Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: www.portfolio.hu/unios-forrasok/20240506/fontos-birosagi-iteletek-szulettek-nem-korlatozhato-a-hat... (2024.05.06. 08:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.08.25. 09:13 Fabius

Csődöt mondott a határzár

A sajtós tesztmászások és vágópróbák után élesben is levizsgázott a határzár: úgy jönnek rajta keresztül a menekültek, mint kés a vajon. Ettől pedig a határzár pont annak látszik, ami: értelmetlenül, feleslegesen kidobott pénznek.

gyoda1.PNG

Ezt Pártunk talán nem is bánja, hisz az uborkaszezonban a kerítésépítés körüli hangoskodás segített életben tartani a nyár kiemelt kommunikációs témáját, a menekült ügyet. Ami hasznot hoz a Fidesznek az meg nem lehet túl drága, sőt, minden pénzt megér. Kedves Vezetőnk nyugodtan nyaralhatott, a nemzet el teccett foglalni magát a központilag kijelölt utálat-gyűlölködés témával, Viktor még arra is ráért, hogy tökéletesítse a megpocakosodott fodbalisták diszkótáncát, a gyíkember-tályogóst.

 

Szerintem annyira sukárul megy már neki, hogy ha balogzoltán meglátja a mindennapi táncórát is be akarja majd vezetni.

Mi lesz a határzárral? Innen nézve holnap a nagyját átvágja és jó eséllyel letapossa az a 6-8 ezres tömeg, amit a macedón hivatalos szerveknek sem sikerült megállítani. Esetleg ha jól neveltek lesznek és hagynak belőle valamit mutatóba akkor eljátszik majd vele a napi egy-kétezerben állandósulni látszó emberáradat. Vagy még az lehet, hogy a mindjárt megalakuló határvadászokból igazából drótostót-kommandót képeznek titokban, akik nappal megkötik, javítják, foltozzák az éjszakai károkat.

827 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr917732232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem nemsokára a Pintérviktor féle "határvadász" egységek felállítása is bőven kevés lesz. Lassan a hadsereg bevetésére is szükség lehet, miközben bőven időszerű már a határörség visszaállítása akik, mindig egy adott határszakaszon állomásoznak, ezáltal kellő helyismeretet szerezve.

(Bolinak szeretettel, hogy a poszthoz szóljak hozzá ugyebár.)
Nos, engem az origo jobban érdekel.

De szervezek turistautat a kerítéshez.
Szerintem nemsokára a Pintérviktor féle "határvadász" egységek felállítása is bőven kevés lesz. Lassan a hadsereg bevetésére is szükség lehet, miközben bőven időszerű már a határörség visszaállítása akik, mindig egy adott határszakaszon állomásoznak, ezáltal kellő helyismeretet szerezve.

(Bolinak szeretettel, hogy a poszthoz szóljak hozzá ugyebár.)
" drótostót-kommandót"

Kész vagyok, zseniális:))))))))))
Majd Sömjén tanácsára felállítják a szenteltvízzel vízipisztolyozó különleges alakulatokat 13milliárdért, oszt nézhetnek pöszén a ballibek :D
"Akkor most vessünk egy pillantást a térképre és gondolkodjunk! Hogy lehet az, hogy éppen a dús gazdag Szaúd Arábia, az Egyesült Arab Emirátusok, Kuvait, Katar és Bahrein nem hajlandó befogadni a szíriai és az iraki menekülteket? Élek a gyanúperrel, hogy pontosan ezek az országok pénzelik és irányítják át a menekültek tömegeit Európába. Nem hinném, hogy ezért az egészért Amerika állná a cechet, bár az is biztos, hogy a helyzet kialakulásáért elsődlegesen igenis ők a felelősek. Ezzel együtt hogyan lehetséges az, hogy a most már közel 4 millió szíriai menekült, akik 80%-ban szunnita muzulmánok, ahelyett, hogy a hozzájuk jóval közelebbi, kulturális és vallási szempontból hozzájuk sokkal közelebb álló és vagyonos - jobbára szintén szunnita! - öböl-menti országok kapuit döngetnék, inkább a mi kontinensünket árasztják el? Ha én a fegyver elől menekülök, akkor az első utam biztosan nem idegenekhez vezetne, hanem rokonokhoz, barátokhoz, testvérekhez. Ehhez képest a mohamedán menekültek most a mi kapuinkat döngetik, úgy, hogy valaki küldte őket, valaki szervezetten irányítja, mi több, egyenesen pénzeli is őket. Nagyon kilóg a lóláb, hogy a gazdag arab országok látják el suskával a menekülteket és küldik őket tovább Európába ..."

speisa.com/modules/articles/index.php/item.1219/the-wealthy-saudi-arabia-and-the-other-gulf-states-receive-zero-syrian-refugees.html
"Íme egy Facebook-on megosztott fénykép, amelyet a határ közelében készítettek a szerbiai oldalon. A fotó egy elővigyázatlanul eldobott Western Union készpénzfelvételi számláról készült, mely egy belgrádi tranzakciót örökített meg. Igen, jól látjátok: a számla egy 1000 eurós készpénzátutalásról szól, melyet a szíriai illetőségű menekültnek egy szaúdi illetőségű személy utalt át a WU-n keresztül. Aki még ezek után is kételkedik abban, hogy a gazdag öböl-menti országok finanszírozzák Európa muzulmán konkvisztáját annak csak azt tudom mondani, hogy nézze csak tovább inkább a Szulejmánt ..."

www.facebook.com/photo.php?fbid=944898332216313&set=a.675816992457783.1073741825.100000884661646&type=1&pnref=story
@Gábris szomszéd:

1: a szaudi térségből Európa a fejlettség, civilizáció, egyenlőség kánaánjának látszik, ahol nem a sajkek seggétől való távolság határozza meg a létet.

2: Nem volt az olyan régen, mikor a muzulmánok voltak legkedvesebb testvéreitek és ordítva követeltétek a keleti nyitást. Most meg az a probléma, hogy kinyílt a kelet és amit eddig messziről lehetett imádni azt most közelről szagolni kell?
még edgy bullshit, a libák meg döglenek tovább

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

fidex jobban teljesít
@Gábris szomszéd: meg sem nyitod azt amit linkelsz, így van?...
@Gábris szomszéd:

Az fb-n megosztott képekről sok minden kiderült már. Pl az, hogy egy jól felépített, működtetett propaganda részei.
Mivel a forrás ismertetlen, kiválóan alkalmasak erre a célra.
Azt megértem, hogy ott megosztod. Szíved joga.
De minek hozod ide?
@Fabius: 1. Nyilván ha a ti kertetekbe költöznének ez a felsimerés nem sokig tudna téged sem vígasztalni.

2. A Keleti nyitás azért meglehetősen mást jelentett már akkor is.
@Fabius:
minden 300-350 évben van egy mini népvándorlás és kb minden 1000-1200 évben egy nagy...
ez a mostani még nem tudhatni melyik kategória, de ahogy Árpád az a Hülye meg a másik Hat Ökör leragadt levédiabasznádon, ahelyett, hogy továbbmentek volna, most ki lesz innen Árpád népe baszva rosszabb esetben kardélre hányva és akkó a fidex kft által okozott problémácskák is mexűnnek a fidexesekkel együtt, a többi meg fidex-en kkívűl döglik... nagy népmozgás lesz, akkor lesz nagy csodálkozás amikor egyiptomi mintára a tutajok megérkeznek Boston-ba és NYNY-ba és nem a La Guardia-ra hanem a Wall Street-re

és akkor ????

melegebbek Miami -ba mennek ott van finom meleg és szeretik a bevándorlókat

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk

ti hová mentek?
Határvadász századok.
Nincs különbség a fidesz és a jobbik között.
hvg.hu/itthon/20150825_Feltalalta_a_kormany_az_egykori_hatarvada
@Gábris szomszéd:
állAndóan ez a nyitogatás, még majd huzat lesz...
tutajokat átirányítani Boston-ba

brühüyyy

esetleg LA, SF??? Seattle??? lenne nagy izé

kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Eszter jött: Mondjuk azért, mert a poszt a bevándorlásról, határzárról és annak problémájáról szól.
@Eszter jött:
nem bántani!!!!!!! magyar nemzeti pártok
még a gyík is...

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk

le vagytok leplezve mint Hómann Bálint és Wass Albert agyagszobrai meg a verébnek álcázott nagyméretűm túzok ott a Kossuth téri díszkövön
@Eszter jött:
bevándorolt, te még nem csináltál határzárt??? a gyík melyik részére tennéd a derótot???
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:
Nagyképű kissé a hozzáállásod. Mondjuk ritkaságszámba menő kísérlet szemtanúi lehetünk, a bloghoz szólsz hozzá... Most hónapokig ezen fogsz pampogni, de nem gond. Jut eszembe, "az iszlám az emberiség utolsó reménye" házhoz jön nektek, erre fanyalogtok...
@Gábris szomszéd:

"Mondjuk azért, mert a poszt a bevándorlásról, határzárról és annak problémájáról szól. "

A poszt egy bizonyíthatatlan állításról szól. MOndhatni konteó. A kommentek meg Gyurcsány ekézéséről.

Mi köze ennek a bevándorláshoz?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nálad nagyobb képű és elfogult úgysem tudok lenni. Tegnap is raktam be linkeket arról, amikor a poszt témájához szóltam hozzá. A továbbiakban kíváncsian várom, hogy mindazokat elkezded baszogatni, akik nem a poszt témájábal kapcsolatban szólalnak majd meg.:)
@Gábris szomszéd:
"Akkor most vessünk egy pillantást a térképre és gondolkodjunk!"

Az nem tűnt fel a nagy térképre nézés közben, hogy ahhoz, hogy a "baráti" öböl-menti országokba eljussanak, át kéne menni azokon, akik elől menekülnek? Vagy a szerző úgy menekülne a fegyverek elől, hogy feléjük fut?
@Gábris szomszéd:
Igen, pávatáncot. Azt, hogy a pénzüket adják csak oda, a többit meg hagyják szépen otthon.

És az "az iszlám az emberiség utolsó reménye" az mit jelentett "mást"?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Felesleges fejtegetni, hiszán korábban már elmondta ennek az "idézetnek" a lényegét, aki erről beszélt.
Bevándorlás biznisz

Újabb lehetőségek nyíltak a fekete munkaerő - piacon. A C-Pont a Keleti Pályaudvaron járt. Az újkori népvándorlással ismét felvirágzott az illegális pénzváltás, de a humán beállítottságúak az adománygyűjtésből is meggazdagodhatnak. Míg egyesek nemzetközi vonatjeggyel kereskednek, mások SIM - kártyák százait dobják szét a bevándorló - piacon. A C - Pont a Keleti Pályaudvaron járt.

www.napigazdasag.hu/cikk/54207/
@Gábris szomszéd:

Kössz a tanácsot! Olvasgattam, ezt találtam egy magyarországi muszlim blogon 2010-ből:

"Vona Gábor vall az iszlám világhoz és a spirituális tradícióhoz való viszonyáról a Barikád eheti számában.

A Jobbik elnöke leszögezi, hogy római katolikusként nem ellenfelei által vizionált, ám nem létező antiszemitizmusa miatt kedveli az iszlámot, s áll ki az iszlám világ üldözöttei mellett. Vona az iszlámban a guénoni Tradíciót, az emberiség közös spirituális örökségének letéteményesét látja.

"Amennyiben az iszlám elbukik, a fény szinte teljesen kialszik" - írja az ellenzéki politikus. S ezzel megvilágítja, hogy az iszlám mindenek előtt nem egy politikai projekt, hanem egy szellemi valóság.

Az iszlám politikai jelentősége Vona számára abban áll, hogy szellemi vértezetet ad az embereknek a globalizáció káros hatásaival szemben."

busralilmuhminin.blogspot.co.at/2010/12/vona-amennyiben-az-iszlam-elbukik-feny.html
Ez csak a PROBAkerítés libbantak!!

Ez nem a végleges, 4 méteres kerítés, az őszre lesz kész, ne keverjétek a szezont a fazónnal!!
Ha mégtöbb migráns jön ide, ezeket meg kell akadályozni FEGYVERREL!! Nincs mese. Ezeket ki kell nyirni mind, különben Magyarország Új Izráel lesz, a nyugat meg Iszlmaisztán!!
Multkor néztem a híradóban hogy ezek a bevándorlók milyen betegségeket terjesztenek, hiv, aids, sziffilisz, ebola...de nem baj!! Mert a sok liberális ezt szereti!! Fogadjátok be hát őket a SAJÁT házatokba, de a magyar embert hagyjátok ki a migránspátyolgatásból!!
@Bukott liberális demokrata:

Ne kannás borral vedd be a reggeli gyógyszered!
Putyin példa értékű beszéde

"Oroszországban oroszok élnek. Ha bármely kisebbség, bárhonnan, Oroszországban akar élni, itt dolgozni és Oroszországban lenni, beszélnie kell oroszul, és tiszteletben kell tartaniuk az orosz törvényeket. Ha inkább más törvényeket, tisztelnek, akkor azt tanácsoljuk, nekik, hogy menjen azokra a helyekre, ahol ez az állami jog. Oroszországnak nem kellenek ezek a kisebbségek. ezeknek a kisebbségeknek, kell Oroszország, és nem adunk nekik kiváltságokat, ne próbálják megváltoztatni a törvényeinket, hogy illeszkedjen az ő vágyakhoz, nem számít, mennyire hangosan kiabálnak "hátrányos megkülönböztetést".
Jobb ha tanulunk az öngyilkossági statisztikákból Amerikában, Angliában, Hollandiában és Franciaországban, ha túl akarjunk élni, mint nemzet. Az orosz szokások és hagyományok nem kompatibilisek sok kisebbség primitív kultúrájával. Ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület, az új törvények megalkotásánál, az Orosz nemzeti értékeket kell szem előtt tartania, megjegyezve, hogy a kisebbségek, akik ide jönnek nem oroszok! "

Ennyi!
Tovább kellene őket engedni. Ha már annyira az emberi jogokat harsogjuk. Mit akarnak? Nyugatra menni. Menjenek! Kísérjük őket kézen fogva át az osztrák határon, vagy ahogy tetszik nekik. Vigyük őket egyenesen Brüsszelbe Junckerhez. Majd ő kiszámolja őket, melyiknek hová kell továbbmenni.
Vagy menjenek Svédországba, ott is nagyon kedveltek, három wc közül is választhatnak.Készül nekik a setét ragtapasz is.
Vagy Németországba, ott a szakképzetteknek rögtön lesz is munkája, a többit meg kitaníttatják.
De elvihetjük őket egyenesen a Csalagúthoz is.
Ám a legcélszerűbb lenne repülőn vinni őket, oda, ahová akarnak utazni.
Necsak énekeljük: Hogyha nékik sok pénzük lesz, felülnek a repülőre.Repüljenek!
Az a hit, az erő, amivel ezek gyalogolnak, jönnek, ez az iszlám ereje.
A próféta megparancsolta nekik, és engedelmeskednek.
@Gábris szomszéd:

Micsoda pech, hogy nem akarnak ők se a te, se az én kertembe költözni. Nem mi vagyunk a célország, ez akkora bullshit, hogy hangoztatni is kínos.
@Gábris szomszéd:

A C-Pont a Keletinél járt, a készenlétisek meg gárda kapitány gyűjtésen :-D
Minek regisztrálni?
Nekünk miért fontos?
Hogy beregisztrálják magukat megint 150 évig itt?
Miért kell megint a nagyhatalmak /Németország/kiszolgálóivá válnunk?
Menjenek csak oda, ahová akarnak!
@hacsaturján:
Jáj, mer hozzátok nem akarnak menni, azér prédikálsz?
csak ennyit, mert a sötétség és a gyűlölet már túl sok ebben az országban:

Ikonikus fotó járja be világot a Szíriából menekült családról

A kép mellé egy mondat került: ha menekültekre gondolsz, gondolj erre a képre.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F08%2F25%2Fikonikus-foto-jarja-be-vilagot-a-sziriabol-menekult-csaladrol%2F

---

és ehhez nincs mit hozzá tenni:

Ennyit ér a kerítés: Horgosnál a síneken akadálytalanul át lehet sétálni

Nem is terveztek és nem is építettek drótakadályt a vasúti pályára. Hétfő este óta ez a legforgalmasabb határátlépési pont.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2Fkepek.444.hu%2F2015%2F08%2F25%2Fennyit-er-a-kerites-horgosnal-a-sineken-akadalytalanul-at-lehet-setalni%2F
@Gábris szomszéd:

Jaj, de kis pökhendinek tetszik ma lenni:)!
Nézegettem. Talán tedd te is azt. És még a komfortzónádból sem kell nagyon kilépni hozzá:).

mandiner.hu/cikk/20150115_terjeszkedik_az_iszlam_allam
alfahir.hu/nem_iszlam_es_nem_allam_az_isis_es_ami_mogotte_van

Ezen térképek szerint nem észak-északnyugat felé történt a terjeszkedés, majd utána tovább nyugatra? Az Öböl és Szaud-Arábia meg merre van?
Vagy ezek ugye ballib koholmányok?
@Bukott liberális demokrata: ühüm

Ennyi: átvágták a négyméteres kerítést Ásotthalomnál

A GYODA alatt át lehet mászni, vagy hálózsákot dobva rá letaposni. Úgy tűnik a négyméteres kerítés is felesleges.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F08%2F25%2Fennyi-atvagtak-a-negymeteres-keritest-asotthalomnal%2F
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ugyan már a, a térképészet és a geográfia egy átkos nyugati ártány /ejj, a fene essen belé a kereskedő arabokba is mán :D/
@Fabius:

Az igaz, hogy nem a Minden Magyarok Országa a célállomás, azonban a Schengeni Egyezmény kellemetlen feladatokat is ró az országra, ráadásul még csak nem is rovásírással.

Ennek az egyezménynek egyrészt eleget kell tenni, másrészt viselni kell a mulasztás következményeit.

A menekültügy kapcsán a magam részéről több megállapítást tennék, cserébe nem kötelező egyetérteni vele.

1. A Schengeni Egyezményt Magyarország ratifikálta, tehát lehet élvezni mind az előnyeit, mind a hátrányait.

2. A fennálló problémát a fennálló kormányzat sem demokratikusan, sem diktatórikusan nem tudta megoldani, látszatintézkedéseket imitál - jó pénzért jó barátok hasznára.

3. Orbán Viktor demokratizmusát nem ecsetelném.

4. Orbán Viktor, mint erős kezű, mondhatni diktatórikus vezetése e tárgyban csődöt mondott.

5. A menekültügyet a fidesz politikai haszonszerzésre használja fel, a probléma megoldása, mint cél még csak nem is másodlagos, hanem sokadrangú.

Végül célszerű levonni a következtetést minden magyar ajkú, továbbá magyar állampolgárságú embernek, aki nincs rajta a pozitív Kubatov listán, hogy milyen emberies bánásmódra számíthat a jelenlegi kormányzattól, ha nem esik a politikai hasznosság kategóriájába, és akkor is, ha éppenséggel politikai hasznot húzhatnak belőlük, mint most a menekültekből.
Ezen hasznosság most éppen abban áll, hogy az ellenük szított kampánnyal elterelhetik többek között a figyelmet arról, hogy az államosított cégekből, illetve a jelentős állami befolyással rendelkező vállalatokból és egyéb zabrált vállalkozásokból hogyan lehet az utolsó tartalékokat is kivenni törvényesen, mintegy előkészítve az államcsődöt. (osztalék kivétel új szabályai]
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Elveszel a részletekbe... Szegényke szövegértése kissé hiányos, v.szelektív. Majd amikor a nyugati határon húzzák fel a kerítést, mint ndks elvtársaik, akkor azért kezdj csomagolni te is...
@jaegtoer:
Mondjál jó megoldást: Se diktatúra, se demokrácia nem használ, akkor hogyan oldanád meg ezt a kérdést?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: akkor csomagolni már késő, a papírok bekészítve a kellő vésztartalékokkal egyetemben. A legkisebb törpe útlevele is intézés alatt. Különös tekintettel a visszaállítani szándékozott /fideszjobbik koalában/ sorkötelezettségre és határra kivezényelt hadseregre /ami ugye a fideszjobbik 2/3 szimbiózissal lazán megléphető/

melléklet:

Guardian: Értelmetlen PR-fogás csak a magyar kerítés

A magyar kormány illúziót kelt és mentális torlaszt épít a brit lap szerint.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F08%2F25%2Fguardian_ertelmetlen_pr-fogas_a_magyar_kerites%2F
@Fabius: Már elég régóta nem gárdakapitány, de kicsire nem adunk. :)
@Imola Helyesi:

"_Mondjál jó megoldást: Se diktatúra, se demokrácia nem használ, akkor hogyan oldanád meg ezt a kérdést? _"

Nem ezt írtam.

A demokratikus -az embereket is figyelembe vevő- megoldás eleve kiesett, hiszen O.V. nem demokrata, bár demokratikusan* megválasztott vezetője az országnak.
Feltalálta a kormány az egyszer már bevált határvadászokat

A kormány igyekszik bizonyítani, hogy az állam viszi a vadászpuskát a déli határvidéken is: az önkéntes csapatok visszaszorítására ismét életre kelti a határvadász századokat. Bár ilyenek néhány éve még voltak, a mostani elképzelések inkább álmegoldásnak tűnnek – a radikális jobboldali szavazók megnyugtatására, a biztonságérzet erősítésére viszont akár még jó eszközök is lehetnek.

hvg.hu/itthon/20150825_Feltalalta_a_kormany_az_egykori_hatarvada
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Inkább ezeket kellene erőltetni.

1. Zárt táborok a határövezet mentén, minél távolabb a lakott területektől.
2. Gyors menekült elbírálás. A valódi rászorulók meg vagy tovább segítése.
3. Erős határőrség felállítása
@hacsaturján:
Te egy igazi zweistein, sőt dreistein , á tausendstein vagy szöveged róván, ám nem ríván.
@jaegtoer:
Azt én írtam, illetve kérdeztem.
@Gábris szomszéd:
Ha van egyáltalán papirjuk.
@Gábris szomszéd:

Minél távolabb a lakott területektől.

Az marha jó lesz! Mészároséknak újabb lehetőségük lesz utat építeni, csatornázni.
Logisztikai szempontból is kiváló megoldás!
@Eszter jött: Egyéb kérdésekben kérdezd bátran a menekült szállók vagy tranzit zónák közelében lakókat.
A kormány nem fukarkodik, ha kedvenc zenészeit állítja színpadra. Lássuk melyik együttes hányszor lépett volna fel ennyi pénzből.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F08%2F25%2Fharminc-punnany-massif-koncertnyi-penzbe-leslie-mandoki-fellepese-a-varkert-bazarban%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már megint a poszt témájához szóltál hozzá? :)
@Gábris szomszéd:

Te javasoltad a 3 pontot, nem ők. De írd ki legközelebb, hogy nem kommentelhető és probléma megoldva.

A menekülttáborokhoz működtetéséhez szükséges kiszolgáló személyzetet lovaskocsin kívánod utaztatni, vagy teveháton? Az élelmiszerellátmány szállítására ugyanez vonatkozik.

Gondolom, a menekülteket majd a határérök hajtják erőltetett menetben.

Aki nem bírja a tempót, azt .......
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez is olyan libsibolsi-féle akadékoskodás. Ennyibe kerül, na!
@Eszter jött: Sosem mondtam, hogy ne lennék kommentelhető. Ezt honnan szedted?
:D

A kormányfő Leslie Mandokival közös képe ihlette meg az egyik bloggert. Hirtelen nem is tudjuk, ki kicsoda a képen.

img9.hvg.hu/image.aspx?id=10ee885d-82d8-49b8-ab84-546b73e75053&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c
"Mi lesz a határzárral? Innen nézve holnap a nagyját átvágja és jó eséllyel letapossa az a 6-8 ezres tömeg"

:))
Mindenki hozzon magával és vásároljon,magának a szerbhatár melletti 'vasedényben egy kombifogót:)
......

"megpocakosodott fodbalisták diszkótáncát, a gyíkember-tályogóst."

meghaltam,késssszz,végem:))
@Eszter jött: igaz, de mentségemre szolgáljon, soha nem voltam se ilyen se olyan nerkompatibilis sosem :D
@Gábris szomszéd:

Ne tereljél, Gábriska!

Inkább azt mondd el, hogy a pusztába hajtott menekülteknek honnan lesz vizük-élelmük?
Kijelölsz számukra egy Mózest?
@Gábris szomszéd:
"Íme egy Facebook-on megosztott fénykép [...] Western Union készpénzfelvételi számláról készült, mely egy belgrádi tranzakciót örökített meg [...] melyet a szíriai illetőségű menekültnek egy szaúdi illetőségű személy utalt át a WU-n keresztül."

na most akkor nézd meg jól az eldobott papírról készült fényképet, és válaszolj nekem a következőkre:
1. honnan derül ki számodra, hogy a menekült szír?
2. miért Alshhdat a családneve a feladónak és a vevőnek is? csak nem rokonok?
4. miért cipelte a határig a a papírt?
5. miért az van a papíron, hogy a belgrádi "hotel szerbia"-ban vette át a pénzt, miért nem valamelyik utcai bankban? csak nem ott szállt meg?
(azt már csak félve merem megkérdezni, hogy miért van az a feladó résznél, hogy szíriában, kabulban adták fel, és elsődleges címzettnek szíria, daraa van megadva?)

szóval nem azt mondom, hogy fake, de szerintem szántszándékkal van kitakarva majd' 90%-a faágakkal meg gyűrődésekkel. más: ennyi erővel a fotót készítő el is hozhatta volna a határ szerb oldaláról, ha már ott járt...
@Gábris szomszéd:
+1: útlevélhez van kötve a pénzfelvét. a menekülteknek pedig úgy tudom, nemigazán vannak papírjaik, és nem szállodában szállnak meg...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

94 millióért láthattuk a Főnit táncolni. Kár, hogy nem rúdon.
@Eszter jött: persze a rúd folytonossági hiányt is okos a delikvens kültakaróján úgy Vladasan, hamár :D
"Vona az iszlámban a guénoni Tradíciót, az emberiség közös spirituális örökségének letéteményesét látja.

"Amennyiben az iszlám elbukik, a fény szinte teljesen kialszik" - írja az ellenzéki politikus. S ezzel megvilágítja, hogy az iszlám mindenek előtt nem egy politikai projekt, hanem egy szellemi valóság."

No ezek szerint miért is baj jobb oldalon, ha jön az iszlám és saját templomot akar? Netán amikor ezt mondta Vona, valami támogatás jött az iszlámtól az iszlám helyett?
@Secnir:

Nem teccik jól tudni, otthonról minden papirt hoznak magukkal, csak útközben efújja a szél. Mármint az érintett hozzászólás gazdájának az eszét.:D
@Rodeo36: Számmisztikások szerint állítólag a régi kínaiak kiszámolták, hogy 800 évenként kerekedik föl az ázsiai pusztákról egy-egy siserahad, amelyik Isten ostorának nevezi magát.

Ezért építették szerintük a császárok a kínai Nagy Falat. Attila, Dzsingisz kán, ... IÁ?

Az biztos, hogy az általuk kiváltott népmozgásoknak csak köszönhet Európa, hiába nézték le mindig a fehérek a sárgákat meg a többit.
@Eszter jött:

"Aki nem bírja a tempót, azt ......." sós puskával majd seggbe lövik?

Jobb lett volna a kerítés kitalálása idején már a határőrökről gondolkodni, és nem eső után kinyitni az esernyőt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Leslie elmondta a tv-ben, hogy ő nem politikai rendezvényre, hanem zenélni jött, és az ő zenéjére el szokott járni a német politikai vezetés egy-egy prominense is. Szóval nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább sétálni. Kanál szódabiarbónával.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Lehet, hogy a nagy keleti nyitás egy új magyar honfoglalás előkészítése volt? Felmérték a lehetőségeket?
@látjátok feleim szümtükkel: ha ennyire kitömnének pénzmaggal, én is tudnék ökörségeket nyilatkozni, nem is bántom azt aki kapta, inkább azt anyázom, aki ennyit adott. Azaz a narancsmaffiát és a fődonját...
@Imola Helyesi: "Az a hit, az erő, amivel ezek gyalogolnak, jönnek, ez az iszlám ereje.
A próféta megparancsolta nekik, és engedelmeskednek."

Nebassz, tán te is iszlámista vagy, hogy ennyire tudod?
@látjátok feleim szümtükkel:
Hát, a történelemből is, Álláh itt is parancsolt egy ideig.
@látjátok feleim szümtükkel:

Csak azt nem tudom, Allah miért parancsol mást és mást a különféle muszlimoknk, siitáknak, szunnitáknak, pláne meg az ISIS-nek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: faszbuk. ez kell a mocskos prolinak. latod, a szarnyas is onnan veszi a "leleplezo dokumentumait"...
@látjátok feleim szümtükkel: es a cehhet a prominensek dobtak ossze sajat bukszabol?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
" Számmisztikások szerint állítólag "

ez így erős felütés mondatkezdésnek. fokozni lehet a "talán esetleg úgy lehetett elképzelések alapján" -nal, de tovább nem érdemes
:D
@Imola Helyesi:
Azért, amiért a keresztények is annyiféleképpen tudják értelmezni a Bibliát, ahány felekezetük van. Mindenki egyéni beállítottságától függ, hogy mennyire veszi szó szerint, amit ott olvas, meg persze sokakban munkálhat a becsvágy, hogy ők aztán sokkal jobban tudják a többieknél, mit és hogyan gondolt Isten (de legalábbis a Biblia írója), meg hogy mi hogyan "helyes".
Ezt olvastam az indexen, és van még sok érdekesség a kerítés hatásáról.

"Nem a kerítéstől fél a menekült
A hármashatáron lévő Kübekházánál kiderült, hogyan kerülhető meg a határzár, ami a helyi polgármester szerint az erényét vesztett hatalom erőfitogtatása. A migránsok pedig inkább a rájuk települő magyarországiaktól tartanak."
@Secnir: Melyik része nem érthető? :)

A számmisztikások állítják, hogy kínaiak ezt írták a krónikáikban.
@látjátok feleim szümtükkel: Jó kérdés.

Szerintem nincs még egy nép, amelyik a Nyugatot elérve vissza akart volna menni Keletre, vajon miért?
De azért mi bebizonyítjuk, hogy az kurva jó, meg azt, hogy agyhalál után is van élet.
@Imola Helyesi:

Talán azért, amiért az isten a különféle felekezetinek. Nem gondolod?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Egyébként is már régen foglatunk hazát, ideje lenne megújítani, mint az esküvőt.
Ja, és arra felé okkal mondhatjuk, hogy ősi földejeinket jöttünk megművelni, mert mi már 5 ezer éve is ott gyököltünk. Csak közben egy kicsit kalandoztunk, honfoglaltunk, de most itt az ideje hazatérni.
Azért a poszthoz is van egy-két gondolatom.

Jön a sok ezer menekülő, letiporja a kerítést, ami ugyé gyorsítottan bűncselekmény lesz. Ki fogja kiszimatolni, hogy ki taposta/vágta/rongálta? Vagy törvény erejinél fogva mindenki?

Mi lesz a méltó büntetés? Ha dutyi, az hol lesz, amikor most is túlzsúfoltak a börtöneink? Dutyi előtt letartóztatják? Hol fogják őrizni ( lásd előző kérdést )? Mivel nem tuggya a magyar nyelvet, őrizet esetén ügyvéd is kell nekik ( hahehe, milyen jó kis pízt oszt majd nekik az állam ), a tolmácsnak úgyszintén fizetni kell. Szóval mennyibe is lesz az adózóknak ez a buli? Lehet, hogy inkább két Lesli koncert, mint ez a költség?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Azért valljuk be, nem is ollan buta logika ez a kelet. Ha mindenki eljön onnan, akkor ott sok szabad hely lesz nekünk.
@Gábris szomszéd:

Hát, emmán asztán. Tegyük fel, a hír igaz, Jalal Abudl (szegény Abdul, hehe) küldött a hasonnevű Joudatnak pénzt. Jalal valószínűleg kikereste az azonos nevű arabot a menekülők névsorából (Szaúdban ez a szabály), és neki címezte a küldeményt. Onnan tudom, hogy ez a szabály, mert ha nem így lenne, akkor száz százalékban biztos, hogy rokonok, és akkor ez az egész "bizonyítás" a szaúdiak által pénzelt szír nemzetiségű Európa megszállókat illetően úgy hülyeség, ahogy van.
@látjátok feleim szümtükkel: Kizárt dolog, hogy a Gurgunbuliék vagy hogyhíjják befogadjanak, több eszük van azoknak annál.

Az lesz a vége, hogy Orbán jó magyar szokás szerint két szék között fog minket a pad alá ejteni. Innen kipicsáznak, oda meg már be sem engednek. Ha magával kibaszik, nem is érdekelne, de mi fogunk szívni miatta. Orbán úgy fog a jövő történelemkönyveibe bekerülni, mint aki kiirtotta a magyar népet, ez tuti (márha hatalmon marad)!
Ha csúti fletlimaradona kicsit is szívén viselné a haza sorsát, önmaga feküdne a menekültáradat elé, saját pocakjával sk. Amennyiben erre az aktusra megfelelően fel szeretne készülni, szívesen felajánlom számára a hatás- és illetékességi körömbe tartózó vasúti átjáró sínpárját a Susnyásfürdő Pengedrótoroszi viszonylaton.
@látjátok feleim szümtükkel: majd így csinálják:

Húsz évre ítélte az orosz hadbíróság!!! az ukrán filmrendező Oleh Szencovot

Azután fogták el az oroszok, hogy elfoglalták a Krímet. Erősen koncepciósnak tűnő perben ítélték el, állítólagos terrorizmus miatt.

444.hu/2015/08/25/husz-evre-itelte-az-orosz-hadbirosag-az-ukran-filmrendezo-oleh-szencovot/
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Miért aggaszt téged az, hogy sehová sem fogunk tartozni? Ebben óriási gazdasági potenciál lapul. Képzeld el, mi pénz van abban, ha az összes asztrofizikus, elméleti csillagász stb csútra jöhet tanulmányozni egy feketelyukat, ami Európa közepén alakult ki, 93 ezer négyzetkilométeren. A lyuk is meg a színe is megvan már egy ideje, a keskeny majd csinál bele extragravitációt is a zikaruszgyárban.
Ti tényleg nem értitek a reformokat, amik működnek.
@Bukott liberális demokrata:
"Ha mégtöbb migráns jön ide, ezeket meg kell akadályozni FEGYVERREL!!"

Legfeljebb akkor ők is hozzák otthonról a sajátjukat. És arra felé kicsit több van, mint a nagymagyar hadseregnek, ahol a két működő tank között sorsot kell húzni, hogy melyikre szereljék fel a két használható lánctalpat. Aztán jöhet a következő feladvány, hogy van-e elég üzemanyag bele a határig. Meg patron a géppuskába.
Nagyonmarha, biztos azonnal népszerűek lennénk a civilizált és a terrorista világban egyaránt, ha halomra lövöldöznénk határon muszlim nőket meg gyerekeket. Nekem qrvára nem hiányzik, hogy alkaloida vagy valamelyik másik agybeteg szervezet öngyikos kézihajtánnyal robbantaná fel a bakterhát pottyantósvécéjét a tyúkól mellett. De ha neked hiányzik a lövöldözés, akkor húz el a picsába oda, ahonnan ezek az emberek jönnek, és lövöldözd ki magad.
(És ha most libsibolsinak akarnál titulálni, közlöm veled, hogy egynémely nézetem esetén néhai dolfi bácsi is csak pislogna. Többek között a hozzád hasonló agymentes idiótákra vonatkozó elképzeléseimre is.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kint ülök a verandán. Az ölemben egy leselejtezett sorompó vége. Amit éppen a vélt ánuszához próbálok igazítani bicskával. Ahogy hallom, több állomásfőnök is hasonlóképp jár el ezekben a percekben. A nevezett urológusának melós napjai lesznek.
@Bakter: osztán nem elbaszni, mert a fogpiszkáló nem ér ;)
üdvözlünk mindenkit az 50-es, vagy netalántalán a 30-as években

Belső szerkesztői utasításra nem szerepelhetnek gyerekek a közszolgálati tévé menekültes anyagaiban

NE LEGYEN GYEREK A DEMON!!! - írta az MTV egyik szerkesztője az elektronikus rendszerbe.

444.hu/2015/08/25/belso-szerkesztoi-utasitasra-nem-szerepelhetnek-gyerekek-a-kozszolgalati-teve-menekultes-anyagaiban/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

most elmorfondírozok azon, hogy milyen az a demo migráns? mert mondjuk ha az office 2010 demo-val hasonlítom össze, akkor ez azt jelenti, hogy megmutatja, hogy milyen volna egy migráns. ha lenne.
@Secnir: tudod olyan, mint az irányított kormánytüntető, avagy a híradónak nyilatkozó színész aki az utca embere, igazi fából vaskarika.
@Bakter: "A lyuk is meg a színe is megvan már egy ideje, a keskeny majd csinál bele extragravitációt is a zikaruszgyárban."

:D:D:D
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Példát esetleg, tudnál mondani?

Pl. a katolikusokon kívül minden ker. felekezet elutasítja a kötelező papi cölibátust.
@Secnir:
A fidesz-demomigráns ismérvei:
1, A fejét csukja takarja, hogy ne látszódjék az arca - és a pestis, az aids, a bárányhimlő valamint az ebola és a szopornyica jelei.
2, Jobb kezében méretes tőrt tart, a balban egy levágott európai turistakislány-fejet.
3, Öltözékének legfőbb ismertetőjegyei a kalasnyikovtárak tárolására alkalmas, többzsebes mellény, a bakancs és a derekán a töltényöv. Amit a vállán lazán átvetett, csőretöltött Kalasnyikov hangsúlyoz.
4, Az övében tűrt maszopos bészbólsapkán jól láthatóak a DK és Gyurcsányos jelvények.
5, Ha a futballról kérdezik, teljes tájékozatlanságról tesz tanúbizonyságot, és nem ismeri a stadion fogalmát.
6, Viszont bevallja, hogy Simicska embere.

Ha ilyet láttok a hiteles M1,2,3,4,5,6,7,8,9, Duna, Tisza csatornán, akkor egy tipikus migráns tárul elétek.
@Bakter: Nagyon optimista vagy.

Ha mi nem leszünk itt, lesz majd más, kevésbé hülye nép. Ha mi egyszer kapunk majd Darwin-díjat, az nem Muhinak, nem Mohácsnak, nem Bécsnek lesz köszönhető, hanem Orbánnak és a hülye ellenzékének, aki hagyta ...
@Bakter:

Nagyon, de nagyon.....:))))))))))))))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Lehet szörnyülködni meg röhögni, de inkább föl kéne készülni arra, hogy a pesti török fürdők vissza fognak térni eredeti rendeltetésükhöz.

A Habsburgok megpróbálták a nyomát is eltüntetni annak, hogy itt egyszer régen multikulturalizmus volt 150 évig. Mi bezzeg kibírtuk, de hogy pattognak most pl. a svejciek, hogy nem kell nekik mecset, hehe.
Ez vajon egy terelés lesz, hogy ne az "útlopással" foglalkozzon a nép?

"Komoly hiányosságokat egyedül a Baptista Szeretetszolgálat házi segítségnyújtó szolgálatánál tártak fel: az ellátottak által igazolt munkavégzés és a dokumentált feladatellátás között nagyságrendileg ötven százalékos eltérés volt."

No ha valaki látott már gondozottat, akkor nem árkizűt, hogy mire a tárgyaláson meghallgatnák tanúként:
1. Régen üdvözítőjénél időzik.
2. Még földi halandó, de már nem emlékszik arra sem, hogy hová kell pisilni. Szerintem egy része már a gondozás idején sem emlékezett.

Erről jut eszembe, a Lázárnak van egy fiatal államtitkárja, most nem jut eszembe a neve, de nagyon jól terel az is. Egy tv-s beszélgetésben azonban nem terelt és elmondta, hogy a következő támogatási ciklusban nem lehet térkövezésre és hasonlókra fordítani a pályázatokon nyert pénzeket, mint ahogy 2007-2013. közt tették. Gondoltam is, nem szakad le a képükről a bőr?
A nagy tér meg akármi felújítások 2010. után kezdődtek, és meg lehet >talán enyhe túlzással< egy kézen számolni azokat a településeket, amelyek nem fideszes kötődésűek. Vagyis az elmúltötév, de gyurcsányahibás.:D
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Mi pedig milyen büszkék vagyunk az egy szem egrire.
Vakapád, mit szólsz ahhoz, hogy a vallás szociográfia és mélylélektan itteni elemzői is elvetették az "egyformásítás" elméletedet?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Hálistennek, úgysem koedukált, nem lehet benne fürödni csak külön a férfiaknak meg a nőknek, és meztelenül.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Ha a csúti denszmen és a balfaszi ellenzék közösen eltünteti a magyar népet innen, akkor itt nem lesz más, csak feketelyuk, hidd el nekem. Kétségtelen tény, hogy a kormány és ellenzék kiváló munkájának eredményeként itt más nem maradhat a következő ősrobbanásig. Viszont a tudományos holografikus felhőkbe Orbáni-szingularitás-ként kerül feltöltésre eme különös földi tájék.
@Bakter:
Na, és az üres Szíriába, Irakba ki fog beköltözni? A szomszédai? Azért nem engedik őket odamenekülni?
A Bazilika harangja:
"Kongatott megállás nélkül egy jó fél órát, végül elgyengült és elhallgatott. A Cink alaposan utánajárt a szerkesztőségükhöz közeli furcsaságnak, a következőt derítették ki: a harang kora délután kettő körül egyszercsak megszólalt, pedig akkor nem kellett volna, ezért a rendszerbe belenyúlva megpróbálták leállítani, de akkor lendült bele igazán. Végül lecsapták a biztosítékot, várják a szerelőt."

Csodálkozik valaki, hogy ebben az országban már a harangok is meghülyülnek?
@Imola Helyesi:

hüje vagy, bugsy, de vigyázz, nehéz súlyú ellenfeled érkezett!
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezt a Baptista Szeretetszolgálatos hírt láttam tegnap a híradóban, és nem láttam a pipától. Szerintem nem terelés, ez nem az első karitatív szervezet vagy alapítvány, amit kikezdenek.
Ha meg terelés, mire ez kiderül, addigra régen ellehetetlenítették a Szeretetszolgálatot.
Jut eszembe, ők nem osztottak véletlenül ételt-ruhát a migránsoknak?
@Bakter: Ne legyél már ennyire megengedő!

Ez a sok kínai gyorsétterem csak álca, rossz vége lesz még ennek a nagy kínai barátságnak. De említhetném az indiai gumigyárat is.

Mibe, hogy Orbán már otthon próbálgatja, hogy fog kinézni ferde szemmel, ha átoperáltatja magát! Orbán igazából utálja a magyarokat, és azon dolgozik, hogy ide idegeneket hozzon!
@Imola Helyesi:
Irakba és a Szíriába? Nem költözik oda senki. A tevék öntudatra ébrednek, és megalapítják Egypúpiát és Dromedáriát, oszt ellesznek, mint mészaros csúton. Úgy bármelyik teve elkormányoz egy országot, mint a csúti fredaszter.
@Bakter: Ez égi jel lehetett!

Pl. Isten azt üzeni, vigyázzatok a rezsicsökkentéssel, mert mind így jártok, lekapcsolnak benneteket!
@látjátok feleim szümtükkel: Nem a baptisták hozták ki a néhai Rózsa Flores spanját a dél-amerikai böriből?
@hacsaturján:
Akkor megvédhetnél, és többet nem foglak csúfolni, hacsa.
@Imola Helyesi: Boross tatának majd szóljatok, mert szerintem nem mer belemászni a medencébe, ha olyan emberek áztatják benne magukat, akiknek

"sötét a bőrszínük meg eltérő az ösztönrendszerük".
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
A két dolog nem zárja ki egymást. A feketelyukhoz alapfelszerelés a féregjárat. Azon át valóban idejöhet pár idegen. Hogy pár másodperces itt tartózkodás után fej- és csápvesztve meneküljön vissza, és vogonokkal lebontassa az egész bolygót.
@Imola Helyesi:

megvédheted magad önállóan. ne vidd tulzásba a dógokat!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Hát ha ők jártak közben, most jó megvédést kapnak hálából.
Most megyek, mert hamarosan jön a csúti kicsigyors - a halastótól a stadion érintésével az űrkikötőig közlekedve - , és figyelni kell, nehogy elgázolja a csirkéket.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Sztem, a mennyben sem lehet valami rózsás a helyzet, ha már a harangok sem akkor szólnak, amikor kellene. Allah, a Jóisten, Jézus Krisztus, Mózes, Buddha , és az alternatív kisnövésű istenségek, is a menekült kvótákon civakodnak, azért van ez a sok természeti katasztrófa, mert egymás szakállát cibálják, csak nem jókor és jó helyen, meg összevissza. Így aztán cunamik, özönvízes esők és nagy hőség társulnak a leendő szabályozáshoz. Most éppen a brüsszeli küldöttséget fogadják, de ott vannak a pápák, rabbik, meg papok is.
Orbánt meg csak azért se hívták meg az ellenzék közbenjárására.
@Bakter: Nem szabad őket kamerázni. Ugyanis az sérti a jogaikat és az érzékenységüket. Igaz, hogy okmányaik nincsenek, mert azokat széttépték, igaz hogy törvénysértő módon szöktek át a zöldhatáron, igaz, hogy ingyen utazhatnak, ehetnek, ihatnak és azt akarják, hogy minden jóléti szolgáltatás járjon nekik abból nyugaton, amit nem ők hoztak létre. Nekik ugyanis csak jogaik vannak, és nekik minden jár! Ha pedig az őslakos európainak nem tetszik, hogy afrikaivá, közel-keletivé változtatják a környezetüket, az az ő bajuk, akkor költözzenek ők el arról a környékről, ahol adott esetben generációk óta élnek!

youtu.be/D8XleiNIDQw
@hacsaturján:

Ez nagyon teccik, megy a tegnapi/előtti poszthoz.:D

"Utak, Kijáratok és Bejáratok Operatív Főnökség...
Szuperkórház: helyszín még nincs, de tervezésre eltettek 1 milliárdot

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F08%2F25%2Fkorhaz_budapest_janos-korhaz_szuperkorhaz_buda_egeszsegugy_sportkorhaz_lipotmezo%2F

---

A bevándorlók tiszta emberek, a körülmények miatt van fertőzésveszély - állítják azok az orvosok, akik önkéntesként segítik őket Budapesten. Ezzel részben cáfolják az országos tisztifőorvost, aki szerint az önkénteseknek kesztyűben és védőruhában volna szabad a migránsokkal érintkezni. A nem hivatalos egészségügy találkozása a menekültekkel Budapesten.

www.origo.hu/gazdasag/20150825-orszagos-tisztifoorvos-onkentes-kesztyu-vedoruha-migrans-orvos-egeszsegugyi-kockazat-tranzitallomas.html
@látjátok feleim szümtükkel:

Igen. Idejük és lehetőségük is lett volna felkészülni.
Felkészíteni a rendőröket, vasutasokat, a határvidéken élőket, az utca népét mindarra, ami ránk zuhant az elmúlt hónapokban.

Mondjuk, akkor kevesebb eszköz jutott volna a gyűlöletkampányra.
@Gábris szomszéd:

Milyen vagonokra gondolsz, kedves?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezek szerint helyretettők a tisztifőorcost, miért mondta, hogy nincs járványveszély.
@Imola Helyesi: És a menekültek hülyítették meg a Bazilika harangjait.
@Eszter jött: Az utolsó két mondatod miatt jutott eszembe.
@Gábris szomszéd:

Hallottál már az emberi jogokról?
Te fehér keresztény!

Ugyanezeket az alávaló mondatokat szajkóztátok nemrég a cigányok ellen.
@Eszter jött: Ők vajon hallottak a kötelességekről? Amúgy idéznél?
@Kuviklacz:

"_És a menekültek hülyítették meg a Bazilika harangjait._"

Már semmi sem a régi: két hete hat másodpercet siet a Big Ben órája, és senki, képzeld el, senki nem vette észre, csak akkor derült ki, amikor a BBC4 rádióadó élőben közvetítette a toronyóra hangját és a szerkesztők rájöttek a hibára...

index.hu/tech/2015/08/25/rosszul_jar_a_big_ben_oraja/

Most már el tudom képzelni, hogy Greenwich-ben is kupleráj van, és Vona s Viktor életére esküszöm, hogy nem is vagyunk lekésve az egymillió munkahellyel, csak azok a rohadékok a Csatornán túl direkt összezavarják az időt, mi meg küszködünk az 1500-as évekkel, a mi hülyénk meg összetéveszti magát Hunyadi Jánossal, pedig csak Hunyadi főtörzs.
@Imola Helyesi: Ez véletlen, hogy Allahot írtad előre, utána Istent?

A másik három tudtommal nem isten, vagy csak félig.
@látjátok feleim szümtükkel: Azért milyen érdekes, hogy Eger is vérkatolikus város, mint Pécs meg Buda.

A protestáns mezővárosokba nem települtek be a törökök, csak a szabad királyi városokba, ahonnan kipicsázták a katkó egyházat.
@Gábris szomszéd:

Nincs benne a linkgyűjteményedbe??

Gondolom, te a jobbikos átiratot ismered, ahol minden ember szó elé beszúrták a fehér, keresztény, magyar jelzőket
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Ne kekeckedj miatta. Az a tolerancia, a keresztényi alázat és a transzgyökfúziós ökuménia demonstrálása volt.
@Bakter: Ne legyél már ennyire naiv!

Ez csak a hvg meg a liberálisok mocskos propagandája, hogy itt fekete lyuk lesz a fidesz után. A fidesz után egy értelmes és boldog nép költözik ide, akik nem szennyezik el a Kárpát-medencét, és nem basszák tele stadionokkal.

Akik a legkártékonyabbak itt, az a nagyképű, álszent liberális pesti népség, amelyik gyűlöli Orbánt, de nem azért mert fasiszta, hanem mert falusi paraszt.
@Imola Helyesi:

"_azért van ez a sok természeti katasztrófa, mert egymás szakállát cibálják, csak nem jókor és jó helyen, meg összevissza._"

Örüljön, hogy nem a maga szakállát cibálják.
Vagy tán ez baj, kis huncut?!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

ha csak a törökfürdő, az még jó is lesz. :) de pl tudtad, hogy Európa legnagyobb vigalmi negyede volt a lágymányosi Konstatinápoly?

érdemes megismerni:

offforever.blog.hu/2013/10/27/europa_legnagyobb_vigalmi_negyede_volt_a_lagymanyosi_konstantinapoly_744
@jaegtoer: Jézus szavai szerint, aki körömszakadtáig ragaszkodik ahhoz, hogy Európa az európaiaké maradjon, az el fogja veszíteni Európát.

Milyen jogon mondja meg egy Gábris vagy Imola, hogy kijafasz lakhat Európában? Ha az ő kitudja honnan szalajtott őseit nem engedik be annak idején, akkor ő se ide született volna.
@vakapad:

nem is tudom, miért jobb tiborut olvasni?
:D
@guma: Ez se rossz sztori.

"Az Ős-Budavára egy fából és gipszből épített mulatókomplexum volt az Állatkert által bérbe adott 70000 négyzetméter területen. Török időket imitáló épületek, ódon városrészletek, kastélyok váltogatták egymást. Az Ős-Budavára elnevezés arra utal, hogy ez a kiállítórész a Budai vár török időkben tapasztalható állapotát kívánta visszaadni. Felépítettek itt egy mecsetet is mely nemcsak díszlet volt, ugyanis a kiállítás területére több törököt szerződtettek és óránként felhangzott a müezzin éneke. A müezzin július 28-án halt meg, mert reumájára felírt külsőleg használandó gyógyszer nem használt, ezért az egész üveggel megitta. A halottat (Csusztalics Resid) a katonai temetőben helyezték örök nyugalomra Az Ős-Budavára adott otthont az élőképek csarnokának, ahol a (híres Kiliani-féle) képeket úgy mutattak be, hogy az egyes alakok mind élő személyek voltak. Itt is működött zenekar, méghozzá Serly Lajosé."

hu.wikipedia.org/wiki/1896-os_millenniumi_%C3%BCnneps%C3%A9gek
@jaegtoer: Miért, Londonban nincsenek menekültek?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_Jézus szavai szerint, aki körömszakadtáig ragaszkodik ahhoz, hogy Európa az európaiaké maradjon, az el fogja veszíteni Európát._"

Ezt az igét nem ismerem, de szerencsére Hunyadi János se ismerte, de hál istennek Savoyai Jenő se vette túl komolyan, mindenek előtt hála Martell Károlynak, aki 732-ben sem lamentált ezen túl sokat Poitiers-nél.

A probléma más természetű. A hat évszázadnyi elcsúszásra nehéz megoldást találni, meg ami az alatt történt.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Én, meg vagy te kergülve? A bevándorlók választanak maguknak célpontot, s juszt se hallgatnának rám.Pláne meg Allah.
Merkel mami hívogatta őket még márciusban, azt mondták, nekik évi félmillió bevándorló kell. Akkor csak fogadják őket szeretettel.
Már lassan összegyűlik a létszám, akár nálunk is.
@Kuviklacz:

"_Miért, Londonban nincsenek menekültek?_"

Hogy ez nem jutott eszembe!?
@jaegtoer:
6 évszázad ide vagy oda, az Egri csillagokban jobban néztek ki , mint most.
Nem nagyon kényeztette el őket Allah meg az államuk, se Szaud Arábia.
@Gábris szomszéd: a pénzt egy ott dolgozó rokon küldte az úton levőnek...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_Milyen jogon mondja meg egy Gábris vagy Imola, hogy kijafasz lakhat Európában? Ha az ő kitudja honnan szalajtott őseit nem engedik be annak idején, akkor ő se ide született volna._"

Azért annyiban kiegyezhetnénk, hogy nem II. Szolimán és nem is Ibrahim tette azzá Európát, amivé vált, még ha a siítákkal rendszerint hadban álltak is.
De akinek nagyon hiányzik egy (K)Homeini-féle ajatollah frakció az EU-ban, az hirdesse nyugodtan.
@Imola Helyesi:

"_6 évszázad ide vagy oda_"

Benke József: Arabok története I-II-III.
@Bukott liberális demokrata: aha, majd jól elkapom a trippert a szír menekülttől, s aztán megosztom a nejeddel...
@Sir Bates dö Hól:

Arról nem szólva, hogy egy ezer eurós csekk nem a világ teteje.
@jaegtoer:
Ne ijesztgessél már, ki az a szenilis, aki ezt elolvassa? Arabokról három kötetben, inkább a börtön.
A mi törökjeinkre gondoltam, muszlim, muszlim...
Magyar nőért fogtak össze a Shetland-szigeteken

Az egész Shetland-szigetek összefogott egy fiatal magyar házaspárért. A Skóciához tartozó szigetcsoport lakói eddig másfél millió forintnyi összeget gyűjtöttek össze, hogy segítsék a lányt, aki Németországban megcsúszott egy lépcsőn és kómába esett.

www.origo.hu/itthon/20150825-shetland-szigetek-gyujtes-baleset-korhaz-magyar-hazaspar.html
@Imola Helyesi:

"_Ne ijesztgessél már, ki az a szenilis, aki ezt elolvassa? Arabokról három kötetben, inkább a börtön._"

Igazad van. Én is csak azért olvastam el, hogy tudjam, miről beszélek, és mi az, amihez hozzá sem szagolhatok.

"_A mi törökjeinkre gondoltam, muszlim, muszlim..._"

Nekünk nincsenek törökjeink. Mondjuk a török nem is arab, de hát arabjaink sincsenek.
Ők éppen olyan nosztalgiával szeretnek bennünket ahogy az oroszok, igaz, Atatürk jótétemény volt a sorsukban az ellentmondások dacára is, ha esetleg sokan mások másként is gondolják.
Csakhogy manapság nem Kemal Atatürk formátumú politikusok a meghatározóak az iszlám világban.
@guma:

Nekem csak az egri van, de tőlem lehet akár száz is.:D
"Én is csak azért olvastam el, hogy tudjam, miről beszélek, és mi az, amihez hozzá sem szagolhatok."

Nagydíjas mondat.
@Imola Helyesi:

A magyar filmre tetszik gondolni, mint hiteles dokumentumra az 1552-es törökök kinézetét illetően?
@Gábris szomszéd:
"Igaz, hogy okmányaik nincsenek, mert azokat széttépték, igaz hogy törvénysértő módon szöktek át a zöldhatáron, igaz, hogy ingyen utazhatnak, ehetnek, ihatnak és azt akarják, hogy minden jóléti szolgáltatás járjon nekik abból nyugaton, amit nem ők hoztak létre. Nekik ugyanis csak jogaik vannak, és nekik minden jár!"

56-57?
Barom.
@jaegtoer: Lesznek Hunyadi páncélgránátosok is??
Ezt sok évvel ezelőtt írtam:

Olasz cipőben jársz, francia öltönyt viselsz, angol nyelven tárgyalsz. Svédasztalnál reggelizel, kínai menüt ebédelsz, török étteremben vacsorázol. Latin betűkkel írsz, arab számokkal számolsz. A görög demokráciát másolod, a római jogrendet követed. Autód német, karórád svájci, hifi tornyod japán, számítógéped tajvani, a rajta futó szoftver amerikai. A spanyol riviérán nyaralsz, ahol brazil kávét iszol, kubai szivart szívsz, kolumbiai banánt majszolsz, mexikói kalapot hordasz. Krisztusod zsidó, közellenséged muszlim, testvéred finn, edződ indiai, kissebbséged cigány. Anyanyelved magyar, őshazád Ázsia, célod Európa. Netán bajod van az idegenekkel?
Csődöt mondott a szájzár is.
Remélem lesz ennek az ügynek vádlottja is. Vagy kivéve a gyevi bírót, meg a matolcsyfalvát?

hvg.hu/gazdasag/20150825_Az_adatvedelmi_hatosaghoz_fordul_a_Magyar?s=hk
@Gábris szomszéd: fostalicska... jézusod forogna a sírjában, ha lenne...
@Gábris szomszéd:
Hitelesnek tűnik…
Miközben köztudottan igyekeznek mindenféle papírjaiktól megszabadulni ezek az amúgy gazdag, a több ezer kilométeres menekülést nyakukban a kölkeikkel egyfajta Közel-keleti triatlonnak tekintő sportemberek, aközben a rokon által küldött zséről szóló bizonylatot meg gondosan eldobják olyan helyen, ahol nehézség nélkül rátalálhat bárki, nehogy veszkődni kelljen már a hatóságoknak a kilétüket illetően… Tényleg hihető és ehető. De ezt a bulghurt nem ők és nem onnan hozták, az tuti.

Zsonapót draga Bolgar ur!
Á nefem le atam a tefló… tefeló… te-le-fó-nosz holgyaknak, én leni támogat migrancs rokon Al Mothalath kulsorol, Abdullah Ash Shalash ucá tiszenkedo foldszint harom - from inen Saudi Arabíja. Bemondananak a radzsoban rokon Aziznak Kelebijara, hoty en kuldeni neki ojro és veni fel gyorsan? Surgos!! Ja és ne agogyon, szervisz mondani tugya majd kicserel Rolexe uveglap, megrendelve expresz hozni DHL jovo heten… Koszonom!

Secnirrel egyetértve… majd vitatkoznak rajta az irodalomtörténészek, hogy a „Huncut Ali és az elővigyázatlanul eldobott bizonylat” – című Aiszóposz mese valódi-e? Kissé szkeptikus volnék ez ügyben.
Hadova egyetem, Joseph Goebbels tanszék...
De ha mégsem, akkor is penetráns de piszkosul.
Kellett elvetni a disznóvéres ötletet...
@jaegtoer:
Oké, akkor javasolnám elolvasásra a 16.sz-i Amur-Ob-Jenyiszej menti orosz népköltészet hatását az 1918-19-es kommunista modern költészet kialakulására , különös tekintettel a megzenésített indulókra, amelyre táncolni is lehetett orosz fel-körbe és kiugrálósokat masírozással, tipegéssel fűszerezve. Ha kérhetném eredetiben mind a 30 kötetét, hogy hozzá tudjál szólni.Sosem tudhatod. Köszi
@Gábris szomszéd: Fő a hiteles tájékoztatás :D :D :D
@jaegtoer: neked (bírom, mikor az agyhalottak azt taglalják a rézeleje-noha kombó mellett, hogy ezek nem is menekültek, mert okostelefonjuk van)... viszont te egy kőgazdag burzsuj, s mint ilyen, a közutálat tárgya lehetsz moon már havi 200 fixszel:-)...
@jaegtoer: Arab matematika, orvoslás?

"Olyanok foglalták el Jeruzsálemet, akik még a távcsövet sem ismerik!" - mondja a szerecseny a Kevin Costner-féle Robin Hoodban.
@jaegtoer: Hány magyart is tettek az oszmánok muszlimmá?

Ja, egyet sem, pedig akkor is a hódító iszlámmal rémisztgettek minket. Nagyhatalmi harcokból nem kéne vallásháborút csinálni.
@jaegtoer: Hány magyart is tettek az oszmánok muszlimmá?

Ja, egyet sem, pedig akkor is a hódító iszlámmal rémisztgettek minket. Nagyhatalmi harcokból nem kéne vallásháborút csinálni.
@Bakter:
-:D
A gyöpgyökös madzsar helyett én a miltikultit kultiválom, bezárkózás helyett jobb a nyitás - nem csak keletre. Hülyék hátrányban...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Az egész nap nézi otthon a cseh2-n a venezuelai szappanoperát. A román kábelszolgáltató csomagjában.
@Bakter: ideklappol, pont most olvastam:

kakukkfeszek.blog.hu/2015/08/24/a_vilagtarsadalom_diszkret_baja

talan a szarnyas is elolvassa faszbukcorpusdelictik helyett
@Sir Bates dö Hól: Kábszeres gyökér osztja az "erkölcsi" tanácsait? :)

@Knósszosz: "Miközben köztudottan igyekeznek mindenféle papírjaiktól megszabadulni ezek az amúgy gazdag, a több ezer kilométeres menekülést nyakukban a kölkeikkel egyfajta Közel-keleti triatlonnak tekintő sportemberek"

Gyorsan tisztázzuk a tényeket.

"Az utazók többsége, mintegy 80-90 százaléka 18-35 év közötti, pénzzel és kommunikációs eszközökkel felszerelt fiatal, aki nem kér és nem fogad el segítséget."

www.delmagyar.hu/belfold_hirek/a_bevandorlok_tobbsege_nem_ker_segitseget/2438508/

A hadova egyetem kapcsán pedig az alábbit érdemes gyorsan átgondolni. :)

"Itt van például Abdullah, ez a derék, komoly, afgán fiatalember, aki 3000 kilométerről érkezett Európa kapujához. Szorgalmas férfiú ő, éveken át őrizte a falu összes kecskéjét, esténként meg is itatta őket – sohasem volt panasz a munkájára. Mit akar ő? Semmi rosszat. Szép házat szeretne, benne négy vidám feleséget, akiknek szeme hívogatóan csillog a burkából, és akik hazavárják, hogy számos fiúgyerekkel ajándékozhassák meg. Szép nagy, csillogó mecsetet is szeretne, tüzes szavú imámokkal, hogy hirdessék Allah dicsőségét. Autót is szeretne, olyat, amilyet az amerikai katonák után maradt színes újságokban látott. Azt is szeretné, hogy nyugodt békés élete legyen, rendezett, így azután szeretné, ha Allah megbízható törvényei uralkodnának körülötte, annak rendje és módja szerint megköveznék a házasságtörőket, agyonvernék a buzikat – normális életet szeretne, na. Ki ítélhetné el ezért?"
@Imola Helyesi: Könnyen beszéltek, amíg nem Európában van földrengés, háború vagy ökológiai katasztrófa.

Majd ha a tengerszint-emelkedés miatt a hollandok segge ázik a vízben, megnézem, hogy megvárják-e, amíg a szájukig ér? Már most is itt élnek a nyugdíjasaik, velük riogattak Orbánék, hogy fölvásárolják a magyar földet.
Világviszonylatban csak egy amatőr próbálkozás a szerb-magyar határzár – így csinálják a profik

tutiblog.com/vilagviszonylatban-csak-amator-csicska-a-szerb-magyar-hatarzar-igy-csinaljak-a-profik/
@Bakter: Isten előtt mindnyájan egyformák vagyunk, és a bőrünk alatt.
@Kurvahošigutntag:
Az Amazonas őserdejében felfedezésre váró indiántörzsön kívül nincs a világnak olyan pontja, ahol nem használnak, fogyasztanak más országok más bőrszínű lakói által előállított termékeket. Amint egyébként a legnagyobb pofájú turulmentés rovásírott madzsarok is.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: vica versa. asztán nem nyomni a marhaságaidat hajnalig:))
@ornagy50:

Hunyadi páncélosok? Megérhetjük:)
@Gábris szomszéd: ne cukiskogy! szappant megvetted má?:))
@Gábris szomszéd:
Ja, 80-90 százalékuk ájfónos nem rászoruló, ezért aztán a Baptista Szeretetszolgálat szerint nem is kell őket pesztrálni. Ha valamiért utálom az egyházakat, az benne van ebben a mondatban.

"Azt is szeretné, hogy nyugodt békés élete legyen, rendezett, így azután szeretné, ha Allah megbízható törvényei uralkodnának körülötte, annak rendje és módja szerint megköveznék a házasságtörőket, agyonvernék a buzikat – normális életet szeretne, na. Ki ítélhetné el ezért?"

Ezt nem tudom kitől származik valójában, viszont bárki is az, az vegye elő a szálkás deszkát és fütyöljön a kedves mamájának, hogy "ákció van mutter!!" És akkor még kibaszott szalonképes voltam.
Valamit kurvára másként gondolunk, te és veled szemben úgy 90%-unk. 90 százalék téved?...
@jaegtoer: zsóti majd mögáldja üket mielőtt
nekiindulnak !!:DDD
@Imola Helyesi:

"_Oké, akkor javasolnám elolvasásra a 16.sz-i Amur-Ob-Jenyiszej menti orosz népköltészet hatását az 1918-19-es kommunista modern költészet kialakulására , különös tekintettel a megzenésített indulókra, amelyre táncolni is lehet..._"

Születésemet követően véletlen beoltottak ellene, így az ajánlott kultúrszegmens nem nyűgöz le. Ellenben a törzsi varázslók esőtánca csodálattal töltene el a monoton mormolás vagy éppen artikulálatlannak tűnő de csak tűnő rikoltozás ellenére is. Nyerő még a Napimádók önfeledt vagy nagyon is elmélyült ugri-bugrija, és a Holdjárók lassú ringatózása, továbbá a búbos vöcskök násztánca de az afrikai halászsasok zuhanórepülése is mély hatással van rám.

Fentiek elég szépséget és gondolkozni valót nyújtanak, így megígérem, hogy az orosz illetőségű himi-humiságával kapcsolatban nem bonyolódok vitába kegyeddel, kivéve az IX-XIX. sz. közé eső időszakra vonatkozó egyes témaköröket, de ez is csak a kilencesek miatt van. A többi mind a magáé.

Mindazonáltal elszontyolodva konstatáltam, hogy egy mukkot nem értett abból amit tudomására óhajtottam hozni, persze ez nem nagyságod hibája, netán hiányossága, hanem az én szerény eszköztáram amortizálódott állapota, mert legalább megsúghattam volna a helyes választ, mely szerint: -Makk!
@Gábris szomszéd:

Gyorsan átgondoltam. Úgy vélem, Abdullah szeretne még napi két-három lefejezést is, és mikor már elfogytak, külön erre a célra tenyésztett gyaurokkal.

Valószínűleg Mesut Özil nagyapja is pont ezt szerette volna, mikor 1967-ben otthagyta hazáját, és idejött bányászni, helyette van egy étteremtulajdonos fia, meg egy világbajnok unokája. Nagyon szomorú lehet, hogy nem jött be neki, mert Németországban Allah törvényeinek se híre, se hamva.

Megjegyzendő még, hogy ha az utazók 80 - 90 %-a 18 - 35 éves pénzzel és kommunikációs eszközökkel jól felszerelt fiatal, akkor kevés az esély, hogy nekünk félni kelljen tőlük, leginkább az északnyugatiaknak kellene berosálva lenniük, de ők meg nem olyan típusok. Meg aztán el is fér ott még egy-két bányász meg mosogató, azt a bennszülöttek úgyse szeretik csinálni. Egyébként én elhiszem, hogy ilyenek, az öregek ugyanis egyrészt nehezen mozdulnak, másrészt nem is bírnák a hosszú utat, harmadrészt pénzük sincsen, az embercsempész meg drága.

Kíváncsi vagyok, mikor fogynak el. Ugyanis ha kiderül az ideértek részére, hogy ez mégse a Kánaán, akkor csak hazaszólnak.
@Knósszosz: Ne légy eltévedve, teljesen logikus, hogy milyen irányba haladnak a "folyamatok". :(

www.karpatinfo.net/cikk/kulfold/az-iszlam-erejevel-sujtunk-le-muszlimok-jaroroznek-londonban

youtu.be/rcsG-u2GtZE

"bárki is az, az vegye elő a szálkás deszkát és fütyöljön a kedves mamájának, hogy "ákció van mutter!!"

Miért szerinted gyakran szoktak prájdot tartani a londoni vagy párizsi muszlim negyedekben?
@vakapad: Szerintem ennek az angol katonának a szülei is sajnálják, hogy nem Özillel találkozott a fiúk annak idején. :(

www.angolosan.hu/angollondonilevel/lefejezes-fenyes-nappal-londonban-barbarizmus-iszlam-mi5-114282.html
@Gábris szomszéd:

Különösen teccett a "Keresztény Muzulmán Fórum szervezet". Hogy kik találnak ki ilyeneket ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Kegyeddel ellentétben és ismerem a mértéktartás fogalmát és olykor gyakorlom. Most is ezt fogom tenni, de csak azután hogy válaszoltam egy felvetésére:

"_ Arab matematika, orvoslás?

Olyanok foglalták el Jeruzsálemet, akik még a távcsövet sem ismerik!" - mondja a szerecseny a Kevin Costner-féle Robin Hoodban._"

Skandalum, írhatnám, de fájdalom, valahogy mégis úgy alakult, hogy Mercedes inkább kötődik Stuttgarthoz, mint Bagdadhoz.
@Gábris szomszéd:

Hát, szegény nigériaiak sehol sincsenek hasfelmetsző Jack-hez képest. És őket még le is lőtték a rendőrök.
@Gábris szomszéd:
"Miért szerinted gyakran szoktak prájdot tartani a londoni vagy párizsi muszlim
negyedekben?"

Azt ugye tudod, hogy ez a megszólalás mit generál?
Én visszafogott vagyok, de Jég meg a Szőr majd elmesélik. Ha akarnak egyáltalán erre a a szintre...
Ennyire lehet?
@Gábris szomszéd:

Szóval kibővített ökumenikus. Hű, de érdekes, ezzel választ kapott az ember a leglényegesebb kérdésre. Mostan már csak arra lennék kíváncsi, hogy hányan vannak a fotón szereplőkön kívül.
@Gábris szomszéd:
az már csak a történet diszkrét bája, amikor a karpatinfo az atv-re hivatkozik - aki, miután rájött, hogy fake a videó, le is vette azt....

ami pedig a lefejezős sztorit illeti - az 2013-as. csaxólok.

(ej, vadász, vadász...)
@Knósszosz:

Lehet-e?
Ilyet kérdezni!
Ennyi itt töltött idő után! ))))
@taga20:
Ez nem a kezdete, ez a vége...
Nem sokkal mellette volt a Mézes Mackó - emlékszel? - kiváló salátákat és szendvicseket lehetett ott zabálni, aztán ha tele lettél és belefért még egy süti, akkor irány a Jégbüfé. Nekem el nem múló gasztronómiai élmény volt a Sarokház című alkotás... hát annak is annyi.

A Párisi udvar feltétlenül megmentendő, de bassza meg, lehetne valahogy úgy is, hogy... inkább nem ragozom.
A döntéshozók remélem pihentető alvás helyett sokat fognak hánykolódni.
@jaegtoer:

Eszméletlen formában vagy, nagyon jól szórakozom:)))
@Secnir:

Az utolsó mondat a legjobb:
The attack was condemned by political and Muslim leaders in the United Kingdom and in the international press.
@jaegtoer:
"...ez nem nagyságod hibája, netán hiányossága, hanem az én szerény eszköztáram amortizálódott állapota,"

No egy gyártási hiba miatt nem kell szórni a fejedre a hamut, szórja az annya, meg az apja.
@Secnir:

))))))))

kössz. ma még nem nevettem ilyen jót.
@Knósszosz:

"_Én visszafogott vagyok, de Jég meg a Szőr majd elmesélik. _"

Nem fogom. Az én hátam mögé nem fog bújni azzal, hogy 'a jég is azt írta és tulajdonképpen egy platformon vagyunk'. Ennek a ganénak éppen az a 'küldetése', hogy jelenlétével megakadályozzon bármiféle konszenzus kialakítását lehetővé tévő eszmecserét és kizárólag a jobbikos propagandának foglaljon helyet s terjesszen egy liberális blogon.
@Knósszosz:

" Ha akarnak egyáltalán erre a a szintre...
Ennyire lehet? "

Micsoda kérdés, sose emelkedett el onnan.
@Knósszosz:

Nagyon fiatalon a Jégbüfében ettem életemben először kaszinótojást, ami a falusi parasztgyereknek mennyei étek volt.
Szegeden a Virág cukrászdában a kádárizmusban volt egy csodásan szép herendi porcelán kávéfőzőgép. Aztán a privatizáció során kézen-közön eltűnt, a cukrászda a ragyogó süteményeivel, és évtizedeken át hibátlan minőségével csak emlék lett.

Mert mi magyarok hagyományörzők vagyunk ugyé? A fehérló hagyományáé.
@jaegtoer:
Exkjűz, már is vonulok visszafelé, a nehézség se akarta megbántani kegyedet!:)))
Ellenben Sir majd - ha jól sejtem - előszed egy kis petróleumot, de hát ő nem a mi galamb lelkünk klónja:D
@dr. jenőke (jenőke):

Közalkalmazottként nem fél, hogy eljárás indul ellene?
@látjátok feleim szümtükkel:
Virág cukrászda-Szeged... óhh!
A húsos kifli az fogalom volt, frissen délelőtt 10-kor zabálva... gonosz egy izé vagy!
@Bakter:

"_Ezt sok évvel ezelőtt írtam:

Olasz cipőben jársz, francia öltönyt viselsz, angol nyelven tárgyalsz. Svédasztalnál reggelizel, kínai menüt ebédelsz, török étteremben vacsorázol. Latin betűkkel írsz, arab számokkal számolsz. A görög demokráciát másolod, a római jogrendet követed. Autód német, karórád svájci, hifi tornyod japán, számítógéped tajvani, a rajta futó szoftver amerikai. A spanyol riviérán nyaralsz, ahol brazil kávét iszol, kubai szivart szívsz, kolumbiai banánt majszolsz, mexikói kalapot hordasz. Krisztusod zsidó, közellenséged muszlim, testvéred finn, edződ indiai, kissebbséged cigány. Anyanyelved magyar, őshazád Ázsia, célod Európa. Netán bajod van az idegenekkel?_"

Úgy vélem, -minden magamban tartott láb- és széljegyzetem ellenére- hogy elsiklottunk e nagyon is ihletett nagyszerű komment felett.

Magam részéről köszönöm. Akkor is, ha megengedhetetlenül klerikális, kissé rasszista, mindemellett erősen jobboldali és konzervatív vagyok. Kösz.
@Orica Középföldi:
Én viszont az asztaltól kissé el, egészen a konyhaszigetig. Ott a söröm!:))
Jó éjt!!
@Secnir: Tényleg "vigasztaló", hogy 2013-as az eset, ahogy az is, hogy már a CNN is "hamisított" videókkal operál. Ja és a milánóiak is valami hülye véletlen folytán jobbak csípik a saját maffiájukat, mint őket. Így járnak ha nem kérdezik meg a helyi felvilágosultakat. :)

www.atv.hu/kulfold/20150824-milanoban-osszecsaptak-a-rendorok-es-a-bevandorlok
@jaegtoer:
Ugyi??
Mondtam én is neki, 1-et értve magaddal..
@dr. jenőke (jenőke):

Olvastam. Elképesztően ostoba némber. Felteszem valamelyik szülő hívta fel a sajtó figyelmét.
@vakapad:
ez nem fogja megzavarni gábrielt az angol nyelv ismeretének hiánya miatt...

@Gábris szomszéd:
"Ja és a milánóiak is valami hülye véletlen folytán jobbak csípik a saját maffiájukat, mint őket. "

talán az idézett atv-s cikkből (már megint az atv a hírforrás? mi van? nagyon elkanászodtál fiam!) egy mondat fölött elsiklottál:
"Sokan közülük munkát szeretnének vállalni, de ezt csak engedély birtokában tehetik meg."
amúgy nem látom a cikkben a maffiát, mint alanyt.
@Eszter jött:

Már fel is függesztették, megindult a vizsgálat.
@látjátok feleim szümtükkel:
A fehér lónak fontos alkatrészéjé....
@Gábris szomszéd:
na most ezt végigolvastad, vagy csak sikerült belinkelned?
@Secnir: "amúgy nem látom a cikkben a maffiát, mint alanyt."

Az nem a cikkben van, hanem a valóságban. Tudod ami néha mérföldekre áll tőled is. :)
@Gábris szomszéd:
"NATO-katonákkal kell védeni a schengeni határokat"

gyors keresztkérdés: melyik schengeni határon nincs nato-katona?
@Gábris szomszéd:
Ki vitatja, hogy ilyenek is vannak??
De ennek alapján kriminalizálni egy komplett népcsoportot - nem csak sötétség, de aljasság is. A dzsobbik ezt nyeli? Vagy szüli?

Mindegy, oda valók, ahová ők kívánják a vélt ellenségeiket.
@Knósszosz:

Előfordult bementünk, hogy együnk valamit, és kijöttünk de nem ettünk semmit, mert nem tudtuk eldönteni miből kéne enni, sósat vagy édeset.
Nem vagyok tortafaló, de volt egy japán torta nevű sütemény, az verhetetlen volt.
Ott nem adták el a sütemények szélét, meg az égett darabokat, mint a mai "menő" cukrászdákba. Kinézetre is első osztályú volt minden.

Sajnos a jó dolgokat is kiöntötték a rendszerváltással. Mert magyaréknál az a rendszer, hogy minden szar, amit nem "mi" csinálunk, meg mondunk.
@Secnir:

A jelek szerint a cseh helyettesnek is nagyobb a szája, mint az agya. :D
@Knósszosz:

Volt idő, mikor Vona Gábor védte az arabokat.

"Csak véletlen, hogy pont erre a napra került a rendezvény, de a magam részéről nem bánom, hogy így alakult, mert legalább beszélhetünk arról is, hogy a terrortámadások miatt az egész arab világot megbélyegzi a nyugati világ és a média. Szerintem ez az igazi rasszizmus" - kommentálta a érkezése után az [origo]-nak az időpontváltozást Vona Gábor.

www.origo.hu/itthon/20100911-arabmagyar-baratsag-napjat-unnepelte-a.html
@Gábris szomszéd: rá tudnál mutatni, hogy mennyivel és miben ártalmasabb a cannabis, mint a házipálesz?... te csupán az absztinenseket tekinted hiteles forrásnak?... a miseborral mi a helyzet?... még jó, hogy te mentes vagy az általad kifogásolt inszinuációtól... vagy csak egy hipokrita szarkupac vagy...
@Gábris szomszéd: vazelin helyett, amilyen hülye vagy...
@jaegtoer:
Nincs mit.
Mint korábban írtam, nekem is megvannak a magam igen szélsőséges nézetei, előítéletei, stb. De ezektől függetlenül nem kezdek el ellenséget keresni ott, ahol nincs. Ezt a agybetegséget meghagyom a csútinak, meg a seggéről lelógó többi szarcsimbóknak kurmány és támogatói szinten egyaránt. Kerítést pedig köréjük építenék, mint már régebben is jeleztem: nagyfeszültséggel, aknamezővel, vizesárokkal és abban krokodilokkal.
A menekültkérdést ezzel szemben rábíznám a szakemberekre, magyar vagy uniós, egyre megy. Mert hogy ennél a gyökér hozzáállásnál, amit ez a kormány művel, csak jobban, humánusabban és főleg hatékonyabban lehetne ezt a problémát kezelni. Mindenki - magyar, uniós polgár és menekült megelégedésére.
De ebben a kibaszott hungarikumi feketelyukban én már nem számítok semmi jóra. Szántás - és só...
@Orica Középföldi:

Ez megnyugtató hír. Elborzadok ha arra gondolok, hogy egy ilyen egyed gyerekeket tanított.
@Eszter jött:

Azóta rálöttenyt a kávé a köpönyegére, és ki kellett fordítani.
@Sir Bates dö Hól: Saját tulajdonságaid felsorolása engem már nem nagyon izgat.
@Knósszosz: "De ennek alapján kriminalizálni egy komplett népcsoportot"

Ez olyasmi mint a kriminalizálni a komplett jobbikos szavazótábort? :)
@Secnir: "gyors keresztkérdés: melyik schengeni határon nincs nato-katona?"

Melyiken van?
@látjátok feleim szümtükkel:

De csak mostanság fordítottak egyet a köpönyegen.
Két éve még szoros együttműködés folyt a jobbik és Irán között.

politicalradical.cafeblog.hu/2014/03/31/a-jobbik-es-iran-kapcsolata/

az a fránya net mindent megőriz )))
@Eszter jött:

És a tiszta forrás, az alfahír is beszámolt róla.
"Vona Gábor, a Jobbik elnöke Dr. Banihashemi beszédére reagálva kijelentette, a jobbikosok sem politikusként, hanem magyar emberként jöttek ide. A nemzeti radikális párt vezetője felhívta a figyelmet arra, hogy a magyarság, mint turáni nép, bár nyugaton él, de kultúrájában és gondolkodásában a keleti népekhez illeszkedik, ezért hirdette meg a Jobbik a keletre nyitás politikáját, továbbá azért, mert egyértelmű, hogy a jövő történelmét is keleten írják majd. Vona felidézte, a két állam lobogójának színei is megegyeznek és alapvető igénye van egymásra a két országnak. „Irán számára Magyarország a Nyugat, Magyarország számára Irán a Kelet kapuja” – szögezte le Vona Gábor."

alfahir.hu/iran_es_magyarorszag_koezoes_joevo_elott_all-20111012
@Gábris szomszéd:

Te Gábris, nem vagy te muszlim terrorista?

"One was set on the path to murder by a deluded belief that 9/11 was a Western conspiracy. The other told of his disgust at watching television in 2003 as Western missiles rained down on Baghdad to try to remove Saddam Hussein from power."

Szerinted is 9/11 nyugati (zsidó) konspiráció volt, és te is elitéled az amerikai támadást a Szaddam-rezsim ellen!

A szükséges lépéseket megteszem, jelentem a TEK-nek, hogy potenciális muszlim terrorista van köztünk :))
Nem értem. Akkor most miért nem kell az a sok turáni, aki errefelé menekül?
Vona is megmondta - "a magyarság kultúrájában és gondolkodásában a keleti népekhez illeszkedik".

Ha ez igaz, egy jobbikos pedig nem hazudik, csak a rokonok jönnek látogatóba.
Kenyérrel és sóval kellene őket várni Vonának.
Gratulálok a szólásszabadsághoz.
Gondolom az is belefér, hogy a blog beszarijának jelezzem: a mai napi teljesítményéhez gratulálok, a cukiskodására nyitottaknak is, mint darwin-várományosoknak.
Nem értem, hogy mi a faszt vitassak meg egy szarkupaccal.
Én bevándorlók, menekültek közt élek. Magam is az vagyok. Naponta találkozom a privilegizált érinthetetlenhez hasonló, tudatlan gyökerek prejudikatív magatartásával, akik b+ a saját nyelvüket sem tudják helyesen használni, akik soha nem hallottak corneilleről, racinról, apollinair, verlain, ajar neve semmi nem mond nekik, agincourt vagy poitier ismeretlen számukra. Akiknek én és a fostalicska is primitív román cigányok vagyunk.
Ahelyt, hogy valóban fontos problémákat vitatnánk meg, akár a jobbikot támogatókkal is, elérve egy élhető társadalomhoz szükséges konszenzus minimumát, b+ definíciós hiátus miatt megvitatandó véleménynek aposztrofált történelem előtti babonákkal, hiedelmekkel foglalkozunk.

lápi-magyar, baszd szìven az anyádat, meg a többi hozzátartozód... nem voltam komilfó?... hát, ez van, b+... ellenben nem tagadom le, hogy rasszista/homofób/antiszemita/soviniszta lumpenproli vagyok...
@Eszter jött: integettem néked a szoliszkoról, de semmi reakció. így kénytelen voltam pár tátra teát benyomni, vagy sárga páragőzt.
@Sir Bates dö Hól: "Ahelyt, hogy valóban fontos problémákat vitatnánk meg, akár a jobbikot támogatókkal is, elérve egy élhető társadalomhoz szükséges konszenzus minimumát"

Na ne nagyképűsködj, ilyesmire te sosem voltál képes.

jobbegyenes.blog.hu/2015/08/23/torzszulott-e_a_liberalis-nacionalista_koalicio_hozzaszolas_a_jobbik-lmp_talalgatasokhoz
@parti_giano:

Hiába integetsz. Ausztriában ragadtam. Szeptember 2, 16, legrosszabb esetben 30-ig dolgozom.
Pár tátrai tea? Úgy emlékszem, az 56%-os.
@Sir Bates dö Hól: szöröm, feltoljuk a magunk kockáját sziszifuszi módon a mount everestre, hogy az lehulljon a másik oldalt, s kezdjük újra. ezt nem értük, de magunkért tesszük, hogy legyen holnap. én értékelem erőfeszítésed, apollinaire meg csókoltat.
@Eszter jött: a legerősebb talán a 72-es. magam az 52-est szuttyongattam. akkor integess, ha otthon leledzel. csak elér hozzám.
@DarthVader:
kiegészítve:
a világon senkinek sincs joga lerohanni egy szuverén államot, pláne, ha az akit lerohant sohasem támadta meg csak más currency-ben akarta megkapni a legfőbb exportcikkének árát...

a 911-ra semmiféle más magyarázat nincs mint a konteo éás amelyik az egyik konteot tagaggya az maga is egy konteo

ez ilyen eccerű

és teljesen sötét

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk
az egyszer leigázott és kizsákmányolt Irán sajárt lábán akar állni és menni azon még akkor is ha -sokak szerint- az a ballagás a Pokolba viszi, de nem haggya magát lökdösni
@Gábris szomszéd:
országok szisztematikus kiürítése az nem menekült ügy, hanem háború és annak következménye, valamint ebből következően EXODUS

minden negatív következményt el lehetne kerülni, ha:
#1/ a háborúkat gombnyomásra abbahagynák

#2/nem pofáznának bele egymás belügyeibe semmilyen címen (szuverenitás tisztelete)

#3/ kereskednének nemzetközileg, azaz mindenki aszt venné amilye nincs és aszt adná amiből sok van neki

#4/ eszt a módszert már a barlangi ember is eredményesen használta (tehát bölcsebb volt mint a mai zsenik??? és talán a gorilla is bölcsebb???)

brühüyyy

és akkor nem kellene panaszolni, hogy az aki tegnap kecskével hált (törvényes többnejű házasságban) az ne ismerné Apollinaire-t
és Hérodotos-t

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

esztet ajánlom @sírbatesz (holvoltholnemvolt) elvtársnak ott George Sand mellett a kanyarban
@Gábris szomszéd:
gumicsont...sem LMP sem Dzsobbik nem kormányképes, a fidexkft sem azok csak szervezett tolvajok és útonállók (már útat sem tudnak építeni mert...)
az MSZP össze van kavarodva önmagával is meg a többiekkel is, a Gyurcsány meg a hibás tehát a DK = Cassandra

persze minden ország megérdemli a saját vezetőit

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: alany/állítmány látom gondot okoz...
@Sir Bates dö Hól:
lehetőséged van nem olvasni, vagy kijavítva ide betenni...lehet flansziáúl is két bagett között

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
"A magyar nép vidámságáért felelős miniszter - ama Lázár nevű - bejelentette, hogy rendőri ezredeket fognak vezényelni a déli határra a radikalizálódó embercsempész bevételi források ellen. Ezek lesznek a hatásvadász századok.

A hatásvadász századoknak egy feladatuk lesz, vadásszák a hatást. A Viktor kormány nem lesz veszélyben, mert az embercsempész bevételi források elleni kormányzati fellépés eddig nem volt hatásos, így Viktor kormánya nem is kerülhet a rettegett hatásvadászok célkeresztjébe. Jól fejlett kremlinológusoknak ugyanakkor egyből feltűnik, hogy a hatásvadász századok ezentúl nem Habony Árpádhoz fognak tartozni, hanem Pintér úrhoz, a helyzet tehát forrósodik."

folytatás

elegemvan.blog.hu/2015/08/24/elegem_van_a_hatasvadasz_szazadokbol
"Mi legyen a menekültekkel? Szeressük, gyűlöljük, elviseljük, befogadjuk, visszaküldjük, átutaztassuk őket? Nagyon fontos kérdés ez, amire a politikának válaszolnia kell. Ahogy látjuk, válaszol is. Ki-ki a maga módján, a maga értékválasztásaival, a maga hasznát keresve.
De megelőzi egy másik kérdés, ami ugyan elméletinek látszik, de valójában nagyon is valóságos: vajon államnak nevezheti-e magát egy ország, ha képtelen ellenőrizni, hogy kik lépnek be a területére? Vajon nem szűnik-e meg az állam államnak lenni, ha elveszíti a képességét arra, hogy meghatározhassa, kiket enged a területére? Márpedig ez történik ma Magyarországon, és ez történik az egész Európai Unióban.
A politika lényegét mindig a rendkívüli helyzetek mutatják meg. Ha elkerítünk egy földdarabot, és azt mondjuk, hogy az a miénk, a mi országunk, akkor ez addig érvényes, amíg mi döntünk arról, ami a határainkon történik. Ha csak arra van erőnk, hogy az érkezők előtt nyitogassuk a kerítés kapuját, akkor már nem vagyunk urai a helyzetnek. Onnantól a helyzet uralkodik rajtunk. Most már itt tartunk."
Talált pénz

A dublini szabályozás kimúlt, nem kell többé attól tartani, hogy a Szerbián keresztül érkezőket végül tartósan Magyarországnak kell befogadnia.

Hurrá, spóroltunk pár mil­liárd forintot! Ez sajnos nem jó hír a magyar kormánynak, amely az elmúlt hónapokban csinos kis gyűlöletkampányt épített arra a félelemre, hogy a fejlett országok a mi nyakunkba küldik majd a bevándorlókat. Mi lesz most azokkal a szép plakátokkal?

Az utóbbi hónapok átvonuló migrációs tömegeinek zöme Afganisztánból és Szíriából kerekedett fel – úgy 35-35 ezer ember –, és bár az afgánokról egyelőre nem szól a bejelentés, az ő helyzetük is hasonló a szírekéhez: ott is háborús viszonyok vannak. Őket sem küldték eddig vissza a németek, akik európai szolidaritást sürgetnek, és ismét szóba hozták a nyáron egyszer már megszavazott kvótarendszert. Werner Faymann osztrák kancellár is újra bírálta a kvótarendszer ellenzőit, szerinte sem lehet másképp kezelni a helyzetet. A kerítés végleg feleslegessé vált. A talált pénzből akár több ezer menekült letelepítésére futná. Már ha futja rá a segítő szándékunkból.

nol.hu/velemeny/talalt-penz-1559261
magyar siker

Milliókat költ Dopemanre egy arab sejk

A rapper méregdrága órákat és saját asszisztenst is kapott, aki mindent megvesz neki, amit csak akar.

Mint megírtuk, Dopeman már napok óta Dubajban tartózkodik, ahol szó szerint egy arab sejk tartja el. A milliárdos férfi kisfia Magyarországon tanult, nagyon szereti a rap zenét és Dopeman volt a kedvence, ezért kapott meghívást egy privát koncertre a semmiből. Vendéglátói biztosították arról, hogy addig marad, ameddig szeretne, és addig is királyként bánnak vele.

"Most épp itt vagyok a világ tetején. Szó szerint, ugyanis éppen 848 méter magasban állok egy felhőkarcolóban. Kaptam magam mellé egy asszisztenst, vele járkálok a városban. Ő nem csak mindent megmutat, de mindent meg is vesz nekem, amit csak akarok. Kaptam kis zsebpénzt ugyan, de így egyáltalán nem kell költenem. Amúgy itt annyiba kerül egy pohár ital, mint egy teljes ebéd. Tulajdonképpen szállodáról szállodára mozgatnak, mert tudják, hogy nem szeretek vezetni. Érkezésemkor kaptam egy Breitling karórát, de amikor megyek haza, akkor egy Rolexet is kapok. Gázsi egyébként nem jár, mert az sértésnek számít az itteni szokások szerint. Ide az előadók nem fizetésért jönnek, Snoop Dogg és Dr. Dre is ingyen jön, meghívásos alapon. Egyébként már őket is vendégül látta ez a család" - mondta a Borsnak Dopeman, aki már a NAV levelére is fel van készülve.

"Szeretném ezt az élményt megosztani mindenkivel, de nyilván nem örül velem mindenki. Jó öreg magyar szokás szerint sokan már küldenék rám a NAV-ot. De küldjék, én meg átirányítom őket a sejkhez. Most mit csináljak, ha kihozattak?" - tette hozzá a rapper.

www.hir24.hu/bulvar/2015/08/26/milliokat-kolt-dopemanre-egy-arab-sejk/
Kapnak egy hatalmas esélyt a menekültek

Németország felfüggeszti a dublini egyezmény alkalmazását a szír menedékkérők esetén – így közülük senkit sem küldenek vissza se Magyarországra, se máshová. Teszi ezt annak ellenére, hogy a polgárháború elől menekülők újabb nagy csoportja veszi célba Európát. Berlin csak a Nyugat-Balkán nincsteleneivel és saját szélsőjobbos huligánjaival szemben kemény.

tovább

nol.hu/kulfold/kapnak-egy-hatalmas-eselyt-a-menekultek-1559229
Magyar katonát nem küldhetnek a menekültek ellen

Kovács Zoltán kormányszóvivő kedd délelőtt a Hír TV-nek nyilatkozva nem cáfolta a Magyar Nemzet keddi írását, miszerint a kormány fontolóra vette a honvédség bevetését is a déli migrációs helyzet kezelésére.
hirdetés

Néhány nappal azután fogalmazódott meg a hadsereg bevetésének gondolata, hogy a kormány rendőrökből álló határvadászszázadok felállítására és a térségbe vezényelésére utasította a belügyminisztert. Ez ügyben azonban még csak a határvadászszázadok felállításának koncepcióvázlatát készítette el az országos rendőrfőkapitány.

– Milyen hadsereget akarnak a határra vezényelni? – kérdezett vissza érdeklődésünkre Sallai Róbert Benedek. Az LMP-s honatya szerint

parlamenti felhatalmazás és az alaptörvény módosítása nélkül a kormány nem küldhet katonákat a határra.

Sallai úgy vélte, a költséges kapkodás helyett a kormánynak világos menekültpolitikát kellett volna kialakítani és követnie, s azon kellene munkálkodnia, hogy mielőbb megszülessen egy közös uniós cselekvési program a migrációs nyomás kezelésére. Hozzátette: jó lenne persze, ha végre Brüsszelben is a fejükhöz kapnának a bürokraták.

tovább

nol.hu/belfold/katonak-nem-mehetnek-a-hatarra-1559279
a magyar nívó!

Fogja az ember a fejét a 44 milliárdos vasútfelújítás láttán

Most két jelzőőr ül egy személyautóban, és amikor a mobiljuk megcsörren, kiszállnak, és egy piros tárcsával megállítják a sűrű autós forgalmat. Az egy hete átadott, alig pár perccel rövidebb utazást ígérő, tízmilliárdokból felújított Budapest-Esztergom vasútvonalon ugyanis a fénysorompó még nem működik. Ürömnél a P+R parkoló és az állomás autóval megközelíthetetlen, gyalogosan pedig szinte értelmetlen odamenni.

hvg.hu/gazdasag/20150826_Fogja_az_ember_a_fejet_a_44_milliardos_va#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default
@Rodeo36:
" a világon senkinek sincs joga lerohanni egy szuverén államot, pláne, ha az akit lerohant sohasem támadta meg csak más currency-ben akarta megkapni a legfőbb exportcikkének árát.."

Gondolom ezt Irakra is erted, ami szanzsen annektalta Kuvaitot. .
@Rodeo36:

ad 1: gombnyomásra befejezett háborúról egyről tudok, a második világháború, (a bombakioldó gomb nyomására Japán ellen,) de nem biztos, hogy erre gondolsz. A háborúkat ritkán szokták gombnyomásra egyik pillanatról a másikra befejezni. Szerinted pl. az IS-t mivel lehetne rávenni a le/befejezésre?

ad 4: a barlangi ősember is irtotta egymást rendesen, ha megnézed a természeti népek ismert történetét, nem szól másról csak háborúról.
(A kereskedés szép dolog, addig, ameddig az eladó hajlandó eladni annyiért, amennyit adunk érte. Ha nem, és erősebbek vagyunk, akkor elvesszük. Igy megy ez mióta cserekereskedelem létezik. )
@Sir Bates dö Hól:
ez nálad a reggeli kávé helyett van???
még nem szédűlsz drágám?

A BLOG TÉMÁJÁHOZ ESETLEG VALAMI MAGASRÖPTŰ, VAGTY ALACSONY AHOGY ASZT TŐLED MEXOKTUK???

te kis Petain mariskál

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk
hogy mennyi fasiszta van errefelé a gyíkon?
@DarthVader:
azist annak kellene gombnyomással aki létrehozta és pénzeli meg fegyverezi...szvsz

#2/

pontosan erről merengtem vala, hogy a lybiai meg a ziraqi háború az is kereskedelem evittem pont

csak -szvsz- sokkal többe kerül, mintha kifizette volna a vevő a zárút

caveat emptor

de olyan erősnek érzi magát, amint retorikázza miért is nem kereskedik hanem orrgyilkol

tudod ugye (perszehogy) a III. VH nukleárisan fogja a zemberiség aután már csak kőbaltával lesz a IV. ha lesz még zember (Gaya szerint a Zember felesleges)

van még ötleted?

a zősemberrel én nem sokat találkoztam de láttam fekete Afrikai törzseket életközelben és gorilla törzseket is sokkal békéásebbek mint a demokrácia nagy hazája és a teremtményei, csak annyit gyilkolnak eccere amennyit meg tudnak enni még a sakálok és hiénákra is gondolva, lévén nincsen arrafelé (sem) hűtőkapacitás...oroszlán és tigrincs is ilyen meg a zorak és a cápák csak akkorát harap amit le is tud nyelni

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

folytassa Kleó nekem is vannak még écáim...pláne mióta megtudtam (most itt zokogok miatta) hogy nem tudom mikor áll és mikor alany
@guma: @Knósszosz:

:)))))))))))

Jó reggelt!

www.youtube.com/watch?v=AZBRshL7nNg

Republic - Madárjós vakáción

A Jégbüfé előtt talpig feketében
Dórácska áll egy fagylalttal kezében
Ki tudja mire vár ilyen nagy hidegben
A Jégbüfé előtt talpig feketében.

A hetes busz megáll
Valaki felszáll
Eper ízű a fagylalt
És szereti nagyon a lány.

Képzeld el, hogy egy olyan
Egy ugyanolyan este van.
A madárjós nevet,
Kinevetem önmagam.
Részt veszek most éppen
Egy végzetes vakáción
Itt minden megtörténhet
Ez egy komédia-tragikum.

A hetes busz megáll
Valaki felszáll
Eper ízű a fagylalt
És szereti nagyon a lány.

A hetes busz megáll
Valaki felszáll
Eper ízű a fagylalt
És szereti nagyon a lány.

A Párizsi udvar zárva
Mert a Párizsi udvar szép,
Azért széles a folyó,
Mert nagyon hosszú a híd.
Nagyon csendesek most az utcák,
Csendesek nagyon a léptek
Valami semleges hajón utazni
Szeretnék nélküled és érted.

A hetes busz megáll
Valaki felszáll
Eper ízű a fagylalt
És szereti nagyon a lány

A hetes busz megáll
Valaki felszáll
Eper ízű a fagylalt
És szereti nagyon a lány.
Idióta kretén banda!
Lehet viktorozni fideszbarmok!
@Gábris szomszéd:
majd még lesz ez is másképpen, szvsz a sok kis apró fekete lyukat itt a Földön kellene kiírtani azokból a fejekből amelyekben más sincs és némelyik pörög is...a gyík tele van velük... ők azok akik mindent jobban tudnak, csak önmaguk életét nem sikerül megoldaniukkkkkkkkkkkk ukk ukk ukk

kkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@guma:

ezzzzt nem kihagyni:)) ' Rodi meg 'pukkaggyon meg,mert ROLLA is ott lesz:))))))

documents.pageflip-flap.com/wA899HYdKENktXC2JtJl#.VdJ3X5c706w=&p=0
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

hová mász?????????
vagy mész?

kkkkkkkkkk
brühüyyy
@gazoló:
az is megörexik...de attól még Rolla

ésmijezazizé? mit fognak elővezetni?
kakofóőniát digitálisan kan dúr -ban?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk

amúgy fidexkft igényei és szellemteléen kapacitásához mérten

vagy lesz pléhzongora? aszt fogják ütni habverővel???

nagy magyar új zene hullám...tudod 3 napos hullájuk

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk
@gazoló: és te ott leszel? Ha igen, megyek. :)
@Rodeo36:

Látod,látod az itteni 'loosereknek is cseppen ezzzzzazzzzzz:))
@Gábris szomszéd:
ez kezd olyanná válni a Panni néni esti meséje...kis univerzumocskák és pörgő lukak meg energia anyag nélkűl és anyag energia nélkűl meg a Belfegor fingja halványkéken

a VALÓSÁG KÖSZÖNI SZÉPEN JÓL VAN DE NEM ÍGY EZ AZ EGY BIZONYOSSÁG MEGNYUGTAT

képeld kialakulna egy kis mini fekete luk ott levédiabasznádon és el kezdene pörögni mint a kerengő dervis és az OPNI éppen nem lenne nyitva...

én mindesztetetetetetet
halvány lilában képzelem el meg sárgászöldben...az még a zigazi

a CERN -ben még nem találták meg Isten-t?
(lásd még Higgs Bosszom)

brühüyyy...több delej kellene oda is

kkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:

'Emmésszzzz Te a 'facba,ez egy """zsidrák,blankolt,ballibás rendezvény:)))????
@gazoló: Taga is minden évben a zsidó fesztiválra hivogat. Akkor ez már igazán belefér nem? :)
@gazoló:

még nem írtad le mija program csak a címlapot kűtted...attól még hejretyutyú is lehet
olyan fidexkft stílusban

vagy ez más?

és lesz ingyen sör?

brühüyyy
kkkkkkkkkk
részleteket, pontosan

klezmer???
@guma:

Nem mondanám, hogy magyar nívó, inkább NER mutyi nívó.
@Rodeo36: "kkkkkkkkkkkkkkkk
hogy mennyi fasiszta van errefelé a gyíkon?"

az hagyján, de mennyi skrizó?...
(Csiribá', őszinte érdeklődéssel figyelem, miként aratsz világraszóló diadalt a használati utasítás felett, miszerént "a gyógyszer alkalmazása során az alkohol fogyasztás tilos!"... én neked drukkolok!...
@Gábris szomszéd:

Szigorúan asszony oldalán leszek:))
De ha 'eljuttacc telószámot egy 'orrbabaszás erejéig találkozhatunk,színről színre:))
@gazoló:
belelapoztam...tényleg nem az ilyen looser-oknak való kkkkkkkkkkkk

a japán dobokról nekem az afrikai dobok jutnak eszembe meg a Marimba zenekar, a Liszt Ferenc meg a szokásos csoda. a fúvos ütős is érdekes lehet a Rózsaszín Párduc-on kívűl a többi nem rémlik, ha a tubája mellől vezényel akkor egészen letubázza magát?

a többi sem akármi...

akkó most már ...még majd kiderűl???

egészségedre

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk
@gazoló: :)))))

nem tudom, hogy belefér-e az időmbe... szept 25.ig be vagyok táblázva.
de lehet, hogy variálok a programokkal majd.
@jaegtoer:

kekeckedik az ÚR? :-)
(a ner az nem magyar?)
@Rodeo36: A "mintaállam." :(

Az egy dolog, hogy az amcsik közel-keleti destabilizációs ambíciói olyan jól sikerültek, hogy a Hummerek porfelhője mögül milliók vándorolnak ki Európa felé… és senki nem rója ezt fel nekik. Az viszont egy kicsit durva, hogy annyira sem hajlandóak kivenni a részüket a katasztrófahelyzet kezeléséből, hogy az Iszlám Állam elől menekülő keresztényeket (!!!) sem fogadják be. Sőt, a miheztartás végett még börtönbe is rakják őket.

Ez történt a 20 iraki kaldeussal, akik az ISIS elől menekülve, a mexikói felől közelítették meg az Egyesült Államokat, mert oda vízum nélkül is sikerült eljutniuk. A lehetőségek, a melegházasság és a végtelen tolerancia hazájában cserébe most börtönbüntetésüket töltik határsértés vádjával, és valószínűleg jól meg is verik őket egy Szabadságszobor akciófigurával minden órában, tudják hol a helyük a világban.

Az már csak bónusz a történetben, hogy a menekülteknek családjuk is van az USA-ban és a törvények szerint így szabadlábon kellene védekezniük, mégsem engedik ki őket. Erre persze nem adnak hivatalos magyarázatot, ahogyan arra sem, hogy visszaküldik-e a szemétláda bevándorlókat oda ahonnan jöttek.

tutiblog.com/amerikanak-megint-sikerult-bebizonyitani-hogy-egy-patkany-ezuttal-20-iraki-kereszteny-karara/
@gazoló:

mikor? hol? - mert igényem az van! hahahahaha
@guma: :)))

Gábrissal és Velem a zsinagógában:))
@gazoló: Melyik programot nézted ki magadnak? ;)
@guma:

Ahhhhhh,kösz elalvásra 'királyyy,de most megyek aludni,mert éjszaka toltam a 'gályát:))
@gazoló:

hülye vagy? ki kíváncsi szárnyasra? na ma kikerüllek...
@Sir Bates dö Hól:
még annyit elárúlnál (ha nem vagyok Windischgrätz?) hogy mindeszt honnan és hogyan tudod rólam?

a "skrizofén"-t aszt te írtad téged ídéztelek mint a büdösch sajtok szellemét

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:
ha rám hallgacc, akkor menny el a trombutások és dobosok koncertjére azok egyedűlállóak a többi a szokásos csak nem színházban hanem romkocsmában???
brühüyyy

kkkkkkkkk
a japán dobokat ne hagyd ki

www.youtube.com/watch?v=C7HL5wYqAbU
@Gábris szomszéd:

Fats jazz band,Rolla,Dés-Spiró,Jó estét nyár,Darvas Ferenc,Experidance,Lukács Sándor:))
@Gábris szomszéd:
a vídejón nézd meg a háttérben látszó többi ütőhangszereket, amikor azok eccerre szólnak...

van egy xilofón is ami a marimba egyik változata

brühüyyy

kkkkkkkkkkkk
@guma:

Befogadónak kell lenni:))
@Rodeo36:

Valamikor valaki, tán a XVIII. században lehetett (már elfelejtettem a pontos adatokat), kiszámolta, hogy száz év múlva Párizs utcáit két méter magas lótrágya réteg fogja borítani.

A "fekete lyuk"-kal kapcsolatos megállapítások hasonlóan jönnek létre, csak az a különbség, hogy a száz évet meghosszabbítjuk ezerre, aztán egymillióra, aztán végtelenre, plusz feltesszük, hogy az általunk ismert törvényszerűségek mindig érvényesek, akármeddig megyünk is (nagyon fontos), és akkor lehet elmélkedni. Ami ebből kigyün, az nagggyon érdekes.

Megjegyzendő még, hogy a csillagászok már találtak egy csomó fekete lyukat az mi univerzumukban. Azért nevezik fekete lyuknak, mert olyan erős a gravitációja, hogy a fény (amely egy meglehetősen könnyű és nagyon gyors részecske), se tud kijönni belőle. Az én véleményem szerint ugyanakkor ezek nem igazi fekete lyukak (amelyről az elmélkedés folyik), mert ugyan hatalmas a gravitáció benne, de még a közepén se végtelen, ami pedig elengedhetetlen az "igazi" fekete lyuk meg a "másik univerzum" esetében. Ez, persze, csak egy vélemény, épp olyan mint Hawkingé, mivel magam is szoktam néha elmélkedni.
boldog születésnapot!

Pom Pom papa ünnepelt

Sajdik Ferenc Kossuth-díjas grafikus, karikaturista pénteken ünnepelte 85. születésnapját.

Olyan legendás mesék alkotója, mint a Pom Pom meséi vagy A nagy hoho-ho-horgász. Magyarországon és számos európai városban volt kiállítása. Tavaly adták át az I. kerületben az ötletei alapján készült Pom Pom játszóteret.

www.vasarnapihirek.hu/izles/pom_pom_papa_unnepelt
@gazoló: és a Jasmina hastánciskolára már nem is vagy kíváncsi? :)
@guma:

Itt Vácott is van kiállítása:))
@gazoló:

Ha fogok látni egy esőtáncot járó habókost, egy kiütéses piros pöttyöst, meg egy röhögő harmadikat, fel foglak ismerni benneteket:)
@gazoló: Figyu. Szerintem ezen a programon találkozzunk. :)

Radnóti-színpad - a Radnóti Miklós utca
és a Pozsonyi út sarkán. Házigazda: Kövesdi Péter

13:15 ZS-kategória - Önfeledt zsidózás revüvel!
A Gólem Színház és a Dumaszínház koprodukciója
no comment!

Adóellenőröket inzultált a tömeg a Magyar Szigeten

Feljelentést tett a NAV, miután az idén Velencén tartott Magyar Sziget nevű radikáljobbos rendezvényen inzultálták az ellenőreit. Az érpataki polgármester is jelen volt.

Ellenőrzést tartottak a NAV munkatársai augusztus közepén Velencén a Magyar Sziget nevű szélsőjobbos fesztiválon, a nyugtaadást ellenőrizték, amikor kisebb lincshangulat alakult ki velük szemben. Az adóhatóság szerdai közleménye szerint az ellenőrzés közben egy, a sátorhoz érkező férfi – aki a fesztivál főszervezőjének mondta magát – először szidalmazni kezdte az ellenőröket, majd a rendezvény látogatói közül 60-80 ember körbevette és nem engedte ki őket.

Abból is vita támadt, hogy az adóellenőröket többen is mobiltelefonnal kezdték fotózni, az egyik ellenőr a fotózás leállítását követelte. Ketten azt állították a mobilozók közül, hogy az ellenőr erőszakkal akarta tőlük elvenni a telefont – írja a NAV.

A helyzet csak helyszínre érkező rendőrök fellépésének köszönhetően normalizálódott.

Az adóhatóság csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt tett büntetőfeljelentést.

Bár a NAV-közleményben nem nevezik meg a szélsőjobbos fesztivált, a beazonosítást segíti, hogy a fesztivál honlapján viszont megemlékeznek az eseményről. Az ott olvasható beszámoló és a fotók szerint az inzultálás helyszínén jelen volt Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester is, ő volt az egyik, akitől állítólag megpróbálta elvenni a telefont a pénzügyőr, amiért ő rablás kísérlete miatt tett feljelentést. Az ott olvasható sajátos megközelítés szerint azért vette körbe a tömeg az ellenőröket, mert azok a rablási kísérlet után el akarták hagyni a helyszínt.

hvg.hu/gazdasag/20150826_Adoellenoroket_inzultalt_a_tomeg_a_Magyar#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default
@vakapad:
magam részéről ezeket örvényként tudom vízionálni még pedig dupla örvény mivel a világírben az örvénynek nincs "feneke" (nem lehet rá bugyit húzni) hanem ami belemén az ki is gyüvik, és attól függően milyen a látószöge a c sillagásznak ez az igazi Hyperbola (3D? esxetleg 4D?) mutathat sok mindent meg ugye az emberi fantázia is sziporkádzik...
a másik tréfa meg az, hogy az a bizonyos másik universum is szerves része a végtelen "AKÁRMI"-nek, azaz az egységes elmélet amiről Hawking beszél az az egyetlen lehetséges kép csak addig (MINT TE IS MONDÁD) sok minden mást hoz a Télapó meg a Nyuszi és a Jézuska a többiről nem isbeszélve

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk
egyébként a mesék azok a lexebb kitalőációk még akkor is ha a farkas megeszi a nagyit igaz kiszedik belőle... a farkas nagy bánatára de lesz belőle télikabát
@guma:
Vajon ez is a "mindenhol" példaként állított érpataki modell része?
@Gábris szomszéd:

Mi lesz a félreérthetetlen ismertetőjeled,kaftán,'turul,tarsoly,matrjoska,mohamed jelvény vagy horogkereszt?:))
@Gábris szomszéd:

Miután te kapsz kiütést a zsidóktól, nem nehéz kitalálni.
@gazoló:

Nagyon hüüüüüüülye vagy:)))))))
Késelős álhírt terjeszt a Nemzeti Arcvonal

Két rendőrt késeltek meg illegális bevándorlók Budapest XXII. kerületében kedden – terjeszti megdöbbentően primitív stílusban a hírt szélsőjobboldali Nemzetarcvonal.net. Vagyis nem is megdöbbentő a stílusuk. És természetesen nem is hír a hírük.
A rendőrség szerint ugyanis ilyen nem történt, nem támadtak meg rendőröket migránsok.

Kedd délután Budafok egy részén valóban fokozott volt a rendőri jelenlét, mert 48 külföldit állítottak elő, akik nem tudták igazolni a magyarországi tartózkodásuk jogosságát. Őket a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalhoz szállították – közölte az Indexszel az ORFK Sajtóügyelete.

Mindez egyáltalán nem meglepő – nyilván, ha történt volna bármilyen atrocitás a menekültek és a magyar rendőrök között, arra a migránsokról átlag kétpercenként hírt adó közmédia az elsők között tudott volna. A kamu hírt gyártó szélsőséges portál fotóin is csak rendőrautók voltak, mentők sehol.

A szélsőjobboldali weblapok között egyébként láthatóan megkezdődött az álhírgyártó verseny a Wass Albert Rovásírásos Horogkeresztje a Turulmadaras Árpádsávval díjért. És az ordasabbnál ordasabb gyűlölködő hazugságok elég könnyen terjednek is a neten.

Bő egy héttel ezelőtt egy nevenincs szerb bulvárlap weboldalára hivatkozva a vajdasági magyar nyelvű Délhir.hu írt arról, hogy mintegy ezer fős, zömében férfiakból álló és többek között botokkal felfegyverzett migráns csoport rohamozta meg a szerb-magyar határt Horgosnál. Akik a nagy rohamban valószínűleg felszívódtak egy fekete lyukban, mert az „erőszakos és vallásilag is fanatizált tömegről” a Csongrád Megyei Rendőrfőkapitányság sem hallott. A hazugságot egyébként rengeteg komolytalan weboldal vette át, és a Facebookon több mint tízezer megosztást kapott.

Július elején pedig a Jobbik házitévéje, az N1 közölt egy riporot "Bevándorló erőszakolt magyar lányt a vonaton" címmel, ám később a rendőrség közleményéből kiderült, hogy az erőszakoló nem egy illegális bevándorló, hanem egy szerb állampolgár volt. A migránsokkal kapcsolatos félelmkeltésnek visszatérő eleme, hogy a menekültek magyar nőket erőszakolnak meg, ám ilyen eset a valóságban még nem történt.

index.hu/tech/hoax/2015/08/25/keselos_alhirt_terjeszt_a_nemzeti_arcvonal/
@gazoló:

"egy 'orrbabaszás erejéig találkozhatunk,színről színre:))"

Valaki fotózzon! ))
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): :)

követendő!

(de a bíróság sosem találja, ezért szűntek meg az ellen indított perek - olvastam több helyen...
szerinted, hogy lehet példa aki "nincs"???)
sziporkáztok ám! hahahaha

nem győzőm kapkodni a fejem! :)
@guma:

Miért nem lepődök meg?

Rájuk / jobbik/ is vonatkozik a híres mondat:

Hazudtunk éjjel-nappal.
@Eszter jött:

egyre szebb hírek jönnek környékükről:

Égő fáklyát dobott az autóra, aztán megütötte a rendőrt a HVIM-vezető

Augusztus végén lezárulhat az a nyomozás, aminek a gyanúsítottja Incze Béla, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke - tudta meg az Index. Incze ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt nyomoz a Budapesti Nyomozó Ügyészség.

Incze ügye eddig nem kapott különösebb nyilvánosságot, pedig amikor az eset történt, Incze a Jobbik-frakció egyik asszisztenseként dolgozott, tehát a párt parlamenti frakciója alkalmazta. A férfit azzal gyanúsítják, hogy tavaly szeptember 26-án hajnalban egy budapesti étterem előtt égő magnézium fáklyát dobott egy autóra, amit egy rendőr főtörzsőrmester vezetett. A rendőr megállt, kiszállt a kocsiból, szolgálatba helyezte magát, de Incze ellenszegült és ököllel megütötte a főtörzsőrmestert, majd a barátaival együtt elhagyta a helyszínt.

Az Index úgy tudja, hogy a HVIM-alelnök és barátai egy legénybúcsúban voltak a Tabánnál, ahol a balhé történt. Ráadásul az esetnek a HVIM három vezetőségi tagja is szemtanúja volt, bár információnk szerint vallomásaikban azt állították, nem ismerik Inczét. Amikor az ügyészségnél rákérdeztünk a büntetőeljárásra, ott azt közölték, hogy nyomozóknak több hónapig tartó adatgyűjtés után sikerült azonosítania Inczét, akit az ügyben már gyanúsítottként ki is hallgattak.

Incze az előző parlamenti ciklusban a Zagyva Gyula asszisztense volt, majd amikor Zagyva mandátuma megszűnt, a Jobbik-frakció asszisztense lett. A Jobbik sajtóosztálya az Index megkeresésére közölte: amikor a értesültek arról, milyen büntetőeljárás folyik Inczével szemben, akkor a szerződését - Vona Gábor frakcióvezető kezdeményezésére - megszüntették. "Az ártatlanság vélelme természetesen őt is megilleti, de a Jobbik frakciója nem kívánta úgy alkalmazni, hogy nem tisztázta még magát a vádak alól. Így jelenleg már a parlamenti frakciónk alkalmazásában sem áll" - közölte a Jobbik.

A HVIM-et a 2006-os tévéostrommal elhíresült Toroczkai László alapította, jelenlegi elnöke pedig Zagyva György Gyula, a Jobbik volt parlamenti képviselője. A szervezetet tavaly 38 millió forinttal támogatta a Jobbik pártalapítványa.

A HVIM körül nem ez az első botrány. Nemrég a HVIM makói elnökét, T. Csabát kapták lopáson, bár ő nem először került szembe a törvénnyel, korábban két év felfüggesztett börtönt kapott, amiért egy kocsmánál ittasan kötekedni kezdett a rendőrökkel.

De van lejjebb is. A Jobbik egyik korábbi parlamenti képviselőjelöltjét, Vas Zoltánt pedig azzal gyanúsítják, hogy egy komplett kamionszállítmányt lenyúlt, bűnszervezetben. (Vas gárdistavezető volt korábban.)

index.hu/belfold/2015/08/26/ego_faklyat_dobott_az_autora_aztan_megutotte_a_rendort_a_hvim-vezeto/
ez az egész keritésesdi meg határvadászati, honvédségi cirkusz csak a kóbor apácák megtévesztését szógájja, mondhatni, fokozott ütembe lehet ezek alaptyán a fostalicskát toszogálni, ugyanis ártunk és ormányunk előbb utóbb be fogja vetni a vundervaffét, a szijjártó nevü kiskokast, aki pillanatok alatt képes lesz elzárni a menekült ügy csapját, úgyhogy a chemtrailt mán most meg lehet szeretkezni. a már mozgásba levőket szeméjesen orbán viktor foggya meghungarikumozni, úgyhogy azok meg se állnak németországig, hanem átrepülnek magyarország fölött és huss! ottan fogják elkölteni azt a csillió pénszt, ammit általába maguknál tartanak.
@hacsaturján:

"átrepülnek magyarország fölött és huss!"

ne reklámozza maga ezt, mert van az a pénz amiért a vadásztársaságok csatasorba állnak.
@guma:
Biztos nem keresték még a Pride közelében.

De tényleg, ki a fasz eszi meg ezt a nevetséges sztorit, és ki veszi még ezek után is komolyan a "polgármester urat"? Tegyük már egymás mellé a két lehetséges sztorit, hogy melyik a valószínűbb:

1. A NAV-osok hivatali keretek között mentek mobilt lopni a Magyar Szigetre, és pechükre pont a paprikás kedvű polgié volt az egyik, akinek a baráti társasága

2. A NAV adóügyi vizsgálatot folytatott, aztán pár turulmatricásnak nem tetszett, hogy őket még ott is ilyen hülyeségekkel, mint ÁFA meg nyugtaadás vegzálják, elkezdtek höbörögni, aztán jó szokás szerint a személyiségi jogokra fittyet hányva előkerültek a mobilok, hogy fényképpel (esetleg később az alapján névvel, telefonszámmal) lehessen "köröztetni" a NAV-osokat a honfiak között, és amikor ezt a NAV-osok szóvá tették, esetleg "ráutaló kézmozdulatokkal" is nyomatékosítva a fotók, felvételek törlése iránti igényüket, akkor előkerült ez az indok a rablási kísérletről.

Talán csak meg kéne nézni, hogy ki hívta ki a rendőröket először... vagy talán csak egyszerűen azt, hogy melyik a hihetőbb.

És még büszkén hirdetik is, hogy mekkora izomagyú idióták...
@parti_giano:

jó, majd integetek.

a Sirnek írt kommentedet baragasztom az emlékkönyvembe. benne van minden.
@Rodeo36: egy r miatt háborogsz, kák királya?...
@guma:

Majd ezt is elfedik a nemzeti maszlaggal / Isten! Haza! Család!/, aztán a végén eléneklik a székely himnuszt.

Vajon miért Orwell jut eszembe mindig, ha a fidesz-jobbik kerül szóba?

"Egy párttagtól elvárják, hogy ne legyenek egyéni érzelmei, és sohase szűnjék meg lelkesedni. Feltételezik róla, hogy állandóan őrjöngve gyűlöli a külső ellenséget és a belső árulókat, ujjong a győzelmeken, s megalázkodik a Párt hatalma és bölcsessége előtt. Azt az elégedetlenséget, amelyet sivár, ki nem elégítő élete idéz elő, mesterségesen kifelé irányítják, s megosztják olyan eszközök révén, mint például a Két Perc Gyűlölet, s töprengéseit, amelyek esetleg szkeptikus vagy éppen lázadó magatartást kelthetnének, eleve elfojtatják korán elsajátított belső fegyelme segítségével. Az önfegyelmezés első és legegyszerűbb fokozatát, amely már a gyermeknek is megtanítható, újbeszélül bűnstop-nak nevezik. A bűnstop azt a képességet jelenti, hogy az ember szinte ösztönszerűen meg tud torpanni bármilyen veszedelmes gondolat küszöbén. Benne foglaltatik az a képesség, hogy ne értsen meg analógiákat, ne vegyen észre logikai tévedéseket, értse félre a legegyszerűbb érveket is, ha azok az Angszoc iránt ellenségesek, s szakítson meg vagy űzzön el magától minden olyan gondolatsort, amely eretnekség felé vezethet. A bűnstop tehát lényegében oltalmazó butaságot jelent. A butaság azonban nem elég. Ellenkezőleg: a teljes értelemben vett párthűség megköveteli, hogy az ember olyan tökéletesen ellenőrzése alatt tartsa saját lelki folyamatait, ahogyan a fakír uralja a testét. Az óceániai társadalom végeredményben azon a hiten alapszik, hogy Nagy Testvér mindenható, és a Párt csalhatatlan. Mivel azonban a valóságban Nagy Testvér nem mindenható és a Párt nem csalhatatlan, fáradhatatlan rugalmasságra van szükség a tények kezelésében. A kulcsszó itt a feketefehér. Mint oly sok újbeszél szónak, ennek is két, egymásnak ellentmondó jelentése van. Ellenfélre alkalmazva azt jelenti, hogy az illető szemérmetlenül, a nyilvánvaló tényeknek ellentmondva azt állítja, hogy a fekete fehér. Párttagra alkalmazva azonban azt jelenti, hogy az illető lojálisan hajlandó a feketéről az állítani, hogy fehér, ha a pártfegyelem ezt kívánja. De jelenti azt a képességet is, hogy az ember elhiggye, hogy a fekete fehér, sőt tudja, hogy a fekete fehér, s elfelejtse, hogy valaha bárki is az ellenkezőjét hitte. Ez megköveteli a múlt folytonos változtatását, ezt pedig az a gondolkodásmód teszi lehetővé, amely lényegében minden egyebet is magába foglal s amelynek újbeszélül duplagondol a neve."
Épp ellenkezőleg: hatalmas siker a határvédelmi létesítmény.
@guma: ez pl. egy minimum konszenzus lehetne: miért fizessek adót, ha annak hozadékát nem észlelem?... abszolút egyetértek velük... meg burnsszel
@zeszti
sok a szöveg, és kibaszott unalmas, ez nem sajtószemle ez blog

brühüyyy

kkkkkkkkkkk

még jó hogy egyiket sem olvasom el
de sokkal többet kell görgetni, fárasztó
@gazoló:
ha te tudnád??? a "főnéni"-t
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

rsrsrsrsrsrsrsrs

brühüyyy

és kinek a fő-je vagy csak befőtt???
A kerítés még nincs kész, nem csoda, hogy nem működik. Ettől persze meglehet, hogy akkor sem lesz tökéletes, amikor teljes egészében kész lesz. De a helyzet sajnos az, hogy a népvándorlás megállítására ennél hatékonyabb eszközt még senki sem javasolt (illetve amit javasoltak egyesek - aknazár, géppuskázás - az meg bár hatékony volna, megvalósíthatatlan). Szóval a kérdés az, hogy ha nem drótkerítéssel, akkor mi egyébbel lehet megállítani a tömeget? Erre nem válaszol a szerző, pedig kellene.
@Sir Galahad: semmivel. a kerítés egy blöff, pénzkidobás, orbán pajzán lázálma.
@Rodeo36: mert te érdekes vagy a húgyköves maszlagoddal. szólj az ápolónak, cseréljenek már rajtad pelenkát.
@parti_giano: Ja, tehát legyen nyitva a határ, jöjjön, aki akar? Szerinted ezzel hányan értenek egyet a világ bármelyik országában? Próbálj meg mondjuk bemenni az USA-ba papírok nélkül, illegálisan...
@parti_giano:
belőled kénköves lila irígység beszél...
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkk

nálad van a zsebbenhordható bölcsek köve?
röhögény
@Sir Galahad: az usa-mexikó határ átszeli a teljes földrészt. nálunk szerbia felé van csak. de ez sem állítja meg a mexióiakat. ha elkapják kizsuppolják őket, azok meg újra mennek.
@Rodeo36: mit írigyeljek tőled, papa, a prosztatádat? hagyjál már.
mint kés a vajon... haha, reggel, amikor kiveszem a vajat a hűtőből, és alig tudom megkenni a szendvicset, nem a szögesdrót kerítés jut eszembe.

apropó, tudjátok, mennyibe kerül az az olasz import drót, amiből a kerítés készült? na, az az igazi gond.
@parti_giano: Szerintem azért jelentősen lecsökkentette az ottani fal a próbálkozók számát. Meglátjuk, hogy itt is sikerül-e, ha kész lesz a kerítés, de a kérdésem továbbra is áll: ha ez nem jó megoldás, milyen más ötlet van az áradat megállítására?
@Sir Galahad:
Jaj, ezt már én is megkérdeztem, de még jó, hogy nem kezdtek anyázni.
@guma:

Ezek a széljobberek egyre agreszivebbek és követelőzőbbek. Jobban, mint a menekültek. Szerintem rájuk sem ártana hatásvadászokat küldeni. :)
Én ott Röszkénél vagy máshol is a határnál nagyobb befogadótábort létesítenék, három nap elbírálás, és repülő Németországba,/uniós költségen/ Merkel hívogatta őket még márciusban is.
Ha papirjuk nincs, háború nincs : vissza a kiinduló országba, küldjenek értük szállítóeszközt, ha nem fizesse az unió a visszaszállítást.
Budapestre meg be sem engedném őket.
@Sir Galahad:

a keritésnek egy haszna lenne, ha a másik oldalra táblákat raknának, nyilakkal, hogy merre van rajta átjáró, meg a világhálón megadnák az átjárók GPS koordinátáit. Akkor nem embercsempészek hoznák a népet, hanem mindenki jönne magától, és a belépőket azonnal nyilvántartásba lehetne veni az átjáróknál, nem kéne rájuk vadászni. Tizedannyi ember kellene hozzá. Merthogy igy-is ugy-is bejönnek.
@Sir Galahad: az illegális hatátlépőkről max becsült adat lehet. lecsökkentette a fal? vagy csak megnehezítette? nem tudom.
megoldás csak hosszú távú van, s sokba fog kerülni.
A kerítésnek akkor lesz értelme, mikor bezárják a kapukat, és nem fogadunk be több menekültet.

Ez a nap már nincs messze.

MAx 1 év, de inkább pár hónap, és minden Nyugat-Európai ország lezárja a migránsok elött a belső határokat.

És ez lesz az a pillanat, amikor késlekedés nélkül le kell zárni a külső határainkat nekünk is.

Ez a kerítás funkciója.

Egészen eddig a pillanatig csak abban tud segíteni, ami jelenleg Magyarország EU-s feladata és kötelezettsége.
Amit Görgögország, és Bulgária rendre elfelejt megoldani.

Nevezetesen az összes migráns regisztrálása.
@parti_giano:

Az illegális határátlépőkről naponta frissített hiteles rendőrségi adat van:

www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo/elfogott-migransok-szama

Ilyen ütemben, évi több mint 700.000 azaz hétszázezer migráns érkezik.

Akiket ha nem engednek tovább Nyugati szomszédaink, akkor abba rövidtávon belerokkanunk.

Szóval nincs már messsze az idő, hogy a kerítés a valódi funkcióját is betöltse.
És akkor mi előnybe leszünk azokkal szemben akiknek nincs kerítésük.
@DarthVader: Vannak átjárók, úgy hívják: határátkelő. Rajta vannak a térképeken, szerintem a gps is megtalálja. Ki lehet persze táblázni a kerítés mentén is, merre vannak, nem tudom, megteszik-e, de végül is miért ne?
@Ballib Cenzúra: te mar enelkul is rokkant vagy. a magyar deformok mukodnek
hmmm, és a fideszmaffia gázmutyi cége, már a T-vel is közösködik...

Berobbant a MET az önkormányzati piacra
lufi-gaz-met-fur-flash3-700p-animated

Az állami Főgáz ellen indulva is simán nyer, ha az önkormányzatok gázt akarnak venni. Idén nyár elején már közel 3 milliárd forintnyi közbeszerzést nyertek.

444.hu/2015/08/26/berobbant-a-met-az-onkormanyzati-piacra/
@parti_giano: No figyelek. Mi az a hosszú távú megoldás, ami hatékonyan lezárja a határt?

Egyébként lehetett olvasni arról, hogy a határvédő kerítések hol mennyivel csökkentették az illegális átlépők számát. Például itt: "Az amerikai határzár igen hatékony: a megépítése után az illegális bevándorlás a 70-es évek szintjére esett vissza" mno.hu/belfold/nagyon-draga-lesz-es-lehet-hogy-semmit-sem-er-a-hatarzar-1291218
@Ballib Cenzúra: azokra gondoltam, akik regisztráció nélkül mennek tovább.
@Sir Galahad: ott kell nekik megélhetést biztosítani, ahonnét érkeztek. beruházni oktatásba, eü-be, gazdaságba... ez nem megy egyik napról a másikra. maga a határzár nem megoldás, mert jönni fognak a békésebb, jobb körülményekért.
@jaegtoer: Te kicsit sem szégyenled magad ezért, amiket itt irkálsz?

Jó, hogy azt nem írod, hogy a nagy Fehér Ember agya fejlettebb, és nem képes az alacsonyabb rendű sötétekkel szaporodni ...

Honnan tudod, hogy Bagdad nélkül lenne-e Mercedes? Arab számokkal írunk, az arabok fejlesztették tovább a görög matematikát, és fejlettebb volt a gazdaságuk a kora középkorban, mint az egész Frank Birodalomé ...
@taga20: Nem tudom.

De mivel Ádám és Éva fekete afrikaiak voltak, ezért mi fehérek tulképp. mutánsok vagyunk az emberiség történetében, tehát ennek megfelelően kéne meghúznunk magunkat. És tisztelettel beszélni az ősszüleinkről.
Pedig vasfüggönyből jók voltunk...elő kell venni a tapasztalatot. Áram, tűzparancs, oszt jónapot...majd meglátom, hogyan rongálja tovább a vagyont a kannibál.
(Aki elkezd 1956-t emlegetni, a szájára ülök. Előre szóltam.)
@parti_giano: lassan feléjük is jobb lesz az eü:

Ha a gyógyszerkeret kifogy, új betegnek nincs drága terápia

Nem ajánlott az egészségbiztosítási finanszírozási év vége felé lebetegedni: ha elfogyott a keret, csak más gyógyszerekkel kezdhető el az onkológiai és más betegségek terápiája. Az OEP szerint ez nem megy a betegellátás rovására.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F08%2F26%2Fha_kifogy_a_gyogyszerkeret_uj_beteg_nem_kaphat_draga_terapiat%2F
@parti_giano:

Éppenhogy csak és kizárólag a határzár a megoldás.

Csak nem ez, ahol átkísérik a rendőrök őket, hanem olyan ahol visszatoloncolják.

Napi 1500-2000 az alsó hangon évi 700.000 illegális bvándorló.
Ha ez így marad, abba belerokkan az ország.

Pontosabban nemcsak gazdaságilag roppan bele, hanem komplett falvak városok vállnak az iszlamista bevándorlók martalékává.
Ideje volna 10 percenként különvonatokat indítani Karacsi- Kabul- Isztambul - Budapest - Bécs - München - Berlin és Stockholm felé, esetleg Brüsszelt érintve. Sokkal olcsóbb kényelmesebb lenne az utazás.
jahhh, amint kiderült főcím, jelentős számú egyszeri fideszjobbikos feltűnése várható :D
@parti_giano: Bocsánat, de te fogalmi tévedésben vagy. A "hosszú távú megoldás" nem azt jelenti, hogy sokára megvalósítható, hanem hogy a problémát hosszú időre rendező megoldás. Amit te írtál le, az az előbbi kategória. Ennyi idő nincs, a migránsözön már itt van, tehát gyors megoldás kell. A határzár ilyen. Van más, valóban hosszú távú, és gyorsan megvalósítható megoldás? Mert ilyet eddig nem írt senki, te sem.
@átlátó: Kit érdekel, hova ülsz a fonnyadt valaggal?

Takarodj vissza a barlangodba, te rasszista majom!
@Ballib Cenzúra: átmásznak rajta, szétvágják. visszatoloncolják őket, újra jönnek. gondolom, te lőnél, csak nem mered leírni.
@Ballib Cenzúra: Megérdemled te szerencsétlen ostobenkó, hogy szakállas katolikus bácsik tanítsanak a szerelemre a sekrestyében mise után!

Miközben kilopják a szemedet, meg a gyereked szájából az utolsó falat kenyeret!
@parti_giano: a mandineren a shitnyik czimborai szemrebbenes nelkul leirjak... :-(
@Gábris szomszéd:

Ja. Azok a piszkok nem akarnak ázni órákig. A francba már!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ügyes vagy, de nem eléggé.
Nem vagyok egy hívő lélek, így a kereszténységre is szarok, meg a fideszre is...viszont megemlítem neked például a mexikói határt...és ha már amerika annyira tudja, hogy mit kéne tenni, hát osszanak zöldkártyákat, de nem ám a lutrin.
Islam, go home! Otthon keverjétek föl a szarotokat...a gyerekeitek se érdekel, fölnőnek azok is, mint a cigányok kölykei és aztán szavazni fognak rólad is öcskös.
@Sir Galahad:

Aha. Okkkos. egy apró bibi van: a határátkelőnél útlevelet és vízumot kérnek. Ami, ugye, nincs. Ugyanis ha lenne, ott jönnének. Ezért jönnek másfelé.

Szerintem érted te ezt, még ha nem is úgy teszel :))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Na. Akkor éljetek együtt. Tudod, békében, megértésben...amúgy ha a szomszédod átvágja a kerítésedet mit csinálsz? Nem a cigány szomszédod, hanem például én.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_Te kicsit sem szégyenled magad ezért, amiket itt irkálsz?_"

1. Nem.

"_Jó, hogy azt nem írod, hogy a nagy Fehér Ember agya fejlettebb, és nem képes az alacsonyabb rendű sötétekkel szaporodni ..._"

2. Bizony jó, mert nem azt írtam amit csökött agyaddal belemagyarázva a mondanivalót kiforgatva értelmezni vélsz.

"_Honnan tudod, hogy Bagdad nélkül lenne-e Mercedes? Arab számokkal írunk, az arabok fejlesztették tovább a görög matematikát, és fejlettebb volt a gazdaságuk a kora középkorban, mint az egész Frank Birodalomé..._"

3. Ma, bármilyen fájó, ma van. Kölcsönhatásról hallottál-e?

4. Végezetül, a továbbiakban kímélj meg a halmozottan korlátolt és minden emberi gondolatot megcsúfoló agybajodtól. Rövid az élet. Acsarkodj anyáddal, apáddal. A tábla gondolom ismerős.
@Sir Galahad: utópia, de úgy sem lesz más megoldás, mint a teljes globalizáció:

Amerikai, Európai, Ázsiai, Afrikai, Óceániai Egyesült Államok, ez vagy a kollektív pusztulás. Már csak a víz felértékelődése és a növekvő átlaghőmérséklet miatt is.
@alfacharlybravo:
Úgy tudom, a szívélyes osztrákok lezárták a vonatközlekedést, vagy nem?
@átlátó:

Látod, látod... Valószínűleg a probléma egyik oka, hogy nem akarják, hogy a kölykeik úgy nőjjenek föl, ahogy a cigányok kölykei. Ahhoz tényleg nem kéne eljönni.

"A nürnbergi székhelyű /német/ Migrációs és Menekültügyi Szövetségi Hatóság (BAMF) úgy döntött, a szíriai menedékkérők esetében lemond a dublini egyezmény alkalmazásáról....,Az esetükben tehát nem történhet meg az, amitől Orbán Viktor legjobban tart: hiába Magyarország uniós határátlépésük helye, Németország nem erőlteti Budapestre a menekültek között átlagon felül iskolázott szírek befogadását."

nol.hu/kulfold/kapnak-egy-hatalmas-eselyt-a-menekultek-1559229

Hüm, hüm. Átlagon felül iskolázott szírek.

Lehet, hogy átlag intelligenciaszintjük még a tiédet is meghaladja :)))
@átlátó:

Én például megkérdem, miért történt?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A minimum lenne csírák:
Khm, khm...Jó napot kívánok! Menekült vagyok, mondhatni politikai üldözött. Szabad kérnem menedék jogot? Nincs semmilyen papírom, de nem vagyok IS fan, sem beépített ember... a tiszta őszinteséget mondom. És akkor innen kezdve kérem az ellátásomat, európai vízumot és meleg, száraz ruhát, hőszigetelt ablakokkal szobát is...lehet, még az USA-ba is átmegyek.
(Majd a nagyseggű bevándorlási hivatal munkatársnőjének is ezt mondjad tesó. Ők az igazán hiszékenyek. )
Szír menekülteknek épül konténertábor az osztrák - szlovák határon

Hatvan ember elhelyezésére alkalmas tábor épül Pozsonyligetfalu – Berg határállomásnál, az osztrák oldalon. Kifejezetten szír menekülteket akarnak elhelyezni benne. Az eredetileg kijelölt osztrák falu lakossága ellenezte, hogy náluk épüljön a tábor, de a bergiek nem bánták, így ott húzzák fel.
@DarthVader: Rosszul ismersz...a "lehettel" nem vitázok.
Ott rohadjatok meg együtt, ahol vagytok. Ezzel ezt lezártam.
Azért azt megkérdezem...laktál például Bp. Szabolcs utcában? Esetleg falusi házban cigány szomszéd?
@DarthVader: most látom, hogy leírtad azt, hogy Nürnberg...elég sok időt töltök ott időnként, hát ne a hivatalos hatóság állásfoglalását toljad, hanem beszélgess a polgárokkal ott...hivatalosan egy egy miniszter se fogja azt mondani, hogy melléje ne költözzön népes cigány, stb, család, de megnézném a mimikáját, amikor az utánfutóról elkezdenek lepakolni...uff!
Sztem nem a toleranciát, emberi jogokat, befogadást stb kellett volna eröltetni annyira az Unióban, hanem először:
1. Felvilágosító munkát végezni az egyes vallásokban meglevő rasszizmusra, tehát pl. az iszlám harcias vonaláról, amely elősegítette, hogy bizonyos arab népeknél könnyen lehessen megosztó politikát folytatni, akár belföldieknek, akár külföldieknek.
2. Ez a rasszizmus más vallásoknál is megvan vagy megvolt, pl. kereszténység/ középkorban, boszorkányüldözés,máglyán égetés stb/ vagy a zsidóknál a cionizmus./gojozás, lenézés, felsőbbrendűség stb/
3. Az arab világ válsága most következett be mindezek miatt, szegénység, belháborúk, külföldi hatalmak általi háborúk kirobbantása, stb
4. Tehát az arab tavasz után itt az arab nyár, belerokkanunk vajon?
5. Vajon mit hoz az ősz?.
A NASA már érdeklődik Lázár jános arcbőre iránt, mert a jelenlegi űreszközeik hővédő pajzsát, jelentősen fel lehetne fejleszteni vele. :)

"Érhet minket politikai bírálat vagy kísérhet zsigeri ellenszenv, de a kormányzásunkat senki sem hasonlíthatja ahhoz az időszakhoz, amikor a szocialisták és a szabad demokraták kiskirályok módjára lopták szét az országot. Ha ugyanis el akarjuk kerülni az ő sorsukat, a politikai, morális megsemmisülést, nem elég hatékonyabban kormányozni, mint ők: tisztakezűnek is kell lenni. Ennek a célunknak a hitelesítésében maradt még tennivalónk a ciklus végéig." - Lázár János, 2015.08.25.

magyarhirlap.hu/cikk/33648/Lazar_Janos_Valos_teljesitmeny_nelkul_nincs_mit_eladni
Hát igen, csodás lett ez a "határzár". A kerítéses verzióról már csak a csengőt hiányolom, aztán teljes lenne a röhej.

Azoknak, akik ezt a gány munkát istenítik, azoknak ezt tudom javasolni:
mheblog.blog.hu/2015/08/10/hatarzaras_keprejtvenyek

Meg lehet nézni, hogy mi is egy határzár.

Egyébként, akik meg nagyon ekézik ezt a sok embert csak annyit tudok mondani, hogy ti azt teszitek, amit az Orbán mondott. Két hónappal ezelőtt semmit sem tudtatok ezekről az emberekről, ma meg nemzethalált, meg bevándorlóbűnözést vizionáltok.

A valóság eközben az, hogy Orbán számára a menekült/bevándorlókérdés egy isteni csodának a jele. Nem akarja ő megoldani a helyzetet, ezért nincs semmi sem megszervezve, ezért megy a hangulatkeltés és a plakátolás. Mert ha ez a sok ember egyszer csak elmenne, akkor olyan dolgokkal kellene foglalkoznia, mint a Quaestor, a sorban bukott időközi választások, a furcsa meggazdagodások, vagy éppen a 24. órában álló egészségügy. Akkor dolgozni kellene, azt meg nem tudják hogyan kell. Csak kommunikálni. Ezen kellene elgondolkozni, nem a migránsokon.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ...csak kérdezem, mert a majom szót elengedtem a fülem mellett, a rasszizmusom pedig valós...te válogatás nélkül lefekszel mindenkivel? Tudom, tudom, ez nem etnikai kérdés. Hanem csak valami olyasmi, hogy nem tetszik a pofája...nem azért mert büdös, hanem mert nem tetszik.
Tehát erőst meg, hogy nem vagy te annyira válogatós, mint amennyire én rasszista vagyok.
@parti_giano:
AZ,HOGY MI HÚGYKÖVES VAGY NEM ASZT NEM TE FOGOD ELDÖNTENI
aljas szemét troll vagy

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@átlátó: Pedig egy SHARIA államban a női jogvédők, az LMBTQ aktivisták és a közéleti blogok is virágozni szoktak. :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: erősíts. (hátha nem értetted meg)
( A feleségem osztrák asszony, nekem ti nem tudtok pofázni arról, hogy mit gondol a látens labanc, - a hivatalos rész meg az, hogy az osztrák vasút egyre sűrűbben nem engedi tovább a vaspapripákat Hegyeshalomnál. )
@DarthVader: Szokott lenni, csak eldobják a határ közelében. Mert ugye úgy rögtön kiderül, hogy mondjuk nem háborús övezetből jön a jóember... Egyébként mi abban a borzasztó, hogy papír kell a belépéshez? Az USA se fogad senkit, aki illegálisan érkezik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egyszer, pár száz év múlva esetleg. És addig?
@MHE:
"Két hónappal ezelőtt semmit sem tudtatok ezekről az emberekről, ma meg nemzethalált, meg bevándorlóbűnözést vizionáltok"

Meg az óceániai szigeteken élőkről sem tudtunk semmit.
De ők jöttek, bemutatkoztak, elég csúnyán. Nem kapun, hanem csúszva-mászva.
És egy "összeesküvéselméletem" is van: A Bilderberg-csoport tanácskozása után lett ez a nagy meneküléshullám. Mintha azóta szerveznék ezt- De lehet, hogy ez csak dátumérzékenység, tudod a két hónap miatt. Lehet, hogy csak véletlen a dátumok egybeesése.
@Gábris szomszéd: :D ja.. az aknazár tényleg kimaradt :D
@Rodeo36: Tévedsz...1./ láthatod, hogy én mondok meg mindent.
2./ Majd a jövő eldönti, hogy az eddig hallgatag vidék, hogy fog ehhez a gyakorlatban viszonyulni. A nagyvárosokban a nagy számok törvénye szerint sok az irodában irodista módon a seggén ülő nagy gondolkodó, - arra itt vagy példának te.
Jut eszembe...ha még aktivista is vagy, nem feledni, hogy ez nem olyan valami, mint a karácsonyi 3 napos ünnep, itt években kezdjél el gondolkodni, de rögvest.
Oldják meg a problémáikat ott, ahol azok keletkeztek. Tehát ott, köszike, van itt problémácska éppen elég nekünk is. Nyomatékosan mondom...életerős férfiak "menekülnek", holott akár lázadhatnának is...nem probléma ott a kalasnyikov megszerzése.
@Gábris szomszéd: Van nudista strand is, azt máskor ki ne hagyjad már dikk!
@jaegtoer: Megérheted még, hogy a pesti Bazilikát lemeszelik, és minaret lesz a kupola négy sarkán!

Szebb lenne, mint a két fillért nem érő celebecskék lagzijait bámulni!
hogy ezek mennyire muzulmán fanatikusok...

"Egy országhoz szeretnék tartozni" - VIDEÓ

Nem a pénz adta a motivációt, hanem a civilizált világhoz való tartozás iránti vágy, nem is szeretnének Magyarországon maradni - mondta két menekült el az AP videoriportjában. A napokban még nagyobb számú menekült igyekszik minél hamarabb átjutni a szerb-magyar határon a további szigorítások előtt.

hvg.hu/itthon/20150826_Egy_orszaghoz_szeretnek_tartozni__VIDEO
@átlátó: Pappal még nem dugtam.

Pannonhalmi apátságban majd igyekszem háttal a falnak tapadni, ha legközelebb arra járok!
A kerítés csupán szimbólum, nem tényleges fizikai akadály. A célja elvileg az lenne, hogy lelassítsa az illegális határátlépők tömegeit annyira, hogy a túloldalán fel-alá grasszáló határőrök kényelmesen elkaphassák őket. A baj ezután következik. Ahelyett, hogy válogatás nélkül mindenkit visszazavarnának (némi ütlegelés meg lövöldözés keretében) a túloldalra, mondván, hogy mi komolyan gondoljuk, hogy itt ne gyertek át, inkább barátságosan fogadjuk és továbbengedjük a tömeget. Ezért jöhetnek át a kamu határzáron úgy, mint fos a libán. A mi hozzáállásunkkal van a baj, nem a védtelen kerítéssel meg a migránsokkal. Hülyék vagyunk. Ilyen egyszerű.
@alfacharlybravo: Budapest-Bécs az osztrák határzár miatt már nem megy. Még jön a Bb-Prága-Berlin vonal lezárása, és nekünk kampec.
@átlátó:
akkó' te most miről hetyex?
sohasem voltam irodában hűsölő és ott mindenfélét kitaláló és közben elalvó senkiházi...de ehhez sincs semmi közöd...

majd ha lesz mondandód is akkó' újra próbálkozz

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
@átlátó:
Rodeo nem itt él állítólag kanadai. És, hogy tudd egy csomó kommentelő nem Magyarországon él.
Szerbiában milliós üzlet a buszoztatás Belgrád-magyar határ viszonylatban. Most jött el az Áipli-buszos váálalkozók ideje! Buszcsordák haladnak majd Bp-Hegyeshalom viszonylatban, viteldíj 50€/kopf! Vagy keveset mondok?
Ja izé, van valahol használt Ikarus eladó?
Megbízható forrásból tudom, hogy ezek a menekültek nagy tömegben, professzionális szervezés keretében érkeznek hazánkba. Egyetlen céllal. Hogy mecsetet csináljanak a kertvégi stadionból csúton. Így máris érthető a kerítésépítési tempó. Vannak dolgok, amiket mindenáron meg kell védeni.
@steery:
"Hülyék vagyunk. Ilyen egyszerű."
Nem ingem, nem veszem magamra.
Egyébiránt meg folytathat az osztrák rendőr a Keletiben mag a vonaton műveleti tevékenységet??
@MHE:
"A kerítéses verzióról már csak a csengőt hiányolom, aztán teljes lenne a röhej."

- Zsan, csengettek.
- Igen, szőr, azonnal nyitom a kerítést.
- Helyes, helyes. De a teát se felejtse itt.
@Rodeo36: persze, így csupa nagy betűvel ütősebb a mondanivalód. na, nyomjál még pár nagy kkkkkk-t, ha ez használ a vérnyomásodnak.
@átlátó: Nekik mondjuk szurkolok.

A korábban megalázott Jazidi nők fegyveres csoportokat alakítanak, bosszút állni az ISIS-el szemben.

youtu.be/aE35ySjqlI8
www.bbc.com/news/world-europe-33997748
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bizony segíteni kell nekik eljutni Németországba, had kapják meg a nácik, amit megérdemelnek! :)
Jókor jöttem...
Még valaki, aki ostoba sötétparaszt és repülni akar?
Érdekes ez. Hirtelen megérkezett vasgyuszi, kispangit steery, KUHULIN ... tiszta áradat. Mint a menekülthullám délen. Maguknál is lőnek? Azér?
@átlátó: A szomszéd kerítését mi múltkor kibontottuk!

Ki kellett vágni egy kiszáradt fát. Még a kulcsát is ideadta, mert nem volt itthon, mikor jött a teherautó!

Nem tudom, osztrákoknál mi a szokás, itt Magyarországon segíteni szoktak egymásnak az emberek.
@vakapad:
Ugyan, szorgos hétköznapok "jómunkásemberei"...
@Imola Helyesi: Nem is tudom, melyik is az a Bilderberg csoport?

Nem az, amelyik már Etelközben is szervezte, hogy a magyarok induljanak tömegesen a Vereckei-hágó felé?

Csak kíváncsiságból kérdezem, te fingani se mersz egymagad, csak ha a zsidók engedélyt adnak rá?
@vakapad:
Amúgy amiatt a mocskoslibsibolsi index miatt gyünnek a muslincák... Vagy a zindex fizeti őket... :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Lehet, utána meg megiratták ezt hunsdorferrel, ki tudja.
De régen inkább a kínai nagyfal volt ilyen motiváló erő, maradjunk ennél.
És az időjárási és a földrajzi tényezőt se hagyjuk ki, az is motíváló.
@Imola Helyesi: Már a régi kínaiak is kerítéssel tartották vissza a menekülteket? :)

Apró különbség, hogy az akkori bevándorlók fegyverrel mentek neki a falnak. Apropó, úgy tudom, hogy Németországban a történelemórán a magyar kalandozásokhoz kötik a várfallal körülvett városok kialakulását.

Bele kellene már végre nyugodni, hogy Európa nemcsak a fehéreké és a keresztényeké, soha nem is volt csak az övék.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te egy retro malév reklám vagy: szárnyakat adunk vágyainak. dobd a sutba az evezőket, úgyis csak az első kanyarban lévő kocsmáig vannak hitelesítve.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Bocs tesó, de ez nem ikonikus fotó, hanem egy kiskorú veszélyeztetését bemutató bizinyíték. Börtön érte.

Egyébként pedig a NY tájmsz fotósa a mexikói határt fényképezné, ahol a tijuánai kártellek-, és a minden oldalról korrumpált vezetés elööl menekülnek emberek (tíz)ezrei. Ez azért jobban tetszene...NEm?!

Egyébént pedig minden pöcsnek ajánlom, hogy vigyen néhány muszlim/nigger kombót haza. Reggel megetetni, megbüfiztetni, megszaratni, sétáltatni...összefeküdni vele. Csak tessék, rajta...!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Cenzúrázz csak szorgalmasan.

Mégse tűrhetjük a mindenféle különvéleményeket, ugyi ?
@parti_giano:

asztat mán réges régen átírták "szárnyakat adunk betéteire!" szövegre, lévén a malév mán nem indít járatokat a kerités fölött.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Bele kellene már végre nyugodni, hogy Európa nemcsak a fehéreké és a keresztényeké, soha nem is volt csak az övék."
Nagyon igaz! Vegyük például az őshonos afro-európaiakat, akik teljesen feketék és muszlimok.
@hacsaturján: maga helyében simán legepidáznám, tán jobban megsértődne. vagy szarmatáznám.
@Ballib Cenzúra:

neked különvéleményed van, én meg erősen fingok. ez is gyomorbaj, meg az is.
@Imola Helyesi: Na látod.

Nem mindegy, hogy a Bilderberg-csoport hajtja őket maga előtt, vagy a szárazság.
@parti_giano:

Hogyne merném leírni.
Simán lövetnék.

Ha hétszázezer iszlám illegális bevándorló ront az országra évente, és a kerítés meg szép szó nem állítja meg őket, akkor mi a fazst lehet tenni ?

Amerika mit tesz, ha kerítéssel védett határán ilelgális bevándorlók rohannak rá ?

Minden normális országban lőnek ilyenkor.

A kérvényt be lehet adni, megvárni az elbírálást, és vagy bejönni, vagy otthon maradni.

Ez a dolgok rendje.

Az nem megoldás, hogy évi hat-hétszázezer illegális bevándorló elveszi az életterünket, megoldhatatéan, és visszafordítahatatlan károkat okozva az országnak !
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Ne légy már ilyen kirekesztő, egy csomó bevándorló keresztény.
Figyelj túlzásos, nyilván, hogy a kerítés, az már nagyon régóta dívik. Házat, hazát kerítés övez.
De gondolj csak a legősibb gyökünkre, ker, kör, kar mind arra utal, hogy területet jelölünk ki
Ősrégi dolog ez, és, hogy az unió megteremtette a szabad átjárást ezzel ellentétben, az is jó, csak - már utaltam arra, ehhez először gondolati nevelést is kellett volna adni.Polgárrá válni, nem közterületre szarni bandákban, stb.
ez a sok marha is a keritésen mászott át, vagy kitörték a karámot? szüzmárja, idesanyám! hová korcsosul dicső nemzetünk? vagy csak az oktatásügy van ekkora szarban?
A kerítés úgy lesz majd teljes, ha a tényleges határ és a kerítés közötti sávot jó vastagon disznótrágyával terítik és a megépülő kerítésoszlopokra disznófejeket helyeznek el.
@parti_giano:
Hagyjad, a kis jegesmackó így udvarol.
@parti_giano:

dehogy akarom megsérteni, csak különvéleményem van.
@KUHULIN: Ne reménykedj, te nem a Sarkcsillagról származol, max. a sarki fűszerestől ...

Észak-Afrikában már akkor kultúra volt, mikor az európaiak még a mamutot kergették az erdőben.
@Ballib Cenzúra: szerintem a visszafordíthatatlan károkra te vagy az élő példa. pedig kisszéknek indultál.
@hacsaturján:

Ismeerd a viccet ?
Mikor a rádió bemondja..

- FIgyelem, figyelem ! Kérem vigyázzanak az autópályán, mert egy őrült szembe hajt a forgalommal !

- Mire az egyik autós megjegyzi csendben magában:
- Mi az, hogy egy ? Van Itt ezer is.

Nos valahogy így vannak a szerencsétlen ballibek is a menekült kérdésben.
Azt hiszik, hogy az évi hat-hétszázezer országunkat megszállni kívánó illegális bevánsorló horda az végetelenül cuki, és barátságos.

Pedig nem azok.
Minnél többen vannak, annál inkább nem azok.
Komplett falvak, és városrészek esnek majd martalékául az iszlám csürhének, ahogy megtörtént ez már Nyugat-Európa számos városában is.
@parti_giano:
rsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrs
úccse tudod mit jelent
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@parti_giano:

nekem itten svalbárdon tiszta felszabadultság a sorsom. nem akarok én a kerités alatt visszaszivárogni.
Valahol megszólalt a pavlovi csengő...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Szóval, igazából afrikai vagyok? Jó tudni!
Amikor születtem, még/már nem volt divat Budapesten a "sarki fűszeres", csak ABC áruházak voltak...
@Ballib Cenzúra:

különvéleményt jelentek be, miszerint fosok is. nyalhacc, kishaver!
@Sir Galahad: addig, vagy túléljük, vagy kiírtjuk egymást, szögesdrót, vagy technikai határzár csak látszat megoldás. A folyamatokat csak késlelteti, de nem megoldja. Elég csak megnézni a történelem legnagyobb határzárait, akkor nyertek néhány évszázadot, már ez csak néhány évet jelent.

Római limes-Barbárok
Kínai Nagy Fal-Mongolok

kontra

USA kerítés-Mexikói menekültek
/mekkora a déli államokban a spanyol kisebbség, és akkor mit is sikerült megoldaniuk a kerítéssel?/
@hacsaturján:
Ne vegye a szívére, túlzásos már nagyon régen járt suliba, az átkos történelmét biflázza ide. Itt voltunk már Samu óta, én legalábbis, így nem kellett másznia az őseimnek, csak amíg fel nem egyenesedtek.
@Imola Helyesi: Ha keresztények, a Boross tatának akkor sem kellenek, mert őt a bőrszín zavarja!

Ti azt szeretnétek, hogy még egy légy se jöjjön át a határon, minden maradjon úgy, ahogy volt. Pedig a mozdulatlanság az a halál, természetellenes dolog.
@Ballib Cenzúra:
"az évi hat-hétszázezer országunkat megszállni kívánó illegális bevánsorló horda"

Ne zavarjon, hogy hathétszázezer nem akar itt maradni. Mert mi a lófaszért is maradna itt? Semjén két szép szeméért? Szíjrágó hajáért? Rokkán mosolyáért? Kósa eszéért? Vagy a sok hülye magyarért?
@Imola Helyesi:

kegyedben tán samunét tisztelhetem?

hüje vagy, bugsy!
@Ballib Cenzúra: "Az nem megoldás, hogy évi hat-hétszázezer illegális bevándorló elveszi az életterünket, megoldhatatéan, és visszafordítahatatlan károkat okozva az országnak !"- gondolta le pen, haider, stb. mikor magyar beszéd ütötte meg fülét az utcán...
@hacsaturján:
Pedig emlékeim szerint ma senki fejére nem ejtettem rá a sorompót. Úgy látom, kellett volna. Néhány sínszállal megerősítve.
@KUHULIN: Homo Sapiens vagy?

Akkor az őseid Afrikából jöttek, de szólj, ha te másképp tudod ...
@Ballib Cenzúra:
Tavalyi adat a 6-700.000 bevándorló vagy mikori?
Mert tavaly 43 db volt, idén meg még ezek közül egy sem, én úgy tudom, igyekeznek INNEN távozni.
Te mást hallottál?
Majd pár hónap múlva lesz gáz, amikor kintről telt házat jelentenek.
@Imola Helyesi: Ott lakott az ősöd abban a harmincezer éves piramisban, amihez most Boszniába jársz imádkozni, ugye?

Mi volt ő, varacskos disznó vagy földi kutya?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Akkor most ezt összekötöd az EU-val? Furcsa logikád van!
@Ballib Cenzúra: "Komplett falvak, és városrészek esnek majd martalékául az iszlám csürhének, ahogy megtörtént ez már Nyugat-Európa számos városában is."

a számos várost, ha pontosítani lennél oly kedves (pl. mely városok is azok?)...
@hacsaturján:
Tiszteletem svalbardi végtermékek professzora.
Igen a vértesszőlősi HOMO SAPIENS az ősöm, és sokmillió magyarnak.
@parti_giano:

Rohadék gonosz vagy, ahelyett hogy elkezdenél felmászni a cipője talpáig:))

Ezt a földönkívüli áradatot nem fogom átolvasni. Mentem.
@Ballib Cenzúra:
A jobbiknak amúgy mióta van gondja az iszlámmal?
Hisz a magyar iszlám közösségbe is elég aktívak ... voltak egy időben... Vagy rosszul hallottam?
@KUHULIN: Próbálok rámutatni, hogy a fehér ember meg Európa csak egy csepp az emberiség történelmében.

Így volt ez a múltban, és valszeg így lesz a jövőben is. Ez csak most a jelenben látszik így, hogy ez a fehér ember és a katkók földrésze, de ezt csak azok hiszik el, akik a seggükből néznek kifelé a fejükkel.
Csak ne az én kerületemet jelöljék ki megszállási ja, elszállásolási zónának!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Tahó vagy kisanyám, kinyomtalak, csakhogy tovább ne tudjál provokálni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Akkor a Jobbikosok a jófiúk, hiszen jóban vannak az iszlámmal, ami a legtöbb menekült vallása. Nagyon jobbra tolódott ez a blog (is)! :((( :P
@Bakter:

az a hat-hétszázezer azér nem akar ittmaradni, mer valamennyi az itten különvéleményt megfogalmazó lövész (akivel szembe megy a migráns) spájzába akart vóna beköltözni, csakhogy ő eszt nem akarja. ezér asztán kéntelenek a pusztuló nyugat keserű kenyerét enni.
@KUHULIN:
Ugyan, tele libsibolsival az egész, csak ex-kisztagból, meg ex-szociból, na jó még ex-liberális internacionálé alelnökből van kevés erre.
Azok már mind mélyen hívők lettek...
@Rodeo36: "@parti_giano: 
rsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrs
úccse tudod mit jelent
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy"

ez az, basszál ki vele... én is kibasztam itt mindenkivel, csak nyomom a magyart... csak senki nem érti, a hülye pultos sem, oszt mindig csak a rohadt pastist tolja, hiába mondom neki "KIS-VA-DÁSZT AGY-GYÁ BAZ-MEG!"...
@Sir Bates dö Hól:
Pl Helsinkit már sokszor elfoglalták a mórok, amikor átjöttek Ibizára. De a diszkószezon végén mindig hazamentek. Aztán Berlinben is sokat masíroztak swastikás indiaiak. A mindenhová beépülő, és szinte láthatatlanul, négyzetméterről-négyzetméterre területet szerző, giroszosnak álcázott törökökről ne is beszéljünk.
@hacsaturján: Akik tárt karokkal várják azt a képzett munkaerőt, akik Magyarországon találkoztak először vízöblítéses WC-vel. A hülye Orbán meg akadályozza, hogy mielőbb hozzájussanak ehhez az értékes emberanyaghoz.
@Imola Helyesi:

Homo erectus seu sapiens paleohungaricus, azaz előember.

hüje vagy, bugsy és még szakócád sincs.
""Help us! Help us!" - skandálják a menekültek a BBC által közzétett videón. A brit közszolgálat magyarázata szerint a röszkei migránsok dühét az váltotta ki, hogy ujjlenyomatot kellett adniuk, mert attól tartottak, itt kell menedékjogért folyamodniuk, Magyarországon."

Na ennyire akar itt maradni az a hathétszázezer.
OFF

Egy kis érdekesség.

Ma egy cigány és egy zsidó származású híresség gondolatait ajánlanám a figyelmetekbe...ha már úgy esett, hogy: "én zsidók közt nőttem fel, és romákkal róttuk a tereket... de minket csak úgy hívtak gyerekek..." Íme az első:

magyarfoldre.hu/cikkek/3237/rabszolgasag-amiben_elunk_-_interju_caramellel

ON
Az nem gond, ha ezt valaki pénzért teszi, moon nem működik a gazdaság, ez is csak egy munka... nekem a lànglelkű önkéntesekkel van bajom...
Ennyi önjelölt prófétát ritkán látok egy helyen.
Rajzás van?
@KUHULIN:

hajajj, a ízöblitéses wc az télleg fontos. a fáma szerint árpád apánk is a vízöblitéses wc és a tekercses klozetpapír megtalálásának reményében kereste föl a kárpát medencét. no, de mi legyen a lókolbásszal?
@Bakter: Szerinted az a kérdés, hogy a menekült hova akar menni, vagy az, hogy egyáltalán befogadják-e? Mert ha nem, akkor szépen haza megy?
Csődöt mondott a határzár? Tényleg??? Ne bassz!!!! Erre igazán senki nem számíthatott...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Tehát abban megegyeztünk hogy évente hat-hétszázezer illegális bevándorló érkezik hozzánk.
Ez egyébként nem más mint matematikai becslés a múlt héten érkezettek napi átlagát felszorozzuk 365-tel.
Link:
www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo/elfogott-migransok-szama

Szóval hat-hétszázezer illegális bevándorló érkezik jelenleg évente.
Ez a nagy büdös helyzet.

Megeyk tovább majd ha megemésztettétek a számokat.
@Eszter jött:

ááááá, csak különvélemények fogalmazódnak meg szakmányban. szinte már az usa-mexicói határon érzem magam, pedig itten svalbárdon kellemes hűvös van.
Alapvető gondok nem most lesznek ezzel a menekülthullámmal, hanem fél, egy év múlva.
Egyrészt az eltérő kult.igény, az eltérő munkaigény és szakképzettség, illetve annak hiánya, az integrálódóképességük mikéntje.
Ezt egy-két sültbugris okossága, nem igazán látja át, nem is igazán itt, vagy a kocsmapultnál megváltható dolog.
Amíg összeurópai kezelése, ötletelése ennek a migránshullám levezetésének nem születik meg, addig tulajdonképp a politikusok kis gyűlölethullámait viseljük, azok politikai megrendelésére gyártott kis gyűlölködéseket látunk, hisz addig sem az ő viselt dolgaikról, ellopott pénzeikről beszélünk...
"Már 21 (huszonegy!!!) magyar fiatal hazatért a Gyere haza, fiatal! programnak hála"

Ami siker, az siker. Ha jobban összeszámolom, azóta legalább ugyanennyi ismerősöm ment vagy készül kimenni. No nem a kertbe...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Bizonyára hallottad, hogy Franiaország, Svájc és Ausztria már lezárta az olasz határt az illegális bevándorlók elött.
Azaz, lehet hogy szerencsétlen továbbmenne, mintd a több százezer, de ezen igényeiket sajnálatos módon Nyugat-Európai szomszédaink nem hajlandóak kielégíteni.

A magyar határ mentén a vonatokról már osztrák kérésre itt leszedik a bevándorlókat, az utakról meg tömegesen fordítják őket vissza.

Aki átment azt visszatoloncolják.
Tehát itt marad mind aki itt lép be.
Mind az összes évi hat-hétszázezer illegális bevándorló.

Stimmt idáig ?
@Sir Bates dö Hól:

Néhány link az iszlamisták által megszállt városrészekről:

eurocom.wordpress.com/2014/09/01/a-saria-es-az-europara-vetulo-arnyeka-adevarul-blog/

Franciaországban a peremvidéki lakónegyedekben egész övezetek vannak – 751 ilyenfajta kényes övezetet „zones de non-droit”-tá, nyilvánítottak, ezek a ZUS-ok, ahogy a francia kormány hivatalos oldalán szerepelnek, pontosan bejelölve a műholdas térképeken és feltüntetve az utcaneveket: itt nagyjából 5 millió muzulmán származású francia állampolgár él. A helyzet hasonló a brüsszeli Scharbeek, vagy Molenbeek lakónegyedekben, melyeket pontosan ugyanezért magas kockázatú övezeteknek tartanak…
@Eszter jött:

egyébként meg sima osztályharc dúl, business as usual. özönlenek az unortodoxok mink meg állunk a vártán.
@Ballib Cenzúra:
Hol van az a menekültmennyiség?
TE beszélsz erről, de elég gondban lehetsz, ha ezzel a gyenge dumával terelsz.
A matek nem erősséged, de ezzel a szar demagóg dumával mindjárt átszámolhattad volna, mennyi lélegeztető készüléket lehetett volna a menekültellátásra szánt pénzből venni.
Mennyi menekült van ma Magyarországon?
A többi mese aranyom.
Tavaly a Bevándorlási Hivatal 43 migránst (ha betűkkel is szeretnéd, NEGYVENHÁROM) regisztrált az általad említett "bevándorlóként".
A többi nem bevándorló, vagy neked még nem említették, hogy nem HU a célországuk?
Akkor jobb most megtudnod...
@Ballib Cenzúra:

mandiner.hu/cikk/20150710_petrin_laszlo_az_europai_civilizacio_krizise_es_a_saria_fenyegetese
Nyugat-Európában már évek óta létezik egy radikális muszlim mozgalom, a Sharia4Holland és annak ikertestvére, a Sharia4Belgium, amely az iszlám saría törvényt kívánja bevezetni Hollandiában, Belgiumban és majdan Európa többi részén. Napjainkban már ott tartunk, hogy a Sharia4Holland és a Sharia4Belgium egyre agresszívabb hangon arra buzdítja muszlim követőit, vessenek véget a demokratikus rendnek Európában. 2011-ben a Sharia4Belgium egy videofelvételt hozott nyilvánosságra, melyben a belga iszlamista szóvivő kijelentette, hogy az iszlám dzsihád fekete zászlója »hamarosan valamennyi palota tetején ott fog lobogni Európában«. Továbbá annak is hangot adott, hogy addig nem nyugszanak, amíg ez a bizonyos zászló nem lobog a Fehér Ház tetején is. Az elmúlt esztendőben a Sharia4Belgium Antwerpenben létrehozta Belgium első saríaalapú bíróságát. A csoport vezetőinek nem titkolt célja egy párhuzamos jogrendszer megalkotása, amely megkérdőjelezi az állam fennhatóságát a polgárjogi ügyeket illetően. Az önjelölt muszlim bírók a világi belga családjogi törvények helyett iszlám törvényeket alkalmaznak olyan vitás kérdések megoldására, amelyek a házassággal, a válással, a gyerektartással és az örökléssel kapcsolatosak.

Az angliai híradások sem biztatóbbak. Egy felmérés szerint a muszlim egyetemisták körében háromból egy támogatja az iszlám nevében elkövetett gyilkosságot, és 40 százalékuk a saríát, azaz iszlám jogrendszert követel magának Angliában. Sőt a megkérdezettek 54 százaléka muszlim pártot akar, amely az ő világnézetüket képviselné a parlamentben.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ne terelj, nem az a kérdés. Mi lesz azokkal, akik itt rekednek, mert a célországok nem fogadják őket? garantálod, hogy nem lesz több, mint NEGYVENHÁROM? :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nyugodtan tagadd le a tényeket, nem neked írom őket..

A police.hu adatai ahol napoi bontásban gyönyörködhetsz abban, kedvenceid hogyan szállják meg az országunkat:

www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo/elfogott-migransok-szama

Teljesen egybecseng az index híreivel, mert ezeket a tényeket a ballib szarkeverők se tagadják le:
index.hu/belfold/2015/08/26/rekord_2500_menekultet_fogtak_el_tegnap/
@KUHULIN:
Igen, az a kérdés, hogy a menekült hová akar menni. Mert oda, mint minden tudósítás bizonyítja, el is megy, hiszen semmi vesztenivalója nincs.
De mivel gondolom te is egy remek migránsszakértő vagy, halljunk valami kivitelezhető, épkézláb javaslatot, miként kellene kezelni ezt az egyre komplexebb problémát. Az nem kezelés, hogy közibük lőni. Már csak azért sem, cimbora, mert ezek az emberek éppenséggel háború dúlta országokból jönnek, ahol több az erőszak, több a fegyver, és kevés veszteni való, osztán esetleg elkezdenének visszalőni. Ha nem is a határon, akkor legálisan ideérkező, leplezett terroristák képében. (Ezt tegnap már kifejtettem bővebben.) Gondolkodni, gondolkodni, gondolkodni. Bár bizonyos körökben ez nem igazán mén.
(Megsúgom: én speciel szerény számításom szerint a fél emberiséget likvidálnám, mert csak a bolygót teszi tönkre, ezekre a szerencsétlenekre mégsem lövetnék. Csak miheztartás végett közlöm ezt.)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Vélhetően az a rész, ahol kifejtettem neked, miért ragad itt az összed illegális bevándorló elkerülte a figyelmed.
@Ballib Cenzúra:
Neked tényeid vannak, tudom. Értem én, hogy rajongasz a szép, színes kifestőkönyvekért, de "bevándorlókról" beszélsz.
Mennyi bevándorló van ma Magyarországon?
Aki itt átmegy, az nem az, cukorfalat!
Tavaly mennyi volt? Na, addig fuss neki szépen Bélám, olvasgass, rád fér...
@Bakter:

A probléma megoldása valóban kérdéses.
Ám az nem megoldás hogy a Macedónok és Szerbek vonatokkal, és különbuszokkal szállítják az országhatárra az illegális bevándorlókat, a Nyugat-Európai szomszédaink nem engedik át őket a határon, mi pedig itt maradunk évente hat-hétszázezer illegális bevándorlóval.

Megjegyzem a határon kiadni a tűzparancsot a leghumánusabb megoldás.
Cirka két ember lelövése után már nem próbálkoznak többet.
Lásd az amcsik által felhúzott kerítésen hányan akarnak átmenni.

Ha átengedünk hat-hétszázezer illegális bevándorlót magyarok és bevándorlók tízezerei fognak abba belehalni rövid úton.
KI A FELELŐS A KIDOBOTT PÉNZÉRT?

Előre meg lett mondva, hogy szart se ért a drótakadály. Nevezzenek meg valakit akin le lehet verni! Ha nem teszik, akkor marad az orbán.
Nem igaz, hogy nincs egy balfasz fideszes aki megmondja még időben a főnöknek, hogy nem fog működni a baromság amit kitalált. Ez lenne az illiberális demokrácia fideszes tolvajok?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Direkt neked tettem be, az index cikkét.
Aholis leírják, hogy 1 nap alatt 2500 bevándorló érkezett.

Tavalyi adatokat feldughatod, ahol 10-50 érkezett max egy nap, és azt is simán átengedték az osztrákok.

Már nem engedik át őket. Itt reked a nyakunkon az összes.

Az egyetlen kérdés, hogy neked miért jó, ha az országunkat megszállja hat-héztszázezer iszlám illegálsi bevándorló ?

Miért tagadod le a nyilvánvaló tényeket ?
@Ballib Cenzúra: Íme itt az ostoba, balfasz, tolvaj fideszes díszpéldánya! Az egy dolog, hogy hazudik mint a vízfolyás:
index.hu/belfold/2015/08/26/a_kormany_nem_figyelt_a_nemetekre_akik_bejelentettek_a_szirek_befogadasat/

De lelövetné (másokkal persze) embertársait is! Ez a legújabb fideszes keresztyén módi?
@Ballib Cenzúra: Aztánek a más faszával vernéd a csalánt, vagy te magad is fegyvert fognál?
@bértrollbosszantó_kovi1970: Van kerítésed? Minek? Ki dobtál rá egy csomó pénzt? Muhh-ha-ha! Azt hiszed, hogy megállít valakit aki át akar rajta menni?
Vagy esetleg azért van kerítésed, mert így jelzed, hogy az a terület már a Te fennhatóságod alatt van és csak az jöjjön, akit hívsz?
@Ballib Cenzúra: Adjatok nekik állampolgárságot balfaszok! Hátha 2018-ban a fideszre fognak szavazni...
@KUHULIN: Nincs kerítésem. Szóval ezt benézted balfasz...
@bértrollbosszantó_kovi1970:

Osztrák tesóinknak is szólhtnál errőla a befogadásdiról, mert ők pakolnak le minden menekültet a vonatokról és buszokról kivétel nélkül.
Fordatanak vissza csoportokat az utakról.
@Bakter: "Mert oda, mint minden tudósítás bizonyítja, el is megy, hiszen semmi vesztenivalója nincs."
Nagyon helyes! Majd a gazdag sógorok meg a németek megoldják. Nem a mi dolgunk. Nekünk segíteni kellene, hogy mielőbb átkerüljenek. IDE SENKI SEM AKAR JÖNNI, ÉRTSD MÁR MEG! :D
@bértrollbosszantó_kovi1970:
"Nincs kerítésem. Szóval ezt benézted balfasz..."
Nekem meg van.
Azért sértegetsz, mert panelproli vagy? :D
@bértrollbosszantó_kovi1970:

Nem hiszem hogy Amrikai polgárokat túlságosan zavarná, hogy a kerítésen átmászó illegális határátlépőket, akik a felszólításra se adják meg magukat lelövik.

Engem se zavarna.

Ismétlem.
Évente hatszáz-hétszázezer illegális bevándorló érkezik hazánkba.

Két év alatt minden városrészben faluban ott lesznek, és elfoglalják Magyarországot !

És még többen jönnek.

Többen mint ahányan vagyunk.

A ballibek Magyarország kipusztítására törekednek, ez teljesen nyíilvánvaló !

Ne hagyjuk !
@Ballib Cenzúra: Hát akkor ne hagyjátok. Csak ne az én adómból!
Balfasz fideszesk, fideszes balfaszok!
@KUHULIN: A helyedben nem lottóznék. Muhaha!
@bértrollbosszantó_kovi1970:

Csak remélem hogy nem hagyják.
Remélem mindent megtesznek azért, hogy ne szállják meg az iszlamisták az országot.

Ez a dolguk ugyanis.
Nem pedig a megszállók babusgatása, amit a ballibek művelnek.
Jézus ereje, mi a fasz van itt?
@Ballib Cenzúra:
Mert a macedónoknak és szerbeknek több eszük van, mint a fidesznyikeknek.
Nyugat-Európa nem fogad? Németo. nem ott van?
De ha valóban nem fogadna, akkor annak az az oka, hogy a csúti paraszt megint kokit osztogatva önfejjel rohant a falnak (kerítésnek), ahelyett, hogy esetleg kicsit beszélgetett volna az illető országok vezetőivel a mikéntekről.
Ja persze, két lelőtt ember után nem próbálkoznának. Okoska, ezek onnan jönnek, ahol másodpercenként és négyzetméterenként lőnek le két-két embert minden nap. Onnan, ahol esetleg a fél családjukat kiirtották. Onnan, ahol az emberélet annyit sem ér, mint a csúti fingja. Biztos jól megijednének a nem létező magyar hadseregtől.
Talán kicsit jobban utána kéne nézned, mennyire nem próbálkoznak átmenni az amerikai kerítésen, mielőtt oktalansággal vádolnának meg.
Gondolom, ez a hathétszázezer amolyan mágikusszám nálad. Talán éppen azért kellene a kormányzatnak kormányoznia, nem ostoba és drága ötleteléssel, nevetséges intézkedésekkel próbálkoznia, hogy ne legyen itt "megszállás".
A tény pedig az, hogy menekültek tömege érkezik folyamatosan. És azokat kerítéssel nem állítod meg. Meg fegyverrel sem nagyon, legfeljebb háborús övezetet hozol létre az adott térségekben, sok-sok halottal és sebesülttel. És potenciális terrorista célpontot csinálsz az országból, nagyonhülye. Ugyanis elég sok kis alvó sejtecske van már az Unión belül is, azok meg nem Szerbia felől jönnének ide bandázni.
"magyar tavasz" után...???..
avagy mélymagyar utópia....
"Az utolsó magyar naplója (kuruc-ról ollózvahhhh.....)
(Részletek.)
2008. 04. 10.
Ma érdekes látványosságban volt részem. A városunkba költözött egy muzulmán házaspár, a gyerekeikkel. 18-an vannak. Nagyon kedves, szerény emberek, libasorban közlekednek az utcán.
2012. 01. 01.
B.U.É.K. Jópofa emberek ezek az arabok. 6 család van a városban, és mindenkire mosolyognak. egyszer volt csak balhé, amikor bécsi szeletet szerettek volna flamózni az étteremben, és csak a végén derült ki hogy nem borjú, hanem disznó húsból készzült. Rég láttam ilyen csoportosan elkövetett sugárban hányást.....
2015. 03. 15.
A szomszéd házat megvette egy család. Ahmed Ibd'n Al Mahmudnak hívják. Vicces ember, mindhárom feleségére zsákot húzott, és azok csak úgy mászkálhatnak az utcán. Vajon mit hordanak a zsák alatt? Még egy zsákot? Tele vannak ezek pénzzel. Pedig nem is dolgoznak. Valami szövetségük van, és egymásnak adnak pénzt. Később meg ők segítik ki az új bevándorlókat..... Tetszik ez a szolidaritás...
2018. 10. 28.
A másik szomszédunk is muzulmán lett. Ők régi magyar család, de valamiért áttértek. Mondjuk Gizi néni elég hülyén néz ki csadorban. Ebbe az is belejátszhat, hogy a rózsamintás sötétítő függönyt öltötte magára. Minap mentem a meccsre, szépen kiöltözve, megborotválkozva. Erre egy csapat hálóinges szakállas suttyó rámhuhogott, hogy simapofájú hitetlen kutya vagyok. milyen dolog ez már he?
2020. 03. 31.
A muzulmán közösség megvette a régi mozit. Ledózerolták, és építettek egy kacifántos épületet a helyére. csillagvizsgáló lehet, mert baromi magas, vékony tornya van. Kicsit féltünk tőle, de megnyugodtunk, mert egy hazai hegységről, ''mecsek''-nek keresztelték el. Üröm az örömben, hogy amióta felépült, a csillagász (ők mű enzimnek nevezik) minden reggel 5-kor már ordibál. ....talán mérges hogy már nem látszanak a csillagok?
2022. 05. 16.
A mi házunkban is laknak már muzulmánok. Az asszony átment hozzájuk, hogy elkérje a narancsos baklava receptjét, de nem adták. Azt mondták: azért mert látták hogy a nejem az udvaron verte a szőnyeget....Hiába mondtuk hogy ezt mi így szoktuk, és hogy a szőnyeg csak azért van, hogy ne fázzon a talpunk, nem hittek nekünk.
2024. 01. 08.
Felszedtük a padlószőnyeget is, engem még egyszer ne köpködjenek le miatta... egyre szarabbul élünk. Betiltották a HBO-t, már csak az Al Jazira 1, és az Al Jazira 2 fogható. A fiam egy osztálytársnőjének udvarol már 8 hónapja. Igaz, az arcát még nem látta.... viszont a lába az k*rva szőrös...( a lánynak) már előre félek....
2025. 08. 02.
A fővárosi állatkertben megdöglött ''Mazsola'' a házi sertés. Ez azért is szomorú, mert Európában ő volt az utolsó...Titokban szereztem egy posztert egy csontos rövidkarajról. Kiderült hogy a ''müzli'' az valami pap, és azért ordít a Mecsekből, hogy mindenki imádkozzon. Na de minden utcába minek egy? Nem túlzás ez egy kicsit????
2027. 09. 02.
Kiengedtek a sittről. 4 hónapot ültem, mert lebuktam a karajos poszterrel. Csak azért nem vágták le a kezemet, megígértem hogy áttérek a hitükre családostul. A fiam már nem, ő az nászéjszaka után Chilébe szökött. Állítólag ott még élnek emberek.... Beiratkoztam egy ECDL müezzin képzésre, de mivel tériszonyom van, nem kaptam meg a papírt. ...mehetek vissza a teveszar minősítő üzembe.
2027. 11. 05.
Sopronban is megkezdődött a ramadn!! Már nagyon vártuk. A lányom idén férjhez ment. Egy csomó pénzem elment a hozomány-kecskékre. Csak 23-at tudtam csak szerezni. Ezért még csak 3.osztályú feleség, de ha jól szopik előre léphet. Ravasz voltam, és kihúzattam a metsző fogait..... Talpraesettnek kell lenni, ezt diktálja a magyar virtus
2028. 06. 02.
Választási év volt, önkormányzati, és örömmel mondhatom: mi győztünk. Mármint a mi jelöltünk. Wasszer B'al Fasszer lett az új kádi Sopronban. Rendes ember, megengedte a Magyar Kisebbségi Önkormányzat megalakulását. ....Tagja vagyok!!! Könnyítésül nekünk csak naponta négyszer kell a mecsetben imádkozni, és leopárdmintás strand törülközőt is használhatunk hozzá.
2030. 02. 14.
Eladtuk az ezüst étkészletet. Muszáj volt mert az asszonynak már nem volt egy tisztességes csadorja, amit felvehetett volna. Mivel a törvény
szerint a családom nő tagjai is áruba bocsáthatóak, én először az anyóst vittem ki az aukcióra, de kiröhögtek. Maradt az ezüst. Én már régóta, a nagymama hálóingjeiben járkálok, fejemen frottír törülközővel. Kényelmes viselet, bár a kutyák még megugatnak rendszeresen.
2031. 11. 29.
Chile elesett!! A fiamról nem sokat tudunk. A Vörösfélhold szerint jól van, de én ettől még jobban aggódom. A világ más részeiről nem nagyon van hír, Az újságokban írás helyett matyó hímzés van, és azt mi nem tudjuk elolvasni. Jó hír viszont, hogy hazánk mind a 3200 településén van már mecset. Néhol nem is egy!!
2034. 12. 01.
@kvadrillio: ...Gecimici ajatollah lett az új államfő. Ő legalább szociálisan érzékeny. A következő ramadánig kaptunk időt, hogy beköltözzünk a rezervátumba. Addig is ingyen kapjuk a barnító krémet, és a korán verseit sem kell kívülről megtanulni. Elég ha dúdolni tudjuk.... Az államforma is megváltozott. Mától az Euarábiai Sejkség "Mah'giar'' tartománya néven létezünk tovább.
@Bakter: Te azt az ex-szdsz-es álláspontot képviseled, amit ők a cigányokkal annó, hogy fizessünk kvázi védelmi pénzt (több segílyke), akkor talán nem ölnek meg minket... Hát a lófaszt.
@Bakter:

nem értesz te ebbül semmit! az egész a különvélemény cenzúrázására van kihegyezve, ami egy ballib csökevény egyrészt, másrészt mintegy hat-hétszázezer iszlamista elriasztása a hüjeség mérhetetlen hatalmával.
@kvadrillio: nu, ezen jót röhögtem ! :)))))))))
de ! HA MAJD NÁLUNK DŐLNEK A FALAK, OMLANAK A HÁZAK, FOLYIK A VÉR ÉS TETEMCAFATOK LEPIK EL AZ UTCÁKAT, MI, MAGYAROK HOVÁ MENEKÜLÜNK ??? KI FOGAD BE MINKET ??? KI AD ENNI ??? KI AD INNI NEKÜNK ??? ÉS MINEK BORULUNK MAJD EGY ARANYTÖMB-SZOBOR ELÉ ???
@KUHULIN:

ó, próféta, sorojjá még nekem ijjen ex-szdszes dógokat, iszom bülbül szavaidat, hogy allah növessze nagyra a szakálladat!
Tállai András államtitkár 59 ezerben húzta meg a határt
Forrás: MTI/Marjai János

Ezt a számot hozta most - az augusztus elejei határidőhöz képest néhány hét csúszással - nyilvánosságra a legfrissebb, augusztus 25-i Hivatalos Értesítőben Varga Mihály miniszter helyett a tárca parlamenti államtitkára, Tállai András.
Idén legfeljebb 59 ezren

A jövő februári következő közlésig érvényes adat Tállai András rendelkezése alapján 59 ezer fő: legfeljebb ennyi ember kaphat legálisan munkát Magyarországon, aki nem valamelyik EU-s tagállam állampolgára.

Ez a szám egyébként magasabb, mint amennyi harmadik országbeli állampolgárt jelenleg foglalkoztatnak Magyarországon, ugyanis ez a szám a Nemzeti Munkaügyi Hivatal statisztikája szerint tavaly év végén csupán 14 ezer volt.

NAHÁT !...NAHÁT !.....VAN ITT MUNNNNKA BŐŐŐŐŐVEN ! :o))))) GYÜHET A ZÚNIJÓÓN KÍVŰLRŐL IS AKÁRKI-BÁRKI !!!...ÉS MEHET A MAGYAR IS BÁRHOVÁ-AKÁRHOVÁ MOSOGATNI.........FASZOM !
@Sir Bates dö Hól: cukorfalat, tudom, mit jelent. ritmikus sportgimnasztika, azaz az öregnél elérkezett a gyógytorna ideje a prosztatamasszírozással. csak nem írtam meg neki. d:
@KUHULIN:
Exszadeszes? Na hagyánmán.
Nincs itt semmiféle védelmi pénz. Csak izzik a parázs, és nem kéne lövöldözéssel olajozni. Arról nem is beszélve:
1, ahonnan ezek jönnek jószerével az utcán több lőszer hever szanaszét, mint a magyar hadsereg raktáraiban. Mi van, ha a következő turnus összesöpri ezt, és azzal indul meg felénk.
2, kíváncsi lennék, mit szólna hozzá Szerbia, ha a magyar hatóságok elkezdenének lövöldözni feléjük az onnan érkezőkre. Vagy megvárjuk, míg a menekül átlépi a határt, és magyar terület felé célozva lőnek a fegyvertelen emberekre? Mert az meg így már sima gyilkosság.
fideszjobbik szimbiózis, kéretik üdvözölni az új 2/3-ot

A Fidesz bevetné a honvédséget az „egyre agresszívabb népvándorlók” ellen
Orbán és Hende (AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK)

Még szerencse, hogy a Németh Szilárd által feltalált szó nem is létezik, így senki sem fog megsérülni.

444.hu/2015/08/26/a-fidesz-bevetne-a-honvedseget-az-egyre-agresszivabb-nepvandorlok-ellen/
Döntött az államtitkár: ennyi bevándorló kaphat munkát
Lengyel TiborLengyel Tibor2015.08.26. 14:5020

Legfeljebb 59 ezer harmadik országbeli - vagyis nem uniós tagállamból érkező - állampolgár kaphat munkát Magyarországon. Ennyiben húzta meg ugyanis a foglalkoztatási kvóta felső határát a nemzetgazdasági miniszter helyett - és a hatályos rendelet által előírtnál három héttel később - Tállai András, a szaktárca államtitkára.
Eldöntötték, meghúzták

Eddig nem szabályozták kvótával az adott évben munkát vállaló külföldiek számát, erre a Nemzetgazdasági Minisztérium júliusi rendelete ad felhatalmazást a foglalkoztatáspolitikáért felelős nemzetgazdasági miniszternek.

Megszabják, mennyi külföldi munkavállaló dolgozhat Magyarországon
Forrás: MTI/Varga György

A rendelet szerint a miniszter augusztus elsejéig, majd azt követően minden év február elsejéig a Hivatalos Értesítőben teszi közzé a tartózkodási engedéllyel vagy munkavállalási engedéllyel foglalkoztatott, harmadik országbeli állampolgárok legmagasabb számát..................................
@hacsaturján:
Az még nem jutott eszükbe ezeknek a marhának, hogy tel-avivi gépekkel röptetik a hathétszázezret a magyar határra az izraeli szadeszosok gyúcsány pénzén. Pedig olyan nyilvánvaló.
@Bakter: GYŐZIKE KOPORSÓVÁLLALKOZÓ FÖLKÉSZÜLT ERRE AZ ESEMÉNYSOROZATRA ?
@Bakter:

Hehe.
A tvben mindegymelyikben láttam egy riportot, a negyedikes gyerek azt mondta, ő a nyolc osztályos sulinak örülne, mert ha végez az sikolákkal, kimegy nyugatra, már gyűjti is az ejrót.
No ezt hogy csalják vissza?
@Bakter: kihagytad, hogy bajnai is szponorálja a légifuvart a libás pénzből. meg hol a kotta? na, nekifutni még egyszer, mi ez félmunka.
@Bakter:

az a következő ütem lesz. pillanatnyilag föltalálás alatt áll.
@látjátok feleim szümtükkel:
Legoval, amiből ki lehet rakni hofmanrózsit.

@parti_giano:
Hagyok másokat is gondolkodni...
EGY GONDOLKODÓ EMBERKE...
2015. 08. 26. 08:56
MTI
menekültáradat
bevándorlás
Iszlám Állam
A menekültáradat válaszcsapás a Nyugat háborújára?

Földi László titkosszolgálati szakértő szerint a földrészünkre zúdult menekültáradat egy olyan háború része, amelyet Európa kezdett Amerika szövetségeseként Afganisztánban, Irakban, Líbiában vagy az "arab tavasz" támogatásával.
Az Információs Hivatal egykori műveleti vezetője az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában arról beszélt: a menekülthullám várható volt, és azért most érkezett, mert

szervezői meg akarják mutatni, "a másik fél is erős tud lenni abban, hogy problémát okozzon, abban, hogy az emberek nyugalmát megzavarja".

Hangsúlyozta, az Iszlám Állam vezetői "nem ostoba, összeállt terroristák", vannak köztük jól kiképzett katonatisztek, titkosszolgálati vezetők, akik mostanra álltak össze és gondolták végig a visszavágás stratégiáját.

Vannak a világban olyan hatalmak, amelyeknek érdeke lehet Európa gyengítése - mondta Földi László, aki szerint "ha az uniót akarjuk védeni, akkor Európa biztosan elveszik", hiszen attól, hogy "kitoljuk" az érkezőket az EU tagállamokból, még Európában lesznek.
@Bakter: ne duma, hogy is van az a nóta, az én rózsám vasutas... méghogy lego.
@parti_giano:

A csacska csak csikorgott. Szinte nyafog Sír után.
@parti_giano:
Szemaforos vagyok, nem énekkaros.
@Ballib Cenzúra:

Hülyékkel nem állok szóba, de most kivételt teszek.

" a múlt héten érkezettek napi átlagát felszorozzuk 365-tel."

Én évente 730 alkalommal dugok. A múlt vasárnapi dugásaim számát megszoroztam 365-tel, igy jött ki ez a grandiózus eredmény. Köszönöm, kiváló önbizalomerősítő számítási módszer.
@Sir Bates dö Hól:

Ez az analógia azért jó, mert bárki, aki egyenlőségjelet tesz az eus polgárok eu-n belüli mozgása és a mostani migráció között, egyértelműen jelzi, hogy
- fingja sincs a témáról és/vagy
- elmebeteg és/vagy
- szeret csak úgy magyarokat baszogatni

Ergo a véleményével foglalkozni felesleges. Így a kommentelők jó részén azonnal át lehet görgetni.

(Ugyanez igaz az 56-os párhuzamról is.)
Merkel: Nem tűröm el a menekültek elleni gyűlöletet

A kancellár szerdán a Heidenauban lévő tábort látogatta meg. Merkel ismét elmondta, hogy szégyenteljesek a menekülteket érő támadások.

444.hu/2015/08/26/merkel-nem-turom-el-a-menekultek-elleni-gyuloletet/
@kvadrillio:
Jót nevettem, remélem nem lesz igaz... bár.....
@kvadrillio:

Tehát, ha jól értem, az Iszlám állam csak azért harcol, öl meg civileket épületekről ledobással, lefejezéssel, stb, hogy menekülésre késztetve a tömegeket, tönkretegye Európát. Egyébként undorodnak a vértől és az erőszaktól, de hát ez a stratégia. ühüm. Földi László is volt valaki valamikor. Régebben.
Mi van, cigiszünet?
Vagy most jár körbe az ikonikus kólásdoboz, Amibe Ő Kortyolt Bele A Gyárban?
Esetleg lejárt a műszak, és átállás van?
Meccs kezdődött?
A főkommentszállást máris elfoglalta a hathétszárezer?
A bérkommentelők is kivándoroltak nyugatra?
Netán a gyúcsány visszatért?
@hacsaturján:

"___
@KUHULIN:
ó, próféta, sorojjá még nekem ijjen ex-szdszes dógokat, iszom bülbül szavaidat, hogy allah növessze nagyra a szakálladat! ___"

- a nyelvén. Ezt lehagyta, kedves Mester. Nem elég gondolni.
@kvadrillio:
Ezért javasoltam én itt nem is olyan rég, aki gazdasági bevándorló papir nélkül, a kiinduló országba kell vinni,/eus költségen/ aki meg célországot választott, menjen oda gyorsított eljárásban. Merkel még tavasszal is azt mondta, nekik évente 500000 fő kell. vigye őket, hasznot húznak belőlük.
@Exploiter:

"_Ergo a véleményével foglalkozni felesleges. Így a kommentelők jó részén azonnal át lehet görgetni._"

Aztán nehogy túl nagy legyen a döccenés, mert az már tengelytörés, már pedig a tengely hatalma nagy, ha mond magának valamit a tengelyhatalmak.
@Exploiter:

szives engedelmivel az úrnak a harmadik kitételével kapcsolatban máncsak szeretném megérdeklődni, hogy mellik magyarokra teccik itten gondúni a baszogatás kapcsán, mer az ugyi nem mindegy.
@kvadrillio:
@DarthVader:
Sok-sok állat fejvesztve menekül egyirányba - aztán felbukkan a T-Rex.
Az ügy megfejtve, biztonságpolitikai szakértő vagyok. A T-Rexre meg ki kell hívni a rágcsálóirtókat.
Ennyi. Hol vehetem fel a 600 milliós szakértői díjamat?
No, megint közeleg a csúti kicsigyors, a csirkék meg kint kapirgálnak. Ergo megyek.
@jaegtoer:

jajjj mán, na! aprolékoskodik itten nekem, közbe meg odaég a fókapörköltem.
hmmmm, vannak normálisabbak mint mi:

A szerb rendőrség betiltotta a jövő hétre tervezett menekültellenes tüntetést

Nebojsa Stefanovic belügyminiszter bejelentette, hogy nem engedik felvonulni a Dveri, Nasi és Obraz szélsőséges szervezeteket, akik augusztus 31-re terveték a menekültellenes tüntetésüket. Stefanovic kijelentette: nem engedik, hogy bárki gyűlöletet szítson Szerbia területén azokkal szemben, akiknek háborúk miatt kellett elhagyni saját országukat

444.hu/2015/08/26/a-szerb-rendorseg-betiltotta-a-jovo-hetre-tervezett-menekultellenes-tuntetest/
@jaegtoer: :)))

A németek rendet vágnának menekültügyben - !!444!!! ➔

nulldisco:

A magyar kormány már megint tökéletes taktikai érzéssel megy a forgalommal szembe :DDD

Mennyire ciki már, hogy a ridegnek és érzéketlennek tartott németek állnak hozzá a svédeken kívül a legempatikusabban az egész helyzethez. Mondjuk az is egy teljesen pozitív hozzáállás, hogy egyedül a németek gondolták végig, hogy rendszerszinten (EU-s szinten) van értelme a menekülthelyzetet kezelni.

Ami lesz:

Egységes EU-s elbírálás, hogy ki számít menekültnek, ország alapján.
EU-s személyzettel ellátott befogadóállomások az EU/Schengen határvidékein.
Országonkénti menekültkvóták, hogy melyik országnak hány embert kell befogadnia (ráadásul gazdasági adattal és életszínvonallal súlyozva, szóval Magyarország nem csak öregebb mint Szlovákia de mennyire ciki már hogy egy alig huszonéve alakult ország, kisebb lakossággal több menekültet fog befogadni mint a pannon puma)
Orbán meg feldughatja a kerítését a seggébe, az a húszmilliárdba kerülő GYODA-fegyver nemcsak hogy teljesen feleslegesen épült a külpolitikai helyzetet látva, hanem élő bizonyítéka annak hogy mennyire korlátolt a magyar kormány és az ország jó részének gondolkodásmódja. Ennél egyértelműbb szegénységi bizonyítványt nem állíthatott volna ki magáról az ország.

Persze lesznek akik majd hőbörögnek, ahogy eddig se akarták érteni hogy mi történik a világban, akik lusták adatok és tények alapján kialakítani a véleményüket, de hát ez amúgy is jól elmagyarázza hogy miért is tart Magyarország ott, ahol. A Fear, Uncertainty és Doubt eddig is egyszerűbb megoldás volt mint nyitni a világra.

Jól hangzik, remélem lenyomják az országok tokán. Orbán meg ugrálhat, ha nagyon ellenkezik, akkor Mercedesz meg az Audi csinál egy extra őszi leállást, és nézegetheti bánatosan a negatív gdp-t.

zeroz3ro.tumblr.com/post/127626249862/a-n%C3%A9metek-rendet-v%C3%A1gn%C3%A1nak-menek%C3%BClt%C3%BCgyben?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201508
@hacsaturján:

Ezt a kommentelőktől tessen megérdeklődni, mivel naponta találok a témában olyan észrevételeket, miszerint a "magyarok" élősködnek másol, odahugyoznak az utcán, kulturálatlanok és egyébként se igazán érdemlik meg a létezést úgy alapvetően, ezért gondolom, valahol valakinek pontos definíciója van a "magyarok" nevű csoportról. Gondolom állampolgársági/nemzeti/geográfiai/ezoterikus értelemben kell ezt érteni, kontextusfüggően.
@jaegtoer:

Kb 1 a 10-hez arányra tippelek, nem mondanám döccenésnek, inkább amolyan szokásos pesti útegyenetlenség lehet.
Vagy faluhelyen, földúton stílszerűen: random gyökér.
@Exploiter:

Na látod, ezért kerülöm el a gyökeresített aknamezőket minden áron és minden úton:)
@guma:
Mondjuk már régen megcsinálhatták volna, az első menekülthajó kikötésekor.
Ott volt az eu személyzete, a görög, spanyol, olasz, ő is eus állampolgár
A shengeni határokon egyébként miért van zöldhatár, illetve eddig miért nem volt semmi?
Tehát az eus országokba bárki bejöhetett eddig is vízum, papírok nélkül, ellenőrizetlnül, csak már olyan sokan vannak, hogy feltűnő.
@Exploiter: ezek szerint nálad van már valami meghatározás, ha már baszogatást is feltételezel irányukban.
*lábjegyzet (ezért lesz büdös, és nem azért mert az agyamra húztam a hónapos zoknit.)

Aljas leszek.

....Azon méláztam el magamban, a szokásos rasszista, önző, de mindenképpen pálinkafőzésre nem alkalmas gyümölcsöző, ellenben gólt nem élő football-t formázó módon, hogy ez az 'adjunk menedéket a menekülőknek' -'tartsuk távol a menekülőket' per-pár-beszéd-baszod kontextus hova vezet és mivé lett az ember.

Nálam oda vezetett, hogy föltettem a kérdést magamnak:
-Jó, feltéve, de nem elfogadva: -Mivel is etessem őket? Hova fektessem őket?
Mennyire játszottam én közre abban, hogy itten kopogtatnak tulajdonképpen nálam. Milyen előítéleteim vannak. Szeretnék én hangoskodást és újabb és újabb rokont, rokonítottat, és barátot és a barát barátját és az ismerős jó ismerősét a fedelem alá? Ki fizeti ki ezt a cechet?
Kardoskodok itt hogy: De!
Rikoltja a bunkója, hogy: -Nem!

És az a szörnyű, hogy mindnek szörnyen szörnyű igaza van, csak nem azért amire esküszünk, hogy esküszünk, hanem éppen azért mert csak egy csavarnak születtünk a gépezetbe, egy rugónak, egy áramkörnek vagy féknek vagy csak éppen egy éknek de semmiképp egésznek, csak az egész egy része mindig, örökkön örökké.

Azért nincs igaza -megint- senkinek, mert -megint- mind az államtól várjuk -megint- a megoldást, Pedig az állam a miénk hisz az állam is mi lennénk. Bizony. -mondta a Felhő.

Hagyjuk a tényt, csapdába lettünk csalva-hajszolva-űzve, hagyjuk, hogy foglyul lettünk ejtve, de lássuk: most ejtenek éppen újabb foglyokat.

Az tényt is hagyjuk most figyelmen kívül, hogy a népek ki lettek semmizve a hatalomból, mindenki retteg, lesz-e még holnap is munka, és nem lopják-e el holnapra a reggelt, hogy fel se kelljen kelni mert nincs mire és hova menni és tulajdonképpen már jövő sincs, csak drót, meg ketrec, és kilenc millió lelenc.

De azért felmerült egy kérdés bennem, ezek (Matolcsy, Mészáros Orbán,s Lázár és L.Simon, Kövér SZ, Vajna s timi és maguk lábán álló örökösök és a többi tettestárs úgy költik a pénzünket, hogy már nem maradt semmi sem arra, amiért emberekké lettünk és leszünk-e még emberek vagy csak civakodó döglegyek a hullahegyeken.

[nem volt türelmem jobban összerakni. bocs.]
@Ballib Cenzúra: egész froban él ötmillió muszlim... akinek jelentős része francia állampolgár... froban tartózkodva a gettók kialakulásának okairól (mivel laktam ilyenben) megvan az elképzelésem... kibaszottul kevésbé veszélyes helyek, mint bármelyik gettó a világon...
@Ballib Cenzúra: ja, nem iszlamisták szállták meg azokat, hanem muszlim vallásúak (ha érzed a különbséget)...
@Ballib Cenzúra: "Ismétlem.
Évente hatszáz-hétszázezer illegális bevándorló érkezik hazánkba."

froba évente 80 millió turista...
@guma:

Uzsonnáztatás közben az egyik osztrák adón néztem híreket. Új divat terjed a görög, olasz tengerparton nyaraló német fiatalok körébe. Hazautazásuk előtt minden ruhájukat elajándékozzák a menekülteknek. Csak annyit tartanak meg, amiben hazajönnek.
Jó volt látni mindezt.
@jaegtoer:

" *lábjegyzet (ezért lesz büdös, és nem azért mert az agyamra húztam a hónapos zoknit.)"

ütős!

szóval tudtad, hogy használt zoknival le lehet csendesíteni az ebet? :)

és akkor még ráadásul, az is igaz amit összeraktál...
@Eszter jött:

a szigetesek is ezt csinálták itthon...
@Eszter jött: @guma:

Akko' megvan a válasz a Nájki cipőre meg a divatos cuccokra.
@Marcellusca:

szia te csavargó! hiányoztál már! :(
@guma:

Hellóka! Vagyok ám, csak (sokszor) nemigazán van kedvem "megszólalni".
@Marcellusca:

ezt már sokszor sok helyen elmondták: a cégek a a segélyszervezetnek irdatlan mennyiségű holmit adtak kiosztásra...
de irigykedni mindig könnyebb, mint érteni is mi zajlik a világban.
@Imola Helyesi:

ezt vétózta meg hazánk, és ment külön útra.
@jaegtoer: nos, most minden szavaddal egyetértek.
a határzár működik!
azt a funkcióját teljes mértékben ellátja, amiért létrehozták.
teljesen lefedi a közbeszédet a menekült-kérdés.
senki nem beszél már a Quaestoron keresztül eltüntetett százmilliárdokról, mészárosról,lsimonról,felcsúti kisvasútról, stb,stb...
és mi is ezt rágjuk, pedig a menekültkérdést, csak EU-s szinten lehet (közösen) megoldani!
ez is bizonyítja, hogy égetően szükség lenne az Európai Egyesült Államokra!
@Sir Bates dö Hól: "a gettók kialakulásának okairól (mivel laktam ilyenben) megvan az elképzelésem..."

Melyek azok?
@Rodeo36: Jó...ilyesmiről beszélek...például ülök a babámmal Wuppertálban egy "pábban"...tehát Wuppertálban és nem mondjuk Aleppóban...bejön néhány bokszos képű és osztogatnak röplapokat, igen mérges tekintettel...a babám osztrák állampolgár, szabatosabban érti a németet mint én, tehát pontosan elmeséli a papíron levő sutkát...a lényege, hogy húzzunk haza a picsába, - másoknak is ezt osztogatták - és éljünk rendes iszlamista módozatban gyerekem, édes egy fiam, 63 éves vagyok, szóval láttam ezt-azt már...a babám pedig húzzon csadort, mert baj is lehet ebből a nadrágkosztümből, meg sörivásból...mivel engem már vettek körbe cigányok azzal, hogy "a szemedet is kilopom magyar" pontosan idéztem, - ennek következményeként vontak már eljárás alá tiltott fegyverviselésért is, azt a papírt összegyűrtem és maradtunk...másnap olvastam, hogy szalafisták voltak, tehát Wuppertálban és nem mondjuk Palmürában...édes egy fiam...innentől csak akkor pofázz nekem és provokálj, ha mondjuk laktál már iszlám közösség közelében, esetleg magyar faluban cigányokhoz közel, esetleg voltál már eljárás alá vonva fegyverviselésért, pontosan azért, mert nem hagytam, hogy a cigány kilopja a szememet...továbbá... nem vitatkozok ilyesmiről a továbbiakban csak biztonságpolitikai szakértőkkel, az önkéntes jótevők, meg jóhiszemű balekok és egyéb haszonállatok mivel alul tapasztaltak a témakörben, nem biztonságpolitikai szakértők...

@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Lásd, mint fentebb és inkább tőlem tudd meg, hogy ezzel a kerítés üggyel csak terelsz...nem ugyanaz, ha nem értenéd, akkor innentől értened kell, hogy ezek csak úgy elindultak és nem én vagyok az egyetlen, aki attól, hogy nem értek egyet a jelenlegi regnáló rendszerrel sem, - azelőttiekkel sem - nekem nem akaródzik , hogy tovább higitsák, ami már eléggé foshíg.
Neked ettől meég jó lehet az étvágyad, nem akartam elvenni, csupán megismétlem...alul tapasztaltakkal nem fogok vitázni. Jut még eszembe...engem a gyerekkel a karján jövő se hat meg. Majd fölnő az a gyerek, aztán itt akar majd Európában a gyökereihez visszatérni... sőt. Az amerikai filmekben sem hat meg a kutya-gyerek páros, mint főszereplők. A reklámok se hatnak rám...sokat "tucc" akkor már fiam tőlem, de nem eleget...és a te szomszédod nem az a szomszéd. Tapasztalj még valamit. Azt pedig már tudod, hogy terelsz. Jut eszembe egy kérdés még...cigány a szomszédod? Nyugodtan hazudjál még egyet. Továbbá... az osztrák kicsit kekkebb, de nem akar keresztbe tenni...kiteszed az indexet és beenged...a lift előtt megvár...még továbbá. Mindenkinek te sem akarsz segíteni. Majd kijavítasz, ha tévedek. Itt azért nem akármilyen létszám kezd fölgyülemleni és tulajdonképpen ellenőrizetlenül. Trójai faló ez.
Hogy pappal hogyan nem csinálod nem érdekel, de kösz. Most már tudom.

@Imola Helyesi: Kösz. :D Én is járom a világot, mégsem vagyok ennyire retardált.

@Gábris szomszéd:

"Gábris szomszéd 2015.08.26. 13:55:49
@átlátó: Nekik mondjuk szurkolok.

A korábban megalázott Jazidi nők fegyveres csoportokat alakítanak, bosszút állni az ISIS-el szemben.

youtu.be/aE35ySjqlI8
www.bbc.com/news/world-europe-33997748 "

Pontosan ( erről is ) szó van...itt életerős férfiak "menekülnek", a megerőszakolt nők meg otthon lázadnak...
“Sokkal képzettebbek, mint a magyar átlag”

Ismételgeti imamalomszerűen a migráció-pártiak.
Csak éppen olvasni nem tudnak. Az alábbi ábrán az írástudatlanok aránya szerepel, és leolvasható róla, hogy a kibocsájtó államokban 20, de inkább 10 százaléknyi “agykutató és informatikus” képes papírról felolvasni az emberi jogait.

tutiblog.com/sokkal-kepzettebbek-mint-a-magyar-atlag/
@átlátó: Egy osztrák lap azon mereng, hogy az afrikai bevándorlók többsége fiatal férfi, akik hazájukban havi pár száz dollárnál többet nem keresnek, mégis hogy hogy nem lesz több ezer, nem ritkán tízezer dollárjuk az utazásra. Valakik itt megint több legyet ütnek egy csapásra, arról nem is beszélve amit a sógorok rendőrsége és titkosszolgálata állapított meg több hónapos adatgyűjtés után.

www.info-direkt.at/insider-die-usa-bezahlen-die-schlepper-nach-europa/
Megszólalt menekültügyben a Magyar "Baloldal" Legnagyobb Ígérete!

Bréking!!! Kiderült, hogy miként kezelné a bevándorlás-problémát Orbán Viktor egyik legesélyesebb kihívója. Köszönjük, leülhet, egyes. :)

valasz.hu/itthon/jaaaj-megszolalt-menekultugyben-a-magyar-baloldal-legnagyobb-igerete-114706
Az ENSZ-főtitkár is megszólalt bevándorlásügyben

Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár arra kérte szerdán Párizsban "az országokat Európában és másutt, hogy tanúsítsanak együttérzést és sokkal többet tegyenek a (migrációs) válság megoldása érdekében".

hvg.hu/vilag/20150826_Az_ENSZfotitkar_is_megszolalt_bevandorla
@Gábris szomszéd:

Te Gábris, ha a zábra tényleg az irástudatlanok arányát mutatja, akkor kurva nagy baj van, mert az egész eddig civilizáltnak hitt világban az irástudatlanok aránya high.

Azért lehet egy pár eset:

1, nem tudok angolul.
2, szinvak vagyok
3, az ábra nem ezt mutatja,
4, a poszt írója emberkedik és/vagy idióta.

szerintem a 4.
@DarthVader: haver, a koraimagömlést nem ér beleszámolni:)))
@Gábris szomszéd: édes istenem, mindenki üljön le, me itt székel vityakirály! hülye vagy bazdmeg vagy fityeszgeci vagy teis?

ez a válasz.hu egy segbebaszott szar szemét.

ezek osztályoznak?

vitya szart az eura, me szerinte hülyék, majd mi megolgyuk.
nesze, ez a szar semmi, kerítésnek csúfolt dzsuva sikerült.
most meg tartják a markukat és kapnak egy pár misit.

kapjál má magadhoz angyal!
@Exploiter: nem emlékszem arra, hogy szakértőként jelentkeztem be a komment során, elmeállapotom nem nekem kell megítélni, szeretnék magyarokat baszni, de itt nincsenek, csak románok, bolgárok, algériaiak, marokkóiak, törökök, franciák, feketék, így ebben a multikultiban kell állati ösztöneimnek prédát találni...

(nem gondolom, hogy ezt az exodust nem kell a helyén kezelni, ám az okait nem ártana megvizsgálni, mielőtt a szaros 300€ bruttó havi jövedelm biztosította moi életszínvonalat kezdenéd félteni a bevándorlóktól... felmerült valaha benned, hogy esetleg a te nívód is tán a 80% árvízkárosult "kizsákmányolása" finanszírozza?... )
@Gábris szomszéd: leginkább az olyan előítéletes, beszari, irigy bigott gyökerek, mint te vagy...
@Sir Bates dö Hól: "leginkább az olyan előítéletes, beszari, irigy bigott gyökerek, mint te vagy..."

Gondolom ez a kommented is az általad múltkor ismertetett állásfoglalásod alapján született. :)

"valóban fontos problémákat vitatnánk meg, akár a jobbikot támogatókkal is, elérve egy élhető társadalomhoz szükséges konszenzus minimumát"
@Marcellusca:

Egy cinege vékony lánytól megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy ezek az emberek Németországba tartanak?
Komoly arccal azt válaszolta, Németország gyalogosan nagyon messze van. Örül, hogy segíthet legalább ennyivel.

Nem köpködött, nem gyűlölködött.
@guma:

ez nem irigykedés, guma. ez a egy szépen felépített gyűlöletpropaganda.
@Sir Bates dö Hól:
Bazzz... rendes pálinkát innál, nem fos francia szeszek.... :(
@taga20: Te is tudod, hogy szarok viktorra. :)
@átlátó:
engem összekavarsz valakivel,
nekem kizárólagos álláspontom az, hogy:
MINDENKI MENNYEN VISSZA ODA AHONNAN JÖTT ÉS A VOLT GYARMATTARTÓK FIZESSENEK A LOPOTT HOLMIBÓL EZEKNEK AKÁRMIT CSAK NE KÖZELÍCCSENEK

az egyenkénti bevándorlás ellen nem tudok szót emelni, mert az más mert az be akar asszimilőálódni de ezek a csoportos akárkik sohasem fognak ezek cipelik a baromságukat körbe körbe és addig amíg valakik meg nem únják és le nem vadásszák őket valami csoportos izével, addig nem nyuxanak

szóval egyetértek, a szalámisokat meg ott a helyszínen a kihívott remdőrrel kellett volna elviteni, hogy márpedig molesztálnak sörivás közben és rontyák a sörivási német buziniccet

majd a német rendőr csinált volna valamit

vagy nem???????????

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkk
@átlátó: "nem vitatkozok ilyesmiről a továbbiakban csak biztonságpolitikai szakértőkkel, az önkéntes jótevők, meg jóhiszemű balekok és egyéb haszonállatok mivel alul tapasztaltak a témakörben, nem biztonságpolitikai szakértők..."

a kontextus szerint te 1)biztonságpolitikai szakértő vagy; 2)az a témakörben alul tapasztalt egyébb haszonállat, akivel a biztonságpolitikai szakértők mégis szóba állnak... a 3. variánst nem említem, hisz az alap...
érdemes elolvasni

Jin és jang a politikában

Miért van, hogy tisztességben megőszült, jó szándékú emberek kígyót-békát kiabálnak egymásra, bűnözőnek, debilnek nyilvánítják a másikat, szóba sem állnak egymással csak azért, mert eltérő politikai oldalakhoz tartoznak? Miért tűnik erkölcstelennek innen, ami nagyon is rendjén valónak látszik onnan?

www.168ora.hu/velemeny/politika-jobboldal-baloldal-ideologia-pszichologia-jonathan-haidt-138072.html
@hacsaturján:

"egyébként meg sima osztályharc dúl, business as usual. özönlenek az unortodoxok mink meg állunk a vártán. "

Ha még állnánk! Ülünk és ásítozunk.
@guma: Ezen csakis közösen lehetne javítani, úgy, hogy nem a másikra mutogatva várjuk a megoldást.
@Gábris szomszéd:

Te, mondjuk miről mondanál le a nagy javítás érdekében?
Átértékelnéd nézeteidet?
Ugye nem nagy baj ha berakom, Geo kolléga eléggé aktuális írását. :)

endresy.blogspot.co.uk/2015/07/idegeneszei-conteokedveloknek.html
@Eszter jött: "jó szándékú emberek kígyót-békát kiabálnak egymásra, bűnözőnek, debilnek nyilvánítják a másikat, szóba sem állnak egymással csak azért, mert eltérő politikai oldalakhoz tartoznak?"

Nekem ezt speciel nem nagy nehézség megvalósítani, neked?
Amúgy az elmúlt években elég sokat változtak a nézeteim, szerintem jó irányba.
@Gábris szomszéd:

A kijelentés nyilván nem arról szól, hogy az adott helyen (ahonnan jöttek) mennyien tudnak írni meg olvasni, hanem az ideérkezett migránsok képzettségéről, amely tömegben nyilván leginkább az ottani elit van benne. Ha nem érthető, kérdezz vissza.

Egyébként ezt a "Sokkal képzettebbek, mint a magyar átlag" szöveget "Hivatalos demokrata" helyről nem hallottam, az meg nekem nem annyira meggyőző, ha a baloldalinak nevezhető Józsi bá kocsmai szövegéről lenne szó.
@Gábris szomszéd:

Úgy, hogy eladták mindenüket. Ha nem érthető, kérdezz vissza.
@vakapad: Nem muszáj, inkább olvasd el az osztrák portál cikkét. :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"gyűlöli Orbánt, de nem azért mert fasiszta, hanem mert falusi paraszt."

Ezt kikérem magamnak a falusiak és a parasztok nevében.
Az Orbánra alkalmazott "paraszt" jelző egészen mást jelent. Neveletlen, mosdatlan, műveletlen akárki, ez esetleg a 200 évvel ezelőtti parasztnak felel meg, nem a mostaninak, akik még vannak (és bár többen lennének). Ámbár a 200 évvel ezelőtti parasztok nem voltak erőszakosak, mint ez a senki.
@Gábris szomszéd:

Én nem politikai hovatartozás, hanem jellem szerint ítélek meg egy embert.
Pl. az szerint, hogy hogyan kezeli a konfliktusokat. Az árul el a legtöbbet, itt is.
@Gábris szomszéd:

A "Köszönjük, leülhet, egyes" szöveget bizonyos Bódis Gábor írta (saját szöveged nincsen?) Nomostan én ezen Bódisnak olyan nagy szellemi, vagy bármilyen egyéb teljesítményéről még nem olvastam, azon hánytorgásához pedig, hogy őasztán jobban tuggya, különösebb affinitásom nincsen.

Az mindenesetre biztos, hogy Orbán megint az egyedülvagdalkozást választotta (fehérvári huszár virtus), mimagyarok nem közösködünk, helyette kard ki kard! Miután egyrészt a kerítés óta egyre többen jönnek (annyi haszna van, hogy növeli a GDP-t, többről ezek szerint nem beszélhetünk), másrészt a beljebb lévő országokkal összefogva szerintem is mennénk, nem csoda, hogy az ezeket a Botka féle gondolatokat nagy fölénnyel elítélő hogyishívjákról valószínűleg nem is fogok a jövőben se hallani.
@Gábris szomszéd: ha igaza van a bolhásnak, ako mi a faszt keres kanadában? te meg itt?
@Gábris szomszéd:

Ezek szerint érved nincsen. Nagy kár. Vigyázz, mert aki mások ostobaságaival hülyíti a jónépet, azt elküldik a francba (ahogy a dakota közmondás tartja).
@taga20: Szövegértés megy még? :)

"az egyenkénti bevándorlás ellen nem tudok szót emelni, mert az más mert az be akar asszimilálódni..."
@Gábris szomszéd:

Hát, nem szeretnék most osztrák feleséggel Wuppertalban lenni! Vagy Wuppertálban?
@vakapad: Igen és az első amit megvettek az iPhone hatos volt. Kérdezz ha valamit nem értesz. :)

www.delmagyar.hu/belfold_hirek/a_bevandorlok_tobbsege_nem_ker_segitseget/2438508/
@Gábris szomszéd: na legyen igazad, abolhás mardhat, de te huúzzál vissza ázsiába, me ti csapatosan jöttetek ide:)
@guma:
"Sajdik Ferenc Kossuth-díjas grafikus, karikaturista pénteken ünnepelte 85. születésnapját"

Éljen és alkosson még 85 évig.
Imádom a rajzait, filmjeit.
@taga20: Bocsi de úgy emlékszem itt születtem Budapesten. :)
@Gábris szomszéd:
asszem a napokban megkapja a drága a pofájára, a latinok olyan izgatottak, hogy ez a darab szar még az üzleteit is veszítheti!!!!!!!!!

illegális latinókkal dolgoztat olcsón az összes hamis és csaló üzletében

amerika magára boríttya a szaros bilit most a GOP már döglődik

figyeld a rémhíreket

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd: átbasztak! te is veszélyes migráns vagy, itt is mérgezed a levegőt:)
@Mészáros Laci:
"tudjátok, mennyibe kerül az az olasz import drót, amiből a kerítés készült?"

Miért, Mészáros és Mészáros nem gyárt drótot? Vagy bárki más Magyarországon?
@Gábris szomszéd:
Érthető, pénzelik őket a szaúdiak, az Emirátusokból is tolják nekik. Az ájfón az valami hatalmas és méregdrága kütyü, amit csak a felső tízezer engedhet meg magának. Menekülés közben. A huszonegyedik században.

Szarnak elég szar propaganda ez a dzsobbik részéről, de sajnos menő. Lesz. Ez a barom nép kénytelen lesz elviselni még egy jobbikos négy évet is. Addigra már minden fos ki lesz vesézve, talán gyön majd a megvilágosodás...?
A VII. kerületi Verseny utcában, a Puskás Ferenc Stadion közelében, egy korábbi piac helyén lesz a migránsok új tranzitzónája a fővárosban - jelentette be Budapest főpolgármestere szerda délután az M1-en.

valasz.hu/itthon/bevandorlas-itt-lesz-az-uj-budapesti-tranzitzona-114742
@Knósszosz: Te tényleg nem látod, hogy a "menekültek" nagy százaléka nem az?
@taga20:
hogy mennyire sajnállak el nem képzeled

olvasni sem tanultál???
vagy szöveget megérteni???

kár érted, még ember is lehettél volna

üzenet a @Bolhás-tól

brühüyyy
kkkkkkkkkkkk
meg rsrsrsrsrsrsrsrs
@átlátó:
" Esetleg falusi házban cigány szomszéd? "

Én laktam így.
Ha a csirke átbújt a kerítésen, visszahozták.
Igaz, ez abban az átkosban volt, amikor a cigánynak is volt munkája.
@Gábris szomszéd:

ezt a hírt legalább hatodszor rakod a blodra, különféle posztok alá.

marhára unalmas vagy.
@Rodeo36: "MINDENKI MENNYEN VISSZA ODA AHONNAN JÖTT "

és ezt milyen dátummal kívánod érvényesíteni?
ki, hova menjen vissza?
az ISIS is távozik, és visszaépíti a szétbarmolt területeket?
esetleg, te is kezdhetnél csomagolni!
Tegnap még arról beszéltem, itt fekelyuk lesz az ország helyén, aminek csodájára járnak majd az asztrofizikusok. Mára aludtam rá egyet, és árnyalódott kissé a véleményem. Csak le kell bontani ezt az országot pincéig, majd a japán mentalitással, a svájci precízséggel, a mediterrán temparamentummal és a majom szertettel felépíteni újból. Mert addig nem lesz itt semmi, csak fizikai és mentális romhalmaz. Én holnap el is kezdem felszedni a síneket. A kormányvonat előtt...

(Az utóbbi hónapokban kimaradtam a dühöngőből, így rákérdezek a nyilvánvalóra: G szomszéd nem az egykori G angyal, akinek a handzsárral csapták le a szárnyait és ideesett közénk?)
@punkfrog:
Én baszottul mennék is, de nem találom a menetrendben a szíriuszi gyorsot. Vagy a BKV-ban keresem?
@Gábris szomszéd:
"Ma egy cigány és egy zsidó származású híresség gondolatait ajánlanám a figyelmetekbe"

Ezzel mit akartál, Angyal? Elolvastad legalább, mielőtt linkelted? Kétlem...
@Gábris szomszéd: mitől lesz valaki egyenkénti bevándorló?
ha 10 méterre gyalogolnak egymástól, vagy ha legalább 1 perc különbséggel regisztrálják őket?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Azért lehangoló, hogy ugyanazokat a mantrákat olvasom mondenütt cigányokról- bevándorlókról.
Valaki írhatna nekik új hivatkozási alapokat.
Az eddigi már nagyon unalmas.
"A PMFC első hazai mérkőzésének elhalasztását kérte a klubot üzemeltető Pécsi Sport Nonprofit Zrt. a baranyai labdarúgó szövetségtől, mert a mérkőzésnek helyet adó stadionban nincs víz, villany és gáz – közölték szerdán."

Az elavult közművek miatt dózert neki, tavaszra kész lehet az új. Faszt lacafaszázunk, evtársak?!
@Bakter:

Ő az.
Még egy ilyen nem születhet a világra.
Annyit nem tévedhet a természet.
A "nagy balhé" is tisztázódott:
"A rendőrség szerint csak kisebb konfliktusnak nevezhető a ma délelőtti röszkei incidens. Csak egy rendőr vetett be könnygázt, és nem sérült meg senki – írták. A rendőrök verziója szerint a migránsokat az dühítette fel, hogy regisztrálniuk kell, illetve hogy a nagy tömeg miatt igen lassan ment az adatfelvétel."

Még jó, hogy van ebben a kicseszett országban legalább egy olyan hatalmi szerv, ami a helyén, szakmailag helyesen kezeli és közli az eseményeket. Policemen for president.
@Eszter jött:
Ő sem ide született, mint írtam, csak rossz légtérben csapták le a szárnyait. Tényleg balsors tép régen minket.
@jaegtoer:
"[nem volt türelmem jobban összerakni. bocs.]"

Teljesen jól van összerakva.
Gratula és köszönet.
.
Azoknak, akiket érdekel az ilyesmi:

Freud leírta a horda és a csőcselék primitív, érzelmileg vezérelt, reflektálatlan viselkedését.
A csőcseléket alkotó egyének közelség- és intimitásérzését azzal magyarázta, hogy a horda tagjai én-ideáljukat a vezetőre projiciálják, s azonosulnak vele, valamint egymással. Az én-ideál kivetítése az eszményített vezetőre félretolja az egyén belső korlátait éppúgy, ahogy kikapcsolja az önkritika és felelősségtudat magasabb funkcióit, amelyeket éppen a felettes én közvetít.
Freud inkább az én-ideál, nem pedig a felettes én kifejezést használja. Elméleti szótárában az előbbi korábban nem szerepelt.
A csőcselék tagjainak kölcsönös identifikációja megteremti az egység és a hovatartozás élményét (ez pedig megoltalmazza őket - ma úgy mondanánk - identitás-érzésük elvesztésétől), de egyben az én működésének drasztikus elapadásával jár. Ennek eredményeképpen a kezdeteleges, jobbára tudattalan szükségletek kerekednek felül, és a csőcselék a vezető által gerjesztett és irányított érzelmek uralma alatt fog cselekedni.
Freud szerint a vezetőnek a csőcselék tagjaira gyakorolt befolyása elsősorban az utóbbi konszolidációjának elérésében áll. Azáltal, hogy egyéni én-ideáljukat a vezetőre vetítik rá, a csőcselék tagjai megteremtik kölcsönös azonosításaik előfeltételét.
.
@Eszter jött:
,
Csak neked:
A bevándorló még vándorol.
A cigány már helyben jár.

Amúgy amíg a helyes eljárást nem találják meg, nem az a baj, hogy unásig ismételgetnek egy betanult, vagy beváltnak hitt szöveget, hanem az, hogy nem is törekednek a megfelelő eljárás meglelésére.
.
@Eszter jött:
"Valaki írhatna nekik új hivatkozási alapokat"

Ugyan már, mit nem kívánnál, hát hiszen ahhoz gondolkodni is kellene, az meg, mint tudjuk, fárasztó...
@Kurvahošigutntag:
.
Reménykedtem egy más megközelítésben, annak ellenére, hogy ez esetben a távolságtartás ösztöne uralkodott el rajtam.
.
:))
@punkfrog:
ééééééééééééééééééé
ááááááááááááááááááá
óóóóóóóóóóóóóóóóóó
és lófasz a seggedbe

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Eszter jött:
te meg marhára marha
de ne mondd meg senkinek
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Románoknál rosszabb nem lehet a munkamoráljuk.

Románokra egyre több a panasz, kínszenvedés velük mezőgazdasági munkát végeztetni, törik a paprikát, beszólnak, csak akkor jelentkeznek, ha elfogyott a pénzük stb.

A megrendelő meg tömegesen dobja vissza a csúnya árut, vagy levon a pénzből az átvételnél.
@dr. jenőke (jenőke): mindig is tavolsagtarto voltal, noha en Teged is kedvellek. mi lesz a ma esti vers?
@hacsaturján: A fideszesek valami párhuzamos valóságban élnek, szerintük a magyarok már harmincezer éve itt éltek, és innen vándoroltak Sumerba meg vissza.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ebben van valami. tenyleg eleg tre a melojuk, megis valahogy jobban el tudjak adni magukat mint a "genetikusan alattvalok"...
@Imola Helyesi: Az lehet, hogy te a Samutól származol, de nem is vagy Homo Sapiens (sapiens).

Samu előember volt (Homo Erectus), 350 ezer éves lenne, ha ma élne.
@Kurvahošigutntag: Magyar napszámosokkal nincs baj, "csak" az, hogy megbízhatatlan alkoholisták.

Egyre több a beteg ember Magyarországon, mert az emberek frusztráltak, nyelik a sértéseket, és ezért tönkremennek idegileg.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: 200 éve még jobbágyok voltak, nem szabad parasztok, de ez most részletkérdés.

Orbánt kevésbé utálnád, ha damasztabroszról csipegetné a kaviárt, és nem matatna állandóan a gatyája korcánál?! Furcsa, mennyire különbözik a gondolkodásunk.

Egyébként egy vidéki Tiborcnak még jobban megbocsátanám a lopást, mint egy pesti kitanult, aljas ügyvédnek.
@Gábris szomszéd: te fostalicska vagy, egy fostalicskával ki konzultáljon...
@átlátó: Ezt az egyet nem hagyom válasz nélkül: történetesen cigány a szomszédom.

Illetve azzal szokott dicsekedni, hogy "őt cigányok nevelték".
@Sir Bates dö Hól: Fuss neki még egyszer és talán rájössz.
@Rodeo36: nem csoda, hogy Gábrissal megértitek egymást!
az érvelés bajnokai vagytok!
@Kurvahošigutntag:
.
Nem is tudom.
Legyen ez:

Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés.
Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri
Balsorsa minden nyűgét s nyilait;
Vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen,
S fegyvert ragadva véget vet neki?
Meghalni - elszunnyadni - semmi több;
S egy álom által elvégezni mind
A szív keservét, a test eredendő,
Természetes rázkódtatásait:
Oly cél, minőt óhajthat a kegyes.
Meghalni - elszunnyadni - és alunni!
Talán álmodni: ez a bökkenő;
Mert hogy mi álmok jőnek a halálban,
Ha majd leráztuk mind e földi bajt,
Ez visszadöbbent. E meggondolás az,
Mi a nyomort oly hosszan élteti:
Mert ki viselné a kor gúny-csapásit,
Zsarnok boszúját, gőgös ember dölyfét,
Útált szerelme kínját, pör-halasztást,
A hívatalnak packázásait,
S mind a rugást, mellyel méltatlanok
Bántalmazzák a tűrő érdemet:
Ha nyúgalomba küldhetné magát
Egy puszta tőrrel? Ki hordaná e terheket,
Izzadva, nyögve élte fáradalmin,
Ha rettegésünk egy halál utáni
Valamitől - a nem ismert tartomány,
Melyből nem tér meg utazó - le nem
Lohasztja kedvünk, inkább tűrni a
Jelen gonoszt, mint ismeretlenek
Felé sietni? Ekképp az öntudat
Belőlünk mind gyávát csinál,
S az elszántság természetes szinét
A gondolat halványra betegíti;
Ily kétkedés által sok nagyszerű,
Fontos merény kifordul medriből
S elveszti "tett" nevét.
.
@parti_giano:

Rossz vagy. Mindjárt gepináznád, pedig megvallotta, hogy Samula.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Elolvastam, és a kutyám jutott eszembe.
Német-juhász volt. Ezekre a kutyusokra az jellemző - többek között -, hogy ha egy idegen barátságosan elkezdi dicsérni, mond róla minden szépet és jót, esetleg gügyög is hozzá, akkor egy ideig a kutyus látható gyanakvással hallgatja, és egy idő után nagy valószínűséggel meg is harapja a számára hazugnak tűnő édelgés miatt.
.
@dr. jenőke (jenőke): A mi kutyáink meg megérzik a rossz(ban sántikáló) embert, és ez nem vicc.

Van akivel nagyon barátságosak, van, akire csak morognak.
@Gábris szomszéd: "“Sokkal képzettebbek, mint a magyar átlag”

Ismételgeti imamalomszerűen a migráció-pártiak.
Csak éppen olvasni nem tudnak. Az alábbi ábrán az írástudatlanok aránya szerepel, és leolvasható róla, hogy a kibocsájtó államokban 20, de inkább 10 százaléknyi “agykutató és informatikus” képes papírról felolvasni az emberi jogait."

a két állítás még nem zárja ki egymást (elnézve a mai termést, meg mindenképpen igaznak látom az elsőt... mivel legalább azt felismerik, hogy ott, ahol vannak, nekik nem jó... )
@Rodeo36:

Ha naponta 3x végignyalnám Gábris talpát, békén hagynál?

Ez egy költői kérdés, mivel tudom a választ.
@Sir Bates dö Hól: "mivel legalább azt felismerik, hogy ott, ahol vannak, nekik nem jó... "
5*
@dr. jenőke (jenőke): Múltkor olvastam egy felvetést, hogy Hamlet depressziós lehetett, és ez sok mindent megmagyarázna.

Ha egy fiatal embert már csak az tart életben, hogy a halál még rosszabb lehet, ott már komoly baj van. Életerős huszonéves minden nap talál valami örömet, de legalább energiája van, ha reggel felkel, hogy csinálja a dolgait.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Jól tetted, hogy ezt az egyet nem hagytad ki, - a többire igen jól nem tudtál érdemben reagálni...megemlítettél egy kivételt. Mondom, hogy jól tetted.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Úgy gondolom, hogy Hamlet esetében minden hasonló felvetés hamis.
Hamlet minden esetben - és ez esetben minden felvonásban olyan, amilyennek az őt megalkotó láttatni akarja.

Annyiban azért egyet értek, hogy a hangulat, amelyet az írás kelt, hajlamosít a depresszióra.
Ámde napjainkkal összevetve mégiscsak röhej, hogy Hamlet csekélyke problémái depressziós embert feltételeznének.
Igaz, neki nem volt magánnyugdíj-pénztári tagsága, devizahitele sem.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: csak szólok, hogy a Hamlet, egy irodalmi mű!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: A kötelező foglalkoztatás bizony adott egy havi fixet, hogy miután megszűnt az a fajta "jóléti társadalom" az is megmutatkozott, hogy mihez nem tudtak évszázadok óta fölzárkózni...kivételes cigányt én is ismerek, nem is veszem észre a bőre színét...az általánosságról beszéljünk ezek után, - azt már említetted, hogy "igaz, az átkosban volt, amikor volt munkájuk." Ha ha metálozáson és a lókupeckodáson kívül értenének valamihez, akkor most is lenne...ha nem itt, akkor például Kanadából se paterolták volna vissza őket...ott is kell a munkáskéz.
És akkor a cigányútról is beszéljünk dikk...ez hogyan is alakult ki mint közmondás?
@Rodeo36: Nem keverlek én össze senkivel.
@Gábris szomszéd: Nem mi vagyunk az értetlenek. :D
@átlátó: pontosan úgy, mint ez:
Bolond lyukból bolond szél fúj...beezony, mert, ha provokálni akartad a varánuszt, hát nem sikerült vén kecskebak....itt te nem leszel sose nyerő a szemét rasszista, kirekesztő, önző mocskolódásoddal...ez egy erős közösségű, összetartó, konzervatív-liberális blog...én a liberális vonulatát képviselve mondom neked, és úgy, hogy magasról teszek a 63 évedre,--jóval idősebb vagyok nálad kisfiam----- ennyi időd lett volna normális felnőtté válnod, dehát, ugye, ez nem sikerülhet mindenkinek,meghát a tanítóid se lehettek a győztesek között, "a boxszos" jelződet, ha megkérhetlek, használt a családod mosdatlan egyedeire, mert az én édes jamaikai kis menyem százszor különb, mint te bármikor is lettél volna ezzel a mentalitással,aztán a cigányokról néhány sort, a magadfélék a kiresztőek, akik se munkát se kenyeret sose adtak a nyomorultaknak, én és a kollegáim többszáz cigánygyereket tanítottunk végig a szakmunkásbizonyítványig, és ők tudtak többségi tagokká válni, mit rovod te föl nekik, a szegénységüket, azt, hogy kormányok szartak a fejükre, a tanittatásukra, aztán jönnek a magadféle megmondó nácik, és azt hiszik, hogy teleköpködhetik a pestiseikkel a blogokat?...menj a Mandinerre, a Kuruc infóra, ha dicsőséget, elismrést vársz, de itt ebben a közösségben az ember a fontos, nem a színe, születése, pénzügyi helyzete, sajnállak te nyomorúság, és mielőtt azt gondolod, hogy nekem ronthatsz, vedd tudomásul, hogy a magadféle erkölcsi toprongyokat immáron 8 évtizede megvetem, én itt a barátaimmal vagyok, te pedig egyedül...levénkurvázhatsz, azt mondasz, amit csak akarsz, én undorodom a magadfajta meztelen csigától...van egy jópofa társunk a blogon, az ő elnevezése illik rád, a tefélédre ő szokta ezt mondani, most plagizálom: Fostalicska!!!
@punkfrog:
kkkkk nem!!!

ˈhamlit
aldea
Definições de hamlet
substantivo
a small settlement, generally one smaller than a village.
"The Slovak settlement pattern includes hamlets or colonies, villages, towns, and cities."

brühüyyy

te ki mindentb tucc semmit sem tucc

LOL
@dr. jenőke (jenőke):

*jegyzet a margóra

Lőni, nem lőni, élni, élni hagyni, önzés mámorában halálra fagyni, álmokat védeni, mik régen elillantak, nemzetről szólni ott, hol régen senkik laknak, mégis születnek mindig újak, csalóka reménybe belevakulva, hogy aztán újra kezdődjön minden elölről: lőni vagy nem, enni vagy életre éhezni, az égre tekinteni és feltenni a kérdést: -Akkor, most, hogy van ez, Uram?
@jaegtoer: tudod fiam, jég, azok az ajtók ugyanarra a folyosóra nyílnak - mondá a zúr.
@parti_giano:

-Baszhatja mindenki a tárgybani ajtót, mondá rá a sátán:)
Ha esetleg valakit érdekelnek a statisztikák.

Innen jönnek a bevándorlók

"Jellemző, hogy a menedékkérők nem tudják igazolni állampolgárságukat. Ilyenkor ezt úgy állapítják meg, hogy elbeszélgetnek velük."

alfahir.hu/megtudtuk_innen_jonnek_a_bevandorlok
@jaegtoer:

Szórakoztató Béndek a vincenten:)
@jaegtoer:

", önzés mámorában halálra fagyni"

'Azé ne fagyjatok ma jéggé,ebben a harmincötben:))

www.youtube.com/watch?v=iDHzBoHJk2E

Presser-Parti Nagy - Jégbüfé (Rutinglitang)

"muterka búg a lófagyi
vacorgok egy kredencben
hiába nincsen ajtaja
hogyha kilátni sincsen
muterka búg a lófagyi
jóllakni mennyi pózom
és sós e vanilia sós
jéggé fagylaltozódom
itt mindig kuglipálya van
babák a koponyámban
tarolják felállítgatom
dübörgő deszkaszámtan
oldóképletem itatós
elkenni felszárítani
és sós e vanilia sós
muterka búg a lófagyi"
Ma dal- és versformában vélményezek először:
A horgosi csárda meg van tömve,
Odajár a menekültek, bevándorlók javarésze
Kocsmárosné azt hiszi,
Hogy őket majd elviszi
Egyvalaki.

Amíg ráció a migráció

Elvadult a migráció,
Oldjuk meg, amíg ráció,
Kilyukadt a kerítés,
Egyre nagyobb lesz a rés,
Árad a sok menekült,
Még a nyomuk ki sem hűlt,
Újak jönnek gyalogolva
A síneken elbotolva,
Németországba loholva
Mi meg nézünk elbutulva,
Homlokunkat se ráncolva?
Köp öblít és feltesz egy új 'lemezetet:((

www.youtube.com/watch?v=SNQuKZ2RYRs

Weöres Sándor

A KILYUKADT VILÁG

Külön árkaink s gátjaink miatt
az Áldás tengerét fövény elissza.
Világunk mint sutba dobott kulissza,
tekints rá, itt is ott is átlyukad,

de résein nem tárul a valósága
szétfeslő tarka látszat helyett,
csak a poros sűlyesztő-gépezet,
a döglött jelmezek, a papír-rózsák,

néhány részeg dühödt komédiás
markában bicska játssza még a régi
rémdrámát és únja mindenki más,
filléreit sok kis statiszta félti;

vászonrongy-fal zuhan a koponyákra:
a Végitélet korcs paródiája.
Merkel kinyilvánította az óhaját megint, hogy nekik kellenek a szírek.
Akkor miért nem viteti el őket repülővel?
@jaegtoer: de nagyon hitehagyott valaki, pedig az ajtó mögött fal is lehetne.
@Orica Középföldi: van egy titkos is. de azt csak a beavatottak ismerik. és van persze a kisajtó, nekünk közép-európaiaknak.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Szögesdrótot gyártanak, de valamiért az nem volt jó, olasz pengésdrót kellett, kilónként 2000 forint (ez kb 10 folyóméter drót), de ekkora tételben talán van mennyiségi kedvezmény.
beindult, sőt, dübörög a magyar tudományos élet. most az m betűsök alkotnak, a másik a mocsai prof...

magyarnarancs.hu/belpol/matolcsy-gyorgy-a-matolcsyzmusrol-irja-phd-dolgozatat-96261
@Orica Középföldi: mert? bökény barnabás az ufó magazinban is publikál az orosz űrhajókról, tudhat valamit akár.
@parti_giano:

Amit Bökény tud, azt Pataki is tudhatja:)) Egyébként is, mit ér az a tudás, amit csak OV-val lehet megosztani? Mit ér az a titok, amit nyilvános felületen kell propagálni?
@evasanyoca: Szivemből szóltál.
A röszkei gyűjtőpontról szerda este indult el 200-250 bevándorló Szeged, illetve Budapest irányába, a falu lakott területén végigvonulva.
Az embercsempész bűnözők hatására keltek útnak, akik azzal ijesztgették őket, hogy visszatoloncolás vár rájuk Németországban, ha ujjlenyomatot adnak és regisztrálnak hazánkban. Valószínűleg GPS koordinátákkal is ellátták őket, de akik nem engedhették meg maguknak a drága "taxit", azok szétszéledtek a faluban, és gyalog igyekeztek eljutni a fővárosba. Egy részüket sikerült a rendőröknek bekönyörögni a buszokba, és visszavinni a gyűjtőpontba.

youtu.be/u61uP75luTU
@Gábris szomszéd:
Szerintem kéne egy csomó tolmács, mert ahogy látom, angolul sem tudnak, és nem értenek semmit.
@Gábris szomszéd:
Nincs veszélyesebb tudatlan, félrevezetett tömegtől.
Nem is tudják azok, akik idecsábítják őket, hogy a tűzzel játszanak.
"Nekem alapvetően szimpatikus a fent látható Zárug Péter Farkas hozzáállása, mert szeretem a legkisebb kellemetlenségeket is totális erőszakkal megtorolni. Ha elsózza az asszony a vacsorát, úgy megverem, hogy többet sózni sem tud majd, nem hogy el
Lassan sétál előttem egy mozgássérült? Felrúgom, nekem ne itt előttem legyen nyomorult. Nekem jön egy vak az utcán? Lásd az előző pontot.
Nem tudom meginni a hideg söröcskémet, mert két országgal arrébb háború elől menekülő nyomorultak hadakoznak egy hadsereggel. Le kell őket lőni. De mondjuk nem nekem, majd megoldják, akiknek ez a dolga.
A bonyolult kérdések és az egyszerű válaszok embere vagyok, Zárug Péter Farkas van a mellkasomra tetoválva, brute force a középső nevem.
Nem én leszek az, aki figyelmeztet, hogy mennyire para, ha lövetni akarunk a nyomorultakra, csak azért, mert zavarnak minket."

www.hir24.hu/poszt-itt-haztaji/2015/08/26/a-nap-felkegyelmuje-nem-tudta-meginni-a-hideg-sorocskejet-a-menekultektol/
@Imola Helyesi: Az kéne ide amit Eszter belinkelt, de erre van a legkisebb esély.
@öregmatróz:
még nincs 0857 mert 0827-kor írtál edrről
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Gábris szomszéd: nem, nem. te tartsd magad a vona mondataihoz:

az iszlám az emberiség utolsó reménye

és ne gyere a szövegkörnyezettel, mert az sem változtatja meg a mondat értelmét.
@Rodeo36: Az én 10:10-kor írtam.

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Beeeeeeeeeeeeeeee
@öregmatróz:
Majd elolvasom később, túl hosszú, most nem érek rá.
De annyit megint megjegyzek, hogy Németország megint a más kontójára csinálja a világpolitikát, Merkel nyilatkozatával idecsábít a határainkra 200 millió bevándorlót. Menjen a pitcába, vagy vigye őket oda repülővel.
Ki fogja megint ennek meginni a levét, hát mi, az ütközőzónában fekvő ország.
Mit adott nekünk eddig az unió?
Határt zár nélkül, házasságot nő+férfi nélkül, utat akác nélkül, mézet méh nélkül, gyárat mérnök nélkül, kórházat orvos nélkül, kultúrát magyar nélkül, stb
Az EU nekem egy fosztó- nemcsak képző.
@Rodeo36: Rosszul jár az órád.

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@parti_giano: Amiket te mantrázol folyamatosan, ahhoz marhára nem kell tartani magam.
@Imola Helyesi: Őrülnék ha szánnál rá időt. Nekem tettszett.
@Gábris szomszéd: én csak idézem, fostalicska. s még az is megvan, hogy miként védted ekkor vonát.
@öregmatróz:

Örülök, hogy észrevetted.
Sheperd írása elgondolkodtató.
@öregmatróz:
Átfutottam, a helyzetelemzés előzményei párt- elfogultak,ellenzéki ítéletek, a tennivalóknál van sok jó ötlet, a konkluzíó nem tetszik, teljes befogadás, nemzetállamok felhígítása, stb.
Van egy olyan érzésem, hogy az unió szája íze szerint, a bal-és liberális irányítók véleménye szerint Brüsszel Európai Egyesült Államokat akar vegyes lakossággal.
De ennek ki a megrendelője? USA? Merkel a végrehajtó?
@öregmatróz:
kkkkkkkkkkk
összekevertem a dátummal
brühüyyy

fidex betegség
@Eszter jött: Nem tudom ki ez a Sheperd. De 1000-t teszek 1 ellen, hogy nem tartozik a törpe tanácsadói közé.
@Rodeo36: Na jó. Nem akartam kekeckedni. Nincs sok k
@Imola Helyesi:

"__Majd elolvasom később, túl hosszú, most nem érek rá.
De annyit megint megjegyzek,__"

Akkor meg minek, kinek, és miért lafatyolsz, ha el sem olvastad, kedves Samusuna.
@parti_giano: Te kiragadsz egy részt egy hosszabb idézetből. Miért kéne nekem ezzel foglalkozni? :)
@öregmatróz:
bizonyos, még a neve sem áll jól, nem zsidó és még csak nem buzi azaz nem tartozik a zorbángeci családba

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
ez olyan jó kis déltexas-i farmer név: Sheperd (ugyi: pásztor, na még ez hiányozna a ZOGV-nek)
Na tessék. :)

A megszállt palesztin területen egy kis faluban talán a magyarok utódai lakják, akik próbálják megőrizni és egybetartani kis közösségüket.

orientalista.hu/magyar-kereszteslovagok-unokai-elnek-palesztinaban/
@Imola Helyesi: Érdekes, hogy ezt olvasod ki belőle, nekem nem ezt sugallja.
5.1. Célok.

A menekülteknek érteniük kell, hogy Európa nem zárt. Csak vannak feltételek, aminek meg kell felelni.

Ezzel azt mondja, hogy itt nem úgy lesz mint otthon volt.
Sajnos a németek annak isszák a levét, hogy eddig nagyon megengedők voltak a törökökkel. Lásd Svájcot ahol nem engednek mecsetet építeni, ergó ott nem fog elterjedni a muszlim vallás.
Talán majd a németek is váltani fognak.
Bocs, kicsit hosszú voltam.
@Rodeo36: Merjem azt gondolni, hogy szerinted is vannak jó gondolatok az írásban? Amilyen kritikus vagy, örülnék neki.......
@jaegtoer:
Hányszor kell elmondanom neked, hogy sem 42 kötet, sem a 42-es blogger alapján véleményezek.
De majd később, a kedvedért írok róla egy hosszabb elemzést, most nem érek rá.Csak belepillantottam.
De szerintem az egész azért készült, hogy indokolja a vegyes lakosságú Európa létrehozását.
@öregmatróz:
Írtam, hogy vannak benne jó ötletek is.
Amit írsz, azt a tennivalóknál fejti ki.
Csak az a nagy szervező munka a fenti cél érdekében történik./EEÁ/
@Imola Helyesi: Érdekes interjú

Henri Boulad: A nyugat flörtöl az iszlamizmussal

www.napigazdasag.hu/cikk/45071/
@öregmatróz:

Arra célzott Rodi, hogy a blogger Amerikából osztja az észt.
@Rodeo36:
Lehet, hogy Jockie Juongék megint találtak valamit, azért akarják kiüríteni Szíriát meg Libiát, Palagázt? De most Merkel mami is bevásárolta magát előre a bizniszbe?
Ne vedd halálosan komolyan, tudod a dallas-i kultúra és gazdasági élet megfilmesítésének nyomai bennem:))))
@Sir Bates dö Hól: Végre kitaláltál valamit magadtól.
@evasanyoca: Nem vénkurvázlak le...van neked bajod anélkül is.
Végül...nekem nincs bajom a cigányokkal, vagy egyéb fajjal sem, ( a zsidó kifejezést nem írtam le, ha már nácizol ) - viszont vannak elvárásaim...nem Indiában, nem Ázsiában, hanem itt Európában...kapisi?
Az iszlám egy kicsit más mint a cigányok, vagy egyéb maguktól fejlődni, a körülmények változásához igazodni képtelen népek, viszont a szíved alá nyomom...amikor más "kultúrát" képviselő országokban vagyok, az első, hogy körbenézek...pontosan azért, hogy betartsam még az íratlan szabályaikat is...a babám például magától terít a vállára kendőt, viszont előre szólok...ide most "menekülési" indokkal biztosan nem jött egy életerős férfi sem azzal, hogy elgondolkozzon azon...de jó lenne ha minden itt Európában is olyan lenne, mint otthon...továbbá...néhány százan megint nem akartak ujjlenyomatot adni...értem. Rendes ember ez mind. Olyanok, mint például te vagy.
Végül. Nem vagyok én egy valláshoz se tartozó, vannak az érdekeim, ahogyan neked is. Azt képviselem. Nekik is vannak érdekeik, csak mások, mint az enyém. Nem bonyolult.
Azzal a tudattal kell élned- nagy befogadó vagy te, de csak akkor, ha az érdekeid úgy kívánják, szóval azzal a tudattal kell élned, hogy nem megyek kurucinfóra, sosem voltam ott...itt maradok. Ugyanis nem te döntesz felőlem, ahogyan érdeklődési körömön kívül van az is, hogy te engem miért vetsz meg...én még téged se vetlek meg olyanok miatt, akiket nem kopogtatnak, köszönnek és cigányúton közlekednek, holott ugye ott van a határállomás. Sorompót se használnak már, csak köszönni kéne és előre...továbbá. Én nem használtam a "bokszos" kifejezést, ezt csak te hozzárakod. Mondjuk így születnek aztán a kabátlopási ügyek is.
Nemem más az álláspontom, meg neked is...viszont én nem tettem és nem is fogok javaslatot tenni, hogy te hová, milyen oldalakra látogass. Ez nagy különbség köztünk, ahogyan azzal sem értek egyet, hogy egy nyilvános rendezvényre ( most a 8.kerre gondoljunk Kocsis úr )nem engednek be más véleménnyel bírókat.
A szumma: az eddigi tapasztalatok azt mutatják a számomra és most a számomra legyen a lényeges, hogy a tapasztalati úton kialakult tapasztalatom azt mutatja. A nagy kulturális és főleg vallási különbözőségek előbb, vagy utóbb konfliktusokat fog okozni...és az iszlámot nem én képviselem, viszont ez Európa.
Ezzel a "menj a kurucinfóra" - már tudod, hogy sosem, tehát sosem olvasom - te épp olyan "kirekesztő" vagy, mint én. Az érdekeid szerint működsz te is.
@öregmatróz:

Egy közösség tagja - a 42-é.
www.facebook.com/negyvenketto42?fref=ts

Adományokból faluprogramot működtetnek.

www.negyvenketto.org/a-kert/
A cikk szerint ujjlenyomatot vesznek a belépő menekültektől, ami nagyon helyes. Kérdés csak az, hogy a kerítés árát nem lehett volna ennek a technikai fejlesztésére fordítani, meg több embert alkalmazni az ujjnyom levételéhez?
Talán hasznosabb lett volna.

index.hu/belfold/2015/08/26/az_ujjlenyomat_miatt_felnek_magyarorszagtol_a_menekultek/
@evasanyoca: 2015.06.26 óta tag. 331 hozzászólása volt.
Ha már arra hivatkozol, hogy mennyire olvasod ezt a blogot és a barátaid is itt vannak, én meg beleszellentek ebbe a nagy összeölelkezésbe.
Jut még eszembe...csak szeretnél te olyan kritikus lenni a mindenkori fönnálló rendszerekkel, mint amennyire velem szemben vagy. Teee... te kis nagyon te...te nagyon te kis te.
És amennyire én vagyok kritikus a mindenkori fönnálló hatalommal szemben.
Ezt miattad, ez sem bonyolult. Csak oda kéne figyelned...nekem mindegy, hogy Gyurcsány, vagy Orbán. De rend legyen! :D
www.youtube.com/watch?v=Oa5KiIYcdrM
@átlátó: "Az érdekeid szerint működsz te is."

Gondolja kend, hogy feltalálta a spanyolviaszkot? Annak régóta gyára van.
@átlátó:" Én nem használtam a "bokszos" kifejezést, ezt csak te hozzárakod. Mondjuk így születnek aztán a kabátlopási ügyek is."

átlátó 2015.08.26. 18:46:06
".bejön néhány bokszos képű és osztogatnak röplapokat, igen mérges tekintettel...".....

no hát, főleg, ha azt a kabátot el is lopták.Jóindulatúan: elfelejtetted Alzi miatt, mit írtál. Rosszindulatúlag: hazudsz, mint a vízfolyás és egy nagyképű nimand vagy.Válassz! Hogy is írtad az imént:"De rend legyen!:D".....kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@öregmatróz: köszi, meg a sajátomból is azért:kkkkkkkkkkkkkk
@evasanyoca: Nem nehéz téged berántani...:D valóban írtam a bokszosképűt, ha egyszer bokszosképű, akkor nem írhatom azt, hogy a szalafista retek nem bokszosképű...tehát elnézést kérek, hogy rosszul emlékeztem...innentől elhárult az akadály az elöl, hogy ne érzelmek mentén, hanem a ráció kezdjen el benned dolgozni.
A bokszosképűnek, a cigányt is ideértem, pedig én egy "csak" egy magyar vagyok. nem ismered az érvrendszerüket maguk között, ha egy cigány nagyon sérteni akar egy másik cigányt, egyszerűen lemagyarozza, vagyis paraszt...továbbá...tehát nem kurucinfóskodok, ezt ( IS )elegánsan átlépted.
Lassan mondom hátha le tudod olvasni számról. twhát rend legyen, ami Délvidéknél most folyik, az az én értékítéletem szerint nem az. Nem vagyunk egyformák, engem zavar, ha a kerítésemen másznak át, amikor ott a nagykapu.

@látjátok feleim szümtükkel: megtisztelő kérdésedre azt válaszolom, hogy nem gondolom, hogy föltaláltam a gyufát, a melegvizet, a távirányítót, az intimbetétet, a szigetelőszalagot, a zseblámpát, vagy akár a spanyolviaszt...csupán szembesítem a saját rasszizmusával a nőihölgyet. :D
A Vörösingesek se csipázták a Pál utcaiakat ( emelem kalapom Molnár Ferenc zsidó származású író előtt ) és mintha Fekete István a "Vuk"-ban azt adta volna a Simabőrű szájába, amikor a tikok elkezdtek fogyatkozni, hogy valami ilyesmit: "Biztosan cigányok jártak errefelé!"
Fekete István, aki ugye nem kannibál náci típus, vajon milyen tapasztalati úton kialakult tapasztalatok mentén nem a rókát gyanúsította meg elsőre dikk?! :D
@evasanyoca: Elfelejtettél még valamit. Mióta beszélgetsz te itt a barátaiddal? Néhány hete?Amit én zavarok meg?
Engem nem zavar, ha éppen engem találtál meg magadnak, viseld emelt fővel. :D
@evasanyoca: Asszony! Akkor most elveszem a kedvedet örökre, hogy velem szemben kurucoskodj. :D Igen régóta, ősidők óta Indexet olvasok, - szinte kizárólagosan...bár mindenben nem értek egyet, de ne nekem hidd el... jól nyomják.
@átlátó:

Bőlére eresztetted ( én csak arra az egy mondatra ragáltam ), már pedig aki röviden nem tudja előadni, az akár milyen huncutságra/aljasságra képes.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
:D Ühüm...elvette ez az asszony az eszemet. Racionálisan gondolkodó férfiember fejfájást kap az ilyentől. Én konkrétan le szoktam a csillagos eget is hozni az aktuális babámnak, viszont fogalmatlan asszonytól konkrét herótot kapok. Ezért nem is ígértem neki semmit, viszont estére kikérdezem a Romána regényújságokból. Persze igyekezett küzdeni, - ezt értékelem...a nők általában egy karján gyerekkel gyalogoló asszony, férfi láttán azonnal arra asszociál, hogy "jajistenemszerencsétlenek". Én először gondolkodok egyet, esetleg kettőt is...aztán jól picsán rúgom azt a románkoldusgeciállatot, amelyik bércsecsemővel a karján, nyakában a szűzmária fényképével akar lehúzni...hogy szűz vagyok, azt én is el tudom játszani dikk.
@Gábris szomszéd: "Te kiragadsz egy részt egy hosszabb idézetből. Miért kéne nekem ezzel foglalkozni? :)"

te is ezt teszed: kiragadsz egy részt (kurva anyád) egy hosszabb kommentből... miért kéne nekünk ezzel foglalkozni?...
@átlátó:

Két napja olvaslak elkerekedett szemmel. Ma szummázhatlak - nyilván tévedéssel - , te az aktuális babáid "alultájékozott" haszonállata vagy.
@átlátó:
évásanyócának a másik neve évásanyó volt, régen itt van, csak mondom.
A box pedig egy régi cipőkrém volt, ma már nem kéne használni, egyrészt idegen szó, másrészt degradáló.
@Imola Helyesi: te ebola, ne vamzerkodgyá má minden nap, me rámegy az agyadra:)))
@taga20: ippeg most nem vamzerkodott.:))
@evasanyoca: szerinted nem, szerintem igen. ennek az átlátónak nyal ebola, má napok óta. lehet, hogy a bikája:)))
@taga20: a vamzerkodás sittes nyelven besúgást jelent, Imola mindkét állítása - miszerint régen itt vagyok, és a box jelentése - fedi a valóságot.:).degustibus
@evasanyoca: évike drága, keverni teccik a fogalmakat.
a valóságot lehet besúgni:)
@taga20: igazad van, meleg van,.... de akkor is védeni próbált engem, ez nem kérdés.
@evasanyoca: egyébként vágtam, hogy miért írtad.

de ebola- ha idejön egy futóbolond,-egyből tájékoztatja a varánuszról.
@taga20: akkor jó, tudod, a pokol tornáca is..., talán Alzi már kopogtat az ajtómon:))
@taga20: ma már mondtam, hogy csipolászlak???:))rendes kis fickó vagy taga!!
@evasanyoca: nem, és hiányzott is má, drága öreg barátném:))

u.i..a szeretett feleségem is évike:)
@taga20: ezt vedd úgy. hogy a térgyemre ültetve simizem azt az okos kis buksidat. szeretem, hogy olvasol engem és aranyos stílusban kijavítod a hülyeségeimet, nagyon rendes tőled.....úgy látszik szeretnek az évikék....:)))
@taga20:
Te csak bikában tudsz gondolkodni.
Csak vissza kell lapozni pár hónapra, és ott van az évásanyó név, nincs itt titok meg besúgás.
Évásanyónak meg olyan egyéni a stilusa, hogy rögtön felismerhető.
@evasanyoca:

Átlátónak meg küldhetnél valami hasfogót simi helyett, mert úgy tűnik szófosás bakterium támadta meg.:D
@Imola Helyesi: úgy érted egyéniségként vagyok vén hülye??? :)))))))))))))
@látjátok feleim szümtükkel: hát bogaram, olvastad, hogy per asszony lett a megszólításom.))) milyen jó érzés újra nőnek érezni magam....kkkk...te, potyogott a könnyem, úgy vihogtam, mint egy fruska.....én ugyan nem küldök semmit neki, küldjön négercsókot a Kolompár család a névnapjára.....kkkkkkkkkkkkkk
@látjátok feleim szümtükkel: tudod, mindig elámulok, mert őt is emberanya szülte.....:((
@evasanyoca:
Jön belőled a szó, mint a zuhatag, úgy értettem.
@Imola Helyesi: sejtettem, csak humoroltam veled aranyom:)))
@Orica Középföldi: ...legalább 2 azaz kettő napon át lekötött valami értelmes dolog.

@Imola Helyesi: Kösz a kisegítést. Ettől még tartok mindent vele szemben. Gyűlölködik. :)
A Bagarolról pedig nem vitázok. :)
Miközben nem érti...engem nem hat meg olyan fotó, amikor a "menekülő" vagy a "bevándorló" vagy az inkognitóban levő IS szimpatizáns gyerekkel a karján mászik át a mi kerítésünkön - attól, hogy nem hatásos, még a miénk és rongálja - akkor, amikor néhány kilométerrel odébb éppen olyan eljárási protokoll szerint jöhet be az országba...akinek pedig nincsenek rendben az útiokmányai, az legyen türelmes, adjon ujjlenyomatot, mert ha nem türelmes és nem akar ujjlenyomatot adni, akkor valami nem stimmel(het). Másrészt ne itt türelmetlenkedjen, ugyanis megérkezett...türelmetlenkedett volna indulás előtt otthon az útlevél osztályon. (Demagóg is leszek...próbálnék egy USA-ba tartó gépre fölülni rendes papírok nélkül én, az Schengenen belüli polgár. Úgy basz le a gépről a biztonsági ember, mint macskát ürítés után.)
Nem érti ez a több nevet használó jóasszony, hogy aki kerítésen mászik át akkor, amikor nem mellesleg ugyanaz az eljárás ha nem kerítésen mászik át, az nem csak rongál, hanem a kisdeddel szemben is eléggé felelőtlen. Amúgy legyen az ő dolga, de ettől még ezeket a fotókat ne úgy hájpolják, mint "szegények, így kell beszökniük".
Vállalom, hogy nem vagyok boldog az iszlám térnyerésének - amúgy hitetlen vagyok, meg gyaur kutya is - és majd elválik, hogy a kisdedek mikor nagyobbacskák lesznek, valamint a második generációsok hogyan akarnak visszatérni a gyökereikhez. Nem ott, hanem itt Európában...nekem Németország, stb. is Európa Itt sokan olyanok jártatják a szájukat, akik nem tudják, hogy például a Ruhr vidéken nagyvárosok hogyan alakultak át...a németek hogyan költöznek föl a dombokra és a főutcák hogyan gettósodtak el, románok, bolgárok nyomán is.
Nem komplikált dolgok ezek.
Továbbá. Mintha ez a határ lenne a schengeni határszél, szóval nem ez átjáróház. Hogy a németek most bemondásra hiszik el azt, hogy ki szír, vagyis valóban háborús övezetből "menekül" - majd látjuk. A németek ezt a témát pontosan azért kezelik óvatosan, mert azonnal rájuk sütik azt, amit itt rám is. Náci. Akik csak úgy ilyesmit kijelentenek, fingjuk sincs a világról, nagyjából eljárnak a piacra oszt jónapot. Ne picsogjon majd senki, amikor megmelegednek és elkezdenek feszengeni ezek a menekültek...hogy milyen helyre keveredtek, itt miniszoknya van, meg rokkendrol is.
Az lesz majd, hogy anyám, én nem ezt akartam és ezt nem ők, hanem mi fogjuk kijelenteni. (A franciák is magukra húztak valamit már ebből.
A lényeg. Aki nem kopogtat és köszön, majd közli, hogy nincs papírja, menekült státuszt kér, az ne kerítésen másszon át és szökjön meg a regisztrálás ( ujjlenyomat vétel )elől...én is regisztrálva vagyok és itt mindenkinek van adószáma is...majd holnap bejelentem, hogy ez nonszensz?! He? Ezrével jönnek követhetetlen múltú emberek, azzal az indokkal, hogy menekülnek, meg mert itt "demokrácia" van. Meg jólét.
Kolompároz nekem itt ez a jóasszony. :D Legyenek a szomszédai. És ne tőlem érezze magát nőnek, hiszen igen finnyás is vagyok.
Ha már megy az üzengetés,nem vagyok én szívbajos...mindjárt elküldöm ezt a picsát a halál retkes faszára. Abból legyen sértődés, ne abból, hogy más a véleményünk ezekről a kapukat nem használó kerítést mászókról. Hogy a gyerekeiket is ott hozzák át, hát legyen az ő felelősségük ez is.
Holnap szólok a Kolompároknak, hogy németben bemondásra elhiszik, hogy ki érkezik Szíriából. Csak ne szólaljanak meg a nyelvemen és minden sínen lesz velük.
@átlátó: "Ha már megy az üzengetés,nem vagyok én szívbajos...mindjárt elküldöm ezt a picsát a halál retkes faszára"

Ezért jöttél a gyíkra? Kár.
@látjátok feleim szümtükkel:

"legalább 2 azaz kettő napon át lekötött valami értelmes dolog."

Tudom, hogy az ember önnön nagyszerűségében való hitnél nincs csodálatosabb (és elviselhetetlenebb:)),de hogy ez mennyire értelmes, azt a befogadó dönti el.

Sajnálom, de nem az értelmedtől kerekedett el a szemem, hanem az érzéketlenségedtől.
@látjátok feleim szümtükkel:
Kiragadtad kontextusából.
@Orica Középföldi: Az idő. Az a legnagyobb dolog. Halad, és nem kell tenni semmit érte. :D
Szóval majd meglátjuk. Ez egy kisebb háború, Mátyás óta vesztes oldalán vagyunk a ló péniszének. Naponta egy nagyobb falu érkezik miközben az Unio önálló nemzetállamok módjára tologatja a cuccot maga előtt. Az megvan, hogy a németek bemondásra elfogadják a szíriai indulást? Nem érzéketlen vagyok, - mindig volt kutyám és mindet az utcáról fogadtam be...mindet ennek ellenére nem vállalom.
Itt valószínű én vagyok az egyetlen, aki BackiVinograd (Bácsszöllös) és Ásotthalom között a Jugoszláv testvériség szétesésekor koszovóiakat átsegített. Egyszer, mert ottani magyar barátaim erre kértek. Itt elméleti síkon okoskodnak öregasszonyok, meg fiatalemberek, arról hogy mitől megy a villamos. Elmondom, hogy nem a sárga festéstől. Általában urbánus emberek sommás véleményekkel vannak, miközben amikor elhagyják a Budapst, stb. táblákat, azt hiszik, a tehén lila. A tapasztalatlanság oda vezet(het), hogy nagy lesz a beszarás, amikor a tapasztalat utoléri az érzelmektől vezérelteket. A politikusok pedig hintalovak, pillanatnyi érdekeik mentén hoznak döntéseket.
Amúgy pedig unom ezt a témát már, viszont udvarias ember vagyok és nehezen adom föl. Mondhatni utolsó töltényes vagyok. :D
@átlátó:

"_Nem érzéketlen vagyok, - mindig volt kutyám és mindet az utcáról fogadtam be...mindet ennek ellenére nem vállalom._"

Érzéketlenség - szeretetlenség - kompenzáció. Elgondolkoztató triász:)
@jaegtoer:

Tudom:) Egész jó kis cikket rittyentett az Index.
@átlátó: "Kiragadtad kontextusából."

Kontextusában, de onnan kiragadva is csak egy féle értelme van ezeknek a szavaknak: "nem vagyok én szívbajos...mindjárt elküldöm ezt a picsát a halál retkes faszára".

Önmagában nem a mondandód, hanem a stílus a riasztó. Pedig lenne értelme a mondataidnak enélkül is. Bár néhány pohár után már könnyebben csúszik. Mármint a szó kifelé.
@látjátok feleim szümtükkel:
Feltételezel. Nem szokásom ittasan még közlekedni sem, nemhogy elhajtani. :D
Továbbá...fontos dolgokról az sem szokásom, hogy eltartott kisujjal fecsegjek, - mint a politikusok általában.
A stílus az már csak olyan, hogy vagy van valakinek, vagy középszerű és hát engem az átlag se vonz...azt valóban elismerem és köszönöm. Az én stílusomat meg szokták jegyezni még akkor is, ha keresgélem a szavakat.
Jut még eszembe...a kávét sem eltartott kisujjal iszom csészécskéből, marokra fogom a bögrét.
Érdekes, hogy ahogyan ez a rendes befogadó asszony elkolompározta magát velem szemben,az nem csípi a szemedet, de ha tőlem lop a "kolompár" és ezért elhajtom a halál retkes faszára, - akkor rögtön az a baj, hogy jajistenem, milyen má' ennek a stílusa.
süti beállítások módosítása