Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.10.06. 12:34 Fabius

Kúrunk vazze'?

A politikus védett állat mifelénk. Annyira, hogy nem bántják őket a rendőrök sem ha kisétálnak kúrni-szopatni egyet az unalmas plenáris ülésről. Miért is tennék? Nem közemberek ők, hogy gecifoltos lepedők közé keverjék őket a prostihálózat felderítése közben. Ők előrefizetős úriemberek és nem holmi "politikuscsávók" ahogy az egyik vallomást tevő kurva hívni méltóztatta őket.

kurva5_1.jpg

Akik szeretik azt kapni a pénzükért amit rendeltek. Ha bögyös barnát vagy vöröset kértek akkor csak végszükség esetén érik be valami horpadt mellű szőkével. Ezek szerint a plenáris ülések éjszakája ilyen végszükség. Másnap pedig nyomban a Prostifogyasztó-védelmi Szervezethez fordulnak panasszal, hogy há'bazmeg feláras volt a duplázás.

Mármint azok, akik megengedhetnek maguknak másfél órát 160 ezerért.

Mert ilyenek nincsenek túl sokan, legalábbis ha a hivatalosan bevallott jövedelmeket böngésszük és nem gondoljuk, hogy az efféle luxusra a lovettát össze teccenek lopni. Mert abból a sokak által bevallott 747.848.- forintból ilyen 160 ezres huncutságokra túl sokra nem futja. Az meg senki bevallásában nem szerepel, hogy kaptam pár óra luxus szopást néhány lobbistától. De hogyan is szerepelne, maguk a kedves és szeplőtlen politikusok elképzelni sem tudják - jó, talán dajcstomi kivétel - hogy valaki kurvázzon, meg úgy egyáltalán gyermeknemzés célján kívül nemileg üzekedjen.

 

Aztán a nagy ártatlanságban mostanság egy meggyilkolt prosti ügyében is előkerült, hogy biza politikus is kúrogatta. Őt is. Még szerencse, hogy aggódni nem kell, a Direkt36 által kikért anyagokból kiderül, hogy a politikusok személyére a vizsgálódó nyomozók nem kíváncsiak. Mondom, szerencse, mert így nekünk sem kell szembesülni a bizonyossággal, hogy a t. háztagok egy arab sejkség vagyonát költik kurvákra plenáris ülésezés helyett.

252 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr717895670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na tessék, már az is baj, ha nincs a közelbe vakkomondor amikor nő is jelen van??
160.000,- HUF!!??
Igaza van aTagánk, jobb a guminő. :-)
.
Értelmet kapott az ülésről való kivonulás.
Plenáris helyett jobb a gruppen.
.
@huzzadneki shakespeare:
A guminő szemlélteti az eltárgyiasult szerelmet elidegenedett társadalmunkban.
Kérdezd a szakértőt.
Kedves Fab!

Az összegszerűség meghatározásánál pontosítani kellene.

Az első menet került ennyibe, amit sérelmezett is a drága "politikus".

A másodikért plusz zsozsó járt a néninek.
@Bunkológus:

Az iratok szerint 160 ezer volt eredetileg a "másfél óra-ami belefér" tarifa, a kis kavarodás miatt alakult ki az extra felár.
@Fabius:
off: meghalt Göncz Árpád
off2: a miniszterelnök.hu-n angol nyelvű oldalán az első cikk - német www.miniszterelnok.hu/in_english_news
off3: orbán az aradi vértanúk emlékére egy "nabazmeg"-et nem tudott kiejteni a száján
@dr. jenőke (jenőke):

Az elmúlt másfél napban nem politizáltam, csak a szalagcímeket olvastam el.
Lehet tudni pontosan, hogy ki volt a Don Juan?
Azon kurva nagyot röhögnék, ha kiderülne, hogy a Rogán Tónyónak munkaidőben polírozták a bihari mocskost!
@Secnir: Meghalt a Gyűrűk Ura fordítója, a magyar fantasy irodalom egyik megteremtője, akinek ezen keresztül sokan a legmeghatározóbb olvasmány élményeiket köszönhetik.
@Gábris szomszéd:
részben ő fordította, és réz ádám. viszont az űrodisszeia is az ő műve volt.
Mivel a nők és a férfiak nemi étvágya tényszerűen eltérő (nem is kicsit), a "legősibb mesterség" megjelenése és igénybe vétele az emberiség történelmében teljesen normális. Lehet szeretőt is tartani, de az lényegesen többe kerül, és nem éri be a pénzzel.

Fenti okból én azt hihetetlen pofátlanságnak tartom, ha ugyan nem maga a hányinger, hogy valakik kéjelegve kutakodnak egy másik embernek a magánéletében, különösen, ha a szexuálisban, legyen az bárki, és legyen a foglalkozása bármi. Ez a kutakodás ugyanis, ellentétben a szex-szel, a legundorítóbb kéjelgési fajtából való.
Aztakurva!Legközelebb én is indulok a választásokon!:P
@vakapad:

Elképesztő egy pasi vagy:)))

A dolog nem ennyire egyszerűen fekete-fehér. Ez a hatalomról, a zsarolhatóságról, az álszent magatartásról és esetenként másról is szól.

Nincs tudományos bizonyíték arra, hogy a nők és a férfiak nemi étvágya erőteljesen különböző lenne. Sztereotípiák léteznek, amikre mindenki kedve szerint hivatkozik.

Abban neked igazad van, hogy a magánéletben való turkálás nem szép dolog, de talán nem kéne kiterjeszteni a magánélet határait:) Minél többen vesznek benne részt, annál hamarabb kiderül ez-az, és a motiváció igen-igen sokféle.
@huzzadneki shakespeare:

Ünnepli, hogy hős lett. Talán hőskölteményt fogalmaz:)
@Secnir:

"meghalt Göncz Árpád"

Halottról jót vagy semmit, tehát kussolok. Viszont ez nem azt jelenti hogy nincs róla véleményem! :)
-no comment-

Búcsúznak a pártok Göncz Árpádtól

A Jobbik kivételével valamennyi parlamenti párt méltatta Göncz Árpád munkásságát az egykori államfő halálhíre után közölt részvétnyilvánításukban.

hvg.hu/itthon/20151006_bucsuznak_a_partok_goncz_arpadtol
@ördöngös pepecselés: De jó hogy ezért nem kellett a kurucinfóra mennem!:))
Amúgy nincs velük semmi bajom.
egy kis tisztasági javaslatom lenne a városra, és az országra, mindenhova ezt a feliratot, és legalább az utcáink tisztábbak lennének ;)

Példás gyorsasággal lemosták az újabb "Orbán g*ci" feliratot

Hétfőn megírták a lapok, kedd délelőtt el is tüntették a budai alsó rakpart faláról az újabb, Simicska Lajost ismétlő feliratot. A többi graffiti maradt a helyén. A takarító cég közölte: ők azt a graffitit távolítják el, amit mondanak nekik.

hvg.hu/itthon/20151006_Peldas_gyorsasaggal_lemostak_az_ujabb_Orb
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azért a fideszesek többségének sem volt valami szimpatikus a Göncz, nyugi. Ne éld bele magad, hogy az egész magyar társadalom elismerte, szerette, tisztelte, mert ez marhára nem igaz.

Schmitt Pált se szeretik a másik oldaliak, a libsik. Persze nem is kötelező, ez igaz. A másik félnek sem volt kötelező Göncz Árpádod éltetni, isteníteni.

Ez a demokrácia. :)
a poszthó meg csak ennyit:

Szexleaks: titkosszolgálatos mobil tulajdonosával beszélt sokat a prostihálózat atyja

A kerítéssel és kitartottsággal vádolt Répás Lajosnak egy rokonán keresztül kapcsolata volt az Alkotmányvédelmi Hivatallal, azaz a polgári titkosszolgálattal. Az AH-s mobilelőfizetéssel rendelkező rokon neve ugyanakkor nem szerepel a prostituáltügy nyomozati anyagaiban.

>>>>>Felmerült az is, hogy Répásnak 2011 nyarán valaki közvetve súgott a Nemzeti Nyomozó Irodából, innentől kezdve óvatossá váltak a szépségverseny-szervező korábban igen explicit telefonbeszélgetései.<<<<<

hvg.hu/gazdasag/20151006_Szexleaks_Alkotmanyvedelmi_Hivatalos_mob
@Orica Középföldi:

1./ Az, hogy a világ nem fekete-fehér, az én szövegem, de tények esetében ez nem igaz, akkor ugyanis bináris.

2./ "Nincs tudományos bizonyíték arra, hogy a nők és a férfiak nemi étvágya erőteljesen különböző lenne. Sztereotípiák léteznek, amikre mindenki kedve szerint hivatkozik."
Ezen sokáig tudtam volna röhögni, ha ez a vélemény nem lenne borzasztóan szomorú. Fogalmam sincs, hogy a nők miért kapálóznak annyira, hogy nem igaz, merthogy ők is, amikor messze nem annyira. Ennek nyilván genetikai okai vannak, ahogy az olimpiák női és férfi versenyeinek szétválasztásának is, de ez teljesen lényegtelen.

3./ Abból, hogy "nem kéne kiterjeszteni a magánélet határait", egy büdös bötüt se értettem. Mi az hogy kiterjeszteni? Ha emiatt hiányzott a munkahelyéről, akkor azért kell felelősségre vonni, és tökmindegy, hogy mi az ok, mert az már magánélet.

Az persze várható, hogy itt aztán dugig vagyunk "erkölcsi alapokkal", és hogy mindenki a sajátját akarja mindenáron abszolútumnak tekinteni, ahogy a "muszlimok" (hehe), csak azt nem értem hogyan fér ez össze az individuum tiszteletével. Valószínűleg sehogy.
20 perce azon mélázom, hogy milyen összetételű a magyar elit.
A prosti ügy egyik szereplője Palácsik Tímea, aki egy gruppe-ban van Rogán Cecíliával, Sarka Katával pl.
Micsoda integrációja ez a gazdaságnak, politikának, és a kurválkodásnak /bocs/.
@Orica Középföldi:

Tán még egy eposzban sem vallana szégyent.
Magyarországon meghalni sem a legjobb

Az Economist kutatói rangosorolták az országokat aszerint, hol a legjobb és hol a legrosszabb az időskori gondozás, ellátás. Ecuador megelőzött minket.

444.hu/2015/10/06/magyarorszagon-meghalni-sem-a-legjobb/
@huzzadneki shakespeare: polírozza valamelyik Fideszes képviselő bohócát (a'la amerikai pite)
@Mariann19:

Úgy hallottam, Palácsikot tanúként hallgatták ki, azaz ő nem "a prosti ügy egyik szereplője".

Én a hölgyet emberként igencsak alacsony kategóriába sorolom, de hazugságot ne terjesszünk már róla. A többit nem kommentálnám.
@vakapad:
Másfelől érdemes ezt az ügyet megközelíteni.
A mi vezető politikusaink szereplői voltak egy tiltott tevékenységnek, azt részvételükkel elismerték.
Gondolom, hogy nem a szolgáltatás kifizetésekor nem kattogott a pénztárgép, és nyugtaadás sem volt, tehát az adócsalás esete forog fenn.
T ezeket a pásztor órákat a magánügy kategóriába sorolod.
Ez akkor lenne igaz, ha a tévelygéseket nem közéleti szereplők tették volna meg.
Elvileg a politikus az emberek számára minta, erkölcsi normákat közvetít és tart be.
Az duma, hogy prostituáltak igénybe vétele nem ütközik erkölcsi szabályokba.
Vannak tradicionális morális szabályok, amelyek írottan vagy íratlanul élnek a köztudatban, és azok megsértése - tetszik, nem tetszik - megvetést jelentenek a közvéleményben.
@vakapad:
Azt ugye nem akarod mondani, hogy Palácsik Tímeát csak úgy - kinézve az ablakon - felhívták egy kicsit tanúskodni.
@vakapad:

Akkor játszom, mert most van kedvem:)

"1./ Az, hogy a világ nem fekete-fehér, az én szövegem, de tények esetében ez nem igaz, akkor ugyanis bináris."

Ez sokak szövege, az enyém is:) Tényként, csak egyes, konkrét esetet lehet kezelni, és erről most nincs szó.

"2./ "Nincs tudományos bizonyíték arra, hogy a nők és a férfiak nemi étvágya erőteljesen különböző lenne. Sztereotípiák léteznek, amikre mindenki kedve szerint hivatkozik."
Ezen sokáig tudtam volna röhögni, ha ez a vélemény nem lenne borzasztóan szomorú. Fogalmam sincs, hogy a nők miért kapálóznak annyira, hogy nem igaz, merthogy ők is, amikor messze nem annyira. Ennek nyilván genetikai okai vannak, ahogy az olimpiák női és férfi versenyeinek szétválasztásának is, de ez teljesen lényegtelen."

Most mondhatnám, hogy ezen sokáig tudtam volna röhögni, ugyanis ebből még nincs olimpiai szám, és a " messze nem annyira" nem érv.

"3./ Abból, hogy "nem kéne kiterjeszteni a magánélet határait", egy büdös bötüt se értettem. Mi az hogy kiterjeszteni? Ha emiatt hiányzott a munkahelyéről, akkor azért kell felelősségre vonni, és tökmindegy, hogy mi az ok, mert az már magánélet."

Láthatóan ezt nem nagyon akarod érteni. Egy közéleti ember magánélete is nagyító alá kerül, akár tetszik neki, akár nem. A C típusú kérdőív is elég kíváncsi. Nem véletlenül.

De hogy konkrét választ is adjak, a hitvesi ágy - nekem - nem egy hely, hanem erkölcsi kategória. Amennyiben ezt többen használják, azt tekintem kiterjesztésnek

"Az persze várható, hogy itt aztán dugig vagyunk "erkölcsi alapokkal", és hogy mindenki a sajátját akarja mindenáron abszolútumnak tekinteni, ahogy a "muszlimok" (hehe), csak azt nem értem hogyan fér ez össze az individuum tiszteletével. Valószínűleg sehogy."

Minden individuum tisztelendő és tisztelhető? Aligha.
@PeniValdes: szia Peni, na igen, ez így van, elég hülye a cím. A lényeg viszont benne van, hátul kullogunk minden fontos dologban.
Magyarországon a legdrágább a felsőoktatás a jövedelem arányában

A Business Insider összesítése szerint egy átlagos magyar fiatal az átlagjövedelem 92 százalékát fordítja a felsőoktatási tandíjra, míg ez a drágának ismert Egyesült Államokban 53 százalék, de Nagy-Britanniában is 42 százalék. Utóbbiaknál a félévek díja magasabb, azonban az egy főre jutó jövedelmek is jóval nagyobb.

hvg.hu/itthon/20151006_Magyarorszagon_a_legdragabb_a_felsooktata
@huzzadneki shakespeare:

"Tán még egy eposzban sem vallana szégyent."

Amennyiben nem ő írja, csak mókás szereplője:)
@Mariann19:
Egy marketing szaron fejtette ki az előadó, hogy az "erkölcsi norma" mindenkinél máshol van... Hidd el, ott simán befér ez!

@Orica Középföldi:
Aki nem látott volna még C típusú kérdőívet:

www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCQQFjAAahUKEwih2vzqi67IAhUBKXIKHT9eDHo&url=http%3A%2F%2Fadlersson.x10.mx%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F06%2Fc_urlap.pdf&usg=AFQjCNGXeKglMwA8p7JgcVe2KsZZF74k5Q

Aki persze nem tudja, hogy miről beszél, akkor úgy azzal nehéz erről beszélni...

Van energiád! :D
Mellesleg holnap lesz Vlagyimir Putyin 63 éves! :) Isten éltesse sokáig az elnök Urat!
@ördöngös pepecselés:

Az orosz nép java nyomorog, az elnök úrnak meg van nyolc dácsája, ahol még a budit is vastagon borítja az arany.
@ördöngös pepecselés:
Nemhiába mondja a hozzád hasonlókra az oroszok, hogy "холоп"...
@huzzadneki shakespeare:

"Az orosz nép java nyomorog"

Jaja, biztos azért olyan népszerű Putyin, mert nyomorog a nép. :DD
@ördöngös pepecselés:
Nono... Stalin ettársad sokkal népszerűbb volt!
@ördöngös pepecselés:

Igaza van a Bolinak, Sztálin több mint két millió embert öletett meg a megsemmisítő táborokban, mégis imádták és térdre borúlva zokogtak a koporsója előtt.
Az emberi faj rendelkezik egy efféle nyomorult, szolgalelkű réteggel.
Ez kortalan (volt, van, lesz), és nincs népcsoporthoz költve.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ezek a mi dévaj politikusaink még azt sem tudják, hogy
hogyan kell okosba az ilyen ügyeknél eljárni.
Hétköznapi felhevült férfitársaink teljes inkognitóban végzik az ilyesmit, csak a két résztvevő ismeri a titkot.
Mert ugye, amiről nem tudunk, az nincs.
Így nincs erkölcsi makula, netán a család is együtt marad, nem harsog a média.
@huzzadneki shakespeare:

Akik meg anno nyalták Kádár seggét ők nevezik magukat a legnagyobb demokratának meg liberálisnak, kezdve a KISZ-es Gyurcsótányon át Bajnain keresztül a saját szavazótáborukig. De ez persze nem köpönygforgatás :DD

A mai rendszerváltás utáni "európéer demokraták" azok mind liberálisba átvedlett komcsik voltak. Ez az igazság.

A Fideszes szavazó nem ok nélkül mossa össze a liberálist a kommunistával. "Ezek ugyanazok!"
@ördöngös pepecselés:
"Mellesleg holnap lesz Vlagyimir Putyin 63 éves.
Isten éltesse sokáig az elnök urat!"
Vigyél neki kvászt!
@ördöngös pepecselés:

Igazad van, a kommunisták sikeresen átvedlettek mindenné (bármivé), csak hogy ott maradhassanak a kondér mellett.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Lassan ideje lesz felhívni az "állomány" figyelmét, hogy maradjon mindenki a poszt témájánál!:-)
Az a helyzet, hogy még is csak október hatodika van.
@huzzadneki shakespeare:
"Lassan ideje lesz felhívni az "állomány" figyelmét, hogy mindenki maradjon a poszt témájánál."
Én jó vagyok, folyamatosan a félrekúrásokat tematizálom.
Akkor ugye ez rám nem vonatkozik?
@Mariann19:

Ne "baszkodjunk kérem:))
Maradjunk a poszt témájánál!
Építők!!
@Mariann19:

Mariann, nálad nem érheti szó a ház elejit. :-)
Azon se csodálkoznék ha Fabius téged külön megdícsérne. :-))
@Orica Középföldi:

Nem volt emberibb ember,fényesebb elme,igazabb politikus az utóbbi ötven évben a hazában!
Végtelenül sajnálom Árpi bácsit!

Miért csak a jók mennek el??????
@Orica Középföldi:

Aszta. Már már vallás. Azzal meg én nem tudok mit kezdeni.
@Imola Helyesi: igen, Ivan Ivanovics Guzmicsov BA3-gyari munkasnak ket dacsaja is van Hevizen. mondd miert nem kussolsz inkabb, ha csak ennyire pislakol a lumen?
@huzzadneki shakespeare:
Én kitartok a kúrás mellett. Nincs mese.
Adjam az ellenőrzőmet Fab-nak?
@Orica Középföldi: nekem is ez a nekrolog jott be eddig leginkabb
@Imola Helyesi:

"Szenved Hévíz az oroszok nélkül

IDEGENFORGALOMHÉVÍZ
Érzékenyen érinti az orosz gazdaság teljesítményének visszaesése, a rubel leértékelődése Hévíz turizmusát. A város az utóbbi években az ideérkező orosz turisták egyik legkedveltebb célpontja lett, s jelentős részét adják a helyi idegenforgalmi bevételeknek.
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) adatai szerint az idei első öt hónapban az orosz vendégek által Hévízen eltöltött vendégéjszakák száma harmadával esett éves összevetésben. Az ázsiai, főként a kínai, emellett az izraeli és a brit turisták körében viszont népszerűbb lett mind Magyarország, mind pedig a balatoni régió, illetve cseh és szlovák turistából is több érkezik idén Hévízre, s ők valamelyest kompenzálták az oroszok okozta kiesést, ám külföldi vendégből összességében így is 25 százalékkal jött kevesebb, mint tavaly."
(2015)

"http://www.origo.hu/gazdasag/20140811-arab-turistak-johetnek-az-oroszok-helyett.html"
(2014)

Le tetszik lenni maradva, mint mindig...
@gazoló:
Nem szabad eltérni a poszttól, ezért rejtjelezve:
5 ponttal elsők vagyunk. A Besiktast elverjük, mint a répát.
A PSG-től fosok, ott van most Vori, akitől félek, mint a tűztől.
Vége.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ezt en lusta voltam elokeresni neki. mivel ugysincs semmi ertelme csiszolni nala a homalyt...
@Imola Helyesi:
Édeske, nem a poszt állítja, hanem a poszt által idézett portálok, a 444 és a Direkt36, egy rendőrségi nyomozás alapján.

"A prostituált érdekelte a rendőröket. Politikus kuncsaftja nem

- A rendőrség pár éve feltárt egy állítólagos luxusprostitúciós hálózatot.
- A Direkt36 megszerezte a nyomozás több ezer oldalas iratanyagát.
- Ebből többek között kiderül, hogy politikusok is rendeltek maguknak prostituáltakat.
- A rendőrség más kuncsaftoknak nagyon alaposan utánanézett, de őket békén hagyták."

Talán, ha még egyszer nekifutsz, lehet, hogy megérted... nem biztos, de hátha...
@Kurvahošigutntag:
Nem jó a noszogatásod neki.
"Üss még!"
Úgy próbáld...
@Mariann19:

"elverjük, mint a répát":))

'cexista:)

Ne félj sima ügy lesz!
Téged sem igen tudtak leszoktatni egyes itt pofázó entitások az őszinteségről?(""trágárság)
@Imola Helyesi:
Bazz... guminőnek olvastam... a taga miatt lehet...
@Imola Helyesi:
Ilyenek ezek a rendőrök, semmit se ér a nyomozás... ja...
@Orica Középföldi:

Bocsánat, volt egy konkrét kijelentés is, arra meg kötelező válaszolni:
"Most mondhatnám, hogy ezen sokáig tudtam volna röhögni, ugyanis ebből még nincs olimpiai szám, és a " messze nem annyira" nem érv."

www.valloagnes.hu/content/view/page:ferfi-szex/p:53-54-59
"Mindez jól magyarázza azt a közismert - és számos vizsgálattal megerősített tényt, hogy a párkapcsolatokban a férfiak rendszerint keveslik, míg a nők sokallják a szexet."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

fel is keszultem ra:

youtu.be/FBt9TUkTIs8

kb igy osztana a nyanya. vagy hozzam vagna a banyatankot...
@Imola Helyesi: mondom en, hogy a kapu elott uzod. de mi lesz a sok tojassal a szatyorban? azzal ki szamol el? :o)))
@Kurvahošigutntag:

Az első érzelmi reakcióból íródott, ezért nagyon őszinte.
Ez a sztori is kiválóan illusztrálja a hazai politikusgárda - lopáson túli - mindenre alkalmatlanságát. Egy prosti felhajtásához is közvetítőhálózatra van szükségük.
@Orica Középföldi: RIP. árpibácsi.

nagyon csíptem az öreget, kivételes arc volt.
@gazoló:
Te kis optimista!
Én meg cexista. Új arcom van.
@elmeherceg:

Egyedül a 'bonszájdúcse előtti orális 'cex megy nekik a minden máshoz impotensek!!

Térdműtét előtti 'fityesszes politikus röntgenfelvétele:))

kepkezelo.com/images/1dwqwua944t74mql8pct.jpg
@Mariann19:

Szóval, ha engem behívnak tanúskodni, mert a szomszédomban betörés volt, akkor engem illetően is mondható, hogy "nem zörög a haraszt". Igaz?
@Kurvahošigutntag:
- sanyi, agyon le egy figyelmeztető lövést.
- nem lehet beácska, el kell számolnom a golyóimmal:))
@gazoló: a faszokat! a csóka kiperkált 160ezret, de korai magömlésben szenved, ezé a másodikért plusz pénzt kellett leperkálnia:))
@taga20:

- Eljön majd a showmba, Ica?
- De ugye nem peep?
- Nem, night....
@taga20: szerintem a faszpumpa is extra tetel lehetett. megneznek egy reszletes szamlat, ha egy cetlin van akkor is
@Imola Helyesi:

Őszinte,aktuális dal,csak neked,csak most,ismét:))

www.youtube.com/watch?v=D4-Mli0G4ZI

""
Hééo politikusok! Hogy van a kurva anyátok?
Hééo politikusok! Hogy néznek ki ezek a plakátok?
Hééo politikusok! Büdös ganék vagytok mind?
Hééo politikusok! Loptok, csaltok, hazudtok!

Bekapcsolom a tévét, bekapcsolom, a rádiót
Megveszem, az újságot Te pofázol, mindenhol
A te arcodat bámulom,
kiverem a faszomat, de a gecimen át is megszólalsz

Felhazudtad, felpofáztad, felnyaltad magad
A nyakkendőd színe megmondja, hogy kivagy
riogatós, szorongatós szex kell az ilyennek
Hadd fosson a geci amikor kienged

Ne mosolyogjál, te büdös tetű
Ne mosolyogjál, te büdös geci
Ne mosolyogjál, ne mosolyogjál,
Ne mosolyogjál te büdös geci

Az anyám miattad kórházban
és még milliók miattad válságban
A fiataloknak nem adtok szakmát a kezébe
Az egészségügy tudatos züllesztése

10 millió 100 millió 1 milliárd
juttatás á há há há
yo becsúszok, yo bemászok
A seggedbe beszállok egy hidegvágóval

Utoljára akkor nem hazudtál
Amikor először felsírtál o á
A fejedtől bűzlik az országház
Legalább a faszodat ne rázd

Különben is, hogy nézel ki
sportoljál már zsíros geci
Ne csak zabálj, mozogjál is
Az övsömöröd érjen bokáig!

Szervusz parlament oléoléolé
Itt vagyunk a szarba lent oléoléolé
Viszlát parlament oléoléolé
Magyarország gallyra ment oléoléolé

Húzz el innen, húzz el innen hé hé
Mit hoztatok, mit hoztatok hé hé

Ti szegények számláján szalonnázó
szédítve szofizmáló szóakrobaták
szentenciát szépelegve szirénázó
szitkokat szakszizó szollipszisták
Útba tesztek, onnan is kivesztek
kormánykerék alá tesztek onnan is kivesztek
Hová repüljek? Mindenütt csesztettek
Csődbe húztok aztán ködbe vesztek
de rábasztok, ha kurvára senkit sem választok
Szervusztok Ti politikusok
ránézésre nem vagytok proli típusok
Úgy nézem, hogy van szép házatok
sok mindenre megvan a módotok a drótotok
Számjegyekkel szambázó szalonkommunisták
és kik nem is valójában, csak az indulatot szittyák
szeszesen szónokló szájhős szuverén szakértő szolgával egyik sincs híján

Nem adod be, nem veszem be
Nem nyelem be, veheted be
Miattam a mercitek, azt velem geciztek
Készpénzzel kenegetett kenyeret reggeliztek
A napi menü egy kis borsos mutyi
desszertnek zselés, vagy lekváros bratyi
ebéd iránt egy jó vajas javaslat
vacsira egy zsíros útalapi falat
A korrupció okoz neked erekciót,
ha nem korrekt ó zokon ne vedd e reflexiót,
de a seggem kilóg

A fasza ki van veletek mindenkinek
Ha fáztok, az ingeteket felvehetitek
Hogy ki vagy, hogy honnan jöttél, letagadhatod
Persze, hogy szar ezt újra meg újra hallanod
A suliban a stréber árulkodós hülyegyerek 4-es átlaggal
Aki a nagyfiúktól a wc-ben meztelenre vetkőztetve kapott faszkorbáccsal
Ébresztő bazdmeg! Ne itt aludjál!
Szavazni kéne, ugye? Hoppá! De mire?
Még jó, hogy az ügyeletes faszkalap mindig
bekiabálja neked: „tartózkodunk!”
Bünti elmarad, pénz zsebbe’ marad,
örüljél,kisköcsög, ma is megúsztad
de ugye akkor is mosolyogsz majd,
mikor a kétajtós szekrény cellatársad szerelmes lesz beléd,
akinek a szavazatát pár éve egy borsodi faluban vetted meg 5 Forintért!

Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”

Budai vagy pesti, faskó vagy libsi
Ma már senkit sem érdekel
Add vissza a pénzem, aztán vágd el a torkodat
vagy élve temetlek el

De téged egy gondolat fog bántani, de nagyon
Mikor majd a nyakadig fog érni már a folyékony beton
Hogy visszasírod, mikor a pedofil apád
Csubakka- jelmezben tolta beléd a faszát! ""
@Mariann19:

Látod, Imola meredeken eltért a tárgytól, most meg gyilkolásszták szegényt. :-(
@Kurvahošigutntag:

- szerváljon attila.
- ...sanyi vagyok.

:)))
@gazoló: azé az öregnek, elég kerek élete volt. eszt ne felejtsd el!
@taga20: vazz, eloszor ez jutott eszembe nekem is! :o)))
@gazoló: szerencsere az en hazamban nincsen. ettol fuggetlenul jeloltem van a pofonra
@Kurvahošigutntag: jó volt ez így, me egyébként nem tudtam volna kontrázni:)
@taga20:

"Legyen neki könnyű a föld!
@Orica Középföldi:

Gyönyörű nekrológ. Csak a hozzászólásokat nem kellett volna elolvasnom. Csatornapatkányéknak semmi sem szent.
@gazoló: széles utat, vagy széles bicikliutat neki!
@taga20: jol van, te kis spontan vandormehesz :o)))
@Kurvahošigutntag:

Remélem bejött a dolog,bontakozol'sógoréknál,mindenesetre a LEVEGŐT irigylem:)
@Eszter jött:

Direkt nem néztem meg. Ez a kontraszt még nekem is sok.
@Kurvahošigutntag:

El tudom képzelni. A sok nagyon keresztény, nagyon jobboldali, nagyon konzervatív élcelődik egy ember halálán.
Ez is egyfajta kultúra.
kíváncsi leszek arra, hogy hány európai kormányfő/államfő/király/királynő jön el Göncz temetésére, és ebből hány fog egyáltalán ránézni orbán viktorra és/vagy áder jánosra.
szvsz Erzsébet biztos nem. Merkel sem. talán úgy, mint a légyre, amelyik beszabadult a disznóvágásra.
@Eszter jött: én benéztem a kutyákhoz.

csak egyet berakok ide.

"tyIer durden 2015. október 6. 14:07
12
4
@Erre
Igazat vagy semmit..

Égjen a pokol tüzén!"
@Orica Középföldi:

Ugyanaz a helyzet, mint Esterházynál. A műveiről, ugye nem tudnak beszélgetni, a szellemiségét nem értik, így bőgnek, bégetnek.
Mondd Orica, te vagy a szakember! Ki lehet valaha ezt nevelni ezekből az egyedekből? Vagy nem marad más, mint Magyarországot felszántani és a helyét sóval behinteni?
@taga20:

Legközelebb inkább a hivatkozási alapod rakd be!
@Eszter jött:

"keresztény, nagyon jobboldali, nagyon konzervatív"

na ne! na ne!

Ezeknek a gyököknek semmi de semmi közük egyikhez sem!

De az általuk'soxor emlegetett polgárhoz,nemzetihez sem!!!

--Valaki itt fikázta azt amit 'jég feltett Eszterházy Péterről,pedig Nála magyarabb,polgáribb családfával ki büszkélkedhet?
@Eszter jött: be lesz hintve soval. a mutragya is so, a tiborcz-felek majd gondoskodnak rola: szep lesz, gyonyoru lesz Traktorisztan
@Eszter jött: én szaki vagyok. jöhet a só és a zetor.:))
@taga20: azert annak is van valami diszkret baja, hogy a nerkutya shitnyik milyen nicken nyomja:

"tyler durden"

szerintem megaLOL
@Eszter jött:

Ezekből már nem. Teljesen elszabadultak. Igen nagy hiba volt anno a kordonbontás, mert nemcsak a valós kordonokat bontotta le.
OFF:

A kormány megvédi a régészeti leleteket! Ha kell, több réteg aszfalttal...

index.hu/belfold/2015/10/06/bonyhad_gotikus_templomrom_utepites/

Szánalmas magyarázkodás lv. 999999999
@taga20: Az Utálom a XX. századot szerzője is már az égi zenekarban játszik.

Elhunyt a Beatrice klasszikus korszakának gitárosa, Lugosi László, erről a fia adott hírt közösségi oldalán.
Ahogy arról a Hammerworld is beszámolt, Lugosi László "Lugó" az 1979-1980 közötti őskorszak után 1987 és 1992 között játszott a Beatricében, számtalan klasszikus nóta fűződik a nevéhez. A fia így jelentette be a szomorú hírt:

"Sajnálattal tudatom, hogy Édesapám, Lugosi Lászlò a mai naptól - hosszú betegség után - az égi zenekart erősíti tovább. Szeretném megköszönni mindenkinek a jókívánságait, és az elmúlt években adott segítségét. Ez az a pillanat, amikor egy kicsit tényleg 'Elnémul a város'. Szeretném, hogy az emberek ne legyenek bánatosak emiatt! Szeressenek élni, és emlékezzenek a jóra, amit apukám adott nekik, hisz imádta ezt csinálni! Ő is ezt kérné, tudom, hisz ő mindig úgy érezte, szabadon él!"

youtu.be/xnQEia8B6cs
@taga20:

"én benéztem a kutyákhoz."

Elugassuk, hogy hova néztél be, vagy kipisiljük betűkkel egész Érden?!
@Secnir:

Én is kíváncsi leszek, hogy a bajor elnök eljön-e, vagy Putyin, vagy HC Strache, vagy Le Pen, vagy David Cameron... :))
@100 kóbor kutya: a veszett kutyákhoz néztem be. ti rendes ölebek vagytok, ne vonyítsatok:)))
@ördöngös pepecselés: mi van pepecs, nem fersz el a mandin a sok allat kozott? kiszoritottak vagy mi van? :o)))
@Orica Középföldi: a golfpályámat nem engedem! egész évben kényeztettem:))
Lézerjanó in eksön. :)

Lázár: Amikor fideszes kormány van, akkor a fideszes menedzsment lopja szét

"Nem hiszem, hogy bármelyikük is ezt akarja, hogy ezen a pár százezer hektárom elkezdjünk gazdálkodni, és amikor szocialista kormány van, akkor a szocialista menedzsment lopja szét, amikor fideszes kormány van, akkor a fideszes menedzsment lopja szét...”

444.hu/2015/10/06/lazar-amikor-fideszes-kormany-van-akkor-a-fideszes-menedzsment-lopja-szet/
@Kurvahošigutntag:

Ja, aki nem sír-rí Árpi bá után az állat, ugye? :)

Legalább kiderült, hogy mégsem mindenki Árpi bácsija volt Göncz, hanem csak a liberálisoké. Akik messze nem az egész magyar társadalom!!!
@Eszter jött: Milyen "szerk-ezett van Nálad?
Módodban áll megnyitni ha reptetek valamit?
@taga20: Mááá megent dicséred !!!
@ördöngös pepecselés:
"Én is kíváncsi leszek, hogy a bajor elnök eljön-e, vagy Putyin, vagy HC Strache, vagy Le Pen, vagy David Camero"
bajor elnök nem, mert merkel a kormányfő
putyin? ha orbán meghívja igen, de akkor más nem
le pen? soha, már nem tényező
cameron? igen.
strcahe sem.
@ornagy50: hát mit csináljak, ha ilyen rendes gyerek vagyok:))
@Orica Középföldi:

Oda terveztük a stilizált felkiáltójelet, de közben megsajnálta a Falka:)
@taga20:

most már nyomatékosan kéretik abbafejezni, mert nem állunk jót senkiért!:) Asztán járhatja az esőtáncot, meg a naptáncot felváltva feszt, akkor is olyan lesz a gyepje, mint a Takla-Makán Szaharával oltva. Va.
@Imola Helyesi: nezzel be a seggem likaba - zajlik a fing ott is
@Imola Helyesi: ebola, gecivityáét is összedobjuk. ne parázz!
@ornagy50:

Igen, amennyiben nem ejtőernyővel küldöd. :)
@Imola Helyesi: ebola, egy merő fertő volt a kommented, és én vagyok gusztustalan?

mit ittál fehérnép?:)))
@taga20: vigyazz, mert kinyom. a banyatankkal
@Gábris szomszéd:

Az állam rossz tulajdonos. Nem azért, mert a menedzsmentek szétlopják, ugyan, dehogy, nem is lehetne szétlopni, a régi cocalista nagyvállalatokat se lopták szét (amit a dolgozók vittek haza, az jelentéktelen, toronydaruja meg senkinek nem volt otthon a panelbe), mégse mentek cégeink a világpiacon semmire. Az ok egyszerűbb: az állami vállalat nem tud tönkremenni, ezért a kinevezéskor nem a szakma számít, hanem a fekvés (rokoni, baráti, ismerősi, korábbi lekötelezettségből adódó, stb.).

Amit Lázár mondott, azt a FIDESZ érdekében mondta: mindkettő EGYFORMÁN rossz (ez a lényeg). Persze, én a mostani regnálók idejéből elképesztő mértékben több földmutyiról hallottam, mint a korábbi időkben (elfogult vagyok, biztos), de az "ez is lop, az is lop" elv eddig a FIDESZ-nek fényesen bevált, különösen a honi erkölcsbajnokság győzteseinél, akik aztán a továbbhintéssel foglalkoznak. Ezzel a dolog Lázár-féle része el is intézhető.

Magáról a földkérdésről: ha jól tudom, ezen a 400.000 hektáron (a szent magyar termőföld kb. 7,6 %-a) ma is folyik bérlői gazdálkodás, mégpedig bármiféle pártmenedzsment nélkül, akkó meg minek kell eladni? Tán csak nem a családi ezüstöt éljük fel mostan? Ahogy napéldául a MANYUP-ot? Ennyire kevés a pénz? Lehet. Más értelme nincs nagyon. Illetve van. Most nagyon olcsón lehet hozzájutni a hazai földhöz a nemzetközi földárakhoz képest (ha szabad lesz a kereskedés, sokkal magasabb lesz az ára), azaz néhány jóemberük ezzel jutalmazható. És esztergagépből lehet gyártani, ha kevés, földet viszont nem lehet. Az annyi lesz akárhány év múlva is, amennyi most van.

Azaz: ha magam a FIDESZ lennék, azzal a mentalitással és ilyen helyzetben, én se tettem volna mást, mint a számukra leglogikusabbat (lásd feljebb: az eladás előnyei). És ... pont ezzel indokoltam volna. Az érv ugyan baromság, de jól jön nekik. Nem is kicsit.
@ördöngös pepecselés:

Értem!
Őszinte voltál, legalább ennyit láthattunk...
Én is az vagyok, szóval: dögölj meg!

Azt nem tudom eldönteni, hogy pénzért vagy-e ilyen minősíthetetlen gané, vagy szimpla meggyőződésből csak simán magadat adod? Tök mindegy amúgy, mindkét eset súlyos. Olvastam a lejjebbi behányásaidat is, mit mondjak? Ordas hibát követtél el avval, hogy Göncz Árpádot voltál szíves egy napon említeni, az egykori félkegyelmű szállodaigazgató elvtárssal. És ahogyan tetted…

Szegény anyádtól kérj bocsánatot, nem őt akarja bántani senki. Amúgy az idolod hülye nyilatkozatot tett a minap, azt mondta, hogy ne azonosítsuk már a horvát népet a miniszterelnökével… A barom! Ebből kiindulva, mi sem vagyunk hülyék és azonosulunk a felcsúti tetű ideológiájával, szóval ez valahogy félrement… Persze ezt a tábora nem érti, másfél millió barom ezek után sem gondol bele mélységében a dologba.

Hülye úr, te vagy a fidesz bányavágatainak legalja, vagy van nálad moslékabb szervilis tetű is?

(a kérdés költői volt, ne fáradj válasszal, meg egyébként is késő van + előre megírhattam volna mit fogsz erre mondani ---nem érsz annyit)
@Gábris szomszéd:

Azért mégiscsak jobban örül így neki, hogy csak a fideszes menedzsmentnek lesz meg a szétlopás lehetősége.
@Imola Helyesi:

Tiltakozzál! Holnap 18 órától a Kossuth téren csendes megemlékezést tartanak Göncz Árpád tisztelői.
Menj ki, szólalj fel az állami temetés ellen!
Legyen annyi vér a pucádban, ne csak itt verd a nyálad!
@Imola Helyesi:

Ha nem tetszik 'apádfaszáért jársz ide luvnya??
@Imola Helyesi: ebola, te mindenkiből kihozod az állatot. nagyon állat vagy:))

ja és, sok beszédnek sok az alja.
@Imola Helyesi:

T. Asszonyság!

Én, ha magamat dobnám be koncként ide, nem csodálkoznék a reakciókon. Kegyeddel az a baj, hogy se azt nem veszi észre, hogy koncot dobál, se azt, hogy saját maga lenne az.

No nem baj, majd Orbán temetésekor mások fogják javasolni azt, hogy vegyen az ország helyette inkább lélegeztetőgépet.
@gazoló: "baksisér aaa baaaaksisér!:)))
@Knósszosz: ez gabika csemete!!!
Hagyd a vaginába!!!:)
@huzzadneki shakespeare:
"Látod, Imola meredeken eltért a témától, most meg gyilkolásszák szegényt."
Mert ő olyan virtuóz, és improvizálni is nagyon tud.
Kár, hogy a témaválasztása mindíg arra irányul, hogy
fitogtassa vitatható lexikális tudását, és mindegy neki, hogy mi a beszélgetés veleje.
Buta nők még hülyébb szereplési vágya.
@Orica Középföldi:
Én nem változtam - szerintem - de van egy olyan pont, amelyet nem tudok tolerálni, legyen az bárki, bármilyen baromsággal.

Sir, Jaeg se egy verbális bunkó haramia, de a szálkás decka náluk is előkerül - joggal! Hozzájuk képest én virágénekekkel operáló szelíd galamb vagyok... NA!
@ornagy50:
Hagyom is!
Szakmai kérdés: mi lesz a hajózó állománnyal ilyen kevés repült óra mellett?? Abban a rohadtmocskos coccialista időkben, a dupla svancokon nagyságrendekkel többet repültek a srácok - ezt egy havertól tudom - szóóval??

Igaz, vagy sem?
@ornagy50:

Kösz, ez most jól esett. )
@Imola Helyesi:
"Ezeknek mindnek egyforma a stílusuk."
Igen, kultúrkörökben alapvetés a halottak tisztelete és a kegyelet, így természetesen nekünk is.
Te nem tartozol ebbe a körbe, nem is értheted, hogy miről beszélünk.
Remélem, ha kedvenc politikusod valamelyike meghal, te fogod ott eltáncolni a Kállai Kettőst.
Amilyen hülye vagy...
@vakapad: Palpatine császár mindenható Darth Vadere, Lázár János az elmúlt hetekben mintha totál betépve vezetné a Halálcsillagot. Időnként lead egy-egy lövést a baráti alakulatokra, leszed egy-két birodalmi TIE vadászgépet, és belekáromkodik a rádióforgalomba. Megőrült volna? Vagy nagyon is észnél van? :)

alfahir.hu/darth_vader_lazadasa
@Imola Helyesi:
"Azért megmérkőzök veled bármiben."
Erre nem kerül sor, mert nálam a versenytárs ab ovo
fair személyiség lehet. Ez a belépő.
Te csak a portásig juthatsz el ott, ahol én versenyezni szándékoznék.
Az ablakokon azért bekukucskálhatsz.
@Imola Helyesi:
Sajnos, ilyen ostoba, otromba és bárdolatlan nősténnyel
képtelen vagyok társalogni.
Menj te is szépen aludni!
@Imola Helyesi:

Mindenki tisztelettel adózik az aradi vértanúk emléke előtt. Adj rá okot és te is megkapod.
@Mariann19:
.
Csak szereplési vágy.
Amilyen hülye, jelentkezik a Diótörőbe mozsárnak.
@Imola Helyesi: tehat a masok feletti uralkodas joga fenn van tartva a ner larvainak?
@dr. jenőke (jenőke):
"Csak szereplési vágy."
Persze, a butuska-kutyuska nőket nem kell komolyan venni. Kicsit próbál riposztozni, egyre jobban behergeli magát, egyre rosszabb lesz.
Ettől válik egyre röhejesebbé már-már odáig, hogy az ember a hasát fogja a nevetéstől.
Néha kell ide egy udvari bolond.
@Imola Helyesi:

Imola, túlerőben van az ellenség, de ne add föl!!! :-)
Tudod, Szerjózsa is - kezében dobtáras géppuskával- egyedül győzte le a Wehrmacht rettegett páncélos hadosztályát.
@huzzadneki shakespeare: es csak lott es lott. sosem toltott/tarazott...
@Imola Helyesi: orvos latott mostanaban, te szerencsetlen?
@Imola Helyesi:

Így van ez rendjén, látod, még a cigány is a maga lovat dícséri ( pedgi se foga, se szeme világa).
@Gábris szomszéd: bocsika vagyok, de Réz Ádám nélkül Göncz nem jutott volna messzire, van szerencsém magaménak tudni az első magyar kiadást, ahol is az szerepel: fordította Réz Ádám NYOMÁN Göncz Árpád

hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%A9z_%C3%81d%C3%A1m

csak a pontosság és a felesleges hurrázás elkerülése végett...
@Mariann19: nekem rémlik a medgyessi/gyurcsány/bajnai érából, egy hadügy miniszter meg a lánya, ahol is a lányzó keveredett valamiféle prostituáltakkal kapcsolatos botrányba, ha megölsz se jut eszembe a neve...
@vakapad: ha jól rémlik Te is "fizeted" ezeket a reeemek embereket, talán nem annyira "magánügy", hogy azt a kis áprót mire fordíccsa a képvisellő úr/hölgy!

ez most populista demagógia volt(asszem)...
@nincs_itt:

Keleti Györgyi (nagy cickókkal). :-)
@huzzadneki shakespeare: köcsögöm széken! na szóval, ez amolyan politikus hobby háccsó szotyisztánban???
@huzzadneki shakespeare: ja a berlusconi is valami fiatalkorúval bukott meg, asszem.
nagy cimbik a zseb-dúcséval.

az még érdekelne, hogy semmijen zsófi milyen nőre vett kedvezményes kormányzati előfizetést (gondolom ez is olyan mint a mobil flotta)?
@Imola Helyesi:
Te egy érzéketlen büdös luvnya, nemzetieskedő agyatlan troll vagy.
Ezt ne vedd sértésnek.
Ez ténymegállapítás.
@nincs_itt: Köszi a pontosítást. Próbáltam keresni valamit, aminek kapcsán meg lehet felelni, a halottról jót vagy semmit kritériumnak. Bár, ahogy elnézem Geónak is sikerült találni egy jó aspektust ebben a témában.
@Gábris szomszéd: te inkább, maradjál a semminél!mielőtt még...
Sokatmondó válasz: " Nem az én dolgom, hogy megválaszoljam."

No akkor kinek a dolga? Akinek inge, az vegye magára, de gyorsan! Ha már egy képviselő, aki ugyé független ( kitől is? ) ezt így gondolja.
@vakapad: "3./ Abból, hogy "nem kéne kiterjeszteni a magánélet határait", egy büdös bötüt se értettem. Mi az hogy kiterjeszteni?"

Pl. van hivatalban az osztályvezetőt kétszer rajta kapta a takarítónő az asztal tetején, amint éppen alatta volt a beosztottja. Jó munkájáért kinevezték igazgató helyettesnek, pedig igazgató szeretett volna lenni. Ez a kiterjesztni.
@punkfrog: Másnál nem is nagyon lehet maradni.
@Imola Helyesi: "Nevetséges bagázs."

Még mindig nem értem, mit keresel itt? Vagy inkább mennyit?
@punkfrog: ez egy nagyon jo írás TGM-től, végre
@Imola Helyesi: "Szerintem egy portás is lehet százszor különb nálad. Semmi tudással nem kápráztattál el itt, gondolatmeneted tipikus liberális félremagyarázás, csúsztatás.
Sem humán sem reálműveltségedet nem bizonyítottad."

Látom még mndig egy állapotba vagy, nem tudsz fejlődni:

www.youtube.com/watch?v=FDyOruGN76Y

Mellesleg annyi sem vagy mint Mariann körme alatt a piszok. Ő nem a kommentelésből él, mint te.
@Gábris szomszéd: pont az ilyen, kis aljas, sunyi megjegyzéseid nem kellenek.
de nem bírod, türtőztetni magad!
@Imola Helyesi:
"És mennyibe kerül az adófizetőknek egy ilyen nagy temetés? Ilyenkor nem sajnálkoztok!"

azért álljunk meg egy percre. a temetésekről nekem az a véleményem, hogy az a család és a közeli barátok szomorú eseménye. ha vannak olyan munkatársak/szomszédok, akik el akarják kísérni az utolsó útjára, ám legyen. még a híres emberek/nagy államfők/királyok stb. esetében is. az, hogy a média nekiáll a tévében közvetíteni. nemzetközi eseményt csinálni belőle, politikusok beszédeket mondjanak/kampányoljanak-kampánycélra használják föl, azt egy roppant gusztustalan dolognak tartom.
jelen esetben is.
@Secnir: erdekes, hogy az nem jutott az eszebe, hogy wie viel lelegeztetogep az adofizetoknek az ex-allamfoknek eletuk vegeig jaro egyeb juttatasok, mikepp az arra legszebben-jobban raszolgalt Man nem Doki von Smit Plagi bacsije...
@Secnir:

Azért ez nem ilyen egyszerű. Létezik az a forma, hogy egy szervezet saját halottjának tekinti, amihez a család vagy hozzájárul, vagy nem.Volt példa mindegyikre. Gyanítom ez egy államfő esetében nem lehet kérdés, a temetése állami feladat. Az már ízlés kérdése, hogy ezt ki, mire és hogyan használja fel.
Lehet ez nagyon gusztustalan is, de lehet(ne) méltóságteljes is.
OFF:

"ördöngös pepecselés Hozzászóló kiszűrése 2015. október 7. 08:49
2
1
hazug banda mind
a migránsoknak semmi köze a szolidarításhoz mert az csak meglévő közösségeken belül értelmezhető

innen kiindulva kell elkezdeni a hazug liberálisok és álbaloldaliak akasztását"

mandiner.hu/cikk/20151007_bencze_izabella_reding_asszony_freudi_elszolasa

- csak azert, hogy mindenki kepben legyen ezzel a szardarabbal -

ON
@Kurvahošigutntag:

Milyensége, nagysága, szaga itt is kiderült 3 hsz-ből, ahol nyilván visszafogottabb volt, mert hiányzott az akolmeleg. Azóta nem látom:)
@Orica Középföldi: tartok tole, hogy lesz meg hozza "szerencsenk"...
@GeoCracker:

Kösz, Geo!

Számomra Václav Havel és Göncz Árpád a köztársasági elnök mintaképe.
@vakapad:

Nem mindegy? Valószínűlg munkaidő után, mert ebben a van hivatalban csak akkor takarítanak.
@Imola Helyesi:
"Kacagj, Bajazzó!"
Hajjaj! Most már jön az őrülési jelenet.
Készítik neked a hátul megkötős kórházi szerkódat.
Hosszadalmas kezelés lesz.
TAJ kártyád van?
@nincs_itt:
Szia!
Huzzad neki már válaszolt. Keleti Györgyi.
:D

Válóok: túl kevés szex. Életkor: 84 év

Egy délolasz néni kétségbeesett lépésre szánta el magát, mert férje csak havi kétszer fekszik le vele.

dex.hu/x.php?id=inxv&url=http%3A%2F%2Fvelvet.hu%2Frandi%2F2015%2F10%2F07%2Fvalook_tul_keves_szex._eletkor_84_ev%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Poirot már az első mondatból rájött volna, hogy francot kell neki a szex, a nő a férjét csak el akarja tenni láb alól. Ha több szex, ha Viagra, mindenképpen irány a sír a bácsinak. És a nőnek nem is kell ezért olyan sokat elviselnie.
@Orica Középföldi:
" Igen nagy hiba volt anno a kordonbontás"

Ettől a mai napig tüzet hányok. A törvényhozók szálltak szembe a törvénnyel nyíltan, csinnadrattával, és megúszták egy ejnye-bejnye nélkül. Ezt soha nem fogom Gyurcsánynak megbocsátani (bár ettől ő nyugodtan alszik).
Ha rajtam múlt volna, a műanyaglakat rohadtáig ülnének börtönben.
@nincs_itt:
"hadügy miniszter meg a lánya, ahol is a lányzó keveredett valamiféle prostituáltakkal kapcsolatos botrányba"

Mer' persze ezért 250 %-ban az apuka a felelős.
Nem tudom, van-e gyereked, de kíváncsi lennék, hogy egy huszon+ éves gyereket hogyan befolyásolsz, főleg úgy, hogy nem is te nevelted teljes életében.

Az említett esettől függetlenül mindig utáltam, ha valakit úgy emlegettek pozitív/főleg negatív összefüggésben, hogy XY lánya/fia.
Nagykorú ember önmagáért felelős.
@nincs_itt:
"a lányzó keveredett valamiféle prostituáltakkal kapcsolatos botrányba"

Ehhez még annyit, hogy az említett leányzónak van egy nővére. A szakmájában sikeres, a hírek szerint kiegyensúlyozott házasságban él. Érdekes módon a médiában vele kapcsolatban nem szokták az apukát emlegetni.
Neked sem ő jutott eszedbe.
Gondolkozz el ezen.
@Orica Középföldi:
"Lehet ez nagyon gusztustalan is, de lehet(ne) méltóságteljes is. "

Tartok tőle, hogy az első eset fog bekövetkezni.
@Orica Középföldi:
"Hát, erre ráment GyF karrierje és a jövője. "

És valamennyire az országé is (szerintem).
Ezért hányok tüzet, a rosszul értelmezett demokráciától, úriemberségtől, vagy a fene tudja mitől, ami miatt nem csukták le ezt a bagázst azonnal, már csak példamutatás okáért is.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Én is így gondolom. A karriere csak annyiban érdekelt, hogy az összefonódott az országéval.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Hát erre ráment, illetve erre ment rá, Gyurcsány karrierje. Hogy ezt nem bocsátottad meg neki.

És hogy futottak még ugyanezen a versenyen pár millióan.

A végeredmény is érdekes, Gyurcsány karrierje ráment, de Orbán karrierje nem ment rá. Neki meg van bocsátva.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Megszüntette a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) az eljárást a Kossuth téri kordont tavaly elbontó fideszes országgyűlési és európai parlamenti képviselők ellen - erről az ügy egyik érintettje, Répássy Róbert tájékoztatta szerdán az MTI-t.

A PKKB április 26-án hozta meg végzését, amely ellen fellebbezésnek nincs helye - tette hozzá a fideszes parlamenti képviselő.

Az ellenzéki politikusok tavaly február elején a Parlament előtti Kossuth téren a rendőrség által felállított kordont kezdték el bontani, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság ellenük rendzavarás és garázdaság miatt indított eljárást. A kordonbontó politikusok között ott volt Orbán Viktor, a Fidesz elnöke is.
Az eljárás során valamennyi érintett fideszes képviselő
lemondott mentelmi jogáról.
A Fidesz frakcióigazgatója az MTI-nek idézett a bírósági végzés indoklásából is, amely szerint a feljelentésben sérelmezett cselekmény nem valósítja meg a rendzavarás szabálysértését, továbbá a cselekményt megvalósító személyeknek szándéka nem a rendőri intézkedés tényleges megakadályozására vagy ellehetetlenítésére irányult, hanem pusztán azzal való egyet nem értésüket jelképezte cselekményük, valamint a demonstrációnak szánt esemény kifejezetten békés volt és az abban részt vevők törekedtek a károkozás elkerülésére is."

Hátbizony. Gyurcsány volt a hibás, hogy nem ment oda, és nem csapott szét a bíró meg az ülnökök között, ahogy ez szerinted normális lett volna. Illetve ahogy látod manapság a példát, és ebből következtetsz arra, hogy ez a normális. Csak arra nem emlékszem, hogy ki volt akkor Gyurcsány Handó Tündéje, akivel elintéztethette volna?
@vakapad:
" Orbán karrierje nem ment rá. Neki meg van bocsátva. "

Neki sincs megbocsátva és soha nem is lesz.
De pont ezért nincs bocsánat Gyurcsánynak.
És nem igaz, hogy nem tudod, miről beszélek.
Kekeckedj nyugodtan.
@vakapad:
"Az eljárás során valamennyi érintett fideszes képviselő
lemondott mentelmi jogáról."

Ha jól tudom (ez korántsem biztos), a mentelmi jogról lemondani nem lehet, az alól csak a parlament adhat felmentést. Azt meg a lőtéri sánta kutya sem kérte, nemhogy az arra illetékesek.
Nem kellett volna oda Handó Tünde, csak a rendőrségnek kellett volna betartania a hatályos jogszabályokat. Ilyen esetben azért fokozottan oda kellett volna arra odafigyelnie GyF-nek, hogy ez megtörténik-e.
Ez volt a véleményem akkor is, és azóta is.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: azé' már nehogy menten szentté is avassuk!

senki nem mondta, hogy apuka a felelős, csak véletlenül éppen kormány-tag volt a drága papa... csak halkan merem mondani, mer' látom a nálad a szocik szent tehén, apuka átesett a "C" típusún...

már megbocsásson a világ, ki nem xarja le, hogy nem egész életében ő nevelte a gyereket, mivel nem is tudtam és a legkevésbé sem érdekelt.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: elnézést csak le vagyok lassulva...

na szóval, ha egy szülőnek teljesen normális a gyereke, az senkit nem érdekel, mert az a normális. alapvetően teszek magasra a Keleti család belügyeire, csak volt egy nem kis kaliberű botrány, amiben az egyik gyermeke résztvevő volt.
ennyi, semmi több.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Aszittem, mindketten a jogállam hívei vagyunk. De ha nem, hát nem.
@Eszter jött:

Méghogy mintaképek?! Azonnal álljunk le! Satufék!
A hozzájuk hasonlókra mondják, hogy a sors (történelem) szeszélye folytán botcsinálta hivatalosságok lettek, lehettek, érdemük ebben annyi, ott voltak jó időben-jó helyen.
Havelt persze véletlenül se venném trágyaillatú ajkaimra, Gönczöt annál inkább. Éppen az a helyzet vele, mint Hankissal, amikor lehetősége volt és szükségszerűség és helyzet akkor tévesen értelmezte önmaga szerepét, amikor pedig a helyzet elmúlt, és a szerep is, és a lehetőség, akkor meg okostojás. Persze Áderhez, Schmitt-hez mérve olümposzi csúcs, de hát azért mégse latrinákhoz mérjük már a köztársasági elnöki palotát.

Gondolj csak bele az akkori magyarországi helyzetbe: történész kormány, irodalmár elnök. Csupa hagymázas alak és ott szorongatta a széplelkűsködőket egy feneketlen bendőjű csorda, akik képviselték a múltat, a jelent, és már foglyul ejtették a jövőt.
@Eszter jött:

Neked még egy különös megközelítést, miután Jég megpróbált lehangolni.

www.facebook.com/peter.konok/posts/984931078229667?pnref=story
@jaegtoer:

Paránykát igazságtalan vagy.
Ha már hagymázasnak nevezed Gönczöt, - szerintem nem volt - ne felejtsd el, hogy az ő kezében nulla hatalom/hatáskör volt, szemben a másik valóban hagymázassal.
@Orica Középföldi:

Kétségtelen. Túl udvariaskodtam a dolgot. Göncz nagyon is tudatosan tett keresztbe ott, ahol nem kellett volna, és kussolt akkor, amikor szólnia kellett volna.

Arra viszont mindenképpen alkalmas volt és túl készséges, hogy hátba szúrja Antallt az egykori barátot, amikor arra alkalma adódott.
Tehát a hagymázas (irodalmárkodó, ködevő, a napi csűrcsavarokban járatlan művészember) rá valóban nem áll, nagyon is tudatos, vagy éppen csak megzsarolt közepes senki volt, akit éppen úgy a középszer emelt magasra, mint mindenki mást a gengszterváltás hamis díszletei, ám valódi kontárjai között.
Az egyik legkártékonyabb hamis befőtt volt a stelázsin. Hamár nem kíméljük a másik halottat.
@jaegtoer: beállhatsz lájkolni bencsikandrást...
@elmeherceg:

Méghogy Bencsik András!? Hüje-e tetszik-e lenni-e?

Más olvasatban:

Maradjunk annyiban, hogy az anyád picsáját. Azt nyugodtan lájkolhatod és lájkoltattathatod, és buzdíthatsz arra másokat is.
@jaegtoer: Látszik, hogy volt gyerekszobád.
Kár, hogy a disznóólra nézett.

Na csá, mész a többihez az elkülönítőbe.
@jaegtoer:

Így is lehet nézni, jég. Nekem mégis etalon mindkét volt köztársasági elnök.
Egyik sem volt politikus alkat, hála az égnek. Álmodó lelküket / íróknál követelmény/ nem nyeste meg a mindennapi politikai harc. Következetesen képviselték az, azt amiben hittek. A köztársasági elnök pozícióját, addig ismeretlen méltósággal, alázattal és derűvel töltötték meg.
Ahogy geo írta, utódaik voltak, követőik nem.
@elmeherceg:

Mindig ez a leghatékonyabb. Amikor a marhaságra megérkezik a méltó válasz, akkor affektálva undort mímelni attól a szartól, amit magad hordtál össze.
@Eszter jött:

Valószínű, hogy véletlenül többet tudok a médiapropaganda által festett hamis képtől, attól meg feltehetően kevesebbet, G. Á. elnök úrtól ájult tiszteletbe essek.

Az irodalmi munkássága persze más. Teljes, totális respect, már mint a művelt műfajban.
@jaegtoer:

Ez nagyon csúnya volt.
Mindkettő ragaszkodott az elveihez/álmaihoz, az egyik a demokráciához,börtönnel a háta mögött, a másik valami zavaros úri Horthy-képhez, múzeum-igazgatással a háta mögött.
Utóbbinak e képből csak a csőcseléket sikerült felébresztenie. Ma ennek isszuk a levét.

Középszerű volt mindkettő? Lehet.
A megítélés egyéni ízlés kérdése.
@Orica Középföldi:

Nem olyan könnyű ám engem lehangolni, ha az ideáljaimról van szó.
Tudom, ez nem előnyös szemlélet ezen a blogon.
Konok írása fájón gyönyörű.
@jaegtoer:

Századszor tapasztalom, hogy beraktál a "naiv buta libus- a médiapropaganda lelkes fogyasztója" dobozodba.
"...amikor lehetősége volt és szükségszerűség és helyzet akkor tévesen értelmezte önmaga szerepét, amikor pedig a helyzet elmúlt, és a szerep is, és a lehetőség, akkor meg okostojás. Persze Áderhez, Schmitt-hez mérve olümposzi csúcs,...
Gondolj csak bele az akkori magyarországi helyzetbe: történész kormány, irodalmár elnök. Csupa hagymázas alak és ott szorongatta a széplelkűsködőket egy feneketlen bendőjű csorda, akik képviselték a múltat, a jelent, és már foglyul ejtették a jövőt."
"Gondolj csak bele az akkori magyarországi helyzetbe: történész kormány, irodalmár elnök. Csupa hagymázas alak és ott szorongatta a széplelkűsködőket egy feneketlen bendőjű csorda, akik képviselték a múltat, a jelent, és már foglyul ejtették a jövőt."

Belegondoltam, és igaza van @jaegtoer, Eszter jött és Orica Középföldi szakiknak.

Sajnos ez az ország ilyen vot/van/lesz. Mindig a hagymázas alakok szorongatják a széplelkűsködőket, és sajnos a múlt mindig fogolyként fogja a jelent és a jövőt. Most is.

Azért mindenkit megillet az áhítat joga, azt is aki egy -egy politikust tisztelni tud.

Magam részéről a teljesítményt( nem a poiciót ) tudom tisztelni és értékelni, de az néha nem fedi le egy ember egész életét, maradnak ki alóla területek. Magyarul: minden ember gyarló, és nincs ember bűn nélkül ( mondják a templomban ), de ettől még tud nagyot domborítani.
@elmeherceg:

El sem tudod képzelni, hogy a disznótól sokat lehet tanulni. Látszik nked még disznó ól sem jutott. Talán a birkahodály mellett cseperedhettél.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: " "hadügy miniszter meg a lánya, ahol is a lányzó keveredett valamiféle prostituáltakkal kapcsolatos botrányba" "

Ne kötőzköjék mán kegyed!

Orbán részen is volt valami falopásos eset, meg osztán eltűnt a mobil is. Már miért is ne lehetne a minisztert a lányával kapcsolatban emlegetni?

Mondjuk egy miniszter könnyen zsarolható egy prosti üggyel. Látod a miniszterelnök meg nem. Szóval a gyurcsányahibás.:O
@jaegtoer: a kutyák tépjenek szét, te homályüveg!
@Eszter jött:

"_Századszor tapasztalom, hogy beraktál a "naiv buta libus- a médiapropaganda lelkes fogyasztója" dobozodba._"

Ez egy téves képzet. Ha úgy lenne, egészen más választ adtam volna.
@Orica Középföldi:

Személyesen ismertem Antallt, így tudom, hogy amit a korabeli média és bértollnokok el akartak hitetni róla, egyrészt rágalom, másrészt a legaljasabb hazugság. A karaktergyilkosság, mint eszköz abban az időben is működött, csak akkor az elfogadható volt, mert a liberalizmust kisajátító, és azt megcsúfoló szarháziak alkalmazták Antallal szemben.

Amúgy meg.
Ha Antall annyira ilyen-olyan volt, nem tudom, hogy mi a probléma azzal, hogy Orbán lebontotta az Antall építette demokrácia kereteket, nyilvánvalóan fércmunka volt egy tehetségtelen autoriter öntelt horthystától. Nem kár érte. Vagy mégis?

1991-ben is mondtam, már most minden jelzőt elhasználtak és elkoptattak Antallra és Antallon, nagy bajban lesznek az ellenlábasai, ha egyszer tényleg beüt a krach, mert ez a szélsőséges pártos szabadosság egyszer tényleg jobbra lendíti ki az ingát, és akkor már senki nem fog hinni a jó szándékú szónak, mert azt fogják mondani az emberek, hogy nekik senki se jó, mert mindenki náci, de legalábbis trágyaszagú aki másképp látja a világot és a tennivalókat, mint ők, akik liberálisoknak hazudják magukat.

És ma, ki hisz a megmaradt liberálisoknak, ki hisz a még csak nem is ártó, hanem segítő szónak? Ugye?
Elmentek a nagy öregek, de legalábbis készülődnek, és közben elkoptak az eszmék, elkoptak a szavak, és itt állunk teljes zavarban, mert semmi sem igaz, vagy legalábbis semmi sem úgy, ahogy hisszük és Orbánt is az a hazugság élteti, ami húsz éven át áradt.

Amúgy nem szóltam volna, de már irritáló volt az ájult áhítat, a mindenki Árpi bácsija, miközben az egész csak egy hamis mítosz, amit a liberális sajtó eszkábált össze, ami erősen tartja magát.
@jaegtoer:

Ha jól emlékszem, ebbe a vitába már néhány éve sem álltam bele.

Olyan mértékig elfogult vagy Antallal, hogy nincs értelme. Én nem akarom lerombolni ezt a képet, te pedig nem tudod bennem felépíteni. Passz.

Néhány apró megjegyzést tennék.
A karaktergyilkossághoz Antall ugyanúgy szolgáltatott muníciót, ahogy Gyurcsány.

A demokráciát nem Antall építette fel. Ha nem tévedek, volt egy EKA- megállapodás, ellenben elkezdte lassan lebontani. Igaz, nem olyan rohamtempóban és sikeresen, mint OV, de mintát szolgáltatott.

Göncz jellemét, habitusát nem a liberális sajtó építette fel, volt neki.
Ettől persze a sajtó olyan, amilyen, a szadi úgy használt ki mindent és mindenkit, ahogy nem szégyellt. Márpedig valóban nem volt benne semmi szégyenérzet, mértéktartás.

A jelzőkkel - a mindenkori politikai elit esetében - nagyon bőkezűek voltunk. Nincs kivétel.

Nem csak Mo-ra igaz, hogy elkoptak az eszmék, szavak. Elég nagy zavarban van az egész világ, ahogy elnézem.

Mindezektől függetlenül, továbbra is kedvellek:))
@Orica Középföldi:

Ha másra nem, legalább arra jó volt, hogy
1. Legalább Mi nem nyaligálunk egymásnak ájult tisztelettel,
2. Mégiscsak van néhány sarokpont, ahol homlokegyenest ellenkező a nézet,
3. Különböző utakon ugyanahhoz az elágazáshoz is el lehet érni.

Mert különben mire a fesztivál?:)

[Göncz jelleme. No, most ehhez tényleg nem, mert annyit tényleg nem ér.]
Ha már Off sajtófigyelés, egyet én is linkelek. Észtek.

alapblog.hu/vakmajom-330/

Ami pedig az első szabadon? választott miszterelnökünket és köztelnökünket illeti. Intézet izgató az átkosban? Halálraítéltből 6 év? Jóemberek (aki nem értené, kollaboránsok) voltak ők az átkosban, egyre inkább ez a sejtésem. :-(
@rdos:

Hülyeség:)
Kivel kollaboráltak?
@Orica Középföldi: Kivel? Végső soron az akkori egyedüli megszálló szojvetekkel. Azóta többekkel. :-(
@rdos:

Ne légy paranoid. Mit vártál? Végezzék ki? Antall haljon éhen, mert nem hajlandó dolgozni abban a rendszerben? Emigráljon? Mégis mit akartál? Mi a jó neked?

Így is elég nehézzé tették a tanulást, az érvényesülést.
@Orica Középföldi: Nyilván senki halálát nem kívánom. Abban a rendszerben a politikai fogoly rosszabb státuszban volt a büntiben mint a köztörvényesek.

avosok.atw.hu/

Árpibá meg angolból fordított. Hogy is mondjam csak. Alighanem együttműködőbb lett. :-(

Az észt modell tetszett, tetszene itthon is. Kidobtak mindent, ami a régi szojvet rendszerből jött.

Libanonban már látják a népek, aki politikusból van az bűzlik. :-(

kepek.444.hu/2015/10/10/nem-csillapodik-a-szemetforradalom-libanonban
@rdos:

Jah, te önként és dalolva ballagsz a vágóhídra?
maaaaargit! nooooormális?

(the last man standing)
@hacsaturján:

Noooormális vagy nem noooormális, elsődlegesen Margit. Ha fejreáll is, [mármint a noooormális] akkor is Margit, sőt Maaaargit. Legfeljebb kilátszik a bugyingó.
süti beállítások módosítása