Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.02.28. 17:09 Fabius

Hoffmann Rózsa meséi

Kedves naplóm!

Szomorúság üli az én szívem mikor az oktatás mai állapotára nézek. Mindenhol csupa lázongás, elégedetlen tanárok, szülők és gyerekek hada, akik nem értékelik amit értük az elmúlt években elkövettem. Elkövettünk. Sztrájkolnak is, basszus, és nem csak kinn a téren, ahol majd megunják és hazamennek, hanem otthon is, ahonnan nem mennek el. Például hétfőn. Például iskolába.

Nemtom eldönteni, hogy zala megyei templomutálók ezek vagy csak ostobenkó parasztok.

Akiket be' lehet folyásolni azzal, hogy kurvára nem értik a központosítás lényegét. Mármint, hogy ez amúgy értük van, és ha szar akkor értük az. Hiába magyaráztam én mindig is, hogy mekkora kúlság lesz mindent egy kézbe adni amit csak lehet, nem lesz egyénieskedés és testre szabott iskolalét, még a Pokorni is csak a száját huzigálta és biggyesztette lefele. Tette keresztbe a mindent, szétszabotálták a köznevelési törvényjavaslatom csak kormányoldalról 176 darab módosítóval, pedig vért izzadtam amíg eléggé viktorszagú nem lett.

hoffmann_rozsa_kozneveles.jpg

Nem volt jó. Semmise volt jó. Egyen gyereknek egyen tankönyvből egyen anyagot oktatnak, és ez sem jó. Szétkaszabolják amit nagy nehezen összehordtunk, új ember lesz felelős új dolgokért. Nekem meg ez marad, ni, hogy szabadverset fabrikáljak a több tízezernyi elégedetleneknek, és sejtetni engedjem, én bizony hülyének nézem őket a lázongásért. Meg hülyének nézzem őket, mert tiltakoznak azért, ami szerintem sem működhet normálisan.

Ez van, kedves naplóm, úgy vagyok most én is, mint az egyszeri ember, aki előbb maga köré szart, aztán meg fél lábon ugrált, hogy ne lépjen bele.

 

148 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr828426248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Imola Helyesi: örülünk Imolka, én nagyon örülök, elhajtották a sok csaló, hazudós, zsarolós vadmarhát a búspicsába

Van gerinc és van méltóság még az emberek egy részében
.
A pápa szerint meg kell osztania a terheket a menekültválságban. Ferenc pápa azokért az országokért imádkozott a Szent Péter téren, amelyeket az elsők között érint a migráció.
A migrációs válsággal szemben minden nemzet együttműködését és a terhek egyenlő megosztását szorgalmazta.
Ferenc pápa üzent a kvóta ellen harcolóknak: az országoknak meg kell osztaniuk a migráció terhét.
.
hir-ozon.hu/hirek/a-papa-szerint-meg-kell-osztania-a-terheket-a-menekultvalsagban-vshu
@parti_giano:

Akálmekkola nad isz az az ildatlan szegg, occó és kicinyesz élcelődésze lepeleg lólunk, pici alanyos kutuklól, melt mi lól tudduk, a Főnök cegge az a főnök cegge, akál kici, akál nad, ész az úd isz maga a centírás, maga fa-nyalgó. Vede tudomászul, mindenki nyal. Vad ít, vad út, ninc leálló pála. Pétel aposztol óta mindenki tudda. Et kisz nyaligálásztól nem lesz mindenki Lúdász. Cavanyú a cőlő, mi? Messzi a bográc, távol a tűsz? Ude?
@dr. jenőke (jenőke):
Oksa, akkor fizessenek a gyarmatosításból eredt hasznukból nekünk azok, akik ebből gazdagodtak, vagy oda küldjék a migránsokat.
Vagy a háború kirobbantói fizessenek azoknak az államoknak kártérítést, ahonnan elűzték őket.
@Imola Helyesi:

egy dolognak örülök!

sem a babgulyás, sem az ingyen bor, nem vette el az emberek eszét, hiába fenyegette őket a hatalom!
@Imola Helyesi: fizetnek: 633,4 milliárd!!!!! eurót fizetnek nekünk és a szomszédpknak, csak a te szarmócsing hazudósod és sleppje ellopja tőlünk
@habakuk000: csak 63,4 egy 3-al elütöttem
@Imola Helyesi:
.
Magyarországnak is voltak gyarmatai.
Kínában is.
Legyen már valahonnan több ismereted, mert baromi unalmas állandóan oktatni egy önmagától eltelt, mástól semmilyen érvet el nem fogadó csökött, és affektáló kislányt.
.
Fekete Zsolt, az MSZP, a DK, és a TVE közös jelöltje győzött Salgótarjánban. A 2014-es önkormányzati választásokhoz képest jóval többen mentek el szavazni. A Fidesz már gratulált is ellenfelének, és bejelentette a tagoknak, hogy vesztettek.
.
@dr. jenőke (jenőke):

minden tiszteletem Öné Uram, mert igencsak állja a sarat.
@dr. jenőke (jenőke):

én azon csodálkozom, hogy ennyivel "megúszták", ha valóban ennyi ocsmányság öntötte el a várost:

vastagbor.atlatszo.hu/2016/02/28/salgotarjanban-megallhat-az-ido/
@Orica Középföldi: eh, simon egy hívószó, politikai termék volt. most feketén látja a világot.
@guma: meghallgattam!:-) (továbbra is erdős virágot preferálom:-))...
@habakuk000:
Mi meg befizetünk. Nemán elhiggyem, hogy ez az unijó ilyen jószívű
@dr. jenőke (jenőke):
Ez új. Csak nem a hszingnukra gondoltál?
Amióta Magyarország állam, nem voltak gyarmataink, csak nagy kiterjedésünk volt 1526-ig. Ha Horvátországra gondolsz, föderációs állam volt, nem gyarmat.
Örömünnep a varánuszon, győzőtt a pártjuk.
@dr. jenőke (jenőke):
Ha Atillára gondoltál, akkor nem voltunk Magyarorszég, hanem egy nagy birodalom, de akkor a jelenlegi Európa a lábunk előtt hevert. .
@dr. jenőke (jenőke):
A pápa imádkozzon azon milliók lelkéért, akiket az egyház elpusztított a középkorban.
@Imola Helyesi:
.
Mielőtt bármit olvasgatsz a magyar múlt történetéből, döntsd el magadban, hogy a Monarchia PERSZONÁLUNIÓ volt, avagy más?!
Az alábbi link csak egy kis szemelvény. Sokkal többet megtudsz a trianoni békeszerződésből.

falanszter.blog.hu/2011/01/19/az_osztrak_magyar_monarchia_kinai_gyarmata
.
@Imola Helyesi:
.
Attila nem magyar volt, hanem hun. Te meg gondolj Emese álmára, én meg álmomban sem gondolok Attilára.
@Imola Helyesi:
.
A pápa sok mindenkiért és mindenért mondott már imát, és kért bocsánatot népektől, és nemzetektől.
Tudtommal Diego de Landa cselekedeteiért viszont nem kért sem bocsánatot, de elnézést sem és így tovább...

Ne hagyd figyelmen kívül, hogy az egyistenhívő felekezetek, vallások egymással nincsenek valami nagy békességben.
Ennek ellenére Jeruzsálem három nagy vallás szent helye.
Imola vagy a blog témájánál marad, vagy takarodik magától. Szóltam, de nem fogok ezentúl...
kedveseim!
offfff

MEGVAN AZ OSCAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

onnnnnnnn

Most nincs több szavam, csak a könnyeim.
kedveseim!
offfff

MEGVAN AZ OSCAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

onnnnnnnn

Most nincs több szavam, csak a könnyeim.
@Orica Középföldi:
a törökgábor egy útszélen heverő tyúxar, ti csináltok belőle celebet amikor emlegetitek... adonaldtrump hívei el is élveznek amikor megmutattyák nekik a barokkos aranyozással készűlt trump repülőt, és a nagyember szól hozzájuk, pedig tűlük lopta a vagyonát azért nincs nekik mert a trumpnak van

az, hogy van rakás ilyen tyúxar mint a törökgábor az nem jelenti aszt, hogy el is kell olvasni és meg is kell beszélni...hanyagolni kell...

mikor lesz levédiabasznádon egy nagy 5 méter magas kerítés a fideiták és a nem hívők között??? az lenne a zigazi éljenek meg abból amit egymástól el tudnak lopni a többiek meg épíccsenek egy békés derűs országot és ne engeggyenek be egyetlen szarházi fideitát sem oda

brühüyyy
kkk
@evasanyoca:
rongyot kűggyek törölgetni?
miért kapta? csak nem??? ogv finanszírozta mert a holokamu még mindíg buzinicc, oscart is lehet érte kapni a spielberg is ott űtt' de minek az is egy rohadt cionista
fokhagyma szaggal fogják tömjén helyett alcsútbasznádon a spájzban a kalbászok és császárszalonnák között lesz a spájzban a polcon és pálesszal szenteli

kkk
brühüyyy
@evasanyoca:
akkor is zokognál ha lenne pornófilm kategória és a magyar rendező Vajna által szponzorálva aszt filmezi ahogy a lacika leszopja a zorbángecit?
mennyire érzékeny téma, a valóságot filmezné mert ezért kapta a diplomáját (másnéven kisdoktori ami a kiadás napján már értéktelen)

kkk

brühüyyy

a zogv nek az a baja az oscar-ral hogy nem lehet vazelinnal bekenni és beleűlve élvezkedni a parlament Nándorfehérvári termáben

kkk
Nagy nap ez a mai. Salgótarjánban nyertek a szocik, Oscar díj, a gyerek pedig kockás ingben maradt otthon suli helyett. :)

@Rodeo36: Cénénit láttad már? :O

scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11694898_10153441817284607_5400520740427599454_n.jpg?oh=fe251ae0b32011965b851e07326579cb&oe=57526942
@Rodeo36:

te műszaki ember létedre azért művésznek is vallod magad...

akkor, hogy vagy képes ilyen szöveget lökni egy általad még nem nem ismert műről.

a téma nekem sem kedvencem!
viszont szinte mindenhol azt olvastam, hogy a film eddig ismeretlen megközelítésben mutat be egy poklot, ráadásul úgy, hogy szinte végig csak egy embert látsz a filmen és hanyagolja a megszokott képsorokat, "ismereteket".

kilépett "abból" a szokványos mederből és talán ezért ért el ilyen döbbenetes sikert.
ja és, máshol sem kérnek a fidesz győzelemből:

Nemcsak Salgótarjánban, hanem Emődön is új polgármestert választottak

A független Fekete Tibor fölényesen legyőzte a korábbi polgármestert, Pocsai Enikőt. A nyolcfős képviselőtestülsetbe hat függetlent és két fideszest választottak. A részvételi arány meglepően magas, 52,5 százalék volt. (MTI)
@Gábris szomszéd:

AUSTRALIA kinevezte aszt a korábbi külügyminiszterét vagy migránsügyi volt??? aki az összes menekűltnek mondott migráncsot táborokba zárta, és nem engedte ki onnan, most ő az AUSTRAL KORMÁNY EMBERJOGI MINISZTERE

kkkk

les temp changeant

brühüyyy

aszongya a Felipe Calderón Mexico i elnök ő nem fog egyetlen fucking fence-t építeni ha a trump akar fizesse ki

Macedónia lezárta a görög határait se be se ki és a többiek is a németek törvényt hoztak hoguy minden olyan útlevél amit nem az anyaország állított ki az érvénytelen és akinek ilyennye van aszt deportálják...kérdés hová...EL MAR MEDITYERRANEUM é profondo

kkkk

brühüyyy
és lehet vihart is csinálni
majdha az usa kifizeti szíria és lybia meg egyiptom iraq teljes újjáépítését akkor majd mekkérdezzük miért nem fogad be senkit és miért deportál, pedig fizethetné a németek kölcségeit amit helyettük vesznek el a német adófizetőktől

kkk
brühüyyy
@guma: Én elég sokféle kritikát olvastam róla. A téma nekem sem nagy kedvencem, amúgy is eléggé lerágott csont főleg a többi nagy történelmi tragédiához képest. Viszont ha már holokauszt film és Oscar-díj, sokkal szimpatikusabb ez a fajta megközelítése a témának.

www.kihagy6atlan.hu/temak/film/azeletszepszeretetbolkinevetniahalalt/

gepnarancs.hu/2012/10/miert-nezzuk-meg-az-elet-szep-cimu-filmet/
@guma:
tudod engem kurvára irritál az, hogy grűn bácsi hamvai auschwitzban 4000000 dollárt kóstáltak a mai napig a német adófizetőktől akiknek a múlthoz lófasz köze sincs, egyébként is a nyugat robbantotta ki a IIVH-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mialatt IVanuska aki a saját beleibe csavarodva és a saját vérében pocsogva a sárban döglött meg a csőrcsill győzelméértg annak már fejfája sincs nemhogy 4 millió dolcsija

két halott között ekkor az értékkülönbség???

Matolcsynál talán??? de ott piros pontok is vannak a seggén

brühüöyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól: :)

"meghallgattam!:-) (továbbra is erdős virágot preferálom:-))... "

Erdős Virág művésze a szabad verseknek, de azonkívül több tapasztalattal bíró személy, aki anya is. nem véletlenül van nálunk több verse, mert mi is preferáljuk gondolatvilágát.

ez a kislány pedig szinte tinédzser és a tűz is más, amit gyújt.
én sok hasonlóságot látok benne és a fekete ruhás nővérben akik a változás útját keresik a posványból...

offforever.blog.hu/2016/02/28/jegyezd_meg_ezt_a_nevet_kovesdi_veronika
@Rodeo36:

engem is irritál sok minden, de akkor sem köpködök le olyant (sem) amit nem ismerek.

sajnálom! de szerintem még "abban" a témában sem lehet mindent és mindenkit egy kalap alá venni.
@Gábris szomszéd:
ne nézzünk meg semmit, mennyünk előre aki folyamatosan agnoszkál és a dicső múltat keresi a biliben az oda jut mint ogv a spájzában a császárszalonnák és kalbászok között mweg szotyolázva számára más érték nincs csak a pénz

és ezzel nincs egyedűl

az a zsidó aki a nagyannya hamvait milliókért elkótyavetyéli az olyan is,!!!! a kedves zsidó barátaim (számtalan van!!!!!!) mondták, hogy abba kéne már hagyni eszt a szart és nem üldözni a zsidókat irakban, meg a nigériai zsidó palesztinokat (képzeld van ilyen is ismerem személyesen) sem kiútálni a vagyonukat elkótyavetyélve, és kellene rendet tenni izraelben nem a Knesszet tel hanem anélkűl az csinnbummcirkusz mint az usa államigazgatása

kkk
brühüyyy
@guma:
nem érdekelsz!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha ilyen vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az első holokauszt közel 4000 éve volt és a zsidók csinálták kiírtva a környező népeket kínhalállal a vagyonukért és a főggyükért ez benne vana bibliában részletesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tgöbbit beszéld meg a gyóntató papoddal aki judeo katolikus

kkk brühüyyy
@Rodeo36: "mialatt IVanuska aki a saját beleibe csavarodva és a saját vérében pocsogva a sárban döglött meg a csőrcsill győzelméértg annak már fejfája sincs nemhogy 4 millió dolcsija"

Ha már szóba hoztad a csőrcsillt. :)

scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/10405678_1287330561300186_8235796313267329196_n.jpg?oh=49505cc347703a5dd2a2a964b089bd4c&oe=575D4BFD

en.wikipedia.org/wiki/Talk%3ABank_of_England
Egyébként azt hallottam,hogy Japánban az összes iskolában ugyanazt tanulják egy adott napon,szóval mindenki ugyan ott tart az anyagban.
Tehát nem szégyen a fejlett keletiektől tanulni.:))
Azért ez az egyen anyagot felszólítás a cikkben nem túl jó.:))
Azért azon én is elgondolkodtam,hogy jó ötlet e ez a ne menjenek a gyerekek iskolába.
"Egyen gyereknek egyen tankönyvből egyen anyagot oktatnak,"
...ezen felül egyen ha tud.
@evasanyoca:
"MEGVAN AZ OSCAR!!!!!"

minek pakoltad el úgy, hogy nem találod, csak a hajnali fogmosás közben?
@Secnir: jaja, ez a beteges pakolgatási mániám fog a sírba vinni....:))
egy szóban két fontos esemény: saulgótarján.
Bolika, ne izgasd magad, átszoktam a 444-re meg a 888-ra,
a 444-n 15 órát kell várnom egy komment megjelenítésére, ez jó, legalább nem szólok annyit hozzá.
Ez a szólásszabi új liberális formája, még mindig jobb attól, hogy nem lehet válaszolni, mint itt.
@dr. jenőke (jenőke)
De!
@Imola Helyesi:
"a 444-n 15 órát kell várnom egy komment megjelenítésére, "

próbáltál írni a whitelistre?
s a roxforthi dzsedi és padonanyja ismét elkötött egy tandemet....
@Imola Helyesi:
.
Nézz utána, hogy mit jelent a perszonálunió.
az oscar árnyékában:

Megduplázzák Matolcsyék fizetését, és eltitkolnák az MNB-alapítványok adatait

index.hu/gazdasag/2016/02/29/mnb_alapitvany/
@Imola Helyesi:
.
Ne szüntesd meg Magyarországot. Rövid időre se.
Még ennyit segítek.
I. Ferenc József - osztrák császár - magyar király volt. Uralkodói címei:
- - Isten kegyelméből Ausztria császára,
- - Magyarország apostoli királya, Csehország, Dalmácia, Horvátország, Szlavónia, Galícia, Lodoméria és Illíria királya;
Jeruzsálem királya stb.;
- - ausztriai főherceg;
- - Toszkána és Krakkó nagyhercege;
- - Lotaringia, Salzburg, Steyer, Krajna és Bukovina hercege;
- - Erdély nagyfejedelme, Morávia őrgrófja;
- - Alsó- és Felső-Szilézia, Modena, Párma, Auschwitz, Zator, Teschen, Friauli, Raguza és Zára hercege;
- - Habsburg, Tirol, Kyburg, Görz és Gradiska hercegesített grófja;
- - Trient és Brixen hercege;
Alsó- és Felső-Lausitz és Isztria őrgrófja;
Hohenems, Feldkirch, Bregenz, Sonnenberg grófja stb.;
- - a Szerb Vajdaság és a Temesi Bánság fővajdája stb., stb.

Mária Terézia magyar (osztrák uralkodó főhercegnő és cseh) királynő volt. Teljes uralkodói címei:
- - Magyarország, Horvátország, Szlavónia, Dalmácia királya, 1758. június 3-tól Magyarország apostoli királya, Csehország királya,
- - Ausztria főhercegnője,
- - Erdély fejedelme, 1765-től Erdély nagyfejedelme, - - Karintia, Krajna, Stájerország, Brabant, Limburg, Luxemburg, Alsó-Lotaringia és Milánó hercegnője,
- - Flandria, Hennegau (Hainaut), Burgundia (Franche-Comté) és Tirol grófnője.

Nem akarlak meggyőzni semmiről. Nézz utána.
@parti_giano:

Ki nem állhatom - sok ok miatt - a maszopos Szabó Zoltánt, de ez a dumája géefgé értékelésére pazar:)))

"Kis lakáj a nagy duma mentében."
@dr. jenőke (jenőke):

Le vagyok nyűgözve, nem először és nem egy okból:))
@Sir Bates dö Hól:

Szűkszavú és ködös vagy, mint Roxfort tiltott rengetege. Lehetne bővebben?
@dr. jenőke (jenőke):

Alulképzett lévén jogból, történelemből, pupitászból és egyebekből, mindig érdeklődéssel olvasom az informatív hsz-eket.

Enyhe röhögéssel díjazom Imola-örökbefogadási
kísérletedet:))

Gondolatban szinte mindig ott a lájkom:)
@Orica Középföldi: a két gravitált megint együtt tangózik a "világ cionistái és retardjai egyesüljetek" dallamára... vagy a famulus simán csak elzárta a gyógyszart/redbull-viagra kombóval lökte meg a rektor reggeli kávéját... mindegy is: a brénsztorming beindult:-)...
Ez meg a Matolcsy György meséi?

www.hirado.hu/2016/02/29/modositanak-a-jegybankrol-szolo-torveny-tobb-pontjat/

Esetleg ki akarják aknázni a hátra lévő két év lehetőségeit, hogy tele rakhassák a talicskát?
@dr. jenőke (jenőke)
Blablabla, nem volt a királyunk egy erőszakos labanc sem, leverték a forradalmunkat, kivégezték hőseinket, ellopták a koronánkat. Erőszakos hódítás, a gyarmatuk voltunk.
Neked lehet törizni, csak nekem nem? Na, kb ilyenek voltak a labancok is.
@Orica Középföldi: heh, gondolatlájk? tedd a klaviatúrára a kezed, küldöm az erőt.
@parti_giano:
.
Nekem is küldjed.
(a Vaspurakan brandy megfelel)
@Imola Helyesi: A történések hátteréről 1998 Kapuban

A globalizációnak alig van szüksége értelmiségre. Írni, olvasni,
gondolkodni, okosan beszélni tudó értelmes emberre. Csak végrehajtó
hajcsárokat igényel. Ezért kell szűkíteni a tanulás lehetőségét,
kizárni belőle a szegény ember fiát. A globalizáció csak kis létszámú
sikeres egyént visel el, akiket pénzzel köt magához. A sok ember is
zavarja a globalizálás terveit. A népességfogyást az egészségügy
lezüllesztésével, reformjával lehet gyorsítani.
@dr. jenőke (jenőke):
Kár, hogy nem Szent István korában éltél, már felnégyeltetett volna.
@lényeglátó:
Milyen okosak voltak akkor a labancok, ezt csinálták évszázadokig.
@Sir Bates dö Hól:

"mindegy is: a brénsztorming beindult:-)... "

de muszáj a placcon elkövetni?
@Sir Bates dö Hól:

nem vagyok egy finnyás alkat, de nekem reggelre sok volt.
@Eszter jött: azt hittem, éjjel alszol, esetleg oscart nézel, erre kiderül, hogy nyilvános brénsztormingot. utána meg reklamálsz, hogy sok.
@parti_giano:

Ma sok sokk ért. A brénsztorming egy ezred része, mert max. kikapcsolom a gépet.
Kiderült, hogy a kiskutty súlyos látáskárosodott. A tenyésztő, aki egészséges kölyökként adta el a fiataloknak, csak annyit mond, kifizeti az elaltatás költségeit.
Hát ember az ilyen????
Holnapután lesz még egy vizsgálat. Aztán a kassai állatkórház következik.
Bár, nem sok reményt fűzök hozzá. De csak így tudom megnyugtatni a gazdikat.
Ha valakinek van tapasztalata vak dobermannkölyök nevelésében /kék szem betegség/, kérem írjon a blog.hu-n.
Bocs a nagy OFF-ért.
@Eszter jött: Itt mindenki brénsztormingol úgy hívják, hogy vélemény nyilvánítás. :)
@Gábris szomszéd: kivéve rodeót és téged, ezt úgy hívják, bármennyire is sajnálom, hogy "fostalicskázás"
@Sir Bates dö Hól:

" mindegy is: a brénsztorming beindult:-)..."

Az még némileg, de csak nagyon némileg szórakoztató, ahogy tagánál megpróbál agymosást végezni, de ezek nekem kimaradnak.
Sajnálom rá az időt:)
@parti_giano:

": heh, gondolatlájk? "

Bizony, bizony. Ez az emlékeztetőm, hogy az új hsz-eit is elolvassam:))

"tedd a klaviatúrára a kezed, küldöm az erőt."

Megjött. Hermelinem hozta a pórázt, és azt mondta, na ezt dumáljuk meg séta közben:)
@Orica Középföldi: a folyamatokat szemlélve sztoikus mosoly játszhatna ajkadon:-)...
@habakuk000: Gyorsan tegyük hozzá, hogy némelyek szerint. :)
@Gábris szomszéd: Undorodom tőletek, hányingerem van. A szmájlidtól főleg.

Annyira, hogy a következő szökőnapig bojkottállak benneteket.

(ha megérem)
@habakuk000: Na ja miközben ugye szerinted is mindenki ugyanannyit ér éltében és holtában.
@Gábris szomszéd:

Nem kellene összekeverni a vélemény nyilvánítást az ürítéssel.
@Eszter jött: Pedig olyasmit ti is szoktatok csinálni, csak már fel sem tűnik nektek. :)
süti beállítások módosítása