Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.01.04. 09:47 Fabius

2016 leggyűlöltebb ellensége: a Mahír-oszlop

Nem kellett sokat várni, mindjárt év elején kijelölték ki/mi lesz idén az első számú leggyűlöltebb ellenség: SzörnyetegLajos fővárosi hirdetőoszlopai. Villámkarrier ez, a sokat látott és mostanában még több viszontagságot elviselni kénytelen oszlopok máris egy kalapban vannak 2015 leggyűlöltebb ellenségeivel, a migráncsokkal: belbiztonsági kockázatot jelent mindkettő.

Ne nézz ilyen bután, nyájas olvasó, ezt nem én mondtam.

Az elbontjuk-visszatesszük-rendőrség segítségét kérjük(!!!) oszlopgét kétségtelenül cuki pillanata volt, mikor Kocsis Máté jelezte, az a biztonsági cég amelyik gátolni merészeli a bontási munkálatokat gyorsan elveszítheti a tevékenységi engedélyét...De még erre is rá tudott licitálni Bakondi György, egykor télügyi kormánybiztos és tartalékos szuperhiró, akinek fejében az egyéb zúgást elnyomta a belbiztonsági veszély! - csengőjének zaja, és karhatalommal fenyegetőzve rohant megvédeni a kormányt és a bontási intézkedéseket.

bakondi1.jpeg

Ti mikor hallottatok utoljára egy kedves kommunistát "karhatalommal" fenyegetőzni? Én elég régen. Úgy különösen, hogy a hadban álló felek között jogvita van, amiről január 11-én fog bármit is mondani az eljáró bíróság. Addig biztosan állítani, hogy az érdekeit és tulajdonát védő/védető társaság jogszerűtlenül jár el minimum necces, belbiztonsági kockázatot meg csak az emleget ilyen esetben, aki régen agyfaszt kapott a tekintetes hatalommal ellenkezőktől.

Csak azt sajnálom, hogy ebben az ügyben a plakátkampány - elveszi a kultúránkat ez a genyó! - nem fog játszani, cserébe kíváncsian várom, hogy indul-e nemzeti konzultáció és/vagy aláírásgyűjtés.

247 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr458235140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én megértem a félelmet,én is félnék.
.
A megfejtés: Bakondi György, egykor télügyi kormánybiztos szerepvállalása.
A hirdető felületeket azért rángatják ki a fagyott földből, hogy a tél indokolatlan hidegét átvészeljék jobb körülmények között Kocsis Máté kerületében, a Füvészkerti melegházban.
Lajos meg nem érti.
@Gábris szomszéd: én az oszlopokra gondoltam...simán elfér bennük egy liberálmigráns
Bakondiból a karhatalommal való fenyegetőzés csak kihozta a látens bolsevikot, mert le kommunistázni azért túlságosan hízelgő dolog lenne ezt a tősgyökeres bolsevikot.
Kíváncsi vagyok, hogy a TEK-es fiúkat mikor rendelik ki a bontások biztosítására. A kormány, a Geci és Tarlós egyre nevetségesebbek ebben a háborúban, ahol megpróbálják Sinicskát ellehetetleníteni. Hacsak az nem a tervük, hogy Simicska már jóval a 2018-as választások előtt borítson, és legyen idejük a kármentésre.
@PeniValdes: Ja értem, de ha rájuk gondoltál szerintem elfér abban több is. :)
@The Ghost Wolf:

"karhatalommal való fenyegetőzés csak kihozta a látens bolsevikot"

'nemvagyokbuzicsakhugyosédessütemémymáté sem 'piskóta ugyanazzal a tempóval:))
és tessék mondani, mikor lőnek?
Érthető a félelem. Mint a képen is jól látszik (a lába), a visszahelyezett oszlopban elrejtenek egy azonosítatlan személyt, aki bármikor működésbe léphet...
idióta széljobberkommerek, aki nem látja az hülye, nincs itt semmi látnivaló, csak egy sima diktatúra szökik szárba a sok bámészkodó, és szájat tátó szeme előtt...

mellékszál:

Ahova benyomul, ott fű nem terem

Főnöke lehazugozta, a politikai ellehetetlenülés szélére sodródott, de Orbán Viktor barátjaként megbukni akkor sem tud. L. Simon László tudja, megfogta az Isten lábát. „Nem kötelező kurvának állni, de ha annak álltál, akkor dugjál: hajtsd a pénzt“: portré a mindent túlélő államtitkárról, aki rátette a kezét a magyar kultúra irányítására.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F01%2F04%2Fl._simon_laszlo_portre_miniszterelnokseg_fidesz_kultura_portre%2F
és még:

Na, melyik, a Miniszterelnökség megbízásából Gyurcsány Ferenc megítélését kutató közvélemény-kutatót bízta meg a Magyar Olimpiai Bizottság?

Ennyi segítség elég kell legyen: a KÓD Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet Kft. alapozhatja meg felmérésével a budapesti olimpiai pályázat kommunikációs stratégiáját.

444.hu/2016/01/04/na-melyik-a-miniszterelnokseg-megbizasabol-gyurcsany-ferenc-megiteleset-kutato-kozvelemeny-kutatot-bizta-meg-a-magyar-olimpiai-bizottsag

----

Ki más finanszírozná 16,5 milliárd forinttal Orbán jóbarátjának kopaszi-gáti ingatlanfejlesztését, mint egy állami bank?

Ráadásul ugyanaz a bank segít Garancsi Istvánnak, mint amelyik Andy Vajna TV2 vásárlását pénzeli: az Eximbank.

444.hu/2016/01/04/ki-mas-finanszirozna-165-milliard-forinttal-orban-jobaratjanak-kopaszi-gati-ingatlanfejleszteset-mint-egy-allami-bank
mire vár a lajos??????????????????????

VAGY TÉNYLEG nincs semmije amit boríthatna?????

ha nincs .../véleményem szerint / egy hüjeluser:((( amiért ebbe belement.....
Azért tiszta szerencse, hogy Tarlósnak erre van pénze, miközben a város rohamos léptekkel pusztul le. Azért jó, hogy a Felcsúti Geci érdekei előrébb vannak, mint a főváros megfelelő működése. Vagy már az összes hajléktalan eltűnt a közterekről?
@skribler200: Lehet nem akar túl korán borítani, mert akkor a Gecinek és a Fidesznek van elég ideje a kármentésre. Ha 2017 végén vagy 2018 elején borítja rájuk a szaros bilit akkor végük lesz ezeknek.
Én egyet nem birok felfogni ( sok más mellett ). Miért áll ki és nyilatkozik kormányzati kérdésekben, témákban a Bakondi, amikor ő csak főtanácsadó. Vajon bele is nétz a kormáynzati riatokba ezen minőségében? Van ehhez jogosítványa? Vagy a farka csóválja a kutyát?
Simicskáék újabb fricskával reagáltak Vajna bejelentésére

Miközben Andy Vajna bejelentette, hogy lezárta a TV2 megvásárlását és Gerkens már a vezetői beszédén dolgozik, Simicska Lajosék is folytatták a nyilatkozatháborút, miszerint nekik, mint jogos tulajdonosoknak egy forintot nem fizetett még Vajna a TV2-ért. Az egykori tulajdonos ProSiebenSat1 kiszállhat a bonyodalmakból, Vajnáék rendezhették a csatorna zálogjogát.

hvg.hu/kkv/20160104_Simicskaek_ujabb_fricskaval_reagaltak_Vaj
@rdos:

"Így ha nálunk nem is, például ott még lehet pelőle sikersztori, amelynek hasznát nem csak az alkotók, de a gyerekek is látják majd."

Persze, a magyar gyereknek nem kell tudni, mert még majd ki találja számolni mennyi az annyi.:D
@The Ghost Wolf:

Ha van egy két 'mentése a régmúltból,nem mindegy hogyan és kire vonatkozót húz elő,mert könnyen harakiri lehet belőlem és ez a mocsok jogászbanda őt is vasra verheti!

www.origo.hu/itthon/20020702kutatjak.html :)

Én azért,mivel sokkal okosabb,mint a Geci bízom benne!

'ahazértaszadadságért!
@látjátok feleim szümtükkel: Pontosan. Pontosabban szólva, csak pontatlanul fog tudni számolni, vagy nem fog tudni számolni. Azért cselédnek még jó lesz fityiszlatifundiumon. :-(

Eddig is egy ótvar volt az áltisis számtan - matek oktatás, az azóta megszűnt Alaplapban olvastam Pogány Csabától (infós és matektanár), hogy végzős ovisok matek készségét felmérték. Felük kifejezetten tehetséges volt (50%). Ugyanezen "minta" 8 év múlva leolvadt 5%/-ra. :-(

Ez még az átkosban volt, azóta a helyzetre nincs rálátásom, kitalálom. Romlott. :-(
.
A Simicska-Orbán háború legújabb frontja tavaly karácsony előtt nyílt azzal a fővárosi közgyűlési határozattal, amely kifejezetten a Mahir oszlopai miatt módosította a közterületek használatáról szóló rendelkezéseket. A cég reklámfelületeinek (760 oszlop) elbontására az év utolsó napjáig tűztek ki határidőt a döntéshozó képviselők.
Amint az várható volt, a Mahir füle botját sem mozdította a felszólításra, és jogi útra terelte az ügyet. Ez azonban nem tántorította el a fővárost, hogy rögtön az újév első hétvégéjén saját cégével, a BKK Közúttal szerezzen érvényt érdekeinek.
Simicska egy védelmi cég embereivel igyekezett gátolni a bontási munkálatokat, ám így is egy tucat oszlop esett áldozatul a műveletnek.
Másnap (vasárnap) aztán a Mahir Cityposter Kft. – sokak meglepetésére – visszahelyezte a hengerfelületeket eredeti helyükre.
A fordulat láttán a Fővárosi Önkormányzat a rendőrséghez fordult, arra hivatkozva, hogy mivel a bíróság elutasította Simicska cégének kérelmét, a BKK Közút munkálatai nem ütköztek jogszabályba. Kocsis Máté önkormányzati és rendészeti tanácsnok úgy nyilatkozott, hogy a bontás költségeit a Mahir-re kívánják terhelni, illetve a munkát akadályozó őrző-védő kft elveszítheti megrendeléseit a fővárosban.

A Mahir-t képviselő Magyar György ügyvéd három szóval írta le az atv.hu-nak a hirdetőoszlopokkal kapcsolatos fővárosi eljárást: lopás, rongálás, önbíráskodás. Mással ugyanis nem magyarázható szerinte, hogy miként merészelte a megbízott alvállalkozó bírósági végrehajtás nélkül elbontani az oszlopokat.
Az ügyvéd levélben jelezte a BKK Közút vezetősége felé, hogy a birtokvédelem hatályos szabályai alapján Simicska Lajos cégének joga van önhatalommal megvédeni és visszaszerezni a tulajdonát képező felületeket, továbbá a jogellenes fellépések ellen bírósági eljárásokat kezdeményezni.
Magyar szerint az elbontott és elszállított oszlopokat tulajdonképpen ellopták, még akkor is, ha pillanatnyilag éppen őrzik azokat valahol. Rendeltetésüknek megfelelően ugyanis már nem használhatók, pótlásuk és a rájuk ragasztandó plakátok újbóli előállítása pedig súlyos milliókba kerül. Ezek nélkül viszont a Mahir nem tudna szerződésszerűen teljesíteni megrendelői felé és elmaradt haszna is keletkezik az átmeneti kiesésből.

Az ügyvéd úgy véli, azért is méltánytalan a főváros eljárása, mert
Simicska Lajos cége 3 ezer ingyen plakátot biztosít számukra évente,
ráadásul a főváros kulturális eseményeinek reklámjait is 70 százalékos kedvezménnyel értékesítette amellett, hogy évi 270 millió használati díjat fizet az oszlopok által elfoglalt területért.
Perhegyek
A Mahir Cityposter Kft. már novemberben bírósághoz fordult az ügyben, amelynek első tárgyalása január 11-én lesz. Itt ütköztetik először a megfelelő fórumon jogi álláspontjaikat a vitázó felek – magyarázta Magyar György, hozzátéve: ennek az eljárásnak a jogerős befejezése és számukra kedvezőtlen alakulása után lehetett volna csak megkezdeni az oszlopok elbontását.
Simicska Lajos cégének megbízásából Magyar indított egy olyan pert is, amelyben 600 milliós, letétbe helyezendő kárbiztosítékot követelnek a fővárostól az okozott kár miatt. Továbbá oszloponként egy-egy birtokháborítás miatti kártérítési pert is kezdeményeztek, és
mivel a Mahir Cityposter Kft 50 százalékban német tulajdonú, ezért a strasbourgi bírósághoz is fordulnak az uniós normák megsértése miatt.
Hát kell ide ellenzék? Akármilyen is? Csak hátre kell dőlni és várni.
Orbán király körbeviszi a véreskardot és keresztes háborút hirdet Simicska ellen. Csatlakoznak a vazalusok némi királyi rézgarasért. Beszáll Kőmíves Kelemen is az oszlop háborúba. Két geci hadakozik egy méretes buxáért. Nem tudok róla, hogy orban beperelte volna simicskát a "geci" használatáért ezért úgy vélem ez az elnevezést hivatalosan bekerült a köztudatba ezért publikus és helytálló.
Jogvitáról a bíróság dönt, habár a bíró kockáztathatja előmenetelét. Láthattuk a főbíró esetéből. Lassan minden Molnár Ferencet idézi és szép országunk lett a grund.
Hiába no, a régi beidegződések.

Múltkor hallottam amikor a balfasz a "lezajlottak a párizsi terrorcselekmények" szófordulatot használta. Aki nem hiszi nézzen utána a Kossuth archívumában, ha még van ilyen...
.
Eddig bírták a havat a villamosok.

De most ez a rengeteg hó!
Nem találják a síneket, pedig az ott van valahol a hó alatt.
Ha megtalálta, az sem jó, mert jobban csúszik, mint a jég.

Szólni kellene az asszonynak, hogy megtakaríthatja a havon a síkosítót.

www.vg.hu/vallalatok/kozlekedes/eddig-birtak-a-havat-a-villamosok-463378
.
Nem gondoltam, hogy Fabius beáll valaha Simicskát védeni, de ennek is eljött az ideje.

Azt figyeltétek hogy úgy írta meg a cikket, hogy a Simicska szót le se írta ?
Pedig egykoron még napi kétszer szerepelt egy átlag blogbejegyzésben.
Ma meg már a róla szóló hírben se írja le a nevét sem.

Szóval, van egy cég, ami a Simicskáé.
Akinek szerződése volt a fővárossal az oszlopk tekintetében.
A szerződést felmondta a főváros, mert állításuk szerint nem teljesítették az abban foglalt feltételeket.

Nomármost Fábius szerint ebben az esetben teljesen normális dolog, ha a vállalkozó magánhadsereggel védi meg, azon tárgyakat, amik a főváros területén állnak.
És a rendőrség ne merjen beavatkozni, mert DIKTATÚÚÚÚÚRA.

Röhej.
@Ballib Cenzúra:
.
Valamiért nem érteni, hogy mit is akarsz értelmezni, tudatni.
Próbáld meg érthetően megfogalmazni saját (esetleg mástól származó) gondolataidat.
Már várom, hogy a nemzetbiztonsági kockázat miatt mikor vetik be a Grippeneket. Bár abban talán még reménykedhetünk, hogy ezt nem teszik meg, mert a kormány a hasonlóan súlyos kockázatot jelentő félkarú rablókat, és más játékautomatákat sem robbantotta fel egy TEK - es akcióval, hanem hozott egy azonnali hatályú rendeletet.
@Ballib Cenzúra:

Az ilyen szerződéssel kapcsolatos vitákat egy európai jogállamban bíróságok szokták eldönteni.

@dr. jenőke (jenőke):

Nem akar szegényke semmit sem tudatni, leginkább csak mindenkinek, aki nem tetszik neki bemosna egyet, de hát ahhoz is valamiféle tehetség kellene.
@Ballib Cenzúra:

Mélyedjen el kicsinyég az immateriális javak fogalmi körében, valamint idézze fel azt a régi szállóigét, hogy: -Hodie mihi, cras tibi. úgyszólván.
@lobster thermidor:

Tehát ha én kiteszek egy oszlopot a Deák Tér közepére, akkor az erről szóló jogerős bírósági határozat meghozataláig, azt én magénhadsereggel megvédhetem ?

Nooormáááális ?

---
@dr. jenőke (jenőke):

Mit nem értessz ezem ?
Fabius a Simicskáról szóló cikkben le se írja a Simicska szót.
Teszi ezt azért, mert a Simicska márkanév erőst dehonesztálódott, és mostanság ő haver lett ballib seggnyalók körében.
Méghozzá többek között azért dehonesztálódott, mert erőst tette ezért egykoron Fabius is.

Láthatóan Fabius az ellenésgem ellensége a barátom játékot űzi.
Ezt így érted, vagy kell még extra segítség ?

Elsőre szerintem a telefonost használd el, mert a közönség itt erőst elfogult, felezés meg nem lesz!
@Ballib Cenzúra:

Tehát, ha szerintem rossz helyen van a kerítésed, akkor én ezt joberős bírósagi határozat nélkül elbonthatom?
@gyurmicsek:

Jó a kérdés..

Mikor nincs a kerítésem jó helyen ?

Nevezetesen akkor, ha nincs a tulajdonomban az a terület, ahová építettem.
Mert ott a tulajdonos rendelkezik a területtel, és az arra kihelyezett, felépített cuccokkal.

A terület tulajdonosa pedig a főváros, és nem Simicska, akármennyire is sajnálja ezt Fabius pl.
Ma mi hir van?
Csak a Mahir.
Mér hír a Mahir?
Mert ma csak e hír van.
Aha, a hír a Mahír, azért ma hír, mert csak e hir van ma. De hir ez?
Csak ma hír a Mahír.Ez egy oszlopos hír, mármint a Mahír.
Miért oszlopos hír a Mahír?
Mer a hír is oszlopos, mármint a Mahír hír.
És meddig hír az oszlopos hír, a Mahír?
Csak ma, de nem hír ez , csak itt! /bocs, ez nem rímel/, meg amig le nem bontják.
@GeoCracker:
Oszlopos hírek, avagy hogyan pofozzuk a nagy semmit baloldalon.
@GeoCracker: és közelről nézhetjük,hogy orbán milyen kis pitiáner bosszúálló.Szegény, nagyon szenvedhet.
@aluf:
Hát szerintem ti harcoltok itt , mint az oszlopos lovagok.
Lenni vagy nem lenni? Mármint az oszlopnak - ez itt a kérdés.
Hiába no!

Itt tartanak 2016 januárjában a ballibsi bloggerek....

Egyetlen mencsváruk a Simicska...

Meg egyébként is, a ballibsi bloggerek szerint ma Magyarország legfontosabb kérdése: mi lesz a Simicska oszlopaival...

Húúúúúú...........

Mit nem adnék érte, ha m ondjuk tavasszal kibékülne Orbán és Simicska!!!

Na akkor a Simicska seggét nyaló ballibsik megint fasisztáznák a Simicskát!!
Ha Simlicska győz orbán meg tarlós maga alá vizel. Javasolnék nekik egy egész csele patakot.
@ulpius66: Ebbe azért ne nagyon bízz! A tavaly februári Simicska kirohanást a Geci nem tudja feldolgozni soha. Nem olyan típus. Szóval a háború folytatódik.
@Imola Helyesi: Ebből hírt elsősorban Kocsis Máté és Bakondi kreált.
Most hallom először, hogy a Fidesz két oszlopa a baloldalt erősíti.
Orbán is így tudja?
@avanivi: Orbán alapvetően olyan, mint egy duzzogó, aggresszív nagycsoportos. Csak hatalmat is adtak a kezébe
@Ballib Cenzúra:

Nem kő ide bányászakadémiát végezni, azt tudja még egy félnótás bóbita is, hogy amíg Simicska zsákszámra hányta a pénzt az Orbán szekerére addig úgy állt a sok oszlop, mint Rocco felszopott fasza.

A KOSZGÉP-nél meg ha kifogyott az ablakmosó folyadék egy LED lámpás Passatból, nem töltögettek semmit, vettek másikat.
Aztán elmúlt viszontszerelem, a minidiktátor farkast kiáltott, és megidézte atyái vörös szellemét.

Hogy egy Fideszes-tolvaj a padlóba fúródott?? Ennek örülni kell!
@The Ghost Wolf:

Szellemes Farkas!

"Szóval a háború folytatódik."

Hát kedves ballibsik! Akkor jó szurkolást a háborúhoz!

Biztos érdekes meccs lehet ... a Fidesz I. játszik a Fidesz II. ellen....avagy Orbán versus Simicska...

Tik kinek szurkoltok?
(azt azért remélem, hogy nem Orbánnak....)
A ballib Simicska hátbatámadta a nemzetmentő kormány vezetőjét, Orbán Viktor miniszterelnök urat.
Az a minimum, hogy az ország elsőszámú emberéhez lojális fővárosi vezetők elbontják ennek a ballibekhez átállt árulónak az oszlopait.
@Ballib Cenzúra:
.
Kösz a választ.
Érthetővé tetted, hogy fogalmad nincs a jogszerűség látszatának keltéséről sem, így valóban nem várható el tőled minimális jogismeret.

További jó trollkodást!
.
@ulpius66:

Ne nyűszicccs ide, eriggy, számolgassad a migránsokat az emegyen.
@ulpius66:

Mit nem adnék érte, ha mondjuk tavasszal tovább háborúzna Orbán és Simicska!!!

Na akkor az Orbán seggét nyaló narancstálibok megint ballibsiznék a Simicskát!!
Kedves Varánusz Fábiusz!

Hát ez tök jó, hogy mindezt leírtad!

De ebből hogyan lesz ballibsi győzelem két év múlva?
(azt még megérteném, hogy azért nyaljátok a Simicska seggét, mert a ballibsik szekerét tolja - gyengébbek kedvéért: nyomja a lét a ballibsiknek - de a Simicska egyértelműen a JOBBIK szekerét tolja.....benne több esélyt lát leváltani az Orbánt, mint bennetek...)
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Orbán egy úr?? Faszom se tudta!

Téged meg kiolvasztottak???? :-))))
@húzzad neki shakespeare:

"eriggy, számolgassad a migránsokat az emegyen."

Minek számolgassam, lezárták a svéd-dán határt a svédek...erre a dánok lezárták a dán-német határt....

Számolgassák ők a migráncsokat....
@húzzad neki shakespeare: Ha a miniszterelnök urat támadják, muszáj közbeavatkoznom.
@gyurmicsek: itt nem magántulajdonról, hanem közterületről van szó, amelyet hasznosításra először odaadtak valakinek, kötöttek vele egy hosszútávú hasznosítási szerződést, majd nemteljesitésre hivatkozva felbontottak. A bontási határozat meg egy másik ügy. A közterületi bontási határozat ellen fellebbezhettek, de másodfokon kiadhatták az azonnali végrehajtást, ez zajlik most. Ha a Mahir Cityposter perre vitte a másodfokú határozatot, akkor a közigazgatási bíróság majd valamikor dönt, halasztó hatálya azonban nincs.

Viszont, mindenképpen megéri pereskedni, mert ha valóban 25 éves lejáratú szerződésről volt szó, akkor jelentős az elmaradt jövedelem, ami a vállalkozó kára.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

"Ha a miniszterelnök urat támadják, muszáj közbeavatkoznom."

Az más! :-)))
@GeoCracker: A nagycsoportos ovisok okosak :)
@húzzad neki shakespeare: :)) A Boli a hibás,ő hiányolta valamikor. Most értettem meg miért :)
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Atyavilág! Még élsz?
Vagy ellopták a nicket :-)

Átállt. Ja. Simicska. A pénz oldaláról a pénz oldalára. De még ha úgy lenne ahogy állítod, akkor is vadbarom egy élő szerződést így kezelni.
De remélem, hogy majd lesz idő, amikor Orbán is maffiájának a kegyelmi kérvényét is így kezelik. Az első 25 év kényszermunka után.
@Imola Helyesi: Bandaháború ez Imola, ahol a keresztapa kiadta a feladatot: "kinyírni"
Amíg ilyen sötét bunkók a Geci csahosai, mint a Nemvagyokbuzi Máté, meg az ólomkatona Bakondi, addig valóban nincs szükség ellenzékre. Ezek lejáratják a Gecit és egész maffiáját 2018-ra.
@dr. jenőke (jenőke): én ilyen felkészültséggel azonnal megrendezném az olimpiát. nem, nem télit, nyárit.
@avanivi:

Ha Imolával összeölelkeznek akkor vége mindennek! :-))))))))
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Szerintem a miniszterelnök urad legnemesebb szervét meg úgy tudod védelem alá venni, hogy a szádban tartod. :-)))
@GeoCracker: Sajnos a régi nickemet a ballib Varánusz letiltotta, mert nem bírta az igazságot a blogján. De én sem bírtam azt az igazságtalanságot szó nélkül hagyni, amivel a nemzetmentő kormány vezetőjét támadják a ballibsik.
@húzzad neki shakespeare: Akkor végünk van? Régen nevettem ilyen jót:)
@parti_giano:
.
Téli? Nyári?
Tartsunk sort.
Ezek még a diagonálnál tartanak. Hol van még a radiál?
Türelem.
@dr. jenőke (jenőke): itt van nekünk bakondi, a tél tábornok. mi kell még? kivezényli a katasztrófavédelmet, még a hírdetöoszlopok is maguktól a méh telepre vonulnak.
Az elbontást, visszatételt, őrzést, karhatalmat, majdani pereket, mind, mind úgyis mi fizetjük.
.
Kassák Lajos: 1918 Hirdetőoszloppal

Utcák könyöklőjén
s a terek mély foghíjas szájában
aki állsz
mint kékvörös tűznyelv,
mint a mindent legyőző
páncélba erősödött kiáltás
a föltakaródzott reggelben
nézd
melléd oszloposodtam
mint a testvér
szép hengeres mellel, kivilágított szemekkel
s bőséges nyers hanganyaggal
kereken a négy világtáj felé
ahol
csak egyszer is fölterebélyesedett az értelem
ahol
a parasztok egészséges ösztöne megszaggatta a földet
ahol
a zöld patakokban örömösen lemosakodtak a katonák
és itt
a Város megindult hisztérikus testén is
csak mi fáklyázzuk az időt,
énekelünk
s verekszünk
a vérrel és a fekete unalommal
mindhalálig
s így
föl-föl a munka elöntött egyszerű ritmusán
testvér
a keservek roppant hepehupáin
énekeljük ki újra a szabadverseny demokráciáját
predikátumos barmok és nyúlbőrös gazemberek
veszek és adok igéit
a szentségtelen illatokban
mert jaj
holnapra talán mindent fölfal a tegnap
a holnapot
vakok éjszakáján
süketek megüllepedett csöndjén
sánták vaslábas kopogásán is túl
ami lesz
s mert szép is ez így
ezerkilencszáztizenhétben
Pest letérdelt emeletei között lenni
hirdetőoszloppal
lámpás!

.
Muszáj ismételni:
Pest letérdelt emeletei között lenni hirdetőoszloppal lámpás!
@húzzad neki shakespeare:

Miva? 'megjött'imol szíriuszi hótolótól fogant parasztánya,szájában a furulyával!
@gazoló: Tiszteletlen ballibek sértései nem érnek fel hozzá, a tisztafajú magyarhoz.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Hol voltál ilyen sokáig lotyókám?
Letöltötted a kiszabottat végig?
@gazoló: 'Kampf:)

Kihagyok betűket mert 'elernyedtem egy kis 'turulbasznádi hápétől:)
@csak egy néző: A tisztafajú magyar nép sokasodásán dolgoztam, bár tudom nektek ballibeknek ez nem tartozik a női principiumok közé.
Paraszt Kocsis gyerek apukájának csalásairol beszéljen vagy miért veszifel polgármesteri fizetését amikor alig vanbent az irodában?Seggnyaló.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Na baszki, csapás csapás hátán. Még szaporodtál is?
Legalább tudod, hogy ki az apja? Török, vagy román vagy bolgár kamionos?
40 évre kellene az egész bandát valamelyik oszlophoz hegeszteni'téltábornokostól,hugyosmátéstól,t.pipistől,gecistől,simliskástól együtt vezekelni,de attól tartok nem lenne elég!
................................
Oszlopos Simeon!

"felment a hegyre, s egy ajándékba kapott földdarabot bekerített, önmagát pedig lánccal egy súlyos kőhöz kovácsoltatta. Később eltávolíttatta a láncot, de ott maradt a legszűkebb területen tetőzet nélkül, a szabad ég alatt. Következő lépésként egy oszlopra állt. Ez eleinte csak alacsony volt, de egyre magasabb oszlopokra cserélte. Közülük a legutolsó, vélhetően mintegy 20 méter magas oszlopon, amelyen két négyzetméternél nem lehetett több hely, húsz évet töltött állva, méghozzá hosszú ideig mindkét lábát úgy odaerősítve, hogy nem is tudta mozgatni őket. Összesen mintegy negyven évet tölthetett az oszlopokon. "

www.katolikus.hu/szentek/szent254.html
@gazoló: Lehet,hogy a"hegesztéstől"való majré miatt
boncsák az "oszlopokat???:)))
@ornagy50:
.
Gyűjtsd a vasat és a fémet!!
@csak egy néző: Védőnő lettem. A magyar családokat segítem a magyar felemelkedés útján, buzdítva a magyar nőket hogy méhükkel is támogassák a nemzetmentő kormányt.
@dr. jenőke (jenőke): @ornagy50:

Hóeltakarításra is lehetne használni azokat 'szájbakúrt autókat:)
Hihetetlen egy ország:(
Ennyi pénzt szétszórni a 'szélbe??
Persze van jobb helye is pld. a 'pénzügyiszolgáltatóvá alakított MÁV vezérek 'buxájában:(

Mariann számvetésére kíváncsi lennék a vasút 'pénzügyi eredményessége terén:)
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Atya világ. Kihagytad, hogy a magyar méhükkel, a magyar nemzetmentő kormányt és a "keményen dolgozó magyar kisembereket"
@gyurmicsek: "...elbonthatom?"

Naná, hogy a főniék is elbontották a parlamentnél, akkor a Tarlósék miért ne tehetnék? Egyébként is kija f* az a Simicska?:D
@látjátok feleim szümtükkel:

Épül az ország,Kőmíves Kelemen húzza a falakat:(

www.youtube.com/watch?v=WMVX9e6mKlA

Már a gengszterváltás is úgy kezdődött,hogy majdnem megépült Nagymaros,és ha jól 'emléxem többek között a 'fidex ajvékolására temették vissza a munkagödröt! opsz!

'Bezzegéknél valahogy működnek ezek a dolgok!

www.vit.bme.hu/vit/oktatas/feltoltesek/BMEEOVVAV30/bnv_tortenet_rovid.pdf
@ulpius66: "Meg egyébként is, a ballibsi bloggerek szerint ma Magyarország legfontosabb kérdése: mi lesz a Simicska oszlopaival..."

Pontosan fogalmaztál. Mert ma a Simicska oszlopa, holnap meg a tied, meg az enyém, meg a mienk.
A Simicska és a főváros valamikor szerződést kötöttek arról, hogy hirdető oszlopokat a Simicska féle cég telepíthet, azon ő hirdethet és ezért a fővárosnak fizet. Eddig azonban nem derült ki, hogy a Simicska cége mit nem teljesített ebből, mert erről a főpolgármester bölcsen hallgat.
Azt meg nem mondhassa, hogy a Simicska sértegette Orbánt, mert az nem lehet egy polgári szerződés esetében indok a felmondásra.
Tyúkagyúak kedvéért: A szerződéseket a törvényben meghatározott okból fel lehet modani. Ha a fél nem fogadja el a felmondást ( ehhez joga van ), akkor bíróságon kell pert indítani a felmondás érvénytelenségének vagy érvényességének megállapítása iránt. Ezért nem lehet jogerős ítélet előtt még a tulajdonosnak sem bontani. Ez a büntető jogban egyébként önbíráskodás. A közgyűlésé, amelyik megszavazta, és azé aki kiküldte a munkásokat. Persze utóbbi fogja elvinni a balhét, mert a közgyűlésben ülő sok fideszes jogász ezt pont ilyen jól tudja, mint ahogy én ide leírtam. Azt fogják mndani, ők csak a felmondásra utasították a főpolágrmestert, ő a besoztottakat, és a jogtalan felmodással okozott kárt meg te illetve mi adózók fogjuk kifizetni.
@ornagy50:
.
Bővebben?
Legyen:
Gyűjts sok vasat és sok-sok fémet és Ózd új életre ébred.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
.
Simán méhész lettél, nem védőnő.
Ha így folytatod, minket kell védeni tőled.
Méghogy védőnő!?
ÉS HOLNAP MAJD KITALÁLJA AZ AGYATLAN FAZEKAS AGRÁRTÁRCAVEZÉR, HOGY A KENYÉRBE KÁNISZMERGÁT TESZNEK, OCCT ÚGY EGYE A NÉP !!!
ÉN MEG LÁZASAN KERESEM MAJD A JÉGCSÁKÁNYOM, HOGY EZEKNEK A FASZOKNAK SZÉTCSAPJAM A FEJÉT !!!!!

GYÖN A SÓTLAN KENYÉR !!+!!!!!
HÁÁÁÁMER ...AZ AGRÁRTÁRCA.....ÍZLELŐBIMBÓI SOKKAL FEJLETTEBBEK, MINT A SZAKMUNKÁS PÉKEKÉ....UGYE.......HÜLYE KORMÁNY.....HÜLYE INTÉZKEDÉSEI.......
CSAKHOGY !!! A KENYÉR...., SÓTLANUL NEM KENYÉR !!!!! EZ AÍ KORMÁNY MEG ELMEHETNE M ÁR A BÜDÖS PICSÁBA !!!!!!! A FASZSÁGAIVAL !

EL A KEZEKKEL A MINDENNAPI KENYERÜNKTŐL !!!!!!!

BÍZZÁK A SZAKÉRTŐ PÉKEKRE, MENNYI SÓ IS KÖLLLLLLL, EGY JÓÍZŰ KENYÉRBE ! MERT EZÉRT TANULTÁK MEG A PÉK-SZAKMÁT !!!

A FASZOK MEG TŰNJENEK EL EBBŐL AZ ORSZÁGBÓL !!!!!
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Gyorsan letérdelsz, nehogy más is hozzáférjen... a testeddel véded a nemzet hímtagját az idegen vákuumolóktól, dicséretes.

Ha felelősen gondolkodsz a családod jövőjét illetően, akkor már most kell rendelkezned valamiféle elképzeléssel, hogy miből fogod eltartani őket, miután ez a narancssárga szarvár majd összedől. Amúgy jól szórakozom rajtad, toljad csak!:)
@Cuhavidéki: "Viszont, mindenképpen megéri pereskedni, mert ha valóban 25 éves lejáratú szerződésről volt szó, akkor jelentős az elmaradt jövedelem, ami a vállalkozó kára."

A kérdés az, hogy a közgyűlés nem okozott-e a határozatával szándékosan kárt a közvagyonban?
Hallottam én olyan bírósági ítéletről, amelyik elítélte a képviselő testület tagjait hűtlen kezelésért. Mármint azokat akik károkozó módon szavaztak. Itt okos jogászok döntöttek, tudták, hogy kárral is járhat a felmondás.
@dr. jenőke (jenőke): Hát "ez"a Válaszod már súrolja
egy kandidatúra szintjét!
@dr. jenőke (jenőke):

Kishantosról is kimondta a bíróság, hogy hazudtak a kishantosiak mulasztásáról, meg szakszerűtlen gazdálkodásáról. Persze azt senki nem fogja beismerni, hogy nyomásra történt ott a felmondás. Hallottam viszont olyan jogerős bírósági ítéletről, ami a felmondás jogszerűtlenségét kimondta, csak a végrehatjása nyűgös.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: "a tisztafajú magyarhoz."

Szabad megkérdeznem, hogy ránézésre, vagy kipróbálás alapján teccik eldönteni ezt a tiszta fajúságot?
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: "A ballib Simicska hátbatámadta a nemzetmentő kormány vezetőjét, Orbán Viktor miniszterelnök urat."

Nem zavar, hogy egy évvel ezelőttig ez a ballib Simicska volt a nemzetmentő kormányod vezetőjének a legjobb barátja? Vagy fideszéknél ez a módi, hogy a legjobb barátot hátba támadjuk?
@Ballib Cenzúra:

Ez így elég vérszegény lett. Mellesleg Simicska mindig az ellenségem ellensége marad. De ez nem tart vissza attól, hogy remekül szórakozzak a jobboldalt tizedelő cicaharcon.

Ja, és igen, jogerős bírósági döntésig nem nyúlunk a máséhoz. Mármint jogállamban nem. A jogállam kifejezést próbáld kiguglizni, ha nem megy segítek szívesen.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Visszatért a mestertroll :-D

Ebolát már úgyis untam.
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem egyszerűen legjobb barát volt Lajos, hanem informális miniszterelnök. Pont ez lett vele a baja a formálisnak.
@Fabius:
Ne már... Ekkora a szar a bolseviki pártban, hogy ezt a szopotnyikot is kiküldték?
Tudom én, hogy szopni jár ide, de azt még nem, hogy ez melyik majom a régi ostobák közül.
@Fabius:
Ez ment ma? Bakker, ezek itt dolgoznak? Nincs rendes munkahelyük?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Először is, a munka fogalmával kellene megismerkedniük - a többi csak ez után. Szerinted-??
@gazoló:
Bizonyos vörösöket elviselek, de szelektálok.
Olyan koncert az nem játszik, ahova ingyé mehet az ember, ha van tagkönyve. Ilyen helkyeken elfogadják az egyszervolt KISZ és MSZMP által kiállítottakat is, de sajnos nekem egyik se nincsen. Nem tüzeltem el, csak nem volt - egyszerűen. Viszont Tamika 50!! - és ezt közzé is tette, aki akarja keresse meg, nekem hányingerem van még a linkelésétől is.
Nálunk nagyobb állam sem bír az olimpiával, de majd mi megmutatjuk. Csak azt nem tudni, hogy mit.

index.hu/sport/2016/01/04/nincs_viz_es_aram_a_rioi_olimpiai_stadionban/
@Knósszosz:
.
Mi van?
Főnöke megígérte, hogy ebben az évben lesz ötvenéves?
@Knósszosz:
Amit a szeretett vezetőjük seggével művelnek, az már nem nyelvi műkedvelés...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Az 'vótmá,hogy endi szerint a TV-2 a 'CSALÁD televíziója lesz?
Ez sem akármi.

http://vs.hu/gazdasag/osszes/oszlophaboru-nemzetkozi-forumokhoz-fordult-a-mahir-0104#!s60
@gazoló:
A don meg a családfő... Eddig is egy fos volt a tv2, legfeljebb most majd még jobban nem nézem ... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Egy húron pendülünk, a szarvonatnak te leszel a vezére, vagy majd megbeszéljük-??
A kübliből politikai meggyőződéstől mentesen fröccsen ki a termés, de majd mi meg ideologizálájuk, ha a seggünkbe rúgnak miatta-? NEM!

Nem vagy te ilyen!
Viszont sokan igen.
Majd lesz még precedens arra, hogy ezek tömegével "megvilágosodnak" - szóval osztrák Gösser!-:))
@látjátok feleim szümtükkel:
Német tulajdonrészt tett bele Laller, hogy a kisgömböc ne tudjon annyira fogazni...
@Knósszosz:
Letelt a szőröstalpú pártköcsögök munkaideje, oszt hazamentek az elvtársak? Na tessék, így jár aki napközben dolgozik, lemarad a szorgos hülyékről...
@látjátok feleim szümtükkel: egyik oldalon elmaradt haszon jelentkezik, a másik oldalon viszont többlet bevétel,amely fedezheti a Mahir Cityposter cégnek kifizetendő kártérítést a hosszútávú szerződés futamidejének megfelelően. Utána már a fővárosnak termeli a hasznot a köztéri hirdetés.Igy tehát, ha a bevétel-költség arány a hírek szerinti, akkor a képviselőtestület helyesen döntött.

Ennek feltétele persze, hogy a főváros ezúttal értéke szerint hasznosítsa a potenciális reklámfelületeket és a korábbi, 2006-os állítólagos korrupt döntés ne ismétlődjék meg.
Persze egyszeri beruházásra megint szükség van, ami egyértelmű veszteség.

A főváros nyilván azért hozta szóba a tisztességtelen szerződés kérdését, hogy kisebbítse kártéritési kötelezettségét. Ez visszaüthet,mert az általad említett bűntetőjogi felelősséget veti fel - történetileg visszamenőlegesen, a közterületek korábbi "gazdáit" illetően (lásd Hanzély Ákos feljelentését).

Persze a politikailag befolyásolt igazságszolgáltatás körülményei között egyoldalú, logikátlan döntések is elképzelhetők.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
"Az a minimum, hogy az ország elsőszámú emberéhez lojális fővárosi vezetők elbontják ennek a ballibekhez átállt árulónak az oszlopait."

Ballibekhez?? A Viktor nem mond el neked mindent? :)

index.hu/belfold/2015/10/19/orban_a_gazdaknak_kell_adni_a_foldet/
@gazoló: Ha netán tévézgetni támad kedved, ezt nézd meg.

www.hbo.hu/series/aranyelet-1_-80878

Kurva jó kis sorozat a mai valóságról.:(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"A don meg a családfő"

-Lali meg csokorba szedegeti a lófejeket:)

www.youtube.com/watch?v=ui9yUWVeZss
@Cuhavidéki: pacta sunt servanda-> ez az alapja mai életünknek... ha nem vagy terminátor, akkor nem árt, ha marad...
- Bakondi, - mondta a felcsúti Vezénylő tábornok, a légópincében szalonnázó (körzeti)megbízottnak - mennyen azt kössön bele a MAHÍR oszlopokba!
A megbízott a csepegő zsírt törölgetve álláról, rohan fel a pinyóból és keres egy BELBIZTONSÁGI VESZÉLYT:
- Ádigálunk, ádigálunk,....nem lesz ez így jóóóóó - piszkálja tomfájával a BELBIZTONSÁGI VESZÉLYT, miközben sarkáról, lábujjhegyére billeg.
Itt is megjelentek a tipikus fidesznyikek. Ezek az emberszerű lények, akik csodálatos nemzetmentő gondolatokkal agyukban szarral fröcskölik tele a környezetüket. Tipikus, nem számít a jog, nem számít az erkölcs, nem számít, hogy messzire kilóg a lóláb. A lényeg, hogy diktatórikus pártunk kiadta a jelszót, ma èppen kit támadunk.
Remélem, legalább anyagilag támogatva vagytok, mert egyszerűen nem tudom elhinni, hogy alapból vagytok ily rémsötétek.
@BiG74: szerintem de, alapbol. De a sotetseg nem eleg jo szo ra. Valahol a tetves szemet gecik melysegeiben vannak. A tea party hivok sotetek, de azoknak legalabb vannak elveik ea kovetkezetesen hulyek. Ezek ugy kovetnek mindent ahogy eppen a szel fuj.
nol.hu/belfold/budapest-vegallomas-1582937

Jó volt az év végi túlteljesítés, így jó lesz az év eleji is.:D
@Fabius: Látom alapvetően hiányzott tisztafajú árja lényem, amely Orbán Viktor 3. országlását támogatja az elfajult ballibsi hordával szemben. Gondolom amikor szellemi nagyságom letargiába süllyeszti a blogodon falkában vicsorgó ballib kutyákat, akkor majd ezen hatalmas űr a lelkedben, amit hiányom okozott, megakadályoz abban hogy a moderálás eszközéhez nyúlj láncos csahosaid védelmében.
@látjátok feleim szümtükkel: Nem a Fidesznél módi ez, hanem a beépített ballib ügynököknél.
@látjátok feleim szümtükkel: A tiszta lelkéből eredező beszéd az ami felismerhetővé teszi a tisztafajú magyart az elkorcsosult ballibekkel szemben.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: Meséld már el nekünk, hogy orsósviki mennyiben nordikus árja? ;)
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Ecceri kis sudri parasztom! Én foglak rövid úton a csatornalefolyóba visszaküldeni - ahonnan kimásztál - amennyiben úgy érzed, hogy a trollkodásodért remélt anyagi hasznot ezentúl itt próbálod a pártgecik fényességes seggnyalásából előteremteni, a hatos út helyett! Miheztartás véget...
Rövidebben, "paraszt helyedre"!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ez most a moderálással való fenyegetés akar lenni, amúgy liberális módra, amely a szabad vélemény nyilvánításban hisz?
Az a baj, hogy ami milliárdokat elveszít majd az állam, vagy a város(legkésőbb az EU bíróságon), azt mi fogjuk kifizetni. ők meg élvezkednek, mert nulla a személyes felelősségük a veszteség miatt.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Akár a szupi kis blogodon!
Az édeske, tudod, a blog az egy adott témáról szól. Amennyiben képtelen vagy a blog íróját tényekkel cáfolni, vagy érdemben hozzászólni akkor visszaballagsz a csatornanyíládodon át a pártközpontba és a kis vibrátoroddal örömet szerzel magadnak az Orbán-oltárad előtt. Amennyiben meg trollkodni akarsz, mennyél havat lapátolni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "mennyél" :-))

Simicskáról írtam, nem? Ez lenne a liberális vélemény szabadság tisztelete?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Fabius blogján egyébiránt te valami házmester féle vagy? Amolyan régi önkéntes rendőr módra?
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Nem baszki, majd jogerősen elítélt hírhamisító hírszerkesztő az M1-en, 80 ezer millió forint közpénzből finanszírozva.
Neked se lehet egyszerű! Pláne amikor szopatja az RTL kameramannja a havasbéicit... ;)
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Kicsit nekem ciki már, hogy minden második felhorkanásodban a liberális szabadságelvek mellett teszel tanúbizonyságot. Nem lesz neked ebből odabent gondod? Jó, tudom Piktor cimbid csak 8 évig volt a Liberális Internacionálé európai alelnöke, de már nem az! Mostanság a Komintern felé kacsingat!
@ebella:
Nem gond, pár millárd közpénz bánja csak. Ilyen esetben kötelezővé tenném (jogerős bírósági határozat hiánya) a t. polgármester saját zsebből fizesse a kártérítést, ne az adófizetők pénzével bánjon nagyvonalúan! Ez ugyebár "jogállamban" evidens...
@gazoló:
Lehet, hogy épp idehaza van, nem egy dubaji kupiban...
@ebella: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ebben a 'kőmíveskelemenországban,az 'olimpiázó majmokkal is aláíratnék egy hasonlót a 'kurvannyukba!
Itt már a dédunokák pénzeivel 'fociznak:(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szerintem a GFG tért vissza, mert bajban érzi a segget amit eddig kényeztetett a Századvég mühelyeiben. Most visszatér ide is megvédeni a Felcsúti Herelevét, mert úgy érzi megtámadták.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Ismered a szabályokat:

- Amíg legalább mérsékelten szórakoztató vagy maradhatsz,
- ám ha ismét őrjöngésig hecceled a bentlakókat elrendezem a sorsod, mint már annyiszor.

Uff.

Ja, és mintha Bolinak tartoznál egy róla írt ódával.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Tévedsz. Stefi nettó troll szórakozás, nem meggyőződés. Csak elkúrja, mert nem bír leállni amíg nem rajta őrjöng mindenki.

De hátha most.
@Fabius:
...backi, hogy te miért emlékszel minden szarra... :)
@Ballib Cenzúra:

Te nem tehetsz ki, de a Simicska cégének érvényes szerződése van! Ez bizony elég nagy különbség még akkor is, ha te ezt sajnálatos módon nem fogod fel ésszel.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

"Nem a Fidesznél módi ez, hanem a beépített ballib ügynököknél."

Ez így üres duma, ne terelj, sorolnád kik ezek a bépített ügynökök?:D

"A tiszta lelkéből eredező beszéd az ami felismerhetővé teszi a tisztafajú magyart az elkorcsosult ballibekkel szemben."

A tiszta lelkét tapintással, belélegzéssel, vagy a segge lyukán történő benézéssel állapítod meg?
@PeniValdes:

Hát igen, én ebbe a nagy tisztaságba teljesen belepistulok, ezért minden képen meg kell tudnom a titkát.:D
@PeniValdes:

Azt nem szertik, nincs benne házipályinka.:D
@PeniValdes:

Akkor itt az ideje tanulmányoznod a témát! A minőségi sör hozzájárul a pasik komfortérzetéhez. Ők meg a mi komfortérzetünkhöz.
@Eszter jött: kedves Eszter,engem ez a téma,bármint a férfiak és nők kapcsolata hidegen hagy.
Jaj, de jó, hogy nem velem foglalkoztok, hanem végigmentek a Stefánián:)))
@PeniValdes:

Akkor itt csitultam el.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: "
" Védőnő lettem. A magyar családokat segítem a magyar felemelkedés útján, buzdítva a magyar nőket hogy méhükkel is támogassák a nemzetmentő kormányt."

Mesélj már Stefike, ha véletlen egy olyan magyar családhoz tévedsz, ahol ne adja az ég, hogy nem egy "árja magyar" kisded született, akkor agyonvered?
Kedves Stefánia....etc.
Maradjál, légy szíves, dobd fel továbbra is a blogot!
Én már nagyon unom őket.
Bevett szószerkezet, mondatklisék, trágárságok, semmi tartalom, dühös kommentelők, elfajzott jobbikos, átkosból visszamaradt komcsik, állibek, semmi baloldali és liberális csak tekintélyuralom, parancsolgatás, ferdítések.
Hol vagy, Batyu, gyere te is!
@Imola Helyesi:

B+, eddigi szavaid szerint te is az átkosból maradtál vissza, mert szerezncsésen túlélted.
@PeniValdes:

Remélem a NŐK és a férfiak kapcsolata nem.:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Én csak a saját magad által vallott elveket merészelem megkérdezni, alkalmazod-e. Továbbá csak a legitim, nemzetmentő kormányt támogatom, azzal hogy felhívom az imperialista beépített ballib ügynökök oszlopos nyomulására a net megtévesztett népének figyelmét.
@Fabius: Jaja. A liberális szabadság elvek mellett kitiltott ncikjeimről egész hosszú listám van.
Na nem akkora mint annak a hirhedt MNO-ról többszázszor kitiltott ballibnek, de azért igyekszem.
@látjátok feleim szümtükkel: Például Simicska, aki csak a tőkepénzeseknek lapátolta ki offshore a pénzt, amíg a miniszterelnök úr észre nem vette és zárta el a csapokat.
@csak egy néző: Védőnőként szerencsére vagyunk többen, így én a tisztavérű magyarokra fordítok kitüntetett figyelmet. Főképp arra hogy erősítsem a magyar anyákban a női principiumot, a haza felemelésének céljából.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

És ez a nicked is villámgyorsan csatlakozik az előzőekhez, ha ezúttal is túltolod.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: te legalább nem magocskát akarsz az ember fülébe ültetni. halkan jegzem meg,hogy védőnőként nem az a feladat,hogy ideológiai oktatást tarts.arra ott van a média.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Stefike, van néhány fölösleges szemüvegem, adok belőle.
Nem láttad ezek szerint jól, hogy a Lajos, nem a Kósa, hanem a másik, a legjobb pénzcsinálója volt a Viktornak, sőt azt mondta róla anno, hogy köztük ( mármint a kollégisták közt ) a Simicska volt a legokosabb. Hogy a f*ban lehetett a barátja ha komcsi, libsi, bolsi mg mittudom én mi volt már akkor is? A Viktor nem volt az? Vagy már akkor is akaloskodott a tiszta lekű fajmagyarod?

Egyébként meg mi a véleményed a Mészáros barátról, akihez most lapátolódnak a nagy - milliárdos - állami megrendelések? Ez nem kilapátolás, kitalicskázás? Ja és az a bezonyos közvilágítás is, ami itt-ott nem akar működni úgy, mint a magyar reformok, a fenét bele, pedig sokat fizettek érte.
@látjátok feleim szümtükkel: láttam én már olyat védőnői szionten,hogy meglepni nem fognak
-no comment-

Meg sem szabad állni Simicska hirdetőoszlopainál

Megállni tilos táblákat helyeztek ki az Andrássy útra a Mahir Cityposter hirdetőoszlopai mellé, elképzelhető, hogy azért, hogy az ezeket eltávolító darus kocsiknak helyet biztosítsanak.

hvg.hu/kkv/20160105_Meg_sem_szabad_allni_Simicska_hirdetooszl
nahhhh, stefika újra osztja az oszthatatlan eszét, micsoda évkezdés :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: figyelj,én örülök neki. Steff jó arc,kissé habókos..de vicces
@PeniValdes: ha elfekszik tőle, akkor biztosan, sőt ebben az esetben fideszes különdíjat is kapsz a nagykisviktátortól ;)
@Fabius:
Mi a bajotok Stefivel?
Így is túlreprezentáltak vagytok itt. Mármint a híveid. Tessék eltűrni másokat is.
@PeniValdes: egy darabig, vannak szintek amikor már nagyon nem, és az egyszerije hamar le tud jutni ide, akkor már ön és közveszélyes az udvari bolondja
@PeniValdes: kimaradt egy 'NEM' :D
jahhh és jó erőben is lehetsz, nem feltétlen tömegre köll mindig gondolni ;)
@látjátok feleim szümtükkel:
te sem vagy egy kis fiatal haris piskóta, az biztos.
Szeretnék most nagyon fiatal lenni, kapnék házat is a hazám mellé.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én nem félek tőle,majd ősi kecsua indián szokás szerint kecsekvért szórok a homlokára
@PeniValdes:
Mondjuk nem is te vagy itt a fő kirekesztő.
@Imola Helyesi: én törekszem a közös kommunikációra
pl neked mondom,hogy múltkor egy Jason Statham fimben láttam egy érdekességet,az egyik szereplőt 2 alkalommal ölték meg..gondolom biztosra mentek
@látjátok feleim szümtükkel:

nem értem. miért kell még jobban elrettenteni a magyar anyákat a gyermekvállalástól?
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
"Védőnőként szerencsére vagyunk többen, így én a tisztavérű magyarokra fordítok kitüntetett figyelmet. Főképp arra hogy erősítsem a magyar anyákban a női principiumot, a haza felemelésének céljából."

Azt a qrva, vazze, ez azért már nem semmi, te tisztavérű magyar fajta.
Nem a bátyád az apád véletlen, mert ennyire barom, csak valami beltenyészet eredménye lehetsz.

rewrite.origos.hu/s/img/i/1406/20140606facepalm.gif
off/
endresy.blogspot.co.uk/2016/01/istenek-johetnek-lohetnek-mig-az-uzlet.html
csak tudom, hogy egy éve itt is jót vitáztunk a "kinek az érdeke" kérdéskörén.
Viszont mára tény: a lövöldözés gyakorlatilag a csődtől mentette meg a Charlie Hebdo kiadóját.
/off
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Stefánia!
Te olyan hülye jószág vagy, hogy kb. három éve - amikor a kőkemény kebleidet dicsőítetted itt - elhitted azokról, hogy üveget is tudnak vágni.
Ami azt illeti, eléggé leépültél szellemileg, ott is lottyadt lettél, semmit nem fejlődtél.
Te komolyan azt hiszed, hogy az otromba kommentjeidből nem látjuk, hogy azok primitív, otromba provokációk, unalomig ismételt mantrák?
Jobban tennéd, ha a hozzád illő, félművelt kultúrkörödben élnéd tartalmatlan hétköznapjaidat, láthatod, hogy a mi szellemi színvonalunkhoz soha nem érhetsz fel.
Na, jó! Egy pozitívumot el kell ismernünk.
Vidán perceket hozol az életünkbe, baromi jókat lehet rajtad röhögni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szegény Stefi, abban a tudatban él, hogy tematizálhatja a blogot.
Hogyan gondolhatja, hogy ez bejön neki?
A Bazilikánál eszkalálódott a Nagy Budapesti Oszlopháború

A főváros emberei egyszerre négy helyszínen is bontják a Mahir hírdetőoszlopait az Andrássy úton. A cég biztonsági emberei a Bazilikánál állókat körbeállták.

444.hu/2016/01/05/a-bazilikanal-eszkalalodott-a-nagy-budapesti-oszlophaboru
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szerencse, hogy erre jut szakember! A hóeltakarításra nem annyira, de ez puszta kekeckedés lehet csak. 2-3 cm és megállt az élet. Faca... Kultúrországokban 1 m hónál kezd gond lenni, de ott akkor is megoldják. Nem majd...
@Sir Bates dö Hól: Persze, érvényes, alapvetően, polgári viszonylatokban, ránk, egyszerű állampolgárokra.
Az állam, és a vele szimbiózisban élő önkormányzatok azonban "alattvalóikkal" szemben időnként éppen hogy "terminátorként" viselkednek.
Amúgy a demokratikus ellenzék a 80-as évek végén, 90-es évek elején a "pacta sunt servanda" kétségbe vonásával alapozta meg legitimációját: a Dunai vízlépcső államközi megállapodás alóli kibújással.
Mondja valaki, hogy nem helyesen tette.
@Fabius: Mit jelent nálatok libsiknél a túltolás? Az hogy esetleg ragaszkodok a véleményemhez?
@PeniValdes: Itt a nemzeti kormány támogatójaként vagyok jelen. De egyben védőnő is vagyok, erkölcseiteket igyekszem védeni a liberális elhajlástól, tiszta magyar szellemet táplálva a posztba. Már ameddig a liberális engedékenység és véleményszabadság ezt engedi.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Nekem pl. azt jelenti, hogy csak jár a szád, de a kérdésekre nem adsz válszt. Ja, és véleményed is csak annyi van, amennyiből kiderült, hogy igen csak rasszista vagy.
@látjátok feleim szümtükkel: Megtévesztette. Nem követte őt tovább azon az úton amely a magyarság sorsának jobbra fordítását célozza, tehát elárulta harcostársát.
Tipikus ballib elhajlás.
Ezt a tiszta magyar szellemet pl. elmagyarázhatnád mert engem nagyon érdekelne, hogy én a tiszta, vagy a nem tiszta magyar szellem vagyok-é.

Mellesleg aki nem tiszta, azt te miként mondod tiszta magyarul?
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Mi van, ha a jobbon hajlott el pl. árulással, akkor ez sem tiszta?
@látjátok feleim szümtükkel:
Jajj ne... Amennyiben nyelvedet elég mélyen tolod fel a csúti mangalica játsójába - a'la Steffy - ki vala anno komenyista, majd libsi, akkor tiszta lehetsz. Amennyiben ama segget sem kívánod nyelveddel polírozni, libsibolsi hazátlannak teccel lenni!
Nem olyan bonyolúlt ez, már-már faék egyszerűségűnek mondanám...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nagyon helyes, hogy töpörödött eszű elvtársadat kisegíted. Pontosan erről van szó. Simicska kapott az államtól megrendeléseket, de hasznát saját birodalmának építésére használta, nem a nemzet javának előre mozdítására. Lásd TV2, ahol egy tiszta magyar erkölcsű kereskedelmi tévét kellett volna létrehozni.

@látjátok feleim szümtükkel:
"Mellesleg aki nem tiszta, azt te miként mondod tiszta magyarul? "

- ballibsi
Lám megjelenik egy ballibsi ellenes komment és máris fékeveszett libsi horda veti rá magát.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nahát, ha megkésve is, csak meghozta neked az ajándékot Jézuska Stefike személyében:)

ezek szerint jól viselkedtél tavaly
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: sebaj, majd a fajmagyar Andy kisikálja nemzetire, mint Héraklész Augenész istállóját.

Stefike, segíthetnél, mert tanácstalan vagyok kicsit:
az Andy Wajna most nem rusnya szőrös erkölcstelen disznyó? csak, hogy merjek-e tv-2-re kapcsolni, mert eddig kihagytam ezt az örömet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mit irigykedsz? Mert neked csak szümtük jutott?
@Imola Helyesi: remélem, neked meg egy nagyfaszú néger jut!

és jól megbüntet:)))
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Kérdezd már meg Mészéros Lőrincet, hogy ő az állami megrendeléskeből kivett egy milliárd osztalékot kinek a javára költi el!
"de hasznát saját birodalmának építésére használta, nem a nemzet javának előre mozdítására. Lásd TV2, ahol egy tiszta magyar erkölcsű kereskedelmi tévét kellett volna létrehozni",

és az erkölcs felkent bajnokait ( had ne nevezzzek nevén egyet sem ) megtenni vezetőnek. Azokat a tiszta lelküeket, akik nyarkra-főre szaporítják a fajtiszta magyarokat.
Baj van a ceruza, meg a nyelvtudás körül, a ballibsi nem magyar szó.:D
@habakuk000: "nahát, ha megkésve is, csak meghozta neked az ajándékot Jézuska Stefike személyében:)"

- bazzz, lefordultam a székről, akkorát röhögtem! :-))

Látom hugica újraaktiválódott. Dubajozás után hazajött és megint munkába állt.
@habakuk000:
Irigy vagy cseszed, az a Te bajod! :)
Most mit tegyek, az a kis hamis stíröl, de nem az esetem... Maradi vagyok, a helyes csajokat szeretem, nem az ilyen agyhalott, kivénhedt strapakancákat.
Látom kis ballibsi fészketekbe ünnepi fényt hozott szellemi fölényem megjelenése.
Sokkal nehezebb így a nemzetmentő kormányt szidnotok, hogy mentális erőm és összeszedettségem összezavarja amúgy is kusza gondolataitokat.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Te milyen beképzelt vagy.:D

Azért szívesen elolvasmán erről a véleményed, már ha van:

index.hu/video/2016/01/05/birka_folyt/
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Az is ballibsi aki volt komcsi titkár és Liberális Internacionálé európai alenök is?
Téged sem az eszedért tartanak arany bogaram... de attól még jól szophatsz!
Mármint akinek erre van nálatok igénye.

Nem baj édeske - ellenben a nyelvedtől kipállott seggű kisztitkár cimboráddal és annak alig büdöskomcsi családjával szemben mondjuk sem én nem voltam komcsi, sem a családban nem volt nálunk párttag - tudod, tartás, gerinc, magyarság, nem kollaborálunk a komcsikkal, hasonlók, de ezt úgysem érted...
Sőt, még libsi párttag se voltam, ellenben a kis köpönyegforgató seggreforgóddal, kit mindezek mellett Soros bátyád pénzelt, hogy finoman mondjam, "tartott ki".
Már ha érted, hogy ezek után ki a "ballibsi", drága kis faék ecceriségű nyaloncom.
Persze tévedhetek én is, és attól még lehet én a ballib...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Persze! Ilyen szép beszéddel biztos túlképzettnek gondoltak a párttagsághoz, de a libsiknek tetszett a szavad járása, oda bevettek téged.
Most akkor vajon túltoltam?
@Cuhavidéki: nem teljesen azonos, minta mostani ügy... más a szereplők jogállása...
Videó: Bohózatba fullad a nagy budapesti hirdetőoszlop-háború :)

hvg.hu/kkv/20160105_Video_Bohozatba_fullad_a_nagy_budapesti_h
állítólag ez a kormán "nemzetmentő"...
No, és az abban résztvevő, "párt"-nak titulált gittegyletek? azokkal mizújs van?
ezek tiszta magorok?
ha netán igen, akkor kedves
"SebajFáni" néni, tessék mondani, Imre és Mátyás bácsik vére avtomatice megtisztult, és nem is számít esetükben, hogy ha egykor nem is "ballibsik", hanem pusztán "bal"+"bolsik" voltak?
hmm... ha "bűneik netán megbocsájtattak az átállás következményeképp, és ezt a töri ura is megtámogatta, akkor lehet, hogy egy szavam sem lehet...
süti beállítások módosítása