Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.03.19. 13:10 Fabius

Hírhamisító Dani és László Petra szerelemgyereke oknyomoz

Orbán NEM GECI! - tolta az arcunkba épp egy éve, most megünnepelte a kijelentést egy pappdani díjas riporttal a vajnakettőn. Villámkarrier a Kunfalvi Nóráé, ennyi idő alatt még senki nem tudott olyan 'oknyomozó sztárriporterré' válni, aki mintha László Petra és Hírhamisító Pappdani szerelemgyereke lenne. Őszintén gratulálok, nem lehetett könnyű a Hír  TV - Napi Gazdaság - Magyar Idők - 888.hu - vajnakettő körforgásban bizonyítani, rád tényleg lehet számítani, te bármire hajlandó vagy, de hálisten' most sikerült.

Milyen szerencse, hogy Juhásznak volt annyi esze, rögzítse az egész produkciót elejétől a végéig, meg elég dühe, hogy közzé is tegye:

Oktató videó!A TV2 híradójának felvétele vágatlanul. Eredetileg, mint láthatod, élő adás lett volna, de a technika ezt megakadályozta, és nem került fel akkor. A FB valahogy mégis kitette ma reggelre (amit magam sem értek, hogyan). És ha már itt van, nézd meg, hogy milyen válaszokat adtam a TV2 riporterének, amiből lett a tegnapi híradó.Oszd meg, hogy mindenki lássa miből vágtak ki mit.(Az alábbit még tegnap írtam hozzá, amikor úgy volt, hogy élő adásként fut - ezt már olvastad végül más posztnál.)---Felhívtam a figyelmet arra, hogy Orbán egy 13 hektáros területen él 5 kastélyban. Tegnap még az is kiderült, hogy a birtokot övező földeket is mind megvették Mészáros Lőrinc neváre, aki Orbán strómanja. Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeztem ellene.Erre mi a TV2 reakciója? Nem, nem azt kezdik el kutatni, hogy Orbánnak honnan van ennyi pénze, hanem azt, hogy nekem miért nincs.Mondjuk jogos, engem is idegesít. Ha téged is zavar, hogy nincs pénzem, ide utalhatsz. Juhász PéterOTP 11773133-00411716Ma reggel Irént vittem iskolába. Ahogy kilépek a kapun, azt látom, hogy egy óriási kamerával áll egy ember az utcán és leskelődik az ablakunkba. Akkor még nem tudtam mire vélni a dolgot, de most bejelentkezett a TV2, hogy jönnének megkérdezni az ingatlanjaimról - jelntsen ez bármit is. Tehát az van hogy az állami pénzből megvásárolt, majd állami reklám milliárdokból fenntartott TV2 nem Orbán vagyonosdását nyomozza, hanem engem próbál lejáratni. Kíváncsian várom, mi kerül a híradóba abból, amit elmondtam.Viszont be kell valljam, igazuk van. A helyzet az, hogy ma, március 17-én még mindig nem tudtam kifizetni az albérletünk esedékes díját. Épp tegnap este írtam a főbérlőnknek, hogy a türelmét kérem. Nagyon rendes és türelmes velem. Azt már el sem merem mondani, hogy a telefonszámlámmal is így állok, lehet, hogy már ma egyirányúsítják.Szóval az van, hogy lebuktam. Nincs pénzem. Nem szégyellem. Vagyunk így egy páran ebben az országban. És ezt most bemutatja a TV2 is. A nézők segítségét fogom kérni, mert szerintem is méltatlan, hogy a korrupció felszámolásában legaktívabb párt egyik vezetője nem él meg a fizetéséből.Remélem segítenek majd.Ha neked is van lehetőséged, hogy segíts, azt is elfogadom. Az is öröm számomra, ha megosztod ezt, hátha más tud, és akar segíteni.Köszönöm.Ide utalhatsz, ha támogatnál:Juhász PéterOTP 11773133-00411716---Orbán 5 kastélyban él:https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/photos/pb.478686885537133.-2207520000.1458156687./1029665767105906/?type=3&theaterÉs a körülette fekvő területeket is felvásárolta már a strómanja:http://atlatszo.hu/2016/03/16/meszarosek-terjeszkednek-a-hatvanpusztai-orban-birtok-korul-plusz-felezer-hektar-a-felcsuti-gombocnek/Ha te is szeretné ilyen jól élni, politizálj becsületesen! Csatlakozz hozzánk!http://egyuttpart.hu/csatlakozz/#nincshatalmukfelettem#nincshatalmukfeletted#Együtt #átlátszó#KorrupcióKormánya#fideszmaffia#korrupció

Közzétette: Juhász Péter – 2016. március 17.

Még nagyobb sztár lettél tőle és már mindenkinek világos, te leszel az egyik húzónév a közpénzjelleg mentesített adóforintokból nyújtott kölcsönből vett vajnakettőn. Legalábbis addig, amíg előnynek számít ha Orbán seggének árnyéka vetül valaki arcára.

317 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr398498482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az új "Aranyánusz" díj barna sújtásos díjazottja legalább azt a kis barna foltot letörölné a szája sarkából... de nem, az ostoba libája még büszkén vigyorog is... Médiakurvák. Seggből szájba.
A mindazok, akik megtekintették ( levonva a kiváncsi fideszeseket ) elmenne egy tüntetésra ahol Juhász a szónok, az már elég szép kinézetű tömeg lenne.:D
Ezt oknyomozza ki.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem ez az egyik """oknyomozópicsa a 'háremközül aki védte a 'gecit amikor elhúztak a 'lajostévéből?
..........

24per7.info/nagy-bando-andras-eljuhaszodott-a-tv2/
@látjátok feleim szümtükkel: opsz!

Fidesses ismeröseim lájkolják,meg osztják a fácsén:)))
.
Némely újságírót karakterre fizetnek, nem tartalomra.
Karaktergyilkosok esetén a tartalom közömbös, csak az eredmény számít.
Ezek olyanok mint az aludt tej. Van savója és írója - - olvasó meg minek, ha az van a papnál.
A nagy erőlködés eredménye ( nem a beszarás ), hanem a lecsúszás.
A név szerinti kategóriában magasan a fidesz vezet.:D

index.hu/belfold/2016/03/19/publicus_a_fideszeseket_ketszer_annyian_tartjak_korruptnak_mint_az_mszp-seket/
Oknyomozható téma:

"a régóta pletykált polgármester-leszbikus feleség-sportolónő szerelmi háromszög magas színvonalú, szórakoztató megelevenítése lett."

Gondolom a polgi nem libsibolsi, és nem is független.

index.hu/kultur/2016/03/19/mese_a_polgarmesterrol_akit_a_leszbikus_felesege_egy_sportolonovel_csal_meg/
Kivagyiságot nem oknyomoznak? Itt is oknyomozhatna a tv2-ő csaja, megtudhatná, miért nem egészségügyre, oktatásra megy el ez a rengeteg pénz.

nol.hu/velemeny/remalmok-almodoi-1607047
@Milyenvilágmárez: Ilyet soha ne mondjál, mert az MTV1, TV2, 888.hu és a Magyar Idők bármikor rád cáfolnak, és még mélyebb bugyrait mutatják be a legaljának.
Kunfalvi Nórából olyan szinten csinált hülyét Juhász Péter, hogy azon csodálkoztam, hogy nem sírta el magát a riport készítése közben. Azon nem csodálkozom, hogy ha ez a riport nem fog bekerülni a TV2 aranykönyvébe.
Azért ez sem jelent meg egyik "közszolgálati" TV-ben sem, sőt sehol. A gecire nem sokan voltak kíváncsiak 15-én.
magyarnarancs.hu/lokal/csillag-adam-elkepeszto-videoja-orban-unnepi-szereplese-a-kulisszak-mogul-98660
444.hu/2016/03/15/a-legstreberebb-fideszesekkel-aztam-vegig-orban-tanar-ur-beszedet-a-debil-utcai-altalanos-marcius-15-i-unnepsegen

Én azért csalódtam Habonyban és Finkelsteinben, hát ennyire nem tudták megfizetni a bértapsolóikat, hogy egy minimális "tömeget" összehozzanak?
Gondolom Nórika ezzel kapcsolatban is fog majd interjút csinálni az illetékesekkel. :)

Saját hűbéreseit tömi ki 420 milliárd forint közpénzzel a kormány

A kormány egyszerre 420 milliárd forint, azaz hat régióra 70-70 milliárd forint építőipari beruházást hirdetett meg a Nemzeti Fejlesztési Programirodán keresztül: jelentkezőknek nem konkrét projektre, hanem munkanemekre kell ajánlatot tenniük, tehát anélkül fogják kiválasztani őket, hogy azok gyakorlatilag ajánlatot tennének. A kiírásból kiderült - most jön a lényeg - hogy csak azok indulhatnak, akik előző három évben összesen legalább 20 milliárd forgalmat könyveltek el, illetve a közbeszerzés tárgyából legalább 15 milliárd árbevételt értek el. Magyarul: csak a nagy, közbeszerzéseken eddig is jól szerepelt cégek - mínusz Simicska Lajos. Vagyis Mészáros Lőrinc és Szíjj László bonthatja a pezsgőt.

alfahir.hu/ujabb_tocsik_ugyet_keszit_elo_a_fidesz

hvg.hu/gazdasag/20160318_Negy_evre_bebetonozhatjak_Meszarosekat_kozbeszerzes_nfp_unios_forras_palyazat
@Gábris szomszéd: nórika csak orált vállal, vagy anált is? ezen gondolkodok napok óta:)
@taga20: Hogy,micsinászTe?!?!?!:)))
@ornagy50: szekszuálisan és morálisan fantázi állok:))

ma láttam egy sárga helikoptert, egyből rád gondoltam:))
@látjátok feleim szümtükkel: Egy jó darabig nem
láttalak!Mi vóóót Veled?:)
@ornagy50: gondolom tahótlanítottad, me mindig itt eszi a penész:))
@taga20: Ennyi "Józsival"a nyakamon az éényim most
alljan rózsaszínesnek tűnik!!!:DD
kunfalvi nóra oktat a corvinuson, méghozzá oknyomozó újsáírást.

portal.uni-corvinus.hu/index.php?id=22720&tanKod=7PE20NFK49B

lánczi tanszékvezetőt csinálhat belőle.
@parti_giano: valld be, hogy belezúgtál!:)
'Csütörtököt mondtak mind a fékek,
Dühít, hogy a"becsület" szót elfeledték,
S a rágalom számít dicsőségnek.'

(hobo)
@PeniValdes:

Nem vita, csak ténymegállapítás, oknyomozás nélkül.;D
@ornagy50:

Üdvözlöm Sajókám, kiküldetésben voltam.
Siker siker hátán és mégis bunkerpszichózisban van a sok narancsvarangy...kokóhasználat utóhatása ez.
A fidesz válasza a 420 milliárdos lopással kapcsolatban:
"A Fidesz szerint Európa legnagyobb korrupciós ügyében a Jobbik érintett"

Értitek Béláim... Az a 420 az nincs is...
@taga20: @parti_giano:

Milyen diákok jönnek ki egy ilyen hernyó kezei közül,meg egyáltalán,hogy kerül egyetemi tanszékre??
.......
Juhász szopatott már máskor is mikrofonállványt,a kedvencemet amikor pár éve egy hír tévés picsát szivat sajnos levették a youtube-ról:(

www.youtube.com/watch?v=9VZzH6J6PE8
@taga20: Sándor, József, Benedek:
mind a hárman melegek.
@Bicepsz Elek77: majd lesz bika (most nincs neki).
@parti_giano:

,,...Kompetencia leírása: A hallgató legyen tisztában az oknyomozó – tényfeltáró újságírói műfajjal kapcsolatos legfontosabb történeti, módszertani, jogi és etikai ismeretekkel illetve a hazai szakmai poziciójával és gyakorlatával...''

Forrás: portal.uni-corvinus.hu/index.php?id=22720&tanKod=7PE20NFK49B

Ez a rész igazi csemege: ,,...jogi és etikai ismeretekkel illetve a hazai szakmai poziciójával és gyakorlatával...'' [u.o.]

itt is egy oknyomozó riport: www.youtube.com/watch?v=5w-6vtO50lY
@graphics: te most dicsekszel, vagy felajánlod a nőidet?:))
@gazoló: mmm, a Kék Lagúna film főszereplője :)
@taga20: Nézd kedves Benedek, fájlalom, de nem lehetek a Tiéd! :)))
@taga20: a női nemtől csak a női igent szeretem jobban.
@graphics: pedig a szőrös hátadba úgy bele túrtam volna:)))
@graphics: ez még ettől is pikánsabb:

"A Corvinus csak az oktató nevét változtatta meg Wisinger Istvánról Kunfalvi Nóra Szilviára az „oknyomozó újságírás” kurzus leírásában. Minden más – beleértve Wisinger István elérhetőségeit is – ma is úgy szerepel a szövegben, ahogyan azt a Pulitzer- és Aranytoll-díjas újságíró, médiaszociológus annak idején megírta. Wisinger István a 168 Óra Online-nak elmondta: öt évig oktatott a Corvinuson oknyomozó újságírást. Most azért nem tanít, mert az egyetemen tavaly közölték vele: nincs pénz a kurzusának folytatására. Kunfalvira ezek szerint van."

www.168ora.hu/itthon/wisinger-tv2-s-kunfalvi-nevehez-mas-botrany-is-fuzodik-143925.html

"- Hogyan került ez a tantárgy Kunfalvi Nóra Szilviához, aki a napokban egy “karaktergyilkos” TV2-riportban azt próbálta bebizonyítani: Juhász Péter bevallott jövedelméből nem tudná kifizetni a lakásának bérleti díját?

– Én a mai napig úgy tudtam, hogy megszűnt ez a tantárgy a Corvinuson. Augusztusban ugyanis felhívott Aczél Petra, az Egyetem Magatartástudományi és Kommunikációs Intézetének intézetigazgató egyetemi docense, és azt mondta: nagyon sajnálja, de elfogyott a pénz. Nem tudnak külsősöket szerződtetni, így engem sem tudnak tovább foglalkoztatni.

- Tisztességesnek tartja, ahogyan az egyetem ezt a dolgot intézte?

– Idáig abban a szent tudatban voltam, naiv módon, hogy ez egy korrekt eljárás volt. Most már tudom: félrevezettek."
@walakywalaki: remélem lesz oknyomozó újságíró a tv2-ben vagy az echo tv-ben, aki rákérdez a Corvinusnál, hogyan is volt ez
@walakywalaki: és remélem lesz az egyéb sajtó orgánumokban olyan újságíró, aki százszor is felteszi a kérdést az ifjú hölgynek, hogy nem ég-e az arcáról a bőr??
@taga20:
F1 már egy órája elemzik és pletyka mingyárt versenyeznek is

brühüyyy
kkk
.
A bolsevikká züllött marxisták utolsó lelkiismeretes tettük volt, hogy nem Marx Károly nevét szennyezik a "folytatjuk" programmal rendelkező rendszer harcosai.
De ezért nem jár elismerés.

Például ezért: a 888.hu-hoz, onnan pedig a TV2-höz kerülő riporter egyben a Corvinuson tanít oknyomozó újságírást is. A gond csak az, hogy a kurzus leírásában egytől egyig az előző oktató, a Pulitzer- és Aranytoll-díjas újságíró, médiaszociológus Wisinger István által korábban megfogalmazott szöveg szerepel. Még a volt tanár elérhetősége is megmaradt, csupán az oktató neve változott. Wisinger a 168 órának adott interjújában mesélte el, hogyan fedezte fel a "pofátlan hanyagságot".

nepszava.hu/cikk/1088837-botrany-fuzodik-a-juhaszt-gyalazo-tv2-s-riporter-nevehez/
.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Félreértetted.
Az, hogy érintett, nem azt jelenti, hogy nyakig benne van.
A fidesz mellett az érintett jelző is nagy elismerést jelent, de azt is jelenti, tettestársnak is jelentéktelen a versenyben rajtra kész vetélytárs.
@Rodeo36: öreg, mit szósz a haashoz?:)
@taga20: Vettel faszát fékezett ma is. De ne szomorkodj így is német himnusz volt a végén. :)
@parti_giano: ahogy rádnézek, te kurvára nem érted eszt az adrenalin dolgot!

remélem az orgazmusodat nem csak megjáccod:))
@Gábris szomszéd: angyal, ez a ma is fájt!

azé fettel megint hozta. odadobta a sapkát hamnak:))))
@taga20: váratlan, de jó, bár amit a Guiterrez csinált? szép kis mennybemenetel volt és kibaszott Alonso val

még majd nem csak NASCAR bullshit lesz hanem autóverseny is arrafelé

brühüyyy
kkk
hogy nem halt meg hanem egészségesen kimászott a roncsból az jelent valamit
@Rodeo36: alonzo egy fasz volt, most látom.
@dr. jenőke (jenőke):
Én kérek elnézést, ideológiailag képzetlen vagyok, szimplán a józan paraszti észre támaszkodtam. :)
@látjátok feleim szümtükkel: Nem. Valójában fideszes és Kósa Lajosnak hívják.
@taga20: tudnék szerezni neked egy box belépőt a hungaroringre, de beégetnél, hogy ott járkálsz álló szerszámmal.
@parti_giano: nanana, én mindig szerettelek, és szegről-végről rokonok is vagyunk!

:)))
Áldott virágvasárnapot mindenkinek!
Kivétel: Kunfalvi Nóra és a városligeti lumberjack-ek.
Nekik lóf@sz a seggükbe!!
@húzzad neki shakespeare: alonzo mi a faszra készült?

állítólag kécceres vébé!
@taga20:

Nem tudom, de itt abszolút ő volt a hunyó.
@parti_giano: tudod miért komázlak?

me félszavakból is megértjük egymást:)))
@húzzad neki shakespeare: dzsipire mit saccolsz?

szerintem iannone behúzza a doktor előtt:)))
@húzzad neki shakespeare:
Hidd el, annak az is megvolt... vagy még bennt is van. :)
@taga20:

Naon szorosan vannak, de a Doki versenyszituációban mindig "jobban teljesít".
Én az első négybe várom mindkettőt, de ettől függetlenül lehet neked is igazad.
@taga20: ne írj ilyeneket. még azt hiszik jóban vagyunk, nem éppen az ellenzék megbontásán dolgozunk, oszt megint nem utalja a habony az ötmilliót.
@parti_giano: bocs haver, a láccatát is kerüljük:))
@taga20: tudod, valamiből ki kell köhögni nincs_ittnek a kék lagúnát, mármint a rönyót. annyira szeretne már egyet.
@parti_giano: szerintem, mamá egy talizmánra gyűjt:))
@taga20: miért is?
mert kibaszott vele az a haas gyerek, ha nem tud autót vezetni ne űljön ótóba, még szerencséje, hogy egyben jött ki és nem tepsipben...
a jó az a Palmer a Renault val és a másik Renault-os...ez a triumvirátus a dobogón kurva unalmas már

brühüyyy
kkk

szakembereknek más véleménye van a tiednél...aszongyák az a kanyar már csak ilyen kezdetek óta
.
Bűnösnek mondta ki a bíróság Dávid Ibolyát és Herényi Károlyt.
Herényi Károly az utolsó szó jogán arról beszélt, hogy politikailag motivált koncepciós per indult ...
Ez az igazi heurépa!
Kunos hogyan vélekedik erről? Mi is történt amnesztia ügyben?
Ért már Ibolya a focihoz?
Későn jött/jön a megvilágosodás.
.
Szili Katalin havi 997 200 forintért dolgozza ki az autonómiakoncepciókat a Miniszterelnökségen - derítette ki az Átlátszó.
Most megoszthatja nehéz és felelősségteljes munkáját akár Dáviddal is.
@Rodeo36: üjj le egyes!

sorold már fel azokat a szagembereket!:)))
@dr. jenőke (jenőke): valahol ibolya(pedig szeretem) ott baszta el, mikor aszt mondta.

ezé nem tudom sajnálni. demégis.
@taga20: még mit nem?! holnap meg espace initiale parist akar. elég lesz neki egy thalia. neki már az is előrelépés a honda után.
megvalósították, ami eddig lehetetlennek tűnt: tényleg akkor is hazudnak, ha kérdeznek.
@Imola Helyesi: miért is drága hölgyem?

miért nem a közpénzből összehordott szar tévékettő a kurváival?
@Imola Helyesi: ápropo kvesztorügy a gecivel és a futszálos 170 millás vagánnyal!
@Imola Helyesi: Nála már csak a "riporter" nő hülyébb. :)

Ja és íme a fideszes módi: "Illés Zoltán egy beteg, frusztrált fasz"

Bayer Zsolt ismét alkotott. Ezzel három dologra hívta fel Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa a figyelmet: egyrészt a nagyobbik kormánypárt egy rendkívül polgári közeg, másrészt teljesen érzéketlen a társadalom többségének véleményére, harmadrészt Bayer Zsolt még arra is alkalmatlan, hogy bekerüljön a Habony-művek gárdájába.

alfahir.hu/ime_a_fideszes_modi_illes_zoltan_egy_beteg_frusztralt_fasz
@Imola Helyesi:
.
Minden rendben.

Áder János: Kulcsár Attila azért fordult hozzá, mert politikai védelmet akart a kirobbanó botrány előtt.

Az ügy már tarsolyban van.
.
@Imola Helyesi:

"Szarból lettél, az is maradsz."

ebola, próbálok disztingválni veled kapcsolatban, bár nehéz.

egy kérdés. maraggyunk keretek köszt, vagy hadd szóljon?
@dr. jenőke (jenőke): "Az ügy már tarsolyban van."

ritkán nyalok faszinak, de most megteszem!!!:)

lájk! zene!

www.youtube.com/watch?v=uT1BuLYt2RU&list=RDuT1BuLYt2RU
@Imola Helyesi:

volt má?

KURVAANYÁD TE SZAR!

gecivitya minden nap más kastélyban héderel!
@Imola Helyesi: teccik, de ako ne sírjál spermaszájú retaldált egysejtű!
@Imola Helyesi: mi van ebola? nem teccik a stílus, amit bedobtál?

undorító ember vagy, a maffia hű embere, egy féreg!
@Imola Helyesi: :)))))))))))))

ebola rajtad csak röhögni tudok, annyira nulla vagy, mint agyilag, mint erkölcsileg.

a kontrablogod meg egy pöcegödör:))

SZÁNALMAS EGY VÉGLÉNY VAGY!
@Imola Helyesi: ha én és a hozzám hasonlóak eltakarodnának a teféle országodból, ako mit lopnátok?

ebola, egyszer nem találkozunk? te megmutatod mit csinálsz egész héten, és én is. semmi erőszak:)))

csak haverkodás:)))
@Imola Helyesi: ebola nem jegyzeteltél eléggé, me amit anyámról mindig beraksz az igaz. nem egy orica, és eszt sajnálom. apám kárpótol mi mindenért.

ja könny(v)ek, olyat is mondtam, hogy valamikor, talán 2004-ben, decemberben, elolvastam a francia históriát.

napi 500 oldal, és vártam, hogy másnap reggel legyen hajnal kettőkor.
@Imola Helyesi:
.
Óvatosabban!
Ez nem csak a te hazád, hanem sok mindenki másé is.
Nem sajátíthatod ki, bármennyire is elmélyedsz mások indokolatlan ócsárlásában.
Már az is becsülendő, hogy taga szívébe te is belefértél a guminéni mellé.
@Imola Helyesi: mi van fityeszkurva, beszartál?

gecivityád nem véd meg örökké.

szétütitek eszt a csöves országot, és még a melleteket is ütögetitek!
@dr. jenőke (jenőke): te egy érző ember vagy!
egy ebola, aki lehetne valamikor:))
@Imola Helyesi: ez a sikálás mindennek az alja ebola!

sajnálom, hogy egy nyelvet beszélünk.
@Imola Helyesi:
.
Nem akartam évődésetekbe beleszólni, mert nincs értelme olyannal vitatkozni, aki egy borsószemmel is csak annyi hasonlóságot tud értelmi képességeiből felmutatni, hogy szintén hüvelyes, bár a borsó nem ennyire ordenáré.
Részemről ennyi.
@taga20:
többek között Damon Hill
brühüyyy
kkk
TITKOLTHIREK.HU2 COMMENTS

Már akkor is a barátaitól koldult és szép nagy bérautóval járt – nekiment Juhásznak egykori millás társa

ÁLTAL VILÁGFIGYELŐ · 2016-03-19

Juhász Péter Együtt-alelnök egykori millás szervezőtársa keményen nekiment Juhásznak. Torsa Mátyás írásából a Magyar Hírlap közölt részleteket.

„Emlékszem, amikor fűteni sem volt pénzem, de toltam a melót a srác alá (…) miközben épp azt a lóvét élte fel, amit a millára adtak – már ha arra adták, már ha azok, már ha annyit… ez már sosem derül ki, még a millások sem tudhatják –, s Már már akkor is a barátaitól koldult… és szép nagy (bér)autóval járt. mert az kell a demokráciához. (A keddi tüntetés költségei tippre kb. annyiba kerültek, mint juhászelvtárs parkolásai…)”

– így fogalmaz Facebook-bejegyzésében Torsa Mátyás.

A Tv2 azt feszegette riportjában, honnan van pénze az V. kerületi képviselő Juhásznak egy II. kerületi, havi kétszázezer forintba kerülő bérlakásra. A politikus havonta háromszázötvenezer forintot keres, barátnője is dolgozik, de tartozik a főbérlőjének, illetve a telefonszámláját sem tudja fizetni. Ezért bemutatta bankszámláját, hogy segítsenek rajta. Juhászt Juhinak becézi egykori segítője, aki egy udvari, húsz négyzetméteres albérletben él, amit alig tud fenntartani, de nem kér adományokat. „Csak csinálom, amit gondolom, hogy csinálni kell… –, hogy hogyan megy annak, aki beáldozott egy egész mozgalmat (és a benne résztvevő embereket is, akiknek amúgy fűt és fát is ígért) azért, hogy végül… semmit ne érjen el” – írja Torsa. Hozzáteszi, olyan országban szeretne élni, ahol senki nem kerülhet a politikai életbe kérdőjeles háttérrel, illetve nem maradhat ott, ha csak egyetlen számlát nem tud tisztességesen elszámolni. „Aztán perelj, ahogy ígérted az utolsó elnökségi ülésünkön, amikor kérdőre vontalak, hogy hova lett a lé…”

Juhász Péter úgy reagált, ő csak vitte a pénzt a Millába, a tömeges adományozásokat is ő vezette be. Nem kezelte a Milla pénzét, erre külön testület volt, illetve egy nonprofit kft. vezetése, amelynek nem volt tagja. Szerinte „Matyi” viszont fizetést kapott a Millától.

Forrás: Magyar Hírlap
@Sir Bates dö Hól: hangos könyvről még nem hallottál csöves?:))
@Imola Helyesi: én mamá nem szolok hozzád.

mindenki válasszon. ebolagecivityaféle magyarországot akar, vagy tagajuhászpéterfélét!

SAJNÁLLAK és sajnálom a szar életedet.
@taga20: Elég sokan vagyunk, akik egyiket sem. :)
@Gábris szomszéd: és tik akkor kire?

nehogy aszt mond, hogy kágébélára!
me szerintem kevesen vagytok.

egyébként mé van a ribanccal kapcsolatban ez az érzésem?

www.youtube.com/watch?v=a2IAeiPNMOg&list=RDa2IAeiPNMOg
@Imola Helyesi: Felőlem is mehetne a pártokrácia a picsába, csak akkor mi lenne utána? Faszok meg korrupt emberek sajna utána is maradnának.

@taga20: Én nem annyira a jobbik szavazókra, hanem azokra is gondoltam, akik egyik formációra sem szavaznának, sőt el sem mennek voksolni a válsztásokon. A kágébéla meg egy szokásos bolhából elefánt ügy.
@Gábris szomszéd: szerintem nem, kágébéla a putyini basszuk szét európát prominens példája.

erről persze löpen és vona tudna hosszan mesélni.

és ehhez mit szósz?

dotoho.blog.hu/2016/03/19/csehorszag_tibet_kinai_megszallasara_emlekezik
Aki netán nem látta volna az ominózus interjút, melyet az a szerencsétlen riporter szerű nőszemély a fidesztévé megbízásából összehazudozott:

www.youtube.com/watch?v=DjloZIM5LXY

A vágatlan, teljes verzió, amiből a szerencsétlen pártkurvák összeizzadtak egy szánalmas hazudozást. Ez az ostoba némber pedig "tanít" még... vécésnéninek is kevés lenne.
@Imola Helyesi: nekem ugacc egysejtű?
ako fésztufész, fizetett ügynök!

te má ako senki voltál, amikor senki voltál!

byhofi, csak átszabtam:)
@taga20: "szerintem nem, kágébéla a putyini basszuk szét európát prominens példája."

Haver sose szopd be ezt a baromságot. Ha tudni akarod valójában kinek az érdeke, hogy mondjuk a ruszkik és a németek ne legyenek jóba, azaz ne legyen erős Európa, hallgasd meg inkább a Stratfor igazgatójának a szavait.

youtu.be/gGdcQMaLinE
@Imola Helyesi: "...... és ez alapozta meg a törökök Európa elleni támadását, aminek Magyarország lett a vesztese, mert hülye fejjel nem engedték őket tovább Európába"

Hááát, ennyi erővel Uri Gellert is alkalmazhatnánk. Annyit ő is tud mondogatni, hogy "...mukodj, mukodj ..."és még szórakoztató is....heheee...

tudasbazis.sulinet.hu/hu/tarsadalomtudomanyok/tortenelem/a-kozepkor-tortenete-476-1492/a-kozepkor-alkonya/a-torok-birodalom-kialakulasa

mult-kor.hu/20010915_a_masfel_evszazadnyi_torok_uralom_merlege

"És most nézzük a törököket! A Török Birodalom figyelme az 1500-as évek elején fordult a Balkán és Magyarország felé. Ezen években került az Oszmán Birodalom élére a törökök három legjelentősebb uralkodója: II. Bajezid (1481-1512) I. Szelim (1512-1520) és II. Szulejmán (1520-1566). Törekvésük a perzsákkal és a lengyelekkel megkötött békék után egyértelműen a Magyarország felé való terjeszkedés lett. Ugyanakkor a Magyar Királysággal az 1483-as - Mátyás nevével fémjelzett - békekötés óta folyamatosan meghosszabbított béke állt fenn, így 1483 és 1520 között csak kisebb határmenti összecsapások zajlottak. A két ország viszonyában a fordulópontot azonban az 1520-as év hozta, amikor meghalt I. Szelim szultán, és Magyarország számára úgy tűnt, hogy a két keménykezű szultán után, végre egy gyenge uralkodó következik. Ebből a megfontolásból II. Lajos 1520-ban már nem hosszabbította meg a 37 éve fennálló békét, és arra készült, hogy az új szultán uralma alatt visszafoglalja a megelőző években elveszett magyar várakat. Ám az ifjú uralkodó alaposan elszámította magát, ugyanis II. Szelim után II. Szulejmán személyében minden idők legsikeresebb és legtámadóbb kedvű török uralkodója került az Oszmán Birodalom élére. A béke felmondása után, már 1521-ben hatalmas hadjáratot indított Isztambulból a Szávaparti Szabács és Nándorfehérvár bevételére. A sikeres akció eredményeképp 1521 nyarára mindkét fontos vár a kezébe került. Nándorfehérvár 65 évvel Hunyadi János diadala után, 66 napos ostrom után lett a törököké. Bár 1523-ban Tomori Pál kalocsai érsek, a végvári vonal főkapitánya Szávaszentdemeternél még vissza tudta verni a nándorfehérvári béget, ám egy évvel később, 1524-ben elesett Szörényvár, a déli védvonal legfontosabb erőssége. A második szultáni hadjárat 60 ezer fővel, 1526 április 23-án indult ugyancsak Isztambulból."
tortenelemtanulas.blog.hu/2014/08/29/a_mohacsi_csata_ma_van_a_488_evforduloja

Az oszmán terjeszkedés

A 16. század eleje az Oszmán Birodalom példátlan terjeszkedésének korszaka. 1514-ben a törökök győzelmet arattak a perzsák felett. A vesztes perzsák Egyiptomban találtak szövetségesre, így a harcok ide is átterjedtek, de 1517-ben a törökök legyőzték az egyiptomiakat is.

Az 1520-ban trónra kerülő I. Szulejmán szultán először a birodalom belső helyzetét szilárdította meg, leverte a damaszkuszi pasa lázadását, majd - apja politikájával ellentétben - nyugatra fordította figyelmét s I. Ferenc francia királlyal szövetségben a Habsburg-ház nagy hatalmának megtörését tűzte ki politikájának fő céljául. Ezért fordult már 1521-ben a Habsburg-házzal szövetségben álló Magyarország ellen az 1520-as évek végétől. 1521-ben ugyan még követeket küldött a magyar királyi udvarba, hogy a béke meghosszabbításáról tárgyaljanak, de a király úgy döntött, háborút kezdeményez a török ellen, és fogságba vetette a követeket.[6] A háborút végül nem II. Lajos hanem Szulejmán indította meg ennek okán: Szabács, Nándorfehérvár és Zimony elfoglalásával utat nyitott a török fegyvereknek és a török befolyásnak nyugat felé. 1522-ben kiragadta Rodosz szigetét a János-lovagok kezéből és miután 1525 a páviai csata V. Károlyt Nyugat- és Közép-Európa urává tette, a szultán ismét Magyarország ellen fordult.

A mohácsi vészt megelőző török benyomulások ellen Magyarország nem tett, s nem is tehetett semmit. Az országot annyira kifárasztották a sok éve tartó belviszályok, hogy a belső területeket sem tudta védelmezni."
www.nimrod-mohacs.hu/content/1526-moh%C3%A1csi-csata-el%C5%91zm%C3%A9nyei

Derága Baro,...engem kímélj meg a hirtelen feltörő 4 elemidtől.....fasse tudja ezek a mai bacik.....nem vagyok beoltva agyrágó bogár ellen..hehehehe...hátha így megérted...tom tom te immunis vagy,...nálad éhenhalna....
Úgyhogy nyugodj szépen bele ,hogy Magyarország nem Mohácsnál veszett oda és nem is védte meg Európát,Magyarország már 1514-ben elveszett ,az Oszmán Birodalomé lett amikoris a magyar urak az összefogás helyett inkább egymással vetélkedtek a király és lásd Szapolyait a királyságért ,a török hódítás szándékára összetoborzott jobbágyaikat akasztgatták az útszéli keresztekre,Dózsa György húsát zabáltatták velük csak azért mert némi kis jogot akartak abban a nyomorult kis életükben .
Magyarországot már akkor is Európa,az európai hatalmak egyesült hadai szabadították fel ,attól a török uralomtól ami nagyságrendekkel élhetőbb volt a jobbágy számára mint a saját urai uralkodása.
Hát, feldobtátok a délutánom. :)

A baszatlan fapina tátott szájjal beszaladt a faszerdőbe, megbotlott és mindjárt torokra is vett egyet. Ettől úgy megijedt, hogy egyből seggre ült és oda kapta a következőt, most meg kínlódik (vagy csak álszerénykedik és pont, hogy élvezi az egészet) és visítozik. :DDDDD
@Marcellusca: ez így kicsit erősnek hangzik, de igaz:))

azé te is elmehecc a picsába, me kurva ritkán botlasz ide!

zene:)))))))))))

www.youtube.com/watch?v=u1xrNaTO1bI&index=7&list=PLBh2DR5OSR0I5whNEQId4bb1_EYZnqEV5
@taga20: Szokok én benéznyi, csak hát ....
Ez a szösszenetem még visszafogott volt ahhoz képest, amiket/ahogy írnék. :)
@Marcellusca: érteni véllek haver, csak basztatlak.

az ilyen ebola féle fityesz felszopok miatt vagyok én is pipa.

ja, és én a finom arcom mutogatom, me egyébként teli torokból anyáznám a csürhefityeszmaffiát:))
@Gábris szomszéd: ooval lehetne kooperálni, de a moszkovita impériummal sosem... de oo nem létezik még...
@Imola Helyesi: De hát nem azért szeretünk mi téged, mert annyira okos lennél és értenéd, amit írsz vagy linkelsz,hanem a pofalemezedért azért sötét takonynáci ürességért..Egy földigiliszta szempontjából, aki azt se tudja, melyik vége melyik, biztos!
A hülye nem tudja magáról hogy hülye, mert nem éri fel ésszel a tényt....hehee..
Mint Mórickának és batyunak ,bircahang,maxwell stb....mindenről a nő nemiszerv jut eszébe ,neked buta nemzetthynáci a liberálisok ..
Ha pl. kezdetnek elmagyaráznád a tanulatlan ostoba Fidesz híveknek, hogy mi is az a liberalizmus, azzal valóban sokat nyerhetnék. Kevesebb lenne a tudatlan hülye, akik gondolkodás nélkül ismételgetik amit a vezér a szájukba adott - anélkül, hogy legalább főbb fogalmak jelentését ismernék.

Ha meg esetleg még azt is elmesélnéd nekik - afféle történelemóra gyanánt - hogy a Fidesz ultraliberális pártként látta meg a napvilágot és hogy maga Orbán Viktor volt a legnagyobb liberális Magyarországon Sőt a Liberális Internacionálé alelnöke is- egészen 1994-ig, amikor a választási vereségből rájött, hogy populizmussal több szavazatot lehet nyerni, hisz megvezethető hülyéből mindig több lesz.
Itt az alkalom. Meséld már el nekünk, hogy mi a liberalizmus.
Igen, amennyiben a liberalizmus definíciója nálad az, "mindenki azt mond és azt csinál, amit akar, és minden más le van szarva". Ez ugyanis pont úgy hangzott, mintha a liberalizmus kizárná a társadalmi érdekek érvényesülését, ami viszont nem igaz.
A liberalizmus lényege az, hogy egy társadalom tagjai olyan lehetőségeket is megismerhessenek, mérlegelni tudjanak, ami esetleg maguktól eszükbe sem jut, és ne csak azt "nemzetileg konzultálják", amit az elit arra érdemesnek gondol.
Csak a mélységes ostobaságodat és tudatlanságodat teszed ki itt a kirakatba minden nap.
Soha, de soha nem tud felemelkedni Magyarország, mert ilyen a többség.
A Fidesz-NER-Nemzetthy Elhülyítés Renccere is "liberális" - amolyan "nemzeti liberális". A klerikális irányzat pedig amolyan "keresztény liberális". Ma nincs olyan politikai irányzat Magyarországon, amely valamilyen formában ne lenne "liberális". Csakhogy ennek semmi köze a klasszikus liberalizmushoz, azaz a liberális szabadságeszméhez. Amihez köze van, az a "szabadosság", vagyis hogy NEKEM SZABAD, meg az engem támogato "hivek" körének szabad, a politikai ellenfélnek NEM SZABAD.

Ez a szabadosság nem liberalizmus, hanem NEOLIBERALIZMUS, mert nem szabadságeszmét tükrözz, hanem tisztán gazdasági érdeket - mégpedig egy nagyon pontosan körülirható érdekszféranak a gazdasági érdekeit.

A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadság-ot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt.Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg,mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok,államvallás és protekcionizmus.
Hol vagytok ti az osztrákokhoz, a németekhez, a franciákhoz, a hollandokhoz, a svájciakhoz, ti sötét mélymagyarok.
Kizárólag azok az országok vannak élvonalban, ahol demokrácia van. S a demokrácia az természetesen liberális. Ezt minden kisgyerek is tudja Nyugaton.

Vannak ám nagyon egyszerű, hétköznapi dolgok is, amiket még Pista bácsi a faluvégen is könnyedén el tud dönteni...például, ha valaki hülyének látszik, hülyeségeket beszél és hülyeségeket csinál, akkor nagyon nagyon nagy a valószínűsége, hogy az illető nem megjátssza magát.
Nem tudom, említettem-e már, te vagy itt a világ legtudatlanabb és legbutább nickje. Tőled bőven elég, ha csak ennyit mondasz: rohatt dzsipci-bibci nejolibernyalizmus! Így is értjük, mit akarsz közölni.
@Marcellusca: ez a fapina találó lehet, me egyből magára ismer:)))
@Imola Helyesi: Csaxólok Derága takonynáci Baroo..heee....a link azért van mert abban van az információ,mint tojásban az élet..heee..el se tudtad olvasni amit a linkekben adtam....és nem a fejedben lévő jobbikuSS sötétség...heee..
Gondolom látod a hangokat is...heheee...már nem egyszer írtam,Kósának a FideSS rendkívüli és meghatalmazott közhülyéjének volt egy ostoba ötlete,a választásokon való részvételt kössék bizonyos értelmi képesség szinthez.
Már akkor felmerült mi lenne ha az újságokba regisztrálóknál is ez lenne,akkor lehülyéztük Kósát.....téged és több túlértelmes jobbert látva .....az Kósa nem is annyira hülye....
Igen tudom van néhány ilyen idióta jobber,a batyu,a birka a maxwell aki főszerkesztőnek titulálja magát,N Barbie aki a lyoni hóhéról nevezte el magát,Midhnigt Coder estébé jobbikuSS túlértelmiség akiknek hat szóig terjed az olvasó,az értelmi képességük még addig sem,merthogy a betűk,az a sok-sok betű amik a szavakat alkotják és szavak a mondatokat ,úgy összességében az értelmet az írásnak...na azok a teféléknek ősellenség heheee.....
Nekem erről Hanlon borotvája jut eszembe:
Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat.
@a nagy hohoohooo:
-
És még nem is voltál elég részletes.
További szemelvények lehetnének: hogyan tartották karban az osztrákok a magyar végvárakat, mert a Hasburgok más területeken éppen csatároztak, vagy kedves magyar szokás szerint inkább azt hazudjuk, hogy az osztrák pénztárnok ellopta a magyaroknak szánt segélyt, ahelyett, hogy elismernénk: ilyen segély nem volt, viszont a megrágalmazott éppen saját pénzéből finanszírozta a magyarokat, amely pénzek egy részét a finanszírozottak tették zsebre.
Ez utóbbi hagyománnyá vált, például az eu pénzek...
Kössz az ismertetést.
Nem hiszi, de ne törődj vele...
@Imola Helyesi:

Anyámat kihagyhatod, te, senkiházi!
Egyszer sem emlegettem, hogy a tiedet megint kint láttam a 4-es mellett. Az is egy foglalkozás (legősibb), neki is meg kell élnie valamiből.
@Sir Bates dö Hól: "de oo nem létezik még..."

Na ja mondod te vagy esetleg Friedmanék, viszont a nyersanyaguk és az erőforrásaik évszázadok óta vonzzák a nyugatot, hogy végre valahára oda is demokráciát vihessenek. :) (lásd pld. szomszédjuk megpuccsolása projekt)
@taga20: Ne basztassá'! Itten van a zélet (pártunk és kurmányunk), ölég az is. :)))))

Engem nem kifejezetten ezek a fidesz felszopók és bérkurvák idegesítenek.
Hanem maga a fideszesek és a kormány.
Ezek a ribancok csak hab a tortán.
@taga20: 'mi lénye, lényege nem tagadhatja! :DDD
@taga20: Mutyiland. :)

Csorgott-e pénz a Fidesz pártkasszájába a letelepedési kötvényből?

alfahir.hu/csorgott_e_penz_a_fidesz_partkasszajaba_a_letelepedesi_kotvenybol
@Imola Helyesi: Látod, látod Derága takonynáci Baro...te is igazolod, hogy sokat kell előbb olvasni ahhoz, hogy írásra vetemedjen valaki.
Ne mond ,hogy neked van választójogod ,de a sárga ház gumiszobájában a csendes őrülteknek nincs....ez az igazságtalanság .
Vedd le lécci a szemüveged ,had jusson be némi fény a sötét fejedbe legalább a pupillákon át:

Igazi takonygerincű,hatalmas színjáték ...
Fideszes szórólap részlete a 1990-es kampányban (a nagybetűs kiemelés tőlem):
"Mi a Fidesz és mi nem?
Mik vagyunk?
A Fidesz radikális, LIBERÁLIS és alternatív szervezet.

A Fidesz azért LIBERÁLIS, mert azt szeretné, hogy hosszú távon fennmaradjon a már megjelent civil kurázsi, s szélesedjen azok köre, akik kiszolgáltatott alattvalókból polgárokká válnak.
Ez a LIBERALIZMUS két dolgot jelent. Egyrészt értékrendet, toleráns vitakultúrát, szakszerűségre való törekvést és az emberi sokféleségből fakadó politikai sokszínűség természetesként való elfogadását; másrészt olyan elvek követését a gazdaság- és társadalompolitikában, amelyek a szabad polgárok megjelenéséhez szükségesek.
A történelem tanulsága szerint ennek leghatásosabb formái: az állami túlhatalom megszüntetése és a szólásszabadság biztosítása. A szabadság számunkra egyének szabadságát jelenti, nem pedig az attól elvonatkoztatott államét vagy társadalomét.
Nem lehet szabad az a társadalom, melynek polgárai nem szabadok. Az államnak nem engedélyeznie, hanem szolgálnia kell polgárai szabadságát."
Orbán járatta le, és tette szitokszóvá a LIBERÁLIST. Hogy miért, arra magyarázat a fenti irományuk. A hatalom megszerzésén munkálkodva erénynek és mintának állítottak be a szabad polgár eszméjét, de mint hatalmon lévőknek már terhes lenne a sok szabad, önnállóan gondolkozó polgár, akiket nem lehet kézben tartani, irányítani. Így aztán fordítottak a köpönyegen, és hirdetik az igét, hogy az a liberalizmus nem is olyan jó ám, sőt egyenesen az ördögtől (meg a tuggyukkiktől) való, fújjatok, prüszköljetek rá!
És vannak, akik ugranak , és bólogatnak minderre: nem kell szabadság, nem kell önálló akarat, mert Viktor mondta, hogy az nem jó, és Viktor csak tudja, mi a jó. Persze, tudja ő, hogy pocsék dolog az alattvalók szabadsága.
@Imola Helyesi: ribanc, néha szeretném beleverni a szaros szád a komondor ánuszába, vagy gecivitya betyárkörtéi közé!
@Imola Helyesi:

Mondtam: BEFEJEZHETED!!!

Egyszer sem szidtam egyetlen felmenődet, rokonodat sem, úgyhogy ...
Téged szidtalak, nem tagadom, nincs is mit.
De megérdemled, mert egy agyatlan, rosszindulatú, ál-művelt, seggnyaló, baszatlan fapina vagy.
Csak úgy a keresztyényi szeretet jegyében. :P
Lemaradtam?
Személyeskedést abba lehet hagyni! A téma, a kommunikáció egymással akinek nem megy, akkor annak tipli!
@taga20: És akkor csapjunk a húrók közé. Ennél jobb vitát keresve sem találni.:)

K.O. - NOVÁK VS JUHÁSZ: ORBÁN LÁBUJJA ÉPPHOGY KILÓG PUTYIN SEGGÉBŐL

Jobb budai levegőt szívni, mint füves cigit? Orbánra vagy Ferenc pápára kell hallgatni a bevándorlók ügyében? Át tudja érezni egy politikus az egészségügyben dolgozók helyzetét?

youtu.be/T4tHTCijn6Y
@taga20:

Egy nőt megütni szégyen.
De EGY ILYET rugdosni élvezet! :D
Én szóltam... értetlen, a magyar nyelvet nem értő ostobákat lapátra teszem, ezt nehéz megérteni?
@a nagy hohoohooo: haver gyere sűrűbben, me bírom az ilyen történelem dolgokat:)

ebolát meg ne vedd komolyan. ő olyan itt, mint a kullancs a sünben:))

ő egy muszáj, egy rákos daganat, egy orbánc.
@Bicepsz Elek77:
Boros Imre, a III/II-es ügynök elvtárs? Akkor tutin ziher...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azt vettem észre, hogy az utóbbi 2 évben megszaporodtak az ilyen tutihírek.com, mituggyukazigazat.org meg a csakazigazat.net oldalak, ahol fröcsögnek a "jobbnál jobb" hírek(nek nevezett valamik), mint jobboldali hírportálok. :(
@Gábris szomszéd: mi van ártu? má a sárgák is pénzelnek, ezé kussolsz?

ja és köcsög tévkettő, csak hogy nehogy eltérjek a témától:)))
@Marcellusca: és akkor még a prostisrácokról még nem is beszéltünk:)
@Marcellusca:
Kamu hírgyárak, az orosz dezinformációs propaganda melléktermékei. Ahogy a magyar újfasiszta oldalak is orosz kézben futnak már, néhány a látszatra se adva orosz szerverekről. Sötét népeknek megfelel, csak gyűlölködés legyen...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: eszt a férget 1989-ben nevezték ki főoperatív tisztnek!
Fideszes sajtótájékoztató volt Juhász miatt, ahol a fidesznyik "szakmunkás" elszaladt, amikor megjelent Juhász... :) VICCORSZÁG!

"Bebizonyította a Fidesz, hogy csak propagandát folytat, és nem a vagyoni helyzetemre kíváncsi. Viszont ennek eredménye, hogy lett pénzem folytatni Orbán vagyonosodásának feltárását. Nekik is megköszöntem.

Ugyanis ma Hollik "vasárnap_nincs_zárva_hanem_dolgozik" István sajtótájékoztatót tartott azzal a felvetéssel, hogy még mindig nem válaszoltam a kérdéseikre. Azt nem tudta, hogy én is ott leszek, márpedig elmentem. Azonban kirdeült, hogy nem kíváncsi a válaszaimra.

Annyit mondott el, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek velem szemben.
Jeleztem neki, hogy ezt már két hete is hazudták, de nem tették meg. Pedig boldogan válaszolok minden kérdésre ott is, de most is, ha tényleg érdekli. Kiment a termből. Így csak az újságíróknak mondtam el a válaszaimat.

Hollik azt mondta, hogy az eljárás keretén belül három kérdésre akarnak választ kapni.

1. Hogyan lehet - mondja ő -, hogy a bérleti díjam több, mint a jövedelmem.
Mondtam, hogy nem több, és bármikor bemutatom a szerződést is, amiben az szerepel, amit mondtam (médiamunkásoknak el is küldtem).

2. A magánadományok, amikre hivatkoztam, hogy barátaim segítenek, nem szerepelnek a vagyonnyilatkozatomban.
Elmondtam, hogy azért, mert évi 150.000 forint alatti ajándék/adomány nem minősül jövedelemnek, adózni sem kell utána. Azért nem szerepelnek benne, mert nem kell szerepelniük benne.

3. Volt millás vádol pénzügyi mahinációval.
Elmondtam, hogy a millában soha nem voltam olyan pozícióban, hogy dönthessek pénzről (7 fős elnökség döntött), soha nem voltam a nonprofit kft se tulajdonosa, se ügyvezetője, így soha nem is lehetett közöm a milla pénzéhez annak fizikai valóságában."
Ja, bocs, a forrás a Face, pár perces hír.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ilyen a csalóka látszat:) Azt hiszed megalszik szájában a tej, de közben szárnyvonalat épít/hosszabbít.
@taga20: túrjál a szendrőládi roma kútásó beteg csacsijának! :D
@Orica Középföldi:
Operatív tiszt volt anno, tehát ért hozzá... Elnyomták szerintem azok a mocskos komcsik anno és csak most teljesedhet ki a tehetsége. LOL. :)
@Bicepsz Elek77: a szemét-tetves-korhadó-kapitalista-tudjukkik... nem meglepő, újat már nem tanul, a régiből ez maradt.
@taga20:

" (parti)..én mindig szerettelek, és szegről-végről rokonok is vagyunk! "

Mi van? Örökbe fogadott ötödiknek?

****

Úgy láttam (amíg láttam:)), már nem vagytok azonos klub tagjai Imolával. Röpkére sikeredett a damaszkuszi úton való toporgás:)
@Orica Középföldi:

Damaszkuszba már csak két út vezet:
a bölcs amnézia és a felejtő emlékezet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azt mondják a hozzáértők, hogy bankár korában a legokosabb alelnök volt. Stílusról, gerincről nem beszélek. Az viszont nem világos (egészen:)), hogy visszavonulása után mi a francnak kell megszólalnia, az echo-tv-ben szerepelnie.
@graphics:
Ezt stabilan hozza, anno a cuclista érában betanulta az ettárs, most dobnak neki egy fém 200-ast (merthát nem óccsójános) és lejátssza a régi szöveget. :)
Ez tényleg ilyen sötét ember, vagy csak ügyesen adja elő?
@Orica Középföldi:
Gondolom ez alatt azt érted, kussolt és hagyta a szakembereket dolgozni. Mert őszintén szólva ez a faszi egy nulla, a megszólalásai katasztrofálisak, ostoba párthűség eskü minden mondata.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Namármost, van neki egy panziója.
Megáll-e ott a PHARE-pénzekből épített - magyar-szlovén vasút, mert van állomása, vagy nem, mert nincs állomása?
.
Nem, nem tévesztettem össze a jé- ká- el Simonnal.
@dr. jenőke (jenőke):

Ha Scoville olvashatta volna a mai hsz-eidet, talán rólad nevezi el a skáláját:))))) Bocsánat, de a borsós példádról ő jutott eszembe.
@dr. jenőke (jenőke):
Piktorka onnan irigyelte el a kisvasút ötletet? Beszarás... Remélem valamelyik fideszcsicska nem ufóőrült, mert lesz akkor hamar űrkikötő is a felcsúti bazdelőre stadionja mellett! :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: későn érő típusok. Most teljesítik be gyerekkori álmaikat.
@graphics:
...csak kicsit sokba kerül nekünk, adófizetőknek. Miért nem sakkozik inkább? Amennyi sötét parasztja van...
@Orica Középföldi:
.
Annak ellenére, hogy a kapszaicin jótékony hatásaival eléggé tisztában vagyok, a Scoville féle organoleptikus teszt és skála elkerülte figyelmemet.
Hát megnéztem.
:))
Ha szabad választanom, inkább a Gillett-módszert választanám, valahogy jobban illik a természetemhez.
Friss és üde.
.
@taga20: Dehogy kussolok csak inkább elmentem bicózni, ebben a koratavaszi időben. ;)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ne keverd a dolgokat, ő sem tette.
Rodofo örökbecsűje - „Figyeljék a kezemet, mert csalok!” - némi fésüléssel (Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek) tovább él. Bár úgy tűnik ennek a figyelemnek egyre kevésbé örül:))
Magyarázkodik a csóka, de csak kidől az ólajtó és kiesik rajta a "független" elemző, lihegő nyelvvel:

mno.hu/nagyinterju_magazinban/torok-gabor-orbannak-muszaj-nyernie-1333624

Beszél, beszél és semmit se mond, amit ne tudtunk volna, amit ne értettünk volna eddig is. Szánalmasan ellaposodott szegényke...
@Orica Középföldi: befogadom, ha kell, sört iszik csak, abból is az olcsót.
@taga20:
taganovics taganszkiyevics taggagatyánszkoye
szóval
a Guiterrez kisodródott abban a veszélyes kanyarban alonso mögötte jött és beszorúlt a haas és a kerítés közé és salto mortale lett de nem sérűlt meg ótóból csak ripityom maratt

miért is volt alonso a hibás

???
brühüyyy
kkk
@taga20:
na látod...hogy nem látod...kapkocc mint tyúk a ...

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: rodej rodeovijevics rodejo bácsi, vegye má fel a szemüvegét, me hülyeséget teccik beszélni!:)

www.youtube.com/watch?v=1cnhfMgc72A
@taga20:
jaaaa, az nekednek hülyeség, hogy mielőtt a döntést láttam volna a saját szömömnek hittem és aszon'tam, nem vétkes hanem kisodródott és a másik meg belerohant mert előzni akart...most mijafaszt kűdessz vídejón? nem nézem meg
brühüyyy
kkk
@Rodeo36: "a Guiterrez kisodródott abban a veszélyes kanyarban alonso mögötte jött és beszorúlt a haas és a kerítés közé"

ez egy nagy faszság.

aki megnézi, láttya a szemivel!

aggyak egy okulárét?:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: valóban nem mond újat,de amit mond az nagyrészt valós. és igaz
@Bicepsz Elek77: mielőtt még rákattintottam volna a remek alliterációra,azt hittem,hogxy boros bosszú folyik magyaro. ellen...aztán rájöttem,hogy nem.
M-hez kapcsolódva,igen, elszaporodtak ezek az oldalak
@a nagy hohoohooo: ez nagyon szép,de én visszamennék Mátyásig. meg ki mondom,hogy esélyünk nem volt,már Mátyás idejében sem. merthogy akkor sem volt nagyobb seregünk annál mint amit Mohácsnál kiállitottunk. csak mázlink volt.
Mátyás sosem harcolt az oszmán fősereg ellen,sőt hogy békén hagyják gyakran átengedte a törököt az örökös tartományok felé,hogy szenvedjen vele más. persze ettől,sőt lehet,hogy ettől nagy királyunk volt,de akkor is..
@taga20: Na haver most jöttem meg a ligetvédőktől és egy ilyet fotóztam. :)

kepfeltoltes.hu/160320/ligetvedok_faja_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@dr. jenőke (jenőke): bezony,az ibériai félszigetadóiból is ment a török elleni harcra
@taga20:
ééééé smitl áááááááááááát???
nem tudod milyen kell nekem

kkk
brühüyyy
Sosem volt túl szimpi ez a Juhász, de ettől függetlenül az nagyon szép, ahogy a segghülye fideszeseket szivatja.:)

hvg.hu/itthon/20160320_juhasz_peter_fidesz_sajtotajekoztato
@parti_giano: @taga20: ha vesztek egyet, akkor kipróbálom negyeccer is... de a szervizkőccséget is nektek kell állni!
@taga20:
"ebolát meg ne vedd komolyan. ő olyan itt, mint a kullancs a sünben:))"

Láttam, sixxnél is megtaláltad az "eboládat"... Mazochista vagy, vagy csak unatkoztál?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ááá, csak kiakasztanak a görény fityeszdroidok:)
@nincs_itt: mi vagyok én, jótündér? soha ki nem fogyó söröskrigli nem kell?
@parti_giano: lehet róla szó... de csak ha a renyóba van építve!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Úgy veszem
észre "Boli"14-22-nél kibacta!:)))
@nincs_itt: na persze. örülj, ha taga megdob a legolcsóbb lidl sörrel.
Basszus!
Mindig lemaradok a jó buliról.:D
@parti_giano: egyem a szívét a kisgörénynek, csak a gazdája ne lenne olyan gizda:))
@taga20: Fityeszék tudják, hogy kell csinálni. :)

Annyi a korrupciós ügy, hogy nem is tudunk már rájuk figyelni

index.hu/gazdasag/2016/03/20/hig/
@parti_giano: Még nem tökéletes a Habony-médiabirodalom, de legalább Juhászt kihúzták a szarból :)

alfahir.hu/meg_nem_tokeletes_a_habony_mediabirodalom_de_legalabb_juhaszt_kihuztak_a_szarbol
@gazoló: Ne szarj be ez most pont a visszájára sült el. :)
@ornagy50:
"Úgy veszem
észre "Boli"14-22-nél kibacta!:)))"

Nem olvastam végig az összes kommentet, elegem lett a meddő "vitából". Csak elcsodálkoztam taga végtelen kitartásán, miközben itt meg az igazi ebolával csatázott :))
@gazoló:

Alighanem ezt hívják öntökönszúrásnak :))
@parti_giano:
Ez qrva jó! :)

munchausenparokaja.tumblr.com/post/141381551786/ka-steve-van-folytat%C3%A1s-is-ha-valakinek

"Na, és erre jelent meg a tv2 gerincmodellje, hogy egy harmadik napi programot is összeállíthasson Juhászról, mert nincs ennél fontosabb ma Magyarországon. Respect Torsának, hogy mindösszes konfliktusuk ellenére a helyén kezelte a dolgot.

(Egyébként elég kemény, hogy az állampárti médiabirodalom mennyire ellehetetlenít minden érdemi diskurzust. Ugyanis teljesen releváns dolog lenne, hogy Juhász múltjában van-e itt egy 1 egységnyi bibi, különböző szereplők el tudnák mondani a véleményüket, a nép meg informált lenne. Viszont abban a pillanatban, amint ez megtörténik, megjelenik az agitprop kommandó, hogy egy véleményes apróságból 100 egységnyi korrupciót faragjon azonnal, amit aztán az országos médiában Juhász élete végéig kalapácsként használhat. És valszeg félhatékonysággal, de pontosan ez fog történni annak ellenére is, hogy Torsa elküldte őket a francba, simán jönnek majd a “még egykori szervezőtársai szerint is átlathatatlanok a millás Juhász Péter pénzügyei” jellegű riportok.)"

Sok pici janicsár egyből, hogy nekiáll rinyálni, merthogy "személyiségi jogai"... ostoba pártcsicska közben csak.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Én se olvastam végig. Hülye voltam, még szóltam is, nem értett belőle, repült a banya. Ez élvezi, tudom én...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!, @őrnagy50:

Én a comment.com-on olvastam egy tegnapi csörtét, taga és még néhány elszánt bozótharcos próbált észt tölteni egy hithű fidesznyikbe. Hosszasan próbálkoztak, nem jöttek rá, hogy teljesen esélytelenek. Az ottani "ellenfél" nagyjából olyan volt, mint Imolka, csak nem gyöknyelvezett és nem idézte a magyarság őstörténetét, ellenben pont ugyanúgy terelt és hárított.
Erre a pengeváltásra céloztam az előbb.

Taga vagy kiszeretett Imolkából, vagy már kevés neki... :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
"vagy már kevés neki...:"
Ja-ja harcos hétvégéje volt!!!:)))
@Gábris szomszéd: olvasd el, amit a horgász írt a gravitáltnak... és ne taknyold el, ha válaszolsz... nem kötelező az...
@parti_giano: na ja! ide se meri tolni képit...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bakker, azé' nem találom, amire taga20 hazott
@nincs_itt:
Kisöpörtem a hulladékot. Jöttem, ment a ciriburi, szóltam, nem értett belőle. Legközelebb én már nem szólok, bazz ez olyan mint az óvoda...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"bazz ez olyan mint az óvoda... "

Adományozunk neked is valamilyen keresztet.))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Taga vagy kiszeretett Imolkából, vagy már kevés neki... :) "

Megnőttek az igényei?
@Eszter jött:
Mindenkinek meg van a maga kelesztje.
Blian mellett...
@Eszter jött:
taga kis papírkutya, max a hajtogatásnál vastagszik meg.

Inkább nézd meg, milyen "frappánsan" terel a tolvaj, hirtelen eszébe jutott valami:

propeller.hu/itthon/3202166-fidesz-azok-vadaskodnak-akik-legnagyobb-korrupcios-botranyban-erintettek
Felmondott a Juhász Péterre ráuszított Tények-riporter

Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon kért interjút egy egykori Milla-aktivistától, akit Juhász Péter vélt vagy valós piszkos ügyei miatt kérdezte volna. Torsa Mátyás ezt nem nagyon kultiválta, és a Facebookon tette nevetségessé az amúgy valóban elég naivan interjút kérő riportert (magán Facebook-fiókból, magántelefonszám megadásával, majd a közzététel után személyiségi jogokra való hivatkozással felháborodva), aki ma reggel felmondott a TV2-nél.

comment.blog.hu/2016/03/21/felmondott_a_juhasz_peterre_frissen_rauszitott_riporter_a_tenyeknel?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2016_03_21&utm_campaign=index
@hacsaturján:
Nagyívű írás!
Gondolhatod, a Corvinus a fél életem...
@hacsaturján:

Mester, maga korbácsolja a kedélyeket? Délidőben? Ebédek idején? Amikor enni sincs idő?
Mégis mit vár egy egy számjegyű IQ-jú országban? Egy olyan országban, ahol túlteng a mínusz tartomány?
@jaegtoer:

Látom a vincenten se hiszik igazán, hogy konzi vagy. Mondjuk abból a hsz-ből nem is tűnsz annak:)
@Orica Középföldi: kiszakadt a konzi fiók alja, és beleömlött a liberálisba. asztalost neki.
@parti_giano:

Úgy, úgy, na de milyet? Marhára nem mindegy, hogy foltoz, bővít, helyreállít, lezár vagy újat csinál:)))
@Orica Középföldi:

Mert ki van fordulva sarkaiból a világ, Atlas fejre állt, becsületesnek hazudja magát a tolvaj, és liberálisnak magát a tétova tesze-tosza.
@Orica Középföldi: talán, ha toporzékolna egy kicsit, hogy ő biz' konzi, de ehhez atlasnak fejre kéne állnia.
@parti_giano:

Az esze tokja, az, az szakadt ki.
A keresett papírom is meg lett. Ott találtam meg végül, ahol lennie kellett. (csak meg lettem tévesztve). Nálam rend van. Ugyan a fejemben érzek néha némi huzatot, de a szellőztetés sosem árt.
@parti_giano:

Maga csak hagyja a mosott ruhát másra. nincs ordítozás, se toporzékolás.
Inkább induljon egy közelebbről meg nem nevezett arborétumba. Vasúton. Léghajóval ne is próbálkozzon.
@Orica Középföldi:

Ezen nem is kell töprengeni. Szagértője vagyok ennek a szaknak. Már szagról is megismerszik a fiók.
@jaegtoer: nédanéda, illés is egyre jobban belelendül a sárga rózsába.

m.hvg.hu/gazdasag/20160324_Illes_Zoltan_Paks_II_sosem_indul_be

atlas nem is fejen áll, hanem a földet eldobva, valami hetérával enyeleg.
@Orica Középföldi:

"_Látom a vincenten se hiszik igazán, hogy konzi vagy._"

Ehhez annyit fűznék, hogy különösebben nem meglepő, hiszen csupa hitetlen tolong ott nagy garral.
Miközben a bloggazda arról írt posztot, hogy hátrébb lépne egyet, ugyanezt (márminthogy egy konzi is képes lenne erre) esetemben ismeretlen univerzumként szemlélik. Hát csoda, hogy itt tartunk!?
@parti_giano:

...hát megesik, hogy az istenek cédákkal henteregnek. Aztán erkölcsi törvényeket hirdetnek. Esendők az istenek, cédák az emberek.
@jaegtoer:

nyolcezer, bizony, vasúton ment
alcsútra velszi bárd...
@parti_giano:

Nem vagyok lusta, csak most értem gépközelbe. Nagyon jóóó:))
@parti_giano:

". kocsis a stílua ennek a máténa."

Egy parádés kikérné magának:)
@parti_giano:

OFF

Mielőtt elfelejtem. Nagyon jó beszélgetés van a 168-ban, de még nincs a hálón. Szénási Sándor: Az úri középosztály vétke. Görgey Gáborral beszélget az új könyve - A kivégzés éjszakája - apropóján.
A tegnap megjelent második részben már a mai helyzettel foglalkoznak, de ki-, visszatér Görgey-Kossuth kapcsolatára, József főhercegre, saját miniszterségére is.

Nagyon érdekes:))

Egy mondat az interjúból: Annak a bunkósított reneszánsznak, amivel most Orbánék foglalkoznak, még felszínesen sincs semmi köze az úri középosztály világához.

ON
én, kérem, ebbül az egészbül nem értek szart se, svalbárdon másféle szelek fújnak.
hu.wikipedia.org/wiki/Felhatalmaz%C3%A1si_t%C3%B6rv%C3%A9ny

minap mán bepróbálkosztam vele, az úri közönség baszott rá, így asztán lehet nyalni a sót, éjjen, éjjen német szilárd, persze azér jegesmedvét csak a megfelelő körülmények fennállása szerint baszhat.
@hacsaturján:

Mégis, milyen reakciót vársz erre? Amit gondolok nem írhatom le, mert nagyon csúnyákat gondolok.

Asszem Charles és Mary Lamb meséit kell olvasnom lelki egyensúlyom visszaállítása érdekében.

(Ha @parti_giano: megpróbál betenni egy Coelhot, Oraveczet, Barsit, ravasz átkot küldök a görényeire:)))
@Orica Középföldi:

igasság szerint semmiféle reakcijót nem vártam, mer reakcijó esetiben azonnal fölfordult vóna a világrend és lehetne reszketni a piréz tenoristáktul.
@Orica Középföldi: én nem teszek be, a másik poszton azonban olvashatsz ilyent, ha nagypénteki malíciát szomjazza lelked.
@hacsaturján: a réneknél is bepróbálkozott, benne van a svalbárdi legendárium apróbetűs részében.
@parti_giano:

sőt, még mindig próbálkozok, még mindig jobb, mint hagyni a hétszünyü kaponyányi monyókot, hogy a hasunkrul egye a forró kását.
@hacsaturján: azt egyszerűen elintézem, mondom neki, monyón le, oszt ő lemony.
@parti_giano:

én is eccerűen intézem el a rént és nem veszem el feleségül.
@parti_giano:

ez az állítás így, a maga valójában nem fedi a teljes igazságot. mondjuk inkább úgy, hogy ma reggel német szilárdot hallgattam.
@parti_giano:

nem, most böfögök a jóféle, fokhagymás abált fókaszalonnától.
@hacsaturján: halmozza az élvezeteket. reggel zsírdisznó, ebéd fókaszalonna... aztán még próbálkozik is.
@parti_giano:

és azt a viccet ismeri, hogy két migráncs megy a sivatagban? az eggyik a németszilárd, a másik a bakondi.
@parti_giano:

a németszilárd egy trabant ajtót visz a hóna alatt.
minek neked az a trabant ajtó? - kérdi a bakondi. csak azért, - válaszolja a németszilárd -, hogy amikor nagyon melegem lesz, hát csak letekerem az ablakot és máris hűteni fog a menetszél.

piréz változat szerint a bakondi hóna alatt van egy zsiguli ajtó. a válasz pedig: ha netán megtámadna egy oroszlán, csak eldobom és így gyorsabban tudok futni.
@hacsaturján: maga nagyszerű viccmesélő. próbálkozott már nagyközönség előtt is?
@parti_giano:

nem. nagyközönség előtt csak a rénekkel próbálkozom.
@parti_giano:

most mit izél? eccer akarok magának örömet szerezni nagypéntek alkalmábul és mégcsak nem is hátulról közelítek.
@hacsaturján: furcsa fogalmai vannak az örömszerzésről. kumisz nélkül közelíteni?
@hacsaturján:

"_ez az állítás így, a maga valójában nem fedi a teljes igazságot. mondjuk inkább úgy, hogy ma reggel német szilárdot hallgattam._"

Perverz egy időtöltés volt.
A jegesmedvék nem háborogtak?
@jaegtoer:

nem dughatok állandóan rénszarvasokat, elvégre foci is van a világon. a maciknak ehhöz semmi közük, ők migráncsra vadásznak.
@hacsaturján:

Tisztelt Mester, kell magának mindent tudni?! Még hogy felhatalmazási törvény?! Húzza meg magát, mert rossz vége lesz.
@hacsaturján:

Ne akarjon megtéveszteni, Mester. Maga még csak nem is incselkedik a rénekkel. Azt persze nem vonnám kétségbe, ha olyat írna, hogy a rének hajkurásszák magát, s maga nagyokat szökellve menti az irháját.
@jaegtoer:

mivel ma úgyis rezsiszilárd napot tartok respektálom óvó figyelmét, mindazonáltal nem igazán tartom nagy ötletnek a harmadik birodalom módszereinek koppintását jól ismert okokból kifolyólag.
@jaegtoer:

nagyokat szökellni én már nem tudok, azaz legyen, aminek lennie kell. tótum fátum.
@parti_giano:

ha most előjön nekem a havasi nyulakkal, akkor súlyos svalbárdi átkokkal fogom súlytani, mint például: álmoggyék kegyed a németszilárddal!
@hacsaturján:

Nem tudna nagyokat szökellni? Pedig én el tudtam képzelni.
@jaegtoer: hja, valaki azt is el tudta magáról képzelni, hogy konzervatív. csalóka ez a képzelet. sokszor toporgásra kényszerít, aztán hirtelen huss, szökellhet a delikvens.
@parti_giano:

Maga a poszthoz szösszenjen egy szökellő szösszenetet.
@jaegtoer: arra csak egy általános axiómát állíthatnék fel, mondván, hogy nem minden juhász rénpásztor.
@parti_giano:

Hiába célozgat. Én acélos állhatatossággal tudom, amit tudok. Ezért aztán a szökellés nálam másik fiókot nyit.
@parti_giano:

eccer mán én is fölállítottam egy axiómát, csak leszarták a legyek.
@parti_giano:

Ezt nehéz lenne cáfolni, s bár korántsem kínos egyetérteni, mégis azt szegezem ezzel szembe, hogy a pásztor nem juhász, ellenben egyiknek sincs köze a rénekhez, mindazonáltal eb ura fakó! de legfeljebb bükk.
@hacsaturján:

Azt hinné az ember, hogy Svalbárdon nem bírják a legyek a hideget. A fagyot meg igen?
@hacsaturján: @parti_giano: @jaegtoer:

Nagyon hülyék és nagyon szórakoztatóak vagytok, így visszaolvasva:))
@Orica Középföldi:

hahaha

nem érvényes! nincs ott, hogy mikor kell megjelenni a bocsánatkérésnek :)
@guma:

Kizárt, hogy ezt megjelentetik, tehát per lesz:))))
@jaegtoer:

Kíváncsi vagyok a véleményedre TGM Pozsgay-nekrológjáról, ha majd lesz időd.

Nekem nagyon rossz véleményem volt róla, nem hiszem (néhány találkozás utáni személyes benyomás), hogy bármiben hitt.
@Orica Középföldi:

Halottakról vagy jót, vagy jót vagy jobbat vagy semmit.
Csakhogy ő nem egyszerűen egy halott. A rendszerváltás kétlábon járó jelképe, amíg élt a megtestesült élő hazugság, a sosem volt mítosz, a joviális gonosz. A magyar rendszerváltó neve Gorbacsov. Ez elég beszédes.

TGM meg egy hülye:) [nem mindig, csak ha legyűri benne a tényeket a nosztalgia (pl. említi, hogy 1988-ban már megalakult a fidesz (ami már tudjuk micsoda´), az MDF (ami maga volt a fekete lyuk), TGM elfelejtette, hogy 1988. októberében Szentendrén világgá kürtölve (OS, MTI, BBC, Deutschlandfunk, FAZ) 'újrakezdte' működését a Független Kisgazda Földmunkás és Polgári Párt, amit a mentor Berecz János nem tudott kordában tartani, vagy nagyon is, míg az MDF-et Pozsgay igen, és nem Antall csinált belőle elvtársmentő ellenzéket, hanem Pozsgay, az SZDSZ (Szabad Kezdeményezések Hálózata, még előtte Dialógus) meg hánykolódott Fejti György patronálása 'alatt'88-89-ben, de annyiban megegyeztek, hogy holló a hollónak...]
A rendszerváltás már 1980-ban élesben elkezdődött, csak akkor még nem tudtunk róla, aztán 1986-ban volt egy példátlan méretű és mélységű reprezentatív mintával végzett közvélemény-kutatás, aztán felfuttatták az egyesületeket... hogy legyen kellő számú balek. Az addig összeharácsolt vagyonokat legalizálni kellett, aztán 1988-1990 táján megjött az étvágy és kidolgozódott a módszer.... monyóhéjban:)
Gazsi bácsi, Gazsi bácsi, ezt nem látni és láttatni?!
A régi hungarocamionos sofőrök véleményét szívesen meghallgatnám élő egyenes adásban a tulajdonosi szerkezetváltásról, mint halottbúcsúztatót.
@jaegtoer:

Köszi. Cca erre számítottam.Most nincs időm érdemben reagálni, de majd...

TGM elefántcsonttornyai meg szórakoztatóak:))
@jaegtoer: azt is szépen kihagyta, hogy pozsgay a lenin intézetben végzett történelem-marxizmus-leninizmus szakon (foxi-maxi). ha hitt benne, ha nem, karrierista volt, ami determinálta a későbbi pályafutását is.
@jaegtoer:

Most éppen olyan munkát csinálok, ami megengedi, hogy mazochista legyek. Órák óta Tölgyessyt hallgatok.

Kellett hozzá pálinka:))
@Orica Középföldi:

én meg az előbbin háborgok:) micsoda szagértők vannak?!

Tölgyessy meg egy másik mamalom. (imamalmot akartam írni, de a 'sikeredett' mégiscsak kifejezőbb. úgy hagyom.
@jaegtoer: eszt kurvára nem értem, me a szar meg csak egyre dagad?
süti beállítások módosítása