Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hvg.hu/kkv/20240507_munkasszallo-epites-palyazat-20-milliard-vendegmunkasok?s=hk A következő háro... (2024.05.07. 12:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.11.04. 09:32 Fabius

Bayer Zsolt bekulázott a mobiltelefonok fényétől

Címkék: fidesz korrupció bayer zsolt

Aztamegbasztabüdöskurvaélet!

Hát mi van itt, mi? Esztkell csináni'é? Hülyék vagytok ti mind?! Illetve nem mind, mert azért Ő nem az, de akik körbe veszik Habonytól Gépontig azok cserébe komplett idióták. Egytől egyig. Mert én mondom, azért.

bayer1.jpg

A veszélyérzet detektor kiveszett belőletek, belekényelmesedtetek a kényelembe amit a kétharmad nyújt oszt' nem veszitek észre.

Azigaziveszélyt!

Pedig az huszonharminc ezer mobiltelefon fényivel világít és talpuk alatt dübörög a flaszter. Meg szétbaszták a székházat is, de legfőképp elvették az utcánkat. Meg a sétát. Akarom mondani menetelést, ami csak a miénk volt. Eddig. Ráadásul asziszik ők a nép. Eddig meg ezt mi hittük. Én eléggé utálom, ha elveszik az enyimét. Főleg, ha hit. Pláne, ha abból is tév.

Úgyhogy fegyverbe!

Megyek haza és forradalmat csinálok! Megszervezem! Élére állok! Kit érdekel, hogy ti éppen nem akarjátok, mi? De most komolyan: állandóan csak a mértékletesség, mikor odabaszni kéne ennek a magát népnek képzelő, kocsmateraszon is csak gombnyomogató csürhének?! Most totyogtok, mint bélhurutos turul a székházablak letört párkánycsonkján, mikor támadnak az amcsik, gyün a brüsszeli belevauzás?

Komolyan mondom úgy fel fogtok ezzel dühíteni, hogy mingyá lokhídezni kezdek, basszátok meg!

Az meg kinek lenne jó, ha vértolulásos aggyal bekergetném magam abba a korrupciós zsákutcába, ami Selmeczi Gabriella - kinek faszija akkoriban hadiipari multilobbista és államtitkár volt - aláírásával az F16 ügyben, majd a közbeszerzési processzus nélkül megvett Gripenekkel van kövezve? Igen, képzeljétek, én tényleg ennyire hülye lennék, hogy a mostani korrupciós balhét egy másik, táboron belül megesettel akarnám megmagyarázni. Ti nem éritek ezt föl ésszel. Ti nem értetek meg engem, ami itt történik az elviselhetetlen! Kétharmaddal nyerünk megint, de nekem kiesett a számból a csöcs. Zuglóban vesztettünk, Papcsák Pitbull szerepem kiüresedett, a Harsonát már nem a Magyar Hírlapban fogjuk szerkeszteni.  A sajtó meg csak írogat, írogat mindenfélét, nekik külön úgy, de úgy elmagyaráznám...De ha kihúzom magam éppen meg tudnám nyalni az Uj Péter mellbimbaját, úgyhogy nem teszem...És ehhez jön, hogy a mobiltelefonok fénye vakíccsa a szembogaram!

WÁÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! Legyen végre megint békemenet!!!!

 

433 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr396862077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hogy menetelnek, menetelést terveznek, ... Vicc kategória.

Ez viszont sajna nem az. :-(

"Nem vonták vissza - Nincs baja a parlamenti bizottságnak a netadóval"

"Egy módosító javaslatot viszont valóban visszavontak. Éppen azt, amelyet Rogán Antal adott be az első tüntetés után: ebben húzta volna meg magánszemélyeknél 700, cégeknél 5000 forintnál a netadó felső határát."

www.vg.hu/gazdasag/adozas/nem-vontak-vissza-nincs-baja-a-parlamenti-bizottsagnak-a-netadoval-438290
@rdos: De legalább ez vigasztalhat minket. :)

Belegebedhetünk majd az adókba?

2014. november 4. Összegyűjtöttük, eddig mennyit húzhattak ki a zsebünkből különböző címeken. Az eddigi nyilatkozatok alapján úgy tűnik, a jövőben a mostani elvonások megtartásával még legalább ekkora összeget kaphatunk a nyakunkba.

azenpenzem.hu/cikkek/belegebedhetunk-majd-az-adokba/2152/
Hát igen, erről írtam az előző cikk kapcsán, az újságírók meg blogolók is megosztottak, azért közös is van bennük, nem mindegyik híve a politikailag korrekt beszédnek .Ha most lenne egy szógyakorisági vizsgálat, hát a sz.r biztos vezetne, de szerintem erről nem elsősorban a cikkírók, hanem a politika tehet.
Jelzőként a trágár szavak újabban terjedtek el, a középkori irodalomban még eredeti jelentésben tárgyalták.érdekes ebből a szempontból veretes költőnk nyitó verséből: "jönnek a mélymagyarok a sz..ból/"
Miért ne lehetne békeme-net, ha interme-net is volt.
...érdekes különben az, hogy bayerzsoca külföldön nyaralva rázogatja a kardmarkolatot, hadd csörögjön alapon...

más: csak az internetet akarják megadóztatni, az intranetet ugye nem?
Orbán ma tárhatja fel kormánya rejtegetett terveit

Egész napos zárt frakcióülést tart a Fidesz és a KDNP, és a képviselők arra számítanak, hogy Orbán Viktor végre felfedi a 2014 és 2018 közötti ciklusra vonatkozó nagy terveit. Korábban kormányzati források arról beszéltek a hvg.hu-nak, a kabinetben szűk körben folyt a tervezés, de az önkormányzati választásokra való tekintettel nem hoztak nyilvánosságra semmit ezekből, még arra is figyeltek, hogy semmi ne szivárogjon ki.

Hét hónnappal az országgyűlési választások után várhatóan kedden ismerteti Orbán Viktor a harmadik kormánya terveit – legalábbis ebben reménykedik a kormánypárt több képviselője. A Fidesz és a KDNP képviselőcsoportja egész napos frakcióülést tart a parlamentben, ahol a miniszterelnök a jövő évi költségvetés adta lehetőségekről, a kabinet célkitűzéseiről fog beszélni a tervek szerint.

hvg.hu/itthon/20141104_Orban_ma_tarhatja_fel_kormanya_rejtegetet
@Imola Helyesi:

A békemenetet a Fidesz felsővezetése fújta le. Szerintük nem kell összeugrasztani a két, eltérő véleményen lévő népcsoportot az utcán.

Bayer szerint meg kell.

Egyszer csinálnak valamit jól, az ötös díszpénisz szerint azt sem szabad nekik.
@rdos:
hát, ha nem figyelnek és ezt így megszavazzák, akkor több ember megy ki az utcákra, mint amennyi otthon marad. akkor lehet majd békemenetezni. Különben először is a cöf döntse el, hogy most az internetadó az jó-e vagy sem (volt már mindkettő mellett állásfoglalás), és hogy akarnak-e csatlakozni a novemberi fáklyás felvonuláshoz. mert afelől ne legyen senkinek kétsége, ha megszavazzák 17.-én a netadót, akkor fáklyás lesz a felvonulás meg köteles. meg lesz, aki visz, ilyen könnyen kirúgható kisszéket is.
@Secnir:

Az intranet is internet protokollt használ - így adatforgalmat generál - ezért sz is adóköteles lesz, ha.

Bár azt olvasom a dajcstamás szerint eldöntött tény, nem lesz internetadó.

cink.hu/igy-lettem-deutsch-tamas-nemzeti-konzutacios-tanacsado-1653997140
@Secnir:
Mé'ne? Otthoni bitszámláló.
Persze, majd letöltöd a komplett netet otthonra, oszt ingyé nyomod, mi?
Kis élelmes. Hát a ló..... rodeo papa játékszerét!
@Secnir:
Majd vonulnak a CIA-kamu miatt, leporolják a "Nem leszünk gyarmat!" transzparenseket, és kész.
@Fabius:
A Fidesz ne szóljon bele, hogy ki akar tüntetni, bár adóért nem fognak, remélem, de ilyen mérvű külpolitikai beavatkozás ellen kell.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

a béke sunnyogást meg a kgb szervezi (mer' ha az ellenkezöst a sziájé akkor ez is belefér) ? csak kérdem...
@Fabius: Ha el van döntve, minek róla "konzultálni"? :)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Mondjuk az ügyvívő is az volt, ezt olvastam valahol.
@Imola Helyesi:

Fideszék úgy gondolták, hogy azért a tengersok millióért amit közvetlenül és a NEA-n keresztül adnak, már csak megmondhatják mi legyen.

Bayer nem csak beintett ezzel Orbánnak, hanem fölteszi az add a pénz és kuss lemezt is.

Viktor nem fog örülni. Csak úgy mondom.
van kérdés?

„Külső helyszínen dolgozik Vida Ildikó” – a titkárságáig jutott a hvg.hu és az LMP is

Szél Bernadett LMP-s képviselővel próbált meg videós munkatársunk bejutni a NAV székházába, hogy Vida Ildikóval beszéljenek, a sajtószóvivő küldte el őket.

hvg.hu/itthon/20141104_Vida_Ildiko_kitiltas_LMP_Szel_Bernadett

-

Közérdekű adatigényléssel firtatják a CÖF pénzügyeit

Az LMP közérdekű adatigénylést nyújt be annak érdekében, hogy kiderüljön, kap-e közpénzt a Civil Összefogás Fórum, valamint a CBA és a Coop a Földművelésügyi Minisztériummal kötött stratégai együttműködés keretében. A párt felvetette azt is, hogy a kormány netán ezzel hálálja meg a békemenetesek közreműködését a Fidesz kampányában.

hvg.hu/itthon/20141104_Kozerdeku_adatienylessel_firtatjak_a_COF

-

Áder államtitkárrá nevezte ki Giró-Szászt

A november elsejei kinevezésről szóló határozat a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg. Giró-Szász András volt kormányszóvivő a Miniszterelnökség kormányzati kommunikációért felelős államtitkárságát

hvg.hu/itthon/20141104_Ader_allamtitkarra_nevezte_ki_GiroSzaszt
@Imola Helyesi:

a fityisz soha nem tenne olyat, hogy beleszól mert az nagyon izé lenne...ö csak pénzt, paripát -akarom mondani közmunkást- meg buszokat ad egy ilyen spontán civil megmozdulásra. :)
@Gábris szomszéd:

Érdemes figyelembe venni a "dajcstamás szerint kitételt. "

Amúgy meg:

"A hétfői beszélgetésünk legelén nyilvánvalóvá lett, hogy ez a konzutáció – legyen puszta kormányzati PR-akció vagy érdemi eszmecsere – nem arról fog szólni, hogy legyen-e netadó, mert ez tényleg eldöntött ügy. Hanem arról, hogy mi legyen a magyar internettel, mármint mit tegyen vele a magyar kormány, ami nem árt neki, hanem használhat is. Ha már mindenképp tenni akar valami, hiszen nyilvánvaló, hogy az a legjobb kormány, ami nem cseszi szét a dolgokat, vagyis amelyik nem csinál semmit."
A közmunka csapdába zár, és újraépíti a feudalizmust

A kormány sikerpropagandájának fontos eleme a közmunka. De az MTA Közgazdaság-tudományi Intézetének kutatása szerint a legtöbb, közmunkával kapcsolatos állításnak épp az ellenkezője tűnik igaznak. Miniszocializmust építünk éppen, ahonnan nincs átmenet a munkaerőpiac világába.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F11%2F04%2Fa-kozmunka-csapdaba-zar-es-visszahozza-a-feudalizmust%2F
Én az olyan kis piroszubbonyos fijatalok ellen fogok tüntetni, akik kétszer is inzultálták a hirtévés riportereket, meg - bár nem sziklamászók-, erkély- és zászlófóbiában szenvednek.
@batka manó: .
Akkor ezek szerint a norvég alap pénze az nem bűzlik.
@Fabius:
"Az intranet is internet protokollt használ - így adatforgalmat generál - ezért sz is adóköteles lesz, ha."

csak vicc vót, te. egy cég belső hálózatját nevezik intranetnek. azért durva volna, ha a belső adatforgalmat is meg akarnák adóztatni (pl. asszony gépére átmásolok két filmet).
@Imola Helyesi:
"Miért ne lehetne békeme-net, ha interme-net is volt.?"
A tüntetésnek megvan az a törvényszerűsége, hogy meghatározott embercsoportok politikai vagy gazdasági okokból, szolidaritásból nyomást kívánnak gyakorolni a hatalommal szemben.
A békemenet kivel szemben kívánna befolyást, vagy ellenállást demonstrálni.
Saját ideológiájuk, vagy a saját érdekeiket kiszolgáló hatalom ellen?
A békemenet egy üres, öncélú, önigazoló vonulás annak érdekében, hogy hazug módon mutassa be a kormányzat iránti tömeges elkötelezettséget ezzel a hamis módszerrel.
Be szép is ez. Békemenettel "Akkor vissza kell üvölteni. Vissza kell ütni. És nagyon nagyot. Hogy a helyükre takarodjanak. "

Szép szelíden, nyugodtan.
Szerintem hamarabb fognak a pedagógusok tüntetni, mert a gimnáziumokban féltik az álláshelyeket.
Valamiért ez a régi vicc jutott eszembe:
Hároméves börtönbüntetése után hazatér Gazsi a falujába. Látja ám, hogy a felesége ott ül egy sámlin a ház előtt és egy kisbabát szoptat.
-Hát ez mi? - fordul dühösen az apósához, aki békésen pipázgat a lánya mellett.
- Micsoda fiam?
- Hát hogy a Rozi szoptat?
-Na és? Ideje van, teje van, miért ne szoptatna?
Nahát. gyönyörű napos, őszi idő van, az isten is egy kis békemenetelésre teremtette . Már csak azt kell kitalálni, ki ellen, mi ellen szól a nemes felbuzdulás...
@Mariann19:
Hát mondjuk a bőszen hangoztatott liberális demokratikus jogokért, hogy egy nagyhatalom névtelenül ne vádoljon senkit korrupcióval, ez sem a jobb-sem a baloldaliságba nem illik bele. Most is NEVEKET akarunk hallani, nemcsak az átkosban.
@Imola Helyesi: azt gondolom, az érdekelt alapitványok kb. sokkal precizebben elszámolnak a rájuk bizott (külföldi)közpénzekkel mint amilyen precizen a seggére hág az orbán kormány és haveri köre a mi általunk befizetett adóknak...asszem több kérdésed nincs, mer' uncsi a propaganda dumád.
@Imola Helyesi:
Meg hogy ne legyen anarchia, és a kis majmokat egy kicsit féken tartsuk, akik randalíroztak, ablakokat zúztak be, stb.
@batka manó:
Hát a te "dumád" sem kimondottan objektív. Uncsi nem uncsi, ez van, a demokrácia, pláne a liberális az sokszínű.
@Imola Helyesi:

megkérdezném halkan, ha kis majmok randaliroztak a! székháznál, akkor azokat minek neveznéd akik tv székházat ostromoltak és autókat gyújtottak fel a szent forradalmi hevületben?
@Imola Helyesi:
A nevek már megjelentek a sajtóban, és bizony ennek kapcsán Mellár Tamás a nyilatkozatával alá is támasztotta a valódiságukat.
Ugyanarra a gyakorlatra utalt a Századvég működési szokásaiban, mint amely megjelent e társaság ajánlattételéről az amcsik felé.
Heim, Gíró-Szász neve ismert ezügyben, ők a Századvég prominensei. Nemdebár?
Kit érdekel ez a retardált köcsög, amikor a gimnáziumok hallgatói létszámát le akarja felezni a Bayernál is retardáltabb gömböc! Tenyleg el kell húzni ebből a ... országból, h ne közmunkásokat akarjon csinálni gyerekeinkből ez a €&#%^~>$$£¥^%#
Mikor lesznek ezek tenyleg elzavarva ? Mit engedünk még meg nekik ?????
@Imola Helyesi:

egyetlen konkrét csomót mondj amit a kehi talált a kákán. az meg csak apróság, hogy ezeknek a szervezeteknek az elköltött lével csak és kizárólag az adományozónak kell elszámolnia, viktornak' pont semmi köze hozzá.
@batka manó:
Volt valami cigipapír meg talán sör. Pártízezer a négymilliárdból. De ugye ez a fontos, nem a százmilliárdok.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

mint erösen érdekelt - két gyerköccel- nem az országból kell elhúzni, hanem a sarkunkra kell állni, hogy ezek a paprika jancsik takarodjanak a sunyiba közmunkásnak, börtönlakónak érdemeik szerint.
@batka manó:
Nagy majmoknak, pláne, hogy csak egy cólát ittak aztán benn.
Ebből balhé lesz

Gimnáziumok szűnhetnek meg a szakképzés átalakításával, hely csak annak lesz, aki tényleg tanulni akar. Kevesebben érettségizhetnek, pedig nálunk még mindig ezzel lehet jobb állást és fizetést találni. Az átalakítás konfliktusos lesz.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F11%2F04%2Fszakkepzes%2F
@Secnir: "azért durva volna, ha a belső adatforgalmat is meg akarnák adóztatni (pl. asszony gépére átmásolok két filmet)."

Ne adj ötleteket a jogtiszta tartalmak mozgatását illetően. :)
@batka manó:
Egyetértek!! Még soha semmiért nem mentem az utcára, de ezért stadiont bontok !!'&&@
@Mariann19:
Melyik sajtóra gondolsz, a németre, amit 19-én frissítettek, és maga Godfriend cáfolta élőben?
@Fabius:

"_A békemenetet a Fidesz felsővezetése fújta le. Szerintük nem kell összeugrasztani a két, eltérő véleményen lévő népcsoportot az utcán.
_"

Különösen, hogy a buszokkal gründolt CÖF 2/3 egy másik 2/3-dal találná szembe magát, és előállna a matematikai anomália.
@batka manó:
Dehogy nincs, mindenre az adott ország törvényei vonatkoznak, ami nálunk demokratikus , ellenben az usa névtelenségi korrupciós kitiltási gyakorlatával.
Pláne , ha az adott pénzt belpolitikai ellentétek szítására használják fel.
Csak bejön az ügynök terve, hogy megint összeugrasszák a jó népet, itt már fújják a harci kürtöt is.
@Imola Helyesi: a "kis majmok" szóösszetétellel körültekintöbben bánnék, ha neked volnék, tekintve felmenőid egyszervolt elhibázott mozdulatát és pusztán gravitációs érkezését a talajszintre...
@CsekklisztNo.10Reloaded: mint érdekelt már erősen kifelé áll a rúd, pedig próbáltunk a sarkunkra állni mint ahogy @batka manó: is írta, de ennek már vége, túl hosszú már a sora a hátrálásnak, és a talán most majd valami lesz várásnak. Nem lesz itt már semmi, úgy kábé 20-30 évig...

A jobbikos ózdi polgármester Bush és Hitler között nem hezitál

Tudja, melyikük a gáz. Bush rengeteg ember haláláért felelős.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F11%2F03%2Fa_jobbikos_ozdi_polgarmester_bush_es_hitler_kozott_hezital%2F

-

Csődhullám fenyegeti a fuvarozókat

Idén rekordszámú felszámolási és kényszertörlési eljárás indult a szállítmányozási cégek ellen Magyarországon, közülük is a közúti fuvarozók állnak a legrosszabbul.

hvg.hu/enesacegem/20141104_Csodhullam_fenyegeti_a_fuvarozokat

-

Szijjártó Péter egy kommunista vezető sírjánál koszorúzott

A külügyminiszter Bakuba látogatott.

www.origo.hu/itthon/20141103-szijjarto-peter-egy-kommunista-vezeto-sirjanal-koszoruzott.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-4&utm_campaign=sec
Nem emlékszem arra, hogy ha balosok vagy liberálisok szerveznek tüntetést, akkor jobboldaliak rögtön elővették volna a furkósbot szindrómát, de ha elő is vette valamelyik, ott volt a rendőrség.Csak nyugalom!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Látszik már mik azok a pontok, ahol a társadalom bizonyos rétegeinek tűrőképessége véges, most is a fiatalok tudtak erőt felmutatni amit még a pocakmajom is respektált. Remelem gyerekeink!! is ilyenek lesznek
@Mariann19:
Miért kellene nekem Mellárnak hinnem, ő egy sértett ember. Lehet, hogy valóban igazságtalanul bántak vele, de miért nem akkor gyakorolt kritikát?
hagyni kéne ezt az imola trollt, erőses hajaz stefikára, gyengébb kiadásban. Célja komindottan a megbotránkoztatás, mert ennyire szervilis seggnyalója még a vezénylónak is kevés van, azok pedig már elnyerték méltatlan helyüket az egyélő istenük mellett.
@Sir Bates dö Hól:
Bocsánat, akkor te nagy majom vagy, aki főleg a mások anyjával nem vagy kibékülve, lehet, hogy az idősekre hajazol, ki tudja. Sok ilyen van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ezek a pihent agyúak kétperc alatt lennének véresszájú liberálisok ha úgy fordulna a szél, ha mégse akkor simán eltünnének a történelem balfenekén...a követöik se perc alatt helyre billenének ha a nagy kérdésekre konkrét jó megoldások kerülnének.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ebben vagyon a legnagyobb tévedésed. Nagyon sok az ilyen konzervatív ember, mint én, aki nem párt- hanem értékfüggő.
@batka manó:
www.youtube.com/watch?v=0z4ZLj7AKlg

különösen 4:05-től.

Sajnos, azt hiszem, így állunk.
De megpróbálok ott lenni.
imola, nem vagy konzervatív, csak szólok, de felesleges mondanom bármit is, troll vagy az én szememben.

Ismerek konzervatív értékeket valló embereket, nahh te semmiben nem hasonlítasz rájuk.
@Imola Helyesi:

Kegyed olyan messze van a konzervatívizmustól, mint Orbántól, Szijjártótól és Rogántól a becsület.
@Mariann19: "A békemenet kivel szemben kívánna befolyást, vagy ellenállást demonstrálni."

Félelemkeltési célból is lehet demonstrálni.
@Imola Helyesi:
a probléma az, hogy dobálódzol a szavakkal, de fogalmad sincs arról, mit jelent a 'liberalizmus' és mit jelent a 'konzervativizmus'. mint jelentés. mint érték.
egy kis gazdaság:

Mást számolt ki Brüsszel

Nagyobb költségvetési hiányt és magasabb államadósságot várnak, mint a kormány, viszont a növekedés szerintük is 2,5 százalék lehet.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F11%2F04%2Fmast_szamolt_ki_brusszel%2F

-

Negatív fordulat várható idén ősszel a gazdaságban, az adóváltozásokról és a költségvetésről kiderült információk miatt romlani fognak a gazdasági várakozások és a második félévben 2,5 százalékos, 2015-ben 2 százalék körüli növekedési dinamika várható a GKI Gazdaságkutató Zrt. előrejelzése szerint.

hvg.hu/gazdasag/20141103_Negativ_fordulat_jon_a_gazdasagban
@jaegtoer: @Secnir: terelni fog, és mellébeszélni, termelnie kell, a narancsagitprop szigorú felügyelő
Mintha a rákosi rendszerben járnánk. Gyaroljon önkritikát. Ön nem tud önkritikát gyakorolni, mert ön nincs, csak szeretne lenni.
@jaegtoer:
Egyszerű, jelentsd fel őket.Ha nem érsz el sikert, megjegyzem, a jogállam behozatalát itt nem a nép akarta, hanem a birodalmak egyezsége volt az is.Én tényleg liberális is vagyok, meg igazságos- ez hozzátartozik a jó értelemben vett liberalizmushoz, tehát nem állok az egyéni jogok túlburjánzása oldalán, pl. utálom concsitát, a nemkapirgáló tyúkokat, a kisebbségi jogok túlnövését a kollektív jogokon, a verbális és fizikai erőszakot, stb. van bőven.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kevesebb gimi kevesebb egyetemista kevesebb értelmiségi aki a csuti szerint mind liberalis drogos romkocsmás. És közben ugat, h a fejlett országok összeszerelő üzeme lettünk mikozben annyi a Nobel-díjasunk. Erőlteti ezt a buta rákosista iparosodást, vulgármarxista szemléletet, de a tudaskozpontu befektetésre szánt összeg nulla, v mínusz. Ez az idióta barom tenyleg csak abban érdekelt h a tudati lemaradottságunk tovább nőjön. Orban egy hazaáruló !!!
"...itt már fújják a harci kürtöt is."

Vegye már ki valaki a szájából....:D
Abbahagyom ezt a témát, de akit érdekel, a vakmajom.hu szokott tök jó adatokkal alátámasztott rövid es okos elemzéseket írni a jövőbe való befektetés fontosságáról.
Rohadt csuti nemcsak a javainkat akarja, hanem gyerekeink jövőjét is tönkreteszi. Ez emberiség elleni bűn!
"...ne legyen anarchia, és a kis majmokat egy kicsit féken tartsuk, akik randalíroztak, ablakokat zúztak be, stb."

A stb. gondolom a burkoló követ felszedőkre, tankot elkötőkre, a tv székházat szétverőkre, felgyújtókra, az ottani büfét kifosztókra vonatkozik. Stb.
@CsekklisztNo.10Reloaded: így a legegyszerűbb karanténba zárni az országot, gazdasági és tudás megvonás eszközei kevésbé látványosak, mint a berlini fal, vagy a szögesdrót és a hadsereg.

Sokak nem látják mi is a cél, pedig nyilvánvaló, a diktatúra felépítése folyik éppen, bárki bármit is mond. A napról napra küzdő tudatlan nép, nem fog az urai ellen lázadni, amíg van néhány morzsa ami a felkent urak asztaláról alá hull.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Pontosan! Ez ez ördögi terv a kereszténység álcája mögé bújva, mint EU-s tag lettünk a legbutább barakk.
posztho:

Öt (hat) dolog, amiben a békemenet hasonlít a Szovjetunióra

Ez az összefüggés ébresztett rá bennünket, hogy a békemenet igazából tök olyan, mint a Szovjetunió. Össze is szedtünk pár dolgot, amiben hasonlítanak.

Mindkettő annyira szereti a békét, hogy akár harcolni is kész érte.
Idős asszonyok párás szemmel kívánják, hogy az unokájuk is higgyen a békemenetben és a békemenet győzelmében. / Idős asszonyok párás szemmel kívánják, hogy az unokájuk is higgyen a Szovjetunióban és a Szovjetunió győzelmében.
Születésekor mindkét szervezetet furcsának tartotta a külvilág, életük delén mindkettő komoly politikai tényező volt, hanyatlásuk idején pedig mindkettő csak a nyugdíjasokat érdekelte.
Aki kritikát fogalmaz meg a Szovjetunióval vagy a békemenettel szemben, azt mindkét szervezet azonnal a CIA bábjának bélyegzi.
Bencsik András írásaiban mindkét politikai szervezetet nagyra tartotta :D

444.hu/2014/11/04/ot-hat-dolog-amiben-a-bekemenet-hasonlit-a-szovjetuniora/
@látjátok feleim szümtükkel:
Azt sem helyeseltem, de szerintem akkor a rendőrség brutális volt, könnygáz, szemkilövetés, stb.
@Fabius: "dajcstamás szerint eldöntött tény, nem lesz internetadó."

Dajcstamás szerint!
Haha, hány éves vagy, királyfi?
Amit B. csinál, azt egyetlen paraszthajszál választja el a polgárháborús uszítástól.

Egy dologban van igaza: O.-t tényleg válogatott mocsári orkok veszik körül, ideértve B.-t, meg is lesz a böjtje.
Kivégzi a Bárka Színházat az államosítási procedúra

Kifizetetlen dolgozók, felbomló társulat, lemondott darabok – az igazgató szerint a Bárka Színház vesztét okozhatja a teátrum államosítása körül legyeskedő bürokrácia.

hvg.hu/kultura/20141104_Kivegzi_a_Barka_Szinhazat_az_allamositasi
Sokkal egyszerűbb lenne a dolog, ha a két állam reprezentánsa kiállna a Kossuth téren párbajozni vagy birkózni.Döntőbíró az EU azon tagja lehetne, aki a legjobban küzd a liberális jogokért, de azért elad sok mindent Oroszországnak, pl. Franciaország/ bár lehet, hogy még egy jó kis Trianont csinálnának/
Azt tudjuk, hogy a munkalehetőség szempontjából nagyon hasznos a nyelvtanulás, de olykor találni kell plusz motivációt is. Egy szakoldal összegyűjtötte a pozitív pszichológiai hatásait, ezekre érdemes gondolni, ilyenkor.

A PsyBlog felsorolta azokat a tudományos eredményeket, amelyek a nyelvtanulás előnyeire mutattak rá, íme a lista:

1. Csökkenti az elmezavaros állapotok és az Alzheimer-kór kialakulásának esélyét.

2. A hallásunkat is javítja, hiszen több nyelv tudása miatt az agyunk keményebben dolgozik azon, hogy nyelvileg azonosítsa a hangokat és azok jelentését.

3. Ha egy idegen nyelvet megtanulunk, bizonyítottan könnyebb tanuljuk meg a többi nyelvet.

4. Ha a gyerekek kétnyelvű környezetben nőnek fel, a memóriájuk sokkal fejlettebb lesz az egy nyelvű szülők gyermekénél.

5. Az idegen nyelvet ismerők sokkal jobban tudnak egyszerre két dologra figyelni, illetve gyorsabban tudják váltogatni a különböző feladatokat, anélkül, hogy a hatékonyság rovására menne.

6. Előbbi előny oka, hogy tudásunk fejlesztésével két nyelv között is tudunk váltogatni, emiatt pedig az agy folyamatos aktivitását is javítja a nyelvtudás

7. A szó szerinti látásmódot is megváltoztatja, kutatók szerint a színeket is máshogy látják a nyelvtudással rendelkezők, ez pedig a megszokottól eltérő világlátást eredményez.

8. Az idegen nyelv ismerete az anyanyelv tudásunkat is fejleszti.

hvg.hu/instant_tudomany/20141104_Ha_ezt_elolvassa_egybol_kedve_tamad_nyelv
Persze az össze vert rendőrt a gomolya sem sajnálja, nemhogy az imolya.
@Fabius: Most nem találom, de esküszöm, hogy olvastam arról, hogy a 2015 költségvetési törvénytervezetben a fuvarosokat is hátrányosan érintő adóemelés van betervezve? Mit tudsz erről?
Jelentkezzen aki látott már olyat, hogy a randarílozó tüntetőket ( kockakőfelszedés, gyújtogatás pl. autót ) a rendfenntartó erő liliomszállal símogatta.
@aritus: Erre gondolsz esetleg? Amúgy tényleg brutálnak tűnik. :(

Atombomba a fuvarozásban

Januártól bármilyen árut csak úgy lehet fuvarozni, ha a szállítást előre bejelentik az adóhivatalnak.
Az adótörvényekkel benyújtott törvényjavaslat szerint jövőre nem lehet olyan árut forgalomba hozni, melyet a szállítás előtt nem jelentettek be az adóhivatalnak. A totális elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszernek januártól már működnie kell a törvénytervezet szerint. Alapja az e-útdíjszedés kapcsán kiépült elektronikus rendszer lenne. A törvény minden olyan járműre kiterjed majd, melynek útdíjat kell fizetnie.

fuvarlevel.hu/atombomba-a-fuvarozasban/
@Imola Helyesi:

Férjed tudja, hogy mivel keresed a tűpénzt?
@poszt: Bayer nem beijedt a netadós tüntetéstől, hanem végre alkalmat lát egy kis hazai, biztonságos balhézásra.
@aritus:

Kevés lesz az áfacsalás elleni szabály

Az NGM áfacsalásszűrő közúti ellenőrző rendszere jó irányba tett lépés lehet, de a kamionokkal így is lehet trükközni. Az áfacsalásokat biztosan nem szünteti meg, csak nehezítheti. És visszatért a sírból két új adó.

index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2014/11/03/afas/

-

Harmadával több bevételt akarnak útdíjból

50 milliárdot akarnak beszedni a fuvarozóktól. Autósoknak marad a matricás rendszer.

index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2014/10/30/harmadaval_tobb_bevetelt_akarnak_utdijbol/

-

Atombomba a fuvarozásban
2014-10-27

Januártól bármilyen árut csak úgy lehet fuvarozni, ha a szállítást előre bejelentik az adóhivatalnak. Ezt az intézkedést az áfacsalások visszaszorítása érdekében akarja 2015-től bevezetni a kormány. Az áfacsalások ellen bevezetendő új szabály a fuvarozókra terheli a legtöbb feladatot.

fuvarlevel.hu/atombomba-a-fuvarozasban/
valasz.hu/itthon/bayer-zsolt-bejelentest-tett-106136

"A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány – amely a Békemenet szervezője – október 29-i közleményében úgy fogalmazott: „Közösségünk szeretné világossá tenni, hogy a FIDESZ-KDNP pártszövetségtől soha, semmilyen utasítást nem kapott a Békemenet szervezésére, vagy annak elhalasztására.” Közleményükben azt is leszögezték: „Az ország népe nyugalomra vágyik, csendesedjünk el és készüljünk a halottaink előtti tiszteletadásra és az adventi hetek után a karácsonyi ünnepekre.”
Bayer Zsolt mai publicisztikájában erre úgy reagál: „Amúgy valóban fontos az advent és az elcsendesedés, de nem akkor, amikor amerikai kiképző őrmesterek és otthoni seggnyalóik egyszerre üvöltik a pofánkba, hogy »leszarják Mozartot«. Akkor vissza kell üvölteni. Vissza kell ütni. És nagyon nagyot. Hogy a helyükre takarodjanak. Aztán majd el lehet csendesedni.”

Hogy is van? Aztán el lehet csendesedni? Mi után? A visszaütés után? Ez nem egy kicsi uszítás?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: 'Januártól bármilyen árut csak úgy lehet fuvarozni, ha a szállítást előre bejelentik az adóhivatalnak"

Ha már nem fizet a netadó, akkor majd fizet a fuvarozó. Annak meg a vevő/adózó.

Vajon milyen módon kell majd bejelenteni?
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Ostoba szar nőstényork, hát pontokba szedve egymás után bekommentelt mindent, ami lejött a köímélbe, a CIA-tól a rendbontókon át Comchita Wurstig. :DDD

Amúgy, ha ebben a sztoriban van valaki, aki tényleg CIA-ügynök, és Majdant akar csinálni a Kosúttérből, hát az aligha GyF, hanem hadd ne mondjam, kicsoda. Már, ha komolyan vesszük a saját összeesküvés elméletünket. :) Nehogy aztán B. saját magát pillantsa meg a szita túloldalán.

Fabiusnak viszont alighanem igaza van, Vitya nem nagyon fogja értékelni a netadós-vidaildikós békemenetet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Végre beindulni látszik az a szükségszerűség, hogy a vidéken élők is helyben megszervezik magukat, hogy ne csak a néhány ezer-tízezer pesti verje folyton a balhét.
Túl sok lett az érdeksérelem, rövidesen elérkezik az az idő, amikor a megtorlástól való félelmet az emberekben felülírja a jövőtől való félelem, ami már gyerekeinket, unokáinkat is vérlázítóan sújtja, felébred a szegénységbe csúszás veszélyérzete.
Ezért azt remélem, hogy hiába hajtja fel Zsóti, ez a kártékony parazita szélkakas a közmunkanépet békemenetelni, lesz bőven muníció a helyi megmozdulásokra is, ami összeadódik.

Mi pedig itt vagyunk, mint eddig.
@Spániel: szeretném remélni, álljon itt a lista ismét:

2015: az új adók és a megszorítások éve jön

tenytar.blog.hu/2014/11/03/2015_az_uj_adok_es_a_megszoritasok_eve_jon
és a társadalom válasza:

Sokan mennének külföldre dolgozni
Egy felmérés szerint 21 százalék aktívan keresi is a külföldi álláslehetőséget.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujabb_elkepeszto_szamok_a_magyar_elvandorlasrol.589061.html
Elhatároztam, 17-ig nem politizálok. Nem hagyom magam dühíteni.
Bár volna rá igény...

Addig inkább továbbadom csillagászati ismereteimet, mert lehet, hogy hamarosan hasznát vesszük. Ha máshol nem, itt Magyarországon.

Jó, ha tudjuk, merre van és merre nincs lehetősége az életnek... :)
@látjátok feleim szümtükkel: én már látom lelki szemeimmel, ahogy zsóti egy kicsavart asztallábbal veri az amerikai kiképző őrmestereket és seggnyalóikat. Bár most úgy hallom, a balta aktuálisabb szerszám lesz, gyártása felívelőben lesz nálunk
Azé ott van kemény kiképzés, szeretném látni, ha ezek után szembetalálkozik eggyel egy aluljáróban.
@Imola Helyesi: most hogy jön ide anyád?... téli vásár, 20-40%-os árengedmény?... (ahogy látom, animalt is vállal, ha nekem ajánlod...)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hát te bizonyára nem vagy ostoba,/ de csak, mert hiszékeny vagyok- ám csak neked meg Bates motelnek/ ,viszont rendkívül unalmas vagy.De lehet, hogy csak nekem unalmasok azok, akik másokat jellemeznek érvek helyett.
csak úgy:

12:47
Engedély kell majd a külföldi sorozatokhoz a neten Kínában

A korábbi korlátozásokat követően a jövőben engedélykötelesek lesznek a kínai videomegosztó portálokon sugárzott külföldi sorozatok - jelentette be a sajtóért, publikációért, rádióért, filmért és televízióért felelős főhivatal (SARPPFT).

hvg.hu/vilag/20141104_Engedely_kell_majd_a_kulfoldi_sorozatokho
@Sir Bates dö Hól:
Tényleg , ez a név jobban illene hozzád, Sir Bates Motel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: izé....valami söralátétre emlékszik-e itt valaki?

Elmenni sem tud és akar mindenki.
A már megteremtett bármilyen kis egzisztenciát sem olyan könnyű feladni.
Családban vannak kint Londonban, már állampolgárok, b.nak visszajönni.
Fiam évek óta vívódik, két kisgyerekkel nehéz mozdulni, pedig bárhol a világon találna munkát.
Idősebbek meg már röghöz kötöttek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

kóstolgatsz??? :)

tudok ám IC-t is és M-et is!!! :)
@Imola Helyesi:

"Unalmas vagy!" - mondta az életre kelt fideszes szórólap. Funny.
@Imola Helyesi:

"_@Sir Bates dö Hól:
Tényleg , ez a név jobban illene hozzád, Sir Bates Motel._"

Kegyed, ha hülyének akar látszódni, biztosíthatom arról, hogy mellőzheti a nekifutást. Helyből is annak látszik. Úgy tűnik nem ismeri a történetet, Tündi. Ne rugózzon rajta, vagy ha mégis, bekaphatja.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
valószínűleg elírás történt! Nem Kína az! :)
@fzs.1933: nekem johet az is, mindenhez ertek en is, es semmihez sem :)
@Spániel: tudom, nekem is a szam nagy, a fiad okan.
@Imola Helyesi:

"__@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hát te bizonyára nem vagy ostoba,/ de csak, mert hiszékeny vagyok- ám csak neked meg Bates motelnek/ ,viszont rendkívül unalmas vagy.De lehet, hogy csak nekem unalmasok azok, akik másokat jellemeznek érvek helyett.__"

Hol él maga Imola? Magát egyszerűen nem kell jellemezni. Úgy hülye önmagában, ahogy van. De ez nem elég magának, ráadásul még kommentel is. Aztán meg csodálkozást imitál és méltatlankodik. Döntse el: méltatlankodik, vagy kommentel. Vagy-vagy. De ha már felvette a "hülye az Imola' zászlót, legalább ne lengesse.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ha nem fogja, nem is lesz. Ezek nem önálló döntéssel bíró lények, múltkori első füttyszóra "helyedre" volt, hiába verné szét a felvonulók pofáját, a békemenet, CÖF mind távirányítású droid.
Várom már h Zsolti liberalis legyen, az olyan szép lesz, méltó befejezése egy nagy ívű pályának
@fzs.1933:

Honnan tudható, hogy léteznek a Földön kívül is értelmes élőlények?
.
.
.
Még nem vették fel velünk a kapcsolatot.
:D
OFF

Lehet Zambiához is hasonlítunk picit? :(

A világ 85 leggazdagabb emberének több pénze van, mint a világ szegényebb felének összesen?

A 2008-as gazdasági világválság óta tovább nőtt az egyenlőtlenség a szegények és a gazdagok között.
Az Oxfam nevű, szegénység ellenes szervezet csinált egy összeállítást a jövedelmi egyenlőtlenségekről. Kiderül belőle, hogy

A válság kitörése óta a dollármilliárdosok száma a világon megduplázódott.
Most 1645 van belőlük.

A világ 85 leggazdagabb emberének több pénze van, mint a szegényebb felének együttvéve.

A milliárdosok vagyona az elmúlt 4 évben 124 százalékkal gyarapodott.

A világ 30 leggazdagabb embere közül csak 3 nő.

A világ 500 legnagyobb cége közül csak 23-at vezet nő. Ők jellemzően kevesebbet keresnek, mint a hasonló pozícióban lévő férfi kollégáik.

A milliárdosok gazdagodásából nem csorog le a szegényeknek. Hiába lett több pénze a mexikói Carlos Simsnek, Mexikóban a szegények száma folyamatosan nő.

Egy ország gazdasági növekedéséből sem jut a szegényeknek. Zambia gazdasága az elmúlt évtizedben átlagosan évi 6 százalékot nőtt, eközben a szegénységben elő zambiaiak száma 65 ről 74 százalékra nőtt.

Aki szegénynek születik az is marad. Amerikában a szegénységbe született gyerek fele felnőtt korában is szegény lesz, Peruban ez az arány kétharmados.
Dánia a kivétel, ott minden 7 szegénységbe született gyerek közül csak egy marad szegény, mikor felnő.

A jövedelmi különbségek erőszakhoz vezetnek.

A helyzet az egyenlőtlenség szempontjából Latin-Amerikában a legrosszabb, és a világ 50 legveszélyesebb városából 41 ott található.

444.hu/2014/11/01/azt-tudjak-hogy-a-vilag-85-leggazdagabb-emberenek-tobb-penze-van-mint-a-vilag-szegenyebb-felenek-osszesen/

ON
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @fzs.1933:

Émmeg tudok eccerre hármat is nyomni: Ctrl+Alt+Del :DDDD
@jaegtoer:
Pusztán arra méltóztattam célozni, hogy a Bates motelben is az anyukájával volt elfoglalva a főszereplő, mint itt a ször, hát mondjuk ő csak a másokéval foglalkozik érvek híján.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Azért kíváncsi leszek, hány birkát fog tudni B. összetrombitálni a menetre. A transzparenseken előre röhögök.

Mindenesetre B. pár éve a Népszabiban még pontosan látta, mi a probléma Simicskával, mára odáig züllött morálisan, hogy úgy fest, semmi kifogásolnivalót nem lát pl abban az apróságban, hogy a NAV elnökét két hete nem látta élő ember.
Nos, az erős oszlopok bevetették magukat, az ellenfél hülye. Kész. Szokásos.
.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezzel a külföldi melóval az a baj, hogy nagyon rászoknak és egyre kevéssé látják a biztonságos visszautat.
Szintén rokonnak megszűnt a magyar kirendeltsége négy éve. Portugáliába mehettek, /feleség, két gyerek/ két évre szólt a megállapodás.
Egy luxus lakóparkban laknak egy négyszobásban, a cég fizeti, uszoda, játszótér, egy külföldi kolóniában.
Óriási lelki tipródás előzte meg hónapokig, ma meg már valószinűleg kint maradnak.
Itthon sem voltak szegények, mégis.
oops:

A norvég miniszter nem fogadta el Lázár János meghívását

Novemberben készül el a norvég jelentés.

www.origo.hu/nagyvilag/20141104-nem-fogadta-el-lazar-janos-meghivasat-a-norveg-miniszter.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec

-

Merkel zárhatja el
a magyar pénzcsapokat

Ha a következő hónapokban nem rendeződik Magyarország nemzetközi helyzete, akkor komoly bajba kerülhet a gazdaság is.

www.origo.hu/itthon/20141103-merkel-zarhatja-el-a-magyar-penzcsapokat.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
@Marcellusca:
mér' a Földön van? :)

egyébként még ajánlanám a format c: parancsot is! :)
@Marcellusca:
:-) azért erről megoszlanak a vélemények: stanislaw Lem: az Úr hangja (nem azé az Úré) című scifije ennek problematikáját az emberi megértés felől írja meg
Vagy maradjunk nálad: te próbálsz beszélni egy Fidesz trollhoz, de semmi nem megy át a tartalomból, ő csak azt tudja mondani, h a Földön levő értelmes lények nem kommunikálnak vele, pedig de, csak nem képes feldolgozni
@Imola Helyesi:

Aki bértrollnak megy, az ne érzékenykedjen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ugye nem azt mondod h morálisan próbált valaha is egy kérdést kezelni?
@Spániel: havonta többször noszogatnak minket is, a már kint levők, de még ellenállunk, gyenge még a nyelvtudásunk, korai még a gyerekeknek, nagyszülőkkel mi lesz, meg még ezer más kifogás, de egyre többször mond ellent a maradásra a gyerek és a nagyszülő is :)
@fzs.1933: @Marcellusca: őskor, a ma a kínai orosz zombihálóról szól, nem a format parancsról ;)
@fzs.1933:
A Földön van. Csak nem ezen a 93e négyzetkilométeren. :(

format c:, mi? Azé annyira nem vagyok hüje. :)
megtaláltam imolát:

Tudtuk, hogy arcvesztés nélkül nehéz lesz ebből kihátrálni. Hát most élvezzük ki a NER-hivatalnokok hebegésének-habogásának minden másodpercét.

Első felvételünk még akkor készült, amikor mindenki úgy tudta, hogy a vezér hajthatatlan, keresztülveri tűzön vízen át a "távközlési adó kiterjesztését".

Tállai államtitkár flegmán dobta oda a szavakat a sajtó előtte álló képviselőinek. Megvilágította, hogy "fogyasztói helyenként", vagyis háztartásonként értendő a 700 forintos adó. Épphogy hozzá nem tette: Ti ostoba barmok, még ezt is képtelenek voltatok megérteni.

poldi.blog.hu/2014/11/03/uj_verzio_csak_a_netes_sms-t_es_a_csevegest_akartak_megadoztatni
@Spániel:
Én sokat éltem 'Nyugaton' bár sose gondoltam h ki akarok menni, 8 év lett belőle. Szerintem ezt jo lenne sok sok embernek megélnie, h ott milyen a munkakultúra, jaaa a fizetés, tolerancia, milyen semminek lenni és nem 2/3-nak, h nem kell tudni ki melyik oldal, mert egy jól működő civil társadalomban nagyjából tök mindegy , nem élet-halál harc, mint az itthoni pártoknak hívott, de igazából szervezett bűnözés politikának imitált bandaháborúja. De ide születtünk, annak is oka, meg feladata van, nem kellene innen az értelmesebbjét elzavarni, h egyre magasabb legyen ez főre jutó zombik száma. Mert erre megy ki a játék.
Megértem h sokan akik kint megtalálnak minden nyugalmat es egzisztenciális bizzonságot, még azért vágynak vissza- de ide most minek???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nézd, remélem, olvassák ezt a blogot, azt, hogy milyennek látják a fideszt, és kissé hátrább húzódnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mindig is tudtam, hogy a nép a hülye! Ez a választások eredményéből is látszik! :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem tudod elfogadhatóan megmagyarázni, hogy miért kerested.
A Bencsik is valami készültségről rizsázott pár napja, hogy meg kell védeni az Orbán Viktort. Miért nem tud magára vigyázni?
@jaegtoer:
Na, ne vicceljünk, nem felvette a zászlót, hanem kitűzték mások, éppen, mint az uniós zászlót az erkélyen.Egy kis különbség azért van.Inkább örülni kéne, hogy felhívtam a figyelmet holmi helytelen intézkedésre.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a békemenet jelszavain gondolkodtam, mik lehetnének?
1. még több korrupciót!
2. még többféle adót!
@Imola Helyesi:

"_Nos, az erős oszlopok bevetették magukat, az ellenfél hülye. Kész. Szokásos._"

Mi hibánk, csak az, hogy ebbe beletörődtünk, és az ellenfelet elfogadjuk olyannak, amilyen. Ez van. Szar az élet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezt követően múlt pénteken a norvég Európa-ügyi miniszter, Vidar Helgesen közölte, hogy országa "nem sok hitelt ad a Kehi-jelentésnek",

Hát, egy cseppet égő, ha a kormány pofájába vágják, hogy hazudósak :) Ha erre se lesz békamenet,nem tudom, mi kell hozzá :)
@Imola Helyesi:

"Inkább örülni kéne, hogy felhívtam a figyelmet holmi helytelen intézkedésre."

Kegyednek túl sok változáson kellene átesni ahhoz, hogy nekem örömöt okozzon. Ez azonban az én életemben már nem lehetséges. Ráadásul a turista űrrepülő is gajra ment. A kör bezárult.
@Penivaldes:

lehet egy olyan sandájuk, hogy a tek lassan qrva kevés lesz.... :)
@jaegtoer: "Kegyednek túl sok változáson kellene átesni ahhoz, hogy nekem örömöt okozzon." itt mire gondolsz? pl. változtasson nemet?
@batka manó: lehet, ebben a helyzetben nem tudni...)
és azt írta, hogy már többször megvédték oV-t. nem a kormányt, az országot, nemzetet, hanem a Viktort.
@Imola Helyesi:
"Nos, az erős oszlopok bevetették magukat, az ellenfél hülye. Kész. Szokásos."

talán válaszolnál a kérdéseimre. kész. szokásos.
@parti_giano:

Lehetne például bárányfelhő, vagy bélyegen postabélyegző lenyomat vagy érme élmintázat.
@Imola Helyesi: azért az csak tudod, hogy az oszlop egy eléggé fallikus szimbólum. mire vágysz itten, imola?
@jaegtoer: a kifordított bundakesztyűt és a szobafestő pemzlit kihagytad.
@Penivaldes:

Én is szívesen megvédeném. Ahogy ő a nyugdíjpénztárammal tette.
@parti_giano:

Ezek azért maradtak ki, mert a franc húzná fel, és ugyan ki huzigálná?
@Penivaldes:

A bárányfelhő biztonságosan messze van, a bélyegzőlenyomat olykor nem is látszik, az érme éle meg ritkán döntő. Mindebből az következik, hogy nem. Kegyed momentán házasságcentrikus tán?
@Penivaldes:

Jaaa.... megértettem mire fel kérdezte.
A Főnököt elvenném. 4 részletben.
Kissé elkalandoztam. Haladéktalanul térjünk vissza a poszthoz.

Én nem bánnám, ha gyorsan gründolnának egy békemenetet. Kész tervem van rá ugyanis.
Eddig olyan, de olyan felületesek és figyelmetlenek voltunk. Tényként és megváltoztathatatlannak fogadtuk el azt, ami eleve szabálytalanságokat hordoz. Szégyellem magam.
@jaegtoer: mindig vannak bátor vállalkozók. de lehet keverem. nem bátrak, hanem vakok.
@jaegtoer: eh? nem lesz itt békemenet, ne spanold magad. bayert kiküldik jeszenszky helyett nagykövetnek osloba.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mindenki annyi ember, ahány nyelven tud kommunikálni

a macskának csak 7 élete van nekem minimum 8

brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
azért én (micsida tévedésem ez) asszittem te egy értelmes valaki vagy aki megérti a humort még akkor is ha az keserű? dehát ha nem hát nem

azt írtam anno neked!!!!!!!!!!!!!!!!! hogy jössz nekem 12 szabad lófasszal, azaz a blogról való kibaszás nélkűl meg kell engedned, hogy közöljem azokat bárkinek irányítva...erre lett belőle ez a fos

és te meg csámcsogsz rajta mint ...

szóval lófasz a seggedbe is és még jár neke 11 másik

brühüyyy

szemétűl nem kellene ha már benádoroztak
@parti_giano:
Ez is jo megoldás de sokkal elegánsabb lenne, ha a zimperialista GE felkérné, h írjon 20 dolcsi rugóért cikket
A) Budapest Bank mint deviza hitel nyujto áldozat
B) Tungsram izzók a fénye a legszebb
C) a Paksi Atomerőműnek legyen amerikai blokkja
... ha elolvasod (ne tedd) a BZS cikket kiderül mi baja a világgal:
A, most nem fizetik le eléggé
B, anno a japánokat jobban lefizették

ergo mi mind !! a paradicsomi állapotba, az édes anyaméhbe vágyunk vissza.
"Most béke van, ne meneteljünk" - mondta a Fidesz frakcióüléséről távozva a kormányfő. A boltok vasárnapi nyitva tartásáról konzultálni fognak, az internetadót pedig 2015-re nem tervezi.

hvg.hu/itthon/20141104_Orban_internetado
@DarthVader:
A norvég Európa-ügyi miniszter, Vidar Helgesen közölte, hogy országa "nem sok hitelt ad a Kehi-jelentésnek".

Oszlóban a Békemenet!
@DarthVader:
A norvég Európa-ügyi miniszter, Vidar Helgesen közölte, hogy országa "nem sok hitelt ad a Kehi-jelentésnek".

Oszlóban a Békemenet!
@DarthVader:
A norvég Európa-ügyi miniszter, Vidar Helgesen közölte, hogy országa "nem sok hitelt ad a Kehi-jelentésnek".

Oszlóban a Békemenet!
OFF

Hanyatló Nyugat? Virágzó Kelet?

A "Nyugat" egyáltalán nem homogén fogalom. Annak bizonyos részei, mindenekelőtt azok az országok, ahol az angolszász neoliberális kapitalizmus épült ki, valóban válságban vannak. De ugyanez nem mondható el a stabil és gazdaságilag töretlenül sikeres jóléti államokra: Ausztria, Németország, Hollandia és a skandináv jóléti államok olyannyira jó egészségnek örvendenek, hogy az Európai Unió versenyképességi listáját évről évre ezek vezetik. A vita iróniája, hogy az Orbán-kormány unortodoxnak nevezett gazdaságpolitikája leginkább a neoliberális angolszász modellhez hasonul. De nem követi a "keleti nyitás" szempontjából szóba jöhető, leginkább pozitív szingapúri modellt sem, ahol a társadalom tudásszintjének, termelékenységének emelése volt a siker receptje. Pogátsa Zoltán közgazdász írása.

hvg.hu/gazdasag/20141103_Pogatsa_Zoltan_Hanyatlo_Nyugat_Viragzo_Ke

ON
ööö izéééééééééé :D :D zsóti zsóti, beszót a főnökistened :D

Orbán: most béke van, ne meneteljünk

Internetadó nem lesz jövőre sem, a visszavonása már csak jogtechnikai kérdés, és a boltok vasárnapi nyitvatartása ügyében is konzultációra készül a kormány - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz frakcióülését követően kedden. A békemenetet firtató kérdésre azt mondta, hogy most béke van, ne meneteljünk.

hvg.hu/itthon/20141104_Orban_internetado
@Imola Helyesi: helytelenűl hasznász meghatározásokat (nevezzük ezt definíciós hiátusnak)... kevered a konzervatívizmust a tekinténytisztelő provinciális szervilizmussal... sokan vannak így...
@CsekklisztNo.10Reloaded: találóbb lenne, ha a bunge csináltatna vele promo anyagot, miképpen hat a floriol és a vénusz az f16-os vadászpilótákra.
@Sir Bates dö Hól: látom, motelként szobáztatod a hölgyet. morvai meg balfenéken el?
Nyugodjon le mindenki: LESZ internetadó. A droidok a netadót nem törölték, csak annak felső korlátját.
@Imola Helyesi: az "ellenfél" használata e helyen magadra már krónikus önértékelési zavarokra utal...

(p.s.: jó szüléd te promotálod eddig csupán, de előbb-utóbb csak felkelted érdeklődésem irányába... nem marketinges vagy?...)
Tavaly az EU-ban 5 ország volt, ahol a lakosság több mint harmadát fenyegette a szegénység – Magyarország az egyik
Ételosztás Budapesten

Az Eurostat szerint az Unió lakosságának 24,5 százalékát, 2013-ban 122,6 millió embert fenyegetett a szegénység vagy a társadalomból való kirekesztettség.

444.hu/2014/11/04/tavaly-az-eu-ban-5-orszag-volt-ahol-a-lakossag-tobb-mint-harmadat-fenyegette-a-szegenyseg-magyarorszag-az-egyik/

---------------------------------

Orbán Sára párjaként mutatkozott áprilisban Navracsics Tibor új munkatársa
szokira

Szokira Tamás mostantól Brüsszelben, a magyar biztos kabinetjében dolgozik.

444.hu/2014/11/04/orban-sara-parjat-valasztotta-munkatarsnak-navracsics-tibor/

---------------------------------------

Lázár nagybátyja százmilliós támogatásokat kap
3_lazar_janos_mako_lakossagi_utca_forum

Gyapjas Károly 1300 hektár állami földet nyert, összesen 27 alkalommal. Évi 300 milliós támogatást kapnak utánuk.

444.hu/2014/11/04/lazar-nagybatyja-szazmillios-tamogatasokat-kap/
Kezd összeállni a kép. Azért kell a vasárnapi zárva tartás, mert így a családok végre zavartalanul mehetnek a mise után a stadionokba. Egy csapásra vége az üresen tátongó lelátók látványának!
hvg.hu/itthon/20141104_Orban_bizalmasa_es_a_megyespuspok_kozosen
@Sir Bates dö Hól: Basszus most jur eszembe, hogy Morvai. ;) Ezt láttad már? ;)

youtu.be/YkTHDS5IXXg
@dr. jenőke (jenőke):
Nem gond, én tikkelek:-)) csak az itt nem láccik
@parti_giano:
Nehezen ismerem be a vereséget, de tényleg ez lenne a legviccesebb!
@parti_giano: nem, én továbbra is vonzónak látom őt:-)...
Győztes magyar facebookosokról, gyenge magyar EU-biztosról, jól kinéző Budapestről és fellendülő pesti viccről írnak a nemzetközi lapok magyar vonatkozású cikkeikben.

hvg.hu/itthon/20141104_Orban_fellenditette_a_pesti_viccet__rolu
@Sir Bates dö Hól: hiába egy oszlop sz oszlop, még akkor is, ha matyómintás.
@jaegtoer:
Civil kérdés.
A napokban emlegettetek egy filmet.
Nem "A hullám" volt?
Mert ma megy a Box csatornán ez a film.
@elmeherceg: A vasárnapi boltbezárás nem a templomba járás erősítésére szolgál, így a KDNP javaslatát a templommal összemosók érvelésében el kell utasítani. A templomba eddig is és ezután is el tud menni, aki el szeretne. A szombat esti mise is vasárnapinak érvényes, valamint vasárnap is azt az egy órát reggel, délben és este is el lehet tölteni. A legkésőbbi mise eleve fél kilenckor kezdődik a fővárosban, s van olyan templom, amelyikben akár hat érvényes szentmise is van vasárnaponként, mert mind tele van. A törvényjavaslat célja semmiképpen sem az istentiszteletre vagy misére kényszerítés, így kérem, hogy az ezzel való érvelést hanyagolni szíveskedjetek. ;)
"Internetadó nem lesz jövőre sem, a visszavonása már csak jogtechnikai kérdés, és a boltok vasárnapi nyitva tartása ügyében is konzultációra készül a kormány – mondta Orbán Viktor."

ha már deutsch az internet konzultációért felel, akkor a boltok nyitva/zárva tartásáért a legkézenfekvőbb személy lázár vilmos és zoltán lehetne.
Rogán: 200 ezerig ne változzon a cafeteria adószintje

A Fidesz frakcióvezetője, az Ember, Aki Előáll Egy Sapkával, Ha Jön A Baj, azt mondta: a Fidesz-KDNP azt javasolja, hogy 200 ezer forintos összegig ne változzon a cafeteria adószintje.

444.hu/2014/11/04/rogan-200-ezerig-ne-valtozzon-a-cafeteria-adoszintje/
@Gábris szomszéd: megnéztem... mondjam el a véleményem, az igazat?... mind a filmről, mind az alatta megnyitható ismertetőről?...
Most akkor mindenki sunnyogni fog a korrupciós ügyekről mintha mi sem került volna napvilágra? A Polt Péternek sincs semmi dolga ez ügyben.
Az a terv ,hogy agyonhallgatnak mindent, a V Ildikónak pedig ásnak egy alagutat a lakásától a NAV-ig, és simán dolgozhat tovább.
Kíváncsi leszek mi lesz a következő gumicsont amit bedobnak.
Ez az ország egy nagy szemétdomb lett sajnos, a stadion építés zavartalanul folyik tovább.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Internetadó nem lesz jövőre sem, a visszavonása már csak jogtechnikai kérdés,"

értelmezzük együtt.
"Internetadó nem lesz"
1. tehát lesz.
2. tehát internetadóként volt megjelölve, ezt beismerte, köszönjük
3. mivel a módosítót visszavonta rogán, ezért lesz, amikor megszavazzák

"a visszavonása már csak jogtechnikai kérdés,"
4. amikor azt mondta (már nem emlékszem, melyik probléma kapcsán), hogy nincs meg a jogi eszközük hozzá - a 2/3-os alkotmánymódosító gépezet ellenére, akkor könnyen elképzelhető, hogy megszavazzák a ktsgvetést, majd megpróbálnak UTÓLAG benyújtani egy módosítót - amit nem tudnak megszavazni. jogtechnikailag.
@Sir Bates dö Hól: Hát ha a genetikát ki tudod belőle hagyni akár igen. ;)
@V-PORT:
"Vadat és halat, s mi jó falat
Szem-szájnak ingere,
Sürgő csoport, száz szolga hord,
Hogy nézni is tereh;"
@Gábris szomszéd: hogy hova nem képes kurvulni még ez a némber.
@Sir Bates dö Hól:

" a "kis majmok" szóösszetétellel körültekintöbben bánnék, ha neked volnék, tekintve felmenőid egyszervolt elhibázott mozdulatát és pusztán gravitációs érkezését a talajszintre... "

Egyszusszra nem semmi:))))))))))))
@Gábris szomszéd: teljesen ellentétes az én alapállásommal... mégcsak a szubjektumukban meglevő bona fides-t sem vonom kétségbe, ám pont ezzel, a filmből és szövegből is sugárzó paternalista magatartással/attitüddel erősítik a pejoratív, rasszista paneleket... nem értik emiatt, s sok más ember sem érti a phelyzetet (te sem)... nincs cigány, nincs magyar... szociológiai probléma van, szegénység van, melyből szinte, sőt egyáltatán(!) lehetetlen kitörni embereknek csupán azért, mert a hajuk olajosan fénylő, a bőrük pedig sötétebb, mint a többségé...
(mielőtt elkezded: az általad szadeszos/libsibolsi jogvédők, segítők a legjobb esetben is szintén a fentebb írtakban tévedtek, ők a jószándékú ködevők... s a maradék csak a tolvaj volt, kik a jelenlegi rezsimhez hasonlatosan csak a saját zsebére gondolva hivatkozási alapnak használta ezt a helyzetet...)
egyszintű bankrendszer, a zállam az isten, mindenki másnak pofa súlyba, röviden nemzetiszocialista államfelfogás:

A Fidesz tényleg nem akarja, hogy a bankok bárkinek is hitelt adjanak
Rogán Antal

Olyan szabályokat lengettek be, amelyek alapján garantáltan senkinek nem fogja megérni a hitelezés.

444.hu/2014/11/04/a-fidesz-tenyleg-nem-akarja-a-bankok-barkinek-is-hitelt-adjanak/
@Sir Bates dö Hól:
"...a hajuk olajosan fénylő, a bőrük pedig sötétebb..."
Tévedés! Ez egyszerűen nem igaz!
Ott van pl. Deutsch Tamás... a "büdösbogaras".
Na, na...?
nem csak én látom így:

Nincs itt semmi látnivaló • 20 perce

Tehát eddig volt egy túl megengedő szabályozás, most lesz egy túl szigorú. De azért az MNB nyomja a növekedési hitelprogramot, mert... ööö.

2

Válasz

Megosztás ›

Avatár
Walther Nincs itt semmi látnivaló • 5 perce

Így mindenki közvetlenül az MNB-től tud hitelt felvenni. Meghaladtuk a kétszintes bankrendszert.

Válasz

Megosztás ›
@Spániel:
Na, visszament meleg jogvédőnek? Csak nem az fizet megint jobban??? Döbbenet...
de hova tűnt az állami navmaffia feje????

Facebook-oldalon is keresi már Szél Bernadett a NAV-elnököt

„Hová tűnt Vida Ildikó?” címmel indított Facebook-oldalt az LMP-s Szél Bernadett, akinek kedden sem sikerült elérnie a NAV elnökét. Azt a választ kapta az adóhivataltól, hogy Vida Ildikó tárgyalásról tárgyalásra jár, most nincs ideje fogadni őt – derül ki az ellenzéki képviselő posztjából.

hvg.hu/itthon/20141104_facebookoldalon_is_keresi_mar_szel_vidat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem is értelek... elhatárolódok tőle T.Bíróság!
Ráhel, Sára, Róza... ezek mind echte magyar nevek! IGEN IS!!
@Orica Középföldi: látod, nem érti... azonnal átment szélszbe:-)...
@Sir Bates dö Hól:
Oszt amikor a zítík gyünnek, lesz forsales!
@Gábris szomszéd
Hát mondjuk neki nehéz lesz, keveri a genetikát a génetikával.:
öhöhö imola a nagyfejű éjjeli tollas ragadozó megaszonta a kis szürke tollas énekesnek a tutit :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez a kis szeles, nagyon mozgékony, hát ez sem egy pozitív tulajdonság, mi van , ha odaugrik, ahol elbucskázhat.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Most akkor ez egy szélsőjobbos blog, bocsika?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem a szolis antisampon figurákról írtam:-)...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Öhöm, nagy a fejem is, ich habe einstanden.
Bocs: ich bin eingestanden.
Szél Bernadett, a népszerűséghajhász.

"A CÖF tudatta: elszámolásaik tiszták és az ide vonatkozó törvény szerint nyilvánosságra kerültek. Közölték azt is: a CÖF-CÖKA aktivistái és teljes vezetősége fizetség nélkül végzi munkáját, "nem úgy, mint az olcsó népszerűséget hajhászó Szél Bernadett képviselő, akit súlyos százezrekért foglalkoztatnak az adófizetők".

nol.hu/belfold/letagadta-fazekas-sandort-a-cof-1496437
@Imola Helyesi:
Hiába no, az einstand a véretekben van...
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Tenyleg el kell húzni ebből a ... országból, h ne közmunkásokat akarjon csinálni gyerekeinkből ez a €&#%^~>$$£¥^%#"

Lehet, hogy arra várnak. :) Lehet hozni majd az azeri közmunkásokat a magyarok helyére.

"Mikor lesznek ezek tenyleg elzavarva ? Mit engedünk még meg nekik ?????"
Majd akkor, ha lesz hiteles ellenzék, és a magyarság saját kezébe veszi a sorsát.

A poszthoz. Ez a Bayer Zs. számomra egy érdektelen figura, persze tudom, hogy fontosak az ilyen pártkatonák. Szalmás uram legalább tréfás ember volt, mikor a kortestanyán mulatozott a kisnemesekkel, és szervezte, hogy az adminisztrátor mellett szavazzanak.
Elég gáz, hogy a Fidesz azt tervezi, hogy a novemberi internet-tüntetéseket törvényileg korlátozni akarja.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Olyan szép hsz-t írtam neked múltkor ebben a témában. :)

"Identitások, amik nem jöttek be a magyaroknak, vagy csak időlegesen:
-európai nagyhatalom,
-katonáskodó, bátor nép, Európa védőbástyája,
-Kert-Magyarország,
-természettudományban kreatív, Nobel-díjas nép.

Identitások, amik bejöttek:
-Kompország,
-filozófus nép, nem olyan értelemben, mint a görögök, akik új eszméket találtak ki. Olyan értelemben, hogy a magyarok szeretnek vitatkozni, politizálni, elemezni a világ helyzetét, akár a munka rovására is (ezt én találtam ki)."
@Sir Bates dö Hól: és a helyzet fokozódik, oszlop elvtárs.

VISSZAVONULÓ AZ ADÓTÖRVÉNYEKBŐL, MUNKÁHOZ KÖTNÉK A CSALÁDI PÓTLÉKOT

vs.hu/kozelet/osszes/visszavonulo-az-adotorvenyekbol-munkahoz-kotnek-a-csaladi-potlekot-1104
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szereti hát, ha mögötte áll. még jobban, ha főzni is tud.
imola, tudsz főzni?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: neeem, a videón éppen cigányokkal vegyül valami furcsa kaftánban.
@parti_giano:
Én meg nem enném. :)

Kerge birka mit tud(na) főzni? :D
Ezen besz@rtok/besírtok:

444.hu/2014/11/02/tobb-penz-a-hit-es-erkolcstan-oktatasara/

Mily meglepő! Mivel kötelezővé tették, növekedett a hittant és erkölcstant tanulók száma.

Nem mondod, vaze?!
@Sir Bates dö Hól: Érdekes. Számomra is csak emberek vannak akik rosszat vagy jót cselekednek.
@avanivi: bazd meg, csontra vágtak egy önkormányzati tulajdonú kiserdőt a Gellért-hegyből, hogy ez a köcsög lakóparkot építhessen oda!

itt tényleg akasztani kéne! az ész megáll. ezek bármit, bármit megtehetnek.

és a nyomorult fideszbirka meg megy menetelni... elképesztő.
@parti_giano:
"Munkához kötnék a családi pótlékot."
Csupán megjegyzem, hogy Magyarországon 280.000 ember van olyan, aki semmiféle ellátásban nem részesül.
Amennyiben munkához kötik a családi pótlékot, amikor családok csak ennek birtokában tudnak enni, ez a szám mekkora lesz?
Ja? A gyerekeket is beleértve.
Ilyen kegyetlen és embertelen kormány a világon nincs.
Közben olyan intézkedéseket hoz, amelyek száz milliárdos bevétel kieséseket okoznak.
Írom azokat.
@Sir Bates dö Hól: De gondolom a vonzódás nem változott. :)
Hálátlan népség:))
Nem,hogy örülnétek a decemberi "agapénak!
Csüngőhasú mikulásjézuskák kacagányban,attilában,tarsolyosan,csilingelve fogják felszolgálni az elejtett,csodaszarvast,a fácánokat,a turul és birkaperkelteket,a kecsegepaprikást házi(autentikus)nemzetthy túróscsuszával:)))óhhhh
Mint egy Krúdy:) v.bocsnem:))Móricz regényben:))
@Mariann19:

olvasgatva a jó híreket, zsigerből tudnék tenni, mondani valami ritka cifrát ezekkel a ... nem is tudom minek nevezem őket, szép nyelv a magyar, de erre már nehéz elég ordenáré jelzős szerkezetet kitalálni. hogy csinálná meg őket egy tucat hegyi troll vagy mi.
@gazoló:
Há', egy vörösboros szarvasperkelt, egy birkaragu vagy egy túróscsusza harcsapaprikással nem is esne rosszul. :)
@parti_giano: az alanyi jogon járó családi pótlék a társadalom tagjainak nem-felnőttként kezelése számomra, egyben igazságtalan... ugyanakkor akinek valóban szüksége van erre, az kapja továbbra is... ez azonban nem elválasztható a struktúrális reformoktól... (az mo drámája -tragédia vagy komédia, kinek-kinek habitusa szerént-, hogy két, messianisztikus küldetéstudattal megvert/-áldott holdkóros rendelkezik világos, komplex tervvel/programmal a XXI. század moról... s az csak hab a tortán, hogy aki érti, hogy mit is akarnak, az nagyrészt mindent feladva az azonnali emigráció mellett dönt...)
@Marcellusca:

Nekem is de ha ezektől kéne elfogadnom inkább az éhhalál:))
@Gábris szomszéd: mondtam, hogy nem érted... ez van, bármit teszünk, ez nem fog változni... (korrektséghez bozzá tartozik, hogy nem vagy ezzel egyedül...)
@Mariann19:
Ahol nagyon sok gyermek van, ott azért az apuka dolgozhat, nem?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Nyilván amíg konzultál az egyik kéz addig szalámit a masik és mindenteg fognak tenni h ellehetetlenítsenek minden lehetséges ellenállást.
Ügyes hatalom technika gyakorlás , aljas kormányzás
Nyuszókáim!

Ennyi jó hír után lehet, tényleg nincs más megoldás: juhász kell ide!
Az majd elmegy a barikádig!!! :)

Hőbörögünk? Höbörögünk?
Jobb volna már bőt röhögnünk!

;)
@batka manó:
Inkább mondj észérveket a családi pótlék adójóváírásáról, mivelhogy kettő gyermeked van.Konkrét ügyért harcolj!
@Marcellusca:
látom te is szegedi vagy, nem szögödi... :)
Érdekeset ír Simonyi András az Orbán-Putyin szerelemről, az eltévelyedett gyermek sz
ülői szigoráról, és még sok mindenről, elég világos utalásokkal.
Az utolsó mondat sokat sejtet.

"Észhez térhet-e a magyar kormányfő? Rajta múlik. Egyelőre - zárul a cikk."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kerdes_washingtonbol_eszhez_terhet-e_orban_viktor.589083.html
@Marcellusca:
én csak illemtanra jártam kurva régen! :9
@batka manó:
"De erre már nehéz elég ordenáré jelzős szerkezetet kialakítani."
Elég visszafogott vagyok, de én már olyan jelzős szerkezetet alakítottam ki, hogy az amerikai katonák zsargonjához képest aranyérmes vagyok.
Mennek a hírek, én meg mormolok, szép magyar jelzőket, és már összetett mondatokat is kialakítottam mérhetetlen felindulásaimban.
Láttak ezek a fideszesek könyörgő szemű, éhes gyerekeket?
Persze, számukra a gyerekek csak demográfiai tárgyak, az elbaszandó GDP termelés jövőbeni alanyai.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Elnézést tegnap láttam visszaolvasva amit Bizáncról írtál, az nagyon találó így elso hallásra - bocs, nem reagáltam, de azt hittem már kifutott, mire felkaptam a szálat.
Ezt a fentit ugy emlékszem másnak írtad de mi mindegy is. Hmmm nem tudom, azért nagyon sok identitás tudatelemunk az elso listából gyokeredzik, v arra vágyunk vissza, nem?
Néha azt gondolom, h teljesen találó volt anno Orbán azon megjegyzése h mi félázsiai nép vagyunk : mentalitásunk szerint persze.
Ezt a totalitárius témát még rágnám később, de most mennem kell.
@fzs.1933:

Szögedi, vaze! :P
Egyébként: nem. Csak Szögedébe jártam középiskolába. :)

"Kóstoltam. Vigyázzanak! Sótlan kissé a perkelt."
www.youtube.com/watch?v=PQ1DmpFrhJ8
@fzs.1933:
- Józsi bácsi, az a hír járja, hogy beszűkült a szókincse. Igaz ez?
- F@szt!
:D
@Imola Helyesi:
"Ahol sok gyermek van, ott az apuka dolgozhat. Nem?"
Persze! Az orbáni munka világában, ahol a világ létezik, csak a munka nem.
Imola! Hol élsz te?
Ezen kívül ilyen bérek mellett még egy gyereket is nehéz eltartani, nemhogy többet.
Akkor, amikor szóban ez a kormány a gyermekáldást szorgalmazza a Janus arcával, pont a családi pótlék megvonás a főcsapás a költségvetés balanszírozására?
Micsoda fertő ez a gondolkodásmód!
@Mariann19:
Én nem hiszem,hogy a családi pótlékot megvonják.Lehet, hogy az adójóváírással kevered.
@Imola Helyesi:

tündér bogár, melót adj az embereknek, és ha akkor b.szik elmenni dolgozni szankcionálj. én elég öreg motoros vagyok hallottam még szolidaritásról, meg társadalmi felelősség vállalásról. van az a jövedelem kategória ahol egy forintot nem adnék mert minek, nincs rászorulva a paraszt pl. ha belefér egy 170 milliós vityilló nem hiszem hogy havi húsz sokat lendít a helyzeten. és nem ez verte ki a biztit, hanem az elmúlt 25 év, de erősen dobogós trágya megoldásokból a viktor nevével fémjelzett elmúlt öt év, tákolmányostul, korrupcióstul, söralátétes adózásostul...bicskanyitogató ez a dísztársulat is, egy másodperccel nem jobb mint az előző garnitúra (azok mondjuk legalább a magánéletembe egy picit se akartak rendezkedni, csak' kilopták a szemem). de nem is tudom mi f.sznak próbálok neked bármit is elmondani, amikor csúnyán bele vagy habarodva a turulba b.szott új horty rendszerbe.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
az, bassza meg! :)

@Marcellusca:
családdal most möntünk vón odafőlé, dö nöm jött összö... :)

- Elnézést, Ön a tánctanár?
- Egy lófaszt! Én az illemtanár vagyok!

Ha már...
:)
@fzs.1933:

Ajánlom a régi 5-ös melletti Fehértói Halászcsárdát. Nagyon jól főznek.

www.fehertoihalaszcsarda.hu/
@Imola Helyesi:
"A kormánypárti képviselőcsoportok tanácskozásán az is felmerült, hogy valamilyen módon kössék munkavállaláshoz a családi pótlékot. A frakció annak megvizsgálására kérte a kormányt, hogy ez lehetséges-e. A munkanélküliek jövedelempótló támogatásainak elsorvasztása ugyanakkor félmillió ember életét lehetetleníti el."

vs.hu/kozelet/osszes/visszavonulo-az-adotorvenyekbol-munkahoz-kotnek-a-csaladi-potlekot-1104
Egyébként akkor vasárnap moziba sem mehetünk? Csak mert azok leginkább plázákban vannak. Azt hiszem.
@Marcellusca: ha arra járunk, felkeressük. Lehet, elmegyünk még egy hosszú hétvégére. Gyerekek nagyon szeretnék megnézni a szegedi múmiákat.

Mondtam nekik, akkor inkább a Parlament, az még közelebb is van.
@Mariann19: egyetértek és együttérzek.
A legijesztőbb, hogy megint belengették a közeli jövőre a 9 %-os szja-t úgy, mintha ez a mostani 16 is annyira a szegények érdeke és jóléte miatt lenne.
Csak az a remény marad, hogy nem lesz anyagi erejük megvalósítani.
@Imola Helyesi:
Imola!
Nem akarom fényezni magam, de képzeld el, nem keverem a családi pótlékot az adókedvezménnyel, pedig nagyon együgyű vagyok.
Majdnem olyan, mint te, amikor fentebb az adókedvezménynél azt kérdezted, hogy mi van azokkal a kétgyerekesekkel e tárgyban, akiknek már van gyerekük.
Azt hitted, hogy az adókedvezmény csak a jövőben megszületett gyerekekre vonatkozik.
Nézd csak vissza!
Megfigyeltem, hogy ha elkezdek beírogatni, akkor alábbhagy a többiek írói tevékenysége.

Le-e kell-e vonnom-e valami következtetést mindebből-e?

:)
@parti_giano: most vicc nélkül... nem a víziókra, hanem egy reális, előremutató jövőképre azért szükség lenne (nyilván az "előremutató"-t én egy európai és liberalizmust alapként elfogadó, a reneszánsz és felvilágosodás eszméit pártoló szubjektumon keresztűl határoznám meg...)
@Sir Bates dö Hól:

"két, messianisztikus küldetéstudattal megvert/-áldott holdkóros rendelkezik világos, komplex tervvel/programmal a XXI. század moról..."

Ki a másik? Merthogy nem Gyurcsány, ha véletlenül rá gondoltál volna:))
És mi az, hogy világos, komplex terv? Erős hiátusok bukkannak fel a komplexitást illetően, a világosról nem is beszélve.
A holdkóros rendben van. Lunatáriusok?:))
@fzs.1933:

Áááá, én is járok így. Elég sokszor. :)

Kiszámíthatatlan egy bagázs. Most éppen azért nem írnak/válaszolnak, mert munkakezdés/kávészünet/ebédszünet/műszakváltás/hazautazás/vacsora/későn van. :D
@Spániel:
Nem fognak törődni azzal, hogy a 9%-os SZJA milyen katasztrofális következményekkel járna.
Érdekelte ezt a kormányt a bevétel kiesés, amikor a 16%-ot behozta?
A három év alatt már legalább 1.500 milliárd esett ki.
Nem is lenne ilyen nagy baj, ha ez meglenne.
Ráadásul nem lendítette fel a gazdaságot a zsebekben maradt többlet nettó.
Persze, hogy nem. Ment ki külföldi bankokba, a felmérések szerint 20 milliárd/hó megy így ki.
@Mariann19:
Ezt azért írtam, mert egy olyan nyilatkozat volt, hogy ezzel akarják serkenteni azt, hogy két gyermek legyen, vagyis szülessen második gyermek.Mármint hogy 2016-ra halasztották a kétgyermekes családok adójóváírását 4 lépcsőben. De a nem dolgozóknak is jár családi pótlék, az más.
@xyxyxy71:
úgy-úgy, van ma valaki az út szélén? He?
Senki!
Mindenki már belökve az árokba!

A kormány befektetéseitől már kezdek kifeküdni.
@Marcellusca:
tudod mit? Nem is válaszolok neked sem! Beeee!

:)
@Orica Középföldi: de, bár éreztem, hogy nem teljesen fedi a valóságot, főleg az emigrációra vonatkozó rész... viszont jól hangzott, mondom, elküldöm, vajon ki reagál rá?:-)... nem, ő valóban nem komplex, a másik az, önmagában... csak mi nem azt a koordináta-rendszert akarjuk:-/... gyurcsánnyal még együtt is tudnék gondolkodni, ám holdkórosságához nem férhet kétségem... ám ez ízlés kérdése:-)...
@fzs.1933: Oda sem és hétfőn TV sem lesz. :)
@V-PORT:

"A CÖF amúgy éppen a múlt héten írt alá vidéki hálózatépítést elősegítő stratégiai megállapodást a kormánnyal."

Épíccsünk mán egy kis hálózatot!:D
@fzs.1933: :((

www.youtube.com/watch?v=DyWuTrKw8p8

AZ ORGIA (PILINSZKY JÁNOS NÉGYSOROS C. VERSÉVEL*) 1984.

Lassú táncok a lehűlő levegőben,
Lassú lángok a kandallóban,
Jóllakott dögök a medvebőrön.
Mit bámulsz? - mondja Ofélia,
Majd kilép a tűzből és Júlia ágyába siet,
Mialatt Rómeó Othellót kerülgeti.
Még a Vészbanyák is elpirulnak,
A pimasz Shakespeare hogy vigyorog.
A bomlott agyú Grimm testvérek gyermekeket
Kínoznak, míg Csipkerózsika önmagával játszik,
És az arcátlan Andersen Hófehérkét öleli.
A Színészkirály és a Költő műsort adnak
A vasúttársaságok javára.
A nyolcvanéves primadonna nemzetiszínű melltartóját
Kisorsolják a nyugdíjas katonák klubjában.
Marylin Monroe mosolyog, már túl van az egészen,
Ismeri a dolgot James Dean-nel együtt.
Szegény Ginsberg üvöltve keresi Kerouac-ot
A tömegben.
Az ezredes álmában kiad egy parancsot:
Mindenki egyen egy narancsot!
De a nők inkább banánt kérnek.
A fáradt hősök már henyélnek.
A magas külföldi vendég történelemkönyvet
Olvas és halálra röhögi magát.
A szolgák lopnak és lopakodnak.
Óh mennyi nihilista nacionalista alkoholista
Feketelista futballista exhibicionista
Specialista fasiszta statiszta
Masiniszta soviniszta orgonista alpinista
Kálvinista.
A táborban mindenki alszik,
A költő tündérei pengetik a drótokat.

*Alvó szegek a jéghideg homokban
Plakátmagányban ázó éjjelek
Égve hagytad a folyóson a villanyt
Ma ontják véremet*

Haldoklik az Éjszaka,
Vére beszennyezi a Hajnalt.
Minden születés véres.
A Nap kései szabdalják a Csavargók Köpenyét,
Széttépik a nehéz álmot.
Ébredező részegek,
Az első morgások,
A düh, böfögés, hányás, ürülék,
A lejárt gramofon sisteregve ismétli egy
Régi induló utolsó hangjait.
Nincs többé álom.
Egy szem, egy arc...
Óh, a kép mennyire pontos,
Az öreg Bosch hogy pirulna, ha látná,
A vén kokós.
A padláson véget ért az Öngyilkosok Bálja,
Mindenki a pincébe igyekszik, ahol
A Paraziták Parádéján a Patkány a prímás.
Íme az utolsó kínrím:
Ez egy nedves kor,
Nappal vér folyik,
Éjjel bor.
A kis balerína vezeti pónilovát.
Hamupipőke, te sosem alszol? - kérdezi
a Bohóc.
Vigyél el innen, barátom!
Nem lehet, itt kell örökre maradnom.
Mozdulatai kecsesek, ám a látvány szomorú.
Talán csak a Bolond mulatságos, ahogy integet,
Hogy majd ír! Igen.
És nem felejt el semmit.
Szeretlek.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége?!
@Mariann19:
Járjon 9 %-os adó , de csak bizonyos jövedelemhatárok alatt, ha ezt akarják.pl. 300000 Ft alatt, afölött nem.
Na, nyomik, ha unatkoztok és nem Tündéröreganyátokat akarjátok épp simogatni, akkor keyboard dobáló játék... :D

kozpontiujsag.hu/fideszinvaderz/

HDD-t is lehet??? :)
@Sir Bates dö Hól: én sosem viccelek. a jövőkép nem vízió?
@gazoló:
Jaj, ne... te direkt ingerled a banyát itt?
Ha belegebed, se bír ilyent összerakni, helyette szenved a kínrímjeivel majd egy sört nektek. :(
@gazoló:

yesss. nagy kedvencem, minden vers, minden nóta a mai napig nagyon ül. azt sajnálom, hogy a sok tróger nem ezeken nőtt fel, tanulhattak volna egy kis emberséget és még tán becsületet is :)
"Bayer Zsolt elismerte, hogy őt bizony nem volt nehéz korrumpálni
A Békemenet bejelentése miatt elsiklott a figyelmünk afelett, hogy a fideszes publicista az átkozódás közepette bevallja, őt bizony – még a Magyar Nemzet újságírójaként – simán megvették:
1995-ben a Lockheed-Martin húszezer dollárt adott nekem az Amerika-sorozatom elkészítésére, ezért az F16-os repülőgépeket gyártó bázison kellett forgatnom és dicsérnem a terméket.
Az amerikai cég a kilencvenes évektől kezdve lobbizott intenzíven Magyarországon, hogy az elavult Mig-29-eseket az általuk gyártott F-16-os vadászbombázókkal váltsák föl, ám – többek között Selmeczi Gabriellával és Balsay Istvánnal megerősített – törekvésük kútba esett, amikor 2001-ben az első Orbán-kormány a svéd–brit Gripenek mellett döntött. A Gripen-vásárlás sem mehetett azonban megfelelő ösztönzők nélkül: külföldi lapértesülések szerint 13 millió euróval kentek meg öt magyart; de itthon az ügyészség persze nem látott semmi okot a gyanúra, a Fidesz és az MSZP pedig egy kis egymásra mutogatást követően csendes megegyezéssel jegelte az egész ügyet."

Öööö... izé... hisz eddig is tudtuk, hogy prostiból van dögivel, meg azt is, hogy Gripen buli mekkora buli volt.
Ki is jelentette be, hogy azt veszünk?
De'télleg... 13.000.000.- €.
Sok narancsbolsi is ízlelgesse a számot.
Evégre ...
Hol van ehhez képest az 50.000 €-s, svájci tandíj... aprópénz.
@Imola Helyesi:

te szentségtörő az mán' progresszív adózás az meg az nagyon fújjj, ördögtől való, tömjén zsolti kiátkoz még egy ilyen gondolat... :)
@batka manó:
Megértem a kritikáidat, csak azt nem, hogy azt írtad két gyermeked van és a Horthy-rendszerrel jössz, de akkor nem is éltél, hogyan jön ez az összehasonlítás?Ha a koreaiaknak lehet Mardukjuk /Nimród/, meg varjujuk /háromlábú/, az osztrákoknak sasuk, meg mindenféle népnek lehet valami mondabeli állata, madara, akkor nekünk miért is ne lehetne sólymunk/ turul/.
@parti_giano:
Meg van a ... nem jó, mert ha leírom, még ki leszek bacarintva...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Megnéztem a nagy leleplezést, ma kb 5millió Ft az a 20000 dollár, és ezért filmet készített Amerikáról. A zt kifogásolta, hogy dicsérnie kellett az amcsi gépeket. Dehát ez így van ma minden cégnél, ha nem dicséred, akkor röpülsz.
@Sir Bates dö Hól:

", ő valóban nem komplex, a másik az, önmagában.."

A zárt világ nem jelent komplexitást, ha a XXI. sz-i Mo-ról beszélünk.Egyébként persze az:)))
@Imola Helyesi:
Nem'istudom... amikor a kis ribanc bevallja a saját árfolyamát, hááááát... nekem ciki lenne pénzt elfogadnom, amikor olyan- ,de olyan lelkesen harcolok a mocsok ámérikaji imprlistákok ellen.
Bár, ezek a volt Népszabadságos pártringyóktól mire kéne számítani? Igaz... Kurvának áll a világ... jól látod...
@parti_giano:
Nem viccös... mikó'ültél utoljára te majom "csónakba"?
Holnap (ha ilyen idő lesz és nincs szél) húzok ki kajakozni!
@parti_giano:

": ajándék csónak ne nézd a lapát."

Ilyen mondatok után ne merj kérdezni semmit:)))))))
@Imola Helyesi:

valaki tegye már helyre ezt a jóembert mert én kevés vagyok hozzá mint mackósajtban a brummogás :)

te bígyó a turullal, a csodaszarvassal, a lovakkal a kumisszal, meg a nyilazással pont semmi baj nincs, csak ma ezeket a szimbólumokat emlékeket nem arra használják amire kéne, hanem magára húzta ezeket a jelképeket egy soviniszta, nacionalista, rasszista csökött bagázs (mondjuk ilyet csinált egy másik alakulat is őket nyilasoknak hívták) és ezzel jól kisajátította magának.

én nem éltem a horty rendszerben, de az egyik nagyapám ott maradt miatta a donnál, szerencsés ember vagyok mert a dédnagyapám még tudott mesélni ezt azt, ráadásul olyan irodalma van a korszaknak, hogy nem túl bonyolult utána olvasni, de ha az ember lusta dokumentum filmek tucatjai dolgozták fel azt a világot. ha ez nem lenne elég, akkor az is beteszi a kaput, hogy az orbán rezsimnél - és a szárnysegédeinél, jobbik - hivatkozásialap az a rendszer mint követendő jó példa.

ui: ismét elegem van belőled, meg a gyorstalpalásodból', mert ennyi erővel borsot is hányhatnék, annyi értelme annak is lenne. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

'Dajcs süketel Olgánál:(
'Ezmekkorabarom:))

Szilyt sem értem('vanazamiértkorpás,mazó vagy egy 'szimplapöcs:((
@parti_giano: azt, mint tervet, a víziót a látomás, káprázat értelmében használtam...
@Orica Középföldi: nem, de ki sem zárja azt:-)... hermelin vagy, tudod ugye?...
@xyxyxy71: Nagyon kíváncsi vagyok ki az a gyökér aki kivágatott egy fél erdőt mert csak oda tudta elképzelni a palotáját.

://www.168ora.hu/globusz/eurostat-magyarok-negyede-nelkulozik-131831.html

Száz stadiont ezeret.
@parti_giano:

Gondolom, nem akarják, hogy az életvitelszeruen munkamnélkuli családok szaporodjanak. A tobbieknek hamarosan muszáj lesz, de ne szaladjunk elore.
A bufé és ruhatárszakosok kutatásai szerint a gyermekvállalási hajlandóság csokken az oktatásban eltoltott idovel arányban valamint a szexuális felvilágosítás és fogamzásgátlással párhuzamosan. Ma moon 'a politikai ero nem a felvilágosítás hanem az erkolcs irányába megy el.' /H.R./

szal kothetik a csp-ot akármihex... kivéve ha gyorsan akarják éhen fagyasztani azt a párszázezer embert
@gazoló:
A "büdösbogár" D.Tompika?
Azért mazochisták vagytok, az a büdösbogarat nem szívesen akarnám látni...
Vacsorálok, mesét nézek. Mára léptem.
Szép estét!
@fzs.1933:
Akkor mára csókultatod Tündenénédet? :(
@parti_giano:

Megemésztettem a csónak-lapát förmedvényt, így válaszolok.
Igen, ismerős: Ein Reich, ein Volk, ein Führer
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

'konzultáció megvolt?

vimeo.com/110102783

Megvolt:))

Akkor fa@é kell ezt csűrnicsavarni???Főleg ezzel a barommal,hogy véresre kereshesse magát itthon is egymilliárdért!!
Még majd az jön le,hogy 'felcsútcézárja a hazai net'nagymegmentője:((
Kövér elvtárs újabb kapanyélkilógása:

"Szingapúr kapuként szolgálhat Magyarország számára a délkelet-ázsiai térség irányában, mint ahogy Magyarország is Szingapúr számára a kelet-közép-európai térség felé.
Kövér az EU és Szingapúr közötti szabadkereskedelmi egyezmény nyélbe ütése utáni időkre gondolva reklámozta a döntéshozóknak Magyarország versenyképes és képzett munkaerejét, előnyös állami támogatási rendszerét és kedvező beruházási környezetét. Akármit is gondolunk Szingapúrról meg a centrális erőtérben trónoló Lee család uralmáról, a gazdasági lobbizás kákáján tényleg naiv dolog lenne csomót keresni.
Azonban az illiberális állam eszmei alapjainak lefektetése és első kapavágásai óta az már egyáltalán nincs rendben, amikor Orbán Viktor egyik mintaállamát az országgyűlés elnöke is modellértékűnek nevezi:
Szingapúr sok tekintetben modell lehet Magyarország számára, hiszen etnikai sokszínűsége mellett egy nyugalmat, biztonságot teremtő ország (...)
Szingapúr ugyanis bármilyen gazdag, tiszta (steril) és rendezett, de – ahogy arról nem is olyan régen írtunk – a Kövér által méltatott nyugalomért és biztonságért a 3,8 millió lakos elég nagy árat fizet:
A média szoros állami kontroll alatt van, a parabolaantennákat be is tiltották, hogy csak a helyi kábeladókat lehessen fogni. A Freedom House listáján a 178-ból a 136. helyre sorolta (Magyarország romló helyzete ellenére is még mindig a 74. )
Lényegében az összes közterületet kamerák hálózzák be, és mindenkiről szorgosan gyűjtik a felvételeket.
Az állam begyűjti és elemzi az összes közösségimédia-tartalmat, az adatokat a „nemzeti hangulat” meghatározása mellett közpolitikai tervezésre használják. Ezek néha olyan abszurd kimenettel bírnak, mint a 30 százalékos kitűzött népszaporulat.
A szabadságjogok megkurtítása ellenére az emberek elfogadják a sok progresszív kezdeményezést megvalósító, a felekezetek és etnikumok közti békét kemény kézzel őrző és a nem állami korrupciót visszaszorító egypárti demokráciát."
index.hu/kulfold/2014/11/04/kover_szingapur_illiberalis/

Jaja... a kikötőink nyitva állnak nekünk is!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Lekéstél az óhajoddal.
A fidex kihelyezett frakciózüllésén már lezsírozták a dolgot valamelyik öt csillagos wellness szállodában, Tompika lesz és kuss!
Te meg csak evezel és evezel...
@Knósszosz:
"Ki a fasz..." Tompi?
Ezt cinikus büdösbogarat végül is bármely témára rá lehet ereszteni, amit meg kell ba..ni!
Ennél szánalmasabb, nyálgépebb és tahóbb közszereplő kevés van a magyar politikai palettán, ami mondjuk elég nagy szó!
Iszunk valamit? :)
@gazoló: @Knósszosz:

arról nem is beszélve, hogy fricc már megállapította, hogy viktor atyuska mekkora qrva nagy államférfi, merhogy' ki tudott farolni ebből a remek ötletből...innen már csak fél lépés az árvízvédő, netmegmentő csodálatos (ner)fővezér kidomborítása. mondjuk a pocak a domborításhoz már meg van, a magasságon még igazítani kell valahogy, hogy végre igazi nagy államférfi lehessen a fő kend. :)
@batka manó:
A Fricznél szervilisebb takonygerincű kevés van, az is igaz.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Rágalom:))
Tagadhatatlanul kevesebb a jó, az viszont felértékelődik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Na ne hülyéskedjél már!
És a Kövér? Nála virtiglibb büdös bunkót hol kaparsz te össze? Na jó, legyen holtverseny. Azt sem bánom, ha szó szerint!
Mit iszunk...? Mit ajánlasz a Lidiliből? Van valami izé? A múltkori Faxe az fincsi volt!:))
@batka manó:
A Fritz az sok mindent megállapított már. Szerintem a tudományos kutatásai erdményeképpen belőtte már a szervilizmus mértékegységét is, de mivel szerény ember, nem propagálja saját magát - főként állami pénzen.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

az a szerencsétlen hülye annyit ért az LP business.éhez mint a tyúk a az ABC-hez...21000 db LP az kb 210000 dollár canadában de ha ügyes és nem siet akkor többet is kaphatna de ki kell választania azt a sok nagy dealer közűl aki vesz LP-t ez kb 50 millió forint azaz 10x-se annak amit a hülye kér érte és el akarja kótyavetyélni

brühüyyy

persze nem mindegy hogy milyen LP cvan olyan használt LP amiért 1000 dollárt is leperkál a gyűjtó de azt csak a dealer tuggya megkeresni

szerencsétlen magyarok még kurvának sem jók és baszni sem tudnak
@Knósszosz:
Veltins. 199. Vicc... pláne a borsodi lábvizekhez képest...
@Rodeo36:
Meccset(Real) nézed?:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Aztaa... legalább sör hírlevelet küldhetnél!:))
Holnap ott a helyem!!:D
@Knósszosz:
Cseszed, nálunk már kifogyott...
Csak a csirkefarhátat nézed a Lidl-ben???
@Knósszosz: Hali szomszéd.
Köszi Sárikát, de nekem nem ez jutott éppen eszembe, hanemhogy a kurvannyát a korleonékoknak!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én ott olyat nem láttam, meg amúgy is, nekem ilyen luxusra nem telik. A lecsókolbász előre köszön, szóval amit a kaján megspórolok azt eliszom!:)))
@Spániel:
Szia!
Hát, azt hiszem ugyanazt fújjuk, csak én glaszékesztyűvel fogtam meg a szart, de Te...:DD
@gazoló:
melyiket?

még a teve nem műxik be kell brüggyenteni most léptem be

majd megnézem..majd megismétlik

brühüyyy

kösz
@Rodeo36:

Real-Liverpool Bernabeuban 0:0,de nem sokáig,nagyon nyom a Real:))
@gazoló:
Ja!
Volt a Lidl-ben Cseh izé, nem is oly régen.
Én akkor nekiálltam tesztelni, az eredmények olvashatóak voltak itten is, a lényeg; Bolival nagyjából egyezik az ízlésünk, szóval hallgatok rá!:) Konkrétan nem emlékszem rá melyik volt a nyertes, de valami Uhersky izé lehetett, nem esküszöm rá. Kérdezd Bolit, talán nem olyan likas a zagya mint az enyém, bár erre nem vennék mérget azért...
@gazoló:
Nem mindig értek egyet... A Veltins???
@Knósszosz:

Hogy 'tuttok ebben a 'zimában ennyi 'sert nyakalni:))
@gazoló:
Igen, ott van mindegyik "tesztalany" kösz!:)
Apropos; fidesznek van házi sörfőzdéje? Van ott egy olyan márka is, hogy Lopkowitz. Ja, nem.. én hülye. Pé helyett bé... de azért nem vagyok meggyőződve, hogy Felcsúton nincs sörfőzde.
@gazoló:
1:) nincs is hideg
2:) ha volna is, a sört a szobában isszuk
3:) ha ott is hideg lenne, akkor valamit elbasztak a rezsicsökkentéssel, viszont akkor már sör se nincsen...
@gazoló:
annyi meccs van eccerre Liverpool-RM? azt a SN aggya 501...nézem
holnap lesz CSZKA _

na jó szia megyek bámúlni

közben egy csomó dolgotn kell megcsionálnom de c sak hátramarad

brühüyyy
Mit pattog ez a bayernáci szarzsák mikor vicctor megmondta hogy nem lesz békemenet mert ő nem engedi.
Na meg ma hallottam hogy girnyószász féreg is államtitkár állat lesz.
Hát ennyit a közalkalmazotti létszámleépítésről. Mert gondolta azt bárki is hogy magukon kezdik a leépítést.
@Knósszosz:

Hát ami 'aztat illeti elég sok mindent" elbasztak a rezsicsökkentéssel":))
Téli időben 'ótómatikusan átállítódik a szervezetem borra,páleszra bár a 'zutóbbira nehéz napok jönnek:))

Valami zenéd esetleg??(szőke,barna,jóadottságú:))))?
@gazoló:

az ember elballag a frigóhoz, kicsit kotorászik benne megragad egy sört, aztán ha dobozos akkor felszakítja a fület és elégedetten hörpöli...kb. így megy ez, ha üveges akkor keresni kell egy jó nyitót is. :)
@gazoló:

és Kassai and Co.

brühüyyy
@Oxica:

szerintem egy főre jutó államtitkárban lista vezetők vagyunk...hiába no gazdag egy ország vagyunk csak mi nem tudjuk :)
@Rodeo36: Juventus-Olympiakosz is megy. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha még nem láttad. :)

Orbán Viktor értesül a netadó elleni tüntetésről

youtu.be/5UpdQFN3cm4
@gazoló:
Mostan nekem még nincs hidegem, én jól bírom (bár utálom), majd dzsanjuárban esetleg. Szőke-barna...? - most nem tudok újat, esetleg Garifullinát, de szerintem már láttad.
Ha mégsem, akkor:

www.youtube.com/watch?v=BNvnneUnyqw
... és Gergiev, csak azért, hogy ne legyen vita!
Az orosz schúúle...

Amúgy meg... nem is, mert le leszek sznobatikázva. Ez van. Mozart minden mennyiségben, a KV 364-et keresd meg, Mutter vagy Ojsztrah... és Voksán Virág a lemezcsiszatolással mint czeleb+Sehere Sezádé a másik DJ celeb, meg győzike és pákó...

Bocs, nem akartam rossz icakát, lekközelebb majd vigyázok!
@batka manó: Valamint az egy főre jutó bunkók számában is. Ami köztudottan már Hofi életében is 2 fő volt. :(
@Knósszosz: Ezt a srácot láttad már? Állítólag fél éve tanul énekelni. :)

youtu.be/4VojA_AdKYU?list=UUIgrliF7jvkZdAFkeVn9aSA
@Gábris szomszéd:
Hogyan lehetnék én ítész, én csak lelkes műkedvelő vagyok.
De ha már, szerintem lehet benne valami, ha fél éve tanul... Én ezt nem tudom megítélni, ahhoz komoly szakemberek kellenek, akik meglátják a tehetséget egy addig senkiben. Ezért nincs magyar foci, mert se tehetség, se a meglátó... csak a lelátó, de az meg üres.

Remélem, azért zenében ez nem így van!
@gazoló:
Kedvelem, kösz!
Jó éjt!
@Imola Helyesi: Az már kétkulcsos lenne, amit Orbánék semmiképpen nem akarnak. Ragaszkodnak az egykulcsoshoz, mert nekik így több marad a zsebükben. 300000 Ft azért már elég magas fizetésnek számít Mo-n.
"Így rombolja le a jövőjét Magyarország"

"Alig van olyan OECD-tagállam, mely GDP-arányosan kevesebbet költene oktatásra, mint Magyarország. Minden előretekintő állam fokozza, de minimum magasan tartja az oktatásra való költést, mert az befektetés a jövőbe és bőven megtérül majdani adó- és járulékbevételekben."
hvg.hu/gazdasag/20140930_Igy_le_rombolja_le_a_jovojet_Magyarorszag

Ezek a szarháziak MAGYARORSZÁGON meg csökkentik és a népből cselédet, meg szolgát akarnak... A qrva anyjukat!
@Mariann19:

"A békemenet kivel szemben kívánna befolyást, vagy ellenállást demonstrálni."

Jaj, @Mariann19: hát veled, meg azokkal szemben, aki (önhibájukból) kívül van a kétharmados körön.
Dehogy kulázott be a Bayer!

Csak kicsit unalmas, hogy 10ezer embert összeturkáltok és már arról szól a nóta, hogy itt megváltoztak az erőviszonyok és a Fidesz már kisebbségben is van.....

Mintha nem is kaptatok volna 3 kiütést...
A hülye fekete lovag döntetlent követelt kéz és láb nélkül, ti ünneplitek a győzelmet!
Agyrém!
@nemigenértem:
Valójában hány százalék is a kétharmad?
Unortodox matek.
Aki bekulázott az nem "mi" vagyunk, hanem a fidesz és csatolt szervei, akik még a maguk pofázmányára átírt választási rendszerük ellenére sem biztosak magukban. Sötét-e vagy?
Ne fáradj válasszal...
Hány százalék bármelyik balos párt? Pedig ők most úgy beszélnek a parlamentben, mintha nem küldték volna el őket a picsába a választók, hogy klasszikust idézzek.

A választókörzetek hány százalékát nyerte a Fidesz? Te fény az éjszakában...
Most jön két időközi, mekkorát bukik a Fidesz tehát?
Ne fáradj. Ismét pofára estek!
@Spániel: A középosztály felfelé bukott magyar elemeinek, minden lépésüket előre, minden deka több kenyerüket azzal kellett és kell megfizetniük: hogy buzgón megmutassák az uralkodó érdekszövetségnek, mindenképpen alkalmasak az álláshoz jutásra, az előléptetésre... A fentebbi lelki sajátosságból szükségszerűen következik a magyar középosztály egy másik általános vonása: antidemokratikus, demokráciaellenes... egyszerűen a jól nevelt házi kutya úrkutyasága, mely fogat vicsorít a kevésbé pártfogolt és „be nem érkezett vértestvérei ellen!... a folytonos szolgaságban Annyira úri emberré csonkult, hogy képtelen emberré egészségesedni. Szabó Dezső: Virrasztó Koppányból
(És ez az a „polgári középosztály" amelyet az új politikai kurzus szerint újjá kell teremteni?)
Érdekes lehet a létszám leépítés. Remélem, lesz még több államtitkár. Bezzeg minket ijesztgetnek. :-(
@fzs.1933:
"– Ön azok közé tartozik, akiknek az Egyesült Államokba való beutazását az amerikai nagykövetség nemkívánatosnak minősítette?
– Igen."

- Köszönöm. Nincs több kérdésem...Talán mégis:
"– Amikor a levelet elolvasta, az abban foglaltakat jelezte a kormánynak?
– Igen, egy illetékesnek jeleztem."

- Tehát, mondhatjuk, hogy Varga Mihály végig hazudott? Ne válaszoljon! Köszönöm.
@fzs.1933: Mámint ezt? ;)

A NAV elnöke elismerte, hogy kitiltották az Egyesült Államokból

www.hvg.hu/itthon/20141105_a_nav_elnoke_elismerte_hogy_kitiltottak
"– Mit mondott önnek ez a bizonyos illetékes?
– Hogy bármilyen megfoghatatlan és homályos a vád, ki kell állni, és el kell mondani az igazat, mert a hazugság és a korrupció ikertestvérek, és ahol az egyik bekopog, ott tudnivaló, hogy hamarosan megjelenik a másik is."

vs.

"Megbeszéltük, hogy nem mondunk/nyilatkozunk semmit."

Vaze, és továbbra is marad a helyén! :(((
Na, majd, ha lesz energiám végig olvasom.
@fzs.1933:
hehehe
Ezen gondolkodott ildikó majd egy hónapig?
"Tudom, hogy szerencsésebb lett volna hamarabb kiállnom a nyilvánosság elé, de ez az aljas támadás annyira megrendített, hogy napokig fel sem tudtam fogni, hogy mi történik velem" – mondta.
Egy NAV elnök. Ha ennyire fejlett a felfogóképessége, legyen inkább utcaseprő!
Ezt az izzadságszagú, silány védekezést írták meg neki a spindoktorok?! Ennyi ideig?!
Teljes a romlás.

Tényleg: miért is nem borítják ki végre valahára az ámerikánuszok azt a bilit?
@fzs.1933: és most az Ildikó vezetésével a másik két kitiltott bevonásával,a NAV kivizsgálja saját magát !! Már az épületbe sem szabadna belépniük.

Az eszem megáll,mi van itt !
Misimókus fején akkorislátszott,hogy lehazudja épp a csillagokat.
Erre ez a liba még be is jelenti, hogy misike tényleg olyan otromba paraszt, ahogy az elsőre tűnt anno:

"– Amikor a levelet elolvasta, az abban foglaltakat jelezte a kormánynak?
– Igen, egy illetékesnek jeleztem.

– Kinek?
– Mindegy a név, a lényeg, hogy a kormány tudott az ügyről.

– Ha mindegy a név, akkor el is mondhatná.
– Nem szeretném ebbe az irányba elvinni az ügyet, mondom, a kormány tudott arról, hogy mi történt.

– Mit mondott önnek ez a bizonyos illetékes?
– Hogy bármilyen megfoghatatlan és homályos a vád, ki kell állni, és el kell mondani az igazat, mert a hazugság és a korrupció ikertestvérek, és ahol az egyik bekopog, ott tudnivaló, hogy hamarosan megjelenik a másik is."

@avanivi:
Nos, egy nap alatt a komplett nav átvilágítása is lezajlott, nehogy már a saját stiklijét ne tudná kivizsgálni, tettestársaival együtt.
Persze "normális" országban a hölgy a jázskarafaszajenői kisposta pecsételőhelyiségében nyomkodná a stemplit, itt meg a saját korrupciós ügyét fogja saját maga kivizsgálni, miután jól megérdemelt nyaralásából hazaérkezett és mély illegalitásba leledzik...
Értem én!
Teljesen hihető!
Ügyészség, rendőrség, szolgálatok meg asszisztálnak ehhez... az is érthető persze...
@fzs.1933:

Horváth Andás és Vida Ildikó közül valaki nem mond igazat.

off
Valamelyik előző poszton küldtem neked egy linket a kiszézésről:)
on
Fabius!
Nekem ehhez a Szily dologhoz van néhány észrevételem, és kérdésem.
1. Azt mondják, párbeszéd, meg árokbetemetés. De Deutsch is ássa az árkot, ott van a kezében az ásó.
2. Ha Geszti áruló, akkor Szily nem az?
3. Ezzel nem csak legitimálni akarunk valamit. Hogy 100X elmondhassuk Kálmán Olgánál, hogy Szily?
4. Nekem van csak az, az érzésem, hogy Szily és a Cink is azt csinálja, mint Schiffer? Inkább kiegyezünk Orbánnal, mint mondjuk Szigetvárival?
@Gábris szomszéd: Szerinted egy hétvége alatt végeznek a vizsgálattal? Ez a nő egy Jean d'Arc.
@nemigenértem: "A hülye fekete lovag döntetlent követelt kéz és láb nélkül, ti ünneplitek a győzelmet!
Agyrém!

No akkor ünnepelj: www.hvg.hu/itthon/20141105_a_nav_elnoke_elismerte_hogy_kitiltottak

Tudod az is korrupt, aki tudja, hogy vannak sáros ügyek, de vezetőként nem tesz semmit annak érdekében, hogy ezeket az általa vezetett hivatal felderítse.
Gratula nektek, büszkék lehettek magatokra. Ja meg a saját magatokra szabott választási törvényetekre is.
@V-PORT:

Nem érted? Egy óra alatt is lehet végezni egy vizsgálattal. Csak akarni kell.
.
Azzal a rohadt tolltartóval mindig baj van.

Molnár Csaba nyomozó: 2003 decemberében, amikor a K&H-ügyben nyomoztunk, azzal gyanúsítottak meg, hogy pénzváltók vesztegettek meg 1700 forinttal, vagyis annak megfelelő értékű ajándékokkal mint sütemény, tolltartó stb. Fűszerezésnek volt még államtitoksértés és hivatali visszaélés is... Mára már háromszor mentettek fel a vádak alól bűncselekmény hiányában, és most már jogerősen is.
Kérdés: Akkor hol voltak ellenségei?
Válasz: Hát a másik oldalon, mármint a Polt Péter nevével fémjelzett ügyészség oldalán, hiszen ők voltak azok, akik mindenáron a saját fennhatóságuk alá akartak vonni.

www.origo.hu/vendegszoba/hirek/20070507molnar.html
.
@V-PORT:
Folyamatosan az. Eddig is égett, ezek után meg még jobban égő...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "– Amikor a levelet elolvasta, az abban foglaltakat jelezte a kormánynak?
– Igen, egy illetékesnek jeleztem."

Az illetékes is falaz neki!!Nem rúgta ki és úgy néz ki nem is akarja. Az a minimum hogy fölfüggeszti a munkaviszonyukat és a lábukat sem tehetik be.Mehetnek nyaralni.
Most szerintetek ez a szemét banda ezt is megússza ?
@dr. jenőke (jenőke):
Neeeee... a szügyészség nem is olyan... bár pl. a Gripen ügyben is 13.000.000.- érvük lehetett, hogy az ügyészség miért nem talált semmi problémát.
Mármint €-ban 13m...
Ezek után persze lebukik a nyomozó 1.700,-Ft-on! Logikus és egyértelmű, hisz az már BŰN!
@avanivi:
Misimókus volt az az ecceri aki a tévébe (elég rosszul) belehazudta, hogy konzultált ezzel az eccerivel és nincs tudomása róla... de mondom, a testbeszéde már akkor is elárulta, hogy ordas hazug a kis hamis.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Csak arra akartam utalni, hogy Vida - ha bonbont nem is - kaphatott virágot.

Bekövetkezne a tragédia.
Én is tudom hogy az ügyészség az neeeeee....
De csak neked: nemhogy a kettős, de hatos mércét sem ismeri.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Láttam és ugyanazt gondoltam mint te.
Azt is láttam,hogy a V Ildikó olyan zaklatott volt, hogy össze vissza mindent kifecsegett volna azért kellett gyorsan nyaraltatni a másik NAV-os libával együtt. Apropó ,az a másik is a gyermekét látogatta meg hirtelen ? Van neki is gyereke akit gyorsan látni akart?

@dr. jenőke (jenőke):Milyen igazad van ,jól tönkre vágták az életét Molnár Csabának.
@dr. jenőke (jenőke):
Vagy rodejjopapa szerszámkészletéből egy-két impozánsabb darabot... :D
Ezt írja a Népszabadság:

>A NAV-elnök állítása szerint nem érti, miért támadják, de a naív kijelentés után azért azt közölte, hogy olyan érdekcsoportok körül vizsgálódnak, amelyek "könnyen kapcsolatot teremthetnek az amerikai nagykövetséggel". Esetleg még az is történhetett, hogy valakik visszaéltek a nevükkel, rájuk hivatkoztak "egyes esetekben".

A Magyar Nemzet újságírója is érezte, hogy a Horváth András által bejelentett áfacsalási botrányra azért rá kellene kérdezni. Vida Ildikó az adóhatóság egynapos vizsgálatának aránytalan rövidségére vonatkozó kérdésre azt mondta: "pontosan annyi időt szántunk rá, amennyi szükséges volt".<
@avanivi: csak éppen a hazugság, h senki nem tud semmit. Erre az idióta még el is mondja. A végén az lesz, h a kormány bizottságot állít fel, h megkeresse, h melyik paraszt tudott róla. Aztán megállapítják az elmúlt 8 év csontvázait :-D
@dr. jenőke (jenőke): Ildikót nem lehet kirúgni mert akkor mindent elmond amit tud."Ha én egyszer kinyitom a számat" Tehát Ildikó és tettestársai maradnak amik ez a szemét kormány van.Kész,a kör bezárult.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

szia!:)

meg ne szakadj, mert 7.-én akkor ki nézi meg az extrém cipellőim? :D
@látjátok feleim szümtükkel:

már tegnap néztem pár képet... dutyiba az átadó átvevő bandával!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Még nagyon igazad is lehet .Gyurcsénybajnai és Horváth András a hibás.
@dr. jenőke (jenőke): :)

látom pihent vagy!
komolyan. most keresztkérdéssel kell kezdeni a napot?
@guma: helló, remélem, nekem szánod a posztot ;-)

@avanivi: na látod, röhögök. Ez már annyira szánalmas, h csak ezt lehet:-D Ez már az a pillanat volt, aminél csendben kellett volna maradni :-D
@V-PORT:

komolyan a legilletékesebbtől kell megkérdezned?
választ is vársz? :(((
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: :)

még nem voltál amikor készült. hahahaha

csak előrehoztam és majd belenézek, hogy frissíthető-e valamivel...
de volt már hasonló posztom, majd ha kedvem lesz előkeresem : NEKED! :)
Na most egyszerre sokaknak, osszátok be! :)

@Marcellusca:
na jó, de ez a Magyar Nemzet újságírója volt!

@AKIsTUDATLAN: má' mé' ne gondolkodhatna egy hónapig? Fizetik neki, vagy nem? :)

@avanivi: nem a hivatalba, az országba sem!

@Orica Középföldi: szerinted melyikőjük állít valótlan? A kiszezésnek meg utánanéztem, köszi!

Lehet bízni még abban, hogy nincs vaj a fején? Valahogy szeretném is, meg nem is. A fene tudja már. Szeretném, ha Horváth Andrásnak igaza lenne, ugyanakkor ahogy elhalt az egész, inkább mutatja, mutathatja, hogy talán ő is csak valakinek a bábja volt.

Talán itt volna az ideje, hogy az USA nagy nyilvánosság előtt átadja a magyar bűnüldöző szerveknek a saját zöld dossziéját!

Megyek, inkább kenegetem a terasz gerendáit.
Majd ebédidőben visszanézek!
Ne zúdítsatok rám túl sokat! :)

Szép napot!
@látjátok feleim szümtükkel:
Sajnos, már évek óta nem jártam arra. :(

Szegedi vagy, vagy ott tanultál te is?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Akarod, hogy hamarabb megjelenjen a poszt?
Velem lehet beszélni. :D
@Marcellusca:

Akkor te fiatalka vagy.:D

Igen, de onnan 10 km-re születtem. Én a Tisza túlsó oldalára jártam, villamossal át a hídon, ott meg balra.
"...olyan érdekcsoportok körül vizsgálódnak, amelyek "könnyen kapcsolatot teremthetnek az amerikai nagykövetséggel"."
??????????????????????????????????????????????

Ez adózási körülmény lenne? Mióta?
@látjátok feleim szümtükkel:
Várjá', várjá', villamossal, hídon át???
Nem emlékszem, hogy villamos járna át hídon. Régen nem vo't. :)
Meg köll néznem a gúglin. :(
@Marcellusca:

Sajnos régen vo't. Nagyon. A fene egye meg!
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem akarok szemtelenkedni, de ezek szerint nem sokkal az előtt szűnt meg az Újszegedi villamos járat, hogy én megszülettem. :D
Úgyhogy nem véletlen, hogy nem emlékszem szegedi hídon villamosra. :P :D

hu.wikipedia.org/wiki/5-%C3%B6s_villamos_(Szeged)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
és lófasz a seggedbe is...csak hogy tudd a kikukáztalak onnan tudlak

brühüyyy
milyen darab szarok lettetek?
@Marcellusca:

Nem írtam, hogy szemtelenül fiatal vagy? No akkor most írom.:D
@explanatus:
A "kétharmad" NEM szavazott ezekre. Ha nem hiszed, nézz utána a részvételi és szavazati adatoknak.
Éppen hogy belül vannak a kétharmadon az ellenzők, vagy a nem támogatók.
Jobb lenne tudatosítani, hogy ez a kisebbség viktatúrája. Akik csak a választási szabályok torzításával és "nemzettestvéreink" szavazataival érték el éppen csak a 2/3-ot. Ha Újpesten nyerne az ellenzék, már el is vesztették.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
magyarhirlap.hu/cikk/9056/Navracsics_Nem_serulhetnek_az_oktatasi_rendszerek
"A gimnáziumi férőhelyek számának csökkentése önmagában nem jelenti az Erasmus-programból való kiesést, mivel az Erasmus Plus hatszázezer szakképzésben résztvevő diák számára biztosítja a külföldi tapasztalatszerzést" - hangsúlyozta Navra csicska sajátszájúlag.
Én meg azt hangsúlyozom, hogy CNC esztergát nem lehet kezelni heti 1 (EGY!) közismereti tanórával.
@nemigenértem:
Nomen est omen. Orbán azért triumfált, mert a közömböseket távol tartotta az urnáktól. Amit nem sikerült az ellenzéknek, sikerült Orbánéknak: ezeket IS aktivizálták. Örök hála és köszönet!
@Marcellusca:
Jaj, TE sem érted. Nem egy "kormánytagnak" hanem a "KORMÁNYNAK" (NA KINEK IS?) A többire meg nem tartozik! Más sem.
@látjátok feleim szümtükkel:
A vicc az, hogy Vida talán tényleg nem korrupt a szó klasszikus értelmében. Hanem "befolyással üzérkedő" ez egy másik tényállás a Btk-ban. Mások követeltek baksist az amcsiktól, és a NAV-val fenyegetőztek, illetve kecsegtettek. Méghozzá nem alaptalanul: sok esetben használták a NAV-ot furkósbotnak a "védelmi pénzt" szedők.
Csak a szokásos kontraszelektált pártkatona egy maffiaállamban. Parancsokat teljesített.
@látjátok feleim szümtükkel:
"pontosan annyi időt szántunk rá, amennyi szükséges volt"
Olyan kekecek vagytok! Megkérdezte a környezetét, hogy "Te érintett vagy?" (5 perc, kávéval együtt) Aztán a nemleges választ jegyzőkönyvezte. (55 perc) Hát a jegyzőkönyv megírása mégiscsak igényelt egy kis időt! Kijön az az 1 óra.
süti beállítások módosítása