Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.10.30. 10:01 Fabius

Orbán: ha azt mondtam szívni fogtok, akkor szívni fogtok!

Címkék: fidesz orbán viktor netadó

Csuhaj, drága Feleim, nem kell aggódni, Kedves Vezetőnk nem emigrált az internetadó miatt szívekben gyúlt népharag elől, hanem Rasit látogatta meg Svájcban. Vagyis hazajön, hogy láthassa, az elégedetlenség miatt morcogó slepp azért végrehajtotta-e a kedveslakosság szívatását, amit ő maga személyesen írt elő.

Mert az legyen világos mindenkinek, hogy a netadóval Viktor személyesen szívat minket.

Egy ilyen autok-demokráciaizében amiben élni tetszünk ez így működik, Viktor kitalálja és se a kormányának, se a frakciójának nincs mozgástere, vagy ahogy azt Rogán Tonyó mondta a frakcióülésen: napirendről levenni, a témát kidobni lehetetlen. Ennek hatására "a fideszes politikusok megértették, hogy nem a gazdasági minisztérium döntése volt a távközlési adó kiterjesztése" , és nyilván nekünk is meg kell érteni, ha Őfelsége egyszer azt mondta szívni fogunk, akkor szívni fogunk! Hiába tiltakozik már a CÖF is, hiába ekézi a netadót a jobboldali média Magyar Nemzettől Bayer Zsotyáig, hiába csipog ellene twittertamás. Viktor miután meggyőződött róla, hogy Rasi már simára tudja keverni a rántást svájci recept szerint is azért a 15 milcsiért, amit a dologra rászánt a család, hazajön, és hátrálás nélkül folytatja a harcot, legfeljebb rádob egy lapáttal a hívőket kápráztató pávatáncra. 

orbán-viktor-style_1.gif

Mert mi többiek majd úgyis hazamegyünk, el fogunk tűnni, és előbb vagy utóbb, de be teccünk majd fogni a pofánkat.

Biztosra megy? A trafik és földtörvényt, a manyupok és alkotmánybíróság beszántását és ezek következménytelenségét elnézve könnyen lehet. De az is éppen ilyen könnyen meglehet, hogy ezúttal olyan csoportot sikerült magára haragítania, amelyik életének szerves része az internet, úgy mobilon - táblagépen, mint otthon. Akik kb leszarják kik árulják a cigit, ki szánthatja a földet, akiknek a nyugdíj "mire korban elérjük már úgysem lesz/addig ezerszer változik úgyis" kategória mindaddig, amíg nem jön Orbán Viktor személyesen, hogy akkor az állandó faszbúk elérésért, a nagyival szkájpolásért, a sorozatnézésért, zenehallgatásért és satöbbiért most fizessél többet, kispöcs. Érvnek meg annyit tesz hozzá, hogy azért, mert azt mondtam és kész! Ja, és főleg: kuss.

Érdekes meccs lesz. Kicsit a jövő generációja megalkuvásának főpróbája is lesz.

 

 

814 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr416846333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris máris:
azaz rátok olvasta, hogy tök hülyék vagytopk és akkoris be lesz vezetve de másképpen lesz megfogalmazva

brühüyyy

a torta alakú szar a tálcán kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris máris:

Sokkal többen voltak. Volt egy idő, amikor az Erzsébet-híd beállt. A tömeg nem vonult, hanem duzzadt. Tele volt a híd, és még a Kossuth Lajos utcában is voltak valamivel kevésbé sűrűen.
AZ Erzsébet-hídon, ha tele van, kb 30 000 ember fér el 4/m2 25x300 m-en. (Óvatos becslés, szélesebb is, hosszabb is. )
Úgyhogy a 35-40 000 közelebb áll a valósághoz.
@fzs.1933:
És meg is találtad az okát a mai bejelentésnek :(...
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ááá nem túl sok az annya benne, negyede gond se volt vele mint velem!
@miva?: @DarthVader: Szóval azt mondjátok, hogy négynegyvennégyék szarul számoltak? :)
a kulcs szavak: ebben a formaban

tehat idohuzas, es szalamizas, mikozben a diktatura betonja szepen kot, az oktatasi rendszer kinyirva, media ledaralva, egeszsegugy ellehetetlenitve, gazdasag szetosztva haveroknak, a maffia soha nem viszakozik, csak a polip csapja uj fogast keres az aldozaton
Ebből sztem egy sokkal nagyobb megmozdulás lesz.
1. Működik a dolog
2. Nem egy "Bocs hülyeséget csináltam." hanem egy "Na jó, mert hülyék vagytok." a magyarázat
3. Kijött azóta, hogy minden szinten vágnak, csak magukra, a köztévére meg a sleppre költenek többet.
4. Mindenki láthatja, hogy a kancellárok irányította kivéreztetett felsőoktatásra annyival jut kevesebb, amennyit Matolcsy csak úgy eltapsolhat.
5. NAV
6. Teljesen be vannak szarva, és már nem is titkolható a fejetlenül rohangálás, így meg ugye nem kormányképesek
7. Menjenek a picsába
@rodeo36: Biztos vagyok benne hogy alattomban ujra bejátszák,no meg a január is jó hideg! Node talán mégsem tiszta dinka a nép.
@Gábris máris: Azt. Nem mondom, hogy más becslést végző jobban számolt volna, de ha rábíznátok ezt egy harmadéves fizikushallgatóra, sztem 3% hibán belül még ma megmondaná a választ, ha lenne rá ideje, és megkapná az összes felvételt, infót.
@Ómacicka Bábó:
Túl sok? Én hittem, h fele/fele a génállomány, de most elbizonytalanitottál...
Én nem vagyok egy fácsefan de biztos kimegyek ha lessz valami megmozdulás. Pont mostanság elegeltem be!!
Ez a duma: "ebben a formában nem lehet bevezetni" priceless.
1, "Nem is tudom, melyik barom találta ki."
2, "azért más formában lehet"
Kedves Nertársak! Beszartunk. De egy kicsit meg is sértődtünk. Lesz itt még adó, csak nem így hívjuk.
O.V
@CsekklisztNo.10Reloaded:
A viselkedés minták tanultak , a genetika csak az alap!
Kezdek egyre több párhuzamot felfedezni, Gyurcsány és Orbán között. 300 forint visszavonva. 700 forint visszavonva.
@V-PORT: Hazudnak a NAV balhéról :D
NEM LESZ INTERNETADÓ!!

Na ballibsik, a csatát megnyertétek, de a háborut nem fogjátok! :))
@Bukott liberális demokrata: Csatát nyertünk. Ízlelgesd! A tömeg csatát nyert. Egy ilyen tömeg még háborút is tud nyerni. Fiatalok. Megérik a 2018-at, ellentétben sok Fidesz törzsszavazóval.
@lehet más a handa-banda:

Amerika teljesen komolytalan ezzel az emberrel itt!
Amerika a saját érdekeit nézi kizárólag! Ezt már 56-tól kezdve jóóóó sokszor megtapasztalhattuk!! semmivel nem jobbak vagy rosszabbak, mint az oroszok!

Nézd meg, hogy az öszödi beszéd után miket írtak a baloldali média termékek, és nézd meg, hogy most a jobb oldali termékek rendesen neki mentek a kormánynak!!
Az akkori események ugye ősz eleje óta fokozódtak, most szerencsére nem várták meg ezt.
Egy jó pókeres azon ismerszik meg, hogy tud lapot eldobni! Na, így van ez a politikában is.
Este meg remélem sokan kimennek megünnepelni, a demokráciát, hogy ők nem kardlapot kaptak, ha nem rendőri felvezetést, és a kormány képes visszavonni egy rossz döntést.
2006 ban az akkori kormány képtelen volt megtenni ezt.
Most meg három győztes választás után képesek voltak változtatni, ahelyett hogy erőt demonstráljanak és megint valami durva dolog legyen a vége.
Persze a DK- s szélsőségesek ütni fogják a vasat, de azért azt tudni kell akik ellenezték az adót (én is), attól még nem fognak a régi ballibek mögé beállni.
Este meg lehet megünnepelni , hogy szabadon békésen tüntethettek és a kormány elfogadta a nép akaratot, vagy is lehet örülni a demokráciának!

U.i.: ja csak úgy halkan megjegyezve, azért nagy százalékban akik most kint voltak az utcán szerintem Budapesten Bokrosra szavaztak és nem Tarlósra. Arra a Bokrosra, aki még a fingot is megadóztatná és most is elmondta kemény megszorítások híve!!!
A mostani költségvetés meg amellett, hogy megint tartja a hiányt , újabb pénzt juttat a családoknak. Úgyhogy azért van rendesen logikai bukfenc, mikor Bokrosra szavazók tüntetnek egy adó ellen!!:))))
@Bukott liberális demokrata: nem háborut, hanem háborút akarunk nyerni :D
@fzs.1933:

ez kerek, erre a gondolat menetre kellene ráűtni a továbbiakat. félő, hogy vittorénak egy kis időre sikerült megint behúzni a kéziféket, nem látom, hogy a fiatalabb kockák rezonálnának a többi mocsokságra....
Ha ez a pénz be volt tervezve, akkor ehelyett kell forrást találni.
@irógép: Ez a tömeg pont úgy külni el a DK-t a halál faszára, mint a Fideszt :D
És minden balfaszkodó, korrupt politikai szereplőt
:D

Ezek nem politikusok, ezek mi vagyunk.
"az interneten keletkező hatalmas extra profit hova lesz,"

Ennyit ért az egészből. Van profit az"interneten" ? Van. Na akkor ide vele.

Ez a faszi tényleg ősparaszt.
@Gábris máris:

Aki 50-100 ezer embert képes az utcára hívni (mindegy milyen módon és eszközökkel) az nem fog egy mindössze 15 ezres gyülevésztől meghátrálni. Ráadásul növekvő tendencia mutatkozott a létszámot illetően.
Nem gondolom, hogy százezren lehettek volna, éppen azt mondtam, hogy az esti látási viszonyok nagyon csalókák lehetnek, én is hasonló módon szoktam kalkulálni, mint ahogy a 444 vagy a Cink (már nem tudom melyik) állította.
Kollégáim kiveszik nekem az adott terület szelvényrajzát ahol a pontos méreteket, felépítményeket, tereptárgyakat figyelembe véve megállapíthatom elég jó pontossággal -magamat semmiképpen sem becsapva, ámítva-, hogy mennyien lehettek. Ez nekem annál is fontosabb, mert szarságokra nem szeretem vesztegetni az időmet.
Mindazonáltal egy pár napja is mondtam, ha tényleg csak 15 ezren mentek volna ki, akkor nyugodtan lehet netadó. De nyilván más lélekszámú volt a tömeg, különben a Főnök nem retirál. Az erőből ért. Ez van. Persze csak szerintem.
@Bukott liberális demokrata: Örül Lázár, Rogán és Varga is, Csak ők hiába mondták a vezérednek, abból nem értett.
@jaegtoer: Egyetértek. Ha vasárnaphoz képest kevesebben lettek volna, és nem sok fiatal lett volna, akkor nem vonta volna vissza. Ugyan ez volt a tandíjnál is.
444.hu/2014/10/31/svajci-ujsag-rejtely-miert-jart-orban-rovid-ido-alatt-ketszer-is-zurichben-maganuton/

Ej ej, a komcsi svájciak is kavarnak. Megvette Gyurcsány az USA után Svájcot is, csak hogy Magyarországot megszerezze. Azért lehet pénze.
@jaegtoer: OK elfogadom. Amúgy ma is számolhatsz majd, mert ünneplő tüntetést hirdettek ma estére a József Nádor térre. :)

www.facebook.com/Ne.legyen.Internetado/photos/a.1509323472643335.1073741828.1509298262645856/1512554298986919/?type=1&fref=nf
Huje ballibek! Egy hete mondom, hogy a netadó rossz, nem kell. Hogy a jövő héten mit mondok, azt még nem tudom
Ez nem győzelem. Ki fognak találni valamit. Bosszút állnak. Orbán bosszút áll.
@Imola Helyesi: "...nem lesz netadó- vagy ahogy a kormány hívja távközlési adó kiterjesztése- közölte a miniszterelnök a Kossuth adón reggel - mivel nem találkozott ez az emberek akaratával."

Gondolom erre a nem találkozott körülményre figyelemmel módosították meg a választási szabályokat is. Így lassan már csak egy szavazat is 2/3-od hoz majd a fidesznek, meg Viktoristennek.
@jaegtoer: Egyébként nem világos, hogy miért van szükség bármi másra, mint egy bonyolultnak nem nevezhető projekcióra, és máris megmondod, hogy a kiszemelt területhez melyik fejek tartoznak. Kis grafikus tornagyakorlattal fehér pötty lesz a fejekből, amiket megszámol bármilyen butus progi. Ezt az eljárást addig ismételgeted, amíg a hiba a kívánt érték alá nem kerül. De a baj ott van, hogy a tömeg nem egy katonai parádé. Van, aki képes sörözni közben - úgy tudom minden hely tele lett - és van, aki lyukat hagy a tömegben. Az ismerősök szorosan, az idegenek kevésbé szorosan rendeződnek, szóval optimális esetben kellene az egész tömegről egy adott pillanatban annyi összevágható fotó, aminek a segítségével ezekkel az anomáliákkal is számolni lehet. Vannak elég jól működő sokaságbecslési módszerek a fizikában, nem igazán értem, hogy miért nem azokat használják, miért ilyen végtelenségig lebutított modellt.
Ma este tünti, ott majd bevetjük az új módszereket :D
@miva?: Oktasd ki a 444-eseket ha ott lesznek. :)
@V-PORT:

Érthetetlen, oktatást, a gyerekeinket, unokáinkat érintő ügyben tanúsított passzivitás.
És persze sok minden más is:)
@Bukott liberális demokrata: "Na ballibsik, a csatát megnyertétek, de a háborut nem fogjátok! :))"

Miért? Talán majd megint módosítgatjátok a választási szabályokat úgy, hogy már egy szavazattal is 2/3-a legyen a fidesznek?
ebben a cikkben a kép nagyon jó.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F10%2F31%2Forban_visszavonta_a_netadot%2F

Vissza vonja ( neki ehhez is van joga? ), és közben nevet. Lehet, hogy nem ismeri az ecceri játékot, hogy ki nevet a végén?
@Gábris máris: Nekem kérdéseim vannak főleg :D
@jaegtoer: Na de várj. :)

A hírre a Százezren a netadó ellen Facebook-csoport "győzelmi ünnepséget" szervezett a József nádor térre, este hat órára. Közben azonban a Nem némulunk el csoport vasárnapra újabb tiltakozást szervez azok számára, akik "nem dőlnek be az olcsó kommunikációs trükknek".

www.facebook.com/events/571948889573530/
@miva?:

Ahhoz érteni kell, mégis azt gondolom, hogy egészen biztos, hogy több helyen is egészen pontosan tudják, a bámészkodókat is leszámítva, hogy mennyien voltak a demonstrációkon. Végül is az arányos nagyságrendek a lényegesek.
Most a legfontosabb az, hogy bebizonyosodott az a kétharmad, nem olyan kétharmad, és ami van, az elég viszonylagos, ha a "csendesek" megmozdulnak.
@Gábris máris:

Köszönöm. Vasárnap már üzemképes leszek.
@Gábris máris: Addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Gondolj bele, lehet, hogy Orbán rosszul taktikázott. Ha nem vonta volna vissza, szerinted nem halt volna el az egész? De. Így viszont a tüntetők győzelmének fogjuk fel.
"...hogy teljes legyen a katyvasz és káosz: Orbán Viktor mai bejelentése a netadó - tegyük hozzá ebben a formában történő - visszavonásáról még több kérdőjelet hagy maga után, hiszen a tegnapi nap folyamán épp Varga Mihály mutatta be azt a költségvetés-tervezetet, amiben amúgy külön bekezdésben szerepel: az internetes szektorból 25 milliárd forint bevételre számít a kormány...
Magyarul, ebben a formában még bármi lehet."

jobbegyenes.blog.hu/2014/10/31/ebben_a_formaban_orban_gyozott
@jaegtoer: Jaja, meg ezzel számolták a békemenetet is. Csak az nem világos, hogy miért nem lehet ezt jobban, mikor azért sok múlik ezen, meg hogy a hiba mekkora ugye. Mert ha pl a békemenetet véletlenül 50%-kal túl, a netmenetet meg alábecsülték, akkor minek egyáltalán becsülni?
@Gábris máris: Erről beszéltem, fentebb. Így is nehéz lesz a hiányt tartani, nélküle szinte lehetetlen.
Az egész ország most el van foglalva a net adóval, jelzem, jogosan, de ezzel a figyelme elterelődött arról a brutális, több területre kiterjedő elvonásról, amely vár a lakosságra.
Különféle termékadók, a jövedéki adók őrült szintű emelése, a gyed, a szociális kiadások 10%-os csökkentése, és így tovább.
Igaz az, hogy 2015-ben havi minimum 10.000.- Ft-tal csökken a jövedelmünk.
Ez azért több, mint a 700.- Ft.
Már a külföldi lapok is megfogalmazzák, hogy nagy bajban lehet a magyar gazdaság, ha 20-30 milliárdos adókkal és megvonásokkal próbálja
egyengeti mindazt, amit az évek során elhibázott.
„Ne azt nézzék, mit mondok, hanem amit csinálok.”
/Orbán Viktor/
@V-PORT:
"Ne azt nézzék, mit mondok, hanem amit csinálok.”
/Orbán Viktor/
/Rodolfó/
@V-PORT: Mert szerrintem a játszma nem ért véget. Januárban nemzetikonzi lesz, és ott visszahozhatják a témát, és végül..OV jól tudja keverni a szálakat, ezt el kell ismerni.
@Mariann19: "Már a külföldi lapok is megfogalmazzák, hogy nagy bajban lehet a magyar gazdaság, ha 20-30 milliárdos adókkal és megvonásokkal próbálja
egyengeti mindazt, amit az évek során elhibázott."

Ne kiált farkast, mert előbb-utóbb megharap.:)

Nincs itt semmi baj, ha stadijonyok építésére, meg felújítására van zsozsó. A nép? Nos az meg le van szarva. Magasról.

A net adó visszavonása is arról szól, hogy még mindig a farka csóválja a kutyát ( nem az enyémet ). A kutya meg kushad?
Ilyen emberektől mit lehet várni? Mi lenne, ha egyszer kiállnának és a saját véleményüket mondanák el. A parlament nem arról szól, amiről Tompika ömlegett, hogy a frakcijófegyelem, meg a f* tudja mi miatt megszavazná, de egyébként nem ért vele egyet. Van ezekben gerinc? És az annyuk meg az apjuk tudja, hogy útközben elvesztették?
@Fabius: most minek írsz újabbat?
Te is eldönthetnéd már, hogy mi lesz! :)))
@fzs.1933:

Hagyománytisztelő és -ápoló vagyok, de nem Gábriellel, és nem is Gábrissal:)
@jaegtoer:
nem feltétlenül gondoltam, hogy kézenfogva! :)
@Bukott liberális demokrata:

bendzsikém, maga legyen büszke arra, hogy a szeretett vezető kegyedet éppen akkora lendülettel szarta szájon, mint a nagyszerű rogán tónit, a fejszámoló varga misit, a lomborozó pozitív németh sziszit és még sokan másokat a kedvencei közül!
@irógép: Én tényleg nem tudom, mi gond volt az őszödi beszéddel, világosíts már fel!
@látjátok feleim szümtükkel:

"A net adó visszavonása is arról szól, hogy még mindig a farka csóválja a kutyát ( nem az enyémet ). A kutya meg kushad?"

Megjegyezném, hogy minket nem csóvál senki, legfeljebb a sintér megkerget. De az egy másik felvonás. A sokat próbált és megélt Falkám tagjainak nevében mondhatom, van a kushadás ideje és van az ugatásé. Mi nem szoktuk keverni a kettőt. A kétlábúak drámája persze egy egészen más előadás.
@V-PORT:

én ugyanígy vaggyok a kecsegve ringó fecske és a recsegve fingó kecske párhuzammal.
@irógép:

magát nem maaaaargitnak híjják egyébként?
nem benyalni a kábítást:

A Jobbik szeretné, ha Orbán Viktor is internetezne

A nemzeti konzultációnak álcázott propaganda és Kubatov-listás adatgyűjtés helyett csak népszavazást tart elfogadhatónak a Jobbik az internetadó ügyében. A Fidesz azonban Alaptörvényben tiltotta meg azt ebben a kérdésben is, ezért lehet, hogy módosítani kell - írta közleményben a párt.

hvg.hu/itthon/20141031_A_Jobbik_szeretne_ha_Orban_Viktor_is_inte

-

Orbán ma a kisujját nyújtotta, az Együtt-PM az egész karját akarja

Fontos lépésnek tartja az Együtt-PM, hogy a kormány belátta, az internetadót nem szabad bevezetni, de a szövetség szerint ez kevés. Közleményükben azt írták, a cafetériaadót és a további megszorításokat is vissza kell vonni.

hvg.hu/itthon/20141031_Orban_a_kisujjat_nyujtotta_az_EgyuttPM_a

-

Orbánéknak nem futja repülőre

Legalábbis ezt pedzegeti a Blikk oknyomozása. Az alapkérdés: Vajon miért egy másodosztályú vonaton utazott az Orbán-család Svájcból Budapestre? A Blikk szerint azért, mert Orbán Ráhel közel 15 milliós tandíja a Lausanne-i École Hoteliere-ben (ékol otelier, a világ talán legnívósabb vendéglátó-ipari tanintézménye), annyira megterheli a családi kasszát, hogy nem futja repülőre.

444.hu/2014/10/31/orbaneknak-nem-futja-repulore/

-

A korrupciós vízumtilalom Orbán szerint csak amerikai rágalom

Az amerikai vízumtilalomról Orbán azt mondta a Kossuth Rádióban:

„Rágalmazás ellen nem lehet védekezni. Világossá kell tenni, hogy minden konkrét ügyben várjuk az információkat.”

444.hu/2014/10/31/a-korrupcios-vizumtilalom-orban-szerint-csak-amerikai-ragalom/
@Bukott liberális demokrata: Ismét foglalkozhatunk azzal, hogy az adóhatóság vezetője egy amerikából kitiltott nemzetközileg elismert bűnöző. :)
@Bukott liberális demokrata: Ne a Pravdaból tájékozódj, kiscsillag!

Az USA-nak kötelessége a megfelelő dokumentumokat átadni a nyomozó hatóságoknak. Milyen fura, hogy Polt nem indít azonnal vizsgálatot, ugye...?

Addig a retardáltabbja meg internetes fórumon az USA személyiségi jogi törvényeit szeretné sárba tiporni. :)

Tudod van ez úgy, hogy a világ fejlettebbik, nem kommunista felén az ártatlanság vélelme fennáll. Ergo a bűnözőnek is vannak jogai. Nem úgy, mint nálunk, ahol az ártatlannak sincsenek....

Az adóhatóság vezetője bűnöző, ez tény, ezt USA nélkül is tudtuk, ők csak rávilágítottak. Egyébként meg ők csendben akarták intézni, csak a napi gazdaságnál valaki hisztit csapott belőle.

Én csak azt nem értem: téged miért nem zavar az, hogy a befizetett adóforintjaid őrzését egy nemzetközileg elismert bűnözőre bízzák?
@nemecsek ernő áruló:

Az Index szerint is köteles Amerika nyilvánosságra hozni a neveket. Ám ezt nem teszik valamiért.
@Bukott liberális demokrata:

indexet se óvasnak, a fene essen beléjük!
@Bukott liberális demokrata:

Washington, sőt az US nem tagja a NER-nek és nincs kilógatva ott mattüveg alatt sehol a NENYI.
Ellenben van precedensjoguk, és az elnökük nem volt a Főnöknél pajta casting-on.
Van más is, de azt már előadták nálam okosabbak.
@Bukott liberális demokrata:

"De köteles."

Az más. Egészen más. Az a Laci.
@fzs.1933:

"_nem feltétlenül gondoltam, hogy kézenfogva! :)_"

Be is tenné az ólajtót!:D
@hacsaturján:

"_indexet se óvasnak, a fene essen beléjük!_"

Ugye?! Milyenek ezek?! No, majd Lakitelken kiokosítják őket.
@Bukott liberális demokrata: Az a bajság hgy nem nagyon tudol olvasni buksi !
@Bukott liberális demokrata: Az a bajság hgy nem nagyon tudol olvasni buksi !
@jaegtoer:
te monnyuk tisztán látsz az ügyben, hogy most facebook-on ki mit nyomat és mikor és miért?
És hogy melyikre is kellene kimenni?
@fzs.1933:

Én mindig azt kajálom, amit kapok, legfeljebb kihányom.
Addig majd tájékozódom. Még az is lehet, hogy sörözni megyek. Az biztos benn marad:)
@jaegtoer:
az a baj, hogy én vidékről mennék, így nekem nem mindegy! Lehet, csak egy dobásom van, azt pedig szeretném, ha nagyot szólna! ;)
@Ómacicka Bábó: Buksit meggyilkolták, ne légy má ennyire sukár gyerek!
a kis rohadt dög gömböc, mit nem zabált még fel?

kanadaihirlap.com/2014/10/31/rahel-a-menekulesi-alibi/

brühüyyy
@irógép:
"Tartja a hiányt"??? Csökkenti, azaz túlteljesít, holott a 3 % alatt lenne 2,99-el is. Azaz Orbán lihegve túlteljesít.
A "családok többet kapnak" meg összevetve a többi adóemeléssel érzékelhetően csökkenti majd
a családoknál maradó pénzt. És nincs az a propaganda, ami a hóvégi pénzzavart felül tudná írni.
De azért megnyugtató, hogy amit az egészségügytől és az oktatástól elvesznek, abból megint stadion épül.
Egy olyan ország, ahol tÍzszer több a tesi óra, mint az informatikai - és EZ ELLEN nem tiltakozik - ILYEN kormányt érdemel!
Isten nem bottal ver!
@DarthVader:
"internet extraprofit" ha a befektetett tőke után több a profit, mint ami tisztességes tevékenység után elvárható (8-10 %)
Például a Közpénzgép 25 %-a?
Erősen kétlem, hogy az internet fejlesztésébe beleölt többszáz mrd után extraprofit lenne a 70 mrd, különösen úgy, hogy csak a Telenor nyereséges annyira, hogy levonható társasági adója lehetne. A többiek a beruházások miatti veszteség elszámolása miatt nem nyereségesek (azaz nem oszthatnak nyereségrészesedést a befektetőiknek) Ha a TE pénzed lenne a bizniszben - te örülnél, hogy ElTolcsyt és a stadionépítéseket finanszírozhatnád SZEMÉLYESEN?
(költői kérdés, nem neked, hanem a hülyéknek szól)
@Gábris máris:
Szavazáskor MÉG megvan a 2/3-uk. EGY fővel!
Azaz elég lenne 1-2 tisztességes mameluk, aki ellene szavaz.Csak sajnos az oximoron.
A fidesz-mameluk és a tisztesség: két külön, össze nem egyeztethető fogalom.
Bár ne lenne igazam!
@fzs.1933:
A civil kurázsi legszebb példája volt a Balatonakárhol tartott 5 (ÖT) fős tüntetés az internetadó ellen. Mert 40-100ezer közé bebújni
sokan tudnak. Mi akadályozott, hogy helyben tüntess?
Ha megjön a "Nemzeti konzultációs" levél (mert megjön, ez tod zicher, kerül, amibe kerül) akkor minden falu és minden város főterén lehetne szép kis tábortüzet rakni belőle.
Ha pedig a kiszezéshez sikerülne időzíteni, még jobb lenne, lehetne narancsbábukat égetni.
@kekex:
igazad van. Tudnám, de nem akarom magam mentegetni. Talán csak annyit, hogy nem vagyok teljesen a magam ura.
És igen, magam is elismerem, hogy ahhoz kell kurázsi, hogy magad legyél.

A konzultációs levél ötletén még elgondolkodom.
A kiszezés szó pedig nem esik le.
@Bukott liberális demokrata: Kevered a "kiadni", és "nyilvánosságra hozni" szavakat, nem baj, tudom, hogy a turbómagyarok és a fideszesek között kevés van, aki tud magyarul.... Az alkotmánya tiltja az USÁ-nak, hogy "nyilvánosságra hozza" a személyek nevét, de a nyomozó hatóságokanak átadhat mindent.

Polt Péternél reklamálj, és érdeklődd meg, miért nincs még nyomozás a haverjai ellen. :DDDDD
süti beállítások módosítása