Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2024/04/26/kovacs-sandor-fidesz-parlamenti-kepviselo-tanu-vallomas-nyirkarasz-polgar... (2024.04.26. 07:34) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.01.21. 09:17 Fabius

Kúria: a magyar kussoljon!

Nem szabad azt sugallni - semmilyen formában - hogy a választópolgár véleményt nyilváníthat - akár így is értelmezhető a Kúria olimpiai és városligeti népszavazást elkaszáló döntésének indoklása. Mert ami el van döntve, az már el van döntve, nincs okoskodás, belepofázás a nagyfiúk játékába holmi szavazgatással meg véleménynyilvánítással.

Fellebbezésnek helye nincs!

olimpia.jpg

"Az Olimpia megrendezésével kapcsolatban a Kúria megállapította, hogy Budapest Főváros Önkormányzata már döntött (lásd 774/2015. (VI.23.) Főv.Kgy. határozat) a pályázaton való részvételről és az erről szóló szándéknyilatkozatát megküldte a Nemzetközi Olimpiai Bizottság részére. A három részből álló pályázati eljárás első szakasza, a jelentkezési dokumentáció benyújtása határideje 2016. február 17-e. Ehhez képest a népszavazás várható időpontja hónapokkal későbbi. A kérdés azt sugallja, hogy a választópolgárok a pályázat beadásáról véleményt nyilváníthatnak, holott az a referendum idejére már benyújtásra került."

Mintha nem lehetne kiszállni a dologból akár menet közben. Mondjuk azután is, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság már odaítélte a rendezés jogát. A denveri téli olimpia sorsát népszavazás döntötte el 1972-ben, akkor és ott úgy döntöttek a választópolgárok, hogy köszönik, de nem kérik. Pedig az már egy megnyert pályázat volt, nem ilyen első körben beadtuk a jelentkezést, nehogy'má belefingjatok a nullás lisztbe kispofáim. Az elmúlt időszakban lengyel, német és svájci pályázatokkal is előfordult, hogy a választók akaratát figyelembe véve visszaléptek a rendezéstől. Nekik nem volt gond, hogy óbazmeg, már beadtuk az első körös jelentkezést, ne csináljátok a feszkót.

De Magyarország nem ilyen hely.

A magyar választónak nem szabad azt sugallni, hogy véleményt nyilváníthat bármiről. Ha el van döntve, hogy olimpia kell, akkor olimpia kell. Ha el van döntve, hogy szét lesz baszva a Városliget, akkor szét lesz baszva. Ha el van döntve, hogy vasárnap zárva lesz minden, akkor zárva lesz és kész, akkor is, ha baszódjál meg kádéenpé és külön semjénzsolt. Mit képzelsz magadról, kedves választópolgár, szerinted jobb döntést hoznál mint a zorbánviktor? Honnan veszed ehhez a tévképzethez a bátorságot?

Há'kussoljármá', bazmeg!

494 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr508298622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fab@ D

"A magyar választónak nem szabad azt sugallni, hogy véleményt nyilváníthat bármiről. Ha el van döntve, hogy olimpia kell, akkor olimpia kell. Ha el van döntve, hogy szét lesz baszva a Városliget, akkor szét lesz baszva."

fordítanám:

A ligetet és a Dagályt szétverni='amúltatvégképpeltörölni..."

Nem szeretném most huszadszor is belinkelni a 'kötchögmagyarválasztópolgár kezdető örökzöldet,de ez az arrogancia most odabasz!

A 'vizitdíjas 'népsavazásnál már a kórházi széfeket kovácsolták,oszt jó volt a'zúgy!

Na persze,a 'széfeket már most is kovácsolják:)))
Én csak most tudtam meg,hogy fizetős a tüdőszűrés!
Le a vizitdíjjal!
@Kijelölt Felelős:

"az ezredes álmában kiad egy parancsot,egyen meg mindenki egy narancsot!"

"a szolgák lopnak és lopakodnak":))))))))))
avárható retorzió mértékét és minőségét fogja emelni MAJD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az a mocskos választópógár mos ne akarjon véleményt nyílvánítani! 300 forintért nyíghatott, a faszé nem vótt az ölég nekijje?
Most kussoljon, ahogy eddig is kussolt, ne akarjon itten az ipari méretű sikk...izé pénzügyi dógokba beleugatni!
CSAK! Akinek meg nem teccik ez, az így járt! Ki nem szarja le a pógár véleminyit?
akik lezüllesztik a jogot és egy pártérdek szolgálólányává teszik, azok milyen büntetést érdemelnek?

csak egy erős példa a blog témán kívül:

Más tüntetők is példát vesznek a taxisokról

Árgus szemmel figyelik a taxistüntetést azok, akik már szerveztek korábban útlezárással is járó tüntetést. Szerintük a jövőben könnyebb dolguk lesz, ha blokádot szerveznek majd: mondhatják, hogy ha a taxisok lezárhatták a belvárost, ők is csinálhatnak hasonló megmozdulást. Sándor Mária, a fekete ruhás ápoló nem akar rosszat a taxisoknak, de kíváncsian várja, hogy kap-e valaki olyan büntetést, mint amilyet rá szabtak ki.

........

Sándor Mária diszkriminációtól tart

Egyelőre nincs hír arról, hogy bármelyik taxis ellen is eljárás zajlana. Sándor Mária viszont a tavaly szeptemberi hídfoglalása miatt kapott büntetését most épp közmunkával törleszti. Bár a munkaadói mindent megtesznek azért, hogy a sajtó ne tudjon vele beszélni, az Origónak ismét sikerült elérnie őt. „Nem akarok rosszat a taxisoknak, de rosszul esne, ha csak nekem járna büntetés amiatt, amit ők is elkövettek. Úgy érezném, hogy engem Magyarországon diszkriminálnak” – mondta az ápolónő.

Sándor Mária diszkriminációtól tart

Egyelőre nincs hír arról, hogy bármelyik taxis ellen is eljárás zajlana. Sándor Mária viszont a tavaly szeptemberi hídfoglalása miatt kapott büntetését most épp közmunkával törleszti. Bár a munkaadói mindent megtesznek azért, hogy a sajtó ne tudjon vele beszélni, az Origónak ismét sikerült elérnie őt. „Nem akarok rosszat a taxisoknak, de rosszul esne, ha csak nekem járna büntetés amiatt, amit ők is elkövettek. Úgy érezném, hogy engem Magyarországon diszkriminálnak” – mondta az ápolónő.

www.origo.hu/itthon/20160120-mas-tuntetok-is-peldat-vesznek-a-taxisokrol.html

vagy:

offforever.blog.hu/2016/01/21/_ez_az_orszag_szegyene_kozmunkas_lett_sandor_maria

de erről is lehet gondolkodni:

Mi a terrorveszély? Az titok! De erre hivatkozva parlamenti felhatalmazás nélkül mit is szeretne a kormány?

offforever.blog.hu/2016/01/21/mi_a_terrorveszely_az_titok_de_erre_hivatkozva_parlamenti_felhatalmazas_nelkul_ezt_szeretne_a_korman
bocs a hibáért! véletlenül kettőztem Sándor Mária szavait.
T. Köcsögmagyarválasztópolgár!

Úgy érzem, hogy az elmúlt napokban nyilvánosságra került adatokkal kapcsolatban, egy-két kérdés tisztázásra szorul. Az sejlik, hogy 17 évvel a rendszerváltás után, még mindig nem vagy tisztában a demokrácia játékszabályaival!

Igen, 299 Ft-ért ebédelek, és 18 millió a benzinpénzem.
És?
Egyrészt faszközöd van hozzá, másrészt meg ez nekem (legálisan) jár.
Hallom a rikácsolásod a társadalmi igazságosságról, meg az elosztásról, meg a sok bugyuta, idealista blablád, hogy nekem miért igen, neked meg miért nem.
Azé’ bazmeg, mert Te egy fingszita kis pöcs vagy, én meg az elit.
Azé’ bazmeg, mert én hozom a törvényeket! Magamnak. És ha megszopod, - mert én úgy gondolom, hogy meg kell, hogy szopd - akkor így jártál. Majd négy év múlva szavazol, anyádra.
Mit cincogsz? Visszahívás? Te kis fasz! Hát azt a telibabaszott alkotmányt is én írtam, gondolod, hogy megtettem neked azt a szívességet, hogy beleírtam, hogy visszahívhass?
Négy év, kis köcsög! Négy év. Ez a rendszer a négyéves diktatúrák sorozata. Buktam már meg az elmúlt tizenöt évben, egyszer is? Tessék? Láttál Te már időközi választást, ebben a kurva országban? Nem figyelsz, kis fasz!
Tényleg, kire szavaztál tavasszal? A komcsikra, vagy a Fideszre? Tudod miért kérdezem?
Mert még azt sem vetted észre, hogy ez is kurvára mindegy. Én bazmeg, ha megyek szavazni, beviszem a fülkébe a kutyám, rászaratom a szavazólapra és azt adom be. Mert mindegy, hogy ki mellé húzod az ikszet, érvényes-e a szavazatod vagy sem. Mindenképpen rám szavazol. Mert egyedül belőlem választhatsz. Én egy vagyok. Az elit. A Z E L I T!
Szociáldemokrata, liberális, szocialista, meg konzervatív. Ezt a szart is meg lehet veled etetni? Öcsém, hogy Te mekkora fasz vagy! Szerinted a büfében van jobbos és balos szendvics? Ugyanazt a kenyeret zabáljuk, ugyanazt a tehenet fejjük, csak a székházra teszünk ki más-más logót, hogy tudjad, éppen melyikünk szónokol, napirend előtt.
A világ nem vízszintesen van felosztva, jobb és baloldalra, hanem függőlegesen, fentre és lentre. Ja, a fent én vagyok, a lent meg Te, Te kis paraszt. „A törvény szerződés, gazdagok és szegények között.” – azt hitted vicc, mi?

Még pofáztol, hogy elkúrtuk, elkúrták az országot? És gondolod, hogy nem szarok bele vastagon? Engem addig érdekel a szaros hazád működőképessége, amíg az képes kitermelni a benzinpénzem, meg az illetményem. Az meg egyelőre nincs veszélyben. Zsé van, főnök és kontroll nincs. Ergo, szarunk bele!
Tudom, neked ez most nagyon nem tetszik. Há’ nyazsgem! Vagy tudod mit? Menj le tüntetni! Azt nem szarjuk le, gondolod? Menj le és rázd a nyálad a Kossuth téren, de ha nem tud elaludni tőled a gyerek, ígérem, szétbaszatom a fejed a Gergényivel. - Mellesleg, utálom ezt a seggnyaló csókát, de hát minden házba kell valaki, aki leviszi a szemetet. -

Visszatérve a benzinpénzemre, kurvára utálom ha a zsembe turkálnak. Igen, öt milliárdot basztunk el, majd' négyszázan. A vizitdíj meg 10 millió emberen hoz vagy másfél milliárdot. Igen bazmeg, spórolni kell! Gondoltad, hogy majd én kuporgatok? Ne kezdje el rinyálni, hogy a nyomorult nejeddel, és a két kibaszott kölyköddel éltek 120 nettóból! Unalmas. Közölöm veled, hogy kurvára beleszarok. A két szaros gyereked is csak annyira érdekel, hogy ne dögöljön éhen. Hogy legyen majd, akivel tíz év múlva is magamra tudok szavaztatni. Egyébként meg mit ugatsz? Nem tetszik a proliélet? Neked is áll a zászló, lehetsz Te is politikus! Ha nem, akkor meg kuss! Te választottad, szavad nem lehet.

Négyszázan. Igen, ennyien vagyok. Emlékszel még, hogy ezt a kampányt is (mint mindegyiket) úgy kezdtük, hogy most aztán kisebb parlament lesz? Lett? Na látod! Hogy a saját munkahelyemen csináljak létszámleépítést? Kekeke…
Miért, szerinted mi a faszt kezdenék a Laci fiammal, ha nem tudnám betolni képviselőnek? Legyen prolimunkásköcsög, mint Te? Viccelsz, ugye?

Szóval, Kedves Köcsögmagyarválasztópolgár!
Sajnálom, hogy ilyen módon és ilyen stílusban kellett tudomásodra hoznom, amire magadtól is rájöhettél volna. Mivel nem csak birka, hanem barom is vagy, erre a megoldásra miattad kényszerültem. Nem akartalak megbántani, és az önérzeted sem akartam agyonbaszni, de minekután Te akkora pöcs vagy, hogy képtelen voltál a tények segítségével a valóságos helyzeted meghatározni liberális demokráciánkban, így ez a levél nem más, mint a Te nyelvedre lefordított helyzetelemzés. Most, hogy tudod már, hogy hová sorold magad, szeretnélek megkérni, hogy a fentiek figyelembevételével a pofádat evésre használd, és most húzzál vissza dolgozni, köcsög!
Tegnap a kettős mércén Jámbor András részletesen elmagyarázta, hogy hol sántítanak a Kúria döntései. Ez már tényleg politikai döntések sorozatai voltak.
Csak azt nem értem, hogy mivel tudta sakkban tartani a Felcsúti Fodballbáró a Kúriát. Eddig elég tökösen mentek szembe időnként a kormány és a minielnök terveivel. Nem értem, hogy most mi történt.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

már a labor is csak bejelentkezésre (várólista!). vagy az ultrahang is várólistás, hogy nehogy idejében gyógyítani lehessen valakit?

és, ez is egy vélemény:

Szándékosan rohasztja le az egészségügyet a kormány - Durva beismerés egy fideszestől - Exkluzív!

nyugatifeny.blog.hu/2016/01/20/szandekosan_rohasztja_le_az_egeszsegugyet_a_kormany_durva_fideszes_beismeres
@guma: "akik lezüllesztik a jogot és egy pártérdek szolgálólányává teszik, azok milyen büntetést érdemelnek?"

Narancsosszocialistakapitalizmust. Elég?

A Sándor Mária meg majd keressen egy jó ügyvédet, és perelje be az államot diszkrimináció miatt, de akár a bíróságot, ügyészséget és rendőrséget is beperelheti, azoknak sem árt meg.
@guma:

Ne legyünk már ennyire szemérmesek, idézzünk az írásból:

"A politikus elárulta: a kormány mélyreható számításokat készíttetett, melyekből kiderült, hogy mindannak az összegnek, amelyet az állam egy adott ember egészségügyi ellátására költ, a 80 százalékát 60 éves kora fölött költi rá. Magyarán: ötször annyit költ az egészségügy az emberekre 60 éves koruktól halálukig, mint amennyit a megszületésüktől 60 éves korukig.

Fideszes forrásunk „bónuszként” hozzátette: mivel a kutatások szerint még mindig a 60 év felettiek körében a legmagasabb a baloldali pártok szavazóinak aránya, így politikai okokból is hasznos a Fidesznek, ha közülük minél kevesebben érik meg a következő választások időpontját. Kiélezett verseny esetén akár rajtuk is múlhat a győzelem.

Az egészségügy kivéreztetése mögött tehát nem puszta érzéketlenségről, figyelmetlenségről, vagy információhiányról van szó. Valójában egy mesterien tudatos terv zajlik, melyről mindenkinek tudnia kell."

Köszönnyük fidesz, de azért amit lehet meghálálunk. Juszt se halunk ki a következő választásig.:D
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

a 444-en bevezetett tüdőszűrés eredményeképpen (naponta kétszer hagyják jóvá a kommenteimet) vissza fogok szokni a blog.hu -ra

a kúrja ítéletét pedig el kell küldeni az alkotmánybíróságra
@Secnir:

Nocsak, tán foltosnak találtatott a lelkivilágod?:O
"A bíróságnak hála létezik, de azt ne felejtsük el, hogy a rendőrség és az ügyészség abszolút kiszolgálta a rendszert és rezsimet"

index.hu/belfold/2016/01/21/felmentettek_dopemant_aki_megrugta_az_orban-szobrot/
@Secnir:
Oszt az AB meg mit fog tenni? Jó, hogy nem a Közt.Elnökkel akarod mindjárt ... Te hol élsz?
@Secnir: türelmetlen fickó vagy, örülj, hogy nem postagalambbal kell beküldened a kommentet.
olyan, de olyan következetesek.

Az ügy azért is érdekes, mert a magyar állam azért vette meg a totálisan zombi állapotban lévő MKB-t a bajor Bayerische Landesbanktól – piaci vélemények szerint nagyjából kétszeres árat fizetve a magyar pénzügyi történelem legnagyobb pénznyelőjéért –, mert az külföldi tulajdonban volt. Most pedig, ha az értesülés igaz, ki akarják árusítani a kínaiaknak.

444.hu/2016/01/21/matolcsyek-kinaiaknak-arusitanak-ki-az-mkb-bankot
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: az mindegy boli, de minden fórumot végig kell járni.
a kérdésgazdáknak az a tervük, hogy megváltoztatva újra beadják.
Azért a fővárosi önkormányzat többsége mindig megmutatja a fővárosiaknak, hogy ki az úr a csárdában.

index.hu/belfold/budapest/2016/01/21/olyan_rendkivuli_lett_a_kozgyules_hogy_meg_se_tartottak/
@parti_giano:

Már kísérleteznek a digitális 'hátulrólmellbe,fejre helyezhető 'gondolatrendőrön:)
@látjátok feleim szümtükkel: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: @parti_giano:

az hagyján,de valamit elkúrhattak, mert a 888 tegnap kiröhögte őket, hogy cenzúrázni fognak, és az éjféli átállást követően a 888-on is ugyanúgy megjelent a cenzúraablak, azzal a kivétellel, hogy senki nem tud kommentelni. a legfrissebb kommentek tegnap estiek...
@parti_giano:

A kínai az nem külföldi! A kínai az már szinte családtag, rokon-nép... főleg, ha a pénzét is hozza.

Kivácsi leszek a koppanásra, amikor rájönnek, hogy a kínai bankok sem jószolgálati szervezetek, azok is ugyanúgy bevasalják a hiteleket, legfeljebb kevésbé lesznek gátlásosak és humánusak.
Fonográfon kell leadni, és le kell köpni egy kolibrit - így változnak a népszavazási szabályok

Végre egyszerűbbé válnak a népszavazási kezdmenyezések szabályai.

hircsarda.blog.hu/2016/01/21/fonografon_kell_leadni_es_le_kell_kopni_egy_kolibrit_igy_valtoznak_a_nepszavazasi_szabalyok
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ha matolcsy sokáig vizsgálja a seggüket, biztos talál rajta piros pöttyöt. ez meg a rokonság alapvető bizonyítéka. kell ennél több egy gazdasági döntéshez?
A kúria a devizahitelesek ügyében is "remekelt". :(
@parti_giano:
ne idegesíts kérlek. tegnap a 444-en kifejtettem (amíg lehetett), hogy novák lukra futott, így tényi is.
a szitu a következő (csak hogy értsd)

novák szerint: a kormány 30 évre titkosítani akar egy alkotmánymódosítást.

a valóság: novák nyilvánosságra hozott egy ún munkadokumentumot, amit egy, a honvédségnél dolgozó ezredes írt a honvédség gépén. mivel a gép honvédségi, a word default .dot -ban benne van a fejlécben, hogy ez az anyag "nem nyilvánso", ergo csak a honvédség berkein belül kerenghet, amíg jóvá nem hagyják, sé ki nem adják mondjuk a médiának vagy másnak el nem küldik. magában a dokumentumban szerepel egy alkotmánymódosítás és a hozzá tartozó sarkalatos törvények, de azokban nem szerepel, hogy valamilyen minősítésre várnának. tényi ott futott lukra, hogy ezt nováknak -ha legálisan kapta meg, mondjuk egy emailben- joga van nyilvánosságra hozni, hiszen novák nem katona.

ennyi.
az egy más tészta, hogy az alkotmánymódosítás és a sarkalatos törvények miatt be kéne baszni egy gránátot annak az illetőnek a szobájába, aki kitalálta illetve elrendelte, de arról nem beszél senki.
@Secnir:
Hehe, csak nem azért, mert a csúnya konzervatív beszédről volt szó, én meg betettem nincsitt féloldalas kurvázását - csak azért, nehogy elbízzák magukat nagyon. Erre fel meg ők is elkezdtek cenzurázni?
De magukat is cenzurázzák? Mert ott is beszélnek egyesek csúfosan.
@Secnir:
Notsak, notsak, lassan mindenki ide fog szokni.
Mert itt csak engem szoktak kitiltani.
@Imola Helyesi:
"lassan mindenki ide fog szokni."

nem akarom beposztolni, mikor kezdtem itt...
A poszthoz: Én sem kívánom az olimpiáról a népszavazást, legyen, ez országimage is. Viszont a Dagály szétverésének én sem örülök, az uszoda épület máshol is elfért volna, ahol nem rondítja a környezetet.
@gazoló:
Ez most kié, a tied vagy Fabiuszé? Mert nagyon randa trágár szöveg.
@Imola Helyesi:

Tiéd 'nedves választópolgár:))
@Secnir:
Nem rád céloztam, hanem újakra.Majd jönnek, egyébként tulajdonképpen lassan már csak itt lehet vitatkozni, legalábbis nekem, mert többnyire velem nem értenek egyet.
A jobboldali egyetértés és a kétoldali cenzúra nem használ a társalgásnak. Itt csak Boli az akadály, de mostanában mintha megnyugodott volna, talán az evezés szüneteltése tesz neki jót.
@Imola Helyesi:

Az is országimázs, hogy nem lehet róla népszavazni.

Legyen, persze. És pénz honnan legyen rá?
@gazoló:
Te írtad, te bolond? Inkább biciklizzél a havon.
@Imola Helyesi:

" legyen, ez országimage is."

'Má mint disneyland vagy 'alsóhátasztánpuszta?:)
@Imola Helyesi:

Ezer éves és ráadásul i'gaz!

'Eriggy 'szídd a cenzorotot:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Ilyen alapon kezdem nem érteni, hogy miért is van a Kúria. Ha van egy ügy, amiben döntött már a bíróság, nem lenne szabad felülbírálni. Vagy ott van az Alkotmánybíróság: mit neki törvény és törvényhozás? Ha neki úgy tetszik, kijelenti,hogy alkotmányellenes. Pedig nekünk csak alaptörvény jutott.
Lassan már ember nem marad az országban, jobban meg kellene becsülni a maradékot.
Ja! Mégsem, mert azok döntögetnek úgy, hogy a többi elsomfordál.
Tényleg Khuss legyen!
Igenis kell egy olimpiai bészbólstadion a Ligetbe.
Fél éve kaptam 400 ezer beton talpfát a Nemzeti Rokon Talpfa és Váltógyártó Rt.-től, hogy építsem be a pályába. Csak az a baj, hogy ezek már az új Nemzeti Nyomtávra készültek, ami minden más szabványtól eltér, így semmi sem tudja még használni. Arra gondoltam, talán továbbadhatom őket zsalukőnek a bészbólstadionhoz. De ha mindenbe beleóbégat a nép, akkor itt marad a nyakamon az összes, és zavarja a tyúkólból a kotlós kilátását.
Az Eximbank nem azért írt ki hihetetlenül rövid határidővel pályázatot, mert előre megvolt a nyertes, hanem mert "olyan céggel akarnak együtt dolgozni, amelyik tíz nap alatt el tud készíteni egy ilyen pályázatot"

Őrületesen erős cinizmusvilágrekord-döntési kísérlet.

444.hu/2016/01/21/az-eximbank-nem-azert-irt-ki-hihetetlenul-rovid-hataridovel-palyazatot-mert-elore-megvolt-a-nyertes-hanem-mert-olyan-ceggel-akarnak-egyutt-dolgozni-amelyik-tiz-nap-alatt-el-tud-kesziteni-egy-ilyen-palyazatot
Nem érdekelte az életveszélyes tornaterem a Kliket

Két éve életveszélyes állapotban van egy fogyatékos gyerekekkel foglalkozó gyulai iskola tornaterme, de a Klik egészen addig nem reagált, amíg nyilvánosságra nem került az ügy. Még a helyi fideszes képviselő közbenjárása sem segített.

hvg.hu/itthon/20160121_Nem_erdekelte_az_eletveszelyey_tornaterem
@Bakter: DDD

Ideiglenesen rárakhatod a 'zösszeset a beléptetőkapu raktárra vagy a kitalálójára vagy vidd a 'zemtékápályára,rakják le és számolják fel 'műkőként:)))
@parti_giano:

Tudod hogy fogják hívi majd nehány év múlva a magyar miniszterelnököt?
Töke Kin Csüng, De Nem Fázik. No miért is nem fog fázni?:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Igaza is van, rá nem az tartozik, hogy a tornaterem élet-é vagy veszélyes, hanem az, hogy legyen napi tíz tornaóra. Lehet közben az udvaron a havat seperni is, ahhoz még terem sem kell. Teremni a Klikkes haveroknak kell, minél többen, annál jobb.
@gazoló:
A talpfát vágánnyal csak az esetben érdemes bármely kormányzati tisztviselőre ráépíteni, ha azon percenként közlekedik a terméskővel telepakolt vagonokat húzó vonat. Ezt az alapvetést még Sztívenzon foglalta a vasúti etikettbe.
@Bakter:

Az al és fel csúti csuda vonathoz sem használható? Mondjuk súlydobálás, lökdösés formájában?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

No akkor most a skótnak vagy nekem van igazam? Előbbi szerint az élet nem csupa szórakozás ( még a kocsmárosoknak sem ), szerintem meg így nő a magyar nemzeti stresz. Még locsolni sem kell. Alkohollal sem.
.
Segítségre szoruló idősek ezreitől veszi el a gondozást a minisztérium

index.hu/belfold/2015/01/15/idosek_ezrei_bukjak_a_segitseget/
.
Egyébként nem tudom feltűnt-e valakinek, hogy új nemzeti fogalom alkotódott valahonnan: "látványhó". Már csak a "nemzeti" előtag hiányzik belőle.
@Secnir:

Ügyészséghez fordult a fideszes főfeljelentő Novák Előd szivárogtatása miatt

A rendőrségnél közérdekű bejelentést, az ügyészségnél bejelentést tett a 30 évig nem nyilvános kormányjavaslat publikálása miatt Tényi István önkormányzati képviselő. Szerinte hivatali visszaélés és minősített adattal való visszaélés gyanúját is felvetheti a Jobbik-alelnök akciója.

hvg.hu/itthon/20160121_novak_elod_szivarogtatas_tenyi_ugyeszseg
@látjátok feleim szümtükkel:
A csúti vonal nyomtávját 150 évre titkosították, így a kérdésedre nem tudok egzakt választ adni. Hacsak Előd a Nemzeti Feljelentő Hazafi feljelentését kockáztatva nyilvánosságra nem hozza az adatokat.
@látjátok feleim szümtükkel: és csak most szólsz?
Korábban kellett volna a mutyista górénak elküldeni.
@Imola Helyesi:

Persze annak nyereséges, aki ingyel lebonthatja. Erre akadna itt is jelntkező már előre is.:D

Gondolom a nyereségesség miatt mutogatták filmben, hogy mi lett a hatalmas stadijonyok sorsa sokkal nagyobbb városokban, mint Budapest.

Tegyél ernyőt a fejed főlé, nehogy megnyomja a hó.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Sajnos nekem nincs elég stórman kijáróm, meg tanácsadóm.
@Bakter: @látjátok feleim szümtükkel:

Annyi talpfából Uszty-Kut-ig vagy akár Novoszibirszkig meg lehet hosszabbítani a csúti 'szellem vasútját:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Novák ügyesen megszívatta a Tényit, mert a lóláb kilógása miatt most szarban a haza. Akarom mondnai a rendőrség és az ügyésszég, mert a feljelentéssel hivatalossá vált, hogy még az ellenzék előtt is titkolja a fidesz, milyen intézkedéseket akar törvénybe, sőt nem is akármyilyenbe, hanem az alaptörvénybe iktatni. Este beterjesztik, iccaka a sok álmos otthon hortyog, így az a nehány, aki nem bír aludni, reggelre megszavazza.

Tudjátok mi van egyébként ebben a törvényben? Valami olyasmi, hogy a hatalom a népé. Ezért kell 30 évre titkosítani, nehogy megtudja mi is az övé, már a látható nagy loncsoson kívül.
@gazoló:

Az pont jó lenne, Hacsa küldhetne a végére nehány jegesmacit. Már vengédfogadó küldöttségnek.
@The Ghost Wolf: Eddig elég tökösen nyúltak olyan problémákhoz, ami nem számít, vagy le lett egyeztetve a főnivel, hogy mehet a tökös kiállás a kiválasztott ügyben.
@látjátok feleim szümtükkel: Azoknak sem árt meg, hisz a kártérítést is mi mindannyian fizetjük... :-(
@guma:
.
Ha a hatvan felettiek csak kiadást jelentenek akkor abban nem elhanyagolható százalékban jobboldali konzervatív szavazók is benne vannak.
Őket sem kérdezte meg senki, hogy a jobboldal hatalmon maradása érdekében vállalják-e önként ezt az áldozatot.
Igaz, az utódok így hamarabb örökölnek - ha még van mit.
Miért is lenne érdekes, hogy ki mit gondol?
@látjátok feleim szümtükkel:
Szümtük nagyon agresszív a modorod, sokat jártál tarlón mezitláb valószínűleg, ez nagy nyomott hagyhatott a talpfáidban, és ez felülre kisugárzott neked a fejedben levő gumitekervényekre.
@látjátok feleim szümtükkel:
Bunkó vagy nagyon. Neked az életelemed a kötözködés, utána meg neked áll feljebb, buta tyúk.
@guma: ez tökéletesen így van. ez a kormány van olyan cinikus, hogy akár simán meg is szüntetné az egészségügyi ellátást, mint olyat, egyetlen szerencsénk, hogy legalább gyávák is egy ilyen húzáshoz.

de azért a maguk sunyi módján megteszik, amit lehet.

Sándor Mária meg avart szed Csepelen.

ilyen amorális gazember, mint OV, még nem uralkodott ebben az országban, mondom, a gyávasága a mi egyetlen szerencsénk. (meg hogy történelmileg úgy alakult, hogy Európában vagyunk, és nem valahol Kelet-Mordorban.
@gazoló: :) ez egyik se ringyó , ez mind királylány :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kelet-Mordorban is felborult a torony, és csak két kis szőrös lábú pöcsi kellett hozzá, akiknek még lézerkardjuk sem volt.
444.hu/2016/01/21/az-etyeki-kisvasutat-sem-az-eszeert-fogjuk-szeretni

Azt már közismert, ki a buzifoci-buzi a brancsban.
Most már igazán szeretném tudni, ki nem kapott gyerekkorában terepasztalt az apjától, hogy tisztuljon a kép legalább így céhen belül. Aztán megpróbálom rásózni a korábban emlegetett 400 ezer beton talpfámat. Viszont bizsereg a mellemben a nemzet, hogy hamarosan a 10 millió bakter országa leszünk.
@werecke:

Ha gyakorlatilag nem is,de papírjuk az van róla:))

Muszáj idetenni,mert annyira,de annyira:))

"Lassú táncok a lehűlő levegőben,
Lassú lángok a kandallóban,
Jóllakott dögök a medvebőrön.
Mit bámulsz? - mondja Ofélia,
Majd kilép a tűzből és Júlia ágyába siet,
Mialatt Rómeó Othellót kerülgeti.
Még a Vészbanyák is elpirulnak,
A pimasz Shakespeare hogy vigyorog.
A bomlott agyú Grimm testvérek gyermekeket
Kínoznak, míg Csipkerózsika önmagával játszik,
És az arcátlan Andersen Hófehérkét öleli.
A Színészkirály és a Költő műsort adnak
A vasúttársaságok javára.
A nyolcvanéves primadonna nemzetiszínű melltartóját
Kisorsolják a nyugdíjas katonák klubjában
Marylin Monroe mosolyog, már túl van az egészen,
Ismeri a dolgot James Dean-nel együtt.
Szegény Ginsberg üvöltve keresi Kerouac-ot
A tömegben.
Az ezredes álmában kiad egy parancsot:
Mindenki egyen egy narancsot!
De a nők inkább banánt kérnek.
A fáradt hősök már henyélnek.
A magas külföldi vendég történelemkönyvet
Olvas és halálra röhögi magát.
A szolgák lopnak és lopakodnak.
Óh mennyi nihilista nacionalista alkoholista
Feketelista futballista exhibicionista
Cionista specialista fasiszta statiszta
Masiniszta soviniszta orgonista alpinista
Kálvinista
A táborban mindenki alszik,
A költő tündérei pengetik a drótokat.

Alvó szegek a jéghideg homokban
Plakátmagányban ázó éjjelek
Égve hagytad a folyóson a villanyt
Ma ontják véremet

Haldoklik az Éjszaka,
Vére beszennyezi a Hajnalt.
Minden születés véres.
A Nap kései szabdalják a Csavargók Köpenyét,
Széttépik a nehéz álmot.
Ébredező részegek,
Az első morgások,
A düh, böfögés, hányás, ürülék,
A lejárt gramofon sisteregve ismétli egy
Régi induló utolsó hangjait.
Nincs többé álom.
Egy szem, egy arc...
Óh, a kép mennyire pontos,
Az öreg Bosch hogy pirulna, ha látná,
A vén kokós.
A padláson véget ért az Öngyilkosok Bálja,
Mindenki a pincébe igyekszik, ahol
A Paraziták Parádéján a Patkány a prímás.
Íme az utolsó kínrím:
Ez egy nedves kor,
Nappal vér folyik,
Éjjel bor.
A kis balerína vezeti pónilovát.
Hamupipőke, te sosem alszol? - kérdezi
a Bohóc.
Vigyél el innen, barátom!
Nem lehet, itt kell örökre maradnom.
Mozdulatai kecsesek, ám a látvány szomorú.
Talán csak a Bolond mulatságos, ahogy integet,
Hogy majd ír! Igen.
És nem felejt el semmit.
Szeretlek.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége?!"
Lázár János szerint megfontolt és megalapozott döntést hozott a Kúria az olimpiai népszavazásról

Az indoklás szerint azért nem lehet népszavazást kiírni, mert addigra már megtörténik a pályázat beadása.

444.hu/2016/01/21/lazar-janos-szerint-megfontolt-es-megalapozott-dontest-hozott-a-kuria-az-olimpiai-nepszavazasrol
Az oroszok szerint Paks II-re még van pénzük

Az Oroszországi Föderáció Pénzügyminisztériuma az atomenergiainfo.hu szakportál megkeresésére azt a tájékoztatást adta, hogy Szergej Sztorcsak orosz pénzügyminiszter-helyettes 2016. január 18-i nyilatkozata az Oroszország által külföldi országoknak nyújtott hitelek szüneteltetésére vonatkozóan csak az új hitelmegállapodásokra vonatkozik.

hvg.hu/gazdasag/20160121_Paks_II_Roszatom_tiltott_allami_tamogatas
hmmmmmmmmm azok a földek, azok az újonnan lenyúlt földek:

Nem lesz 30 milliós plafon a CSOK-nál

És tárgyalták a CSOK feltételeit is, amelyben sok változás várható, amiket két kormányrendeletben terveznek rögzíteni.

Eltörlik a 30 milliós plafont. A a csok szabályozása szerint a 10 milliós támogatás mellé felajánlott, 3 százalékos kamattal felvehető 10 millió forintos hitellel csak olyan ingatlant lehetett venni, ami a telekár és az áfa nélkül, bekerülési áron nem drágább, mint 30 millió forint. Februári döntéssel ezt teljesen eltörlik
Változott, hogy hol lehet új lakást, házat építeni. A tervezett kormányrendelet után külterületeken, illetve zártkerti területen is lehet majd építkezni.

index.hu/belfold/2016/01/21/eltorli_a_kormany_a_30_millios_hatart_a_csok-nal/
@Imola Helyesi: Mert hülye vagy Imolka. Milyen országimidzsre gondolsz? 1. belerokkanunk mint Görögország a 2004-es olimpiába. 2. Ez a kibaszott ország még egy úszóvébét sem tud normálisan megrendezni. A Dagály strandon megrendezik, de, hogy mivel lehet majd megközelíteni a helyszínt? Mert ugye a hármas metró nem lesz kész... De majd a külföldi vendégek jókat utazhatnak a zsúfolt metrópótlókon. Ez az ország még egy bolhacirkusz fesztivált sem képes levezényelni. Gondoj bele miket kellene megépíteni 2024-ig. Olimpiai falu, a bevezető út Ferihegyről. Csak szállodaiférőhelyekből a jelenlegi kapacitás sokszorosa kellene. És akkor ott vannak azok a kérdések, hogy mit kezdjünk a feleslegessé váló olimpiai létesítményekkel az olimpia után.
Több kérdésem nincs ezzel a faszsággal kapcsolatban.
@parti_giano: olyan szép ez a novák csemete... olyan okos, meg bátor! egy majdnem éreccségivel, már majdnem mindent ért is a világból!
láttad a képet a cikkben? egyem az együgyű kis szívét, nagy szemű babbal és chinatit innék rá!(hannibal leckter)
az van rája rgacsozva a szógálati pasziánszgépire: "tagok legyünk, vagy szabadok?" eccerűen siralmas a magyar politikai "elit"...
@gazoló:
Elolvadt a hó, már mehetsz biciklizni a förmedvények publikálása helyett.
csak, hogy a poszthoz szóljak.

AKI TOLJA ESZT A KIBASZOTT OLIMPINÁT, AZ BASSZA MEG A KURVAANYJÁT!
@gazoló:
Szia!
Nagyon el vagyok keseredve.
Azt hittem, hogy az előző meccs csak egy holtpont volt.
Tegnap megismétlődött a dráma.
Mit gondolsz? Ne adjuk fel a reményt?
@Mariann19: szerintem váltanotok kéne a vízilabdára, me ez má nagyon gáz.

má csak az érdben bízhatunk:)))
@Mariann19:
@taga20:

Természtesen nem adjuk fel és szorítunk,de valami nagyon fals a csapatban:(

'Igeen vizílabdával kell gyógyulgatnunk és némi alkoholos 'pakolással:))
@taga20:
Érdben lehet bízni, végig néztem, és örültem.
Nem váltok át, mint ahogy te sem tudod mellőzni a Forma 1-et.
Olyan hülye hűséges vagyok a kézihez, egy nagy fan.
Nem elírás, hi-hi-hi...
@gazoló: ez a dujsebajev ki a fasz? lehet, hogy ő a fault?:))
@gazoló:
Azt figyeltem, hogy mintha azt is elfelejtették volna, amit eddig tudtak.
A fiatalításra sem lehet fogni, mert az ifjú játékosok jók voltak.
Nekem túl sok volt a csere, mert megtörte a svungot.
Azt a borogatást, pakolást gyakoroljad holnapig!
@Mariann19: ebben a hűség dologban igazad lehet, me én is négy évig drukkoltam a majdnem semmire, mire sumi elkezdett tarolni:))

tavaly én is voltam érden kézimeccsen, rekettre üvöltöttem magam:)
@Mariann19:

Ha olimpia lesz a fedettpályás kabátgombolás előselejtezőinek sorsolását az érdi arénában fogják majdnem lebonyolítani:)))

Már megírták a pályázatot nyolc milláért egy óra alatt:)
@The Ghost Wolf:
Most komolyan, TE ezt ennek a szervilis marhának címezted? Értem én, de ez az ostoba luvnya ennyi információt a 2 bites processzorával max.10 év alatt képes feldolgozni. Amúgy meg NEM VOLT ÉRINTETT EGY POLITIKUS SEM A TRAFIKÜGYBEN, A FÖLDÜGYEKBEN ÉS AZ ALKOHOLBULIBAN SEM LESZ!
Essetunni... Kiba..ott sötét Mordor ez az ország! A sok ork seggnyalót nem is említem.
@taga20:

Szerintem is ott a bibi:(

Valami orosz bajnok kézis volt valahonnan az őshazából,úgy hogy csak jó lehet:)
@gazoló: hát lehet, hogy hátrafelényílazásból fasza a csóka, de hogy a kézilabdát ugatja az fiksz.

eszt a szittya barmot kinek köszönhettyük?

ki volt az az állat, aki leszerződtette?:))
@gazoló: jaj de vicces a kollega, onnan bivalybasznákról:)))
@taga20:

"ki volt az az állat, aki leszerződtette?:)) "

neve:

Keleti Nyitás:))
@taga20:

Az olimpián 'bivalybasznádon nálunk a 'tour de'hungry-t rendeznék a krisnások:(

kepkezelo.com/images/bzq3th4n2mc7p2jirmei.jpg
Nálunk ma
@gazoló: ez olyan, mint ha egy ló neve lenne a lóvin:))
Sokkal tisztességesebb lenn ha a Kúria kussolna.Nem feküdne le a hatalomra és irányításra és anyagilag telhetetlen mocskos alakok kívánságára.Miért az én pénzemből akarnak olimpiát rendezni?Vegyék elő a sajátnak mondott, de tőlünk lopott pénzüket és csináljanak abból olimpiát.Akár a saját nevük alatt.Nem kell "Budapesti" név.Én ellenzem, mert ha valamihez ezek hozzányúlnak csak büdös szar marad belőle.Az ő zsebeik meg híznak....
@gazoló: ez te vagy ott az aszfalton, és kiharaptál egy darabot belőle?:)))
@bandinyúl: én is így gondolom, ha akkora biznic, ako saját zsebből csinálják meg(persze a saját zsebet is a közösből lopták, de legyünk megengedők), asztán kaszáljanak!
@taga20: :)

'érdes anyaföld:)

@bandinyúl:

Saját zsetonjukból támogatom,de ne húzzanak már le százhuszadszor is ha lehet!
Ez már az 'onokák kontójára bukik majd el:(
@bandinyúl:
Hát, amihez nyúltak exkiszes ettársaink az eddig szarrá vált. Most se lesz másképp. Ellenzék szépen feltolja majd pici nyelvét az ánuszban a meleg szarig.
Hogy mekkora tahó adminok léteznek!
Hiányzik nekik a lapát, pedig fel is ülhetnének rá, aztán evezhetnének Afrikáig, a vértesóikig. Mak, mak!
@bandinyúl:

Nem akarnak ők olimpiát szervezni. Dehogy!
Csak addig éltetik az "ügyet", míg egy-két haver jó pénzért elkészíti a hatástanulmányokat.
@The Ghost Wolf:
Hülye vagy te, egyébként meg el se nyerjük a pályázatot, fölösleges előre üvöltözni.
@Eszter jött:
Jól vagy, mi ez a finom modor?
Betegeid élnek még?
@Imola Helyesi:
Ostoba vagy béla, szervilis kis majom. Értem én, hogy nem érted. Pici nyelved nagyon barna?
Sejted miért...
@bandinyúl:
Nem te vagy az a nyúl, aki után itt mindenki ácsingózik?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!
Jé, nem fulladtál bele a Dunába, amikor annyira erölködtél, és törted a jeget a csónakodnak?
@Gábris szomszéd: D

Remélem lenyomjuk a 'feketehegyieket oszt 'kotorhatnak Kotorba:))
@gazoló: Kemény meccs lesz, majdnem mintha a szerbekkel tolnánk. Remélem követjük a csajok példáját. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
''''....amihez nyúltak exkiszes ettársaink az eddig szarrá vált. Most se lesz másképp.''''

Szinte úgy állítod be őket, mint egy kiszámítható, megbízható lelkes kis csapatot.
És még bízol is bennük. - Most se lesz másképp?

A végén még megszökünk, mert megszokni a biztosan bekövetkező bizonytalant elég morbid.
@Imola Helyesi: "Az olimpia többnyire nyereséges. Utólag."

A riói is biztos az lesz. Ismerve a fideszes fiúk kreativitását és netán nyerne Budapest, ezen a téren tuti nem kellene őket félteni. :)

"Majdnem félmilliárd dollárt költöttek volna egy 4000 fős lelátóra az evezőspályán. Most lefújták az építkezést. Kiszámoltuk: ez a magyar stadionpazarlásnak minimum a 23-szorosa lett volna. 5,5 ilyen lelátóból pedig kijönne a budapesti olimpia teljes tervezett költsége."

444.hu/2016/01/21/egeszen-hihetetlen-merteku-lehet-a-korrupcio-es-a-lopas-a-rioi-olimpian
@Gábris szomszéd: ja, mint szocsi. 12csilliárd helyett 50csilliárdba került. jó buli volt.:)))
"Nem kell odafigyelnie az energiahatékonyságra annak, aki csok-támogatással épít új házat, tudta meg a Napi.hu. A költségvetési támogatásból megvalósuló épületek energiahatékonyságát szabályozó rendelet ugyanis nem vonatkozik az otthonteremtési kedvezményből megvalósuló lakásokra, így semmi sem szab határt az állami milliókból felépülő gagyidömpingnek."

Na akkor hogy is van ez? Akinek régi építésű háza van és eladja, annak energiahatékonysági bizonyítványt kell adni a vevőnek ( amihez úgy mellesleg mi köze van az államnak? ) ha csok-kal épít, akkor meg nem kell a szabályokra figyelni? Mi van azzal, aki nem a csok keretében épít?

Talán ez egy erős diszkrimináció, ami esetleg brüsszeli bírságot is eredményezhet?

index.hu/gazdasag/2016/01/21/barmilyen_elavult_hazat_epithetnek_a_csokosok/
@Gábris szomszéd: ne szarj be haver. evvel kapcsolatban az orosz focivébé a legjobb példa:))
@taga20:

Wazz remegek ,mint a kocsonya!
Bármi lesz az eredmény,emelt fővel mehetünk le!
Le a kalappal!
A crna goracok végül is otthon vannak!! GGGGÓÓÓÓÓL!!!
@taga20: Meg a Dél-afrikai, Katari és a többi. :)
komolyan mondom, tort ül a kreténség, nem és nem tanulnak.

"a KLIK mintájára létrehoznának egy közös irányító szervezetet az összes kulturális intézmény, intézet fölé."
@gazoló: ne szarjál, nyerünk!:))
@parti_giano: szerintem jó ötlet. a sok léhűtő kicsit összekapja majd magát.
@Gábris szomszéd: @taga20:

Falják csak fel egymást a vasárnapi döntőben a 'tessókkal,mi pedig a fiatalokkal,Gerendással beérünk és 'beérünk a riói fináléba:)))
........addig is ..
Hajrá csajok!!!
@parti_giano:
Hisz tudod, a sikeren, a tökéletességen felbuzdul a sok kis narancsbolsi buzi.
Essetunni... :(

Amúgy meg ez van:

kolozsvaros.com/2016/01/21/viktor-baj-van/
@taga20: aztán tudud, csak akkor jártál ilyesmi intézetben, ha eltévedtél. könyved, az egyetlen meg a madzag használati utasítása a kesztyűtartóban.
@dr. jenőke (jenőke):

Az Emmi sajtóosztályát arról is megkérdeztük, miért emelték meg a ponthatárokat. A válasz ...

" A módosítás célja a legrászorultabb idősek ellátáshoz való hozzájutásának segítése a jogosultsági feltételek módosításával, ezáltal a célzottság növelése a közpénzek jobb felhasználása érdekében"

A közpénzek jobb felhasználása. Bazdmeg, én egy kibaszottul béketűrő ember vagyok, de annak, aki ezt képes volt a száján kiejteni, azt addig ütném egy járókerettel, amig izomlázat nem kapnék.

De megérdemli az ország, vastagon megérdemli. Az idős nénikék/bácsikák is megérdemlik, vastagon benne vannak hogy ide jutottak.
@DarthVader:
.
Sokáig én is így gondoltam.
Csakhogy ahogyan szaporodott családunk, kicsit másképpen látom. A csemete felnőtt lesz és anyukája, apukája igen hamar nagypapa és nagymama. Mint tudjuk, a csemete mint gyakorló családfő dolgozik és párja ugyancsak. A nagyszülő bevásárol, gyerekre felügyel mert... és egyszercsak úgy szólítják, hogy dédi... és folytatódik minden, hiszen ingyen tömeg-közlekedik, és ráér mert...
És ezek a jó esetek.
A rosszabb eseteben kevés a nyugdíja, beteg is őt is támogatni kell anyagilag (ha van aki támogassa), és különben is se kedve, se pénze kimozdulni, mert...

Valamikor 15 éve talán mondtam az öregeknek, cserélni kéne a harmadik emeleti, lift nélküli lakást (remek csere lehetőség volt!), mert kis idő múlva nem tudnak majd lejönni - és elértem, hogy haragosak legyenek hónapokig.
Manapság szomorkodnak a harmadikon, mert fáj a derék, bottal nehéz, a tüdő nem bírja, mert...
Mert már nem fiatalok, nem középkorúak... és ilyesmik.
De szavazni elmennek, ami azért a körükben - ahogyan én látom - már nem jellemző annyira, mint amikor a nyugdíjasok körülményei jobbak voltak.
@DarthVader:
.
A harmadik bekezdésben rögzített felháborodásod mértékét lehet, hogy az enyém felülmúlja.
De ebben nem versenyzünk.
:))
.
KÁNYÁDI SÁNDOR: Nádszál

Fölégették a nádast,
most pernye és korom
és árván maradt árnyak
gyászolnak a havon.

Nem zizzen nád a nádhoz,
csönd van és nyugalom,
csupán egy szál kiáltoz
a befagyott tavon.

Egyedül egy szál rongyos
befagyott nád rikoltoz;
- önmaga váza már -,

vijjog, verdesi véres
szárnyát a fényes jéghez,
mint egy madár.
.
@Imola Helyesi:

Volt benne némi irónia, de hagyjuk.))

Jelenleg egy páciensem van. Frau Helga köszöni szépen, a lehetőségeihez mérten jól van.
Az előzőek meghaltak. Először Ópa, aztán egy évre rá Óma követte.
Én is hűséges típus vagyok. Kitartok a betegeim mellett az utolsó percig.
Szémónidész: Élvezd az életet!

(Senki halandó lény java úgysem tarthat örökké);

Bölcsen mondta az ősz khíoszi énekes ezt:

“Mint a falomb, úgy nő és hervad az emberi fajta!”

Ó be kevés, aki bár hallja fülével e szót,

jól megszívleli azt. A remény mindhez be közel van,

és már ott rügyezik mélyen az ifju szivén.

Míg a halandó lénynek az ifjukor üdve virul még,

sok sose-teljesülő tervet eszel ki bohón;

percre se gondol rá, hogy a Vénség és a halál jön,

kórtól nem riadoz, míg fiatal meg erős.

Ó, be rövidlátók, kik nem veszik észre, be gyorsan

illan az ifjúkor s véle az élet is el.

Ámde te jól tudod ezt, ne feledd el hát, hogy a szívnek

add meg a szép gyönyörök élvezetét, amig élsz!

Franyó Zoltán fordítása
...és mi kussolunk mint nyúl a gazban és ebbe is belenyugszik a nép....
Javíthatatlan egy konok nemzet vagyunk. Pont.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

DDD

"Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol egy miniszter vagy államtitkár három-, négy-, ötmilliós havi fizetéssel a zsebében veheti át a minimálbérért demonstrálók petícióját. "

"ebben az országban (mellesleg szeretett hazájukban) nem boldogul más, csak aki dörgölődzik, idomul, vazallussá és seggnyalóvá lesz, aki kiszolgálja úgy a kormányt, a kormányfőt, mint a rendszert, a személyre szabott, nemzetinek hazudott együttműködést"

Ehhez nincs mit hozzátenni!
András megint fején találta a szöget!!
24.hu/belfold/2016/01/21/rengeteg-allami-intezmeny-szunhet-meg-itt-a-lista/

Olvasva a listát elgondolkodtam,ki fog itt majd rendet tenni utánuk:(

"A minisztérium lesz a jogutód az alábbi helyeken:".....==

==Teljes lesz a káosz ezeken a helyeken,mert amihez ezek hozzányúlnak,ott tényleg minden szarrá változik!Felmerül a kérdés,akkor mi a 'jóbüdöskurvannyukba kellet a járási 'tökfölösleges rendszer(telenség)csilliárdokért!(most vana vakarózás)

De a jogutód nélküliek is fájóak!

-Országos Közegészségügyi Központ
-Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet
-Hermann Ottó Intézet

Magyar Nyelvstratégiai Intézet

------------------ehelyett tudom,hogy megalkották a saját nyelvintézetüket,amit cöfnek neveztek el:))
@gazoló:

szia!

ezzel indítod te is a napot? normálisak vagyunk? no, akkor kicsit "bővítsük" a témát, mert ez durva lesz...

ÚJ ELLENSÉGÜNK - A BÜROKRATA

www.pupublogja.hu/2016/01/uj-ellensegunk-burokrata.html

és nálam, még a jövő évre tolt szociális temetés is idekeveredik, mert szerintem bogár tanácsadó által javasolt árokba hagyandó emberek a halálozási mutatókkal most kezdenek értelmet nyerni. (hű de morbid itt az értelem! jelentése)

offforever.blog.hu/2016/01/22/az_allami_eutanazia_nem_tilos_kapard_el_magad_ha_nincs_penzed_mert_itt_minden_megszunik_ami_az_allam
@gazoló: cucu, a magyar nyelvstratégiai intézet a kormány saját kreálmánya, most megszűntetik, ahogy a balfasz szász jencit is beolvasztják. de eddig mennyi pénzt basztak el rájuk?
@Eszter jött:

"Volt benne némi irónia, de hagyjuk.))"

ne hagyd! :)))
ez az, amikor kétségem támad: értenek magyarul? - vagy csak betűket látnak?
@Gábris szomszéd: Bekrepált logikai panellel csak a terelés megy artuka.
@parti_giano:

"magyar nyelvstratégiai intézet a kormány saját kreálmánya"

Na jó,ezt csak átfestik barnára:)
@parti_giano:

meg a híres Szőcs Géza érdekkörébe tartozó, és a világkiállítási botrányban kompromittálódott Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet.

Minisztériumba olvadna a nagy botrányok közepette a közelmúltban alakított Forster Gyula Nemzeti Örökséggazdálkodási és Szolgáltatási Központ, a jelentős külföldi ingatlanvagyonnal rendelkező Balassi Intézet, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság.

majd érdekes lesz, ki szerezheti meg a külföldi ingatlanvagyonokat? a Balassi intézetet még pár éve nagyon nyomták.

"Az ajándékot Michael McRobbie, az egyetem elnöke „nagylelkűnek” nevezte, a mostani válságos időkben Amerikában is ritka, hogy ekkora készpénzadomány érkezzen. Érdemes megjegyezni, hogy az Indianai Egyetem magánalapítványának vagyona 1,3 milliárd dollár (közel 400 milliárd forint!); bődületesen gazdag egyetemről van tehát szó.

A Balassi Intézet nagyvonalú ösztöndíjakat biztosít az egyetemen. Elsősorban azokat az amerikai és kanadai állampolgárságú diákokat várják, akik hajlandók magyar egyetemeken tanulni, nekik fizetik a tandíjat, az orvosi ellátást, sőt még 12 ezer dolláros zsebpénzt is kapnak (kb. 2,5 millió Ft) a tanévre. Ha tetszik nekik kishazánk, akkor hosszabbítani is lehet, van pénz bőven."

offforever.blog.hu/2012/04/14/miert_ad_a_magyar_adofizeto_penzebol_amerikai_tanuloknak_meg_12_ezer_dollaros_zsebpenzt_is_kapnak_kb
@guma: @Eszter jött:

Frau Helgának jó egészséget,Neked meg sok erőt:)
...
Jut 'ecembe helgáról:)

www.youtube.com/watch?v=ZEJFlC3oOQo
@dr. jenőke (jenőke):

pussz, pussz!
mert megérdemled :))))
@parti_giano:
Hogyan lehet olyant megszüntetni, ami nem is volt? Merthogy ott emberek nem voltak, senkit sem találtak amikor keresték őket, szimplán pénzkilapátolás volt, fedőállásokkal, szimpla pártseggnyalóknak.
@guma:

Betűsort.))))

Több éves gyógyped tapasztalatom alapján tudom, hogy egy bizonyos kor után nem fejleszthető ez az állapot.
@guma:
Ezt gazdag országok sem tehetik meg. Nálunk pártgecik, kint élő seggnyalók gyerekeit finanszírozta az állam, stiklikkel.
@gazoló: :)

nekem "durvább" jutott eszembe...

Viszockij!
nyolc órától az "Adjatok a kutyáknak húst!" is felcsendül az offon
@guma:

A Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézetben nyilvánvalóan nem a 'fürdővízzelgyereket,hanem a 'kurvákat kéne lecserélni:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

itthon meg építhetnek nyomortanyát állami segítséggel?

"Változik, mit is jelent az összkomforttal kapcsolatos elvárás. A jövőben összkomfortosnak tekintik majd a kedvezmény igénybevételénél, ha nincs ugyan vízvezeték, de iható víz van, illetve nem lesz kötelező elvárás a szennyvízvezeték sem."

index.hu/belfold/2016/01/21/eltorli_a_kormany_a_30_millios_hatart_a_csok-nal/
@gazoló:

ott már alig van valami, hiszen már korában megszerezhette egy "közeli", ha emlékezetem nem csal...
(lásd Filmmúzeum)
@Eszter jött: :)

néha nekem is csak betűsor sikerül. sőt időnként az az alz heimer úr is meglátogat - amit lassan nem is bánok :DDDD
@guma: ellenben a veritast továbbra is nyomják. igen, érdekes fejlemények lesznek, tanulságul sokadszorra azoknak, akik behódoltak az elvtelen hatalomnak, amilyen gyorsan felemeli őket, olyan gyorsan képes őket eldobni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: papíron voltak, pénzt utaltak nekik. nézd meg szászékat, ennek a kurva tehetséges fazonnak két-három év alatt sem sikerült egy nyamvadt intézetet felállítani.
különben az egész intézkedéstervezetből bűzlik a központosítás fidesz módra. klik, kancellárok az egyetemekre és kórházakba, most egy bürokratikus főintézet a kultúra nyakába... oszt mégsem működik semmi. csak a totális kontrollt, na ezt akarják.
Jééé de cuki. :)

"Teljes titokban alapították neves konzervatívok az Eötvös József Csoportot, amely szókimondóan és a Fidesz-propagandába legkevésbé sem illően beszél aktuális ügyekről. Szerdán Sólyom László volt államfő jelenlétében például arról vitáztak, hogy Orbán mennyire populista. Kiderült: nem teljesen, mert néha érdekcsoportoknak kedvez, ráadásul valódi beleszólást sosem ad a népnek a döntésekbe."

index.hu/belfold/2016/01/22/orban_populizmusarol_beszelgetett_az_uj_konzervativ_kor_az_eotvos_jozsef_csoport/
hahahaha, ez jó (lehet)!

Tóta W.: Talán dünnyögj egy új mesét

"értelmes ember képes észrevenni a számára releváns üzenetet akkor is, ha egy dán házaspárról vagy orosz katonákról, ne adj’ isten zsidókról szóló filmet néz. Igazából nehéz ezt megúszni: az szükséges hozzá, hogy a néző úgy gondolja, ilyesmi csak dánokkal, oroszokkal és zsidókkal történhet, tehát rá nem vonatkozik. Nos, ennyi absztrakció híján célszerűbb a boldogságot a mozikon kívül keresni, mondjuk egy falatozóban."

"képzeljünk el egy olyan Trianon-filmet, amely nemcsak magyar szívvel élvezhető, sőt egy csepp magyar vér nélkül is értelmezhető odakint. Hiszen az irigyelt cél ugyebár a nemzetközi elismerés. A többiek aligha vevők olyan mesére, amiben a magyaroknak mindenben igazuk van, mindenki más pedig kutyafejű tatár. Bármi másból viszont idehaza lenne botrány és nemzeti vérig sértődés – pedig a magyar filmeposzra vágyó tábor enélkül is vörös fejjel éli az életét."

"...a giccs jellemzően nem tehetséges, kreatív és okos alkotókat vonz, hanem politikaközeli imposztorokat, olcsó szeméttel házaló, kontraszelektált senkiket (...) Azt a filmet tehát, amire a hazafiságtól fűtött közönség vágyik, ők fogják megcsinálni, külföldön pedig annak rendje és módja szerint leszarják vagy kiröhögik."

A teljes cikk a nyomtatott HVG-ben olvasható.

hvg.hu/velemeny/20160121_Tota_W_Talan_dunnyogj_egy_uj_meset
ez meg elgondolkodtató, de nagyon!

Szabadságveszély-helyzet

"Természeti katasztrófák, fegyveres támadások gyors és hatékony kezeléséhez, elhárításához – elismerjük – szükség lehet eltérni a megszokott jogrend szabályaitól. De ha ehhez félre kell tenni az alkotmányt, a rendkívüli hatalomgyakorlás maga is az alkotmányon kívülre kerül. A különleges jogrenddel amúgy is csínján kell bánni, az állandósuló rendkívüli jogrendek a diktatúrák melegágyai lehetnek.

(...)

Az új különleges jogrendet megtörtént események helyett azok elvont veszélyéhez kötik, ennek pedig nyilvános ellenőrzése utólag is lehetetlen: ha a kormány által állított fenyegetettség végül nem torkoll erőszakba, az a veszélyhelyzeti intézkedések eredményességének bizonyítékaként hozható fel.

...attól a biztosítéktól is eltekintenek, hogy a terrorveszélyhelyzet elrendelése parlamenti kétharmadot, azaz ma a kormánytöbbség mellett legalább néhány ellenzéki képviselő szavazatát is igé- nyelje. A kormány kontroll nélkül saját magát hatalmazza fel rendeleti kormányzásra.

(...)

Még ha terrorveszély miatt a közhatalmi cselekvés nem is tűr halasztást, és nincs idő kivárni a parlamenti döntést, vajon mi zárja ki, hogy a döntés országgyűlési megerősítést kívánjon meg? Mire hatvan nap elteltével a terrorveszélyhelyzet további fenntartásához a parlament hozzájárulását kellene kérni, a kormánynak épp ennyi ideje volt arra, hogy rendkívüli intézkedéseivel olyan közhangulatot, a képviselőkben pedig félelmet keltsen, amiben könnyedén átviheti akaratát."

A teljes cikk a nyomtatott HVG-ben olvasható.

hvg.hu/velemeny/20160121_Szabadsagveszelyhelyzet
@parti_giano:

"akik behódoltak az elvtelen hatalomnak"

csak azon csodálkozom ezen észlények tömegén, hogy a nem jut eszükbe a tágabb családjuk?

na mentem!

további szép napot!
Látom, az itteni kommentelők olyanok, mint a kacsasegge.
Bármiről mindent.
:)
Jól van elvtársak, ez jellemző rátok.
Párhuzamok, amelyek sosem fognak találkozni?

1.
www.vg.hu/vallalatok/kozlekedes/kilencmilliardert-epulhetne-a-veszteseget-termelo-felcsut-etyek-kisvasut-464401

"Nettó 8,963 milliárd forint beruházási költséggel számol az Etyek–Bicske–Felcsút-kisvasút megvalósíthatósági tanulmánya. Évi 28,6 millió forintos hiányt kellene
folyamatosan pótolni."

2.
2016-01-22 09:00:00
Kormányszóvivő: A végén kiderül, hol kell meghúzni a nadrágszíjat
A háttérintézmények után az állami vállalatok felülvizsgálata következhet – ezt Kovács Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A kormányszóvivő szerint az államnak időről-időre át kell tekintenie a tulajdonában lévő vállalatokat, az elmúlt években radikálisan nőtt az állami vagyon...

A szóvivő elmondta: sokaknak más állást ajánlottak, sokan nyugdíjba mennek, nem a létszámcsökkentés a cél. Hozzátette: jelenleg az intézmények hatékonyságvizsgálata zajlik, a végén kiderül, hol kell meghúzni a nadrágszíjat, hol kell esetleg csökkenteni."

www.atv.hu/belfold/20160121-kovacs/hirkereso

Ha jól olvasnák az első pontot, akkor azonnal találnának egy nadrágszíjat, amelyet jól meg lehet/ne húzni.
@imres:

Kabbe. Mármint a kacsasegget.

Te nem ebben az országban élsz, hogy ennyire zavar a bármiről bármit? Mellesleg nem kötelező ide járni. Neked sem.
""Orbán kétkarú rablója nem elégszik meg a kaszinómutyiból befolyó évi több milliárd forint nyereséggel, most állami pénzből építheti a Fidesz médiabirodalmát is: Andy Vajna egy olyan cégének ítéltek meg egy állami bankból 6,7 milliárd forintos, kedvezményes kamatozású hitelt, amelynek 2012-es alapítása óta 0, azaz nulla forint árbevétele volt."
Mondta ezt egy országgyűlési képviselő.

No ebből az a legjobb, hogy ilyen cégnek, ha eccerű a tulajdnosa, még azt se engedik meg, hogy bemenjen a bankba. Nincs itt valami hívatali visszaélésszerű szag, esetleg hűtelen kezelés féle?
Vízválasztó lehet a jobbiknak?

"A Jobbik csak saját módosító indítványainak kormányzati elfogadása esetén támogatná az alaptörvény terrorveszéllyel összefüggő módosítását - közölte Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=195557
@gazoló:

Köszi. Ez jól esett. Eldúdolom neki, mihelyst beszélőviszonyban leszünk.
(Reggel közelharcot vívtunk a mosdószivacsért. Én nyertem. Eltart egy ideig míg feldolgozza.)
@látjátok feleim szümtükkel:

Kiderül végre, hogy mi a különbség a fidesz és a jobbik között?
Népszavazási döntés: kár a Kúriáért

"Ha a magyar igazságszolgáltatás legfelsőbb szerve, a Kúria politikailag érzékeny ügyekben nyilvánvalóan a jogszabállyal ellentétesen dönt, akkor azt a látszatot erősíti, hogy politikai megrendelésre dolgozik, márpedig a közbizalom aláásása a rendszer civilizáltságának utolsó pillérét üti ki.

Az a döntés, amellyel a Kúria – a Fővárosi Választási Bizottság határozatát megváltoztatva – megtagadta az olimpián való részvételtől való tartózkodás, illetve a Városliget beépítésének korlátozása tárgyában a népszavazást, a képernyőn áthatolóan izzadságszagú.

Mindkét kérdésben abból kell kiindulni, hogy milyen esetekben zárja ki a törvény a helyi népszavazás megrendezését. Nem olyan bonyolult, mindössze négy okot tartalmaz a törvény, amelynek tárgyában nem írható ki helyi népszavazás: a költségvetésről és a zárszámadásról, a helyi adókról, a képviselő-testület hatáskörébe tartozó személyi és szervezetalakítási kérdésről, a képviselő-testület feloszlásának a kimondásáról."

folytatás

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20160120_Nepszavazasi_dontes_kar_a_Kuriaert
@guma:
A te helyedben nem dicsekednék a nyelvtanommal, egyszer már ráfáztál.
@Eszter jött: alapvetően semmi, csak adni kell a látszatra, mert a híveknek ez kell.Kinn is vagyunk benn is vagyunk, a játékuk címe, már az elejétől kezdve.
@látjátok feleim szümtükkel: amit mond, azzal nem tudok vitatkozni, de rájuk is igaz a nagyvezéri mondás:
- ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem hogy mit teszek...
@Gábris szomszéd:
Jobbikos létedre miért emőkézed Novákot, már nem használja ezt a nicket.
@guma: "Mindkét kérdésben abból kell kiindulni, hogy milyen esetekben zárja ki a törvény a helyi népszavazás megrendezését. Nem olyan bonyolult, mindössze négy okot tartalmaz a törvény, amelynek tárgyában nem írható ki helyi népszavazás: a költségvetésről és a zárszámadásról, a helyi adókról, a képviselő-testület hatáskörébe tartozó személyi és szervezetalakítási kérdésről, a képviselő-testület feloszlásának a kimondásáról.""

Ebből következően, amelyik kérdés nem érinti a tiltott területeket, abban nem tagadható meg a népszavazás. Csak el kellene menni a kérdés benyújtójának az Alkotmánybírósághoz, nézze már meg miként is kell értelmezni a négy tilalmat.

Mellesleg nem hivatali visszaélés az, ha egy bíróság a törvény szövegének ellent mondva hoz döntést erre a tövényhelyre hivatkozva? Mert ugye a bírónak kell a legjobbn ismerni és érteni a törvény szövegét. Ráadásul ez nem értelmezési kérdés. Úgy emlékszem arra sem ad a bírónak lehetőséget a törvény, hogy ezeken a témákon kívül értékelje a kérdést mint itt, hogy már beeadták a jelentkezést, ezért nincs indok népszavazásra. Erre nem jogosítja fel egyik törvény sem a bíróságokat.:O:O:O

Egyébként meg valóban "A te helyedben nem dicsekednék...." az Imola nyelvtanával, illetve ahogy ő fogalmazta: "...a nyelvtanommal...". Nem tudom miért ennyire büszke rá, amikor még rendesen fogalmazni sem tud.:D:D:D
@Eszter jött:

Ez is, de főleg az, hogy ki rángatja, illetve rángatja-e a jobbikot. Ezzel a témával nagyot kaszálhatnak, de nagyot is bukhatnak. Miután a szocik sült hal módjára hallgatnak, a jobbik lehet a harmadik nevető fél, de ez kizárólag azon múlik, hogyan viselkedik.
@Imola Helyesi:

ha nem érted amit olvasol: arról nem a betű tehet most sem.

nem fáztam rá 1x sem! hahahaha
ja és: sosem titkoltam, hogy a nyelvtan nem a szívemcsücske, sőt még azt is eltudom bénázni amit tudok.
ez van...
@Eszter jött:

"közelharcot vívtunk a mosdószivacsért"

miért? a tied elveszett?
:)
... a nem elég, hogy hülye, de még szorgalmas is c.toposz jut eszembe a sulokjáról!:)
http://onlineshepherd.wix.com/shepherd#!Egy-beszéd-ami-soha-nem-fog-elhangzani-tüntetésen/c10g1/56a1463c0cf2009838b5d6f7

"Írtam egy beszédet.
Magamnak.
Olyasmi van benne, amit más vélhetően nem mondana ki soha, de amit szerintem el kéne mondani...

Képzeld a tömeget...

Képzeld, hogy ott vagy.

***

Sokan azt várják, hogy majd beszélek a csodáról.
Arról, miként lehet két nap alatt új világot építeni.
Arról, hogyan kell forradalmat csinálni.
És vannak olyanok, akik azt képzelik, én, vagy bárki más a kezében tartja a megoldás kulcsát.

Ma ilyesmiről nem fogok beszélni.

Beszéljünk először egy játékról.

Tudod, a mindennapok fura összjátékában a legfőbb és legelső játék a mutogatós.

Ő a gond.

Ő a probléma.

Ő tette.

Ö nem tette.

Ő megtehette volna

Ő tesz valamit, de rosszul.

Azt képzeljük, hogy egy személyes névmással, az „Ő”-vel levetkezhetjük egyéni, közösségi, és társadalmi felelősségünket abban a tragikomédiában, ami a mai magyar közélet.

Sokan azt mondják: Orbán takarodj.

Nekik azt üzenem. Orbán nem egy név, hanem egy szakma. Ma elküldesz egy Orbánt, majd holnap megválasztasz egy másikat."
muhahhahhahhahhahhahhaaaaa :D :D :D

Rendőrökkel kerestették az érpataki polgármestert

Állattartó telep van Orosz Mihály Zoltán bejelentett lakcímén

- derült ki, amikor rendőrök próbálták ellenőrizni a közokirat-hamisítással vádolt polgármestert. Oroszt azzal vádolják, hogy jogtalanul használja a doktori címet, ő viszont az ügyében meghirdetett hat tárgyalás egyikén sem jelent meg. Most már kényszerintézkedést is elrendelhet ellene a bíróság.

hvg.hu/itthon/20160122_erpataki_polgarmester_kozokirathamisitas
@guma:
Kiscsillag, ha így írod: "eltudom bénázni", akkor ne beszélj betűkről meg szövegértésről másokat kritizálva.
@látjátok feleim szümtükkel: Nekem úgy tűnik nem fogják támogatni ezt az alkotmány módosítást. Bár a célt fontosnak és szükségesnek tartják, azzal ugyanakkor nem értenek egyet, hogy a kormány „bemondásra” életbe léptessen egy terrorveszélyhelyzetre vonatkozó jogrendet. A Jobbik ehelyett négyötödös parlamenti felhatalmazáshoz kötné a lépést. Szerintük a Fidesz az emberek félelmeire és naivitására játszva szeretne „túlhatalmat”.

mno.hu/belfold/barmit-vegrehajthat-velunk-a-kormany-1324977
@Gábris szomszéd:
Ezt minden internetező tudja, azt hiszem tomcat tette közzé, és fel is pofozta egyszer, aztán pereskedtek, ha jól emlékszem.
@Imola Helyesi: Nem abban, de különösebb jelentősége úgy sincs. Emőke amúgy elég vitatott figura, bár néha vannak támogatható beszólásai. (pld. az endivajna kétkarú rablós) :)
@Eszter jött:
Eszter, ne használjatok közös fürdőszivacsot! Még elkapsz valami betegséget!
@Gábris szomszéd:
Akkor miben? Ne légy ilyen rejtélyes, nem is nagyon írtam mást.
Fideszes csicskák és talpnyalók nyúlják le a piacot

youtu.be/vARr4TmbHkU
mire tippeltek?

Vizsgálja a NAV, hogy vizsgálja-e L. Simonék földvásárlását
Origo2016.01.22. 14:132

Mérlegeli a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, hogy folytasson-e adóellenőrzést L. Simon László, a Miniszterelnökség államtitkáránál, a feleségénél, valamint a család üzleti érdekeltségeinél. A politikus feleségének földvásárlásai ügyében állampolgári bejelentés érkezett ugyanis az adóhatósághoz.

www.origo.hu/itthon/20160122-vizsgalja-a-nav-hogy-vizsgalja-e-l-simonek-foldvasarlasat.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: de mit is várjunk tállaitól?

"Azt se tudják, hogy hány Uber-sofőr lehet Magyarországon. Tállai annyit mondott erről, hogy a NAV-ban az egyik munkatársuk belépett az alkalmazásba, és csak a NAV körül három uberes autó is volt.
Szóval többen lehetnek – értékelte a megfigyelés alapján a helyzetet Tállai."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Körömrágva izgulunk... durva meglepetésként legalább ne az elején olvassák fel a "hosszadalmas és alapos vizsgálat" eredményét. Már ha nem nagy kérés, Virágettárs & bolsevik kutyáik részére...
@Imola Helyesi:

egyik nap a sulis poszt alá, ezt írtad: faszomat...

tehát akkor van játékod! szerintem az több örömet okoz neked és még elfoglaltságot is biztosít kezednek
amikor az ufók sem segítenek...

Aranyérműtétjéről írt dalt Pataky Attila

A múlt heti beavatkozás után pokoli kínokat élt át. Boldog, hogy kiírhatja magából a fájdalmát.

index.hu/kultur/zene/2016/01/22/aranyermutetjerol_irt_dalt_pataky_attila/
@guma:
Milyen sulis poszt alá, hol írtam ezt?
@guma:
Keversz tagával, hozd ide, idézd, én ilyet soha nem írok.
Különben rágalomnak tekintem.
A dalnak meg örüljünk, lesz mit hallgatni, ha műtenek.
@guma:

Tudod guma, a mosdószivacs- kesztyű a régi, önálló élet szimbóluma nálunk.
Ez az apró idős hölgy egykor vaskézzel irányította a családi vállalkozást, bejárta a világot.
A Parkinson kór előbb beszédkészségétől fosztotta meg, aztán mozgásában korlátozta.
Ő is tisztában van azzal, mi jön ezután.
Épp ezért ragaszkodik a független élete utolsó morzsáihoz.
Ma ki kellett csavarnom kezéből a mosdókesztyűt, mert a parkinsonosokra jellemzően, lábujjhelyen imbolygott, beleragadt a mozdulatba.
Tudtam, ha harmadszor is megbillen, már nem tudom megtartani.
Bekapcsolt bennem a robotpilóta, tettem a dolgom.
Utólag visszapörgettem a dolgokat. Akkor ismertem fel, hogy neki egy újabb veszteség volt annak a bordó frottírdarabnak az elveszítése.
Holnap, talán nekiadom az összes mosdókesztyűt.
@Imola Helyesi:

Irónia, Imola. Én értettem, guma is.

Ne aggódj! Még közös fürdőszobát sem használunk. Külön lakrészem van, ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Van még mit tanulni a keleti rokonyoktól, ekkorát még a fidesz meg a cöfje sem tudott monadani.:D

"A francia hírügynökség fotóriportere szerint közel 100 ezer ember vett részt a demonstráción. A csecsen belügyminisztérium 800 ezer résztvevőről beszélt, míg a rendőrség és a helyi sajtó szerint több mint egymillió ember volt jelen a tömegtüntetésen az 1,37 millió lakosú Csecsenföldön..."

24.hu/kulfold/2016/01/22/szazezrek-hajbokoltak-a-csecsen-bekemeneten/
Visszatámad, jogi lépésekkel fenyegetőzik Matolcsy jegybankja

Személyeskedésbe átcsapó közleményben vág vissza a jegybank az őt bíráló közgazdászoknak.

hvg.hu/gazdasag/20160122_Visszatamad_mnb_mta_matolcsy_pallas_athen
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pedig nekünk se ártana alkalmazkodni az uniós gazdasághoz, ha már elblicceltük mindenféle tolvajlásokkal a csatlakozás óta eltelt időt és kohéziós alapokat

jó pl: Oroszország, ők is azt hitték semmit nem kell gondolkodni és dolgozni, csak nyomni a kutakból az olajat és gázt, és láss csudát:

nol.hu/kulfold/egyre-sulyosabb-valsagban-oroszorszag-1585825
Jó dolog ez a szabadságharc. Az még jobb, hogy pro és kontra idegeskednek és anyáznak az emberek különböző fórumokon, jobb esetben nem leszünk gyarmat felirat mögött gyalogolnak gazfickók statisztáiként.

"Az USA
nem nevesíti a magyarországi korrupció kormányzati és kormányközeli szereplőit, a magyar kormány viszont támogatja az amerikai gazdasági érdekcsoportok számára rendkívül fontos USA-EU szabadkereskedelmi megállapodást (TTIP)
– ez az együttműködés látszik kibontakozni az amerikai kormányzat és az Orbán-kormány között."

nol.hu/belfold/az-amerikaiak-csendben-kilora-megvettek-az-orban-kormanyt-1585953
fenti két cikk alapján óhatatlanul adódik a kérdés: hány hétnek kell eltelni, hogy Angyal a zusácska érdemeit zengje, s ócsárolja Putyin barbár hordáit?
@habakuk000: szerintem, ha kapna putyinevtárstól egy poloniumoscsáját, biztos átállna:)))
@guma:

"akik behódoltak az elvtelen hatalomnak"

...frau Ancsel?:))

@Eszter jött:

Ha a humor,az irónia,a vicc,a groteszk,az 'összekacsintás elvész sokak számára a görcsöléstől a számonkéréstől a hibák keresésétől,a 'dogmák foggal körömmel való megvédésétől,na ez a tragédia egy országban!
........
..lazítsatok csajok:))

www.youtube.com/watch?v=7f63t6nGAAQ
@taga20:

wwóóttmááá?)

Ha nem,ezt kívánom hétvégére:)

kepkezelo.com/images/j4fzplkx69hz1jmy9tzm.jpg
@Imola Helyesi:

"Keversz tagával, hozd ide, idézd, én ilyet soha nem írok. "

téged tagával? elmész ám oda, ahonnan jöttél...
ne próbál más mögé bújni. ráadásul taga akármilyen "korlátolt" akkor sem más gátsójából nézi a világot...

se humorod vagy értelmező képességed, se karnisod és a töködet is csak néha mered megemlíteni. hahahahahaha
ráadásul a b+ (ilyen "finoman oooooooooh) elvétve fordul elő nálad.
szóval ne álmodozz!

melót se adj!
de jó szívem van, ezért 1 példatöredéket kapsz. ez is úgy kezdődik, hogy b+. a többit keresd ki magad, ha érdekel mit szórsz szét itt okításnak. röhej.

"A tököm tele van azzal, hogy amióta élek az idióta külföldi kultúrán kell nyammogni. Inkább tanulj te is magyar kultúrát, rádfér."
@Eszter jött: :)

"a régi, önálló élet szimbóluma nálunk"

sajnos, az ilyen szimbólumok értéke napra napra nagyobb lesz...
tapasztalat.
@gazoló:

lökött! hahahaha
:)))))
@guma: szerintem az utóbbi hetekben nem inspiráltam ebolát, ezé a kontra-blogja nagyon pang:))

aszt szeretném megkérdezni tőled, hogy valami új-zélandos poszt nem lesz a szalonban mostanában.

kedvem lenne hozzá:)))
@gazoló: :))))

figyejj, remélem eszt kihasználod!:))

www.napiszar.hu/showPost/Akcio_van
@Gábris szomszéd:

Ennek az 'entellektüelnek tűnő 'kislánynak azt sem hiszem el amit kérdeznek tőle:((
@gazoló: tudod, az ilyen stílusú hozzászólások "jogosítják" fel Angyalt, hogy lelkesen "Robertázzon" pl, ha ne adj isten a Nemzetiről esne szó

Ha már másnál látjuk a szálkát...
@taga20: most motorozhatnál, jó idő van:), Hargitán 28 fok volt
Gyorsan nézzen ki mindenki valami fasza, ÉLHETŐ országot Nyugat-Európában és vigyen ki magával valaki engemet is! Lécci!
Lehetőleg olyan aki szereti a jó seritalt! :)
@habakuk000:

Nem fogok 'fostalicskázni,még akkor sem,ha a kánon azt várja el!
Azt mondtam amit gondolok,legfeljebb'kibacik Boli, különben meg neki is van joga mondani legfeljebb néha el lesz küldve a 'búspicsába!!!
@guma:
Szerintem én ilyet nem írtam.
A b és + jel az más, talán egyszer leírtam, amikor felidegesítettek, lehet, hogy gazoló vagy parti volt a tettes.
Látom, figyelsz, pedig nem is vagy a nagy testvérem.
Én meg nem tudnám mondani, mikor mit írsz, mert egyrészt oldalak, másrészt nem érdekel.
@habakuk000: haver, a 28 előtt lévő jel, az nem smájli!:))

egyébként én voltam parajdon télen, amikor -25 volt. elég sok fagyállót fogyasztottam 100méteren:)))
@Barkalot:

'áááá itt senki,sem szereti,sőt kifejezetten útálják az itteni népek:))
@The Ghost Wolf:

Lefizetés, mi történt volna?! Tudod, korrupcijó, megvesztegetés, "ilyenek" :)
@gazoló: elhiszem, hogy azt írtad, amit gondolsz, szerintem az, hogy kislány, nem releváns a mondókája szempontjából
@guma:
Jellemző, hogyan hamísítasz: A "tököm tele van" az már egy szólás, unom, elegem van jelentésű, de te azt írtad, hogy én azt írtam, hogy "f..sz..m".
@taga20: ezeket valami társkereső oldalról másolgatod?

orbánviktorhűmotorosfaszagyereksokkarnissalágymelegítőpartnertkeres?
@habakuk000:

"orbánviktorhűmotorosfaszagyereksokkarnissalágymelegítőpartnertkeres? "

highexistence.com/imgs/lsd-mushroom-experience.gif

:)))
@Imola Helyesi:

Most mit rugózol azon, hogy faxom vagy tököm?
A jelentése ugyanaz.
@Eszter jött: szerintem nem ugyanaz, nekem van faxom is tököm is, de hiába próbálnék a tökömmel faxolni vagy a faxomat megsütni
@habakuk000: ja. honnan máshonnan!

mi van haver, rájársz a mustra?:)))

miezamindentegybeírunkfaszságbaromság?
@gazoló: volt-e tavaly gomba a Börzsönyben?
@Imola Helyesi:

"amikor felidegesítettek, lehet, hogy gazoló vagy parti volt a tettes."

na fejezzük be ezt a hülyeséget!
én ha benézek (és mint látod egyre ritkábban), akkor sem vagyok rád kíváncsi.

pont ezért fog el a röhögés, amikor látom miket vetsz néha ide. (az internet meg nem felejt. hahaha)
ami a vicc, még azt sem találtad el kivel/kikkel csörtéztél nagy bőszen a tudálékos magyarságodat villogtatva.

te hibátlan népnevelő, a rádfér egyébként nem úgy helyes, hogy rád fér?

ehhh!
ennyi...
@habakuk000: szerintem a faxod dobd ki, me elavult!:)

jó hogy nem a telexel jössz:))
@taga20: bor az már, nem is olyan rossz, sokkal jobb, mint a tavalyi

holnap, ha süt a nap, lehet kezdek metszeni, már alig várom, kínomban búzát vetek az ablakba, az első cserép már több mint 30 centi
@guma: teccik ez a fénykardos boszorkány harc:))))

csak a fejit, hogy meg ne sántuljon, drága margarita:)))
@taga20: van olyan hivatal, ahol csak faxot fogad el vagy személyesen leadott papírt, pl agrex engedélyek, na ne tudd meg mennyit kínlódtam, amíg megtaláltam egyáltalán a vonalas telefon dugóját
@habakuk000:

Ne kötözködj haba!

Ma van a magyar kultúra napja.
Ma nem írom le nyilvános felületre azt, hogy faszom.
@Eszter jött:

ha az is a jelentése, akkor ott nem a tököm szót használta.
majd leestem a székről úgy röhögtem. majd máshol jött a tököm is.
tanulságos számomra minden csatája amibe belefutok...
@habakuk000: jesszusz, te merre élsz? moldova alsón?:))

a búzákkal meg vigyázz!:)))
@Eszter jött: szerintem holnap se írd, nem áll jól hölgyek szájából

mármint nyilvános felületeken
@Eszter jött: pedig, gondolom, igény lenne rá:)))
@guma:

Engem is kioktatott a saját családfámból.
Ez vmi kényszer lehet nála.
@taga20: e hivatal speciel a Soroksári úton van

a búzákkal miért? sört még nem tudok főzni
@habakuk000: roberta is búza. csak ezé:))
@habakuk000: eszt inkább nem csapom le, me ki lennék tiltva innen:)))
@habakuk000: Nem hogy örülnél, hogy a jobbik segítségével, talán meg lehet akadályozni ezt az eszement alkotmánymódosítást.
@taga20:

nem harcolok. nem ellenfél :D néha röhögök rajta, néha sajnálom...

kapsz egy kis ötletet a hólapátoláshoz:

www.youtube.com/watch?v=QIu0cEQ_yxM

ez pedig egy üdvözlés, de be ne pisilj:

www.youtube.com/watch?v=3JYYRCHEnsk

nálunk meg utoljára ez volt:

offforever.blog.hu/2014/07/04/uj_zeland_653
@habakuk000:

Nem szájából, hanem kezéből.
Mivel itt bötűvel kommunikálunk.
@taga20: "teccik ez a fénykardos boszorkány harc"

Akkor ezt is csípni fogod. :D

youtu.be/iiTE3tfe7qM
@taga20: nyilvános felületekről regélünk - ha már magyar kultúra napja van -, olvass figyelmesen:)
@habakuk000:

Minden idők legkevesebbjét találtam:)
Őzláb,rizike,csiperke,de az is ősszel amikor többször volt eső:)
Ki van száradva az altalaj az erdőkben!Túrák során mindig jártattam a szememet,de hiába,csak elvétve volt egy két 'árvaság:(
@taga20:

"Ma nem írom le nyilvános felületre azt, hogy faszom.

Te tessó "ezek a csajok kanosak ma:))
@Eszter jött: asse jobb, azt hiszem, ebből nem jössz már ki jól:)

van olyan, amikor jól áll, de azokat a pillanatokat kár ellaposítani
@guma:
Elég sok neveletlen kommentelővel kell csörtéznem, sajnos.
PLáne némelyiknek van vagy öt neve, szerintem neked is van másik nickneved.
Mindenesetre csodálatos, hogy már észreveszed a csúnya szavakat, no, persze, csak nálam de csak a rokon értelműjét.
Szóval szokás szerint hamísítasz.
Ehhh, udvariasságból nem írtam eme hibádról: "szivemcsücske"
@gazoló: mi sem szedtünk, a piacra is Eszterék környékéről hozták
Guma:
"nem harcolok. nem ellenfél :D néha röhögök rajta, néha sajnálom... "
Dehogynem harcolsz, egész nap velem foglalkoztál, még idézetet is kerestél, csak lebőgtél vele, mert nem hiteles.
Egy beképzelt tudálékos valaki vagy csekély tudással.
@gazoló: azt olvastam, majdnem egy méterrel csökkent az utóbbi években a talajvízszint, ez pl jelentheti azt, hogy a domboldalakról eltűnik a kukorica

mondjuk a sok vadkár miatt amúgy sem értem, minek kisérleteznek vele a környéken
@guma:
"Népszavazási döntés: kár a Kúriáért"

Felháborító a határozat indokolása, miszerint a pályázatot már beadják, mire a népszavazásra sor kerülhetne, ezért okafogyott.
Érdekes módon lehetett népszavazni a már bevezetett vizitdíjról stb.
(ha már írta valaki, bocs, csak most estem be ide)
.
A sztálini demokrácia tanmeséje: ha a macska recti (latin!) nyílását bekenjük dijoni mustárral, akkor keservesen nyávogva, de mégiscsak önként, és dalolva fogja tisztába tenni magát.
.
@Gábris szomszéd: nyugtával a napot, amúgy lehetnél bősz megállapodás-támadó gmo-huszár

ennek még értelme is lenne
@gazoló:

Csajokra nem mondjuk hogy kanosak. Max azt, be vannak indulva.))
@habakuk000:

nem baj, haba. hódolói köröm építésére épp megfelel ez a szöveg.
@guma: köszönöm kedves a nyúzélandost, holnap végig nézem:)

a rögbiseknél, mit keresnek csajok?

a hó meg minket elkerül, max. seperhetem, de nem lapátolhatom:(
@Eszter jött: ez jó, kihoztad döntetlenre:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"http://onlineshepherd.wix.com/shepherd#!Egy-beszéd-ami-soha-nem-fog-elhangzani-tüntetésen/c10g1/56a1463c0cf2009838b5d6f7"

Köszi Boli, hogy idehoztad a linket. Én is olvastam a fb-on, de nem jutott a kis buta eszembe idehozni, csak osztottam az ismerősök között.
Szerintem Shepherdnek tökéletesen igaza van.
@taga20: románok ebben is leköröztek, ha rustyu lennél Bukarest-felsőn lapátolhatnál ezerrel

kamion se jött egy szál se egész héten tőlük
@habakuk000:

"holnap, ha süt a nap, lehet kezdek metszeni, már alig várom, kínomban búzát vetek az ablakba"

'detto így vagyok,kínok kínja ilyenkor már a tél!
Lassan lehet oltóágat venni,lemosózni!
@habakuk000: gazolónak a szemére vetetted, hogy miatta is robertázhat ártu, a búza, meg a homár szinonimája:))
@taga20: a homárt az ismertem, mert vettem egy kurva jó táskát Amszterdamban, mutattam büszkén a gyerekeimnek, s lehomártatyóztak
@gazoló: a kultúra napján???????

ez valami tévedés lehet tezsvérem, csak tüzelnek, semmi gond:)))
@gazoló:

Írhatnátok egy menetrendet, mikor mit kell csinálni a gyümölcsfákkal.
Metszeni már megtanultam a jútúbról.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: drága macika, még mindig nem árulta el, hogy lehet egy szobát leszegőlécezni egy óra alatt!

me mindig lelép:)))
@taga20:

a guminőd, az tüzel.

ma a magyar kultúra napja van. ne emlegessük a genitáliákat, ivarsejteket!
hagy legyen Imola büszke ránk!
@Eszter jött:

"Max azt, be vannak indulva"

Tél van,ilyenkorra már bekormolódnak a kémények,hasznos lehet egy egy kéményseprés:),később a kertben a egy,egy lemosó permetezés :))))
......
Majd segítünk!
Oltani is megtanulhatsz 'jútúbról!
@gazoló: haver, nekem is van kilenc fám. mivel mossam őket? szivacs jó lesz? kokuszos lemosó megfelelő?:)))
@Eszter jött: azt már elbuktad, mert fogadjunk, hogy nem szavaltad délelőtt fennhangon a Himnuszt a mosószivaccsal hadonászva web kamerába nemzeti közösségileg
@taga20: :))

'tök'életes:)))))))
@taga20:

állítólag jön a hó...

Új Zélandnak van egy qrva (tudom @habakuk000: ezt sem illik írni :))))jó programja.
bárcsak most lennék fiatal...

Új-Zélandon dolgozni életre szóló kaland

www.origo.hu/utazas/azsiaesausztralia/20150416-egy-ev-munka-es-utazas-uj-zelandon.html

és ez egy jó oldal, ahol csemegézhetsz:

utikritika.hu/uj-zeland
@gazoló:

Húú de jól megkomponáltad! bele sem tudok kötni. ))

Van egy csomó magról kelt fácskám. Velük szeretnék kezdeni valamit. Finom fehér szilva teremne rajtuk.
@Eszter jött: ha neked ebola a szív ügyed, ako én nem leszek kerékkötő:))

de azé vitya ánuszrózsájáról leszakadhatna a banyája:))
@taga20:

Mindig lelépek, sőt sokszor napokig erre sem járok egyéb elfoglaltság okán :) Ezért nem is akartam visszatérni már egy több nappal előbbi témára, de nem futamodom meg.
Na jó, annyiban csaltam, hogy egy 3x3 méteres szoba volt, nem kellett sokat szabni a szegőlécen, a rögzítés sem tart olyan sokáig, mint egy normál méretű szobánál. Drótszöggel rögzítettem (én ezen a néven ismerem a kicsi fejű, vékony szögeket), mert a szegőléc fából van, könnyen szögelhető.
Engem gyerekkoromban apám "fiúsított", minden barkácsmunkába bevont, fúrtam-faragtam, bútort szereltem, csak villanyt nem, az elektromosságtól tartok. Festek, mázolok, tapétázok, bár mostanában kezdek ezekre a munkákra lusta lenni, tekintettel matuzsálemi koromra.
@guma: nem illendőség kérdése ez szerintem:)

az tény, én nem nagyon faszozok, kurvát viszont használom, persze jelzőként, mielőtt taga ezt is félreérti
mielőtt elkap a sárga irigység, búcsút veszek...

további jó utazást, mókát, oltást és egyéb hasonló nyalánkságot...

mindenkinek, minden jót!

www.youtube.com/watch?v=-SFuWVNWEGo&feature=player_embedded#at=415
@habakuk000:

Azt nem, de a Szózatot elénekeltem főzés közben. Jobban szeretem a dallamát. Meg a többit, amit anyukámtól tanultam.
Nekem azok felérnek 100 himnusszal.
@guma:

'felizgatsz bennünket és itt hagysz?:)
@Imola Helyesi: bakker, te tucc ilyeneket is berakni?
a végén még megszeretlek öreglány!:)))

küldök neked egy szépet:))

www.youtube.com/watch?v=y59MBb78Y84&list=RDy59MBb78Y84
@gazoló: tezsvérem, minden nő kurva:)))

most pedig futoooooooooooook:)
@gazoló: egyre jár az agyunk. egyszer búzálhatnánk is együtt:)))
@taga20:

Kösz nem,kérdd meg,valamelyik fidelitasos homárotot vagy rétváros 'ettársat:)
(na ezé mit kapok Habától)
@gazoló: milyen kis geci vagy!:)

na, ha má nem, ako segícs nekem!

ez mi a fasz? ez már az utolsó stáció?

444.hu/2016/01/22/orban-viktor-elmondta-hogy-miert-koltunk-el-annyi-penzt-latszolag-felesleges-dolgokra
@guma: összeszűkült a világ, másfél napos út után, ebből több mint fél nap vonat, egy fél órája ért a fiam a húgához, s már isszák a hazai pályinkát, istentudja hány ezer km-re itthontól:)
@Eszter jött:

Guglizd ki a lemosó permetezést, ami azért fontos, mert megelőzhető vele a monilia, és a levéltetvesség. Mi kétszer szokjuk, egyszer a gombaölővel, ez általában bordói lé egyik évben kénnel, másik évben símával, és még rügyfakadás előtt egy rovarolős.
@látjátok feleim szümtükkel: bakker, ez tiszta kemtrél! és ti még éltek???:)))

remélem a gyümölcsből nem esztek!:)))
@habakuk000: "összeszűkült a világ"

édesfaszom, mit lehet csinálni másfél napig?

a fijad megkerülte a földet kéccer?:))
@taga20: ecsém, miket meg nem nézel!!!!
@taga20: nem szputnyikkal ment, két repülő plusz egy vonat
@Imola Helyesi:

Jajj Imola! Ez egy erdélyi népdal feldolgozása.

Én gömöri népdalról beszélek.
Az ilyen:

www.youtube.com/watch?v=4XOAQka7oy8
@Imola Helyesi: te aszongyad má' megfele, hogy a jó magyari ember és a némber archetípusa micsoda!

mer' rohattul kerülöd a választ!!

ja és Bibliát is Károli írta, meg valami fricc a Gútentág izééé, ööö Gutenberg(aki tugyukki vót)... mer kinyomtatta, mint a tripitaka-t. na bcca meg, az meg olyan mint triniti, azaz(most súgok)Szentháromság... bakker ezek a zázsijaijak már akkor is bármit lemásoltak!

tényleg mesélj nem Goburjó, Baek-Je királyságokról!!!
@Eszter jött:
Jó, nem kerestem gömörit, csak népdalt.
@taga20:

Szorítsál a csajoknak az vízi EB döntőben!!
@taga20:

Miért ne ennénk? Még pályinka is fő belől. Tavaly pl. finom vilmoskörte. :D

Ezeket tavasszal kell elvégezni még rügyfakadás előtt. Ebből a növény nem szív fel semmit. A talajba nem nyomjuk, ezért a gyökér nem szívja, a fa ága sem tud felszívni, csak a levele. A bordói levet egyébként sem szívja fel a növény, az a levélre tapadva hat.
@taga20:

A rovarölős pedig valami olajos permet, a lényege az olaj, bevonja a kártevő petéket, és ezért nem tudnak kikelni. Essetunni.
@gazoló: szorítok ezerrel!

ja és szerintem hagyjátok a picsába a kézilabdát! mindig rá fogtok jönni, hogy magyarok vagytok, vagyunk:))
@Imola Helyesi:

Bocsi. Kitört belőlem a vadpalóc.)))

De nemcsak népdalokat énekeltem. Mindenfélét. Öregapám öreganyám, nagyapám, nagyanyám és a szüleim kedvenc nótáit.
@taga20:

"kártevő petéket, és ezért nem tudnak kikelni"

junó???:)))

Te mit használsz:))
@ornagy50:

Már megvolt, őrnagyom. Rászoktattál Friderikuszra.)))
@gazoló: én kezdő mengele vagyok. ezé érdeklődők:)))
@taga20: akkor leszel igazi biogazda, ha veszel egy nagyítót, plusz egy drótkefét, s összegyűjtöd a fa kérge alá bebújt élősködők petéit, lárváit és készítesz nekik külön neveldét
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezekkel tisztában vagyok. Az időpontokkal van bajom. Mit mikor kell, szabad, mikor nem.
@Eszter jött: remélem nem itt fogtok szerelmeskedni, me ez egy tartalmas blog:)))

www.youtube.com/watch?v=A3bUQPhGIOI&list=RDA3bUQPhGIOI
IIIIGGGGEEEEEENNNN!!!!!!
@habakuk000: vele vigyázz, me lipsi az öreg csóka:)))
@taga20: de úgy permetez, mint egy igazi bolsevik:)
@Eszter jött: Hát igen!!Van olyan,hogy"borban az
igazság"jelen pillangóban meg Bánki-nál!:(((
@Imola Helyesi:

Magyar kultúra napjára szeretettel tőlem neked.

Ez valószínűleg egy műdal, Trianon után írták. Már csak a nagyon idős emberek ismerik. Ezt is anyukámtól tanultam.

Ott ahol a Rima kanyarog
laknak az eltiport magyarok
Apám is anyám is rabságban
Én meg bujdosom a világban
Verje meg az Isten.

De egyszer vége lesz a búnak
A halovány arcok kigyúlnak.
Szabad lesz, boldog lesz mindenki
és aki Gömört felmenti
Áldja meg az Isten.

Van még pár irredenta dal a tarsolyomban. Ha szépen viselkedsz, megtanítalak rá. ))))
@taga20:

Sírok!

Búzasör linket szerettem volna küldeni,de nem engedi át a szűrő:(
@habakuk000: egy az egyben, mint negyvenegyben:))

de örüljünk a csajoknak!
@Eszter jött:

Permetezni akkor kell, amikor már nem fagy rá a permet a fára ( ha ráfagy az, az olyan, mint a jeges eső, elhalhat alatta a rügy, mert nem kap levegőt ), és a rügy még nem nyílik A rügy kipattanása előtt kell lemosó permetezni. Ez pedig előre nem határozható meg, hogy mikor lesz.
@habakuk000: arról hallottál már valószínű, hogy a szakértelem bolsevista trükk:))

bálintgazda egy kurvajó arc. olyan, mint árpibá:)))
@taga20: csak sok lett a reklám a lapján, amúgy szeretem olvasgatni, ha nem is úgy csinálom, ahogy mondja
@taga20:

"me ez egy tartalmas blog:)))"

Nyaligátor,ez Fabna, Bolinak szólt:))
@látjátok feleim szümtükkel: "Ez pedig előre nem határozható meg, hogy mikor lesz."

hát most kurvára eligazítottál!

ez kábé annyira fiksz, mint az, hogy mikor van húsvét:)))

persze, aszt vágom, hogy húsvét hétfő keddre esik:))
@gazoló:

Ha jól emlékszem nagyon régen volt egy rovata egy lapban, amit kedves húgomnak, Erzsinek címzett, no azok a tanácsok igazán jók voltak.
Fabnak!

'me jönnek a helyesíráscenzorok!
@gazoló: öcsi, a mondat első részét nem olvastad?

a nyalás, pont ott másodlagos volt:))
@látjátok feleim szümtükkel:
@gazoló:

Tavasz közeledtével mindig eszembe jut, hogy mégiscsak férjhez kellett volna mennem. Más " rendes" asszonyok csak kiküldik a kertbe az urukat, ahogy illik.
Én meg művelhetem magam kertészetileg is.
@látjátok feleim szümtükkel:

Fenn van még +face+hobbykert+videói:))

Aktív és maga szerkeszti a weboldalát kilencvenhét évesen!

opssszz!
@taga20:

Hyülye vagy, mert a rügyfakadás lehet már februárban, és lehet akár áprilisban is, az időjárástól függ. Ezt honnan tudjam előre? A barackok pl. nagyon gyorsan beindulnak, néhány nap alatt kipattan a rügye, a cseresznye, meggy, körte meg lassabban.
@gazoló:

Párom vagy két éve találkozott vele egy hivatalban, és azt mondta nagyon szimpatikus ember.
@taga20:

Te abban reménykedsz drága barátom. De álmaid folyamatosan szertefoszlanak. )))
@habakuk000:

Én sem úgy csinálom mert ez egyfajta filozófia is...

+++

"A paradicsom nem egy hely, hanem egy jó érzés, ez a jó érzés számomra a kert!
Kert az életem, a fájdalom elleni terápiám, a sportom és a pszichiáterem."
@habakuk000:

Én sem úgy csinálom mert ez egyfajta filozófia is...

+++

"A paradicsom nem egy hely, hanem egy jó érzés, ez a jó érzés számomra a kert!
Kert az életem, a fájdalom elleni terápiám, a sportom és a pszichiáterem."
@Eszter jött: más rendes asszonyok:)))))

hiába reménykecc, nem kapsz meg:)))
Feketekassza: maguknak osztják a megrendeléseket a miskolci városvezetők?

Kriza Ákos bizalmasa újabb részleteket tárt fel a miskolci fideszes feketekassza-ügy kapcsán. Kovács Zsolt egykori kabinetvezető-helyettes meglehetősen furcsa interjút adott a Miskolc TV-nek, amelyben megpróbálta a városvezetést tisztára mosni, ehelyett azonban még jobban besározta.

Jakab Péter és Pakusza Zoltán, az ellenzéki párt önkormányzati képviselői szerint Krizáék palira akarják venni a miskolciakat. Mint pénteki sajtótájékoztatójukon elmondták, az még hagyján, hogy hallva Kovács nyilatkozatát az ember úgy érzi, mintha Pelikán elvtárs olvasná föl a neki előre megírt szöveget. Ennél sokkal nagyobb gond, hogy az elhangzottak ismét súlyos kérdéseket vetnek fel.

alfahir.hu/feketekassza_maguknak_osztjak_a_megrendeleseket_a_miskolci_varosvezetok

ON
@gazoló: haver, neked sürgősen egy pszihodokira van szűkséged!

dáktortaga ma éppen rendel:))
@Eszter jött:

"Más " rendes" asszonyok csak kiküldik a kertbe az urukat, ahogy illik."

Nem kell küldeni,megy magától is!
Hosszú házasság titka:)
@Eszter jött: és most fogtam fel a lassú agyammal, hogy "drága barátom".

visszakerültem a rendes helyemre?:)))
@taga20:

A csajok megtanítanak itt hatalmas répát növeszteni,tavaszig:))
@gazoló: na mesélj haver!
a csajok kerülnek a nagy répád miatt?
rá se ráncs, me a csajok csak a finom lelkedre kíváncsiak:)))
@taga20:

hüüüjjjeee

'sírokdoktorúr:))
@taga20:

Kösz!
.............
"visszakerültem a rendes helyemre?:))) "

kepkezelo.com/images/bofedye5hy0hxp6kkosx.jpg

Jó éjt Nektek:)
@gazoló: bakker, te tuti beteg vagy! csak nem bringás vagy??? fujjj!!:)))
@Gábris szomszéd: kurvajó, de majdnem neki tolattam egy oszlopnak az új verdával:))

de az isteni sugallat miatt megúsztam:)) még most is csatakos a homlokom:)))

más! me örülünk!!!!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=wkKueyJaA0A&list=RDwkKueyJaA0A
@taga20: Nem mondod, hogy nincs benne tolató radar? :)
@Gábris szomszéd: van, de nem bíztam benne, és a kurva gyalogosok bezavartak:))
@gazoló: nem arról volt szó, hogy húzol a gecibe, triciglis haver?:)))

na, csak hogy rendesen alugy! nesze!:))

www.youtube.com/watch?v=Itua4idU9nY&list=RDItua4idU9nY
na szerencsére mindenki elhúzott a pébe, ako kezgyük a kívánság műsort:))

itt van a hatodik egyből!

www.youtube.com/watch?v=uob3Mr-PG3g
.
.
Kányádi Sándor: Elnémult a kis patak

Elnémult a kis patak,
elakadt a hangja,
jég födte be s a jeget
öles hó takarja.

Azt se tudnád, hol lehet,
merre volt a medre,
partja közét a nagy hó
színültig befedte.

De a füzek, az öreg
girbe-gurba strázsák,
az elnémult patakot
télen is vigyázzák.

Ösvény is fut rajta friss,
naponta-vert ösvény,
hogyha volna korcsolyám,
magam is felkötném.

Beállnék a gyermekek
vidám seregébe,
s tavaszt-hozó verseket
karcolnék a jégre.
.
.
@Gábris szomszéd: Látom meghaladja az intellektusod.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @dr. jenőke (jenőke):

Milyen idilli:)

Ehelyett tegnap a holtág mellett puskaropgás,vizslák,terepjáróparádé,lövök amerre látok,kiabálás ezerrel!

Baszódjanak meg!!

www.balrad.com/2014/02/10/a-sportvadaszat-allatkinzas/
www.youtube.com/watch?v=_FTuF8CiC68

öööööööööööö...

A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez.
Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel.
Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez.
A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását.
Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna.
@gazoló:
Ja... Tisztán ráismerek a jellemrajzból pl.Semjénzsóttira, Lézerdzsonnira! Komolyan!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"egyre több önkormányzati vezető és családja vásárol be a liciteken, és ha nem is királyi adományként kapják a birtokot, igen kedvezményes állami kölcsönnel vásárolhatnak. A nemzet aranykezű polgármesterével, a mindenből pénzt csináló felcsúti Mészáros Lőrinccel ugyan nem állják a versenyt – az ő családja majdnem kétmilliárd forintot költött –, de százmilliós tételek azért jócskán akadnak."

Fizesd birka magyar,fizesse még az unokád az'újföldesurak 'mulaccságát!!

www.youtube.com/watch?v=s4wFQwvbw4c
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Tisztán???
Gondolj az egészségedre! - Szódával!!!
@gazoló: csupán azt jelezte, hogy miként és mit legitimálsz, a konzekvenciát pedig nem is érintette...
@gazoló:

"Nem fogok 'fostalicskázni,még akkor sem,ha a kánon azt várja el!"

Nem az a baj, hogy nem fostalicskázol. Én sem, viszont veled ellentétben azt gondolom, hogy tényleg az.
Aki szmájlikba fulladva egy nemzetközi elismertségű filozófust "saul anyja"-zik, majd látenciázik is egyet, anélkül, hogy tudná mit is akar mondani, az mégis micsoda?

És ezen a jópofizás, a haverkodás, a kellemesnek tűnő népfront-hangulat sem javít.

Kánon :))

Ez tetszik. Intenzív privizést tételezek a fősodor átlényegülése hátterében. (Nem elemzem ki, hogy maga az eszement fogalom miért született meg. Hidd el, hogy tudom:))

Nincs kánon. Szólók vannak/voltak:)
Illetve - amit tévesen annak vélsz - alakul, de az már nem az én ízlésem szerinti KÖZÉLETI blog kottájából énekel.

Búcsúzóul ajánlom TGM legutóbbi esszéjét a Mancsból. A Græca sunt, non leguntur olvastán elgondolkodtam.
@Sir Bates dö Hól:

Tudja Lordom, ez az az értelmetlen, dafke és affekta dac, ami azért is megmutatja (és még el is hiszi, sőt indokolja, ha kell, ha nem!) aztán a nagy azért is megmutatásban, elfelejtődik, hol volt a kályha, és hol az ajtó no meg az ablak, de zúgva zúdul a méltatlankodás, hogy tele van korommal a kémény, és senki nem őrzi a tüzet, s mosdóvízzel a gyereket...
Nincs mit tenni, tudomásul kell venni.
Van olyan, hogy könyvi veszteség. Tessen leírni.
Én már meg is tettem, mindösszesen...
@habakuk000:

íves privát víz [(h-inten) azaz hátul].
@habakuk000: a privizés olyan szó lehet, mint az ubi, pari, burgi, stb.:))
@taga20:
nem mondom, kemény lehetett lemásolni a faúúúvé passzátot, egy kis ódival ötvözve, oszt a tábori fapin@t a zorrára biggyeszteni.
gondolom esztet is gombokért aggyák...
@taga20: tolató radarra má' nem futotta bele? a tükrök már nem eksztrák! nem csak borotválkozásra valók az ótóban!
@nincs_itt: a béemvét meg a merdzsot kihagytad a felsorolásból barátom.
a végén még kideríted, hogy mindenki a fauvétől lop.

remélem a kamuzó szoftvert nem lopták el tőlük!:)))
@nincs_itt: jó hogy szósz, eddig csak a tricepszemet nézegettem benne:))

egyébként van benne minden, csak még nem szoktam meg, plusz a kurva gyalogosok is összevissza kolbászoltak:))
@taga20: hála az égnek azokra (bömös nem kevésbé randa) nem hasonlít! én kérnék elnézést!

nem kell oda szoftver, xar az anélkül is! télleg mi hír van a rönyónál?
@taga20: ne ködösíccsé! nem szoktad meg, hogy MŰKÖDNEK benne a dolgok, aszitted a szokásos hibajelzés, mint rönyónál! volt abban is, csak nem funkcionált!
@nincs_itt: a röno legalább szép. a fauvét soha sem a dizájnja miatt vették:)
@taga20: hát ízlések és ...
ez igaz, a rönót dísznek vették, a fauvét meg használni!
@Orica Középföldi:

Szia 'főnéni!
Nem tisztem védeni Angyalt,de nem is én vagyok az aki sűrűn,kokettál,beszédbe elegyedik vele!
Lehet ignorálni,utálni,'fostalicskázni,de csípőből gyűlölni sem kéne.
Évek óta itt van!Ha legitimációról 'népfrontos hangulatról beszélünk meg kell jegyezni,hogy lehet a 'társalgásnak olyan fázisa amikor nincs értelme egy volt 'saulozása miatt''büntetni
@Orica Középföldi:

Én sem igazán értem angyal vonzódását ehhez a bloghoz és 'dzsobbikos dogmáihoz de,hogy pont én legitimálnám ez soknak éreztem Habától erre kaptam fel a vizet!
Egyébként akivel kapcsolatban véleményt mondtam,sokkal kártékonyabb figurának érzem és nem tudom magam visszatartani,amikor képbe kerül!
@gazoló: nem akarok nyelvtannáci lenni haver, de vessző után szóköz.

eszt itt tanultam:)))
@Rodeo36: ez mi a szar? egy té34-es 2016-os kivitel?

szerintem autódílernek ne menny el, me éhenhalsz:)))
@taga20: 'szo@já , :)le egy talyiga aprómajmot 'nyelvtannáci:)))

így jó?:))
@gazoló: remélem azé te nem sértőcc meg, me visszavonulok:)

egyébként a te oldaladon állok a vitában, nem a sok eltartott kisujjú bürokrata mögött:))

haba meg egy barom, ez tisztán láccik:)))
@jaegtoer: mint zénon:-)... ha várni kell, hát várni kell...
@taga20: ez nem vita... hol állnál máshol, azzal a nagy szíveddel?... mégha fordítottan aránylik is...
@Sir Bates dö Hól: haver, te és jég, meg parti hamar ráugrotok akit kipécéztek magatoknak.

sokszor osztjátok a népet, de valószínű egy szöget nem tudtok beütni egyenesen a falba:))

egyébként, tökre szeretlek.
@taga20: lebuktunk... titkos összejöveteleinken egy ősi rítus szerint pécézünk ki bárkit, miközben a kis sólymosi eszterek vérét isszuk... téged is csak pupitász mentett meg többször is...
@taga20: én nem osztok senkit, csupán jelzem, a nagy többségnek könnyebb kigyúrnia magának egy ötvenes bicepszet, mint értőn elolvasni Az anyám tyúkját... neked mekkora a karod?;-)...
@Sir Bates dö Hól: ha olyan kurva patent lennél, mint ahogy mutatod, ako a falba beütés verte volna ki nálad a biztit:))

csöves, mé nekem nyomod eszt a vér dolgot? túl toltad az adagot? hülye vagy?
@Sir Bates dö Hól: haver színházba a kigyóvállamat viszem, motoros találkozóra az ikszikszet, hétköznapra
meg a józanparaszti eszem:))

u.i.: ez a józanparaszti nekem is teccik:)))
@taga20: cukorfalat, a falba és a koporsódba egyenesen verem azt a szöget. ne kötekedj, mert elküldelek sümegre barsi atyát hallgatni.
@parti_giano: sümeg környékén egyszer dugtam, szép környék.

barsiatya meg a helyi müezzin lehet, csak még nem tuggya:)))
@parti_giano: a kötekedést te kezdted szutyi! ha má privi! ilyen béna szót, régen láttam:))
@taga20: privi? nem tudom, miről beszélsz.
tényleg megdugtad barsi atyát?
@taga20: "hülye vagy?"... először, mint büfé- és ruhatár-szakon majdnem végzett bölcs-ész (by fostalicska), kérnék egy egzakt definíciót a "hülye" vonatkozásában...
@Sir Bates dö Hól: a kurvaanyádat sír, mi a faszt akartál nekem mondania a vérváddal? érdekelne.
@taga20: tehát nálad az "életemben" szinonimája a "sümeg környékén"... jó tudni...
@Sir Bates dö Hól: haver, kérdeztem valamit. ne süketelj!
@taga20: muterom üzeni, hogy -mivel szóbeli szerződés köttetett köztetek, s az a te hibádból (kicsi, puha és löttyed szerszámmal rendelkezel) nem ment teljesedésbe- jó lenne, ha küldenéd a lóvét, mert máskülönben kirakja a netre, hogy kicsi, puha és löttyedt szerszámmal rendelkezel...

vérvád?... az meg annak az ostobaságnak az allegóriája, amit írtál, utaltál:-)...
@Sir Bates dö Hól: apám, te szánalmasabb vagy, mint amire számítottam.

ha puha és löttyed lenne, ako szerinted ez egy érv lenne velem szemben?

egy görény vagy haver, egy szánalmas szar!

anyádat meg puszilom!
@taga20: heh, ezért ne alsópolcost igyál. érzékeny leszel.
@parti_giano: ajánl valamit! kicsit zabos lettem

védénegyven jó szerinted?:)))
@taga20: mi van, a műhelybe száműztek? akkor inkább egy kis műszerolajat, nagyon nyekeregsz.
@parti_giano: egy muff szívja el az utolsó sóhajodat:)))

bocs haver, de néha bepöccenek:)))
@taga20: swift... (a jonathan, nem a cross... )
@Sir Bates dö Hól: ne bassz ki velem haver, a szuzukit legalább ismerem:)))
@taga20: almából meg csak a goldent, mi?:-)...
@Sir Bates dö Hól: nem! abból pont a jonatánt.

erre a visszakanyarra nem számítottál mi?:)))
@taga20: az élet csupa meglepetés... olyan vagy, mint a hagyma (shrek vagy a szamár szerinti, azt mindenki döntse el maga... )
@taga20:

"_@Sir Bates dö Hól: haver, te és jég, meg parti hamar ráugrotok akit kipécéztek magatoknak._"

Ha nem vetted volna észre, akkor most szólok, hogy téged például jó ideje le se szarlak, nem hogy kipécéznélek:)

Más vonatkozásban pedig olyan ritkán vagyok jelen a blogon (különben sem számítok, vagy számítana) és igen ritkán teszek szóvá bármit is, úgyhogy bőven és zavartalanul van alkalma bárkinek arra, hogy az alattomos és képmutató fél-, máskor egészen náci valagát nyalja kedve szerint, vagy vele haverkodjon és cukiskodjon és 100 smiley-tól hízzon zsírosra az agya. Mindezt a nagyívű projektet immár lassan nemigen zavarja meg senki, hébe-korba egy-egy hűjje, de lassan már a hűjjék is leszoknak erről, mert mindennek van határa, és ha az alattomos képmutató ganéságára van igény, akkor tudomásul kell venni, hogy arra van kereslet. No, meg a smiley-ra, két jóizű és jóleső zsidózás vagy cigányozás között. Hajrá fiúk, hajrá lányok. Hajrá taga!
@Sir Bates dö Hól:
az élet egy nagy erdő:)))

www.youtube.com/watch?v=5CbpOGl-4ec&list=RD5CbpOGl-4ec

remélem a tegnapiért nem haragszol!
(hülye kérdés, valószínű, ha igen, ako leszarnál)

kicsit zabos lettem és túltoltam, bocs így utólag.
@taga20: szót se róla... hétvége, mindenki lazázik, sokan még a gyógyszerük sem veszik be ilyenkor...
@jaegtoer: megtisztelsz, hogy most azé leszartál.

ha te nem, azé a százkutya beugrik ide időnként:))

""_@Sir Bates dö Hól: haver, te és jég, meg parti hamar ráugrotok akit kipécéztek magatoknak._""

nem magamra gondoltam haver, kivételesen.

múltkor évásanyónak, tegnap meg gazolónak.

kissé emlékeztettek a taxishiénákra, persze csak verbálisan és nem így.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fvideo%2F2016%2F01%2F24%2Fusd_az_uberest_ussed%2F
@taga20:

Nem kell védeni tesso!

Magasan teszek arra,amikor megpróbálnának 'mexabni,bejegyzésekre tett reakciókat,náci-félnáci-nemnáci megítéléseket,egyes személyekehez való viszonyulásokat,de még helyesírást,illetően is!
Különös tekintettel arra amikor a ''beszólás nem ilyen tartalmú bejegyzéseknél,válaszoknál történik!
Szerintem Habával kapcsolatban sem volt ebből nagy 'cucc!
Mindenkinek szíve joga besavanyodni,fejet a homokba 'verni,még akkor is ha nem tesz 'szmájlit a végére:))))))))))))))))))))))
@taga20:

"_megtisztelsz, hogy most azé leszartál._"

szóra sem érdemes. szarra sem:)

A kutyák se sűrűn jönnek erre pisálni.

Anyóra nem nyitok fejezetet, gazolónál csak meglepődtem, de már azon is túlléptem. (nem rajta, azon. már ha érted) Mindenkinek megvan a saját szíve joga.

Egyszerűen arról van szó, hogy én voltam rossz helyen, de már minden rendben...

Mindenki másnak jó haverkodást és cukiskodást.

De akkor mire az elementáris felháborodás Orbánnal szemben? A nácik még igen, Orbán már nem?
A lópata hétszentségit a kancsal látóidegnek.

De mindez nem érdekes. Már nem.
@gazoló: nem szabta meg senki (csak a mártír/dafkeanarhista-attitüd miatt... )
@gazoló: Én egy másodpercig nem akartam megmondani, kivel szórakozz, kivel nem.

Pusztán azt jegyeztem meg, hogy ha az egyik oldal bőszen kisleánykázik, ne legyen később megsértődve, ha a másik alkalmasint robertázik. Arról sem ejtettem egy árva mukkot sem, hogy akkor mi is az a hatalmas különbség az oldalak között.

A fostalicskázásról sem ejtettem egy árva mukkot sem. Az én véleményem annyiban más pl jégtörőhöz képest, hogy igenis helye van közéleti blogokon mindenféle nézetet képviselőnek, őket mesterségesen kirekesztését a strucc fejének homokba történő dugásával jellemezném.

Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ha egy vadbaromnak sikerül lesaulanyázni valakit - akkor is, ha ez a valaki élete talán legostobább nyilatkozatát préselte is ki magából - ne lehessen elküldeni oda, ahová való.

Summa summárum: a megjegyzésem nem Angyallal, hanem a mindennapi homofóbiával és gyűlölködéssel volt kapcsolatos, bármennyire is meglepő.:)

(kár volt ezt így fölfújni, pont te lettél a tűzkeresztben, aki egyébként egy jópofa, barátságos, jóindulatú valakinek tűnsz amúgy.)
@jaegtoer:

öööööööööö Jég!

"A nácik még igen, Orbán már nem? "
Vagyunk néhányan ebben az országban az elkurvulás ellenére EMBEREK...
Hogy is van akkor a kirekesztéssel??
Azt gondoljátok,hogy a 'fidesdzsobbikból kiszerető emberek majd Recskre fognak bevonulni egy esetleges bukás után!
Lehet majd szeretgetni sok kis cuki 'elempét továbbra is és tovább marakodni az országban!
Természetesen a faszparasztjait ugyan úgy el kell hajtani a vérbe!
Na de,gondolod minden dzsobbikos savazó olyan??
Vannak munkatársim,''teljesen rendben levő dolgozó emberek,családanyák,apák!
Szerinted az a megoldás ,hogy fehér csillagot varrunk rájuk és elhajtjuk a picsába,ha társadalmi kérdésekre kerül a sor?? Jég????
Ráadásul orvbánnal kapcsolatban is tök sok mindenben hasonlóan látnak és közel sem mind fasiszta,rasszista!
@habakuk000:

no problem+

Azt ott akkor és annak érzékeltem!
Továbbra is haverok maradunk!
Most mindjárt jön taga a nyaligátorral:))
@habakuk000: azé aszt vágod haver, hogy a négerek niggerezik egymást, és nincs belőle harag.

száz szónak is egy a vége, nem mindegy ki robertázik.
@gazoló: nem, ez a fasz gábrielt nem lehet nem az anyjába küldeni. egyszerűen azért, mert gyáva és sunyi. néha kiböfögi, ha sikerül annyira felidegesíteni. de vagyok annyira liberális, hogy nem tiltom sehonnan. csak pont nem ő az a jobbikos, akivel érdemes elbeszélgetni
@Sir Bates dö Hól:

'a.....csáját:)

'aki orosz,,,,,,,,,, szereti a csáját:)

Na de komolyra fordítva,erről megkérdeznélek:

www.origo.hu/utazas/hirek/20150605-a-verdon-szurdok-latvanyos-es-izgalmas-kirandulohely.html

'Wóttámá??
@taga20: gondolod?

ez nagyon fontos és alapvető megjegyzés volt, talán ittál végre valami finomat
@gazoló:

mint írtam már, semmi jelentősége(m) nincsen semminek, én már beáraztam a jobbikot 2018-ra egyik kormányzópártnak. (vagy így-vagy úgy)
Tehát egy kissé másként nézek rájuk, mint amikor még a parlamenten kívül handabandáztak.
Szintén írtam, hogy a magam részéről tudomásul veszem, hogy rájuk van igény. Nyilván nem mindenki náci, (még a Harmadik Birodalomban sem volt mindenki az, még az Abwehr-ben sem, a Wehrmacht-ban sem, meglepődni szabad, még az SS-ben sem.) történelmileg mégis úgy alakult, ahogy.
Jó egészséget, cukiságokat, smiley-kat és minden jót:)
A pálya szabad:)

Jah! [hogy mennyi rendes náci családatya és családanya volt, az külön meghökkentő:)]ha már szóba jöttek a rendességek.

Az én véleményemmel, álláspontommal pedig felesleges időtöltés foglalkozni. És nem is adok rá alkalmat, mert mint az előbb írtam, a pálya szabad, a szó szabad, sotto voce:
szabad a kéz, szabad az út, szabad az akarat, szabad a labda és szabad a pálya.
Csak az az átkozott morál ne csikorogna, csak az az átkozott etika hangja ne nyikorogna, s aztán még ott van a kettő fonetikája a mindennapokban... de az ilyen szükségtelen koloncokkal nem kell foglalkozni:)
etika...? morál...? ugyan már!
@gazoló: nem, nem voltam ott... (fro nagyon nagy területen fekszik, hihetetlen változatos tájak, s az általad preferált túrázás hatalmas üzlet itt, vérprofi alapokon... )
@jaegtoer:

Teljes mértékben egyetértek amikor gábrist jogosan 'talicskázzátok,azt azonban amikor szintén hasonló állásponton van és csak azért mert...
Mint említettem nem én vagyok az aki rehabilitálja és tapsol a néha túlságosan is nyilvánvaló cukiskodásainak!
Nem 'tom ez honnan jött Neked,azonkívül,hogy igen..észre merészelem venni!

Null toleranciám van Nekem is ha túltolják cigányozást,a zsidózásaikra még annál is!
@jaegtoer:

"Jah! [hogy mennyi rendes náci családatya és családanya volt, az külön meghökkentő:)"

"Jah!Akkor most nyilvánvalóan nácilakta terület a volt nyugatnémetország???

Az 'ostseek meg ártatlan báránykák:)
Nem így néz ki!

Ki sütöget itt vasakat emberekre??
@gazoló: nem, a nagy része simán leszavazott horna, előtte antallra, majd orbánra... egyszerű, hétköznapi (ám valóban mérgező) rasszizmusuk szégyenlik, s ez így jó... mindaddig, míg nem emeljük legitimálva a komilfó szintjére azt (kibaszott nagy különbség van a fostalicska és kvadrillió közt!)... s igen, nem hiszem azt, hogy felülről kellene elhallgattatni a fostalicskát vagy bárki mást... de(!) -s itt máshogy látva a helyzetet @habakuk000:-nál [a fostalicska pont, hogy nem strucc-politika !]- "alul" igen... erre viszont nincs igény, a szolidaritás erősebb egy fostalicska iránt, mint egy cigánnyal kapcsolatosan...
csak gondolkodj el rajt' egy kicsinyt...
@gazoló: "Teljes mértékben egyetértek amikor gábrist jogosan 'talicskázzátok,azt azonban amikor szintén hasonló állásponton van és csak azért mert..."

nem érted, hogy miért küldtem el imolát ma az anyjába, ugye?...
@Sir Bates dö Hól:

Hiába küldöd el cigányozásért,annyira 'faszparaszt,hogy lepereg róla,észre sem veszi,ő külön kategória,a reménytelenek közül:(
@gazoló: nem ezért írtam... nem kommunikálok vele, mert dns-szortírozó... ennyi, nem érdekel, hogy mi a véleménye orbánról, vagy a kézilabdáról... nem szólok hozzá, mert dns-szortírozó...

(s igaz, sokszor írja le a valónak egy-egy (mindig neki tetsző/őt alátámasztó) szeletét, de nem kiváncsi a kényelmetlen egészre, az ok-okozati összefüggésekre... )

[mindezt a fostalicskákról, nem imoláról... ]
fájdalmas volt beleolvasni ebbe a "csörtébe"...

@taga20:
éles esze képes önmagát is lesarabolni könyörtelenül...

@gazoló:
újra megleptél. lelkivilágodra az "látvány" rossz hatással volt nagyon, ezért néha belerúgsz alapjaidba...
(bocs, hogy kettőtöket kiemeltem!)

nem, nem vagyok okos. csak sajnálom, hogy a felesleges személyeskedéssel szétrúgjátok azt a maradék nívót ami még fellelhető volt itt közöttünk.
megkerestem egy érdekes (életünket/életet szabályzó, szétágazó, mégis) ideillő videó összeállítást. talán benneteket is érdekel:

offforever.blog.hu/2016/01/24/mi_ertelme_van
@guma:

"látvány" rossz hatással volt nagyon, ezért néha belerúgsz alapjaidba.."

Milyen "látványra gonndolsz Kedves 'Margó és milyen alapokra gondolsz?

-jóllehet sejtem...
Menekült kérdésben kezdettől fogva egy véleményem van és nem változott!

Persze,ha keresztényi"alapokra gondolsz,végtelenül sajnálom Őket a helyzetükért!
@gazoló: :)

jól sejted!

abban megegyezhetünk, hogy én sem hívom, várom őket ide (bár fogalmunk sincs, hogy regnáló hatalmasságaink honnan, kiket és mennyi embert hoznak ide, letelepedés vagy tanulás címszó alatt. ezt sokkal veszélyesebbnek gondolom... igaz az egy része fizet érte valakinek azért amiért jöhet, a másikat meg segítségként tanítani fogjuk közpénzen[?])

a humánum oldala meg annyira összetett, hogy most nem kívánom tovább feszegetni...
Ezért rettegnek az európai vezetők - mi lesz a magyarokkal, ha szétesik az EU?

A német, francia és olasz vezetők félelemmel telve várják a 2017-es nagy választási évet. Azután kerülhet a tervasztalra az euró átalakítása is. De levonta-e a megfelelő következtetéseket a magyar politikai osztály a Monarchia felbomlásából?

privatbankar.hu/makro/miert-rettegnek-az-europai-vezetok-2017-tol-289694
Fejvesztve menekül Magyarországról, aki korábban rohant megmenteni

Egyetlen negyedév alatt eladta magyar állampapír-kitettségének negyven százalékát a Franklin Templeton amerikai befektetési alap, melynek már mindössze 4,5 milliárd dolláros állománya van Magyarországon - derül ki a cég friss portfóliójelentéseiből. Az adatok szerint a forint- és a devizakötvényeket is intenzíven szórta ki a cég, előbbire elsősorban a bankok, utóbbira pedig a Magyar Nemzeti Bank (MNB) lehetett vevő. Egy év alatt majdnem 6,5 milliárd dollárnyi magyar állampapír tűnt el a Templeton portfóliójából, vagyis a negyedik negyedévben végérvényesen bebizonyosodott, hogy Michael Hasenstab gyorsan itt akar hagyni minket, esze ágában sincs lejáratig tartani papírjait. Vélhetően ezzel van összefüggésben az is, hogy az MNB megpróbálja az állampapírpiac felé terelni a bankokat, valószínűleg ez a folyamat hasonlóan erős lesz 2016-ban is, hiszen a fennmaradó kötvény mennyiséget is valószínűleg megpróbálja majd piacra dobni az amerikai cég.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/allampapirpiac/fejvesztve_menekul_magyarorszagrol_aki_korabban_rohant_megmenteni.225931.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
Emelni kell a fizetéseket, mert végleg nem marad itthon munkás

"A magyar munkaerőre újabban már nem csak Nyugat-Európa, hanem a régió is elszívó hatást fejt ki, olyan alacsonyak lettek a magyar bérek, hogy még Szlovákiába vagy Csehországba is érdemes lehet elvándorolni dolgozni. Míg korábban a határhoz közeli gyárakba sokan ingáztak Szlovákiából, ez a réteg mára gyakorlatilag eltűnt, a kifelé mozgó magyar munkások száma viszont nem csökkent."

hvg.hu/kkv/20160125_Emelni_kell_a_fizeteseket_kulonben_vegleg#rss
A Kádár-nyalonc, a szabólegény és a bili, amibe a kezünk belelógott
Így legalább kerek a történet: kiderült, hogy a Kádár-éra építész-főnyalonca találta ki azt a megalomán baromságot, amit a mi lassacskán gyurcsányosan habókos vitéz szabólegényünk jelentett be csütörtökön: egymillió fa a Nyugati pályaudvar tetején. (Figyelem: jövő csütörtökön jön a száz lépés programja, következő héten a hétszázmilliárdos pólusvárosok – Szeged Biopolisz – álma, aztán meg a reggeléjjelmegeste…)

tutiblog.com/kadar-nyalonc-szabolegeny-es-bili-amibe-kezunk-belelogott/
HÁT AKKOR MOST ITT TARTUNK...

.
.
"De tulajdonképpen nem is ez a gond ezzel a beszéddel, hanem az, amit Moldova fogalmazott meg precizen, miszerint pofázni könnyű, merthogy azt fekve is lehet."
.
.
www.pupublogja.hu/2016/01/hat-akkor-most-itt-tartunk.html
@gazoló:

"Lehet.....,de csípőből gyűlölni sem kéne."

Jó reggelt!

Erre muszáj reagálnom, és nem elsősorban azért, mert a kiindulás érdekes gondolatokat generált.

Te múltkor Jungot idéztél, ezért paránykát meglepett ez a kevéssé árnyalt fogalmazás.

A gyűlöletnek nincsenek észérvei.(Ez alapértelmezett.)
A blogon is csak elvétve fordult elő, és akkor is igen mulatságos volt az ész teljes hiánya.
Tehát szó sincs gyűlöletről. Ezer más negatív érzelmet lehet itt tetten érni burkolt és kevésbé burkolt formában, de gyűlöletet elvétve.

"lehet a 'társalgásnak olyan fázisa amikor nincs értelme egy volt 'saulozása miatt''büntetni"

Ez a struccpolitika:)

Erre utalt Sir. A saulozás nem egyszeri, véletlen elszólás, hanem permanens állapot/lelkivilág. Ha nincs miről beszélni vele egy közéleti blogon, - és ez az évek folyamán kiderült, hogy nincs, alkalmatlan rá - akkor nem lehet olyan társalgási fázis, amikor van. Ez ilyen egyszerű.

Igazából sajnálom, hogy rád fókuszálódtak a válaszok, de aki szelet vet..... egy olyan helyen, ahol erős értelmezésbeli különbségek is vannak, az vihart...

Legyen valami szóló is:)

www.youtube.com/watch?v=lCeebWgjrrU
Most már Szaúd-Arábia is az életéért kapálódzik

Ha te is hallod ezt a

glutty glutty glutty

hangot, az annak a hangja, hogy egy csomó ország, ami eddig egészen jól élt az olajból, most éppen fuldoklik, méghozzá éppen az olajban. Az összes nagy olajtermelő eleve csúcsra járatta kapacitásait, ehhez az iráni szankciók feloldása miatt a napokban napi félmillió hordó új olaj érkezett a piaca. A hozzáértők, mint a Nemzetközi Energia Ügynökség, úgy látják, hogy őrületes túltermelés van: naponta nagyjából egymillió hordó olajjal többet termel a világ, mint amennyit elfogyaszt. Tele vannak a tárolók, lassan nincs hova tenni az olajat.

tovább

444.hu/2016/01/25/most-mar-szaud-arabia-is-az-eleteert-kapalodzik
@Orica Középföldi: @guma:

"Erre utalt Sir. A saulozás nem egyszeri, véletlen elszólás, hanem permanens állapot/lelkivilág."

Lázasan(szó szerint---(Jég bosszúja') hajtottam GDP-T ma!
Beestem az ágyba némi izzasztó hápé után,felnyitom a gyíkot! Már itt vár a 'megbaszogatás tőletek az 'angyalhoz fűződő v'iszony okán miatt!

Értem azt,hogy Ő a dzsobbik küldetéstudatos,fajmagyari 'cigánányzsidrákzúzó előretolt kereszteslovagja és abban is egyetértünk,hogy itt állomásozása óta vajmi kevés eredménnyel hinti is itt az igét és annál is kevesebb hajlamot mutat változásra!
De mégis... Csak!..Majd elhajtom,ha úgy gondolom és beszélünk ha igen!
Ha annyira ignorálni akartátok volna már rég tahóba vágtátok volna,miért nem???

.......................
Kösz,Segovia gyógyító volt 'fönéni:)

www.youtube.com/watch?v=inBKFMB-yPg
@gazoló: :)

kalapkúra - pihe, puha ágyikóval kombinálva, jót tesz.

engem biztosan félreértettél, mert én a humánus oldalad ismertem meg és azt hiányoltam...
semmi közöm, kihez milyen viszony fűz.
azt is tudom, hogy mindenki követ/követhet el szarvas hibát.
részemről ennyi!

pár szó még: különben, orica úgy emlékszem tahótlanította, de a válaszokból mindenki leszűrte (ő is), hogy hangadó maradt és néha prímás szerepében tetszeleg az illető...

én senkit sem tahótlanítok, de legtöbbször átugrom, és ha nagy a nyüzsi "körülötte", meg, megnézem mit művel (linkjét nem nyitva) és pihent fokozatomhoz képest generál engem is megszólalásra, vagy nem...

sajnálom, a cukiskodást, mézes, mázos lihegését meg egyenesen nem bírom senkinél, tehát megszólalásra sem ingerel. tudod a hülye melósokat (mint engem, aki nem széplélek) a realitás mindig jobban vonzott, mint a hízelgés.

most pedig a lázat küld melegebb éghajlatra, te meg mielőbb mástól érezz kellemes hőséget :))))
@guma:

Kösz a jókat!
Hát igen! Kubában rummal,napfénnyel,szivarral,tengerrel kellene a pasikat gyógyítani,mert ők tényleg betegek:))

fapiac.cafeblog.hu/2013/07/28/a-pasi-ha-beteg/

www.atkaboltja.hu/web/atkaboltja/userfiles/image/italok/rum/geschichte-des-rums.jpg
@gazoló: ne szimulájj haver, me a végén megsajnállak!:)))

de, azé mégis küldök gyógyszert:)))

www.youtube.com/watch?v=trzqUC6aZVA&list=RDtrzqUC6aZVA
@taga20:

Kösz! 'Miva gépont 'eldurrant nyomiblogján,pfejj!

Milliárdokat ezeknek a senkiknek:( gumicsont+
..................................

www.youtube.com/watch?v=RlrNPBfOowg

Legyen jó a heted!
süti beállítások módosítása