Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.01.28. 11:49 Fabius

Harakiri, bazmeg, az!

Tudom, tudom, mondani se kell, mindenki higgadjon le a picsába, a magyar kézilabdában minden rendben van. Németh András és Talant Dujsebajev vállal minden felelősséget. Utóbbi annyira, hogy ha japán lenne épp a beleit kaszabolná össze harakiri közben. Oké, az EB meccseinket nézve nekem is sokszor volt olyan érzésem, hogy mindjárt tökön szúrom magam egy életlen, rozsdás, lekerekített hegyű pólyavágó ollóval, de ezektől a Dujsebajev féle teátrális marhaságoktól is teli van a tököm. 

Szépen csöndben is el lehet(ne) menni a picsába. 

És nem csak neki. Hanem mindenkinek, akinek köze van ahhoz, hogy se a női, se a férfi válogatott nem lesz ott Rióban. Mindenkinek akinek köze van ahhoz, hogy a női válogatott történelmi vereséget szenvedett, a férfiakat meg rendszeresen úgy verték el, mint jégeső a lágy libaszart a felcsúti faluszélen. Mindenkinek, aki szerint az szakmailag jól van, hogy az olimpiai kvalifikációs Európa Bajnokságon kezdünk el csapatot építeni. Én se egykori sportolóként se szurkolóként nem akarok több ilyen arcot látni egyik válogatott kispadja mellett sem:

kezi.jpg

kezi1.jpg

„Gyalázat, szégyen, szánalom! Egervárinál nem szabad megállni...” - írta Kocsis Máté a holland - magyar 8:1 után. 

Gyalázat, szégyen, szánalom! Dujsebajevnél nem szabad megállni....- mondom én most, két elbukott olimpiai kvóta után. A magyar kézilabda szégyene lesz, ha az ember akinek kell, süket lesz meghallani. 

348 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr208325928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amíg közpénzekkel nyomják a sportot, addig egyet is értek a posztban írtakkal. Ha meg nem kapnak közpénzt ( csak TAO-t, ami ugyé nem a köznek járna, ha nem adnák oda a magán sportklubboknak saját zsebre garázdálkodni belőle ), akkor le se kell...., mert ha bejutottak volna, sem lenne olcsóbb a kenyér.
huh, nem tudok ekkora jelentőséget tulajdonítani a sportnak. ha nem lesz magyar kézilabda rióban, akkor nem lesz. az azért dühít, hogy ennyi balfasz politikus nyomult a sportszervezetek élére, de az még jobban, hogy ennyi balfasz alak nyomult a politikába, s került pl. a nav élére.
Hát én csak a régi vezető alatt néztem a kézit, a spanyolra rákapcsolva meglepetéssel néztem, mennyi idegen lett a csapatban.
A magyar kézilabdánál már csak a fideszes "elszámoltatás" dübörög jobban.

Tegnap hagyó és csatolt részei ma meg ez. :(

Vörösiszap vs. Fagyálló
Mi a különbség a vörösiszap, 10 ember halála, valamint a fagyálló és 1 ember halála között?? - 7 év.

alfahir.hu/botranyos_itelet_a_vorosiszap_ugyben

ON
@Gábris szomszéd:
,
Konkrétan mi az, amivel nem értesz egyet?
@dr. jenőke (jenőke): Mondjuk a következmények nélküli országgal. :(
@Gábris szomszéd:
.
Ebben sincs semmi konkrét.
Elsőként mintha az ítélettel lenne problémád, ezért kérdeztelek.
Nem várom meg mit írsz, mert ügy tűnik nem a mai a konkrét formád, vagy fordítva, de mindegy is.

A bírótól megrendelik az ítéletet. A megrendelést az ügyész, mint vádló nyújtja be. Amennyiben a vád olyan elemeket tartalmaz amelyek a történeti tényállással nem egyeznek, akkor az ügyész hazamegy és sopánkodik, hogy már megint így jártam - ki érti ezt?
Pedig csak a vád volt hülyeség.
Azért, mert bíróság köteles a vádat kimeríteni, a vádon túl NEM terjeszkedhet, de nincs kötve a vádlónak a vád tárgyává tett cselekmény Btk. szerinti minősítésére, a büntetés kiszabására vagy intézkedés alkalmazására vonatkozó indítványához.

Nem feltétlenül az ítélet volt rossz. Rossz vádnak nem lesz jó következménye.
Az ügyhöz nem tudok hozzászólni, mert sem a vádat, sem az ítéletet nem ismerem.
De ne a bíróra kenjük mindig saját tudatlanságunkat a jogban jártasságot megjátszva.
.
@dr. jenőke (jenőke): Lehet nem érted a lényeget, de sebaj.

Vörösiszap – Hagyó – Biszku: vicc ez az ország

tutiblog.com/vorosiszap-hagyo-biszku-vicc-ez-az-orszag/
..
Rajongok az olyan emberekért, akik egy szakmán kívül állva mondják meg a tutit.
Az, hogy bárki a tragédia napján kijelenti, hogy bűncselekmény történt, nem biztos, hogy igaza van, vagy mióta háborús bűnös az, aki nem vett részt háborús bűncselekményekben és mióta bűncselekmény dobozolt pénzeket elfogadni, ha egyszer nem is volt doboz a láthatáron?

Még egyszer: Ha van vád, és bizonyított - nem ködhámozással magyarázott - akkor az ítélet is ahhoz idomul.
Ha történt is bűncselekmény, de a vádló hasra esik és elejti a vádat, ítélet sincs.
Ha a vád nem azonos a bűncselekmény törvényi tényállásával, megint megette a fene.

Miután fogalmam nincs, hogy mi a tanult szakmád, vagy mihez értesz egyáltalán, ne vedd sértésnek az esetleg túl részletes magyarázatot.
Az a helyzet, hogy általában az ítélet kap nyilvánosságot, és ezért kritikát is. Ha valaki csak az ítéletet olvassa, megérti, hiszen abban magyar szavak vannak - de hiányzik a kontroll, amire nem is kíváncsi,, viszont kárpótolja a hangulatkeltés ,ami lehet tudatlanságból vagy tudatosan indulatból vezérelt.

Egyébként a fene sem kívánja védeni egyiket is.
Jártam már úgy, hogy a bíróság megállapította: Sercli Bélának nem Sercli Béláné a felesége, hanem Kifli Józsefné.
No, de mindegy. Az is hogy érted-e.
Többet vártam tőled.
@dr. jenőke (jenőke): Én meg azokért rajongok, akiknek bőven megfelel a jogszolgáltatás az igazságszolgáltatás helyett. Pontosan emiatt nem lesz semmi félnivalója a fidesz maffiának sem, ha fordul a kocka.
@Gábris szomszéd:
.
Szerinted ki emeli a vádat?
Az ügyész, vagy nem az ügyész?
Hol is tart a Kulcsár ügy?
Mi lesz a Tarsollyal ,vagy Persellyel - hogy is hívják?
@Gábris szomszéd:
"Mi a különbség a vörösiszap, 10 ember halála, valamint a fagyálló és 1 ember halála között??"

-az előre eltervezés
-a szándékosság
Mocsai rektor úr vezetésével majd felkészítenek olyan sportszakembereket, akik a mindenkori játékosaikkal sikert sikerre fognak halmozni a jövőben.
Mocsai kiváló mester, aki szövetségi kapitányként a női válogatottal még az olimpiai ezüstérmet is elhozta.
Aki emlékszik a hivatkozott bravúrra és a többi sikerre, az tudja, hogy fényes jövő előtt állunk.
Mielőtt leírtad volna a baromságaidat, jobb lett volna, ha elmélyedtél volna a magyar kézilabdában. Kezdhetted volna a gyökereknél. Elsősorban a főgyökér tfrektornál. Annál a pöffeszkedő, szakmainak eljátszott áltudámonyos marhaságokat papoló senkinél. Annál a majomnál, aki már harminc évvel ezelőtt is csak egy gyenge pályaedző kvalitásival rendelkezett. És pont ott le is ragadt. Ezért van az hogy a pillanatnyi magyar edzői gárda is csupa nímandokból áll. Az ő maffiája! Akik mellett az idő jól elment. Met ez a sport is mint a többi, igencsak átalakult , teljesen más sportág mint évtizedekkel ezelőtt. A magyar edzői kar pedig totálisan alkalmatlan és képtelen volt a fejlődésre, váltásra. Ugye nem tudod megmondani hogy a két sztárklubban hány magyar játékos van? Nem tesz ki egy kezdőt!Igaz ez a csajokra is. Aztán ott van még az a rohadék kivénhedt geci nagylaci, aki havi húsz misiért bassza a rezet Veszprémben.(Ami elég lenne egy komplett NBI-es csapatnak!) Akinek még egyszer sem sikerült a válogatottban alkotni vmit. Most is csak a napot lopta a pályán. Pedig a kézi csapatsport és az egy emberhiány (hiába van a pályán)elintézi a tímet.De azért lenyúlja a sót mindíg! Csak éppen a felelősséget nem vállalja. Szóval a lényeg, kivel kellett volna kiállni? Egy csapat többször leszerepelt kiöregedett "sztárral"? Egy csomó nyugdíjassal?
Kiből kéne válogatni? Mikor a probléma az hogy a fiatalak képzelenek, mert a tehetségtelen edzőgárda nem képes kinevelni komoly játékost! A kocsácspéterek, gyurkajanik, mezeiricsik fogják megváltani a világot? Soha!
Először azt a sok nímandot kéne elzavarni a picsába és a mai kézit értő szakemberekkel kéne az utánpótlást megalapozni! Aztán meg majd lehetne válogatni, amikor lesz miből.
Akkor pedig eredmény is lesz idővel.
@Malter Valter:
Szarkasztikus kommented világraszóló!
@Secnir: Igen és ezáltal egy bűnöző élete többet ér mint 10 ártatlan élet, stimmt.
@Gábris szomszéd:
figyelj, mandin kifejtettem, mert ott is nagy a felháborodás, hogy a bírókat karóba kell húzni, meg ilyenek.
elmagyarázom.
a bírós(ság) mérlegel. az ügyész beadja a bizonyítékait, kézzelfogható, megcáfolhatatlan bizonyítékokat. a védő szintén beadja a bizonyítékait.
a bíró pedig mérlegel.

namármost.

ha a poltpot-féle ügyészség nem TUD a bíróság előtt bemutatni olyan bizonyítékot, ami alapján el lehet ítélni a gyanúsítottakat, akkor a bíró -logikusan- felmenti a vádlottat. mert nincs oka elítélni. és az ügyészség a kirakatperekben nem tudott összeszedni semmilyen bizonyítékot, sőt volt olyan, ahol csak olyat tudott bemutatni, ami alapján a vádlottat felmentették (fapál lászló második és harmadik vádja), az ügyvédnek meg sem kellett szólalnia.
de szintén volt olyan, ahol nem is nyomoztak. mert tudták, hogy úgysem találnak semmit, kár belefeccölni az energiát.

ennyi.
@Secnir: Remélem majd a fideszmaffiózók ártatlanságát is ilyen lelkesen fogjátok megmagyarázni. ;)
@Gábris szomszéd: egyelőre azt, hogy ki a bűnöző, nem te és a hozzád hasonlók döntik el.szerencsére.
ezt egyszerűen muszáj voltam idebiggyeszteni-mert elolvasni javasolt.:))

444.hu/2016/01/27/anyam-apam-hitler-sztalin-es-imolka
@Gábris szomszéd:

Ennek az összevetésnek akkor lenne csak értelme...
- ha szerinted a tolvajt megölni jogszerűnek kéne lennie.
- ha a vörösiszap kapcsán az lenne kimondva, hogy nincs felelőse az esetnek, és nem az, hogy a felsorakoztatott vádlottak között a vádpontok vonatkozásában ez nem került bizonyításra; szakmai vitát próbálsz erőltetni két jogásszal, miközben a közös probléma, hogy a vádlottak között tudtommal nem szerepelt senki az ellenőrzési-felügyeleti jogkört gyakorló hatóságok emberei közül.

A fideszmaffia esetében meg nem tudom, hogy jön ide a "lelkesedés", de láttunk már egy pár ilyen elszámoltatást, aztán csak nem hitte el senki a 2% sikerrátájú vizsgálatok után, hogy a szociknál az ügyek 98%-a patyolatfehér volt.
@Secnir:

Mit erőlködsz vele? Már régen megénekelték, hogy

www.youtube.com/watch?v=FDyOruGN76Y

Egyik tizenkilenc, a másik egyhíjánhúsz. Gondolkodást egyiknek sem parancsolnak.
@punkfrog™: Nem hanem a polthoz hasonló haverjaid
;)
csak a szokásos eszetlenség, és dilettantizmus mint itt is:

Megpróbálkoztunk a botrányos matekfelvételivel

Három eltérő matektudású indexes nekiesett a 12 éveseknek szánt felvételi feladatsornak. Negyvenöt perc elég volt, hogy összeomoljanak. Tényleg meg kellene tudni csinálni ennyi idő alatt ennyi feladatot?

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2F2016%2F01%2F28%2Fgimnaziumi_felveteli_megoldas_teszt_indexesek%2F

Hiába zokogtak a gyerekek, a gimnáziumi felvételi nagyon elő volt készítve

Az Emmi szerint nem gond, hogy 45 perc alatt 34 feladatot kellett megoldani matekból.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F01%2F28%2Fhiaba_zokogtak_a_gyerekek_a_gimnaziumi_felveteli_nagyon_elo_volt_keszitve%2F
milyen rendszerbe is tartunk???

A Fidesz elfogadhatatlannak tartja a vörösiszapper ítéletét

Nem nyeli le a kormánypárt, hogy mindenkit felmentettek a vörösiszaperben. Jog- helyett igazságszolgáltatást követel a párt alelnöke.

444.hu/2016/01/28/a-fidesz-elfogadhatatlannak-tartja-a-vorosiszapper-iteletet
részlet:

'A bevándorlás egész Európát foglalkoztatja, de Magyarországon nemcsak a bevándorlás, hanem a kivándorlás kérdését is meg kell vizsgálni a munkaerőpiac kapcsán – mondta a szakember. A növekvő népesség általában előnyös, de nem feltétlenül szükséges a gazdasági növekedéshez. A 19. században a növekvő népesség is nagy szerepet játszott, de az iparosodás volt a fő hajtóerő. Ma a technológiai haladás és az oktatás a fő tényezők, bár sok más tényező is hat, mint a népesség, lakáspiac, nyugdíjrendszer. A nyugdíjrendszer akadályozhatja és segítheti is a gazdasági növekedést.'
hjaaaa, lex-el kistafírozva aki narancshaver...

Igazságtalan mindent Dujsebajev nyakába varrni

Már csak azért is, mert a nagy esély Mocsaival úszott el. Az elmúlt 10 év korosztályos világbajnokságain a 10. a legjobb helyezésünk. Ha a most érkező 3 milliárdot rosszul költik el klubjaink, képzésben nem fejlődünk, kitörölhetjük a sportágat.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2Fkezilabda%2F2016%2F01%2F28%2Fvalogatott_kudarc_elemzes_olimpia_dujsebajev%2F
@Gábris szomszéd: Ne ragozd az alfahírt logikai panelhibás,sokadszorra sem érted hogy konyhai receptkönyvekkel feldúsított vádirattal csak bukni lehet.Hozzáértés híján csak hőböröghettek mint az albán légvédelem.Valamit jelez az 1000-rével elbukott perhalom,sittes mocskolódók lettetek akik csak mószerolni tudnak,szavatok lórépát sem ér.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Dehogy inkább jogállam ugyebár. Amúgy nem tudom miért aggódik, hiszen ő is szabadon beszélhet hülyeségeket. ;)
@dr. jenőke (jenőke):

"Jártam már úgy, hogy a bíróság megállapította: Sercli Bélának nem Sercli Béláné a felesége, hanem Kifli Józsefné."

Remek volt az eszmefuttatás - mint outsider mondom.

"No, de mindegy. Az is hogy érted-e.
Többet vártam tőled."

Annyira nem lehetsz kialvatlan, hogy ezt komolyan gondold egy percig is.

Többet vártam tőled.
@Orica Középföldi:

Jav:)
Az utolsó mondat felesleges. Freud röhög valahol:)
Szerencsétlen idióták, még csodálkoztok ,hogy nem tudjátok leváltani Orbánt, én sem szimpatizálok vele különösebben, de a mocskolódó kommenteitek után tuti inkább rá szavaznék.Lúzer,senkiházi banda,mi köze a Fidesznek, meg Orbánnak ahhoz, hogy Dujshebaev ilyen béna csapatot rakott össze?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Nem nyeli le a kormánypárt, hogy mindenkit felmentettek a vörösiszaperben. Jog- helyett igazságszolgáltatást követel a párt alelnöke."

Akkor forduljon bizalommal a párt legfőbb ügyészéhez, és kérje meg, hogy máskor olyan vádiratot írjanak, amelyik olyan bűncselekményt tartalmaz, amit a vádlottak követtek el.
Ha meg nem tudnak ilyet írni, akkor b*a ki az ügyészeit, akik szar munkát végeznek, mert a hanyag vád is a fideszre ég rá. Miután a bírók mind a fidesztől, mind a kormánytól, mind az ügyészségtől, mind a bíróság vezetőjétől függetlenek, amikor egy ügyben ítéletet alkotnak.
Ha az alelnök úrnak ez nem teccik, akkor menjen a baltás gyilkos után, az ottani jog és rendszer biztosan jobban fog neki tecceni.

Mellesleg megnézhetné azt is, amikor átvették a hatalmat,
az illetékes hivatalok elv, elnézést nertársai miért nem intézkedtek, volt rá legalább fél évük. Ja, mert az asztal, meg az ő könyvének őrzője fontosabb volt, mint az igazgatási és ellenőrzési feladatok elvégzése? Hát így jártak, ez az ügy bizony már rájuk ég.
@látjátok feleim szümtükkel: röviden ennyi, és most megint megy a tömegek hergelése, és a lőporfüst terjesztés
@miszlik: "...mi köze a Fidesznek, meg Orbánnak ahhoz, hogy Dujshebaev ilyen béna csapatot rakott össze?"

Nem sok, csak némi közpénz, tudod az olan zozsó, amit adóból szednek össze, oszt kiosztják a haverok sportegyesületének. Mint pl. régen a Tomika csapatának beléptető kapura azt a majdnem száz millát, amiből állítólag ócskavas lett. Közpénzből.
engem kicsit meglepett ez a poszt, évek óta azt olvasni itt pár kommentelőtől, hogy a foci az szar, bezzeg a kézi az királyság.

Pedig pl a veszprémi sportcsarnok, a győri klub tudja azt, amit az új debreceni vagy fradista kts-vetés.
@arpika23:
"A magyar edzői kar pedig totálisan alkalmatlan és képtelen a fejlődésre."
Nem is annyira ezt a megállapításodat torpedózom meg, hanem képezzünk ellentétpárt.
A magyar kézilabda sport tele van külföldről szerzett edzőkkel, az időkérések alatt nem hallasz magyar szót az edzőktől, csak fordítókkal operálnak.
A mostani leégésnél Dujsebajev sem hazánk szülötte, és itteni tündöklése előtt az Atletico Madrid és a Kielce edzője volt.
Jelenleg arról van szó, hogy Dujsebajev hazardírozott olyan fajsúlyos verseny időszakban, amelyben nagy volt a tét távlatokban is, és ordas nagy hibát követett el.
Ezt azért ne fogjuk rá globálisan a magyar edzői állományra, mert nem erről van szó.
Mocsait sem marasztalnám el, mert ő bizonyított az elért eredményeivel.
Ahhoz nem tudok hozzászólni, mert nem ismerem a berkek titkait, hogy milyen belső maffiák uralják ezt a sportágat.
Esetleg ismered a helyzetet?
nem jutottak ki, és?
tessék megkövezni
@Spániel:
le fog mondani. de csak a riói olimpia utána, mert ki akar utazni megnézni a kézilabdameccseket. meg azért is, mert jó 'meleg' van odakint ;)
@Orica Középföldi:
.
Nagy ritkán eszembe jut, hogy mindig polgár akartam lenni.
Már Kádár idején is ügy gondoltam, az anyagi biztonság az, ami az úgynevezett kispolgár sajátja és csak a vagyon (a biztonság mértéke) különbözteti meg a nagypolgártól. Ugyanakkor - természetesen - úriemberek, jólneveltek és nagyon fontos társalgási téma az időjárás.
Mondom így gondoltam, csak valamiért soha nem leszek Pósalaky bácsi.
De néha kísérletet teszek arra, hogy úriembernek tartsam magam.
Néha sikerül.
Pedig mennyivel egyszerűbb javaslatot tenni arra, hogy ki hová menjen.
@Spániel: Hungarikum a csákó annyira retardált,tankönyvi példa lesz hamarosan.
@Secnir: lehet, hogy ott lát majd először kézimecccset, összefuthat néhány sportbaráttal...
@toportyánzsóti: még az is lehetséges - ilyen pályafutás után miért is ne - hogy ő lesz az uj bp-i főpolgi. Taplóst most idegelik éppen ki.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bokros meg egy evoluciós zsákutca, hülye farok, menjen el innen akkor, ne tüntessen!
@habakuk000:"engem kicsit meglepett ez a poszt, évek óta azt olvasni itt pár kommentelőtől, hogy a foci az szar, bezzeg a kézi az királyság."

Engem meg az lep meg, hogy te nem látod, ez a politikai kurzus a sport minden ágát zsíros útra tette ( azzal, hogy haveroknak adta a vezetést ), és az sajnos lefelé lejt.
@Imola Helyesi: "...hülye farok,..."

Ezek szerint van nem hülye is? Mi a különbség a kettő közt? Alak, méret, szag?
@Imola Helyesi: Tipische ungarische urinő teccik lenni.Sepregessé inkább a 888-on.
@toportyánzsóti: Nálad senki nem tudja jobban, hogy milyenek a hülyék, akik okosnak hiszik magukat és még szerények is közben. :)
@Spániel: Soha nem ez a legalja ezeknél az tudható bő évtizede.
@Gábris szomszéd: Logikai panelhibával magas ez neked,olvasgassad naponta és ha szerencséd van rájövöl érintett vagyol e.
@látjátok feleim szümtükkel: nem érzem azt, hogy ez a politikai kurzus.

azt érzem, hogy a mi - magyarok - politikai kurzusaink

de azt is érzem, hogy a politikai kurzusok ócsárlása már elcsépelt lemez

az utánpótlás klubokhoz kitett pénzeit nem a politikai kurzus, hanem a klub dolgozói - elnöktől edzőkön át a takarítónőkig - lopják el, ha úgy jobban tetszik, mi a nép

Ettől még igaz a "fejétől büdösödik a hal" híres mondása

amúgy nem ismerem a kézisek viszonyait, az igazság az, csak meg akartam fricskázni a kéziseket mennyekbe emelő kommentelőtársakat:)
nem szép dolog, de mit csináljak, ha bennem van a kisördög

summa summárum: mindent nem lehet a politikára fogni, igen mi ilyen tolvaj népség vagyunk
Hát mondjuk, ha Nagy Laci nem dobott volna egy csomó gólt, nem tudom, hanyadikak lettek volna.
Meg kell várnunk hogy bővüljön a részvevők száma és akkor sikeresek lehetnek a kézisek akár a focistáink.
@Imola Helyesi: neked és a geci gazdádnak kéne már elhúznotok a picsába!
@arpika23:

Nem Nagy Laci(el a kezekkel) sőt nem is a elsősorban a fiatal játékosok tehetőek ezért felelőssé és nem is az edzői kar!
Itt sorozatos szakmai hibák történtek azzal,hogy új,a magyar kéziről fogalmatlan edzővel,kísérleteztek alkalmatlan időpontban!
Következésképp ez a vezetés hatalmas baklövése volt!
Meggyőződésem ,hogy a magyar kézi,mint női,mint férfi ágon sokkal jobb helyzetben van,többre képes,mint ahogy itt ez leképződött!
Az egy másik kérdéskategóriába esik,hogy 'spirituszilag(sportpszihológiailag)egyenlőre ebben a sportágban rendre elbukunk sorsdöntő pillanatokban a nagy világversenyeket!
Mentálisan nem tartunk ott,mint a világ!
Ebben is lehet némi szerepe a vezetésnek!
Mocsait is lehet sok mindenért bírálni,de azt el kell ismerni, hogy kézilabda vérű,ízig vérig szakember ráadásul Ő mentálisan is tudta motíválni a játékosokat!
Magyar csapatokban ezek a játékosok abszolút partnerei tudnak lenni az itt megcsodált nyerő sztároknak!

(Andreas Nilsson ,Christian Zeitz,Aron Pálmarsson,Jonas Källman,Bombac!!!!!!!

Amikor együtt vannak pályán a mieinkkel csodákra képesek.

"A hiba nem a mi készülékünkben van,pontosabban nem elsősorban a játékosokban!

(A többször elbukott női vízilabdacsapatot egy nagyszerű új edző sikerre vitte:))
@Imola Helyesi: szerinted lehettek volna rosszabbak is, mint utolsók?
azt hogyan hívják gyöknyelven?
@toportyánzsóti: A változatosságot lehet a legjobban szeretni benned. :)
@habakuk000:

Kiverem belőled mindjárt az ördögöt:)))

Ezt az állításodat te sem gondolhattad komolyan vagy túl sok volt a mai óbor!
Igenis,a magyar kézi,annak ellenére és különösen támogatottságának öszzehasonlítása tükrében magasan a 'fodball felett áll!

............

Kinyílott a hóvirág,téltemető és jó úton van a kankalin:)
@látjátok feleim szümtükkel: az ilyen mentalitás ritka, mint a fehér holló:
„Az Élesztő sohasem pályázik semmire, mert a vállalkozás tulajdonosai úgy gondolják, hogy minden pályázati pénz elfogadása korrumpál ideológiailag, szakmailag és emberileg. A közpénzből osztogatott pályázatok minden esetben idomítják a pályázaton indulók céljait a pályázatkiíró céljaihoz. Mi enélkül is pontosan tudjuk, hogy mit akarunk, és nem szeretnénk, hogy a többi adófizető finanszírozza a kísérletezéseinket, jobb szeretjük a kockázatokat és a következményeket is magunk vállalni. Azt sem akarjuk, hogy a teljesítményünket általunk nem ismert kompetenciájú személyek mérjék meg, egy pályázaton való elindulással pedig elfogadnánk, hogy a kiírók minősítsenek és rangsoroljanak minket egy ismeretlen szempontrendszer alapján. Ennyit általánosságban, a konkrét kiírást nem minősítjük.”

nol.hu/belfold/benyomul-a-fidesz-a-romkocsmakba-1586769
@Gábris szomszéd: Pár képet belinkelhetnél arab kedvenceid szenvedéseiről.
:

@gazoló:
Te jó ég, először értek veled egyet.
Kinyilott a bodza.
@toportyánzsóti: Lófaszt zsótika, neked inkább ilyesmiket kell betenni. :)

Újabb részletek derültek ki a Közel-Keletet lángba borító iraki támadást megelőző amerikai hazudozásról

www.origo.hu/nagyvilag/20160125-donald-rumsfeld-tudott-az-iraki-haboru-hazugsagairol.html
@Imola Helyesi: @Mariann19:
Hát ha te azt a sok kudarcot (nyerőből elbukott döntők tömkelege!)amit az a tahó produkált eredménynek titulálod akkor semmi értelme dumálnunk.
A sztárcsapatok kivételével magyar edzők vannak általában. Övék lenne az utánpótlás. Ami ugye ezáltal nincsen. Mert én nem igazán láttam technikailag, taktikailag képzett MAGYAR fiatalt az EB-n. Más nemzetből valót annál inkább. És hidd el nem a rutin vagy a tehetség hiányzott! Hanem a megfelelő képzés hiánya látszott, de csúnyán. Ami ugye nem a válagatott mesterének dolga... Időkérésnél (a TV-ben) pedig azért nem hallasz magyar szót, mert a játékosok sem értenék, hiszen a többségük nem magyar.
A "berkekről" meg annyit hogy a kivénhedt túlfizetett nagylacika osztja az észt plusz a mocsaibrigád kevésagyú tagjaival kiegészülve.
@Imola Helyesi:
Ha szerinted 6 HAT! meccsen 20 gól az csomó, akkor te oltári hülye vagy a kézihez. Látom ennyit értesz az egészhez. Hát csak védd azt az alibiző kivénhedt dögöt.
@Mariann19:

Szeretem ezeket a fiúkat és lányokat és tudom,hogy el lehet bukni(persze a bukás relatív)nagy világversenyeket töketlen előkészítés miatt!
Iszonyatos penge és kőkemény ez a kézis mezőny!
Tegnap láttad a 'pokolbólmennyekbe és vissza meccseket?

Levegőt nem kaptam,csak ámultam a fiatal norvégokon és az eksztázisig jutó gigász horvátokon
@arpika23:
Árpika, leírtam az elején, hogy Mocsai óta nem nagyon néztem a kézilabdát még az elején, a spanyolt láttam, Nagy jó még mindig, és nem sokkal kaptak ki két góllal.
Árpika, szerintem te nem értesz a kézilabdához, ha Nagyot ekézed.
20 gól rengeteg hat meccsen, 3.3 átlagban. Ha mindenki ennyit dobott volna, nem itt tartanának.
@gazoló: nagyon ritkán iszom egy pohárral, pedig sokszor gondolkodom azon, hogy fel kellene inni a készletet, kaptam mostanában finom székely pályinkákat is

nem figyeltem fel a hóvirágokra, el voltam foglalva a gondolataimmal, a nagy fagyok előtt kibújtak, majd reggel megnézem hogy néznek ki

a kézihez végképp nem értek, de úgy érzem, teljesen törvényszerű a mostani bukás, miért lenne jobb, mint bármi más?

a délszlávok fanatizmusa, akaratereje belőlünk hiányzik, a Hosszú Katinka féle megállapítások pedig miért ne lennének érvényesek a többi sportra is?

de ismétlem, nem értek hozzá, a pályán kívülről okoskodok, ugyanakkor úgy gondolom, a két szövetségi kapitányra kenni a balhét sovánka megoldás, s csak lejtmenetre vezethet
@arpika23:
Azt is leírtam, meglepődtem, mennyi idegen van.
De neked teljesen mindegy, az idegen meg a magyar sem jó. Szerintem te nem értesz a kézihez. Én gimiben kéziztem, és értem a szabályokat.
@gazoló:
Te is hülye vagy a kézihez. Mi a faszt akarsz? Vénemberekkel tornákra járni? Mennyi legyen az átlagéletkor 40 év? Látszik hogy buta vagy a témához, mert még annak az önvéfenyező sírógörcsös dagadt hülyének is bedőlsz... Az a barom már 30 éve is elavult dolgokat csinált, nem hogy ma. Csak a tudálékos tudományoskodónak látszó link dumájával meg tud etetni titeket. Bazdmeg ! Tudod te hány döntőt bukott el miatta az ország?!?! Minimum négyet!!!! Hogy ott rohadna meg a kétbalkezes fiacskájával együtt, akit betuszkolt a csapatba. Meg a többi sameszát is betuszkolta a szövetségbe (gyurkaostobajani és tsai), mert azt szereti ha a prosztatájáig ér a keze alatt dolgozók nyelve. Tudás nem kell hisz az neki sincsen.

A nagylacika meg rohadjon meg a hvi 20 millájáért!!! Tudod te barom hány tehetséget lehetne ennyi suskából kinevelni? Kérdezd meg a zágrábiakat! Legalább tizet te bunkó! Ez a vén pöcs meg csak sérültet játszik ennyi lóvéért állandóan. Hogy rohadna meg. A válogatottban pedig életében nem volt egy épkézláb meccse. Egy ekkora kvalitású átlövőnek mint ő volt fiatalabban 8-10 gólt kellene lőnie meccsenként!(nézd meg a többi sztárt más csapatokban) Egy alibiző geci a líblinged! Te meg fogalmatlan vagy ehhez a játékhoz úgyhogy ne dumálj róla, met csak rommá égeted magad.
@Imola Helyesi:
Te hülye vagy ehhez a témához. Ha nem hiszed nézd meg a statisztikákat, hány gólt dobtak más csapatok balkezes átlövői. Akik ugye ugyanolyan hangadók mint a te geci líblinged. Aki csak imitálta a védekezést. Láthatóan szabotálta a csapatot, ugyanúgy edzőt akar buktatni mint Veszprémben. Hogy rohadna meg!
@Gábris szomszéd: szerintem ez győzikéjé lehet, me annyira túl tolta valaki:)

egyébként ez érden az elsőuccasarkon fennakadna.

más! kezdődhetne má a szezon, az efegyben, a vitiszisziben, a motodzsipiben, me ez a sok béna kézilabda má kurva unalmas:)))
Mert a kocsismáté ehhez is ért!
Ennyire... A siker látható!
@Imola Helyesi:
Mutass egy jó magyar edzőt te szakember! Nem tudsz mert per pillant nincs az előtérben. Kivéve néhány kisebb csapatot, ahol megtűrik őket ezek a rohadt maffiózók.
Én egy kicsit többet foglalkoztam a kézivel mint te, nem csak a szabályokat ismerem, hanem a játékot is , gyakorlatból is. (nem gimis csapatban) Koromból fakadóan én még a Varga Pityu, Süvöltős és tsai játékán nőttem fel. Láttam remek játékosokat.
Az általad sztárolt baromrektor pedig már jó harminc éve lejáratta magát. Akkor, mikor a kocsácspetit törött kézzel játszatta egy VB döntőben. Ugyanott, ahol az általa sztárolt gyurkajani 10 TÍZ! %-os lövőteljesítményt produkált az egész VB-n. Ott ahol a Kenyerest meg az öreg Iváncsikot plusz a Szabó Lacit hanyagolta. Abban a döntőben ahol az ellenfél beállója számolatlanul dobta a gólokat a hülye állat taktikai fogalmatlansága miatt. A VB után (több mint harminc éve!) kérdésemre meg azt mondta az a tulok hogy a követő emberfogás "elavult taktikai elem" (idézett mocsailajcsitól). Igaz mostanában komoly meccseken néha ketten is követő emberfogással védekeznek. Mert ugye az már elavult....
Szóval nekem ne oszd az észt, mert biztos vagyok benne hogy több meccset néztem és játszottam eddig , mint ahányat te az elkövetkező 100 évben fogsz.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, én is élvezettel rúgok bele kocsisba, de ehhez semmi köze.
@habakuk000:
.
Azt gondolom, hogy jó értelemben vett fanatizmus nincs.
A fanatizmus legalább egy gondolati területen beszűkült tudatot eredményez, ennek minden következményével.
Fanatikus foci-drukker? van. Lehet legyinteni is.
Fanatikus vallásban hívő? az is van.
És számtalan mellék, mint egy hivatali telefonközpontban: rasszizmus, és egyéb gyűlölködések...
Az érdekes, hogy mesterségesen is fanatizálható a tömeg és ez a jelenség olyan, mint a pánik. Ragadós.
@arpika23:

"Tudod te hány döntőt bukott el miatta az ország?!?!"
A döntőn van a hangsúly kreténke!

Gyermekkorom óta imádom és nézem a kézit!
A fiúközépiskola ahová jártam,több válogatott játékost adott az országnak.Rövid ideig játszottam is ezt a sportot,tesiórán is csak ez ment ezerrel!
Nem vagyok hajlandó Nagy Lacit megtaposni azért mert rásütöd,hogy alibizik!
El kellene tudni helyezni a magyar kézit a megfelelő helyén!
Soha sem állítottam,hogy világverők vagyunk,de tiszteletreméltó helyet foglalunk el a palettán!

Mondj ma és az utóbbi tíz évben jobb magyar átlövőt Nagy Lacinál!

Talán a vezetés átnézhetne a horvátokhoz némi tanulmányútra fodballcsapat vásárlása helyett!

"Mi a faszt akarsz?"
Azt Neked ajánlanék,de egy szekérderék aprómajomét:)
@dr. jenőke (jenőke): a játékosokra gondoltam jenőke. lehet, nem a legjobb jelzőt választottam, de a délszláv bármely csapat- labdajátékot játszó játékosoknál figyelhető meg szerintem olyan küzdőszellem, olyan koncentrált akarat, amire én a fanatikus jelzőtől jobbat nem találtam

sokszor lehet bámulni őket, s az érdekes az, tökmindegy szerb, horvát, montenegrói brigád, a csapatuk olyanná válik, mintha egy test egy lélek lennének

ezt a fanatizmust pozitívnak, serkentőnek vélem
@taga20:
Te, neba...ki velem, hogy egy komplett sportág (cég) élére olyan ember kerül, aki nem felel utána annak az eredményességéért, annak a sikereiért?
Merthogy akkor én élek valami hülye álomvilágban...
@taga20:

"sok béna kézilabda má kurva unalmas:))) "

Fabnál reklamáljál,de van némi igazságod!
Most egy kicsit tényleg sok volt ez így a csajok kudarcával együtt!
Én is telítődtem! Zenéd?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Elsőként húgyagyú mátét basznám ki most onnan de izibe!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: konkrétan ezért a két kudarcért nem gondolnám, hogy vérét kéne inni

amennyiben négy év alatt tényleg pusztulna az utánpótlás, valóban kezdene lepusztulni a sportág, akkor igen

ez a kirgiz ember valami sztáredző, annak szakmaiságát megkérdőjelezni meglehet de minek?

most át kell gondolni a szitut, kitalálni a merrét és hogyant, s dolgozni ezerrel

na, ezt a munkát majd a szemére lehet hányni
@Imola Helyesi:

"Te jó ég, először értek veled egyet.
Kinyilott a bodza. "

...és még ez is:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te még nem vetted észre, hogy madzsarország a következmények nélküli lánd?

de máté mégcsak hónapokat kapott, ezé még nem sikerült eleget rombolnia.:(
@gazoló: nesze sánta, itt egy púp!:))

ja és ma fasza idő volt.

www.napiszar.hu/showPost/Ma_is_jo_meleg_volt_
@taga20: :))kösz!

Azt kémleli,mikor ugorhatna már fel hozzám:)
@gazoló: nincsmit!
persze, az asszonyt meg elküldöd sopingolni, mi?:)))
@taga20: azt nem mondod komolyan, hogy az adómból csupasz nők képét finanszírozom hüle gyerekek szórakozásához?

ezt az oldalt támogatja a keresztény polgári kormány?
@habakuk000: te, ha most aszt mondanám, hogy egy szavadat se értem, ako neheztelnél rám?:)))
@taga20: nem neheztelnék

azt olvastam valahol, hogy a napiszart a kormány támogatja

értem én, hogy elfér a keresztény polgári gyermekek nevelésében ez is, de én fizetem a kukucskálásodat?

(persze lehet hírcsárda volt, nehéz kitalálni melyik a valódi hír)
@habakuk000:
Drágán verik a hobbikeresztény hobbitok a répát...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te Boli, a hobbit az egy szimpatikus népség, ezek meg nem olyan nagyon
@habakuk000:

"az adómból csupasz nők képét finanszírozom hüle gyerekek szórakozásához?":))

Inkább Nekem és Tagának add lejátsszuk itt a 'gyíkon:))
@habakuk000: tuttam, hogy beszopod:)

kormányzati napiszarról olvashattál, ami a 888.
@gazoló: majd kapsz a képedre a feleségedtől, csak egyszer nézze meg, mit játszol te a gyíkkal:)

három kazal hóvirág nem lesz elég a békítéséhez:)
@habakuk000:
.
Ebben a formában értelmezd:

''''....a napiszar.com annyival különb a 888.hu hecclapjánál, hogy legalább nem közpénzből épül....''''

alfahir.hu/kozpenzbol_epul_a_kormanyhu_napiszar
.
@taga20: @dr. jenőke (jenőke): ezt benéztem alaposan, bocs

az mondjuk elgondolkodtató, hogy régen ilyen híreken azért elmélázott az ember április 1-e van, vagy mifene?

ma habozás nélkül hihető hír
@arpika23:
Totál igazad van mindenben árpika, de ez ki a fenét érdekel ma?
Laikusokat semmiképp, márpedig az ország 99.99-%-a laikus, na ezt kapd el, ne a náthát.
@habakuk000:
.
Jó az anyagi helyzeted.
Tilos a törvény által védett hóvirág leszedése és árusítása. Tízezer forintra is büntethető egy szál hóvirág leszedése vagy birtoklása Magyarországon
@habakuk000:

'Facbúkjával jáccik a nappaliban:))
Imádom és csak Neki nevelem a virágokat.
Minden egyéb csak a móka kedvéért!
@dr. jenőke (jenőke): nekem nem kell térdepelni a kedvesem előtt, gazoló viszont megoldja a kert sarkából

szerintem ez jó törvény, a Bükk évek óta csodálatos virágszőnyegben pompázik
@dr. jenőke (jenőke): azon morfondíroztam tavaly amikor ültettünk egy nagy csomó hagymát, hogy pl ezekre hatályos-e a törvény?
@habakuk000:

hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%B3vir%C3%A1g

"Hazánkban jelentősebb állománya csak az Alcsúti Arborétumban él"
opsszz.:)

Idén először sikerült a téltemetőket magról elszaporítani:)
Persze az 'elsősök nem hoznak még virágot!
@habakuk000:
.
A hagymával úgy tűnik, semmi baj, de a hóvirágra azt mondja, hogy a birtoklása is büntetendő.
13/2001. (V. 9.) KöM rendelet a védett és a fokozottan védett növény- és állatfajokról, a fokozottan védett barlangok köréről, valamint az Európai Közösségben természetvédelmi szempontból jelentős növény- és állatfajok közzétételéről

Például:
parókaimola (Centaurea pseudophrygia) természetvédelmi érték: 5.000,- forint

sárga ibolya (Viola biflora): 50.000,- forint

bozontos árvalányhaj (Stipa dasyphylla): 50.000,- forint

bánáti bazsarózsa (Paeonia officinalis subsp.
banatica): 250.000,- forint

Hóvirágot nem találtam - kivették?
Nézegesd:
net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0100013.KOM
.
@dr. jenőke (jenőke): Az M5 mellett kb talán Inárcs magasságában mindkét oldalon hullámzik az árvalányhaj, nem kis mennyiségben.
Amíg nem jön a pályakarbantartás és le nem kaszálják:((((
@dr. jenőke (jenőke):

"_Pedig mennyivel egyszerűbb javaslatot tenni arra, hogy ki hová menjen._"

Ellenben a KRESZ nélkülözhetetlen. Különösen csúcsforgalomban. A forgalmi jelzőtáblák kihelyezése, az úti célok helyes és egzakt kijelölése -esetenként a közlekedési eszközt továbbá segédeszközt is megnevezve- teljességgel nélkülözhetetlen kellékei a kavarodást keltő közlekedők kisegítő ismeretekkel történő ellátása.
@gazoló:
A közeli erdőben faszig van... Oszt ez nem a kistahó erdeje... még...
@jaegtoer:
.
Jaj!
Ha a jobbkéz-szabályt is belevetteted volna, akkor most törökülésben üldögélnék és bambán néznék magam elé.
@dr. jenőke (jenőke): hóvirág hagyma, nem vörös:)

ha a kertben kinő, az birtoklás?

kertben lehetnek szerintem, van egy nagy csomó felsorolva, amit simán forgalmaznak a kereskedések,
@hamucipőke:
.
A diósdi fennsíkon minden további nélkül kiirtották.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: megártott nekem orbánia, majdnem odáig vetemedtem, hogy be akartam guglizni, milyen virág is lehet az a faszig:(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Már tervezik az 'olimpiai kisvasutat 'csútalsótól odáig:)

A mosonit meg bekötik majd a Murába a balcsit meg literenként kimérik az egyiptomiaknak:)
@dr. jenőke (jenőke): valahogyan nem egyértelmű, gombát pl egy kilót lehet szedni, legalábbis úgy tudtam, de a tábládban a császártól az őzlábig mindegyik védett

tiszta szerencse, hogy aszály volt tavaly, fizethettem volna a sok büntetést
@dr. jenőke (jenőke):

Csak azért maradt ki, mert a les szabály teli zölddel történő szinkronizálásánál elakadtam, figyelemmel arra, hogy a balkezesek joggal gondolnak úgy a bal kezükre, mint mások a jobb kezükre, ezért mellőztem, hogy legalább ekképpen elősegítsem gólhelyzet kialakulását a magyar futballban.
Képzeld el, mennyire történelmi szükségszerűség volt, hogy a kézisek elbukják a kvótákat, különös tekintettel a lebilincselő futball eredményekre.
@habakuk000:
.
Ha nem a te kerted, akkor te nem birtoklod.
De lehet, hogy kivették a jogszabályból (parókaimolát nem) és akkor lehet büntetlenül birtokolni árusítani.
Fentebb részletesebben!
@dr. jenőke (jenőke): @hamucipőke:

Kell maguknak arra menni. Járjanak Almásra. Van több is, lehet válogatni. A pitéjük például egész ehető.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem hülye az, megcsinálta a gázbulit, az agrár bulit, Vajna a vagyonkezelője, marokban van energia, kenyér, cirkusz... mi más kell a népnek?
@dr. jenőke (jenőke): vannak berkenyék, feketeribizlik is pl benne

amúgy meg akkor rossz a törvény, mert nem hiszem, hogy lenne normális ember, aki kiirtaná a sokéves hóvirág telepét egy botcsinált gyakornok buzgósága miatt

ez a parókás imolka olyan bogáncsfélének tűnik
@gazoló:
.
Szereti a kecske. A kecsketej viszont jó a parlagfű-allergia ellen.
Tapasztalat - vidéki szomszédom gyermekének elmúlt a szülők nagy bánatára. Ők irtották nálam is, de nem ingyen. Nem voltam helyben lakó szomszédja.
@dr. jenőke (jenőke): orbánra, gyurcsány sem szent, de ő nem keresztapa
@habakuk000:
.
Nem tudom, csak gondolom: mondjuk őstermelőként lehetett eladásra termelni, mert az nem vadon-termés.
De ez talán az ibolyára és az imolára is igaz.
@dr. jenőke (jenőke):

Az irtásra megszavazott zsé meg zsebbe a 'csútibakter bandájának!
..........
öööö

A bizonyíték,hogy kinek van a legtöbb még hóvirágból is:))

Somlyó Zoltán: Hóvirág

Második hó: február van,
hócsillagok a határban;
fényes puska csöve: durr!
Szedd a lábad, róka úr!

Tiszta kék az égi pálya,
füstölg a házak pipája,
talpas szán a hóba vág,
csörg a fán a száraz ág.

Odalenn a rőt berekben,
jég páncélja rengve rebben,
prímet furulyál a szél,
peng a korcsolya-acél.

Havas bundán hosszú öltés:
szürke sávba fut a töltés:
hej, de messzire szalad,
most robog rajt a vonat.

Bakterháznak ablakába
hóvirág van egy nyalábba,
hóvirág... hóvirág...
Hej, de hideg a világ.
@dr. jenőke (jenőke): mindegy, lényeg, hogy tényleg nagy élmény lesz pl a Bükk fennsík néhány hét múlva

a parlagfű már felköltözött a völgyekbe az Alföldről
@dr. jenőke (jenőke): és az emésztésnek is jó szolgálatot tesz, ha bátran elküldjük az érintettet. de kisujjat ne tarcsuk mán el!
@Imola Helyesi: kicsit centrikus kisnaccsád... csak nem elvonási tünetek???
Ez azért van mert ezt a kibaszott kézilabdát nem lehet nagypályán játszani. Pedig "aztat" mindenki "tuggya" hogy mi nagypályások vagyunk.
Vissza kell térni elvtársak a nagypályára mint régen. Aztán épülhetnének a kézilabda stadionok. Aztán meg majd jégkorongban is nagypályán csapunk össze Kanadával az A csoportban, mert mi nem kicsiben játszódjuk ezeket a játékokat. Meg vízilabdában is a Balatonban fogadjuk a szerbeket meg a "monte-negrót", bár ott kicsiben (szíjj-ártó medencéjében) is jók vagyunk de nem bízunk semmit a véletlenre.

Na ugye.
Ez erdekesebb hir:
"Ez is kiderült: Az USA parancsolt rá Orbánra, hogy nem adható át a Hóman szobor. Az MTI titkolja a hírt."
index.hu/kulfold/2016/01/28/obama_washington_jarta_ki_hogy_ne_legyen_szobra_homannak/
.
József Attila: LEVEGŐT!

Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz.

Én nem ilyennek képzeltem a rendet.
Pedig hát engemet
sokszor nem is tudtam, hogy miért, vertek,
mint apró gyermeket,
ki ugrott volna egy jó szóra nyomban.
Én tudtam - messze anyám, rokonom van,
ezek idegenek.

Felnőttem már. Szaporodik fogamban
az idegen anyag,
mint szivemben a halál. De jogom van
és lélek vagy agyag
még nem vagyok s nem oly becses az irhám,
hogy érett fővel szótlanul kibirnám,
ha nem vagyok szabad!
.
.
A szaktárca által nyilvánosságra hozott keretszámok alapján azt írta a napilap, hogy nem bővíthetik a települések az időseknek otthonukban segítséget nyújtó falugondnoki, tanyagondnoki hálózatot, és a napi egyszeri meleg ételt biztosító szociális étkeztetést sem. Nem növelhető ezeken kívül a férőhely a fogyatékossággal élők lakóotthonaiban és a többnyire idős, beteg embereket ellátó, ápolást, gondozást nyújtó intézményekben sem.

hvg.hu/itthon/20160129_Nem_lehet_tobb_beteget_apolni_az_otthonab?s=hk
.
@Bicepsz Elek77: A kormány gerincröntgene Hóman-ügyben:)
Ez az 5 mondat így egyben maga a Fidesz-kormányzás, a gátlástalan köpönyegforgatás, a nagy szavak és törpe tettek a "sosem álltunk hadban Óceániával" orwelli világa. Enjoy!

"A dolgok elintézése" 5 tételben

"Emlékezzünk meg arról, hogy ennek a városnak Hóman Bálint volt az országgyűlési képviselője, akit nemrégiben jogi értelemben teljes mértékben rehabilitáltak. Ez a városunk rehabilitációját is jelenti, ezért üdvözöljük ezt a döntést, és örülök annak, hogy Hóman Bálint emléke Székesfehérvár városából nem tűnik el, és reméljük, hogy hamarosan a tudományos és közéleti rehabilitáció is meg fog történni.
(Orbán Viktor, 2015. május)

"Mint azt korábban is nyilatkoztam, a szoborállítás pénzügyi támogatásáról nem hoztam volna pozitív döntést. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium által, a megbízatásom előtt hozott döntést az Igazságügyi Minisztériumnak, mint jogutód tárcának végre kellett hajtania. Ez egy technikai szükségszerűség volt."
(Trócsányi László, 2015. november)

"Szeretném tudatni, hogy közigazgatási és igazságügyi miniszterként ebben az ügyben semmilyen döntést nem hoztam, a szobor felállításának sem támogatását, sem finanszírozását nem hagytam jóvá."
(Navracsics Tibor, 2015. december)

"Ha olyan személynek akarnak szobrot állítani, aki elnyomókkal működött együtt, kollaborált, az én támogatásomra ne számítsanak."
(Orbán Viktor, 2015. december)

"A Hóman-szobor ügyében volt amerikai kormányzati nyomásgyakorlás, amit Orbán Viktor a leghatározottabban visszautasított. Általánosságban bármilyen külföldi nyomásgyakorlás csak hátráltatja az ügyek elintézését, és pontosan ez történt a Hóman-szobor ügyében is. A magyar miniszterelnök álláspontja szerint az amerikai kormány jobban tette volna, ha ezzel nem kísérletezik."
(Orbán Viktor szóvivője, 2016. január)

www.facebook.com/zoltan.lakner.7/posts/10153887991818967
@gazoló:
Kretén te vagy a gimis múltaddal. Azért mert ismersz olyat aki ismer olyat aki hallott már kézilabdáról, még nem értesz hozzá. Különben tudnád hogy a líblingednél nagyságrenddel jobb átlövőt is tudok mondani az elmúlt 10 évből. Karcsi a neve.
He nem jön le ki az akkor csak ugatod a kézit és a pofád jártatod!
A geci nagylacira meg nem rásütöm hogy alibizik, hanem maga bizonyítja ezt. Nem tudsz egy válogatott meccset mutatni, ahol odatette volna magát. Bár megértem hogy a havi 20 misis zsozsóért ilyen idősen inkább már a klubra spórol. Ja! Még egy kis aprólék. A tetű kézis berkekben a legnagyobb bomlasztóként , fúrógépként van elkönyvelve. Kérdezd csak meg a volt gimis társaidat!
Én neked inkább egy jó nagy lófaszt ajánlanék, azt szopogasd ne a nagylaciét.
@Gábris szomszéd:
.
Bipartisan Task Force on Anti-Semitism Issues Statement on Cancellation of Hungarian Monument to Nazi Collaborator
Dec 22, 2015 Press Release
Today, the co-Chairs of the Bipartisan Task Force for Combatting Anti-Semitism released a statement after the announcement of the cancelation of construction of a statue in Székesfehérvár, Hungary memorializing Bálint Hóman, a known anti-Semite and Nazi-collaborator. On December 4th, 2015, the co-Chairs sent a joint letter to Hungarian Prime Minister Viktor Orbán urging him to intercede and cease construction of the Hóman statue. The Bipartisan Task Force for Combatting Anti-Semitism is co-chaired by U.S. Reps.
@Imola Helyesi: Gyurcsány a hibás!

.... de ettől függetlenül a magyar kézilabdát a Mocsai félék tették tönkre. A megvehető korrupt meccseket eladó mocsaifélék. Jelenleg a magyar kézilabdasport ugyan úgy pénzmosoda mint a labdarúgás rengeteg ócska kis mocsaikkal.
...ez vonatkozik mind a férfi mint a női szakágra. SAJNOS.
@hívőlélek:
.
Ez már unalmas, de mit tegyünk, ha így van.
Már megpróbálta a sarki fényt is lekapcsolni.
@Gábris szomszéd:Orbán Viktor szart eszik és vizet prédikál.
@hívőlélek: Itt egy friss mintapélda. :)

Orbánék TTIP-ügyben is átverik az embereket

alfahir.hu/orbanek_ttip_ugyben_is_atverik_az_embereket
Na nálunk ilyen mikor lesz? :)

A veteránminisztérium is megalakult, élére pedig egy korábbi honvédő háborús ezredes, Mijo Crnoja került, aki az európai közvélemény megdöbbenésére tegnap bejelentette:

"kezdeményezi egy hivatalos állami lista létrehozását a horvát nemzet árulóiról. Az összes privatizációs bűncselekményt elkövetőről és a horvát nemzeti érdekek elárulóiról."

alfahir.hu/muszlim_nacionalista_tortenesz_topmenedzser_haborus_hosok_az_uj_horvat_kormanyban
@Gábris szomszéd: miben nem veri át a Zembereket? Azt írd le mert az rövidebb.

Orbán ahol tud ott átbsz, átver, meglop, kizsebel ...és a többi. OSZT JÓ NAPOT!
@dr. jenőke (jenőke): Te 1 vátesz vagy.......

...mint aki a verset írta......:))))
@Gábris szomszéd: Lórépának itt vagyol te turbónyelvű alfahír zombikok.Fajtáddal együtt nyaljátok putingazda prosztatáját orálmuzsikja seggén át.Most hogy idecsődítettétek az arab kedvenceitek már amnéziában szenvedtek,nem is ti nyavalyogtatok sokévig?Illen memóriával kussolnod kéne szegény panelhibás artuka.
@Gábris szomszéd: ilyen nálunk sose lesz......
@Spániel: ááá sansztalan a dolog.
újabb lehetőség lesz szerepelnie és ontani az ostoba magyarázatokat.
@habakuk000: biztos van valami célja ezeknek a csupasz nős képeknek...
Beezzzeg ha a gyuurcsótány haverotok lenne még mindig,akkor az EB-re sem jutottunk volna ki!:))
@parti_giano: Én is kifogom kérni Fekete véleményét a műszempilla használatáról. Gondolom ért hozzá
@arpika23:
Itt mindenki szabadon kifejtheti a véleményét, akár ért az aktuális témához, akár nem. Vannak olyanok is, akik naivak, vannak provokátorok és olyan is akad, akiből a pia beszél. Mármint az utópia.
Nem érdemes sok időt és energiát fordítani - a bizonytalan sikerrel kecsegtető - meggyőzési próbá/k/ra!
A következő kismiújság. :)

Letiltotta a minisztérium az áfacsalásról szóló tanulmányt

a magyar élelmiszeripar szereplői úgy 650-1200 milliárd forintot titkolhattak el a NAV elől.

index.hu/gazdasag/2016/01/29/letiltotta_a_miniszterium_az_afacsalasrol_szolo_tanulmanyt/
"...kiderül például, hogy mire ezer magyar disznó elér Ausztriába, már csak nyolcszáz marad belőle, kétszázat valószínűleg itthon feketén levágnak."

Hehehe, régen ez felfelé nőtt, és a tizennegyediket ettük meg.:O
@látjátok feleim szümtükkel: tehát 1000 disznó vonul ausztria felé,és néha egy árokból kiugró alak,elrgadja őket
"Nem csak Mészárosék nyertek sok földet Fejérben"

Nem kell megijedni, nem a helyi kisemberekről szól az írás.:D

index.hu/gazdasag/2016/01/29/nemcsak_meszarosek_nyertes_sok_foldet_fejer_megyeben/
@PeniValdes:

A nyúl az másik, mert az szaporodott.:D
vártam, hogy valaki idehozza, mert én nagyon berágtam rajta!
főleg, hogy ott az anya levele is:

offforever.blog.hu/2016/01/29/felcsut_vagyonos_emberei_nem_segitenek_a_gyereken

ezt kiegészíti más nézetből ez a riport:

offforever.blog.hu/2016/01/29/egy_korhaz_sem_felel_meg_a_minimumfelteteleknek

és akkor ne feled, nem rég még lélegeztetőgépre számolta át a fidesz ha a kormány nem az eü-re költött.

sőt ilyen felháborodást is megengedtek maguknak:

2007. MÁRCIUS. Mikola István sajtótájékoztatóján éles kirohanást intéz a Gyurcsány-kormány egészségügyi reformjavaslat-csomagja ellen.

Mint mondta: „a Fidesz álláspontja szerint a társadalombiztosítás egy közösségi monopólium, a 10 millió állampolgár és az állam közötti nagy társadalmi szerződés, amelyet a hatalomnak nincs joga egyoldalúan felmondani, de ha mégis megtenné, a Fidesz – amikor fordul a politika – azonnal helyreállítaná azt”.
@guma:

Na akkor most mi is a bajod? Nincs helyre állítva? Pont a helyén van, azon, amit a fidesz és az ő feje kijelölt neki. Max a hely nézőpont kérdése.:(
Azóta meg már ki emlékszik rá, hogy kijaf* is az a Mikola?
@arpika23:
Árpika, teljesen igazad van, nem ismerem se vargapityut, se a többi kézis pityut, győzit, gyurit és másokat.
Téged viszont 30 éve eltilthattak a kézitől, mert már akkor is ilyen csúnyán beszéltél a pályán az ellenfeleiddel meg a bíróval, és azóta sem tudtad ezt feldolgozni.
Nem baj, árpityu, ne keseredj el, nemodabuda meg pityu se.
@hívőlélek:
Lehet, hogy romlik a memóriám, de mintha Mocsai alatt mindig győztek volna a veszprémi fiúk.
Dubajsejev meg menjen Dubajba, ott dubajozzon. Dubajsejev se kell, mert lesz itt ihajcsuhaj, dubaj baj, ami nem sebaj.
Panaszkodnak a pécsiek a Tiborcz-féle lámpákra, a város szerint minden oké

Van, aki szerint sötétben egyszerűen nem látni a gyalogosokat a kereszteződésben.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F01%2F29%2Fpanaszkodnak-a-pecsiek-a-tiborcz-fele-lampakra-a-varos-szerint-minden-oke

---

Nézd meg a saját szemeddel, miért ütik el sorban a gyalogosokat Dunaújvárosban sötétedés után!

Félelmetes kísértetvárossá változott a település alkonyat után, miután rossz, sőt szó szerint életveszélyes közvilágítást szereltek fel.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F01%2F29%2Fnezd-meg-a-sajat-szemeddel-miert-utik-el-sorban-a-gyalogosokat-dunaujvarosban-sotetedes-utan
@guma: "2007. MÁRCIUS. Mikola István sajtótájékoztatóján éles kirohanást intéz a Gyurcsány-kormány egészségügyi reformjavaslat-csomagja ellen.
Mint mondta: „a Fidesz álláspontja szerint a társadalombiztosítás egy közösségi monopólium, a 10 millió állampolgár és az állam közötti nagy társadalmi szerződés, amelyet a hatalomnak nincs joga egyoldalúan felmondani, de ha mégis megtenné, a Fidesz – amikor fordul a politika – azonnal helyreállítaná azt”.

Igen valóban jól helyreállították

offforever.blog.hu/2012/05/09/ezt_is_megszavaztak_120_ev_utan_megszunt_magyarorszagon_a_tarsadalombiztositas
Nekimentek az LMP-snek a szekszárdi leleplezés miatt, csúnya öngól lett

Nekiment az LMP-s politikusnak, miért nem tett feljelentést. Valójában tett, csak a NAV és a rendőrség két hónapja pingpongozik az üggyel.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F01%2F28%2Fhadhazy_akos_szekszard_tulszamlazas_miniszterelnokseg%2F
Kevés kétkezi munkás, kevés mérnök, hiányos nyelvismeret, Románia a legnagyobb konkurencia

A Világgazdaságnak adott interjút Keszte Róbert, a Continental budapesti gyárigazgatója. Szerinte lehet, hogy most jól mennek Magyarországon az autógyárak, de meg is kell őrizni őket, és újabbakat idecsábítani. A magyar oktatás szintjén van már a román is, vagy fordítva.

444.hu/2016/01/29/keves-ketkezi-munkas-keves-mernok-hianyos-nyelvismeret-romania-a-legnagyobb-konkurencia
@Gábris szomszéd: Vissza szeretnél jutni a csatornába?Télleg ostoba vagy.
@toportyánzsóti: Persze de tőled sosem férek oda. :)
Balog: Régen is mi vittük a wc-papírt az iskolákba

hát ilkyenre nem emlékszem,hogy jött volna Balogh a wcgurigákkal,de bármi lehet...emlékeim ugyanis keverednek a fantáziával
@Gábris szomszéd: Valahogy már megoldottad alfahírtoprongy.
Az 51 milliárdos gettó - Szocsi, a sivár szellemváros

Szocsi évek óta volt már Vlagyimir Putyin egyik kedvenc üdülőhelye, nem meglepő hát, hogy az orosz elnök ebbe a Fekete-tenger partján elterülő városba álmodta meg az első orosz téli olimpiát. Az álma teljesült is, nem akármilyen módon: a XXII. téli játékok minden idők legdrágább - nem mellékesen pedig legkorruptabb - olimpiája volt.

www.life.hu/otthon/20160127-mindenidok-legdragabb-olimpiaja-szocsiban-a-pusztulas-szelen.html
mert ugye vannak fontos dolgok, amikre 2db biztonsági őr is kell:

index.hu/mindekozben/poszt/2016/01/29/mit_csinal_ez_a_ket_biztonsagi_or_honapok_ota_a_kokinel_ebben_a_kunyhoban_nem_fogja_kitalalni/

------

!!!!!!!!!!!!!!
Varga Attila kispesti képviselő utánajárásából kiderült, az őrök a metró vasútbiztonsági szolgálathoz tartoznak, a feladatuk a graffitizés megakadályozása.!!!!!!!!!!!
@PeniValdes:

Volt aki nem vitt, és lepisilte a wc-t, aztán más meg ülhetett bele.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Gondolom, amíg az oktatásban az a szemlélet, hogy állásokat csak diploma, meg minden féle-fajta papír birtokában lehet betölteni, addig sok jóra nem kell számítani.
Majd ha a nyelvtudás, és nem az arról szóló papír lesz a mérvadó, akkor talán nem kacsintgatnak más országok felé az autógyártók, hanem örülnek a magyar munkásnak itt.

Egyébként meg már maga a fidesz bebizonyította, hogy a diplomától senki nem lesz jobb sportminiszter, ha hiányoznak hozzá a szükséges képességei, jártasságai, ha nincs KOMPETEMNCIÁJA ( hogy a fene essen ebbe a hülye szóba, nem is értem, mijaf*nak nyomják annyira ), akkor diplomával is elbassza a beléptetőrendszerre a sok tízmilliót.

Ha én lennék ma olyan fiatal, aki a nyelvvizsga miatt nem kapta még meg a diplomáját, beperelném az iskolát, vele az államot és a végén elmennék az alkotmánybírósághoz ( minek azt nem tudom ), majd elmennék az unijós bírósághoz is, mert azzal, hogy egy hülye papír miatt nem tudok a szakmámban dolgozni ( mellesleg azt esetleg kiválóan el is végeztem ), az nekem hátrányosan befolyásolja az életemet.
@látjátok feleim szümtükkel: most miért mondod, hisz van egy téefes kézilabder, aki rektorságig vitte, meg valami nééé, aki a gazdminire, és milyen szuperok vótak papír nékű is...
@arpika23:

Árpika veled a diskurzus lezárva,fröcsögjél magadnak tovább vagy nevezd ki magad szövetségi kapitánynak,ha ez sem megfelelő akkor a sokat emlegetett lópéló elejére "zsokénak :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A rektorrá választása és a 'fidex melleti lojalitásában én is sok kivetnivalót látok!
Nála azonban nem lehet elmondani,hogy 'aki nem tudja tanítja!
Elért eredményei előtt pedig megemelem a kalapom!

Főbb edzői sikerei a klubcsapataival

Bajnokcsapatok Európa Kupája győztes (nők): 1982
EHF Kupagyőztesek Európa Kupája győztes (férfiak): 1996, 2008
Magyar bajnok (férfiak): 1983, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
Magyar bajnok (nők): 1982
Magyar Kupa-győztes (nők): 1982
Magyar Kupa-győztes (férfiak): 1983, 2009, 2010, 2011, 2012
Német Kupa-győztes (férfiak): 1995

Főbb sikerei a válogatottal

Olimpiai ezüstérmes (2000) Ezüst
Olimpiai negyedik helyezett (1988)
Olimpiai ötödik helyezett (2004)
Világbajnoki ezüstérmes (1986, 2003) Ezüst Ezüst
Világbajnoki ötödik helyezett (1999)
Világbajnoki hatodik helyezett (2001)
Európa-bajnok (2000) Arany
Európa-bajnoki bronzérmes (1998) Bronz
Európa-bajnoki ötödik helyezett (2002)
Olimpiai negyedik helyezett (2012)
@gazoló: az elért eredményeivel nekem sincs bajom, de a körítéssel igen, a belügyekről nem tudok semmit, annak a véleményalkotását meghagyom Fabiusnak és Mariannak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_Nézd meg a saját szemeddel, miért ütik el sorban a gyalogosokat Dunaújvárosban sötétedés után!

Félelmetes kísértetvárossá változott a település alkonyat után, miután rossz, sőt szó szerint életveszélyes közvilágítást szereltek fel._"

Mert nem a gyalogosokra szerelték fel.
@gazoló: itt is kinyílt a hóvirág
@habakuk000:

Egyébként erősen fajtafüggő a kinyílásuk is,nálunk a nagyobb virágúak(a fajtát nem tudom)kezdték.
Lenyűgözve és türelmetlenül szemlélődöm ilyenkor a tavaszi virágok körül,már kikukkantottak a játszintok és védettebb helyen a krókuszok.
Igazán az erdeieket várom,amikor majd kisüt a nap február-márciusban ha túra közben megtalálhatóak lesznek a héricsek,leánykökörcsinek,kankalinok,hunyor,ibolyák stb.
@dr. jenőke (jenőke):
"Tízezer forintra is büntethető egy szál hóvirág leszedése vagy birtoklása Magyarországon "

Húha. Kiskertemben van hóvirág. Most büntethető és büntetendő vagyok-é?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Jól teszed, ha vigyázol a és nem dicskeszel mi is van neked.:D

Megpróbáltam megkeresni a védett növényk listájában, de olyan q-a hosszú, hogy meguntam.
Több oldalt elolvastam, és egyesek szerint minden hóvirág védett, mások szerint csak a kikeleti az. Egyesek szerint a kiskertbe olyan telepíthető, amelynek a hagymáját engedéllyel árusította a kereskedő. No ezért kérni kell, hogy hol az engedély.
Nálunk már akkor is volt a kertben hóvirág, amikor még nem volt védett és ráadásul nem is mi telepítettük. Innen kezdve nem tudom mikor, és ki fog megbüntetni.:(

Egy viszont biztos, a tarka, a budai és sáfrányos imola védett, tessék messziről elkerülni.:D
@gazoló:

Zsoké. )))))

Mondtam már, hogy imádom a humorod?
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezt a hagymás engedélyt ugye nem gondolod komolyan?
@PeniValdes:
"nem én az se baj,ha nyúl,csak röfögjönre gondoltam "

Hofi: Nevezz csak Cucinak.

Bocs, ha már valaki megelőzött.
@Eszter jött:

Én nem gondoltam sehogy, de ha egy buzgó hivatalnok megkérdezi, hogy honnan van, akkor nem tudom mit fogok mondani.

Érdemes a listát egyébként megnézni, rengeteg növény van rajta, és nem érdemes ezért a mezőn szedni egy csukrétát, mert sose tudni mennyibe is fog a végén kerülni.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Volt aki nem vitt"

Hát nem tudom, hogy nálatok hogy volt a dolog, de nálunk sem nekem, sem a gyerekeimnek nem kellett wc-papírt vinni óvodába-iskolába.
Aa wc lepisilése egyébként ettől független cselekmény.
@látjátok feleim szümtükkel:
" a tarka, a budai és sáfrányos imola védett"

Ha már imola, akkor alapból kerülöm, a kertecském egyébként is olyan pici, hogy ilyesmivel nem szennyezem :))
@Eszter jött:

Én pedig a tökös 'tigrisoroszlán csajt benned:))

(nyaligátor jeligére:)

Ne zavarjatok megy a kézi:)))))
@gazoló: jesszusz, ez durva vot!

nyelvben erős vagy, aszt látom!:))

ja és!

www.idokep.hu/hirek/tavasz-a-mecsekben
@taga20:

Ilyen megjegyzésre, azt csinálom,mint 'sir szokott vagy inkább mégse,mert kezdődik a hosszabbítás az atomelődöntőben:)

media.giphy.com/media/3oxRmmvKLlnIk3YdXO/giphy.gif
@gazoló: bakker, ha te is megsértőcc rám, ako má senkivel nem tudok dumálni:)

örüljünk, me péntek van:)))

www.napiszar.hu/showPost/PopoPentek_46
@taga20:

Amiatt ne aggódjál:)Imolával különben bármikor beszélgethetsz és kiöntheted neki a lel...novabort:))

Wazz,ilyen popsikkal a 888-on rongyosra keresnéd magad:)
Mariann?????????????:)))))
@gazoló: ő a vésztartalék, csak ő szeret igazán itt:)))

remélem nem kézit nézel, hanem valami értelmes sportágat:))
@gazoló:

Ma még nem járt erre.((
@taga20:

Nem merek róla beszélni,mert egy őrült 'zsoké állandóan lófasszal traktál:)
@gazoló: árpika rendesen leosztott, mint engem mariann:))

hol az igazság?
@gazoló: azé egyszer megnézném a fröccsüzemüket. mennyi patent fröccsszerszám lehet ott:)
@Eszter jött:

Merre bicikliztél ma,sellőlány?:)
Vigyázz ott fenn a vad északon!
Winnethou 'mekhalt és senki sincs már aki legyőzze a medvéket!

mpora.com/articles/bears-attack-charge-stalk-mountain-bikers-get-caught-camera#YOXexZYe1Iw8bFIA.97
@taga20:

árpika olyan volt, mint aki dinamitot reggelizett. mindenkit kiosztott, aki az útjába került.
mariannál el kell érni ehhez bizonyos szintet.
elég magas a küszöb nála.

))))
@taga20:

Majd visszajön oszt 'meksimogatja a kis buksidat,utána Orica és Eszter felváltva fognak cuppanós puszikákat nyomikálni oda ahol még fáj:))

.....
Mi ez a különös vonzódásod ezekhez a szerszámokhoz?
@gazoló:

Dolgozom, ez most egy hosszú műszak.
Elmentem megcsodálni a szélmalmokat. Fantaztikus idő volt.
De holnap célirányosan, 8 km-t,emberek közé.
Időnként úgy érzem magam mint Robinson, csak nekem van netem.
@Eszter jött:

Volt azért igaza a vadbaromjának,de méltatlanul bánt néhány evidens dologgal:)
@Eszter jött: azé zavar nála, ha olyannal vádol, amit soha nem követtem el.

a szmájlid jól esett, me ebben az évben még nem kaptam tőled:))
@gazoló:

Én most is megteszem.
Egyszer már elmagyaráztam neki, hogy csak azt szoktam nevelni, akit kedvelek, aki számít.
De nem akarja megérteni!!!!!
@gazoló: mi? én ilyeneket csinálok:)
@Eszter jött:

Küldjél neki még szmájlit,léccci,lécci:)))
@taga20:

Ne bassz,van a családban ilyen iparos,komoly háttérrel!
@taga20:

Olyan buta vagy, taga!
Azt hiszed az időnkénti viták felülírják azt a zsigeri szimpátiát, az egy húron pendülést, ami a kezdetektől megvan?
Ti a nejeddel minden veszekedés után elváltok?
Na, ez is hasonló helyzet, ez is kötődés.

Vessetek a mókusok elé, de nem értem e férfilelket!
@taga20:

Valamiért ezt ő így látja. Mariann nem egy hebrencs.
Gondolkodj el rajta, vagy kérdezd meg tőle.
Csak ne hurcold magadban! Ne tápláld, ne dédelgesd a sérelmedet!
@Eszter jött: most győztél le! kapitulálok!

ezentúl csak szabómagdát olvasok(persze nem olvasok):))
@Eszter jött: mindig tuttam, hogy nem vagy melírozott.

az a baj, hogy ha ilyen kedvesen baszol le, szavam sincs:))

komolyan, nem tudok harcias lenni:))
@taga20:

))))))))))))))))

Van egy székely ankdota, gondolom ismered.
Az öreg néni kérdőre vonja a férjét, mmiért nem mondja neki azt, hogy szereti.
A bácsi csak annyit felel:
- Egyszer mondtam, nem? Majd szólok, ha megváltozik.

Na, majd én is szólok, ha változik valami.
@gazoló: anyádpicsáját!:))

te vagy ebben a májsztró, én csak segéd vagyok:))

www.youtube.com/watch?v=AlU_JnJVvzo
@taga20:

Dehogyem! Néha nagyon is.

Sir melírozottja pedig végképp nem volt bántó. Éreztem mögötte a jószándékot.
@gazoló:

Ha odaülnék, joggal elszavalhatnám, hogy
Megy a Juhász a szamáron.)))
@Eszter jött: a pokolhoz vezető út is avval van kirakva:))
@taga20:

Akkor nem jószándék.

Most tettem helyre a lelkedet, máris kötözködsz.

A nejednek erre az alkalmakra biztos van egy pillantása, amitől kezes báránnyá válsz.

Na, legyen neked karácsony!
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@Eszter jött: ha egyedül lennék, ako megbüntetnélek, és nem bánnád:))

komolyan mondom, hogy a motorom után, téged szeretlek a legjobban ilyen csálén:))

a motorom is a messziben van, és te is:)
@taga20: ebben az a szép, hogy a motorodat sem voltál képes tankolni. álmodozzál csak.
@parti_giano: láttál má életedben motort közelről?

ha aszt mondom neked, hogy XT, az mond valamit?
ha aszt mondom neked, hogy XX, az mond valamit?

nem folytatom, me egy lúzer vagy, tisztán láccik:)
@taga20: lúzer az édesanyád taga nevű gyengeelméjű leányzója. maximum babettád volt, olyan ízirájder.
@taga20: két baj van a motorosokkal

1, kanyarban ha bedől, a feje átlóg a másik sávba, s ha alkalomadtán találkozik az a kobak egy visszapillantóval, ő sértődik meg, hogy meghal vagy nyomorék lesz

2, elmész egy erdőbe madárfüttyöt hallgatni, s km-ekről is hallod, hogy elmegy két vadmarha 35-el a betonúton
@parti_giano: :)))

egy kérdés fándám, melyik oldalon van a váltókar, és melyik oldalon van a hátsófék?

én attól függetlenül szeretlek, hogy egy lúzer vagy:)

u.i.: ne feszülj, csak szívatlak:)))))))
@habakuk000: ahogy moricka elképzeli!

www.napiszar.hu/showPost/Fuck_you

ember, mikor az adrenalin szétárad benned, az jó.

az erdős dologban igazad van.:)
@habakuk000:

De most komolyan,minden nagyobb erdőnek kilométeres környékéről kitiltanám őket a hangjuk miatt!!
Hogy van az,hogy a Börzsönyben,Pilisben,Bükkben bőgetik a verdáikat,már kora tavasszal az erdei állatokra hozva minimum a frászt!
@taga20: a kanyarosban is, felénk nagy divat motorozni, szerpentinek, kanyarok, jobban átjönnek a motorosok mint a buszok a másik sávba, mert a majom a belső keréknyomban megy, nem középen - ott hepehupa van -, s így átlóg

a permetezéssel meg ne aggódj, rézgálic nélkül se pusztultunk ki éhhalál miatt tízezer év alatt sem

persze belőled kinézni azt is, hogy műtrágyázod a füvet:)
@habakuk000: "1, kanyarban ha bedől, a feje átlóg a másik sávba, s ha alkalomadtán találkozik az a kobak egy visszapillantóval, ő sértődik meg, hogy meghal vagy nyomorék lesz"

ez durva volt köcsög, remélem a te családodból is át lóg egy fej, te faszfej!
@taga20: nono, óvatosan fiatalúr!
@taga20:

Felrakom az "i"-re a pontot.

www.youtube.com/watch?v=GY5n5bSH9iA

De most már nem írok többet, mert számolós mintát horgolok. Bosszantana, ha folyamatosan bontanom kellene a sorokat.
@taga20: bár, ezzel kellőképpen demonstráltad a magyar motoros közlekedési kultúrát is, mert tényleg nem ártana megtanulni motorozni, persze ez nem jelenti azt, hog a magyar autósok közlekedési kultúrája jobb lenne
@habakuk000: szeretem túl tolni, ja és, csak nem értelek néha.
@Eszter jött: mindig hozod a komplikált fazonod.

a faszik az egyszerű életet bírják. semmi szabómagda, aki a hülyeséget terjesztette.

eszter, ha szép vagy ahogy én gondolok rád, ako beléd fog botolni egy taga. ne parázz!

csak ne túl told :)))
@habakuk000: édesfaszom, te érted amit leírsz?
@taga20:

te toltad túl, taga.
kár érte/d.
@Eszter jött:

Jó reggelt!
Este tizenegy után a szer amit tol,ilyen 'túltoló magatartásformákat hoz ki belőle:)
@taga20: persze, hogy értem. az élet túl szép ahhoz, hogy csak úgy simán összerondítsuk.

Gondolom, te teszel vakondriasztót, hogy ne bántsa a gyönyörű füved, én teljes lelkesedéssel próbálom kitalálni, hol lesz a következő túrás.
Harmatos nyári reggeleken fél vödör csigát hordok ki az erdő aljára rendszeresen, mert a csiga rengeteget eszik, viszont nem teszek csigacsapdát, nem sózom körbe a területet, minek elpusztítani, ha nem muszáj
(persze visszajönnek, ez az igazi perpeutum mobile)

a pókokat is kihordom a kertbe, ha a családtagok visítozása meghaladja a tűrésszintemet, nem babonaságból, hanem mert nem árt semmit, miért is bántanánk?

egereket fogtunk mostanában elég sokat, azokat nem tudtam másként kihajkurászni a házból, hülye érzés is kidobálni szegényeket, de pl egérmérget nem tettünk ki, volt olyan egér, aki rendszeresen kiröhögött, mielőtt eltűnt a portfis elől, harc volt a javából, de ő is kapott lehetőséget

szóval élni és élni hagyni, ez vonatkozik a bukósisak és a visszapillantó koppanására is, ezért volt személyes találkozásom Angyalékkal pl, kurva pici vagyok én az univerzumban ahhoz, hogy nem megérteni hanem meghatározni akarjam a világot
@gazoló:

Jó reggelt! Mindenkinek!
Annak szmájlimegvonás lesz a vége.

Két szarka elképesztő alapossággal mosakszik a kerti tóban.

Csodás látvány!))
@Eszter jött: Az lehet.

Nem kérsz ncore meghívót?
@habakuk000:

Köszi szépen, de nem kérem, mert nem használnám ki. )
@Eszter jött:

Isteni lehet,nálunk a feketerigók szoktak:)

'Retinára vedd fel:)
Csoda idő lesz ma,lehet kezdeni a metszést!
Persze 'robinsonnak kerékpárral a városba:))

kepkezelo.com/images/t04t3lvbabimfl86ow9n.jpg
...............

...kis 'talánsegítség a metszéshez,persze nem kell mindent szó szerint venni:)

www.biokontroll.hu/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=336%3Atavaszi-lemoso-permetezes-a-gyuemoelcsoesben-szlben&catid=318%3Aszolo-bor&Itemid=127&lang=hu
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ez is bizonyítja, milyen fiatal vagy.:(

Volt, amikor még a wc papírról azt sem tuduk mi az, és újság sem volt. No mit gondolsz?
@Eszter jött: pedig pont neked való, pl eszedbe jut,milyen jó is volt megnézni 30 éve Balázs Béla studióban a Testőrt Kuroszavától, vagy a horgolást megunva olvasni akarsz egy kis Szabó Magdát, három enter és kész
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "most miért mondod, hisz van egy téefes kézilabder, aki rektorságig vitte, meg valami nééé, aki a gazdminire, és milyen szuperok vótak papír nékű is..."

Azért, mert talán ideje lenne felülvizsgálni azt, hogy ki és miben "KOMPETENS".

Az tisztán látszik, hogy a nertársak által összeválogatott elvtársak nem kompetensek az országnak a megváltozott vilgához történő formálására. Talán ezen el kéne néhol és néhányaknak, és a VÁLASZTÓKNaK is gondolkodni, főleg, amikor a pártok programjai küzül választanak.
@habakuk000:

Nem unod még? Gondolom itt többen már igen. Talán le kéne már erről a témáról szállnod.
@gazoló:

Ez nagyon jó, nekem olyan saját felvételem van, amelyen két egér esett egy csapdába az orránál fogva. Sajnos technikai okokból nem tudom ide belinkelni.
@gazoló: ezek az egércsapdák tök jók

Bábolnának Bio nevezetű ragasztói megcsúfolása a zöld gondolatnak, attól gusztustalanabb kivégzés nem nagyon van
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem Eszter tudja, hogy nem a téma folytatása önjelölt cenzorkám:)
@gazoló:

Nagyon jó oldalt hoztál a permetezéshez, kösz.:D
@habakuk000:

Nekem a kólásflakonos jön be:)
A 'biostop nevű ragacsot hangya-tetű invázió során szoktam alkalmazni,fák törzsének vékony csíkba,körbekenésével.
Nem tudnak felmászni a hangyák és nem tudják elszaporítani a tetveket!
.....

A parlamentet is körbe kenném:))))
@látjátok feleim szümtükkel: a biokontrollt érdemes olvasgatni, nem lihegi túl, viszont megismered a biogazdálkodás szabályait

ők ellenőrzik a gazdálkodókat, vagyis ha az általuk engedélyezett szereket használod, olyan, mintha "biokertész" lennél
@gazoló: én sarkantyúkát ültetek a fák alá, azt ugyan nem tudom használ-e, szépnek szép, a virág pedig finom
@habakuk000:

Apám biokertész volt, mert csak kékkő, oltott mész ( ha maga beoltotta ) és víz állt rendelkezésére. Mindig sok gyümölcse termett.
@gazoló:

Én a flakonban szőlővesszőt szoktam gyökereztetni, egy év alatt szép erős gyökér nő benne. Vagy a tetejét levágva, aljára lyukakat olvasztva védő burokként gyenge növényre borítom, üvegházhatás biztosítására, jól meg tud alatta erősödni a palánta, és gyorsabban kel alatta a mag is.
@látjátok feleim szümtükkel:

Többnyire és lustaságom okán én is ezt használom,a rovarölőkkel kiegészítve!
@látjátok feleim szümtükkel: :) gondolom nem is voltatok allergiásak minden vacakra

nekünk is sok gyümölcsünk van, pedig gyakorlatilag a szőlőn kívül semmit sem permetezek, azt se nagyon

mondjuk a földibolháknál közel álltam a permetezéshez
@habakuk000:

Büdöskét tettem egy időbe alájuk,mérték a nedvességszintet,szépek és ("azt mondják)távol tartja a rovarokat:)
@habakuk000:

Nagyon allergiás voltam. Nem tudták mitől, de mire elmúlok kiderült, hogy glutén a bűnös.:D

Egyébként tényleg nem voltak az akkori emberek allergiásak ( csak a tojásra :D ), epekövesek, májrákosok, meg hasonlók. Sőt kövérek sem.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ne kezdjétek a bio felszopást:))

Többnyire így van,de minden kertész használ vegyszert,csak a bio..éjszaka,mert ha nem fújod le valami áfiummal akkor többnyire nem eszel:)
Ha nem felszívódó gyengébb szereket használsz ezekkel kombinálva akkor jó eséllyel nem leszel megmérgezve!
@látjátok feleim szümtükkel: az kegyetlen, nekem a lányom lett gluténérzékeny

de lehet már normális diétát szervezni
@gazoló:

Köszi, de én már ezeken régen túl vagyok, nem is tudom ki örökli majd a könyveimet ( gyerek műszakiba utazik kölföldön nagyvárosban ).:(
Viszont bízok benne, hogy járnak ide fiatalok is, akiknek ez egy nagyon jó oldal, mindent összefoglal nagyon érthető módon.

Magról vagy 20 év vetett gránátalmám tavalyi termése beérett, az valami eszméletlenül finom volt. Mellesleg saját datolyaszilvát is szüreteltem.
@gazoló:

Nem kezdem, magától jött. Muszájból.:(

Tudod, szépség hervad, erő elszáll....
@habakuk000:

Tudom, megy is. Csak az a finom kenyér, csak az...
@gazoló: nem tudom, azt viszont látom, hogy ha pihenteted a mustot az üledék olyan kék, mint a veszedelem, pedig én aztán tényleg lusta permetező vagyok

nem gondolnám, hogy ez almánál, bogyósoknál főleg nem hasonló lehet

és a lakosság lassan tíz százaléka érzékeny valamire
@látjátok feleim szümtükkel:

Datolyaszilvával,paw banánnal,kivifélékkel,mirtuszfügével,fügékkel,babérral,citromokkal,magnóliákkal,golgotavirággal én is kisérletezem,de türelem,türelem,türelem kell hozzá:)
@gazoló:

Meg kell közeli kert, ami már úgy tele van, hogy egy bolha sem fér bele, a másik meg messzire van, ahová idő elmenni.
@látjátok feleim szümtükkel: igen, a sikérváz, az hiányzik, de van egy könyv, majd megkeresem, abban állítólag viszonylag normális keveréket találhatók
@habakuk000:

Nem kell a szőlőt annyira agyon permetezni, hogy a bordói lé rajta üdüljön egész évben. Apám augusztusig hagyott a lugasán nagy dús levélzetet, és annak nem ártott a bordói lé, a zivataros jeges időszak után ritkította a lombozatot, ekkor már nem nagyon van gomba veszély. Az ő hajtás válogatása abból állt, hogy szükség esetén végig ment a lugason, és kaszával lecsapkodta a hajtásvégeket. Mire leszedtük a szőlőt, nem volt rajta permet nyoma. Ez a módszer nekem is bevált.

Persze nem árt a kert vagy az ültetvény megfelelő légmozgását biztosítani.
@habakuk000:

Néha szoktam azt játszani télen,hogy tiszta fahamuval kivonulok a kertbe és felszórom a gyümölcsfák párától 'csucsogó ágaira:)
Meggyőződésem,hogy útálják a nyüvek,ilyenkor jól tapad,tavaszig nagyjából lemosódik és különben is...'vissza a feladónak:)
@látjátok feleim szümtükkel: @gazoló: na elég az állatkínzásból, megyek szőlőt metszeni
@látjátok feleim szümtükkel:

A szőlőnél(lugasművelésűek),több baj akad a darazsakkal,mint a gombákkal!
A nagyobb fürtöket hálóba,az ágakra pedig rovarcsapda?
Milyen mixet használsz?

.......
Jól elmentünk a kézi témától...

A döntőben spanyol-német lesz..Csoda két csapat,de annyira távol,mint a 'világvéglátók azért nem vagyunk tőlük:)
@gazoló:

Nincs bajom a darazsakkal, valami oknál fogva néhány éve eltűntek a portánkról.
@habakuk000: vakondokról...pár éve több alkalommal találtunk halott vakondot az ajtó előtt..mondtam is,hogy biztos vmi üzenet lesz ez.
a csigákat gyüjtöttem eső után,és csatasorba állitottam őket,még amikor még közeéebb volt a popsim a földfelszínhez
egerekkel nem találkoztam
@PeniValdes:

Tojnak a tyúkok a hátsó udvarban.
Azért a kacsa jobb zsírforrás.:D

A vakondot a macska is oda tehette a küszöbre, nálunk volt olyan, amelyik kifogdosta szegényeket, és behozta a ház elé. Nincs macska, nincs vakod se.:(
@PeniValdes: akkor jó macskátok lehetett

a csigaverseny nem rossz játék, a vödörből is másznak kifelé, mint a fürge gyíkok
@PeniValdes:

Húst eszek, csak gluténes ételeket nem.
@gazoló: huuuuuuuuuuu, ez nagyon gáz!

na csak neked haver:)))

www.youtube.com/watch?v=rjFaenf1T-Y&list=RDrjFaenf1T-Y
@taga20:

Imádom,kösz!
Eztetet plasztikosatot meg csak Neked:))

www.youtube.com/watch?v=aLnZ1NQm2uk
Imolka drágának meg 'kűdenék így szombat 'esetére egy kis népművészeteietet,agyagedényesetetet:))))))))))))

www.youtube.com/watch?v=wsrvmNtWU4E
@parti_giano: nem sértődtél meg apus? :)))

pupi jól bírja nélkülem?

csak akit, annak eszt:))

www.youtube.com/watch?v=tnFfKbxIHD0&list=RDtnFfKbxIHD0
@taga20: hülye vagy, rád megsértődni? nem tudsz olyat írni. pupitász most nyomott be egy csirkenyakat.
@parti_giano: jövő héten lesz a szülinapom, küldök neki pulyka nyakat:))

ja és neked is ma:)))

www.youtube.com/watch?v=1jOk8dk-qaU&index=9&list=PL4umc8IE6eUN8shaJipd24q9mUD5tYNvl
@taga20:

Isten megáldjon! Rád fér:)
@jaegtoer: most leszarsz vagy szerecc?

na küldöm a hetediket, te csöves!:)))

a hetedik te magad légy!:))

www.youtube.com/watch?v=1sPKe3urRPo&list=PL4umc8IE6eUN8shaJipd24q9mUD5tYNvl&index=72
@gazoló:

Ha a kenyeret kiveszed alóla, a többi jöhet.:D
@taga20:

Nem versenyzek az Úrral:)
süti beállítások módosítása