Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Miért nincs kütelező hatósági vizsgálat? 1. Nem érnek rá ezzel foglalkozni, sok a jelölt, le kel... (2024.05.04. 16:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.21. 04:36 Fabius

Kubatov gyerekmunkásai választási csalást tanulnak.

Címkék: fidesz gyerekmunka kubatov lista

168 millió gyermekmunkást tart számon a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet. Kétes dicsőség, hogy Kubatov nertárs és A Párt jóvoltából hozzáírhatnak ehhez kb 170 magyar kiskorút is.

A győzelem mindenek felett, ojjé.

kubatov_1.jpg

Nem drága ezért semmi, ezer/óra néhány tucat diáknak pláne nem. Meg kell azt tanulni jókor, még gimnazista korban, hogy mit vár el a párt, mennyit hajlandó fizetni érte, és persze az "apád-anyád éhendöglend ha eljár a lepcses pofátok" - fenyegetés is lassan érettségi tétel lesz mifelénk. Az oktatási rendszer átalakítása kész, abcúg gimnáziumok, indulhat a fideszes-kispöcs szakmunkás képzés. A tantárgyak nem lesznek bonyolultak, legfeljebb sajátosnak - vagy fideszspecifikusnak - nevezném, mikor a törvénysértési ismeretek és a morális gátlásvesztés megjelenik a gyakorlati tantárgyak körében, Kubatov Gabi bácsi végtelen örömére. A következmény nélküliség tantárgyról nem is beszélve. Mert ezek a diákok ott a SZECS-ben azt is megtanulják, hogy ha megfelelő szervezetet támogatnak adatgyűjtéssel, emberek megtévesztésével, csalással és bármi megszokássá vált egyébbel, annak a világon semmi következménye nincs akkor sem, ha az egész kiderül.

Tanmesének ott a Gery Greyhound videó és az eset, mikor a látható nyilvánvaló,

kubatov_lista.jpg

a vonalkódos azonosítós Kubatov lista és az akkori választási szabályok összes pontjának megsértése sem járt az ég egy világon semmilyen következménnyel. Péterfalvi Attila eldöntötte egy nap alatt, hogy nincs ügy.

Az is igaz, hogy pont ő pofázott kicsit később arról, a drága polgárokat tilos/nem illő ajtóról ajtóra járva zaklatni az aláírás koldusoknak, de őt meg a hülyeségeit elintézték egy laza, gyors törvénnyel: márpedig lehet kopogtatással basztatni a népet. Így megy ez, ezt is meg kell tanulni lehetőleg a nagykorúvá és így választóképessé válás pillanata előtt, Viktor bácsinak mindig igaza van, ha mégsincs akkor törvénykezik egyet és máris van. Ilyen hatalmas ember ez a Viktor bácsi, Gabi bácsi az ő tejhatalmú megbízottja, micsoda megtiszteltetés, ha a velük együttműködés a fideszes - kispöccsé válás útjának első állomása.

1019 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr897191525

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "ma ez az uralom egy ponton túl sajnos már csak illegális eszközökkel törhető meg" 2015.02.21. 15:23:41

Divat mostanában az általános hangulatkeltés általában a politikusok ellen, főleg ellenzéki oldalon. Nem mondhatom, hogy csodálkozom rajta, hisz az, hogy a FIDESZ politikusai közül még az ismeretlenebbeknek is gyanús ügyei vannak (legfrissebben egy v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

de ki a faszom az a péterfalvi geci vagy mi?
@búvár kondér:

A fő adatvédő, az adatvédelmi hatóság elnöke. Vagyis ő eszi lehetővé, hogy ajánlási adatcsencselés után nehogy retorzió várjon például a törpepártokra.
@Fabius: ...és nem lehetne választási csalás tevőleges elősegítéséért, támogatásért följelenteni? Azt tudom ,hogy mi a párt megbízatása de haza, a nemzet érdeke az lenne hogy az ilyen pártcsinovnyikok kikerüljenek az államigazgatásból.
@búvár kondér: polt péter hazájában fideszcsicskát feljelenteni? jóreggelt! kávédat megittad mán?
@búvár kondér: Most viccelsz? A NER-ben mindent lehet. A BKV és a Hagyó ügyet is azért tárgyalják Kecskeméten, mert a "Fővárosi Törvényszék elfogult lehet". Magyarul a Fővárosi Bíróság nem tárgyalhatja a BKV és Hagyó ügyét mert lehet, hogy nem a Fidesznek kedves ítélet születik. Bővebben az Egyenlítő blogon olvashatsz erről. A NER már teljesen kezd kiteljesedni. Én még 2018-ig várok, és ha nem lesz 180 fokos fordulat, akkor én is megyek. Ez azt jelenti, hogy ha marad a Fidesz, vagy ne adja az Isten a Jobbik jön be egyedül vagy a Fidesszel koalícióban, akkor én is búcsút mondok ennek az országnak, mert ez az ország már vállalhatatlanul menthetetlenné vált.
@búvár kondér:
Akkor minden pártot fel kellene jelenteni, ahol én lakom, meg a szocik mozgósították az "úttörőiket".
@The Ghost Wolf:
Mondjuk, Kecskeméten vannak a legszigorúbb bírók. Ezt elnézted.
Nem kéne ezt az 56-os emlékmű koszorúzást kijavítani,
csak úgy kérdem.?
@Imola Helyesi: Nem néztem el okoska. Egyszerűen arról van szó, hogy már nincs Hagyó ügy. Le tartóztatták Hagyót, korrupcióval vádolták, de inkább olvass, ha tudsz "Sok olyan törvényt írt a Fidesz, ami egyetlen konkrét ember, cég vagy szervezet ellen irányul. Ezek őse volt a Lex BKV-per, vagyis az a törvény, amivel Orbánék lehetővé tették, hogy az évtized koncepciós pere a politikailag elfogult Kecskeméti bíróságra kerüljön. Kétszer is. Az BKV-ügy tárgyalására Handó Tünde (OBH elnök, Orbán Viktor jó barátja) a Kecskeméti Bíróságot jelölte ki, ahol korábban Zuschlag János ügyében hoztak aránytalanul súlyos elsőfokú ítéletet. Nem véletlenül erőltették tehát, hogy a BKV-per is erre az elfogult bíróságra kerüljön. Ám, hogy ezt kivitelezni tudják, jogi lépéseket kellett tenni.
NÉZZÜK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A ZSENIÁLISAN POFÁTLAN, ALKOTMÁNYBA ÜTKÖZŐ JOGI LÉPÉSEKET:
1. Beletették az ügyáthelyezési jogot a büntetőeljárási törvénybe
Az Alkotmánybizottságnál (AB) kimondta, hogy a törvény alkotmányba ütközik, és nemzetközi jogokat sért. Hiszen mindenkinek joga van a törvényes (tehát nem kijelölt) bírósághoz. Ám két hét sem telt el:
2. A parlament betette az Alaptörvény átmeneti rendelkezéseibe a peráthelyezés jogát.
Ezek után az AB hatályon kívül helyezte az Alaptörvény átmeneti rendelkezését. A parlamentnek sem kellett több:
3. Beletették az Alaptörvény 4. Kiegészítésébe.
Végül a Velencei Bizottság és nemzetközi fórumok nyomása kellett ahhoz, hogy a peráthelyezés lehetőségét kivegyék az Alaptörvényből. Az AB visszamenőleg megsemmisítette a hatályon kívül helyezett passzusokat. Erre hivatkozva a Kecskeméti Bíróság végre visszaadta az ügyet a fővárosnak, ahova az eredetileg is tartozott. Erre is volt válasz:
4. A Fővárosi Törvényszék is megállapította saját illetékességének hiányát
Az ügyet tovább dobták a Kúriának, aki ilyen jogi ütközés esetén dönt.
5. A Kúria döntésében az eljárás folytatására a Kecskeméti Törvényszéket jelölte ki.
Teljesen figyelmen kívül hagyták tehát az AB korábbi döntését, miszerint jogsértő a peráthelyezés. A BKV-per így másodszorra is az elfogult Kecskeméti Bíróságra került, ahol totál értelmetlenül elölről kezdték a tárgyalásokat. Itt fog megszületni az elsőfokú ítélet is, amelynek meghozatalakor remélhetőleg figyelembe veszik, hogy Balogh Zsolt az egész nokiás dobozos sztorit visszavonta".

Szóval hogy is van ez a nagy büdös NER-ben? Ez bizony öngól Imolka.
És most jöhetnék Zuschlag és Szíjjártó lapcsolatával is, ahol érdekes módon Zuschlag 8 évet ült, míg Szíjjártó vagyonosodott...
@búvár kondér:
"a haza, a nemzet érdeke " de nem a fideszé!
@The Ghost Wolf:
Olyan biztos vagy benne, hogy 2018-ban még nyitva lesznek a határok?
@Imola Helyesi: Koszorúzott Putyin haverod vagy sem? Felújították miatta a Fiumei úti temető orosz parcelláját az 56-ot ellenforradalomnak feltüntető emlékművét vagy sem? Ha ezekre megtalálod a választ akkor maradj végre csöndben.
@Secnir: csak egy próbát! ...hátha.

@Imola Helyesi: az csak mese a szocikról! Mikor láttál utoljára 60 éves piros vagy kék nyakkendős úttörőt vagy kisdobost?
A Fidesz csal ez alighanem ma már tény s ez nem a bírósági itéletektől függ.
@kekex: Ha kell ugyanazon az úton megyek amit a koszovóiak használnak.
@The Ghost Wolf:
Akkor figyelmedbe ajánlom az Ipolyságot. Nyáron át lehet lábalni a folyón.
@The Ghost Wolf: nee zavard össze a tényekkel, még véletlenül igazat fog mondani tőle.
Reggelt, Népek!

Címlapos hír?
Valódi demokráciában ez a SZECS mindhárom halmazati büntetést megkapná. 1. köztörvényes, 2. folytatólagos, 3. bűnszervezetben elkövetett.

Jah, de amikor a harmadiknak a zsandárság, a szügyszség, a bíróság, a sajtó (a vélemény deformálókat sem kifelejtve, csak a korán kelő ügyeletes nertársnak címezve) is a része, akkor nincs mit tenni. :-(

Más szinten, de niné, ismerős volt keletiblokki helyzet.
index.hu/kulfold/2015/02/20/nem_a_szegenyseg_a_hiszteria_miatt_urul_ki_koszovo/
A fiatalokat időben meg kell tanítani néhány dologra, hogy a jövő munkaalapú társadalmában eredményesen tudjanak tevékenykedni és otthon érezhessék magukat.
@Fabius:
Nem lesz ebből bajod??? Tudod, amit szabad Jupiternek....
Mert a fidesz törvényi háttérrel vígan sértheti mások személyiségi adatvédelmét, de te jobban tetted volna, ha a címet elhományosítod. Még nem késő!
@búvár kondér:
Kondérkám, még el s beszélgettem egy-két ilyen kis 13-14 évessel, két hétig ott táborozott a stábuk, persze voltak öreg "úttörők is", mégis kikaptak.
@The Ghost Wolf:
Nem az 56-os emlékművet koszorúzta meg, ez a tény, ellenben a hazug hírekkel. A 2. vh. -ban elesett katonákét, és így teljesen más a leányzó fekvése.Felújíttatta az egész temetőt egy orosz mrd-os, és "hálás üzemek, magánszemélyek" feliratai láthatók az 56-os emlékművön.
Nem maradok csendben, mert ez az igazság.
@Imola Helyesi: Kezit csólom! A néni szerintem füllent! ....de lehet hogy szellent? ....azok az úttörök biztosan a szocikkal voltak s nem valami katolikus cserkésztábor volt kitelepítve mondjuk Veres püspökkel vagy azzal a pedofil veszprémi fideszessel? (akiről a szerencsétlen Gyula ...no nem a Horn hanem a Márffy csak annyit mondott ,hogy az ördög betette a lábát)
@kekex:
Vélemény nyilvánítás? Hát érdekesen nyilvánít véleményt valaki. Esetleg a te fejeddel labdáznának?
Ja, ez itt belefér a szólásszabadságba, meg az is, hogy az ellenvéleményen levőket sértegessék.
@búvár kondér:
Melyik pedofillal, Késszel? Lehet, akkor még nem ismertem.Vagy nem ő volt? Dunát lehet ezekkel rekeszteni újabban.
@The Ghost Wolf:
Nem öngól, emlékszem, hogy Brüsszelig szaladgáltak az un. jogvédők, mint annyiszor máskor. Pl. ennek tudható be, hogy nyugdíjban csak az orvosok meg bírák dolgozhatnak - brüsszeli nyomásra-, ilyen csodás megoldásokat hoznak Brüsszelben. Meg erre az egy ügyre alapozva mondták, hogy nem lehet ügyet áthelyezni, oszt minden más országban meg lehet.
Felőlem ott ítélik el, vagy mentik fel őket, ahol akarják.A csikicsuki vége úgyis mindig az, hogy nem bűnös.10-15 évig etetjük a bírákat, majd felmentő ítélet. Tényleg a tőzsdés ügye vajon lezárult már?
@Imola Helyesi: Kérdezd Márffy Gyula püspök urat! Az ő alkalmazásában állt. S az biztos hogy nem Kész volt a neve.
Nekem úgy rémlik mintha Fideszes helyi háttérember/ potentát lett volna a rohadt pedofil és a püspökségnél volt alkalmazásban Veszprémben.
@Fabius: Szebb reggelt(jövőt!)

Ilyen "fijú,"" Ilyen hatalmas ember ez a Viktor bácsi""..

"Orál Vektor a "Kerál:))
"Kispöcs ministránshadakkal a 'farkavégében pfejjj!!!

www.youtube.com/watch?v=TzZzm0bF0os
@kekex: Jó reggelt,meg minden'fijúknak:)

Vele 'általmennék:))

www.youtube.com/watch?v=TrbCD-aUcw4
@Imola Helyesi:
Ahhoz képest, hogy előbb "nemzeti jelkép sérelme" miatt indítottak ellene (sikertelen) eljárást, ez smafu!
Egyébként meg a politikusnak többet kell eltűrni, mint egy magánembernek. És én nem vagyok politikus!
(csak politizáló, az egészen más műfaj)
Ha ELŐBB megszobornak, utána már nyugodtan focizhatnak a szobor fejével.
@kekex:
Igen, meg összefirkálhatják, lefesthetik a szobrokat, ez most egy szép liberális szokás.
Tegyük tönkre a köztulajdont vagy a másét, az enyémhez meg senkinek semmi köze nincs.
De nem bántom Dopemant, mert van neki éppen elég baja.
@Kijelölt Önkéntes: a jövő "munkaalapú társadalmában' az alap: az alattomosság, besúgás, csalás a sumyiskodás ...és ehhez partnerek vannak nem kevesen./ez a szomorú/ Itt nem a gyerekekre gondolok, hanem azokra, akik ezt lehetővé teszik /szülők, tanárok,felnőttek/
@Imola Helyesi: Hogy is van az hogy fideszest nem itélnek el! Miért van hogy véletlenül a szügyésség ejti a vádakat ? Mi van rogánoddal miért is nincs bilincsben? Tudod nagy segreforgó vagy! Gondolom legalább megfizetik ha már szaros a szád!
@Imola Helyesi: Szeretném végre látni, hogy olyan arcok kerülnek bíróság elé, mint Rogán, Szíjjártó, Lázár és a többi családi összefogásból gazdagodó tetű. Mert nekem ne mond, hogy a politikusi fizetésükből telik nekik a jövedelmüket magasan meghaladó vagyonra és életszínvonalra. És most ne gyere Gyurcsánnyal vagy Bajnaival, mert ők korábban így vagy úgy de éveket töltöttek el a versenyszférában, míg Lázár Jankóról vagy Szíjjártótól köztudott, hogy táska hordozói beosztásban töltötték az elmúlt 25 évet.
Illetve Szíjjártó közvetlen felmenőiről kiderült, hogy kartellezésben volt bűnös, de időben borított, így megúszta azt a többmilliárdos büntetést, amit kartellezésen kapott társai nem.
hvg.hu/gazdasag/20150220_Andy_Vajna_penzt_oszt_Budapesten_hosszu_s?s=hk
Nehogy lemaradj! :-)))
A szerencsejáték kábítószer - és ott is a cukorkaosztogatással kezdik a rászoktatást.
@Imola Helyesi: Ja mikor gyurcsán bábut kellet akasztani az rendben amikor a hazudós idegbeteg vezéredet akkor nagyon szigoruan büntertünk!
A köznépnek ez marad, emlékműdöntögetés, festegetés, szalmabábu akasztás, vagy lefejezett hungarocell focialistával focizás. :-(

A politikumunk mindeközben beismeri machiavellizmusának mértékét. Egetverő.

cink.hu/orban-egy-lathatatlan-udvar-segitsegevel-kormanyoz-1686723457
@poor:
Azt sem díjaztam, konzervatív vagyok.Orbán nem hazudós s nem idegbeteg, de ha az, Gyurcsány bőven megelőzi.
@Imola Helyesi: Ami az orvosok nyugdíjazás utáni munkáját illeti, az ország nagy szarban lenne, ha nem dolgoznának az orvosok nyugdíjaztatás után is. Nem rémlik, hogy a Bonsai Duce dicső uralkodása alatt felgyorsult az orvosok külföldre vándorlása? Ami pedig a bírákat illeti, ott az életkor előrehaladtával nő az ítélkezési tapasztalat is. Be lehet ültetni az egyetemről frissen kikerült jogászokat is,de valahogy nem lesz még meg a szükséges tapasztalatuk az ítélkezéshez. Ez egy olyan dolog, ami az életkorral, és a gyakorlattal jön.
@Imola Helyesi:
Te, nagyon hülye, csökött agyú, b@szatlan fap.na!
Nem köztulajdonban lévő szobrot tettek tönkre, hanem a saját (maguk által készíttetett és felállított) szobrukat. Ők vették, az övék, azaz azt csinálnak vele, amit akarnak.

De mára legyen ennyi elég, nem etetlek tovább!
@gazoló: Ezerszer inkább inkább Jakabos Zsuzsával, ha lehet már lehet választani, és álmodozni... :)
@The Ghost Wolf:
Van egy csomó adósságuk is.Ők tudják, hogyan csinálják, én nem látok mögé, ezért nem is vádaskodok. Jelentsd fel őket, ha tudsz valamit.
@Imola Helyesi: Te konzervativ? Orbán idegbeteg és hazudós ráadásul még lop is!
@Imola Helyesi: Szevasz moszkovita hazaáruló fidesztetű. Látom a 444 után ide is öntöd vörös gazdáid mocskát.
Milyen érzés bolsevik patkánynak lenni?
Marcelló ám nem mastroianni ki van nyomva. Itt mindenki idegbeteg?
A másik hülye is kinyomva.
@Imola Helyesi: Anyád tudjuk polt szügyéség alig várja! Te segnyaló!!! Na a rendszer bukása után az ilyeneket is mint Te elszámoltatni!
@The Ghost Wolf:
Aha, azért tartanak olyan sokáig a bírósági ügyek. Az öreg orvosokról / bár a fiatalokról is / sokat tudnék mesélni, rendszertől függetlenül.
A 3. is kinyomva. Látom beindult a gépezet.
@Imola Helyesi:

Off

"__@búvár kondér:
Akkor minden pártot fel kellene jelenteni, ahol én lakom, meg a szocik mozgósították az "úttörőiket".___"

namostakurvaanyádatócskarohadtagyútripperessarkiribancszakadtálvolnaakurvaanyádbaamikorelhagytadaszifiliszesapádgennyesfaszátrohadtgeci!

On
@Imola Helyesi: Baszd meg Imolka, egyszer ismerd be végre, hogy a tolvajbandád valamit hibázott. Most nem akarom visszakeresgélni Szíjjártó, Lázár, Rogán, és a többiek nyilvános vagyonnyilatkozatait, de Gugli a jóbarátod keresd őket vissza, mondjuk csak az elmúlt öt évre és hasonlítsd össze azokat. Mondom,egyik sem dolgozott a versenyszférában, amivel igazolhatná kiugróan magas vagyongyarapodását. És olyan sincs, hogy valakit (Szíjjártó) 35 éves korában még a szülei tartanak el. Ha ezt te elhiszed, hülyébb vagy mint gondoltam.
@Imola Helyesi: Ennyi vagy egy nagy darab vörös szar Moszkvából. Viszlát.
@gazoló: kemény a csajszi nagyon, és komoly munka van a külső mögött.
Lám, beindult a csókosok serege, mármint a blogcsókosoké. Bezzeg a kézcsókot azt kritizálták, csókolom.
Még kiderül, hogy itt csak néhány tagabarátcsókos kommentel sok néven.
Jégtorta kinyomva. A végén már csak én maradok.
@The Ghost Wolf:
Nem ismerem el, nem fogok senkit megvádolni újsághírek és egyebek alapján. Majd megvédik egyébként magukat, semmi közöm hozzájuk, aztán meg ba..meg te, meg hülye is te vagy.
@Imola Helyesi:

'Facé nem 'takarocc,má le a színpadról!!

'Húzzámáelmá!! (Belga)

i.imgur.com/T9UlKR9.gif
Közben Polt is tulteljesíti az abnormát.
endresy.blogspot.com/2015/02/ugyeszsegi-reklam-az-ellenzeknek.html

Kónya kezet csókolhat. Akárhogy :-)
'Reggelt!

Valaki/bárki terhelje már le Imolát! Köszi!
Majd akkor dumáljanak itt a trágár majmok, ha itt minden hír igaz, ami a posztokban van. A legtöbbről utólag derül ki, hogy nem igaz. Na, lehet ajvékolni, káromkodni, trágárkodni, az nagyon kulturált itt, meg igazságos, meg korrekt, stb.
@jöttem:
Kiscsillag, itt csak te jöhetsz számításba, téged szoktak megterhelni.
Mármint főleg az alvilágiak, most elég sokan itt vannak.
Nos, komolyra fordítva a szót, szerintem a jelölted, Kész nem fog holnap győzni, csak mondom, nehogy kész legyél holnapra.
@Imola Helyesi:

Miért, mit gondoltál...? egy orbán-kubatov csicskának még a trágya titulus is kiemelt megtiszteltetés te gyökszargenyagecifos.

Tegnap minden hsz-em tisztelettudó, udvarias volt hozzád, de te addig nem nyugszol (belső utasításra vagy késztetésre,) amíg ki nem harcolod a külön bejáratú saját testre szabott lófaszodat. Kapd be és tűzz vissza atyádba. rohadtótvarpicsafaszkézcsókribanc.
@Penivaldes:
:)

Üljön rá egy indiai elefánt:)?
@Penivaldes:
Teher alatt nő a pálma, meg annál erősebb a gyep, minél jobban tapossák /koreai mondás/, ilyenek a magyarok, az itteni csókosok mármint a káromkodósak, idegbeteg külföldiek vagy depressziós szocik, liberálisok, stb.
Gőzösgazos izgága nem gazella gúzsba- nem gézbe kötött gizgaz kinyomva.
@gazoló:

"@jaegtoer: :)"

Értem az örömöd, csak nem osztom:)

Leírni egyszerű, de visszaolvasni szörnyű az egy mondatba foglalt hsz-t.
Javítás:

Teher alatt nő a pálma, meg annál erősebb a gyep, minél jobban tapossák /koreai mondás/, ilyenek a magyarok. Az itteni csókosok mármint a káromkodósak, idegbeteg külföldiek vagy depressziós szocik, liberálisok, stb. véleménye meg annyit is ér.Semmit a kommunikáció szempontjából.
/ Skizofrénia , tegnap még a kézcsók helyességéről futtattak eszmét!!/
@Orica Középföldi:

Nos... ennek ez jár, a 'többieknek' meg el sem szabadna olvasni:)pfuj! hogy lehet ilyeneket, így, olyanoknak írni?! Piha!:)
@jöttem:

"Valaki/bárki terhelje már le Imolát! Köszi!

Nem kell olvasni. A válaszok között meg akad jónéhány informatív.
@jaegtoer: kétésfélsorbanegyszóutánozhatatlanvagyvagy
@jaegtoer: @Orica Középföldi:

Vírusos lett a gyík,mióta itt 'toroz ez a picsa!
Nincs itt egy IT-s a közelben?
@Imola Helyesi:

"__Majd akkor dumáljanak itt a trágár majmok, ha itt minden hír igaz, ami a posztokban van. A legtöbbről utólag derül ki, hogy nem igaz. Na, lehet ajvékolni, káromkodni, trágárkodni, az nagyon kulturált itt, meg igazságos, meg korrekt, stb. __"

Itt, te magad vagy a legnagyobb káromlás, ami a józan észt illeti, és lassan a legnagyobb káromkodás gyanánt is használható lesz a nick-ed.

Elég lesz annyit írni: -Imola! és az magába foglalja a az anyád picsájától a lófaszhoz vezető úton fellelhető összes nyelvi leleményt, amiben a geci még megtiszteltetésnek is vehető akár.

Szép napot, jó igyekezetet, kopjon a nyelved símára a farpofák között...
@Imola Helyesi:
"Jelentsd fel őket..."
Ez az az ócska szöveg, amellyel a Fidesz elhárítja a vádakat maguktól.
"Tessék a bíróságra menni."
Miközben tudjuk, hogy a feljelentések még a nyomozati szakaszba sem érnek el.
Tudod, hogy Juhász Péter feljelentéseit sorra visszadobják, pedig a leglátványosabb ingatlanpanamáról van szó az V. kerületben Rogán
vezénylete által.
A Fidesz hatásvadász és undorítóan terelő Lázár általi felvetése, hogy az alapítványi tisztségviselők számoljanak el a magán vagyonukkal.
Mondja ezt Lázár, aki mesés vagyonra tett szert úgy, hogy az eredete nem ismert.
Így lehet a közvélemény figyelmét elterelni a ma már ismert, igazolható lopásaikról, hogy besároznak már az elszámoltatás felvetésével is ártatlan embereket.
Tedd félre ezt az álságos "jelentsétek fel" dumát.
@Imola Helyesi:

"Jégtorta kinyomva. A végén már csak én maradok."

Ez így van. A legalaposabb takarítás után is marad valahol egy légypiszok. Jó napot.
Bizony nekem is elég informatív az, hogy a posztokban írtak jórészéről kiderül utólag, hogy kamu.
Emlékszem, ezért ragadtam itt, akkor volt egy kamuhír a kitiltottak nevéről egy német újság jóvoltából.
Meg az utóbbiakról is./56-os emlékmű, nincs érettségije Habonynak, stb/.
Ha meg leírom a véleményem jönnek a trágárságok, meg a felsőbbrendűségi komplexusok.
Nem védem a fideszt, mint már sokszor leírtam, de undorító, aljas és hányingerkeltő, ahogy egyesek MO. miniszterelnökéről írnak, amilyen jelzőkkel ellátják.
Ti ebben az országban soha az életben nem fogtok győzni. Csakhogy tudjátok. Mert nincs bennetek tisztelet a mi értékeink, haza, család, nemzet iránt.Akinek nem inge ne vegye magára.
@Mariann19:
Nyilván, hogy akik itt káromkodnak, ahhoz gyávák lennének, hogy igazolják is az állításaikat.
Szerinted akkor az ügyészség, bíróság mindenki korrupt, nemcsak Orbán, aki kézcsókot sem tud adni, igaz, még káromkodni sem hallottam.Sőt én is korrupt vagyok, mert rájuk szavaztam. Egész Magyarország korrupt, a szóvívő is megmondta.
Csinálj forradalmat, majd meglátjuk, hányan mennek el rá.
@gazoló:

Ne légy igazságtalan. Jobb, mint G. Nem linkel/másol annyi szélsőséges propagandát, és lényegesen szélesebb az érdeklődési köre.
Komoly ízelítő a mai néplélekből. Fogd fel úgy, mint Fab akklimatizációs terápiáját.Az oktatási rendszerünk futószalagon fogja előállítani ezt a színvonalat.
@Heimdalll:
Ne izgasd magad, ilyen légypiszok van még nálunk vagy 7millió. Majd meglátod.
@Orica Középföldi:
Nagyon buta tyúk vagy. Majd ha lesz legalább három diplomád, meg gagyognál pár nyelven, mint én, akkor beszélhetsz.
@Imola Helyesi:

"Ne izgasd magad, ilyen légypiszok van még nálunk vagy 7millió. Majd meglátod."

Figyelemre méltó. A hétmillió légypiszok országa. A másik kétmillió légyszar szerint. Komoly perspektívája lehet ennek az államalakulatnak. Konkrétan: a kula.
@Heimdalll:
Te melyik országból okoskodsz, bár nyelvünket használod?
@Orica Középföldi: D

"Fogd fel úgy, mint Fab akklimatizációs terápiáját"

Kösz,ha lehetne ezt kihagynám,azt nap mint nap megélem és még itt is:)

Tengernyi imolát a 'zúrhölgyeknek!!

www.google.hu/search?q=imola+VIR%C3%81G&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zU_oVOD3A8TlUtrsgaAF&ved=0CCAQsAQ&biw=1366&bih=631
@Penivaldes:
Ritkán láttam tőled két mondatnál többet, de mindegy.
Ma kit akarsz elbűvölni a mézes csirkéddel, hogy lenyalogassák?
@Imola Helyesi:

Tévedsz. Az ékes magyar nyelv használ engem.
@gazoló:

Szépek:))
Nagy előnyük, hogy nem beszélnek. Bár néhányan vallják, hogy van közöttük valamiféle kommunikáció.
@Imola Helyesi: három diplomád???... megleptél!... pedig vannak itt néhányan, akikről feltételezem a három diplomát
@Imola Helyesi:

Ezt kapartad a képernyőre Oricának:

"Nagyon buta tyúk vagy. Majd ha lesz legalább három diplomád, meg gagyognál pár nyelven, mint én, akkor beszélhetsz."

Nohát?! Ne legyél kivagyi senki. Vagy légy.Ilyen az, amikor a légy elefántszarról álmodik.
De mégis ki akarna versenyezni a te orális, anális és vaginális jogosítványaiddal, mint alternatív diplomákkal?
@Imola Helyesi:

Tippelek:)

1. Lakiteleki Népfőiskola
2. Attila Király Népfőiskola
3 .Göncöl Szellemtudományi Szabadegyetem
@Imola Helyesi: Spec Orbán idegbeteg. Nem a pszichotikus állapota a kérdéses, hanem az, hogy ez miért nem kérdés.
@KÁTÉó53éúétr6:

Olyan van neki,mint ratyi 'takonynak:)

Népnemzeti 'szoponcfőiskola tarsolyos tagozat ,rovásíráskutatási népfőiskola turul kar, 'büféruhatár szakon pedig a tizedik évfolyamba jár:))
@Imola Helyesi: Csak három diplomád van? S azzal a pár fecnivel vágsz fel? Miért nem tanulsz tovább?
@Orica Középföldi:
Ó, de vicces vagy , és még 4 szakképesítésem is van, bizony.
Amúgy Imola egyre inkább Stefi... :-)
@GeoCracker:
Nem az, ezt valami hülye szdsz -es bukott pszichopata találta ki.
Orbán nagy formátumú politikus, világklasszis..
@GeoCracker:
És te újfiú vagy újlány vagy itt, vagy behívtak bevetésre, mint Heimdallt, akit szintén kilőttem:
@Imola Helyesi:

"_Orbán nagy formátumú politikus, világklasszis.._"

Kétségtelen, derékbőségben meglehetősen jól áll a nagy formátumhoz vezető úton.
@Penivaldes:
A, ne küldjél, hátha méreg van benne. Add Bolinak, miközben tépdesed a ruhádat.
@Imola Helyesi: nem beszélve arról, hogy a Harvard doktori iskoláját is elvégezted.
@Penivaldes: tegnapi kérdésemre válaszolsz? V kérdezzem privát?
@GeoCracker:
Van még időm. Most itt tanulok, illetve bevetésen vagyok.
@Penivaldes:
Á, nem, oda nem vettek fel, mert az idei összes hat helyet már betöltötted.
@Imola Helyesi: ugyan Imol, és ha méreg van benne? Neked nem árthat, hiszen fel vagy vértezve minden ármány ellen, amit eme elkorcsult nemzedék lábaid elé dob. Olyan vagy mint a szikla a viharban, állsz büszkén, harcolván a tomboló elemekkel.
@Imola Helyesi:
"A hordó körül kapirgálók lelkesebbjének a keze, és tapsikálnak. Mert ott örülnek nagyon, hogy lám: Vezetőnk mily magasra jutott, és nem felejtette el a szót. Ám a távolabb állóknak kevesebb gumicsont jut, és több visszhang. Ők hallják az ő füleikkel, hogy Orbán Viktor erőszavaiból mi az, ami a távolból visszamorajlik. S abból az a szó, hogy „demokrácia” alig vehető ki. S mintha állandóan valami egyéb zöngék is belekeverednének. Olyanok, mint „anti”, meg „erő” meg ilyesmi. S talán ez az ami a hordóra is visszaszűrődik, és amitől úgy tűnik, mintha a hangok is azt mondanák, hogy ilyeneket kell mondani.
"
Ja és ezt nem egy szdsz-es írta :-)
@Imola Helyesi: Ezek szerint csak lemaradtam bemutatkozásodról, mint a szép emlékű Stefi nick-reinkarnálódása.
@GeoCracker:

Wazz,még saját maga zsebeiben is turkál:(
A combinón sem állnék mellé mert lerabolna sec-perc alatt:)
Tehát ott tartottunk, hogy Kubatov gyerekmunkásai választási csalást tanulnak, kiviteleznek, falaz hozzá az ügyészség, a választási bizottság és a rendőrség.

Aki részt vesz egy ilyen választásban, az legitimálja azt.
@Imola Helyesi: Orbán világklasszis az origótól balra a 25. helyen
@GeoCracker:
Nincs neked is üldözési mániád?
@Penivaldes:
Miért, azt is szokták itt? Te már csak tudod.
Aztán meg aratod le a babérokat?
@parti_giano:
Még jó hogy! Az kéne még, ezekkel egy irányba menni.
Még előzni sem tudnak.
@Imola Helyesi: Már bocsáss meg te hülyegyerek, az újságírók felplankolnak valamit, ami rendőrségi, NAV, vagy ügyészségi vizsgálat után kiált, de ezek a vizsgálatok soha nem indulnak el. Ilyen Szíjjártó és Lázár és Rogán ház illetve lakásvásárlása. Vagy szerinted az elfogadható, hogy bár életükben semmilyen külön jövedelmük nem volt, mégis olyan házakban és lakásokban laknak, amilyen neked vagy nekem egy végigdolgozott élet után sem lesz, de még az unokáinknak sem.
És a mi a még vérlázítóbb, hogy ezekről a vagyontárgyaikról arcpirulás nélkül képesek hazudni.
Nézd meg, hogy Angela Merkel, aki atomfizikus végzettségű, ezeknél a geciputtonyoknál lényegesen idősebb, és nincs ilyen villája.
Más civilizált országokban, ebbe politikusok buknak bele, míg nálunk ezek a nyikhajok még büszkék is magukra.
Szóval olyan nagy baromságokat tudsz beszélni, hogy csak röhögni lehet a hülyeségeden vagy nevezzük naivitásnak.
@Imola Helyesi: biztos jó hülyének lenni. belefér az okj-s tanfolyamok közé.
Pennike, most megyek, feladok neked is egy lottót, hátha szerencséd lesz, és nem kell itt nyüglődnöd, elmehetsz a Kanári szigetekre, találsz ott egy szép fiút, mert ezek nem szépek, csúnyák, sőt rondák.
@Imola Helyesi:

Nem arról volt szó, hogy a személyeskedés az fúj?! Más sem csinálsz, mint provokálod itt a cicaharcot, aztán meg sír a szád, hogy itt mindenki milyen trágár, meg hogy úgy kezdődött, hogy mindenki visszaütött.
@parti_giano:
Hát nem is marxista vagy munkásmozgalmi, mint a tied.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Én csak második vagyok mindig, nézd át az egészet.
@Imola Helyesi:
"Szerinted akkor az ügyészség, bíróság, mindenki korrupt."
A helyzet rosszabb.
Ezek a szervezetek a diktatúra -igazságszolgáltatásban munkálkodó - áldozatai, akik kénytelenek megtagadni hivatásuk alapelveit, és valószínű, hogy lelkiismereti bűntudatuk van.
A korrupció fogalma és tartalma más.
Egy megjegyzés, ha megengeded.
Neked neveltetési hiányosságaid, vagy a személyiségjegyeidből eredő torzulásaid miatt itteni hangvételed erősen kifogásolható.
Beléptél korábban ebbe a társaságba, ahol már-már átvetted az irányító szerepet, és alpári, kioktató módon veszel részt ebben a közösségben.
Itt mindenkinek helye van, nincs különbség új és törzstagok között, ha bárki a viselkedéskultúra szabályinak eleget tesz.
Te egy végzetes szereptévesztésbe leledzel, sorozatosan bántod, sértegeted a kommentelő társakat, és provokálsz.
Nehogy úgy reagálj, hogy te is kapsz hasonlót, mert az arroganciáddal te hoztad létre ezt a helyzetet.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Második vagyok, de erős, nehogy már egy-két káromkodóstól meg irigy nőcitől beijedjek.
@Mariann19:

„A látszólag kétfajta politikai kör ugyanannak a maffiaérdekkörnek a kiszolgálásáért verseng egymással”

„Átvette a hatalmat egy rablóbandák, oligarchacsaládok alkotta, maffiarendszerűen működő hálózat. Ez belakta és fogságban tartja az államot, amit már aligha lehet összeomlás nélkül leválasztani róla. Rá kell döbbennünk, hogy azt az egész mocskos rendszert kell MSZP-stől, fideszestől elsöpörni, ami a Németh-kormány spontán privatizációs mozdulataival kezdődött folyamatban épült ki Magyarországon. Ez az egymást váltogató, „nappalos és éjszakás” politikai műszakok által kiszolgált rablófolyamat évtizedek óta tart, és úgy tűnik, hogy a vége felé közeledik. A mostani konfliktusokat is nagyrészt ennek tudom be. Fogy a közös holmi, amit még el lehet vinni, megcsappant a nemzeti vagyon, a földeket is elosztják, a kasszák környékén is egyre nagyobb a tülekedés. A maffiacsaládok egyre gyakrabban hajba kapnak a maradék koncon. Ami most itt zajlik, az szerintem a maradék koncért, az ország még meglévő vagyona elrablásának a lehetőségéért folytatott harc” - mondta Ángyán József agrármérnök, egyetemi tanár.

www.privatkopo.hu/Index.aspx?MN=PolitikaEsBunozes&LN=Hungarian

Ennyit a jobbos-balos pártpolitikáról. :-(
@Imola Helyesi:

Ehhez képest pont ezt csinálod. Dicsekszel vele, hogy kit hogyan, miért és mikor nyomtál ki, mint valami céllövöldében, mintha ettől megszűnnének létezni. De nem teszik, csak már neked nem okoznak kényelmetlenséget, feszültséget.

Ehhez képest ők nem nyomnak ki, hanem minden egyes nap szembeszállnak azzal a nézettel, amit te képviselsz, vagyis hogy csak azt ismételgeted, amit a mostani rendszerben szépnek és jónak tartasz, a többit meg vagy kizárod, vagy félresöpröd azzal, hogy "nem érdekel".

Nem tőlük félsz személy szerint, hanem hogy szétfújják az illúzióidat, amiben "Orbán nagy formátumú politikus, világklasszis"... És ha nem az, akkor mi van?

Mi van, ha az a pávatáncos, akinek a többiek látják? Akinek trükkök százai, töketlen ellenfelek és hatalmas szerencse kellett ahhoz, hogy ma még mindig ott legyen, ahol? Aki a saját esetleges leváltását is csak úgy tudja elképzelni, hogy az csak az ő művének a befejezettségére lesz bizonyíték, aminek a működtetésére ő már nem kell? Aki már előre győzködi magát a saját bukásának dicsőségéről?
@rdos: Ángyán menjen a picHába! Aki odaáll egy Vona mellé az vagy hülye vagy ugyan olyan szrfaszú haszonleső mint ha a Fideszbe lenne.
@Imola Helyesi:
"Nincs neked is üldözési mániád? "
Mármint úgy mint Neked, vagy úgy mint a Vezérednek? az az "is" árulkodó.
Amellett Te lehetsz nagyon új kislány ezek szerint erre fele.
@Orica Középföldi:

Lehet nem olvasni? Minden második hsz az övé, vagy róla szól.
Minden az ő beteg világlátása körül forog.
Nincs gondom az akklimatizációs terápiával, ha kétnaponta van szünnap.
@búvár kondér: Khmm. A jobbklikk és Ángyán prof. egy oldalon? Ez nekem új. Hol? Mikor? Linked van?

Amúgy ha történetesen igazad lenne, sajnálnám, ettől a megállapítása hazai "oligarcha-demokráciánkról" innen alulról nagyon is reálisnak látszik. :-(
@Imola Helyesi:
milyen nyelveken gagyox Bösi?

sorold föl és írjál egy két mondatot is

óhéber, kackarucc és délmaláy az nem ér

brühüyyy
@Imola Helyesi: diplomáid? miből?

nagyon kíváncsivá teszel

sorold:

brühüyyy
@Imola Helyesi:

Hát akkor jelentsd fel őket, mert hát ugye pont ezen megy a pörgésed, hogy amire nincs bizonyíték és feljelentés, az csak "vádaskodás".

Nem is értem, hogy a többiek miről akarnak veled vitázni:
- Ami szép és jó a kormányban, amitől Orbán nagyformátumú világklasszis politikus lesz, arról nem fognak;
- Ami nem szép és jó, de nincs belőle rendőrségi vagy peres ügy, ott bizonyítékok és feljelentések után ácsingózol, különben "nem érdekel";
- Ami nem szép és jó, és erre bizonyíték is van, esetleg csak maguk a tények, az "nem érdekel", vagy rögtön jön a "de bezzeg a szocik".

Amúgy milyen ügyek is vannak a szociknál? Hagyó, akit még a szocik fogattak el? Hunvald, akit felmentettek? Simon Gábor, akiről "valamiért" semmit nem hallani már? Vagy a 2%-os sikerrátájú elszámoltatás?

Ha ezek sem érdekelnek, akkor minek vagy itt?
@rdos: "Ángyán díjat vett át Vona Gábortól" 2015 január 31. HVG.
Tegnap is, ma is úgy vagyok, hogy időnként benézek, látom Imolabanyátok melózik rendesen, elszórakoztat benneteket... :)
Sok muris percet (örömet) okoz itt is, hisz "műveccsége", "bőcsessége" keményen megedződött a koreai és brazil sorozatokon.
Valami fizuemelést megérdemelne már (KHHMMMM AKÁRKITŐL!), evégre legalább napi 18-20 órában itt nyomja a vakert!
Fab igazán tekintettel lehetne erre, hisz belátom, nem volt rossz választása ez a banyek, bár kicsit szenilis, kicsit szétszórt, kicsit ecceri, de hatékonyan leköti a T.Blogtársakat! :D
A poszthoz.
Amíg a szülők és a pedagógusok nem emelik fel hangjukat a Szabad Európa Csapat illegális adatgyűjtése ellen, addig nincs mit tenni.
Nem irigylem a mo-i gimnáziumi tanárokat. Lassan eljön az idő, amikor politikai hovatartozásuk miatt saját diákjaik feljelentésétől kell tartaniuk.
Pont ezért kellene lépni, mert már nincs hová hátrálni.
@búvár kondér: Nem találok szavakat. :-( Mondjuk ahogy nézem, kapott egy díjat, mondott egy rövid beszédet.

Itt.
hvg.hu/itthon/20150131_Angyan_dijat_vett_at_Vona_Gabortol

Ezt.
" A rendezvényen vette át a Jobbik és pártalapítványa, a Gyarapodó Magyarországért Alapítvány által alapított Pongrátz Gergely Érdemkeresztet Ángyán József egyetemi tanár, volt országgyűlési képviselő. Az egykori államtitkár rövid beszédében tisztességes néppárti, keresztényszocialista, nemzeti elkötelezettségű politikát sürgetett, kijelentve: az államot belakta a tőke, ami törvényeket diktál, az életet szabályoztatja a politikával. Vissza kell venni a törvényhozást, intézményeket, költségvetést, „le kell választani az államot arról a maffiahálózatról, amely az életünket igazgatja a háttérben, az oligarcháinkról, az államot újra a közjó szolgálatába kell, hogy állítsuk” – fejtette ki."

A beszéddel gondom nincs.
@Penivaldes: legyünk büszkék?

Juhász: 4 év alatt lett 100 milliós háza a veszprémi fideszes képviselőnek

hvg.hu/itthon/20150221_Juhasz_4_ev_alatt_lett_100_millios_haza_a#rss
@jöttem:

Szia!

Ezért is állnak sokan a 'peronra!
'Karikatúraország,1984,döbbenet!
Gondold el milyen lesz a jövő itt,ha ezek a 'jugendek a hatalomközelébe érnek?

www.youtube.com/watch?v=fxfhYcMOSiI
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ciki vagy sem Ángyán is csak egy kis seggdugasz a politika porondján, aki ugyan úgy le megy kutyába mint bármely más politikus.
Az emeszpés és a jobbklikk úgy csinál, mintha ellenzéki párt lenne. :-)

hvg.hu/itthon/20150221_Az_MSZP_es_a_Jobbik_is_valaszokat_var_a_K

Az MSZP és a Jobbik is válaszokat vár a "Kubatov-gárda" ügyében 2015. február 21., szombat, 12:51 Utolsó frissítés: 5 perccel ezelőtt.
@búvár kondér: Khmm. Ángyán profnak van szakmája, múltja, elismertsége az agráriumot érintő kérdésekben. Két év "gyomrozás" után felállt az államtitkári székéből és feldolgozta, közreadta a pályáztatások a földmutyi anomáliáit. Ne vonjuk már egy kalap alá arrogántonyóval és ártópetikével!
sziasztok!

gyerekmunka, tiltott szavak?
akkor nagyon aktuális: Nincs mese, Erdős Virágtól

offforever.blog.hu/2015/02/21/a_nem_hasznalhato_szavak_miatt_erdos_virag_nincs_mese

vagy, tudjátok mit?
őrjöngjetek Salome mellett, alatt, helyett szórakozva stb

offforever.blog.hu/2015/02/21/richard_strauss_salome_magyar_felirattal
@gazoló:

Nem hiszem, hogy a fiatalokat kellene hibáztatni.
Ha nincs ez a merész tizenéves aki nyilatkozott a 444-nek, akkor nem szerzünk tudomást erről a szégyenteljes esetről.
Volt állampolgári bejelentés adatszerzés ügyben? Nem tűnt fel azoknak a szavazópolgároknak az ügy akik nem fideszesek?
Jelezte valaki az ellenzéki pártoknak, mi folyik?
Nem a fiatalok a hibásak, hanem a felnőttek.
@rdos:
Addig viszont hűségesen együttszavazott mindenben. A NER aktív eleme, fogaskereke volt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Sajnos igazad van. :-( Már amennyire figyelemmel kísértem a fityisz frakció ámokfutását (leginkább sehogy), de ha mondod, biztos így van. Egy biztos, a kisgazdaságok támogatását, mint választási ígéretét a prof komolyan gondolta. Hogy úgy mondjam, voltak elvei. A többi témában (amihez kevésbé értett) meg felteszem ment a frakció után. :-( De nem akarom én fényezni a fityisz egyetlen tagját sem, csak jelzem, nem egyformák. Ennyi, semmi több.
@Mariann19:
Utólag töredelmesen bevallom, hogy először miattad maradtam itt, kíváncsi voltam a liberális elvek érvényesülésére egy liberális blogban, miután te voltál az első, aki közölte, hogy nem áll szóba velem. Nos, ezek szerint te voltál az első kirekesztő, a "ne legyünk kirekesztőek" szlogen ellenére.
Aztán vártam, hogy te, mint liberális, mikor veszed észre a szabadság és a szabadosság közti különbségeket. Nem vetted és veszed észre, miért is, mert a politikai véleményük egybehangzik a tieddel.
Én viszont, mint kívülálló észreveszem, és nem tűröm a trágárságot, ilyen a neveltetésem, és ezentúl is ki fogom nyomni azokat, akiknek az a legfőbb érvük, hogy kit hogyan hányszor és mi módon, stb.....Tudod, vannak , akik csak írni tudnak róla.
Egyébként én még körömcipős rugdosással senkit nem fenyegettem, te viszont igen.
Viszont - bár markánsan eltér a véleményem a többségétől, ezentúl sem fogok lakatot tenni a számra, és ha adnak vissza is adom.
Ja, meg az igazmondást kedvelem, nem a hírgyártást.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ezért kár volt benézned. Ne izgasd magad, majd helyettesítelek:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!
Fizuemelést a trágáraid érdemelnének meg, megdolgoztak érte ma is.
@Orica Középföldi: meglehetős tájékozottságot mutatsz e téren... tán csak nem szakmabeli?:-)))....
Már megint a 4. hozzászólás. Csak ne írnék ilyen gyorsan, és ne vágna így az eszem!!!
@rdos:" Ami most itt zajlik, az szerintem a maradék koncért, az ország még meglévő vagyona elrablásának a lehetőségéért folytatott harc” - mondta Ángyán József agrármérnök, egyetemi tanár."

Sajnos nem tudok nem arra gondolni, hogy ez nem vonatkozik teljes mértékben a Jobbikra is, akiktől felnyalta a kitüntetést.
A Pityinger ellen meg vádat emelt a szügyészség mert valami hungarocellbe belerúgott. Ez ám az egyenlősdi tolvaj fidesz módra...
@Gábris szomszéd: "A Jobbik bízik abban, hogy hamarosan kiderül milyen adatbázisokat kezelt Veress Áron."

Hahaha.
Ha még tíz évig együttszavaztok, akkor sem kötik az orrotokra.
A hála nem politikai kategória, Kubatov meg Veress Áronnal együtt röhög ki benneteket is egymás hátát lapogatva.
Mert még megteheti.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mikor utasítod rendre a trágárkodókat? Várom.Kötelességed az íratlan szabályok betartatása.
Ez már nevetséges. Minden valamirevaló cég, párt gyűjt listákat. Email-címeket, adatokat. A Facebook mindent tud rólunk.S hogy egy pártvezetőnek van kampánycsapata? Melyiknek nincs? Majd két nap múlva kiderül, hogy a tizenéves már huszonéves.
És aki bejelentkezik valamely tüntetésre a facebookon, annak kihez kerül az adata?
@parti_giano:
Tévedés, a nyugati és usa- hazugságok röpítik az embereket Putyin karjaiba.
@parti_giano: háát... mi tagadás, igen... bár, én a roxfortba készülök, mert ott Csiribá' oktat...
@Imola Helyesi: Trágárok leginkább narancsoldalon vannak bayerzsótikával az élvonalban de oda se neki belefér az ostoba kettős mércébe.
@Imola Helyesi: Választási törvény elvileg a narancsoldalra is vonatkozik.
@Imola Helyesi: Csuti pocakmutyi hazugságai viszont a narancs szavazótábort lökik az ellenzék karjaiba,már odavan 1,2 milka birca.
@Sir Bates dö Hól: belőled sem lesz akkor magyar táltos. bár lehet, hogy orica tud valami kiskaput.
ad.1/ A cél szentesíti az eszközt
ad.2/ ad.1/-re hivatkozva ez a Gabi gyerek is kerülhetne az IS rendelkezési állományába, hogy magyar vonatkozása is legyen, hát autentikus módon. Vagyis falusi sertésvágáskor szokásos eljárással, - gázpörkölővel szőrtelenítsék.
A gimnazistákat nem minősítem, hiszen fiatalság bolondság. Bulikázás.
@parti_giano: de orosz parafeneség még lehetek... vagy, végső esetben, elmegyek görénynek...
@Imola Helyesi: Imolka, drága a felvetéseimre illetve kommentjeimre semmilyen érdemi cáfolat nem érkezett. Mi van Szíjjártó, Lázár, Rogán vagyonosodása nem csípi a szemeder? Érdekes, amikor Simon Gábort töredék pénzért előzetes letartóztatásba helyezték, akkor a te oldaladon már akasztást követeltetek. Azóta Simon kiengedték az előzetesből, sőt ha jól emlékszem a házi őrizetét is megszüntették.Hogy is van ez? Pedig most nem szoci kötődésű a legfőbb szügyész, hanem a Bonsai Duce legnagyobb haverja, és ő sem talált semmilyen incfinci vádat, ami alapján bíróság elé lehetett volna állítani.
Bezzeg Rogán Tonyó. Juhász Péter olyan vastag dossziéval állított be sündőrségre, mint az Enciklopédia Britannica, de ő ellene kezdtek vagyonosodási eljárást. A NAV-nak sem csípi a szemét a Fideszes potentátok vagyonosodása, bezzeg, ha egy nyugdíjas új hallókészüléket vesz, akkor az egész szervezet a nyakán van a vásárlás másnapján.
Ez nem disszonáns egy kicsit a számodra? Mert engem kibaszottul zavar, hogy a kormányhoz közelállók gyakorlatilag azt csinálnak amit akarnak, de mindenki mást meg tudnak félemlíteni amikor csak akarnak.
@Imola Helyesi:

"Orbán nagy formátumú politikus"

A3-mas?
@rdos:
"Rá kell döbbennünk, hogy azt az egész mocskos rendszert kell MSZP-stől, Fideszestől elsöpörni."
Kissé távolról kezdek.
A napjainkban zajló tüntetések szónokainak egy része szerint az elmúlt 25 évet el kell törölni, a másik oldal a kizárólag a Fidesz kormányt kívánja elküldeni és egyben felelősségre vonni.
Ez a kettősség vitát gerjesztett a politikai életben, mely egyelőre nincs nyugvóponton.
Higgadtan kell szemlélni ezt a kérdést, mert el kell választani a rendszerváltás demokratikus vívmányaitól a soros végrehajtó hatalmak kártékony, az ország bomlását és gazdasági leépülését okozó tevékenységét, amely a korrupcióra és az ország kirablására irányult.
A Fidesz és az MSZP között teljes az átjárás a vállalkozási szférában, az önkoriknál.
A Fidesz viszont ebből a közös bizniszből kihagyta az MSZP-t az állami megrendelésekből és a saját magára szabott törvényhozásból.
Érdekes, hogy a pártfinanszírozás szabályozását a mai napig kölcsönösen mellőzi a két párt, hiszen ez az a terep, ahová mindkét félnek zúdítania kell az elsíbolt pénzeket.
Az, hogy a két párt karöltve vonja ki az állami pénzeket saját céljaikra, abból az ismert tényből látszik, hogy 30-70%-ban osztoznak a lopott javakból.
További példa. A Rogán féle ingatlan panama ügyében nyilatkozott Steiner Pál szoci politikus. Érdekes módon védelmébe vette Rogánt az egyes vállalkozóknak engedményeket adó ingatlanvásárlásoknál azzal, hogy közérdeket szolgáló esetekben a kedvezményeket meg kell adni, eddig is ez volt a gyakorlat.
Ebből a nyilatkozatából kitűnt, hogy a szocik is hasonló ügyleteket bonyolíthattak a kerületben, Steiner ezért nyomban sorsközösséget vállalt Rogánnal.
Tehát Ángyánnak van igaza, amikor az eddig regnáló kormányok valamennyi potentátját végleg kiiktatná a közéletből.
Saját magát is?
@Mariann19: igen,. röviden el van ez szúrva nagyon, és tényleg mély változás kéne. kérdés van e hozzá kurázsi
@Imola Helyesi: ebola bakker, te kemény piás nyugger lehecc.
ilyen kommenteket, mint ez:)))
Orbán politikus?-talán hálózatépítő.(Mindenki hozzon magával egy embert),csak azt felejtette el vasazni.
@toportyánzsóti:
Bayer csak az un. "baloldaliak " fegyverével zúz.
@Penivaldes: te húgi, te, hogy bírod eszt az egysejtű ebolát?
@toportyánzsóti:
Kiről van szó, ha lehetne tolmácsot alkalmaznod.
Csiszta mesterházi-stílus.
@taga20: kdves taga, én napi 8 órában olyan korosztállyal küzdök, amely még bármkor képes átalakulni Optimus fővezerré. Hozzájuk képest Imol nem nagy falat:)

Egyébként csípem a pindúrokat, és biztatom őket mindig:)
@The Ghost Wolf:
Már válaszoltam. Nézd meg, megint az én hozzászólásaimmal van tele a blog. Most pihenek megint. Hagyok időt nekik, mégsem írnak.
@Imola Helyesi:
Imola!
Vannak hangulatváltozások a blogon, különböző stílusok kavalkádjának vagyunk részesei, eltérő vélemények ütköznek.
Amiért szót emeltem, az a provokatív hangvételed, amellyel terelsz, és eltéríted a figyelmet a blog szellemiségéről és tartalmáról.
Nagyon sajnálom, hogy egy alkalommal túllőttem a szokásos udvarias stílusomon, és ezért megkövetlek azzal a megjegyzéssel, hogy kiprovokáltad ezt a kilengésemet.
A szabadosságot nem kedvelem, mert a szabadság
alá takarózó megnyilvánulási forma, ezzel te is élsz elég gyakran. Nem tévesztendő össze a trágársággal, de legalább annyira káros.
Ami nagyon nem tetsző, hogy előléptél itt hangadónak, ellenséges modorodat és stílusodat nem a nézetek különbsége miatt érvényesíted mostanság, hanem a békétlenséget szítod.
Ez veled a baj.
@Penivaldes: hetente egyszer, azé elrettentő példának mutasd meg a kicsiknek, az északi boszorkányt:)))
@Sir Bates dö Hól: utóbbit megoldhatjuk okosban. átutalsz egy bankszámlára, és utána a telepátiával megoldjuk a képzést. de a sorrend nagyon fontos.
@Penivaldes:
Hát igen, én nem kérdezek annyit, csak válaszolok.
@taga20: á ők még nem ijednek meg tőle, sőt megkérdeznék
"Te ki vagy?"
@Mariann19: drága főkönyvelőnéni, hallgasd a klubrádiót. megy a hetes stúdió, tótawé is benne van:))
@Penivaldes:
"Kérdés, van-e hozzá kurázsi."
Lakonikus a válaszom, NINCS!
Amikor gúzsba kötött és megfélemlített nép áll szemben a diktatúrával, egyelőre a kurázsi kevés.
@Penivaldes: azé a pomogácsokról csak hallottak? ebola a fő pomogács:)))
@taga20:
Szevasz taga!
Imádom őt, a héten TV-ben kétszer is láttam.
Gyilkos humorba tolja az igazságot.
Köszi, akkor most szimultánba megyek át.
@Mariann19: azért halkan jegyzem meg, hogy a világban létezik keményebb világ is, és azokhoz képest mO a kánaán...
@Imola Helyesi:

Na persze, jobbra aztán kizárt, hogy valaki magától, saját képességei szerint legyen trágár!
@Penivaldes: te húgi, kérdezd má meg ebolát, hogy milyen három diplomája van, meg milyen nyelveken beszél?
én megkérdezném, de állítása szerint kinyomott.
@Penivaldes: ako mond meg nekik, hogy ebolabanya a répafőzelék vagy a spenót:)))
@Spániel: Ne ülj fel a városi legendáknak. :)
@Mariann19: én is láttam az atévén. irigylem a nyugalmát, én már belevertem volna stumpfandris fejét az asztalba:))
@Penivaldes:

de ha a jelenlegi helyzetet a 90-es évekbeli viszonyokhoz hasonlítjuk, az eredmény siralmas.
@Mariann19:
Há, valahogy nemszeressem , ha ebolának, fejércigánynak, butának, k..vának, hülyének, egysejtűnek, stb neveznek, meg házaséletet élnének a t. rokonaimmal tisztelt blog tettestársaid.
A dolog ennyire egyszerű.
Lapozzál vissza, ez megy itt ősidőktől fogva.
És te utólag mindig megjelensz, mint a nagy békabíró engem figyelmeztetve.
Ha nem írok két napig, alig van hozzászólás.
Ha megjelenek, felpörögnek, mint a rokka.
Vagyis nem ad elég mondanivalót a poszt, inkább ezen agyaljál.
De ha ad témát, azt meg letiltják, pl az orosz témát, pedig enélkül ma semmi nem érthető.
Vagy belpolitikailag csak az a vélemény reveláns itt, amelyik a kormányt ekézi.
STB.
Ez a rosszul értelmezett liberális sajtószabadság, amelyik megengedi ugyan a véleményt, de undorító módszerrel próbálja elhallgattatni.
@Penivaldes: kamuzik ez a dzsuva ebola. annyi esze van csak, hogy a lottót feladja hetente:)))
@Imola Helyesi:
Ne szórakozz már! szimpátialistákat bárki gyűjthet, de hogy az "ellenségeit" listába szedje, az más történet.
Ha egy cégnek aláirok egy papirt, hogy aztán tuti kedvező, "vissza nem térő" ajánlatokkal bombázhasson, az az én hülye döntésem.

De ha nem irok alá egy ilyen kubatovos listán, amivel egyébként minden lakóhoz becsöngetnek a házban és amihez valami választási névjegyzéket vagy lakcimnyilvántartást használnak (mindkettőt törvénytelenül!), és aztán ha a nem aláirásom meg anyázásom miatt kapok egy szőrösbunkót a nevem mellé, az micsoda?
@parti_giano:

több ilyen elemzésre lenne szükség.
@jöttem: azok a 90-es évek..
nekem koromból adódoan mást jelentenek mint nektek:)
@Imola Helyesi:
"Ha nem írok két napig, alig van hozzászólás."

könyörgöm akasszunk föl!

te szerencsétlen barom( kifogytam a jelzőkből), ami előtt megjelentél itt, majdnem minden poszt verte az ezer kommentet.

olyan féreg vagy, mint a vityageci urad!!!
@nyünyüge:
Hát te meg kinek a bőrébe bújtál? Írjál csak még, majd rájövök.
Figyelj már, ha a Fidesznek van listája a saját szavazóiról, akkor fogja a magyarországi lakossági névjegyzéket, aztán az összes többi nem az.
@Imola Helyesi:

Az önámításod a nevetséges. Persze, a titkos politikai adatgyűjtés az aztán pont egy kategóriában van a pontgyűjtő kártyácskákkal meg a Facebookkal!

Igen, a cégek gyűjtenek adatokat, de önkéntes alapon teszik, és annak az egyik elsődleges követelménye, hogy rögtön nyilatkozniuk is kell róla, hogy mire használják azokat fel. Viszont rohadtul nem gyűjtenek adatokat és vonnak le következtetéseket arról, hogy valaki nem nyilatkozik, míg ugye itt ez is infó: nem küldi vissza a Miniszterelnök Úr konzultációs fecnijét = mocskos libsibolsi. A legnagyobb veszélyt meg abban jelentik, hogy esetleg teleszemetelik a postaládádat a reklámjaikkal. Ó, jaj!

Egy politikai párt nyíltan hatalmi célú adatgyűjtése azért ennél egy fokkal fajsúlyosabb, nem? Hogy anonimnak (értsd: nem beazonosíthatónak) hazudnak egy kérdőívet, aminek az álcája alatt próbálnak véleményeket, adatokat kicsikarni, az mit árul el az adott kérdőív törvényességéről és szándékairól neked? Persze, hótiszta, és maximálisan becsületes, azt, mi?! A világklasszis miniszterelnök csinálja, akkor csak az lehet...
@parti_giano: utaltam egy bankszámlára... betartottam a sorrendet... most akkor már vagyok olyan görény, mint te?... (fürdenem lehet-e vagy nem-e lehet-e (hermelinnek szeretettel-e)... )
@Imola Helyesi:

Nem tudom, feltűnt-e, de a Fidesznek, és általában a pártoknak nem csak törzsszavazói vannak, hanem billegő, eseti szavazói is. Azokhoz meg neki aztán bőven nem elég a kivonás, hanem folyamatos aktualizálás kell.

És azt ugye még mindig nem akarod érteni, hogy az a legkevesebb, hogy esetleg célzottan kampányol vagy ad fel bizonyos körzeteket a Fidesz, hanem hogy hatalmi pozícióban egy ilyen lista olyan általánosan használható fegyver, amivel igény szerint bárkit kicsinálhatnak. És tekintettel arra, hogy még a látszatra sem nagyon ügyelnek a adatgyűjtés tisztaságát, hitelességét illetően, majd pont a felhasználása lesz az, ugye?
@Sir Bates dö Hól: látom. ez volt az első lépcső. ezt még ötször, meglesz a hermelin szint, a görény utána kerül látótávolságba. a tisztálkodás elmulasztását kéretik nem a tanulmányaidra fogni.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Lényegtelen kérdés. Állítom, minden pártnak van listája. Ez a téma is egy felfújt lufi.
Érdekes, engem szocik soha nem hívtak fel, ellenben a kollégáim nagy részét igen. Ez hogyan lehetséges?
@Imola Helyesi: "meg házaséletet élnének a t. rokonaimmal tisztelt blog tettestársaid."

Ki gondolt ilyenre?... (a "t." mit jelent a rokonaimmal előtt?)...
@parti_giano: a görény a legmagasabb szint?
hol helyezkedik el a nyuszt?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Méghozzá: 2002-ben, amikor veszített a Fidesz.
Már akkor tudták, hogy jobboldali vagyok, honnan vajon? Soha nem adtam a nevüket nekik.
@Imola Helyesi:

Esetleg úgy, hogy nem estél bele egy-két mintavételbe?
@Imola Helyesi: " Érdekes, engem szocik soha nem hívtak fel, ellenben a kollégáim nagy részét igen. Ez hogyan lehetséges?"

a lendvayban van az irodád...
@Sir Bates dö Hól:
Nem logikus, mert ha ott van az irodám, engem is fel kellett volna hívniuk.
Most megint pihenek egy kicsit,, mert rám fogják, hogy törni akarom a blogot, kis türelem t. blogtettestársak.
@Imola Helyesi: miért telefonálnának házon belülre?.....
használd már a koponyádban lévő sejttömeget..
@jaegtoer: látom nálad is kicsapta a biztosítékot ebola. szerintem ez még mohandász karamcsand gandhit is kiidegelné:))
@parti_giano: én valahogy mindig hazatalálok. elvégre hobbim a csavargás.
@taga20: te meg mit tátogatod itt a szádat? dolgoznod kéne, mert ilyen gdp mellett nem tudjuk eltartani az imolákat, basszus.
@Penivaldes: szerinted ki tartja el? minden ilyen nő mögött van egy tiborcz?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Vagy úgy, hogy esetleg pont nem voltál az asztalodnál, amikor hívtak?

Egyébként meg: hiányzik neked a hívásuk?

És még mindig ott a kérdés, hogy a listaállítás egy dolog, de a hogyan és a miért sokkal izgalmasabb kérdések. Ja, tudom, azok nem érdekelnek...
@parti_giano: szterintem nincs neki hozzátartozója...
egy tojásból kelt ki Alienként
@Penivaldes:
Pennike, ha fiúk kommentelnek, olyan kis undi leszel, miért?
Lusta népség, itt hedonizáltok, már megint csak imolabanyátok, meg én melózunk? Jó, ő itt a blogon, én meg még egy fogászaton, de akkor is...
@Penivaldes:
Pennike, nem te vagy az a kis szöszi az mno képriportján, ahol kész készül készségesen a saját bukására?
@parti_giano: háromig melóztam. erről az eltartásról én is gondolkodtam, ezé felszólítom minden bloggtársat, hogy dobjunk össze ebolának egy kis csirkefarhátra. én beleadom az üres üvegeimet:))
@Imola Helyesi: nem leszek undi, nem használtam trágár szavakat tudtommal.
@Penivaldes:
Nemcsak illegeted billegeted magadat nekik.Ezt a partit is partiba vágnád, nemcsak bolit.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, ha haver vagy, egy ebolamentes vasárnapért, olyat is megtennék neked, amit rendes körülmények között nem:)))
@Imola Helyesi:
Dehogy, majd a számla végösszege fog, nekik. Bééééla, há'nem figyelsz?
@parti_giano: konzervatív vagyok, mint ebola, csak üvegest:))
@Penivaldes:
Kiscsillag, lépj oda nyugodtan. MNO. HU
@Penivaldes: ne erőlködj húgi, én is megpróbáltam, a tenyeremen hordtam. komplett hülye a csaj. küld el a vityába, és többet nem fáraszt tovább:)))
@taga20:
Akkor úgy maradsz... Cimbid bár terel, de érti, hogy a főnöke csal, szemtelenül hazudik, ......, ....., ...., mindent, de védi őt Herr Alzheimer az agya túltöltődésétől. Cavinton a legjobb haverja, "csakanyóccév" felírattal. Van az úgy, simogasd azért szép kultúráltan visszafele a szőrt rajta.
@Penivaldes:
Még szerencse. Nekem soha nem kell verekednem, ma is kikezdett velem egy szoci kinézetű a piacon.Mondtam neki: tűzz a varánuszra, gyík.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Majd írok rólad egy verset, előbb-utóbb megihletsz.
@Penivaldes:
Te gyorsabb vagy, mint én. Két perc.
@Imola Helyesi: főleg, hogy nem is vagyok a valóságban szöszi.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mindig sejtettem, hogy nincs neked szíved. egy kompjuter vagy:))
gondolom ako neked ez is egy vagy nulla:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/22819.w-800.h0.q100.jpg
@Imola Helyesi:
Ihlessen téged meg a lipiczai tenyészmén. Egy daliás Kubatovos, vagy még daliásabb GFG vers siker lenne még, talán... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mindegy, akkor is megversellek előbb utóbb, "Érik a gyümölcs."
GFG-vel mi a bajod, a legokosabb elemző., nyilván, hogy nem érti még egy balossá vedlett mno-s se.
@taga20:
taga!
Figyeld meg a jobboldali meghívottak viselkedését kerekasztal beszélgetéseknél.
Elejétől kezdve átveszik a műsor irányítását, nem engedik hozzászólni a másik oldal résztvevőit, sztentori hangon belepofáznak a levezetésekbe.
Ennek élharcosa Stumf Andriska.
Annyira szisztematikus az egész, hogy komolyan gondolom, hogy központilag oktatták ki őket a másik fél elhallgattatására.
Be kéne iratni az egész bagázst tánc- és illemórára.
A táncórát azért ajánlom, hogy végre szakképzetten kisasszézanak az életünkből.
Az emberiség nevében kérünk, Feri! Tedd le a gitárt! :)

Megvan a baj! Ferenc már nemcsak táncol, gitározik is…

tutiblog.com/ferenc-gitarozik/
@Penivaldes:
És milyen vagy a valóságban?
Most egy világ omlik össze bennem, mivelhogy te vagy az egyetlen, aki kitette a fotóját.
Én most padlizsános vagyok egyébként.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A Kubatov-kommandó manipulált a billegő körzetekben - Hogyhogy nem, a hamis eurómilliókkal lebukó "nemfideszes" is oszlopos tag volt. :)

kuruc.info/r/2/139769/
@Penivaldes:
Akkor már egy csúznak is jobban tudnék örülni...
@Gábris szomszéd:
Már az egész DK táncra perdült? Nooooooormálisssss?
@Imola Helyesi: nem szereted a rokonaidat?... örökség?...
@Penivaldes:
Figyelj, ha a fiúkkal is ilyen vagy sokszor... akkor ne csodálkozz, ha nem kapkodnak utánad. Légy simulékonyabb.
@Gábris szomszéd: Családi gazdaság és jobbklikk. Mielőtt bejutottak a parlamentbe volt egy programjuk. Annak környezetvédelmi - vizes - szállítási - gazdasági fejezeteit néztem, teljesen vállalható, sőt előremutató volt. Aztán ahogy bejutottak, elfeledkeztek róla és "ellenzékből" tolták a fityiszt fenti témák ellenében! Aki engem egyszer átvert, az többet nem fog!

@Mariann19: "Saját magát is?" Igen, természetesen ez "A" cél. Erre szoktam azt mondani, ha becsületes ember, akkor meg fogja érteni hogy arcot vesztett, még ha kevesebbet is mint pl. arrogántonyó. Rokonaink az észtek meg merték lépni. Alig több mint feléről 2. éve leelőztek minket. Ha nekik sikerült, nekünk is sikerülhet.

Bíznunk kell a fiatal - fiatalabb korosztályban. Afféle hétvégi házitrollként még nagyobb súlyt adnék a hölgyeknek (kereken 100%-ot), de ezt nem merem túl sokszor mondani. Csak annyiszor, hogy egyre többeknek szöget üssön a fejébe. :-)
@Penivaldes:
Csak nem fiú vagy, egy világ omlana bennem össze.
@Mariann19: igazad van, én is így látom. de azért stumpfon láccik, hogy izzad belülről, tótawé meg olyan, mint rájkönen:))
@Penivaldes: Beszéltem "Háti"-val.Nem tetszett
neki a dolog."Bagira"viszont sejtelmesen
mosolygott!:)
@Secnir: varjal, arra mar volt az a valasz, hogy azok csak ugy flangalnak.
@Secnir: Biztos fellelkesítette őket Obama közelmúltbéli őszinteségi rohama. :)

Barack Obama nyíltan kijelentette, hogy közvetlen szerepe volt Washingtonnak a kijevi puccs lebonyolításában, amely Ukrajnában súlyos válsághoz és háborúhoz vezetett. Mi levezénylőként jártunk el a hatalomátvételnél Ukrajnában- mondta Obama a CNN-nek. Obama azt is mondta, hogy ezzel a lépéssel az USA növelte politika befolyását Oroszország ellen.

www.globalresearch.ca/washington-was-behind-ukraine-coup-obama-admits-that-us-brokered-a-deal-in-support-of-regime-change/5429142

cnnpressroom.blogs.cnn.com/2015/02/01/pres-obama-on-fareed-zakaria-gps-cnn-exclusive/
@Secnir: nem az ilyeneket hívják, érdekembernek?:))
@rdos: Ha lesz időd nézz csak utána mennyi mindenben nem tolták. Amúgy majd ha kormányoznak, utána lehet esetleg számonkérni rajtuk az ígéreteiket.
@rdos: gondolom selmecigabira gondoltál?:)
@Penivaldes:
"Azokhoz képest M.o. kánaán."
Legyél progresszív Peni.
2015-ben Európa közepén tényleg Kánaán vagyunk?
Más összehasonlításban gondolkozom, és akkor majdnem sírok.
@Penivaldes: te, ez a barom aszt hiszi? nem hiszem el:)))
@Mariann19: nem, de ne feledjük, hogy léteznek valódi poklok a világon, és ezért nem bírom ezt a diktatúra dumát, mert az kicsit arrébb van.
@taga20:
Figyeltem a minap Tótavét, pókerarccal képes
végig hallgatni a sületlenségeket.
De szeretném tudni, hogy olyankor mit gondol...
@Penivaldes:
Jó neked, hogy ilyen megengedő vagy.
Lehet, hogy neked van igazad, mert így óvod a lelki békédet.
@Mariann19: te ne aggódj az én lelki békémért Marcsi.
nem vagyok megengedő, csak nem feledem el, hogy a pokol az nem itt van. ez csak elszúrt ország, ahol sokat kell még tenni, hogy legyen újra valaki.
@rdos:
"Bíznunk kel a fiatal, fiatalabb korosztályban."
Pontosan.
Nézd meg, hogy a fiatal Együtt, PM, LMP fiatal politikusai egy bulldog kitartásával dolgoznak az igazságok felderítéséért.
Bíróságokra, helyszínekre járnak, tiltakoznak, bátrak és aktívak.
Mikor és melyik MSZP-s politikust láttunk hasonló szerepben?
@Sir Bates dö Hól:
"Nektek nincs rádiótok?"
Még a fürdőszobában is, hogy ne maradjak ki semmiből.
Miért kérdezed?
@Imola Helyesi:
"Ha megjelenek, felpörögnek mint a rokka."
Amennyiben megjelenéseddel felpörög a blog, nem az a kérdés, hogy meglódul-e, vagy sem, hanem az, hogy miért.
Szomorúan tapasztalom, hogy nem a mondanivalód tartalmáért.
@Mariann19: azt írtad átmész tótát hallgatni szimultánba... gondoltam, ott a rádió...
@Penivaldes: cica te, mit tolsz, adjá nekem is:)
én még ha tök jól érzem magam, ako se írnék ilyet mariannak, hogy marcsi.
Pennike, ne hagyd magad!
@Mariann19:
Lehet, hogy a tied unalmas?
Én szoktam neked válaszolni ettől függetlenül.
@taga20: becenév. engem az illatos sütikre emlékeztet.
@Penivaldes: hát van fantáziád az biztos:)) szerintem a pasid bírni fogja.
@Sir Bates dö Hól:
Te kis kötözködő. Tudod, hogyan kell az "átmegyek" szót ebben az összefüggésben értelmezni.
Azt sajnálom, hogy nem vagyok olyan, mint a nagy Bonaparte, aki egyszerre 7 dolgot volt képes egy időben végezni.
@Mariann19: kedves mariann, ehhez mit szósz?

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fsportgeza.hu%2Ftenisz%2Fblog%2F2015%2F02%2F21%2Fmagyar_teniszezo_lesz_a_vilagelso_djokovics_parospartnere%2F

"Laslo Djere vagy Györe László?

„Nem igazán egyezik a véleményünk édesapámmal. Azt szeretném ugyanis, ha minden így maradna, ahogy most van. Van, hogy magyarul beszélek önmagamhoz a pályán, de van, hogy szerbül. Van, hogy magyarul örülök, de sokszor van, hogy szerbül. Mikivel nyilván magyarul, a másik edzőmmel, az erőnlétivel természetesen szerbül beszélek. Bármennyire is furcsán hangzik ez a számból és magyarul, de én Szerbiának szeretnék játszani, mert egy szerb zászló a nevem mellett megfoghatatlanul sokat jelent a sportágban, míg a magyar zászló sajnos nagyon keveset.”"

szégyen ez a nép, szégyen vitya, szégyen ebola. szégyenlem magam magam:(
@The Ghost Wolf: Sok mindent megvilágosítottál. Csak az a kérdésem, hogy ilyen kitanult, firnyákos, minden hájjal megkent jogászgyerekeket hogy tudott volna időben megállítani a "plebs"? A szoclib elit hiába vonított, ha a szavazóik azt se tudták, miről megy a vita ...
Amióta átmentek a hétpróbás Bibósok elvei a gyakorlatba, azóta a nép is látja, hogy ezek kifélék-mifélék, most kell az elégedetlenség élére állni!
De nem feltétlen a parlamentben tapétát játszó ellenzéknek ...
@Imola Helyesi:
"Én szoktam neked válaszolni ettől függetlenül."
Biztosan fogunk itt beszélgetni, ahogyan eddig is tettük.
Igaz, hogy általában eltér a véleményünk, de azt nem mondhatod, hogy politikai társalgásban nem volt vitakultúra.
@Imola Helyesi:

"
Imola Helyesi 2015.02.21. 13:44:23
Már megint a 4. hozzászólás. Csak ne írnék ilyen gyorsan, és ne vágna így az eszem!!!

Tahótlanítok
Válasz erre
Imola Helyesi 2015.02.21. 13:45:21
Pihen.
"

Dögölj nyugodtan.
Meg.
@Penivaldes:

"@parti_giano: a görény a legmagasabb szint?
hol helyezkedik el a nyuszt?"

A tápláléklánc közepén:))
@rdos: "ami a Németh-kormány spontán privatizációs mozdulataival kezdődött folyamatban épült ki Magyarországon."

Én tisztelem Ángyánt a kiugrásért, de ez így nagyon erős. Talán az Antall-kormány kezdte, nem??
Gábris szomszéd!
Légy szíves közöld az alfahírrel, hogy ne loholjanak
a szélsőliberáisok hírei után. Ebből elég nekünk az is, amit tőlük olvasunk.. És főleg ne vegyék át az index szókincsét.Mi az, hogy villantunk?
@taga20: szerény véleményem szerint ez független vityától. egyszerűen szakmai döntés. a magyar teniszélet színvonala ugyanis nem túl magas szintű a madarak szerint.
@Heimdalll: milyen igaz!! "aki részt vesz ilyesmiben, az legitimálja azt!"
bocsánat a pontatlan idézésért.

na szóval, véleményem szerint az a szlogen is megdőlt ezzel a mondattal, miszerint aki nem szavaz, az is "rájuk" szavaz.
Gábris, lassan már nincs jobboldali hírforrás. Az Alfa lohol az index után, az mno meg nekiment Fodornak, a legképzettebb mai magyar politológusnak.
@Penivaldes: mennyé inkább pasit keresni! hülye vagy húgi? szerinted a katari férfi kézilabda hol áll?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: de nem ám!!! a Németh kormány volt az első fecske!
@nincs_itt: miért is barátom? ha valaki otthon bassza a rezet az a fityeszt tolja. zöd?
@taga20: bocs, de zöldségeket nem kell beszélni. és keverni sem kell az ingó firmát a fingó irmával.
mert egy szerb zászló a nevem mellett megfoghatatlanul sokat jelent a sportágban, míg a magyar zászló sajnos nagyon keveset.”

ebben van a lényeg.
@taga20: gondolkoggyá!!! szerinted, most komolyan kérdezem!
mszp?
lmp?
jobbik?
két farkú kutya?
DK... usw??

te hova tennéd a zixet??
@rdos: "Ángyán profnak van szakmája, múltja, elismertsége az agráriumot érintő kérdésekben."

Én mindent megbocsátok neki, amiért kipattantotta a Kishantos-gate-t! De sokkal többet segítene az országnak, ha nem egy gyűlölködő, ókonzervatív-jobbos emberke lenne, némely biós társához hasonlóan.
Gábris, legközelebb már az alfán is a gagyiműsorokról fogunk tájékozódni, mint az indexen?Darth Wederről , Alienről, meg stb?
Ki vagyok ábrándulva.
@Penivaldes: látom szarba csaptál.
"mert egy szerb zászló a nevem mellett megfoghatatlanul sokat jelent a sportágban, míg a magyar zászló sajnos nagyon keveset.”"

megfoghatatlanul sokat jelent, hol? a pályán? húgi a kurva életben, ha kimegy a labda, akkor kinn van!

néha túl tolod, mint én:)
@nincs_itt: déká, egyértelmű. te kit választanál?
@Mariann19: Szia itt is! "Higgadtan kell szemlélni ezt a kérdést, mert el kell választani a rendszerváltás demokratikus vívmányaitól a soros végrehajtó hatalmak kártékony, az ország bomlását és gazdasági leépülését okozó tevékenységét, amely a korrupcióra és az ország kirablására irányult." Tűpontos. A kérdés csak az maradt, hogy akkor ki lesz, mi lesz, mert én nem tudom.
El kellene tüntetni az ügyekre, személyekre, lopásra, rablásra, az elszámoltathatóság megszüntetésére hozott "törvény"-nek csúfolt hűbérúri dekrétumokat is
@taga20: én???? 20 éve nem bírok/merek ebből a felhozatalból "választani".
jó ember, mit kevertek az italodba?
na mostan megnéztem, DK = levitézlett MSZP+SZDSZ(nem kevésbé rommá égett) részei...
@taga20: ismerem a tenisz szabályait. ahogy azt is, hogy Szerbiának van egy Novak Djokovica, nekünk meg jelenleg senki nincs. És úgy gondolom, hogy Nole sikerei esetleg magukkal hozták Szerbiában a körülmények javulását. azt ami itt nincs meg. nagyon. és ha nem megfelelők a körülmények, akkor nem azok.
@nincs_itt: Tudod, egy fecske nem csinál nyarat! :) Ha Ángyán Némethet emeli ki, az olyan, mintha csak a baloldalt hibáztatná.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: de ugye te is éltél már akkor felnőttként?! emléxel biztosan, hogy nem 1990-ben dördült a rajtpisztoly! kicsit korábban megindult a szabad(egy darabig azért nem annyira) rablás!
@Mariann19: "Annyira szisztematikus az egész, hogy komolyan gondolom, hogy központilag oktatták ki őket a másik fél elhallgattatására." Hosszú évekkel ezelőtt megtudtam, hogy ezt a vitastílust sajnos az SZDSZ oktatta a hozzátartozó szakszervezetekben ( nem TGM:-).Viszont torgyán doktor stílusa is kihallatszik egy vonóhúzásig.
@Imola Helyesi:

"_Há, valahogy nemszeressem , ha ebolának, fejércigánynak, butának, k..vának, hülyének, egysejtűnek, stb neveznek, meg házaséletet élnének a t. rokonaimmal tisztelt blog tettestársaid."

A t. rokonaiddal innen senki nem élne házaséletet, hacsaknem az időnként ide betévedő batyu és elvbarátai, de az a te csapatod.

"Ha nem írok két napig, alig van hozzászólás."

Azonnal javul is a hozzászólások színvonala, hacsak más hozzád hasonló idióta el nem kezd pörögni mint a VV-s faszhelikopterező.

"Vagy belpolitikailag csak az a vélemény reveláns itt, amelyik a kormányt ekézi.
STB.
Ez a rosszul értelmezett liberális sajtószabadság, amelyik megengedi ugyan a véleményt, de undorító módszerrel próbálja elhallgattatni."

Ha nem tetszik, perelj, pereld be. (ismerős? hüjepicsa néni.)
@taga20:
taga!
Érdekes, hogy engem Györe Lászlónak a magyar zászlótól való elhatárolódása jobban szíven ütött, mint a héten a lengyelek fagyos elutasítása.
Azért érzem így, mert ez személyes távol tartást jelent, érzelmi beütéssel.
Gondolj bele, hogy ennek a fiúnak a nyilatkozata bekerül a nemzetközi sajtóba is...
Mi lesz a vélemény rólunk?
Hülye kérdés. Már van.
@Penivaldes: peni az isten áldjon meg, ne írjál má ennyi baromságot! szerbiának van egy djokovica.
tíz éve mi a fasza volt szerbiának, koszovoja, meg nato bombázása!
@nincs_itt: "na mostan megnéztem, DK = levitézlett MSZP+SZDSZ(nem kevésbé rommá égett) részei..."

Az előbb ment az ATV-n a DK-évértékelő közvetítés. Gyurcsány nagyon túltolta, úgy pörgött a nyelve, mint ahogy Orbán szokta a száját nyalogatni. :(
@taga20: a felfogó képességed továbbra sem magas hülyeúr. ugyanis ezt írtam én is. tessék neked is használni a koponyádban lévő sejttömeget a guminő helyett.
@pianolight: Csodálkozom, hogy az SZDSZ vezette volna be a mindenkit elhallgattató stílust.
Azt nem lehet a szadeszra mondani, hogy nem érdekelte a más vélemény.
Nem is indokolta semmi, hogy ezt tegye.
@taga20: gondolkodj csak el, ez a fiatal sportoló, Györe László, miért is mondja mindazt!
Van apja és anyja is, akik nevelték, gondolom elmondták - de legalább éreztették a gyerekkel -, hogy mit is tett értük(délvidéki magyarokért) a mindenkori kormány!
@nincs_itt:

"te hova tennéd a zixet??"

Rád:)
@Mariann19: drága te:)
komolyan mondom ez az ország egy szar! dopment az ügyészség
feljelenti.
aki milliárdot lop, lásd rogán, lázár, habony, orbán, szíjgyártó, kosa szabadlábon mozog!
utálom, hogy magyar vagyok!
százszor inkább szlovák, vagy horvát, vagy szerb, vagy román vagyok:(
@Heimdalll: legyen! de ne csodálkozz, ha rajtad meg szálkereszt lesz!
@taga20: Ja meg van usalétrehozta és pátyolgatta Koszovó is, amely szintén annyira "sikeres" lett, hogy naponta már ezrével menekülnek onnan az emberek.:)
@Penivaldes: ha félre értettelek, ne haragudj. szeretlek, hirtelen aszt hittem meghülyültél. nem szeretném:))
@nincs_itt:

látom szereted a viccet, csak messze esik le tőled:)
@nincs_itt: Biztos sok mindent lezsíroztak már akkor is, de én nem vitatnám a pálmát az MDF-FKGP-KDNP koalíciós kormánytól, SZDSZ-szel megtámogatva.
Igenis legyen meg a gazdája a sz.rnak, ne mutogassanak az ún. szagértői kormányra (Németh-k.).
@vigyüktúlzásbaadolgokat: :)

"A legújabb Teletubbies-t utánzó pártlogó mellett Gyurcsán ezzel a mutatvánnyal kivánta kifejezni azt, hogy föl kell rázni ezt az országot, ami már nem is kurva, hanem inkább szerethető, de mindezt ne olyan sírvavigadósan csináljuk, hanem vidáman, önfeledten. Számunkra viszont csak annyi jött le, hogy Feri éppannyira ért a kormányzáshoz, ahogy a gitározáshoz, viszont riszálni továbbra is szereti magát nagyközönség előtt. Az emberiség nevében kérünk, Feri! Tedd le a gitárt!"

tutiblog.com/ferenc-gitarozik/
@Gábris szomszéd: haver, és előtte mi volt? milosevics, hol és mit mondott?
vágod te eszt, csak titkolod.
@Penivaldes: húúúú, má aszt hittem, hogy meghülyültél:)))
@Mariann19: "Azt nem lehet a szadeszra mondani, hogy nem érdekelte a más vélemény."

Próbáltál már Horn Gáborral vagy Kunczével vitatkozni? :) Szoktak az ATV-n szerepelni, olyan véletlenül sincs, hogy valakivel valamiben egyetértsenek.
@Gábris szomszéd: Inkább gitározzon, mint akadozó nyelvvel próbáljon szónoklatot mondani. Elég egy begyógyszerezett miniálnok ebbe az országba ...
@Heimdalll: hozzád sem közelebb szállingózik!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ugye rémlik, hogy orbán mikor is tanulgatott a ködös albionban, a liberális pártok történetéről??
természetesen a zeggyedik "szabadon" választott kormány volt a "sarokkő"!
@Mariann19: Én is csodálkoztam, mert abban az időben épp az SZDSZ-re szavaztam. Egy céges szakszerv.-gazdasági ( MSZP) egyeztetésen volt szerencsém megtapasztalni. MIvel a szakszervvel is jóban voltam, kérdésre kibökte, hol tanulták. A Vezériget meg én fogtam le, hogy ne menjen neki az illető hölgynek :-)
@taga20: "utálom, hogy magyar vagyok!" MOndhatta volna szebben is kislovag.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: húúúú, a kedvencem volt, akkor kezdtem sugárban hányni a magyar politikusoktól, amikor 1994-ben a 2/3-os MSZP győzelem örömére, koalícióra lépett az MSZMP KB, a harcos ántikomenista SZDSZ-vel...
@taga20:

Egy minapi hozzászólásodért van nálam egy nagy piros pontod.
Ha lehet, ne amortizáld le gyorsan:))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ja és mindezt vadul köpködte az akkor még vadliberális fidesz kívülről!!! tele mszmp tagokkal...
be szép is vót!!!
@Mariann19:

"Csodálkozom, hogy az SZDSZ vezette volna be a mindenkit elhallgattató stílust.
Azt nem lehet a szadeszra mondani, hogy nem érdekelte a más vélemény.
Nem is indokolta semmi, hogy ezt tegye."

Aha... és az a mérhetetlen szdsz és liberalizmus ellenesség, az csak úgy kinőtt a kies kunsági homokbuckákon és elburjánzott magától, mint a traubisoda Tétényben és a királydinnye sréen Sóstó felé, de még a Halas-Kőrös-Vadkert háromszögben?
Az szdsz csak úgy tett, mintha bárki véleménye érdekelné. Amúgy ők voltak az elhivatottak, és az önkiválasztottak.

A "nem is indokolta semmi, hogy ezt tegye" állítás önmagában is gyönyörű, de tényleg nem indokolta semmi, mert az szdsz vagy addig tárgyalta, csócsálgatta a témát, amíg a tárgyalófelek elhulltak, vagy spontán kiderítették hogy tulajdonképpen nácik, fasiszták, de minimum hortisták, fajgyűlölők és antiszemiták már születésüktől fogva, ezért nem tárgyalnak velük tovább.
A legjobb olvasatban is egy holdkóros, ködevő, felhőlovas banda, kevésbé hízelgő olvasatban antiszemitizmust és ellentéteket szító alattomos tróger banda, néhány üdítő kivétellel.
Legsikerültebb tanítványukat Orbán Viktor Mihály néven anyagkönyvezték.
@taga20: és ki nem szarja le Milót? :) Most ismét kiderült, hogy nem felemelni akartak egy népet/országot csak használni.

Amerika, saját erőinek Európa keleti elhelyezéséhez Koszovót használta fel annak érdekében, hogy stratégiai bázisokat hozzon létre. Erre a célra használták az ún. Koszovói Felszabadítási Hadsereget (UCK), ami egyébként ott volt a terrorszervezetek amerikai listáján.
Azt követően, hogy a NATO-erők bevonultak Koszovóba, az Egyesült Államok kialakította ott a második legnagyobb európai bázist, ez a Bondsteel. A támaszpont lehetővé teszi, hogy az Egyesült Államok ellenőrizze a Földközi- és a Fekete-tenger körzetét, valamint a Közel-Kelet, Észak-Afrikai, a Kaukázus felé vezető utakat.

en.wikipedia.org/wiki/Camp_Bondsteel
hu.wikipedia.org/wiki/Camp_Bondsteel
@nincs_itt: Viszont minden rosszban van valami jó, hiszen ez adta meg neked a végső lökést, hogy itt hagyd hátsószotyisztánt. :)
@Orica Középföldi: hangulat ember vagyok, nem ész ember. ha jó vagyok így, ako jó, ha nem, ako nem jó:)
remélem az egyenes gerincet szereti, drága orica:)))
@Heimdalll: magam sem mondhattam volna szebben!!!
@nincs_itt: ha hánysz csak pontoson haver. 2/3 csak az eszdéeszszel volt meg, egyedül csak többsége volt.
ha vérengzel, csak pontosan:)
Ezek a kis pöcsők mindent pénzért csinálnak.Volt kitől tanulniúk.
@Gábris szomszéd: szar szemét tróger vagy! ebola hozzád képest egy pattanás:)
szar alak vagy, mint mindig.
Látom, hogy a lápi-magyar tudományos akadémia kgbéla segítségével azonosította az eddig rejtélyes pirézeket: a koszovói cionistabérenc usácskákok, pajesz és előbőr nélküli mwnórával, valamint smartphonnal -mint titkos fegyverrel- felszerelve... kreml úra, védj meg minket az ellentől!
@Penivaldes: kímélj meg a baromságaidtól. te is tudod, hogy nem erről pofáztam!
@taga20: sok lesz mára a pia!!! 54,15% az szerinted mennyi???
csak, hogy pontos legyek!!!
ne fényezd a semmit!
@Heimdalll:

Kitöröltem amit írtam:))
Nagyjából-egészében így láttam én is. A ködevés csak szóban ment, hülyítésnek. Kőkemény, érdekvezérelt banda volt.
Mindenkit hülyének próbáltak nézni, és ez nagyjából be is jött. Azért Kálmán Olga nem egy ellenfél:))

A hatalom, az igen. Amikor megpróbálták megzsarolni Hornt a koalícióból való kilépéssel fenyegetőzve, azt válaszolta nekik: Rendben uraim. Le lehet tenni az audik kulcsát az asztalomra. Most. Szerinted volt további vita?

Szarháziak voltak, nagyon haragszom rájuk.
@Penivaldes: húgi téged foglak elküldeni a picsába utoljára. durvábbat írtam csak, visszavettem, me volt gyerekszobám.
ne köss belém, legyél szíves:)
@Sir Bates dö Hól:
Sir, ne haragudj, épp most láttam a tévében fletót, közölte ő piréz vagy hottentotta is lesz, csak nem magyar, miután gitárszólójával bevonult a választási gyűlésére, ás ezért gyorsan meg is választotta a többi piréz.
@Orica Középföldi: kókasztó banda volt a jánossal együtt. jég merre van, domesztikálta kiskés? influenza ellen is jó? perem alatt meg mindenütt.
@nincs_itt: ez a kétharmad? kicsi harmat:)
u.i.: eszt a pia témát, legalább egymásra ne hányjuk!
egyébiránt, semmit nem szégyenlek. hét napból hatot dolgozok, és nem portás vagyok.
u.i.: semmi bajom a portásokkal:)
@Penivaldes: ne haragudj, szemét voltam. sajnálom.
@taga20: szerinted mennyi???
ps.: én csak SÖRÖZÖM! az nem alkohol, hanem alapvető élelmiszer, mifelénk!
ps2: öreg, minek öltözköcc?
@parti_giano:

Főzi a karfiolt két komment között:))
@Imola Helyesi: "ás ezért gyorsan meg is választotta a többi piréz."

Mivel csak ő volt a jelölt. :)
@Gábris szomszéd:
Beszólt a Jobbiknak is, azok meg visszaszóltak.
@taga20: Amikor ezekt írod, mindíg tudom, hogy jó úton járok. :)
@nincs_itt: 54,15 az nem kétharmad. szerintem az még a béemvé rotorgyárban is az. tudom örülünk a détéemnek, de az f1-ben megbuktunk, a wttcc-ben elkullogtunk. mi van nekünk? löman?
a béemvé egy vicc, soha nem vennék ilyen szart:)))
@Penivaldes: tudod milyen vagyok, még saját magamba is bele kötök:))
@taga20: ne dumálj mellé!! a fidesznek mennyi is kellett a 2/3-hoz??
mellesleg ne is vegyél! mert akinek majma van, annak legyen pénze banánra is!
@taga20: jajj, jut eszembe! melyik ótógyár is volt, amelyik 2 millió darabot adott el tavaly??? csak nem a ferrari, esetleg a red bull?
haggyá má' az RC autós hüjeségeiddel!
Gondolom, most sokaknak az SZDSZ Netpártja jut az eszébe.

Akik a parlament előtt tiltakozó egészségügyi dolgozóknak álcázták volna magukat, de egy videós lekapta, ahogy átöltöznek.

Na csak azért, mert azok nem csak fiatalok voltak, de a libsik csalásra is kényszerítették őket.
Most nézem, itt mindig ugyanazok a nickek vannak?

Ti itt laktok?
@♔bаtyu♔:
Én igen, Boli az admin megkért, hogy ürítsem a blogot, de így estére azért összejönnek:)))
Batyu, már hárman vagyunk. Bár lehet, hogy többen, de én csak ennyit látok.
@Imola Helyesi: Szeretjük a jó társaságot. Bennfentesek, meleg akol:)))
@nincs_itt: te is tudod, hogy paraszt vagy. a redbull szétbaszná a béemvét az f1-ben, te is tudod.
hogy mered összehasonlítani a béemwét a ferkával? a ferrari egy sokkal jobb kategória, mint a merdzso:))
@Penivaldes:
Szerinted batyu megijedt tőlünk?
@taga20: Jajj hagyd már azt a félkegyelműt. Ha ő nincs találnak más indokot, hogy megcsinálják a bázist.
@♔bаtyu♔:
Ja, itt vagy, nehogy idemelegedjél:)))
@♔bаtyu♔: nem bazdmeg, mi aszt várjuk, hogy batyufasz megjelenjen:)
öreg, te vagy a blogszféra egyik barma:))
@taga20: de még mekkora egy gyökér vagyok! szarok magasról, azokra a konstrukciókra, amik 2 órát élnek túl, ha sikerül.
zőcséges merga megvan???
vagy a G300-as??? amiből nem egy leszaladta az 1 millió km-et?
vegyél egy ferrarit, meglátod, hogy mi a szívás!!! ami működik benne, az német! a többire kapu garancia van!
@♔bаtyu♔: nem, nem!!! te is itt vagy! te is úgy vagy vele. hogy:

Mindenhol jó! de mindenhonnan elzavarnak!!
@taga20: Ja, szó sem róla néha tényleg nagy geci vagyok.:)

Veled mi újság? Libsi vagy és nem csíped ha valakinek más a véleménye? Biztos, hogy libsi vagy?
@nincs_itt: Mindenhonnan a magam akaratából megyek el.
@Imola Helyesi: Ja, "civil":)))))

Na azok tényleg nem libsik, hanem komancsok.
@nincs_itt: mi a faszra vered magad? hogy magyar vagy ? egyébként ugyanaszt gondoljuk :)))
szerintem is a német gondolkodás a nyerő a gépjárműiparban.
tisztán láccik:)
@gazoló: engem a ruhák érdekelnek. remélem most jó lesz a felhozatal
@gazoló: Le van az már zsírozva. Nagyon nem akarom ragozni, mert páran lihegnének, hogy antiszemita vagyok.
@Penivaldes:

A filmekből is tűrhető a felhozatal...
@♔bаtyu♔:
Mit saccolsz, ki fog nyerni holnap Veszprémben?
@♔bаtyu♔: bírlak haver, jó arc vagy, csak vidéken nevelkedtél és nem fejlöldött ki az agyad:)
@Imola Helyesi: Szerintem a fideszes. De ha mégsem, az jó figyelmeztetés lesz Orbánnak, hogy nem elég a gazdaságot pörgetni a társadalmi gondokra is figyelni kell. Kevesebb totojázás, nem kell a libsiket figyelembe venni, amúgy is nagyon kevesen vannak.
@gazoló: ja
a ruhák tavaly elég uncsik voltak, meg a GG-n is idén.
@taga20: Nem akarlak kínos helyzetbe hozni, de én nem ott írok, ahol taga20 a nicknév, hanem ott, ahol batyu.
@♔bаtyu♔:
Szerintem meg a kommunikációjuk nagyon gyenge. Szerintem is a fideszes fog nyerni. Azért ettől a Késztől egy jobb fazont is találhattak volna a balosok.
@♔bаtyu♔: társadalmi gondok? Veszprémben.
vicces.
egyébként Némedi a tippem
@♔bаtyu♔: bírom a kritikát:)
öreg neked nem ciki, amit vitya és a fityeszes talpasok csinálnak?
ilyen szar szemét magyarországot képzelsz a gyermekeidnek?
többnek képzeltelek.
@Imola Helyesi: Már az is nagy siker tőlük, hogy ez nem úgy néz ki mint egy KISZ titkár a 70-es évekből és olyan dumával.

Eredeti csóka lehet ez a KÉSZ, valójában meg sem felel a ballibsi kliséknek, de semmit nem jelent ha meg választják.

Ha Orbánéknak 2/3 kell, egyszerűen lefiuetnek valakit a ballibsi oldalről. Fog menni, a felől nincs kétségem.
@Penivaldes: pedig o is egy nagyon hervaszto fazon, bar belesimul a fidesz mszmp vonalaba.
@Penivaldes: húgi, kapd be a f_szt!
nem akartam ordenáré lenni.
@taga20: Miért lenne ciki?

index.hu/gazdasag/2015/02/13/gdp/

Ha Gyurcsányod így vágta volna tönkre a gazdaságot, komolyan gondolkodóba estem volna, hogy 2010-ben rászavazok.
@♔bаtyu♔: ellenben nemedi pont ugy nez ki. a jobbikos ugyved holgyre nem is teszel?
@Penivaldes: Én nem Veszprémről beszéltem. Veszprém abból a szempontból lényeges csak, hogy ott dől el Orbánék kétharmada.
@♔bаtyu♔: mér utállak téged és ebolát? mer ti vagytok a magyarok rákfenéje.
@Heimdalll: "spontán kiderítették hogy tulajdonképpen nácik, fasiszták, de minimum hortisták, fajgyűlölők és antiszemiták már születésüktől fogva, ezért nem tárgyalnak velük tovább."

Te miről beszélsz?? A volt szadeszosok vannak legrosszabbul, ha valaki le meri fasisztázni a fideszt! Ragaszkodnak hozzá körömszakadtáig, hogy "bolsevik típusú párt", meg "maffia" ..
@parti_giano: Nem. Veszprém nem a cigánybűnözésről van elhíresülve.
@♔bаtyu♔: azt mondod, hogy a jobbik a ciganyozasbol el? ezt most komolyan te?
@taga20: Én enm is értem, most te ilyenkor mit vársz?

Én erre max. azt tudom mondani, hogy fogod és szépen a hajadra kened. Most azért nem fogok hazudozni, Gyurcsányra szépeket mondani, hogy te ne utálj. Ilyen az élet, amúgy pedig leszarom.

Én nem utállak, sőt valamennyire megértelek, de most ezen nyafogni szerintem értelmetlen, politizálj és kész. A véleményéért pedig értelmetlen utálni bárkit is, holnap az ő véleménye a tied lehet.
@♔bаtyu♔: batyufasz, a mercit ki csalogatta ide?
egy kurva szar ember vagy, ebolával együtt.
ja és a gazdád, vitya. soha nem szeretnék orbánviitya lenni!
@parti_giano: Minden párt valahol egy kisebb nagyobb csoport társadalmi problémára, jelenségre adott válasza. Persze lehet a probléma mesterségesen generált is, pld. antiszemitizmus.

A Jobbik nem a cigányozásból él, a Jobbik a cigánybűnözésre és a megoldatlan cigányproblémákra adott társadalmi válasz. A Jobbikot emberek alkotják, mögötte szimpatizánsok vannak.
@taga20: Hagyjál már ilyen baromságokkal. Te b+, azért szavazol Gyurcsányra, mert ide jött a Mercédesz?

Ráadásul elhiszed azt a baromságot, hogy Gyurcsány csalogatta ide?????
@♔bаtyu♔: sokban egyformák vagyunk, drága barátom. de soha nem szeretnék batyu lenni! batyu országa, a szar országa. nem mondom , hogy következesek vagyok:))
@♔bаtyu♔: a jobbik vezetoi nem akarnak valaszt a ciganysag problemaira, mert abbol elnek, ahogy anno a rozsadombiak is.
@♔bаtyu♔: Ráadásul elhiszed azt a baromságot, hogy orbán csalogatta ide putyint?????
te szar alak! szét ütlek:)
@taga20: B+ én már be sem férek a rákfenéid közé? :)
@taga20: Elhiheted, én sem sírom vissza szemkilövető barátunk kormányát, de ezen értelmetlen rugózni. Egyrészt Gyurcsánynak akkor is vége, ha ő úgy érzi, hogy van esélye, másrészt egy ország 8 év alatt mentálisan is nagyon megváltozik.
@parti_giano: @taga20:

Jó a buli, beszállhatok egy @♔bаtyu♔: fasszal!:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"Próbáltál már Horn Gáborral vagy Kunczéval vitatkozni?"
Hülye a kérdés, már megbocsáss.
Olyat nem szoktunk kérdezni, amire nem lehet válaszolni.
@taga20: Csalogatta a lófaszt. A látogatásának és annak, hogy előtte mondjuk Merkellel is találkozott az a lényege, hogy semmi értelme Európának Oroszország nélkül és fordítva, Oroszországnak Európa nélkül. Az európai és eurázsiai gazdasági uniónak együtt kell működnie és nem pedig megosztania a kontinenst. Hadd ne ecseteljem, hogy utóbbi melyik nagyhatalomnak az érdeke.
@parti_giano: Ha megnézed a Jobbik irányította településeket azt láthatod, hogy a jobbikos polgármester és testület újraválasztásának a feltétele a cigányproblémák megoldása.

Tehát nagyon is érdekelt benne. De nyilván látod te is, hogy a cigányok által terrorizált településeken a jobbikos polgármester regnálása alatt visszatér az élet. Pld. Gyöngyöspata.
@pianolight:
Neked holnap írok hosszabban, összevonva a mai,az általam még megválaszolatlan témákban.
@Gábris szomszéd: Teljesen egyetértek. Szerintem a ballibsik többsége is egyetért ezzel.
@♔bаtyu♔:

Tehát nagyon is érdekelt benne. De nyilván látod te is, hogy a cigányok által terrorizált településeken a jobbikos polgármester regnálása alatt visszatér az élet. Pld. Gyöngyöspata.

Lapát kasza!
@Orica Középföldi: le fogom. ez nem fenyegetés, ez ígéret:))
@Heimdalll:
Belőled süt az SZDSZ elleni gyűlölet.
Lakonikus válaszom az, hogy a szellemi fölény nagyon sok emberben megbocsájthatatlan bűn, így az SZDSZ esetében is.
@tristen2005: a finom modoroddal mindenhová:))
nesze neked tölgy! knoszi haver dobta anno:)
www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g
@♔bаtyu♔: nem. csak eroszakkal lefolytottak, ami elobb-utobb nagyobbat robban. ugyamugy kodevok, nezd meg csak a gazdasagi izejuket, amit programnak titulalnak.
@Mariann19: Ezt az SZDSZ-es szellemi fölényt nem tudom honnan szeded. Megbuktak, ráadásul nagyon csúnyán és nem azért mert sok volt a dr.

Szellemi fölénnyel gazdaságot szoktak igazgatni, társadalmi problémákat jól megoldani, azokra helyes válaszokat adni.

Szellemi fölénnyel pedig pláne nem szokták az ellenzéket mondva csinált indokokkal elveretni, majd azon röhögni, hogy egyik képviselőjét sikerült különösen véresre ceretni.
@tristen2005: Moderáld magad b+. Nem emlékszem, hogy én veled ilyen hangnemben társalogtam volna.

Természetesen az is menne.
@Gábris szomszéd: ennyi erovel erdekeltek vagyunk ausztraliaval is. oroszorszag akkor is agresszor, ha raszorulunk az energiahordozokra. ha tetszik, ha nem, putyinnak csak egy labtorlesig szamitunk.
@parti_giano: Azt nem mondanám, hogy Jobbik szakértő vagyok, de azt látom, hogy bűnözésileg fertőzött településen a Jobbik a jó válasz.

Amúgy Ózdon a Jobbikos polgármestert támogatta fideszes és MSZP-s képviselő is. (Ezért is tudták elfogadni azt a költségvetést, ami az Indexnek??????? annyira nem tetszett).
@taga20:

Úgy látom te csak a mennyországgal foglalkozol! Tessék-lássék +1!

www.youtube.com/watch?v=br70NSvYUNU
@parti_giano: Valójában tökmindegy mit számítunk Putyinnak, nekünk a gáz, az olaj és némi nyersanyag kell. Oda pedig eladni akarunk.
@♔bаtyu♔:

Esélyed mint, ugrómókusnak az erdő tűzben!
@tristen2005: bakker a faszom se áll fel erre!
@taga20:

Valaki kívánta? Hogy a faszod felálljon!:)
@♔bаtyu♔: ott eleg sok engedmenyt tett a polgarmester is, mert egy varos nem mukodik koltsegvetes nelkul, ezt vedd figyelembe. onkormanyzati szinten erdekes szituaciok alakulhatnak ki. lasd zuglo.
@Mariann19:

" hogy a szellemi fölény nagyon sok emberben megbocsájthatatlan bűn,"

Ellent kell mondjak:) Nem szellemi fölényük volt, hanem kurva nagyképűek voltak. Mondhatom ezt azért is, mert láttam-hallottam, amikor az igazi szellemi fölény nagyon szerényen,három mondattal alázta le egyiküket, másikukat. Pont a nagyképűség miatt.
@tristen2005: haver, mondta má neked valaki a feleségeden kívül, hogy bírom a gyökér arcodat? ha van szíved, a szíveden kívül az én vagyok:))
szar alak vagyok.
ezé neked a legszebb dalom, ritkán osztom. soha.

www.youtube.com/watch?v=tGbRZ73NvlY&list=RDtGbRZ73NvlY
@♔bаtyu♔: nézd, az nem politizálás, hogy valótlanságot állítasz (igen, eufemizmus)... milyen gazdaság pörög?... hol van a fenntartható fejlődés?... milyen gazdasági jövőkép van?... (az, hogy egyeseknek jól megy, minden valós (értsd: piacon értékelhető) teljesítmény nélkül, az nem jövőkép)...
@parti_giano: Ózdon (is) az a lényeg, hogy a Jobbikos rá van kényszerítve arra, hogy megoldja, tehát nem igaz az, hogy csak indoknak használta.

Zugló jól mutatja, mi van akkor, ha kiegyensúlyozottak az erőviszonyok. Ezt is etetni kell, azt is, az pedig annak a haverja, tehát azt is, az ott volt a felvonuláson, sőt ő szervezte, dobjuk meg egy 300.000 Ft-os kamu állással. Magyarul Karácsony csinált egy kifizetőhelyet.

Ráadásul még ki is készítik, mert jó páran kimaradtak.

Inkább győzött volna Papcsák 2/3-al.
@Sir Bates dö Hól: Ilyen alapon az sem politizálás, ha mindent tagadsz. Én bemásoltam egy linket.

Te?
@♔bаtyu♔: haver, ha megbotlok, ako is firyeszesnek megyek neki, aki szét dumálja a gecimet:)))
@♔bаtyu♔: nincs tobbsege ozdon, ertsd meg mar, egy polgarmester ilyenkor allhat a feje tetejere, lemondhat a partprogramrol, a testulet jatekszere, ahogy zuglonal leirtad. es mondom, gyongyospata sem megoldas, hanem elodazas.
@Gábris szomszéd: "Csalogatta a lófaszt. A látogatásának és annak, hogy előtte mondjuk Merkellel is találkozott az a lényege, hogy semmi értelme Európának Oroszország nélkül és fordítva, Oroszországnak Európa nélkül. Az európai és eurázsiai gazdasági uniónak együtt kell működnie és nem pedig megosztania a kontinenst. Hadd ne ecseteljem, hogy utóbbi melyik nagyhatalomnak az érdeke."

Szerintem a fentiekből csupán a "lófasz" betűsorral jelzett hangalak jelentését tudod önállóan (és helyesen) értelmezni.
@parti_giano: Egyenlőre akkor egész jól elodázza. Már az ötödik éve?

Éppen ez az. Ózdon nem kellett az ami Zuglóban. Egyszerűen a jobbikos mellé álltak. Ezért is akadt ki az Index.
@Sir Bates dö Hól: Szerencsére nem a te álláspontod a többségé. Szép is lenne.
@♔bаtyu♔: papcsák .... nooooormális? Te saem ritkán vagy ész nélkül.
loptak, lopnak, s lopni fognak = papcsák és a fidesz.
@♔bаtyu♔: igen, mert nem a partprogramot valositja meg, mindegyiknek befekszik.
a ciganysag problemajat meg nagyon regota huzzuk. ot ev? persze, egy ideig lenyomhatjak, de meg nagyobbat fog szolni.
@taga20: Te mán megent issz!:(
Menjél alcsizni a többit majd HOLNAP!
Köszi :)
@Sir Bates dö Hól: Mióta probléma, hogy nem értünk egyet? :)
@♔bаtyu♔: miért linkelnék bármit is?... azt írtad cégtulajdonos/cégvezető vagy... szerinted moon működőképes piacgazdaság van?... (az, hogy nincs, az csakis orbán vétke, hisz '10-ben akkora esélye volt, mint keveseknek a történelemben... ezt összehozni abból... nincs rá szó, hogy leírjam... )

a jobbiknak nincs akceptálható hosszútávú megoldása a moi társadalom gondjaira (az nem elfogadható, hogy "üsd a tolvaj igányát!")... fel nem fogják, hogy milyen és mekkora katasztrófát okoznak az általuk állítólag imádott nemzetnek...
@parti_giano: Milyen agresszor baszod? Ha az lenne már rég vége lenne a háborúnak Kelet-Ukrajnában is. :)
@♔bаtyu♔: nem, az a tragédia, hogy ennyire kevés értelemmel és tudással is követhetetlenné lehet válni... ez az igazi tragédia...
@Sir Bates dö Hól: nem erti, de renduletlenul hisz benne. domesztikalni kene, bar ez eleg durva beavatkozas.
Utoljára elmondom, hogy Fabius blogbejegyzésének címe:

"Kubatov gyerekmunkásai választási csalást tanulnak.

168 millió gyermekmunkást tart számon a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet. Kétes dicsőség, hogy Kubatov nertárs és A Párt jóvoltából hozzáírhatnak ehhez kb 170 magyar kiskorút is."

Aki ezt nem akarja érteni és orosz propagandaműsort kíván csinálni, akkor annak séta...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én ismét csak válaszolgatok, ha nem vetted volna észre. :)
@ornagy50: mondták má hogy hülye vagy fijam?
@Gábris szomszéd: persze, ahogy otthon, putyinnal is. kurva nagy szerencseje van, hogy a deli hatarain iszlamistak tombolnak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ezek szerint a fogaszaton megint csak a szamitogepig jutottal, az asszisztens holgy lepattintott. oh, hogy sajnalom.
@parti_giano: "kurva nagy szerencseje van, hogy a deli hatarain iszlamistak tombolnak."

Bocs de ha jól tudom Szíria és Irak az inkább a törökökkel határos. :)
@Gábris szomszéd:
Nem érdekel, ha nem vetted volna észre! :)

@parti_giano:
Neked is szól, nem játszuk ezt!
@parti_giano:

Nálatok ki is domesztikált kicsodát?:)))))))
Na végre egy jó hír. :)

"Most kaptuk a hírt, hogy a CBA tulajdonosa örökbe fogadta az összes alkalmazottját. Mivel a tulajdonos családtagjai továbbra is dolgozhatnak vasárnaponként, így várhatóan a CBA üzletek nyitva lesznek majd. Gratulálunk a 8742 új gyerekhez a boldog apának!"

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10153142669533293&id=14792493292
"Nem tudom volt-e már... de megszületett a fidesz válasza a fenti cikkre.

NEM RÖHÖG!!444!!!

A Fidesznek nagyon sok támogatója és aktivistája van, köztük rengeteg
fiatal is, akik rendszeresen segítik a kampányokat – írta erre a párt.
Részt vesznek az aláírásgyűjtésben, a mozgósításban,
kampányrendezvényeken segítenek. "A sajtó által egyebekben felvetett,
mindenféle légből kapott hazugságokkal nem kívánunk foglalkozni" –
írták."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te, amig kulturalt keretek kozott folyik, miert ne? nem linkeskedik...
masreszt, emlegessem az elso szaz komment tetelt?
@Orica Középföldi: multkor lementek a haztartasi boltba... csodalatos, friss erzes. d:
Ha már 444. :)

Elolvashat ezer leleplező cikket az emberek milliárdjait lehallgató amerikai kormányról, azok összesen nem ütnek akkorát, mint 5 perc az Edward Snowdenről készült, Citizenfour című dokumentumfilmből.

444.hu/2015/02/21/ha-valaki-az-elnyomas-leghatekonyabb-fegyveretol-probal-megvedeni-akkor-szamit-hogy-miert-csinalja/
@parti_giano: a körülmetélés is az, állítólag...
@parti_giano: és még tömték is a fogászaton...
@Sir Bates dö Hól: tomnek azok mar mindent ovarott, futoszalag. utana meg nem gyoznek vagni.
@gazoló: ez igy jo volt alvas elott, koszonom. jenoke meg sztrajkol. biztos fogaszaton volt.
@Mariann19:

"Belőled süt az SZDSZ elleni gyűlölet."

Miért sütne? SZDSZ nincs. Ellenben fénykorában megalapozta a későbbi fidesz "szellemi" munícióját, amely úgy tűnik elég "jó" és tartós, sőt, multifunkcionális mankónak bizonyult. Gondolod, az szdsz-ellenesség úgy terem, mint a pitypang a réten vagy pipacs az út mentén? Éppen olyan keményen megdolgoztak érte a belvárosi fiúk, mint a mostani vidéki és külvárosi, tahó suttyó, bunkók. Csak a magok lassan hullottak a földbe, de egyszer csak lesz eredménye.
[amúgy meg nem cipelek mindennapi gyűlölködéseket, ezeket meghagyom a fidesznek, hadd szenvedjenek a dögök.
A "minap találkoztam" Kőszeg Ferenccel, egy tiszta, őszinte, igazi liberális emberrel. ugyan mit gyűlölnék benne-rajta? Van ötleted?:-]
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Te miről beszélsz?? A volt szadeszosok vannak legrosszabbul, ha valaki le meri fasisztázni a fideszt! Ragaszkodnak hozzá körömszakadtáig, hogy "bolsevik típusú párt", meg "maffia" .."

Miről-miről... El is hiszem, hogy rosszul vannak. Manapság. És 1990-től 2010-ig? Még odáig is lesüllyedtek, hogy a cigány asszonnyal kimosatták a magyar zászlót mintegy megtisztítandó az évszázadok bűneitől. Pont egy cigány asszonnyal. Színtiszta tananyagszerű provokáció. Sikerült is, meg is volt, meg is lett, meg is van az eredménye. Most aztán lehetne menni mosni, mosogatni, csiszatolni-csuszatolni, bolsevikozni, maffiázni, az imolák és batyuk életben tartják a rendszert, a NER-t, mert mindig későn ébrednek... Ez olyan nemzeti jellemző, mondhatni nemzeti együttható, konstans értékkel.

:) Még valami:) tényleg csak a humor kedvéért...
Írod, hogy: "Ragaszkodnak hozzá körömszakadtáig" kinek a körméig? Mert ha az én körmöm szakadtáig, az nem az igazi. vagy az? Ismerős a körmös Bauer?:) Szóval az szdsz-el eddig a szintig, azaz minimum körömszakadtáig résen kell lenni:))
@Gábris szomszéd: Már megtettem az utánanézést. Többet hagy ne nézzem őket.

@taga20: Miért? Selmecici fiatal? Persze hogy rá nem.

@Mariann19: Szabó Rebeka - lömpöpé szimpi volt, egészen addig, míg megtudtam hogy áll egy elvileg zöld Bős-Nagymaroshoz. Tiltakozik ellene. Azóta tudom hogy ők is műpárt. :-( Mint pl. a Dunakör. :-(

@vigyüktúlzásbaadolgokat: Nem, sajna tényleg 1987-ben kezdődött. Szja törvény, társasági törvény, két szintű bankrendszer, értéktőzsde, spontán privatizáció, géemká = GMK = gazdasági munkaközösség a kulcsszavak. Talán előtte volt még gorbi és reagan találkozó Izland fővárosában. Az akkor még egypártállami eftársak = komisszárok már akkor nagyban tolták. :-(

Jobbklikket sajna én is kiismertem (bekezdésekkel felfelé).
@Gábris szomszéd: "az Egyesült Államok kialakította ott a második legnagyobb európai bázist, ez a Bondsteel"

Körbenéztem egy kicsit a bázison. Bárki megteheti, igaz, csak felülről.

wikimapia.org/#lang=hu&lat=42.365393&lon=21.245928&z=14&m=os

Na. Angyal. Voltál Te katona? Ez a bázis kizárólag helikopterrel, és közúton közelíthető meg. Kikötője, tengeri vagy folyami nincs. Vasúton elérni nem lehet. Repülőtere nincs. Tudod hogy egy ilyen bázis kb mire jó?

A környék (Koszovo) felügyeletére.

Földközi és Fekete-tenger? Angyal. Nekünk embereknek a gyors repüléshez repi és kraft kell (sok kerozin). Neked elég lehet szárnyaidat suhogtatni, talán ha ez tévesztett meg. :-)

Komolyan. Honnan vetted ezt az ökörséget? Ljubljankában az 1. osztályon (dezinformációs) is már csak az ilyen nyeretlen kétéves csikók akik labdába rughatnak?

Ez olyan ürgebőrbe szint.
@♔bаtyu♔:
"Ha Gyurcsányod így vágta volna tönkre a gazdaságot, komolyan gondolkodóba estem volna, hogy 2010-ben rászavazok. "

olvas, értelmez. ezek e 'borzasztó' növekedések két adatot takarnak: az előző évhez képest, és az előző negyedévhez képest. ez azt jelenti, hogy orbánnak volt egy olyan éve, amikor az orbáni zuhanáshoz képest tudott egy kicsi emelkedést produkálni. NEM 2008-hoz mérik, mondjuk a 2010-2015 közötti időszakot, hanem 2015 1Q-t 2014 1Q-hoz.
amihez képest szánalmas, ha beleszámoljuk, hogy ezt az uniós források tili-tolijával tudta elérni, meg azzal, hogy a svejci jegybank ideiglenesen stopppolta a frankot.
@rdos: Jaja a német bázisokon meg nincs itt kollégára és Merkelre vigyáznak az amcsik. Még szerencse, hogy én vagyok az ürgebőr szint. :)
@♔bаtyu♔: 20.41
Te nagyon hülye. Ha el is olvasnád az általad felrakott linket, akkor csak feltűnt volna a nagyobb betűkkel kiemelt szöveg:
"Idén februárban a gazdaság teljesítménye elérte a válság előtti, 2008. október előtti szintet."
Tudod, amit Gyurcsány hozott össze.
Akkor most hogy is értsem ezt?
"Ha Gyurcsányod így vágta volna tönkre a gazdaságot, komolyan gondolkodóba estem volna, hogy 2010-ben rászavazok."
Talán gondolkodj el azon, hogy a jövőben kire szavazol?
Krakagyil helyett a szojvetekkel kollaboráló szolgálatok és a "modellváltás" folyamata. Nem módszerváltás, modellváltás. A kollaboráns szolgálatok terminológiája. Jó lesz megjegyezni, jó lesz terjeszteni. :-)

"Hankiss Ágnes szerint a belügyi szer­vek igyekeztek kézben tartani az egész rendszerváltás – ahogyan ők nevezték: „modellváltás” – folyamatát, a régi rendszert békés átmenettel hozzáidomítva az újhoz. A filmkészítők konklúziója szerint így nem véletlen, hogy már a rendszerváltás idején ezernyi törésvonal szabdalta szét az ellenzéket, ez máig ható titkosszolgálati aknamunka eredménye."
...
"A film rendezője szerint a ’80-as években már a leggyakrabban alkalmazott módszer volt, hogy mindenkit egymásnak ugrasszanak. „S ha azt nézzük, hogy miért sikerült ennyire rosszul a rendszerváltás, miért volt ilyen megosztottság, hogy a rendszerváltó ellenzék egy idő után jobban utálta egymást, mint magát a rendszert, amit le akart váltani, akkor lehet azt mondani, hogy nem csak a magyar néplélekben van a hiba, hanem inkább abban, hogy túlságosan jól dolgozott az állambiztonság” – vélekedik az újságíró."

www.atv.hu/belfold/20150222-a-halozat-orok-a-modszerek-osiek/hirkereso
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @parti_giano:

Jótündér:

"A magyar jobboldali értelmiség jelentős részének elhülyülésében játszott némi szerepet az is, hogy nem egészen ingyen hülyültek el, hanem kb. a tizedéért, mint amennyiért G.Fodor Gábor most ilyen bátor. Irkálják is a felháborodós cikkeket, a Heti Válaszban, meg a Magyar Nemzetben, hogy nem is úgy van, nem is korrupt kis hülyék ők. Hát akkor micsodák? Vaníliás sodók?? " :)))

Szerintetek ez a 'patkányképűhablatyfa@ "G" mitől értelmiség?

orulunkvincent.blog.hu/2015/02/21/a_jobboldali_ertelmiseg_esete_a_fejedelemmel_ii
@♔bаtyu♔:
A mercit Gyurcsányék győzték meg. Ez tény - és a tények makacs dolgok. Csak égeted magad, ha szél ellen pisilsz (de legalább is nyakig csatakos leszel)
@taga20:
GEXI (ahogy itt én is x-el kekeckedek)
@Mariann19:
Mariann! én nem gyűlölöm az SZDSZ-t de a szellemi fölényt ők hitték magukról és nem mások állították, ezért lehengerlően nagyképűek voltak... ez senkinek sem szimpatikus /Kivétel: Kuncze/
@♔bаtyu♔:
Nem a "jobbikos mellé" hanem a fidesz ellen. Kapott egy csomó protest szavazatot, amit befogott orral adtak rá, annak ELLENÉRE, hogy jobbikos. Mert neki volt esélye nyerni.
"A templom építésénél az ördög is tolhatja a talicskát" pragmatizmusával.
@gazoló:
Jótüntér posztja ismét remek. :)

"G.Fodor Gábor a Magyar Narancsban jellemezte a magyar jobboldali értelmiséget. Amennyiben elfogadjuk a jeles politikai gondolkodó megközelítését, egy magyar jobboldali értelmiségi vagy fasiszta vagy teljesen hülye. Persze valójában vannak teljesen hülye fasiszták is, sőt, de most a géfodori értelemben vett nemfasiszta teljesen hülyékről fogok írni.

A géfodori értelemben vett nemfasiszta magyar jobboldali értelmiségi elhitte azt, hogy a "polgári Magyarország" kifejezés bármiféle politikai realitással bírt, pedig napnál világosabb volt, hogy csak politikai termékről volt szó. Ergo. Nincs vita, aki egy politikai terméket bármiféle politikai realitással kever össze az sajnos teljesen hülye. Nem én mondtam, G.Fodor Gábor jeles politikai gondolkodó mondta, nála tessék reklamálni.

Posztunk első részében vendégszerzőnk írta le a politikai termékek működési mechanizmusát.

"Egyet az új példák közül mégsem akarok elhallgatni. VI. Sándor mást sem tett, mással sem gondolt, mint hogy az embereket rászedje, s mindig talált valakit, akit megcsalhatott. És nem volt ember, aki nála nagyobb erővel, ékesszólással és esküdözéssel állított volna valamit, hogy aztán az ellenkezőjét cselekedje; mégis mindig minden úgy sikerült, ahogyan akarta, mert ismerte a világ dolgait."

Sándorunk, aki Viktorunkhoz hasonlóan, de a papi cölibátus nagyobb dicsőségére, öt gyermekkel büszkélkedhetett (és akkor nem számoltuk azokat a gyerekeit, akikre kevésbé volt büszke), kiváló szónok hírében állt, és Luigi del Simmicha nápolyi filozófus szerint akkora Lo Sperma ( un liquido organico di consistenza liquido-albuminosa) volt, mint ide Cortina d'Ampezzo.

G.Fodor Gábor - aki egyébként letörölhetne a szája széléről valamit, aminek a konzisztenciája kissé liquido-albuminosa jellegű, de ez legyen az ő problémája - világosan elmagyarázza azt, hogy a hatalom gyakorlójának el kell érnie, hogy az emberek azt akarják, mint ő. Politikatudományi szakkifejezéssel élve: át kell az embereket baszni (fottere, io fotto, tu fotti, lui fotte). Például azzal, hogy elhitetem velük, hogy amit én akarok az nem valami hatalmas nagy liquido-albuminosaság, hanem a polgári Magyarország megteremtése. Mondjuk azáltal, hogy egy ex-kágébés zsarnoknak felajánljuk az anális szüzességünket. És a magyar jobboldali értelmiség, amíg G.Fodor Gábor nem mondta el neki, lassan, szótagolva, el is hitte, hogy a polgári Magyarország a cél és nem az, hogy Habony Árpinak meglegyen a tizenharmadik fitness-világbajnoknő, meg Rogánnak a teljes Sas utca. Sajnos, ezt elég nehéz úgy interpretálni, hogy a magyar jobboldali értelmiségi nem figyelt eléggé oda."

A szervilis, pénzzel rendesen kitömött csicska szobrát, ha egyszer megformázzák, ez a khmmm... nyáladzó, gusztustalan, kis cinikus géfodor komoly eséllyel lesz a "modell".
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mostanában ez a fő pártdirektíva. "Lapulunk, mint szar a fűben" pl. mint Orbán Simicskáról, meg a mutyikról, meg a külföldi sajtó 99 %-áról - viszont ha találnak 1-1 pozitívat, akkor nyomatják, ahogy a csövön kifér.
Pedig büszkék lehetnének a politikai innovációjukra,. Már másolják!
444.hu/2015/02/21/bekemenet-indult-moszkvaban/
de legalább nem okkupációt, hanem "csak" autonómiát követelnek. Az még beleférne.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver egyre jár az agyunk. most olvastam fel az asszonynak.
nagyon odabaszott a poszt:)
u.i: ha megjelenne a vírus, legyél má olyan rendes és rakd má ki:)))
@gazoló: , @kekex: , @KÁTÉó53éúétr6: , @♔bаtyu♔: , @Mariann19: , @Heimdalll: 8h 55'32"-es hsz-emet és linkjét ajánlom figyelmetekbe, mielőtt "kitolnátok egymás szemét". :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

'Zösszes 'újmagor udvariszobrász fogja azt a szoborcsoportot farigcsálni három műszakban:))

címe: 'orálkerál a 'falatvalói körében:)
@jöttem:

Neked is!
Most már jó:)
@gazoló:

Aki így - "Nem elemző vagyok, hanem politikai gondolkodó. Ennek a szerepnek van hagyománya és előképe, de nincs kortárs kontextusa. Az a cél, hogy legyen." - definiálja magát, az jelzi, ő egy értelmiségi.

Egyben jelzi/ígéri, hogy keresi/megalkotja a kortárs szövegkörnyezetet, amelyben kommunikálhat.

Szórakoztató és felejthető a próbálkozása:))
Valószínűleg nem fogják idézni, mint Machiavellit.
@taga20:
Dehogy, nem is lennétek meg egymás nélkül. Ez olyan plátói szerelem köztetek. Valami ellenállhatatlan kényszer, Kedves Nejed elgondolkozhatna ezen... gyanús, nagyon gyanús, ez a leggyanúsabb, hogy terelsz... :)
@taga20: a virus ellen az a jo, ha kirakja? ez olyan, mint a vampir ellen a fokhagyma. gondolj bele, ilyen influenzas idoszakban allandoan kint lehetne akkor neki.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: igen, és van benne egy kevés mazochizmus is kölcsönösen.
@gazoló:
23.14
Hátborzongató párhuzamok. Azért az a machi tudott valamit - Orbánról is!
@taga20:

Jó reggelt!

Ge@ievagye:)Kikezdki-ki-ki-kikezdki:)???

Csak úgy feljelentgetünk 'háremdiplomás /+6 okájé/tiszteletreméltó 'halljakendeket:))
@parti_giano: influenzás vámpír? használjon fokhagymát!
@Heimdalll:
A liberalizmus, mint eszme: szép és igaz. Szdsz általi megvalósítása viszont sokat tett annak lejáratásáért, és a liberalizmus kifejezés szitokszóvá válásáért.
Horn Gábor emlékezetes beszólása Gyurcsánynak - nagyjából és egészében az szdsz-nek szólt.
@időtolvaj:
Nekem a "pártkurva" szó jut eszembe erről a kis gusztustalan akármiről. Amikor a "hagyomány" és "előkép" szavakat használja, akkor meg pláne valamiért a bolsevik ideológiai harc szarházi megalkotói és propagandistái közé kerül fel a neve.
@gazoló: én mindig kulturális vagyok vele:)
te cseszteted állandóan, asztán nézel, mint a jukinyúl, hogy kinyomott:)))

egyébként, pálinkás szép napot neked is, és mindenkinek!
@parti_giano: vámpír ellen jobb, ha beleversz egy karót a szívébe, ha jól emlékszem:))
de lehet, hogy az antikrisztus ellen orvosság. ako jó lesz ebolának is:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te mit figurázna ez, amekkora ribanc:)
szerintem má te is eljáccoltál a gondolattal:)))
@rdos:
Nem fogják megsimogatni a fejüket, hogy leleplezték a MAI ellenzék szétdarabolására bevetett technikákat (amiről majd 20-25 év múlva lesz egy hasonló film!)
Tudomásul kell venni, hogy egy szakadékot nem lehet sok pici lépéssel (párttal) átugrani. Kell EGY valami, ahogy a Hegylakó szlogenje állította: "Csak egy maradhat" az viszont lehet egy kötélhíd is, sok pici fadarabból - ha egy közök kötélre van felfűzve.
Ilyen pl a demokrácia helyreállítására való igény, mint közös többszörös.
@taga20:

" én mindig kulturális vagyok vele:)"

:))))))))))

Peched van. Nem egészen így képzeli a sok tízezer éves hagyománnyal büszkélkedő, erős nemzeti gerincű kultúrát.
@Penivaldes: mi van húgi, felkeltél? gondolom még köntösben vagy:)

szép napot neked is!
@taga20: az asszony leszedne a fejedet, ha az ezustjet pazarolnad ra.
@kekex:
A szadesz annyira volt libsi, hogy rájöttek páran (tévesen), abból is meg lehet élni, hogy rendszertváltunk, ráadásul sokat lehet lopni is mellette. Nem jött be, na, van az úgy...
Piktorunk kicsit irigy volt, de azért kibulizta anno magának, hogy 8 évig ő lehessen a Liberális Internacionálé alelnöke. Mivel rájött, mégsem lehet annyit lopni ott, mint amennyit ő szeretne, ideológiát, világnézetet váltott, abban mindig is jó volt, hisz megélhetési bolsiból lett megélhetési libsi, majd megélhetési népnemzeti akármilyen lófa.z, evégre messze nem jobboldali az, amit tesz. Na, ott végre kiteljesedhetett a klasszikus technika. Egy valag agyhalott ökör (köss a kolompra egy nemzeti színekben pompázó szalagot és a sok ostoba szépen ballag utána) simán megadja a lehetőséget erre neki.
@taga20: igen, még selyemköntösben, lazán kibontott hajjal.
és van azért hazánkban valamivel nagyobbacska probléma is, hogy Kubatov gyermekrabszolgákat dolgoztat politikai célokból.
nol.hu/velemeny/melypont-1517435
"könnyen lehet, hogy így a kétszázezernyi közmunkáson múlott maga a szűk kétharmad is"

"Miután egy-egy leszakadt településen szinte mindenről a polgármester dönt, ő egy egész falut is könnyen sakkban tart. Különösen akkor, ha egyértelművé teszi, hogy aki nem jól szavaz, nem számíthat semmi jóra. Ez ráadásul nem puszta fenyegetés volt, mert a renitenseket néhol tényleg kivették a közmunkából. Amit minősíteni is nehéz, hiszen ezek az emberek a végsőkig rászorulnak erre a jövedelemre. Ehhez képest a mikszáthi modell már-már szalonképes."
@Orica Középföldi:
"erős nemzeti gerincű kultúra" ???

ne tessék legközelebb pálinkával fogat mosni reggel, me van egy kis mellékhatása:)

tapasztalatból mondom, nem gecizésből:))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Naaaaa, a kurvákban több az öntudat.
@Penivaldes: ne hagyd abba! mesélj még magadról!
érdekel a lelked:)))
@kekex:
folyt: vagy ez az igazi, jövőbehasító probléma:
"Nem véletlen, hogy Magyarország hoffmanni öröksége éppen ennek az ellenkezőjéről szól. Adatok, képletek, bebiflázandó és öt éven belül garantáltan elfelejtett ismeretek sorjáznak a Nemzeti alaptantervben, és ettől a sillabusztól – nem lehet elégszer elmondani – tíz százalékban szabad eltérni.
Mert éppen ez a cél: hogy egy újabb,
a világban értőn tájékozódni képtelen, önálló vélemény alkotására jóformán alkalmatlan generáció nőjön fel."
nol.hu/velemeny/kivert-orkutya-1517399
@taga20: aztán ettem hagymát szalonnával és túróval.
@időtolvaj:
Ezt passzolom, de amúgy sem akartam a kurvákat megsérteni. :)

@taga20:
Érdekelne, ha levenné a köntöst, mi... :D
@Penivaldes:
Miva????? Kora reggel betépett kegyed?
TÚRÓVAL???
@Penivaldes: szerintem, neked még a hagymásszalonnás büfid is szekszi:))
@Penivaldes:
Milyen túróval:)? brindza?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: igen, túróval. egxszer olvastam egy Móra vagy Móricz novellában, hogy a szereplő ilyet evett. nosza kipróbáltam, és bejött.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: á, dehogy. húgom ezé nem ... folytatom, me reggel még van stílusom:)))
@kekex: :-) Demokrácia igen, kleptokrácia nem.

Köztörvényes lopások, bűnszervezetben folytatólagosan 1987-óta, illetve ha a szojvet megszállás óta? tartó államosításokat is ide vesszük, akkor az 1940-es évek második fele óta tart ez az állapot. A modellváltásig csak a szojvet eftársakkal kollaborálva, azóta a szojvet-orosz vonalhoz csatlakozni látszik agy ámerikai (meg akit még maga mellé enged szövetségi rendszeréből) vonal is. :-(

Közben meg azon izmozunk egymással, hogy többpártunk közül melyik a legkisebb rossz, vagy az egyetlen vállalható. Világosan látni lehet, már csak a vak nem látja.

Egyiket sem!

Mind a szövetségesek szolgálatainak a bábjai. :-(
@parti_giano: :)))
egyébként, liberális a lelkem, szívem. nem kádéenpés bige:))
@taga20:

Dekódoljam?
Az erős nemzeti gerincű kultúra az, amit Fekete Vidnyánszky, Melocco, Kerényi, Balog képvisel.

Az erős gerincű nemzeti kultúra egész mást jelent:)
@taga20:
Nappal hugod, éjjel ... Ismered a mondókát!
@Penivaldes:

'Árvaileány brindzát egyen 'korbácskával kétpofára:))
@Orica Középföldi: igen, mert az első az szöveg, a másik meg gyógytorna:)
@gazoló: az őseim jöttek onnan. hogy kik voltak nem tudom.
@Orica Középföldi:
Pénz, pénz, pénz. Azután giccs, pátoszok, sosemvolt sírós múlt, történelemhamisítás. Nyáladzás, hányinger, méla undor, szemforgató hamis papok...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mit csodálkozol? Bekap egy kiskanál paprikát, és bent össze is áll a körözött:)
@Orica Középföldi: vágom nagycsöcsöasszony!
de ez a kerényi gyanús nekem, nem üvöltözött ez má korábban a szemközti oldalon? ja és a siheder koráról, má ne is konyakozzak:)))
mé van olyan érzésem, hogy időnként akasztani kéne, csak a tisztánlátás végett?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: persze hogy,
csak én nem vagyok olyan közönséges, mint te:)))
@Penivaldes: és a csajoknak lazulásul. Off.

"A 48 percig halott pap szerint Isten nő."

444.hu/2015/02/22/a-48-percig-halott-pap-szerint-isten-no/

"O’Neal atya tanítása a Szentanyáról elég nagy kavart okozott, annyira, hogy felettes érsekének sajtótájékoztatót kellett összehívnia. Sean P. O’Malley érsek szerint O’Neal atya csak halucinált a halálközeli élménye közben, mert Isten “természetesen nem nő”."

Amit nem értek a dologban, egy cölibátusban élő pap honnan tudhatna arról, hogy milyen isteni lehet egy nővel?

On.
@taga20: erről Szabó Magda írt jól, a zsínoros jelmezes nemzeti érzésről..
@taga20: ez az egy szerencsém:)
na persze mi van ha ijesztően randa vagyok?:))
@rdos: Isten se nem nő, se nem férfi.
@jöttem:

Nem minden diák "fideszes-kispöcs" és ebben a korban már igenis felelősen választhatnak,hogy milyen ügyek mellé állnak! Nincs felmentés a'genyaságok alól!

www.168ora.hu/itthon/sagvaris-tanar-bohocot-csinalt-retvari-allamtitkarbol-133953.html?hozzaszolas_belepes=1#hozzaszolasok
@Penivaldes: a zacskót má feltalálták.
max. vágunk a szemednél két jukat:)))
@taga20: az orromnál fontosabb lenne.
tudod még megfulladok
@gazoló: ez még csak petting, még csak a jukakat mérjük fel:))
@Penivaldes: cica! bőrlégzésről még nem hallottál?
ti mikor másztatok le, hogy így le vagy maradva?:)))
@Orica Középföldi:

Nyelvészkedjünk,magyarkodjunk:)
Kedvenc 'bogaram,a virág a tied!

kepkezelo.com/images/8t413ulyqvdbt6uyqqvu.jpg

nevei: bogáncslepke=bogácsi szöglencz. hajnalpír lepke=hajnali özöndék. Esti pávaszem=szemes szürkülény. halálfejes lepke=halálfejű boszor. kis színjátszólepke=szivárvány szinék.kacsafarkú szender galambfarkú pödörnye
@Penivaldes: szalonna túróval, hagymával régen a kézi arató munkások reggelije volt, mert tápláló és nem volt éhség-érzetük délig... nagyon finom
@taga20: aha:) ja, csak arról ne feledkezz meg, hogy az embernél a bőrlégzés alárendelt szerepű.
@Orica Középföldi: köszönöm drága orica, könnyesre nevettem magam. köszönöm.
ha ma még nem mondtam, ako....
szeretlek:))))
@gazoló:

Nem akartam én felmenteni őket. Csak arra rávilágítani, hogy egy ilyen közegben, ahol lassan követelmény a megalkuvás, nem lehet mindent a fiatalok nyakába varrni.

Nem tudom, melyik templomban van most Rétvári. Legyen neki kemény falat az ostya!
@Penivaldes: értettem! visszaveszek az arcomból, de lehet, hogy nem fog sikerülni:))
@KÁTÉó53éúétr6:
'Bezzzegazok százévigéltekszénnéittákmagukatéspipáztak:)
@rdos:

"Amit nem értek a dologban, egy cölibátusban élő pap honnan tudhatna arról, hogy milyen isteni lehet egy nővel? "

Egyrészt, a cölibátust fogadás nem feltétlen azonos a cölibátusban éléssel.
Másrészt, néhányan azért tudnának mesélni, de komolyan veszik a titoktartást.
Nesztek, hogy el ne felejtsétek ebben a nagy felfordulásban:

Vörösmarty Mihály: Honszeretet

Szeresd hazádat és ne mondd:
A néma szeretet
Szűz mint a lélek, melynek a
Nyelv még nem véthetett.

Tégy érte mindent: éltedet,
Ha kell, csekélybe vedd;
De a hazát könnyelmüen
Kockára ki ne tedd.

S nem csak dicsőké a haza;
A munkás pór, szegény,
Bár észrevétlen, dolgozik
A hon derűletén.

Tűrj érte mindent ami bánt,
Kínt, szégyent és halált;
De el ne szenvedd, el ne tűrd
Véred gyalázatát.

S ne csak veszélyben légy serény,
A béke vészesebb,
S melyet vág álmos népeken,
Gyógyíthatlanb a seb.

Gondold meg, mennyit érsz: eszed,
Szived, pénzed, karod,
S fukar légy, alkván a honért,
Ha azt feláldozod.

S midőn a legtöbb emberek
Csüggednek várni jót
Családjok -, társaik - s magokért,
Ha sorsok csalfa volt;

Midőn nem méltatott erény
És bűn, mely célt nem ér,
Kifárad újra küzdeni
A vágyott javakért;

Midőn a legbuzgóbb anya
Remény - s munkátalan,
S a veszni indult gyermekért
Csak sóhajtása van;

Te még, oh honfi, ébren állj,
Remélni, tenni hő,
Míg a honból, kin lelked függ,
Van egy darabka kő.

S midőn setét lesz a világ
És minden tűz kiég,
A honfiszívben fennmarad
Egy élő szikra még.

S hol honfi húnyt, e szikra ég
Fenn a sírhalmokon,
Bal századoknak éjin át
E lángban él a hon.

S kihűlt hamvából a dicső
Göröghon újra kél,
Felhozza régi hőseit
E szikra fényinél.

E szikra a hon napja lesz,
S hol fénye hőn ragyog,
Az élet a hon kebelén
Ujúlva feldobog.

És újra felvirúl a föld,
Amerre a szem néz,
És minden, aki rajta él,
Munkára tettre kész.

S a nemzet isten képe lesz,
Nemes, nagy és dicső,
Hatalma, üdve és neve
Az éggel mérkező.

Oh honfi, őrizd e tüzet
S ne félj, ha vész borúl:
E szikra fényt ad és hevet
S ég olthatatlanúl.

(1843. szeptember 1. előtt)

________________________________________
@gazoló: szénnéivás...hm, akkor árokba fordultak volna a megrakott szekérrel.
nagyanyám is felkelt hajnalban, ment ki a kertbe kapálni, aztán bejött, majd este visszament.
@KÁTÉó53éúétr6: csak azóta feltalálták a kombájnt!
pech a szalonnának:)))
FUSSON MINDENKI!!!!!!!!!
itt vannak a pomogácsok:)))))))))
@gazoló:

Köszönöm:))
Ha jól tudom, a szender meglehetősen nagy. Majdnem kolibri méretű. Szép neveket találtak neki:)
@Penivaldes: te a vesztemet akarod?
ha megtámad a vírus, nekünk annyi.
inkább előveszem légycsapót és lecsapom, mint a legyet:)))
@jöttem:

" Legyen neki kemény falat az ostya!"

Ilyen szépen még nem olvastam a fulladjon meg-et:))
@taga20: én nem félek, mert te megvédesz.
majd emelek neked emléket
@Orica Középföldi:

'Legyen neki kemény a sekrestyében áldozás:))
@Orica Középföldi: én mé nem tudom ilyen szépen a kínját kívánni valakinek?
van még hova fejlődnöm:))
@Orica Középföldi: @taga20:

Kéretik nem igazságtalannak lenni!?

V'színűleg ezzel jót kívántam a 'ratyinak!
@taga20:

"van még hova fejlődnöm:))"

Miért, voltak kétségeid? :))))))
@Orica Középföldi: egy pillanatra gecivitya voltam, de beugrott ebola és tudtam, hogy az utam elején tartok:)))

kicsit komolyra fordítva.
ha nyer a fityesz veszprémben, ako mo-nak csá?
lassan komolyan elkezdek jobbra tartani és megyünk nyúzélandra.
@taga20: a kombájn megjelenésével nem tiltották ki a szalonnát, sem a túrót,A szalonnás túró hagymával az íróasztalnál is finom, a rendeltetése is maradt
@KÁTÉó53éúétr6: sejtettem, hogy nem vágod.
mi a bánatért kéne szalonnát zabálni, ha a picsánkat egy légkondicionált, epedás ülésbe terpesztjük egész nap. az irodai melósokról ne is beszéljünk, a nyuggereknek meg nem is adnék kaját:))
@taga20: oda nem kell. nekik elég a főtt tojás is.
A magyar nem ez?
Ősi pártom vörös kardja,
Felakasztva, rozsda marja,
Rozsda marja, nem ragyog,
Én a varánuszról taga50 vagyok.

Pártoskodás csak az élet,
Van életem, nem henyélek,
A pártomé a dolog,
Én taga de csak 50 vagyok

Jól készítsd , asszony az utat,
Mert , hisz az én kocsim vontat,
Csak nem járhatok gyalog,
Én a varánuszról taga 50 vagyok.

Van igaz, egy tudományom
Ebben párját ritkán látom,
Sokszor nagyon berugok,
Én taga pont 50 vagyok

Törődöm én a hazával,
A hazának 100 bajával,
Mégsem múlnak a bajok
Mert én taga 50 vagyok

Ősi joggal, ősi házban
Éltemet elkáromkodtam
Majd elvisznek az ördögök
Mert én taga de csak 20 vagyok?
Megkésett szülinapi versecske
@Imola Helyesi: erre nehéz mit mondani, annyira mély a mondanivalója, és a benne lévő finomutalások. de a francia királylány alakja nem kéne.
@Imola Helyesi: imola, nem mondom, hogy józsefattila vagy,
de ehhez a süketeléshez értesz. az biztos:)
ma kulturált leszek, nem kell kinyomni.
@Penivaldes:
:)))
Nem baj a károly-firól szól:)))
remélem mindenkiről ír verset majd. és majd kiadjuk az ablakon. és híresek leszünk, mint Csinszka
@Penivaldes:
A következő gazoló lesz, de az kemény lesz nagyon.
@Penivaldes: azé kutyába ne menj le!:) ha kérhetem.
@taga20: most mé? ha te kaptál, akkor nekem is jár
@Penivaldes:
Téged még nem ismerlek annyira, de írd le , milyen tulajdonságokat foglaljak bele?
Tüzes vagy, éles az eszed, nem szeretsz sokat beszélni, szereted a szalonnát, hagymával, túróval, néha tépdesed a ruhádat. Mit foglaljak még bele?
Ja, az erkélyjelenet sem rossz.
@taga20:
Majd meglátom, meddig tart. Este 10 után már nem reménykedek
@Imola Helyesi: azt mindenképpen, hogy szeretek budán kóvályogni az alkonyatban
@Imola Helyesi: én se, de addig is szeressük egymást:)
más!
osszá meg velem egy titkot. te ebből a süketelésből éltél az aktív életedben? és van nyugdíjad? nem szekálás, tényleg érdekel.
@Spániel: Boccs, reggel lemaradtál. Igen, nekem is ez a félelmem a jobbklikk kapcsán. :-(

Önkormi választások előtt hültem el azon, hogy jobbklikkes jelöltek számára a helyi testületbe kerülés mekkora egzisztenciális kérdés volt. :-(
@Penivaldes:
Mért pont az alkonyatban? A fények vagy mi miatt?
@taga20: Nem lehet ezt így leegyszerűsíteni taga kedves!
terpesztetted te már a "picsádat" légkondícionált epedás ülésben 8 hétig minden nap?
Próbáld ki! utána kérdezni foglak gerincről, derékról, lábak zsibbadásáról jó?..de az íróasztalt is kipróbálhatod, ha ott nem kamu munkát végeztél, akkor a fejed "hogylétéről" fogok érdeklődni
@taga20:
A magánéletemet itt nem osztom meg, sajnos, még kikiabálná valaki, amennyire szeretnek!
@Imola Helyesi: mert akkor érek rá, és felpörget, hogy hazataláljak, ugyanis csak elindulok, aztán megyek az orrom után, és lenézek a városra. ez az igazi szabadság.
@Penivaldes:
Hát igen, jó a szabadság, meg akkor sétálnak arra a jóképű hapsik is, nem?
@KÁTÉó53éúétr6: nekem ne akard beadni, hogy két hónapig tart az aratás!

"de az íróasztalt is kipróbálhatod, ha ott nem kamu munkát végeztél, akkor a fejed "hogylétéről" fogok érdeklődni"

és ehhez miért kell szalonna?
@Penivaldes: Mondjuk nem hiszek isten, vagy istenek létezésében (megengedve hogy tévedhetek is "hitemben"), de ha már választani lehet, nekem Anya-isten jobban tetszene. :-)

@Orica Középföldi: :-) Erről jut eszembe. Járja a vidéki kis parókiákat a főpap és egy pici szegény faluban elszörnyedve látja, hogy az egy szobás paplakban a házvezetőnő és a pap egy franciaágyban alszanak.

Mire magyarázza a szegény pap; "lefekvés előtt egy asztalnyi, függőleges sínekbe csúszó deszkával két térfélre osztjuk az ágyat, és már mutatja is az elmés mechanizmust"

Jó, jó, mondja a főpap, de akkor mi van, ha jön a gerjedelem?

"Hát olyankor felhúzzuk a deszkát", válaszolja a szegény pap. :-)
@Imola Helyesi:
"sajnos, még kikiabálná valaki, amennyire szeretnek!"

te menthetetlen vagy:)
össze-vissza hazudgálsz, egész héten.
benned egy konstans dolog van, az gecivitya imádat.
@rdos: én meg annak örülnék ha az Isten nem lenne se nő, se férfi, mert egyikkel sem járnánk jól
@gazoló:
Nem kellene elkiabálni! De persze reményhal!
@taga20: szalonna semmihez sem KELL, még az esztergagép is működik zsíros kenyéren is, mint ahogy az aratás is
@taga20: csak az általad degradált foglalkozásokat próbáltam.... két hónap?? árpa:jun. közepe...kukorica szeptember vége....számoljál, és közben a fű is nő
@Penivaldes: "májas-zsíros kenyér" egyformán hangolódik szervezetünk a finomságokra? májas-vajas kenyér
@KÁTÉó53éúétr6: ne szívd mellre, csak kötekedni akartam.
bocs.
ha megnyugtat téged is szeretlek:)))

csak neked, csak most!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=wkKueyJaA0A&list=RDwkKueyJaA0A
@taga20: ismerős vagy annyira a nagy szívedről, hogy nem szívtam mellre, csak nem hagyhattalak tévhitben
@KÁTÉó53éúétr6: vágom:) keressünk új ellenséget:))))))))

jut eszembe, szerinted mi lesz veszprémben?
@Orica Középföldi:

Óvatosan fogalmazok, mert apai nagyanyám legidősebb nővére szerint fog az átkunk.
Időnként eszembe jut, ha csúnyát gondolok valakiről. ))
@taga20: a zeneszámot köszönöm, még nem hallottam,nagyon tetszett a diszkrét hangvétel/szöveget nem értem/
Veszprémben mi történik ma, nem tudom, csak remélem, hogy Kész hozza el a legtöbb szavazatot
@KÁTÉó53éúétr6: az ELÉG nevű faces oldal eléggé riogatja az embereket.
@Penivaldes:

Ezért is kell óvatosan bánni. Neném mindig azt mondta: Az átok helyet keres.
Évtizedek múlva egy erdélyi népdalban találkoztam újra ezzel a gondolattal:
Mert az átok helyet keres, azt bünteti kit érdemes.
Szóval örök érvényű igazság.
@jöttem: Nagyanyám falujában élt egy néni, aki megátkozta a menyét, hogy vakuljon meg...és a nő szeme lassan elkezdett romalani.
@jöttem: szerintem vitya jól van! eszt a marhaságot!
eszt beszopod?:)
@Penivaldes: ja persze, a katolikuspap felesége meg kigömbölyödött:))
@jöttem: nem tudom, régen volt idő, amikor azt éreztem a szobámban hogy állnak mögöttem, és senki sem állt mögöttem, és azt éreztem, hogy menekülnöm kell.
@Penivaldes: húgi, ha fázol azaszt jelenti, hogy egy szellem van a szódádban:)

huuuuuuuuuuuu:)))
@Penivaldes: szűznemzés is van, csak még nem bizonyította be senki:))
@Penivaldes: ne bassz, te egy szekszmasina vagy?:))
te mínusz húszban nem fázol?
@taga20:

taga! én a hetvenes években, egy nagyon zárt közösségben, egy kis faluban nőttem fel.
van rajtam egy európai máz, de a lelkem egyik fele onnan táplálkozik.
a szónak ereje van. az ártó szónak hatalmas.
ami neked babona, nekem a gyermekkorom történetei. fekete fejkendős öregasszonyok meséje, életbölcsessége.
@taga20: nem, mert kabátot veszek, sapkát és sálat.
@jöttem:

"a szónak ereje van"

komoly téma...
@taga20: nem művelem az említett tevékenységet.
@Penivaldes:

megmagyarázhatatlan dolgok. van aki hisz benne, van aki nem.
@taga20:

szerinted miért alkalmaznak (ahogy nálam dr fűegér kiakadt) "szómágiát"?
miért sulykolnak fogalmakat?
stb, stb,
hatása van. le sem tagadhatod...
@jöttem: ó résztvettem én már olyan szeánszon, ahol Buddha, Szűz Mária, Napisten kevert imádata volt, és állitólag az angyalok is megjelentek. Rám nem volt hatássalm, de volt aki utána rosszullétről számolt be.
@jöttem: érteni véllek.
de száz évvel ezelőtt a mágnesesség az elektromosság túlvilági valami volt.
ma mindennap.

tegyünk egy próbát!
átkozz el, és én elmondom fél év múlva, mi történt velem.

nem kamu, csináljuk meg.

addig is, megkapod a harmadik legkedvesebb nótámat:))

www.youtube.com/watch?v=XHOWa3MPYTM&list=RDXHOWa3MPYTM
@guma: nem akarok, hanem alszom. bár néha eszembe jut, hogy mennyire kiszolgáltatott az ember álmában, hiszen fogalmad sincs mi tö9rténik veled.
@guma: nyertél drága margitka!
és nekünk is eszt kell tennünk? soha sem szeretnék ilyen bamba országban élni. bízok veszprémben:))
@Penivaldes: :)))

sok fantázia, ötlethalmaz van bennük...
@guma: igen, csak kell hozzá egy pasi:) hogy megvegye:)
@taga20:

játszottunk?
nem szóltál... :D

más

tegnap egy sportcsatornára tévedtem, ahol az ÉS-ből Kovács és Megyesi Gusztáv próbálta elmagyarázni miért szégyen most az olimpiával foglalkozni a rengeteg égető probléma mellett...
tanulságos volt a sunnyogóan vigyorgó államtitkár szövege...
@guma:
nők és a gondolataik, így ebéd után és mosogatás előtt.))))
komolyra fordítva: hiszek a szóerejében. a gondolatéban is.
@guma: és ki volt az a nagyszerű államszivattyú?
@Penivaldes:

elég eklektikusnak hangzik.))
@jöttem: én nem hiszek a szavaknak, főleg ha férfi mondja. és főleg ha szépeket mond, és főleg ha tudom, hogy hazudik.
@jöttem: ako kezdjük? pl. mond aszt minden nap, hogy taga rákos lesz. fél év múlva beszámolok.
egyszer mindenki megdöglik:)
@taga20:

valami Attila (a másik kettőt már megismerem azért tudom a nevüket)...
amikor meleg lett az adatok miatt a téma, a Vitray közbeszólt, hogy ez messzire vezetne és már nem a témához tartozik...
@Penivaldes: természetesen. ki emlékszik az ükanyádra? vagy annak az anyjára? egy könnyet se ejtesz értük, egész életedben.
van még kérdés, drága húgi?:)
@guma: vitray?????
szerintem, ez az előző életedben volt:))
@taga20:

ennyire hülye nem lehetsz! :(((((
a szónak még úgy is ereje van, ha a tudatodat bombázod a fogalmával, hiszen "megváltoztatja" a napi szemléletedet.
foglalkozni kezdesz vele. eszedbe jut a sok kellemes és jó dolog helyett többször mint kell...

ez rombolhat, akaratodon kívül.
szóval, maradj csak a családi örömöknél a jó zenénél a kutya és macsek simogatásnál, ha kellemes perceket akarsz, mert a szar így is úgy is elér...
@Imola Helyesi:

'Kóstolgacc,jobbágy,hogy szívnád ki:) ... "a körmöm alól a koszt:)"

forrás:
A hercegnő és a kobold
@taga20:

tegnap láttam, ahogy beszélgettek, azt hiszem a sport 2-ön, ők négyen.
@Penivaldes: ako látom vágod!
egy fél perc húgi. szeretem az összevissza agyad, ez fiksz.

küldöm neked a negyedik nótámat:))

www.youtube.com/watch?v=RNU2rTn161w
@guma:

Szia!
Emberi hang!
valami csoda a korcsmában:)?
@guma: száz szónak is egy a vége, tégedetis szeretlek:))

www.youtube.com/watch?v=AX4Tk-pzEeM
@Penivaldes: barkobázzunk! ebola?:)))
na jó őt is szeretem a magam módján:))
@taga20: sejtelmesen mosolygok, és csavargatom a hajam a selyemköntösben
Nem lenne sokkal egyszerűbb csak azokat az urnákhoz szólítani, akik a baltasvezér hívei!? Névsor a kubatovics nevű bevándorlónál!
@Penivaldes: húgi, lehet hogy 24éves korodra bölcs lettél.
bírom a sejtelmes pofidat, bírom a selyemköntösödet, de nem verszát:))

ez az én arspoeticám:)

www.youtube.com/watch?v=0k17RSzxTvM&list=RD0k17RSzxTvM
@miért: és még ocsítva is lenne a rencer, tiszta kádárrencer:))
@Penivaldes:

Blogtalálkozóóóóót:))!!
@Penivaldes: és ha neki csak tisztességes eszközei vannak, akkor ebben a sunyi világban lehet, hogy nem lesz elég
@Penivaldes:

Utána :)szakmai 'konferencija egy romkocsmában:)??
@taga20:

Ölég! Ez nem vicc, taga!
Neked hosszú boldog életet kívánok meg egy kis észt. Rád férne! ))))
@Penivaldes:

" főleg ha férfi mondja. és főleg ha szépeket mond, és főleg ha tudom, hogy hazudik."

én időnkét szoktam őket bátorítani, hogy mondjanak csak nekem szépeket. nem baj, ha hazudnak, elhiszem.))))
A nemzeti radikális párt azzal vádolja a Fideszt, hogy az egyik delegáltja visszaélt a helyzetével és listázta az urnánál megjelent választókat.

hvg.hu/itthon/20150222_Veszprimi_valasztas_a_Jobbik_szerint_a_Fi

Nem elég hogy a fityisznek lejt a pálya, a választási rendszer, az elaprózott un. ellenzéki pártok és a snecik nagy száma, még listáznak is bolseViki pártkatonái.
@jöttem: igen, de én rémes vagyok, tehát nekem szépeket mondani hazugság:)
@rdos:

a fijúk nagyon be lehetnek tojva.
@gazoló:

rom, vagy nem rom, kocsma legyen a közelben. legalább egy sörcsap. a hordót majd elgurítom. ))
@Penivaldes:

nem asztalon, rúdon. készítheted a koreográfiát.
@taga20: Már megint közbe kell szólni"hülye gyerek"
"egyszer mindenki megdöglik", ám mindenki csak egyszer él, és kötelessége mindent megtenni azért, hogy azt egészségesen tegye
Miért nem azt kéred "minden nap mondja el, hogy "taga utálja az alkoholt" annak nincs kockázata sőt..
@jöttem: Nem értem, miért lennének? Megvesznek kilóra egy "ellenzékit" aztán jónapot. Lehet vakítani a fogyatkozó számú híveket. :-(
@Penivaldes: "de én rémes vagyok" ez pont olyan értékű, mintha azt mondanád "de én gyönyörű vagyok"
kinek ilyen, kinek olyan
Pennike, ezt írtam neked. csak úgy futtában főzés közben:
Reggeli ballada
Pennikének….

Korán reggel felkelt Penni,
Finom sült szalonnát enni,
Hozzá hagymát, túrót,
-Tedd már le a fúrót!
Kiáltotta mérgesen,
Hangos szomszédjának,
S evett tovább éhesen,
Majd kilibbent az erkélyére,
Köntösét fellebbentette,
Kilátszott a térdecskéje,
Titok mi még, de volt, ki látta,
Ahogy fejét elfordította,
S hangosan ezt kiabálta
Végigtúrva selymes haját,
Éhes vagyok, még több kaját!
@Penivaldes: ö, mi van, lemaradtam egyelőre. Nem olvastam vissza.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: igen, viszont én nem kiabálok a fúrósnak, hanem inkább halott vakondot teszek a háza elé.....)
@Penivaldes: az anyukád is ezt mondja? nem hiszem!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Kösz....
Ma lassan a békegalambok fognak itt röpködni, csak meg ne jöjjön Boli!
@Penivaldes:
:)) Hú, ezt kihagytam, betoldjuk:

Kitolok minden undokkal
Néhány halott vakonddal.
@Penivaldes: oh, menő ostortáncot tudok lejteni. ;-)

Mikor lesz?

@Imola Helyesi: aztán le is kell lőni azokat a galambokat. Mi lenne más a vacsi?
@Penivaldes: akkor ne bántsd meg azzal, hogy rémesnek tartod magad, hiszen ő teremtett olyannak, amilyen vagy
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ez nem okoskodás kedvesem, csak már éltem annyit, hogy tudjam mi öröm, és mi tud rejtetten is fájni
@KÁTÉó53éúétr6: nem is okoskodás. Nem mindegy :-)

Igazad van, ilyeneket mondani kell magunknak, de nem könnyű :-(
meghalt Fodor Ákos (1945-2015)
pár versét nektek "adom"...
hihetetlen rövidek, mégis minden bennük van.

UGYANONNAN: UGYANAZ

Koszlik-foszlik, züllik a talmi holmi.
- Habár reménytelen e dolog itt:
minden napodon hozz rendbe valamit;
m a g a d a t ne hagyd elgazosodni.
.........
TÁRSASÉLET

fölkereslek, hogy
ne kelljen rádöbbenned:
magamrahagytál
...........
EGY AJÁNDÉK ELHÁRÍTÁSA

Ne adj igazat.
Neked túlsokba kerül;
nekem meg épp van.
...........
METAOPTIKA

Nagyon figyelj, mert a világot
teszed is azzá, aminek látod.
..........
AXIÓMA

Isten nem hivő.
A nép nem demokrata.
............

METAIDILL

itt ülök én és
gondolataim se száll-
nak sehová se
............
AXIÓMA

A szeretésen
kívül minden emberi
tett: romépítés.
..........
A TUDOMÁNY

be-
bizonyítja a vízről,
hogy nem vízszintes
.........
ROMÁNC

Lám, ez a kedves nő is
mellettem öregedett meg
a metrón:
föladva
(előnyös) profil-
helyzetét, szembefordult.
..........
MINDENNAPI TESZT-KÉRDÉS

Látod-e még azt,
amit nézel - vagy már csak
tudod: "ott" "az" "van"?
..........

KIS ÉJI DAL

Szél kapdos a gyertyalángba:
nyugtalan a rózsa árnya
a falon.
Imbolygok, mint árny a falon;
mire vágyom, azt se nagyon
akarom.
Egy-egy nyugodt pillanatot
életemben ha még kapok:
jutalom,
amiért – bár mit se várva –
időzöm, mint rózsa árnya
a falon.
Nyilván hogy a kubaszov gárdának hozni kell Veszprémet ha már be van ígérve a 4 milliárdos uszoda.
Ha bukás lesz akkor kubaszov elvtárs már indulhat is kazanyi száműzetésbe.
@Mariann19:

...off

17:00
Kézilabda (élő)

Férfi Bajnokok Ligája, Montpellier-MKV-MVM Veszprém
18:45
Kézilabda (élő)

Férfi Bajnokok Ligája, MOL-Pick Szeged-Aalborg

www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-daniaban-is-groot-gyorbe-jovetelerol-cikkeznek-2396481
Alábbiakban ebben a kommentben válaszolok azoknak a társaimnak, akik tegnap az SZDSZ értékelésében részt vettek.
Magányos harcosként teszem ezt, és nagy a valószínűsége, hogy vesztesként végzek az SZDSZ melletti kiállásomért itt és nem először.
Az SZDSZ liberális pártkénti regnálása alatt végig megfogalmazta, hogy az egyén szabadságát tartja elsődleges politikai céljának.
E cél erőteljes hangoztatása okozta népszerűtlenségét az emberekben, mert erőszakos módon vett védelmében az emberi jogok égisze alatt olyan megengedő tényezőket, amelyek nem egyeztek a tradicionálisan kialakult értékrenddel, vagy szokásokkal.
/cigányság, büntethetőség, drogkérdés, homofóbia stb./
A magyar társadalom még nem volt felkészülve ezekre a megengedő attitűdökre.
Gazdaságpolitikájában erőteljesen szorgalmazta és érvényesíteni kívánta a szabadversenyt, a piaci mechanizmusok érvényesülését különösen a 2002-2008-ig tartó koalición belül egyébként kormánytagkénti státuszában is.
Vajon az SZDSZ törekvései károsak lettek volna akkortájt, amikor a modern, korszerű gazdaság
elvei szerint működtette volna a gazdaságot?
Ami viszont népszerűségét leginkább rontotta, az a reformtörekvéseiben nyilvánult meg, konkrétan az egészségügy reformjában.
A Gyurcsány kormány tudta, hogy a reform szükségszerű, de mint minden reform, a társadalom számára megrázkódtatással jár, és pártjának hátrányt jelentett volna. Ezért laza mozdulattal a SZDSZ-re hárította ennek levezénylését annak népszerűtlen voltával és felelősségével együtt.
A korábban évtizedekig az állami gondoskodáshoz szokott emberek megijedtek az öngondoskodás fenyegető rémétől, és minden baj okozójaként az SZDSZ-t jelölték meg.
Amiért fentieken kívül az SZDSZ erényeként említendő, hogy soraiban képzett szakpolitikusok működtek, amely a mai napig egyetlen pártra sem jellemző.
A közvéleményben e párt a belvárosi úri, zsidó származású egyedeit jelentette, mely stigma eleve az elutasítást hordozta, hordozza magában.
Ez a hamis bélyeg elég a magyar társadalomnak ahhoz, hogy ne legyen elfogadó ilyen összetételű csoportok iránt.
Fentieket a teljesség igénye nélkül soroltam fel, benne az SZDSZ pozitívumait és hibáit, elutasítottságuk okait szerettem volna érzékeltetni.
Beszélgetőtársaim voltak, akiknek itt válaszoltam:
kekex, Orica, KÁTÉ,Heimdalll, pianolight, batyu
@gazoló:
Szia Gazoló!
Most néztem meg a műsort, mindkettő a Digin van.
Csupán remélni merem, hogy az új 80 milliárdos köztévé fogja a jövőben a közérdeklődést kiszolgálni.
Én naív!
Köszönöm, hogy szóltál, annyira figyelmes vagy.
@Mariann19:

Szia!
A link a szokásos!

tevenezo.blog.hu/2015/02/19/digisport_1_elo_internetes_kozvetites_online_stream
Jó szurkolást!

Naíva:)) M1'Keráltömjén+'balfékvetéledők,gagyifilmekkel:(
@gazoló:
Nem mertem kérni a stream-ot, ezért örülök, hogy elküldted.Köszi!
Az utolsó sorodhoz: Van humorod, az biztos.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Az LMP elnöke az Indexnek elmondta, perelni fog a poszt miatt, mert nem igaz, amit Kész állít. Ő abban az étteremben az LMP aktivistáival van, velük beszél a képen is. Azért ebbe az étterembe járnak, mert a szomszédos hotelben szálltak le. Az LMP-sek már egy hete a városban kampányolnak, a Fidesz aktivistái pedig csak szombaton érkeztek meg." :)

index.hu/belfold/2015/02/22/az_egesz_orszag_veszpremre_figyel/
@Mariann19: elárulok egy titkot, amíg volt eszdéesz, addig mindig rájuk szavaztam, a négy igenes népszavazástól kezdve. sőt még DE kitűzőm is volt:)
@Gábris szomszéd: én meg hirtelen aszt hittem, hogy magában dumál, vagy a zsét számolta és azé járt a szája:))
Csak a "szokásos" fidesz tempó Veszprémben is.

Veszprémi választás: a Jobbik szerint a Fidesz embere listázta a voksolókat

A nemzeti radikális párt azzal vádolja a Fideszt, hogy az egyik delegáltja visszaélt a helyzetével és listázta az urnánál megjelent választókat.

Az egyik szavazókörben a szavazatszámláló bizottság egyik tagja kockás füzetbe jegyzetelte, hogy ki jelent már meg szavazni a választópolgárok közül – jelentette be vasárnap nem sokkal dél után a bizottság jobbikos tagja. Számfira Balázs szerint előbb felszólították, hogy azonnal hagyja abba, majd határozatban küldték el az illetőt.
A veszprémi központú választókerületben vasárnap este hétig adhatják le szavazatukat a választópolgárok. A választókerültben azért kellett időközi választást kiírni, mert Navracsics Tibor az Európai Bizottság tagja lett és lemondott parlamenti mandátumáról.

A hvg.hu helyszínen lévő munkatársa szerint a Jobbik képviselőjelöltje, Varga-Damm Andrea korábban arról beszélt, a tetten ért bizottsági tag fideszes delegált, ám erről a rögtönzött sajtótájékoztatót tartó Számfira már nem beszélt. A jobbikos delegált szerint a 51. szavazókör bizottsági tagja figyelemmel követte, kik jelentkeznek be és igazolják magukat a szavazás előtt, A jobbikos szerint a delegáltnak külön névsora volt egy füzetben, ahova pipákat tett, hogy ki jelent már meg voksolni. Miután rászóltak, hogy tegye el a füzetet, Számfira szerint egy előtte lévő napilap szélére írta tovább az adatokat. Ezt követően döntött úgy a bizottság, hogy elküldi a tagját. Számfira azt mondta, erről jegyzőkönyvet vettek fel.

Keressük a Fidesz illetékeseit, amint válaszolnak kérdéseinkre, kiegészítjük cikkünket.

hvg.hu/itthon/20150222_Veszprimi_valasztas_a_Jobbik_szerint_a_Fi
@guma:

Kívánjunk neki hármas ikreket:D
@taga20:
Ennél szebb kommentet nem is kaphattam volna.
Tényleg?
Akkor már nem leszek itt magányos harcos, ugye?
@taga20:

"DE"kitűzőm is volt:) DE hülye vagyok!:))
@Mariann19:

Veszprém:
Schiffer hisztizik,Kubatov a városban--

Szerinted mire számít-'ott Schiffer?

pfejj,hányinger!!
@Mariann19: ugye:)
mindig mondom magamban, hogy hajrá mariann!
u.i: néha egy-két szmájli jólesne:)))
@tristen2005: ez kámingautnak elég erős volt, a részedről.
mi van haver belekötött a cement a fándlidba?
@gazoló:
Olvastam Schiffer kirohanását, perelni is fog, mint nyilatkozza.
Alig leplezhető, hogy a Fidesz hű vazallusa.
Tényleg hányinger ez a pasas.
Tudod mi lesz? Nyer Veszprémben a Fidesz, utólag kiderül, hogy milyen ármánnyal, és nem történik majd semmi.
A szokásos forgatókönyv.
@taga20:
"Néha egy-két szmájli jólesne."
Már most küldök képzeletben neked 2 kilométert egybefüggően.
Mondtam már, hogy szeretlek?
Hát még most...
@taga20:
Taga!
Ezt azért nem hittem volna.
Olyan másfél hete kb. olvastam Juhász Péternek a 14 oldalas feljelentését az ingatlanpanamáról.
Látszott, hogy vérprofi jogász fogalmazta meg, tele volt konkrét bizonyítékokkal.
Eszerint nem is indul semmilyen nyomozás, vagy az ügyek kivizsgálása?
Viszont ahogyan Juhászt hallottam nyilatkozni, nem hagyja abba, nem fél, és folytatni akarja az ügyet.
Mi lesz ebből...
Még Juhász fogja megszívni?
@Mariann19: mi???????
egy 85 éves osztrák nyugdíjas majd elüti!
magyarország ma egy szarország!
@Gábris szomszéd: bencsik egy hulladék, vona a párja!
@Mariann19: sz'tem nem veszed figyelembe, hogy az szdsz problémáját a neoliberális közgazdászai és a "szociáldemokratái" közti küzdelemből az előbbiek totális felülkerekedése okozta... nem véletlen, hogy a transzatlanti térben nincs "liberális" párt (vö. Merkel szavaival)...
@taga20:
"Egy 85 éves osztrák nyugdíjas majd elüti."
Lehet, hogy párosan Simicskával.
Tudod, hogy Lajos már kilátásba helyezte a lehetőségét.
@Sir Bates dö Hól:
Az SZDSZ problémáját a Gyurcsány által felemelt Kóka János okozta.
Azóta sem tudom felfogni, hogy hogyan jelölhették pártelnöknek.
Ráadásul 2008-ban kiderült, hogy csalással nyert.
Az eu-ban van liberális párt.
@Mariann19: ahogy, mondod!
luiz csak tudja, eddig együtt csinálták a gecivel.
hát lehet, hogy nemsokára félre fog nyelni:)
@taga20:
Pedig annyira reménykedtem Lalában.
@Mariann19: én is, de egy puding a srác! csak akkor kemény csávó, ha a kondér közelében van.
nézd a hírtévét, ott van a kedvencem géfodorspermahajder:))
@guma:

Nagyon sajnálom. Szeretem a verseit.

Fodor Ákos: Vígrendeletek

Vannak s méltán, akik szoborrá halnak.
Végem, ha lesz: úgy legyen, mint a dalnak.
.....
Ha tűnni tűnnék egykor a világból:
Csak szerte-szálltam majd. Mint a virágpor.
@taga20: Változatosság kedvéért néha őt is nézhetnéd. :)

youtu.be/qq9lvFfekxM
@Gábris szomszéd: anyádpicsája! eszt a szart húzd le a klotyón!
@taga20:
Nézem a kis koboldot.
Látod, hogy 41% feldolgozottságnál is vezet Kész Zoli?
Megyek, figyelek.
@taga20: Ne kamuzz. Ha géfodort nézed ő is simán belefér. :)
@Mariann19: tessék má segíteni nekem! zárug disznó farkasnak a fejére van nőve a napgép?
szerintem, ha ez lemenne a bányába, akkor is a fején lenne:)
@Gábris szomszéd: te gyagyás! aszt nézem, hogy izzad ez a szarcsimbók:)
Ami már biztos, hogy szép nagy pofont kapott a Jobbik és az LMP is Veszprémben. ))
@jöttem: na azé ne köhögjük el! van az a szoftver:)))
@taga20:

megismételtethetik, de abból még rosszabbul jönnek ki.
@taga20:

"magyarország ma egy szarország! "

Nanana! Nem keverni az országot a kormánnyal! Ha túlélt tatárt, törököt, gondolod ezt nem fogja? Ó, dehogynem:)
van még remény! nem menthetetlen ez az ország:)
@jöttem: Prágám .)Imádom az optimizmusodat de
várjuk ki a végét!
@jöttem: A jobbik kb. azt hozta, amit a helyi közvéleménykutatások is jeleztek.
@Mariann19:
Kész 43, fidexes 33% - ebben a pillanatban.
Még mindig köpni-nyelni nem tudok, hogy ennyien támogatják a leges legújabb Magyarország pestisét...

Az oké, hogy Kész áll nyerésre, de az elkeserítő, hogy a narancssárga kolera még mindig ekkora támogatottságot tud maga mögött. Persze az alacsony részvételi arány okán, azért van oka a fidesz fekáliának dezodoroznia magát, mert ugye ha kevesen metnek el szavazni, az mindig nekik kedvez(ett) idáig, szóval van remény(?), hogy talán egyszer végre megfordul a trend, és el lehet zavarni az édesszüléjük megfelelő nyílásába ezeket a tetveket?
@ornagy50:

80,47%-os feldolgozottságnál Kész vezet 10%-kal.
@Gábris szomszéd:

Jajj! Meg ne sértsem a Jobbikot! Bocsi! Mert ugye, ők fogják begyógyítani Magyarország sebeit.
@ornagy50:

Optimizmusom töretlen. Annyi mindent túléltünk már, egyszer ennek is vége lesz.
Csak ne konyuljunk le addig!!
@Orica Középföldi: azé nem kéne mindent az informatikára fogni! azé 2014-ben háromszor elmentek a népek savazni:)
azé most örülök!
@Mariann19:

"Tudod mi lesz? Nyer Veszprémben a Fidesz, utólag kiderül, hogy milyen ármánnyal"

Nem gondoltam volna,hogy nem lesz igazad,pesszimista voltam:))
Apró kis örömök! Rendesen elkezdődött az erózió 'fidesséknél!

Kész:)
Kész Z. beszél az atv-n.
Csupán egy kérdés: s mi változott?... jobb pozícióba került a jobbik és az lmp (vona és schiffer)...
@Mariann19:

Apróra váltom Sír szummázatát.

A szadival szöveg szintjén nem nagyon volt baj.
Kell az eü-reform? Persze, de talán nem az az első, hogy páncélszekrényt minden betegnek, amit apósom gyárt.

Kell a több biztosítós rendszer? Persze, de a koncepció kimunkálása helyett a biztos nyerteseket lehetett először tudni.

Kell az oktatás kiterjesztése? Persze, de 72 - baromi gyenge - vidéki egyetem létrehozása nem ezt szolgálta.Felszippantotta a munkanélküli fiatalokat, miközben óhatatlanul lehúzta a nagy egyetemeket is. Nézd meg a nemzetközi rangsort.

Tudnám még folytatni a károkozás példáit. Nem kell a szadival azonosítani a liberalizmust:)
@taga20: Közben meg miket nem csiripelnek már megint a hírmadarak a Majdan 1 éves évfordulóján. :)

"A termékeny ukrán merőgazdasági területek kiárusítása folyamatban van, tudtuk meg a német kormány belső használatra kiadott dokumentumaiból. A vevők: Monsanto, DuPont, BASF és Bayer. Ezzel a GMO számára szabad a pálya. Míg a háború tombol és az ukrán valuta értéke a mélyben van, a nyugati agrár és vegyszergyártó cégek kész tények elé állítják az ukrán népet, termőföldjük amerikai és nyugat-európai tulajdonba kerül.
Ukrajnáról tudjuk, hogy a Szovjetunió éléskamrája volt, mert kimondottan jó és nagy területen fekete termőfölddel rendelkezik. Ukrajna ma a világ harmadik legnagyobb kukoricatermelője és az ötödik legnagyobb búzatermelője.
2013-ban a volt elnök, Janukovics az EU-s társulási szerződést elutasította, mert ez Ukrajna mezőgazdaságának a privatizálását is jelentette volna a géntechnológiával módosított nővények termelése mellett. Talán így jobban érthető, hogy miért volt még szükség a Majdanra. Ezeket az információkat a német kormány bocsátotta a rendelkezésünkre, egy parlamenti képviselő kérésére."

linksfraktion.de/im-wortlaut/agrarkonzerne-kaufen-ukraine/
Valami fakír nézte a királyit??
@Sir Bates dö Hól:

" túlélte... és, változott?... "

Nem. Oktatás nélkül nem is fog.
Itt még nem is hír, hogy Kész nyert Veszprémben?
@Gábris szomszéd: te valami!

"2013-ban a volt elnök, Janukovics az EU-s társulási szerződést elutasította, mert ez Ukrajna mezőgazdaságának a privatizálását is jelentette volna a géntechnológiával módosított nővények termelése mellett"

nem! janukovics bekapta putyin faszát. most is moszkvában fényezi az arany vécékeféjét!
szánalmas muzsik vagy bélám!

ja, egy kérdés. te mikor az asszonyt gyalulod, természetesencvsak szaporodásból, akkor is ezek járnak az agyadban?
) 9 %-kal verte a Fideszt Kész Zoltán, a baloldal jelöltje.
@Imola Helyesi: ebola! örülünk? pezsgőt bontunk?
jó neked csak gyerekpezsgőt, me elkezdesz hülyeségeket írogatni:)))))))))
@taga20: Persze ez a tényeken semmit sem változtat. Vagy szerinted kurvára izgatja majd a Monsantót vagy Biden alelnök fiacskáját, hogy Janukovics kinek és hol fényezi épp az arany vécékeféjét? :)
@taga20:
Nekem mindegy, nem vagyok veszprémi.Egyébként úgy hallottam, ott is voltak fideszes kiskirályok.
@Imola Helyesi: örülök. persze, de majd ha orbán, rógán, kósa, szíjjas, simicska, habony megkapja a műanyagot a kezére pár tíz évre, ako leszek teljesen:))
@taga20:
Beindult a balos gőzhenger, vagy 350 szoci aktivista költözött le Veszprémbe.
De azt hiszem kibatov is ott volt.
Figyelmeztető pofon ez a kormánynak! Hogy nem kéne két naponként valami elkapkodott hülyeséget kitalálni. Főleg, mikor ők kormányoznak.
A másik dolog meg!!
Ha itt nincs demokrácia és a fidesz mindig csal!! És ez a választási rendszer rossz!
Akkor, hogy nyerhetett ma még is Kész??
Úgyhogy még sem diktatúrában élünk, és ha a kormány nem jó az emberek nem szavaznak oda.
Ennyi.
Hogy Veszprém, mennyire járt jól az majd kiderül.
@Imola Helyesi: "Egyébként úgy hallottam, ott is voltak fideszes kiskirályok."
hát ez nagyon szép volt!
hallottál esetleg egy orbángecivityáról? a legnagyobb kiskirályról?:))
meséljek róla?
Figyelmeztető pofon ez a kormánynak! Hogy nem kéne két naponként valami elkapkodott hülyeséget kitalálni. Főleg, mikor ők kormányoznak.
A másik dolog meg!!
Ha itt nincs demokrácia és a fidesz mindig csal!! És ez a választási rendszer rossz!
Akkor, hogy nyerhetett ma még is Kész??
Úgyhogy még sem diktatúrában élünk, és ha a kormány nem jó az emberek nem szavaznak oda.
Ennyi.
Hogy Veszprém, mennyire járt jól az majd kiderül.
@taga20:
Azért ne rugj be örömödben!
@irógép: te szerencsétlen barom!

"Hogy Veszprém, mennyire járt jól az majd kiderül."

ebben az egy mondatodba, bele van sűrítve a fityeszes mentalitás!
egy pondró vagy!!!!!!
@Gábris szomszéd:
Tapolcán viszont a jobbikos polgármester indul?Azt hiszem, őt kedvelik.Vagy nem jól tudom?
@taga20: A választóknak igaza van, ezek szerint új stratégiát kell kialakítania a Fidesznek - mondta Navracsics Tibor, miután a Fidesz elvesztette a veszprémi választást és a kétharmadot.

hvg.hu/itthon/20150222_Navracsics_varatlan_ez_az_eredmeny
@Imola Helyesi: veled ellentétben közel 28 éve mindennap elmegyek melózni. de nem izgatlak a részletekkel, me még hánykolódni fogsz éjszaka:))))
@Imola Helyesi: Alpolgármester. Tapolcán elvileg nagyobb az esélyük, legalábbis az őszi eredmények alapján. Majd kiderül.

jobbik.hu/rig_lajos
@Gábris szomszéd:

Képzeld Gábris, mi folyik nálunk!

"„Cinikusnak és abszurdnak tartanánk, ha erről a jeles évfordulóról Moszkvában emlékezne meg, az egyre agresszívabb Oroszország fővárosában, ahol terjedőben van az extrém nacionalizmus. Úgy véljük, hogy a Krím katonai megszállása és a kelet-ukrajnai háború előidézése után az Ön moszkvai látogatása nem lenne helyénvaló” – áll abban a nyílt levélben, melyet több mint 40 közéleti személyiség írt alá, köztük Grigorij Mesežnikov politológus, Ondrej Dostál képviselő, szociológus és jogász, Anton Srholec katolikus pap és író, Michal Hvorecký író és publicista, Peter Zajac irodalomtudós és politikus, Lucia Piussi színész és énekes, valamint Jozef Hašto pszichiáter."

Látod, ezek a szlovák értelmiségiek mennyire el vannak tévedve! ))))))))

www.bumm.sk/belfold/2015/02/21/moszkva-helyett-kijevben-unnepelje-kiska-a-fasizmus-felett-aratott-gyozelmet
Kész független lesz, nem ül be egyik frakcióba se.
@taga20: "egy pondró vagy!!!!"

Figy öreg. Gondolom akkor is ezt írtad, amikor valahol jobbikos polgármester nyert és bizonyos megmondó körök hasonlókat nyilatkozgattak. :)

(hogy mennyire jár jól a település, majd kiderül)
@irógép:

Én úgy hallottam, hogy egy csomó szakembert kivágtak Veszprémben a fideszesek, úgyhogy maguknak köszönhetik. Meg főleg Navracsicsnak, aki, mint közigazgatási miniszter hatalmas tisztogatást végzett.
@jöttem: Jut eszembe. Somorja messze van tőletek? :)
@jöttem: milyen ország az, amelyik eszt a kimdzsongdzsuvát meghívja? remélem ádernek lesz annyi arca, hogy influenzás lesz véletlenül vagy éppen fehérfolyása lesz:))
@Gábris szomszéd: te mi a fasz képzelsz magadról?
bazdmeg az éhező néger gyerekekről se ejtettem egy kurva szót sem!
angyal, haggyá az ilyen kommentjeiddel! zöd?
@jöttem: Ez abba a hülyeségcunamiba illeszkedik, mint a "nem is az oroszok szabadították fel auschwitzot" stb? Másrészt elég cukii, amikor valaki azt állítja, hogy Moszkvában agresszívabb az extrém nacionalizmus mint Kijevben.:)

youtu.be/mrG_UZibwbU
youtu.be/NKuDzXAgdf4
@taga20:
Azt a nem semmi primitív stílus!! Magadat jellemezted ezzel.
Honnan lehetne tudni előre, hogy mennyire lesz jó vezetője Kész Veszprémnek??
Ahelyett, hogy még most is csak gyűlölködsz, örülj, hogy kiderült még is demokrácia van. Mert különben nem nyerhetett volna más.
@taga20: Kikéred magadnak, miközben lazán pondrózol másokat? Azért ismerd el, neked is elég kemény bőr van az arcodon. :)
@taga20:
Azt a nem semmi primitív stílus!! Magadat jellemezted ezzel.
Honnan lehetne tudni előre, hogy mennyire lesz jó vezetője Kész Veszprémnek??
Ahelyett, hogy még most is csak gyűlölködsz, örülj, hogy kiderült még is demokrácia van. Mert különben nem nyerhetett volna más.
@taga20: Arról nem is beszélve, hogy neked ezek szerint elfogadható az emberáldozat búzáért és kukoricáért. Remélem csak a butaságod miatt van így és nem más egyéb okból.
@irógép:" Azt a nem semmi primitív stílus!! Magadat jellemezted ezzel."

figyelj te, valami! a gazdád, a primitív tolvaj tróger. a talpasai a kamerába nézve fenyítik be azokat, akik nem a tolvaj maffia csürhére szavaz.
ÉS TE KÉRSZ SZÁMON RAJTAM BÁRMIT IS?????????
menj a kurvaanyádba!!!!!!!!!
@Imola Helyesi:
Hát lehet. Nyilván maguknak köszönhetik, hiszen egy éve még simán nyertek itt.
Bár a továbbra sem látok kormányozni képes alternatívát, lehet nem baj, hogy a kormánynak nincs két harmada. Majd innét lesz érdekes mi lesz.
@Gábris szomszéd: nem tudtam, hogy írógép te vagy, vagy a nőd!
olyan vagy, mint lézerdzsoni, aki a civileket akarja elszámoltatni a magánvagyonukról!
NEM, te rosszabb vagy, egy sunyi alak.
@taga20: Dehogy kedves szaki, csupán csak beszélgetünk.
@taga20:
te zéró IQ-s majom, nem az volt a thézys amire reagáltál, hanem az, hogy azért volt a fegyveres intervenció a Majdan-on hogy majd megszerezzék a gazdagon termő ukrán termőföldeket ingyen és ezért új elnököt is választottak a nyugatiak aki most nem a putyin faszát szopja, hanem a zobamáét és a többi összes érdekeltet a nato-ban amely egy hadigépezet arra, hogy új területeket foglaljanak el
most meg az iraqi támadás a ziszisz ellen amit ők hoztak létre kiírtyák az iraqi lakosságot marad a terület és az olaj, és ott nem is állnak meg

te meg olyan buta vagy, mint a szomszédom teknősbékája amikor alszik

brühüyyy

kezeltesd magad vagy szeggyél agynövesztő tablettákat talán még van segítség
@irógép:
Egy kicsit visszavehetnének a gőgösségből. Veszprémben mindig a jobboldal szokott győzni, akkor mi lehet máshol, a hagyományos szocis városokban.
Megáll az ész!
A veszprémieknek nem kellett az uszoda?!
"Ha Simicska csinál Veszprémben egy focicsapatot, a G.E.C.I. Fc-t, az biztos szarrá veri a Felcsútot" :)

youtu.be/1cFt0j5KX10
@Rodeo36: öreg! egyszer az életben, nem tudnád befogni a lepcses pofádat? csak egyszer!
keress más fíjúkát magadnak!
@Kijelölt Önkéntes: szarnak rá! ott van nekik a balaton:)))
@Gábris szomszéd: ebben most igazad van (ásotthalom sem eshetne soha kedvezőtlenebb elbírálás alá... a demszky-tóth józsef ellentét is gusztustalan volt... két pitiáner gyökér)...
@Gábris szomszéd: most nincs igazad, csúsztatsz... és inszinuálsz...
@irógép: amennyiben "kormányzás" alatt a minél nagyobb lopást érted, úgy simán van alernatíva... amennyiben az általában elfogadott definíciót, akkor az most sincs...
@Knósszosz:

Nem lehetnek illúzióink a jövővel kapcsolatban!Összeadva a dzsobbik és a fidess mostani eredményeit,az egyenlő a 2014-es létszámmal! A nyáj összege konstans!

'fidess+'dzsobbik='fidessdzsobbik:(
@Gábris szomszéd: na megyek aludni, mer menthetetlen vagy!
szójj a bolhás haverodnak, hogy cuppanjon le a putyin brokijáról:))
@taga20:
mivel rólad sem azt nem tudni, hogy hím vagy nőnemű vagy e és hogy valaha álltál e bármilyen eszterga előtt, és a gábris szövege alapján neked legelső gondolatod a fasszopás jutott eszedbe pedig a gábris arról nem szólt, neked ez a fixa ídeád hogy ki kinek mikor nyal vagy szopik és te már számtalan esetben ajánlottad ebbeli szolgáltatásaidat különféle blogolóknak...

nem fogom be és nem lepcses

de az olyan tetveket mint te ki kell oktatni arról, hogy ha emberi módon akar kommunikálni akkor arra kell szorítkoznia amiről bárki hozzászólt és
nem a te fixa ídeáidat betolni fasszopásról és lapostetvekről amire senki sem kíváncsi én a legkevésbé

brühüyyy

ha nem értesz valamit akkor meg kérdezzél mint valaki aki legalább 3 általános iskolát eredményesen elvégzett
Eddig a majdan a biden fiacskája, meg a fegyvereladás felpörgetése, meg az eu meggyengítése, meg az orosz olaj és gáz elrablása miatt volt... most bejött a búza és kukorica... sz'tem meg obama le akarta nyúlni az arany szarkaparót, azért van ez az egész...
@gazoló:
+ katlik..,
Büdös és nem is létezik, de szennyez.- és nem csak ők, mielőtt..
@Rodeo36: "mivel rólad sem azt nem tudni, hogy hím vagy nőnemű vagy "

u.i: te hülyébb vagy, mint gondoltam. rólad mit lehet tudni?

na most már megyek, me én nem rubelben kapom a fizut:)
@Sir Bates dö Hól: Több legyet egy csapásra. Volt már ilyen máskor is a töriben. :)
@taga20:

azt sem lehet rólad tudni!!! én biztos nem, de nem kell hinned semmit...

ilyenkor mikor leégsz mint a pampa fű ilyenkor azonnali alhatnékod támad, mi???

te tetű

brühüyyy
@Orica Középföldi: mindjárt jönnek a pingvinek elefántháton:-))))...
@Sir Bates dö Hól:

cuncimókus, és maradnak a sereg átrendezésével Afganisztánban, mert az a déli határa nakinekis???

brühüyyy

kis geopolitika...
@Sir Bates dö Hól:
nem fordítva, az jobb lenne a császárpingvin afrikai elefántokat szállít úszva a befagyott déli sarki tenger alatt a bálnák között mert a pingvin balneológus is

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Az nem de ez a Moore dokfilm nem olyan rossz. :)

youtu.be/-u1aeaPg16c

Na jóccakát.
Győzött a "kisgyurcsány" :) 10 % ot vert a mocskos MSZMP s fideSS patkányra.
@Rodeo36: az semmi!... elkezdték átfúrni a talajt minesotában, hogy majd szibériában kilyukadnak és onnan támadják igaz elvtársainkat, munkásőr őrvezető pajtás... vagy elvtárs úr!... ezek a mocskosimpremialisták!... meg gyíkember ciánnyisták!...
@Gábris szomszéd:

Egy vérjobbikos nacionalizmus miatt háborog.))))
Szórakoztató a mai este.
@Sir Bates dö Hól:

rosszúl írod aszt miniszódának kell ejteni és ha kiesik valahol Pakisztán vagy Afganisztán hegyei között (persze ha tudnak deréxögben fúrni ???) akkor a tálibok learattyák a miniszódában az összes tulipántot meg a lakóparkokat

fúrtál te már gyémánttal?

elvtársi üdvözlettel és éljen a munkásököl vasököl lecsap hogyha köll, egy a jelszónk a béke, melybe...harcolva megyünk AKAKAK

innen Maputó-ból ahol átmenetileg pihenek két üzleti tárgyalás között majd megyek Majunga-ba egy kis ráksalátára, onnan meg Victoria-ba ami nincs oda nagyon messze és kellemes a tenger, és sohasem fagy be

brühüyyy
@jöttem:

Narancs:
"negyedik helyen végzett viszont Schiffer András kisvállalkozása, bizonyos LMP bt."

Téged nem idegesít ez a pojáca?
Ez a történet több, mint érdekes. Kíváncsi vagyok a fejleményekre.

cink.hu/kesz-zoltan-vs-schiffer-andras-az-egyik-hazudik-de-1687305599
@gazoló:

De. Ezért is tettem be a fenti cikket. Schiffer feljelentéssel fenyegeti Kész-t.
Kitört a gyász a Szeretlek Viktor! oldalon.

" Csönd van...tüzes arcok...könnyezik mindenki
Nem szól a professzor: ha még szólna: Torkán
Kitörne, mely fojtja, a zokogás-orkán.
Ül sokáig némán, sóhajt keserveset:
S Veszprém elesett"

Csaknem Imola költötte eme gyöngyszemet?

orbanviktor.tumblr.com/
@jöttem:
ha már bejöttél ezzel a zizével is...te sem vagy az, aki a világ eseményeit képes lenne (valaha???) a világ egésze szempontyából szemlélni és az alapján mesélni hogy néhány sánta szlovák értelmiségi akiket a kóbor kutya sem sem ismer most tiltakoznak...

arról van nagyban szó, hogy (és semmi másról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ki lesz a VILÁG URA a nato fotelhuszárai assziszik ezt el lehet intézni néhány év csalással és rablómesével valamint aljas retorikával a szabaccság árúvá tételével

de sohase felejcsd el sem te sem más, hogy a kapitalizmus összes eredménye mellett olyan selejtszázalékkal dolgozik amilyet a fidesz még mai nep sem volt képes elérni

a saját szövegük szerint (CNN hírdetések arra, hogy adakozzanak: 40 millió nyomorgó!!! 120 millió létminimum alatt él az USA-ban az a szabaccság hazája és a retorika szerint a népé de hát nem néhány szarházi kisajátitotta és némelyekből zsoldos katonát csinál és amikor kezit lábát veszti meg az agyának a felét akkor kidobják biztosítás nélkűl van másik helyettük

szóval ha nem tucc úgy látni ahogy kell jobb ha nem is nézel

brühüyyy

és ez mindenki másra is vonatkozik

ez a harc megy 4000 éve és még győztes nem vbolt és mindíg a nép hullik mint az őszi légy és nem azok akik am háborút kirobbantották

a MAJDAN -on nem az ukrán nép harcol az ukrán néppel hanem amerika harcol ukrajnáért amit ha mexerzett akkor következik oroszország és amikor tele vannak akkor mi lesz

emlékezz vissza amikor nagyhírtelen béke lett 1988-1989 környékén a legnagyobb bajban az usa volt mert ellenség nélkűl nem tud létezni a háború a lételeme

brühüyyy
@GeoCracker:

Szeretem az írásaid.)
Nézd! Mindent megtehetnek, elmehet a Fidesz és az ő szekerét tolók a falig. Ide direkt nem írok pártokat, mert mindenkit megillet az ártatlanság vélelme. Menet közben fog kiderülni hogy a Jobbik vagy az LMP beszáll-e Kész Z. lejáratásába.
A veszprémiek nem hülyék. Ha új választást rendelnek el még magasabb lesz a részvétel és Kész Z. támogatottsága. Ebben bizonyos vagyok.
@Rodeo36:

Na, akkor:

"te sem vagy az, aki a világ eseményeit képes lenne (valaha???) a világ egésze szempontyából szemlélni"

mikor állítottam én ilyet? de te sem vagy az. a te véleményed is szubjektív, vannak nálad is okosabbak, hidd el!

" néhány sánta szlovák értelmiségi akiket a kóbor kutya sem sem ismer most tiltakoznak..."

az én országomban az ő szavuk mérvadó. nem a világnak szánták tiltakozásukat, hanem a szlovák köztársasági elnöknek, a szlovák közvéleménynek.
nálunk nem oroszfan hangulat van /bár Fico időnként hajlana arrafelé/ de az emberek nem felejtik el olyan könnyen a 68-as eseményeket és a többévtizedes orosz megszállást.

a kommented további részéhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy 3 hónapja kizárólag az usa mocskos politikájával foglalkoztok - angyallal.
ebben merül ki az összes ténykedéstek. mintha mindenáron meg akarnátok győzni a világot saját igazatokról.

ez az egyetlen témátok. semmi több.
@jöttem:
Vakószínű.
Amellett Szélesnek véletlenül igaza van. Tényleg Simikcska is tehet az egészről.
Megmutatta ugyanis, hogy Orbán nem csalhatatlan, és nem támadhatatlan.
Tudtam, hogy átvágtak a komcsik! Azt mondták, ez a harc lesz a végső!
@jöttem:
akkor most bebizonyítottad, hogy analfabéta vagy ebben (is)
és még csak hozzád szólni sem érdemes
mert ...
csak

brühüyyy
@jöttem:
egyetlen kérdés:

a valóság elemzése alapján azok az okosok akik -szerinted- mindent tudnak hogyan illetve milyen véleményt mondanak

tudnád idézni, ide, és most?

mi is az?

brühüyyy
@Rodeo36:

ott van szívem, az összes általad eddig linkelt angol, illetve portugál nyelvű linkekben.
az neked a mérvadó. olvasgasd!

aztán már ne rajtam vezesd le a feszültséged.

legyél következetes!

"akkor most bebizonyítottad, hogy analfabéta vagy ebben (is)
és még csak hozzád szólni sem érdemes
mert ...
csak"
@jöttem:
nézd vannak dolgok amiket jobb kedvvel olvasok mint a te meg a dorottya társalgását a hogyan szerezzünk új pasit ha máshol nem megy akkor a blogon és a taga meg beleszól pedig a taga valószínűleg nő és nem leszbikus...vagy talán az is a sok minden mellett amiről már sikoltozott itt

brühüyyy

aggyál fel apróhírdetést az MNO-ban
@jöttem:
hát mongyuk én értem a portugált anyanyelvi szinten és az angolt is tehát nincs velük gondom...

én ott nem találtam olyat amit te akarsz itt hinteni mint fidesz retorikát...és butítani a személyzetet

brühüyyy

igyál páleszt a papirpohárból amiben a Magyar Király Palotában szervírozzák ez a ti stílusotok
@jöttem:
a spanyolt, olaszt, franciát és a németet kihagytad

milyen irodalmat ajánlasz ezeken? és amik egyikében megtalálom a te
általad (sohasem tudtad mit akarsz papagáj vagy és fidesz propagandát szajkózol) helyesnek tartott leírásokat

brühüyyy
@Rodeo36:

megértem, hogy zavar. elvégre ez a egy politikai-közéleti blog.
időnként a véleménycsere - politikai- mellett az életünk is szóba kerül.
pasiszerzés a blogon.
hmm!
pont itt?
értelmes, felnőtt, jobbára középkorú, családos emberek járnak ide.
úgy gondolod ők vevők lennének erre?
ezzel a kijelentéseddel őket is minősíted.
@Rodeo36:

egyet nem értek. ha ennyire lekicsinylő véleménnyel vagy rólam, miért kommunikálsz velem?
olyan fontos neked hogy a földbe döngölj?
egy órája kinyilatkoztattad, hogy nem tartasz érdemesnek a társalgásra.
azóta ez a harmadik nekem szóló válaszod.
@jöttem: azt nem tudom kedvesem, hogy itt keresel-e partnert, de Rodeonak abban teljesen igaza van, hogy a pasifogási trükköket nem kellene itt részletezni.Dotty beszámolója, hogy elhagyták nyitotta a sort, heteken keresztül olvashattuk, hogy melyikőtök milyen férfira vágyik,és hiába lapoztam vissza egyetlen társkeresési posztot sem irt Fabius. Jöttem, ne haragudj, de én ennél kevesebbért lettem Mariann által "kiokitva", hogy elbulárosíttom a blogot, és ezt ő kikéri magának, most, amikor ti beszélgettetek magánügyben, még bele is folyt, ezt a kettős mércét olyan szinten utasítom el, hogy azóta is tahóketrecben van nálam. szóval, bocs, de amit az egyiknek felrónak, azt a másiknál is , vagy nem úgy látod?
@évásanyó:

köszönöm a megjegyzésed, szólhattál volna hetekkel előbb is.
kérlek, Mariannal beszéld meg a kettős mércét.
@évásanyó: elbulárosíttom= elbulvárosítom....bocsika
@jöttem:
de igen meg tudom mondani: mások is olvassák azok is akik nem szólnak be sohasem de olvasnak

az ilyenek mint te teszik tönkre a semmilyen szinükkel a mindennapok szürkeségének 400000000000 árnyalatát és akkor a szivárvány többi szineit nem is sorolom mert egy hülye amerikai rendező csinált egy sex filemt és abban váltogattya az "árnyalatokat" az a kóbor kutyát sem érdekel olyan helyen ahol ismerik a teljes palettát

és nem akarják rádumálni a seggségüket a többi seggfejre aki megnézi

brühüyyy

emberi értékek és a film az kettő
néha valami átjön de ebben a szarban?
@Rodeo36:

Na! Ezzel kellett volna kezdened! Őszintén,, egyenesen.

Tessék, tiéd a terep!

Örültem, hogy itt lehettem!

Üdv, mindenkinek!
@jöttem: veled szívesen beszélgetek jöttem, de a mariann nick ki van nálam nyomva, és úgy is marad!
@jöttem:

Nono! Nem feladni.
Nem kell bedőlni a primitív provokációnak olyanok miatt, akik a saját identitásukkal sincsenek tisztában. Rodi saját maga öndicsőítése közepette a globális politikai helyzetelemzési képességről vartyogva figyelmen kívül hagyja, hogy annyira képes csak disztingválni, hogy az amerikai totalitárius rendszerrel szemben az orosz birodalmi totalitárius rendszert favorizálja, a szocializmus aranykorként emlegetése mellett.

A nélkülözhetetlen fájdalomcsillapítók és az elfogyasztott lőrék korrelációjának függvényében megváltói magasságokba emelkedve tesz kísérletet arra, hogy multifunkcionális zseni szerepében tetszelegjen, ennek érdekében idegen nyelvű szövegeket és esetenként más, szintén idegen nyelvű zenei kritikákat, vagy zenei szakszövegeket másol be hozzászólás gyanánt.

Politikai, gazdasági, zenei jellegű hozzászólásainak tartalmából arra lehet következtetni, hogy körülbelül 110 éves demenciával küszködő alkoholista és univerzális polihisztor, akinek életpályája a szocializmus alatt ívelt magasra, majd a piacgazdaságnak hazudott rablószocializmus (1980-2010) alatt leáldozott, s azóta hazátlan, kivert kutyaként fröcsög mindenre ami magyar vonatkozású, és kevesen beszélnek nagyobb gyűlölettel Magyarországról, mint Rodeo.
Ezek miatt velem is bensőségesen szívélyes viszonyba került, különösen miután sokakkal úgy kezdett kommunikálni, mintha mindenkit a saját seggéből rángatott volna elő.

Ha fordítani szeretnél megítéléseden, szidd az USA-t, dicsérd a 'Szovjetúniót' és a magyarországi -vagy általában a- szocializmust, és az 1950-1960-as vagy esetleg a '70-es évek operaénekesi kiválóságait, valamint a klasszikus zeneszerzők méltán híres zeneműveit, illetve azok kitűnő előadásait. Akkor talán -kicsit duzzogva ugyan- eltűrné, hogy kirázd a lábtörlőjét, feltéve, hogy közben az ő bölcsességéről, mindentudásáról és mindenekfelett állóságáról áradozol.

A másik opció a falu bolondja recept, azaz elnézed neki a marhaságait (konkrétan szó nélkül hagyod, hadd tomboljon), időnként adsz egy kis kaját vagy nassolni valót neki, de különben nem foglalkozol vele, csak ha elkezd törni zúzni, akkor viszont egyetlen határozott gondolatlendítéssel tökön rúgod a fején és kész, hogy mondandóm az aktualitásokat is érintse, ne csak azt a tökfejet:)
@jaegtoer:

olvasván eme encomiumot egész hatalmasan meg vagyok lepve, a jégesőtől nem vártam...dehát az valós értékeket ugyi nem lehet tagadni, még akkor sem ha meg próbálja (a maguyar igeformák nem az erősségei) hosszúszőrűjuhászssubába göngyölni hadd "szúrjon" dehát a jó kis karakül birka és nem bárány az selymes tapintású és kellemesen véd az eső ellen is még akkor is ha jégeső, de a jófajta láma prémből készült ruházat pedig a magaslati hűvöset is kívűl tartja itt fenn a Walhalla-n...
köszönettel olvastam...érdekes elemzés a jégesőről önmagáról amint a sápadt irígység vakultságában sohasem említette, hogy önmaga álláspontja mi is ugyanezen kérdésekben bár 47 az mond valamit(?) ugyanannyit, mint 41 csak 6 helyiérték különbség van közöttük, lehet, hogy am mások állandó leugatásába takaródzva el akarja kerülni, hogy az ő saját nézeteit kifejtse, talán mert olyanja nincs is neki? nincs ezzel egyedűl a blogon, ott van mingyárt @sírbatesz kollégája is aki mindenkit kritizál de még halvány lila árnyalatait sem tuggyuk mit is gondol bizonyos dolgokról azután jön a mély pont a @taga19,999 ez az egyed már csak hőbörg de randán asztképzeli ez egy disznóól és ott lehet dagonyádzani, dehát nem teljesen az illemszabályokba vágó módszerei kellemes hánytató hatással vannak...és maradnak azok akik görögnek a szélben mint az ördögszekér a pusztán keresztbe kasul és önmagukat sem találják

szóval ez is egy brühüyyy
@Rodeo36:

Azt nem írhatom, hogy méltatlan volt az esti rohamod, mert méltóan önmagadhoz az utolsó embernek is nekimentél, akit többen kedvelnek a blogon.

Értem az okot, de nem értem mit akartál ezzel elérni.

Nem értem, hogy mire jó ez a mazochizmus, ennyi szűklátókörű, analfabéta embert olvasni két reptér/földrész/tárgyalás között.

Nem értem, hogy miért kell lenézni, leszólni egy másik ország megszólaló értelmiségeit.

Nem értem, hogy miért kell a közélet iránt érdeklődőktől akadémiai színvonalat elvárni. Még akkor sem, ha valóban van néhány blogtévesztő.

Nem értem, hogy miért gondolod, a te igazságod az egyedül üdvözítő, mikor megbeszéltük az igazság mibenlétét.

Nem értem, hogy miért nem lehet tudomásul venni más nézőpontját, még akkor is, ha egyébként nem teszem magamévá, vagy nem tartom vitára érdemesnek.

Dehogynem, értem.

Azon azért ne nagyon csodálkozz, ha néhányan átharapják a torkod.
Gratulálok Kész Zoltánnak, remélem szupermen lesz a parlamentben is.
A fityesznek pedig azt üzenték, hogy kevesebbet kell lopni, csalni, hazudni!
Biztos, hogy bukni fognak, hatalmasat!
Egyszer, majd, ...remélem, megérem.

Engem is meglepett ez a győzelem, hiszen eddig hibátlanul működött az "Esztergom-szindróma", és a lekenyerezés fityeszmódra.
Hahaha! ÖRÜLÖK!
@Orica Középföldi:
azt látom, hogy nagyhírtelen megugrott a számláló már közel került a 10000-hez ami az utóbbi napokban szinte sohasem fordult elő, volt olyan, hogy órákon át az 500 körüli "csúcsértéket" kerülgette...

nekem ez az álláspontom én ezt itt is le merem írni, veled ellentétben engem teljesen hidegen hagy bárki akadémiai képzési szintje és azáltal nyerhető címei, látván olyat mint BORZSOLT akadémikus és a disznóim közé sem engedném bár nincsenek disznóim és sohasem voltak sohasem lesznek,
sőt nincs kifogásom az éles hangnem ellen sem, de azellen igenis, hogy némelyek egy megfagyott és avitt retorikát ismételnek és etimológiai zavarban is szenvednek (azaz tök érthetetlenek) és vannak mások akinek nincs egyéniségük de vesznek kölcsön mindenhonnan főképpen a "fősodorból"

azután a másik rész amire @boli m#1viceházmester is felhívta némelyek figyelmét, hogy személyeskedést azt máshol kell űzni és az űzekedés sem a blog témája

magam részéről kizárólag arról mondok valamit ami le van írva és majdnem egyáltalán nem érdekel a személy megette, mert nincs rá lehetőségem, hogy megismerjem és amit mond az akármi is lehet a grófkisasszony és a péklegény meg a Dorian Grey és Shylock vagy esetleg egy Jágó, de vannak emberszabású felszólalások is amelyek olyan képet adnak az íróról, mintha még a fán lenne de legalábbis a bozótban a vadkecskével hadakozva

szóval vitázzunk a témáról és nem arról, hogy ki is mondta, mert nagy általánosságban nem ismerjük személyesen egymást a távolság ebben előnyös, ha meg igen akkor az meg nem a blog témája mert a társasági illemkódex alapszabályait rúgdossa szerteszéjjel
mint a papírpohárban felszolgált paraszt itóka a királyi palota tükörtermében kínos mosollyal és nem ezüst tálcán ólomkristály pohárkákból

szóval folytathattyuk de a témánál maradva és mellőzve azt, hogy a tökeit ki hol horgya

és legfőképpen sohasem alkalmazni:
quod licet Iovi non licet bovi

brühüyyy
@jöttem:
Ó, de vicces vagy. Nem az én stílusom.
taga
Megnéztem a kommentelők létszámát azelőtt, mielőtt írtam ide 2014-ben, hát nem volt egy darab 2000-es sem. Nézd meg te is.
taga:
Orbán általad való "gecizését" ezentúl sem fogom tűrni kibékülésünk ellenére sem.
Legfeljebb megint összeveszünk.
Jó munkát.
@gazoló:
"Ne felejtsük, a mai eredmények alapján a jobboldalnak még így is többsége van, pedig az LMP-t nem is számítom hozzájuk, ott a pártelnökön kívül kevés a tróger..."
www.pupublogja.hu/2015/02/saller-micinek.html
@jöttem: "Örültem, hogy itt lehettem"
Mi pedig örülnénk, ha továbbra is itt lennél.Rigolya Úr mondja a magáét....elfér.... elég, ha te tudod,/más is tudja/ hogy igaza van-e
@jöttem:
melyhez hasonló hozzászólásokat kívánok a következő országgyűlési választások utánra is -remélem az lesz az addigi legjobb "Bukás"
(de nem vagy kissé mazochista? ez a "szeretlek viktor" felér egy lelki önkorbácsolással.)
@GeoCracker:
hanem Pupu szerint tróger. Megvan a TTT.
@Rodeo36:

Leírhatatlan megtiszteltetésnek véve hozzám intézett soraidat tájékoztatlak arról, hogy ha érdekelne téged más véleménye bármiről is, akkor tisztában lennél az enyémmel is.

Mivel téged az öntömjénezéseden és néhány rögeszméden kívül más nemigen érdekel, soraimmal nem is nagyon terhellek téged és reménytelenül küszködő agysejtjeidet.

Mindazonáltal... annyira, de annyira hülye vagy:) Nem csak én, mások is kedveltek itt, és jó néhány okfejtésed megállná a helyét, ha a túlzásokat mellőznéd.

Megfeledkezel arról, hogy az egyik rendszer strukturális hibáiból adódó visszásságok és politikai bűntettek nem igazolják, nem teszik indokolttá, főként nem jogossá a másik rendszer strukturális hibáiból eredő hazugságokat, ellentmondásokat és bűntetteket.

Különösen értékelhetetlenné válik eszmefuttatásaid mindegyike akkor, amikor az egyik rendszer negatívumait, és csakis azokat állítod szembe a másik rendszer pozitívumaival és csakis azokkal.
Azaz olyan elfogultsággal elemzed a globális politikai, gazdasági, kulturális, tehát társadalmi viszonyokat, hogy attól viszolyogva fordulna el bárki, aki lehetőségeihez mérten tárgyilagosságra törekedve próbálja megérteni a világ történéseit.

Ugyanakkor -minden látszat dacára- személy szerint szeretném megérteni mit miért írsz úgy ahogy, mérhetetlennek gondold tudásod mellett miért bánsz lekezelően olyan emberekkel akik téged nem bántottak. Ettől te nem látszol okosabbnak, míg ha mindenki olyan okos lenne mint te, akkor hogy tűnne ki a zsenialitásod? Lassan persze leteszek a megértésként definiálható mazochista kívánságomról, és annyiban hagyom.
Dögölj meg úgy ahogy tudsz, ha isteni adományoddal, a gondolkodás kivételes képességével nem tudsz mást kezdeni, csak lenézni az embereket.
Isten megáldjon, kedves Rodi, és természetesen ne dögölj meg. Maradj életben. A világ elég nagy, és az a része, amelyik nem ismer, nem érzi ezen ismeret hiányát.

Emlékeztetőül:

"Ha az embert olyannak vesszük, amilyen, rosszabbá tesszük, de ha olyannak vesszük, amilyen lehetne, azzá tesszük őt amivé lehetne." (Goethe)

Te még saját törekvéseidnek is olyan sikeresen állsz ellen, teszel keresztbe, hogy minden segítő, támogató és megértésre törekvő szándék reménytelen.

Minden jót neked, Rodi. Te tudod, amit tudni vélsz, én meg tudom, hogy épp azt nem tudod amit kellene. A te dolgod. Egy lavór vize még nem az óceán, még akkor sem, ha a nagy vízből merítettek bele. Légy boldog ahogy tudsz, Te, hülye:)

(...de ha Moszkvától kapod mégis a zsetont -ahogy taga is írta:)- akkor jól csinálod, bár tehetnéd jobban is, de ehhez már végképp nem drukkolok:)
@Orica Középföldi: "Nem értem......Dehogynem"
Tudom, nincs szükséged az én elismerésemre, de ez szenzációs volt..miért is nem tudok én így?!....
@KÁTÉó53éúétr6:

Mert te másként tudsz, ami ugyanolyan:)))
@Rodeo36: szerintem kristálytisztán kiolvasható, hogy mit gondolok... átutaztál az óceánon, élvezd Cidázt, ha már ott vagy, azt írtad, tetszik a hely...
@jaegtoer:
legelőszőr nem is akartam mondani semmit ehhez, az alábbi rész ami majdnem szakmai felvetés számomra azt jelenti, hogy te metodikai kifogásokkal akarsz engem letaglózni, holott pontosan az általad írtakból alább idézett sorok a hajszálpontos leírása annak a metódusnak amit a blog "vitának" hív, te magad is és az összes többi a mérték különféle de az eredmény ugyanaz...és ezzel a megjegyzéssel a személyeskedésedet visszautasítva, maradtam a korábbi álláspontomon
@jégesőtől pontosan:
"Különösen értékelhetetlenné válik eszmefuttatásaid mindegyike akkor, amikor az egyik rendszer negatívumait, és csakis azokat állítod szembe a másik rendszer pozitívumaival és csakis azokkal.
Azaz olyan elfogultsággal elemzed a globális politikai, gazdasági, kulturális, tehát társadalmi viszonyokat, hogy attól viszolyogva fordulna el bárki, aki lehetőségeihez mérten tárgyilagosságra törekedve próbálja megérteni a világ történéseit."

""Ha az embert olyannak vesszük, amilyen, rosszabbá tesszük, de ha olyannak vesszük, amilyen lehetne, azzá tesszük őt amivé lehetne." (Goethe)"

igen ez olyan mint Goethe, de ugyanez a Goethe írta a Faust második részének végén, amikor a vak Faust áll a hegytetőn ahová Lucifer (vagy a Sátán de az aki mindíg mond mindenre valamit és az frappáns) vitte fel és elmeséli (mint FIDESZ manapság is) hogy minden nagyon szép minden nagyon jó és a város csodálatos amit Faust építtetett, és akkor Faust örül (nincs semmilyen város, átbaszta saját magát) és mondja, hogy "látom"...sokan vannak ezzel így
Mephistopheles (Half-aloud.)

Reporting it to me the word they gave,
Was not quite gravel, it was more like – grave.

Faust

A swamp lies there below the hill,
Infecting everything I’ve done: 11560
My last and greatest act of will
Succeeds when that foul pool is gone.
Let me make room for many a million,
Not wholly secure, but free to work on.
Green fertile fields, where men and herds 11565
May gain swift comfort from the new-made earth.
Quickly settled in those hills’ embrace,
Piled high by a brave, industrious race.
And in the centre here, a Paradise,
Whose boundaries hold back the raging tide, 11570
And though it gnaws to enter in by force,
The common urge unites to halt its course.
Yes, I’ve surrendered to this thought’s insistence,
The last word Wisdom ever has to say:
He only earns his Freedom and Existence, 11575
Who’s forced to win them freshly every day.
Childhood, manhood, age’s vigorous years,
Surrounded by dangers, they’ll spend here.
I wish to gaze again on such a land,
Free earth: where a free race, in freedom, stand. 11580
Then, to the Moment I’d dare say:
‘Stay a while! You are so lovely!’
Through aeons, then, never to fade away
This path of mine through all that’s earthly. –
Anticipating, here, its deep enjoyment, 11585
Now I savour it, that highest moment.

(Faust sinks back, the spirits of the dead take him and lay him on the ground.)

Mephistopheles

No bliss satisfied him, no enjoyment,
And so he tried to catch at shifting forms:
The last, the worst, the emptiest of moments,
He wished to hold at last in his arms. 11590
Though against me he tried to stand,
Time is master: age lies on the sand.
The clock stands still –

Chorus

Stands still! As midnight: silent.
The hand moves.

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

"_legelőszőr nem is akartam mondani semmit ehhez, az alábbi rész ami majdnem szakmai felvetés számomra azt jelenti, hogy te metodikai kifogásokkal akarsz engem letaglózni,..."

Akar téged a fene letaglózni. Nekem ehhez semmit nem kell tennem, és nem is áll szándékomban.
@Sir Bates dö Hól:
ne cidázz, nem áll jól neked

brühüyyy
Victoria>>>>>>>>>>>>
@Rodeo36: tudom, vita nélkül: abban te vagy a profi...
@Rodeo36: Egyes szlovák értelmiségiek aggódása a moszkvai (!) antifasizmus megünneplése miatt, szerintem is kábé ahhoz hasonló, mint mikor Kaczinsky összevész Orbánnal. Vicces, de nem különösebben érdekes, hogy a lengyel fidesz oroszgyűlölete erősebb volt, mint barátsága miniálnokunkkal.
Úgy látszik, a Vörös Hadsereg 70. évfordulója nagyobb diplomáciai durranásnak ígérkezik, mint az idei D-day találkozók ...
@Orica Középföldi:
"Nem kell a szadival azonosítani a liberalizmust."
Amennyiben a kommentem levezetését olvastad, abból kitűnt, hogy az SZDSZ törekvéseiről beszéltem, ugyanakkor hozzátettem a végrehajtás okait, hibáit és kudarcait is. Válaszodból a felsőoktatás bírálatára reagálnék.
A Gyurcsány kormány volt a gazdaságpolitika irányvonalának meghatározója, a felsőoktatás átalakításának végrehajtását az SZDSZ kapta meg feladatként.
A szocik a fiatalok munkanélküliségének elkerülése érdekében döntöttek úgy, hogy az arra alkalmas fiatalok inkább tanuljanak tovább, minthogy édes semmittevéssel üssék el az időt.
Ehhez társították a vidéki egyetemek létesítését azzal a filozófiával, hogy a vidéki városok tekintélyét növelik a létesítendő egyetemek, főiskolák építésével.
Abban, hogy a végrehajtás során az arra hivatottak az oktatás színvonalát rontották, nem az irányvonal volt a hibás, hanem a végrehajtás. A szadesz volt ennek az ágazatnak a felelőse, ezért rájuk is vetül felelősség ebben a kérdésben.
Tudom, hogy nem népszerű az SZDSZ-t méltatni, nem is ezt teszem.
Azonban korszerű, modern törekvései voltak, nem kaptak hátszelet, mert a Fidesz minden változásnak betartott, az MSZP a háttérben húzódott meg, féltve a reformok miatti népszerűségének csökkenésétől.
Az SZDSZ pedig nem vette figyelembe azt, hogy robbanásszerű változásoknál az átmenetet meg kell tervezni és annak időt kell adni.
vs.hu/kozelet/osszes/sokk-a-fideszben-vege-a-kubatov-es-habony-fele-aranykornak
biztosan szegénykék sokkja miatt fordulhatott elő:
nol.hu/belfold/az-allami-hirado-eldugta-a-veszpremi-valasztast-1517903
Hát a drágicák várták a műsor végéig, hogy hátha kapnak valami ukázt, aztán mégse. Mert ugye a sokk...
meg ugye a sokk zavarta össze az eszüket is, hogy nem tudták felmérni ennek jelentőségét, és ezért egy futottak még-et küldte oda:
vs.hu/kozelet/osszes/allam-es-kormanyfok-mentek-kijevbe-de-orban-es-ader-itthon-maradt
Merthogy az országot hívták meg - oszt azt mégsem képviselheti Orbán, vagy Áder.
Meg ez is a külpolitikánk (bocs, ORBÁN külpol) győzelme:
hvg.hu/itthon/20150223_Putyin_utan_ujabb_kinos_diplomaciai_vizit?s=hk
Akinek meg nem tűnnek fel a magyar és török rendszerbeli hasonlóságok, az hülye, vagy rosszabb: orbánhívő.
@Rodeo36:
"MAJDAN -on nem az ukrán nép harcol az ukrán néppel hanem amerika harcol ukrajnáért"
Na látod! EZZEL hitelteleníted még azt a részt is, ami realista. Merthogy a Majdanon bizony a nép harcolt a nyugati orientációért és a keleti szél ellen - az más kérdés, hogy a kovászt Amerika dobta az üstbe. De nincs annyi fizetett provokátor, amennyi ott volt/halt!
@AKIsTUDATLAN:
Nem lehet Kész szupermen a parlamentben, mivel a függetlenek közé ül be, és nem is igazán szólalhat meg. Súlya csak akkor lett volna, ha a DK-ba ül, és lehetővé teszi nekik a frakcióalapítást. De ezt a szavazói miatt nem teheti. De reméljük, hogy legalább szavazni ellenzékiként fog.
"...féligazság. Az, hogy a „baloldal” és a Jobbik szavazótábora között jelentős átjárás van. Ebben az a sugallat a hazugság, miszerint a Jobbik és a „baloldali ellenzék” közel állna egymáshoz.
Az viszont tény, hogy sem a jobbikos polgármesterjelölt nagyarányú ózdi győzelmét, sem az ellenzéki képviselőjelölt fölényes veszprémi győzelmét nem tudjuk másképp magyarázni, minthogy van egy jelentős, nagyon dühös és nagyon kevéssé tudatos szavazóréteg, mely simán átszavaz a Fidesz jobboldali ellenzékéből a baloldaliba és fordítva, aszerint, hogy ki kínál esélyt a Fidesszel szemben. Demokratáknak semmi nem lehet fontosabb, minthogy ez az átszavazási készség minél kevésbé segítse és minél inkább gyöngítse a nácikat."
nol.hu/velemeny/minek-ide-a-jobbik-1517943
nol.hu/velemeny/az-elmult-ot-ev-1517937
"mindinkább úgy látszik, tévedhettem, amikor azt gondoltam, a fennálló renddel szembeni tiltakozás önmagában nem lehet elég erős ahhoz, hogy az ellenzéket sikerhez segítse. Az ügyek kritikus tömege mindent megváltoztathatott.
A fokozhatatlan arrogancia és nagyképűség, az érintethetetlenség gondolata a jelek szerint még mindig garancia a vereségre....
Az elmúlt nyolc évet elhomályosítja az elmúlt öt év. Most már ez a sötétebb."
süti beállítások módosítása