Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/29/napelemgyar-csorna-fizetes-dolgozok-leallas "2021 nyarán, amikor felp... (2024.03.29. 14:20) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.03.19. 13:10 Fabius

Hírhamisító Dani és László Petra szerelemgyereke oknyomoz

Orbán NEM GECI! - tolta az arcunkba épp egy éve, most megünnepelte a kijelentést egy pappdani díjas riporttal a vajnakettőn. Villámkarrier a Kunfalvi Nóráé, ennyi idő alatt még senki nem tudott olyan 'oknyomozó sztárriporterré' válni, aki mintha László Petra és Hírhamisító Pappdani szerelemgyereke lenne. Őszintén gratulálok, nem lehetett könnyű a Hír  TV - Napi Gazdaság - Magyar Idők - 888.hu - vajnakettő körforgásban bizonyítani, rád tényleg lehet számítani, te bármire hajlandó vagy, de hálisten' most sikerült.

Milyen szerencse, hogy Juhásznak volt annyi esze, rögzítse az egész produkciót elejétől a végéig, meg elég dühe, hogy közzé is tegye:

Oktató videó!A TV2 híradójának felvétele vágatlanul. Eredetileg, mint láthatod, élő adás lett volna, de a technika ezt megakadályozta, és nem került fel akkor. A FB valahogy mégis kitette ma reggelre (amit magam sem értek, hogyan). És ha már itt van, nézd meg, hogy milyen válaszokat adtam a TV2 riporterének, amiből lett a tegnapi híradó.Oszd meg, hogy mindenki lássa miből vágtak ki mit.(Az alábbit még tegnap írtam hozzá, amikor úgy volt, hogy élő adásként fut - ezt már olvastad végül más posztnál.)---Felhívtam a figyelmet arra, hogy Orbán egy 13 hektáros területen él 5 kastélyban. Tegnap még az is kiderült, hogy a birtokot övező földeket is mind megvették Mészáros Lőrinc neváre, aki Orbán strómanja. Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeztem ellene.Erre mi a TV2 reakciója? Nem, nem azt kezdik el kutatni, hogy Orbánnak honnan van ennyi pénze, hanem azt, hogy nekem miért nincs.Mondjuk jogos, engem is idegesít. Ha téged is zavar, hogy nincs pénzem, ide utalhatsz. Juhász PéterOTP 11773133-00411716Ma reggel Irént vittem iskolába. Ahogy kilépek a kapun, azt látom, hogy egy óriási kamerával áll egy ember az utcán és leskelődik az ablakunkba. Akkor még nem tudtam mire vélni a dolgot, de most bejelentkezett a TV2, hogy jönnének megkérdezni az ingatlanjaimról - jelntsen ez bármit is. Tehát az van hogy az állami pénzből megvásárolt, majd állami reklám milliárdokból fenntartott TV2 nem Orbán vagyonosdását nyomozza, hanem engem próbál lejáratni. Kíváncsian várom, mi kerül a híradóba abból, amit elmondtam.Viszont be kell valljam, igazuk van. A helyzet az, hogy ma, március 17-én még mindig nem tudtam kifizetni az albérletünk esedékes díját. Épp tegnap este írtam a főbérlőnknek, hogy a türelmét kérem. Nagyon rendes és türelmes velem. Azt már el sem merem mondani, hogy a telefonszámlámmal is így állok, lehet, hogy már ma egyirányúsítják.Szóval az van, hogy lebuktam. Nincs pénzem. Nem szégyellem. Vagyunk így egy páran ebben az országban. És ezt most bemutatja a TV2 is. A nézők segítségét fogom kérni, mert szerintem is méltatlan, hogy a korrupció felszámolásában legaktívabb párt egyik vezetője nem él meg a fizetéséből.Remélem segítenek majd.Ha neked is van lehetőséged, hogy segíts, azt is elfogadom. Az is öröm számomra, ha megosztod ezt, hátha más tud, és akar segíteni.Köszönöm.Ide utalhatsz, ha támogatnál:Juhász PéterOTP 11773133-00411716---Orbán 5 kastélyban él:https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/photos/pb.478686885537133.-2207520000.1458156687./1029665767105906/?type=3&theaterÉs a körülette fekvő területeket is felvásárolta már a strómanja:http://atlatszo.hu/2016/03/16/meszarosek-terjeszkednek-a-hatvanpusztai-orban-birtok-korul-plusz-felezer-hektar-a-felcsuti-gombocnek/Ha te is szeretné ilyen jól élni, politizálj becsületesen! Csatlakozz hozzánk!http://egyuttpart.hu/csatlakozz/#nincshatalmukfelettem#nincshatalmukfeletted#Együtt #átlátszó#KorrupcióKormánya#fideszmaffia#korrupció

Közzétette: Juhász Péter – 2016. március 17.

Még nagyobb sztár lettél tőle és már mindenkinek világos, te leszel az egyik húzónév a közpénzjelleg mentesített adóforintokból nyújtott kölcsönből vett vajnakettőn. Legalábbis addig, amíg előnynek számít ha Orbán seggének árnyéka vetül valaki arcára.

317 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr658498482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@gazoló:

Alighanem ezt hívják öntökönszúrásnak :))
@parti_giano:
Ez qrva jó! :)

munchausenparokaja.tumblr.com/post/141381551786/ka-steve-van-folytat%C3%A1s-is-ha-valakinek

"Na, és erre jelent meg a tv2 gerincmodellje, hogy egy harmadik napi programot is összeállíthasson Juhászról, mert nincs ennél fontosabb ma Magyarországon. Respect Torsának, hogy mindösszes konfliktusuk ellenére a helyén kezelte a dolgot.

(Egyébként elég kemény, hogy az állampárti médiabirodalom mennyire ellehetetlenít minden érdemi diskurzust. Ugyanis teljesen releváns dolog lenne, hogy Juhász múltjában van-e itt egy 1 egységnyi bibi, különböző szereplők el tudnák mondani a véleményüket, a nép meg informált lenne. Viszont abban a pillanatban, amint ez megtörténik, megjelenik az agitprop kommandó, hogy egy véleményes apróságból 100 egységnyi korrupciót faragjon azonnal, amit aztán az országos médiában Juhász élete végéig kalapácsként használhat. És valszeg félhatékonysággal, de pontosan ez fog történni annak ellenére is, hogy Torsa elküldte őket a francba, simán jönnek majd a “még egykori szervezőtársai szerint is átlathatatlanok a millás Juhász Péter pénzügyei” jellegű riportok.)"

Sok pici janicsár egyből, hogy nekiáll rinyálni, merthogy "személyiségi jogai"... ostoba pártcsicska közben csak.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Én se olvastam végig. Hülye voltam, még szóltam is, nem értett belőle, repült a banya. Ez élvezi, tudom én...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!, @őrnagy50:

Én a comment.com-on olvastam egy tegnapi csörtét, taga és még néhány elszánt bozótharcos próbált észt tölteni egy hithű fidesznyikbe. Hosszasan próbálkoztak, nem jöttek rá, hogy teljesen esélytelenek. Az ottani "ellenfél" nagyjából olyan volt, mint Imolka, csak nem gyöknyelvezett és nem idézte a magyarság őstörténetét, ellenben pont ugyanúgy terelt és hárított.
Erre a pengeváltásra céloztam az előbb.

Taga vagy kiszeretett Imolkából, vagy már kevés neki... :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
"vagy már kevés neki...:"
Ja-ja harcos hétvégéje volt!!!:)))
@Gábris szomszéd: olvasd el, amit a horgász írt a gravitáltnak... és ne taknyold el, ha válaszolsz... nem kötelező az...
@parti_giano: na ja! ide se meri tolni képit...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bakker, azé' nem találom, amire taga20 hazott
@nincs_itt:
Kisöpörtem a hulladékot. Jöttem, ment a ciriburi, szóltam, nem értett belőle. Legközelebb én már nem szólok, bazz ez olyan mint az óvoda...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"bazz ez olyan mint az óvoda... "

Adományozunk neked is valamilyen keresztet.))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Taga vagy kiszeretett Imolkából, vagy már kevés neki... :) "

Megnőttek az igényei?
@Eszter jött:
Mindenkinek meg van a maga kelesztje.
Blian mellett...
@Eszter jött:
taga kis papírkutya, max a hajtogatásnál vastagszik meg.

Inkább nézd meg, milyen "frappánsan" terel a tolvaj, hirtelen eszébe jutott valami:

propeller.hu/itthon/3202166-fidesz-azok-vadaskodnak-akik-legnagyobb-korrupcios-botranyban-erintettek
Felmondott a Juhász Péterre ráuszított Tények-riporter

Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon kért interjút egy egykori Milla-aktivistától, akit Juhász Péter vélt vagy valós piszkos ügyei miatt kérdezte volna. Torsa Mátyás ezt nem nagyon kultiválta, és a Facebookon tette nevetségessé az amúgy valóban elég naivan interjút kérő riportert (magán Facebook-fiókból, magántelefonszám megadásával, majd a közzététel után személyiségi jogokra való hivatkozással felháborodva), aki ma reggel felmondott a TV2-nél.

comment.blog.hu/2016/03/21/felmondott_a_juhasz_peterre_frissen_rauszitott_riporter_a_tenyeknel?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2016_03_21&utm_campaign=index
@hacsaturján:
Nagyívű írás!
Gondolhatod, a Corvinus a fél életem...
@hacsaturján:

Mester, maga korbácsolja a kedélyeket? Délidőben? Ebédek idején? Amikor enni sincs idő?
Mégis mit vár egy egy számjegyű IQ-jú országban? Egy olyan országban, ahol túlteng a mínusz tartomány?
@jaegtoer:

Látom a vincenten se hiszik igazán, hogy konzi vagy. Mondjuk abból a hsz-ből nem is tűnsz annak:)
@Orica Középföldi: kiszakadt a konzi fiók alja, és beleömlött a liberálisba. asztalost neki.
@parti_giano:

Úgy, úgy, na de milyet? Marhára nem mindegy, hogy foltoz, bővít, helyreállít, lezár vagy újat csinál:)))
@Orica Középföldi:

Mert ki van fordulva sarkaiból a világ, Atlas fejre állt, becsületesnek hazudja magát a tolvaj, és liberálisnak magát a tétova tesze-tosza.
@Orica Középföldi: talán, ha toporzékolna egy kicsit, hogy ő biz' konzi, de ehhez atlasnak fejre kéne állnia.
@parti_giano:

Az esze tokja, az, az szakadt ki.
A keresett papírom is meg lett. Ott találtam meg végül, ahol lennie kellett. (csak meg lettem tévesztve). Nálam rend van. Ugyan a fejemben érzek néha némi huzatot, de a szellőztetés sosem árt.
@parti_giano:

Maga csak hagyja a mosott ruhát másra. nincs ordítozás, se toporzékolás.
Inkább induljon egy közelebbről meg nem nevezett arborétumba. Vasúton. Léghajóval ne is próbálkozzon.
@Orica Középföldi:

Ezen nem is kell töprengeni. Szagértője vagyok ennek a szaknak. Már szagról is megismerszik a fiók.
@jaegtoer: nédanéda, illés is egyre jobban belelendül a sárga rózsába.

m.hvg.hu/gazdasag/20160324_Illes_Zoltan_Paks_II_sosem_indul_be

atlas nem is fejen áll, hanem a földet eldobva, valami hetérával enyeleg.
@Orica Középföldi:

"_Látom a vincenten se hiszik igazán, hogy konzi vagy._"

Ehhez annyit fűznék, hogy különösebben nem meglepő, hiszen csupa hitetlen tolong ott nagy garral.
Miközben a bloggazda arról írt posztot, hogy hátrébb lépne egyet, ugyanezt (márminthogy egy konzi is képes lenne erre) esetemben ismeretlen univerzumként szemlélik. Hát csoda, hogy itt tartunk!?
@parti_giano:

...hát megesik, hogy az istenek cédákkal henteregnek. Aztán erkölcsi törvényeket hirdetnek. Esendők az istenek, cédák az emberek.
@jaegtoer:

nyolcezer, bizony, vasúton ment
alcsútra velszi bárd...
@parti_giano:

Nem vagyok lusta, csak most értem gépközelbe. Nagyon jóóó:))
@parti_giano:

". kocsis a stílua ennek a máténa."

Egy parádés kikérné magának:)
@parti_giano:

OFF

Mielőtt elfelejtem. Nagyon jó beszélgetés van a 168-ban, de még nincs a hálón. Szénási Sándor: Az úri középosztály vétke. Görgey Gáborral beszélget az új könyve - A kivégzés éjszakája - apropóján.
A tegnap megjelent második részben már a mai helyzettel foglalkoznak, de ki-, visszatér Görgey-Kossuth kapcsolatára, József főhercegre, saját miniszterségére is.

Nagyon érdekes:))

Egy mondat az interjúból: Annak a bunkósított reneszánsznak, amivel most Orbánék foglalkoznak, még felszínesen sincs semmi köze az úri középosztály világához.

ON
én, kérem, ebbül az egészbül nem értek szart se, svalbárdon másféle szelek fújnak.
hu.wikipedia.org/wiki/Felhatalmaz%C3%A1si_t%C3%B6rv%C3%A9ny

minap mán bepróbálkosztam vele, az úri közönség baszott rá, így asztán lehet nyalni a sót, éjjen, éjjen német szilárd, persze azér jegesmedvét csak a megfelelő körülmények fennállása szerint baszhat.
@hacsaturján:

Mégis, milyen reakciót vársz erre? Amit gondolok nem írhatom le, mert nagyon csúnyákat gondolok.

Asszem Charles és Mary Lamb meséit kell olvasnom lelki egyensúlyom visszaállítása érdekében.

(Ha @parti_giano: megpróbál betenni egy Coelhot, Oraveczet, Barsit, ravasz átkot küldök a görényeire:)))
@Orica Középföldi:

igasság szerint semmiféle reakcijót nem vártam, mer reakcijó esetiben azonnal fölfordult vóna a világrend és lehetne reszketni a piréz tenoristáktul.
@Orica Középföldi: én nem teszek be, a másik poszton azonban olvashatsz ilyent, ha nagypénteki malíciát szomjazza lelked.
@hacsaturján: a réneknél is bepróbálkozott, benne van a svalbárdi legendárium apróbetűs részében.
@parti_giano:

sőt, még mindig próbálkozok, még mindig jobb, mint hagyni a hétszünyü kaponyányi monyókot, hogy a hasunkrul egye a forró kását.
@hacsaturján: azt egyszerűen elintézem, mondom neki, monyón le, oszt ő lemony.
@parti_giano:

én is eccerűen intézem el a rént és nem veszem el feleségül.
@parti_giano:

ez az állítás így, a maga valójában nem fedi a teljes igazságot. mondjuk inkább úgy, hogy ma reggel német szilárdot hallgattam.
@parti_giano:

nem, most böfögök a jóféle, fokhagymás abált fókaszalonnától.
@hacsaturján: halmozza az élvezeteket. reggel zsírdisznó, ebéd fókaszalonna... aztán még próbálkozik is.
@parti_giano:

és azt a viccet ismeri, hogy két migráncs megy a sivatagban? az eggyik a németszilárd, a másik a bakondi.
@parti_giano:

a németszilárd egy trabant ajtót visz a hóna alatt.
minek neked az a trabant ajtó? - kérdi a bakondi. csak azért, - válaszolja a németszilárd -, hogy amikor nagyon melegem lesz, hát csak letekerem az ablakot és máris hűteni fog a menetszél.

piréz változat szerint a bakondi hóna alatt van egy zsiguli ajtó. a válasz pedig: ha netán megtámadna egy oroszlán, csak eldobom és így gyorsabban tudok futni.
@hacsaturján: maga nagyszerű viccmesélő. próbálkozott már nagyközönség előtt is?
@parti_giano:

nem. nagyközönség előtt csak a rénekkel próbálkozom.
@parti_giano:

most mit izél? eccer akarok magának örömet szerezni nagypéntek alkalmábul és mégcsak nem is hátulról közelítek.
@hacsaturján: furcsa fogalmai vannak az örömszerzésről. kumisz nélkül közelíteni?
@hacsaturján:

"_ez az állítás így, a maga valójában nem fedi a teljes igazságot. mondjuk inkább úgy, hogy ma reggel német szilárdot hallgattam._"

Perverz egy időtöltés volt.
A jegesmedvék nem háborogtak?
@jaegtoer:

nem dughatok állandóan rénszarvasokat, elvégre foci is van a világon. a maciknak ehhöz semmi közük, ők migráncsra vadásznak.
@hacsaturján:

Tisztelt Mester, kell magának mindent tudni?! Még hogy felhatalmazási törvény?! Húzza meg magát, mert rossz vége lesz.
@hacsaturján:

Ne akarjon megtéveszteni, Mester. Maga még csak nem is incselkedik a rénekkel. Azt persze nem vonnám kétségbe, ha olyat írna, hogy a rének hajkurásszák magát, s maga nagyokat szökellve menti az irháját.
@jaegtoer:

mivel ma úgyis rezsiszilárd napot tartok respektálom óvó figyelmét, mindazonáltal nem igazán tartom nagy ötletnek a harmadik birodalom módszereinek koppintását jól ismert okokból kifolyólag.
@jaegtoer:

nagyokat szökellni én már nem tudok, azaz legyen, aminek lennie kell. tótum fátum.
@parti_giano:

ha most előjön nekem a havasi nyulakkal, akkor súlyos svalbárdi átkokkal fogom súlytani, mint például: álmoggyék kegyed a németszilárddal!
@hacsaturján:

Nem tudna nagyokat szökellni? Pedig én el tudtam képzelni.
@jaegtoer: hja, valaki azt is el tudta magáról képzelni, hogy konzervatív. csalóka ez a képzelet. sokszor toporgásra kényszerít, aztán hirtelen huss, szökellhet a delikvens.
@parti_giano:

Maga a poszthoz szösszenjen egy szökellő szösszenetet.
@jaegtoer: arra csak egy általános axiómát állíthatnék fel, mondván, hogy nem minden juhász rénpásztor.
@parti_giano:

Hiába célozgat. Én acélos állhatatossággal tudom, amit tudok. Ezért aztán a szökellés nálam másik fiókot nyit.
@parti_giano:

eccer mán én is fölállítottam egy axiómát, csak leszarták a legyek.
@parti_giano:

Ezt nehéz lenne cáfolni, s bár korántsem kínos egyetérteni, mégis azt szegezem ezzel szembe, hogy a pásztor nem juhász, ellenben egyiknek sincs köze a rénekhez, mindazonáltal eb ura fakó! de legfeljebb bükk.
@hacsaturján:

Azt hinné az ember, hogy Svalbárdon nem bírják a legyek a hideget. A fagyot meg igen?
@hacsaturján: @parti_giano: @jaegtoer:

Nagyon hülyék és nagyon szórakoztatóak vagytok, így visszaolvasva:))
@Orica Középföldi:

hahaha

nem érvényes! nincs ott, hogy mikor kell megjelenni a bocsánatkérésnek :)
@guma:

Kizárt, hogy ezt megjelentetik, tehát per lesz:))))
@jaegtoer:

Kíváncsi vagyok a véleményedre TGM Pozsgay-nekrológjáról, ha majd lesz időd.

Nekem nagyon rossz véleményem volt róla, nem hiszem (néhány találkozás utáni személyes benyomás), hogy bármiben hitt.
@Orica Középföldi:

Halottakról vagy jót, vagy jót vagy jobbat vagy semmit.
Csakhogy ő nem egyszerűen egy halott. A rendszerváltás kétlábon járó jelképe, amíg élt a megtestesült élő hazugság, a sosem volt mítosz, a joviális gonosz. A magyar rendszerváltó neve Gorbacsov. Ez elég beszédes.

TGM meg egy hülye:) [nem mindig, csak ha legyűri benne a tényeket a nosztalgia (pl. említi, hogy 1988-ban már megalakult a fidesz (ami már tudjuk micsoda´), az MDF (ami maga volt a fekete lyuk), TGM elfelejtette, hogy 1988. októberében Szentendrén világgá kürtölve (OS, MTI, BBC, Deutschlandfunk, FAZ) 'újrakezdte' működését a Független Kisgazda Földmunkás és Polgári Párt, amit a mentor Berecz János nem tudott kordában tartani, vagy nagyon is, míg az MDF-et Pozsgay igen, és nem Antall csinált belőle elvtársmentő ellenzéket, hanem Pozsgay, az SZDSZ (Szabad Kezdeményezések Hálózata, még előtte Dialógus) meg hánykolódott Fejti György patronálása 'alatt'88-89-ben, de annyiban megegyeztek, hogy holló a hollónak...]
A rendszerváltás már 1980-ban élesben elkezdődött, csak akkor még nem tudtunk róla, aztán 1986-ban volt egy példátlan méretű és mélységű reprezentatív mintával végzett közvélemény-kutatás, aztán felfuttatták az egyesületeket... hogy legyen kellő számú balek. Az addig összeharácsolt vagyonokat legalizálni kellett, aztán 1988-1990 táján megjött az étvágy és kidolgozódott a módszer.... monyóhéjban:)
Gazsi bácsi, Gazsi bácsi, ezt nem látni és láttatni?!
A régi hungarocamionos sofőrök véleményét szívesen meghallgatnám élő egyenes adásban a tulajdonosi szerkezetváltásról, mint halottbúcsúztatót.
@jaegtoer:

Köszi. Cca erre számítottam.Most nincs időm érdemben reagálni, de majd...

TGM elefántcsonttornyai meg szórakoztatóak:))
@jaegtoer: azt is szépen kihagyta, hogy pozsgay a lenin intézetben végzett történelem-marxizmus-leninizmus szakon (foxi-maxi). ha hitt benne, ha nem, karrierista volt, ami determinálta a későbbi pályafutását is.
@jaegtoer:

Most éppen olyan munkát csinálok, ami megengedi, hogy mazochista legyek. Órák óta Tölgyessyt hallgatok.

Kellett hozzá pálinka:))
@Orica Középföldi:

én meg az előbbin háborgok:) micsoda szagértők vannak?!

Tölgyessy meg egy másik mamalom. (imamalmot akartam írni, de a 'sikeredett' mégiscsak kifejezőbb. úgy hagyom.
@jaegtoer: eszt kurvára nem értem, me a szar meg csak egyre dagad?
süti beállítások módosítása