Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.15. 11:31 Fabius

Az új időszámítás első napján

Új napra ébredtünk mi, és a hozzánk/rajtunk keresztül menekülők is. Időszámítás-indító Orbán szerint lesznek akik bajba kerülnek, és a Nemzeti Látnoknak pár óra alatt beigazolódott jóslata.

hatar3.jpg

- Az első kerítésátvágók máris megérdemelt büntetésük felé tartanak,

- és az első kvótaellenzők is felszíjazódnak a szopórollerre.

Utóbbi eljöttét szerintem nem látta ennyire előre Viktorunk. Neki a határsávban medmex módra parádézó hős képe lebeg a szeme előtt, háttérben a séta üzemmódban cirkáló Elrettentő Járművel. A migránsok puszta látványától indulnak Horvátország és Szlovénia felé, nincs már szükség se plakátkampányra, se kormányzatinak kinéző, elterelő kamu-faszbúkoldalra. Hisz megmondta ő frissen megint, hogy nem-nem-nem, mi aztán nem kvótázunk, hanem új időszámítunk és elrettentünk.

Mi? Hogy a fejetlenség nagyobb, mint a régi időszámítás idején?

Isten is hét nap alatt teremtette a világot, nem lehet minden tökéletes. Viktor biztos szabott új határidőket, és a határidő-mártír Hende példáján okulva az alattasok rettentően fognak igyekezni, hogy minden elkészüljön és működni kezdjen még ezek lejárta előtt. Mégis ciki lenne, ha Simicskótól Bakondiig mindenki ugyanannak a rossz magyar szokásnak esne áldozatul. Ettől még az is kívánatosabb lenne, ha a magyar oldalról Szerbiába, onnan meg ide katonai erővel tuszkolt menekültekből épülne új fal a déli határon. Addig is kiírták az áteresztőnemtrazit-tranzitra hat nyelven, hogy ne mássz fel a kerítésre, pedig inkább írták volna, hogy:

- Itt akkor leszel menekült, ha az Iszlám Állam - Al Kaida - Aszad rezsim szentháromság egyszerre adja írásba, hogy üldöznek téged.

236 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr567789438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd:

Dugd fel magadnak a kárörvendésed! Nem te fogsz abban a kisbuszban 7 óra helyett isten tudja hányat, 4OO km helyett talán a dupláját utazni.
A kárörvendéshez mellékeld a bugaci ménes mintapéldájának legremekebb szervét!
Csakhogy lásd, nem vagyok szűkmarkú!
@látjátok feleim szümtükkel: Még mindig jobb mintha a tenyerüket nyitva lengetnék a karjukat. :)
@ornagy50:

Ha időben, akkor küldök. Ha csúszunk, akkor másnap.:)
@Kurvahošigutntag:
És ezt pontosan tudja Orbán, minden ebből fakad.
Elég nagy szarban vagyunk.
""Juncker azt fogja csinálni Orbánnal, amit Alekszisz Ciprasz görög kormányfővel csinált, hogy elkerülje a Grexitet. Annyi időt fog rászánni, amennyit kell, olyan gyakran fog vele beszélni, amennyire szükséges, hogy (Orbán) vegye ki a részét a válságból" - mondta a lapnak egy brüsszeli diplomáciai forrás.

Az Európai Bizottság szerint ugyanis "Magyarországnak muszáj elfogadnia a szolidaritási intézkedéseket, különben az egész építmény összedől" - tette hozzá."

hvg.hu/vilag/20150915_Le_Monde_Orbannal_azt_csinaljak_majd_mint#rss
@Eszter jött: Ne nekem dugd fel drága, hanem azoknak akik valóban tehetnek erről a helyzetről. Amúgy sosem voltam kárörvendő.
Biztos ez is kamu hír lesz majd. :(

Szexuális támadások történnek a német menekültügyi központokban

Jelentős veszély fenyegeti a nőket és a gyermekeket a giesseni befogadóállomáson. Menekült férfiak bántalmazzák és erőszakolják meg menekülttársaikat, legyen szó akár nőkről, akár gyerekekről - írta a The Huffington Post című lap német internetes kiadása.

'"Angela Merkel kancellárnak inkább a giesseni nőket kellene meglátogatnia ahelyett, hogy menedékkérő férfiakkal szelfizik" - fogalmazott a The Huffington Post.

www.atv.hu/kulfold/20150915-the-huffington-post-szexualis-tamadasok-tortennek-a-nemet-menekultugyi-kozpontokban
@jaegtoer:
Ezt olvastam kaja készítés szünetében, azt hiszem a blogra szabadított megmondóemberek ezt nem fogják kommentelni.
Ha igen abból csupán hányás lesz, mert megérteni egy németszilárd-szerű intelligenciával az írás lényegét, az maga a Gellért-hegy az egysejtű alpinistáknak. Évezredek hosszú sora, és még a córesz-szikla sem látszik a víz alól...
@Gábris szomszéd:

" Ne nekem dugd fel drága..."

Szövegértés????????????????
@Eszter jött: "Dugd fel magadnak a kárörvendésed!"

Köszi, hogy kisegítesz. :)
@Knósszosz: te haver, ne kóstolgasd jeget!:)))
Kíváncsian várom a fejleményeket.

Horvátország felé irányíthatják a szerb menekültszállító buszokat

index.hu/kulfold/2015/09/15/horvatorszag_fele_iranyithatjak_a_szerb_menekultszallito_buszokat/
@Gábris szomszéd: kukoricát pattogtattál? me gondolom imádkozásra má nem volt időd?:)))
@Gábris szomszéd:
"Kíváncsian várom a fejleményeket."
"Amúgy sosem voltam kárörvendő."
@taga20: Az már letudva. Érted is imádkoztam haver. :)
@taga20:
Eszemben sincs, bár a szeptemberi kánikulában akár...
A fű megfelelő centis, karnisok felrakva, kutyu megetetve?... Mit keresel itt ily hétköznapi estén??

Ja, 22-én állítólag megint EU-s autómentes nap lesz, amikor a nevedre szóló forgalmi engedéllyel ingyé tudsz vonatozni a MÁV vonalain. Én ilyenkor meg szoktam a déli végeket látogatni - Szeged-Hódmezővásárhely... Semmi infó róla, hogy idén is lenne. Ha van esetleg haverod aki kompetencs a kérdésben, kérdezd meg lécci!! Baktert megvárom, de nyilván nagyon elfoglalt, nem sürgetem:)
@látjátok feleim szümtükkel:
@AKIsTUDATLAN:

Tisztán látszik, hogy ennek a sérófocistakülügyér-ászdiplomatának semmilyen alapvető etikettkultúrája semsincsen, az emberi humánum-emberiessége meg főleg. Mert az lenne az alap, hogy legalább egy sátortábort csináltat a Külügyminisztérium elé, hogy a permanensen berendelt nagykövet és ügyvivő tömeg emberhez méltó körülmények között várhassa meg az újabb hazugadagját.
Egyébként örömmel értesültem, hogy a román ügyvivő is be van rendelődve. Nagy-nagyonnál is nagyobban helyes. Hogy jön ahhoz egy szőröstalpszájú román, hogy ilyeneket mondjon rólunk:

"Románia emberként fog bánni a migránsokkal, nem pedig úgy, mint magyar szomszédaink, akik botokkal terelik és sorszámmal látják el őket."
Nincs valami más téma?

Mostanában nem loptak el ezek semmit?
@Knósszosz: csak azé kérdeztem, me jég nem fúj egy követ jotunderrel vagy véder nagyúrral, sárli témában:)

ma kellett volna füvet nyírni, de napok óta bengás vagyok, ezé inkább az asszony nyírta le a rőzsémet:))

a vonatozást meg szerintem az idén hanyagold, me a végén még migránsnak néznek és kizsuppolnak dajcslandba:)))
@Gábris szomszéd: kösz haver, mingyá jobban fog menni az alvás:)

de rám ne pazarold az imáidat, szerintem a menekülteknek több szűksége van rájuk.
@Gábris szomszéd:
Valamelyik haverod azt találta írni, hogy gyúcsányál bezzeg mekkora káosz lett volna menekültügyben. Az biztos. Neki tuti nem jutott volna eszébe, hogy:
a, ne adjon enni-inni a rendőreinek szolgálatban.
b, ne küldjön két katonát egy szálláshelyre.
c, ne vigye Nógrádba a Németo-ba induló menekülteket.
d, ne hozza őket a Keltibe.
e, ne vonattal vigye őket el onnan, hanem buszokkal.
f, ne balhézzon össze minden szomszéd országgal
g, ne hazugozzon le minden állami vezetőt azokban.
h, ne a krízis helyére menjen irányítani, hanem focimeccsre.
h, ne olyan nyelvű ismertetőket adjon az idegenek, amit nem értenek.
i, ne rakja tele acélkonfettivel Laja 16574643 Hermetikus Határzár Vagont, és tolja be a résbe, mint egy posztapokaliptikus film központi díszletét.
j, ...
k, ...
l, ...
...
zs,...
@Bakter: A zs pont elég még befér, hogy nem fenyeget 23 millió migráns munkavállalóval sem. :)
@taga20:
A "kövek" azok görögnek erre meg arra, attól mert esetleg a sztónszok nem arra rollingolnak amerre én gondolom... nagy kaland, nem veszünk össze a jégeken. - szerintem.
--"a vonatozást meg szerintem az idén hanyagold, me a végén még migránsnak néznek és kizsuppolnak dajcslandba:)))--
Akkor most azonnal megyek a zokmány irodába, és kérem a státuszomat átírni migráncsra! Én ellennék szar németként, átlagos melósnak. Nem egy áletcél, de ha az asszonyt el tudod vinni a gyerekkel két hétre nyaralni egy égei szigetre úgy, hogy közben megélsz a többi 11 hónapban... az - demagógia ide vagy oda - óhajtott szint több millió magyar számára.

Turul és a többi ökörség mellőzésével.
@taga20:
Ezek mind látens gyurcsányisták. És buzik. Szerelmesek belé, és titokban a nagy visszatérésében reménykednek.
Már megint félre vannak érteve szegénykéim. :)

youtu.be/TlxL4IDJPug
@kentauri: Az mán nem "téma"!Az köztudott!!!:))):(((
@Eszter jött:
Az autógyárak hülyék lennének leállni. Az olcsó, de szakképzett, jóminőségű magyar melóssal összerakatják a szarjaikat, a hasznot meg úgyis kiviszik innen. Pózolnak egyet a csútival, miközben a hátamögött ágaskodó középsőújjal mutogatnak rá, és jól kiröhögik este a pubban a sör mellett.
@Knósszosz: Picit bekenitek magatokat barna cipőkrémmel és már indulhattok is. Ha ideértek csak meghúzzátok a vészféket és már kész is. :)

militarybases.com/spangdahlem-air-base-aif-force-base-in-trier-germany/
@kentauri:
"Nincs valami más téma?

Mostanában nem loptak el ezek semmit? "

Dehogynem: kerítést és drótot.
@Gábris szomszéd:
Látom megint fogtad a kalapács és a lényeg nehezebbik végét.
@Bakter: szerinted melyik a szar? az audi vagy a merdzsó?

kevered a dejkmanos cipővel, me az tényleg egy rakás szar:)
@Bakter: Erről a kalapács dologról nagy hirtelen Wesley Clark nyugalmazott tábornok jutott az eszembe. :)

youtu.be/4DclDkwKX14
Nem is értem ezeket a nácikokat.
Nem úgy volt, hogy az arabok azok haverok? Amikor meg ide eszi a fene őket csak a libsik bratyiznak velük.
Olyan képzavar ez nekem mint amikor Európa fasisztái tömörülnek aztán meg verik a magyart Írországban.
IDIÓTÁK!
Ezúton szeretném megköszönni a kormányzat illetékeseinek, hogy Magyarország nemzetközi megítélését évezredekkel vetették vissza a következőkben:
morálisan
erkölcsileg
diplomáciailag
szavahihetőségileg
és főleg nyomtávilag.
Mert ebbe az országba úgy jönnek ezután külföldről, hogy a határon átülnek egy másik nyomtávú kocsira, és onnan néznek le ránk az övéktől eltérő panorámájú ablakon át. Egészen más világot látnak majd, mint amit náluk megszoktak. És alkalmasint nem a táj miatt...
@Gábris szomszéd:
Szíriát mikor támadták meg a jenkik?
@taga20:
Ilyen sorrendben. Az Audikon pl nincs se fék, se index. Legalábbis, amiket nálunk értékesítenek.
Ő lebontott egy kerítést: Brüsszelben szobrot kapott.
444.hu/2015/09/15/megvan-a-negyedik-horn-szobor-is/

És aki most építi a kerítést....
@Eszter jött: Ez volt már?

Pozsony - Szlovákia szükség esetén arra is hajlandó, hogy blokkolja az Európai Tanács esetleges döntését a kvóták bevezetésére.

Ezt Robert Fico szlovák kormányfő kedden jelentette ki Pozsonyban. A szlovák miniszterelnök erről azon a rendkívüli sajtóértekezleten beszélt, amelyen Robert Kalinák belügyminiszterrel közösen az uniós tagállamok belügyminisztereinek hétfői brüsszeli találkozójára reagáltak. Robert Fico, aki a bevándorlási krízist a legnagyobb Európát érintő válságnak nevezte a második világháború óta, értelmetlennek és elfogadhatatlannak nevezte a kvótákat, ugyanakkor bírálta az Európai Unió csúcsvezetését, amiért az a válság kezelésével összefüggésben eddig nem hívta össze az EU tagországok állam- és kormányfőinek csúcsértekezletét.

“Azt is tudjuk miért, mert olyan igazságok kerülnének a felszínre, amelyek több tagállamnak kellemetlenek lennének” – hangoztatta Robert Fico. Kifejtette: ilyen “kellemetlen igazság” , hogy a Líbiát lebombázó uniós tagországok, vagy azok, amelyek támogatják a szíriai polgárháborút, közvetlenül hozzájárultak a migrációs krízis kialakulásához. Robert Fico hangsúlyozta: országa számára elfogadhatatlan, hogy a menekültkvótákról az EU csúcsértekezlete helyett más fórumon szülessen döntés. Újságírói kérdésre válaszolva a szlovák kormányfő lehetetlennek és csupán rémisztgetésnek nevezte azokat a vezető uniós politikusok által meglebegtetett elképzeléseket, amelyek az EU-s strukturális alapok megvonását helyezték kilátásba azon országok számára, amelyek nem hajlandóak engedményekre a menekültkvóták kérdésében.

- Ha büntetni fogják a tagállamokat, mert saját véleményük van, az az Európai Unió végét jelenti – szögezte le Fico.

www.dehir.hu/vilag/soha-nem-fogjuk-tamogatni-a-kotelezo-menekultkvotakat-mondja-a-szlovak-kormanyfo/2015/09/15/
@Gábris szomszéd:
Na akkor érdemben a 23 millió románról.
Kicsi szívem. Én éppenséggel olyan településen lakom, ahol a román forradalom utáni években - de később is - igen szép számmal telepedtek le erdélyi magyarok, gyakorlatilag komplett új lakónegyed született a szántóföldek helyett. És azt kell mondjam, hogy kezdetben voltak is súrlódások, akár közbiztonságilag is, még a nagymagyar érzelműeknek sem tetszett mindegyik erdélyi testvér viselkedése. Tudod az is visszatetsző volt, amikor nem akarták hogy tudd, miről beszélnek, akkor átváltottak magyarról románra. Ismerek többeket közülük.
20 év távlatában ezek a negatívumok nyilván már mérséklődtek, de a "román" simán megmaradt a köznyelvben rájuk vonatkozóan. És érkeztek Kárpátaljáról is. Az idénymunkák idejére még manapság is sok erdélyi jön ide dolgozni a földekre. Pedig elég messze vagyunk Erdélytől.
DE most jön lényeg, amiért ebbe belevágtam. Hogy sem az MDF sem a fityesz kormányzatok nemigazán siettek ezeknek az embereknek állampolgárságot adni. Mondom, sokakat ismerek közülük, olyanok is akik emiatt a "nagymagyarérzelmű" kormányok miatt sok-sok évig hontalanok, baszki, HONTALANOK voltak a papírjaik alapján. Ott már nem, itt meg MÉG nem voltak állampolgárok évekig.
Úgyhogy ne ugass itt nekem 23 milliórománozásról.
@Bakter: Mi ebben az újdonság? Jó pár éve tudható, hogy az MDF és a Fidesz ebben az ügyben elárulta a határon túli magyarokat.
@Gábris szomszéd:
Figyelj, ha ilyen nagy leleplezésekre vagyok kíváncsi, akkor megnézem valamelyik szószparkot. Az is van ilyen hiteles és bizonyítható, mint ezek.
@Gábris szomszéd:
Akkor miért is kell felemlegetni folyton a 23 millió románt? Olyanok fejéhez vágni, akik sohasem támogatták álságos politikai gennyezéssel a kettősállampolgárság ilyesfajta intézményét?
És hogy belegázoljak a lelkedbe, az évszázad árvize kapcsán tapasztaltuk a dzsobbik csodálatos tevékenységét is. Valahogy a valóságban nem azt láttuk, amit a propaganda, többek között a tiéd mutatott. Láttuk a köcsögöt, akik kedélyesen videózott, meg fényképezett a faszbukra, miközben mindenki melózott, mint a barom a zsákolással, mert átszakdt a gát. Persze a faszbuknézők nem tudhatták, hogy serényen dolgozó emberek a helyiek, és nem a dzsobbikosok. Akik a szendvicsfelzabálásban serénykedtek. Azóta különösen szeretem őket, és nevezem propagandakamupártnak.
@Bakter: Megnyugodtam, hogy végre átlátod a jelenlegi menekült válság igazi okait. Jóccakát neked is. :)

youtu.be/tEHIi7PsuwI
@Bakter: Nem akarlak elkeseríteni de én speciel három helyen homokzsákoltam Budapesten. Volt ahol cigányokkal meg libsikkel együtt pakoltuk a gátat. Amúgy szeretem a rizsát csak nem tőled. :)
@Gábris szomszéd:

Mit gondolsz miért írtam, hogy Ficoból kibújt Orbán?
Nem volt annyira rég, jól emlékszem arra az időszakra, amikor Szlovákia és Magyarország kezét-lábát törte, hogy felvegyék az EU-ba.
Akkor, aránylag normális kormányok vezették az országokat. Tudatában voltak, milyen előnyökkel jár, ha a schnengeni határokon belülre kerülnek.
Eltelt pár év, épp a populisták uralkodnak. Teljesen elveszítették a realitás érzéküket. Erre mondják, hogy felkerültek a polcra.
Ők akarnak diktálni egy közösségben, amihez gazdaságilag, financiálisan vajmi kevessé támogatnak. Az EU-ból idezúduló pénzt ellopják.
Most, egy humanitárius katasztrófa kellős közepén pedig bojkottálják a megegyezést.
Számukra csak addig jó az EU, míg folyik a pénzcsap, míg az addig állástalan állampolgáraik munkát vállalhatnak "nyugaton",ezzel is csökkentve a munkanélküliség arányát, a hazaküldött pénzről ne is beszéljünk.
Helyesnek tartom azt a javaslatot, hogy a kvótát ellenző országoknak nyirbálják meg a támogatásait.
Ha nem hajlandók áldozatot hozni a közösségért, ne kelljen az onnan befolyó pénz se!
Tartsák fel magukat a "nemzeti államok"!
@Eszter jött:

Van benne pár hiba, elnézést kérek érte.
Ebből nem 2/3, hanem 4/5-ös Fidesz győzelem lesz 2018-ban a Jobbik nélkül! :)

Hát csak hajrá libsik, nyaljátok csak a migránsok meg Juncker seggit!
.
Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója szerint az Európát sújtó illegális bevándorlás valójában "egy betelepítési hullám: egy jól megtervezett és kivitelezett stratégia része".
Schmidt Mária közölte, azt nem tudja megmondani, kik indították el és kik irányítják a bevándorlókat, de a keddi események alátámasztják, hogy az érkező emberek "ki lettek képezve" arra, hogy ne adjanak ujjlenyomatot, ne regisztráljanak.
Schmidt Mária kiemelte: nem tudni, ki küldte ezeket az embereket és milyen feladattal. Jelenleg viszont azt látni, hogy minden, amit Európa felépített a második világháború után közös erőfeszítéssel, "az porlad szét a szemünk előtt" - fogalmazott a főigazgató.

nepszava.hu/cikk/1070007-schmidt-maria-szerint-ki-lettek-kepezve-a-menekultek/
@Kuviklacz:

"Továbbra is fogadják a menekülteket attól, hogy a határon újra bevezették az ellenőrzés"

Magyarország is beengedi ezeket a retkeket, FELTÉVE HA regisztrálnak. De ezek a migránsok valamiért NEM akarnak regisztrálni. Hát akkor nem is jöjjenek be!
Németország sem engedi be őket regisztráció nélkül, ennyi.
.
Dieter Zetsche, a Daimler vezérigazgatója is úgy gondolja, hogy 800.000 embert befogadni nem apró feladat, de ahogyan a Német Szövetségi Köztársaság idején is megtörtént, úgy szerinte ismét előfordulhat, hogy ez lenne az alapja a következő német gazdasági csodának, mint ahogyan az ötvenes, hatvanas években is. “Természetesen nem minden menekült műszerész, vagy mérnök, de aki kész hátrahagyni az egész életét, az nagyon motivált lehet, és pont ilyen embereket keres a Mercedes, és mindenki más az országban”, mondta Zetsche, aki szerint a felelősen gondolkodó cégek jövőképében fontos szerepet játszhatnak a menekültek, de természetesen ehhez megfelelő integráció, és képzés szükséges. Érdemes tudni, hogy nemrég a Porsche vezérigazgatója, Matthias Müller is azt mondta, több támogatást kellene nyújtani a menekültügyben.

perspective.hu/technologia/a-daimler-vezere-szerint-csodat-hozhatnak-a-menekultek/
.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Hát téged tényleg el kéne falazni valahol a Sip utca meg a Dohány utca sarkánál!!!
@The Ghost Wolf:

Országhatárt megvédeni = fasizmus!

Akkor Európában már mindenki fasiszta, hisz már mindenki Orbán Viktort követi, élén a bajor elnökkel!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Félelemből dobálják a vonatokat, félelemből dobálják az ásványvizet a sinek közé, félelemből mutogatnak be a rendőrnek, katonának?! Félelemből szemetelnek az árok mentén meg a buszokba?! Te ostoba!!!
Nocsak, úgy tűnik, hogy már 2012-ben véget érhetett volna a szíriai vérfürdő, hiszen az oroszok leléptették volna Aszadot. Csak ez nem tetszett az imperialista nyugatnak (UK, USA) és a nyugatiak inkább felfegyverezték a szunnita terroristákat.
Ha akkor hallgatnak az oroszokra, akkor nincs migránsválság se.

index.hu/kulfold/2015/09/15/az_oroszok_mar_2012-ben_bealdoztak_volna_aszadot
Annyit kellene csak megértenie a magyar állam polgárainak az elmúlt évek tapasztalatait szem előtt tartva, hogy az a kormányzat, amely a neki teljesen kiszolgáltatott menekültekkel állatokként bánik -akár regisztrált, akár nem- idő kérdése csak, hogy az általa törvényekkel igazgatott állampolgáraira mikor terjeszti ki ezt a bánásmódot, ha nem szerepelnek a fidesz támogatóiról vezetett nyilvántartásaiban.

A fidesz támogatóinak pedig azt, hogyha az államhatalmi rendészeti szervek tagjaitól az ismert feltételek biztosítása mellett követeli meg a feltétlen szolgálatot, akkor milyen jövőre számíthatnak a vazallusok.
@jaegtoer: előbb-utóbb a fidesz szimpatizánsok is az első csoportba jutnak, mikor szűkül az a lista, mert fogy a zsé.
@ördöngös pepecselés:
Gondolod édeske? Gyere, próbáld meg! :) olyan kis durci tudsz lenni.
@jaegtoer:
Kicsit felgyorsul majd a hazai kivándorlás is. Az a több mint 500e kint dolgozó magyar köszöni, de megtalálta a helyét, ott. A ma 18 éves korosztály nem lesz olyan csicska, hogy 300-400 euróért itt csessze el az életét.
Jövőkép ma Magyarországon? Középiskolásokkal (nem az aljáról) beszélgetett valaki ilyenekről? Egyre durvább...
@parti_giano:
... helyette van cirkusz! Érjék be azzal.
@jaegtoer:

"Annyit kellene csak megértenie a magyar állam polgárainak ",stb. stb,

szerintem ez a "többségnek" még mindig magas...
pedig az életbe lépett törvények pl tömegoszlatásra is rendkívül jók, ha valakiknek eszébe jutna pl a földügyek miatt (,hogy csak az utolsó szabad rablás elképzelést említsem) tömegrendezvényt ezekben a "válságos" időkben felszítani...

más:

Végre megint szabadon gyűlölhetik egymást Kelet-Európa népei

.
.
.

"Azért elbaszni bármit eltudunk, mi kelet-európai idióták, romának, csehek, szlovákok, szerbek, lengyelek és magyarok. Ez most a mi egy percünk, amit ki kell élvezni és Kelet-Európa Orbánjai élvezik is. Valamennyi a saját csőcselékének tapsikolásától megrészegedve, nem tud ellenállni a soha vissza nem térő történelmi pillanat adta lehetőségnek. A luxus autóval, amit csak néhány órára kaptunk kölcsön a gazdag rokontól, kéjes örömmel beletolatunk a falba, hagy recsegjen, ropogjon, a kurva anyját. Rohadjon meg mindenki! Nem kell ide Európa, liberális demokrácia, politikai korrektség, szolidaritás és kollektív felelősségvállalás. Mindenki ragadja meg a lehetőséget, vigye, ami a keze ügyébe kerül! A jövő, meg a nagy eszmék le vannak szarva, abból nem lehet megélni, egy rohadt stadiont se lehet tisztességből, becsületből építeni, nem is beszélve a hozzá tartozó kisvasútról."

gepnarancs.hu/2015/09/vegre-megint-szabadon-gyulolhetik-egymast-kelet-europai-nepei/
OFF

Reggel aszittem megpusztulok, mikor hallottam. "Érdemes" megnézni!:

www.hirado.hu/2015/09/15/schmidt-maria-ugy-veli-betelepitesi-hullam-zajlik-europaban/

"Németországban erény-terror van."
"...ott nem viccelnek, ha bárkinek más véleménye van, azt egyszerűen ellehetetlenítik ..."

WTF?????

ON
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Én már most úgy beszélgetek A Főnökkel, hogy miért kell/érdemes jól tanulni, miért kapott "nemzetközi" keresztnevet, ha úgy adódik ...
@Заграница нам поможет, запад с нами.: Beszédes részlet.

„A legérdekesebb a Csurkinnal folytatott tárgyalás volt. Sok mindenben nem értünk egyet, de tudunk őszintén beszélni egymással” – emlékezett vissza Ahtisaari a tárgyalásokra. „Csurkin hellyel kínált, majd kibökte, hogy elmondja, szerinte mit kéne tenni. Először is, ne adjunk fegyvert az ellenzéknek. Kettő, vegyük rá a párbeszédre az ellenzéket és az Aszad-rezsimet. Három: keressük meg a lehetőségét, hogy Aszad elegánsan félreállhasson.”
Jobbik-szóvivő: Mindegy, hogy muszlim vagy keresztény, be kell fogadni a menekülteket!

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150911_Jobbikszovivo_mindegy_hogy_muszlim_vagy

és:

Részlet Orbán Viktor június 8-i nyilatkozatából, amit az Abdel Fattah el-Szíszi egyiptomi elnökkel tartott közös sajtótájékoztatón tett:

„Azért is különleges vendéget fogadtunk ma, hiszen ő az iszlám világból érkezett, és Európában ma nagyon sok helyen az iszlámtól félnek, sőt van, ahol ellenségnek is tekintik. Magyarország nem ilyen ország. Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson. Ezért mi az iszlámról is a tisztelet hangján beszélünk, és kívánjuk Egyiptomnak, hogy a saját kultúrája és vallása alapján sikeres lehessen.”
@guma: és mindenki a saját hazájában ugyebár. :)
Jobbik-szóvivő: Mindegy, hogy muszlim vagy keresztény, be kell fogadni a menekülteket!
Zajlik a "spontán önszerveződés"

"Ma a lezárt ásotthalmi határátkelőnél összegyűlt néhány tucat migráns, és nemsokára megérkeztek a képeken látható nem migráns (európai) személyek néhány szerb rendszámú autóval, amelyeket gondosan a fák mögé rejtettek.
Előre elkészített transzparenseket nyomtak a migránsok kezébe és lázítani kezdték őket. Hangosbeszélőn elkezdték skandálni, hogy "we will fight" (harcolni fogunk).
A migránsok percek múlva már a transzparensekkel a kezükben, agresszíven skandáltak és provokálták a velük szemben álló rendőreinket, katonáinkat."

www.facebook.com/laszlo.toroczkai/posts/472175839630381
a pofám leszakad, hogy ennyi babaruha csere után még van képe cukiskodni, szemellenzővel témát terelgetni egyeseknek.

még a férfiasság szikrája sincs meg az elvesztett emberségük mellett, hogy bevallják nincs megoldásuk. de az ajtó előtti gyereknek akkor is jár a víz és az élelem. nem ők, élvezik mások szenvedését az ugaron...
Míg a Magyarországra érkező migránsoknak és potenciális terroristáknak jelenleg az a legnagyobb problémájuk, hogy nem megfelelően szervírozva adják nekik át az Evian ásványvizet, valamint az embercsempészek által beígért szürkemarha lasagne helyett csak májkrémes zsömlét kapnak, addig a “világ civilizáltabb felén” már terrorizmus gyanújával(!) is simán börtönbe zárnak mindenkit.

Ez történt a 24 éves Carlos Larmonddal (és testvérével), aki vallásából adódóan persze a böriben sem bírt magával és azonnal hittérítésbe kezdett. A rabok egy darabig nyugodtan tűrték, csak bámulták rá, mint egy fura bogárra, merthogy Kanadában még a börtönökben is megtalálható a tolerancia és az egymás elfogadásának kultúrája. Ám amikor a szerencsétlen retardált elkezdett a keresztények kiirtásával kezdett fenyegetőzni, a rabtársai úgy döntöttek, hogy higgadtan átbeszélik vele ezt a kérdéskört.

Komáromy Gergő meg sehol.

youtu.be/dEtUjy4FPWU
@parti_giano: Valós és felháborító problémára hívtad fel a figyelmet, köszönet érte.
@Gábris szomszéd:

majd akkor szemeteld össze a nevem ha hozol olyant is amikor elvtársaid nem uszítanak, gyűlölködnek és nem csak a maguk politikai érdekét nézik, hanem emberek is.

tudod nem csak dorának kell luxus irodai babaszobát kialakítani, hogy felmarkolhassa a dohányt miközben a többi gyerektől a normális életet is elvonja, ha nem tudnak a szülök akkorát szakítani a közösből mint ő.
tehát pofa súlyba!
söprögess itthon, uszítás nélkül.
@Gábris szomszéd:
"Annyit sikerült kiderítenem, hogy nemzetközi ballib szervezetek aktivistái voltak a provokálók."

rákerestem a "nemzetközi balliberális szervezetek"-re a gugliban, de csak az ENSZ-t adta be. van valami bővebb erről?
@guma: Akár el is fogadhatom amit írsz bár én sokkal inkább az arányokra hívtam fel a figyelmed. Mármint arra, hogy itt picsogsz néhány határ szélen síró gyerek miatt, miközben a demokrácia "élharcosai" százezres számban áldozták fel az ártatlan életeket, ilyen olyan cum-trucc háborúk vagy szankciók során.

De az is lehet, hogy most épp segítenek rájönni a trükkre? Ha bankot akarok rabolni, viszem a gyereket. Betöréses lopás? - karomban a kölyökkel szétrúgom az ajtót, s aki megállít, annak "nincs szíve", "nem ember" , és tette "védhetetlen."
A gyerek a kézben egyfajta mentelmi jog!
Bármit megtehetsz..
(Ha mégis el akarnak vinni, csak elkurjantom magam "Germany!", mire minden hatóság haptákba áll, s ingyen fuvaroznak a világ végére is...)
@Secnir: A francba. Ezek szerint már civil ENSZ alkalmazottak is "segítenek" előregyártott plakátokkal tüntetni a "menekülteknek"? Hová jutottunk? :)
@guma:

Orbán naponta többször is segget csinál a szájából, de ez senkit nem zavar.
@Gábris szomszéd:

hiába erőlködsz!@Fabius: nem oszt napi komment díjat. azt a 444 is csak egyszer adott ki ilyen szemét sikló, csúszó-mászó húzásra...
@guma: Nincs itt szó erőlködésről. Csupán megírom a véleményem, ahogy te is. Ja és a 444.hu kapcsán szerintem más dologra kellene fókuszálnod. :)

mandiner.blog.hu/2015/09/10/a_kommentelok_lazadasa_a_444_kuzdelme_a_nem_megfelelo_velemenyekkel
hahahahaha

valóban másra kell fókuszálnom, mert te már unalmas vagy.
@Gábris szomszéd: nem akarod befejezni ezeknek a pitiáner szellemi károsultaknak a citálását?...
@Gábris szomszéd: "A gyerek a kézben egyfajta mentelmi jog!
Bármit megtehetsz.."

mész te az anyádba, fostalicska...
@Sir Bates dö Hól: No, az egész világ láthatta - akinek van szeme -, ahogy a dzsihadista a gyereket a rendőrkordon ellen faltörő kosnak használva ront neki a rendőri sorfalnak, hogy aztán portugál csatárokat megszégyenítő kamueséssel, a gyereket egy hatalmas touchdownnal maga alá temetve harcoljon ki magának egy jobb életet a médiagecik kameraerdejében pózolva. Még szerencse, hogy ott volt egy rugdalódzó operatőr, aki elvonta a figyelmet a mutatványról. Gratulálok. Tapsoljuk meg.
@Pantagruel:

Úgy van. A kameraribanc pedig azért nyújtotta ki a lábát futó lába elé, hogy a lábával meg tudjon kapaszkodni benne.
Oszt még ez egy fociedző!?
@Knósszosz:
Akkor még van jó két évünk. Mert Bartus annyival szokott előre rohanni. Esetleg 5 is, ha azt vesszük, hogy ő már
2010-ben lefasisztázta Orbánt, amihez csak manapság kezdenek felzárkózni.
@jaegtoer: Kedves jaegtoer! Mondhatnánk, hogy az teljesen lényegtelen, de jó, legyen: csapjuk hozzá, azt is, hogy nem csak a hivatalos személyek, a rendőrök, hanem még a médiaribancok is ellenségesek. Akkor felelős szülőként eggyel több ok, hogy ne ronts neki gyerekkel a sorfaluknak. Ez a muszlim cigány viszont épp ezt a műsorszámot adta elő. Ezzel együtt megértem, ha részvétet érzel iránta, végül is erre ment ki a játék. Esetleg küldhetné neki egy részvéttáviratot, virágot, ilyesmi.
@Pantagruel:

Engedelmeddel pontosítok. Ezúttal -a tegnapi könny és víz transzfert is beszámítva- a rendőrök azt tették, amit tehettek és a biztosított feltételek mellett, vagy éppen annak ellenére, véleményem szerint az elsöprő többségük jól 'vizsgázott'

A hivatalos személyek az információk elhallgatásával illetve azok manipulálásával, és azok manipulációra, sőt megtévesztésre történő felhasználásával szerepeltek le.
Amennyiben én kerülnék ilyen helyzetbe valószínű, hogy a gyerekemet nem tenném ki ilyen veszélynek és vabankra nem vágnék neki csak úgy a nagyvilágnak, igaz, az otthonom nincs szétlőve.
Az azonban alaptétel, hogy nem gáncsolok el egy palit, aki a gyerekével szalad. Feltartóztatására, megállításására ott voltak a rendőrök.
Petra asszony -az újságírás kis és nagy kátéját megszegve avatkozott az eseményekbe, holott az etika szerint tilos, és az apuka -lévén tele a keze a gyerekkel, nem volt veszélyes senkire.[azóta egy kis spanyol klub alkalmazta is ezt a félelmetes és veszélyes embert, ergo, most nem terhelném részvét távírattal.]
lábjegyzet:

Új megvilágításba helyezi [számomra legalábbis] a tegnapi történések ténye, azaz, nem kövekkel és tűzzel török be -még az átmenEtinek gondolt- vendéglátómhoz sem.

Tegnap jutott tudomásomra, hogy a menekülteknek csak mintegy 20%-a érkezett/érkezik Szíriából, a többiek kvázi kalandorok. [amennyiben egy bangladesit kalandornak kellene tekinteni]
Mindazonáltal a gyerekek gyerekek még akkor is, ha a szülők egy része zsarolásra és médiablöffre használja őket. Nem nyelvbotlás; használják.
@jaegtoer:
"Új megvilágításba helyezi /számomra legalábbis/ a tegnapi történések ténye, azaz,nem kövekkel és tűzzel török be - még az átmenetinek gondolt - vendéglátómhoz sem."
Ez a tegnapi megmozdulásnak a veleje.
@jaegtoer: "Tegnap jutott tudomásomra, hogy a menekülteknek csak mintegy 20%-a érkezett/érkezik Szíriából, a többiek kvázi kalandorok. [amennyiben egy bangladesit kalandornak kellene tekinteni]"

Ezt a 20 %-ot ki hamisította?:D
@Pantagruel:

Gondolom, te nem voltál még soha mélyszegény. Ne is legyen benne részed, de tudd meg, hogy ha nincs mit enni, nincs mivel fűteni, nincs ruhád, nincs iskola, és még lőnek is ha sokat ugrálsz,akkor jön a forradalom, mint 56-ban, vagy a menekülés, ha a honfitársak nem tudnak összefogni a veszéllyel szemben.
@látjátok feleim szümtükkel:

Német adatokból hamisították a németek:)
süti beállítások módosítása