Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/29/cseh-katalin-komment-nyiregyhaza-szulesz-foorvos/ "A vizsgálat lezárultá... (2024.04.29. 15:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.03.01. 09:45 Fabius

MNB: amit ellopunk az már nem közpénz

A Fidesznek régóta becsípődése, hogy nem hagyják őket nyugodtan lopni. Előbb a közadatigénylést nehezítették, majd a Posta üggyel elindult egy új folyamat: egyesével titkosítják az állami pénzzel sáfárkodó szervezetek viselt dolgait, most éppen Kusza Szem látnok és jegybankár urunk 200 milliárdos dőzsölését igyekeznek eltakarni a kíváncsi szemek elől. Természetesen a képviselőknek fogalma nincs miről van szó, mi az amiről szavazni fognak, és szabad szemmel jót láthatóan le is szarják az egészet. 

De a legszebb a mutyi indoklása: 

„Alapítvány létesítése esetén tehát a vagyon olyan mértékű elkülönülésére kerül sor, amely alapján az is megállapítható, hogy az alapító által juttatott vagyon elveszíti közvagyon jellegét. Annak ellenére tehát, hogy az alapító korábban közvagyonként gazdálkodott az alapítvány javára juttatott vagyonnal, ez a vagyontömeg — kikerülve az alapító vagyonából és annak felügyelete alól — egy újonnan létrejövő jogi személy tulajdonába kerül, ezáltal pedig köztulajdon jellegét is elveszíti.”

Ha esetleg a bikkfanyelven előadott hadova nem világos lefordítom: amit ellopunk az már nem közpénz. 

Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi Hivatal vezetője sem állta ezt meg szó nélkül, pedig az ő torkán eddig sokminden nem akadt meg azok közül, amiket eddig le kellett nyelnie:

"sérti az Alaptörvényt, ellentmond az alkotmánybírósági, bírósági és hatósági gyakorlatnak, súlyos alkotmányossági aggályokat vet fel, sérti az igazságszolgáltatás függetlenségének követelményét."

- mondja, és csak találgatni tudjuk mikor kezdi ezek után a személye szúrni a nemzeti tolvajokrácia becses szemét. Mert ők azért szeretik, ha a lakájok tudják meddig mehetnek el

443 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr698431410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a sajtó tele van OLYAN hírekkel, hogyaszongya:

elítélték a volminiszterelnököt....letartóztatták az xy.minisztert.... a tiszta kezek mozgalom vád alá helyezte ezt~azt a FŐHAjjakendet..

TEHÁT csak arra KELL FIGYELNI:AKI BŰNÖS AZ NE TUDJON ELMENEKÜLNI!!!

AZT, hogy KI A BŰNÖS azt meg az a bíróság fogja megmondani AHOVÁ AZ ÜGY KERÜL !!!!!!
"Marczinkó Zoltán, a vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár elmondta, hogy tavaly 3 milliárd forint állami támogatás jutott 14 cégnek, ebből 9 milliárd forint beruházás valósult meg országszerte, és mintegy 500 munkahelyet teremtettek."

Hű de jó, 3 milliárdért lett 500 munkahely, és hol van ez az ígért egy millióhoz? Mellesleg miből adta ezt a kormány? Vagy esetleg az adózók adták, csak nem tudnak róla, hogy ez bezony keményen közpénz volt mielőtt magánosították 500 munkahelyért?

privatbankar.hu/vallalat/ha-unios-penz-nincs-majd-ad-az-allam-290943
nagyon drukkolok, hogy elfoggyon már az ellopható akármik köre... és becsődöljenek vagy lelépjenek a lopott holmival lelépve a balfenéken
azután a fidxkft hívei meg néznek, hogy hol van a vezérürü?
brühüyyy
kkk
Sokat mondó grafikon. Mintha kezdene a választó ráébredni, hogy már kétszer is csúnyán átverték közpénzügyileg.

http://vs.hu/kozelet/osszes/ket-grafikon-amelyet-latva-igazan-aggodhat-a-fidesz-0301?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s7
Jaj, már régen megmondták, hogy a pénznek nincs szaga.
Pláne meg jellege nincs, birtokviszonyt alkot az üvegzsebbel, a lyukas zsebbel, a személyes névmásokkal.
Példa: Enyém, de még zsebem sincs, nemhogy pénzem. Tied lyukas zsebű, csak elhagyod mindig. Mienk, dehát hol van? Övék, azt meg pláne nem tudjuk, hol van.
Így ment ez mindig mindenhol, sajnos.
Habony Árpád bedarálja a TV2-t

Folyamatosak a kirúgások, miközben a tanácsadó emberei kerülnek helyzetbe. A hírműsorban már lement az első propagandaanyag is.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F03%2F01%2Fhabony-arpad-bedaralja-a-tv2-t

---

Habony Árpád leghűségesebb bajtársa bejelentkezett a londoni nagyköveti pozícióra

Szalay-Bobrovniczky Kristóf a Századvég alelnöke. De nem ez a legnagyobb jellemhibája.

444.hu/2016/03/01/habony-arpad-leghusegesebb-bajtarsa-bejelentkezett-a-londoni-nagykoveti-poziciora

---

A Fidesz egy mondatban összefoglalta a rendszer lényegét: A lopás új neve az, hogy "elveszik a közvagyon jellege"

Az MNB adatait titkosító törvényjavaslat nemcsak százmilliárdokról szól, de forradalmasítja azt is, ahogy a korrupcióról beszélünk. Ez ugyanis természeti szükségszerűség a Fidesz szerint.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F03%2F01%2Fa-fidesz-egy-mondatban-osszefoglalta-a-rendszer-lenyeget-a-lopas-uj-neve-az-hogy-elveszik-a-kozvagyon-jellege
De legalább 1%-kal csökkent az SZJA!

Kinek a morzsa, kinek a vekni, kinek az egész pékség...
"Gyalázatos, vérciki" – áll a bál a Fideszben a népszavazási botrány miatt

Forrong a Fidesz-frakció a múlt keddi népszavazási botrány miatt. Volt, aki névvel is vállalta megdöbbenését, Kövér Lászlóról és Gulyás Gergelyről pedig tudni lehet, hogy vizsgálatot sürget az ügyben. Többen az USA-ból hazatérő Kubatovtól várják a kopaszbotrány tisztázását, abban reménykedve, hogy valakik túl lelkesen és önjáróan próbáltak kedvében járni a pártvezetésnek. Abban nagyjából egyetértenek a fideszesek, hogy nem valószínű érdemi vizsgálat, és ha lesz is, abba sem az igazi felelős fog belebukni.

hvg.hu/itthon/20160301_fidesz_frakcio_nevszavazasi_botrany_erdosine_belso_elegedetlenseg_kubatov
@skribler200: ööööö

06:30
Megszólalnak a bírók: jobb elugrani a kényes ügy elől
Megszólalnak a bírók: jobb elugrani a kényes ügy elől

A vörösiszapper után a "megúszós ítélet" láttán bűnbakért kiáltott a Fidesz, mire a bírói kar a függetlenségére hivatkozva nem győzte kikérni magának a kritikát. De valóban él a bírói függetlenség? A hvg.hu-nak a kibeszélésről letiltott bírók mondták el, hogy régen nem függetlenek, mert mindent áthat a karrierféltés és a megfelelési kényszer.

hvg.hu/itthon/20160301_birosag_biro_biroi_fuggetlenseg_tiltakozas_kenyes_ugyek_talarbecsulet_
@Rodeo36: nem nagyon akar elfogyni, a narancsmaffia karjai mindenhova elérnek:

Perceken belül bedurrantják Orbánék az állami turisztikai ügynökséget

"Rugalmas" ügynökségbe szervezi a kormány a turisztikai szolgáltatások államot érintő feladatait, erről a kormány már a jövő héten döntést hozhat - jelentette be Rogán Antal kedden. Hangsúlyozta, nincs szó államosításról, hiszen csak az állam feladatait központosítják. Az ügynökség Seszták Miklós minisztériuma alá tartozik majd.

hvg.hu/gazdasag/20160301_Perceken_belul_bedurrantjak_Orbanek_az_allami_turisztikai_ugynokseget

---

Mészáros Lőrinc és felesége február elején szerezte meg a több ezer hektáron gazdálkodó egykori Herceghalmi Kísérleti Gazdaságban tulajdonos Talentis Zrt.-t.

atlatszo.hu/2016/02/25/meszaros-lorince-lett-a-herceghalmi-kiserleti-gazdasag-a-nepszavazasbalhe-szivcsakrajaban/
a narancsmaffia napindítása, én már besokalltam tőle, pedig hol van még a nap vége...

Különleges átalakuláson megy át a közvagyon az MNB-alapítványoknál
2016-03-01

Írta mutyimondo

Ezekről ne maradj le! Bezzeg a közérdekű adatokért több százezret kér a Szépművészeti (Átlátszó) Újabb törvénnyel legalizálná a mutyizást a Fidesz (Index, Index) Kivételeztek Csányi Sándor földjeivel (Index) Ha van 3 perced: Bezzeg a közérdekű adatokért több százezret … Folytatás

mutyimondo.atlatszo.hu/2016/03/01/kulonleges-atalakulason-megy-at-a-kozvagyon-az-mnb-alapitvanyoknal/
Épp most tárgyalják az "amit ellopunk az már nem közpénz" című törvényjavaslatot. Érdemes belehallgatni a vitába.

www.parlament.hu/kozvetites
Mivel fideszes szavazóból mostanra szinte már csak agyhalott vagy korrupt maradt, ezt is simán be fogják venni. Felesleges 2018-ra várni. Itt demokratikus változás már nem lesz.
ezt még a miheztartás végett, csak hogy senkinek ne legyen illúziója:

Tizenkilenc képviselő vitázik az év eddigi legpofátlanabb törvényjavaslatáról

Hétfőn nyújtották be, kedd délután már meg is szavazhatják azt a törvénymódosítást, ami eltüntetné a szemek elől a jegybank alapítványainak 250 milliárdját.

444.hu/2016/03/01/tizenkilenc-kepviselo-vitazik-az-ev-eddigi-legpofatlanabb-torvenyjavaslatarol
Fantomtornatermekkel szórták tele Nógrádot

Még az idén megkezdődnek a beruházások, ígérte a fideszes képviselő a 2014-es országgyűlési választás kampányában. Aztán tudják, mi történt?

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F03%2F01%2Fnograd_tornaterem_uszoda_balla_mihaly%2F
Megvan, hogy lehet gyors munkára kényszeríteni a magyar ügyészséget és bíróságot

Elég mellen lökni egy rendőrt, és két nap alatt nemcsak vádat emelnek ellened, de el is ítélnek.

444.hu/2016/03/01/megvan-hogy-lehet-gyors-munkara-kenyszeriteni-a-magyar-ugyeszseget-es-birosagot
Olyan jó lenne látni egy olyan tökös ügyészséget, mint a lenézett Romániában, ahol már szinte a teljes Ponta kormány sitten van, és Basescu sem alhat nyugodta.
Tudom, hogy ez csak egy szép álom Polt Péter legfőbb ügyészsége mellett, de akkor is.
Lassan már a legsötétebb fekete afrikai és közép amerikai diktatúrák is előrébb lesznek a korrupció terén, mint Magyarország. Ez nem ciki a Felcsúti Fodballbárónak és sleppjének?
@Rodeo36:

"nagyon drukkolok, hogy elfoggyon már az ellopható akármik köre... és becsődöljenek vagy lelépjenek a lopott holmival lelépve a balfenéken"

'Neeem Rodikám,az nem úgy járja!

'Kádertől,''folttól,MVB elnököstől,'kotmánybíróságostól a vezérürüig stb. tömlöcbe velük a gecibe !!

..és ez lenne a petting,mert sokkal többet érdemelnek!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Gondolom a módisítás jó lenne arra is, hogy a roma szövetkezet féle buliban eltünt közpénz is magánná varázsolódjon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Régen, abban a kommunistalustalibsibolsi világban, ahol bajusztkirály is felnőtt, elég volt a rendőr sapkáját leütni a fejéről ( az olyan tányér alakú volt, kisebb szélltől is könnyen lebillent ), és rögtön rendőr elleni erőszakért börtönbe találta magát a sapkaütögető. Később rájöttek, hogy ami túlzás, az túlzás. Most a rák megindult előrehátra.
@látjátok feleim szümtükkel: én még emlékszem erre, nem kicsit volt tele a gatyám, amikor friss jogsisként közúti ellenőrzésre megállított a rend éber őre a falumban a 90-es évek elején :D
@The Ghost Wolf:

Olvass utána, hogy az egész román korrupcióellenes harc csak egy Soros-IMF-EU-USA koncepciós ügy a végtelenül tisztességes nemzeti román kormányok ellen... Ne legyen kétség, nálunk is az lenne, és az összes két lábon járó aranyhal ott békemenetelne fel s alá értük.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Remélem a szocik, vagy a jobbik segítenek összegyűjteni Erdősinének a szükséges aláírásokat, oszt majd lássuk a medvét.:D
@látjátok feleim szümtükkel: röviden a lényeg:
/pontosabban cserélni kellene az "állam" szót "narancsmaffiára"/

2015 motorja az állam volt Magyarországon

www.origo.hu/gazdasag/20160229-2015-iv-negyedeveben-nottek-a-beruhazasok.html
Kapkod a fidesz, mert már érzik, hogy a sok 2/3-os törvény semmire nem jó, nincs 2/3-ad, és nem is fogja őket megvédeni, ha elszámolásra kerül a sor. Ezt a titkosítást ugyan is csak felessel kell megszavazni, annak meg, hogy megszüntessék, bőven lesz megszavazója 2018 után, mint ahogy a salgótarjáni előrejelzés mutatja. Szerintem a zabszem egyre nehezebben fog beférni.:D
250 milliárd alapítványokra, akik ezek után arra költik a pénzt, amire akarják. példál unorthodox közgazdászképzésre (jól belerúgnak a felsőoktatásba a szent célért, kijátszák az akkreditációs bizottságot), közben nem győzik valahonnét összekaparni a klik 17 milliárdját. a vitában bánki azzal érvelt, hogy van kuratóriuma rzeknek az alapítványoknak, akik felügyelik a működést. miért nem bízzuk ezt rájuk. vajon miért nem bízom bennük?
@látjátok feleim szümtükkel:
"Ezt a titkosítást ugyan is csak felessel kell megszavazni,"

nyugodj meg, a képviselők többsége két-három felessel szavazza meg, vagy egy nagyfröccsel.
@parti_giano: talán azért, mert az emenbé felügyelő biz elnöke egy sikeres elszámoltatási népbiztos, volt katonai szügyész, és egekig magasztalt kerületi arany vécé építtető, s lám mennyire rajta tartja a szemét a kuszáékon is ;)
@The Ghost Wolf: rég tudjuk! ezeknek már semmi sem ciki.
@Secnir: végre rubovszkynak nem kell szóbeszédekre figyelnie, mert a törvény a valóság. amit te korrupciónak nevezel, az maga a fidesz legfőbb politikája. kösz lánczi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az alapítványok kuratóriumainak tagsága sem piskóta. egymás heréit masszírozzák az mnb vezetőségével.
ennyi

ma 12:59

A Fidesz és a KDNP ma elintézte, hogy ne tudhassuk meg, mit művel a pénzünkkel a Magyar Posta és az MNB

Mindkét törvényt az összes szavazat kétharmadával verték át a kormánypártok.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F03%2F01%2Fa-fidesz-es-a-kdnp-ma-elintezte-hogy-ne-tudhassuk-meg-mit-muvel-a-penzunkkel-a-magyar-posta
Röviden:
T. Exkomcsi elvtársi képviselő csürhe lopott, lop, lopni fog. Amíg nem fütyül a talpuk alatt a szél...
Mennyit kellene adóznunk, hogy többet lophassanak? Szarházi "elit".
a főkolompos narancsmaffia fővezérei megint elsunnyogtak

"A Fideszből Orbán Viktor, Lázár János, Semjén Zsolt, Fazekas Sándor, Szijjártó Péter, Balog Zoltán, Hoppál Péter és Horváth László igazoltan volt távol."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: így megy ez narancskleptokráciában, és milyen csöndben van a műluvnya ebola
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): A fene bánná, ha Soros-IMF-EU-USA ügynökök szállítanák ezeket a korrupció ellenes ügyészségre, sőt a gyíkemberek is segítenének nekik. A békemenetelő aranyhalakkal elbánna az ország normális fele.
szerintem nincs már olyan fideszes, aki ezt megmagyarázza. itt már egyértelmű a dolog, egyfelé mutat: 2018-ban ippeghogy megbukni (40% elég), és kényelmesen hátradőlve lopják szét az országot.
@látjátok feleim szümtükkel: Majd jól elkenik ezt a kis nyomozást, mert Flórikának a haja szála sem görbülhet. Lásd az érettségijét. Arról sem derült ki semmi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A Fideszből Orbán Viktor, Lázár János, Fazekas Sándor, Szijjártó Péter, Balog Zoltán, Hoppál Péter és Horváth László, a KDNP-ből Semjén Zsolt, Szeszták Miklós és Simicskó István igazoltan volt távol."

Szokás szerint OV nem szavazott, gondolom a mosom kezeimet jlszó alapján. A kiszolgálók jelen voltak. Kivétel nélkül.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mindig ezt csinálják a főmocskok, azt hiszik, ha bíróság elé kerülnek, majd hivatkozhatnak arra, hogy ők nem szavaztak. Ezt csinálta már a Geci a paksi erőmű törvénnyel, és sok más rázós törvénynél is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az más kérdés, hogy normális demokráciában ilyenkor már több tízezres tömegek tüntetnének és szednék fel az utcakövet és mennének a hatalom képviselői ellen.
@The Ghost Wolf: hmmm, és még fokozzák:

Mielőtt még átnyomták volna az év eddigi legpofátlanabb törvényét, egy picit még rontottak is rajta

Nem csak az MNB cégei, hanem az MNB cégeinek a cégei is megtagadhatnak minden adatigénylést egy utolsó pillanatban beadott módosítás értelmében.

444.hu/2016/03/01/mielott-meg-atnyomtak-volna-az-ev-eddigi-legpofatlanabb-torvenyet-egy-picit-meg-rontottak-is-rajta
A szerény adottságú, mérsékelt érdeklődésű, de keményen dolgozó kisemberek tudatát az ilyen ügyek nem érintik meg.
Nálunk az átlagemberek nagyon ügyelnek arra, hogy csak a saját és mikrokörnyezetük problémáival foglalkozzanak.
Ha valakiben mégis derengeni kezdene, hogy egy-két dolog talán nincs egészen rendben, akkor is a megoldást mástól, vagy másoktól várja.
OFF

Ördogán bácsi megint lebukott? :)

"Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet által előállított benzint és dízelüzemanyagot árulnak bolgár benzinkutak - közölte a Trud nevű bolgár lap egy megbízható vámszolgálati forrásra hivatkozva. A szervezett bűnözés elleni és a nemzetbiztonsági szolgálatok munkatársai nagyszabású ellenőrző akciókat hajtanak végre Szófiában és 15 megyében. Több mint 50 kereskedelmi létesítmény keveredett gyanúba, írja az MTI. A lap szerint az ellenőrzéseket az Oroszországból és az Egyesült Államokból kapott műholdfelvételek váltották ki."

index.hu/kulfold/2016/03/01/iszlam_allam_benzin_bulgaria_torokorszag/

ON
akik megszavazták:

mindenekfelett.tumblr.com/post/140270294949/a-fidesz-%C3%A9s-a-kdnp-ma-elint%C3%A9zte-hogy-ne-tudhassuk

"annak ellenére tehát, hogy a szavazó korábban emberként tekintett saját fideszes képviselőire, ez a képviselőtömeg — kikerülve az szavazó ellenőrzéséből és annak felügyelete alól — egy újonnan létrejövő kormány tulajdonába kerül, ezáltal pedig emberi jellegét is elveszíti.”
Terepjárója kinek van? :)

Több olvasónkat levélben tájékoztatta a Magyar Honvédség, hogy gépjárművét igénybevételi céllal nyilvántartásba veszik és az autójával kapcsolatban rendszeres adatszolgáltatásra kötelezik. Nem speciális munkagépekről van szó: terepjárókat és mikrobuszokat listáznak. A levelekből kiderül, ha a honvédségnek szüksége van az autóra, akkor a tulajdonosnak nincs más lehetősége, mint átadni a slusszkulcsot és nézni, ahogy elhajtanak vele a bakák. Ilyen egyelőre nem történt, de ha levelet kap, mindenképp reagáljon: akár milliós büntetést is kaphat, ha elmulasztja.

index.hu/belfold/2016/03/01/rekviralas_honvedseg_szemelygepjarmu/
és Matolcsy György intett jobbra, és intett balra, és jobbra közvagyon volt, és balra közvagyon volt, de középen, ahol Matolcsy György állt, a közvagyon olyan mértékű elkülönülésére került sor, amely alapján az is megállapítható, hogy az alapító által juttatott vagyon elveszítette közvagyon jellegét.

fuss el véle.
Ali Baba és a 40 módosító
@parti_giano: Ezt a Tumblir posztot meg kell őrizni az utókornak, mert ez alapján lehet falhoz állítani azokat, akik részt vettek ebben az ocsmányságban!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"vagyon elveszítette közvagyon jellegét."

Innentől a neve 'lopott zseton!
@The Ghost Wolf: Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy az ellenzéki képviselők egy része hol volt, hogy 2/3-al tudták átverni ezt a szart a parlamenten. Nem biztos, hogy 2/3-os törvény lenne, de akkor is.
mit háborogtok?

a Várkert bazár közönsége és a parlamenti és a párttagok nyilatkozatai (ha nem menekülnek!) az eddigi tapasztalatok szerint elérték a Szalacsi színvonalat:

www.youtube.com/watch?v=2oKh0-mb770

vagy semmivel sem magasabb szintjük polgárjenő egyszerű gondolkodásánál, mert a slep mindig tudják, hova kihez forduljanak segítségért kicsi pénzmagért a családnak:

www.youtube.com/watch?v=2IvbjdHJ3wc
@The Ghost Wolf: DK be sem ment, valljuk meg őszintén, ennek az izének már régóta semmi értelme, alaptákolmány ellenessége sem lesz akadály, a kézi vezérelt ab-n is át fog menni ez a szar
@Imola Helyesi: "Így ment ez mindig mindenhol, sajnos. "

ha EDDIG és ITT is így ment volna, AKKOR most nem kellett volna ezt a törvényt benyújtani. (a jelzőket végül töröltem.)
Rogán "nagyon sok pénzt" ígért a turizmusra most, hogy Orbán Ráhel is beszállt

Lesz minden, mint a búcsúban: új turisztikai ügynökség, márkaépítés, Balaton-brand.

444.hu/2016/03/01/rogan-nagyon-sok-penzt-igert-a-turizmusra-most-hogy-orban-rahel-is-beszallt
@The Ghost Wolf: 58 nem szavazat volt. Azok szerintem mind ellenzékiek voltak.
Bocs, javítok: személyes névmás helyett birtokos névmás a helyes, elírtam.
és a vidámság kedvéért, következzen szokásos szavazásunk: holnap reggel mit pillantson meg (már amennyire tőle telik) Matolcsy György elsőnek?

A. Érdeklődve fölé hajoló T. rex
B. Impulzuskarabélyt lóbáló T 800-as
C. Arctámadó
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az "a" válasz erősen analóg az akarattyai polgármester reggeli csókjával.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bunkó vagy füves, látod én adtam neked jelzőt, nem érted az iróniát, te szerencsétlen két doktorátussal? Más megértette.
németh szilárd éppen most szólal fel az oktatásügy vitájában. azt mondja, hogy a nevelésügyben nem lehet cinikusan, nagyképűen megoldani a problémákat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: E:a feléje közeledő esemény horizontot, miközben a végtelenbe nyúlik ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Turbolya, más dolgom is van, mint a ti agymenésetekben részt venni.
Kijegyzeteled az összes olvasnivalót szümössel, mi az érdekes abban?
Neked lehet, hogy izgi, de szerintem az itteniek se szorulnak rá, hogy vezessétek őket, már elég nagyfiúk meg nagylányok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Van az a "vicc" a zsidóról, akinek az imádkozásának hála szombaton az ő 10 méteres körzetében vasárnap lett.

De van másik "vicc" is, ahol a következő szabályok szerint megy a kockadobós "játék":
1-5: vesztettél;
6: újra dobhatsz.
index.hu/gazdasag/2016/03/01/nemzeti_menesbirtokkal_turja_ki_a_kormany_mezohegyesrol_a_nem_kivanatos_foldbirtokosokat/

A mai magyar viszonyokra már nincs az a vicc, ami túl abszurd lenne.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Újból: hülye szamár, olvasd el a mondataimat, te genius.
fideszmaffiás műpicsa, pofa súlyba, és irány az ég alja
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ennek az egész szarnak 2010 óta semmi értelme. A Fidesz-KDNP-ben nincs annyi önuralom, mint a szocialista-SZDSZ kormányban 1994-ben. Ha ők akkor ugyanígy viselkedtek volna a csaknem 3/4-es többségükkel, akkor mondjuk ma nincs Felcsúti Fodballbáró, nincs kisvasútja, nincs Puskás Akadémia, és nincs probléma.
De Horn 1994-ben exkomcsi létére úriember volt, és nem élt vissza a megnyert hatalmával. Pedig mindent megtehetett volna... Igaz, hogy neki nem egy súlytalan KDNP-vel kellett koalícióban ülnie, hanem egy akkor még erős SZDSZ-el.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

bazmeg csak azt ne. a világ végéig nézhetnénk Matolcsyt, ráadásul egyre vörösebben...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Műpicsa vagy te, jó nagy lapossal, vörösbe hajló színnel.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én a T. Rex-re szavaznék, bár az impulzus karabélyt lóbáló T800-as lehet, hogy hosszabbra tudná nyújtani a szenvedéseit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: eztet is németh szilárd mondta a szájával:

"itt van a kezemben a közlemény, amiben a Fidesz már 4 hete jelezte, hogy nekünk a gyerek az első, az oktatásban."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "D"

Egy darab szappant a márianosztrai zuhanyzó szegletében:)
A 'baloptikával meg 'farkas'flórit a hátamögött:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem nézem meg az undormányodat, félkegyelmű, trágár, buta barom.
Hanyagolj, másoló, nem vagyok a szűk agytérfogatodra hangolva.
És testi és lelki kielégületlenséged okán a kötözködésedre se.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezt én kösz!

A segget vegye magára aki úgy is szeret csüngni rajta!

kepkezelo.com/images/8zrm4nsvzyeh822lr4qu.jpg
Csudás kis hazánkban doktor parasz már van, csak paraszt doktor nincs még.

"A miniszterelnök nem részletezte, hogy Lázár János milyen feltételeknek tett eleget ahhoz, hogy földműves lehessen."

24.hu/kozelet/2016/03/01/lazar-janos-nem-aranykalaszos-gazda-de-foldmuves/
@parti_giano:

és nem szakadt rá az ég?
@The Ghost Wolf: Korrigálnom kell.

"Ali baba ..." - eddig jó.
....és a 40 módosított tudatú.

A többi stimmel.
muhahhah, imolka te egyszeri, íme az undormány :D

Josquin des Prez, a zseni, aki belevéste a nevét a Sixtus-kápolna falába

X. Leó pápa és Luther Márton nem voltak valami nagy haverok, valószínűleg kevés dologban értettek egyet, de abban például igen, hogy Josquin zseni volt. A nagy reformátor így jellemezte:

Az egyetlen mester, aki parancsolni tud a hangoknak. A többi zeneszerzőnek a hangok parancsolnak.

Josquint egyszerűen a zene fejedelmének hívták egész Európában, és ami korábban elképzelhetetlen lett volna, hírneve messze túlélte őt. Voltak művei, amik csak posztumusz jelentek meg, s a neve még kétszáz évvel később is etalonnak számított.
Németh Szilárd: Az ellenzék ugyanúgy pajzsként használja a gyerekeket, mint az Európát lerohanó illegális bevándorlók.

Ezt elmondhatta volna annak a kollegájának is, aki a kormányablak megnyitására óvodásokat vitt, hogy azok lelkendezzenek az abaknak. Pedig szegények azt sem tudták miről van szó. Most azért a diákok többsége tudja mi a pálya.
.
Évértékelő beszéd, Orbán Viktor kormányfő: ... kiderült, hogy ez a kormány megmentette az oktatást és az egészségügyet...
MEGHALT EGY KÉT ÉS FÉL ÉVES INFLUENZÁS KISFIÚ GYÖNGYÖSÖN
A helyiek arról beszélnek, hogy az ügyelet a hívás ellenére nem ment ki hozzá, így a mentőket kellett tárcsázni. Az ügyelet szerint őket nem hívták. A kórház nem nyilatkozik, a mentők csak annyit mondanak: ők vitték kórházba a gyereket.

A gyerekhez szombaton hívták házhoz az ügyeletet, de senki nem ment ki arra hivatkozva, hogy nagyon sok az influenzás a településen. Ezután a rohammentőt hívták ki, úgy tudjuk, a gyermeket ekkor már újra is kellett éleszteni, majd a kórházban ismét szükség volt az újraélesztésre, ami viszont már sikertelen volt.
Helyiek arról is beszélnek, hogy a második újraélesztésnél nem találták a defibrillátort a kórházban, és az orvosra is várni kellett.
A mentőknél, az ügyeletnél és a kórházban is utánakérdeztünk az esetnek. Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre azt a választ adta, hogy szombaton valóban kiérkeztek a mentők a kisfiúhoz a hívást követően öt perccel, majd a kórházba szállították, de az előzmények, a körülmények és a további egészségügyi ellátás (orvosi ügyelet, illetve kórház) témájában sajnos nem tudunk információkkal szolgálni.

Azt nem közölték, milyen állapotban volt a fiú, amikor átvették majd átadták a gyöngyösi Bugát Pál Kórháznak, illetve a saját tevékenységükről sem nyilatkoztak. Ezután hiába kerestük őket, azt mondták, lezártnak tekintik az ügyet.
Így nem kaptunk választ azokra a Gyöngyösön keringő állításokra sem, miszerint a mentő – az OMSZ közlésével szemben – lassan ért csak ki, olyannyira, hogy a fiú apja is előbb hazaért a munkahelyéről, ráadásul nem volt oxigénmaszk a mentőben.
A kórház vezetőségénél hétfőn azt mondták, nem hallottak az esetről, és nem is tudják kapcsolni a főigazgatót, Weisz Pétert. Arra kértek, e-mailben tegyük fel a kérdéseinket, de általános tájékoztatásként hozzátették: egyetlen ügyről sem tudnak semmit sem mondani mindaddig, amíg a boncolás meg nem történt.
Kedd délelőttig nem kaptunk választ levelünkre, újabb telefonhívásunkra közölték a főigazgatónak és az orvosigazgatónak is továbbították levelünket, telefonon azonban nem tudják őket kapcsolni, mert egy többnapos konferenciára mentek.
A gyöngyösi ügyelet vezetője, Vargáné dr. Fekete Valéria lapunknak csak annyit mondott, ők nem kaptak „semmilyen hivatalos értesítést”, majd mivel éppen dolgozott, lerakta a telefont. Később mikor újból felhívtuk, azt mondta, őket nem hívták ki a gyerekhez szombaton.
Gyöngyöst egyébként jelenleg egyszerre két járvány is sújtja, felső légúti és hasmenéses, hányásos. Nagyon sokan betegek, a háziorvoshoz is napokkal később lehet csak időpontot kapni. Az influenzajárvány miatt a Bugát Pál Kórházban is látogatási tilalmat rendeltek el február 29-étől. Az iskolákat is komolyan sújtja a járvány, ezért sok szülő az utóbbi napokban nem is engedi az iskolába, óvodába gyermekét.

http://vs.hu/kozelet/osszes/meghalt-egy-ket-es-fel-eves-influenzas-kisfiu-gyongyoson-0301#!s39
.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Mi bajod? Kinyílott a kormányablak, megelőzve a nárciszt és a tulipánt is.

A zsanérok működnek!
Vagy mi...
Nem olyan régen a kormány és az MNB vezére is kinyilatkozta, hogy az MNB állam az államban, az ott képződött nyereség nem közpénz.
Érdemes egy kicsit szintetizálni azokat a húzásokat, amelyek megelőzték a mai titkosítással kapcsolatos törvényt.
Ez a kormány a tárgyiasulható javakat a legkülönfélébb módon sajátítja ki. Államosítja a szolgáltató rendszereket, a bankokat, a gyermekétkeztetést, vállalatokat és így tovább. Egy részét az államosítás után privatizálja a haveroknak, a bankokat feltőkésíti állami forrásból, majd bagóért eladja. Nem kétséges, hogy az eddig államosított és el nem adott vagyonra is lesz vevő.
Megtörtént a földmutyi, erdők, a halas tavak körüli botrányos ügyletek sora, a turisztika folyamatban.
Hozzáteszem, hogy olyan ágazatokról van szó, amelynek hosszú távú és biztos belföldi piaca van, és kockázatmentes.
Mi maradt még hátra? A közvetlen pénzbánya, az MNB.
Most már az MNB nyeresége közpénzzé avanzsált egy-két napra, majd megideologizálva alapítványokba átmenekítve már nem közpénzként funkcionál.
Ne mondjuk, hogy ez részükről egy zseniális ötlet!
Ez egy alávaló gaztett, amely az állampolgárokat megfosztja azoktól a javaktól, amelyek az övék!
Tovább húzódnak Kishantos bírósági ügyei

Az egyik keresetüket elnapolták, a másikat elutasították, Ácsnéék fellebbeznek.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F03%2F01%2Ftovabb_huzodnak_kishantos_birosagi_ugyei%2F
@Imola Helyesi: Na jó, leszek én az áldozat és megkúrlak. És nem úgy ahogy megérdemled, hanem finoman. Még egy kicsit nyallak is előtte nehogy a hatalmas farkam felhorzsolja a beszűkült picsádat. A végén pedig nem verlek meg ahogy a te közegedben szokás csak simán lepisállak ahogy szereted.

Most ne gyere nekem hogy ilyen bunkó, meg olyan paraszt vagyok.....tudom, hogy már is a nedves pinádat tuszkolod egy feszülettel. Előre bocsájtom, hogy semmi randi, semmi udvarlás, csak egy érzéki szex, majd kieszem a hűtődet és ott se vagyok.
Magyarország jobban teljesít!

A kérdés már csak az , hogy miben ?

12 pont , ami épp az ellenkezőjét bizonyítja: / saját vélemény, politikai hovatartozás nélkül- a szerk. /

img.reblog.hu/blogs/23782/korruption-30de5.png?w=670

outsider.reblog.hu/magyarorszag-jobban-teljesit
Nem kell aggódni. Ezeket bármely ország ki fogja adni. A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság is.

Csak meg kell őrizni a videokat és szinkronizálva lejátszani az aktuális országra vonatkozó vagy vonatkoztatható hörögzöldeket.
@kentauri:
Anyádat meg a húgaidat így szoktad, nem csoda, hogy nem állnak veled szóba, pláne, amikor egyszerre csinálod velük, mert mindig mosakodni kell nekik utána.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -
Tetszik neked, hát persze ott szoktál tanulni tőle, mocskosszájú.
Két három buta fos nem érti mit jelent a reggel berakott kommentem, távollétemben kötekednek, majd kimutatják az undorító perverz énjüket.
Ezek még a varánuszra is ártalmasok.
"Orbán Viktor hétfőn a parlamentben azt javasolta a Jobbiknak, hogy nézzék meg, a Kovács Béla fiktív számláin talált pénz vajon a Jobbik pénze volt-e."

index.hu/belfold/2016/03/01/orban_mindent_elmondott_kovacs_bela_fiktiv_szamlajarol/

1. Állítólag a bűnügyi nyomozás adatai titkosak, még a miniszterelnökkel sem közlendők.

2. Orbán mát tudja, hogy a számlák hamisak. Bíró meg még nem is látta a vádat. Jogi egyetemen tanítanak valami olyasmit, hogy amit bíróság jogerősen nem mondott még ki, az lehet hamis vád, rágalmazás, jogosulatlan adatkezelés, meg a jó ég tudja még mi.

3. Szóval?

Amit szabad Jupiternek, azt szabad Orbánnak is?
Mellesleg fiktív ( hamis, nem létező ) számlán miként lehet pénzt találni?
@Imola Helyesi: ebola, má nekem kínos, hogy ennyire véded a védhetetlent.

jóérzésű, egészséges gondolkodású ember nem lehet fityeszes.

nap-nap után csinálnak valami olyat, amit az előttük lévők, évente egyszer.
Találós kérdés:

Miért kellett elhalasztani a kft-k törzstőkéjének 3 millióra történő felemelését, ha a magyar gazdaság hasít, dübörög, jobban teljesítünk?

Mert ugye a hivatalos indkolás szerint a kisvállalkozások terheinek hírtelen növelése nem lenne egészséges. A rendelkezést meg közel két éve hozta a parlament a tőkeemelésről.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ha szabad én bővíteném, a "választékot":

C./ koporsója fedelit (belülről)
@The Ghost Wolf: bocsánat, de mivel akkoriban szavaztam utoljára, ezért relatív élénken él bennem, hogy NEM KELLETT, csak rejtélyes oknál fogva(?), megtörtént a koala...
mivel az mszp, egyedül is kormányképesre nyerte magát.

a mandátumok 54,15%-át szerezte meg, 31 százaléknyi szavazattal
a szdsz, pedig 17 fölött végzett
@Gábris szomszéd: néha utálom siffert, de sokszor patent a srác:)
Matolcsyék borozót nyitnak a Várban

m.magyarnarancs.hu/belpol/matolcsyek-borozot-nyitnak-a-varban-98421

ez ugye egy mnb alapítványi feladat. gasztroközgáz.
@nincs_itt: és evvel mi a bánatot akartál mondani?
@taga20:
Neked az a feladatod, hogy felcsatlakozz mindig a vulgárisokhoz? Ja, te sem értetted meg, hogy épp a cikkírót védtem a pénzről szóló pár sorral!
És erre a hülyék nekem estek. Ennyi hülyét egy rakáson ritkán láthatni.
De te miért nyalsz ezeknek? Ehhez a büdös kontárhoz meg semmi szavad nincs?
@taga20: Mi is így vagyunk egymással nem? :)
@taga20: te mitszósz? megint nem vót flanszia a zév autója első 7 helye között
@taga20: tudod rákatt a névre, akinek a válasz szól és olvashatod a reakcijóm kiváltóját...

szeretem pontosan! meghatározni, hogy miről is beszélünk.
@parti_giano: akkor lenyomják az ákos haverjának a bóttyát a bem rockparton??? tudod a tiffán gyerek, aki neeeem fidexos, ááááá!
@nincs_itt: pont eszt csináltam, de kurvára nem értettem eszt a rejtélyes oknál fogva dolgot.

remélem egy franciacsaj rád tekeredik egyszer, és kiveri...a fejedből a fóbiádat:))
@taga20: a rejtélyes okot, az alatt értettem, hogy magában volt 54+%-a...

szoktad óvasni a totális kart? na szóval, benézek a múltkor, mit olvasok? vesz a mókus egy rönó akármit, azt a nagyobb bódés izét, 100+ ezer km-rel, a vásárlást követő 6 hónapban 2x, mondom kéccer cserélt komplett motort és 3x turbót, de még mindig bizonytalan, hogy eljut-e 20 km-nél messzebb lerobbanás nélkül. slusszpojén? aszongya a szerényképességű, hogy ez azért jó autó...

flanszija csajok... mmmm... sajtok, borok, ételek...
@Imola Helyesi: "Ehhez a büdös kontárhoz meg semmi szavad nincs?"

de van! gecivitya és a kutyája(kuszaszem) a börtönben fog megrohadni!

www.napiszar.hu/showPost/Mindenki_igy_kezdi_
@kentauri: lehet,hogy Imol kissé nehéz eset,de attól még nem járja hogy így viselkedj vele. ha nem tetszik neked,meg idegesít,akkor át kell ugrani.
viselkedjünk már!
@parti_giano: most merjétek azt mondani, hogy nem csinálják jól!

lopunk, mit lopunk... öööö.... na erre már nincs szó, de azért ezt még törvénybe is iktatjuk.

hát tudod, ilyenkor megfordul a fejemben, hogy biztosan ők a hüjék???
@taga20:
Akkor te vagy kontár alias kentaur, azért véded még ezt a gecit is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én szeretnék magamnak egy személyi T-Rexet.
megtanítanám szolgálni
@Imola Helyesi: megint megpróbálom! hátha...
na szóval: lopott az egész politikai elit mo.-on, most csak 1990-től számolok, de amit a ogv és csapatkányai megengednek maguknak, azért szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban, pl togó, burundi, alsó-maszályföld stb, szimpla felkoncolás járna, fejenként kéccer naponta.
@nincs_itt: a borászok között sok a fideszes. nem csak tiffánék.

nem menj át sipibe, ember.
@Imola Helyesi: ebola, én mindenhol taga20 vagyok. te milyen néven fucc a 444-en, me ebolát még nem láttam ott:)))
@taga20: na alakulsz!!! ez tényleg szép, meg minden, csak az a piros...
@parti_giano: jóvanna, csak jeleztem, hogy a közelbe van már fidexes kocsma, oppárdon borpatika, vagy mijafaxom...
@taga20:
Ki ott az a szemét joebacsi, még csak ő kötött belém, a parasztja.
@taga20:
Ki ott joebacsi, még csak az a szemét kötött belém-.
@nincs_itt: anno a nyakkendőd is az volt:))
@taga20:
Te ott nem kommentelsz ilyen néven, még nem láttam, igaz, hogy az én kommentjeimet csak másnap teszik be, mindegy, mit írok. Ilyen klassz nálatok a szólásszabi.é
Képzelem, mi lenne, ha a kormányrúdnál lennétek!
@taga20: nem vótam úttörő... sem. aseregbe lettem kiszes, mert a polt.tiszt buzerált, meg addig nem mehettem eltávra stb, amíg nem...
@PeniValdes: hugi, mi ez a szétdobom a lábam stílus?
teccik, csak szokatlan:))
@parti_giano: nem rossz, de kicsit batár. viszont a thor pörölye az fasza:)
@parti_giano: xc90 csak 15 ponttal maradt le a az év autója címről!!
@Imola Helyesi: ebola, te milyen néven osztod a hülyeséget ott?

én csak olvasó vagyok ott.
@PeniValdes: én is, én is:)))
@nincs_itt: ako te 90 után voltál felsős a suliban.

erre nincs más magyarázat, max. mégegy, hogy kamuzol:)))
@taga20: jaja, 90 után... öcsi...
találd ki, melyik településen volt csak a harmadik nyelv az orosz... az első, természetesen a magyar volt, azután a - lófaxot segítek - , és csak e kettő után...
@nincs_itt: gondolom monpölié lehet.
nem vetícs má nekem, hogy volt olyan hely magyarországon, ahol nem tanítottak ruszkit!
@taga20: látom faterod meghajtott ma is! mondom a 3., tehát tanítottak oroszt. is. figyejjé oda!

szimpla gépész, semmi mozi...
@nincs_itt: a cukrostejet ne felejcsd el lefekvés előtt:))
@parti_giano: ha ezt a mondatot valóban végig tudta mondani, akkor fejlődött... bár, sejtésem szerint, a nagyképű és a cinikus kifejezések interpretálása meghaladta erejét...
@taga20: elbaxtam! sör lett belőle...
.
Herceghalom polgármesterének lemondását kezdeményezik a helyi önkormányzati képviselők csütörtökön – írja az atv.hu. Azt mondták: régóta nem tudnak már együtt dolgozni Erdősi Lászlóval, a felesége népszavazásos ügye csak az utolsó csepp volt a pohárban. A polgármester úgy reagált: őt csak a bíróság tudja felállítani a székéből.

hvg.hu/itthon/20160301_le_akarjak_valtani_csutortokon_a_nepszavazos_erdosine_polgarmester_ferjet?s=hk
.
,
@taga20: maradjunk annyiban, hogy a francia autók elegánsak/szépek/izgalmasak... kívülről-belülről egyaránt... de, hogy nincs még egy XX. század közepi automata váltójuk sem, az is tény...
@Sir Bates dö Hól: globalizációról hallottál má?
kell venni egy fajint váltót a ceteftől. asztán tök fasza lesz a verda. ennyi:)
@Imola Helyesi: youtu.be/fXITf0Crc9M és ok nélkül vagyok megmagyarázhatatlanul gáláns (ha nincs napkitörés, csatlakozom kentaurihoz)...
@taga20: ja, majd a szalonban ezt keresem az opciós listán (hogy a globalizációt mi fújta a fejedbe most?)...
@parti_giano: má aggódtam volna, ha nem kontrázol:)
@taga20: Amint látom kimehetsz hógolyózni:)))
Az elsődleges elkövetők, itt a lista azokról, akik ehhez asszisztáltak:

Ágh Péter
B. Nagy László
Balla György
Balla Mihály
Bánki Erik
Bányai Gábor
Bartos Mónika
Becsó Zsolt
Bencsik János
Dr. Bene Ildikó
Bíró Márk
Bodó Sándor
Boldog István
Bóna Zoltán
Budai Gyula
Csenger-Zalán Zsolt
Cseresnyés Péter
Csizi Péter
Csöbör Katalin
Czerván György
Dr. Czomba Sándor
Czunyiné Dr. Bertalan Judit
Dankó Béla
Demeter Zoltán
Dunai Mónika
Farkas Flórián
Farkas Sándor
Dr. Fónagy János
Font Sándor
Dr. Galambos Dénes
Gelencsér Attila
Dr. Gulyás Gergely
Gyopáros Alpár
Győrffy Balázs
Hadházy Sándor
Halász János
Hende Csaba
Hirt Ferenc
Horváth István
Dr. Hörcsik Richárd
Jakab István
Dr. Kerényi János
Kontrát Károly
Kósa Lajos
Dr. Kovács József
Kovács Sándor
Dr. Kovács Zoltán
Kövér László
Kucsák László
L. Simon László
László Tamás
Lezsák Sándor
Manninger Jenő
Dr. Mátrai Márta
Dr. Mengyi Roland
Dr. Molnár Ágnes
Dr. Nagy István
Németh Szilárd István
Nyitrai Zsolt
Pánczél Károly
Dr. Pesti Imre
Petneházy Attila
Pócs János
Pogácsás Tibor
Dr. Pósán László
Potápi Árpád János
Dr. Répássy Róbert
Révész Máriusz
Riz Gábor
Rogán Antal
Dr. Salacz László
Dr. Selmeczi Gabriella
Dr. Simon Miklós
Simon Róbert Balázs
Simonka György
Szabó Zsolt
Szabolcs Attila
Szatmáry Kristóf
Dr. Szűcs Lajos
Tállai András
Dr. Tapolczai Gergely
Tasó László
Tessely Zoltán
Dr. Tiba István
Tiffán Zsolt
Dr. Tilki Attila
Törő Gábor
Dr. Turi-Kovács Béla
Tuzson Bence
V. Németh Zsolt
Vantara Gyula
Varga Gábor
Varga József
Varga Mihály
Vargha Tamás
Dr. Vas Imre
Vécsey László
Vigh László
Dr. Vinnai Győző
Dr. Vitányi István
Dr. Völner Pál
Witzmann Mihály
Dr. Zombor Gábor
Zsigó Róbert
Dr. Aradszki András (KDNP)
Firtl Mátyás (KDNP)
Földi László (KDNP)
Dr. Hargitai János (KDNP)
Harrach Péter (KDNP)
Dr. Hoffmann Rózsa (KDNP)
Hollik István (KDNP)
Dr. Latorcai János (KDNP)
Móring József Attila (KDNP)
Dr. Rétvári Bence (KDNP)
Dr. Rubovszky György (KDNP)
Soltész Miklós (KDNP)
Szászfalvi László (KDNP)
Dr. Vejkey Imre (KDNP)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Csak a fidesz!
..és a kádéenpé...?

Sem független, sem más ellenzéki párt?
Schiffer nem volt bent?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: alapítványba
Ha netán az MNB kihelyezi a teljes MNB devizatartalékot egy szép új, bizonyára nagyon kiváló célú alapítványba, akkor azt innentől mondjuk Imola főalapítványnok máris a sajátjaként (bocsánat, csak "nem közpénz"-ként) kezelheti? Be szép is ez ... A MANYUP kiscserkészei felnőttek végre a feladathoz.
@Orica Középföldi: a hatalom vigyorba torzult mosolya. nem lehet, hogy az mnb testőrei valójában kirendelt ápolók?
@parti_giano:

Amikor a személyiség-torzulásnak már ilyen látható jelei is vannak, az nem sok jót ígér.
@Én de genere Mi:
Régi bolsevik tempó, nemhiába szocializálódott ez a sok remek "mélyen vallásos" szarházi a kisz és az mszmp soraiban. A munkát mindig is lenézték, az "ideológiai" harcból kívántak megélni. Mostantól mi leszünk az első ország, ahol törvényesen lehet lopni NEKIK, majd aki szóváteszi, az ráadásul törvényt sért és meg fogják hurcolni.
Amíg párat ezek közül nem ... "függesztenek fel", addig ez fog menni.
@gazoló:
ha eccer lesz egy???????????? levédiabasznádon?
www.youtube.com/watch?v=fGOttAqWJwA
kkk
brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
bhívd ki a moszatok és békák közűl

www.youtube.com/watch?v=fGOttAqWJwA

kkk
brühüyyy

megoldás levédiabasznád mai problémáira, mindre!!! kkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
dolgozzatok
www.youtube.com/watch?v=ZZKw9Br5opc
Ibolyka Astrid Maria Varnay (25 April 1918 -- 4 September 2006) was an American dramatic soprano of Hungarian heritage and Swedish birth, who did most of her work in the United States and Germany. She was one of the best-known Wagnerian heroic sopranos of her generation. Her voice on record is readily recognisable by its seemingly limitless upper register
brühüyyy
kkk
ápolni a múltat
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
és ez is egy megoldás

Astrid Varnay sings "Starke Scheite schichtet mir dort"
from Götterdämmerung by Richard Wagner (1813-1883)
Orchestra of the Bayreuth Festival
Hans Knappertsbusch, conductor
Bayreuth 17.VIII.1956

www.youtube.com/watch?v=JlCCiBo_C3o

kkk
brühüyyy
Ezek itten, miket írogattok nem is léteznek! Nincsen is!
Ha mégis, akkor csakis a Soros-EU-Nyújork-Telavív tegely ...
Nézzetek m1-et, ottan megmongyák a frankót! Illenekről meg szó se nincsen, úgyhogy nem is létezhet, csak kitalálás, fikció meg a mocskos libsibolsik ...
Bezzeg a migráncsok meg a mocskos nyugat, a zeju ...!

(Ehhhh, kész, feladtam. Ezen az országon már a napalm vagy az atombomba sem segit(het)!)
Nyugdíjasok figyelmébe! Szemben az ő 1,6%-os emelésünkkel az MNB vezetőinek 110-275%-os béremelést szavazott meg a Fidesz az alábbiak szerint.

Matolcsy György elnök: 5 millió,
Nagy Márton alelnök: 4,5 millió,
Gerhardt Ferenc alelnök: 4,5 millió,
Windisch László alelnök: 4,5 millió,
Montetáris Tanács tagjai: 3 millió,
Papcsák Ferenc, FB-elnök: 3,5 millió,
FB-tagok: 3 millió fizetése.

Matolcsy György éves bére így 60 millió forintra emelkedik. Különösen érdekes az MNB-vezetők béremelése, hiszen emlékszünk arra, hogy milyen cirkuszt rendezett Orbán a korábbi elnök Simor András 2 milliós fizetése miatt. Orbán akkor így nyilatkozott:

"A magyar jegybankelnök fizetését a magyar emberek adják. A mi adónkból fizetjük”

És most?
.
Kezdem érteni, hogy miért is nem szabad - úgy általában - vasárnap dolgozni.
Kezdetnek zárva tartanak az üzletek ...
később, szép lassan a nyilvános vécék is.

''''Annak ellenére, hogy a bányászok rekordidő alatt ásták ki a megállókkal nem rendelkező boltíves alagutat, a műszaki alkotás kivitelezése nem ment zökkenőmentesen. Jó példa erre a „Brooklyn Daily Eagle” című napilap azon 1844. évi februári cikke, miszerint az ír származású vájárok azért ölték meg három angol származású (Thomas J. Gerald, P.C. Cornell, Samuel Smith) munkafelügyelőjüket, mert azok a beruházás kivitelezése érdekében nem engedték meg, hogy vasárnap pihenőnapot tarthassanak és elmehessenek misére.''''

falanszter.blog.hu/2015/05/07/dobbenet_titkos_magyar_katonai_kiserleteket_folytattak_new_york_alatt#comments
.
@dr. jenőke (jenőke): Ha szabad küldök egy dalt. :)

Mennyit ér?

Mikor nem látsz már színeket
Fáradtan induló reggelen
Hidd el, hogy én is érzem
S nekem te nem vagy idegen

Mikor nem látod már a célt
S tán a hited sem töretlen
Húzódj csak félre, és úgy gondold végig
Mitől jó élni és mitől nem

Mennyit ér, aki nem tud, csak tudni vél?
Mennyit ér, aki korlátok nélkül él?
Mennyit ér, aki úgy fordul, mint a szél?
Mennyit ér, aki kér csak, de adni fél?

Mikor győztesként veszítesz
S a "miért" könnyeit látom a szemedben
A válasz itt van, csak nem vetted észre
Vénülő fákban s porladó kövekben

Magad választod a nehezebb sorsot
És megbecsülöd az őszinte szót
Attól vagy ember, hogy különb tudsz lenni
És felismered a rosszat s a jót.

youtu.be/CWIP0t4nu0Q
Azért szeretném látni, hogy ennek a felelőse (a Felcsúti Geci) megkapja azt amit ezért megérdemel (a börtönben egy prosztata vizsgálatot cigány Józsitól).
index.hu/gazdasag/2016/03/01/eddig_oriasi_buko_az_allamnak_a_mol_es_a_felesleges_tarozok/
Mert ennyi pénzt nem könnyű elverni a semmire.
kis hír, vélemény egyveleg

Gazdaság
Úgysem fogja elhinni, mennyit bukott az állam az üres földgáztározókon

24.hu/fn/gazdasag/2016/03/01/ugysem-fogja-elhinni-mennyit-bukott-az-allam-az-ures-foldgaztarozokon/

Forr a külügy, hozzányúlnak a diplomaták pénzéhez

Miközben Orbán Viktor a nagykövetek előtt hétfőn arról beszélt, hogy a diplomácia teljesítményének legfontosabb értékmérője az, „ki tud több üzletet csinálni”, a kormány most a juttatásaik rendszerének átrajzolásával kelt bizonytalanságot a körükben. Olyannyira, hogy van diplomata, aki a megváltozott illetményrendszer miatt haza is akar jönni állomáshelyéről.

hvg.hu/itthon/20160302_Forr_a_kulugy_hozzanyulnak_a_diplomatak_penzehez

„A diktátorokat a belső konkurencia buktatja meg” - Andreas Schedler politológus a demokratát játszó autokratákról

Orbán Viktor tanította meg a politológusoknak, hogy bármi lehetséges, akár az Európai Unión belül is – állítja a neves osztrák diktatúrakutató. Szerinte a mai autokraták egyre sikeresebben játsszák el, hogy valójában demokraták. Az ellenzék, a tüntetők és a nemzetközi közösség pedig nem sokra mennek, ha belülről senki nem bomlasztja a holdudvart.

magyarnarancs.hu/kulpol/a-diktatorokat-a-belso-konkurencia-buktatja-meg-98164

Adókedvezményt kapnak a budapesti olimpiai pályázat támogatói

huppa.hu/adokedvezmenyt-kapnak-a-budapesti-olimpiai-palyazat-tamogatoi/

és a kis színes:

Viagrás Viktor és a milliárdok – A bűnszervezetet a békéscsabai fideszes képviselő hozta létre és irányította

Napi másfél milliós haszonnal forgalmazott hamis potencianövelőt aktív fideszes képviselőként V. Viktor és a csapata. Tárgyalótermi tudósítás.

magyarnarancs.hu/belpol/viagras-viktor-es-a-milliardok-a-bunszervezetet-a-bekescsabai-fideszes-kepviselo-hozta-letre-es-iranyitotta-98408
@Gábris szomszéd:

hülye!

nem a nyugdíjasok figyelmébe kell ezt ajánlani, hanem a dolgozó emberekébe!

ha nem tudnád, úgy volt meghatározva az elnök fizetése, hogy:

10x, (betűkkel is! TÍZSZERESE!) az átlagbruttóbérnek.

vagyis a bérek ennyivel nőttek hazánkban? vagy annyira jól teljesít a gazdaság, hogy még ezt a törvényüket is át kell lépni?

(A jegybanktörvény alapján az elnök havi bére márciustól februárig a előző évi, a KSH által számolt nemzetgazdasági átlagos bruttó kereset (ez 2012-ben 223 ezer forint volt) tízszerese (ez bruttót 2,21 millió jelent 2013-ban), a monetáris tanács elnökhelyettesi tisztségét betöltő MNB-alelnöknek az elnök bérének 80 százaléka (ez 2013-ban havi 1,77 millió jelent) jár, az MNB további alelnökeinek pedig az elnök bérének 70 százaléka (így 2013-ra havi bruttó 1,55 millió forint jön ki) a fizetése.)
Egyre jobban teljesítünk?

"Történelmi árzuhanás: már ingyen adja a közérdekű adatokat a Szépművészeti!"

index.hu/belfold/2016/03/02/szepmuveszati_adatigenyles_ingyen/
Tényleg semmi olyan úgy nem történt.:D

Ki és hol söprögessen? Valami nagy-nagy, közös söprűt kéne már előkapni.

"V. Viktor nem most került először az országos híráramba. 2007 októberében „azonnali intézkedést ígért a törvényszegés megszüntetéséért” Hrabovszki Mihály, a békéscsabai önkormányzat oktatásért felelős akkori osztályvezetője. Mindezt Velkey Gábor békéscsabai SZDSZ-es országgyűlési képviselő közölte a sajtóval, miután a város 2. számú általános iskolájának tanári szobájában előző nap megtalálták a Fidesz népszavazási kezdeményezésének aláírásgyűjtő ívét. Az iskolába V. Viktor, a körzet fideszes egyéni önkormányzati képviselője vitte be a kérdőívet.

Még Vantara Gyula, Békéscsaba fideszes polgármestere is jelezte akkor: teljesen egyértelmű, hogy nem lehet közintézményben aláírást gyűjteni. A Fiatal Baloldal békéscsabai szervezete arra kérte a Fideszt, a Fidelitast és Vantara Gyulát, szólítsák fel lemondásra a képviselőt.

V. Viktor szerint azonban műbalhéról volt szó; mint akkoriban nyilatkozta, régóta jó viszonyban van az iskola igazgatójával, aki kért tőle íveket; ezeket vitte be, s mivel az igazgatónak a tornateremben volt dolga, a tanáriban hagyta, és egy a fénymásolóban maradt ívvel ment be egy pedagógus a békéscsabai SZDSZ-irodába. A lemondatásával kapcsolatos felszólításra 8 és fél évvel ezelőtt azt mondta V. Viktor: a baloldali politikusok először a saját házuk táján nézzenek körül, hiszen semmi olyan nem történt, ami például a Zuschlag-ügyhöz hasonló lenne."

magyarnarancs.hu/belpol/viagras-viktor-es-a-milliardok-a-bunszervezetet-a-bekescsabai-fideszes-kepviselo-hozta-letre-es-iranyitotta-98408
@guma: Köszi és bocs, hogy élek. :)
@Gábris szomszéd:

nem az a baj, hogy élsz! csak az a gond, hogy roppant álságos és alamuszi vagy...

Így fizet a vezetők rokonainak a Jobbik

444.hu/2016/03/02/igy-vettek-fel-a-vezetok-rokonait-a-jobbikba
@guma:

" csak az a gond, hogy roppant álságos és alamuszi vagy..."

Nem jók a jelzők:))
öööööööööööö

Makrogazdaság » Gazdaságfejlesztés
Ők lesznek a kormány legújabb tervének nyertesei
2016. március 2. 10:45

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdai sajtótájékoztatóján bemutatta a kormány iparstratégiáját. Az Irinyi-tervnek nevezett program célja, hogy Magyarország 2020-ra az unió legiparosodottabb államai közé tartozzon, ennek érdekében hét fejlesztendő szektort azonosítottak.

Varga Mihály mindezek mellett hét kiemelten fejlesztendő területet is megnevezett:

- a járműgyártást,???????
- a specializált gép- és járműgyártást,
- az egészségipart és -turizmust,??????
- az élelmiszeripart,
- a zöldgazdaságot,
- az infokommunikációs szektort, valamint
- a védelmi ipart

A stratégia egyik célja, hogy az ipar aránya a bruttó hazai termékben (GDP) a jelenlegi 23,5 százalékról 30 százalékra emelkedjen 2020-ig.

!!!!Ezzel párhuzamosan csökkenteni kell az ipar egyoldalú függését a járműgyártástól és a hozzá kapcsolódó beszállítói iparágaktól, meg kell erősíteni a többi ágazatot is, a kiegyensúlyozott gazdasági fejlődés biztosítása érdekében
- hangsúlyozta Varga Mihály.

www.portfolio.hu/gazdasag/ok_lesznek_a_kormany_legujabb_tervenek_nyertesei.3.228068.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Imola Helyesi: Buta fos vagyol és még le is írod?
@guma: Boldog lehetne az ország, ha te vagy én lehetnénk a problémája. :)
Kontárfarkasszőr és a többi tahó kikapcsolva, ne strapáljétok magatokat.
\o/ már egy jó napunk van, imolka kinyomta a valóságot :D
vannak kétségeim, káderjani szakmaiságával kapcsolatban

A Magyar Nemzet szerint Áder János nem fogja aláírni a közvagyon ellopását elrejtő MNB-s törvényt

A módosítás az adatvédelmi biztos szerint sem állná ki az alkotmányosság próbáját.

444.hu/2016/03/02/a-magyar-nemzet-szerint-ader-janos-nem-fogja-alairni-a-kozvagyon-ellopasat-elrejto-mnb-s-torvenyt
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: .

" már egy jó napunk van, imolka kinyomta a valóságot :D"

Jó nap akkorlenne,ha magát nyomja ki.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az Irinyi-tervnek nevezett program célja, hogy Magyarország 2020-ra az unió legiparosodottabb államai közé tartozzon"

Gondolom ennek a tervnek a bevezetője, hogy a kft-k tőkeemelését elhalasztották egy évvel, mert nincs pénzük sem a tőkeemelésre, sem a szükséges alapítói okirat módosításra. Pedig ugyé hasít a gazdaság. Statisztikailag. Mint a Hofi féle diszó.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: négy év alatt megváltják a világot. emlékszik még valaki matolcsy banános tervére?

www.polgariszemle.hu/app/data/232.pdf

akkor ennyit varga miskáról is. na persze, irinyi-terv arra jó, hogy a zajtalan és robbanásmentes gyufával alágyújtsanak.
Például kiállsz, és elszavalod, hogy minden a legnagyobb rendben. Konkrétan azt is hogy európai színvonalúak a kórházak, és épp ideje építeni egy még szuperebbet. Magatoknak, nyilván – de azt remélitek, hogy ez senkinek sem ötlik eszébe. Pedig aki járt mostanában akár látogatóként kórházban, az tudja: nem az a baj, hogy nincs elég nyomortanya. Hanem hogy nyomortanyák és egyre inkább siralomházak. És ahol van felszerelés és orvos, ott tejelni kell feketén – tehát a szuperkórház a Pasa parknak épül.

hvg.hu/w/20160302_Orban_Viktor_bukas_nepszavazas

---

melléklet:

Az ÁNTSZ igyekszik számháborúvá egyszerűsíteni a kórházi fertőzésekről szóló vitát. Nem mindegy, hányan halnak bele a kórházi ápolásba, de most elsősorban arról van szó, hogy az adatokat még az orvosok is nehezen értelmezik, következtetéseket meg végképp nem tudnak levonni belőlük.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F03%2F02%2Fnem-hallgathatnank-inkabb-azokra-akik-kezet-akarnak-mosni-mielott-hozzanyulnak-a-beteghez
@látjátok feleim szümtükkel: @parti_giano: kusza lilaködös megelőzzük Ausztriát, a jelenkori agymenése. Kár hogy folyamatában álomvilágban él, pont mint a fideszmaffia vezére, a dicső vezényló.
Kétezer fő befogadására alkalmas, 800 ülőhellyel rendelkező futballstadion épül fel az év végéig 440 millió forintos állami támogatással Kozármislenyben.

A harmadosztályú csapat meccsire 2014-ben átlagosan százhatvanan látogattak ki.
@parti_giano:

Biztosan ott is fűtött lesz a fű, és majd akkor a migráncsok, vagy a hajléktalanok ellakhatnak rajta.
a corvinusnak is befellegzett, lánczi lesz a rektor, matolcsynak tanszéke van, ráhel vendéglátást tanít...

index.hu/belfold/2016/03/02/lanczi_andras_corvinus_rektor/
Azért ne zavarja a kritizálókat, hogy Matolcsi megszüntette a devizahiteleket, és az ország a felminősítés előtt van.
Persze minden 1 millión felüli fizetés túlzó.
jóqurvaédesannyátmár ennek a narancsmaffiának, és az összes seggnyaló kiszolgálójának

Nyomozza a Klik, ki nem volt iskolában?

Az LMP politikusa egy szekszárdi iskola tanárjától kapta ezt az információt.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F03%2F02%2Fnyomozza_a_klik_hogy_ki_nem_volt_iskolaban%2F
Hadházy Ákos, az LMP antikorrupciós szakszóvivője az MNO-nak megerősítette azon állítását, hogy a szekszárdi Garay János Általános Iskolából bekérték azoknak a nevét, akik nem voltak betegek, és nem mentek iskolába február 29-én.

A „Nem leszek suliban” mozgalom szervezése nyomán hétfőn az oktatási rendszer és a Klik működése ellen demonstráltak szülők országszerte azzal, hogy nem engedték iskolába gyermekeiket.

Hadházy az MNO-nak elmondta: egy tanárnőtől kapta az információt, akit felháborítottak a történtek. „Elegük van már, sokan támogatják ezt az akciót.” Mint mondta, a pedagógus egyelőre inkognitóban kíván maradni, azonban meglehet, hogy hamarosan felfedi kilétét.

A Klik sajtóosztálya egyelőre nem reagált az ügyre.
"Nem tudta ellenőrizni az Állami Számvevőszék az Új Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Kft-t (ÚNK), mivel a társaság nem bocsátotta a hatóság rendelkezésére az adatokat – közölte az ÁSZ. A szokatlan közlemény szerint a számvevőszék az Új Nemzedék 2011-2014 közötti gazdálkodását próbálta ellenőrizni – ez egyébként kötelező, mivel állami cégről van szó."

Biztosan tudták, hogy a közbukszából kiadott közpénz, az már nem közpénz, csak ezt a számvevők nem tudták.

http://vs.hu/gazdasag/osszes/a-szamvevoszek-elott-is-titkolozik-az-uj-nemzedek-kozpont-0302?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s9
"Azért ne zavarja a kritizálókat, hogy Matolcsi megszüntette a devizahiteleket"

Beszarás 2.

Itten nálunk milyen jó, mert hol az Orbán, ho meg a Matolcsy fizet mindent. Csak azt tudnám az adófizetők mit, kinek, és minek fizetnek, ha ezek maguktól úgy is fizetnek?
Imolya tudja, csak nem árulja el?
@Imola Helyesi:

Nem zavar, csak leszarom. Ezeket Matolcsyn kívül is bárki megcsinálhatta volna, ha megvan hozzá a politikai akarat, meg ha azok is rendszeresen a seggtörlésre használták volna azokat a szerződéseket, amiket a Bankszövetséggel kötöttek. Ez aligha a jegybank dicsősége.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Aha, akkor ahhoz is megvolt a politikai akarat, hogy anno elterjesszék, mi?
Hogy ti mindig milyen okosak vagytok utólag!
@Imola Helyesi:

Tudtommal senkit sem kényszerítettek, hogy devizaalapú hitelt vegyen fel; ez nem nátha, hogy arra is "elterjedjen", aki nem akarja. Ellenben volt egy jegybankelnök, aki magasan tartotta a forintkamatot (az ugyanis teljesen jegybanki hatáskör), így abban nem érte meg hitelt felvenni. Talán azt is tedd hozzá, hogy az egész devizaalapú hitel Fidesz-találmány, 2001-től létezett. Ezekkel együtt egy kicsit kerekebb a kép, nem?

Utólag mindazok nagyon tudják szidni a devizahitelt, akik vesztettek vele. Érdekes, hogy amíg nyerésben voltak vele, mondjuk 2006-2008 körül, nem zavarta őket az "elterjesztés" (ld. Lázár János). Sőt, a kormány lett volna a szemétláda, ha bárkit is kizárt volna a tuti bizniszből, ha mondjuk a pénzügyi rendszert a PSZÁF nagyobb kontroll alá veszi.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Utána meg az Orbán, Matolcsy meg a kormány átvállalta, kifizette, megszüntette, csak azt elfelejtik hozzá tenni, hogy mindezt az adózók által befizetett zsozsóból tették. Más kormány is meg tudta volna mindezt tenni. Ja, meg a sok stadijony is ugye a kormány pénzéből készül. Hahaha! Csak előbb-utóbb bele fájdul a hasunk a sok röhögésbe.
A politikai akaratról meg Lázár nertársat kell kifaggatni, miután az ő általa vezett önkormányzat is nyakig eladósodott devizában, oszt a fidesz kormány azonnal át is vállalta az adósságot. Hahaha!
Egyedüli jelöltként indul a Corvinus vezetéséért Orbán tanácsadója

Egyedüliként adott be pályázatot a Corvinus Egyetem rektori pozíciójára Lánczi András- írja a Népszabadság. Arról már korábban is írtunk, hogy a Századvég Alapítvány elnöke, Orbán Viktor tanácsadója és egyben rajongója elindul a nagy presztízsű egyetemért, de korábban úgy tűnt, a jelenlegi rektorhelyettes, Szántó Zoltán személyében lesz majd ellenfele.

A lap úgy tudja, Lánczi április 4-én, zárt ajtók mögött mutatja be programját az egyetem polgárainak, majd az egyetem szenátusa április 18-án szavaz személyéről. Megválasztása esetén az egyetemen politikai filozófiát tanító Lánczi nyár elejétől, Rostoványi Zsolt rektor hivatali idejének lejártával kezdheti meg munkáját.

Az ideológiailag igen sokszínű egyetemen a Népszabadság korábbi riportja szerint kurzusváltástól tartanak, mivel a Corvinusra Orbán és Matolcsy környezetében idegen terepként tekintenek. Ennek jele az is, hogy többször is felmerült az egyetem széttrancsírozása, illetve az is, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet a Corvinus kárára - például a Közigazgatási Kar elvonásával - igyekeztek megerősíteni.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F03%2F02%2Flanczi_andras_corvinus_rektor%2F
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): A devizahiteles rablás a bankok a maszop és a fidesz közös bűne. Utóbbi bagázs különösen undoritó húzása volt a forintban átadott hitelek piaci alapú forintosítása, miközben korábban a csókosok 180-on végtörleszthettek. Ezáltal viktorék törvényessé tették a banki uzsorát. Például valaki felvett 6 millát, abból már visszafizetett 5-öt de még 11 millával "tartozik" a banknak. Egy ilyen konstrukcióért a szendrőládi cigány uzsorások is megnyalnák mind a tíz ujjukat.
@látjátok feleim szümtükkel:

Lázár külön emlékezetes volt ebben a történetben, ugyanis nemhogy devizaalapú hitelt vett fel, hanem devizaalapú kötvényt bocsátott ki az önkormányzaton keresztül, amivel még külön tőzsdézgetett kicsit 2007-ben. Akkor ő volt a Jani, döngette a mellét, hogy a város mekkora nyereséget ért el a kis bizniszkével, pár évvel később meg az egészet rá akarta verni az Erstére, akiknek annyi volt a "bűnük", hogy forgalmazóként részt vettek az önkormányzati kötvények kibocsátásában, meg a tőzsdés ügyletek után megkapták a normál ügyleti jutalékukat.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/03/sokat_hozott_lazar_devizaspekulacioja/
Értesüléseink szerint Áder János köztársasági elnök nem fogja aláírni azt a törvényt, amellyel ellehetetlenítenék az MNB közpénzfelhasználásának ellenőrzését.

mno.hu/belfold/megvetozhatja-ader-a-jegybanki-titkolozast-1331310

na persze, jános nem ír alá. akkor baszhatja, többet nem ad matolcsy pénzt a tiszaroffon horgászóknak, meg a hugicának is klikeltek.
@parti_giano:

Mint a tyúk: fut még két kört, hogy ne nézzék kurvának.
ez már a vég...

Elfogyott a neten árult kínai Orbán-portré, de festenek újat, ha van rá igény

Az interneten kevesebb mint 25 ezer forintért Kínából lehet olajfestményt rendelni Orbánról - az első darabokat már el is adták.

hvg.hu/kultura/20160302_Kinai_festo_orban_festmeny
A Tanítanék Mozgalom március 15-én tüntet

A kezdeményezéshez több mint 25 civil szervezet és szakszervezet csatlakozott, ezek listája az esemény Facebook-oldalán található.

A tüntetés a Hősök tere és az Andrássy út sarkán kezdődik délután háromkor, onnan sétálnak el a Kossuth térre, ahova kb. fél ötre érnek oda.

A szervezők azt írják:

„Vedd fel te is a kockás inged, és gyere velünk! Tüntetünk a szabad oktatásért! Tüntetünk azért, hogy a kormány a valódi érintettekkel tárgyaljon! Tüntetünk, mert a kormány nem csak az oktatás szereplőivel nem áll szóba!”

Mint írják, a közalkalmazottakkal, köztük az egészségügyi, a kulturális és a szociális szféra dolgozóival, a köztisztviselőkkel és a közlekedési dolgozókkal is szolidaritást vállalnak, és mindenkivel, akiknek a problémafelvetéseit, javaslatait nem akarja meghallani a hatalom.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Az is ott van, hogy Simonotok havi 8 milkát keresett?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
De a szemetüket ennek a kormánynak kellett eltakarítania.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Én sem vettem fel, csak azok vettek fel ilyet, akik nyerészkedni akartak, vagy buták.Az ilyennek meg nincs pártszíne.
@Imola Helyesi: Simor

Csak nem azt akarod mondani, hogy a fidesz sem különb az mszp-nél?
Hihetetlen, de igaz: az MNB tényleg borboltot nyit a Budai Várban Mészáros Lőrinc és az Elios részvételével

Tényleg nem hittük el, hogy lehetséges, de ez a valóság.

444.hu/2016/03/02/hihetetlen-de-igaz-az-mnb-tenyleg-borboltot-nyit-a-budai-varban
@Orica Középföldi:

"Nem jók a jelzők:))"

bocs! csak az adott hsz, kis aljas, alamuszi uszítására céloztam most. ja, és nagyon visszafogottan!
@Imola Helyesi:

nem zavar, hogy a 8 milliót orbán találta ki és vezette be, saját emberére : járaira?

az sem zavar, hogy mit művelt ezért a díjazással pl a kamatokkal csak a monetáris politikát szem előtt tartva?
nem hiszem el, hogy pár ér emlékezet kiesésed van, miközben itt mindig több ezer évről dumálsz.
-no comment-

Mégis leszedte az Orbán Ráheles videót a 24.hu

Miután a Magyar Idők szóvá tette a 24.hu egyik Orbán Ráhel terhességéről szóló videóját, a lap főszerkesztője végül leszedette a felvételt és elnézést kért Orbán Ráheltől.

hvg.hu/itthon/20160302_Megis_leszedte_az_Orban_Raheles_videot_a_24hu

---

Fideszdemokrácia: mi volt 2016 eddigi legdurvább húzása?

Emlékeznek még, amikor pár évvel ezelőtt Orbán Viktor azt állította, hogy konszolidációs időszak következik az ország életében? Valahogyan nincs olyan érzésünk, hogy ez egy percre is bekövetkezett volna, az utóbbi hetek botrányai pedig kifejezetten azt a benyomást keltik, hogy a kormány dúvadként söpör el mindent, ami az útjába áll. Szavazzon, melyik volt a legpofátlanabb politikai húzás!

hvg.hu/itthon/20160302_botranyok_nepszavazas_kvota_stadionok_habony_mezohegyes_mnb_alapitvanyok
A felsőoktatásra is átterjed a tanári tiltakozás

Az Oktatói Hálózat a Tanítanék-csoporttal közösen 5 pontban fogalmazták meg követeléseiket a kormányfelé a felsőoktatás átalakítására, többek között a kancellárok és a konzisztóriumok rendszerét is megszüntetnék.

hvg.hu/itthon/20160302_A_felsooktatasra_is_atterjed_a_tanari_tiltakozas
Elismerte az Emmi a durva orvoshiányt

A Magyar Kórházszövetség kongresszusán az Emmi helyettes államtitkára arról beszélt, nincs és nem is lesz elegendő orvos az egészségügy fenntartására. Az elfekvőket úgy vennék ki a kórházaktól, hogy "a krónikus ellátás megy, a kassza marad".

hvg.hu/itthon/20160302_Emmi_durva_orvoshiany_elfekvok_kivetele
@parti_giano:
"A Corvinusnak is befellegzett, Lánczi lesz a rektor."
Gyorsan-gyorsan, a repülősómat!
@Mariann19: nem is mondtad, hogy tudsz repülni. superwoman. oszt a showból származó bevételből mit csinálsz?
@Mariann19: ugyan már, nincs itt hiba:

Fura, hogy Matolcsy György unokatestvére viszi el a Matolcsy Györgyék által bezárt brókerház ügyfeleit

A Növekedési Hitelbanknak nincs országos hálózata, mégis elviszik a Buda-Cash ügyfeleit. Nem is indulhattak volna a pályázaton.

444.hu/2016/03/02/fura-hogy-matolcsy-gyorgy-unokatestvere-viszi-el-a-matolcsy-gyorgyek-altal-bezart-brokerhaz-ugyfeleit
@Imola Helyesi:
"Azért ne zavarja a kritizálókat, hogy Matolcsy megszüntette a deviza hiteleket."
A deviza hitel ügyletekből az MNB 100 milliárd Ft
nyereséget realizált. Pont.
Forrás: mfor.hu 2014.márc.2.
300 milliót kaptak egy évre a kormány civil példaképei

A kormány a Civil Információs Centrumok budapesti képviselőjeként követendő példaként, mentorként állítja a civil szféra elé azt a Századvéget is, amely tavaly több százmillió értékben kapott kormányzati megbízásokat.

hvg.hu/itthon/20160302_szazadveg_alapitvany_civil_peldakep
@parti_giano:
"Oszt a showból származó bevételből mit csinálsz?"
Mi, mit?
Egy alapítványt, a Varánusz javára.
Ja, és veszek a kínaiaktól egy Orbán képet a telkem pottyantós budijába, tapétának.
Csak azért, hogy ott siker koronázza az esetleges erőfeszítéseket.
@Mariann19: @Imola Helyesi:

Persze, azt költik most el, meg azt titkosították.
De Imolának ezt hiába mondod, ő leragadt Simor 8 milliójánál.

Csak ebből a 100 milliárdból Simor az államalapítástól kezdve jegybankelnök lehetett volna (noha ő sem keresett mindig 8 milliót), és még mindig marad volna belőle egy kis apró.
@Imola Helyesi:

Te továbbra is segghülye vagy.

2001-ben vezették be.
Ki is volt akkor kormányon?
Ja, megvan! O. Viktor és bandája.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Cirbi!
Ez a banda olyan , mint a termeszek.
A csótányok rendjébe tartoznak, és állatállamokban élnek.
Már nem is állítok fel egy-egy kapcsolati hálót, ha ilyet olvasok, mert nincs annyi m2 papírom itthon.
@Mariann19:
Nem, nem. Nem termeszek, mert azok legalább építenek is valamit.
Sáskák.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Rákosi-rendszer (1948-53) gazdaságpolitikája:

Sztálini modell átvétele

Mezőgazdaság:

Erőszakos kollektivizálás: termelőszövetkezeteket és állami gazdaságokat hoztak létre
Kulák = gazdag paraszt (vagyonfosztás, Internálás)
Beszolgáltatási rendszer: megszabták, hogy ilyen terményből mennyit kell beszolgáltatni
Aki nem tette közellátás szabotálásáért megbüntették
Padlássöprés: következő évi vetőmagot elkobozták
Gyapottermesztés meghonosítása
Az ország gabona- és borimportra szorult

Ipar:

„vas és az acél országa” leszünk
nehézipart erőltetett menetben fejlesztették
Magyarország Szovjetunióból importált feketekőszenet és vasércet
Új iparvárosok építése: Dunaújváros (Sztálingrád), Tiszaújváros (Leninváros), Kazincbarcika, Tatabánya
Tervutasításos rendszer
Munkaverseny-mozgalom
A könnyűipart elhanyagolták

Forrás: kidolgozott tételek | Érettségi"
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Imola azt hírdeti, amit a Kossuth Rádióban hall, és a TV1-en lát. Mint a többi Fidesz szavazó, aki nem ért semmit a folyamatokból.
Ezért tud a Fidesz fennmaradni.
A 100 milliárdos nyereségnél két nagy baj van.
A deviza hitelesekkel elhitették, hogy a Fidesz jóságos és igazságos a forintosítással, miközben az MNB 100 milliárdot nyert rajtuk.
Másik az, hogy ezt Stradivári hegedűre, műkincsekre, villákra, egyéb ingatlanokra fordította.
Ezt az összefüggést nem adta a Kossuth Rádió.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Imola azt hírdeti, amit a Kossuth Rádióban hall, és a TV1-en lát. Mint a többi Fidesz szavazó, aki nem ért semmit a folyamatokból.
Ezért tud a Fidesz fennmaradni.
A 100 milliárdos nyereségnél két nagy baj van.
A deviza hitelesekkel elhitették, hogy a Fidesz jóságos és igazságos a forintosítással, miközben az MNB 100 milliárdot nyert rajtuk.
Másik az, hogy ezt Stradivári hegedűre, műkincsekre, villákra, egyéb ingatlanokra fordította.
Ezt az összefüggést nem adta a Kossuth Rádió.
@Marcellusca:
"Nem termeszek, mert azok építenek is valamit."
Marcelluska!
A Fidesz is épít. Maguknak.
Már egy egész országot tagosítottak, mint a földosztáskor a háború után.
@Rodeo36:

Kösz a zenéket:)

Milyen az Rodi,amikor egy országban 'sinen vannak a dolgok??
.........
Ady Endre: A perc-emberkék után

"Otthon bolondját járja a világ,
Majmos, zavaros, perces, hittelen,
Nagy, súlyos álmok kiterítve lenn,
Fenn zűrös, olcsó, kis komédiák.

Magyar Bábelnek ostoba kora,
Ments Atyaisten, hogy bennelegyek -
Engemet kötnek égbeli jegyek
S el kell hogy jöjjön nászaink sora.

Most perc-emberkék dáridója tart,
De építésre készen a kövünk,
Nagyot végezni mégis mi jövünk.
Nagyot és szépet, emberit s magyart.

Robogok honról rejtett vonaton,
Ebek hazája ma, nem az enyém -
S ha marad csak egy hivőm, szent legény,
Még a holttestem is ellopatom.

Ez a ricsaj majd dallá simul át,
Addig halottan avagy éberen,
Pihenjen a szent láz s az értelem,
Míg eltünnek a mai figurák.

Magyar leszek majd hogyha akarom,
Ha nem sutáké lesz itt a világ,
S fölcsap minden szent és igazi láng
Rejtekből avagy ravatalon."
@Gábris szomszéd:

"Matolcsy György éves bére így 60 millió forintra emelkedik."

Indoklás:
Az európai jegybankelnökök fizetésének a végén kullog 'kancsi és bandája zsetonja!

Bazdmegg!!

Arról nem szól a fáma,hogy akik ezt kitermelik,azok gempája mennyit kóstál!(meg úgy mennyiből tengődik egy átlagmagyar a kit nem hord úrikocsis,nem zabál kedvezményesen a munkahelyén és nem kúrják seggbe hihetetlen benzinpénzekkel,lakástámogatásokkal és cafeteriákkal:((

LÁMPAVAS!!!
@Mariann19:

TV1, Kossuth rádió= pálinkás kenyér.
@Eszter jött:
"TV1, Kossuth Rádió=pálinkás kenyér."
Mert kábítja és mámorossá teszi, de csak a Fidesz szavazókat.
@parti_giano:
"25 ezerért erőfeszítesz?"
Na és a látvány tapéta?
Olyan rémületbe kerget, hogy percek alatt ott kell hagyni a kegyhelyet.
@gazoló:
Ilyen papírt hol lehet kapni? Ezt is a kínai piacon?
Nekem kell ilyen, hogy vidám perceket hozzon szomorú életembe.
Még most is röhögök.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Uhh, ez a W. nagyon-nagyon jó!
Bárcsak így lenne(így lesz!), de mikor?
Addig is jólesik egy-egy ilyen vígasztaló.:)
@Mariann19:

Dehogynem, csak hozzáteszik, hogy mindez "befektetés".
@gazoló: haver, mekkora spanok lettetek:)))
@Mariann19: félreértesz:

"85 dollárért, vagyis több mint 24 ezer forintért árulja az interneten egy ismeretlen (legalábbis meg nem nevezett) kínai festő Orbán Viktor magyar miniszterelnökről készült hiperrealista festményét."

m.hvg.hu/kultura/20160302_Kinai_festo_orban_festmeny
@Mariann19:

'Úútálom a 'kakipisihumort,de a "pottyantósban egy reggeli formázás után tökéletesen 'lemosná a :)gyalázatot:)
pfejj!
...

Még keresik a gyártót:)
@Mariann19:
Drámai, hogy állítólag diplomával rendelkező lények értelmi szintje, szemantikus emlékezete milyen korlátolt és ecceri.
Persze emiatt lehet a középszerűségnek felettük hatalma és ezért kell a "mosóporreklám" szintű kommunikációval lenézve terelgetni őket.
Röviden, segghülyék.
@taga20:

Irígykedel 'tessó?:)
Rodinak rejtett értékei vannak 'osztjónapot:)
@Gábris szomszéd: Igazad van! de...

Wazz,valami puncit raknál be inkább,tudod hogy alfahírt,mandinert,pestisrácokat meg nem nyitok:))
@gazoló: csodálatos ez az Ady is...
sinen van? hát az a síntől is függ, annak sokféle karakterisztikája közűl az egyik legfontosabb: HOVÁ VEZET

errefelé "wethenorth" nagyon érdekesen alakulnak a sinek, a vonatok rajtuk -néha- nem is léteznek, vagy kurvára fapadosak, és szeretnek tolatni, így a mögöttük levőt is akadályozzák a haladásban ami néha nem is előre hanem lefele haladás, vagy az összes szenet a sípokra eresztendő gőz fejlesztésére pazarolják... kiderültek dolgok!!!!!!!!!!!!!!! és érdekes módon a nép reakciója nem valami pozitív...maraggyunk a kapitalista meghatározásnál(???) a profitshare nem jó, és aránytalanságáról most a nép akar is tenni, a legjobban ellátott állami alkalmazottak (toronto egy bizonyos szektorában 55 000 ember) sztrájkolnak mint kiderült az a szar ami miatt ők lázadoznak a legjobb mert a magánszektor alkalmazottai még szarabbak és ez az érv azért, hogy a szar feltételeket elfogaggyák, ahelyett, hogy törvénykezne a törvényhozó és kibaszna azzal a tőkéssel aki nem teljesíti a szerződését, kirúg több ezer szakembert és offshore ozik majd állami pénzügyi segíccségért rimánkodik...dehát ezzel kiderült minden vak is kénytelen látni, hogy a rabszolgatovábbtermelés folyik

a gazdaság a béka segge alatt vagy csőd, és közben pazarolnak

brühüyyy
kkk

és ez egy olyan hely ahol a tavalyi utolsó negyed összehozott egy 0,8% fejlődést ami nagyon nagy szó?????????????????
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Nem vitás, hogy az MNB nyereségét Matolcsy befekteti, méghozzá haszonelvű befektetésként, csak a hasznait átkonvertálja a saját kis csapatának.
Szegény festőket is sajnálom, akik az alkotásaikat az emberiség számára hozták létre, hogy nézzék, gyönyörködjenek.
Matolcsy vásárol is ezek közül, de csak ő, Orbán és Habony Árpád villámló szemű anyósa tekintget ezekre.
.
Csepreghy: A Norvég Civil Támogatási Alap pénze közpénz => 2014. június 24., kedd 11:16

Eltelt egy kis idő:

MNB alapítvány esetében a vagyon jogi személy tulajdonában a köztulajdon jellegét elveszíti.
.
Hát, így is lehet.
Háttal nem kezdünk mondatot.
Megfordulok.
@gazoló: kezdek hülyülni, megfigyeltem magamon:)

dehogy irigykedem:)))

egészségedre! (be segítek angyalnak:))

meztelencsajok1000.blog.hu/2016/02/27/angyali_szoszi
@taga20:
.
Van minek örülnöd. Mégsem vagy paranoiás.
Téged tényleg megfigyelnek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Drámai, hogy állítólag diplomával rendelkezők értelmi szintje, szemantikus emlékezete milyen korlátolt és ecceri."
Igen, mert átveszik az Orbán általi téves káprázatot, és kóros képzeteket, és azt hiszik, az a valóság. Ezt plántálja beléjük a média, és Orbán.
Nézd meg az évértékelő beszéd első részét. Mindenben éllovasok vagyunk, GDP, foglalkoztatottság, államadósság csökkenés, és így tovább.
Aztán az ember előveszi az eurostat 2015. kiadványt, és abban azt látja, hogy hátul lógunk mindenben, mint a kutya töke. A nemzetközi mérésekről már ne is szóljunk.
Aztán az ember előveszi az eur
@gazoló:
Más.
Olvastad, hogy Kovacsics Anikó a Fradiba igazolt, mert nem tudott megegyezni Győrrel?
@taga20:

'kezdek hülyülni"

Sunákkal segíteni angyalt azért van 'eced" Te 'széllelbélelt:)

kepkezelo.com/images/kou5llccuzzdnr1wr0ty.gif
@parti_giano:
Köszi, nagyívű írás. Külön tetszett a bevezető rész lélekbúvárnak is beillő elemzése Matolcsyról.
Holnap még egyszer neki ugrom, kéjegelni a zord igazságban.
@Mariann19:

Nem olvastam,de A Fradi-ETO a BL-ben az durva:(
@dr. jenőke (jenőke): profi vagyok, nem bízom másra:))
@gazoló: votmá, te votá, teccett, most is teccik:))

nesze!

anyulontul.blog.hu/2016/03/02/mz0302
@Mariann19:

Szépen és a kutya bogyóinak emlegetése nélkül ( megsértődnek kutyuék ) úgy kell mondani, hogy hátul vagyunk, mint a juh hátulja.:D
@parti_giano: pupi torokra, sértegetnek!:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A Növekedési Hitelbanknak nincs országos hálózata, mégis elviszik a Buda-Cash ügyfeleit. Nem is indulhattak volna a pályázaton."

Ha nem indulhattak, akkor aki befogadta és nekik ítélte a főnyereményt, valamivel erősen visszaélt. Van már feljelentés ellene?
@taga20:

vótmá?:)

'énishülyülök'ismétlésatudásatyja:)

Látom jön a húsvét,hogy nyulazol:)

kepkezelo.com/images/lt7mfhtx5f6ce5s0e3x0.jpg
Innen is lopunk, onnan is lopunk...avagy mi kerül annyiba ebben a fotelban?

"És csak az első szakasz az, ami 240 millió forintba került, pedig a munka Pataki szerint nagyrészt fordítás és másolás, egy már korábban 480 millió forintért kifizetett megvalósíthatósági tanulmány egy részének újrahasznosítása."

index.hu/gazdasag/2016/03/02/oldalankent_4_millio_forintba_kerult_az_olimpiai_tanulmany/
"Kapaszkodj meg.
2011-ben 31 szakvizsgázott jogászt foglalkoztatott a miniszterelnökség, és emellett 300.000.- forintnyi megbízást adtak ki külsős ügyvédeknek.
2014-ben 174 főt foglalkoztattak ilyen munkakörben, és mellette kifizettek közel 900 milliót ügyvédi munkára. "

Via atlatszo.hu

Verném agyon azért az értetlen fajtáját egy szívlapáttal...
na de ilyent!!!

muszáj idehozni!

Kövér László különvéleménye: közpénzt kezelnek a jegybank alapítványai

Kövér László szerint közpénznek tekinthetők a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alapítványai által kezelt források.

Mi más lenne

- válaszolta az Országgyűlés fideszes elnöke a Magyar Katolikus Rádiónak szerdán adott interjúban arra a kérdésre, hogy egy jegybank által létrehozott alapítványban lévő pénz közpénz vagy sem.

Az Országgyűlés kedden arra hivatkozva korlátozta a közérdekű adatigénylés lehetőségét, hogy az MNB alapítványainál az alapító által juttatott vagyon - az elfogadott törvényjavaslat indoklása szerint - elveszíti közvagyon jellegét.

Az Index információi szerint Kövér azon kevesek egyike volt, akik következetesen ellene voltak a döntésnek, és a belső vitákban hangot is adott ellenvéleményének.
A parlamentben azonban a frakciófegyelmet betartva megszavazta a több száz milliárd forint ellenőrizhetőségét megszüntető módosítást.

Az oktatás helyzetéről szólva a parlament elnöke kijelentette, Orbán Viktor miniszterelnök és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere helyett, valamint saját nevében is elfogadja a közoktatást érintő kritikákat. "Valóban, a reformok bevezetése óta már eltelt annyi idő, hogy konszolidálódnia kellett volna az új rendszernek" - mondta, megjegyezve, az évek óta ismert bajokat nem tudták kezelni. A házelnök szerint azonban most elérkezett egy olyan pillanat, amikor "ki kell iktatni azokat a fékeket, amelyek a normális működést akadályozzák".

A kormánypárti politikus leszögezte, az oktatásban senki sem várhatja el, hogy visszatérjenek az önkormányzati fenntartáshoz, mert az nem volt működőképes. Kövér László szerint emellett azt is be kell látni, hogy a közoktatás a világon sehol nem autonóm, hanem tartalmában is kormányzati irányítás alatt áll.

A magyar társadalmi kohézió szempontjából a cél az, hogy a közoktatás minősége az országban mindenhol egyenlő legyen - folytatta, majd aláhúzta, korábban "liberális káosz uralkodott a közoktatásban". Kövér László erre hivatkozva azt mondta, a pedagógusokat terhelő életszerűtlen elvárások eltörlésével egyetért, de azt szerinte nem lehet elvárni, hogy a közoktatásban ne érvényesüljön semmilyen kontroll és irányítás.

A házelnök arra kérte a pedagógusokat, hogy lássák be, ők nem "független magánzók", hanem "a nemzet napszámosai". Hozzátette, a kormány úgy vár el több fegyelmet és munkát a tanároktól, hogy minden idők legnagyobb pedagógusbér-emelését hajtották végre az életpályamodell bevezetésével.

"Ha így lenne, akkor fel lennék háborodva" - mondta a házelnöke arra a kérdésre, mit szólna, ha biztonsági őrnek látszó emberek megakadályoznák, hogy népszavazási kérdést nyújtson be. Kövér László megjegyezte ugyanakkor, nem tudja megítélni, hogy a minap így történt-e. "Volt egy hír és annak van több különböző interpretációja" - fogalmazott, majd megerősítette a Fidesz azon álláspontját, amely szerint meg kell nézni, miként lehet úgy megváltoztatni a népszavazásról szóló törvényt, hogy ne fordulhassanak elő "a demokráciához méltatlan jelenetek".

Kövér László kifejtette, amennyiben csak Magyarországon és rajta múlna, mindent elkövetne, hogy az embereket meggyőzze a kötelező sorkatonai szolgálat támogatásáról. Azonban szerinte ma olyan a helyzet az unióban, hogy ezt nem lehet komoly formában felvetni, így most ő sem támogatna egy ilyen kezdeményezést.

Ezzel összefüggésben szólt arról is, bár gyűlölt a hadseregben szolgálni, utólag mégis rengeteg hasznát látja annak az időszaknak. Elmondta, a katonai szolgálat hiánya nehezíti "a férfiemberek férfivá válását", továbbá szerinte ez állhat annak a világméretű "infantilizálódásnak" is a hátterében, aminek eredményeként létrejöttek a "mamahotelek", ahol emberek a harmincas éveik elején is édesanyjuk kosztján élnek.

A házelnököt kérdezték a Magyarország uniós csatlakozásáról szóló népszavazásról is, amelyről azt mondta, amennyiben korábban nem mondta volna minden nyilvános fórumon, hogy a tagság egyértelműen jó lesz Magyarországnak, vagyis - mint fogalmazott -, ha nem kötötte volna az adott szava és becsülete, akkor nemmel szavazott volna, ahogy a felesége is tette. Kövér László megjegyezte, ezzel nem szeretné azt sugallni, hogy kudarc lenne Magyarország uniós tagsága, csak arra utal, hogy "differenciált a kép".

index.hu/belfold/2016/03/02/kover_laszlo_kulonvelemenye_kozpenzt_kezelnek_a_jegybank_alapitvanyai/
@Mariann19:

Időnként olyan érzésem van, mintha valamiféle pszichológiai emberkísérlet folyna nálatok.
@guma:
Amennyiben a családi neveltetésének köszönhetően valaki nem válik "emberré", a sereg csak ront rajta.
A család... Persze echte vérkomcsi szarházi, aki pártvonalon jutott előre, mit röfögne? Bizonyítvány ez, no...
@guma:
.
''''....a hadseregben szolgálni, utólag mégis rengeteg hasznát látja annak az időszaknak. Elmondta, a katonai szolgálat hiánya nehezíti "a férfiemberek férfivá válását"....'''''

Örülök, hogy nem a nővé válás útjáról, módjáról kérdezték.
Sejtem, az egyik lehetőség a zárda (esetleg apáca sors), a másik ? Nincs esély sokat találgatni.
@dr. jenőke (jenőke):
Merthogy egy pártcsókos majom a seregben... de'télleg, nehéz sorsa lehetett... Vöröskatona, leninfiú nagypapa, páttitkár apuka, csak dagilaci vótt keresztyén-nemzeti ellenállat... Tudtam! Illetve nem is sejtettem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Az Országgyűlés 2015. január 1-től a kirendelt védői és pártfogó ügyvédi óradíjat 5000 forintban állapította meg.
Ámde:
Az átlagos óradíj nettó 20–30 ezer forint között mozog, az elszámolás a jó fej ügyvédeknél akár hatperces egységekben is történhet, de sokan minden megkezdett fél órát számláznak, az akár egy rövid telefonbeszélgetésért is.
player.hu/biznisz/hogyan-valassz-ugyvedet/

De fizettek ki 100 milliót is 1 (azaz egy) munkára, ami kb 1 hónap volt.
@Mariann19:
Pusszantalak, Simornak havi 8 milka volt a fizuja, senki nem reklamált. Ráadásul hót magas kamatok.
Most meg már olyan alacsonyak a kamatok, hogy megéri FT-hitelt felvenni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Engem annyira szégyelltek, hogy az esküre sem engedte ki, az első riadó átvészelését követen, az azt követők előtt hazaküldtek két nap szabadságra.
Nem volt senki támaszom.
Csak évekkel később tudtam röhögni magamon.
@gazoló:
Te, azt tudod, hogy ÍSimor többet keresett, mint a Fed elnök ?
@Imola Helyesi:
.
Akkor a következő órában a te neved lesz minden vicc forrása.
(Pukli nincs itt, nem tudja védeni magát)
@Imola Helyesi:
A néni hülye, vagy vagy csak szintaktikai problémákkal küzd? Az exkomcsi elvtársakat napi szinten tetszik mélytorkozni? Egészségére...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mintha Pukli mondta volna, hogy nagyapuka ávós volt, vagy rosszul olvastam? Ennyit a mélytorkodról.
@Marcellusca:
Marcelló, és ki terjesztette el? Megvan? Ki volt kormányon 2002 és 2010 között? Bingó/ szdszmszp halkan súg/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

be van tépve, hiszen nem jut el a tudatáig, hogy a 8 milliót kedvence találta ki és valósította meg!

más:

"Egy katonai puccsot könnyű elítélni, de a demokrácia lassú, lépésről lépésre történő felszámolását már sokkal nehezebb, hiszen nincsenek olyan események, amelyekről azt mondhatnánk, hogy ezen a konkrét napon Magyarország átlépte a határt, és ettől kezdve nem tekinthető demokráciának. Ez nehezíti a civil társadalom, az ellenzék vagy épp az EU fellépését, az autoriter kormánynak pedig megadja azt a lehetőséget, hogy különböző fórumokon hirdethesse: amit tesz, az valójában teljesen normális, bírálóinak pedig csak az a bajuk, hogy nem az ő kezükben van a hatalom. Az elektorális autokráciákban a hatalmon lévők tulajdonképpen egy színházat működtetnek, amelyben a demokrácia című darabot játsszák el."

magyarnarancs.hu/kulpol/a-diktatorokat-a-belso-konkurencia-buktatja-meg-98164
@Imola Helyesi:
Mintha egész orbán, kövér család komcsi lett volna... A picsába, tán magácska is belülről bomlasztotta a pártállamot? Torkoska...
ezt is megértük!

Luxusfizetéssel csábítja Szlovákia a magyar munkavállalókat

Míg néhány éve Szlovákiából jártak át a munkavállalók Magyarországra, mára úgy tűnik, megfordult a trend. Magyar munkavállalók tömegei dolgoznak a szomszédos országban, ahol kedvező munkalehetőséggel és magasabb fizetéssel várják őket. De vajon mennyivel keresnek többet Szlovákiában, mint itthon?

www.penzcentrum.hu/karrier/luxusfizetessel_csabitja_szlovakia_a_magyar_munkavallalokat.1048485.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@parti_giano:

nem tudtad? a nyuszi tojja! a mikulás meg hozza!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
És ? Mi a különbség a többi párthoz képest? Szdsz, mszp most meg liberálisok ávós felmenői nem szórnak szemet neked?
Inyencke!
@Imola Helyesi:

ésssssss,ha ÁVÓ-s volt a nagyapa akkor mi a bánatos picsa van gyökér!

A Te öregapád is ruszkilaktanyában szolgált,de te nem attól lettél ilyen kretén,hanem saját magadtól!!

Az öröklésnek vajmi kevés szerepe van ilyen téren!

Avagy az ávó valamilyen géneket ültetett a tagjaiba??????

Kibaszottul unalmas,hogy a fidesz fattyai,ha kifogytak az érvekből,(ami legtöbbször egyébként is sántít)elkezdik a karaktergyilkolászást a bódult csicskái meg mantrázzák a beszivárogtatott faszságaikat!!!
@Imola Helyesi: húzzál bőrt a fogadra... vagy keress egy répát/banánt...
@guma: nopekidzs, tündérország és pirospötty. ennyi kell imolának a boldogsághoz.
@gazoló:
Te idióta, ezt maga Pukli mondta, csak azért hoztam fel, mert mindig a fideszesekkel jösztök.
De mi van a te nagyapáddal, gyökér tenyészet?
@Sir Bates dö Hól:
Szerintem neked, libsikántornak meg még egy néhánynak van valami bajod ott lenn, hogy ezzel jössz mindig. Nem igaz, hogy élőben nem találsz magadnak valakit, aki megcsinálná neked ott lenn, hogy ne menjen az agyadra meg a fogalmazás / nem fogamzás, az magasabb minőség/ készségedre/ .Figyelj, ne füvezz, az nagyon árt nekije.
@ornagy50:

Szerinted ebből mennyit értenek a fidesz hívei?
@Imola Helyesi:

"mert mindig a fideszesekkel jösztök."

A fidesses 'ettársaknak nem csak a szüleik,ők maguk voltak komcsik!De még az sem lenne 'problem,ha befognák a pofájukat,de ők kopmlett viselkedésmintákat és mentalitást hoztak magukkal,ráadásul visszamutogatva szidják elődeiket kicsinyem:)
@gazoló:
hamárhomár...

"A nyolctagú jobbikos elnökség közül hétnek legalább egy közeli rokona pénzhez vagy valamilyen pozícióhoz jutott az elmúlt években a párttól vagy annak valamelyik szervezetétől – tárta fel a Direkt36.hu. Vannak, akik tanácsadók voltak, vagy éppen személyi titkárnak álltak. Újságírói munka is jutott több rokonnak.

Az egyedüli kivétel a jelenlegi elnökségi tagok között Novák Előd, akinek felesége, Dúró Dóra szintén jobbikos parlamenti képviselő, de Novák állítja, hogy a kapcsolatuknak nem volt hatása egymás karrierjére – derül ki a cikkből.

Volnerék Diamondja

Volner János alelnök felesége, Volner Beatrix 2011-ben alapított vállalkozása, a Diamond Business Consulting szóbeli tanácsadásra szerződött a frakcióval. 2011 januárja és júniusa között havi félmillió forintot kapott a cég, amelynek a legutóbbi leadott, 2014-es mérlege szerint azóta semmilyen más bevétele nem volt.

A Diamond Business-szel kötött szerződés előtt egy hónapig, 2010 decemberében egy másik cég, az AABO System adott tanácsokat a frakciónak. Akkor már nem volt ugyan semmilyen kapcsolata Volnerékkel, de 2010 májusáig Volner János és Volner Beatrix közös tulajdonában volt.

Sem a Jobbik, sem Volner János, sem Volner Beatrix nem kívánt válaszolni arra, hogy hogyan került a Jobbik kapcsolatba a Diamond Business-szel és az AABO-val, miért választották őket a Jobbik, és a cégek kinek és milyen gyakran adtak a tanácsokat.

Miközben cége tanácsokat adott a Jobbik frakciójának, Volner Beatrix férje, Volner János parlamenti személyi titkáraként is dolgozott, havi nettó 85 ezer forintért, de azt nem árulták el, mettől meddig.

A pártigazgató édesapjának tanácsai is értékesek

Szabó Gábor pártigazgató édesapjának tanácsaiért ugyancsak százezreket fizetett a párt. A korábban autószerelőként dolgozó Szabó György aktív párttag. Már alapításakor csatlakozott a Jobbikhoz, és azóta tagja az etikai bizottságnak.

2010-ben fővárosi képviselővé választották, 2010-ben és a 2014-ben pedig ő írta a párt parlamenti választási programjához a közlekedésről szóló részt. 2010 és 2012 között a Budapesti Temetkezési Intézet felügyelőbizottsági tagja volt, 2010 és 2014 között a BKK-é, 2015 januárjában pedig a BKV igazgatósági tagja lett.

Apáti testvére tanulmányokat írt

Apáti István alelnökké választása után kevesebb mint egy évvel, 2015 áprilisában testvére, Apáti Ferenc cégével, a T+F 2002 Bt.-vel kötött szerződést a párt frakciója agrárgazdasági tanácsadásra. Apáti Ferenc gazdasági agrármérnökként végzett, és a Debreceni Egyetem Üzemtani és Vállalati Tervezés Tanszékén egyetemi docens.

Cége havi 118 ezer forintért írt pároldalas tanulmányokat mezőgazdasági témákban, ezekért összesen 1 millió 66 ezer forintot kapott. A T+F átlagosan havonta egy három-négy oldalas tanulmányt adott le 2015 áprilisa és decembere között.

Apáti Ferenc a Direkt36-nak azt mondta: havi 3-4 napot dolgozott ezeken.

Apáti István alelnök azt nyilatkozta, hogy ő ajánlotta be öccsét tanácsadónak, mert megfelelő szaktudással rendelkezik. A kilenc hónapos szerződést nem hosszabbították meg, Apáti István szerint azért, mert öccse teljesen leterhelt, pedig nagy szükség lenne rá.

Önkéntesből tröszt

Szávay István jobbikos alelnök és testvére, Szávay László már alapításakor kapcsolatban került a Jobbikkal. László önkéntesként segítette a pártot, de a kapcsolat csak jóval később vált formálissá.

A filozófiát, teológiát és történelmet tanuló Szávay László a Direkt36-nak azt mondta: eleinte tudományos pályát szeretett volna befutni, ezért sokáig csak alkalmilag segített be a Jobbiknak. Ez 2012 májusában változott meg, azután két éven keresztül tizenháromszor szerződött ugyanis vele a frakció tanácsadásra, összesen kétmillió forintért.

Szávay László azt mondta, Farkas Gergely frakcióigazgató kérte fel arra, hogy kommunikációs tanácsokat adjon, és kreatív munkákat végezzen a pártnak. Úgy tudja, hogy mindenki nagyon meg volt elégedve munkájával, így idővel egyre szorosabb lett a kapcsolata a párt vezetőivel.

A Direkt36 információ szerint Szávay László tagja Vona Gábor ötfős tanácsadói csapatának, de ezt Szávay nem akarta kommentálni. A Trösztnek nevezett csoportról Vona az ATV-nek azt mondta, hogy fiatal zsenikből áll, és az összes nagyobb volumenű beszéde előtt velük egyeztet.

Könyvkiadással nagymamával

Z. Kárpát Dániel anyja és akkor 79 éves nagyanyja közös cége 2013-ben kapott egymillió forintot a Jobbik pártalapítványától, amelyről az RTL Klub készített riportot.

A Kárpátia Műhely a Hunok, hungárok, magyarok című könyv kiadására kapta a pénzt. Annak ellenére, hogy Z. Kárpát Dániel 2012-ben kiszállt a családi cégből, az RTL Klub riporterének a kiadó székhelyén azt mondták, hogy az ügyben Z. Kárpátot kell keresni."

hvg.hu/itthon/20160302_igy_fizettek_bokezuen_a_vezetok_rokonainak_a_jobbikban

Merthogy ŐK nem olyanok...
KOMOLYAN!
De'télleg...
@Gábris szomszéd: D

Szimpla fogadási csalás!:)))
Megcsinálta!
@gazoló: Ja és a vietnámi srácot láttad már korábban? :)

youtu.be/eBDH16KtUek

ON
@gazoló:

kérdezd már meg a taga-t hogy minek van a sok faburkolat és a dobogók a zeneszínházakban és miért nem vazsbeton?

www.youtube.com/watch?v=7M1dCyKjjIY
mutíjjad nekijje esztet

brühüyyy

kkk
ha kiütéseket kap tüle, akkor kezeltesd sósavval
.
2016-03-02
Apró hírek:

A hosszú távú növekedés alapjait teremtheti meg az Irinyi-terv

Nukleáris, élelmiszeripari és légiforgalmi megállapodásokat kötött Magyarország, illetve kötöttek magyar cégek az Egyesült Arab Emírségekben.

Az egészségpolitikáért felelős helyettes államtitkár szerint a teljes magyar ágazatra jellemző a humánerőforrás-krízis.
.
A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint "humán bomba" ketyeg Európában.
Bakondi György ezzel arra utalt az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában, hogy tisztázatlan személyazonosságú és szándékú migránsok nagy tömege jutott be a kontinensre. Azt mondta, hogy ilyen körülmények között nehéz az emberek biztonságáról beszélni. Azt is megemlítette, hogy a görög-macedón határon agresszíven viselkedő, dobálózó migránsokról kevéssé mondható el, hogy a menekültjog hatálya alá tartoznak.

profitline.hu/hircentrum/hir/347748/Human-bomba-ketyeg-Europaban
.
@Rodeo36:

Több tiszteletet Tagának:) Spanolom:)

..........
Kösz,a remek zenét így,baglyok idején:)

offforever.blog.hu/2016/02/20/te_ismered_igy_a_zeneakademiat

www.youtube.com/watch?v=mbiYyPtvLlY

www.youtube.com/watch?v=Q81sDtm0gLM

'Jóccakát!
@gazoló:
én kűttem tviszteletet a taga nak de nem érti, spannold addig amíg 4000 méter hosszú lesz akkor köss rá csomót

brühüyyy
kkk
@gazoló:
én most Ileana Cotrubas-t hallgatok Berlin ből Charpantier híres ária, csak bel canto

brühüyyy
kkk
hogyan spannolod a taga-t????
művelődjetek tovább ma is! és ha a magánszféra nem élégíti ki a karriervágyatokat, akkor itt egy lehetséges út, amit követhettek.

"„Az igazi kormányprogram a költségvetés” – vallja. Az itt a piros, hol a piros játékban nagyon jó volt: „Ha kellett, be tudtuk mutatni, hogy húszmilliárdot költöttünk el a millennium címén, de amikor ennyivel csökkenteni kellett volna a 2001–2002-es költségvetést, már csak másfél milliárd volt kimutatható” – említ egy, a nyilvánosság előtt is vállalható példát."

magyarnarancs.hu/kepzomuveszet/baan-utja-csucs-fele-98315
@guma:

www.facebook.com/BerlinPhil/photos/pcb.10153938174899691/10153938150404691/?type=3&theater

'Ezzzz annyira szép hogy 'mekkellaszívnekszakanni,de "MÉGIS" vegyesek az érzelmek:)

'gyereOricabasszále:))
off

Tavaszi madárdal

Tavaszt zengnek a madárkák.
Soha kedvesebb dalárdát!
Ám az egyik némán kushad.
Csak nem készül kritikusnak...

:'Rímhányó
@gazoló:
ugye a 3. képen Barenboim, Fischer, Rattle állnak a középen, a programról semmit sem tudni?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

A ""menekültek megsegítésére..ohhhh
@gazoló:

Miért is?

Egyébként ki kell érdemelni, és csak egyszeri az esély. A kudarc, az kudarc:)
@Rodeo36:

Jó reggelt!

Valami az isteni Josquin
des Prez-től?:)
@Rodeo36: Yesterday at the Philharmonie: a moving concert for refugees & helpers

“Welcome among us”: With this slogan, the Staatskapelle Berlin, the Konzerthausorchester Berlin and the Berliner Philharmoniker invited refugees, their families and helpers to a concert in the Philharmonie. The concert with chief conductors Daniel Barenboim, Iván Fischer and Sir Simon Rattle is available free of charge in the Digital Concert Hall.

01/03/2016
Wolfgang Amadeus Mozart
Piano Concerto in D minor K. 466 (00:00:00)
Daniel Barenboim Conductor and Piano, Staatskapelle Berlin

Sergei Prokofiev
Symphony No. 1 in D major Symphonie classique (00:00:00)
Iván Fischer Conductor, Konzerthausorchester Berlin

Ludwig van Beethoven
Symphony No. 7 in A major (2nd Movement Allegretto and 4th Movement Allegro con brio) (00:00:00)
Sir Simon Rattle Conductor, Berliner Philharmoniker

Welcome message Martin Hoffmann (00:00:00)

www.digitalconcerthall.com/de/concert/23677

Ha jól látom ingyen meg lehet majd tekinteni a honlapon csak most még szerkesztik a videót. :)
@Orica Középföldi:

Szívem a háború elöl menekülteké,'deee mi van ha ez jelen esetben csak tíz százalék ..se???
@gazoló:
azután lapoztam... és láttam amint atya a lányával és néhány fejkendős csajszi de a hangulat vidám lehetett, mint kiderült holnap pénteken Dudamel vezényli a zenekart és digitálisan is hozzáférhető lesz

hááááááát sok "menekült" életében álmodni sem tudott erről, mert ugye az élvezetek ha nem Ramadán akkor...
de pár évezred és ki tudnak gyógyúlni

brühüyyy
kkk

kezdetnek nem rossz

és nagy szó, hogy egyetlen müezzin sem volt a közelben
@Rodeo36:

Ez olyan szép,"eszemfas@om ezen,mindjárt "jönnnek a xenofób vádak:))

Merkel meg nő:))

A tavaly februárihoz képest meg ötvenezerrel többen jöttek a görög határon! ....áááááááá
@Gábris szomszéd:
a Barenboim még zongorázik?...asszittem már évek óta nem a keze a probléma...
de KV 466 az a világ legcsodásabb műveinek egyike

a sok "menekült" nem tudom elmondta e valaki nekik, hogy a Beethoven 7. kel kapcsolatban él a gyanú, hogy a szerző segg részeg lehetett amikor komponülte, de ugye a Dionysos az a sok "menekült" nek hatalmas újdonság lehetett amikor a Rattle "meghajtotta" a zenekart a IV. tétel alatt prestissimo...

nem fogják elfelejteni

brühüyyy
kkk
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ómigránsaink megint "megtámadták" saját magukat? :)
a népszabi szerint maga matolcsy járta ki az mnb törvényt orbánnál, aki azért húzta a száját, de megtette.

nol.hu/belfold/matolcsy-rettegett-hogy-minden-kiderul-o-jarta-ki-orbannal-a-titkositast-1604439

gyuri nagyon fél.
matolcsy fizetésemelése kapcsán a versenyszféra elszívó hatásától meg nem kell tartani. bár valamelyik mélymagyar hülyeőstörténetes szervezetnek szüksége lehet pirospöttyös varázslóra. megkaphatják alenöküstől, úgymond pekidzsben.
@parti_giano:

Vérszemet kapott a hülyéje, és önjáró lett. Van is mitől félnie, bár OV biztos megvédi.
Kezd tartalmat nyerni az idióta mosolya.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Egy őszinte cigányasszony Szerep községből: "rohadj meg, köcsög magyar, én magyargyűlölő vagyok!" :)

youtu.be/WAIHMbHYek4
@Orica Középföldi: erről tudsz?

"Rácz Jenő, a Gyurcsány-kormány egészségügyi minisztere márciustól nyugdíjba vonul a veszprémi kórház főigazgatói posztjáról, majd Orbán Viktor főtanácsadója, Hegedűs Zsuzsa munkatársaként dolgozik majd, értesült a Magyar Idők."

nagy csapat!
Erdősiné egyébként az eset óta nagyon kemény bírálatokat kap Facebook-oldalán, az asszonyt válogatott jelzőkkel illetik. A minden bejegyzését "Szentjeim" megszólítással indító, Orbán-rajongó asszony legutóbbi posztja:

Szentjeim, én azt hallottam, hogy azért nem mentek iskolába ma a gyerekek, mert egész éjjel az Oscar®-gálát nézték, melyet a köztévé közvetített, Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak hála. Egyébként a Saul fia győzött, hála Vajna András Kormánybiztos Úrnak, így immár Amerikát is leigázta kicsi, de szemfüles hazánk! Csak így tovább!

És az NVI-nél történtek kapcsán egy meglehetősen izgalmas, netán árulkodó bejegyzés február 25-én:

Húúú, kaptam egy felkérést, de még nem beszélhetek róla. Olyan izgalmas, szentjeim! Ahogy immár szállóigévé vált: "Nem nyilatkozok!"

nepszava.hu/cikk/1087396-te-vilag-szegyene---erdosinet-kemenyen-osztjak-a-facebook-on
Orbán butul. Már tanácsadói által sem tudja, hogy a tüzet akkor kell oltani, amikor ég.

index.hu/belfold/2016/03/03/figyelo_inog_fazekas_sandor_es_balog_zoltan_szeke/
"Balog egyértelműen az oktatás és az egészségügy körüli kálváriák miatt került szorult helyzetbe, a lap azt írja, hogy Orbán Viktor egy éve informálisan közölte vele: tegye rendbe a Kliket, és gondoskodjon, hogy a kifizetések rendben menjenek. Emiatt állítólag Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek is „volt már pár kellemetlen perce a kormányüléseken”, amiért nincs előteremtve a szükséges anyagi háttér."

No de főnikém! Vagy a stadijony füvét, azt a szép műzöldet, vagy az oskolákat fűccsük. Mindenre eccere nem fussa.
@parti_giano:

Nem hallottam. Szépek lesznek párban, egyiknél napos csibe, másiknál szopós malac.
Talán ez a titkosítás oka? Ki nem mond igazat?

"Teljes titokban, ismeretlen áron megszerezték az MKB festménygyűjteményének legértékesebb részét Matolcsy alapítványai, írta HVG....Rubovszky Éva gyűjtemény kurátora elismerte, hogy csak alapítványok jöhettek,"

Az MKB magyar állami tulajdonú bank, ha a képei átkerülnek a Magyar Nemzeti Bank alapítványához, akkor már nem közvagyon ( EZT MONDTA A LAJOS, nem az, hanem a KÓSA ), ezt ugye bárkinek bármennyiért tovább lehet adni.

Az viszont érdekes, hogy az MKB az eladást tagadja.

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2016/03/03/titokban_eladtak_az_mkb_kepeit_matolcsyeknak/
@parti_giano:
Ez a ti profilotokhoz illik, állítsd csak a magadét.Ti foglalkoztok állandóan ezzel. Ha nem megy neked, ne engem okolj!
@Imola Helyesi: pedig ez az alkotás magában foglalja pozsgaydat, viktorodat, az egész brancsot...

"Ti foglalkoztok állandóan ezzel."
a ti személyes névmással nem tudok mit kezdeni, semmi "királyi többes" allűröm nincsen. egyébként meg ki a franc állít/akar állítani manapság szobrokat (donáth, hóman, megszállási emlékmű)?
@parti_giano:

ennem nem itt tenyészik a testvére?

ez lélekölő borzalom. de várható volt a "felkérés" és nem csak neki! :(
Esse lesz akármi! Pedig már Kádár is megmondta, csak azt lehet megenni, amit megtermelünk.

"Az államháztartási törvény alig egyoldalas módosítása - indoklással együtt három oldal - lehetővé tenné, hogy a kormány év közben korlátlanul vállalhasson kötelezettséget kifizetésekre. Az eddigi eljárás az volt, hogy amennyiben nem állt rendelkezésre a pénz a költségvetésben - mert nem terveztek vele, de még a tartalékokból sem volt mozgósítható a szükséges forrás -, módosították a költségvetési törvényt, amihez megvolt a biztos parlamenti többség. A jelek szerint a kormány a jövőben nem ezt az utat járná, hanem egyetlen határozattal "legalizálná" a fedezet nélküli pénzköltést."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/labon_lovi_magat_a_kormany_mi_lesz_igy_a_felminositessel.611075.html
@Orica Középföldi:

megvédi? amíg tudja, hiszen a szavazást is csak a nyájnak adta ki, ő, saját magát igazolt távollétre küldte (a függöny mögé?)!

ezt a nem szavazó névsort érdemes figyelni!

Igazoltan volt távol a Fideszből Orbán Viktor, Lázár János, Fazekas Sándor (aki inkább az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület küldöttgyűlésére ment), Szijjártó Péter, Balog Zoltán, Hoppál Péter és Horváth László, a KDNP-ből Semjén Zsolt, Szeszták Miklós és Simicskó István.

Read more: offforever.blog.hu/2016/03/03/frakciofegyelem_felment_a_tudatos_torvenysertestol_miota#ixzz41pVfNndf
hüm, hüm...

Berágott a szakértő: itthon csak manipulálásra használják a migránsokat

"Hogy történne a fegyverhasználat? Átlépi a határt a család és mindenkit lelőnek a rendőrök és katonák? És mi van azzal aki tényleg menekült? Vagy a vonuló családokkal? A gyerekek mellől kilövik a szülőket? Kiskorú ellen SOHA nem lehetett fegyvert használni itthon! Sem a Horthy időkben, sem a kommunizmus alatt...És most sem lehet!!! Ki lesz az a vezető aki kiad egy ilyen utasítást?"

propeller.hu/itthon/3197097-beragott-szakerto-itthon-csak-manipulalasra-hasznaljak-migransokat
nol.hu/belfold/simicska-hatalmas-penzeket-aldozna-a-kormanyvaltasra-vonat-mar-figyeli-is-1604251

Innen üzenném 'luinak,a vagyona nem lesz erre elég,néhány év 'kótert is vállalnia kell!!

jelige:
'vannak itt még 'autentikusok is!!!!!!!!!!!
@guma:

Na jó, de OV azt gondolja, hogy ez beláthatatlan ideig így marad. Azt gondolom, már rég nem számol semmiféle következménnyel.

Olvasom, hogy inog a páter és Fazekas széke. Miután Balog - állítólag - a lelki istápolója, nehezen tudom elképzelni az elmozdítását. Előbb cseréli le az összes államtitkárt.
Azért jó lesz vigyátni azzal a lövéssel, mert mehet az véletlenül térd főlé is.
@Orica Középföldi: az már milyen, hogy balog lelki istápolója is valakinek? egy fasz teológus? hiába jön nekem hacsa, hogy neki jópár nagy teológustól van munkája, s becsben tartja őket, meglátásom szerint a teológusok az emberiség legnagyobb vérszívói.
@parti_giano:

" a teológusok az emberiség legnagyobb vérszívói.
a teológusok az emberiség legnagyobb vérszívói.
a teológusok az emberiség legnagyobb vérszívói."

..ezz talált!!
@Orica Középföldi: :)

"lelki istápolója"

ha lenne lelke, még érteném is, hogy istápolni kell...
@gazoló:

ne lelkesedj ennyire! :D

még kinyitod @parti_giano: sziporka skatuláját és én meg a gépnél maradok.
@parti_giano:

Már nem emlékszem hol olvastam, hogy OV-t a felesége segítette a hithez vissza- ill. odatalálni, és ehhez a páter hathatós segítségére támaszkodott.

Nem emlékszem, hogy hacsa ilyet írt volna, habáról inkább felteszem:)

A vérszívással - némi fenntartással ld. egyetem-alapítások, tudósok - egyetértek.
@parti_giano:
Azért írtam, hogy ti, mert mind a posztok egy része, mind egyes kommentelők és általában a balos sajtó jó része azokkal a tevékenységekkel foglalkozik, ami eme általad felállított / csak virtuálisan/ szoborhoz kapcsolódik. Hogy a jobbosok mit és hogyan, mennyire és milyen fokig csináljanak ezzel a szoborral, és közben el is képzelik, és ez jó nekik.Ámen!
@parti_giano:
Ne izgasd magad, majd az általatok agyonajnározott migránsok bevezetik itt is az Allah-imádatot, és akkor már kettőt lehet imádni a sulikban.
de cuki!

(viszont árulja már el Jenőke, a valaki, hogyan lehet önkormányzati lakás örökbérleti jogot eladni???)

Borozik? Lakjon közel az MNB borboltjához!

www.ingatlanbazar.hu/blog/ingatlanpiaci-korkep/borozik-lakjon-kozel-az-mnb-borboltjahoz/?utm_source=hirkereso&utm_medium=rss&utm_campaign=blog
@parti_giano:
Aha, értem, tehát pl ti ilyen szobrokat szeretnétek Budapesten. Általad említetteknek is volt ilyenjük, dehát, ha kérhetném, azért mégse. Otthon a kiskertedben, esetleg elfér a majomszobraid mellett.
további szép napot ezzel a frenetikus hírrel!

"Az elmúlt pár évben - 2010 óta - összesen a bruttó bér 37 500 forinttal, vagyis 51 százalékkal emelkedett. Mivel azonban az adózás terén is voltak jelentős változások, a nettó emiatt eltérő mértékben változott. Egyrészt kivezették ugyanis az alacsonyabb keresetűeknek könnyebbséget jelentő adójóváírást, másrészt a személyi jövedelemadó kulcsa is módosult. A minimálbéresek vonatkozásában először 17-ről 16 százalékra, majd idén 15 százalékra csökkent. Mindezek eredményeként

a bruttó bér 51 százalékos növekedése mellett a nettó kereset csupán 13 579 forinttal, vagyis 22,5 százalékkal emelkedett 6 év alatt.

Míg 2010-ben egy minimálbéres 13 264 forintnyi adót fizetett a bruttó 73 500 forint után, addig idén ez már 37 185 forintot jelent a bruttó 111 ezerre. Egyszerűbben megfogalmazva, az adóterhelés a 2010-es 18 százalék után idén már 34 százalékot jelent. "

mfor.hu/cikkek/makro/Hatalmasat_nyer_a_minimalber_emelessel_az_allam.html
@guma:

'mijafac?

:)maradj gépnél nekem mennem kell:)
@parti_giano:

ezzel az erővel foglalkozzon ezzel a hülye picsával, oszt tán még a haza is fényre derül. éjjen a szólásszabaccság!
@Eszter jött: "Fridi"már a saját műsor ajánlójában
a következőkre hívja fel a figyelmet!
"Ez a műsor azoknak szól akik szeretnek és tudnak is
GONDOLKODNI":)
Pussz Neked!:)))
@Imola Helyesi: még mindig nem érted, nehéz a felfogásod. mindegy, türelmes vagyok, sok hülyével vagyok kénytelen foglalkozni, simán beférsz közéjük. szóval, akkor ismétlem magam:
a ti személyes névmással nem tudok mit kezdeni, semmi "királyi többes" allűröm nincsen.
csak a te és imádott politikusaid érdekében ötleteltem. egy ilyen szobor ugyanis kifejezi önön valójukat, egyben utalhat a gender kérdésre, csokra... univerzális. hogy téged nem izgat fel? te bajod.
@hacsaturján: csak sikerült iderángatnom magát, teljesen ellustult.
@guma:
.
A bérleti jog is forgalomképes, ezért lehet adás/vétel tárgya, de csak azzal a megszorítással, hogy normális esetben kell hozzá a tulajdonos hozzájárulása.
Ha a bérlő nem eladja a bérleti jogot, hanem bérbe adja az általa bérelt ingatlant - ahhoz is kell a tulajdonos hozzájárulása - és az így létrejött ügylet eredménye az albérlet.
@parti_giano:

mit hisztizek? mit hisztizek? aszt hisztizem, hogy hidzsábot viselő magyar migránsok indultak el vizibiciklin a kies svalbárdi partok felé. egyesek szerint túlordittyák a belugákat, mások szerint ellopják a jegesmedvék uzsonnáját. ojjan is van közöttük, aki még murmanszkba meghágott öt narvált és orbán portréval akart fizetni a rénkumiszér.
@hacsaturján: adjon állampolgárságot a gyurcsányinak, meglátja, fejvesztve fognak menekülni.
@parti_giano:

nem jó. mán próbálkosztam, de a fleto aszonta, hogy neki föltétlenül magyarországon köll maradnija, hogy elüldöszhesse az összes orvost meg ápolót, meg külömben is, pukli nőtt a homlokán.
ha nem hallottátok volna: A NAGY USA NAPI HÍR NYNY Times square lovasrendőr léptet daliásan, majd a ló ledobja a hátáról éás arrébb galloppozik egy hatalmas robbanás hangú fing kiséretében

és most basztattyák a trump-ot de az nem lovagol

brühüyyy
kkk
@hacsaturján: izé, egyszer írja:

"aszt hisztizem, hogy hidzsábot viselő magyar migránsok indultak el vizibiciklin a kies svalbárdi partok felé."

másodszor írja:

"de a fleto aszonta, hogy neki föltétlenül magyarországon köll maradnija, hogy elüldöszhesse az összes orvost meg ápolót"

most mit akar? rakja már össze.
@parti_giano:
Én meg csak többesszámban tudok rólatok beszélni. Még mindig jobb, mintha azt mondanám, hogy hatökör vagy.
@parti_giano:

egy kiló jokurtos eperfagyit.
azért az látható, hogy a menekült-kérdés nem kormánypárti-ellenzéki, hanem kombós-nemkombós alapon polarizál inkább... és akkó' a lakatos gazsirú' még szót sem ejtettünk...
@Sir Bates dö Hól: fejtsed már ki ezt a kombód-nemkombós álláspontot, így nagyon marveles.
@Imola Helyesi:
Imolám!
Dícsérted a kormányt a deviza hitelesek forintosítási, bravúros teljesítménye miatt.
Ennek cáfolatául közöltem, hogy az MNB-nek ezen az ügyleten 100 milliárdos nyeresége keletkezett.
Nem erre reagáltál, hanem Simon volt bankelnök 8 milliós fizetését emlegetted fel.
Erre is van egy riposztom, rövid és velős.
Simon 8 milliós fizetését az Orbán kormány csökkentette /2 millára/, Matolcsyét felemelte 5 millióra. A két előjel között antagonisztikus az ellentmondás.
Kérlek, máskor ne terelj, mert éber vagyok.
@gazoló:
"De a Fradi és az ETO együtt a BL-ben, durva."
Reménykedtem, hogy nem kerülnek össze, hiú vágy volt.
Az ETO-nak kemény ellenfél lesz a Fradi, különösen, ha Kovacsics már ott játszana. Ő egy igazi fregoli ember.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Hátul vagyunk, mint a juh hátulja."
Indulatomban elszaladtam egy kicsit a kutya töke hasonlattal. Csodálkozol?
Kénytelen leszek visszafogni magam, és cizellálni a fogalmazásaimat, de az Orbán kormány lerombolja a decens vénámat.
@Eszter jött:
"Időnként olyan érzésem van, mintha valamiféle pszichológiai emberkísérlet folyna nálatok."
Nem tudom miért, Mengele neve ugrott be.
Ő a testet csonkította meg, nálunk ehhez még a lélek is kés alá kerül.
Drága Eszter! Vigyázzatok, mert Fico már szövetségessé avanzsált Orbánnál. Előzzétek meg legalább ti a bajt.
@parti_giano: kérdezd meg pupitászt... vagy a keresztapját...
@taga20: az kombó, eddig oké: kerítésszaggatóhoz egy kőbambi.
@parti_giano: neked nem mondták még, hogy ha a sörödbe beleöntöd a kevertedet, ako meg fog ütni?:))
@Mariann19:

Nincs a stílusoddal baj, csak néha járnak ide kutyuk is, azokat meg szeressük.:D
@taga20: na, te is egy elsőrangú telefonos segítseg vagy... az egyetlen remény a kisgörény...
@Mariann19:

"Vigyázzatok, mert Fico már szövetségessé avanzsált Orbánnál."

Szájkaratéban.
Fico valódi politikus alkat. Villámsebesen képes hátat fordítani szövetségeseinek, ha érdekei úgy kívánják.

A holnapi parlamenti választásokat megnyeri a pártja, de egyedül nem lesz képes kormányt alakítani.
Kevés ideje marad a migránsokkal foglalkozni, nemcsak a koalíciós tárgyalások miatt.
A szlovákiai pedagógusok március 7-től sztrájkkészültséget hirdettek.
A pedagógusok mellett, a szülők is aktivizálják magukat.
ujszo.com/online/velemeny-es-hatter/2016/03/04/nemleszeksuliban

Az eü dolgozók helyzete sem oldódott meg.
Sok dolga lesz az új kormánynak.
@Eszter jött:
Amennyiben Fico olyan politikus, aki mindíg a saját érdekviszonyokat helyezi előtérbe, akkor helyesen jár el.
Nem nagyon értettem a V4-ek támogatását Orbánt illetően, mert azt fel kellett volna ismerniük, hogy Orbán nagyravágyó személyi ambíciói mellett mindhárom országnak alárendelt szerep jutna.
A nemzetközi és eu-s megítélésükről nem is szólva.
Csupán remélni merem, hogy - miután Szlovákia is forrong - hogy országod példa lesz a magyarok számára, ha megmutatja, hogyan kell bátran fellépni
az elégtelen kormányzás ellen.
@Mariann19:

Ficonak annyi, Mariann. A tegnapi választásokon élete legnagyobb vereségét szenvedte el.
Jövendőbeli koalìciós partnerei nagyon meg fogják szorongatni, ha egyáltalán kormányt tud alakítani.
Érdekes heteknek nézünk elébe.
@Eszter jött:
Olvastam a választási eredményeket, és csak gratulálni tudok a szlovákiai választóknak, mert a helyén van az eszük.
Fico migránsügyben elfoglalt álláspontja sem befolyásolta az ítéletüket, pedig a szlovák választók sem kedvelik az idegeneket.
Drága Eszter!
Mennyire örülnék én ennek a %-nak 2018-ban!
@Mariann19:

Hatalmas a döbbenet országszerte, mivel bejutottak a fasiszták is. Először Szlovákia történetében.

www.bumm.sk/belfold/2016/03/06/mit-kell-tudnunk-kotlebarol

A közvéleménykutatók folyamatosan a parlamenti küszöb alatt mérték őket, most meg 8% fölött végeztek.

Ez egyértelműen Fico migránsgyűlölettel teli politikájának az eredménye.

Az egyik újságíró mondta:
"Tegnapig mindenki azt gondolta, hogy a következő parlamentben majd az egészségügy, az oktatás, és hasonló témák lesznek a legfontosabbak. Ehhez képest a kérdés az, hogy találtatik-e egyáltalán 76 demokrata. Egyelőre úgy tűnik, hogy nem."
@Eszter jött:

Úgy tűnik, nem akarnak lemaradni a magyarok mögött:)
@jaegtoer:

Azt hiszem, sokáig fogunk emlékezni erre a választásra. Magas volt a részvétel, közel 60%. Az előzetes közvéleménykutatások teljesen más eredményeket jeleztek.
8 párt jutott a parlamentbe. Ott vannak a szociáldemokraták, a liberálisak, a nemzetiek, a szélsőjobb, a jobboldaliak. Megugrotta a küszöböt egy olyan párt is, amelyik csak 3 hónapja alakult, őket besorolni sem tudják.

Az egyik napilapból idézek:

"Ki kormányoz?
Ez a kérdés foglalkoztatja most egész Szlovákiát, a politológusoktól, politikusoktól kezdve az utca emberéig. Mivel eltűntek a hagyományos törésvonalak, nem beszélhetünk jobb és baloldali pártok harcáról, inkább a hagyományos és rendszeren kívüli pártok egymásnak feszüléséről. Ez utóbbiak jellegük miatt is sok bizonytalanságot hordoznak magukban, ezért a tárgyalások megkezdése előtt szinte lehetetlen bármilyen kormánykoalíciót valószínűsíteni. Egyszerűen nem jön ki a 76 parlamenti mandátum."
süti beállítások módosítása