Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: ripost.hu/fules/2024/04/gaspar-gyozo-uj-gyozike-show-ez-varhato?utm_source=hirkereso%3Fxml_output_... (2024.04.24. 20:15) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.03.21. 05:37 Fabius

Korrupcióban hasít a Fidesz

A Fidesz megnyerte a korrupcióharcot. Igen, jól teccik érteni, nem a korrupció ellenit. A témában végzett legfrissebb kutatás szerint ezek az eredmények:

Fidesz 17%  - MSZP 7% vagyis a kormánypártot több, mint kétszer olyan korruptnak tartja a közvélemény, mint Gyurcsányékat.

Orbán Viktor 5% - Gyurcsány Ferenc 3% szóval a közvélekedés szerint Viktorka lassan kétszer korruptabb Ferikénél.

gyurcsany-orban.jpg

Fényes győzelem, gratulálok én is. Ja, és még nincs vége, nagyon nincs.

Mondjátok csak milyen érzés a nép szemében kétszer nagyobb tolvajnak lenni a szociknál? Remélem dagasztja a keblet a büszkeség!

751 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr548508072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lényegtelen, mivel a magyar választásokon NEM szempont a pártválasztáskor, hogy ki korrupt és ki nem, egyébként meg mindegyik az.

A ballibek "ígérjük, mi 20 %-kal kevesebbet fogunk lopni, szavazz ránk!" kampánya nem fog működni, ráadásul röhejes is.
@BircaHang Média:

hülyeséget beszélsz - már megint - feriéket pont hogy a korrupció miatt (meg a stabil töketlenkedés is játszott a szempontok között, "két naponta új terv merre menjünk") zavarták/tuk el csúnyán...nem a patetikus "nemzetikeresztény" pátosz győzedelmeskedett, na az nem érdekli az embereket, sőt merem kockáztatni ez a szirupos lónyál inkább irritáló a többség számára.
14-ben meg kizárólag a csinos választási törvények illetve a potens ellenzék abszolút hiánya segítette gyözelemre a nemzeti síngörbítők pártját...a többség a halá f.szára kívánta már akkor is öket csak az értelmnes alternatíva -a kisebb rossz elve(?) - hiánya miatt inkább nem szavaztak
Baromira nem érdekli őket. A nulla következmény kiiktatta a veszélyérzetet, és ez szélsebesen terjed.
Á majd azt mondják, hogy az ellenzék ismét téved a felmérés pedig nem több egy ármányos hamisításmál. ;)
@batka manó: Még annyit hozzátennék, hogy gyuriferi 2006-os kapaszkodása a hatalomba szintén sokat számított a 2010-es nagy szoci buktába.
@BircaHang Média: Ezt a baromságodat ma hány helyre sikerült bepötyögnöd? Mert akkor azokra az oldalakra már nem megyek.

@Gábris szomszéd: Most áll a zászló, hogy a Geci is elköveti Gyurcsány 2006-os hibáját, és túlzottan ragaszkodni fog a hatalomhoz, miközben a zemberek átlátnak a korrupción, és a gazdagodásokon.
.
Lehet gondolkodni:
'''Orbán Viktor 5% - Gyurcsány Ferenc 3% szóval a közvélekedés szerint Viktorka lassan kétszer korruptabb Ferikénél.'''
Ez komoly.
Most akkor elég az 5% a választások megnyeréséhez, ha a pártszimpátia-mérés is így alakul?

Orbán legyen gyártási hiba a gumikötélen, ha ebből is kimászik.
@Orica Középföldi:
.
Hiába bátor a vak ló, a következmény (borogatni kell) őt sem kerüli el.
Emlékszik még valaki a 6 évvel ezelőtti kampányban oly gyakran felbukkanó "elszámoltatás" szlogenre? Mi is lett belőle? Ki van elszámoltatva?
Most aztán lehet elgondolkodni, hogy nem TUDTAK vagy nem AKARTAK elszámoltatni...
@The Ghost Wolf: Legyen igazad bár az emberek a korrupció kapcsán teljesen elfásultak már. :(

index.hu/gazdasag/2016/03/20/hig/
@kisa: "Most aztán lehet elgondolkodni, hogy nem TUDTAK vagy nem AKARTAK elszámoltatni..."

Egyértelműen az utóbbi a helyzet. Ez azért is fontos, hogy ők se legyenek majd elszámoltatva 2018-ban vagy később.
26 éve ez megy. :(
@Gábris szomszéd:
2006-ban egyetlen hibát követett el Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úr!!! és az az, hogy a kordonbotó és tv székház égető banda élén a gecit nem vágta börtönbe 16 év előzetesbe egy kis (iciripiciri) törvénytelenséggel oszt jó napot, és statáriumot hírdetni és beizzítani a lámpavasakat

brühüyyy
kkk

jaaaaaa és nem kiállni vitatkozni hülye emberekkel akik kappanhangon kotkodácsolnak baromságokat
megoldanám én eszt seperc alatt kkk
@Rodeo36: Mondjuk az elmúlthuszon politikusai kapcsán, nekem is lennének megoldásaim. :)
@BircaHang Média:

Minden Bircák legnagyobbika!

Lehetnek még olyan idióták az országban mint te (bár nem hiszem, hogy nagyobb létezik), akiknek nem szempont a korrupció, illetve annak mértéke.
Lenne egy javaslatom, irányítottan csak azoktól lopjanak, akik számára a lopás közömbös.
Remélem benne vagy, hogy így legyen.
@anonymand:

Ballibek - korruptak.
Fidesz - korrupt.

Ha hatalomra jut a Jobbik, az is az lesz.

Van más esélyes erő? Nincs.
@Gábris szomszéd:
mégpedig? szeretem a zamatos részleteket (füstölt tarja, lila hagymával és friss barna kenyérrel és Guiness korsóból jéghidegen)

én a magyar politikusokat is jéghidegen szeretném

de nagyon kíváncsivá tettél az ötleteidre

ide nekem telibe
hadd zokogjak

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
treffa: ugye Ó Egyiptom a Nílus virága (Hérodotos) igenám de voltak tőlük délre ugyanazokban a zistenekben hívő Núbiai fáraók is a fekete fáraók akiknek több piramisuk maradt fenn Sudan északi részén mint Egyiptomban és akkor Szomália is ott van és a Nílus hosszú, kié is a Nílus?

ugyanaz mint ha Canada gátat építene a Colorado folyón és semmi sem jutna délre csupa szeretet

lásd Aswan és a Lake Nasszer a tezsvíri zereded ott a nájlus mentében

kkk
brühüyyy

ugye ez is megoldható levédiabasznádon elvi alapon? kkk
@Gábris szomszéd: Abban bízom, hogy a tanár tüntetésekhez hasonlóan, a korrupcióból is elegük lesz az embereknek egy szép napon. De az a nap lehet, hogy nagyon csúnyán fog végződni a Mindenórás Tábornok és sleppje számára.
@kisa: arra gondolsz,hogy nem akartak belenyúlni,mert ők is sárosak?
@Rodeo36: Na és mit szólsz a kubai vizithez? :)
@PeniValdes: Nem igazán. Vagyis csak félig. Arra gondolok, amit @Gábris szomszéd: írt. Van nekem egy ilyen "chemtrail" elméletem, miszerint a hazai politikában létezik egyfajta _titkos_, le nem írt, ki nem mondott, talán nem is tudatos megegyezés abban, hogy mindegyik párt hagyta a másikat lopni, hogy majdan ő is nyugodtan lophasson, ha egyszer hatalomra kerül. Az eddigiek többé-kevésbé be is tartották, hogy "mérsékelten" loptak, csak annyit, amennyi még nem volt _túlságosan_ irritáló a populáció számára. Azonban nagyot tévedtek, amikor nem vették számításba - pedig józan paraszti ésszel sejthető volt -, hogy orbánék kizárólag a lopásra fognak berendezkedni és törvényesíteni fogják a korrupciót.
A kabaré tovább folytatódik. :)

A Tények nem bír leszakadni Juhászról - megint pofára esés lett a vége

comment.blog.hu/2016/03/21/a_tenyek_nem_bir_leszakadni_juhaszrol_megint_pofara_eses_lett_a_vege
szép napot!

meghökkentő, elgondolkodtató párhuzam. hozom a teljes véleményt:

Mintha csak nálunk lenne: itt már katonai hatalomátvétel jöhet a korrupció miatt

Meglepő hasonlóságokat találunk a magyar és a brazil politikai folyamatokban. A nyersanyagárak esése és a hivalkodó nemzetközi sportrendezvények megrendezése hazavágta a brazil költségvetést, egy óriási korrupciós botrány pedig aláásta a pártok és a politikai intézmények hitelét. A brazil hadsereg főparancsnokának szavai felidézik a két évtizedes katonai diktatúra baljós emlékeit.

Egy ország a régiójának szeme fénye volt, de a politikai vezetés korrupciós hulláma és a stadion-építési láz végül a középosztály tüntetéseihez vezetett. Nem, most éppen nem Magyarországról beszélünk, hanem Brazíliáról. A hetek óta zajló tüntetések brazil résztvevőinek kétharmada ugyanis tehetősebb lakos, akik úgy látják, hogy a kormányzat elsikkasztja és eltékozolja a jövőjüket.

Brazília a világ ötödik legnépesebb országa és gazdasága a nyolcadik legnagyobb. A nyersanyagárak esése és a hivalkodó nemzetközi sportrendezvények megrendezése viszont hazavágta a költségvetést, és jelenleg a dél-amerikai ország 1901 óta nem tapasztalt gazdasági visszaesésen megy keresztül. A Petrobras-botrány miatt pedig Brazília két éve súlyos belpolitikai válsággal is küzd, miközben a Zika-vírus terjedését próbálja visszaszorítani és a kevesebb mint öt hónap múlva esedékes Nyári Olimpiai Játékokat készíti elő.

Mocsárban a teljes politikai osztály

Az egyre súlyosbodó politikai válság főszereplői Lula da Silva volt-, illetve Dilma Rousseff jelenlegi államfő. A hivatalban lévő elnököt a friss felmérések szerint csupán a lakosság kilenc százaléka támogatja. A Petrobras évtizedeken át kenőpénzekért cserébe „osztogatta" a megrendeléseket a vele kapcsolatban álló cégeknek. A csúszópénzek egy része az olajvállalat és a Munkáspárt vezetőinek zsebében landolt. Dilma ráadásul 2005 és 2010 között energiaügyi miniszterként a Petrobras igazgatótanácsában is tevékenykedett.

Dilma és elődje mindent tudott a vesztegetési ügyletekről és mindketten megpróbálták hátráltatni az igazságszolgáltatást a nyomozásban – állította múlt szombaton a Veja című helyi magazinnak Delcidio do Amaral szenátor, az államfő korábbi közeli szövetségese, akit ugyancsak a Petrobras-botrány miatt fogtak perbe. Dilmát a jelenlegi állás szerint jó eséllyel felelősségre vonja a Kongresszus, amely akár már jövő hónapban pozíciójának elvesztésével járhat.

A brazil politikai osztály morális szétesettségét jól mutatja, hogy a múlt pénteken első alkalommal összeült 65 tagú kongresszusi felelősségre-vonási bizottság öt tagja maga is vizsgálat alatt áll a korrupciós botrányban és 36-uk ellen hamarosan megindul az eljárás. Egyikük, Paulo Maluf Interpol-körözés alatt áll és már évek óta nem hagyhatja el az országot. Eduardo Cunha házelnök pedig a Petrobras-ügy kiemelt vádlottja, aki az igazságszolgáltatás gyanúja szerint tízmillió dollárokat osztott ki politikai szövetségeseinek és legalább öt millió dollárt svájci bankszámlákon helyezett el.

A brazil katonaság árnya

A mélyülő gazdasági és politikai válság aláásta minden nagy párt és politikai intézmény hitelét Brazíliában. A kormányzat egyre közelebb kerül egy alkotmányos válsághoz, mivel a végrehajtó-, törvényhozó- és bírói ágak már nyíltan vitatják egymás hatalmának legitimitását. Nem véletlen, hogy Lula rövid idejű őrizetbe-vételekor a hónap elején egy katonai zászlóaljat riadókészültségbe helyeztek Sao Paoloban arra az esetre, ha a tüntetések elszabadulnak. A hadvezetőség pedig számos szövetségi állam kormányzóját is felhívta és felkészítette a teendőkről a társadalmi béke megőrzése érdekében.

Ebben a feszült helyzetben múlt pénteken megszólalt a brazil hadsereg főparancsnoka, Eduardo Villas Bôas tábornok. Az Amazóniai Parancsnokság előtt elmondott beszédében sajnálatát fejezte ki, hogy a brazil emberek csak a fegyveres erőkben látják a válság megoldásának lehetőségét. A főparancsnok szavainak további súlyt ad az a tény, hogy az ország egy puccsot követően 1964-től 21 teljes éven keresztül katonai irányítás alatt állt, amely a hidegháború évei alatt az Egyesült Államok támogatását is élvezte. A katonai rezsim uralma alatt mintegy 500 politikai fogoly halt meg, vagy tűnt el nyomtalanul, ezreket pedig válogatott kínzásoknak tették ki a Kondor Művelet keretében kiképzett vallatók.

Káncz Csaba jegyzete

privatbankar.hu/makro/mintha-csak-nalunk-lenne-itt-mar-katonai-hatalomatvetel-johet-a-korrupcio-miatt-291568
@batka manó:

Ezt neked találtam, de azért a kedvenc nótámat is felidézem:

Hej de széles, hej de hosszú ez az út...

index.hu/kerekagy/2016/03/20/bringaut_bicikliut_hatvan_uthibak_hatvan/
Vajon mennyibe került ez az út? Meg a többi, amin 100km-en át egy-két-három kerékpárosnál többet ( szombat-vasárnap ) sosem szoktam látni?
Jut eszembe, nem nyúlt mellé a kormány, amikor a saját jobban teljesítünk szlogenjének használatát ingyenesen átengedte a fidesznek? Mi lesz, ha a fidesz meg pénzt kér a szlogen emlegetéséért azemberektől?

Basszus, lassan már jobban teljesíteni sem lehet ingyen?
@Gábris szomszéd:
viszi zsebben a demagográciát és máris visszakövetel olyan hotelokat amiket az usa maffia épített Castro előtt...most majd megtuggyák ott is milyen rabszolgának lenni újra

és most majd lehet nekik okostelójuk hogy levídejózzák magukat amint mennek az ültetvényekre

csupa öröm és vidámság meg derű

kkk
brühüyyy
@látjátok feleim szümtükkel:

remélem gazoló nem arra binyiglizik, mert elegem van a temetésekből...
@látjátok feleim szümtükkel:

ezért is perel Juhász. a gyűjteményemben benne van, de nagyon érdekes a törvény erre a témára.

nézd meg:

offforever.blog.hu/2016/03/21/gazemberek_batran_hamisitjak_a_hireket_kozpenzen
@guma:
ott is van lobby-zás!!!!!!!!!!! az miért bűn? csak az usa ban szabad lobby-zni csilliárdokért támogatni elnökjelöltet aki azután a csilliárdosok zsebében landol és és az egész szenátus meg a kongresszus el van adva sok pénzért nem aprópénzért mint brazíliában

arról miért nem ídézel valami szellemet?
mert aszt szeressük???

minő baromság

egyébként Lula a katonai puccsal teremtett hosszú diktatúra után szabaccságot adott a népnek és ez kurvára baszta a csőrét (mai napig) az usa rablólovagjainak akiket kibaszott mint macskát szarni a Petrobras az brazil és támogatahat brazilokat? vagy nem?

brühüyyy
kkk

nagyon okos kis baromságokat kapirgálsz kapirgálj másik szemétdombon miért nem kedves perzsia a zusának és miért kedves a szaúdi kőkorszaki gyilkosok diktatúrája

és soroljam ukrajnát csődbe vitték és most az oroszok a hibásak mert követelik a pénzüket

arany pofa vagy drágám meg nagyon értesz minden baromsághoz
@Gábris szomszéd:
nem nézem meg a másik is egy seggség...
a trumplit -most szervezik intenzíven- mindenképpen kigolyózzák
novemberig van idő a többi csinnbummcirkusz

brühühyyy
kkk
ne kűggy vídejót útálom őket

két szóval lírhatod
"Fidesz 17% - MSZP 7% vagyis a kormánypártot több, mint kétszer olyan korruptnak tartja a közvélemény, mint Gyurcsányékat."

Kérdés.

A "közvélemény" 76%-a kit tart korruptnak? azt lehet tudni?

Egyébként meg 2008-ban a felmérések szerint az MSZP-t nyolcszor olyan korruptnak tartották, mint a Fideszt!

Az is egyértelmű, hogy az aktuális hatalmon lévőket tartja korruptnak a "közvélemény"!
@Rodeo36: OK rendi. Szóval ez a csimbumcirkusz volt az. :D

Donald Trump bodyslams, beats and shaves Vince McMahon at Wrestlemania XXIII
@Rodeo36:

nem értek semmihez....

de te meg olvasni nem tudsz?
nem a történelmi áttekintés a lényeg, csak az ami most van.

és az a "most" több ponton fedi a hazai viszonyokat, állapotokat.
A hatalmon lévőkön kívül ki lehet még korrupt?
@BircaHang Média: nincs köbe vésve, hogy egy társadalmat csak és kizárólag korrupt velejéig rohadt technikákkal lehet vezetni. elég komoly és jó megoldások léteznek arra, hogy a korrupciót hibahatáron belül tartsuk, példa akad csak használni kéne, nem kell feltalálni a spanyol viaszt.
A kérdés a "közvélemény-kutatóknál" így hangzott:

Ki volt eddig a legkorruktabb?

Kádár, Antall, Horn, Megyó, gyurcsányi, Bajani vagy Orbán?
(gondolom az egész felmérést valami nevenincs ballibsi "közvélemény-kutató" cég végezte a liberál-fasiszta SoroSS elvtárs megrendelésére....igaz a fasiszta SoroSS elvtárs előre közölte a mérés eredményét is....)
Ámerikában az nem korrupció, hogy a SoroSS elvtárs dollármillákat ad a Klintonnénak!

Az viszont már korrupció, amikor a SoroSS elvtárs százmillákkal tömi a magyar ballibsi pártokat!
@Rodeo36: Közben meg Hegyi Aryka is hazudik mint a vízfolyás? :)

youtu.be/x1KPCYn_sJY
Tegnapi ballibsi blog:

"Az emberek döntöttek: A Fidesz a legkorruptabb magyar párt"

"A FIDESZ A LEGNAGYOBB VESZTESE ENNEK A VÁLASZTÓI FÁSULTSÁGNAK, HISZEN A FELMÉRÉS ADATAI SZERINT MINDEN HARMADIK VÁLASZADÓ ÚGY GONDOLJA, HOGY 2010, A FIDESZ KORMÁNYZÁSA ÓTA TÖBB A KORRUPCIÓ, ÉS CSUPÁN FELE ANNYIAN AZT, HOGY AZ ELŐZŐ, MSZP ÁLTAL KORMÁNYZOTT NYOLC ÉV ALATT."
@guma:

Figyusz!

Ezt a publicust honnan szalajtották?
(mán úgy értem melyik SoroSS alapítvány pénzeli?)
@guma:

Bocsika a kérdésért!

Megvan a válasz is.

A Vasárnapi Hírek kamu megrendelésekkel tartja lélegeztető gépen ezt a híres publicust!

Azt ugye mindenki tudja, hogy a Vasárnapi Híreket meg a SoroSS tartja életben.....
Elég lett volna annyit olvasnom, hogy ballibsi publicus felmérése szerint melyik a legkorruptabb párt.

Hát kibaszottul meg lettem volna lepve, ha mást hoz ki!

Teljesen nyilvánvaló, hogy pl. a Századvég meg azt hozta volna ki, hogy a gyurcsányi ötször korruptabb, mint az Orbán.....

A KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÓK MÁN CSAK ÍGY MŰKÖDNEK!!!!!!!
@ulpius66:

ennyit az értelmi képességedről!

hiszen nagyon érdekes az is, hogy kik a partnerei a fenti cégnek!

mazsoláz. hátha megtalálod köztük:

A Publicus Intézet, illetve elődje 2001 óta végez döntéselőkészítő kutatásokat és elemzéseket vállalatoknak, közintézményeknek, önkormányzatoknak és kormányzati szerveknek.

Fontosnak tartjuk, hogy a kutatás sosem válhat rutinná abban az értelemben, hogy veszítsen a minden egyes megrendelő igényeinek megfelelő, egyénre szabott jellegén. A Publicus Intézet büszke arra, hogy a következő cégeket és intézményeket partnerei között tudhatja.

Főbb partnereink:

AstraZeneca Magyarország Kft.

Budapest Értéktőzsde Rt.

BXP Strategies

C3 Kulturális és Kommunikációs Alapítvány

CIG Közép-európai Biztosító Zrt. (Pannónia Biztosító)

COMPASS Közpolitikai Intézet

DRAFTFCB

Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ

Erste Befektetési Zrt.

HBO ZRt.

Innomind Kft.

ITHAKA Kht.

Kazincbarcika Város Polgármesteri Hivatala

Keler Zrt.

Máthé Erzsi Alapítvány a Koraszülöttekért

MEHI - Magyar Energiahatékonysági Intézet

Metaforum Kft.

Miniszterelnöki Hivatal

MVM Zrt.

Országos Foglalkoztatási Közalapítvány

PReSOLUTION Kft.

Progresszív Intézet

RÁBA Holding ZRt.

Ricoh Hungary Kft.

Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekklinika

Studio Metropolitana

Szépművészeti Múzeum

Young&Rubicam
A ballibsi bloggerek meg ezt a világszenzációt egymást túlharsogva ismétlik ezerrel.....

A BALLIBSI BLOGOK MÁN CSAK ÍGY MŰKÖDNEK!!!!!!!
@guma:
az része a történelemnek (nem lehet kilépni belőle az nem bili)
szóval tanuljál objektív lenni

valaki (10 perccel ezelőtt az usa külpolitikájáról annyit nyögött be (Friedmann ídézet) hogy egy ország vagy hatalmat tartfenn vagy prosperál a kettő együtt nem megy

most az usa majd dönt hagyja magát csődben és csinál még háborúkat

a ti saját gecitek is ilyen a rettegés a legfontosabb akkor lehet igazán kibaszni a pógárral usa is retteg és közben exportálja a soxart meg a háborút, rablógazdálkodik és hajórakomány számra ivívizet exportál ahelyett, hogy megtanulna gazdálkodni

brühüyyy
kkk

írjál még ilyen hülyeséget a Lula Dilma páros most azért fekete seggű mert nem gazsulálnak a süsasárkánynak mint a perzsák, kína, oroszok és soroljam?
majd lesz új elnök a flansziáknál és mingyárt nem lesz olyan langyos a viszony hanem eljegesedik

és a németek is kirúgják a bundeskát mert elég volt belőle meg a puszijaiból és még sokan vannak hátra ti foglalkozzatok a gecitekkel elég nagy pohár geci csak ne lötyögtessétek
@guma:

Értem én, persze, hogy értem!

Hazudozni én is tudok!
@Rodeo36:
usa importál vizet kkk nem exportál
@Gábris szomszéd: mit mond? nem nézek vídejót
és ki az az aryka, az is buzi?

brühüyyy
kkk
@guma:

Milyen érdekes!

Pl. MVM honlapján nem szerepel a publicus a "partnerei" között.....

Gondolom írtak fűnek-fának egy bemutatkozó levelet a publicustól...akik válaszoltak a levelükre, azokra, mint "partnerekre" tekintenek....hahaaahaaaaaaaa....
@Gábris szomszéd:
az egy hatalmi tébolyban szenvedő ribanc

ennyi
brühüyyy
kkk

olyan a mosolya mint a hiéna meg a sakál kombinálva
@Rodeo36:

"az része a történelemnek (nem lehet kilépni belőle az nem bili)
szóval tanuljál objektív lenni"

bocsánat!

szerinted akkor törvényszerű, hogy korrupció ilyen mértékű legyen?
törvényszerű, hogy csak a család és a csókosok kapnak zsét a közösből?

nem is sorolom kérdéseim, mert minek...
amit nem akarsz megérteni azt nem fogod megérteni.
de azért nekem fájhat ez az eredmény objektíven, itt is ott is. az emberi hatalomvágy és mohóság iskolapéldáját látom benne.
@guma:
megbuktatták az előző ukrán elnököt, mert csak, most az ország gazsulál de csődben van

brazília ugyanúgy szocialista vonal a Lula Dilma mindkettő munkásmozgalmi harcos, és nem hiszem el az egész szart mert attól függ ki írja és miért (Fidel nagy barátai és Fidel támogatta őket anyagilag amikor a választások voltak)

a saját geciteket meg ... hát a tietek csináljatok vele valamit vagy hallgassatok

brühüyyy
kkk
ennyi, pártállami piramisjáték:

Latin-Amerikából importált üzleti modellel nyomuló, bírságolt cégcsoportra szabták Rogánék a nemzeti fogyasztói csoportokat

A kormány azt hazudja, hogy a nok nem fogyasztói csoport, pedig az. Az már most látszik, hogy melyik cégcsoport jár majd nagyon jól. Vigyázzon, aki beszáll egy ilyenbe!

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F03%2F21%2Flatin-amerikabol-importalt-uzleti-modellel-nyomulo-birsagolt-cegcsoportra-szabtak-roganek-a-nemzeti-fogyasztoi-csoportokat
@Rodeo36: Clintonné újabb hazugsága: "egyetlen embert sem vesztettünk Líbiában" videó. :)
@Gábris szomszéd:
nem vesztettek semmit? a nagyköveccséget és Lybiát semmi mást!!!! és szét is baszták mint sok minden mást

nem is képesek másra

most egy év múlva visszamegyek cuba ba és pofánröhögöm őket megint kurvák lettek?

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
és nagy fejlesztések lesznek: mekik, walmart, ültetvények és az árak a csillagos égig és aki most 10 dollárból havonta megél az 1500 ból fog éhezni (de még nem tuggyák)

brühüyyy
kkk

látni akarom a sok hülye pofáját hogy tapsikolnak a zobamakinak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
megkérdezték a Bernie Madoff -ot? az csak 4000 év letöltendőt kapott, pedig nem is csalt annyit mint a trump, és senki sem jelentette fel, mert akik odaadták neki a pénzüket azoknak nem hiányzott (volt sok)

brühüyyy
kkk

namost nem lehet másképpen lakáshoz jutni csak lottózva?
Megsértődött a fideszes államtitkár, mert megkérdezték valamiről

Bitay Márton Örs 4 évig bérelt önkormányzati lakást, másokkal ellentétben ő azonnal megkapta

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F03%2F21%2Fmegsertodott_a_fideszes_allamtitkar_mert_megkerdeztek_valamirol%2F
Külföldi munka: lesújtó adat jött a magyarok elvándorlási kedvéről

Tíz fiatal magyar férfi közül nyolc akár külföldre is elköltözne egy megfelelő állásért. - derült ki a Randstad személyzeti tanácsadó cég tanulmányából. A magyar munkavállalók többsége szerint egyébként a külföldi üzleti utak növelik a munkájuk értékét, mégis alig dolgoznak olyan pozícióban, amely erre lehetőséget adna.

hvg.hu/gazdasag/20160321_kulfoldi_munka_elvandorlas_uzleti_ut
@Gábris szomszéd:
a nagy hideg télben Február környékén a Transat-ot odáig ki lehet bírni a kurva annyát a fapadosának...és fel kell hívnom egy két ismerőst mert útálok hotelben lakni

addigra már be lesz fűtve a demagográcia, Fidel lehet hogy felpofozza a Raúl-t?
brühüyyy
kkk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
olyan szép ősmagyar neve van
egybitayos?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Szívesen kimennék egyszer én is, kár hogy innen "picit" költségesebb. :)
@Rodeo36: magyar nemes, tudod:

"Nem írok, nem olvasok, Én MAGYAR Nemes vagyok"
Nagyon jól csinálják a narancsos fiúk, ha a tízszer-százszor akkora lopásért a nép csak kétszer annyira hiszi őket korruptnak, mint az MSZP-t.
melléklet:

Az MNB újra feltalálta a középkort

A jegybank tiszaroffi luxuskastélyára eddig egymilliárd forint ment el, cserébe munkát adnak néhány titkolózó helybelinek és furcsa projekteket pénzelnek. De mi lesz azokkal a falvakkal, amik nem találnak maguknak egy jó fej hűbérurat?

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F03%2F21%2Ftiszaroff_mnb_kastelyszallo%2F
Egy magyar válogatott védő megpróbálja előrevágni a labdát. Ami ezután történik, attól elsírod magad, majd veszel egy örökbérletet Felcsútra :))))

444.hu/2016/03/21/egy-magyar-valogatott-vedo-megprobalja-elorevagni-a-labdat-ami-ezutan-tortenik-attol-elsirod-magad-majd-veszel-egy-orokberletet-felcsutra

ON
jahhh, főcíííny, és mily nagy kussban a narancsdoidok
A felmérést készítő publicus intézet a 2014es választas előtt összefogás győzelmet hirdetett....
muhhhahaaaa, nincs mit hozzá tenni

Hajdú Péter lesz a Napló új producere

A Népszabadság szerint Várkonyi Andrea lehet a műsorvezetője, a Tények.hu megszűnik. Gönczi mellé az RTL-től hívnak át egy műsorvezetőnőt.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2016%2F03%2F21%2Fazurak_utan_varkonyi_andrea_is_tavozik_a_tenyekbol%2F
Na persze
- általában mindenki az, aminek és akiről az ellenfele azt mondja. És ha az az ellenfél PONTOSAM MAGÁBÓL indul ki, akkor máris nyert ügye van (hisz már "ismeri a dörgést"), ráadásul - ha még jól is adja elő.
A rém sötét panelproli kádárnépe aztán mindenben vevő lesz a hazugságokra!
Csak a példának okáért - ott vannak a zsidók: aki velük nem egy követ fúj, avagy valami igazságot mernek elterjeszteni róluk - nos
arra egyből rásütik a bélyeget, hogy antiszemita ....

Más kérdés?
@Gábris szomszéd:
meg lehet aszt is szervezni, valami járattal elmész Spanyolokhoz és onnan lehet occó fapadosat, nem feltétlenül az Iberia ra gondolok
majd ha ko9molyan gondolod leszs tanácsom
brühüyyy
kkk
ragyogó magánszállások vannak koszt kvártély de nem érdemes lecövekelni egy városban
Habana max 3 nap úgy, hogy a 3-dikon már mész is el...a baj az hogy hatalmas távolságok vannak Santiago de CUba 1300 km, Holguin úgyszintén, Cienfuegos 500, Marea del Portillo 800, Varadero-ra nem
érdemes menni a hülye túristáknak van Santa Maria Habana playa ja

Pinar del Río ba csak bekukkantani érdemes ha már más nincs

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: kibaszott egy izé... és milyen napszemügéje van ,
na nem olyan extra mint a Hamilton-éi van neki minden órára egy, darabonként 500 dollárra saccolom de lehet, hogy olvasó lencse van benne akkor 800-1000

kkk
brühüyyy
nahh, megjelentek a bagatellizáló narancsdroidok :D
a narancsmaffia összezár:

Csak mert veri a gyerekeket és még a rendőrség is nyomoz ellene, a tankerület kiáll a tiszabői tanárnő mellett

Pedig olyan is volt, hogy ököllel ütötte egy lány fejét. A rendőrségi eljárás ellenére sem mozdítják el állásából, az igazgatóhelyettességről se emiatt kellett lemondania.

444.hu/2016/03/21/csak-mert-veri-a-gyerekeket-es-meg-a-rendorseg-is-nyomoz-ellene-a-tankerulet-kiall-a-tiszaboi-tanarno-mellett
@Fazakas László: Gyógyszert bevetted ma már?
@ulpius66: Tudod pont a republikánusok szabadították fel a kampánytámogatásokat, nem a demokraták.
Az meg nem korrupció, hogy Mészáros tartja fent Orbán kastélyát, meg hogy a vej sötétíti el az ország településeit kivilágítás helyett.
Az kicsit viszont meglep, hogy ma te vagy az ügyeletes. Küldhettek volna értelmesebbet is.
Nagy a szél, ismét összefújta a szemetet...
@Rodeo36: Nagyon köszi, ha komolyra fordul a dolog tuti megkereslek. :)
Egyrészt a Publicus intézet nyilván a megbízhatóság csúcsa. ( Mit mért ezzel kapcsolatba a Medián vagy a Tárki?)
Másrészt az emberek memóriája rövid. Emlékszünk még a szoci-szadesz kettőshöz köthető privatizációk körüli disznóságokra, a közbeszerzések során folytatólagosan és iparszerűen jelenlévő korrupcióra?

A Hunvald féle ügyekre?

Vecsési számlagyár?
"Ácsigitár, ez még fiktívnek is szar"

Autópályapénzek?

Remélem sikerült egy kissé felfrissítenem egyesek memóriáját..
Napi 88 ezer forintra jön ki egy dolgozói éjszaka az MNB kastélyában

Itt nyaralnak közpénzből az MNB dolgozói, a kihasználtság 25 százalékos. Szívesen!

444.hu/2016/03/21/napi-88-ezer-forintra-jon-ki-egy-ejszaka-az-mnb-kastelyaban
@ulpius66: De miért, te hogy működsz? Minden blogon látom a nickedet és harsogod ugyanazt, mosod a narancsod orrvérzésig. :-)
@A megvalósult amerikai ólom..: "Egyrészt a Publicus intézet nyilván a megbízhatóság csúcsa."

Tévedsz. Akkor lenne a megbízhatóság csúcsa, ha a fidesz istenítené.

:-)
@ulpius66: "Az is egyértelmű, hogy az aktuális hatalmon lévőket tartja korruptnak a "közvélemény"!"

Naná! Aki nincs hatalomban ( bármilyenben ), azt ugyan miért korrumpálnák. Ha mégis, azt inkább csalásnak, hűtelen kezelésnek csúfolják. Főleg, ha ellenzéki, mert őrá nem lehet a korrupciót rákenni. Ha igen, akkor az vissza is nyal.
@ulpius66: Téged tényleg ez érdekel? Meg kell kérdezni a zembereket, akikre ti Fideszesek mindig hivatkoztok. Mert valószínűleg ők mondták ezeket a számokat. Ha téged a maradék 76% érdekel, azok valószínűleg a Jobbikot, a DK-t és többi ellenzéki pártot mondták, illetve nem nyilatkoztak semmit.
@csentecsa:

De nem is volt egyetlen alapítványa sem, meg az alapítványnak palotája, festménye, meg a bánat tudja még mije, amit majd lehet occón eladni, ha az alapítvány leselejtezi.
@batka manó: "...nem kell feltalálni a spanyol viaszt."

Bszameg, hát nem is a vijaszt, hanem az örökös kétharmadot találtuk fel. Úgy kollektíven. Oszt most csudákozunk, mint Jani a moziban.
@A megvalósult amerikai ólom..:

Nem ilyen rövid az emberek memóriája, csak éppen a 2%-os sikerrátájú elszámoltatással a Fidesz maga ütötte rá a pecsétet a hatévvelezelőttiemúttnyócévre, hogy ott aztán 98%-ban minden fasza volt.

Persze akinek ép az esze, ezt ugyan el nem hiszi, de az biztos, hogy ott nem voltak külön a lopás legalizálására törvények, ahogy arra se hoztak külön törvényeket, hogy a kézivezérlésű ügyészségen kívül bárki is a lopás részleteiről tudomást szerezhessen.
@csentecsa:

Akár most kiegyezhetünk benne: Matolcsyé is legyen 8 millió, de akkor az MNB rögtön beszámol róla, hol is fialtatja és kinek a hasznára azt a potom 240 milliárdocskát, ami az alapítványokba került.
Hol árulják azt a qva bérletet?:D:D:D
@csentecsa: tehát még lophatják a milliárdokat, mert hátralékban vannak matócsnyiék?
@A megvalósult amerikai ólom..:

Elég szegényesre sikeredett a listád. Ellenlista hosszabb lenne.:D
Szóval kb 1000 telefonos megkérdezésből reprezentatív az eredmény :DDDD
Gratulálok a statisztikus agyatoknak.

Érdekes is lenne ám, ha az ellenzéket tartaná korruptnak az "istenadta nép", az aktuális kormánnyal szemben.

Így volt ez mindig és lesz is, amíg pénzvilág a világ.
Mi ebben a meglepő? Most a Fidesz kormányoz, épp neki van alkalma lopni, és az embereket nyilván jobban irritálja az a lopás, amit épp most követnek el, mint az, ami évekkel korábban volt. Az MSZP lopásait ráadásul már megszépítette, kisebbítette a múlt jótékony köde, sőt, miután 6 év eltelt a kormányzásuk óta, már van egy tekintélyes szavazóréteg, amelynek erről nincs komoly tapasztalata, mert akkoriban még túl fiatal volt.

Félreértés ne essék, a lopás az lopás és joggal vált ki felháborodást. A baj az, hogy a jelenlegi politikai elitben nemigen látni olyan számottevő erőt, amelyikről fel lehetne tételezni, hogy kevésbé lenne korrupt. Szerintem ez az igazi baj, és ez ellen kéne tenni valamit - már ha lehet egyáltalán. Lehet?
@guma: A brazil analógia (mint minden hasonlat) azért sántít, mert a magyar honvédség gyakorlatilag nem létezik (tábornokból meg vízfejből több van mint bevethető emberből :-().

A brazil-amerikai szál (fordított az, de most hagyjuk) nálunk is feltűnt, igencsak meglepő módon jóval a módszerváltást megelőzően. Az "elkövető" is ismert, az MNB párttitkára, egyben igazgató helyettese (Fekete János). Történet kezdete 1973.

www.penzriport.hu/a-magyar-allamadossag-keletkezese-19731989

Fenti linken a részletes elemzés letölthető pdf-ben. Hosszú, de akit érdekel nem is oly régmúltunk máig homályban maradt része, annak alapmű.

Ehhez képest 6Opuszta (jelen poszt témáját adó korrupció) kerekítési különbözet. Ja, és a 20 mrd dollár módszerváltáskori külső államadósságot nem feléltük (tán ha 1 mrd jutott a gazdaságba), hanem a nagyon úgy tűnik, szó szerint eltőzsdézték. :-(

Helyesbítek. Nagyon úgy tűnik eltőzsdézte. :-(
Na, akkor nézzük miről is szól a mai poszt.:O

"A házi dolgozathoz ajánlott irodalomhoz a tanár Matolcsy György Egyensúly és növekedés című könyvét írta."

www.atv.hu/belfold/20160321-elvesztegetett-8-ev-meghokkentek-az-nke-hallgatoi-a-beadando-feladatsoron/hirkereso
Apropó, itt egy írás az érdekek erejéről, arról hogy sokkal inkább azok mozgatják a világot, mint bármi más.

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid071

(A legfelső sor a kép tetején, "Érdekek". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)
Csak nehogy ilyen főcím legyen nálunk is 2018-ban.
index.hu/kulfold/2016/03/21/meglepetes_a_diktator_magabiztosan_nyerte_a_kazah_valasztast/
Természetesen a kazah választás helyett magyar választás, és Nurszultán Nazarbajev helyett Felcsúti és Alcsúti Orbán Geci Viktor legyen a magabiztos győztes.
@rdos:

most nem nézem végig az általad felsorolt összeset csak a CHF és USD 1970-2016 március 18 közötti exchange

mintha ellentmondana annak amit te is állítasz

a 20 milliárd dollárt azt ki számolta ki és miből, csak nem 1991 ben visszamenőleg festették lilára?
brühüyyy
kkk
fxtop.com/en/historical-exchange-rates.php?C1=CHF&C2=USD&A=1&DD1=01&MM1=01&YYYY1=1970&DD2=18&MM2=03&YYYY2=2016&MA=1&YA=0&LANG=en&CJ=0

bármelyiket lehívhatod
@rdos:
tehát kitalálták a 20 milliárd USD-t, naccerű

ma van 90000 milliárd HUF államadósság és növexik!!! ami usd ben cca 400 milliárd mai árfolyamon

azaz hol is járunk az agnoszticizmussal? és a történelem lilára festésével?

eszt guma -nak beadhatod

dehát...

szóval hogy is van a "brittudósokcsináltakegytanulmányt" című csinnbummcirkusz?

brühüyyy
kkk
@The Ghost Wolf: :-) A hátasztáni választásokról jut eszembe, az 1982-es hazai ogy választások után terjedt a vicc. Janibá a KB-ben kommentálta a 98%-os győzelmet (akkor még csak egy jelölt lehetett, alkoholtilalom, miazmás, ... piszok komoly dolgok voltak azok).

Eeeftársak. Az ogy választás eredményét köztünk maradjon, de meghamisítottuk. Ugyanis 108% jött ki, azt hamisítottuk meg 98-ra. :-)

@Rodeo36: A szerző páros sokat kínlódott az MNB adat hiánnyal. A kereszt árfolyamok, deviza hitelek futamidőtől is függő kamata, cds, szóval minden ami piaci infó az meg van nekik (meg mindenkinek akit érdekel). "Csak" az nincs meg, hogy MNB mikor miben vett fel hitelt, mekkora futamidőre, milyen devizában és mekkora kamatra. Néhány újságcikkből és pár töredék infóból - számból indultak ki, és sok variációt számoltak ki.

Lehet őket fikázni de piszok sokat dolgoztak vele.

Priviben fel is vettem velük a kapcsolatot és ami adatom volt, azt elküldtem nekik egy táblázatban. Magam is csináltam hasonló keresgélést, 1970-1990-2010-re.
@rdos:
szerintem agnoszkálás és fidexkft mentegetése azaz csinnbummcirkusz
sok munka? mennyenek a műjégre korcsolyázni

brühüyyy
kkk

senkinek nem hiszek az elmúlt 26 év tapasztalatai alapján
@The Ghost Wolf: ide illik:

Két évet is kaphat Gulyás Márton, mert a Nemzeti Választási Irodánál titlakozni mert a kopaszok akciója ellen

Jelképesen bezárta az irodát, ami az ügyész szerint főbenjáró bűn.

444.hu/2016/03/21/ket-evet-is-kaphat-gulyas-marton-mert-a-nemzeti-valasztasi-irodanal-titlakozni-mert-a-kopaszok-akcioja-ellen
@Rodeo36: Piszok gyorsan olvasol. :-)

Nekem több órámba került, és biza volt amit többszöri olvasás után ha megértettem. Szóval szívesen diskurálok Veled erről ha majd elolvastad. De miattam ne olvassad, csak ha érdekel.
@jágör68: "Szóval kb 1000 telefonos megkérdezésből reprezentatív az eredmény :DDDD Gratulálok a statisztikus agyatoknak."

Gratulálhatsz is mert ha hiszed ha nem 1000 fő jól meghatározza 10 millió magyar összes gondolatát, véleményét.

Nem értetted a mindanyian egyéniségek vagyunk poént a Galoppban?
@rdos:
már a trendek hamisak, mint a mellékelt grafikon mutíttya!!! engem a nyalánkságok nem érdekelnek
nagyságrendedekkel az egészet el lehet intézni...nem kell belebotlani 0,005 CHF be az csak akkor érdekes ha ki kell fizetned 10000000-t és ez hiányzik belőle, svájci bankról beszélünk...

nincs szüxég ilyen áskálódásra és a halottak mosdatására vagy a múmiák kibontására az arany éxerekből és zsákba varrni őket

lényeg ma van 400 milliárd USD adósság hogy hol kezdődött és hogyan annak tudása nem vezet sehová hacsak nem lámpavasra

levédiabasznád kb 6 éve államcsődben van és a többi csinnbummcirkusz

brühüyyy

jaaa és a GDP manapság kevesebb mint 30000 milliárd HUFáa többit egy kezeden ki tudod számolni

kkk
@Rodeo36: Én csak a "számoknak hiszek". Fityisz jobbklikk maszop emeszempé ... hagy ne soroljam a "pártokat" és izmusokat.

Pénzügyi téren történő kivéreztetésünk kezdete szerintem 1970, a szerzők szerint 1973. Nyilván ezen nem veszünk össze.

Nem voltak itten rendszerek, csak különböző mix-ű megszállások.

Újabban USA - orosz, korábban eddig úgy tudtuk tisztán szojvet, ma már látszik hogy USA már akkor is (megszálló) képben volt. :-(

"Gyönyörű adalék" az impériumok működéséhez. :-(
@látjátok feleim szümtükkel: Nem a lista hossza számít, hanem az elcsalt végösszeg nagysága. Az pediga szoci szadesz kettős alatt nagyságrendileg volt nagyobb..
@csentecsa:

"Simor fizetése 8 millió volt, Matolcsié 5.."

na b+! akkor szídjad csak ov-t, hiszen a 8-t ő állapította meg, hogy járai a kamatokat felvigye, és az egész országban szinte az összes fideszes önkormányzat tőzsdézhessen a svájci frankkal (- mert azt a figyelmeztetést ami miatt pl a lengyelek a deviza hitelt leállították, az asztalfiókba rejtette).

mennyit is tett ki az önkormányzatok adóssága ami az államadósságot is megemelte?

imádom, hogy ilyen tyúkeszed van, csakhogy kicsit pártszimpátiát tolj.
@Rodeo36: Grafikonod 1970. évi bázisú. Az elemzés 1973-tól kezdi. Rodi, gyanús vagy Te nekem. :-)

Gyorsan olvasol, gyorsan számolsz diagrammokat fejbe. :-)

Gyorsolvasó tanfolyamon vettem részt, drága volt, de megérte. Mondta egy híresség. Fél óra óra alatt elolvastam a Háború és békét.

Nem semmi, jött a válasz és rögtön a kérdés is. És miről szólt?

Hát orosz emberekről. Jött a viszont válasz :-)

Röviden, viccnek jó, de csak annak.
Melyik népről beszél a szerző? A 70 és a halál közt vergődő DK maszop szavazókról vagy a százalékokban mérhetetlen és jelentéktelen soros által pénzelt liberális belvárosi tömegekről??? Mert ez azért fontos kérdés :)
@Sir Galahad: Igen , úgy vannak vele mint a kisgyerek , amikor autóban ülve távolodik valamitől, azt gondolja, hogy az kisebb lesz.
Sajnos a szoci- szadesz kettő méretes disznósaághegye valójában nem lett kisebb, csak messzről tűnik kisebbnek..
@gazoló: :)

rendben van! :DDDD
de Hatvan felé ne használd a binyigliútat!
@lajafix: tudod amikor 1000 főről beszélsz és minden megkérdezett elvakult balos liberális akkor az 1000 fős reprezentatív felmérésedet kidobhatod a picsába :)
Márpedig ez kis hazánkban így működik. Nem kérdezgetnek csak úgy a vakvilágba a statisztikai cégek :) se jobb se bal oldalon.
@Shabby Bear:

"Melyik népről beszél a szerző?"

a magyarról!

pártszimpátiától függetlenül, akik nem csak néznek, de látnak is néha...
vagy a bőrükön érzik...
@rdos:

"A brazil analógia (mint minden hasonlat) azért sántít, mert a magyar honvédség gyakorlatilag nem létezik (tábornokból meg vízfejből több van mint bevethető emberből :-()."

ne mélyedjünk ebbe bele!

vízfej adott és a közmunkásokat most "toborozzák"... erősítenek!?
nem is tudom mit gondoljak... :(
@A megvalósult amerikai ólom..: Nálam valahogy nem.
Elég közelről láttam az un. spontán privtizé'cioót.
Azóta az összes bagázs csak ministráns lehet azokhoz képest.
fut a gyáva:

Orbán Viktor elmenekült a birtokról szóló kérdéseink elől

Arról kérdezzük, ő használja-e a hatvanpusztai uradalmat, amihez feltűnően sok szál köti.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F03%2F21%2Forban-viktor-elmenekult-a-birtokrol-szolo-kerdeseink-elol
@Shabby Bear:

kicsit ellent mond "elképzelésednek" március 15.-e.

ha láttad Csillag videóját, akkor az odaszállított "beépített" tapsolókon és a lengyeleken kívül nem igen voltak ott többen már akik kíváncsiak voltak a vezérre, mint akiket felháborított...

az a fekete fólia pedig szégyen volt, hiszen még azt a kevés polgárt is elzárta akiknek az adójukból ez megvalósult.

tehát ma már találni sok-sok olyan polgárt aki számolni is tud. ha tetszik neked ez, ha nem!
pusztuljon fű, fa, virág, kell a narancsmaffiának minden terület és minden pénz:

Brutális természetkárosítás Budakeszin

A Farkashegyi reptérnél kiásták a védett virágok nagy részét. A területen luxuslakópark épülne.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F03%2F21%2Fbrutalis_termeszetkarositas_budakeszin%2F
@guma: Azért van itt még egy Eu tagságunk is, bár ahogy a dolgok most állnak, nem kizárt hogy kizárnak minket és akkor már könnyebb lehet a katonai puccs. :-(

@Rodeo36: Visszatérve a grafikonokra. 1973-1980 emelkedik mindkettőn, 87-ig csökken mindkettőn, majd újra emelkedik (ha jól számoltam - néztem egy piros osztás egy év a grafikonodon). Látszik az is hogy szerző párosunk hosszú mozgó átlagokkal simít, Tiéd meg úgy érzésből havi átlag idősor lehet.

A historikus adatok "csak" az MNB-nél nem lelehetők fel a mai napig. 6 éve mikor néztem az első év 1998 volt MNB weblapján! Értem én hogy MNB többpártunktól, mindenkori szabadon? választott? kurmányunktól és tehát tőlünk független (a világon mindenhol így van), de tisztességes országban a jegybank összes adata zsigerből nyilvános.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

két évet?

akkor a kopaszok mennyit? ők is lezárták! vagy nem?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

dehogy fút! felkészül, mert nem emlékszik, hogy volt-e kormányülés ott.

„Mi, magyarok 2010-ben úgy határoztunk, hogy minden fontos kérdést megbeszélünk egymással”
.
ORIGO: Információink szerint felmondott a TV2-nél Szabó Tibor, a Tények riportere, aki nem akart Juhász Péteres anyagot csinálni.

www.origo.hu/itthon/20160321-juhasz-peter-tenyek-riporter-egyutt-vagyon-felmondas.html
.
@A megvalósult amerikai ólom..:

Hát én nem számtantanár vagyok, de kételkedem. Annál is inkább, mert azóta a forint árfolyama jócskán változott. Állítólag ebből van az MNB-nek nagy saját pénze. Téged ez nem zavar?
Érdekes dolog az ilyen felmérés.

Ha megkérdezik az embereket úgy általnosságban arról, ki a korruptabb az alábbi kettő közül:

Az alujáróban járőröző rendőr, vagy az ott saját mocskában fetrengő csöves, a közvélekedés a rendőrt hozná ki azon egyszerű okból, mert annál van a hatalom, őt érdemes megvenni.

Aki mindebből azt a következtetést vonná le, hogy akkor adjuk a csövi fejére a rendőrsapit, az szvsz. nem jó úton jár...
@guma:

Te is egy mással, én is magammal:D
Fú ilyen rosszul áll a Fidesz? Akkor nyugi, 2018-ban tuti leváltja őket egy friss, új, civil mozgalom, ami csupa véletlenségből balliberálisokkel van tele :D
@rdos:

Emlegetitek ezt a katonai puccsot. Én előbb puncsnak olvastam, mert ugyé hol van itten katona?
@konrada:

:DDDDD

van humorérzéked! bár kicsit erőltetett és a következtetésed is gyerekes...
@tralalala:

énekeld inkább el! nagyobb sikered lesz. talán az andy tv is alkalmazni fog :)
@rdos:
a grafikon CHF>USD 1970 jan 1-2016 március 18
az összes változás a jobboldali tengelyen kevesebb,mint 1 CHF 0,2300 - 1,3700 ami 346% max mozgás átlagos, és 496% a teljes volatilitás és azon belül ugrál minden valószínűség szerint próbálnak havi mozgást mutatni a 46 évre...
de nézzük ugyanezt a grafikont 10 éves szeletekre bontani (MNB rövidtávon játszott anno, ez 100%!!!! akkor a 10 éveken belül a havi mozgás sokkal kisebb...
namost, visszatérve az eredeti megközelítésemhez, tudtommal Fekete havonta egyenlített vagy sűrűbben és nem volt hülye (ez alapállás) tehát a 20 milliárd USD nagyon gyanússá válik azaz számomra hazugság, nem jöhetett ki semmilyen módon mert nem összegződött (halmozódott)

másik éca!!!!!!!! haggyuk a múltat

ma 400 milliárd USD ami annak a mesebeli számnak is a 20 szorosa
és akkor mit elemzünk? meg minek

bele akarjuk dumálni a gyereket az annyába?
ezek után -újfent- nem látom értelmét a pdf végig csócsálásának

remélem már te sem

(mellékesen, valaki tuggya mennyi marad az autó összeszerelésekből az államkasszában ????) ezek árai és profitrátájuk alacsony mert az összeszerelés nem magasan kvalifikált autóipari munka hanem a középtől lefelé kategória...
sacc per kábé

az autó eladási árának (gyárkapus árral kell számolni, mert a rendelő terhe FOB paritáson) 35-37% ka lehet az előállított érték és kb 8-11% profit ami magas!!! amit vagy megoszt vagy nem, a szerződéses konstrukcióban valószínűleg nincs profit megosztás hanem fix ár autónként valaminek a %-kában, mert levédiabasznádnak az biztos és nem piacfüggő de alacsony (meg merem kockáztatni, hogy autónként levédiabasznád max 1000 EURO-t kap vagy kevesebbet és ha ez húzóerő akkor borzalmas a kép a gazdaságról)

brühüyyy
kkk
@guma:
Egyszerű embereknek egyszerű kérdések...

...nem most kezdtem én sem a demagógia szakot...;))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Luxuslakóparkokat egy bizonyos népcsoport illusztris képviselőinek szokás magyarországon építeni, ők pedig balos kötődésű cégekkel dolgoznak, ergó alaposan mellélőttél.

Ami meg a TÉMÁT illeti, szóval az hogy az emberek át vannak VERVE és az eddigi ballib tolvajlást (40 év plusz gengszterváltás rablóprivatizációval + ballib kormányok) fele annyinak látják (?) mint a fidesz tolvajlásait, erre mit lehet mondani?
Hacsak annyit nem, hogy ez megint legyen életetek legnagyobb öröme, hogy egy KAMUT beszopó tömegámításon örömködtök.
@Rodeo36:
...hát a munkabér adója, közterhei, a felhasznált energia, és egyéb szükséges szolgáltatások adói, köztük a benne dolgozó munkavállalók által befizetett egyéb adók...
...szóval a fene tudja. Mindenképpen több, mint amennyi a közmunkából jön be...
Baloldali lapnak készült felmérés, baloldali intézettől, amit egy baloldali blogger lehoz egy baloldali hírportálon
Így nem meglepő sem az eredmény, sem a poszt, de még a kommentek többsége sem.
Csak nekik meglepő a választások eredménye, mert ott nem csak baloldaliak vannak.
@dr. jenőke (jenőke):

@gazoló:

remélem ma helyettem is bekávéztok! :))))
:-D

Nagy nap a mai: ezeken a helyeken ingyen ihatsz kávét

spurman.blog.hu/2016/03/21/nagy_nap_a_mai_ezeken_a_helyeken_ingyen_ihatsz_kavet
Varánusz, tudod mit kell tenned, ha valóban korrupciót tapasztalsz. Feljelentést tenni.
Ha meg csak úgy vaktában vádasodsz, az rágalmazás.
Ez már Goodfriendnek sem jött be.
@rdos: na ebben max egyetértünk...pont az a gond az impériummal, hogy nem aggya fel az élősködést addig amíg egy (vagy sok) nála erősebb szét nem barmolja (Julius Caesar földig lógó orral tért vissza germániából amiről asszitte és mekkorát csalódott)

és mindegyiknek ez a vége...ha sokáig várunk a gazdaállattal együtt dobja fel a prakkert de ha ügyesek vagyunk akkor elmegy pécs Á ba

most Cuba van soron demagográcia és rablómese olyan undorító 50 év alatt nem sikerült megfolytani aszt aki ellenállt neki most akkor beaggya a mézesmadzagot.. a nép meg nem emléxik (én még beszéltem olyannal a Sierra Maestra ban aki cukornád ültetvényen élt és volt rabszolga aszon' a háta közepe sem kívánnya vissza őket)

és persze prostituálva lesznek meki walmart és szállodai londíner stb kurva nagy jövő dehát kell nekik az okostelő hogy lefotózzák amint a mekiben izzadnak

brühüyyy
kkk

azok a fehérruhások is a szíriai mérsékelt ellenállók a zizé által támogatva meg lukat dumáltak a hasukba
majd nem lesz fehér ruhájuk sem
m,eg kell nézni 1950 -es Texas arizona -t és cuba-t mik voltak az jön most vissza de mosolyogva... a mosolygó gyilkos
@BéLóg: pasa park, szomszédok, mészároslórinc, néhány szerinted kamu

jahh, és a mai matócsno:

Az MNB újra feltalálta a középkort

A jegybank tiszaroffi luxuskastélyára eddig egymilliárd forint ment el, cserébe munkát adnak néhány titkolózó helybelinek és furcsa projekteket pénzelnek.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F03%2F21%2Ftiszaroff_mnb_kastelyszallo%2F

---

Megsértődött a fideszes államtitkár, mert megkérdezték valamiről

Bitay Márton 4 évig bérelt önkormányzati lakást, amit másokkal ellentétben ő azonnal megkapott.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F03%2F21%2Fmegsertodott_a_fideszes_allamtitkar_mert_megkerdeztek_valamirol%2F
@Andy73: jahh, kár hogy a polt féle szügyészségen kicsit megakadt a dolog, és persze a többi nyomozó szerv sem kapkodja el a dolgot...

Áfamaffia nyomában a NAV
MTI2016.01.20. 07:3577

Február elején zárhatja le a nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a több külföldi céget is érintő, mintegy 18 milliárd forintnyi kárt okozó áfacsalás-sorozat ügyében.

Az áfamaffiát működtető cégekkel - mint felvásárló - üzleti kapcsolatban állt a Bunge nevű amerikai élelmiszeróriás is, amelynek jelzései alapján a NAV 2011-ben és 2013-ban is vizsgálatot indított adócsalás elkövetésének gyanúja miatt.

Az amerikai kitiltási botrány miatt a figyelem középpontjába került Bunge számos termékmárkát, gazdasági társaságot nevezett meg, szállítóleveleket, számlákat mellékelve konkrét áfacsalási sémát vázolt föl 2012 elején az adóhatóságnak elküldött anyagában.

www.origo.hu/gazdasag/20160120-afacsalas-nav.html
@konrada:
számokat lelkem, számokat ez csinnbummcirkusz amit mondassz
én mondtam egy számot monggy egy másikat

brühüyyy
kkk
olyan kis okosnak akarsz látszani ezekkel a szagszavaggal...kkk
tehát mennyi is az annyi?
hogy mik vannak:

1,2 milliárdért épített gyümölcstárolót az egyik leggazdagabb magyar üzletember
SB
SB követés
2016.03.21. 12:41
IME A HONLAPVERSENY GYŐZTESEI
Chilitermesztő, hidegburkoló és magánvasút vállalkozások weboldalai nyerték a Telekom Webkönnyen Honlapversenyét. Nyereményük 5-5 millió forint értékű marketingkampány

Több mint 1,2 milliárd forintot fordított egy hűtőház felépítésére a gyümölcs bércsomagolással és bérhűtéssel foglalkozó BLTZ-Invest Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gégényben - közölte a társaság az MTI-vel.

A Céginfo.hu adataiból kiderül, hogy a cég többségi tulajdonosa Bige László vegyiparban és kereskedelemben érdekelt üzletember, akinek vagyonát a Napi.hu kiadványa, A 100 leggazdagabb magyar 2015-ben 160 milliárd forintra becsülte, ezzel Csányi Sándor mögött a második helyen állt a listán.

A tájékoztatás szerint a mintegy hatezer négyzetméteres hűtőház több mint háromezer tonna gyümölcs tárolására alkalmas, a projekt segítségével pedig közel harminc embernek kínálhatnak majd álláslehetőséget. A cégnél jelenleg tízen dolgoznak.

A társaság a 1 milliárd 286 millió forint értékű beruházás megvalósításához a Gazdaságfejlesztési Operatív Program Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése című pályázati kiírásán csaknem 489 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott - olvasható a cég honlapján.

>>>>A nyilvános cégadatok szerint a nyíregyházi székhelyű BLTZ-Invest Kft. 2014-ben 2,2 milliárd forintos nettó árbevétel mellett 888 ezer forint mérleg szerinti eredményt ért el.<<<<<

index.hu/gazdasag/2016/03/21/1_2_milliardert_epitett_gyumolcstarolot_az_egyik_leggazdagabb_magyar_uzletember/
Csak jelezd a szerkesztőségben, hogy neked nem adok interjút többet

− mondta a fideszes Bitay Márton Örs állami földekért felelős államtitkár a Hír Tv munkatársának, aki egy korábbi önkormányzati bérléséről kérdezte.

index.hu/belfold/2016/03/21/megsertodott_a_fideszes_allamtitkar_mert_megkerdeztek_valamirol/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szeretném ha nem hazudoznál, HISZEN én nem mondtam hogy azok amiket MOST leírsz azok kamuk lennének. Pláne hogy MOST írod le őket, ergó hogyan is kamuzhatnám? Mi vagyok én, a Doki a Vissza a jövőből?
Arról az EGYETLENEGY beruházásról írtam, amit felhoztál.

De hát ez is csak olyan ballib módszer, adjunk a vitapartner szájába olyat, amit ő sosem mondott, AZTÁN essünk neki és cáfoljuk.

nem tudom miért jó felköpni a levegőbe aztán lefagyni és ott maradni... Lehet ez valami feltételes reflex.

UGYE arról van egyébként itt nagyba' szó, hogy át vannak verve az emberek és 12 évnyi korrupcióról azt hiszik, ez kétszer akkora mint a ballib-komcsi 45+++ év lopásai.
Ahogy mondtam, EZ legyen a legnagyobb örömötök, hogy egy HAZUGSÁG diadalát ünneplitek.
@BéLóg:
szvsz ha nem 45 hanem 250 évvet mondassz akkó'n az sokkal nagyobb szám lesz Kossuthot és Görgey-it ne hagyd ki azok is komcsik voltak, meg ballibsik

kkk
brühüyy
hát még a Deák Ferkó

és persze Rákóczy Ferike a nagyherceg kommunistában és ballibsi
hogy mennyit lehetne erről összehadoválni?
@parti_giano:

hahahaha

ennyire pici vagy, hogy már pontot is szűkítesz? :)

ám lehet, hogy ezt a lézert ők a tudatra alkalmazzák? náluk az eüpénztár fizetheti, mint a plasztikát!
@jágör68: Egyetemi diploma nélkül én a helyedben nem dumálnék statisztikus agyakról.
@guma: @parti_giano:

Ezmegmijafacccom?:)
@BéLóg: pasa park és rogán tóni baloldali, meg a szomszédja is, aki a kopaszi gát környékén kezd el építeni, és én hazudok. Oksa, nincs több kérdésem. Ha ez neked így jó, lelked rajta. Jól néz ki rajtad a narancsos szemellenző.
@Rodeo36:
Mit mondjak megint?
1. Qrvára megcáfoltál!
2. Igazi bizonyítékot meg ellenérvet hoztál!
3. EZ boldogít? Hát örülj!

A balliberális fideszfóbiás orbángyűlölők végre tavaszi napéjegyenlőségi világbulit tarthatnak, MERT az istenadta nép (akiről mint tudjuk, nulla IQ-jú ostoba fideSSszavazók) azt HISZIK, a 12 év fideSSuralma több lopást hozott mint a balliberális-komcsi uralom.
Éjjen! Éjjen! Éjjen!

Gyerekek! Nektek fogalmatok SINCS mennyit lop a fideSS!
Csak orbánviktor egymaga ellopta tavaly a magyar GDP kétszeresét, ezen túlmenően még az EU-s pénzeket. Idén pedig már a GDP háromszorosát fogják ellopni és az EU pénzeket már nem is az államkasszába, hanem Lézergyurinak és Rogántóninak fizetik OTP számlára!
Rá kéne állítani a juhásztokat erre a dologra, mert ezt TUDATOSÍTANI kell az emberekbe'!
@BéLóg:

ne hazudtold már meg a kövér lacát!

ő ki merte mondani: rosszabb világot hagyunk gyerekeinkre, mint amit kaptunk!

szóval kussba csak azzal a 45 évvel! sok rossz volt és még több tudatlanság, sőt szegénység is, mégis mehettek a suliba a gyerekek, emberek az orvoshoz, volt óvoda, bölcsőde, színházba, moziba és tömegek vásároltak nemcsak a könyvhéten, stb.

és a világon először itt kaptak a mezőgazdasági dolgozók nyugdíjat.

tehát nekem ne gyere azzal, hogy kirabol le kit?

különben is nem tudtam, hogy még az a szerencsétlen védett virág is ballib gyökerű!
ész hova mész?

most mire jut pénz az európát megszégyenítő adókból? mi lenne ha nem utalna haza 400 milliárdot az elmenekült fiatalság? mit hozott létre ez a rendszer ami működik a rabláson kívül?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Farkashegyi reptér ÉPÜLŐ luxuspark = Pasa park MEGLÉVŐ luxuspark?

ÉN ugyanis az előbbire tettem EGY megjegyzést, de ide keverhetsz BÁRMIT, ha úgy gondolod hogy ez TÉGED ment.
@guma: bogaram, miért kened rám a szűkítést? én egyetlen jelzővel illettem, komolynak mondtam. pontos legyél.
@BéLóg: faszkalap, végig többes számban fogalmaztál! luxuslakóparkokat és képviselőket emlegettél. akkor mi kifogásod van a kopaszi gát emlegetése ellen? lehetne több eszed.
@gazoló:

no comment!
:-D

(@parti_giano: mellényomott! vagy a görények közt taga keresztfia vezér lett! :D)
@parti_giano:

én meg egyetlen ponttal! :)

( de azért taga keresztfia ennyire nem vehette át az uralmat - csak remélem.)
@BéLóg:
te olyan mértékben vagy sötét, hogy arról nincs jelző!!!
további izéidet küldd el anzix ban

brühüyyy
kkk

te természetesen fidexkft vagy!!! és jobbosdiktátor
@BéLóg: nem szokásom mentegetni magam, aki érteni akar, az megérti amit közölni szerettem volna. Tételesen és egyenként is beszélgethetünk a lopásokról, de felesleges. A fideszmaffia rendszerszinten rendezkedett be a lopásra és a rablásra.
@BéLóg:

Úgy hallottam, a MET gázüzlete az 50 milliárd, Rogán letelepedési kötvénye is kb. annyi néhány offshore cég bevonásával, Simicska meg 400 milliárd. Mészárost kihagynám, mert a kis tételek nem érdekesek.

A Buda-Cash-nál meg a Questornál is eltűnt 65 milliárd, de azt Matolcsy jóváhagyásával a Gyurcsány lopta el. Abból van a Marci babakocsija.
@BéLóg: Te csak egy fideszes vagy. Azaz mindennek a legalja.
@guma: meg egyébként is, csak politikai célzatosságot ejtettem, miszerint a 888.hu-n bónuszban dúsították a g pontot. a többi a te fantáziád terméke. piha.
@Egéridomár: nem akarok indiszkrét lenni, de van valami közöd dr. gy. dr. fűegérhez?
Mikor lövik le ezeket? A többi nem érdekel.
@parti_giano:

tudtam, hogy bekávéztál (nélkülem!). :)))
különben nem hoznál onnan ide egyetlen egy g-t sem, főleg dúsítottat nem.
@Egéridomár: Orbán Viktor ismét kitért a válaszok elől a hétfői parlamenti ülésen, de jól láthatóan egyre kényelmetlenebb retorikai manőverekre kényszerül, hogy ne kelljen válaszolnia a környezete vagyonosodását firtató kérdésekre.

alfahir.hu/az_akinek_a_libidojat_a_penz_mozgatja_vona_kemenyen_nekiment_orbannak
@parti_giano:

b+!

én azt hittem, hogy valóban szeretsz!
ekkora csalódást! megyek és kisírom magam.
"Orbán hangsúlyozta, élete nyitott könyv, és mindaz, ami a vagyonbevallásaiban olvasható, az "úgy van", minden más feltételezés csak valótlanság." :)

www.atv.hu/belfold/20160321-vona-orban-parlament
@parti_giano:

'Azmegkijafcm:))

Ne légy raccista:))
@parti_giano:

'fekete is van rajta,problem?, angol tudósok szerint ez 'normal?:))
Idevezényelték a habony-rohamosztagot. De teljesen feleslegesen, mert itt nem az egybitesek blogolnak.
Inkább hisszük ezt:
kolozsvaros.com/2016/03/19/bortonben-fognak-megrohadni/
@Occam beretvája: Komplett szektorokat játszottak át szaré'-hugyé' az új gazdiknak, a multinacionális nagyvállalatoknak, akik pedig nem voltak hálátlanok.
@BéLóg:
"A ballib tolvajlást fele annyinak látják, mint a Fidesz tolvajlásait."
Tévedsz, mert az embereknek vannak vizuális képességeik, és a tárgyiasult rablást kénytelenek meglátni.
Nézzük csak a szabad javakat, amelyeket a Fidesz holdudvar kimart a nemzeti vagyonból. Termőföldek, legelők, halastavak, kőbányák, erdők,még a lápföldek is kellenek ennek a siserehadnak.
Ezenkívül belvárosi paloták, vidéki kastélyok, műkincsek, gyerekeknek villák.
A bankok magánkézbe adása állami konszolidációval, takarékpénztárak, és így tovább.
Ezeket látják az állampolgárok.
Sőt, a pénzbeli forrásaikra is rá lehet lelni, ha megnézi az érdeklődő, hogy az eu-s beruházások számlái milyen tényezőkből tevődnek össze.
Van a megbízó az állam, a pályázó a haver. A haver a számlájába beállít 23-30%-os nyereséget. A nyereséggel szemben ugye nem állnak szemben költségtényezők, az csak úgy van. Ezt a nyereségrátát, mely a számla része, a megbízó vagy elfogadja, vagy nem. Naná, hogy az állam elfogadja a haverról van szó, és áttételesen a majdani saját zsebéről.Így lehet az eu-s, több ezer milliárdos megbízásokból rohadt nagyot szakítani.
Ez bizony igen látványos disznóság, csak egy kicsit szét kell nézni a Fidesz mamelukok éves mérlegbeszámolóiban. A számok nem hazudnak.
Úgyhogy ne gyere a demagóg dumával, mert a szemlélődő ember tisztán lát.
Így azok a szavazók, akik most a nyílt rablást minősítették a Fidesz és a ballibek között.
@A megvalósult amerikai ólom..: csak mondom, a fidesz is komplett szektorokat játszott át az embereinek (trafik, föld, szerencsejáték). csak így tovább, ugye?
A fidesz nem lop, orbán csak megvédi a zembereket (keményen dolgozó kisember), a sorosgyurcsánygonoszmútiktól!
@Shabby Bear: Valószínűleg a KDNP-l beszélhetett,hisz az a mérhetetlen párt!
@Mariann19:DDD
Szia'dear számvevő!

Igggenn!

Ezenkívül a jövőt,'nyugger pénzek ellopását,az'uniós lóvék munkahelyeremtő beruházásokra fordítható részének elcapcarálását,a munkavállalói jogok anullálását is kösz 'fityesz:(
@Mariann19: ezt én sem fogalmazhattam volna meg szebben
most komolyan! ezen vitatkozni, hogy a rejtő-féle, serény múmiák klubjában, ki a nagyobb gazember?

loptak, korrumpálódtak és korrumpáltak, visszaéltek a hatalmukkal. magasról tettek és tesznek a zemberekre...

permonumentán a ogv és fidexkft már a második ciklust tölti, természetes, hogy már a régi gazfickók emléke megkopott...
@nincs_itt: miért, téged is igyekszünk tagával vállvetve lebeszélni a rönyoról, de te mégis...
@gazoló:
Szia!
50 ezer karakter sem lenne elég, ha a Fidesz lopásokat leltárba vennénk.
Jó, hogy néhánnyal kiegészítetted.
Egyet sem szabad elfelejteni, sem kihagyni!
@PeniValdes:
Akkor megint egyformán gondolkozunk.
Kösz, aranyos vagy Peni!
@Mariann19:

Sajnos a bíróságok igen,de az internet nem felejt!
nem szoktam cigányozni,-de régóta van rá ingerem.
@parti_giano: de jól haladtok! már majdnem... de azért én má' örexem... soxor a régi dógokra jobban emléxek, mint a lakberendezőm nevire... ööö, na... herr alzheimer! sehr snájdig fijatalember!

egyet kell értenünk, hogy a ogv és csapatkánya, a rajtkőről huggyozzikk a medanszijéba, a többijek meg csak úgy sumákba, két lábtempó között... de attól még a medanszijé sárga lesz!
@nincs_itt: jóvan'na, összedobjuk, oszt küldünk cavintont. hozzá kőbambit, mert csak úgy hatásos.
másrészről, valóban voltak szemét ügyek. de budai gyula bácsi papcsákkal elszámoltatott. vagy mégsem?
@parti_giano: télleg nem hallottam a fószerről, ameddig itt nem láttam...

ja, egy-két "apróság" előfordult...
@nincs_itt: "ja, egy-két "apróság" előfordult..." tudtuk, hogy twingozol.
@gazoló:
"Az internet nem felejt."
Hozzá teszem, az állampolgárok sem.
Láttad tegnap a Pick Szegedet a Kiellel?
Óriási meccs volt!
@parti_giano: az a twingo, az olyan mint a fradi? valami lóbetegség?
mútkor majnem vettem egy kila kávét, de attak melléje egy lagunat(renyó), mondom akkor veszem a 2 ájróval drágábbat, mert mit szóna a parti+taga gyerek... árulnám a renyót a neten...
@nincs_itt: csak terelsz, aztán még a nyakadban is taliman lóg.
@parti_giano: a nyakamban a csacsika család... talizmánokba nem hiszek, amiben igen az meg tényleg a nyakamban lóg.

de jut eszembe, taga is csak háromszor vót flanszija tulajdonos: először, utojjára, sohatöbbéééé!

mert a renyó után, nem a flanszija szalonba kocogott, hogyaszongya duplázzunk!!! hanem japóba. csak neeeem?!
Látom, Index cimlap, a régi jó fideszfaszok uj nickekkel itt zsezsegnek és mentik a menthetetlent.
De mintha kevesebben lennének....
basszus, tudtátok, hogy a rendőrtisztek kottaolvasást tanulnak?

Ez már kóros: a Fidesz egyetemi tananyaggá tette a gyurcsányozást

magyarnarancs.hu/villamnarancs/ez-mar-koros-a-fidesz-egyetemi-tananyagga-tette-a-gyurcsanyozast-98674
Poszthoz. :)

"Ám arra, hogy miért lehetséges mindez, s hogy mindezek ellenére miért őrzi stabilan Orbán Viktor és pártja a politikai hegemóniáját, nem a fentebb említett fejlemények, hanem a Publicus kutatása világított rá, melyet a Semjén Zsolt jóvoltából immáron egy éve szombaton megjelenő Vasárnapi Hírek publikált.

A kutatás hajszálpontosan mutatja azt, amit az elemzők egy része sejt, házi kutatói jóvoltából a Fidesz nyilván tud, ám az ellenzék nem hajlandó tudomást venni róla. A Publicus mérése szerint ugyanis két következményt kell levonnia mindenkinek: egyrészt a korrupció nincs ma az öt legfontosabb probléma között Magyarországon, másrészt meg igaz az a hipotézis, hogy a politikai élet egészét látják korruptnak a magyar emberek.

Lehet persze örömködni azon, hogy Orbán Viktor kormányát korruptabbnak tartják, mint a korábbi szocialista-szabaddemokrata kormányokat, azaz az „elmúlt nyolc évet” (44% igen, 32% nem). Az öröm azonban tovaillan, ha azt is megnézzük, hogy a legkorruptabb politikusok ranglistáját vezető Orbán mindössze 5%-ot, a Fidesz politikusai együttesen 26%-ot kapnak, az MSZP és Gyurcsány Ferenc 10%-ot, a megkérdezettek jelentős többsége (60%) azonban nem tud válaszolni erre a kérdésre. Egy másik kérdés kapcsán a válaszadók többsége (47%) véli úgy, hogy szavazatánál nem veheti figyelembe a korrupció kérdését, mert minden politikus korrupt."

magyarnarancs.hu/politicalanimal/minden-politikus-korrupt-98663
@parti_giano: öregember nem rakéta! az iq olyan mint a wassermann?
@parti_giano: haver, nem is montad, hogy pupi csaj:)))
@nincs_itt: ha előbb jön a talizmán, tuti, hogy aszt veszek inkább:))
@taga20: basszameg, neked sürgősen orvoshoz kell menni, e már demencia. simán infúzióban a cavinton extrát.
@taga20: ne dumájjá félre! tuttál vóna várni egy két hónapot!
Igazából ez a felmérés arról szól, hogy kinek a korrupciós ügyeit hallották a médiában mostanság az emberek. És mivel mostanában a szocik nemigen kerültek olyan helyzetbe hogy korrumpálódhattak volna, így nyert a FIDESZ. Ebben inkább az a nagy csoda, hogy csak ennyivel. Mert kis hazánkban egy csoda általában három napig tart - ez alapján a szocik korrupciója elég mélyen a nép emlékezetébe vésődött.

Amit én ha szoci politikus lennék ebből leginkább levonnék mint tanulságot az az, hogy a korrupció nem igazán szerencsés témaválasztás. Mert ugyan az istenadta nép valamivel korruptabbnak tartja a FIDESZ-t, de ebből a szempontból határozottan jobb helyzetben van Pl. a Jobbik. Azaz, akinek vaj van a fején, jobb ha nem sétálgat a napon akkor sem, ha másnak frissebb vaj van ugyanott.
@A megvalósult amerikai ólom..: Ezt a faszságot honnan szoptad?
Csak nem a Főnök farkából??? :)))
@Gábris szomszéd: az beszédes, hogy kizárólag flanszija hulladékok közül "emelkedik" ki...

4 millió alatt, azaz 12 ezer euró környékén... ezért már kapni autót is...
@parti_giano: eszt most magadnak mondtad?
én akkor is bírni foglak, ha tök elhülyülsz:))
@Gábris szomszéd: gondolom kicsit drágán aggyák, ráadásul a mitfárer se szimpatikus.
@Mariann19: :)

Sajnos nem voltam tv közelében.
Remélem elég lesz a négy gól!
És az mszp kormány meg korruptabb volt, mint az első orbán, azt meg korruptabbnak tartották, mint az MSZP-SZDSZ első koalát, de az meg Antalléknál volt korruptabb, de az meg a szocializmusnál....

Stb, gyakorlatilag bármikor készítik ezt a felmérést, az jön ki, hogy a jelenlegi kormány a legrosszabb a világon.
"Továbbra sem lehet tudni Erdős Norbertnek miért kellett távoznia Békés megyéből, Orbán Viktor személyesen döntött a sorsáról. A Jobbik szerint politikailag és szakmailag is megbukhatott, így jobbnak látták eltávolítani. Mások szerint kétes ügyei lehettek."

hir3.hu/magazin/1/127912/segitseg_helyett_fotozni_hivja_a_polgarmestereket_erdos_norbert_ep_kepviselo

Túl jól teljesített, a békésiek csak ispánnak csúfolták, amikor kormánymeghízott volt. Láthatjuk most is jól teljesít, mit neki a személyiségi jog, ha a fidesz barátait kell sokszorosítani. Lehet, hogy ezért mondott le a kormány a szlogenjéről?
@tralalala:

Én ezt nem bagatelizálnám el. Alkalmazni kell a román módszert, és következetesen felelősségre kell vonni minden politikusbűnözőt, a polgármestertől egészen a miniszterelnökig!!
Témába vág:

www.stop.hu/belfold/az-emmi-fel-ev-alatt-tobb-mint-ketezer-szabalytalansagi-gyanubejelentest-tett/1408664/

"Fél év alatt több mint kétezer szabálytalansági gyanúbejelentést tett az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a humánfejlesztési projektek lebonyolításával kapcsolatban, ez csaknem ugyanannyi eset, mint amennyi 2007 és 2013 között összesen előfordult - tájékoztatta a tárca hétfőn az MTI-t."

Még egy félév ellenőrzés, és kiderül hogy nem is volt szabályos projekt?
@BéLóg:
Te vmi troll vagy feltételezem,mert normális ember ilyen hülye nem lehet bazeg.
Vagy te vagy rogán személyesen.
Oh wait: simán csak tökhülye vagy. :D
Juhászról:
"Szerinte felmerült a gyanú, hogy Orbán valójában egy hatvanpusztai kastélybirtokon élhet, amelyet Mészáros Lőrinc bérel a miniszterelnök édesapja, id. Orbán Győző cégétől."

nepszava.hu/cikk/1088994-na-ne-juhasz-vagyonat-vizsgalna-a-fovarosi-fidesz-is/

Erre mi lenne az elvárható reakció?
Nem, nem, nem. Nem a Juhász kilövése, hanem kiállás a pódiumra és elmondani, hogy enyém, nem enyém, ha enyém, akkor melyik szülőtől-nagyszülőtől- rokontól stb. kapta / rá a kölcsönt, amit havonta törleszt/nem törleszt stb.
@BéLóg:

Téged meg honnan faszombú lűttek, a minisztériumbú, esetleg önkormányzat???
Okosnak tűnsz, te lehecc valahol egyfajta főkolompos, olyan, aki nem csak úgy rajong (mint a mi Imolánk), hanem aki ki is kaparja a tűzből a gesztenyét és azokat szépen csengő forintocskákra váltja.
Most meg húgyómalac, aki érzi bajt!!!
Bazz... lemarad, aki dolgozik? :(
Tudom, a pöcsért akarok én lenni a "szorgosan dolgozó kisember"?
Ennyire ráértek ma a takonyművek fizetett ribancai?
Végül is, az ÉN adómból is fizetik ezeket a szorgalmasan szopó kislányokat... akkor örüljek???
@látjátok feleim szümtükkel:
Ezt a kretént majd alkalomadtán egy kies TSZ-ben kapásként lehet alkalmazni a szakképzettsége és szakmaisága alapján...
Ez aztan a komoly megalapozott post, persze mit is varhatunk egy libbant blogtol.
@Merlot: Nem, az a te seggedben van, mióta legutóbb (is) meg lettetek baszva a választáson..:)
@Hajdú Peter:
Petike, ennyire tellett?
Tán cáfolnád tételesen?
Nem megy?
Akkor ez kevés volt, a gazdáid ezért nem fizetnek, hiába borultál térdre...
Ennyi?
Teljesen lenyegtelen a korrupcio, foleg ha ez csak egy rosszindulatu feltetelezes.
A lenyeg, hogy jol vezessek az orszagot, ez pedig a fidesznel maximalisan teljesul.
Az orszag erosodik, gazdagodik, az emberek ujra buszkek a hazajukra, az orszag nemzetkozi tekintelye sosem volt meg ilyen magas.
@parti_giano: A trafikból és a szerencsejátékból az államnak jövedelme van. Ezenkívül biztosan nem hallottál róla, de amikor minden csehóban volt egy félkarú,akár egész havi fizetések landoltak benne hónap 5-én. Renkívül kártékony volt sok családra nézve.
Földet pedig bárki vehet, aki igazolni tudja, hogy jó pár éve helyi lakos.
A szocik alatt nyomott áron a multiknak illetve vörös meg zöld báróknak átjátszott bank ,villamosenergia , és ipari szektor viszont színtiszta lopás volt.
@A megvalósult amerikai ólom..:
Az apró magyarázatra szorul ugyanakkor, hogy amikor a NAV illetékesének felteszik a kérdést, hogy az ANdy kaszinóiban lévő nyerőgépek és egyéb "játékok" adófizetése hogyan kontrollálható, csak annyi a válasz, hogy ANDY ellenőrzi...
Te is elvtárs magad ellenőrzöd a befizetett adód mértékét és alapját?
Megnyugtat... csak kissé irritál ez a tenyérbemászó köcsög stílus...
Egyszerű a választás:
A HAZAÁRULÓ GYILKOSOK HELYETT, vagyis az mszp és a többi libant párt helyett, akkor is inkább a fideszre szavaznék, ha Orbán Viktor fényes nappal kaján vigyorral az arcán, talicskával hordaná ki az aranytömböket a nemzetiből.
@dukeekud: ok ennyi.)
egyébként kit is öltek meg a "libbantak"?
@Mariann19: jó néha normális,józan arcokat látni itt.
@PeniValdes: Hát vót ma "légtérsértés"bűven!!!:)))
@PeniValdes: "egyébként kit is öltek meg a "libbantak"? ""

Az mszp megalakítása ota, 1956 október 31.-tól 2010-ig, amig ujra nemzeti kormánya lett országnak, tizezreket öltek meg, vagy együtt müködtek a gyilkosókkal.
@dukeekud: én a libbantakra kérdeztem rá!:)

és 1998-2002 között nem nemzeti kormány kormányzott?...légy máskor figyelmes.
@DR. Smit Pal: @dukeekud: @A megvalósult amerikai ólom..: @Hajdú Peter: @BéLóg:

hüüüüü az annya.......

ennyi hülye 1 rakáson...???
@dukeekud:

A KISZ titkárokra, vagy az MSZMP-s elvtársakra gondolsz?
Merthogy a Fidesz ezekből áll, de ne zavarjon...
Amennyiben írni nem tanultál meg édes anyanyelvünkön (Mockba alsóról szalajtottak téged is?), legalább a dátumokkal lennél szegénykém tisztában.
Piktor haverod Kisz titkár elvtárs volt szaros hat évig, majd röpke 10 évig (1992 és 2000) a Liberális Internacionálé európai alelnöke, közben Soros bácsi és a norvég alap pénzelte...
Édeske, iszol te rendesen?
Aggódok érted...
@öregmatróz: Ja-ja!Ennyi ésszel nyugodtan beállhatnak
döglött hintalónak!!!:)))
@A megvalósult amerikai ólom..:
"A trafikból és a szerencsejátékból az államnak jövedelme van."
Micsoda bölcselet! Ezt te találtad ki?
Na akkor nézzük csak, hogy a Fidesz kormány hogyan tudta ezt a jövedelmet jól elbaltázni.
Tudod-e, hogy a trafik mutyi óta a dohányáruk adója egy negyedével, mintegy 25%-kal csökkent?
Azt is tudod, hogy a szerencsejátékoké is?
Azt is, hogy Vajna a koncessziós díjat levonhatja az adójából, és az a több milliárd adó nem folyik be az államkasszába?
Minek örülsz te szerencsétlen?
Tájékozódjál előbb a számok tengerében, aztán hintsd itt az igét, mert nagyon felkészületlenül küldtek ide benneteket, és téged is.
@ornagy50:

ennek a smidt pálnak a szövege nagyon hajaz ebolára...

ez akasztott ki ennyire....
A közvélemény buta. Valójában százszor korruptabbak.
@Mariann19:
Randa komcsi ármány a matek! Nem kell ilyen durvaság!

Helyette hithű birkáknak egy kis olvasnivaló, hogy mégiscsak van aki tud számolni:

24per7.info/megtort-fideszes-szavazo-levele-orban-viktornak/
@Mariann19: Ugyan hagyd már "Mariann san"!!!
ezek "ronin"ok!!!:)))
@ornagy50:
"Ezek roninok."
Jobb lenne, ha Japánban hódolnának a zen tanai szerint, minthogy itt hírdessék a Fidesz igéit.
@Mariann19:Inkább meztelenítsék le a hasukat!!!:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A hithű birkáknak az agytekervényei elindulhatnának már egy alapvetés felismeréséhez, és másképp látnák a kormány működését:
Munkáltató = állampolgárok
Munkavállaló = kormány.
Javasolnék számukra egy víziót.
Van egy nagy-nagy raktár, amely a munkaadóé, és a munkavállalók feladata a raktár őrzése.
Most az van, hogy az alkalmazottak kilopják a raktári készletet és haza viszik.
Ja, és raktári bizonylatok nélkül.
Ez az ország nem a kormányé!
@ornagy50:
Aztán jöhet a harakiri? Nekem megfelel.
Azon kedves hozzászólók figyelmébe, akik sose blicceltek, mindig kértek és adtak számlát, stb., azaz erkölcsi piedesztáljukon még csak egy halvány repedés se mutatkozik, ezért jogosan használják itt az "egykutya" hozzáállást mindkét félre:

A libsibolsikomcsik esetében a számarányukat, a regnálásuk hosszát, és az elkövetett lopásokat (Zuschlag, Balázsi Tamás, Molnár Gyula, Hagyó, Hunvald, Császy, Tátrai, Wieszt, Simon G.) összegezve megállapítható, hogy erkölcsösebbek voltak, mint egy átlag kormány (hacsak FIDESZ-ék fel nem kötik a gatyát, és új lendülettel bele nem húznak a számonkérést illetően, mert jelenleg elég szarul állnak).

Hogy a mai regnálók, hol helyezkednek el az átlagkormányt illetően, azt tudjuk. Nagyonis.

Megjegyzendő még, hogy olyan állami adminisztrációt nem lehet elképzelni, amelyiknek semelyik tagja és sose, tehát a fő kérdés mindig az, és csak az, mit tesz a párt azzal, akiről ez kiderül, vagy akár csak gyanúba keveredik. Érdemes ebből a szempontból mindkét oldal lebukottainak sorsát megtekinteni. Különösen javaslom Zuschlag és Rogán egybevetését. Teccik tudni, utóbbi az, akinél valami CD-vel problémák adódtak, és a beosztása miniszter.
@Mariann19: Egy húron pendülünk!!!:)))
@ornagy50:
Ugyan... Szimpla csicskák, ne értékeljük már túl ezeket a szerencsétleneket!
Jó éjszakát mindenkinek!
@tralalala:
Helló !

Azért nem ilyen egyszerű a dolog.
Pl. ami utólag kiderült 80 millás nokiás doboz nem is volt de a király vele közel 1 milliárdos tendert nyer amit szarul csinált meg .
Pl. gyucsányi nem építtetett stadiont a kertje végébe EZ is korrupció a közvagyon ellopása .ja a többi stadionról nem is beszélve tovább is van mondjam még ?
@Mariann19: Elegánsan megfeledkezel arról, hogy az utóbbi években jelentősen csökkent a dohányosok száma, ami szintén a kormány intézkedéseinek tudható be:

24.hu/fn/gazdasag/2015/02/11/napi-2-4-millio-doboz-cigi-fogy-magyarorszagon/

Ezenkívül azzal sem számolsz, hogy az adóbevételeken túl még koncessziós bevételhez is jut az állam.

Azt pedig kifejezetten jónak tartom, hogy a családokat megnyomorító félkarú rablók számának drasztikus lecsökkentése miatt csökkent a szerencsejátékokból származó adóbevétel. Szerencsére ma már nem lehet minden csehóban egy pénznyelőgép..
@DR. Smit Pal:
Helló !

A gyógyszered bevetted ?????
@öregmatróz: Te se csak magadban vagy, ne félj..Itt vannak az osztálytársak a sorosképzőből.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Mert korábban annyira "kontrollálható" volt a nyerőgépek adófizetése..Amikor a szerb alvilág üzemeltette ezt a bizniszt, akkor valahogy nem volt gondotok vele..
@A megvalósult amerikai ólom..: Most az Andy Vajna üzemelteti, és alig fizet belőle adót. Ez nekem nagyon nem tetszik.

Valóban jobban tűröm, ha sok kicsi lop. mint ha egy nagy teszi ezt. Tudom: ez az egy nagy tolvaj a te példaképed strómanja, tehát te ezt a mostani állapotot kedveled.
@ember100: Hát akkor nincs más tennivalód, egy kevésbé korrupt alternatívára szavazz. Ha sokan így tesznek, le lesz váltva a fidesz egykettőre.
@A megvalósult amerikai ólom..:
amerikai ólommadár...tollas e a hátad?

ennyi baromságot egy hsz-ben? megizza'ttál tőle mi?
brühüyyy
kkk

vagy ez az alapkaraktered?
@Kuviklacz: - Engem aztán nem igazán érdekel, hogy Amerikában a demokraták vagy a republikánusok mit, mikor és miért szabadítottak fel. Ez Magyarország, ahol egy bukott párt (mszp), de lehet hogy a csökött és síkhülye gyurcsányisták hazudozzák tele a faszfejeket. Azok meg egyből beveszik!
Egyébként semmiféle ügyeletes nem vagyok, se mentős, se rendőr ....
Ez is egyik a rögeszméje a bukottaknak, ez az üldözésesdi, a korrupciós mesék, és Orbán folyamatos basztatása.
Gyurcsányit bezzeg nem mertétek, köcsögök.
@Fazakas László:
.
Szereptévesztésben vagy, és tudatlan.
Segítek rajtad, de hálálkodj.
Gyurcsányt a saját hívei ugyan miért piszkálták volna?
Arra ott van az ellenzéke. Később lett neki házon belül is.
Most ne várd, hogy a ti ellenzéketek hivatalból rajongjon Orbánért.
Ilyen marhaságokkal már az óvodába is kiközösítettek volna. A hozzád hasonszőrösök nem vették még észre primitív vitakultúrád bosszantó hiányosságait, vagy neked már mindegy?
.
Hát nem édes? Amikor már a seggnyalók is seggnyalózzák egymást...

m.hvg.hu/itthon/20160322_Torok_Gabor_beszolt_G_Fodornak
@A megvalósult amerikai ólom..:
te ólom madár

kanadaihirlap.com/2016/03/16/vajon-hany-marcius-15-kell-meg-hozza-hogy-felebredjen-az-egesz-orszag/#comment-196833

rodeo36
2016 március 22
2:30 de.
@...ólom=plumbum, tudatlanságod határtalan

Che az Argentínában egy mexólítás, mint: urambátyám, öcsi, hajjakend

azaz Ernesto Rafael Guevara de la Serna aszt a barátai, mint Fidel és a többiek, hítták Che-nek, de az nem a neve… én is Che vagyok ha Buenos Aires-ben borozgatok a sűlt marhaborda fölött amit köret nélkűl zabálunk, azért vagyunk argentínok (2 kg fejenként és óránként) persze faszénparázson amit néha meglötybölünk veres borral

tanúlj tinó tinóbb lesz belőled
@dr. jenőke (jenőke): halló, nem éri meg, hogy felhúzd rajta magad. inkább ogyál chilis kávét. tudod, capsaicin.
@Rodeo36: Azt mondod, hagyjuk a múltat. Nem Fekete személye itt a lényeg. Ha ő nem akkor lett volna más.

Történelem iránt érdeklődő emberként, egy orosz közmondással tudok csak válaszolni neked, erre a "hagyjuk már a múltat" felszólításra.

Aki állandóan a múltat fürkészi az a fél szemére vak. Aki csak előre néz, az mindkettőre. :-)

Azt honnan tudod hogy MNB annó rövid lejáratú deviza hitelekkel operált?

Amúgy a pdf-et már régen elolvastam. :-)
@látjátok feleim szümtükkel: :-) Aki hadrafogható az nagyrészt külföldi missziókban teljesít szolgáltatot. :-(
@parti_giano:

Nem akarod lecserélni állatkáidat valami békésebb fajtára?
@parti_giano:
.
Én magam? Mikor nincs az a csörlős daru, amelyik ilyen hülyeséggel felhúzzon.
@Orica Középföldi:
.
Jó kérdés. De tedd hozzá, hogy ne legyen fideszes.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Géefgé mai attakja mégis rákényszerített, hogy elolvassam a Török-interjút, ugyanis nem értettem a kirohanás okát. Már értem:)
A szocik nem tanulnak, talán ideje lenne a mamutokat kirúgdalni.:D

index.hu/belfold/2016/03/22/botka_kibukott_a_szocialistakra_ingyen_nem_lehet_valaki_ilyen_hulye/

"Botka kibukott a szocialistákra: Ingyen nem lehet valaki ilyen hülye!"

Márpedig lehet az, ha fizetnek, ha nem. De az is aki ilyenekkel közösködik-pártoskodik, és nem látja, hogy bezony döglődik ez a ló. Legalább annyira, mint az Orbáné.
@dukeekud:

Ki is kérném magamnak, ha egy ilyen idióta egy véleményre kerülne velem. Jobb ez igy.
@öregmatróz:

kör-SMS megy, és zuhannak befelé :)

Imola sem egy matyóhimzés, de ő legalább tényleges érdeklődés mián ontja a hülyeségeit, mert akkor is rendszeresen megszólal - bár ne tenné - amikor nem indexcímlap. De ezek a rühesek csak akkor jönnek, ha kikerül az Indexre. Utána hetekig nincs egy se, hál'istennek.
@rdos:
be kell vallanom, hogy a tények és a mindennapi valóság ellene beszél ennek a tanulmánynak, egyébként tök fölösleges pénz és idő pocsékolásnak tartom úgy ahogy van!!!
az orosz közmondásnak akkor van egy beleértendő válasza miszerint aki a jelent nézi az mindkét szemére meg fog vakulni???

a jövőt kizárólag a jelen pontos ismeretében lehet elgondolni és döntéseket hozni!!!

a régmúlt (45 év az régmúlt) az lehet egy ismeret de ugyanezen az alapon Mtyás király gazdálkodását is meg Nagy Lajos gazdálkodását is meg a Deák Ferenc gazdálkodását is lehet elemezni és leszűrni valamit, hátha

aki agnoszkál az tolat

te is?

a mai 400 milliárd USD tartozás mellett a 26 évvel korábbai fiktív 20 milliárd neveccséges és fölösleges szájtépés

mondd? mit akartál elérni ennek a .pdf nek a beadásával?

most már bizonyos, hogy nem vesztegetem drága időmet ilyenekre még akkor sem ha Nobel díjasok csinálták...ELMÚLT... történelem és semmi köze a mai valósághoz

brühüyyy
kkk
@Fazakas László:
- Megnevettettél.
Sose voltam óvodás!
Mellesleg - ez az ellenzék meg - valahogy nem igazán gondolkodik, hanem csak azt teszi, amit a bukott komcsik állandóan súgdosnak nekik!
Szánalmas egy bagázs - mondhatom, de majd csak belesülnek végre a sok hazugságba.
Eddig nem igazán ment nekik a szlovák terroristákkal, Josip Tot-tal, Kaya Ibrahim-mal, és a 23 millió románnal való riogatásuk, most persze elkezdik ezt a - korrupt, meg aztán - hűű de gazdag, biztosan mindet lopta - hülye dumájukkal.
Talán kezdhetnétek végre gyurcsányival és az ő "viselt" dolgaival, és egy zsidó családtól lopott (bocsánat - '45-ben államosított, majd '90 után teljesen másnak elprivatizált) családi villájával, stb.
:(:(:(

„Azok vagyunk, aminek kiadjuk magunkat, így hát vigyáznunk kell, minek adjuk ki magunkat." (Vonnegut)

nol.hu/velemeny/jovanazugyorszag-1607421
"Tavaly nagyot bukott a Mozaik Múzeumtúra elnevezésű múzeumnépszerűsítő matricagyűjtő program, írja a hvg.hu, a programot, ami több szálon is kötődik az államtitkárhoz, akkor 180 millióval támogatta meg a Nemzeti Kulturális Alap.
2016-ban is kapnak támogatást, 50 milliót."

24.hu/kozelet/2016/03/22/50-milliot-kapott-l-simon-programja-a-matricagyujto-program/

Ja, nincs nálunk semmi gond. Mások nem kapnak? Nahát?
Szemfényvesztés fidesz módra.

"A legnagyobb, közel 6 milliárdos üzemi veszteséget a Dunántúli Regionális Vízmű hozta össze, az Észak-dunántúli Vízmű (ÉDV), az Északmagyarországi Regionális Vízművek (ÉRV) és a Duna Menti Regionális Vízmű (DMRV) is mind 1,4 milliárd körüli veszteséget termelt, míg a Tiszamenti Regionális Vízművek hiánya nem érte el az 1 milliárdot.
Hogy lett ebből nullszaldó?"

No ez az! Hogyan?????

444.hu/2016/03/22/a-rezsicsokkentes-es-a-kozmuado-oriasi-veszteseget-hozott-az-allami-vizcegeknel-de-azok-megsem-vesztesegesek
A Jobbik a parlament gazdasági bizottságának ellenőrző albizottságában vizsgálná a letelepedési kötvények ügyét jövő csütörtökön.

Volner János, az albizottság jobbikos elnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján célként jelölte meg, hogy az ülésen kiderítsék: kik azok a magánszemélyek, akik több mint 100 milliárd forint nyereséget értek el a "letelepedési kötvény-bizniszen"; hogyan lehetséges, hogy őket baráti viszony fűzi vezető fideszes politikusokhoz; valamint hogy jutott-e ebből a pénzből fideszes politikusokhoz vagy magához a Fideszhez.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, valamint Habony Árpád mások mellett azért kap meghívást, mert "személyesen érdekeltek" - indokolta az ellenzéki politikus, aki bírálta azt is, hogy a kormánypárt "pénzért árulja a magyarországi letelepedés lehetőségét" külföldieknek.

alfahir.hu/elbeszelgetesre_hivta_habony_arpadot_a_jobbik_alelnoke

ON
@vajdasagi: Gondolom azt is "jobban tűrted", hogy a korábbna a nyerőgépek üzemeltetésébő komoly alvilági bevételek képződtek, és családok éheztek miattuk, mert a kedves papa hó elején beletette az egész fizuját..
Miért van az, hogy minél ócskább , kártékonyabb valami, ti azt annál jobban szeretitek?
@Rodeo36: Ennyire voltál képes a 3 agysejteddel. Szép teljesítmény..
Tisztelt Vakapádvaúr!

"ezért jogosan használják itt az "egykutya" hozzáállást mindkét félre:"

Kérem, kérem!
Szíveskedjen mellőzni az ilyen inszinuáló inzultusokat. Mi ahányan vaugyunk, annyiféleképpen vaugyunk nagyszerűek, egyediek és csodálatosak. Még hogy 'egykutya'?!

Vau2
@Rodeo36: Te mi a faszra reagáltál ezzel, ember? Sok volt a kender rodeoman?
Vigyázz legközzelebb a bika szarvába ülsz..:))
@A megvalósult amerikai ólom..:

"Miért van az, hogy minél ócskább , kártékonyabb valami, ti azt annál jobban szeretitek?", kérdem én tőled.

Azt mondja felkent egyistenetek a parlamentben a Vajnát firtató kérdésre, hogy az ellenzék irigy, és bosszút áll rajta. Ezen röhögök tegnap óta, mert eszembe jutott ami neki nem.
A kollégiumi szobatárs Simicskán ki, és miért is áll bosszút?

Szerinted az a bosszú, hogy időnként rákérdeznek a hatalom vagyon osodási ügyeire? No én nem bosszúból, de megkérdem, hogy a Simicska mikor, és miért is vagyonosodott meg? Ki kiabálta, hogy megbosszulja az apját? Ki is volt egy időben az APEH elnöke nadrágban majd szoknyában?

Ha ez az ellenzéki kérdés a bosszú, akkor amit a Simicskával művel a fidesz az mijaf*?

Tudom, hogy élni kell, ahhoz pénz kell, de attól lehet néha gondolkodni. Még trollként is, ha már a munkakadód ide utal be egy kis kikapcsolódásra.
@100 kóbor kutya:

Szájkosarat felrakni!
Egykutya tud nagyot harapni, sok kutya meg a százféleképen ugatás közben nem ér rá harapni.
@A megvalósult amerikai ólom..:

Gondolod, hogy most nem "alvilági" a háttér? Mondjuk ahol nincs legális bevallott jövedelem, de off meg shor az van? Ja ,meg sok százezer forintos batyu. Neked van? Vagy csak a kínain vetted occón?
@A megvalósult amerikai ólom..:

Bizony, jobb az úgy, hogy a FIDESZ kapja azt a kis pénzt, nem az alvilág.

Bár ... ahogy a FIDESZ és az alvilág összehasonlítását nézem ...
siralmas a magyar szügyészség, és már a bíróság nagy része is, gideszmagyarország 2016:

Gulyás Mártont elítélte a bíróság, egy évre próbára bocsátották

"Ezért azt kérte a bíróságtól, hogy ítéljék közérdekű munkára Gulyást, illetve kobozzák el tőle a táblák leszereléséhez használt csavarhúzót és ácskalapácsot. "

az ítélet:

A bíróság kimondta, hogy Gulyás bűnös, garázdaság vétségében, egy évre próbára ítélték. A csavarhúzót és ácskalapácsot elkobozták tőle, valamint 41 800 forint bűnügyi költséget is meg kell fizetnie.

444.hu/2016/03/22/gulyas-martont-elitelte-a-birosag-egy-evre-probara-bocsatottak
Tízmilliárdos veszteségük volt a vízműszolgáltatóknak

Nem bírja a rezsicsökkentést és az adókat az öt állami vízműcég, amiket csak fura támogatások mentenek meg a veszteségtől.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F03%2F22%2Ftizmilliardos_vesztesege_volt_a_vizmuszolgaltatoknak%2F
@Rodeo36: " tények és a mindennapi valóság "

Ma még mindig az a rögvalóság hogy nem ismerjük az MNB 1998 előtti külföldi eladósodottsági adatait. Ez A tény, minden más az ócska, rendszereken átívelő bélsáros agitPRop.

Jelen? Talán ha az vele az egyetlen probléma, hogy mire kimondod már el is múlt. :-)

Mit akartam elérni? Ismeretek terjesztésével próbálkoztam, de lebuktattál, hiszen Mátyás a király se nem úgy volt szerinted.
@rdos: mint említed 1998 előtti adatok, azaz 1988 tól 10 évet a terrea incógnita, ebből következőleg az 1970-1988 vizsgálata teljesen értelmetlen (igazi rendőrségi módszerekkel a külföldi bankok megkérdezése lenne eredményes hacsak nem szarják le a kérdést)

ezért ugye ismétlem az ismeretterjesztésed teljesen sikertelen de nem miattad, hanem azért, mert ezek ketten "zsenik" csináltak egy "exhas" sztadit, ami idő- és pénz pocsékolás semmi más, és szvsz jellemző a fidexkft agnoszticizmusára Ádám Éva is hibáztatható csak a jelenlegi rablógyilkosok = fidexkft soha

és ebben segítettél nekik és átverted azokat akik csak az elejét olvasték és nem követték a kettőnk szócseréjét

brühüyyy
kkk
javaslom ne folytasd

OFF
remélem most kizsuppolják a fölöslegeseket Brüsszelből, Belgiumból, Páris ból Francia országból és egész európából nem kell "hinni" senkinek, hogy ártatlan
ON
@Imola Helyesi:

B+, felnőhetnél már, úgy nyújtogatod itt a nyelved, mint egy szarospelenkás gyerek.
@Rodeo36: Nagyon megköszönöm a tanácsodat, de ebéd szünetben (ugyanis az én időm bár nem értékes, de jobbára csak ekkor érek rá beszélgetni) engedd meg nekem hogy a saját véleményem írjam.

Nem vertem én át senkit, bárki leellenőrizheti MNB weblapján. Ja hogy nem?

Ez az igaz információ. Hogy még mindig nincs információ.

A fiúk meg próbálkoztak a nyugtalanító hiány okának felderítésével. Hibázhattak? Maguk is elismerték. Alul határozott feladatnál megesik.

Ezt meg okulásul a komisszárból lett hazai menedzserek világához. :-(

www.keptelenseg.hu/vicc-szoveg/mernok_meg_a_manager-1153
Naív kérdés?
Ezeket az eldobhatós telefonokat, illetve a gyártásukat/forgalmazásukat nem lehetne betiltani?

index.hu/tech/2016/03/22/eldobhato_telefonokkal_vertek_at_a_titkosszolgalatokat_a_parizsi_terroristak/
oops

Állami zsarolás vagy tuti ajánlat?

A közmunkásnak pár nap alatt kell döntenie: megy katonának, vagy megkockáztatja, hogy ugrik a közmunka. Elvben lehet nemet mondani, de kérdés: mi történik a gyakorlatban.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F03%2F22%2Fkozmunka_honvedseg%2F
@A megvalósult amerikai ólom..: Tisztelt amerikai ólom bácsi! Nem tudom, teccette mostanság az Óhazában járni, és megnézni a lottózók környékét? És látni azt, hogy akik eddig a nyerőgépekbe dobálták a fizujukat, most kaparós sorsjegyre költik azt.
Igaz, az teljesen más, hiszen annak a hasznát a MAGYAROK teszik zsebre, legyenek azok bárkik is. DE! Legalább megvédtük a MAGYAR családokat!
@látjátok feleim szümtükkel: feltöltő kártyás telók ezek, már nálunk csak névhez kötötten lehet vásárolni kártyát, van ahol még nem.
ennyi:

Átment a bizottságon: a kormány úgy költhet a költségvetésből, ahogy akar

2016.03.22. 12:54

Alig húsz perc alatt meg is tárgyalta és tovább is engedte azt a törvényjavaslatot az országgyűlés költségvetési bizottsága, ami szerint a kormány parlamenti kontroll nélkül korlátlanul fizethetne ki a költségvetésből, amit csak akar.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F03%2F22%2Fatment_a_bizottsagon_lazar_koltsegvetesi_javaslata%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"a kormány parlamenti kontroll nélkül korlátlanul fizethetne ki a költségvetésből, amit csak akar."

Miért, eddig a parlamenti kontroll volt gátja bármilyen kifizetésnek is?
@rdos:
a témához az én hozzátennivalóm végére értem
brühüyyy
kkk
@DarthVader: de eddig legalább szavazni kellett róla, most már nyoma sem lesz a pénzlopásnak
@Rodeo36: Jó, rendben. :-)

Na, de hogy pozitív hírek is legyenek sajtó szemlézve.

A nemuradalom nemlakhely 6Opuszta szomszédságában (légvonalban lehet 1-2 km) az idei golf szezon már elkezdődött a golfozók a pályát birtokba vették a verőfényes tavaszi napsütésben. A csuszkával kiválasztható a gyorsított visszajátszás.

www.idokep.hu/webkamera/pannonia_golfclub
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az állam költégvetéséről gondolom az államháztartási törvény is szól, az meg nem kétharmados? Szerintem ebből megint gond lesz.
Mibű póló, Nárcisz kutya keresés, madáretetők magasan. Ja és remegő szelfibot. :-)

www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/
@látjátok feleim szümtükkel: 2/3-os a hiány cél, de a tartalékolások átláthatósága és az államháztartási törvényre a költségvetési tanács kellene, hogy figyeljen, ők meg megkapnak valami kozmetikázott akármit. Ne mintha érdekelné a mostani bagázst, hogy milyen adatokat is kapnak. Nem fogják visszacseszni a narancsmaffiának a törvényt, mert akkor a saját fegyverükbe hasalnának bele. Egy jó narancs csinovnyik ilyet soha nem tesz.
poszhoz:

Óvatos a cég, amire a nemzeti lakáslottót szabták
Lengyel TiborLengyel Tibor2016.03.22. 08:2914

Megvizsgálja a Carion Zrt., hogy lesz-e törvényi lehetősége bekapcsolódni a nemzeti otthonteremtési közösségek programjába szervezőként - közölte az Origóval a cégcsoport. Furcsa lenne, ha nem, hiszen a jelek szerint a kormány szinte erre a cégre szabta a nemzeti lakáslottó koncepcióját.

www.origo.hu/itthon/20160318-erre-a-cegre-szabta-a-nemzeti-lakaslottot-a-kormany.html
Hivatalos: 30-án reggel 8-tól lesz a tanársztrájk

A Tanítanék Mozgalom bejelentette, a március 30-ra meghirdetett egyórás polgári engedetlenségi mozgalom reggel 8-9 óráig lesz.

hvg.hu/itthon/20160322_Hivatalos_30an_reggel_8tol_lesz_a_tanarsztrajk
@rdos:

Nekem bezzeg nem sikerült senkit találni, aki a lakásunkat kibérelné pont annyiért, amennyi hitel van rá.:(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Pedig amikor a kordonbontás garázdaságot bírálták, a szocik "zsebében" voltak a bíróságok. Igaz, ők soha nem ordítoztak egy-egy ítélet után, hogy skandallum.
@A megvalósult amerikai ólom..:
Azt előzőleg megbeszéltük, hogy a trafik mutyi a dohányáruk 25%-os csökkenését jelentette, mely ugyanirányú adóbevétel elmaradásával járt.
Amennyiben nálunk egyáltalán kormányzásról beszélhetnénk, ilyen brutális gazdasági belenyúlás nem valósulhatna meg.
Tudnál a szemforgató dohányzásról leszoktató magyarázaton kívül felhozni az ügy védelmére?
A hülye is tudja, hogy belépett a fekete kereskedelem a dohányáru piacára, számottevő leszokásról nem lehet beszélni.
Meglehetősen alulinformált vagy a szerencsejáték folyamatában, amelyet ez a kormány barbár módon szervezett át, ezért írhattad az alábbiakat:
"Ezen kívül azzal sem számolva, hogy az adóbevételeken túl még koncessziós bevételhez is jut az állam."
Andy Vajna 2015-ben az adójából leírhatta a koncessziós díját, amely 1.9 milliárd Ft volt.
A szerencsejáték fénykorában az államnak évi 40 mrd Ft adóbevételt jelentett, 2015-re mindössze 6.5 mrd-dal számolt a kormány.
Amúgy Andy Vajna, az életművész, a profitját mind bezsebelte osztalék formájában, 1.9 milliárd Ft-ot.
Nem kispályás az ürge, de van mellette istáp, Orbán Viktornak hívják.
Fenti két terület még marginálisnak is mondható ahhoz a korrupcióhoz viszonyítva, amely az eu-s pénzek felhasználásánál történik.
Gondolkozz el!
@Mariann19: Ne kérj lehetetlent!!!:)))
@ornagy50:
Egy kis pofás záró akkorddal szerettem volna lezárni a hsz-t.
Tudom, reményhal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A kormány úgy dönthet a költségvetésről, ahogy csak akar."
Lázár megmagyarázta, hogy miért került sor erre a döntésre.
Ennek értelmében és amennyiben havonta a tervhez képest maradvány mutatkozik, azt a kormány iziben felhasználhatja.
Azon kezdtem el röhögni, hogy mi van akkor, ha nincs maradvány, hanem egy jó nagy minusz van?
Micsoda átlátszó és fantáziatlan magyarázat!
"Korrupcióban hasít a Fidesz"

Hat lehet, viszont TERRORIZMUSBAN a baloldal mindenkit eloz.
@Orbán kérjen bocsánatot mert elmebeteg vagyok:
Elmebetegek kezelésre fáradjanak a 3,14ba! Ostoba lélek, ha nehezedre esik értelmeset felböfögnöd, húzzál a ..csába! Gyengébb napom van, eddig melóztam, a korlátold fajtádat hamar pofánverem ma. Szóltam...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ebolát is kiraktad, se szó se beszéd:)

erre az egysejtű a kontrablogján nyűszít:)))
@Mariann19: Miért szemfogrató? Én rendkívül fontosnak tartom, hogy minél több ember szokjon le erről a kártékony szenvedélyről. Egyébként , ahol bevezették a traffikrendszert a világon, ott sikerült csökkenteni a dohányosok számát.
A koncessziós díjat a trafikkal kapcsolatban írtam.

"A hülye is tudja, hogy belépett a fekete kereskedelem a dohányáru piacára, számottevő leszokásról nem lehet beszélni."

Szerinted, a felmérések mást mutatnak..

"A szerencsejáték fénykorában az államnak évi 40 mrd Ft adóbevételt jelentett, 2015-re mindössze 6.5 mrd-dal számolt a kormány. "

Ehhez link dukálna, miért higyjem el bemondásra? Biztos hogy csökkent, mert ma már-hálistennek- nincs minden kricsmiben egy félkarú rabló..
Korábban egyébként a szerb alvilág "felügyelte " a játékgépeket. Azzal nem volt gondod?
@A megvalósult amerikai ólom..: Fogadjunk ha ezen sem szakítottak volna ők és a haverok milliárdokat, akkor még inkább megcsinálják csak, hogy kevesebb dohányos legyen. :)
@elmeherceg: Hülyeség, akinek a szenvedéye a gépezés, az nem fog nekiállni kapargatni. Egyébként Mariann19 is csökkent a szerencsejátk bevétele.
@Gábris szomszéd: Ma magyarországon nem lehet minden kis fisz-fasz boltban kártékony cigarettához jutni, nem lehet bármelyik ócska kis csehóban játékgépezni.
És ez nagyon jól van így..
@látjátok feleim szümtükkel: Ezeket a kérdéseidet vajon úgy tíz éve is feltetted a szoci-szadesz éra elitjével kapcsolatban? " Nem turkálunk más zsebében". Nem ti mondtátok..?
@taga20:
Hol nem szarom le egy ostoba, kezelésre szoruló nyanya rinyálását?
Ellenben ezzel a szerencsétlen kis csicskával én dolgozok,nem ostoba, iq light pártpropagandát olvasgatok. Aki itt meg ezt szeretné, meg személyeskedik azt kivágom. Pont.
@A megvalósult amerikai ólom..: haver, pattanj má le erről a csontról.
inkább arról dumálj, hogy a mészaros család hogy a faszban tudott nemrég két csilliárdért földet venni?
@Gábris szomszéd: Mennyivel is fizetsz kevesebbet a rezsiért? Sokan könnyedén megfeledkeznek arról, hogy a szoci-szdeszék alatt kötelező program volt meghallgatni január 1-én a víz,villany,gáz és tömegközlekedési áremeléseket.
8 évük alatt 200%-kal növelték a gáz, 150 %-kal a villany, ugyanennyivel tömegközlekedés árát.
Ez bőven több évente átlagosan, mint 10 %. Mikor emeltek Orbánék utoljára bármit is?
@taga20: Miért te úgyis mindig mindenkivel erről beszélgetsz , nem? Most másról is hallhatsz..:)
@Gábris szomszéd: ártu, ez az ólom gyerek szerinted létező személy, vagy valami számológépvírus lehet?:))
Átment: a kormány úgy költ a költségvetésből, ahogy akar

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F03%2F22%2Fatment_a_bizottsagon_lazar_koltsegvetesi_javaslata%2F

-----------------

a narancsmaffia öklei, nav és a kamara...

Nagyon megszívhatja, aki nem fizeti be a kamarai tagdíjat

Aki március végéig nem fizet, arra rászáll a NAV.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F03%2F22%2Fnagyon_megszivhatja_aki_nem_fizeti_be_a_kamarai_tagdijat%2F
@A megvalósult amerikai ólom..:

Javasolnám az olajár diagramjának a nézegetését, ha már rezsiharc, meg libsibolsikomcsik, meg jóságos Orbán, stb.
Teccik tudni, hogy az mire van hatással? (fűtés, áram, közlekedés).
@vakapad: én feladtam, mikor bedobta eszt a faszságot.
@A megvalósult amerikai ólom..: Ez most komoly? Már itt is csak kormány agitpropot kel nyomni? :)

Na jó rezsicsökkentéshez néhány adalék:

civilhetes.net/mar-egy-harmadikos-kisdiak-megertheti-hogy-mekkora-hazugsag-a-rezsicsokkentes

homar.blog.hu/2013/11/18/szanalmas_hazugsag_a_rezsicsokkentes

Ja és ha már arra is rákérdeztél, hogy mikor emeltek Orbánék utoljára bármit is? :)

hvg.hu/gazdasag/20160115_Radikalis_adocsokkentes_helyett_adoemeles#rss
@taga20:

Haver! Te minden klinikai esettel ilyen behatóan foglalkozol?
@A megvalósult amerikai ólom..: Egy friss fidesz csemege, csak neked. :)

Gyakorlatilag megvalósul költségvetési ügyekben a rendeleti kormányzás, amennyiben a Parlament is rábólint a költségvetési bizottság által elfogadott törvényjavaslatra. Ne legyenek illúzióink: rá fog.

a Lázár által benyújtott javaslat finoman szólva sem jelentéktelen: az indoklással együtt mindössze 3 oldalas módosítás lehetővé teszi, hogy a kormány korlátlanul vállalhasson kötelezettséget a kifizetésekre.

A miniszterelnöknek mostantól meg sem kell szavaztatnia a parlamentet az extra költekezésekről, és megkerülheti a Költségvetési Tanácsot is: elég lesz egy rendeletet hoznia, a Nemzetgazdasági Minisztérium pedig utólag majd megtalálja rá a forrásokat. Eddig az volt az eljárás, hogy ha valamire nem állt rendelkezésre forrás a költségvetésben, akkor módosítani kellett a költségvetési törvényt, így a parlamentnek vitáznia, majd szavaznia kellett róla. Mostantól már erre a színjátékra sem lesz szükség.

alfahir.hu/a_bizottsag_elfogadta_orban_ugy_kolt_a_koltsegvetesbol_ahogy_akar
@Eszter jött: cicamica, egyszer a szívem fog a sírba vinni:)))

próbálom megérteni, hogy mitől ilyen fasz valaki.
@taga20: Szeintem tök mindegy. Az olyan profi trolloknak mint mi vagyunk az ilyen ólomfélék meg sem kottyannak. :)
@Gábris szomszéd: nanana! te csak a magad nevében dumájj!:))

www.napiszar.hu/showPost/Macska_troll

jó ez gazoló volt:)))
@A megvalósult amerikai ólom..:
Jesszusom! Rezsicsökkentést te is beszoptad? Helyedben nem dicsekednék. Matek, oszt csak nézek, milyen sötétek a hívők...
@taga20:

"cicamica, egyszer a szívem fog a sírba vinni"

inkább két dögös vörös, ha 99 leszel. ))
@Eszter jött: "Hozott isten húgomasszony
itt az ütközetben.
Nyilat mint látom hoztál
szép szemedben!" )))
@Eszter jött: bevállalom, úgy legyen:))

csak nem otthon vagy már, hogy nem ugrottál a cicamicára?
@taga20:

Ma fát lehet vágni a hátamon.
@Gábris szomszéd: tüzes, de nem vörös.

egy gyöngyház elég a családban:)))
@A megvalósult amerikai ólom..:

" Sokan könnyedén megfeledkeznek arról, hogy a szoci-szdeszék alatt kötelező program volt meghallgatni január 1-én a víz,villany,gáz és tömegközlekedési áremeléseket."

Az, hogy anno valakik rosszul csináltak valamit, még nem jogosítja fel az erkölcsi fertőbe dagonyázó Orbánt és bandáját, hogy széthazudja és szétlopja Magyarországot!!
@A megvalósult amerikai ólom..:

Tévedések elkerülése végett jobb ha megtudod, hogy a rezsi 2010-ben kezdett jelentősen emelkedni, jobban, mint a szociknál. Csökkenés csak 2013-ba kezdődőtt, és a 2009-es szintre ment le. Miután 2006 óta havi bontású nyilvántartásom van a rezsiről, így engem nem lehet megvezetni, mint téged. Egyáltalán van neked rezsid, vagy a szülők vérét szívod még mindig?
@vakapad: A trükk mindössze annyi, hogy a havi gázszámládban csak kb. felerészt fizetsz a felhasznált gázért, a másik felében pedig a hálózat használatáért, amely költségnek ugye nem kellene nőnie attól, hogy nőtt a felhasznált gázért fizetendő összeg.
Erre ezek a balfaszok:

444.hu/2016/03/22/orosz-forrasbol-terjeszt-dezinformaciokat-az-allami-hirado-a-brusszeli-merenyletekkel-kapcsolatban

Még az se zavarja őket, hogy a fehéroroszok interjút hoztak le az állítólagos "öngyilkos" testvérpárral, a merénylet után... Yess... Állami hírcsatorna... Sötét népeknek megfelel! :(
@A megvalósult amerikai ólom..: Jogos a kérdésed, de van rá válaszom: minden centralizációt elvből ellenzek. Sok volt az alvilági figura. Most ehelyett egy alvilági figura van, de az sokat lop: az Andy Vajna. Miért jobb nekem ő, mint az eddigi sok? Ráadásul az eddigieket igyekezett az állam megadóztatni. A mostani adójóváírásokat kap, hogy nagyobb lehessen a nyeresége. Ezt mondta rá a Varga Mihály. Hát ezt én nem szeretem.

Most éppen a turizmust szeretnétek centralizálni. Majd utána az alkoholárusítást rebesgetik. Hol van ennek a vége? El a kezekkel a magánvagyonoktól - tolvajok vagytok.

Most én is kérdezek: miért tapsikoltok ti mindenféle központosításnak és mindenféle államosításnak? Ez nem olyan kommunista módszer?
@látjátok feleim szümtükkel: Igen, miután a szocik-tudván hogy már úgyis buknak,vlamint a lehívott 16 milliárd eurónyi EU-IMF hitelt úgyse ők fizetik vissza, 2009 második felében alaposan lenyomták az addig folyamatosan srófolt gázárat. (Tudod, máséval könnyű verni a csalánt)
Remélem azt magad sem gondolod komolyan, hogy a Fidesz miután 2010 közepén elkezdett kormányozni, rögtön abban a helyzetben lett volna, akkor nélkülözni tudta volna azokat a bevételeket, miközben a szocik által szétbarmolt magyar gazdaságot kellett visszahúznia a szakadék széléről.
Csökkentésre akkor adódott mód, amikor nagyjából sikerült a furcsányék által elkúrt dolgokat rendberakni.
De ne félj a rezsicsökknetés folytatódik, de a kormányok már csak olyanok, hogy a választások előtti évben szeretik ezt meglépni. Persze akkor majd az lesz a baj..
@Gábris szomszéd: Tehát gyakorlatilag nem változott semmi, viszont gyorsabb lett a döntéshozatal.
@vajdasagi: "Miért jobb nekem ő, mint az eddigi sok?"

Mert az "eddigi sok" jóval több volt. Nagyságrendileg több nyerőgép volt az országban.

Egyébként az egész Vajna féle kaszinó-adóügy egy sunyi ferdítés, ami sokak tájékozatlanságát használja ki.
A kaszinók ugyanis játékadót fizetnek, és mivel blokkot sem kötelesek adni, így nincs áfafizetési kötelezettségük. Tehát nem is kell bekötve lenniük a Nav-hoz.
Ezt habosította fel a ballib média ügyesen..
@A megvalósult amerikai ólom..:

Ide figyelj, fideszpatkány. Nem állom meg, pedig már le is köptem magam érte, hogy legalább erre ne válaszoljak:

"így nincs áfafizetési kötelezettségük. Tehát nem is kell bekötve lenniük a Nav-hoz."

Te ezt tényleg komolyan mondtad? Mert viccnek kurva szar. Most vezetik be a plaszitikai sebészeti tevékenységre is az online kasszát. Az szintén ÁFA-mentes tevékenység. Tehát kurvára nincs köze az online kasszának az ÁFA-fizetéshez. (nem is tudom, honnan szoptad ezt a fasságot. Ja, tudom. Ahonnan a többit is. A kis G. farkából.)
@DarthVader: Figyelj ide te idióta fasz ! Hogyan
számolsz el áfát a nyerőgépezés meg a roulett után te buta segg??
Próbáld meg beleverni abba a tulok fejedbe, hogy ezekre a tevékenységeke JÁTÉKADÓT kell fizetni.A játékadó esetében pedig nem sok értelme van az on-line kasszának.

"Most vezetik be a plaszitikai sebészeti tevékenységre is az online kasszát. Az szintén ÁFA-mentes tevékenység."

Isnét egy csúsztatás.A plasztikai sebészet sajátos annyiban, hogy annak keretében akár egészségügyi tartalmú, akár pusztán esztétikai, szépészeti célú beavatkozások is végezhetők. Utóbbi esetében van áfa fizetési közelezettség.
@A megvalósult amerikai ólom..: Nagyon tájékozott vagy, látom. Csakhogy most egyelten stróman nyúlja le ezeket a pénzeket, és azt mindenki sejti, hogy hova mennek ezek a pénzek. Nem: én inkább nem akarom központosítva látni ezt az üzletágat.

Más: volt egy parlamenti kérdés a Vargának, hogy miért kell az Andy Vajnának az adóját csökkenteni, amire az volt a válasz, hogy azért, hogy több legyen a nyeresége. Ezt keresd már ki a parlamenti ülések közül, és próbáld elmagyarázni, hogy mi volt ebben a ferdítés.

Tolvas bandát védesz. Biztosan te is oda tartozol.
@vajdasagi: Tolvas helyett Tolvaj. De hát ez annyira köztudott tulajdonoságotok, hogy úgyis mindenki értette.

Amúgy elég jól értesült vagy. Te a habony-művek éltanulója vagy netán? Biztosítsd be magad arra az időre is, amikor nem lesznek habony-művek. Erősen közeleg a pillanat: tikk-takk...
@A megvalósult amerikai ólom..:

na jó, beállok a sorba....
kedves megvezetett faszkalap... szmájli...
az imf hitel....
1/3 meglévő hitelek kiváltása...tudod, valami kedvezőbbre váltás..
1/3 deviza tartalék emelés.. tudod, amiből a matolcsi forintosította a deviza hiteleket, és költi... lopja, tőled, tőlem, az adózó polgáeroktól...
1/3 na ez is kemény, mert ezt meg a viktorék hívták le....
szerinted, miért kellett vissza fizetni az imf hitelt, kiváltani magasabb kamatú hitelekkel?
súgok...
tudod, ők olyan csődbiztos félék..
kúrvára nem engednék, hogy a költségvetésből már meglévő adóbevétel eltűnjön...
szerencse játék, dohány, stb...

ja, és stadionra se tudna költeni viktor, amíg szarban az oktatás, egészségügy, szociális kiadás stb.

na de most olvass, és jegyezz meg mindent..
tegyük fel, mindent amit a kormány csinált az elmúlt hat évben,
haver, milliárdos lesz
ellenzéki, bármelyik politikus kertvégébe stadion épül,
gyurcsány lánya esküvőjén eltűnik a teló, azonnal 60 dns minta,
bár gyilkossági ügyekben nem vesznek, mert drága...
sorolhatnám még, de majd megteszik mások..
cseréd ki viktor nevét valaki általad nem kedvelt személyére, megvan?
na ha ezeket ő tette volna, akkor is éljeneznél?
jó reggelt!

@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!): :)))

kávé helyett, "beálltál"?
:-DDDD
@guma: jó reggelt! ááá, már nem bírtam!

olvasokj mindig de, ez már sok volt.
mint darth kollégánál..
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):

szia!

én ezért kerülöm többnyire már a blogot...
sajnos olyan hülye vagyok, hogyha benézek akkor mindent elolvasok és ez nem tesz jót a mentális állapotomnak.
néha bepöccenek a rövid memóriákon és beszólók, de ez már semmit sem ér.

na de ezt láttad?

a tv2 ellopta az rtl képét:

www.youtube.com/watch?v=3jnEQVzx_rI

ez meg az én mai agymenést okozó gyűjteményem:

offforever.blog.hu/2016/03/23/a_hatalom_meg_a_termeszetvedelmi_teruleteket_is_bekebelezi_nezd_pl_a_balatonfenyvesi_beruhazast

majd 8-kor egy nagyon kellemes, üde, kihagyhatatlan film is lesz.
tudom miről beszélek! :D két fiú anyja vagyok...

további szép napot!

mentem...
van egy olyan sztori, mikor a generál/charlie már minden koncerten kénytelen volt elénekelni, ezért nagyon unták, s fel akarták dobni magukat, így danolászták a híres sort: könnyű ólmot hozzon az éj. valljuk be ez a fickó tényleg könnyű, de vakbuzgó. a görényeim leszarni sem hajlandók.
egyébként jó reggelt.
Ennek az olomnak mergezese van, persze olom. Arra jellemzo az agymukodes teljes leallasa.
@Eszter jött:

"Haver! Te minden klinikai esettel ilyen behatóan foglalkozol?"

Előre hamut szórok a fejemre, de ez ugrott be: Similis simili gaudet:)))))))))
@guma:

Jó reggelt Margó,,,és gyíkok!

Ha ezt meglépi a fanyűvő,,tolvaj rezsim,veszek kalasnyikovot ólommal!
Lenne szívük a Prédikálószéket is 'szétbacni riherongyainak?:((

hvg.hu/gazdasag/20160322_szivattyu_energiatarozo_eromu_Lsimonorbna_paks_javor_benedek_Lazar_janos_atomeromu_mvm
@A megvalósult amerikai ólom..:

Látni, hogy a szocik által elbarmolt dolgokat olyan jól sikerült hlyerehozni, még 4 év sem kellett hozzá és a külügyérnek, Mészárosnak, Rogánnak, stb...olyan anyagi körülményei lettek, hogy csuda. Közben meg 2013-ig, magyarul 3 évig ( 210-2011-2012 ) a lakosság jelentősem megemelt rezsit fizetett.

Tudod néha elgondokoldom, hogy neked talán táguló lakásod van, oszt ezért nem érdekel a rezsi ide-oda elemgetése-csökkentése.
Mellesleg most írják minden felé, hogy a víziközmű társaságok milliárdos veszteséggel zárnak, és az éves mérlegük még így is null szaldós, mert állami támogatásban megkapják a hiányt.

Szerinted az állam miből támogat?
1. Matolcsy új bankó nyomat.
2. Polgárok adójából.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

off! bocs!

Figyu,ha frissen gyalult,újraparticionált-húzott,'lapi újraindulás után mindig 'lemezellenőriz'chkdsk..stb...mi a nyűgje,netán vinyó??

on..
@A megvalósult amerikai ólom..: "gyorsabb lett a döntéshozatal."

Még jó hogy hiszen gyorsabban kell lopnia a fidesznek. Minek pepecselni holmi szaros parlamenti kontrollal. :)
@Orica Középföldi:

Felesleges hamut szórnod. Taga érzékeny lelkét ismerve, küldj neki pár szmájlit ha megjelenik.))
@gazoló: Engedd végig menni a CHKDSK-t. Valószínű hibás szektorok vannak a vinyón, amely ha végigfut esélyes, hogy kijavítsa vagy esetleg kizárja a hibás szektorokat.

Ja és a helyedben ránéznék a vinyódra ezzel a progival is.

www.hdsentinel.hu/hard_disk_sentinel_professional.php
@gazoló:
2-3 éves hdd-t hiába húzzátok újra,hiába 100-os,el van öregedve a mechanikai része, vagy tele rossz szekrorral. Csere SSD-re! Felesleges játszani vele. 128-256 gb ssd.
@gazoló:

Szép napot!))

MELEAGROSZ

TAVASZ
Χείματος ήνεμόεντος...

Már elhagyja egünket a fergeteges, viharos tél,
jő a tavasz bíbor mosolyában hozva virágot.
Zöld pázsit-koszorút ölt kék hegyek orma magára,
bomlik az ágon a rügy, minden fa ma új levelet hajt.
Jó harmattal a fűnövelő Nap itatja a rétet,
rét iszik és kacag is, míg felpattannak a rózsák.
Boldog a pásztor, amíg nádsípját zengeti vígan,
kecskék pásztora kis gödölyéit nézi örömmel.
Már a habok hátára bocsátja hajós a hajóját,
langy Zephürosz biztos fúvása feszíti a vásznat.
Hangos szóval már evoét kurjant a borággal
járó Bakkhosz népe: fejük repkény koszorúzza.
Már a tehén-testben született méhek nekiesnek
mesteri munkájuknak, rakni a szépmivü lépet
gyönge viaszból, hószín sejtekből a kasokba.
Mindenféle madár harsányan zengi dalát már,
tenger színén jégmadarak, fecskék eresz alján,
és a folyó partján hattyú, a pacsirta ligetben.
Föld ha virul, ha a fák lombjuknak örülnek, a pásztor
sípján játszik már, hogy a nyáj hallgatja gyönyörrel,
tengert jár a hajós bátran, táncol Dionűszosz,
s mindenféle madár dala mellé dongnak a méhek:
hogyne dalolna a költő is szép dalt kikeletkor.

/Trencsényi-Waldapfel Imre fordítása/
@gazoló:

Csorba Győző

Tavasz

Rendbontó évszak, megzavarsz egészen! -
Ki önnön szívem faggattam a külső
kopárság gyászos hónapjain át az
arasz napokban, hosszú éjszakákon,
s a test és lélek félelmeivel meg
álmaival bajlódtam, bíbelődtem,
- ó, nem kedvemre, mert reávetődött
árnyékom ételemre s italomra,
s meddő magánbeszédre kényszerültem -
itt állok most földúlva és riadtan
ezer idegen bámulnivaló közt,
tanácstalan szívvel. -
tanácstalan szívvel. - Győzelmesen
elárasztotta a kertet a zöld.
Térdem verik az elvadult gazok,
bújkálnom kell a földig bókoló fák,
útmenti orgonák és jázminok
szertelen ágbogai közt, s ha olykor
a fűbe dőlök, rajban lepnek el
hangyák, legyek, pókok, katóbogárkák,
s a zsúfolt lomb ölén a hars madárnép
boldog trilláit hasztalan kísérlem
szétszűrni. -
szétszűrni. - Meggyúlt a világ, s lobogva
csap össze ég és föld, és könny tolul
szemembe, oly sajgón hasít belém
az annyiszor feledt és annyiszor
kicsinylett és most tündökölve újra
föltámadó igazság: élni, élni,
hogy élni kell s nem töprenkedni rajta!
@Orica Középföldi:

ez is OFF, de nem aranyos... sőt! :(((( olvastad?

Adóvizsgálattal díjazza az állam a Krétakör sikerét

Pár nappal azután, hogy a Krétakört kitüntette a holland hercegnő az egyik legtekintélyesebb európai kulturális díjjal, huszonnégy hónapra kiterjedő ÁFA-ellenőrzés vette kezdetét Schilling Árpád egyesületénél.

www.origo.hu/kultura/egyfelvonas/20160322-adovizsgalattal-dijazza-az-allam-a-kretakor-sikeret.html
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @Gábris szomszéd:

Kösz!!
Nem az enyém,elég leharcolt a vinyója,órákig pörögne 'winfos indulás után a chk.

:))satuba a vinyót:(

@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Lenne még kérdésem vinyók 'ügyibe,de majd máskor:))
@Orica Középföldi:

ekkora aljasság már végleg megbocsájthatatlan!

ráadásul, annyira "kusza" lettem, hogy még konteó is megfogalmazódott bennem a brüsszeli merénylet kapcsán.

qrvára meglepett, hogy első hír az oroszoktól jött, un fehérorosz terroristákról.
már kezdem érteni ov miért ennyire "okos"! sőt, az m1 is leadta! a hírre jól beöltözött a vezér és felvette az operatívtörzs kabátját...

aztán máris:

Orbán utasította Pintért, hogy még ma készítse elő a terrorveszélyről szóló alkotmánymódosítás tervezetét

444.hu/2016/03/23/orban-utasitotta-pintert-hogy-meg-ma-keszitse-elo-a-terrorveszelyrol-szolo-alkotmanymodositas-tervezetet
@Eszter jött: DDD

"Szép napot!))" már az!

Olvadok:)

www.youtube.com/watch?v=6_I03rZJ2ZM

A nap tüze, látod,
a fürge diákot
a hegyre kicsalta: a csúcsra kiállt.
Csengve, nevetve
kibuggyan a kedve
s egy ős evoét a fénybe kiált.

Régi, kiszáradt
tó vize árad,
néma kutakban a víz kibuzog.
Zeng a picinyke
szénfejű cinke
víg dithyrambusa: dactilusok.

Selymit a barka
már kitakarta,
sárga virágját bontja a som.
Fut, fut az áram
a déli sugárban
s hökken a hó a hideg havason.

Barna patakja
napra kacagva
a lomha Marosba csengve siet.
Zeng a csatorna,
zeng a hegy orma,
s zeng - ugye zeng, ugye zeng a szíved?
@vajdasagi: Ne haragudj de ezek a vádak semmivel sincsenek konkretizálva. Mindenki "tudja" , illetve "sejti", hogy Andy Vajna lop. És ezek az elképzelések még megerősítést is nyertek azáltal, hogy "mily szörnyűség", nincsenek bekötve a kaszinók a navhoz.
Innentől a ballib legendárium része lett az egész kabátlopási ügy. A valóság, hogy nem is kell bekötve lenniük, mivel nem áfa köteles tevékenység, már senkit nem érdekel..
@A megvalósult amerikai ólom..:

Az,hogy a maffia saját magára és szarkáira szabott törvényeket hoz,nem fogja felmenteni őket a csalás,hűtlen kezelés,magántulajdonnal való visszaélés a sikkasztás vagy egész egyszerűen a lopás bűnei alól!!!
@gazoló:

Annál is inkább, mert a saját zsebre törvénykezés hivatali visszaélés.:D
Polgárnak bezzeg nem szabad vissza dátumozni, mert azonnal a bíróság előtt találja magát. Valahol itten van pedig a dög elásva. Mármint a korrupció döge. Azért bűzlik.

index.hu/gazdasag/2016/03/23/nem_hajlando_nyomozni_a_rendorseg_a_habonyhoz_kotheto_letelepedesi_kotvenyes_ceg_utan/
Ólomka figyelmébe:

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/uj_csodafegyvereket_lengetett_be_varga.3.229068.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

"Lesznek olyan szolgáltatószektorok, amelyek megússzák az online kasszák alkalmazását (stadionok, fodrászok, kozmetikusok, kaszinók), vagyis a rendszer kiterjesztése az előzetesen vártnál szűkebb körű. Ezt a nemzetgazdasági miniszter az előzetes vizsgálatok eredményeivel magyarázta"

Figyelsz haver? Stadijonyok, kaszinók, szóval hogy is gondolod?
Haver feleségek is érintettek szépségiparban, úgy mint közmetika, fodrászat. Ha már a műkörömös is földet nyerhetett, mint paraszt.

Szóval kisebb a korrupció, mint szociék idején?
@A megvalósult amerikai ólom..:

Ezek szerint Varga Mihály egy idióta pöcs, mert nem tudja amit te tudsz.

" Varga Mihály még tavaly december végén még büszkén jelentette be, hogy a kaszinókat is bevonják ebbe a körbe."
@látjátok feleim szümtükkel:
.
És mi lesz a vándorköszörűsökkel, és a foltozó vargákkal?
A koldusoknak elég, ha csak nyugtát adnak, vagy cipeljenek a nyakukban hordozható pénztárgépet?
@DarthVader:
.
Na, mi a baj? Be is vonták valami különös mázzal, aminek jellegzetes szaga van.
A lényeg: bevonták.
Teljesült.
@DarthVader: Ha ezt mondta tényleg egy pöcs volt, aki nincs tisztában a kaszinó és nyerőgép ipar köülményeivel. Online kasszát ott érdemes bevezetni, ahol sűrűn kell számlát adni. A kaszinó nem ilyen.
Nem is kap számlát a "fogyasztó" a szolgáltatás igénybevétele után. Ezért van az, hogy a cég játékadót fizet, amit egyébként nem nav hanem a Nemzetgazdasági Minisztérium ellenőriz.
@guma:

Bakker, a közszolgálat az közbutítás. Nem kell nézni. A konteoknak most dús táptalaj van, várd meg a lecsengést.
@látjátok feleim szümtükkel: Ha ez valóban így lesz, nem tartom helyesnek, mert a szolgáltatószektorban gyakoribb az adóelkerülés, pl. a fodrászat meg a kozmetika tipikusan ilyen, itt mindenképpen szükség lenne az online kasszára.
A stadionok esetében viszont nem jelemző az Áfa nem fizetés. Miért ne adna számlát a pénztárban a mancika, különösen hogy egy jegyet is kiadott már?
@vakapad: Mi ebben a törvénytelen? De annak azért örülök legalább már az online dologról leszálltatok..
@látjátok feleim szümtükkel: Mely hitel egyben az ingatlan piaci? vételára is. Ingatlanosokat kellene megkérdezni erről, hogy ez mennyire szokványos, meg hogy az ár menyire volt piaci.
@A megvalósult amerikai ólom..: Lásd be, hogy ez is kellett mint egy falat kenyér. :)

Egymilliárd forintból épült a NAV-elnök klubjának stadionja

blog.atlatszo.hu/2016/03/egymilliard-forintbol-epult-a-nav-elnok-klubjanak-stadionja/
@guma: Régi ámerikai technika. Az átkosban a sorok között kellett olvasnia egy kremlinológusnak, hiszen zsigerből minden titkos volt (lásd MNB pénzek Rodeo-val itt beszélgettük).

Az amik meg pont fordítva csinálták. Minden szövetségi hivatal a hatóságok naponta adtak ki brutál mennyiségű print kiadványt. Na abból bogarászd ki pont azt ami érdekel.

A netes világban pedig a (titkos)szolgálatok legfontosabb tevékenységévé a dezinformáció vált. Találnak egy látogatott weblapot, amin valami kormányzati disznóságot kapisgál. Rögtön rászállnak, maguk is ezt vagy mejdnem ezt terjesztik, meg még mellé a gyíkembereket és hogy mi magyarok a Szíriuszról. "Kapisgálás" máris nevetségessé téve. :-(

Őrült energiák mennek a tudat manipulálására, látjuk nappapiknál nammamiknál királyi média még mindig milyen sikeres. :-(
@A megvalósult amerikai ólom..:

Mátyás király 1486-ban a magyar katolikus egyház első számú főpapjává, azaz esztergomi érsekké nevezte ki Estei Hippolitot (az érseki jövedelmeknek utána lehet nézni).

A kis Hippó abban az évben lett 7 éves. Igaz, Aragóniai Beatrix unokaöccse volt.

Mi ebben a törvénytelen?
@A megvalósult amerikai ólom..:

Nem szálltUNK le. Csak én nem említettem meg (bár megemlíthettem volna).
hányinger ez az ország, azt hiszem akinek csöppnyi esze is van, az menekül innen:

Nincs már fizetés sem, csak a hálapénz számít?

Sok önkéntes orvos van a fővárosi kórházakban, egyesek szerint csak a hálapénzre mennek. Egy szaftosabb osztályért akár fizetniük kellett.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F03%2F23%2Fkorhazi_onkentesek%2F

---

Nem fogod elhinni, miért kapott Kozármisleny 400 millió forintot stadionépítésre

Fónagy államtitkár részletesen elmagyarázza.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F03%2F23%2Fnem-fogod-elhinni-miert-kapott-kozarmisleny-400-millio-forintot-stadionepitesre

---

El lehet menni: egy bolgár call center is vonzóbb, mint itthon lenni

Nem csak Angliába, Németországba vagy Ausztriába indulnak el szerencsét próbálni a jobb megélhetést kereső magyar fiatalok. A 26 éves győri Kránitz Ádám például katonaként, pénzszállítóként, postásként is dolgozott itthon, de sehol sem keresett annyit, amennyiből kijött volna. Hosszabb-rövidebb külföldi munkák után részben tudatosan választotta azt, hogy nem Nyugat-Európába indult, inkább bolgár, ukrán és orosz állásportálokra töltötte fel az önéletrajzát. Így került Szófiába, és azt mondja, most nem hiszi, hogy megérné hazajönni. Magyarul és angolul válaszol magyaroknak egy bulgáriai call centerben dolgozva.

hvg.hu/gazdasag/20160323_El_lehet_menni_keletre_elindulnak_magyarok_kivandorlas_haza_is_lehet_jonni_munkavallalas
@A megvalósult amerikai ólom..:

Előferdült valamikor, hogy Békéscsabán az akkori Előre nem adott sem nyugtát, sem számlát, oszt végül az adóhivatal kirúgtatott, és a be nem fiztett adók fejében a napi bevételt lefoglalta. Gondolod, azóta jobban és gazdaságosabban tudnak a stadijonyok és focicsapatok működni? Ja, és olyan nagy bért fizetni a szövetségben, mint amit most kapott valaki?
@vakapad: Ezért vásárolják fel fél Fejér megyét Orbánék? Dőlhetnek a százmilliárdok!

A rejtélyes birtok körül több ezer hektárnyi földet szereztek meg Orbán Viktor körei. 12 milliárd eurós beruházás valósulhat meg a területen.

nol.hu/belfold/orban-kozeli-oriasbirtok-epul-a-tulajdonosokra-penzeso-varhat-1607247

Tudod ez is csak ólommentes. :)
Tényleg MIÉRTIS????????????????????

"...miként nyithatták ki az NVI épületének főbejáratát Erdősinének és a kopaszoknak már reggel hétkor, ha egyszer hivatalosan csak nyolctól van ügyfélfogadás."

index.hu/belfold/2016/03/23/kiakadt_a_valasztasi_bizottsag_szocialista_delegaltja/
@parti_giano:

Most olvastam a perverz eszkimókról TWÁ-nak köszönhetően, így csak lopnom kell: perverz görénytartó vagy. Lassan nem tudom ki domesztikál kit ebből a szimbiózisból:))
A nagy magyar jogdíjbiznisz

Adóparadicsomi körülményeket teremtett a magyar szabályozás néhány üzletágban, amit világcégek sora ki is használ – írja a friss HVG.

hvg.hu/kkv/20160323_nyeresegado_optimalizalas_jogdij
@vakapad: XIV. Lajost pedig kisgyermekként koronázták királlyá.
Gondolom a tata nem kapott unijós támogatást és állami földbérletet sem, így oszt nem is lett sem gépe, sem takarmánya.

index.hu/belfold/2016/03/23/halalra_eheztett_tehenek_ujfeherton/
Most akkor megvannak a számok, vagy nincsenek?

15 nap sem elég az ÁNTSZ-nek a 2014-es és '15-ös kórházi fertőzése­ket számszerűsítő, szerinte amúgy nyilvános adatok előkerítésére.

ataszjelenti.blog.hu/2016/03/23/15_nap_sem_eleg_az_antsz-nek_a_szerinte_amugy_nyilvanos_adatok_el_keritesere

----

Egyre többenmennek magánredelésekre

Ott nem kell hálapénzt fizetni, mondják.

www.origo.hu/gazdasag/20160323-elentosen-nott-a-kereslet-a-maganegeszsegugyi-szolgaltatasok-irant.html
A pénzt ne nekem utaljátok, hanem a kórházaknak!

Lakatos Norbi még több kórházat szeretne ingyen kifesteni, mert végre úgy érzi, hogy fontos, amit csinál.

444.hu/2016/03/23/a-penzt-ne-nekem-utaljatok-hanem-a-korhazaknak
@látjátok feleim szümtükkel: Jegyet adott? Nem azt mondom ,hogy nem fordulhat elő, de nem jellemző, hogy jegyárusításkor nem adnak nyugtát, ugyanis van egy elektronikus nyilvántartási rendszer is a jegyekről ma már.
Az áfa elkerülés az individuális szolgáltatószektorban volt jellemző leginkább. A fodrásznéni, vagy a kozmetikus, aki a bejáratott ügyfélkörnek nagy ritkán adott számlát, tipikus példa.
Ezért nem értem, hogy itt miért nem akarják bevezetni az kötelező online pénztárgépeket..?
@vakapad: Akkor szállj le, mert döglött lovon ülsz..
@Gábris szomszéd: Nem én hoztam be a témát, csak reagáltam rá. Mi köze a hsz-ednek az áfához?
"Székesfehérvár kb. 50 perc alatt elérhető az olimpia főhelyszínétől, így szinte budapesti helyszínnek tekinthető."

részlet az olimpiai tanulmányból

milyen mértéktartók, mondhatnám, hiszen ott van felcsút is.
@A megvalósult amerikai ólom..: ahogy a online pénztárgépek sem csak az áfa miatt vannak. az egyik adótétel csak, bár a legnagyobb.
"A magyar gazdaság az idén 2,3 százalékkal nő, amely a tavalyi 2,9 százalék után komoly lassulást jelent, ráadásul növekedése szinte kizárólag az uniós forrásokra épül - derült ki a Pénzügykutató Zrt. előrejelzéséből.

Várhegyi Éva, a cég tudományos tanácsadója szerint az elmúlt három év GDP-többletével csak a válság előtti szintet sikerült elérni, holott Magyarország fő versenytársai már korábban túljutottak ezen, és a termelési tényezők által meghatározott potenciális növekedés ütemében is lehagyták az országot."

:(:(:(

Szóval hogy is teljesítünk?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ordogi_korbe_kerult_magyarorszag.612071.html
eddig is egy gittegylet volt, ezek után már az sem...
jahh és semmi közük a jobbkonzervatívhoz, a legtöbb sima fideszcsicska

Jobbkonzervatív fordulat jöhet az Alkotmánybíróságon

Totális jobbkonzervatív fordulatot hozhat a magyar alkotmánybíráskodásban, ha kormányközeli jogászokkal tölti fel a parlament a Donáti utcai testület most megüresedő helyeit.

hvg.hu/itthon/20160323_Ut_az_alaptorvenybirosagig
@A megvalósult amerikai ólom..: Az senkit sem zavar ha nem te hoztál be egy témát. Az áfa is kb. annyira a poszt témája, mint mondjuk a fidesz rezsicsökkentése. :)
@A megvalósult amerikai ólom..:
Nem Darth Vader az idióta fasz, /te írtad/ hanem te birtoklod ezt a tulajdonságot.
A Fidesz tette tárgyi adómentessé 2014. táján a szerencsejáték ÁFA-ját, ha nem tudnád.
A parlamentben az ezt firtató kérdésre a Fidesz nem tudott magyarázatot adni.
Kár, hogy nem voltam ott.
Az pedig, hogy játékadó van, még nemzárja ki, hogy ÁFA is terhelje a terméket vagy szolgáltatást.
A cigi és az italárú pl. jövedéki adóköteles, de van rajta ÁFA is.
Ne menjél bele olyan indoklásokba, amelyekhez nem értesz, mert csak kiröhögnek miatta.
@gazoló:
Szia!
Ma 18.00 Sport 1 Kiel - Pick Szeged
Mint élő lelkiismereted, csak szóltam.
@parti_giano:

Tudod, nagyon gonosz vagy. Hegedűst már akkor rühelltem, de nagyon, amikor hazajött a szadit erősíteni, és megjelent a TV-ben.
Figyelemmel kísértem markánsan színes karrierjét, és az ilyen fotók nem pasztellezik a képet. A ráncok mélyülnek, a gerinc sorvad.
@Mariann19: nem annyira értem, miért küzdőtök ezekkel a fityisz rajongokkal...ballibák - vagy mik vagyunk - tessen végre megérteni ha cigánygyerekek potyognak ez égből, ha rogán toni személyesen veszi ki az ember zsebéből a brifkóját a fidesz vezérkar akkor se lop és punktum. korrupcióról itt szó nem lehet, hiszen pokorni pajtás is megaszonta':
"aki belenyúl a pénztárba, annak le fogjuk vágni a kezét" őrzik is meg védik is rendesen a 'mindent' mert hithű fideszesen kívül más tuti nem fér az állam vagyis hát a mi pénzünkhöz. azé' ettől függetlenül nyugodtan megrohadhatna az összes harácsoló geccc de az is aki védeni próbálja a védhetetlent.
Ólomka, nyomd azt az olmot a fejedbe, de minél előbb!

"Valótlannak tartja a Magyar Szerencsejáték Szövetség (MSZSZ) Orbán Viktor miniszterelnök parlamentben tett állítását, miszerint a kormány átláthatóvá tette a magyar szerencsejáték piacot. (A szövetség közleménye.)

Schreiber István, az MSZSZ elnöke szerint a nyerőgép iparág a 2012. októberében történt uniós bíróság által jogellenesnek ítélt betiltásáig huszonegy éven át volt komoly pillére a magyar gazdaságnak, éves szinten 35 milliárd forint játékadót fizettek a költségvetésbe, míg 2015-ben mindössze 3 milliárd forint játékadó folyt be az államosított kaszinópiacról. A kaszinókat offsore cégek tulajdonolják, működésüket gyakorlatilag az állam támogatja, a több milliárdos nyereségek pedig Luxemburgba vándorolnak. A kaszinók nincsenek bekötve az adóhatóság ellenőrző rendszerébe, ráadásul működésükre a Szerencsejáték Felügyelet (SZEF) sem lát rá."

nepszava.hu/cikk/1089185-orbant-cafolja-a-szerencsejatek-szovetseg/
Előzőhöz:

"Az MSZSZ százmilliárdos nagyságrendűre becsülte a játéktermek és kocsmai nyerőgépek működését betiltó 2012-es törvénymódosítás okozta közvetlen veszteségeket. Az egyszeri okozott kár százmilliárd forint körüli, és az ellehetetlenített vállalkozások elmaradt hasznáról még szó sem esett – emlékeztetett az elnök.

A jogalkotással okozott károk miatt már lehet perelni az államot, az új polgári törvénykönyv elvi lehetőséget teremt erre, noha ilyen ügyben eddig egyetlen ítélet sem született. Az MSZSZ úgy látja, a magyar igazságszolgáltatásnak mindenképpen cselekednie kell, különben az unió bíróságával megy szembe."
@batka manó:
Tegnap már befejeztem ezzel az ürgével a disputát, de most nem tudtam megállni, hogy ne reagáljak.
Indulatossá tett az a minősíthetetlen hangnem, amellyel kioktató stílusban és szakszerűtlenül próbált villantani ez az amatőr.
Egyébként csak a hülye nem látja, hogy Andy Vajna részére külön jogalkotásba fogott a Fidesz,csakhogy jól működjön a pénzmosoda.
@Orica Középföldi:

nem nézem, hallgatom a közszolgálatit...

ezt mind olvastam. a tv2 pici híradó részletét is(, ahol ellopja az rtl képét de a szöveg marad saját) itt láttam a hálón.
mit is mondhatnék? ennyi elég is volt, de a gátat átszakította gondolatvilágomba és beférkőzött a konteo orosz vonala, nagyon.
Védi a kormány az embereket, különösen a nygudíjasokat. Így:

"A kormány csak időhúzásra játszik."

nepszava.hu/cikk/1089183-nyugdijasok-fel-strasbourgra/
@látjátok feleim szümtükkel: Adjunk hálát a jó Istennek, hogy nálunk nem volt kedvük robbantgatni.
@látjátok feleim szümtükkel:

már ez sem érdekes, ha azt is tudod, hogy a heti válasz szerint tiborcunk üzlettársa, pl palota vásárlás terén, olyan szaudi család aki sok kétes ügybe keveredett már...
ráadásul ugye ez a hercegség v királyság, még a hírek szerint a terrorszervezeteket is támogatja...

szóval ide ne jöjjön iszlám - csak akit mi hozzunk - állapot, fennforgás van?

qrva konteónak még egy szála, ami vezetőinkhez köthető...

444.hu/2016/03/23/egy-szaudi-olajmagnas-allhat-a-tiborczhoz-kotheto-ceget-felvasarlo-jordaniai-uzletember-mogott
ezt láttátok?

érdemes az ügyész fülét is látni, hablatyolása mellett.

a bíró sem semmi...

megszületett az első politikai ítélet, 2016-ban, a rendszerváltás óta.
még Krassót sem ítélték el 88-ban, pedig ő utcaneveket vett le, írt át!

www.youtube.com/watch?v=QckDcGtBqKQ
@Mariann19:
Csókolom! Ez a szerencsétlen fidesszékházszökevény olyan ostoba, hogy a szokásos "naprakész" fideszpropaganda sablonokkal nyomul, miközben a valósággal köszönő viszonyban sincs. Szegényke a hívők közt elvan ezzel a szarral, de ... Én már csak röhögök rajta, ahogy "nem tárja fel az igazság minden részletét". Mondjuk még mundig ledöbbenek, ezek primitívsége és azon tény előtt, hogy ezeknek a szerencsétleneknek bárki el is hisz vmit... Sötét az ország, Negrót kéne osztogatni, hogy kivilágosodjon.
@guma:
Kádárék bírósága nem mert '88ban ennyire pofátlan lenni? Ezek igen...
@Mariann19: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Andy Vajna részére külön jogalkotásba fogott a Fidesz" csak vajna részére? ;) :) a fidesz zrt. másról se szól csak a lopásra szabott jogalkotásról...egyre inkább kezd birizgálni a gondolat, hogy mekkora királyság lenne ha valaki összegyűjtené - forintra, hektárra, eurora kiszámolva - mekkora vagyont nyúltak le hat (és az előző 26) éveben kedvenc politikus ártányaink és csatolt utánfutóik. tudom Sziszüphosz belereccsenne a melóba de jó volna beleverni a egyszeri tupa agyú nép orrát mennyit és mit nyúltak le ezek a csótányok.
@Mariann19: Szerintem inkább te ne nevettesd ki magad a tájékozatlanságoddal.
Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi Áfa törvény a szerencsejáték szervezéséről szóló törvény hatálya alá tartozó szerencsejáték-szolgáltatást, és annak közvetítését eddig is mentesítette az adó alól.
2014-ben annyi történt, hogy az áfa-mentességet kiterjesztették a szerencsejáték szervezésére vonatkozó tevékenység gyakorlásának átengedésére is, ha ez a jog állam általi koncessziós szerződés útján történik.
@Orica Középföldi: ÖRÖKHARAG!!!

és a kamu hamu dumát, nem veszem be!

csak ako bocsátok meg, ha szépeket írsz nekem,rólam:))))))
@taga20:

Ez egy kitüntetett helyzet,tekintve, hogy válogatás nélkül mindenkit szeretsz.
Még egy kicsit élvezem a pozíciót, addig csak gondolok rólad és rád - ezt, azt:))
@látjátok feleim szümtükkel: "Adott tehát egy egyre inkább csak papíron létező, végzetesen megosztott államszövetség, az EU, amelynek központja egy egyre inkább csak papíron létező, végzetesen megosztott ország.
Nem véletlen, hogy épp itt rendezte be európai fészkét az Iszlám Állam. Ezt az egyszerre röhögnivalóan komikus és könnyfakasztóan tragikus helyzetet még Rakkában is értik. Már csak Brüsszelben kellene felfogni..." :(

alfahir.hu/mintha_gyerekekkel_beszelnenk_mi_a_franc_folyik_belgiumban
@látjátok feleim szümtükkel: "Adott tehát egy egyre inkább csak papíron létező, végzetesen megosztott államszövetség, az EU, amelynek központja egy egyre inkább csak papíron létező, végzetesen megosztott ország.
Nem véletlen, hogy épp itt rendezte be európai fészkét az Iszlám Állam. Ezt az egyszerre röhögnivalóan komikus és könnyfakasztóan tragikus helyzetet még Rakkában is értik. Már csak Brüsszelben kellene felfogni..." :(

alfahir.hu/mintha_gyerekekkel_beszelnenk_mi_a_franc_folyik_belgiumban
@ornagy50: Jó kis írás.

"Azért beszélek Friderikusz kapcsán a TV2-ről, mert ideáltipikus látlelete a magyar közéletnek, amelyben dillettáns, gerinctelen emberek kerülnek vezetői, tulajdonosi pozíciókba és irányítják a szervilis, önálló gondolkodásra képtelen alattvalók tömegeit."

Ólomka merre vagy? :)
@Eszter jött: Merre vagy? :)

Így szép az összeborulás: az SNS-vezér a tót parlament elnöke lett, Bugár pedig a helyettese

Andrej Dankót, a Szlovák Nemzeti Párt elnökét választotta meg szerdán elnökévé az új összetételű szlovák parlament, amelynek egyik alelnöke pedig Bugár Béla, a Most-Híd asszimiláns párt elnöke lett.

index.hu/kulfold/2016/03/23/magyar_lett_a_szlovak_parlament_alelnoke/

ON
@taga20: Inkább mentek volna Brüsszelbe likvidálni a robbantókat. Közben meg miket olvasok mostanság. Elég jól néz ki a két hír egymás mellett nem? :))

Durván beolvasott a belga hatóságoknak egy izraeli miniszter

1. "Hevesen bírálta szerdán Jiszráel Katz hírszerzési és közlekedési miniszter a belga hatóságoknak a terrorveszéllyel szembeni, általa erőtlennek tartott válaszlépéseit, mindössze egy nappal a brüsszeli robbantásokat követően, amelyekben a legfrissebb összesítések szerint 31 ember meghalt és több mint 250 megsebesült. "Ha Belgiumban továbbra is a csokoládéjukat eszik, szépen éldegélnek, nagyszerű liberálisként és demokrataként mutatják magukat a világnak, és továbbra is figyelmen kívül hagyják, hogy az ott élő muzulmánok egy része terrorcselekményeket készít elő, nem nyerhetik meg a terrorellenes harcot" - hangoztatta a sarkos véleményéről ismert tárcavezető az izraeli állami rádióban. Katz ezzel egyidejűleg azt vetette az amerikai elnök és az európai vezetők szemére, "félnek kimondani, hogy az iszlamista terrorral szemben folyik a harc. Ha az ember nem nevezi nevén az ellenségét, nem tud ellene világháborút vívni" - vélte."

www.atv.hu/kulfold/20160323-durvan-beolvasott-a-belga-hatosagoknak-egy-izraeli-miniszter

2. "A Wikileaks pénteken hozta nyilvánosságra, hogy Hillary Clinton emailben a szíriai kormány megdöntését sürgette, hogy megerősítsék Izrael biztonságát és marginalizálják Iránt a Közel-Keleten. Clintonné az emailt 2012 júliusában küldte a Fehér Háznak. Clintonné hozzátette: „Az Asszad-kormány bukása szektáriánus háborút gerjeszthet a síita és szunnita muzulmánok között, ami – izraeli parancsnokok megítélése szerint – egyáltalában nem lenne rossz Izraelnek és nyugati szövetségeseiknek”

www.globalresearch.ca/hillary-clintons-emails-a-sunni-shiite-war-would-be-good-for-israel-and-the-west-senior-israeli-intelligence-official/5515306

Hát nem tündériek? :)
@Gábris szomszéd: "a Most-Híd asszimiláns párt elnöke lett."

angyal, mi a faszér kell ez az ebolastílus?
@Gábris szomszéd: "Inkább mentek volna Brüsszelbe likvidálni a robbantókat."

mi ez a baromság haver? hülye vagy?

evvel a két hírrel, meg mi a faszt akartál mondani?
@taga20: Csak azt, hogy jó lett volna megakadályozni a tragédiákat Európában és korábban szíriában. Vagy te nem így gondolod?
@Gábris szomszéd: ez komoly?
"Adott tehát egy egyre inkább csak papíron létező, végzetesen megosztott államszövetség, az EU.."
Ti vagytok a legnagyobb ellenségei az Európai Egyesült Államoknak!
Mit reklamálsz?
Miattatok nem lehet kialakítani és összehangolni egy egységes EU védelmet!
@Gábris szomszéd: "Vagy te nem így gondolod?"

nem, én nem így gondolom, én arra élveznék, ha mindenhol terror, háború és szenvedés lenne!

ember mi a bánat van veled? ma az átlagodnál is hülyébb vagy!:)
@ornagy50:

Töredelmesen bevallom, nem szeretem az írásaikat.
@punkfrog: Ja és legalább azután beszélj hülyeségeket, miután megismered a cikkben ismertetett tényeket, pld. azokat amelyeket a magas rangú amerikai hírszerző mond el. :)
@vakapad: No és ha áfát kellet volna fizetnie az államnak a szerencsejáték szervezésére vonatkozó tevékenység gyakorlásának koncessziós szerződéssel történő átadása után, akkor vajon kihez kerül ez a befizetett pénz, nagyokos?
@taga20: Fenéket haver, biztos csak megzavart ez a clintonné emilje, akinek a férje olyan nagyon profi volt a gyakornokok szopatásában is. :)
Amúgy felfogtad miről szól igazán az említett wikilíkszes levél részlet?
@ornagy50: töredelmesen bevallom, ha tudnék írni, úgy tenném, mint ők:))
kurvajók. mindennap több patent írás is van.
mindennap olvasom őket.
@taga20:

Okos kérdés, okos észrevétel:)) Választ ne várj. Jelzem mindig ilyen, ha nem cukiskodik.
@A megvalósult amerikai ólom..: a kurvaéletbe, te fityeszdroid, nem unod már, hogy itt sikálod napok óta a kibaszott gecigazdádat?

undorító féreg vagy, a kibaszott oligarcháiddal együtt!
@Orica Középföldi: én úgy általában el vagyok vele, elcukiskodunk:) de ma nagyon színvonal alatti a skac.

ja, és úgy döntöttem, hogy megbocsátok neked:)))
'mindenki lenyugodhat. a pécsi óriáspandák szexeltek'

index.hu/mindekozben/poszt/2016/03/23/pandaszex/

Őszintén, ki mit akarhat még? esetleg egy panda lelki társat?
@Gábris szomszéd:

Hol vagyok?
Élvezem az életet.
Verseket olvastam reggel,napközben kutyáztam, macskáztam.
Most iszom a finom, barna Zlatý bažantot, Menzel fimet néztem.
Holnap fodrász, kozmetikus van műsoron.
Szóval menj a 'csába a lihegéseddel.
@Eszter jött: Az utolsó mondatod felesleges volt, de hát ne legyünk maximalisták. :)
@Gábris szomszéd: szerintem meg így volt keretes a komment:))

bár elképzeltem esztert, ahogy a kémény tetején issza a korsósört, és a sógor közben fejhangon a mosómedvéről dumál:))
@taga20:

A Pacsirták a cérnaszálon-t néztem. Holnap Forman nap lesz, Tűz van babám-mal.
Természetesen eredetiben, úgy az igazi.
@taga20: Túlságosan erőltetett műmájer volt. :)
@Gábris szomszéd:

Mondtam már párszor. Nincs releváns információd a helyzettel kapcsolatban.
Én pl. támogatom ezt a koalíciót.
@Gábris szomszéd: stílusérzéked sose volt erős, eszt itt mindenki tuggya:)
@Gábris szomszéd: ennek semmi köze a valósághoz!
@taga20: Jut eszembe a húsvéti sonkát megvetted már? :)

hvg.hu/plazs/20160323_Sonka_tobb_mint_egymillioert

@Eszter jött: Én örülök ha örülsz. :)
@Eszter jött: nem feltétlenül, a magyar szinkron állítólag többször veri az eredetit. még lojdvebber is eljött valami mjuzikel premierjére:)
@punkfrog:

Az sosem zavarta angyalt. )))
@taga20:

A cseh nyelv gyönyörű.
Annyira szeretem a dallamát, hogy pl. Hrabal, Egon Bondy verseit hangosan szoktam olvasni.
@Eszter jött: ja én is, persze mesztelenül a háztetőn:)
@Gábris szomszéd: Magyarországot a jelentéktelensége védi a terroristáktól! Semmi más.
@Gábris szomszéd:

Nem örülök Gábor. Ez egy kényszer koalíció. De akkor, amikor Szlovákiában struktúra nélküli pártok /politikai kalandorok/ és a szélsőjobb bekerül a parlamentbe, kompromisszumokat kell kötni.
@Eszter jött: na szép éjszakát mindenkinek!

tégedet meg irigyellek a holnapi napért:))
@taga20: A stílus maga az ember. Persze frusztrált dühöd érthető, te ostoba féreg..:)))
@taga20:

Ne irigyelj!
3 hetet melóztam. A második héten jöttem rá, milyen aljas manipulációt folytat ellenem hosszabb ideje a kolléganőm, akinek én sohasem ártottam.
Az utolsó hét teljes idegfeszültségben telt.
Nincs a kezemben semmiféle eszköz a megfékezésére.
Erőt kell gyűjtenem, ezért kényeztetem magam.
@Eszter jött:

Az irigység és butaság generálta nemtelenségekhez nem kell indok.
Mik nem vannak? Megelőzték a DK-t.:D

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2016/03/24/unios_vizsgalat_folyik_matolcsyek_ellen/

"Molnár Csaba a DK-ból az Európai Bizottsághoz fordult, mert nem tetszett neki, hogy többségi tulajdonával az MNB egyszerre lesz forgalmazó, és felügyelő pozícióban is a tőzsdén.
De az EU pénzügyi biztosa közölte vele, hogy már vizsgálják az MNB gyanús ügyeit, írja az MTI. Ebben a több száz milliárdos alapítványos, festmény- és ingatlanvásárlós Matolcsy-programok mellett a tőzsde államosítását is vizsgálják majd."
Nem tudom eldönteni, hogy jobban teljesítünk, vagy a magyar reformok működnek? Mármint az emútnyoc, akarom mondani 7 évben.

"A statisztikai hivatal tanulmánya most nemcsak azt vizsgálta, hányan esnek ki az oktatásból, hanem azt is megpróbálta feltárni, kikből lesznek iskolaelhagyók. A közel 109 ezer korai iskolaelhagyó közül 79 ezer legfeljebb az általános iskola nyolcadik évfolyamát végezte el."

mno.hu/belfold/egyre-tobb-gyerek-marad-ki-az-iskolabol-1334382
A fidesz reformok működnek. Hogyan? Nos így:

index.hu/belfold/2016/03/24/a_trehany_hivatal_szeme_lattara_halt_meg_a_csecsemo/

Pedig ebben az országban 2010-ig volt egy működő gyámügyi hálózat. Sikerült megreforműködtetni.:(
HÍR: Az érpataki polgármester járőrözhet minden jobbikos településen

Az összes jobbikos vezetésű önkormányzat bevezeti azt a programot, hogy jobbikosok masíroznak és kameráznak a cigánytelepeken.

a qrva életbe!

már más sem hiányzik a boldogsághoz! csökött agyú birkák hordája kiélhetik a lefelé taposás szenvedélyüket...
@Orica Középföldi:

Riasztó ez a tred Orica, ahogy a pár hónapos gyakorlattal rendelkező újoncok manipulatív eszközökkel próbálnak előrejutni a képzeletbeli szamárlétrán. Tisztelet a kivételnek!
Nem én vagyok az egyetlen, akit így próbálnak ellehetetleníteni.
Riasztó, mert páciensünket olyan mértékben megviselheti az így kialakult feszültség, hogy elveszítheti így is erősen korlátozott önállóságát, mozgáskészségét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

szerintem is.

bevezetőnek pár gondolatban véleményem itt megírtam:

offforever.blog.hu/2016/03/24/mire_hasznalja_fel_a_kormany_a_terrorveszelyt

más témában ő meg itt:

Oldalba hugyozták a Parlamentet

mentalisdeficit.blog.hu/2016/03/23/torvenyhozas_oldalbahugyozva
@Eszter jött:

szia!

sajnos az öntelt butaságot nem tudod kikerülni, csak nem szabad vele foglalkozni - mert te is rámész, ha nem vigyázol :)))

lazíts! pl ezzel

www.facebook.com/230492430377421/videos/983097171783606/
Elfelejtett nemzetközi jelentés a magyar bírósági korrupcióról

Komoly nemzetközi kritikát kapott a magyar bírósági rendszer korrupcióállósága, a válasz azonban várat magára. Egy tavaly júliusban publikált GRECO-jelentés szerint az igazságszolgáltatás korrupciós kockázatainak csökkentéséhez jelentősen korlátozni kellene az Országos Bírósági Hivatal bírókinevezéssel, pályáztatással és a bírák áthelyezésével kapcsolatos jogköreit, felül kellene vizsgálni a bírói etikai kódexet, valamint szűkíteni kellene a bírák mentelmi jogát. Ilyen javaslatok előkészítésének vagy legalább megfontolásának azonban egyelőre nyoma sincs.

atlatszo.hu/2016/03/24/elfelejtett-nemzetkozi-jelentes-a-magyar-birosagi-korrupciorol/
A tervezettnél 700 millióval lesz drágább a Mészáros Lőrincék által felújított Nemzeti Lovarda

444.hu/2016/03/24/a-tervezettnel-700-millioval-lesz-dragabb-a-meszaros-lorincek-altal-felujitott-nemzeti-lovarda

Last Days of Tények: Azon már kevés a nevetnivaló, amit Juhásszal műveltek, de azért nem kell bezárni a blogot

444.hu/2016/03/24/last-days-of-tenyek-azon-mar-keves-a-nevetnivalo-amit-juhasszal-muveltek-de-azert-nem-kell-bezarni-a-blogot
Piti bankrabló csinált viccet Orbán terrorkészültségéből

A kormányfő belbiztonsági főtanácsadója elmondta: a kettes terrorkészültségi fokozat nyomán a forgalmas helyszíneken, a közlekedési csomópontoknál, a repülőtereknél, a paksi atomerőműnél tapasztalható megerősített biztosítás részben az elrettentést szolgálja. Másrészt a magyar állampolgárok számára is üzenet, hogy a Terrorelhárítási Központ emberei, a katonai és rendészeti szervek erői készen állnak arra, hogy megvédjék Magyarországot.

– Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, március 24-én reggel, a TV2 Mokka című műsorában.

Kirabolták az OTP Bank Blaha Lujza téri fiókját. A vs.hu értesülései szerint az elkövetőnél fegyver vagy ahhoz hasonlító tárgy volt, és mintegy 100-200 ezer forintot vitt el.

– Fegyveres bankrablás, március 23-án az esti csúcsban, Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján.

propeller.hu/itthon/3203226-piti-bankrablo-csinalt-viccet-orban-terrorkeszultsegebol
Nem nyilvános Nézőpont-kutatás: nagyon kínos eredmények a kormánynak

Februárban nem sikerült a kormánynak átvernie a közvéleményen a terrortámadásos alaptörvény-módosítást. A Nézőpont Intézet februárban VIP-jelentése szerint kifejezetten többségben voltak az ellenzői, így nem csoda, hogy csöndben ejtették. Az is kiderült, hogy kétharmad érzi jogosnak a tanárok követeléseit, és hasonló arányban utasítják el a kormány adópolitikájának irányát. A számok sok mindent megmagyarázhatnak az elmúlt hetek történéseiből.

index.hu/belfold/2016/03/24/nem_nyilvanos_nezopont-kutatas_tanarok_alkotmanymodositas_afa/

Kiszivárgott a titkos kutatás: szinte mindenben megbukott a kormány

propeller.hu/itthon/3203328-kiszivargott-titkos-kutatas-szinte-mindenben-megbukott-kormany
A kormány máris lemondott a látványos terrorkészültségről

http://vs.hu/kozelet/osszes/a-kormany-maris-lemondott-a-latvanyos-terrorkeszultsegrol1-0324?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s14
Óriási a baj: Junckertől kért segítséget Győrffy Balázs

Az Európai Bizottság elnökétől kéri az orosz embargó feloldását a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a kilátástalan helyzetben lévő sertéstenyésztők és tejtermelők miatt. Tovább csökkent az őstermelők száma, legalábbis az érvényesített igazolványok száma alapján.

www.agrarszektor.hu/europai_unio/oriasi_a_baj_junckertol_kert_segitseget_gyorffy_balazs.5911.html
rohadjanak meg!

Müzlit osztott Orbán Viktor főtanácsadója
.
.
.

"Lajos meghalt 2013. december 1-jén. Szívinfarktust kapott 27 évesen.

A börtönben, amit be nem fizetett pénzbírságokért kapott.

A „bicigli” miatt büntették meg, mert nem volt rajta csengő meg lámpa. Nem fizetett, a tartozás csak halmozódott, végül 200 ezer forintot kellett volna leülni, egy nap ötezret ért."

.
.
www.origo.hu/itthon/20160323-ehezes-heves-harom-ev-alattiak-segelycsomagok-multik-minden-gyerek-lakjon-jol.html
@guma: tudod, hol látnám legszívesebben hegedűst? a háztetőn. de valami nagyon magas épületén.
@guma:

No tudom már ki is lehetett az égtelenül röhögő ember, ő az a migráncs akit el akarnak rettenteni.:D
@guma:

Ejnye kedveském, de igényes és türelmetlen vagy. Jó munkához idő kell, az meg most a terrorveszély miatt nincs. A bírók ippeg a migráncsokat ítélik futószalagon. Majd holna...:D
.
Friderikusz Sándor is távozik a csatornától, mert erkölcstelennek és etikátlannak tartja, ami a TV2 híradóiban Kökény-Szalai Vivien hírigazgatói fennhatósága alatt történik.
Szerda reggel Hermann Gábor, a Tények riportere is beadta a felmondását, kedden pedig Kőrösi Gábor szerkesztő-riporter, a reggeli kiadás műsorvezetője távozott a TV2 hírműsorától.
Hermann Gábor sem vesz részt a karaktergyilkosságokban.
Kőrösi Gábor is hasonló indokokra hivatkozott, elmegy Szabó Tibor riporter, illetve a hírolvasó-műsorvezetők közül Azurák Csaba után Várkonyi Andrea is távozik a Tények csapatából.

Na, ki marad? Aki jobban teljesít!
Kunfalvi Nóra–Kökény-Szalai Vivien-csapat, a nyerő páros.
.
7 éve mondott le miniszterelnöki posztjáról Gyurcsány Ferenc. Telefonon értük utol a pártelnököt, 5 kérdésre adott választ.

www.youtube.com/watch?v=k26huZF3dcQ
.
@dr. jenőke (jenőke):

A Corvinus megszünteti Kunfalvi kurzusát, és nem alkalmazza többet. A TV-székházban meg nem állnak vele szóba a megmaradt kollégák se.
@Orica Középföldi: én azé szívesen megvigasztalnám:)

persze előtte jó megbűntetném:))
.
Térképre tettek minden tiltakozó iskolát - az ön volt sulija rajta van?
Térképen tüntették fel azokat az intézményeket, amelyek részt vesznek a március 30-i polgári engedetlenségben. A lista még nem teljes, a Tanítanék mozgalom továbbra is várja azok jelentkezését, akik nem találják magukat a térképen.

batchgeo.com/map/d3b514c6502557d320741acb99974530

.
@Orica Középföldi:
.
Úgy értettem, hogy rajta kívűl csak Vajna van már a tévé kettőnél.
Ez azért nem semmi.
Talán még Rasit veszik majd fel egy "hová menjünk vell' menjünk neszezni" - vagy mi? műsorfőszerkeszető riporternek.
.
Az mindenesetre biztos, hogy vad menekültellenes buzgalmunkkal felkerültünk a terroristák térképeire - célországként.
És az se legyen kétséges, hogy ezért ki a felelős.

www.pupublogja.hu/
.
@ornagy50: kösz haver, má olvasom is a szalonnát, csak előtte átfutottam az aktuális híreket:)

meztelencsajok1000.blog.hu/2016/03/15/bugyi_nelkul_az_igazi
@dr. jenőke (jenőke):

kinek is? talán az is közre játszik, hogy túl sokat volt valaki(k) tőlünk Szaúdba... esztelenül spanolták a helyzetünket.

Szaúdi pénzből lett az európai terrorizmus melegágya Brüsszel

.
.
.

"A szaúdiak pénzéből terjesztett nézetek veszélyeit más európai kormányok is kezdik felismerni. Sigmar Gabriel német alkancellár decemberben azt mondta, „a wahhabita (ez a szalafizmus másik elnevezése) mecseteket az egész világon Szaúd-Arábia finanszírozza. Németországban sok veszélyes iszlamista ilyen közösségekből érkezett.” Ebben az időben került nyilvánosságra egy olyan német titkosszolgálati jelentés, ami a szaúdiak stabilitást aláásó törekvéseiről szól a Közel-Keleten és máshol is. A hónap elején pedig a holland kormány döntött a szaúdiaknak szánt fegyvereladások leállításáról."

faktor.hu/faktor-szaudi-penzbol-lett-az-europai-terrorizmus-melegagya-brusszel?source=hirkereso
@parti_giano:

sivatagba, inkább. a színe már megvan hozzá...
Ez a kormány válasza arra, hogy a terroristák átutaztak Budapesten

A magyar hatóságok együttműködnek az európai társszervekkel, hogy felderítsék a párizsi és a brüsszeli merénylők mozgását, kapcsolatait. Ennyit válaszolt a kormány arra a kérdésre, hogy mit csinált pontosan az a három terrorista, akik szeptemberben Budapesten voltak.

Továbbra sem lehet részletek tudni arról, hogy Európa legjobban szervezett terrorista sejtjének három tagja csinált tavaly ősszel Budapesten.

.
.
vs.hu/kozelet/osszes/ez-a-kormany-valasza-arra-hogy-a-terroristak-atutaztak-budapesten-0324
@guma: remélem megérem, hogy ezek a dzsuva szaudi szarok a teveszart lapátolják a rojszrojszba:)
ha minden jól megy megint nyereséges lesz az adófizetők terhére a MNB :(((

Nagyon szenved a forint

Ezen a héten már 5 egységgel került feljebb a forint euróval szembeni árfolyama, ezzel a hazai fizetőeszköz látványosan alulteljesít.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/nagyon_szenved_a_forint.5.229121.html
@taga20:

kicsit komolyabb büntit is eltudok nekik képzelni... :(((

viszont látom lassan nyithatsz egy lerakatot. :D
@látjátok feleim szümtükkel: http://vs.hu/kozelet/osszes/a-kormany-maris-lemondott-a-latvanyos-terrorkeszultsegrol1-0324?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s14
@guma: ez az én általam feldobott bünti, a teljes csövesedést szimbolizálja:)
@taga20: Ránéztél a "dologra"???
@Andrass9:

egy taktikai húzás csak az egész...

majd hetente, két hetente vagy havonta,lehet újra eljátszani nép védelmét pár napig, és akkor nem lesz megszokott a látvány, de demonstrálja, hogy mindent megtesznek védelmünkben...
@Eszter jött:

'Kűttem cuccot,levették,most töltődésre 'máás:)
.
U21-es fociválogatottunk a hajrában emberelőnyben játszva 0-0-ra végzett Izrael korosztályos legjobbjai ellen a két csapat csütörtök esti, gyirmóti Eb-selejtező összecsapásán.
.
Összesen 4500 néző szurkolhat Gyirmóton a (tervezett) 900 millióból épült gyirmóti stadionban.

Nem mellesleg Kozármislenyben is stadion épül, kétezer fő befogadására alkalmas, 800 ülőhellyel...
Hoppál Péter, a térség fideszes országgyűlési képviselője hangsúlyozta: a stadionfejlesztést célzó összeggel együtt két év alatt több mint egymilliárd forintos soron kívüli támogatásban részesítette a kormány a kozármislenyi önkormányzatot.
A város lakossága mintegy 6000 fő.
"Nagypénteken bizonyos értelemben az egyházi év legmagasabb hegycsúcsára jutunk fel. Jézus titokzatos jelenlétében a Kálvária hegyéről tekinthetünk rá életünk titokzatos vonulataira: arra, hogy honnét, hová tart az életünk. Mindent, ami van, mindenkit, aki létezik, minden eseményt, ami eddig megtörtént és meg fog történni, csakis innét láthatunk helyes arányaiban és igaz valóságában. A kereszten függő Jézus ugyanis pontosan középen van az ég és föld között. Felülről, Isten oldaláról nézve az emberiség tökéletes hódolatát mutatja be, alulról, a mi szemszögünkből nézve pedig Isten végtelen irgalmát hozza el és osztja szét nekünk."

barsitelekmm.blogspot.hu/2016/03/nagypentek.html

ON
@Gábris szomszéd: látszik, hogy az egyház még nem tette listára coelhot, egyesek meg többet forgatják, mint bibliát.
@gazoló:

Az okos telefonom mindent megmutatott. Csókot, zenét.))))
@parti_giano:

Nehezen tűröd reggel a malasztos hangnemet?
@Gábris szomszéd:

Ma szigorú böjt van számodra. Tartózkodnod kell az élvezetektől pl. netezés.)))
@Gábris szomszéd: és mi a legmélyebb árka az egyházi évnek?...
@dr. jenőke (jenőke):

"U21-es fociválogatottunk a hajrában emberelőnyben játszva 0-0-ra végzett Izrael"

Teletűzdelve 'csúti akadémiai docensekkel:((

áááááááá

'soroszsidráklibbantgyurcsányista összeesküvés az oka,meg hogy kevés volt a 'tészta:)
@Sir Bates dö Hól: Nem annyira az évnek inkább az életünknek, amely ugye kijut mindenkinek.
@Eszter jött:
nnnnnnnnn éééééééééééééé
szóval más szemében a szálkát a sajátodban a gerendát sem

hogy is van a Jézus tanítása: mindenki egyenlő azaz jogok és kötelességek körében egyaránt

korábbi sirámodra: én kibasznék a picsával, hogy belesántulni csak úgy húsvéti ajándékként meg az egyenlőség jézusi ürügyén

szóval böjt van

kkk
brühüyyy

finom ez a sonka kellemesen füstölve ugye fokhagymás pácban edzettük
@Eszter jött:

Szép napot!

Biztos Te sem tűröd jól a malasztot,de most egy,a magyar barokk remekeiből,'kül'földetekről!

www.youtube.com/watch?v=SI1GKC6CphY&index=3&list=PL4Rj5uneT2Ewu6aGIphd526LV6X4DJa4y

'így nagypéntek magasságában,ami meg nem barokk az nyúlfa'rock:)
@Rodeo36:

"vörösbor meg sonka nem ám a sok munka"

-és a bőjt hol marad Rodikám?:)
@Eszter jött:

ez semmi. a nyuszik nem tudnak tüle pirostojást tojni és poncius pilátus is tökön szúrja magát visszamenőleg, valamint a nagypénteki fos az pont ojjan, mint a többi.
@Sir Bates dö Hól:
.
...legmélyebb árka az egyházi évnek?

Ezek az árkok furcsa dolgok.
Noé bárkája is felsüllyedt az Ararát tetejére.
Mintha Ararát konyakot ivott volna.
Részeg rázza az utcai csatorna rácsot: engedjenek kiiiii!!!!
@Eszter jött: nem malasztos, ájtatos hangnem ez. azt meg nem bírom, valóban.
@hacsaturján: csípem az optimizmusát, úgy hat rám, mint egy metorzápor.
@gazoló:
á te ista vagyok és konyakpárti...persze ha van utána sonka

ilyenkor munka???

a sonka szeletelése nagy gond, hogy egyenletesen vékony szeletek legyenek és ne törjenek meg

és a kenyér is illatozó ropogós

neked is ugyanaszt

úccse támadunk fel akkó' meg minek ez az egész kalamajka hogy böjt meg majd megaszongyák mit ehetek, próbálja meg bárki után megtuggya a véleményemet

brühüyyy
kkk
@hacsaturján:

Na most..végy egy szűz zsidó lányt,keverd el 'damaszkuszi selyemmel egy római tálban,adj hozzá némi turulpörkölttel elegyes kettőskeresztet szkíta módra és nézd meg 'mijafasztcsináltál:)
@hacsaturján: nem. de akkor alacsonyan szállnak a belarusok svalbárdon?
@Rodeo36: :)

Sajnos a munkában nem tudom ma megtartani azt a kurva böjtöt, a többi nagyjából stimmel.Szép ünnepeket!

i.ytimg.com/vi/3PS1qLI-TaU/hqdefault.jpg :)
@Gábris szomszéd:
bár hosszú heteket töltöttem Andaluzía-ban... ezt a sonkát nem ismerem... viszont az ottani élményeim alapján tényleg felejthetetlen lehet, bár ez a majdnem rózsaszínű sonka nem tartozik a spanyol fővonalba, mivel az igazi falusi sonka sötét színű és a széles szalonnás sáv meg a bürke is könnyedén ehető, sohasem rágós és sohasem akad benn a fogaid között, egyébként is falunkénti hagyományok vannak...nekem a nagy élményem az volt, amikor bementünk egy kéménybe ami a korábbi várkastély konyhája is, képzelj el kb 60 méter átmérőjű kört ami a kémény belseje és ami kb 100 méter magasra van felfalazva eredeti égetett téglákból olyan belülről, mint egy hordó azaz a füstnyílás csak kb 2 méter átmérőjű
mindez van berendezve étteremnek konyhának (csakis nyílt tűz rácsok és kölönféle tüzifák faszénnel kombinálva amit persze borral locsolnak) és azon készűlnek a meleg ételek (felejthetetlen, ők még tudnak úgy puha marhát sütni, hogy az egy coll vastag hús a bordán leomlik szinte magától és nem véres de zamatos, nem pazarolják a fűszert ez (mint argentínában is) a hús közvetlenűl kerül a rácsra és a szakács feladata az, hogy fidel!!! mikor ehető és azonnal tálalja, a jó csípős spanyol hagyma és paprika ami jöhet hozzá és aki kenyeret is kér az kap házikenyeret olyat mint anno a nagynénémék sütöttek kemencében majdnem egy méter átmérőjű kívűl fekete belűl fehér és az egész isteni zamatos de a spanyol és argentin az húst hússal eszik némi hagymát harap hozzá és a kancsóban a bor ott pihen és a kancsó sohasem ürülhet ki

na jó ma nektek böjt van ne csorogjon a nyálad

brühüyyy
kkk

azután nagy ünnep legyen ám!!!
@Rodeo36: Nagyon köszi, neked is kellemes ünnepeket. :)
stílszerűen:

800000 éve nem volt annyi üvegház-gáz a légkörben, mint most

Az ENSZ jelentése magyarul a világvége aktuális állásáról. Aki aggódik a jegesmacikért és az unokái sorsáért, olvassa el, és még jobban fog aggódni!

q.444.hu/k/http%3A%2F%2Fverde.444.hu%2F2016%2F03%2F25%2F800000-eve-nem-volt-annyi-uveghaz-gaz-a-legkorben-mint-most
OFF
karikatúra a WP-ben
hatalmas robbanás europában (Brüsszel), kérdés: és mi volt ez?
válasz: az utolsó reménye a menekülteknek európában

ON

brühüyyy
kkk

ha egy ország seggfejként viselkedik akkor ne csodálkozzon ha úgy is kezelik
-no comment-

A hanyatlás és az erdő

A Nyugat hanyatlik, ezt a mantrát Rákosi pajtás óta halljuk, bár a rothadó nyugati demokráciák a náciknál is versenyeztek az első számú ellenség helyért. A magyar kormánypropagandában kis megszakítással megint Amerika a fő gonosz és a német kancellár a rettenetes, a bajor kormányfő jó ember, és Moszkva a jó barát…

Így volt ez 30 éve is, a bajor kormányfővel paroláztak Kádár idején, szidták a NATO kettős rakétatelepítési határozatát és az azt bevezető kancellárt, Amerika meg akkor is a fő gonosz volt.

hvg.hu/velemeny/20160325_Ellenforradalom_NER_illiberalis_demokracia_orban_rezsim
A tanárok mellett a diákok is sztrájkra készülnek jövő szerdán

2016. március 25., péntek, 13:16 Utolsó frissítés: 4 perccel ezelőtt

Diáksztrájk szerveződik a tanári polgári engedetlenség időpontjára. A szervezők arra buzdítják a tanulókat, hogy iskolába menet ők is álljanak meg a bejáratnál, és hagyják ki az első órát.

hvg.hu/itthon/20160325_marcius_30_diaksztrajk
@Rodeo36: "ha egy ország seggfejként viselkedik akkor ne csodálkozzon ha úgy is kezelik"

Akkor mit mondjunk róluk? :(

index.hu/kulfold/2016/03/25/fejbe_lotte_a_katona_az_elfogott_palesztint/

ON
:(

Irgalmatlanul elbánt az Irgalmasrendi Kórház a kertjében álló platánfákkal

Magyarország lassan, de biztosan a kivágott fák országa lesz.

444.hu/2016/03/25/irgalmatlanul-elbant-az-irgalmasrendi-korhaz-a-kertjeben-allo-platanfakkal
No comment, mert súlyosan sértő dolgokat találnék mondani...

"Több mint félmillióan menekültek már külföldre Orbánék elszegényítő politikája miatt. Eddig azzal korlátozta a szavazatukat a Fidesz, hogy csak a nagykövetségeken szavazhattak, levélben nem. (Közben a Magyarországon sosem lakott külhoni kettős állampolgár magyarok levélben is szavazhattak - róluk mondta Mikola István, hogy „20 évre eldöntenék” a Fidesz győzelmét.) Ma Gulyás Gergely közölte, hogy ő mit tenne: úgy „egységesítené” a szavazati jogot, hogy a kivándoroltak végre levélben is szavazhatnának, de elvenné tőlük, hogy egyéni körzetre is szavazhassanak – annak ellenére, hogy van magyarországi lakcímük. Tehát a parlamenti mandátumok nagyobb részét adó egyéni képviselők választására nem lenne befolyásuk. Így nehezebben mondathatnának véleményt arról a rendszerről, ahol nem tudtak rendesen megélni…"
Most megint nem tudom, hogy a reformok működnek, vagy csak símán jobban teljesített a kormány.

"Lovas migránst vizionáltak a falusiak Baranyában"

index.hu/belfold/2016/03/25/lovas_migranst_vizionaltak_a_falusiak_baranyaban/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ami árnyékot adtak a fák, azt majd pótolják klimákkal. Ami természetesen az adózók pénzéből fog működni.:(
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Az bizony Savanyú Jóska volt, hóna alatt két fej vecsési káposztával.

Viccelődni akart Rózsasándor lovával, de rászólt a Sanyi, hogy: Ne ugrasd a lovam!
@látjátok feleim szümtükkel:
.
A reformok a vécében is működnek!
Nem telefonos segítség: Hunyadi János a keserű ...víz.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
És akkor jön az egyet fizet, kettőt kap.
Akciós szavazás!
akit egyszer fizetnek, és elfogadja, az kétszer szavazhat a (meg)jelőltre.
.
Mert a reformok mű ködnek is beváltak/beválnak.
@gazoló: bakker, most nyomtam be, egy nagy adag hagymásrostélyost. hoppá!

ako én most a hétvégén nem fogok feltámadni?:)))
@dr. jenőke (jenőke):

@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

én egy cifrább változatról olvastam a napokban.

a határon túli HALOTT magyarok is szavazhatnak.

a regisztrációjuk ugyanis 10 évig érvényes és a kutya sem küld az egyszer már "szavazóknak" a címére semmit...

ők ráadásul "csoportosan" szavazhatnak "titkosan", vagyis "valaki" összeszedheti a cédulákat, amit senki, sehol nem ellenőriz, hogy ki töltötte ki.

lehet, hogy ez is a csalás egyformája mint amivel nem rég bukott le a fidesz?
@taga20:

bakker! nem te és az egyik állandó csevegő partnered bolondította meg a rotot?

24.hu/tech/2016/03/25/hitler-imado-szexmaniakussa-valtozott-a-cuki-robotlany/
@guma: ráadásul pozsgay is mehot. ez má így túl sok nekem.
@guma: én kérem szépen dogoztam, én biztos nem voltam.
de igény lett volna rá:))
@taga20:

temetésére liliomot viszel, remélem...
@dr. jenőke (jenőke):

arról pl nem lehet népszavazás, hogy pl csak egyéni képviselt választhassunk

vagy

a magyar lakcímmel rendelkezők jogai nem csorbíthatók a határon túliakkal szemben?
@guma:
.
Az Alaptörvény válaszol:
Nem lehet országos népszavazást tartani
a) az Alaptörvény módosítására irányuló kérdésről;
b) a központi költségvetésről, a központi költségvetés végrehajtásáról, központi adónemről, illetékről, járulékról, vámról, valamint a helyi adók központi feltételeiről szóló törvény tartalmáról;
c) az országgyűlési képviselők, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint az európai parlamenti képviselők választásáról szóló törvények tartalmáról;
d) nemzetközi szerződésből eredő kötelezettségről;
e) az Országgyűlés hatáskörébe tartozó személyi és szervezetalakítási kérdésről;
f) az Országgyűlés feloszlásáról;
g) képviselő-testület feloszlatásáról;
h) hadiállapot kinyilvánításáról, rendkívüli állapot és szükségállapot kihirdetéséről, valamint megelőző védelmi helyzet kihirdetéséről és meghosszabbításáról;
i) katonai műveletekben való részvétellel kapcsolatos kérdésről;
j) közkegyelem gyakorlásáról.
.
@taga20:
.
Hallottál már arról, hogy a Magyar reformok működnek?
@dr. jenőke (jenőke): hallani hallottam, csak még nem jött szembe, ezé kurvára nem hiszem:)
.
Fo­ci­meccsen rob­ban­tott az ön­gyil­kos me­rénylő: 29 ha­lott, 71 se­be­sült!

Egy öngyilkos merénylő a futballstadionban, a mérkőzésre összegyűlt tömegben hozta működésbe a testére szerelt pokolgépet. A robbanás elképesztő pusztítást végzett!
@taga20:
.
Furcsa ember vagy.
Ez csupán hit kérdés.
Az új vallás alapja, ezért nem gyalogol.
Azért köszönj szépen, beszélgessetek, ha mégis találkoztok... és számold meg az elválás után az újaidat!
.
Beszarás... Konkrétan egy német üzletlánc legközelebbi nőnemű hozzátartozójának ledér erkölcseire gondolok, amikor ezt hallom. Merthogy ez egy ilyen szarházi, csicska ország:

"A Marketing és Média szúrta ki, hogy az Aldi Facebook oldalán egy vásárló jelezte, nem találja a Magyar Nemzetet kedvenc áruházlánca polcain. A vállalat részéről megnyugtatták a kuncsaftot, hogy ez nem véletlen:
„az Ön által említett terméket sajnos a megváltozott piaci igények miatt töröltük kínálatunkból”.

444.hu/2016/03/25/levette-a-polcokrol-simicska-lapjait-az-aldi

Nem vagyok az adott újság rajongója, de amikor kis szarháziak pártpolitikai alapon a boltokban szarakodnak, akkor én pedig nem vagyok hajlandó ilyen szarháziaknál vásárolni!
Így jártak...
@Gábris szomszéd: dehogy nem, má ma meg volt. felrakattam a 19-es felniket a verdára. újra szerelmes lettem:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
És akkor az Aldit előléptetik Feldivé.
Na, megyek a Lidlibe.
De ki fog menni a G. Robiba?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, az előbb mondtam az asszonynak, hogy az aldinak nevezett kuplerájba, mától nem leszek a vendége.

félelmetes, hogy mennyire gerinctelen szar lett ez az ország.
@taga20: Haver el vagyok ájulva, hogy a Magyar Nemzetért kardoskodsz. :)
@Gábris szomszéd: angyal ne kezd!

bazdmeg, nem a magyarnemzet mellett( ez a dzsuva szar simicska végtermék öt évig építette eszt a gecirenccert, amelyik most megfolytja), hanem a normális élet mellett kardoskodok!

kápise?
basszátok meg, senkinek egy jó szava sincs?

bezzeg a gerinces emberek gyűjtőpártja, az odateszi magát:)

"A KNDP-nél megrendüléssel fogadták Pozsgay halálhírét, azt írják személyében tisztességes politikustól búcsúznak."
@taga20: most látom, hogy megint beégtem. basszameg:)
@Gábris szomszéd: ártu, mondtam má neked, hogy aszt bírom benned, hogy olyan pillekönnyen átlépsz dolgokon, amit feldobtál, a másik meg leütött?
@taga20: Mert a sok hiábavalóság helyett, érdemes néha a lényeggel is foglalkozni. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @taga20:

Pedig az ALDI olcó, és gyors a sor!
No meg az is lehet, hogy a Magyar Nemzetet úgy viszik, mint a cukrot.
@Gábris szomszéd: páfff, leverted a biztosítékot!

mi a lényeg haver, ne kímélj!:)))
@húzzad neki shakespeare: nem értenek ezek a barmok a biznichez! külön magyarnemzet barmai pultot kéne működtetniük, tuti siker lenne:)
@húzzad neki shakespeare: ja és tudod mit nem értek? sztoner mi a faszér nem ül rá a ducatira?

emlékszel arra, mikor trojbélisz beugrott?

szerintem lorenzo sírna, mint a ..., nem jut semmi frappáns eszembe:))
Miért utalgat a poszt a fideszre, h korrupt, amikor az nem is létezik? Mármint a korrupció.
@taga20:

... bőgött volna, mint a zálogos borjú (ez frappáns). :-)

Mondták, hogy miért nem helyettesített, de már elfelejtettem (Süsü).

Régebben nem vót Digim, onnan sok minden kimaradt, tehát nem emlékezni a trojbélisz storyra. :-(
@Dr.DottyTroll, MIBa Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:

Most van kimutatva, hogy 140-360%-ig van ko.... khmmm, akarom mondani, sikeres közbeszerz... stb....
Igaz, ehhez szükség van a Jóisten végtelen szeretetére és Orbán Viktor áldására.
@taga20:

Az én fejem se káptalan! :-)

Mai szemmel nézve mennyire furcsák az akkori autó/ motorsportban markánsan jelenlévő cigaretta reklámok.
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:

mit szerettél? a bagót?

mivel szóttam be?

a kápise az én dumám volt! csak szólok:))
@taga20: nem is tudtam, h a tiéd volt :) Hangsúlyozom, volt :P

A cigi reklámokat szerettem.

A farmozással szóttáé be.
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:

oké, igazad van.

a cigiben a JPS nekem is teccet, fiatalkoromban vageszkodtam is, me a haverom svejcirokona adott el frankot, és mi anno a kígyó uccában vettünk bagot:)

a kígyó ucca, má majdnem nyugat volt, komp járt leningrádból:))
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:

ja nekem mondod? mostanában ilyeneket hallgatok:)

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0

pedig a csöves tres szarokat kéne inkább, vagy mégse?

azé a szívem csücske vagy a béna tűsarkú csukáddal együtt:))
@taga20:

"ako én most a hétvégén nem fogok feltámadni?:)))"

'Nyugoggyá le a csába,fel fox támadni,ha tiszteletben tartod a macskákat és nem emelsz kezet és nem öltesz nyelvet rájuk:)

kepkezelo.com/images/qmzw73b9hmrfxutwf24m.png
@taga20: ez kifejezetten tetszett, nem ismertem eddig. Bár ez nlam nem feltétlenül meglepő.

Mindenesetre köszönöm szép.

Miért béna a csukám? Na uye, h nem az.
@guma:

&..na wazz ezen sem voltunk ott!

De majd legközelebb,fiatal még Jagger:)

www.youtube.com/watch?v=ibHtwz49vSg

Van még idő,szivar is,tenger is,rum is..
............
index.hu/sport/2016/03/25/tarics_sandor_san_francisco_interju/
Nem látta valaki az Imolát? Érdekel az általa képviselt tudományág.

....na jó, nem is!!!!! :-)
@húzzad neki shakespeare: ha hiányzik neked, ako itt megtalálod a szerencsétlen flótást:)

fabolius-kontrablog
@gazoló:

és kinek a hibája, hogy erről is lemaradtunk? :)))

sajnálta tőlünk az élményt @taga20: és a zenész szomszédja! :(

:-DDDDDD
@húzzad neki shakespeare: a mminiszterelökön végzett felláció, valamint a krónikás történelemzavar maximum a nerben tudományág.
@dr. jenőke (jenőke): :)

köszönöm!

szerettem volna látni itt egy hiteles ember által összefoglalva. :)

mindig pontosabb vagy mint én és a szakszerűséget már meg sem említem.
a korlátokat(kerítéseket!?) pedig nem árt tudatosítani.
Szia Mariann? Ha erre jársz:)

Ma ETO-Fradi,Veszprém-Motor Zaporizzsja a BL-ben és aranylábú fiaink a horvátok ellen!
444.hu/2016/03/26/megkapta-a-kormany-tamogatasat-a-nyugati-liget-terve?fbfanpage444+20160326+0924

Elment ezeknek még az is ami sosem volt!

Inkább a csarnok tetőzetét kellene megjavítani,mert eső esetén ömlik be a víz és két európai szintű WC-t felrántani,hogy az igentisztelt hazai és külföldi utazóközönség ne az aluljárói köpködőbe vagy a 'mocsosmútti Westendbe járjon át,ha a vasúttársaság vendége:((
@guma: @taga20: @parti_giano: @gazoló:

Legalább a jókedvünk nem hagyott cserben. :-)))))
Akit érdekel ATV 15:50 Szinetár(magyar dokumentumfilm:)
@gazoló:
Szia gazoló barátom!
Már hangolok, először a Veszprémre, 8 felé a Fradinak fogok drukkolni a csajoknál.
A Zaporizzsja csarnokában a nézők téli kabátban dideregtek, mert kurva hideg volt bent.
Remélem, mi befűtünk nekik, hadd érezzék jól magukat nálunk.
@Mariann19:

Szia 'dír 'barátném!
Munkatársaim a csarnokban,fel fogom hívni őket,hogy belehallgassak,milyen forró a pite:)

Tudom,hogy a Győrnek nagyobb a kerete Ők képviselik a nagyobb játékerőt,(ez nem biztos)de 'ősfradistaként tudom milyen a 'fradiszív és Veled együtt szintén a fradit fogom szugerálni:)

Állati jó a Szinetár műsor,ezt kerestem:)
@gazoló: nem ciki ennek a szutyok fradinak szurkolni?

kubatovevtárs vagy bűntárs csókoltasson:)
@taga20:

A fociban ez már múlt idő,csókolt'atom a 'kuttyodat:)

kepkezelo.com/images/wvkdlb32weuhny6r70m8.jpg
@gazoló: én mindig aszt hiszem, hogy te egy értelmes ember vagy:)

nem vágod haver?

www.napiszar.hu/showPost/Kutya_vs_macska
Csípom a kert'terminátor 'szolgákat is,de jól tudod a vonzódásaimnak az inteligensebb állatfajták a tárgyai:)

kepkezelo.com/images/4q35xj29tdhj0i91vbbz.jpg
@gazoló: szerintem a macskák kibaszott antiszociális állatok. a kutyák jófejek!

ja és nem nyitók vitát!:))
@gazoló: nyertél haver, eszt bakker nem tudom überelni:)

marad a szanfranciszko!
:)))

www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g&list=RD9bkO1rbIm1g
@taga20:

Macska-induló

Kurrogj, kurrogj, kormos macska,
cirregj, cirregj, cirmos macska,
büszkén lejt hat vak bak macska,
sok pettyes láb, száz karmocska.
Jobbra át, balra át,
agyon marjuk a kutyát,
Jobbra át, balra át,
agyon marjuk a kutyát,

Nyávogj, nyávogj, nyavalyás macska,
pisszegj, pisszegj, pikulás macska,
aki beteg, pikulálhat,
szedjen macska pilulákat.
Hátra arc, nagy kudarc,
nem marunk ha te se marsz,
Hátra arc, nagy kudarc,
nem marunk ha te se marsz,

nyauúu!

www.youtube.com/watch?v=Hr4wInTjooQ
@taga20: DDD

Szerettem,a filmet és Donovan zenéit is,anno a volt Filmmúzeumban megnéztük vagy háromszor:)
@gazoló: szerintem, te mamá ne igyá:))
@taga20:

Pedig Mariannal nemsokára koccintunk.

Továbbjutnak a kedvenceink:)
@gazoló: ha te őrülsz, ako én is:)

ZENE! ja én ilyen magyar vagyok , me ez a szar a hazám:)

www.youtube.com/watch?v=tRQQtXV42iA&list=RDtRQQtXV42iA
@taga20: D

Odakaapcsoltam a magyar-horvátra és épp elkezdődött a csodagyerekek cumiztatása: 0:1

Még több lopott zsét a fodballba,még több 'stadionotot ezeret !!

Különben is a Gyurcsányt majdnem látták a környéken:)
@gazoló: a parkolóban megtalálták a kottáját:)

ez a valóvilág! ZENE!

www.youtube.com/watch?v=utcpYkl4L6s&index=1&list=RDutcpYkl4L6s
@gazoló:
Hű, de örülök, hogy te is Fradi fan vagy!
Nem véletlen, hogy 8 fradista csaj van a válogatottban.Most már azért nem lehet azt mondani, hogy Győr akkora ász, mint volt.
Szerintem nagy esélye van a Fradinak a győzelemre.
@Mariann19: szerintem aki a fradinak drukkol, az egy f.sz:)

csak a húsvétra tekintettel próbálok:)
@gazoló:
Képzeld el, hogy még délután megírtam a válaszomat, és most láttam, hogy nem küldtem el. Bocsánat!
Micsoda parádés játék volt!
Koccintsunk, ez már bejött nekünk.
Most már jöhet a Fradi győzelem.
@taga20:
Én meg azt mondom, hogy te vagy egy fasz!
Nem értesz a sporthoz, akkor miért minősíted azt, aki igen, és annak alapján kötelezi el magát.
@Mariann19: jáj! én nem vagyok ilyen szabadszájú, mint te:)

aszt azé látom, hogy szerinted, aki nem fekszik le a fradinak, az nem ért a sporthoz.

persze ez a nem értek a sporthoz mi a faszt jelent, aszt nem vágom.
yesz
egy világos. te és ti vagytok a fityesz legjobb játékosai:))
@Mariann19: kocc:)

Nagyszerű játékok voltak,felfedeztünk két új kapustehetséget,a tizenhetéveset és Gergőt az Iváncsikot!
A következő ellenfél már húzósabb lesz!

Szép húsvétot Neked,'soklocsolóval:)
@gazoló:
Az az Iváncsik buli nagyon jó volt.
Köszi a húsvéti jókívánságokat.
Érezd magad jól a holnapi napon. Locsolkodjál!
@taga20:
Ezt meg kell emésztenem, hogy a fityesz játékosa vagyok.
Nem vagyok én Pozsgay Imre!
@Mariann19:

Ismerjük f@sz tessónkat,hogy ilyen,ez a szerencséje,de ajánlanám Neki,hogy vegyen néhány kézileckét az érdi lányoktól:)
Azért is hajrá fradi!
@Mariann19:
A jövő hónapban városomba látogat egy egy meccsre a Szeged és a Veszprém is bajnokira!

Búcsú Bombactól!!
Sajnáltam őket,de a Barcelona várt volna rájuk:(
Így is nagy gratula a Szegedieknek,az év közi remek meccseikért!
@gazoló: minden fradiszurkoló egy barom!

nem nyítok vitát!:))
@Mariann19: jájj! ez az imregyerek nem adta le a szertárba a cuccát?

ne légy má imrébb imrénél:)
@látjátok feleim szümtükkel: Korrupt országokban a panamákon szokás leginkább felháborodni. Imádott hazánk pedig igen-igen korrupt ország. Ebből kifolyólag természetes, hogy itt minden ember fölháborodik, ha a másik ember panamázik… A magyar társadalomban, mint minden fenékig romlott társadalomban privátim, kis körökben, bizalmas tereferék közt vidáman és szemérmetlenül szoktuk tárgyalni mindezt. Vezető státusz férfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek. Ady, Menjünk vissza Ázsiába! 1902!
Aljasabbnak látszunk Szerbiánál. Szerbiában lemészárolták a királyi családot. Nálunk a nemzetet gyilkolják meg. Pár százezer ember kisajátítva tartja az országot. A nép milliói jogtalan rabszolgák. Az ország koldus és leigázott. A parlament urai pedig liferáljak (lenézik), a népet, a nép jogait, a hazát.(Akkor a Habsburg, ma az Európa Birodalomba) Ilyen nemzetveszejtő ocsmányságot nem mutat föl a világhistória. Orgiája ez az összegyülemlett bűnöknek. Beteljesülése a kérlelhetetlen fátumnak. Fölfakadt seb vagyunk Európa testén. Lesz- e balzsam erre a sebre, vagy egyszerűen ki fogják égetni?… Rettenetes, rettenetes történet ez. Panama és anarchia Nagyváradi Napló: 1903.
"Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a sidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll. (A szatmári adózó nép állapotárul, 1830)*** "Kölcsey Ferenc:
"El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése." Liszt Ferenc
Parlamenti hozzászólás? személyes érintettség címén?
"Akinek nem inge, ne vegye magára! De akinek inge, öltözzön fel"! Hofi Géza
süti beállítások módosítása