Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.03.09. 04:22 Fabius

Simicska - Leaks: Orbán ügynököt zsarolhatják Moszkvából

Nagy frász ez a Lajos. Úgy mondott valami-semmit a Mandinernek, hogy abból az orbánhitűeken kívül mindenkinek világos: Viktor fején avasodni kezd a vaj.

Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad.” Azt mondtam az illetőnek: nincs harag, jó, hogy szólt, majd kitaláljuk együtt, miket írjon. Azt hiszem, maguktól is rájöttek már, ő ki volt.

Az Orbán ügynök múltját feszegető kérdések időről időre előjönnek. Legutóbb Vadai Ágnesnek írt cáfolatot a Főni, ezt újrázta most a Miniszterelnökség, de ahogy akkor, most sem bírt a dolog meggyőző erővel. Mert ha kutatunk kicsit a múlt emlékei között, akkor bizony sok furcsaságra nem érkezett azóta sem magyarázat. Először is ott volt ugye a MISZOT, ahol Stumpf István elnöklése és Pozsgay bábáskodása alatt lehettek mind szem előtt. Stumpf apósa már akkor is az a Horváth István belügyminiszter volt, aki ha kellett bármit el tudott intézni egyrészt, és a III/III jelentésekből tudott mindenkiről mindent másrészt. Talán soha annyi ügynököt nem szerveztek be, mint a rendszerváltás körül, ez kiderült a Horváth bukását okozó Dunagate botrányból és Szily László hogy nem lettem besúgó memoárjából is. Ahogy az is kiderül, a Fideszben és az összes többi rendszerváltó pártban hemzsegtek és a mai napig ott ülnek ezek a besúgók, egyik másik látványos karriert is befut, mint a sokáig MTVA elnök, 1989 májusában beszervezett Böröcz "Nádasdy" István. A neten régen keringenek Orbán egykori katonatársaitól származó "történetek", miszerint kussolt előtte mindenki, mert tudták az elhárítás embere.

Most meg jön az évtizedes legjobb barát azzal, neki Viktor maga mondta: jelentenem kell rólad.

Akta ami igazolná a dolgot az mondjuk nincs. De éppenséggel valamiért nyilvános ügynöklisták sincsenek, sőt, a rohattkommunisták elleni harc is kimerült egy MSZP baszogató röhejtörvényben. Jó, azt már D-209 óta tudjuk, a Fidesz ha csak rajta múlik egyes iratokat 150 évre titkosított volna, de végül megelégedtek 30 évvel is. Aztán 8 év parkolópálya után kétharmaddal felszerelve mit tettek ügynök ügyben? Úgy van, semmit. Magyarázatokat agyaltak miért nem támogatják Schiffer és az LMP beadványait századszorra sem, és igyekeztek szájkosarat húzni az elnökséggel üvöltve vitázó L. Simon fejére, hogy ne hánykolódjon annyit. Vagyis a titkok titkok, a rejtett ügynökök rejtett ügynökök maradtak. Az meg régen hallgatólagos közmegegyezés tárgya, hogy az eredeti, hiánytalan ügynöklista megtalálható Moszkvában, abból nem hiányzik kb semmi. Éppen ezért komoly dolgokat lehet kérni a benne szereplő információk titkokban maradásáért. Mondjuk egy paksi bizniszt.

Vagy villámlátogatást Európa Kirekesztettjének egy uniós tagállamban, hogy onnan mutasson feltartott középső ujjat Brüsszelnek.

Akkor is, ha ettől az ország elszigetelődik teljesen, atlantistából putyinistának bélyegzik, elveszíti legkedvesebb szövetségeseit, renoméjának utolsó maradványait és az import békemeneteseit is. Azt nem tudom - még - személy szerint én elhiszem-e Lajosnak amit állít. De abban lassan biztos vagyok, hogy abból az egykori Bibós brancsból a legtöbb esze neki van. Meg abban is, hogy ez a sztori nem a vége, hanem a kezdete valaminek. Viktor kötheti a gatyát fölfele, asszem.

orban-simicska-haboru_1.jpg

580 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr157252571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@vigyüktúlzásbaadolgokat: azon már túl vagy... (ma pogátsát olvastál, hogy ennyire a hatása alá kerültél?... nem vagy annyira bigott, mint a lápi-magyar, de te is mindenre lecsapsz kritika nélkül, ha igazolni látszik álláspontod... gedeon-masa neked sem pajtásod... )
@Sir Bates dö Hól: Hány százalékkal is szűnt meg az SZDSZ?

Ott van a hazai libertáriusok támogatottsága is, a béka segge alatt ...
De azért kormányváltásról álmodoztok, ugye? :) Darwin-díjasok ...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ilyen jóba vagytok? Honnan tudod, hogy rá gondoltam?
Mennyibe kerül Lajcsinak szivárogtatni,és ki fizeti.Sorosba van kötve,vagy a másik Viktorhoz ment dolgozni,nála csak beszélni kell.
.
Érdemes olvasgatni a kommenteket. Van néhány meglepetés.
Megtudjuk, hogy van aki szerint Gyurcsány szélsőségesen nyugatbarát libertariánus párt vezetője, Merkel pedig kereszténydemokrata kancellár.
De Merkel miért nem szélsőséges?
Ha Orbán nem szélsőséges, az lenne logikus, hogy Merkel a szélsőséges.
És ez a szerencsétlen Gyurcsány mitől libertariánus? És ha az, akkor ez mit jelent? Úgy összességében mit jelent az, hogy libertariánus párt? Amelyik szélsőségesen nyugatbarát? Hogyan kerül mindez egy mondatba? A vezetőt még értem, hacsak nem MTK kábel a falban.
Az is tetszik, hogy amit elnéznek Gyurcsánynak, miért nem nézik el Orbánnak. Csakhogy Gyurcsány híveitől és pártjától pont egy fidesz-hívő ne várja el, hogy elnézők legyenek Orbánnal. Különösen nem, ha vasárnap délelőtt mise után kenyeret (vagy bármit) akar vásárolni, de a sor immár végtelen, és nem is az egykulacsos adóval kezdődött.
Persze van több bejegyzés is, amely szót érdemelne - de minek.
@Sir Bates dö Hól:

" viszont szintetizálsz rendesen..."

Nem szintetizál, konglomerál.
Csak óvatosan a fogalmakkal:)
Azt, hogy Simicska Lajosnak katonaként megmutatták a saját aktáját és idéztek is belőle – mint azt az üzletember állítja –, Takács Tibor életszerűtlennek tartja, hiszen a titkosszolgálatok a megfigyelt személyekkel a legritkább esetben közlik a megfigyelés tényét, ráadásul számos más módszer is rendelkezésre állt, hogy megdolgozzák az érintettet.

http://vs.hu/kozelet/osszes/vannak-lyukak-simicska-sztorijaban-de-egy-dolog-biztos-igaz-belole-0309?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s0
@dr. jenőke (jenőke):

Látom, megint nem tudtál aludni:))

Nekem nem okoz meglepetést, hogy sokan úgy használnak fogalmakat,hogy nincsenek tisztában a jelentésével.
Az a kételkedés nélküli magabiztosság viszont mindig meghökkent egy kicsit, hogy sokan azt gondolják, ha beszélni tudok, mindent tudok:))
Aztán persze a kommentből kiderül, hogy messze van ettől.
@Orica Középföldi: tudja ő, nincs hiátusa, csak nem figyelt oda, mert jobbról előzte az inszinuáció.
@parti_giano:

Jól látom, Tompikával ajándékoztál meg? Ha nő lennél visszaküldeném:))
Így felajánlom az adósságcsökkentő alapnak, vagy minek. TWÁ jó munkát talált neki a tegnapi posztjában:)
@Gábris szomszéd:

válaszolni nem tudsz, csak a szart kened mindenkire?
sunyi kis gecihalmaz! undorító vagy!
más:
szentfazék! ha kgbélának a kivizsgálás eredményére vártok, akkor mást minden vizsgálat nélkül, hogy van pofátok bármiben is számon kérni szóbeszéd vagy elképzelésetek alapján?

tehát ne mocskold a nevem többet! - mert ez a sajátom nem úgy mint a te niked!
@parti_giano:

" tudja ő, nincs hiátusa, csak nem figyelt oda, mert jobbról előzte az inszinuáció."

Tudom, hogy tudja. Ez amolyan lányomnak mondom, hogy menyem is értse volt:)
Ellenben szóvá kellett tennem, mert visszaigazolta egy nem létezőnek a létét.
@dr. jenőke (jenőke): :D

egy apró szépséghiba a szövegedben:

"hacsak nem MTK kábel a falban."

az MM-t teszik falba "vezetni, a fentit nem... :)
@guma:

Nem látom. Bántani merészelt? Helyes, ha visszavered.
@parti_giano: :)))

mit nem nézegetsz? tetszik az aliggatya???
hahahaha
@Orica Középföldi: már akkor mutogatta, mennyire nyitott egy nemzeti konzultációra.
@guma:

A szakmai hiúság:)) Okosabb nem lettem vezeték-ügyben, de jól szórakoztam:)
@Orica Középföldi:

betettem a parlamenti diskurzust, majd szinte azonnal hozta a kuruc felvételt erről...

én meg (a nagyon hülye/) bátorkodtam figyelmeztetni, hogy a kuruc megígérte anno, hogy nyilvánosságra hozza a ov kapcsolattartóját...ezt miért nem tette meg?

erre az a mocsok azt meri válaszolni, hogy örül, amiért "támogatom" a kurucot (vagy valami ilyesmit. azért mentem vissza, mert reméltem ott a válasz! erre ezt találtam! felment a pumpa a szemét gyökér miatt)...
@parti_giano: :)

miért??? (nekem tetszik amikor csintalankodsz! :D én meg ne tegyem?)
de lásd milyen vagyok!
igaz én nem tettem be neked ilyen képet, viszont neked is, ma csak álomkerteket fogok varázsolni, ha átnézel hozzánk...
@Orica Középföldi: :)))))

az a hárombetűs általában gépeken (porszívó, mosógép, stb) található a más igénybevételi (pl hajlékonyság) követelmények miatt.

ezért "állaga" is más. így, nem is készítik alumíniumból, mert az a fajta hülye drót gyorsan törik...
ráadásul a szigetelése is más, mert még gyerek is hozzányúlhat, megtekerheti, stb...

míg ami falba kerül lehet merev anyag és a szigetelésnek kémiai viszonyok kialakulásához kell idomulnia a vakolatban, téglában ami néha vizes lesz...

konyha nyelven talán már értesz is valamit a vezetékek tulajdonságai szerinti használhatóságáról... :DDDDD
@guma: Kár, hogy megint nagyot akartál fingani de ismét csak beszartál. :)
@guma:

Köszi a rövid képzést. OKJ-ban benne vagy?:)))
@guma:
.
mtk 2*2.5 kábel H05VV-F
Alkalmazás: Száraz helyiségekben, kapcsoló és elosztószekrényekben, szigetelt csövekben történő felhasználásra.
Környezeti hőmérséklet: -5°C-tól +70°C
Max. rövidzárlati hőmérséklet: 160°C max. 5s-ig
Terhelhetőség: 10A

A szigetelt cső miatt vegyesfelhasználhatóságúnak gondolom.
Van olyan, mint a vegyesgyümölcspárlat mindenre való alkalmazása.
@SZMLT:

Aptya, kurva egyszerű a képlet. Ha Simicska hazudott egyet, Orbánnak egyetlen dolga polgári pert inditani ellene, ahol Simicskának bizonyitania kell, amit persze nem tud, és minden tiszta. Persze ez involválja azt a feltételezést, hogy amennyiben Orbán nem indit pert, akkor fülig szaros. Kiváncsian várom a fejleményeket.
@dr. jenőke (jenőke): :)))

jó vagy!!! :DDDDDDDDD

a szigetelt cső mindent visz! azt is...
(kifeküdtem a röhögéstől!)

látod @Orica Középföldi: nem válnék be, csak ha Jenőke súg!
Puskás Akadémia: 0, Southampton: 27,5 milliárd

Ennyi a különbség a miniszterelnök kedvenc akadémiája és a világ legjobban jövedelmező akadémiája között.

http://vs.hu/sport/osszes/puskas-akademia-0-southampton-27-5-milliard-0309#!s1
Vannak lyukak Simicska sztorijában, de egy dolog biztos igaz belőle

" Takács Tibor történész, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának kutatója szerint az ügynöki munka mindig a papírozással kezdődik. „Először alá kell írni egy beszervezés nyilatkozatot. Onnantól pedig írásban jelent vagy legépelik a szóbeli jelentéseit.” Takács szerint a leszerelési buli alatti beszervezés nem tűnik valószínűnek, bár aki az ügynöki munkában jól teljesített, azt a tartótisztje a leszereléskor felajánlhatta más állambiztonsági szervezeteknek.

Bár a Simicska Lajos által elmondott konkrét ügyet pontosan nem ismeri, Takács emlékeztetett, hogy ”civilként” lehetőség volt más módon is segíteni az állambiztonság vagy a katonai elhárítás munkáját. Például társadalmi kapcsolatként, őket valóban nem papírozták le."

http://vs.hu/kozelet/osszes/vannak-lyukak-simicska-sztorijaban-de-egy-dolog-biztos-igaz-belole-0309#!s2
40 évig az egyik legnépszerűbb magyar színész volt! Most temetőgondnok

A Jászai Mari-díjas színész önként hagyta ott a színészi szakmát.

Gáti Oszkár Jászai Mari-díjas színész hét évvel ezelőtt döntött úgy, hogy hátat fordít a színészetnek.

www.femina.hu/hazai_sztar/gati_oszkar_visszavonult
@DarthVader:

Volt egy hasonló ügynök vád egy Orbán által (!) nácinak nevezett illetőtől, és ennek ellenére Orbán azt mondta, hogy a megvádolt Demszky védje meg magát !

Orbán most azzal jon, hogy "ilyen csinn-bumm cirkuszokat csinálni a magyar politikában, nem látom értelmét"

Es mi lett?

1, Demszky megvédte magát!

index.hu/belfold/hirek/210141/

2, Orbán pedig beindította bayer hogy ugynokozze le simicskat!
@A megvalósult amerikai ólom..: ....tudod az ember sokat változik élete során , Orbánnal sem az a gond , hogy volt e ügynök húszévesen ! A gond azokkal a dolgaival van amiket már politikusként ----Simicskával közösen követtek el .Ezt tudod Te is , ettől fél az összes fidesznyik a vezér hitéban ájuldozó . Okkal, ha Simicska magát is vádolva kinyitná a száját és szivárogtatni kezdené mindazt amiről tud , csak képzeld !! Onnan , hogy az apja mennyit kapott a székház pénzből .....Brrrrrrrrrrr
Zsóti in eksön. :)

"S. Lajos elkövető ráadásul csak azért van magasan, mert iszonyú mennyiségű pénz van a jelentős méretű segge alatt. És most ebből a pénzből bármennyit hajlandó feláldozni azért, hogy tönkretegye a miniszterelnököt és ezzel együtt ezt a politikai oldalt. Visszaszolgáltatva az országot azoknak, akiket állítólag oly’ nagyon gyűlöl. Ráadásul a pénzéért sem kell aggódnia, hiszen ha minden az elképzelései szerint alakul, úgyis visszakapja a geciségbe beleölt tőkét, kamatostul. Ezen a ponton, alapvetően. A Puch Lacitól."

magyarhirlap.hu/cikk/19347/S_Lajos_elkoveto
Mondjuk ez is érdekes kérdés. :)

"Az ügyben rendelkezésünkre álló okirati bizonyítékok szerint Orbán Viktort be akarták szervezni, de ettől elálltak. Majd – szintén okirati bizonyítékok tanúsága szerint – éveken át megfigyelték, lehallgatták, zaklatták.

Akkor viszont mivel zsarolják Moszkvából? Egy olyan országban amúgy, ahol a rendszerváltás óta egy pufajkás és egy SZT-tiszt is volt már miniszterelnök? Ha pedig lenne Moszkvában bármi, ami Orbánra nézve kompromittáló, ugyan vajon hogy nem került elő az elmúlt huszonöt évben? Mondjuk legkésőbb akkor, amikor Gyurcsány még Putyin tenyeréből vacsizott, és egyetlen célja volt Orbán eltüntetése a (köz)életből…"
@dr. jenőke (jenőke):
"Gyurcsány mitől libertariánus? És ha az, akkor ez mit jelent?"

Azt például, hogy olyan megveszekedett dogmák foglya, hogy a piac mindent magától beállít és automatikusan jóléti államot hoz létre meg hasonlók. Az, hogy az állam szerepe egészen minimális, az, hogy nyugatnak mindig igaza van és a kelet ill. Oroszország maga az ördög meg efféle baromságok. Az, hogy az életünket egyetlen meghatározó történelmi tény árnyékában, annak naponta áldozva kell leélnünk és hogy az amerikai atombombák pusztítása vagy az amerikai iraki pusztítás koholt bizonyítékokra hivatkozva az nagyszerű dolog. Soroljam még ???
@SZMLT:
Vagy hogy a II WW-ban a szövetségesek szétbombázták Drezdát katonailag teljesen indokolatlanul és amivel tömeggyilkosságot követtel el mert nagyjából senki nem volt Drezdában csak az ártatlan civil lakosság az nagyszerű, justifikálható tett volt. Ugyanez más német városokra is vonatkozik.
Itt van az igazi botrány

"Boross még 1990-ben, a titkosszolgálatokat felügyelő miniszterként bekérette Orbán aktáját. – Olyan karton van, ami a figyeléséről, tervezett beszervezéséről szól és olyan nincs, amely szerint valaha is beszervezték volna." (PestiSrácok)
Na, itt van az igazi botrány. A miniszter törvénytelenül az ellenzéki politikus aktáját nézegette. Vajon még kiét? Mindenkiét? És, akinél talált valamit, azzal mit tett? Honnan volt egyáltalán erre törvényi felhatalmazása? Őt ki ellenőrizte? Megannyi kérdés, amelyet nem tettek fel neki.

www.facebook.com/zoltan.somogyi.58/posts/10206450072157364?pnref=story&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201503
Vérlázító és egyben rendkívül kockázatos, hogy ez az ország szinte csak tisztázatlan múltú, következésképpen zsarolható vezetőket tud kitermelni.
@Gábris szomszéd: Putinnak is megvolt a magához való esze, Kurcsány ellenében olyan munki kellet, akit ugyanúgy manipulálhat. Bárki nyer, neki jó.
Simicska azt mond, amit akar, Orbán Viktornak semminek a tudatában sem kell lemondania. :)

youtu.be/C90MwIwh0rI
@miva?: 19.37
Én nem hőbörgök, viszont a jobboldal (főleg annak magyar kivitelű fajtája) nekem vállalhatatlan. És jelenleg az a nagy büdös helyzet, hogy Orbánékat a magadfajta "nem választók" tartják hatalomban.
P.S. Én sem vagyok elégedett a mai "bal"oldallal.
De legalább demokraták!
@Orica Középföldi:

Az tény, hogy szótárazni kell, ha titeket olvaslak. Ezért szeretem a blogot.
Így tanul a nemzet! )))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A Maruszja név egy orosz dalról jutott az eszembe:

Maruszja várja a halászlegényt
Sietve evez már a part felé
Ladikból kilépve csókot ad
Övék az egész világ.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
" Ügynökkérdés. Itt kezd már erősen kilógni a lóláb. A magyarok nagy többsége se a kommunistákat, se az ügynököket nem szereti, és ez még a Fidesz-KDNP választókra is igaz. (Na, jó, a KDNP-s választókról nincs semmilyen infóm, a mérhetetlen nem lehet mérni.) A Fidesz 5 éve (!) adós az ügynökkérdés rendezésével, szegény Schiffer András már számolni sem tudja, hogy hányszor szavazták le, miközben a Fidesz 3 nap alatt kitalál, átver, megszavaztat kétharmados törvényeket. Ha szerették volna, már 2010-ben rendezték volna az ügynökkérdés, amire még mindig jelentős társadalmi igény van. De nem rendezték, sőt, ott gáncsolták az egészet, ahol csak tudták. Vajon miért?

- Oroszbarátság. Lajos az interjúban azt mondja, hogy az ügynökakták nagy része eltűnt, de Moszkvában meglehetnek. Innen már csak egy lépés, hogy Orbán Viktor jelentős és szépen dokumentált pálfordulása a 2010 előtti politikájához képest Oroszországgal kapcsolatban azért történt meg, mert a volt KGB-s Putyin ezzel zsarolja Orbánt. Ami már csak a tejszínhab a tortán."
vastagbor.atlatszo.hu/2015/03/09/a-korrupt-nagyvallalkozo-zsenialis-sakklepese/
@jöttem:

Nekem is meg kellett néznem mi a szöszt jelent taga nevében a 20 indoka. Életemben először láttam azt a kifejezést:))
@Imola Helyesi:
nyugatifeny.blog.hu/2015/03/09/spiclivad_orban_hitelessegenek_utolso_szilankja_a_tet
"2010-es hatalomra kerülésük óta új Alaptörvényt írtak, ellopták a magánnyugdíjakat, megadóztatták a bankokat, újraosztották a trafikokat, kaszinókat, letörték a rezsit… - a politika minden területén mindenható és totális hatalomként léptek fel. Egyedül az ügynökkérdéshez nem nyúltak a kisujjukkal sem. Miért? Pedig már a konszenzus kényszerére sem tudnak hivatkozni, hát hiszen kétharmaduk volt. Valamiért – mint akik rejtegetnek valamit – mégis a kerékkötői voltak."
Szóval minden más, ami nem a "miért"-re válaszol (mint Orbán) az egyszerű terelés birkáknak - mint Te.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: 23.04
Magyarország mg. innovációja volt a nagyüzemek és a kisüzemek (háztáji) együttműködése.Külön-külön egyik sem megoldás. Egyébként meg Hornék legnagyobb bűne volt, hogy ők sem engedték az önkéntes szövetkezést a termelésben.
@jöttem:

Itt a vallomás:)))

"@jaegtoer: na most elárulok egy kurva nagy titkot!

a pupitászt mindig húszra állítom:)))
innen a húsz, a sima taga már foglalt volt."
@vigyüktúlzásbaadolgokat: 23.36
Vidéki rokonaink meg tudták mutatni, hol volt a nagyszülők földje. Viszont ezt is tőlük hallottam:
"Még a kommunisták sem merték azt hazudni a TSz szervezés időszakában, hogy 10 év után nyugdíjat fognak adni!"
Sok helyen vidéken a családfenntartó a Tsz nyugdíjas!
@Orica Középföldi: "Felajánlom az adósságcsökkentő alapnak".... majd őrülni fog Imola,ha kiutalják részére harcos kiállása jutalmául
@A megvalósult amerikai ólom..: 00.12
"Ha ugyanis Orbánról Moszkvában kompromittáló iratokat őriznek, megmagyarázható, hogy miért mutyizik egy nemzetközi agresszorral az EU háta mögött, és miért titkosították 30 évre a paksi szerződés legfontosabb tételeit. Orbánnak innentől kezdve nehéz lesz tisztességesnek látszódnia, hiszen a múltjának sötét titkait folyamatosan lebegteti majd egy korábbi katonatárs, aki később szobatársként és politikai harcostársként is sok privát információt gyűjthetett be a regnáló miniszterelnökről."
szeka.blog.hu/2015/03/09/orban_honved_jelentem
Tudod aranyapm, hogy a váratlanságra és a sietségre eddig még nem tudtak megfelelő magyarázatot adni - márpedig Simicskáé mellett az szól, hogy nincs másik! Na meg, hogy Orbánról BÁRMI elhihető.
@parti_giano: "...mennyire nyitott a nemzeti konzultációra.."
bóbiskoló /vagy drogos?/ konzulensek esetében
@KÁTÉó53éúétr6:

Imolának bármit, ha okosabb lesz tőle, vagy gyarapítja a nemzetet. Ez utóbbi a sanszos:))
Lássuk Uramisten, mire megyünk ketten, azaz hogyan
csináljunk amatőr módon a pénzügyi rendszerből is Malév 2.0-t?
www.bankmonitor.hu/content/3941.htm
"A Quaestor esetében (az eddig ismert információk szerint) hétköznapi csődről van szó, ahol a kötvényeket kibocsátó cég fizetésképtelen lett. Pénzügyi krach. Ha a pénzügyi helyzetet nem sikerül helyre állítani, akkor a Befektető Védelmi Alap nem fizet, hiszen nem lesz másról szó a befektetők részéről, mint egy rosszul sikerült invesztícióról. Az egyedi kötvénykockázat újabb megnyilvánulása."
A gond csak az, hogy eddig az egyik leány (amely majd kizárólag kötvénykibocsátással foglalkozott) jelentett öncsődöt - de az anya Questor csoporttal szemben járnak el!
privatbankar.hu/penzugyek/ujabb-brokerceg-kerult-bajba-befagyasztottak-a-szamlakat-a-quaestornal-278797
és
privatbankar.hu/penzugyek/a-kulugy-maris-lepett-szerzodest-bontanak-a-quaestor-cegeivel-278798
@Orica Középföldi:

"_Nekem is meg kellett néznem mi a szöszt jelent_"

Nekem is. De talán még sincs veszve semmi, mert a tudjukki sem kezdett el hencegni, hogy miért 20-ra, miért nem tízre, vagy egyáltalán s hogy miért nagyzol taga, amikor még csak esztergát sem látott, s keveri a pulpitussal:D
@jaegtoer:

Tényleg nincs veszve:)))))))))))
@jaegtoer: azt azért elmondhatjuk, nem nyitotta tágra a pupitászát.
Nem birjátok ki nélkülem?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Sokkal nagyobb volt a létbiztonság, kiszámítható a jövő akkoriban"

Na menj már a faszomba, annyira nagy volt a létbiztonság, hogy nem az ország ment csődbe, hanem az egész kibaszott politikai blokk, a fél kontinens.
Ja, hát az kurvanagy létbiztonság, ha egy komplett világhatalom rohad meg épp a fejed fölött...

Faszom, hogy miért vagytok ilyen picsára idióták, rövidlátóak? Ennyire nem lehettek prolik, basszátok már meg!
@parti_giano:

Nekem csak a pupillám nyílt tágra, míg belém nem nyilallt: -Google!
@Bobby Newmark:

Bobby, ne kérd azt számon rajtuk, hogy csak a kerítésig látnak, ha egyszer arra voltak tanítva, hogy addig szabad nézni:)
Pupitas valami mérőóra, biztos ezzel méri, hogy mennyit káromkodhat egy este.
@kekex:
Lehet, hogy majd 2017-ben robbantanak vele, hogy a szocik elveszítsék a választást. Ki tudja? Tudod, a hatalomgyakorlásnak kifinomult módszerei vannak. Ez nem csak kíváncsiság kérdése. Aki kíváncsi, az hamar megöregszik, vigyázni kell nagyon.
Inkább vegyél fiatalító kúrát.
Kekex, te magadat hergeled mindennap az olvasnivalóiddal?
Szűrjél, vagy mérjél, mint taga20-as, nem százas.
@jaegtoer: nem kerítés volt az, függöny, de használták szemellenzőnek is.
@jaegtoer: szemen lőtted magad? járt más is így már, pedig neki még a seme is bonum volt.
@punkfrog: Szerintem se ártana tiszta vizet önteni...
Mondjuk, a "liberális"-nak gondolt, lehet, hogy csak jobboldali ...
Ja, és olyan társadalom, ahol mindenkinek ugyanannyi a pénze-vagyona, csak egy rossz, ma már bukott álomban létezett DDD
@parti_giano:

Látom, a disznódat Casertana-ból hozattad, Imolát kérd fel inszeminátornak.
@jaegtoer: ez már-már sertés volt, méghogy imola. a mangalica is sírva futna el.

azért így ebéd táján egy vékonyra szelt sonka...
@Orica Középföldi:

Köszi! Mondom én, hogy ez az élethosszig való tanulás.))
@parti_giano:

Imádom a latin nyelvvel való görénykedéseidet:))
Nem vagy véletlenül a Laudator temporis acti egyik szerzője?
@kekex: Aha, csak az a "ha" ne lenne ott.. Ennyi erővel bárkiről levezethető lenne egy hasonló történet. Te meg úgyis BÁRMIT elhiszel, nem? Ezt hívják bizonyíték nélküli mocskolódásnak, de hamar elhal majd ez is, meglátod. A Hír tv már nem is nagyon erőlteti a témát..
Az meg önmagában orbitális ökörség, hogy az oroszok esetleg zsarolási helyzetben lennének. Több okból is. Ha valóban így lenne, miért tudunk velük kifejezetten számunkra előnyös szerződéseket kötni? Ha zsarolási pozícióban lennének, miért adnának igen kedvező kamatozású hitelkeretet, miért vásárolhatnánk le azt a pénzt, amit a korábbi gázszerződés értelmében egyébként is ki kellene fizetnünk?Vagy miért nem használták zsarolási potenciáljukat 2008-ban, amikor a grúziai válság idején a Fidesz, mint vezető ellenzéki erő, hevesen támadta az orosz beavatkozást?
Egy zsaroló nem így viselkedik. Ez nem logikus..
@Hajdú Peter:
"Ez az ugy is csak a mszp aljas szemet mocskossagat bizonyitja, hogy mindenkit zsaroltak, terrorizaltak, es ezek pofaznak demokraciarol."

Valamirol lemaradtam ?
Az emeszpé van kormányon ?
@A megvalósult amerikai ólom..:
"Ha valóban így lenne, miért tudunk velük kifejezetten számunkra előnyös szerződéseket kötni? "

Egy, csak egy példát lehetne,..tisztelettel...
@A megvalósult amerikai ólom..:
"Fidesz, mint vezető ellenzéki erő, hevesen támadta az orosz beavatkozást?
Egy zsaroló nem így viselkedik. Ez nem logikus.."

Talan akkor még nem zsarolták ?
Talan akkor még nem tudta , hogy zsarolható ?
@Orica Középföldi: nem, én a malleus maleficarum munkálataiban vettem részt.
@parti_giano:

az az. munkásököl pöröly.
@dr kíváncsivagyok: Na ne vicceljünk. Elég kritikus külpolitikai helyzetben volt akkoriban Oroszország. Kizárható, hogy nem próbálták volna meg minden lehetséges eszközzel befolyásolni a térség államainak belpolitikai történéseit.
Egyébként meg -ha valóban van a kezükben valami- miért nem jelezték már a '98-ban a győztes miniszterelnöknek, hogy "van ám nálunk valami kispajtás", úgyhogy eszerint külpolitizálni ám.
Egyszerűen nem áll össze a képlet..
A paksi hitelkeret szerződés pedig kifejezetten előnyös. Ilyen feltételekkel nem kaptunk volna máshol, és részesedést sem kell adnunk a Roszatomnak, ahogy pl. a finnek teszik a Hanhikivi atomerőművük esetében..Nem gondolod, hogyha tényleg zsaroló helyzetben lettek volna, kierőszakolják hogy részesedést kapjanak itt is?? Esetleg egy magasabb kamatot alkudnak ki az állítólag zsarolható Orbánnal? Plusz kierőszakolták volna hogy a korábbi számunkra szar gázszerződést meghosszabbítsuk, nem pedig levásárolhatjuk azt a pénzt, amit e szerződés szerint amúgy is ki kellett volna fizetnünk.
@parti_giano: @hacsaturján:

:)))))))))))

Amúgy csöpögjön Szájtátó verítéke a rénkumiszba, az északi nyitás közben:))
@Orica Középföldi:

bármiféle - a kokaska által kitalált -északi nyitás elől hevesen elzárkózom és rosálok.
@Orica Középföldi: Az az apró tény ne zavarjon téged, hogy Merkel tényleg kereszténydemokrata és tényleg kancellár.

Irónia szó nem sokat mond neked, ugye?
@kekex: "Magyarország mg. innovációja volt a nagyüzemek és a kisüzemek (háztáji) együttműködése."

Ergo ez egy olyan alkotása az elmúltnegyven évnek, amit érdemes lett volna megőrizni. Horn nem értett a földhöz, a tanácsadói meg sz@rok voltak ezek szerint.
@Bobby Newmark: "Ja, hát az kurvanagy létbiztonság, ha egy komplett világhatalom rohad meg épp a fejed fölött..."

Ja, és a kapitalizmusban soha nincs gazdasági válság, túltermelés ill. csökkenő fizetőképes kereslet. És a környezetpusztítás fenntartható.
És jó dolog álomvilágban élni.
Möszjők!

Sajna nem tudtam mindent végig olvasni :-(
SzVSz OV nem fogja feljelenteni Simicskát. Miért? Mert Simicska nem azt állította, hogy OV besúgó volt, hanem azt, hogy OV azt mondta, jelentenie kell róla. Azt bizonyítani,hogy egy ilyen (egyébként könnyen félre magyarázható) állítás nem hangzott el, igen nehéz...
Simicska nem hülye. (Bár nem szeretem, de ezt el kell ismernem)Viszont némileg labilis(nak tünik) idegileg.
Amikor OV sikertelen beszervezési kartonja nyilvánosságra került, beszéltem NBH-s ismerőssel. Ő azt mondta, a nyelvezet arra utal, hogy más szerv miatt nem tudták beszervezni, de ! Csak utal. Simán lehet, hogy tényleg ellenállt.

Tisztelettel, Münci
@A megvalósult amerikai ólom..: Minek? 30 evre magukhoz láncoltak a ruszkik es meg profitjuk is van belőle (külpolitikailag meg mar ne is beszeljunk, mar ugy tancolunk ahogy Putyinnak jo) hat mi mas kellene nekik?

Nekünk meg fantasztikus uzlet ugye 30 evre eladósodni amikor meg vagy 10 evig nem is sürgős a dolog...
@Gábris szomszéd: Az ÁRULÓ Bayer?

nol.hu/archivum/archiv-58249-42371

Na ne mar... Amikor Orbánt legecizte, akkor nem jott ezzel az infóval elő? Most hirtelen "emlékezett" ilyen adu aszra?

aha
@Orica Középföldi: nem volt véletlen a választás:-)... neki az a katyvasz homogén egésszé áll össze...
@igazi Ténytár: Mivel "láncoltak magukhoz" ? Áruld már el ! Mert igen jó feltételekkel biztosítanak egy hitelkeretet, hogy elnyerjék a beruházás kivitelezését? Akkor mit mondanál Finnországra, akik még résztulajdont is adnak az oroszoknak??

"amikor meg vagy 10 evig nem is sürgős a dolog..." A hitelkeretből lehívott pénzek után kell kamatokat fizetni. Jelenleg még nem történt lehívás, és nem is fog egy darabig, mivel kb 3 év múlva kezdődhet meg a kivitelezés, az engedélyeztetési eljárások miatt.
Gondolom tisztában vagy azzal, hogy mi a különbség egy hitel, és egy hitelkeret között..
@kekex: "Vidéki rokonaink meg tudták mutatni, hol volt a nagyszülők földje."

Ez igaz, de nem szabad csak a szépre emlékezni. Volt, akinek a "talpalatnyi földet" jelentette a gazdasága, szó szerint. Törpebirtokot, kezdetleges eszközöket, embertelen munkát stb.

"Sok helyen vidéken a családfenntartó a Tsz nyugdíjas!"
Sokan ma is örülnének, ha a tsz-ben dolgozhatnának, és lenne kilátásuk egy kis nyugdíjra.
@Sir Bates dö Hól: Szánalmas életetekben ez a szórakozás ... :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Igen, a kapitalizmusban vannak válságos időszakok néha.
Tervgazdálkodásban meg olyan, hogy a konstans válságban vannak néha majdnem normális időszakok.
Valóban egy súlycsoport a kettő...

Azt meg látom, hogy jó neked az álomvilágod, csak baj, ha az engem kurvára nem érdekel?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Dolgozni nem kell mert fizetés az anélkül is van, de ráadásul nem is érdemes, mert a teljesítmény nem függ össze a bérrel. Azt az időszakot csak az sírja vissza, akinek kiütése van a munkától.

A te családod is ilyen volt, mi?
@igazi Ténytár: Az az ember valószínűleg kicsit jobban ért a médiához és a közvélemény befolyásolásához, mint te. Egészen biztos vagyok benne, hogy ezek a megnyilvánulások ütemezettek, és hogy nem ez volt az utolsó.

Őszintén szólva csak a hülye játssza ki az aduját az első hívásnál...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_@Sir Bates dö Hól: Szánalmas életetekben ez a szórakozás ... :) _"

látod, még te is beleférsz:)
@guma: "Na, itt van az igazi botrány. A miniszter törvénytelenül az ellenzéki politikus aktáját nézegette. Vajon még kiét? Mindenkiét? És, akinél talált valamit, azzal mit tett? Honnan volt egyáltalán erre törvényi felhatalmazása? Őt ki ellenőrizte? Megannyi kérdés, amelyet nem tettek fel neki."

Boros úr már olyan öreg, hogy jó, ha pisilni tud.
Gondolom a nézegetést a saját aktájával kezdte, oszt utána jöttk a haverok, majd az ellenségek.
Mink neki felhatalmazás, ha ő főnök?

Engem sokkal jobban érdekel az, mit szól a cöfös békamenet ahhoz, hogy egy nav elnöknek meg kel védenie bíróságon a becsületét, jó hírnevét, és aki ennek elmaradása esetére kirúgást ígér neki, az elfelejt (?) perelni? Vagy a cöf is kettős mércés? No és hol lapítanak a kdnp-sek?

Talán Orbánnak inkább jól felfogott érdeke lehet, hogy az ügy ne kerüljön bíróságra?
Erről viszont eszembe is jutott, ha a Vida ügyében az ügyészség jár el, mert ugyé nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásról beszéltek, akkor a miniszterelnök erkölcseinek védelmét miért nem vállalja fel? Most is pont akkora a nyilvánosság ( az egész világ ).:D
süti beállítások módosítása