Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.04.23. 08:50 Fabius

Én hiszek Varga Mihály ártatlanságában!

Címkék: fidesz varga mihály pilótajáték karcag

Kedves Miska!

Úgy érzem az elmúlt napok történései után szólnom kell hozzád, meg kell nyugtassalak: én hiszek neked. Igazságtalan az, hogy Dobrai Sándorné Marcsika - állítólag - Mexikóban dőzsöli el a hiszékeny hülyék pénzét, a sarat állni meg neked kell helyette.

- Én elhiszem, hogy se te, se a város másik félnótás minisztere - aki polgármestere is volt 1990-2010 között - semmit az ég egy világon nem sejtett a közel tíz éve tartó csalásról.

kun.jpg

- Elhiszem, hogy ti ki tudtatok maradni ebből egy vérfideszes kisvárosban, ahol fingani, vállalkozni és általában élni nem lehet a katonák árgus tekintete nélkül.

- Elhiszem, hogy nem volt gyanús neked, a gazdasági szakembernek, hogy Marcsika micsoda irreális kamatok ígéretével igyekezett fenntartani a pilótajátékot.

- Elhiszem, hogy a rokonok, haverok, aktivisták, ügyfelek, ismerősök, fele és igazbarátok eltitkolták hol, milyen körülmények között fial a pénzük. A gecik.

- Elhiszem, hogy se a 20 évig regnáló polgármesternek, se az 1998-2014 között parlamentben ülő országgyűlési képviselőnek nem jutott fülébe mi zajlik a városában/körzetében.

- Elhiszem, hogy erről is vagy a Gyurcsány, ha nem ő akkor Vadai, ha ő sem akkor a környékbeli jobbikosok tehetnek. Vagy a horngyula.

Éppen csak annyi a bibi, hogy ha én ezt mind elhiszem, akkor nektek kettőtöknek le kell mondani a picsába.

Mert szemmel láthatóan kurvára nem foglalkoztatok azzal ami a városotokban/választókörzetetekben történik.Ti voltatok a két lúzer akit orránál fogva vezettek, akik elől el lehetett titkolni, hogy:

 „A városban az icipici nyugdíjat kapó idős embertől kezdve a menő vállalkozóig mind vitték Marcsihoz a pénzüket. Akadt, aki eladta a házát, és az így kapott pénzt fektette be, a kamatokból pedig élt, utazott

Úgyhogy srácok, jó volt veletek, viszlát!

625 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr987390936

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Félelem és reszketés Újbudán 2015.04.23. 17:03:35

Ma másfél órás vita után elfogadtuk az új köznevelési koncepciót, ami központosítja az óvodákat. A szülők félnek, hogy milyen hatással lesz ez a gyerekekre, az alkalmazottak meg a székükért reszketve cselekednek... A köznevelési bizottság tegnapi vit...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eh Fabius! Már régóta az a meccs, hogy bűnözők ezek, vagy fogalmatlan és alkalmatlan félnótások (FAF), akik képtelenek ellátni a feladataikat, mert azok súlyosan meghaladják a képességeiket. Most arra játszik a NER, hogy FAF minden fideszes, de közben G. Fodor pl elárulja, hogy zsenik ők, meg végtelen a munkabírásuk. Szóval a NER szerint gyakorlatilag FAF bűnözőkről beszélhetünk, és így valóban kerek a történet.
@miva?: G. Fodor épp azt mondta a napokban, hogy "nagy mellény helyett kijózanodást javasol". :)

hvg.hu/itthon/20150423_G_Fodor_nagy_melleny_helyett_kijozanodast
Na tessék. :)

Orbán csak 4 órát alszik, nem hord mackónadrágot, és egyszer csúnyán átverték itt a piros, hol a pirosban.

hvg.hu/itthon/20150423_Orban_Viktor_is_szokott_sirni
De szépis lesz, amikor ezek 2018-ban eltűnnek. Most már azt sem bánnám, (de igen bánnám) ha a Dzsobbik kapna négy évet.
Akkor végre visszajöhetne a liberális demokrácia Magyarországra 2022-től.
És akkor a Dzsobbik elvégezné a piszkos munkát ezeknek a hazaáruló barmoknak és a Bonsai Duce lesittelésével.
@Gábris szomszéd: "Amikor a Heti Válasz újságírója felveti, hogy az arrogancia vagy a pökhendiség nem éppen Semjén, hanem más kormányzati figurák sajátja, akkor G. Fodor rávágja: tudja, hogy a riporter Lázár Jánosra, Rogán Antalra, Szijjártó Péterre és Habony Árpádra gondol. De aztán rögtön meg is védi Habonyékat, mondván: nélkülük nem győzött volna a Fidesz, ezek az emberek ma is „0-24-ben tettre készek, óriási a teherbíró képességük és szellemileg élesek”, és „szolgálják az ügyet”."

index.hu/belfold/2015/04/23/g._fodor_megvedte_habonyt_de_nekiugrott_a_kdnp-nek/

Tehát G. Fodor szerint nem debilek, hanem bűnözők.

Két eset van:

I. Debilek, nem alkalmasak az ország irányítására
II. Bűnözők, nem alkalmasak az ország irányítására

GFG a II. mellett foglal állást. Ezt mondtam. Így már érted?
@The Ghost Wolf: "És akkor a Dzsobbik elvégezné a piszkos munkát ezeknek a hazaáruló barmoknak és a Bonsai Duce lesittelésével."

Álmodik a nyomor?
@látjátok feleim szümtükkel: OK de akkor úgy lenne FAIR, ha az elmúlthuszon szoclib bűnözői is mennének a sittre viktorék mellé. :)
Igaza van Fabiusnak!
Az igen tisztelt miniszter urak nagy horderejű makrogazdasági problémákkal voltak/vannak elfoglalva, nem pedig jelentéktelen mikro(marginális) ügyekkel.
Minden hiszékeny és pénzsóvár ember mellé nem lehet tanácsadót, ellenőrt, vagy rendőrt állítani...
@miva?: "hanem más kormányzati figurák sajátja, akkor G. Fodor rávágja: tudja, hogy a riporter Lázár Jánosra, Rogán Antalra, Szijjártó Péterre és Habony Árpádra gondol."

visszakérdeztem volna csuklóból (nem is értem, ezeket a magas labdákat miért nem ütik le): akkor ön szerint habonyárpád kormányzati figura? milyen szerepet tölt be habony a kormányzatban?
@miva?: "II. Bűnözők, nem alkalmasak az ország irányítására" GFG már a múltkor is megmondta, a "polgári Magyarország" szövegről, hogy az nem hülyeség volt, hanem "politikai termék". Azaz szemenszedett hazugság!
GFG értékrendjében a szemét hazudozás, a becstelenség, az ország érdekeinek semmibe vétele magasan felette áll a sorozatos hibáknak, neadjisten a sötét butaságnak.
Deutsch Tamás elárulta a Heti Válasznak, ki intézett terrortámadást Orbán Viktor ellen :D

444.hu/2015/04/23/deutsch-tamas-elarulta-a-heti-valasznak-ki-intezett-terrortamadast-orban-viktor-ellen/
@Secnir:

"visszakérdeztem volna csuklóból (nem is értem, ezeket a magas labdákat miért nem ütik le): akkor ön szerint habonyárpád kormányzati figura? milyen szerepet tölt be habony a kormányzatban? "

Ez már megvolt legutóbb. Akkor Gépont aszonta, HAbony a kormány ösztönös zsenije. Ennyike.

Orbántól megtudtuk, mindez bármiféle látható szerződés nélkül történik. Ergo:

1: Ingyen zseni Habony, ami az életmódját látva kevéssé valószínű,

2: éljen a zsebszerződés és a feketegazdaság!
@Kijelölt Önkéntes: Igaza van kendnek. Ha már a földijében sem bízhat a csúcsminiszter, akkor tényleg hová lesz a polgári politikaitermék Magyarország? Inkább az az érdekes, hogy jelenlegi legnagyobbjaink hogyan tudták elkerülni odahaza azt az információcunamit, ami szemmel láthatóan mindenkit elért. Megmondom: úgy, mint ahogy esőben szokás olyan gyorsan cikázni 10 éven keresztül, hogy ne legyen vizes az ember. Ezek szuperhősök! Látja kend erre nem gondoltunk. Ez tényleg mindent megmagyaráz. Mikor az unokatesó belekezdene a mondókába, hirtelen kívülre fölrántják a bugyit, és hangsebességnél gyorsabban reppennek intézni közös ügyeinket karácsonykor. Tényleg. Világos.
@Fabius: Tévedsz te is. Titokban a hanyatló nyugaton vannak vállalkozásai, és igaz hazafy módjára az ott megtermelt luxusprofitját kishazánkban költi el olyan dolgokra, amiket nem is akarna megvenni. Tiszta szívjóságból vásárol a gondokkal küzdő helyeken drága termékeket, hogy ÁFA formájában is keményen tömje a NAV szelencéjét.

És hogy lássuk mekkora zseni, mindezt úgy, hogy nem is beszél külföldiül!!
@Fabius: "Akkor Gépont aszonta, HAbony a kormány ösztönös zsenije."

Akkor ezért volt anno kijelölt sportminiszter a Tomika is, gondolom ő is az ösztönös zseniség alapján volt alkalmas a feladatára. El is zsenizett egy nagy valag pénzt valami beléptető marhaságra.:D

Azért kíváncsi lennék mihez kezd majd, amikor kihullik a kosárból és nem kap brüsszeli fizetést, meg sportminiszteri állást?
Tótawéééé. :)

"Ennek a kudarcnak van egy megkerülhetetlen felelőse. Rajta kívül még sokan vannak, akiknek felelniük kell, mert őket nem a mozgalom szippantotta be, hanem a pénzszag; de a főkolompos neve közismert. Róla nevezik majd el ezt a zsákutcát. Nem lesz egyszerű leválni róla, tudom. Még ma is azzal kezdődnek és végződnek a kifakadások, hogy Orbán Viktorral nincs semmi baj, csak a főkamarás meg az udvari bolondok szívatják a népet. Ja meg hogy ő biztosan nem korrupt, csak valamiért nem veszi észre, hogy itt lopnak! :DDDDD

Értem, hogy ez olyan, mint a Szentlelket gyalázni, és örök kárhozat jár érte, de hát lássátok feleim, recseg-ropog az egész templom a tisztítótűzben. Nem sokáig osztja már Orbán Viktor a búcsúcédulát. Mire sorra kerülnétek, a pokolba fog szólni az a jegy.

Árvának éreznétek magatokat nélküle? Ugyan! II. János Pál üzeni: ne féljetek! Nem kell már másnap beállni egy másik segg elé. (Ezek már nem II. János Pál szavai.) Megvan anélkül az ember. Persze nektek is jól jönne most, ha nem nyomorítottátok volna meg a szabad sajtót és az egész pártonkívüli világot, mert könnyebb volna menekülni. Erősítse ez a felismerés is a meggyőződést, hogy mekkora hülyeség volt ez a kísérlet, és mostantól máshogy kell csinálni. Addig azért fél lábon ki lehet bírni, és minél többen állnak a fél sarkukra, annál kevesebbet kell. Egész felszabadító érzés leszarni minden pártvonalat. Kicsit melósabb, mint felmondani a leckét, de annyira azért nem nehéz szabadon gondolkodni arról, ami történik.

Aztán találkozunk a réten, és álmodunk egy barackfáról, ami alatt mindenki táncol. El fogunk férni. Kicsit majd röhögünk egymás tánckultúráján, de el fogjuk viselni egymást, mert megelégszünk azzal, hogy mindenki úgy táncol, ahogy neki tetszik. Legfeljebb nem nézünk oda.

A tisztás sarkában hápog majd néhány vénember, és arról nosztalgiázik, hogy régen jobb volt az az egy tévéműsor, mint most az összes együtt, és bezzeg az Ifjúsági Parkban szigorúan megmondták az elvtársak, hogyan szabad táncolni. Őket együtt fogjuk kiröhögni.

Ki lehet ebből farolni sokaknak tiszta lelkiismerettel. Érdemes akkor dönteni, amikor még van ejtőernyő a fedélzeten."

hvg.hu/w/20150423_Feloldozo_szep_uzenet
''''Én hiszek Varga Mihály ártatlanságában!''''
Fabius!
Varga Mihály
- a Magyar-Kazah Baráti Társaság alelnöke;
- a Johannita Lovagrend tagja;
- a karcagi református egyházközség presbitere;
- Magyar Atlétikai Club (MAC) tagja;
- pénzügy (vagy micsoda) miniszter (a miniszter biztos);
- a karcagi Nagykun Polgári Egyesület elnöke, és így tovább...

És, hogy még szűz is legyen?

Azért ez már nem hit kérdés!
@miva?: "mindezt úgy, hogy nem is beszél külföldiül!!"

Külföldiül majd beszélnek minimálbéren foglakoztatott diplomás tolmácsok. Örüljenek, hogy állást kapnak és a zseni helyett beszélhetnek.:D
Nicsak. :)

"Magyarország az utóbbi években sikeres az inaktívak számának csökkentésében, a társadalmi különbségek növekedésének megállításában, a szegénység elleni küzdelemben és a családok eladósodottságának enyhítésében. Viszont nem sikerült megállítani a területi különbségek növekedését és a középosztály fogyatkozását. A kutatások pedig nem támasztják alá a kormány meggyőződését, hogy túlképzés volna a diplomások terén – a szakmunkások nagyobb arányban veszítik el a munkájukat, és jelentősebb a szegénységi kockázatuk is.

Mindezt érdekesen egészíti ki a különböző jövedelmi szintekhez tartozók pártválasztása. A Tárki kutatása e téren éppen ellenkező eredményt hozott, mint várnánk: a Jobbik nem a legszegényebbek, hanem a magasabb jövedelműek között a legerősebb."

valasz.hu/itthon/meglepetes-a-jomoduak-koreben-legerosebb-a-jobbik-111866
@látjátok feleim szümtükkel: azok már külhonban vannak. Épp most volt probléma egy beszélgetésen, hogy 4-5 éve még sokkal könnyebb volt külföldiül tudó embert találni. Aki most van, az már vagy multinál, vagy magának húzza az igát, és nincs feladatra embör, csak kevés. Pedig ugye elméletileg egyre többen tudnak
a Család mindenek felett, már egy másik Don is megaszonta rég
OFF

Na ugye. :)

– Csalódott ex-jobbikosoknál figyelhető meg, hogy a közösségi oldalukon vadhajtásoknak nevezik magukat. Mit jelent pontosan az, hogy „le fogja nyesni a vadhajtásokat”? Kiknek kellene félniük?

– A vadhajtásokkal kapcsolatban előbb az origó, majd a Reuters csúsztatása okozott félreértéseket. A „vadhajtás” kifejezést nem személyekre, hanem elsősorban olyan jelenségekre értettem, amelyeket eddig nem vettünk észre, vagy ha igen, akkor félrefordítottuk a fejünket, a szőnyeg alá söpörtünk, de amelyeknek ezentúl nem fogok teret engedni a Jobbikban. Itt az alpári, kegyeletsértő vagy kollektív ítéletet tartalmazó megnyilvánulásokra gondolok. Sokan hirtelen haragjukban, átgondolatlanul, a sajtó manipulációjának bedőlve vették magukra a „vadhajtás” jelzőt, de látom, hogy olyanok is vannak, akik ártó szándékkal, féltékenységből tették, igyekezve zavart kelteni. Mindenkinek azt tudom üzenni: nyugodjon meg és gondolkodjon egy kicsit. Igaz-e rá, hogy alpári, hogy kegyeletsértő, hogy kollektívan ítél?

alfahir.hu/vona_gabor_a_vadhajtasokrol

ON
Szerintem is a Vadai tehet róla: a szeme se áll jól. Úgyhogy jól meg kell büntetni... ti lefogjátok, én meg...
@Gábris szomszéd: "Magyarország az utóbbi években sikeres az inaktívak számának csökkentésében"

Úgy, hogy átneveztük őket foglalkoztatottnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem hivatalosan gazdagnak kellene minősíteni minden nem szabadban alvót május 1-től, és arányaiban nálunk lenne a legtöbb gazdag egész európában
miért feltételes???

Lévai Anikó: Van úgy, hogy agyon tudnám csapni Viktort

A Story magazin exkluzív riportban tárja fel az igazságot: Orbán Viktor nem Isten.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F04%2F23%2Flevai_aniko_van_ugy_hogy_agyon_tudnam_csapni_orbant%2F
@miva?:

Igazad van. Az én gyerekem csak az általános felső tagozatában kezdett idegen nyelvet tanulni , de külön már az alsóban is jár, és még egyetemista korában is járt különórákra. Így tanult meg jól két idegen nyelvet úgy, hogy merte is beszélni.

Azt gondolom, hogy nem az állam feladata a közoktatás keretében az idegen nyelvek oktatása. Ha fussa rá, akkor legyen, de azt döntsék el a családok, meg az érintett tanuló, hogy ő akar-e idegen nyelvet tudni, és milyen szinten. Mondják, hogy mindenki a tarsolyában hordja a marsalbotját, ezért aki tolmács akar lenni, az majd tesz is érte. Aki meg habony akar lenni, az majd úgy tesz ahogy Habony Árpád.

Arról nem is beszélve, ha neki nincs diplomája, és nyelvtudása, és mégis ő a legfőbb zseni ebben az országban, akkor talán neki kéne a miniszterelnöknek lenni. Minimum.

Ja, és miért is nem adnak diplomát azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs nyelvvizsgájuk? Pedig nem akarnak azok miniszterelnöki főtanácsadók lenni.
@miva?:

Ja, még annyit a témához, ha a fidesz helyén kezelné az emberi értékeket, akkor nem lett volna kijelölt sportminiszter, meg diploma nélküli államtitkár meg hasonlók.
egy kontra szelektált látszat társadalom:

Be se járt a Quaestor kamufőnöke

Iratokat sem kaphatott, igaz, nem is neki kellett iratokat kapnia, ő csak a felelős lesz.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F04%2F23%2Fbe_se_jart_a_quaestor_kamufonoke%2F

----------

Taxisokat toboroznak mentősnek

Vasárnap negyven önkéntes taxis kezdheti meg az egészségügyi alapképzést. Kikapcsolt taxaméterrel.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F04%2F23%2Ftaxisokat_toboroznak_mentosnek%2F
késő bánat:

Bomba üzletet kötöttek a quaestorosok

Bármekkora kockázat megéri, az állam úgyis megment. Háborog az OTP vezérhelyettese.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F04%2F23%2Fbomba_uzletet_kotottek_a_quaestorosok%2F
Egy tiltakozó levél más megvilágításból nézve, avagy Szijjártó túlteljesített?

egyenlito.blog.hu/2015/04/22/de_mi_ellen_is_tiltakozott_szjjarto
@Gábris szomszéd:

"Orbán csak 4 órát alszik"

... és az így elkerülhetetlen, sokéves kialvatlanságát az ország szívja meg.

Éljen!
van még kérdés az elmebeli állapotáról, ha korábban ennyire idióta volt mára sok értelem nem maradhatott benne:

Orbán egyszer itt a piros, hol a piroson eljátszotta a tartalék pénzüket. A miniszterelnöki pár közös interjút adott.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F04%2F23%2Fa-felesege-neha-agyon-tudna-csapni-orban-viktort%2F
10:56
Vajna és Szima letarolja az online kaszinópiacot is

Mindent visz a szerencsejáték-piacon a kormány két csókosa, Andy Vajna és Szima Gábor. Miután bezsebelték az összes kaszinókoncessziót, már nem kellett nagyot "küzdeniük" az online szegmensért, hiszen csak olyan vállalkozás szervezhet internetes szerencsejátékot, amelynek van játékkaszinó üzemeltetésére szóló koncessziója. Ilyen pedig csak Vajnának és Szimának van.

hvg.hu/gazdasag/20150423_Vajna_es_Szima_letarolja_a_teljes_az_onli
Lehet ezt még fokozni abszurdisztánban? :(

Titokzatos milliomos vette meg a bedőlt devizahiteles veséjét.

www.hir24.hu/sotet-oldal/2015/04/23/titokzatos-milliomos-vette-meg-a-meg-a-bedolt-devizahiteles-vesejet/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Akkor nem mostanában kezdett hangokat hallani a Miniszterelnök Úr.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nagyon kell már egy kis népszerűséghajhászás a béka segge alól.
Ezért még képes olyat is hazudni, hogy fát vág.
Ahogy elnézem a gyarapodó hordóhasát, legfeljebb alágyújtóst.
Gyakran éjjel jutnak eszébe a legjobb gondolatok, ezért az ágya mellett van papír és toll.

Pl. melyik tuti harácsba vágjon bele a Lőrinc.
A széllel bélelt tovább nullázná a "baloldalt". :)

inforadio.hu/hirek/belfold/hir-720855
OFF

Ahogy elnézem már a mongol főváros tömegközlekedése is megelőzi a BKK-t.

www.facebook.com/EdutainmentTV/posts/799146036837366

ON
4 és fél éve kezdődött, hmmmm

Börtönbe megy a pécsi püspökség korábbi vagyonkezelője

4,5 év után a gazdasági visszaélések miatt csak Mayer Mihály bizalmasát csukják le.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F04%2F23%2Fbortonbe_megy_a_pecsi_puspukseg_korabbi_vagyonkezeloje%2F
@Spániel: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: egyre szebb :D

A Story 2009-es konzervsztorikkal adta el Orbán Viktort és a feleségét

A miniszterelnöki pár nagyon életszagú sztorikkal állt elő az új Storyban. De ugyanezeket már 2009-ben is elmesélték. Egyébként Orbán a legtöbb ilyen bulvárszereplés alapján elviselhetetlen a magánéletben.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F04%2F23%2Fa-story-2009-es-konzervsztorikkal-adta-el-orban-viktort-es-a-feleseget%2F
ez mellbevágó, hogy egy szélhámossal szaporodott a csontváz gyüjtemény:

Lecsukták Overdose gazdáját
A bűnszervezet összesen 1,2 milliárd forintnyi áfát csalt el. Többen voltak: vállalkozók, könyvelők és ügyvédek.
Az Overdose Vagyonkezelő Kft.-ben mind a mai napig Mikóczy 50 százalékos tulajdonos, de 10-10 százaléka van az OTP Banknak, a Molnak, a Demján Sándor érdekeltségébe tartozó Euroinvestnek, a Simicska–Nyerges-cégbirodalomhoz tartozó Közgépnek és a jobboldalhoz sorolt gazdasági üzletemberek által létrehozott CIG Pannóniának.

www.hir24.hu/sotet-oldal/2015/04/23/lecsuktak-overdose-gazdajat-mert-cukorral-trukkozott/
-no comment-

VS: Politikai okokból kihátrálna a kormány a dugódíjból

Inkább vállalná a kormány, hogy több tízmilliárdot vissza kelljen fizetni az EU-nak, mint az újabb sarc bevezetésével járó további népszerűségvesztést - értesült kormányzati és fővárosi forrásokból a VS.hu. A főpolgármester kommunikációja is megváltozott a behajtási díjjal kapcsolatban az utóbbi hetekben, és nem véletlenül.

hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20150423_VS_Politikai_okokbol_kihatralna_a_kormany

---

Három órát adtak a nemzetközi tanulmányok képzés teljes átírására

Trollkodik a kormány a megszüntetésre ítélt szakok gazdáival? Nem tudni, mindenesetre az egyetemeket 11 órakor tájékoztatták arról, hogy 14 órára új koncepciót várnak az eredetileg megszüntetni kívánt nemzetközi tanulmányok képzés átalakításáról.

hvg.hu/itthon/20150423_Harom_orat_adtak_a_nemzetkozi_tanulmanyok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A Story 2009-es konzervsztorikkal adta el Orbán Viktort és a feleségét"

ÉS?

Jól sikerült a befűzés.:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "az egyetemeket 11 órakor tájékoztatták arról, hogy 14 órára új koncepciót várnak az eredetileg megszüntetni kívánt nemzetközi tanulmányok képzés átalakításáról."

Gondolom ez a hír az egyetemistákhoz is eljut, és elgondolkodhatnak arról, mennyire lenézi a kormány illetve egyes tisztségviselői az embereket. Köztük az egyetemistákat is.
miért is nem lepődtem meg, imolka kamuhülyepicsának persze ez sem szúrja a szemét...

Sámándob helyett mutyiszerződés

Kiderült, miért határolódtak el az építészek a Világkiállításra saját maguk tervezte pavilontól. Az állami megbízó a pénzzel kavar, váratlanul leváltották az igazgatót. Ismerje meg a világ legszimbolikusabb pavilonját.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2F2015%2F04%2F23%2Fsamandob_milano_vilagkiallitas%2F
@Spániel: "ez mellbevágó, hogy egy szélhámossal szaporodott a csontváz gyüjtemény:"

Mi ebbe a mellbevágó?

Rendes havi fizetésből meg közmunkabérből nem fussa versenyló tartására.:D
@látjátok feleim szümtükkel: és mennyire van értelme a hétfői határidőnek ennél a szarkavaró dilettáns kormánynál
melléklet:

Okafogyottá váltak a diáktüntetések az EMMI szerint - 10:41

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának elsőoktatási államtitkársága szerint okafogyottá váltak a diáktüntetések, mert teljes mértékben megvalósul az egyetemi autonómia és a szabad szakválasztás, ahogyan eddig is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szerintem kedves dolog tőle, hogy a síverseny végén nem záratta ki utólag Anikó asszonyt. Igazi jellem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szerintem Milánóban csak egy emléktáblát kellene elhelyezni:

"Itt állt volna minden idők legundorítóbb épülete, ha nem loptuk volna el az erre szánt pénzt.
De elloptuk.
Üdvözlettel:
Magyarország"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kőbe vésetem, bearanyoztatom, és ki is viszem még a végén, mert tényleg ez van...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
1. azóta utálja a kommunistákat és a paradicsomlevest (csipetkével)
2. most nagyobb a tét, éppen Magyarország, és vesztésre áll.
Na, most kinek kell hinni:
1. Orbán Viktornak?
2. A saját szemünknek?
3. A szomszéd pletykás lányának?

www.origo.hu/itthon/20150422-habony-ilyennevu-arpad-talalkozasai-orban-viktorral.html
lézerjani, nem módosítani kell te faszparaszt, hanem eltörölni

-elnézést a közönségességért, de megpróbáltam a szintjének megfelelő kommunikációt-

Lázár kész módosítani a trafiktörvényt

Ha bebizonyosodik, hogy amiatt rabolnak dohányboltot, mert nem lehet belátni az üzletbe.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F04%2F23%2Flazar_maraton_sajtotajekoztato_kormanyinfo_percrol_percre%2F
Elkapták a 20 éves trafikos lány gyilkosát

Csütörtökön kora délután a rendőrök elfogták azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy szerda este meggyilkolt egy 20 éves trafikbolti eladólányt Kaposvár belvárosában.

hvg.hu/itthon/20150423_Elkaptak_a_20_eves_trafikos_lany_gyilkosa
höhö :D

Mentális

Nagy kormányellenes tüntetésre hív Lajos és a Hír TV

A harc fokozódik: majdnem öt percig a vasárnapi tüntetésre buzdító transzparenst pásztázta Simicska tévéjének a kamerája.
@látjátok feleim szümtükkel:

talán a dokumentumoknak mert Popper és Ranschburg szerint a vezér a valósághoz nem igen kötődik...

offforever.blog.hu/2013/08/28/popper_peter_es_ranschburg_jeno_gondolatai_a_vezerrol

a második videó azért durván meghazudtolja a szövegládát:

offforever.blog.hu/2015/04/21/orban_habonyrol_videon
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ez semmi! a fociszurkolókat is megint toborozzák(, amilyen hülyék!
ezért kellet állami pénz a MOL-ba?)...

Ön futballszurkoló? Ha igen, olcsóbban tankolhat

propeller.hu/itthon/3093987-olcsobban-tankolhatnak-szurkolok
Hinni a templomban kell...
elképesztő!

Mégiscsak Quaestor-kötvényekben volt Győr pénze?

24 település összesen 10,8 milliárd forintot tartott a bedőlt brókercégeknél, az ügyben számvevőszéki vizsgálat indul. Lázár János szerint Győr pénzének egy része is Quaestor-kötvényekben volt, annak ellenére, hogy nemrég a város azt bizonygatta, a brókercégen keresztül államkötvényben van közel 1 milliárd forintja.

hvg.hu/gazdasag/20150423_Szamvevoszeki_vizsgalat_lesz_a_brokercege
@guma:

24 önkormányzat fektetett be brókercégeknél, Győr Quaestor-kötvényt is vett

Ezek a települések érintettek az utóbbi évek legdurvább pénzügyi botrányában. Ha Lázárnak igaza van, akkor Borkai Zsolt, győri polgármester hazudott.

444.hu/2015/04/23/24-onkormanyzat-fektetett-be-brokercegeknel-gyor-quaestor-kotvenyt-is-vett/
Kőbánya:

Felújítás helyett bontás: a "problémás bérlőknek" menniük kell

Már annyi kilakoltatásról számolt be a sajtó, hogy a kőbányai önkormányzat kénytelen volt előállni a saját verziójával: valójában csak a "problémás" bérlőktől szabadulnának. Mivel állami segítséget nem kapnak, a lakhatási válsággal nem tudnak mit kezdeni az önkormányzatok. Marad a számok kozmetikázása és a lakások elbontása.

"Kovács Róbert eddigi ötéves polgármestersége alatt 300 családot lakoltattak ki a kerületben, jelenleg 36 esetben van hatályos bírósági végzés, és még további családok ügye van folyamtatban. Emellett a leromlott bérházak szanálása is zajlik."

hvg.hu/itthon/20150423_kobanya_kilakoltatas
De mit vársz ezektől?

Most jöttek rá, hogy a Margitszigeten a gyöngykavicsos úton "kényelmetlen a járás és szinte lehetetlen babakocsit tolni".
index.hu/belfold/budapest/2015/04/23/margitszigeti_futokor_felujitasa_meg_tobb_penz/

Bammeg ha megkérdeznek előtte, mielőtt belevágnak ezt kapásból megmondom nekik. De még több pénz, ja...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

pillanatnyi érdeke szerint mindegyik hazudik mást és mást, mindenben, szerintem...
Srácok, nem volt jó veletek, nem viszlát, hanem tűnés örökre!
most komolyan kérdezem: (sorozatos) hivatali visszaélés miatt ez az ember miért szabad még?

Így alázzák meg Érpatakon a szabálysértőket

A szabálysértésért Orosz Mihály Zoltán birodalmában nyilvános megszégyenítés is jár a pénzbüntetés mellé - dübörög az érpataki modell.

Négyperces videó jelent meg az érpataki modell Youtube-videócsatornán, a 33. epizód címe: Bocsánatkérés. A képsorokon a ma már világhírű Orosz Mihály Zoltán polgármester előtt alázkodik meg egy férfi, aki korábban a polgármesteri hivatalban hangoskodott, és ezért pénzbírságra ítélték.
A férfi a bocsánatkérés mellett az egekbe magasztalja Oroszt, és saját felmenőit, valamint roma származását gyalázza.

www.youtube.com/watch?v=sGU7BTBlkFQ
egy kis összefoglaló az elmúlt napokról:

A Medián felmérése szerint már a saját szavazói sem hisznek a Fidesznek

m.magyarnarancs.hu/hirnarancs/a-median-felmerese-szerint-mar-a-sajat-szavazoi-sem-hisznek-a-fidesznek-94660
tudtad?

Lakást venne? Így spórolhat az illetéken!

A NAV nyilvántartást vezet az eladott ingatlanok értékéről és ez alapján választja ki ellenőrzésre azon tranzakciókat, ahol feltételezhetően az illetékkiszabásra bejelentett érték alacsonyabb, mint a valós piaci érték. Kevesen tudják azonban, hogy e nyilvántartásból, csupán 7 500 forintos alapdíjért az adózók is kérhetnek információkat – véli a Jalsovszky Ügyvédi Iroda.

www.napi.hu/ingatlan/lakast_venne_igy_sporolhat_az_illeteken.596816.html
erre azért kíváncsi leszek, hogy mikor lesz ebből valóság...

Új acélgyár épül Magyarországon

Új acélmű épül Miskolcon, a beruházás 55-60 millió euróba kerül, az új gyár minőségi ötvözött terméket állít majd elő. A termeléssel 120-150 ezer tonna importot válthatnak ki.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/uj_acelgyar_epul_magyarorszagon.596843.html
ezzel most búcsúzom:

Lipták Gábor talált házat a Tamás-hegyen Déry Tibornak, nála fejezte be Örkény a Tótékat, vele rúgott be rendszeresen Illyés Gyula és Szabó Lőrinc. És az ő füredi otthonában szövődött az a titkos kémtörténet, amelyben a fél magyar művészvilágot megfigyelték a Belügyminisztérium ügynökei.

http://vs.hu/magazin/osszes/a-balatoni-masok-elete-furedrol-sugtak-be-illyest-es-orkenyt-0423#!s0
Szerintem a blog is monnyon le, mert ugyanabban az országban van, mint ahol a Marcsika, és egy ilyen kicsi országban nem létezik, hogy nem hallott arról, hogy valaki magas kamatot fizet. És NEM FIGYELEMZETETT ELŐRE SENKIT! sőt, a blog a Queastor városában íródik, és arról is kussolt 20 éven át! Szóval ez így már börtön is lesz!

(Ennél hülyébb bejegyzésre nem emlékszem ezen a blogon..)
@Blogger Géza: KURVA ANYÁD, TE TETVES TRÓGER!
és még finom voltam, geci!
bassza meg!
tótawé minden betűjével egyet értek!

hvg.hu/w/20150423_Feloldozo_szep_uzenet
@guma:
ez is része a NAGY KOLOSSZÁLIS GALAKTIKUS MOZGALOMNAK:
gyűjtsd a vasat és a fémet ezzel is a békét véded !!!!
Kolompár Raúl, Orbán Fülöpke, Farkas Rómeó és a főgeci és Bandája a beszállító...lesz még itt új magyar rozsda

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20: Blogger Géza az egy igazi válságtünet, ha megjelenik valahol, és mostanában egyre gyakrabb, akkor lehet tudni, hogy nagy a baj, a poszt betalált.

Amúgy tényleg.
hol a pénz? ez a mennyiségű pénz hova lett csatornázva?

hol a NAV? mit csinál az ügyészség, rendőrség? Miért nem keresik a lóvét és a haszonélvezők miért vannak szabadon???

csemegézettek a tisztességes vezetők, hol játszották el a közpénzt:

Itt a lista: ezek az önkormányzatok bukhatnak a brókerbotrányon

A brókerbotrányban érintett önkormányzatok
Dunaszeg: 50 millió
Győrszemere: 118 millió
Dunakeszi: 579 millió
Abony: 279 millió
Törökszentmiklós: 103 millió
Győr: 1,004 milliárd
Mezőkeresztes: 45 ezer
Vecsés: 200 millió
Újpest: 2,03 milliárd
Alsónémedi: 1,017 milliárd
Fót: 1,054 milliárd
Ceglédbercel: 35 millió
Százhalombatta: 3,591 milliárd
Vác: 1 ezer
Kazincbarcika: 7 millió
Arló: 8 millió
Kissikátor: 791 ezer
Rudabánya: 7 millió
Fertőhomok: 648 ezer
Almásfüzitő: 722 millió
Kaposszerdahely: 8 millió
Sajószöged: 3800 Telekom-részvény
Viss: 301 ÉMÁSZ-részvény

összesen: 10 823 717 496 forint

www.vg.hu/kozelet/politika/itt-a-lista-ezek-az-onkormanyzatok-bukhatnak-a-brokerbotranyon-448753
@Blogger Géza:
„Ennél hülyébb bejegyzésre nem emlékszem ezen a blogon..”
Én igen és az is tőled származik, mindazonáltal az önkritikára való képességed megér egy piros pontot.
Még négy ilyen és kapsz egy ötöst, de erre nem tennék nagyobb összeget, még endi kaszinójában sem...
@guma: Ellopták. Nem volt különösebb oka, csak úgy jött, occasio facet furem.
@batyuné Helyesi Imola: géza egy ebola vírus, mint imola:)))
ész hova mész?

A mentőautóknak is kell parkolójegy a János kórháznál

propeller.hu/itthon/3094520-parkolojegyet-kell-valtania-szirenazo-mentoautonak-janos
@dr. Dorothy a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: :D

eljátszhatod akkor te is: A mezitláb a parkban szerepét
@guma: látom érd nincs közöttük, mer érden rendes fityeszesek vannak:))
@guma: lehetetlen?? Ebben az országban bármi? Lassan a szót is betiltják :)))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: csőváz bébi:)
a görögtől megkaptad má a paprikáskrumplidat?:)
@ornagy50: :D

áááá! csak, nem meri bevallani, hogy eljátszotta...
@taga20: néha persze nem tudni, hogy ki kivel azonos :))

Imolában (már az igaziban) az a szép, hogy úgy beszél, mint egy kocsis, de ha valaki visszaszól neki illőn, akkor olyan arisztokratikusan tudja kikérni magának.

Géza az olyan mint egy jó házőrző, ugat, fejjel megy mindennek, de nem veszélyes.

A kedvencem batyesz, na az egy igazi, félprofi rohadék, csodállom is, hogy nincs itt egyik ismert klónja se.
@ornagy50:

Hozod a formád, őrnagyom.))))
@taga20: ebből két dolgot nem szeretek. A görögöket és a paprikás krumplit :-D
@guma: ez nem vicc, ez komoly!:)))

elmesélek egy történetet, igaz, me én is ott voltam.
pár évvel ezelőtt, voltunk magyarok vásárán érden. megyünk, nézelődünk a tömegben, erre előttem észre veszem, hogy cigizik valaki.
mondom magamban, hogy ki ez a bunkó? erre megfordul és a bürgermájszter volt.
itt a mese vége:)))
A.) A Magyar az kevés szavú, barátságos, vendégszerető, becsületes, és főleg nem lop.
B.) A Magyar ráadásul Fidesz. (M acsa F)
C.) Aki nem Fidesz, az hazaáruló.( nemF akkor hazaáruló)

Ebből ugye A^B azt IS jelenti, hogy Fideszes nem lop
Nem kevés szavú akkor hazaáruló is kijön, de ne menjünk a libsi logka után!!!
@batyuné Helyesi Imola: bakker, én meg aszt hittem, hogy te vagy az igazi:)))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: aszta, észre se vettem a két vesszőt!

bassza meg a kurvaanyját aki ilyet csinál! a legócskább fityeszgeci az ilyen szar!!!!!!!
@ornagy50:
Igazad van!
Itt nincsenek pitiáNER tolvajok, ha már egyszer lopnak az legyen kövér(...), komplett nyugdíjpénztárnál alább nem adják. Mér-mér? - há' mer csak!
@Knósszosz: Nem lopnak. Ne bomolj! Biztos van jobb szó erre. Az Új Magyar Eredeti Tőkefelhalmozás pl tetszik. Eltulajdonítanak esetleg. Szakértő kezekkel becsatornázzák a javakat. Mékellmán lopással gyönni egyből?!
@miva?: kofola az még durvább:))
@Blogger Géza: "sőt, a blog a Queastor városában íródik"

miskolcon? mert a bloggazda odavalósi...
@Knósszosz: "az anyag nem vész el csak,átalakul":)
Ott rögtön az endi. Zéró befektetett összegből tízmilliárdos éves haszonra tett szert. Ezt lehetne lopásnak nézni, de hát a ZEMBEREK ÉRDEKE!!!!!
Így csak a szakértelme méltó elismeréséről beszélhetünk. Hogy ekkor ezt mondják, akkor meg azt? Mi az ekkor meg az akkor? Hát az idő relatív! Az univerzum egy kies pontjáról nézve lehet ez egyszerre! Akormeg?
és biztosan tépett viktor síró kislánynak pitypangot már életében. Akkor meg ő jó ember! Gyurcsány meg egy bajnai! Libás haszonleső, aki persze hogy nem tudott ennyit lopni, mert tehetségtelen!!!

Ütődöttek!!!
Parkolójegyet kell váltania szirénázó mentőautónak is a János kórházban.

Reméljük egyszer azt is szirénázó mentőautó viszi majd a János kórházba, aki ezt az agyatlanságot kitalálta.
@látjátok feleim szümtükkel: Mémá! Hát mindenki jogegyenlő! Üldözés közben kipattan a rendőr, kiállja a sort a parkolóóra előtt, bedob fél órát, majd folytatja az üldözést. Micsoda filmet csinál ebből endi?!
Ketyeg az óra, de Mari néni százasát nem veszi be az autómata, közben idegesítő zene szól, és fut a gaz bűnöző, de a jóMagyar rendőr nem tágít, állja a sort rendíthetetlenül. A végén majd lesz egy kis poén, mikor nem büntet a közterületes, mert ott a helyén a parkolójegy.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Itt a cipőd a neved előtt :D

Jár valami a böcsületes megtalálónak?
@miva?:

)))))))))))))))))))))))))))))))))

Ezt most jól megfogalmaztad.
Mi lenne velünk nélküled ???!!!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát, muszáj lesz! addig knosszival megdumálom, hogy hova érdemes hellászba menni:)))

paleokasztrica kurvára teccet!
"A jó kormányzás ellenére nincs igazán jól működő kormányzati és pártkommunikáció - mondta a házelnök, a kormánypárt választmányi elnöke csütörtökön az InfoRádió Aréna című műsorában. Kövér László hangsúlyozta: nincs törésvonal a Fideszben és a kabinetben."

www.atv.hu/belfold/20150423-kover-rosszul-kommunikal-a-fidesz/hirkereso

No, majd jön a Habony és társai művek, és lesz jó kommunikáció. Addig meg dobjunk már össze egy jó szemüvegre valót Kövérnek.:D
@miva?:
Persze, hogy van rá jobb szó!
A senatorasszony négy évvel ezelőtt nyelvújítást hajtott végre, amikor is a lopás szinonimájaként bedobta a köztudatba a "megvédjük" szót.
Nem figyelsz?:)))
@taga20: még nem voltam. Knósszinak mondd meg, h ment szerelmes levél.
@ornagy50:
A kohéziós lóvé chemtraillá-lé-láláá???
Értem én, persze!!:))
@látjátok feleim szümtükkel:

azt hiszem az üvegnek jobban örülne. )))
@Knósszosz: haver, szereztem nőt, dorottyát. ki tudod próbálni a galériát:)))
@jöttem: Ugye? bedőlnétek egyből a ballibsi rágalomhadjáratnak. Közben Semjén úgy űzi az ördögöt, hogy a Pluto nem bír bolygó leni újra, de mégsem látok százezres szimpátiatüntit. Mi kell még a népellenségnek? Habony meg azért nincs a fizetési listán, mert a felcsuti égő bokor mondta, hogy nála van a tanács. Ezt nem lehet számlán beadni, hiszen a mindenhovanéző Gyuri nem tűri a slendriánságot. Eszi Árpi a mannát, az úr vw-jén utazik, mint hamupipőke, ez csoda! Szent ő, nem korrupt!!
@Secnir: Ahhoz képest állandóan Zuglóról sír :D
@Knósszosz: de nem lopás, meg is védik! Hogy meg vannak védve a 2011-es nyugdíjak pl. Azóta se történt változás a 2011-es nyugdíjakat illetően.
@Knósszosz: Nyílvesszővel a hátamban közlöm:)
"leveled érkezett uram".:D
@taga20:
MARHA!!:DDD
Még nincs is kész, na meg láttam Pelczné fotóját tegnap, szóval asszem statikailag újra kell gondolnom az egész cuccot, bár őt nem engedném fel rá sosem...
@miva?:

Vártanú is lehetne, közkívánatra.))
@Knósszosz: az avatóra köcsön adom a guminőmet, ha má selmecigabi nem jó neked:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/2656.w-800.h0.q100.jpg
@miva?:
Nem lopás, ezen van a hangsúly!!
Megzenésítették, hogy ne sokan értsék. Az ő kottájuk nem violin vagy basszus kulccsal kezdődik, hanem sperhaknival. Végül is, az is egyfajta kulcs... kinek-kinek értelmezése szerint.
@guma: átévén mingyá lesz:)))
@taga20:
Én a szőkéket szeretem, persze lehet barna is de nem akarok itt rasszistának látszani... Ezt inkább küldd batyunak, ő mostanában hiányt élvez az élvezetekben, szerintem...
@taga20:

hány garnitúra guminőd van? )))
@Knósszosz: ha nem, hát nem. pedig a jószándék vezetett:))

batyu, meg szarjon ebola sült!!!:)))
@taga20: ez a sül nagyon cuki, azóta is ezen röhögök :-D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Nem vagyok otthon guminő placcon. Még a gumipasién sem.)))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Mondtam, hogy nem baj!!:))
Nem is volt szőke csajom sose, csak kínlódok itten:))
@guma:

"_"Itt a lista: ezek az önkormányzatok bukhatnak a brókerbotrányon"_"

Ennek azért van különös bája, mert emlékezetem szerint nem olyan rég a központi költségvetés terhére a kormányzat átvállalta egy seregnyi önkormányzat adósságát. Mindazonáltal halleluja!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Jó, hülyülhetünk máshol is, nem vagyok fertőző:)
@taga20:
Tudom... csak a javamat akarod!
:D
@Knósszosz: sokkal jobbak a barnák.

Kampányolok magam mellett. Figyeled?

@jöttem: sajnos én sem, de ami késik :-D
@jöttem: hát, van egy szett lágy, egy kemény, és egy eső. ja és egy szett intermediate:))

nekem ne mondják, hogy elgaloppiroztam a mozgalmat :))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Derítsük fel együtt!
3 hét múlva egy bolondos szombat a városodban?
@taga20: Te jó ég!!!Mekkora "saller készlet"
szükségeltetik "ezekhez"?:D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Asztaaa... van neked fogalmad, mit kapok ezért a ladikostól, ha erre eszi a fene??!:O
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

:D :D :D

Nem kifejezetten ezzel a célzattal. Csak úgy!
Majd moderáljuk magunkat, nehogy bekerüljünk a fél nyolcas hírekbe.
Tisztességes nők ezeket a bevásárlásokat a neten intézik. ))
@taga20:

"_bassza meg a kurvaanyját aki ilyet csinál! a legócskább fityeszgeci az ilyen szar!!!!!!! _"

Mi van, esztergák hercege, frissen használt wc kefe volt vacsorára? :D
@Knósszosz:

Veszel neki egy új lapátot és el lesz simítva az ügy.)))
@taga20:

)))))))))))))
Így már érthető, miért kínálgatod a guminőidet.
@jöttem:
Attól tartok, az már kevés lesz...:))
@Knósszosz: miért? Ő nem is szerizik engem.

@jöttem: ne már, most valljam be, h szeretek ilyen helyre járni? :-D

Privát megbeszélhetjük egyébként.

@dr. Dorothy a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hosszú évek munkája van benne, sok küzdelem, verejték kellett hozzá, mire az identitás kialakult :-)
@jaegtoer: nem! pulykahere pörkölt.
szarjál ebolát!:))
@Knósszosz:

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Ilyen súlyos az "ügy"? ))))))))))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Én még nem voltam, de úgy döntöttem nemrég, mindent ki akarok próbálni, míg el nem ér a kapuzárási pánik.
Nem'tom nálunk van-e?
@jöttem: Miskolcon kB 3 van, de egyik sem vmi jól felszerelt. Na nem mintha tudnánk, h miről van szó :-D
@jöttem:
Részemről nem, de természetesen nem hagyja ki, hogy ne nyaligátorozzon le. Ezé szeretem!:))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Városnéző séta.

Viszek egy tő rózsát Krizának. Gyökeret a gyökérnek.)))))))))))
@Knósszosz:

Szeressük!

Majd kisétálok a Lajta partjára és integetek neki a fehér zsebkendőmmel, ha arrafelé csorog.
Viszek mentőövet is.
A biztonság kedvéért)))
Azért Varga Mihályt békén kellene hagyni, Fabiusz!
Miért nem Vadairól írtál, ha ilyen régi ez az ügy?
Ja, minden "szentnek"maga felé hajlik a keze.
@Knósszosz: nekem nyalhatsz :-D

@jöttem: krizához senki nem jut be, na nehogy már :-) De tudom, hogy hol lakik :-)
@Gábris szomszéd:
Azért te keresztény vagy, igaz? Miért kell egy jobbikosnak tótaw-t reklámozni? Figyelj, néppárt nem kell több, tele van a hócipőnk, nem kell a Fideszt utánozni: Párt kell - only.
@taga20: A "saller"a nemi vehimenciádat jelenti:D
@Gábris szomszéd:
Miért kell más pártokat utánoznia a jobbiknak ballibsi nyomásra a megfelelés kényszerétől hajtva?
@jöttem:
Áugyammá... perszehogy, a Boli tezsvérem nekem, ugyanaz az alma materünk. Igaz, mára bezárták. Ez valószínűleg nagyban köszönhető annak is, hogy mindketten oda jártunk.

Más: én most Szlovákiába vágyom, az elmúlt napok hozzászólásai okán megmozdult bennem valami. Ugye, olvashattad, hogy rokonaim vannak arrafelé és voltam is párszor. Nos, a szlovák balatonnak titulált tónál is jártam - nyáron - nagyon kellemes! Viszont a rokonnak attól kicsit északabbra van egy pici chatája, a Domasa-tó mellett. Háát... az is nagyon fasza kis hely, gyönyörű környezet, lehet horgászni és fürödni is, nagyon szép!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Idióta, mi közöm egy pavilon építéshez?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Tyűűűha... mostmár csak percek kérdése és Boli betoppan!:)))
@Knósszosz: :-D

Mostanában hozzám sem szól :-) Nem hiszem, h érdekelné.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
A sok meló... biztosan fáradt.
Várja a bevásárlómentes hétvégét, ott fog a vasárnapi áhítaton szerepelni ő is a helyi templomban-biz'a, ismerem:)))
Gumikám, ne izgasd magad az én blogom miatt, törődj a magadéval. Ja, törődsz is vele, elég gyakran reklámozod pl. itt.
Én csak a magamból való kiírás miatt csináltam blogot/by napló/ nem térítés miatt, mint pl. te.
@Knósszosz:

Kiguglizam. Valóban gyönyörű hely.
Emlékszem. Többek között arra is, hogy a keresztanyukád a Thália fotósa volt.
Én is vágynék bárhová, ahol 3 napig lehetne lógatni a lábam és csak annyi dolgom lenne, hogy megfőzzem a kávém.
Majd, egyszer. Addig lazítok, ahogy tudok. ))
@Imola Helyesi:
Ballibsi nyomásra más pártokat utánoznia a jobbiknak... Ez szép volt!
Te érted? Ha igen, fordítsd már le nekünk is!
Nagy vonalakban persze nem szupertitkos a hülyeséged, de az ördög a részletekben rejlik. Szóval?

Ja, mondtam, hogy veled nem... de néha nem lehet megállni.
jenőke! ezentúl esti vers nélkül maradunk? nagyon hiányzik!! :)
Főninek/ by fabiusz/, ma is volt egy szép mondata, ezért szeretem:" jönnek hozzánk máshonnan is menekültek, és nem a tengeren"
@Imola Helyesi: csak egy idiótára futja mára? tessék sisteregni!!
@jöttem:
.
Hát, ... nem is tudom, talán az egyik nekem kedves.
Aktuális a jó éjszakát kívánáshoz.

Garai Gábor: Álmodj!

Álmodj egy szép világot
hol a tenger a fény,
ott hol a béke az égig ér...
Álmodd, hogy a szeretett örökké él,
a szívedben derű, és senki nem fél..
Álmod, hogy az álmaid
valóra váljanak,
és elkerül minden,
mi szívednek fájhat.
.
@Knósszosz:
.
Napok óta töröm a fejem, hogy mi lesz veled 27.-én.
Elárulnád?
@dr. jenőke (jenőke):

Köszönöm, ez gyönyörű!
Ha van esti vers, úgy érzem, rend van a világban. Legalább is a Varánuszon. :)
@Imola Helyesi:
Te, ugye gumát Gumikázod, ha jól sejtem?
Jól sejtem, szerintem.

Na, ha ez így van, akkor először is ha kritikát akarsz róla megfogalmazni, előtte nyőjjé fel hozzá! Emberségben. Már ha érted, hogy ez egyáltalán mit jelent?!

Te képtelen vagy guma szintjén szápijensz lenni, a lelked is eladnád egy jól fizető narancs állásért. Ne anyázz, én sem tettem, csak tényeket tolok az arcodba, szardarab vagy te, nem is akármekkora. Fasza érzés így élni? Már arra gondolok, hogy 95-5%-ban utálnak mint a szart?!

Ha ez téged boldogít... egészségedre! De azoknak is, akik hánynak a szar fajtádtól, te tetű.
Kérj bocsit gumától, néla jobb indulatú blogtársat kevesebbet láttam, te meg kifigurázod. Szar ganaj vagy.
@dr. jenőke (jenőke):
:DDD
Semmi, csak egy sörrel többet iszom majd!:))
Meg esetleg kapok valami aktuális verset tőled.
Köszi!:)))
@Akinek megvolt Helyesi Imola is:

Jött provokálni. Pont gumába köt bele, aki fényév távolságra van tőle, minden szinten.
@Knósszosz:

Most már én is hiányolom Bolit. A kulcsaival együtt.
@Knósszosz:
Na, mi a stájsz volt ma? Kies Büdipesten voltam, hülyék után dolgoztam. Zuglóban azok a szeméthegyek nem semmik, meg ahogy minddegyiknél ott trónolt egy kisebbségi felvigyázó, assesemmi! Há'demánazanyátokúristenit nem ellopni a másszemetit! Rikácsolta az ottaniimol...
Benzinkútnál pirított honfitársam odajön: Há'demánntezsvírem (gyorsan belenéztem a visszapillantóba,hogy reggel óta nem alakultam-e át kreolra) vegyímegmátőlem egy galaxyes6-ot! Miután e nemet mondtam neki, így folytatta: "Há'demostazé csak me lopott? Megvan a toktya dobozza jis... bécsbű csentük..." na, hessss... Bazz.
@Knósszosz:
Maradj a pacalnál, ahhoz legalább értesz, ha már nem olvasol vissza, mire válaszoltam guminak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Jól vagy?
B u d a p e s t. azért betűzöm neked, mert bizonyára nagy megrázkódtatásban volt ma részed munkailag és észbelileg.
@jöttem:
Ostoba lélek vicsorog, nem pörög bolgja gondolom, azért égeti itt magát, hátha fellendül imolabanya bolgja... és nem... :)
Le se szarják, illetve de...
@jöttem:
Ő kezdte, én csak válaszolék .
@Imola Helyesi:
Ecceri, csak szólok, hogy egybe írják, nem szóközökkel, még az általad vinnyogott sülmagyarban is. Szerencsétlen...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Tényleg, jól vagy? Bolgja kétszer?
Nem vagyok az ellenséged bolikám, ne égesd magad.
@Imola Helyesi:
Égő a blogod, én max a telo billentyűt ütöm el, reggel 5 óta pörögtem, most estem haza.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mit írjak egybe drága? Azt, hogy egybeírják?
Lassan ütsz egy dél--koreai történelmi hőst, azok mondanak ilyen jókat.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Beszéljünk értelmes dolgokról.
Hétvégére jó időt mondanak. Mehetsz lapátolni. ))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én is, de én nem pörögtem, ne foglalkozz az én blogommal, elég nektek a tietek. Én ott írom ki magam, mert itt nem hagyod mindig.Az üzleti meg a térítési szempontjai nem érdekelnek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
HESSELEK, HESSELEK..:))
Franczba a kepszlokkal...

Pestet ne izéld, utálom én is. Na nem a fogasért, a várért, a siklóért, a Margit szigetért.. ésésésés... hanem az idióta magyarkodásért, amire a lófasz se kíváncsi.

Neked ott a mosoni, szerencsés vagy. Itt meg..?
Maradok a pacalnál, mert imolka...
Ha elárulom neki, hogy én a birkapörköltet szeretem igazán, akkor mit fog ide hányni?
Na, ezt nem érdemes tovább spilázni, jó éjt efendi és jó éjt mndenki másnak is!!:DD
@jöttem:
Igaz, ostobenkót hagyjuk...
Holnap sárkányhajóedzés a csapattal, szombaton sárkányokkal lecsorgunk Rajkáról. Igaz lesz 1-2 hely ahol fel kell kapnunk a "kicsikéket" (400 kg) a vízben, mert leérne az alja, de annyi bokáig érő víz kell. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Megnéztem milyen is a sárkányhajó. 'Sztán nem vagytok ott nagyon szűkösen? ))
Te vagy a vezér.. izé ???
Fabnak üzenem, ritka koszos Zugló, szeméthegyek vannak mindenhol, a szél meg pár száz méterre is elhordta belőle a dzsuvát. A FöldNapja szemétszedő akcióra gyúr a kerület? :(
@jöttem:
Aha, a te kis gumikád olyan kis édi, hogy házmester spiclinek nevezett, csak erre válaszoltam, A kis vátesz vagy buddhista, ki tudja.
@Imola Helyesi:

Mit parázol? Én is mondtam volna. Mostanság csak abban a stílusban nyilvánulsz meg.

Gumát itt rajtad kívül mindenki szereti, tiszteli.
Gondolom, ez fáj neked.
Az irigység beszél belőled, ahogy mindig, az is alpári hangnemben.
@jöttem:
Dehogy, csak aktív nyüzsi... :)
Mazsola csapatot kell holnap összerakni, sokuk 40 kg, hajót se láttak még. 2 hónap múlva meg nem akarunk égni. Név sincs még meg, valami fogas kell majd.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Egy helyben evezés versenye? Ilyet még nem láttam!)))
Mit mérnek ilyenkor?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mindig azzal dicsekedsz, te mennyit dolgozol, pl munkanapokon kb 16 km-t evezel. Ez a foglalkozásod?
Az jó, ha pl a sport a munkád is, de másokat miért degradálsz le? Csak úgy, mert itt ez a divat, hogy a más politikai véleményen levőt "bolifab" jelzőkkel kell ellátni?
Amúgy elég normális a gondolkozásod, de miért csinálod ezt? Megrendelés vagy mi?
Vagy csak szimpla "énvagyokalegjobblegokosabbtuttimegmondó" vagy "csaknekemlehetigazam" szindróma?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Hajót sem láttak? Akkor nagyon bátrak, hogy belefognak.
A névválasztás is a csapat dolga? Vagy az edző javasolja?
@jöttem:
Ókoss, persze irigylem gumit azért, amivel megvádolt.
Muszáj neked folyton magadat reprezentálni?
Hogy milyen jó, szép, okos és főleg milyen érzelemdús vagy?
Ez egy politikai blogon kit érdekel?
@jöttem:
Dehogy, van ott elég kreatív ember, én mint külsős szervezem a dolgaikat, a csapatot, az edzőt hozzá, még nem indultak egyszer sem ők. Csak ilyenkor sárkányozok, egyébként kajak inkább, meg van az egész rendezvényben egy nyitótúra, amit én szervezek, bonyolítok. Ott meg kenu. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ezer kérdésem volna, de nem fárasztalak, hosszú napod volt. Majd egyszer, élőben.)
@Imola Helyesi:

Úgy látom, ment a babrálás, és volt részed bőven epés beszólásokba is. De te álltad a sarat vitézül. Buzgalmad, kitartásod már-már irigylésre méltó.
Ha a vibrátorodba elemet cserélsz, az mindenképpen Duracell legyen!! :-))
@Imola Helyesi:

"Imola Helyesi 2015.04.22. 15:28:39
Meg fogom tudni, ki rejtőzik a nagypofájú jaegtor és gazoló mögött, és feljelentem őket. Kurvázzák a jó anyjukat, ne engem.
Fabiusz, neked mindent lehet, mi? "

hülye gyökagyú luvnya!

felesleges vádolnom bármivel téged, hiszem te magad írtad mit csinálsz majd...

tudod nagy irodalma van ennek a " foglalkozásnak" amit szavaiddal életre keltettél bennem.

képzeld, én sosem blogoltam - sőt most is csak tanulgatom, mert meghívtak valamikor: offolni, ahol csak dumáltunk és zenéltünk.
sajnos társaim élete úgy alakult, hogy inkább csak szóban vagy levélben adnak életjelt magukról, és be,- benéznek nagy ritkán...

ezért gratulálok, hogy átlépted az ezres látogatottságot, hiszen rengeteg a mondanivalód és szép lelked is megnyugvást talál, hogy valahol "árulkodhatsz", mint egy óvódás.

nem tőled kértünk tanácsot, hogy mi legyen a blogunkba, ami egy kocsma - ha nem tűnt volna fel.

ha visszaolvasol itt, megtalálod, hogy többen kérték, hogy hozzam ide (nem "reklámból") a posztokat. nem hozom mindennap, és igyekszem azt hozni ami szerintem másnak is tetszik vagy esetleg mást is érdekel.
az is többször előfordult, hogy címlapra kerültünk, reklám nélkül. még a mandin is ajánlottak 1x1x...
nem voltam boldog, pedig csak egy vendég volt ilyen kretén agyilag mint te, aki beszélgetni nem tud ezért mindig a másikkal akar foglalkozni ahelyett, hogy lenne mondanivalója, véleménye.

tudod a személyek miatt(akiket más helyen is olvastam pár évig, és akik jó csapatot alkotnak) szólaltam meg itt, nem oly rég...

a dumától, meg van aki elveszi a kedvem, mert alattomosságával undort kelt bennem. de például te a nyomulásoddal bizony a nagy pofájú kurva mentalitást képviseled, amire szintén nem vagyok vevő.

szeretek itt nagyon, pár embert. még az elszabadult, gátlástalanságuk sem zavar amikor szórakoznak, vagy kiengedik a gőzt...
szeretem a tanácstalanságukat és szeretem okosságukat is, de külön öröm ha szellemes jó kedvük miatt röhöghetek egy sort.

ráadásul ha kicsit figyelek, akkor még tanulhatok is tőlük sok mindent.
ez neked sem ártana. hallgass Jégre és legyél figyelmesebb mert bizony még nyomoznod sem kell hiszen a fiúk tálalták többször amire kíváncsi lettél, te ragadós pondró...
@guma:
Látom, talált, süllyedt a válaszom a te triviális
rám aggatott jelzőidre.
Teljesen jégszerű volt a válaszod.
Mint ahogy jég jelzőire is választ adtam.
És fogok is.
Ide a politikai mondanivaló fals volta vonz engem, nem pl. a te és a blogtársak becses személye, kiváló humora, embersége, szeretete, emberbaráti közössége, hazaszeretete, mások megbecsülése.
Amíg olyan becsületes úriembert is pellengérre akasztanátok, mint pl. Varga Mihály. Nézd, az a helyzet, hogy még kiszámolóst sem kell játszani: Szeressem, ne szeressem: Vadai,Varga, Vadai, Varga. Elég csak rájuk nézni
Te házmesterezel, én meg nem szlovák ügynöközök, ez a különbség köztünk.
@guma:

Hűha:)))))))
Nem gondoltam, hogy egy ilyen pitiáner lélek ösztönzőleg hat rád.Nem rossz:))

*****

A tegnapi 168-ban Mester Ákos lehozta az eredeti - 2005-ben írt - Poppert, ami bővebb, mint ami a könyvben megjelent, és a neten kering. Még nem hasonlítottam össze. MÁ tett egy utóközlést is.
@Orica Középföldi: :)

amit leírt és amit itt tegnap művelt az ösztönzött!

mert nem pitiáner, hanem gazember az aki: megkereslek, feljelentlek manőverbe ijedt meghunyászkodást akar kicsikarni.

majd 3 mondatom miatt rám tapadt és képes volt egész nap ezen üzekedve gyönyörbe hajszolni magát.
ez ám a szellemi csúcsteljesítmény aljassága.

....

kíváncsi vagyok rá. majd megnézem, hátha megkapom amikor teszek egy kört...
@guma:
Ne sajnáltasd már magad, mert mindjárt könnyezek.
Vannak szabályok, amit mindenkinek be kellene tartania, akárki az illető, és akármennyire más a véleménye. Nem látunk el olyan jelzőkkel valakit, amely arra jellemző, akit mi valamiért utálunk.
Ez ilyen egyszerű.
Én mindig csak a második vagyok, és válaszolok. De ütősen.
Mert a való életben be is kellene bizonyítani minden állítást, pl. miszerint fityeszkurva vagyok.Ja , meg házmester - szerinted.
És akkor ezek után te jössz a védenceid védelmével, ugyan!
Le kellene erről szoknotok, ez itt Magyarország, és a többség nem a ti arcéletek.
Sajnos azonban ez a nem intelligens, útszéli liberális lenéző szleng terjed az interneten is.
@Imola Helyesi:

A)
"_Én mindig csak a második vagyok, és válaszolok. De ütősen._"

Hiszed te.

"_Le kellene erről szoknotok, ez itt Magyarország, és a többség nem a ti arcéletek._"

Bármennyire nem tetszik, ez a hely van annyira az én hazám is, mint a tied. Ráadásul a pöcsöd is rövidebb. Ha már...

B)

"_Sajnos azonban ez a nem intelligens, útszéli liberális lenéző szleng terjed az interneten is. _"

Ha valaki, akkor én éppen eleget ostorozom a liberálisok felsőbbrendűnek és túlmitizált értelmiségi attitűdjét - konzervatívként.

Nem tartom sajnálatosnak, hogy magukat konzervatívnak mutató, álságos, álszent, ájtatos politikai kurvákkal nem vállalok közösséget, azt azonban igen, hogy olyan nyelvezeten kell velük beszélni, amelyet megértenek, aztán gyorsan sérelmeznek is, ám ahhoz, hogy az értelmes szakpolitikai viták kialakuljanak, olyan messze vannak, hogy még a kezdete sem látszik, nemhogy a vége.

C)

Amúgy elég könnyen beletanultál az általad kifogásolt alpári beszédbe, kifejezetten jól teljesítesz. Csak így tovább.
Már csak egy kérdés: Hülye-e vagy, gyökmanci?
(...)

Z
[Mert aki A-t mond, mondjon B-t is, csak neked (többségeteknek) nem tetszik, ha valaki belelendül és végigsorolja az ABC-t, nekem meg kifejezetten imponál, ha ezekkel a piszok liberálisokkal pengét válthatok, akkor is, ha olykor alulmaradok.]
@jaegtoer:

Ezt a gyökmancit védesd le:))))))))
Határozottan derűssé tett az ABC ilyentén való megközelítése.
"@jaegtoer:
Aha, még ezt az ábécét mondjuk el is fogadhatnánk, ha nem mindig a pöcsöddel meg a más pöcsével jönnél indítóokként, és ezzel ellentétben avagy kiegészítőleg nem azzal foglalkoznál, hogy ki a kurva.
Így ezáltal ez határozza meg a szövegegészedet, ami meglehetősen alpári, mindazonáltal, hogy igazságtalan is, mert azt józan ésszel nem tudod mindig befolyásolni,dehát ez is utal valamire.
@taga20: Adsz a luxusnak! gyökérkoromban még csak a hordozható, szálkamentes tábori fa változat volt elérhető DDDD
@jaegtoer:
Jó, ha én gyökmanci vagyok, akkor te meg gyiktor leszel vagy gyíktorta, / mert a gyiktor majdnem viktor/
@jaegtoer:
Esetleg pöszörös gyiktorta sül módra.
@jaegtoer:
Ez már a védőbeszéded volt a tárgyaláson? Készülsz?
Azért ne vedd ennyire komolyan, hülyék miatt nem megyek bíróságra, elég nekik a saját bajuk.
@Imola Helyesi: "Amíg olyan becsületes úriembert is pellengérre akasztanátok, mint pl. Varga Mihály." Kinek mi az etalon DDD Tudjuk, hogy te meg Terézanya vagy másodállásban DDD
Ja, a pellengérre hogy lehet akasztani????? DDDDD Imike, imike DDDDD
@Orica Középföldi:

Akkor már nem volt haszontalan a reggel:)
@Imola Helyesi:

Köszönöm szépen. Számos válaszodat tekintve örülök, hogy motiváltalak, azonban még van hova fejlődnöm, mert elszomorodva konstatálom, hogy saját magadat szabdalod össze-vissza.

Ha lenne egy-két gramm/mol megértés, elfogadás, beleérző képesség benned, könnyebb lehetne az életed - itt is. Elmaradnának a neked címzett lófaszok, miegyebek. Igazán nem panaszkodhatsz amúgy, taga kinyilvánította, hogy szeret, a Mester, Hacsaturján megkérte a kezed, de neked semmi/senki nem jó.
Persze nem tudom milyen mélyen vésődött winchesteredbe a predesztináció, igaz lehet, hogy inkább mutáció, csak a devolúció irányába.

Minden trógerságodért bocsánatot kérek, csak írj frappánsabb hsz-eket.
Én meg úgyis menthetetlen vagyok, azon meg nem lehet segíteni, tehát mindegy is. mindegy. Te győztél:)
@pianolight:
Jó, akkor állítani , pianomarcsika, csak a szót azért nem használtam, hogy kora reggel ne legyen baj a munkába menés előtt, de látom nálad mégis bejött.
az egész emelkedett társalgáshoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy déryék nem a tamás-hegyen, hanem az öreg-hegyen laktak, arácson, legalább is én ott fordultam elő déryéknél, lipták gabi bácsi rosszul emlékezett.
Nem kellene ilyen kérdéssel zaklatni a méltóságos asszonyt: europakavezo.blog.hu/2015/04/24/hol_a_le_aniko_asszony
Szeretett Viktora csak a brókerek által kedvezőnek tartott befektetéseken keresztül egészítette ki a konyhapénzt...
A hét legmenőbb internetes tartalma ezennel megszületett: Habony Tanácsadó Szimulátor. Ha eddig úgy tervezte, hogy a péntek ellenére is termel ma GDP-t, felejtse el! :D

alfahir.hu/ez_teszi_tokeletesse_a_penteket_habony_szimulator
@jaegtoer:
.
""Hülye-e vagy, gyökmanci?""

Ezzel indíthatnál egy "Gyakori kérdések" blogot.
@hacsaturján:

Bezzeg a lánykérésről hallgat.
@Orica Középföldi:

Köszönöm, megnézem, sőt meg is hallgatom:)
.
Az új évet várva próbáltam egy aktuálisnak tűnő vers ismertetésével emelni a várakozás tétjét, és kérdezni, hogy mit is hoz a jövő.
Nos?
Mit hozott?

GARAI GÁBOR: ÓÉV, 1972

Ne adj Uram még egy ilyen évet!
Ne adj kezébe se hurkot, se mérget a kétségbe esettnek.
Ne ejtsd kétségbe az elkeseredettet!
Ne adj szárnyat a halálnak,
ne oldd ki a bombát
se odafönt, se idebent;
ne hozz vízözönt nyáron az érett mezőkre
ne hozz téli aszályt fagytól meztelen fákra,
sebet ne ejts szívünkön -
sosem tud behegedni!
Ne húzz báránybundát a farkasokra,
s ne oltsd ki a szegények szomjúságát,
ne sértsd meg az igazak tisztességét,
ne född be városainkat korommal -
mert hová leszünk akkor e pusztaságban?

De add, hogy már semmit se kelljen adnod,
s mindent rendbe tegyünk, felnőtt kezünkkel,
szép tiszta kezünkkel.
S áldásodat se várva rakjuk össze
széttört földrészeidet a tengerek fölött.
@dr. jenőke (jenőke):

Akkor minden klappol.
Minden rossz megvalósult, ami jó az még várat magára, tehát 33(+N) éve a bizakodás nem vesztett aktualitásából.

Nem is rossz Garai.
@Imola Helyesi: hülye műpicsa, bagoly s veréb esete forog fenn idiótaságban ;)
Az E.On-t idővel akár más cégek is követhetik, a lakosságot ellátó gázszolgáltatók ugyanis jó ideje veszteségesek, valójában évek óta szabadulna tőlük a tulajdonosuk, most pedig, hogy az állami rezsiholding elindult, kapva kapnak a lehetőségen, hogy kihátráljanak, és átadják az államnak a veszteséges üzletet.

Mint a héten kiderült, az állami cég sem adja majd olcsóbban a gázt, mint a multik, de idővel egy holdingba szerveznék az összes rezsivel kapcsolatos szolgáltatót, például az áram- és a távhőcégeket. A hosszú távú cél pedig az, hogy a fogyasztók végül egyetlen számlát kapjnak havonta, rajta az összes rezsikiadással.

index.hu/gazdasag/2015/04/24/az_e.on_lakossagi_gazcege_visszaadja_az_engedelyet/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A hosszú távú cél pedig az,..."

hogy a most hatalomba berakott haverok nyugdíjig ott ücsörögjenek.

Volt már ebben az országbn központilag irányított áram és gázszolgáltató, oszt azért ment csődbe az egész bagázs, mert az állam jól gazdálkodott. No ha a pénzt a jövőben is elquestorozzák, akkor igen csak aktuális lesz majd egy újabb rendszerváltás.
@látjátok feleim szümtükkel: jahh és:

Orbánék nem törekedtek olyan alaptörvényre, ami bármely európai demokratikus ország alkotmánya is lehetne
Fotó: Botos Tamás

A miniszterelnök szerint az előző alkotmány csak egy lefulladt trabant volt, amit már nem lehetett úgy módosítgatni, hogy azon ne üssön át a szöveg eredeti vörös színe. Orbán az Alaptörvény elfogadásának negyedik évfordulóját ünnepelte Parlamentben.

444.hu/2015/04/24/orbanek-nem-torekedtek-olyan-alaptorvenyre-ami-barmely-europai-demokratikus-orszag-alkotmanya-is-lehetne/
Három rövid hír.

"Kövér szerint jól kormányoz, de rosszul kommunikál a Fidesz"

propeller.hu/itthon/3094537-kover-szerint-jol-kormanyoz-de-rosszul

A KSH nyitólapján látom, idén január február hónapban majdnek kétszer annyian haltak meg, mint ahányan születtek.

www.ksh.hu/

A népesedési korfa alapján kereken 4. éve drámai a népesedési helyzet.

www.ksh.hu/interaktiv/korfak/orszag.html

Ezt tessék kommunikálni. On.
Beszarás a varga fb-lapja... ez van, ha a birkán rajtahagyják a faggyút a pörköltnél...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Sőt, a gyalog elsőre kettőt is léphet előre.
Aztán beáldozzák a gecibe.
@Kijelölt Önkéntes:

Mennyire meg sem fordul a fejükben, hogy egyszer tényleg a vádlottak padján találják magukat...
A kormány nem akarja elárulni, hol őriztetne több tízezer menekültet

Nagyon kellemes sajtótájékoztatót tartott Kovács Zoltán államtitkár a Parlament előtt, mármint klasszul sütött a nap, nyárias kora délután volt. Hogy mi értelme volt odahívni a sajtót, az nem derült ki, merthogy Kovács semmilyen konkrét választ nem tudott adni Orbán Viktor legújabb ötletére, miszerint:

- akárják-e a magyarok, hogy őrizetbe vegyenek minden illegális határátlépőt, és ha már, akkor fogják-e őket kényszermunkára?

444.hu/2015/04/24/a-kormany-nem-akarja-elarulni-hol-oriztetne-tobb-tizezer-menekultet/

---

és megint a szokásos szimbiózis:

Jobbikos javaslatot formált át a menekültekkel újra keménykedő Orbán

A kormányfő őrizetbe vetetne minden illegális határátlépőt és kényszermunkát végeztetne velük. Óriási költségekkel járna, az uniós jog sem engedi, ráadásul nincs is hova tenni kétszer annyi embert, mint amennyien a magyar börtönökben ülnek.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F04%2F24%2Fjobbikos-javaslatot-formalt-at-a-menekultekkel-ujra-kemenykedo-orban%2F
@Imola Helyesi:

Most lapoztam vissza a 'gyíkot és be is kaphatod a gyíkot(misikéét)!!
Ugyan mondd mit képzelsz magadról Te 'alomi gyökér,szektás pártszoponc!!
Azt,hogy a két hölgyet bekóstoltad,az simán kiverte a 'biztit,mert sem intellektusban sem életrevalóságban lábaik nyomába nem érsz fel:))
Ráadásul ide jössz és fenyegetőzöl,hangoskodsz,ontod a kreténségeidet ami a 'mucsai-üssmeg karaktereddel mindjárt kihozza itt sokakból(belőlem azonnal) az állatot!!
Tőled és 'rendszeréltető a hasonló elvtelen birkáktól sűllyed egyre mélyebbre ez az ország:((

www.youtube.com/watch?v=p47eLJ-KEXM
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A hosszú távú cél pedig az, hogy a fogyasztók végül egyetlen számlát kapjnak havonta, rajta az összes rezsikiadással." - az fasza lesz, ha majd egy számla jön 50 ezer forintról.
Eddig a keményen dolgozó kisember - ha épp csak 30 ezer forintja volt - legalább kisorsolhatta, hogy melyik csekket fizeti be. Most majd egyiket sem...
www.youtube.com/watch?v=KCGN48GqdZg&list=PL74C9D270566B6D8C

:)
I'm gonna lay down my sword and shield
Down by the riverside
Down by the riverside
Down by the riverside

I'm gonna lay down my sword and shield
Down by the riverside
I'm gonna study, study, war no more

I ain't gonna study war no more
Ain't gonna study war no more
I ain't gonna study war no more

I ain't gonna study war no more
Ain't gonna study war no more
I ain't gonna study war no more

I'm gonna lay down my heavy load
Down by the riverside
Down by the riverside
Down by the riverside

I'm gonna lay down my heavy load
Down by the riverside
Gonna study war no more

I ain't gonna study war no more
Ain't gonna study war no more
I ain't gonna study war no more

I ain't gonna study war no more
Ain't gonna study war no more
I ain't gonna study war no more

Ain't gonna study war no more
Ain't gonna study war no more
Ain't gonna study war no more

Ain't gonna study war no more
Ain't gonna study war no more
Ain't gonna study war no more

Yes, laid down ?
Down by the riverside
Down by the riverside
Down by the riverside

I'm gonna lay down my heavy load
Down by the riverside
God is tiding on no more
No more
és még egy kis fideszjobbik szimbiózis, és minő csoda egy gyékényen az Usával és Izraellel:

Együtt gyávul a Fidesz és a Jobbik

A keleti nyitás fontosabb, mint az emlékezet: az azeri barátkozás miatt a Jobbik és a Fidesz is kerülné a 100 éves tragédia elítélését, ezzel nemcsak az EP-vel és az Európai Néppárttal, de a pápával is szembekerül. A kormány ráadásul a törökökhöz küldi ünnepelni Schmitt Pált.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F04%2F24%2Formeny_nepirtas_torokorszag_fidesz_kdnp_schmitt_pal_jerevan%2F

---

A jó török-német viszony is veszélybe kerülhet az örmény népirtás évfordulóján

2015. április 24., péntek, 13:57 Utolsó frissítés: 18 perccel ezelőtt

Bár Törökország ragaszkodik ahhoz, hogy az örmények ellen nem követtek el népirtást az Oszmán Birodalomban, Németország pénteken népirtásnak nevezte a vérengzést, sőt, saját felelősségét is felvetette benne.

hvg.hu/vilag/20150424_A_jo_toroknemet_viszony_is_veszelybe_ker

---

Izrael–USA–Törökország

Ráadásul Izrael sem kockáztatja meg a Törökországgal, illetve Azerbajdzsánnal fenntartott stratégiai és kereskedelmi kapcsolatainak esetleges romlását azzal, hogy elismeri az örmény népirtást. Az amerikai zsidó közösség kitartóan lobbizik Washingtonban az ellen, hogy megszülessen egy, a népirtást elfogadó képviselőházi határozat az Egyesült Államokban. Izrael álláspontja az után sem változott, hogy Törökországgal 2010 óta fagyos a viszonya.

www.origo.hu/nagyvilag/20150422-szaz-eve-dontottek-az-ormenyek-kiirtasarol.html
@gazoló: Üdv, nyílik már a gyöngyvirág arrafelé? Ez itt ugyan más stílus, de azér,' döbbenetes a két hang...
youtu.be/letfkSJ92Js
A tanulság: nem a kormányok, államok osztják e tehetséget D :-(
A Fidesz színeiben politizáló Deák-Bárdos Mihály egy többgyermekes édesanyát inzultált képviselői fogadóóráján, mert az kérdéseket mert feltenni neki. Az egykori birkózó olimpikon a törékeny hölgy fölé tornyosulva állta el az útját a kapuban, azt követelve tőle, hogy adja át neki a beszélgetésükről készült videofelvételt.

alfahir.hu/igy_allt_fel_egy_nonek_a_fideszes_kepviselo
A külügy még aznap is vitt befektetőt a Quaestorhoz, amikor már saját pénzüket menekítették a cégből

Március 5-én egyik kezükkel az MNKH milliárdjait próbálták kimenteni, a másikkal külföldi befektetőket terelgette Tarsoly Csabáék felé.

444.hu/2015/04/24/a-kulugy-meg-aznap-is-vitt-befektetot-a-quaestorhoz-amikor-mar-sajat-penzuket-menekitettek-a-cegbol/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jaja egyenes szörnyű. :) Jöjjenek csak szabadon és ellenőrizetlenül a potenciális dzsihadisták a zöld határon is. Anno a madridi robbantó is itt dekkolt egy évig. A következő agyhalott jó esetben csak a 444 szerkesztőségét repíti majd a levegőbe.

www.atv.hu/belfold/20150117-orban-parizsi-uzenete/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Édes Jézus most segíts. Tehát a török jó viszony miatt úgy néz ki, hogy közös álláspontra került a jobbik Izraellel? :)
jahhh és még, pedig az elvileg keresztény fideszjobbik tagadja a keresztényeket, miközben az is-sel példálózik, mikor vörösre festi a vér a tengerpartot, például menekülteknél...

A jereváni emlékünnepségen résztvevő Vlagyimir Putyin orosz államfő beszédében hangsúlyozta, hogy a tömegmészárlásokat semmi sem igazolhatja. Francois Hollande francia elnök a megemlékezésen kijelentette: Franciaország fejet hajt az áldozatok előtt, és sohasem fogja elfelejteni az örmény népet ért tragédiát. Joachim Gauck német államfő csütörtökön Berlinben úgy nyilatkozott, száz éve az Oszmán Birodalomban előre megtervezett népirtást hajtottak végre az örmények ellen.

index.hu/kulfold/2015/04/24/ormeny_nepirtas_erdogan/

Minden népirtás ugyan úgy zajlik, lehet bárhol a világban, egy közös van, a mássággal felkorbácsolt és a vallással megerősített emberi aljasság.

www.origo.hu/foto/multimedia/20150416-halottak-szazezrei.html
@Gábris szomszéd: Látom, az oroszbarátság nem, hogy baj, hanem örök D Vajon?
melléklet:

A kitelepítési törvény elfogadásával kezdetét vette a deportálások korszaka, majd a tulajdonképpeni népirtás. Itt kell megjegyeznünk, hogy az oszmán közigazgatás helyi szintű vezetői közül többen is ellenálltak a központi utasításnak: saját egzisztenciájukat és életüket nem féltve több tízezer örmény megmenekülését tették lehetővé. Közülük is kiemelkedik Mehmet Celal bég, aki először az aleppói, majd a konyai vilajet vezetőjeként több ezer örmény életét mentette meg. Mehmet Celal béget magas rangja megmentette, 1926-ban otthonában hunyt el, természetes halállal. Azonban sok kisebb rangú hivatalnok fizetett az életével a központi utasítás megtagadása miatt. A tragédia nyitányaként az oszmán hadseregben szolgáló örményeket lefegyverezték, valamint a katonai szolgálatot nem teljesítő, legtöbbször iparosmunkákban, kereskedelemben jártas felnőtt férfi lakosságot bevonultatták „munkaszolgálatra”, amely során a döntő többségüket meggyilkolták, elpusztították. A vérengzés végrehajtásával legtöbbször törzsi szabadcsapatok vagy börtönökből szabadult bűnözök lettek megbízva.

mandiner.blog.hu/2015/04/24/meneteles_a_megsemmisulesbe_szaz_eve_kezdodott_az_ormeny_nepirtas
@gazoló:

A Bródy telitalálat, és még - ritka kivételként - szeretem is:))
@elmeherceg:

"_Eddig a keményen dolgozó kisember - ha épp csak 30 ezer forintja volt - legalább kisorsolhatta, hogy melyik csekket fizeti be. Most majd egyiket sem... _"

A nagy zsetonok bűvöletében élők nem értik a 47-ezres nyomort, amiből, amúgy, szerintük meg lehet élni:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Minden népirtás ugyan úgy zajlik, lehet bárhol a világban, egy közös van, a mássággal felkorbácsolt és a vallással megerősített emberi aljasság." +1
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Miközben Gábrielt ekézzük ezerrel, hogy mindenről vagy az orosz, vagy a zsidó vagy az amerikai jut az eszébe, azért be kell vallani, hogy az említettek trágyázzák bőven a szántót.
@jaegtoer: részhalmazban vannak ők is, de a nagykalapban ott leledzenek a dicső vallási vezetők és egyéb dicső nemzetistenek.

Nekem csak a kettős mérce fáj, mert most például szó nélkül mennek szembe a jobbikfidesznél a pápával is. A nem is olyan régen volt baltással kapcsolatos szerecsenmosdatásról és elkenésről ne is beszéljek.
@pianolight: melléklet:

Súlyosan demagógra sikerült a nemzeti konzultáció 12 kérdése

Kikerültek a kormany.hu-ra a bevándorlásügyi nemzeti konzultáció kérdései, és, mondhatni, a kormány nem bíz túl sokat a véletlenre. Vigyázat, súlyosan demagóg kontent!

hvg.hu/itthon/20150424_Sulyosan_demagogra_sikerult_a_nemzeti_kon
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha nem olvastam volna el, akkor sem válaszolnék ilyen kérdésekre. A tompika által feltett internet kérdésekre adott válaszokat, mazochizmusból majdnem végégolvastam. Akarod, hogy idézzek néhány gyönygyszemet?
@pianolight:

Szia :)páncéltőkés'zongora:)

Szokatlan hang, de tündéri:))

A gyöngyvirág most csavarodik,tekeredik felfele,ilyenkor szokták összetéveszteni a medvehagymával:(
'Eccermeglehetenni:(

Ipoly most:)))Mikor települsz ki??

Emléxel erre a 'zőskorból???

www.youtube.com/watch?v=97VMoMpAD74

Na meg ez is:)

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150422_A_medve_nem_jatek
@pianolight: válaszolni és sem szoktam ezekre a szarokra, és köszi de nem kérek agyhalottakat olvasni, nem szeretnék a reménytelenség miatt idő előtt a kardomba dölni
muhahahhahhahhahhahhahhahhaaa

és van aki ezt még elhiszi??? minden nagyon szép minden nagyon jó, és mindennel meg vagyok elégedve.... nővérke kérem az általam behozott gyógyszeremet és a sebész készletemet is, mennék megműteni magam és kérem szóljon a taxismentősnek, hogy ha ébredek gurulok a járműhöz és indulhatunk is...

ahogy mostanság mennek a dolgok

Itt van, mit terveznek az egészségüggyel

Rövidebb várólisták, gyorsabb rákdiagnosztika, száz új mentőkocsi és sok-sok párbeszéd.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F04%2F24%2Fitt_van_mit_tervez_a_kormany_az_egeszseguggyel%2F
kedves mama??????????

Megtörte a hallgatást a Fidesz a Pécs közeli atomtemető ügyében

Tiffán Zsolt országgyűlési képviselő válaszolt egy együttes politikus aggodalmaira. Mint írta, a paksi bővítés és a hulladéktároló több társadalmi előnnyel jár, mint kockázattal, és a lakosság közmeghallgatáson nyilváníthat véleményt.

hvg.hu/itthon/20150424_Megtorte_a_hallgatast_a_Fidesz_a_Pecs_koz
@gazoló:
Hozzád képest egy állat egy intelligens géncsoda, belőled nem lehet azt kihozni.
Pl. a kutyuskának azt mondják, ül, akkor ül. De te nem ülsz, csak folyton ugatsz ok nélkül.
Istenem, ha az ellenzék egy tizedannyit foglalkozna Trianonnal, mint az örményekkel, előbbre jutnánk.
@jaegtoer:
"A nagy zsetonok bűvöletében élők nem értik a 47 ezres nyomort, amiből úgy, ahogy meg lehet élni."
Megmondta Parragh, hogy lehet menni gombát szedni jövedelem kiegészítésként.
Lassan virágzik a bodza is.
Ami viszont igéretes, hogy felragyog a nap, össznépi eperfa ültetés jön divatba, mert megindul a selyemgubó előállítás.
Még mondja valaki, hogy nincs gondoskodás az állam részéről.
Fűben-fában van a megoldás.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Így van, pozitív híreket is így kell fogadni, hátha nem lesz belőle semmi, mert ugyebár akkor mit kritizálnátok?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A bevándorlásüggyel kapcs ambivalens vagyok. Azonban amit a f. csinál, az undorító !!!
@Imola Helyesi:

'óóójeeee!

Decens "úrihölgy eltartott kisújjal:)))
@gazoló:
Rövid u, ezt sem tudod, és még kritizálsz?
@gazoló: H anem tetszett, amit küldtem, akkor Küldök másikat: youtu.be/qx8hrhBZJ98 DDDDDDD
Namost, ez sem nem magor, sem nem hunor. 1szerűen mongol. Tudtad, hogy a mongol postabélygeket még a '70- es években is Magyarország gyártotta?
Az "ipel" képéert kösz!
@pianolight: pedig északon vagyok :-D

A szomszédnak már le is virágzott.
@Imola Helyesi: TE SZARHÁZI, SPICLI HÁZMESTER!
@Imola Helyesi: Urihölgy? Nagytudású Imola, hosszú az az ú, lsd pl. osiris helyesírási szótár! Inkább az a gyanús, hogy külön kellene írni, mint az úri szoba, úri szabó, stb. de az úriembert egybe köll, szóval ebbe nem kötünk bele. Mindenesetre ennél kevés gázabb kioktatással találkozni, másféleszű kis asszony (:D) k is a sszony
@guma: ez ott volt a szeren, drága margarita:))

csak keményen az ilyen droidokkal, me elszemtelenednek:))
@miva?:
Tényleg: Ez?
kisújjal:))
Pont ilyenek vagytok a politikai tisztánlátásban is.
Kavartok ok nélkül.
@taga20:
Ne játsszad az erősebb kutyát, te itt már nem b..l.
@Imola Helyesi: tekints bele egy helyesírási szótárba, én megtettem, mert amúgy épp ezt csináltam más miatt. De persze ez nem a NER és copypali féle fideszmagyar, hanem a rendes. zsúrnaliszta :D

Bruhahahahahahahaaaaaaaaaaaaaahahahahihihihűdejót röhögtem
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az agyhalottak alatt kicsit bizonytalan vagyok, mivelhogy 40 felett, naponta 1 milla agysejt hal el. Különben OK!
@miva?:
Te tényleg nem tudod, hogy más az új melléknév és az ujj főnév helyesírása?
2. elemis anyag. Te is külföldről muzsikálsz, de minek is?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hááááát, akkó tévedtem, van ilyen, ám örömköröm. D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mit jelnt a "megélhetési menekült" moi viszonylatban?... mert a froi, uk-beli, noi, skandináviai környezetben el tudom helyezni a kifejezést...
@miva?:
Ne haragudjál, csak két eset lehetséges:
1. Te vagy Rodeo is.
2. Hülye vagy.
Bocs, én kérek elnézést.
@Imola Helyesi: mit kellene tenni trianonnan kapcsolatban?... mert sztem szerbia/ukrajna eu-s közeledésének elősegítése lenne a legfontosabb...
"Negyedszázaddal az események után meg kell mutatni a fiataloknak, mi ért véget, mitől is szabadultunk meg a kommunizmus bukásával - mondta egy pénteki budapesti rendezvényen Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum alapító főigazgatója."

"http://valasz.hu/itthon/schmidt-maria-meg-kell-mutatni-mitol-szabadultunk-meg-111997"

Azért azt sem ártana megmutatni a mai fiataloknak, hogy tényleg mitől szabadultunk meg:
- mindenkinek volt munkahelye
- mindenki elvégezhette az általános iskolát és ha volt elég esze, a középiskolát is. Ingyen.
- egyetemen csekély térítés ellenében lehetett szinte ingyen tanulni
- aki dolgozott, annak volt lehetősége lakáshoz jutni
- olcsó volt a mozi jegy, a színház jegy, a könyvek, aki akarta, az művelődhetett
- szolidáris alapon egyre több, végül minden embernek volt nyugdíj
- ingyen volt az egészségügyi ellátás
- volt kiszámítható jövő, aki dolgozott és nem herdálta el, az tervezhetett jövőt.

Szóval mindettől megszabadultunk.

Most csak a Schmidt Máriák és barátaik tervezhetnek maguknak biztos jövőt.

No ugyé milyen jó, hogy megszabadultunk?
@Sir Bates dö Hól:

Mit-mit? Oda menni és megfogni a határ szélét, oszt addig tolni, míg a régi helyére nem kerül. Lehetőleg gomolyát alá tolni és alatta hagyni.
@Sir Bates dö Hól: "mit jelnt a "megélhetési menekült" moi viszonylatban?.."

Nemmagyarállampolgármegélhetésibűnöző.
@Sir Bates dö Hól:
Minimum emlékezni arra is, nemcsak más nemzetek gyászára.
Másrészt kiállni az ott lakó magyarok jogaiért. Én örülnék legjobban, ha Szanyi vagy más nagyszájúak nemcsak a torkukon lefolyó akó méretével törődnének.
Harmadrészt, hogy mindenkinek fájjon Trianon.Mert ha fáj valami, akkor igyekszünk gyógyítani.
Szerbia, Ukrajna jogai nem lehetnek fontosabbak ennél, mert ugyanazt vagy még azt sem fogják megtenni a kisebbségekért, amit Szlovákia meg Románia.
Igaza van annak, aki szemére vetette az uniónak, hogy az uborka görbülete fontosabb, mint a síró határon túliak szájgörbülete. / Na nem így mondta, de én javítottam egy kicsit, ha már nem tudnak ütősek lenni/.
"Csütörtökön késő este két maszkot viselő férfi ment be a debreceni Bem téren lévő egyik nemzeti dohányboltba. Egyikük az eladót egy késsel a földre kényszerítette, társa pedig a boltban lévő dohánytermékeket egy táskába pakolta. A helyi nyomozók éppen a közelben voltak és felfigyeltek a két férfira, utánuk mentek a trafikba, ahol rablás közben érték őket tetten."

velvet.hu/helyszinelo/2015/04/24/ujra_kessel_akartak_trafikot_kirabolni_most_debrecenben/

Lázár nertárs!

Talán ideje lenne a függönyt leszedni. Küldjünk a karnis levételéhez segítséget?
@látjátok feleim szümtükkel:
Ezzel kb egyetértek
Ezért mondtam mindig, hogy jobb lett volna a kínai út, vagyis nem elherdálni az emberi jogokért a nemzeti vagyont, hanem szépen átalakulni kapitalistává a saját piacunk megtartása mellett.
Lehetett volna tőlük tanulni, 5000 éves kultúra nem csoda.
@látjátok feleim szümtükkel:
Fordulj tagához bizalommal, bármit leszed és feltesz, legyen az karnis vagy káromkodás.
Fényképet elküldeni a rendőrségnek, oszt megkérdezni, hogy a katasztrófavédelem mióta tartozik a "kivéve a gyevi bírót" című rendelkezés alá?

www.origo.hu/itthon/20150424-kerekparutat-elfoglalva-mulat-a-katasztrofavedelem.html
@Imola Helyesi: Vitatkozol a szótárral? Beírjam az oldalszámot is?

Gyerekek, eredeti hülyénk van!!!!
@gazoló:

Én inkább valami alsóbb résznek véltem. Bár gyanúsan termetes volt. ;D
Kiindulópont: Imola szerint urihölgy a helyes.

Lackó - Mártonfi: Osiris Helyesírás

1424. o.

Úri, úrian, úrilag úrias, úriasszony, úriember, úrilány, úrimód, úrinő, úriszék, úriszoba,

úri dáma, úri divat, úri dolga van, úri élet, úri lakás, úri osztály, ....

Kiütéssel nyert Imola!!!
Szakkérdés:

Ha egy törvény sérti az alaptörvényben meghatározott emberi jogot ( trafikablakajtó fóliázása ) akkor le lehet emiatt szedni azt a q*a fóliát?
@Mariann19:
Kell még egy kecske is a jóléthez!
Ezt Ragyás Sanyi, a Rendőréletpálya-modell illusztris képviselője, nyugdíja mellett - szabadidejét és felhalmozódott tapasztalatait majdnem társadalmi munkában hasznosító - belügyminiszter mondta. Valamivel korábban, mint a gombászás...
@látjátok feleim szümtükkel: Hö? Most nyelvtanbolond vagyok, bocsi. Nehéz nap, hosszu (ugye Imcsike?) szöveg. nehezen értek.
@miva?:

Merre tekeregtél??

'Egyfactérdekel péntek délután a 'heje'sírás:))

kepkezelo.com/images/nhb2q52bz5d41btubta1.jpg
@gazoló: A lendület vitt csak. Fél órálya míg engömse érdekellt.
A trafikajtó fóliázása tuggya sérteni az alaptönvényt? Asztakurva
na Imola etünte? Így mégh kynoshabb
@gazoló: Szenr Iván napjától, 2 hétig ott leszek: meg oszég majd augusztus második felében. Júni utolsó hétvégéjén van a faluap.
A címet megrom privátban, ha gondolod ...
Ja, és 1 kis gitár:
youtu.be/lCGCG_N2b30
@pianolight: :D

mekkora mán dzsó?!!!

www.youtube.com/watch?v=ZETXqzz2x6Q

ilyenekből nekem sosem elég!
@miva?:
Ennyire szerencsétlen vagy, így terelsz?
Az ujjadról beszélj, amit benyújtottál újításnak. Mindenki tudja rajtad kívül, melyik szót kritizáltam.
Dehát te nem vagy egy úrhölgy vagy úriember, mit várjunk tőled? Inkább egy újsütetű házalónak tűnsz, ami nekem nem újdonság, most a helyesírásunkkal házalnál, ujjal mutogatva, újszerűséget kitalálva a középső ujjadat mutogatva. Nem vagy egy ujgur, az biztos, sem egy táltos hat ujjal, legfeljebb egy ujjgyakorlat nekem. Na, ne újrázz, unalmas vagy.
De, hogy tanuljál: az úr a többesszámban és a tárgyesetben rövidül csak úr, urat, urak, hogy el ne téveszd legközelebb. Ilyen szó van még egy pár, tanuld meg.Ha csak i képzővel látod el minden összetételben a szót, nyilván nem rövidül le, okosborz.
ujjmagyarul ércsük a " " köszthy dógokat egyépkénd, ahogy tanittottad maga, uryasszon

úri szoba ász még velünk? mytchoda kytüntetésh. mayd akora, mynthatschack meghitakk vón az ajrópajakkal őrményíába
@pianolight: egy kis ének:

www.youtube.com/watch?v=49whKTHAcbw

Shiree nuurin zakhad
Shirenge yundaa urgaa ve kho
Servuun bagin chamtaigaa
Setgel yundaa dasaa ve do kho

Ganzai nuurin zakhad
Galuu ni yundaa ergee ve do kho
Gazrin kholin chamtaigaa
Setgel yundaa dasaa ve do kho.

ugyanez más ritmusban:
www.youtube.com/watch?v=KpzS6_R9yzA
Azért el - elgondúkodok, hogy mér vót jó a baltáshgyíkost szabadonengednyi. Milyen ősmagor erkölcsi kötelesség diktáta a teheccségesviktornak eztet
@Gábris szomszéd
:))
Nagyon jó.
Öreg keresztanyám jutott eszembe, ezt mondta gyakran: "Én rajtam egy legin se hengergőzött meg keresztapádon kívül."
Mi meg, gyerekek, hengergőzve nevettünk ezen a szénakazalban, amit felrakott keresztapám az udvar végében, sajnos lapos is lett a végén.
NAmost fordyttok: aszontama az izé, hogy vykthorty mán bottal se piszkálná mög senkhy ojjan gáz
Poszthoz:
Az ártatlanságot orvosi vizsgálatokkal is meg lehet állapítani, feltéve ha nőnemű az illető.
@látjátok feleim szümtükkel:

ne írjál ilyeneket aranyapám, mert mindjárt megkapjuk, hogy erre lett elherdálva a maiak pénze,mintha mi nem güriztünk volna eleget, csak a komcsik nem lopták el az egészet, hagytak nekünk is élni, meg hogy komcsibérenc, stb. attól is megszabadultunk, hogy hétvégén mentünk a trabantunkkal kirándulni ide-oda, tudtam tankolni, meg lehetne még felsorolni, de akkor feketeseggüek leszünk.....kkkkkkkkkk
@Imola Helyesi: ujjdoncságilag hogy van ez a fődminiszter marcsikával-e? Akyhő semmi köze nincs, csak munkatárcsa? Errőbeszélly
@évásanyó: drága, ne tessék kontrázni, me kezdett kinyílni megint a bicska a zsebemben, amit szümtükkel írt!

csak a békesség kedvéért mondom:))
@miva?: szerintem ne ragozd túl, eszt benézted. elegánsabb, ha aszt mondod párdon.
ez a vergődésed, nagyon ebolás. lásd a sültet:

egyébként, száz miva?, mint egy ebola!
remélem világos voltam?
:)
@taga20: haggyámá te :D csak eboláskodok, mint megfigyelted, de nem véletlenül. Tanulom a szakmát. urinő ez, én mondom.

Egyébként valóban harapós vagyok, és tán köcsögség a dolog, de olyan jól esik.
Egyébként tényleg érdekelne a fideszes narratíva arról, hogy erről mi a véleményük.

444.hu/2015/04/24/fazekas-miniszter-javaslatara-hosszabbitotta-meg-a-karcagi-onkormanyzat-marcsika-irodajat/
@miva?:
Na látod, nyertél .Tagának teljesen mindegy, hogy te új vagy vagy újdonsült, neki nem vagy újdonság, újszerű, megujjaz, ha akarod.
Csak a nyelvészet miatt írtam, nincs valóságalapja, ne vedd zokon.
@Gábris szomszéd: elolvastam, és bizonyhogy sok igazság van benne....csak tiszta forrásból....és igenis nem a maradiság beszél a mamából, hanem a tapasztalat....jó...
@gazoló: holnap lengyel-magyar. nézzük, ugye?:))

meg lesz?
@taga20: drága tagám, ugye nem gond, ha a véleményem ideírom, de rendben, nem tudtam, hogy mostantól csak egyfelé megy a szekér.
@miva?: ismerem az érzést, de érted szolok be neked, nem ellened:))
@látjátok feleim szümtükkel: ettől tartok, ezt akarják... csak, hogy mivel az eu-ban ez nem érv, csak azon kívül van értelme... (a revízióval megszerezhető sokmilliós kisebbségről soha nem szólnak... monak az elmúlt száz évben két "kisebbsége" volt: az egyiket sikeresen kiírtotta majdnem, a másik pogrommra most heccelik a lápiakat és a funkcionális analfabétákat... )
@évásanyó: évike drága, miért ad olyat a számba, amit nem mondtam. mindenki azt ír ide amit akar, de akit respektálok, attól elvárom, hogy értse, amire utalok.

ez egy többszörösen lerágott csont, kár ezt bedobni.

:)
@Imola Helyesi: Az "és" előtt nincs vessző....hamár.
@taga20: "
gazoló 2015.04.24. 17:12:13
@Imola Helyesi:

'óóójeeee!

Decens "úrihölgy eltartott kisújjal:))) "

Szerinted pont gazoló tévedésből írta ezt? ha még rólam lenne szó, de hát pont ő? Nem. Ebbe beleköt a másféleszű. Jó. Játszuk tovább. Más is tud fasz lenni. É voálá.
@taga20: hát más mán' nem nagyon tudnék a szájadba adni angyalom, vén vagyok én mán' ahhoz(is)....kkk
@miva?: jó. jáccuk. akkor miért gizdáskodtál annyit az úrihölgyen?
@miva?:
Kedves, te kötöttél belém, hogy mit hogyan írok, én csak válaszoltam utólag. De ha már erről van szó: játsszuk, így kell írni: felsz.mód, teljes hasonulás, de neked hasonülés volt ez is. Pusszantás.
@taga20:

Naná!
'Hokiezerrel:))Nehéz lesz főleg,hogy a 'házigizda ellen kell legalább a döntetlen!
Bocs, nemcsak nekem szólt.
@kentauri:
Oksa, jogos, ha így írtam , bocsi. Hol? Nem találom.
@taga20: mer arra irta, ércsémászót, nyilván, neme?
@miva?: A hülyéje a kisujjra gondolt szerintem, de mindjárt két vessző hibát is vétett egy mondatban.

Leszögezem, hogy pocsék a helyesírásom, viszont hetedikben megvertem sakkban az évfolyam Kazinczy verseny győztesét.Susztermattal!!!!
@Imola Helyesi:
Jéé... ez teljesen emberi!
Miért nem ezt az orcádat reklámozod? Nem kell mindig azt a (szerinted) verbális Sacher tortát idenyújtanod amit meg kontrázhatatlan igazságnak vélsz, mert kiderül mindig nagyon hamar, hogy az a segged és aztán meg vagy sértődve, ha bakanccsal illetik.

Több cukiskodást, kevesebb gőgöt - kövesd vonagabcsit!
@gazoló: majd kikügyük gecivityát, ő jóban van a polákokkal, okosban megoldja:)))))))))))))
@Imola Helyesi:

"_Na látod, nyertél .Tagának teljesen mindegy, hogy te új vagy vagy újdonsült, neki nem vagy újdonság, újszerű, megujjaz, ha akarod.
Csak a nyelvészet miatt írtam, nincs valóságalapja, ne vedd zokon. _"

Azért mégsem múlik el nyomtalanul az itt töltött idő.
A nyelvtani problémától hamar eljutottál a megujjazásig, és igazad is van, ez inkább ujj dolog, mint új.
Csak így tovább:)
@évásanyó:

Ne elégedetlenkedj, megvédtek a vasárnapi vásárlástól, mehetsz a templomba.:D
@kentauri:
Hát ha erre gondolsz, ott bizony kell a vessző az és elé:
Rövid u, ezt sem tudod, és még kritizálsz?
Ui. tagmondatokat választ el, nem mondatrészeket.
@kentauri:

Az, hogy az "és" elé kell vessző vagy nem, az mondatszerkezet függő. Ha felsorolás jellegű, akkor nem, ha mondatrészek között van, akkor igen.
@Imola Helyesi: "Fordulj tagához bizalommal, bármit leszed és feltesz, legyen az karnis vagy káromkodás."

Érzéketlen egy senki vagy. Nem tagáról szólt a bejegyzésem, hanem a szerencsétlen trafik alkalmazottakról.
@jaegtoer:
Tanulni sohasem késő. Lenin , és ti is ezt mondjátok.
Jé, ide is kitettem a vesszőt az és elé, a franc az én tanítóimba, bele.
@kentauri: persze hogy arra, de hát basszus már. Nem én hordom halomba a verseket! Tán nem véletlen lett az így írva, nem?
@látjátok feleim szümtükkel:
Egy kicsit humorosabbnak kellene lenned, dehát nem vagy te egy Harold.
@látjátok feleim szümtükkel: az a gond, hogy vasárnap egyiket se csináltam, vásárolni ráérek hétközben, meg spejzolni szoktam, a hittanon meg azt tanultam gyermekkoromban, hogy Isten szeme mindent lát, meg hogy mindenhol ott van, akkor meg minek a templomosdi...kkk
@jaegtoer: @Imola Helyesi: @kentauri:

Bocsánat, igaza van a banyának, a precíz kifejezés a 'tagmondatok' közötti és elé jöhet a vessző...

De ettől függetlenül Imolának is kijár a vessző.
@Imola Helyesi:

A sül-ről kérek egy esszét.
@Imola Helyesi: Akkor miért kész elnézést?
@látjátok feleim szümtükkel: és mi van ha én is trafik alkalmazott vagyok? ki tuggya:)
Na megin gondoltam Őfelségére. Összeszedtem a kutyaszart.
@évásanyó:

Tán nézted aranyapám a Magyar vándort? :D
Én az este már sokadjára röhögtem magam hasfájósra.
@jaegtoer: Mondtam, hogy pocsék a helyesírásom....ezért szoktam pontozni.....így.
@taga20:

Úgy sejtem valamit félreértettetek, nem a te karnisodról van itten szó. Ha elolvasod többször, biztos beugrik.
@kentauri:
Helyesen: kérsz. Azért, mert még akkor nem kerestem ki a te általad inkriminált mondatot, és én egyébként is egy úrinő vagyok, hosszú ú-val.
@kentauri: Pedig legalább a neved leírhatnád helyesen, ugye ;)

Egyébként az Osiris közepétől lefelé, kicsit balra van egy remek nebula. Nemtom hányadik oldalon. Kerestem, de hiába lapozgatok.

Táfcsővel penig megvót
@látjátok feleim szümtükkel: hát én próbáltam végig nézni, de egy kurva poént nem találtam benne:))
@Imola Helyesi: Ahoz túl mocskos kegyed ajka, angyalom.
@látjátok feleim szümtükkel:
bocs, ha nőből vagy....kkkk....akkor aranyanyám...válassz....kkk...én is már a fene tudja hányszor láttam, és még mindig rihegek rajta jóízűn....szerintem az újkor egyik legpoénosabb vígjátéka.....
@jaegtoer: a picsájára, huszonöt:))
@Orica Középföldi:

Ma feneketlen mélységekben jártam, ahol sok Imolát láttam, kérdeztem a Sátánt, szabad-e tüzelni, erre ő azt mondta, szabadni szabad, csak valami új ujjra akadtak, s a Varánuszon mind-mind ottragadtak.
@taga20:

Legyél megengedőbb és befogadóbb. Hiszen szereted:)
@látjátok feleim szümtükkel:
Te honnan tudod, kinek a karnisáról van szó? A karnis, az karnis. A karnist felteszik, vagy jól vagy rosszul, vagy leesik vagy nem, ez a karnis tulajdonsága, meg, hogy tartsa a függönyt.
@Imola Helyesi:

"_én egyébként is egy úrinő vagyok, hosszú ú-val._"

Úgy van. Hosszú ú-val, rövid ésszel. Nem baj az. Neked. Csak nekünk.
@évásanyó: szerintem egy nagy baromság, kukába való.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Esetleg a közbiztonsághoz való jogát( nem emlékszem mi van az emberi jogokról az alaptörvényükben ).
Mert a trafik az alkalmazottnak most abszolút nem közbiztonságos. Csak a tulajdonosnak, mert ő jó messziről nézi, hogy szegény alkalmazottait vegzálják. És még azt a kis biztonságérzetet is elveszik tőlük, hogy az ablakon beláthatnak a járókelők, és meglátják pont most gyilkolásszák az eladót.
@Imola Helyesi:

Gomolya!
Repül a bálna!

Még akkor is, ha téged nagyon izgalomba hoz a más karnisa.
@jaegtoer: Érdemes megfigyelni, hogy mennyire eszköztelen egy ellenimolával szemben. Nincs térítés, nincs hírharsona, hanem leragad. Ez lehet a helyes magatartás. Eldiskurálunk, és ha nagyon ugrál, hát kijavítjuk félreértve, ezzel meg is van a napi programja. Régi ostoba játékokat lehetett így nyerni a gép ellen, mert ugye nem tud tanulni a 386-os sem :D
@Imola Helyesi:
Jaj, szegény tagának ezért kell minden szombaton feltenni a karnist, mert mindig leesik?
Tiszta Kőmives Kelemen-sztori virtuális kiadásban.
@kentauri:

Amíg az ember be- és elismeri a gyengeségeit addig nincs nagy baj. Főként, ha szereti a három P-t:)
@Imola Helyesi: " A karnis, az karnis."

Ide egészen pontosan miért is kell vessző, urinő?
@jaegtoer: má nem. ako is csak a kofola beszélt belőlem:)))
@miva?:

De sokat lovagoltok ezen a vesszőhasználaton!
@Imola Helyesi: és a feleségem, hogy jön a képbe? érdekelne:))

falazzam be a karnisba, vagy ő legyen a tipli?:)))
@Imola Helyesi:

"_Tiszta Kőmives Kelemen-sztori virtuális kiadásban. _"

Tévedsz. taga felesége nincs befalazva, legfeljebb esztergálva.
@jöttem: ennyi barmot. a sok nyelvtannáci:)))
@jaegtoer: haver, rád vertem 18-at:)))
@évásanyó: Tényleg nagyon jó pontok vannak benne. :)

7. Ha a legény csak babrál rajtad, orcád ékességére, szemed ragyogására ügyet sem vet, nem kérdi, mint vagy evvel, mint vagy avval, óvakodj tőle, mert nem tégedet akar, csak testet.

8. Ne feküdj füttyre! Akkor se, ha már a fene esz érte, mert kevés férfi érti fiatalon, hogy mi szökteti kapubálványra a görgő macskát! Csak akivel értelmesen váltod a szót, annak mondhatod, gyere, mert nem bírom tovább! Az ilyen legény értelmes és érzelmes. Ilyen kevés akad.

20. A háztűznézőbe járó férfit nem azért etetik, mert fognák! Hanem hogy megtudják, milyen evő. A rossz evő, válogatós, turkálós férfi nehéz ember, rossz hím, nem állja helyét sem az asszony lába között, sem a kasza nyelén.
@jöttem: Ugye? Csak plátói vesszők ezek, nem hús - vér vesszők ám. A vesszők nagyasszonya a kiselőadás után fél órával kétségeket ébresztett. Meg kell tudnom feltétlenül, hogy valóban ügyesen kezeli-e a vesszőket. Szájjal bizonyára hibátlan, de most csak a kézi vesszőhasználat érhető tetten itten.
@taga20:
Isten ments, a feleségedről szó sem volt, csak a karnisról, ui. az esik le minden hét végén neked,.
@Imola Helyesi: vagy több ablaka is van. Eset, leg.
A témához:

"Az akkori polgármester, Fazekas Sándor javasolta Karcagon, hogy újabb öt évvel hosszabbítsa meg a város a Kun-Mediátor bérleti jogviszonyát. Ez az a cég, ahol utazásszervezés mellett a főnök, Marcsika pénzt szedett magas kamatra, majd múlthéten eltűnt. A pénzzel. Hogy mennyivel, egyelőre nem tudni.
A Kun-Mediátor bérleti díja 2006-ban négyzetméterenként 750 forint volt, míg egy másik irodát a karcagi önkormányzat 1140 forintért adott ki. Marcsi az utazási iroda és a pénzpörgetés mellett még az önkormányzaton is dolgozott: nyolc éven keresztül az önkormányzat idegenforgalmi és külkapcsolati bizottságának volt külsős tagja, akkor mikor a jelenlegei vidékfejlesztési miniszter, Fazekas Sándor volt a polgármester."

Erről a szocialista brókerbotrányról mit kell gondolni?
@Imola Helyesi: te egyébként, ismered a kőműves kelemen sztorit?
ako, mi ez a komment?
@miva?: reméljük vitya és bandája olyan kecóba költözik nemsokára, ahol csak egy ablak van és nem kell faszkodni a redőnnyel, max. a szappannal:)))
@taga20:
Figyelj, ezek hülyék, a karnis-hasonlatom a leesik, leomlik szóra volt kihegyezve, nem a befalazásra.
Nyilván egy karnisnál szó nem lehet befalazásról, vagyis feleségről, áldozatról,úgyhogy nyugodjál meg, ezek irodalomból is silányak, nemcsak nyelvtanból.
@látjátok feleim szümtükkel: ezzel nem értek egyet.
Mindent nem lehet leszabályozni. Nem köteles odamenni dolgozni, a munkához való joga nem sérül. az meg, h veszélyes, hát az. De ezt nem az alaptörvénynek, vagy éppen mi a szarnak nevezzük, a feladata.
- Sokféle véleményt lehet hallani az erősödő terrorcselekményekkel kapcsolatban. Ön mennyire tartja fontosnak a terrorizmus térnyerését (a franciaországi vérengzés, az ISIS riasztó cselekményei) a saját élete szempontjából?

- Ön szerint az elkövetkező években lehet-e terrorcselekmény célpontja Magyarország?

- Vannak, akik szerint a Brüsszel által rosszul kezelt bevándorlás összefüggésben van a terrorizmus térnyerésével. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?

- Tudta-e Ön, hogy a megélhetési bevándorlók törvénytelenül lépik át a magyar határt és az elmúlt időszakban hússzorosára nőt a bevándorlók száma Magyarországon?

- Sokféle véleményt hallani a bevándorlás kérdésével kapcsolatban. Vannak, akik szerint a megélhetési bevándorlók veszélyeztetik a magyar emberek munkahelyeit és megélhetését! Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?

- Vannak, akik szerint Brüsszel politikája a bevándorlás és a terrorizmus kérdésében megbukott és ezért új megközelítésre van szükség ezekben a kérdésekben. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?

- Támogatná-e Ön a magyar kormányt, hogy Brüsszel megengedő politikájával szemben szigorúbb bevándorlási szabályozást vezessen be?

- Támogatná-e Ön a magyar kormányt, hogy szigorúbb szabályokat vezessen be, ami alapján őrizetbe vehetők a magyar határt törvénytelenül átlépő bevándorlók?

- Egyetért-e Ön azzal a véleménnyel, hogy a magyar határt törvénytelenül átlépő bevándorlókat a lehető legrövidebb időn belül vissza kell fordítani a saját hazájukba?

- Egyetért-e Ön azzal, hogy a megélhetési bevándorlók, amíg Magyarországon tartózkodnak, saját maguk biztosítsák az ellátási költségeiket?

- Egyetért-e Ön azzal, hogy a bevándorlás elleni küzdelem legjobb eszköze, ha az Európai Unió tagországai segítik azon országok fejlesztését, ahonnan a bevándorlók érkeznek?

- Egyetért-e Ön a magyar kormánnyal abban, hogy a bevándorlás helyett inkább a magyar családok és a születendő gyermekek támogatására van szükség?

A kor, ami miatt pirulhatunk még a dédunokáink előtt is. Ezek kérem a Nemzeti Konzultáció Kérdései. Vastaps!!!
@taga20:
Te, szombati DJ gigabunkó komisszár!!:)))
Van képed írogatni??
Megkaptad a magad elemzését imolkától... szarrá röhögtem magam. Nem rajtad, rajta.
Na meg a vezérürü Boli... csillagos egyes!:))

Érdemes szétnézni a blogján(??), biztosan irigy a szerencsétlen, hogy a Varánusz egy nap alatt több "forgalmat" generál, mint az övé eddig összesen. Szar ügy, nem kell megsértődni. Írni kell megtanulni ahogyan Fab teszi, aztán nincs picsogássch...
@Knósszosz: haver vigyázzá, me körösztapu vagyok.
asztán majd nézel, ha egy levágott MIG kabint találsz a galériádon:)

ako lehervad, az a libsibolsi vigyor az orcádról!:))))))
@Knósszosz:
Azért ne zavarja, hogy az itteni forgalom motorja én is vagyok. Nézze meg, mennyien vannak, ha én írok, és mennyien, ha nem írok.
@jöttem: Ma kora hajnalban pacin is ültem
"sárkány" is vóóót amit viszont használtam
ellene az nem tűnt "vesszőnek":)
@miva?: "- Sokféle véleményt hallani a bevándorlás kérdésével kapcsolatban. Vannak, akik szerint a megélhetési bevándorlók veszélyeztetik a magyar emberek munkahelyeit és megélhetését! Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?"

Hát akad akik szerint a visszaszakadt magyarok is veszélyeztetik a mindig itt élte munkahelyeit és megélhetését, mert belépnek a pártba ( vagy csak hozzá dörgölőznek ), oszt még miniszterek is lehetnek , de kanószinóügyi államtitkárok feltétlenül.
@látjátok feleim szümtükkel: Andy megélhetésibevándorló Vajna? :D
@Imola Helyesi: ebola, egy évvel ezelőtt sehol nem voltál itt. de az ezer komment sokszor meg volt.
te nem hozol, hanem viszel egysejtű.
.
Kellő komolysággal biztosan NEM állítható, hogy a kormány egy húron pendül!

Tíz Bogányi-zongora megvásárlásáról döntött a kormány. A hangszerek magyarországi és külföldi közintézményekbe kerülnek. A határozat a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg.
A határozat felhívja a nemzetgazdasági minisztert, valamint az emberi erőforrások miniszterét, hogy gondoskodjon 764 millió 54 ezer forint rendelkezésre állásáról az Emberi Erőforrások Minisztériuma költségvetési fejezetében. A pénz előteremtésének határideje július 15.

www.atv.hu/belfold/20150424-764-millioert-vesz-az-allam-tiz-zongorat/hirkereso
@taga20:
Tévedés, ezt már egyszer eljátszottad. Nézd csak meg a statisztikát, és elámulsz.
@taga20:
Mondjuk, ehhez nem kell matek, csak nézd meg visszamenőleg a statisztikáitokat. Segítek, 2014. október 14- e óta vagyok itt. A kizárásaim időpontjairól kérd Boli szíves tájékoztatást, de ahol a nevem nem szerepel, az is egy támpont.
@taga20:
Meggondolom ezen túl...:))
@Imola Helyesi:
Maga a motor, ja!
Kétütemű. Haggyonmábékén!!:)))
@dr. jenőke (jenőke): Abból max csak "pianino
lesz!!!:D
@miva?:

Hát, amikor mi nyögtük a libsibolsi diktatúrát, ő a demokráciában adózott. Ottanazusába.
@Knósszosz: eszt má szeretem banbino:)))

de inkább örüljünk! vagy őrüljünk meg!

444.hu/2015/04/24/tiz-csodazongorat-rendelt-a-magyar-kormany/
M.N. völgyi szagú nemzethy parfümöt nem kell venni csiliárdért valami havertól?
@Knósszosz:
És ma hol járnak , kb 500-nál, vonjon már ki engem és a rám adott válaszokat, mennyi lesz?
@látjátok feleim szümtükkel: Ott tanulta, amit mán timeja is tud. T.i. minden nő megérdemel évente egy gyémántnyakéket márciusban. Ott ez megy, tutira.
@Imola Helyesi: Van egy történet anatolfranszról, ahogy az orleáni szüzet írta. A tökéletes verziót szavanként szétvágta, majd összerakta a történetet a felébő, és az eljárást megismételte.

Hogy neked is leessen: sok beszédnek sok az alja
"Tucatnyi határsértőt gázolt halálra egy nemzetközi expresszvonat Macedóniában. A mozdonyvezető későn vette észre a sínen gyalogló csoportot. A szegényeknek nincs pénzük buszra vagy hajóra, ők gyalog vágnak neki az útnak Afrikából vagy a Közel-Keletről."
mno.hu/hirtvkulfold/hatarsertoket-gazolt-halalra-a-vonat-1283463

Szól a nóta, hogy miénk a Föld. Oszt amikor valaki be akarja járni, vagy más részén akarna élni, akkor nem engedik a föld egyes részeire bemenni, nem engedik letelepedni.

A MODERN KORBAN MEGSZŰNT AZ EMBERNEK, MINT A TERMÉSZET RÉSZÉNEK A VÁNDORLÁSHOZ VALÓ JOGA?
Ezt vajon azok a szegény emberek is tudják, akiket a megélhetés kényszere vándorlása serkent?
@Imola Helyesi: Hívjál bármi - általad lenézett -női néven, de a "Marcsika " az inszinuáció, az a ti némberetek, ez becsületsértés!
@miva?:

Ez azt jelenti, hogy minden hozzászólását tüzetesen át kell olvasnod.
Te szegény! )))
@pianolight: Semmi közük hozzá, csak épp a zagrároligarhájuk takarásába dolgozott occsóirodába
@dr. jenőke (jenőke):
Ez szép, a magyar innovációnak kell lökést adni, ebben semmi rossz nincs!

De azt vaklaki összegezte már, hogy mi a véleménye erről a zongoráról a művész "szakmának" szerte a világon? Érdekelne. Nem fikázom, mert én nem vagyok szakértő, csak zenekedvelő. Pont ezért érdekelne például hazai relációban maradva Körmendi Klára, vagy Jandó Jenő véleménye.

Ha valóban maradandót alkottak a zongoraépítők, akkor az igazi teljesítmény és nem szabad a poloska kormány sikerének tekinteni, az egyéni siker. Persze... rohadtul kilóg a lóláb, hogy ezt a projektet nyomják pénz nem számít alapon. Szóval véleményekre volnék kíváncsi. Például Rudolf Buchbinder csak tudna valami összehasonlítási alapot tolni egy Steinway&Sons - horribilis diktú - egy Bösendorferrel, és evvel a magyar találmánnyal párhuzamosan.

Tanácstalan vagyok, mert nem értek hozzá, de amit hallgatok, az nem mindegy hogyan szól. Meg tudok különböztetni már ezt-azt.
@jöttem: dehogy!!!

bolonvagyokén?

egyépkénd elolvasom, onnan tanultam a bemutatott módszerét.
@taga20:
Lejjebb olvasd, neked is...
@Imola Helyesi:
ezt kikérem magamnak nekünk mivával annyi közünk van egymáshoz, mint neked az észhez, azaz SEMMI

én vagyok számodra a Belfegor? mikor nem vagyok akkó' is én???
szerencsétlen

brühüyyy
@Knósszosz: van egy tök ugyanilyen francia zongora régebbről :D
@Rodeo36: gyurcsány lennél személyesen? hihetetlen precíz a NER működése, nem?
@ornagy50:

Mint egy valódi Szent György! )))))
jojcakát, bejelentkeztem rodiként, dr jekyll alunni tér
@miva?:

A legfontosabb kérdés lemaradt.

Egyetért-e Ön azzal a véleménnyel, hogy a magyar kormány tagjai magánvagyonukból finanszírozzák a Nemzeti Konzultációt?
@Knósszosz: eszt így látatlanban mondom, hogy ez nem zongora, hanem pénzszivattyú.

a sok tróger kormánytagnak, a faszát kirakatnám a zongoraszélére, és rábasznám a fedelet:)))
@jöttem: hülyeség, aszt is a közösből lopták:)
@taga20:

Ez igaz. Erről persze, nem konzultálnak.

Előre szólok, hogy a vesszőhasználatom /sem/ tökéletes.
@taga20:
Holnap nem parasztnak lenni, a narancsbolsevikok szavában nem kétkedni!
Este majd rátok nézek.
@jöttem: majd adok pásztorórákat, asztán csiszolunk rajta:)))
@miva?:
Pözsó?
Ugye nem másolunk mindent?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: találtam neked egy nagy cikket a szerelmedről, fentebb belinkeltem, feltétlen nézd meg Ch.T.
@taga20:
:DDD - mert vizuális vagyok. Hülye!!:)))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: A tulipány, az nyerő, sőt, a hollandokat is szeretem, személyes tapasralat alapján
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: semmit se ígérhetek, de mindent megígérek:))
asztán holnap ne alibizzél a sárkányban, ahogy általában szoktál!:))))))))

na megyek csicsikálni, me holnap is meló.
mindenkinek kurva szép álmokat:))
@pianolight:
mivel a megfejtésemet nem tudom ott összehasonlítani a site eredményeivel, nem mondom meg, van közöttük számomra ismeretlen mű...azokkal semmire sem megyek

úgyhogy rád vár a megfejtés

én feljegyeztem az enyémet de hiába mert nincs lehetőség ott összehasonlítani
káááááááár

brühüyyy
@Knósszosz: most, hogy szóltál elszorult a szívem:))

na csá, te hobbi ács!:)
@jöttem: Látod-látod nem hiába mondom én,hogy
sok ilyen "kislányt szeretnék ismerni amilyen
Te vagy!:)))
@taga20:

)))))))))))))))))))

Énekelhetünk is közben.

www.youtube.com/watch?v=eEjyzMPUkgI
@taga20:

"sok tróger kormánytagnak, a faszát kirakatnám a zongoraszélére, és rábasznám a fedelet:)))" DDD

"Marcsika nyolc éven keresztül az önkormányzat idegenforgalmi és külkapcsolati bizottságának volt külsős tagja, akkor mikor a jelenlegei vidékfejlesztési miniszter, Fazekas Sándor volt a polgármester:)))

vaaagy

a karcagi 'zönkurmányzat űrkutatási 'szakbigottságának tejútrendszeri féregjáratokért felelős helyettes titkárságának külsős tagja:)

nem mindegy!

Kreálnak ezek a 'cosanostracsalárdtagok maguknak posztokat,bizottsági helyeket,pénzlehúzó foglalatosságokat a spanoknak,de hogy ne tudtak volna mindent egymásról ott abban a kis 'porfészekben...röhej!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: miért? az origón találtam, hogy nem fél az öregedéstől és rögtön te jutottál az eszembe....miért mondod, hogy rossz vagyok?
@ornagy50:

Köszönöm a bókot. :)
Szerintem ismersz eleget. Aki földön, vízen, levegőben + lóháton otthonosan mozog, annak nincs ilyen problémája. ))
@évásanyó:

--"miért mondod, hogy rossz vagyok?"

"s lásd, soha, soha senki
nem mondta, hogy te jó vagy."

--pedig az vagy anyó:))

---------------------------------

- József Attila -

TUDOD, HOGY NINCS BOCSÁNAT

Tudod, hogy nincs bocsánat,
hiába hát a bánat.
Légy, ami lennél: férfi.
A fű kinő utánad.

A bűn az nem lesz könnyebb,
hiába hull a könnyed.
Hogy bizonyság vagy erre,
legalább azt köszönjed.

Ne vádolj, ne fogadkozz,
ne légy komisz magadhoz,
ne hódolj és ne hódits,
ne csatlakozz a hadhoz.

Maradj fölöslegesnek,
a titkokat ne lesd meg.
S ezt az emberiséget,
hisz ember vagy, ne vesd meg.

Emlékezz, hogy hörögtél
s hiába könyörögtél.
Hamis tanúvá lettél
saját igaz pörödnél.

Atyát hivtál elesten,
embert, ha nincsen isten.
S romlott kölkökre leltél
pszichoanalizisben.

Hittél a könnyü szóknak,
fizetett pártfogóknak
s lásd, soha, soha senki
nem mondta, hogy te jó vagy.

Megcsaltak, úgy szerettek,
csaltál s igy nem szerethetsz.
Most hát a töltött fegyvert
szoritsd üres szivedhez.

Vagy vess el minden elvet
s még remélj hű szerelmet,
hisz mint a kutya hinnél
abban, ki bízna benned.
@gazoló:

A négylábúakat a legelőre. A kétlábúakat pedig a Nemzeti Konzultáció kérdőívei elé. Majdnem békemenetet írtam, de a CŐF gyengélkedik. :D
@gazoló: imádom és kedvencem. József Attila és Radnóti,köszönöm. ...azt hiszem az én kis maradék időmre rossz akarok lenni és nem akarok már senkinek megfelelni......kkkk
@pianolight:
na megoldottam, amely művet sohasem hallottam arról nem tudtam mondani semmit, amit ismertem azokat 100%-ban eltaláltam

neked milyen eredményeid vannak???

brühüyyy
@miva?:
megtiszteltetés lenne, de nem

kkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@jöttem:

Szent György nap után a füvet kalapáccsal sem lehet visszaverni a földbe,tartja a mondás:))

Aki ezt a konzultációt 'nyomatja és az ehhez tapsikolókat légkalapácsal verném a 'máriaszentmagoranyaföldjébe:))

www.youtube.com/watch?v=t_LZxoT0VeY

Jó éjt...meg mindenkinek!!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
miért csoda(?), egy darab szar, akusztikai nonszensz!!!!

de nehogy zenei körökben védd!!!

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
ez az ügy nem kurvák védelmi buherája a bíróságon ahol miss domina nem dominál hanem elbassza, hanem fizikai és akusztikai kérdés amihez ügyvédek nem értenek pláne ha nem is ügyvéd csak annak mongya magát

kurvajól kinézhecc? de inkább kurva mint jól

ezzel a domina izével letepered az első arrajáró bakkecskét??

brühüyyy
@Rodeo36: azt a zongorát láttad, hallottad már élőben? Nem? Akkor addig talán maradj csendben, de azt is csak halkan.

Egyébként meg személyeskedtem veled? Nem. Persze kurvára örülök, hogy egy nick névből te valamit azonnal leszűrsz. Főleg, h a zenei tudásommal is képben vagy. Gratulálok. Külföldről ugatsz bele más életébe, tehát jó lenne, ha inkább azzal foglalkoznál, hogy veled mi van.

És rohadtul nem mondtam, h ügyvéd vagyok, lévén nem vagyok az.
@Rodeo36: Nem, én tepertem le őt a zongorán és onnét tudja hogy nagyon jó
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
igen hallottam ...kalap szar...
ne tagadd...ribanc szerepet vállaltál, és most beleragadtál

onnan dumálok ahol vagyok és aszt meg te nem tudhatod hol?

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Rodeo36: értem, tehát itt voltál a Zeneakadémián és meghallgattad. Ja, így már minden világos.

Ribanc szerepet? :DDDDDDDD

Te hülyébb vagy, mint gondoltam. :)

@Schlomo Goldberg: jó, persze, de szerinte, én tepertelek téged :P
Amikor már tart az ámokfutás, akkor mindenki szíves figyelmébe ajánlom Seress Rezső egyik ismert dalának refrénjét:
Az élet úgyis tovaszáll,
A sír magába zár.
Szeressük egymást gyerekek,
Hisz minden percért kár!
@Kijelölt Önkéntes:

Nem muszáj szeretni. Ha már az elfogadás sem megy elég lenne kikerülni a másikat.
@Rodeo36:

Miért kell lekurvázni, leribancozni Dorothyt?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
ez egy hivatásos zongorakereskedő
www.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/investing/9966145/Buying-pianos-a-grand-idea-for-an-investment.html

lefordítottam csak neked: a cikk elejét, megjegyzéssel:

The biggest blue-chip name is Steinway – but a brand new grand can cost as much as £100,000 and loses value as soon as it leaves the showroom.

azaz egy Steinway 100000 angol font cca 150000 usa dollár és az csúcs gép és aszongya ugyanitt: amint elhagyja a bemutatótermet rohamosan veszít az értékéből egészen 10000 fontig zuhanhat...

tehát (ez egy hivatásos zongora kereskedő auctionnier) a 300000 dollár a pléhfazék hangú lófaszért 4*-es ár első nekifutásban

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

de te hallgasd életed végéig egy gumiszobában
@jöttem:
miért kérdezed? ismered közelről? nem arrafelé strichel ahol te jársz...

a krokogyéluson ez szokás, mondani valami lófaszt a másikról és utána hadd küzgyön az inszinuációval...most nem idézem erről a mai blogról benne van

te is szoktál mondani "szépeket" sokakról azután véggye meg magát ha tuggya ez olyan viceházmesteres eljárás
nem rakta ki a szemetet (persze mert átcincálja a vice, hogy utána elpletykálhassa, hogy lila kotonnal basznak a kovácsék és csak nullás liszttel sütnek)

kkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@Rodeo36: és mondtam, h a zongora nem túlárazott? Nem. Akkor?
@jöttem: te külföldről dumálsz bele a levédiabasznádi belügyekbe de assziszed neked van jogod akkor másnak aki az északi sarkon van annak miért nem?

kkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
aszon'tad egy csodazongora (ami a zárát inszinuálja)

én meg aszondom, hogy egy pléhfazék hangú ketyere ami nem ér két lukas krajcárt azaz ajándéknak sem kellene

brühüyyy

delikvencsek mikor beledumálnak a nagyok dolgába???

szóval nem vagy ügyvéd csak véded a védhetetlen-t
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

jöttem (törölt) 2015.04.25. 00:17:54

@Rodeo36:

Biztos van valami oka, ami miatt így kivetkőzöl magadból.
Hogy miért szólok bele? Mert bántja a szemem hogy indokolatlanul, nyilvánosan kurvázol egy reget.

"te is szoktál mondani "szépeket" sokakról"

Erre kíváncsi lennék.
@Rodeo36: aham, arról esetleg még nem hallottál, hogy minden ügyvéd jogász, de nem mindegy jogász ügyvéd?

Inszinuál szó jelentésével azért tisztában tetszik lenni?

Igen, a maga nemében egy nagyon jó zongora, de örülök, hogy azt is tudod, hogy értek-e hozzá, vagy sem.

A nagy az te lennél????? Hihi :D

Egyébként meg igen, a zongora rohadt drága, ennyit nem ér meg, de az áráról te kezdetél beszélni, nem én.

jöttem (törölt) 2015.04.25. 00:22:12

@Rodeo36:

Talán a batyunak írt soraimra gondolsz?
Akkor tévedsz.
Ő taglalta, hogyan kellene nekem szlovákiai/felvidéki magyarként gondolkodnom.
Vagyis ő szólt bele az én életembe.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
nem én kezdtem el beszélni az áráról, meg van hírdetve darabonként 75000000 azaz hetvenötmillió HUF nak megfelelően a 10 darabért 750 millió HUF-ot rendelt a kormány félretenni hogy megvegyék

a többit te valószínű érted nekem sötét mint az utcasarok ahol strichelni szoktál

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@jöttem:
nem olvasok batyut sem...de a többi szarkeverés aminek te tevékeny és kezdeményező részese vagy az itt bűzlik mint a 2 hetes rothadó hús amivel a krokogyélust lehet etetni

itt bűzlik nem máshol

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
igen, íme:
Traduções de insinuação
substantivo
insinuation
insinuação, sugestão, indicação indireta
innuendo
sugestão, insinuação, alusão indireta, indicação indireta
hint
sugestão, insinuação, palpite, aviso, conselho, alusão
suggestion
sugestão, proposta, idéia, insinuação, alvitre
implication
implicação, envolvimento, insinuação, sugestão, complicação, conclusão
instillation
instilação, insuflação, introdução gota a gota, insinuação, persuasão
instilment
instilação, insuflação, introdução gota a gota, insinuação, persuasão
whisper
sussurro, murmúrio, cochicho, confidência, coisa segredada, insinuação
whispering
sussurro, murmúrio, cochicho, rumor, boato, insinuação

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

jöttem (törölt) 2015.04.25. 00:46:05

@Rodeo36:

Én, mint a szarkeverés kezdeményezője!!!

Rég nevettem ilyen jót.

Higgyél benne, ha téged ez boldoggá tesz!
@jöttem:
a boldogságért sohasem jönnék gyíkni ide a blogra...ide tanulmányozni járok...ilyen bőséges anyag kevés van hacsak nem mászkálnék a fácsén de az kibaszás...úgyhogy az kimarad sok mással együtt

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
látom mindenkinek lejárt a mai műszakja, RIP

kkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
STTL

Sit tibi terra levis.
kkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
www.atv.hu/belfold/20150424-ket-es-fel-ev-bortonre-iteltek-hunvaldot

Felkészül 'ártatlan 'gülü'anti'lop'montecristo az ezeréves 'szappanszedegetésre:)))

www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeY
@Rodeo36: Rodi! miért kell neked mindenkit a legdurvább szavakkal bántani aki itt él vagy itt szólal meg. Ettől a tudat alatti honvágy nem enyhül, és NAGY EMBER sem leszel újra
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Vége a rezsiháborúnak?

Harangoztassunk? Kérdés, hogy örömünkben, vagy bánatunkban.
Reggelt, Népek!

Mióta kirobbant ez az Altus-ügy a zemegyen (bármikor bele nézek) percekig megy a fikázás, magyarázkodás, felháborodás, gyurcsányozás.

Tán csak nem be vannak fosva a fijúg? :D
Látom, a vén hülye megint be volt b@szva. Vagy nem. :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Szép reggelt!

A vén hülye Rodeó papával meg ne foglalkozz!
Meggárgyult az öreg. Azt sem tudja, mit beszél/ír.
:D
@látjátok feleim szümtükkel: nyugodtan sirhatunk igy is ugy is mi szivunk

@Marcellusca: befosva, nem kicsit, ha nem droidok ellenorzik a rablasukat mint oly sok helyen, akkor szar van a palacsintajukban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Marcellusca:

Nem értem ezt (dehogy nem:))) a cirkuszt.

Nem ellenőriznek folyamatban lévő konkrét ügyeket, sem itt, sem máshol.
A következő etapra nézvést adnak tanácsot, ami persze nem nélkülözheti az elemzést.
Tanácsadó nemzetközi cég, és belátom, ez baromira
fáj.
Az ismeretlen kotta, vagy a kottaolvasás hiánya, tuti disszonanciát szül.
Na ezt látjuk:))
@KÁTÉó53éúétr6:

Nem emlékszem,te már voltál bántva? Na most majd leszel:))
@Rodeo36: Nekem is volt egy csomó, amit nem ismertem, meg volt, amit következtetéssel raláltam el. Így :9, ja, és kettőt mellényomtam véletlenül DDD
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Minek, minek? Mert muszáj írnia. :)
Szükségét érzi, hogy ossza az észt.
Pedig neki már nincs miből. :D
@Imola Helyesi: "az uborka görbülete fontosabb," szerinted mitől is fontosabb?
Tegyük már tisztába: a görbület a kígyóuborkára vonatkozik, és gyakorlatilag azt jelenti, hogy ha vízszintes felületre teszed az uborkát, a görbülete nem lehet nagyobb annál, hogy egy szép nagy férfikezet alátéve, ne érintse azt a közepén. Itthon sok ennél görbébb kígyóuborkát láttál már?
Talán le kellene szállni már erről a töröttlábú hintalóról...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: gyakorlatilag mindenhol, de a kedvencem Gouda ( városháza/főtér) nameg Delft. És Belgiumot is imádom.
@Orica Középföldi:
Vagy inkább kaka..., vagyis hivatalosan kakofónia.
@Orica Középföldi: Számítok rá,... Pedig olyan szépen kérdeztem/ véleményeztem
@Kijelölt Önkéntes:

A papagájkommandónak elég monoton a műsora, még levegőt is egyszerre vesznek, így nem kakofónia ez, csak ideges zsizsegés. Géefgé és Habony valószínűleg nem egyeztetett:)
@KÁTÉó53éúétr6:
ki az a "valaki" én senki-t sem...sohasem 'stenuccse... hülyepicsa nemcsak itt gyíkol...

senki sem merte megmondani neki, hogy umndorító amit körmicél és ezzel önmaga is gusztustalan meg undorító lesz?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk

megy az összetartás, látom még néhányan hiányoznak a brigádból, de ma már nem is olvasom a gyíkot ...más dolgom van
@Marcellusca:
gárgyűlt a kurvba anyád

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

összeáll ami összeragad szép kis brigád
@Rodeo36:

Hozzád ki szólt, Vénhülye????

Anyázd magadat, vén idióta, hígagyú!!!!
@évásanyó: Szia, én a társutasokkal mindig jóba vótam ...DDD
@Rodeo36: "Megy az összetartás"...szerinted ez helytelen?.... veled is volt, amíg értelmest "szóltál"
@Rodeo36: miért csoda(?), egy darab szar, akusztikai nonszensz!!!! Hallottad má élőben? Bösendorferes vagy?
Az ez alatt lévő hozzászólásod bántó, maradtál vóna józan, józan, mindenki örűűűt vóna neki DDD
Persze tudom, jobban érezted magad ...
@Rodeo36: Csak úgy mondom, nekem a stainwayek mindig sokkal keményebb billentésűek voltak, othon egy Hoffmann&czerny- n gyakoroltam. Így,a német-osztrákokat mindig jobban kedveltem.
@jöttem: "Biztos van valami oka, ami miatt így kivetkőzöl magadból." én merem sejteni DDD: tudatmódosító anyag lehet folyadék is...
Amikor már hátra kell hajtani a fejét, mert különben felül is kiömlik...
@Orica Középföldi: OFF tudom, hogy nem annyira állsz velem szóba, de lenne 1 kérdésem: Jelent-e az valamit, ha valaki, ha velem beszél, csk pillanatokra néz a szemembe, inkább a négy égtájba forgatja a szemeit? Nekem csak emocionális válaszom van a dologra, 2 ilyen embert ismertem, mindkettő a főnököm, az egyik lány, a másik fiú, az egyik 1 ideig a kedvesem...
Ja, a fiú, az SZT tiszt vót, lehet, hogy a másik is?
ON
Tán még fóliát is kéne tenni az ablakra, hogy sekisebe ne lehessen látni. Szögesdrótos kerítés, esetleg betonfal is szóba jöhet?

index.hu/mindekozben/poszt/2015/04/25/bayer_zsolt_egyenesen_kimondja_amit_orban_viktor_megkonzultal/
@Rodeo36: "megy az összetartás" - azt gondolom, ez nem az összetartásról szól, hanem a kulturált, összecsengő véleményről. Persze, senki sem szereti, ha anyázod, kurvázod azt akit kedvel.
Most már biztosan tudjuk, hogy te egy unikális fenomén vagy DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@pianolight:
hasonló a véleményünk

valami lehet amögött, hogy (marketingen túl) hogy a Steinway-k elterjedtek, hangfelvételi technika, kevesebbet kell szenvedni a finomhangolással a felvételhez (nem a zongorán hanem az felvételi elektronikán mert különben azokat az árnyalatnyi különbségeket (amik a lényege az osztrák német hangszereknek) nem is tudja visszaadni, és a játéktechnika, ugye nem mindenki lang lang (hála a gének variációinak)

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@pianolight:
tudod mióta megnyílt a blog nyílvánosháza és a hozzátartozó utcasarkok valamint a kedves szép hozzávaló képcserék azóta nekem nincsenek fenntartásaim senkivel kapcsolatosan, kibaszott undorítóak tudnak lenni ahogy a madamok és a lányok és a fijúk szépen "összehozzák" meg azután az egyirányba mentelés, aki nem lép eccerre nem kap rétest estére...és ez -ráadásúl- még meg is van szervezve hivatalos viceházmesteri mocsártani intézménnyel...a többit hagyom mert néha politika is próbál előbújni de azt azután kecske legyen a szarván amelyik megérti...

csak a lényeget nem de aszt azután csócsálják...

erről ennyit

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

(azért én nem felejtek ám, csak neked mondom)
közben Nepálban ugye
@Rodeo36: Figyelj rodi ( most leírtam a nevedetD) Miért kell neked permanensen anyáznod, amikor van 1 emberi éned is?
Azt sokan elfogadnák itt is.
Ja, mennyi az eredményed?
@Marcellusca: nem kérdeztem (sőt nem is kértem véleményedet szarházi)

maraggy magadnak

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: Nekem ez a kedvenc blogom, azt gondolom, minimális kivétellel nagyon menő a színvonal.
Hozzáteszem, a 444-en sokszor szellemesebbek a hozzászólások, de nem ennyire őszinték. Mást meg nem olvasok DDD
Ja, és én sem felejtek, mindent fenntartok DDD
@pianolight:
12, van két tétel benne ami szószerinti kibaszás, ahol az egyik megoldásnak a Bach h-moll misét írja (az tisztán láccik hogy csak az nem mert azt ismerem) de egyáltalán nem olvasható semmi...a másik ahol csak a hangszerek nevei látszanak egy quintett kapcsán...na akkor majdnem abbahagytam...véleményem szerint hivatásos zenészek sem érnek el ezzel az átbaszással 17-nél többet...

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@pianolight:
na, akkor most ez önmagad cáfolata vagy kevesebb volt a folyékony "lélekemelő"?

sohasem fogja elérni a totaw blogjának színvonalát...(ami azóta mexünt)

színvonal? na az van (kérdés milyen ???)

egyébként arra már nagyon régen rájöttem, semmilyen módon nem lehet a blog látogatóit kibillenteni: "a sehová sem megyünk de oda együtt" thesys -ből, és erre a semmilyen módszerre kapom a hideget meleget, kövületek vannak és bájcsevej, meg nyílvános ház (bordély)

de ...

és ez a

szóval evvan

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

jó, hogy említetted, hogy nem felejtetted el...őrzöm, mint paleontologiai leletet
A másodikkal én is így voltam, mert mind a 4 megoldás kvintett. Hogy megnyugodjál, az ország 1-ik legjobb kórusának tagja ( akitől kaptam) 10-et ért el DDD
@Rodeo36: Szánalmas vagy, Vénhülye.
@Rodeo36: én nem vagyok érzékeny az elitológiaiai fejtegetéseidre, szerintem itt sokan vannak, akik nem a levédiabasznádi elithez, hanem az értelmes, hazában gondolkodó embörökhöz, és némbörökhöz tartoznak. Ne azt keresd, amivel nem értesz 1-et, hanem azt, ami közel áll hozzád. Tóta nekem is kedvencem, jópár éve, fiamtól egy gyűjtamánye rórakönyvet kaptam ajándékba DDD
@pianolight: Ezt jól alírtam, szóval gyűjteménye tótakönyv.
@pianolight: Harmadszorra csak sikerül: gyűjteményes tótakönyv
@pianolight:
a pocsolyák nem tartoznak a preferált helyeim közé, de itt sokan mint ebihal pacsatolnak benne és csodálkoznak amikor varangyosbékává lesznek vagy éppen az, hogy nem veszik észre

amivel egyetértek arról nem igen szoktam semmit sem mondani, viszont amivel nem azt mindíg megemlítem

ez sokaknak fáj, mert assziszik pedig dehogy

szóval pontosan attól van az ma levédiabasznádon ami mert egyetértés van, és ki is van jelölve a közellenség a többi az meg nem ildomos

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

1905-1914 kávéházi tejszínhabos izé és szecesszió (sem!!!!!!)
@Marcellusca:
esz te honnan tudod?

csak nem te vagya sybilla vagy a Mirigy?

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kispina

brühüyyy
@pianolight:
ja, és akkor kiírja, hogy "jólfelkészűlt amateur zenerajongó vagy"
hát nem kedves

az ilyen nagyokosokkal (tesztkészítő) szeretnék alaposan kibaszni, mert ők maguk sem tudnának 10-12-őnél többet elérni ezzel a mószerrel

na haggyuk ezt...

brühüyyy
Sajnálom, hogy az exhazádat így látod.
A másik énednek meg azt üzenem, billentéstechnikailag ( lévén, hogy Horowitzot már letárgyaltuk)hallgasss valakit, az "új" hazádból, az öregkori felvételeit főképpen, Petersont ( RIP) Ha a mesterét is akarod hallani: Art Tatum.
Most aldizni mentem.
@Marcellusca: Vannak olyan hülye napjaim, hogy az ilyen, valamiben jó, különben ... emberekkel beszélek. Mea culpa.
@pianolight:
be kell vallanom, hogy az az időszakom amikor jazz-t hallgattam az már régen véget ért, értékeit nem tagadom de egy könyvtárnyit tudnék a "miért nem" -ről írni és arra itt nincs hely...
láttam (már nagyon régen) azt a nagyon hírest aki úgy improvizált, hogy ott volt a széke mellett a literes konyakos kupa, és sűrűn emelgette, amikor a köd már ráűlt akkor volt a legjobb...de az már nem tartott sokáig...a színpadi személyzet fel volt készítve...kkkkkkkkkk

mint Ferencsik a Beethoven "ihletései"-vel az ÁHZ meg meg volt őrűlve érte, ő sörös volt a Pilvax-ban

és ők nincsenek egyedűl

magam részéről a legutolsó hasonló élményem Habana-ban (San Agustin) volt amikor meghívtunk zenészeket dobokkal és fafúvósokkal 5-en voltak ők is bedolgozták a rumot de közben azért adtak neki az meg olyan volt, mintha Yemayá érkezett volna (ott volt csak....kkkkkkkk)

brühüyyy

azóta ilyet nem, ki nem állhatom "józan" művészeket, la sobérbia az akkora nagy baromság hogy messze el kell kerülni, ugye Victoria de los Angeles Tereza Bergnaza tudna erről ők meg a zarzuela-kat meg a többieket csakis borközi állapotban adták felejthetetlenűl
@pianolight:
Tereza Berganza

elírtam

kkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@pianolight:

" tudom, hogy nem annyira állsz velem szóba, de.."

Rossz megközelítés:))

Nem tetszett az antréd, nem volt elegáns. Nem volt olyan hsz-d, amire reagálnom kellett volna. Mariannal se tudok társalogni, mert a téma nekem kínai.

A kérdésedre viszont tudok válaszolni.
Nem kell paranoiásnak lenni. Egy jól képzett SZT tiszt szeme nem rebeg.
Aki nem bírja a szemkontaktust, az többnyire nem őszinte. Vagy nem érdekli a véleményed/személyiséged és azt hiszi, ezt ki is tudod olvasni a szeméből, vagy egyszerűen kisebbrendűségi érzése van, vagy rossz a lelkiismerete és nem uralja magát.

Minden eset egyedi.
@Orica Középföldi: Köszi a választ, a véleményem, tapasztalati alapon egyezik a szakvéleményeddel. Ha ismernél, az "antrémat" sem így értékelnéd, de mindenkinek( neked pláne DD) megadom a lehetőséget, hogy félreértsen. MInt, ahogy fenntartom magamnak is a jogot, hogy tévedjek. Most, és mindörökké DDDDD
@Rodeo36: Hola hombre! Akkor én úgy kezdeném, hogy én is bevallok... a "szomorútlan" ( by Presser) zenei ízlésem a beatlessel, rollinggal, ... vafgy mondjuk, a herman's hermits- el + omegával kezdődött. Osztég, valamilor a hatvanas évek második felében, itten vót Peterson bácsi9, az akadémián. Az egyik barátom valahogy felvette szalagosra, és megállás nélkül aztatat hallgattam. A C jam bluest ( bby Ellington)annyira szerettem, hogy az elejét, ahol csak jobbkézzel játszik, meg is tanultam, a pro akkor kezdődött, mikor a balkéz is belép DDDDD
Innentől kezdve fertőzött vótam, , jött a Rákfogó, meg a Syrius. 16 évesen itt vótam abban a csanádiutcai, 80 fős pincében, ahol ők kezdtek, és a levi, a zorán, meg a kóbor csak a lépcsőtől hallgatózhattak, mert későn jöttek D. Ja, különben, csak zsíroskenyeret, meg rumot lehetett kapni, a lépcső alatt, ahol a büfével kezdődött a dolog. Máig is azt mondom, hogy soha nem sikerült a bandának olyan felvételt csinálni, mint amit ott élőben nyomtak, pölö egy manic depression feldolgozás. Különbenmeg, 9-től jam session vót, amikor szó szerint, bárki odapofátlankodhatott a hangszerekhez!!! Voltak is jó sztorik (amikor az önjelölt szakszis elé odatoltuk a májkrofont, aztán gyorsan visszahúztukD)!
Ja, és nagyon szerettem Bajtalát Bögöllyel, ( aki " szabadidejében a Gelázs melletti Szeged étteremben nyomatta a magyaroscht), meg persze a Sakkmattot, Bélával ( RIP)
Na így " ferdültem el", de nem bánom DDDDD
Az kiment a fejemből, hogy a kubai dologra is reagáljak, imádom a latin zenét, ezen belül a kubait is! Annak valóban, egy semmi más, térségbelihez képest is különleges hangulata van. az ongorán, meg csuda, egyszerű: A-C-E, ACE, A-C-E-F-E és aztán gisszel folytatódik, ez a jobbkéz, a balmeg: A moll, megroldva, amikor kell 1 F-el. Persze C alapon gondolkozva. MOndjuk: Jose Chepito Areas ( bár ő santanás vót')
@pianolight:
most sokan sikoltoznak olvasván mindezt (megjegyzem az a "zenekar" ott San Agustin-ban az valami New Orleans Habana-ban, készített kazettákat, ott még akkor az volt a lehetőség, 2000-et írtunk, és hallva látva őket megállapítottam, hogy semmi establishment sohasem fog még hasonlót sem adni, beleírhattad volna, hogy kissé Pentatón, ) ami viszont el fog rémiszteni tőlem az az a tény, hogy én "genetikailag" ki nem állhatom mindazt amit te itt istenítesz, és sohasem vettem rajta részt mert a szőr feláll a hátamon és kiütéseket kapok tőle, sohasem fogom elvitatni bárki jogát arra, hogy (micsoda nagyképűség???) bármit úgy és akkor szeressen ahogy és amikor azaz a de gustibus max tisztelője maradok, de engem a jazz-es időszakomat kivéve semmilyen más zene sem tudott megérinteni sőt eltaszított, és ezért voolt zenétlen időszakom, a beat-es festészet és szobrászat meg öltözködési divat is hidegen hagyott, pl, sohasem volt farmerom sem hasonló cucc...ennek nincs semmiféle "humanvalue" vonzata, tényként kell kezelni, hogy vannak ilyen megátalkodott egyedek, 12 éves koromban már otthonosan úsztam a zene másik óceánjában...és a vasárnapi istentisztelet után a fiatalokat kivitték a környező erdőbe mezőre és emléxem az orgonistánk ott a hordozható rádión közvetített Messiás-t vezényelte és magyarázta, mi is micsoda és mikor, a többszólamú éneklést is ott tanúltam meg, bár a suli kórusban is oszlopos szoprán I. voltam...és ez a harmóniák világát kinyitotta és a disszonanciát és keserves keserűséget és a tagadást azaz a vulgármaterializmust amit a nyugat fiataljai műveltek nem is értettem bennem automatikusan élt a dialektika mely szerint csakis a tagadás tagadása a helyes és csak tagadással sehová sem jut senki csak a drogok és füst meg a társadalmon kívűliségbe, és ennél károsabb szart nem is találtam azóta sem...
na legyen ebből -részemről- mára elég, könyvtárak vannak tele hasonszőrű dolgokkal (megjegyzem a nyugat ma is ugyanott tart ahol akkor csak ma digitális és sok sok okos telefonja van bár akik használják egyre butábbak lesznek)

kkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@pianolight:
még valami ateljesség mellőzésével:

kulcsszó: (filozófia) vulgármaterializmus azaz a "tagadás" a nyugat halála, nincs alternatívájuk, szegény Aristotle ott forog a foteljában a halhatatlanok között és vadúl vigyorog mennyire visszafejlődik a zember??? a nagy művész felmutat: "EIS" íme ez ami és ahelyett amit máig tettél...
a sekélyes ripők ordítozik és tagaggya a fennállót de semmit sem tud helyére tenni (lásd isis és orbán) azaz kizárólag rombol és gyilkol

rocknemzedéke mit adott ahelyett amibe beleszarik?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tudtommal még brit miniszterelnök a Rolling Stone-s ból egy sem?
@pianolight:
hát ha ettől sem kapsz sikítfrászt?

tudod a rothadó nyugaton az uccsók között ott volt Karl Marx (akit manapság kibasztak az egyetemről holmi pedellusok) dialektikus, a német, francia, olasz és angol vonalak...azután "befagyott" a két VH körűl máig

a "nyugat" assziszi megtalálta, pedig egy faszt, arra amilyük van nincs (gyáva gecik) alternatívájuk és helyettük akkor a világ törvényszerű mozgásából kifolyólag (nem fejlődést írok, mozgást É pur si muove) jön az isis? levédiabasznádon a dzsobbik? vagy kokárdások az árvalányhajjal meg a kövérlacák?

ez már valaminek a vége de semminek sem a kezdete

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Neked is jogod van azt gondolni, és kedvelni, amit akarol D
Nem kell a dialektikához Marx, nekem pont elég Hegel, minda mellett, hogy Marx sem volt hülyegyerek, gondolkodó vót'
@Knósszosz:

Isten éltessen Knoszi! Még ugyanennyit+XX!
Varánusz a komodói sárkány vérre éhes, ezért belemar Varga Mihályba is, azzal vádolva őt, hogy nem mindentudó és nem mindenható.

Persze egy orbánfóbiás komodói sárkánytól nem lehet megkövetelni a racionális gondolkodást. Egy vérszomjas komodói sárkánynak nem kell tovább látnia az orránál!

A VG írta: 2009. 9. 12. 08:36

A Wall Street legnagyobb csalássorozatát elkövető Bernard Madoff lenézte és kinevette a tőzsdefelügyelet (SEC) ellenőreit, akiket szerinte könnyedén ki lehetett játszani, derült ki egy évekkel ezelőtti telefonbeszélgetésből, amelynek szövegét a napokban hozták nyilvánosságra.

Az egykori üzletember több évtizeden át

legalább 65 milliárd dolláros kárt okozott befektetők ezreinek, akiket a piramisjátékra hasonlító Ponzi-trükkel csapott be; fantom bevételeket produkált látszólagos tőzsdei ügyletekből, miközben a korábbi befektetők magas hozamát az új áldozatok pénzéből fizette ki.

Amikor azonban bíróság elé került, a bíróság nem sokat tökölt.

2009 márciusában Madoff bűnösnek vallotta magát 11 súlyos szövetségi bűncselekményben, amelyek együttesen az általa irányított befektetési alapot egy hatalmas piramisjátékká változtatták. 2009 júniusában Madoffot 150 év börtönre ítélték, a legnagyobb lehetséges időtartamra.

A bíróság ottan Madoffot és nem
Akinek több esze van, mintegy komodói sárkánynak az ebből a hírből érzékelheti, hogy az Egyesült Államokban Madoffot ítélték 150 év börtönre, nem pedig a Tőzsdefelügyeletet!

Tetszenek érteni magyarul?
@Vidéki:
A bíróság itt is csak a csalókat fogja elítélni, ha nem is 150 évre, de a SEC-nek nem volt pofája azt mondani, hogy ők aztán semmiről nem tehetnek, hanem bizony kemény reformokba fogtak, hogy az irányukban elvesztett bizalmat visszaszerezzék:
www.sec.gov/spotlight/secpostmadoffreforms.htm

És már most elhiheted, jobban elhiszem, hogy a SEC függetlenebb szervezet, mint a Fidesz-kormány házikuruzslója által vezetett MNB.

Arról nem is beszélve, hogy itt kevered a Buda-Casht, a Quaestort és "Marcsikát", de nem baj, már megszoktuk. Ez a poszt ugyanis nem arról szól, hogy a felügyeletet bármiért is el kell ítélni, hanem hogy Marcsika annyira része volt Karcag gazdasági életének, hogy valószínűsíthető, hogy ezt nem politikai hátszéltől mentesen cselekedte.

Vagy egy éve nem olvastam kommentedet, de azóta se sikerült megtanulnod, hogy legalább ne akkorákat csúsztass, hogy a légy is hanyatt essen rajtuk:).
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Azok talán nem hibáztak óriási nagyot, akik magas hozamok ígéretében bízva egy olyan alakra bízták a pénzüket, akinek nem volt engedélye olyan pénzügyi tevékenységre, amelyet illegálisan folytatott?

Miért viszed félre az éneket, miért akarod másra kenni a felelősséget?
süti beállítások módosítása