Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240430/szentkiralyi-alexandra-elintezte-az-1250-forintos-bkv-s-orszagberletet... (2024.04.30. 21:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.03.09. 04:22 Fabius

Simicska - Leaks: Orbán ügynököt zsarolhatják Moszkvából

Nagy frász ez a Lajos. Úgy mondott valami-semmit a Mandinernek, hogy abból az orbánhitűeken kívül mindenkinek világos: Viktor fején avasodni kezd a vaj.

Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad.” Azt mondtam az illetőnek: nincs harag, jó, hogy szólt, majd kitaláljuk együtt, miket írjon. Azt hiszem, maguktól is rájöttek már, ő ki volt.

Az Orbán ügynök múltját feszegető kérdések időről időre előjönnek. Legutóbb Vadai Ágnesnek írt cáfolatot a Főni, ezt újrázta most a Miniszterelnökség, de ahogy akkor, most sem bírt a dolog meggyőző erővel. Mert ha kutatunk kicsit a múlt emlékei között, akkor bizony sok furcsaságra nem érkezett azóta sem magyarázat. Először is ott volt ugye a MISZOT, ahol Stumpf István elnöklése és Pozsgay bábáskodása alatt lehettek mind szem előtt. Stumpf apósa már akkor is az a Horváth István belügyminiszter volt, aki ha kellett bármit el tudott intézni egyrészt, és a III/III jelentésekből tudott mindenkiről mindent másrészt. Talán soha annyi ügynököt nem szerveztek be, mint a rendszerváltás körül, ez kiderült a Horváth bukását okozó Dunagate botrányból és Szily László hogy nem lettem besúgó memoárjából is. Ahogy az is kiderül, a Fideszben és az összes többi rendszerváltó pártban hemzsegtek és a mai napig ott ülnek ezek a besúgók, egyik másik látványos karriert is befut, mint a sokáig MTVA elnök, 1989 májusában beszervezett Böröcz "Nádasdy" István. A neten régen keringenek Orbán egykori katonatársaitól származó "történetek", miszerint kussolt előtte mindenki, mert tudták az elhárítás embere.

Most meg jön az évtizedes legjobb barát azzal, neki Viktor maga mondta: jelentenem kell rólad.

Akta ami igazolná a dolgot az mondjuk nincs. De éppenséggel valamiért nyilvános ügynöklisták sincsenek, sőt, a rohattkommunisták elleni harc is kimerült egy MSZP baszogató röhejtörvényben. Jó, azt már D-209 óta tudjuk, a Fidesz ha csak rajta múlik egyes iratokat 150 évre titkosított volna, de végül megelégedtek 30 évvel is. Aztán 8 év parkolópálya után kétharmaddal felszerelve mit tettek ügynök ügyben? Úgy van, semmit. Magyarázatokat agyaltak miért nem támogatják Schiffer és az LMP beadványait századszorra sem, és igyekeztek szájkosarat húzni az elnökséggel üvöltve vitázó L. Simon fejére, hogy ne hánykolódjon annyit. Vagyis a titkok titkok, a rejtett ügynökök rejtett ügynökök maradtak. Az meg régen hallgatólagos közmegegyezés tárgya, hogy az eredeti, hiánytalan ügynöklista megtalálható Moszkvában, abból nem hiányzik kb semmi. Éppen ezért komoly dolgokat lehet kérni a benne szereplő információk titkokban maradásáért. Mondjuk egy paksi bizniszt.

Vagy villámlátogatást Európa Kirekesztettjének egy uniós tagállamban, hogy onnan mutasson feltartott középső ujjat Brüsszelnek.

Akkor is, ha ettől az ország elszigetelődik teljesen, atlantistából putyinistának bélyegzik, elveszíti legkedvesebb szövetségeseit, renoméjának utolsó maradványait és az import békemeneteseit is. Azt nem tudom - még - személy szerint én elhiszem-e Lajosnak amit állít. De abban lassan biztos vagyok, hogy abból az egykori Bibós brancsból a legtöbb esze neki van. Meg abban is, hogy ez a sztori nem a vége, hanem a kezdete valaminek. Viktor kötheti a gatyát fölfele, asszem.

orban-simicska-haboru_1.jpg

580 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr207252571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"(na így nézne ki egy igazi ütős interjú Simicska Lajossal, és amennyiben ezt valóban el akarná mondani nekünk, szó szerint le is hoznánk, hehe)"
hvg.hu/velemeny/20150303_A_titok_nyitja
Megvan az itthon is, Lui-nak is van belole egy peldanya, annyi penzzel es befolyassal azokban az idokben siman volt ra modja.
Most "megmutatta" a boritot, kivarja, hogy a tolvaj elmehaborodott mit lep, aztan jon a tartalomjegyzek.
Toljad Lui, ne allj le veluk szarral gurigazni.
ennél jóval ütősebbet is tudna simicska, olyant, amiről még papírja is van. mert ez mindenféle dokumentum nélkül nem több, mint karaktergyilkosság. az orbán hívőket összetartja, lsd. imola, a másik oldal egy csoportját meg újabb összeesküvés elméletekre ösztönzi.
Nálunk - Mária országában - vesztegetéssel és/vagy zsarolással mindent el lehet érni, viszont kapjanak
több tiszteletet a jobban teljesítők!
@parti_giano:
Igazából hamar meglesz az, hogy Simicska a "CIA-atlantisták ügynöke", vagy ő is "Gyurcsány kottájából játszik", netán a "tuggyukkik embere", vagy "csak azért mondja, mert ő volt a spicli és így akarja magáról a gyanút elterelni"... und so weiter.
Hisz az eddig ismert "dolgok" is ebbe az irányba mutatnak...ja nem, de egy igazi HÍVŐ nem akadhat fenn ilyen apróságokon, ők HISZNEK!
Az ex-kisz titkárnak, az ex-liberális internacionálé alelnöknek, az ex-......

"Nincs jobb tükör a régi barátnál!"
Ja, és még ez is...

"Mi kell még ahhoz végre kinyíljanak a szemek, és meglássa a mai valóságot tündérország politikailag inkorrekt népe? Orbán egy G Viktor és bandája szervezetten, gátlástalanul, lassan minden látszatot nélkülözve, pofátlanul a maga hasznára lopja el a közpénzt, az uniós támogatást. Nincs olyan népszerűség, nincs az a hatalmi tényező, nincs az az erkölcsi magyarázat, ami elfogadhatóvá tenné a jelenlegi kormány azon tevékenységét, ami egyszerűen lenyúlja, és a maga hasznára fordítja az emberek adójából befolyt közpénzt.

Lehet ennek törvényes látszatot adni. Lehet ezt jogszabályokkal megindokolni. Lehet erre azt mondani, az elődök is szétlopták az országot, akkor most nekünk is lehet. Meg lehet magyarázni. Lehet róla nem beszélni, és lehet azt is, kineveti az országot az erről kérdezett, és közben megjátssza a sértődöttet. Attól még kétségtelen tény a mai nemzeti politikában, a jelenlegi hatalmat már nem kétharmaddal birtokló sunyi, és tolvaj banda, mocskos módon gazdagodik a maga javára újraosztott, aránytalanul felülszámlázott állami pénzen."

banditapolitika.blog.hu/2015/03/08/az_ellopott_orszag
Jövő héten Lajost vagy elüti a villanyos, vagy újabb közbeszerzést nyer.
Komoly mérlegelés zajlik szerintem a háttérben, hogy melyikkel jár a másodosztályú focialista jobban.
Mivel FAB ezt valamilyen "véletlen" folytán kifelejtette, érdemes lehet rögzíteni a tényt, hogy a jobbik már akkor követelte az ügynöklisták feltárását, (akár alaptörvényi szinten) amikor az LMP még a fasorban sem volt. :)

hvg.hu/itthon/20130212_Antikommunista_paragrafusokat_kovetel_az

stop.hu/belfold/jobbik-az-orban-kormany-orokre-eltuntetne-az-ugynoklistakat/793958/
@parti_giano: Nekem az tetszik, hogy Lui most lépéskényszerbe hozta a Felcsúti Gecit. Eddig elmismásolhatták az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát, de most már vagy csinálnak valami konkrétumot ez ügyben, vagy minden szar a nyakukba szakad, és akkor nem csak a Felcsúti Gecinek lesz szaros a szája, hanem olyan közvetlen harcostársaié is, mint Morcos Bajusz, és a többi Bibós társ. Érdemes elolvasni a következő írást is: magyarinfo.blog.hu/2015/03/08/simicska_rakontrazott_orban_egy_ugynok_geci?utm_medium=indapass&utm_campaign=inda_notification&utm_source=notilayer&utm_source=fejlec_index&utm_medium=noti-dropdown&utm_campaign=fejlec
.
Der Irrsinnige sagt zum Wärter

Hier haben die Wände Ohren
Der Nachbar ist Poizist
Pst!
Sonst sind wir verloren -

Unter dem Bett ist die Falle
Und in dem Kasten die Blätte,
Wehe, wenn ich in die Nähe trete
Oh! ich falle!

Hier ist das Mikrophon
Im Garten hängt der Strick
Zurück!
Auf und davon!

Der Herr ist mächtig,
Wir sind verdächtig
Psst...
Vielleicht bin ich selber Polizist...

Sagen Sie, es geht alles prächtig!
.
.
.
.
Az őrült mondja az ápolónak:

Itt fülük van a falaknak.
Odaát egy spicli lakik.
Csitt!
Ha megmukkansz, elkapnak -

Az ágy alatt van a csapda
Lefedve ágakkal, levéllel.
Jaj nekem, ha elalszom éjjel.
Megnyílik az akna.

Tessék, itt van a mikrofon.
A kertben meg a hurok.
Tudom, amit tudok.
Nem kell több pofon.

Mert hatalmas az Úr,
És mindenki gyanús.
Kuss...
A spicli én vagyok, s a hurok szorul...

Jól mennek a dolgok, igaz, apus?
Nem hittem volna, hogy ilyesmi megtörténhet, de drukkolok a lajosnak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Eszedbe sem jut, hogy Lajosnak rengeteg létrája van? Olyan mint egy lejterjakab.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Az a baj, hogy az ilyen és hasonló írások eddig sem nyitották fel az Imolkához, Blogger Gézához, Ursus Artoshoz, Gyurcsány egy köztörvényes adócsalóhoz hasonló hitsorsosok szemét. Nekik az elég, ha valaki az mondja, hogy csak a kommunisták vissza ne jöjjenek, és nem kell a liberális demokrácia, mert az fúj rossz, sokkal egyszerűbb ha megmondja a vezér, hogy mit kell csinálni, és nem kell a saját nemlétező agyukat használni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Komoly mérlegelés zajlik szerintem a háttérben, hogy melyikkel jár a másodosztályú focialista jobban."

Szerintem akik mérlegelnek, azok már érzik, hogy egyikkel sem, csúszós a pálya, lejárt az idejük, nyakukon a fiatalság. No nem attól, amit a Lajos mondott, hanem attól, amit a Lajos ezen kívül tud. Az alapállás szerint ő, és Viktor jó haverok voltak, mert a Viktor elmondta a Lajosnak, hogy bezony komám nekem jelenteni kell, hogy te mikor mit nyomsz. Ugyé ha ezt megbeszélték, akkor megbeszéltek ők sok más dolgot is, amikről akár hangfelvételek is készülhettek. Nem a katonaságnál, hanem akkor, amikor a Viktor már piktor lett. Mindenről meg egy miniszterelnök sem tudhat.:D
A fiatalokkal nem beszélheti meg Viktorovics a gondjait, mert mégsem vallhatja be nekik, hogy egy a valóság, de ezer a ruhája.
@Gábris szomszéd:

Asszem Putyinnak az ügynöklista mellett rendelkezésére áll egy "Jobbik" feliratú dosszié is, KágéBéla mosolygós ábrázatával a borítóján.
vasárnap két poszt is született a Pupu blogján. ez a második:

www.pupublogja.hu/2015/03/a-geci-spicli.html
@Fabius: Lehet akár ezt is hinni, de arra gondoltam a tényeket érdemes rögzíteni a tisztánlátás érdekében.
Egyre több fekália kerül felszínre, amibe kormányszinten keveredtek bele, OV szerint még is csak a szocik hazudtak. Fideszkormány mit csinál?

index.hu/belfold/2015/03/09/torvenytelenul_lakoltattak_ki_a_citadellan/
Csuti orálmuzsik megint tőle klasszisokkal jobbal akasztott tengelyt,az RTL-lel sem kellett volna,lajos pedig megint nem az ő súlycsoportja.Analfabéta tákmatyijait hiába fizeti oldalanként 470 000-rével ha csak fekáliát tudnak produkálni,maguknak akár 500 trafikot intézni,városuk és bankjuk pénzét eltőzsdézni.
@Gábris szomszéd: Tény az hogy csak megsérült logikai panelű rebootolásra váró zavarodott artidituka vagyol.
@toportyánzsóti: Te pedig az igazság tündöklő fénye. :)
@AKIsTUDATLAN: @parti_giano:
"Adott tehát egy állítás, amelyet Simicska Lajos személye hitelesít vagy sem, és van cáfolat, amely nem teszi eleve hiteltelenné a Simicska Lajos által mondottakat vagy de. E ponttól mindenki azt hisz, amit akar és annak hisz, akinek akar. A kétely azonban most már megmarad. E kétely pedig Orbán Viktor legádázabb ellenfele – ugyanis a benne való hit az, ami egyben tartja a Fidesz táborát."
nol.hu/velemeny/haboru-1520815
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Kezd borulni a bili. Mennyivel került volna kevesebbe a gáz már sokkal korábban, mint a rezsikamu alatt?
És mennyit nyúltak le a polgároktól a haverok?!
index.hu/gazdasag/2015/03/08/met_mvm_mszp_gaz_per_masodfok_nyilvanossag/
@dr. jenőke (jenőke):
"Mondjuk, hogy az egész gyönyörű"
Ettől azért a "jól mennek a dolgok, igaz apus" egy kissé messze esik, még műfordítva is.
@maybach:
Főleg, mert nem a saját médiáját használta fel, hanem beleállt személyesen. Respekt.
(mostanában ne szállítson létrát!)
www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/165670/
"Egy teljesen átgondolt, a múltból építkező, felépített sorozat első részével találkozhattunk. Persze, azt még nem lehet tudni, hogy Orbán egykori barátja a későbbiekben meddig merészkedik el, de ha figyel arra, hogy olyan dolgokat hozzon csak a felszínre amelyek büntetőjogi szempontból elévültek, nem eshet bántódása, azaz... szimplán a jog eszközeivel nehéz lesz eltenni láb alól."
"Harminc éven keresztül elhittem, amit Orbán mondott, hogy nem írta alá a beszervezését, de most elbizonytalanodtam – tette hozzá Simicska Lajos. Arra a kérdésre, hogy mitől bizonytalanodott el, a Fidesz egykori pénztárnoka azt válaszolta: az Orbán-kormány és Moszkva utóbbi évekbeli kapcsolata bizonytalanította el.
Azzal kapcsolatban, hogy mi lehet szerinte az általa megfogalmazott állítás utóélete, Simicska Lajos csak annyit mondott: „nem tudom, majd meglátjuk.”"

www.atv.hu/belfold/20150308-simicska-szsz/hirkereso
@The Ghost Wolf:
"Ami érdekes az az, hogy ha nyilvánosságra kerül valamilyen bizonyíték ügynöki tevékenységére, akkor az a politikai karrierje végét jelentheti, habár elvakult hívei azt is megbocsátanák neki, ha kiderülne, hogy ő verte a szögeket Krisztus tenyerébe a keresztfán."
www.pupublogja.hu/2015/03/a-geci-spicli.html
@látjátok feleim szümtükkel:
A leggyalázatosabb, hogy a haveroknak lenyúlni kívánt biznisz érdekében hzagyták leromlani Budapest egyik frekventált helyét, ha nekik nem jut, akkor nem érdekes az idegenforgalom sem - éppen úgy, ahogy a vasárnapi nyitvatartást sem engedik ilyen helyeken.
Menjenek a CBA-ba!
@kekex: "...ha figyel arra, hogy olyan dolgokat hozzon csak a felszínre amelyek büntetőjogi szempontból elévültek, nem eshet bántódása, azaz... szimplán a jog eszközeivel nehéz lesz eltenni láb alól."

Az erkölcsi ellehetetlenülés után meg szoktak jönni a hiteles tanúk is arról, hogy mik az el nem évült bűncselekmények.
Azért a negyedszázada történtek mellett ne hagyjuk szem elől veszni a mai lopásokat sem:
""Szégyen, gyalázat, eladtad a hazádat!"
hvg.hu/itthon/20150308_Ismet_tuntetes_a_kormany_ellen?s=hk
"Juhász Péter az NNI székháza előtt korrupcióval vádolta a kormányt, és többször is azt hangoztatta, nem fogják hagyni, hogy "ellopják Magyarországot". Az ellenzéki politikus szerint nem is önmagában a korrupció a legnagyobb probléma Magyarországon, hanem az, hogy "magát az államot lopták el, magát az államot kebelezte be a Fidesz"
hvg.hu/itthon/20150308_Ismet_tuntetes_a_kormany_ellen?s=hk
“Ezért tárgyalásokat kezdeményezek a politikai üldözöttek érdekvédelmi szervezeteivel és mindazokkal, akik fontosnak tartják, hogy lassan három évtizeddel a rendszerváltás után kerüljenek nyilvánosságra az ügynökakták. Követeljük együtt, hogy végre történjen valami ebben az ügyben. Egyúttal magyarázatot várunk a Fidesz-KDNP-től arra, hogy kétharmados parlamenti felhatalmazás birtokában miért szabotálta el mindeddig ezt a lépést, amelyet a környező országoknak szinte mindegyikében régen megtettek már.”
444.hu/2015/03/08/amikor-mar-azt-hihetned-hogy-nem-lehet-durvabb-az-este-megjon-a-budaorsi-fidesz-valasza-wittinghoff-tamas-polgarmesternek/

Naná! mindenről beszélnek, csakcsupán az egyenes kérdésre nem adnak választ - amúgy fidesz-"k""d""np" módra.
Azért nehogy eldurranjon az agyunk, mert Orbán egészségügyébe bekerülve az tuti elhunyás:
mandiner.hu/cikk/20150308_fodor_gabor_embereletek_forognak_kockan_a_fidesz_miatt
»Ezer lakosra 8 nővér lenne az elvárt minimum, de nálunk csak 5,5 jut. Orvosból ezer osztrákra 4,8, a csehre 3,6 jut, addig a magyaroknak csak 2,4. A kormány elfogadott egészségügyi stratégia terve szerint már most is 230 háziorvosi körzet tartósan betöltetlen, ez egyben azt is jelenti, hogy mintegy 300 ezer ember nem fér hozzá az alapellátáshoz. Ha pedig az orvosok korfáját is »»hozzánézzük««, akkor tíz év múlva már 4,6 milliónak, azaz az ország felének nem lesz háziorvosa.«”
Mivel annyi kb a nyomorból élő - és akinek semmije nincs az annyit is ér - "csak" az történik, ami eddig is nyilvánvaló volt (már annak, akinek némi esze is van)
@rdos:
Ebben az a legmegdöbbentőbb, hogy Simicska majd negyedszázados elzárkózás után hogyan tudott néhány hét alatt gyurcsányi magasságokba emelkedni a médiákban?
www.hir24.hu/belfold/2015/03/08/meg-is-szuletett-az-eddigi-legjobb-mem-a-simicska-orban-ugynokvadrol/
Mert eddig tényleg csak Gyurcsány volt az ellenzéki oldalon, akinek minden megmozdulása képes volt ott mozgást kiváltani (szidják vagy dicsérjék - csak beszéljenek róla Gábor Zszazsa elv alapján)

Most vagy tényleg ennyi esze van magától is, vagy nagyon meg tud fizetni nem pártdelegált szakértőket is. Esetleg is-is.
Kerüljön nyilvánosságra az ügynöklista, de a magas komcsi pártnyugdíjasok, az ávéhások, a vérbírók neve is, valamint azoké, akik állami vagyon megszerzése révén lettek milliomosok. Így lesz igazságos. Minden egyes állami kiskanálról adjanak számot azok, akik nagykanállal habzsolták az állami vagyont 89 óta.
Simicska számoljon be az első milliójáról, hogyan szerezte. mennyi az állami pénz a vagyonában, mennyit költött ebből a munkások bérére,stb
Kérjük Lajcsi jelentsél még a Bibas kollégiumi társaidról is.(szeretők,lányok,pénzek),azok voltak a szép idők.
@Imola Helyesi:Ej-ej,nem jó sorrend Imola! Simicska számoljon el, ez igaz, de először Orbán viselt dolgaival, az övé ráér, mert nagyon féltem ezt a szolíd embert, téglák, létrák potyoghatnak rá, fényesíthetik neki a golyót, ugyhogy nemzetközi bíróság elé hamar-hamar, és magnó be.....
@kekex: "csak Gyurcsány volt az ellenzéki oldalon"

Ha a Lajosunk állítása igaz, akkor nincs itt ellenzék, hiszen azokba is a korábbi egypártállami ügynökök, akik azóta többpártállami ügynökökké váltak viszik a vezető szerepet.

Angyal érvelt úgy, hogy de hát a jobbklikk az ügynökakták nyilvánosságát kívánja. Ja. Most hogy "ellenzékben", na jó kisebbségben vannak kívánhatják. Ha véletlenül rajtuk múlhatna, akkor már majd nem kívánják annyira. :-( 25 ;ve ez megy. :-(
? okosabbak lehetünk valaha? érdemes elolvasni, mert Pupu is ezt pedzegeti, hogy nem a III/III-nál kell keresni azt az aktát, hanem a III/IV-nél...

Egy 2012-es Orbán-nyilatkozat megismétlésével reagált a Miniszterelnökség a Simicska Lajos által megfogalmazott ügynökvádra. 2012-ben többek között azt kérdezték Orbántól, ő volt-e a Győri Gábor fedőnevű ügynök. Varga László történész akkor elmagyarázta, mit bizonyít a nyilvánosságra került titkosszolgálati dokumentum. Érdemes felidézni.

www.atv.hu/belfold/20150309-gyori-gabor-nem-lehetett-orban/hirkereso
@Imola Helyesi: Első millióit a fidesszszékházból, ha jól tudom :D
@Imola Helyesi:
" Minden egyes állami kiskanálról adjanak számot azok, akik nagykanállal habzsolták az állami vagyont 89 óta."

drága aranyom, ennyit sikerült kiötölni? itt pont az 1981-1989 közötti időszakról van szó!
:D
@Imola Helyesi: Pl.: orbán vejére, aki a Közgép-nél volt foglalkoztatva, mindaddig, míg a családhoz be nem nősült, mert azóta "saját lábra álltak".
@évásanyó:
Évike, bizalommal kellene fordulni Fletóhoz, Bajnaihoz, szadeszes, mdf-es volt fő párt- csinovnyikokhoz, biztos megvan nekik pendrive-on, saját nevük abból kitörölvén.
Meg kell nézni az egyes kormányokban, pártokban kik voltak ezért felelősek a rendszerváltás óta, és miért nem hozta nyilvánosságra egyik sem.
@miva?:
Nincs olyan, "ha jól tudom". Pépört mindenről.
@Imola Helyesi: Babám, tán értekezzünk Orbán ügyeiről, ha lehet! Ugye most se Bajnai, se Fletó nincs a sztoriban, hanem az örök barát Lajos lebbentett egyet. Tán a témáról, ha kérhetem.
.
.
.
Egy diplomata nem lehet világpolgár
március 09.hétfő 09:41

, mert ha nem magyarként tekint magára, a világ sem tekint rá magyarként. Orbán szerint a magyarságtudat nem jelent provincializmust.

A miniszterelnök úgy látja: nem délibábos eszméket kell a diplomatáknak képviselniük, hanem a 10 milliós magyar államot és az ennél nagyobb lélekszámú magyarságot.

.

.

Fel kell kötni, amit fel kell kötni
március 09.hétfő 09:33

Ettől függetlenül Ázsiában továbbra is kell dolgozni, el kell menni például a távoli részeibe Orbán szerint, Vietnámba például, meg Mongóliába, de 2016-tól már az afrikai és latin-amerikai országokba tervez elutazni Szijjártóval. Ezekben az országokban dolgozó nagykövetektől azt kérem, kössék fel, amit fel kell kötni- teszi hozzá.
.
.

www.atv.hu/belfold/20150309-orban-rendkivuli-ertekezletet-tart-a-nagykoveteknek-percrol-percre
@Imola Helyesi: Miért? Van pépör bajnairól? :D
@CSENDES:
Mindenkinek sógorára, komájára, húgára, öccsére, anyósára, apósára való tekéntet nélkül. /tekintet a legősibb magyar szó, azért írám így/.
És akkor már ott is leendünk pl.fletókám nagyapósánál és nagyanyósánál IS:
Vagy a széles tekintetű Pető családnál is. És menjünk csak bele a gazosába tovább a lenini avagy ma már multikulturális úton.
@miva?:
Van? Csak van pépörje, mennyi libát kaszabolt le csak úgy. És mennyi embervérbe került a sok libaháj.
Csak a csecsenek egy hókotró mögé bújva a hótalan éjszakában le ne puffantsák a véletlen elromlott rengeteg kamera előtt a lajost :D
@Imola Helyesi: Akkor tán van pépörje Viktornak is, nem?
jesszasz, kinek van stadionja a kert végibe?
nem a lopósnak?
@miva?:
Mindennel összefügg, mer ugyebár, ha kikerül a lista, tutttira rajta lesznek, csak a sokk elkerülése miatt írám le ezeket, hogy ne úgy robbanjon a bomba, hogy tégedet is eltaláljon egy virtuális repeszgránát.
@miva?:
Jesszasz, miben is lakik a mi fletókánk?
Asztán aszt a flancos kádkőgyárat honnan is abszolválta, a sok visszabérelt állami ingatlanjáról is eshetne pár keresetlen amúgy csak úgy mellesleg.
@Imola Helyesi: Engem?

Védtem én politikust valaha? Vagy személyesen loptam volna?

Ha jól tudom, nekem aztán semmi problémám ebből nem lehet, a baloldalnak mindegy, mert hiteltelenek, a baj Viktort érheti :D
@CSENDES:
Mutass más pártból valamely rokont, aki csak úgy éldegél most is, mint a templom egyszeri egere.
@Imola Helyesi: Stadionban lakik Fletó?

Te, ha fletó csecsemőket falatoz, az sem számít, mert ha visszaolvasol, én már 96 előtt is a vérbe kívántam Megyóval együtt. Szal térjünk vissza Orbánhoz, ha lehet :D
@miva?:
A meglepetéstől a névsor olvasásakor. Miva név biztosan nem lesz rajta, meg Imola sem.
Nyugodjunk meg.
@Imola Helyesi: Nekem minden névsor tetszene, elhiheted. Főleg azért, mert az Istened ott fog az elején virítani.
@miva?
96 előttre olvassak vissza? Ne viccelődjél.
A lista az lista. Nem létezik lista egyetlen névvel: Orbán, mert az már nem lista, így nem lehet, csak Orbánról írni ebben a posztban sem.
Mint ahogy egy Putyint érintő posztban sem lehetett kihagyni pont Putyint / volt ilyen kérés /
@miva?:
Mondjuk az A az első az ábécében, de mindegy.
@Imola Helyesi: Nem is baj, a lényag az, hogy szerepel a listán a hiteles népeccerügyermeke
Értem én,

nem baj, hogy Orbán spicli volt, mert Megyó is az volt,

nem baj, hogy Orbán korrupt alak, mert Fletó is az,

stb...

:D

Az erkölcsi magaslat meg a megmaradt néhány bányásszal még elérhető.

:D
@Secnir:
Ha lúd, legyen kövér. Egyébként már tegnap is leírtam, hogy a 81-89-es időben a megfigyelések felértek azzal a bizonyos lepkefinggal, a társadalom megváltozott, és csak a hangulat változását akarta figyelemmel kísérni pártunk és kormányunk titkosszolgálata.
Hogyan fogadnak állami intézkedéseket, stb.
Egyébként a titkosszolgálatoknak ma is az a feladata, hogy figyeljék az un. "terrorista, felforgató" elemeket.Élik világukat ma is, és egyetlen állam sem hozza nyilvánosságra titkos ügynökeinek névsorát.
Egyébként sztem az usánál is megvan ez a névsor, biztosan átadta valamelyik volt bennfentes.
@miva?:
Ez van, ahol a rendszerváltást az USA és a SZU vezényelte le a hazai mszmp-vel karöltve, az ilyen.
@Imola Helyesi: A mi szabadságharcos húdehősünk akkor nyugodtan vállalhatja a spiclimúltját. Nosza rajta :D
@miva?:
Nincs féligazság, csak teljes.
no comment:
mno.hu/kulfold/putyin-nyiltan-beszelt-a-krim-megszerzesere-adott-parancsrol-1276307/
"Vlagyimir Putyin orosz elnök egy televíziós interjúban nyíltan beszélt arról, hogyan adott parancsot egy éve a Krím félsziget Ukrajnától való elszakítására. Az interjú előzetesét vasárnap este mutatta be a Rosszija 1-es állami tévécsatorna."

most várom azokat a trollokat, akik pár hónapja arról magyaráztak, hogy a krím önállóan akart elszakadni...
Simán csak be kell látni, hogy a nagy "magyaremberekérdeke szabadságharc eubelsőbomlasztás stb." egy putyin rendelte hazaárulás, hogy ne derüljön ki ez a teljesen természetes, és egyáltalán nem ciki dolog.

:D

Bruhahaha
@Secnir: Géb majd megmondja, hogy Putyint az izraeliket fizették le, azért mondott ilyeneket :D
Egyébként a poszt jól elemezte ezt a témát, kihegyezvén Orbán felelősségét, ezért én kiegészítettem az összes többi kormányéval.
Mert ha hülye lett a 18 éves gyermekünk, akkor bizony meg kell vizsgálni, hogy ki mit rontott el születése óta azon a drága gyermeken.
Ja? És tán PaksII is más megvilágításba kerül a 30 év titkosítással együtt :D

Annyira röhögök, hogy fáj a hasam :D
@Imola Helyesi: Tán a többiek is titkosították Paksot? Ők is miniszterelnökök jelenleg, és őket is kerüli minden nyugati politikus?

Majd eljön az ideje, ha a 2/3-otok megszavazza, aranyom :D
@miva?:

"_Az erkölcsi magaslat meg a megmaradt néhány bányásszal még elérhető._"

Nagyon jó.
Tovább smirglizem:

Úgy tűnik, eléggé mélyre kell ásni azért az erkölcsi magaslatért:D
@miva?: előre borítékolható volt, hogy ez nem rengeti meg az orbán fanok hitét. itt rá a példa, imola. ez az ügynökügy már többször a fideszre égett, mert blokkolja a teljes átvilágítást.

@Imola Helyesi: schiffer ma hetedszer terjeszti be az lmp javaslatát az ügynökakták teljeskörű nyilvánosságra hozataláról. a fidesz ugyanúgy le fogja szavazni. itt kéne, hogy mozgolódjon a lelkiismereted, ha egyáltalán gyökszinten létezik még benned ilyesmi.
@jaegtoer: Igazad van. Már lassan csak fúróval lehet lejutni addig.
offff!

Nemzeti nőnap

"Nincsenek vezetői ambíciói – mondja bemutatkozásul, mert szerinte a nők biológiailag kevésbé alkalmasak a vezetésre, mint a férfiak, ezért reálisan legfeljebb a háttéremberi pozíciót célozhatják meg. A politika egy férfias szakma! A férfi a fej, a nő a nyak! Roppant súlyos végighallgatni, ahogy felmondja a férfielit érveit, mármint azokat, amiket a sokadik feles után szokás felhozni a drukkerkocsmában. Az alávetettség kápója beszél: egy KISZ-titkár-helyettesi pozícióért elárulja a nemét. Komoly betegség lehet az a fajta gondolkodás, amely kizárja a tudatból Angela Merkelt, Ewa Kopaczot vagy Hillary Clintont. Ehhez nem kell érteni a biológiát – amivel Csiba Kata próbálja cáfolni ezt a közkeletű tévedést – elég volna olvasni az újságot. Vagy megnézni a Spektrum TV-n Margaret Thatchert."

hvg.hu/w/20150309_Nemzeti_nonap?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201503
@parti_giano: van neki, azért nem vásárol vasárnap :D

Majd megmagyarázza, hogy miért rossz az ügynökaktás feltárása, mi majd bemásoljuk neki a ma reggeli szösszenetét, és erre majd elkezd gyurcsányozni :D

Istenkém, mennyire egyszerű az élet.

Bruhahahaha

Rég kezdődött ilyen vidáman a napom, pedig csak naribamba kommenteket olvasgattam a reggeli kávém mellé 7-kor. Azóta is kitart a jókedv :D
@jaegtoer: nagyon sok hordalékot rakott arra a magaslatra a pannon-tenger. például alatta van a kárpát-medence svájca is pumástul és turulostól.
és W kérdése se semmi:

"Házi feladat jobbikosoknak: vajon nem cigányosodik-e el az a nemzet, amelyik a háztartásbeli szülőgépen kívül nem tud más szerepet elképzelni a nőknek?”
@parti_giano:

csak kapkodom a fejem, mert az az érzésem, hogy valaki elküldték az országot egy időutazásra...
@guma: @Secnir:

Mindjár kezdődik a gébzés, de vizsga is lesz a végén ám!
@guma:

"Orbán szerint a magyarságtudat nem jelent provincializmust."

Boldogult nagyapám mondta egykor: " Megbachatod fiam a magyarkodást, ha nincs kenyér az asztalon."
@parti_giano:

de itt van a világ közepe, és mi mindent jobban tudunk!

Orbán: Azért nincs nyugati nyitás, mert a nyugat része vagyunk

Orbán Viktor szerint önálló külpolitikát folytatni sokszor kényelmetlen lehet, de ezzel szerinte meg kell barátkozni. A miniszterelnök elmondta: most nem értelmiségi, hanem kereskedői „dörzsöltségre” van szükség. Szerinte azért nincs olyan, hogy „nyugati nyitás”, mert Magyarország a nyugat része.

mandiner.hu/cikk/20150309_az_uj_vilagrendhez_valo_alkalmazkodast_kerte_orban_a_nagykovetektol
@miva?:

akkor a férfiak labdába sem rúghatnak?
@jöttem:

a jóllakottak ezt cáfolják!
@Imola Helyesi:
" hogy a 81-89-es időben a megfigyelések felértek azzal a bizonyos lepkefinggal, a társadalom megváltozott, és csak a hangulat változását akarta figyelemmel kísérni pártunk és kormányunk titkosszolgálata. "

na állj.
a 81-89-es időszakban (is), egy megfigyelésnek oka kellett, hogy legyen. ez bizony vont maga után szankciókat is, pl nem mehetett egyetemre, főiskolára, stb. e témakörben tudom ajánlani a cPG -vel készül interjút, hogy a 80-as években hogyan basztatták őket, mint reakciósokat.
(Privát Rocktörténet: www.youtube.com/watch?v=mDIrqFsA_4k )
nos, a simicskai-orbáni állítások, és a részben nyilvánosságra hozott levéltári adatok alapján én a következő hipotéziseket tudnám felállítani:

1. orbán kisz-titkár (ez tény). bevonul katonának (ez is tény). nem szervezik be besúgónak. leszerel, jelentenek róla.
-hiba1: miért jelentenének róla?
-hiba2: miért mondja simicskának, hogy jelentenie kell róla?

2. orbán kisz-titkár (ez tény). bevonul katonának (ez is tény). megpróbálják beszervezni besúgónak. ellenáll. leszerel, jelentenek róla. folytatja egyetemi tanulmányait.
-hiba1: orbán elmondása szerint a honvédség alatt változott meg radikálisan a gondolkodásmódja. HA ez igaz, akkor elálltak a beszervezésétől - viszont akkor leszerelés után nem kezdhetett volna bele egyetemi tanulmányaiba (lásd fenti videó) sem. munkahelyet is orrvérezve kapott volna. aki élt a 80-as években, az tudja miről beszélek. (nemhogy jogi egyetem!)

3. orbán kisz-titkár (ez tény). bevonul katonának (ez is tény). megpróbálják beszervezni besúgónak. belemegy. leszerel, jelentenek róla. folytatja egyetemi tanulmányait.
-hiba: az NBH papírjai szerint a honvédség alatt ELÁLLTAK a beszervezésétől
-hiba2: ha beszervezték, miért jelentenének róla?

4. orbán kisz-titkár (ez tény). beszervezik. bevonul katonának (ez is tény). megpróbálják beszervezni besúgónak. elállnak, mert már egy társcég beszervezte. jelentenie kell simicskáról. leszerel, jelentenek róla. folytatHATja egyetemi tanulmányait.
-hiba: nincs hiba.

egyéb: akit megpróbálnak beszervezni, annak nem mondják meg, hogy "te, figyeljé' máá' nemakarsz besúgó lönni?", hanem okos fedősztorival mismásolják el a dolgot. így, ha NEM SIKERÜLT beszervezni, akkor orbán nem mondhatta simicskának, hogy 'jelentenem kell rólad". így, ha sikertelen a beszervezés, vagy elállnak attól, hogy beszervezzék, arról a célszemély nem fog tudni.
@jaegtoer: :DDDDDD

"Tovább smirglizem"

ahogy látom ma is ihletet kaptál a "szófosásra" :)

én meg most hallottam az italozók szolmizálását:

mi ti szó

(jó nem gonoszkodom ma többet.)
@guma: A focialismusban? Dehogynem! Gábriel válaszaira gondoltam, de valahogy eltűnt Imolával együtt :D
Mivelhogy Lovas Zoltán ellovagolt a dekásoktól a kormánydöntögetés helyett, most egy juhász vette át a diplo-matahari szerepet, mivelhogy most már nem elég a hungarocell Orbán-fejet rugdosni, hanem teljes erővel az egészalakosra kell koncentrálni. Ebben kiváló segítőtársa a médiabirodalom egén nemrég feltűnt / de azt már rég bekebelező/ újmágnes, aki úgy vonzza az újságírókat, mint hajdan a közpénzt.
Ő lesz az új megváltója az ellenzéki megmondó birodalomnak, akik pl utálnak focizni, csak rugdosni szeretnek vaktában.
Simicska Orbán elleni offenzívája egy ördögi, ám zseniális lépés.
Orbán besúgói múltjára itthon nincs bizonyíték, és kétséges, hogy szükség esetén Oroszország a birtokában lévő dokumentumokat rendelkezésre bocsájtaná.
Egy viszont biztos.
Orbán Viktoron bizonyítékok hiányában is ott marad a stigma, amely tartóssá válik a közvéleményben, és kitart a 2018-as választásokig is.
Szó van arról, hogy Simicskának több adu is a kezében van.
Ezek gazdasági visszaélésekről szólnak, melyek végrehajtásában Simicska volt az ász.
Ezzel a mi Lajosunknak nem célszerű operálnia, hiszen akkor ő is társként bajba kerülne.
Jól kitalálta, hogy a megfoghatatlan politikai stigmát ragasztotta Orbánra, amely kitörölhetetlen nyomokat hagy korántsem tiszta renoméján.
@miva?:

én meg a szülésre! :D az a szocializmusban sem ment nektek...
@guma:

"Annál súlyosabb bajokat jelez már az is, hogy kiket bírt a pódiumra felküldeni a magyar jobboldal."

Ugyan kiket küldene fel? Akik beállnak közéjük.
" Igaz keresztény magyar nőket". Az önálló gondolkodás kizáró ok.
@Secnir:
Majd kiderül, melyik logikai állításod helyes, állítsad csak addig őket .
Én csak azt a halvány kis kérdést tenném fel, mi a fenét kellett ezen a félkegyelmű Simicskán megfigyelni, ami nem látszott már rajta akkor is?
Merthogy egy sunyi pénzéhes alak volt mindig, azt csak a vak nem vette észre.
Mit énekelt a koleszben, akkor hogyan káromkodott?
Mit pakolt neki az anyukája hétvégén?
Mert erről az emberről semmit nem hallottunk, soha nem került nyilvánosság elé, nem vett részt politikai eseményeken.
Van egy feltevésem éppen ezért. Ő volt az ügynök.
@Secnir: Igazad van. Ott a kavar, hogy azt hiszi a pár egybites, hogy csak egy cég szervezhetett be, de volt katonai elhárítás, politikai izé, meg miegyéb. Az semmit nem jelent, ha egyik nem szervezett be, és valószínűleg akkor nem is tudtál volna a kísérletről. Ha viszont a másik, ami már beszervezett, közli, hogy te náluk maradsz, és ne is foglalkozz az egyikkel, akkor más a helyzet. Ez mindenhonnan nézve bukó Orbánnak :D
@Imola Helyesi:
Orbán esetleges ügynöki tevékenységének okát nem szabad a történelmi múltban, netán az előző kormányok gyakorlatában keresni.
Orbán mindíg is autonóm személyiség volt, ezen kívül az ilyen feladat vállalása személyes döntésen múlik, ezért - amennyiben ügynök volt - kizárólag a saját felelősségéről eshet szó.
Nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább haladni. :)

Orbán sajtófőnöke egy mondattal elintézte az újabb Simicska-ügyet. Ez politikai csinn-bumm cirkusz - ennyit mondott Orbán szóvivője a Simicska-leleplezésről

hvg.hu/itthon/20150309_Orban_sajtofonoke_egy_mondattal_elintezte
@Mariann19: Ha nem lett volna ügynök, akkor már rég nyilvános lenne minden akta, mert ez neki komoly politikai tőkét jelentene.
@Imola Helyesi:
mint említettem volt, csak azokra az álltásokra tudok támaszkodni, amiket ismerek.

"Van egy feltevésem éppen ezért. Ő volt az ügynök."
illeszd be a logikai láncba. tedd hozzá azt is, hogy lázár a titkosszolgálat vezetője, és orbán jóbarátja putyinnak. ha simicska VALÓBAN ügynök volt, mennyi idő alatt tudja megszerezni orbán az aktáját?
ha simicska VALÓBAN ügynök volt, akkor 89-90-ben az mszmp miért nem kapcsolta le? vagy később?
@guma:

Kevesen vannak, aztán ők is harcban állnak egymással a koncért.
@Secnir:
"kkor 89-90-ben az mszmp miért nem kapcsolta le? vagy később? "

ezalatt azt értem, hogy az mszmp, később az mszp fényes politikai tőkét tudott volna abból csinálni, ha a fdesz vezetőségéből egy ügynököt kiszed. legkésőbb akkor, amikor apeh-elnök lett.
@Gábris szomszéd:

Tisztázzunk valamit.
A könyv, film pocsék. A minap a kedvenc hírforrásod cikkírójának munkamódszerét kritizáltam.
De ezt már elmondtam párszor.
Nem az én problémám, hogy képtelen vagy felfogni az alapvető információkat.
@miva?:
Tényleg így van, ahogyan írod, hogy ha Orbán tiszta lenne, az ügynöktörvény is régen rendeződött volna.
@Imola Helyesi:

Csúnyán, nagyon csúnyán fog véget érni Orbán és bűntársai vesszőfutása.
Hozzájuk képest a többi tojvajpárt csak halovány lepkefingként íródik majd a történelem hasábjain.
Persze, a szervilis, agymosott hívőket semmi se fogja eltántorítani.
Nekik, ha Orbán G. Viktor az annyukat segbetetoválná (szárazon) arra is lenne magyarázatuk.
Éleslátással, az effajta embereket használják már évezredek óta a hódítók és a diktátorok.
@Secnir: szerintem fletó, megyó, viktor, tuti ügynök volt. ezért nem történt semmi az ügyben. Tovább megyek: fletó és vitya egy csapatban játszik most is, és a kapitányt vladimirnek hívják.
@jöttem: Ez is csak azt erősíti meg, hogy lehet mások információi és véleménye alapján levonni következtetéseket egy adott "művel" kapcsolatban. :)
@Gábris szomszéd: erről nekünk azt tanították, hogy a XVI század vége óta nem divat. Megöröklöd a forrásaid hibáit. Ameddig Arisztotelészre hivatkozva vitát nyert bárki, addig bizony megállt az érvelésed, azóta ezt inkább a lusta okoskodók trükkjének tartják.
előre menekül mindenki???

Orbán sajtófőnöke egy mondattal elintézte az újabb Simicska-ügyet

hvg.hu/itthon/20150309_Orban_sajtofonoke_egy_mondattal_elintezte?s=hk
.
.

L. Simon: a Jobbik méltatlan a képviselőségre

L. Simon László államtitkár szerint méltatlan dolog, hogy a Jobbik egy nemrég elhunyt, nem közszereplő embert vádol meg azzal, hogy ügynök volt. L. Simon szerint az is érdekes, hogy épp egy olyan ember szavára adnak most,akiről folyamatosan azt mondták, hogy hiteltelen, nem szavahihető - utalt Simicskára.

L. Simon elismételte, hogy Orbán Viktor évekkel ezelőtt nyilvánosságra hozta az aktáit, elismerte, hogy a sorkatonai szolgálat alatt megpróbálták beszervezeni, nemet mondott, "később megfigyelés alatt tartottak engem".

Az államtitkár szerint a jobbikos képviselő azzal, hogy Orbán Viktorról így beszélt bebizonyította, hogy méltatlan az országgyűlési képviselőségre.

,
.
Jobbik: Orbán körül morális válság alakult ki

A miniszterelnök úr körül morális és erkölcsi válság alakult ki - mondta a jobbikos Mirkóczki Ádám, aki szerint a Fidesz nem akar megszabadulni az állampárt embereitől. Ezt bizonyítja az is, hogy az ügynökakták nyilvánosságát folyamatosan leszavazták, hogy a luxusnyugdíjakat is.

Mirkóczki felhozta azt is, hogy az elmúlt hetekben előerült egy hatos karton, ami bizonyítja, hogy Orbán apósa jelentett. És erre elérkeztünk szeirnte a tegnapi naphoz, amikor Orbán egy főbizalmasa azt mondta, a kormányfő igent mondott a III/IV-es beszervezésre, és nemet a III/III-asra.

Ki kell vizsgálni ezt az ügyet a nemzetbiztonsági bizottságnak - mondta.

A Jobbik szerint Orbánnak le kell mondania, ha nem tudja magát tisztázni a vádak alól.

hvg.hu/itthon/20150309_parlamenti_tudositas
@Gábris szomszéd: Ha esetleg elkerülte a figyelmedet...

"Secnir · torvenykezes.blog.hu/ 2015.03.09. 10:30:13
no comment:
mno.hu/kulfold/putyin-nyiltan-beszelt-a-krim-megszerzesere-adott-parancsrol-1276307/
"Vlagyimir Putyin orosz elnök egy televíziós interjúban nyíltan beszélt arról, hogyan adott parancsot egy éve a Krím félsziget Ukrajnától való elszakítására. Az interjú előzetesét vasárnap este mutatta be a Rosszija 1-es állami tévécsatorna."

most várom azokat a trollokat, akik pár hónapja arról magyaráztak, hogy a krím önállóan akart elszakadni...
"
@miva?: Akár belemehetünk ebbe a témába is csak aztán jön Boli és lebasz majd téged, hogy mi is a poszt témája. :)
@Imola Helyesi: igaz, sunyi és pénzéhes alak. ahogy ezt te már 1992-től folyamatosan állítod. vagy nem? azért vigyázz, nehogy pofára essél, miközben páros lábbal rugdalod magad seggbe!
@guma: Ez is nyilván azért lehet, mert ugye a jobbik Orbán pincsije. :)
@Gábris szomszéd: Akkor csak annyit, hogy elismered-e, hogy te mondtál ilyent, és elismered-e, hogy Putyin elismerte?

1. Igen, Igen
2. Igen, nem
3, Nem, Igen
4, Nem, nem

1, 2, 3 vagy 4?

Így nem baszhatnak le
@miva?: Mármint, hogy mit is mondtam?
@Gábris szomszéd: Hogy nem Putyin, meg az oroszok, hanem az ottani nép.

Én már tudom, megnéztem :D
Izgi lesz az április 12. :)

Tapolcán már csak két százalék a különbség a fidesz és a jobbik között

alfahir.hu/tapolcan_mar_csak_ket_szazalek_a_kulonbseg_a_fidesz_es_a_jobbik_kozott
@miva?: Arra gondolsz esetleg, hogy csak a szőrösmancsú putyin akarta a Krimet, mint anno az usácska koszovó függetlenségét, meg sem kérdezve a helyiek véleményét? :)
@Gábris szomszéd: Igazából arra, hogy hogy érzed magad olyankor, mikor maga Putyin szolgáltatja az őt védő infóddal ellentétes infót? Koszovónak most semmi köze a dologhoz.
@Gábris szomszéd:

ott a válasz.

már ha gondolkozol hogy miért írtam: mindenki előre menekül...
nekik ott a kgbéla ügy...
@guma: Mirkóczki Ádám és L. Simon pengeváltása a parlamentben Viktor ügyben. :)

A fedőneve Fidesz

youtu.be/dKwBLtt3xUo
@guma: Persze arról te sem beszélsz, amit Vona már többször kijelentett. Amint lesz bizonyíték vagy jogerős ítélet Béla ügyében, ők lesznek az elsők akik kibasszák. Azt hiszem lapozhatunk is tovább. :)
@Imola Helyesi: "Mert erről az emberről semmit nem hallottunk, soha nem került nyilvánosság elé, nem vett részt politikai eseményeken."

Azt azért el lehet róla képzelni, hogy a függöny mögé látott és ott Pozsgai elvtársat - meg még ki tudja kiket - kiszimatolta. Erre alapozva ráérzett, hogy a bizalmi viszonyukban Viktort tanácsokkal irányítva meg tudja sütni a maga pecsenyéjét is. Valószínűleg ez a háttérben maradás fő indoka.
@miva?: Nem hiszem, hogy bármikor olyat mondtam volna, hogy Putyinnak nincs köze Krim visszavételéhez. Ahogy az is egyértelmű, hogy ezt Krim lakosainak többsége egy népszavazás alkalmával is támogatta.

Koszovónak annyiban van köze a dologhoz, hogy az USA és a nyugat teremtette meg azt a precedenst amire Putyin most hivatkozhat Krim ügyében. Ez pedig az alábbi volt.

"A koszovói háború kapcsán a nyugat azt mondta, hogy van egy új elvrendszere amely kimondja, hogy egy nép önrendelkezési joga fontosabb mint a fönnálló államhatárok kérdése."

Ezzel a nemzetközi jog alapjait a nyugat rúgta fel elsőként de persze sírdogál, ha ezt mások is meglépik saját nemzetiségeik vagy geostratégiai érdekük védelmében.
Hát, ez a vérlázító!
Heti 16000 nézőnek milliárdos stadijonyokat építenek az adófizetők pénzén, a csapatok meg egyéni tulajdonban vannak. Ha van benne haszon, akkor abból építsenek maguknak stadijonyt a tulajdonosaik, ne adóforintokból.
Egyébként meg amikor a kkv-k is kapnak ilyen arányú állami támogatást a vállalkozásuk anyagi alapjainak megteremtéséhez, akkor kapjon a foci is milliárdokat.

sportgeza.hu/futball/2015/03/09/nezoszam_statisztika_nb_i_19._fordulo/
@Gábris szomszéd:

hanyagolj!
az adótok miért nem tartja be az ígéretét... arról dumálj!
jobb a sötétség és a primadonna szerep, igaz?

"A kurucok hallgatnak

Ennél azonban izgalmasabb kérdés, hogy ki lehet „Győri Gábor", aki tehát ismerte Orbánt, és akit ismerhet Orbán. Varga szerint Ilkei Csaba kutatott ez ügyben, a neonáci kuruc.info pedig a közelmúltban „beígérte", hogy nyilvánosságra hozza „Győri" kilétét. Mindez azóta sem történt meg."

www.atv.hu/belfold/20150309-gyori-gabor-nem-lehetett-orban/hirkereso
.
A kormányfő két mondatot mondott a Hír24 riporterének.
A személyes sértettség beszél Simicskából. Méltánytalan, hogy egyesek politikai csinn-bumm cirkusszá silányítják a magyar politikát.

A miniszterelnökség válaszul elküldte a Mandinernek Orbán Viktor korabeli dokumentumokkal teletűzdelt válaszát Vadai Ágnes képviselő 2012-es kérdésére. Ebből az derül ki, Orbánt megpróbálták beszervezni, de nem sikerült.
vs.hu/kozelet/osszes/orban-reagalt-simicska-ugynokvadjaira1-0309?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main

Nem mai ez a téma, sokkal régebben megszellőztették már ezt a gyanút, melyet aztán Orbán mindig dokumentumokkal cáfolt, mint most is.
Egy csak a baj, hogy a dokumentumok mind-mind a hajdani BM III/III Csoportfőnökség dokumentumai, a katonai elhárítás viszont, mely ebben az ügyben érintett lehet, a III/IV Csoportfőnökség keretében tevékenykedett.

www.pupublogja.hu/
@Gábris szomszéd:

Csak annyit bizonyít, hogy a dilettantizmusnak nincs határa.
@Gábris szomszéd: "Ahogy az is egyértelmű, hogy ezt Krim lakosainak többsége egy népszavazás alkalmával is támogatta." Csodálatos csúsztatás. Nézz má' utána, hogy hány szavazóhelység nem nyitott ki a szavazás napján, amely szavazást csak az elvtársaid ismerik el hitelesnek. Akkor most rendeben van, a Krímben lakó ukrán kisebbséget teljesen igazságosan csesztetik az oroszok.
"egy nép önrendelkezési joga fontosabb mint a fönnálló államhatárok kérdése." Ezért aztán az albánok lakta Koszovót Albániához csatolták, ha jól tudom.
Ja, hogy akkor ott vót valami háború is, ahol a szerbek meg ezek a koszovói albánok gyilkolászták egymást? az nem számít.
A montenegróiak meg szintén Usa biztatásra hagyták ott szerbeket. Ha a Vajdaságot nekünk adná a világ, az ugye rendben lenne?
@pianolight: Ne fáradj. Érdekből vak.
@Gábris szomszéd:

"Amint lesz bizonyíték vagy jogerős ítélet Béla ügyében, ők lesznek az elsők akik kibasszák."

Akkor már nem kell, mert a pártod szét fog esni. Ez egy időzített bomba a Jobbik számára.
Előbb vagy utóbb kiderül, hogy orosz pénzen működtették.
Ha sarokba szorítják Putyint, kiteríti a kártyáit. Csak azért, hogy odadörgölje az EU orra alá, milyen könnyen megvásárolhatóak az egyes tagállamok politikusai, pártjai.
@parti_giano:

Tegnap mondtam jaegkiskaesnek, az lesz a reakció, hogy pont fordítva volt:D

A III/IV-es akták meg röhögnek a pincesötétben, hacsak el nem égették azokat, vagy azok egy részét, amikor 1990-ben 2 hétig nem lehetett ablakot nyitni a Roosevelt (ma Széchenyi)téren:)

4. oldal, 23. doboz:

www.abtl.hu/sites/default/files/raktari_jegyzekek/1.11.7.pdf
@jaegtoer: @parti_giano:

a negyedik oldalt eldugtam, csak a 3. oldalig látszik, de ott is van egy 23. doboz:DD
@jaegtoer: ööööö, tessék akkó virítani a vezénylós doboztot is, hamár :)
@Imola Helyesi: Te szerencsétlen, ha nyilvánosságra kerülnek az ügynöklisták, akkor pont azokat nem fogja érdekelni, akikre te vagy kíváncsi. Azok az emberek már régóta alulról szagolják az ibolyát, ha pedig még életben vannak, akkor annyi idősek, mint Biszku, és nagy valószínűséggel arra sem emlékeznek, hogy tegnap mit csináltak. Az ügynökakták nyilvánosságra hozatala az olyan emberekék szempontjából érdekes, akik a rendszerváltozás idején működhettek együtt a titkosszolgálatokkal. Említsek néhány nevet, vagy fog menni egyedül is? Orbán, Kövér, Matolcsy, Martonyi, és a többiek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ö ö ö ... Maga is csak ezt tudja! Menjen érte Moszkvába! Zsír-hely az mostanában az izgágáknak [/]
@miva?: Már a múltkor is eltávozott választ ígérve, lehet, hogy most is ignorál? A "vak" az eufemisztikus kifejezés, nagyon píszí voltál vala vele DDDDDD
@pianolight: Ne erőlködj. Te is pontosan tudod, hogy a nagytöbbség a visszatérésre szavazott. Ami meg az állítólagos "csesztetést" illeti, sosem volt olyan a töriben, hogy mindenkinek egytől-egyig megfelelő lett volna egy adott hatalom. Arról nem is beszélve, hogy a kelet-ukrajnai oroszok boldogan cseréltek volna a krimi ukránok "elnyomásával".

"Ezért aztán az albánok lakta Koszovót Albániához csatolták, ha jól tudom."

Rosszul tudod.

De ami a lényeget illeti, az az, hogy adva van egy világhatalom, akik csak a berlini fal leomlása óta több százezer ártatlan ember haláláért felelős, de közben természetesen nyugodt szívvel játssza el az erkölcscsősz szerepét, miközben, amit neki szabad azt másoknak már természetesen nem. Ez az igazán gyomorforgató és nem az, hogy hány szavazóhelyiség maradt zárva a Krimben.
@jöttem: Akkor meg mit aggódsz Bélán meg a jobbikon? Örülj neki, hogy a szétesés felé menetelnek aztán újra nagy és dicső lesz furcsán nyerenc vagy fodorgabika. :)
@Imola Helyesi: Te szerencsétlen picsa, mert erre más szavakkal már nem lehet reagálni. Még hány bírósági ítéletben mondják még ki Bajnai ártatlanságát a Hajdúbét ügyben? Mert a Magyar Nemzet a Magyar Hírlap és Budai Gyula évek óta mást sem csinál csak helyre igazításokat és bocsánat kéréseket jelentet meg Bajnainak a Hajdúbét ügyben feltételezett és sokszor cáfolt szerepével kapcsolatban. De te még nyugodtan hidd el ezeket a faszságokat.
@Secnir: Nehogy lebombázzák véletlenül a TV stúdiót, és érdekmúlás hiányában elmaradjon az interjú közvetítése.
Egy kis továbbképzés szijjártópetinek, fletónak az együttnek és nem utolsó sorban Szőrnek. :)

The Relationship between Washington and ISIS: The Evidence

www.globalresearch.ca/the-relationship-between-washington-and-isis-the-evidence
@jaegtoer: zsíros hely moszkva, ja. kinek csúszik onnét valami, ki meg elcsúszik rajta.
@jöttem: "Ha sarokba szorítják Putyint, kiteríti a kártyáit. Csak azért, hogy odadörgölje az EU orra alá, milyen könnyen megvásárolhatóak az egyes tagállamok politikusai, pártjai."

Nem akarlak nagyon elkeseríteni de ha őt sarokba szorítják, nem ezzel lesz elfoglalva, hanem inkább az indítókódokkal.
@Gábris szomszéd: Te hülye vagy. Majd atomarzenált vet be, mi? Jajmá az egyszerű lelkedet!
@miva?: Te mióta nem ismered a sarkított példák lényegét? :)
@Gábris szomszéd: ez nem sarkított példa, ez hülyeség. kb hogy rambókéssel elvágja minden moszkvai torkát bosszúból

ráadásul a lelkibeteg miniszteretek riogat is ezzel, meg ugye az eltévedt bombázóitok

de ez egy szánalmas tréfa
@The Ghost Wolf:
"Nehogy lebombázzák véletlenül a TV stúdiót, és érdekmúlás hiányában elmaradjon az interjú közvetítése."

nem hiszem. ad1: putyin el sem ment volna ad2: ha elmegy, nem nyilatkozza. okkal mondta olyan helyen, amiről tudja, hogy broadcastolja a világban mindehová, és ezt a pofont szerintem merkelnek és hollandének szánta a kijevi (minszki) csúcs miatt. más kérdés, hogy a pofon lecsúszott és ide is jutott belőle, most a jobbikos megmondóemberek és a fidesznyikek forognak mint vasorrú bába a mágneses viharban.
viktorunknak különlegesen jólesik, hiszen kb akkor jelent meg a magyar hírekben, amikor ő azt magyarázta a nagyköveteknek, hogy nem kifejezetten oroszellenes. még vonára vagyok kíváncsi, hogyan magyarázza ki ugye kgbéla és a másik jobbikos (nem jut eszembe a neve, valami parlamenti bizottsági alelnök is), aki azt magyarázta nekünk, hogy a krímiek önállóan akartak elszakadni :)
@Secnir: Ezek gumigerincűek, ahogy a szimpatizánsaik is. Megfigyelheted szerte a blogszférában, hogy milyen könnyedén túlteszik magukat bármin. Nem veszítenek semmit, csak a nem szemellenzős szavazókat
Egyes hírek szerint Paks2 szerződés aláírása úgy történt, hogy Puryin a Mutyivezér orra alá tolt két papírt azzal, hogy ha az egyiket nem írja alá akkor a másikat nyilvánosságra hozza.
@miva?: Az eltévedt bombázóknál mondjuk az 500.000 gyermek feláldozása azért húzósabb. A többi járulékos veszteségről már nem is beszélve.

"In 1996 Madeleine Albright said on national TV that 500,000 Iraqi children dead from sanctions was "worth it". A few months later she was confirmed by the US Senate as Secretary of State and nobody even questioned her about this statement. Transporting 500,000 first graders would take 6,667 school buses, making a line more than 50 miles long."

youtu.be/cEtdw7Z04QQ
@Gábris szomszéd:

Indítókód?

Putyin nem hülye. Hogyan élvezné a dollármilliárdjait egy atombunkerben?
@Secnir: Nem kell minden hülyeséggel foglalkozni szerencsére. :)
@Gábris szomszéd:
Talán igazad van. Nem esnek szét, csak zsarolhatóak lettek. Fideszsors. ))))
@jöttem: A vélemény továbbra is szabad. :)
@parti_giano:
Téged is kinyomlak előbb-utóbb, mert a stílusod egyre vulgárisabb. Mint mondottam volt, nem ismertem Simicskát - veled ellentétben, te bizonyára milliomos körökben forogtál.
@Imola Helyesi: Érdekes jelenség, amikor kommentelők csak saját magukkal szemben várják el a normális és emberi kommunikációt.:(
A poszthoz.

Jobbik: Orbán Viktor így nem maradhat Magyarország miniszterelnöke

Érdekes fejlemény az Orbán-Simicska háborúban.
A Jobbik képviselői határozati javaslatot nyújtanak be az Országgyűlésnek annak érdekében, hogy a magyar kormány kezdeményezze, az orosz kormánynál: az összes rendszerváltáskor Oroszországba jutott, az állambiztonsági múlttal összefüggő teljes dokumentációját bocsássák Magyarország rendelkezésére és az legyen mindenki számára egészében nyilvános.

alfahir.hu/jobbik_orban_viktor_igy_nem_maradhat_magyarorszag_miniszterelnoke
@Imola Helyesi:

Majd legközelebb jólnevelten azt mondja, hogy az arcberendezéseden landolsz, valamint popón billented magad.
@Gábris szomszéd:
Hát igen, és jóízűen röhögnek magukon.
Taga itt a sztár ilyen szempontból, ő a hangszóró.
@Gábris szomszéd:

Helyes. Továbbá kérjék a Kovács Béla ügy kivizsgálását is.
Az ügynökök bármilyen rendszerben nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.
@jöttem: Én úgy tudom folyamatban van a kivizsgálása. Amint megszületik a jogerős bírósági ítélet az ügyben, meg lehet majd hozni a szükséges lépéseket.
@guma: Mióta szurkolszt te annak, hogy a kuruc tovább működhessen? :)
@Imola Helyesi: nyomjál. szóval te csak azt kultiválod, akit személyesen ismersz. ezek szerint orbánt ismered. kézcsók megvolt?
Az én véleményem szerint Orbánt - mint rendkívül éleseszű és bátor fiatalembert felfedezte az mszmp,-vel kokettáló orosz típusú titkosszolgálat, de az USA embere, Soros György is. Mint kiderült Orbán az előzőt elutasította, viszont Amerikába elment ösztöndíjasnak
Orbánt ma is ez a két erő - illetve három, Brüsszellel kiegészülve kísérti, és próbálja rángatni.
@Imola Helyesi: Nem volt ő a liberális internacionálé elnöke annakidején?

:D

Mi nem volt Orbán?

Volt III/IV-es besúgó simicska szerint
volt liberális internacionálé elnöke
volt polgári izé
most balos polgári illiberális izé

:D

Szánalom
@parti_giano:
Orbánt csak a televízióból sajnos, személyesen nem. Hallottam már róla egysmást.
Simicska meg a 100év magányból bukkant fel, mint a baloldal megváltója egy mondattal, mit mondott neki Orbán anno.
Na, most ez az ember - mint olvastam igen gyakran fetreng delírium trémenszben, nem veti meg a viszkit, olyankor mindenkit elküld oda, ami neki már lehet, hogy nincs is, azért ilyen ingerült.De híres mondásával beírta magát a blogodárium és mémirodalom történelmébe.
Erre a 25 év előtti mondatra azonban emlékszik.
Bár én is emlékszek néhány furcsa mondatra: pl. néhai anyósom: biztos bekábítóztad a fiamat.....
No, most már nem tudom beperelni.Listám sincs a mondásairól.
@Imola Helyesi: Nahát, ilyenre bízta Orbán azt a temérdek adóforintot?

Az éleseszű :D
@Imola Helyesi:

Orbán G. Viktor sosem volt ösztöndíjas Amerikában.
Oxford az Egysült Királyságban, azon belül pedig Angliában található.
Ezek a hülye jobbklikkesek állandóan csak tönkre akarnak tenni mindent. :)

VOLNER: HA 2010-BEN A JOBBIKRA HALLGAT A FIDESZ, SPÓROLT VOLNA 100 MILLIÁRDOT

Magyarország és a magyar kormány százmilliárd forintot spórolhatott volna meg az adófizetők pénzéből, ha elfogadják a 2010-ben benyújtott módosító javaslatot, amely a pénzügyi felügyelet munkáját szabályozta volna – jelentette ki Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese hétfői sajtótájékoztatóján.
A nemzeti párt politikusa az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának ülését megelőzően tartott sajtótájékoztatót, a grémium a Buda-Cash botrányként elhíresült, százmilliárdos csalás hátterének vizsgálatára ült össze.

A PSZÁF törvény elfogadására 2010 folyamán került sor, én akkor huszonnégy módosító indítványt terjesztettem be az Országgyűlés elé – emlékeztetett a jobbikos honatya, majd hozzátette: de a Fidesz kormány, a rá jellemző arroganciával, mindegyiket visszautasította. Meg sem fontolta azokat – tette hozzá.

Volner szerint, ha a a módosító indítványát akkor elfogadják, Magyarország megspórolja a Buda-Cash botrányban érintett 100 milliárd forintot, jobban járt volna az ország, és jobban járt volna az összes adófizető polgár is - tette hozzá. Azt javasoltam, hogy az öt éves felügyeleti ciklust rövidítse le a kormány kettő évre, ennek értelmében már 2010-ben fel lehetet volna tárni a Buda-Cash botrány részleteit, és az abban rejlő személyes érdekeltségeket is - húzta alá.

alfahir.hu/volner_ha_2010_ben_a_jobbikra_hallgat_a_fidesz_sporolt_volna_100_milliardot
Oldalt látom, hogy megint böfiztél valamit, ki vagy nyomva, úgyhogy nekem ne húzd, segszpiros.
Akkor nem Amerikában volt, tökmindegy.
@Imola Helyesi: Te, mi van ezzel a Liberális vezetővel, az Orbánnal?
Imolának már a világtérkép is az ellensége, ezé engem kinyomott!! :-(
@huzzadneki shakespeare: tisztelned kellene benne tábora legfelkészültebb zsurnalisztáját.
Mindegy ám, hogy Moszvában szerezte a diplomáját vagy az MIT-n, mindkettő Franciaországban van, nem? Ráadásul mennyi ösztöndíjról beszélünk? Két hónapról?

Bruhahaha

És elengedték, pedig figyelte a titkosszolgálat, aha. Tutira így volt. Aztán elvett egy ügynök lányát, természetesen, de nem volt ő ügynök. Aztán ...

:D

Az éleseszű
@miva?: Ja és miközben Putyin őszinteségi rohama izgat fel, vess majd erre is egy pillantást. :)

Barack Obama nyíltan kijelentette, hogy közvetlen szerepe volt Washingtonnak a kijevi puccs lebonyolításában, amely Ukrajnában súlyos válsághoz és háborúhoz vezetett. Mi levezénylőként jártunk el a hatalomátvételnél Ukrajnában- mondta Obama a CNN-nek. Obama azt is mondta, hogy ezzel a lépéssel az USA növelte politika befolyását Oroszország ellen.

www.globalresearch.ca/washington-was-behind-ukraine-coup-obama-admits-that-us-brokered-a-deal-in-support-of-regime-change/5429142

cnnpressroom.blogs.cnn.com/2015/02/01/pres-obama-on-fareed-zakaria-gps-cnn-exclusive/
@Gábris szomszéd: Tagadta ezt valaki? Mert a másikat te igen :D
@miva?: Nekem minderről ugyanaz jut eszembe: borsóagyú liberálisok!!

Ha ők nem sztárolják "rendszerváltó Piktorkát" hősies (nemlétező) ellenálló múltjáért, akkor most nem lenne miről beszélni!
1. Nagy Imre temetésén mindenről beszélt, csak a dróttal körbetekert szerencsétlen halottakról nem, Mécs Imréék köpni, nyelni nem tudtak a visszaemlékezések szerint.
2. Az örökmécsesnél belerúgott egy rendőr, ami vagy igaz vagy nem, de lehet hogy színjáték volt az egész.
Egy politikai rúdtáncost látok kezdettől a színpadon, aki annak riszálja a s.ggét, aki többet dugdos a bugyijába ...

Azok a liberálisok, akik Piktorka legendáját benyalták és terjesztették, pont olyan takonygerincűek, mint akik kitalálták, csak még ráadásul s.gghülyék is.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Így van, mert kell a legenda a hülyéjének.
@Secnir: "Vlagyimir Putyin orosz elnök egy televíziós interjúban nyíltan beszélt arról, hogyan adott parancsot egy éve a Krím félsziget Ukrajnától való elszakítására. Az interjú előzetesét vasárnap este mutatta be a Rosszija 1-es állami tévécsatorna."

Most akkor vagy putyin elvtár is a mocskos CIA meg a zsidók vagy...???
Itt lebzselő fidesz/jobbikos moszkovita bolsi gecik, remélem most felköptök és aláálltok!!!
@miva?: Miért kéne tagadnom? A döntő itt az, hogy az egész szarkavarást Obamáék kezdték és ennek lett folyománya Krim is. Viszont jó hír, hogy ezzel te is egyetértesz. Mármint, hogy ki kezdte a konfliktust. :)
@viktorputyin: Nana azért az atlantista geciknek meg a háborús hiénáknak is van miért felköpni és alállni. :)
@Gábris szomszéd: Te primitív barom, a "cikket" összehazudta a "Sputnik" nevű ruszki geci.Akit putyin elvtárs pénzel. Már gondolkodni sem tudsz hazaáruló jobbikos?
Nézd végig a többi "írásait" is, majdnem annyira hitelesek mint az MTVA híradó.
Egy olyan írást/videót linkelj ide hiteles, mint a putyin videó.
@miva?:

Én még valahol tisztelem is az Imolát!
Ö küzd vitézül, körömszakadtáig, a hatalmas túlerővel szemben.
Mentségére szogáljon, hogy van egy Oxford nevű intézmény az USA-ban, de az más, Orbán oda soha nem járt.
@Gábris szomszéd: Háborús hiénák alatt a Krímet megszálló ruszkikra gondolsz ugye?
@miva?: Így van, csak sajnos nem ám az elvek miatt! A liberálisok ha lehet, a "komcsikat" még jobban utálják, mint a fideszt!!

Tele a magyar sajtó az utóbbi napokban azzal, hogy Magyarországon miért nem tudott a radikális baloldal felnőni, hogy alternatívát kínáljon a dzsobbikkal szemben (pl. Pogátsa, Népszabadság)?

Szerény véleményem szerint azért sem, mert a liberálisok rögtön sikítottak, ha valaki szolidaritásról beszélt, hogy "populista demagógia", pfujj, mocskos komenisták! stb. ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ööö talán azért mert a széljobb= a szélballal és ebben a radikális jobb és bal is beleértendő, lásd putyini idők kevert moslékát, ehhez a liberálisoknak nem sok köze van szerintem.

melléklet:

Ukrán és szlovák alvilági figurák segítségével egy 60 milliós kamionszállítmányt nyúlt le Vas Zoltán, a Jobbik volt országgyűlési képviselőjelöltje, aki 2013 tavaszáig a Magyar Nemzeti Gárda vezető-helyettese is volt. A gárda állománya úgy tudja, azért tűnt el, mert beteg rokonát ápolja. Valójában előzetes letartóztatásban van.

index.hu/belfold/2015/03/09/bunszervezetben_bukott_le_a_volt_jobbikos_kepviselojelolt/
@huzzadneki shakespeare: Oxfordban még mindig ki van húzva az "iskolánk híres diákjai" névsorból? :))

A hülye amcsik is adtak neki díszdoktori címet, tudjátok, amiért a különgéppel ment ...
Különben meg is érdemlik, Vaclav Klaus meg Orbán, micsoda illusztris lista. :)
@Gábris szomszéd: Köszönöm, hogy elmagyaráztad a lényeget. Azt meg külön értékelem, amikor magadból kiindulva bármilyen hülyeséget elhiszel rólam, persze, Koszovót Albániához csatolták DDDDDD
Ellentétben a Krímmel, amit nem annektált Oo. Gratulálok. DDDDDDDDD
@huzzadneki shakespeare: Van egy New Buda is, az meg nem a XI. kerület DDD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "talán azért mert a széljobb= a szélballal és ebben a radikális jobb és bal is beleértendő,"

Na, ezért tart itt ez az ország. Ekkora baromságokat le mertek írni, és még büszkék is vagytok rá!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Biztosan nehéz felkerülni az oxfordi "dicsőség falra".
Visszakerülni meg pláne! :-))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: hjaaa, én már csak ilyen barom vagyok :)
azért tudok példákat is hozni, de eltekintek ettől mostanság, mindek szaporítsam a baromságos karaktereket ;)
ööööö - no comment-

Vlagyimir Putyin: Leszophattok

Állami kitüntetést kapott Oroszországban Ramzan Kadirov csecsen elnök, aki egy nappal korábban a Nyemcov-gyilkossággal kapcsolatban letartóztatott volt csecsen belügyes hazafiasságát méltatta, és hasonló elismerésben részesült az az orosz parlamenti képviselő is, akinek személyét összefüggésbe hozták Alekszandr Litvinyenko néhai orosz titkosszolgálati ügynök megmérgezésével.

444.hu/2015/03/09/vlagyimir-putyin-leszophattok/
hehe, róla is vannak dossziék?

Kövér: nem is gondoltam, hogy újra sikerül kétharmadot szerezni

A házelnöknek Paks ügyében a 30 éves titkosítás is kevés.

hvg.hu/itthon/20150309_Kover_nem_is_gondoltam_hogy_ujra_sikerul
@viktorputyin:
"Most akkor vagy putyin elvtár is a mocskos CIA meg a zsidók vagy...???"
...vagy putyin is gyurcsány kottájából játszik, elmúltnyolcév.
@pianolight:

Csínján kell bánni az effélékkel, mert az USA-ban is van Kossuth Lajos utca, London, de még Budapest nevű település is.
a sértettség, van benne valami:

15:53
Nem Simicska cége nyerte a másfél milliárdos állomásfelújítást

A ZÁÉV Építőipari Zrt. nyerte meg a kaposvári vasútállomás műemlék épületének felújítására kiírt nyílt közbeszerzést. Hatan tettek ajánlatot a MÁV-nak, a záéves volt a legelőnyösebb, az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

hvg.hu/kkv/20150309_kaposvar_allomas_felujitas
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem a KÖZGÉP nyert??
Na ezé mégegyet szivárogtat a Lajos. :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Na erre mit mond Gábris? :))

Érdekes figurák jutnak pozicióba a Jobbiknál :)
@huzzadneki shakespeare: Szomorú dolog ez, mert azokon a helyeken a magyarok gyakorlatilag kihaltak...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Érdekes, egy "geci" kellett hozzá, hogy a legolcsóbb nyerjen :))
Össze ne keverjetek valamit libsik! Simicskát mostantól szeretnetek, Fodort mostantól utálnotok kell: www.origo.hu/itthon/20150309-felrobbantotta-a-parlamentet-simicska-lajos-ugynokvadja.html
@Tudományos libsizmus: Leszarjuk mindet, csak annak örülünk, hogy Viktort a haverja buktatta le :D
Ez egy KGBs csalalàd! A feleségènek az apja is jelengetett a hirek szerint. El kell zavarni és elszàmoktatni a volt jeletgető volt KISZ titkàrt a csalàdi HARÀCSOLÓ Orbànt magyarorszàg SZÉGYENÉT !
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kibújt a szög a zsákból, nem hazudtolod meg magad! :)

Én "baromságokról" beszéltem, te meg egyből "barom nickekre" célozgatsz. Soha nem a tetteket támadjátok, hanem megpróbáljátok ez egész embert hitelteleníteni. Tipikus szadeszos trükk.

Annyi eszük sincs a politikusaitoknak, hogy belássák, ha lemarjátok a "komcsikat", akkor jönnek a nácik. Benneteket a nácik simán eltaposnak, mert annyira bénák vagytok, hogy nem tudjátok magatokat megvédeni, még egy tehetségtelen Piktorától sem.
Az egyetlen esélyetek lenne, ha támogatnátok a "komcsikat", de a ti politikai vezetőitek ehhez is hülyék és aljasok.

Azt képzelitek, hogy az alsó és alsóközéposztály majd rátok szavaz, mert ... Miért is? Szavazzanak az érdekeik ellen?
@DarthVader: tudnak a fiúk nahhh:

Varga inkább nem beszél a korrupcióról

A miniszter elégedett Vida Ildikó jelentésével, de inkább ne kérdezzük, van-e korrupció a NAV-nál.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fado_es_koltsegvetes%2F2015%2F03%2F09%2Fvarga_mihaly_inkabb_nem_beszel_a_korrupciorol%2F
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Azért ne haragudj kérlek, ha a D209-est meg a Fletót nem kívánjuk pajzsra emelni, jó?

Szeretnénk, ha együtt menne a csába a KGB bal és jobboldali bábszínháza, ha megengedsz nekünk egy vágyat :)
@Gábris szomszéd: No takrodsz te is a karanténba imolka a másik bolsi patkány mellé.

index.hu/belfold/2015/03/09/bunszervezetben_bukott_le_a_volt_jobbikos_kepviselojelolt/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=personal

Ukrán és szlovák alvilági figurák segítségével egy 60 milliós kamionszállítmányt nyúlt le Vas Zoltán, a Jobbik volt országgyűlési képviselőjelöltje, aki 2013 tavaszáig a Magyar Nemzeti Gárda vezetőhelyettese is volt. A gárda állománya úgy tudja, azért tűnt el, mert beteg rokonát ápolja. Valójában előzetes letartóztatásban van.
NO, IGEN, AMIKOR VALAKI A NEMZET ÉRDEKEIT ELŐBBRE HELYEZI A MAFFIA ÉRDEKEINÉL, VAGY ESETLEG MÁS (JOBB) ÉRDEKCSOPORTOT TÁMOGAT INKÁBB, AKKOR MINDIG JÖN A ZSAROLÁS.
Pintért is próbálták milliószor lejáratni az ellenségei. Bizonyítékok eltüntetésével vádolták, most meg az Aranykéz utcai robbantás kapcsán derült ki, hogy Doszpot Péter, volt főnyomozó, szoci parlamenti képviselő, tévésztár stb. „elveszített” két videokazettát.
@Kara kán: Te, mizujs a liberális internacionálé volt elnökével mostanában?
@Kara kán: Megint itt vagy te bolsevik patkány. Kibaszott vastag bőr a fajtád pofáján bazdmeg!
@Kara kán: Erről dobj már egy hiteles hivatkozást faszfej.
@Kara kán: Bolsi féreg erről böffenj már valami értelmeset:

"Pintér Sándor belügyminiszter 2010 és 2013 között közel 2,7 milliárd – a Magyar Narancs számításai szerint 2 663 293 543 – adóköteles forintot felejtett el bevallani, a parlament mentelmi bizottságának leadott vagyonnyilatkozataiban.

2010-ben, a kormányváltást megelőzően Pintér – feltételezhetően az összeférhetetlenség elkerülése végett – túladott a Civil Biztonsági Szolgálat (CBSZ) Zrt-n. A cégek értékesítéséből befolyt jövedelem – vagyis a megszerzésükre fordított és az eladásukból származó összeg különbözete – ugyanakkor adóköteles jövedelemnek minősül, ezért a vagyonnyilatkozatban szerepeltetni kell(et volna) – érvel a Magyar Narancs.

Pintér vagyonnyilatkozatában jövedelemként csak az 1,2 millió forintos miniszteri fizetése és a nyugdíja van megjelölve. A közzétett szja-adatok szerint viszont a belügyminiszternek 2010-ben 1,6 milliárd, 2011-ben 477 millió, 2012-ben pedig 503 millió – vagyis három év alatt összesen közel 2,6 milliárd – forint külön adózó jövedelme keletkezett.

A titkolózást az magyarázhatja, hogy a vagyonnyilatkozatban tételesen meg kell határozni, hogy honnan származik a jövedelem, így az is kiderült volna, hogy Pintér mikor, kitől, miért kapott pénzt."
@vigyüktúlzásbaadolgokat: milyen szög kedves? csak azért mert nekem egyik radikális oldal sem kell, se a széljobb, se a szélbal. Hol utaltam a nickekre, mert én nem tudom mire is gondolsz.

Nyugodtan szidhatsz, mert liberálisnak tartom magam, de nem szdsz-esnek, de ha erre ugrasz akkor az is vagyok, mikor baloldali, mikor konzervatív, de soha nem radikális oldali. Kérlek továbbá, hogy ne delegálj nekem politikust, egyikért sem rajongok, nincs szükségem ugyanis rájuk, maradok a tetteik véleményezésénél, még akkor is, ha egyes ilyen oldali rajongóknak ez néha fáj.

Az eltaposásról meg csak annyit, a te megfogalmazásod szerinti "kommunisták" is a talplak alatt vannak, vagy csak én látom rosszul, tehát vagy hülyék, vagy ők is aljasok.
Na akkor most menstruál a fidesz, vagy ez már a menopausa ideje?:D

inforadio.hu/hir/belfold/hir-709105
ennyi:

Szánalmasnak tartják Simicskát a kormánypárti képviselők
orban-akta2

Tiszta vizet mégsem öntenének az ügynökpohárba, azután sem, hogy Simicska meglebegtette, Orbán akár ügynök is lehetett a nyolcvanas években. Az ügynökakták nyilvánosságra hozatala ugyanis "túl fájdalmas lenne".

444.hu/2015/03/09/szanalmasnak-tartjak-simicskat-a-kormanyparti-kepviselok/

---

Diákbuszoztatás: nem kötelező az állami ünnepség
/csak erősen ajánlott, mint annó/

A Klik felajánlotta, hogy elviszi az érdeklődő gyerekeket március 15-re, eddig 495-en mennek.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F03%2F09%2Fdiakbuszoztatas_nem_kotelezo_az_allami_unnepseg%2F
jahhh értem asetétkánt, főőőőcíííímmm :D
@miva?: "Azért ne haragudj kérlek, ha a D209-est meg a Fletót nem kívánjuk pajzsra emelni, jó?"

Ha szerinted Gyurcsány a hazai baloldaliság hiteles képviselője, akkor más filmet nézünk. :) A DK tipikus neoliberális párt, már ami a gazdaságpolitikáját illeti.

Viszont a hazai liberálisok már akkor radikális "populista demagógiát" kiáltanak, ha valaki halkan az itteni vadkapitalizmus ellen emel szót.

Pogátsa: "Pechünkre a mi térségünk akkor váltott rendszert, amikor a szociáldemokrata modell időszakos válságban, a neoliberalizmus pedig a csúcson volt. Ez mára alapvetően megváltozott. Az a fajta kapitalizmus, ami itt meghonosodott, sehol máshol nem működik. Külföldi működő tőkére épülő szabadkereskedelmi felzárkózásra egyszerűen nincs példa, itt viszont ragaszkodnak hozzá. Miközben Magyarországon a rendszerváltás óta azt látjuk, a társadalom elvárja a jóléti államot."
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Tudod egy demokrácia olyan, hogy vannak a választók. Aztán aki a választói igényeknek megfelel, meg tudja szólítani a népeket, stb. az mehet a parlamentbe.
Ideje lenne tudomásul venni, hogy nekünk erre volt igényünk egyrészt, másrészt meg manipulálták az egész rendszerváltást. Persze ennek a mértéke nem egyértelmű, de hogy a baloldali pártok máig gyanúsak, az tök normális. Egy tanulási folyamat közepén vagyunk, és amíg el nem jutunk a lokális szerveződések hétköznapivá válásáig, addig bizony folytatódik is a tanulás. Hogy ez téged sért, azt roppantul sajnálom. Nekem sem tetszik a műsor, de attól még nem felejtem el a célt. Egy felelősen gondolkodó, aktív, az ellenvéleményeket tisztelő népet szeretnék, ahol az ellenoldaliak közös országot építenek. Nem neked való, tudom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "a te megfogalmazásod szerinti "kommunisták" is a talplak alatt vannak, vagy csak én látom rosszul, tehát vagy hülyék, vagy ők is aljasok."

A liberálisok mindenkit kommunistának tartanak, aki nem ők.
Vegyünk egy példát, MSZP. Mivel próbált mindig a szadesznak megfelelni, tökéletesen impotens kormányzást folytatott, a saját és az ország érdekei ellen, ezért hülye. De cserébe nem kapott semmit a szadesztől, csak folyamatos hátbaszúrást, ezért ők az aljasok.

De látni kell, hogy az MSZP nem csak a korrupció és a fideszes gyűlöletkampány miatt veszít folyamatosan, hanem mert közük nincs a szocdem értékekhez.

Pogátsa: "Rövidlátó a szocialista párt, amikor nem erősíti baloldali jelöltek állításával a baloldali narratívát. Hiszen rendes nyugat-európai demokráciákban mindig szociáldemokrata a váltópárt, a liberálisok és a zöldek nem szoktak ekkorára hízni. De a liberálisok is elfelejtik, csak akkor tudják kisebbik koalíciós partnerként leváltani a Fideszt, ha lesz egy náluk nagyobb, ütőképes baloldali váltópárt."
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Szerintem a baloldal bírjon hiteles - nem ám már lejáratódott - emberekkel érdemi válaszokat adni, értékelhető ellenzékként működni, stb.

Addig mégis mit szeretnél pl tőlem?
@miva?: Blablabla. Aztán fölébredsz, és bilibe lóg a kezed. :(

Vidéken tarol a dzsobbik, a cigányok és baloldaliak már közvetlen életveszélyben vannak, és te az "ellenvélemény tiszteletéről" papolsz. (sóhajt)

Talán először el kéne fogadnotok és tiszteletben tartani, hogy az országban van kb. négymillió mélyszegény, aki nem a politikusok csodás dolgozatait fogja elemezgetni a neoliberális piacgazdaságról, Thatchertől Schröderig, hanem kenyeret kell adnia a gyerekei szájába!!
Szép napot.
Korrekt írás.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Ok. Azért szavazzunk a mostani balra, mert a többi ilyen galád? Tudod a protestszavazás miatt tart itt az ország. Épp olyan vagy, mint a dzsobbikosok - demagóg, agresszív és sértett.
Tán politikusként értékelhető munkát kellene végezni, nem?

Mondj bármit, amit a jelenlegi bal ellenzékben az elmúlt 5 évben fel tudott mutatni nyúlugrasztáson kívül!
@miva?: Nekem tőled ugyan nem kell semmi. :)

Csak felhívtam a figyelmet arra, hogy ha ma Magyarországon valaki baloldali politikát szeretne folytatni/támogatni, annak a liberálisok ugyanolyan -ha nem nagyobb- ellenfelei lesznek, mint a jobberek.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Tudod meg kellene próbálni, és azután lenne miről beszélni.
@miva?: "Azért szavazzunk a mostani balra, mert a többi ilyen galád?"

Szerintem a maszop az álbal, amúgy meg én nem szavaznék rájuk, az biztos.
Én csak azt mondom, hogy új szocdem pártra lenne szükség, és hogy a liberálisok fogadják el, hogy igenis van élet a gazdasági neoliberalizmuson kívül is (pl. jóléti állam).
@miva?:

Baz'meg, mi az amit a Fidesz 8 év alatt ellenzékben fel tudott mutatni? A permanens forradalmon kivül? Ja, elhitették, hogy tudnak kormányozni, ezt becumiztátok, és most szivunk.
@miva?: Pogátsa: "Valóban, Nagy-Britanniában Margaret Thatcher kicsinálta ezt a modellt, ...

De ott van Svédország, Izland, Norvégia, Dánia, Finnország, Ausztria, Belgium, Hollandia, Olaszország, Franciaország és Portugália – mindenhol 80 százalék feletti a kollektív alkuk lefedettsége.
Magyarországon harminc. Mutassanak egy országot, ahol működik az a tankönyvi absztrakció, amiről Kész Zoltánék beszélnek! Még az Egyesült Államokban sem a magángazdaság innovációja hajtja a gazdaságot."

Népszabadság: Magyarországon kiherélték a jóléti államot
@rdos:
a hangsúly a médiamozgató képességen volt, nem az ellenzéken. Bár Lajosunkat egyre kevésbé lehet az Orbán-fanok közé sorolni!
@viktorputyin: Ne tudd meg, hogy összeszartam magam a kommentedtől. :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Igen, ez vállalható. Látod indulat nélkül sokkal érthetőbb vagy.
@DarthVader: Becumiztuk bizony, te is meg én is. Kb ugyanannyira. Vagy arra próbálsz célozni, hogy rájuk szavaztam? :D
Appám, te nagyon tudsz!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: A másodikat hogy érted? Azt gondolod, hogy a baloldali értékekkel van problémám? Nem. A honi reprezentánsokkal vannak a bajok szerintem, de eltértünk az eredeti témától, pedig nagyon ígéretes az is. A szocik is erősen támogatták emlékeim szerint az ügyökakták titkosítását meg fel nem fedését. Miért?
@Gábris szomszéd:
Nem közvéleménykutatást kell nyerni, hanem választást. És a bizonytalanok többen vannak, mint a fideszt választók. Meg van nem válaszoló is bőven.
Pedig a fidesz-szimpátiát rizikó nélkül lehet állítani. (még)
@viktorputyin: Okosodj kicsi lego. :)

Hitchens: A NATO épít birodalmat, nem Putyin

Peter Hitchens a The Spectator Magazine-ban megjelent cikkében azt javasolja, tegyünk félre minden matematikai és geográfiai érvet, és próbáljuk meg nyíltan szemlélni az új hidegháborús helyzetet. Két szárazföldi nagyhatalom áll szemben egymással, ezek közül az egyik Oroszország, amely több mint 700 ezer négyzetmérföldnyi terület ellenőrzéséről mondott le, a másik pedig az Európai Unió, ami ebből 400 ezer négyzetmérföldnyi terület felett szerzett kontrollt. Melyik hatalom is terjeszkedik ennek fényében?

danubeinstitute.blog.hu/2015/03/09/hitchens_a_nato_epit_birodalmat_nem_putyin
@kekex: Ezen véleményeddel kapcsolatban sosem tudnék kételkedni. :)
@huzzadneki shakespeare:
ráadásul mégcsak nem is volt oxfordban egy egész szemesztert!
Az volt már, hogy Orbán a klerikális reakció fizetett ügynöke?

Ne feledjétek elvtársak! Az a gyanús, ami nem gyanús!
@miva?:

Fogalmam sincs, kire szavaztál, nem is érdekel. Engem nem ejtettek át, már 1989-ben láttam, milyen Viktor. Szóval mit mutatott fel a Fidesz ellenzékben 8 évig a permanens forradalmon kivül?
@Gábris szomszéd:

"Arra viszont nincs garancia, hogy Ukrajna besorozása a Nyugathoz megmentené a területet, létrehozva a szabadság, a becsületesség és a jólét paradicsomát, hiszen ez a többi posztszovjet ország csatlakozása után sem következett be."

Ugyan ha megkérdeznénk a posztszovjet ország lakóit, vajon hogyan vélekednének? Paradicsom-é vagy jobb volt előtte?
Fodor Gábor azt nyilatkozta, nem tud arról, hogy Orbánt beszervezték volna. Már pedig ő tudná, az biztos, mert a szadesz mindent tudott., bár akkor Fodor még fideszes volt, igaz, hogy a fidesz pedig a szadesz kistesójaként funkcionált. .
@DarthVader: Miért paradicsomok lettek? De ha megnézzük a mostanában paxamerikanizált országokat ott mi lett? Mondjuk Afganisztán, Irak, Líbia stb.
@Imola Helyesi: ebola, gecivitya lajcsival meg 20 éve szétlopja az országot. ha valaki igazán ismeri az luiz.

egyébként, ez a ügynöktéma új hír? eszt mindenki tudja, már régóta.
@Gábris szomszéd: angyal, gondolom eszt a retkes véleményedet pl.észtország főuccáján is kajakra beordítod a népek fülébe?
@Fabius: Ma kit zsaroljunk? Játék és muzsika ötpercben. Aki kérdez Vologya, aki válaszol.....
@DarthVader: Erről egy szót sem szóltam. Azt kérdeztem, hogy mit mutatott a mai ellenzék. Esetleg válasz?

ps. A Fidesz egyébként baromijól hiteltelenített, populistáskodott, velük volt tele minden, tüntettek ezerrel, szóval távolról sem voltak olyan impotens banda, mint a maiak. Sokkal kevesebb magas labdát sokkal látványosabban csaptak le. Ez a mai "ellenzék" szerintem siralmas.
Boross Péter volt belügyminiszter is nyilatkozott, aki a titkosításokat anno elrendelte.
Mint mondta, látta anno Orbán kartonját, amely arról szólt megpróbálták beszervezni, de nem sikerült. LD: pestisrácok.hu
@Imola Helyesi: Ne már! Pedig ő, aki szintén nem volt ügynök soha, és nem Viktor kitartottja egyáltalán, na ő aztán felnyomná tutira :D

Bruhahahahaaaaaa

Lázár nem nyilatkozott, hogy mi van a moszkvai levéltárban?
@miva?:
Mondjuk tűnik annyira hitelesnek, mint a szélhámos viszkicsemp-ész Sunyicska.
Feleim, egyszerű a szituáció ám nagyon.

A rendszerváltás előtt a fontos emberek aktáit megsemmisítették, és bár utalások és hivatkozások miatt valószínűleg lefülelhetők az ügynökök, csak úgy, kutatás nélkül nyilván nem fognak bukni beépített emberek, ezért nem tanulmányozhatóak az akták.

Az oroszokat meg lehetne kérni, hogy hozzák nyilvánosságra, de ők majd hülyék lennének ekkora zsarolási potenciált eltékozolni.

Marad a nyilvánvaló megoldás: szabadon hozzáférhetővé tenni minden adatot, és reálisan mérlegelni olyan csodákat, hogy a beszervezhetetlen ifjú, akinek az apukája olyan jó káder, hogy Líbiában építhette a karrierjét, és aki két kézzel rázta a cuclizmus kerítését, hogyan kaphatott lehetőséget jogot tanulni, nyugaton ösztöndíjat szerezni, stb.

Ne nézzük egymást hülyének, ha kérhetem!
@jaegtoer:
Mi vagy te, titokzatosssss ügynök?
És mi volt benne?
Neki jelentette sunyicska, hogy Orbán nem jelentett senkinek, de majd egyszer azt fogja mondani delírium viszkitrémensz után, hogy de?
Boross Péter

"A Fővárosi Tanács tisztviselője lett 1951 és 1957 között. Az 1956-os forradalom és szabadságharc idején a Budapesti Forradalmi Bizottság és az értelmiség forradalmi tanácsának tagja. 1957-ben a forradalmi tevékenységei miatt letartóztatták, majd internálták. 1959-ig rendőri felügyelet alatt állt. Ebben az időszakban hosszú ideig egzisztenciális gondokkal küzdött: volt segédmunkás, képügynök, protekcióval vendéglátó-ipari ellenőr és csapos. Ezután közreműködött a magyar vendéglátóipar és idegenforgalom felsőfokú szakemberképzésének megszervezésében. Ennek köszönhetően vállalta el 1965-ben a Dél-pesti Vendéglátóipari Vállalat igazgatóhelyettesi pozícióját, majd ezt követően 1971. december 21-én kinevezték a vállalat igazgatójává.[1] Innen vonult nyugdíjba 1989. február 1-jén."

[Boross, mint az elnyomott rendszerváltó:D]
@Imola Helyesi: Milyen ember az éleseszű, hogy ilyen sunyicskát tömött pénzel?
Hogy vélekedsz?
@jaegtoer: Látod szegény nagyapám dolgozhatott föld alatt nyugdíjig, pedig nem is volt a forradalom alatt ilyen nagy ember, csak egyszerű srác. Micsoda csodálatos történet ez is, nem?
@miva?:
Aztán honnajt lehessen tudni, hogy az oroszoknál van a volt kiskatona dossziéja a Mongóliától a nagy orosz sztyeppén át a kies boszniai mezőkön keresztül a lengyel síkságon át a volt ügynökök neve?
Carlos megmondta, vagy mi?
@taga20: Lüketóni Hitchens baszod. ;)
@miva?:
Nem tömte, pályázatokat nyert, de a szocik alatt is tömték, ha már ezt mondod.
@Imola Helyesi: Akkor nincs mitől félni.

De mégis milyen ember ez az éleseszű, hogy azt a galád alkesz sunyicskát eddig így tömte az adóforintokkal? Erre ha válaszolnál, kedves!
@Imola Helyesi: az egyik legnagyobb ügynökgeci, ez a hóbagoly!
ebola, kaparj kurta, de valami értelmeset!
@Imola Helyesi: Pályázatokat? Tényleg? Meghívásosokat? Mesélj, kérlek!
@Gábris szomszéd: " Két szárazföldi nagyhatalom áll szemben egymással, ezek közül az egyik Oroszország, amely több mint 700 ezer négyzetmérföldnyi terület ellenőrzéséről mondott le, a másik pedig az Európai Unió, ami ebből 400 ezer négyzetmérföldnyi terület felett szerzett kontrollt."

Ez nagyon szép és még csak be sem vetette a hadseregét. Ha Oroszország annyira erős és fejlett lett volna, akkor nem mondott le volna semmiről. Másrészt, valahogy a népek mégis az EU-t szeretik. Szóval, te hol állsz, pubi?
@miva?:
Mesél neked taga, elmentem, nem kívánok kocsmahuszárokkal egy társaságban lenni.
@Imola Helyesi: És tök hihető. Az 1956-os forradalom és szabadságharc idején a Budapesti Forradalmi Bizottság és az értelmiség forradalmi tanácsának tagja, aki aztán 59-től közreműködött a magyar vendéglátóipar és idegenforgalom felsőfokú szakemberképzésének megszervezésében.

Arany ember lehet az ilyen.
@miva?: "A Fidesz egyébként baromijól hiteltelenített, populistáskodott, velük volt tele minden, tüntettek ezerrel, szóval távolról sem voltak olyan impotens banda, mint a maiak."

a fidesz ellenzékben, pedig a "minél rosszabb annál jobb"-at játszotta.
és ez neked tetszett!
orbánék 1998-óta folyamatosan az ország érdekei ellen cselekszenek!
de legalább nem impotensek?!
ha téged megerőszakolnak akkor is így gondolod?
mert erőszakot követtek és követnek el rajtunk folyamatosan!
Ja, még annyit, kérdezzétek Demszkit, ő aztán tud mindent az ügynökökről, jó kis beépített emberke volt, mint mesélték róla.
@Gábris szomszéd: mivan baszod?
szerinted a baltikum nem járt jobban avval, hogy nem a ruszkik állomásoznak ideiglenesen az országaikban?
@Imola Helyesi: Kommancshuszár én, akinek a családjában nagybácsiig meg nagyaparokonságig nem volt senki párttag? Ráadásul jobboldali is?

Ej, Ibolya!
@miva?:
MIért börtönben kellett volna leélnie az egész életét? A szakmájához értett ezek szerint.
@Imola Helyesi: Na és neked mi az életzrajzod, geciputtony?
@punkfrog: Nem tetszett, de nem voltak láthatatlanok. Szóval remélem érted, hogy mire is gondolok.
@Imola Helyesi: Mennyi idős volt 56-ban ez a szakmája zsenije, Imola?
@Imola Helyesi: Bizony, Egy mérnök ennél kevesebbért vájárkodhatott élete végéig úgy, hogy évfolyamelsőként végzett. Csak a miheztartás végett.
@miva?:
Mivan, miva? Mire reagáltál?
Nálunk sem volt senki párttag, te féleszű.
@Imola Helyesi: menekülj gyáva, ahogy a kis gecivityád szokott:)
a mai penzumodat teljesítetted, majd igazolom a köszpontban:)))
@Imola Helyesi: "Fodor Gábor azt nyilatkozta, nem tud arról, hogy Orbánt beszervezték volna. Már pedig ő tudná, az biztos, mert a szadesz mindent tudott."

Hogyne, batyukám. Az egész 3/3-as ügyosztály Fodornak jelentett...
Megint nyilatkozott Fodor, az egyszemélyes liberálisok vezére.
Álverne elsüllyedt.
Verné a fejét a falba, aki így reagál, ahelyett, hogy várna a sültgalambra Orbánt illetően.
Tagakocsmáros,m inden taga kilőve úgyszintén.
@Imola Helyesi: Jól van, batyumajom, igazolom én is ma mai jelenlétedet, mehetsz a pizsamáért.
@taga20: Olvastad az írást ecceri? ;)
@miva?:
Ezt 20 évvel ezelőtt is elmondhattad volna, sőt minden új kormánynál. Hornnál, d209-nél, stb.
@DarthVader:
nem Lucullus???
és mindenkinek a saját paradicsoma abból főz

brühüyyy
@Imola Helyesi:
Egyrészt Fodor okosabbnak tűnt volna, ha hallgatott volna.
Másrészt biztosat csak akkor tudhatna, ha ő lett volna ott a tartótiszt.
Mert az az állításd, hogy ő nem tartott gyertyát, még nem igazolja, hogy ott nem baxtak!
@Imola Helyesi: Mondtam is, kedvesem!

Én nem vagyok olyan, mint te :D
Magam részéről az ügynök-ügyhöz csak az alábbi megjegyzést tenném:

Sokfelől hallom, hogy felejtsük már el a múltat és nézzünk előre.
Sokfelől hallom, hogy ne felejtsük el a múltat és tárjuk fel ezt a gennyes tályogot, mert olyanok vannak vezető pozíciókban, akik a múlt rendszerben ügynökök voltak.

Csak egyetlen egyszer olvastam, hogy pont azért kellene végre nyilvánosságra hozni, mert az ország vezetőin keresztül az egész ország zsarolható.

És szerintem ez a lényeg.
Részemről pont.

Szép estét!
@miva?:
"Sokkal kevesebb magas labdát sokkal látványosabban csaptak le"

És közben létrehoztak egy komplett médiabirodalmat. Onnantól nem okozott nekik gondot, hogy hol szólaljanak meg, hol tolják ezerrel a populista és hiteltelenítő szólamaikat.
A mai "ellenzék" meg azzal védekezik, hogy nincs médium, ahol megjelenhetnének.
A végkövetkeztetéseddel egyetértek.
@miva?:
Tényleg sokkal kompetensebbek voltak ellenzékben. Csak éppen kormányon az az egyetlen teljesítményük, hogy szerencséjük volt, és még nem szakadt be alattuk a vékony jég.
@taga20: Így már ződ? ;)

"Contrary to myth, the expansion of the EU into the former communist world has not magically brought universal peace, love and prosperity. Croatia’s economy has actually gone backwards since it joined. Corruption still exists in large parts of the EU’s new south-eastern territories, and I am not sure that the rule of law could be said to have been properly established there. So the idea that the recruitment of Ukraine to the ‘West’ will magically turn that troubled nation into a sunny paradise of freedom, probity and wealth is perhaps a little idealistic, not to say mistaken."

www.spectator.co.uk/features/9459602/its-nato-thats-empire-building-not-putin/
@kekex:
A sajtó, meg az ellenzék úgy kapaszkodik már mindenbe, mint egy szalmaszálba. Mindegy nekik, mi, fő, hogy Orbán ellen szóljon. Ez az ügy már nevetségesebb, mint a dekás lovas vagy a fejjel rugdalozó rapes, a megy a juhász szamáron az Erzsébet térre, sok tüntetés szónok, a többmrd-an Orbán ellen c. facebook csoportosulások, stb.
Most meg ez a félkegyelmű sunyicska lenne a megváltó.
Ez már orvelli.
Lerágott gumicsont.
@miva?:
Kedvesem, mi nem dolgoztunk a bányában, miért kellett volna mondanom?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: @kekex:

Pontosan tudjátok, hogy mit gondolok róluk. A kérdés az volt, hogy el kell-e fogadnunk EZT a baloldalt EZEKKEL az emberekkel csak azért, mert különben nekünk jaj. És hogy ezt hőbörögve idevágni a blogra - mármint hogy mekkora barmok vagyunk, mert nem tesszük - mennyire elfogadható.
@Secnir:
Az élő fába bele lehet kötni. Miért ne mehetnének a gyermekek Budapestre a legnagyobb nemzeti ünnepünkön? Ez már beteges.
@Imola Helyesi: Boross sem dolgozott. Érdekes, nem? Tán nem besúgó lett? :D

Akkor sokat ér a szava jelen ügyben :D
@Secnir: melléklet:

A Kínai Kommunista Párt küldötte tájékoztatta magyarországi lelki társait a jogállamiság megszilárdítása érdekében tett kínai erőfeszítésekről

Március 5-én a Századvég Alapítvány vendégül látta a Kínai Kommunista Párt Központi Bizottsága Nemzetközi Kapcsolatok szekciójának delegációját

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F03%2F09%2Fa-kinai-kommunista-part-kuldotte-tajekoztatta-magyarorszagi-lelki-tarsait-a-jogallamisag-megszilarditasa-erdekeben-tett-kinai-erofeszitesekrol%2F
@Imola Helyesi: Szóval, akkor a Viktorod nem volt kisz-titkár és nem volt besúgó? Nézd, batyukám, én teljes mértékban hiszek a haverjának, bármit is mond róla, mert első kézből származó hiteles forrás. Ezért nem hiszek neked, bármennyire is vered magad bármelyik blogon.
@Imola Helyesi:

R. A párttal, a néppel egy az utunk,
A jelszavunk munka és béke.
||: Mi Orbánista ifjak indulunk,
Mert bennünk apáink reménye. :||

1. Széttörte népe láncát,
S elmúlt idők homályát,
Ifjúi vére árán annyi vértanúnk,
Kövesd a példát, a párt szavát,
És győzni fogsz, te büszke ifjúság!

R.

2. Hajnali friss erőben éled a hegytető fenn,
Most van csak zsendülőben népünk tavasza.
Országunk békéjét védi már,
S apái mellett küzd az ifjúság.
@Imola Helyesi:

nem tudom, mikor születtél, nem is firtatom. Én viszont még akkor, amikor KELLETT menni a nagyfőnök elé vonulgatni. És bizony-bizony, jól megjegyeztek maguknak, ha mégsem mentél...

Ez ugyanaz, csak az integető hapsi más.
Ha neked ez jó, akkor vigyél magaddal még egy gyereket.
@Gábris szomszéd: ez szép és jó, de a baltikumról kérdeztelek kretén! zöd?
@miva?:
Nem jöttem vagy véletlenül?
@taga20:

@Imola Helyesi: írta:

"__@miva?:
Mesél neked taga, elmentem__"

Akkor most... hogy is volt ez, kedves taga?
@Imola Helyesi:

Nyilván az én kezem is megremegne, ha kvázi végtelen pénz fölött diszponálhatnék.
De nem vagyok az, akiről itt szó van, így talán joggal várhatom el, hogy az elmúlt 25 év összes szemete erkölcsileg tiszta legyen!
Az ügynökmúlt nem az, csak szólok.
@fzs.1933:
Akkor ezért van üldözési mániád.
Bizonyára nem kényszerítik a gyermekeket meg a szülőket az utazásra, szabad akaratukból mennek.
Lesz egy szép élményük nemzeti ünnepünkön.
Nehogy már ápr. 4-gyel meg május 1-vel hasonlítsd össze!
És nem a miva énekét fogják énekelni, hanem viszik az mp3, mp.4-üket, telefonjaikat, stb.
Esetleg skypolnak közben.
@jaegtoer: ott se voltam!
szerintem a vibrátorát elnevezte rólam:))
egészségére:))))
@miva?: olvaslak régóta, így értelek, de fogalmazzunk pontosan.
a fidesz egy szar, szemét ellenzék volt.
csak a saját érdekei érdekelték, ugyanúgy mint mikor kormányon volt/van.
@fzs.1933:
Ahol politika van, ott nincs erkölcs. Nem is volt soha. Ne leányregényeket, meg romantikát várjál a hatalomgyakorlástól. Még a vallásgyakorlásnál sem, ott sem az erkölcs dominál mindig.Ez az erkölcsiség 25 évig nem hiányzott az ellenzéknek, csak most hirtelen.
Egy ilyen külpolitikai helyzetben, amikor a világ bármikor tótágast állhat, felelőtlenség az ország stabilitását ilyen rémmesékkel veszélyeztetni.
Angola

Behozatal*: 300 ezer forint
Kivitel*: 6,62 milliárd forint
GDP/fő: 7978 USD
Népesség: 21 millió
Terület: 1 246 700 km²

Az egykori portugál gyarmat korábban főként a kávéról, gyapotról, dohányról, cukornádról volt híres. Dohány most már van nálunk elég, már legalábis azoknál, akik kaptak koncessziót egy Nemzeti Dohányboltra. Új területeket kell hát meghódítani: ha az oroszokkal gond lesz, a rezsicsökkentés folytatásához innen is szerezhetünk majd gázt és az olajat, mert Angolában az van bőven. Csak ennek a technikáját kell még kitalálni. Vajon tartályhajókon, esetleg tartályrepülőkön éri meg jobban olajat szállítani onnan, vagy kezdjük el megépíteni az Afrikai Áramlatot?
187672809
Etiópia

Behozatal: 430 millió Ft
Kivitel: 1,846 milliárd Ft
GDP/fő: 1427 USD
Népesség: 73 millió
Terület: 1 127 127 km²

Komoly szerepünk lehet a Föld egyik legszegényebb országának felvirágoztatásában, ami az egy főre eső GDP-ben éppen megelőzi a gazdag és befolyásos magyarok egy szűk csoportja által amúgy annyira kedvelt Bissau-Guineát. Etiópia a kávé hazája, így Frei Tamás kávénagykereskedőnek mindenképpen nagy lehetőségeket rejt a déli nyitás - már ha Afrikában a nagy szégyentől meri magát magyarnak vallani. Az ország exportjának 50-60 százalékát a kávé teszi ki, közvetlenül utána egy olyan termék következik, amelynek magyarországi behozatala jelentősen javítaná a rosszkedvű és depressziós magyarokról szóló statisztikákat: Etiópiából nagy tételben importálhatn

NU..., DÖRZSÖLT KÜLÜGYESEK ! GATYÁT FELKÖTNI !!!!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁ ! :)))))
CSAK DÖRZSÖLTEN !...DÖRZSÖLTEN !!! POFÁD SZAKAD !!! :DDDDD
Integet-e majd a sok volt besúgó a dísztribünről vajon? Épüljön csak a gyerek! Azt már tudja, hogy milyen helyesírással lehet álamelnök és a nyelv őre, most azt is megtapasztalhatja, hogy a makulátlan tömegeket lekommunistázó ügynökök nyugodtan éljeneztethetik magukat gyerekekkel. Derék!
@Imola Helyesi:

ez megvan?
magyarinfo.blog.hu/2015/03/07/gyerekeket_kell_kuldeniuk_az_iskolaknak_az_allami_unnepsegekre

A "kell" talán túlzó, de azt hiszem, manapság egy intézményvezető, vagy tanár sem fogja azt mondani, a KLIK-nek, hogy "kösz, de kösz nem".
Innentől pedig ez már mégis csak a "kell".

Egyébként a szép élményhez miért kell a CSALÁDI pihenőnapon iskolásokat hívni? Nem-e lehetne-e ezt önállóan az emberekre bízni?
@punkfrog: Így van. A mostani ellenzéktől viszont én egy ilyen szar, szemét 4évet is könnyebben lenyeltem volna, mint amit mutattak.
@punkfrog: azé a másik lajosért még számolunk!:))
@Imola Helyesi: Ilyen miniszterelnökkel felelőtlenség veszélyeztetni, kedvesem! Aki felrúg minden partnerséget, akivel már lengyel barátaink sem állnak szóba, és aki titkolja az ügynökaktákat ugye
@Imola Helyesi:

ha rémmese, akkor könnyen eloszlatható. Valahogy mégsem azt látom...
@miva?:
Mese habbal. Hordószónoklat. Lengyel barátság él, mindenki megtudhat mindent magáról, ha akar.
A külpolitikában Orbán jól csinál mindent.
@fzs.1933:
"A Klik felajánlotta, hogy elviszi az érdeklődő gyerekeket március 15-re, eddig 495-en mennek."

pont egy gyereknél, aki rühell minden kötelező ünneplés szerűséget, mert aki ezt tagadja az hülye, sőőőt gyerek sem volt soha...
@Imola Helyesi: Igen?

:D

Fáradj be egy lengyel boltba Londontól Bécsig bárhol :D

Magáról? Én a miniszterelnökről szeretnék :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hát mivel, hogy ott a párt a vezető erő. Nyilván, ha egy királyság jön, a királyt látják vendégül, de ha az mszp-hez a brüsszeli szocik meg komcsik jönnek, ők meg azokat.
kedves imolkázók, palira vagytok véve, csak szólok, ennyire nem lehet idióta senki sem, ő csak egy műkarakter komment hülyítő, ezek a mondatok után nem kétséges:

"Lengyel barátság él, mindenki megtudhat mindent magáról, ha akar."
"A külpolitikában Orbán jól csinál mindent. "
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ja, ha a mi iskolánkban is lett volna ilyen behívó, mi is mennénk.
Kurva szar érzés, hogy nem kérdezhetem meg az OGY képviselő szülőtársamat, hogy mi a fasz történik ebben az országban, mert tartok attól, hogy a gyerekeimnek okozok majd ezzel kellemetlenséget...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem egészen, mert ahol a szülő hazaszeretetre neveli a gyermekét, akkor az nem kényszerből megy el.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

igazad van, a múlt héten, vagy két héttel ezelőtt már én is arra a következtetésre jutottam, hogy mindez csak valami paródia-féle akar lenni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -
Idióta vagy te, már látom.Ahogy hergeled magad a sok semmitmondó hírrel.:
@Imola Helyesi: ühüm, ennyire hülye te sem lehetsz, mert a természet ennyire nem felelőtlen ;)
@Imola Helyesi:

és ehhez megint mi köze az államnak?
@Imola Helyesi: én kérek elnézést, ha nálad a hazaszeretet=a fideszkormánnyal és a kedves vezetővel, vigyázz mert túltolod a karaktert ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Sietek, nem fogok kisregényt írni mindenről, arra ott vagy te.
@Imola Helyesi:

én ki nem vinném állami megemlékezésre a kölkömet. Sem egyéb pártos eseményre.
Hazaszeretetre nevelés nem itt kezdődik.
@taga20: Hááát egy kumma szó nem volt a baltikumról, de ettől persze még beszélhetsz róla.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
MÁrc. 15-ről van szó, nem a fidesz-kormányról.
Nemzeti ünnepünkről, bár neked ez nem mond semmit.
@Imola Helyesi: de nem ám, én nem is vagyok magyar, ellenben veled :P
hála az égnek :D
@fzs.1933:
Nem? Egy szép ünnepi műsort ne nézzen meg?
Fordítsa el a fejét? Ne énekelje el a Nemzeti dalt, a Himnuszt? Ne tudja, hogy van olyan alkalom, amikor a múltra kell emlékezni?
Te tudod.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Akkor énekeld az Internacionálét vagy valamelyik szoci újdalt.
@miva?: Na igen. Ezt csinálta a Fidesz. Jól csinálta? Jól. Eredmény? Ja, hát az olyan amilyen.

(Amúgy a mai ellenzék tényleg töketlen :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a hülye, aki ilyen nevet ad magának, mint te.
Nem hallgatni, nem énekelni himnusz, hanem magamat így hívni.
@Imola Helyesi: azt sem tudom, segítenél, mert akkoriban amikor kellett volna veres nyakkendősen énekelni, na igazi gyerekként csak tátogtunk, mert normális gyerek alapból rühelli ezeket a felnőtteknek és az aktuális vezetőknek szóló műünnepélyeket
@Imola Helyesi: hülye műpicsa, olvass tovább, van ott más is, ha nem tűnt volna fel
Csak be akartam ide nézni, 1.5 óra lett belőle.
@taga20: szemed a pályán!:)
hétvégén go!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem otthon vagy, ez egy közösségi blog, viselkedj, ha már utálod a nemzeti ünnepeket is, műF.
@Imola Helyesi: Mindenki nagy örömére :D

Te nem műkarakter vagy, hanem igazi humorista, ugye?
Simicskológia és ügynökügy

Orbán Viktor kevesebbért is perelt már, mint az ügynökvád. Amennyiben most nem fog, az nemcsak saját múltját, a Fidesz eredetét, de az Orbán-Simicska-háborút is más megvilágításba helyezi.

hvg.hu/velemeny/20150309_Simicskologia_es_ugynokugy
@Imola Helyesi: Nem a nemzeti ünnepekkel van a baja, hanem a haza szót kiüresítő, kokárdát a nemzettől ellopó komcsi besúgóval
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Na én is ezt mondtam rögtön. Ha Orbán perel, Simicskának bizonyitania kell . De mi van, ha Orbán nem perel? :)
@Imola Helyesi:

nem ezektől az idiótáktól kell megtudnia, hogy mire is legyen büszke, amikor Magyarországra gondol!
Ezt megtudja tőlünk. Megtudja abból, hogy járjuk velük az országot, hogy szépségét és történelmét megismerjék. Tudják, hogy mikor kell emlékezni a dicsőségre. Tudják, hogy kis országunk mennyi nagyszerű tehetséget adott a világnak. És minderre büszkék. És mindehhez nem volt szükség sem az állam, sem valamelyik párt rendezvényére!
@Imola Helyesi: hehe, nemzeti ünnep volt a NOSZF is, a márciusról nem nyilatkoztam te okoska, arra amit te javasolsz magasról teszek, kevés vagy te ahhoz hogy számítson számomra a véleményed.
@punkfrog: remélem rózsi és lajos kiütik egymást az első kanyarban:)

de nem vagyok, rosszindulatú, mint ebola:))
@miva?: pontosan

@DarthVader: igen érdekesen alakulhat a folyamat, főleg hogy mi alapján dönt, ha dönt a bíróság, ja és 30 vagy 40 évre titkosítják a tárgyalás dokumentumait :D
@miva?:
Jó, majd ő is gitározni fog, mint fletó, vagy elmegy az útelágazolódásig, a 209-es kmkőig /D/,mint megyó, és pufajkát vesz, mint Horn, maokötetekkel megrakodva megy a horvát tengerpartig, mint az egykori főpolgármester, stb.
És a haza fényre derül. Ti meg Simicska meg a boldogságba merül.
@fzs.1933:
Ezek a kisiskolások meg az ország fővárosába jönnek fel, megnézik Budapestet, biztosan bemennek egy múzeumba is. Ez is kirándulás .
@Imola Helyesi: Ez válasz volt bármire, lelkem?

Boross nyilvánvalóan besúgó volt, P. Imre meg egyenesen a főgonosz. Kövértől Orbánig az egész díszes kompánia kisz-titkár, ahogy Fletó is.

És te kommunistázol, mikor nyilvánvaló a helyzet? Ha életre kelne egy tisztességes formáció, hát Viktor küldi Fletót, hogy csatlakozzon, és maradhat hatalmon Putyin.
@Imola Helyesi: Vácról? Miért nem Békéscsabáról mennek akkor, és miért szerepel a kiírásban olyasmi, ami miatt gyakorlatilag politikai szimpátiájuk szerint kell válogatni őket?
Ha tényleg vannak iratok Moszkvában, én Putyin helyében az összes volt komcsiét elküldeném egy orosz lapnak. És lenne sok sírás-rívás, és fogaknak csikorgatása.
@Imola Helyesi:

tudod mit? Ne alapozzunk feltételezésre! 16-án látni fogjuk, hogy valójában mit is csináltak aznap.
Ha egy meseszép kirándulásuk lesz a gyerekeknek, megkövetlek!
Ha viszont furcsa dolgokról számolnak be, akkor te kérsz elnézést!

Áll az alku? ;)
@miva?:
Én komcsizok? Te tettél be komcsi dalt. Legközelebb már a Kommunista Kiáltványt is beteszed.
Ki az a P. Imre? Mindig ezzel jössz.
@fzs.1933:
Én 15-én fogom látni saját szememmel, nem a sajtón keresztül 16-án, mint te.
@miva?: Az én indulatom ahhoz képest semmi, mint amikor beindul a komcsi-gyűlölő liberális kórus. :)

Ha fele ilyen hatékonyak lennének a nácik elleni pattogásban, már előrébb lennénk, lsd. pl. a szoclib oldal várható csúfos bukását Ságvári ügyben.

Szerintem a poszt Orbán állítólagos ügynökmúltjáról szól. Vicces lenne, ha kiderülne, hogy van iylen dokumentum, és Putyin ezzel kellemetlen perceket szerezhet a kis barátjának.

De szerintem Orbán "rúdtáncos" múltját egy jószemű gimnazista összerakja a rendelkezésére álló újságcikkekből, csak az idióta liberálisok nem látják. :) KISZ-esből harcos liberális majd vallásos konzi, csak a hülye nem látja, hogy polkurva az illető.
@miva?: Erre írtam az előző kommentemet.
@DarthVader: "De mi van, ha Orbán nem perel? :)"

Mivanmivan? Kétharmad-1. Neki még azt is szabad, majd a békecöf megmeneteli neki. Úgy egyenes gerinccel.:D
Látom gomolyatúltengésben szenved a blog.:D
@vigyüktúlzásbaadolgokat: csak óvatosan a jelzőkkel, liberál gyűlöletben vetekszel a fidesszel és a jobbikkal, kár lenne érted, mert vannak fontos gobdolataid ;)
@Imola Helyesi:

"Imola Helyesi 2015.03.09. 19:42:36
@miva?:
Nem jöttem vagy véletlenül? "

Hiányoztam Maruszja? )))
" Holló a Hollónak nem vájja ki a szemét..."

De...
Most hallom , hogy Orvbán gyuloli a komcsikat ?...és harcol ellenuk ?
Apját gyuloli , aki párttitkár volt ?
Meg saját magát , aki a Kommunista Ifjúsági Szovetség alapszervezeti titkara volt ???
nem értem,...megzavarodtam kissé...
@jöttem:
Te vagy Olga, ő a Mása, de ki Irina?
Miről maradtam ma le?
Hajrá Simics,...nagy rabló vagy ám, ...de hajrá !
Olga ...Irina mása...mit nem érteni ezen...
@dr kíváncsivagyok:
Dehogy! Látszik nem érted... :(
A libsiket gyűlöli! Azok mellen harcol, hisz illiberális!
Ja, hogy 8 évig volt a Liberális Internacionálé alelnöke? A pi... ezt benéztem?
@Imola Helyesi:
Csendesebben komcsizzatok, ...most kezd kiderulni - amit a jozan eszu tobbség eddig is tudott...- , hogy a Fideszben tobb a volt komcsi , mint az emeszpében és a dékában egyuttvéve...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te,...nem ez az a geci , aki kisztitkár is volt ?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "amikor beindul a komcsi-gyűlölő liberális kórus."

miről és kikről beszélsz?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Tudod mit szeretnék ?
Hason , Irina hason-másán...
@dr kíváncsivagyok:
Neeeeem!
Dehogy...
Hisz akkor bolsilibsi lenne még a lölköm!
Azt meg ugye nem szeressék!
Essetunni... komolyan... :( olyan izék vagytok tik...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Ja, hogy 8 évig volt a Liberális Internacionálé alelnöke? A pi... ezt benéztem?"

Nem ez a geci az , aki "térdre , imához "...meg "csuhások , térdre..." szavakkal udvozolte a keresztény képviselotársait ?
Ma meg ájtatosmanót játszik és mélykeresztény...?
@tristen2005:
Szása , Irina hasonmásán..hason Másán...
@dr kíváncsivagyok:

Régen voltál orosz nővel! Különben is Raegan halott!:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
" KISZ-esből harcos liberális majd vallásos konzi, csak a hülye nem látja, hogy polkurva az illető."

Várjunk csak...
Kiszesbol harcos liberális...
Majd Polgári konzervatív...
Késobb keresztény-konzervatív
Most populista nemzeti szocialista...

Ajjaj,..mi lesz még ebbol ?
@tristen2005:
Csak Ukránnal volt szerencsém...
@tristen2005:
"Régen voltál orosz nővel! Különben is Raegan halott!:) "

Baszki,..Rogánt olvastam...
@dr kíváncsivagyok:
Félreértitek. Az csak megtévesztésileg volt.
"Miniszterelnök úr, ön nem fél attól hogy Simicska Lajos szivárogtatni fog önről?"

Hát igen, Lajos szivárogtat bizony és nem fog itt megállni mert ő volt köztük a legokosabb.

Az időzítés is remek mert éppen bőszen "nagy szocialista brókerbotrányozott" a fideSS és akkor jött a Lajos belerondítani a képbe ezzel a g vicctor elvtárs komcsi spicli ügynök múltjával.
Nem semmi csóka ez a Lajos, csak így tovább. Egyedül elintézi g vicctort amire a baloldal évekig képtelen volt.
@dr kíváncsivagyok:
Vissza a gyökerekhez. Állítólag hamarosan megürül a Kommunista Internacionálé alelnöki posztja és Mockba jelölte Vikit. Putyinka kedvéért meg hát... ez a minyimum...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ha már választhatok, akkor inkább Lady Chatterley. Neki van szeretője is.

Én is csak részlegesen voltam. Imola túltengett, Gábris nyalta Putyint, a többiek meg gurigáztak velük.

De ha annyira ragaszkodsz Csehovhoz, a következő szereposztást javaslom:
Irina- Gábris
Olga - Imol
Mása- Batyu

Te lehetsz az orvos orvosovics orvos.
@dr kíváncsivagyok:

Súlyos kór lehet. Remélem nem fertőzöl dróton keresztül
@látjátok feleim szümtükkel:
"De mi van, ha Orbán nem perel? :)"
Akkor Lajos benyúl a fiókjába , és....
@dr kíváncsivagyok:
A perverzió fokozatainak vannak határai!
Rogán... vááááááááááá... tagával guminőzzetek!
@Imola Helyesi:
"Ki az a P. Imre? Mindig ezzel jössz."

Talán a Pozsgai ?
Einsteinkém...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"A perverzió fokozatainak vannak határai!
Rogán... vááááááááááá... tagával guminőzzetek!"

Igazad lehet...bortonben fog elrohadni a tolvaj geci...90 évesen...
@jöttem:
Doktorovics... egész nap doktorkodtam...
@dr kíváncsivagyok:
Látom, új taktika... túlterhelitek Imola szinapszisait ilyen kemény feladványokkal!
DURVA!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Minél tobbet gondolkodik,...annál okosabb lesz...
@jöttem:
Szívlapáttal kéne, de USB drive volt csak...

@dr kíváncsivagyok:
Optipista.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

ebben mi a meglepő? mindig ezt csinálod.
mondjuk ha szike helyett usb-vel operálnál, arra felkapnám a fejem.
Elgondolkodtam,...mi lenne , ha a csuti ártány hirtelen eltunne ?
Egyszeruen eltunne...
Ez a sok birkagenyó kit lájkolna ?
Kivel lehet behelyettesíteni ?
(Mert tudjuk : pótolhatatlan ember nincs...)
Semmi sem történt, csak annyi, hogy Simicska hazudott egyet mert olyan gyűlölet munkál benne ami révén bármire képes.
Azt persze pontosan tudja, hogy a kabátlopási ügy ismert mechanizmusa fog érvényesülni - vagyis óhatatlanul ráhull Orbánra amit hazudott.
Az is kiderült, hogy Simicska teljesen bizonytalan állítása igazságát illetően és tartalmilag is ellentmondásos amit gügyögött.
Ez ez ember okos? Lófaszt! Hülye mint az albán szamár.
Mellesleg Kósának van igaza: ha lennének Simicska állítására nézve bizonyítékok azt az MSZP-SZDSZ már réges rég bevetette volna.
Simicskának semmiféle bizonyítéka nincs csak pofázik a világba, hogy romboljon. Ennyi. Aki mást állít az vagy nagyon zseni vagy túl sokat képzel magáról.
@SZMLT: Jobber birka.

Csak Moszkvában lehet kideríteni hogy ki hazudik, Simicska e vagy g vicctor e. Hehehe.
Én inkább Simicskának hiszek mert g vicctor egy "geci".
@dr kíváncsivagyok: orbán nélkül nincs fidesz.
ezer felé esnének szét.az egészet az orbánhoz való igazodás tartja egyben.
na meg a kontraszelekció, ami az alapja az egész rohadt rendszerüknek.
@punkfrog: Ezt írtam neked az előző posztban:

"Viszont gusztustalannak tartom, mikor valaki, aki több százezret keres manapság, visszacsipog a Kádár-rendszerbe, hogy ő bezzeg akkor nem tudott volna annyit keresni."
Bezzeg mikor a volt tsz-tag meg az ózdi vasmunkás panaszkodik, hogy kevés a fizetés, rögtön megkapja, hogy buta proli, aki a Kádár-rendszerről nosztalgiázik.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: A megoldás mi? Az állami pénzből fenntartott veszteséges vállalatok, akik megeszik a nyereségesek pénzét? Valahogy akkoriban is bajok voltak a gatdasággal, és egy olasz hambi áráért robotolt egy gyógyszertári asszisztens egy hónapig. Rémlik?
Ne légy populista, az Viktor műfaja!
Szolidaritásra persze hatalmas szükség lenne. El kellene fogadnunk, hogy áldozatot kell vállalnunk azért, hogy senki ne élhessen méltatlan körülmények között!
Egy társadalmi vita, egy önkéntes alapon működő mozgalom, egy leszakadt rétegeket célzó program, stb. lenne a kiindulási alap. És hogy ez a mi új hazánk fontos alappillére, hogy a rendszert kihasználni bűn, hogy a jobbikos és az szdsz-es együtt dolgozik a következő generáció boldogilásáért, stb.
Ebbe a fenti bűnbakkeresés sztem nem fér bele - és liberális sem, de baloldali sem vagyok ráadásul.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "liberál gyűlöletben vetekszel a fidesszel és a jobbikkal, kár lenne érted, mert vannak fontos gobdolataid ;)"

Annyit pontosítanék, hogy én a hivatásos liberálisokat utáltam meg az utóbbi időben, nem a liberalizmust.

Igyekszem odafigyelni az "utca emberére", ez a titkom. :) Te is kipróbálhatod. Valamelyik nap is rájöttem egy tök nagy ellentmondásra: szadesz-mszp kormányzás idején állandóan azt hallhattuk, hogy a mezőgazdaságban csak a nagyüzem az életképes. Bszák+, a tsz az nem volt nagyüzem? Azokkal mi baj volt? Csak nem az, hogy nem volt széthordható a vagyon?
A dagadt, szemüveges zsidó volt a baloldal ügynöke mostanáig.... Nincs több lóvé, nincs több "barátság".
@SZMLT: Épp ezt akartam írni én is. A szokásos hazugsággépezet beindult. Valaki mindenféle bizonyíték nélkül állít valamit. Erre a bloggerhez hasonló bértollnok szarjankók elkezdik a " bár nincs bizonyíték, de lehet hogy Moszkvában van " típusu homályos utalgatásaikat.
Csak azt nem tudom, hogy miben reménykednek? Miért gondolják, hogy ebből valami jó jön ki számikra, és nem lesz ez is egy korán elvetélt mocskolódási kísérlet?
Persze a most műfelháborodók jó része 2002 után két pofával védte Medgyessyt, miuták kiderült hogy D-209-es ügynökként titkos tiszt volt a Kádár rendszerben, holott erre bizonyíték is volt, és komoly hatalmat jelentett..
Amúgy egy kibaszott ostoba ember írta ezt a posztot.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Az volt a baj, hogy a nagyapa földje a TSZ-elnöknek fialta a jószágot.
@Darth_Vader: Igyál még, ez kevés lesz!
@A megvalósult amerikai ólom..: Te, mi újság a liberális internacionálé volt elnökével manapság? Tudod, aki azelőtt kisz-titkár volt.
@miva?: Na és mi újság a nyugati szélsőbalos diáklázadások résztvevőivel, akik közül jó páran azóta tisztességben megőszült öltönyös tisztviselői az EU-nak, vagy saját országuknak? Mi újság a fiatalon maoista elveket propagáló Demszkyvel, Majtényi Lászlóval vagy Mihancsik Zsófiával? Mi újság a függetlenített Kisz titkárból hirtelen vadkapitalistává átvedlő Gyurcsány Fletóval?
Mi újság az NDK kommunista ifjúsági szervezetében tisztséget viselő Angela Merkellel?
Tudod az ember változik..;)
@A megvalósult amerikai ólom..:
Ja, meg Matolcsy ügynök ettárson se pörögtek. Most mit problémáznak a III/IV. ügynök gyanún. Ott a papír, hogy nem volt III/III. Az legyen elég, olyan mint a Joker.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ebben ki a liberális, és hol van a komcsi gyűlölet?
@A megvalósult amerikai ólom..: Nem nagyon érdekel. Inkább időzök a besúgó apósú szabadságharcos mellett, aki valahogy mehetett nyugatra. Aki érthetetlen okokból kikormányozza az országot nyugatról egy halódó Putyin ölébe. Aki liberális internacionálé elnöke lehetett kisz-titkári múltja dacára, aztán lett keresztyén polgári hős, és most a keményen dolgozó magyar emberek érdekeiért síkra szállva a kertje végében épült stadionnak 2milliárdot hoz fűtött edzőpályára, miközben mo-n csak 5. az akadémiája.
Ilyen vagyok. Kövezzetek meg ezért!
@A megvalósult amerikai ólom..:
Akkor libsibolsi mindenki, csak a volt kiszes, a 8 évig liberális int.alelnök, majd ... na ő nem libsibolsi.
Hívő... Broááf.
Hűű... Ez változás, tényleg... Arany cucukáim, ezt képmutató megélhetési pártkurvának nevezném én is inkább!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Igazságtalan vagy!
Ilyen apával, apóssal, tartótisztel te sem lennél különb.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Uszítsátok rám a gepárdteknősöket!
@miva?: "Valahogy akkoriban is bajok voltak a gatdasággal, és egy olasz hambi áráért robotolt egy gyógyszertári asszisztens egy hónapig. Rémlik?"

Sokkal nagyobb volt a létbiztonság, kiszámítható a jövő akkoriban, ezt hallom rendszeresen azoktól, akik idősebbek voltak a rendszerváltáskor, mint én (10 éves).

"A megoldás mi? Az állami pénzből fenntartott veszteséges vállalatok, akik megeszik a nyereségesek pénzét?"
Mondjuk az, hogy ne Magyarország akarja már föltalálni a spanyolviaszt. Vannak jó példák, azokat kell utánozni. A mi politikusaink minden jó ügyet tönkre tudnak vágni, mert mazsoláznak.

Vegyük pl. a birtokpolitikát!
jobberek: családi gazdaság támogatása
szoclibek: nagyüzemek támogatása
Mindkettő mellett szóltak érvek, de a mi politikusaink mindenből pont a szart valósították meg, az esetleges előnyök nélkül. (Pl. nem voltak önkéntes alapon szerveződő szövetkezetek a földosztás mellé a jobbereknél, a szoclibek meg sz.rtak rá, hány munkahely szűnik meg vidéken stb.)

Az eredmény: jelenleg 3000 ha-os nagybirtokok egy-egy család kezén, minimális munkaigénnyel, és ez csak rosszabb lesz.
Ezzel szemben az EU-ban például ráálltak anno a családi középbirtokok támogatására, de persze azok hülyék, a mi politikusaink meg okosabbnak képzelték magukat: :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Aha. Akkor szerinted sincs más probléma, mint a politikai elitünk dilettantizmusa. Nincs vita köztünk.
@A megvalósult amerikai ólom..: "Valaki mindenféle bizonyíték nélkül állít valamit"

ez a "valaki" 8 év ellenzékiség alatt finanszírozta a fideszt.
létrehozta a mindent lehengerlő hazugsággyárat, azaz a fidesz médiabirodalmát.
a székház ügyről,kaya ibrahimról,hosszú bájtok éjszakájáról már nem is szólva!
és mindezt tette orbánnal együtt!
No kellemes éjt. Hamarosan holnap van, az meg keménynek ígérkezik.
@miva?:
Na, most mond meg, nálunk ilyen volt a család, sehol a komcsi meggyőződés, sehol egy párttag, a név meg kötelez... :)
Jó, én is szemberöhögtem (ill.a tányérsapka fölé) amikor alhangyaettárs leettársozott a 42 éves korára sikeres letett érettségijével.
Jó, ők meg nem írták alá a kimenőmet, 1-1...
@punkfrog: "ebben ki a liberális, és hol van a komcsi gyűlölet?"

Az a liberális, aki csipog, hogy a Kádár-rendszerben nem kereshetett több százezret, és csak a bulgár tengerpartra mehetett nyaralni. Az a "komcsi", aki vasmunkás volt, és Alsóbögyörős-valagpusztán nyaralt, ma pedig mélyszegény, és a gyerekei albérletben nyomorognak. Ezért a liberális gyűlöli.
Vagy konkrét személyeket mondjak? :)
@punkfrog: Igen, és most dühös mert azt hitte hogy a pézéért többet kap, és végtelen a befolyása. Csakhogy másképp van, és ezért bizony ideges. A gyűlölet pedig inspirálóan hat a képzelőerőre..
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"jobberek: családi gazdaság támogatása
szoclibek: nagyüzemek támogatása
...jelenleg 3000 ha-os nagybirtokok egy-egy család kezén"

ezek szerint most szoclib kormányunk van:)))
3000 ha az nem családi gazdaság, hiába van egy család kezén.
@miva?: Én még a hülye külföldi tanácsadókat is idevenném, de amúgy tényleg nincs vita köztünk. :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
nem mindenki liberális "aki csipog, hogy a Kádár-rendszerben nem kereshetett több százezret, és csak a bulgár tengerpartra mehetett nyaralni."
és nem mindenki komcsi "aki vasmunkás volt, és Alsóbögyörős-valagpusztán nyaralt, ma pedig mélyszegény, és a gyerekei albérletben nyomorognak"

jó lenne tisztázni a fogalmakat, mielőtt dobálózni kezdünk velük.
@A megvalósult amerikai ólom..:
"A gyűlölet pedig inspirálóan hat a képzelőerőre."

ezt gyönyörűen bizonyította, a fidesszel együtt, az ellenzékben töltött 8 év alatt!
@punkfrog: "ezek szerint most szoclib kormányunk van:)))"

Ha nem is így nevezik magukat, de egyébként igen, kísértetiesen hasonlítanak. :)

"3000 ha az nem családi gazdaság, hiába van egy család kezén."
Európai értelemben nem, de mondjuk a latin-amerikai gyakorlatban ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: komoly brénsztorming van nálad... nem is egy... tornádók tucatjai csapnak egymásnak... viszont szintetizálsz rendesen...
@punkfrog: "jó lenne tisztázni a fogalmakat, mielőtt dobálózni kezdünk velük."

Mondjuk a vincentes pont ezt mondta, amit írtam, és be is másoltam neked a minap. Ha nem fideszes, nem szoci, nem zöld, akkor csak egy lehet (és nem jobbikos).

"ezek tonkretettek az apaink, anyaink, nagyszuleink eletet a kurva kommunista hulyesegeikkel, "
Ez a picsa honnan veszi a bátorságot, hogy eldöntse más helyett, hogy jobb volt a Horthy-korszakban arzént zabálni a nyugdíjasnak, mint fölvenni a kis tsz nyugdíjat egy átdolgozott élet után??
@Sir Bates dö Hól: Inkább ez, mint a lábon kihordott agyhalál ...
Tények és tévhitek a ​​keleti nyitásról​
​​http://mozgasterblog.hu/blog/a_keleti_nyitas_szuksegszeruseg​
@vigyüktúlzásbaadolgokat: úgy emlékszem Magyarország Európában van.
@punkfrog: Márpedig nálunk a mezőgazdaságban a latin-amerikai modell valósult meg.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Te honnan veszed a bátorságot, hogy jótündért szapuld?
Teljesen jogos a mondókája, hisz az egyenlősdi jegyében rengeteg ember életét vágták a rendszerek egymás után tönkre. A szoci világban is, sok pofátlan komcsi, ahogy ma a szarházi gyerekeik!
Persze manapság úgy kezdi, hogy "mi nem vagyunk kommunisták". No persze...
@Gábris szomszéd: te olyan vagy már mint a "Lencsés István"!neked tényeid vannak!:)))
Jótündérrel a vitádat ott rendezd, itt nem kell előadni. Vagy tipli...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: de Európában vagyunk!
az itteni modellekkel kell versenyeznünk!
komoly ugynok lehett aki megbeszeli aki a megfigyelttel beszeli meg hogy mit irjon rola.

Ez az ugy is csak a mszp aljas szemet mocskossagat bizonyitja, hogy mindenkit zsaroltak, terrorizaltak, es ezek pofaznak demokraciarol.
@punkfrog:
:) te milyen galád is tucc lenni... Pistuka hová tűnhetett? Már nem jön "onnan" a trollkurvák pénze sem?
@Hajdú Peter:
Kilóra, Simicskát?
Vagy Gyurcsány kottájából?
Valamit mondj, így semmi értelme...
@Hajdú Peter: igazad van!
orbán még ügynöknek is komolytalan volt!
.
Ranschburg Jenő: Idő

Holnap hatéves nagyfiú leszek!
De mit jelent a "holnap", nem tudom,
mert reggel, hogyha újra felkelek,
a mába fut megint a holnapom.

Holnap ma lesz, s ma volt a tegnap is,
tegnap nem lesz, s holnap nem volt soha
a ma a mából csak a mába visz,
elindul este-reggel ér oda.

A mai-mában élni kell nekem,
a többi bennem él, ha otthagyom:
a tegnap-mára jól emlékezem,
a holnap-mára vágyom már nagyon.
.
@dr kíváncsivagyok: "Ajjaj,..mi lesz még ebbol ?"

Olvasgatom a Dunagate-t. Az szdsz meg a fidesz buktatta le a fideszék spanjának apósát. Ez a span (Stumpf) abban az időben Göncz Árpi bácsi tanácsadója volt. Az após később szerepet vállat az őt lebuktató fidesz kormányában!! (Kis betű direkt.)

Szerintem akkoriban egy nagy harc volt az ellenzék két szárnya között, vagyis reformkommunisták és nemzeti-keresztények. A tét a felszínen, hogy konzervatív vagy szocdem pályára áll Magyarország. Valójában a reakciós (ókonzervatív jobboldali) és a haladó csoportok (jóléti állam) harca volt ez.
A szadesz volt a mérleg nyelve, de sajnos a sötét oldalra álltak ...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: vagy találgathatunk, hogy mi az új nickje!
imola?
:)))
@punkfrog: Ha fáj az igazság, arról nem én tehetek.
@punkfrog:
Az a qrva másodosztály... Rásült, na.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: akkoriban a szadesz nem a mérleg nyelve volt, hanem az egyik oldal.
látszik, hogy csak 10 éves voltál akkor.
(no offense!)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "A szoci világban is, sok pofátlan komcsi, ahogy ma a szarházi gyerekeik!"

Nem az volt inkább a baj, hogy Marx bácsinak volt néhány lapvető tévedése elméletben, de amit a gyakorlatban szentírássá tettek a követői?

Sok olyan dolgot viszont kitalált Marx, ami ma is megállja helyét, ez szerintem tény.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: írtam én olyasmit, hogy fáj valami, vagy rosszul esik a mondandód!
csak arra céloztam, hogy nincs értelme.
@miva?: Miért is kormányozná "Putyin ölébe"? Azért mert orosz atomerőművet épít, ahogy a finnek is teszik? (Mellesleg tudsz róla , hogy a Siemens is beszáll a Paks 2 projektbe?).
Vagy mert megállapodik a gázszállításról, hisz az osztrákok is ezt teszik. Hogy is van ez?
Ha Orbánnak nem nézed el a Kiszben betöltött szerepét. Miért nézed el ugyanezt Gyurcsánynak vagy Merkelnek? Előbbi egy szélsőségesen nyugatbarát libertariánus párt vezetője, utóbbi kereszténydemokrata kancellár.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: marx társadalmi modellje, csak elméletben létezik.
emberek között kivitelezhetetlen.
@punkfrog: kérdőjel az első mondat végén, nem felkiáltó.
@punkfrog: Nem azt mondtam, hogy egy az egyben kivitelezhető, csak azt, hogy Marx rájött egy csomó olyan dologra, ami később megvalósult.

Szerintem az ember értelmetlen dolgokkal nem vitázik, csak azzal, amivel nem ért egyet. :)
@A megvalósult amerikai ólom..: Nem az a lényeg, mit mond, hanem hogy ki mondja?

Nyilván szólnak érvek a legtöbb felsorolt dolga mellett, de ezek Orbánnál csak ad hoc ötletek, öt percig hisz mindenben.

Én már azt sem hiszem el neki, ha a tegnapi időjárást jósolja meg.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: azon már túl vagy... (ma pogátsát olvastál, hogy ennyire a hatása alá kerültél?... nem vagy annyira bigott, mint a lápi-magyar, de te is mindenre lecsapsz kritika nélkül, ha igazolni látszik álláspontod... gedeon-masa neked sem pajtásod... )
@Sir Bates dö Hól: Hány százalékkal is szűnt meg az SZDSZ?

Ott van a hazai libertáriusok támogatottsága is, a béka segge alatt ...
De azért kormányváltásról álmodoztok, ugye? :) Darwin-díjasok ...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ilyen jóba vagytok? Honnan tudod, hogy rá gondoltam?
Mennyibe kerül Lajcsinak szivárogtatni,és ki fizeti.Sorosba van kötve,vagy a másik Viktorhoz ment dolgozni,nála csak beszélni kell.
.
Érdemes olvasgatni a kommenteket. Van néhány meglepetés.
Megtudjuk, hogy van aki szerint Gyurcsány szélsőségesen nyugatbarát libertariánus párt vezetője, Merkel pedig kereszténydemokrata kancellár.
De Merkel miért nem szélsőséges?
Ha Orbán nem szélsőséges, az lenne logikus, hogy Merkel a szélsőséges.
És ez a szerencsétlen Gyurcsány mitől libertariánus? És ha az, akkor ez mit jelent? Úgy összességében mit jelent az, hogy libertariánus párt? Amelyik szélsőségesen nyugatbarát? Hogyan kerül mindez egy mondatba? A vezetőt még értem, hacsak nem MTK kábel a falban.
Az is tetszik, hogy amit elnéznek Gyurcsánynak, miért nem nézik el Orbánnak. Csakhogy Gyurcsány híveitől és pártjától pont egy fidesz-hívő ne várja el, hogy elnézők legyenek Orbánnal. Különösen nem, ha vasárnap délelőtt mise után kenyeret (vagy bármit) akar vásárolni, de a sor immár végtelen, és nem is az egykulacsos adóval kezdődött.
Persze van több bejegyzés is, amely szót érdemelne - de minek.
@Sir Bates dö Hól:

" viszont szintetizálsz rendesen..."

Nem szintetizál, konglomerál.
Csak óvatosan a fogalmakkal:)
Azt, hogy Simicska Lajosnak katonaként megmutatták a saját aktáját és idéztek is belőle – mint azt az üzletember állítja –, Takács Tibor életszerűtlennek tartja, hiszen a titkosszolgálatok a megfigyelt személyekkel a legritkább esetben közlik a megfigyelés tényét, ráadásul számos más módszer is rendelkezésre állt, hogy megdolgozzák az érintettet.

http://vs.hu/kozelet/osszes/vannak-lyukak-simicska-sztorijaban-de-egy-dolog-biztos-igaz-belole-0309?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s0
@dr. jenőke (jenőke):

Látom, megint nem tudtál aludni:))

Nekem nem okoz meglepetést, hogy sokan úgy használnak fogalmakat,hogy nincsenek tisztában a jelentésével.
Az a kételkedés nélküli magabiztosság viszont mindig meghökkent egy kicsit, hogy sokan azt gondolják, ha beszélni tudok, mindent tudok:))
Aztán persze a kommentből kiderül, hogy messze van ettől.
@Orica Középföldi: tudja ő, nincs hiátusa, csak nem figyelt oda, mert jobbról előzte az inszinuáció.
@parti_giano:

Jól látom, Tompikával ajándékoztál meg? Ha nő lennél visszaküldeném:))
Így felajánlom az adósságcsökkentő alapnak, vagy minek. TWÁ jó munkát talált neki a tegnapi posztjában:)
@Gábris szomszéd:

válaszolni nem tudsz, csak a szart kened mindenkire?
sunyi kis gecihalmaz! undorító vagy!
más:
szentfazék! ha kgbélának a kivizsgálás eredményére vártok, akkor mást minden vizsgálat nélkül, hogy van pofátok bármiben is számon kérni szóbeszéd vagy elképzelésetek alapján?

tehát ne mocskold a nevem többet! - mert ez a sajátom nem úgy mint a te niked!
@parti_giano:

" tudja ő, nincs hiátusa, csak nem figyelt oda, mert jobbról előzte az inszinuáció."

Tudom, hogy tudja. Ez amolyan lányomnak mondom, hogy menyem is értse volt:)
Ellenben szóvá kellett tennem, mert visszaigazolta egy nem létezőnek a létét.
@dr. jenőke (jenőke): :D

egy apró szépséghiba a szövegedben:

"hacsak nem MTK kábel a falban."

az MM-t teszik falba "vezetni, a fentit nem... :)
@guma:

Nem látom. Bántani merészelt? Helyes, ha visszavered.
@parti_giano: :)))

mit nem nézegetsz? tetszik az aliggatya???
hahahaha
@Orica Középföldi: már akkor mutogatta, mennyire nyitott egy nemzeti konzultációra.
@guma:

A szakmai hiúság:)) Okosabb nem lettem vezeték-ügyben, de jól szórakoztam:)
@Orica Középföldi:

betettem a parlamenti diskurzust, majd szinte azonnal hozta a kuruc felvételt erről...

én meg (a nagyon hülye/) bátorkodtam figyelmeztetni, hogy a kuruc megígérte anno, hogy nyilvánosságra hozza a ov kapcsolattartóját...ezt miért nem tette meg?

erre az a mocsok azt meri válaszolni, hogy örül, amiért "támogatom" a kurucot (vagy valami ilyesmit. azért mentem vissza, mert reméltem ott a válasz! erre ezt találtam! felment a pumpa a szemét gyökér miatt)...
@parti_giano: :)

miért??? (nekem tetszik amikor csintalankodsz! :D én meg ne tegyem?)
de lásd milyen vagyok!
igaz én nem tettem be neked ilyen képet, viszont neked is, ma csak álomkerteket fogok varázsolni, ha átnézel hozzánk...
@Orica Középföldi: :)))))

az a hárombetűs általában gépeken (porszívó, mosógép, stb) található a más igénybevételi (pl hajlékonyság) követelmények miatt.

ezért "állaga" is más. így, nem is készítik alumíniumból, mert az a fajta hülye drót gyorsan törik...
ráadásul a szigetelése is más, mert még gyerek is hozzányúlhat, megtekerheti, stb...

míg ami falba kerül lehet merev anyag és a szigetelésnek kémiai viszonyok kialakulásához kell idomulnia a vakolatban, téglában ami néha vizes lesz...

konyha nyelven talán már értesz is valamit a vezetékek tulajdonságai szerinti használhatóságáról... :DDDDD
@guma: Kár, hogy megint nagyot akartál fingani de ismét csak beszartál. :)
@guma:

Köszi a rövid képzést. OKJ-ban benne vagy?:)))
@guma:
.
mtk 2*2.5 kábel H05VV-F
Alkalmazás: Száraz helyiségekben, kapcsoló és elosztószekrényekben, szigetelt csövekben történő felhasználásra.
Környezeti hőmérséklet: -5°C-tól +70°C
Max. rövidzárlati hőmérséklet: 160°C max. 5s-ig
Terhelhetőség: 10A

A szigetelt cső miatt vegyesfelhasználhatóságúnak gondolom.
Van olyan, mint a vegyesgyümölcspárlat mindenre való alkalmazása.
@SZMLT:

Aptya, kurva egyszerű a képlet. Ha Simicska hazudott egyet, Orbánnak egyetlen dolga polgári pert inditani ellene, ahol Simicskának bizonyitania kell, amit persze nem tud, és minden tiszta. Persze ez involválja azt a feltételezést, hogy amennyiben Orbán nem indit pert, akkor fülig szaros. Kiváncsian várom a fejleményeket.
@dr. jenőke (jenőke): :)))

jó vagy!!! :DDDDDDDDD

a szigetelt cső mindent visz! azt is...
(kifeküdtem a röhögéstől!)

látod @Orica Középföldi: nem válnék be, csak ha Jenőke súg!
Puskás Akadémia: 0, Southampton: 27,5 milliárd

Ennyi a különbség a miniszterelnök kedvenc akadémiája és a világ legjobban jövedelmező akadémiája között.

http://vs.hu/sport/osszes/puskas-akademia-0-southampton-27-5-milliard-0309#!s1
Vannak lyukak Simicska sztorijában, de egy dolog biztos igaz belőle

" Takács Tibor történész, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának kutatója szerint az ügynöki munka mindig a papírozással kezdődik. „Először alá kell írni egy beszervezés nyilatkozatot. Onnantól pedig írásban jelent vagy legépelik a szóbeli jelentéseit.” Takács szerint a leszerelési buli alatti beszervezés nem tűnik valószínűnek, bár aki az ügynöki munkában jól teljesített, azt a tartótisztje a leszereléskor felajánlhatta más állambiztonsági szervezeteknek.

Bár a Simicska Lajos által elmondott konkrét ügyet pontosan nem ismeri, Takács emlékeztetett, hogy ”civilként” lehetőség volt más módon is segíteni az állambiztonság vagy a katonai elhárítás munkáját. Például társadalmi kapcsolatként, őket valóban nem papírozták le."

http://vs.hu/kozelet/osszes/vannak-lyukak-simicska-sztorijaban-de-egy-dolog-biztos-igaz-belole-0309#!s2
40 évig az egyik legnépszerűbb magyar színész volt! Most temetőgondnok

A Jászai Mari-díjas színész önként hagyta ott a színészi szakmát.

Gáti Oszkár Jászai Mari-díjas színész hét évvel ezelőtt döntött úgy, hogy hátat fordít a színészetnek.

www.femina.hu/hazai_sztar/gati_oszkar_visszavonult
@DarthVader:

Volt egy hasonló ügynök vád egy Orbán által (!) nácinak nevezett illetőtől, és ennek ellenére Orbán azt mondta, hogy a megvádolt Demszky védje meg magát !

Orbán most azzal jon, hogy "ilyen csinn-bumm cirkuszokat csinálni a magyar politikában, nem látom értelmét"

Es mi lett?

1, Demszky megvédte magát!

index.hu/belfold/hirek/210141/

2, Orbán pedig beindította bayer hogy ugynokozze le simicskat!
@A megvalósult amerikai ólom..: ....tudod az ember sokat változik élete során , Orbánnal sem az a gond , hogy volt e ügynök húszévesen ! A gond azokkal a dolgaival van amiket már politikusként ----Simicskával közösen követtek el .Ezt tudod Te is , ettől fél az összes fidesznyik a vezér hitéban ájuldozó . Okkal, ha Simicska magát is vádolva kinyitná a száját és szivárogtatni kezdené mindazt amiről tud , csak képzeld !! Onnan , hogy az apja mennyit kapott a székház pénzből .....Brrrrrrrrrrr
Zsóti in eksön. :)

"S. Lajos elkövető ráadásul csak azért van magasan, mert iszonyú mennyiségű pénz van a jelentős méretű segge alatt. És most ebből a pénzből bármennyit hajlandó feláldozni azért, hogy tönkretegye a miniszterelnököt és ezzel együtt ezt a politikai oldalt. Visszaszolgáltatva az országot azoknak, akiket állítólag oly’ nagyon gyűlöl. Ráadásul a pénzéért sem kell aggódnia, hiszen ha minden az elképzelései szerint alakul, úgyis visszakapja a geciségbe beleölt tőkét, kamatostul. Ezen a ponton, alapvetően. A Puch Lacitól."

magyarhirlap.hu/cikk/19347/S_Lajos_elkoveto
Mondjuk ez is érdekes kérdés. :)

"Az ügyben rendelkezésünkre álló okirati bizonyítékok szerint Orbán Viktort be akarták szervezni, de ettől elálltak. Majd – szintén okirati bizonyítékok tanúsága szerint – éveken át megfigyelték, lehallgatták, zaklatták.

Akkor viszont mivel zsarolják Moszkvából? Egy olyan országban amúgy, ahol a rendszerváltás óta egy pufajkás és egy SZT-tiszt is volt már miniszterelnök? Ha pedig lenne Moszkvában bármi, ami Orbánra nézve kompromittáló, ugyan vajon hogy nem került elő az elmúlt huszonöt évben? Mondjuk legkésőbb akkor, amikor Gyurcsány még Putyin tenyeréből vacsizott, és egyetlen célja volt Orbán eltüntetése a (köz)életből…"
@dr. jenőke (jenőke):
"Gyurcsány mitől libertariánus? És ha az, akkor ez mit jelent?"

Azt például, hogy olyan megveszekedett dogmák foglya, hogy a piac mindent magától beállít és automatikusan jóléti államot hoz létre meg hasonlók. Az, hogy az állam szerepe egészen minimális, az, hogy nyugatnak mindig igaza van és a kelet ill. Oroszország maga az ördög meg efféle baromságok. Az, hogy az életünket egyetlen meghatározó történelmi tény árnyékában, annak naponta áldozva kell leélnünk és hogy az amerikai atombombák pusztítása vagy az amerikai iraki pusztítás koholt bizonyítékokra hivatkozva az nagyszerű dolog. Soroljam még ???
@SZMLT:
Vagy hogy a II WW-ban a szövetségesek szétbombázták Drezdát katonailag teljesen indokolatlanul és amivel tömeggyilkosságot követtel el mert nagyjából senki nem volt Drezdában csak az ártatlan civil lakosság az nagyszerű, justifikálható tett volt. Ugyanez más német városokra is vonatkozik.
Itt van az igazi botrány

"Boross még 1990-ben, a titkosszolgálatokat felügyelő miniszterként bekérette Orbán aktáját. – Olyan karton van, ami a figyeléséről, tervezett beszervezéséről szól és olyan nincs, amely szerint valaha is beszervezték volna." (PestiSrácok)
Na, itt van az igazi botrány. A miniszter törvénytelenül az ellenzéki politikus aktáját nézegette. Vajon még kiét? Mindenkiét? És, akinél talált valamit, azzal mit tett? Honnan volt egyáltalán erre törvényi felhatalmazása? Őt ki ellenőrizte? Megannyi kérdés, amelyet nem tettek fel neki.

www.facebook.com/zoltan.somogyi.58/posts/10206450072157364?pnref=story&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201503
Vérlázító és egyben rendkívül kockázatos, hogy ez az ország szinte csak tisztázatlan múltú, következésképpen zsarolható vezetőket tud kitermelni.
@Gábris szomszéd: Putinnak is megvolt a magához való esze, Kurcsány ellenében olyan munki kellet, akit ugyanúgy manipulálhat. Bárki nyer, neki jó.
Simicska azt mond, amit akar, Orbán Viktornak semminek a tudatában sem kell lemondania. :)

youtu.be/C90MwIwh0rI
@miva?: 19.37
Én nem hőbörgök, viszont a jobboldal (főleg annak magyar kivitelű fajtája) nekem vállalhatatlan. És jelenleg az a nagy büdös helyzet, hogy Orbánékat a magadfajta "nem választók" tartják hatalomban.
P.S. Én sem vagyok elégedett a mai "bal"oldallal.
De legalább demokraták!
@Orica Középföldi:

Az tény, hogy szótárazni kell, ha titeket olvaslak. Ezért szeretem a blogot.
Így tanul a nemzet! )))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A Maruszja név egy orosz dalról jutott az eszembe:

Maruszja várja a halászlegényt
Sietve evez már a part felé
Ladikból kilépve csókot ad
Övék az egész világ.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
" Ügynökkérdés. Itt kezd már erősen kilógni a lóláb. A magyarok nagy többsége se a kommunistákat, se az ügynököket nem szereti, és ez még a Fidesz-KDNP választókra is igaz. (Na, jó, a KDNP-s választókról nincs semmilyen infóm, a mérhetetlen nem lehet mérni.) A Fidesz 5 éve (!) adós az ügynökkérdés rendezésével, szegény Schiffer András már számolni sem tudja, hogy hányszor szavazták le, miközben a Fidesz 3 nap alatt kitalál, átver, megszavaztat kétharmados törvényeket. Ha szerették volna, már 2010-ben rendezték volna az ügynökkérdés, amire még mindig jelentős társadalmi igény van. De nem rendezték, sőt, ott gáncsolták az egészet, ahol csak tudták. Vajon miért?

- Oroszbarátság. Lajos az interjúban azt mondja, hogy az ügynökakták nagy része eltűnt, de Moszkvában meglehetnek. Innen már csak egy lépés, hogy Orbán Viktor jelentős és szépen dokumentált pálfordulása a 2010 előtti politikájához képest Oroszországgal kapcsolatban azért történt meg, mert a volt KGB-s Putyin ezzel zsarolja Orbánt. Ami már csak a tejszínhab a tortán."
vastagbor.atlatszo.hu/2015/03/09/a-korrupt-nagyvallalkozo-zsenialis-sakklepese/
@jöttem:

Nekem is meg kellett néznem mi a szöszt jelent taga nevében a 20 indoka. Életemben először láttam azt a kifejezést:))
@Imola Helyesi:
nyugatifeny.blog.hu/2015/03/09/spiclivad_orban_hitelessegenek_utolso_szilankja_a_tet
"2010-es hatalomra kerülésük óta új Alaptörvényt írtak, ellopták a magánnyugdíjakat, megadóztatták a bankokat, újraosztották a trafikokat, kaszinókat, letörték a rezsit… - a politika minden területén mindenható és totális hatalomként léptek fel. Egyedül az ügynökkérdéshez nem nyúltak a kisujjukkal sem. Miért? Pedig már a konszenzus kényszerére sem tudnak hivatkozni, hát hiszen kétharmaduk volt. Valamiért – mint akik rejtegetnek valamit – mégis a kerékkötői voltak."
Szóval minden más, ami nem a "miért"-re válaszol (mint Orbán) az egyszerű terelés birkáknak - mint Te.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: 23.04
Magyarország mg. innovációja volt a nagyüzemek és a kisüzemek (háztáji) együttműködése.Külön-külön egyik sem megoldás. Egyébként meg Hornék legnagyobb bűne volt, hogy ők sem engedték az önkéntes szövetkezést a termelésben.
@jöttem:

Itt a vallomás:)))

"@jaegtoer: na most elárulok egy kurva nagy titkot!

a pupitászt mindig húszra állítom:)))
innen a húsz, a sima taga már foglalt volt."
@vigyüktúlzásbaadolgokat: 23.36
Vidéki rokonaink meg tudták mutatni, hol volt a nagyszülők földje. Viszont ezt is tőlük hallottam:
"Még a kommunisták sem merték azt hazudni a TSz szervezés időszakában, hogy 10 év után nyugdíjat fognak adni!"
Sok helyen vidéken a családfenntartó a Tsz nyugdíjas!
@Orica Középföldi: "Felajánlom az adósságcsökkentő alapnak".... majd őrülni fog Imola,ha kiutalják részére harcos kiállása jutalmául
@A megvalósult amerikai ólom..: 00.12
"Ha ugyanis Orbánról Moszkvában kompromittáló iratokat őriznek, megmagyarázható, hogy miért mutyizik egy nemzetközi agresszorral az EU háta mögött, és miért titkosították 30 évre a paksi szerződés legfontosabb tételeit. Orbánnak innentől kezdve nehéz lesz tisztességesnek látszódnia, hiszen a múltjának sötét titkait folyamatosan lebegteti majd egy korábbi katonatárs, aki később szobatársként és politikai harcostársként is sok privát információt gyűjthetett be a regnáló miniszterelnökről."
szeka.blog.hu/2015/03/09/orban_honved_jelentem
Tudod aranyapm, hogy a váratlanságra és a sietségre eddig még nem tudtak megfelelő magyarázatot adni - márpedig Simicskáé mellett az szól, hogy nincs másik! Na meg, hogy Orbánról BÁRMI elhihető.
@parti_giano: "...mennyire nyitott a nemzeti konzultációra.."
bóbiskoló /vagy drogos?/ konzulensek esetében
@KÁTÉó53éúétr6:

Imolának bármit, ha okosabb lesz tőle, vagy gyarapítja a nemzetet. Ez utóbbi a sanszos:))
Lássuk Uramisten, mire megyünk ketten, azaz hogyan
csináljunk amatőr módon a pénzügyi rendszerből is Malév 2.0-t?
www.bankmonitor.hu/content/3941.htm
"A Quaestor esetében (az eddig ismert információk szerint) hétköznapi csődről van szó, ahol a kötvényeket kibocsátó cég fizetésképtelen lett. Pénzügyi krach. Ha a pénzügyi helyzetet nem sikerül helyre állítani, akkor a Befektető Védelmi Alap nem fizet, hiszen nem lesz másról szó a befektetők részéről, mint egy rosszul sikerült invesztícióról. Az egyedi kötvénykockázat újabb megnyilvánulása."
A gond csak az, hogy eddig az egyik leány (amely majd kizárólag kötvénykibocsátással foglalkozott) jelentett öncsődöt - de az anya Questor csoporttal szemben járnak el!
privatbankar.hu/penzugyek/ujabb-brokerceg-kerult-bajba-befagyasztottak-a-szamlakat-a-quaestornal-278797
és
privatbankar.hu/penzugyek/a-kulugy-maris-lepett-szerzodest-bontanak-a-quaestor-cegeivel-278798
@Orica Középföldi:

"_Nekem is meg kellett néznem mi a szöszt jelent_"

Nekem is. De talán még sincs veszve semmi, mert a tudjukki sem kezdett el hencegni, hogy miért 20-ra, miért nem tízre, vagy egyáltalán s hogy miért nagyzol taga, amikor még csak esztergát sem látott, s keveri a pulpitussal:D
@jaegtoer:

Tényleg nincs veszve:)))))))))))
@jaegtoer: azt azért elmondhatjuk, nem nyitotta tágra a pupitászát.
Nem birjátok ki nélkülem?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Sokkal nagyobb volt a létbiztonság, kiszámítható a jövő akkoriban"

Na menj már a faszomba, annyira nagy volt a létbiztonság, hogy nem az ország ment csődbe, hanem az egész kibaszott politikai blokk, a fél kontinens.
Ja, hát az kurvanagy létbiztonság, ha egy komplett világhatalom rohad meg épp a fejed fölött...

Faszom, hogy miért vagytok ilyen picsára idióták, rövidlátóak? Ennyire nem lehettek prolik, basszátok már meg!
@parti_giano:

Nekem csak a pupillám nyílt tágra, míg belém nem nyilallt: -Google!
@Bobby Newmark:

Bobby, ne kérd azt számon rajtuk, hogy csak a kerítésig látnak, ha egyszer arra voltak tanítva, hogy addig szabad nézni:)
Pupitas valami mérőóra, biztos ezzel méri, hogy mennyit káromkodhat egy este.
@kekex:
Lehet, hogy majd 2017-ben robbantanak vele, hogy a szocik elveszítsék a választást. Ki tudja? Tudod, a hatalomgyakorlásnak kifinomult módszerei vannak. Ez nem csak kíváncsiság kérdése. Aki kíváncsi, az hamar megöregszik, vigyázni kell nagyon.
Inkább vegyél fiatalító kúrát.
Kekex, te magadat hergeled mindennap az olvasnivalóiddal?
Szűrjél, vagy mérjél, mint taga20-as, nem százas.
@jaegtoer: nem kerítés volt az, függöny, de használták szemellenzőnek is.
@jaegtoer: szemen lőtted magad? járt más is így már, pedig neki még a seme is bonum volt.
@punkfrog: Szerintem se ártana tiszta vizet önteni...
Mondjuk, a "liberális"-nak gondolt, lehet, hogy csak jobboldali ...
Ja, és olyan társadalom, ahol mindenkinek ugyanannyi a pénze-vagyona, csak egy rossz, ma már bukott álomban létezett DDD
@parti_giano:

Látom, a disznódat Casertana-ból hozattad, Imolát kérd fel inszeminátornak.
@jaegtoer: ez már-már sertés volt, méghogy imola. a mangalica is sírva futna el.

azért így ebéd táján egy vékonyra szelt sonka...
@Orica Középföldi:

Köszi! Mondom én, hogy ez az élethosszig való tanulás.))
@parti_giano:

Imádom a latin nyelvvel való görénykedéseidet:))
Nem vagy véletlenül a Laudator temporis acti egyik szerzője?
@kekex: Aha, csak az a "ha" ne lenne ott.. Ennyi erővel bárkiről levezethető lenne egy hasonló történet. Te meg úgyis BÁRMIT elhiszel, nem? Ezt hívják bizonyíték nélküli mocskolódásnak, de hamar elhal majd ez is, meglátod. A Hír tv már nem is nagyon erőlteti a témát..
Az meg önmagában orbitális ökörség, hogy az oroszok esetleg zsarolási helyzetben lennének. Több okból is. Ha valóban így lenne, miért tudunk velük kifejezetten számunkra előnyös szerződéseket kötni? Ha zsarolási pozícióban lennének, miért adnának igen kedvező kamatozású hitelkeretet, miért vásárolhatnánk le azt a pénzt, amit a korábbi gázszerződés értelmében egyébként is ki kellene fizetnünk?Vagy miért nem használták zsarolási potenciáljukat 2008-ban, amikor a grúziai válság idején a Fidesz, mint vezető ellenzéki erő, hevesen támadta az orosz beavatkozást?
Egy zsaroló nem így viselkedik. Ez nem logikus..
@Hajdú Peter:
"Ez az ugy is csak a mszp aljas szemet mocskossagat bizonyitja, hogy mindenkit zsaroltak, terrorizaltak, es ezek pofaznak demokraciarol."

Valamirol lemaradtam ?
Az emeszpé van kormányon ?
@A megvalósult amerikai ólom..:
"Ha valóban így lenne, miért tudunk velük kifejezetten számunkra előnyös szerződéseket kötni? "

Egy, csak egy példát lehetne,..tisztelettel...
@A megvalósult amerikai ólom..:
"Fidesz, mint vezető ellenzéki erő, hevesen támadta az orosz beavatkozást?
Egy zsaroló nem így viselkedik. Ez nem logikus.."

Talan akkor még nem zsarolták ?
Talan akkor még nem tudta , hogy zsarolható ?
@Orica Középföldi: nem, én a malleus maleficarum munkálataiban vettem részt.
@parti_giano:

az az. munkásököl pöröly.
@dr kíváncsivagyok: Na ne vicceljünk. Elég kritikus külpolitikai helyzetben volt akkoriban Oroszország. Kizárható, hogy nem próbálták volna meg minden lehetséges eszközzel befolyásolni a térség államainak belpolitikai történéseit.
Egyébként meg -ha valóban van a kezükben valami- miért nem jelezték már a '98-ban a győztes miniszterelnöknek, hogy "van ám nálunk valami kispajtás", úgyhogy eszerint külpolitizálni ám.
Egyszerűen nem áll össze a képlet..
A paksi hitelkeret szerződés pedig kifejezetten előnyös. Ilyen feltételekkel nem kaptunk volna máshol, és részesedést sem kell adnunk a Roszatomnak, ahogy pl. a finnek teszik a Hanhikivi atomerőművük esetében..Nem gondolod, hogyha tényleg zsaroló helyzetben lettek volna, kierőszakolják hogy részesedést kapjanak itt is?? Esetleg egy magasabb kamatot alkudnak ki az állítólag zsarolható Orbánnal? Plusz kierőszakolták volna hogy a korábbi számunkra szar gázszerződést meghosszabbítsuk, nem pedig levásárolhatjuk azt a pénzt, amit e szerződés szerint amúgy is ki kellett volna fizetnünk.
@parti_giano: @hacsaturján:

:)))))))))))

Amúgy csöpögjön Szájtátó verítéke a rénkumiszba, az északi nyitás közben:))
@Orica Középföldi:

bármiféle - a kokaska által kitalált -északi nyitás elől hevesen elzárkózom és rosálok.
@Orica Középföldi: Az az apró tény ne zavarjon téged, hogy Merkel tényleg kereszténydemokrata és tényleg kancellár.

Irónia szó nem sokat mond neked, ugye?
@kekex: "Magyarország mg. innovációja volt a nagyüzemek és a kisüzemek (háztáji) együttműködése."

Ergo ez egy olyan alkotása az elmúltnegyven évnek, amit érdemes lett volna megőrizni. Horn nem értett a földhöz, a tanácsadói meg sz@rok voltak ezek szerint.
@Bobby Newmark: "Ja, hát az kurvanagy létbiztonság, ha egy komplett világhatalom rohad meg épp a fejed fölött..."

Ja, és a kapitalizmusban soha nincs gazdasági válság, túltermelés ill. csökkenő fizetőképes kereslet. És a környezetpusztítás fenntartható.
És jó dolog álomvilágban élni.
Möszjők!

Sajna nem tudtam mindent végig olvasni :-(
SzVSz OV nem fogja feljelenteni Simicskát. Miért? Mert Simicska nem azt állította, hogy OV besúgó volt, hanem azt, hogy OV azt mondta, jelentenie kell róla. Azt bizonyítani,hogy egy ilyen (egyébként könnyen félre magyarázható) állítás nem hangzott el, igen nehéz...
Simicska nem hülye. (Bár nem szeretem, de ezt el kell ismernem)Viszont némileg labilis(nak tünik) idegileg.
Amikor OV sikertelen beszervezési kartonja nyilvánosságra került, beszéltem NBH-s ismerőssel. Ő azt mondta, a nyelvezet arra utal, hogy más szerv miatt nem tudták beszervezni, de ! Csak utal. Simán lehet, hogy tényleg ellenállt.

Tisztelettel, Münci
@A megvalósult amerikai ólom..: Minek? 30 evre magukhoz láncoltak a ruszkik es meg profitjuk is van belőle (külpolitikailag meg mar ne is beszeljunk, mar ugy tancolunk ahogy Putyinnak jo) hat mi mas kellene nekik?

Nekünk meg fantasztikus uzlet ugye 30 evre eladósodni amikor meg vagy 10 evig nem is sürgős a dolog...
@Gábris szomszéd: Az ÁRULÓ Bayer?

nol.hu/archivum/archiv-58249-42371

Na ne mar... Amikor Orbánt legecizte, akkor nem jott ezzel az infóval elő? Most hirtelen "emlékezett" ilyen adu aszra?

aha
@Orica Középföldi: nem volt véletlen a választás:-)... neki az a katyvasz homogén egésszé áll össze...
@igazi Ténytár: Mivel "láncoltak magukhoz" ? Áruld már el ! Mert igen jó feltételekkel biztosítanak egy hitelkeretet, hogy elnyerjék a beruházás kivitelezését? Akkor mit mondanál Finnországra, akik még résztulajdont is adnak az oroszoknak??

"amikor meg vagy 10 evig nem is sürgős a dolog..." A hitelkeretből lehívott pénzek után kell kamatokat fizetni. Jelenleg még nem történt lehívás, és nem is fog egy darabig, mivel kb 3 év múlva kezdődhet meg a kivitelezés, az engedélyeztetési eljárások miatt.
Gondolom tisztában vagy azzal, hogy mi a különbség egy hitel, és egy hitelkeret között..
@kekex: "Vidéki rokonaink meg tudták mutatni, hol volt a nagyszülők földje."

Ez igaz, de nem szabad csak a szépre emlékezni. Volt, akinek a "talpalatnyi földet" jelentette a gazdasága, szó szerint. Törpebirtokot, kezdetleges eszközöket, embertelen munkát stb.

"Sok helyen vidéken a családfenntartó a Tsz nyugdíjas!"
Sokan ma is örülnének, ha a tsz-ben dolgozhatnának, és lenne kilátásuk egy kis nyugdíjra.
@Sir Bates dö Hól: Szánalmas életetekben ez a szórakozás ... :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Igen, a kapitalizmusban vannak válságos időszakok néha.
Tervgazdálkodásban meg olyan, hogy a konstans válságban vannak néha majdnem normális időszakok.
Valóban egy súlycsoport a kettő...

Azt meg látom, hogy jó neked az álomvilágod, csak baj, ha az engem kurvára nem érdekel?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Dolgozni nem kell mert fizetés az anélkül is van, de ráadásul nem is érdemes, mert a teljesítmény nem függ össze a bérrel. Azt az időszakot csak az sírja vissza, akinek kiütése van a munkától.

A te családod is ilyen volt, mi?
@igazi Ténytár: Az az ember valószínűleg kicsit jobban ért a médiához és a közvélemény befolyásolásához, mint te. Egészen biztos vagyok benne, hogy ezek a megnyilvánulások ütemezettek, és hogy nem ez volt az utolsó.

Őszintén szólva csak a hülye játssza ki az aduját az első hívásnál...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_@Sir Bates dö Hól: Szánalmas életetekben ez a szórakozás ... :) _"

látod, még te is beleférsz:)
@guma: "Na, itt van az igazi botrány. A miniszter törvénytelenül az ellenzéki politikus aktáját nézegette. Vajon még kiét? Mindenkiét? És, akinél talált valamit, azzal mit tett? Honnan volt egyáltalán erre törvényi felhatalmazása? Őt ki ellenőrizte? Megannyi kérdés, amelyet nem tettek fel neki."

Boros úr már olyan öreg, hogy jó, ha pisilni tud.
Gondolom a nézegetést a saját aktájával kezdte, oszt utána jöttk a haverok, majd az ellenségek.
Mink neki felhatalmazás, ha ő főnök?

Engem sokkal jobban érdekel az, mit szól a cöfös békamenet ahhoz, hogy egy nav elnöknek meg kel védenie bíróságon a becsületét, jó hírnevét, és aki ennek elmaradása esetére kirúgást ígér neki, az elfelejt (?) perelni? Vagy a cöf is kettős mércés? No és hol lapítanak a kdnp-sek?

Talán Orbánnak inkább jól felfogott érdeke lehet, hogy az ügy ne kerüljön bíróságra?
Erről viszont eszembe is jutott, ha a Vida ügyében az ügyészség jár el, mert ugyé nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásról beszéltek, akkor a miniszterelnök erkölcseinek védelmét miért nem vállalja fel? Most is pont akkora a nyilvánosság ( az egész világ ).:D
süti beállítások módosítása