Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/magyar-peter-barandy-peter-varga-judit-hangfevetel-volner-schadl-ugy/ ... (2024.03.28. 18:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.01.04. 09:47 Fabius

2016 leggyűlöltebb ellensége: a Mahír-oszlop

Nem kellett sokat várni, mindjárt év elején kijelölték ki/mi lesz idén az első számú leggyűlöltebb ellenség: SzörnyetegLajos fővárosi hirdetőoszlopai. Villámkarrier ez, a sokat látott és mostanában még több viszontagságot elviselni kénytelen oszlopok máris egy kalapban vannak 2015 leggyűlöltebb ellenségeivel, a migráncsokkal: belbiztonsági kockázatot jelent mindkettő.

Ne nézz ilyen bután, nyájas olvasó, ezt nem én mondtam.

Az elbontjuk-visszatesszük-rendőrség segítségét kérjük(!!!) oszlopgét kétségtelenül cuki pillanata volt, mikor Kocsis Máté jelezte, az a biztonsági cég amelyik gátolni merészeli a bontási munkálatokat gyorsan elveszítheti a tevékenységi engedélyét...De még erre is rá tudott licitálni Bakondi György, egykor télügyi kormánybiztos és tartalékos szuperhiró, akinek fejében az egyéb zúgást elnyomta a belbiztonsági veszély! - csengőjének zaja, és karhatalommal fenyegetőzve rohant megvédeni a kormányt és a bontási intézkedéseket.

bakondi1.jpeg

Ti mikor hallottatok utoljára egy kedves kommunistát "karhatalommal" fenyegetőzni? Én elég régen. Úgy különösen, hogy a hadban álló felek között jogvita van, amiről január 11-én fog bármit is mondani az eljáró bíróság. Addig biztosan állítani, hogy az érdekeit és tulajdonát védő/védető társaság jogszerűtlenül jár el minimum necces, belbiztonsági kockázatot meg csak az emleget ilyen esetben, aki régen agyfaszt kapott a tekintetes hatalommal ellenkezőktől.

Csak azt sajnálom, hogy ebben az ügyben a plakátkampány - elveszi a kultúránkat ez a genyó! - nem fog játszani, cserébe kíváncsian várom, hogy indul-e nemzeti konzultáció és/vagy aláírásgyűjtés.

247 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr428235140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "mennyél" :-))

Simicskáról írtam, nem? Ez lenne a liberális vélemény szabadság tisztelete?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Fabius blogján egyébiránt te valami házmester féle vagy? Amolyan régi önkéntes rendőr módra?
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Nem baszki, majd jogerősen elítélt hírhamisító hírszerkesztő az M1-en, 80 ezer millió forint közpénzből finanszírozva.
Neked se lehet egyszerű! Pláne amikor szopatja az RTL kameramannja a havasbéicit... ;)
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Kicsit nekem ciki már, hogy minden második felhorkanásodban a liberális szabadságelvek mellett teszel tanúbizonyságot. Nem lesz neked ebből odabent gondod? Jó, tudom Piktor cimbid csak 8 évig volt a Liberális Internacionálé európai alelnöke, de már nem az! Mostanság a Komintern felé kacsingat!
@ebella:
Nem gond, pár millárd közpénz bánja csak. Ilyen esetben kötelezővé tenném (jogerős bírósági határozat hiánya) a t. polgármester saját zsebből fizesse a kártérítést, ne az adófizetők pénzével bánjon nagyvonalúan! Ez ugyebár "jogállamban" evidens...
@gazoló:
Lehet, hogy épp idehaza van, nem egy dubaji kupiban...
@ebella: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ebben a 'kőmíveskelemenországban,az 'olimpiázó majmokkal is aláíratnék egy hasonlót a 'kurvannyukba!
Itt már a dédunokák pénzeivel 'fociznak:(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szerintem a GFG tért vissza, mert bajban érzi a segget amit eddig kényeztetett a Századvég mühelyeiben. Most visszatér ide is megvédeni a Felcsúti Herelevét, mert úgy érzi megtámadták.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Ismered a szabályokat:

- Amíg legalább mérsékelten szórakoztató vagy maradhatsz,
- ám ha ismét őrjöngésig hecceled a bentlakókat elrendezem a sorsod, mint már annyiszor.

Uff.

Ja, és mintha Bolinak tartoznál egy róla írt ódával.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Tévedsz. Stefi nettó troll szórakozás, nem meggyőződés. Csak elkúrja, mert nem bír leállni amíg nem rajta őrjöng mindenki.

De hátha most.
@Fabius:
...backi, hogy te miért emlékszel minden szarra... :)
@Ballib Cenzúra:

Te nem tehetsz ki, de a Simicska cégének érvényes szerződése van! Ez bizony elég nagy különbség még akkor is, ha te ezt sajnálatos módon nem fogod fel ésszel.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

"Nem a Fidesznél módi ez, hanem a beépített ballib ügynököknél."

Ez így üres duma, ne terelj, sorolnád kik ezek a bépített ügynökök?:D

"A tiszta lelkéből eredező beszéd az ami felismerhetővé teszi a tisztafajú magyart az elkorcsosult ballibekkel szemben."

A tiszta lelkét tapintással, belélegzéssel, vagy a segge lyukán történő benézéssel állapítod meg?
@PeniValdes:

Hát igen, én ebbe a nagy tisztaságba teljesen belepistulok, ezért minden képen meg kell tudnom a titkát.:D
@PeniValdes:

Azt nem szertik, nincs benne házipályinka.:D
@PeniValdes:

Akkor itt az ideje tanulmányoznod a témát! A minőségi sör hozzájárul a pasik komfortérzetéhez. Ők meg a mi komfortérzetünkhöz.
@Eszter jött: kedves Eszter,engem ez a téma,bármint a férfiak és nők kapcsolata hidegen hagy.
Jaj, de jó, hogy nem velem foglalkoztok, hanem végigmentek a Stefánián:)))
@PeniValdes:

Akkor itt csitultam el.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: "
" Védőnő lettem. A magyar családokat segítem a magyar felemelkedés útján, buzdítva a magyar nőket hogy méhükkel is támogassák a nemzetmentő kormányt."

Mesélj már Stefike, ha véletlen egy olyan magyar családhoz tévedsz, ahol ne adja az ég, hogy nem egy "árja magyar" kisded született, akkor agyonvered?
Kedves Stefánia....etc.
Maradjál, légy szíves, dobd fel továbbra is a blogot!
Én már nagyon unom őket.
Bevett szószerkezet, mondatklisék, trágárságok, semmi tartalom, dühös kommentelők, elfajzott jobbikos, átkosból visszamaradt komcsik, állibek, semmi baloldali és liberális csak tekintélyuralom, parancsolgatás, ferdítések.
Hol vagy, Batyu, gyere te is!
@Imola Helyesi:

B+, eddigi szavaid szerint te is az átkosból maradtál vissza, mert szerezncsésen túlélted.
@PeniValdes:

Remélem a NŐK és a férfiak kapcsolata nem.:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Én csak a saját magad által vallott elveket merészelem megkérdezni, alkalmazod-e. Továbbá csak a legitim, nemzetmentő kormányt támogatom, azzal hogy felhívom az imperialista beépített ballib ügynökök oszlopos nyomulására a net megtévesztett népének figyelmét.
@Fabius: Jaja. A liberális szabadság elvek mellett kitiltott ncikjeimről egész hosszú listám van.
Na nem akkora mint annak a hirhedt MNO-ról többszázszor kitiltott ballibnek, de azért igyekszem.
@látjátok feleim szümtükkel: Például Simicska, aki csak a tőkepénzeseknek lapátolta ki offshore a pénzt, amíg a miniszterelnök úr észre nem vette és zárta el a csapokat.
@csak egy néző: Védőnőként szerencsére vagyunk többen, így én a tisztavérű magyarokra fordítok kitüntetett figyelmet. Főképp arra hogy erősítsem a magyar anyákban a női principiumot, a haza felemelésének céljából.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

És ez a nicked is villámgyorsan csatlakozik az előzőekhez, ha ezúttal is túltolod.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: te legalább nem magocskát akarsz az ember fülébe ültetni. halkan jegzem meg,hogy védőnőként nem az a feladat,hogy ideológiai oktatást tarts.arra ott van a média.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Stefike, van néhány fölösleges szemüvegem, adok belőle.
Nem láttad ezek szerint jól, hogy a Lajos, nem a Kósa, hanem a másik, a legjobb pénzcsinálója volt a Viktornak, sőt azt mondta róla anno, hogy köztük ( mármint a kollégisták közt ) a Simicska volt a legokosabb. Hogy a f*ban lehetett a barátja ha komcsi, libsi, bolsi mg mittudom én mi volt már akkor is? A Viktor nem volt az? Vagy már akkor is akaloskodott a tiszta lekű fajmagyarod?

Egyébként meg mi a véleményed a Mészáros barátról, akihez most lapátolódnak a nagy - milliárdos - állami megrendelések? Ez nem kilapátolás, kitalicskázás? Ja és az a bezonyos közvilágítás is, ami itt-ott nem akar működni úgy, mint a magyar reformok, a fenét bele, pedig sokat fizettek érte.
@látjátok feleim szümtükkel: láttam én már olyat védőnői szionten,hogy meglepni nem fognak
-no comment-

Meg sem szabad állni Simicska hirdetőoszlopainál

Megállni tilos táblákat helyeztek ki az Andrássy útra a Mahir Cityposter hirdetőoszlopai mellé, elképzelhető, hogy azért, hogy az ezeket eltávolító darus kocsiknak helyet biztosítsanak.

hvg.hu/kkv/20160105_Meg_sem_szabad_allni_Simicska_hirdetooszl
nahhhh, stefika újra osztja az oszthatatlan eszét, micsoda évkezdés :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: figyelj,én örülök neki. Steff jó arc,kissé habókos..de vicces
@PeniValdes: ha elfekszik tőle, akkor biztosan, sőt ebben az esetben fideszes különdíjat is kapsz a nagykisviktátortól ;)
@Fabius:
Mi a bajotok Stefivel?
Így is túlreprezentáltak vagytok itt. Mármint a híveid. Tessék eltűrni másokat is.
@PeniValdes: egy darabig, vannak szintek amikor már nagyon nem, és az egyszerije hamar le tud jutni ide, akkor már ön és közveszélyes az udvari bolondja
@PeniValdes: kimaradt egy 'NEM' :D
jahhh és jó erőben is lehetsz, nem feltétlen tömegre köll mindig gondolni ;)
@látjátok feleim szümtükkel:
te sem vagy egy kis fiatal haris piskóta, az biztos.
Szeretnék most nagyon fiatal lenni, kapnék házat is a hazám mellé.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én nem félek tőle,majd ősi kecsua indián szokás szerint kecsekvért szórok a homlokára
@PeniValdes:
Mondjuk nem is te vagy itt a fő kirekesztő.
@Imola Helyesi: én törekszem a közös kommunikációra
pl neked mondom,hogy múltkor egy Jason Statham fimben láttam egy érdekességet,az egyik szereplőt 2 alkalommal ölték meg..gondolom biztosra mentek
@látjátok feleim szümtükkel:

nem értem. miért kell még jobban elrettenteni a magyar anyákat a gyermekvállalástól?
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
"Védőnőként szerencsére vagyunk többen, így én a tisztavérű magyarokra fordítok kitüntetett figyelmet. Főképp arra hogy erősítsem a magyar anyákban a női principiumot, a haza felemelésének céljából."

Azt a qrva, vazze, ez azért már nem semmi, te tisztavérű magyar fajta.
Nem a bátyád az apád véletlen, mert ennyire barom, csak valami beltenyészet eredménye lehetsz.

rewrite.origos.hu/s/img/i/1406/20140606facepalm.gif
off/
endresy.blogspot.co.uk/2016/01/istenek-johetnek-lohetnek-mig-az-uzlet.html
csak tudom, hogy egy éve itt is jót vitáztunk a "kinek az érdeke" kérdéskörén.
Viszont mára tény: a lövöldözés gyakorlatilag a csődtől mentette meg a Charlie Hebdo kiadóját.
/off
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Stefánia!
Te olyan hülye jószág vagy, hogy kb. három éve - amikor a kőkemény kebleidet dicsőítetted itt - elhitted azokról, hogy üveget is tudnak vágni.
Ami azt illeti, eléggé leépültél szellemileg, ott is lottyadt lettél, semmit nem fejlődtél.
Te komolyan azt hiszed, hogy az otromba kommentjeidből nem látjuk, hogy azok primitív, otromba provokációk, unalomig ismételt mantrák?
Jobban tennéd, ha a hozzád illő, félművelt kultúrkörödben élnéd tartalmatlan hétköznapjaidat, láthatod, hogy a mi szellemi színvonalunkhoz soha nem érhetsz fel.
Na, jó! Egy pozitívumot el kell ismernünk.
Vidán perceket hozol az életünkbe, baromi jókat lehet rajtad röhögni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szegény Stefi, abban a tudatban él, hogy tematizálhatja a blogot.
Hogyan gondolhatja, hogy ez bejön neki?
A Bazilikánál eszkalálódott a Nagy Budapesti Oszlopháború

A főváros emberei egyszerre négy helyszínen is bontják a Mahir hírdetőoszlopait az Andrássy úton. A cég biztonsági emberei a Bazilikánál állókat körbeállták.

444.hu/2016/01/05/a-bazilikanal-eszkalalodott-a-nagy-budapesti-oszlophaboru
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szerencse, hogy erre jut szakember! A hóeltakarításra nem annyira, de ez puszta kekeckedés lehet csak. 2-3 cm és megállt az élet. Faca... Kultúrországokban 1 m hónál kezd gond lenni, de ott akkor is megoldják. Nem majd...
@Sir Bates dö Hól: Persze, érvényes, alapvetően, polgári viszonylatokban, ránk, egyszerű állampolgárokra.
Az állam, és a vele szimbiózisban élő önkormányzatok azonban "alattvalóikkal" szemben időnként éppen hogy "terminátorként" viselkednek.
Amúgy a demokratikus ellenzék a 80-as évek végén, 90-es évek elején a "pacta sunt servanda" kétségbe vonásával alapozta meg legitimációját: a Dunai vízlépcső államközi megállapodás alóli kibújással.
Mondja valaki, hogy nem helyesen tette.
@Fabius: Mit jelent nálatok libsiknél a túltolás? Az hogy esetleg ragaszkodok a véleményemhez?
@PeniValdes: Itt a nemzeti kormány támogatójaként vagyok jelen. De egyben védőnő is vagyok, erkölcseiteket igyekszem védeni a liberális elhajlástól, tiszta magyar szellemet táplálva a posztba. Már ameddig a liberális engedékenység és véleményszabadság ezt engedi.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Nekem pl. azt jelenti, hogy csak jár a szád, de a kérdésekre nem adsz válszt. Ja, és véleményed is csak annyi van, amennyiből kiderült, hogy igen csak rasszista vagy.
@látjátok feleim szümtükkel: Megtévesztette. Nem követte őt tovább azon az úton amely a magyarság sorsának jobbra fordítását célozza, tehát elárulta harcostársát.
Tipikus ballib elhajlás.
Ezt a tiszta magyar szellemet pl. elmagyarázhatnád mert engem nagyon érdekelne, hogy én a tiszta, vagy a nem tiszta magyar szellem vagyok-é.

Mellesleg aki nem tiszta, azt te miként mondod tiszta magyarul?
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Mi van, ha a jobbon hajlott el pl. árulással, akkor ez sem tiszta?
@látjátok feleim szümtükkel:
Jajj ne... Amennyiben nyelvedet elég mélyen tolod fel a csúti mangalica játsójába - a'la Steffy - ki vala anno komenyista, majd libsi, akkor tiszta lehetsz. Amennyiben ama segget sem kívánod nyelveddel polírozni, libsibolsi hazátlannak teccel lenni!
Nem olyan bonyolúlt ez, már-már faék egyszerűségűnek mondanám...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nagyon helyes, hogy töpörödött eszű elvtársadat kisegíted. Pontosan erről van szó. Simicska kapott az államtól megrendeléseket, de hasznát saját birodalmának építésére használta, nem a nemzet javának előre mozdítására. Lásd TV2, ahol egy tiszta magyar erkölcsű kereskedelmi tévét kellett volna létrehozni.

@látjátok feleim szümtükkel:
"Mellesleg aki nem tiszta, azt te miként mondod tiszta magyarul? "

- ballibsi
Lám megjelenik egy ballibsi ellenes komment és máris fékeveszett libsi horda veti rá magát.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nahát, ha megkésve is, csak meghozta neked az ajándékot Jézuska Stefike személyében:)

ezek szerint jól viselkedtél tavaly
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: sebaj, majd a fajmagyar Andy kisikálja nemzetire, mint Héraklész Augenész istállóját.

Stefike, segíthetnél, mert tanácstalan vagyok kicsit:
az Andy Wajna most nem rusnya szőrös erkölcstelen disznyó? csak, hogy merjek-e tv-2-re kapcsolni, mert eddig kihagytam ezt az örömet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mit irigykedsz? Mert neked csak szümtük jutott?
@Imola Helyesi: remélem, neked meg egy nagyfaszú néger jut!

és jól megbüntet:)))
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Kérdezd már meg Mészéros Lőrincet, hogy ő az állami megrendeléskeből kivett egy milliárd osztalékot kinek a javára költi el!
"de hasznát saját birodalmának építésére használta, nem a nemzet javának előre mozdítására. Lásd TV2, ahol egy tiszta magyar erkölcsű kereskedelmi tévét kellett volna létrehozni",

és az erkölcs felkent bajnokait ( had ne nevezzzek nevén egyet sem ) megtenni vezetőnek. Azokat a tiszta lelküeket, akik nyarkra-főre szaporítják a fajtiszta magyarokat.
Baj van a ceruza, meg a nyelvtudás körül, a ballibsi nem magyar szó.:D
@habakuk000: "nahát, ha megkésve is, csak meghozta neked az ajándékot Jézuska Stefike személyében:)"

- bazzz, lefordultam a székről, akkorát röhögtem! :-))

Látom hugica újraaktiválódott. Dubajozás után hazajött és megint munkába állt.
@habakuk000:
Irigy vagy cseszed, az a Te bajod! :)
Most mit tegyek, az a kis hamis stíröl, de nem az esetem... Maradi vagyok, a helyes csajokat szeretem, nem az ilyen agyhalott, kivénhedt strapakancákat.
Látom kis ballibsi fészketekbe ünnepi fényt hozott szellemi fölényem megjelenése.
Sokkal nehezebb így a nemzetmentő kormányt szidnotok, hogy mentális erőm és összeszedettségem összezavarja amúgy is kusza gondolataitokat.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

Te milyen beképzelt vagy.:D

Azért szívesen elolvasmán erről a véleményed, már ha van:

index.hu/video/2016/01/05/birka_folyt/
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Az is ballibsi aki volt komcsi titkár és Liberális Internacionálé európai alenök is?
Téged sem az eszedért tartanak arany bogaram... de attól még jól szophatsz!
Mármint akinek erre van nálatok igénye.

Nem baj édeske - ellenben a nyelvedtől kipállott seggű kisztitkár cimboráddal és annak alig büdöskomcsi családjával szemben mondjuk sem én nem voltam komcsi, sem a családban nem volt nálunk párttag - tudod, tartás, gerinc, magyarság, nem kollaborálunk a komcsikkal, hasonlók, de ezt úgysem érted...
Sőt, még libsi párttag se voltam, ellenben a kis köpönyegforgató seggreforgóddal, kit mindezek mellett Soros bátyád pénzelt, hogy finoman mondjam, "tartott ki".
Már ha érted, hogy ezek után ki a "ballibsi", drága kis faék ecceriségű nyaloncom.
Persze tévedhetek én is, és attól még lehet én a ballib...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Persze! Ilyen szép beszéddel biztos túlképzettnek gondoltak a párttagsághoz, de a libsiknek tetszett a szavad járása, oda bevettek téged.
Most akkor vajon túltoltam?
@Cuhavidéki: nem teljesen azonos, minta mostani ügy... más a szereplők jogállása...
Videó: Bohózatba fullad a nagy budapesti hirdetőoszlop-háború :)

hvg.hu/kkv/20160105_Video_Bohozatba_fullad_a_nagy_budapesti_h
állítólag ez a kormán "nemzetmentő"...
No, és az abban résztvevő, "párt"-nak titulált gittegyletek? azokkal mizújs van?
ezek tiszta magorok?
ha netán igen, akkor kedves
"SebajFáni" néni, tessék mondani, Imre és Mátyás bácsik vére avtomatice megtisztult, és nem is számít esetükben, hogy ha egykor nem is "ballibsik", hanem pusztán "bal"+"bolsik" voltak?
hmm... ha "bűneik netán megbocsájtattak az átállás következményeképp, és ezt a töri ura is megtámogatta, akkor lehet, hogy egy szavam sem lehet...
süti beállítások módosítása