Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.08.30. 08:28 Fabius

III/III visszatér?

Pártunk és kormányunk úgy érzi nem elégségesek a már meglévő nemzetbiztonsági szolgálatok, a TEK, a dagilaci őrsereg, kell neki egy újabb. Igaz pici, alig ötven fősre tervezett kis helyes, aminek azért elég széles jogosítványai lesznek. Hogyhogy minek? Mert megfigyelni, a rendszerbe került aranyérhez és heresérvhez arcot párosítani jó, azért. 

orban_kem.jpg

Illetve ugyan, dehogy, hisz nem lesz ott mindenki lázlapja, neve, címe, cipőmérete istenuccse, csak kapcsolati kódja lesz az összes nemzettagnak. Külön kell kérni, hogy ezeket összekössék a 18 féle gumiindok egyike alapján, ami azért nagyon hasznos lesz. Nem csak a dagilaci őrsereg tudja majd könnyen arcról azonosítani ki mondott csúnyát a Házmester Úrra, de egyszerűbb lesz a térfigyelő kamerával a demonstráló tömegből kiszúrt Staubinger Dezsőnét is számon kérni, mi a paripapélót keresett önkormányzati dolgozó létére egy tüntetésen. Onnantól pedig jól figyeljen mit mond, ha telefonon beszél mittom a Szigetvári Viktorral, mert néhány ezred magával őt is lehallgathatja a kormánypárt bűnmegelőzés címén. Nem lesz itt arab tavasz mintára magyar ősz!

Én már tényleg csak azt várom, hogy mikor jönnek vissza a hangulatjelentések is.

Meg talán azt is érteni vélem miért nem számolta fel Viktor az ügynöklistákat. A mosti rendszerhez csak jó, ha nem csak a Pozsgayk adnak tanácsot, hanem azok is, akik aktívan tolták a III/akárhányas bulit Kádár alatt. Tasnádi László egykori operatív tisztből rendészeti államtitkárt csináltak, kinevezése után alig egy évvel máris előállt a belügy az Új Szolgálat aprólékosan kireszelt tervével. Szava nem lehet senkinek, bárki véleményét meghallgatják amennyiben a rendelkezésre álló 5 nap (haha) alatt elküldi a jogszabaly@bm.gov.hu címre. Naná, ez itten' nem a komenizmus, itt szabad véleményt mondani, csak szaporán kell mert tökölni nem érünk rá, a Nemzeti FészWiw motorja berántásra vár.

 

503 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr887742588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd:

Majd az osztrákok eldöntik, hagyd rájuk. Addig is építtetik /magyar vállakozókkal/ a bergi menekülttábort.
Ma este 7-kor Ausztria szerte megszólaltak a harangok a 71 áldozat emlékére.
Bp-n is volt megemlékezés. Te részt vettél rajta, jó katolikus módjára?
@Imola Helyesi:

Már Münchenben van az első migránsvonat.
@Gábris szomszéd:
Na, mék mert beles megint a kétes, bocs kékes háttere megül, aztán fujtatni kezd megint.
@Imola Helyesi: mi van ebola, jöttél vamzerkodni?:))
@Eszter jött:
Hálistennek, menjenek Isten hírével, csak az a bűz ne lenne a Keletinél, de majd lesz No-ban is.
@taga20:
Átkozódó sukár sültbunkó , hess! Ne merészelj hozzám szólni soha többé!
@Eszter jött: hova gondolsz? ebola és gábris, menekülteket megy rugdosni a estimese vagy mise után:))
@Gábris szomszéd:

"Húszezren tüntetnek a menekültekért Bécsben
A bécsi Westbahnhof közelében hétfő este fél hétkor menekültbarát tüntetés kezdődött Embernek lenni Ausztriában mottóval. A demonstrálók a Christian Broda tértől Marihilfer Strassén meneteltek egészen a múzeumi negyedig, majd meghosszabbítva az eredetileg tervezett útvonalat, az osztrák parlament elé vonultak, ezért a rendőrség lezárta a belvárosi Ringstrassét, ahol a békés tüntetés jelenleg is tart.
A tüntetők No border, no nation (Nemet mondunk a határra, Nemet mondunk a nemzetre) rigmust skandálták, és Refugees Welcome (Üdvözlet a menekülteknek) feliratú táblákat tartottak a magasba.
A hatóságok közlése szerint a demonstráció kezdetén háromezren gyülekeztek, nyolc óra után már mintegy húszezren voltak. A rendőrség közlése szerint a menetet száz rendőr kísérte, további 350 az épületek védelmét látta el.
Hét órakor megszólaltak Ausztriában a templomharangok, így emlékezve a csütörtökön az osztrák autópályán egy furgonban holtan talált 71 migránsra. A Stephansdomban Bécs érseke, Christoph Schönborn misét mutatott be az áldozatokra emlékezve, a szertartáson az osztrák kormánytagok csaknem teljes létszámban jelen voltak. (MTI)"

index.hu/belfold/2015/08/31/menekultek_bevandorlok_krizis_percrol_percre/huszezren_tuntetnek_a_menekultekert_becsben/

Rászóltak Gábor.

Nem mindenki büdösbunkó.
@Gábris szomszéd:

Tévedsz ez az utolsó nyilatkozata:

"Ha az Európai Unió nem osztja szét a kvótarendszer szerint a háborús országokból érkezett menekülteket, akkor újra kell tárgyalni a schengeni határokat – üzent Angela Merkel."

www.origo.hu/nagyvilag/20150831-schengen-angela-merkel-kvota-menekult-europai-unio-magyarorszag.html
@Imola Helyesi: ne feszülj ebol, me ráncos leszel, és senkinek sem fogsz kelleni:)))
@Gábris szomszéd:

Nem. Azokra az aljas emberekre, akik ujjongtak az fb-n a halálesetek kapcsán, akik köpködik a menekülteket, kriminalizálják őket, és azokra is, akik éltetik az ellenük irányuló gyűlöletkampányt.
@Gábris szomszéd:
igen láttam, nem is lehetett volna másképpen...ahová a demokrácia beteszi a lábát ott csakis ez várható

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkk

dem tagának esse mondd meg
.
Ideje van a mesének.
Itt egy kis részlet a Dzsungel könyvéből:

"Ki lesz most már a Vadon Népének ura?"
Ekkor odaugrott a szürke majom, aki a faágak közt él, s azt mondta: "Ezentúl én leszek a Dzsungel ura."
Tá nevetett ezen, és így szólt: "Úgy legyen" - és nagy haraggal ment el.
Ismeritek a szürke majmot, gyerekek? Éppen olyan volt akkor is, mint most. Eleinte bölcs arcot vágott, de kisvártatva vakarózni, ugrándozni kezdett, s amikor Tá visszajött, a szürke majom éppen fejjel lefelé lógott egy fáról, csúfolkodva az alatta állókkal, azok meg visszacsúfolták. Így hát nem volt Törvény a Dzsungelban - csak bolondos fecsegés, értelmetlen szóbeszéd.
@Gábris szomszéd:

Nagyon kevés szlovák kommentet olvasok. Viszont annál több magyart. Gyűlölködésben világelsők a jobboldali keresztények.
Te is hoztál már ide fb posztokat, amik alatt csak és kizárólag olyan kommentek voltak.

A plázában arra gondoltam, hogy a hozzád hasonlók milyen kényelmetlenül érezhetnék magukat azon a helyen.
Ugyanis minden jel arra mutatott, hogy a multikulti végképp nem bukott meg.
@Gábris szomszéd:

Na, a végén csak összeáll a kép.
Nagy szarban van-lesz Magyarország az esztelen menekültpolitika miatt.
Tegnap nyitott opni-nap volt itt, a ma estét meg inkább nem minősítem...

Csiribá'! Nagy varázsló helyett mivé lettél? Múltkor a csiang csing, ma a lápi-magyar szopott le nyílt színen (bár az öreglány legalább őszintén rajong érted, ellenben a fostalicska az orrodnál fogva vezet, mint pomádét)...
@Gábris szomszéd:

A PROMÓCIÓS ANYAGAIDAT NE A NEKEM SZÁNT KOMMENTEKBE TERJESZD!
@Gábris szomszéd:

Na, ez a bugris hozzáállás Magyarország veszte. Az EU-ból csak a pénz kell.
@Gábris szomszéd:

Na, ennyi volt.
Beszélgessen veled Imola.
@Gábris szomszéd: már az "arab-tavasz" kapcsán is írtam:
attól, hogy elzavarnak valahol egy diktátort, még nem lesz egyből demokrácia, abban az országban!
ne használd a demokrácia kifejezést olyasmire, ami nem az!
@Eszter jött: keress egy jó könyvet, zenét, filmet...
@Gábris szomszéd:

Én nem a migránsoktól félek.

Én tőletek félek.

Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok.

Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok.

Facebookon és fórumokon trollkododtok.

Én tőletek félek.

Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a terroristáknak nem sikerült. Tőletek, akik azt kívánjátok, hogy még többen fulladjanak meg hegyre- halomra a lezárt rakterű teherautókban.

Mondok valamit. A gyűlöletetek tárgyát képezők túlnyomó része ezerszer inkább nevezhető EMBERNEK, mint ti magatok. Nem kizárólag abban az értelemben, hogy ugyanúgy két kezük, és két lábuk van, mint nektek, hanem érző és fájó szívük, óriási bátorságuk, és eget rengető bizodalmuk egy új, jobb jövőben.

Veletek ellentétben ők nem gyűlölnek, nem lázítanak más emberek ellen, és nem akarnak senkit hidegre tenni. Ők is azoktól a terroristáktól menekülnek, akiktől ti is, és én is joggal félünk. És nem fogadom el azt a magyarázatot, hogy ugyanaz a bőrszínük, vagy a vallásuk, mint a terroristáknak. Neked is ugyanolyan a bőrszíned, mint a norvég tömeggyilkosnak, aki hetvenhét embert végzett ki négy évvel ezelőtt, mégsem akarnak meglincselni a világ egyik pontján sem, ha beteszed a lábad egy eltérő kultúrával rendelkező országba.
Néha már kínomban csak nevetek rajtatok. Miközben tudom, hogy ti lennétek az elsők, akik egy ilyen kilátástalan élethelyzetben azonnal felhúznátok nyúlcipőt. Fognátok az asszonyt, az ájfónt, kivennétek a spórolt pénzt (már ha van) a bankból (már ha nyitva lenne), eladnátok a kocsit (már ha volna olyan, aki megveszi), és jajveszékelve rohannátok el a hazátokból.

Bár abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy gyalogolnátok-e heteken keresztül, éhesen, koszosan. Átmásznátok-e a drótkerítéseken, mocsarakon, kockáztatnátok-e a nyomorult életeteket túlterhelt csónakokon dacolva a tenger kiszámíthatatlanságával. Nem nagyon nézem ki belőletek, már bocsánat.

Én tőletek félek.

Tőletek, akik pöffeszkedő, csőlátással rendelkező, álhíreknek behódoló robotokként adják a lovat a többi hasonló birka alá, és ezzel visszafordíthatatlanul káros és romboló, szélsőséges indulatokat generáltok. És a legszomorúbb, hogy ilyennek nevelitek a gyerekeiteket is.

Tőletek, akiket hirtelen annyira érdekelni kezdett a magyar hajléktalanok sorsa, bár azelőtt húsz forintot nem adtatok egynek sem, hanem inkább felhúztátok az ablakot a piros lámpánál, amikor kezét nyújtotta felétek.

Én tőletek félek.

Miattatok aggódom, mert szeretett maffiakormányunkon kívül, bizony ti magatok vagytok az oka, hogy a migráció problémáját ma, Magyarországon nem lehet hatékonyan, átgondoltan és eredményesen kezelni.

Egy kedves bloggertársam, Juhász Zoli sorait idézve:

"Embernek lenni nem adottság, csupán lehetőség, kedves "honfitársaim". "

mitortenikma.blog.hu/2015/08/28/en_nem_a_menekultektol_felek_en_toletek_felek
@Sir Bates dö Hól:

Ma már macskával is beszélgettem.
@Gábris szomszéd:

ezt nem én írtam, ott a link.
@Sir Bates dö Hól:

Lehet. Tudom "egyéni szociális problémám", hogy árvalányhaj életérzésem van.
De majd dolgozom rajta.
Számomra ennek az estének is vannak hasznos tanulságai a regek közötti viszonyokról.
Vagyis megérte a befektetett energiát.
@Gábris szomszéd: pont erről beszélek!
ne demokráciázd őket, ha szerinted se azok!
szövegértés:1
@Gábris szomszéd: szerető kis családoddal beszélgess, míg nem változtatjátok rémálommá a hazám... mert akkor, már nem lesz időd beszélgetni...
@Gábris szomszéd:

Paranoiám a V4-es csúcstól van. Inkább csak viszolygás, de erős.
Őssze fog borulni Fico Orbánnal. Rossz hír mindazoknak, akik a kettős állampolgárságuk miatt elveszítették a szlovákot. Orbánék sosem védik meg őket. Most kacarászhatnék rajta - ugye megmondtam! felkiáltással.
De sajnálom a csalódottakat.
Ki fog derülni, hogy Szlovákia sem az az ország, aminek eddig hittem.
Szóval össze fognak borulni menekültügyben. Bacca meg!
@Gábris szomszéd:
"Láttad közben, hogy Ukrajnában ismét kitört a demokrácia?"
"Mondjuk akik épp most vannak speciel nagyobb diktátorok, de ilyesmin nem fogunk összeveszni."

értelmezd magad!
@punkfrog: az 1 az 1, az bír értékkel:-)...
@Gábris szomszéd:

Az lesz, ami Magyarországon van. Egy ideje valóban úgy gondoltam Szlovákiára, mint a hazámra.
Most ezt is elveszik tőlem.
Magyarországra már egy ideje nem gondolok úgy.
Kellene egy virtuális HAZA.
Talán mégiscsak meglesz a blog.
Már Hofi is elmondta: Valahová kötődni kell!!
@Gábris szomszéd:

56-ban ezzel a kétségbeesett mozdulattal kapaszkodtak fel menekültek ezrei a teherautókra. Ők is attól féltek, holnap már nem lesz lehetőségük elmenni.
@Gábris szomszéd: fostalicska, anyádnak, nejednek, purdédnak kamuzzál, ne nekem... hájpoltál itt olyanokat már, ami megmutatta a valód... kiírtad magad már az emberek közül, ha a fajtád a szemem előtt döglődik, annyit sem teszek, hogy egy kegyelemdöfést adjak...
@Gábris szomszéd: a saját szintjükön, már fosztogatják és szétcseszik, csak te ezt nem akarod észrevenni!
véded őket bármi áron!
remélem ne akarod, hogy soroljam a jobbikos politikusok ügyeit!
@Gábris szomszéd:

Ne zaklass ezzel a nemzeti maszlaggal!
Hazát akarok!
Humánus emberek közösségét!
Ahová csatlakozhatom bátran, büszkén.
Nem szégyenkezni akarok a képviselői miatt.
Arra ott van a kettő említett.
@Gábris szomszéd:

Ja. Fehér keresztények voltak. Ezt magyarázzátok mindenütt.
Ne nézz madárnak, Gábris!
Kezd szögletesedni nyakadban a kereszt.
@Gábris szomszéd:

Énekeld el mellé a székely himnuszt, aztán teljes lesz a boldogságod.
@Gábris szomszéd: ők már Magyarországról is menekülnek!
@taga20:
te nem gyúrsz csak tésztát???
és a scsá-t sem így iszod a dácsádon?

milyen snassz lehet az életed???

a CNN is bemutatta, kék sárga irígység volt rajtuk, mert ott ilyenek nem is léteznek, a hedgefund menedzserek kaviározásáról és osztrigázásáról nem készűl felvétel, az elnökük meg egy rongybaba, nem is olyan jól fizetett rongybaba max 8 év jótállással

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

és még piramist sem kapnak a világ eszei mint a Bushok?
pedig milyen jól mutatnának begyantázva és kitömve?
@Gábris szomszéd:

Már délelőtt elolvastam.
Tudod, érdekesnek hat pont a te "szádból" erre hivatkozni.
Éveken át tartó munkával elértétek, hogy ide jusson a magyar társadalom.
Igen, TE is részese vagy ennek.
Tudom, ezt is megmagyarázod, de jólesik leírni.
Ez egy elkorcsosult világ látlelete.
Gratulálok hozzá, szép munkát végeztél.
@Sir Bates dö Hól:
ez olyan flansziásch? vagy ungárisch? vagy esetleg fasisztásch?

nagyon megterhelted az agycsökevényeidet...nem gondolod? majd a génnyeid örökletessé teszik esztis

www.atv.hu/kulfold/20150831-a-holokauszt-tulelok-a-genjeikkel-is-atadjak-az-atelt-traumakat

még majd téged is szétszed a yehuda és bebizonyíttya hogy nem is sírbatesz hanem ázalag vagy?

olyan gyíkstílus, és a viceházmester ilyenkor hol evez és miben?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk

és most még a békásított punk elvtárs hiányzik a sorból a party dzsá nini
és teljes a paletta

a zeszti már voksolt rá is esett a lábára
@Sir Bates dö Hól:
te flanszia...
brühüyyy

kkkkkkkkkkk
@Rodeo36: nem tudom eldönteni, hogy amikor elvtársazol, szidsz vagy dicsérsz?
@Rodeo36: '89-ben 8000$/hó a gm-nél, plusz a kégli, verda, miközben kádárt sírod vissza... itt hagytad az idolod a szarban, nem?... miben is különbözöl te egy lázártól?... rendszer-kegyeltje ő is... ne igyál gyógyszerre, inkább keress egy dílert, oszt tekerj egyet...
@Sir Bates dö Hól: "8000$/hó a gm-nél, plusz a kégli, verda,"

álmai neki is lehettek!
@Sir Bates dö Hól:
még olvasni sem tucc, a GM az= General Manager
és nem a General Motors Co.

beeeeeeeeeee

kkkkkkkkkkkk
brühüyyy

már megint a lilaárnyalatú halványkék sárga irígység beszél belőled
@punkfrog:
dötsd el te magad

látod??? nem látod? nalátod...!!!
szóval nem álmodtam, dolgoztam

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: gondolhattam volna a gennyes moszkovitára is...

mit irigyeljek tőled?... a fanjaidat?... a vagyonod?... az eszed?... sosem voltál szabad ember... ezért nem bírsz... nem én irigykedem...
@Sir Bates dö Hól:
látod, most leleplezted magad emberismeretből negatív, kitalálsz dolgokat és azokat oktrojálod bárkire akit irigyelsz, vagy akit nem tucc felűlm úlni vitában vagy mindkettő

sajnállak ha ráérek

kár kitalálnod hülyeségeket (ugyanúgy a seggfej alteregód a taga) rólam...nem cáfolok semmit mert nem vagytok méltók rá ez vonatkozik az összes többi aljas áskálódóra is... assem tuggyátok hol vagyok, kivagyok, és semmi egyebet sem...néhány dolgot ismereteimből bemutattam attól sikítófrászt kaptatok és azóta sikoltoztok

ha van időd irogass, a gyíkon úgy tűnik ez nem tilos
@Orica Középföldi: Sajnálom, hogy ennyire MEGSÉRTŐDTÉL. :)))
@látjátok feleim szümtükkel: Apukád egy okos ember volt, kár, hogy nem rá hasonlítasz.
@Gábris szomszéd:

"Nem baj majd a blog eszei a sok megpróbáltatás után szintén kérhetnek majd kárpótlást: "fogantatás előtti stressz"-re hivatkozva."

Azt ugyan nem tudom kik a blog eszei, de ez egy ótvaros zsidózásnak tűnik. Ritka egy tetű vagy.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"__Kép b+ c. posztban volt például, hogy Orica dicsekedett a munkásságával, aztán megsértődött, hogy én is értékeltem. Erre én rámutattam, hogy az utcasarokra kiálló prostit is mindenki megbámulja, de nem tetszett a hasonlatom.

Már csak jéggel csináljatok valamit, hogy leszokjon erről a jobbos vénasszonyos sipítozásról, ha valami kis inzultus éri, más kérésem nincsen. :)__"

Jó reggelt:)

Többször meglepődök, ahogy szívből jövő önképeid önkéntelen őszinte kivetítésén fel tudsz háborodni, amikor szembesülsz azzal ahogy belesülsz önmagad katyvaszaiba.
Ellenben, ahogy az utcasarokra kiálló prostiig és a jobbos vénasszonyos sipítozásig is sikerült eljutnod, azt a tudatalatti diadalának tudom be botladozva bontakozó önismereted kórlapján. Csak biztatni tudlak. Kívánok neked jó egészséget, szép napot, és nem múló reményt.
@Orica Középföldi:

Engem leginkább az döbbentett meg, hogy alig 1 óra elteltével a menekült áldozatok emlékére tartott mise szóba hozását követően, még a rá jellemző kimagaslóan fejlett diszkrecionális képzettársítás ellenére is miképpen juthatott el "a fogantatás előtti stressz" bedobásáig. Feltehetően a 'vallásos áhítat', a 'keresztényi lelkület' és a 'mély együttérzés' okozta sokk hatására.
De hogy valaki így adjon mattot saját magának, az mégiscsak elgondolkoztató.
@jaegtoer:

Ez a fóbia már minden sejtjébe beette magát, nem tud szabadulni tőle.
Nem vigasz, hogy ez ugyan genetikailag nem öröklődik, mert neveléssel örökíthető.
@jaegtoer:
ez egy tanulmány amit Yehuda doktor csinált...és Gábris idézte

nem azért mert egyetért vele, mert érdekes tartya

hogyan lesz @orica fidexkft és a jégeső meg szarkeverő

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

óóóóóóóóóóóóh intelligencia ne haggy el
@Rodeo36:

Olvastam az erről szóló írást.
Egyszer a saját fröcsögésedbe fulladsz bele. Addig is ússzál, vazze.
@Gábris szomszéd:

" menetrendszerűen védesz olyanokat, akik még mindig üzletet csinálnak embertársaik hajdan volt szenvedéseiből,"

Meg tudnád mutatni azt a hsz-emet, amiben véleményt nyilvánítok ez ügyben? Aligha.

Mit értesz azon, hogy menetrendszerűen védem? Kiket?
Neked nem voltak az embertársaid?

Annak, hogy pl. Szívet "védtem" a világon semmi köze ahhoz, hogy az anyja történetesen kap (nem tudom egyébként) kárpótlást Auswitzért.

Egy okos, színes, pulzáló egyéniség volt, akinek többnyire egyetértettem a véleményével.
Nem lenne szabad megszólalnia? Mert zsidó, nem érthetek vele egyet?

Neked igen nagy zavar van a fejedben.

Na megyek és keresek egy macskát beszélgetőtársnak.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

A lényeg, hogy te a kiszékre hasonlítsz. Gondolom az is volt a szándék.
@jaegtoer:
nem tucc olvasni sem
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: itt vagyok. mi a baj? már megint az a fránya prosztata? ej-ej.
@Gábris szomszéd: képmutató te vagy, fostalicska. más szörnyűségeket lobogtatva hullatsz könnyeket, de pont nem empátiából. csak azért, hogy kissebítsed a holokauszt jelentőségét.
"A mostani letakarás azért is érthetetlen, mert Pákh múlt héten még azt mondta, hogy egyeztetett a Forster központ vezetőjével, L. Simon László államtitkárral és Papp László debreceni polgármesterrel, akik egyértelművé tették, hogy tulajdonosként rendelkezhet a Golgota elviteléről. A tulajdonos Magyarországon belül, egy raktárban akarta elhelyezni a festményt."

index.hu/kultur/2015/08/31/folytatodik_a_munkacsy_iszapbirkozas_letakartak_a_golgotat/

Mit nem lehet azon érteni, hogy Pákhnak esze ágában sincs külön fizetni a szállításért és az őrzésért, csak mert a magántulajdon semmibe vételének keretében basztatják??
@Orica Középföldi:

Ritka mód elpofátlanodott a bugris... hiába, ez a kis tetű csak a blog fostalicskája lehet, onnantól meg...
Úgy látszik, kicsit többet kell esténként beleolvasnom, mert elpofátlanodik a majomja.
@Rodeo36:
Érdekesnek tartom Dolfi bátyád agymenését a fajelmélet terén kifejtett tudományos alaposságú "remekművében", melyet a sörpuccs után a sitten diktált le, de amikor eszembe jutnak a zöldszemű balett táncos lányok, mégse tolom be ide, csak mert érdekesnek tartom. Oszt akkor még finom voltam, hogy nem a "desz... ba..... k.... an...ba" küldöm el, a te kis hizelgő stylodban, szőr után, szabadon...
Biztosan velem lesz a gond, meg a blog többi kommentelőjével, persze TÉGED kivéve.
Majd amikor a zsidó és német fajelmélet alapjai c.blogbejegyzés lesz, akkor próbáljátok meg. Addig meg ides nénikétek térgye kalácsa jusson eszetekbe, érdekesség képp.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Erősen foszlik a konszolidált jobbikos képe.
@parti_giano:

Rájuk férne!
De esélytelen próbálkozás. :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
han tudnám miről beszélsz? de nem tudom... "kibontanád" teljes terjedelmében???

nekem nincsen Dolfi bátyám, és mivel nem volt, nem is lesz...

ma mi a stájsz?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkk

majd eccer talán felnövök arra a magasságra...de lehet, hogy inkábhb eldanolom a zárgyéluskismadár kezdetű...hogy mik vagynak???

ugye te tudod miről rebegsz?
Hm, de érdekesek így a párbeszédek, hogy törlik az egyik félt. No, én segítek ezen, lementem a hozzászólásaimat, és közzéteszem az új blogomon. /fabolius kontrablog/.
Gááááááábris!

Ha itt nem jelenhetsz meg,az nem azt jelenti, hogy beleszemetelhetsz a postaládámba.
Ott aztán végképp nem érdekel a véleményed. Ne fáradj, nem nyitom meg.
Gábris, te is kövesd példámat, újkori szamizdat a szólásszabi szadizás ellen.
@Imola Helyesi: hajrá. biztos olvasott blog lesz. majd jelentesd meg nyomtatásban is "helyesi imola összes" címmel.
@Secnir:
OK. Minden kezdet nehéz.
Azért röhej, hogy egy posztban a magyar titkosszolgálatot bírálják, aztán meg kiszórják a nekik nem tetsző kommentelőket, jó kis módszer, mint egy titkosszolgálati, ellenségkép rajzolása.
Én meg állítólag nem a poszt témájáról szóltam, ezért szórt ki megint, röhejes.
Így legalább szépen leírom a véleményemet az új blogomban.
III/III visszatért a kommentelésben.Itt.
@Secnir:

Hagyd. A hisztiblogok mindig olyan cukik.
@Secnir: uff. azt hittem valami új portálba botlottál, de ez csa a liszkay a napi gazdasággal.
@Eszter jött:

Virtualitás nélkül,bevállalnám Tirolt vagy a Dubrovnik régiót itt a közelben:))

Ments ki innen:)))
Értem én, hogy a csatorna szivárog, a lakói meg visszamásznának...
@Mariann19:
"A versenyszférában nincs korlát a visszafoglalkoztatásra"

Bocsi, de ott is van. Aki előrehozott öregségi nyugellátásban részesül (és ebben a 40 éves munkaviszonnyal rendelkezők is benne vannak), éves szinten a minimálbér 1,5-szörösét kereshetik nyugdíj melletti munkaviszonyban. Ha ezt a határt elérik, választaniuk kell a nyugdíj vagy a munkabér között.
Ez a korlát akkor oldódik fel, ha az illető elérte a rá irányadó öregségi nyugdíjkorhatárt. Onnantól annyit keres, amennyit nem szégell- és amennyit fizetnek neki.
Viszont a keresete után kérheti a 0,5 %-os nyugdíjemelést.
@Fabius: Tényleg nagyon "cukik".

varanus.blog.hu/2015/08/30/iii_iii_visszater/full_commentlist/1#c27947094

Persze az ilyesmi a saját kutyánk kölykénél továbbra is simán belefér.
@Rodeo36: Arra gondolt a főcenzorka, hogy neked Hitler a bátyád, csupán csak azért, mert te is felfigyeltél a Rachel Yehuda vezette New York-i Mount Sinai kórház kutatócsoportjának tanulmányára. Mit nem tudsz ezen megérteni? :)
@taga20:

kapj a fejedhez, mielőtt nyugdíj témában véleményt mondasz, mert így születik az agyrém, ha egy kérdést sem vagyunk képesek komplexen kezelni:

"a nyugdíjtémához, má a nőknél bevezetett dolog is agyrém volt, ez a férfi dolog meg dupla agyrém. ennél már csak paks és az olimpija nagyobb kreténség!"

nézd, törvény szerint 20 év munkaviszony szükséges a nyugdíjjogosultsághoz. tehát elméletileg és számszakilag a 40 év is jogosultságot eredményezhet, mint sok-sok országban eredményez is.

normális viszonyok közt egy táncosnő sem lenne jogosult a nyugdíjra 40 évesen, de nálunk az, miközben a nehéz fizikai munkát 40 évig végzett ember meg nem. a többi érdekes dologból csak egyet emelek ki:

"2012 nyarán Soltész Miklós tárgyalt az Ukrán Nyugdíjalap Igazgatóságának Elnökével, Boris Zaichukkal az 1962. 12. 20-án aláírt, még a mai napig érvényben lévő magyar-szovjet szociális és biztonságpolitikai szerződésben foglaltakról. Ígéret volt a kormányunk részéről a kárpátaljai magyaroknak nyújtandó egyszerűsített és felgyorsított ügyintézés, melyet kiemelkedő jelentőségűnek tartottak.

Októberben még magyar-ukrán nyugdíjtanácsadó napot is rendezett a NYUFIG az ukránoknak, hogy hogyan igényelhetik minél gördülékenyebben a magyar állam által garantált nyugdíjak kifizetését.

Az ukrán nyugdíjminimum átszámítva megközelítőleg 21 ezer forint, átlagnyugdíjuk pedig 32 ezer forint, ellenben nálunk az öregségi nyugdíjátlag 95 ezer forint havonta. Az ukrán-magyar nyugdíjas, ha itt igényli, akár háromszor akkora magyar nyugdíjat vihet innen haza, mint amennyit hazájában kapna."

”Egy másik nyilatkozó ápolónőként a kisvárdai kórház sürgősségi osztályán dolgozott 30 éven át. Állítja, hogy Ukrajnából naponta százan, olykor több százan is jönnek a magyar állampolgárságért, az idősek egyúttal a magyar nyugdíjat is igénylik. A határ mentén élők elmondása szerint: ” Itt csak jönnek és jönnek az ukránok de már a kismamák is, az ingyen orvosi kezelésekre. De, nem csak a magyar-ukrán, hanem az orosz-ukrán kismamák is!

És bizony való igaz, mind a 45,6 millió (!) ukrán lakosnak jár az ingyen magyar egészségügyi ellátás a mai napig érvényben lévő 1962. 12. 20-án aláírt magyar-szovjet államközi szociális szerződés alapján- derítette ki a lap."

vagy pl ez is jár még a mai nap is a határontuliaknak:

És ezzel még koránt sincs vége! Rengeteg ingyenes juttatást, szociális ellátásokat, úgy mint ingyenes egészségügyi ellátás, kedvezményes árú gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök vesznek igénybe, a hozzánk érkező ukránok. A Horváth Ágnes nevével fémjelzett miniszteri rendelet értelmében a határon túli magyarok számára többek között a daganatos betegségek diagnosztikáját, az idegsebészeti, szemészeti, fülészeti és gégészeti műtéti beavatkozásokat támogatja az állam. Mindemellett a nem megfelelően ellátott csonttörést követő korrekciós műtéteket és például pacemaker
beültetését is fizeti a hazai biztosító.”

akkor kanyarodjunk vissza a nyugdíjakhoz és ezt is olvasd el. nem azért, mert irigy vagyok, de talán nem árt ha tudja mindenki mi történik az adóforintokkal. ha 2004-re gondolsz akkor bizony nagyon cifra szemét dolog derül ki talán amit nem szabad elfelejteni senkinek. szerinted miért "titkosak" ezek az adatok?:

Magyar nyugdíjak

nepszava.hu/cikk/1068286-magyar-nyugdijak/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201509
@taga20:

muszáj szemléltetnem miről beszéltem így rögtön megérted mi szerintem a baj amikor alapokat sem ismerjük és véleményt mondunk:

a példa:

100 000 forintos átlagkereset 40 év szolgálati idővel 100 000x80% = 80 000 forintos nyugdíjat jelent.
Míg 200 000 forintos átlagkereset 20 éves szolgálati idővel 200 000x53% = 106 000 forintot hoz.

szerinted aki befizeti azt (100e az átlagkereset, de ez 480 hónappal számolva ugyan annyi befizetést eredményez, mint a 200e 240hónap alatt!) miért kell büntetni, amikor még egészségileg is tönkrement a 40 év alatt és arányában még a pénze is kevesebb lesz?

itt találsz még nagyon érdekes példákat erre az abszurd nyugdíj számításokra:

Nyugdíj: amikor ront az összegen az alacsony kereset, és amikor nem

adozona.hu/tb_jarulekok_nyugdij/Amikor_ront_a_leendo_nyugdijon_az_alacsony__4FYPJY#utm_source=adozona.hu&utm_medium=email&utm_campaign=ado_weekly
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
A jogszabály mellé kerestem egy értelmező magyarázatot is. Officina.hu/gazdaság/
"Nyugdíj melletti munka" c. alatt, amelyben a leírtak azonosak az általam leírtakkal:
"Kereset korlátozás 2015-ben a versenyszférára továbbra sem vonatkozik, korlátlanul lehet keresőtevékenységet folytatni. A fizetendő járulékok megegyeznek a nem nyugdíjas munkavállalóékkal."
A törvény eme passzusa logikus a versenyszférát illetően, mert az államnak adók és járulékok folynak be a versenyszférából, ellentétben a közszférától, melyben az állam a gazdasági szereplő.
Bocs, de én így értelmezem.
@Mariann19:
Én az Adózónán néztem meg a "magyarázatos kiadást", az az én értelmezésemet támasztja alá.
Meg jártam is ebben a cipőben, tehát közvetlen tapasztalataim is vannak erről.
A nyugdíjkorhatár elérése után viszont már meszűnik a keresetkorlát.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Micimackóm!
Nem egyformán értelmezzük a dolgot, de ez nem baj.
Én maradok továbbra is odaadó híved. Pussz!
süti beállítások módosítása