Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/03/28/trocsanyi-laszlo-alkotmanybiroi-felkeres-karoli-gaspar-reformatus-egyetem... (2024.03.28. 12:52) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.15. 11:31 Fabius

Az új időszámítás első napján

Új napra ébredtünk mi, és a hozzánk/rajtunk keresztül menekülők is. Időszámítás-indító Orbán szerint lesznek akik bajba kerülnek, és a Nemzeti Látnoknak pár óra alatt beigazolódott jóslata.

hatar3.jpg

- Az első kerítésátvágók máris megérdemelt büntetésük felé tartanak,

- és az első kvótaellenzők is felszíjazódnak a szopórollerre.

Utóbbi eljöttét szerintem nem látta ennyire előre Viktorunk. Neki a határsávban medmex módra parádézó hős képe lebeg a szeme előtt, háttérben a séta üzemmódban cirkáló Elrettentő Járművel. A migránsok puszta látványától indulnak Horvátország és Szlovénia felé, nincs már szükség se plakátkampányra, se kormányzatinak kinéző, elterelő kamu-faszbúkoldalra. Hisz megmondta ő frissen megint, hogy nem-nem-nem, mi aztán nem kvótázunk, hanem új időszámítunk és elrettentünk.

Mi? Hogy a fejetlenség nagyobb, mint a régi időszámítás idején?

Isten is hét nap alatt teremtette a világot, nem lehet minden tökéletes. Viktor biztos szabott új határidőket, és a határidő-mártír Hende példáján okulva az alattasok rettentően fognak igyekezni, hogy minden elkészüljön és működni kezdjen még ezek lejárta előtt. Mégis ciki lenne, ha Simicskótól Bakondiig mindenki ugyanannak a rossz magyar szokásnak esne áldozatul. Ettől még az is kívánatosabb lenne, ha a magyar oldalról Szerbiába, onnan meg ide katonai erővel tuszkolt menekültekből épülne új fal a déli határon. Addig is kiírták az áteresztőnemtrazit-tranzitra hat nyelven, hogy ne mássz fel a kerítésre, pedig inkább írták volna, hogy:

- Itt akkor leszel menekült, ha az Iszlám Állam - Al Kaida - Aszad rezsim szentháromság egyszerre adja írásba, hogy üldöznek téged.

236 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr727789438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a rossz magyar szokás birizgálja az agyam. Milyen rossz szokás?

Ha van egy határidő, akkor azt nyilván azért állapították meg, mert azon belül reálisan várható a megfelelő minőségű teljesítés. Vagy jobban kell teljesíteni?

Majd lassan kiadják, hogy a gyereket mennyi idő alatt kell megcsinálni, és aki késlekedik, nem az adott időtartam elején, hanem a végén hozza össze az utódot, azt kirúgják? Vagy levágják-begudják?
Az elmúlt napok eseményei, akár németeknél vagy osztrákoknál nagyon Orbánt igazolták.
Nem szívderítő az, ami a határnál van, de ezt sajnos most meg kell lépni.
Reméljük nem kell agressziót alkalmazni.
De az nem állapot, hogy menekültek elárasztanak mindent és mennek, ahova akarnak.
Ha be van szabályozva a dolog, akkor lehet tovább beszélni a dolgokról.
Én azt gondolom ésszerű keretek között mi is fogadjunk be menekülteket. Bár egyenlőre úgy is mindenki a németekhez akar menni.
Az európai politikusok meg leszerepelt!!!
És lehet utálni Orbánt, de most nagyon komoly helyzetben azt tette, amit kell!!
Gyurcsány meg tényleg egy komolytalan idióta, és ha ő lenne az elnök már rég totál káosz lenne!
@irógép:

Miért is? Most nincs káosz tavasz óta? A migránsokat eddig is meg lehetett volna fogni, és regisztrálni, mivel nem sutyiban, hanem egyenesbe jöttek a határon, és mentek ki a magyar buszokkal és vonatokkal a másikon. Szóval hogy is van ez? Ott miért nem regisztrálták őket?
@látjátok feleim szümtükkel: Orbán bejelentette a drautkeritést, onnan a menekültek száma napi 3-500-ról elkezedett emelkedni, ahogy jött a határidő, olyan meredeken. Pedig a napi 500-at még lehetett volna kezelni, az előirt eljárást lefolytatni, lehet hogy visszatartott volna többeket, mint a plagátkampány
"...menekültekből épülne új fal a déli határon."

"- Itt akkor leszel menekült, ha az Iszlám Állam - Al Kaida - Aszad rezsim szentháromság egyszerre adja írásba, hogy üldöznek téged."

FAB! Látod látod te is tudsz letenni az asztalra használható javaslatokat nem csak sötétnagyúr kolléga. :)
Aknamezők miatt csak egy határt ajánlanak a menekülteknek a horvátok

A magyar-szerb határzár miatt arra számítanak a horvát hatóságok, hogy sokan indulnak majd az ország felé Szerbia felől. A délszláv háború után azonban sok éles akna lehet még a határon, ezért a Tovarniknál lévő határátkelőt javasolják a menekülteknek a horvát hatóságok. A rendőrök és a határőrök majd mindenkit ideirányítanak - számolt be a horvát Nora TV.

index.hu/belfold/2015/09/15/menekult_lezart_hatar_roszke_valsaghelyzet_menekultvalsag/aknamezok_miatt_csak_egy_hatart_ajanlanak_a_menekulteknek_a_horvatok/
@irógép:
A nagy szervezettségben kaptak már enni és inni a rendőrök meg a katonák? Szállást, tisztálkodási lehetőséget, ne adj isten pihenőidőt 46-48 órai folyamatos szolgálat után?
A csúti azt akarja, hogy ne jöjjön ide senki. Ezért törvényeket szül a szokásos éjszakai megálmodás után kutyafuttában. Ezek hatására a határon átjövő, ebben országban a kelleténél egy perccel többet eltölteni nem szándékozókat most évekre itt tarthatja - börtönben. Ügyes.
OFF: Jéééééé :)

Betiltják a brit Munkáspártot?

Hatalmas a riadalom a brit politikában, miután megtörtént az a példátlan botrány, hogy egy baloldali párt élére baloldali elnököt választottak. A kormánypárt egyenesen "nemzetbiztonsági kockázatnak" nevezte Jeremy Corbynt, a Munkáspárt új elnökét.

A veterán angol politikus már több mint harminc éve parlamenti képviselő. Ám eddig a hátsó padokban húzódott meg, vezető szerepet soha nem vállalt. A kilencvenes években a Munkáspárt hagyományos baloldali politikáját egy középre húzó irányvonal váltotta fel, így Corbyn perifériára szorult. A "széles választói rétegek megnyerésének" jelszavával levezényelt változás politikai szempontból sikeres volt, Tony Blair háromszor nyert egymás után választást. Ám a "harmadik út" hangzatos jelszava mögött valójában elég kemény neoliberális fordulat állt.

Miután májusban a választók méretes pofont osztottak ki a Munkáspártnak, lemondott a párt vezetése. A hétvégi elnökválasztáson a radikális balos programmal fellépő Corbyn földcsuszamlás-szerű győzelmet aratott. Az angol Bitó-szalonokban és szárszói piknikeken általános pánik söpört végig. Évtizedek óta nem szokás nem csak Nagy-Britanniában, de általában Nyugat-Európában, hogy
egy balos párt élén nem egy liberális áll, hanem egy balos.

nepszava.hu/cikk/1069696-foldindulas-a-brit-munkaspartban

ON
Ajánlom a kormánypárti kisemberek figyelmébe!

Ez is az új időszímátás része, vagy jobban teljesít a kormány?
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy aki minimálbéren éli le az életét, az miből takarékoskodjon? Ha valaki elárulná a titkot...

index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2015/09/15/65_ezer_forint_lesz_a_minimalberes_nyugdij/
@Bakter: Az első alkalommal automatikusan kiutasítják őket. Ha másodszor is próbálkoznak akkor jöhet a böri.
A kormányzat megkezdte gyúcsány népének felmorzsolását és száműzetését:

444.hu/2015/09/15/a-demokratikus-koaliciobol-is-szed-aldozatokat-a-sziriai-polgarhaboru/
@Gábris szomszéd:
Okoska 1: mert 2*, 3*, 15* nem fognak próbálkozni, mi? Hanem "véget vetnek a zenének; és hazamennek a legények".
Okoska 2: ha második esetben kapnak börtönt, akkor nem maradnak itt, nem az jön be, mint amit vázoltam?
Ez is az új időzámíás része?

Basszus, ez 2011-ben történt, nem az elmúltnyolcévben.:D

Teccenek érteni? befolyásolták a közbeszerzést, oszt a kiíró miért is nem észlelte?

"Árakat egyeztetett és felosztotta a piacot, ezzel befolyásolta egy gyógyszerbeszerzésre kiírt közbeszerzés eredményét az a három gyógyszer-nagykereskedő két tanácsadó cég segítségével, akiket most majdnem 2,5 milliárd forintos büntetést kaptak a Gazdasági Versenyhivataltól."

index.hu/gazdasag/2015/09/15/milliardos_birsagot_kapott_a_gyogyszerkartell/
Szép ez a kiutasítódi, de ha a szerbek sem engedik vissza, akkor a kormány örökbe fogadja őket?
@látjátok feleim szümtükkel:
Mindenesetre a legendás szerb-magyar barátságot tovább erősítette az istenáldotta diplomáciai ballábbal megáldott szíjrágó:

444.hu/2015/09/15/a-magyarok-semmirol-sem-tajekoztattak-a-szerb-kormanyt/
@Bakter: Nincs nekünk ekkora szerencsénk. :)
@irógép:
súlyos.
nem az amit írsz, hanem az elmeállapotod.
Hát van benne valami. :)

„Az egész kontinensnek fel kell lépnie ez ellen a rohadt rezsim ellen!” – írják önök.

Akkor lássuk! Tegyük fel mindenekelőtt azt a kérdést, vajon minek köszönhető, hogy Európa határait megrohanták a bevándorlók százezrei? (Ma még százezrek, holnap milliók?)
Hogy az ön kifejezéseinél maradjak: ebben a legnagyobb felelősség az Egyesült Államok és a Brit Királyság rohadt rezsimjeit terheli.

Az Egyesült Államok rohadt rezsimjei (idősb és ifjabb Bushról beszélünk) voltak azok, amelyek tönkre bombázták azokat a közel-keleti és észak-afrikai államokat, amelyek megszűnésével elindult a rajzás Európa felé. S ebben a bűnben leginkább az ön hazájának rohadt rezsimjei osztoztak az amerikai rohad rezsimekkel.

De legalább a bűnben, és a hazudozásban sem voltak következetesek.
Idősb Bush elnök pár hónappal azután, hogy Szaddám Huszein mérges gázzal megtámadta az iraki kurdokat és tízezreket ölt meg, ellátogatott Irakba, meglapogatta Huszein lapockáját, és feltétlen bizalmáról valamint támogatásáról biztosította őt.

Majd eltelt néhány esztendő, és Huszein kényelmetlenné vált. Úgy is fogalmazhatunk, hogy „megváltoztak a politikai viszonyok”, vagyis megváltoztak a nagyhatalmi érdekek. És Huszeint el kellett távolítani, bármi áron.

A „bármi ár” pedig szó szerint értendő. Így hát az illetékes titkosszolgálatok kitalálták a Huszein vegyi fegyvereiről szóló mesét. És elkezdték megdolgozni a közvéleményt. Tényleg: Önök benne voltak?

És rémlik még Tony Blair neve? Igen, ő egy rohadt rezsim borzalmas miniszterelnöke volt, és mint ilyen, a hasonszőrű Bush jobb keze a hazugságban. Nem voltak finnyásak, igaz, főszerkesztő úr? Ha kellett, hamisítottak dokumentumokat arról, hogy Irak nagy mennyiségű uránt vásárolt Nigertől, ha kellett, visszatartották azokat az információkat, amelyekből kiderült, hogy Huszeinnek semmiféle vegyi és tömegpusztító fegyvere sincs.

Aztán Blair kiállt a nyilvánosság elé, és közölte, hogy ő bizony hazudott. Majd távozott, elegánsan.

Igazán sajnálatos, rohadt és borzalmas, hogy a hazugság és annak beismerése között meghalt pár százezer ember, földönfutó lett néhány millió, és romba dőlt egy ország. A romokon pedig megszületett minden: terror, erőszak, hadurak, milíciák, fegyverkereskedelem, éhínség, bűn, fanatizmus. Ott a Sátán – és maguk teremtették főszerkesztő úr, a rohadt rezsimjeikkel.

Aztán eljátszották ugyanezt Szíriával. Asszad is terrorista diktátor lett hétfőről keddre hirtelen – és az eredmény ugyanaz. Önök teremtették meg az IS-t is, az önök korcsa volt az Al-kaida is, Oszama Bin Laden is.
S hogy teljes legyen a mű, az önök rohadt rezsimjeinek titkosszolgálatai kirobbantották az úgynevezett „arab tavaszt”, aminek eredményeképpen romba dőlt majdnem az egész észak-afrikai régió. És persze a legnagyobb falat: Líbia. Kadhafit is sikerült likvidálni, ennek eredményeképpen a korábban befogadó országként működő ország kibocsájtó lett, és mivel az „arab tavasz” „sikereként” végképp megszűnt az államhatalom, az anarchia, a káosz és az erőszak az úr, Líbián keresztül özönlik Európába fekete-Afrika is.

Ezt mind-mind az önök rohadt rezsimjeinek köszönhetjük. (És akkor a múltba még el sem kalandoztam. Tudja, főszerkesztő úr, nem az én hazám volt a világ legnagyobb gyarmattartó birodalma, és nekünk nem volt soha olyan cinikus miniszterelnökünk, aki ezt mondta volna:

„We have no eternal allies, and we have no perpetual enemies. Our interests are eternal and perpetual, and those interests it is our duty to follow.”)

www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_nyilt_level_a_guardian_foszerkesztojenek
Mindenben van valami, még abban is, hogy 56-ban az Egyesült Államok rothadó rezsimje sokukat befogadta. Néhányuk most itthon gazdagszik állami fizetésből. Kösszönnyük rothadó nyugat.
@Gábris szomszéd:

"Idősb Bush elnök pár hónappal azután, hogy Szaddám Huszein mérges gázzal megtámadta az iraki kurdokat "

" visszatartották azokat az információkat, amelyekből kiderült, hogy Huszeinnek semmiféle vegyi és tömegpusztító fegyvere sincs."

Ja. Elhasználta az összeset a kurdokra. Hülye.
Orbánék, egyre nagyobb feszültséget és káoszt generálnak!
Hány nap kell, hogy 10000-es tömeg torlódjon fel a senkiföldjén?
Ott ki fogja ellátni őket?
Mikor indulnak meg befelé az országba?
Ki fog először lőni?
Kinek a felelőssége lesz mindez?
Mit fognak csinálni a szerbek, a határukon rekedt emberekkel?

"A menekültek, lassan sok ezren beszorulnak a határnál a magyar és a szerb fennhatóságú területek közé a senkiföldjére, elkeserednek, nagy csoportba verődnek, és kezdik elveszíteni a türelmüket."
@Gábris szomszéd:

hova utasítod ki, ha nincs aki átvegye? maximum a Kerítés meg Szerbia közötti Alkonyzónába.

milyen böri jön, ha már így is 150%-on pörögnek a börik?

biztos kell nekünk egy rakás halálfélelemben minden mindegy alapon meginduló muzulmán? akkor mi lesz sortűz?

kitalálta ezt Főni nagyon, mint a Gyalog-galoppban a lovagok a Fanyulat, az is majdnem működött.
@DarthVader: "És rémlik még Tony Blair neve? Igen, ő egy rohadt rezsim borzalmas miniszterelnöke volt, és mint ilyen, a hasonszőrű Bush jobb keze a hazugságban. Nem voltak finnyásak, igaz, főszerkesztő úr? Ha kellett, hamisítottak dokumentumokat arról, hogy Irak nagy mennyiségű uránt vásárolt Nigertől, ha kellett, visszatartották azokat az információkat, amelyekből kiderült, hogy Huszeinnek semmiféle vegyi és tömegpusztító fegyvere sincs. Aztán Blair kiállt a nyilvánosság elé, és közölte, hogy ő bizony hazudott. Majd távozott, elegánsan."

Ülj le egyes, lükenagyúr. :)

inforadio.hu/hir/kulfold/hir-552146

index.hu/kulfold/wmd0603/
@Gábris szomszéd:
Nem szeretnék most a britek helyében lenni.
@punkfrog:
Azt akarja. Hogy abban is "igaza legyen", miszerint ezek erőszakos alakok, akiktől meg kell védeni a faszt tudja, mit.
@Gábris szomszéd:

mi a fasz van Bayerral, a 9/11-et nem Bush csinálta???
Ezzel a szemét vezetéssel az a baj, hogy egyre jobban hasonlít rákosi elvtárshoz (gy.k. rosenfeld mátyás). Ha valami nem a terbek szerint sikerül, fejek hullanak. Hofit idézve: "...és tessék mondani, megbszélték ezt a disznyóval is?" Orbánék addig póverkodnak, amíg kibasznak minket nemcsak Schengen-ből, de még az Unióból is. Akkor majd nem lesz lenyúlható úniós pénz, kénytelenek lesznek szegények teljesen minket fosztogatni.
Mondom, hogy száműzetés van:

Lezárták a szerb-magyar határokat, egyelőre Szerbiában ragadtunk Molnár Csabával és Oláh Lajossal.
Posted by Gyurcsány Ferenc on 2015. szeptember 15.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem nézted a szószpark leleplező részét ez ügyben?
Nem bús csinálta, csak létrehozatott egy csomó álillegál blogot meg oldalt, ami álillelgálban azt terjeszti, hogy mégis ők, búsék csinálták. Mert búsék szeretnék, ha az emberek elhinnék, hogy ők csinálták, máskülönben Amerika gyöngének látszana, ezt viszont nem szeretnék. És Stan szart bele a piszoárba, amiből ez az egész ügy kipattant. Stimmt?
@Bakter:
Még a csuti pocakost is oda kéne küldeni, oszt akkor a határokat lezárni...
@Bakter:
Fab is így került képbe? A zamerikajiak fizetik és a csőszkunyhóban találkozgat a békaemberekkel! :)
@Gábris szomszéd:

"Maga az iraki külügyminiszter és hírszerzési főnök közölte a brit MI6-szel és az amerikai CIA-vel, hogy Iraknak nem voltak bevethető tömegpusztító fegyverei a 2003. márciusában indult háború előtt - ezt állítja a BBC tényfeltáró műsora."

Rogán mondta, hogy nincs is a nevén lakás a Pasaparkban.

"Az amerikai és a brit titkosszolgálat is tudhatott arról, hogy Iraknak nem voltak tömegpusztító fegyverei - állítja a BBC Panoráma című műsora "

"Közben viszont Bill Murray-t, a CIA párizsi állomásfőnökét arról értesítették, hogy egy közvetítő útján kapcsolatba léphetett Nadzsi Szabri iraki külügyminiszterrel. A PANORAMA SZERINT ő arról beszélt, hogy Szaddám Husszeinnek csak egy pár vegyi fegyvere volt. Szabri hamisítványnak nevezte a Panorama állítását. "

Tehát ha jól értem, a Panorámának azt beszélte az iraki Szíjjártó Péter, hogy csak egy kevéske volt Szaddamnak. A Fószer erre hazugasággal vádolja a Panorámát, (merthogy ezek szerint nem is mondta), erre a Panormáma azt mondja, hogy nem voltak, és erről tudott a brit hirszerzés.

"A brit titkosszolgálat egy tisztje pedig Tahir Habus al-Tikritivel, az iraki titkosszolgálat főnökével találkozott. Ő is arról beszélt, hogy Irak nem rendelkezett tömegpusztító fegyverekkel."

tehát Tahir al -Tikriti, Szaddam jobbkeze, esküvel állitotta,hogy nincsen nekik semmi, de semmi.

"A műsorban megszólaló fontos informátor, a baseballra utaló fedőnevén, "Curveball" Rafet al-Dzsenabi, a kamerák előtt igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy egy hazugság alapján indult meg a háború, és ez az ő hazugsága volt. "

Tehát az informátor hazudott.

1, Szaddamnak VOLTAK tömegpusztitó fegyverei. (Minimum harci gázok). (A kurdok ellen be is vetette, de barom az aki azt hiszsi, hogy az összeset)
2, Az hogy nem találták meg, az más kérdés.

Úgyhogy nem én kapom az egyest. (Tudod, 4 bevándorló megerőszakolt egy magyar lányt az Erkel szináz előtt.)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Tegnap írtam, én oda küldeném, ahol valóban harcolhat. Élesben.

Fab nálam, a csirkeólban szokott találkozni a zamerikaiak összekötőjével, Her Harmadiktípusú-val. Arról nem tudok, hogy piszoárba szart-e valaha.
A legújabb időszámítás:
"A magyar-román határon, a magyar-szerb-román hármashatártól "ésszerű távolságig" húzódó kerítés megépítésének előkészítéséről döntött a kormány - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten, sajtótájékoztatón. "

No most, szíjrágónál milyaza zésszerű?
Az országhatár hossza 2246 kilométer, ergo mi leszünk a 2246 kilométer drót országa. Valamelyik drótoshaver baromi jól fog járni. Főleg ha a megye- illetve a településhatárokra is kell majd kerítés.
@DarthVader: Képzeld Izraelnek meg 300 atombombája is van. Hogy mik vannak? :)
@irógép: Lófaszt igazolták. Továbbra is fogadják a menekülteket attól, hogy a határon újra bevezették az ellenőrzés (nem lezárták), nyilatkozta a német kormányszóvivő.
Az, hogy a legorbánabb tartományi minszterelnök (aki csak abban különbözik a KDNP-től, hogy van esze, ügyesen populista és ezért egy tartományban ő a jani) kiveri a hisztit, mert több pénzt szeretne, az még nem jelent semmit.
Csak a sok hülye itthon, aki nem lát mást, csak amit a budi deszkái között a vezére megmutat neki, most lelkesedik félinformációk alapján.
@Kuviklacz: Bocsa a képzavarért, egyben persze pládium is Rákosi (nem a Mátyás): A daru c. örökzöldjébőé.
@DarthVader:
NEM VOLT!
KOMOLYAN!

"Az irodalmi források szerint Irak 1983-tól rendelkezik, jelentősebb vegyi és biológiai anyaggal melyet harci körülmények között is bevethető. Irak-Irán közötti háborúban minden kétséget kizáró hitelességgel állítható, hogy ezeket az eszközöket alkalmazta is. Az Öböl - háború idején felkészültek ennek alkalmazására, de végül meghátráltak a bevetésről. A Kurdok ellen viszont alkalmazták, melynek 5 000 polgári személy esett áldozatául. A mérgező harcanyag típusa nitrogénmustár volt.

Irak nagymennyiségű vegyifegyvert állított elő az elmúlt tíz évben. Felkészült a biológiai fegyver alkalmazására. Az Öböl-háború után az ENSZ határozat szellemében a nemzetközi ellenőrző csoportok jelentős mennyiséget semmisítettek meg. Ebben részt vett a helyszínen a tanszékünk állományából egy fő tiszt. Lehetetlen volt a számtalan helyen elrejtett és gyártott veszélyes anyagokat felkutatni. Irak továbbra is gyárt és raktároz vegyifegyvert és elrejti az ellenőrizni, megsemmisíteni akaró ENSZ szakemberek elől.

Milyen mérgező harcanyaggal rendelkezik?

Vx, mustár, szarin, DFP, tabun és élő szervezetre veszélyes baktériumokból, toxinokból előállított biológiai harcanyagokkal. (antrax, butilotoxin és ricin)."

www.zmne.hu/tanszekek/vegyi/iraki.htm

Még magyar ellenőrök is belefutottak a "semmiféle vegyi és tömegpusztító fegyver"be...
@DarthVader:

nocsok nocsok, ezt most találtam:

"Maajid Nawaz, founder of the think-tank Quilliam defended the magazine's cartoon: "Taste is always in the eye of the beholder. But these cartoons are a damning indictment on our anti-refugee sentiment," he wrote on Facebook. "The McDonald's image is a searing critique of heartless European consumerism in the face of one of the worst human tragedies of our times.

"The image about Christians walking on water while Muslims drown is (so obviously) critiquing hypocritical European Christian "love"."

Né, tudok "műalkotást elemezni", 40 éve volt ilyen tantárgyunk :)
@Bakter: ezt pont nem láttam, de ha elküldöd melyik rész, az Indán biztos fönt van. :)

@DarthVader:

azért beszédes, ki hogy reagált. :)
@Bakter:
A tojásokon kotlanak, a tikokat stírölik, a vizet vedelik, közben nyöszörögnek, hogy nincs meg a kis piros, kosaras bringa. Tunnak éni...
@Gábris szomszéd:

Ja. Csak nem titkolja. (Mondjuk, atombomba bevetése valószinűleg jobban észrevehető, mint a vegyi fegyvereké. ) Azt se szeressük, ha Izrael birtokol ilyen szarokat. Sőt, ha bárki. Bár az is igaz, hogy akinek van ilyen, és eszébe jutna az a kósza ötlet, hogy beveti, vsz. a földdel lenne egyenlővé hamarosan, úgyhogy mutogatni lehet, másra nemigen jó.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Azok már nem tanultak műalkotás elemzést :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

az ISIS nyilván a nemlétező mustárgázt használja...

de tök mindegy, Szadámnak mindkét invázió előtt millió meg egy lehetősége lett volna rendezetten visszavonulni, és élete hátralévő részében egy baráti szultánságban ejtőzni.
hogy miért úgy taktikázott, ahogy, az nyilván már nem fog kiderülni.

még pár év, és tulajdonképpen meg se támadta Iránt, nem gyilkolta tízezrével a kurdokat, ki sem végeztette a fél családját, le sem rohanta Kuvaitot, szerintem egy Béke Nobel is kinéz.
@DarthVader:
Oszt máris a zsidók? Hamar ott vagyunk...

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ja, csak azok a ... zsiráfok ne lettek volna... azok a hibásak mindenért! Sőt, még maceszgombócuk is van!
A Die Presse tudósítása szerint az osztrák tolmácsok a burgenlandi gyűjtőpontnál hangosbemondókon úgy tájékoztatják a migránsokat, hogy a buszok a német határhoz viszik őket, és kifejezett utasítást kaptak, hogy ne említsék, először a befogadóállomásra viszik a menedékkérőket. Az elhallgatás célja a lap szerint, hogy a tömeges csalódást és a helyzet eszkalációját elkerüljék.

Ismert, múlt héten Werner Faymann osztrák kancellár élesen bírálta Orbánt, és a holokauszttal vont párhuzamot a magyarországi migránshelyzet kapcsán, mikor úgy fogalmazott: „kontinensünk legsötétebb korszakának emlékét idézi”, amikor menekülteket vonatra helyeznek abban a hitben, hogy teljesen máshova fognak majd utazni – olvasható a Mandineren.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem tudom, melyik évad melyik része. Tegnap adta a magyar Comedy.
@Bakter:

Ne viccelődjön drága Bakter úr! Nem lehet tudni, holnap kiket nyilvánítanak muszlim tenoristának.
Én mondjuk kiesem a szórásból, mert szoprán vagyok.
@Gábris szomszéd:
Van 300 atombombája? És még mennyi atom robbanófeje a rakétákhoz?
index.hu/belfold/2015/09/15/menekult_lezart_hatar_roszke_valsaghelyzet_menekultvalsag/schengen/

Na ezért van csak magyarul a papir, nehogy el tudják olvasni.

Ha ennek hire megy - márpedig hire megy - le kell tagdjam külföldön, hogy magyar vagyok.
@Eszter jött:
Ha a csútin múlik, akkor Ferenc biztosan alkaloidás zíziszes dzsihádista lesz. Ha szíjrágón, akkor még hazug is, és berendeli Ferenc nagykövetét.
@DarthVader:

bár, van egy olyan érzésem, hogy ha valahol másik EU tagállamban meglátják, hogy magyar kiutasító papirja van, szó nélkül befogadják :)
@irógép:
Olvasd végig eredetiben, azután nem a magyar verziónak fogsz hinni, ha képes vagy értelmezni az eredeti cikket. Ugyanis "hasonlót" ír, csak van folytatása is, amit a mandiner elkussol... Miért nem folytatja az idézetet? Ja, mert akkor kissé más is lejönne? Emberek, há'demán, ennyire eccerinek nem kéne lenni...
Tanulni, tanulni, tanulni.
Az, hogy a mandinder mit firkálgat össze, meg mi az eredeti mondandója, azt ki kellett volna egészíteni a következőkkel, ami ennek a résznek a folytatása:
"Das gelang nicht immer. Die Erlebnisse in den ungarischen Flüchtlingslagern waren für viele Betroffene offenbar derart prägend, dass sie eine mögliche zweite Internierung in Österreich unter allen Umständen vermeiden wollten."

A helyzet szar, valóban, a mandiner meg épp egy hangyafasznyit ordaskodik...
Faszom!Bekenem magam egy kis cipőkrémmel,szakállat növesztek,abrosz a fejemre,oszt megyek németbe a menekültekkel!:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Gyere cseszed, könnyen felismernek majd a magyar segítők HegyeShalomnál! :)
Szóljak az érdekedben?
@Bakter:

Adja itt a tippeket Habonynak. Leglább kérjen érte egy sorompót!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

2 év múlva majd vered a fejed a falba, amiért nem indultál el.
@Eszter jött:
Kellett neked felemlegetned azt biológiai képződményt?
Azonnal rúgógörcsbe rándult a lábam.
@parti_giano:
Ha igazi fej gurult volna, no akkor mennyire háborodott volna fel a karizmatikaimádó?
A kerítés is már terjeszkedik.
endresy.blogspot.com/2015/09/kerites-lesz-keleten-is.html

miközben zajlik a rendkívüli állapot jelmezes főrpóbája
A román határon is lesz kerítés.

444.hu/2015/09/15/a-roman-hataron-is-lesz-kerites/

Felkészül Ukrajna, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia.
Amikor ezek a kisköcsögök elkezdenek méregetni az osztrák határnál, akkor gyorsan kell pakolni, ha addig az osztrákok el nem falaznak bennünket...
Ungarn:
"Tehát azok a menekültek, akik jóhiszeműen és jogkövetően azt teszik, amire a magyar kormány kéri őket, abban a hitben, hogy esélyük van a menedékkérelem elnyerésére, valójában egy évre mindenhonnan kitiltatják magukat."
Dajcsland:
Arabra fordították a berlini metró térképét
– jelentette be a berlini tömegközlekedési vállalat (BVG). A kezdeményezéssel a német fővárosba érkező arabajkú migránsok közlekedését kívánják segíteni.
A térképen arab nyelven olvashatók a legfontosabb berlini állomások nevei, és több információt is tartalmaz szintén arabul a közlekedési hálózatról - közölte a BVG hétfői közleményében.
Két német napilap is arab nyelvű üdvözletet és útmutatót tett közzé szerdán a migránsoknak arról, hova fordulhatnak különféle ellátásokért.
@irógép:
1.Felhívom az úr figyelmét az alany és az állítmány egyeztetésére.
2.Nekem teljesen úgy tűnik, hogy ezt a káoszt, ami eddig volt, s ami még ezután lesz, nehezen tudná bárki überelni, hívják bár Gyurcsánynak az illetőt.
Nettó hazugság az, amit Victor Ponta román kormányfő állít a migránskérdés magyarországi kezeléséről, és méltatlan egy 21. századi politikai vezetőhöz - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Van még ember a földön, akit ez a kis köcsög nem hazugozott le.
Facebook-on nyomatják, hogy a "menekülteknek szánt műanyag bútorszállítmányban" fegyverek voltak. Persze orosz linkek, hivatkozások vastagon. Majd egy angol nyelvű hozzászóló az egyik orosz oldalon belinkeli az eredeti linket, amiben egyértelműen ott van, hogy Krétánál elfogtak egy török fegyvercsempész hajót, amelyik Líbiába készült... viszont gyűlölködni megfelelő, hülyében meg nincs hiány...

"A Görög vámosok, összesen 14 hajókonténernyi fegyvert és lőszert találtak, a menekülttáboroknak szánt műanyag bútorok helyett!
/biztos, hogy háborúra kell berendezkedni!/
Akárki küldte, akárkinek, a szándéka nem menekülés, hanem támadás!!!
Greek customs personnel and police have captured 14 containers full of weapons and ammunition, disguised as plastic furniture items destined to refugee camps in Europe."

vk.com/wall-188296_517254

eastorwest.info/novosti-v-mire/a/1195

Eredetileg persze:
uk.reuters.com/article/2015/09/02/uk-libya-security-greece-arms-idUKKCN0R20UB20150902

Keményen megy az orosz dezinformálás...
@Bakter:

Persze, hogy van, csak azt sosem látja, mert maga mögötte van.:D
@DarthVader: segícs má, me most jöttem meg melóból.
volt má a mai nap folyamán az, hogy fabius a tegnapi sárliebdos kirohanása miatt, hamut szórt a fejére?
jó beszopta az alfahíres csóka kamuját:)))

angyaltól ilyet nem kívánok:))
@Bakter: De még arra sem veszi a fáradságot Tarajos Gőte és adminisztrációja, hogy valami újat írjanak a kiosztandóknak. Szóról szóra ugyanezt írta petruska az osztrák kancellárnak is, aki lenácizta(joggal!)a mi Felcsúti Herelevénket, amikor a menekülteket Bicskére vonatoztatták.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

rosszul tudod, illetve te kis butus! valamint olvass utána, esetleg én lennék a legboldogabb, ha....!

ezekre az érvekre számíthatsz nemsokára.
@taga20:

A karikatúra szerepel a CH-ban, csak az elvetett címlap képek között.
@Bakter:

Hasonlót éreztem ma többször is. A sógorok minden hírekben bejátszák a gatyátlan kormányszóvivő mellébeszélését.
De a képék az igazán gyomorforgatók.
Horn lebontatta, Orbán újra állítatta. S közben eltelt 25 év!
@Eszter jött:

"_Én mondjuk kiesem a szórásból, mert szoprán vagyok._"

Lehet, hogy épp ezért leszel kapósabb:D
@jaegtoer: ako, lesz hamu vagy nem lesz, me ez így kurva kevés?

öreg, tapasztalt ember, nem ugrik rá, egy gábris által benyomott alfahíres szarra, me megcsúszhat:)))
@jaegtoer:

Hála az égnek, ha dolgozom, ha otthon vagyok, egy országhatár választ el az orbáni világtól.
@Eszter jött: sőt, nemsokára még kerítés is lesz, ha így haladunk:)
@taga20:

Nem érdekel a CH.

A Ludas Matyi ezerszer színvonalasabb volt, amióta csak ismertem. Aztán ahogy hígult az intelligencia, úgy annak is bealkonyult.
Aztán teret hódított az internet meg 100 másik.
A CH meg a béka segge alatt kullog.
@Eszter jött:

Kereshetnek még szopránokat, ha úgy gondolják keveset küldtek szopóágra:)
@Eszter jött:

"_egy országhatár választ el az orbáni világtól._"

Várjál még. Hátha lesz kerítés is. Nagy üzlet.
@jaegtoer: Imádom a sziporkáidat.
Ugye, te írsz valami "művet" is?
@AKIsTUDATLAN:

Nem, teljesen szimplán vagyok hülye.

Másrészt elég belegondolnom, mit művelnék egy művel, és a művek mit műveltek már emberekkel. Szörnyű.
Melyik mélykeresztény nem-oligarchának van kerítés nagykereskedése? Mert HU-t körbedrótozni nem kis business, akárki meglássa...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

körbedrótozni? Hol élsz te? Aprópénz. Majd az elektronika, meg a világítás! Hallottam is egy fiatalka saját lábon álló párról, akik teljesen saját maguk saját lábán ezt a bizniszt is vihetnék. A szakértelem meg a saját-láb miatt.
@taga20:

Gyakorlatilag mindegy, hogy a címlapon vagy a hátoldalon jelent meg. Megjelent.

A reakciók az érdekesek. Tegnap egy abszolút liberális baráti társaságban majdnem ölre mentek. Kísérteties volt, mintha Nagyúr és Fab több példányban vitázott volna, csak sokkal vehemensebben. Swift oké, szatíra oké, na de ezt mégse.

A lényeg, hogy az érzelmek felülírták sok embernél az észt és ilyenkor nincs kompromisszum.

Ezzel együtt az alfahír persze nem oké:)
@jaegtoer: Ismételten bravó.
A teheccség nem csak elméncség.
@Gábris szomszéd: haver, te szerelmes vagy gyurcsányba, eszt így agyturkászpapír nélkül mondom:)
@Orica Középföldi:
Működik a megosztás, durva gyűlölet tombol emberekben pl. az átvonuló migránsokkal szemben. Alapos pszichikai előkészítés volt a plakátkampány, miközben ezek a szerencsétlenek meg valami hihetetlen félelemmel igyekeznek ebből az országból kilépni. Tegnap láttam és szégyenkeztem. Sok honfitársam miatt.
@jaegtoer:
Gyökölés meg sehun? Milyen sumér leszármazott vagyol te?
@DarthVader: "Tehát az informátor hazudott."

Még inkább az amerikaiak és az angolok, őket követve pedig most te is.

"1, Szaddamnak VOLTAK tömegpusztitó fegyverei. (Minimum harci gázok). (A kurdok ellen be is vetette, de barom az aki azt hiszsi, hogy az összeset)"

Ja "voltak", aztán a második öbölháború alatt egyet sem találtak az amcsik. Legalább annyi eszük lehetett volna, hogy odavisznek néhányat mutatóba.
Na de tételezzük fel, hogy voltak! És akkor mi van? Más országnak lehet de Iraknak nem? Amíg hasznot hajtott nekik Szaddam, addig még segítették a vegyi fegyverek bevetésében is az irakiakat, aztán pár év után erre alapozva indítanak háborút?

444.hu/2013/08/27/volt-ido-amikor-az-egyesult-allamokat-nem-zavarta-a-vegyi-fegyveres-nepirtas/

Mesélj lécci hány ezer ember halt meg vegyiali és szaddam miatt és hány százezer és millió az amerikai háborúkban csak a berlini fal leomlása óta?
Mi a helyzet a világ fényességes csendőreivel, akik
a legnagyobb nukleáris arzenált birtokolják és kétszer be is vetették félmillió halottat hagyva maguk mögött?

index.hu/kulfold/2009/11/26/blair_tiz_nappal_a_haboru_elott_tudta_hogy_iraknak_nincsenek_vegyi_toltetei/

index.hu/kulfold/sipri0206/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Csak az egyik felében.
Ez mindig is egy megosztott ország volt. A kezdetektől.
@Orica Középföldi: szerintem meg nem mindegy.

a reakciók meg max. vehemensek voltak, semmi komoly nem történt.

gyakorlatilag, nem értettünk egyet most:))
@Gábris szomszéd:

" a titkosszolgálatok tíz nappal a háború kezdete előtt közölték az akkori brit miniszterelnökkel, hogy Irak nem birtokol vegyi töltetek célba juttatására alkalmas rakétafejeket, azaz valójában nem jelent tényleges fenyegetést Nagy-Britanniára."

"A titkosszolgálatok arra is felhívták a figyelmét, hogy az Irakkal kapcsolatos értesüléseik legfeljebb negyven százalékig megbízhatóak"

:))

Sőt, ha nem tudnád, elárulom, hogy Amerika még a zindiánokat is kiirtotta. Bezony. Most mondjad :)

(Nem mintha nekem tetszene az amerikai csendőr-szerep, de hagy hívjam fel a figyelmmedet, hogy az orosz se volt egy matyóhimzés, és az, hogy a II. vh. óta senki nem vetett be atombombát, az pünkt Amerika csendőrszerepének köszönhető. )
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Az én sumér gyök ereim fordítottan nőve rémus ivadékká edzettek. De még valami hiba történhetett, így lettem rémes.
a gazdi füttyentett, az ügyeletes csicska beadványt írt, az AB egy hét alatt döntött. Az indoklást még egy hétig fogalmazzák:

index.hu/gazdasag/2015/09/15/elkaszalta_az_ab_a_nyugdijas_nepszavazast/
@DarthVader: Sikerült ismét a lényegre nem válaszolnod.
Hány ártatlan áldozatot hagyott hátra az USA 1989 óta és mennyit az általuk megdöntött "rezsimek"? Dobáld be szépen a számokat a serpenyőbe aztán lökd ide a végeredményt.

Jut eszembe ezt a demokrácia listát átfutottad már? :)

www.salon.com/2014/03/08/35_countries_the_u_s_has_backed_international_crime_partner/
@DarthVader:

Amerika (US) elég nagy gazember ahhoz, hogy bármit hazudjon, ha azzal vélt érdekeihez egy lépéssel közelebb visz.
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem voltak vegyi fegyverek. Sőt, lehet, hogy voltak. Csak nem biztos. Ráadásul nekik is volt/van legalább ugyanannyi, csak legfeljebb más fajta.
@taga20:

Mégis minek kellene történnie? A tálalás volt kamu, nem a rajz.
@elmeherceg: csak ugy mellekesen kerdem, amiota a nerisztan csillaga tundokol a fejunk felett, volt egyaltalan nepszavazas barmirol is?
@Kurvahošigutntag: nem is lesz. Sikerült a törvényt úgy megbuherálni, hogy eleve nagyon nehéz legyen érvényes népszavazást kiírni, de biztos, ami biztos alapon valahogy mindig akad valaki, aki előbb ad be kérdést ugyanabban a témában, amit azután a maximális ideig csócsálnak, és ha ezek után mégis, akkor ott a lakájbíróság, ami elkaszálja a kérdést isten, akarom mondani ovi nagyobb dicsőségére.
@elmeherceg: ez amolyan "koltoi" kerdes volt, termeszetesen tisztaban voltam a valasszal - de ezek utan szinten alnaivan kerdem en: mi a fasz ez, ez a demokracia?
@taga20:
@jaegtoer:

Nem lesz kerítés. Ficoból most bújt ki Orbán. Pattog, mint a nikkelbolha és fenyegeti az EU-t.
Könyörgöm! Állítsák már le az összes eu támogatást és a német autógyárak kelet-európai részlegei álljanak le 1 hónapra!
Tanulja már meg ez a két pojáca, hogy hol a helye és mibe szólhat bele!
@jaegtoer:

Keressenek! Majd átülök az altba. Bár azt nehezebb énekelni, de megoldható.
@Kurvahošigutntag:
A népszavazás intézménye egy történelmileg elaggott, demokratikusnak hazudott népbutítás, ezért aztán ezt nem is alkalmazza a NER. Helyét a sokkal modernebb és a kor szellemének megfelelő konzultáció vette át. Ha egy kormányzat valóban kíváncsi az általa (meg)vezetett népének véleményére, feltétlenül evvel a módszerrel szondázza a választópolgárait...

Úgy tűnik, a román határon tovább épülő kerítés ügyében annyira nem érdekli őket az isten áldotta nép véleménye, mert Szíj R2 Péter csak simán bejelentette, hogy lesz, oszt kuss! Ponta meg a szőnyeg szélén várja, mikor kerül sorra.
@Knósszosz: itt mar elojott megint Bartus Laca neve es nagyon remelem, hogy nem lesz megint szuletett vatesz: mikor eloszor hire ment a gyodanak, mar akkor megjovendolte, hogy az egesz orszagot korbe fogja keriteni a narancsos allatkert vezetosege...
@Kurvahošigutntag: ez a népi demokrácia. Tisztára az 1970-es évek azzal a különbséggel, hogy egy bűnöző csoport évek óta folyamatosan és egyre intenzívebben magánvagyonná konvertálja a közvagyont, illetve az általuk törvénynek nevezett izékkel elveszik a köreiken kívüliek megélhetését és egy széles, kisemmizett rabszolgaréteget hoznak létre, akiknek az a boldogság marad, hogy bámulhatják otthon a lapostévét és évente vehetnek új okostelefont.
@taga20:

Mi vagy te, kibic? Állj be te egy hirigbe:))
@DarthVader: jopofa vagy, a szarnyasnak is talaltal valami linket, amitol kiverheti a szarszeplo :o)))
@elmeherceg: magam sem mondhattam volna szebben
@DarthVader: Sikerült megtalálnod az iraki vegyi fegyverek bizonyítékát? :)

De ha már Kadhafi, akkor sokkal inkább az arany dinár az gazi ok.
Szegény "menekültek". :)

Különvonattal vittek 518 "menekültet" Münchenből Berlin-Schönefeldbe, akik az úton többször meghúzták a vészféket, és egy részük leszállt! Megérkezett Berlinbe 318 ! Tehát 179 útközben eltűnt!

www.tagesspiegel.de/berlin/auf-dem-weg-von-muenchen-nach-berlin-fluechtlinge-ziehen-notbremse-im-sonderzug-und-steigen-aus/12321412.html
@ornagy50:

Csütörtökön kipróbálom, lesz időm. Visszaállították a határellenőrzést az osztrák-szlovák határon is. Isten tudja, mikor érek haza.
Folyt.köv.?

"Rövid időre őrizetbe vettek és a videófelvételeinek a letörlésére kényszerítettek egy külföldi újságírót a rendőrök Röszkénél. Az Associated Press (AP) újságírója, Luca Muzi azt vette fel, ahogy egy rendőrkutya megtámadott egy menekültet, írja a Yahoo.com. A magyar hatóságok szerint nem egészen ez történt."

index.hu/belfold/2015/09/15/orizetbe_vettek_roszkenel_egy_kulfoldi_ujsagirot/

Káóényszerítés történt? Gondolom úgy, mint 2006-ban, most is hazudnak a rendőrök?
@Kurvahošigutntag:
Bartust sokan nem kedvelik, a rá való hivatkozás már önmagában is radioaktívvá teszi az embert, de ebben a víziójában van valami... ismerve Orbán ambícióit.

Most senki se be!! - grrrr!! - na, és ha később senki ki!! - grrrr!! ... akkor majd jön a paraszt bácsi rácsodálkozása, hogy "erre azé nem gondóttam?"...
Tudom, ez a sci-fi kategóriája. És ha mégse?!
@Eszter jött: Ha megérkeztél küld a "madárkát"!:)
@Knósszosz: a paraszt bacsi pont annyit morog majd a bajusza alatt amit irtal, de aztan tovabbra is el lesz vigan, mint rezsicsokkentett kozmuki
OFF: Szorgos népünk győzni fog. :(

Alkotmányellenes a 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazásáról szóló népszavazási kezdeményezés

Az Alkotmánybíróság (Ab) keddi döntése szerint alkotmányellenes a Kúria azon döntése, amely lehetővé tette a férfiak - nőkhöz hasonlóan - 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazásáról szóló népszavazási kezdeményezést. Így nem lehet megtartani az erről szóló népszavazást.

magyarhirlap.hu/cikk/35424/Ab_alkotmanyellenes_a_ferfiak_nyugdijazasarol_szolo_nepszavazasi_kezdemenyezes

ON
@Gábris szomszéd:

Dugd fel magadnak a kárörvendésed! Nem te fogsz abban a kisbuszban 7 óra helyett isten tudja hányat, 4OO km helyett talán a dupláját utazni.
A kárörvendéshez mellékeld a bugaci ménes mintapéldájának legremekebb szervét!
Csakhogy lásd, nem vagyok szűkmarkú!
@látjátok feleim szümtükkel: Még mindig jobb mintha a tenyerüket nyitva lengetnék a karjukat. :)
@ornagy50:

Ha időben, akkor küldök. Ha csúszunk, akkor másnap.:)
@Kurvahošigutntag:
És ezt pontosan tudja Orbán, minden ebből fakad.
Elég nagy szarban vagyunk.
""Juncker azt fogja csinálni Orbánnal, amit Alekszisz Ciprasz görög kormányfővel csinált, hogy elkerülje a Grexitet. Annyi időt fog rászánni, amennyit kell, olyan gyakran fog vele beszélni, amennyire szükséges, hogy (Orbán) vegye ki a részét a válságból" - mondta a lapnak egy brüsszeli diplomáciai forrás.

Az Európai Bizottság szerint ugyanis "Magyarországnak muszáj elfogadnia a szolidaritási intézkedéseket, különben az egész építmény összedől" - tette hozzá."

hvg.hu/vilag/20150915_Le_Monde_Orbannal_azt_csinaljak_majd_mint#rss
@Eszter jött: Ne nekem dugd fel drága, hanem azoknak akik valóban tehetnek erről a helyzetről. Amúgy sosem voltam kárörvendő.
Biztos ez is kamu hír lesz majd. :(

Szexuális támadások történnek a német menekültügyi központokban

Jelentős veszély fenyegeti a nőket és a gyermekeket a giesseni befogadóállomáson. Menekült férfiak bántalmazzák és erőszakolják meg menekülttársaikat, legyen szó akár nőkről, akár gyerekekről - írta a The Huffington Post című lap német internetes kiadása.

'"Angela Merkel kancellárnak inkább a giesseni nőket kellene meglátogatnia ahelyett, hogy menedékkérő férfiakkal szelfizik" - fogalmazott a The Huffington Post.

www.atv.hu/kulfold/20150915-the-huffington-post-szexualis-tamadasok-tortennek-a-nemet-menekultugyi-kozpontokban
@jaegtoer:
Ezt olvastam kaja készítés szünetében, azt hiszem a blogra szabadított megmondóemberek ezt nem fogják kommentelni.
Ha igen abból csupán hányás lesz, mert megérteni egy németszilárd-szerű intelligenciával az írás lényegét, az maga a Gellért-hegy az egysejtű alpinistáknak. Évezredek hosszú sora, és még a córesz-szikla sem látszik a víz alól...
@Gábris szomszéd:

" Ne nekem dugd fel drága..."

Szövegértés????????????????
@Eszter jött: "Dugd fel magadnak a kárörvendésed!"

Köszi, hogy kisegítesz. :)
@Knósszosz: te haver, ne kóstolgasd jeget!:)))
Kíváncsian várom a fejleményeket.

Horvátország felé irányíthatják a szerb menekültszállító buszokat

index.hu/kulfold/2015/09/15/horvatorszag_fele_iranyithatjak_a_szerb_menekultszallito_buszokat/
@Gábris szomszéd: kukoricát pattogtattál? me gondolom imádkozásra má nem volt időd?:)))
@Gábris szomszéd:
"Kíváncsian várom a fejleményeket."
"Amúgy sosem voltam kárörvendő."
@taga20: Az már letudva. Érted is imádkoztam haver. :)
@taga20:
Eszemben sincs, bár a szeptemberi kánikulában akár...
A fű megfelelő centis, karnisok felrakva, kutyu megetetve?... Mit keresel itt ily hétköznapi estén??

Ja, 22-én állítólag megint EU-s autómentes nap lesz, amikor a nevedre szóló forgalmi engedéllyel ingyé tudsz vonatozni a MÁV vonalain. Én ilyenkor meg szoktam a déli végeket látogatni - Szeged-Hódmezővásárhely... Semmi infó róla, hogy idén is lenne. Ha van esetleg haverod aki kompetencs a kérdésben, kérdezd meg lécci!! Baktert megvárom, de nyilván nagyon elfoglalt, nem sürgetem:)
@látjátok feleim szümtükkel:
@AKIsTUDATLAN:

Tisztán látszik, hogy ennek a sérófocistakülügyér-ászdiplomatának semmilyen alapvető etikettkultúrája semsincsen, az emberi humánum-emberiessége meg főleg. Mert az lenne az alap, hogy legalább egy sátortábort csináltat a Külügyminisztérium elé, hogy a permanensen berendelt nagykövet és ügyvivő tömeg emberhez méltó körülmények között várhassa meg az újabb hazugadagját.
Egyébként örömmel értesültem, hogy a román ügyvivő is be van rendelődve. Nagy-nagyonnál is nagyobban helyes. Hogy jön ahhoz egy szőröstalpszájú román, hogy ilyeneket mondjon rólunk:

"Románia emberként fog bánni a migránsokkal, nem pedig úgy, mint magyar szomszédaink, akik botokkal terelik és sorszámmal látják el őket."
Nincs valami más téma?

Mostanában nem loptak el ezek semmit?
@Knósszosz: csak azé kérdeztem, me jég nem fúj egy követ jotunderrel vagy véder nagyúrral, sárli témában:)

ma kellett volna füvet nyírni, de napok óta bengás vagyok, ezé inkább az asszony nyírta le a rőzsémet:))

a vonatozást meg szerintem az idén hanyagold, me a végén még migránsnak néznek és kizsuppolnak dajcslandba:)))
@Gábris szomszéd: kösz haver, mingyá jobban fog menni az alvás:)

de rám ne pazarold az imáidat, szerintem a menekülteknek több szűksége van rájuk.
@Gábris szomszéd:
Valamelyik haverod azt találta írni, hogy gyúcsányál bezzeg mekkora káosz lett volna menekültügyben. Az biztos. Neki tuti nem jutott volna eszébe, hogy:
a, ne adjon enni-inni a rendőreinek szolgálatban.
b, ne küldjön két katonát egy szálláshelyre.
c, ne vigye Nógrádba a Németo-ba induló menekülteket.
d, ne hozza őket a Keltibe.
e, ne vonattal vigye őket el onnan, hanem buszokkal.
f, ne balhézzon össze minden szomszéd országgal
g, ne hazugozzon le minden állami vezetőt azokban.
h, ne a krízis helyére menjen irányítani, hanem focimeccsre.
h, ne olyan nyelvű ismertetőket adjon az idegenek, amit nem értenek.
i, ne rakja tele acélkonfettivel Laja 16574643 Hermetikus Határzár Vagont, és tolja be a résbe, mint egy posztapokaliptikus film központi díszletét.
j, ...
k, ...
l, ...
...
zs,...
@Bakter: A zs pont elég még befér, hogy nem fenyeget 23 millió migráns munkavállalóval sem. :)
@taga20:
A "kövek" azok görögnek erre meg arra, attól mert esetleg a sztónszok nem arra rollingolnak amerre én gondolom... nagy kaland, nem veszünk össze a jégeken. - szerintem.
--"a vonatozást meg szerintem az idén hanyagold, me a végén még migránsnak néznek és kizsuppolnak dajcslandba:)))--
Akkor most azonnal megyek a zokmány irodába, és kérem a státuszomat átírni migráncsra! Én ellennék szar németként, átlagos melósnak. Nem egy áletcél, de ha az asszonyt el tudod vinni a gyerekkel két hétre nyaralni egy égei szigetre úgy, hogy közben megélsz a többi 11 hónapban... az - demagógia ide vagy oda - óhajtott szint több millió magyar számára.

Turul és a többi ökörség mellőzésével.
@taga20:
Ezek mind látens gyurcsányisták. És buzik. Szerelmesek belé, és titokban a nagy visszatérésében reménykednek.
Már megint félre vannak érteve szegénykéim. :)

youtu.be/TlxL4IDJPug
@kentauri: Az mán nem "téma"!Az köztudott!!!:))):(((
@Eszter jött:
Az autógyárak hülyék lennének leállni. Az olcsó, de szakképzett, jóminőségű magyar melóssal összerakatják a szarjaikat, a hasznot meg úgyis kiviszik innen. Pózolnak egyet a csútival, miközben a hátamögött ágaskodó középsőújjal mutogatnak rá, és jól kiröhögik este a pubban a sör mellett.
@Knósszosz: Picit bekenitek magatokat barna cipőkrémmel és már indulhattok is. Ha ideértek csak meghúzzátok a vészféket és már kész is. :)

militarybases.com/spangdahlem-air-base-aif-force-base-in-trier-germany/
@kentauri:
"Nincs valami más téma?

Mostanában nem loptak el ezek semmit? "

Dehogynem: kerítést és drótot.
@Gábris szomszéd:
Látom megint fogtad a kalapács és a lényeg nehezebbik végét.
@Bakter: szerinted melyik a szar? az audi vagy a merdzsó?

kevered a dejkmanos cipővel, me az tényleg egy rakás szar:)
@Bakter: Erről a kalapács dologról nagy hirtelen Wesley Clark nyugalmazott tábornok jutott az eszembe. :)

youtu.be/4DclDkwKX14
Nem is értem ezeket a nácikokat.
Nem úgy volt, hogy az arabok azok haverok? Amikor meg ide eszi a fene őket csak a libsik bratyiznak velük.
Olyan képzavar ez nekem mint amikor Európa fasisztái tömörülnek aztán meg verik a magyart Írországban.
IDIÓTÁK!
Ezúton szeretném megköszönni a kormányzat illetékeseinek, hogy Magyarország nemzetközi megítélését évezredekkel vetették vissza a következőkben:
morálisan
erkölcsileg
diplomáciailag
szavahihetőségileg
és főleg nyomtávilag.
Mert ebbe az országba úgy jönnek ezután külföldről, hogy a határon átülnek egy másik nyomtávú kocsira, és onnan néznek le ránk az övéktől eltérő panorámájú ablakon át. Egészen más világot látnak majd, mint amit náluk megszoktak. És alkalmasint nem a táj miatt...
@Gábris szomszéd:
Szíriát mikor támadták meg a jenkik?
@taga20:
Ilyen sorrendben. Az Audikon pl nincs se fék, se index. Legalábbis, amiket nálunk értékesítenek.
Ő lebontott egy kerítést: Brüsszelben szobrot kapott.
444.hu/2015/09/15/megvan-a-negyedik-horn-szobor-is/

És aki most építi a kerítést....
@Eszter jött: Ez volt már?

Pozsony - Szlovákia szükség esetén arra is hajlandó, hogy blokkolja az Európai Tanács esetleges döntését a kvóták bevezetésére.

Ezt Robert Fico szlovák kormányfő kedden jelentette ki Pozsonyban. A szlovák miniszterelnök erről azon a rendkívüli sajtóértekezleten beszélt, amelyen Robert Kalinák belügyminiszterrel közösen az uniós tagállamok belügyminisztereinek hétfői brüsszeli találkozójára reagáltak. Robert Fico, aki a bevándorlási krízist a legnagyobb Európát érintő válságnak nevezte a második világháború óta, értelmetlennek és elfogadhatatlannak nevezte a kvótákat, ugyanakkor bírálta az Európai Unió csúcsvezetését, amiért az a válság kezelésével összefüggésben eddig nem hívta össze az EU tagországok állam- és kormányfőinek csúcsértekezletét.

“Azt is tudjuk miért, mert olyan igazságok kerülnének a felszínre, amelyek több tagállamnak kellemetlenek lennének” – hangoztatta Robert Fico. Kifejtette: ilyen “kellemetlen igazság” , hogy a Líbiát lebombázó uniós tagországok, vagy azok, amelyek támogatják a szíriai polgárháborút, közvetlenül hozzájárultak a migrációs krízis kialakulásához. Robert Fico hangsúlyozta: országa számára elfogadhatatlan, hogy a menekültkvótákról az EU csúcsértekezlete helyett más fórumon szülessen döntés. Újságírói kérdésre válaszolva a szlovák kormányfő lehetetlennek és csupán rémisztgetésnek nevezte azokat a vezető uniós politikusok által meglebegtetett elképzeléseket, amelyek az EU-s strukturális alapok megvonását helyezték kilátásba azon országok számára, amelyek nem hajlandóak engedményekre a menekültkvóták kérdésében.

- Ha büntetni fogják a tagállamokat, mert saját véleményük van, az az Európai Unió végét jelenti – szögezte le Fico.

www.dehir.hu/vilag/soha-nem-fogjuk-tamogatni-a-kotelezo-menekultkvotakat-mondja-a-szlovak-kormanyfo/2015/09/15/
@Gábris szomszéd:
Na akkor érdemben a 23 millió románról.
Kicsi szívem. Én éppenséggel olyan településen lakom, ahol a román forradalom utáni években - de később is - igen szép számmal telepedtek le erdélyi magyarok, gyakorlatilag komplett új lakónegyed született a szántóföldek helyett. És azt kell mondjam, hogy kezdetben voltak is súrlódások, akár közbiztonságilag is, még a nagymagyar érzelműeknek sem tetszett mindegyik erdélyi testvér viselkedése. Tudod az is visszatetsző volt, amikor nem akarták hogy tudd, miről beszélnek, akkor átváltottak magyarról románra. Ismerek többeket közülük.
20 év távlatában ezek a negatívumok nyilván már mérséklődtek, de a "román" simán megmaradt a köznyelvben rájuk vonatkozóan. És érkeztek Kárpátaljáról is. Az idénymunkák idejére még manapság is sok erdélyi jön ide dolgozni a földekre. Pedig elég messze vagyunk Erdélytől.
DE most jön lényeg, amiért ebbe belevágtam. Hogy sem az MDF sem a fityesz kormányzatok nemigazán siettek ezeknek az embereknek állampolgárságot adni. Mondom, sokakat ismerek közülük, olyanok is akik emiatt a "nagymagyarérzelmű" kormányok miatt sok-sok évig hontalanok, baszki, HONTALANOK voltak a papírjaik alapján. Ott már nem, itt meg MÉG nem voltak állampolgárok évekig.
Úgyhogy ne ugass itt nekem 23 milliórománozásról.
@Bakter: Mi ebben az újdonság? Jó pár éve tudható, hogy az MDF és a Fidesz ebben az ügyben elárulta a határon túli magyarokat.
@Gábris szomszéd:
Figyelj, ha ilyen nagy leleplezésekre vagyok kíváncsi, akkor megnézem valamelyik szószparkot. Az is van ilyen hiteles és bizonyítható, mint ezek.
@Gábris szomszéd:
Akkor miért is kell felemlegetni folyton a 23 millió románt? Olyanok fejéhez vágni, akik sohasem támogatták álságos politikai gennyezéssel a kettősállampolgárság ilyesfajta intézményét?
És hogy belegázoljak a lelkedbe, az évszázad árvize kapcsán tapasztaltuk a dzsobbik csodálatos tevékenységét is. Valahogy a valóságban nem azt láttuk, amit a propaganda, többek között a tiéd mutatott. Láttuk a köcsögöt, akik kedélyesen videózott, meg fényképezett a faszbukra, miközben mindenki melózott, mint a barom a zsákolással, mert átszakdt a gát. Persze a faszbuknézők nem tudhatták, hogy serényen dolgozó emberek a helyiek, és nem a dzsobbikosok. Akik a szendvicsfelzabálásban serénykedtek. Azóta különösen szeretem őket, és nevezem propagandakamupártnak.
@Bakter: Megnyugodtam, hogy végre átlátod a jelenlegi menekült válság igazi okait. Jóccakát neked is. :)

youtu.be/tEHIi7PsuwI
@Bakter: Nem akarlak elkeseríteni de én speciel három helyen homokzsákoltam Budapesten. Volt ahol cigányokkal meg libsikkel együtt pakoltuk a gátat. Amúgy szeretem a rizsát csak nem tőled. :)
@Gábris szomszéd:

Mit gondolsz miért írtam, hogy Ficoból kibújt Orbán?
Nem volt annyira rég, jól emlékszem arra az időszakra, amikor Szlovákia és Magyarország kezét-lábát törte, hogy felvegyék az EU-ba.
Akkor, aránylag normális kormányok vezették az országokat. Tudatában voltak, milyen előnyökkel jár, ha a schnengeni határokon belülre kerülnek.
Eltelt pár év, épp a populisták uralkodnak. Teljesen elveszítették a realitás érzéküket. Erre mondják, hogy felkerültek a polcra.
Ők akarnak diktálni egy közösségben, amihez gazdaságilag, financiálisan vajmi kevessé támogatnak. Az EU-ból idezúduló pénzt ellopják.
Most, egy humanitárius katasztrófa kellős közepén pedig bojkottálják a megegyezést.
Számukra csak addig jó az EU, míg folyik a pénzcsap, míg az addig állástalan állampolgáraik munkát vállalhatnak "nyugaton",ezzel is csökkentve a munkanélküliség arányát, a hazaküldött pénzről ne is beszéljünk.
Helyesnek tartom azt a javaslatot, hogy a kvótát ellenző országoknak nyirbálják meg a támogatásait.
Ha nem hajlandók áldozatot hozni a közösségért, ne kelljen az onnan befolyó pénz se!
Tartsák fel magukat a "nemzeti államok"!
@Eszter jött:

Van benne pár hiba, elnézést kérek érte.
Ebből nem 2/3, hanem 4/5-ös Fidesz győzelem lesz 2018-ban a Jobbik nélkül! :)

Hát csak hajrá libsik, nyaljátok csak a migránsok meg Juncker seggit!
.
Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója szerint az Európát sújtó illegális bevándorlás valójában "egy betelepítési hullám: egy jól megtervezett és kivitelezett stratégia része".
Schmidt Mária közölte, azt nem tudja megmondani, kik indították el és kik irányítják a bevándorlókat, de a keddi események alátámasztják, hogy az érkező emberek "ki lettek képezve" arra, hogy ne adjanak ujjlenyomatot, ne regisztráljanak.
Schmidt Mária kiemelte: nem tudni, ki küldte ezeket az embereket és milyen feladattal. Jelenleg viszont azt látni, hogy minden, amit Európa felépített a második világháború után közös erőfeszítéssel, "az porlad szét a szemünk előtt" - fogalmazott a főigazgató.

nepszava.hu/cikk/1070007-schmidt-maria-szerint-ki-lettek-kepezve-a-menekultek/
@Kuviklacz:

"Továbbra is fogadják a menekülteket attól, hogy a határon újra bevezették az ellenőrzés"

Magyarország is beengedi ezeket a retkeket, FELTÉVE HA regisztrálnak. De ezek a migránsok valamiért NEM akarnak regisztrálni. Hát akkor nem is jöjjenek be!
Németország sem engedi be őket regisztráció nélkül, ennyi.
.
Dieter Zetsche, a Daimler vezérigazgatója is úgy gondolja, hogy 800.000 embert befogadni nem apró feladat, de ahogyan a Német Szövetségi Köztársaság idején is megtörtént, úgy szerinte ismét előfordulhat, hogy ez lenne az alapja a következő német gazdasági csodának, mint ahogyan az ötvenes, hatvanas években is. “Természetesen nem minden menekült műszerész, vagy mérnök, de aki kész hátrahagyni az egész életét, az nagyon motivált lehet, és pont ilyen embereket keres a Mercedes, és mindenki más az országban”, mondta Zetsche, aki szerint a felelősen gondolkodó cégek jövőképében fontos szerepet játszhatnak a menekültek, de természetesen ehhez megfelelő integráció, és képzés szükséges. Érdemes tudni, hogy nemrég a Porsche vezérigazgatója, Matthias Müller is azt mondta, több támogatást kellene nyújtani a menekültügyben.

perspective.hu/technologia/a-daimler-vezere-szerint-csodat-hozhatnak-a-menekultek/
.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Hát téged tényleg el kéne falazni valahol a Sip utca meg a Dohány utca sarkánál!!!
@The Ghost Wolf:

Országhatárt megvédeni = fasizmus!

Akkor Európában már mindenki fasiszta, hisz már mindenki Orbán Viktort követi, élén a bajor elnökkel!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Félelemből dobálják a vonatokat, félelemből dobálják az ásványvizet a sinek közé, félelemből mutogatnak be a rendőrnek, katonának?! Félelemből szemetelnek az árok mentén meg a buszokba?! Te ostoba!!!
Nocsak, úgy tűnik, hogy már 2012-ben véget érhetett volna a szíriai vérfürdő, hiszen az oroszok leléptették volna Aszadot. Csak ez nem tetszett az imperialista nyugatnak (UK, USA) és a nyugatiak inkább felfegyverezték a szunnita terroristákat.
Ha akkor hallgatnak az oroszokra, akkor nincs migránsválság se.

index.hu/kulfold/2015/09/15/az_oroszok_mar_2012-ben_bealdoztak_volna_aszadot
Annyit kellene csak megértenie a magyar állam polgárainak az elmúlt évek tapasztalatait szem előtt tartva, hogy az a kormányzat, amely a neki teljesen kiszolgáltatott menekültekkel állatokként bánik -akár regisztrált, akár nem- idő kérdése csak, hogy az általa törvényekkel igazgatott állampolgáraira mikor terjeszti ki ezt a bánásmódot, ha nem szerepelnek a fidesz támogatóiról vezetett nyilvántartásaiban.

A fidesz támogatóinak pedig azt, hogyha az államhatalmi rendészeti szervek tagjaitól az ismert feltételek biztosítása mellett követeli meg a feltétlen szolgálatot, akkor milyen jövőre számíthatnak a vazallusok.
@jaegtoer: előbb-utóbb a fidesz szimpatizánsok is az első csoportba jutnak, mikor szűkül az a lista, mert fogy a zsé.
@ördöngös pepecselés:
Gondolod édeske? Gyere, próbáld meg! :) olyan kis durci tudsz lenni.
@jaegtoer:
Kicsit felgyorsul majd a hazai kivándorlás is. Az a több mint 500e kint dolgozó magyar köszöni, de megtalálta a helyét, ott. A ma 18 éves korosztály nem lesz olyan csicska, hogy 300-400 euróért itt csessze el az életét.
Jövőkép ma Magyarországon? Középiskolásokkal (nem az aljáról) beszélgetett valaki ilyenekről? Egyre durvább...
@parti_giano:
... helyette van cirkusz! Érjék be azzal.
@jaegtoer:

"Annyit kellene csak megértenie a magyar állam polgárainak ",stb. stb,

szerintem ez a "többségnek" még mindig magas...
pedig az életbe lépett törvények pl tömegoszlatásra is rendkívül jók, ha valakiknek eszébe jutna pl a földügyek miatt (,hogy csak az utolsó szabad rablás elképzelést említsem) tömegrendezvényt ezekben a "válságos" időkben felszítani...

más:

Végre megint szabadon gyűlölhetik egymást Kelet-Európa népei

.
.
.

"Azért elbaszni bármit eltudunk, mi kelet-európai idióták, romának, csehek, szlovákok, szerbek, lengyelek és magyarok. Ez most a mi egy percünk, amit ki kell élvezni és Kelet-Európa Orbánjai élvezik is. Valamennyi a saját csőcselékének tapsikolásától megrészegedve, nem tud ellenállni a soha vissza nem térő történelmi pillanat adta lehetőségnek. A luxus autóval, amit csak néhány órára kaptunk kölcsön a gazdag rokontól, kéjes örömmel beletolatunk a falba, hagy recsegjen, ropogjon, a kurva anyját. Rohadjon meg mindenki! Nem kell ide Európa, liberális demokrácia, politikai korrektség, szolidaritás és kollektív felelősségvállalás. Mindenki ragadja meg a lehetőséget, vigye, ami a keze ügyébe kerül! A jövő, meg a nagy eszmék le vannak szarva, abból nem lehet megélni, egy rohadt stadiont se lehet tisztességből, becsületből építeni, nem is beszélve a hozzá tartozó kisvasútról."

gepnarancs.hu/2015/09/vegre-megint-szabadon-gyulolhetik-egymast-kelet-europai-nepei/
OFF

Reggel aszittem megpusztulok, mikor hallottam. "Érdemes" megnézni!:

www.hirado.hu/2015/09/15/schmidt-maria-ugy-veli-betelepitesi-hullam-zajlik-europaban/

"Németországban erény-terror van."
"...ott nem viccelnek, ha bárkinek más véleménye van, azt egyszerűen ellehetetlenítik ..."

WTF?????

ON
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Én már most úgy beszélgetek A Főnökkel, hogy miért kell/érdemes jól tanulni, miért kapott "nemzetközi" keresztnevet, ha úgy adódik ...
@Заграница нам поможет, запад с нами.: Beszédes részlet.

„A legérdekesebb a Csurkinnal folytatott tárgyalás volt. Sok mindenben nem értünk egyet, de tudunk őszintén beszélni egymással” – emlékezett vissza Ahtisaari a tárgyalásokra. „Csurkin hellyel kínált, majd kibökte, hogy elmondja, szerinte mit kéne tenni. Először is, ne adjunk fegyvert az ellenzéknek. Kettő, vegyük rá a párbeszédre az ellenzéket és az Aszad-rezsimet. Három: keressük meg a lehetőségét, hogy Aszad elegánsan félreállhasson.”
Jobbik-szóvivő: Mindegy, hogy muszlim vagy keresztény, be kell fogadni a menekülteket!

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150911_Jobbikszovivo_mindegy_hogy_muszlim_vagy

és:

Részlet Orbán Viktor június 8-i nyilatkozatából, amit az Abdel Fattah el-Szíszi egyiptomi elnökkel tartott közös sajtótájékoztatón tett:

„Azért is különleges vendéget fogadtunk ma, hiszen ő az iszlám világból érkezett, és Európában ma nagyon sok helyen az iszlámtól félnek, sőt van, ahol ellenségnek is tekintik. Magyarország nem ilyen ország. Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson. Ezért mi az iszlámról is a tisztelet hangján beszélünk, és kívánjuk Egyiptomnak, hogy a saját kultúrája és vallása alapján sikeres lehessen.”
@guma: és mindenki a saját hazájában ugyebár. :)
Jobbik-szóvivő: Mindegy, hogy muszlim vagy keresztény, be kell fogadni a menekülteket!
Zajlik a "spontán önszerveződés"

"Ma a lezárt ásotthalmi határátkelőnél összegyűlt néhány tucat migráns, és nemsokára megérkeztek a képeken látható nem migráns (európai) személyek néhány szerb rendszámú autóval, amelyeket gondosan a fák mögé rejtettek.
Előre elkészített transzparenseket nyomtak a migránsok kezébe és lázítani kezdték őket. Hangosbeszélőn elkezdték skandálni, hogy "we will fight" (harcolni fogunk).
A migránsok percek múlva már a transzparensekkel a kezükben, agresszíven skandáltak és provokálták a velük szemben álló rendőreinket, katonáinkat."

www.facebook.com/laszlo.toroczkai/posts/472175839630381
a pofám leszakad, hogy ennyi babaruha csere után még van képe cukiskodni, szemellenzővel témát terelgetni egyeseknek.

még a férfiasság szikrája sincs meg az elvesztett emberségük mellett, hogy bevallják nincs megoldásuk. de az ajtó előtti gyereknek akkor is jár a víz és az élelem. nem ők, élvezik mások szenvedését az ugaron...
Míg a Magyarországra érkező migránsoknak és potenciális terroristáknak jelenleg az a legnagyobb problémájuk, hogy nem megfelelően szervírozva adják nekik át az Evian ásványvizet, valamint az embercsempészek által beígért szürkemarha lasagne helyett csak májkrémes zsömlét kapnak, addig a “világ civilizáltabb felén” már terrorizmus gyanújával(!) is simán börtönbe zárnak mindenkit.

Ez történt a 24 éves Carlos Larmonddal (és testvérével), aki vallásából adódóan persze a böriben sem bírt magával és azonnal hittérítésbe kezdett. A rabok egy darabig nyugodtan tűrték, csak bámulták rá, mint egy fura bogárra, merthogy Kanadában még a börtönökben is megtalálható a tolerancia és az egymás elfogadásának kultúrája. Ám amikor a szerencsétlen retardált elkezdett a keresztények kiirtásával kezdett fenyegetőzni, a rabtársai úgy döntöttek, hogy higgadtan átbeszélik vele ezt a kérdéskört.

Komáromy Gergő meg sehol.

youtu.be/dEtUjy4FPWU
@parti_giano: Valós és felháborító problémára hívtad fel a figyelmet, köszönet érte.
@Gábris szomszéd:

majd akkor szemeteld össze a nevem ha hozol olyant is amikor elvtársaid nem uszítanak, gyűlölködnek és nem csak a maguk politikai érdekét nézik, hanem emberek is.

tudod nem csak dorának kell luxus irodai babaszobát kialakítani, hogy felmarkolhassa a dohányt miközben a többi gyerektől a normális életet is elvonja, ha nem tudnak a szülök akkorát szakítani a közösből mint ő.
tehát pofa súlyba!
söprögess itthon, uszítás nélkül.
@Gábris szomszéd:
"Annyit sikerült kiderítenem, hogy nemzetközi ballib szervezetek aktivistái voltak a provokálók."

rákerestem a "nemzetközi balliberális szervezetek"-re a gugliban, de csak az ENSZ-t adta be. van valami bővebb erről?
@guma: Akár el is fogadhatom amit írsz bár én sokkal inkább az arányokra hívtam fel a figyelmed. Mármint arra, hogy itt picsogsz néhány határ szélen síró gyerek miatt, miközben a demokrácia "élharcosai" százezres számban áldozták fel az ártatlan életeket, ilyen olyan cum-trucc háborúk vagy szankciók során.

De az is lehet, hogy most épp segítenek rájönni a trükkre? Ha bankot akarok rabolni, viszem a gyereket. Betöréses lopás? - karomban a kölyökkel szétrúgom az ajtót, s aki megállít, annak "nincs szíve", "nem ember" , és tette "védhetetlen."
A gyerek a kézben egyfajta mentelmi jog!
Bármit megtehetsz..
(Ha mégis el akarnak vinni, csak elkurjantom magam "Germany!", mire minden hatóság haptákba áll, s ingyen fuvaroznak a világ végére is...)
@Secnir: A francba. Ezek szerint már civil ENSZ alkalmazottak is "segítenek" előregyártott plakátokkal tüntetni a "menekülteknek"? Hová jutottunk? :)
@guma:

Orbán naponta többször is segget csinál a szájából, de ez senkit nem zavar.
@Gábris szomszéd:

hiába erőlködsz!@Fabius: nem oszt napi komment díjat. azt a 444 is csak egyszer adott ki ilyen szemét sikló, csúszó-mászó húzásra...
@guma: Nincs itt szó erőlködésről. Csupán megírom a véleményem, ahogy te is. Ja és a 444.hu kapcsán szerintem más dologra kellene fókuszálnod. :)

mandiner.blog.hu/2015/09/10/a_kommentelok_lazadasa_a_444_kuzdelme_a_nem_megfelelo_velemenyekkel
hahahahaha

valóban másra kell fókuszálnom, mert te már unalmas vagy.
@Gábris szomszéd: nem akarod befejezni ezeknek a pitiáner szellemi károsultaknak a citálását?...
@Gábris szomszéd: "A gyerek a kézben egyfajta mentelmi jog!
Bármit megtehetsz.."

mész te az anyádba, fostalicska...
@Sir Bates dö Hól: No, az egész világ láthatta - akinek van szeme -, ahogy a dzsihadista a gyereket a rendőrkordon ellen faltörő kosnak használva ront neki a rendőri sorfalnak, hogy aztán portugál csatárokat megszégyenítő kamueséssel, a gyereket egy hatalmas touchdownnal maga alá temetve harcoljon ki magának egy jobb életet a médiagecik kameraerdejében pózolva. Még szerencse, hogy ott volt egy rugdalódzó operatőr, aki elvonta a figyelmet a mutatványról. Gratulálok. Tapsoljuk meg.
@Pantagruel:

Úgy van. A kameraribanc pedig azért nyújtotta ki a lábát futó lába elé, hogy a lábával meg tudjon kapaszkodni benne.
Oszt még ez egy fociedző!?
@Knósszosz:
Akkor még van jó két évünk. Mert Bartus annyival szokott előre rohanni. Esetleg 5 is, ha azt vesszük, hogy ő már
2010-ben lefasisztázta Orbánt, amihez csak manapság kezdenek felzárkózni.
@jaegtoer: Kedves jaegtoer! Mondhatnánk, hogy az teljesen lényegtelen, de jó, legyen: csapjuk hozzá, azt is, hogy nem csak a hivatalos személyek, a rendőrök, hanem még a médiaribancok is ellenségesek. Akkor felelős szülőként eggyel több ok, hogy ne ronts neki gyerekkel a sorfaluknak. Ez a muszlim cigány viszont épp ezt a műsorszámot adta elő. Ezzel együtt megértem, ha részvétet érzel iránta, végül is erre ment ki a játék. Esetleg küldhetné neki egy részvéttáviratot, virágot, ilyesmi.
@Pantagruel:

Engedelmeddel pontosítok. Ezúttal -a tegnapi könny és víz transzfert is beszámítva- a rendőrök azt tették, amit tehettek és a biztosított feltételek mellett, vagy éppen annak ellenére, véleményem szerint az elsöprő többségük jól 'vizsgázott'

A hivatalos személyek az információk elhallgatásával illetve azok manipulálásával, és azok manipulációra, sőt megtévesztésre történő felhasználásával szerepeltek le.
Amennyiben én kerülnék ilyen helyzetbe valószínű, hogy a gyerekemet nem tenném ki ilyen veszélynek és vabankra nem vágnék neki csak úgy a nagyvilágnak, igaz, az otthonom nincs szétlőve.
Az azonban alaptétel, hogy nem gáncsolok el egy palit, aki a gyerekével szalad. Feltartóztatására, megállításására ott voltak a rendőrök.
Petra asszony -az újságírás kis és nagy kátéját megszegve avatkozott az eseményekbe, holott az etika szerint tilos, és az apuka -lévén tele a keze a gyerekkel, nem volt veszélyes senkire.[azóta egy kis spanyol klub alkalmazta is ezt a félelmetes és veszélyes embert, ergo, most nem terhelném részvét távírattal.]
lábjegyzet:

Új megvilágításba helyezi [számomra legalábbis] a tegnapi történések ténye, azaz, nem kövekkel és tűzzel török be -még az átmenEtinek gondolt- vendéglátómhoz sem.

Tegnap jutott tudomásomra, hogy a menekülteknek csak mintegy 20%-a érkezett/érkezik Szíriából, a többiek kvázi kalandorok. [amennyiben egy bangladesit kalandornak kellene tekinteni]
Mindazonáltal a gyerekek gyerekek még akkor is, ha a szülők egy része zsarolásra és médiablöffre használja őket. Nem nyelvbotlás; használják.
@jaegtoer:
"Új megvilágításba helyezi /számomra legalábbis/ a tegnapi történések ténye, azaz,nem kövekkel és tűzzel török be - még az átmenetinek gondolt - vendéglátómhoz sem."
Ez a tegnapi megmozdulásnak a veleje.
@jaegtoer: "Tegnap jutott tudomásomra, hogy a menekülteknek csak mintegy 20%-a érkezett/érkezik Szíriából, a többiek kvázi kalandorok. [amennyiben egy bangladesit kalandornak kellene tekinteni]"

Ezt a 20 %-ot ki hamisította?:D
@Pantagruel:

Gondolom, te nem voltál még soha mélyszegény. Ne is legyen benne részed, de tudd meg, hogy ha nincs mit enni, nincs mivel fűteni, nincs ruhád, nincs iskola, és még lőnek is ha sokat ugrálsz,akkor jön a forradalom, mint 56-ban, vagy a menekülés, ha a honfitársak nem tudnak összefogni a veszéllyel szemben.
@látjátok feleim szümtükkel:

Német adatokból hamisították a németek:)
süti beállítások módosítása