Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/29/cseh-katalin-komment-nyiregyhaza-szulesz-foorvos/ "A vizsgálat lezárultá... (2024.04.29. 15:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.06. 09:49 Fabius

Egy alkotmánybíró végrendeletéhez

Címkék: ab paczolay péter

Paczolay Péter vezető alkotmánybíró küldetése lassan véget ér, ő pedig egy beszélgetésen anekdotákba csomagolva kihirdette végrendeletét. WTF?! - nézel most ki a fejedből értetlenül, mint egyszeri akarnok az illiberalizmusodért hülyéző német kancellárra, hogy az ember akinek elnöklése alatt csak úgy repkedett az alkotmányvágás forgácsa, sikeresnek tartja magát és utódai számára végrendelkezik. 

orban_szatir.jpg

Tudja fene mit kell érteni egy alkotmánybíró esetében sikeresség alatt, de nekünk halandóknak inkább a szégyellni való malőr kategóriába esik, mikor években mérhető a testület MANYUP körüli töketlenkedése, és a dekurvakínosba, mikor közel fél év haladékot adtak a kormánynak a médiatörvény anomáliáinak kigyomlálására. Jó, sok mindent rá lehet fogni a kétharmaddal alaptörvénybe bármit beletaposó kormányra, de a "ne zavarj, épp lopok" törvény után azt mondani, hogy az adatnyilvánosság terén előrelépés történt Magyarországon, az nettó pofátlanság. Hacsak nem akar az ember tényleg római nagykövet lenni, mert akkor érthető és belefér. 

Szerinte: " az alkotmánybíróknak új fórumokon kéne próbálni egymás érveit jobban megismerni és konszenzust keresni az aktivista és a pozitivista (a szigorúan az alaptörvény szövegéhez ragaszkodó) szemléletek között, különben fennáll a veszély, hogy az álláspontok bemerevednek, ami szerinte ártana a határozatok minőségének és az AB tekintélyének." Szerintem meg fassetuggya, de mi eddig azt hittük az Alkotmánybíróság az az intézmény, ahol a bírák köldökszösz piszkálás közben legalább egymás érveit megismerik a magasztos elkülönülésben, hisz egyéb dolguk sincs. Ennek ellenére Paczolaynak két szó jut eszébe a működésükről: hatékony, sikeres

Most akkor képzeljük el együtt, meddig tartott volna a MANYUP körüli szarakodás, ha éppen nem hatékonyak. 

Jó munkához idő kell, a hülyemagyarázathoz elég egy pillanat. Ahogy ahhoz is elég volt ennyi, hogy alkotmánybírósági határozattervezetek szivárogjanak ki a kormányhoz, éber készenlétben tartva Viktorékat az időbeni ellenlépések meghozásához, a kidobni szánt passzusok gyorsan sarkalatossá tételéhez. A vérzivataros időkben mindig akadt valaki a testületben vagy körülötte, aki tett róla nehogy meglepi érje Viktorékat. Na, erre pont mondhatjuk, hatékony volt, viszont aligha lehet rá büszke a végrendelkező elnök úr. Ahogy nem lehet büszke az actio popularis-t szűkítő ötletére sem. 

Ezek után mit mondhatnánk? Menj, ne nézz vissza haraggal, sőt, vissza se nézz! 

 

612 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr87145723

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Legyen-e bolhapiac Pesterzsébeten? 2015.02.06. 10:51:18

Döntsünk közösen róla! Szeretne-e bolhapiacot a Vörösmarty térre? A február 12-i testületi ülésen napirendre kerül a kérdés. A testület arról dönt, hogy támogatja-e bolhapiac létesítését a Vörösmarty téri piac mellett. Ön mit gondol róla? Legyen-e bol...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"ami szerinte ártana a határozatok minőségének és az AB tekintélyének."

ööö...
...mijének?
ha már média, meg a 2/3, és a jogi hozzá nem értés:

Simicska: Jöhet a totális médiaháború

A médiatulajdonos, oligarcha és egykori kolesztárs nagyon nem örül annak, hogy míg az RTL-nek kedvez a médiaadó módosítása, az ő vállalkozásainak pont rossz lenne.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F02%2F05%2Fsimicska-johet-a-totalis-mediahaboru%2F
Na, ehhesse értek, se a villanyreszeléshez.
"Most, ha lehetne, sem folytatná az alkotmánybíráskodást, de ha 2006 lenne, újra belevágna."

Nem szeretem a fekete-fehéret. Az élet ennél valamivel bonyolultabb.
@vakapad:

"Nem szeretem a fekete-fehéret. Az élet ennél valamivel bonyolultabb."

Így igaz. Szürke, a maga ötven árnyalatával:))
A viccen túl, nem értem a megjegyzésed és az idézett mondat közötti összefüggést. Megvilágítanád néhány mondattal?
Mnden út Rómába vezet? ;)
@Secnir:
Végülis több tekintélye van, mint mondjuk a Bankszövetségnek...
és megint a nagysikerű törvények és a szervilis abé:

Az állam átírná a műsorterjesztők szerződéseit

Több, az államosított Antenna Hungáriánál fogható ingyenes csatornát szeretnének a szerződések átírásával.

444.hu/2015/02/06/az-allam-atirna-a-musorterjesztok-szerzodeseit/

---

A multiknak képez olcsó munkaerőt a kormány csodaszere

Bedurrantották a felsőoktatásban is a duális képzést, idén szeptembertől már 20-nál is több intézményben a cégekkel karöltve vehetnek majd részt a hallgatók gyakorlati képzésben. A rendszerből a kis- és középvállalkozások is részesednének, csakhogy az alkalmazott módszerek a kis cégek szerint leginkább a multik számára képezhetnek olcsó, könnyen alkalmazható munkaerőt, akik korlátozott tudással rendelkeznek.

hvg.hu/gazdasag/20150206_kormany_csodaszere_dualis_kepzes
jahhh és a fideszes egészségügy, a saját vijájpi kórházzal...

A Fidesz-KDNP mezőkövesdi frakcióülésén a budapesti képviselők javaslatára kimondták: szükség van egy új, nagy fővárosi kórházra. Azt persze, hogy úgy húsz éve szükség van erre, bárki megmondta volna, de azt kiszámolni, hogy valóban csak egy ilyen kórház kell – na ahhoz már szakértelem kell. Hogy mindezt miként képzelik el, arról egyelőre fogalmunk sincs, de talán nekik se. Megmutatjuk azonban az elképzelhető forgatókönyveket, önök pedig szavazzanak: melyiket látják jónak, illetve reálisnak.

hvg.hu/itthon/20150206_Itt_a_korhaz_Hol_a_korhaz
Szerencsére az ügyészség most is a helyén van, mint az ötödik kerületi ingatlan botránynál. index.hu/belfold/2015/02/05/csepelen_is_ingatlanbotrany_robbant_ki/
Érdekes ez nem felel meg minden törvényes előírásnak, mint az ötödik kerületi ingatlan ügye.
Paczolayra visszatérve, ha olyan nagyon akar még léphet balamit. Juhász Péter most fordult hozzájuk az ötödik kerületi ingatlan ügyek miatt.
Most talán nem kellene altatnia az ügyet, míg minden fél elhalálozik.
@Orica Középföldi:

Fabius bejegyzéséből (szokás szerint) egy minden szempontból negatív személyiség bontakozik ki, aki a római nagyköveti címért lefeküdt a kormánynak.

A mondattal Paczolay jelzi, hogy valóban voltak ilyen esetek, és várhatóan még lesznek is, de ezek nem teljesen az ő jószántából következtek be.
@The Ghost Wolf:

Hiába, nagy hivatal ez az ügyésszég ( már úgy területileg ), nem tudhassa az V. ker-ben dolgozó, hogy a cspeli szószerint azonos ügyben már vádat emelt. A kutyaugatás meg nem hallott soha az égig, miért most kéne a főfőhivatalban irányítani?
@vakapad:

Őszintén szólva, az interjú és az AB tevékenységének összevetéséből nekem se egy pozitív figura szummázódik.

Nekem továbbra is homályos a mondat, de nyilván erősen hiányosak az infóim.
Köszönöm.
@vakapad: "Az AB hatáskörének 2010-es visszanyesését, a jogrendszer egy részének a pénzügyi válságra hivatkozva történő "ideiglenes" kiemelését az AB ellenőrzése alól ismét elfogadhatatlannak nevezte."

emelhette volna a kalapját, de nem, hanem most jópofizva, anekdótázva parolázik. így hát a pozitív tulajdonságairól majd az unokái meséljenek.
A sánta kutyát a nav is meg bírja fogni, de aki a fekete vállalkozást végezte, azt nem tudja felkutatni. Pedig az adóköteles zsozsó ott forgott a feketézőnél.Van a Horváth Andrásnak sok igazsága.
A bíró meg egy külön történet, azért a felettesek néha beleolvashatnának az adósbírók ügyeibe.
index.hu/gazdasag/2015/02/06/nav_es_a_stroman_egymilliardos_sarga_csekk_itelet/
@látjátok feleim szümtükkel: éppen olvastam én is, tanulságos még nekem is, a koca jogásznak. De mit is várunk ebben az országban, mert ugye minden szinten, szinte minden...
erős cím, a valóság pedig még ennél is rémisztőbb.

Várólisták a halálra

Miként gyilkolják a betegeket a magyar egészségügyben?

hvg.hu/velemeny/20150206_Varolistak_a_halalra
@The Ghost Wolf:
Tennapi szörfölésem közben a hírtévére is elvetőttem, oszt pont erről volt szó, természetesen bajnais bejátszásokkal. Egyből az ötker jutott eszembe. Hogy ottan meg semmisenem vót.

@parti_giano:
Pontosan.
Ha a zalaptörvény meghozatalakor, a törvények kiherélésekor, az AB megnyirbálásakor nem vette a kalapját, akkor most kuss van!
Azóta hiteltelen az összes főfőbíra.
.
Fabius értetlenkedik:
''''Tudja fene mit kell érteni egy alkotmánybíró esetében sikeresség alatt...''''

Segítek:
Kibírta röhögés nélkül.
Annak ellenére, hogy Pokol lehetett az élete, mikor Balsai jogszabályt értelmezett.
Ráadásul nem kellett Szívós küzdelmekben Juhásszal terelgetni a bírói hadat.
Prudens jogértelmezés és majdcsak lesz valahogy elve győzött, és Stumpf__ __ akarom mondani és pont.
egyetértek:

A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE) szerint nem megoldás a kilenc évfolyamos általános iskola bevezetése az oktatási rendszer problémáira.

hvg.hu/itthon/20150206_Mas_otletuk_van_a_szuloknek_a_9_eves_alta
@látjátok feleim szümtükkel: :O vagy a simlicskának hűség nyilatkozat, vagy pont az ellenkezője, és behajlás Vezénylónak úgy abésan mtvéás beosztás reményében.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Ezmiez???????????"

Lelkiismereti okokból? na ez igazán érdekelne kicsit bővebben...
@dr. jenőke (jenőke):
Nohát, milyen irodalmi lett egy jogász!
Gyöknyelven: Paczolai elpucol.. nem Pécelre... könnyedén bepácolva, lába nincs felpócolva?
Ez a Simlicska tényleg háborúzni akar? Akkor bojkott!
Ja, eltértem a témától, bocs.....nekem tillosss!
.
Egyet értek, Fabius!
...egyetértek, de csak feltételesen.
Írod:
''''[...] nem lehet büszke az actio popularis-t szűkítő ötletére sem.''''
Csakhogy a jogalkotás nem az AB jogköre, viszont a kasztráció igen. Ezért írtam, hogy feltételesen.
Útját kellett volna állnia az AB jogköre csökkentésének, azonban úgy viselkedtek, mint az Ab, vagyis abortusz bizottság. Tehát hozzájárult.
Megengedhetőnek tartották, mert ez a demokrácia még nem elég fejlett, vagy fordítva: a kormányfői latens hatalom már zombivá érlelődött, amitől egy sötét szobában lehet megrettenni úgy igazán.
Ha a szoba nem elég sötét, a csukott szem pótolja.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Prudens elvtárs az, aki kárelhárító, megelőző látásmódjával egyes esetekben óvatosságra int.
Nem jós, vagy jósnő, de nem is szubjektív.
Magyarul előre gondolkodó, mérlegelő, helyzetelemző magatartás.
(nem wikipédiáztam - szerintem)
másik segget akarnak nyalni:

Kamerád • egy perce

"Kurvára meglepetésként ért, ezért ha megbocsát, akkor most leteszem, és megpróbálom kideríteni, hogy mi történt."

(Simicska)
Lemondott a Simicska-médiabirodalom teljes vezetése

Lelkiismereti okok miatt távoznak a Magyar Nemzet, a Lánchíd rádió és a Hír tévé vezetői. Simicska Lajost kurvára meglepetésként érte, mondta az Indexnek.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2015%2F02%2F06%2Flemondott_a_simicska-medibirodalom_teljes_vezetese%2F
@Imola Helyesi:
.
Boli, aki Ch.T is meg hát, volt szíves tudatni veled, hogy hisz különböző fantasztikus lényekben és benned az energiavámpírt fedezte fel.
Ne dőlj be neki. ezzel ne hízelegj magadnak.
Nem az vagy.
Ha az lennél, nem kellene Paks II.
Úgy gondolom, hogy a nihil hozzád képest már valami.
És ez teljesítmény!
Erre legyél büszke.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kommentek a 444-ről:

"Kulipintyó • 25 perce
mennek az m1-hez...

6 △ ▽

Válasz

Megosztás ›

Avatár

JamesTKirk > Kulipintyó • 21 perce

vagy a 4-5-6-hoz "

Szerintem nekik lesz igazuk. Kell a létszám az induló új "közszolg" csatornákhoz. A háború kimenetelét Orbán felé látják eldőlni.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Az a lelkiismeret engem is érdekelne..... "

Engem már az is meglepett, hogy állítólag van nekik. Bár lehet, hogy hallották valahol valamikor ezt a hivatkozást, és megtetszett nekik.
Ezbazdmeg ez nincs:

"A Magyar Nemzet vezetése már akkor is jelezte, hogy egyes újságíróknak nem tetszik az új irányvonal, és a mostani közleményben is említett "lelkiismereti okokra", és az újságírói szabadságra hivatkozva nem akarnak a Fidesznek ártó ügyekről írni. "

Izlelgessük:

"Lelkiismereti szabadság miatt nem akarnak a fidesznek ártó ügyekről írni. "

Nekik senki ne mondjak meg, hogy mit irjanak, igazságot vagy faszságot. Hát, ilyen az élet. Néha megmondják, hogy meg kell irni az igazságot. És mily fájó is tud az lenni. A lelkiösmeret háborog.
"Orbán Viktornak csak a lojális média kell, a kritikai hangút és az ellenségest ezért ellehetetleníti."
"Mi lesz akkor, ha Orbán Viktor egyszer csak megvakarja a fejét, és kitalálja, hogy a duplájára emeli a kulcsot?"

index.hu/kultur/media/2015/02/06/lemondott_a_simicska-medibirodalom_teljes_vezetese/

Jó reggelt kívánok Simicska Lajosnak, épp ideje volt, hogy felébredjen! Igaz, hogy 5+ éve ez megy, de úgy tűnik, az ifjú titánok most kezdték el ellene fordítani a fegyvert, amit ő adott a kezükbe.

Ajánlom mindenkinek, pontosan ilyen az, amikor egy illúzió, a rózsaszín burok szétfoszlik, és egyszercsak ott bűzlik a rothadás. Ilyen kikerülni egy védett körből, és igen, pontosan ilyen volt a TSZ-elnök mentalitású szociknak is elveszteni a választást. Sőt, igazából erről szólt az öszödi beszéd is, ha nem okozna azóta is problémát millióknak a szövegértelmezés...
@dr. jenőke (jenőke):
Óh, de epés meg vicces valaki, kár ennyi verset olvasnia, ha nem ragad semmi magára!
A jogászok egyébként többnyire ilyenek, azért értelmeznek ügyeket egymással ellentétesen.
@DarthVader:
A kognitív disszonancia lesz az, nem a lelkiismeret. Nem akarnak megírni olyat, ami szembe megy a korábbi meggyőződésüknek (pl.: a Fideszes vezetők mindenhatósága és tévedhetetlensége), hiszen az alapjaiban döntené össze a kis világukat, ezt meg ráfogják a lelkiismeretre, pedig csak betyárbecsület az.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Tudtam, hogy egyből cuki lesz Simicska a balos médiában. Pláne, ha csinál egy új napfelkeltét nekik.
Érdekes, ezek a jobbos kegyvesztettek csak akkor világosulnak fel, amikor a bizalom lecsökken irányukban.
a lelkiismeret egy különös válfaja volt az: orbán, amikor magához rendelte őket, megkérdezte: négyszer ennyi pénzért gyertek a megújuló közmédiához, hát volna lelketek cserbenhagyni?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
" simlicska mondása miatt, csak az mtévéa csöcsre szállás maradt "

Ott aztán majd megnyugodhat háborgó lelkiismeretük, nem kell fideszesekről rosszat írniuk.
Simicska: Bemegyek, és kivágok mindenkit!

Ezt mondta Simicska Lajos a Népszabadságnak, mikor arról kérdezték, mit tesz most, hogy a hozzá köthető jobboldali médiabirodalom legfőbb vezetői lelkiismereti okokra hivatkozva lemondtak pozíciójukról. Akik a Magyar Nemzet szerkesztősége környékén bolyonganak, vigyázzanak a testi épségükre!

444.hu/2015/02/06/simicska-bemegyek-es-kivagok-mindenkit/
megyek, csinálok pattogatott kukoricát. meg van söröm is valahol. abban nem vagyok biztos, hogy nem-e lövöldözés lesz a vége - most a rendőrségi frekvenciákat hallgassam, a hörrtévét nézzem, vagy spontán a facebookot?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Most lesz min vidulni megint a balos médiának. Milyen jobbos az, aki a Népszabadsághoz megy panaszkodni? Semmilyen.
Sziasztok.

"A legfőbb ügyész rámutatott arra, hogy ... az alkotmánybíróságra nyomást gyakorolva megakadályozta az államfői jogkörök szűkítését, hatalma alá vonta a kormányt és a parlamentet. ... szavai szerint ezzel kimerítette a hatalmi visszaélés vádját. Bűnszervezetének tagjai 2010-2014 között magas tisztségeket töltöttek be a törvényhozásban, a központi és a helyi vezetésben."

hvg hír Ukrajnából
A 444 kommentjei között olvastam, Orbán tumblr oldaláról idéztek egy hozzászólást:

"Megvette Simicskát a baloldal!!!"

Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...
@Imola Helyesi:
Pontosan, ezt eredményezi a kegyvesztettség.

Meg aztán ugye mit is tehetett Simicska, amivel lecsökkent a bizalom iránta alig fél év alatt? Ja, hogy semmit, ellenben őt szépen elkezdték felprédálni a földalapú támogatások maximálásával és a médiabirodalma beszervezésével! A második kétharmaddal a zsebben Simicskát el lehet dobni; a mór megtette a kötelességét, a mór mehet, ennyi történt. Minek a pártkasszából kiszervezett pénzzel tömni őt, ha egyszer ezt a "köz"média feneketlen, önmaguknak kiosztott zsákjából is meg tudják oldani?
Nem is értem, miért lett ezzel tele a töke...

Semmi cuki nincs ebben.
@Imola Helyesi: lajos is csak fideszes: nincs konzekvens ideológia, pénz beszél. orbán is ilyen. mandinerezett már a liberálistól a konzervatívig, most meg populista. de bármelyik formájában megsimogatja az ő imolkája buksiját.
@Secnir: disztributív figyelem, sencir. tehát a kukoricát véletlenül se a füldebe tömködjed.
Zajlik itt az élet, kérem szépen,nem lehet unatkozni. Csak Merkelék egyezzenek meg Putyinnal, és ne legyen háború, az rossz hír lenne.Jaj, bocs, megint eltértem a gombolyag göngyölítésben , de más is.....
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ilyen ez a kegyvesztés... osztogatják, aztán visszaveszik.

Persze, hogy kell valami "indokot" találni, hiszen azt mégsem lehet olyan könnyű feldolgozni, hogy a Kedves Vezető legkedvesebb hűbérese is fél év alatt kapun kívül találhatja magát. Naná, hogy ebbe is a baloldal (értsd: Gyurcsány) keze kell legyen!

Simicska meg vagy gyorsan pattintja az eddig lezárt borítékokat, vagy lehet, ő is gyorsan szívrohamot fog kapni egy rendőrautóban...
@parti_giano:
Hát, ha igaz ez a hír /már pedig igaz/, akkor nem fogunk unatkozni, ha kitálalnak egymásról, az biztos.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Az sem rossz, hogyaszongya: "a gerincesek lemondtak! Remélem új lapot alapítanak!"
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Majd, ha ráérek, sajnálom a Lajost. Gyűjtést ne rendezzünk neki?
@Imola Helyesi: nem hiszem. abba mindketten buknának. ne aggódj, van még neked a magyar hírlap és az echo tévé. szaniszló csak picit mond vadabb dolgokat nálad.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "a Kedves Vezető legkedvesebb hűbérese is fél év alatt kapun kívül találhatja magát."

Bocsánat, de hol volt S. hűbéres? Ha nem színjáték az egész, akkor itt a "forradalom felfalja saját gyermekeit" c. történetet látjuk. Egyenrangú felek voltak az indulásnál, csak S. nem gondolta, hogy Viktoron a korai agylágyulás és paranoia következtében kitör a Robespierre-szindróma.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Nem azt mondtam, hogy sajnálni kéne, de az ellenzéknek most az az érdeke, hogy annak láttassa Simicskát, ami: kegyvesztettnek, akit a Fidesz, amikor "fenntartani" már nem áll érdekében, és nem is fél tőle, eldob, mint egy használt zsebkendőt.

Leginkább azért, mert ha ez is ráragad a baloldalra, akkor megint sikerül ezzel a ziccerrel is luftot rúgni.
Miután megírtam ezt a cikket, a Hír TV, Magyar Nemzet és Lánchíd rádió vezetői egy emberként adták be fel- illetve lemondásukat, méghozzá lelkiismereti okok miatt. Nevezettek nagyobb része a barátom. Nem véletlenül. Le a kalappal, Uraim! Respect!

Bayer Zsóti: media.mandiner.hu/cikk/20150206_bayer_zsolt_lajos_nelkuled_94_ota_nem_lenne_fidesz_de_amit_most_muvelsz_gyalazatos
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nem értek a focihoz :), de amúgy érdekes az a kérdés részedről, hogy mit tegyen az ellenzék jelen esetben?

Én nem mondom, hogy ez vagy az a jó lépés, de szerintem nem kegyvesztett lett S., hanem egyszerűen ő volt a gyengébb.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Így lenne, ha elvi kérdésekről lenne szó, és nem gazdaságiról. Ez nekem nem a paranoia, hanem a magabiztosság, hogy a kasszakulcsot évekre, kétharmaddal zsebükbe betonozva már nincs szükségük Simicska háttérbirodalmára, ahogy attól sem félnek, amit mondhat nekik.
Nem érdemes a jelenlegi, Alkotmánybíróságnak becézett társasággal foglalkozni, mert - saját magukon kívül - senki nem veszi komolyan őket.
@TrollSlayer:

Hehe!
Vannak jó kommentek és viszontválaszok. :)

pumi 2015. február 6. 13:52
13
2
@ceres
"Simicska egy primitív vadbarom."

De csak tegnaptól, ugye? 1988-tól tegnapig élenjáró nép-nemzeti hős volt, nem?

blicc 2015. február 6. 13:56
6
3
@ceres
"Simicska egy primitív vadbarom"

Neki köszönheti a Fidesz, hogy kihúzták az a bizonyos "emútnyocévet"
A fidesznek 2010 elején még 4 millárd Ft adóssága volt.
Ti aztán igazán hálátlan barmok vagytok fidetkányok.

:D
@Marcellusca: Paul Légère http://tolmácsot szeretnék kérni.hu 2015. február 6. 14:06
"Mit nem mondasz Zsóti, hogy nem pénzért jobberek a jobberek? Hanem meggyőződésből? Honnan tudnád te, milyen az, te zsoldos féreg?"

:D
@vigyüktúlzásbaadolgokat: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Azé' én kíváncsi lennék, mennyire lennének sz@rosak (saját maguktól, ill. a rájuk öntöttől), ha a Lajos borítaná a bilit.

De az is lehet a kegyvesztettség oka, hogy amiket a Lajos tud, azok már elévültek, úgyhogy olyan nagy kárt nem okozhat.

Meg tennap a tonyó is memmonta, hogy kijaf@szt érdekelnek e közvéleménykutatások? Nem választási év van. Kapgyátokbe!
@parti_giano:
Jó kis arány --nektek! Mehet az agymosás 98 %-on
. Egyébként az új reklámadó terv bedobásakor megmondtam, hogy ebből baj lesz. Mert gondoljunk csak a kisebb vállalkozásokra /Simicska kit érdekel, semmi pénz nem elég neki/, tele van minden internetes lap reklámmal, ha fizetniük kell a kis reklámcégeknek, akkor a honlaptulajdonos rosszul járhat.../áthárítás/. Nem tudom, a külföldi reklámcégeknek kell-e fizetni.
Médiaháború Simicskával? :DDD

index.hu/video/2015/02/06/2015_0206_rogan_sajttaj/

//index.indavideo.hu/video/2015_0206_rogan_sajttaj
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "a magabiztosság, hogy a kasszakulcsot évekre, kétharmaddal zsebükbe betonozva már nincs szükségük Simicska háttérbirodalmára, ahogy attól sem félnek, amit mondhat"

Parti föntebb rámutatott: ugyan mit mondhat oylat, amibe ő maga is nem bukna bele?

Valakivel beszélgettük itt régebben, hogy Simlis vmely. titkos okból magát európai üzletemberként képzeli, nem keleti betyárként. És volt egy elmélet, hogy Simlisnek előbb-utóbb kínos lesz Orbán nyugati szereplése.
Na most, a konteó eszerint: Orbán egy jövőbeli palotaforradalmat kíván megakadályozni azzal, ha most eltávolítja Simlist. Ehhez még annyit hozzátennék, hogy én hétfőn végignéztem Merkelanyó ittlétéről az élő adást az atv-n. Szerintem nem kevesebb történt ott, mint hogy Orbán elvágta a Nyugathoz kötődő köldökzsinórunkat, és végérvényesen a Kelethez kötötte azt. Hátborzongató történelmi pillanat volt.

De persze, lehet hogy igazad van, és Simlis csak egy kasszakulcsőr és médiafelelős volt a csapatban.
Jobboldali forradalom
a Simicska-médiában

Médiacégei vezetői nélkül folytatja a háborút Simicska Lajos. Az Origónak azt mondta, nem kell B terv, mert amíg ő van, minden van. Cikkünk folyamatosan frissül.

www.origo.hu/itthon/20150206-lemondott-a-simicska-mediabirodalom-vezerkara.html
oops :D

Simicska Lajos Budapest felé tart
sarkadizs

sarkadizs
politika
ma 14:19
0 0

Tovább durvul a Simicska-ügy. Simicska jobboldali médiabirodalma épp düledezik, hiszen a birodalom legfontosabb szerkesztőségeinek vezetői pénteken lelkiismereti okokra hivatkozva lemondtak posztjukról. A 444-nek sikerült telefonon elérnie az üzletembert. Simicska azt mondta, másfél órája tud csak a dologról, és elindult Budapestre.

„Árulásként kezelem, teljesen váratlanul ért.”

- mondta. A Hír24-nek közben Simicska arról beszélt, hogy merénylettől tart. Azt is mondta:

„Bayer Zsolt egy geci… Orbán Viktor is egy geci.”

Simicska eléggé zaklatott lehet, az Origónak így fogalmazott:

„Amíg én vagyok, minden van. Folytatom a harcot, és mindenkit kibaszok.”

Tamás Bence már a Magyar Nemzet szerkesztősége előtt várja, mi történik. Nemrég kijött az újság egyik munkatársa szerkesztőségből, és azt mondta, a dolgozókat is teljesen váratlanul érte a vezetők távozása. Simicskát még sosem látták, de kíváncsiak rá. Ennek ellenére nem hiszik, hogy oda menne a szerkesztőségbe. Jelenleg a szerkesztőség rovatvezetői tájékoztatják a munkatársakat az eseményekről.

444.hu/2015/02/06/simicska-lajos-budapest-fele-tart/
@Imola Helyesi:
Már mondtam párszor, hogy tetszettek volna nem olyan újságot írni, amire az emberek többsége maximum a répát pucolja, meg olyan online újságokat írni, amiből pár perc google-zással meg lehet mondani, hogy baromságokkal van tele, és akkor nem kéne úgy csinálni, mintha még mindig balos médiatúlsúly lenne. "98%", na persze! A rétegcsatorna ATV-n, a Népszabin meg a szélsőbalos Névszaván és a Klub Rádión kívül mi is balos? Ja, hogy semmi! Az meg nem a baloldal eredménye, hogy a kormány a nagy kapkodásban sikerrel rántotta magára a komplett RTL-t! Ja, hogy a blogszféra jó része nem kormánypárti? Talán mert nem sok más csatorna maradt az ellenzéki gondolatoknak, és erre egyelőre még nem tudta/akarta a kormány túlságosan rátenni a kezét.

Ne aggódj, ott lesz nektek menekülésnek a 7 csatornás MTV, csak át kell hangolni a tévét, meg új logókat kell megszokni a sarokban, amúgy ugyanazok az arcok lesznek ugyanazokkal a szövegekkel. Persze közpénzből, mert ugye közpénzből reklámozni önmagát, az a kormány kiváltsága, az nektek jár.

A következő lépés lehetne egy "közszolgálati" napilap, nehogy megzavarodjatok, hogy mit kell az MN meg az MH helyett olvasni. De gyorsan ám, mert aztán holnap megjelennek ezek a lapok, páran meg óvatlanul megveszik, aztán dőlni fog belőle a fúj!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Szerintem a fiatalabb nemzedék kinyomta lalát viktor mellől, mert kell nekik a pozició és a zsozsó, meg a paranoia is megnőtt időközben. A fiataloktól nem kell félni, azok nem lehetnek rá veszéylesek, mert nem tudnak semmit, Laja meg csak régi dolgokat tud. Lajos már egyébként is sokat kapott, gazdálkodjon belőle.....Ha tud.
Nem mondom, tényleg gyászos végrendelet az, hogy a vezetésével sikerült végérvényesen egy ócska maskarás bohócszínházzá alakítania az egykori Alkotmánybíróságot. Hatékonyan, sikeresen.
@parti_giano:

Valóban van abban valami, hogy "Ha nem szentek, akkor senki!" Ez már igen, ez már magasság! Ide én sohasem fogok eljutni. Én megrekedtem azon a szinten, hogy a társadalom emberekből áll.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szerintem majd akad egy-két balosabb újságíró, aki átveszi a lemondottak helyét, oszt lehet még a Lajos sajtóbirodalma újkirály csináló.:D
@Marcellusca: "Meg tennap a tonyó is memmonta, hogy kijaf@szt érdekelnek e közvéleménykutatások? Nem választási év van. Kapgyátokbe! "

Ja, az nekem is megütötte a fülemet. Fordítok= "Kit érdekel, hogy most egymillió birka éppen kiábrándult belőlünk? Majd 2018-ban dobunk nekik egy kis extra rezsicsökit vagy árokpucolást, oszt úgyis lógó nyelvvel ránk szavaznak."
Vagy: "2018-ban már mindegy, ha egy ember szavaz ránk, akkor is mi írjuk ki a tabellára a végeredményeket".
Nem szeretem a normális országban kezdetű mondatokat, DE normális országban már páros lábbal ugrálna arRogáns fején az ún. ellenzék egy ilyen mondatért. :)

A sz.ros bili amúgy vicces volna, csak ne pont Simlicska borítaná. Nem tudnám, hogy sírjak-e vagy nevessek? Ha egy Ángyán vagy Hadházy csinálja, az igen, mert ők olyanok, mint a Dugovics Titusz.
Hogy elévültek-e, amiket Simlis tud? Jó kérdés. Én inkább attól tartok, hogy a h.lye olyan eredményesen söpörte maguk után a nyomokat, hogy nincs a kezében elég bizonyíték. :)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Hát nem itt vagyok mindig? Assejó nektek! Már néha káromkodok is!!
@Imola Helyesi: a költségvetés szempontjából 6-10 milliárd smafu. ez lázárék bosszúja, hogy az rtl-t nem tudják szivatni. te meg elalélsz ezeknek. ügyes vagy.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Kedves Rufus, már itt is leírtam, a balosok csinálják a híreket, a jobbosok meg loholnak utána.A média egy hatalmi ág, mindegy ellenzékben vagy kormányon vannak a balosok.Na, most, hogy igaz-e a hír, a nézettség, olvasottság szempontjából sokszor mindegy. Lásd: pl a kitiltási ügyben a kitiltottak nevei/
@Marcellusca:

Szerintem amit a Lajos tudhat azok még nem évültek el, csak amit a Lajosról lehetne tudni. Régóta kívűl van a körön, csak a zsozsó csurdogál hozzá, de azt soha nem lehet majd bizonyítani, hoyg vesztegetéssel szerezte meg, azt viszont igen, hogy aki oda csurgatta, az megszegte az előírásokat.:D
plagizálok, mert a lényeg az ez:

varsóigyors • 7 perce

A tény, hogy ezek a jól pozicionált, sok belső titkot tudó emberek egy pillanat alatt ott hagyták a Fidesz második legerősebb emberét azt mutatja, hogy Orbán még mindig megkérdőjelezhetetlenül messze a legerősebb embere a Fidesznek. Van Orbán, majd egy nagy szakadék és csak utána jöhet a Fidesz első vonala. Nem túl biztató mindez az ellenzéknek sem, sőt az itt kommentelelőknek sem. Bizonyosak lehetünk, hogy ezek az emberek nem rövidtávra tervezve hagyták ott Simicskát. Meg merték lépni, hogy most nem az Orbán-ellenes pozíciót választották, pedig megtehették volna, és az Orbán-rendszer kimúlását kibekkelve a társadalom elfelejthette volna az eddigi seggnyalásaikat. De nem. Kiállnak Orbán mellett. Ezek még hosszú-hosszú, nagyon hosszú Orbán-rendszerre készülnek.
@látjátok feleim szümtükkel:

+1

Látva a Miniszterelnökség szépen meghízott létszámát és mindent behálózó hatalmát, szerintem itt már Lázár osztja a lapokat, Orbán meg ott van a kirakatban, csak mert a hívek őt szokták meg.
@parti_giano:
Nem alélok el senkinek soha.Az RTL meg nem érdekel, felőlem haza is mehetnének. Simicska sem érdekel, azt sem tudtam, kicsoda jó sokáig. De szerintem meg az amerikaiak befolyásolják. Nem mindegy, ilyenkor, milyenek a hírek.
@látjátok feleim szümtükkel: Én továbbra is kitartok a véleményem mellett, hoyg Laja előbb-utóbb veszélyes lett volna Viktorra, de lehet hogy túl sokat képzelek Lajáról. :)

"Szerintem a fiatalabb nemzedék kinyomta lalát viktor mellől, mert kell nekik a pozició és a zsozsó,"
Né, pont ezen gondolkodtam. Hogy a mai ifjúfideszben valszeg nincs egy Berija sem, akinek annyi esze lenne, hogy a két "öreg" veszekedésére azzal tenne pontot, hogy a főh.lye öreget szépen beutalná valami csendes gráci elfekvőbe. Szerencsétlen nép ez a magyar ...
Tájékozódott róla, hogy mi történt a Magyar Nemzetnél?
Persze, tájékozódtam, most bemegyek a szerkesztőségbe, és mindenkit kibaszok.
De már nem kell, hiszen felmondtak.
Tudom, de nem érdekel. Még egyszer mondom, mindenkit kibaszok. Szar helyzetbe hoztak, én is akkor olvastam a közleményüket, amikor maga. Nekem nem szólt senki.
Hogyha mindenkit kirúg, akkor ki fogja vinni a lapot?
Higgye el, többször voltam már ilyen helyzetben, és mindig megoldottam. Kirúgok minden orbánistát, aztán kinevezem a helyükre az én embereimet, akiket nem lehet megfélemlíteni meg lefizetni. Még egyszer mondom, mindenhol az én embereim fognak ülni.
Ön szerint miért mondtak le a lap vezetői?
Mondtam az előbb. Nagyon jól tudom, miről van szó. Orbán egy geci.
Mármint hogy azt gondolja, hogy Orbán Viktorék vették rá a lapvezetést, hogy hagyják el a lapot?
Maga szerint mi más történhetett itt? Mondom, le is írhatja, Orbán egy geci.
Beszélt a miniszterelnökkel a helyzetről?
Dehogy beszéltem. Nem beszélünk már tavaly április óta. Szarok rá, hogy mit gondol. Még egyszer mondom, most bemegyek, kinevezem az én embereimet. És a lap továbbra is meg fog jelenni. Viszlát.

minden szava arany! jöhet kommentelni a varanusra
Ma szombat este
Indul a party
A malacnak reggel
Ki fog enni adni?
A színpadon
Három majom.
Hülyének néznek minket,
Azt gondolom.

Aki most lent van
A föld alatt.
Aki most lent van,
Lent is marad.
Aki most fent jár.
A föld felett,
Örül nagyon,
Hogy ott lehet.

Ez csak úgy eszembe jutott...:(
@vakapad: hehe. és még te beszélsz itt árnyalatokról? a szenteknek legendái vannak, csodatételei. mitől lesz szent valaki, ha nem tetszik, amit tesznek a hivatalával, oszt lemond? ezt nálam gerincnek nevezik.
@Imola Helyesi:
Aha, a nagyhatalmú balosok, az igazi hírcsinálók, akik a nagy hatalmukkal arra sem voltak képesek, hogy a második kétharmadot megakadályozzák! Szegény loholó jobbosok!
kérdés az, hogy első felindulásában nyilvánosságra hoz-e 15 gb-nyi adatot a fidesz vezetéséről, vagy csak a hétvégi számban fog megjelenni az első pakk, és utána naponta 5-5 vezércikk?
A mandineren olvastátok?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Lázár osztja a lapokat, Orbán meg ott van a kirakatban,"

Az öreg Castróról röppenek föl néha iylen hírek, hogy él-e még? Komoylan, tegnap Orbán valamelyik rádiós szereplését mutatták vmilyen apropóból a hírekben, én meg azt figyeltem magától mozog-e a szája? Ugyanis mikor elkezdte a száját nyalni, gyorsan elkapták a képet. De mikor mutatták, akkor oylan szépen, normálisan artikulált, mintha injekciót kapott volna, vagy mit.
De azt kizárnám, hogy Lázár mozgatná a bábukat. Ahhoz olyan mesteri, machiavelli képességek kellenének.
Ja, Secnir már betette.
Villáminterjú a médiavezérrel. Ilyes mondatokkal: "Orbán Viktor áll a hátbatámadás mögött...Az Orbán Viktor is geci. Az is geci. Azt is leírhatja."

Üdvözlöm, Nagy József vagyok a Hír24-től. Simicska Lajost keresem.

Én vagyok személyesen, parancsoljon. Mit óhajt tőlem?

Elnök úr nem tart attól, hogy a mai lépésével szétveri a Fidesz?

Ne haragudjon, éppen milyen lépésemről beszél? Éppen most közölték velem egy órája, hogy a teljes menedzsment felmondott a médiánál, és éppen indulnék bemenni, lecserélni az egész médiát. De ön mire gondol? Mit kéne lépnem? Mit kéne tennem?

Az elmúlt egy órában kemény hangon nyilatkozott volt alkalmazottairól…

Kemény hangú nyilatkozatok? Én nagyon szoftos voltam mostanáig. Ennél sokkal durvábbakat is tudnék nyilatkozni. Kifejezetten visszafogott voltam a nyilatkozataimba. Ezt le is hozhatja.

Így tervezem.

Rögzíti vagy csak jegyzetel?

Fölveszem, természetesen.

Akkor hozza csak le, hogy kifejezetten szoftos voltam, ennél sokkal durvábbat is tudtam volna mondani.

Bayer Zsolt írja, hogy „amit most művelsz, Lajos, az gyalázatos”.

Ezt mondja? Hol mondja?

A mai Magyar Hírlapban olvasom.

Tényleg? Én nem olvastam a Magyar Hírlapot. Ezt írja?

Olvasom akkor az egész bekezdést.

Na!

„Te is tudod, én is tudom, kedves Lajos, hogy nélküled már nem lenne Fidesz. Már 94 óta nem lenne. De amit most művelsz, az gyalázatos.”

Ezt mondta?

Igen.

Na, akkor én meg annyit mondok, egy mondatot, hogy: légy oly kedves, ha fölidéznéd, hogy mennyivel tartozol nekem, ha megadnád a tartozásodat, az jó lenne.

Mennyivel tartozik önnek Bayer Zsolt?

Fejből nem tudom megmondani. Sok-sok millióval. De ha megadná, az jó lenne.

Sokan vannak ilyenek a Fideszből, akik tartoznak önnek?

Ne akarjon túl sokat. De miután ez a geci ilyet nyilatkozott rólam, a gecit is lehozhatja, nyugodtan, a geci egy állandó jelzője ennek a görénynek, tehát nyugodtan lehozhatja, miután ilyet nyilatkozott rólam, majd akkor nyilatkozzon, ha megadta a tartozását felém.

Ön szerint ki áll az ön hátbatámadása mögött?

Orbán Viktor áll a hátbatámadás mögött. Ez így elég önnek?

Bayer Zsoltra ön azt mondta, hogy geci. Mondjon már egy jelzőt Orbán Viktorra is.

Az is geci.

Orbán is?

Az Orbán Viktor is geci. Az is geci. Azt is leírhatja.

Mi lesz ennek a háborúnak a vége, elnök úr?

Hát azt nem tudom. Valaki elesik.

Ki esik el?

Mit tudom én.

Ketten vannak a színen.

A háború az olyan, hogy vagy ez esik el, vagy az. A tököm tudja. Majd a végén valaki elhullik, nem?

Ön is elhullhat ebben a háborúban?

Természetesen.

Ez az elhullás mit jelenthet? Távozni kell az országból, föl kell adni az érdekeltségeit? Vagy fizikai elhullás?

Fizikai, persze, fizikai, én fizikailag gondoltam végig a dolgokat.

Mármint belehalhat ebbe a konfliktusba?

Persze. Természetesen! Simán! De odáig el is megyek!

De hogy?

Mit tudom én. Kinyírnak, lelőnek, elüt egy autó.

Nem mondja komolyan!

De, de, de.

Magyarországon megtörténhet egy politikai merénylet? Ezt mondja?

Persze, hogy lehet. Hogyne.

Egy Simicskát le lehet lőni?

Le, le, le. Engem is le lehet lőni. Na, ezt hozza le nyugodtan, a viszont látásra, de mennem kell, mert nincsen főszerkesztőm… Hirtelen most sok embert kell kineveznem.

Fog ma este beszélni este a tévéjében?

Dehogy! De higgye el, hogy mennem kell, vár a kocsi, egy csomó ember vár, ki kell neveznem egy csomó embert, mert holnaptól a Nemzetnek, Hír tévének és mindennek működnie kell. Tudja? És dolgom van. Ne haragudjon. És lehozhatja: mindenki geci, mindenkit nyugodtan ki lehet rúgni, merénylet, izé, nyugodtan hozza le, csókoltatom, viszhallás.

könnyezem a gyönyörtől
Az élet írja a témát, Boli most is tesz majd kifogásokat vajon a terelésrőL,
@parti_giano:

Te hányszor mondtál már le?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Öregparaszt azt szokja mondani, hogy nyugtával kell dícsérni a napot. Lehet még ott beutaló sokkal hamarabb is, mint gondolnánk.

Igaz kicsit sűrű lett az elmúlt napok eseménye, de az élet úgy szép, ha zajlik. Még a fideszben is.
@vakapad:

Hát én már sokszor. Legutóbb egy félórája, mikor kiderült, hogy elromlott a drága pórszívónk. Egyből lemondtam egy hasonló újról.:(
@Imola Helyesi:

A téma valóban más, de a lényege az nem. Az ab is fideszközeli, meg a silmicska média is. Most bebizonyosodott a lelkiismeretük oda húzza őket ( a több pénzhez ), gondolom eddig is oda húzta, csak tagadták.
@látjátok feleim szümtükkel:

Mint az köztudott, nem "Az AB" fideszközeli, hanem a tagok egy része (főleg az újonnan kinevezettek közül sokan) az.
Mint az köztudott.
@látjátok feleim szümtükkel: Lajosnak már érik a beutalás. Ha szabadon hagyják járkálni, akkor is ki lesz adva az ukáz: Lajos h.lye, Lajost nem kell komolyan venni. Figyeld meg, Imola már félórája is ezt a dumát nyomatta: balos bérenc, áruló stb.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Öregparaszt azt szokja mondani, hogy nyugtával kell dícsérni a napot."

viktornak a nap jelen állása szerint meg nyugtatóval kell dicsérnie :)
Még mindig hihetetlen számomra az a szellemi és erkölcsi fölény, amely a bejegyzésekből/hozzászólásokból sugárzik. Itt (és más blogokon dettó) mindenki annyival okosabb és annyival "erkölcsösebb" mindenki másnál, hogy szinte pofánveri az embert.

Az erkölcs persze egyéni, mindenkinek van egy saját, és azt ő mindenki mindenki más egyéni erkölcsénél magasabb rendűnek tartja (ami normális is - csak objektíven bizonyíthatatlan).
@vakapad:

Az AB nem tag, hanem testület, és ha a tagok többsége fideszközeli, akkor??????????????
@vakapad: "Még mindig hihetetlen számomra az a szellemi és erkölcsi fölény, amely a bejegyzésekből/hozzászólásokból sugárzik."

Bagoly mondja verébnek, nagyfejű. Pedig én úgy általában szeretem a baglyot. Tükörbe néztél mostanában? Nem ártana.
No ez egy nagyon érdekes hír, pedig már az is érdekes volt, hogy leváltották:

www.hir24.hu/belfold/2015/02/06/feljelentette-a-bkk-vitezy-davidot/
@vakapad: Ha már szóba került, én emlékszem, hogy az AB-t már anno abortuszügyben stb. f.kázták a liberálisok, hogy egy őskövület, haszontalan társaság, ergo nem kellett volna csodálkozni Sólymon meg az összes többi, aljas húzásukon.
Én azon csodálkozom, hogy Kim Lane Scheppele áradozott az Alkotmánybíróságról, hogy az miylen csodás intézmény, ő direkt azért költözött ide az USA-ból, hogy tanulmányozhassa.
@Secnir: LINKET, LINKET, LINKET! :)
@látjátok feleim szümtükkel: Média háború? Szerintem ez már totális. Fogják egymás tökeit és szorongatják. Már maga a gyanú is érdekes, feltételezhető, hogy adatvagyont birtokol és visszaélhet vele. WTF? Most akkor mi is van? Tudják, hogy nála van valami, vagy azt sejtik? Remélem a TEK és a körzeti rendőrség kivonul hozzá házkutatásra TELJES ÁLLOMÁNYÁVAL, akárcsak a civilek ellen.:-))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Azé, ha elszabadul egy hajóágyú nem olyan könnyű lefogni. :)
@Imola Helyesi: csak pontositalak: az amerikaiak es az ufok. a szaniszlo legyen veled.
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150206_Igazabol_ezt_akarta_irni_Bayer_Zsolt_csak

Ameddig engem és cimboráimat (de leginkább engem) fizettél, hogy nyaljuk fényesre üzlettársad seggét, addig jó arc voltál. Most, hogy már nem tűnik annyira üzlettársadnak, és nem akarsz ezért fizetni, szar arc vagy.
@látjátok feleim szümtükkel:
csak kapkodom a fejem, nem tudom követni az eseményeket. sűrű hétvégének nézünk elébe
hírcsárda:

"“

Simicska Lajos kirúgta a Nemzetgazdasági Minisztérium több főosztályvezetőjét
“Éppen rendeltem volna egy “B” menüt a a menzán, amikor berontott egy pizsamába és hózentrógerbe öltözött, dundi szemüveges pasas, és kirugdalt minket az épületből. Valami olyasmit kiabált, hogy az ő lelkiismeretével meg az nem fér össze, ha az RTL Klub miatt nem marad pénze a kisebbik-középső ménesére” - mesélte az egyik kirúgott.
A minisztérium biztonsági őrei forrásaink szerint azért nem állították meg a tomboló médiacézárt, mert összekeverték Habony Árpáddal, aki szintén nagyon tud rugdalni."
gréczy, a bárgyú:

"Azzal, hogy Simcska Lajos testnedvhez hasonlította Orbán Viktort és Bayer Zsoltot, a magyar közvélemény betekintést nyert a keresztény és nemzeti kormányzás mindennapjaiba. Köszönjük az értékes információt."
@parti_giano:

Azé a 444-esek se nagyon hüjjék:
"Megszületett Overdose kiscsikója

Egyelőre nem tudni, hova áll az Orbán-Simicska háborúban."

:D
@parti_giano:
Vicces.....Még valaki elhiszi....
@parti_giano:
Ne izgasd magad miattam, mindig is az élő események formálták a véleményemet, nem a másodlagos hírforrások.
""A Hír Tv elnöke én leszek." A Magyar Nemzet főszerkesztője D. Horváth Gábor."

bitadani.tumblr.com/post/110250662274/a-hir-tv-elnoke-en-leszek-a-magyar-nemzet
@Imola Helyesi: persze, te maga vagy egy live chanel. liveimola.com, by gattyán. d:
@látjátok feleim szümtükkel:
Azért két szakmát ne hasonlítsál már össze csak a pénz szempontjából. De ha igazad van, ezt teszed, akkor itt a terelés egyenlő azzal, ha nem ért egyet valaki a többséggel vagy a poszttal. Ez pedig már a szólásszabadság kérdése.
erős interjú: független TV-t csinál, a kormány meg támadja a független médiákokat!
kész vagyok
@Secnir: idézet a tumbliról:

"HAHÓ GECIK! GYERTEK SZÁNKÓZNI!"
@parti_giano:
Akkor most kit fognak verni a balos tüntetők?
@Imola Helyesi: átmennek flagellánsba vagy békemenetbe. választhatsz.
@parti_giano:
A magyar baloldal megint nem tudja, mihez kezdjen egy magas labdával. Tényleg elégnek hiszik, ha egy kávét kérnek, bekészítik a pattogatott kukoricát, és gúnyos szellemességeket böfögnek fel?

Nem tanulnak ezek semmiből! Bayer megágyazott a "Simicska, a mocskos áruló"-szólamnak, a kommenthuszárok elterjesztik az igét, riadóláncban elterjed a hír, hogy soha többé Magyar Nemzetet meg Magyar Hírlapot igaz Fideszes nem vesz, mindenki nézze inkább a köztévé Híradóját, mert abban vagyon az Igazság, és kész. Három nap múlva már csak egy áruló emléke lesz A Lajos, nem hír.

A legrosszabb, amit a baloldal tehet, hogy felkarolja ezt a hörcsögöt!
@parti_giano:
Pimaszkodnod azért nem kellene.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: úgy semmiképpen sem, hogy plusz 1 évet hozzácsapnak. úgy lehet, hogy kidolgozzák, megvitatják, átrendezik az egészet, megszervezik. úgy lehet.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
MIért, szerinted milyen ember az, aki először jól él, hízik egy pártból, majd megtámadja?
@Marcellusca:

No!

Így kell magyar módra abba a tálba szarni, amiből eddig cseresznyéztek. Csak nehogy majd két szék alatt a pad alá essenek. Volt már rá példa.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):Megbocsáss, ne legyél bolond. Hányan vették eddig az MN-t, hHányan nézték a HírTV-t mert a Magyar Hírlap, aminek szintén nincs igazi forgalma, a "buszhuszár"birtokolja és nem Simicska, tudod, az a milliárdos, aki azt mondta az ő békamenetének, hogy inkább éhen döglik, de nem lesz az EU rabszolgája, vagy mi a franc.
@Penivaldes: hahahaha

még a kérdést is megelőzted...
@Imola Helyesi:

Hát drága gomolya, nézz szét a fidesz házatáján, ott találsz elég sok embert aki a szoci pártban jó élt, hízott, még párttitkár is volt, pedig haja se volt már akkor se csak nagy dumálókája, oszt dönts el magad, hogy milyen ember.
@guma: egyébként mi történt? lemaradtam vmiről?
@Imola Helyesi: Na, na, vegyél vissza. Először is még a legvérmesebb fideszesek is elismerték, hogy a Simicska (pénztárnok) ötletei nélkül, ma már a Holdban sem lehetnének. Ezt m ég OV is elismerte, s a megelőző ciklusban érdemeit elismerte (sokat köszönhetünk neki, hagyjuk). Ma már nem akarja, mert az ifjú titánok kérik a részüket lojalitásuk miatt (lásd Habonyt, médiacéget akart, mindjárt Simicskáét, és a többi) Úgyhogy nem kell a vaker.
Ja, mégis, tudjuk senkit nem hagynak az út szélén.:D
@Penivaldes: drága Peni, csak egyet mondj csak a tetteik közül, amikben eme kitételeket nyomokban is fel lehetne lelni...
Magyar tákolmány és a sztalini alkotmány között minimális eltérések vannak csak,szégyenletes volt ami 2010 után az alkotmánybíróság környékén lejátszódott.
@Imola Helyesi: Nem támad csak védekezik a lajos.
Nofene, az ember őrizetlen hagyja az ólt, osztán rögtön forradalom van?

Imola is megmonta a tutit má, lehet oszóni, hónaptó mást nézni, óvasni, mer az igasság bajnokai hazug árulók lettek pillanat alatt
Mondjuk én nem alunnék nyugodtan, mert a lajosnak lehet néhány kellemetlen bizonyíték a tarsolylemez alatt :D
@CSENDES:
Jó, a Magyar Hírlap tényleg botlás volt, de...

Nem én vagyok bolond, hanem azok, akik abban bíznak, hogy elég hátradőlni, és a Fidesz majd most szépen felemészti saját magát Simicskán keresztül, és na most majd aztán felnyílik a fidesziták szeme, hogy hűha! A fenét, Bayer éppen most terelt át minden szíves érdeklődőt a "JÓ" médiára, a hívek meg egymás hátát lapogatják a facebookon, hogy hát igen, kibújt a szög a zsákból, hogy ezért volt olyan szar már hetek óta ez a Magyar Nemzet meg a HírTV, mert lám, ezek a gyűlölködő balosok a Zsoltot is le tudták fizetni.

Holnap fejjel beleáll a Magyar Nemzet olvasottsága a betonba, és a nagy felhajtásból ennyi lesz.
@toportyánzsóti:
Védekezik? Mennyi pénz kellene még neki? Egyébként meg a Népszavát is pénzeli.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): vagy megmarad a nép amán előfizetett lap mellett, és mehetnek vissza a bayerék a balettbe
@Imola Helyesi: Viktornak mennyi kell még szivem?
Huhú! Micsoda buli! Simicska a nap királya. ))))
@jöttem: elég szexistának érzem, hogy senkit nem hüvelyváladékozott le :(
@CSENDES:
Szabad a véleménynyilvánítás.
Szerintem egy szar ember Simicska. Van saját tévéje, meg lapja, és nem abban mondja el a véleményét , hanem lepénzel egy balos újságot és odajár.
Ezeknek a demokrácia mindig pénzkérdés.
Illés is ezt csinálta, csak akkor világosodott meg, amikor nem kapott állást.
@miva?:

azé' elég hülyén hangzott volna, hogy O. egy hüvelyváladék.
a geci férfiasabb.))))
ennyi tisztelet jár a minielnöknek. több nem. )))
@TrollSlayer:

Istenem, micsoda szép pillanatok ezek :)) Bearanyozzák a hétvégét!!

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"Holnap fejjel beleáll a Magyar Nemzet olvasottsága a betonba, és a nagy felhajtásból ennyi lesz."

Hát, nem tudom, lehet hogy én is megveszem pl? :))

Tempora mutantur es nos mutamur in illis :))
@Imola Helyesi: Igazad van, de akkor mér köllött nyalni eddig a seggét ilyen szorgalmasan?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem szokásuk, tudom, de attól még..és nemcsak az általános iskolai ügyeket kell akkor átszervezni, hanem azt is, ami felette van.
@jöttem: Nem értek egyet! Nem lehet minőségileg más szitokszó egyik és a másik. A nemzet megérdemelné mindkettőt nyomtatásban!!!
@Imola Helyesi:

Rajtad kívül mindenki tisztában van vele, hogy Simicska teremtette a mai Fideszt. A kollégiumi szoba óta ő volt az agy.
@DarthVader:

Vegyél kettőt! Majd átutalom az árát. ))))
@miva?:
Kérdezd a fideszeseket, honnan tudjam? lehet, hogy azért, amit jöttem írt.
@miva?:

ne hasogasd a szőrt váladékügyben! inkább ünnepeljünk! )))
rég voltam ilyen jókedvű.
@miva?:
Ne tereljél már, idézz egyetlen mondatot, amelyben fideszest védtem. Én orbánt védem mindig, és ez a különbség. Újságot meg nem veszek semmilyet, minek, itt az internet.
@jöttem:

Ha a cimlapon a leszart fejű Orbán lesz (mármint képletesen) akkor ajándékba adom :)
@miva?:
Ez tetszik neked, a kézcsók meg szexista.... Azt a...
@jöttem:

Legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység :))

a lajos ellopta a sót az alkotmánybírák elöl a Varánuszon :)
@Imola Helyesi: a fidesz és orbán egy és ugyanaz. vagy a főnit gonosz emberek veszik körül? de sajnálom. ki a franc nevezte ki őket?
@parti_giano:
Én ma hallottam tőle ilyen kifejezéseket először, lehet, hogy te már hamarabb.....
@parti_giano:
Dehogy ugyanaz. Akkor Fletó meg a DK is ua? Vagy az Együtt meg Bajnai? Ugyan....
Hejde a kétharmad fele is kétharmad feleim :D
@DarthVader:

Ó, köszönöm! Úgy érzem magam, mintha karácsony lenne.)))

Lui mondatában azért van még lehetőség. Csak bátorítani tudom, ne fogja vissza magát!:

"Kemény hangú nyilatkozatok? Én nagyon szoftos voltam mostanáig. Ennél sokkal durvábbakat is tudnék nyilatkozni. Kifejezetten visszafogott voltam a nyilatkozataimba. Ezt le is hozhatja."

www.hir24.hu/belfold/2015/02/06/simicska-lajos-kinyirnak-lelonek-elut-egy-auto/
Most pihizek, mert jön Boli, és rám fogja , hogy én vagyok Simicska, és direkt a varánusz miatt borítottam ma ...
A csavaros magyar matek meg az összeadás egységeleme meg a szorzás egységeleme meg az aritmetika! Tessenek újraszámolni a műholdak pályáit, mert itt kérem megváltozott az elv és az igaz logika!
@DarthVader:

Nemcsak a Varánuszon, hanem az egész neten. Nagyon tetszenek a nyilatkozatai.
@Penivaldes:

"lemaradtam vmiről? "

azt én nem tudhatom :)
(én lemaradtam, de ez más tészta... :D)
@Kijelölt Önkéntes: A fene se tudja,hogy miért
de amikor meglátom együtt ezt a nemes falkát
mindig a Bábszínház kattan be.
Hülye ez a Simicska, nem médiaháború lett, hanem médiaröhej.
@guma: hát ha már te sem tudod akkor kiben bizzak?
@jöttem: :)

látod, hiába készítettem ma Prágát... :DDDD
mindent elsöpör ez a "móka"...
@Penivaldes:

eddig nagyon titkoltad a bizalmad :) hahaha
(ez vicc, de komolyan érdekel milyen bizalmat helyeztél belém? :D)
@parti_giano: hehehe

látom te is kukázol :)
@guma: hát gondoltam te majd követed a fejleményeket
@Imola Helyesi: HAJRÁ LALA! NYÍRD KI, ESZT A TRÓGER VITYÁT, TE ROHATT TRÓGER!
HAHAHAHAHAHA!!!
munchausenparokajaról:

Elkepzeltem ahogy Rogan eppen Bissau Guineai utlevelet tesz a LV taskaba mikozben azt uvolti a Cecilianak, hogy ” hagy a mobilokat! az ekszert es a kp-t pakold a borondbe! “

"majd szarsz, ha megérkeztünk"
@guma: robbant a net, itt meg imolka húzza a tust. báncsák a főnökét.
@Imola Helyesi: MET pénzekből valószinűleg nem kapta meg a járandóságát,nincs betyárbecsület inkább megpróbálják leépíteni ezek a hátán felkapaszkodott analfabéták.
@parti_giano: :)

lehet, hogy kontrázni is megtanul? durva!
@parti_giano: :)

pedig velem még nem is találkoztak! :DDD
@taga20: :)

otthon nem üvöltözünk! :D
@guma: füstöl már a fék, de nem olyan könnyű lecupanni orbán szerszámáról.
@látjátok feleim szümtükkel: hurrá. Azért azt kéjelegve nézem majd, ahogy Szabó Anettek vagy Nagy katalinok, Császár Attilák hatalmas segget csinálnak a szájukból. Csak úgy megélhetésileg, Lajos alatt.
@Penivaldes:

nem szoktam (tudatosan)!
futok egy, egy kört össze-vissza, amikor kedvem van... inkább kerülni akarom a politikát, csak mindig, mindenhol beleütközöm :(
@guma: úgy futsz mint egy tapsi?
egyébként igazad van
@guma: drága guma, örülünk!
ezek tényleg kicsinálják egymást és remélem az ilyen barom arcok, mint bájer vagy ebola vele együtt szopják a faszt:))
HÁLELUJA TESTVÉREK!
@Imola Helyesi: szopni fogtok brigantik és talpasok!!!:)))
@Spániel: figyeld csak meg, hogy csaszi majd élőben közvetíti a forradalmat, ami megdönti az orbánmaffiát:)))
@Spániel:
az érdekes lesz. :)
vajon lemondanak lelkiismereti okokból, vagy maradnak lelkiismereti okokból?
@guma:

Ne csodálkozz, már régóta ki vagyunk éhezve bármire, ami megrengetheti a fideszt.))))

Prága az imádott városom megvár minket.))
@guma: szia, most az este miatt izgulok nagyon ;-)

Nem én veszem :-D
@taga20:
És te kiért fogsz harcolni, simlicskáért?
@taga20: és az ujjongó tömeg a vállára emelve viszi a hírtv székházig, hogy minél előbb leadhassa a független médiaanyagot.
Ma megtudtuk végre ,hogy kik a g*cik:))))
Orbán is :)
Bayer Zsóti te ge&i !!!! add vissza a pénzem!!

Köszi Laja,én míndíg bíztam benned!
Vigyázz magadra mert tudod,ezek nagy g.cik !
@parti_giano: jó, vigyázok.
apám, de geci vagy:))
Lesz simlicska háborús zászlóalj is, ahogy látom. G..ci zászlóalj.
@Secnir: hallod, ha jól megnézzük, akkor lajosunkat az rtl tette függetlenné.
@parti_giano:

a hozzátartozó komment magáért beszél:

"martonbede:

Most már biztos, hogy LSD van az ország ivóvizében, de ez fantasztikus.

ez egy gyonyoru nap, soha ne erjen veget"
@Imola Helyesi: nem, vityáért!
hülye vagy bazdmeg? mind a kettő kuka, csak előbb lala csinálja ki eszt a szart, asztán utána mehet ez a gnom is a szemétdombra:))
@Secnir: úgy emlékszem - amikor még csak a levegőben lógott valami háborúsdi téma - Simicska aláiratott valami szerződést ezekkel a makulátlan úriemberekkel és úriasszonyokkal, hogy másfél évig nem mehetnek az állami tv-be és kussolnak.
@Penivaldes: simicska előtt? Az érdekel, pasikat most unom, meg nagyon szar idő van....
NO SIMICSKA, NO PARTY! )))))))))
@parti_giano: vagy a gyurcsány kottájából játszik. Több lehetőség nem jut eszembe.
@parti_giano: jajj! :)))))))

most "hazanéztem", mert kíváncsi voltam mit raktam holnapra...
nem hiszed el!
a "Lator" c filmet, ahol a vásári biznisz ember felkeresi Jézust, hogy elmondja neki nincs üzleti érzéke a csodáihoz...

mit mondjak, ilyent még a görényed sem produkál...
:)
@Imola Helyesi: imolka! légy okos, mondjad csak, milyen szót tanultunk ma?
@taga20: :)

örülj, nevess, táncolj - attól jobban megijednek, mintha ordítanál...
@guma:

"amikor a követségi fogadáson a zenekar elkezdett játszani, taga odafordult a szomszédjához:
- gyönyörű hölgyem, ebben a szép vörös ruhában! jöjjön, táncoljunk erre a valcerre egyet!
- semmi esetre sem! - jön a válasz. - először is: maga tökrészeg! másodszor, ez nem valcer, hanem venezuela himnusza! harmadszor: én nem vörös ruhás nő vagyok, hanem a bíboros!"
@parti_giano:

))))))))))))))))))))))

tele lesz a mémeskút estére.
@dr. jenőke (jenőke): igaza volt sólyomnak, le kellett volna mondania... bár pokol igenis felkészült szakember, bár, én sokszor máshogy látom a helyzetet... (megjegyzem, az első bihari volt, aki nem felelt meg a szabályoknak, így a cocik felelőssége vitathatatlan a renomé erodálásában... )
@Sir Bates dö Hól: ördögöd van, pokollal nem a felkészületlensége a gond. mulassunk! még egy bagarollt a barátomnak!
Nem lehet kétséges, hogy az Orbán-Simicska háborúban Orbánt egyetlen cél vezérli, hogy birtokolja a számára belpolitikai nagyhatalomnak számító médiát.
Offenzíváját azzal kezdte, hogy átszervezte a köztévét abból a célból, hogy az eddigi szócsöveket átcsoportosítsa saját vezénylete alá, kiszorítva Simicskát erről e területről.
Ennek érdekében teljesen hihető, hogy a TV-k vezéralakjait rábírta a távozásra annak érdekében, hogy a jövőben a köztévé berkeiben ontsák szokásos propagandájukat a kormány mellett úgy, hogy az eddigi nézőket viszik magukkal.
Orbánnak ez a hipotézise korántsem biztos, hogy megvalósul.
Az orbáni köztévén a nézők az eddigi mantrákban gyönyörködhetnek, a Simicskához tartozó TV-k viszont újszerű, szaftos információkkal képesek fokozni az érdeklődést.
Simicska nagy varázsló - amint látható - meglehetősen elszánt. Meg fogja találni azokat a módszereket, amelyekkel a saját csatornáihoz vonzza a népeket, még akkor is, ha ez nagyon sok pénzébe fog kerülni.
Orbán persze anyagilag előnyös poziciót foglal el, hiszen ehhez a "szabadságharcához" a költségvetésből akaszt le jelentős pénzeket, valamint az állami reklámozás is Orbán kezében van.
Élénk érdeklődéssel kell figyelni a csatornák hadviselését, mert most tényleg értünk, nézőkért fog dúlni a harc.
@parti_giano: :))))

tagát nem hozná zavarba, hogy bíborost akart megtáncoltatni...
vagy igen?
tanácstalan lettem. :D
Ezért nem támogatta ezt a tahót Orbán, hogy képviselő legyen. Sajátos a szókincse
Meg azért még nem ő a miniszterelnök, hogy megszabja egy adó mértéket. Ezeknek a pénzzel arányosan száll el az agyuk.
@guma: csak a guminővel ne keverje össze, bár a bíboros még örülhetne is neki.
@Penivaldes: dehogy, szobában vagyok.

Gyertek kocsonya fesztiválra ;-)
@parti_giano: :)

az már határátlépés lenne, amit erre majdnem rávágtam.
:DDDDDD

viszont itt van "mindennek" az oka és még véleménye is van

www.atv.hu/belfold/20150206-start-gyurcsany-ferenc
ha a lajosok beindulnak:

Kósa: Ez egy magánvállalkozás, aminek van egy belső, munkaügyi vitája

cink.hu/kosa-ez-egy-maganvallalkozas-aminek-van-egy-belso-mu-1684208936
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): bocs, a betyárbecsület gyakorlója az némethné, aki kiállt simicska mellett...
@parti_giano: te csimicskalala aszt mondta, hogy geci vagy:))
Simicska lesz a vezér a hírtévén. Nos, akkor lesz új napkelte, biztosan.
@guma: a szegények putriáig verném aszt a bíboros, ja és előtte egy ostorral megtáncoltatnám:))
@Imola Helyesi: mit vergöcc te te szerencsétlen? ha holnap vitya is átfordulna, visszaadná a 25év alatt ellopott összes pénzt és ezentúl gyerekeket tanítana focira, te ako is eszt nyomnád, te nyomi!:)))
hülye barom vagy! a magyarok szégyene!
@parti_giano:
"Polt Péter kinevezése óta meredeken zuhan a politikai korrupciós ügyekben indított büntetőeljárások száma"
Há' mer olyan átláthatóak vagyunk, hogy csak na! Orbán maga is megmondta. Kevesebb korrupció - kevesebb ügy!
Eszedbe sem jutott, mi? :-)))
így már érthető ez is... valamit tudott(, tudtak)?

Orbán Viktor lelépett

444.hu/2015/02/05/orban-viktor-lelepett/
@taga20:
Csituljál, tahóka. A partiddal enyelegjél ilyen stílusban.
@Penivaldes: puszi hugi. hogy szolgál a kedves egésséged?:)))
@taga20:
Beszédkultúrát biztosan nem tőled tanult Orbán. Majd valamelyik félhülye balos vezért támogassak, mi?
@taga20: kösz, pár eredmény lehetne jobb, de túlélem magam
@Imola Helyesi: pofád lapos! neked és a bandádnak köszönhetjük eszt a maffiát. úgy hogy inkább kérjél mindannyiunktól bocsánatot! egyenként! aztán mehetsz az el camino útján végig!
@taga20: El Camino...sokan busszal mennek végig, na jó előtte mennek pár km-t..
@taga20:
A tied meg jó nagyra nőtt, ahogy látom, sok minden belefér.Nekem ugyan semmit nem köszönhetsz, én semmit nem adnék neked....Trombitáld össze a balosaidat, és nyerjetek, én várok, mikor sikerül.....
@Imola Helyesi: ebola szerényebben! sose az eszedért szerettünk, de azé bástya evtárs is megmondta:)))
@Penivaldes: fel a fejjel! dől az orbáncrencer:))

tessék egy szép dal.( ha má küldtem, bocs:)
www.youtube.com/watch?v=U4gx_XiCNT4&list=RDU4gx_XiCNT4
@taga20:
Hát jól elrejtetted te is az eszedet, vajon hol hordod, ki tudja.
@TrollSlayer:
"A színpadon
Három majom.
Hülyének néznek minket,
Azt gondolom."
Gyurcsány szerint meg Orbán nem lát, nem hall - viszont beszél, és csak ezért nem "három majom"
Na meg Simicska azért lázadozik, mert adóznia kellene
www.atv.hu/belfold/20150206-start-gyurcsany-ferenc
@Penivaldes:

van erről az útról egy nagyon jó film nálunk... egy apát értesítenek, hogy meghalt a fia.
a csomagjában találja azt a tervet, hogy végig megy ezen az úton. valami fantasztikus csapat keveredik össze lazán ezen az útján és annyira emberi hangulatot teremtenek, hogy hihetetlen...
a végén még elkísérik az apát spanyol földnyelv végéig, hogy a fia porát az Atlanti óceánba szórja...
@guma: anno arról álmodtam, hogy lesz egy hazám az Atlanti partján, és mindig jönnek a bálnák, és ott fogok élni elhagyva a mókuskereket.
@jöttem: Hi.)Köszönöm,nyugtáztam.Remélem a
legjobbakat .Tudsz "OTT"kezdeni?
Eddig ezek a Simicska mémek (nem tudja valaki, van már "Bukás" is?
hvg.hu/velemeny/20150206_A_merges_Simicska_beinditotta_a_memgyarat
@Imola Helyesi: fasz vagy te buksza, mindenki láttya!
„Rossz álom, a jobboldal Őszödje”
FEBRUÁR 06.PÉNTEK 18:16
Nem nagyon akarnak névvel nyilatkozni Simicska Lajos Orbán-ellenes rohamáról az atv.hu által megkérdezett jobboldali médiatényezők. A jobboldali médiában meghatározó, konzervatív elkötelezettségű háttéremberekkel beszéltünk, akik szinte egyöntetűen az őszödi beszédhez hasonlították a történéseket. A párhuzam alatt azt értették, hogy hihetetlennek tűnik számukra, ami a nyilvánosság előtt zajlik. Amikor először hallották az őszödi beszédet, akkor éreztek hasonlóan, mint most, hogy ilyen nincs.
Tényleg, még nem is hallottam szépelgő fanyalgást a hangnemről.
Lehet, hogy kies kis honunkban kurvázni nem lehet, csak bacni és gecizni?
De azért még van túlélési esélye Simicskának, ő nem esik 10000 méterről! (Bár még nem érkezett meg a szerkesztőségbe, ahova indult! Leesett már a létra?)
index.hu/tudomany/til/2015/02/06/felrobbant_lezuhant_tulelte_aztan_ragyujtott/
@ornagy50:

Köszönöm.))
Már itt vagyok.
@kekex: bakker, visszaraktam a hírtévét a palettámra:) gecimód teccik a műsor:)))
"Simicska: Kirúgok minden orbánistát"
Csókolom, az olyasmi, mint a sátánista? :)

A "Verebek" (fedőnév, valaki olyan, akinek anno a telefonlistája sokat elárult) azt csiripelik, hogy Nulladik Piktor legnagyobb gondja az, mi szerint Luigi sokkal-sokkal többet kaszál öreg napjaira, mint ... más.
Na'mármost a pinairigység rég elmúlt köztük, a fajsúly pedig CHF alapokon sokkal kifejezőbb.
Tehát szimpla kiszorítósdi indult, sok picsogó médiakurvával, valóvilágszintű párttetűvel.
Ők azonban többet kerestek... eddig... majd most anyjukat is, pár kopekért, mert'hátha...
ELŐRE A PÁRTÉRT!
"Lelkiismereti okok"... az volt az übergiga LOL ma ettől a sok médiatetűtől! :)
@jöttem: nagyon állat, remélem kicsinálják egymást és a fityesz és a kádéenpés szar lefolyik a klozeten:)
@taga20:
Szerintem benézek én is oda, innentől érdemes lesz! :D
Jó, imolabélát megüti a guta, de ... majd együtt röhögünk...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: biztos olvasták vmi könyvben, most meg használják...így megy ez
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, áprilisban simicska vagy vitya emlék túra lesz a lajtán?:))))
hvg.hu/itthon/20150206_Hatradolok_es_kerek_egy_kavet__igy_reaga
Eddig még ez a hsz. teccik a legjobban:
"Sommás vélemény... Ki gondolta volna még reggel, hogy ilyen szórakoztató lesz a mai nap? És még hol a vége! :)" Mesterházy a végére még azt is odaírta: "‪#‎bandahaboru‬"
volt már?

„Sok mindent tudok Orbánról” – Mélyinterjú Simicska Lajossal

m.magyarnarancs.hu/belpol/sok-mindent-tudok-orbanrol-melyinterju-simicska-lajossal-93660
magyarnarancs.hu/belpol/sok-mindent-tudok-orbanrol-melyinterju-simicska-lajossal-93660

Fentiből- ezt mondta a Lajos:

"...nem volt benne ebben a szövetkezésben, hogy felépítünk helyette egy másik diktatúrát. Ebben én nem vagyok partner."

No, mondom én, lehet ő még királycsináló, csak azt nem első Viktornak fogják hívni.
@vakapad: neked valójában mi gondod a fidesszel?... csak annyi, hogy fidesz?...
@taga20:
Laller állítólag bedob majd pár remek infót, hogy alkualapként, a képmutató szakkör ledarálása mekkorát üt.
Azután kezdjen el derengeni a bolsevik párt maradékának, hogy miről is fog szólni a Luigi által emlegetett "független hírszolgáltatás".
Szerintem az RTL nem fog tudni lépést tartani akkor a bolsi párt szopatásában Lalival! :D
@jöttem:
444.hu/2015/02/06/folytassa-lajos-kurvara-nem-tetszik-az-ahogy-es-amilyen-modszerekkel-ezek-a-fiuk-intezik-a-dolgaikat-ebben-az-orszagban/
Na akkor tényleg dőljünk hátra, és évezzük, hogy Simicska Rambó átmegy dzsungelharcosba.
Az amerikaiak tudnának mesélni vietnami élményeikről. Nem egy élmény!
Bejegyzés Orbán Viktor Facebook-oldaláról: "No? No? Semmi? Légy már férfi, b+!"

www.hir24.hu/belfold/2015/02/06/lelkiismereti-okokbol-felmondtak-a-jobboldali-media-vezetoi/
@taga20:

Akkor mennyire fog majd tecceni, ha teljesen független lesz.;D
@taga20:
Koszorúk kérdése, de amint hallom, Lali aggódik az egészségéért.
Pedig a "védelme" nem semmi, a testőrei nem biztos, hogy nem verik le "másét"...
@kekex: hát egyetlen egy kremlinológus se gondolta volna reggel hatkor:))
Ja. és 19.45-kor Rogánék nyilatkozgatnak a buliról az ATV-n.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mi meg ülünk a páholyban, és dőlünk a röhögéstől, közben meg kínunkban folyik a könnyünk. Drága vigadalom ez.:(
@taga20:

én is nagyon élvezem a műsort. OV kapott egy nagy pofont. nem tudom számított-e erre, mikor kitervelték a puccsot.
nagyon jó, hogy a földrengés epicentruma a fideszen belül van.
csak így tovább!!!!
kíváncsi vagyok a szalagcímekre Putyin látogatása előtt.))))
@taga20:
Tudod van ismerősöm, aki 2000-ben hagyta ott ezeket. Inkább nem mondom, amit tőle tudok. Maradjunk annyiban, semmi meglepetés nem ért ma. :(
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem röhöghetünk, sokba fog ez NEKÜNK kerülni! :(
Igazából egy cápákkal körbevett szigeten szeretném látni a mai nap médiahíreinek szereplőit.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: egy közös vitya-simicska búcsú evezést, még ebola a nyakambannal is bevállalnék:))
még a végén aszt mondom, hogy van isten és felkelt az alvásból:)))
@guma:
vs.hu/kozelet/osszes/a-fidesz-elnokseg-mar-meg-is-beszelte-simicska-kirohanasat-0206?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main
"A kormánypártok vezetői úgy döntöttek, nem szállnak be az üzengetésbe, csendben maradnak."
Nos: a "lapul, mint szar a fűben" nem tűnik túl nyertes opciónak!
"Ez nagyon erős anyag a Magyar Narancstól.

Narancs: Mennyit fizetett Liszkaynak [a Magyar Nemzet főszerkesztőjének] a részesedéséért?

SL: Mit tudom én. Na jó, várjon, megmondom, mindjárt utánakérdezek. (…) 100 millió körüli pénzt.

(…)

Narancs: Beszélik, hogy önnek nem tetszik az oroszbarát kül- és energiapolitika. Ebből mi igaz?

SL: Nem tetszik, nagyon nem tetszik. Én még akkor nőttem fel, amikor itt Szovjetunió volt, és nincsenek jó emlékeim a ruszkik magyarországi tevékenységéről. Finoman szólva nem tudok határozott különbséget tenni az akkori szovjetek és a mai oroszok politikai viselkedése között.

(…)

És a legfontosabb:

“Ez egy kemény világ. Röhögjön csak ki, de én egy elkötelezett demokrata vagyok. Kurvára nem tetszik az, ahogy és amilyen módszerekkel ezek a fiúk intézik a dolgaikat ebben az országban.”

Simicska Lajos"

444.hu/2015/02/06/folytassa-lajos-kurvara-nem-tetszik-az-ahogy-es-amilyen-modszerekkel-ezek-a-fiuk-intezik-a-dolgaikat-ebben-az-orszagban/
@kekex:

Simicskát tekintették a fideszben az észnek. Lesz taktikája,van pénze, médiabirodalma.
Kb ennyi kell a jelenlegi hatalom megdöntéséhez.
Szerintem a dzsungelharcosságot abban az értelemben mondta, hogy nem fog válogatni az eszközökben.
@jöttem: bakker erre nem is gondoltam:)
ha lajosnak hívnának, ako aszt mondanám, hogy, de geci vagy:) de taga vagyok, a finom stílusú:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:akinek van egy csöppnyi szépérzéke az má kb. 95-től vágja:)
de lehet, hogy lali má 92 körül benézett vargával:))
@taga20:

" de taga vagyok, a finom stílusú:))) "

ja, a dombmászós.))))))
@Penivaldes:

ahogy akarod Penike! ma ünnepnap van.)))))
hiszek a griffekben is.)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "semmi meglepetés nem ért ma"

Engem sem, de reménykedem benne, hogy sok eccerű embert ért, és még fog is érni.
@parti_giano: hülye vagy?... már bekentem magam, azt keresem imolát a jasmin.comon:-)...
@jöttem: és az nem finom? nem kell lala dumáját bevenni, hogy mindenki és minden geci:)))
@jöttem:

Szia!

Röhej lesz,amikor holnap reggel az 'agyilag egyébként is erős kihívásokkal küzdő 'bircák holnap merőben mást fognak hallani,olvasni kedvenc médiájukból!
Mekkora 'fail lesz!
:)Óriásplakátokon fogják közölni,merre vannak a legelők:)
@Penivaldes: de így, az út végén mindez csak álom maradt... :-)...
@gazoló:
Királi tévét nézett valaki, hogyan kommunikálták le balfaszoknak a "hírt"?
@gazoló: széthullik ez a szar, récsöllel, zsocával, kosával, rogánnal, smittmariskával együtt!
és tudod mi bánt, hogy a szaudi családot, mind a tízezer tagot, nem látom már, ahogy a bentlibe a teveszert lapátolják:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: eszednél vagy gyerek? ott még nem lala az úr:))
Ez egy jó kérdés:
magyarinfo.blog.hu/2015/02/06/illiberalis_mediahaboru_lesz-e_magyar_hodorkovszkij_simicskabol
Nekünk nincs Gulágunk, és Recsket szerintem nem mernék beüzemelni, mert azt még a jobbosok sem emésztenék meg hányinger nélkül. Csak nem ezért épült az Ócsai lakópark vagy a budiszomszéd stadion?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bánom is én, mi néven van... nem fogok elpocsékolni egy tubus neonzöld bagarolt!:-))...
@Penivaldes:
Szerinte energiacella, antiizé is... :)
@Penivaldes: ok, de nem bálnákról... dögös imolákról...
A forradalom felfalja a gecijeit....
@Sir Bates dö Hól:
Kend a lőcsre, azután fogd rá a nyuszira...
Na, csak annyit: mindegy, hogy elévültek-e az ügyek vagy sem, itt politikusokról van szó... s igenis, simicska hihetetlen melót végzett '94 után, hogy legyen mit enniük... miközben a cocik mindent vittek... ingyért...
Hírcsárda:
"A M1 Híradó a nap hírét 47 másodperces anyagban dolgozta fel és nem idézték Simicskát, mert "nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket használt".
"Gecik" - reagált Simicska."

:D
@Sir Bates dö Hól: én ismerek dögös Imolát.) Münchenben él, magas, szőke.:)
@vörös meteor:
Az a pártkurva lesz, ha meg médiatetű is mellette, akkor... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A királyiról valami itteni nyallert kellene beszámoltatni,nekem nincs most gusztusom!
Lehet,hogy az esti főműsorban -:)G'ottó,'zsoca,'császáratis nyilvános bukkakepartija lesz 'on screen:)
Annak idején a nagy károkozó Antall J. megmondta, hogy majd idővel kiforrja magát nálunk a demokrácia.
Nekem nagyon hosszúnak tűnik az erjedési folyamat, az az érzésem, hogy még sehol sem tartunk.
Kedvező anyagi kondíciók mellett nagyon jól tudtam volna, illetve most is tudnék szórakozni az eltelt évek alatti sok őrültségen, de - kedvezőtlen érintettségem miatt - a felhőtlen kikapcsolódás helyett csak aggodalmas kibicelés adódott.
Így aztán az egyik szemem sír, a másik meg üveg...
@Sir Bates dö Hól: lali, azé ne fényezd magad ennyire, me a végén még odasülsz:))
@Penivaldes:
... és 8 literes cserépkorsót tud egyszerre kivinni a sörpadhoz! AZ ESETEM!!! :D
@Kijelölt Önkéntes: kérdés, hogy az élesztőt meleg helyre raktuk e?...
@gazoló:
Jó, há én is csak azért kérdeztem, mert akad ilyen állat itt...
@taga20:

van saját világképem. nem szorulok máséra. a testnedvekkel semmi bajom, ha a helyükön maradnak.)))
@taga20:

Ez lenne a banánhéj?

Az ATV-n Csintalan leplezetlenül szopja Simicskát,biztos valami posztra hajt!
@Penivaldes:

én meg a Simicskának.
Sosem gondoltam volna, hogy egy pocakos fideszalapító boldoggá tud tenni. És lőn! )))
@jöttem: pedig nyugtatja a női arcbőrt!
minden pornó ill. tudományos filmben eszt látom:)))
Itt meg ez teccik!
orulunkvincent.blog.hu/2015/02/06/hivatalosan_is_kitort_a_jobboldali_mediahaboru
Virág et. 2015.02.06. 15:00:28

@jotunder: "Háború vagy sem, szerintem gyönyörű. :) Olyan ez, mint VB meccset nézni: a mieink úgysincsenek a pályán, szóval bárki nyer, tökmindegy, csak a foci legyen jó.

Rég szórakoztam ilyen jól médiatartalom-fogyasztás közben. Ezt azért köszönöm a Lajosnak. Ha már mi tartottuk el itt 5 éven keresztül az adónkból ez volt a minimum."
Olyan megható:

"Simicska: Bayer egy geci, és adja meg a tartozását!

Simicska Lajost péntek délután a Hír24 szembesítette Bayer mondataival.

Simicska: Ezt mondta?
(Bayer Zsolt írja, hogy „amit most művelsz, Lajos, az gyalázatos”.
Ezt mondja? Hol mondja?
A mai Magyar Hírlapban olvasom.
Tényleg? Én nem olvastam a Magyar Hírlapot. Ezt írja?
Olvasom akkor az egész bekezdést.
Na!
„Te is tudod, én is tudom, kedves Lajos, hogy nélküled már nem lenne Fidesz. Már 94 óta nem lenne. De amit most művelsz, az gyalázatos.”)

Riporter: Igen.
Simicska: Na, akkor én meg annyit mondok, egy mondatot, hogy: légy oly kedves, ha fölidéznéd, hogy mennyivel tartozol nekem, ha megadnád a tartozásodat, az jó lenne.
Riporter: Mennyivel tartozik önnek Bayer Zsolt?
Simicska: Fejből nem tudom megmondani. Sok-sok millióval. De ha megadná, az jó lenne.
Riporter: Sokan vannak ilyenek a Fideszből, akik tartoznak önnek?
Simicska: Ne akarjon túl sokat. De miután ez a geci ilyet nyilatkozott rólam, a gecit is lehozhatja, nyugodtan, a geci egy állandó jelzője ennek a görénynek, tehát nyugodtan lehozhatja, miután ilyet nyilatkozott rólam, majd akkor nyilatkozzon, ha megadta a tartozását felém."

index.hu/kultur/2015/02/06/bayer_zsolt_simicska_mediahaboru/

Szem nem marad szárazon...
@gazoló:
Megüresedett állások vannak, az a gerinctelen meg próbálkozik... A csiga házat keres...
@gazoló: látom nézed:) gyönyörű, hogy csintalan evtárs védi a fityesz keresztapját:)))
komolyan mondom, ehez képes a vacak szálló komoly dolog:))))
@gazoló:

Szia!

Majd szépen elmagyarázzák nekik, hogy ezután másfelé van az előre.
Az ingyenes Metropol és a rádiók nagy hatással vannak a közvéleményre. De legalább már a jó programot fogják a fejekbe nyomni, reményeim szerint.
@Sir Bates dö Hól:

Nem értem, hogy hogyan következik a hivatkozott hozzászólásomból a kérdés.

Mivel azonban elhangzott:
Nekem az a bajom a FIDESZ-szel, hogy a kormányzáshoz tehetségtelen. Főleg a gazdaságpolitikájukból látszik. Tőlem nyugodtan lophatnának százmilliárdot, ha kétezer milliárd kártétel helyett másfélezer milliárd hasznot tudnának hajtani. Sajnos nekik csak az első tétel sikerült, ezért még azt se foghatom rájuk, hogy általában tehetségtelenek, mivel csak az ország felvirágoztatásában azok, a saját felvirágoztatásukban nem.
@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Ezek az emberek most bebizonyították, hogy igenis van egy közös, ha úgy tetszik szent eszmény, amit a jobboldali médiában dolgozó újságírók feltétel nélkül tisztelnek, s ha úgy hozza a sors, akár a karrierjük árán is hűségesek maradnak hozzá.

mondá Bencsik
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem akarok sablonos lenni, de a sört és a pattogatott kukoricát bekészítettem:))
kukába ezekkel! vityával simicskával együtt!
@Penivaldes:
Megnéztem egyesek javaslatára Gattyán birodalmát, képzeld, úgy látom zöld a szeme.Csak nem Boli az?
@taga20:

ez egy ősrégi pasiduma. azért találtátok ki, hogy rábeszéljétek a nőt az o.sz.-re ))))
@Penivaldes:
Az a gyanúm, hogy elsősorban nem a klíma okozott problémát, hanem az, hogy hová került a biológiai serkentő szer.
A talajerőbe (népiesen: szarba) került segédanyag a hőmérséklet emelkedésével fokozott intenzitást fejtett ki, mellyel kedvezőtlen végeredményű folyamatot generált...
hmmm

Az igazságügyminiszter ügyvédi irodája képviseli az államot a paksi szerződések ügyében

Nem lehet ma Magyarországon egy nyilvános bírósági tárgyaláson felvenni, hogy az államnak milyen érvei vannak a paksi szerződések nyilvánossága ellen, ezek az érvek sem nyilvánosak.

444.hu/2015/02/06/az-igazsagugyminiszter-ugyvedi-irodaja-kepviseli-az-allamot-a-paksi-szerzodesek-ugyeben/
@taga20:
Megyek beveszek egy deadalont és nézem a 'rémhírtévét,hogy hajlítják meg a teret!
Sör kibont,nasi,mindenki hátradől 'ge@ijó:))
@Imola Helyesi: na mondjad csak! kitől kértél bocsánatot?
Tévedtem, nincs még vége, Rogán Antal az ATV-ben beszélt

Sajnos nem láttam, de szupercella szerint azt mondta, hogy

“Én abban hittem, és mindent megtettem a parlamentben, hogy Magyarországon olyan politikai világ tudjon kialakulni, ahol minden politikai párt meg tudja teremteni a függetlenségét a különböző gazdasági csoportoktól.”

444.hu/2015/02/06/tevedtem-nincs-meg-vege-rogan-antal-az-atv-ben-beszelt/
@Penivaldes:
Amennyiben egy valag, szervilis médiageci pártmajmot emlegetett volna, az elég ciki lett volna. Viszont magyarra lefordítva ezt jelenti! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nekem a kép tetszik, amin egy bögre eldöl. Bencsik facebookján
@jöttem: és mi evvel a gond? örömet szerezni a másiknak? nincs abban semmi rossz, ha a csaj, ja az asszony elélvez, me finoman kényesztetem.
na jó, nem fokozom a témát:)))
@Penivaldes:
Itt inkább kéknek látszik a szeme. Nagyon gazdag, és elég jóképű.
@Penivaldes:

ne dobáld itt folyamatosan a magas labdákat, mert leütöm. aztán rámsütik, hogy szexmániás vagyok.)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hát, én nem bánnám, ha az én lakásom is, függetlenül mindentől, úgy félévente nőnek egy kicsit.:D
@gazoló: te ki ez az ATV-én? ronda is és érdekesen beszél:)
@taga20:
mikor mondtam, hogy gondom van vele? )))))
@Penivaldes:
A pénzét elfogadnám, de nem az esetem. A Jason Statham angol típusok igen. Vagy Kim Nal Gook
@jöttem: ravasz vagy, me visszaolvastam és valóban.
na fürögy le!:))
@taga20: most éppen nem poénkodtam... láttam, hogy miből "éltek"...
@Mariann19:
Szia Mariann!

Ez a mai balhé egy kis meleget hozott a télbe, én élvezem, de:
„Élénk érdeklődéssel kell figyelni a csatornák hadviselését, mert most tényleg értünk, nézőkért fog dúlni a harc.” – írod. Ez a harc sohasem érted/értünk szól(t), pusztán a nézettségi mutatókért. Ha van kétmillió barom akit le lehet szögezni a fotölybe egy VV-izével, pluszbónuszkéntegy kis túlsózott Szulejmán csipszet adagolva nekik, akkor azok bámulják a reklámot, ha meg mittudomén… másfél millió másikat lehet elvarázsolni narancssárga nemzeti kolerával, akkor meg azok zabálják a „kérdezzemegkézelőorvosátelmegyógyszerészét”- című süket dumát, a lényeg ez, a reklám hozza a dellát.

A Lajos offenzíva az nagyon tetszetős, de az ő esetében korlátai vannak a hadműveletének. Orbánnak meg nincsenek. Nála a hatalom és a pénz, Lajosnak meg véges a munícíója, hacsak…?
Sok mindent tudnak ők egymás - közös – dolgairól, ha Lali valóban tökös, lehetnek érdekes fejlemények, és viszont. Akinek több vesztenivalója van az orbán, azért ő mégiscsak egy miniszterelnök. Kicsit kicsi, de a miénk - sajnos. Ha a posztját veszti abba belegárgyul, szóval Lajos tudna segíteni rajtunk, de azt azért a mostani eufóriában ne felejtsük el, hogy mennyiért újított fel vasútvonalakat, miért nem rikácsolt a MANYUP ellopásakor és-és-és…??

Az biztos, hogy most jókat röhögök, de majd meglátjuk két hét múlva…
@Imola Helyesi: Heló fideszpatkány rólad is tudok ám minden akár csak a csúti tahó gazdádról ;)
Szarvilág jön rátok mocskos orbanisták :D :D
Megtudtuk, mit kért Simicska a főszerkesztőitől

Úgy tudjuk, azzal állt elő, hogy a médiumok személyesen Orbánt támadják.

hvg.hu/itthon/20150206_Megtudtuk_mit_kert_Simicska_a_foszerkeszt
@Imola Helyesi: és a csuti lókupec stílus má nem baba? mi a fasz van? te is lalához húzol?:))) te áruló!
@Imola Helyesi: @Penivaldes:

Szerintem mindjárt bejelölitek egymást Fészbukon! :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "és 8 literes cserépkorsót tud egyszerre kivinni a sörpadhoz! AZ ESETEM!!! :D"

Jah, a lőcsén...
@Knósszosz: A rühes kis csúti patkányról 1990-óta megvannak az EREDETI íratok, vagyonosodási papírok, főkönyvek, szóval minden.
Biztos helyen elzárva, ha engem is megcsípne egy afrikai pók egy TEKes jármű hátsó ülésén megy a médiába az egész szarkupac.
Szóval a csúti zsebre dugott kezű szarházi kezdheti vágni a centit. :D
@Énvagyoksimicska!:
Előbb fogyjál már le, és mosd ki a szád, Simi.....
@huzzadneki shakespeare:
Pennike egy kis csinos szőke nő, megérdemelne egy magas zöldszeműt.
@Imola Helyesi: Kiscsíra előbb fizessétek vissza a PÉNZT AMIBŐL 8 ÉVIG ÉL A FAJTÁD!
Na azután lehet pofázni orbanista!
@Knósszosz: haver, egy húron pendülünk:))
remélem május elsején má mindkettő a pöcében lesz! de addig is hajrá laller:)
@Penivaldes:
Köcsög lesz az... :)

@Sir Bates dö Hól:
Bazzzz... nem voltál még olyan rendes DEUTSCH sörfeszten. :(
Bár az igaz, hogy gyanúsan nagyra tenyésztett Brünhildák voltak, nem mertem volna a seggére csapni egyiknek sem!
@Penivaldes:
Hát , az biztos. De én inkább a kinézetre is harcosakat szeretem, nemcsak a szóvirágosokat.
@Imola Helyesi:
Mondád:
"A pénzét elfogadnám, de nem az esetem."

Mondtam mindig is, kurvának áll a világ...
@Imola Helyesi: igen, amikor a hóna alá vág, és bevonszol a hálóba...
@Énvagyoksimicska!:
Váltsál csak át a másik nevedre vagy a harmadikra, van neked bőven.
@Sir Bates dö Hól:
.
Ha jól emlékszem, bihari kárpitosból lett jogász.
Ez nem baj, de jogi gyakorlata egy darab sem volt, most sincs.
Szociológia, meg ilyesmi volt az érdeklődési köre.
Most is.
Nem gyakorló jogász, nincs is érzéke hozzá.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pontosan! A csúti kis gumicsizmás patkánynak annyi.
Róla is a családjáról is, meg az összes csicskásáról is megvan MINDEN számla,főkönyv, kölcsönszerződés, valós vagyonosodási adatok.
Megvan minden a 2010 őszi sortolásról is.
Vége a csúti patkánynak meg bandájának.
Ennyi volt a fidesz.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Most jön ki mindenkiből, ki az igazi tahó a köbön.
@Sir Bates dö Hól: kik? és miből? haver vagy mondod vagy kussolj! ez a beszélek rébuszokban duma unalmas.
@Imola Helyesi: PÉNZT VISSZA FIZETNI!! Addig kussolni!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szerencsére Gyuri normális nőkre bukik, egyszer mesélte,m hogy kap csomó levelet nőktől, akik a pénzre hajtanak.
@Knósszosz:
nol.hu/belfold/simicska-avagy-politikai-baratok-kozt-1514611
Ne higgyük egy pillanatig sem, hogy Simicska nem a gazdasági érdekeiért, hanem a sajtószabadságért harcol!
Mert ne feledjük:
"Simicska közleményt jelentetett meg, melyben a magyar sajtótörténetben példátlan módon fenyegette meg az ügyeit firtató újságírókat: „Az elmúlt három hónapban megöltétek az apámat, apósomat, az Úristen irgalmazzon néktek!" A Népszabadság abban a megtiszteltetésben részesült, hogy Simicska „médiabűnözők gyülekezetének" minősítette." Anno.
@Penivaldes:
Nemcsak azért, hanem egy férfi , aki az erejére büszke, nézzen is ki úgy.
@Imola Helyesi: igaz, de legyen is erős, tehát ne csak külsőleg, hanem tényleg.
lehessen vele harcolni::DDD
@Imola Helyesi:
Jaja... szerintem is, bár az árfolyamot még nem mondtad!
Most már mindenki simicska lesz, eddig csarlik voltak.
@Énvagyoksimicska!:
Ez így rendben is vanna... most már csak neked kellene lenni tényleg Simicskának!:))
@kekex: 1996 -ban megegyeztem a csúti kis patkánnyal hogy együtt szétlopjuk az országot. Le volt zsírozva minden. Eddig a csúti kis féreg 500 MILLIÁRDOT tudott ellopni saját célra a segítségemmel.Erre a büdös kis görény felrúgja a megállapodást!
Pedig pontosan tudja hogy ha pénzről van szó én átmegyek mindenkin és mindenen.
@Penivaldes:
Neeee... és imolabéla is írogatott neki, zaklatta?
Durva ez...
@Knósszosz: Ebben a mai árulással teli világban bármi megtörténhet ;)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Lehet, hogy a zöldszemű fiúkat is szereti, ezért tolakodtál ott.
@Knósszosz: ó Égi Feta, öleljen téged a Gráciák hada, és Dionüsszosz főzzőn neked, szóljon Apöllón lantja füledbe
@taga20:
Alapvető kérdésekben eddig is egy húrt téptünk (szerintem), csak azé szótam ha bunkó voltál a csajokkal:)) De ezt már nem teszed (csak ritkán), szóval egészségedre, te, nagyarcz!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: konkrétan nem nevezett meg személyeket, meg nem mondod sokat róla
img.444.hu/gattyan3.jpg

Imolának is kéne egy ilyen kép:) Siker.
@Énvagyoksimicska!:
Fajtád? Már megint? Már közöltem veled a régi neveden, hogy hülye rasszista.
@vakapad: mert az mszp oly nagyon tehetséges volt, mi?...
@Knósszosz: Ugyisvan,ahogy ideleheléd!
Azé nen nagyon böförgök én sem meeee kivagyok
váncsi rá,hogy mi fog ebbűl kisülni!!!)
@Knósszosz: megneveltük, bezártuk egy sötét szobába
@kekex:
Persze, én sem hiszem...
De ha az így jön le a bizonytalanoknak, akkor csak jöjjön. Jól hangzik és nincs miért szégyenkezni miatta neki, talán Don Vittorio és csürhéje kommunikációjának minden szava nem hazugság, mióta szennyezi a magyar politikai életet??

Naugye...
@Imola Helyesi: igen, férfiak képeit gyüjtöm. van egy csomó. ez a hobbim, téli estéken rendezgetem őket.
@Énvagyoksimicska!:

Hátrébb az agarakkal! A két egér amely a templomban rohangál, épp most adta be a felmondását mert nem tudsz fizetni!
@Penivaldes:
Ennyi jót??
Nem érdemlek... amúgy szia Peni!:)
@Penivaldes:
Jason Statham, ugyebár most kopasz a divat szerint, de most láttam egy filmben hajjal, úgy még jobb képű.
@Imola Helyesi: az a mongol-forma, mi... zsák a foltját...
@Imola Helyesi:
Soha, nem állok be a sorba! Menjen hozzád aki akar... én kihagylak. Probálkozz a sok keridömivel, szerintem a vén hippokritáknak bejössz.
Most mit szólsz amúgy, Lajos, aki nem kevés súlygyarapodást köszönheti Piktornak, csak bebacta a durcit, mert nem folyt tovább a lé... hihetetlen, mennyire hálátlanok tudnak lenni és holmi "elvekkel" magyarázzák a szembefordulásukat. :(
@Knósszosz: na jó, ennyit nem, de intézhetek neked egy kis ebédet Zeusszal:)
@Énvagyoksimicska!:
Még az is, hogy Lajos a sajtószabadság élharcosa lehet...:O - és kérdőjelek sokasága...
magyarinfo.blog.hu/2015/02/06/vajon_simicska_lajos_visszafekteti-e_a_penzet_abba_a_tarsadalomba_amelynek_kozbeszerzesein_megszedte
"Baloldaliként fontosnak tartom a konzervativizmust, és örülnék, ha végre végre tisztességgel képviselnék tehetséges pályatársak"
Szakmai esélylatolgatás.
@Knósszosz: kösz, te grállovag:) remélem te se méregtelenítesz:))
@Penivaldes:
Nem kell ilyen drasztikus módszereket alkalmazni, sört neki és már is dorombol:))
@Sir Bates dö Hól:
.
Lehet, hogy felkészült, de én nem tudom, hogy mire?
Mint jogász, legfeljebb lejárt szavatosságú paragrafusokat árulhatna.
.
Olvass tőle, róla!

2011-ben alkotmánybíró lett Pokol Béla az Alkotmánybíróság (AB) évtizedes kritikusa, a sólyomi láthatatlan alkotmány legfőbb ellensége. Nem tagadja, az új alaptörvény inkább „az ő szája íze szerint íródott, háttérbe szorul benne a túlzott individualizmus, ami tönkretette a nyugat-európai társadalmakat”. Saját testületéről úgy tartja, beszűkült, az elit értékrendjét képviseli, a média és a szellemi, gazdasági körök által befolyásolva. A volt kisgazdapárti parlamenti képviselő, politológus és szociológus azt is kimutatja: „strukturálisan” megvan a kormány ellensúlya, szerinte a közszolgálati média kiegyensúlyozott, a baloldal mögött pedig komoly pénzügyi tartalékok állnak.

www.168ora.hu/itthon/tessek-varni-negy-evet-114279.html
.
@Knósszosz:
Szerintem a lemondott
főszerkesztők, és a menedzsment meg sem állnak új állami hírcsatornáig.
Ott nem lesz gondjuk a szegényemberes kosztra, mert vékával mérik majd az ezüstöt, lapáttal az aranyat.
@Penivaldes:

Neked is van ízlésed! Mindenféle hajótöröttel kikezdesz!:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Félreértettél, már tisztáztuk, hogy taszítjuk egymást.
Én itt csodálkoztam egész nap ezen, de féltem, hogy megjössz, és csak engem kicsapsz a téma más irányba terelése miatt, de aztán mindenki beelőzött.Több is veszett Mohácsnál, egy paraszttal kevesebb a Fideszben...
@tristen2005: "A két egér amely a templomban rohangál, épp most adta be a felmondását mert nem tudsz fizetni!"
Jóember én 1998.óta lopom a közpénzt! -gondolkozz :D
@Knósszosz:
Szerintem a lemondott
főszerkesztők, és a menedzsment meg sem állnak új állami hírcsatornáig.
Ott nem lesz gondjuk a szegényemberes kosztra, mert vékával mérik majd az ezüstöt, lapáttal az aranyat.
fedor.blog.hu/2015/02/06/je_suis_lajos
Vak tyúk is talál szemet, pl egy narancstroll majdnem szövegazonos véleményt Gyurcsánnyal!
Blogger Géza 2015.02.06. 20:43:28
Azért elég röhejes, hogy pont akkor jött rá a "demokráciaféltés" Simicskára, amikor kicsit több adót kéne fizetnie. Ez mennyire hiteles?
@ornagy50:
Ebből mi fog kisülni?
Ha valaki ezt meg tudja jósolni, annak Nostradamus plakett, vagy Gyurcsók emlékérem jár!

Ne törd a fejed rajta, szerintem ezt maguk a
párbajozó felek sem tudják biztosan.
Boli, mi az a keridömi? Remélem nem csúnya.
lajos mancs interjúja után nekem már nagyon nem mindegy sikerül-e győznie!
egyelőre csak ő tűnik annyira erősnek és elszántnak, hogy megdöntheti orbánt.
hogy aztán ha esetleg sikerül neki, akkor mi lesz, az már egy másik fejezet.
de megállítani ezt a "gecit", csak ő képes most szerintem...

kinek szurkolnak most a jobbikosok?
@taga20:

Mi történt? Már a hapsiknál is nyalsz!:))íIgaz neked mindegy, csokoládé vanília!
@Énvagyoksimicska!:

Elég hülye lehetsz, ha ennyi idő után sem gazdagodtál meg. Még mindig lopnod kell.
@huzzadneki shakespeare:
A Lajos, véleményem szerint pont ettől a variációtól durrant el. Hajlok rá, hogy ugyanezt gondoljam. Behívatta fiúkat és... odaígérte nekik a szabadság szobrot, arany értékben.

Lajosnak igaza van, ezek rohadt gecik - pont
Sir, de csak utánad nyilván.
@Penivaldes:
Aszongya: hrrrrrrrrrr...krrrrrrrrr:))
@Knósszosz:

Gecik nem lehetnek, az fehérje!:))
@tristen2005: na jó, me látom a kutya se nyal neked! holnap tristen nyalós napot tartok. ez így rendben lesz?:)))
@Knósszosz: Szia és szép estét! Erre emlékszel még? :)

jets.hu/news?id=229
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Bocccccs!Nem értem
mit akarsz "béla"árfolyamával?:D
@tristen2005: úgy látom, hogy ebola nyal rendesen neked:)
kicsit zöd a nyelve, de neked jó lesz:)))
A Juhász Péter FB-n azt üzente a Lajosnak, hogy a Rogán Anti is egy kis geci! :-)))))))
@tristen2005:
Nagy igazság!!
Ezek meg feketék, olyanok mint egy elhagyott svalbárdi bányavágat legmélyebb pontja villanyoltás után.

Bocs... ezt letémáznám azért Lajossal, szerintem tudnék még nagyobbakat is röhögni:))
@tristen2005: nincs, csak finomra beretvált muff:))
de te se panaszkodhacc, ebola kinézett magának:)))
@Gábris szomszéd:
Szia!
Nem, sajna nem, nem is voltam Taszáron sosem.
Csak Kecskemétre jártam, de lassan azt is elveszik - cirkuszt és a kenyeret is - idén sem lesz. Azért a Hende jól elvan, ahogy olvasom a híreket. Persze Maligán Imre is nagy csóka volt, szóval foghatják egymás kezét és beállhatnak egy hajtóműpróbázó fal elé - Őrnagy majd megmondja szakmailag - oszt jónapot mindkettőnek!
@huzzadneki shakespeare: nekem is teccik:)))
ja nem tonyo, az egy kis bazedovkoros kobold!
@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA:

"én az vagyok, na és?"

úgy gondolod, hogy csak így bemondásra elhiszem?
))))))
@Knósszosz: sz'tem rosszul látod... beletolták egy total szum zeroba...
@punkfrog: vérciki az egész ellenzéki tüntetőkre nézve, hogy vergődnek itt hónapok óta a zegernyében, építgetik a fideszdöntő álmaikat és akkor jön egy szál lajos és pár jólirányzott mondattal mindent kenterbe ver.
@Knósszosz: Nagyon jó volt 91-ben élőben látni a Thunderbirdöt is. :)

youtu.be/kSTkKZ6P0nY
@dr. jenőke (jenőke): politológus volt, mint stumpf... én hozzájuk képest, mint kés a vajon...
@taga20: már leírtam itt, többször is... (mi az, hogy "kussolj"?:-)...)
444.hu/2015/02/06/kezd-beszivarogni-a-nemzetkozi-sajtoba-a-simicska-ugy/
Help! A google nem fordítja, mi az a darab "jizz"?
"“Viktor Orbán is a piece of jizz.”"
@Spániel: azé saját magát is most rántja a mélybe. de szerintem is előkerült a gerince a 88-as raktárból:)
ha meg kell halni, ako legalább egy nagy ágyút vigyen az ember a pokolba:)))
@huzzadneki shakespeare:
Viszont Juhászt megüzente a számlaszámát is. Vajon mit is akart vele?
@Knósszosz: Volt egy "kiürítéses áttelepülésem"
Pápáról.Akkor még tele volt "sípládákkal".
Mély nyomot akkor Taszár nem hagyott bennem!
@Sir Bates dö Hól: hát az nálam aszt jelenti, hogy bírom a burád és jobb egy értelmesbe belekötni, mint egy gyagyásba:)))
@Sir Bates dö Hól:
Lajost?
Lehet, de azért nem bontanék pezsgőt a sikerre vik helyében. Ez friss még nagyon, akármi is lehet. Még az is, hogy Lajos... inkább nem is agyalok.
@kekex: miről beszèlsz?!?... konkrétan az életéért küzd... szó szerint...
@Knósszosz: bakker haver! szeretem a hírtévét, jobbik ekézés, iszlámfóbia:)))
álmodom, vagy mi a fasz van itt?
@taga20: azé ez a mélyberántás még nem dőlt el. Ha nem lenne ilyen magabiztos, nem ment volna ennyire bele a csinnbe, hanem lapít valahol csöndben a milliárdjai számolgatásával.
"Érdekes" dolgok derülnek itt ki a szánkózás után és nem biztos, hogy a lajos nyaka törik ki.
@Gábris szomszéd:
Kabbe!:)))-bocs!!
Mondom, nem voltam arra.
Köllene egy jó kis izé, amin élvezkedni lehet, most ezt neked és Őrnagynak is:
www.youtube.com/watch?v=KXtP7IXPtoE

A giró legyen veletek!!!-ja, nem a szász, böööeeeee
@dr. jenőke (jenőke): biztos elfogult vagyok vele... mint a cikk is...
@punkfrog:
Ennyire szemérmes a google, hogy nem szerepel a szótárában? Még egy kis help! Akkor mi mellette a "darab"?
@Sir Bates dö Hól: szerintem ő egy dugovicstitusz. remélem sikerül fog neki:)))
@taga20:
Én adok ennek időt, majd felébred(ünk) mindenki, ha... várj még, ez nem kristálytiszta helyzet egyelőre.

Szóval nézz valami guminőt estére, aztán majd kialakul!
@Spániel: gondolkozz, ha nyer, mi lesz vele és a fityeszbandájával? vitya grácban, bájerzsoca a szlovákrendszámos terepjárójában lesz szénmonokszid mártírhalott:)
@Knósszosz: haver, nézd a hírtévé célpont szarját. 180 fokos fordulat, (nem 370fokos védelem), szét röhögöm magam:)))
@taga20: (ne vernyogj, te kerültél előre) @Knósszosz: nem, ez a valódi piacgazdaság hiánya... már írtam: ha az alap a redisztributív visszaosztás-vissza nem térítendő-közbeszerzés, ez történik... gyurcsány is evvel szív... (mondom, az egyszem leisztinger, aki előbb volt selfmademan, aztán "oligarcha"...)
@taga20: ezek már most bebuktak amíg ilyen bátor harcosok ellen kell kiállnia, no problem:

"Kerestük a Fidesz prominenseit. tagjait is. Orbánt, Pokornit, Rogánt, Selmeczit és másokat, ám egyikük sem szólalt meg lapzártánkig. Néhányan pedig csak röviden reagáltak:

Kerényi Imre:
- Kérek tornából felmentést, nem érek rá."

www.borsonline.hu/20150206_simicska_kva_nagy_haboru_jon_orbannal
@Sir Bates dö Hól:
.
Gondolom, ez nem kölcsönös.
Én viszont nem elfogult vagyok vele, hanem értek egyet azzal, amit ő meggyőződéssel hirdet.
Különösen visszataszító, amikor Kövér házmestertől hallom az ismétlést, de mástól nem.
Hamisak és álságosak az állításai. Különösen az Alkotmánybíróság szerepéről.
@Sir Bates dö Hól:
Stumpf kicsit más, mint a többi kaptafa. Próbál felnőni a feladathoz.
Értékelem az igyekezetet.
Azt azért hozzáteszem, hogy nem napi olvasmányaim közé tartoznak az Ab határozatok.
Valahogy, és mintha megrendelésre készülnének, mint az öltöny az úri-szabónál.
@taga20:
A Juhásznak inkább van ember formája.
Remélem, sikerrel jár és előbb utóbb kicsinálja a kis gülüszemüt.
@punkfrog:
Lajos, for minipr? Azért ne túlozzunk... :)
@huzzadneki shakespeare: "Simicska Orbán "ügyeiről"

Mire kíváncsi? Harmincöt éve ismerem, mond ez valamit? Ismerem, sok minden tudok róla, igen. Na és?" (báj simicska)

NO KOMMENT!

bocs, megyek aludni, me holnap reggel öt húszkor kelek, megyek melózni.
jó éjt, minden normális embernek. na jó, lali neked is:)))
@kekex:

Lajosnak még a házõrző kutyája is marci fánkot eszik.
S mint tudjuk, a háborúhoz is három dolog kell.....
@dr. jenőke (jenőke): én a szakmai felkészültségéről beszéltem, szemben egy balsai-salamon-stumpf triásszal... hát, ő máshogy érzi (mint írtam, nem azonosulok álláspontjával...)
@Sir Bates dö Hól:
.
Balsai műtrágya alapanyagnak sem megfelelő.
@huzzadneki shakespeare:
No meg ahhoz források is kellenek... államiakat elzárják. Durva harc lesz, lesznek szórakoztató "esetek".
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Most mi a baj?
Tiltakozott a pétfürdői Nitrogénművek Zrt?
Ha Lajcsinknak van bizonyítéka a 2010-es shortolásra,
(amivel erősen megmozgatták a komolyabb pénzpiacokat is) a tőzsdefelügyeleteknél felnyomhatja őket. És az ott nem "bocsánatos bűn"! Kivéve persze, ha ő találta ki. Ez lesz a legnagyobb baja - a legtöbb geciségben együtt voltak benne!
.
Vers helyett:
.
Dalszöveg (részlet)

A szürke házfalakra
Rászakadt már az est
Valahol felsír még egy
Kisgyerek
Hallom, az édesanyja
Dallal csitítja el
Hallgatom a nyitott ablaknál
S végül én is énekelem

Könnyű álmot hozzon az éj
Altasd el, hűs dunai szél
Aludj el
Kisember
Aludj el!

Álmodj hintát, homokozót
Álmodj rétet, kis patakot
Aludj el
Kisember
Aludj el!

Nézd fent, a háztetőn ott
Neked táncol a hold
Lenéznek rád a fénylő
Csillagok
A sötét folyóparton
Álmos, nagy béka ül
Hangtalan suhan egy kismadár
Látod, ő is hazarepül
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Uniós pénzekről lévén szó, nem lehet olyan könnyedén kiiktatni a Simicskát.
Azt, hogy mi fog történni most még nemigen lehet kiolvasni a kalendáriumból.
A becses figyelmemre viszont bizton számíthatnak!:-)
Két napja kaptam egy infót ,hogy vikit megakarják buktatni áprilisig. No mondtam is a csávónak borogassa magát hátha magához jön,de most valahogy nem tűnik akkora baromságnak!!
Főleg a cikk vége érdekes: melyik ország nem szerepel a tervben?...
Az Euronews-on látta: A Baltikum aggódik, a NATO felkészül

hu.euronews.com/2015/02/06/a-baltikum-aggodik-a-nato-felkeszul/
A mai HÍRhez:

Simicska bridzsből pókerbe váltott, és egyúttal korábbi partnerét is finoman figyelmeztette nyilvánosan - "te geci!" -, hogy átbaszta a licitnél.

Na de:

Tényleg all-inn történt?

Laja kamikáze vagy kamukáze?

Ki az erősebb qtya?

A reklám után megtudhatjuk. :o)
@Csaknézek...:

Eddig azt hitte, hogy ő az a kamikáze, aki mindent megúszott. Eddig.

Régen jártál erre:))
@Sir Bates dö Hól: Ismet sikerult a "megfelelo" oldalt kivalasztani.
@Orica Középföldi:
Nézd már, a szemei is kigúvadtak, ilyet még nem látott. Pedig mennyiszer emlegettük, hogy eljön a bolsevik párton belüli leszámolás ideje, amikor a fazék mellett aranyórában cinikuskodó kisköcsögök felbátorodnak és megpróbálják a régi elvtársakat kiradirozni a fényképekről. Persze amikor az erőegyensúly kis nyominger belvárosi hülyegyerekek fejében tévesen kerül a mázsára, akkor nem a zabszemel, hanem a lóalkatrésszel a hátsójukban térnek meg a folyamatosan növekvő kérójukba, hisz a mai nap sem volt biztató, holnap meg egy nem elég megfontoltan elhelyezett nyelvcsapás a karrier végét jelentheti, ami után újságcikkek jönnek, édekes iratok kerülnek valahonnan elő... Van ott beszarás most, sokan szedik a gyógyszereiket ma marékszám... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: lajos a pénzemet akarja, orbán viszont a szabadságomat.
orbán a veszélyesebb számomra.
(na, persze azért sokkal bonyolultabb a dolog mert a pénzen keresztül is eltűnhet a szabadság...)
nagy kérdés, mi lesz ha a lajos győz?
valószínűleg kezdhetünk rögtön küzdeni ellene!
@Orica Középföldi:
"Li Taj-po szavai csengnek a fülemben
Én vagyok Li Taj-po
Sajnos nem értek saját kínaiul
De hiszek neked, barna szemem van
Ez egy repedt fazék
Lehetnék én is kamikázé"

ha mar..
@kekex: talán nem akarták túlértékelni, azt akire vonatkozott!:)))
@glinolid: mint már írtam, ez egy hosszú ideje tartó sztori, melyet leginkább a sértett önérzet és a revans vágya motivál... no, meg a pénz... s a csillagok állása is "összejött"... meg a grazi beteg is kéznél van...
@punkfrog:
Atomot nekik! Bár, ezek pár szem szép színes bogyóval is beérhetik... Az biztos, hogy nem olcsó, de a mi hülyéink, a mi pénzünkön...
@Sir Bates dö Hól:
Tényleg, a harmadosztályú soccer meg lapul, mint nagy barna a fűben. Egy faca kis hebegés, egy talonban lévő "öszödi" szössz ne lenne Don Luigi tarsolyában? Valahogy nem hiszem, bebiztosította ő már magát ilyesmivel, csak kijátssza-e? Beáldozza-e a setét parasztját?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nézd, simicskát nagyon a sarokba szorították... s nem véletlen, hogy ő nincs oda az orosz kapcsolatokért (bár ennek inkább más az oka, mint a "szocializációs nosztalgia", bár nem vonom kétségbe szavait ebben a tekintetben, hogy nem tud határozott különbséget tenni a szovjetek és a mai oroszok politikája/viselkedése/magatartása közt... ezzel én is így vagyok)...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem kellenek multikulturális hülyék!
megoldjuk házon belül, saját erőből!:)
Helló, Népek!

2 napig nem leszek.
Ha addig be- és megdőlnek ezek a gecik, valahogy tudassátok! :)

Jó hétvégét, Mindegykibe! :D
@Sir Bates dö Hól:

A jelenlegi alkotmánybírókat és a végrenyhélkedő elnöküket még pedellusnak sem venné fel egy magára valamit is adó jogi egyetem. Ezek tulajdonképpen zugírászok* Paczolaival, Pokollal az élen.

*BTK-i értelemben:

248. § (1) Aki jogosulatlanul, üzletszerűen ügyvédi, jogtanácsosi vagy közjegyzői tevékenységet végez, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a zugírászatot ügyvédi, jogtanácsosi vagy közjegyzői tevékenységre jogosultság színlelésével követik el.[1]

Jaeg kiegészítés:)

Aki az alkotmánybírói munkálkodást kinevezése ellenére csak színleli, szintén a zugírászat bűntettét követi el, s a jog megcsúfolásának büntetéséül saját fenekét törölje ki a diplomájával, s nyalja élete hátralévő részében mindazok valagát nyilvánosan és fizikailag, akiknek engedve leszarta a jogot, az erkölcsöt és a közérdeket..

Végrehajtandó azonnal Paczolai esetében, felkészül Pokol...
A Simicska fejleményekhez várjunk még egy pöttyet. Nem kell türelmetlenkedni. Lesz még túzok, és tíz ok. Mindent a maga idejében.

[Asimov: Alapítvány és tanulságai:-)...]
@jaegtoer: Jó reggelt! :)

"És, mint egy csillagrobbanás, egyszerre kulminált az a kulturális nonszensz is, amit az elmúlt huszonötben, lépésről lépésre a politika szabadított az országra. A verbális agresszió és a morális maszatolás."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150206_A_geci_napja
@jöttem:
Értettem már elsőre is, csak jól esett elképzelni S-t Rambóként. Lehet, hogy az a bizonyos "nem bírom a pocakos tábornokokat" már neki szólt?
Egyébként a magyar szólás szerint: "Többet ésszel, mint erővel" és S-nek esze az van! Na nem túl sok, ha most ül szánkóra! Emlékezhetne egy másik S esetére a havon.
@gazoló:
Nem biztos, hogy mind birka, lehetnek párszázezren csalódott csodavárók. Mert azt azért ne feledjük, hogy nagyjából megfeleződött a tábor, tehát a hívőkön kívül van vagy 1-1,5 millió jobboldali, aki vevő lenne egy hiteles tájékoztatásra. Azaz lehet, hogy üzletileg sem jön ki rosszul S. a buliból. Az RTL is hogy megszaladt, amikor elkezdett egy kissé hasonlítani egy igazi adóra!
@kekex: Na és kire szavaznak majd a kis gecitől elfordult jobbos szavazók? :)
@Csaknézek...:
"Laja kamikáze vagy kamukáze?"
Sajna benne van a pakliban, hogy Laja egyszemélyes "netadó ellenes tüntetést" hajt végre - elvégre az adó ellen ment és sikeres volt - és most csak villogtatja szemünkbe a mi pénzünkön vett ketyeréjét.
Mivel Orbán csak az erőből ért - hát most erőt mutat.
De ami elmegy haverok között - azt nem "nyelheti le" Orbán nyilvánosan.
Szóval megvalósulni látszik a kínai átok: "Érj meg érdekes időket" Legalább élvezzük a műsort, amíg tart!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Vagy ott van a "Hosszú kések éjszakája" Ami arról szólt, hogy a diktátor - amikor már nem volt rájuk szüksége - eliminálta a harcostársakat. S. malacka meg észrevette a kést - és most hajkurásszák a böllérversenyen.
@kekex:

A forradalmárok 'Louis oldalán bontanak vitorlát:))
@Gábris szomszéd:
Aki mögé Lajosunk odaáll és támogatja: pénzzel, médiával. Vagfy ismerjük már - vagy előhúz egy nyuszit a kalapból. A spanyolok és a görögök bizonyítják, hogy pár hónap alatt is fel lehet építeni egy nyerő csapatot!
@kekex: Azt meséltem már, hogy a jobbik egész véletlenül épp most keresgél magának valamilyen tévé csatornát? :)
@Gábris szomszéd:
Egy kis kommentgyüjtemény:

nyugger • 10 órája
Bizony bizony Viktor, nem azt mondta a barátod, volt hálótársad, hogy zseni, hanem azt, hogy geci.

Tudod, az első pofon a legnagyobb,
Aztán a többit lassan megszokod,
Tudod, az első pofon a legnagyobb

16 • Válasz•Megosztás ›

Avatár
kations • 13 órája
A legjobb kimenetel az lenne ha a kölcsönös sárdobálás eredményeképp annyi terhelő bizonyíték kerülne napvilágra, hogy már Polt főügyész vagy az egész alkotmánybírói kar sem tudná kimosni őket. Sőt, még (k)Áder (köztársasági?) elnöknek is túl ciki lenne kegyelmet adni.
Így kerülne hűvösre és jó hosszú időre mindkét jómadár (Sim L és OV). Felőlem sokkal többet is rács mögé tehetnénk.

Mi így is, úgy is szívunk. Jobb lenne hamarabb túl lenni az egészen és újat kezdeni. Ha megadatik ez a lehetőség akkor próbáljuk ne úgy elbabrálni mint eddig!

Pintér Sándor "PAPA" • 12 órája
Luigi, Luigi Silenzio!
.
OMERTA, KAPISE!? He!
.
Classico liquidazione: pistole, bombe, coltelli, veleno ...
.
Va bene, Amico, va bene!
Luigi, luigi!
és aki még nem olvasta, vagy olvasta, de régen - ideje elővenni!
fyredun • 13 órája
Kende Péter így írt az első "Viktor" könyvében:

"..A fideszes, az Orbán-féle politizálásnak "örök és megbonthatatlan" ele­me, legfőbb alapelve ez: NINCS IRGALOM! A szörnyű csak az, hogy ez az elv egyre inkább szétsugárzik a magyar társadalom egészében az élet mind több területére. A humánum, a segítőkészség, a szolidaritás hovato­vább egyenesen negatív érték. (...)
Ez a mentalitás pedig - ami uralkodóvá válik a közlekedésen kívül az ál­lamélet egészében, a civil szférában, az üzleti világban, s egyre inkább sokak magánéletében is - erkölcsileg száz évre "hazavágja" Magyarországot. Igen, nem tíz, nem harminc, de száz évre. (...) Amit Vágvölgyí B. András - egykor a Fidesz tanácsadója - kevéssé cizellált módon úgy emlegetett: A POLITIKAI GECIZMUS - hogy ugyanis pozitív kicsen­gést kapnak olyan szándékok, tettek, gondolkodásmódok, amelyek rettene­tesek: a lopás, az erőszakkal szerzés, a másik kíméletlen lenyomása, a sze­métség, a gerinctelenség, a mocsok. Értékké emelődik a linkség, az adott szó, a szerződés be nem tartása, tiszteletre méltó cselekedet lesz a másik át­verése, becsapása, lehúzása. - AZ EGY NAGY GECI! - mondják csettintve, nem is titkolt elismeréssel X-ről és Y-ról, aki valójában csupán egy moral insanity, egy utolsó gazember. És a gyerekek mindezt viharsebességgel el is tanulják, felnőve érvényesítik, majd saját gyerekeiknek ismét átörökítik. A gátlásta­lanság, a kíméletlenség, a NINCS IRGALOM! válik követendő mintává..."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150206_A_geci_napja
@Gábris szomszéd:
A görög-spanyol példa BALOLDALON működött. Annyi esze csak lesz Luinak, hogy a vonakondával nem közösködik?!
A gechyharc remélem folytatódik ,hajrá Lajos,mert akkor a tévémen 94.helyről előbbre hozom a Hirtvt.
Az milyen szép lenne h a az RTL és a Hirtv együtt gyepálnák a viktort:)
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150207_Tulelesi_tanacsok_Lajosnak
"Van viszont egy különbség Hodorkovszkij és közted: te ismered a főoligarcha pénzügyeit. Hiszen sokáig te intézted. Neked nem csak pénzed, információid is vannak, így pontosabb. Most ne a szerkesztőségek átalakításával foglalkozz, az ráér. Ne rovatértekezletet tarts, hanem sajtótájékoztatót. Ülj ki és beszélj. Nevek, összegek, számlaszámok. Ki mikor kinek mennyit. Miből épült, hogy finanszírozta, ki hagyta jóvá. Szép sorban, beszkennelve, kivetítve.

Ütősebb lenne, mint a legecizés."
folyt.
"Képzeld, lehetsz a végén pozitív hős. Mint amikor a Darth Vader ledobta a császárt. Igaz, hogy arra az összecsapásra ráment ő is, de akárhogy is nézzük, nem maradt a színen olyan forgatókönyv, amelyben a vereséget inkább elkerülheted.

Én neked drukkolok. Vannak helyzetek, amikor az ember nem válogat. Jobb ma egy gengszter, mint holnap egy zsarnok. Mindkettő lop, de az egyik nem adta el az országot Putyinnak, nem központosította az iskolákat és nem írta át az Alkotmányt. Valamint nyelvileg is szórakoztatóbb („Kapsz érte valami lét, azt megkapod és baszd meg.”). Jó nincs, csak a rossz és a csúf. Ez a választék. A kezedben van a jövőnk Lajos. És, el ne felejtsd, a bizonyítékok."
hvg.hu/velemeny/20140606_Csakazorban
Ne azt kérdezd Lajos, hogy mit adhat még neked a hazád, kérdezd azt, hogy mit adhatsz te a hazádnak.

Bizonyítékokat.
@jaegtoer: ez is egy megközelítési mód, ám a szakmai felkészültségről "vitatkoztunk"... az viszont tény, hogy mindketten szakmailag felkészültek (paczolaynál morálus kifogások merülhetnek fel esetleg, pokol viszont konzekvens ideákkal rendelkezik '90 óta, ez vitathatatlan... )
@kekex: Nézz már rá a mostani magyar "baloldalra"? Szerinted úgy néznek ki mint mondjuk a görög Syriza? Európában már rég nem a bal-jobb felosztás a lényeg, hanem a globalista felfogás küzd a lokalitások érdekeit figyelembe vevő erőkkel. Görögöknél a Syriza nyert, Spanyoloknál várható a podemos, frnaciáknál meg Le penék, briteknék az UKIP Farrageval a favorit. Két utóbbi szintén nem nevezhető baloldalinak, ahogy a jobbik sem, de ahogy mondtam nem is ez a lényeg.
@kekex: a hosszú késeknél nagyon komoly ideológiai nézetkülönbség volt az elitista hitler és a valóban plebejus röhm közt a hogyan továbban...
@Gábris szomszéd: "Európában már rég nem a bal-jobb felosztás a lényeg, hanem a globalista felfogás küzd a lokalitások érdekeit figyelembe vevő erőkkel."

Gyöngyszem!!! Neked a "Csapd le csacsi!" kártyajáték is egy bonyolult, sokismeretlenes egyenlet...
@kekex:

Tegnap olvastam valahol egy érdekes felvetést. Vajon mit jelenthet a "szánkózni mentem" kifejezés?
Többször elhangzott tegnap S. szájából.
Szerintem nem véletlenül.
@Sir Bates dö Hól: Ezt a folyamatot nem a csacsi, hanem a valóság csapja le. ;)
@Sir Bates dö Hól: ízelítő a műsortervből:

vállalkozási tanácsok volner jánostól
vallási félóra novák előddel
gyerekeknek - vona gábor: mese a lompos nagy farkamról
morvai krisztina - cipőpaszta és az európai unió...
@Gábris szomszéd:
aztán bilibe ér a kezed, és felébredsz.
@jöttem:
Svájc?
De egyébként nem kell konspiráción törni a fejünket. Lui lehajlik a kis zsozsóért is: "Már befizette az utat, és nem mondja vissza"
Ez messze van a politikusi "Most akkor hazamegyünk"-től.
@Sir Bates dö Hól:

Egy idő óta eredmény centrikus szemlélettel mérlegelek.:)

Jelen eseteben a képzettség színvonala súlyosbító körülménynek tűnik. Egy takarítónőtöl (6 elemivel) nem várok csodákat, egy elöl hátul doktorral szemben azonban más a mérce.
Fogaggyunk egy liter borban, ha ezt a csajágaröcsögei alpolgármesterek csinálták vóna, akkor most a vádlottak paggyán ücsörögnének.

nol.hu/belfold/lezarult-a-nyomozas-a-floridazas-nem-buncselekmeny-1514715
@kekex: Szó sincs róla, nézd csak a folyamatokat.
@Knósszosz:
Szia Knósszi!
"Ez a balhé meleget hozott a télbe, én élvezem..."
Meg kell, hogy mondjam, én is.
Szégyenletes módon kéjes élvezettel, aprólékosan
elolvasok minden riportot, magyarázatot, kommenteket, és eufóriás állapotba leledzem.
Abban igazad van, hogy a jövőben hadban álló TV csatornák a nézőszám fokozását fogják szorgalmazni. Én az ehhez szükséges vonzerőről írtam, amelyet inkább Simicska fog produkálni.
Az orbáni lakájok az új köztévében sem tudnak
mást tenni, mint eddig, az orbáni propagandát fogják nyomni. . Szemben Simicskával, aki új hangokat üt meg dúr hangnemben, újszerű információkkal szolgálva. Ezért a nóvumért a a nézők inkább a Simicska harsonát fogják választani.
A reklám megbíások okán Orbán van előnyös helyzetben, mert nála van a pénz, azzal dolgoztat, aki hozzá lojális.
Érdekes volt tegnap Csintalannak egy Simicskát elismerő nyilatkozata.
Arról beszélt, hogy életében két ember volt olyan pártérdekeket privilegizáló ember, aki a pártjáért mindent megtett. Egyik Simicska, aki 94-től lapátolta össze a pénzt a Fidesz számára, megteremtve ezzel a fennmaradás lehetőségét..
@kekex: És ott is vagyunk a Horthy-korban ... Nem szabad ilyen pesszimistán nézni a dolgokat. Természetes, hogy az emberben ott van az állat, mondhatnám ez a kiindulási alap. Az altruizmus, empátia, szolidaritás mind-mind a kultúra és a civilizáció terméke!
Hiteltelen oylanok szájából hallgatni a siránkozást, akik ott voltak, tehettek volna ellene, hogy ezek az állatok hatalomra kerüljenek, de inkább a saját pecsenyéjüket sütögették (ellenzék, szakszervezetek, újságírók stb.).
@kekex:

Igazad van. Nem kell agyalni. Lajosunknak jót tett a friss levegő, ma már higgadtan nyilatkozott.
Tüntethet itt több ezer ember hónapokig minden eredmény nélkül. De ha egy bennfentes nevén nevezi a dolgokat, abba beleremeg a fideszvilág.
Mintha valaki itt Vizoviczki-ről beszélt volna ....
Ajánlom az adott kormányhatározatot érdeklődők figyelmébe
njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=172341.275556

Egyszerűbben:
1604/2014 (XI.04) Kormányhatározat ....
Érdekes ....
@banurr:

ÉS?

Lehet látni minden területen, hogy kinézik azokat a pontokat, amiket még érdemes lerabolni ( ahová sok állami pénzt lehet bepumpálni ), és rávetik magukat jogszabályokkal. Lehetőleg úgy, hogy körön kívüli ne is férjen hozzá. Ezért kérdeztem már eccer-kéccer, hogy "...van még valak(m)i?"
süti beállítások módosítása