Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Az év vicce. A kormány bepereli a Spart a jó hírneve megsértése miatt. Vajon amiatt, hogy a kormán... (2024.04.25. 13:50) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.08.28. 11:44 Fabius

Kép, bazmeg, az

Tele van a menekülők - vagy általuk okozott dolgok - fotóival a zinternet, amikben vagy egy közös: mindenkiben elindítanak gondolatokat. Van aki egy képbe belelátja az elmúlt 25 évünket, szerintem meg van olyan fotó, ami többet mutat és mond el rólunk, mint amit néhány évtizedbe sűríteni lehetne.

drot.jpg

Itt van például ez a kép Kisbenedek Attilától, rajta az értelmetlen, tökfelesleges gyodába akadt hajú, pánikban síró gyerekkel. Aki a ma uralkodó nézet szerint minekjöttide, senkisehívta, maradt volna otthon mittom ISIS területen potenciális szexrabszolgának, akkor mostan' nem volna beakadva a haja neki. Meg amúgy is, lehet nem is gyerek, hanem éccebólás-terrorista, mert honnan tudhatnánk ugye, ja és költözzön a kertembe ha szar nekem ezt látni. Különben is örüljön a nyomorult, hogy honfitársaim a segítség ígéretével jópénzért nem zárták hetvened magával egy teherautóba megfulladni

Aztán meg olvasom, hogy lázár miniszterelnöki miniszter szerint tarthatatlan a helyzet, alkotmányos aggályok nélkül lehet lánctalpas drótostót őrszázadot kivezényelni például vízágyútolónak, mert mi nem inni adunk ezeknek, hanem majd locsoljuk őket. Plusz letöltendőt osztunk a gyodairtóknak, mer'azér na. Közben meg azt is olvasom, hogy a német rendőrség dekriminializálná az illegális határátlépést, mert:  "meg akarjuk védeni az embereket a háborútól és az üldöztetéstől, ugyanakkor rögtön bűnelkövetőnek minősítjük őket". Pedig hozzájuk 800.000 menekült érkezik várhatóan csak idén, a letelepedés nem nem az áttrappolás szándékával. 

Szóval az van, hogy ezek tükrében én azt érzem Attila és a hunok óta kibaszottul fordítva ülünk a lovon, basszátok meg! 

 

737 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr957740484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igen, a "szar nekem ezt látni" részét nem képes felfogni a jobbosok jelentős része, mint ha a lelkiismeret valami fing lenne, amit csak addig kell tartani, amíg kényelmes. Sajnálkoznak a kocsiban rekedt nyomorultakon, de a "segítségnyújtás elmulasztása" náluk a hazafiság mértékegysége, és alig várják, hogy katonák legyenek a határon, mert ugyanazt nem szeretnék, ha éleslőszert kéne használniuk nekik, de majd sajnálkoznak egy kicsit azon is.
Hosszú idő után elsőzhetek! ;)

A szomszédos hírportálon másik nagyszerű cím:
"ÉLŐ - 8 nő, 4 gyermek a halálkamionban"

Rossz ez az egész.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

nem említettem, hogy én szerettem volna??? :)

Lelkiismeret? Hol? Idehaza? A világban?
A mai világban azok fognak a legjobban ráb@szni, akik próbálnak lelkiismeretesen élni.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Az tényleg nagyon álszent, mikor a jobbikos a kocsiban rekedt halottakon sajnálkozik szemforgatva.

Aki nem halott, az viszont takarodjon, ezt óbégatja utána egy perccel!
Ezzel az undorító, mocskos, aljas, cinikus stb gazemberkormánnyal most nem foglalkoznék. Inkább a pozitívumokat emelném ki, amire máris kész plakátterveket nyújtanék be az illetékes Közpénzelbaszási és Unióspénzrablási Hivatalnak.
Íme:

"Már őszre sincs ellenfelünk az európai futballkupákban. A magyar reformok működnek!"

"Az egy futballszurkolóra jutó állami juttatások terén Magyarország világelső. A magyar reformok működnek!"

"Hamarosan Liechtenstein-t is magunk mögé uatsítjuk az UEFA európai listáján. A magyar reformok működnek!"
@fzs.1933: Emlegetik itt sokan a kultúrát, hogy majd a muszlimok leépítik a mi fényes nyugati (római) civilizációnkat szerintük.

Kár, hogy erre semmi bizonyíték sincs. De arra annál több a bizonyíték, hogy Európában ott virágoznak a demokráciák, ahol Luther és tanai gyökeret vertek. Míg a színtiszta katolikus országokban sokszor nyomor és diktatúra dívik!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Tévedsz!
Az egyszeri dzsobbikos így érvel tökéletes harmóniában a logikával:
"Keresztény, európai emberként borzasztóan a sajnálom a kamionban meghalt menekülteket.
Én a határon közéjük lövetnék, az összes ideérkező migráns dögöljön meg.
Nem kívánom senki halálát, az sem érkel ha ezek az illegális határsértők felfordulnak."
A sor folytatható.
Nézzétek, amíg egy félkegyelmű, lófarkas kis szerencsétlen hőzöngő tahó ilyeneket röfög, addig mégis milyen legyen a még lentebb lévők állapota?
Tűzparancsról álmodozik a kis bugris fajta, meg hasonló kocsmatahó szinten háborog, mikor sejthető, hogy kb. egy fegyvert sem képes megfogni, hisz kb. lúdtalpas kis seggarcként tengette napjait, amikor szaladgálhatott volna sárban, mocsokban akár egy rendes katonai kiképzésen is, bár ennyire ostobának utána se kéne lennie.

www.hir24.hu/poszt-itt-haztaji/2015/08/26/a-nap-felkegyelmuje-nem-tudta-meginni-a-hideg-sorocskejet-a-menekultektol/

Viszont Hofi is megmondta, tahóból el vagyunk látva rendesen.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: vagy nem. ezt nem kötném egyértelműen a reformációhoz, tényleg, kálvint miért negligálod. ausztria katolikus többséggel tud egy fejlett gazdaságot magáénak, a bajorok is végig katolikusok maradtak. hollandiában és belgiumban katolikus többség van. az északiak finnektől a norvégokig valóban evangélikusok.
@Bakter: Azért van itt egy jó nagy ellentmondás.

Orbán illegális határátlépőnek nevezi pl. a menekülő afgánokat, de nem fordítja őket vissza a kerítésnél!

Minden gyagyás amcsi filmben látható, ahogy a rohangáló mexikói szőlőszedőket és takarítónőket összeszedik a vámosok, és kirakják a kerítés túloldalán. Orbán ezt nem meri megtenni a menekülőkkel, mert tudja, hogy akkor az EU megbaszná az anyja hátán!

Befogadja őket a menekülttáboraiba a kis hazug.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Tudatosan mos ez össze mindent, már megszokhattad, hogy a seggcsimbókján lógó agymentes híveit a megfelelő vélemény felé terelje. Meg a többi ostoba barmot, aki a fejéből sem képes kilátni, hát még utána nézni vagy gondolni bárminek is.
@parti_giano: Magyarországon pl. akkor virágoztak a protestáns mezővárosok és Erdély, mikor az oszmánok hazazavarták Rómába a főpapokat.

Míg ellenben pl. Szerbia és Görögország lófaszt se tudott kezdeni az oszmán uralommal, nem tudta a javára fordítani azt.
@Bakter: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: a legbizarrabb az egeszben, hogy ez a hinarhaju szarcsimbok tudtommal egy roma csavo. mondjuk az x-miepes kocsis feher kangolba es torok bordzsekibe bujt csicskai utan ebben nincs is semmi meglepo. es ilyenkor bevillan az oreg szomszedom gyerekkori sztorija is, miszerint az '50-es evekben a komcsik szinten a brazilokat vetettek be egy kis padlassoprogetesre...
Felborult egy embercsempész kisteherautója az M5-ösön
police.hu

10 szíriait kórházba kellett szállítani.

444.hu/2015/08/28/felborult-egy-embercsempesz-kisteherautoja-az-m5-oson/
@vigyüktúlzásbaadolgokat: a törökök nem szóltak bele a vallási vitákba. pl. a ferencesek végig jelen voltak a hódoltság alatt is. éppen a török hódítás vetette vissza az országot.
Poszthoz: Találós kérdés. Tudja valaki hány méterre van a kép helyszínétől mondjuk az ásotthalmi határátkelőhely?

FAB! Szerintem inkább az ilyenek ülnek fordítva a lovon.

tutiblog.com/a-volt-szdzs-es-a-holokausztrelativizalast-is-beveti-a-bevandorlok-erdekeben/
@Bakter: bocs, az elobb veletlen toltalak be Teged is. Boli volt a cimzett
@Gábris szomszéd:
Hej szomszéd! Mikor fog kiderülni, hogy az embercsempészet ellen ágáló dzsobbik egyik tagja embercsempész? Buzi és zsidó viszonylatban már volt ilyen meghasonulás.
Csak kérdem, ilyenkor merre van nagyon keresztény semilyenzsolt, vagy harragospéter stb.
vagy az egész roppant keresztény jobboldal.
Amúgy keletre akartak nyitni. Most onnan jönnek.
@Bakter:
Már volt rá példa. Azt mondta csak a rendszer hibáit akarta feltárni.
@Gábris szomszéd:

Nem tudom hány méterre van. Cserébe le is szarom.

Azt viszont - elvileg - fillérre tudom mennyi adóforintot basztak ki a gyodára, ami a hangulatkeltés mellett kizárólag arra alkalmas, hogy a gyerek haja beleakadjon. Meg azt is tudom, hogy se a te lányodat se az enyémet, se senki másét nem akarom ilyen képeken látni csak azért, mert az aktuális főfasznak politikai haszonszerzésre kell használni mások nyomorát.
@maybach:

Első körben csak az európai fehér embert veszik emberszámba.
Második lépésben ebből kiválogatják a balliberális mételyt.
Na, a maradékkal humánusak és elfogadók.
@Fabius: Én felelős szülőként biztos, hogy nem vezetném a lányomat se GYODÁ-ba, se Macedón rendőrsorfalba. Szerintem te sem, főleg úgy, hogy ott van a rendes határetkelő. Arról már nem is beszélve, hogy mondjuk a pokoli szíriához képest (arról most ne nyissunk vitát, hogy kik tették azzá) a török, görög, macedón és szerb viszonyok is bőven elfogadhatónak mondhatók.
Az is könnyen belátható, hogy a te képed nem igazán a főfasznak válhat politikai "hasznára".
A pénzek értelmetlen elköltéséről viszont joggal lehet meg mind a kettőnknek a negatív véleménye.
@Eszter jött:
Kellene nekik szervezni egy mekkai utat. Mint a kultúra fáklyavivői előadásokat tarthatnának erről a helyieknek.
A visszaútra már költenünk se kellene.
@Gábris szomszéd:

" hány méterre van a kép helyszínétől mondjuk az ásotthalmi határátkelőhely?"

Hát nem mindegy, baszod? Ha a határátkelőhelyen jelenik meg a szerencsétlenje, a határőr megkérdi: van útlevele? Van. Van benne vízum? Nincs. Hát, akkor forduljon vissza, viszontlátásra.
Van útlevele? Nincs. Hát, akkor forduljon vissza, viszontlátásra.

Gondolkodj már, mielőtt hülyeségeket kérdezel.
@Gábris szomszéd: figyi oreg, neked valami loszerszam van a fejeden?
@DarthVader: Hülyeséget beszélsz. Járj utána, hogy miért.
@DarthVader:
Szó sincs erről, nyilvántartásba vesznek mindenkit.Senkit nem küldenek vissza.
Az az anya felelőtlen, aki ilyennek teszi ki a gyermekét. Ha idáig eljöttek, már megtudták, hogy mi itt az eljárás, itt is van befogadó tábor.
Aki pártolja az illegális határátlépést, látensen kiteszi őket a halálnak is. LD: 71 halott a kamionban, melynek tettesei bolgárok és egy afgán.
Ha valaki a halál elől menekül el a hazájából, az örül, ha menedéket kap valamilyen táborban, és nem azt nyilatkozza, hogy dolgozni indul a németekhez.
@Kurvahošigutntag: Nem csak mindig megzavarnak a mintát adó mintaállamok.

"Az egy dolog, hogy az amcsik közel-keleti destabilizációs ambíciói olyan jól sikerültek, hogy a Hummerek porfelhője mögül milliók vándorolnak ki Európa felé… és senki nem rója ezt fel nekik. Az viszont egy kicsit durva, hogy annyira sem hajlandóak kivenni a részüket a katasztrófahelyzet kezeléséből, hogy az Iszlám Állam elől menekülő keresztényeket (!!!) sem fogadják be. Sőt, a miheztartás végett még börtönbe is rakják őket.

Ez történt a 20 iraki kaldeussal, akik az ISIS elől menekülve, a mexikói felől közelítették meg az Egyesült Államokat, mert oda vízum nélkül is sikerült eljutniuk. A lehetőségek, a melegházasság és a végtelen tolerancia hazájában cserébe most börtönbüntetésüket töltik határsértés vádjával, és valószínűleg jól meg is verik őket egy Szabadságszobor akciófigurával minden órában, tudják hol a helyük a világban.

Az már csak bónusz a történetben, hogy a menekülteknek családjuk is van az USA-ban és a törvények szerint így szabadlábon kellene védekezniük, mégsem engedik ki őket. Erre persze nem adnak hivatalos magyarázatot, ahogyan arra sem, hogy visszaküldik-e a szemétláda bevándorlókat oda ahonnan jöttek.

Azt persze elvárják, hogy mi befogadjuk az általuk földönfutóvá tett menekülteket, pedig nekik sem áll az érdekükben egy megosztott, keleti vírustól lázas, gyenge EU. Annak ellenére, hogy akkor kicsit félénken és esetlenül, de újra felnéznek majd a tengerentúli nagybácsira és rögtön aláírnánk a TTIP-ét. Hát anyád."

tutiblog.com/amerikanak-megint-sikerult-bebizonyitani-hogy-egy-patkany-ezuttal-20-iraki-kereszteny-karara/
@Gábris szomszéd: azt remelem sejted, hogy a tuttifrutti blogot nem fogom megnyitni, de ha van(?) ott az info forrasara hivatkozas, na az johet
@Gábris szomszéd:

Már megint de sajnáljátok szegény ártatlan (sőttovább, keresztény!) embereket!
Talán az amcsiknak is GYODÁ-ba kéne bugyolálni őket, az sokkal inkább kedvetekre való lenne.

Azzal a szöveggel mi lett, hogy mindenki menjen szépen az ELSŐ bizonságos országba, ahol nem lőnek rájuk? Kezdjem sorolni, hogy hány ország van Irak és Mexikó között?
@Gábris szomszéd:
Melegebb pitére gondoltam.
De azért ez is jelzi a dzsobbik kikezdhetetlen erkölcsi és morális tisztaságát.
más:
index.hu/gazdasag/2015/08/28/egy_eves_titok_derult_most_ki_kiarusitjak_az_allami_fodeket/
orbánék kiárulják az állami földeket. 334 mrd forint bevétellel számolnak, 300e-380e hektárt akarnak eladni.
ámde.
a számok.
ez azt jelenti, hogy cca 1m forint bevétellel számolnak /hektár. a privátbankár szerint privatbankar.hu/agrar/meg-dragabb-a-magyar-fold-mennyibe-kerul-egy-hektar-269133 nem sok ilyen van. és nem sok megyében - például nógrádban 550e forintot érnek a földek...
...itt most vagy nem annyi földet fognak eladni, vagy nem számolnak ekkora bevétellel.
@Gábris szomszéd:
"Arról már nem is beszélve, hogy mondjuk a pokoli Szíriához képest (arról most ne nyissunk vitát, hogy kik tették azzá) a török, görög, macedón és szerb viszonyok is bőven elfogadhatónak mondhatók."

Ezek az országok szerinted mennyivel vannak jobb helyzetben, mint az EU-tagállam Magyarország? Oké, átdobtad őket a "szomszéd" kertjébe, innentől a probléma akkor ugye meg van oldva?
@Fabius:
Én ellenben az aktuális főfaszt szívesen látnám belegabalyodni a saját yodájába, gyodájába, vagy a fasz tudja milyen barom névvel illetik ezt a zizét. Azt sem bánnám, ha a többi semmirekellő beosztottja, seggnyalója, spanja, hűbérura, oligarchája és imádója utánagabalyodna. Mert akkor együtt lehetne őket bebaszni valami jó mély vízbe, és rajtuk lenne a nehezék is. A halak számára a drót meg úgy sem lenne akadály a nasinál.
@Gábris szomszéd:

Nemtom miért okoz átugorhatatlan nehézséget a jobboldalon annak megértése, hogy ezek az emberek nem hozzánk jönnek, csak rajtunk keresztül mennek.

Pedig ha ez sikerülne akkor sokkal egyszerűbb lenne a képlet: feltekerik a gyodát, haszonvas árban eladják, nem basznak ki újabb egymilliárdot felesleges plakátokra, hanem:

- "határvadász század" helyett felvesznek 100 Irodista Gizikét akik nyomják a regisztrációt,

- a fennmaradó pénzből a MÁV és Volán társaságok szervezett formában átviszik rajtunk az embereket.

Tudod, tudom, ez ilyen liberális puháskodás a nejlon-rambóskodáshoz képest, de én nem nézném kiakadva a drótba akadt gyerekek képeit, nektek meg nem volna min izgulni.
@Imola Helyesi:
Naná, a menekültnek nem is lehet más az életcélja, mint hogy egy zsúfolt menekülttáborban megrohadjon (de persze Macedóniában meg a többi ilyen bevándorlóbarát paradicsomban)! Akinek van bármilyen perspektivája, az már nem is lehet menekült!
@Imola Helyesi:

"_Szó sincs erről, nyilvántartásba vesznek mindenkit.Senkit nem küldenek vissza.
Az az anya felelőtlen, aki ilyennek teszi ki a gyermekét. Ha idáig eljöttek, már megtudták, hogy mi itt az eljárás, itt is van befogadó tábor.
Aki pártolja az illegális határátlépést, látensen kiteszi őket a halálnak is. LD: 71 halott a kamionban, melynek tettesei bolgárok és egy afgán. _"

Az ebben hsz-ben foglaltak akkora aljassággal telítettek, hogy kommentelhetetlen, ezért csak kérdezek:
Ugye... Ugye akkor járna el felelősen az anya, ha a gyerekével együtt ottmarad a háború poklában az emberi mivoltukból teljesen kivetkőzött gyilkosok prédájának, hátha lefejezik mindkettőjüket, így legalább megválhatnának ettől a siralomvölgytől. Ugye.
"Gyorsított eljárásban felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték azt a férfit, aki augusztus elején ellopott egy GPS-t egy mentőautóból, amíg a mentősök újraélesztettek egy beteget."

A büntetés a felfüggesztett, és nem a delikvens?
@DarthVader:
Gondolkodj már mielőtt hülyeségeket írsz!

Regisztrálják és elkezdődik az elbírálás. Eközben ők meglépnek, mert tilos becsukni őket. Nem küldenek el senkit, aki menekült státuszt kér, ha van papírja, ha nincs!
Sajnos tudják, hogy a legtöbbjüknek nem jár menekült státusz, így áttörik a határt.
Vagy a csempészek hergelik őket a törvényes út ellen.

A kerítésnek egyébként nem célja, hogy megállítsa a menekülteket! Sose volt.
Csak az a cél, hogy az illegális belépéseket töredékére csökkentse, ha kész lesz.

Aki jogosult a menekült státuszra és szabályosan jelentkezik egy határátkelőn, annak nem akad a haja a drótba, nem verik át csempészek, nem fullad meg egy csempész furgonjában, mint egy állat!

Aki nem fogadja el, hogy a Schengeni határ átlépésének kritériuma a regisztráció, ujjlenyomat stb, az maradjon Szerbiában vagy Macedóniában, stbstb. Ezeken a helyeken se lőnek.
@jaegtoer: Az ebben hsz-ben foglaltak akkora ostobasággal telítettek, hogy kommentelhetetlen, ezért csak kérdezek:

Ki akarja levágni a fejüket Görögországban, Macedóniában, Szerbiában, de a közelebbi Azerbajdzsánban, Örmény o.ban, Grúziában, Szaud Arábiában ???

Az a felelős anya aki fejlevágás elől 5000 kilométert rángatja a gyerekét 500 helyett?

Nem lehet, hogy valakik konkrét útitervet és pénzt adnak ezeknek?
Miért nem lépnek az EU területére Horvátországban?
Podgoricából 600 km Szeged 150 Dubrovnik.
Naná, hogy Szeged a cél!
@jaegtoer:
Ne maradjon a háborúban, de jöjjön be a kapun nálunk a gyermekeivel, itt nincs háború.
@parti_giano: A ferencesek igen, mert ők kolduló rend, nem voltak birtokaik.

A hódoltságban megszűntek a roppant egyházi vagyonok, a főpapoknak futni kellett, a templomokból kidobálták az oszmánok a szobrokat, és mecsetté alakították.

Katolikusként mondom: vigyék a pesti bazilikát, nekik adom! Mégha a Sophia Loren esküvője lenne, de középszerű karmesterek és ismeretlen csellista lányok esküvőjét finanszírozzák a magyar adófizetők?!

Ki fizeti a Bazilika arany stukkózását és hogy fűtve legyen pincétől a kupoláig, hogy az olyan színvonalú legyen, hogy Vajnáné-féle celebek benne páváskodjanak?
@Fabius:

"_Nemtom miért okoz átugorhatatlan nehézséget a jobboldalon annak megértése, ..._"

Konzervatív jobboldaliként mondom, hogy tessen abbafejezni![:)]
1. A jobboldalon nem mindenki állat.
2. A Jobbik nem egyenló a jobboldallal.
3. A Fidesz nem is jobboldali, hanem üzleti.
4. Alászolgájja.

Apicsábamár.

És ha itt akarnának letelepedni addig, amíg a nagyhatalmak véget vetnek annak az őrületnek, ami idáig kergette őket, akkor is a megoldást kellene keresni, a támogatás módjait és nem az elutasítást.
Tehát.
...ha egy részüknek Mo. lenne a célországa, akkor sem utasíthatnánk el a megsegítésüket, mert emberek vagyunk, és itt a jó alkalom, hogy ezt meg is mutassuk.

És lesz még olyan holnap, amikor a 'most' múlt lesz és történelem, és fura árnyat vet a tárgyaló asztalra, ahol még nem tudni, ki lesz a vádló.
444.hu/2015/08/28/tobb-mint-szaz-sziriai-menekult-biciklizik-at-az-orosz-norveg-hataron/

szóval ijjenek vagyunk mink, itten a messzi északon, bár az igasság az, hogy fostalicskával belépni még véletlenül se szabad. seholse.
@jaegtoer:

kimaradt.

Nem mindenáron, de mindenképpen!

"Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben,
Ember lenni mindég, minden körülményben."

[Arany János: Domokos napra]
@Fabius: És aki itt marad, mert nem tud vagy akar továbbmenni?

Az már rohadjon meg? Ha az Imolát arrébb szarja le a gólya 500 kilométerrel délre, akkor bezzeg azon visítana, hogy tartsák el a magyarok a menekülteket, mert nekik van elég pénzük!
@jaegtoer: "És ha itt akarnának letelepedni addig, amíg a nagyhatalmak véget vetnek annak az őrületnek, ami idáig kergette őket, akkor is a megoldást kellene keresni, a támogatás módjait és nem az elutasítást."

És ha a nagyhatalmak célja az őrület?
Akkor mi a megoldás?
Adjuk át a termőföldet és a vízkészletet és haljunk ki csendben?
Nem 100 ezer menekültről van szó, sőt nem is menekültekről főleg!
Új hazát kereső, honfoglaló népek keltek útra!
Célzottan, szervezetten.
Reguláris hadsereg nem foglalná el Európát!
Ez igen!
@jaegtoer:
Nem utasítják el őket Magyaországon, csak nyilvántartásba veszik őket, sőt segítik őket élelemmel, tisztálkodási körülményekkel, orvosi ellátással, stb.
Te nem itt élsz, hogy ezt nem tudod?
Ha átengednénk őket, csak úgy ukmukfuk, akkor az lenne a baj, pláne ha robbantó is lenne köztük.
Ha nincs papirjuk, akkor is tovább engedik őket regisztráció után.
Elkezdtem már olvasni a Koránt, hátha szomszédom lesz egy menekült.

Az első 60 oldal dióhéjban (a különböző utasitásokat mint Ramadan, menstruáció, stb leszámítva) arról szól, hogy aki hisz az egy istenben, az a mennyekbe jut, aki nem, azt a pokol tüze emészti el.

a 3. szúra a kvinteszencia:

2. Allah! Nincs Isten , csak Ő,az Élő,az Örökkévaló

3. Ó reád bocsájtá (Muhammad} az írást az igazzal, megerősítve azt, mit előtte
kinyilatkoztatott, s lebocsájtá a Tórát és
az Ujszövetségi Szentírást

4. Azelőtt, Umutatásként az enbereknek, s
kinyilvánitá az Ismérveket.

Lám! Azok, kik tagadják Allah ígéit, számukra
szörnyű szenvedés.
Allah Nagyszerű, Megtorló.

Azaz aki hisz az egy istenben, nevezze Jahvének, Istennek vagy Allahnak, annak része a menyország, aki nem, az a pokolra jut. (Amúgy ha az "Allah"-ot behelyettesitjük "Isten"-nel, vagy az 'Úr'-ral, virtigli bibliakivonatot kapunk. )

Arról nincs egyelőre szó, hogy a hitetlenek büntetését evilágon a hívőknek kellene foganatositania. Az Allahra van bízva.

Na folytatom az olvasást.
@Kalmár:

"_ Nem lehet, hogy valakik konkrét útitervet és pénzt adnak ezeknek? _"

Úgy vélem, ha így van, akkor a felelős kormányunk, diplomatáink elő hozakodhatnak ezzel az ENSZ-ben.

Persze ehhez gyávák, csak a kiszolgáltatottakkal nagylegények.
@Kalmár: Ne hazudj!

Menekültnek joga van akárhol bejönni az országba. Ha a fejed fölött ég a ház, te az ajtó keresésével vacakolsz, miközben a nyitott ablak ott van az orrod előtt?

Persze, te inkább megvárod, amíg Orbán a szentséges kezével téged kienged, akkor is ha bennégsz ... Darwin-díjas ...
@jaegtoer:

Meginzultálnálak egy kérdéssel, de ezért nem szeretnék tört kapni a hátamba. Szóval.

Mitől vagy/érzed magad jobboldalinak?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Hiába is óbégatsz, nem fogjátok az országomat destabilizálni az embercsempészek és az illegális bevándorlók rombolásának támogatásával.
Ma szültek a Keletinél. Most megyek a vendégeim elé, féltem őket. Nonszens, hogy nem lehet normálisan közlekedni sem a hazámban.
@Imola Helyesi:
Ehhez is azért arcbőr kell! Regisztráljanak itt, de a mocskosanyját az EU-nak, ha az itt regisztráltakat vissza meri toloncolni! Nem vettétek még észre, hogy csak kétféle ember nem akarja igazán, hogy itt legyenek regisztálva: ti meg ők maguk?

Te is az a fajta ember vagy, aki le se szarná ezt a 71 embert, ha nem magyar kocsiban, a magyar határhoz közel érte volna őket a halál, ahogy ugye az eddig tengerbe borult ezrek és a Csalagútban elgázoltak sem érdekeltek.

"Ha idáig eljöttek, már megtudták, hogy mi itt az eljárás..."
Aztán honnan a picsából tudnák? A magyar kormány "tájékoztató" plakátjairól? Vagy tudsz olyan linket mondani, ahogy a kormány hivatalosan arra ösztönözte volna a menekülőket, hogy itt és itt vannak hivatalos regisztrációs pontok, akár a kerítés mentén?
Van egy rossz hírem: aki szerint az illegális határátlépésre a negatív kommunikációs kampány meg a GYODA a megoldás, az is kiteszi őket a halálnak, "talán" még egy kicsit jobban is.
@Kalmár: Ne hazudj!

Nem szervezetten keltek útra! A kormányuk ott van a hazájukban.

A földet meg akárki EU-s állampolgár megveheti nálunk is, ennyit ért el Orbán a nagy szabadságharcával! A kis béna, még a nyugdíjas hollandokat se tudta innen kiűzni ... :))))))
@Kalmár:
Mi alapján tilos becsukni őket?
Ezt már annyirszor kérdeztem, de még senki sem tudott rá válaszolni.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Csak először igazolnia kell, hogy menekült
@Imola Helyesi: Aki illegális bevándorló, tegyék fel rögtön a buszra, oszt irány hazafelé!!

Minek zárja az illegálisakat Orbán MENEKÜLTTÁBORBA?! Na, IQ-bajnok, erre mit lépsz??
@Imola Helyesi: Nagy tévedés.

Ha azt mondja valaki, hogy menekült, azt addig az országban kell ellátni, amíg leellenőrzöd!!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Hűű. Ritka nagy marha vagy. Bocs, de nem válaszolok. Eredj tanulni, kedden suli!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

alapjogokert.hu/alapjogokert-infografika-menekultek-orizetbe-vetele-2013-elott-es-utan/

Sajnos mivel szervezetten jönnek, alaposan ki vannak képezve, hogy mit kell mondaniuk, hogy ne lehessen őket becsukni.
A menekülttáborok is nyitottak, így elsétálnak, ahogy lehet. Ezt kérte Orbán, hogy módosítsák, mert nem életképes a szabály!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Szerbiában nem ég a ház, kényelemesen elsétálhat a határátkelőhöz!

Hülyedíjas!

Eredj már tanulni!
@Bakter:

Pedig itt lehetett volna visszatartó erő a végrehajtanó börtön, mert aki mentőből lop, az már börtönérett. Aki még nem az, ráérne rajta gondolkodni, hogy megéri-e megérni.
@Kalmár:

Amikor 56-ban a magyarok tódultak a döglődő nyugatra, akkor ők is informálodtak a lehetőségekről és a kilátásokról. Sőt voltak,akik itthon segítettek a kijutásban. Talán nem kéne habzó fogkrémet használni.
@Imola Helyesi:
"de jöjjön be a kapun nálunk a gyermekeivel, itt nincs háború."

de nem ugrottad meg azt a szintet, amit @DarthVader: említett:
"Ha a határátkelőhelyen jelenik meg a szerencsétlenje, a határőr megkérdi: van útlevele? Van. Van benne vízum? Nincs. Hát, akkor forduljon vissza, viszontlátásra. Van útlevele? Nincs. Hát, akkor forduljon vissza, viszontlátásra."
@Imola Helyesi: ecce shitnyik. imigyen beszel egy ember alatti, valodi fidesztalib vicehazmester. gratulalok, folytasd, hadd lassa mindenki, milyenek is a moslekzabalok smink nelkul
@Kalmár:

Köszönöm, bár ez csak egy grafikon, és még mindig nem ad választ arra a kérdésemre, hogy mi a különbség akkor mondjuk egy idegenrendészeti meg egy menekültügyi őrizet között, melyik mikor rendelhető el és milyen feltételei vannak.

Egyre inkább van egy olyan érzésem, hogy a korábbi kritikákat és bírálatokat a kormány túlreagálta, és most jól is jön nekik, mintha nem tehetnének semmit, és ujjal mutogathatnak a szabályok "felpuhítóira":
www.google.hu/#q=menek%C3%BCltrend%C3%A9szeti+elj%C3%A1r%C3%A1s
@Imola Helyesi: Jézust meg útközben, egy istállóban szülte a mamája.

Később Egyiptomig kellett menekülniük, mert politikailag üldözte őt az arab származású trónbitorló, akitől Jézus ráadásul később nem is követelte a trónt! Pedig joga lett volna rá, mint Dávid leszármazottjának.
@Kalmár: Tán hiányoztál az ősmagyarok honfoglalásánál? :)

Álmos apánk vezetett minket, a veszteségek miatt büntiből le is nyilaztuk a határátkelő előtt ...
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Meginzultálnálak egy kérdéssel, de ezért nem szeretnék tört kapni a hátamba. Szóval.

Mitől vagy/érzed magad jobboldalinak?_"

Évtizedes Tapasztalatom, hogy a jobb oldalamon esik a fekvés és az alvás a legjobban, de nem összegömbölyödve, mint a macska.
Hanyatt fekve a is jó.
Baloldalamon sose tudtam elaludni, se feküdni.

Ez a fiziológiai opció.

A mentális opció meg az, hogy úgy vélekedek és azt tapasztalom, hogy van Isten, akárkik akárhogy is nevezzék. De! Opus Dei forever!

Ettől ugyan még simán megégethetnének jezsuita atyámfiai, de jó pártfogóm van.

Végül szociológiai és filozófiai opció.

Az emberek már születésüknél fogva sem egyenlők, semmilyenképpen.
Ebből következően a szabadság, az emberi szabadság nem egyetemes, nem jár, de kiharcolása ellen nincs ellenvetésem.

Az ember identitása, személyes énje, mindig alárendelendő az egyetemesnek, de csak addig a mértékig amíg annak építőköve és nem élősködője.

Úgy vélem ezek elég egyszerű fonalak. Cserébe elég erősek.
@Kurvahošigutntag:

Bakker, sminkkel is taszító, ne buzdítsd ilyenekre.
@Imola Helyesi:

Aztán mivel? A fejedben létező hivatalosan kiadott menekültigazolványával, esetleg a fenekében levő golyónyomokkal, vagy elég csak a pszichikai-lelki sérülésekkel?
@Kalmár: Engem nem érdekel, hol jön be, akárhol bejöhet.

Te vagy az a nagy marha, aki mindenáron a határátkelőkhöz akarja terelni a menekülőket! :)
@Imola Helyesi: "... a tettesei bolgárok és egy afgán."
Ez nem egészen így van, nézd csak meg ezt a linket:
444.hu/2015/08/28/az-osztrak-nyomozok-szerint-egy-bolgar-magyar-csempeszbanda-allhatott-a-magara-hagyott-teherauto-mogott/

Elnézve a többi hozzászólásodat, úgy tűnik fullba tolod a fidesznyikek mantráját. Vagy ennyire naív vagy, vagy ennyire ostoba. Talán így ismeretlenül maradjunk az előzőnél.
@jaegtoer: Isten előtt mindnyájan egyenlőek vagyunk.

Isten szerintem mindenkinek pont a személyiségét nézi, azt, hogy ő mit csinált személyesen itt a Földön életében.
@Kalmár:
A kormány is feltalálta a spanyolviaszt:
hvg.hu/itthon/20150828_Tranzitzonakat_akar_a_kormany_a_hataron_i

Ez is csak erősíti bennem a kérdést, hogy ezt miért nem lehetett eddig megcsinálni, és az ott említett elzárás mennyiben lesz másabb, mint az az elzárás, amit eddig nem lehetett...
@jaegtoer:

Egy bal oldalán alvó által is fogadhatóak a definiciók, kivéve istent. Ettől függetlenül volt már, hogy azt mondtam, van isten az égben. Meg azt is, hogy az isten verje meg.:D

Templomban mindig az embert kerestem azt, aki építette/építtette.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Isten előtt mindnyájan egyenlőek vagyunk."

Biztos ezért egyforma a fogantatásunk, a születésünk, no meg a halálunk.
mit is írtam tegnap?

Agymenése van a Fidesznek: tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet elrendelését akarják

És Szerbia felé nyitott tranzitzónákat telepítenének a határra, amikből addig nem léphetnek ki a menekültek, amíg a menekültügyi eljárásuk nem zárul le.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F08%2F28%2Fagymenese-van-a-fidesznek-tomeges-bevandorlas-okozta-valsaghelyzet-elrendeleset-akarjak%2F
@Kalmár: Aztán mit ártanak neked az afgán csecsemők, amint a magyar utcákon kóborolnak?

Menekültet nem kell bezárni, örülj neki, ha maga fizeti az ellátását! Minek akarod még te fizetni a kajáját is, ha magát is el tudja látni? :)
@látjátok feleim szümtükkel: @jaegtoer:

Nem beszéltem még sem a hangyákról sem az ajtókról és az utakról és az utak mentén növő pipacsokról és az útelágazásokról továbbá a csillagokról. Ezek valamelyest bonyolítják a képet, de ez már egy másik történet, mely törekvés az egészre...
Összegyűjtené az összes magyar arcképét a kormány

2016 januárjától hoznák létre azt a 10-10,5 millió magyar állampolgár arcképéből álló adatbázist, amit egy új állami szervezet gondozna. Az adatbázis szükségességét a nemzetközi okmányhamisítással, a bűnüldözéssel, az ismeretlen holttestek azonosításával, és a politikusok, védett személyek biztonságával indokolja a javaslat. A jogszabálytervezet másra is kitér: a mobil-, telefon- és internetszolgáltatóknak a jövőben is biztosítaniuk kell az ügyfeleik teljes lehallgatását.

hvg.hu/itthon/20150828_Osszegyujtene_az_osszes_magyar_arckepet_a
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Ettől függetlenül volt már, hogy azt mondtam, van isten az égben. Meg azt is, hogy az isten verje meg_"

Hogy maga milyen visszafogott!?
@jaegtoer:

" Opus Dei forever!"

Tiszteletben tartva mindenki belső (!!!) meggyőződését, azért az ilyen mondatokat nem lehet megállni komolyan.
Az Opus Dei történetéből

"1930.február 14.: Miközben Madridban szentmisét tart, Isten megérttette szent Josemaríaval, hogy az Opus Dei a nőkre is vonatkozik."

A kedvencem:

"1943. február 14. Ismét egy szentmise alatt Isten felismerteti Josemaría Escrivával a jogi megoldást, amely az Opus Dei papok szentelését lehetővé teszi: a Szent Kereszt Papi Társaság létrejötte."

Nem is értem, hogy ez az Isten Balog páterrel miért nem értet meg evidenciákat:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez kemény. Már nem vagyok eléggé fotogén, de a tökömről kaphatnak egyet. Legalább látják milyen az.
@Fabius: "Nemtom miért okoz átugorhatatlan nehézséget a jobboldalon annak megértése, hogy ezek az emberek nem hozzánk jönnek, csak rajtunk keresztül mennek...- a fennmaradó pénzből a MÁV és Volán társaságok szervezett formában átviszik rajtunk az embereket."

Nem olyan nehéz ezt megérteni, csak abban segíts még, hogy az osztrákok miért küldenek egyre több migránst felénk vissza és miért terveznek további szigorításokat a vonatellenőrzésben is? Vagy az általad továbbküldött migránsokra rá lesz majd írva, hogy Migszolos árvák, akiket Merkel kedvéért izibe és azonnal be kell engedniük sógorföldére? Ezek a hülye labancok is megkergültek. :)

www.ma.hu/belfold/258135/Hetszeresere_nott_az_Ausztriabol_visszatoloncolt_illegalis_bevandorlok_szama

www.origo.hu/itthon/20150728-megerositenek-az-osztrak-magyar-hatar-vedelmet.html
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Csupáncsak néhány ENSZ által elfogadott emberi jogi szabályt kell meghágni a kormánynak, de amúgy biztos "briliáns" az ötlet ...

Az ENSZ Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

A Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányának

12. cikke szerint “Minden olyan személynek, aki törvényesen tartózkodik valamely állam területén, joga van e területen a szabad mozgásra és a tartózkodási helye szabad megválasztására”.
@Orica Középföldi:

Mennem kell, de erre:

"_Nem is értem, hogy ez az Isten Balog páterrel miért nem értet meg evidenciákat:)_"

Az Úr mindenkire egyforma jósággal mosolyog, de a mosoly fénye a matt felületen semmibe vész, nem tükröződik vissza. Innen a mattüveg. [is]
@jaegtoer:

Na necsudákozzék, me berepül a légy a tátva hagyottba.:D
Nem lennék most a brüsszeliták helyében:
"Kőkemény üzenetben hárítják át a migránshelyzetért az összes felelősséget "az EU-ra" kormánypárti képviselők. "Brüsszel felelőtlen politikája miatt emberek halnak meg" - írja egyebek mellett Rogán Antal, Harrach Péter és Németh Szilárd. "
@Orica Középföldi: Talán mert Balog nem páter, hanem mert református létére nyalja a jezsuiták seggét?

Balog, a lelkész megcsúfolása a protestáns prédikátoroknak és mártíroknak, és nemcsak a békaszája miatt.
@jaegtoer:

Énkérelelnézést, szeretemafocit! :-)

A többi meg +1.
@Bakter:
AZ EU remek bűnbak, egyébként már régóta ők a nyuszika a füstszűrős sapkában: ha nem szólnak bele, akkor az a baj, de ha beleszólnak, akkor fúj, mert Magyarország szuverén...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Allahra mondom, ezek tényleg fullban nyomják a kretént!!
@Secnir: Ezt mondjuk én sem értem.

Anno az átkosban, ha valaki átugrott a vasfüggönyön, és nem kapott golyót a hátába, azt akárhol befogadták az osztrákok.

Most a szerb határőrök ott állnak az átkelőknél, és hajtják el onnan a népeket?
@jaegtoer:

Bocsánat, nem akartalak bántani, de annyira röhögtem, hogy a szellemes hsz-edre nem is válaszoltam.

Első gondolatom volt, mit szólna hozzá Machiavelli és Hegel?

A második egy parafrázis, ami a röhögés szárnyán el is szállt.
@látjátok feleim szümtükkel: Én speciel nem a vallásosakat tartom jobboldalinak.

Aki a tőkések érdekeit képviseli, az a jobboldali, aki a munkásokét, az a baloldali.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Részemről aki itt akar letelepedni az indokolt esetben kapjon menekültstátuszt és boldoguljon.

De nézzünk bátran szembe azzal. hogy elenyésző az ilyen emberek létszáma.
@DarthVader: ááááánem is....

Kovács Zoltán szerint önmagukat teszik áldozattá a menekültek

A kormányszóvivőnek ez jutott eszébe a teherautóban megfulladt 71 emberről.

444.hu/2015/08/28/kovacs-zoltan-szerint-onmagukat-teszik-aldozatta-a-menekultek/
előbb~utóbb MINDIG EZ VAN ..ha rongyemberek mondják a tutit:(((
@Kalmár:

És melyek azok a nagyhatalmak, amelyeknek ez a céljuk? Amerika kipipálva, azt tudjuk. És ki a többi? Oroszország? Nono, csak nem feltételezed a baráti Orosz Köztársaságról, hogy ártani akarna pölö nekünk, magyaroknak, meleg barátjának? Kína? Nono, csak nem feltételezed a baráti Kínai Népköztársaságról, hogy ártani akarna nekünk, magyaroknak, meleg barátjának? Hiába nyitogattuk az ajtót?
Másik opció, hogy nekünk ugyan nem akarnának ártani, de hát mivel Európa részei vagyunk, nekünk is jut a szarból. Nosza, lépjünk ki. Ne kertelj, mondd ki.

Azt már fel se merem tételezni, hogy a többesszám az európai nagyhatalmakra vonatkozott, akiknek célja azt az őrületet fenntartani, aminek következtében új hazát kereső, honfoglaló népek kelnek útra
célzottan, szervezetten, Európát, azaz a nagyhatalmakat is elfoglalni. Mert akkor ezek az európai nagyhatalmak igen körmönfontak lehetnek :))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Nem értek ennyire a joghoz, így fogalmam sincs, hogy ilyen esetben az "illegális bevándorló" és mikor a "menekült" a jogi kategória, mikor melyik kategória az erősebb, és utóbbi mikor lép életbe. Ahogy azt sem tudom, hogy azt, aki nem hivatalos formában lépi át a határt, az mennyiben tekinthető az országban legálisan tartózkodónak.
A migránsok ugyebár Szerbia felől érkeznek az országban, és Ausztria felé tartanak. Tehát a magyar kormányzati gps logika szerint hová viszik őket:
"Balassagyarmat vezetői azt kérik, hogy ne szállítsanak vonattal migránsokat a városban működő közösségi szállóra. Ezt azután fogalmazták meg, hogy csütörtök éjszaka és péntek hajnalban 135 ember érkezett meg így a nyugat-nógrádi városba."
@Fabius: "Részemről aki itt akar letelepedni az indokolt esetben kapjon menekültstátuszt és boldoguljon."

Ez is tetszetős gondolat. A kérdés csak annyi, ha Bundesmutti már 2010-ben arról beszélt, hogy megbukott a multikulti, mitől lenne más a helyzet 2015-ban vagy hatban? Minden európai országban azt látjuk, hogy minél nagyobb tömbben vannak jelen, annál kevésbé integrálódnak és szeretnék a maguk képére formálni a befogadó országuk környezetét. Erre is számos példa van. Netben járatos emberként két másodperc neked is megtalálni az erről szóló tényeket.
Ja és szerinted egy iszlám bevándorló inkább hasonul majd egy LMBTQ netán Hitgyülis közösséghez vagy más irányokba indul majd el?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Csak a nagy ellenségkeresés közben ne nyissunk túl sok frontot, mert az még dolfinak sem jött össze. És hülyén nézne ki Hegyeshalomnál a brüsszelitákat visszatartó pengedrót.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na, ez az ebolanak pont jo is lesz. a szakallas fiatalembert bonuszkent en fizetem ;-)
@Kalmár:

Szóval szerinted ha egy ember a családjával megjelenik a határátkelőhelyen, felmutat egy szír útlevelet, és közli, hogy ő menekült, mert otthon lőnek, és bejönne a kiccsaládjával, akkor a határőr tárt karokkal fogadja és már regisztrálja is.

Hát akkor veled még sok mást is el lehet hitetni!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tulajdonképpen ők ilyen bizarr módon lettek öngyilkosok, saját akaratukból.

A lényeg, hogy a kormány semmilyen formában nem tehet a halálukról, bezzeg az EU, a libsibolsik, Amerika és persze az áldozatuk maguk. Oszolj!

Kovács Zoltán ma is kiérdemelte a jutalomkekszet.
@Bakter:

Ami dolfinak nem sikerült, az ovinak sikerülhet. Államférfi vagy mi a szösz.

Te meg csendben átállítod a váltót:)
@DarthVader:

Csak azt nem értem, hogy ha ennyire megvetik az USA lehallgatási-megfigyelési módszereit, akkor miért akaják ennyire majmolni őket?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A csútit és társait megnézném ilyenben. Ami 3m mélyen bebetonozott lábakon nyugszik és 0,5 m vastag acéllap fed. A drótban pedig 16kV. Élményszafarit is rendeznék közöttük.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

erre Godefroy de Montmirail szavaival tudnék válaszolni:

"Megvetem a hazugságot, de ha a szükség úgy hozza mívelem ".
@Orica Középföldi:
Dolfi profibb elmebeteg volt, kackiásabb bajusszal, és nem utolsósorban átgondoltabb tervekkel, precízen kivitelezéssel. A csúti ehhez képest...
(A viaduktból is hiába szedtem a ki szegecseket, nem ment arra.)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): mint ez az őz:

hvg.hu/itthon/20150828_Fotok_megolt_egy_ozet_a_hatarzar

meeeeugye itt a lényeg:

Fegyveres katonákat küld a határra a Fidesz, de éles lőszer nem lesz
/akkor meg mi a fasznak???/

>>>>A kormány válsághelyzetet akar elrendelni a déli határnál a migránshullám miatt.<<<<< Itt a hadsereget is bevetnék: a katonák bárkivel szemben felléphetnek, ha védeniük kell a határt és a kerítést, és fegyvert!!!!!???? /lásd mint fent/, illetve "kényszerítő eszközöket" vethetnek be. A rendőrök bárkinek a házába bemehetnek, ha azt feltételezik, hogy ott menekültek húzzák meg magukat. A határ közelében a kormány olyan táborokat építene, melyeket csakis Szerbia felé lehet elhagyni, belföld felé már nem.

hvg.hu/itthon/20150828_Fegyveres_katonakat_kuld_a_migransok_elle
@Bakter:

Sirva röhögök:) Tipikusan az a helyzet, amikor a kormánynak nem lehet jó lépése :)

Amúgy meg az első olyan fénykép után, ahol gyerekek állnak szakadó esőben egy ilyen menekülttáborban, vagy miben, katonák gyerekeket vernek gumibottal - mert lesz ilyen, abban biztos vagyok, a helyzet ki fogja követelni - kiváncsi leszek a reakciókra. (Nem a saját balfasz széljobbereinkére, a többiekére határon innen és túl.)
Én is félek a bevándorlás miatt,ami a nyugati országokban látható.
Viszont rühellem ezt az aljas szemét rablóbandát.
Ahogy Kéri mondta,ahhoz nyúlnak hozzá amihez kell csak rosszul.
@Fabius: Menekült az elvileg nem akar letelepedni, hanem megy vissza a hazájába, ha véget ér a háború, nem?

Most akik az IÁ miatt menekülnek, azok szerintem örömmel visszamennek Szíriába az olyan gazdag és nyugodt országokból, mint Görögo. vagy Magyaro. ...
"A politikusok felelőtlen kijelentései nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a bevándorlók egyre erőszakosabbá és követelőzővé válnak. Angela Merkel német kancellár ugyanis kijelentette, hogy a szíreket befogadja Németország – ezzel azonban “meghívólevelet” adott az összes, Európába igyekvő bevándorlónak. A bevándorlók ugyanis személyazonosságot igazoló okmányok nélkül érkeznek Európába; a hatóságok amellett, hogy nagy részüket el sem fogják, akit elfognak, annak bemondásra kénytelenek elhinni, hogy melyik országból jött, mert a valós személyazonosságot visszaellenőrizni nem tudják. Emiatt “mindenki, aki el akar jutni Németországba, szírnek vallja magát”.

Azonban Angela Merkel kijelentése egy nyílt invitáció, és annak deklarálása, hogy az Európai Unió befogadja a bevándorlókat. A migránsok így nagy reményekkel indulnak útnak, mert azzal számolnak, hogy az európai országok tényleg befogadják őket. Ez a helyzet csak frusztrációt és további konfliktusokat szül, a bevándorlók ugyanis határainkra érkezve szembesülnek azzal, hogy itt se a hatóságok, se a lakosság többsége nem akarja beengedni őket. A szakértő szerint emiatt a helyi lakosság és a migránsok radikalizálódásával egyaránt számolni kell, mert azok a bevándorlók, akiket valamely más ország feltartóztat, azt gondolják, hogy csak az adott ország nem akarja átengedni őket, de ha ott túljutnak, Németország készen áll a befogadásukra. Mindez arra ösztönzi a határainkra érő migránsokat, hogy erőszakosan lépjenek fel a hatóságokkal szemben.

Ugyanakkor az Európai Unió nem tud megoldást találni a kialakult válsághelyzetre, és az utolsó óra utolsó percében vagyunk; ha szeptemberben nem születik közös európai megoldás a migrációs válságra, minden ország részről jönnek majd a radikális nemzeti válaszok.

“Genfben mindig meg fognak állapodni. A város gyönyörű – hazamennek és nem fog történni semmi.”

Eközben csak az első hullámnál tartunk, de nemsokára ideérhet a migránsok második hulláma is, ami a jelenleginél sokkal nagyobb lesz. Eközben Európa mint független cselekvő egyre inkább jelentőségét veszti, és a válság megoldását más – külső vagy lokális – erőcentrumok veszik kezükbe."

www.hirado.hu/2015/08/28/nogradi-gyorgy-szerint-meghivolevelet-adott-a-bevandorloknak-merkel/
Ausztria: Legálisan engedjék át a háborús övezetekből érkező menekülteket

Az osztrák belügyminiszter szerint így nem kerülnek az embercsempészek kezei közé, akik ellen keményen fellépnek.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2015%2F08%2F28%2Fausztria_legalisan_engedjek_at_a_haborus_ovezetekbol_erkezo_menekulteket%2F
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): “14. cikk: Minden személynek joga van az üldözés elől más országban menedéket keresni és a más ország nyújtotta menedéket élvezni.”

Még ugyanabból az országból is jöhet menekült és illegális bevándorló is! Lényeg, hogy aki a hazájában üldözésnek van kitéve vagy veszélyben van az élete, az menekülhet bárhová. Az ilyen embereket nem lehet elutasítani az ENSZ szerint, de mint Fab idézte föntebb, Németben úgy döntöttek, hogy most nem is válogatják ki ez vagy amaz, mert vészhelyzet van!
@DarthVader:
Csúcsra jár a látszatkormányzás. Döntésképtelen barmok kétségbeesett kapkodása, amikor már ég felettük a háztető. Ostoba, átgondolatlan, egyeztetés nélküli intézkedések hasraütve.
Mert amíg lehetett volna higgadt, átgondolt és főleg szakszerű intézkedéseket hozni, addig pitiáner, tizedmásodpercnyi politikai haszonszerzésből hagyták az egész helyzet eszkalálódni. Hagyták özönleni mindenfelé a tömeget, hogy velük riogassanak, most meg próbálják visszaterelni a szellemet a palackba, és mindenki másra kenni a szart. Abból a milliárdokból, amiből ezt a szart odaépítették, simán és professzionálisan megszervezhették volna a menekültek összegyűjtését, egészségügyi, titkosszolgálati ellenőrzését, megfelelő ellátását, és továbbküldését a célországok felé. Kormányként funkcionáltak volna. Ehelyett inkább drótoztak, és felküldtek mindenkit a fővárosba, hogy hatásvadász, kiprovokált káoszt és feszültséget okozzanak az egész országban. Aminek égisze alatt elkenik az aktuális botrányaikat, ellopják a földeket, és tovább nyúlják a közpénzt. Most meg nyüszítenek, mert kezd a fejükre rogyni ez is.
Hagyjuk mar ezt a 800 000-et a 8 millios Nemetorszag mas mint a 9 millios Magyarorszag.
Jó lenne gyorsan mindenkinek összekapnia magát és felkészülni arra, hogy a következő hullámokban még nagyobb tömegek fognak megindulni, akik még inkább követelően és agresszíven fognak fellépni. Félek de a helyzet sajnos még rosszabb lesz. :(
"akik még inkább követelően és agresszíven fognak fellépni."

Miért a mostaniak mennyire követelően és agresszívan lépnek fel? Csak hogy legyen mihez viszonyítani a "még inkább"-ot.
@Bakter: Mondjuk menekültnek minek célország?

Az megpihen az első békés vidéken, és addig dekkol ott, amíg hazamehet, nem?

Az egy teljesen más tészta, hogy most a menekülthullám örve alatt megpróbálnak az illegálisok is beszivárogni a gazdagabb országokba.
@Bakter: ennyi, nem is kell mit hozzá tenni, talán csak azt, hogy megteremtették a lehetőségét a vészhelyzet/válsághelyzet bevezetésére.

Lásd mint fent
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Mert mondjuk mindenki tudja, hogy ezek nem akarnak itt maradni, hanem mennének tovább pl Németo. felé. Ergo az a "célország" - függetlenül a valódi szándéktól.
De örülök, hogy kiemelted a legfontosabb mondanivalót a szövegemből.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Egy bizonyos március 15.-én láttuk mennyire voltak képesek kezelni egy válsághelyzetet. Máig őrzöm az átgondolt, szakmailag hibátlan javaslatukat, amit az éjszaka közepén az ágyamban fekve kaptam meg sms-ben: "üljek át egy másik autóba".
Az Origo még mindig nem az enyém, lehet, h átvertek?
@Bakter: Menekültnek nem mindegy, hogy Németo. vagy Magyaro., márha EU-s színvonalú segítséget kapna mindkét helyen?

Az ENSZ se azt mondja, hogy engedjük be a gazdasági bevándorlókat számolatlanul.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Na ezért kellett volna kormányozni időben, és megszervezni a jelenséggel kapcsolatos feladatokat.
@Gábris szomszéd:

Tegnap volt róla szó, hogy:

- A Dublini Egyezmény miatt 780 migránst küldtek vissza eddig összesen, mindenhonnan.

- Németország a szíreket gyorsított eljárásban fogadja be, velük speciel Ausztriának sincs dolga.

Vagyis próbáljatok már valami olyantól rettegni, ami legalább szőrmentén valóság.
@Bicepsz Elek77:

A 80 millió németre jut 800 ezer migráns idén, a 9,5 millió magyarra meg jutott tavaly 510 befogadott és itt is maradt menekült.

Szóval tényleg hagyjuk ezt.
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:

Nyugi, még nem hirdették ki azt sem, hogy másé lett :-)
a mű rettegéshez van egy hírem, kíváncsi vagyok milyen gyorsan linkelik az agitproposok és hogy ki lesz az első ;)

várok
@Bakter: Annyit pontosítanék, hogy háborúra meg éhínségre nem igazán lehet felkészülni, mert az mindig van valahol, sajnos.

De az EU-s pénzeket nem ártott volna a magyar gazdaságba beforgatni, és akkor most nem kéne fosni, hogy 20-30 ezer menekült etetésétől tönkremegy a magyar társadalom.
@Fabius: Az 510 se palotában élt Debrecenben, és ennél csak több lesz!

Persze kerítésre számolatlanul ott a pénz, miközben magyar adófizetők tömegesen nyomorognak. Közel az idő, mikor magyar munkanélküliek és elbocsátott közmunkások indulnak az osztrák határ felé! Ha valaki nem jogosult segélyre és nincs bevétele, annak az élete itt már jelenleg is veszélyben van Magyarországon!
@Bakter:Gy-M-S megyében van egy település az osztrák határ mellett,Alpertkázmérpuszta,wikimapia.org/21693837/hu/Albertk%C3%A1zm%C3%A9rpuszta. Azon a márc.15-én minden odavezető utat elzárt a hó. Pár nap múlva üzent nekik a polgármester hogy hamarosan kimentik őket, mire visszaüzentek,hogy őket már első nap kimentette az osztrák szomszédos falu Féltorony /Halbturn/,és igen van élelmük,oda járnak vásárolni:)

Nekem is megvan az az sms,hogy az ágyamból üljek át a szomszéd autójába.
A magyar-szerb határ, az EU határa is egyben.
Ott, ezt figyelembe véve kellene intézkedni!
Önkényesen, rendkívüli állapotot vezetünk be az EU határán?
Próbáltuk-e megoldanii a problémát közösen?
Ha ott lövünk a menekültekre, az olyan mintha az EU lőne!
Ez már nem saller, meg koki kategória!
@jaegtoer: az egyenlőséggel lehet próbálkozni, csak sosem fog összejönni. valakikhez képest mindig hátrányban és előnyben is leszek egyszerre...
Én csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy ez a sok náci lelkű és antihumánus barom, aki folyton le akarja mészárolni a menekülteket, az mi a kurva édes anyja picsájáért vár humánusságot , amikor meg bekerül a kórházba ?
Mondjuk egy román nővértől, vagy netán ( az élet vicces tud ám lenni ) majd egy afrikai nővértől .
Várom a válaszokat .
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Nem kárálás, de egyre több ilyen van .
Persze ez a nyomorék fideszes barmokat úgy sem érdekli addig, míg nem majd hozzá sem fog menni a mentőautó, vagy ha még is, akkor majd orvost nem találnak neki, sem égen , sem földön .
Meg tanárt a hülyegyerekének, meg óvónőt az unokájának, meg zöldségtermelő kisiparost, meg autószerelőt a puccos kocsijukhoz, meg gumist, meg aszfaltozó brigádot és még sorolhatnánk .
@Kalmár: Narancs geciktől legfeljebb azt lehet tanulni hogy kell a rezet kifényesítve aranynak mondani,ősi cigó trükk.
@Diorella Queen: +1....ha javasolhatom, konkrétan az átlátó nevezetű, jellemzésedre igencsak hajazó nicket kérdezd meg!
.
Ne legyenek illúzióink, az ország ipari léptékű lerablása itt a fő tevékenység, a kormányzás pedig csak valami szükséges nyűg mellette. Nyerni még pár hónapot, túlélni a pillanatot – ennyi a cél. Mert az Isten pénze is kevés jóllakatni a fideszes pereputtyot: az állandóan éhes sógorokat, vejeket, komákat, fogorvosokat, gázszerelőket, kaszinótulajdonosokat, strómanokat.

A menekültügyi hisztéria ideje alatt az ország kifosztása zavartalanul folytatódik. Köszönjük türelmüket és megértésüket.
.

nyugatifeny.blog.hu/2015/08/28/a_parasztvakitas_vege_rohejesen_megbukott_a_kamukerites
.
@Diorella Queen:
.
Gondolj egy kannibálra. Mélységesen megbotránkozna, ha bocsánatot kellene kérnie a vasárnapi ebédjétől.
.
@Diorella Queen:

jó kérdés.

Kicsit átformálva:

Egy nácilelkű antihumánus barom miért vár el humánusságot?
-a blogon
-a kórházban
-az utcán
stb.

Ha felháborodsz a véleményük miatt állandóan azt vágják az arcodba:
- miért nem vagy elfogadó velük?
- te is épp oly kirekesztő vagy, mint ők
- hogy viselkedhet így egy demokrata/liberális?
- szólásszabadság van.
@jaegtoer: "A mentális opció meg az, hogy úgy vélekedek és azt tapasztalom, hogy van Isten, akárkik akárhogy is nevezzék."

poldi.blog.hu/2015/08/25/itt_a_bizonyossag_orban_viktor_a_teremto#comment-form

:D:D:D
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Ha a magyar munkás elfelejt magyarul, és úgy néz ki mint egy szír, a németek befogadják.:D
@dr. jenőke (jenőke):

nekem erről a fiszfasz kerítésről, meg az egész fideszes operettkormányzásról kényszeresen Egervári Sanyi bácsi ugrik be, amint a stúdióban magyarázza, hogy HA kijutottunk volna a VB-re, akkor a csoportból már simán továbbjutottunk VOLNA.

az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

csak azok a kurva hollandok ne lennének.

amúgy szerintem Vitya lepődött meg a legjobban, mikor - már későn - szóltak neki, hogy izé, Főnök, a bevándorlók tényleg léteznek.

Lézer meg ha senki sem látja, fuldoklik a röhögéstől.
@Fabius: Erről tájékoztattad már a sógorokat is? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: lézernek a búrájába nem kéne ennyi sütnivalót beleképzelni, a többivel egyetértek
@Toportyán Zsóti: Anyádat gecizd te büdös köcsög!
Egy széklábbal vernélek nyomorékká legszívesebben!
@Eszter jött: Nem tök mindegy kit minek kiáltasz ki?
Ha valaki antihumánus teljesen mindegy, hogy épp milyen lelkűnek tartod. Lehet liberális vagy baloldali is szarember.
@Fabius: Nem jó a matek. Nem fogadtak be 800 ezer migránst.
Ennyien érkeztek.
Ha újra számolod az érkezőket kiderül, hogy itt nagyobb a baj.
@DarthVader:
Pedig pontosan ez folyik.
De te csak vigyázz, hogy nehogy becsapjanak!
Még, hogy a föld gömbölyű.....
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Azért kell bezárni, hogy amíg kiderül a valódi státusza, ne lógjon meg.
Most ez van.
Ha idegenrendészeti őrizetbe vehetnénk a menekült státusz tisztázásáig, akkor a 80%, aki nem jogosult, most nem korzózna Szegedtől, Koppenhágáig.

Ne legyen kétsége senkinek ez a kezdet!
Éveken át jönnek ezrével.
@Kalmár:

A német szakértők ennyi embert várnak, a befogadásról, a gyorsított eljárásról a napokban döntöttek.

Nálunk az utolsó hivatalos adat az, amit írtam, és mivel ezzel is az Unió azon állama voltunk, ami a legkevesebb menekültet fogadta be, nagy változás ebben nem lesz.

Nem kell ezt nagyon számolgatni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nem látok bele én semmit, de én már több mint egy éve írtam, hogy L. nyilvánvalóan direkt adja alá a lovat, minél nagyobb baromságot talált ki a Főni, annál inkább.

neki egy esélye van, hogy Viktor olyan mélyre ássa magát minden szinten, hogy tényleg ne tudjon egy bukás után visszatérni.
@Gábris szomszéd:

Attól, hogy a magyar kormány és közvélemény nem olvas/ért német kormányzati hírforrásokat még nem biztos, hogy az osztrákok sem.

Szóval valszeg eljutott a hír oda is.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Azért más, mert már indult ellenünk kötelezettség szegési eljárás a magas őrizetbe vételi arány miatt. Akkor kénytelenek voltunk feladni.
Most rendkívüli állapottal próbál jogalapot teremteni a kormány a régi betiltott módszerhez.
Sajnos a brüsszeli bürokratákra nem várhatnak!
Talán már van akkora a baj, hogy átmegy, de legalábbis nem kezd valamelyik idióta megint eljárást ellenünk.
Jó reggelt kívánok

Ideiglenes határellenőrzés bevezetését szorgalmazta az őrvidéki (burgenlandi) tartományi vezető a migránsok ausztriai tragédiája nyomán a pénteken Kismartonban (Eisenstadt) tartott sajtótájékoztatóján. Egyebek mellett javasolta az osztrák hadsereg támogató műveleti bevetését is.

index.hu/kulfold/2015/08/28/ideiglenes_hatarellenorzes_akar_egy_burgenlandi_vezeto/

alfahir.hu/burgenland_javasolta_a_hadsereg_beveteset

Vonatokat dobálnak a migránsok

szegedma.hu/hir/szeged/2015/08/menekultek-dobaltak-meg-a-horgos-es-szeged-kozott-kozlekedo-vonatot.html

alfahir.hu/na_most_telt_be_a_pohar_vonatokat_dobalnak_a_migransok
@Fabius: Kincstári az optimizmusod. Pár hetet adok és a németek vissza fogják vonni ezt a felhívást keringőre.
Valószínű, hogy hülyeség, de leírom a menekültüggyel kapcsolatosan én mit tennék:a menekültek száma nem megsaccolható, és a franc se tudja még meddig és hányan jönnek, akiket a hazájukból egy jóval kisebb számú, de annál agresszívabb hatalom üldöz el, vagy öl meg.Ha jól láttam, nem csupán őszhaju öreg és kisgyermekes anyák vannak a menekülők között, hanem katonakorú férfiak is szép számmal. S azt sem akarja senki vitatni velem, gondolom, hogy mindenkinek a gyökereinél van a helye,szabadsága, hagyományai, nemzeti kultúrája odakötik, tehát azt szeretném kinyökörészni, nem tudna-e felállni egy olyan nemzetközi katonai szervezet, mely az összes országot, akik most befogadnak (nem kis pénzt áldozva rá)kiegészítve az Ensz békefenntartókat, és ez a hadsereg, melyben a menekültek is tevékenyen részt vesznek, háborús bűnösökként levadásznák azokat, akik most a népeket elvándorlásra kényszerítik, s életfogytos kis büntit akasztanának nemzetközileg a nyakukba.... kéne még dolgoznom a projekten, csak az járt a fejemben, hogy nem jó megoldás ez az otthagyom az otthonom, meg mindenem, ahelyett, hogy kaszára-kapára, oszt adj neki!.....most biztosan kinevettek.
@evasanyoca: "nem tudna-e felállni egy olyan nemzetközi katonai szervezet,"

segítek, nem:)
ennyi

csupán elméleti esélye van annak, hogy aki Szerbiából érkezik, menedékjogot kapjon, mert déli szomszédunk biztonságos ország.

www.origo.hu/itthon/20150828-migransok-fidesz-kiutasitas-torvenymodositas.html
@Gábris szomszéd: angyal, te amiket ide beraksz, azokat el szoktad olvasni és egyet értesz velük?
"Hetek óta fáradozok azon, hogy abszurd humorba ágyazva jelenítsem meg azt a képtelenséget, hogy beözönlő határsértők táboroznak Budapest közterein, hogy az jön be az országba, aki akar - miközben egy Sziget fesztiválra ha valaki jegy nélkül oson be, megbilincselve vezetik el, s örüljön, ha nem törik a csontja -, s persze vannak "emberbarátok", akik szerint a világ legtermészetesebb dolga, hogy a migránsnak mindent szabad, minden ingyen jár, s mindazt meg kell adni, amit egy magyar állampolgárnak soha.
Töröm magam hetek óta, s erre most olvasom: "menekültek dobálták meg a Horgos és Szeged között közlekedő vonatot." mert "az illegális bevándorlókat zavarja, hogy a haladásukat akadályozzák a közlekedő vonatok."
Tehát a betolakodó téglával dobál, mert törvénysértését akadályozza az az állam, melynek területére illegálisan tör be törvényt sérteni.
Halló! Lopják a poénjaimat!
Kérem tisztelettel, hol lehet megtenni a feljelentést?"

www.facebook.com/photo.php?fbid=10207728534118517&set=a.2036880288801.251824.1448060640&type=1&fref=nf
@Gábris szomszéd: haver, kérdeztem egy dolgot. nem volt érthető a kérdés?
@Gábris szomszéd:@taga20: elolvastam geot, lehet, hogy rossz a következtetésem, de azért nem lehet világbéke-fenntartókat, mert akiknek létre kellene hozni, azok tartják fennt a terrorizmust gazdasági érdekből? ők pénzelik a mostani állapotokat is? vagy megint hülyeség?
@Gábris szomszéd: ócska fasz vagy, te is, meg ez a pozsonyi megélhetési migráns!
@evasanyoca: Nehogy félreértsd, de sajnos igazad van és nem beszélsz hülyeséget. :(
@taga20: Persze B+ ha te mondod akkor tuti. :)
@taga20:

"angyal, te amiket ide beraksz, azokat el szoktad olvasni és egyet értesz velük?"

Az alábbi opciók lehetségesek:

-nem, az a dolgom, hogy nyomjam
-nem, nincs rá időm, nem is érdekel
-igen, de nem értem, nem is várják el
@Gábris szomszéd: nem haragszol meg ugye, ha egy konzervativ/liberális véleményre is kiváncsi lennék?
@Orica Középföldi: egy tutiblogos szart megnyitottam, végig olvastam.

az egész egy turha, de a vége az szép. olyan cuki jobbikos.

"A párhuzamoknak 1944 és a mostani menekült-probléma között ott nagyjából vége is van, hogy egyik és másik esetben is kétkezű, kétlábú, két szemű, avagy amolyan emberi vonásokkal rendelkező lényekről van szó."
@Gábris szomszéd: nem ártu, nem én mondom, hanem te és ez a
csökött agyú féreg.

ma megint elővetted a szappant:(
@Kurvahošigutntag:
Pofád lapos, világos, majd pont egy ilyen mocskosszájú támogatna valakit, mint te, persze, kamionban.
@taga20: Miért nem rakod be az elejét és a végét is? Lehet mert úgy már más a gyerek fekvése?

"Persze, nagyon ül a vészkorszakos párhuzam. Csak épp az európai zsidók már évszázadok óta itt éltek Európában, és egy ideje állampolgárok is voltak, volt nekik lakásuk, munkájuk, és a héberen/jiddisen kívül beszélték az országuk nyelvét, ott dolgoztak, hozzátettek a kultúrájához, stb. Nem 1930-ban özönlöttek be Európába, hogy aztán jogfosztottakká váljanak. Az ő 20. századi történetük épp azért megrázó, a jogfosztásuk és irtásuk épp azért annyira gusztustalan, mert egy régóta működő, sikeres együttélést rúgott fel. A párhuzamoknak 1944 és a mostani menekült-probléma között ott nagyjából vége is van, hogy egyik és másik esetben is kétkezű, kétlábú, két szemű, avagy amolyan emberi vonásokkal rendelkező lényekről van szó. Minden más párhuzam a libnyaf agyszüleménye, és pont annyira valós, mint a többi.

Annyira, de annyira jó volna, ha a libnyaf nem relativizálná a holokausztot. Mert ha valami relativizálás, ez az."

Amúgy a tutiblog marhára nem jobbikos cucc.
@Gábris szomszéd:

" Egyéb ötlet? :)"

Hacsaturjánénál pillanatnyilag nincs jobb.
Véleményem szerint azt nem vitatja egyetlen épeszű ember sem, hogy a probléma létezik és a mértéke sajnos egyre csak súlyosbodik. A gond a kezelésének a gyakorlatában leledzik. Százhuszonhatodszorra is bebizonyosodott, hogy semmiféle konfliktust nem képes elvárható módon kezelni ez a mi „kicsit nagyon büdös de a miénk” kormányzatunk.

Hogyan is kellene csinálni? Nem tudom, nem az én dolgom. Az én dolgom az (lenne), hogy joggal várhassam el a 27% áfa és a negyvenvalahány féle sarc és dézsma országának vidám polgáraként, hogy amihez nem értek azt cserébe szakemberek oldják meg helyettem/helyettünk. Ja, és lehetőleg profi módon – ha szabadna ilyen képtelenséggel megfejelni az óhajomat – mert szeretnék Bécsben meg Londonban is szégyenkezés nélkül magyarként a szemébe nézni bárkinek!-:O
De ez (is) képtelen kívánság itt NERisztániában, ahol ezredszerre sem érti meg a sok nem túl bonyolult egysejtű életforma, hogy nem a Magyarok munkáját akarják elvenni ezek a szerencsétlenek! Hát mit is vehetnének el valakitől, amilye nincs is neki? Persze lehet, hogy a mai legújabb statisztikai adatok alapján meggondolják magukat és maradnak, ugyanis a legfrissebb kormányzati bullshit szerint, 2010 óta 500.000 munkahely létesült Magyarországon.
Aludj el szépen kis Balázs…
Apuka is aluszik…
Egyszer majd csak kiderül ki is ő…
És szilárd bácsi is álmodik,
Benne alszik a sötétség
Álmában rezsit csökkent kicsit
Aludj el szépen kis Balázs

Jég teljesen eltalálta dolgot tegnap, azt hiszem.
Majd megjegyzik ottan a messzi homokiában, hogy ki volt velük toleráncs, aztán akkor… később nem ér reklamálni. Illetve, késő az lesz - esetleg. Aztán hová mehetünk reklamálni? Hol lesznek addigra ezek a tetvek?

A pengés derótot lehet alternatív célokra is használni…
Pengés szögesdrót akadály.
Fegyveres határvadász század.
Kurmányzati fasiszta gyűlölet plakátkampány.
Nyerészkedő embercsempész hálózatok.
71 halott menekült, természetesen egy magyar teherautóban.

Hiába, a "jóhírünk" terjed a világban megállíthatatlanul.
@taga20: Fuss neki még egyszer és egyből látni fogod a választ a kérdésedre.

A hosszú linkedhez. Jól emlékszem, hogy te is csíped Natalie Portmant?

www.magyarfoldre.hu/cikkek/3308/natalie_portman_kevesebbet_kellene_beszelni_a_holokausztrol
@Knósszosz: Hidd el, hogy én is csak arra vágyok, hogy a nyaralás emlékeiről dumcsizzunk egy jó rose mellett vagy a 2016-os repnapot várjam. :)
@Gábris szomszéd:

"A Magyarországra tartó menekültek többsége a sínek nyomvonalát követi, mert a vasúti pályán nem építették fel az ideiglenes határzárat, így be tudnak jutni az országba."

Te Gábris, 100-ból hány 12 éves jutott volna erre a következtetésre, ha megkérdezik a keritésépités előtt? Merthogy kormánytag egy se, az biztos.

A rendőrök ilyenkor hol a picsába' vannak? 8 méter széles rések a keritésen, ahol százak jönnek át egyszerre, ők meg a zárt kerités alatt bekúszó 5-10 emberrel foglalkoznak, vagy mi?

Ez az ország egy vicc, úgy, ahogy van. De kurva rossz vicc.
@Gábris szomszéd: ez mire válasz? angyal te beteg vagy, és még csak nem is érzed.

egyébként, rosszul emlékszel, azt se tudom ki ez a buksza, és mé ossza a nem létező agyát.
@DarthVader: Szerintem ez a kiskapu is lassan be fog záródni, de amúgy tényleg sok szempontból vicc, bár nem az ország, hanem a "vezetése".
@taga20: Na ne terelj baszod. :) Tisztán emlékszem, amikor dumáltunk róla annak idején. Amúgy egy zsidó származású színésznő, aki 5 nyelven beszél és a Leon a profiban debütált. Ne mond, hogy nem emlékszel rá.

hu.wikipedia.org/wiki/Natalie_Portman

Azzal meg tényleg ne fárassz, hogy jött ide, amikor de dobtad be a témát és erre reagáltam. :)
@taga20: Ja és annyira "nem létező" az agya, hogy még a Harvardot is elvégezte. :)
@taga20: Tök tehetségtelen a csaj. :)

2005-ben a Közelebb c. filmben nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat kapott. 2011-ben a Fekete hattyú c. filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott.
@taga20:

Ha mégegyszer le mered írni, hogy szereted G-t, - ilyet még nem írtam nyilvános felületre - úgy tökön rúglak, hogy attól kezdve élményeid nem, csak emlékeid lesznek.

Bakker, annyit nem lehet inni, hogy ez a beteg lelkű fasz szerethető legyen.
@Gábris szomszéd: haver, rákosi is legalább öt nyelvből volt perfekt.

ako, ez mire bizonyíték?

"Azzal meg tényleg ne fárassz, hogy jött ide, amikor de dobtad be a témát és erre reagáltam. :)"

előre ne!
@Orica Középföldi: SZERETEM A G-t!!!!
a gé pontot, csak ne találom:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: borbolya, ne kontrázz! nem vagy te gázsi:)))
@taga20: Ha választani kell én továbbra is maradok Natalie-nél. :)
@Gábris szomszéd:
Portman kisasszony lehet, hogy zsidó, de ostoba.
És ezt fejtse ki bővebben a holokauszttagadók ájtatos társaságának korelnöke, ha van ilyen és van bőr hozzá a pofáján.

Hülyepicsa!
Ismétlés a tudás anyja.:)

Ausztrália konkrét választ adott az illegális bevándorlás kérdésére: aki illegálisan jön az országba, az ki lesz utasítva, kivétel nélkül.

Az ausztrál kormányzat nevében Campbell tábornok fogalmazza meg rövid, velős üzenetben az illegális bevándorlásra készülőknek: aki illegálisan érkezik Ausztráliába, az ne reménykedjen abban, hogy letelepedhet a kontinensnyi szigetországban.
A behatoló vízi járműveket elfogják és kiszorítják az ausztrál felségvizekről. Mindenki ki lesz tessékelve, legyen szó családokról, gyerekekről vagy jól képzett személyekről. Nincs kivétel. És ne higgyen senki az embercsempészek hazugságainak – közli határozottan a tábornok.
Az elmúlt hónapokban közben az is kiderült, hogy az embercsempészeket az ausztrál kormány vesztegeti meg, hogy a hajókon a menekülteket ne hozzájuk vigyék, hanem tegyék le Indonéziában.

youtu.be/rT12WH4a92w
@Orica Középföldi:

"Bakker, annyit nem lehet inni, hogy ez a beteg lelkű fasz szerethető legyen."

ennek az embernek szerető felesége és gyermeke van, aki szintén szereti az édesapját..te pedig állítólag pszichológus lennél......
@evasanyoca:
Legalább van valaki, akinek megoldási javaslata is van, nemcsak átkozódik, mint itt egy pár.
@Knósszosz: Nem ostoba és főleg nem holokauszt tagadó. Miért nem figyelsz oda mit is mond pontosan?

„A zsidó közösségnek fel kell tennie a kérdést, hogy mennyire kell az oktatás középpontjába állítani a holokausztot. Persze fontos, hogy erre emlékezzünk, de ez nem állhat mindenek felett

Portman hangsúlyozta, hogy nem szabad, hogy a holokausztot prioritásként kezeljék más tragédiákhoz képest. Mint mondta, nem rég járt egy, a ruandai népirtásról szóló kiállításon és rájött, hogy erről semmit nem tanult az iskolában. „Megdöbbentem, hogy ez a népirtás akkoriban történt, mikor iskolás voltam. Mégis, csak a holokausztról tanultunk az iskolában, meg sem említették a ruandai népirtást, ami éppen akkor történt.”

Szóval ha kérhetném ne csúsztass, neked amúgy sem áll jól. :) Amúgy természetesen písz.
@Gábris szomszéd: milyen tökös fegyencek ezek az osztrálok:)

átbasszák a szomszédba a nehézséget. te meg örülsz mi?
@evasanyoca:
Megáll az ember esze, siratja a migránsokat, de utálja a saját fajtáját.
Egy-két hölgyemény ritka rosszindulatú tud itt lenni.
@evasanyoca: évike drága, a legvéresebb kezű diktátornak is van anyja, aki könnyes szemmel köszönti szülinapjakor.

ne menjünk el megint debil irányba! ha kérhetem.

u.i.: szegény gyerek, ha tudná:(
@taga20: "Évike drága, a legvéresebb kezű diktátornak is van anyja, aki könnyes szemmel köszönti szülinapjakor."

Szerintem hasonló paraméterekkel te is rendelkezel, aztán mégis.... :)
@taga20:
Sorold csak azt az 5 nyelvet, amit Rákosi tudott!
1. orosz, 2magyarul nem nagyon tudott, 3ukrán?
@taga20: Na ne idegelj, hiszen ez egy fejlett nyugati demokratikus állam, te meg fanyalogsz. Mióta vagy te ilyen válogatós baszod? :)
@evasanyoca:

És? Hitlernek is volt szerető társa.
@Imola Helyesi: Innen vette szerintem. :)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Rákosi_Mátyás
@Imola Helyesi:
Keresel, találsz...

"Több nyelven kiválóan beszélt, ez tette lehetővé, hogy Trumannal angolul tárgyalhatott Washingtonban a békeküldöttség tagjaként, de emellett meg tudta magát értetni oroszul, németül és olaszul is. A politika volt a „hobbija”, amely élete minden percét kitöltötte. A Magyar Kommunista Párt, majd 1948-tól a szociáldemokrata párttal (SZDP) való egyesülése után a Magyar Dolgozók Pártja főtitkára lett. 1945-től miniszterelnök-helyettes államminiszter. Az 1945 őszi, 57%-os kisgazda győzelemmel zárult parlamenti választás után a szovjet csapatok és a kommunista irányítás alatt álló politikai rendőrség segítségével megkezdte az úgynevezett szalámitaktika érvényesítését, fokozatosan felszámolva a kisgazdákat és a többi demokratikus pártot"

A szalámitaktika is ismerős lehet.

Lemaradtam valamiről?
@Gábris szomszéd: haver, ez lövervágás volt a javából.

ja, azé kettőnk között az a különbség, hogy te ekézed a menekülőket, én pedig próbálom megérteni őket.
@DarthVader:
Kedves Sith Úr. Vasúti kérdéskörben való illetékességem folytán a következő választ adom az interfellációjára:
Ha engem megkérdezett volna a kormány, vágányzárat javasoltam volna. Amit unortodox sorompókkal erősítenék meg, azaz a sorompók nem a vágányokkal párhuzamosan abszolválnák a lezárást, hanem a vágányokra merőlegesen. Ember legyen a talpán, aki ezen a dróttal és vágányzárral védett határszakaszon átjön.
A kormány szokás szerint nem kérte ki szakember véleményét, így a vágányokon nem csak a vonat jön át, hanem a menekült is, mint a huzat. Istenem, pedig mekkora szakértői díjat szakíthattam volna ezért.
@evasanyoca:
Szegény páciensei, baloldali? Terápia. Jobboldali: hess, náci!
@Gábris szomszéd: baszod, te egy angolna vagy.
de úgy is a tányéron végzed:))
@Gábris szomszéd:
Te nem szoktál magyar emberrel találkozni? Nem csak az ország vezetése egy a vicc, hanem az itt élő irdatlan nagyságú zombi populáció is.
@parti_giano:

Örömmel látom, hogy a görények már pihiznek:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: kösz haver a segítséget.
má kiszáratt a szám a sok hülyétől, pedig a kötelező folyadék pótlást betartom:))
@Gábris szomszéd:
Na, nekem annyi időt nem ér meg, hogy rákeressek Rákosira.
Mocskos szemét volt, magyarellenes köcsög.
@evasanyoca:

MIndenkinek van családja. Ez nem hivatkozási alap.
Pontosabban fogalmazva, ne legyen hivatkozási alap!
Sem pozitív, sem negatív értelemben.
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:
szia izgató barátném:) hogy szolgál az egészséged?
@taga20:
Mért állsz szembe a tükörrel? Azért látsz hatot.
@Imola Helyesi: áperte, te egy fasz vagy ebola!
@parti_giano: Nem kell hozzá sok bőr, bőven elég ha pontosan idéz egy nyilatkozatot. :)
@taga20:
Te meg továbbra is egy jó nagy bunkó.
Csak vigyázzál, nehogy nagyon lehúzzon a fejed.
Nem csodálkoznék, ha holnap felkelne valamelyik fidesz potentát, és ilyet is javasolna a határra a vadászoknak:

hu.wikipedia.org/wiki/AT-AT
@Bakter: Végre valaki, aki tudja, hogy kiről és milyen bombázó csajról van szó. :)
@parti_giano: sikamlós, kicsúszik a kezed közül.
@Gábris szomszéd:
Figyelj nekem is küldtek innen már egy páran levelet, a fő átkozódók közül, úgyhogy ne vedd a szívedre.
Mért kell azért balhézni, törölni kell, annyi.
@Gábris szomszéd: nosza, nem válaszoltál a tegnapi kérdésemre sem. elsunnyogtál gyáván.
@Imola Helyesi: ne haragudj Imola, de nekem bántja a fülemet a meghatározásod, miszerint "saját fajtája"...nincs ilyen vagy olyan fajta, csak emberek vannak itt is és ott is, csak az ottakat kiüldözte egy nagyon gonosz erő a hazájukból, s bizony én is nagyon sajnálom őket, vittem élelmiszet, ruhaneműt, kötszert annó a Keletibe én is a barátaimmal....a net arctalan, hangtalan, így azután mindenki azt mond magáról, és olyan foglalkozást választ, amilyen szimpatikus neki, hogy azután ténylegesen hol koptatja a flasztert, az már részletkérdés,..te is tudod, hogy a jobboldali beállítottságú emberek nem lettek lenácizva, "csak" Gábor, aki nem jobboldali, hanem saját bevallása szerint is jobbos, és hát a jobbosokat hadd ne minősítsem....egyébiránt a gőgösségre való megjegyzésedet a multkoriban én magam is helyeslem... arról nem is beszélve, hogy mindegy a poszt címe tartalma, állandóan visszatér a Gáborekézésre, ami kontraproduktívvá válhat olvasói szemszögből...tudod, sok pszichológussal dolgoztam életem során kötelezőben: aranyos alázattal teli tudós emberek voltak, békére törekvőek.
@Imola Helyesi:

Teccik tunni, az nem baj, ha Rákosira nem keres rá az ember, de az már igen, ha semmire se, mert elhatalmasodott rajta az érzés, hogy ő már úgy született a mindentudással együtt. Komplettó grosszó.
@taga20: saját maga termeli a vazelint, oszt magára keni.
@parti_giano: Ilyesmik veled is elő szoktak fordulni. :)
@Imola Helyesi:
Sorolnád édes, melyik volt ilyen zsebtahó?
Mert azt már hazudtad ide aranyom, hogy én levelezgettem veled, majd a hallgatás ködébe burkolóztál, mikor is kérdém, hogyan, mikor...
SZóval, melyik zaklatott téged, ides?
@parti_giano:
Igen, azzal megyek át a fején, ha nem hanyagolja a csajt. Szárazföldön elég kényelmetlen egy kompgázolás.
@taga20: Figyu kicsi dártányán.

Ha te feleannyira próbálnád megérteni a valós folyamatokat, mint amennyire én "ekézem" a migránsokat, sokkal előrébb lehetnénk. :)
@Imola Helyesi:
Ostoba, a történelmet kedvelve, sok mindent olvastam, ráadásul google a barátod, tán még neked is... bár... hagyd, nem neked való.
@parti_giano: jézusmária, a predátor és az élien iparitanuló hozzá képest:)
@Bakter: holdkomppal, bakterom. adjál valami konteó lehetőséget a patakinak.
@Gábris szomszéd:
De, akkor is hülyepicsa!
Értem én, mi mellett kardoskodsz vele kapcsolatban, de szarja össze magát az - zsidóként pláne! - akinek szerinte túl van tolva a holokausztozás. De csinálja csak, én meg legfeljebb nem nézem a filmjeit... sokat nem veszítek vele.
Van valami, amit nem lehet elégszer említeni? Ja, van... a kereszt szentsége alatt kiirtott őslakosok Pizarro által - persze, én hülye. Az olyan kis helyes izé volt, kereszt alatt gyilkolni az rendben volt.

Vannak dupla függőleges vezérsíkok amelyek szépek, de ezen kívül másban azt hiszem sohasem fogunk gőzös nevezőre jutni. Kár.
@evasanyoca:
Ha megfigyelted, többen fajtáznak itt, méghozzá a balosok közül bőven, neveket nem említek, biztos te is észreveszed.
A fajtát nem vérvonalra értettem- bár újabban sok balos dicsekszik ezzel-, miszerint egy fia magyar vér sincs bennük-, bár emlékszem, volt idő, amikor azért háborogtak, ha kétségbe vonták magyarságukat.
Úgy gondolom, ha magyar állampolgárok vagyunk, a magyar kultúra emlőin nőttünk fel, azért ne gyűlölködjünk már annyira egymásra, és ne nácizzuk le egymást, mert volt esetleg valamelyik felmenőnknek ilyen élménye.
És egymással legyünk legalább annyira toleránsak, mint egy vadidegennel.
Van itt olyan kommentelő, aki a telibe..deszkára vinné egy jobboldali anyukáját, de vérkönnyeket ejt a migránsok kerítése miatt.
@Gábris szomszéd: ez gyönyörű volt bazdmeg, ekkora faszságot rég kaptam:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem árulom el, rólad nem állítottam ezt.
@Eszter jött: mivel a megjegyzés abszolut kimerítette a személyeskedés fogalmát, ezért jegyeztem meg azt,hogy van aki őt is szereti és nem biztos, hogy az ital miatt.Nem vagyok biztos benne, hogy egyik társunk fia, aki már itt korábban bemutatkozott, nem borítaná rá az asztalt, ha az ő édesanyjáról lenne ilyen szövegkörnyezetben szó, sőt valószínű az én fiam se hagyná szónélkül.
@taga20: ah, esze alapján a hókuszpók szintjét sem éri el.
@Imola Helyesi:
"... ha magyar állampolgárok vagyunk, a magyar kultúra emlőin nőttünk fel, azért ne gyűlölködjünk már annyira egymásra,..."

Hát barátom, pont ezek az "emlők" tehetnek a gyűlölködésről. Lásd: történelem.
@Bakter:
Hát akit még ma is lehet szopatni... bocsika..
@Imola Helyesi:

Nem a mi problémánk, hogy nem érted, amit ide írunk.
@Imola Helyesi:
Az egész ország be van szopatva folyamatosan. Különben nem ilyenek vezetnék, a választásunk folytán.
@Knósszosz: Pedig egyet lehetne érteni, hiszen tök evidens, hogy semmivel sem lehet különb egyik ember szenvedése a másiknál. Ő is csak erről beszélt. Másrészt miért ne lehetne más véleményen olyasvalaki, akit valamilyen mértékben érintett is ez a történelmi tragédia?

indavideo.hu/video/Norman_Finkelstein_kimondja_az_igazsagot_Izraelrol
@Eszter jött:
Tudom, ti vagytok az ész.... ezért ismételitek sokszor nehogy elfelejtsétek.
Szerintem az eszeteket az önhittségetek übereli.
De van egy ilyen pszichológiai módszer: sokszor kell mondani valamit, aztán el is hiszik.
@Imola Helyesi: "De van egy ilyen pszichológiai módszer: sokszor kell mondani valamit, aztán el is hiszik."

Ezt a nagy diktátorok is szívesen alkalmazták. :)
@Orica Középföldi: igen neki is volt. buta vagy , és gőgös is, nem hajazol az általam ismert kollegáidhoz.figyelem, hogy csinálsz háborút ebből a blogból. mintha azt írtad volna, hogy nem olvasod ez se azt se, meg a blog megy tönkre...nohát, nohát....jó hogy itt vagy, majd te megakadályozod.... remélem, téged is szeretnek piálás nélkül is.
@evasanyoca: bocs a személyeskedésért, dehát már én is kaptam eleget.
@parti_giano:
Rajtatok meg Szanyi, Újhelyi /alias Lúdas Matyi/Fletó meg a többi igen okos és művelt, ráadásul toleráns balos.
Úgy is kell nektek, megérdemlitek.
Ja, meg pl. a Kész ellenzéki, akitől gyakran kész lettem, aki miután beült a hátatokon a Parlamentbe, egy kukkot sem szól, eltűnt a süllyesztőben. Dobpergő meg valahol Dubajban élvezi egy arab kényúr támogatását, Tán csak a kutyafarkú nem alkuszik, csinálja nektek a fesztivált a nemzeti ünnepeinken.
@Imola Helyesi: libus, már megint szelektív a memóriád. leszarom, akiket itt emlegettél. veled ellentétben van saját világképem.
@Imola Helyesi: te tényleg egy fasz vagy. még az a szerencséje ennek a lepukkant országnak, hogy csak egymisi ebola országa vagyunk.
@evasanyoca: persze, a páciensekkel megértőbbek. itt nem ez a helyzet áll fent.
@parti_giano:
Na látod, nekem is, nincs szükségem a kioktatásodra.
@taga20:
Majd lesz neked ebola, amúgy igazából, aztán majd vakarózhatsz. Nemsokára.
@parti_giano: neked ebben teljesen igazad van, csak vannak olyan hivatások, amik átszűrődnek a civil életbe is, ez pl. olyan, vagy egy szabadnapos rendőr meglátva egy éppen lopót....
@Imola Helyesi: neked? összetéveszted az önálló gondolatokat viktor hagymázaival. a gyökelméleteden meg jót röhögne magában, miközben persze megveregetné a vállad.
Lehet, hogy FAB többet tud mint mi? :)

A Jobbik nem szeretné, ha a bevándorlók tartós életvitelre rendezkednének be hazánkban - a Fidesz mindenkit hülyének néz!

youtu.be/ypz4PyXujuQ
@Gábris szomszéd: rendben angyal, tartsuk ehhez magunkat. de ezt te szívnád meg a legjobban:)

te fosod a szót egész nap, egész héten.
@parti_giano: kérdezek tőled: volt egy kérdésem korábban, amire Gábor felelt, meg egy szóval taga. Én irtam Gábornak, megvárom, míg egy konzi/lib.vélemény is bejön. Azóta is hiába várok, de megkaptam már azt, hogy miért állok Gáborral szóba?....nos Gábor még nem röhögött ki egy korábbi blogban, és válaszol, ha kérdezem.
@evasanyoca: aham, úgy csinálsz, mintha a fostalicskát az elején nem próbáltuk volna emberként kezelni. aztán egy idő után eljátszotta az esélyét. ez itt nem a zártosztály.
@parti_giano: Ne bomolj partika. Ezzel az erővel te is lehetsz fostalicska, mert csak. :)
@Gábris szomszéd: dobj erre is valami elmés szöveges képecskét. egye fene, lehet coelho is.
@Gábris szomszéd: na mennem kell alukálni, me holnap költöztetem a rokonyt, és én vezetem a sprintert:))

ja és a nap is lement.

www.napiszar.hu/showPost/Naplemente_1

de holnap bedobom magam:))

jó éjt, minden baromnak!
@parti_giano: miért nem lehet nemzetközileg egységes haderővel, -amelyben résztvennének a katonakorú menekültek is, hogy saját szabadságukért tudjanak harcolni,- fellépni a terroristák ellen és akkor odahaza maradhatnának a menekültek.....kivonatosan ezt kérdeztem...Gábor válasza az volt, hogy gazdasági érdekeket sért, tagáé: "nem." erre írtam, várok egy nem jobbikos választ is, azóta se senki.
@parti_giano:

Ilyen rontást, ilyen kedvesen csomagolva, rég olvastam:))))))
@parti_giano:

Kedvelhető filingje van az osztálynak az ügyeleted alatt:))))))))
Na jó éjt!
@evasanyoca: én is várnám, hogy szárazföldi erővel is megjelenjenek a szövetségesek. mikor mondtam, rokonom azt válaszolta, az isis ellen hatástalan a hagyományos harcmodor, mivel nem reguláris haderő, elvegyülnek a lakosság között. mondjuk, hatalmas emberveszteséggel járna.
@Toportyán Zsóti: Áldozatnak jó lesz ilyen állat is min te.
@taga20: "jó éjt, minden baromnak!"

Neked is. :)
@parti_giano: Semmi extra csak kértél egy képet. :)
@látjátok feleim szümtükkel: A magyarok nem vágtak keresztül mindenen engedély nélkül.
Mind egytől egyig táborba került ahol heteket hónapokat töltöttek, míg nem került egy befogadó ország. Enélkül nem indultak neki.

Keresztény, fehér, szakképzett emberekről beszélsz. Kicsit könnyebb őket integrálni, mint a fekete, muszlimokat.
Gondolom nem véletlen, hogy a sok toleráns befogadó országba, mindenhol felgyújtják a menekülttáborokat valakik.
Nálunk (pedig itt xenofób diktatúra van)hasonló sincs.

Kellene valamit szedni, amitől megjavul a szemed. Az eszedre nincs segítség.
@Kalmár: a lalmár egyi jelentése:

"a fejlábúak (cephalopoda) közé tartoznak. őseik, az őskalmárok még páncélos állatok voltak."

telitalálat esetedben.
Migránsok, embercsempészek, impotens rendőrség, meglepő statisztikák.

youtu.be/AM6RwYT4JHE
@parti_giano:Erre sem gondoltam, ez nyomós ok, Na most már érzékelem, miért nehéz a megoldás.látod...köszönettel vettem a magyarázatodat.
Mi az a lalmár te kretén?
@parti_giano: viszont, ha el tudnak vegyülni otthon, akkor el tudnak vegyülni a menekültek között is, és nincs az a biztonsági rendszer, amely ki tudná szűrni őket.....így minden ország gyakorlatilag a foglyukká válhat.Mi az ellenszer?
@evasanyoca: abban igazad van, hogy magától nem fog elmúlni. nem egykönnyen fog menni. a radikalizmus népszerű bonyolult ügyeknél, mert egyszerű megoldást kínál. jó példa a fostalicska itteni tevékenysége.
@Kalmár: te, azaz már nem is fejlábú, hanem seggfejű. comprende?
@Kurvahošigutntag: oszt ljubljanát bevették már a punkok? mert phenjan már megvolt.
@evasanyoca: a jó titkosszolgálat. igen, van veszély. kérdés, ezért minden menekültet terroristázunk?
@parti_giano: Hova siessek? Holnap is lesz nap, te is itt leszel. Móka kacagás. :)
@parti_giano: köszönöm, hogy türelmes voltál hozzám.
@parti_giano: szó sincs róla, dehogyis, csak nem tudom elképzelni a most regnáló hatalomról, hogy ki tud építeni egy jó titkosszolgálatot.
@evasanyoca: ah, ez nagyon szenzitív volt. kiolvastad az összes románát?
@evasanyoca: saját állampolgárai megfigyelésére hajt. mert megvédi öket.
@parti_giano: Ennyire szeretsz vizet gereblyézni? :)
@Gábris szomszéd: csipem. tilos? apro problema lehet szamodra, hogy itt a jonep zomenek sincs ellenvetese. megertem, neked csak a moslek jutott...
@Gábris szomszéd: hacsak víz van ott. belefér. de legalább tudatosítottad magadnak.
@Kurvahošigutntag: Ne légy butus. Az ember boldogságát nem az határozza meg elsősorban, hogy épp melyik országban él, ahogy az sem, hogy kinek melyik falfirka tetszik.:)
@parti_giano: Igen amit te szoktál állítani rólam, az mindig fel szokott "izgatni". :)
@evasanyoca:
ha az aki létrehozta az isis-t megvonnya a fegyvert és a pénzt, akkor 24 óra alatt öngyilkosok lesznek, mert ezek zsoldosok, kurvasok pénzért és nem arabok, nagyon nagy réaszük fehér ember símaszkban és burnuszban

a többit rádbízom ...konteo

kkkkkkkkkkkkk

@boli-t ne kérdezd, @orica-t ne kérdezd és a törzsgárdát általában mert ők fidexkft
kkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@Gábris szomszéd: sajnalom, hogy ellent kell, hogy mondjak: de az en boldogsagomat nagyon is meghatarozza, hogy eppen hol elek...
@parti_giano: mi az a romana?én most már csak a régi galactikáimat olvasgatom....
@Rodeo36: jó hogy végre megjöttél.....elhiszem, amit mondasz..de partizánnak is igaza van, én is olvastam, hogy nyilvántartást akarnak fényképpel meg minden...félelmetes, de mintha ez már egyszer lett volna, nem?
@parti_giano: Takarodj vissza az ólba!
Röfögni nem itt kell.
@evasanyoca: semmi romantyika? ej-ej.

anno a kolléganőim falták, volt még bianca és júlia. mindig volt benne egy fickó fehér lovon, aki megmentette a nőt és a világot. és persze a végén a nagy kufurc.

na, mentem aludni. bellanotte.
@parti_giano: no ez kimaradt az életemből, a kufircot meg csináltam nem olvastam....kkkk...bonne nuit!
@evasanyoca: Az írások amikat Gábris berakott gondolatébresztőnek voltak szánva.
A világrendfentartókba nem hiszek a délszláv háborúban a kéksapkásoktól szó szeriont puskalövésre rendeztek tömeges nem ierőszakot. A holland rendfentartók nem tettek semmit. A "békefentartók" egy része nemzetközi "húspiacba" is beszállt. Prostitúcióra kényszerítés, gyermekkel zsarolás, nemi erőszak, stb.
Ami az ISA szerepét illeti, nekik ez az egész túl kapóra jön ahhoz, hogy angyalkáknak higyjem őket. Az orosz zsoldban álló kormányzatrészéről is lehet egy mesterségesen felduzzasztott, generált, kiprovokált menekülthullám.
Ezzel kapcsolatban Gábris "elfelejtette" ezt ideidézni:
endresy.blogspot.co.uk/2015/07/fekete-sarok-pokjai.html
Pedig simán benne van a pakliban, hogy a az eredeti okoktól függetlenül Orbán egy jobboldali hatalmi puccsra használja ki a helyzetet.
Boross és Lezsák már gyakorlatilag beharangozta a lehetőségét. A nyilasoknak, fasisztáknak megágyazó tengernélküli tengernagy kimosdatása már jó ideje zajlik. Csak mostanában gázt adta a szerencsenmosdatóknak.
@evasanyoca: Nem lehet. Ez azt jelentené egyrészt,hogy a saját hazájuk ellen harcolnak aminek ki tudja mi lenne a vége,hány ártatlan áldozat halna még meg. Hasonló volt már a történelemben,nem ilyen,tudom hogy ez más szitu. Írd be a gugliba,hogy harkik.Ők algériai zsoldoskatonák voltak a francia hadseregben. Algéria francia gyarmat volt és a függetlenségükért harcoltak aminek 1958- ban lett vége. A franciák a saját országuk ellen küldte őket a függetlenségi harc leverésére.Olvasd el hogyan végződött.
Az viszont fontosabb, hogy ki akarna harcba keveredni,/ főleg ők, akik a háború elöl menekülnek/.Remélem a nagyhatalmak már tudják a megoldást, vagy nem,ami biztosabb sajnos.
@GeoCracker: @avanivi: hálás vagyok mindkettőtöknek....utána fogok olvasni, sok a hiányosságom, tulajdonképpen ezt akartam a varánusztól, hogy képbe legyek.köszönöm.
Képügyben:
endresy.blogspot.co.uk/2015/08/horgosi-drama-horgosi-kacsa.html
illetve.
endresy.blogspot.co.uk/2015/08/migrans-hiradas-sajto-mocsarbol.html
Ha véletlenül nincs semmi, akkor hamisítanak a szorgos és gerincctelen sajtómunkások.
Jellemző, hogy a szerb kurucok portáljáról kritikátlanul vettek át fűt fát. Azzal a képpel együtt, aminek köze sem voilt a "hírhez", majd bekamuztak egy "megerősítést" egy lopott (mert forrást nem közöltek) hírügynökségi képpel illusztrálva. amely kép még helyileg sem optt készült, ahová hazudták.
Most egy iPad -os nénit tett közzé a face-bookról lopott képpel egy rakás "hírforrás". Olyan képpel, ami nyilévánvalóan egy nagyobból lett kivágva.
Függetlenül attól, hogy ha futnom kéne, magam is vinném a telefont, illetve azt az eszközt amivel kapcsolatot tudok tartani a szintén futókkal. S alig hiszem, hogy a tomcat-pribékek másként lennének. Ha tényleg futniuk kellene. De ők csak csapatba állásban és tömegben üvöltésben erősek. Nőkkel és gyerekekkel, legyengült menekülőkkel szemben. Tömegben.
Holott ezek a déli szép barmok sokkal jobban mutatnának valahol a szír határbnál. ?egállítandó a menekülőket. Esetleg az ISIS-t. Legalább fogynának nálunk a fasiszták.
@evasanyoca: te Gábrielt és Rodeóot véded itt nap mint nap, Oricat meg lebutázod.
A bizonyítványt kiállítottad magadról! (ismét)
@punkfrog: degustibus...már rég nem érdekel a tiféle bizonyítvány....
@evasanyoca: az ISIS nem egy hadsereg, amit egy erősebb alakulattal le lehet győzni!
@punkfrog: igen, partizán és rodeo már elmagyarázták a mibenlétet, de köszi neked is. ez borzasztó, hogy nem fognak megoldást találni, talán rodeo, amit mondott az lenne, de gyakorlatban nem fogják kivitelezni. a fostalicskát meghagyom nektek, nekem Gábor.
@evasanyoca: a Jobbik is népszerű nálunk!
@evasanyoca: ha nem érdekel mit írunk,akkor nem írunk.akkor ennyi.
@Rodeo36: "ha az aki létrehozta az isis-t megvonnya a fegyvert és a pénzt, akkor 24 óra alatt öngyilkosok lesznek"
hány éves vagy királyfi?
te még hiszel a mesékben?
@punkfrog: mivel az ellenzék gyakorlatilag teljesen leamortizálta saját magát, sokan beugrottak Vonáék bőgőjébe....én nem...sosem szavaztam a jobbikra, a fideszre, most sem fogok.....
@avanivi: hogyne érdekelne, nagyon is érdekelt amit írtál, meg is köszöntem, sőt azt gondoltam, majd mást is kérdeznék....félreértettél
@punkfrog:
aszt már mondta neked valaki, hogy lófasz a seggedbe?
ha nem ....
most alkalmad van rá...én mondom

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkk
@GeoCracker: Gábriel rögtön hivatkozási alapnak használt, amint egy minimális esélye volt, a saját (vélt) igazának alátámasztására!
@evasanyoca: de itt, erősíted őket! (és valószínüleg, a környezetedben is)
@Rodeo36: ezzel, már többször érveltél!
Itt, Boston alsón, beszélgetni szoktunk!
hülye egy szokás!
@evasanyoca: "degustibus ...már rég nem érdekel a tiféle bizonyítvány..."erre azt ...írtam, hogy pedig érdekelhetne.
@punkfrog: én liberális voltam világ életemben és demokrata. megvetettem mindig az erőszakot, a kényszerítést, a tukmálást, és azért se tettem azt, amit követeltek tőlem, önfejű skorpió vagyok.a krnyezete felnőtt emberek, szabadon választhattak mindig,ők is demokraták lettek. ha a jobbik térthódít, az nem a jobbik érdeme, hanem az ellenpólus gyengesége. már mondtam, nem tud úgy hízelkedni egy jobbikos sem, hogy közéjük álljak, de emberi mivoltjukban még őket sem alázom meg, erre neveltek a szüleim, én még ráadásul hiszem az Istent is....most azután meg lehet engem köpködni.
@avanivi: ne haragudj, de ez egy blog, ahhol én tanulni akarok, nem pedig személyeskedni, meg bizonyítványokat töltögetni, ugyanmár....szétesett volna már rég a világom, ha folyton azt figyeltem volna, kinek mi a véleménye rólam,...az érdekelje azt, aki kiállitja, én meg ilyen vagyok. ....visszatérve a lényegre:sok minden kimaradt a politikai tudásomból, most pótolom tőletek, ez érdekel, a másik témát lezártam a magam részéről.
@evasanyoca: ahol....bocsánat a rengeteg hibáért, de éjjel van..:))
@punkfrog:
beszélgessen veled a harapós ló részegen

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@evasanyoca: én mindent elhiszek, de...
a te logikád alapján, ha itt egyszer egy "normális" erő kerül hatalomra, akkor az, a fidesz-jobbik sikere lesz!
Gondolkodjunk, Béláim!
@punkfrog: nem, az én logikám alapján születnie kell egy friss, demokratikus erőnek, akik kormányzóképesek és megtalálják az emberek agyához és szívéhez az utat, és elzavarják a fideszt és a jobbikot, valamint a kdmp -ét is.
@Rodeo36: én már beszélgettem, harapós lóval részegen.
no difference!
@evasanyoca: ők már nincsenek Magyarországon!
legalább, két korosztály kiesett!(neked mondjam?)
aki meg maradt, az a Fideszhez Igazodik!
nincs alternatíva egyelőre!
az aktuális hatalom átverésén, túlélésén, kijátszásán, azonban nincs jobb, mint mi!
@punkfrog: abszolut egyetértek az utolsó mondatoddal, abszolut...én is teszem a dolgom, összes vén hülye barátosnőmmel kicsámpáztunk a Keletibe, vittünk ezt azt, sütöttünk ezt, azt, meg összeszedtünk váltás ruhát a gyerekeknek, meg kimentem általában minden megmozdulásra, mit tudnék én még tenni?abban reménykedem hogy akik kimentek azok kint is tudnak szervezkedni, hallottam ezt, azt.....sokan nem igazodnak a fideszhez hidd el, ha kigyullad a parázs, nagy lobot fog vetni...
@Kalmár: Nem kéne emberek közé menned jobber félázsiai erőszakhívő anyanélkül felcseperedett degenerált.
@Kalmár:

Szia. Régebben nem voltál ilyen smirgli, és a sodrodból sem jöttél ki ennyire.
Most, komolyan: A helyzet fokozódik?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_@Kalmár: Engem nem érdekel, hol jön be, akárhol bejöhet.
Te vagy az a nagy marha, aki mindenáron a határátkelőkhöz akarja terelni a menekülőket! :)_"

Miért is ne?
Ha a jogkövetők a határátkelőnél mennek, akkor a hívatlan menekülőknek a menekült voltuk felmentést ad a jogkövetés alól? Rájuk milyen jog vonatkozik? Talán csak nem a 'csak', vice versa?
'tentag.
orulunkvincent.blog.hu/2015/08/29/kz_es_a_halal#comment-form

1. K. akkor már hat napja bujkált. A faluba nem mert lemenni, azokon a konzerveken élt, amelyeket a padláson talált. Száraz kenyérre kente fel a hideg zsírt, amit a káposztakonzerv tetejéről kapart le a kanállal. Még volt két órája a sötétedésig. Huszonkét és fél kilométert kellett gyalogolnia a benzinkútig a kis úton, ha szerencséje van már nem jár arra senki, aztán végig az ösvényen, át az erdőn és kész. Onnan egy óra Ausztria. L.-t is ők vitték át, húszezer euró, előre kell fizetni, de ezek megbízhatóak, L. tudja mit csinál.

2. K. rajta volt a listán. Nem is értette, hogy miért, ő nem csinált semmit. Azt mondta, amit mondania kellett. Ő nem lövetett, neki ahhoz semmi köze nem volt, az egyértelműen túlkapás volt, de ahhoz neki nem volt semmi köze. Talán azt nem kellett volna már bemondania a tévében az utolsó napon, azt talán fel lehetne használni ellene, de arra is van magyarázat, ezek bonyolult dolgok, nem szabad kiragadni őket a kontextusukból.

3. K. nem fért fel a gépre. Mondták, hogy meg kell értenie, és ő meg is értette, de azért egy kicsit fájt neki, mert azért ő sokat vállalt, ő megtette, amit lehetett, a párt és a kormány mellett, persze nem olyan értelemben, mert attól ő természetesen elhatárolja magát, de azért mégis csak megtette, és igazán egy helyet, talán a csomagtérben, vagy valahol, megérdemelt volna, de hát meg kellett értenie.

4. K. elítélte az erőszakot. Már nagy általánosságban, de tulajdonképpen a maga konkrétságában is ugye, ő a jogállamiság feltétlen híve volt, és arról nem tehetett, hogy az események úgy alakultak. Félrementek bizonyos dolgok, ezt elismeri, félrementek, de ez nem az ő felelőssége. Ő nem mondta, hogy azt kell tenni. Azt a B. írta le az újságban, aki mindig hajlamos volt a szélsőségekre, és meg is érti, hogy B. nem kerülte el a felelősségre vonást, és nem is csodálkozott azon, hogy, szóval azon, ami B.-vel történt, de hát ő ezekkel egy lapon, azt azért nem lehet.

5. K. elérte a benzinkutat. Egészen közel van egy ellenőrzőpont, kellett egy kicsit kerülnie, de ott volt időben, sőt még volt egy órája. Persze jobb lett volna Abu Dhabi, ott nem kell magyarázkodni, azok megértik, az osztrákok valószínűleg kérdezősködni fognak, ha úgy alakul, de ő el tudja magyarázni. Parancsra tette. Ez nem hangzik jól, rossz a csengése, utasításokat hajtott végre, ez így jobb, utasításokat. Vannak szabályok, azokat be kell tartani, néha nem könnyű, nem mindig lehet mérlegelni, de ahhoz nem volt köze, azt visszautasítja, az már akkor volt ő, amikor ő már látta, hogy itt vannak bizonyos hibák, talán több is mint hibák, de akkor ő már nem, egyszer talán ugye tévében, amikor azt mondta, de azt kényszernek is nevezhetnénk, kényszerhelyzetnek.

6. K. megnyugodott. Egészen szimpatikus ember a sofőr, bolgár vagy albán, de jól beszél angolul, és L.-t is ő vitte át. Ismeri a terepet. Húszezer euró, az végül is nem olyan sok, a számlája megvan, azt megígérték, a számla az nem olyan, hogy meg kell értenie, az jár, az a számla, azért ő dolgozott. Kisbusz, egyedül van, csak ő viszik át, egészen Bécsig. A motor már járt, de még nem indultak el.

7. Q. nem volt bolgár, sem albán. A homszi Al-Baath egyetemen tanított fizikát. Az öccse családjával indult el akkor, de aztán valahol a határon elszakadt tőlük. Egy ideig egy táborban volt, aztán sikerült eljutnia Münchenbe. A bajor rendőrségtől tudta meg, hogy a öccse, a feleségével és a fiúkkal is ott volt abban a kocsiban Parndorfnál. Akkor hallott K.-ről először, de nem akkor döntötte el, hogy megöli, hanem csak jóval később. A szulamiták szerint a vérbosszú haram, meg kell próbálni megbocsátani, meg kell próbálni megbékélni magunkkal, mert különben elragadnak Azazel démonai. A szulamiták Istene könyörületes, még az igaz hit ellenségeivel szemben is az, és Q. jó szulamita volt, bár talán szívesebben hitt az Ősrobbanásban és a kvarkokban, mint Istenben. Q. megpróbált megbocsátani, évekig próbálta megbocsátani K. bűnét, de nem sikerült. Elveszítette Istent és megtalálta Azazelt. Amikor Budapesten kitörtek a harcok, tudta, hogy eljött az ő ideje.

A motor járt, a kis csövön keresztül a busz raktere lassan megtelt kipufogógázzal. Q. pontosan tudta, hogy K. mikor találta meg azt a képet, amit azon a borzalmas napon Q. kitépett az osztrák újságból, hallotta K. üvöltését, azt is ahogy véresre törte a kezét a busz falán. Minden elcsendesedett, és Q. már nem gondolt K.-ra. A szép napokra gondolt, a galambokra a parkban, a tea ízére az utolsó békés napon, aztán már nem gondolt semmire, csak rágyújtott egy cigarettára és várta, hogy eljöjjenek érte Azazel démonai.

tízpontos
A véleményem miatt már korábban megkaptam a titulust, én egy fajgyűlölő náci állat vagyok, így ezt nem kell már megismételni, köszönöm.
Nem várható el tőlük a beilleszkedés, akkora különbség van, hogy soha nem lesznek Európa hasznos tagjai.
Előbb-utóbb polgárháborús övezetek lesznek ott, ahol tömegesen élnek majd
Én pikk-pakk betiltanám a muszlim vallást, pont. (mondjuk az összeset be kellene) az EU.-ban nem engedném semmilyen formában sem, még a legenyhébben sem.
@Secnir: meg a hideg is kirazott, minden idok legjobb jt posztja
@Gábris szomszéd: "Portman hangsúlyozta, hogy nem szabad, hogy a holokausztot prioritásként kezeljék más tragédiákhoz képest. Mint mondta, nem rég járt egy, a ruandai népirtásról szóló kiállításon és rájött, hogy erről semmit nem tanult az iskolában. „Megdöbbentem, hogy ez a népirtás akkoriban történt, mikor iskolás voltam. Mégis, csak a holokausztról tanultunk az iskolában, meg sem említették a ruandai népirtást, ami éppen akkor történt.”

direkt eltussolták az iskolában a történteket, annak ellenére hogy az események minden szempontból tudományos értékű feldolgozottsága már napokkal azok megtönténte után mindenki számára hozzáférhető volt, ugye sub kavics?...

(tudod, hogy mitől különleges a holokauszt?... hogy b+ a zsidók elmenekülnek egy területről, ám követik őket, oszt összefogdossák, bevagonírozzák, elküldik... ellenben a törökök nem követik az örményeket, a szerbek sem a bosnyákokat, s ruanda esetében sem fedezhető fel ez a momentum... olvasom fentebb, neked szerető feleséged van... nekem is volt olyan csajom, aki "jó ember voltát" látta bizonyítottnak kapcsolatunk alapján... én a reláció alapját az ő -a fentiek kegyelméből kapott- díptró terén való különleges képességének gondoptam, mert a szíve/lelke, mint a negró, hozzád hasonlóan... sz'al óvd a faszpumpád mindenek felett...)
@evasanyoca: "tudod, sok pszichológussal dolgoztam életem során kötelezőben: aranyos alázattal teli tudós emberek voltak, békére törekvőek."... minek konfrontálódnának az alannyal?...
@Sir Bates dö Hól: "nekem is volt olyan csajom" micsoda meglepetés, de már pedzem a morvai kihívás eredetét.
@evasanyoca: "remélem, téged is szeretnek piálás nélkül is"

én pl. nem piálok:-)...
Hány kínai él nálunk? Most olvastam,hogy a becslések szerint 20 000 fő,hivatalosan ezer főről tudnak. 6 800 munkavállalói engedélyt adtak ki.2 200 fő vásárolt magyar állampolgárságot 250 ezer euróért fejenként,de nem tudjuk,hogy itt élnek vagy nem.
Szerintem szépen beszivárogtak egymás útlevelével olyan egyformák :) Ismerek egy boltost,nagyon szép törülközőket vettem nála a múltkor.Már nagyon jól beszél magyarul.
@parti_giano: hahahahaha

komisz vagy! (nekem is ez szúrt szemet! :))))
@Sir Bates dö Hól: Ne erőlködj. Te sem tudod semmivel sem "megmagyarázni", mitől lenne az egyik ember szenvedése és halála nagyobb vagy kisebb a másiknál. Azt pedig végképp nem lehet, amikor a másoknak okozott szenvedéseket, a saját múltjából felmutatott szenvedésekkel próbálja valaki palástolni.
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Szia Dotty.Írhatnál privit, hogyvagy?

Nem érted te ezt,hogy miért tudós a pszichológus?
Mert jelenleg Orica aki pszichológus, nem aranyos,nem alázatos,nem tudós és nem törekszik a békére.:)
@guma: bevillant egy kinteó, hogy szőr maga baló gyuri, egy próbát megér.

@Sir Bates dö Hól: szőröm, mondd ki légyszíves, hogy olimpia. köszi.
@parti_giano: múltkor ebédnél megemlítettük baló györgyöt..
@avanivi: Orica pszichológus??? Én 3 éven át úgy hittem, hogy fizika tanár.
@Gábris szomszéd: ahogy te sem azt, hogy nem a holokausztról kell kevesebbet beszélni, hanem ruandáról többet. ezen bukik a kurva nagy megértésed, fostalicska.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: hol voltál ,régen láttalak.Remélem valami pasivak buliztál minden este :)
@parti_giano: Meg, ahogy azt a kedves beteg elképzeli, avagy ismét csúsztatsz partika. Marhára nem beszélek többet ruandáról. Én arról beszélek, hogy semmivel sem lehet több vagy kevesebb, egyik ember halála vagy szenvedése a másiknál.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: Hasznos dolog arról nem is beszélve, hogy addig nem csinálhatunk hülyeséget. :)
@parti_giano: mindig a jobbosok zsidóznak,aztán válaszolunk rá,akkor pedig jön a szöveg,hogy nem kellene annyit foglalkozni a holokauszttal.
@Gábris szomszéd: már megint bizonyítottad, hogy nem érted, mit írtak neked, csak hajtogatod faszságaidat.
@evasanyoca:

Megnyertél nekem egy fogadást.
A múltkori - nem személyeskedő:) - kirohanásod után,melyben implicite én is benne voltam, csak idő kérdése volt, mikor esel nekem személy szerint is.
Ez elég régóta érett.

A gőgről néhány gondolatot.Ha valakivel nem kommunikálok itt, annak két oka van. Vagy egyetértek azzal amit mond,és ez nem mindig kíván megerősítést, vagy nem érdekelnek a gondolatai, az érvei,az eszmerendszere, etc.

Öt-nyolc - főleg nagyon kitárulkozós - kommentből elég pontos profilt tudok alkotni ahhoz, hogy eldöntsem érdekel-e a további mondandója vagy sem. Gondolom ezt szabad eldöntenem.

Ellenben nem írom le ide:)
@parti_giano: Ja bagoly mondja verébnek. Jó duma volt, öblíts.:)
@avanivi: nem ismerek olyant aki állandóan azzal foglalkozna...kivéve a téma kutatóit, és legjobboldalon üldögélő honfitársainkat..
@Orica Középföldi: "Öt-nyolc - főleg nagyon kitárulkozós - kommentből elég pontos profilt tudok alkotni ahhoz, hogy eldöntsem érdekel-e a további mondandója vagy sem."

Ez teljesen OK meg ugye ott van a tahótlanító is.
A probléma inkább azokkal a kommentelőkkel van, akik veszik a bátorságot és egyből meg is határozzák ex cathedra, hogy szerintük ki az ember és ki nem.
@Gábris szomszéd: mi a faszról vernyogsz, gyökér?!... toljál már ide egy kommentet, amiben hájpolom a cionizmust, fostalicska...
@Gábris szomszéd:

Ezt ugye te magad sem hiszed el :) . Ugyanazt jelentette neked ennek a 71 embernek a halála, mint amit az eddig tengerbe veszett ezreké vagy az otthonaikban megölt tízezreké? Vagy csak én nem vettem észre, hogy azokról is linkelgettél meg sajnálkoztál volna? Pedig a tengerre az isten sem épít GYODÁt.
Ugyanazt jelentené neked egy magyar biztonságérzetének csökkenése egy szerb vagy egy macedón biztonságérzetének csökkenésével, egy magyar félelemérzete a bevándorlóktól egyenlő lenne neked a bevándorlók félelemérzetével a létbizonytalanságtól, a visszatoloncolástól vagy akár csak a kiszolgáltatottságtól?

Tőlem írhatsz ilyen hangzatos lózungokat, játszhatod itt a "mindenkinek a szenvedése egyenlő" humanista cukiságot, de annyira nevetséges leszel tőlük, hogy ihaj...
@Gábris szomszéd: "partika" azt értem, hogy szeretsz utánozni nálad értelmesebbeket, hátha te is olyannak látszol, de értsd már meg, a fostalicska végén a két betű nem a becézés jele. d:
@avanivi:

Jó formában vagy:))

Valóban nem tudós a pszichológus (csak a helyszínelőkben:)).
Én mondjuk Poppert annak tekintettem, de pl. Ranschburgot és sok mást nem.
@Sir Bates dö Hól: Sosem mondtam, hogy hájpolnád a cionizmust. A második mondat arról szólt, hogy mennyire felháborító jelenkori bűnöket takargatni, korábbi szenvedésekkel.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Az a nagy büdös helyzet, hogy a véleményemet te sem igazán vagy képes formálni, még akkor sem ha 1000L igyekszel te is elferdíteni őket.:) A többi hülyeségeddel nem nagyon érdemes foglalkozni.
@parti_giano: Na az baszna be, ha a te "értelmedet" kellene utánoznom. :)
@Gábris szomszéd:

Szó mi szó, eléggé próbára tetted/teszed a tűrési küszöbünket,és ennek átlépését mindenki másként reagálja le.
A tudatos vagy nem tudatos provokációd eredménye, amit kapsz.
@Gábris szomszéd:
Mit formálnék rajtad? Hogy ne legyél ilyen bődületesen képmutató? Igazad van, mekkora hülyeség.
@Gábris szomszéd: ah, ne kergess hiú reményeket. de megint a szövegértés, nem kell, hanem szeretsz szerepelt a kommentemben.
@Orica Középföldi: Az igazság elég gyakran provokáló tud lenni.
@Kalmár: "Gondolom nem véletlen, hogy a sok toleráns befogadó országba, mindenhol felgyújtják a menekülttáborokat valakik."

No akkor részleteznéd, hogy kik ezek a valakik? Mondjunk bizonyítékaival együtt.

Egyébként meg lehet még neked is romló a látásod, majd emlékezz vissza. Agyad meg sosem volt, már nem isvárható, hogy kinő.

Azért a kitódult magyarokról talán a befogadók nem azt a képet festenék, mint te, a befogadókat kéne megkérdezni, vagy te is fijam brutuska?
@Orica Középföldi: Jönnek a gyerekeim,el is kell mennem mert rengeteg a dolgom :)
@parti_giano: lesz még szölő, lesz még lágy kenyér...
@guma: mert nem tudsz jól koviul: az a dípájz a'la jumurdzsák...
@Orica Középföldi:

'Fizikatanárevagye 'fönéni:))
Ott lapulnak az anamnéziseink a 'zasztalfijókban:)))

A 'jóaroszzésacsúf,na meg az "esőtáncot járó habókos,hogy "holafacba van így hétrvégén??

De majd előcsalogatom én egy kis 'faszasággal:))

www.youtube.com/watch?v=ZXtjn7wRP3E

.............444.hu/2015/08/26/ugy-tunik-hogy-tultoltak-az-aggodast-a-zsido-fesztival-szervezoi/

!!csakazértis húzzátok Muzsikások:))
@Gábris szomszéd:

" Az igazság elég gyakran provokáló tud lenni."

Már megvitattuk itt, hogy nincs EGY/AZ igazság. A tied sem kizárólagos.

Ne keverd az életet az igazsággal.
@Orica Középföldi: Sosem mondtam, hogy nálam lenne a kizárólagos igazság. Arról beszéltem, hogy hozhatok ide én is olyan igazságokat, amelyek aztán sokaknak csíphetik a szemét.
@gazoló:

Van matematikából és fizikából is diplomám. Pályám elején nagyon rövid ideig tanítottam, aztán váltottam.

Ne főnénizz, mert rodeo habot hány tőle:)

Esőtáncos szombaton is dolgozik.

Igen, éljen a jó zene:)
@Gábris szomszéd:

Nem érted mi? Te (se) igazságot hozol, csak a történések sajátos lenyomatát.
Beszéljünk másról!

"Kiszolgáltatjuk magunkat az államnak", mert nincs más lehetőség. A 25 év nem volt elég az átállásra. Ez a kormány meg azt is lenyúlta, amit a jövőjére gyűjtött a nem nyugdíjas, és vissza terelete a dolgozókat a közös vályúhoz. Vissza a gyökerekhez lett a fidesz ideológiája, csak a gyökér sajnos a kádári rendszer, célja meg a saját zsebük.

privatbankar.hu/szemelyes_penzugyek/meghokkento-szamok-senki-sem-el-ugy-mint-a-magyar-nyugdijasok-285028
@Orica Középföldi:

Nos, de, van az az igazság, ami a tényekből következik, ahogy a dolgok valójában megtörténtek, és ebből csak egy lehet. Az, hogy az ember lehetőségei és elméje korlátozott, és eleve csak töredékesen ismeri, ismerheti a tényeket, és abból sem fogad be mindent, azokra is eltérően reagál, máshogy értelmezi, ahogy érdekei szerint át is "írhatja" azokat, így manipulálva a környezetét.

Így az igazság létezik, de aligha ismeri azt bárki is.
@Orica Középföldi:

Tollashátú a maga igazságánál mindig elfelejti, hogy akit nyomorgatnak, az előbb-utóbb visszaüt. Ő a kiváltó okokat elfelejti nézni, ezért nincs benne empátia a kényszerhelyzetbe hozott emberek iránt. Pedig az ő tábora is tele van kényszerhelyzetben élőkkel, erről persze elfelejt beszélni. Neki az okozat az egyigazság.
@Eszter jött:

Szia Esztike:))
Ma egész nap szlovák sört fogok inni és leszarom a migránsokat a faszistákat és az ultraballibbantakat is:))

Ezt meg Neked így a nyár végének közeledtével!

www.youtube.com/watch?v=nxhAOrXjXuQ
@Gábris szomszéd: téged egzakt listával küld az asszony vásárolni, ugye?... jómúltkor visszakérdeztek, azt borult a vacsiterve, mi?...
@Gábris szomszéd: "A második mondat arról szólt, hogy mennyire felháborító jelenkori bűnöket takargatni, korábbi szenvedésekkel."

mint a te gondolataidat a megfeszítettel...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Nem akarok vitázni, a tények léteznek.Az igazság egy vitatott filozófiai fogalom.
Én ettől nehezen tudok elszakadni,bár tudom, hogy a közbeszéd ekvivalens fogalomként használja. Tehát így igazad van.

Nem tudom már ki mondta,de jó: Ha valaki úgy kezdi a mondatot, az az igazság, akkor tudom, hogy hazudni fog:))
@Orica Középföldi: :)

"Ellenben nem írom le ide:)"

a tegnapi napba ahogy beleolvastam, kiakadtam piszokul. szerencsére lenyelte a hsz-m a blogmotor...
ugyanis, ha le is írok valamit, az a saját élményem gondolatom és pofátlanul nem teszek közszemlére magánlevelezésből olyan példát, amihez senkinek semmi köze és a többség beazonosítani sem tudja.
aki ezt teszi az rosszabb egy pletykafészeknél és elárulja még azt is aki részese volt az esetnek (én nem! csak kérésre(!!!) segítettem megoldani egy problémát!)
kívülállóként is kerülget a hányinger az eset miatt amikor olyannal példálózik valaki amiről semmit sem tud, de szereti jól értesültségét fitogtatni...

felnőtt emberek pofáznak itt, nem is értem miért kell óvodás szintet megütni, mással példálózni, esetenként gügyögni érvek helyet.
igen! nekem is jól esik ökörködni, kiengedni a szelepet, de sosem mutogatok másra, hogy ő jobban vagy másként csinálja és különben is volt már ilyen, stb...
@Sir Bates dö Hól: :D

"mert nem tudsz jól koviul: az a dípájz a'la jumurdzsák..."

valóban! szótárad nincs? :-)
@látjátok feleim szümtükkel: brávó!... a hüjegyerek ebből a három "a"-t érti csak, már az "az" is terra incognita számára...
@Orica Középföldi:
Az az igazság:), hogy szerintem ez nem igaz:). Aki ezt mondja, tényleg hiheti azt, hogy igazat mond, ha az az általa ismert tényeknek megfelel, de éppen azok korlátozottsága miatt lehet, hogy ezzel együtt is messze jár az igazságtól. Ezért nehéz megítélni a tényektől való eltérést, mert igazából ritkán tudni, hogy téved vagy szándékosan hazudik.

Az sokkal érdekesebb, amikor valaki azzal kezdi a mondatát, hogy "Őszintén szólva...", mert ilyenkor mindig kicsit olyan érzésem van, mintha azért tartaná fontosnak ezt kihangsúlyozni, mert eddig hazudott:).

Na, de ennyit a napi filozófiáról:).
@látjátok feleim szümtükkel:

Tollashátú:) nem egy cizellált elme és lélek, ezért nem tud érvelni és megvédeni a maga "igazságait". Belátom, baromi idegesítő, ha mindig lepotyognak az idegen tollak:)
@guma:

'welkám drága Margarita,megsúgok Neked egy titkot!!
Plakátra gyűjtök:))
Görögországba kellene kihelyezni a bevándorlók orra alá. Egy útvonalterv volna rajta fotókkal,Montenegró,Dubrovnikrégió, horvát'magistrale,szlovéia mixekkel.
Mindenkit kérnék változtasson irányt és ehelyett a "kecskebaszó(by'röfi) porbafingó 'kisgeci ország helyett panorámás sétát ajánlanék nekik a 'sógorokig:)csobbanásokkal!!

aláírás:
"Hungary nóó mani:))

.............

www.youtube.com/watch?v=SD_CBp66QT8&list=PLMG5g3OIdcUdrb2oY6KLeR3ETc2X-18A9
@Orica Középföldi:
Erre hallottam egyszer azt mondani: "Mikor az Isten szájat adott neki, egy isteni jó segget cseszett el!":)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Nem hallottam, jó:))))))))) Férfiakról is van ilyen?
@gazoló:

holnap lesz nálunk a film :)))) az ötleted pedig nem rossz...
@Orica Középföldi:

"Ez jó:)"

ismered talán?

(pofán ne csapj! hahahaha)
@Orica Középföldi:
"Férfiakról":)? Ez szerintem nemfüggetlen, hogy valaki akkora seggfej, hogy csak a szájának a létezése különbözteti meg az összetett szó részeit:).
@evasanyoca: Még egy kiegészítés a tegnapi kérdésedhez.
Igazából az eljövendő hónapok mutatják majd meg, hogy az Iszlám Állam erősödik-e és, hogy milyen céljai lesznek? Jelenleg az USA azt mondja, hogy az Iszlám Állam ellen három erőt "vetne" be. Iraki hadsereg akiknek a harcértéke ugye semmire nem jó. Kurdok. Kiváló, de a kurdokat éppen a törökök bombázzák. Harmadik a szír "demokraták", akik csak papíron léteznek. Én azt mondom, hogyha az Iszlám Államot meg akarom semmisíteni, akkor

1. Jöjjön Rodeo verziója. Elveszem a fegyvert és a zsoldot ezáltal megszűnnek

2. Oda nyugati szárazföldi erőket kéne vinni. Ezt az USA egy évvel a választások előtt nem vállalja fel. Az Iszlám Állam válasza az, hogy köszönöm szépen, jól vagyok. :(
@guma:

Kálmán vitrioljára mondtam, hogy jó!
De nem akarom kikerülni a kérdést, ennél jobb/szebb seggeket ismerek:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_Isten előtt mindnyájan egyenlőek vagyunk._"

Még csak az kellene! Kizárt. Jól néznénk ki.

Isten nem demokrata, nem liberális, nem konzervatív és nem kommunista. Ő isten. Ez a foglalkozása. Nem választják, legfeljebb elutasítják, ráadásul nem csereszabatos, ezért nem behelyettesíthető. Nem is konvertálható.

Isten nincs rászorulva a jóindulatunkra, az egyenlősdi különben sem tartozik az eszköztárába, s tekintettel arra, hogy nagy tételekkel nagy tétekben játszik, ahol az egyenlőség nem keverhető az egyenlősdivel, mert akkor elbaszódik az egyenletek megoldása, és teljes joggal kiálthat fel Franciscanus testvér, hogy: -Ezt már megint elbasztad, Uram! Ezt pedig a haverom nem szívlelheti.
@Gábris szomszéd:

" Elveszem a fegyvert és a zsoldot ezáltal megszűnnek"

azt olvastam több helyen, hogy a több mint 300 olajkút (amit elfoglaltak és üzemeltetnek) adja nekik a pénzforrás milliárdjait, még feketén árusítva is...

tehát nem igazán értem mitől szűnne meg, ha ekkora "tőkéjük" van.
A világ leghíresebb street art-alkotója is reagált arra, hogy az EU egyelőre nem érdemben mit kezdeni a hazájából a kontinens felé menekülő rengeteg emberrel.

444.hu/2015/08/29/banksy-ujratervezte-az-europai-unio-zaszlojat/
@guma:
Az olajból is úgy lesz pénz, hogy valaki megveszi, ráadásul igencsak komoly logisztika kell az eljuttatásához, így ez is egy elég sérülékeny "tőke", ha valaki meg akarja őket fosztani tőle.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

valóban.
sorolták, hogy kikkel megy a fekete kereskedelem nagyban, de mivel nem jegyeztem meg hülyeséget nem akarok írni. de a törökök köztük vannak, erre emlékszem.
21 menekültet zsúfolt egy furgonba négy román állampolgár Csongrád megyében

444.hu/2015/08/29/21-menekultet-zsufolt-egy-furgonba-negy-roman-allampolgar-csongrad-megyeben/
,
Kovács Zoltán péntek reggel a TV2 Mokka című reggeli műsor vendége volt, Demcsák Zsuzsa rögtön az idei nyár talán legsokkolóbb híréről, a magyar rendszámú furgonban talált 71 halott menekültről kérdezte.

A kormányszóvivő szerint önmagukat teszik áldozattá a menekültek...

index.hu/belfold/2015/08/28/kovacs_zoltan_a_menekulteket_hibaztatja/
.
@Gábris szomszéd: ezt a világot a fidesz-jobbik építi, neked és a társaidnak, hogy együtt szörnyűlködhessetek!
@punkfrog: Igen és 10-ből 10 bevándorló az útlevelét valami szörnyű véletlen folytán mind "elveszti", a mobilját viszont nem. :) Amúgy megint hülyeséget beszélsz, de már megszoktam.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Csodás. Esetleg nyomtasd ki a cikket és vidd ki a keletibe. Te és én egyébként akkor kezdhetünk majd megnyugodni, amikor naponta nem 3000, hanem mondjuk 50 menekült érkezik az országba. Szerinted?

Ui.: Múltkor már megbeszéltük, hogy minden igazságot én sem ismerhetek. :)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): További és más igazságok? :)

4) A migránsok fenntartóztatása, megállítása szintén életszerűtlen megoldás. Nem ide jöttek, nem áll szándékukban itt maradni. Erőszakos megállításuk, esetleges őrizetbe vételük ellenszenvet fog kelteni külföldön, és tovább súlyosbítja majd a hazai börtönök túlzsúfoltságát. Ezt minden gondolkodó ember belátja; jó lenne, ha ez a racionális érvelés elérné a magyar kormányzati szervek ingerküszöbét is. Azonban a gyarmati múlttal rendelkező nyugat-európai országok azon vezető politikusai és értelmiségijei, akik évtizedekig bátorították vagy tűrték a harmadik világból történő tömeges betelepedést − gyakran a helyiek rosszallása mellett −, akik értelmiségi körökben és kormányzati szinten ideológiai szintre emelték a bevándorláspártiságot, hogy ezzel kompenzálják a tragikus munkaerőhiányt és a demográfiai veszteségeket; most tartsanak önvizsgálatot és döntsék el, mit is akarnak valóban. Rajtuk múlik Európa sorsa, nem Orbán Viktor kerítésén vagy a menekülteket pénzért szállító kelet-európai csempészmaffiákon.

Tavaly többen kifogásolták a „Várva várt Nyugat” című könyvem utolsó fejezetében kifejtett nézeteket a bevándorlásról és a demográfiai kérdésről, mint összeurópai kibeszéletlen problémákról. Őszintén sajnálom, de attól tartok, hogy nem tévedtem és addig lesz igazam, amíg az európai elitek nem kezdenek el komolyan gondolkodni azon, hogy mi lett az európai egység álmából, és milyen Európát fogunk átadni gyermekeinknek, unokáinknak. Olyan emberek áradnak hozzánk, akiknek vallási, kulturális és/vagy szocializációs háttere egyszerűen inkompatibilis azzal a posztmodern, szekularizált és libertárius életmóddal, amit ha tetszik, ha nem a nyugati ember magáévá tett és adottnak tekint.

Akármilyen népszerűtlen ezt most kimondani, miközben családok ezrei kelnek útra jobb életre és biztonságra vágya, ezek a menekültek, akik nagy többségükben nem szír mérnökök és orvosok, hanem „csak” szegény emberek, soha nem lesznek a német, francia vagy svéd társadalom szerves részei. Őket mindig és mindenütt bevándorlónak, másodrendű polgárnak, „vendégnek” fogják tekinteni.

Nincs európai álom, sem állam, sem egységes vízió.

mandiner.hu/cikk/20150829_stefano_bottoni_nincs_europai_alom_nincs_semmi_migracio_es_mi_iv
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Kissé szánalmas kommunikációs varázslás szemtanúi lehettünk a napokban (mondjuk nem sokat értem rá, de feltűnt nekem is), hogy "tényei" lettek, "megvilágít" dolgokat, vagy "rávilágít" összefüggésekre, "felvet" problémákat... :)
Fostalicska szintjén nincs ilyen, a bábot mozgató "háttérhatalom" tőle egy merőben idegen kommunikációs szintre vitte el a bugrist. Ez még mindig nincs középszint, az alja csak a mosóporértékesítői tréningnek. Viszont a hazai t.plebs részéről, gondolom (merthogy mérik a "közönségigényt") most erre a fostalicska dumára készülhettek a többi agyhalott propagandista gombnyomogató majomtól is. Nem lehet egyszerű ennyire ostoba ecceriként élniük, mások által folyton csicskáztatva lenni, hirtelen csavarni a stíluson... Persze a vicsorgás, a fellengzős stílus ezen is átüt, pedig vannak akik buknak erre a mosóporreklámra, de télleg, igaz megérdemlik.
@GeoCracker: Jó írás köszi. Egy tanulságos adalék Vári Györgytől, ha még nem olvastad.

"A Muzsikás – nem is tehetett mást – lemondta végül a koncertet. Mert ha tényleg a testvére a nemzeti rockzenésznek az énekesnő, akkor mi van? Mi közünk ahhoz, hogy kicsoda a férje, kit szeret és miért? Népzenét akart énekelni, zsidó fesztiválprogramon szerepelni, mi meg a rokonságáról vallattuk volna. Elment az eszünk, de nem csak az érintetteknek és nem csak ebben az ügyben. Az egész országnak, jobbról és balról egyszerre. Fortélyos félelem igazgat minket, s nem csalóka remény. De azért győztünk: nem lesz éneklés, nem lesz ünnep, nem lesz esztétikai tapasztalás. Az eset látványos, de apró kis láncszeme a kölcsönös félelmek és gyűlöletek végtelen láncolatának, amely közös erőfeszítéseink eredményeként tart fogva mindőnket, hogy aztán maradjon számunkra a szomorúság és a szégyen. Most éppen úgy tűnik, hogy örökké."

nol.hu/velemeny/fortelyos-felelem-1559495
@Gábris szomszéd: Már semmin nem lepődök meg. Vagy kevés dolgon. A Facebook-on nemrég kaptam meg,. hogy a szekértáborok közönyös egymásra gyűlölködése elleni fellépésem maga a másfél tonna gyűlölet.

Amitől topvábbra sem lesz az LMP-Fidesz-Jobbik-Hungaroaurora tengely sem szimpatikusabb.
@GeoCracker: Ehhez kapcsolódva, ha jól emlékszem te beszélsz angolul. Kíváncsi vagyok ehhez mit szólsz? :)

Are You on the Wrong Side of History?

Are you on the wrong side or the right side of history? Is there even a "wrong side" or a "right side"? What do those terms mean and why do politicians and pundits use them? Nationally syndicated columnist and best-selling author Jonah Goldberg explains.

youtu.be/ikjZo7w4pq8
@GeoCracker:

Nem Muzsikásékról beszélek!

Egyre több a "narancsleprával fertőzött előadó,zenekar:(
A 'zember csak kapkodja a fejét ezek láttán és vagy 'reteszel vagy nem!
Én többnyire a régi dolgaiktól nem határolódok el,bár erős 'foltot okoz a tudat hallgatásuk közben!
Mindenkinek joga van nyallernak,megalkuvónak,megélhetésinek,'vénhülyének lenni!

Soha nem leszek hajlandó ezért gyűlölni régmúltban értékes 'cuccokat létrehozó elöadóművészeket!
Legfeljebb :(öblít emlékezik,félrefordul,köp,hány,szánakozik a 'zembernekfija:))
..........................
De most tényleg Muzsikás ,Lacival és a többiekkel... Húzzátok csak gyerekek:)))))

www.youtube.com/watch?v=v3LYUy1AO3g
www.youtube.com/watch?v=IGS75q6Lesw
www.youtube.com/watch?v=RdJUXXAMtac
www.youtube.com/watch?v=Gc-4Fb780Is
@Gábris szomszéd:

Ahogy azt is "megbeszéltük" múltkor, hogy miért nem azokba az országokba mennek, ahol szintén az iszlám az uralkodó. Akkor is mondtam egy okot, ez meg a másik: mert oda is mennek, sőt, inkább oda mennek, de már ott is iszonyat sokan vannak.

Nem mondom, hogy aki ide jön, az kevés, de hogy töredéke jön ide, az látszik, és ez mutatja az igazi "humanitárius katasztrófa" méreteit.
@gazoló: Valahol azt írtam, hogy az Omega régi számait nem fogom utálni azért, mert most nyaltak egy nagyot. Jobban zavar a "Tini" aki egyszerre akar vén hülye gazdag lenni, dugni és szűz maradni.
A Muzsikás nagyjából, talán egy év eltéréssel, egy idős a KEK-el. Miért kellene utálni. Amúgy én most sem utálom.
Ilyen alapon utálhatnánk Wagnert, mert ugyebár Winifred..., s még sok mást.
@Gábris szomszéd: A történelemnek nincs "jó oldala". Rossz sincs. Régi mondás van arról, hogy kik írják.
Vannak viszont tendenciák, amelyek az emberi fajt, mint olyat hátráltatják a fejlődásben. A fasizmus is ilyen. Levezethető, hogy miért (minden rasszista ideológia ilyen), de elteklintenék most tőle.

A vesztes oldalán meg gyorsan ott találja magűt az, aki nem mer dönteni, mindig egy vezérfeneket keres, de betagozódik bármilyen hierarchiába, viszont abból kilépni gyáva.
Az országot is elrántja az, ha ilyen a vezetője.
Horthy ilyen volt, és Orbán is.
Ahogy Münich és Rákosi is, és ahogy Kádár nem (pl. megszervezte a különutas KGST -t magunknak).

Ez csak futólag ami eszembe jutott a címről. Majd nem mobilról azért ....
@dr. jenőke (jenőke):

erre a kovács zoltánra is ráférne már az akasztás, legfeljebb az kerülne a gödre végébe a feliratnak, hogy:
"már annyira vágytam erre, igaz, hozzásegítettek."
@GeoCracker: D

"Jobban zavar a "Tini" aki egyszerre akar vén hülye gazdag lenni, dugni és szűz maradni."

Mire gondoltál'Geo a 'Hobó afférra?
Kőgazdag lehet,de soha nem sajnálnám Tőle!
Külön kategória,kifinomult,zseniális,olykor betegesen zavart,de utánozhatatlan! mérföldkő:))
Mariannak üzenném:)szívküldiszívnek,hogy ne a focimeccsekett bámulják"Mr.rezignálttal,hanem kukkantson rá a kéziszuperkupa döntőkre és jőjjön vissza a 'gyíkra lovagolni:))
@jaegtoer:

Benne van a 'toptíz hernyó közt ebben a csodálatos hazában!
Esze is megvan hozzá:)
@gazoló:

A "Tini" az mindig Bródy volt, van, és lesz.
@gazoló: atlétikát néznek, mint minden normális ember
Keresem a kerítéssel kapcsolatos mém-dal linkjét, reggel láttam, azóta nem találom,aki tudja kérem dobja át nekem: qqkk@freemail.hu
Köszi!
@István Blaschek:

Írd be a gugliba, hogy kerítés dal, oszt válaszd ki amit szeretnél.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

Szia Peni,remélem jobban vagy topon:)
Én is !
Mekkora volt a jamaikaiak showja 4X200-on :))
(Mert Jamaika a jamaiakiakié:))
@GeoCracker:

Majd ha te is vénhülye leszel, akkor te is szeretnél dugni, de nem megy, mert már vén hülye vagy, és szűz is.:D
@látjátok feleim szümtükkel:

Minden másra ott a viagra éa a 'prosztótata gyógyszerek széles választéka 'márkamagjelölés nélkül,mert ki'baszik a 'törzsőr:)))
@gazoló: 4X100 inkább, nem?:)
magasugrást néztem, és elgondolkodásba estem, mert nekünk is kellett Fosbury floppal ugrálni az iskolában..csak nem értem minek? Mert nem tudom, hogy azt a tudást, hol lehet kamatoztatni, ha nem vagyok magasugró? Ugráljak át kerítéseket?
és még vannak olyan tanult elemek, amiknek később semmi haszna szerintem.
Kezd a jobboldali logikával tele lenni a hócipőm. Amikor 56-ban a magyarok tömegesen menekültek a kialakult/itt maradt rendszer elől nyugatra, az rendjén való volt. Amikor a mostani migránsokról elmélkednek, akkor miért ítélik el őket azért, mert ők sem akarnak a hazájukban dúló rendszerben honfitársaik ellen fordulni fegyverrel, és nem akarják megvárni azt sem, amíg honfitársaik teszik ezt velük.

Érti eztet valaki? Kedves jobbik oldali honfitársaim van erre válaszotok?
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

Te kis pesszimiska! Miért baj az, ha a kormányzat már oskolásként megtanít az ugrálás tudománnyára?:D
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

Jönnek a 'fijjúk,szemed a vállukra szegeződön,ne máshova:))
@látjátok feleim szümtükkel: a kormányzat védelmében jegyzem meg, hogy ez 2008-ban történt.
és azóta sem volt lehetőségem élni a tudásommal, bár most már fizikai akadályai is vannak:)
@látjátok feleim szümtükkel: Fusd át ezt a cikket.
A pontos számok, adatok és történelmi tények tükrében, hamar rá fogsz majd jönni az akkori és a mostani események fő különbségeire.

www.atv.hu/belfold/20121022_tart_karokkal_vart_kitantorgok_az_1956_os_magyar_menekultek
A fideszben és a kormányban sokaknak van diplomája- ergo nyelvvizsgája is, oszt?
Agyat is ad a nyelvvizsga?

A fiamnak is csak az abszolitoriuma van meg ( kijárta az egyetemet, de nincs diplomája, nem a nyelvvizsga miatt egyébként ), és már 9 éve dolgozik a tanult szakmájában, de eddig egyszer sem a diploma végezte el helyette a rábízott munkát.

index.hu/belfold/2015/08/29/kunhalmi_agnesnek_nem_sikerult_a_nyelvvizsgaja/

A sok diplomás a közigazgatásban soha nem használja a munkája során a tanult és vizsgázott nyelvet, és nincs is vele semmi baj. Azzal inkbb, hogy a munkájukat nem értik, a szükséges joganyagokat felületesen tudják. Talán arra kéne nagyobb hangsúlyt helyezni, nem a nyelvvizsgára.
@gazoló: atyaég! lehet, hogy szerény harcművészeti ismereteimet is kamatoztani tudom majd e témakörben? ha máshogy nem elbeszélgetéssel a szőnyegen ülve.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

Az már egyéni baj, ha nem tudtál eddig élni becses tudásoddal. Azonban ha nem akarod elfelejteni a tudásod, ajánlok egy kirándulást Röszke és Ásotthalom térségébe. Tudod kiugrol, meg beugrol.:D
Számoljunk!

Ha a kilenc új börtön darabonként minimunm 10.000 azaz tízezer ember befogadására lesz képes, akkor is évente csak 90.000 menkültet tud fogadni, a túlzsúfolt meglévőkből átcsoportosítandókról nem is beszélve.
Még mindig gazdaságosabb lenne több ügyintézővel minél előbb állami vonatokkal elvinni őket a legközelebbi határállomásig, és kinyitni nekik a sorompót. Ja, és regisztrációs papírt adni a kezükbe.

nol.hu/belfold/jonnek-a-menekultek-magyarorszag-kilenc-uj-bortont-epit-1559973
@gazoló:
Szia! Olvasgatlak benneteket, és mit látok?
A nevemet!
Máris megyek, TV 4 magyar kézilabda közvetítés!
Ezt is megértük.
"Az ország számos pontján nagy területek bérleti jogát elnyerő Mészáros Lőrinc a miniszter szerint valójában „helyben élő, lakóhelyén gazdálkodó földműves”, hiszen benne van a földművesek jegyzékében, ami nem zárja ki, hogy mással is foglalkozzon. Fazekas Sándor tagadta, hogy a törvény lehetőséget ad a föld átjátszására a haveroknak. Azt mondta, hogy kedvezményesen nem adnak senkinek semmit. „Semmiféle mutyi nem lehetséges!”"

Mondta mindezt Fazekas Sndor miniszter.

Szóval az állam igazságosan, az állami közbszerzések Mészáros cégeinek ítélésével is a földműves Mészárost támogatja. Másnak meg egy balhorgos a szeme alá, akár földműves, akár gázszerelő ( vagy más ) vállalkozó. De a földet az művelje meg, aki földművelésből akar élni. Mondja a fidesz. Hehehe.
@Mariann19:

Tessék így legyen ötösöm:)
Szia és egyben gyere gyakrabban:)
Tömény élvezet!
Mekkora kettő,négy kézicsapatunk van nekünk:)
Ezt is a nernek köszönhetjük,a stadionokat és az m-4-et is:))))))))
Nagyon ócska, lealjasult lett ez a társadalom, ez orbán geci bűne, hogy akadna fenn egy méter házikolbászon. Ez egy ilyen szar ország lett.

Innen húzni kell sajnos el, nem az "ellenzékre" várni. Olyan nincs.

Mi a fasz van a magyarokkal??!! Fasizmust akarnak a kommunizmus után?
@gazoló:
Tetszett a meccs, a szegediekben több van, mint amit itt mutattak, és a kapust már az elején jó lett volna lecserélni. Mindegy, fő, hogy már beindult a gépezet.
Üdv.
@Mariann19:szia drága főkönyvelőnéni. végre, hogy visszajöttél a nevelő egyesületedhez:)))
@Amadeus62:

Aztakurva!! Bartus Laci!! Szokás szerint fasisztázik!
Ja! Mekkora fasizmus van már itt gecc! A magyar ember meg akarja védeni a HAzáját az idegen bevándorlük elől! Mekkora fasizmus már ez te jó ég!
Fogadd be a migránsokat meg Bartus LAcit is köcsög!!

Nekem és még több millió honfitársamnak azonban fontos hogy Magyarország magyar legyen a kultúra megmaradjon magyarnak és a törvényeket is betartsa mindenki!!

Ez mekkora fasizmus már!!!
Van egy javaslatom! Ha az itteni libsik nyugatra akarnak vándorolni, akkor mehetnek együtt kézenfogva a sok ezer migránssal! Gyurcsány is megmóndta hogy el lehet innen menni!
Most már mehettek is. Mindenki vigyen magával 2 migránst, hogy Magyarország tisztuljon kicsit.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Jól megaszondod ott Óváron hogy nincs probléma migránsokkal. Költözz le Szegedre vagy Pécsre, vagy Pestre azt óbégass a keleti környékén hogy nincs baj.
Ezeket én is lepuffantanám, és a magyarok többsége szintén ezt tenné. Szar ezzel tudatosulni liberálisként, ugye?!
@Mariann19:

A Veszprémnek jobb a kerete,konkrétan minden poszton világklasszisok és ez azért 'átüt a játék folyamán,bár végtelenül kedvelem a szögediek lelkesedését és szimpatikus játékosait!
A lányok is remekeltek!
Tomori,Tóth Gabi remek szerzeményei az ETO-nak:)

Most van az 'emnégyen az,hogy nőtt a minimálbér a magyar refomok blablabla:(naná

www.youtube.com/watch?v=AEF-IIMO6RA
Remélem azért 'megdumcsizzuk az őszi idényt!
Hallom Vincentre jársz,de remélem olvasunk néha itt is,főleg,hogy a nemzetközi helyzet fokozódik!
Hogy telt a nyár?
@Bukott liberális demokrata:

Magyarország akkor tisztulna, ha te emigrálnál Afrikába, ahol anyád egy marék homokért baszott, azóta tiéd a fél Szahara!
@tristen2005:

Én jól érzem magam itt Magyarországon, a liberális szavazók feszengenek :)

2018-ban ismét bórítékolható a Fidesz győzelem :)
@gazoló:

Látod barom meg se sértődsz! Eszed mint a homokod.
@tristen2005: haver, ez a bukott gyerek, má megint itt bassza az anyját?:)) ménem a gyodát tekeri ez a fehérje???
@tristen2005: mellé lőttél csöves:))) gazolónak osztod az észt!
@guma:

Küldtem levelet, kérlek olvasd el.
Köszönöm.)
@taga20:

"Szia drága 'habókos esőcsináló,ideette a pofádat végre a fészkesfene,holabránerba kujtorogtál amikor bánccsák a magyar kultúrát?
:))

www.youtube.com/watch?v=6Gem7Tp_WRI
www.youtube.com/watch?v=grRwTjDfEp0
@tristen2005:

Mijafasz van csíra????????:)))
@taga20:
"Vissza jöttél a nevelő testületedhez."
Év végén még nem osztályoztál le, majd küldöm az ellenőrzőmet.
@Amadeus62:
Mo-szart, bartusod a fasizmusával forduljon a hozzá közelebb esőkhöz, ámerikánusokhoz. A hülyéje nem szólt, amikor háborúkat robbantgattak ki a Közel-Keleten az ámcsi tessói.
@Amadeus62:
Te idióta, a bartusod hogy nem szólt a mexikói fal ellen, ahol lőparancs van, vagy a kínzótáborai ellen?
@gazoló:
Látod, Mocsai nélkül is van élet a kéziben.
Óriási beszélgetések voltak a blogszférában a professzori kinevezése miatt.
A nyár hogyan telt?
Harmóniában a sok melóval és egy kis kikapcsolódással.
Várom én is őszi idényt, majd találkozunk akkor.
@látjátok feleim szümtükkel: Ez B+ a non plussz ultra. :(

"Josh Earnest, a Fehér Ház szóvivője pénteken felszólította Európát, hogy le kell sújtania a migránsokat kihasználó embercsempészekre és biztosítania kell a migránsok emberi jogainak védelmét."

Tehát miután szétbaszták szíriát is, most előadják az erkölcscsőszt.
@gazoló: költöztettem a rokonyt tezsvérem, egész nap. ráadásul az a tróger lift bedöglött, úgy hogy a negyedikre gyalog kellett a cuccokat felvinni. a tökömön is folyt a víz, ebben a retkes melegben:) plusz ihattam vizet, me én vezettem a sprintert.

elhúzhatna má ez a kurvanyár!

HAVAT AKAROK LAPÁTOLNI!:)))))))))))))))
@taga20: A nagy faszt, inkább csinálják meg a liftet. :)
@gazoló:

Bocsi!!!!! Mellé lőttem!:)
@Gábris szomszéd:
Bolyongok a blogszférában. Keresem a kihívásokat, azokat szeretem, a nyugalmat, és a konstruktív beszélgetéseket.
Néha kell váltani.
@Bukott liberális demokrata:
Szar lehet neked tét és tettek nélkül, szimpla kocsmatahóként hőzöngened, majd visszamásznod pici csatornajáratodba és büfikézni.
Szánalmas kis tetű lehetsz a hétköznapokban is, amikor az ostoba hőzöngéseddel és nulla teljesítménnyel vered itt a melled pici fotelhuszár.
Értem én, hogy vannak ostoba suttyók, kiknek ebből áll az életük, ráadásul itt töltik napjaikat a virtuális térben, evégre szottyadt kis lúdtalpas pöcsköszörűként a ner nekik is talált kitörési pontot, de te különösen szép nagy ocsmány férge vagy a politikus gazdáidnak. Hajrá, maradj szép nagy ostoba csicska, előre exkomcsi elvtársaid útján. Libsi mi... azt a szerencsétlen felcsúti mangalicát, ki 8 évig a Liberális Internacionálé alelnöke volt ifjúkommunista múltja után, bele se merek gondolni minek nevezheted...
:)
@gazoló:

Ha jársz az Örsön, a Békávézóba, be kávézhatunk! A cehhet állom, bocsánat kérés gyanánt!
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: hugi én meg aszt hittem a kezdetek óta, hogy ének vagy tesitanár. tök komolyan:))
@tristen2005: minden nap, de szembesítenek is vele:))
@Mariann19: drága a kontrolcét nem ismered?

én aszt írtam, hogy egyesület:)))

ott nincs ellenőrző!
@Mariann19: azé jotunder egy párszor elég rendesen leosztott:)
@taga20:

Zongora volt?:)

www.youtube.com/watch?v=DHeW_j3iPmo

"HAVAT AKAROK LAPÁTOLNI!:))))))))))))))) "

"ácsi,először,ha lehetni még egyenlőre elég lenne egy esőtánc:)
@taga20:
Kölcsönösen osztottuk egymást, de van, hogy egyetértünk.
Azt azért láthattad, hogy velem beszélget a legtöbbet általában, kedvelem őt, mert érdekes témákat feszeget.
@tristen2005:

Tudom,semmi probléma haver!
Az 'Őrsön keveset,mozgok,kábé évente a karácsonyi nagybevásárlásoknál,megpakolva csomikkal+párom:)

Virtuálisan és tán 'eccer valóban is megittuk:))
De tetszik amikor 'hólapá-tolóval kóstolgatni kezditek 'egymástot:)
@Mariann19:
Mentem olvasni Vincentre:))
@gazoló: a párodat is cipeled? elismerésre méltó.
@tristen2005:

Wazz Te beteg vagy,most nézem,kááávét:))
@Gábris szomszéd:
Személytelenebb a blogok atmoszférája, a poszthoz igazodóak a beszélgetések, sokszor nagyívű elemzéseket olvasok.
Több blogon vagyok, és jellemzően azokon is van törzs, de befogadóak, az elismerést megfogalmazzák, de vita is van természetesen, de az rendszerint az adott témához kötődik.
Próbáld ki!
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:
Köszi Peni!
Mindíg szeretettel gondolok rád!
@gazoló: nem, hálistennek. dorombon nyomja a srác:)
ja nem, pánsípon, csak üvegből van a hangszer:))

a nóta nagyon fajint, kösz:)))
@Mariann19:

Én annak is örülök ,ha ebbe az egy kedves 'akolba lejutok,Vincent csak ünnepnapokon van:))
@PeniValdes: különben, hogy lennénk tesók!:))
@taga20: mindig meghat az a Szövetség melyet kötöttünk.
@PeniValdes: ámen, na ako igyunk, me ebben a melegben a renceres folyadék bevitelre figyelni kell:))
@gazoló: eszednél vagy ember, ebben az időben 10%-os sört vedelni??????????:)
@gazoló:
Dologidő van nálad, hogy ritkán jársz az akolba?
Ne hajtsd túl magad, kivel fogok akkor a kéziről beszélgetni?
Most elköszönök, jó szórakozást és szép estét kívánok!
@Mariann19:

Na, chvála Bohu! Chýbala si nám! ))
@gazoló:

Szia!

Bocs, hogy csak most reagálok. Sűrű, hosszú nap volt, de végül minden megoldódott.
MOst már nekem is van söröm. A fekete férfi csókja, Zwettler Dunkles.
Szlovák sört csak 18 nap múlva ihatok. Valami nagyobb edényből. Talán meg is fürdök benne.)))
@Marcellusca: Van egy "nóta"amelyben egy férfi
hang felszólító módban 3x kinyilatkozza a
következőt."Hagyd abba ,hagyd abba,hagyd abba,
hagyd már abba!"
Légyszi!:)
@PeniValdes:

Kössz! )))
Nálam a knédli, az szelet. Macerás elkészíteni. Vigyázni kell nagyon, nehogy túlkeljen a tészta. Párában kell kifőzni és cérnával szeletelni, hogy ne nyomódjon össze.
@PeniValdes:

Aszta! Tetszik a neved. Olyan sejtelmes, spanyolos.

Muszáj magam motiválni, mert 3x2 hete dolgozom. Kell a jövőkép, még sok nap van előttem.
De ma volt kényeztetés is vásárlásilag. )))
@Mariann19:

Csak nyár üzemmód,pörgősen,változatosan,mint Nálad:)

Jó éjt,feltétlenül itt leszek és megbeszéljük hosszú őszi-téli hétvégéken a kézit,,,is:)
@Eszter jött: asztapaszta cipőpaszta, én meg január óta, az legalább 17x2:)))
@taga20:

Drágám! Tudom, hogy ez nem futóverseny, nem is érdem, de júl 22 óta minden nap munkanap nálam. )
@Eszter jött:

www.zwettler.at/fileadmin/_processed_/csm_Dunkles_MW6er_fc1c37ced7.jpg )))

"Valami nagyobb edényből. Talán meg is fürdök benne.))"

ahhh,sok jó ember kis helyen is...nem férne be?:)
@taga20: Ha hagattá vóna bőcs maradtá vóna !(
@gazoló:

Hááááááááááát! ))))

DE!

Pont ilyen "kosaram" van. Minden napra egy üveg, mert önmegtartóztatás is van a világon.
@ornagy50:

Ne bizgasd tagát Prágám, mert mindjárt linkel neked egy afroamerikai guminőt.)))
@taga20:
" asztapaszta cipőpaszta " - Te, ha van még ilyenen viszketőfrászt generáló gügyügyügyü izéd, akkor azt told be egy kommentbe, addig kiszállok és glaubersós gyógyvízre cserélem a sörömet, aztán utána óvatosan visszanézek. Amúgy szevasz haver! Hogy szolgál a guminőd kedves egészsége??
@Eszter jött: csak annak, aki megérdemli:))
@huzzadneki shakespeare:
Nagy az Isten állatkertje, az biztos....
@Eszter jött: Ja-ja ! Az meg tele lesz
"sallerral"!!!:)))
@Knósszosz: te haver, te mindig ilyen poroszosan merev vagy? neked nincs lazítás?
pedig néha olyan tündibündinek láccol:)

ja és, szenved a melegtől:))
@ornagy50:

ne menjünk bele, hogy mivel lehet tele egy guminő, bár szombat van.
tudom, hogy másképp értetted, de nekem ez ugrott be elsőre.))
@ornagy50: ne feszülj tezsvérem, me hibázni foksz, és levesznek a kis sárga helikopáterről:))

azé a fél szemem a pályán van. és végig is néztem, mind a huszonnégy percet.
vicces vot, hogy még az éket is alakiban vette ki a csóka:)

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftech%2F2015%2F08%2F28%2Ff-22-es_raptorok_erkeztek_nemetorszagba%2F
@taga20:

most nem tudom eldönteni, hogy az eszedért szeretlek, vagy a humorodért.
holtverseny van.)))
@Imola Helyesi: ebola, inkább alacsony a kerítés. te is átugrottad.

farhát ma is jól sikerült?:)))
Annak a fenti bohócbalfasznak lehet egy jó napja:

index.hu/belfold/2015/08/29/lemondott_es_kivandorol_a_neves_gimnazium_igazgatoja/

Bonthatja pezsgőt, persze attól még max. Pokorni elvtársával a bálnatenyésztes aktuális kérdéseire keresheti a választ...
@taga20:
Akkor attól lehet:)) - a melegtől
Az M4-en a fradika fokozza a hőséget... csak szólok, hogy nehogy véletlenül odakapcsolj!
Látod, figyelek rád:)
@Eszter jött: na megyek aludni! innen má nincs feljebb:) má csak rombolni tudok.

én téged az eszedért és a humorodért nem különösebben szeretlek, de van benned valami varázslatos. mindenből egy kicsi, mint egy kicsikicsiszolt kő:))

www.youtube.com/watch?v=NshSUTkTH8Q
ÉDESISTENEM, REMÉLEM CSAK ÁLMODOK!

“Ott mindenki, aki szerette és tisztelte a díjnyertes állatot, leróhatja majd kegyeletét”
– mondta el a lapnak ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF szóvivője és Overdose házi őrizetben ülő tulajdonosának, Mikóczy Zoltánnak ügyvédje. Aki külön ügyészi engedélyben reménykedik, hogy részt vehessen a búcsúztatásokon.
Overdose 15 kilós maradványából külön kapnak azok, akik sokat tettek a ló sikeréért. Aminek a halálának pontos okát nem tudni, mert nem boncolták fel."

tényleg alacsony a kerítés:)))))))
@taga20:
Egy bekeretezett lófaszt megérdemel a nercsicska azért!
@Knósszosz: M4 max. metróban, ja és F1-ben.
magyar focit ezer éve néztem utoljára.

szeptemberben is a románoknak drukkolok:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: aranyozottat:) meddig fokozzák még ezek a turhák?
@taga20:

valami varázslatos.....
majd ha lesz, szólok.))))
@Eszter jött: kösz, nagyon jó. ha hiszed, ha nem, nem messze lakott tőlünk. néha még köszöntünk is egymásnak, mikor sétáltatta a kutyáit. rendes faszinak tűnt:))
@taga20:

Nagyon szeretem a dalszövegeit.

Ezt különösen. Minden lány ezt érzi az apja iránt. A te lányod is.)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Csak gumiból. Kár lenne a lovakért.
@taga20:
Ez a bolond biztos ivott egy kis kerítésszaggatót.
Mér, te csak a mellét meg a combját szereted?
@taga20: én is köszönnék egy olyan csókának, aki guminővel sétál. biztos, ami biztos, még megharapja a kutyámat.
mi a fasz van itt, mindenki elment fürödni, egy szál genitaliában?:)

fekügyek le?
@parti_giano: bakker, azé ne mond aszt, hogy nem pengünk egy hullámhosszon!
van köztünk valami láthatatlan kapocs, ne tagadd!:))))))))))
@taga20: nem tudom, hol pegsz/pengedezel, de simán benned van a magas cé, ha marhulásról ban szó. én meg nagyon komoly vagyok.
@parti_giano: csak kinövöd.
én gyerek koromban, csak az eperfagyit szerettem, megettem háromszor öt gombócot egy ültő helyemben.
asztán megnőttem, és mamá sok féle fagyit szeretek.

ha valaki nagyon merev, eltörik egy idő után:)
@taga20: nocsak. még jó, hogy nem rám mondtad ezt a merevséget. ugye pupák?
@taga20: mondják, már a rómaiak is kedvelték a pelsot, csak nem volt még akkor ilyen hülye szomszéd a környéken, mint ez a gábris.
@parti_giano: a pelso, az a pláttenzé?
@parti_giano: á, eszembe nem jutna ilyen csúfság, bádogember:))
@Gábris szomszéd: a Balaton szépségét, még az a szemét, mocskos Horthy korszak se tudta elhomályosítani!
@punkfrog: szerintem a balaton, olyan, mint ez az ország.
tiszta víznek néz ki, de egy pócsója.

össze se lehet hasonlítani az adriával!
@taga20: Meg van a balcsinak is a szépsége és a hangulata. Viszont tényleg nem lehet összehasonlítani az adriával. :)
@taga20: na ja, csak azt nem tudom, hogy ezt miért nem alkalmazod a guminő és hús-vér nő relációban.
@Gábris szomszéd: haver, te el vagy csúszva!

nekem a nyárról nem a hortykorszak, hanem ez ugrik be:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/24831.w-800.h0.q100.jpg

valószínű én vagyok vakvágányon:))
@parti_giano: boncs ki haver, me eszt most nem vágom.

bennem van a hiba:)
@taga20: nekem ne!!!
most is Badacsonyban vagyok!
@Gábris szomszéd: megvan egyben, nagymagyar. nemcsak a történelemórák voltak feleslegesek esetedben, de lassan kiderül, hogy csupán a hittant magoltad.
@Bukott liberális demokrata: bazmeg anyád!... eljutottunk oda, hogy a magát nemzetinek kikiáltó oldal -kik folyamatosan sírnak, hogy fogy a magyar- tagjai ki akarják utasítani/utálni/üldözni azokat, akinek nem tartanak nemzetinek... ha ez megvalósulna, s mindenki elmenne, akit máshova kivántok, mégis mi a búbánatos faszt csinálnátok egy 10-12 milliósra méretezett országban, kreténkirály?... hívnátok hospeseket, mi?...
@taga20: na, most nem kéne megerősítenem a véleményed tagám. de a görények még itt ugrálnak a lábam körül. szóval, igen, benned van a hiba.
@parti_giano: Fogadjunk, hogy tornaórán logikai bukfencből, végig ötös voltál. :)
@parti_giano: jó, rendben.

aszt szeretném megkérdezni, hogy ezek a görények léteznek? és ha igen, van nevük? és mi az?
@taga20: Haver nekem ez jut eszembe az idei nyárról.:)

youtu.be/KouvTKNtdUY
@taga20:

egész este a merevséggel foglalkozol.)))
@Gábris szomszéd: most tovább égeted magad? mint a medve a vadásznak mondom, szopni jarsz ide?
@taga20: léteznek. három van. nevüket nem mondom, mert azzal az intim szférájukba merevednél.
@taga20: @Gábris szomszéd: ajánlom nektek a Horthy korszakot az Adrián!
nagyon egymásra találhatók a Balaton fikázásban!
@Eszter jött: azé aszt leszögezhetjük, hogy te csak egy fokkal vagy kevésbé a merevségről beszélő, mint én:))
@punkfrog: ne már, ez a hülye gábriel még rárejszol egy fiume térképre.
@taga20:

telihold van. ilyenkor a nők álmodoznak.)))
@punkfrog: dobjál fel valamit, me ez így kárcsú!

egyébként, a faszt érdekli horti.
@parti_giano:

hithű katolikusok nem tesznek olyat, mert tudják, elsorvad az agyuk.
@Eszter jött: má megint betaláltál!
locsoltam 6-tól 8-ig ( me nem működik a héten az esőtáncom) és közben néztem, hogy mekkora a hold.
gyönyörű:)
@Eszter jött: nana. ha a csajok álmodozása ama égitest függvénye lenne, akkor mindig telihold ragyogna felettünk.
@Eszter jött: elismerem e tételt abban az esetben, ha van minek elsorvadnia. ám gábriel esetében még a kifejlődésről sincs szó.
@taga20:

most olvastam, hogy ma intenzív érzelmeket kelt a telihold.
még várok fél órát. hátha!
@parti_giano:

lehet, hogy mégis, csak szögletes formájú.
@Eszter jött: ma már, holnap van:)

a forró vénuszdombot, én is megvárnám:))
@gazoló: Nem. Hobó egy marha.
Brody viszont, aki eljátszotta a szabadsáűg nagy ellenzéki ikonjának szerepét az első adandó alkalommal beült az Artisjusba, és tartja a markát a jussáért.
Egyszerre haszonéélvezőkelént a kényszerfizetéses általános jogkezelésnek, és hirdetőjeként a "nagyonellenzékicsoróvagyoknemtetszikláűtni?" nimbusznak.

@látjátok feleim szümtükkel: Ha annyi pénzem lenne, mint Andy Vajnának, megoldanám azt a dugás dolgot is. Legalább annyira, hogy elhotessék velem, hogy menni fog.....
@Gábris szomszéd: mire szarsz?... a fiume térképre vagy arra amit recskáztál?...
@taga20: na most akkor, az elsősöknek:
Gábriel a Balaton szépségével próbálta a Horthy korszakot lájkolni.
Én jeleztem, hogy a Balaton, még abban a szemét, mocskos Horthy korszakban is szép volt.
Erre te, elkezted pocsolyázni a Balatont, és fényezni az Adriát, amihez Gábriel, lelkesen csatlakozott.
Te meg most számonkéred rajtam Horthyt!
Jó éjszakát!
@punkfrog: tisztán láccik, hogy mennem kell aludni:)
@jaegtoer: Isten nem ad mindenkinek ugyanannyit, ebben egyetértek.

De az egyszerű embereknek olyan sansza van az életben, amit a nagyképű három diplomások soha nem fognak megérteni. A szegény halászok felismerték Jézust, míg a kitanult, nagyképű farizeusok csak okoskodtak, csűrték-csavarták még a nyilvánvaló igazságot is. A szemük előtt voltak pedig a jelek, amik meg voltak írva.
@jaegtoer: Nem igaz, hogy nincsen közöttetek jogvégzett ember!

Bejöhet a menekült árkon-bokron át is, vagy nem? Nem hiszem, hogy az embernek az égő házból csak az ajtón át szabad távozni, de javíts ki, ha tévedek.

Az ENSZ szakértője azt nyilatkozta a minap Szerbiában, hogy a magyar kerítés kurva rossz helyen épült kurva rossz időben. Mert föltorlódhat több tízezer ember Szerbiában, és nem lesz nekik elég kaja, alvóhely, ellátás!

Tegnap linkelte valaki az indexes cikket erről a topikban.
@Kalmár: Kíváncsi vagyok, hogy a német konzik átviszik-e ezt a törvényjavaslatot, hogy mindenkit potenciális illegálisnak tekintsenek Németországban?

Ha be is vezetik, nem azért, mert fosnak az iszlám kultúrától, hanem mert nem tudnak mindenkit számolatlanul befogadni.
@Diorella Queen: Tegnapelőtt egy ismerősöm a fürdőszoba padlóján halt meg.

Vagy egy napig feküdt ott, mire rátaláltak. 21. században vagyunk, és egy gyomorvérzés miatt kell meghalnia egy negyvenöt éves embernek?!

Igaz, hogy elvált volt, és egyedül élt, de akkor is. Nemcsak a pocsék egészségügyi ellátásra célzok itt, hanem hogy elmegy az embereknek a kedve még a mentő kihívásától is, olyan kilátástalan a jövőjük.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Ja, és ezt nem csak Orbánék csinálják az emberekkel, hogy elveszik az életkedvüket.

Ugyanolyan rossz a puhapöcs ellenzéki banda is, akik azon picsognak, hogy kiestek a 70-30%-os rendszerből. Kuss van nekik a lopástól, ez a bajuk, nem a fasiszta diktatúra.
Ezrek üdvözölték a menekülteket Drezdában

Ezrek vonultak utcára szombaton a kelet-németországi Drezdában, hogy kifejezzék szolidaritásukat az Európába érkező menekültek iránt

A demonstráció résztvevői azt szerették volna a világ tudomására hozni, hogy szívesen látják a menekülteket Szászország tartományban, ahol az utóbbi időben több idegenellenes támadás történt.

A menet a hasonló megmozdulásokról ismert szlogent skandálta: "Say it loud, say it clear, refugees are welcome here" (Mondd hangosan, mondd tisztán, a menekülteket itt szívesen látják).

A tüntetést a "Náciellenes Szövetség" nevű, a szélsőjobboldali erők elleni küzdelmet zászlójára tűző csoport szervezte. A rendezvényen nem történt semmilyen rendbontás, a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre. A szervezők szerint ötezren, a rendőrség szerint ezren vettek részt a felvonuláson.

A Drezda mellett fekvő Heidenauban hatszáz menedékkérőnek rendeznek be szállást egy üresen álló barkácsáruházban, és az intézmény megnyitása ellen tüntető csoportok az előző hét végén többször is összecsaptak a rohamrendőrökkel. A zavargásokban több mint harminc rendőr megsebesült.

Németországban egyre több médium és közszereplő áll ki az országba érkező menekültek mellett. Szombaton a Bild című napilap azzal a felirattal jelent meg a címlapján, hogy "Segítünk". Az újság meg akarja mutatni, hogy a harsány idegenellenes hangok nem a többségi társadalom álláspontját képviselik. A kezdeményezéshez a Der Spiegel és Süddeutsche Zeitung című lap is csatlakozott.

Németországba az idén 800 ezer menedékkérő érkezik a kormány előrejelzése szerint. Ez a tavalyi szám négyszerese, és azt jelenti, hogy Németország fogadja be az EU-ba érkező menedékkérők 40 százalékát.

Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke a Die Welt című német lap szombati számában megjelent nyilatkozatában kijelentette, hogy bizonyos európai országok "égbekiáltó kudarcai" tömegsírrá változtatják a Földközi-tengert, valamint borzasztó eseményekhez vezetnek a határokon. Nem az Európai Unió kudarcáról, hanem bizonyos tagállamokéról van szó - hangsúlyozta a német szociáldemokrata politikus, aki szerint azoknak a tagországoknak, amelyek visszautasították a közös uniós megoldásra vonatkozó javaslatokat, többet kell tenniük a válság rendezése érdekében.

www.origo.hu/nagyvilag/20150829-menekult-drezda.html
@taga20:

"ha valaki nagyon merev, eltörik egy idő után:) "

Egy fenét. Így is simán fel lehet nőni,de most legalább tudom, hogy a fura emberek közös jellemzője, csak eperfagyit esznek:)
@parti_giano:

"e lassan kiderül, hogy csupán a hittant magoltad."

Az lehet, de mint látjuk azt se értette meg.
@taga20:

" azé aszt leszögezhetjük, hogy te csak egy fokkal vagy kevésbé a merevségről beszélő, mint én:))"

Az lehet, de micsoda fok:)) Ha nem is Himalája, de legalább Vértes a különbség.
@punkfrog:

Valami gyönyörű volt a logikai sorvezetőd:)))))
Nem tudom volt-e már:

magyarnarancs.hu/aszerk/hol-a-pokolban-van-ilyenkor-a-katolikus-egyhaz-95974

A fotó rendkívüli. Nem tudni, hogy a bíboros veszi vagy teszi a kalapját:))
"Mert nincs a világon olyan nemzeti hitvallás, amely bárkit embertelenségre jogosítana fel!"

gepnarancs.hu/2015/08/eloszor-emberek-vagyunk-es-csak-utana-magyarok/
@GeoCracker:

Már régen kivantalálva. Más farkával ....Hehehe.
@Orica Középföldi:
Olyan kis optimistának tetszik lenni drága... egy ilyen, szellemileg kiskorú plebset megtartó országban... :(
Hisz a politikusok uszításán és lelkes követőik csaholásán kívül az a pár ember, aki ott tesz érdemben valamit, ma szinte közellenségnek van bemutatva, szarházi senkik mocskolják és támadják őket. Szégyenteljes módon, a legkiszolgáltatottabbakba rúgnak bele, tetű szarháziak büszkélkednek a facebook-on, hogy a nálunk átmenő menekülteket alázzák, leköpik, sőt hashajtóval kevert italokat adnak nekik, miközben erről a hivatalos szervek szemérmesen hallgatnak és elfordulnak... Ez 2015-ben a magyar társadalom.
Közben nagyhangú, háromnevű lófarkas kis tahók próbálják überelni az exnépszabadságos seggreforgót bunkóságban, ordibálnak lövetésről, miközben az ilyen szarháziak az első lövésre ijedten menekülnének külföldre, gondolom onnan is uszítva hazafelé.
Tanulságos beszélgetésem volt nemrég egy jobbikos tahóval, akit mikor megkérdeztem, hogy amennyiben kishazánkat megtámadnák és fegyveres konfliktus kerekedne, akkor őt ugye besoroznák és a hazáját kéne védenie, ugye ezt tudja? Erre válasz az volt, hogy nem várná meg, a testvére kint él Németországban, lelépne hozzá... No comment...
No meg gondolom Böjte is megkapja majd a mélyen vallásos és nagyon szakértő jobbikosoktól, hogy téved, nem látja át a helyzetet, nem érti az összefüggéseket, nem világították meg neki...

"A 7/24 Embere című műsorban Benyó Rita beszélgetett Böjte Csaba szerzetessel a magyarországi menekülthelyzetről. A két legerősebb idézetet külön is kiszedtük.

Böjte atya szerint nem áll meg az a feltételezés, hogy a menekültek nagyon másfajta emberek lennének, akik ne tudnának Európában élni"

444.hu/2015/08/29/bojte-csaba-isten-nem-teremt-selejtet/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Már írtam, hogy tisztelem Böjte hitét, munkásságát. De erről a mondatról - Isten nem teremt selejtet - két dolog jutott eszembe.

A menzáknak és a Hiltonban is ugyanabból az anyagból főznek, miért ehetetlen az egyik? - és ezt nem a menekülőkre értem, mielőtt Géb lájkolna:)

Isten szétnézhetne egy kicsit a mélymagyar katkók szövegein. Mindenhol jelen van, nem jelenthet gondot.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @Orica Középföldi: tegnap győrben láttam böjthe pár könyvét, kettőnek különösen tetszik a címe:

a virág a fény felé hajlik

az igazgyöngy fájdalomból születik

szerintem oravecz is a tanácsadói közt van.
@Orica Középföldi:
Attól, hogy valaki képmutató, nem biztos, hogy igazából vallásos is.
Attól, hogy valaki vallásos, nem biztos, hogy képmutató is.

Saját tapasztalatok alapján azt látom, láttam, hogy akik állandóan a "vallásosságukkal" kérkednek, azok az első kategóriában futottak...

Amikor egy régi barátom nem fért be a rendszerváltás után már a templomba a sok exkomcsi párttag és exmunkásőr miatt, akkor megjegyezte a plébánosnak (aki számon kérte, miért nem jár), hogy ő odahaza is vallásos marad, nem csak a templomi padsorban.
@parti_giano:

Nagyon ambivalens érzéseim vannak.
Egyfelől Böjte azon kevesek közé tartozik, akinek elhiszem, hogy azt őszintén gondolja/érzi, amit mond.
Másfelől, mocskosul visszaélnek a gondolataival, ami persze nem sajátja.

A két könyv címe önmagában igaz, még akkor is, ha ő egészen mást ért alatta:) Ettől lesz igazán nyálas.

Böjte ab ovo naiv, Oravecz meg erre rájátszva cinikus.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Előzetesbe kerültek a 71 bevándorló halálát okozó embercsempészek - így néznek ki kitakarás nélkül

kuruc.info/r/2/147631/
"Mint ismeretes, csütörtökön egy szlovák húsipari cég logójával és magyar ideiglenes rendszámmal ellátott teherautóban 71 menekült holttestére bukkantak. A menekültek, köztük több gyermek, megfulladtak a kocsi rakterében. A hír természetesen a világsajtó mellett bejárta a szlovákiai médiát is. Az internetes portálokon és a Facebookon több kommentelő a menekültek halálán örömködött, vagy még több ilyen esetet szeretne.

Az islamonline.sk szerkesztői úgy döntöttek, nyilvánosságra hozzák azok személyazonosságát, akik a menekültekkel szemben gyűlölködő posztokat írtak, vagy éppen hasonló halált kívántak az összes migránsnak."

www.bumm.sk/belfold/2015/08/29/nyilvanossagra-hoztak-a-nevet-es-fenykepet-azoknak-akik-a-parndorfi-tragedia-kapcsan-a-menekultek-halalanak-orultek
@Orica Középföldi: belefutottam már sokszor abba a folyamatba, hogy valaki elkezd valami közügyet, de aztán annyira a saját gyerekének tartja, kapaszkodik bele, hogy egy idő után eltorzul, az eredeti cél parodiájává válik, mert nem hagyja, mások vigyék tovább.
böjthe jó ember valóban, de a feladatán túl terjeszkedik, ott pedig igen sután mozog.
ilyen címadásnál nekem oravecz automatikusa ugrik be. nyálas. mellette, nem tudom, a puhatestűek éreznek-e fájdalmat.
@parti_giano:

" nem tudom, a puhatestűek éreznek-e fájdalmat. "

Naponta olvasom, hogy igen:)))))) Bocs, a hermelinem súgta:)

Viszont! nem tudnak igazgyöngyöt kiizzadni védekezésképpen.
A suta mozgással egyetértek. Sokaknak lehetne tanulság, a biztonsággal uralt terepről való kilépés veszélyes.
A kalandvágy kudarccal is végződhet.
@Kalmár:

"_Az ebben hsz-ben foglaltak akkora ostobasággal telítettek, hogy kommentelhetetlen, ezért csak kérdezek:_"

'két pont között -olykor- nem mindig az egyenes, hanem a görbe a legrövidebb út.'

Ez abból adódik, hogy nem egyetlen dimenzió létezik.

A többire a válaszkaput nyitva hagyom arra az időre, amikor magad is belátod, hogy nem a megfelelő szemüveget tetted fel és a fény- és tényviszonyok interferenciája alábbhagy.

Üdvözlettel

J.
@jaegtoer:

Hajrá optikus:)))))) Ez nagyon jó volt, Rossinit hallgatva külöönsképpen.
@Orica Középföldi:

Az iszonyviszonyok a mélymagyar katkók gondolkodásában olyan árkokat vágtak, amelyből nem várható kilábalás, lévén, hogy ahhoz úszni kellene, ráadásul szembe az árral:)
@jaegtoer:

És az ár milyenségéról/minőségéről/sűrűségéről szót se ejtettél.
@jaegtoer: mi a menü ma, hogy ily optikai hasonlatokkak álltál elő? netán lencsefőzelék vaktyúkkal?
@parti_giano:

Együtt van az összes szemüvegem és ki van pucolva a szemüregem.
@parti_giano:

Nem ennyire vicces a helyzet.
@Orica Középföldi: :) Azért a profilozásból ne akarj még megélni, ha megengedsz egy jó tanácsot. :)

Böjte tesó tényleg annyira "naiv", hogy észre sem veszi, hogy rendszeresen és csakis jobboldali rendezvényeken sztároltatja magát ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Nem tilthatom meg neked a tanácsot,de nem érdekel, ha nem baj. Ha baj, akkor se.
Nyugodtan hanyagolj.
Jól elvagyok nélküled:)
@Orica Középföldi: Hálát nem is vártam.

De ha kurvának állsz, ne csodálkozz, ha basztatnak!
@parti_giano:

Eddig minden rossz sejtelmem igazolást nyert.
Ha olvastad -és miért is ne olvastad volna- a kilátásba helyezett ellenőrzési felhatalmazást célzó 'elképzeléseket', mi több törekvéseket, akkor nehéz szívvel gondolok arra, hogy a minap tettem említést az 1932-es felhatalmazási törvényről, amely ugyan tartalmában mást hordozott, de nem nehéz észrevenni, hogy amíg Merkel a jelen probléma kezelésekor már a holnaputánra gondol, addig a korlátolt egykori korlátbontó új korlátokban gondolkozva mégis a tegnapelőttbe van beleragadva.
A kubatov-lista és az állami nyilvántartások összekapcsolása eddig is megvolt, de jogi kereteket éppen most készítik ahhoz, hogy ez ne sértsen törvényt. A menekültek ellenőrzését elősegítendő a teljes népesség totális ellenőrzését veszi úgy nyilvántartásba, hogy a totális állam hívei hozzájuthatnak minden érzékeny információhoz ami a magyar állampolgárok adatait illeti, de semmivel nem visz közelebb ahhoz, ami a menekültügy megnyugtató kezelését segítené.
Ha ehhez hozzáveszed az utolsó nagy lerablás véglegesítését, akkor aztán lehet tusakodni, de mindenképpen tus a vége abban az értelemben, hogy a csapdába ejtett társadalom még gúzsba is lesz kötve a nagy rablás idejére.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_De ha kurvának állsz, ne csodálkozz, ha basztatnak!_"

...csak így, szépen, kulturáltan, de miből gondolod, hogy te vagy a strici?
@jaegtoer:

A Bellához írt hsz-edre írtam:)) A másik szót se érdemel.
@jaegtoer: Mióta használja a strici a rabszolgáját? Javíts ki, mert én nem ismerem ezeket a viszonyokat annyira, mint te.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_Mióta használja a strici a rabszolgáját? Javíts ki, mert én nem ismerem ezeket a viszonyokat annyira, mint te._"

Most jól letromfoltál. De legalább bepillantást engedtél a lelki és eszmevilágodba s ha lettek volna kétségeim, megtetted amit kellett, hogy ne legyenek.
@Orica Középföldi:

"_Nem lehet válaszom erre._"

Ezek szerint nagyon is van:)
@jaegtoer: Igen, egy magyar mondást idéztem, ez nagyon nagy bűn tényleg.

Az én álszent jobbos seggfej-profilom soha nem dőlt meg rólad. :))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Mint már mondtam volt a dinsztelés és a disztingválás két különböző tevékenység. Az egyik mentális, a másik fizikai. Igaz hidegen hagy, hogy az utóbbi esetleg közelebb áll hozzád.
Mindazonáltal ha sértésnek is szántad, dicséretnek veszem. Ellenben, ha kijelentésnek, akkor csak megerősít abban, amit gondolok, de nem osztok meg veled, egyrészt mert messzire vezetne, és annyi időt és törődést nem érdemelsz, másrészt tudomásul veszem, hogy mindenki úgy teszi boldoggá magát, ahogy tudja.

Konkrétabban; agyhalálra vall, ha valaki magyar mondásra hivatkozva próbálja csokinak láttatni és magyarázni a szart. De! Jó étvágyat hozzá:)
@Eszter jött:
Aj ja milujem tyeba! Ti szi dobrá, zato!
A menekültügyhöz
endresy.blogspot.com/2015/08/kedves-menekult-magyarorszag-marasztal.html
@GeoCracker:

Ahogy múlik az idő, egyre aktuálisabb a posztod.
A dúró dórás (nem érdemli meg a nagy betűt) is betalált.
Grat!
@Eszter jött: Köszönöm!

Ha az időszerűség a kisebb örömök közé is tartozik...
süti beállítások módosítása