmasat. Azért, mert hülyének néz bennünket, és nem képes palástolni, hogy röhög rajtunk.
Csak azt remélem, hogy egyszer,...majd,...valaki(legalább egy bokszbajnok!) megteszi, és én premier plánban láthatom, és akár ezredszer is újranézhetem.:)
@AKIsTUDATLAN:
Igény az lenne rá! Én spec. vidéken élek, most csak ezért a kreténért utazzak el Büdipestre? Sokat kérsz... Viccországban mondjuk semmi sem lehetetlen!
@dr. jenőke (jenőke):
Az sem egy fair feltételezés, hogy SchCopyPalika ember. Bennem lesz a hiba, tudom én...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, ne feszüjj má!
ha erre jársz elviszlek ide, me te nagyon tucc nyalni:))

www.napiszar.hu/showPost/Albertirsan_mar_lehet_nyalni_
@dr. jenőke (jenőke):
Minden tiszteletem az idős HÖLGGYÉ, de a coci, dk es hasonló gyanús egyedekkel én nem keverednék!
Ki tudja... lehet, hogy fertőző... mit tudni manapság, annyi kósza exkomcsi majom jár szabadon, miközben a ketrecek üresek...
@taga20:
Édeske vagy, de akarsz beszélgetni a sörről?
Tudod, ami nincs...
Ilyenkor mindig elcsodálkozok.
@taga20:
Semmi gondom a sorrenddel! Szőke, vörös, barna... A fekete hajú lányokról csodákat tudnék mesélni! Essetunni... :)
@parti_giano: jaj te, mingyá szolok a wudukirálynőnek, asztán megwuduz:))
MINDENKITŐL KÉRDEZEM!

mi a faszom van itt? a sok léhűtő, a sok nyugger, a sok troll, mi a faszt csinál ilyenkor?

komolyan érdekel engemet!
@taga20: Ezt láttad már? :)

Zsarnokká vált az egykori csóró roma gyerek: Orbán Viktort nem segítik többé hatalomra a cigányok, mert szerintük szemen köpte saját fajtáját

Több cigány nemzetiségi önkormányzat és "civil" szervezet nyílt levelet fogalmazott meg, amelyben a kormányzat cigánypolitikája ellen tiltakoznak, levelüket a RomNeten tették közzé. Mint írják, elegük van a mai magyar kormányból és különösen annak vezetőjéből, Orbán Viktorból, akit állításuk szerint 1989-ben a cigány vezetők választottak ki mint egyik legrátermettebbet saját népük ifjoncai köréből, hogy a cigányság érdekeiért küzdjön. Ezt, mint írják, kevesen tudták - nyilván ez lehetett a "romadombi paktum" :)

www.romnet.hu/hirek/2016/04/06/roma_szervezetek_nyilt_levele
@Gábris szomszéd: hát basszus, nem rád gondoltam.

"Orbán Viktort nem segítik többé hatalomra a cigányok, mert szerintük szemen köpte saját fajtáját"

evvel mi faszt kezgyek?

értelmesebben, haver!
@taga20: Nem kell mindennel kezdened valamit. :)
Nicsak, nicsak:

medianaplo.blog.hu/2016/04/08/medianaplo_arckep-vazlat_egy_alarcos_kommentelorol

A végén még kiderül, hogy az összes rühes fideszpatkány nick három ember takar összesen :))
@DarthVader: azé ebolát ne basszuk má ki:)))
@DarthVader: én megvagyok róla győződve,hogy minden nick ugyanaz a személy..kivéve engem persze:)
@PeniValdes: húgi segícs má, me te olyan értelmesnek nézel ki!:)

ez mi?

444.hu/2016/04/08/itt-tart-most-az-andy-vajna-fele-tv2
@taga20: hát persze hogy jól nézek ki::)
megvizsgálom alaposan
@taga20: semmi extra,most van ilyen hasmenéses vírus,és lehet,sőt biztos hogy neki is begörcsölt a hasa,és azért gyűrődik be.
@PeniValdes: fingani szoktál, vagy ráfogod a kecskétekre?
:)))
@Gábris szomszéd: innen, a kényelemből igen könnyű megmondani,hogy ki a bátor..erről csak ennyit
@taga20: nem szoktam,nem szokásom. meg lehet oldani azt diszkréten
@PeniValdes: eszt most nem vágom. nem szoktál, vagy megoldod okosban?

bőrlégzésről hallottam, bőrfingásról még nem:)))
@PeniValdes: aszt vágom, hogy szőke létedre, a szőkés dolgokra reagálsz:)
@Gábris szomszéd:
a burka doble

kkk
brühüyyy

és Quebec ben parlament foglalkozott vele mikor betiltottak minden jelmezt farsangon kívűl vagy ha előre nem kért írásos rendőrségi engedélyt a jelmez használatra mint a szivárványszínű popók felvonulásán
@gazoló: ja, egy jó kis misztrállal:))
@Rodeo36:

Jó estét!

Zenéd?:)
Valami instumentális is jó lenne,éjszakára nehezen viselem a mezzoszopránokat.
@Gábris szomszéd:
az én próféta lelkem...

1987-ben elmentem ...és utána sokáig a tájára sem levédiabasznádnak...voltak belső infóim 1985-1987 között...

és sohasem bántam meg sőt

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: sikerült szétütnötök levédiabasznádot, most meg 30 év után, arcoskocc bolhás!:)
@gazoló:
és ez, de teljes hangerő és 5-45000Hz 125 dB
kell hozzá

www.youtube.com/watch?v=5Wps7T8-0_Qkkk
brühüyyy
@taga20:

Nézem a 'főni legújabb 'kinyalatkoztatásait 'oszt pengeélesen megfogalmazódik eyik blogtársunk elhangzott óhaja..Jól pofánbaszni,kormányszóvivőstül,'eunuchjaival együtt!!

www.youtube.com/watch?v=I4N97YJeWxc
@gazoló:
és ez? kis "csemege" csak bennfennteseknek taga-nak ne szólj az hülye ehhez is
www.youtube.com/watch?v=barZH7bUQvw

brühüyyy
kkk
@taga20:
szétbasztátok ti aszt magatoktól nem kellettem hozzá én sem más

ami 1986 dec után volt ahhoz nekem semmi közöm
az a tietek

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: evvel nem vezekelsz bolhás!
ha százszor leírod, hogy szar volt a cocializmus, ako elhiszem, hogy anno kamuztál:))
@Rodeo36: ilyen hülyén, még nem láttam, hogy valaki mossa kezeit:)

öreg, ezen még te is röhögsz!
nem?:)))
@taga20: @Rodeo36:

Arcom 'delon,testem 'stallone fülhallgatóm sennheiser,de nem a csúcsok csúcsa:)

Itt 'elbacnádon nem 'tellik annyi mindenre ,mint nálatok ott vadnyugaton:)
@taga20:
szándékomban sincs "vezekelni" a szocializmus akkora siker volt, hogy aZ egész atlanti szöveccség USA GBR Franz, össze kellett hogy fogjon, hogy megbuktassák és akik segítettek nekik az ti voltatok tetvek

brühüyyy
kkk
aki orbánt és bandásját embernek elismerte az okozta a mai szart és abban én nem voltam benne soha nagyon büszke vagyok rá te meg::::: nyasgem
@taga20: @Rodeo36:

Nyugodtan 'bacogassátok csak egymást,azt nem hallom,mert hallgatom a 'mjuzikot:)

......
Most jobban szét van kúrva,mint '86 előtt!
@Rodeo36:

Ismertél valakit közülük?

Lehotka Gábor
Kistétényi Melinda
Ella István

hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_orgonist%C3%A1k_list%C3%A1ja
@gazoló:
ehhez én a steelseries-t tettem a fejemre 5-29000Hz
125dB
jobb mint a Sennheiserem
www.youtube.com/watch?v=rizCafG_ou8

ez egy orgonaverseny egyik része érdemes lapozgatnod
ez Widor
www.youtube.com/watch?v=08a6B0-UeKQ
brühüyyy
kkk
@gazoló:
www.youtube.com/watch?v=tyr58ln--AE

ez kb két és fél óra
www.youtube.com/watch?v=-RgU6zHTi0o

brühüyyy
kkk
mára legyen elég
Gibbons 12 éves némi jeges vízzel és a stgeelseries a fejemen, a basszusok duplázva a lábpedál legbalsót is hallom

tagába két redves pina binyiklin és máris assziszi, hogy ő a jani...
@Rodeo36: bakker, neked má az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg:))

ezeket a baromságokat, lefekvés előtt felmondod magadnak?
@Rodeo36:

Kösz jól elintéztél 'iccakára:)

'Kapcs bagoly módra!

Szasztok!
@gazoló: na mennyél, ne nyajjál!:))
@taga20:

www.youtube.com/watch?v=-RgU6zHTi0o
nézd meg és miután megnézted meséld el nekem (ide) hogy amikor az orgonista a bal lábával pedálozik a legbalsó pedál hány Hz???????????????????
semmi más kérdésem nincs

ha pontos a válaszod még -esetleg- szóba állok veled

brühüyyy
kkk
a többi a te agyrémed
@Rodeo36: öreg olyat kívánsz tőlem, amit állítólag te soha nem teszel.

szóba állsz velem?:))
@taga20:
@Rodeo36:

Mondd meg ennek a vén vájtfülű zenepolihisztornak, hogy 5-7 Hz lehet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az nem egészen világos kezdettől fogva, hogy egy jövedelem nélküli, kölcsönökből élő (valójában grasszálva dőzsölő) személy milyen tanácsokat adhat a miniszterelnöknek?

Milyen tanácsadó lehet az (Habony Árpád), aki vagy arra nem képes hogy eltartsa saját magát, vagy szimplán adócsaló, viszont prominens tettestársak falaznak hozzá.

Zsák a foltját?
@jaegtoer:

szóval neked, mint vájatlan fülűnek
amennyiben a szubkontra basszus C-ről beszélsz azt a 32 lábas principál állíttya elő és az pontosan 16 Hz

lapozd fel a Rieger használati utasítását, abból többet is megtudhacc

vagy általános kiscsoportos orgona óvodai oktatásban:
www.myorganmusic.com/Orgona_hangszer.html

kkk
brühüyyy
hu.wikipedia.org/wiki/Orgona_(hangszer)

a "regiszterek" címszóra is beugorhat valami ugorj félre ha jön
@Orica Középföldi:

Az azért kedves Spirótól, hogy az interjúban a mai Németországot -amelyből fél Európa él- szimplán lenácizza és egy kalap alá veszi Oroszországgal. [mert ezt tette]
Az ilyen kiszólások általában hiteltelenítik a mondandó egészét és jó muníciót szolgáltatnak az ellenérdekű feleknek.
@jaegtoer:
Prinzipalbass – orgonaregiszter; a principálcsalád legmélyebb tagja, amely e megnevezésben csak a pedálművön fordul elő. A kora barokk kortól alkalmazott regiszter; amely 32’ vagy 16’ magasságban készül, mindkét esetben nyitott sípokat tartalmazó regiszterként. Ritka esetben készülhet fából is, ez esetben a megnevezése „Holzprinzipal”-ra változik. Anyaga szinte kizárólag ón; jellege nyitott; alakja henger; bősége normál; hangja kemény, erős.

brühüyyy
kkk

megjegyzésem a 6 Hz alatti hangok csak az emberi külső bőrfelülettel érzékelhetők, mivel a test saját zajai bármilyen mozgáskor a 0,5-6Hz tartományba esnek embere válogattya és a dobhártya nem képes felfogni mert ha igen akkor viszont semmiféle külső zajt nem lenne képes meghallani a saját zajai miatt amelyek meglehetősen zajosak...ezért az ún hanglebegést amit kizárólag orgonával lehet létrehozni már csak az ember bőre érzi és olyan hatású mintha elemelkedne a talajtól, semmilyen hangvisszajátszó nem tuggya reprodukálni ott kell lenni a koncert teremben az esztergomi bazilika orgonája nagyon szépen létrehozza, akinek szerencséje van és olyan Liszt művet hallhat amiben eszt az orgonista létrehozza

brühüyyy
kkk

taga nak ne mondd meg mert megroggyan tőle
@Rodeo36:

Szükségtelen. Elhiszem neked, te vén zongoraláb polírozó és violinkulcs menedzser.
@Rodeo36:

Rendben, eszem ágában nincs tagának elmondani, és még ráutaló magatartást sem fogok tanúsítani.
Viszont köszönöm a képzést, most már értem, mi a fizikája a az elmélyült zenehallgatás okozta 'feloldódás'-nak, amelynek fontos része hogy 'egész testtel halljuk' a zenét.
@jaegtoer:

Ma reggel ismét elolvastam. Nem ezt érzékeltem. Nagyhatalmi szemszögből nézte a kérdést, ami azért nem a mi látószögünk.

Az ellenérdekelteknek nem kell muníció. Elég, hogy ő van. Érvelni nem szoktak:)
@jaegtoer:
a "c" kulcsról és az "f" vagy basszus kulcsról sohase' feledkezz el, ugye a violin kulcs az a hegedű vagy "g" kulcs

brühüyyy
kkk
és aszt jelölik, hogy adott szólamban a c, vagy f vagy a g alapján olvasandó a partitúrának az a sora a "c" kulcsot előszeretettel használják a brácsa vagy a mezzoszoprán, kontralto fekvéséhez, hogy ne kelljen sok pótvonalat húzgálni sem lefelé sem felfelé

olvasgassál partitúrát

mingyárt a legeleje a legelső oldal érdekes ebből a szempontból
www.musicaneo.com/sheetmusic/sm-3405_complete_oratorio.html

brühüyyy
kkk
@Orica Középföldi:

Az én szemüvegemen át nézve-látva-olvasva-értve, úgy vélem felesleges volt a nácizmust hozzákapcsolni a nagyhatalmi szemlélethez.
'Aki fizeti a prímást, az húzatja a nótát.'
@guma:
elmesélnéd (ha másképpen nem privvy-ben) hogyan és honnan töltötted le az órát az oldaladon
előre is köszi
@Rodeo36:

rákattintottam az órára és ez az oldal jött fel:

www.timeanddate.com/worldclock/hungary/budapest

itt bogarász, szerintem (én hasonlóképpen merek valamit "megnézni" máshol is csak :DDD), mert aki csinálta a blogunkat, sajnos nem elérhető.
őt is beszippantotta ez a fránya halódó nyugat...
@guma:
kösz!!!!!!!!! közben rájöttem az oldaladon jobbkattintva lehoztam, de kizárólag személyes weboldalakra lehet (és oda könnyedén ad lépésenkénti instrukciókat is) telepíteni ... oda ahova én akarom nem megy (a desktop-omra mint gadget)
ez az egyetlen óra, ami hajszál pontos, minden egyéb a komputer órája is pontatlan onnan tudom és ez bosszant, hogy van egy atomórám a csuklómon és a komputer naponta legalább 5-6 másodpercet szokott sietni, a többieket nem is lehet állítgatni és állandóan pontatlanok...én meg szeretem látni a pontos dátumot és időt a képernyőn folyamatosan (és főleg pontosan) most majd megint keresgélek

na megyek keresni majd lesz Chelsea meccs az arsenal WH nagyon izgis volt

brühüyyy
kkk
@guma:
www.timeanddate.com/clocks/free.html
ezen az oldalon van egy a bal közepe táján egy keret ami fölé oda van írva HTML Code
a keretben kattinccs rá és másold az egészet aszt kell beillesztened az oldaladra
és akkor kijön ez

www.timeanddate.com/worldclock/hungary/budapest

abszolút pontos, de ha ezen az oldalon maracc, azaz a keresődbe teszed akkor 3-4 naponként amikor kinyitod akkor F5 az felfrissíti azaz megint abszolút pontossá válik , mert a kompu órája az pontatlan sok minden okból és a kettő összezavar

kkk
brühüyyy
@Rodeo36:

nekem a gépen még mindig a 7-es fut. megszerettem. ennek van pl minialkalmazása. ha a képernyőre kattintasz válogathatsz az órákban amit kitesz az asztalra.
én is szeretem, ha ott van. :D
Visszavonja a kormány a vasárnapi zárvatartást

Rogán Antal jelentette be a Parlamentben. Már hétvégére életbe léphet az erről szóló törvény.
19 bizonyíték arra, hogy Orbánt kicserélték

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F11%2Fvisszavonja-a-kormany-a-vasarnapi-zarvatartast
süti beállítások módosítása