Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: mfor.hu/cikkek/vallalatok/meszaris-csoport-talentis-babaaruhaz-brendon-terjeszkedes.html A kisgöm... (2024.04.19. 13:19) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.04.29. 11:58 Fabius

Simicska bemutatta a Fideszt a paranoiának

Címkék: fidesz hír tv paranoia pesti srácok

- Szevasztok, srácok! Ismerjétek meg egymást: Fidesz, ő a Paranoia.

- Helló!

- Paranoia, ő a Fidesz.

- Üdv!

- Járjatok innentől kéz a kézben, legyetek barátok, játszó és lakótársak, míg a halál vagy a választók akarata egymástól el nem választ! Mi meg hadd röhögjünk!

paranoia1.jpg

Lajos elvégezte. Azóta pedig a Pártból és közpénzből élők ott is bekapcsolt kamerás titkos támadást sejtenek, ahol lencsevédő takarja az optikát. Ilyen az, mikor sokan utálnak és kívánják már a bukást, és ilyen, mikor az évtizedes vértesó 180 fokos Geciszörnnyé válik. Miniszterelnök nertárs már nem beszélhet nyugodtan, mert vagy az Indexesek basztatják nyilvános szembesítésekkel lassan naponta, vagy ottfelejtődik egy kurva kamera és félő, hogy egy fodbalistát sem tud leinformálni a Felcsútról alkotott véleményéről lehallgatás nélkül.

Félelem és üldöztetés, ellenség mindenhol.

A Pártból és közpénzből élők szerint persze van olyan, hogy bekapcsolva marad egy kamera, és illetékes nertársnak rá teccik baszni az elsutyorgott mondanivalóra. De az milyen geciség már, ha ezt az eddig seggig érő nyelvűek kasztja is elkezdi játszani?! Hová lett a bajtársiasság? Hová lett az egy a tábor, a zászlóról nem is beszélve? Ha visszanéznek olyan régmúltnak tűnik, mint mikor még Megvilágosodás Előtti Semjénzsolt is Sütő Enikő poszterre recskázott. És éppen úgy elmúlt, és a veszélyérzet fémes paraízét hagyta a nyelvgyökökön.

Mert lehet, hogy egy maradt közülük körön belül, megbújva titkon, aki előtt a Vezér egyszer beszélni fog. És akkor baj lesz, nagy baj.

 

218 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr757408744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@jöttem: Hiába "haragxax",oda kattintottam
megláttam örültem!:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: na de a karnis fent van vajon?

@kentauri: nem szoktam senkit szívatni. Magas, kigyúrt? :-*

Nincs porszívóm, most dobtam ki.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bakker, te idegenszívű, neked nem ér meg 150froncsit, hogy székely vajat egyél?
az ilyenek miatt tartunk itt, mint te!
még több ebolát, szászt, gecivityát!:))
@taga20: Ha NAGY Té-vel Lennél oly "bátyám!!!
@ornagy50: má nehogy besértőgy haver!
ha igen, ako visszavonulok.
persze csak egy-két percre:))
mi a fasz van itt? lefagyasztottam a gyíkot?:)))
"A kormányszóvivő azt mondta: a lap állításai valótlanok, "nemcsak, hogy erős csúsztatásokat tartalmaznak, hanem tudatosan félreértelmezik a miniszterelnök szavait". A kérdést nem a politika "akarja" napirenden tartani - hanem a választók, a magyar emberek teszik ezt, erre reflektált a miniszterelnök is. Ha az emberek beszélnek róla, a politikának is szükségszerű beszélnie róla - hangsúlyozta."
www.hir24.hu/belfold/2015/04/29/a-kormany-nekimegy-a-the-guardiannek/

Csak az a gond, hogy a nép nem azonos a fideszre jelenleg szavazók tömegével, attól kicsivel több. Ez a több nép meg nem biztos, hogy arról beszél, mint amit a miniszterelnök hallani vél.

A szóvivő meg rátolná a népre azt, amiért másnak kéne tartani a hátát. Gondolják, hogy ezt a hülye dumát a nyugat beveszi?
Na, ez már a teteje mindennek, menedékjogot a külföldön köztörvényes bűncselekmény miatt eljárás alá vont magyarnak! Itthon meg háromat csapunk. A belföldi magyarra.:D

nol.hu/kulfold/a-jobbik-menedekjogot-ker-marko-attilanak-1531177
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Kicsit túloztam....
Na ez az igazi jogállam.

Bíróság kimondja, hogy NEM KATONAI bíróságra tartozik az ügy, majd évekkel később megint kimondja, hogy mégis oda tartozik. Talán meg kéne már időként vizsgálni egyes, és kettes bírók alkalmasságát is. Ha ők nem tudják a jogot ( pedig ugyé ők döntenek a mások vitájában, ügyében ), akkor az eccerű honnan a fenéből tudná?

www.atv.hu/belfold/20150429-megis-ujraindul-juhasz-ferenc-es-fapal-laszlo-pere/hirkereso
miért szivatnálak?

mitől cuppantál így rám?
kijafaszez a sch...vajda györgy? SZOBROT NEKI A NEMZETI SZINHÁZUNKHOZ ??? ORBÁNKA, TÉLLEG TELE KELL BASZNI ZSIDÓ SZOPROKKAL MAGYARORSZÁGOT, MERT TE IS ZSIDÓ VAGY ??? TÉLLEG ?????
EZT A FAZONT AMÍG ÉLT ADDIG IS UTÁLTAM !
tóásó
Tóásó-ügy: „Mindegy, mit csinált, ha magyar, haza kell hozni”....

...JAHHHH...HAZA KELL HOZNI ! PLÁNEH HA KIKKÉPZETT TERRORISTA !
TŐLE AKKOR SE KELL FÉLNI SENKIKNEK, HA TERRORISTA !...UGYEBÁR.....KIVÉVF, HA BOLÍVIAI...UGYEBÁR.....
CSAK A MENEKÜLTEKTŐL KELL FÉLNI A MAGYARNAK, MERT SOK KÖZÖTTÜK A TERRORISTA !..de ők, nem olyan JÓL KIKÉPZETTEK, MINT EZ AZ ÁSÓÓÓ GYEREK...:o)))
Előzetesben Tomcat
kerékpárletartóztatástolvajönbíráskodás
Eldurvult Tolvajkergető-akció miatt előzetes letartóztatásba helyezték Polgár Tamást.

Koszta János, a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője tájékoztatta az Indexet a letartóztatásról. A Tolvajkergetők néven működő, ellopott kerékpárok felkutatására szakosodott csoport vezetőjének nem ez az első összetűzése a rendőrséggel. A civil önbíráskodás élharcosai 2011-ben alapították a saját meghatározásuk szerint polgári öntevékeny csoportot.

A biciklitolvajok elfogásához GPS-jeladóval ellátott csalibicikliket helyeznek ki, majd azok ellopása után a tettes nyomába erednek. Április 26-án egy ilyen "csalibiciklit" keresve mentek el Budakeszire egy állítólagos tolvajhoz, aki azt állította, hogy már eladta a bringát. Válaszul szidalmazni és bántalmazni kezdték. Lefogták, megütötték, Tomcat pedig fejbe rúgta az acélbetétes bakancsával. A nyolc napon túli sérülései miatt az áldozat rendőrségi feljelentést tett.

ejjjj....EJJJJ.... MINDIG EZEK A ZSIDÓ FELFORGATÓK !!!!!!!
@The Ghost Wolf: Rogán "csak" csúsztat.

A hvg szerint valóban az Alkotmányból kivették 1990-ben a halálbüntetést. Rogán azt nem teszi hozzá, hogy régebben a fidesznek soha nem volt baja az Emberi Jogi Chartával, ez is milyen érdekes ...

Színjáték volt a fidesz rövid liberális története, ez most már egyértelmű. Igaza van Kertész Ákosnak, Orbán "csak egy nagypofájú, borotválatlan nímand volt, akit a pártállam addig a tenyerén hordozott, és a gátlástalanságával megtévesztett egy csomó jobbsorsra érdemes vén szamarat."
@kvadrillio: Semmi baj nincs Schwajdával.

Az a baj, hogy a Nemzeti épülete olyan csúnya, hogy az előtte lévő szobrok nélkül alig lenne elviselhető a látvány.

A színitársulatban való gyönyörködést is olcsóbban megúsznánk, ha kiállítanák a szobraikat, és még érdekesebb is lenne ...
@Imola Helyesi: teccik tunni, van nékem egy vesszőm és egy paripám!!
ha a kettőt egyesítem, akkor... gyököllye ki magácska!

segítek azért: pejparipa pimpilijét a popójába naccsád!

értem én(a lószart értem!), hogy kiskegyed nincsen tisztában azzal, hogy mijaza demokrácija, meg hasonlatos dolgok.
de azért csak megkérdezem, mert valóban érdekel:

Fideszesnek teccik-e merni lenni? Mert ha igen, akkor már csak az érdekel, hogy ki a szállítója, mert a cucc durván jó lehet!
ez a fasz orbán nemcsak a trasfikokat adta zsidó családoknak, haveroknak, hanem a földeket is, amik nem is ORBÁNÉ !!!TÉLLEGF LE KELL FEJEZNI ŐT !!! ÉS CSINÁJJA...CSINÁJJA...CSINÁLJHA A DISZNÓSÁGOKAT, KORRUPCIÓKAT TOVÁBB...AMÍG...

Szent György napján

A gazdák képviseletében felszólaló Rezes Gábor kénytelen volt elismerni, hogy az idei Szent György napja eltért az eddigiektől.

A hagyomány szerint április 24-én az állatokat kihajtják a téli szálláshelyükről a földekre. Azonban 2015-ben ez a gyakorlat megszakadt, azon egyszerű oknál fogva, hogy az egykori legelők új bérlők kezére kerültek.

Elmondta, hogy a megyében 35-40 ezer anyajuh és 4-5 ezer szarvasmarha maradt legelő nélkül, egyben 60 család megélhetése és további 150-200 ember munkahelye került veszélybe. S az csak tovább árnyalja a képet, hogy ezen a területen amúgy is nagy a munkanélküliség.

Rezes Gábor szerint a hatalom kirekesztette őket a társadalomból.

Ezt azzal magyarázta, hogy 15 hónap telt már el anélkül, hogy bármilyen kormányzati szereplő érdemben szóba állt volna a földnélküli gazdákkal. Pedig ezek a kormányzati intézkedések a tulajdonhoz való alapvető állampolgári jogunkat sérti – szögezte le.

A kialakult patthelyzet miatt a gazdák Brüsszelhez fordultak, egyben felkérték Magyar Zoltánt arra, képviselje az ügyüket a magyar parlamentben. A képviselő erre úgy reagált, hogy a Jobbiknak bár nem szokása a magyar ügyek külföldi kitárgyalása, azonban tényleg olyan drasztikus helyzetben vannak ezek az emberek, hogy minden potenciális lehetőséget ki kell használni az érdekükben.
Pantallós úriemberek és kosztümös kislányok biznisze

Rezes Gábor szerint az lenne a legjobb megoldás, hogy a kormány vizsgálja felül a bérleti szerződéseket, és az auditálás alatt függessze fel a földalapú támogatások kifizetését. Mert ez az egész hortobágyi történet a pénzről szól.

S hogy mekkora összegről?

Hektáronként 70.000 forint jár alapból, ehhez jön a Natura jelzésű terület, a kedvezőtlen fekvés és a védett ökológiai rendszer után további támogatás – így körülbelül már százezer forintra rúg ez az összeg a hortobágyi földterületek esetében.

Ez azért már igen vonzó ajánlat a fideszes baráti kör számára, főleg úgy, hogy hatósági ellenőrzéssel gyakorlatilag nem kell számolniuk.

Így fordulhat elő, hogy 3 (azaz három) darab kecske után 30 hektárnyi földet osztott ki az NFA, sőt olyan esetről is tudni, amikor 14 tehén után jutott a szerencsés kiválasztott 500 hektárnyi földhöz.

Ne felejtsék ezeket a számokat 100.000 forinttal megszorozni...

Rezes Gábor a rosszindulatú felvetéseknek elejét véve leszögezte, a Hortobágyon legeltető állattartók már 30-40 éve ott élnek, ezzel foglalkoznak, a támogatások előtt is ebből éltek, és most is csak annyit kérnek az Orbán-kormánytól, hogy ne vegye el a kenyérkereseti lehetőséget előlük.
Magyar Zoltán, a Jobbik agrárpolitikusa a földalapkezelő budapesti székháza előtt tartott sajtótájékoztatón.

A nemzeti párt szakpolitikusa szerint kedden végre lehullt a lepel a Fidesz-kormány agrárpolitikájáról, és egyértelműen kiderült, hogy a hatalomnak nem célja a hazai állattartás támogatása – jelentette ki Magyar Zoltán, majd ígéretet tett arra, hogy az Országgyűlés Mezőgazdasági bizottságának alelnökeként továbbra is minden lehetséges parlamenti eszközt megragad annak érdekében, hogy a kisemmizett gazdáknak segítséget nyújtson.
Tisztességes, átlátható földszerződéseket

Magyar Zoltán arra is emlékeztetett, a Jobbik számtalan alkalommal figyelmeztetett arra, hogy a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) működését, illetve az állami földpályázatok gyakorlatát botrányok egész sora jellemzi. Ennek egyik látványos eredménye, hogy olyan családok (vállalkozások) nyertek el haszonbérbe állami tulajdonú földeket, amelyek korábban sem rendelkeztek állatokkal, és eszük ágában sincs a legeltetés. Ezzel szemben a helybeli gazdák, akik évtizedek óta ezzel foglalkoznak, föld nélkül maradtak.

Hangsúlyozta: a nemzeti erő már az elmúlt héten kezdeményezte egy ellenőrző bizottság felállítását, amelynek az lenne a kifejezett feladata, hogy felülvizsgálja az eddigi hortobágyi pályázatokat. Ennek kapcsán arról beszélt,

ehhez legalább 50 képviselő támogató aláírása szükséges, azaz megkerülhetetlen egy ellenzéki együttműködés a siker érdekében.

...remélem orb án 1 percig sem hiszi, hogy ez a "földosztogatás" ÖRÖKRE ÍGY MARAD ?????
...mert akkor nagyon nem ismeri a magyar történelmet.....:O)))))
@kvadrillio: a orbán-család Magyarországon gyilkolja a magyar embereket !!!!!

MÁR...NEM SOKÁIG !
AZ ORBÁN-CSALÁD MAGYARORSZÁGON GYILKOLJA A MAGYAR EMBEREKET !!!!!

MÁR...NEM SOKÁIG !
Dózsa György unokája
Dózsa György unokája vagyok én,
Népért síró, bús, bocskoros nemes.
Hé, nagyurak, jó lesz tán szóba állni
Kaszás népemmel, mert a Nyár heves.

A Nyár heves s a kasza egyenes.
Hé, nagyurak: sok rossz, fehér ököl,
Mi lesz, hogyha Dózsa György kósza népe
Rettenetes, nagy dühvel özönöl?

Ha jön a nép, hé, nagyurak, mi lesz?
Rablóváraitokból merre fut
Hitvány hadatok? Ha majd csörömpöléssel
Lecsukjuk a kaput?

...OCCT JÖHET A TEK..., TIKKK..., TAKK...AZ FBI, CIA, MOSZAT...MEG A JÓ KURVA ISTEN IS, HA ECCER ELSZAKAD A MAGYAR CÉRNA !!!!!
...és ide küldött Orbán magyar katonákat ??? esetleg Orbán fia is itt harcol??
Izraeli fegyverekkel harcol az Iszlám Állam?
Az Iszlám Állam harcosai izraeli gyártmányú fegyverekkel harcoltak egy iraki összecsapás során.
A fegyvereket a Hashid Shaabi nevű önkéntes alakulat találta múlt héten csütörtökön, amikor Anbar tartományban felszámolták a szélsőséges terroristák egyik állását - adja hírül a Farsnews iráni hírügynökségre hivatkozva az International Business Times. Az ütközet után al-Karmah városában találtak rá a harci eszközökre egy titkos raktárban.

A Farsnews idéz egy magas rangú iraki tisztet, aki úgy véli, az IÁ-t elsősorban Szaúd-Arábia, Katar és más öböl-menti államok támogatják. Szerinte a terrorszervezet mögött a szaúdi titkosszolgálat áll, és közvetett módon Izrael is támogatja őket.

Nem ez az első hasonló eset. Az Iraqi News híradása szerint februárban a Bagdadtól 120 km-re nyugatra található Ramadiban fedeztek fel egy titkos IÁ raktárt, amelyben izraeli és európai fegyvereket találtak.

Az már jó ideje nyílt titoknak számít, hogy a zsidó állam Szíriában logisztikai támogatást nyújt az An-Núszra Frontnak és más szélsőséges iszlamista szervezeteknek.

Hogy valami jó hír is legyen a végére: iraki katonai források szerint Anbar tartományban a múlt héten az iszlám állam több mint 250 terroristájával végeztek.
Babarczi Szilveszter · Kiemelt hozzászóló · Itt dolgozik: Szellemi szabadfoglalkozású
Miért is nem lepődöm meg ezen? A nagy színjáték...
Ha valaki eddig még nem gondolkodott el azon, hogyan jöhetett létre a nagy semmiből egy igen jól kiképzett és felfegyverzett műterrorista bagázs.
Nagy üzlet ez az USA-nak és Izraelnek, mert az egyik oldalon is fegyverbiznisz, meg a másikon is. Mi meg a csatlós hülyék a magyar rabszolgák adóforintjaiból milliárdokat költünk a "terrorizmus" elleni küzdelemben való részvételünkért, és kitesszük magunkat annak, hogy majd a CIA és a Moszad hozzánk is "beszervez" pár terrortámadást.
Meg lehet ezt köszönni Szijjártónak, és mindazoknak, akik igennel szavaztak az IÁ elleni szolgalelkű katonai részvételre a parlamentben. Remélem, épp ezért a "terroristák" majd rajtuk töltik ki a haragjukat és nem azokon az ártatlanokon, akiknek a tiltakozására szinte oda sem figyeltek.
Szar napom volt, vidítsatok már fel lécci: mit ír Imola?
Hogy az a rohadt Nyugat, meg a z mocskosszájú újságírói ... !
Hogy nincs nékik egy Szászuk ...

index.hu/belfold/2015/04/29/kiakadt_a_kormany_a_guardian_orban-cikken/
@nincs_itt: Na jó de az öreg szivaros csörcsill is megmondta ;)

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval"
"Nagy vitát kavart Európában a magyar miniszterelnök halálbüntetésről tett kijelentése. Az Európai Parlament elnöke, Martin Schulz is beszélni akar ez ügyben Orbán Viktorral, aki közölte: áll rendelkezésre. Az Európai Bizottság és az Európa Tanács emberi jogi biztosa is aggódik, az uniós liberálisok pedig felszólították a Néppártot, rúgják ki Orbánt és a Fideszt a frakciójukból. Eközben a kormánypárt itthon, úgy tűnik beáll elnöke mögé, s noha abszurdnak tűnik a halálbüntetés napirendre vétele az európai joganyaggal szemben, Orbán vélhetően nem is ezt tűzte célul, hanem a közel-keleti és észak-afrikai "illiberális" demokráciákra jellemző hangulatkeltést."

nepszava.hu/cikk/1055863-orban-kivegezne-az-europai-jogrendet/
"Mindenkit megtámadtak, aki nem volt fekete. Verték az ázsiaiakat, a mexikóiakat, gyakorlatilag mindenkit. Az sem jelentett számukra problémát, ha valaki kerekesszékes, vagy éppen idős ember, ők is megkapták a magukét."

alfahir.hu/fehereket_vertek_a_feketek_baltimore_ban
'Para helyett!!

www.youtube.com/watch?v=zDNVWV-zgYw

ohhhhhhhh:)))

www.youtube.com/watch?v=yhEWX6XHhkc

:)
www.youtube.com/watch?v=oQakn9YGkzo

Gyertek ki a hegyoldalba gyíkok!!
Na jó,'szíriuszatist nem kell megvárni,mert addigra már pizsamaosztás,meg különben is ki fogja addig bírni sörrel az iramot:))

"Részegen ki visz majd haza:)))
szép napot mindenkinek!

@gazoló: :)
csak a jövő héten megyek fel, de akkor is azért, hogy tovább menjünk a Fertő tóhoz...

és képzelt már rémhírt terjesztenek, hogy megszűnik az ingyenes busz Felcsútra... :((((
még ilyent! mit ki nem találnak...

www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/cafoljak-a-pletykakat-a-puskas-akademianal-608802
Orbán köteles beszéde

Nagyjából itt van Orbán Viktor vége. Ő még nem tudja, de a világ már igen.

europakavezo.blog.hu/2015/04/29/orban_koteles_beszede
ezt sem én mondtam...

Orbán a Jobbik hasznos hülyéje

hafr.blog.hu/2015/04/29/orban_a_jobbik_hasznos_hulyeje
Összehangolt támadás az Eleven Emlékmű ellen

Na eddig bírta ki a Jobbik, hogy a "XXI. századi néppárt" címke mögé bújva figyelje, amint Orbán - totálisan félreértelmezve a helyzetet - teljesen kimegy jobbszélre az idegengyűlöletre építő, végtelenül taszító nemzeti konzultációval, és a halálbüntetés meglebegtetésével. Félredobva a cukináci álarcot, a versenyszellemtől hajtva kibukott Vonáékból az antiszemita bunkó, és beleálltak a "ki a tahóbb" versenybe.

fedor.blog.hu/2015/04/29/osszehangolt_tamadas_az_eleven_emlekmu_ellen
ezt viszont senki nem vette észre?! a képeket érdemes megnézni és az intézkedések is csodásak...

Két hete csúfítják irredenta molinók a Hősök terét – a Főváros szerint engedély nékül

vastagbor.atlatszo.hu/2015/04/29/ket-hete-csufitjak/
mindennapi témánkat add meg uram:

Kikre hasonlítanak a magyarok?

Sokakat foglalkoztat, kik voltak az ősei. A genetikai módszerek fejlődéséknek köszönhetően ma már nem csak megsárgult papírok és homályos beszámolók alapján kutatható a családok, népek története. Egy színpompás térképet mutatunk be.

www.nyest.hu/hirek/kikre-hasonlitanak-a-magyarok
ha hiszed ha nem, itt tartunk:

Bayer fel akarja pofozni Orbánt

A szélsőjobb témáit felkaroló Fidesz, és személyesen Orbán Viktor miniszterelnök valójában a "liberalizmus lényegét" testesíti meg - legalábbis ez derül ki Bayer Zsolt legújabb jegyzetéből. Sőt, a publicista szerint ezért "valakik nagyon föl lesznek pofozva".

A Fidesz-alapító publicista a mai Magyar Hírlapban egy izlandi törvénytervezet kapcsán tesz vaskos megállapításokat. A legfontosabb: "Mert ez a liberalizmus lényege: a haszon magánügy, a kárért viszont, amelyet a tőke okozott, közösen viseli a felelősséget a társadalom. Ezért a mentalitásért előbb-utóbb valakik nagyon föl lesznek pofozva."

folytatás:

www.stop.hu/belfold/bayer-fel-akarja-pofozni-orbant/1320445/
szép is ami szép és főleg sportszerű

Fojtogatás a Győri ETO stadionjában

A Győri ETO sportigazgatója, Sasa Stevanovic fojtogatta a technikai igazgató segítőjét. Stevanovic lábteniszezés miatt akart neki felmondani, de a segítő nem fogadta el ezt.

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150429-fojtogatas-a-gyori-eto-stadionjaban.html
@guma:
Ne vicceljél már, és ne csúsztassál, még ha nem is az eredeti Bayer-cikk alapján teszed. Szó sincs arról, hogy Orbánt akarná felpofozni, hanem a bankok mentalitása ellen szólt, vagyis a liberalizmusban a haszon a bankoké, a kár meg a társadalomé.
Vagyis a bankok , tőzsdék károkozását a banki károsultaknak az állam fizeti meg.
De ezt a banki rendszert a liberális gazdaságpoltika teremtette meg, ezzel szemben Izlandon a jegybanknak adtak nagyobb hatáskört, és megbüntették a csaló kereskedelmi bankok vezetőit.
Orbánt meg pontosan azért IS támadják, mert a magyar jegybanknak adott nagyobb hatáskört /ld: pl. ellenőrzés/, és pl. megadóztatta a bankokat.
Vagyis a csaló kereskedelmi rendszer lesz felpofozva, mint ahogy menekülnek is tőlünk a pofon elől. Ld: pl.Raffeisen bezár egy csomó fiókot, mert veszteséges, nem tud csalni!!!!
A sallert éppen hogy Orbán adja, és remélem nem kell többet adnia, elhúznak innen a csalók.
@guma:
Hábezzeg, mikor a fijjug hidakon meg mindenhol feszítenek ki mindent, ami nem szép, az nem baj, azt nem kritizálják,, na ez az átlátszó.
@Gábris szomszéd:
A nemzetközi helyzet fokozódik. Bezzeg a magyar demokrácia!!!
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem egészen, mert az EU chartában is benne van /ld:,index/ hogy napirenden lehet tartani vagyis vitatkozni lehet róla. Most a liberálisok a vita tényét és lehetőségét vitatják, vagy mi?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: D

A 'kedvesbetegnek nagy versenyfutásba kell kezdeni 'cuki'szörnyszülöttjével,hogy eljuthassanak sehová:))
Még belé is 'hasad'hat...

"Pocakos tábornok a halálon:)
@guma:

Szia!

Bringával körbe!!!!
"nemfogfájni:))
hülyébb vagy mint egy egysejtű. én sem vagyok tisztába sok dologgal de nem is pofázok, hogy mindenkit megtanítsak a nem tudásomra.
ha véleményt írok, akkor szeretem, ha kijavítanak, de ezt a hülye pr-t nem viselem el.

szerintem meg: nálunk a nagy hatáskörű jegybank az ellenőrzést szarta le, deviza tartalékunkat elb@szta félig, stb...
segítette a brókert 10 milliós tőkére adott eszméletlen mennyiségű fekete pénzt, amivel az állami és önkormányzati eszetlenek játszottak és most megfizetheti mindenki!
szerintem tönkre kellett tenni majd minden bankot és bróker céget, hogy az állami működhessen, ami eddig ugye sikeresen vesztességet termelt mindenkinek, pedig qrva sokba került az adófizetőknek már a vétel is (MKB? stb)...
valamint véleményem szerint az állam apró vagy nagy trükkjeit palástolja a jegybank meg profitot(!!!) termel és spájzol(!!!) alapítványokba, tárgyakba, épületekbe, ahelyett, hogy a feladatát végezné...

Izlandon ezért zavartak el minden!!! politikust - ha már példálózol ezt se feledd. mert a bank csak annyit csinálhat amit a politikusok törvénygyártásukkal és elenőrzésükkel megengednek neki!
ezért ma náluk, semmilyen állami munkára nem jogosultak jó darabig. még postás sem lehet!
@bioLarzen:
Írtam neked, Larzen. A két guma által ajánlott gyenge blogról semmit, akkor már inkább ez.
@Imola Helyesi:

"A génekhez ezt tanulmányozd pl."

Ki jegyzi szakmailag ezt a videót?
@guma:
Jól teszed,ha nem "pofázol", pláne, hogy már ütöd taga stílusát.
Mivel tényleg nem értesz a témához-mint írtad.Csak újság álhíreket kommentálsz tényalap nélkül.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

viszont fizethetjük, akkor is ha nem lesz...
csodálatos agy csodálatos előrelátása. :(((
@Orica Középföldi: :DDDDDD

Hölgyem!:)
ilyen elvárással fellépni...
szabad ezt?
@guma:

Konteokon tiboru blogján szórakozom:)))
"Csak újság álhíreket kommentálsz tényalap nélkül. "

hahahaha
szóval a KSH és a bank adatai álhírek?
@Orica Középföldi:

az jó! én is kikapcsolódom ott néha... :D
a hsz-k világában üdítően és szórakoztatóan komolyan veszik "magukat" és a témát...
@gazoló:

tele van programmal az a két nap, de a bringa nincs benne...
Kvadrilió, már csak azt kellene kitalálnod, hogy Tóásó is zsidó.
Mert, hogy a gazdák......???
@guma: ebola, egy pofátlan rücsök a varánusz testén.
hagyjad margaríta a picsába, eszt a szellemi nyomorékot!:))
Na, a majom tahó, gumaoricaésmásvédő keresztapus nem dolgozik, ezért nem nyomtam ki eddig.
@taga20:
Menjél a Rudasba, ma el akartam menni, mivelhogy csillagos ötösök lettek,erre kiderül, hogy csak férfiak mehetnek csupaszon. Ott a helyed, bár úszni biztosan nem tudsz.Az nehéz lehet neked.
@Imola Helyesi: na és mit mondott az első zsidó származású miniszterelnök? :)

"A faji kérdés a világtörténelem kulcsa. Senki nem kezelheti a faji kérdést, a faji elvet közömbösen. A világtörténelem csak azért zavaros, mert olyan emberek írták, akik nem ismerték a faji kérdést, és az ahhoz tartozó pillanatokat." Benjamin Disraeli
@Gábris szomszéd:
Ezt nem tudtam, akkor Izrael róla kapta a nevét?
Tényleg te mit szólsz ahhoz, hogy csak csupaszon lehet fürödni a Rudasban? Normálisak ezek?
@Imola Helyesi:
Holnap viszont állítólag koedukált fürdőzés lesz és fürdőruhában. Gyalázat, hogy a legszebb fekvésű fürdőt kisajátítják a nudisták, és még 5-öst is kapnak ezért.
@Imola Helyesi:
Akkor a múltkor onnan jöhettek a csupasz nők a Bem rakparton.
Mégsem megyek el, ki tudja , mi van a vízben, lehet, hogy nem tisztítják rendesen.
@Imola Helyesi:

"Na, a majom tahó, gumaoricaésmásvédő keresztapus nem dolgozik, ezért nem nyomtam ki eddig."

Ez a válasz a kérdésemre? Az ovisok jobban csinálják.
Szóval ki jegyzi a videot?
@Orica Középföldi:
Nyomozok, de csak később válaszolok, mert el kell mennem, már így is sokat írtam. Te mint konzervatív - állítólag-, mit szólsz ehhez a Rudas-féle fürdőzési szokáshoz?
elképzelhetetlen cinizmussal kérdez meg a kormány és a 8 ker meg betiltotta a közmunkások majálisát...
mit lehet erre mondani?
talán ezt:

offforever.blog.hu/2015/04/30/erdos_virag_en_vetkem#more7096675
@taga20: :)

kihúztad a gyufát itt :D otthon meg leesett a karnis?

nekem is mehetnékem támadt, mert nincs is rossz idő...
@guma:

Két markos ápoló muszájkabáttal tényleg oltalom alá helyezhetné:)
Seres is reagált a HVG-n.
@guma:

"Mi az egész magyar labdarúgásért tenni akarunk, ha máshogy nem, hát példát mutatunk..."

Basszameg, nálunk nem viszik ingyen buszok a szurkolókat a stadijonyba.:(
@Orica Középföldi:

valószínű sokan nem tudják miért ezt a címet adtam.
ő mindenkit feljelent. de ha őt jelentik fel, sosem tudja a hatóság elérni...
még az akasztásos pert is ez miatt szüntették meg, míg a cellulóz fejbe rúgó ott ül a vádlottak padján.
@Imola Helyesi: " napirenden lehet tartani vagyis vitatkozni lehet róla."

Ja, nem tudtam, hogy te a szófosást is vitának nevezed.
Egyébként meg rostával is lehet vizet merni. De minek?

Ja! Tudom már, a parasztot vakítani kell.:D
@Imola Helyesi: "Jól teszed,ha nem "pofázol", pláne, hogy már ütöd taga stílusát."

Mivanmivan, leesett a bálna?
@látjátok feleim szümtükkel:

Ha most arra céloztál, hogy időnként guma taga is, nem lepődnék meg, egy virtuális blogon minden lehetséges, te meg időnként olyan kis rosszmájú rodis vagy.
Kit érdekel, ki kicsoda.
Itt majdnem mindenki egy húron pendül rajtam kívül, akkor minek találgassak?
És még vegyük hozzá a női irigységet is.
@látjátok feleim szümtükkel:
Az Index undokabb az én volt anyósomnál, nagyon tud fúrni.
@Imola Helyesi:

Ugyan áruld már el mijaló*t lehet rajtad irígyelni?:D
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez egy könnyelmű kérdés, mert el fogja árulni:))

Unalomig ismert toposzai: felpörgeti a blogot, tényeket/igazságot közöl, védi a nyelvet, terjeszti a kultúrát, vitára késztet, felmutatja az irigylésre méltó értékeket, amikkel itt csak ő rendelkezik, hibátlanul felismeri az összes irigy kommentelőt, etc.
@taga20: „ ír vaj, agyas! abból vettem le, hogy melyik multihoz dörgölőzöl:)))”. A Tesco-ban is van.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: .....lányokkal nem barátkozom....nem célravezető....hacsak nem az a cél mint általában.
@Orica Középföldi:

Üsse kavics, árulja el, csak a csúnyáját ne mutogassa.:D
süti beállítások módosítása