Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Ha volna egy kevés remény, a lelketek megmenteném, ti drága-drága szentek, kik ültök otthon tétov... (2024.04.26. 13:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.11.13. 08:56 Fabius

Aki letaszította trónjáról Gyurcsányt

Címkék: fidesz lomniczi zoltán cöf kitiltási botrány

Legjobb barátunknak, az USÁnak sikerült ami közel egy évtizede senkinek: lelökte, mit lelökte, lesöpörte trónjáról Leggyűlöltebb Ellenségünket, Ferit, és Jóbarát Andrét ültette a helyébe.

Innentől André a főgonosz, minden rossz megtestesítője, az ártatlan kormány-magyarokon vihogó kapitalista sátán, a hivatalnokokat és jó hírnévhez való jogot evő Lucifer Godzilla, a nyugat sötét erejét jelképező Fekete Lovag. Szóval ő a minden, és ő a hibás mindenért. Azért is, hogy a Lajos csicskák annyira bénák, hogy egy bullshitet is képtelenek úgy leforgatni, ne mémáradatba fulladó égés és kétségbe esett videó töröltetés süljön ki belőle.

andre.jpg

De majd most, most aztán emberére akadt ez a vihogó szemétláda, innentől nem médiaipari segédbalfaszok fogják fingatni, hanem maga a Magyar Civil Társadalom. Úgy bizony. Eddig azt hitte, hogy, most majd rájön, hogy dehogy! A CÖF megmutatja neki hol lakik a Szőrszálhasogatás Úristene, elvégre eltelt már vagy három befosással, bujdoklással teli hét, megbizonyosodtak róla nagyjából tuti biztosra, hogy az amcsik nem kívánnak - és módjuk se nagyon van - többet mondani ennél, úgyhogy el lehet kezdeni ugrálni.

Föl kell jelenteni ezt a genyó Andrét!

Ez a legkevesebb. Már úgy értem a legkevesebb amit a CÖF megtehet, hogy az eddigieknél is sokkal nagyobb blama legyen az egészből, mint amekkora most van. Mert például ha én lennék André, és feljelentene egy ilyen Lomnici féle kormány-seggevége, akkor lehet nekividámodnék annyira, hogy kidobnám az asztalra ami a kezemben van. Aztán rugózzunk a konkrétumokon, ha már a magyar kormány civilnek álcázott szócsöve három évig terjedő szabadságvesztéssel járó feljelentést lenget, mert esze annyi sincs, mint gondosan kontraszelektált társainak. Legfeljebb legközelebb nem békemenetet, hanem húsleveshordó zarándoklatot szerveznek a lebukottaknak Márianosztrára.

600 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr126892541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fasérozottban jobban el lehet dugni a ráspolyt..
@Secnir:

"E szerződésben részes államok

megemlékezve arról, hogy a világ népei ősi idők óta elismerik a diplomáciai képviselők jogállását,"

Teccik érteni? A világ népei ősidők óta. Hol van az a gomolyával keveredett liba, hoyg elmagyarázza a cöföknek, mi is az az ősidők?
@Secnir: ugyan már, kell a buli, és ez a barom egy jogász....

A CÖF szóvivője, ifjú Lomniczi Zoltán alkotmányjogász kinyomozta...
@miva?: Akkor már inkább kocsonyát vagy pizzát vigyenek a bebukott eftársaknak, mert a bableves kiborul, amikor be akarják dugni a rácsok között. Röhejes komcsi banda. Csak azt nem értem, hogy a kis Lomnici, hogy lett a kormányseggevége, amikor a fatert még ugyanez a garnitúra kiretusálta a Híradóból.
oops, GE is berágott.......

A Budapest Bank is a magyar állam tulajdonába kerülhet

Piaci hírek szerint az egyébként jól menő BB-t váratlanul eladná amerikai tulajdonosa. Néhány hónap alatt a második nagy bankállamosítás lenne.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F11%2F13%2Fa-magyar-allam-talan-megveszi-a-budapest-bankot-is%2F
@látjátok feleim szümtükkel: Legfeljebb visszamenőleg módosítják a törvényt. Ebben úgyis óriási gyakorlatuk van már!
a mi andrénk a múltkorjában vidoran indult bkv jegyet venni. aztán csak kuncogott. most sír a röhögéstől. ahogy appercipiálom, a fleto az utóbbi időben megkomolyodott, bár kétségtelen, őt nem hívták tetemre vida ildikó úrhölgy státusza miatt, ámbár ez is bármikor előfordulhat, ha a tonyónak nem nő tovább a házikója.
Goodfrienden már a Vidás videónál is látszott, hogy baromira unja ezt a rakás idiótát, a hisztijüket meg a szánalmas ötleteiket, amivel megpróbálják belerángatni egy olyan dologba, amiben legfeljebb közvetítő. Ha az elején szórakoztatónak is találta, most már nem jöhet úgy ki az ajtón, hogy a NAV-elnök ne tőle lejmoljon tolmácsot. Bárki is jelölte ki ide, biztos kapott már pár ímélt, hogy "Hova küldtetek ti engem, fákjú?! Ennyire nem utálhattok!", és Rogánnál már csak ő szeretné jobban, hogy egy életre elhúzhasson innen olyan "békés", de legalább kevésbé tébolyult helyekre, mint BurkinaFaso-alsó.

Persze ha van az USÁ-nak humora, és Goodfriendnek megvan a jogosítványa hozzá, akkor őt fogják véglegesíteni nagykövetként, aztán röhögve figyelik, ahogy az agyvíz sugárban spriccel ki a Fidesz-prominensek fejéből.

Goodfriend amúgy azért jobb "ellenség" a Fidesznek, mert nem kell mindenféle közvetítőket használni ahhoz, hogy "Nem leszünk gyarmat". Goodfriendet napestig lehet mocskolni, ütögetni, mnt a boxzsákot, de ha ő egyszer is bármit tenne a mocskolódás megállítására, akár csak egy rosszalló, unott pillantás erejéig is kifejezné az ellenérzéseit, rögtön ezerrel lehetne üvölteni, hogy "Magyarország függetlensége csorbát szenvedett!".

Mind a hülyegyerek, aki folyamatosan tollal böködi a nagyobb padtársát, aztán amikor az rászól, hogy ne csinálja, ő ordítja a leghangosabban, hogy "Pszt! Ne zavard az órát!", amikor meg esetleg egy pofon is elcsattan, bőgve rohan árulkodni, hogy bántották, és mindenkinek elnyafogja az iskolában, hogy a padtársa mekkora egy szemét, agresszív állat. És egy rakás ilyen hülyegyerek vezeti ezt az országot.
hmmm

Orbán lépéskényszerben van, Amerika ideges

Orbán Viktor nem tartja komoly problémának a kitiltási ügyet, és úgy tűnik, a Fidesz számára készített belső felmérések csak felbátorítják. Csakhogy ez veszélyes lehet.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F11%2F13%2Fmeg_mindig_orban_van_lepeskenyszerben%2F
@látjátok feleim szümtükkel:

Ilyen a statisztika, hogy igény szerint lehet magyarázni. Mindkettő igaz, hiszen nőtt, de a korábbihoz képest csökkenő ütemben. Mindenki igény szerint emelheti ki azt, amit fontosnak tart.

Egyébként csak a hülye nem tudja, hogy teljesen fenntarthatatlan az az építőipari növekedés, amit a stadionépítések meg a választási kirakatberuházások húztak fel az elmúlt egy évben. Nálunk is lett "szép" térköves főtér, de azt csak egyszer lehet lerakni, csak egy év statisztikáit javítja.
Már az egy vicc, hogy lomnici alkotmányjogász.
Majd lesz itt trónfosztás:

„A kormánypárt vezetői egyhangúlag döntöttek, egyikük a Népszabadságnak azt mondta: emelik a tétet, mert az RTL a Fidesz vezetőit vette célba.”

www.vg.hu/gazdasag/adozas/reklamado-a-fidesz-egyhangulag-dontott-438877

Főleg, ha bevezetik a tüntetési adót is.:D
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Nálunk is lett "szép" térköves főtér, de azt csak egyszer lehet lerakni, csak egy év statisztikáit javítja."

Te mennyire tévedsz. Majd jövőre felszedik és újra átadják. Úgy mint....Máris javul a statisztika.:D
ABSZURDISZTÁN

elmehetnénk már a kaukázusba, vagy az orosz közép-keletre

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
@látjátok feleim szümtükkel: zek képesek az ősrobbanásig visszamenőleg módosítani a törvényeket, ha az érdekük úgy kívánja.
@látjátok feleim szümtükkel:

Az persze fel sem merül, hogy nem kéne olyanokat csinálni, amiért a Fidesz vezetőit az RTL célba tudná venni, de persze, tudom, ez a libsibolsi gondolkodás.

Ha az RTL-nek van töke, a Barátok köztben is panaszkodni kezd Vili bácsi, hogy a kis nyugdíjából nem tudja fizetni a rezsit, Laci a NAV-os pénztárgép kreténségeivel sírja majd tele Gizi vállát, Miklósék pedig az építőipar gyengélkedését és a kormány esztelen adópolitikáját emelik ki, és kínjukban röhögve emlegetve fel a "söralátétes" adóbevallások ígéretét.

Ha a politikusok már nem is leplezik, hogy ez harc, és az "arányos közteherviselés" csak egy ócska lózung az ezerből, akkor mire fel ne rúgnának öv alá:)?
.
No, mégegyszer. A tudás ismételgetése maga az anya, vagy valami ilyesmi.
.
Olyan régi az alkalmazni szükséges törvényerejű rendelet, hogy arra az ifjabb, ámde szintén doktor Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF szóvivője akarva sem emlékezhetett.
Nem is akart.
A rendelet tárgya a diplomáciai kapcsolatokról Bécsben, 1961. április 18-án aláírt nemzetközi szerződés kihirdetése.

Sok érdekes rendelkezése van, ismerkedjetek meg néhány előírással:

A diplomáciai képviselő személye sérthetetlen.
A letartóztatás vagy őrizetbevétel semmiféle formája sem alkalmazható ellene.
A fogadó állam illő tisztelettel bánik vele és minden megfelelő intézkedést megtesz a személye, szabadsága és méltósága bármely sérelmének megakadályozására.

A diplomáciai képviselő mentes a fogadó állam büntető joghatósága alól.

A diplomáciai képviselő a fogadó állam polgári és államigazgatási joghatósága alól is mentes.

A diplomáciai képviselő nem köteles tanúvallomást tenni.
Az a diplomáciai képviselő, aki állampolgára a fogadó államnak, vagy állandóan a fogadó államban lakik, csak a hivatali kötelességeinek teljesítése során kifejtett ténykedése tekintetében részesül a joghatóság alóli mentességben és sérthetetlenségben, hacsak a fogadó állam nem biztosít számára ezen túlmenő kiváltságokat és mentességeket.

Vajon honnan vette az ifjabb, ámde szintén doktor Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF szóvivője, hogy az amerikai ügyvivő mindössze külföldi hivatalos személynek minősül?
Csak nem Futó Barnabás volt a nemzetközi jog előadója?

.
Hát B+ ezeknek a cöfösöknek már semmi sem jó? Miért bánccsák szegény Andrét, amikor az már a békemenetükön is részt vett? ;)

hvg.hu/itthon/20141105_Goodfriend_adott_egy_fricskat_Habonynak_e
@Secnir:

Van egy tippem, hogy napokon belül benne lesz valamelyik salátatörvényben ennek a komcsi csökevénynek a "véletlen" eltörlése, hogy egy új, nemzeti, a magyar családok védelmét és a kor kihívásait jobban szolgáló diplomatakezelési törvény születhessen.
Közben már Tompika is hangol a tüntikre. :)

Deutsch: 2006-ban is voltak büdösbogarak az utcán

Netadó nem lesz, konzultálni viszont érdemes akkor is, ha a megkérdezetteknek lövésük sincs a kérdésről. Lehet, hogy a vasárnapi bevásárlás is megmarad. Nem bánja, hogy büdösbogaraknak nevezte a netadó elleni első tüntetés után a Fidesz-székházat megdobáló tüntetőket – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője a TV2-n, Hajdú Péter Frizbi című műsorában. A fideszes politikus kérdés nélkül hozzátette, hogy ugyanez a véleménye azokról, akik 2006-ban ragadtatták magukat erőszakos cselekményekre.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141113_Deutsch_2006ban_is_voltak_budosbogarak_a#4edd0z
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

baszki vigyázz mert feltalálod a szomszédokat, megint...szólni kéne horváth ádámnak ebben ö volt a nagy spiller, mondjuk nemcsákot nem tom' hogy nyernék meg a feladatnak, de talán van az a pénz... :)
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem kell felszedni, szét fog esni az magától. A homokot már sok helyen kimosták az őszi esők, és télen a hóval együtt úgy fogja feltúrni az első hókotró ezt a hepehupás szart, mint a pinty!
@dr. jenőke (jenőke): ezt röviden elintézte a Jóbarát :D

Azééééé, mesés ez a kontraszelekció, látom én, ha netán én is cöfös lennék, akár agyműtétes doktor is lehetnék, kár hogy a cöfnél ás a fidesznél munkanélküli lennék, a hiányzó céltárgyak miatt...

twitter.com/GoodfriendMA/status/532804893640523776
Állítsák már meg ezt az egészet! KI AKAROK SZÁLLNI! Belehalok a röhögésbe!

Feleségemnek ma reggel meséltem a Tállai mondatát. A szemüvegemen a festékpöttyök mellé érkezett a kávé is.

Tudom már, mi a céljuk: kinevettetik magukat, hogy mindenki úgy érezhesse, hogy vidám élete van.

Röhögve fogok menni 17-én! :)
@batka manó:

Pontosan, ott a példa, csak használni kell:). Ábel Anita úgyis ott kavar az RTL környékén, semeddig nem tartana beköltöztetni Mágenheim Julcsit a Lantos u. 8.-ból a Mátyás király térre:).
Mélységesen meg vagyok döbbenve, hogy az ügyvivőt egy Lomniczi jelentette fel, -de amúgy egyáltalán, bárki is hogy gondolhatta?- az más kérdés, hogy míg André méltán röhögheti magát a halálba a többi kulturált nép diplomatáinak együtt érző ám harsány kacaja közepette, még ha a napokban fel is vetettem, hogy miképpen lehet az, hogy nem jutott eszükbe kiutasítani az országból A. Goodfriendet? Erre egy állat feljelenti! ...nekem még sincs kedvem még csak elmosolyodni sem, mert az a barom, akire rájött a feljelentési szájfosás, éppúgy magyar állampolgár, mint én. Basszus, hova születtem, miért szeret így engem az Isten?!
Vagy ez a Lomniczi egy lom nietzsche?
Kicsit visszakanyarodva a tegnap esti tudományos értekezésre, van egy olyan lehetőség is, hogy ezek az emberek valamiféle párhuzamos univerzumból csöppentek ide és nem veszik észre. :)
ahhhhhaaaa, szeszták meg a piac, ühüm, az a sok offsor és mutyicég semmit nem jelent...

Seszták: Simicskával különböző páholyok két végén ültünk

>>>>>>A nemzeti fejlesztési miniszter szerint csak azért foglalkozott előszeretettel ügyeivel a Simicska befolyása alatt lévő média, mert az új kormányban ő az egyedüli olyan, aki közvetlenül a piacról jött, de kettejük közt se kapcsolat, se elsimítanivaló nincs. <<<<<<<<<<<Seszták Miklós a Figyelőnek adott interjújában arról is beszélt, hogy az tartaná ideálisnak, ha 70 százalékban magyar tulajdonban lennének a hazai bankok. Az E.ON-cégek állami megvásárlása nem kell mindenáron, a 3-as metró felújításáról pedig a fővárossal is egyeztetni kell.

hvg.hu/gazdasag/20141113_Sesztak_Simicskaval_kulonbozo_paholyok_ke
@fzs.1933: "Röhögve fogok menni 17-én! :)"

Jó lenne összefutni. :)
Junckert is kitilthatják Amerikából! :)

András vagyok Magyarországról, s a druszám, a zölddossziés Horváth András sikerén felbuzdulva írok Önöknek. Egyenes leszek: azt kérem, nem magyarként, hanem legelsősorban EU-polgárként, hogy tiltsák ki az országukból Jean-Claude Juncker urat, az Európai Bizottság elnökét – mert épp körbelengi személyét a féktelen adóügyi korrupció híre árnyékának a gyanúja. Az én jó Horváth Bandi barátom esete óta tudom, hogy a magunkfaja kisember hangja biztosan elhallik az önök távoli fülébe – s nem csak elhallik, fel is erősödik, olyannyira, hogy Önök aztán ránk hivatkozva védik meg a demokráciát minálunk, s reményeim szerint szerte Európában.

Van egy ország a kontinensemen, úgy hívják, Luxemburg. Alig nagyobb, mint a mi legkisebb területű megyénk, Komárom-Esztergom, és mindössze félmillióan lakják. Ennek az országnak volt 1989-től 2009-ig pénzügyminisztere s közben 1995-től 2013-ig miniszterelnöke is az a Jean-Claude Juncker, akit lesznek szívesek percek múlva kitiltani az Egyesült Államokból. A brit sajtó az önök nyelvén ír, úgyhogy könnyen elolvashatják, mi a baj ezzel az országgal. Nem csak az, hogy adóparadicsomként működtette Juncker úr. Hanem, hogy több száz világcéggel titkos szerződést is kötött arról: ha Luxemburgon keresztül folyatják át a bevételeik egy részét – miközben fizikailag le sem kellett telepedniük a miniállamban – még paradicsomibb adóállapotok közt találják magukat. Ez nem nemzetközi adótervezés, hanem titkosított adócsalás, amelynek én, mint európai polgár, kifejezett kárvallottja vagyok. Tudom, bizton tudom, hogy Önök legalább ugyanolyan szigorral fognak lesújtani Junckerre, mint a magyar Vida Ildikóra – és az sem csökkenti majd elszántságukat, hogy a luxemburgi adóoptimalizálók között olyan amerikai vállalatok szerepelnek, mint a PepsiCo, az Apple vagy az Amazon.

valasz.hu/publi/junckert-is-kitilthatjak-amerikabol-106421
@dr. jenőke (jenőke):

Ne kekeckedj. Az érintett anyagrésznél hiányzott a stúdiumról is, a szemináriumról is, és tételként sem azt húzta.
Van olyan, hogy jogtolmács? Talán az segítene.
@Gábris szomszéd:

Tényleg, az milyen már, hogy a CÖF képes a saját tüntetői ellen fordulni:)?
@jaegtoer: nem csak neked volt ez az első gondolatod:

fr Feri • egy órája

valaki megmondana, hogy hol lehet lemondani a magyar allampolagrsagrol?

5

Válasz

Megosztás ›

Avatár
MÁR UNOM A FIDESZT fr • 42 perce

www.bmbah.hu/index.php?...

Válasz

Megosztás ›
Avatár
fr MÁR UNOM A FIDESZT • 41 perce

kosz, keresek valami masik hazat, ez mar nem az enyem :(
3

Válasz

Megosztás ›
Avatár
versION fr • 34 perce

eges magyar allampolgarnak lenni
4

Válasz

Megosztás ›
Mindig kell egy megfelelőnek tűnő ellenség...
Hát kedves André az a minimum, hogy ilyen polóban kell majd járnod, mea culpázva :)

valasz.hu/data/cikk/10/6473/cikk_106473/apeh_fill_433x304.jpg
Akár saját könyvéből is tanulhat majd Matolcsy György jegybankelnök, aki szeptembertől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) közigazgatás-tudományi doktori iskolájának hallgatója lett – közölte a Figyelő.

Ilyet én is szeretnék majd...
@Gábris szomszéd:
én leszek, aki röhögéstől kiakadt állkapoccsal fog ott lenni! :)

Tudod, az elmúlt két-három héten minden este könnyesre röhögtem magam ezeken az idiótákon és a felettébb humoros kommentelők beszólásain.

Ez egy kötéltánc. Röhögés vagy sírás? Én az előbbire szavaznék, még akkor is, ha utóbbira lenne nagyobb igény! Valahogy könnyebb nevetve elviselni a sors (kormány) csapásait.

Emellett ha még valamit teszel is, még jobb!

Szóval keresd a kiugrott állkapcsot! :)
@Gábris szomszéd:

Én egy "I'm a citizen of the USA, not an interpreter!" pólót jobban el tudnék képzelni a "Magyar vagyok, nem turista!" mintájára:).

Egyébként is NAV:).
.
- Mint időközben megtudtam, ez a Gorcsev agent provocateur! - kiáltotta.
- Ezt bizonyítani is tudja?
- Tizenhét éves korában matróz lett - folytatta. - Tokióban egy hónapot ült a börtönben orvhalászatért. A görög kikötőkből kitiltották késelésért, és később harmonikás volt Port-Szuez hírhedt Vitorla Bob nevű kocsmájában...
[…]
.
@fzs.1933: Szóval kereshetek majd egy kiugrott állkapcsot a szénakazalban? :)
@fzs.1933:
Nyomon vagyok. Kiugrott papot már találtam.
Gyógyul.
@hacsaturján:

"_fingom sincs hozzá. megírom_"

Neki a rének szellentése is elég lenne, még sok is. Minek strapálná magát, éppen a Mester?
@Penivaldes:

Még jó, hogy nem a saját alapítványi iskolájába iratkozik be, jó példával járva azok előtt, akiket érdekel a sámánizmus és az okkultizmus kapcsolata a gazdaságpolitikával.

Amúgy ideje is lenne, hogy kitanulja, amit eddig csinált! Remélem, az új tudás birtokában kiakad majd egy-két korábbi intézkedésén, nyilatkozatán, ha esettanulmányként előkerül.
@jaegtoer:
Most leoltottad a pintypangot.
Jöhet az árva leányok haja.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): A térkő lerakás nem csak egyszer jelnhet meg a statsztikákban. Nézd meg a Várbazárt és környékét. Már vagy háromszor átadták és újra felbontották. Azt ennyiszer lehet a statisztikákba is betenni.
@fzs.1933:

" aki röhögéstől kiakadt állkapoccsal fog ott lenni! :)"

Stílusidegen tőled a germanizmus.
@Orica Középföldi:

mit mondjak? Nincs német rokonom! :)

Germanizmussal meg most inkább foglalkozzon a külügy!
Esetleg euizmussal és usaizmussal is.
Ha már diktaturizmussal annyit foglalkoztak mostanában... :)
@Gábris szomszéd:

esetleg csinálhatok még papagájfrizurát is! Kicsit sántítok és kancsal is vagyok. A temetőben meg találkoztam egy rosszindulató manóval. Ja, gyerekkoromban harangoztam is. Lánykori nevem: Kvazimódó... :)
miközben a nem fiatal, nem demokrata és nem szövetség, nem szakértői tovább teszik a romboló dolgukat:

A NAV nyilatkozathegyet építtet a reklámadóból
Spirk József

2014.11.13. 07:22
Nem csupán a tévétársaságok és a médiacégek terheit növelte meg a reklámadóval a kormány, hanem a teljes reklámszakmát és a vele kapcsolatban álló teljes kereskedelmi és vállalkozói piacot büntette. A nyáron bevezetett új adónem teljesítési szabályait megalkotó NAV mostanra már az egyes megrendelésekben résztvevő összes vállalkozástól követeli a reklámok közzétevőjétől származó nyilatkozatot, amely bizonyítja, hogy az befizette az adót. Ha nincs nyilatkozat, úgy az összes hirdető, de akár még a sminkes vagy a grafikus is büntethetővé válik.

index.hu/belfold/2014/11/13/a_nav_nyilatkozathegyet_epittet_a_reklamadobol/

-

Seszták: 70 százaléknyi magyar bank lenne jó

Újabb bankot vehet a kormány, tárgyalnak az E.On-cégeiről is. A minisztert nem tiltották ki.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F11%2F13%2Fsesztak_70_szazaleknyi_magyar_bank_lenne_jo%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mi itt a gond? Magyarul lesznek a nyilatkozatok, nemde? Akkor van, aki elolvassa! :)

Vida is ezt mondta még nyaralásra indulóban...
Nagy mókamester ez az amerikai András, mivel a nagy spílereink elől elvitte a shaw-t (sót, by Vida I.)!
@fzs.1933: igaz, a zöld dossziéban is magyarul voltak az infók, el is olvasták talán...
@fzs.1933:

Csak elkényeztetted a szemem:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A NAV nyilatkozathegyet építtet a reklámadóból

Már írtam feljebb: a kormány új jogi koncepciója az, hogy az arányos közteherviselés jegyében mindenkit joguk van úgy szopatni, ahogy akarnak. Senkivel sem kivételeznek!
@fzs.1933: Na így már sokkal egyszerűbb lesz találkozni. :)
@Gábris szomszéd:

tudod mit, hétfőre ki is gyúrom magam!
Megyek is. Szerencsére csak a pinyóba kell leugranom... :)
@Penivaldes:@Orica Középföldi:

'kézcsókom a hölgyeknek!

Közben meg húzatják maguknak a 'kommenyisták:)

'de hol van vezényló??:)

www.rbb-online.de/fernsehen/beitrag/konzert-beim-festakt-des-landes-berlin.html
@The Ghost Wolf:

sp csak a helyesírási korrektor!
Az volt már h André for President?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

én csak arra vagyok kíváncsi, mikor jön el az a pillanat amikor a szénné szopatottak közül valakinek tényleg eldurran az agya és irgalmatlanul pofán bassza viktorét, lehetőleg nagy nyilvánosság előtt(nem hiszem, hogy bárhol európában, annak a tizedét meg lehetne csinálni amit a fityisz fijjug' megengednek maguknak. van egy olyan sandám, hogy nagyon gyorsan kerülnének a f.sz/rács túloldalára)...mondjuk az se volna egy utolsó dolog, hogy a fütyi rossz végén állok végre összefognának és levágnák a fütyköst a picsába.
@gazoló: walesa-merkel-németh
szerintem az első sorba kell egyfajta szakmai tudás/IQ, és ez alapján középtájt üldögélhetett...
Miből él ifj.Lomnici, merthogy jogi "tudományából" nem képes azt most bebizonyította?
@batka manó: remélem látod a jövőt, nagyon kell ez nekünk

A kormánynak fontosabb a pacalpörkölt, mint
az egészségügy

A cafeteria átalakításával 25 milliárdot bukhat az egészségügy.

www.origo.hu/gazdasag/20141106-a-kormanynak-fontosabb-a-pacalporkolt-mint-az-egeszsegugy.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
a Goodfriend sohasem lesz nagykövet, mert az usa úgy döntött, hogy a magyarok státusza nedm teszi indokolttá annak létét, hanem csak ideiglenes ügyvivő ami azt is jelenti egyúttal: a magyarok a leszartak még kategória a zusában diplomáciai vonalon, az André meg szabad kezet kaphatott, hogy addig basztassa ezeket a szarokat, amíg sírva nem könyörögnek, hogy engeggye el őket...nem véletlenül röhög rajtuk, és viosszament az usa felségterületére ahol olyanokat is mondhatott, amitől a cigányasszony és ügyvéggye egyszerre kapott hidegrázást és izzadhatott véreset...most ez a lomniciszar ugrál, annak, majd adnak egy diplomáciai jegyzéket (persze csak akkor amikor már áll a bál) hogyha magyar államjogász nem tuggya mit jelent a nemzetközi életben a: "persona non grata" akkor aggya vissza a zóvodai diplomáját is

nem köteles közölni semmit, abszolút semmit: horseprick into your arse és kizavarhattya próbálja meg bárki mmolesztálni az uccán? a pont azért sétál egyedül, hogy hátha valamelyik isten barma...és akkor lehet belőle "ügy" de attól már...nehogy az legyen, hogy beláthatatlan ideig felfüggesztik a diplomáciai kapcsolatokat?

brühüyyy

az ribanc cigányasszony a lopott holmival meg jobb ha otthon marad...a többiek meg...azok nem is emberek a lomnici is egy tetü, seggfej nem jogász

nem kérdezhetnek meg ilyesmit hacsak nem elnöki szinten egy baráti kávézás keretében (ugyan kedves Obama mi bajod van velem? dehát nem engedik be meg nem tárgyalnak vele)

a kanadai miniszterelnök kapcsolatjavítási céllal volt Kínában és a sok sok izé közben alkalmat kerített arra, hogy a kanadában zokogó gyermekei kérésére megkérdezze mit is lehetne tenni a szülőkkel akiket kémkedés miatt bebörtönöztek...és nincs hír azaz a kínai elnök nem is válaszolt...viszont lett stratégiai monetáris közös védelmi megállapodás...és obama meg ugyanabban a harci panyókában jelent meg mint a kínai puszta udvariasságból a tüzijátékot megköszönve és nyakkendőt akkor vett fel amikor a másik is de akkor meg a kínai neki sem válaszolt el hagyta menni a füle mellett a szavakat

emmá csak ilyen a világ meg forog...éppen egy sziklás jégdarabra figyel a világ meghódítottuk mi a ZEMBERISÉG mekkora tett 10 évig bolyongott Rosetta elvtársnő és most landolt de még nem tudni mennyire sikos a jég ott a levegőtlen kis izén

brühüyyy
kereszteny.mandiner.hu/cikk/20141112_o_hear_a_keresztenyek_erdeke_a_liberalis_allam

A kommenteket olvasva egy végletekig leegyszerűsített világ tárult elém. Ott, ahol a liberális egyenlő a szemkilövetővel.
Mi lesz ezekkel az emberekkel, ha a vezérük úgy dönt, vége a szabadságharcnak? /ahogy Frei Tamás írjamandiner.hu/cikk/20141112_frei_tamas_vege_a_szabadsagharcnak /.
@The Ghost Wolf:
.
Amikor makk az adu, a tökász üti a jogászt?
A szürke kisegérből lett anyatigris csodálatos NAV-elnök, de feloszlatta az adó-FBI-t

A Magyar Narancs közölt portrét Vida Ildikóról, André Goodfriend kedvenc magyar komikusáról.

444.hu/2014/11/13/elolvastam-a-magyar-narancs-gigantikus-vida-portrejat-hogy-neked-mar-ne-kelljen/

-

Itt a Goodfriend-Vida találkozó DVD-változata eddig soha nem látott extrákkal

Az amerikai ügyvivő MAGYARUL beszél! A NAV elnöke pedig ANGOLUL! Még hosszabb, még vágatlanabb!!!

444.hu/2014/11/13/itt-a-goodfriend-vida-talalkozo-dvd-valtozata-eddig-soha-nem-latott-extrakkal/
@gazoló:

Ez őrületesen jó volt, köszi:))

Elegáns gesztus volt Németh Miklós felé, meg tán gyógyír is neki, egyben figyelmeztetés OV-nak, ő nem azonos Mo-gal.
Ahhhhh..uraim / elvtársak

Jövőre biztos meglépi (szerintem) a tutit Viktor!
Akkor ,azaz utána röhögjön egy Európai országon a sok seggfej kapitalita uniós!
Mi is az a "TUTI" ?
Jó helyről suttogják, hogy 2015-től az Orbán kormány kitiltja magyar országról a hazugságon kapott"André"-kat ..puff!!! lesz itt nemulass, ilyen a "magyar virtus" !
Ezentúl csak az utazhat ide be az USA-ból : aki nem lopott, nem csalt, nem korrupt, a hatalmas vagyonáról pedig hivatalos - bankok által igazoltan tiszta pénznek minősített okirattal rendelkezik!
PUFFF neki szemetek, otthon szórakozzatok azzal amitek van...
és ???? megérdemelnék !
@gazoló:
jaaaaaaaaa, az a magyar zsidó ott Berlinben az állami ünnel koncertjén?

csak egy zsidó a lomniciéknál a cöfben?

brühüyyy

a kisorbán megy egy kis buzi lesz nemsoká' nagyon gyanús, hogy nem jár haza
Amúgy az milyen szokás, hogy kormányzati szinten is poénkodnak egy diplomata magyarított nevével, csak mert azzal is rá tudnak játszani a sztereotíp és paranoid összeesküvés-elméleteikre?

Talán Lázár János is John Lazarusként szerepel a külföldi sajtóban? Azt meg az ég ne adja, hogy rábukkanjanak Louie Bushyra :)!
@sielfis:

Semmiféle USA csicskája nem veheti el a magyar emberektől az önámításhoz való jogot!

Le a tényekkel! Az igazság libsibolsi összeesküvés! Az oknyomozás nem ad választ a jövő kihívásaira, és káros múltba révedéshez vezet!
@Gábris szomszéd:
most kaptam a rossz hírt.
Anyáméknak hétfőtől sugárkezelésre kell járniuk (a férje beteg). Nem biztos, hogy tud jönni a hátországot biztosítani... :(

Holnap kiderül.
Azért megpróbálok valamit kitalálni.
höhöhö, jönnek a narancsdroid idióták, mint ez a hibás hal :D
Nem lesz Békemenet, a CÖF nem akar nekirontani az USA-nak

hvg.hu/itthon/20141113_Nem_lesz_Bekemenet_a_COF_nem_akar_nekiron

pedig obama megtudná, hogy a bibliai sáskajárás vidám teeparty volt hozzájuk képest.
Nem lesz Békemenet, a CÖF nem akar nekirontani az USA-nak

Egyelőre nem rendez békemenetet a Civil Összefogás Fórum (CÖF) a nemzeti szuverenitás védelmében, mert az Egyesült Államok és Magyarország közötti nézeteltérések elsősorban diplomáciai úton rendezhetőek - jelentette ki Fricz Tamás, a CÖF alapítója.

hvg.hu/itthon/20141113_Nem_lesz_Bekemenet_a_COF_nem_akar_nekiron
@parti_giano:

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

és benny hill theme...

vazzeeeeeeeeeeeeeeeeee

nemnemnemnemnemnem csak én érzem, hogy kezdek megbolondulni, vagy ti is érzitek, hogy kezdek megbolondulni? :)
@fzs.1933: hehe, de még így is fényévekre vagyunk a cöfösöktől és a fideszbarmoktól :D
@Rodeo36:
Érdemes nézelődni az első sorokban:)
Ráadásul Fischer Iván!
Mancson olvastam egy kommentet. Elég durva.

Az USA eljárása szakszerű részletességgel tengerentúli honfitársunk, Bognár Gyula jóvoltából:
"A Fidesz kormány csak a kitiltásról beszél, holott nem ez a lényege az Elnöki Proklamáció 7750-nek. A kitiltáshoz az a megállapított tény kell, hogy a korrupciót kezdeményezőt az országában nem lehet bíróságra vinni, nincs nyomozás, nincs feljelentés, nincs jogorvoslat, vagy, ha van is valami, a kormány befolyásolhatja a bíróságokat és az Alkotmány nem nyújt védelmet. Elnöki Proklamáció 7750 csak a Secretary of the State, (Külügyminiszter) John Kerry aláírasával és az Elnök, Obama jóváhagyásával alkalmazható. Természetesen ehhez a bizonyítékoknak minden kétséget kizárónak kell lenni, amit a CIA és egyéb szervezetek gondosan összegyűjtenek, sokszor évek szorgos munkájával.
Tehát tény, hogy az illető ország nem jogállam az is ebből ered, hogy nem lehet demokrácia. Az USA kezdeményezte, hogy a Demokrata Államok Szövetségéből (106 ország van, Varsó a székhely) zárják ki Magyarországot. Ez kötelezné az EU-t, hogy tegyen lépéseket, mivel egyik tagországa nem tartozik a demokrata államok közé, márpedig a demokrácia az EU tagság egyik követelménye.Az Elnöki Proklamáció 7750 nem ír elő sem vád beadvány kezdeményezését, sem eljárás kérését az adott országban és kizárólag az USA és a magánszemély viszonyát jelenti. A bizonyítékokat csak a kitiltott személyeknek szabad megmutatni, de nem kötelező, törvényeink tiltják, hogy azokat bárki másnak feltárjuk. A kitiltás az E.P. használata esetén végleges és nem fellebezhető. Azok, akik diplomata útlevéllel, kormány megbízásával utaznak, azok a kitiltás ellenére is beléphetnek, mint hivatalos közeg az USA-ba.
E.P. #7750: www.gpo.gov/fdsys/pkg/FR-2004-01-14/pdf/04-957.pdf
TEGYE FEL MÁR VALAKI A MAGYAR NAPILAPOKBAN ÉS ADJON RÁ HITELES FORDÍTÁST! NE LEGYENEK MÁR ENNYIRE KÖZÖNYÖSEK, TELJESEN TÁJÉKOZATLANOK A MAGYAR EMBEREK!

magyarnarancs.hu/villamnarancs/simicska-kommando-utott-rajta-az-amerikai-nagykovetsegen-92521
@Secnir:

:)oszlopok mögött balhátsó 28-as,vagy épp illem'helyen:))
@István Tamasi:
Miből... Amíg a vécépapírt képes a nyelvével helyettesíteni, nem lesznek gondjai.
@Rodeo36: a "persona non grata" az a kiutasított személy, ennek ellenkezője az, a ki nemzerközileg elfogadott immunitást élvez... ez az ún. "diplomata státusz"...
Scheppele: "A kétharmad egy kommunista találmány"

Kim Lane Scheppele, a Princeton Egyetem Law and Public Affairs Programjának igazgatója, szociológus és jogász adott interjút a Budapest Beaconnak. A professzor szerint Magyarország valamikor a posztszocialista országok mintagyereke volt, most az Európai Uniós szerződés 7-es cikkelye fenyegetheti.

hvg.hu/vilag/20141113_A_ketharmad_tehat_egy_kommunista_talalma
@Sir Bates dö Hól: AVIDACIGÁNY AZ MELYIK?

brühüyyy
Van a családban egy V. kerben lakó néni. Találkozás nem telik el anélkül, hogy:
Jaj, ez az aranyos Tónika már megint... BROÁÁÁÁFFF

Csak hát a családi béke, ugye?
:(
@jaegtoer: 2...miképpen lehet az, hogy nem jutott eszükbe kiutasítani az országból..."

No ez egy nagyon kínos helyzet. Most gondoljunk csak bele, egy baráti ország emberét csak úgy kiutasítani, mert elvégzi a mukáját? A munkát meg ugyé a főnöke, valami barackos fickó osztya neki. Nahát!
Azerbajdzsán mintaállam, a FIFA meg ezek szerint a mintaszervezet:
index.hu/kultur/cinematrix/2014/08/07/a_fifa_filmben_mosta_magat_tisztara/?cp=1#comments
sportgeza.hu/futball/2014/11/13/a_fifa_felmenti_katart/

Itt a remek példa, amit Vida Ildikó is sikerrel forgathat, hogyan és miket kell írni egy önvizsgálat során. Minden rendben, legfeljebb pironkodva bevallja majd, hogy letöltött egy fizetős szótár-appot, de szívesen megfizeti a kárt.
@gazoló:
jaaaa...arra írtam, hogy a CÖF-nek Ő egy magyar zsidó...

brühüyyy

szarházi alakokat nem hívtak meg mint orbán lézer és a többi Németh Miklós azt igen...ez már a szemenköpésnél is durvább...és vastag pofabőre van a csúti cigánynak és társainak majd a tüzet állja e? méglyára velük hadd sűljenek saját zsírjukban
basszus, miről maradunk le, most hogy a géjzagyerek a 444.hu-n nyomja teljes erőből a kretént :D

néhány gyöngyszem, röhögjetek ti is :D

Blogger Géza • 2 órája

Még a héten hagyd el az országot André ha nem akarsz a Szegedi Csillagba kerülni mint rab! Hozzád nem ér el Amerika keze! Mivel Magyarországon tartózkodol, rád a magyar törvények és nem az amerikaiak vonatkoznak.
MENEKÜLJ! TAKARODJ!!

-

Blogger Géza Lótár Mateusz • 2 órája

Ezt már megszívta. Vagy eltakarodik, vagy az ÁLLÍTÓLAGOS korrupció ügyben lévő bizonyítékok titokban tartásáért lecsukják.

-

Blogger Géza Lo Hengrin • 2 órája

Kit érdekel? Tegyék. Nekünk már nem szövetségesünk az Egyesült Államok, csak PAPÍRON! Leszarjuk őket, ők is minket. Ennyi.
@rdos:

Már írtam korábban valakinek, hogy tényként kezelik.
Ez teljesen egyértelmű, jó hogy betetted részletesen is, hátha felfigyelnek néhányan.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ehhez nem kell Sheppele... semmilyen normális országban nem műxik egy ilyen baromság mint a 2/3, még azok sem amelyek elismerik az abszolút többséget azaz az 50%+1 voks és attól feljebb még azok sem tudnak vele mit kezdeni, mert ott tuggyák, hogy azok akik a hatalomban vannak max 8 évig (két ciklus) és utána megszivattyák, vagy Kanadában a konzervatívokat, a választás utáni hatalmas vereség a párt feloszlatásához vezetett és mai napig keresik a párt vezető testületeit és a választóikat...nincs...pedig akkora pofájuk volt, hogy saját maguk ki s be jártak rajta majd valami zöldpárti egyetlen képviselője van a parlamentben ki nem borította a bilit attól kezdve menekűltek és ők lettek a láthatatlan embör

brühüyyy

van ahol van demokrácia és van ahol van 8/3 ezt még nem fejlesztette kis a zeltolcsi? pedig nagy lumpen
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez melyik ökör Géza alfaj?
Mostanság hanyagolja Mariannt is... Szegény pára, ritka égő lehet gézukának ennyi sötét hegyisurmónak lenni... :)
Azért ha erre jár, egy kockacukrot dobjatok neki!
a nerbarmok emelik a tétet:

12:39
Vida Ildikót támogató aláírásokat gyűjtenek a NAV-nál?

Nem kötelező, de azért erősen ajánlott aláírni azt a papírt, ami arról szól, hogy az aláíró bízik a NAV elnökében, kiáll mellette - ilyen aláírógyűjtő papírokat indítottak útjára a napokban több adóhivatali igazgatóságon is a hvg.hu értesülése szerint. A NAV-ot megkérdeztük, még nem reagáltak.

hvg.hu/gazdasag/20141113_Vida_Ildiko_melletti_kiallasra_buzditjak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Biztos, hogy ez az igazi Blogger? Mert nem szokott ilyen proszto lenni? Nem ez a stílusa, az övé a tudálékos, kioktató, de nem durva.
Jaj nekem, ma a piacon egy nyakigláb ember, a népmesei Bandi ott leselkedett rám egy sufniból, adott-e Juliska néni nekem számlát a piacon a két darab hatalmas eredeti magyar itthon savanyított káposztáért, sőt utána bekukucskált a kozmetikushoz is, mint állítólagos árumenedzser, Kati kitöltötte-e a borsos számlát nekem.Katinak szerencséje volt, mert megsúgtam neki, vigyázz, mert ez a népmesei amcsi hórihorgas egy újsütetű szegényember, egy igazi baloldali grállovag ,aki a korrupció magyarországi lebilincselő helytartója, és nehogy téged is kitiltsanak csak úgy egyszeribe. Utána meg csak nézhetnél, és nem nem menni Amerika, mint a jelzálogosok elől menekülő szegény magyar Jancsi bácsi a század elején.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: okééés, ez a valamelyik is kiesett a szerepből

pl itt: :D

"Kit érdekel? Tegyék. Nekünk már nem szövetségesünk az Egyesült Államok, csak PAPÍRON!"

papíron árulkodó ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az milyen már, amikor a munkavállalónak (akinek mellesleg feljelentési kötelezettsége van) kell a munkáltatója becsületéért kiállnia.
@CSENDES:
Ezek is többen vannak, mint anno megboldogult ides SSteffykém vót vala... :)
Egy minisztérium, egy nick, csak a csicskák átülnek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azért arra befizetek, ahogy perbe fogják Goodfriendet olyan esetleges bizonyítékok nem-bejelentése miatt, amik ugye nem is léteznek a CÖF szerint, hiszen két napja mondták, hogy a vádak és a "támadások" alaptalanok:D!

Aztán meg telepatát fognak igénybe venni:)?:
- Mr. Goodfriend, tud Ön a Vida Ildikót érintő bizonyítékokról?
- Nem.
- Hazudik! Tudjuk, hogy tudja!

Ha nem röhögnék, akkor sírnék. Úgyhogy inkább röhögök.
Tényleg... Stefycica blogját nézte valaki mostanság? Vagy a kutyákok se? :)
Az USA mér nem tilcsa ki egész Svájcot a bankjaival együtt, kivéve a lila teheneket, meg egész lugszemburgot , pláne, hogy az egy hercekség.
Miféle fertő ez? Utalgatni lehet és utálgatni is, ez gyün mostantól a mesebeli amcsi hősök démokracionalitási geopolitikánusi szegénymagyaremberrelvalótörődési politikájábul.
@Imola Helyesi:
Hagyd a francba, te ezt nem érted nyuszifül, meghaladja ez az értelmi, a szövegértési képességeidet is...
Mégiscsak, jobb, ha az udvaron kapirgálsz.
@sjz: Kíváncsian várom a fityiszhíveknek mikor esik le a tantusz? A demokráciák közösségéből történő kizáráskor, vagy az Eu-ból kidobásunkkor. Bár elnézegetve a jobbklikk híveket, akik szerint az Orosz barátság az vállalható! :-(

Ja és csak egy kérdés. 3 navosról tudunk, de ki a maradék 3? Csak nem a feljebbvalóik? MoszkoVitya mehet nyaralni az életben ámerikába? Csak úgy filózom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Elképesztő a navbarmok.
Komolyan gondolom, h ennél aljasabb, féreg kormánya nem volt Magyarországnak.
húúúúbakker, ezek csak emelik és emelik a tétet, ennyi idiótát egy helyen, ez már világcsúcs:

A reggeli feljelentésről szóló bejelentése után sajtótájékoztatón foglalta össze a CÖF mindazt, amit jelenleg a magyar civilek helyzetéről, a norvég pénzekről és az amerikai kitiltási botrányról tudni érdemes.

Csizmadia László, a CÖF vezetője rögtön magasra tette a lécet, amikor elmondta, hogy ők a Kárpát-medencei magyarság döntő többségének álláspontját bel/külpolitikai és gazdasági kérdésekben egyaránt képviselik, és ezért reagálniuk kell a helyzetre, amikor Magyarországot egy szövetségese kellemetlen helyzetbe hozta. A CÖF-elnök egyrészt gazdasági (Paks, Déli Áramlat, keleti nyitás), másrészt politikai okokat sejt a háttérben. Ez utóbbi azt jelenti, hogy mivel a magyar kormány a neoliberális és posztkommunista elvek ellen lép fel, az ellenérdekelt felek megtévesztették az amerikai elnököt.

444.hu/2014/11/13/a-nap-amikor-a-cof-nekiment-a-transparency-internationalnak/
@rdos: ha turista vízummal menne, akkor esetleg, de mint tudjuk az EB-VB döntőkre is diplomataként megy a feddhetetlen és átlátható FIFA támogatásával
@Imola Helyesi: Segítek Imola, mert nem bonyolult. Mindenütt van több kevesebb korrupció. Amit mindenhol a demokratikus állam hivatalból üldöz.

Nálunk az ÁLLAM a korrupt. Hivatalból. A nagyobbik baj, hogy még kontraszelektált is. :-(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Komoly, meleg .zarig felérő nyelvelést vélek én pedig felfedezni a cöf-cöf nyilatkozat hátterében.
Nagy gáz van itt, nemcsak Gázába, azért rugdosnak itt jó nagyokat Gézába, mivelhogy beletrompfolt a blog gazába, és ezáltal a kommentelők gőzébe.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Boli, nem ez már rég túl van a vastagbélig benyaláson. Ez konkrétan háborús uszítás, polgárháború petting!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az oké, de Matolcsy is csak rájött közben, hogy újra kéne tanulni ezt az egészet.
@rdos:
Usse'érti. Tök fölös bele a karakter. Taga kellhet neki, de akkor este jöjjön... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :-) Focialista kishazánk legfőbb nertársa szokásait kiismerve, hát persze hogy mindenhova hivatalból és örökletesen tervezi.

Ha a demokrácák klubbjából kizárnak minket, egyáltalán csak napirendre kerül, akkor mit lépnek a focialista nertársak? Kizárják a 106 demokráciát Mo-ról? Az ellen is békemenetelni fognak? Ki mernek egyáltalán menni az utcára?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Goodfriend nem minősül "hivatalos személynek", a vesztegetés feljelentésének elmulasztását pedig csak az követheti el. Ennyi. Plusz diplomáciai mentesség.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Igazad lehet, de hát az agitPRókátortól nem is várhatunk érvelést, mert neki nem az a dolga hogy érveljen.

Meg is kérdezem ha már így ebédszünetben összejöttünk. Tudom Fabiusé a blog, de látom dolgozol benne. A varanus blog több mint tíz sütit kér induláskor. Normális ez? Bocsi de mióta angyal átirányított ruszki oldalakra azóta lesek minden apróságot. Amúgy is "gyakran nézek hátra", azóta kissé gyakrabban.
@Imola Helyesi:

Kisnaccsád rövid úton járja be a kommentszféra archetipusait:), és kezdi "poénos" fonetizmussal leplezni zavarát. Azért egy hónap alatt eljutni a Vidéki-féle modoroskodástól rodeo nehezen kihámozható zagyvaságaiig... csak ehhez még neki is évek kellettek:).
szt • egy órája

Sok lesz ez már egy napra, fiúk...

- Újabb bankállamosítás
- A CÖFnek van pofája Goodfriendet vádolni (első körben)
- Matolcsy egyetemista lesz
- Négyperces anyag a Vida-Goodfriend találkozóról
- Már megint olimpiát rendezünk

és akkor EZZEL folytatódik...
Nem lehet ezt már bírni! (és még csak 1 óra van)
@gazoló:

Nem szeretnélek lelombozni, de Németh Miklós egy abszolút gyenge középszer volt. Nem véletlen, hogy visszavonult. Nem hívta elő semmiféle szükség.

Ha ma egy államférfi lenne Mo élén, a kutyának nem jutna eszébe. Ez a szomorú valóság.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Veszélyes pillanatok ezek, de úrrá lettem a történéseken.
Csizmadia László, CÖF, Békemenet, Fritz, és még mindahányan...
Nem csoda, hogy majdnem megsajnáltam szegény Orbánt.
Azért ismerjük el, nem lehet neki könnyű. Szinte várom a feladott hirdetést:

Kis családi házamat a hozzátartozó 93 ezer valamennyi négyzetkilométeres telekkel (ásott és faragott kutak, medence stb.) elcserélem jakutföldi jurtára, értékkülönbözettel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Esemény dús nap, annyi szent. Eközben dél tájban a Brent olaj nyolcvan dolcsi alá nézett.

stooq.com/q/?s=sc.f&c=1y&t=l&a=lg&b=0
@dr. jenőke (jenőke):

Így jár az, aki kiengedi a szellemet a palackból, és az megpróbál önálló életet élni:)
@rdos:
Eccerü, tegyél feljelentést.
@Imola Helyesi: Kovács András tett. Lett eredménye? Két eljárást is indítottak ellene. :-( Pedig gyanítom Neki voltak bizonyítékai. Nekem nincs. Csak látom mi történik és mi nem. :-(

Személyeset kérdezhetek? Megfizetnek rendesen?
@rdos:
Aranyat nézd 1160 felett van, lassan fordul felfelé, szerintem ma este Yellen után kitör, yen erősödés, dollár gyengülés
jobbágysor és középkor, meneküljön kinek egy csöpp esze is van........ilyen gazdasági társadalmi és oktatási viszonyok között ez egyenesen társadalmi öngyilkosság.

A tűzzel játszik a kormány: eltörlik a munkanélküli segélyt

2018-ra csak a közmunka maradna az állástalanoknak. Ez viszont nem vezet sehová, csak a szegénységet termeljük újra. Így mondunk le félmillió emberről.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F11%2F13%2Fszocialpolitika%2F
@rdos:
Mi van? Ki az Kovács András és a bizonyítékai? Jól vagy? Ki fizet, kit? Egyébként jól vagy így koradélután?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hát szerintem, tényleg borzasztó, menjünk még tovább, egyenesen az őskorba./hátha ráakadnak az ősi rovásra, amit Szedzsong koreai király koppintott az ősi hunmagyaroktól a 14. században/
@Imola Helyesi: NAV ellenőr volt, míg ki nem rugták. :-( Számtana is bejött (1000 mrd Ft/év) Eu szerint is ennyi. :-( A korrupt államra meg az a bizonyíték, hogy több mint egy év sem volt elég az áfacsalások megállítására. :-(

Én fizetlek téged és a teljes állam apparátust. Kérdésem beugratós volt. :-)
@Imola Helyesi: hüle, ennyire hibban még a cöfben sincs, kamu troll vagy, ez most kiderült ;)
@CsekklisztNo.10Reloaded: Akár. Valahol olvastam, arra sem képesek az elemzők hogy a másnapi nyitó ár a záráshoz képest melyik irányba mozdul. Vagyis csak 50%-os a találati arány. :-(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Troll, és még hozzá kamu. Na ezt kapjam el, ne a náthát!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Stefycica blogját nézte valaki mostanság? Vagy a kutyákok se? :)"

A kutyák pláne nem. A Falka egy kutyaként tanúsíthatja. Még mit nem?! Ez sértés! 100 csülök cupákkal mégis kiengesztelhetők vagyunk. De! csak a sanyarú körülményeinkre tekintettel, mert nekünk még rezsicsökkentés se jár.
@rdos:

volt egy lista a hat illetőről, most nem jut eszembe hol, rákereshetünk, ha közben le nem szedték. :)

Persze biztos nem is igaz, ahogy ildikó sem igaz, én legalábbis nem hiszem el, hogy ilyen ember
van
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A mi Gézánk most nem jár arra, amerre én.
Biztosan kötözködne, de félek, egyszer csak rám talál itt valahol.
Majd belépőnek elénekli nekem a Korda slágert:
"Vissza térek én, hiába űzöl el..."
és még:

14:42
A cafeteria kinyírása miatt tömegek nem tudnak majd gyógyszerhez jutni

A cafeteria tervezett szigorítása sok embert a patikaszerekre fordítható egyetlen forrásától foszthat meg a Stabilitás Pénztárszövetség szerint.

hvg.hu/kkv/20141113_A_cafeteria_kinyirasa_miatt_tomegek_nem_t

-

miközben:

Orbán rámegy az olimpiarendezésre

Nagyon sokba kerül, de a sportberuházásokat az olimpiától függetlenül is tűzön-vízen keresztülviszi a kormány. Esélyünk semmi, de különben is mit kezdenénk egy százezres atlétikai stadionnal Csepelen?

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F11%2F13%2Forban-ramegy-az-olimpia-megrendezesre%2F
@Mariann19: üdv

vélemény?

Újabb adót vezet be a kormány
2014. november 13. 12:45

A befektetési alapoknak - az eredetileg tervezett megoldás helyett - a vagyonuk után kell majd adózniuk. Az állam a növekvő vagyon miatt folyamatosan emelkedő adóbevételre számíthat, ráadásul még az állampapírpiac is felpöröghet az intézkedés hatására - a Népszabadság birtokába került információk szerint.

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/ujabb_adot_vezet_be_a_kormany.3.206423.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
naiv nyugati esete a maffia magyar kormánnyal:

A magyar kormány tartja a szavát!

Még hogy a kormánnyal kötött megállapodásoknak nincs értelme? Hát a netadóról szóló egyeztetés, az adónak a kiszámíthatóság jegyében való elvetése vagy a különadók kiszámítható szinten tartása az smafu?

www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/a_magyar_kormany_tartja_a_szavat.1.206387.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
Itten megin báncsák Magyarországot.
Volt a tévében Ózd, cigók, Jobbik.
Hol van ilyenkor a CÖF.
Egy békemenet jól jönne a császárvárosban.
Négymillió?
Sajnos az energiacella sorsa elszomorított, pedig sorozatban kellene gyártani, hogy idehozza a tüntetőket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

De ez biztos, hogy a "mi" Gézánk? :D

Bekattant teljesen akkó' ...

De ennyire??!! :D
@Guestenye: lehet valami klóóón is, de ki tudja, mert egy nick alatt egy csomó stílus jelenik meg :D
Nagy egy humorista ez az André, /ha még nem vót/:

Goodfriend olvasnivalót küldött a CÖF-nek
„A Bécsi Egyezmény mindig hasznos olvasmány” – így kommentálta az atv.hu tudósítójának André Goodfriend a CÖF bejelentését.
www.atv.hu/belfold/20141113-goodfriend-olvasnivalot-kuldott-a-cof-nek/hirkereso
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az MNO-n van egy állandó narancs propagandista Cirbolya néven.. :D
Ha még nem vót:
Goodfriend olvasnivalót küldött a CÖF-nek

„A Bécsi Egyezmény mindig hasznos olvasmány” – így kommentálta az atv.hu tudósítójának André Goodfriend a CÖF bejelentését.

www.atv.hu/belfold/20141113-goodfriend-olvasnivalot-kuldott-a-cof-nek/hirkereso
Nagyon nem vagyok Előd fan, de ez most tetszett. :)

Novák Előd szélkakast adományozott Szijjártó Péternek az Országgyűlésben, hogy tűzze a kétszázmilliós, medencés házára, miután 2005-ben még javaslatot nyújtott be a luxusmedencék megadóztatására, Gyurcsány Ferencre így panaszkodva: "milliárdosként nem hajlandó luxusadót fizetni luxus-uszodája után". Ma azonban ő és a Fidesz-többség leszavazta saját korábbi javaslatát, amit ezúttal mi nyújtottunk be.

fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10430906_10152764549371405_4810054524556249193_n.jpg?oh=43e654964153f9083634a645066a617a&oe=54DB52E4&__gda__=1424663963_04715e3e73f3cccf63a727216423b3e9

www.youtube.com/watch?v=4DRI6V_txOM
@Guestenye: nabakker, miket tudok meg, ebből is látszik, milyen sűrűn látogat arra :D
Höhöhö...André szelleme...:))
@Spániel: autentikusan:

twitter.com/GoodfriendMA/status/532804893640523776

Morvay Péter ‏@petermorvay 5 h5 órával ezelőtt

@GoodfriendMA Thanks. Articles of law can be very interesting in certain situations. No wonder Napoleon read Code of Civil every morning.
0 replies 0 retweets 2 favorites
Lazlow ‏@lazlow_hu 2 h2 órával ezelőtt

@GoodfriendMA @petermorvay This keeps getting better and better. What an epic #facepalm
0 replies 0 retweets 0 favorites
David Garai ‏@GaraiDavid 1 h1 órával ezelőtt

@GoodfriendMA @petermorvay I find it amusing how #cöf representatives have no basic understanding of diplomatic immunity
0 replies 0 retweets 0 favorites
Szalai Judit ‏@juditszalai 1 h1 órával ezelőtt

@GoodfriendMA @petermorvay :) :) :)
0 replies 0 retweets 0 favorites
Szabolcs Rozgonyi ‏@rszabolcs 33 min33 perccel ezelőtt

@GoodfriendMA @petermorvay Eh?! :)
0 replies 0 retweets 0 favorites
@rdos:

"_Kovács András tett. Lett eredménye? Két eljárást is indítottak ellene._"

Az az úr Horváth András.

De ez nem zárja ki, hogy van Kovács is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Egy kicsit utána néztem a befektetési alapoknak, és az adóalap változtatásnál a cikkben szereplő indok megáll.
Először is a forgalom és a hozamok bizonytalansága miatt biztosabb a vagyon megadóztatása.
Tendenciózus a vagyon növekedése ezeknél az alapoknál, pl. ez év augusztusában, egy hónap alatt 2.1%-kal, 112 milliárddal nőtt a vagyon.
Másrészt, ha marad a forgalom jellegű adóalap, a befektetési kedv várható kedvezőtlen változása nem garantálja az egyenletes adóbevételeket.
Az azonban elgondolkodtató, hogy egy évi 10 milliárdot jelentő adóbevétel is fejtörést okoz, és adóalap változtatásra ösztönöz.
@Imola Helyesi:

"_Jaj nekem, ma a piacon egy nyakigláb ember, a népmesei Bandi ..._"

Na, meséljen a népmesei Bandi gyerekről, vagy Bandi bácsiról...

Legalább négy sztori címét várom.
@Mariann19: csak nem arra gondolsz. hogy még a néhány milliárd bevétel is ennyire számít, nagy lukak lehetnek abban a zállamkasszában...

Lehet ezért rohan a szijjas fűhöz fához, baltáshoz, és a medvéhez???

Moszkvába várják Szijjártó Pétert

Jövő szerdán orosz kollégájával, Szergej Lavrovval találkozik Moszkvában Szijjártó Péter.

hvg.hu/itthon/20141113_Moszkvaba_varjak_Szijjarto_Petert
Új sarcot vet ki a kormány a dohányiparra

Az új egészségügyi hozzájárulást a nettó árbevételük után fizethetik a gyártók és a kereskedők. Sávos lesz, és mint minden sávos adónak, ennek is van egy nagy nyertese.

444.hu/2014/11/13/uj-sarcot-vet-ki-a-kormany-a-dohanyiparra/
@jöttem:
"A kommenteket olvasva "

Te ezeket el tudtad olvasni? Az ötödiknél hagytam abba, mert éppen ebédelek, és kár lenne a kajáért.
Mazochista vagy?
Jó, tudom, ismerni kell a másik oldal véleményét is, de mindennek van határa...
A CÖF-ös indítványt követően rádöbbentem, hogy eleddig teljesen méltatlanul hittem magam magyar születésűnek, magyar állampolgárnak és a magyarsághoz tartozónak.
Szeretném bejelenteni, hogy én piréz vagyok minden más, ennek ellenkezőjét alátámasztó látszat, irat, nyanyanyelv csak káprázat, illúzió és képzelgés és minden alapot nélkülöző állítás.

Politikai és kulturális menedékjog kérését fontolgatom, csak még nem döntöttem el, hova meneküljek, lehetőleg minél távolabb a Tejúttól, Csaba királyfi csillagösvényétől, a Kárpát-medencét nem említve.
Ahogy az szdsz-közeli(khm) palmer markot is elvitte a devla...(pedig már Szabad Európán törte a buksiját gati charles nevű cimbijével).

majd ezt a badfriendet is eleszi valahogy innen a fene...
@jaegtoer: Szerintem meneküljenek innen inkább ők. ;)
@Imola Helyesi: "hátha ráakadnak az ősi rovásra, amit Szedzsong koreai király koppintott az ősi hunmagyaroktól a 14. században/"

A turáni rokonság (lovasnomád sztyeppei népek) egy érdekes elmélet, de leginkább azért fejlesztgették egyesek a 19. században, mert büdös volt a magyaroknak a "halszagú rokonság" (finnek és az uráliak). Nem tudom, a hantik és manysik kultúráját melyik épeszű ember szégyenli manapság.
Ezzel nem a lovasnomádokat szólom le, csak azt a viselkedést, mikor valaki görcsösen bizonygatja a rokonságát a gazdag nagybácsival.
A kínaiak valóban sokat köszönhetnek a nomádoknak: egy bazi Nagy Falat építettek ellenük, mert kiszámolták, hogy kb. 800 évenként invázió önti el őket a belső-ázsiai pusztákról. Volt idejük a min. 5000 év alatt, amióta megvan a Mennyei Birodalom.
Szerintem az is nagy dicsőség, hogy a lovasnomádok Kínától (hunok) az Akkád Birodalomig (szkíták) kapcsolatban álltak mindenkivel, és a magyarok is vonultak a "népek országútján". Nem kell azon versenyezni, hol találták föl először az írást (Egyiptom v. Mezopotámia?), mert az egymástól függetlenül több központban is kifejlődhetett. Vagy a "hunmongolok" tanították a majákat is? :)
@rdos:
Naná, ahányan vannak annyit mondanak, de van a piacban is egyfajta leírható törvényszerűség, csak nem mindenki ugyanazt a mintát látja bele. Hálisten, kulonben nem működne.
.
Házipálinka az van otthon, mert hungarikum.

És békemeneted van a spájzban?

"A Békemenet hungarikum, nem lehet elaprózni."

hvg.hu/video/fBTZxJEXHE8
.
@jaegtoer:

"Pokolé a tábor, hol vitéznél több a ringyó
s teknőc-lovasoknak csak hasa-menése gyors –
Ti nem hulltok el, de sorsom kitagadom
innen, mert vétek, hogy egy-hiten veletek éltem."

www.litera.hu/hirek/nagy-laszlo-balassi-balint-lazbeszede
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Blogger Géza az utóbbi időben fejben mintha kissé elfáradt volna. :D

Borzasztó ez a sztori, ahelyett, hogy a világ arról beszélne, hogy a Rosetta egyes moduljait a BME-n gyártották, rajtunk röhög a világ emiatt a rakás elmeroggyant CÖF-ös futóbolond, meg kormányzati briganti miatt.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Erről az jutott eszembe, hogy Viktor kacsingatott a FIFA elnöki pozíciójára. Megfelelő embert a megfelelő helyre!
Heim Péter azt is közölte, hogy a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-nek és egyetlen munkatársának sincs köze a Századvég Politikai iskola Alapítvány által elnyert 1,36 milliárd forintos amerikai lobbi tevékenységhez, ahogy a felmerült korrupciógyanús ügyekhez sem. Amerikai vállalkozásokkal nincs >>>>jelentős<<<< üzleti kapcsolatuk - írta levelében Heim Péter.

/na most van vagy nincs?????
ők is függetlenek mint a cöf, értem én/

www.origo.hu/itthon/20141113-valaszolt-a-szazadveg-gazdasagkutato-elnoke.html
most már tényleg felül van reprezentálva a zsidó
.
A vízművek kiterjesztett feladata miatt december 01. napjától víz- és vízumművek néven működik tovább.
Megbízás és díjazás alapján a vízumművek munkatársai vállalják, hogy a célállamba behatolnak és nem maradnak ott.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: bezony, pedig annak még értelme is van, ellenben a narancsmaffia tagokkal és benne a cöffel

@Dr Gregory House: jahhh

Nem érti a vizsgálat vezetője, hogyan nem találta meg a FIFA a korrupicós részeket a jelentésében

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség nem hozza nyilvánosságra a korrupciós jelentést, csak szemezget belőle.

444.hu/2014/11/13/nem-erti-a-vizsgalat-vezetoje-hogyan-nem-talalta-meg-a-fifa-a-korrupicos-reszeket-a-jelenteseben/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Csak nem arra gondolsz, hogy néhány milliárd adóbevétel is ennyire számít?"
De! Vastagon erre gondolok, ahogyan nézem az új adókat.
Már nincs lassan olyan termék vagy szolgáltatás, amelyen nemhogy adó, hanem külön adó ne lenne.
Most jön azonban a fekete leves a cigiseknek.
További eü adót vezetnek be, amelynek az adóalapja a nettó árbevétel. Nincs ország talán, ahol a bevétel az adóalap lenne.
2.5 - 4.5%-os lesz az adó, és ez a piac 500 milliárdos.
Itt aztán majd dőlni fog a lé.
A jobban teljesítők újabb különadót vetnek ki, most a dohánycégekre. Vajon miért is kellett a költségvetés benyújtását az önkormányzati választások utánra halasztani...?
@Imola Helyesi: Ismét jót kacagtunk, október debütálásod ót megtett akárhányszáz kommentedre reagálva.
@Dr Gregory House:
... és egyáltalán minek költségvetés? Vállalja fel a Fidesz h rendeletileg kormányoz. Tarlós bukta volna a többséget, vétójogot kapott utólag. Így kell ezt, nincs idő szarakodni, amikor veszélyben a haza !!!
.
Laár András: Hogyha birka lennák
(Írta: Laár András)

Hogyha birka lennák,
ennák birkatápot,
birkaólnak néznám
a büdös világot.
Csatakos hátsómet
nem takarné gatya,
fejembe' kuksolne
egy hülye birka agya.
Csipás kis szememmal
ide-oda néznák,
ványadt kis hangommel
egyre csak bégetnák.
Azt bégetnám egyre:
"be-be-be-be-bebbe".
Értelme nem vóna,
de legalább rímelne.
.
Namost az az érdekes, hogy normális esetben egy polgárnak valamiféle felháborodást kéne éreznie, amikor egy idegen hatalom baszogatja a saját választott kormányát.
Nem? De.
Ellenben a mostani helyezetben valahogy nem érzem ezt.
Amikor ezen gondolkoznék, akkor a békementes faszarcúakat látom, a vállalhatatlanul fogyatékos navvezérünket, meg a már megszokott napi adag baromság-törvényt, és hirtelen meginog bennem a hazafi.
Lehetne minket visszacsatolni valahogy az osztrákokhoz végre, oszt elfelejteni ezt az egész önállóskodást...?
@Exploiter:
Szerinted a csúnya labancok is ugyanannyira vágynak ránk, mint esetleg mi ôrájuk? Örülnek, h kívül tudnak minket...
@CsekklisztNo.10Reloaded: biztosan kell nekik ennyi idióta, mert unatkoznak már vagy 70 éve :D
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Ilyenkor mindig eszembe jutott az a sok derék ember, akik tényleg az életüket és vérüket adták ezért az országért, meg a függetlenségéért.
Ha tudnák szerencsétlenek, hogy a modern kori országuk státuszát jól jellemzi az, amit leírtál...

Kurva szomorú ez igazából, mindenféle viccen kívül.
From USA embassador to Hungarian CÖF. Stop. Good jobs, guys. Stop. You are doing the utmost to help my career. Stop. I am really grateful to you. Stop.
@Exploiter:
Tényleg elkeserítő. Nincsenek is szavak rá komolyan ami itt folyik. Csak az erőszak lassan és a humor. Jo lenne utóbbinál maradni!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Időnként ránézek, ha borzongani támad kedvem, de már decembere óta halott a blog. Havasi Bercikének nincs ideje még a bloggal is foglalkozni. Elég feladat neki a főnci mellett a sajtó folyamatos vegzálása és hárítása.
"Nem a korrupció zavarja őket, hanem az, hogy Goodfriendék nem fordultak a rendőrséghez."
bréééKing, polpetya is beállt a barmok közé, igaz eddig sem lógott ki a brancsból:

16:26
Polt Péterék szerint Goodfriend kitálalhat, Vida miatt már nem kell aggódni

A legfőbb ügyészség levelet küldött André Goodfriend amerikai ügyvivőnek, hogy az mutasson a kitiltást indokoló adatokat, és mivel Vida Ildikó maga állt a nyilvánosság elé, már az ő személyiségi jogai sem sérülnek ezzel.

hvg.hu/itthon/20141113_Polt_Peterek_szerint_Goodfriend_kitalalha
@Dr Gregory House:
Nem tudtam róla. Meg vagyok róla győződve, h ami itt folyik az köztörvényes bűnözés és alkotmányellenes bűncselekmény kategóriája. Van olyan volt alkotmánybíró aki szinten ezt mondja. Bartus szerint minden kozjárôrnek kötelessége lenne Orbánt letartóztatni az utcán!!! Egyetértek vele!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ennél az alaknál írtam (5-re:-) a diplomamunkám kiadatási jogból. Akkor meg értette a nemzetközi jogot..
@CsekklisztNo.10Reloaded: hát nem:

Íme a vágatlan felvétel Vida Ildikó és Goodfriend találkozójáról
Origo2014. 11. 13. 16:24

Több hírportálra jogosulatlanul került fel az a videó, amiben Vida Ildikó és André Goodfriend találkozik. A HírTV ezért közzétette a vágatlan felvételt. Ugyanakkor, a csatorna pert indít az érintett hírportálok ellen.

Az Mno.hu azt írja, hogy a Hír TV szerzői jogi pert indít azok ellen a hírportálok ellen, amelyek engedély nélkül használják a televízió felvételeit. A csatorna ezért döntött a jogi eljárás megindítása mellett.

www.origo.hu/itthon/20141113-ime-a-vagatlan-felvetel-vida-ildiko-es-goodfriend-talalkozojarol.html
@Imola Helyesi:

Valljuk be, az a hányinger amit most badfriend nembarátunk előhívott és kibukott az USA kapcsán..az már régóta gyűlik és érlelődik...

Gyűltek az indulatok az "iraki tömegpusztító fegyverek" kapcsán kirobbantott törvénytelen háború láttán...
Gyűltek azok a 2001-es affér láttán, amikor Orbánék nem vették meg a sivatagban rozsdásodó használt F-16-okat..nyomban itt termett brinkerné és antiszemitizmusról brekegett( copyright Kondor Katalin).
Gyűltek "az ikertornyokat Osama támadta", "Osama volt de nem találjuk" majd "Osama volt de meggyilkoltuk és eltüntettük "című közröhejes hazugsággyűjtemények kapcsán.
Gyűltek a náci mintára külföldön , Guantanamon üzemeltetett koncentrációs tábor láttán valamint a CIA börtönjáratok miatt.
Gyűltek a 2008-ban útjára bocsátott gazdasági világválság okán, amit Lehmann Brothers és Goldman Sachs nevéhez kötödnek...
Gyűltek az obamai alkotmány-legfelsőbb bírói kinevezések kapcsán, aminek egyesek errefelé így örömködtek, hogy már csak katolikus és zsidók vannak benne:
www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikknyomtatas/21744

Gyűltek az AIPAC,a Defamation League (és sorolhatnám a sok minden lében kanál semmirekellő lobbistát) okán.
Gyűltek az amerikai "sajtószabadság" okán, aminek élő példája volt Helen Thomas akit 90 évesen penderítettek ki a Fehér Házból sok évtizednyi tudósítói múlttal.
Gyűltek Irak, Afganisztán, Líbia, Szíria és az összes olyan eset után ahova lezajlott az USA "demokrácia exportja", az ismert eredményekkel.

És még hosszasan sorolhatnám azokat a tételeket, amik csak azt a mondást igazolják hogy ha az embernek (országnak) ilyen barátja van, annak már nincs szüksége ellenségre...

De ehelyett azon gondolkodtam.
2002-2010 abban a bizonyos 8 évben virágzottak
az amerikai-magyar kapcsolatok. böszme és libaszakértő, D209 felváltva járultak Washingtonba pacsizni.
Csak egyvalami nem jut az eszembe: mi haszna volt ezalatt ebből konkrétan Magyarországnak?

És csak úgy jelzem Vida Ildikó kitiltása kapcsán.
Volt nekünk egy államelnökünk, bizonyos Sólyom László.
Ő bizony ÖNKÉNT tiltatta ki magát az USA-ból, tiltakozva.
@Exploiter: "Amikor ezen gondolkoznék, akkor a békementes faszarcúakat látom, a vállalhatatlanul fogyatékos navvezérünket, meg a már megszokott napi adag baromság-törvényt, és hirtelen meginog bennem a hazafi."

Nem csak a nemzetthynáci magyarok hibája, hogy nem tudtunk élni az önállóságunkkal. A liberálisok politizálásából "csak" a lélek és a szív hiányzott (néha az értelem is). Sokan leírták már, de fent nevezettek nem adtak válaszokat a magyarságnak a 21. század kihívásaira. Orbán primitív és demagóg "megoldásokat" javasol (multik kifelé, keleti nyitás stb.), bár inkább ne mondana semmit. A liberálisok az ökológiai katasztrófára, a növekvő gépesítésre és munkanélküliségre azt mondják: csak. Csak mi tudjuk, mi a jó neked, csak szavazz ránk ...
@CsekklisztNo.10Reloaded: nem tanulóként, csak eltés romaijogos titkárnő barátjaként, voltam bent néhányszor, meg hallottam ott néhány embert beszélni, még a 90-es évek elején, volt aki már akkor idióta volt, és sokan viszont normálisak még. A fideszes kemény mag a már akkor is csapatba tartozott.
jav:

+kemény mag már akkor is az leső csapatba tartozott
a mai nap után szétestem agyilag, visszavonulok.....
@MACISAJT: "Csak egyvalami nem jut az eszembe: mi haszna volt ezalatt ebből konkrétan Magyarországnak?"

Például, hogy akkor demokrácia volt, és nem diktatúra. Természetesen igen kezdetleges demokráciáról beszélhetünk, ha egy náci kormány hatalomra juthatott Magyarországon a 21. században.
Egyébként meg én elutasítom az USA nagyhatalmi törekvéseit, de nem utálom őket, mint szövetségest.
még egy:

Külügyi államtitkár: Semmi érdemi nem volt az amerikaiaktól kapott papírokban

A gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár szerint semmilyen érdemi információ sincs abban a dokumentumban, amelyet az amerikai nagykövetség egyik munkatársa adott át a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak. Magyar Levente a DK-s Kerék-Bárczy Szabolcs sajtótájékoztatója után nyilatkozott. Az ellenzéki párt elnökségi tagja azt állította saját értesüléseikre hivatkozva, hogy az amerikai követség képviselői múlt héten átadták információikat a külügyi tárcának a kitiltási botránnyal kapcsolatban.

hvg.hu/itthon/20141113_kulugyi_allamtitkar_kitiltsibotrny
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
:-))) az a legkeményebb tanszék volt, hatalmas tudású emberekkel, de egynegyedük emberileg debil volt. Szájert akkor csípték mert fiatalon oktathatott ott, és nem volt paraszt a diákokkal. Akkor volt...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

te nem vak és nem hülye vagy hanem egy seggfej

brühüyyy
@Imola Helyesi:
én vagyok te picsa (esetleg fasz?)

és nem értek fel a sarum talpáig sem

brühüyyy
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Szerintem a liberalizmust kevered a kapitalizmussal :-))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Nem csak az övék, de túl sok volt a csalódás.
Mindenféle morgás ellenére azért én optimista ember vagyok. Lásd:

- nyert az msz? jézusom. nem baj, úgyis a fasz kivolt már az orbánnal
- megint nyert az mszp? hülyék ezek? nem baj, hátha tanultak valamit az elmúlt évekből
- kétharmad lett? nem baj, legalább határozottan lehet menni egy irányba, nincs mutogatás
- megint kétharmad lett? ez ugye vicc baszdmeg? nem baj, legalább rájuk szakad az egész szarhalom, mint az mszp-re anno

Csak hát az ember egy idő után már nehezen tűri ezt.

Most meg újfent nem látok semmi alternatívát, de hát egy banánköztársasághoz úgyis amcsi bábkormány illik, nincs ezzel gond.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nem hiszem, hogy itt bárki is véletlenül a normális halmazba helyezte volna őket... :)
@MACISAJT:

"_Valljuk be, az a hányinger amit most (...)"

Jó.

Most ugyanilyen alapossággal beszámolhatnál a magyarországi korrupcióról. Orbán strómanos Viktor Mihályt ne hagyd ki.

Várom.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
... illetve elkezdek(ünk) marxi terminologiakban beszélni, akkor félre fog menni :-))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Elolvastam. Tudni akartam, van-e új elem a kormányzati propagandában. Szeretek tisztán látni.
@MACISAJT: Azerbajdzsáni diktátorokhoz dörgölőzésből vizsont rengeteg haszna lesz Magyarországnak!
@jaegtoer:

hüle vagy? megmondta viktor (is) nálunk nincs korrupció,renccer' szintű meg no pláne, max a qrva kommenyisták fizették le obamát, hogy őtet' - akarom mondani magyarországot, mert úgyi' a kritika neki és kormányának véletlenül sem szólhat - baszogassa...
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Bartus szerint minden kozjárôrnek kötelessége lenne Orbánt letartóztatni az utcán!!!"

Bartus egy hete nem ír semmit. Remélem, nem ütötte el egy autó.
A kormány bizonyíték követelése így is úgy is kontraproduktív.
1. Mindenki tudja, hogy akkora vaj lehet a fejükön.
2. Jobban járnának, ha nem kiabálnának, hanem szépen, csendesen lemondanának. Minél jobban kapálóznak, annál fájdalmasabb lesz mindenki számára a könnyes búcsú. (Vagy takarodnak, vagy eladják az országot Keletre, mielőtt megbuknak.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
A szegecselés tartósabb lesz, mint a ragasztás.
@Dr Gregory House:

majd jól ingyé' kapjuk a gázt, akárki meglássa... :)

bár jegyzem meg a közgép már sínen van, véletlenül csak kötöttek némi üzletet és ha lajosnak jó...
@batka manó:

"_hüle vagy?_" Az, az, de megátalkodott:)
hmmmmmmmmmm

A kormány jövő hétfőn benyújtja Brüsszelben a 2014-2020 közötti uniós költségvetési időszak operatív programjait, az elfogadás feltétele, hogy új közbeszerzési törvény szülessen - közölte Vitályos Eszter Zsuzsanna, a Miniszterelnökség uniós fejlesztésekért felelős államtitkára.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/mindenre_hajlando_a_kormany_az_unios_penzek_erdekeben.589529.html
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Régebben írta. Kint van, nem fogja elütni egy auto :-)
1, nagyon érezhetik h gond van h megeri ilyen debilnek mutatkozni. Szerintem ez a végső pávatánc, utolso rugasok
3 na, az kizárt. Csatában akar elérni --- a főnök. Hogy a többi is, na az jó kérdés, ki fog derülni meddig hajlandóak elmenni h süllyed a hajó. De jobb lenne békésen , abszolút!!!
Bocs: elmenni, nem elérni....
@CsekklisztNo.10Reloaded: Én megkülönböztetem a politikai és a gazdasági liberalizmust. A Szadesz mindkettőben csapnivaló teljesítményt nyújtott.

Mi bajod a marxi terminológiával? A szocializmus az ő köpönyegéből nőtt ki, mégha el is hajlott kommunista irányba a bácsi.
@batka manó: "majd jól ingyé' kapjuk a gázt, akárki meglássa... :)"

Igen: aki nem támogatja pártunk és kormányunk irányvonalát és persze népünk bölcs és csalhatatlan vezérét, az azeri ingyen gázzal lesz kivégezve. Persze demokratikusan...
... Meg nekem is mennem kell..
@Exploiter: "Most meg újfent nem látok semmi alternatívát, de hát egy banánköztársasághoz úgyis amcsi bábkormány illik, nincs ezzel gond."

A politikai pártok közt valóban nincs, amelyik ma a nem-troll magyarok elvárásait akárcsak megközelítőleg leképezné. De ez szerintem Európa-szintű jelenség. Válságban vannak a régi eszmék (szocializmus, liberalizmus, konzervativizmus), és nincs aki megújítsa őket. Ez az egész emberiség kudarca, a neonácik csak rárepülnek a sebekre, azaz gyengeségi paraziták.
@Exploiter: "Most meg újfent nem látok semmi alternatívát, de hát egy banánköztársasághoz úgyis amcsi bábkormány illik, nincs ezzel gond."

A politikai pártok közt valóban nincs, amelyik ma a nem-troll magyarok elvárásait akárcsak megközelítőleg leképezné. De ez szerintem Európa-szintű jelenség. Válságban vannak a régi eszmék (szocializmus, liberalizmus, konzervativizmus), és nincs aki megújítsa őket. Ez az egész emberiség kudarca, a neonácik csak rárepülnek a sebekre, azaz gyengeségi paraziták.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Múltkor is ezt ígérted. :)

(Bocs az ismétlésért.)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Igen, tudom, es azóta is bánt. De veled olyan jo témák jönnek elő, h azokat nem lehet 2 sorban megvitatni!! Úgyhogy elnézést a pentekért, a mostaniért, de tenyleg Láng Vincézek:-((
A tisztelt Miniszterelnök - jogos elégedettséggel - a napokban nyilatkozta, hogy Magyarországon béke van.
Ne generáljátok újabb feszültséget/ellentétet!
ez is -majdnem - vicces:

"Ezután adott be törvényjavaslatot a Fidesz néhány olyan nagyágyúja, mint Rogán Antal frakcióvezető, Papcsák Ferenc, Németh Szilárd és Fónagy János államtitkár, hogy az önkormányzati törvényben rögzítsék: a megyei önkormányzatnak a megyeszékhelyen kell működnie. Ez ugyan az elemi logika szerint is így van, hiszen mi mást jelentene a megyeszékhely fogalma, mint azt, hogy ott működik a megyei közgyűlés? Ezt a fogalmat azonban jelenleg semmilyen jogszabály nem határozza meg, azt viszont kimondja a törvény, hogy a megyék székhelyét az országgyűlés határozza meg. 1990 nyarán ki is mondta: Nógrád megye székhelye Salgótarján.

Rogánék törvényjavaslatával szemben Balla Mihály balassagyarmati Fidesz-képviselő azt az indítványt tette, hogy töröljék az említett mondatot, vagyis működhessen a közgyűlés a megyeszékhelyen kívül. És bármily meglepő, ezt támogatta szerdán a Rubovszky György (KDNP) vezette igazságügyi bizottság, majd csütörtökön a Gulyás Gergely fideszes országgyűlési alelnök vezette törvényalkotási bizottság is. A szavazás kedden lesz, de nemigen fordul elő, hogy a törvényalkotási bizottságot leszavazzák. Hogy a gyarmatiak mitől erősebbek, mint a minden másban mindig erős Rogán és a többiek, annak hátteréről eddig nem szivárgott ki semmi."

hvg.
Móka és kacagás? ;)

Lendvai Ildikó visszavonult, de nem tűnt el a politikából.
Nos szerda esti, Belvárosi Liberális Klubban tett látogatása garantáltan újabb okot adott arra, hogy a következő frakcióülésen is téma legyen.

Maga a beszélgetés címe is eléggé provokatívra sikeredett: "25 éves az MSZP. De lesz-e 26?", és Lendvai őszintén végig is ment a problémákon, és senkit nem kímélt.

Hosszan kitért például arra, hogy vasárnap a Jobbik kétharmados győzelmet aratott az egykor szocialista bástyának tekintett Ózdon, "méghozzá a szocialista szavazók hathatós támogatásával". Lendvai nem kertelt: "szégyen, hogy az ózdiak nem gondolhattak ránk mint alternatívára". Lendvai szerint az ózdiak a Fidesz akarták "képen csapni", de "beleestek a Jobbik karjaiba". Ha a baloldalt gondolták volna esélyesebbnek, akkor az MSZP-re szavaztak volna. De nem gondolták, mert szerinte a baloldal is a rendszer részének látszik. "Nem látják, hogy alternatíva vagyunk" - fogalmazott Lendvai, és ezt úgy világította meg, hogy az emberek - jogosan, jogtalanul - azt gondolják, hogy ha az MSZP kerülne kormányra, semmi nem változna érdemben, csak a miniszterek nevei.

Lendvai szerint az MSZP-nek szembe kell néznie azzal, hogy nehezen elképzelhető, hogy valaha is 50 százalék fölé megy egy választáson. Vagyis össze kell fogni. Viszont a helyzet most már az eddigieknél is nehezebb, mert nem három-négy baloldali párt megegyezéséről van szó. Be kell látni Lendvai szerint, hogy új szerveződésre, új politikára van szükség. Az emberek már annyira nem törődnek az MSZP-vel, hogy a mostani netadós tüntetésekről "már ki sem utálják" őket, "Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni". Lendvai elég rezignáltan mondta ki az este szocialisták számára legmegrendítőbb mondatát: "eljutottunk oda, hogy a világ nélkülünk folyik. Nem vagyunk érdekesek."

index.hu/belfold/2014/11/13/lendvai_ildiko_minden_baloldalinak_kiosztott_egy_pofont/
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ne bántson. Nekem "könnyebb" (filozofálgatni), mert sajnos nincs gyerekem. Lehet, hogy amit ide írok, az hosszú évek olvasgatásának a lecsapódása. Vedd ötletadásnak! Majd 10 év múlva megbeszéljük ugyanitt. :)
Legutóbb pl. ezt olvastam az antropozófiai irodalomból: Peter Tradowsky: Kapspar Hauser (Küzdelem a szellemért).
@Imola Helyesi:
tudod Ím Óla...én is azok közűl vagyok akiket itt a sok fidex akik ellenzéknek álcázzák magukat és piros cipőket meg mindenféle használt árút ajánlanak...mint anno a teleki téren meg mostanában a dobálósban és a kínai piacon óccó de nem ér szart sem...a sok handlé...és amit kapnak az egy André Goodfriend aki telipofával röhög a levédiai majmokon...csali bedobva és már be is kapták nem tufggyák kiköpni de ilyen halat a kutyának sem adnak kicsi is meg büdös is

szóval én meg itt árulom az aranyat de nincs rá vevő mert ellopták a zsét is arany helyett ólmot fognak kapni majd valamelyik megmagyarázza hogy nem sokkal könnyebb

brühüyyy

csak így tovább szét kell társalogni ezt a krokogyélust is
a sok nimand persona non gratis mert lopnak
@MACISAJT:

Én egy szelid ember vagyok, de most kénytelen vagyok azt mondani, amúgy demokratikusan, hogy takarodjatok vissza Imolával együtt a CÖF sötét lukába a többi agyatlan barom közé, és ne merjétek többé a szátokra venni se a zelmúltnyólcévet, se a gyurcsánybajnait, se a zuniót, mert egyszerűen nincs semmiféle erkölcsi (édes faszom, a fidesz meg az erkölcs!!!) alapotok rá. A Gyurcsány rendőrsége ott baszta el, hogy gumival lőtt éles helyett, szembe homlok helyett, és egyessel sorozat helyett. Büdös fideszpatkányok!
Az orbángecifasz azt gondolja, hogy kussolással kibekkeli ezt az egész szart. Lófaszt. A nyomást fokozni fogják, lényegében az elviselhetetlenségig. Jogorvoslatra lehetőség nincs, mert a nem kívánatos személynek minősítés nem jogi kategória. Egyszerűen csak kibaszott szar.
@DarthVader: Kemény vagy, mint a fagyott fos.

Azért gyurcsótány is ritka egy nagy fasz volt a maga nemében. A műfaj alapjait lényegében ő rakta le. Az más kérdés, hogy a cigány lótolvaj fejlesztette tökélyre. Ennek a két fasznak, meg minden velük szimpatizálónak volna a helye egy nílusi krokodil tápcsatornájában.
(Csak nehogy a környezetvédők felnyomjanak . . .)
Mekkorát fognak a fijjugg pofáraesni ha az amcsik végül mégiscsak bemutatják a "bizonyítékokat"! Bele fog még ebbe bukni az orbán rezsim, cibálják csak a zoroszlán bajszát...
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Nem fognak semmit bemutatni. Avval tönkretennék a show-t. Egyszerűen szélesíteni fogják a kitiltottak körét, minden határon túl.
Valahogy itt a nagy buzzgásba elsikkadt a devizahitelesek "megmentése".

Magyarázza már el nekem valaki, hogy miért jó az mnb-nek devizát adni a kamu devizahitelekért? Odadaják a devizát a bankoknak amit aztán szépen ki tudnak talicskázni a zországból. Sokkal könnyebben mint a forintot.

De tegyük fel, hogy mégis ott van a svejci kisnyugdíjasok pénze a hitelek mögött. Akkor ezek szerint az orbánék a svejci kisnyugdíjasokat mentik meg??? Nooormális?

Csak józan paraszti logika:
Naszóval. A svejci kisnyugdíjas kis frankocskáját ugye beszopikázta a bank. Állítólag ezt adták ki hitelbe a magyaroknak. De nem a frankot, lófaszt! Forintot! De hogyan lett forintja a banknak a frankért? Megvette a frankot az mnb? Csak kérdem, nem tudom. A zmnb-nek hol volt annyi forintjaaaaaa??? Nyomtatott vagy mi a tököm?

Naszóval most a gyuri elad a banknak annyi devizát amennyiért forintra tudja váltani a hiteleket. De mégis mi a tökömből veszik meg a bankok aztat a rengeteg devizát? Amikor ott van a forintjuk még az adósoknál évtizedekig?????

Hö?
@Rodeo36:

Hát már nem azért, de ugye te sem gondolod, hogy a kommentjeid (tartalomtól függetlenül) a józan és érthető nyelvhasználat szem előtt tartásával készülnek:)?

No offense, ez a te stílusod, közöm nincs hozzá, de néha tényleg baromi nehéz kihámozni, hogy mit is írsz, még ha az jó is lenne.
@s: Figyeld csak! Lassan elő kéne állni egy normális pártnak! Az amcsik rögtön buktatnák a törpediktátort. Persze ez így hülyeség, mert nem az amcsik buktatnák, gyakorlatilag az igazságra derülne fény. Saját magát buktatná a kertitörpe és sleppje azzal amit csináltak a rájuk ruházott hatalommal visszaélve...
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: "...miért jó az mnb-nek devizát adni a kamu devizahitelekért?"

Mert esetleg mégsem volt az a devizahitel anyira kamu. A bíróságok közelről is megvizsgálták, mi ( akik a devizahitelt igényeltük ) viszont csak a forintot láttuk.
@jaegtoer:

Beszámolhatok. Éppen a "demokrácia hazájából" és legfőbb exportőrétől...

Röhögtünk mikor bush verte a gore-liebermann párost, szavazatszámlálással(lukas volt a floridai zsidó szavazólapja vagy kevésbé- ez ment hetekig).

Röhögtünk a FED-en és a grünspanon meg bernakén , mikor úgy eladósították az USA-t Kínának, hogy ott bezzeg rendben vannak manapság az "emberi jogok"...

Röhögtünk az IMF-en és dominique strauss-kahnon amint a szállodai takaritónőt hajkurászta meredt fasszal...

Röhögtünk clinton bill-en és nején, amint
magukra kenték lújiszki máónika ondófoltos
ruhácskáját, majdnem belebukott a birodalom...

Röhögtünk mikor kijárási tilalmat vezettek be az USA egyes államaiban, városaikban mert rendőrök "verték a négereket"(na jó, gyilkolták).

Röhögtünk kínunkban mikor a zsidó világkongresszus Budapesten ülésezett, cserébe lauder és az "amerikai befektetők" százmilliárdos pert akasztottak sukoró ürügyén a magyar állam nyakába..( +MÁVot, +OTP-t is beperelték, + herzogék és a franc tudja még kicsoda és hányan szeretnének még zsírosodni).

Röhögtünk kínunkban látva azt hogy soros george és népi zenekara naponta (többször) intéz már támadást "független" médiumokon keresztül Magyarország választott vezetősége ellen...

Röhögtünk a scheppeléken, a krugmanokon, a roubiniken és az összes megmondóemberen, akik szerint IMF hitel és pláné annak feltételei
nincs élet Magyarországon(mondjuk számukra tényleg nincs).

"Kell még valamit mondanom, Ildikó?"
vidam ildiko egy buta liba. Mellesleg eleg erdekes modon zajlanak az ugyek a nav-nal, ha a vezetoje ugy gondolta hogy csak ugy besetal az USA-nagykovetsegre trecselni.
1. Az USA-nagykovetsegre nem lehet csak ugy besetelni idopont kerese nelkul, konkret ugyben. Aki kert mar ott vizumot, az tudja mirol irok.
2. tolmacs nelkul...
3. azt gondolja hogy majd az ugyvivo ott varja a kapuban. Merthogy semmi egyeb dolga nincs. Gondolom a nav-hoz is csak ugy besetalnak az emberek, hogy a goret dobjak oda nekik.
4. Goodfriend egy ugyvivo, aki nem vegzett nyomozast nav ugyben. Nyilvan nem aktahegyeken uldogel, neki csak szoltak hogy ezt mondd el a magyaroknak, se tobbet, se kevesebbet.
5. mindezeket egybevetve, vidam ildiko kb. fejononek sem lenne jo, mert ott is kell empatia a tehenekhez, meg meg kell szervezni a dolgokat, nem csak ugy beugrani a tanacsba, hogy majd elintezzek az ugyet.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Talán mégis a nyugdíjas svájcisakpások pénzét adta hitelbe egy svájci bank úgy, hogy azt egy magyar bankon át közvetítette. A magyar bank hitelre megvette a frankocskát, beváltotta, és a forintot adta nekünk hitelbe. Viszont neki frankba kell visszaadni kamattal együtt. Ezért a bank most a devizahitelessel köt majd egy új szerződést ami pont annyi forintról szól, amennyit a még vissza nem fizetett frankocska most ér. Ebből a forintból ( amit majd részletbe fizetnek vissza az adósok ) veszi meg at MNB-től a frankot, és azt adja vissza a scájcisapkásoknak.
Kapise?

Az én kérdésem az, hogy a bankok továbbra is részletben fizetik a frankhitelt vagy a hátra lévő összeget egyben?
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: "Lassan elő kéne állni egy normális pártnak!"

Valóban. Azért nem fog senki jelentkezni, mert nincs ötlet, hogy hogyan másként intézzék a dolgokat, továbbá az előd gecik árnyéka is rávetül minden új próbálkozóra.
Szerintem egyetlen hihető módon tudja bárki új igazolni, hogy másként fog politizálni. Kinyírja az összes eddigi faszt. Nem viccelek. Egy olyan országban, ahol az ügynökmúltat is agyonhallgatják a kölcsönösség okán, ahol a korrupció sem ma kezdődött, tehát a mostani kitiltás nem csak orbánék sara, van ott (volt ott) bőven mszp közeli cég is. Hagyjuk. Számomra a durva, kegyetlen, brutális fellépés a beugró. Aki ezt nem teljesíti, az már eleve egy sunyi szar. Aki teljesíti, az még simán elbaszhatja, de akkor vele folytatódik a fizikailag megsemmisítettek nem rövid sora. A tiszta, korrekt hatalomhoz nehéz út vezet. Most már. Mert elbaszták a bizalmat, ami az alap. Ezt kell visszaszerezni.
@GeoCracker: Módosítani szeretném az "Ön fia
vágta sebét"!
fidesz fia vágta sebét!!!:DDD
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Nem elegáns dolog a "törpe" jelzőt használni. Főleg akkor nem, amikor meggyőződhettünk szellemi nagysága és testi mérete fordított arányáról...
Szíves figyelmedbe ajánlom a "mélynövésű" használatát!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Ez a barom egy jogász" Na bumm? A skiccpali meg doktor (volt)
@látjátok feleim szümtükkel:

Deviza alapú hitel
Olyan hitel, ahol a folyósítás és a törlesztés forintban történik,
de devizában kerül meghatározásra és nyilvántartásra a
hitelösszeg és a törlesztőrészlet.

Devizahitel
Olyan devizában nyilvántartott hitel, ahol a folyósítás és a
törlesztés is ténylegesen devizában történik.
@s: "Azért nem fog senki jelentkezni, mert nincs ötlet, hogy hogyan másként intézzék a dolgokat"

Tessék:
1. Becsülettel.
2. Minden forint közpénz elköltését kirakni az internetre.
3. Rendbetenni a trágya adórendszert. Adókat drasztikusan csökkenteni. Aki meg még így is próbálkozik azt drasztikusan büntetni.
4. Újragondolni mi is az állam feladata, és ehhez igazítani az adókat.
5. Az állam problémáinak megoldását szakemberekre bízni, nem egy haveri kör ötletelésére. Akiket persze keményen számon kéne kérni és ütni, hogy dolgozzanak is meg a pénzükért.
6. Fékeket berakni, hogy a diktátorhajlamúak és a megélhetési semmittevők soha ne tudjanak bekerülni az államvezetésbe. 2/3-al se.
n. van még rengeteg dolog amivel 25 éve adós a magyar "politikai" (muhaha!) elit.
Ej de belevesztünk a részletekbe, mikor magyar légtéren körösztül érkezik meg távozik Jóbarát, és nem tudja, hogy a repülésbiztonságra vonatkozó ne telefonálj törvény vagy a nyomjadmán fő a korruptakat törvény az erősebb nálunk!

Meg fodrászból sem olyanja van, mint ami Viktort megilleti, hogy házhoz menős, sőt udvari bolondja egyáltalán nem ismert, nem hogy egy Kerényi vagy Fekete György, de egy tótágast álló csörgősipkás Semjén se nincs neki. Milyen úr az ilyen?
@MACISAJT: Ja, biztos az amcsik sikkasztották el a közpénzt soccerstadionokra...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
A reklámadós nyilatkozathegy nem szopatás! Hanem az adminisztrációs teher felcsökkentése!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
ugye a zalmát meg a narancsot és a banánt hámozzad...tudod, mint a majmok...azok értik a hámozást

ha nem érted, hát eggyel feljebb kellene kapcsolnod az értési küszöbödet vagy ki kellene bújnod a küszöb alól

azért rufus is 78 az pőont egy öreg LP forgási centyri petális vagy fugális de neked mindegy

az, hogy vak vagy e ahhoz niincs közöm, de hogy a hülyeséged bűzlik? hát innen ttávolból

ne hámozz

brühüyyy

és ne boríccsad magadra
Ez a Szijjártó és Benkő Szilárd szerintem Brokeback Mountainban nyomja.
@punkfrog:

Látom nagyon megy neked. No akkor azt is magyarázd meg, miért kell a bankoknak az MNB-től devizát igényelni a forintosításhoz, ha minden csak deviza alapú.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
"most már nem jöhet úgy ki az ajtón, hogy a NAV-elnök ne tőle lejmoljon tolmácsot. Bárki is jelölte ki ide, biztos kapott már pár ímélt, hogy "Hova küldtetek ti engem, fákjú?! Ennyire nem utálhattok!", és Rogánnál már csak ő szeretné jobban, hogy egy életre elhúzhasson innen olyan "békés", de legalább kevésbé tébolyult helyekre, mint BurkinaFaso-alsó."

bazz.. széjjel röhögtem magam. :-))
kanadaihirlap.com/2014/11/13/formailag-komolytalannak-nevezte-a-kulugy-az-amerikai-nagykovetseg-dokumentumait/

mint az már ismert nem kérdezhet és nem kap választ bármennyire erőlködik a kis cerkóf...
de jól el fognak jáccogatni velük amíg a guta meg nem üti valamelyiket

ha már demján sanya is pókerrel akat pénzt keresni akkor valami csak rossz lehet ott majmok főggyén?

brühüyyy

A Kossuth téren jelent meg - a parlament előtt – és papírokat emelve a levegőbe jelentette be, hogy a kitiltási ügyben az amerikai nagykövetség “formailag komolytalan” és konkrét bizonyítékot nem tartalmazó iratokat adott át a minisztériumnak a múlt héten. Az államtitkár jelezte, hogy az “állítólagos bizonyítékokat” tartalmazó dokumentumokon nem szerepelt semmilyen pecsét, illetve dátum. A KÜM még a héten fogja lehozni az ominózus dokumentumokat, kiegészítve saját megjegyzéseivel. “A dokumentum formai komolytalanságát csak a tartalmi komolytalansága múlja felül”–mondta Magyar Levente.

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:
Bocs, Rodeo, már emlékszem , ki vagy, te beszélni jól portugál, mintha írtad volna.
@jaegtoer: "hogy miképpen lehet az, hogy nem jutott eszükbe kiutasítani az országból A. Goodfriendet"
Mégis milyen alapon? Ahhoz valamilyen vád kellene!
magyarlevente mint második sorbeli cerkófmajom legyezi a téleleji szellőt a téren a beteg pulyka közelében amni bronz

brühüyyy

olyan szép fiú ez i9s buzi mint a főnöke?

egyébként olyan jó zenéket ad a brazil ráődió szép Mozart

nem kell ilyen dilinyósokkal foglalkozni

mit akar a kishusi? még egy faszt? egy nem volt neki elég?
Rodeo, most elmorzsoltam egy könnycseppet szegény Demján Sanyáért, nehogy már elszegényedjék ő is.
@Rodeo36: a csórikám forróbb, mint egy vasaló.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
A múltba révedés nem káros, viszont határozottan rongálja az ember idegeit, ha az alagútban előre néz, és látja, hogy jön a vonat.
Bár egy fidesznyiknek még ekkor is be lehet magyarázni, hogy az Viktorunk elől menekül...
A vicces az, amikor ezt VELÜNK is el akarja hitetni.
@ephart: A rabbim is a CÖF-el tart, mert visszatartják a nagymama járadékát.
@Exploiter:
Igen, a fideszben megnyugodtak, hogy több, mint 50 % szerint szívatják ŐKET az amerikaiak. De megállna bennük az ütő, ha azt is megkérdeznék, hogy örülünk-e neki.
Akinek ilyen Goodfriendje van, annak ellenségre már nincs is szüksége!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez hiba lenne. A rabbim azt mondta, ha a magyar ügyészség beavatkozik, akkor bakot lőnek. Mert vagy kiderítik hogy Vida sáros, akkor az nagyon gáz ugye, vagy patyolat fehér és akkor Polt úr is a kitiltottak listájára kerül. És a rabbim okos ember!
@MACISAJT: Tök mindegy az USA mit csinál, attól még valami itt bűzlik. Az USA egyéb disznóságai nem ment minket. Sólyom meg a beutazási szabályok miatt dúl fúlt. Én is alá vetem magam a biológiai azonosításnak, pedig a kiválasztott nép tagja vagyok.
@Imola Helyesi:
olyan letört volt és agg----ódott

így van ez fidex-ben

brühüyyy
@Rodeo36: Nos mi a véleményed az átadott amcsi fecniről? :)
@látjátok feleim szümtükkel:
azé' nem vagyok egy matóóóócsi!
legfeljebb egy Pomócsi!:)
de ha már kérdeztél,szerintem ebben a konstrukcióban nem kell a bankoknak devizát venni.
@xyxyxy71:
akkó' már a petya helyettesítette a dajcstomit vagy csak megcsalja?

brühüyyy
@s:
persze, hogy fokozni fogják a nyomást:
1. NINCS amerikai nagykövetünk.
2. A BB tulajdonosa elad, mivel nem akar besározódni egy ilyen pocsolyában.
3. Ha így folytatjuk magyar nagykövetünk sem lesz.
4. A Templetonnak meg mikor mondanak ácsit?
@Gábris szomszéd:
várgyál most válaszolásban vagyok a krokogyélus csóválja az farkáját és huzatot csinál

brühüyyy
@Imola Helyesi:
ta' bem...e outras linguas também

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
De hiszen van egy normális pártunk. Kétfarkú Kutyáknak hívják őket. Az ilyen OPNI-országnak nagyon is megfelelnek.
@MACISAJT:
Kedves Macisajt a cseh kormánybuktatást kihagytad. Most nyilatkozott róla az egykori cseh szóvívő, ott is voltak "jóbarátok", kik a rég elvesztett álmot hozták vissza a temerini atomerőmű kapcsán. Az meg megint csak a népmesébe illő fordulat, hogy nálunk is van egy atomerőmű orosz fejlesztéssel.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

"_"@jaegtoer: "hogy miképpen lehet az, hogy nem jutott eszükbe kiutasítani az országból A. Goodfriendet"
Mégis milyen alapon? Ahhoz valamilyen vád kellene! _"

Miért? Elég a csak. Sőt, az sem kell. Már írták a nap folyamán. Megkérik az akkreditáló ország külügyminiszteriumát, hogy hívják vissza a nem szívesen látott diplomatájukat. Indokolni nem kell. Ez a lehetőség 'Magyarország' számára is nyitva áll. Erre köszönetül az illető ország külügyminisztere hasonló szívélyességgel és tartalommal szokott reagálni:) Szintén indoklás nélkül. Persze volt már indoklásra is példa:)

Viktor amilyen balfasz, még ezt is meglépi. Egy gyenge idea erősítésére mindig kell egy ellenségkép. Miután az erős karakterű apját sosem tudta 'legyőzni', most kompenzál. 25 éve kompenzál. Most már vezekelhetne is. 25 évig. Talpig vasban és teljes (a strómanjainak neve alatt szereplő) vagyonával is.
@MACISAJT: Te szánalmas kretén! Ez csak terelés. Ennek mi köze a magyar korrupcióhoz?
Azt nem gondolják végig a fideszesek, hogy az USA-nak gyakorlatilag a teljes bankszámla mozgásokról van adatuk. Ha kiteregetik amit tudnak, nagy gáz lenne itt. Simán lekövetik hova mennek a gázos pénzek.
@látjátok feleim szümtükkel:
Nagyon egyszerű, nincs az az eszeveszett bankár, aki 12 %-ra gyűjtött magyar forintbetétet 2-3 %-os devizaalapú hitelbe kihelyezte volna, amikor 20 %-os forinthitelbe is tehette. A többi meg mese hülyegyerekeknek. Akik tényleg elhitték, hogy "nincs mögötte deviza" És nem azért "mentik" a devizaadósokat, mert egyrészt vészesen csökken a belföldi vásárlóerő, másrészt meg nem lehet miattuk elinflálni az államadósságot.
@MACISAJT:
a zsidófixációd már beteges. Keress fel egy profi agykurkászt!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Én azt nem értem, minek ide idológia?
Pragmatikus kormányt szeretnék, aki pont nem pofázik bele semmibe, amihez nincs köze, elvégzi jól az alapvető feladatait és pont.
Nem érdekel, hogy szocialista, konzervatív, liberális vagy akármi, amíg betartja az alapvető illemszabályokat, lehetőleg nem néz hülyének se engem, se másokat, van benne megfelelő alázat és valóban az ország jólétét tartja szem előtt.

Ehelyett vannak komcsik, még nagyobb komcsik, szélsőjobb meg zöldek. De esküszöm egyik se bírna két számot összeadni fejben. Az emberek meg olyan baromságok alapján szavaznak, hogy mi van a melegjogokkal, meg hogy cigány-e a cigány.
Fasza.

Minden féle és fajta ideológiát tagadok és elutasítok, mert mindegyik egy csomagolt baromság, amivel termékkapcsolva jön egy rakás felesleges sallang, ostoba embereknek útjelzőként.

A megrendelő tőlem se várja, hogy ideológiai útmutatást adjak, csak szállítsam a munkát, ő meg fizet, aztán kezet fogunk és viszonthallásra.
Na ezt látnám már odafent is egyszer.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Vád? Hát hol élsz te? Egyéni képviselői indítvánnyal egy24 óra alatt csinálnak rá törvényt!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"a mai nap után szétestem agyilag, visszavonulok.....
"

Nem aggódok, még szétesetten is inkább egyben vagy, mint azok, akik ezt nem vallják be, de egyre előrébb törnek.

Ne maradj el soká:)
@punkfrog:

De kell, a héten olvastam is, hogy mennyit igényeltek a bankok, és azt az MNB el is fogadta. Hatalmas összeg egyébként.
@еphart:
Vidát NEM NÉV szerint tiltották, ki, hanem a NAV vezetőjét. Aki alatt többezer mrd-os áfa-csalásokat titkoltak el, és szervezeti átalakításokkal megakadályozta ezek kivizsgálását.
Ráadásul hagyta, hogy a szervezetét maffiás furkósbotként használják.
A vicc az, hogy a kitiltás Vidára személy szerint tényleg csak akkor terjedt volna ki, ha pl egy szakmai konferenciára vízumot kér.
Lehet abban némi Simicskás törlesztés, hogy ez mégis köztudott lett. Nálunk minden hal "fejtől" bűzlik!
@Gábris szomszéd:
Nem az "amcsi fecni" hanem Horváth zöld dossziéja alapján kell a nyomozást megindítani. Ha az nem "alapos" gyanú, akkor mi lenne az?
@látjátok feleim szümtükkel:
"Továbbra is konstruktív diplomáciai párbeszédet folytatunk Magyarországgal az amerikai-magyar kapcsolatokat érintő kérdések széles köréről"
lefordítsam magyaránra? Mert láthatóan a fidesz-csicskák ott a külügyben nem értik.
SZÉLESÍTENI fogják a támadási frontot, és minden hülyeségükre keményen válaszolni fognak.
@dr. jenőke (jenőke):
Kedves Jenőke. ma egy 73-as törvényt ajánlott a Jóbarátunknak Lomnici. A helyzet fokozódik.A DK meg mindent tud. Egy dk-s tudta a leghamarabb, hogy személyeket tiltottak ki az USÁ-ból, most meg egy DK-s tartott sajtótájékoztatót, miszerint a hivatalos anyagok a külügyben vannak, ezért mutatta meg Magyar Levente. Csak nem Gyurcsány furmánykodik a követségen is? Fletó maga elé tolta Bokrost, most meg a nagykövetet is elodálja? Fletó felér 100 Biberachhal
Azért az tréfás, hogy a követség tanácsolja, hogy x szervezet járjon a dolgok után - mivel ismerik a magyar jogot, és ez lenne normális - erre a szervezetet ellehetetlenítik, feldarabolják, megszűntetik, majd most azért nem tudnak vizsgálódni, mert nincs mivel :D
Ifjabb Lomnici Futóval együtt a szakma szégyene!

Ekkora sötét baromságot még laikustól sem lehet hallani.

Szégyelljétek magatokat!!!!!

Csengess be hozzám.......! :)
@Imola Helyesi: A napi gazdaság tudta először arany bogaram :D

Ha az USA ezek alapján a DK rozsdás késével vágja le a Fideszt, az csak attól lehet, mert van humoruk és stílusuk :D
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"Nálunk is lett "szép" térköves főtér, de azt csak egyszer lehet lerakni, csak egy év statisztikáit javítja."

... viszont Magyarországon a térkövezetet valamiért folyamatosan javítani kell - és azt is el lehet könyvelni építőipari munkának ;)
Egyébként meg Puput is mindig érdemes olvasni:
www.pupublogja.hu/2014/11/guantanamera-guajira.html
"Merthogy ez a nő egyébként önmagától nem lehet ennyire vidaildikó, feltehetőleg neki is van legalább két agytekervénye, mint a tyúknak, és lám, mégsem áll be az eresz alá, mikor esik az eső, meg az udvart is teleszarja.
Persze azt sem saját elhatározásból, hiszen nincs szegénykének olyanja, mindenesetre rossz nézni, ahogy vergődik, a fene tudja, kinek utasításait végrehajtva, leamortizálva önmagát."

"Úgyhogy túlzott reményeink ne legyenek, itt legfeljebb egy olyan nagytakarítás segítene, mely elsöpörné a Príma Primissima alapítóitól kezdve a szocialistákhoz kötődő vállalkozói körön át az új földesurakig az egész tetves bandát, a politikusaikkal együtt, de ez nem érdeke senkinek, mert olyan felfordulással járna, mint a rendszerváltás, és ez az ország képtelen eltartani nyolcmillió munkanélkülit."

"Ez erkölcsi szempontból nem mindegy, de a kisember számára gyakorlati szempontból olyan, mint amikor belecsinálnak a tenyerébe, ő összeszorítja a markát és ökle két oldala közül választ, hogy a kitüremkedő anyagot melyik oldalon nyalja le - tökmindegy…"
A trafikpályázatok + fidesz? itt tutira nem találna senki terhelő bizonyítékot :D

Földmutyi + fidesz? Hát Ángyán is beépített izraeli ügynök csak :D

azta, ezt próbálni kimagyarázni, mikor már a saját katonáiknak is sok volt :D

ÁFA csalások olajjal, gabonával, stb? Hát már a nemzetközi jog is NER ellenes!

:D

Appám
@miva?:
Mivan? Már a Napi Gazdaság is Gyurcsány szócsöve?
Aki még Obamát is félre tudja vezetni? És mi lecseréltük azt az aranyembert egy ilyen balkáni
..............ra(re)?
Ahhoz hogy itt valami legyen elsőként Polt Pétert kell eltenni láb alól..
@miva?:
A napi gazdaság semmiféle nevet nem hozott le.De engedtessék meg egy kitiltási ügyben így fogalmazni, hogy trafikügy meg földügy meg amcsi cégek panaszkodása, stb. Ezzel az erővel lehetne pl. az Index főszerkesztője is az amcsi nagykövet.
Az amerikai nagykövet bebizonyította, hogy a bukott ellenzék kinyújtott karja.
@kekex: Hát majd mikor a brunei szultánt is lefizeti, majd akkor megnő a respektje :D

Ekkorika aggyal, mint amekkorika fideszeséknek jutott, már az is istenicsoda, hogy levegőt vesznek! Itt kérem az élettudományok legnagyobb csodája manifesztálódik teljesen váratlanul! Kellő áhitattal és kíváncsisággal kéretik figyelni a fejleményeket!
@Imola Helyesi: Az amcsi nagykövet a politikusok számára maga az USA. Aki a tisztet betölti, abban az államot tiszteljük mink errefelé, és hagyjuk nekik a kijelölés felelősségét és jogát! Ki a magyar nagykövet náluk? Ki mondta hogy ő legyen? Na látod :D

"Az amerikai nagykövet bebizonyította, hogy a bukott ellenzék kinyújtott karja. "

Butus kis lánka, ha fiú is vagy, hát szólamokkal menni trafikmutyi ellen még megoldás ma is? Aranyoskám, te nagyon eltévedtél! Itten kérem olyan fennforgások vannak, amik miatt a gyanúsítottak számára nem adható információ, a gyanúsítottak meg a szabad világban jelenleg a Fidesz szinonímája, és nyomozás is van....

Milyen nehéz lesz ebből kifarolnod bilincskattanás után? Vagy eltűnsz te is, mint annyi nick már eddig, aki te voltál?
@Imola Helyesi:
Ez igen... Hát banyám, nem semmi cucc amit tolsz!
Emberek, lássuk a valót! Még egy éve is valós viták folyhattak errefelé, ahol trolloknak érveik voltak, és percekig tartott fogást találni rajtuk. Jelent az bármit, hogy ma már érzelmi zsarolással meg felelősség elkenésével házalnak szórakoztatóink? Hát már magukat sem tudják menteni nagyjaink, akik az ukázt kiadják? Már nincs érvük, ami legalább egy lehelletnyi időre elbizonytalanítaná vádlóikat? Hova lesz így a szórakozás? Hova a szellemi kihívás? Én ezért megyek tüntetni, mert az tűrhetetlen, hogy már megcáfolni sincs lehetőségünk őket, hiszen naponta tízszer miniszterek és államtitkárok égetik be magukat sokkal csúnyábban, mint ahogy én bármikor őket beégetni tudtam!
@miva?:
Olvasd el az amcsi ügyvivő 2oldalas bizonyítékát, ott van valahol.
@Imola Helyesi: ebola bebizonyította, hogy vitya kinyújtott farka!:)))
@Imola Helyesi:
Banya, banya...
Isteni türelmük volt, rég pofán kellett volna már a fajtádat vágni. Többször egyeztettek és semmi, majd szóltak és semmi, újabb egysztetés és semmi... majd jött a meglepő qrva anyátok... de'télleg.

"Az amerikaiak azt mondják: ők már régen szóltak

Az amerikaiak összefoglalójában jelzik, hogy az Egyesült Államok Budapesti Nagykövetsége 2012 februárja óta folyamatosan jelezte a magyar kormánynak a korrupciós ügyekkel kapcsolatos aggodalmait. Megállapították, hogy kérték a megfelelő lépések megtételét, de ezeknek nem volt eredményük, illetve hivatalosan nem reagáltak ezekre a kormánytól. A korrupciós ügyekkel kapcsolatban több bejelentés érkezett, felhívták rájuk a figyelmet jogvédők, oknyomozók is – tették hozzá.

A jelentésben időrendi sorrendbe szedték az amerikai nagykövetség és a kormány közötti egyeztetéseket 2013 utolsó negyedévétől. Összesen hat találkozóról írnak.

Áfacsalás, trafikok, Horváth András

A sorban egy 2013. októberi találkozó az első, akkor a NAV Bűnügyi Igazgatóságával egyeztettek. Az amerikaiak aggodalmukat fejezték ki a dohánypiac államosítása, vagyis a trafikbotrány és állítólagos mezőgazdasági áfacsalások miatt. Az adóhatóság érintett vezetői azonban lesöpörték az asztalról az amerikaiak felvetéseit. érdemi választ nem adtak azokra.

2013 decemberében ugyanezeket hozták fel az amerikaiak a NAV Bűnügyi Igazgatóságán, valamint az egykori NAV-dolgozó, Horváth András állításait. A jelentésben megjegyzik: a kormány mostanság megígérte ugyan, hogy kivizsgálja az áfacsalások ügyét, de a nagykövetség szerint nem látni bizonyítékot arra, valóban ezt teszik-e.

2014 januárjában a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériummal egyeztetett az amerikai nagykövetség képviselője. Ismét a mezőgazdasági áfacsalások, az intézményesített korrupciós miatt fejezték ki aggodalmaikat, felhívták a figyelmet arra is, hogy fontos azok védelme, akik valamilyen visszaélésre hívják fel a figyelmet. Az igazaságügyi tárca a NAV vámügyi szervezetéhez és a Belügyminisztérium irányította át a követséget ezekben az ügyekben.

Egy hónappal később megint a NAV Bűnügyi Igazgatóságán volt találkozó, megint a mezőgazdasági áfacsalások voltak napirenden, amelyek érintettek amerikai cégeket. Az adóhatóságnál állították, hogy nem tudnak ilyen problémákról, így lépéseket sem tudnak ellene tenni. Az akkor készített amerikai jelentésben megjegyezték, hogy 2013 januárjában feloszlatták a NAV-nál az áfacsalások felgöngyölítésére létrehozott szervezeti egységet.

2014 júniusában a külügyi tárcánál jelezték az amerikaiak, hogy szerintük valamit lépni kellene már a kormánynak az áfacsalások és az egyre terjedő korrupció miatt. A minisztérium megosztotta ugyan az amerikaiak információit, de megint nem történt semmi - írják a jelentésben.

2014 októberében az amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője már arról tájékoztatta a külügyet, hogy megtiltották bizonyos magyar személyek beutazását az Egyesült Államokba korrupciós ügyek miatt."
hvg.hu/gazdasag/20141113_Nyilvanos_a_jelentes_ami_a_kitiltasi_botr
@Imola Helyesi: elolvastam, és roppant kínos. Azért annyit hozzátennék, hogy csekélyke értelmeddel is túljuss e lankán, hogy ez nem bizonyíték, hanem magyarázat. Még ezt sem lett volna kötelező kiadnia, de ostobaságotok láttán szánalom gyúlt szívében, így láthatjátok a valót. Hogy bizonyítékkal mikor szolgál? Hát kinek a dolga bizonyítékot szerezni e honban jogsértés láttán? Na ha majd ott olyan fess urak ügyködnek, akik nem elégetik, hanem a további nyomozáshoz felhasználják a bizonyítékokat, nyugodtan feltehetjük újra a kérdést.

Kiben bízzon Jóbarát?

Pintérben?

Poltban?

Vidában?

Na ne kacagtass lelkem :D
@miva?:
Kedves, miért kell mindig nyalni a világ leghatalmasabb birodalmának? Hol a németnek, hol az orosznak, most meg az amcsinak? Kéne neki a paksi szerződés, nebáncsák az ő bungéjét meg a biztosítóját és legyen palagáz. Északon könnyű dolga volt, ott már palagázt fognak venni, utálják ui. az oroszokat, voltak még a csehek, meg vagyunk mi, mert a többi trianoni utódállammal nincs baj, ők örülnek, ha Magyarországot elszigetelik.Ha itt gondok vannak, mi oldjuk meg, nem kell erős nagybácsi.El lehetett volna menni szavazni, lehet tüntetni, stb.
@Imola Helyesi:
Hájek kb. a cseh Szaniszló Ferenc. Ezzel azt hiszem, mindent elmondtam.Neked talán hiteles forrás. Másoknak aligha.
A nagy politikai puccselmélet mellett elfelejti megemlíteni Nečasnak és kabinetfőnökének/ szeretőjének, J. Nagyovának viselt dolgait. Pl., hogy féltékenységből a katonai hírszerzéssel figyeltette a kormányfő feleségét. Így akarta rávenni, hogy mihamarabb elváljon a férjétől. Ehhez jött még a korrupciós botrány.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
És mégis mi köze van a belpolitikánkhoz egy ügyvivőnek?
Most megcsodálhatjuk a
"Hogyan nyírjunk ki egy rendszert, amely közvetlen politikai ellenőrzése alá vonta az egész államot?"
típusú régóta ismert manőver működését testközelből.

Imolkának:

Nem kellett volna ellenőrzés alá vonni az egész államot Handó Tündétől Polt Péteren keresztül Vida Ildikóig, Pintér Sándorig és Áder Jánosig, galambom. Akkor lenne egy hiteles ember, aki ha kiáltja: Állj, mindenki elhiszi, hogy innentől nemzeti érdekünk megállni

Oppardon: Álj! mindenki elhiszi, hogy innentől nemzeti érdekünk megálni, ahogy a magyar nyelv igaz őre, a szintén tőletek kapott SmitPál ur irná
@jöttem:
Nahát, még ráadásul a szerető magyar, ajjaj! Osztán a Monikával meg mi is volt? Most meg még nagy pénzeket is kap Clinton az előadásaiért a demokratikus jogokról.
@Imola Helyesi: Igen? Ha egy világbotránynyi korrupcióval terhelt kedvenced, akkor akit ez bánt, az nagyhatalom seggét nyalja? Hát a szopósmalac vezéred keletszerte meg dicsőséges magszüretet folytat szájilag? Gondoljuk csak át eztet!
@miva?:
Kellett, mert ebben a büdös gondatlan rossz gazda államban mindenki vitte a lóvét. Így azért csak több marad, ha átlátható az állam.Ha nem tudom, ki lopkodja a konyhapénzemet, akkor én vagyok a híbás, rossz a költségvetésem, nem lesz mit ennie a családnak.
Az a helyzet, hogy szégyellem, hogy magyar vagyok.
Ilyen gusztustalan, otromba tuskók az ország, a nép képviselői.
Szégyen. Szégyen, amivé ezek a sudribunkok láttatnak bennünket.

Aki ezeket védi, az is Magyarország lejáratásan fáradozik kedves Imolka naccstensasszonyur.
@Imola Helyesi: Annyi köze, hogy USA cégeket húznak le milliárdokkal, dacára "álamunk" velük kötött szerződéseinek. Hogy nemzetközi destabilizáló tényező egy szövetséges állam maffia általi elfoglalása, stb...

úgy sem érted, ne erőlködj!
@Imola Helyesi: "Kellett, mert ebben a büdös gondatlan rossz gazda államban mindenki vitte a lóvét. Így azért csak több marad, ha átlátható az állam.Ha nem tudom, ki lopkodja a konyhapénzemet, akkor én vagyok a híbás, rossz a költségvetésem, nem lesz mit ennie a családnak. "

Erre a válasz ezek szerint Pintér, Handó, Vida, Áder, Orbán, és egy egy lépésben nemzetközileg hitelteleníthető társaság?

Erre a válaszom: stratégia

Amiben csúfosat bukott a fidesz, ráadásul erkölcsileg is megbukott 3 nap múltán, mert kiderül, hogy az eddigi lopások semmi a mostanihoz képest :D
@Imola Helyesi:
Ides, ugyan, neked ezt tök felesleges magyarázni.
Akinek a lopás, csalás, korrupció, zsarolás, mutyik a BELPOLITIKA, az kapirgáljon tovább az udvaron, evégre a lakást csak összeszarná...
Megáll az eszem, a bukott Fletóék mint a demokrácia őrei, akik leamortizálták az országot.@miva?:Világbotrány? A sajtósok fejében van botrány, akik küldözgetik az anyagot a tezsvéreiknek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Gonosz vagy. Csak előttük loptak, azért kellett az alkotmánybíróságtól az ügyészségig elfoglalni mindent :D

Most meg pfúj, hogy nem hisznek Poltnak, aki párttag is volt, hogy a kolesztárs Vida tényleg nem bűnöző :D

Istenkém, na lépek, mert még felizgatom magam, aztán mit mondok az asszonynak?
@Imola Helyesi: Pedig ideje szoknod a gondolatot: Az általam 0-nak, kéros ripacsnak tartott Fletó a legjobb fideszeshez képest is nemzeti hős, mivel asszisztáltok a mostani dolgokhoz!

Kellemes éjt!
@miva?:
Most itt zokogok a BUnge miatt. Menjenek haza, ha olyan rossz nekik, az állam meg vegye kezébe az étolajgyártást. Föld van, repce, napraforgó megterem, szakértelem van bőven. Ugyanígy a cukor, malom és más élelmiszeripari feldolgozóipart.
@Imola Helyesi:
A bugyuta reakciódból azt olvasom ki, hogy harmatfriss információkhoz jutottál az imént.
Jana Nagyová- csak a vezetékneve magyar a hölgynek. Különben színtiszta cseh.
Nyugodtan szólj, ha valami nem világos. Szívesen elmagyarázom.
@miva?:
Fletó, a nemzeti hős!Sőt Bajnai is, Hagyó is, minden volt szoci is! Ennyi hőst.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te boli, egy hétre nem lehetne kidobni eszt a barmot? szerintem mindenki oda lenne meg vissza. a nevedet meg a vasárnapi misén beleszönék az imájukba az emberek:))
@jöttem:
Sőt a nagyovics, nagyovszka, stb se magyar, biztos, ha te mondod.
@@jöttem:
:)
Ugyan, tiknak az ABC-t... Szegényke totál debil.

„A 7750-es elnöki proklamáció alapján hozott vízumdöntés nem bírósági eljárás. Ez egy, a külügyminisztériumon belüli adminisztratív eljárás – mint általában minden más, vízumokkal kapcsolatos döntés is. Vagyis ezekben az ügyekben nincs nyilvános meghallgatás, vádemelés, az érintettnek nincs joga betekinteni a bizonyítékokba vagy bizonyítékokat csatolni, nem kap értesítést az eljárásról és nem is fellebbezhet” – mondta Cassin. Értesítést az eljárásról a magyar érintettek sem kaptak, a nagykövetség csak az eljárás eredményéről értesítette őket, és arról is csak azért, mert a magyarok a Visa Waiver program keretében kvázi vízummentesen utazhatnak. Vagyis a magyar érintetteket csak azért tájékoztatták a beutazási tilalomról, hogy ne az Egyesült Államok határán érje őket meglepetés – a vízumköteles országok állampolgárai a vízumigényük elutasításakor értesülhetnek a beutazási tilalomról.

Annak is oka van, hogy a vízumügyi eljárásra ezek a szabályok, és nem az amerikai bírósági eljárás szabályai vonatkoznak. A vízum megadása az állam szuverenitásáról, határbiztonságáról, egyéb nemzeti érdekeiről szól, érintettjei pedig nem amerikai állampolgárok. „A kormány célja, hogy ezt az eljárást teljesen elkülönítse a bírósági eljárástól, mert más célokat és érdekeket szolgál” – mondta.

Hogy van-e bármilyen lehetőségük a 7750-es proklamáció alapján kitiltottaknak arra, hogy megismerjék a döntés okait? “Nem tudok semmilyen lehetőségről. Az eljárás nem nyilvános, és akiket kitiltottak, azokat nem illetik meg a büntetőügyek vádlottjaihoz hasonló jogok” – mondta Cassin. Az is valószínűtlen, hogy valaha eltérjenek ettől a főszabálytól, mert az angolszász jogban ez precedenst teremthetne. Márpedig az amerikai külügyminisztérium „nem akar olyan precedenst teremteni, amely alapján az egyedi vízumügyekben az érintettek az amerikai bírósági eljárásban alapvető jogokat szerezhetnének”.

Annak, hogy az amerikai kormányzat így kezeli az ügyet, van egy komoly hátránya. Ökölszabály, hogy nem kommunikálják a határozatokat – a magyar esetben is kizárólag azért álltak a nyilvánosság elé, mert a Napi Gazdaság alaposan kiforgatva a sztorit előállt a saját verziójával, ezért szükségét érezték a cáfolatnak. A nyilvánosság nyilván jobban szolgálná a korrupcióellenes harcot, már csak elrettentő hatása miatt is. „Ez is egy lehetséges megközelítés. Az amerikai kormányzat véleményem szerint örömmel hagyatkozik ebben a civil szervezetekre” – mondta Cassin a felvetésemre.

Ilyen nyilvános listák hiányában keveset tudunk arról, hogy kiket tiltottak már ki az Egyesült Államokból. „Találgatni sem akarnék, mert bizonyítékok híján tévedhetek. Nem tudjuk, hányszor alkalmazták már a 7750-est, ahogy azt sem, hogy mely országokkal szeben. Ez szerintem árt a korrupció elleni harcnak, a magyar sajtó és a helyi korrupcióellenes szervezetek a tények ismeretében megnevezhetnék és megszégyeníthetnék az érintetteket. De semmi jele annak, hogy változna az amerikai kormány álláspontja” – mondta.

A beutazási botrányban eddig érintett hat magyar állampolgár mindegyikét a 7750-es elnöki proklamáció alapján tiltották ki az Egyesült Államokból, de az amerikaiak budapesti ügyvivője, Andre Goodfriend utalt rá, hogy lehetnek még mások, akiket más jogszabály alapján tiltottak ki. Adná magát, hogy itt azokra utalhatott, akik lefizették a kitiltott hatokat, de Cassin szerint kizárt, hogy velük szemben az FCPA alapján jártak volna el. „Az FCPA alapján senkit sem tiltanak ki”, ellenben börtönre ítélhetik. A vízumot „számos más okból is megtagadhatják, például ha a kérvényező elítélt bűnöző, vagy részese volt emberi jogok megsérétésének”, mondta Cassin.

Zárásként megkérdeztem, hogy a téma legnagyobb tapasztalatú szakértőjeként melyik volt valaha a legérdekesebb történet a 7750-es proklamációról, amivel találkozott.

„Az, ami most Magyarországon van! Tényleg ez az első alkalom, amikor ilyen széles körben, ennyire nyíltan és részletesen beszélhetünk a 7750-es elnöki proklamációról. Gratulálok a magyar sajtónak és a magyar népnek az úttörő szerephez!”

Most őszintén, ebből kinézed, hogy felfogja?
@taga20:
Nem kell kidobni, elég, ha te megjelensz.
@taga20:
HÜÜÜÜÜÜLYEEEEE!
Akkor totál ellaposodna blog. Ilyen sötét liba ritkán villog itt, mint Tünde öreganyátok, kellenek ezek a mélypontok. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Azt tiltanak ki, akit akarnak, de ha nem mondják meg, hogy miért, akkor a sajtóban se járjon canossát és vádaskodjon. Erről van szó.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: vágom, ako legyen csak egy pihenőnap:)

azé nem lepődnék meg, ha fizetnétek fabiusszal ennek a baromnak:)))
@Imola Helyesi:
Sőt!
"Elbaszán szülötte, a szép Szolímán el-Basszam, aki keresztényi hitre tért..."
Minden magyar, cseszed.
@Imola Helyesi:

Bazmeg, neked olyan kisugárzásod van, hogy ha betoppansz egy buliba, az emberek összenéznek, és azt kérdik: "Ki ment haza?"
@Imola Helyesi: ako húzzá!
vedd elő a vibrátort és húzd fel magad rá!:))
@Imola Helyesi:
Hidd el cicabogár, egyszer elmondják.
Rínni fogtok, meg kussolni. Sokan fogtok akkor kiíratkozni a blog.hu-ről.
Nem lesz olyan ótvar vastag bőr a pofátokon, hogy ide merjétek majd tolni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Áthúzott egy sötét csóva?
Ott, a távolban, azok a sötét foltok, na az Tündike nénéd... :)
@Imola Helyesi:
" Jana Nagyová- csak a vezetékneve magyar a hölgynek."
Sajnálom, hogy alapvető információkat sem vagy képes feldolgozni.
Halmozottan sérült vagy. Papírt is adhatok róla.
@Imola Helyesi:
Canossát? Czukorfalat, tudod mit jelen a Canossa járás? Húúúú... sötét vagy... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem. Tegnap olvastam egy könyvet a szubmisszív hajlamról.
Kezdem érteni, miért jár ide.
@taga20:
Csak akkor, ha téged használ vibrijének! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Olyan sötét, mint egy hajnal a Plútón, hogy mindannyiunk spirituális idősebb bátyját, Para-Kovácsot idézzem.

(Továbbra sem értem, hogy legalább a legnyilvánvalóbb bérkommentelőket miért nem lehet kibaszni.)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: anyád picsáját!
na jó, ha evvel a közösségért teszek, ako bevállalom:))
de dupla védőitalt kérek, előre!
@jöttem:
Miért, miért... Vadásznak érzi magát.
Persze a medve balangjánál ezt rendszeresen megszopja... :)
Ez amúgy agresszív hajlamú. Meg mazo...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Imola klasszikus humanista műveltsége addig járt a kútra, míg maga esett bele.

Ebből is látszik, hogy akinek nem inge, azt hamarabb utolérik, mint a karóhoz kötött ebet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Itt pasi regek tömkelege foglalkozik vele. Azt sem bánja, ha megalázzák. Még élvezi is. Több ez, mint mazochizmus. :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez?
Te EGÉR, nekem meggyőződésem, hogy ez tényleg ennyire hülye! Szimplán genetikailag...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: PETŐFIT legalább
bántotta "Egy GONDOLAT!
csinikét EGY SE!!!:DDD
@jöttem:
Ne irigykedj! :D
Nyalunk neked is, de taga az olyan ostoros huncutkodást kedveli a banyával... mindenkinek lehetnek perverziói.
@ornagy50:
Feléjük az valami úri huncuccság csak! Evígre a kapanyél is csak sétabot, a konyhaasztaná'meg a bicska az alap a faggylajthoz...
@jöttem:
"Óceánia mindig is Eurázsia ellen viselt háborút".
Amit tegnap mondtak, Merkel mama ideszólt, "Viki gyerek húzd meg magad", úgyhogy csikorogva, de fordul a kordé...
@Imola Helyesi:
" a bukott Fletóék mint a demokrácia őrei"

Ha Fletóék 2006-ban nem lettek volna olyan hülye demokraták, akkor a Kossuth téri hugyosokra, a székház- és autógyújtogatókra, valamint kordonbontó Viktorkádra a műanyag lakat is rárohadna.
Meg is érdemelnék.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

" hogy ez tényleg ennyire hülye! Szimplán genetikailag... "

Ne hidd. Komoly önképzéssel érte ezt el:)
@jöttem: "A cikk (Az orosz agresszió hatására nő a szankciók támogatottsága) fő mondanivalója egyébként épp az, hogy a régióban a szankciók két legélesebb kritikusa, Szlovákia és Magyarország is hirtelen úgy nyilatkozott: támogatnák a további lépéseket Moszkva húzásaira válaszul."

www.youtube.com/watch?v=-foaYMtJnmY
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bármit, csak Merkel mama nehogy berágjon, mert letépi Piktor gyerek fas.át!
@Orica Középföldi: "Komoly önképyéssel"
MÉÉÉ mit csinált ?
Nem vet 10 percen át levegőt ?:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
1. Ígéretekkel teli a padlás.
2. Vizuális típus vagyok.
:))))
@jöttem:

A bigottaknak nem jellemzője a szubmisszív hajlam. Amit itt az evolúció eme remeke elkövet, az az agresszió egyik formája.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Merkel kb 1 hónapja járt Szlovákiában. A szlovákiai lapok " Fico csak bólogatott" szalagcímmel tudósítottak a sajtótájékoztatóról.
A Mutti hatásosan tud magyarázni. Vagy azt teszitek amit kell, vagy elbúcsúzhattok a német autóipartól.- ezt mondhatta.
@jöttem:
Perverz! :D
A nyaliszakkör Knoszival teljes...
@ornagy50:

Néhány áltudományban meglehetős tájékozottságot mutat. Tudod mennyi idő ez?
@jöttem:
Meg a maradék becsülettől... A német Alkotmányvédelmi Hivatal sem pihent.
@Orica Középföldi:
Ennyire nem gondoltam bele. Érdekes volt a könyv, még mindig az jár az eszembe.
Imola regje kapcsán az is eszembe jutott, hogy valaki csak szórakozik velünk.
Még mindig naiv vagyok az emberi butaságot illetően.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
2. pont van érvényben. Előveszem a Bibliát. :))
@jöttem:

"Még mindig naiv vagyok az emberi butaságot illetően."

Ez nem baj:))

Egyébként volt itt igazán szubmisszív kommentelő. Na, az igazán fárasztó volt, mert hárítani se lehet, mint az agresszívet.
@Orica Középföldi:
Atyavilág! Írhatnál egy kézikönyvet kezdő kommentelőknek.
HA valamelyik NERcsicskának lenne még kérdése...

"A magyar kormány tartja a szavát!

Még hogy a kormánnyal kötött megállapodásoknak nincs értelme? Hát a netadóról szóló egyeztetés, az adónak a kiszámíthatóság jegyében való elvetése vagy a különadók kiszámítható szinten tartása az smafu?

Sorra kötötte a kormány az elmúlt hónapokban a stratégiai megállapodásokat, a Coca-Colától a Daimlerig, a Microsofttól a Tescóig (hoppá, nem pont ellenük indított háborút a kormány?) mindenki igyekezett a kormányhoz dörgölőzni, ha másért nem, akkor azért, hogy őket kevésbé bántsák, mint azokat, akiknek nincsen ilyen pecsétes papírosuk. Sokan találgatták (köztük mi is), hogy milyen előnyökkel járhatnak ezek a megállapodások. Támogatás a hazai beruházásokhoz? Az adóterhek mérséklése? Esetleg adókedvezmények? Vagy ami a legtöbb hazai nagyvállalatnak úgy kellene, mint egy falat kenyér: szakmai egyeztetések a kormánnyal?

Nézzük meg, mire jutott partnerségi együttműködési megállapodásával (ez most több vagy kevesebb, mint a stratégiai?) az ország egyik legnagyobb munkaadója, hazánk egyik legnagyobb befektetője és adófizetője, a Magyar Telekom! A vállalat februárban írta alá a fontosnak tűnő dokumentumot a kormánnyal, a Telekom szempontjából az esemény súlyát jól mutatta, hogy személyesen a Deutsche Telekom vezérigazgatója, Timotheus Höttges szignózta a megállapodást.

A magyar kormány tartja a szavát!

De miről is tettek szándéknyilatkozatot a felek? A Magyar Telekom részéről többek között több százmilliárd forintnyi magyarországi beruházásról, szolgáltató központok létrehozásáról, a távközlési szolgáltatások bővítéséről, a teljes magyar lakosság szélessávú internethez való hozzáférésének biztosításáról volt szó. Ennél azonban sokkal izgalmasabb, milyen szándékkal írta alá a kormány a megállapodást: a dokumentum alapján a kormány támogatja az adózási és az ágazati szabályozási környezet felülvizsgálatát, a kormány törekvése az, hogy a Telekom részt vegyen a magyar távközlési szektort érintő jogszabálytervezetek véleményezésében és még a "kölcsönös bizalmon és kiszámíthatóságon alapuló párbeszéd biztosítása" frázis is szerepel a megállapodásban. Csak hab a tortán, hogy a kormány és a Telekom azt tervezték, hogy közös munkacsoportokban legalább félévente elemzik együttműködésük eredményeit, és lehetőség szerint konkrét közös projekteket határoznak meg.

A Telekom teljesíti is vállalásait, gőzerővel folyik a negyedik generációs mobilhálózat fejlesztése, a vállalat nemrég vásárolt frekvenciákat, amelyekkel folytatódhat a kapacitásbővítés, ezek mind elősegítik a Digitális Magyarország célkitűzéseinek megvalósításait.

De ne gondoljuk, hogy a kormány nem végezte el a házi feladatát!

Az adózási környezetet a megállapodásnak megfelelően alaposan felülvizsgálták, és arra jutottak, hogy nem úgy csordogálnak a bevételek, ahogy kellenének, ezért javaslatot tettek az internet megadóztatására. Természetesen a megígért kölcsönös bizalmon és kiszámíthatóságon alapuló párbeszéd sem maradt el, a törvényjavaslat közzététele után a sajtóban már megjelent gondolatokat a kormány képviselője a távközlési cégek vezetőivel is megosztotta (közös munkacsoportban elemezték az együttműködést), így a Telekom a kormánnyal kötött megállapodásnak megfelelően részt vehetett a magyar távközlési szektort érintő jogszabálytervezet véleményezésében. Bár a netadó javaslat végül (a kiszámíthatóság jegyében) elbukott, a kormány-Telekom együttműködés jelesre vizsgázott.

És aki még ezek után is kételkedik abban, hogy a kormány számára a kiszámíthatóság mindennél fontosabb, az nézze meg a legfrissebb költségvetési törvényjavaslatot: a távközlési adó és a közműadó a mostaninak megfelelő összegben legalább 2018-ig terheli a távközlési cégeket.

Ez a fajta állandóság és kiszámíthatóság az, amire lehet és érdemes építeni!"
www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/a_magyar_kormany_tartja_a_szavat.1.206387.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Ugye... a BECSÜLET az minden!
@jöttem:
Ha a szervilizmus már neki is ciki...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
a Daimler az már elment vagy még csak félúton van?

brühüyyy

a többi lépéskövető módban?

a TANNENBAUM (VAGY HOGYHÍJJÁK) meg elaggya a hamis magyar váltókat akár áron alul is?
micsoda schlendriánsáchágh

???

brühüyyy
Ez volt már?

A VS úgy értesült, hogy a CÖF feljelentése mellett a dohánycégeket sújtó rendkívüli adó is az amerikai kitiltási botrányra adott kormányzati válasz. A legtöbb adót egy amerikai céggel fizettetné a kormány.

vs.hu/kozelet/osszes/a-dohanyadoval-vag-vissza-a-kormany-amerikanak-1113?utm
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha belegondolok mit művelt, (még a különadók kivetése előtt is) és művel a Magyar Telekom a beszállítóival átfut rajtam egy enyhe kárörvendés féle érzés. Próbálom elhessegetni, mert tudom, hogy mi, előfizetők rosszul járunk, de azért...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
orbán és a DOPPELGäNGER

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
még 25 év 45% rablás...persze ha haggyátok

mit kell ezt annyit elemezni?
lámpavas és elkobzás

2001 ben jól előkészítették Afus Ali és a 40 rabló

brühüyyy
"Kedves Magyar Kormány! Kedves Fidesz! Amióta kormányra léptetek - sőt, már a kormányra lépéseteket megelőző, emlékezetes Kósa- és Szijjártó-nyilatkozatok óta - havonta átlagosan mintegy 35 ezer forinttal fizetek több lakáshitel-törlesztőrészletet. Ennek már négy és fél éve. Ötvennégy hónapja. Az barátok közt is 1 millió 890 ezer forint. És mindez nem a bankom miatt, merthogy minden ellenkező híreszteléssel szemben ők bizony alapvetően korrektek velem. Ők - veletek szemben - betartják, ami a szerződésben szerepel.

Nem a bankoktól kellene megmenteni a devizahiteleseket, hanem tőletek. Azt hiszem, ebben azért megegyezhetünk.

Kedves Magyar Kormány! Kedves Fidesz! Kedves Viktor, Mihály és Tóni! Ti most éppen arra akartok kényszeríteni, csak mert úgy tartja kedvetek, hogy egyösszegben benyeljek kicsit több, mint 5 millió forint árfolyamveszteséget... Merthogy ezt jelenti a forintosítás. Konkrétan egy törvénnyel a nyakamba varrtok még 5 millió forint adósságot.

Kedves Mihály, ugyan mondj már nekem olyan forinthitelt, aminek a kamata - még ilyen alacsony jegybanki alapkamat mellett is - van annyira alacsony, hogy a forintosítás után, ötmilliós realizált árfolyamveszteség mellett ne emelkedjen a törlesztőrészletem! Merthogy minden ellenkező híreszteléssel és kormányzati propagandával szemben a devizahitelem kamata most is alacsony..."
michaelknight.blog.hu/2014/11/10/a_forintositas_margojara#comments
@Orica Középföldi: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Most nagyon megsajnáltam a NAV dolgozóit. A közkatonákat. Nemcsak aláírniuk kellett, hanem jópofát is vágni hozzá. Gondolom, azt is jól megfigyelték az ötletgazdák, ki lelkesedik, ki próbálja palástolni az idegenkedését.
Így lehet megtörni egy ember lelkét.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Jó a poszt, és benne van, ami nekem is eszembe jutott: nem elég, hogy a forintosítással az ügyfelek nyakába varrják a TELJES árfolyamveszteséget, de ott van a KAMAT is, ami, bármilyen alacsony is az MNB alapkamat, még mindig jóval magasabb, mint az EKB irányadó kamata, amihez az eurohiteleket általában kötötték, a svájci alapkamat meg talán még mindig 0% körül tanyázik.

Dupla szopás! És az utcák még mindig üresek... Vajon azok lesznek akkor is, amikor megjönnek az első értesítők a "fix" törlesztőkről?
"Itt van ez a szegény Trócsányi miniszter, aki a minap totál igaz dolgokat talált mondani - ami azért egy politikustól, pláne fideszes minisztertől önmagában is ritka szép teljesítmény. Olyanokat mondott, hogy "megfelelő jogi környezetre van szükség ahhoz, hogy a Magyarországon befektető külföldi cégek biztonságban érezzék magukat", meg hogy "Szükséges, hogy a jogszabályaink világosak, érthetőek legyenek, és hogy biztosítani tudjuk a kellő felkészülési időt (az új jogszabályok alkalmazásához) azért, hogy olyan jogi környezetben tudjanak a cégek működni Magyarországon, amelyben valóban lehet befektetni". Vajon kinek esik le előbb, hogy eszerint maga a jelenlegi kormány igazságügyminisztere - a jogalkotás felelőse - is úgy látja: egy ideje már nem megfelelő itt a jogi környezet, a jogszabályaink nem világosak és nem érthetőek, az új jogszabályok nem adnak megfelelő felkészülési időt a cégeknek... Mondjuk ennyi erővel akár le is mondhatott volna.

Persze nyilvánvalóan fejétől bűzlik a hal. Hiszen maga a miniszterelnök is improvizál. Vagy inkább kesze-kuszál. Egyik nap Azerbajdzsánt nevezi követendő mintaállamnak és a Nyugat alkonyáról meg a szuverén országok sikeréről értekezik, a másik nap az európai egység mellett áll ki a Frankfurter Allgemeine Zeitung hasábjain... Igaz, mit is várhatnánk attól, aki az EU soros elnöki tisztét betöltő Magyarország miniszterelnökeként a Nemzeti Múzeum lépcsőjéről rikácsolta, hogy Brüsszel nem Moszkva és nekünk nem parancsol..."

michaelknight.blog.hu/
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Alkalmanként 300 forintért, meg szar dumákért a sok agyhalott kivonúlt...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A kormány befestette magát a sarokba rendesen: ez a populista politika ára... most már csak két választása maradt: vagy a bankrendszer teljes összeomlása, vagy az, hogy a négy éve hitegetett balekok nyakába lőcsöli az egészet, akik majd néznek a papíron a plusz 5 millióra, aztán indulnak akasztani... de persze, még mindig nincs megállás, vargamiska szerint a tőketartozás átlag ötödével csökkenni fog, HÁT HOGY A KURVAANYÁMBA CSÖKKENNE???

És a legszebb: lehetett volna másképp. Ha Viktor szépen kiáll, hogy elkúrtuk, hogy én is hibás vagyok, Gyurcsány is, a Járai Zsiga is, a bankok is meg ti is, a szar a szánkig ér, és hullámzik, de együtt megoldjuk: én, ti a bankok meg az állam.
Nem lerabolni és uszítani a bankok ellen négy évig.
Nem hazudni reggel, délben meg este.
Nem teleszórni a várost Elszámoltatjuk a bankokat! plakátokkal.
Csak ahhoz előbbre kellett volna látni két napnál.

Pedig már majdnem kihoztuk a labdát, de aztán Guzmics csak eladta középen.

Most dől a fejükre az egész szarhalom, mert minden idő eljön egyszer. És még most is mivel foglalkoznak: RTL szopatás, amcsi dohánygyár szopatás, stadion, 2018-tól eltöröljük a munkanélküli segélyt.

Fejben elfáradtak.

A bukás.
Ez a szerencsétlen ecceri tovább égeti magát:

"Ifj. Lomnici Zoltán CÖF-szóvivő a lapnak azt mondta, az ügyvivő külföldi hivatalos személynek minősül, az elmúlt hetekben többször elhagyta a nagykövetség területét, tehát Magyarország területére lépett. Goodfriendnek a magyar jogszabályok alapján ekkor feljelentési kötelezettsége keletkezett, és át kellett volna adnia állítólagos bizonyítékait, amelyek igazolják, miért tiltottak ki hat magyar tisztviselőt.

Goodfriend a Twitteren erre úgy reagált, hogy „a Bécsi Egyezmény mindig hasznos olvasmány diplomáciatörténeti szempontból, valamint a nemzetközi kapcsolatok alapjaihoz is”. Az atv.hu belenézett az egyezménybe, amelyből kiderül, nincs feltétlenül alapja annak, amire a CÖF hivatkozik.

Az egyezmény szerint ugyanis „a diplomáciai képviselő mentes a fogadó állam büntető joghatósága alól" és "a diplomáciai képviselő a fogadó állam polgári és államigazgatási joghatósága alól is mentes” (31. Cikk 1.), továbbá „a diplomáciai képviselő nem köteles tanúvallomást tenni” (31. Cikk 2.).

A CÖF szóvivője a Btk. alapján akár hároméves szabadságvesztést is kilátásba helyez az ügyvivővel szemben, de az egyezmény úgy szól: „a diplomáciai képviselő személye sérthetetlen. A letartóztatás vagy őrizetbevétel semmiféle formája sem alkalmazható ellene.” (29. Cikk).

A dokumentum alapján a fogadó államnak egyetlen lehetősége van arra, hogy kifejezze tiltakozását egy diplomatával szemben: „a fogadó állam – anélkül, hogy elhatározását indokolnia kellene – bármikor értesítheti a küldő államot arról, hogy a képviselet vezetője vagy a képviselet diplomáciai személyzetének valamely tagja persona non grata”. (9. Cikk 1.)"
Remélem nem szartál be Fabius, miközben ezt kinyögted magadból.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Elemi matek, de annyit ne akarjunk ennyi balfasz qrmánytagtól és seggnyalóiktól!
Telhetetlen vagy, na!
Stadionokra telik, az a lényeg, az építőipar meg szarnyal! Illetve szárnyal, na...
@Szúnyog:
Pont valami olyasmit csinált.
Téged formázott.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Most már csak az kéne, hogy elég hülyék legyenek hozzá, hogy megjátsszák ezt a "persona non grata" dolgot. Nini, ugyanis, csak nem a Btk. maga is tartalmaz olyan szövegrészt, mely szerint bárkit indoklás nélkül nyomatékosan kérni lehet, hogy hagyja el az országot? Semmi konkrét vád? Semmi bizonyíték? Nahááát...
@Orica Középföldi:
Mert szereted... www.youtube.com/watch?v=If5fjJaCh6s
Mostanában ennél csodálatosabbat...? Nem.
Igazad volt, szellemi wellness Mozart.
@Szúnyog:
Ez mind kícsúszott belőled?
Valami kis cáfolat, érv, valami ész?
Arra egy szúnyogtól...
Mit szólnál ahhoz az Istenbarmához, aki egy diplomatát jelentene fel, hisz jogász létére annyi esze sincs, mint egy szúnyognak...
@Knósszosz:
Na, nem lennék Ámerika helyében...

"Fricz szerint most a tárgyalásé, a diplomáciáé a főszerep (a Békemenet jelen helyzetben kontraproduktív lenne és nekirontásnak tűnne), de ha majd az ország szuverenitása és a kormány hatalma lesz nyílt veszélyben (mint az ezek szerint történt az eddigi öt Békemenet alkalmával), akkor jöhet ez a „sajátos hungarikum”, ahogy Fricz Tamás nevezi. „Ne tudják meg milyen nehéz őket visszatartani” utalt egy kérdésre válaszolva Csizmadia a népmenetet már most követelő CÖF-aktivisták és rajongók hadára."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ez olyan romantikusz...teljesen sexpír a lírkirály IV. első képe

brühüyyy

minden botnak két vége szokott lenni de ha csak egy van az a roszszabbik vége nekijje
és akkor még a hitelezők nem is követelik a hamis váltók értékét

pedig esedékes bármikor amikor a váltóhordozója (birtokos) bemutattya

és képzeld nem a Tottenham hanem a Goldman Sachs fogja benyújtani aminek a magánhadseregét úgy híjják: US ARMY

brühüyyy

szegény cigánygyerek olyan mélyre a budiba sem tuggya meásni mag
át mert gumikesztyűvel de kirángattyák és meglengetik
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Én inkább a petrodollár megszűnése miatt nem lennék majd a helyükben.

youtu.be/uLvl6zAsnO8
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ezt nem lehet csak úgy elviccelni!
Fricz nem az az ember, aki poénkodik, ő komolyan godnolja!

Lesz összeszarása az alsógatyáknak ottan a túlparton, a Fehér Sufniban mindenki remegni fog, mit lép Don Vittorio, ha nem hívják vissza Jóbarátot - esetleg. Ne becsüld le magunkat, jó!?
Óhhh, a munkásőr-blog közönsége nagyüzemben.
Jó lesz akkor is, ha nem Fidesz lesz, a lényeg: ti, ballib hazátlanok már nem nagyon kapaszkodtok vissza.
@Szúnyog:
Chemotox... szszszszszszsz...
Lehullottál? Nem? akkor megint szszszszsz...
Seggfej
@Knósszosz: Én nem hullok le. Kár kínlódnod. Építkezek, s elnézek a varánuszos nyomorultak feje felett.
@Szúnyog:
Arany pici élősdi... kevered a kormányűléssel!
Ott vannak a KISZ, MSZMP és munkásőr, továbbá III/II-es spicli haverjaid.
Fura időtörésben lehetsz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: belehallgattam ma az mr1-Kossuth hireibe, vazz, vegytiszta '50-es evek…

sot, Boli emlegette itt Orwellt a napokban:
INGSOC Radio Station…
@Gábris szomszéd:
Mesélhetünk a rubel árfolyamról is, ha gondolod...
@Szúnyog:
Kőműves vagy?
Tudsz térkövet is rakni?
Te vagy a kormány embere!
@Szúnyog: "ezt az ajert, istenem - maskor hozom az asszonyt is!" ugye ezt akartad @Knósszosz: -nak mondani?
@Szúnyog:
Neked nem szóltak? Kerek 2 órája már nyugathoz tartozunk. Ma este mondta a főnököd. Holnaptól itt fogod magyarázni, milyen fontos a liberális demokrácia, EU és Amerika barátsága.
Tudom, nehéz lesz, de majd segítünk. :)))))
@Rodeo36: szep wagneri vizio - a lebombazott, langolo makov ecz pir amis toveben a bukott eloistent a kerti budibol rangatjak ki a latex gloves-ba burkolt kezu rangerek

csuti Götterdämmerung
@jöttem:

Látom lüktet az ápolónői vénád:))
@Szúnyog:
Ballib... ez tetszik...
Aki mondjuk 6 évig a Kommunista Ifjúsági Szövetség elnöke volt, majd 8 évig a Liberális Internacionálé európai alelnöke Soros bácsi pénzén kitartva, azt minek nevezzük?
Ahogy téged is...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Akár bár én nem a dollár árfolyamáról beszéltem, hanem arról, hogy eljött az ideje, amikor olajat már nem csak dollárért lehet venni.
Hogy mik vannak? :)

A sokat „hallott” Dezső András ismét írt egy „cikket”, névtelen és „diplomáciai” forrásokból „értesülve”.

Az indexes Dezső András neve nem először fonódik össze olyan cikkel, amely nem is igazán az egyszerű olvasóknak szól, hanem sokkal inkább burkolt üzenetet fogalmaz meg. Újságírói körökben már tényként kezelik, hogy Dezső munkássága mögött titkosszolgálati érdekek húzódnak meg. „Cikkeiben” rendszeresen névtelen informátorokra, „diplomáciai” forrásokra hivatkozik, és azok alapján „sugalmaz”.

Legfrissebb cikkének (melyet a szintén indexes Spirik Józseffel jegyez) középpontjában a magyar kormány és az Egyesült Államok közötti feszültség áll. A hosszú felvezetőben összefoglalásra kerül a kitiltások nyomán kikerekedő NAV-botrány és Vida-ügy, melyek mögött „felsejlik” egy sokkal nagyobb játszma, az Európai Unió mecénása, az Egyesült Államok és Oroszország közötti geopolitikai konfliktus.

A „cikk” valódi üzenete azután kezdődik, hogy „diplomáciai forrásokra” hivatkozva az indexesek azt írják: naivitás azt hinni, hogy az Egyesült Államok majd beletörődik abba, ha a nyilvánvaló üzenete (kitiltások – szerk.) süket fülekre talál. Nem véletlen, hogy Goodfriend nemrég már arról beszélt, hogy további hivatalos személyeket tilthatnak ki az Államokból, de „nem ugyanabból az okból, mint a »hatoknál«”.

A burkolt fenyegetés egyértelmű irányt vesz, amikor még azt is belengetik, hogy mi az amivel még több kényelmetlenséget okozhatnának az amerikaiak az Orbán-kormánynak. Dezsőék információi szerint „van olyan, egyébként nem korrupciót, hanem biztonságpolitikát érintő információ az amerikaiak birtokában”, amivel akár kiprovokálhatnák, hogy az amerikaiak bezárják a budapesti nagykövetségüket. Az indexes „újságírók” „diplomáciai forrásai” szerint „egyik félnek sem állna érdekében, ettől fogva ugyanis szinte lehetetlen helyreállítani a kapcsolatokat, legalábbis ezzel a kormányzattal.

Dezső Andrásék szintén „diplomáciai forrásokból” úgy „értesültek”: „már a nyár folyamán hallani lehetett például egy olyan észak-afrikai ügyletről, ami kiverte a biztosítékot Washingtonban, és amelynek a főszereplője a gyanú szerint egy, a kormányzattal is kapcsolatban álló, egyébként büntetett előéletű üzletember. A férfi annak ellenére mozgolódik a kormányzat közelében – több-kevesebb sikerrel –, hogy korábban már az Információs Hivatal látókörébe is került”.

A „cikkben” nyilvánvalóvá teszik, hogy „amit az amerikaiak csinálnak, az nyomásgyakorlás”, és nem alaptalanok azok „a fideszes, sőt a szélsőjobboldalról is gyakran érkező bírálatok sem”, melyek szerint „az Egyesült Államok be akar avatkozni a magyar bel- és külpolitikába”. Dezsőék – nyilván ugyancsak „diplomáciai forrásból” értesülve – úgy vélik, az amerikaiak nem feltétlenül szeretnék megbuktatni Orbánt. „Azzal ugyanis az amerikaiak is tisztában vannak, hogy a baloldalon egyelőre nincs kormányozni képes, széles társadalmi támogatottságot élvező politikai erő, miközben a Jobbik a második legerősebb párttá nőtte ki magát” – írják a „cikkben”. Dezsőék „szerint” a legvalószínűbb: „az Egyesült Államok arra játszik, hogy a Fideszen belüli repedéseket kihasználva meggyengítse Orbán pozícióját, rajta keresztül pedig a pártot, és így vagy úgy, de rákényszerítse a kormányzatot a változtatásra”. Vagyis az Egyesült Államok nem érdekelt a kormányváltásban, csak abban, hogy Orbánékból láncos kutyát csináljon.

index.hu/belfold/2014/11/13/meg_mindig_orban_van_lepeskenyszerben/
@Orica Középföldi:
Így éjfél felé munkálkodik bennem a karitatív szándék. :))
Ne hozza magát kényelmetlen helyzetbe ez a szegény pára. Ki tudja mit kell neki holnaptól teljes mellszélességgel védenie. :)))
Jó éjt mindenkinek!:)
Olyan jó, ahogy a varánusz blog nullái itt cseszik az idejüket. Egymást hergelik, magukat nyugtatják felesleges köpködésükkel.
Jól van ez így, ez a ti helyetek.
@Gábris szomszéd:

Te mekkora tetű vagy már megint. Amit bemásoltál az az alfahír Az Indexen keresztül üzent a CIA? című írása.

Ne felejtsd el mit mondott Fab, elég a link.
@Szúnyog: vilagos. ahogy az is, hogy te meg el vagy tevedve. de epp van nalam egy Burda-szabasminta
@Kdo Je Ugasnil Luč: nem vagyok eltévedve, csak néha lépek erre az ösvényre, szánakozni és röhögni.
@Orica Középföldi: kurvara ruhellem, mikor ezt csinalja

az egyszeri olvaso meg azt hiheti, hogy ez a szarnyas sajat kutfeje
@Szúnyog: megertelek, en ezt a mandineren szoktam csinalni. de ott meg nalad is rohejesebb a selejt
@Kdo Je Ugasnil Luč: pedig tényleg mosolyogni való a net ezen bolsi zárványa.
Hogy értsd, mi is az a bolsi, idézek neked Imre Kertesztől:
"Elgondolkodtam – T. G. M. egy cikke nyomán – erről a különös európai típusról, az úgynevezett baloldalról, a vörös pestisnek ezekről a vak indulataiknak engedő, s valljuk be, leginkább zsidó származású terjesztőiről. A lábam körül ugrándozó hízott, vörös patkány az egyik legjellegzetesebb képviselője e típusnak, s jól illusztrálja, hogy a kommunista elsősorban jellem és alkat, s csak másodsorban úgynevezett meggyőződés."
@Kdo Je Ugasnil Luč:

Én is rühellem az állandó próbálkozásait.
@Kdo Je Ugasnil Luč: aki még emlékszik erre a S.Gy. jelenetre, az rossz ember nem lehet!:)))
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: "Lassan elő kéne állni egy normális pártnak! Az amcsik rögtön buktatnák a törpediktátort."

Úgy is lehet, hogy Ideiglenes Kormány áll föl, pl. egy Nyugat számára is elfogadható szakember vezetésével, és az választásokat írna ki. A II. világháború után is ez volt, így lehetett a szövetségesek (leginkább a szovjet hadsereg) segítségével a horthystákat a hatalom közeléből is elzavarni.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ha nem megy demokratikusan, hát jöjjön az aktuális segg. Ja, ez a bolsi tempó, csak merjünk kicsik lenni.
@Exploiter: "Én azt nem értem, minek ide idológia?
Pragmatikus kormányt szeretnék, aki pont nem pofázik bele semmibe, amihez nincs köze, elvégzi jól az alapvető feladatait és pont."

Kormányt esetleg, de pártot nem tudok elképzelni ideológia nélkül. Talán a modern korban nem az ideológiák között, hanem az ideológia és az ideológia-mentesség között fog folyni a harc?
Többek közt a liberálisok azért szenvedtek Mo.-n vereséget, mert azt képzelték, hogy az ideológiák ideje lejárt. Ehhez képest Orbán a legtöbb melót a hazug propaganda kifejtésébe fekteti, a legutóbbi időkig sikerrel. Ebből az következik, hogy az emberek h.lyék, vagy az, hogy igénylik az ideákat? És ha csak szemetet kapnak, azt is bekajálják, mert az is jobb, mint a nihil, a kiüresedettség.
@Szúnyog: mondom, hogy el vagy tevedve shitnyik
@punkfrog: ;-)

oh, koszi, nem jottem en olyan messzirol. bandi batyam, a gonosz ikrem kacaganyban, PPS-sel megvan meg?
@Szúnyog: "ha nem megy demokratikusan, hát jöjjön az aktuális segg. Ja, ez a bolsi tempó, csak merjünk kicsik lenni."

Mivel diktátort nem lehet demokratikusan leváltani. Hitler (hatalmát) is csak idegen hadsereg tudta szétzúzni. Pedig Hitler kiadta a parancsot, hogy perzseljék föl Németországot, és vonuljon a lakosság az ország belseje felé. Talán kollektív öngyilkosságot akart velük elkövetni?
@Kdo Je Ugasnil Luč: már miért lennék eltévedve? Tán tilos mulatnom rajtatok? Ez a shitnyik a korábbi és a jelenlegi segg nyelvéből képzett szó?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ja igen, rettenetes az a diktatúra, ahol csak így nyomhatod a szöveged.
@Szúnyog: nem kell merni, tudomasul kene venni, hogy azok vagyunk. egy pocs eger a faszert huzigalja az oroszlan bajszat?

meg a vegen azt a kibaszott tancolo pavat veletlenul - reszegen - lelovi a tomjenzsotti. vagy a lezerjancsi
@jöttem: "Kerek 2 órája már nyugathoz tartozunk."

Ott a pont. :)))
Persze Orbán ebből is a legsz.rabbat fogja kihozni: klerikálfasiszta EU és iszlám fundamentalista autokráciák, így képzeli ő az ideális államokat.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Mindegy milyen jogszabály, vagy elnöki förmedvény alapján vonták meg a belépési engedélyt, a kutyát sem érdekli, ha normális. Nem kellene tudomást venni róla, csak olyan mélységig, hogy mi is kiutasíthatnánk Gootfried "urat". Vagy más politikust, az indok
a rágalmazás lehet. Ha tudjuk, hogy Ildikó nem vett részt semmilyen korrupciós buliban, akkor nem kell reklamálni, csak visszavágni. Nekik is koholt vádalapjuk van, olyat mi is tidunkcsinálni. Ha meg Ildikének vaj van a fején, fogjuk be a szánkat, mert a kaki annál büdösebb, minél jobban piszkálják. Egyébként szerény véleményem szerint, amelyik egybevág Vaclav KLauszéval, az egész egy Magyarország elleni támadás kezdete, egy amerikai puccs kísérlet, amelynek célja a kormány megbuktatása. Biztos vagyok benne, hogy egy korrupt politikust sem tudnának megnevezni, az egész csak egy blöff, amellyel a demokrácia hiányát szokták bizonygatni. Amerika a legocsmányabb állam amely valaha is létezett, egyetlen célja, a világuralom megvalósítása, és fenntartása. A demokrácia csak egy indok, és egyáltalán nem érdekli, hogy nálunk hiánytalanul az van, kell valami indok, amivel bele pofázhat a belügyeinkbe. Egyébként a demokrácia megléte nem csak az én véleményem, hanem egyetlen Nóbel Díjas írónké is, ami azt hiszem hiteles lehet, hiszen Ő minden igazságtalanságot fokozottabban észlel, sorsából kifolyólag is.
@Szúnyog: azert vagy eltevedve, mert baromsagokat beszelsz. a fejlec melletti politikai arvakrol nem olvastal? milyen bolsikrol meg ballibekrol hadovalsz itt te szerencsetlen (shitnyik)?
@Szúnyog: "ja igen, rettenetes az a diktatúra, ahol csak így nyomhatod a szöveged."

Tök mindegy, hogy én mit csinálok, néhány olvtárson kívül senki nem olvassa. De amit Kishantos átélt, az olyan, mint a legsötétebb diktatúra ("Ilyet még Rákosi sem csinált." - mondta egy idős gazda Ácsnénak), csak még nem halt meg annyi ember. 400 hektár élelmiszert taposott a földbe az Orbán-kormány! Miközben emberek éheznek az országban, és nem mellesleg két nagyszerű (jobboldali) ember húsz évnyi munkáját tették tönkre.
És a németeket ez nem zavarja (ők adtak hozzá támogatást), ahogy a németeket (és másokat) gyalázó náci szobor sem. Ez a nagy rejtély, hogy az Angela miért falaz Orbánnak még ezután is? Egy ötlet szerint azért, mert jó nekik itt egy összeszerelő üzem a végeken, amit Magyarországnak hívnak.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Kishantos? Hehehe, nem megy a nyúlás?
Bazd meg, ha Rákosi lenne, te az Andrássy 60-ban gondolkozhatnál. No nem a kishantosi hektárokon.
Az éhezés meg nyilván új jelenség. Ehh, mindenki szarik hőbörgésetekre néhány olvtárson kívül, ebben biza igazad van.
@Kdo Je Ugasnil Luč: "szep wagneri vizio - a lebombazott, langolo makov ecz pir amis toveben a bukott eloistent a kerti budibol rangatjak ki a latex gloves-ba burkolt kezu rangerek
csuti Götterdämmerung"

Ez szép volt. Nekem a Bukás jut az eszembe. Hitlernek is a középpontba helyezte az alkotó a betegségét (Alzheimer-kór). Ezért Orbánt pl. úgy fogják ábrázolni, hogy a nyelvével harangozik vagy a száját nyalogatja, és nem tudja visszafogni magát, bármennyire is szeretné. Manapság divatos nemcsak a diktátorok elmebajait kutatni, hanem a háborúkat kirobbantó monarchákról is mindenféle személyiségzavar kiderül (pl. II. Vilmos német császár).
@Szúnyog: "Kishantos? Hehehe, nem megy a nyúlás?"

Nem tudom, mit jelent ez a mondat, de az tény, hogy nem cáfoltad meg, hogy diktatúra van, amely eltaposta Kishantost.

"Bazd meg, ha Rákosi lenne, te az Andrássy 60-ban gondolkozhatnál."
A kommunisták is a "kék cédulás"-csalásokkal kezdték. Ez már Orbánnak is megvolt. (A pincében kiabáló megkínzottak értelemszerűen egy oylan eszköz, amihez csak később nyúlnak a zsarnokok.)

"Az éhezés meg nyilván új jelenség. Ehh, mindenki szarik hőbörgésetekre néhány olvtárson kívül, ebben biza igazad van."
Sokat tett hozzá az Orbán-kormány a gazdaságpolitikájával, hogy az élelmiszerek dráguljanak, a fizetések vásárlóereje meg csökkenjen.
Ha nem tetszik a véleményünk, akkor meg el lehet innen menni, nem kötelező válaszolnod.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: szo szerint. Az, hogy a fosztogato tolvaj rablo geci azt teszi, amibol a neve all csak a hulye nem tudja.
Az az igazi hibas, aki helyzetbe hozza es szabadlabon hagyja, hiszen csak kb. minden 20-30 evvel fenyegetett torvenyi tenyallast szegett meg zsinorban mind.
Hihetetlen ez az orszag, nem gyozok csodalkozni, hogy 20-30 ev a szemem lattara er egy rakas fost ebben az orszagban.
@Szúnyog:

"vörös patkány az egyik legjellegzetesebb képviselője e típusnak, s jól illusztrálja, hogy a kommunista elsősorban jellem és alkat, s csak másodsorban úgynevezett meggyőződés."

Egy fidessballer anatómiája 2014:))

www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0

Itt szép lehetsz, de okos nem, mert kötelező a hit
És ellenség lesz mindenki, aki kételkedik
És erkölcsről papolnak álszent köpönyegforgatók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

Lassan kihull a memóriákból az egyéni tapasztalat
És átírja a központból kiküldött új adat
S jönnek a minden rendszerhez alkalmazkodók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

Ahogy mindig újra kezdődik a bálvány körül a tánc
Megint befonja életünk egy láthatatlan lánc
És jönnek a lelkes ostobák s a gyáván megalkuvók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

S ha végül rájuk dől a ház és nincs már több hitel
Majd mást vádolnak azzal, amit ők követtek el
És engedelmes szolgáló a törvény és a jog
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

Hát kedves fiam, édes lányom, véssétek be jól
E szép országban pusztít más is, nemcsak az alkohol
Jönnek majd és hirdetik, hogy milyen nagy magyarok
De tudjátok, hogy ezek bizony mindig ugyanazok
Édesapám, te megmondtad: ezek ugyanazok

Óh, valahol így van ez, ahogy volt, úgy lesz
Édesapám, te megmondtad
Van, ahol így van ez, ahogy volt, úgy lesz
Édesapám, te megmondtad
@Berci Einstein:

"Egyébként a demokrácia megléte nem csak az én véleményem, hanem egyetlen Nóbel Díjas írónké"

Nyaljátok faljátok csak,bezzeg anno:)),'vérciki volt elismerni!
Tényleg fordul a hajó!
@Szúnyog:
Aha... Írtad ezt 0 óra 17-kor... Értem... Szép nagy ostoba példánya vagy a bolsevik csürhének. Végül is téged sem az eszedért tart a Párt!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "akkor jöhet ez a „sajátos hungarikum”, ahogy Fricz Tamás nevezi. „Ne tudják meg milyen nehéz őket visszatartani” utalt egy kérdésre válaszolva Csizmadia a népmenetet már most követelő CÖF-aktivisták és rajongók hadára.""

El nem tudtam képzelni, mi az a nagy zaj. Most már tudom, hogy a békemeneteseket szállító autóbuszok toporzékolnak, mert annyira indulhatnékjuk van.:D
Szerintem ássák a gödröt. Jó mélyre.

Nagyon istenhátamögötti településen az önkormányzat földadó bevezetését terzi. Adó mértéke a vételár 20 %-a, amit a vevő fizet.
André,
We transalted you list for Ildi, but we still do not understand.
All our friends in Baku, Moscow and even our godfathers in Siciliy say that everything is fine and legal. This is how we usually do business in this country.
We only investigate people who interfere in our business.
Viktor
@Gábris szomszéd:

Az indexé igen, de nem a bemásolt cikké, ami megint idézőjel nélkül került ki!
Nem állhatom a féligazságokat.
@Orica Középföldi: Nagyobb gondod ne legyen az életben. :)
@Szúnyog: Aha. Te meg miután az asszony nem enged téged az ágyatokba, itt baszod a rezet éjfél után. :-))
Vagy neked csak ötcombú feleséged van? :-))
@Orica Középföldi: Ezt csak a te kedvedért. :)

Dr. Répássy Róbertnek üzenem! - Egy ózdi "rasszista" levele

"Tisztelt Képviselő Úr! Mélységesen felháborított az ózdiakkal kapcsolatos parlamenti felszólalása. Bár naiv módon reménykedtem, hogy az Ön szájából elhangzott rasszistázás csak "nyelvbotlás" volt, de sajnos eme illúzióm szertefoszlott, amikor másodjára is kimondta ugyanazt.

Véleményem szerint egy felelős politikus, sőt mi több, egy kormánytag nem nyilatkozhat így 10.000 választópolgárról. Arról a 10.000 választópolgárról, akiknek legalább a fele, áprilisban a Fideszre szavazva járult hozzá az Önök 2/3-ához, az Önök pártjának képviselőjét juttatta be egyéniben, és az önkormányzati választásokon is az Önök pártjának képviselőit választotta be többségben a helyi képviselő-testületbe. Ezek után, lerasszistázni több ezer választópolgárt, az nem más, mint arcul köpése a saját szavazóinak.

Ebből is világosan látszik, hogy Önnek is csak addig voltak fontosak az emberek, amíg beszavazták Önt is a parlamentbe és most, hogy már 4 évre biztos a széke és a több százezres fizetése, már mindent megengedhet magának. Hát fel kell hogy világosítsam, hogy rosszul gondolja.

Ön a mi pénzünkből eszik, a mi pénzünkből és jóindulatunkból nyomkodhatja a parlamentben a gombot, épp ezért úgy gondolom, hogy ezek után az a minimum, hogy személyesen kér bocsánatot az Ön által megsértett Ózdiaktól. Nem nyilatkozatban, vagy tévén keresztül, hanem személyesen.

Mivel az utazása is a mi pénzünkből történik, így felhatalmazzuk rá, hogy autóba ülve a mi pénzünkön Ózdra látogasson. Habár a tömegközlekedés az országgyűlési képviselőknek ingyenes. Mi szívesen látjuk Ózdon és szívesen körbevezetjük, hogy Ön, személyesen megtalálhassa az "mszp rasszista szavazóit". Pusztán azért, mert mi nem találtuk őket. Vannak mszp-s szavazók, de ők nem rasszisták, vannak jobbikos szavazók, de ők sem rasszisták, sőt vannak még fideszes szavazók is, de bármilyen hihetetlen is Önnek, ők sem rasszisták.

Természetesen vannak a városunkban rasszisták is, őket lesz a legkönnyebb megtalálnia, sokukat talán személyesen is ismeri. Hogy kik ők? Azok a politikusok, akik 4 évente fűt-fát ígérnek a cigány embereknek, felhasználják őket, aztán a választások után ugyanúgy hagyják őket a nyomortelepeken, segélyből tengődni. Na ők a rasszisták, nem a szavazók.

Ózd most pont rasszizmus ellen szavazott. Azért hogy itt ne legyen több ilyen, hogy ne lehessen még egyszer felhasználni az ózdi cigányságot. Azért hogy Ózdon ne az alapján legyenek megkülönböztetve az emberek, hogy ki cigány és ki magyar, hanem az alapján, hogy ki tisztességes és ki nem az. Mi pedig a tisztességtelen embereket nem szeretjük, legyen akármilyen is a bőrszíne. Ha ez Ön szerint rasszizmus, akkor sajnos fel kell, hogy világosítsam, az ózdi "rasszizmus" most elsősorban Ön ellen irányul.

Mi itt Ózdon, tisztességesen szeretnénk egymás mellett élni, cigányok és magyarok egyaránt, abból a kevésből amink van. Mindez éles ellentétben áll az Ön helyzetével, akinek a parlamenti megnyilvánulása tisztességtelen és mégis sokkal több mindene van, mint nekünk, persze a mi pénzünkből, de úgy látszik ezt április óta már elfelejtette.

Maradok tisztelettel: Egy ózdi "rasszista""

www.facebook.com/hazaipalyaujsag/photos/a.418212051592015.86312.236346136445275/783346631745220/?type=1&fref=nf&pnref=story
@látjátok feleim szümtükkel:

Természetesen ez is az adóscsökkentés jegyében.

Kevés a 2010-hez képest a 41 új adó vagy adóemelés az évente 2,700 mrd-al több beszedett sarc.
@Gábris szomszéd: Nem is tiltottuk ki sose őket, ha egy kis kenőpénzt hoztak...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): itt a közelben van egy ilyen "táltosiskola" bogár lászlói szellemmel, és ha jól emlékszem fémymagokkal...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ez nem még az az "ötödével csökkenés" amit korábban, a kötelező középárfolyam használattal értek el? Mintha az sem realizálódott volna még, csak ígérték tavaszra, hogy annak megfelelően átszámolják a hiteleket.

Az simán beleférne, hogy azzal a csökkentéssel együtt akarják lenyeletni ezt a szopást. Ami annyira "fix", hogy tovább csökkenni már nem nagyon fog vele a törlesztő, ellenben simán növekedhet, ha Matolcsy esetleg emelni kénytelen az alapkamatot.
@Penivaldes:

Nem maga a "táltosiskola" a lényeg; annak is megvan a helye, de az nem a gazdaságpolitika... hacsak nem kurzus lesz mondjuk az esőtánc a nagyobb mezőgazdasági termelés miatt.
@Gábris szomszéd:

Azért ez egy csodálatos levezetés: az amcsik levele szar, hiszen ugyanazok vannak benne, amit az ellenzék négy éve mond, akik ugye csak hazudni tudnak (emúttnyócév!), tehát minek is foglalkoznánk az üggyel?
oops, keveri a szart úgy narancsdroidosan, putyincsicskásan:

Orbán Viktor: az amerikaiak egy fecnit adtak

>>>>Nem biztos, hogy elfogadnám Vida Ildikó lemondását, mert egy Magyarország szuverenitásának kérdését veti fel<<<<< - mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című reggeli műsorának adott interjúban a kitiltási ügyről.

hvg.hu/itthon/20141114_Orban_Viktor

-
@Gábris szomszéd:

"_@Orica Középföldi: Nagyobb gondod ne legyen az életben. :) _"

Akik átlátnak rajtad, mint az üvegen, nekik nem gond.
Te az ország gondja vagy. Ezt még akkor sem fogod érteni, amikor felkötnek.

Amúgy meg érdeklődve várom az ózdi csodát.
Ez a szerencsétlen Demszky meg hordhatna magával egy üres hosszúnyakú üveget, vagy megtanulhtna már izzadni:

444.hu/2014/11/13/demszky-gabor-allitolag-pisilt/

A cikk végét én azért megváltoztatnám úgy: hogy mik nincsenek.
@jaegtoer: Hát az elmúlthuszonhoz képest nem lesz nehéz csodát tenni, még úgy sem, hogy a fidesz betart majd Dávidnak. Felkötés? Na az aztán tényleg megoldaná az ország problémáit.:) Ja és ne értékelj túl. Én egy ugyanolyan kisember vagyok, mint te vagy bárki itt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Orbán Viktor: az amerikaiak egy fecnit adtak"

Ha az fecni, akkor a NENYI mi lehet, szarpapír, Orbán szája meg a segg?
@jaegtoer: üdv, köszönöm az estit, talán ma összeszedettebb leszek :)

gábris meg szuperül dezinformál, úgy igazi fideszesen, igaz is fidesz=jobbik, lásd a kommünikét amcsi ellenesség és eu ellenesség az alap...

A hiányos vezénylói mondat linkelés meg szóra se érdemes...
444.hu/2014/11/13/goodfriend-vegtelen-turelemmel-teszi-helyre-a-cof-ot/

Ez ugyan már volt más prezentációban, de azt a butaságot, amit a Lomniczi nevű akárki mutat, itt lehet jól látni. A diplomáciai mentesség teljes körű, bár lehet, hogy ő nem is az egyetemre, hanem mellé járt? A diplomájáért vajon bement?

Mellesleg nem ártana, ha az országgyűlési képviselők mentelmi jogával szemben lenne ennyire vehemensen igazságkereső.
@Gábris szomszéd:

"_Hát az elmúlthuszonhoz képest nem lesz nehéz csodát tenni, még úgy sem, hogy a fidesz betart majd Dávidnak._"

Mint írtam, érdeklődéssel várom az ózdi csodát.

"_Felkötés? Na az aztán tényleg megoldaná az ország problémáit.:)_"

Írtam, hogy nem fogod érteni.

"_Ja és ne értékelj túl._"

Ne képzelődj, illetve nyugodtan, csak ne ebben a trendben.

"_Én egy ugyanolyan kisember vagyok, mint te vagy bárki itt._"

Anyád picsája cukinácifalat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azért ha a jobb sarokban látható számot összeveted a kommentek számával, igen jó árarány jön ki.:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tévecc. :) Nincs bennem semmilyen ellenesség, sokkal inkább építő a kritikám.
@jaegtoer: Reggeli nácizás kipipálva? Tényleg jókat röhögök, amikor fingod sincs a valóságról. :)
Reggelt, Népek!

2 napig alig-alig értek el a hírek. De jó vo't! :)

Látom, semmi nem változott, csak újabb idióta troll próbálkozott. Meg a hülye CÖF-ösök.
Jó lenne, ha je za Lomniczy-gyerek sürgősen nevet változtatna, mert csak égeti a fatert (is)!
Reggel látom a zemegy műsorában a Csizmadiát. Háááát ... úgy röhögtem, nem is tudtam odafigyelni mit is mond valójában.

Tennapelőtt meg (asszem) az MNB egyik volt alelnöke volt a vendég a reggeli műsorban (szintén m1), de felkaptam a fejem, mer' olyan tisztán, értelmesen beszélt, érthetően, fröcsögés mentesen elmondta, hogy mi a gáz a forintosítással, hogy le a kalappal. Még a Fábián Barna senem tudott mit mondani, kekeckedni, csak pislogott meg nyelt nagyokat. :D

Na, ő volt az:
hu.wikipedia.org/wiki/Bodn%C3%A1r_Zolt%C3%A1n_(jog%C3%A1sz)
Ez a Tökjóbarát Endre
Jobbtrollokat aláz rendre.
:)
Lecsaptak! De nagyon! Négy-öt zsák kocsányostölgy makkra. Meg is állapították, hogy selejtes az a makk. Annak a hülye kocsányos tölgynek meg előre nem szóltak, hogy ne selejtes makkot neveljen.

444.hu/2014/11/13/lecsapott-a-nebih/

Ja a lényeg. A sok-sok occo cukorra, meg étolajra nem rohantak ennyire.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezen már túl vagyunk. Láttam ifj. Lomniczi egy nyilatkozatát, mely szerint "nem kötelező" a diplomáciai mentesség mögé "bújni", arról "le is lehet mondani".

Láthatóan futni akarnak még egy tiszteletkört a faszerdőben, olyan információk át nem adása miatt vegzálva Goodfriendet, amivel neki nemhogy nem feltétlenül kell rendelkeznie, de a CÖF és a teljes magyar politikai elit szerint nem is léteznek.
@Marcellusca:

Ez egy nagyon okos pali, a liberális párt főpolgi jelöltje volt. Ezzel kb. el is ásta magát, pedig volt benne fantázia. Kár, hogy nem más találta meg.
Jó reggelt mindenkinek!

@Marcellusca:

véletlenül nem hallottad Atyánk reggeli sóműsorát?

Igaz, én csak az utolsó öt percet hallottam, de bőven elég is volt. Szerencsére utána jöttek a hírek! :(
Siker siker hátán továbbra is! Hogy csak egy példát mondjak: építőipar - igaz ugyan, hogy a lakásépítések nem növekednek, de szerencsére a közgép javítja a statisztikát útépítéssel és vasúti felújításokkal. A stadionokat már ide sem számítják? Baja lesz ebből a hírszerkesztőnek!

Bullshit bullshit bullshit
@látjátok feleim szümtükkel:
hogy csapnának le másfajta makkokra!

Ezek szerint a parlamentre is lecsaphatnának, mert ha valahol, ott aztán igazán silány makkok vannak...
@Orica Középföldi:
Nekem is feltűnt, hogy okos. :)

Összeszedett volt, érthető (még én is értettem, aki anno UV-zott makro-ökonómiából :D).
Oda is szúrt, de nem fröcsögő, populista módon, hogyaszongya: a forintosítás után, az MNB-nél nyereségként jelentkező lóvé jelentős részét vissza lehetne forgatni a károsultak segítésére, ezzel csökkentve a terheiket és nem elkölteni azt a lóvét. Fábián nagy naivan megkérdezi, hogy mire gondol. Ő meg kapásból: nem ingatlanokat kellene vásárolni. Mindezt higgadtan, nyugodtan, a legtermészetesebb módon. :)
@jaegtoer:

maga korán reggel a szart pacskolgassa, oszt elkezd bűzleni, úgy is, mint másik ódal. ejnye!
Szuper h megvan a kormány levele, ez BIZONYÍTÉK, h nem tették meg hivatalos személyként a feljelentést, így bűnösek.
@fzs.1933: 'reggelt!

Ekkora mazoPista nem vagyok. :)

OFF
Nem szoktalak látni a tankos játékban (engem könnyű megtalálni, csak nem ma :D). Gondolom, nem te vagy a "Yoofej". :P :DDDD
Képzeld, olyan kreténekkel rak össze a program, hogy kezdéskor simán oldalba lő (mindjárt ugrott az életerőm fel), vagy a nehéztankjával többször nekem jön, de nem zavartatja magát, simán, erőszakosan beletol egy tóba (ott fulladtam meg). És ilyenekkel vagyok egy csapatban. :(
@Gábris szomszéd: "Nincs bennem semmilyen ellenesség, sokkal inkább építő a kritikám."

Miként az enyém is: Menj az anyád picsájába!...
@Marcellusca:

pedig könnyebb megtalálni, mint gondolnád!
fzs1933 bármily meglepő... :)

Te is hasonló rejtőnév alatt üzemelsz?
@fzs.1933:
Ja, ja. Én is illen kreatív vagyok. :D
@Sir Bates dö Hól:

micsuda egy meggondolatlan alak maga! én mán rájöttem a nagy eszemmel, hogy a brit tudósok szerint a szar süket.
@hacsaturján:

Milyen igaza van megint, Mester, mentségemre legyen mondva, most vettem csak észre, hogy már elmúlt 13-adika, és az az izé nem is fal, hanem fostalicska. De legalább bal lábbal keltem, álmos vagyok, és rosszkedvű, bónuszként állami tulajdonba vagyok véve. Most mondja, hogy szépen süt a nap!
@Kdo Je Ugasnil Luč:

"_____Fabius helyett:_______"

Mit képzelsz te?!

Fecnit mutass bazmeg. Mi az hogy csak úgy belinkelsz egy posztot? Ex lex?
@jaegtoer: nincs pecsetem, fejlecem. kernek egy tolmacsot!
@jaegtoer: Köszi a javítást. Persze hogy Horváth András.
@jaegtoer:

nem süt szépen a nap. így jó?
OFF

@Marcellusca: @fzs.1933: hehe, szép is az, amikor az IS3 oldalba taszajt egy PIII-ast. :D
EU1 vagy EU2 szerver
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Jól látod, nagyjából ezért is tartunk ott, ahol.
De a két felvetésed nem zárja ki egymást, sőt, ok-okozati összefüggés van.
Az emberek hülyék -> igénylik az ideológiákat.
Mert mi lenne akkor Józsival, ha valaki nem mondaná meg, miről mit kell gondolni, miben kell hinni, merre kell menni?
Semmi, B+, felnőtt ember, próbáljon már logikusan gondolkozni. Vagy helyeztesse magát gyámság alá, vagy akármi, de bármit tesz, ne szavazzon.
Azért megint lehet röhögni a magukat "demokratáknak" tartó elvtársakon, na meg rajtad is Fabius!!
Ugye te, mint nagy demokrata, elvileg nagyon fontosnak tartod azt az alapelvét a demokráciának, hogy mind addig ártatlan valaki, aki be nem bizonyosodik, hogy bűnös! Ez a nagy ámerika egyik alaptétele is.
Na, most a magyar nagy demokraták, megint úgy dobják sutba elveiket és gerincüket, ahogy már megszoktuk tőlük.
Rámutatnak valakire és azt mondják bűnös! Bizonyíték meg eddig sehol!
De ennyi már elég a "demokratáknak" már tüntetnek is, pl. olyan táblákkal, hogy NAV=ÁVÓ.
Pedig, ha itt valami az ÁVÓ-hoz hasonlítható, az a nagytestvér viselkedése.
Rád mutat, hogy bűnös, és ennyi legyen elég.
A magyar "demokraták" meg már bólogatnak is szépen üres fejjel gerinc nélkül.
Pedig Fabius és a hozzád hasonló ellenzéknek, ha minimális közötök lenne a demokratikus gondolkozáshoz, nektek kéne a leghangosabban kiabálni, hogy halló emberek egy jog államban ugye nem vádaskodunk bizonyítékok nélkül!!
Persze nem ez történik, hanem gerinc, meg ilyenek megy a kukába és persze mindenféle bizonyíték híján is kiabáljátok bűnös!!!
Nos itt tart a magyar "demokratikus ellenzék".
Közben kapnak még egy pofont a sok éven át hősük Kertész Imrétől is, aki elmagyarázza, mint a hülye gyerekeknek, hogy ahol szabadon jöhet-mehet az ember és szabadon mondhat bármit és leírhat bármit, ott bizony demokrácia van!!
Persze a kormány sértett amerikai érdekeket, amiért jön is a válasz. Aminek a gerinctelen, hazug ellenzék örül, mert van mibe kapaszkodni.
Csak, hogy ez nem Csehország, itt nem egy billegő kormány van.
Aztán, meg ha sikerülne is valahogy elintézni, hogy ha már belülről nem tudjuk, akkor meg buktassák meg mások a kormányt, akkor meg jön a Jobbik.
Ehelyett mennyivel többre menne a "demokratikus" ellenzék, meg a te írásaidnak is lenne némi hitele Fabius, ha a nagyon demokrata értékeiteket valóban használnátok!! Némi hitelt lehetne így nyerni!
Mert bizonyíték nélkül vádolni valakit, az bizony nem demokratikus, az inkább hasonlít diktatórikus dolgokhoz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Énnemtúúúdom mijafasz vótaza nagy nehéztank, de csak beletuszkolta a tóba a kis MarderII-met. :)

Nekem automatára van állítva, de legtöbbször az EU1 szerverre visz.
@hacsaturján:

Ez nem olyan vicces és nem is derített vele jobb kedvre. Lassan már azt sem tudom mi a bajom. Ezt az államosítást nehezen viselem, talán azért hánykolódok. Attól tartok, még focimeccsre is kell járnom.
Mindenesetre a múlt hétvégén átültettem egy kis fát Egerben, ha holnap meglátom, hogy megmaradt, akkor talán jobb kedvem lesz. De most még ma van, ráadásul ez itt nem Svalbárd, de még mennyire hogy nem!
@Kdo Je Ugasnil Luč: Dobro jutro! :D

Új vagyol itten, vagy csak nicket cseréltél?
@irógép:

Vida Ildikó maga vallotta be, hogy rajta van a listán, az USA nem hozott nyilvánosságra neveket. Ennyit arról, hogy ki kit mivel vádol...
@irógép:

kegyed öléggé hüje, és akkor még nem vázoltam álláspontomat túlságosan körülírva, pusztán fölvetettem egy aktuális aspektust, miszerint a novemberi tavasz is a fabius számlájára írható és ezért az áfacsalás közkézen forgó ténye oj világos bizonyíték, mint kertész imre demokrácija tudata, mejjet az ávó finanszírosz amerikából.
@jaegtoer:

ugyan, ugyan! késő most mán nekikeseredni, én mán régen svalbárdra távosztam, mer ott legalább nincsen írógép, hanem hát jóféle rénkumisz.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Láttam ifj. Lomniczi egy nyilatkozatát, mely szerint "nem kötelező" a diplomáciai mentesség mögé "bújni", arról "le is lehet mondani"."

Ja! Hány fideszes képviselő mondott már le a mentelmi jogáról. Talán előbb a saját portáján söpörjön. Pl. ahol a lézeres támát, meg a túlfizetett szállodai számlát kellene vakargatni. Ott nincs semmi? Egy eccerű pógárt ilyenért meghurcolnak egészen a bíróságig.
@irógép: "Ugye te, mint nagy demokrata, elvileg nagyon fontosnak tartod azt az alapelvét a demokráciának, hogy mind addig ártatlan valaki, aki be nem bizonyosodik, hogy bűnös! Ez a nagy ámerika egyik alaptétele is."

Igen ez általános elv, de csak büntető ügyekben. Az meg tudod úgy viszonyul a te képzelődésedhez, mint a szezon a fazonhoz.
Itt igazgatási ügyben történt a kitiltás, abban meg nem foglalkoznak az ártatlansággal, de a szüzességgel sem. Nálunk is ez a gyarkorlat.
Gyengébbek kedvéért:

A DEMOKRÁCIA NEM CSAK A SZÓLÁSZSABADSÁGBÓL ÁLL.
@Marcellusca: dobro za tebe!

egy kicsit lecsereltem a huszarkucsmas munkasor kocsogot, mert mar kurvara untam a pofajat

most itt ez a louis vuitton nahrbtnik ;-)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): @hacsaturján:
Ja és félre értés ne essék!! Én nem védem a Vidát!
Ha bűnös akkor váltsák le a kormány meg viselje következményeit!
Viszont évek óta hallgatja az ember az ellenzéktől, hogy demokrácia így meg demokrácia úgy!
Nos egy demokráciában nincs olyan, hogy valakit bevádolok és még hetek múltán sem nyújtok róla bizonyítékot.
Ez annyira alaptétele a demokráciának, mint rendszernek és ideológiának, amit egy 5 éves is tud már szerintem.
És az ellenzék meg a "civil" (annyira civilek, mint a CÖF) ellenzék, akik a demokráciát hiányolják itthon, egy bizonyítatlan vádnak szépen felül.
Ha valóban demokraták lennének, nekik kéne a leghangosabban kiabálni, hogy hahó bizonyíték is kéne!!
De nem ez történik. És ezért hiteltelen az ellenzék ma is! Itt csak vak gyűlöletről és ellenségeskedésről van szó nálunk. És minden tartásunkat és gerincünket kukába vágjuk, ha arról van szó, hogy a másikat legyőzzük.
És ezért van az, ha egy szép napon Viktor és kormánya majd megy, akkor sem lesz jobb semmi!
Az ellenzék meg újra megmutatta, elvtelen és gerinctelen és köze nincs a VALÓDI demokráciához!!
csak az fáj nekik, hogy most nem ők nyúlhatják le a sok pénzt!!
@Orica Középföldi:

Gyanúsan ismerős, de nem tudom beazonosítani. :)
@hacsaturján:

" miszerint a novemberi tavasz is a fabius számlájára írható és ezért az áfacsalás közkézen forgó ténye oj világos bizonyíték, mint kertész imre demokrácija tudata, mejjet az ávó finanszírosz amerikából."

Hú basszus, de tömény vagy:))))))))
@látjátok feleim szümtükkel:

Naná, de így ugye megint lehet hergelni a 27%-os kétharmadot, hogy Goodfriend sunnyog. Miközben már rég elcsendesedett volna mindez, megragadva a pletykák és a vélelmek szintjén, ha Vida nem áll ki azzal, hogy kitiltották.

Az egész ügy minden eleme magyar oldalról egy dolgot szolgál szerintem: minél inkább elterelni a figyelmet arról, hogy még van öt név azon a listán.
@Orica Középföldi:

Ha jól vettem ki abból, amit írt: @Kdo Je Ugasnil Luč: , akko' alsó- és felső Tahófalvi vitéz Munkásőr. :DDDD
@Orica Középföldi:

én csak szeretettel közöltem a t. szerzővel, hogy magvas gonolatait azonnal fölfogtam és ugyanazzal a lendülettel ad acta hejesztem.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "ellenben simán növekedhet, ha Matolcsy esetleg emelni kénytelen az alapkamatot. "

És miután kötelező jelleggel (WTF???) kénytelen leszel aláírni, ez egyszerűen simán az útszéli rablás kategóriája nálam.

Hangsúlyozom: az sem megy persze, hogy ha a devizasérült benézi, akkor visszamegyünk 10 évet az időben, és széttépjük a szerződést, ő meg visszakapja a pénzét. No. No.

De a minimum az lett volna: vagy valami enyhébb árfolyamon egyszerre forintosítjuk, és onnan kuss van, vagy maradsz devizahiteles, és onnan szintén kuss van.
És természetesen nagyobb rugalmasság a bankoktól: futamidő hosszabbítás például.
De ez így már megint a fidesz szokásos erőszakoskodása.
@látjátok feleim szümtükkel:
Vasra verni őket és irány a márianosztrai kőfejtő, harminc év kényszermunka! Majd megtanulják a rendet és, hogy a törvényt azt be kell tartani! Négy zsák makk!:O - hová fog ez vezetni? Ma még csak négy, de mi lesz holnap? Öt...hat... vagy még több? Nagyon helyes, hogy megálljt parancsoltak a gazembereknek. Üzleteltek a Nemzet Makkjával, ez megengedhetetlen!! Hová jutna ez az ország, ha minden makkot csak úgy ukmukfukk értékesíteni lehetne? Számla nélkül! Mi lenne így a parlamenttel??

Szóval én csak gratulálni tudok a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal toboz-fagyöngy és makkhagyományőrző kommandójának, hogy leleplezték ezeket a nehézfiúkat, akik kótyavetyélték a Nemzet kincsét, le a kalappal előttük!

Csak halkan kérdezném meg itten a NÉBIH-től, hogy a *****s büdös darált hús az rendben van amúgy? Merasztat ugye élelmiszerként csak elfogyasztjuk némi hőkezelés után, míg a makkot se sütve-konfitálva, se főzve nem nagyon, bár lehet, hogy előbb-utóbb kénytelenek leszünk azt is?!
@irógép:
"Nos egy demokráciában nincs olyan, hogy valakit bevádolok és még hetek múltán sem nyújtok róla bizonyítékot."

Az USA nem vádolt meg senkit. Hozott egy döntést, miszerint aki az USA gazdasági érdekeit sértő korrupció gyanújába kerül, az nem szívesen látott vendég. Ennyi.
Mivel ez egy közigazgatási dolog, ezért nincs vád, nincs feljelentés, nincs nyomozás.
Ez a döntés alapvetően senkire nem tartozik, csak a kitiltottra és az USA külügyminisztériumára. A tényt a Napi Gazdaság közölte. Azután Vida Ildikó maga vallotta be. Igaz, két héttel korábban a repülőtéren meglehetősen "furcsa" módon nyilatkozott, inkább azt sugallva, hogy semmi köze nincs a dologhoz. Ez alapján - szerintem - jogos az az előítélet (bár nem szép dolog), hogy vaj van valaki, vagy valakik füle mögött.

Azért van egy olyan szint, ahol a minimum az lenne, hogy erkölcsösnek is kell látszani.

Az elmúlt hetek, kezdve a netadó körüli zagyvaságokkal, majd folytatva a devizahitelek körüli nyilatkozatok szélkakasságával, illetve a kitiltások és a korrupció gyanúja körüli össze-vissza nyilatkozatokkal, csak erősítik azt a képzetet, miszerint legalábbis a kormányzati kommunikáció nem koherens (de szépen fogalmaztam).

És ez azért baj, mert megkérdőjeleződik a kormány szavahihetősége. Az állampolgárok nem a hatályos törvények mentén gondolkodnak valamiről (értsd: ország sorsát érintő ügyek), hanem az alapján, amit látnak, hallanak; elsősorban ÉRZELMI döntést hoznak.

De ha már felvetetted: idéznél egy cikket, amiben kimondják, hogy Vida Ildikó korrupt? Kétségtelen, hogy fel lehet tüntetni a gyanút úgy is, hogy konkrétan nem mondjuk ki, csak sugalljuk. Viszont ez egy olyan horderejű ügy, ami fölött nem szabad gálánsan elsiklani. Pláne azon tények tükrében, miszerint az adóhatóság vizsgálata alapján az adóhatóságnál minden rendben van. Ez álságos és cinikus. Amikor raktárosként dolgoztam, soha nem én végeztem a leltárt. Vajon miért?
A NAV, de bármely állami szerv, nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy akár valós, akár vélt ügyekben lejárassa magát.

Az elmúlt hetek kommunikációs (bárcsak azok lennének!) baklövései megingatták az igazmondó állam képét. Ezért az USA nem felelős, bármennyire is próbálják azt állítani.

Kertész Imrére hivatkozni meg nettó gusztustalanság ahhoz képest, hogy egy éve még hazaáruló zsidó volt...
@irógép:
"Nos egy demokráciában nincs olyan, hogy valakit bevádolok és még hetek múltán sem nyújtok róla bizonyítékot."

Akkor szerinted Magyarország nem demokrácia, ugyanis éppen ifj. Lomniczi volt kedves előcitálni egy jogszabályt, mely szerint Magyarország bármely diplomatát INDOKLÁS NÉLKÜL persona non gratának minősítheti, ami nyugodtan tekinthető a diplomata kitiltásának. Aztán nem volt olyan régen egy hónapja, amikor a magyar kormány kézzel-lábbal próbálta megakadályozni, egy fajvédő konferencia részvevői Magyarországra jöhessenek (beutazási és tartózkodási tilalom, közrendi, közbiztonsági vagy közegészségügy hatósági korlátozások, stb.). De arra ugye biztosan volt rengeteg bizonyíték...

"Ha valóban demokraták lennének, nekik kéne a leghangosabban kiabálni, hogy hahó bizonyíték is kéne!!"

Az ellenzék éppúgy szeretne bizonyítékokat látni, mint a kormány, csak ők úgy gondolják, hogy belföldi ügyekben a magyar hatóságoknak lenne joguk nyomozni. Az USA a saját állampolgárai vallomására hivatkozással és a nyilvános magyar adatok alapján rendelkezhet bizonyítékokkal, de honnan is tudhatnának a NAV belső ügyeiről, hatósági intézkedések hátteréről, minisztériumok, közhivatalok esetleges viselt dogairól?! Nem az lenne a felháborítóbb, ha az amcsik csak úgy idejönnének nyomozgatni a NAV-hoz meg a minisztériumokhoz?! A kitiltás kb. egy előzetes házi őrizetnek felel meg, és megtörtént a GYANÚ eljuttatása a magyar hatóságokhoz, annak reményében, hogy azok megteszik a szükséges intézkedéseket, és lefolytatják azt a nyomozást, amire hatóságilag csak nekik van jogosítványuk. A magyar hatóságok meg elkezdtek ujjal mutogatni az USÁ-ra és Goodfriendre, ezt tartották "szükséges"-nek.

Szerintem bármelyik országnak belügye, hogy kiket enged be a területére és kiket nem. Az USÁ-nak is, Magyarországnak is, és jelenleg éppen Magyarország az, aki megpróbál beleszólni az USA belügyeibe azzal, hogy márpedig akkor sincs joguk kitiltani Vida Ildikót a saját országukból. Eh?!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

köszönöm a kiegészítést, az érthetőbb megfogalmazást! ;)
@hacsaturján: csupán kevesebb az ekszperimentem... vagy több az ideám... esetleg nem szeretnék kiesni a rutinból...
@fzs.1933:

A kormányzati kommunikáció totál koherens: egyértelműen minden felelősséget és hibát az amcsikra akarnak tolni a "rágalmazás" napirenden tartásával, és közben már nem érnek rá foglalkozni vele, vajon alaptalan-e a rágalom.

Kertész Imre meg olyan, mint a hitelminősítők: ha jót mond a kormányról, akkor a legnagyobb haver, a magyar közállapotok hiteles barométere, ha nem, akkor meg tévképzetekkel küzdő szemétláda. Az sem baj, ha a kettő között csak napok telnek el.
@Gábris szomszéd: szexpartner keresel mutternak?... gondolod én vagyok erre a legmegfelelőbb?... kámingáutolt nejed?...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
a koherens szót elsősorban az egyéb ügyekre értettem, amikor minden nap és mindig másvalaki egy-egy újabb dolgot böfögött.

A kitiltási ügyben valóban egységes, amit mondanak. Egységesen idióta. Bár azt már lassan megszokjuk.

Nem vagyok egy Novák Előd fan (sőt!), de mélységesen egyetértek a Szíjjártónak adott szélkakassal.

Szélkakas-ország
@fzs.1933:

Kösz, de baszki, nem furcsa, hogy a legalapabb kérdéseket alig teszik fel:

- Miért tett "vallomást" Vida?
- Ki a másik öt név?
- Honnan kéne ismerni az amcsiknak egy magyar hatóság belső ügyeit?

Úgy látom, a magyar kormány éppen sarokba igyekszik szorítani az USÁ-t, mert amíg nem állnak elő bizonyítékokkal, addig mehet a rágalom-mantra, de ha megtennék, rögtön azt kezdhetnék fírtatni, hogy mégis hogyan juthattak hozzá azokhoz az adatokhoz.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Van még valami nem furcsa az egészben?
Szerintem OV-ék azt hiszik, hogy egykapuznak kapus nélkül. Csak azt nem látják, hogy nem náluk van a labda.

A kérdéseid jók, de nem én leszek, aki megválaszolja, mert egyelőre én is jóformán csak kérdésekkel vagyok tele. Meg kiabálhatnékkal!
No úgy tűnik a 20001-es belépő vagyok. Ez szép.
@fzs.1933:

Azért ne tagadjuk meg, Orbánnak a kitiltási ügy kapcsán egy dologban maximálisan igaza van: "egyre zavarosabb az egész dolog".

Persze nem lenne az, ha az Orbán-adminisztráció nem kavarná annyira a szart, de a mondat valóságtartalmát ez nem befolyásolja, ugye...
@Knósszosz:

Azért akadnak itt szám számmal makkfalók.:D
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
.
Szakócával az USA ellen?
Van kísérlet az USA gazdasági ellehetetlenítésére is. Különadó a Marlboronak!
Ez ám az ötlet! Pitiáner.
Még a bosszújukat is mi - mármint a magyar dohányosok - fizessük?
Régebben, csillapodott korában beérte azzal, hogy falra kente a mákos-tésztát...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

akkor talán mint az ország vezetője kezdeményezhetne egy olyan vizsgálatot, ami az "egyre zavarosabb az egész dolgot" tisztázhatja.

Oh, wait...!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Ja, különösen, hogy Vidának nem is a Varga a főnöke.:D:D:D

Álltólag a Vida egy talpig becsületes mondja régi beosztottja, ebből következően nyilván azért nem kívánatos amérikában, mert főnökként nem jól látta el a feladatát, és valami korrupt csapatot segített ezzel. No de akkor mit is csinál az ő főnöke, ha nem tudja, hogy Vida nem csinál semmit? Állítólag Horváth jelzett a fidesznek. Fokozzuk még?

Mondjuk a Parlament, meg a fidesz frakcijó, meg választmány, meg a mit tudom én kijük nem megfelelően elemzik az általuk kijelölt moiniszterelnök munkáját??????????????????

A CÖF-ről meg már ne is beszéljünk, nekik is minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vannak elégedve?

Az egészben az a legszebb, hogy senki ez idáig nem cáfolta a Horváth féle állítás szakmaiatlanságát. Vagyis szakmailag ül.
@Knósszosz:

Egyébként majdnem sírtam a videó megnézése után. Eszembe jutott ugyan is a srác, aki a meggymagot gyűtjötte és adta el anno a 70-es években engedáély nélkül. A kis üzérkedő. Volt. Szegényt meg is hurcolták.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Kitiltás és beutazás nem azonos fogalmak.
Kitiltani azt lehet, aki bent van.
@látjátok feleim szümtükkel:
Így igaz:((
A történetet én is olvastam...
Mint piacjáró tapasztalom, hogy sokaknak valódi húsra már egyáltalán nem telik. Ezt itt nálunk a déli végeken felismerte egy nagy csirkés is, és bővítette a választékát olyan finomságokkal, mint; csirkeszárny vég (!), és a laboratóriumi tisztaságúra suvickolt és lekörmözött csirkeláb. Előbbi 99, utóbbi 150 forintért. Namost, amikor azt látod, hogy Mariska néni (nem – nem a wittNER) kér a Józsi hentestől háromnegyed kila szárnyvéget, azt nem a kutyának viszi, az fix! Jó kis pörkölt lesz belőle csirkelábbal, amiből kifő a zselés cucc és még kocsonyaként is funkcionálhat a maradék. Ilyeneket lehet itt felénk kapni. A két ízületes csirkeszárny (amiről Mariska néninek leesik a vég), az már a Bocuse d'Or kategória sokaknak. Mer nekünk állandóan jobban kell teljesíteni! Nem lehetne egy kicsit lassítani esetleg?

Amúgy NÉBIH-esek tetszettek, az ő kommandójuknak is megvan a saját külön bejáratú fegyverük, a csőre töltött metszőolló… kapitális!
@dr. jenőke (jenőke):

Azt értem, de azért mostanra elég közszájon forgó lett ezt kitiltás-ügynek nevezni. Márpedig tudtommal Vida Ildikó sem volt "bent", amikor megírták neki, hogy hesspicsába:)!
@dr. jenőke (jenőke):

"Régebben, csillapodott korában beérte azzal, hogy falra kente a mákos-tésztát..."

Nagyra nőve, nagydolgok, ventilátor
Rossz hírem van: Gulyás Gergely rátalált Gyurcsányra Godfriend mögött. Hajrá Gyurcsány! Jól irányítod az amcsikat!
süti beállítások módosítása