Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.22. 08:51 Fabius

Kövér: ide figyeljetek urizáló köcsögök!

Címkék: fidesz kövér lászló belharc urizálás

He!

Igen, ti, ti urizáló majmok. Én is mondhattam volna amit mondhattam volna. Például, hogy a pulpitus alatt kézzel bontalak ki titeket, mint egy halat, és kucsmát varrok a molyette bőrötökből.

kover_laszlo.jpg

De nem mondtam, pedig nagy volt a kísértés, helyette próbálom úgy elmagyarázni mi a stájsz, hogy azt a korlátozott értelmi képességetekkel is felfogjátok.

Szóval az van, hogy ez így nem van jól.

Habonynál csak egy dolgot utálok jobban, a Gucci táskával flangáló Habonyt. Ezt még a beszólogatástól is keményeben utálom, pedig azt jobban gyűlölöm, mint az aurámba belemolinózó elempéseket. Mert irritál. Engem is, de a népet - tudjátok ők azok, akikre aszondjuk velük kormányzunk - még sokkal jobban irritálja. Nekik állítólag gond ötezerért a megyei matrica, Habonynak meg nem gond ötszázezerért a táska. Hát ezért. Úgy értem hát ezért szarom le, mikor Lázár dünnyögi, zárt ajtók mellett kéne megbeszélni mi szúrja a szemet. Majd, ha nem viszitek utcára a Gucci táskát, nem nyilvánosan menőztök mellig Rolexben, ha nem fut össze senki Kósával új-zélandi Stones koncertre menet, akkor majd, de csak akkor én sem fogok nyilvánosan helyeselni ha urizálást kiált valaki.

Addig meg azt mondom: lófaszt! - és fonjatok ostort belőle, ha nem tetszik!

Éppen elég nekünk az összes ostoba kölyök butasága, nem kell még a tiétek is. Itt van mindjárt Rasi, aki ahelyett, hogy örülne a lehetőségnek és hallgatna mélyen, azzal jaszkarizik a faszbúkon, ők bizony önálló család önálló jövedelemmel. Mint aki nem tudja, hogy a hozzáértőknek nagyjából 30 másodperc kideríteni, az "önálló jövedelem" pont annyit, amit apuci baráti köre ilyen olyan módon - sajátos közbeszerzéssel - csurrant a közösből. Ez lehetőséget ad svájci iskolára tízmilliókért. Lehetőséget ad rá, hogy a miniszterelnök úr lánykájának ne kellejen 10-20 évet lehúzni a szállodaiparban havi átlag nettó 145 ezert, mire összejön egy saját tulajdonú panel Békásmegyeren. De arra nem ad lehetőséget, hogy ekkora pofát nyisson, hogy abból mindenkinek világos legyen: A mi gyerekeink úgy nőttek fel, hogy nekik ez a 15 milcsis kurzus és a rávaló ilyen módon megteremtése a világ legtermészetesebb dolga. Rasi nem tehet róla, őt az apucija és az őket - minket - körbevevő miliő nevelte ilyenné.

De ti, akik urizáltok bizony tehettek róla!

Tudom én, hogy minek a luxus ha nincs kinek mutogatni? Azt is tudom, hogy egy tollvonással képesek lennénk törvénybe iktatni, ez nektek/nekünk alanyi jogon jár. Azt is vágom, hogy aki berzenkedik azt személyre szabott adókkal képesek lennénk megfegyelmezni, amennyiben nem a Simicska Lajos. De ne legyetek már hülyék, semmi nem tart örökké! Amíg nem kiáltjuk ki a királyságot, addig újra és újra ezek a halálra irritált birkák kell megválasszanak minket. És oké, ezek annak is örülni tudnak, ha a Megyeri hídon átjárásért nem kell majd fizetni, de ne becsüljük már alá ennyire a székházablakon berepülő monitor súlyát! Éppen elég ciki, hogy úgyis jönnek még alapon nem siettünk beüvegeztetni az ablakokat. Nem mondhatjuk, hogy ha okosan spórolnak a rezsicsökkentéssel, akkor majd ők is törzsvásáróli kártyát kapnak a Louis Vuitton butikban. Legyen már eszetek!

Na, ezt is mind mondhattam volna. De se ennyire tökös, se ennyire hülye azért nem vagyok.

Csókpuszi, Lackó

331 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr567003507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius!

Érzékelhető élvezettel tanyáztál Kövér agyában:))
Ne tedd sűrűn, nem biztos, hogy nyom nélkül elmúlik.
Kinek a skullját takargatja a képen? Vagy inkább támaszkodik rá?
@OPHELIA: Természetesen Kádárét (bár ha jól sejtem, kérdésed merőben költői volt).
Jó gyorsan ki lettem torpedózva:)
@Orica Középföldi: :)

ezt azért mégsem írhatta le viselkedési "útmutatásnak" a frakciónak, hiszen ez úriembereknek egy golfklubban "érthető" csak:

1. A hát egyenes, lábak enyhén hajlítva, mindkét talp a földön.
2. Két kézzel, laza csuklóval tart.
3. A fej lefelé néz.
4. Gyorsan hátracsapni tilos.
5. Vigyázzon a vízre!
6. Igyekezzen nem eltalálni senkit.
7. Ha túl hosszúra sikerülne, figyelmeztesse az elöl állókat.
8. Ne álljon közvetlenül senki elé.
9. Maradjon csendben, ne zavarjon másokat a koncentrálásban.
10. Ne lóbálja feleslegesen mások orra előtt.
És most öblítse le a piszoárt, és menjen ki a WC-ből.
Hirtelen, de kenyesek lettek az "oregek".
Magyar exmilliárdos : Sok energiám ment el arra, hogy elveszítsem a pénzemet

Tizenhat éven keresztül rendkívül sok energiám ment el arra, hogy elveszítsem a pénzemet és ezt a folyamatot sikerült megállítanom. Ez az evilági anyagi eredmény. Eljutottam oda, hogy az anyósomat kerekesszékkel betolom a kórházba, s ott várok három órát, míg sorra kerülök, közben hallgatom, ahogy néha a nővérek leordítják a betegek fejét, mert ez a mai valóság. Valójában így élnek az emberek. Miért gondolom azt, hogy felmenjek a harmadik emeletre, ahol egyébként ismerem az igazgatót? Ez egy folyamat, amely alázatra és engedelmességre tanít - nyilatkozta lapunknak Somody Imre üzletember, a Centrál Kávéház tulajdonosa.

folytatás

figyelo.hu/cikkek/413457-magyar-exmilliardos---sok-energiam-ment-el-arra--hogy-elveszitsem-a-penzemet


Több gyerek született, de egy kisvárosnyi magyar eltűnt

A KSH jelentésének előzetes adatai szerint 2014 első tíz hónapjában 76 048 gyermek született, 2,7 százalékkal több mint az előző év azonos időszakában. A regisztrált 103 409 halálozás 1,9 százalékos csökkenést jelent 2013. január-októberhez képest.

A természetes fogyás 27 361 fő volt, 3 977-tel kevesebb az egy évvel korábbinál.

Közölték: a születések száma nyolc hónapban emelkedett, februárban és októberben viszont valamivel kevesebb gyermek jött világra az egy évvel korábbihoz képest. A növekedés áprilisban (9,5 százalék) és júniusban (5,5 százalék) volt a legnagyobb.

Összességében az év első tíz hónapjában született gyermekek száma 1979-cel, 2,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.

A halálozások száma nyolc hónapban kevesebb, májusban és szeptemberben viszont több volt, mint 2013 megfelelő időszakában. Különösen a júniusi visszaesés volt számottevő, amikor az egy évvel korábbihoz képest 6,5 százalékos csökkenést mértek. Az év első tíz hónapjában 1,9 százalékkal kevesebben hunytak el, ami az előző évhez viszonyítva 1998-cal kevesebb halálozásból adódott.

Kitértek arra is, hogy a házasságkötések száma az év első hat hónapjában folyamatosan felülmúlta az egy évvel korábbit, azonban a július-szeptemberi időszakban kismértékben, októberben jelentősen, 9,8 százalékkal elmaradt attól. A legnagyobb mértékű emelkedés februárban történt, amikor kimagaslóan, 21,1 százalékkal több házasságot regisztráltak az előző év azonos hónapjához képest. A 2014 első tíz hónapjában anyakönyvezett 34 758 házasságkötés 3,7 százalékkal haladta meg a tavalyi értéket, 1229-cel többen kötöttek házasságot.

Ezer lakosra 9,3 élve születés és 12,6 halálozás jutott. Az előbbi értéke 0,3 ezrelékponttal magasabb, az utóbbi 0,2 ezrelékponttal alacsonyabb volt 2013. január-októberhez viszonyítva. Az év első tíz hónapjában ezer élve születésre 4,7 csecsemőhalálozás jutott, ami 0,4 ezrelékpontos csökkenést jelentett az egy évvel korábbihoz képest. A házasságkötési arányszám 4,2 ezrelékes értéke 0,1 ezrelékponttal volt magasabb az előző év január-októberinél.

A halálozások száma mérséklődött, a születéseké emelkedett, ennek következtében a természetes fogyás üteme 3,8 ezrelékről 3,3 ezrelékre csökkent, ami a 2013. január-októberi 31 338-cal szemben 2014 első tíz hónapjában 27 361 főt jelentett - tartalmazza a KSH jelentése.

figyelo.hu/cikkek/413530-tobb-gyerek-szuletett--de-egy-kisvarosnyi-magyar-eltunt
mi ki nem derül... :(

Lázár: Az USA követsége "a demonstrációk aktív szervezője"

A demonstrációk azt mutatják, mintha az amerikai nagykövetség átvette volna a magyar ellenzék szerepét – mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Hírlapnak adott interjújában. Arról is beszélt, hogy az urizálással kapcsolatos kritika egy politikai akció a sajtó és az ellenzék részéről, a Fidesz népszerűségvesztése után pedig nem szabad elbizonytalanodni, hanem dolgozni kell.

hvg.hu/itthon/20141222_Lazar_az_USA_kovetsege_a_demonstraciok_ak
Így keres Orbán bizalmasa saját bankjának tönkretételén

A Magyar Nemzeti Bank még december elején vonta vissza a Széchenyi Bank működési engedélyét, miután az átfogó vizsgálat során olyan súlyos szabálytalanságokat találtak, amelyek miatt az intézmény működése fenntarthatatlanná vált. Mint ismeretes, a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. vezetője nem más, mint Töröcskei István, az Államadósság Kezelő Központ vezetője, aki lemondását már felajánlotta ugyan, de még nem fogadták el.

Töröcskei István a Fidesz gazdasági holdudvarából való, bankár-oligarcha. Orbán bizalmasaként 2007-ben telket szerzett Felcsúton az ottani utánpótlás csapatnak, mostanság pedig állami pénzzel kitömött bankját viszi csődbe amellett, hogy egészen mostanáig az államadósságot is kezelte. Pénz-szivíttyúzási módszere egyszerű: saját cégeit tömte ki bankján keresztül, persze nem saját pénzből. Az MNB növekedési hitelprogramjából kapott forrásokat, amelyeknek nagy valószínűséggel búcsút inthetünk. Ez pedig már a Matolcsy-vezette MNB-nek is sok volt. Persze volt segítség: az állam még 2013-ban 3 milliárd forintért szerzett 49 százalékos tulajdonrészt a bankban, és furcsa, hogy a szabálytalanságokra senki sem figyelt fel annak ellenére, hogy előtte elvileg alaposan átvilágították a bankot.

Az ügy pikantériája, hogy az állam átfogó vizsgálatot tartott a banknál, majd annyira mindent rendben talált, hogy bevásárolta magát a részvények 49 százalékának megvételével. Egy évvel később a bank csődben, a betétesek 7,5 milliárd forintot vesztettek. Biztos, hogy jó ötlet a témában láthatóan dilettáns államra bízni a magyar bankrendszert, ahogy miniszterelnökünk vizionálja?

folytatás

tenytar.blog.hu/2014/12/22/igy_keres_orban_bizalmasa_sajat_bankjanak_tonkretetelen
Tíz magyar vicc, melyeket a Fidesz politikája ihletett

Bréking: A Fidesz elérte a magyar politikai vicc újjászületését, amihez azért elég rendesen kellett kalapálnia a népet az utóbbi öt évben. Lassan olyan jellegű vicckultúra kezd kialakulni hazánkban, mint amilyen a Rákosi- vagy a Kádár-korszakban volt jellemző. A nép egyszerű gyermekei nem kímélik sem a legfőbb pártvezetőt, sem a hatalmon lévő pártot. Íme egy kis válogatás a teljesség igénye nélkül.

szeka.blog.hu/2014/12/21/tiz_magyar_vicc_melyeket_a_fidesz_politikaja_ihletett
@guma: A győzedelmes jelentés - statisztika helyett (hurrá, kevésbé fogyunk) érdemesebb a KSH interaktív korfáját nézni. Abból nekem az jött le, hogy 2011-től van egy jelentős törés - születésszám csökkenés. :-(

www.ksh.hu/interaktiv/korfak/orszag.html
a mai szemle befejezésének még ezt találtam most, ahol rengeteg összehasonlító látványos statisztikai adat is van:

A magyarok nem urizálnak

Biciklizünk, tömegközlekedünk, és nem akarunk nagy házat vagy luxusautót. Magyarország környezetbarátság szempontjából egész jól teljesít – legalábbis a National Geographic 2014-es nemzetközi felmérése szerint.

230.atlatszo.hu/2014/12/21/a-magyarok-nem-urizalnak/
Ráadásul a Viktornak - és mellette a Tömjén Zsoltinak - még az ingyencsoki is kellett...
Nahát!
@rdos: :)

a KSH unortodox számai sokszor elképesztenek... de szerintük másként számolnak csak mint mi. :(

(nekem az tetszik amikor gazdasági lapok rákérdeznek a rengeteg ellentmondásukra, akkor azért a válaszukban ott van, hogy miért látnak őt mást adott pillanatban, és miért nem ellentmondás ez...)
@guma: Ezért tűnt el a hazai sajtóból a nyers adatok képi vagy táblázatos megjelenítése. Ugyanis az adatok értelmezéséhez nem kell diploma. :-(
@guma: USA követség és USA szövetség? Azért az bájos, hogy a pártállami embertelenül bürokratikus struktúrák és eftársak az amiknak tokkal vonóval eddig megfeleltek. Ha valami kretén hazai? sajtó a kitiltási botrányt nem szellőztette volna meg, az amik lehet még mindig hallgatnának a kitiltási ügyről. :-(
@guma:
:
Ezzel megágyaztak Lázár megbuktatásához, bárki is vette rá, hogy ilyen marhaságokat beszéljen.
Segítség nélkül ez neki sem ment volna.
Nem vagyok oda Tölgyessy-ért, de most ott van:

"Orbán Viktor retorikájával a sokszorosan rögzült nemzeti elfogultságoknak hízelegve ismétlődően megidézi az egyedülállóan tehetséges, ám az idegen hatalmak túlereje és a baloldali elitek árulása következtében, valamint a külföldi befektetők túlságos profitigényei miatt boldogulni nem képes elnyomott magyarok képzetét. A bajokért mindenki más inkább felelős, mint az itt élők."

index.hu/belfold/2014/12/22/tolgyessy_peter_elemzes_elso_resz/

Olvastátok? Érdemes.
@guma:

"Szeretem a választási kampányokat – mondja egy választópolgár - Ilyenkor tele vannak a kandeláberek Fideszes politikusokkal."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Politikai vicc téma a vincenten. Nem kell idén új autó. Elég egy új kormány. :-)

orulunkvincent.tumblr.com/post/105853975423
Nem lehet bízni már régóta az Index hitelességében sem.

"Ángyán József volt fideszes képviselő és államtitkár többször nyíltan bírálta a kormány politikáját, majd a Fideszt maffiának is nevezte. A pártból távoznia kellett, de egyszer sem kapott nyílt fenyegetést a Fidesz vezérkarától."

Mit gondolnak a kedves indexesek nyílt fenyegetésnek?! Ángyántól idézek (nem szó szerint): azt mondta Orbán, hogy nem csinálunk belőled mártírt; aki hűséges, azt kihozzuk a harcmezőről, aki nem, arra mi is lőni fogunk; lejárató honlapot szerkesztettek valakik, és az MTI-n egy nappal előbb megjelent erről a hír, mint maga a honlap! (ezért fújták le az akciót).

Kitanult rafinált karaktergyilkos az összes, Kövérrel az élen. Lehet, hogy nem pénzt gyűjt otthon a subájába vagy a dunnába varrva (azt a rokonyok). Van, aki a levágott ember-, és lófejekben nagyobb örömét leli ...
@guma:

"A demonstrációk azt mutatják, mintha az amerikai nagykövetség átvette volna a magyar ellenzék szerepét – mondta Lázár János..."

Bár úgy lenne!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
:
''''külföldi befektetők túlságos profitigényei''''

Hacsak a külföldiek!
De viszi a mienket is... Igaz, már csak megszokásból, mert nekünk már nincsen más, csak felcsökkent mértékű.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha egy mondatban kellene összefoglalni: a kádári kisember, Kádár és a Kádár-kor utáni kádári kisember a hibás.

Véletlenül sincs egy mondat sem arról, hogy a rendszerváltó pártok miben hibáztak, urambocsá' az MDF vagy az SZDSZ.

Milyen elegánsan eltartja Tölgyessy a kisujját a magyarok difijétől: "a sokszorosan rögzült nemzeti elfogultságoknak hízelegve". Mik azok az elfogultságok, és hol volt Tölgyessy vagy az SZDSZ, mikor Horthyt újratemették, Boross meg "kopasz gyerekekkel" próbálta lejáratni őket? (Éppen paktumot kötöttek.)
@jöttem:
:
Lázár a Münchházy vitéz, amint a befagyott kürtőt, vagy pozámot(?) fújja.
@dr. jenőke (jenőke): Várjál! :) Tölgyessy szerint a "külföldi befektetők túlságos profitigényei" az "sokszorosan rögzült nemzeti elfogultság".

Szóval mindenki más nem hibás, csak a kádári kisember (és Orbán Viktor).
Idáig nem értettem, hogy Ráhel miért kezdett el a Kennedy idézetről zagyválni (amit lehet, hogy tévesen az apjának tulajdonít :). Bartus ad egy lehetséges megoldást, fölhívom erre még egyszer mindenki szíves figyelmét.

"Orbán Ráhel, aki ifjú kora ellenére már jól megtanulta a mellébeszélést, és hogy érdemi válaszok helyett pátosszal teli lózungokkal elégítse ki a hallgatóságát. Orbán Ráhel nem úgy beszél, mint egy miniszterelnök civil lánya, hanem mint egy uralkodó csemetéje, vagy egy leendő uralkodó."
(Bartus: Az Orbán-dinasztia)
@dr. jenőke (jenőke):

szerinted, le is körözik a hazai ÁFA csalóinkat?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: További idézet: "Orbán Viktor stratégiai programnak nevezte a budai Vár rekonstrukcióját, és azt mondta, hogy a magyar történelem folytonosságát jelképezi és része a nemzeti identitásnak."

Fabius, lehet hogy Kövért nem pogány magyar úrként kell majd a jövőben ábrázolni (ami egyébként nagyon vicces)? Lehetne pl. keresztes lovag, rizsporos copfos-térdnadrágos ítéletvégrehajtó, esetleg aranysujtásos lakáj ...
@gazoló: Én arra tippelek, hogy Orbán valamiféle kormányzói tisztséget akar fabrikálni (az elnöki rendszer már biztos :), amit aztán elkezd örökölhetővé tenni, mint anno Horthy. Amúgy tök mindegy, ha egy majomka is szebben ír, hiszen a megkoronázóinak még egy amőbát is érdemes trónra emelniük, akkor van biztosítva a rendszerük.

Grafológusok mit mondtak, akkoriban nem találtam ilyen véleményt?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Rodeo36 2014.12.22. 11:30:56
@Orica Középföldi:
tölgyessy elvtárs
téved a német sajátos út az nem sajátos hanem kibaszásos mégpedig az összes többi europai hatalom által:
a valóság:
The German Empire (German: Deutsches Kaiserreich), variously referred to as Imperial Germany,[6] German Reich/Realm,[7][8][9][10] Second Reich and also (unofficially) as Germany, was the historical German nation state[11] that existed from the unification of Germany in 1871 to the abdication of Kaiser Wilhelm II in November 1918, when Germany became a federal republic. It was a predecessor of today's Germany.

The German Empire consisted of 27 constituent territories, with most of them being ruled by royal families. While the Kingdom of Prussia contained most of the population and most of the territory of the empire, the Prussian leaders were supplanted by leaders from all over Germany, and Prussia itself played a lesser role. As Dwyer (2005) points out, Prussia's "political and cultural influence had diminished considerably" by the 1890s.[12] The German Empire's three largest neighbours were all rivals: Imperial Russia to the east, France to the west, and Austria-Hungary, a rival but also an ally, to the south-east.

tölgyessy elvtárs:

Csakhogy nehéz elgondolni, hogy a Nyugat évszázados tapasztalatai ellenére tartósan előrejuthat az ország. A Nyugat alkonya nem éppen eredeti eszme. Közép- és Kelet-Európa nemzetei régóta kutatják eredménytelenül a maguk Nyugatot felülmúló berendezkedéseit. A német különút keresése egy teljes évszázadon át, egészen a második világháborús katasztrófáig folytatódott.
Vissza a felülről elrendezett világ otthonosságába
A miniszterelnök az összetett magyar értékvilág régről hozott, a kádári évtizedekben tovább erősített árnyékosabb oldalára építi politikáját. Megítélése alapján végre a mediánszavazók, különösen saját társadalmi csoportja, a feltörekvő mezővárosi középrétegek világképe szerint szükséges újjáépíteni az országot. A kormányfő az ezeréves magyar „kultúrfölény” hiteire alapozva az újból elérhető nagyság kilátását ígéri az országnak. Orbán Viktor retorikájával a sokszorosan rögzült nemzeti elfogultságoknak hízelegve ismétlődően megidézi az egyedülállóan tehetséges, ám az idegen hatalmak túlereje és a baloldali elitek árulása következtében, valamint a külföldi befektetők túlságos profitigényei miatt boldogulni nem képes elnyomott magyarok képzetét. A bajokért mindenki más inkább felelős, mint az itt élők.

és ettől a német út teljesen más azaz tölgyessy elvtárs téved?

a gyarmattartó hatalmak önzése (=fidex teljhatalma) kikényszerítette a két világháborút, és azok akkor váltak "furcsává" amikor a nemzeti eszme vallássá annak hamis prófétáival alakult (=lásd fidex 25 éve) akkor a jogossága is lenullázódott és az emberi gyarlóság meg kapzsiság ülte torát

azaz a fidex nem elemzésre hanem lámpvasra való, emlékeztetném tölgyessy elvtársat is, meg arra, hogy tanuljon vagy ha már tuggya ne ferdítsen és a valóságot rágcsálja és ne ilyen hangosan csámcsogva

brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Épp ezért hihetetlen, hogy Bolgár Gyuri bácsinak éppen a tusványosbüdöskei beszéd után esett le, hogy itt "diktatúra van" (véleménye a Népszabiban). Már legkésőbb Ángyán kilépésekor üvöltenie-ordítania kellett volna az ellenzéknek és a médiájuknak, hogy nem tudunk semmit tenni a korrupció ellen a Parlamentben! Mert kormányzati szinten megy, és bármire hozhatnak kétharmados törvényt, még Mariska néni kendermagos tyúkjaira is, ha megtetszik valamelyikük feleségének.

Mi is az MSZP új szlogenje? : 2018-ban győzünk. No comment.
kapaszkodjatok meg!

Az ügyészség André Goodfriend diplomáciai mentességének felfüggesztését kéri

Vida Ildikó feljelentése alapján az ügyészség kéri az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége ideiglenes ügyvivőjének a diplomáciai mentességének felfüggesztését.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökének feljelentése alapján a Központi Nyomozó Főügyészségen nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás vétségének gyanúja miatt indult nyomozás kapcsán az ügyészség indítványozta a Külgazdasági és Külügyminisztériumnál azoknak az intézkedéseknek a megtételét, amelyek az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége ideiglenes ügyvivőjének a diplomáciai mentesség felfüggesztéséhez szükségesek - közölte az MTI-vel hétfőn a Legfőbb Ügyészség.

Az MTI-hez eljuttatott ügyészségi közlemény kitért arra, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség az ügyben egy héttel ezelőtt elrendelt nyomozás során elvégezte azokat nyomozati cselekményeket, amelyek közvetlenül nem érintettek mentelmi joggal rendelkező személyt.
Az eljárás folytathatósága érdekében indítványozta az ügyészség a diplomáciai mentesség felfüggesztése iránt szükséges intézkedések megtételét - írták.

www.stop.hu/belfold/az-ugyeszseg-andre-goodfriend-diplomaciai-mentessegenek-felfuggeszteset-keri/1286479/
ez sem rossz! gyávák megvédeni a saját törvénytervezetüket?
nincs egy férfi sem a frakcióban aki kiállna a rendkívüli ülésen az elképzeléseik mellett?
ostoba, gyáva harácsoló népség csinál csak ilyent szerintem...

Rogán bejelentette: meggátolják az MSZP munkáját

Fenn kell tartani a plázaépítési tilalmat, és a Magyarországon keletkezett bevételek után a nemzetközi kereskedelmi láncoknak is itt kell adózniuk - mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője vasárnap újságíróknak az államfő által az Országgyűlésnek visszaküldött törvényekről. Rogán Antal jelezte azt is, hogy a Fidesz és a KDNP képviselői nem mennek el az ellenzék által kezdeményezett, az útdíjjal kapcsolatos rendkívüli parlamenti ülésre.

www.stop.hu/belfold/rogan-bejelentette-meggatoljak-az-mszp-munkajat/1286416/
@guma: Lemaradtam tegnap a Híradóról. Meg akarja vitatni az MSZP a bizottsági ülésen az útdíjat?

Ezek a h.lyék abban is hisznek, hogy leváltják a diktatúrát 2018-ban. :)
Ady Endre: Békesség ünnepén
Békesség most tinéktek, emberek.
Övendezzél, derék világ,
Hangozzatok, jámbor legendák,
Zsolozsmák, bibliák, imák.
Kicsi gyertyák, lobogjatok föl,
Bóduljunk tömjénnek szagán!…
Szép dolog ez!… Így kell csinálni
Minden karácsony-éjszakán…
Hejh, szép az istenes legenda,
A csillag, a jászol, az élet,
Ki lehetne még vele húzni
Talán még néhány ezer évet…
Békesség hát néktek, emberek,
Örvendezzék a vak, a béna:
A jászol benne van a legendában
S a jászolban benne a széna…
Különben is az élet csupa vígság,
Útvesztőkből csillag vezet ki,
A pásztorok és bölcs királyok
Szinte futnak - egymást szeretni
S a betlehemi félhivatalosban
Miként egykor meg vala írva:
Mindenkit jászolánál várja
Az arany, a tömjén, a mirrha…
Örvendezzél, derék világ,
Harsogjatok, jó, égi villik,
Örvendezzél, derék világ,
Te meg vagy váltva tudniillik.
Lobogj, kis gyertya! Meg nem árthat
Ennyi kis fény tán a világnak.
Odakint szörnyű nagy a kétség,
Odakint szörnyű a sötétség.
Odakint szörnyű vaksötétben
Sirály sikoltoz, vércse vijjog,
Bagoly huhog, kóbor eb szűköl…
Odakint valami nagy titkot
Rejteget a sötét világ,
Jó lesz mormolni szaporábban
A szent zsolozsmát, bibliát.
A föld könnyektől terhesült meg
S a terhesült föld ing, remeg,
A vajudó kínnak gyümölcse
Nem lehet más, csak szörnyeteg…
Ami sóhaj, nyögés, kín, szenny volt
És rettentett a földgolyón,
Vad orkánban kitörni készül,
Világot törve, rombolón,
Évezredes tragédiának
Bosszuló vége fenyeget,
Vad-éhesen, vad harcra készen
Állnak iszonyú seregek…
A Messiást nem várják immár,
Nem kell többé a Messiás,
Hazug a megváltás meséje,
Szentségtelen a szentirás,
Hazug minden, amit az ember
Évezredekkel istenné tett,
Csak egy igazság - közös jussú
S egyenlő végű - ez az: élet…
Ám ne nézz ki az éjszakába,
Örvendezzél, derék világ,
Hangozzatok, jámbor legendák,
Zsolozsmák, bibliák, imák,
Ne halljátok a föld-dübörgést,
Menjen tovább a szürke élet,
Közelg a földi végitélet…
Addig lobogj csak, kicsi gyertya,
Harsogjatok csak, égi villik,
Örvendezzél, derék világ,
Te meg vagy váltva tudniillik.
@jöttem: Követség a "magyar ellenzék" szerepét átvette? A hazai többség látja hogy nincs magyar ellenzéki párt. Ha az amerikai követségen ezt nem látják, akkor rosszul végzik a munkájukat.

Ez az amerikai diplomáciára nem jellemző (a rossz munkavégzés), ezért arra gondol az egyszerű szemlélődő, a hajdani egypártállamiból lett többpártállami politikumunk az amiknak megfelel. :-(

Az amerikai - orosz befolyás nálunk a dolgok mai állása szerint sajna nem vagy-vagy, hanem is-is. :-( Az számomra nem kétséges hogy nekünk melyik kizárólagos befolyás lenne a jobb (nem az orosz), de szemmel láthatóan nem ebbe az irányba mennek a dolgok. :-( Én örülnék neki a legjobban ha tévednék.
@guma:

Érdekes amiket mond ez az ember, csak azt nem derült ki, hogy mindez isten és hit nélkül nem lehetséges-é?
@rdos: Bartus írja egy helyen, hogy az amcsik nagyon bíztak Bajnaiban még áprilisban, hogy legyőzheti Orbánt (!). Ez sok mindent elmond a "tisztánlátásukról", igaz messze is vannak.

A Gáti papát -akit amúgy egy nagyon jópofa embernek tartok- is megcibálnám néha a hajánál fogva. Mindenhol hirdeti, hogy nincs igaza Obamának, mert "Orbán még nem oylan, mint az egyiptomi elnök". És ha nem oylan most, csak majd olyan LESZ, akkor minden rendben van ?!
besokaltam ezektol a kreten fideszmaffiasokbol, kulvanagy gaz lesz majd ha egyszer elzavarjak oket, veres lesz az biztos, es mindenkinek fajdalmas...
@gazoló: Még a magyar királyi koronához:

"Ezért kell múzeumi negyedet építeni a Városligetbe, hogy a királyi Vár üres legyen, ezért kell új épületet építeni a Széchenyi Könyvtárnak, mert az “már nem fér el a Várban”. Ezért kell a teljes várnegyedet felújítani és ezen belül a királyi várat visszaállítani „történelmi” funkciójának megfelelően. Egyelőre a kormány költöztetéséről és a kormányzati negyed kialakításáról beszélnek, de L. Simon úr becses közlése alapján tudjuk, hogy a Várnak vissza kell kapnia reprezentatív funkcióját is. A „Szent Korona” ennek a felújításnak a végére vár, és amint ez elkészül, semmi akadálya nem lesz, hogy második lépcsőben Orbán visszavigye a Várba."
(Bartus, uo.)

Ez is egy bálványimádás, és elvileg azt tiltja a katolikus vallás is. Hogyan lehet szentként, fétisként tisztelni egy koronát, bármiylen híres királyok fején is volt, pl. IV. Béla vagy Károly Róbert kobakján?

Arról nem is beszélve, hogy az abroncsot Bizáncból küldték valamelyik Bélánknak (vagy a feleségének), és billegett mindenki fején, mert Bizáncban akkoriban (mikor a korona készült) az óriás paróka volt a divat. Merthogy a Wiki szerint ez egy hercegnő egyik ékítménye volt, csak nélkülözhették a kincstárból. :) Ez az igazi poénos, érdekes történet, nem az izzadságszagúan erőltetett Hartvik-legenda.

Az meg annyira magyaros, hogy a felső pántokat sebtiben hajlították-gyömöszölték rá, meg is látszik az illesztésen. :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Kordonka mint befutó áprilisban? Vicc.

Ezen a poszton az első hsz-em linkjén látszik, a születésszám Abszurdisztánban 2010-től esett vissza. A gyermekszülésnek van egy 3/4 év technológiai átfutási ideje (édesanyáktól elnézést kérek a profán megfogalmazásért), azaz a "szaporodási kedv" már 2009-ben, vagyis kordonka szagértői országlása alatt jelentősen csökkent. :-( Szóval lehet kordonkát a legkisebb rossznak nevezni, de ettől még nem jó.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "kulvanagy gaz lesz majd ha egyszer elzavarjak oket, veres lesz az biztos, es mindenkinek fajdalmas..."

Addig is amíg szenvedünk a talpuk alatt, tudod én mit teszek? Például igyekszem önvizsgálatot tartani, pl. átgondolom a "nemzeti elfogultságaimat", ahogy Tölgyessy nevezi fönt. Ez nekünk lehet, hogy nem hoz közvetlen "hasznot", sőt. De ha majd az unokáink 50-100 év múlva megpróbálják megdönteni a hatalmukat (remélem hamarabb! :), akkor lesz mibe kapaszkodniuk, nem kell a nulláról kezdeniük.

Mi is hogy kapaszkodunk most a jakobinusokba, Petőfibe, Dózsába, pedig mind elbuktak a saját idejükben, és kínok közt pusztultak el.
@rdos: Nem azért, hogy védjem Gordonkát, de mintha a gazdasági világválság is akkoriban lett volna ...

Amúgy szinte vicc kategória nem csak őt várni befutónak, hanem hogy a magyarok 90%-a elmegy majd szavazni, és azt Orbánék se tudják eltussolni.Valami ilyesmiben bízhattak az amcsik szerintem.
Annyit végülis megért az április, hogy sokunk illúziói szertefoszlottak, kormányról és ellenzékéről egyaránt.
remélem tudjátok, hogy szeretett miniszterelnünk ellen puccsot terveznek a háttérhatalmak. Eme gaz tervüket a Mammut bevásárlőközpont előterében kiabálták szét. Innen tudja bencsik András is, aki mindig éberen figyel. A gonosz háttérhatalom triplagonosz helytartói azt susmosolták hogy meg kell dönteni Orbán Viktort, mert OV tudja hogy ők a gyíkemberek és ez nem mehet így tovább. Jelen volt gyurcsány ferenc a magyarországi gyíkemberek vezetője is, akiről tudjuk, hogy születésétől fogva a háttérhatalom szolgája. A gaz háttérhatalom 3 személyt nevezett meg OV helyére. Pokorni, Varga, Navracsics.
Ne feledjétek hogy ugyan Orbán Viktor már beágyazódott, de a háttérhatalom karma mindenhová elér.
Védjük meg Orbán Viktort, ezért holnap gyülekezzünk a háza előtt botokkal, és kísérjük mindenhová, még a wc-re is, hátha alulról akarjál lerántani.

sacckb ez a lényege Bencsik posztjának
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Igen, 2008 nyár végén -őszén indult a pénzügyi - pézpiaci válság. Nem tudom az amik miben bízhattak, de ha szerintük az igencsak sötét pártállami múltú politikumunk, a választási törvényünk, a képviselők jelölésének a szabályai, a közszereplők legitimek, akkor arra kell gondoljak, hogy ezt a kaffkai embertelen rendszert is legitimnek tartják. :-( Nagy embert idézve; azt meg már hogyan?
szerintem ma ez a legjobb...
"A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
Budapest, 2014. december 22., hétfő (OS) - KRIPTOFIDESZESEK – POKORNYIKOK

Pokorni Zoltán, édesapja ügynökmúltja miatt 2002-ben azonnali hatállyal lemondott a Fidesz pártelnöki és frakcióvezetői tisztségéről – jelentette be akkor a könnyeivel küszködő politikus sajtótájékoztatóján. Meg kell mondani, sohasem bíztunk a politikusban: sokakat megtévesztő álságos magyarázkodásaival vonta magára a figyelmet, így próbálta félrevezetni azokat, akik korábban bizalmat szavaztak neki. Könnyei nem hatottak meg senkit.
Lehullt az álarc. Ejnye-bejnye fiúk, hát nem veszitek észre, hogy most nincs itt az ideje a luxusnak, a gazdagodásnak – nyilatkozta nemrég a Fidesznek szánt intelmeit az ellenzék nagy örömére a nyilvánosság előtt. Pokorni úgy tesz, mintha féltené híveit meg az országot, szerénységet ajánl, ám valójában "goodfriendi" ravaszsággal ássa alá pártja egységét, hogy zavart keltsen a magyar társadalomban. Nyíltan kell beszélnünk a kormánypártba beszivárgott zavarkeltőkről, meg kell nevezni a kriptofideszeseket. Történelmi időket élünk, nem engedhetjük meg, hogy belső ellenségekkel hadakozzunk. Távozzanak a közéletből a pokornyikok – még akkor is, ha ez a kétharmad elvesztésébe kerülne. Pokornit a választók juttatták a jól jövedelmező, luxuséletet is lehetővé tevő polgármesteri székbe. A Honfoglalás 2000 Egyesület felszólítja Pokorni Zoltánt: mondjon le polgármesteri és pártbeli tisztségéről, majd választunk helyette olyan embert, aki hűségesen, alázattal fogja képviselni érdekeinket, hazánkat.
Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

meg a Cirok3000 Beta a takarítás új generációja....
@Penivaldes: Pont Karácsonykor lesz ez a puncs? Tudjuk kik csinálják, akiknek nem ünnep a Karácsony.
@guma:

Olvastam, hála neked. :))

Ez azért más, mint amit én csinálok. Intézményben dolgozik és kiköltözött.
Arra nem lennék képes.
Most tudok csak válaszolni, futós napom van. Most végeztem a karácsonyi bevásárlással. Holnap megyek haza. :)))))))
@rdos:

A követség nem vette át a láthatatlan/súlytalan ellenzék szerepét. Ez csak a fidesz propszövege.

Műveleti terület lettünk, ez tény. De nem az amik jóvoltából.
Én sem vágyom a nagy orosz atyácska ölelésére.
@Penivaldes: Mikor veszik már észre a munkásőr újságíró bencsik, kicfőtitkár furcsán nyerenc, ... hogy elég volt belőlük? Mindből.

444.hu/2014/12/22/varady-zsolt-tuntetesszervezo-nem-ker-gyurcsanybol/
@rdos:
Van benne valami, de 2008-ban valami más is volt a nagyvilágban... Minden ne akarjuk rá fogni.
@jöttem: Pedig fele részben még annak az "ölelésében vagyunk". :-( Mikor is ment ki Mo-ról a kágébé?

Hogy most ki, és miért kavar, tudja a bánat, de nagyon úgy tűnik, akkor fognak a fityiszesek bukni, amikor azt hitték, még négy évig szabadon garázdálkodhatnak.
@Penivaldes:

Milyen szép, mikor a kedves nertársak egymás torkának ugranak. :))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Igazad van a pénzügyi válságot illetően, abban is hogy talán ő volt eddig a legkevésbé rossz, csak az a kisz-hez, nemzetközi ifjúsági bankár szervezethez köthető "homályos" egypártállami múltja ne lenne. :-(
@rdos:
Szerintem nem csak ő, de azok az emberek sem kérnek belőle, akik kimennek az utcára. Gy. nem veszi észre magát, pedig ideje lenne.
Ám'block a cocik elmennek anyjukba, a DK-val karöltve.
Nem veszik észre magukat...
@rdos:
Nemcsak Magyarország érintett. A cseheknél és a lengyeleknél is voltak kgb-vel kapcsolatos botrányok az utóbbi időben.
Kaján örömmel figyelem a fidesz körüli helyzetet.
Viszont ott van még a jobbik. Vagyis a rosszabbik, ami az orosz barátságot illeti.
Tele a puttonyom ezekkel a putyinfanokkal. Nem lehetne okulni a történelemből?
Az igen hülye, szellemileg leépűlt versenyzőkkel sok lehetőség nincs mit tenni, mennek a kukába.
Imol, Imol...
@jöttem: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na, ennek fényében (a teljes hazai politikumunk "leamortizálódására gondoltam) különös hogy Goodfriend furcsán nyerenccel találkozik. Mintha ő még tényező lenne.

cink.hu/ha-szeretned-megvedeni-orban-viktort-akkor-kerlek-add-1673993129
@jöttem: Ezt nem értem én sem a jobbklikkeseknél. :-( Bizonygatják, hogy Oroszország az nem a SzU. Ebben ugyan igazuk van, de nicsak ki az elnökük, egy "leszerelt" kágébés alezredes. :-( A leninfiúk utódai ma oligarchaként nyúzzák sajátjaikat. :-(
@rdos:
Mindenkivel találkozik a hazai palettán, múlt héten azzal a szerencsétlen ifj. Lomniczival is találkozott.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "hazai palettán". Már csak az érdekelne, hogy ki állítja, kik állítják össze a "hazai palettát"? A módszerváltó pártjaink láttuk milyenek, a jobbklikknek minimum a támogató háttere vállalhatatlan. :-( Meglátjuk mit sütnek ki nekünk a szürke eminenciások. :-(
@rdos:
Miért, egy ilyen Lomniczi féle, szimpla fizetett "független, civil" pártcsicska kicsoda?
Egy senki... Civilben szerintem meg se piszkálnák, bottal sem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem tudom ki az az ifj. Lomnici Zoltán. Az idősebbet sem ismerem.
@rdos:
Az amerikai külügynek, ha lenne humora, lemondana a diplomatájának a mentességéről és a proklamáció tartalmát felodanák a titkosság alól. Majd Andre beballagna a T.Bíróság elé és letenné a lapokat, akarom mondani papírkupacokat. A sajtó jelenlévő képviselői PEN-en megkapnák... :)
Piktorunk 20 percen belül csomagolna.
@rdos:
Nem vesztettél sokat, de nyugtass meg, a cöf mond valamit...
@rdos:

Goodfriend minden lépését árkus szemekkel figyelik. Ez a kép Gy.F.-fel nem véletlenül készült. Figyelemelterelés, vagy nyúlkiugratás céljából.
Remélem, hogy a szürke eminenciásnak már megvan a
forgatókönyve. A,B,C verzió.
@jöttem:
Profi diplomata vs. Szájtátó focicsapat?
Nem is tudom... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Boccs, egy kis dolgom volt. Na, megtaláltam. Már majdnem el is olvastam, de mikor láttam hogy cöfös, abba is hagytam. :-)

vastagbor.atlatszo.hu/2014/11/19/valaszolt-nekunk-goodfriend-ugyben-ifj-lomnici-zoltan/

Pendriveon? Álmodik a nyomor. Vagy ki tudja. Akár.

@jöttem: Az eddigi forgatókönyvek alapján sok jót nem remélek, de lássuk. Aztán ha az új eftársak sem tetszenek, marad a tapsorkán. Addig tapsolni neki, míg el nem áll a beszédétől. Jobban belegondolva moszkoVitya már csak fizetett statisztáknak szónokol, hátha utódja elköveti azt a hibát hogy valódi civileknek akarna szónoklatot tartani. :-)
@rdos:
Csau ettárs is elkövette a libát... oszt...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem a kesztyűbáb csapat az ellenfele. Hanem az, aki mozgatja azt.
@jöttem:
Néha, de sok a szorgalmas hülye, aki még rárak! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Na, bakker! Köszi!
Mea culpa!

Itt szakad le a pofám! :)))))))))))))
@jöttem:
Szerintem én többet rontok, mint te...
@rdos:

A fideszt szét kell robbantani. Az ügyvivő jelenleg biztosítja a fidesz vezérkar feszült állapotát.

A trónutódlás még messzi van.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Az nem felmentés a számomra. Hogy leszek így tökéletes? :)))))
@jöttem: Ki mozgatja a háttérben? Ugye itt az csapta ki a biztosítékot hogy a júdáspénzt politikumunk dőzsölésre fordítja. Pedig az csak aprópénz.

A nagy pénzek már 1970-től kezdve, azaz még a szojvet megszállás alatt kezdtek az országból ofsórba menni. 1970-2010 között ez csekélyke 242 mrd dolcsi volt. Akkor, 2010-ben a hazai államadósság volt száz mrd $. Kik voltak akkor és a módszerváltás óta az elkövetők? 1987-ig csak a bankáraink, titkosszolgálataink és diplomatáink lehettek a tettesek. Azóta kicsit könnyebb. :-(

Nem mellékesen valamiért mintha ki is akarnának irtani minket. Azért nem értem, mert ha nem menne ez az újkori feudalizmus, hanem hagynák gyarapodni az országot, akkor a sokkal többből többet is lehetne lopikálni. Vagyis mintha nem is a pénz lenne a cél, hanem az csak az eszköz lenne alázásunkban? Na mindegy is, csak nem értem, ezért kombinálok.
@jöttem: Magukat verik szét fityiszék. Amit ártópeti a külüggyel művelt, az felér egy öngóllal. @Boli – Ch.T. is, meg hát!: felvetése, hogy az amik bármit megtehetnek jogos, ezek a kretének csak a futsall szabályait ismerik, azt sem tudják, mi a mozgásterük.
@rdos:

Csak úgy tudsz új felismerésekre, ha kombinálsz.
Szerintem az a kérdés, ki mozgatja OV-t?
Kizárásos alapon Putyinra gondolok.
@rdos:
Olyankor szoktam feltenni hasonló kérdést, amikor Novák és Zázrivecz féle szlovákok akarják a hazámban megmondani, hogy ki lehet itt MAGYAR!
@rdos:

Szerintem csak OV versenyezteti az embereit. A "Ki a hűségesebb csicska" valóságshowban.
@jöttem: Hát, ahogy Paks2-t pénteken, Moszkvába repülés előtt kommunikálták, hogy csak a szokásos egyeztetés. Aztán hétfőn vagy kedden jött a Paks2 bejelentése, az alapján elég sanszos. :-( Szerintem moszkoVitya akkor tudta meg, hogy neki kell a rosszatom. :-)

A kérdés már csak az, hogy Putyint mozgatja-e valaki? Mert ha igen, akkor azok csak az amik lehetnek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha a Novák Előd, akkor ismerem, a másikat nem, hagy ne keressem őket. Ugye hörrtévések? Vagy cöfösök, vagy "megírom a pitypangot" kerényi csapata?
@jöttem: :-) A leghűségesebb adott. Ő a Navra-csicska. :-)
@jöttem: Helló Prágám!Mivel utazol haza?:)
@rdos:

Az amerikaiakat meg Gyurcsány.
Most bebizonyítottuk, hogy az egész világ Gyurcsány kottájából játszik.

Most már érted a közös képet Andréval? :)))
@jöttem:
UGYE-UGYE! Csak összeállnak azok a dolgok... :D
@ornagy50:

Helló Trágám!

Mivel hogy kell. :)))

Van a bombázón csomagtartó? 5 táskám van. :))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Eddig szimpatikus voltál. De ezután a seprű után nem is tudom. Kitalálok valami jó bosszút. :))))
@ornagy50:
ÉÉÉÉÉn? Neeee, há'de nem vagyok én olyan tábornokom! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Csak nyugodtan dicsérd meg az éles elmém. :)))
Több körmondatban.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A francba. Mindig megfeledkezem a jobbklikk-ről.

@jöttem: :-) Telitalálat. Szerintem pályázz meg egy állást a hörrtévénél, ha erős a gyomrod. Ezzel a kombinációs készséggel ott sokra vihetnéd. :-) Esetleg még játszik a szaniszló "világ kilátás" rovata a visszhang, vagy vészhang? tévében.
@jöttem: Efér a póttartályba .:D
@jöttem:
Ennyivel jöttem még a múltkori Imol liba visszaimádkozásodért...
@rdos:

Bántottalak én?
Adnak ruhapénzt?
@látjátok feleim szümtükkel:

ezen én is eltöprengtem "ismerve" pályafutását...
csak arra tudok gondolni, hogy rettenetes pofont kapott az élettől nem várt helyről.
azt tapasztaltam ilyenkor "menekülnek" a hasonló típusú érzékeny, empatikus emberek a hit védelme alá(, mert a környezet felélte a világi empátiáját).
@ornagy50:

Mikrobusszal megyek. Háztól házig visz.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Az előléptetésemmel
nem túdól meghatni!!!:(
Haraxom!:)
@ornagy50:

olyan szuper, hangulatos ahogy beköszönsz
@jöttem: nek...

kezdek irigy lenni :DDDDD
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Az jól meggondolt kérés volt. Időnként teljesen indokolatlanul iszonyú indulattal estek egymásnak, vagy beleborultok a negatív végtelenbe. Ti, pasik.
Imola szelep.
Levezetitek rajta a feszültséget, eljátszotok vele. Jót tesz a csapatszellemnek egy házi troll.
Ezért kértem, hogy engedd vissza.
@jöttem:
Ugyan, hisz főnyaligátorod gépágyútűzzel végigsöpör egyből, ha kissé felemlegetem a cirokot neked.
Amúgy Knoszi még itt se volt... :D
ezt ki hallotta, tudta???

ennyire hülye törvényünk van valóban???

"Az amúgy megvan, hogy a magyar ügyészség szerint a rágalmazást valós tény állításával is meg lehet valósítani? Mondom, valós tény állításával. Tehát, ha egy korrupt emberre azt mondom, hogy korrupt, az az ügyészség szerint még lehet rágalmazás. Keresztes Imre főügyészt idézem:

„A rágalmazás bűncselekménye valótlan, illetve valós tények állításával is elkövethető, így az a kijelentés, hogy valaki »korrupt«, illetve »korrupciós cselekményt követett el«, az állítás valóságtartalmától függetlenül is alkalmas lehet a becsület csorbítására.”"

444.hu/2014/12/22/az-amerikaiak-tiltakoztak-a-kulugynel-az-ugyeszseg-miatt/
@jöttem:
Ugyan drága. Nem olvastad ma a beröffenését?
Végig se kellett nekem se olvasnom, azonnal ment a kukába... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mert az őrnagy igazi férfi. Oltalmazza a védtelen nőket a pikírt megjegyzésektől. :))
@jöttem: Boccs. Igazad van, télleg, mire föl gusztustalankodok itten. :-) Ruhapénz? Fogalmam sincs. Pofapénzt viszont egész biztos. :-)
@Penivaldes: Ugyan nem olvastam Bencsiket, de a táltos dumák szerintem részben néhai MAKOVECZ építésztől erednek a rendszerváltás óta. Napjainkra azt mondhatom, hogy az ő munkássága lett az egyik legnagyobb szellemi kútmérgezés Magyarországon a '90-es évektől kezdve, a másik a Boross-Pozsgay páros meg a KDNP, a teljesség igénye nélkül.
(Nem az antropozófia ellen beszélek, mint pl. a Leleplezem Makovecz Imrét, a sátánista álépítészt!-honlap buzgómócsingja.)

Ha elolvassátok a Makovecz- interjút, sok minden ismerősnek hangzik majd napjaink jelszavaiból.

www.atv.hu/belfold/20110508_makovecz_senkinek_semmi_koze_az_orban_viktorral_valo_viszonyomhoz
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Itt járt?
Nem mondod, hogy újra kirúgtad!
Basszus! Mivel fog taga játszani az ünnepek alatt?
Hozzad vissza neki!
Akkor elfelejtem a seprű 70%-át. :)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Idézek:

"– Mennyire szempont Hellerék megítélésében, hogy zsidó származásúak?
– Nem tudom kihagyni, ha fejre állok, akkor sem. Nekik folyamatosan kifogásuk és fölényérzetük van a magyarsággal szemben, és egy hamis vagy nem hamis – ezt nem akarom megítélni – kiválasztottságtudatban értékelik azt, ami itt történik. Őket nem érdekli, hogy 1914-ben egy olyan országot, amelyben a lakosság hetven százaléka magyar volt, darabokra téptek szét, és a fasisztának tartott Horthy Miklós kétmillió menekülttel talpra állította, sőt még azt is elérte, hogy a bécsi döntés eredményeképpen visszafoglalhatta a magyarlakta, elcsatolt területeket.
Ennek az úgynevezett fasisztának kevesebb ideje volt ezt a munkát elvégezni, mint amennyi idő eltelt a rendszerváltás óta. Nézzük meg, hol tartunk ma az úgynevezett rendszerváltással! A bíróságok tele vannak a múlt rendszer híveivel – nem sorolom tovább. Itt olyan komoly átalakulásra van szükség, hogy csak üdvözölni tudom, amit Orbán Viktorék tesznek, amikor az új Alkotmánnyal kialakítanak végre egy jogrendet."
@guma:
Ugyan ez vonatkozik a "hülye" megfelelő behelyettesítésével?
Mert lenne ötletem hová, kinek címezve...
@rdos:

Tudnék nekik írni pár összeesküvés elméletet. :))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Másik idézet, ami önmagáért beszél:

"– Olvastam a honlapjukon, hogy az Alkotmányhoz is készítettek egy javaslatot, amelyben többek között szerepelt a Szent István-i állameszme, a Szent Korona-tan, a kétkamarás parlament és az anyanyelv védelme is. A jelenlegi államforma Ön szerint alkalmas valódi változások végrehajtására?

– Hát még ezt az Alkotmányt is túlzásnak tartják! Szent István emlegetése Szent István Magyarországán burkolt nacionalizmus az ő lyukas agyukban. Látja, ezen a téren tudnánk komoly eredményeket elérni, ha sikerülne lecserélni azt a töménytelen hazugságot, amit a múltunkról elmondtak, és újraírnánk, érthetően megfogalmaznánk a saját történelmünket. Aztán, hogy ebből mennyi valósul meg az elkövetkezendő időszakban, az majd elválik."
@jöttem:
Sajna nem fog menni, az ilyen ostoba jószágot csak így, ostorral lehet idomítani. Nem hiányzik egy szánalmas majom ide, a negyedéért bárhonnan kivágták volna a sulokját.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azért gondold át! Karácsony van.
@Gábris szomszéd:

Lehet. Életemben nem ültem még repülőn.:)))
@jöttem: Nézd meg a videó végét is. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: :)

"azonnal ment a kukába"

csak támogatni tudom a "mozdulatod"!
hihetetlen mit megengedett magának a személyeskedő mocskolódásával...
mert nem az a baj, hogy másképp gondolkodik, hogy semmit sem ért és ezért hülyeségeket beszél valaki, hanem az a baj amikor tehetetlenségében arrogánsan emberi mivoltodban is támad, mert másként nem tud figyelmet provokálni...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Ennek az úgynevezett fasisztának" Jobbklikkeseknek érdemes a kérdést feltenni.

Ha másért nem is de minimum a délvidéki bevonulásért simán háborús bűnösnek lehetett volna nyilvánítani a kormányzót. Ennél kevesebbért is lógattak fel a szövetségesek a háború után embereket. Nem ez történt. Vajon miért?

Isztambulban (a nagy háború előtt ott állomásozott) volt lehetőségük pl. az angoloknak beszervezni. A társaság, a hölgyek kedvence volt. Sok nyelven beszélő, több úri sportban járatos volt.

Nem kívánom én senki halálát, de abból, hogy a 2 háború utáni felelősségre vonást elkerülte, az a benyomásom hogy nem a magyar ügyekért dolgozott. Nyilván konteó, de legalábbis elgondolkodtató.
@jöttem:
Épp azért! :o)
Egy mocskolódó kis féreg nem hiányzik.
Azért a dumáért a hétköznapokban, egy rendes kocsmában kitapossák a belét is.
@jöttem:

nem hatalmaz fel a karácsony sem arra senkit, hogy mocskot terítsen.
nézd meg az ünnepi beköszönését, és eldöntheted magad is ez kinek hiányzik.
@jöttem: Előző hsz-emet is használhatod. Ja, hogy ezzel ott nem leszel népszerű?
@guma:
A minimum, hogy szájonkapom a tündérkét... de ez ostoba, nem tanul belőle.
@jöttem: Vekerdy Álmok és lidércek + És most belülről. c. könyvéről küldeném neked ezt az érdekes kritikát.

mozgovilag.com/?p=5422

Ami mostani témánkhoz tartozik: így utólag szerintem kár volt Makovecz kezébe adni a solymári Waldorf-ovi megépítését. Mi van, ha a gyűlölete szétsugárzik az építményeiből (költői kérdés)? Figyeld meg, hogy Orbán megbízásából hány Makovecz-épülettel lett teleszórva az ország! Azokat még évtizedekig bámulnunk kell (tovább úgysem bírják, ha nem lesz pénz a karbantartásra).

"Makovecz Imrének a liberalizmushoz való viszonyára talán nem szükséges ezen a helyen sok szót vesztegetni. Ő már akkor is kinyilvánította, hogy „elment az esze” annak, aki nem támogatja a jobboldali kormányt, amikor a Vekerdytől fent idézett sorok 1992-ben először megjelentek, s amikor még ezen eszementek között együtt volt Vekerdy Tamás és Orbán Viktor, akinek személyét azután Makovecz utolsó éveiben „egyetlen reményünknek” minősítette, s akinek a „valódi változások” végigvitele érdekében kormányzói hatalmat igényelt volna, hogy szembenézzen a magyarság elpusztítására törekvő pénzvilággal, az egyre inkább „központivá váló zsidókérdéssel”, s végképp kiiktassa az üldözött magyarság életéből az olyasféle idegen tényezőket, mint például a Gyurcsány Ferenc mellett az Őszöd után „felkorbácsolt hecckampány” közepette is kiálló Vekerdy Tamás."
Fabius:
"Habonynál csak egy dolgot utálok jobban, a Gucci táskával flangáló Habonyt."
A magyar népnél is.
Az Orbán rezsim előző ciklusában hozott stratégiai döntései hatalmának fenntartása érdekében születtek, fittyet hányva a demokrácia, a jogállamiság szellemének.
A magyar nép ezeket távol állónak érezte magától, mivel direktbe nem érezte a saját életét befolyásoló tényezőknek.
Azonban a hívságos luxus életmód, a főnemesi attitűdök, a pompázatos ingatlanok vásárlása
erős kontrasztot jelentett az emberek körében, akik a mindennapi megélhetés sanyarú gondjaival küszködnek.
Az Orbán kormányt illető ellenállás után a nép
elkezd fókuszálni a visszaélések magyarázatára, amely eddig nem érte el az ingerküszöbét, hiszen a lakájmédia a hazugságaival eltitkolta azokat.
Ehhez járul a Fidesz mérsékeltebb szárnyának a
kiválasztottak elleni bírálata, amely egyes ügyletek felszínre kerülését elősegítette.
Orbán satuba került. Egyrészt a néppel, másrészt párttársaival szemben.
Egyelőre láthatóan nem húzódik vissza, továbbra is a nagy harci zaj taktikáját veti be, nem érzékeli, hogy elérkezett az idő, amikor az eddig bevált stratégiája nem működik tovább.
@jöttem: :)

ünnepi hangulathoz inkább gyönyörködj a magyar városokba.

offforever.blog.hu/2014/12/19/karacsonyi_korkep_magyar_varosokban

vagy nézd meg az olasz filmvígjátékot Celentánoval

offforever.blog.hu/2014/12/22/adriano_celentano_asz

vagy itt egy aranyos "karácsonyi" vers a verebekről...

offforever.blog.hu/2014/12/22/ronay_gyorgy_verebek_447
@ornagy50:

Remélem, téged profi irányító irányít. :))
@guma:

Köszi!
Naponta 3 hepiendet tervezek megnézni. Annyit még a család is elbír. :)))
@guma:
Ahogy a tegnap esti dumákat ma olvastam, a csipetcsapat is kissé elszállt.
Néha le kéne hűlniük, sétálni egyet, vagy vmi más elfoglaltságot keresniük...
Miért jó ott is egymás bacogatása??
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Jegelhetnénk ezt a témát? Mondjuk örökre. Már kértelek rá a múltkor is. Feleslegesnek tartom körbebeszélni. Kösz! :)
@rdos: Tényleg, Horthy, a "lovastengerész" hogy aggódott mindig az angolbarátság elvesztésétől. Attól sem félt, hogy félmillió zsidó halála nem lesz szalonképes az angol klubokban?!

Van egy olyan állítás/legenda?, hogy Sztálin mentette meg a nürnbergi pertől, mert nem akart belőle mártírt csinálni.
A Ténylegen is sokat foglalkoznak H. szerepével.

www.tenyleg.com/index.php?action=recordView&type=places&category_id=3821&id=874038
mintha az is felmerült volna, hogy nem csak gucci táskája, de diplomata útlevele is van... erre most mégis más került előtérbe... ez egyre szebb...

Habony Árpád sem utazhatna Amerikába

Letagadhatta büntetőügyét Orbán tanácsadója, hogy beengedjék az Egyesült Államokba.

Már októberben sem pózolhatott volna Washingtonban a Lincoln-emlékmű előtt Habony Árpád, a miniszterelnök és más fideszes vezetők tanácsadója, aki az emlékezetes képpel azt akarta bizonyítani, hogy nem érintett a kitiltási botrányban – írja az Index.
A portál felidézi, hogy az országba való belépéshez a belbiztonsági minisztérium előzetes engedélyét kell beszerezni. Ezen eljárás részeként egyebek mellett arra is válaszolni kell, hogy a kérelmezőt elítélték-e korábban másnak okozott súlyos sérülésért, kárért. Habonyt 2011-ben jogerősen két év próbaidőre bocsátották garázdaság miatt – még 2006 őszén egy idős házaspárt bántalmazott, mert az autója elé léptek. Ez az Egyesült Államokban olyan bűncselekménynek minősül, amiért az engedély kiadását meg szokták tagadni.

Az Index úgy véli: ahhoz, hogy Habony Washingtonban pózolhasson, hamisan kellett nyilatkoznia a kérelem kitöltésénél. Ez a bevándorlási jogban csalásnak minősül és szintén kitiltással jár. A portál Habony Árpádot is kereste az ügyben, aki azonban titkárán keresztül azt üzente, hogy nem kívánja kommentálni az értesülést.

www.hir24.hu/belfold/2014/12/22/habony-arpad-sem-utazhatna-amerikaba/
@jöttem: Ezer bocsánat. Azt hittem, érdekel, hogyan lehet megbuktatni az Orbán-rendszert. Erről panaszkodsz ugyanis fentebb folyamatosan.

További kellemes siránkozást! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

nem is tudom, hogy néha mitől lesz ekkora túlfesz itt is...
siralmas amikor kitör a "belharc"...
@jöttem:

hahahahaha

én is a jókedvre szakosodta mostanában... nem lelkesedem a szirupért de szeretek nevetni...
:)
pár régi, jó hangulatú filmet, meg rajzfilmet is kaptam amit beraktam, hogy aki akarja nézzen ilyent is (pl a Cicababák olasz film se a komolyságról híres).
@guma:

"nem is tudom, hogy néha mitől lesz ekkora túlfesz itt is..."

Tényleg érdekel? Akkor kinyílott a pitypang, megírom :)
Úgyis adós vagyok.
@guma: @jöttem:
Madagaszkár pingvinjei sorozatban... Kowalski... :D
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

megvannak a saját gumicsontjaim. a tiéden nincs kedvem rágni.
de ha én vagyok a soron következő, akibe szeretnél ma belekötni /úgy számolom a negyedik/, akkor hajrá! :))
@guma: "nem is tudom, hogy néha mitől lesz ekkora túlfesz itt is..."

Azért ne hasonlítsuk már össze a véleménykülönbséget a baromkodással, légyszi. Az egy dolog, hogy nem értek egyet a másikkal, de amikor barom módon viselkednek velem, az ugyanolyan szinten van? Ugyanolyan elítélendő, ha valaki másként gondolkodik, és az, hogy a másikat minősítgetik, le.gatják?
Szerintem a szexista megjegyzéseket mindenkinek el kéne utasítani, nem szörnyűlködni, hogy Jaj, gyerekek, hogy lehet ennyit veszekedni.

Hogyan akarjátok legyőzni Orbánt, ha megtűritek az antidemokratikus viselkedést a soraitokban? Én minden túlkapásom ellenére igyekszem odafigyelni erre.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

mi lenne, ha kicsit lazábbra vennéd? időnként nagyon jó csak úgy lajtosan cseverészni az élet dolgairól.
@jöttem: Ja, az értelmes vita az nálatok (akikkel összeszámoltad magad) rögtön belekötés. Az édi-bédi, nyali-fali beszélgetés, az a jó. Kár, hogy attól nem hatódnak meg az Orbán-félék.

Csak segíteni akartam.
Na pá. Élvezd a diktatúrán siránkozást a haverjaiddal.
@guma:
bevallom, időnként a szirupot is igénylem. kell a lelkemnek. :)))
@jöttem:
:)
Ahelyett, hogy mint Jeanne d'Arc, elől lovagolva, kezedben a zászlóval... :)
Ááááá... olyan vagy...
@Orica Középföldi: :)

egyszerűen adós nem lehetsz! :)))
de tudod, hogy érdekel a véleményed mindig.
:D
tehát nyíljon az a pitypang, szabad utat neki (akármekkora képzavar ez így leírva:))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Ezt nem vágom... Ki, mit legyőzni, soraink?"

Ha téged az zavar, hogy én kikérem magamnak, ha valaki szexistán érvel, akkor én kérek elnézést.

Sokszor írtál arról, hogy szeretnéd hogy "távozzon a miniszterelnök". Azt hiszem, ebben is sokan egyetértünk. Erre utaltam a "sorainkkal és a harccal". Akár a Parlamentben képzeli valaki, akár a tüntetéseken.

De gondolom, nem kell ezt különösebben magyaráznom.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Szerintem a szexista megjegyzéseket mindenkinek el kéne utasítani, nem szörnyűlködni, hogy Jaj, gyerekek, hogy lehet ennyit veszekedni."

nagyon boldog lennék, ha ez tüzelné fel a kedélyeket és ezen menne a harakiri.
szerintem sosem ez a kiindulási alap... de én elégé buta vagyok, ne hallgass rám.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

na, gyöngyvirágom! amit te édi-bédinek nevezel, azaz élet sója. a kötődések. amikor megtapasztalod, hogy a reg mögött egy ember van. annak pedig érzései, élete, humora, véleménye. ráhangolódsz, aztán együtt tudtok tovább gondolkodni.
ezek a csodálatos pillanatok.
még egy politikai-közéleti blogon is.
@guma:

"de én elégé buta vagyok, ne hallgass rám. "

Kikérem magadnak! Aljas rágalom! :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Zavar? Hol, ki... ?
Iszol te rendesen? Lehet, hogy kéne???
Hűűű, te nő lehetsz, akkora ... lélekkel... :(
Bejgli kész?
Csak, hogy szexista is legyek...
@jöttem: "Úgy gondolod nincs olyan vállalható párt és politikus, ami/aki megfelel az értékrendednek, akit/amit támogathatnál, hogy a jövőképed ne csak ábránd legyen? Akkor te politikai árva vagy, itt a helyed."

Engem nem zavar egyáltalán, ha lelki életet élsz itt a blogon, legfeljebb átpörgetem. Azt hiszem nem túlzó kívánság, hogy te ne várd el itt másoktól a csevegést, ha nincs itt rá igényük.
@ornagy50:

Képeket hallgassak? o)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"Távozzon..."?
Én nem, az más lehetett. Én a halál fa..ára küldtem volna el, ha ott tartunk... mármint, hogy szexizmus... egyébként taga elbeszélgetett már veled?
Kéne...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

lesz Madagaszkár, meg Rudolf is (remélem Hacsa nem nyír ki miatta, hogy kölcsönvettem a rént egy estére :)))

@jöttem: vess meg, de sosem értékeltem a női regényekéket a kis sorozatfüzetektől a hideg kiráz, de pl az Aranyoskám c filmtől hetekig tudtam nyeríteni vagy a Krammer kontra Krammer után nekem is könnyes volt anno a szemem...
:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Jaj már, a kellemetlen illatú prostituáltat is lehet másként mondani, csak nem illik.

Nem volt olyan nagy szám a szexista sértés (Habakuk és a nemi hovatartozásom iránti érdeklődés érv helyett), de ebből nem engedek. Ha valaki bunkó, akkor nincs olyan, hogy kicsit bunkó. Nem érdekel, ha ezt nyafogásnak minősíted.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: próbáltam má vele, de komplett hülye!:))
@ornagy50:
köszi:)
belevezetem a fülembe :)))
RTL lehúzásának kísérlete sokba kerül ezeknek az idiótáknak,nem vették észre már nincs hova hátrálnia azoknak akik tétlen nézői csak az analfabéta kormányzásnak nem nevezhető akárminek amibe belvitték Magyarországot,mindenki köteles az ő seggüket nyalni az összes pénzét a zsebükbe tolni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Bélgázom sincs róla,hogy került ide!
Még a környékén se voltam!!!
@taga20:
Hogytemilyen bar...itonista tucc lenni... :D
@guma:

nem épp sorozatfüzetecskékre gondoltam. de van nap, ami után nincs energiám mást befogadni, mint előre látható pozitív végkifejletet.
aztán ellensúlyként hallgatok egy kis alternatív zenét. :)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Ilyeneket csináltak ezek a csúúúúúnya fiúk?
Durva... Parasztok ezek, na!
@ornagy50:
Valld be, hogy a vonzó szerelőnőket nézegetted! :))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: az te vagy!
én egy grállovag vagyok, még ebolát is védelmeztem. persze korbáccsal, de az a szeretet korbácsa vot:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Önkritikát gyakorlok. Csevegésemmel rontom a blog színvonalát. Most is és a jövőben is. :)))))
@jöttem: Na mostany máá visszamék megnézni,hogy
mi a lófütty az!
@ornagy50:
Tudod... ahogy Olga Kuminskaya festegeti a 14-es oldaljelzésű MIG-31-es belsejét, a kis ecsetjével... valami űbererotikus... már ha lehetek ilyen szexista állat! :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Tegnap jártam itt!!!
Ma becsszavamra nem!!!???
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Olga különben is
lúdtalpas!Nem az esetem!!!:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Madagaszkár pingvinjei sorozatban... Kowalski... :D"

Kb. 50 epizód van felvéve :) Volt, amikor a kölkekkel egész nap azt néztük :) (anyjuk ha tudta volna, simán kinyír... nem Kowalski, hanem a tv-nézés miatt).
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Lányommal végignyerítettük. Most is lesz Madagaszkár maratonunk.
@jöttem:
"ráhangolódsz, aztán együtt tudtok tovább gondolkodni.
ezek a csodálatos pillanatok.
még egy politikai-közéleti blogon is. "

És pont ettől szeretem ezt a blogot, népével egyetemben (na jó, azért vannak kivételek).
@ornagy50:
"Bocsi!!"

Jajistenem, van itt még valaki rajtam kívül, aki emlékszik rájuk?!
@ornagy50:
Ezt így az ecsetkezelésből vetted le? Váu.... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: NANÁ!
VANGÓG is az vót!!!:DD
És szeretett fül le nyteni:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Kanstruálsz?

Gyógyszert szedsz? Nem? Lehet, hogy nem ártana.

Aki személyeskedik, mint itt egyesek, az ne ríjjon utána, mint a fürdőben dolgozó prostituált, ha ezt valaki szóvá teszi.
@taga20:
Te, amúgy ez az új barátnőd, aki túlzásba akar vinni dolgokat, már letisztázta veled, hogy miket szeretne mégis túlzásba vinni?
Mert még amilyen állat vagyok, félreértem... Nejed tudja? Csak... :)
@taga20: Mi van SZDSZ-fanatikus? Hiányoznak a régi szép idők? Megszűnt a kedvenc pártom, mert olyan beképzelt h.lyék voltak a vezetésben, mint te.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Mire gondolsz édeske?
Amennyiben C vitaminra, akkor te látnok vagy!
Akarsz a többi problémádról beszélgetni? Csak ma, csak veled... mert Imol ténsasszony éppen nem ér rá...
@ornagy50:
Mi történik a kiszuperált gépekkel? Mennek a repülőtemetőbe?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Ha már nem olvasol a másik linken, bemásolom ide is:

@vigyüktúlzásbaadolgokat: Szexista érvelés? hmm.
Amennyiben arról érdeklődtem volna, hogy baszatlan hülye picsának tetszik-e lenni, akkor hajlamos lennék eltűnődni a kérdés némi szexista felhangján.

De nem ezt kérdeztem. S nem volt rosszindulat bennem, tegnap örültem, hogy ajándékozhatok itt is.

Elhiszem, forradalmi lázban égve alig várod, hogy tépett pruszlikból kidomborodó félcsupasz keblekkel, egyik kezedben jakobinus vezéred kinyomtatott cikkeit lobogtatva másikkal továbbszaggatva meggyötört ruhád föltárulkozva rohannál a a rezsidémon diktátorának hívei által épített barikádra reménykedve a győzelemben ugyanakkor legtitkosabb, buja, elfojtott vágyaid kielégítésében - Delacroix és Goya megvan? - is, de ehhez én nem vagyok megfelelő partner.

Én Meggyes Gusztáv finom iróniáját kedvelem, legyen az És, Hócipő vagy nol, nem a jakobinus kiáltványokat.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem nézed az Agymenőket. Essetunni ...

Más. Fontos cikk a Hogyan továbbról az Am. Népszaván!

nepszava.com/2014/12/velemeny/racz-lilla-mit-lehet-itt-tenni-i.html
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: melyikre gondolsz? me van itt egy pár:) az asszonyt nem fárasztom a részletekkel, me még félreértené:)))
@Habakuk000 Te nagyon beteg vagy.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Ezt most eltaláltad, fáj a torkom, izzadok, mint a ló, le is feküdtem.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ha má jön a karácsony bébi, kívánok má a dzesszuskától valamit a bikád nevében:)))
www.napiszar.hu/showPost/Karacsonyi_kivansag
@jöttem: Csak a kivételezettek .
A többit szétkapják mint Floki a lábtörlőt !:)
@Habakuk000:
Na... :D
Oszt csodálkozol, ha nem bírod levakarni?

@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Ez így van! A Barátok közt és a Győzike Show remek műsorait is meghagyom neked. Majd irigykedek, milyen tájékozott vagy...
Felénk emmá csak így megyen.
Nem lehet mindenki olyan naprakész a Mounika Showban se, mint te...
Essetunni... szégyenkezünk is!
Komolyan!
De'télleg!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem ismered az Agymenőket? Hát igen, tudományos sorozat ...

Végül, de nem utolsósorban egy remek írás arról, hogy a képviselőink tkp. pénzért szavaznak, nem meggyőződésből.
nepszava.com/2014/12/velemeny/hamori-janos-30-ezust-avagy-300-euro.html
@Habakuk000:
Na, hát hiába mondjuk, innod kéne, de úgy rendesen!
Szaktanácsok, dr. Knoszinál! :)
Lóbalzsamot próbáltad? Ha'már...
@taga20: Miért, te ilyeneket szoktál kérni Karácsonyra? (Nem tudom mi van a képen, nem néztem meg.)
@Habakuk000:
Lidl-ben kukoricacsipsz, chilis. Nem olyan light-os, hanem akad benne olyan is, amitől úgy könnybe lábad az ember szeme, a ... meghatottságtól... A torkodat a pálinkával együtt remekül "tisztíccsa". :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tele vagyok borral, musttal,- tök finom lett a borunk-, de süthetem, ha elkapott a vírus, az egyik kamionos legény ragasztotta rám
@Habakuk000:
Na... Ez a gond... Csajokkal nem gondolkoztál még? ;)
Próbálok szexista barom lenni, mert a hölgy erre célozgat.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: te egyébként hülye vagy, vagy ...? más ötletem nincs. neked nincsen egy értelmes kommented.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Gondolkodtam én kínomban már csaj sofőrökön is, két hónapja áll egy autó, mert nincs rá sofőr, szabad kamion meg alig.

Tönkrevágják a közúti szállítmányozást, szállítást is egészen, süsd meg 5-től dolgoznunk kéne s még halovány gőzünk nincs, hogyan fog működni az új regisztrációs rendszer

szép új világ
@ornagy50:
Egyik repülő olyan, mint a másik. Nem? Mitől lesz kivételezett?
@Habakuk000:

Igyál hagymateát! Küldjem a receptet?
@Habakuk000:
Van fuvarozócég ügyfelem, nem is egy... hallok ezt, azt...
@ornagy50:
"A többit szétkapják mint Floki a lábtörlőt !:) "

És azokból próbálják üzemeltetni a többit :(
Nem tudom, hogy a maradék polgári repülés hogyan áll, de hogy a Gripeneket már csak a technikusok bravúrjai tartják a levegőben, az hétszentség.
@jöttem: Beteszik a Repülőgép parkba.
@ornagy50:

Az kérdeztem, mitől lesz egy gép kivételezett?
Nem azt, hová teszik be.:)))
@jöttem: "csapd le csacsi:

- Beácska, mi a baj? Napok óta hervadt virág benyomását kelti bennem.
(Koltai)

- Beácska, karalábét kell enni nyersen.
- Hagyjon már Sanyi, a hülye karalábéreceptjével!
- Hát, igaz ami igaz. Nekem se használt.
(Koltai-Pap Vera)"
@taga20:
:)))

habának csak bevált receptet küldenék hálám jeléül. tegnap ajánlott olvasnivalót. hajnali fél háromkor mentem aludni, olyan jó a Szinuhe.
Nagyon furcsa újraolvasni ezt 2009-es interjút Makovecz-cel. Nem volt buta, tehetségtelen ember, tehát lehet már másképp gondolja, ha lát minket odaföntről.

www.hetek.hu/interju/200905/viktor_es_mihaly_vezet_az_uj_vilagba

"Mindenek előtt meg kell erősíteni Orbán Viktort. Neki pedig valóban a nemzet fennmaradását szolgáló és a környező országokhoz való, nem pénzalapú, megalkuvásmentes viszonyt kell tudni kialakítani maga körül.

És ezt Orbán Viktor is így gondolja?

- Úgy tudom, igen. Energikus, rendkívüli átlátó- és hihetetlenül gyors felfogóképessége van. Ezt konkrétan onnan tudom, hogy dolgozom neki és Mezei Györgynek a felcsúti Puskás Akadémián. Én még olyan megrendelővel nem találkoztam, mint Viktor, aki egy pillanat alatt átlátja a tervet, holott nem szakmája, és magas színvonalon képes megjegyzéseket tenni. Nekem ennyi elég, mint építésznek, hogy lássam, kivel van dolgom. Azonkívül ismerem a feleségét és a négy gyermekét, és tudom, hogyan élnek. Szeretem és tisztelem ezt az embert. Egy hülye idiótát viszont, aki reggeltől estig a pénz körül sündörög, azt nem tudok szeretni."

Szép álmokat mindenkinek.
@jöttem: Ott már csak a külalak a fontos.
@jöttem: ha én is küldhetek egyet. (bár már egyet küldtem)
Madárka.
érdekes, szép könyv, van benne egy-két mondat, ami szíven ütött gimnazista koromban.
@ornagy50:

Mint a nőknél..:)))
@taga20: nepszava.hu/cikk/1043311-elsapadtak-a-korallok-a-csendes-oceanban

Peace? (Megnéztem a képedet. Tudod, van úgy, hogy azt ajánlgatják az emberek másoknak, amire titkon ők vágynak. :)

Jó éjt.
@taga20:

:)))))))))))))
én is gimis koromban.
Van pár könyv, amit nem merek újraolvasni. Félek, hogy nem fogom érezni azt a varázst, mint régen.
Pl. A diadalív árnyékában-t sem.
@jöttem: kurvára igazad van. nem lehet ugyanabba a folyóba lépni.
én se merem elolvasni a nagy indián könyvet újból, pedig 10-12 éves koromban nagyon bírtam oldsaterhandot:)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: szép álmokat.
látom te is összeszeded magad, ha valaki a kis picsádba belerúg:)))
@jöttem: Karácsonykor Ország titka, teljesen más az ünnep, valahogyan belemászol.:)

Rászoktam arra, hogy próbálok aktuális regényeket keresni, egy Waltari köny, a Thurms adta az ötletet réges régen, pont Delphoiban olvastam, s azóta is a világ központjának tartom azt a varázslatos területet.

Ravennában adja magát a Ravennában temették Rómát, de pl dubrovniki nyaralásra kiváló a Sándor Mátyás, hiába gyerekkönyvként aposztrofálják sokan Vernét.
S onnantól máshogyan iszod a kávét, keresed Szávát, Sárkányt.:)

A hagymatea helyett egy fél fej fokhagyma nem jó?
@taga20:

elő szoktam venni a Winnetou-t időnként.:)))

egy kis karácsonyi blúz

www.youtube.com/watch?v=mIOcxEsX2pE
@taga20: olvasd bátran újra!... ugyanúgy nem fogod értsni, mint akkor:-)...
@taga20: Csingacsguk sápadtarcú haverját? van az úgy:)
@Habakuk000:

ok.
jó. zsíros kenyérrel, házi pálinkával.

Velencéhez meg a Lagúnák.
@Habakuk000:

Shatterhand az Winnetou-é
Csingacsgukké Sólyomszem
@jöttem: Pontosan. S ha Ceciliat nem is nagyon említik, az Orseolo família lépten nyomon látszik.
@jöttem: Én tudom, lehet, hogy taga is sejti valahol a lelke mélyén a nagy indiánkönyvét bújva:)
@Sir Bates dö Hól:

neked is volt indiános időszakod, Sir?
@Habakuk000: vinetú az a csingacsguk!
kevered gojkomiticcsel haver:))
@Habakuk000:

:)))
fel sem tűnt, hogy mellényúlt.
@guma: Titkára is van?! Esküszom Rejtő a jövőbe látott!
@taga20: hun láttál te nagy indiánkönyvben old Firehandot?
@Sir Bates dö Hól: sír, ezé bírom a csajokat jobban.
megfejtés: vesd össze a te és az előtted szóló kommentjét!:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te, jó ízű vagyok, hogy engem kóstolgacc?
Az előbb nyalással piszkáltál, most meg alkoholizmussal bacogacc???

Te, halászi rém, te!
Azé' mer a Mosoni ilyenkor nem pálya ne vetítsd ki a ... szóval ne vetítsd ki, vegyé vissza, jó!!

Joe Cocker meg...
Nagyon sajnálom. Az a vicc, hogy ő is gázszerelőként kezdte a pályafutását. Csak ő csinált is valamit utána... A magyar trágyalészivattyú reinkarnációjára ki a fax fog emlékezni? Max az Al Capone múzeum állít neki szobrot, a szarfejű főnökével együtt. Madam Tüsszó músziumában a helyük, vastagon kiöntve forró viasszal - vagy, ólommal.
@jöttem:
"Pl. A diadalív árnyékában-t sem. "

Pedig az második olvasatra is jó :)
@jöttem:
Nem olyan!
Egy gyönyörű 29-es dupla svanc az akkor is különleges szépség, ha ismerjük a Tomcat-et régebbről, meg mostanról az F 16-ost és még sok mást. Nem a legmodernebb, meg nem a kúúl izé, de mégis valami, ami különlegessé teszi. Az orosz repülőgépipar amúgy nem lebecsülendő, mielőtt bárki fikázná. Ezt azt hiszem a hozzáértők is megerősítik.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Egy évig olvastam újra és újra.
Felkutattam, hol lehet calvadost venni.
De az nem aranybarna volt, ahogy a könyvben ír róla Remarque.
@Knósszosz:

Jól van, jól van. Én csak érdeklődtem. Itt kérek elnézést minden 29-es dupla svanc-tól.
Mit jelent az, hogy dupla svanc és miért 29-es?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Fletó leült a sarokba. A civil kávézóban percről percre egyre büdösebb lesz. Ha kidobják, mártír lesz. Ha marad, senki nem akar majd bejönni, s végül a törzsvendégek is kezdenek elszállingózni. Ő is tudja, hogy így lesz, és pontosan ezt akarja. Végül csak ő marad egyedül. Aztán a pincér kivisz az asztalához egy üveg pezsgőt, és a fülébe súgja: "Viktor küldi a szemben levő kávéházból". :)

jobbegyenes.blog.hu/2014/12/22/fleto_a_zsenialis_lepras
@ornagy50:
Nem veszed izének, ha egy műkedvelő érdeklődik a hozzáértőtől? Csak mert szereti a témát?
Végre egy igazi valaki, aki nem csak ugassa!!:))) Én igen, de azért mert nem művelem, csak szeretem!

Kurva szerencsés vagy!!
@jöttem: Kettős a hátsó függőleges vezérsík.
@Knósszosz: "Az orosz repülőgépipar amúgy nem lebecsülendő, mielőtt bárki fikázná."

Mondasz valamit. :)

youtu.be/MjQG1s3Isgg

youtu.be/kF_8U5X0HNw
@jöttem:
A dupla svanc az a kettős függőleges vezérsík, lásd; MIG-29, F-15 Eagle, és F/A-18 Hornet.
Keress rájuk ha érdekelnek, a képek magukért beszélnek.

De a legfrankóbb izé az a Dassault Rafaele volt Kecskeméten, elképesztő melót mutatott be tavaly előtt. Előtt?
nafene, meghalt joe cocker. és bemondták? nem, mert nem volt kossuth-díja.
@Knósszosz: Legutóbb szerintem 2010-ben volt itt Rafale. :)

youtu.be/M4bsLV6JX4s

Annak azért örülök, hogy 2013-ban őket is láthattam élőben Kecskeméten. :)

youtu.be/K64Y1kUgNcQ
@Knósszosz:
Ja, az nem dupla svanc, csak egyszerűen gyönyörű...
@jöttem: Jó éjt és kellemes utazást.
"kéz és lábtörést".:)
Köszönöm. Szép álmokat! :)
@jöttem: mindenkinek volt... azt van, aki benne marad...
@Habakuk000: májusban futotta a kúper-tesztet...
@ornagy50:
@Knósszosz:

Köszönöm a tanítást. Megnéztem és valóban szép.:)
@Sir Bates dö Hól:

én mindig is Nszo csi akartam lenni.
vajon olvasnak-e a fiatalok indiános könyveket, vagy eltűnik az emléke velünk együtt ?
@jöttem: a világ változik, most vámpíros könyveket olvasnak... meg varázslókról... a lényeg, hogy olvassanak...
::
Azzal már megbarátkoztunk, hogy van vérfarkas, vérnyúl, de vad evezős, vadevezős is lenne?

Mindegyis.
Legyen jó az éjszakája annak aki mostanság aludni tér.
::
:
Csukás István: IMA A VADEVEZŐSÖKÉRT

Merről fúj a szél? Kelet vagy Nyugat?
Fel ne borítsa könnyű sátrukat!
Barna a bőrük, a hajuk fakó,
róluk álmodik a városlakó.
Rőzsét gyűjtenek, tüzet gyújtanak,
fákra kóválygó szikrák hullanak,
arcuk feldereng, szemük elmereng,
mély torokhangon mormol a Duna lent.
Parton nagy halak, puffadt a hasuk,
fekszenek kajakok, kilbótok, kenuk.
Mogyoróbokor szolgáltat zenét,
nyikorog, zeng a szúnyogszövőszék.
A bodzabokor küld mézillatot,
melyet a tüdő télre elrakhat.
Piros barlangot a tűz öblösít,
nézik az ágak koromrajzait.
Árpádházi tájt idéz túlpartról
a krétafehér falú monostor.
A Hold az égi fókuszban ragyog,
kutyák köszöntik, kicsik és nagyok.
Tábortűz töpped, fiúk locsolják,
megvakul a prométeuszi láng.
Hétvégi csillag, szombat-vasárnap,
törékeny fénye a szabadságnak.
Ne zavarja meg semmi álmukat,
szélvészt ne küldjön Kelet, se Nyugat.
::
Azt hiszem, rájöttem mi van a napjainkban történtek mögött.
Hadat üzenünk Amerikának (szűkebb értelemben csak az usának) és az eunak.
Ha mindkettő megvédeni akar minket, akkor Orbán elköltözik a békés ukrajnába, amig kiderül, hogy ki gyöz(ike).
@Gábris szomszéd:
:
Érdekes, hogy Csukást már régrbbrn is ez foglalkoztatta:
"Merről fúj a szél? Kelet vagy Nyugat?"
@dr. jenőke (jenőke):

Jó reggelt!

Ez nagyon jó vers. Ahogy olvastam, láttam Csukás nevető szemét.

Gondolom, ha van vadvízi evezés, akkor van vadevezős is:)

www.froccs.hu/hu/allando-programjaink/vadvizi-evezes-rafting-kenu
@Rodeo36:

Tölgyessy csak annyiban érdekel, hogy készített egy átfogó elemzést. Ez csupán egy vélemény. Helyenként igen nagyvonalú, helyenként egyetértek vele.,

Sokkal jobban érdekel, mit gondol a kimenetről.

Ennél Esterházy lényegesen szórakoztatóbb és mélyebb elemzést írt,más megközelítésből, igazi stílusbravúrt elkövetve:)
@dr. jenőke (jenőke):

Jó reggelt

Örülök az esti versek visszatérésének, akkor is ja csak reggel olvasom, valahogy mindig aktuális. Ez viszont örök.
Köszönöm.
endresy.blogspot.com/2014/12/tiborczi-listara-varva.html
Azért most, hogy a veje a lánya szoknyája és a cége spanyolfala mögé bujik, azért Goodfriend is lehet, hogy ismét férfivé válik....
Csak azért bátorkodtam bejelentkezni, hogy mindenkinek, de szó szerint mindenkinek

békés, örömteli karácsonyt kívánjak!

Egy kis időre próbáljunk felülemelkedni hétköznapjainkon! Foglalkozzunk most inkább szeretteinkkel!

Szép napot!
Reggelt, Mindegykinek!

Címlapos hír?
::
Most látható a DUNA tévében ! !

TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Régi politikai film, de a mának szól ezt acíme is jelzi.
Szerelők:
Tolnay Klári, a szép leány,
Ráday Imre a fiatal, de léha gyáros, másodállásban aranyifjú
.
@Orica Középföldi: Nem összehasonlítható a kettő, két különböző kategória.

Az elgondolkodtató csak az, mekkora a baj, ha már Esterházy is megszólal.
(tényleg jó írás, )
@Orica Középföldi:
.
Vadvíz -> vadevezős -> kell hozzá víz;
Szertorna -> természetesen szer nélkül ez sem megy;
Papasajt -> nem is értelmezem;
Tarvágás -> a legegyszerűbb fodrász-művelet
Diák -> vetítési alapok... és így továbbbbbb
@fzs.1933:
.
Vettem köszönettel, viszont kívánom.

Viszont ez esetben a mindenkinek azt jelenti, hogy mindegy kinek.
A felülemelkedés érdekében elkezdtem gyakorolni a levitálást.
@Habakuk000:

"__Karácsonykor Ország titka__"

'Az emberiség ellenségei'? :)

S ha már biblikus a téma, mit szólnál ehhez:

J. Heller: Isten tudja :D

"Rászoktam arra, hogy próbálok aktuális regényeket keresni, egy Waltari köny, a Thurms adta az ötletet réges régen, pont Delphoiban olvastam, s azóta is a világ központjának tartom azt a varázslatos területet."

Biztos ami biztos, én azért kavicsozok is:)
@jaegtoer: A Heller is jó, bár az egy más jellegű karácsony:)

mi az a kavicsozás?
@jaegtoer: Ja, és természetesen, másod és harmadnapján Minutus kalandjai:)
@Habakuk000:

Olyan vidékről, ahol először járok, onnan hozok egy kavicsot, vagy követ.
@dr. jenőke (jenőke):

Szasztok, mindenkinek,'karácsonyi illatokban,ízekben gazdag jó reggelt!!

Kösz a verset!
Érintettség révén:))telibetalált:))
@Habakuk000:

Nem először szólal meg. Ebben az évben viszonylag rendszeres.
Keress rá az alábbira. Nagyon jó:)

Pungor András írása - 168 óra

2014. június 24.
Kaffogni a kulturális bohócokra
@Habakuk000:

Egy kis hangulati elem... mert ('nekünk')Schütz István neve elválaszthatatlan Waltaritól, és annyira illik ide...:)

mno.hu/migr_1834/ket-oszlop-410897
Kedves Fabius és minden Varánuszos!

Nagyon kellemes, szeretetteljes Karácsonyt, és egészséges, sikerekben gazdag boldog Újévet kívánok Mindannyiónknak sok szeretettel!
"... ha szeretnéd megvédeni Orbán Viktort, akkor kérlek, add tovább!
Bencsik András, 2014.12.22."

orulunkvincent.blog.hu/2014/12/23/idezet_a_reggeli_kavehoz_162#comment-form

Erre...

"Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.12.23. 08:45:23

A múltkor valaki nem adta tovább, és a fürdőszoba-tükörben megjelent neki Gyurcsány Ferenc! Ez nem vicc! Ne küldj pénzt (ja, de!) csak tíz példányban add tovább a levelet! Aki megszakítja a láncot, az buzi lesz!"

Ez egy ilyen ÁLLAT!
Én továbbküldtem... :D
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, Fónagy János reagált az ellenzéki felvetésekre, felszólalását azonban elnyomta a képviselők hangos nevetése. Fónagy szerint megtakarítást jelent az intézkedés és több százezer családon segítenek, mert csupán havi 400 forintért használhatják az úthálózatot. Két gombóc fagyi árával kell hozzájárulni a költségvetéshez, ezt a budakesziek is ki fogják bírni – szegezte Fónagy Szél Bernadett képviselőnek. Az ország nagy része jól jár a javaslattal – vélte és hozzátette, hogy az emberek az útdíj bevezetése után is használnák az utakat, de lehet, hogy majd azért nem mennek fel az autópályákra, mert visszatartja őket az ellenzék agresszivitása.

Ez tetszik: agresszív ellenzék.
Ez a mai ellenzék annyira agresszív, mint egy szelídített éti-csiga.

A kádéenpé legnagyobb bánatára a csigák egy része hímnős (nem elírás, nem himlős), így körükben a szakállas bácsik nem értelmezhetők, ezért tüntetni nem érdemes ellenük. Viszont alkalmas arra, hogy kiegészítse a közmunkások bérét. Élemedett korú nyugdíjasok sokat hangoztatott panasza: lehajoltam, erre huss, elszaladt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Nem akarsz kádéenpés lenni?
Méééér nem?
Pedig az az erdélyi kép a Semjénnel terhes lóval...!
@dr. jenőke (jenőke):
Ez a csicskahad a mai ELIT!
Én szégyenlem magam... a szánalmas ellenzéknek nevezett izéke miatt is. :(
@dr. jenőke (jenőke):
Nem, mert olyan lesz a lábam...
Terhes? Hisz a paripán felül volt a szerszám.
@Habakuk000: Diákkoromban valamit nem értettem, mikor a művtöri albumban a Szabadság vezeti a képet nézegettem. Ha tényleg ledobná a hölgy a textilt a barikádokon, szerintem pont hogy elterelné sok pasi figyelmét a forradalomról. Ennek jó példáját látjuk a blogon is. Tisztelet a kivételnek. :)

(Persze allegória stb.)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Ezt egy terhes nőnemű lénynek hiába mondod.
Akkor lássam, amikor a hátam közepét?
Nem venné be.
Képletesen sem.
@taga20: A világháború ehhez képest kofalárma vót! (Még a korallok is elsápadtak.)

Lehet, hogy Gogolák elvtársnő kéne ide. Boli akkor kapna levegőt, ha engedi. :)
@jöttem:
"De az nem aranybarna volt, ahogy a könyvben ír róla Remarque. "

És nem is volt finom (legalábbis nekem nem).
De nem a konyakról írta, hogy aranybarna?
@Knósszosz:
"Ja, az nem dupla svanc, csak egyszerűen gyönyörű... "

Szeretem ezeket a gépeket. A technikai részletek nem érdekelnek, csak a látvány...
Sokáig jártam a kecskeméti repülőnapokra (családi érintettség okán kezdtem, és ott ragadtam), de most már nem bírom a meleget elviselni, így csak vágyakozom és képeket nézek.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Bazzz... mit vétettem? :(
TömjénesZsótti simogassa meg a homlokodat!
@jaegtoer:
"J. Heller: Isten tudja :D"

Ez mekkora...! Időről időre, pár évenként előveszem, és még mindig jó :)
@jaegtoer:
"Olyan vidékről, ahol először járok, onnan hozok egy kavicsot, vagy követ. "

Szép szokás, de állítólag meg kell mosni a köveket, mert a sokféle kisugárzás megzavarja a lakás harmóniáját (nekem legalábbis ezt tanácsolták).
Elférsz még a kövektől?
.
Köszöntsük Fabiust is!

A blog betöltötte ötödik évét.

FOLYTATJUK!
hmmmmmmmmmmmmmmm

12:37
Megdöbbentő kijelentés forgathatja fel a világ egész energiaiparát

A Kőolajexportáló Országok Szervezete (OPEC) akkor sem mérsékelné olajtermelését, ha a nyersolaj hordónkénti ára 20 dollárra csökkenne - mondta Szaúd-Arábia olajipari minisztere.

hvg.hu/gazdasag/20141223_Megdobbento_kijelentes_forgathatja_fel_a
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

'Isten tudja':
Először gyanakodva olvastam, majd félretettem.

Kisvártatva elolvastam egy szuszra Malamud-tól az Isteni kegyelem című 'opuszt', amit határtalanul élveztem, azok után úgy véltem, hogy készen ülök bármire, újra elővettem - és nem bántam meg:)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

A kavicsok, kövek mosottak, és igen, elférek, a Colosseum, és az Akropolisz és még számos rom nem miattam olyan, amilyen:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A Fűegerünk már csak olyan, hogy a macskát is megharapja, szerintem még a harciasabb kóbor kutyák is nyüszítve menekülnének előle, legalábbis úgy hallottam.
@dr. jenőke (jenőke):
"Köszöntsük Fabiust is!
A blog betöltötte ötödik évét"

Néha visszaolvasok régi posztokat és kommenteket.
Érdekes folyamatokat lehet követni.
És sajnálom azokat, akiket szerettünk/szeretünk, de már nincsenek velünk.
Tudom, hogy korai, de én akkor is elkezdem.
Boldog Karácsonyt!
pont mint a kemény mag itt is :)

„Orbán, takarodj” – felmérték a tüntetőket

2014. december 23., kedd, 13:21 Utolsó frissítés: épp most

Újfajta módszertanú felméréssel próbálta feltérképezni a tüntetők társadalmi megoszlását az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont Politikatudományi Intézete - és meglepő eredményeket kapott.

Asztalra csap a középosztály

- Egyharmaduk 35 éven aluli, felük 35-59 év közötti, negyedük pedig 60 év feletti – ilyen kormegoszlás bontakozik ki a visszaküldött kérdőívekből. Jómódú, döntően diplomás végzettségű, jellemzően alkalmazott, önfoglalkoztató, kisebb részt diák, nyugdíjas sokaságról van szó.

hvg.hu/itthon/20141223_Orban_takarodj__felmertek_a_tuntetoket
lezárásnak a kupolás kupolda és a házmestere:

Dull Szabolcs
31 perce
Kövér László L. Simonnal is összeveszik

Pikáns jelenet történt előbb. L. Simon László beszéde közben hangosan kiabáltak az ellenzéki képviselők, mire az államtitkár elkezdte őket fegyelmezni, és Szél Bernadetthez is odaszólt, hogy megadja a szót neki. Kövér László erre félbeszakította L. Simont:

Államtitkár úr, egyelőre még én vagyok a házelnök.

Ki tudja, ez mit jelent az elmúlt napok fideszes üzengetései, beszólásai után. Mint tudjuk, L. Simon László minisztere, Lázár János múlt csütörtökön szólt be elég keményen a fideszes veteránoknak, konkrétan megnevezve Kövér Lászlót is. L. Simon jelezte, hogy ő Kövér segítségére nagyon számított volna, hogy el tudja mondani a beszédét, de meggondolta magát:

Tudják mit, be is fejezem

- ült le durcásan L. Simon László, az ellenzékiek is megtapsolták.

index.hu/belfold/2014/12/23/parlament_rendkivuli_pp/
Bajuszkirály erre is mondhatna valamit ( ha esetleg mrá volt, elnézést):

egyenlito.blog.hu/2014/12/23/hetente_50-en_mondanak_fel_lazarnak
Jut eszembe, hogy ha jól emlékszem, a nemzeti feljesztési ügynökség osztja az unios pénzeket. Nos ha ott nagy a káosz, és ahogy hallani, vannak visszatettsző jelenségek is ( pl. a pályázaton nyereteseknél azonos cégek nyerik a közbeszerzést, mert ezt előre lezsírozzákl ), akkor ez a vezetőnek/miniszternek/Lázárnak a jó munkáját bizonyítja? Nem kellene átvilágítani a miniszterelnökséget? Mondjuk az ellenzéknek?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Tudják mit, be is fejezem

- ült le durcásan L. Simon László, az ellenzékiek is megtapsolták."

Infantilis, nem politikus.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez nagyon ütős megfogalmazás:

"Kinek a szövetségese?

De nem csak nekik. Pár hónapja egyértelmű jelzések érkeztek arról, hogy Magyarországot már nem tekinti teljes értékű partnernek a NATO, s nagyon magas szinten megfogalmazódott az is: alaposan kurtítani kell azoknak a minősített információknak a listáját, melyekhez a magyar kormány egyáltalán még hozzáférhet. Az indok egyszerű: nem szeretnék, ha ezek Moszkva tudomására jutnának, pont akkor, amikor kibontakozóban van egy új hidegháború. Orbán Viktort pedig már nem szövetségesüknek, hanem az oroszok szövetségesének tekintik."

Azért azt szerintem már régen felmérték Orbánék is, hogy a lakosság többsége nyugyatra húz.
@V-PORT: 9.45.33-as bejegyzést olvasd el légyszíves, és neked is.:))
@jaegtoer: Látod, nem ismertem ezt az embert.
(pedig mennyit olvastam)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

már nem emlékszem kristálytisztán. talán mégis előveszem azt a könyvet.:)
@Gábris szomszéd:

"2014.12.22. 21:57:51
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Fletó leült a sarokba. A civil kávézóban percről percre egyre büdösebb lesz. Ha kidobják, mártír lesz. Ha marad, senki nem akar majd bejönni, s végül a törzsvendégek is kezdenek elszállingózni. Ő is tudja, hogy így lesz, és pontosan ezt akarja. Végül csak ő marad egyedül. Aztán a pincér kivisz az asztalához egy üveg pezsgőt, és a fülébe súgja: "Viktor küldi a szemben levő kávéházból". :)

jobbegyenes.blog.hu/2014/12/22/fleto_a_zsenialis_lepras"

ugye ezt letudod fordítani varanusra is....?
süti beállítások módosítása