Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.12.15. 12:04 Fabius

Vegyük el a nőktől a szavazati jogot?

Helyetekre, lányok-asszonyok! 

Nemzetünk nagyjainak, a házmesternek meg a kántornak hányszor kell megmondania a megértéshez, hogy a nő = szülőautomata a pina körül? Komolyan, csajok, há'ménem lehet ezt már megérteni? Ti újra és újra csak pofázni, boldogságosan érvényesülni és karriert építeni akartok ahelyett, hogy magatokévá tennétek ezt a nézetet. Aminek tagadhatatlan előnye, hogy ha szerények, alázatosak is vagytok mellé, akkor a vakkomondoron átesni sem szükséges. 

Most tényleg ki akarjátok provokálni, hogy a szavazati jogotokat is elvegyék?! He?? 

 

Ui: amúgy kovácsákos táncosindián urat kérdezném, hogy szerinte mennyire baj, ha dagilaci házmester úr felesége se találja a rendes helyét, és kormányhivatal vezetőként páváskodik itten, és ugyanannyit keres, mint a férfiak? 

658 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr908173954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meg még! autót is vezethetnek!
ez most komoly? 47 perc 43 másodperc a videjjó...
hacsaturján most ebédel, de nem tudom.
@nincs_itt:

tévedés. még most se ebédelek.
ööööööö

Most először a nők is elmehettek szavazni Szaúd-Arábiában

Szaúd-Arábia volt az utolsó ország a világon, ahol nők nem jelöltethették magukat és nem szavazhattak választáson. Most először a nők is részt vehettek a szombati helyhatósági választásokon.

hvg.hu/vilag/20151212_Most_eloszor_a_nok_is_elmehettek_szavazni
@hacsaturján: de mondtam, hogy nem tudom! ne kötekeggyen! me' ákosösszeset fogok magával hallgattatni!
@Fabius: kövérné is csak a sikeres ideológiai nevelésnek köszönheti, hogy férfivé léphetett elő! kivételes tehetségű oktatója van!
@Fabius: ki ne felejtsem az "egyszerű háziasszonyt"! aki játszi könnyedséggel kezeli a tenyérnyi családi birtokot, azt a nehezen összekuporgatott vagyonkát, mint egy igazi férfi! látszik, hogy van aki más anyagból van gyúrva!
@rdos:

Jogs, tied a pont.:O

Mondjuk én Fabiustol most egy olyan posztot vártam, ami a fidesz kongresszusának összegzése lett volna.
és most akkor nézzük a nemzet törpilláját, novákné naccsasszonyt! mit is ragasztott a szógálati ámítógépire?

idézem:"Méhében él a nemzet!"

oszt meg vagyunk lepődve... hacsaturján még ebéd nélkül is, de ezt nem tudom!
Egyébként meg pont ma láttam a doqu tv-ben egy műsort arról, hogy mi maradt ki a bibliából. Kovácc Ákos meg a többi sem tudja, ezért röviden elmondom.

Ádámnak nem Éva volt az első felesége. Lilitnek hívták az elsőt, akit az isten ugyan azon földből gúrt, mint Ádámot, tehát teljesen egyformák voltak. Ádám eccer azt mondta ennek a Lilitnek, hogy feküggyön alá, az meg nem akarta magát alávetni, ezért felment az égbe. Ott azonban csak akkor maradhatott, ha elfogadja, hogy minden nap meghal egy csapat gyereke. Lilit ezt elfogadta, így gonosz szellem lett, és nagyok féltek tőle az ókori emberek ( gyerekkoromban a félős emberre gyakran mondták, hogy lilikes ). Ez után történt a bordás teremtés. Szóval ez a ki szüljön és mennyit, csak parasztasszony vakítása.

Fabius meg gonoszabb még ettől a Liliktől is, mert perverz dolog tisztességes kommentelőknek egy majd 48 perces videót bedobni.
@nincs_itt:

A fenéket, nekik joguk ( meg pénzük dadusra, stb.) van sok gyereket szülni, és karriert is építeni. A többi meg induljon szülni ( ehhez van joguk ), oszt utána kuss.
Ez 1 antibohóc.

Ezen nem lehet röhögni...
@látjátok feleim szümtükkel: :-) "fidesz kongresszusának összegzése" :-)

0*0=0, 0+0=0, 0-0=0, osztani pedig nem szokás vele.

Amúgy ha tényleg csak egy provokatív terelés, akkor igen jól sikerült. Rengeteg mém született.

flashandbones.tumblr.com/post/135182906591

repavalleszurtnyul.tumblr.com/image/135244103458

zeroz3ro.tumblr.com/image/135244198262
@nincs_itt:

nohiszen! magábul se lesz szijjártópéter, meglássa.
lábjegyzet a perspektívához:

Bíró Károlyné (Ratkó Anna)

"Leghíresebbé azonban a róla elnevezett születésszabályozási törvény tette. Bár a törvény az MDP felső vezetésében született, neki nem volt beleszólása, csupán arc volt a rendelethez, mégis az ország vele azonosította a törvényt. A törvény megtiltotta a terhesség művi megszakítását, az abortuszt. Propagandát folytattak a gyermekvállalás mellett, még akár házasságon kívül is. Bevezették a gyermektelenségi adót, amelyet az a 20 és 50 év közötti férfi, illetve 20 és 45 év közötti nő volt köteles fizetni, akinek már volt keresete, de gyereke még nem. Az adó az adóalap 4%-ára terjedt ki.

Ezzel párhuzamosan rögzítették az anyák, terhes nők és gyermekek védelmét. Szülés előtt 12 hét fizetett szabadságot és a szülés után hat hónap szoptatási időt biztosított a törvény. A rendelet valóban jelentős eredményt ért el a népszaporulat növelésében: tíz év alatt közel hatszázezerrel nőtt a lakosság száma. Ha ebbe belevesszük az 1956-os kivándorlást is, akkor legalább nyolcszázezres növekedésről beszélünk, ami ennyivel több élve születést jelent a halálozásoknál.

[Bővebben:] hu.wikipedia.org/wiki/Ratk%C3%B3_Anna

[Ratkó Anna]Családi élete, annak ellenére, hogy ő maga a gyermekvállalást erőltette, ennek teljesen ellentmondott. Született egy lánya, így „végrehajtotta kötelességét”, de a gyereket jórészt a nagyszülők nevelték, vagy késő délutánig a napköziotthonban volt. Ratkó Éva saját bevallása szerint sem volt olyan fontos a szüleinek, mint a karrier és a párt. Ugyanakkor édesanyjára mint jó nagymamára és dédmamára emlékszik."

Ennyike.
@hacsaturján:

...és ha németh szilárd a titkolt példaképe?
Itt a mézesmadzag, legalább is az elkövetkezendő négy évre. Utána mi lesz aszt senki sem tuggya.

www.vg.hu/gazdasag/adozas/a-maganepitkezoknek-is-alacsonyabb-lesz-a-lakasafa-462587
@látjátok feleim szümtükkel:

A fidesz kongresszusának összefoglalása kimerül egfy ásításban. Ez meg: *ásít* nem ér egy posztot akkor sem, ha krónikus időhiányban szenvedek.
"A New York Times nemzetközi, Európában terjesztett kiadása szerint a magyar kormány az emberek félelmeire alapozva politizál a menekültválságban."

444.hu/2015/12/15/magyarorszag-felelemre-jatszik-a-bevandorlasi-vitaban-irja-cimlapjan-az-international-new-york-times
@látjátok feleim szümtükkel:

Orica már belinkelte az összegzést.
Mondjuk (inkább:szerintem) az elemzés itt-ott megbicsaklott, de a konklúzió tényleg, valóban lehengerlően remek.
Íme:

"Egy rakás kulturálatlan és erőszakos férfi összegyűlt, és egyetértettek abban, hogy az ostobaság, a gyávaság és a lustaság tiszteletre méltó."

tablet.magyarnarancs.hu/magyar_termek/orult-ferfiak-ketrece-schilling-arpad-a-fidesz-kongresszusarol-97569

Ennél többet nem is érdemel.
@Fabius:

"_ krónikus időhiányban szenvedek._"

Tehát jobban teljesítesz. Akkor viszont panaszra nincs okod:)
@jaegtoer:

Amit bajusz úr mondott, azt meg már eccer-kéccer lerágta a közvélemény. Már mócsing sincs rajta.
"A bank november 27-én kötötte meg a kölcsönszerződést Andy Vajna cégével, a Magyar Broadcasting Co. Kft.-vel; ennek értelmében az Exim 21 millió euró, azaz 6,72 milliárd forint „versenyképességet javító belföldi befektetési hitelt” nyújt – deklaráltan „a TV2 Média Csoport Kft. 100 százalékos üzletrészének tulajdonjoga megszerzésének finanszírozása céljából”."

Szijjártó meg aszondta, hogy : "Aztán egy hete Szijjártó Péter, az Eximbankot felügyelő külgazdasági miniszter váratlan kijelentést tett az Országgyűlés gazdasági bizottsága előtt: „az Eximbank semmilyen médiavásárlást nem finanszírozott közpénzhez köthetően” (lásd a kormányzati portálon közölt beszámoló utolsó mondatát)."

valasz.hu/itthon/nincs-tobb-titok-andy-vajna-672-milliardot-kap-az-allamtol-a-tv2-re-116573

Szóval, akkor mi adózók mit is finanszírozunk, vagy nem?
Kedves Nőtársaim!Hogy gumicsont-e az nem kérdés, lehet rajt' ezredszer is felháborodni, meg lehülyézni azt, aki 2015-ben még a nők szavazati jogának és egyéb más jogának megvonásáról vizionál, és nem fél attól, hogy a dzsungelben élő természeti népek asszonyai és lányai harsány hahotája behallatszik a magyar Parlamentbe.Ugyhogy én rögtön a tárgyra térnék: a koruk miatt érintett hölgyek megtámogatva a középkorú, valamint a magamfajta banyákkal 2015.december 15-étől zárolják mindenkivel és mindenhol a sexet addig, míg az ezen teljesen begőzölt férfiak el nem zavarják ezt a vállalhatatlan bagázst a halál f-ra.Meggyőződésem, hogy nincs az a turulba született hazánk fia, aki felcserélne párjával egy jó kis hancúrt, és inkább elmélyült eszmecserét folytat bajszocskavitézzel.Ennek továbbfejlesztése már a világbékét célozza meg.Ha semmi mással nem lehet ezeket elzavartatni, ezzel biztosan sikerül!
Régóta nem jelentkezék, mer tökéletes szimbiózisban teljes mértékben azonosulék a nerrendszerrel szellemileg, ahogy egy jó hazafihoz illik.
Most azonban meg kell szólalnom, mert valami disszonáns hibát érzek az ideológiában. Ugyanis két napja erőn felül teljesítve, mondhatni 110%-n járatva magamat, próbálok unokát szülni a Tekintetes Haúzprezident Szőrnek. De az istennek sem sikerül, mert unoka helyett valami egészen más az eredmény manifesztációja. Bár kétségkívül hasonlít bizonyos tekintélyekre.
Jó, jó, a szomszéd kofaasszony figyelmeztetett, hogy unokát szülni egyelőre csak a nőnknek kéne. Viszont én mondtam neki, hogy "kuss, egy igazi hazafinak többre kell képes lennie, mint egy mezei hazalánynak, te meg mennyél vissza a fakanálhoz, ahogy illik". Erre valamit mormogott az orra alatt, de úgy szájonkomondortam, hogy végül eloldalgott.
Szóval, most kicsit meg vagyok zavarodva, és várom a további törvényi útmutatást bölcs vezetőinktől. Addig az ideológia szeminárium kedvéért felmegyek a Nagyfaluba egy Zsákos koncertre, a vonatok meg jól ellesznek nyíltpályán, míg visszajövök. A késés fel sem fog tűnni az utasoknak.Mer a ner!
@evasanyoca:
"Meggyőződésem, hogy nincs az a turulba született hazánk fia, aki felcserélne párjával egy jó kis hancúrt, és inkább elmélyült eszmecserét folytat bajszocskavitézzel."

Magácska nem itten tetszik élni?
@evasanyoca: Ezéé némi kritikát fox kapni itt a fiuktól....pedig... ez lenne a megoldás.....

Húú.....hátmég....én....
@jaegtoer:

Egyre jobban teljesítek az már igaz. Például annyira jól, hogy most elértem, a NAV januártól induló céges bónus-malus rendszerében bónus pozícióból kezdünk.

Juppi. Kibaszottkurvanagykirály vagyok.

Hogy ezért otthon is kb annyit látnak, mint itt? Lárifári. A jobban teljesítés a lényeg. Még fasza, hogy a zasszonynak nem most kéne szülőautomatává válnia, mert akkor szarban lenne a népesedés.
@Bakter: Hü..hü..hü..hü..hi..hi..hi..hü..hü..je...!!!

Besz.....rtam.....
@Fabius:

Waaz jó lenne vigyázni az ilyen 'vidijóbevágásokkal:)

Ezt a riporterneknevezett mikrofonállványt nagy valószínűséggel az a ""szülőautomata a pina körül" hozta létre:)

'induljonabanzáj művészúr szavaihoz az ásításon túl nincs mit hozzáfűzni!
Máris megkaptam a mai napra esedékes ideológiai bölcsességet:
"A saját szakmámból mondhatom, amit az öltözőben nem lehet megtanulni, azt talán nem is érdemes" - folytatta a miniszterelnök"

És ez mennyire igaz! Én is az öltözőben tanultam meg, hogy "a lányoknak pucijuk van, a fiúknak meg fütyijük." Ennél többet meg mi a lófasznak tanuljon meg a magyar. Én ezt megtanultam, és azóta is itt vagyok egy magasan kvalifikált, élettől dörzsölt bakterként. Kell ennél több? Na ugye...
:)))))))))))

Ígykell eztetet csinálni fijjuk:))

"Feleségül vettem egy özvegyasszonyt, akinek volt már egy felnőtt lánya. Apám, aki gyakran meglátogatott minket, beleszeretett és elvette nevelt lányomat. Apám tehát vejem lett, nevelt lányom pedig az anyám. Néhány hónap múlva fiam született, aki apám sógora és egyben az én nagybácsim lett. Apám feleségének is született egy fia. Ezzel egy csapásra lett egy testvérem és egy unokám. A feleségem a nagyanyám, hiszen anyám anyja. A feleségem unokája az én unokám is, így lettem a saját unokám."
@Bakter: de nem így van? maga is a fejébe nyomja a baktersapkát, oszt állítja a váltót, tekeri a sorompót. a miniszterelnök úr is a fejébe nyomott valamit, de nagyon.
dalcsináló úr a inkább öntse kottába, hogy kinyílott a pitypang.
@öregmatróz: nem találtam nagyobb zsarolási pontot....egy férfi mindent megtesz az általa hőn szeretett hölgyért, s ha a hölgyek összefognának, ki harcoltathatnák a férfiakkal az uj rendet....nem kell itt senkinek se megsértődni, a nőknek kell a kezébe venni a dolgokat, mert a férfiak nem képesek megoldani csak háborúkkal....tán nincs igazam?
@öregmatróz: nem találtam nagyobb zsarolási pontot....egy férfi mindent megtesz az általa hőn szeretett hölgyért, s ha a hölgyek összefognának, ki harcoltathatnák a férfiakkal az uj rendet....nem kell itt senkinek se megsértődni, a nőknek kell a kezébe venni a dolgokat, mert a férfiak nem képesek megoldani csak háborúkkal....tán nincs igazam?
már megint bocsi a mindenségit!
Baszki, nem lehet Ákosból 45 percet végignézni! Hol a lényeg?
Magyarországot egy büdöslábszagú-álmacsó, de igazából tuskókolesz társaság irányít, akik a nőket vagy verik, vagy szarba se veszik. pacalpocakok
Meg mondjuk polt elvtárs felesége mijafaszt keres az MNB be? Ja tudom, öt millát havonta.

Ahelyett hogy szót fogadna köteles lacának és szülne még öt kicsi poltot mert különben kihal a nemzet.
Nagyon kíváncsi vagyok arra is, hogy a Fidesz kiket nem néz le?
Nyuggerek? Tanárok? Nők? Menekültek? Szinglik? Genderek? Prolik? Balliberálisok?

Kiváncsian várom gyöknőnket, hogy mennyire tud kiteljesedni á la bajuszFőnök... mert ez neki is szól
@gazoló:
Hülye vagy te, de nagyon.. A dél-koreaiaknál pl. divat volt, hogy az eunuchok is házasodhattak, és örökbe fogadhattak gyermekeket, és így lett családjuk.
Mert felismerték, hogy egy nemzetet családok /gyermekekkel /sokasága visz tovább. Tovább is vitte őket-
Pláne, ha még a kultúra és a tanulás támogatása is elsőrangú program volt. Ma is az náuk. Ezért ma már a világ első nemzetei közé tartoznak.
Vagyis az évezredes hagyomány, a család és a gyermekek támogatása miatt.
Skandallum!

Az AB ráütött ormányunk piszéjére, mert megsértették saját törvényüket. Csak azt nem értem, hogy a többi hasonló jogsértés miatt miért nem ütnek?

index.hu/gazdasag/2015/12/15/lazar_folytatni_kell_a_foldarvereseket/
@látjátok feleim szümtükkel:

nagyon várom már a Biblia eredeti, rendezői változatát. remélem Lilith mellett lesz benne autósüldözés és Tyrannosaurus is. :)
Dehogy vegyük el a szavazati jogot, sőt. Ma már pl. a burkába öltözöttek is szavazhatnak Szaud Arábiában.
Egy összesen 1 fő be is jutott valahová.
De mivel burkában szavazott, ki tudja, ki lehetett a bőrkéjébe bújva, remélem, nem egy férfi birka szavazott helyette.
Bár ezektől kitelik.
No, ha az eunuchnak is lehet családja, a melegeknek miért is nem lehet, ha már a család visz tovább. Hová is?
@Imola Helyesi:

ez az eunuchos örökbefogadós dolog akkor már a koreai háború után volt?
Mondjuk szerintem mindent elmond a Kovács Ákosról, hogy az ECHO tévének nyilatkozott.
@látjátok feleim szümtükkel:

Az eunuchok a 15. sz-ban dívtak a Koreai félsziget királyságaiban, ha a mai 21. sz.i modernnek mondott "eunuchok" ezt akarják- felőlem, akár... nyugodtan.
De hol van akkor a 21. sz-i modern liberalizmus?
Szerintem el kell fogadnunk a testi fogyatékosság vagy más okból fennálló nemzőképtelenséget vagy a megfogantatás betegség miatti hiányát IS.
Erre a történelemben mindig ki is találtak valamit.
Erre volt a fenti példám, de a mai korban is kitalálták erre valamit.
Csak kérem, nem ez az általános, és ezt nem árt észben tartani.
@Bakter: Azért ezta különbéget én már az ovi wc-jében észrevettem. Igaz a biológiai elmélyülésig várnom kellett a nyolcadikos osztálykirándulás farmotoros Ikaruszára. De megérte.
@Gábris szomszéd:én egy egyszerű lélek vagyok, tehát:a mostaniakat leváltani, családtagjaikkal együtt teljes elszámoltatás, akit érint hazaárulás okán életfogytig...szakértői kormány felállítása, uj alkotmány, uj birók, ..stb.stb. és példát venni a jobb sorsú országoktól......csak ennyi...majd kinn lennének a "kielégítetlen hazafiak" az utcán tömegével, ha az asszonyok, akiket most a hatalom szarba se vesz, elhajtaná a szoknyája széliről a kanokat!!! higgyétek el, itt a nők a megoldás, látjátok, hogy a férfiak semmire se mennek, csak a hülyeséget szaporítják...kkk
@Gábris szomszéd:én egy egyszerű lélek vagyok, tehát:a mostaniakat leváltani, családtagjaikkal együtt teljes elszámoltatás, akit érint hazaárulás okán életfogytig...szakértői kormány felállítása, uj alkotmány, uj birók, ..stb.stb. és példát venni a jobb sorsú országoktól......csak ennyi...majd kinn lennének a "kielégítetlen hazafiak" az utcán tömegével, ha az asszonyok, akiket most a hatalom szarba se vesz, elhajtaná a szoknyája széliről a kanokat!!! higgyétek el, itt a nők a megoldás, látjátok, hogy a férfiak semmire se mennek, csak a hülyeséget szaporítják...kkk
@evasanyoca: annyira, hogy válóóok a kalmopirines fogamzásgátlás :-)
@evasanyoca:" nőknek kell a kezébe venni a dolgokat, mert a férfiak nem képesek megoldani csak háborúkkal."

Talált........de mindjárt el is süllyedt....

sajnos.... :(((
@látjátok feleim szümtükkel: várjál, most két eunuch állt össze egy családdá a most már mindegy alapon?
Szerintem egy nő akkor boldog, ha élhet az anyai hivatással, egy férfi meg akkor, ha a nőt ehhez hozzá tudja segíteni.
Ez az élet természetes rendje, a biológia, miért kell ezt a politikának túlragozni?
Mindettől függetlenül a férfinek és a nőnek is joga van a hivatásának is élni.
Ákos meg Kövér semmi kivetnivalót nem nyilatkozott.
@Imola Helyesi:

Mi lesz veled ha meglátják, hogy a napi szüléskvóta teljesítése helyett ismét csak önmegvalósítasz?
@GeoCracker:hol? a Nilus deltájánál?...kkkk
@GeoCracker:hol? a Nilus deltájánál?...kkkk
@Imola Helyesi:
Kövér László kijelentéséhez megdöbbentő Dél-Korea hagyományait társítani.
Kövér László megfogalmazása szerint a magyar nők önmegvalósításának egyetlen eszköze a szaporodás.
Ezzel kimondta, hogy kizárja a nőket minden olyan feladatból és vállalásból, amely egyébként minden embert megillet.
A nők az általa áhított képben egy kiszolgáltatott szerephez juthatnak, hiszen eltartottá válik annak minden megalázó szegmensével együtt.
Otromba mondatában az is megjelenik, hogy a nők alkalmatlanok bármilyen szellemi teljesítményre, társadalmi és gazdasági szerepvállalásra, az pedig kizárt, hogy vezetői rangban vegyenek részt bárhol is.
Ennél megalázóbb kijelentést csak a nagyon korlátolt, beszűkült gondolkodású emberek mondhatnak, Kövér ezt megtette, mint az Országgyűlés elnöke, közjogi méltóságában.
Bravó!!!
@parti_giano:

Nem mindegy, hogy ehuny vagy nem? Ha két azonos nemű akar család lenni, az gebasz erre felé. Ha nők, akkor meg különösen, irány a (s)zűlészet.;D
@Mariann19:

Ne tessék a néninek túlozni!
A Kövér néni is hivatalvezető valahol ( korábban írta valaki ). Gondolom ő már teljesítette a penzumot ( meg ki is öregedhetett a szülő képes korból, és már csak a papa lehet tejesítő képes ), így csak a lyányokat lehet vegzálni egy jó kis unoka szülésének lengetésével.
@Fabius:
Ne izgasd magad, a szülés már egy önmegvalósítás.
Vagyis egy utód létrehozásával megvalósítottam magamat, a véremet, a nemzetemet, a hazámat.
Több gyermekkel meg a nemzetem fennmaradását szolgálom.
Ha önmagamat így megvalósítottam, akkor én az utódaimban élek tovább. Kell- e ettől nagyobb önmegvalósítás?
@Mariann19:
Szerintem semmi ilyet nem kell hozzáérteni a mondandójához.
@Bakter:
""A saját szakmámból mondhatom, amit az öltözőben nem lehet megtanulni, azt talán nem is érdemes" - folytatta a miniszterelnök"

Ööö... mostan nálam valami zavar van a zerőben... (nem először és nem utoljára).
Mostan melyik miniszterelnökről történt itten említés? Mert ha a jelenlegi magyarról, akkor szépen kérem, hogy valaki homályosítson már fel:
ugyan miféle szakmája van neki úgy egyáltalán (a 30 éve nem gyakorolt nem ér), pláne olyan, amihez öltöző szükségeltetik?
Tudom, nomen est omen, úgyhogy segítsetek, lécciléccilécci...
@evasanyoca: Szerintem itt is. Egy házasságot simán tönkre tud tenni.
@Imola Helyesi:
"egy utód létrehozásával megvalósítottam magamat, a véremet, a nemzetemet, a hazámat."

Egy frászt. Egy utóddal még csak magadat pótoltad, a párodat (merthogy ugye az is kell az utód létrehozásához) meg még nem. És akkor hol marad a haza és a nemzet? Csak fogy és fogy?
@Imola Helyesi:
De ettől még minden nő megvalósíthatja magát a politikában, a kultúrában, a gazdaságban,ahol szeretné, - pláne, ha gyermekei apja is segíti.
@Imola Helyesi:

Imola, én két dologtól félek egytől pedig rettegek.

Félek a globális felmelegedés földünkre gyakorolt negatív következményeitől, illetve egy esetleges aszteroida becsapódástól, amely fajokat törölhet el a bolygó színéről, és elpusztíthatja az teljes emberi civilizációt is.

Rettegek attól, hogy ez a sok hülyéből lett fideszes (vagy fordítva, fideszesből lett hülye) még jó ideig hatalmon marad, tovább ámítja a szemükre-fülükre megvakult szájtáti bóbitákat, és borzolja a megmaradt értelmes emberek kedélyeit.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Totál igazad van, többet kell szülnie a nőknek.
Asszem Ákos meg Kövér is ezért állt ki.
Vagy nem?
@látjátok feleim szümtükkel:
Aha! Most kezdem kapisgálni a dolgot.
Kövér, Szájer és társaiknak a feleségei kormányhoz közeli pozíciókban leledzenek, miután túljutottak női önmegvalósításukon.
Viszont Kövér az orbáni családmodellt állítja követendő példának, ahol az asszony csak szül, nevel, és elnyűtt arccal tekint a perspektívába.
A fene sem tudja, de nekem ez nem gromek felállás, Kövér hiába is reklámozza Anikó asszonyt.
@Imola Helyesi: Szerintem az önmegvalósítás egy késztetés a tehetséged kibontakoztatására. A szülésre nem feltétlenül használnám ezt a szót.
@Mariann19:
pontosan ez a lényeg, amit írsz:-)
a többi szerecsenmosdatás
@Imola Helyesi:
"Szerintem semmi ilyet nem kell hozzáérteni a mondandójához."
Csak Dél-Koreát. Ugye?
"SZIJJÁRTÓ SZERINT AZ ÁLLAMI BANK VAJNÁNAK ADOTT HITELE NEM KÖZPÉNZ"

Ezek szerint ami az államé, az nem a közé, ami a közé, ahhoz meg a kormányon kívül senkinek semmi köze?

Kérdés, hogy ki is gyakorolja ebben a bankban a tulajdonosi jogokat? Mondjuk az igazgatótanács elnökeként.
Ki is adta az alapító vagyont, no meg ha úgy vették, annak összege honnan is van? Afenébe, ennyi nehéz kérdést így este.

http://vs.hu/gazdasag/osszes/szijjarto-szerint-az-allami-bank-vajnanak-adott-hitele-nem-kozpenz-1215?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s54
@Imola Helyesi

Mindannyian rád várnak,hogy megvalósíthassanak:))

kepkezelo.com/images/1yenm5piomscuhrrd5k4.gif

Ha azt mondom,hogy észak-koreai a gondolkodásmódod bőven nem túlzok:(
@húzzad neki shakespeare:
Ne félj- mondotta rajtam kívül még valaki- de most nem jut az eszembe,hogy ki, de biztosan igaza volt.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"A többi szerecsenmosdatás."
Az önérzet aspektusából gondolom így.
Hosszú Katinka meg nem átalkodik az önmegvalósítás csúcsa helyett, azt késleltetve, világcsúcsokat úszni. Szálljon ki a medencéből és szüljön!!! (sic) Ezt követeli a haza és Kövér László kolesz-koleszterin!!
@Mariann19:
Én csak puffogok, de neked ez sokkal nagyobb sértés.
@gazoló:

Hülye vagy, de nagyon, ám néha legalább megnevettetsz.
@Myrath:
"Az önmegvalósítás egy késztetés a tehetséged kibontakoztatására."
Tökéletes meghatározás.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Az a fontos, hogy mellettünk vagy!
Közben azon gondolkozom, hogy a magyar férfi társadalom mennyire nem azonosulhat Kövérrel.
Miután a férfiak vannak túlsúlyban döntési és kiválasztási pozícióban, nekik van döntően lehetőségük kiemelni a nőket eddigi státuszukból. Meg is teszik.
Akkor Kövér mit dumál és degradál?
Basszus!
Aszondi a gomolya, hogy többet kell szülni a nőknek.
Nahát, ezt pont úgy hangzik, mint a Hofi-féle hányat fialjon a koca.:Ö
@látjátok feleim szümtükkel:
orbán rohadt focimániájának rendelték alá az összes sportágat. ennek meg is van az eredménye: jövőre csak FELE annyi magyar olimpikon tudja teljesítani a kvótát, azaz indulni, mint az előző olimpián.
Kurva nagy hazugság a sport orbán általi felemelkedése
@Imola Helyesi: nálad a szülés és a pottyantás fogalma fedi egymást. de beleadod a lelked.
@GeoCracker: igazad van, nem is kell a kalmopirin, egyes hölgyek úgy játszanak a fáj a fejem, jajj haggy békén nevű társtalan játékkal, mint az unokám a vizipisztollyal, aztán csodálkoznak, mikor a pasi találkozik egy abszolut egészséges nőszeméllyel...kkk
@Imola Helyesi:

Lehetne ez a fideszes asszonyok hivatalos -vágykeltő- bevonulónótája. :-)

www.youtube.com/watch?v=QZC1VZPBybo
@evasanyoca: mert régi tudás, hogy hónapokig fejfájás ok nélkül márpedig nincs. El kell menni orvoshoz vele.
@Mariann19: :-)) Naná, a nők imádnivalók, az élet megteremtői és megtartói, meggyőződésem, hogy sokkal békésebb és kiegyensúlyozottabb világban élnénk, ha több nő lenne vezető beosztásban a politikusok között és a gazdasági életben. Egy okos nőnél nincs szexibb. Persze azért Tagával és a többiekkel hüjülhetünk:-))

egyébként persze nem tudom, hogy a magyar férfiak többsége, vagy en bloc hogy gondolja, mert most divatja van hüjének lenni, de az "én köröm", azaz a világ azon része, akik azt gondolom alapbeállításban normálisak, mint férfiak is azok, mélyen megvetik Kövért, és egy retardált paraszt kijelentésnek tartják legutőbbi "eszme"futtatását, ez kövér új köteles beszéde: a nőkről. Undorító, hányinger, kocsmában is pofánvágnak ezért....
@látjátok feleim szümtükkel:
Vagy ez? Ki tudja?
"Ne szülj rabot, te szűz, anya, ne szoptass csecsemőt!"
Nálad, egyre megy, ahogy látom.
@látjátok feleim szümtükkel:
Vagy ez? Ki tudja?
"Ne szülj rabot, te szűz, anya, ne szoptass csecsemőt!"
nálad, egyremegy, ahogy látom.
@Imola Helyesi: na füröggyé le ebola, asztán szaporodjunk:)))
Ezek a nők... Dagilaci meg a nyálgép visszhangja komondorozhatott volna, akkor is seggnyalóik megmagyaráznák ostoba hittestvéreiknek, hogy csak annyi az egész, hogy ügyesen kell esni... Essetunni... :(
@taga20: aztán nehogy úgy járj, mint a botsáska
@taga20:
Neee... Hüle perverz... ez szaporodna, oszt örökölné a kiccsákó a szépségedet, tőle meg az eszét... :( durva...
@Mariann19:
vegyük észre, Kövér és bűntársai azok a "tálibok", akik szentesítették a családon belüli erőszakot, a nők további degradálását. Ők azok akik megmondják ki a hazafi és ki nem, hol a nő helye és hol nem. Mert ők olyanok, mint a tálibok, A mi tálibjaink:
fsp.nolblog.hu/archives/2015/11/22/Talibvilag_Magyarorszagon/
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Van ennek a kövéri kijelentésnek egy figyelemre méltó és várható hatása.
Magyarországon van egy jelentősnek mondható női tömeg, aki belenyugvóan éli meg a hagyományos női szerepet, nem töpreng az önmegvalósítás mibenlétén, és Kövért is közönyösen veszi tudomásul.
Kövér viszont pont azoknak a nőknek szólt be, akik ambícióik révén pontosan az önmegvalósításukon fáradoznak, minden őket ért méltatlan megitélést dühösen elvetnek, és felháborodnak.
Tehát azt a célcsoportot veszíti el az ilyen megnyilvánulás, amely a környezetére hatással van, a véleménye befolyással bír még az eddig a sorsát kritika nélkül elfogadó nők körére is.
@habakuk000: á, dehogy, én bottal se piszkálnám:)

odaadnám pohárban, ő meg gondolom meginná:)))
@GeoCracker: :DDDDD

"annyira, hogy válóóok a kalmopirines fogamzásgátlás :-)"

szerintem anyó nem jött rá (válaszát nézve), hogy Dr Veres klasszikus tanácsát olvassa burkoltan.
mivel a témába vág, muszáj a nevezetes orvos tanácsát megismételni a 80-as évekből, amikor egy tini megkérdezte:

-a kalmopirin jó fogamzásgátlónak?
-igen! ha kislány a térde közé szorítja míg a fiú mellette van.
@Mariann19:
Mindig azt mondtam, az ostoba embert hagyni kell beszélni, kiállítja magáról a bizonyítványt, ráadásul mágnesként vonzza a hasonló sültbolondokat...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
ez jó, ehehe
csodálkozom, hogy a Hírcsárda még nem adta le a Jobbik magyarországért álközleményét:
A Jobbik Magyarországért Párt nem akarja, hogy a cigány nők önmegvalósítása kiteljesedjen. Dolgozz, ne szaporodj!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tőlem a visszafogott stílusomat, ebolától a.......??? most hirtelen nem jut eszembe semmi:)

gumikajakodat lezsíroztad már?:)))
@Mariann19: és még azt is tedd hozzá, hogy egy demokraciában egy ilyen tahó nem házelnök, mert azonnali hatállyal kip...ák!!!
@taga20: :D

leeresztett a guminőd, vagy már most annyit ittál, hogy minden tehén fekete?
@guma: zérókolát hörpölök, ezé vagyok ilyen visszafogott:))
@taga20:
Gumi...? Te, amióta a buzisörön nevelkedsz, durva dehonesztálást követsz el másokkal szemben... 3 hónapja nem voltam vizen. Simodasd a banyát tovább, nekem még melóznom kell menni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: :)

már nóta is született róluk, kicsit durva szöveggel :D

www.youtube.com/watch?v=t257vuJbBPI

A teljes szöveg:

Helló, helló, újra itt vagyok
Olyan régen szültél már, most egy gyereket itt hagyok
Dugom, dugom, nem hátrálnék
Bármit is mondasz, szemedben egy Kövérkés üzenet ég

Én kiteljesíteném az életedet,
De félek, hogy nem érdekel
Sajnos nem írhatom át a Szózatot
Én dalt csinálok, pedig gyereket akartam
Reményt kapsz tőlem az útra
Sok keresztény unokát
Hogy vasárnap együtt lehessen a család

Helló, helló, nem tűntem el
Csak egy távoli bolygón jártam, hogy ott mi volt, nem hiszed el
Megannyi nő, mind több, mint szülőgép
És igazságot mondott a tévé, nem folyt belőle pép

Én úgy megijedtem, hogy hol vagyok,
Se harminc ezüst, se díj
Nagyon reméltem, hogy majd felébredek
És te rám vársz majd a főtt vacsorával
Letérdepelsz a sarokba,
S nem csak a borsó lesz kemény
Amikor megfogan egy új konzervatív legény

Helló, helló, most már ez vagyok
Beálltam egy talp alá, és míg élek, csak nyalok
Pártos zenész csak addig úr
Amíg egyszer eltűnik, mikor túlfeszül a húr

Most már kiteljesítem az életedet
Akkor is, hogy ha nem érdekel
És már írom a legújabb Szózatot
Hazádnak lendületlenül
Reményt sem kapsz az útra
Csak egy Fideszes Coelhót
Ezzel minden bűnöm megbocsájtatott

Na, figyelj:
Helló, helló - én a nép vagyok
Egy kicsit tűrök még, aztán fellázadok
Hiszed, vagy nem, a birka is remél
Egyszer csak a pásztorra ugrik, egy perc, és már nem él
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Elolvastam a magyar tálib világról küldött linkedet.
Kíváló felsorolás mindarról, ahogyan ez a kormány az állampolgárok alattvalókká való süllyesztésén munkálkodik.
Közben bedob a lelki rezdülésekre egy kis gyógyszöveget, amikor fennen hirdeti, hogy mi vagyunk a világ legjobbjai, a legkiemelkedőbb nemzet.
Erre figyel a nép, és beveszi, ájultan van oda a saját erényeitől, és nem veszi észre, hogy most veszíti el azt a keveset, ami még megmaradt a múltból.
Sikeres ez a lelkek húrjain való játék, mert látszólag nincs min lázongani, hallgatunk.
@guma:
Facen kétfarkúkutyáék oldalán...
@guma:
a duma nagyon jó, a dal katasztrófa, az Ákos?
mondjuk neki a borozója is teljesen az, blaszfémia és obszcén egyszerre, hogy egy ember nagyságú téglakereszt alatt kell innod
@CsekklisztNo.10Reloaded:

"a dal katasztrófa, az Ákos?"
tudomásom szerint: igen.
@evasanyoca:
Szia!
Ahogy mondod!
Nézem a külföldi politikusokat, azt, hogy milyen méltósággal viselik a pozícióikat, a vizsla szememmel és bólogató füleimmel figyelem, hogy milyen finoman fogalmaznak, hogyan szólítják meg az állampolgáraikat.
Valószínű, hogy ilyen államokban Kövért csak leküldenék reggeliért az ottani politikusok, a népek meg röhögnének a jó magyaros bajúszán.
@Mariann19:
megint spot on, amit írsz:-))
nem is tudom, hogy jutott ez most eszembe, te ezt tudtad? hogy igazából ki a fasizmus "szülőatyja"?
index.hu/tudomany/til/2015/12/12/a_kolto_aki_feltalalta_a_fasizmust/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Szia Bolikám! Repesek,hogy itt vagy.
"Az ostoba embert hagyni kell beszélni."
Csak marhára nem mindegy, hogy hol.
Kövér úgy nyilatkozgat, mintha a Hyde parkban állna elő, ahol a mondandójának nincs következménye.
Bolikám! Ez nagy különbség.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
... mert hogy az egész fasiszta eszmerendszerben van valami annyira perverz, hogy nem is csoda, hogy egy ilyen csóka rakta le az alapjait... a mi perverzeink is utálják a nőket, szülőgépnek tartják, és verik őket.. hiába, régi mániám, hogy Orbán a mussolini féle állameszményt valósítja meg Magyarországon, Bartus féle megfogalmazásban mi vagyunk az Unió első fasiszta állama..
.
A méhek szaporodása

A fiatal anyajelölt is kikelése után 2–3 napra már vágyat érez arra, hogy ugyanezen időtájban ő is kirepülhessen.
Ha a fiatal anya második, vagy későbbi kirándulásakor egy negyed óráig elmarad, akkor az többnyire azt jelenti, hogy elérte a célját, vagyis megtalálta párját az egyik herében és a szabadban megtörtént a párosodás, aminek az árát a here halálával fizeti meg.

Az anya egész életében egyszer párosodik.

Az egyetlen párzás alkalmával annyi hím csirasejt kerül spermahólyagjába, hogy az néhány évig elegendő a lerakott peték egy részének megtermékenyítésére.

Vegyük önmegvalósítási példának inkább a nyulakat...
@CsekklisztNo.10Reloaded:

És ebben is unortodox a hívők vezére.
Állandóan puskaporszagot érez, és olyan, mint egy hóbortos, elszabadult harci mén a középkorban.
@Mariann19:
Ez a sültbolond égeti magát. Mondjuk a sötét népeknek ez a zsinórmérték, de hát ízlések és pofonok, no meg vak komondor...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, amióta nem voltál vízen, azóta feszülsz.

ja, és veled ellentétben pergetem a blogot a szerény képességeim szerint:)
@Mariann19: NYALIGÁTOR!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))
No, ez az az írás, amiből nem emelek ki semmit. Nem rövid, de érdemes elolvasni majd leszállni a feminista-hímsoviniszta körhintáról, mert én már mindkét oldal veszettjeit nagyon unom. Jó látni, hogy nem vagyok vele egyedül.:)

alfahir.hu/akos_mellett_a_nok_vedelmeben
@dr. jenőke (jenőke): oksa
Nyuszika és a farkas minden héten sakkoznak, és mindig a nyuszi nyer.
A farkas egyik héten megkérdezi a nyuszikát:
- Hogy csinálod, hogy mindig te nyersz?
- A sakkozás előtt mindig elmegyek a barátnőmhöz, s egy jót szeretkezünk.
A farkas elkezd gondolkozni, hogy neki is ezt kéne tennie, de mivel nincs barátnője,
úgy határoz jó lesz a felesége is. Kimegy a konyhába, s hátulról letámadja a főzőcskéző feleségét,
egyszer csak megszólal az asszony:
- Mi van Nyuszika, mész sakkozni?
@Gábris szomszéd: ja, sokan vagytok egy sötét szobában. a színpadon meg egy tangás jobbikos.
Zsebdúcse in eksön. :)

"Orbán Viktor azt mondta, megnézte az ország leggazdagabb embereiről készült nyilvános rangsorokat, és az első tíz között nem talált fideszest, pedig tizedik éve kormányozzák az országot. Ennek fényében az ön vádját nevetségesnek tartom, és javaslom akkor beszéljünk erről komolyan, ha az első tízben már legalább öt fideszes lesz. Attól tartok ez nem holnap lesz"

alfahir.hu/orban_majd_akkor_foglalkozunk_a_korrupcioval_ha_a_10_leggazdagabb_magyarbol_5_fideszes_lesz

ON
@parti_giano: apám, majdnem kiköptem a zérókolámat:)

ez kibaszott jó!
@parti_giano: Viszont te itt világítasz az éjszakában. :)
@Gábris szomszéd: na akkor nézzük meg a fityesz és a jobbik frakció arányait, meg a kanadai kormányét. utána lehet az alfahíres köcsögöknek megvédeni a nőket.
@guma: Még emlékszem, amikor nagy nehezen sikerült elhívni a KEK-re. Nehezen, mert a doki úgy gondolta, hogy a kutya nem lesz rá kiváncsi.
Aztán az előzetes jelzések alapján a klubhelyiséágből áttettük a helyszint a K3-as előadóba. A végén a terem elé kellett hangosítanunk, mert a párkányon is lógtak a lányokfiuk :-)
@dr. jenőke (jenőke):
mivel kormányozni nem tud, valamit kell csinálnia az izgágának. meg ugye az állandó mozgósítás adta öröme
@guma:

Ez isteni! Kössz! ))
@taga20: nem nagy kunszt, a mi szomszéd ütegünk is ellőtt 140 vonással Várpalotán, mert a 70 balra lányos zavarukban 70 jobbra sikeredett

mondjuk nagyot szóltak a buffok, szó mi szó
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"...igazából ki is a "fasizmus" szülőatyja?
d'Annunzio a leírtak alapján egy izgága életművész lehetett, aki önismeret híján politikai szerepre is alkalmasnak vélte magát.
Az egyik elmélete napjainkban is használatos:
"A társadalmat nem a bizalomnak, hanem a hitnek kell összetartania."
Ez cinikus bölcselet.
A hit önmagában való, nem ösztönöz, vállalása nem jár felelősséggel.
Különösen igaz ez akkor, amikor nagy közösségek irányításáról van szó. A politikusok előszeretettel alkalmazzák ezt a technikát, mert megitélésük nem a cselekvésükre irányul, hanem az általuk meghirdetett és kiválasztott hitre. Ezt követik az emberek a politikusokkal együtt, és ez egységbe fogja az irányítottakat és az irányítókat.
Lásd: Hitler árja elmélete.
A bizalom munkás dolog, azért küzdeni kell, a tettek számonkérhetőek.
@taga20:
"NYALIGÁTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Puszi-muszi!
Mindenki csak téged imádjon? Hi-hi-hi
@taga20: Haver nem akarlak elkeseríteni de a hülyeségeid ellenére ők is mi is, én is elmondom a véleményem. :)
@habakuk000: szóval te lőtted szét a bakonyomat. hogy a kovács ákos dúdolgassa füledbe, hogy helló-helló.
@Mariann19:

Nem elég a tegnapi 'összetöretés még taga is bánt:))
@parti_giano: a szomszéd üteg, kérem szépen, a szomszéd, ők is legfeljebb a görényeid nagyszüleiét, egy erdőkezdeményt sikerült felgyújtaniuk:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Ez a bolond csak égeti magát."
Sokszor úgy beszél, mint akinek valami beütése van.
Matolcsy számos oktatási intézménye mellé indíthatna legalább egy diplomáciai nyelvet megtanító gyorstalpalót alapfokon, hogy legalább ne meghökkentően nagy hülyeségeket mondjanak nagyjaink.
@parti_giano: viszont buffot beásni abba szép fehér földbe, az nem volt gyerekjáték

Először gyalásóval kezdtük, aztán kaptunk légkalapácsot, a végén kirendeltek egy traktort valamelyik tsz-ből:)
@taga20: Az érdi köcsög, aki megmondja ki a köcsög? :)
@gazoló:
Nem jöttél este, gondoltam, hogy könnyáztatta szép szemeiddel úgysem láttad volna a klaviatúrát.
Én is ki voltam, és szokásom szerint az utolsó percig bíztam a csodában.
Még nincs egészen veszve minden, figyeljük, hogy a többiek mit hoznak össze.
@taga20: Mér, a jobbiknál ottan van a Duro Dóra, az fölér 100 tigrinccsel, már Dobó István is megmondta, inkább 100 anytigris, mint 10.000 bakkecske
@Mariann19: ezé még kapsz, csak most fel kell szerelnem egy buditetőt:))
@Mariann19: rá se ránts, majd megkapjuk a zolimpia rendezési jogát, s nem kell selejtező, kapásból adják mjd az érmeket
@Mariann19:

Belebetegedtem!
Bevonzották azt amitől tartottam a görcsöket a 'balsorsot:(
@habakuk000: hát dobóistván is rábaszott a végén:)

na most tényleg mennem kell.
@taga20: Hová sunnyogsz már megint? :)
@taga20: képzeld el neki mennyi karnist kellett fölrakni arra a rengeteg lőrésre
@taga20: Ja tudom már. Mostantól korán fekszel, mert be vagy szarva, nehogy elvegyék majd a jogsid. :)

alfahir.hu/rosszul_alszik_mostantol_az_sem_biztos_hogy_kap_jogositvanyt
@Gábris szomszéd: Imolkához ballag szaporodni, hogy elintézze az 5 % karnisáfát visszamenőleges hatállyal
Nem biztos, hogy hagyni kellett volna az egykori asszonyállatok emancipációját, amikor minden valamirevaló férfiember tudta, hogy a pénz olvasva, az asszony verve jó. Mielőbb térjünk vissza a bevált társadalmi értékrendhez!
@habakuk000: De az is lehet, hogy a Hóman szobrot farigcsálja sutyiban. :)
@GeoCracker:

eszméletlen szövege volt. kalózfelvételek tömege készült (nálatok is! :DDDD) - anno még hallottam, és elérhető volt a neten is.

amit lehet mentettem 2010-ben, de zömét törölték és 13-ban már csak ezeket találtam:

offforever.blog.hu/2013/07/16/a_70-es_80-as_evek_mai_napig_verhetetlen_szexualis_felvilagositoja_dr_veres_pal
@Gábris szomszéd: na látod, nálad akkor megoldva a karácsonyi díszkivilágítás.
@habakuk000:

"majd megkapjuk a zolimpia rendezési jogát"

már a miénk!
igaz, hogy az a szakács olimpia, de ez legalább nem kerül annyiba.
@taga20:
.
Zsindelyes tető lesz?
Hófogó legyen rajta!
@Mariann19:

én nem vagyok egy nagy szurkoló, de engem is kiütött ez az eredmény!
de minden tiszteletem az övék, még így is.
@habakuk000: persze, mindig a másik. ti csak magatokat lőttétek seggbe.
@dr. jenőke (jenőke): :)

csak alsó mosással fog büszkélkedni, ha idő előtt önműködően lecsapódik.
@Gábris szomszéd: na ja, taga is csak félig fújja a guminőt, mondjuk, nála a szufla kevés.
@guma: Anno mi is felvettük a KEK-en. Pali bácsi tudtával és beleegyezésével is. Mert csak azt kérte, hogy neki is adjunk másolatot.
Amikor a klub bezárt és a klub-archivuma fene tuggya hova lett, akkor ezek a felvételek ugyanugy eltüntek, mint a régi koncertfelvételek is. :-(
@guma: most beszélt komoly képpel a Borkai, hogyasszondja érdekes és jó Budapest pályázata,

azt mondjuk nem értem, hogy tisztességesnek, normálisnak gondolt emberek százai hogyan fertőződnek meg orbán vírusával,
@GeoCracker:

azt szinte mindenhol elmesélte, hogy miként engedélyezte, az első előadása után.
aztán jókat nevetett amikor neki is kínálták a kalózpéldányt megvételre még Bécsben is.
@parti_giano: ugyan, talán összesen, ha egy tárat lőttem ki összesen a 11+7 hónap alatt, buffból összesen hármat lőttünk el, rakettából egyet sem
@habakuk000:

a klasszikus magyarázat szerintem ez: van az a pénz amitől korpás a hajam!
@habakuk000: viszont szedtünk egy csomó almát nagy honvédésünkben
@habakuk000: na pedig nem is ittam, mégis sikerült háromszorozni az összesent, le kell fejtenem a boromat, mert itt a vég:(
@habakuk000: Akkor most az olimpiai pályázatot is utálni kell? :) A vizes VB remélem még OK. Gyakran járok a dagály felé, elég szépen kezd kiemelkedni a földből a nagy uszoda.
@guma: A nálad levő feévételen is rajta van az utalás a magnóra.
Sosem csinált ügyet ebből :-)
@guma: azért nálad ne is álljon, főleg egy idos emberre.
@parti_giano: hogy el vagy a kis barátoddal, hogy nöjjön köröm a töködre:))
@Gábris szomszéd: nem kell utálni semmit, mindenki azt utál, amit akar

szerintem elég sok kidobott pénz lenne, ráadásul jobban örülnék egy északi m0-nak, mint egy újabb csillogó metrónak, persze ez önzőség, tudom

iszonyatos pénz, amit csak a bőrünkön át tudnak kisajtolni, márpedig én a jelenlegi adóm felhasználási állomásainak jelentős részét is rühellem
@habakuk000: mezőgazdasági honvéd, nem csoda, hogy a bakonyt lövi szét.
@dr. jenőke (jenőke): ááá! nem lesz feleksztrázva, csak egy kukorica torzsa lesz a sarokban:))
@parti_giano: mit lőjek, a sok sok aranykoronás mezőségi földeket csak nem lehetetett
@parti_giano:

te kis irigy! :) mi ez a szöveg, hogy nálam ne álljon?
Ő ülve szerette a műsort csinálni (ereje teljében is). :D
különben is... a többit tudod, vén partizó!
@taga20: most akarsz keménykedni? kapcsold már ki azt a csáknoris filmet.
@Gábris szomszéd: remélem jók lesznek, fehér tramini, vörös kékfrankos és oportó, akarok majd telepíteni kadarkát, kíváncsi vagyok rá

ja és van egy nagy csomó lefagyasztott mustom, abban van mindenféle
@Fabius: Ha "önmegvalósít"sokkal jobban járunk!:-))
@gazoló: te, csacskatroll, ki van a drága pucolva. nekem ne tüzeljen itt:))

www.napiszar.hu/showPost/Macska_troll
@habakuk000: akkor az aranykoronát lőtted volna ki mészáros pajtás szájából. te, mátrai gábor áron.
Már bemutatták a csillagok háborúját, új Tarantino film is jön nemsokára
@guma: aham, a kiszlányok üljenek akiszfiúk ölébe? álljunk már meg egy szószra.
@parti_giano: császkáltunk Fehérvártól északra Kincsesbányán tán, csak akkor még nem tudtuk, hogy másképp kellett volna szedni a levegőt:(
@parti_giano: süsd meg, ki ne hallj ellenzékiségből, ha valaki az öledbe akar ülni, hadd üljön, ez hazafias kötelesség, ha már nem védted a hont
@habakuk000: én tényleg hülye vagyok, halj a hallj helyett
@taga20: tökgyalu. nem tudsz így vagánykodni az asszonynál.
@habakuk000: legyen igazad!:)

ma milyen toleráns vagyok, mingyá nem tolerálom magam:)))
@taga20: mert megártott a genderezés

arra azért kíváncsi vagyok, van-e valaki, aki tudja, hogy mi is az?
@habakuk000: egyetértek, annyi kitétellel, hogy üljön öledbe a schmidtmariska. borsmucig.
@parti_giano: nem smucig, várni kell karácsonyig, addig disznót vágunk:) lesz füstölt sódar és füstölt kalbász...

ha átdugod az orrod a Dunán, lesz kóstoló
@habakuk000: különben meg védtem, nekem köszönheted, hogy a szerbek nem lőtték ki paksot. elfogadom a hálarebegésed.
@habakuk000: mert a tavalyi már rég lefolyt a telhetetlen gigádon?
@parti_giano: a görények elrágták a gyújtózsinórt?

A schmidtmariska az a terrorházas asszonyka? Az gazdag úgy tudom, üljön a taga ölébe, karnisilag eredeztetve
@habakuk000: és te úgy látod, hogy sokkal nagyobb lenne a kiadási, mint a bevételi oldala?
@parti_giano: nem vagyok én L Simon...

nekem csak ötven literek maradnak, a mustot jobban szeretjük

nol.hu/belfold/l-simon-felesege-meg-tobb-birtokra-hajt-1580029

amúgy meg nagyon ritkán iszom, ha felbontok valamit az meg is romlik általában, legyen az üveg sör vagy bor
@Gábris szomszéd: igen, kereslet van, de piaci alapon nem fizetőképes ilyen bérek mellett. az új lakásokról beszélek. szociális alapon mehetne.
@parti_giano: tényleg lesz disznótoros is, van egy ismerősöm, ő nevelte és megcsinálja, tavaly finom füstölt kolbászai voltak, és igen finom szalonnát kaptam

cigányember, sajátos fűszerezéssel készíti, nagyon finom
@habakuk000: uh, akkor az asszonyt is csak hagyd meg a ruhájában.
@Gábris szomszéd: én úgy látom, hogy békén lehetne már hagyni a bőrömet, ha már lenyúzott az összes csirkefogó tizenkétszer

lehetne pl stabil nyugdíjam, lehetne pl stabil orvosom, kórházam, ha egyszer arra lenne dolgom, lehetne stabil iskolája majd a leendő unokáimnak gyötrelemmentes tanárokkal, tanítókkal

az uri huncutságait finanszírozza az, aki kitalálja
@parti_giano: az a helyzet, általában egy pohár esik jól, az asszonyról meg ebben a felfokozott szaporodási milliőben nem nagyon merek nyilatkozni, mert ismét vakkomondor leszek vagy főgendergenerális
@Imola Helyesi:
"Ákos meg Kövér semmi kivetnivalót nem nyilatkozott."

Való igaz. Gondolom abban sincs semmi kivetnivaló, ha azt mondom: a parasztnak az ekeszarvnál, a többi címeres ökörnek meg az eke előtt a helye. Fődet meg kapnak hozzá mostanában bőven hozomra. Hát akkor nosza, mutassanak példát, éhezik az emberiség jókora része.
@Gábris szomszéd: aki tolja eszt a kretén olimpiai pénzszivattyút, az megbaszhatja a kurvaanyját. eszt így áperte mondom!
@parti_giano: egyedi, nem értek én ahhoz sem, meg kell kóstolni, nagyon finom, nem ettem hozzá hasonlót

lehet a füstölés erőteljesebb, tényleg nem tudom...
@habakuk000: mingyá kiderül, hogy ákciós teszkos disznótorosról dumálsz haver:))
@taga20:
"Ezé még kapsz, csak fel kell szerelnem a buditetőt."
Remélem, extra méretű budit vettél hogy beleférjen a nagy arcod, ha belenyomom.
Te kapsz!
@habakuk000: vagy lehet, hogy várnyút is tesz bele:)))))))
@Fabius:
Azért ilyen lelkes kommentmunkásmozgalmas, hátha a bajszalaca felfigyel rá és csinál neki egy unokát sk.
@guma:
"De minden tiszteletem az övék, még így is."
Te vagy az én emberem!
@taga20: most még röfög, de már nem sokáig, a héten átadja lelkét az örökkévalónak, a sonkáját meg nekünk?)
@Mariann19: próbáltam rágerjedni a női kézilabdára, de hervasztóak a magyar kézisek:)

ezek mindig elbasszák az utolsó pillanatban?
@taga20: lókolbászt is csinált, tesz bele még valamit szerintem is, de jobb azt nem tudni, csak hunnyuk be a szemünket s úgy falatozzunk:)
@habakuk000:
"Rá se ránts"
Odaadó fan vagyok, megérdemlik, mert a kézisek felmutatnak valamit, és mert meghálálják azt, amit mi adunk a játékukért.
Azért ők ott vannak a világ élvonalában.
@taga20: Nyugi haver, majd téged is kimentünk a terroristák karmaiból mint zsebdúcsét a TEK. :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
A zerő hamarosan ébred. Itt, nálunk is - és talán nem csak úgy, hanem amúgy is...
Természetesen a rezignáló izé regnáló szakképzett melnöktől származik eme bölcs és friss velős frissenbölcsesség. De hogy a hol az eleje, meg hol a vége, azt ne kérdezd.
@taga20:
Bekerültek a legjobb nyolc közé, az neked semmi?
Most is csak egy góllal nyertek a lengyelek.
Megint valami rontás lehetett az oka.
@habakuk000: naná! persze csináltam hozzá egy célszerszámot, me kurva nehéz becsavarni aszt a kis műanyag anyát.

ja és holnap a mosogató csepegtetőt szerelem be, amit tegnap vettem az ikeában:))
@Mariann19: így szokott az lenni, jön a rontás csőstül

nekem unalmas a kézi, lassan a foci is kezd hasonlóan unalmassá válni, csak ott nem a hatost hanem a tizenhatost adogatják körbe körbe
@gazoló:
"Belebetegedtem"
És már jobban vagy?
Vígasztallak, mert tudom milyen szar érzés verve felállni a TV elől.
Megint megettem a 376 mgramm jégkrémemet utána.
@taga20: mi az a mosogató csepegtető?

a buditetőt ki is díszíteni így advent idején
@habakuk000: azért kutyába ne menj le, mert tényleg rádküldöm mariskát, oszt egyből liberális leszel inkább.
@parti_giano:

legalább még emlékszel valamire! ez is eredmény :)))

most pedig:

további szép estét, mindenkinek!

www.youtube.com/watch?v=EOSVRpaQtmg&feature=related
@Mariann19: biztos a turáni átok lesz az:)

na jó, ügyesek voltak a bukszák, minden elismerésem az övék:))
@habakuk000: ilyet ne mondj neki, mert ez mála annyit jelent, hogy nem hajtja fel. ennél a romantika a sárga ájlávjú feliratban kimerül.
@habakuk000:
"Lassan a foci is kezd unalmassá válni."
Nekem már régen. Képzeld el, amikor Mr. Rezignált játékvezetőként végeérhetetlen telefonbeszélgetéseket folytatott, folytat az adott meccs minden megmozdulásáról.
Ez megy évek óta.
@habakuk000: az olyan, hogy ha kézzel mosogatód el a cuccokat, ako valahová tenned kell a azokat. na az ikeában lehet kapni olyat, amit a felső szekrénybe lehet beépíteni. na ez az:)
@taga20:
Na jól van, akkor besorollak a kedvencek közé, mert elismered a kézis csajokat.
@parti_giano: a kutyáimnak itt a karácsony, egész nap szarvaslábbal szaladgálnak, bár a kicsi szarvasfarkat is szerzett magának

most valami idény lehet, vagy csak jönnek az ünnepek...

szóval kutyába nem megyek, mert nagyon hülye látvány egy lábszárcsont a patákkal a végén:(
@habakuk000:
A buditetőt ki is díszíteni így advent idején."
Küldjél tagának a buditetőre egy rögzíthető fenyő koszorút a segge alá, pillanatragasztóval rögzítve.
@habakuk000: megnyugtattál, fontos a látvány.
@taga20: ja, mifelénk azt hívják mosogatónak

és hová csöpög a víz? külön beépítesz egy slagot a felső szekrénybe is?

nesze neked párizsi megállapodás... korpák közé üveggyöngyöt
@habakuk000:
Erről a fasza olimpia pályázatról, meg a sok-sok hivatalos biztatásról az a bizonyos foci Eb pályázat jut eszembe. Amikor tényleg mindenki teljes mellbedobással beleállt idehaza, és tényleg egy jó pályázat lett beadva. Jöttek is a mosolygós külföldi potentátok a falmelléki dumájukkal, hogy milyen jók vagyunk, meg mennyire támogatnak minket - aztán egyetlen szavazatot sem kaptunk.
Jó, tudom, az a mucskus gyúcsány idejében volt, amikor mindenkivel haragban voltunk a világban, és egyetlen jelentős politikai vezető sem jött hetente ekútadferihez látogatóba meg pulit simogatni a napaliba. Most meg minden közeli és távolabbi szomszéddal soha nem látott jóban vagyunk, a külügyminiszterünk minden jelentős politikust bölcs és igaz embernek nevez, az amerikai ügyvivőkkel és nagykövetekkel már-már erotikus cvikipusziviszonyban vagyunk, bölcs kormányfőnk pedig Európa egységének elismert prófétája.
Ilyen nemzetközi légkörben az olimpiai pályázatunk már tényleg csak formalitás. Főleg ha a nerileg írják ki azt is, és szerepel benne a fő szempont: Csak olyan ország rendezheti meg az olimpiát, aminek fővárosában minimum egy budai vár található.
@parti_giano: az, minden reggel összeszedegetjük a szerzeményeket, a patás csont még mindig jobb, mint egy félig rágott béldarab
Ugyi ugyi. :)

Kövér azt mondta, nem akarja visszazárni a nőket a konyhába, és szolgálatot tettek, akik megtámadták.

index.hu/belfold/2015/12/15/kover_laszlo_arena/
@habakuk000: édesistenem, te vidéki! hozzátok be van vezetve a házba a víz?:)
@taga20: patakról hordjuk, hová gondolsz? fenntarthatóság a fontos

de tényleg, most komolyan, nem hiszem, hogy csak úgy csöpög össze-vissza, vagyis megvetettek veled a svéd tesók egy teljesen fölösleges csövet, te fogyasztói társadalom mintagyermeke:)

Az ülőkéről le ne felejtsd az adventi koszorút
@habakuk000: Jut eszembe, ennyi oroszt el tudsz még viselni? :)

youtu.be/5XPYkSzxYhY
@Gábris szomszéd:
Az olimpiai pályázatot nem kell utálni - csak reálisan gondolkodni, és főleg beszélni, azaz konzultálni róla. Az szerinted véletlen, hogy nálunk jóval tehetősebb, nagyobb gazdasági hatalmak városai sorban mondanak le róla? Ahol vélhetően jóval több pénz és infrastruktúra áll rendelkezésre egy rendezéshez. A sok süket dumán kívül, hogy az milyen jó lenne, tényleg kell egy ilyen esemény nekünk? Megéri? Vagy csak a szokásos kibaszott nagymagyarkodás lilagőzös álmodozása hajt mindenkit?
A neten számos blogban és egyéb cikkben megtekinthetőek a közelmúlt olimpiáinak helyszínei - ahogy kihasználtság híján rohadnak szanaszéjjel. Úgy Görögországban, mint Kínában. A görögök részben ebbe roppantak bele később, Kína meg nagyságrendekkel más kategória ugyebár, de még ők sem tudják kihasználni a felépített objektumaikat.
De meg lehet nézni Brazíliát, ahol a foci vb-re épült stadionokat sem tudják kihasználni. Ott, ahol még a meztelen csiga is focizik. Most ugyan az olimpia kapcsán párat ismét használni fognak, és azután...
Egy vizes eb/vb pedig nagyságrendileg nem az kategória.
Az álmodozás közben nem ártana néha gondolkodni is. Igaz, hogy nem kerül semmibe, de nehezebb is, elhiszem.
@Bakter: nono, nem sok ország van a világon, akinek nemes vezetője fizikai mivoltában ennyire elkötelezett legyen az olimpiai eszmék iránt

Ha mi rendezzük az olimpiát, kisvonatozást delegálhatunk olimpiai sporok közé, s történelmi tettet hajthat végre az első olimpiai bajnok vezírőméltósága

ha az amcsiknak lehetett volt színészből elnökük, nekünk mér ne lehetne regnáló miniszterelnök olimpiai kisvonatbajnok?
@Gábris szomszéd: megint marhaságokat beszélt. halálkulálkultúra meg nemzethalál, ti azért vállaltatok gyermeket nejeddel, mert jobbos vagy? mi a franról hadovál ez a fasz zugjogász?
@Gábris szomszéd: ezeket néha szívesen hallgatom, Szuzdalban hallgattam élőben annak idején hasonlót, vagy Vlagyimirban már nem emlékszem

Szentendrén a rác templomban is szokott lenni talán hasonló
Kicsit más, de muszáj.

Náhány éve egy beszélgetés kertében szót ejtettünk arról, hogy milyen társadalom az, amelyik hagyja éhen halni magatehetetlen állapolgárát? Nos ilyen.:(

kettosmerce.blog.hu/2015/12/15/viz_futes_es_villany_nelkul_probal_felgyogyulni_a_rakbol_andrea
@Bakter: Akkor ha jól értem be kéne szüntetni ezt a huncutságot is vagy négyévente vetésforgóban rendezze meg max. Katar, Kuwait, Szaud-Arábia és USA. :)
@taga20: mondom én, hogy tök átvágtak, hová csöpög a víz, bele a vakvilágba?
@Gábris szomszéd: azért megfontolandó, hogy nyomorogjon-e az ország fele vagy csak az ország egyharmada?

szerintem pont elég volt inproduktív beruházásnak a sok sok szökőkút és szürke térburkolat
@Gábris szomszéd:
Látom, fogtad a lényeget.
Nem kell vetésforgó, csak józanság, és bölcs előrelátás. Előbb legyen kész az interplanetáris űrrakétánk, amivel elvihet egy bőrkötéses Alkotmányt egy neronauta a Marsra. Aztán jöhet az olimpia is.
@habakuk000: majd fúr egy lyukat a mosogatógépbe, oszt odavezeti. ne féltsd fifikás a taga, kibacik a vikingekkel.
@habakuk000:
Hát végülis... Elvégre a foci eb-re kivitte a csapatot.
@Bakter: a kisvasútra meglágyult a szíved, mi? leszeletel téged is.
@parti_giano:
Mindig is terepasztal szerettem volna gyerekként.
Most van aki bankot, van aki kultúrát, van aki stadion, más tévécsatornát kapott - én terepasztalt, nagyot. Mer a Ner!
@Gábris szomszéd: "Kövér azt mondta, nem akarja visszazárni a nőket a konyhába"
mert ott nem lehet szülni - tette hozzá.
@Bakter: azé 40x-esen egy úttörővasút? ha vár még egy kicsit, akko' egy thomasmozdonnyal is kielégít. nem vagy te egy garancsimészáros.
Internet leányai! Liberális nők! Ti mind! Ne szüljetek gyereket! :)

tutiblog.com/internet-leanyai-liberalis-nok-ti-mind-ne-szuljetek-gyereket/

„Minő csodás kevercse rossz s nemesnek
A nő, méregből s mézből összeszűrve.
Mégis miért vonz? mert a jó sajátja,
Míg bűne a koré, mely szülte őt.”

És ez bizony most egy ilyen kor…
A Transzhülyeség joga :)

Egy fecske is csinál nyarat – legalábbis úgy tűnik, egy kanadai „férfi” elég volt hozzá, hogy megoldódjon a rejtély, ami oly sok sci-finek és regénynek témája. Jules Verne most mondana le, ha még élne, s tenné le a pennát, megvalósult ugyanis az időutazás lehetősége, sőt az időt akár meg is lehet állítani. Így tett legalábbis az említett kanadai férfi, Paul Wolscht, akinek volt felesége és hét gyereke, de „rájött”, hogy ő egyrészt Stefonknee Wolscht, azaz „nő”, másrészt – most tessék leülni – arra is rájött, hogy nem ötven körül jár az életévei számát tekintve, hanem – HAT ÉVES.

Akkor még egyszer: egy középkorú pasi rájött, hogy ő egy hat éves lány. És nem, nem pszichológushoz jár, nem vitték be a pszichiátriára, hanem ÖRÖKBEFOGADTA egy pár. Arról semmi hír, hogy anyuka mit mond a hét gyereknek, mi történt a papával…

tutiblog.com/transzhulyeseg-jogarol/
A tutiblog, talán még az alfahírnél is lejjebb van.
Csodálatos!
De hát, igény az van rá!
@hacsaturján: @jaegtoer: a szijjártót még csak felismerem, de kijaza német szilárd?
@parti_giano: há má' hogy a viharba ne lehetne! bakker, akkor ki fog főzni, csak mert szül a zebéd legyen időbe a zasztalon! ilyen kicsiség miatt egyen hideget a férfiember?
@guma: de csak addig hat, amíg a leányka le nem hajol! :)
há-turul

poszthoz: Ezek mekkora terelők! Gumicsont a thema...
@taga20: mosogató gép! teccik tunni az meg is száríttya! jó, jó csak apró lépésenként, már AUTÓD van, majd jöhet a többi vívmány is szépen sorban!
@Bakter: térkő 1000-rel. Ha véletlenül mégis a jobbik nyer (mert már csak őket nem választotta az ecceri), lehet a karosszékből fikázni őket.
@habakuk000: ádventi koszorút az ülőkére is!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Se here se zádé! után lehetett
AZ ÓRIÁSLEÁNY

Mikor a Természet még teremtő forrással
minden áldott nap uj szörnyet fogant talán,
miért nem éltem egy ifjú leányóriással,
mint kedves cica egy királynő oldalán?

Szerettem volna én látni testével lelkét
félelmes játék közt szabadon nőni fel;
kitalálni, szívén sötét lángot ha rejt-é
a nedves köd alatt, mely szemét födi el?

Kedvemre mászni át hatalmas tagjait;
nagy térde lejtején lecsúszni, vagy a karján;
s olykor, ha nyáron a nap oly nagyon hevít,

hogy teste a mezőn végig-lankadva nyúl,
keblének árnyokán aludni hanyagúl,
miként nyugodt tanya egy kerek hegynek alján.

(Baudelaire)
@Bakter: most itten hamburgilag volt valami szavazása a népeknek, hogy köll vagy sem a zolimpija. nem figyeltem, mert rohattul nem érdekel, mármint az olimpia maga, de asszem 52% a NEM mellett döntött.
@taga20: ottan nem adnak hozzá? most ilyen "fékes" budi ülőkét aplikáltam, tudod szépen lassan ereszkedik le, nem tudod odbaxni, hogy rendesen csörömpöljön.
és a szetba vót egy ügyes kis csőkúccsal kombinált szárnyas mutter, igaz műjanyagbú. de igen jó szolgálatot tett!
@nincs_itt: Méghogy a konyhában nem lehet!? Buszon, taxiban, repülőn lehet, konyába meg nem? Nemá, ez csak kifogás, mint a fejfájás...

Itt a példa
static.femina.hu/kapcsolat/milyen_nore_bukik_a_pasi_a_4_legfontosabb_noi_tulajdonsag/konyha_szex.jpg
@punkfrog™: Ilyen ez a fránya szólásszabadság. Nekik a te véleményed is fontos, miközben te is bármit megadnál, hogy ők is szabadon elmondhassák a sajátjukat. ;)
@Gábris szomszéd:

Ez pontosan így szól:

„Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd.” – Voltaire

Ebben szó sincs arról, hogy fontos lenne a véleményed, arról szól, hogy jogod van hülyeségeket beszélni.
Télleg, Kövérnek van lánya, menye? Vajon hazabeszélt? Ha nem, akkor köze?
Azt javasolta a legnagyobb ellenzéki párt, hogy állítsanak fel két vizsgálóbizottságot: egyiket a Jobbik orosz kapcsolatainak és támogatásának, a másikat a Fideszhez kötődő emberek gazdagodásának vizsgálatára.

Viktor válasza:

"majd akkor foglalkozunk a korrupcióval, ha a 10 leggazdagabb magyarból 5 fideszes lesz."

alfahir.hu/orban_majd_akkor_foglalkozunk_a_korrupcioval_ha_a_10_leggazdagabb_magyarbol_5_fideszes_lesz
Komoly politikus előre megíratja és kielemezteti a leendő mondókáját: elkerülve így a kocsmai stílust, másrészt kevesebb fogást találni rajta. Innen nézve ettől még fényévnyire a gyorsnaszád.
@Gábris szomszéd: jaja, az alfahír a szólásszabadság fáklyája. gábris, ne a biblia mellett tartsad a hahotát, mert látod, képes vagy összekeverni.
@Orica Középföldi: "arról szól, hogy jogod van hülyeségeket beszélni."

Igen ez rád is vonatkozik, bár szerintem ez inkább arról szól, hogy akkor is elmondhasd a véleményed, ha én azzal mondjuk nem értek egyet. Ja és ezt nem Voltaire mondta, de ettől még nekem is tetszik az "idézet".
@parti_giano: "ne a biblia mellett tartsad a hahotát, mert látod, képes vagy összekeverni."

Dehogy az akkor szokott előfordulni, amikor téged olvaslak. :)
@Gábris szomszéd: köszönöm, hogy a bibliával egy szintre helyezed a gondolataimat, bár a valóságtartalma nagyobb a szavaimnak. de nálatok ez blaszfémiának számít, így komoly faszulásra számíthatsz a gyóntatófülkében, vagy megint pucsíthatsz a sekretyében.
@Gábris szomszéd: Ja és ezt nem Voltaire mondta, de ettől még nekem is tetszik az "idézet".

istenbarma:

hvg.hu/velemeny/20060214pelle
@parti_giano:

Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan visszaigazol:))
(Lazacot a görényeidnek a linkért.)
Véletlen egybeesés lenne? Aligha. :(

"Mussolini a nők szerepét elsősorban a gyermekszülésben látta, míg a férfiakat harcosoknak tekintette. Kijelentette, hogy a háború azt jelenti a férfiak számára, mint az anyaság a nőknek. A születési arány növelése érdekében az olasz fasiszta kormány anyagilag ösztönözte a nagy családokat nevelő anyákat, és foglalkoztatáspolitikájában igyekezett csökkenteni a női munkavállalás arányát, és ezzel a munkanélküliséget. Az olasz fasiszták szerint a nőket az olasz nemzet újjátermelőiként kell tisztelni.[115]

A német nemzetiszocialista kormányzat is erősen szorgalmazta, hogy a nők maradjanak otthon és szüljenek. A négynél több gyermeket szülő asszonyok számára kitüntetést adományoztak."

És ez nem az első eset, hogy fasizmushoz hasonló dumákat nyomnak, vagy fasiszta módszerekkel operálnak a gazdaságban, társadalmi kérdésekben.

Szerintem Orbánnak (meg a többi fideszesnek is) Mussolini kép lóg a spájzban a sok jó magyar házikolbász között. Nem csodálkoznék rajta.
én télleg nem értem, minek köll ezen a faszon lovagolni. ojjan, mintha ebolát akarná valaki óvasni megtanitani.
Stadijonyok, meg olimpia helyett talán az ellenőrzés le kellene adni a járásokhoz. Ott megefelelő létszámú, és hozzáértő ellenőröket kéne alkalmazni a focira költött pénznek legalább a feléből. Jelen ügyben csak azt nem értem, eddig miért nem ellenőrizték ezt a telepet? Szemmel láthatóan nem most kezdték a munkát, hiszen agyba-főbe rozsdás és kopott minden. Talán a kormányzásnak ezen a szintjén is jobban kéne teljesíteni, vagy csak itten még nem működnek a reformok?

index.hu/gazdasag/2015/12/16/betonkeveroben_keszult_a_gyros_az_illegalis_uzemben/
@hacsaturján: akkor magának, mert néha egész jó meglátásai vannak, főleg, ha kioldalog a rének mögül.

nol.hu/velemeny/olvassanak-mindennap-1580241
Jobb, mint a kabaré:

"Mit kapnék én, ha ezt megengedném magamnak!
− mondta Orbán. Hozzátette Gyurcsány cége olcsóbban kaphatta az áramot más cégeknél, miközben a kormány emelte az áram árát. „Akkor miért maradt csendben a képviselő úr?" − kérdezte Orbán Harangozót, aki erre azzal válaszolt, hogy talán azért, mert akkor még nem volt képviselő. „Ön ül itt 26 éve... egy ilyen kérdésre nem válaszol, hanem gyucsányozik, beszéljék meg egymás között, eltévesztette a házszámot" − felelte Harangozó. Majd elmondta, hogy azért mégsem az ő kertjében épült stadion, nem az ő fogorvosa kapott milliárdokat és nem az ő gázszerelője vesz milliárdokért földet.

Egyszer próbálja ki, milyen, amikor stadion áll a kertje végében. Olyan, mintha egy autópálya közlekedne ott
− panaszkodott Orbán a válaszában, majd elmondta, hogy Harangozó ne papoljon a szegénységről, amikor hárommilliós fizetést vett fel a paksi atomerőmű igazgatósági tagságáért."

Ja, másnak nem jár milliós fizetés, csak a mostani kormány "feleségeinek" jár az öt milliós.
Azért paksi igazgatsági tagnak lenni még is csak nagyobb felelősség. Vagy nem ( Orbán szerint úgy tűnik nem )?
Hehehe.
@parti_giano:

"...máris megakad a szemünk Pirner Alma, a hazai rúdtánc nagyasszonya új, hiánypótló kötetén, amely a sokatmondó Rúdtánc címet viseli."

Ez biztos összebeszélés a bajuszos viceházmesterrel.:D
@hacsaturján:

Bocsánat, Voltaire fazonírozása zavart:)
@látjátok feleim szümtükkel: cöcö. jobbikos kiszfiú fogja a jobbikos kiszfiúnak ajándékozni.
@Orica Középföldi: semmi elnézéskérés, tegnap mester őnagysága is tilinkózott a delikvenssel.
@parti_giano:

a rének valaga nekem az a fix pont a világtörténelem súlyos eseményei közepette, amikor mán nem figyelmezek a neratta fókuszpöcsök üzelmeire, nem vagyok tekintettel orvosuk és gyógyszerészük megnyilvánulásaira, mejjek mán régen bedőltek a magyar egészségügy katasztrofális hejzetével elleplezve.
@Orica Középföldi:

bezzeg a kövérbaromra mindenki figyelmez. hhhe!
@hacsaturján: huh. ne is mondja, most olvastam a szent lászlóról. rémes.
@parti_giano:

tuggya, amíg csak olvas róla, az maga a kánaán, bármennyire is rémisztő. ellenben próbájja ki a gyakorlatban, az maga a hetedik bugyor. és akkor még nem járt a jános traumatológiáján.
eközben:

hvg.hu/kultura/20151216_Elhunyt_Benko_Sandor

má megin elloptak valamit a migráncsok a magyar kultúrábul. (kövér lacát bezzeg nem lopnak)
@hacsaturján: ne haragudjon, de míg lehetőségem van rá, nem próbálom ki. inkább elhiszem magának.
Szembeötlő a különbség a tegnapi egyén és egy vérbeli,igazi,minden szempontból profi zenész vallomása között:

pld. 14.perctől az oktatni való:))
@hacsaturján:

Kösz,de ha ismered Te sem vagy már mai gyerek:))

'Soxor hallottam Őket együtt zenélni:))

............

www.youtube.com/watch?v=wOm27TQCpao

www.youtube.com/watch?v=EOtkcS1oe_4

Vidám emberek,már a dixi nyelvén beszélgetnek ott fenn!
@gazoló:

tejjesen mai gyerek vagyok nem pediglen idióta.
@hacsaturján:

én is ezt a számot tettem be az emlékezésbe - csak akkor ismeretlen fiatalokkal játssza el.

komolyan! napról napra szegényebbek leszünk. vagy azért mert eltávozik valaki vagy azért mert ami van még azt is ellopják tőlünk...
sír a lelkem.

offforever.blog.hu/2015/12/16/elhunyt_benko_sandor
@hacsaturján:

"tejjesen mai gyerek vagyok "

Percig sem gondoltam 'mástot:))

...............

Vénëk véne Väinämöinen, időtlen idők tudósa most az
ajtókat marokkal, zárakat verné varázzsal, ám az ajtó mëg së
mozdul, zárak szótul nëm zörögnek. (- 278)
Vénëk véne Väinämöinen mondogalódott magában: „Férfi
fejsze nélkül asszony, szërszámtalanul szarembër.”
@parti_giano: Szegény szív fészkei ha tudná, hogy őt is lebarmoztad. :)

varanus.blog.hu/2012/08/06/szegedi_csanad_korulmetelesre_jelentkezik/full_commentlist/1#c17495335

Érdekes, hogy felsőbbrendűségedben - Oricával együtt - még azt sem tudjátok, hogy ezt egy butuska viktoriánus kékharisnya adta a szájába, valamikor a 19. század végén, egy ál-Voltaire-életrajzi regényben.
@guma: DDD

'Kocsmádba fogom tölteni a hétvégét:))
@Gábris szomszéd: megkövetlek, igazad van. istenbarmát visszavonom.

"Az Amnesty International jelentése érzékeny pontot talált el, mert a miniszter így kezdte nyílt levelét: „Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd.” – mondta Voltaire, és én csak egyetérteni tudok vele. (Ezt valójában Evelyn Beatrice Hall írta Voltaire életrajzában S. G. Tallentyre álnéven, és ezzel akarta illusztrálni véleményét a szólásszabadságról.)"
egy fostalicskátul olvasni tudást elvárni az ojjan, mint a kövér laca mindent megtermékenyítő magömlését ajnározni.
@parti_giano: Én is pont erre gondoltam, de klassz, hogy te is meg tudtad találni a neten. Amúgy semmi gond. :)
Sokan kerestek és találtak egymásnak szögesen ellentmondó szövegeket az orbáni „életműben”, akár csak a legutóbbi évekből. De a Kedves Vezető mégsem vádolható következetlenséggel: gyakorlatilag mindig hazudik. :)

gepnarancs.hu/2015/12/orban-kovetkezetessege/
@guma:

"sír a lelkem."

az enyém is. szerintem szólamba rendezi a trombitás angyalokat.

@hacsaturján:

"kövér lacát bezzeg nem lopnak"

a szalonnaszagú illiberalizmus odafent nem kell.
Megint egy korábbi határozati javaslat fideszes köntösbe bújtatva, azonban a sietség megint a minőség rovására ment. A kormány továbbra sem a teljes körű megoldási javaslatot tette le a parlament elé.

youtu.be/-Aceu04_nc4

ON
@parti_giano:

ez nem gond. a Petőfi adó 12 millióért rendelt szignált tőle, kövér majd kárpótlásul az ellenzéknek szóló kolomp hangot rendeli meg 100ezerért.
@Eszter jött: :)

míg a klarinétján szólózik.
@parti_giano:

""""Aki kurvának áll ne csodálkozzon ha 'baccák:))"
@parti_giano: Ebből is látszik, hogy nem nézték végig a teljes interjút. Valaki amúgy megtette? :)
Mert ugye mit is mondott még a beszélgetésben? Pld. azt, hogy a nő és férfi egyformán fontosak.

Amúgy meg:

"Bár minden egész eltörött,
Létezik IGAZ és ÖRÖK!
De jól vigyázz, ha gondolsz rá,
Az ördög rögtön felröhög...
Akad, aki érti mit jelent,
Hogy a húr csak megfeszülve zeng,"
@látjátok feleim szümtükkel:
nem nézek vídejókat

mindez egy ragályos fertőzés és nemzetközi
a süsüasárkányfőgghyén az utóbbi pár évben sorra gyilkolják azokat akik abortálni akarnak, vagy akármi

mert a legfontosabb az emberi élet

a nemzetyközi harctereken az utóbbi években ugyanezek a szergecibuzik megöltek fegyverrel és nem kaparó kanállal mintegy 20 millió embört

a többivel majd az ő istenük előtt számoljanak el

de előtte dögöljenek éhen búbópestisben

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk
@parti_giano: @gazoló: Mivel ez a szép, határozott, karakán kiállás a női nem harcában megihletetett, szerettem volna tudni, hogy a Magyar Telekomnál kinek is kell megköszönni ezt a fantasztikus és bátor lépést.

Nos, nekik:

Kerstin Günther elnök
Thilo Kusch
Christopher Mattheisen
Günter Mossal
Mosonyi György
Frank Odzuck
Dr. Ralph Rentschler

Igen, a nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosító és a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot minden körülmények között fenntartó Magyar Telekom igazgatóságában

egy, azaz egy darab nő ül, igaz, ő rögtön az elnök.

De a Felügyelő Bizottság 12 tagjából 2, azaz kettő nőt találhatunk, az Ügyvezető Bizottság 8 tagjából egy tartozik a gyengédebbik nemhez, az öt fős Audit Bizottságban viszont sajnálatos módon egy nő sincs.

No, és mi a konklúzió?

Az emberi tulajdonságok egyik legvisszataszítóbb formája még mindig a képmutatás és a kettős mérce. :)

alfahir.hu/kipenderitette_akos_szuret_a_telekom
@Gábris szomszéd:
alfahír: Fő munkatársak: Balogh Gábor, Bazsó Bálint Márton, Gangel Noémi, Harmati András, Jurenkó Ferenc, Kovács Dániel, Nótin Tamás, Sarkadi-Illyés Csaba

kérdés?
@Gábris szomszéd:

"Ebből is látszik, hogy nem nézték végig a teljes interjút. Valaki amúgy megtette? "

Én végignéztem,de már az első tíz perc után hányingerem volt ami a végéig csak fokozódott:((
@parti_giano: Válasz: Soha nem is hirdették a genderfaszságokat. :)
@gazoló: Ez elég gyenge érv. :)

Az Echo TV-nek adott interjúja után lett Ákos ismét céltábla, azonban ezúttal nem pártszimpátiája miatt, vagy azért mert egyes dalai kapcsán egyenesen nácinak kiáltották ki. Azért, mert a női minőségről fejtette ki álláspontját, és ez durván szembement a világ magából való kifordulásának tendenciájával, felébresztette a feminista hadtesteket, akik a gender-elmélet híveivel karöltve háborúba indultak, miközben csatlakoztak hozzájuk mindazok, akik szerint itt most bizony az lett kimondva, hogy a nőknek irány a konyha és a szülőszoba, és minimum őröket kell állítani a helyiségek elé, ki ne tudjanak onnan szabadulni. Pedig nem. Nézzük is, hogy mi hangzik el az interjúban.

alfahir.hu/akos_mellett_a_nok_vedelmeben

Szóval csak higgadtan és tárgyilagosan fusd végig.
@Gábris szomszéd: különben meg maga a dalszerző úr mondta elítélően:

”ma mindennek az az értékmérője, hogy hány forintot keres az ember”

akkor nem lesz nehéz lemondania a mocskos multi támogatásáról. nemdenem?
@parti_giano: Te kis hamis Boór Bernadettet miért hagytad ki? :)

alfahir.hu/impresszum
@Gábris szomszéd: de félreértelmezik a genderfaszságot rendesen. forgok egyházi személyek között, kisebb-nagyobb pozíciókban vannak, egyértelmű a nők másodrangú szerepe. tudsz olyat mondani, hogy egyházanya? csak egyházatyák vannak. az egész szervezetükben kódolva van ez. ákos ezeket harsogja.
@parti_giano: Dehogynem. Amúgy soha nem izgatott komolyan Ákos munkássága, csak a menetrendszeri boszorkányüldözés meg genderhisztis műbalhé az ami röhejes. :)
@parti_giano: Szerintem tökre nem egyértelmű. Én pont azt látom, hogy semmiképp nem másodrendűek, és aki igazán hisz a személyes szeretetben pont, hogy kincsnek tekinti a nőket.
Halkan megsúgom szerintem a most pellengérre állított előadó is. :)
@Gábris szomszéd:

'Haggyámá az agitprop dumáddal,'nyalván nagy kedvenced volt ez a felkapaszkodott,álentellektüell fasz.Ráadásul a 'fidessdzsobbik pártcsalád ikonikus udvari "zene"szerzője(udvaribolondja) így tudom,utasításban van, zárni kell a sorokat,mögé kell állni:)
Amit végig tol a videó alatt...no comment!!
ismét határozott fideszjobbik szimbiózis, egy idióta elsimontól, kinek a felesége most vásárol milliárdokért állami földet, ahelyett, hogy szülne rogyásik a széljobber nemzetvezető óhajának megfelelően...

L. Simon László kezdeményezte a Hóman-szobor felállítását

Az elmúlt hetekben egymásra mutogattak a kormány egykori és jelenlegi tagjai, hogy ki adott közpénzt az antiszemita Hóman Bálint szobrának székesfehérvári felállítására, azóta kiderült, hogy L. Simon László államtitkár kezdeményezte a szobor felállítását. A botrány óta Orbán Viktor is bejelentette, hogy nem támogatja a zsidóellenes Hóman Bálint szobrának felállítását, valamint a város polgármestere sem.

hvg.hu/itthon/20151216_L_Simon_Laszlo_kezdemenyezte_a_Homanszob
@gazoló: Jajj ne idegelj már. Tudod te is, hogy ökörségeket írtál, méghozzá jó vaskosan. :) Van néhány száma és dalszövege ami szerintem is jó, de marhára nem kísérem figyelemmel a karrierjét. Azt meg pláne röhejesnek tartom, amikor az alapján ítélünk meg vagy el előadókat, hogy épp melyik oldallal szimpatizálnak. Na de a lényeg pölő ez:

"Az, hogy a nők magasabb fizetéssel járó vezetői állása-e, vagy az anyaság mint hivatás választása-e a követendő, az az előbbiek kapcsán is leszögezhető, hogy nem egy könnyedén megválaszolandó kérdés, ha nem akarunk olyan vitát, mint ami kirobbant Ákos állásfoglalása kapcsán is. Egyrészről ugyanis nem fogja egyetlen édesanya sem azt mondani, hogy nem az anyaság lenne a legszebb hivatás, miközben tény, hogy jelen korban nemcsak kedvtelésből, kíváncsiságból és a tehetség kibontakoztatása céljából vállal a legtöbb édesanya is munkát. A probléma nem az, hogy létezik-e olyan őrült anya, aki a gyermeke ölelését elcserélné-e bármennyi pénzre, hanem az, hogy a világunk olyan mértékben vált pénzorientálttá, és olyan mértékben sugallja szinte minden azt, hogy az értékünk mértéket nem magunkban találjuk, hanem a bankszámlánkon, hogy ez egy veszélyes körforgásba taszíthatja alapvetően az embert, függetlenül a nemétől. Azt ülteti a fejünkbe, hogy ha nem törünk az anyagi szempontból minél magasabb életszínvonalra, akkor kevesebbek vagyunk, és ebben a törekvésben - racionális értelemben - a gyermekvállalás hátrány a férfinak és a nőnek egyaránt, de utóbbinak különösen. Az idő pénz, így pénzt vesztünk a gyermekünkkel töltött idővel, az energia pedig kárba vész, ha nem hajt profitot, így a gyermek felnevelésébe fordított energia veszteséget generál."
@Gábris szomszéd: a nő nem kincs, hanem ember. a kincs a vagyonfelhalmozás eszköze. mi van akkor ezzel a pénzközpontú világgal.
@parti_giano: Ne told túl a dolgot. Olyan kincs, ami sokkal többet ér a pénznél. De nehogy már ilyeneket kelljen neked is magyarázni. :)
Amúgy mindig megihlet, amikor férfiak definiálják azt a tételt, hogy mi a nők életcélja, emberi kiteljesedésük miként manifesztálódhat, etc...

És amikor a nő átesik a vakkomondoron, akkor cinkosan összeröhögnek.
@Gábris szomszéd:

A feminista hordázás helyett talán szerencsésebb lett volna megszólaltatni a szerkesztőségben dolgozó nőket arról, hogyan értelmezik az Ákos interjút.
@jaegtoer: Meg a mikor a nők adják elő, hogy mi a férfi "dolga". :)
@Gábris szomszéd:

"Azt meg pláne röhejesnek tartom, amikor az alapján ítélünk meg vagy el előadókat, hogy épp melyik oldallal szimpatizálnak"

Távol áll tőlem!!
Ismertem a 'munkásságát,a legutóbbi megnyilvánulásai csak 'habatortán,megerősítettek abban amit gondolok róla!

Valld be legalább magadnak,nem szűkölködünk 'pártribancokban akik anullálják korábbi értékeiket és roppant taszítólag hatnak egykori rajongóikra!!
Persze rosszulértelmezett 'hűségből sokan próbálják védeni a 'mundért:(
@jaegtoer:

Na, ezt a gondolatot nem volt merszem leírni, mert vérfeministának kiáltanának ki egyesek.
Köszönet érte!
@Eszter jött:

'Készcsókom!

Te mit 'gondócc róla?
@Eszter jött: "A feminista hordázás helyett"

Nyugi a cikkben sorra veszik a "hímsoviniszta őrültségeket" is. Persze, ahhoz bele is kell olvasni és akkor észre lehet venni. :)
@gazoló: Nem kell bevallani semmit, leírtam korábban, hogy nem vagyok Ákos rajongó. :)
@jaegtoer: ezt fogalmazta meg györe gabriella:

"Szeretnénk, ha KövérLászlóink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogy kéretlenül nem döntenek helyettünk arról, mit tartunk az önmegvalósítás legmagasabb minőségének."

librarius.hu/2015/12/15/koltono-uzent-kover-laszlonak-szeretnenk-ha-hangosan-szavalnak-verseinket/
hmmmmmm, van még kérdés, elég csak megnézni a "kedvesvezető" köreinek létszámát...

Tízmilliót ad az állam három gyerekre, vissza sem kell fizetni

Tízmillió forintos vissza nem térítendő támogatást és további 10 millió forintos kedvezményes hitelt is ad az állam azoknak a pároknak a lakhatási kérdések rendezéséhez, akik tíz éven belül három gyermeket vállalnak - jelentette be Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a szerdai sajtótájékoztatóján.

hvg.hu/gazdasag/20151216_Tizmilliot_oszt_ki_az_allam_a_harom_gyere
@gazoló:

Elszomorít ez a trend.
Azt gondolom a nők 90%-a nem feminista és nem erőszakos emancipáció párti.
Ha Ákos azt mondja, hogy az ő ideálképe a nőkről a következő ...., akkor azzal nem lenne semmi bajom.
De általánosságban beszél, kinyilatkoztat.
oszt még némi gondolat ébresztő, mert minden mindennel összefügg, legyen az oktatás, egészségügy, bevándorlás, születésszám, nyugdíj:

Tíz évig még nem fordul negatívba a Nyugdíjbiztosítási Alap egyenlege, 2026-tól azonban elkezdődik a hiány halmozódása. Húsz év múlva már megközelíti a 300 milliárd forintot is a hiányzó összeg, ami az összes bevétel közel 8 százaléka - mutat rá "A magyar nyugdíjrendszer fenntarthatóságáról" című tanulmányban négy szakértő az általuk felvázolt nyugdíjmodell alapján. Nemcsak ijesztő ábrákat és megállapításokat vázolnak fel a jövőnkre nézve, hanem javaslatokat is megfogalmaznak.

www.portfolio.hu/gazdasag/nyugdijrendszer/igy_borulhat_meg_a_teljes_magyar_nyugdijrendszer.1.224236.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Gábris szomszéd:

Természetesen átolvastam. )))

A múltkor a habával folytatott vita kapcsán olvasgattam a nemi sztereotípiákról.
Ha cikket ír valaki, lehetőleg ne legyen elfogult. Vagy ne kezdjen bele.
Egy nő tollából hitelesebb lett volna, bármilyen "oldalon" áll.
van még kérdés?
igazi középkori, mondhatni jelenkori burkás gondolkodás, és ez jelenik meg a komplett fideszjobbik fősodorban...

Lázár: Megdöbbentő, hogy a Telekom felmondta Ákos támogatását

"Véleménydiktatúra, amit a cég művel", állítja a miniszter.

444.hu/2015/12/16/lazar-megdobbento-hogy-a-telekom-felmondta-akos-tamogatasat
@Eszter jött:

Személy szerint én szeretem a jó értelemben vett 'tökös nőket és ráz a hideg ha anyaságtól,gyerektől,reprodukciótól függően értékelik őket!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Tízmilliót ad az állam három gyerekre, vissza sem kell fizetni

Tízmillió forintos vissza nem térítendő támogatást és további 10 millió forintos kedvezményes hitelt is ad az állam azoknak a pároknak a lakhatási kérdések rendezéséhez, akik tíz éven belül három gyermeket vállalnak - jelentette be Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a szerdai sajtótájékoztatóján."

Rémlik nekem valami olyan, hogy 4-5 évvel ezelőtt a kormányoldalon voltak felháborodva azon, miért kell a sok, gyereket szülő nőnek gyes-gyed, meg akármi, ja emelt családi pótlék, mert ne a pénzért szaprodjanak, hanem dolgozzanak. Mostan akkor valakik segget csináltak a szájukból ahelyett, hogy maguk fognának hozzá a tömeges gyártáshoz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:" "Véleménydiktatúra, amit a cég művel", állítja a miniszter."

Hogymikvannak, nahát!

Mellelleg melyik cégről is vagyon szó, melyik vélménydiktatúrál? Netán a fidelsz kft?:D
@Gábris szomszéd: magyarázd már, tök mindegy mennyit ér, de a kincset birtokolja valaki. itt a lényeg a birtokolja, ahogy ákos mondta tartozik valakihez. mindkettőben benne van a birtokos-birtok viszony. érted? ezek az árulkodók a gondolkozásáról.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mit hisztizel?
Húsz év múlva beérik stadijonyépítés gyümölcse, majd a magántulajdonú sportegyesületek megtermelik a hiányzó összeget a bevételből. Különösen a foci nevű sport művelői.
és még:

Elfogadta az Országgyűlés azt a törvénymódosítási javaslatot, amely lehetővé teszi, hogy az állami földárverések új földműves tulajdonosai egyoldalúan növelhessék a bérleti díjakat a megvett területek bérlőivel szemben, ha azok irreálisan keveset fizetnek. A „lex Simicska II-ként” is emlegetett indítvány korábbi információk szerint kifejezetten arra irányult, hogy a Simicska Lajos nagybefektető érdekeltségébe tartozó agrárcégek bérleti díjait emelni lehessen a liciteken értékesített állami földeken. Győrffy Balázs fideszes képviselő, a „lex Simicska II” beterjesztője elismerte, hogy az állami területek egy része eddig azért nem kelt el, mert mostanáig a bérleti díjakat nem lehetett megváltoztatni a korábban kötött szerződésekben.

www.agrarszektor.hu/foldpiac/lesujtottak_orbanek_igy_veszik_ki_a_penzt_simicska_zsebebol.5563.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
én is sokat iozofáltam má ezen a nőkérdésen, oszt rájöttem, hogy nem vagyok homár.
@parti_giano:

Azért ne ájuljunk el a telecom:) értékalapú döntésétől:))

'húzódj hátrébb:))

www.facebook.com/kisgrofo.official/photos/pcb.966331140105598/966330103439035/?type=3&theater
@guma: Köszönöm Neked az emlékezést és külön köszönöm a Benkó Dixi híres dalait felsorakoztató klippet, hogy betetted, nagy rajongója voltam mindig a jazz-nek, Benkót pedig személyes ismerettség révén becsültem és tiszteltem....kösz Guma....RIP Sándor...jó ember voltál.
@látjátok feleim szümtükkel: öööööö, jahhh igaz, mán megint mellédumálok, és az én jó ídes anyámat mán...

Focializmus Győzni fog, kár hogy az értelmese már határon kívülről szagol csak néha vissza ebbe a középkorba visszacsúszott maffia diktatúrába...
No akkor kapaszkdojon, akinek illik. Hallottam én olyat anya szájából, hogy megbánta annak az egy gyerekének a megszülését is. Körév úr ( de úgy tűnik más se ) biztosan nem hallott még ilyet.
@gazoló: gondolom, az ő támogatása a tudományos ismeretterjesztő programok keretéből történik.

www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/kozosseg/szponzoracio
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nyugtával dícsérjük a napot. Tanultam én ezt régen...
Majd kiderül, hogy alkotmányos-é ez a módosítás, bár valószínűleg nem az Áder hivatalában fog ez megtörténni. Mert ugye a föld adásvétel tárgya, amit teherrel vesznek meg. Ha nem föld az eladás tárgya, akkor is ilyen joga van a vevőnek? No ugyé-ugyé, az a fránya distzkrimináció.

Valahogy nem jött össze, talán nem akadt elég haver "befeketető", vagy nincs annyi szabad zsozsó, esetleg nincs annyi földműves haver, mint amennyit előre számítottak, így inkább törvényt módosítanak. Mint pl. a nyugdíjas munkavállalása esetén a nyögdíj folyósítás felfüggesztéséhez. Ott is lehet dícsérni a napot.
Ez nem Kövér hete.:D

„Válaszomban a nagykövet úr révén üzentem Magyarországra: a kormánynak szavatolni kellene, hogy ilyen helytelen és értelmetlen megnyilvánulás ne hangozhassék el az állam képviselőinek szájából.”

index.hu/kulfold/2015/12/16/praga_a_magyar_kormany_elhatarolodott_kovertol/
@parti_giano:

"*„Nem értek egyet azzal, amit mond, de halálig védelmezem a jogát, hogy elmondhassa.”*"

Nekem is tetszik az idézet, mindegy kitől származik, viszont korszerűsítettem a történésekhez alkalmazkodva:

Nem értek egyet azzal, amit mond, de haláláig vélelmezem a jogát, hogy elmondhassa.
Vádlott lett Rogán volt jegyzője, Rónaszéki László

1,5 milliót kért, hogy éjszaka is nyitva tarthasson egy V. kerületi hely.

444.hu/2015/12/16/vadlott-lett-rogan-volt-jegyzoje-ronaszeki-laszlo
Pedig a helyzet elég egyszerű.

Ha az ákosi, kövéri, orbáni formula teljes körűen érvényesült volna a történelem során, akkor nem olvashattunk volna Szapphó verseket, Zrínyi Ilona legfeljebb a fakanállal viaskodik, Madam Curie zöldséget egyel, Janis Joplin, Glenda Jackson és Angela Merkel sem játszik.

Sőt. Előfordulhat ha ezeknek a férfinak nevezettek anyukái látják előre fiaik mikké lesznek, talán éppen ilyenné nevelik őket, vagy kiteszik őket a hidegre.

Úgyhogy a nők a hibásak:) Mi több! Gyurcsány!
@jaegtoer: és akkor erre az aquafresh változata:

nem értem, amit mond, de halálig védelmezem a fogát, hogy elmondhassa...
EP- inforadio.hu/hir/kulfold/nem-javasolja-az-ep-eljaras-inditasat-magyarorszag-ellen-783463

"Az EP 327 igen és 293 ellenszavazat mellett fogadta el azt a határozatot, amely alapján a parlament ismételten felhívja az Európai Bizottságot, hogy léptesse életbe a jogállamiság megerősítésére szolgáló uniós keretrendszer első szakaszában foglaltakat. A határozat felszólította a bizottságot arra is, hogy haladéktalanul kezdje meg a magyarországi demokrácia, jogállamiság és alapvető jogok mélyreható vizsgálatát, ideértve több intézkedés együttes hatását, valamint értékelje, hogy rendszerszinten veszélybe kerülhetnek-e Magyarországon az említett értékek...

A képviselők szerint "nagymértékben, rendszerszinten romlott a helyzet a jogállamiság és az alapvető jogok" terén Magyarországon. Az állásfoglallás szerint ez többek között a véleménynyilvánítás szabadsága, beleértve a tudományos élet szabadsága, a migránsok, a menedékkérők és a menekültek emberi jogai, a civil szervezetek tevékenységének korlátozása és akadályozása, a kisebbségekhez tartozó személyek - köztük a romák, a zsidók és a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű közösség - jogai, az alkotmányos rendszer működése, az igazságszolgáltatás és egyéb intézmények függetlensége terén, valamint "a korrupcióra és összeférhetetlenségre utaló számos aggasztó vád tekintetében" nyilvánul meg."
Találó mondat: "A szintén szocialista Szanyi Tibor úgy fogalmazott: a szigorú vizsgálatot kezdeményező indítvány megkapta a szükséges többséget, így az "európai káposzta" nincs már többé a "magyar kecskére" bízva."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "ha a kormánynak nem tetszene a Telekom véleménye, akkor azonnal felmondhatná velük kötött szerződéseket?" :)
@parti_giano: Rossz oldalról közelítesz. A kincset nem birtokoljuk, hanem érte mindent feladunk. Úgy is mondhatnám, hogy a szeretet nem létezik, csak valakinek a szeretete létezik. Kezded már érteni a lényeget? :)
Akkor most háromra együtt közösen szégyelljük el magunkat! Egy-kééééét-hááá... :)

alfahir.hu/tudta_hogy_elnyomjuk_a_ciganyokat_a_homoszexualisokat_sot_meg_a_zsidokat_is

ON
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

:)

"*"Véleménydiktatúra, amit a cég művel", állítja a miniszter."*"

bírta mindezt mondani a diktátori attitűdöket mutató ...khm... miniszterelnök-fut(ó!)ballista és pártelnök valamint stadionépítő és tulajdonos személyre és táskára szabott minisztere.
@Gábris szomszéd: továbbgondolom, isten nem létezik, csak valakinek az istene. téged tényleg tökön rúgnak következő gyónáskor.
@parti_giano: Már miért rúgnának tökön azért, amit te továbbgondolsz? :)
@Gábris szomszéd: mert logikusan ez is következhetne. de a hit a logika talaján sokszor bukik. de erre ott van megoldásként a csoda.
@parti_giano:

Jogos, mert egyik magyar kecske tizenkilenc, a másik meg egy híján húsz.:O
.
MAGYAR KECSKE?!
Elsősorban génmegőrzés céljából tartjuk fenn, de célként szerepel a tejtermelés, és a szaporaság javítása, extenzív tartási-takarmányozási feltételeknek megfelelő típus kialakítása, folyamatos javítása, a különböző változatok fenntartása.
Az egyedek lehetnek szarvaltak vagy suták, a nyakon függelékkel vagy a nélkül, illetve szakállasok vagy szakálltalanok.

És valóban: egyik magyar kecske tizenkilenc, a másik meg egy híján húsz.
.
A Miniszterelnökséget vezető Lázár János miniszter beszólt egyet a németeknek a kormányszóvivőin: "pont egy német cégnek tudnia kéne, hogy mi az a diktatúra".

Nem térült/fordult - helyhiány miatt - a gondolat az agyában, hogy tudja azt a német cég, és pont azért.
Ezmiez? Innen minta dikta túr a kinézete ( lenne ).

"Lázár János fenyegetéssel felérő kérdést tett fel a mai Kormányinfón azzal kapcsolatban, hogy a Magyar Telekom felbontotta a szerződését Ákossal az Echo TV-ben adott interjúja miatt.
Megdöbbentőnek tartom, amit a Telekom megengedett magának
- mondta Lázár János az üggyel kapcsolatban...

A fideszes politikus szerint még lehet más a meggyőződése a cégnek Ákoséval szemben, de véleménykülönbség miatt nem szabadna büntetnie.
Arra is kitért, hogy egy német cégnek különösen tudnia kéne, hogy mi az a diktatúra.
- mert ez szerint véleménydiktatúra, majd feltette a kérdést, miszerint
ha a kormánynak nem tetszene a Telekom véleménye valamilyen témában, akkor most azonnal felmondhatná a szerződéseket velük?"

index.hu/kultur/media/2015/12/16/lazar_a_telekomot_fenyegette_akos_miatt/

"Közben a Heti Válasz azt írja, hogy már meg is érkeztek a Budapest Arénába, a mai és holnapi Ákos-koncert helyszínére, és elkezdtek leszedni, eltüntetni minden olyan molinót, díszletet, matricát és feliratot, ami a Telekomra utalhat."

Eszerint Ákos tudomásul vette amit kellett.Diktatúrától függetlenül.

Most majd jön a második menet?
Na ugorgyunk!

"Újabb kiskaput nyit meg a frissen elfogadott közbeszerzési törvényben egy kedden elfogadott módosítás. Eszerint nem kell majd közbeszerzést kiírni, ha egy beszerzés a következőkből valósul meg:
egyedi kormánydöntésben megállapított beruházási támogatásból;
egyedi munkahely-teremtési támogatásból;
képzési, továbbá tanműhely-létesítési és- fejlesztési támogatásból;
kutatás-fejlesztési és innovációs célú támogatásból;
nagyvállalkozások újraiparosítási célt szolgáló beruházásainak támogatásából;
bármely, 2015. november 1. napját megelőzően igényelt, uniós illetve hazai költségvetési forrásból származó támogatásból."

ÉS? Mihez kell akkor egyáltalán közbeszerzés?

index.hu/gazdasag/2015/12/16/nyitottak_egy_kiskaput_a_kozbeszerzesi_torvenyben/
@dr. jenőke (jenőke): azon gondolkodtam, hogy mi a fasz köze van ennek a görénynek, egy német cég és egy énekes csóka gazdasági kapcsolatához?

és eszt még a sajtótájékoztatón bele is böfögi a mikrofonba.
@taga20:
.
Kifogyott a témából és a nadrágjából, viszont még két percet kellett beszélnie.
Így jár az, aki hadar.
Már megint a dadogósaknál az előny. Több idejük marad beszéd közben gondolkodni.
OFF

Ha Amerikán múlik, az Iszlám Állam még marad egy darabig

Sohasem értettem, hogy az Egyesült Államok, és a nagyszerű közel-keleti szövetségeseik, miért ragaszkodnak ahhoz az elképzeléshez, hogy az Iszlám Államot csak akkor lehet legyőzni, ha előtte eltüntetik Aszadot.
Persze csak hülyülök, hogyne érteném. Az igazi cél Aszad legyőzése, az Iszlám Állam másodlagos kérdés. Sőt vannak akik úgy gondolják, hogy az Iszlám Álllamot éppen ebből a célból hozták létre, vagy minimum hagyták létrejönni.

Ezt gondolja például az angol ORB közvéleménykutató által megkérdezett szíriaiak 82%-a. És az irakiak többsége is. De hát honnan is tudhatnák ők, akik ott élnek.

sorkoz.blog.hu/2015/12/11/ha_amerikan_mulik_az_iszlam_allam_meg_marad_egy_darabig

Újabb "segélyszállítmány" kapott lángra a török határ közelében

sorkoz.blog.hu/2015/12/15/ujabb_segelyszallitmany_kapott_langra_a_torok_hatar_kozeleben

ON
@Gábris szomszéd:
.
Előre be nem jelentett látogatásra érkezett Bagdadba Ashton Carter amerikai védelmi miniszter szerdán, hogy az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet elleni harc fokozásáról tárgyaljon az iraki kormányfővel és az országban állomásozó amerikai erők parancsnokaival.

Az amerikai védelmi miniszter december elején bejelentette, hogy Washington különleges kiképzésű egységet tervez Irakba telepíteni, hogy segítse az iraki erőket és a kurd önvédelmi erőket az Iszlám Állam elleni küzdelemben. Azt is közölte, hogy amennyiben ez szükségessé válik, és Bagdad kéri, az Egyesült Államok kész Apache típusú harci helikopterekkel és katonai tanácsadókkal is segíteni az IÁ ellen a nyugat-iraki Ramádinál harcoló iraki csapatokat. Irakban jelenleg 3500 amerikai katona állomásozik, de nem vesznek részt az IÁ elleni szárazföldi hadműveletekben.

magyaridok.hu/kulfold/meglepetes-irakba-erkezett-az-amerikai-vedelmi-miniszter-234385/
.
.
Egyre csúnyább a forint estére
A forint mai hullámzó kereskedése mellett a lengyel zloty és a török líra erősödni tudott.

www.portfolio.hu/chart.php?h=2&i=0&s=4&d=1&t=eurhufcomp
.
@dr. jenőke (jenőke): aki meg özik, aszt kurvára utálom.
@taga20:

Azöreganyád térgyekalácsa te gyerök.:O
@taga20: öszik nem öszik, nem köll mős
@látjátok feleim szümtükkel: ennél má csak, ez a lézer gyerek idegesít jobban, ahogy utánozza a keresztapát evvel a, fel helyett mindenhol föl-t használva.

ez még annál is jobban idegesít, hogy szénné lopta már magát.

ja, és kioktat mindenkit a demokráciából, még a dajcsokat is.
@hacsaturján: én is azt hittem sokáig, osztán a gyerekeim azt mondták, hogy homártatyóval a vállamon mászkálok éjt nappallá téve

nőkérdésügyileg teljesen belezavarodtam a nemi identitánsomba az elmúlt két hét folyamán, (ez rosszabb mint fidesznyikból ballibsivé változni néhány óra alatt)
@habakuk000: haver, te megin végig kóstoltad az összes mustod, me kurvára nem értelek:))

az a mős, az mi a fasz?
@taga20: másnak is szokták mondani fogyasztói társadalom puccos helyein

díszítéssel készen vagy?
@habakuk000: a budira gondolsz? hogyne! ledes vécékefét vettem:)))
azé, hogy a poszthoz is, me mingyá kikapok, hogy mesüge vagyok:)

egy gyönyörű vélemény. broáf!

40.media.tumblr.com/490a1fc6a4422014cdbf72c216068633/tumblr_nzgcxeEKu71r5a44to1_540.jpg
@taga20: remélem piros pöttyöset, hogy menjen az autódhoz
@habakuk000: keversz a matolcsival, meg a japokkal.
bár a hatos, eddig ötös:))
@taga20:
Azt értem, hogy írt valamit, mer véleménye akár neki is lehet.
De mi az a dr a neve előtt?
@taga20: Az még jó ideig az lesz, főleg ha megkínálod még egy kis alváz és üregvédelemmel. :)
@Knósszosz: gondolom, valami olyan lehet, hogy durrancsál seggbe, vagy valami ilyen:))

haver, az argus az jó sör? me karácsonyra jön a család, cca 20 ember, és nem akarok beégni.

persze, aszt nem értem, hogy mé jönnek, mé nem hagynak nekünk békét:)))
@taga20: Öcsém 20 ember a szeretet ünnepén? Az nagyon durva.:)
@Gábris szomszéd: angyal, sorold má föl(báj lézer), hogy mely márkákat kell még alvázvédőzni!

me ako legközelebb viszek ecsetet, meg kátrányt:))
@Gábris szomszéd: 25.-én csöves! 24.-én dugunk:))
@taga20:
Tudatlanka:
sorfigyelo.blog.hu/2014/01/13/argus_gold
Amúgy osztom a posztíró véleményét avval a kiegészítéssel, hogy kellemes, a Dréhernél nagyságrendekkel ihatóbb nedű.
Annak van valami utóizéje, ami nekem nem jön be.

Szóval vedd a Goldot, hatpontnullás a Richter skálán - finom. Szerintem, mint minden ilyesmi, ez is szujjektív.
@taga20: Nem tudom de sajna ez a dolog egy Mazda és japó betegség. Valamiért nem nagyon szeretnek ezzel túlzottan foglalkozni. Viszont ha rászánsz még 40-50 rugót és akkor az is rendben lesz. :)
@Gábris szomszéd: biztos messze van a sós víz arrafelé:)
de szerintem egy nagy baromság, amit írsz, a hülye haverod felültetett.
@Knósszosz:
Ja, és kérdezd meg a ladikost, nekem ő ajánlotta.
Egész jó ízlése van!:))
@taga20: Én csak jót akarok hidd el. :)
@Knósszosz: kösz haver, így má sínen lesz a karácsony, mint.., inkább nem mondom ki, me megint kikapok:)

te a galériádon foksz karácsonyozni, valami cicával?
@Gábris szomszéd: 26.-án hajnalban. mikor máskor?:))

ehhez mit szólsz? rodeo pakol már, me annyira szidta az amcsikat ilyenekért:))

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2015%2F12%2F16%2Fkanada_oslakosok_rasszizmus_nevelointezet%2F
@gazoló: "15,16"!!!!Igen-igen-IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@taga20:
Ja!:))
Szürke-fehér és úgy horkol - dorombol -, hogy nem lehet aludni tőle!:) Majom, imádom!
@ornagy50: te, erről a szokásodról nem tucc leszokni?:)
@Knósszosz: te rosszabb vagy, mint gazoló!

remélem nem így vagytok!:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/26157.w-800.h0.q100.jpg
@taga20:
Dehogy!!
Nincs bőrfotelem:))
@taga20: Eközben egy párhuzamos világban: Ákos nagyon szeretett dalokat írni, megzenésíteni, s egyik nap odafordult a barátnőjéhez:
- Nézd, egész nap ezen dolgoztam, írtam egy dalt és előadnám neked!
- Te hülye vagy? Egy férfi dolga, hogy eltartsa a családot, menjél szépen dolgozni egy céghez, nem lehet egész nap csak kornyikálni! (Persze minden hasonlóság a valósággal csak fikció, vagy persze a fikció lehet hasonló valósággal? :D)
@Knósszosz: én meg hirtelen aszt hittem, hogy nem bagózol:)))

ja, mi a helyzet a kispesti piacon?
@látjátok feleim szümtükkel: Ha hazudnak az egyet
jelent azzal,hogy "hülyének néznek "BENNÜNKET"!!!:(
@ornagy50: pontosan....és mit látsz? egy országnyi hülyét, aki inkább tűri, hogy tehetséges fiai-lányai itthagyják, tűri, hogy tahó pöcsök mondják meg a nők helyett, mit is tegyenek....de a Kossuth tér üres.......:(((vajon mi történne, ha egyszerre mindenki sztrájkolna, de mindenki!
@taga20:akkor te vagy ádám vagy vagy attila, a kedves nejed pedig éva....kkkkkkk
@evasanyoca: TI!!!!!Menjetek !!!!
"tutti",hogy beszarnak!!!!
@gazoló: mert az a természetes..azért mert valaki nőnek született, még nem kell megjátszani a világ terhét a vállamon hordozom cimü népi drámát....annak idején tanultam, dolgoztam,két gyereket neveltünk a párommal, beosztottuk, mikor ki megy értük, aztán,mikor Moszkvában voltam sokáig, el tudta látni a gyerkőcöket....egész életünk arról szólt, hogy becsülettel felneveljük őket, de azt látták otthon, hogy apa is tud főzni, és anya is megszereli a villany biztosítékát...kkk....normális családban ez a "nőknek mi a dolga",kultúrált, intelligens emberek között szóba se kerül...ez olyan szöges tapló dolog, hogy nem is ragozom, mert felcseszem a vérnyomásom, isten bizony kezdem magam úgy érezni, mintha valaki visszarugdosott volna a középkorba....félelmetes.
@ornagy50:megállj, csak 30 évvel lennék fiatalabb beleállnék a szervezésbe tisztességesen...nem tudom, hol vannak az egyedülálló,kemény csajok, akiket nem lehet se lefizetni sem zsarolni a család miatt...??
@látjátok feleim szümtükkel: én, mi vagyunk a hibásak, mert az utánunk jövőket tisztességesen elkényeztettük, megadtunk nekik mindent, néha erőnkön felül is, kiástuk őket télen a hóból, nyári nagy melegben locsoltunk, abban nőttek fel, hogy a világ kényelmes, és szépen, lassan folyik a Duna is....ha néha van is kis dörgés-villámlás, hát összebujunk a paplan alatt, és anya, apa mesél, s nézd csak máris kiderült.....nem szoktak a harchoz, nem az Orbán-féle harcimarcihoz, hanem az igazihoz, és most néznek ki magukból, és nem hiszik el, hogy ezt velük meg lehet csinálni.....én már hová a p...ba lázadozzak???
@ornagy50: ha tenne is valamit, egyedül kevés, meg Eszternek is van vesztenivalója, gondolom én, mert különben már szervezkedett volna az ő politikai hátterével, emlékszel, mesélt róla....de az már régen volt....
@ornagy50: Akik bent vannak szerintem tojnak rá mit mondott és mit akarnak köré keríteni azok, akik nem értenek vele egyet.
Ákosért sosem rajongtam, de van néhány száma ami tetszik ennyi. Nyilatkozott valamit magánemberként egy riportműsorban. Az most mindegy is, hogy egyetértek-e Ákossal vagy sem, de az vicces, hogy egy zenész (nem politikus, nem köztisztségviselő!) magánvéleményéből ekkora összehangolt karaktergyilkosságot próbálnak csinálni, amibe beszáll az index, a hvg, a 24.hu, a Telekom és még sorolhatnám. Nem értesz egyet Ákossal? Elfogadom. Egyetértesz Ákossal? Elfogadom. De az kicsit túlzás, hogy lassan úgy kezeli a ballib média, mint egy hullarablót. Mi lesz még?! Dobáljuk meg kővel vagy feszítsük keresztre Ákost december 24-én? Úgy tűnik a szólásszabadság megint csak addig terjed, amíg ugyanazt nem gondolod, mint "ők". A Telekom ügyfeleknek üzenem, hogy hívják fel az ügyfélszolgálatot, hogy a videotárból milyen filmeket nézhetnek meg vagy milyen koncertekre járhatnak a jövőben büntetés vagy a szerződésük megszüntetése nélkül. Úgy tűnik megint beköszöntött a "nagy testvér" és a három T korszaka (ami a Telekommal együtt már négy T).
@Eszter jött: "fogadást kértem"-E-mezőre!!!:)
@Gábris szomszéd:a telecommal kapcsolatban egyáltalán nincs Gábor igazad.Ideidézem egy Vincenten kommentelőt, mert egyetértek az ő véleményével:

mavo · polmavo.blog.hu 2015.12.16. 17:57:59

@Szindbad:

veled ellentétben a telekom egy multinacionális cég, amelynek KIBASZOTT fontos az image-e.

ha egy ilyen cég olyan embert támogat anyagilag, aki finoman szólva ókonzervatív, szexista baromságokat nyilatkozik, akkor a cég image-e az lesz, hogy a cég ókonzervatív és szexista. a xxi. században épelméjű cég ilyet nem akar magának, ezért szerződést bontanak vele.
még csak annyit a poszt cimében feltett kérdésre,tudomásom szerint a börtöntöltelékek sem szavazhatnak szabadulás után x évig....nos .......
@Gábris szomszéd:

Sajnálom, hogy még mindig nem érted a baloldali emberek lelkivilágát....
@Gábris szomszéd:

A kormány már számos szerződést felmondott - sőt felmondatott - attól függetlenül hogy volt-e egyáltalán véleménye a szerződött félnek, vagy sem.

"De az kicsit túlzás, hogy lassan úgy kezeli a ballib média, mint egy hullarablót. "

Nem kicsit túlzás, nagyon túlzás. Egyáltalán ki a faszom az az Ákos? Mindenki úgy csinál mintha valaki lenne.
@Gábris szomszéd:

Te is igen el vagy tévedve a szólásszabadság definicióját tekintve. Mert Ákosnak szabadsága van elmondani a legnagyobb surmóságot, a többieknek, akik nem Ákos, pedig szabadságukban áll ezt minősiteni illetve kiröhögni.

Érdekes módon a jobboldalon mindig akkor fáj a szólásszabadság, amikor valaki kiröhögi őket. Az rögtön a szólásszabadság korlátozása. Sőtmitöbb véleményterror. A baloldal képviselőin való röhögés még belefér a szólásszabadságba.
@evasanyoca:

Persze nem igaz az a tétel sem, hogy az ember célja a küzdés maga, mert hülye az az ember, aki a kényelmes élet helyett a küzdést választja.
Az a bizonyos felelős generáció csak azzal hibázott, hogy túlküzdötte magát, és sajnos nem magáért, mint ahogy teszik más népek. Még a madár is kirúgja a fészekből a megfelelő nagyságot elért fiókát, csak mi magyarok akarunk életük végéig "gondoskodni" utódainkról. Meg is van az eredménye. Az utód lusta, béna, érdektelen, az előd meg agyonhajszolt, fáradt, és magára marad.
@látjátok feleim szümtükkel: azért azt tedd hozzá: tisztelet a kivételnek....kkkkkkkkkk
@DarthVader:

Akinek Kosuth díjat adnak, és még csak 47 éves, az nálunk valaki.
@DarthVader: Pici aránytévesztésben vagy, ugyanis ő is leszarná, hogy ki röhögi ki és ki nem.
Ahogy már korábban írtam, nem is vagyok elájulva tőle, de van néhány dala ami tetszik. Szerintem nem hülye, hanem inkább nagyképű és lekezelő kicsit. A szponzor megvonja a további támogatást ok. DE az már kicsit túlzás, hogy ekkora csinnadrattával, nyilatkozatot kiadva, elhatárolódva stb. úgy, hogy az indexen, origon, hvg-n (heti világ GAZDASÁG... a gazdasághoz ennek aztán tényleg sok köze van) stb. EGYSZERRE főhír... Úgy tudom egy szponzori szerződést úgy is fel lehet mondani, hogy átküldenek egy faxot az érintettnek... Aztán felmegyek a Facebookra erre a hírfolyamban is ezen csámcsog mindenki. Azért ez kicsit túlzás! Amikor Ungár Klára lebuzizta a fél Fideszt és az egyik érintett perelt, akkor az a szólásszabadság ellen volt, meg koncepciós per meg stb. a ballib média szerint. (Hozzáteszem, mint egykori politikus tette ezt Ungár!). De amikor Ákos, aki nem politikus elmondja a véleményét, még ha hülyeség is, akkor meg beleszáll az egész ballib sajtó, hogy hogy mondhat ilyet?! Hát úgy, hogy SAJTÓSZABADSÁG VAN! Vagy amikor a gender elmélet támogatóitól vagy homoszexuális közéleti szereplőktől hallottunk igen érdekes család és életviteli elméleteket, hol volt ilyen ÖSSZEHANGOLT jobb oldali lejárató kampány ellenük? Amúgy a Kossuth díjat, szerintem sem érdemelte meg. Ahogy mondjuk a Kispál és a borz sem, szintén az adófizetők pénzéből... Nagy Feró mondta egyszer, hogy a demokráciában mindenkinek megvan a joga, hogy hülye legyen. Ebben 100%-ig egyetértek vele.
@evasanyoca: Nekem meg Szindbad véleménye hülyeség, ennek a hölgynek az írása viszont nem. :)

illuzio.cafeblog.hu/2015/12/16/nem-sertodtem-meg-akosra-pedig-no-vagyok/
@evasanyoca: Őry Mariann: Baj van, lányok!

Nőtársaim páratlan éleslátással szúrják ki a szexizmus legalattomosabb jeleit is, hogy aztán beigazolják az egyik legnépszerűbb sztereotípiát, miszerint hisztisek vagyunk.

Mégis, minek lehetne nevezni azt, ha negatív terhességi teszteket küldenek Kövér Lászlónak? Hát gratulálok, tényleg. Ennél az is előremutatóbb cselekmény lenne, ha követnénk a Csengetett, Mylord? habókos Lady Lavenderének példáját és pudinggal dobálnánk a politikusokat. Ő, mondjuk, azért tette, hogy legyen a nőknek szavazati joga, mi pedig… miért is?

Tegnap megtudtam az internetről, hogy két prominens konzervatív közszereplő szerint nekem az a dolgom, hogy szüljek, takarodjak vissza a konyhába, ne keressek annyit, mint a férfiak. Ezt nem Ákostól és Kövér Lászlótól tudtam meg, hanem abból, ahogyan az internet népe értelmezte a szavaikat. Ákos nem azt mondta, hogy a nők keressenek kevesebbet, hanem hogy ne a pénzkereset, a férfiak utolérése és lehagyása legyen a nő életét hajtó egyetlen felsőbbrendű cél. Kövér László sem azt mondta, hogy egyetlen célunk és feladatunk a szülés legyen, hanem azt, hogy az önmegvalósítás legfelső szintjének tekintsük (mellesleg, ez olyan dolog, amire csak mi vagyunk képesek).

Mondta azt bármelyikük, hogy ne legyünk mérnökök, mozdonyvezetők, miniszterelnökök? Nem. Beszélni kell arról, hogy a mindenkori kormány mit tehet azért, hogy az anyaság és a munka összeegyeztethető legyen, hogy a munkaerőpiac ne büntesse a nőket azért, mert gyermekük van, vagy legalábbis tervezik. Felelősségünk nekünk is van.

Magára vessen az a feminista, aki bár megszabadult minden meghaladott nemi szereptől, mégis a könnyebb ellenállás irányába indul, és valamelyik bölcsész vagy gender studies kurzusról osztja az észt a keresetek egyenlőtlenségéről ahelyett, hogy mondjuk mérnöknek ment volna.

A hisztériakeltéssel nemcsak az a baj, hogy tudatosan kiforgatják Kövér László és Ákos szavait, hanem az is, hogy az áldozatszerepüket féltve őrzők agresszív és könyörtelen véleménydiktatúrával csapnak le rájuk. Ákosnak mint művésznek, sőt Kövér Lászlónak mint házelnöknek is lehet saját véleménye, konzervatív véleménye, és azt elmondhatja ott, ahol akarja. Ha a valóságot nézzük, nem pedig a hisztériából táplálkozó lázálmot, akkor észrevesszük, hogy a fideszes politikusként elmondott vélemény sem befolyásolja közvetlenül, netán kötelező érvénnyel az életünket.

Érdemes odafigyelni a házelnök szavaira a „Soros-félék nyitott társadalmáról”, genderőrületről és miegymásról, ugyanis az internet népe éppen annak logikája szerint cselekszik. A közösségi média magyar féltekéjén kialakult tömegpszichózis eszembe juttatta, amikor a svéd Daniel Friberg A jobboldal visszatér című könyvében egy tradicionalista hangvételű fejezetet szánt a nemi szerepeknek, és nem titkolta, hogy mivel átlát „az abszolút egyenlőség és azonosság baloldali mítoszán”, mást tanácsol a nőknek, és mást a férfiaknak. Svédország példáján írta le, hogyan bontja le a genderelmélet a hagyományos nemi szerepeket és a stabil értékrendet, hogyan gyengíti meg a férfiakat és fosztja meg nőiségüktől a nőket. S végül, a társadalom életképessége hogyan méretik meg és vall csúfos kudarcot a multikulturalizmus egyre ridegebb valóságában. Mondanom sem kell, hogy amikor tanácsai megjelentek az interneten, a jóléti állam nagylelkűségéből otthon unatkozó svéd feministák prüszköltek mérgükben, és nem igazán találtak Fribergen fogást azon kívül, hogy „de hiszen ezt régen mondták, most meg már egész más világ van”. Na persze.

Svédországban is van remény, de nekünk azért mégis jobbak az esélyeink, hogy ne váljunk egy teljesen kilúgozott, genderelméleti megmondóemberek ajkán csüngő, elhülyült társadalommá. Olyan hellyé, ahol a feministák a migránsok befogadása és a tolerancia mellett kezdenek tüntetni, amikor a városban két bevándorló megerőszakol egy nőt.

https://www.facebook.com/notes/polgári-szemle/őry-mariann-baj-van-lányok/524257877747588
@Gábris szomszéd:először is nem szinbád irta, hanem neki írta mavo, de mindegy is...elolvastam golden...kommentjét a poszt után, és teljesen egyetértek vele, a mázli nicknevű hölgy egy elvakult fideszes hölgy és én meg nem, sőt mi több, Ákost sem szeretem.....ugye nem kell engedélyt kérnem, hogyan is vélekedjek, mint ahogyan neked se tőlem.:)a második idézeted pedig számomra egyszerűen hányigert keltő és nem kívánom részletezni miért, de egyszerűen ocsmány.
@taga20: baz+, amijóta ótód van, már baxol válaszolni!
@taga20: esetle szakembertől érdeklőggyé! a szentháromság sörileg:
Augustiner, Paulaner, Erdinger természetesen a sörrend mindegy!!
ezek mo.-on is hozzáférhetőek!
@taga20: a japóknak hasáfájása, meg a merdzsónak is, a háccsó kerékív+küszöbök, szóval nem elég hogy piros, kennyed befele ezzel:

www.dinitrol.hu/

mert ez naggyából addig megvédi, amíg lesz pízed egy másikra, azaz 20 évig...
@Knósszosz: akkó néked is:

Paulaner, Augustiner, Erdinger
@taga20: ostoba vagy! nézzed megfele, hogy milyen vastag lemezből origamizták a taligádat, és kapott-ée cink fürdőt, alapozás és fényezés előtt...
jaaaaa, nem... bocs.

akkor csak te lehecc a helikopter!
.
A rotterdami Erasmus Egyetem kutatása kimutatta: 17 megvizsgált európai ország közül Magyarországon halnak meg a legtöbben alkoholhoz köthető betegségek miatt.

1,5 millióra tehető hazánkban az alkoholisták száma. Ha ezek egyszer összefognak...
.
Arra a parára gondolok, hogy mi lesz egy generáció múlva, amikor felnőnek azok a fiatalok, akik már ezalatt a dzsentris, hómanretrós kicsit popiszagú világban nőnek fel, akikben már nyoma se lesz már az igénynek se egy normálisabb világra, mivel ezt látják csak. Náluk fel se fog már merűlni, hogy mehetnének máshogy is a dolgok, ez a ferdén balkáni világ lesz nekik a természetes, az alap. Na ez fogja csak visszapukizni az országot akár évszázadokkal is.

orulunkvincent.blog.hu/2015/12/17/csak_morfond_paramorfindir
.
.
Pimaszsága pedig szinte példátlan. „Semmiféle korrupciót nem tűrök el” – közölte… Ha a Házban lett volna ellenzék, még mindig a teremben fetrengene a görcsös röhögéstől…

gepnarancs.hu/2015/12/orban-kovetkezetessege/
.
.
Pimaszsága pedig szinte példátlan. „Semmiféle korrupciót nem tűrök el” – közölte… Ha a Házban lett volna ellenzék, még mindig a teremben fetrengene a görcsös röhögéstől…

gepnarancs.hu/2015/12/orban-kovetkezetessege/
.
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:
.
Nőknek kötelesség, férfiaknak dicsőség.
Vagy fordítva?
:))
@taga20:

Ki szólt ki a lyukból?:)

Inni kéne már egy sört,székesfővárosban de miről foglak megismerni?:))

kepkezelo.com/images/hwmxrxqx3bzu4a15zjj2.jpg

......................

Az én ""cicámnak nem lehet csak úgy 'beszólni:))

kepkezelo.com/images/mftu4lmarzlz6hr9ifrp.jpg
@evasanyoca: "ugye nem kell engedélyt kérnem, hogyan is vélekedjek, mint ahogyan neked se tőlem.:)"

Meg, ahogy Ákosnak sem. :)
@evasanyoca:

"isten bizony kezdem magam úgy érezni, mintha valaki visszarugdosott volna a középkorba....félelmetes. "

Szia 'mamó!

Akár örülhetnél is ennek a'zakciós időutazásnak!:)

De komolyra fordítva,ha ezekről a dolgokról pld.az ezredfordulón mesélnek ,nem hiszem el:(és még 'nincsitt a vége)
@gazoló: "E szorgos nép, ha perbe fog, téged elevenen tűzre dob"? :)

youtu.be/pfr8AvcSyic
Ákosilag:
endresy.blogspot.com/2015/12/szervezzenek-gyujtest-akosnak-komondorra.html

Egyébként érdekes zsarolni egy céget, amelyik az egész hazdaságot megvehetné kilóra.
Csak kell a kutyának.
Viszont volt már ilyen. A végén ugy megkötötte az állam a megállapodást a M$-al, mint a huzat.
@gazoló: "De komolyra fordítva,ha ezekről a dolgokról pld.az ezredfordulón mesélnek ,nem hiszem el:(és még 'nincsitt a vége)"

Nekem is hasonló gondolataim szoktak lenni, amikor a világcsendőrke által létrehozott pisisek rémtetteit látom a hírekben.
@evasanyoca: "A világon nincs hatalmasabb erő a gonosszal szemben, mint egy férfi és egy nő házastársi szeretete."
(Raymond Leo Burke)
@Gábris szomszéd: "..nyilatkozott valamit magánemberként" Ákos véleményére a murányi kutya sem figyelt volna fel, ha nem Kövér elvtárs kijelentését igyekezett volna megerősíteni
@Fabius

Gratula, sztem még nem sikerült ilyen posztot írnod. Már harmadik napja egyre csak Ákos bugyog. Nem merem kinyitni a vízcsapot ....
@KÁTÉó53éúétr6: Ezt most rosszul látod. Ákosnak évtizedek óta ez a véleménye.
@Gábris szomszéd: és évtizedek óta senki nem figyelt fel erre ilyen ellenállással, mert....
@gazoló:

Érdemes a klipphez fűzött kommenteket elolvasni.

Én azt nem szeretem, amikor egy művész/zenekar a "szakmája" helyett a politikára figyelve, a hatalmat szolgálja a közönség helyett. Ezzel itt is elveszett a lázadás, ami miatt szerették a fiatalok. Közben persze a fiatalok megöregedtek, Ákos is. A mai fiataloknak már semmit nem mond és nem jelent, van saját ákosuk. Ami nagyon helyes is.

A bálványok előbb-utóbb ledőlnek ( ezt semmi féle állami kitüntetés, pozició nem tudja meggátolni ), és újak emelkednek.
@Gábris szomszéd: érdekes cikk,de én a gyermeknevelést továbbra sem tekintem önmegvalósításnak. sőt veszélyesnek vélem, ha vki úgy gondolja,hogy abban valósítja meg önmagát,hogy szül és nevel. szerintem ez más kategória.
@PeniValdes:

"Tanfelügyelőkkel korábban a szocializmus idején lehetett találkozni. Az Orbán-kormány nemrég újraindította a tanfelügyeleti eljárást, mi meg utánajártunk az első napok tapasztalatainak."

Ez is bizonyítja, hogy a "fiatal demokratáknak" elképzelésük sincs a reformokról. Visszamásolják a letűnt és akkor is rossznak tartott rendszert. Az meg eszébe se jut a sok kolompos birkának, hogy a gyerekek tudása objektíve felmérhető egy olyan írásos rendszerben, ahol a tanulónak számot kell adnia arról, mit tud a világról az adott tanyanyagon keresztül. Ez a tanfelügyelősdi megint csak a lexikális tudást tolja, ahelyett, hogy arra törekedne, a gyerek az iskolából életre felkészítve kerüljön ki.

Az óravázlat régen is rossz volt, most is felesleges, mert aki valaha is tanított, az tudja, nem lehet aszerint tanítani, a tervezett menet bármikor felborulhat. Elég, ha egy gyerek megkérdez valamit, amit nem ért. Legyen az a válasz, hogy nem érünk rá megbeszélni, mert az óravázlatba nem lett ez a kérdés betervezve?

Ez a tanfelügyelősdi egyedül arra jó, hogy hűségeskü letétele nélkül hűségre kényszerítsenek jelentős számú tanárt.

A tanárt a gyerekek tudása minősíti a legjobban. Azt kellene tisztességesen, és gyereknként egyedileg mérni, vagy legalább is tanulmányozni. Anno nem ártott volna a mai vezérekét sem mérni, de Pozsgai nertárs "szerencséjükre" gondoskodott arról, ilyenre sor ne kerülhessen.
@látjátok feleim szümtükkel: szegény Xné már nyugba vonult,de ő pl csak a szószerint felmondott könyvre adta meg az ötöst:)
@PeniValdes: Én nem erről közelíteném meg, hanem inkább onnan, hogy egy nőnek az egyik legnagyobb boldogság az életben a saját gyermekét átölelni. :)
"„A kedvezményt azonban ebben az esetben sem önmagában az idős kor, hanem a közlekedési képességet súlyosan akadályozó egészségi állapot indokolja” – tették hozzá." modja ezt az illetékes nertárs arról, hogy miért nem kaphaznak az idősotthonk parkolókártyát.

Gondolom majd illetékes nertárs ( ha szerencséje lesz és megéri ) idős korában is úgy gondolja saját magáról, attól, hogy öreg, még futnia tudni kell.
index.hu/belfold/2015/12/15/parkolas_nem_jar_rokkanthely_az_idosotthon_kisbuszanak/

Ja, el is felejtettem, hogy a magyar reformok jól működnek, csak sajnos nem a fejekben, hanem a plakáton, meg a királyi tv-ben, rádióban. Meg jobban is teljesítünk. Ha másban nem is, a hülyeségben biztosan.:(
@PeniValdes: Abból szűrtem le, amikor ugyanezt átélem a lányommal. :)
@PeniValdes:

Ja, és felelés közben ceruzával verte az asztalon a ritmust.:D
Van aki annyira bedőlt ennek az anyasági dumának, hogy el sem tud képzelni olyan nőt, aki kijelentette, megbánta a gyereke megszülését. Meg olyat sem, hogy a gyerek megtagadta az őt kínokkal megszülő, és felnevelő anyját. Szóval ki és hogyan is teljesedik ki?

A szülés első kanyarban a fajfenntartás biológiai oldala. A többit meg az ember dumálja bele abba az ösztönbe, amit utódnevelésnek nevez a tudomány. A különbség, hogy a természet általában véget is vet az utódnevelés folyamatának, míg az ember ezt nem akarja. Sőt még ki is követeli, hogy mások szüljenek neki unokát.

Persze Kövér nertárs még nem gondolkodott el azon, ha kevesebben vagyunk, több jut egy-egy polgárnak. Nem a létszám a fontos, hanem az élet minősége, ami a létszámmal mindig is összefüggésben álló tényező volt/van/lesz.
@látjátok feleim szümtükkel: igen,de ha többen vagyunk, akkor erősebb a klánunk! és eltudjuk foglalni a világot.
azért ez is számít ám....)
@látjátok feleim szümtükkel:
Buta és önző volt ez a hozzászólásod, ilyen vagy.

"Persze Kövér nertárs még nem gondolkodott el azon, ha kevesebben vagyunk, több jut egy-egy polgárnak. Nem a létszám a fontos, hanem az élet minősége, ami a létszámmal mindig is összefüggésben álló tényező volt/van/lesz."
@hamucipőke:
Soha nem gondoltam volna, hogy Magyarországon ennyi kielégítetlen ráérő bolond van, aki ezzel foglalkozik.
"Kísértet járja be a magyar nyelvű blogokat, hírportálokat, a liberalizmus mára már elvetélt kísértete."
Lázár:
"Ez egy véleménydiktatúra, amit a Telekom megenged magának. Pont ezt egy német cégnek tudni kéne, hogy mi az a diktatúra."
Ebben az ügyben a Telekom semmiféle politikai szerepet nem vállalt.
A szponzorálási gyakorlatnak megfelelően és az üzleti haszon reményében kiválasztott egy ismert figurát, Ákost, aki ebben a céljában alanyként működött közre.
Ákos az ismert megnyilvánulása miatt népszerűtlen lett, amely körülmény mélyen sértette a Telekom üzleti érdekeit, teljesen természetes, hogy a továbbiakban nem kívánja Ákost a Telekom arcának tudni.
Ákos - aki a nők megitélésének kérdésében vihariramban beállt a Fidesz mögé - volt az, aki politikai szerepet vállalt, és ezzel rontotta a Telekom renoméját.
Lázár úrnak tessék Ákoshoz fordulni, nem a diktatúráról fecsegni.
Diktatúra ügyben a Fidesz berkeiben keresgéljen.
@Imola Helyesi:
Imol, nagy gond ott levédiabasznádon, hogy a ritkítgás jól műxik és ha majd csak ketten maradnak akkor nekik el kell majd dönteni ki mikor szopik és mikor terpeszt olyan édibédi amint OGV és a Kövér maradnak ketten

és a fidexkft ben hagyományos háastársak lesznek csak nem tudni melyik a fiú???

nem tucc ebben segíteni???

a zalkamáté vagy mijalófasz az meg a sziijjgyártó szerelme

ugyanúgy mint a dajcstami és akkor a többiről nem is szóltam mint rétváribence kisasszony

és hol van orbángáspár, már férjhez is ment a saját lábán????
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
Buta az, ki úgy gondolja, a Föld egy kisgömböc, amit tömni kell. A természet adottságai, lehetőségei végesek. Nem ahhoz kellene a fogyasztás mértékét igazítani?

Vagy zabáljunk fel a lehetőségeinket, mert nekünk minden jár? Még akkor is ha nem jut?
@látjátok feleim szümtükkel:
Szümtük, úgy kell nevelni egy gyermeket, hogy aztán ne kelljen kitagadnod. Lehet, hogy a gyermekednek nem tetszett az a sok hülye gondolat, amit itt összezagyválsz? Lehet.
@Rodeo36:
Ródlikám, látom már nemcsak a kifejezőkészségeddel van baj, hanem a látásoddal, hallásoddal is, ez persze összefügg. Azért süketelsz, mint egy vakegér?
Jah értem már, nem baj, ha a nép nagy része éhezik, nyomorog, télen fázik, ha mindenki a nertársakat imádja. Minél többen vannak, szemmel láthatóan annál nagyobb a kiteljesedés. Mármint nertársakban. Nahát.
No, letelt a szabadság? Egész napos lesz vajon a műszak?
@Imola Helyesi: Én meg gondolom, nem érted amit írtam. VNyVNy
Igaz, amit mondanak a ballibekről, hogy önzők és kirekesztők. Szümtük azért nem kar szaporodni, mert neki kevesebb jut akkor. Aszta!
Akkor ezért pártolják a bevándorlást. Majd szül helyettük más.
Megsemmísítő politikai alapelvek. Se Európa, se nemzet, se család, se szülés, se nő se férfi.
@Imola Helyesi:
szóval melyik felállásommal nem értesz egyet (sem kettőt???)
bizonygasd...itt várom remegve, hátha valami újdonságot tucc...
egyébként beesik a hó nálad vagy ki???
brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk

és egyetlen tudományos dogmámra sem reagáltál, még nem volt meg a reggeli betevőd??? hiába várod??? kackac bevernekikeményfarkas a fidexkft portása
@hamucipőke:
Csak továbbfűztem a gondolatot. A kommentelés ezért van.
Hja, hogy neked ez már nem tetszik? Az viszont a te bajod.
@Gábris szomszéd:
Ha a blogomon kotorászol, akkor ott van pár olyan írás is, ami szól a harcos feministákról, városlezárásokról, és hasonlókról :-)
De, hogy ne kelljen kotorásznod:
endresy.blogspot.co.uk/2014/11/feminicivilizmus.html

Ki is vert pár biztosítékot.

Mindamellett. Most tekintsünk el attól, hogy az alfa egy szerintem fasisztoid párt belmagazinja a gyakorlatban. Ákos nyilatkozata, függetlenül attól, hogy milyen szépen beszél az anyukájáról védhetetlen. Még akkor is, ha felvételről ment, és Kövér baromságaitól eltekintek.
A durodorkás, novákelődös párt lapjától persze nem várom el, hogy ne védje. De ettől függetlenül is védhetetlen. Amit mond ott a keresetek környékén, az nem a ki dugja kibe-szekció, hanem a jog előtti egyenlőség megkérdőjelezése. Márpedig, noha én is azt mondom, hogy ne menjen nő traktorosnak, ha lehet, ha elment, kapjon ugyanannyit. Ákos persze ettől, még hiheti ő, hogy Isten kiválasztott állatja. Ez a magánügye. Ha azonben közügyet csinál belőle egy TV-adásban, akkor ne csodálkozzon. A mellette kiállók sem.
"Azt írják: „Szerencsére megtaláltuk honlapjukon azt az oldalt, amely arról tájékoztat: mivel az Eximbank számára kulcsfontosságú a felelős és etikus működés, ezért „arra ösztönzi a munkavállalóit, partnereit és mindenki mást, akivel üzleti kapcsolatban áll, hogy jelentsék be az esetleges szabálytalan viselkedéssel, potenciális érdekellentétekkel (...) kapcsolatos aggályaikat”.

Ennek szellemében jelentik be, hogy Szijjártó Péter az Eximbankot felügyelő Külgazdasági és Külügyminisztérium vezetőjeként korábban egyértelműen közölte, hogy a pénzintézmény „semmilyen médiavásárlást nem finanszírozott közpénzhez köthetően”, tehát akkor itt valaki hazudik, amikor november 27-én „versenyképességet javító belföldi befektetési hitelként” nyújtották ezt a gigantikus összeget.

„Ezúton tehát szeretnénk hivatalosan is arra kérni Önt, vezérigazgató úr, hogy vállalatának deklarált céljaival, missziójával és etikai követelményeivel összhangban sürgősen állítsa le Andy Vajna cégének a mi pénzünkből történő kistafírozását. Az ügylet tisztességtelen és etikátlan” – fogalmaz közleményében a Szabad Piac Alapítvány."

nol.hu/belfold/szijjarto-csusztatott-fel-is-jelentettek-a-sajat-bankjanal-1580367?utm_source=ovg&utm_medium=cimlead&utm_campaign=xmegye
@Imola Helyesi:
Imola-néni, a Kövér-Ákos-Durós irányzatnak egy nagyon komoly ellensége van: a matematika.

Tudom, hogy a Fidesz környékén a matek közellenség, mert kilencig sem sikerül számolni, de ez attól független.
Semmi, de semmi, viszont gomolya örök. Liberálisan szerencsére, mert különben ki kéne találni. :D
@Imola Helyesi: Pá édes, szórakoztasd a többieket. Én megyek gyerekeket csinálni.
nekem pöcsöt adott a jóisten, a rókámnak meg puncit, így mán ketten nem tuggyuk, hogy kijafasz az az ákos. mostan egy pornót néznénk szívesen, ahol az ebola leszoptya a kövér lacát. ha nincs szaporulat, hát nincs.
@Rodeo36:
Ródlikám, ha reflektálást akarsz, akkor ha lehetne kerek egész magyar nyelvű mondatokban fogalmaznod. Előre is köszönöm.
Elvetélt gondolatfoszlányokra, amelyeknek pláne valóságmagja sincs, nincs mit hozzáfűzni.
Hebehurgya, hóbortos szövegfoszlányaid ide illenek, de én nem tudok mit kezdeni velük.
Csókpuszi neked is. Ezt az elköszönést Fab-tól tanultam.
@látjátok feleim szümtükkel: "Van aki annyira bedőlt ennek az anyasági dumának"

Bocs de te ugye azért örülsz, hogy a szüleid is bedőltek neki? :)
@hamucipőke:
Pá, de vigyázz, nehogy ötösikrek legyenek, mert akkor egyből ókonzervatív leszel.
Én is rögvest távozom, nem ezért, hanem titok!
@GeoCracker: Abszolút nem kérdőjelezte meg a nők jogegyenlőségét. Azon viszont csodálkozom, hogy ezt te nem látod. A pénzkereséses duma nagyon nem erre vonatkozott. :)
@Imola Helyesi:
jaaaaaaa, te sem tucc ősmagyarúúúúúúúúúl, én meg rovásúúúúúúúúl nem

tudod etimológia meg ha valaki nem akar kimenni az ajtón, a zistennek sem találja meg a kulcsot

ez vagy te

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

csókpuszi beléd is csak egy számmal nagyobb
@hacsaturján:
Vén hülye, vegye elő a sarki rókáját vagy a medvéjét, vegye fel videóra, aztán örüljön.
Sarkimarha!
Arról persze nem sír a pofája ( hogy nem szakad le gazdáival együtt a szégyentől ), hogy azért találták ki a közmunkát, ne pénzért szüljenek a nők, meg családi pótlékért, meg segélyért. Szüljenek húszmilliós házért/lakásért ( amit mellesleg én személy szerint nem sajnálok tőlük, csak közben arra gondolok, hogy én a sajátomért keményen ( nem fasszal ) megdolgoztam ). Közben arról megint nem beszélnek, hogy a húsz millás támogatás mellett miből fogják a három gyereket etteni/ruházni/taníttatni ( talán emelt családi pótlékból, vagy ha elvesztik a munkájukat segélyből, netán közmunkából?)? Na!
@GeoCracker: Ha esetleg átsiklottál felette. :)

"Az, hogy a nők magasabb fizetéssel járó vezetői állása-e, vagy az anyaság mint hivatás választása-e a követendő, az az előbbiek kapcsán is leszögezhető, hogy nem egy könnyedén megválaszolandó kérdés, ha nem akarunk olyan vitát, mint ami kirobbant Ákos állásfoglalása kapcsán is. Egyrészről ugyanis nem fogja egyetlen édesanya sem azt mondani, hogy nem az anyaság lenne a legszebb hivatás, miközben tény, hogy jelen korban nemcsak kedvtelésből, kíváncsiságból és a tehetség kibontakoztatása céljából vállal a legtöbb édesanya is munkát. A probléma nem az, hogy létezik-e olyan őrült anya, aki a gyermeke ölelését elcserélné-e bármennyi pénzre, hanem az, hogy a világunk olyan mértékben vált pénzorientálttá, és olyan mértékben sugallja szinte minden azt, hogy az értékünk mértéket nem magunkban találjuk, hanem a bankszámlánkon, hogy ez egy veszélyes körforgásba taszíthatja alapvetően az embert, függetlenül a nemétől. Azt ülteti a fejünkbe, hogy ha nem törünk az anyagi szempontból minél magasabb életszínvonalra, akkor kevesebbek vagyunk, és ebben a törekvésben - racionális értelemben - a gyermekvállalás hátrány a férfinak és a nőnek egyaránt, de utóbbinak különösen. Az idő pénz, így pénzt vesztünk a gyermekünkkel töltött idővel, az energia pedig kárba vész, ha nem hajt profitot, így a gyermek felnevelésébe fordított energia veszteséget generál."
@látjátok feleim szümtükkel:
Már megint irigykedsz, lassan be fogsz sárgulni.
@Gábris szomszéd: "A pénzkereséses duma nagyon nem erre vonatkozott. :) "
Egyébként de. Mert nem Ákos dolga megmondani, hogy mi a dolga a nőknek. (mondám: nem otthon, hanem egy TV-adásban) Ergo, köze se hozzá, hogy milyen munkát vállalnak. Ha pedig azonosat vállalnak, akkor igenis "dolguk" ugyanannyi pénzt keresni.
De eszembe sincs elvárni, hogy ezt Ákos felfogja. Ehhez ugyanis nem angolul kell tudni, és nem világfájdalmat kell kántálni, hanem pusztán gondolkodni kicsit, mielőtt kinyitja a száját. Ehhez meg hülye volt és hülye maradt
Már miért kellene örülnöm annak, hogy a szüleim döntése arról szólt, teljesítik biológiai feladtukat? Az nem az én döntésem volt. Az más kérdés, hogy én, mint a szaporodás eredménye mit kaptam tőlük, mit adtam tovább és ezt miként értékelem. Ez az én magánügyem, nem közügy. Sosem lesz az.

Aki fellegekbe lebeg, és nem jár a nép közt, sosem láthatja azt, amit Jézus látott. Pedig az ő nevében és rá hivatkozva hírdetik az igét, meg a kiteljesedést. Talán le kéne szállni a szintjére.
Hm, ez a sok liberális, balos, férfi balfasz a gyermekvállalás ellen ágál, imádja a női egyenjogúságot, a női egyenlőséget, de azért egy női nick olvastán is egyből a dugás jut az eszükbe.
@Gábris szomszéd: "Azt ülteti a fejünkbe, hogy ha nem törünk az anyagi szempontból minél magasabb életszínvonalra, akkor kevesebbek vagyunk,"

Hogyne, egy országban, ahol a gyermekéhezés a kormányzat szerint rossz életviteli szokásból fakadó kedvtelés.

Amúgy nem siklottam el. Ha visszaolvasol: azt írtam, hogy Ákos kijelentései védhetetlenek.
Ahogy azt is írtam, hogy azon sem csodálkozom, ha a jobbikos lap beszáll a szerecsen fürdetésébe
@látjátok feleim szümtükkel: Ne röhögtess. A nagy keresztény megmondóemberek a Bibliáról csak annyit tudnak, hogy 5-10 cm vastag, és a gerince olyan jól megy a nappali feeilingjéhez. Majd még levenni és elolvasni? Netán még Jézus életét is? Hogy képzeled te ezt?
@Imola Helyesi: Ha kell megesküszöm, hogy Veled kapcsolatban a dugás az utolsó, ami eszembe jut :-)
Egy ilyen szellemet ....
@Imola Helyesi:

nekem rólad mindig a kövér laca jut eszembe. te hol hordod a bajszod, bugsy?
@GeoCracker:
Nem is rád céloztam.Különben is , ki tudja, ilyen fennköltnél, mint te, mitől lesz a gyerek.
Mert csak, mert de, mert azért.
Fő a női egyenjogsi, női futball, női esztergályos, marós, darus, atomtudós, és mellette legalább négy gyermek. De a gyermek inkább örökbe fogadott legyen valami távoli földrészről, mint a sztároknál. Mert akkor vagytok vérliberálisok.
Itt senki ne merészeljen szülni, mert a férfi nem tud, a liberális nő meg nem akar, neki ez nem polkorrekt.Várjuk ki a végét, mert előbb-utóbb a férfi is képes lesz a szülésre, sőt... robotok végzik majd ezt.
@hacsaturján:
Tehetek én arról, hogy te a bajszos fiúkat kedveled a medvék után?
@hacsaturján:
Ezért írtál nekem szerelmes verset, kis huncut?
@GeoCracker: Én meg azt írom, hogy SZÓLÁSSZABADSÁG VAN és ő is elmondhatja a véleményét, amit még védeni sem kell. Másrészt nem a szerecsenmosdatás a röhejes, hanem, hogy ebből az "ügyből" a bosszú népe boszorkányüldözést csinál. :)
A világ teljesen meghülyült.
Szaporodás nuku, csak élvezkedés lehet, és egyenlő munka, egyenlő bérért, az egyforma egyedeknek.
Ez a komcsiból átvedlett liberalizmus, csak ők még pártolták a szaporodást, és nem voltak oda meg vissza a "seférfisenő" típusért.
@Gábris szomszéd: Tévedsz. A szóláshoz, véleményhez való jogát senki nem kérdőjelezte meg. A Telekom sem.
A véleményhez való jog azonban nem jelent véleményközösségi kötelezettséget.
Ákos kifejtette a véleményét. Rendben. A Telekom, és n+200 másik ember ezzel nem vállal véleményközösséget.

A jobboldali acsarnokok jelenleg az utóbbihoz való jogot vonják kétségbe. Míg én azt mondom, hogy Ákosnak ez a véleménye. Szerintem védhetetlenül baromság.
Az előbbivel a Telekomnak nem kötelező véleményközösséget vállania. Az utóbbival meg Neked :-)
Ha az utóbbi irányába ható pressziót ki kérnéd magadnak, akkor az előbbihez való jogot miért is vonod kétségbe?
@Imola Helyesi:

hüje vagy, bugsy. neked hány apád van?
@Imola Helyesi:
Az a fránya matek, mi?
Hány közösülés (élvezet) jár gyermeknemzéssel? Még védekezés nélkül sem mind. A fenébe. A többiért kár is. Éljenek a prüd középkori nézetek. Amikor különben szintén nem halt ki az emberiség, és virágoztak az örömlányokon a pattanások.
@Imola Helyesi: hogy mitől lesz gyerek? én a dugásra tippelnék. Szerinted?
.
Soha annyi fideszes nem irigyelte annyira a kedves és jó kövér bácsit, mint most.
Egységben az ország népe!
Mindenki az általa bedobott csonton rágódik és mégis rogán lett a propaganda minisztere?
Ki érti ezt?
Vadabbnál vadabb érvek, mémek tömege, hülyeségek halmaza, ostoba kitalációk mindenhonnan.
Bámulatos.
Kövér jobban teljesít, mint az összes fideszes együtt - bocs! az együtt az másik párt...
No mindegy.
Régen szórakoztam ilyen jól.
@GeoCracker:
Kevered a prüdséget az élet természetes törvényeivel.
Parancsold már meg egy nyúlnak is, hogy ne szaporodjon.
Hja, a liberálisok állatvédők is egyben, azt nem lehet. Éljenek és virágozzanak a nyulak, a nő meg dolgozzon annyit és úgy, mint egy férfi, de ne szüljön.
Nos, az én véleményem szerint a feminista nők azért olyan harsányak, mert ma a globális szarok evése és a globális életforma miatt nem is tudnának sokan közülük szülni, sokkal több a meddő köztük. Ez egy latens védekezés a részükről, sajnos nem tehetnek róla. Ez a globális pusztító világ- piacgazdaság megteremtette a hozzá tartozó ideológiát, a modern liberalizmust számukra IS.
@GeoCracker:
.
Te nem láttad imolát.
Lehet, hogy a lombikot választanád...
@GeoCracker:
.
És akkor még a szakrális prostitúcióról ne is beszéljünk.
Ámde a történelem a vesta szüzeket is ismeri. Igaz ők 30 évi vestás-munkaviszony után férjhez mehettek.
@Imola Helyesi:
Eddig azt hittem,, hogy az élet tiszteletét benem olyasmik ültették el, mint a Krisztus-legendák, amit a dédim felolvasott anno.
De most hogy mondod...
Jézus is egy szemét liberális lehetett.
Állítólag gyereke sem volt. Fúj....
@dr. jenőke (jenőke):
Az apácák egyházon kívül született gyermekei számára meg számos zárda mellett működött speciális lelencház (ahova szinte csak az anyák, bocs apácák mehettek be).

Na, hol az a lombik....
@GeoCracker:
Nem kellet volna keresztre feszíteni 33 évesen, akkor talán lehetett volna neki még.
@GeoCracker:
Nem bármilyen elmélet, vallás, ideológia révén tiszteljük az életet, hanem a valóság, a természet, a családunk, az őseink, a nemzetünk tisztelete tanít erre.
@dr. jenőke (jenőke):
Még az eunuchok is családot alapíthattak./Dél-Korea/-
Kiderül, hogy még a középkor is családpártolóbb volt, mint a mai.
@dr. jenőke (jenőke):

tanulni! tanulni! tanulni! (ismeretlen vlagyimir iljics)
@Imola Helyesi: A nemzetre, ősökre és hasonlókra hivatkozva írtottak ki százezreket a természet jegyében, mint fajelmélet.
@dr. jenőke (jenőke):

Az meg, hogy a 30 év közben kivel, és hányszor azt a történetírók sajnos elfelejtették feljegyezni.:O
"Nem bármilyen elmélet, vallás, ideológia révén tiszteljük az életet, hanem a valóság, a természet, a családunk, az őseink, a nemzetünk tisztelete tanít erre."

Persze, de szüljenek sokkal többet, mint amit a természet el bír tartani. Érdekes, ezért ott fentebb buta voltam. Közben meg ez a féreglyuk is megbutult, mert TERMÉSZET NEM TANÍTOTTA. Hehehe.
Felakadt a tű, az eunuchok már tegnap voltak. Ujabb lemez nincs?
@GeoCracker: az,hogy volt e gyereke vagy nem lényegtelen a történetben.
@PeniValdes: Jézust illetően? Abszolút. Már amennyiben a tanításait tekintem.
A sok agyzakkant műkeresztény szaporodásbiológust illetően nem annyira.
@PeniValdes:

Persze hogy az, de ki ellenőrizte a szűzesség meglétét? Vagy bemondásra ment?:D
@GeoCracker: szerintem imoláról nevezték el a sterilizáló lombikot. bevonult a tudományba.
@PeniValdes:

Ismereteim szerint nem annyira lényegtelen, mert vannak vélekedések, hogy volt egy lánya, miután a Mária Magdolna nevű ismerőse terhes volt amikor keresztre húzták. A legenda szerint a franciákhoz menekült, és talán ott született, van is kultusza, meg van vélekedés, hogy a francia királyok ennek leszármazói. Persze hiteles tanú, vagy írás nincs minderről.

Véleményem szerint Jézus nem volt hülye, hogy a szaporodás lehetőség kihagyja, és ne éljen vele maga is. Követői pápaként sem vetették meg a témát, annak ellenére, hogy a cölibátust díjazták, és a szaporodás eredményeiről itt-ott némi írás is akad.

Hírek szerint a legnagyobb szaporító a Batu kán ( nem a Batyu ) volt, akinek sok millió ember hordozza a génjeit.
@parti_giano:
Szerintem rólad kapta a nevét a "liberálfasiszta" kifejezés.
Nem ismersz fel egy Petőfi verset,de nem tűröd a más véleményt, sőt a véleményezőt fellengzősen becsmérled.
@látjátok feleim szümtükkel:
A francia királyok Atilla leszármazottjai voltak.Legalábbis a Karolingok.
Utána persze elfranciásodtak , de nagyon.
Ez az attilásodás érdekes, mert Jázus lánya jóval előtte született ( ha igaz a legenda ). Vagy ez már matematika?:D
@látjátok feleim szümtükkel: A cölibátus egy relative kései találmány.
A Borgia-pápák után vezették be, hogy a hasonló hatalmi visszaéléseket, a pápai vagyon családhoz való kimutyizását meggátolják.
(btw, nem sikerült, de ez egy más kérdés)
a barma, elgurult a gyógyszere ennek a fasznak is :D

Surján László szerint egy közszereplőt lebarmozni ugyanolyan, mint kalasnyikovval mészárolni egy szerkesztőségben

Na jó, az utóbbit ő is a "véleményterror" "durvább" "formájának" tartja. Durvábbnak. Itt tartunk agyban, emberek.

444.hu/2015/12/17/surjan-laszlo-szerint-egy-kozszereplot-lebarmozni-ugyanolyan-mint-kalasnyikovval-meszarolni-egy-szerkesztosegben

-----

meg ezeknek a barmoknak is, maffia kurmány :D

A kormány minden szerződését felmondja a Magyar Telekommal

A kormány utasította az összes minisztériumot és minisztériumi háttérintézményt, hogy mondják fel szerződéseiket a Magyar Telekommal - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtökön.

hvg.hu/itthon/20151217_A_kormany_minden_szerzodeset_felmondja_a
@Imola Helyesi: csücsök, miből gondolod, hogy nem ismertem fel? már szenvedsz ezen egy ideje.
No itten is elvettek valamit, amit talán más is megkaphatott volna, de nem kaphattya. Mert az attya...

444.hu/2015/12/17/a-mediatanacs-kizarta-vajna-egyetlen-versenytarsat-a-rekvenciapalyazatbol

Mellesleg úgy hallani, folyik a megyék székhelyein a fideszes kábel tv hálozat kiépítése. Úgy megyére kiterjedően. Asse baj, ha már van saját városi kábel tv, mellé kell még egy, ami nem tudni milyen pénzekből él. Felénk az önkományzat pátyolgatja, ami természetesen fideszes.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a baj hogy nekem hűségidőm van, sajnos nem tudom felmondani.
Pedig elegem van a csalásaikból, folyamatosan emelik az árakat.
@parti_giano:
Ühüm, a régmultat nem ismerted fel, önkéntelenül eláruljátok magatokat mindig.
Látszik, nem tudsz elszakadni a liberális jelenedtől, ez a behülyülés káros folyamata, sajnos.
"A magyar külügyminiszter szerint az osztrák kancellár félreérti a helyzetet, mert az uniós források "nem könyöradományok vagy humanitárius támogatások, hanem
JÁRNAK.
Ahogy 2013-ban mondtuk volna,
ennyikeh."

444.hu/2015/12/17/szijjarto-peter-jol-helyretette-a-hepciaskodo-osztrak-kancellart

Basszus!
Nekünk az unijóban előbb-utóbb lőnek. Mármint a sok ide folyó zsének. :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Izmoznak, csak nehogy beszarjanak az erölködéstől. Akkor ki csinálja meg az unokákat akikről álmodoznak?
No, mit hozott a jézuska?

"Két év börtönt kapott Biszku Béla a megismételt első fokú eljárásban. A háborús bűntett vádja alól végül felmentették az egykori kommunista belügyminisztert."

hirtv.hu/ahirtvhirei/20-evre-iteltek-biszkut-1319626

Jól megtanulták titánjaink a jogot. Ilyenkor a volt tanáraik nem szégyeik magukat?
www.168ora.hu/itthon/orbanek-felmondtak-szerzodeseiket-telekommal-141603.html

"A kormány utasította az összes minisztériumot és minisztériumi háttérintézményt, hogy mondják fel szerződéseiket a Magyar Telekommal – közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtökön az MTI-vel."

Bejött a Lázár fenyegetése. Nesze neked vállalkozás biztonsága. Gondolom majd megvizslatja ezt az unió is, hátha ottan másként látják a dolgokat.

Persze fel lehet modani, de a kártérítést vajon a kormány a saját jobb és bal hastájékén lévő zsebéből fizeti?
Mellesleg mióta felmondási ok az, ha az Ákossal szeződést bont egy üzleti partnere? Ja, vagy a haver az mindenek előtt? Még az ország érdekei előtt is? Mit tudhat ez az Ákos?
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Szerencsésebb vagyok, mint feltételezed. A válaszom: NEM!
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Szerencsésebb vagyok, mint feltételezed. A válaszom: NEM!
@Imola Helyesi:
"A feminista nők azért harsányak."
A fenti vitából célszerű a magyar női társadalmat cizelláltan vizsgálni.
Van a nagy többség, amely a tradicionális, elmaradott
női szerep ellen nem tiltakozik, belenyugvóan teljesíti a számára szánt, kötelességekből álló feladatokat. Ebbe természetesen beletartozik a gyermek szülése és nevelése is. Emellett nyomtató lóként még munkát is vállal, mert hazánkban az egykeresős családmodell egyenlő az éhenhalással.
Azonban a nők egy része, akikben van készség magasabb szintű életérzés megteremtésére, ez a női szakasz szándékozik kilépni abból a körből, amelyben kiszolgáltatott szerep jutna a számára. Látja, hogy a hagyományos szerepben csupán elvárás létezik, köszönet nincs, ezért el kezd aktivizálódni. Ehhez lökést ad az, hogy amennyiben kiemelkedő képességekkel rendelkezik, a külső környezettől elismeréseket kap, amely inspirációt ad a kiválasztódására.
Na, itt kezdődik aztán a társadalommal való hadakozás, mert az ambiciózus nő egyből feminista, a családot önző módon háttérbe szorító nőstény, ezért leértékelendő női mivoltában.
Ez a megítélés középkori elvárások alapján létezik nálunk, és a kormány nemhogy olyan retorikát folytatna, amely valóban ösztönözné a nők önmegvalósítási szándékait, inkább besorolja őket a szülő- automaták világába.
A kormánynak inkább azon kéne fáradoznia, hogy olyan élhető országot alakítson ki a családok számára, ahol nem kormányzati projekt a szaporodás, hanem a családok nemes szándékai szerinti gyermekvállalás legyen.
@PeniValdes: Jajj, ne... Fogy a magyar. Óránként kéne.
@Mariann19:

"_Azonban a nők egy része, akikben van készség magasabb szintű életérzés megteremtésére, ez a női szakasz szándékozik kilépni abból a körből,_"

ne haragudj, de ettől elbódultam. miért lenne magasabb szintű életérzés az egyik, mint a másik, ha mindkettő a szó teljes értelmében vett szabad választáson alapul?

Amúgy például tényleg magasabb szintű életérzés lehet egy tömegpusztító fegyver kikísérletezésében való részvétel, mint egy harmonikus működésű családban felnevelni, tanítani és taníttatni 1-2-3 gyereket.

Mindazonáltal értem.
Például Hoffmann Rózsa, Selmeczi Gabriella,
Pelczné Dr. Gáll Ildikó, Dr. Mátrai Márta, Morvai Krisztina, Dúró Dóra, Oravecz Nóra, Dundika, Keleti Györgyi magasabb szintű életérzést tudtak teremteni maguknak nagyszerű készségeiknek köszönhetően.

Míg a Kocsis 129. Jánosné, Kocsis 129. Jánossal harmóniában megélt békés, boldog 50 éve, s ez idő alatt a három gyerek mérnökké, szülésznővé, esztergályossá kitaníttatása nyilvánvalóan valamiféle alacsony rangú, primitív létformájú vegetálásra enged következtetni.

"_ akikben van készség magasabb szintű életérzés megteremtésére_"

natttyon durva:)
@látjátok feleim szümtükkel: de lényegtelen a tanításait illetően, azok ugyanis érvényesek akkor is ha egyedül élt,meg akkor is ha volt felesége,gyereke. nem számít,normális felfogással.
@látjátok feleim szümtükkel: sok vélekedés van,olyan is miszerint a szkíták és a frankok rokonok voltak,ez főleg az Anjou-k magyar trónra kerülése idején vált ismerté..
@jaegtoer:

Durva vagy. Minden nézőpont kérdése, még a magasabb szintű életérzés is. Kovács 129. Jánosné a fakanál szemszögéből nézhetett, a felsorolt hölgyeknek faintosabb nézőke adatott.;D
@PeniValdes:

Jah, meg szerintem én is a rokonod vagyok. Már úgy Ádám-Éva nézetből.:D
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Durva vagy. Minden nézőpont kérdése, még a magasabb szintű életérzés is. Kovács 129. Jánosné a fakanál szemszögéből nézhetett, a felsorolt hölgyeknek faintosabb nézőke adatott.;D_"

Egyáltalán nem.
Ugyan a férfiak egyenjogúsításának tántoríthatatlan harcosa vagyok, belátom, hogy ez csak a nők egyenjogúságának elérése árán lehetséges.

Mindazonáltal a már említett fakanálszemszög említése elgondolkoztatott.
Ez -ha belegondolsz_ amolyan mindennapi kis gőgünket add meg nekünk, Urunk, ma hogy aztán mi is megbocsáthassunk a sarkunkig fel nem érőknek.

[Mindenkinek!
megjegyzem, ma kurva demokrataként ébredtem, sőt keltem, mi több lélegzem és cselekszem. Ez egészen rettenetes. Ti mindennap így éltek? Ez szörnyű!]
@jaegtoer:

Tegyünk tisztába néhány fogalmat.

Életérzés: Az ember valósághoz fűződő érzelmi viszonyainak összessége. Az életérzés az élettapasztalat hatására alakul ki, s belőle kristályosodik ki a világnézet.
Tehát, meg-/átélés eredménye, ahol persze nem elhanyagolható a személyiség szűrője. Végeredmény, konklúzió, s mint ilyen nem "teremthető" az érzés.

Készség: A jártasság automatizálttá vált formája. Teljesen atipikus, hogy valaki jártasságot szerezzen különböző életérzésekben (, de előfordulhat pl. kései örökbefogadás esetén).

A kialakult készségek és az új élethelyzet szülte frusztrációknak napi tanúi vagyunk.
@jaegtoer:

Odáig értem, hogy demokrata, a kurva egy kicsit zavarba hozott.:(
@jaegtoer:
Válaszomban - miután a nők gyermeknevelési feladatainak prioritásáról van szó - a magyar asszonyok helyzet ábrázolásával kezdenék.
Nálunk a nők családi státusza mit sem változott hosszú idők óta, élnek a százéves tradíciók. Ezeknek a hagyományoknak az alapján a családban a nőtől elvárás a teljes odaadás, a családban való alárendeltségi viszonya a többi családtaghoz. Az ettől való eltérés kialakította a "jó asszony" és a "rossz asszony" megkülönböztető jelzőit.
Ezekkel a stigmákkal a nő belekényszerült egy magát kiszabadítani nem tudó helyzetbe, amennyiben ebből ki szeretne kerülni, rajta a fenti bélyeg, amely nemcsak a család nem tetszését, hanem a közvetlen környezetének elítélését is hozza magával.
Kik is azok, akik stigmatizálnak? Mindazok, akiknek érdeke az erőfeszítés nélküli komfortos élet, a családi élet felelősségvállalás nélküli harmóniája, ennek a mesterséges gúzsbakötésnek az idők végezetéig való fenntartása. Kőkemény egoizmus.
Azonban változnak az idők, bekúsznak a nők tudatába a más életformák ismeretei, rájön, hogy saját magának is vannak képességei, gondolkozik, és felismeri, hogy ő is létezik, lehet autonómiája.
El kezd kilépni az eddigi taposómalomból, emberekkel érintkezik, tehetsége, készsége elismerést vált ki, amely inspirációt ad eddigi életét kiegészítő cselekvésekre.
Fatális tévedés, hogy ezzel a "jó asszony" szerepe megváltozik, mert eddigi életét nem cseréli fel másikra, hanem MELLETTE kialakít egy másik miliőt a saját kiteljesedése érdekében.
Ezt látva, a szűkebb környezete esetleg nem nagyon díjazza ezt a jelenséget, mert veszélyeztetve érzi a saját laza életformáját, védekezik, és - mint írtam - inkább stigmatizál.
Azért azt megkérdezném, hogy egy bizonyos szellemi szinten álló férfinak nem az olyan nő a valódi társa az életben, aki hozzá hasonló nívón képes a férfival azonosulni? Vagy többet ér a férfiúi fölény, amely a nő egysíkú monotómiájából ered?
Na, látod, ez a "nattyon durva"!
@Mariann19:

Kedves Mariann!

Menenius Agrippa meséjével már példálóztam.
Nincs felháborítóbb, amikor egyik nő lenézi a másikat, pusztán azért, mert a saját életfilozófiáját különbnek tartja a másikénál gyermeknevelés versus karrier viszonylatban és fordítva.

Ezért küzdök szívesebben a férfiak egyenjogúságáért, mert abból még lehet valami, hiszen mi simán rasszisták, heterok, homoszexuálisok és homofóbok vagyunk és gyakran buták, de legalább olyan gyakorisággal okosak is.
@Orica Középföldi:

O.K. Van véleményeltérésem, de a lényeget tekintve nem jelentős:)
[készség-jártasság]
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Odáig értem, hogy demokrata, a kurva egy kicsit zavarba hozott.:( _"

Elkámpicsorodásra nincsen oka, mert, a -nehezményezett- szófordulatban, mely szerint megállapítottam, hogy kurva demokrataként ébredtem, a személyest éltem meg és nem az egyetemest [azaz az általánost], ergo, a személyes elkurvulásom nem terjeszthető ki a demokraták egészére. Tehát az én perverz tombolásom az idő múlás [=változás] siettetésére vonatkozott és nem irányult a világ megmentésére felkent demokraták dehonesztálására, s tulajdonképpen csak egy tehetetlen pöcsölő játszadozását olvashatta a szavakkal és a hangulattal -szürkébe hajló fénylő nappal:)
@Mariann19:

"_Azért azt megkérdezném, hogy egy bizonyos szellemi szinten álló férfinak nem az olyan nő a valódi társa az életben, aki hozzá hasonló nívón képes a férfival azonosulni?_"

Mindennapi kicsi gőgünk szökjél szárba, hozz virágot rögtön százat:)
@jaegtoer:

mennyen maga a picsába ezzel az agrippával. próbájja fölérni ésszel rétvári bencét!
@hacsaturján:

Hogy maga micsoda vátesz, Mester?! Ez az Agrippa is épp ezt mondta, igaz rétvárit etalonként nem említett ezért aztán megkerestem az italom. Gondoltam leitatom az angyalokat... hátha segít.
@jaegtoer: rétvári mint tudatmódosító? akkor felteszem az aluminiumcsákóm. de inkább beszéljünk agrippináról, jobban illik a főtémához.
@parti_giano:

no, csak mennyél mutter caprira, majd adok én neked.

nero
@hacsaturján: pofád befogod, inkább gyújtsál rá egy dalra.

anyád!
@jaegtoer:
Üdvözöl Proud Mary alias Gőgös Mariann
Nem lehetne fénylőbe hajló szürke napot választani?
süti beállítások módosítása