Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Ha volna egy kevés remény, a lelketek megmenteném, ti drága-drága szentek, kik ültök otthon tétov... (2024.04.26. 13:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.04.07. 10:24 Fabius

Feltámadás tízmilliárdokért

A Krisztus központú keresztény kalendárium fő ünnepe után, a hétvége eseményeit elnézve úgy érzem ráférne még itt a feltámadás pár dologra. Mer'hogy az van, hogy fodbalokos nemzetünk tagjai a belefeccölt tízmilliárdok, stadionprogram, akadémiásítás ellenére sem kíváncsiak túlságosan arra, hogy teljesítenek Őfelsége Álmának aktív résztvevői a gyepen.

  • Puskás Akadémia-Ferencváros: 3812 fő
  • Győri ETO-Kecskemét: 1922 fő
  • Pécsi MFC-DVSC: 1049 fő
  • Dunaújváros-Nyíregyháza: 879 fő
  • MTK-Pápa: 420 fő
  • Diósgyőri VTK-Paks: 2673 fő
  • Haladás-Honvéd: 2135 fő
  • Újpest-Videoton: 1295 fő

Oké, én is tudom, hogy a Főni valójában másról álmodik,

messi4.jpg

és minimum a kurva anyámat, mert számra veszem a Nemzet Sportját amihez nem értek. És különben is rohadjak meg mert nem tudok úgy szurkolni Viktor törekvéseinek, mint egy királyi tévériporter,

 

pedig mennyivel hasznosabb társadalmilag egy stadionparkoló, mint egy telep ahol szegények, cigányok és szegénycigányok élnek.

De azért csak van ez a TAO támogatás - mutyi, amit most a futballsznob blog volt kedves érzékletesen bemutatni, vannak a halálra motivált fodbalisták akiket edzőjük szerint időnként busz vagy kamion után kéne kötni a motivációt illető nevelő szándékkal, mert a pénz-paripa-telefon-internet erre már nem látszik alkalmasnak,

 

és van az embernek ez az érzése különösen a nézőszámra tekintettel, hogy mi a picsának kell ez nekünk? Nem úgy értem, hogy maga a foci minek, hanem úgy, hogy a jelenlegi itthon ismert formáját kéne beszántani a francba mindenestől - igen bazmeg, játékos, edzős, szövetséges, akadémiás orbánálmostól - behinteni az egészet sóval, hogy aki akarja az újraértelmezve építhesse föl az egészet az alapoktól.

Átláthatóan. Szakmai alapokra helyezve. És ne féljünk kimondani végre, hogy ami 14 ezer embert érdekel egy komplett forduló alatta az egy kupac szarszuflé, közpénzarannyal nyakon öntve.

 

 

255 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr287346774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@látjátok feleim szümtükkel:

Kattant már a karperec,(??)
mert akkor lenne igazán meglepődve:)
Amíg egy 'Kövesi Laurát nem sikerül 'leigazolni,addig ezek törvényen kívüliek:(
Megy a hímezés,hámozás,keverés,tagadás,felellősség áthárítás,elkenés!!
Nincs egy tökös jogi szerv vagy ember aki azt mondja eddig és nem tovább a 'kurvanyátokba!!
@gazoló:

'felelősség'...még leírni is lehetetlen:))
@gazoló:
Ahogy elnézem a reggeli forgalmat, meg du.vissza, tényleg...
:D:D:D:D:D

"Megkönnyítette a román parlament a két ház keddi együttes ülésén a törvényhozók őrizetbe vételét a szenátorok és képviselők jogállásának módosításával: egy ilyen határozat elfogadásához az eddigi minősített többség helyett egyszerű többség is elegendő lesz."

www.ma.hu/kulfold/245637/Megkonnyitette_a_roman_parlament_a_torvenyhozok_orizetbe_vetelet?place=srss

Milyen szép is lesz, amikor majd a saját országunk hasonló törvényének is így tudunk örülni.:D
@gazoló: "Ha már 'nosztalgiaexpress:)" +1
Vagy mondhatnám, + sok: Rab Tibi, kispogány, Szabó Ferike Katona ( a honvédból) Páncsics ( a honvédba), nameg Branikovics, Varga Zoli, Rákosi, Továbbá Megyesi, Juhász... Hajrá Fradi!
@gazoló: "a'Törő,'Fazék,Fekete trió leszámolt nekünk'nyócat egy szép szombat délután:(" Azé' az első 30 percben, úgy emlékszem 3:3 vót. AMéretes zakó utána jöve.
Viszont: volt utána 7:1 is, NEKÜNK!
@Mariann19: "Azonban ott nem cincálják szét a Manyupot azért, hogy hitelt tudjanak törleszteni, és ennek ellenére sem csökkent az államadósság." A 3000 Mrd-os Manyupból 1200-at fordítottak az adósságtörlesztésre, de úgy emlékszem, ettől nem csökkent észrevehetően az államadósság aránya, nyilvánvalóan kamatfizetés is volt benne.
Éspersze, MOL, meg RÁBA...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
"merre jártatok?"

Pár nap Horvátország, benne a Plitvicei-tavak. Nem volt csúnya... :))))
@hanta boy:"A Manyupról meg dióhéjban annyit, hogy a 2,4 millió tagból 2,3 millió tag ÖNKÉNT visszalépett az állami rendszerbe, míg 102 ezren maradtak a Manyupban."
Gyenge hazudógép vagy, a pisztoly, mintha az lett volna, hogy aki nem lép vissza, az nem kap állami nyugdíjat. Tudod, itt nem Fityiszsötétek vannak, hanem értelmes emberek ( és akkor még magamat nem is számoltam közéjük:-)
@pianolight:

Iggeen!

Soha sem felejtünk:))
Végig fut a hideg a hátamon ezt az összeállítást látva...

www.tempofradi.hu/a-ferencvaros-uefa-merkozesei

...meg ezt...

Ferencváros: Zsiborás – Martos, Giron, Bálint, Major – Nyilasi, Ebedli, Takács – Pusztai, Szokolai, Pogány
Csere: Esterházy, Vépi
Edző: Dalnoki Jenő

'jön a Muchalesznagyruha:))) stb.
Juhász is hatalmas játékos volt!
Későbbről még nem említettük a korán elhunyt Zsiborás Gábort RIP.

A 7:1-et anno egy 'keletnémet barátnőmmel néztük végig a Népstadionban,le volt nyűgözve a focitól:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Szia:)

(:Sárga az irigységtől:)
'ádehogy!
..és még merre?
@pianolight:

Mi sem bizonyítja jobban az orbáni rendszer erózióját, hogy egyre primitívebb gondolkodású egyedeket küldenek trollkodni.
@gazoló: Valamikor a 70-es évek első felében, asszem akkor talán már Verebessel a győr jött az Üllőire. Kicsit, ( 3 percet?) késtünk, és már kívülről hallottuk, hogy gólvan, méghozzá Fradi gól. Mikor beértünk, láttuk: 1:0 gólszerző: Szabó. Aztán még négyet rúgott azon a meccsen Ferike a vége 6:1 lett, óriási vastaps a végén.
Sajnos a pályaavatón is ott voltam, amikor Müller elrontotta az avatási örömünnepet :-(
@mattüveg: Ha még gondolkoznának... azonban ez csak az előre bekészített, érvrendszernek nem nevezhető lózungok becopyzása, az érkező cáfolatok folyamatos kerülése, ld. még: ha az államadósság nem annyira csökkent, arra az a válasz, hogy a gdp meg mennyire nőtt. Igaz, egyik lábával elrúgta a labdát a másik elől, mert, ha a gdp nő, az államadósság meg mondjuk stagnál, akkor aránya csökkenést mutat, önmagában.
@pianolight:

Én is ott voltam az akkori pályaavatón ,tán még a belépőjegyet is őrzöm valahol.de soha többet nem megyek az Üllőire a groupama arénába a 'nincsfocit játszó 'bantunégereket nézni!
Nagyon erős hányinger jön rám magyar 'fodbalról,stadionokról hallva...
Olyan erős felhangokkal van tarkítva ez az izzadtságszagú erőlködés amit focinak akarnak itt eladni,hogy köpni kell,pfejj!!!
@pianolight:
Van egy "kisokosom", abban szerepel többek között a Manyup felhasználása is, melyet a
"Menedzsment Fórum adott közre. Íme:
Manyup alap 2.945.3
Adósságtörlesztés 1.775.4
Költsgvetésbe befiz.
528.8 - 70/vfiz./ 458.8
Az adatközlő szt.
a megmaradó rész az árfolyamveszteség kezelésére marad, de ez valószínűsített jogcím volt az adatközlés időpontjában.
@Mariann19:

Kézcsók a 'számvevőfejedelemasszonynak!
@Mariann19:
tény, hogy az államadósság jelentősen növexik azóta is hová és kinek fizettek
kkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@gazoló: Nem emlékszem, mikor voltam utoljára meccsen. Ráadásul, azt hiszem, el is vagyunk kényeztetve, ha példul egy hét alatt 8-10 spanyol meccset meccset láthatunk, az ilyen bajnokságok után az a valami, ami itthon van, olyan, mint a penészes-szárazkenyér, bármilyen paellához képest.
@Mariann19: Köszi, úgy látszik nem pontosak az emlékeim, a részvényvásárlást valszeg az időbeli közelség miatt kevertem bele.
@pianolight: @Mariann19:
A MOL részvény nem a manyupból lett véve, hanem a másik ikonikus összeg maradékából, az IMF hitelből. Tudjátok, ez az a pénz, amit Gyurcsánybajnaiék az utolsó fillérig elherdáltak, kivéreztetve az államkasszát, aztán csak előkerült a ládafiából...

www.origo.hu/gazdasag/hirek/20110524-imf-hitel-lesz-a-fedezete-a-szurgut-reszvenyek-felvasarlasanak.html
Szarháziak legújabb tervezete:

444.hu/2015/04/08/legalizalna-a-halapenzt-a-kormany/

Komolyan viccnek tartanám, egy hülye ország hülye tolvaj csürhéjétől, ha nem itt élnék...
Ja, a NAV meg 10 forintért meghurcol, ha nincs róla számla... Értem én!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Mari néni, jobb ha tudja, hogy maga annyira elégedett lesz ám a műtét után, hogy az legalább húszezer forintot meg fog érni magának!".

Ez már nem is gumiszabály, hanem fosszabály, takargatandó a tehetetlenséget és a fogalmatlanságot, amit az egészségügy finanszírozhatatlansága jelent.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Hogy lehetsz ennyire tapintatlan? A nagy csontvázkutakodás közben ráleltek 500 milliárdra. Elkölthetőre. Most miért csinálod a fesztivált? Az a Bajnai volt különösen mocsadék! 1 Ft-ért egzecíroztatta az egész mszp-s bagázst, és még a zsét is otthagyta csontváz helyett a komódban, balra a mandzsettagombok mellett. Ráadásul a nokiás dobozában egy Nokia telefon volt. Skandalum!
"A Buda-Cash még megszűntében is átveri az ügyfeleit"

Rossz címet adott meg a felszámoló az ügyfeleknek. HÁTASZTÁN??????

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2015/04/08/a_buda-cash_meg_megszunteben_is_atveri_az_ugyfeleit/
"Az Index információi szerint a miniszterelnököt kísérő üzletemberek közül sokan panaszkodtak a kazahsztáni látogatás után, hogy semmi értelme nem volt milliókat költeni a kiutazásra, mert semmilyen eredményük nem volt az asztanai találkozóknak."

HÁTASZTÁN??????

index.hu/belfold/2015/04/08/nem_sok_haszna_volt_orbanek_100_fos_kazah_felvonulasanak/
"Forrásaink szerint a túlnyomó többségnek nem volt lehetősége semmilyen üzleti tárgyalásra, mert lényegében nem volt alkalom, hogy helyi üzletemberekkel találkozzanak."

HÁTASZTÁN??????

index.hu/belfold/2015/04/08/nem_sok_haszna_volt_orbanek_100_fos_kazah_felvonulasanak/
@látjátok feleim szümtükkel: DDD

'Afganisztánpakisztánnaésaztánazerbajdzsán:))
@látjátok feleim szümtükkel:
Naésaztán?! Helyismeretet szereztek, azt! Legközelebb odakullognak, már ismerni fogják a járást! Na!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Bájos vigyora a MOL ügyletnek, hogy azt az energiafüggőség csökkentése nemes céljának ürügyén "kellett" megtenni, gondolom azért, hogy három és fél év múltán paksolhassanak egy jót a függőség növelése céljából:-)
@pianolight:
Nem érted te ezt! Paks csökkenti a függőségünket az orosz GÁZ iránt. Ja, hogy közben növeli a függőségünket az orosz urán, az orosz szakértők, az orosz hitel és az orosz anyagok iránt. Kit érdekel???

Főleg ott kit érdekel, ahol ünnepelni kéne még azt is, hogy az építés beruházásigényének AKÁR 40%-át is magyar cégek biztosíthatják!? Hát nem fasza, hogy amint megjön a ruszki lóvé, és miután a srácok kicsit megpörgették a Forexen, a 60% rögtön megy is ki az országból, vissza "haza"?
@gazoló:
"Számvevő fejedelemasszony."
Á, én kamarásnő vagyok. Itthon.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Dorothy!
Majd írsz, ha úgy jön ki.
Örömmel várom, és majd igyekszem felvidítani téged.
Rossz passzban vagy?
Az államnak kell a 12,66 millió Paks-részvényből az az 1 db, ami magántulajdonban van

Más értelme valószínűleg ennek sincs, mint amikor erőszakkal kivásárolták az MVM minirészvényeseit: így kevésbé lehet majd belelátni a cégeknél folyó ügyletekbe. A döntés alapja most is az a tavaly karácsonykor hatályba lépett törvénymódosítás, ami alapján az állam, ha többségi részvényes, akárkit kivásárolhat “az ellátásbiztonság növelése és a nemzetgazdasági stratégiai célok megvalósulása érdekében“, persze.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F04%2F08%2Faz-allamnak-kell-a-1266-millio-paks-reszvenybol-az-az-1-db-ami-magantulajdonban-van%2F
a posztho:

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete szerint a Győr esete ismét rávilágít arra, hogy szükség lehet egy bérgarancia alap létrehozására

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A következő lépés az lehet, hogy követelik, hogy vasárnapra nekik is járjon a szabadnap.

444.hu/2015/04/08/a-hivatasos-labdarugok-szervezete-szerint-a-gyor-esete-ismet-ravilagit-arra-hogy-szukseg-lehet-egy-bergarancia-alap-letrehozasara/

----

Kubatov: Az új sas marad, a Fradit sokan nézik, az ultrákkal nem tárgyalok többé

Interjút adott a Rádió Q-nak Kubatov Gábor, a Fidesz parlamenti képviselője és egyben a Fradi elnöke. A sportlap természetéből adódóan sajnos csak az utóbbi tisztségével kapcsolatban kérdezték, a Kubatov-listákról nem. Azért így is mondott érdekességeket.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F04%2F08%2Fkubatov-az-uj-sas-marad-a-fradit-sokan-nezik-az-ultrakkal-nem-targyalok-tobbe%2F
@Rodeo36:
Szia Rodi!
"Az államadósság csak növekszik, kinek fizettek és hová?"
Nem érted te ezt!
Mi úgy szeretjük, ha csak bevételek vannak.
Amikor pedig sok a kiadás, még több bevételt csinálunk hitelből, így tudjuk tartani a költségvetési hiányt.
Aztán hencegünk fűnek-fának, hogy nálunk minden olyan gromek.
privatbankar.hu/penzugyek/brokerbotrany-szep-kartya-csalas-bepoccent-az-ngm-279859

"Arra kérte a gazdasági tárca a Magyar Könyvvizsgálói Kamarát, hogy indítson fegyelmi eljárást és szabjon ki visszatartó erejű szankciót, amennyiben a Széchenyi hitel kártya programot érintő csalási ügyben kamarai tag könyvvizsgáló is érintett, és tudásával visszaélve bűncselekményt követett el."

Ja, hogy van ártatlanság vélelme is? HÁTASZTÁN?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Vagyis nem lesz érdemi béremelés.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Nem is írtam, hogy a Mol pakett vásárlásnak a Manyup lett volna a forrása.
Pontosan úgy van, ahogyan írod, a felvett 20 mrd
le nem hívott 3 mrd euróból lett pénzügyileg rendezve.
@Mariann19:
Én meg nem mondtam, hogy írtál volna ilyet:).
Csak pianolightnak írtam, hogy a manyup helyett miből lett a MOL-pakett, és mivel veled beszélgetett erről, gondoltam, belinkellek téged is:).
Már készülnek a választási osztogatásra

A kormány 750 milliárdos autópálya-fejlesztésről beszél, amiből 273-at a választások évében költenének el. Összeszedtük, milyen fejlesztések várhatóak.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F04%2F08%2Fautopalya_orban_viktor_beruhazas_valasztas_fidesz%2F
Az illeberálisan unortodox eseményeket, folyamatokat és tendenciákat teljesen értelmetlen hagyományos (úgy is mondhatnám: elavult) módszerekkel vizsgálni, és azok alapján értékelni.
A jövő - kisemberekre alapozott - munkaalapú társadalmának kezdeti szakaszában egyedül a dialektikus szemlélet lehet célravezető.
Tessék már észrevenni, hogy hazánk alapvetően polgárbarát, politikai és gazdasági téren kiegyensúlyozott, valamint folyamatos fejlődési lehetőséget kínáló környezetet biztosít, amelyben - adott igény/elvárás esetén - az is van, ami nincs és az sincs, ami van!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
"Gondoltam, belinkellek téged is."
Jól tetted, köszi!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Egy hétig nem hallgattam/néztem híreket, nem jártam az interneten, nem olvastam blogokat sem. "

Üdv a fedélzeten!
Isteni lehetett az egy hét információszünet.
Én sajnos nem tudok felülemelkedni a netfüggőségemen. Legalább is akkor, mikor dolgozom.
Attól, hogy itt vagyok, már csak az a rosszabb, ha nem vagyok itt.

Sosem vagy egyedül a mazochizmusoddal.)))
hmmm

Még csak szerda, és máris itt a menetrendszerinti milliárdos gazdasági bűncselekmény
Bede Márton

A Lombard Kézizálog Zrt. tulajdonosa önfeljelentést tett a rendőrségen – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. A feljelentés nyomán a hatóság csalás gyanúja miatt indított vele szemben nyomozást. Kedd este a nyomozók több helyszínen tartottak házkutatást és iratokat foglaltak le. A jelenlegi adatok alapján a bűncselekménnyel okozott kár meghaladja a 4 milliárd forintot. A napi.hu arról ír, hogy a mindössze öt fiókkal rendelkező cég értékben annyi zálogtárgyat finanszírozott, mint a piacon levő összes vállalkozás együtt

444.hu/2015/04/08/meg-csak-szerda-es-maris-itt-a-menetrendszerinti-milliardos-gazdasagi-buncselekmeny/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: talán, nem is annyira a választás miatt.
szerintem, orbán új oligarcha haverját, kezdik el feltőkésíteni!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A felügyeleti beavatkozás időpontjától kezdve elég sokáig tartott, amíg megismerte a részleteket és rászánta magát az önfeljelentésre:
www.napigazdasag.hu/cikk/33909/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Így lehet gyorsan kibújni a devizahitelesek elszámolása alól. Közben meg amíg a bíróság és a felügyelet tökölt, a zsé kicsurgott a számlájukról. Négy milliárdért már érdemes ülni is.
"Felcsúti szálat találtak a roma önkormányzat botrányában?"

Még a végén kiderül, hogy a foci mégsem a saját lábán, hanem az adózókén áll ( lásd fentebb a pápával kapcsolatos hírt )?

www.vg.hu/kozelet/politika/felcsuti-szalat-talaltak-a-roma-onkormanyzat-botranyaban-447751
@punkfrog:
"Csak egy apró javítás..."
Kimaradt a mínusz jel.
Köszi a helyreigazítást, nem figyeltem eléggé.
@Mariann19: nagyon. Hálás vagyok a rezsimnek :-)

Még az a szar is idegesít :-D
@Myrath:
Dehogynem... Vatikáni valutában kapod!
"Csodaszép kövér patkány a Gellért téri OTP-nél"

index.hu/mindekozben/poszt/2015/04/08/otp_patkany/

A Parlamentben meg nyüzsögnek...
@gazoló:
"..és még merre? "

Csak négy nap volt, nem sok minden fért bele, Szlovéniában két vár és városka, Horvátországban Zágráb, a tavak, meg hazafelé Varasd és Csáktornya. Meg négy nap féktelen röhögés (a túracsapatunkkal voltam, összeszokott, jó társaság).
Láttunk a szerb-horvát háborúban szétlőtt falut a háború utáni állapotában mementónak meghagyva, és láttunk olyan falut, ahol a házak között-alatt futnak a patakok és vízesések. A két véglet, de csak a másodikat szerettem :)
Plitvice meg egy meseország. Nem először láttam, de remélem, nem is utoljára.
Bocs, hogy későn válaszoltam, de ma már keményen dologidő volt :)
@gazoló:
"Nagyon erős hányinger jön rám magyar 'fodbalról,stadionokról hallva..."

Ez a jelenség nálam már a stadionok előtt sok évvel bekövetkezett.
@jöttem:
"Én sajnos nem tudok felülemelkedni a netfüggőségemen"

Általában én sem. De ha elutazom, eszembe sem jut elvinni a laptopot, a telefonom meg kifejezetten buta.
Meg egyébként is élvezem a teljes kikapcsolódást. Utána meg annál nagyobb lendülettel vetem magam a net világába :)
Bundesliga 3.

Duisburg - Rostock

35 ezer néző. Ennyi.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ugye-ugye, egy kis nosztalgia:)
A neten is rengeteg kép van róla.
@Oxica:
AZ az éves nézettség itt, az első ligában...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ja, és ami még nagy élmény volt mindkét országban: a házak körül leginkább NINCS KERÍTÉS...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ma majdnem a falhoz vágtam a kis vörös gépemet. Annyira idegesített ez a függőség.
Valami van a levegőben.
Remélem, nemsokára megöregszem és lenyugszom. Elképesztő, hogy mennyire nem érzem a koromat.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Azért lehet ez egy stratégia része is. A KDNP győzelemre viszi a vasárnapi zárvatartás zseniálisan hülye ötletét egy, a fidesznek amúgy kedvezőtlen romló népszerűségi időpontban.
Az eredmény minden várakozást felülmúlt. Előzőleg urizálási problémái voltak egyes, ugyancsak fideszes potentátoknak. Most itt van ez a Simicska is...
Mi lesz most?
Szakítás a fidesszel: Semjén, légy férfi, állj meg a saját lábadon. És megtörténik az elválasztás -> anyának már nincs teje.
Csere a potentátok személyében.
Akik eddig nem is látták Simicskát, azokról kiderül, hogy de, sőt! Nagyon is.
Legalább hatan, heten ráülnek a korrupciós kispadra, mert emeszpés befolyásolás alá tévedtek.
És velünk mi lesz?
Megmentet ország leszünk.
Szavazz a fideszre..., meg ilyesmi.
Hahabony - újra kezdem: Ha Habony találta ki, és a névsorból kihagyta magát, a megkent, elnézést, a felkent táltos gondosan gondoskodik a hiány pótlásáról.
@jöttem:
1. Mit ettél?
2. Ha megöregszel, akkor meg az lesz a baj.

Nyugi.
@dr. jenőke (jenőke):

"Megmentet ország leszünk."

Látom, működik a tudatalatti.

Ha valaki meg nem mentet bennünket, nem leszünk megmentett ország. Valami mindig hiányzik belőle. Hol a saját erő, hol csak egy t. Sosem kerül fel az i-re a pont. Vagy éppen felteszik, vagy az egész i-t elveszik vagy hozzáteszik. Lehet baj, de lehet megváltás. (iota effektus, és milyen jól rímel rá az idióta)
A t-re visszatérve (t=tempus=idő)már nem is tudom kívánatos-e a befejezett múltidő.
@jöttem:

"Elképesztő, hogy mennyire nem érzem a koromat."

A korommal mindig csak a baj van.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Semjénnek van egy rossz híre is az állatok számára: szemben azzal, amit a pápa állít (vagy nem állít), az állatok nem jutnak a mennybe."

Klasszikust idézve: kij* az a pápa? Nekie csak egy főnöke van, azt meg nem így hívják. Na jó, legyen két főnök, de egyiket sem így hívják.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
"Ki a faszom az a..." Tömjéneszsótti (hogy klasszikust idézzek), aki felülbírálja a római katolikus egyház fejét hitéleti és teológiai vonalon?
Egy senki...
@dr. jenőke (jenőke):

Ehh! Nincs jó megoldás.

Király Levente

Minden megy tovább

Ha tudom, mi a jó,
miért hajlok mégis a rosszra?
Nem mindig, csak néha
ha lehet egyszerűen,
miért bonyolítom?,
látod, ilyen módon:
rím, technika, bravúr,
szerelem helyett lamúr –
szóval érted.
Érted is csinálom,
de leginkább magamért.
Miért van az,
hogy rosszat teszek,
miközben tudom: az,
s mégis megteszem?
Néha eldönteni sem tudom,
tényleg rossz-e.
Azon túl vagyok,
hogy jót rossznak higgyek,
és fordítva,
de hát ez még, édes, kevés.
Nem tudom, mi milyen,
csak azt: létezik.
Az ember él, mozog,
eszik-iszik, lélegzik,
néha másokhoz ér,
meghal – a lényeg:
hogyan él, mozog,
eszik-iszik, lélegzik.
Tudja, vége, ezért
másokhoz hozzáér,
a kérdés: üt vagy simogat
aztán meghal. Megy tovább.
Valaki azt mondta egy atv-s műsorban ( valami ősfideszes ), ha OV nem mond le, akkor tovább folytatódik a fidesz erodálása/szétesése.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ezt biztosan nem értené S.Zs.

"Isten nem törődik semmilyen külsőséggel és magyarázattal és dogmával és ornátussal és liturgiával. Isten csak a te tiszta szíveddel törődik."

Lázár Ervin
Akármi legyek,ha a csodálattól elámult látogatók nem fognak esni és kelni a népnemzeti pavilonunktól!
magyarnarancs.hu/belpol/mar-maguk-a-tervezok-is-elhatarolodnak-attol-a-formedvenytol-amit-szocs-geza-epit-94479
Említettem a lombard-hitel technikát, mint a Questornál "letétbe" helyezett értékpapírok hasznosításának formáját. Így legyen ötösöm!
hvg.hu/kkv/20150408_Ujabb_milliardos_csalas_onfeljelentest_te?s=hk
"Nyomozás indult csalás gyanúja miatt azt követően, hogy a Lombard Kézizálog Zrt. tulajdonosa önfeljelentést tett a rendőrségen – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az eddigi információk alapján a kár meghaladja a 4 milliárd forintot "
Mivel 1989-et már elhagytuk, irány 1984!
A Nagy Testvír figyel/ne Téged!
nol.hu/belfold/indokolatlan-merteku-hatalom-kerulhet-az-allam-kezebe-1526917
"A helyszíni beszámolók szerint egyébként valóban elég nagy tumultus alakult ki az ételosztás alkalmával, de azért elgondolkodtató, hogy egy polgármester a letaposott rózsákkal foglalkozik, nem pedig azzal, hogy miért állnak olyan sokan sorba ételért az utcán."
index.hu/belfold/2015/04/09/miskolci_polgarmester_tobb_szazezres_kart_okozott_az_etelosztas/

jöttem (törölt) 2015.04.09. 13:39:13

Ez magáért beszél:

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere:

"Szurkolók nélkül nincs rangadó!

Alulírottak, a hazai labdarúgás mai napig elkötelezett hívei, Újpest szurkolók, sajnálattal közöljük, hogy nem megyünk a világ derbijeinek rangsorában kilencedik helyen lévő, általunk annyira várt mérkőzésre, a 2015 április 12-én sorra kerülő Ferencváros-Újpest meccsre.
Egy szurkoló életében a legnehezebb döntés, ha azt kell választania, hogy nem látogat ki egy mérkőzésre. Azok, akik tudják mi a szenvedély, tudják mi a klubhűség, tudják mi az hogy tűzön-vízen át, azt is tudják mit érzünk most. Fájdalmat és elkeseredést!
Döntésünkkel jelezni szeretnénk, mi szurkolók: nem vagyunk bűnözők! Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a történelem legrosszabb időszakát idéző, karhatalmi kíséret melletti, kordonok, abnormális körülmények közötti kötelező szállítási tortúra kelljen ahhoz, hogy Magyarország legmodernebb stadionjában megtekintsünk egy mérkőzést!
Alapvető jogainkat sérti az MLSZ Biztonsági szabályzata és a rendező klub pályarendszabálya, miszerint a stadionba csak akkor léphetünk be, ha fenti embertelen procedúrát választva közelítjük meg a helyszínt. Tarthatatlan, hogy az adminisztratív intézkedésekkel, az irreális szabályokkal azokat is távol tartják a mérkőzésektől, akik a jelenlegi színvonal mellett is kitartanának a hazai foci mellett!
Azt gondoljuk, hogy a két klub, valamint az egyetemes magyar labdarúgás egyértelmű érdeke az, hogy azok a szurkolók, akik elfogadják az általános emberi együttműködés alapvető szabályait, azoknak a helye a stadionban van, mert szurkolók nélkül nincs jó hangulat, s nincs jó meccs.
A mögöttünk hagyott Húsvét időszakának legfontosabb üzenete a feltámadás. Mi a hazai futball élet szempontjából is hiszünk ebben.
Tisztelt illetékesek, döntéshozók!
Szurkolók nélkül nincs értelme!
Itt az ideje cselekedni!
Újpest, 2015. április 9.
Dr. Somos András, ügyvéd, Újpest Díszpolgára
DJ. Kühl, lemezlovas
Brückler Anett, UTE Baráti Kör
Dr. Hollósi Antal, a Károlyi kórház orvosigazgatója
Kocsárdi Csaba, cégvezető
Dr. Dabous Fayez, főorvos, TRÖK elöljáró
Kovács Bence, Újpesti Kulturális Központ, ügyvezető
Jakab Zoltán, rendezvényszervező, zenész
Ozsváth Kálmán, önkormányzati képviselő, UTE Baráti Kör, elnökségi tag
Bognár Csaba, könyvelő
Dr. Szikora Zsuzsanna, háziorvos
Bácsi Sándor, magyar bajnok, kupagyőztes, egykori válogatott labdarúgó
Dr. Langmár Gábor, sebész, érsebész főorvos, UTE Baráti Kör tag
Langmár Gergely, UTE Baráti Kör tag
Légrádi Péter, önkormányzati képviselő, Újpesti Lokálpatrióták
Curtis
Óvádi László, cégvezető
Hubert László, Magyar Bajnok profi ökölvívó
Pataki Gábor, Újpesti Állatmentő Liga, elnök
Suri Imre, 90.9 Jazzy Rádió
Bogdán Zsolt "Golyó", profi ökölvívó
Tóth Alex, tanuló
Kun Györgyi, UTE Baráti Kör tag
Kun Dániel, UTE Baráti Kör tag
Mayer Ádám, tanácsadó
Dr. Tahon Róbert, Újpest jegyzője
Léhner Gábor, informatikus
Langmár Miklós, közlekedésmérnök, UTE Baráti Kör tag
Lambert Andrea, ügyvezető
Borsche Gábor, UTE Baráti Kör, elnök
Renge Zsolt, önkormányzati képviselő
Szakács Sándor, tulajdonos, Szaki Trans Kft.
Kalocsa György, UTE Baráti Kör, elnökségi tag
DJ. Newl, lemezlovas
Zámbó Sádor, az Újpesti aranycsapat tagja, válogatott labdarúgó
Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere "

www.facebook.com/troll0foci/posts/858169234249688
@jöttem:
"Elképesztő, hogy mennyire nem érzem a koromat. "

Addig jó neked és a körülötted élőknek, ameddig ez így marad.
Egyébként én sem érzem, és ez jól is van így.
@látjátok feleim szümtükkel:
" ( valami ősfideszes ), "

Ha jól tévedek, akkor Illés Zoltán volt az elkövető. Ő néha lázadozik, néha meg nem.

jöttem (törölt) 2015.04.10. 10:23:29

@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Időnként tartok tőle, mi lesz, ha már nem akarom visszafogni a bennem lévő kerge csitrit és teljesen elhatalmasodik rajtam.
Mégiscsak pár év múlva 50 leszek.)))
@jöttem:

Ne is akard visszafogni, még tényleg csitri vagy. Legalábbis hozzám képest mindenképpen, oszt' látod, még én is csitriként tudok viselkedni, és ha tudnád, hogy milyen jól esik!
Nagyon szívmelengető értékelést kaptunk mi három barátnők most egy velünk utazó 18 éves fiútól, aki anyjának mondta: Te Anya, ez a három nagyanyám a csúcs, ők a legjobb fejek a buszon.
Kell ennél több?
Persze mikor komolynak kell lenni, akkor azok vagyunk ám, a munkában nincs velünk a kerge csitri.
Szóval ne nyomd el magadban az a csitrit!

jöttem (törölt) 2015.04.12. 09:28:03

@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Köszi a tanácsot, megfogadom.)))
süti beállítások módosítása