Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.09.08. 05:55 Fabius

Tejóisten! Dajcstomi "extrémista kispártozza" a Fideszt!

Címkék: fidesz eu navracsics tibor szanyi tibor dajcstomi

Álszent Tamás rondán kiakadt a pernahajder népellenség szanyitibire. Szerinte nemzetietlen nem támogatni Navra Eu biztosságát, ilyet az Unió történetében csak extrémista kispártok és a szélsőségesek szoktak csinálni.

dajcs.jpg

Ez a magatartás kicsinyes politikai haszonlesés, mondja, Szanyinak meg nem marad más dolga, mint kajánul röhögve visszakézből pofán törölni két idézettel:

1: ""Kovács László (...) nem alkalmas a magyar nemzeti érdekek közös képviseletére az Európai Bizottságban", őt a Fidesz az MSZP képviselőjének tekinti. Természetesen minden magyar nemzeti érdeket érintő kérdésben a megfelelő módon bárkivel, az ördöggel is együtt tudunk működni, azonban Kovács Lászlót nem tudjuk a Magyar Köztársaság hiteles képviselőjének tekinteni"- volt kedves közölni a sajtóval Szájer négypárti egyeztetés után 2004-ben

2: “A Fidesz Európai Parlamenti Képviselőcsoportja nem támogatja Andor László uniós biztosi jelölését. Andor László nem rendelkezik sem közigazgatási, sem politikai, sem európai uniós tapasztalattal. Személye mind belföldön, mind az Európai Unióban ismeretlen. Ezen okokból kifolyólag Andor László az egyik legsúlytalanabb a 27 biztosjelölt közül. A magyar érdekek képviseletére ezért alkalmatlan. "  - mondta a Fidesz EP képviselőcsoportja 2009-ben

Te jó isten! Ilyen ronda extrém kispártozást, szélsőségesezést vajon hogy fogad majd a gazdi? Mert azt megszokta, hogy kijafasztamás nekifutásból önherén rúgja magát időről időre, de az nem neki fáj. Viszont most, mikor a "nemzeti érdekek" című szólamot sikerült ilyen bénán lenulláznia a EP ciklus legelején, háááát....Ami járhat ezért az hidegebb zuhany lehet, mint egy elmodoroskodott ájszbuket cselendzs

324 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr796678781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nos, Tompikát cserben hagyta az ötperces memória, de lehet, hogy már az is lefagyott, vagy vírus fertőzte meg.
Úgy ahogy Fabius is utalt rá, csak kiegészítem: a Fidesz "az európai integrációval kapcsolatos konszenzus felborításának (...), provokációnak" tekinti Kovács László jelölését - mondta Szájer József.
Herényi Károly az MDF nevében "az elmúlt két esztendő legrosszabb kormányzati döntésének" nevezte Kovács László jelölését.
Navracsics múltjából tárgyi emlék egy azerbajdzsáni balta. Cselekedetei: szokatlan törvénykezési gyakorlat: visszamenőleges hatályú törvények, képviselői indítványként beadott törvényjavaslatok.
Teljes mellszélességgel állt ki Szálasi parlamenti képviselőjének újratemetése mellett.

gepnarancs.hu/2014/09/orbania-eu-biztosa/
@dr. jenőke (jenőke): Az nem lenne érdekes, hogy tompikát cserben hagyja a memóriája, de kb 6 milla felnőtt magyarnak sincs emlékezete, nem emlékeznek arra, hogy ellenzékben a fidesz sem támogatta a kormány jelöltjeit, így bólogatnak tompika kirohanására és kész.
@dr. jenőke (jenőke): igen, tehát mennyivel stílusosabb lenne a fidesz képviselőitől, ha baltás pálinkával öntenék magukat nyakon. mondjuk, a memóriazavart azért nem javítaná.
Most mintha annál a faszinál kilincselne navra, akit úgy támogattunk, hogy ellene lobbyztunk. Hm.
Amúgy meg talán az említett úriember is tudja, hogy navra nem mindig mondja ugyanarról ugyanazt.
Nincs már épelme a narancsmaffiában csak zavarodott aranyhalak,saját szavai szerint a csuti orálmuzsik puccsista hazaáruló putinpincsikutya.Nem lehet könnyű ezt befogadnia valamelyest gerinces öntudatos keresztény polgárnak,mattot kap a bucija a folyamatos önellentmondástól,ráadásul a magyar foci ujabb mélységet hódított meg,az Észak Írek emberemlékezet óta nem nyertek idegenben tétmeccset.
@aritus:
Még mindig nem fideszül gondolkodtok, az a bajotok! Amikor az MSZP nem támogat egy Fideszes jelöltet, az a nemzet hátbaszúrása, igazi aljasság, amikor viszont a Fidesz nem támogat egy MSZP-s jelöltet, az éppen a nemzeti érdekek miatt teszi, mert nem akarják, hogy súlytalan EU-biztosok gyengítsék a magyar nemzeti érdekek és a magyar családok védelmének érvényesülését az EU szerveiben. Navra egyszerűen jobb, alkalmasabb jelölt, mint akár Kovács, akár Andor volt, és ezt csak az olyan magyartalan libsibolsik nem értik meg, mint ti!

Mondjuk Szájer nyilatkozata ebből a szempontból neccesebb, mert ellene mégis csak annyit tudtak felhozni, hogy MSZP-képviselő, ami ugye a mindenféle pártfunkci Navrára nehéz nem értelmezni... de ott meg az lesz a kibúvó, hogy az eltelt 10 évben megváltozottt a világ.

Szóval a lényeg, hogy rosszul gondoljátok, félremagyaráztok, punktum!
Skizó az összes narancsmaffiózó tompika még nem is vezető ebben a tüneteggyüttesben,csak ordenáré.
Felorditottak a csuda fideszesek, es most alaalltak. Van ilyen, a vegtelen ostoba, primitiv szarok a hasonszoru intellektussal biro magyarok szavazataival szanalmasabbak mar a vilag 4 egtajan, mint egy darab szart gurigalo kisgyerek, mikozben kiralykent emlegeti magat.
Jademeg nemzeti erdek, ehehe: a legszarabb forint, a legmagasabb allamadossag, a legletiltottabb EU penzutalasok, a leglenezetebb szarhazi senki a magyarok neveben. Fasza nemzeti erdekek, imadok akkor nemzetietlen es plane erdekellenes lenni :>
Legyünk megértőek. Nem egyetértőek, hanem megértőek.
A fidesz látja, hogy Szanyi akna-munkája (egyébként Szanyi nem vájár) eredményes lesz, és Navracsicscset nem választják meg. Előre menekül és híreszteli, hogy ez a gaz mszp! És később a hívek elégedetten tudomásul veszik, hogy megint ők győztewk volna, ha...
továbbra is az a kérdés kijafaszazadajcstami? azon túl, hogy seggségeket dumál az égadta világon semmi hasznosat nem tett, persze kivéve a saját személyes anyagi hasznát amit a többi tolvajtól kap a szájtépésért

brühüyyy

és ezekkel van tele a fidex
esetleg egy higgadt és hozzáértő információ

nepszava.hu/cikk/1032532-ukrajna-lehetett-volna-eros-orszag

brühüyyy

most majd ebből is lesz putyinfaszaszopós?
Szörnyűek mind. Tomistól Tibistől.
@Penivaldes: "Szörnyűek mind." Ez igaz, de miért nem található ebben az országban legalább egyetlen nemszörnyű? Van ugyan, de azt leverik a szörnyűek, mert azok vannak többen....sajnos.
Ilyenek vagyunk,bénák, balfékek.
@Penivaldes: Ha engem támadnak, és nem látom biztosítottnak a védelmet, én is elfutok
Nálunk így megy a harc a veszélyes elemek ellen:

Készenlétisek razziáznak az Ökotársnál

A lakók azt hitték, komoly akció készül, akkora erővel vonultak ki az alapítványhoz a készenlétisek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F09%2F08%2Fkeszenletisek_akcioznak_az_okotarsnal%2F
-no comment-

2014. szeptember 8. hétfő
Feltérképeztük az Andy Vajna magyar vállalkozásai mögött burjánzó offshore cégbirodalmat

atlatszo.hu/2014/09/08/felterkepeztuk-az-andy-vajna-magyar-vallalkozasai-mogott-burjanzo-offshore-cegbirodalmat/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akár össze is lehetne gyúrni a két linkünket. vajna meg orbán mínusz simicska. eredmény?
@parti_giano: se sztákot nem kihagyni, sőt a főgázszerelőt sem, aki öv nélkül tolja az ótó irányítást ;)
Csak csendesen jegyzem meg, hogy nem csak DT nyivákolt, mások a nemzeti érdekek brüsszeli képviseletének aláásássaként értékelték Szanyi nyilatkozatát. Ez utóbbi tényleg tartalmazott legalább egy téves elemet: a hivatkozást az "önjelölt"-ségre. Viszont:
- a magyar biztos nem amagyar érdekeket képviseli Brüsszelben és
- Szanyi nem azellen szólalt fel, hogy legyen magyar biztos, hanem azellen, hogy olyan legyen, aki eleve hátránnyal indul.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
van egy észrevételem, a pénz a lézer számára mindenképpen elveszett, ha az Ökotárs-sal bármi történik, meghurcolják -mint az láccik- és ki akarják ütni rá akarják bizonyítani, hogy törvénytelenül műxik, akkor mexünik, nem lesz ökotárs azaz nem lesz kinek(minek) a norvég pénzeket átutalni azaz Magyarország öntökön rúgja magát de a lézer assziszi győz, mert ha neki nem akkor másnak se alapon csinálja a rohadt és erre pazarolja a drága adóforintokat, hogy vegzáljon ártatlan embereket akik ellenzékiek és útálják őkelmét is

mi lesz most?

brühüyyy
@rodeo36: semmise lesz, dögöljön meg a szomszéd tehene is, egy sötétben bujkáló felforgatóval kevesebb lesz, és lézerjanika kap megein sok sok elismerést a vezényló egy élő istentől.

és amúgy is, ez nálunk nem 0,6%-a a dzsidipínknek:

1000 000 000 000 dollár: ennyit veszítünk a korrupción

A ONE nemzetközi érdekvédelmi szervezet jelentése szerint évente több mint 1000 milliárd dollárt veszít a globális gazdaság a korrupció miatt, ez a világ GDP-jének 0,6 százaléka.

hvg.hu/gazdasag/20140908_1000_000_000_000_dollar_ennyit_veszitunk
Nem akarják szétaprózni az erőiket - A kamupártok már 2018-ra gyúrnak

Rendőrségi feljelentés is született tavasszal a kamupártok ügyében, egyelőre következmények nélkül. Kíváncsiak voltunk, megéri-e nekik indulni a helyhatósági választásokon. Érdekes válaszokat kaptunk.

hvg.hu/itthon/20140908_onkormanyzati_valasztas_kamupart_tamogata
Az OTP ismét beadta kereseteit a Fővárosi Törvényszékre a devizahiteles szerződések ügyében - mondta Csányi Sándor elnök-vezérigazgató, aki szerint tisztességtelen dolog menet közben változtatni a játékszabályokon. Az új ügyben kérik, hogy a bíróság forduljon az Alkotmánybírósághoz és az EU Bíróságához, sőt ezt készek ők maguk is megtenni.

hvg.hu/gazdasag/20140908_Csanyi_Az_OTP_Luxembourgig_is_elmegy_a_de
Ez most tenyleg igaz....orak ota nem jon senki, hogy megmagyarazza!?

Alszanak ezek ott a partkozpontban!? Vagy hosszura nyult az afterparty a meccs utan!?!?
@rodeo36: Tuti, hogy megint feketeseggü áruló és orosz propagandista leszel ezzel a cikkel. :) Pedig szintén egy teljesen normális értékelés. Ugyanúgy mint az alábbi is, ami a fentéslent blogon jelent meg.

"A fontosabb, a geopolitikai szintet érintő megállapítás, hogy Ukrajna egy olyan térség, amelyben történelmileg soha nem volt tartósan jelen egy Moszkvától független hatalom – utoljára a rossz emlékű második világháborúban, időlegesen. Tehát korántsem evidens egy nyugatbarát kijevi főhatalom léte. A térképre rápillantva láthatóvá válik az is, hogy Oroszországnak milyen típusú érdekei vannak a térségben és milyenek lehetnek az Egyesült Államoknak. Észlelhető, hogy egy NATO-tag vagy NATO-barát Ukrajnát fenyegetésként él meg Oroszország – logikus folytatásaként az 1990-et követő, térségbeli NATO-terjeszkedésnek. Érdemes azt is számításba venni, hogy a világpolitikai vetélkedés kiéleződése egybeesik az orosz energiavagyon felértékelődésével és az USA szempontjából Európa orosz függőségével (lásd az USA részéről az “energiabiztonság” fogalom használatát). Az ukrán konfliktus továbbá nem szemlélhető külön a Szíriában évek óta zajló USA-Oroszország összecsapástól sem. Nem szemlélhető külön attól, hogy a szír konfliktusban nem teljesültek be maradéktalanul az USA szándékai: Asszad részlegesen hatalomban maradt, az Iszlám Állam pedig délkeleti irányban kiterjedt.

A nemzetközi jogi értelmezés esetén érdemes figyelnünk arra, hogy maga ez a nemzetközi jog (amelyből az következik, hogy Oroszország megsérti Ukrajna szuverenitását, így a nemzetközi jogot) – nem a szereplőktől független semleges mechanizmus. Ez a nemzetközi jogi keret a Nyugat hegemóniájának egyik megnyilvánulási formája. Olyan intézményrendszer és fogalmi hálózat, amely úgy állapítja meg a szabályokat, ahogyan egyes szereplők érdeke azt megkívánja. Az euroatlanti világ érdekei szerint alakul az, hogy mikor ad elsőbbséget a nemzeti kisebbség önrendelkezése elvének és az ezt érvényesítő nagyhatalmi intervenciónak az állami szuverenitással szemben (Koszovó) – és mikor állapítja meg az ellenkezőjét (Ukrajna). Eszerint a nemzetközi jog szerint tehát az albán kisebbség érdekében katonailag jogszerűen beavatkozhat az USA és később kiszakíthatja azt Szerbiából, de Oroszország az Ukrajnában élő oroszokra hivatkozva nem avatkozhat be és nem szakíthatja el az érintett területeket. A nemzetközi jogra hivatkozó diskurzus nem lendül mozgásba attól, hogy a kijevi hatalom a keleten élő fegyvertelen saját lakossággal szemben is alkalmaz tüzérségi támadást, míg más hasonló esetekben háborús bűncselekményt állapított meg."

fenteslent.blog.hu/2014/09/08/ukrajna_mit_kell_tudni_a_haborurol_a_szomszedban
Debrecenbe kéne menni, közbeszerzést kéne nyerni

Az egyetem sajtófőnökének cége is pályázott az egyetem pályázatán. Nem fogja kitalálni, nyert-e.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F09%2F08%2Fdebrecenbe_kene_menni_kozbeszerzest_kene_nyerni%2F
Ti tudjátok hogy viselkedik egy kerge birka? !sajnos nem tudom a latin nevét ennek a kórnak
...Körbe-körbe jár a "teljesen normális" orosz értékelésekért. Ez egy gyógyíthatatlan betegsége az állatnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @rodeo36:

Tévedsz. Az egy jó cikk, és köszönet érte Rodinak, bár kár a brühüyyy utáni mondatért.
Pedig igen, európai léptékkel mérve kispárt a fidesz. Hányan is támogatják? Max. 2 millióan?
@jaegtoer: de csak ripacs módra erőlteti a blog mártírja szerepét. ő a fekete seggű angyal az igazság harsonájával. oszt azt sem tudja, szívni kell vagy fújni.
Dajcstomi vs szanyitibi. Igazán csodás a magyar közéleti felhozatal. Nehezen tudnám eldönteni melyik a rosszabb...
@parti_giano:
[off]
Tudod, hogy én az üstömmel vagyok elkeveredve Absolut módon. Ez a deutsch jelenség olyan hidegen hagy, mint a Gyezsnyev-fok.
Ellenben az MNB-Matolcsy- ámokfutás 1000-szer fajsúlyosabb. Navra ügye is hidegen hagy, el sem tudom képzelni hogyan és mit és milyen arccal és gerinccel és lélekkel tanított az egyetemen.
Aztán itt vannak a falaim, meg a sáncaim amiket építgetek. Olykor kitekintek az ablakon, és látom hogy lopják a kilincset. Most szólj hozzá! érek én rá olyanra, hogy Ukrajna, meg navra, meg gabriel? Az oroszok meg már úgyis a konyhában vannak, nem is a spájzban.
[on]
hmmmm hmmmm, mitől van olyan érzésem, hogy visszaköszön az ötvenes évek itt is???

Betiltaná a 12 éven aluli gyerekeknek szóló reklámokat a Versenyhivatal

A gyerekek ebben a korban még nem tudnak különbséget tenni reklám és más tv-műsorok között, érvel a GVH.

444.hu/2014/09/08/betiltana-a-12-even-aluli-gyerekeknek-szolo-reklamokat-a-versenyhivatal/
@jaegtoer: Én is azt írtam, hogy jó cikk, de szerintem a fenteslen.blog.hu-n megjelent is korrekt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Tuti, hogy megint feketeseggü áruló és orosz propagandista leszel ezzel a cikkel. :)"

Gyomorforgató szervilizmus... te tényleg kiskorúért vagy felelős?...
(A linked persze, hogy "normális", hisz az usát támadja... a logikai bakugrásokkal, történelmi ismerethiánnyal ne is törödjünk, téged is csak megzavarna.... lápi-magyar)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "nem birka az,te, hanem marha". Igaz, de birka is van kerge, és a marha, ha ő nem kerge, hasznosabb állat
@parti_giano: "oszt azt sem tudja, szívni kell vagy fújni" ne várd el tőle, hisz beteg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez így nem igaz... le pen a legkevésbé népszerűtlen, bár a különbséget úgy sem érted... igen, mert retardált vagy, ennyi...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a gyapjúúúhhh az úri huncutság, ám a tej,és marhahús.....jaj, lehet, hogy már ez is?
@Penivaldes: jó a kérdés, az eddigiek történései alátámasztják az érzületemet, ami akár csalfa is lehet, kár hogy mikorra bizonyossá válik, addigra már késő lesz mindenkinek.
@Muad\\\'Dib: Javaslom, nézz utána nevezettek iskolai végzettségének és nyelvtudásának!
@KÁTÉó53éúétr6: birka sült és perkelt, akartál mostanság beszerezni hozzávalót?
Na azért, legyél kellően nerkompatibilis, igaz magor csak ezekkel él, egyetemi pártoroklevéllel természetesen ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: bármint az, hogy a gyermekek valóban nem tudják megkülönböztetni a filmet, a reklámtól.
@BelAmi:
Nem sokat számít emberi minőséget érintően a kérdés...
A narancsagitprop és gerinctelenség másik megnyílvánulása.

hírek párban:

Magyarországra jön az Apollo Tyres
Gyöngyöshalászon épül fel az üzem, az EU engedélyezte a beruházáshoz adandó 95,7 millió euró (29 milliárd forint) állami támogatást.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/eldolt_magyarorszagra_jon_az_indiai_gumigyar.586364.html

-

A gyöngyösi Apollo és a civilek legázolása. Seggszáj négy felvonásban.

Azt értjük, hogy változnak az idők, de azóta kivágták a mátraaljai szőlőket, vagy már nem árt nekik a policiklikus akármi? Seggszáj négy felvonásban.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140908_Kurva_nene_ozikeje
@parti_giano:

Rodeo lovat ad gábris alá, pedig a szárnyait kellene nyesegetni!
@Penivaldes: én nem ezt tapasztaltam, de ki vagyok én, hogy ezt kételkedjem?
Nem nagyon látok fidesztrollokat, pedig élvezettel olvasnám némelyek izzadságszagú erőlködését, hogy pl. Andor és most Navracsics esete közt mi a fontos, összehasonlíthatatlan különbség.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha alátámasztják tanulmányokkal,. akkor részemről meggondolandó a javaslat.
@Penivaldes: alátámasztani tanulmányokkal, ez a fidesznél, hol élsz te???
Izomból eldöntik, mint ahogy eddig is több esetben. Hisz ők jobban tudnak mindent, és legrosszabb esetben valami haver ír majd tanulmány jó pénzért.
Borgia-nak ismét sikerült !!!!!"szétverni" a belső dolgainkról szóló információ-cserét a kis cuki linkjeivel
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Meggyőztél! a birka perkelttel szemben nincs ellenérvem, - azt nagyon szeretem - alapanyagának beszerzéséhez komoly kutatómunkára van szükség
Hétfő reggel szállták meg a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyomozói készenléti rendőrök társaságában az Ökotárs Alapítvány belvárosi irodáját. A házkutatás még kora délután is tart, és bár a rendőrség nem árult el túl sokat a folyamatban lévő nyomozásról, úgy tudjuk, hogy ez a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal múlt heti feljelentésének eredménye, és közvetlenül nem sok köze van a norvég civil támogatási pénzekhez.

444.hu/2014/09/08/evtizede-letezo-gyakorlat-miatt-szallta-meg-a-rendorseg-az-okotars-alapitvany-irodajat/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jobb lenne szerintem ha a 7-8 éveseknek szólókat tiltanák be, ha már tiltani akarnak
@Penivaldes: úgy sem tudják normálisan megoldani, most is van olyan, hogy a CN-n nyomnak MNB vállalkozás támogatási kormányreklámot, jahhh tudom, megint a mese és a valóság...
@Penivaldes: Borgiát én nem is méltattam, sunyi cinikussága azonban....
L. Simon: A Hír TV kormánykritikája meghasonláshoz fog vezetni
lsimon

Az államtitkár elmagyarázta, nem úgy értette a Hír TV megfenyegetését.
Tovább

444.hu/2014/09/08/l-simon-a-hir-tv-kormanykritikaja-meghasonlashoz-fog-vezetni/
Navracsics Tibor kormánytag egy olyan országban, amelynek az eu-val kapcsolatos ars poeticája kimondva: "Magyarország az eu-val érdek- közösség, és nem értékközösség."/Kövér L./
Ezzel a deklarált minősítéssl szembe megy az eu
leglényegesebb tézisével, amely alapján létrejött.
Csodálkozni kéne, ha az eu-nak nem lennének skrupulusai olyan EB taggal kapcsolatban, aki nyilvánvalóan maga is ezt vallja kormánytag lévén.
Navracsics tisztában van e felállás fonákságával, egyik beszédében utalt is arra, hogy Magyarországgal kapcsolatban komoly megitélési problémák léteznek, de türelmet vár el ezzel kapcsolatban.
Ilyen kettős gondolatok mentén elképzelhető-e, hogy Navracsics odaadó tagként képes lenne-e az eu képviseletére?
Ami tompika szokásos idétlen szóáradatát illeti, hülyeségeket állít akkor, amikor Szanyi elutasító kijelentésének kártékony hatását a kényes jelenlegi külpolitikai helyzettel magyarázza.
A jelenlegi kényes külpolitikai helyzetben a kormány kettős játékát kéne veszélyesnek minősíteni, miután ennek a játéknak lehetnek beláthatatlan következményei az ország számára.
Nem Szanyi hozza a nemzetállamot veszélyes helyzetbe ezzel a-nagyságrendjét tekintve- marginális kijelentésével, hanem maga a kormány a külpolitikájával.
@Muad\\\'Dib: Ami az emberi minőséget illeti, erről lehetne vitatkozni a két politikus vonatkozásában. (Ha DT esetében egyáltalán beszélhetünk "politikusról") Különös tekintettel bizonyos (családi, keresztény?) erkölcsi kérdésekre!
@Sir Bates dö Hól: Látom visszatértél a régi sültparaszt kerékvágásodba. Kár mert a múltkor mutattál valami normalitást a kommunikációdban.
@KÁTÉó53éúétr6: nem is kell, de ne feledjük, hogy a Borgia család kispályás volt az akkori Itáliában, mindig ott lebegett a buksijuk felett a kard.
@BelAmi:
Lehetne, de minek. Az egyik egy álszent, hazug megélhetési politikus, a másik pedig olyan ember, aki nyíltan fejezte ki szimpátiáját egy kommunista diktátor irányába (és mellette szintén megélhetési politikus).
@Muad\\\'Dib: "a másik pedig olyan ember, aki nyíltan fejezte ki szimpátiáját egy kommunista diktátor irányába"
Feltételezem, nem OV-ra
gondolsz?
@Penivaldes: "..mindig ott lebegett a buksijuk felett a kard" természetesen igazad van, de valahogy nem tudtam értük izgulni, ahogy a sunyi arkangyalért sem
@BelAmi:
Tippeld meg melyik a dajcstomi, meg melyik szanyikapitány. Talán menni fog.
Emlékeztetőül:
„Egy politikus mértéke az, hogy a ténykedése folytán összességében jobb lett-e a világ ? Kádár János esetében az én válaszom: igen.”
@Penivaldes: csak annyira, amennyire te fiatal
@KÁTÉó53éúétr6: igazad van, közelebb vagyok már 90-hez, mint a 20-hoz
@Penivaldes: Megvan! mi most jól elbeszéltünk egymás mellett, de nem baj, majd máskor más témában sikerülni fog
@jaegtoer: ezért neked ajtó? miközben már a konyhába vannak? sáncok, falak... vár lesz az, arra meg nem kell ajtó, hanem kapu. de az sem, hiszen rezsicsökkentés van. úgyhogy osszad csak a meleget a kint lévőkkel is. meg a kaját az üstből. különben belőled is matolcsy alapítvány lesz kilincsestől.
@Penivaldes:
.
Tompika hagyma nélkül is cuki falat.
@Muad\\\'Dib: Már megbocsáss, de te "emberi minőségről" beszéltél. Szanyinak - és nagyon sok egyébként becsületes embernek - erről ez a véleménye, amivel természetesen lehet nem egyetérteni, de nem gondolom, hogy ezért mint embert, el kellene ítélni. Ami pedig a megélhetési politikusokat illeti, mondj példát bármelyik pártból, akik nem azok!
@BelAmi:
OMFG!
Én már csak ilyen alak vagyok, aki nem feltétlenül ért egyet azzal, hogy Hitlerek/Sztálinok/Kádárok sokat dobtak volna a világon. Valamint megvan a véleményem azokról, akik itt parádéznak egy jogállamban hasonló példaképekkel.
@BelAmi:
Másrészt pedig ez elmegy a sarki kisboltban, mert nem mindenki lehet kellően művelt/iskolázott, de nem megy el egy demokratikus párt színeiben.
@Muad\\\'Dib: Számítottam arra, hogy ilyen példát fogsz felhozni. De ez komoly? Hitler, Sztálin = Kádár?
tanulságos írás, és pofátlan matócsnis válaszok:

A Magyar Nemzeti Bank úgy látja, gyakorlatilag bármit megcsinálhat a pénzével – vontuk le a következtetést az utóbbi időben megjelent nyilatkozatok alapján. Pedig attól még, hogy náluk van a bankóprés, nincs végtelen mennyiségű pénzük. Bemutatjuk a jegybanki pénzköltés 4 legkellemetlenebb oldalát és a jegybank ellenérveit kérdéseink és az MNB válaszai alapján.

index.hu/gazdasag/2014/09/07/mnb_penznyomtatas/
@BelAmi:
Véralgebrázunk? Mesélj, felétek hány emberéletet kell megnyomorítani és tönkretenni ahhoz, hogy egy diktátor ne legyen vállalható?
Kemény karikatúrát rajzolt Orbánról a New York Times

Magyarország zavarbaejtő példája lett annak, hogyan tudja a politikai elit leépíteni a demokráciát még Európa közepén is. Az EU-nak nem szabadna olyan kormányt finanszíroznia, amely ilyen keményen bánik a médiával - írja a New York Timesban Philip N. Howard médiatudós, a CEU és a Washingtoni Egyetem professzora. A szakember pontról pontra bemutatja, szerinte hogyan hajtotta és hajtja uralma alá a sajtót az Orbán-kormány.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140908_Kemeny_karikaturat_rajzolt_Orbanrol_a_New
@Muad\\\'Dib: A te logikádat és a szóhasználatodat követve:
"hány emberéletet kell megnyomorítani és tönkretenni ahhoz, hogy Orbán Viktor ne legyen vállalható?"
Már az éves terv 87,2 százalékánál jár a hiány

Az államháztartás központi alrendszerének első nyolchavi hiánya 858,8 milliárd forint volt - közölte az Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn. Az augusztus havi egyenleg a tárca szerint az elmúlt tíz év legalacsonyabb deficitjét mutatja, a havi hiány mindössze 7,4 milliárd forint volt.

hvg.hu/gazdasag/20140908_Mar_az_eves_terv_872_szazalekanal_jar_a_h
@BelAmi:
ROTFLMAO!
Tőled tényleg ennyi telik? Egy cirka 45 éves elnyomó, egypártrendszeri diktatúrát éltető, majd annak vezetőjévé váló ember kapcsán az egyetlen reakciód a mer'azorbán.
Normális e vagy?
NEM tisztelünk diktátorokat. Akkor sem, ha utáljuk Orbánt. Sőt! Különösen akkor nem lehet elfogadható egy Szanyi, ha bajunk van a jelenlegi rendszer visszásságaival...
és még:

Ontjuk magunkból a gumikat, ez nagyon sokba kerül nekünk

Hatalmas összeggel happolja el a szlovákok elől az Orbán-kormány az indiai gumigyárat, az Apollo Tyrest, pedig pár éve még megfúrta az idetelepülésüket. Ez lesz a negyedik gumiüzem nálunk, és a világban futó autók, tehergépkocsik közül százból kettőn itt gyártott gumi lesz. Ön adna egy munkahelyért 30 millió forintot?

hvg.hu/kkv/20140908_Jon_az_Apollo_is
@Mariann19:
""Magyarország az eu-val érdek- közösség, és nem értékközösség."/Kövér L./"
És ez így is van.
Az értékközösség egy lózung.
Azért vagyunk ez tagok, (mint mások is)
mert kereskedünk velük, és pénzt kapunk onnan.Kb ennyi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Gondolom, ha a Szlovákokat választották volna, akkor azért hánynál, ugye?
Ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor meg azért.
@Sexual Harassment Panda:
Te is a kormány cinikus álláspontját közvetíted.
Át kéne nézned az alapokmányt, amelyet a belépéskor aláírtunk.
Abban az értékek szerepelnek, a demokrácia, a jogállamiság, a jogegyenlőség, és hasonló csemegék, de azt hiszem, ez nem a te műfajod.
A legsunyibb magatartás az, amikor fogadalmat teszünk a partnerrel nemes célok megvalósítására, nem tartjuk be, sőt pocskondiázzuk a partnert.
A koszos markunkat azért oda tartjuk a pénzért, sőt mi követeljük ki a leghangosabban a támogatásokat.
Ja? Ez már morális kérdés? Az a magadfajtákat nemigen érdekli.
@Mariann19:
Ez egy szép eszme, de a valóság inkább (sajnos) ez:
"Szövetség - a nemzetközi politikában két tolvaj uniója, akik a kezüket olyan mélyre dugták egymás zsebébe, hogy külön-külön már nem tudnának egy harmadikat kizsebelni." Bierce

Ez pedig így is lesz tőlünk függetlenül a világban még sokáig attól tartok.
@Sexual Harassment Panda:
"Azért vagyunk eu tagok, mert kereskedünk velük, és pénz kapunk onnan. kb. ennyi."
Borzasztó sötét vagy! Kereskedni az inuit indiánokkal is kereskedhetnénk, barterben is pl.ahhoz nem kéne uniót létesíteni Alaszkában.
Az indiánoktól is kapnánk pénz az árúinkért, de az eu-tól támogatást kapunk.
Érzed a különbséget?
@Mariann19: De most olyan dolgokat mondasz, ami megfoghatatlan.2004ben aláírták a szerződést, de most 2014van.
Már nem azok az emberek vannak kormányon, mint 2004en.
És amit a kormány képvisel, nem azonos az emberek véleményével, ha egyáltalán van ilyen.
És igen, sajnos úgy van ahogy mondod:
a kereskedelem, a szabad piac az jó, de értékközösség az nincs.
Hogy miért nem választunk egy olyan megoldást mint pl Norvégia/Svájc?
Hiszen ők legalább meg is mondják, mi nem kérünk az euból, csak a szabad piac nyújtotta előnyök kellenek.
Nos, azért nem ezt választjuk, mert akkor nem kapjuk a támogatásokat, ami nélkül a pannon puma valószínűleg kicsit elfáradna, a gyorsnaszád lelassulna.
(azt már nem is említem, hogy elvileg teljesen mind1 hogy Orbán/Vona,stb mit akar, kilépni vagy mit, azt nem ő dönti el, hanem mi.És szerintem egy esetleges kilépésre irányuló népszavazás elbukna)
@Muad\\\'Dib:
Őszintén szólva engem nem varázsolnak el az ilyen - általad idézett aranyköpések, vannak saját gondolataim az egyes témákkal kapcsolatban.
Nem vitás, hogy az euban is vannak a világgazdaságra jellemző vonulatok, amelyeket a háttérben lévő tőke mozgat.
Azonban ez nem jelenti azt, hogy az eu nem fogja teljesíteni az európai országok integrációja által Európa megerősödését.
Jelenleg még nem elég erős, mert egyes hatalmak gyengítik, de Európa az integráció által kerülhet gazdasági, és politikai erős pozicióba.
@Mariann19: jaj ne már!Ne értetlenkedj.
Az eu-ban részese vagyunk egy 500milliós piacnak, ahol vámok nélkül lehet kereskedni, és tesszük is, a kivitel 80%-a oda megy.
Lehet kereskedni az "inuit indinokkal" is, csak nem olyan hatékony.
Nyilván eccerűbb a németekkel kereskedni akik a szomszédaink, mint az isten háta mögött,nem?
@Sexual Harassment Panda: "Az értékközösség egy lózung."

Az "enni-inni-baszni" lét mentén haladva teljesen igazad van... ott csak zavaró tényező...
@Mariann19:
Priceless...
Értékelem, hogy nem olvasol könyvet és nem művelődsz - mert vannak saját gondolataid -, de szerintem ezt kár reklámozni.
@Sir Bates dö Hól: Lehet hogy durva, de nekem ez jött le, a kormányunk így gondolja.
Csak anyagi érdek nekik, semmi más.
@Muad\\\'Dib: nem ezt írta... szal a tapasztalatok alapján kádárt lájkolni kellene, nem?... erősen korlátozott volt a mozgástere, mi a gondod vele?...
@Sir Bates dö Hól:
Ha ebben a formában igazad lenne, minden demokratikus jogállam EU tag lenne. De nem az, és nem is mind akar az lenni.
Ettől függetlenül persze vannak nagyon fontos közös értékek (jogállam, demokratikus berendezkedés, stb.), de sajnos ehelyett arra mozog a dolog, hogy az erősebb kutya bas*ik elven, a pénzosztó Németország - amelyikről erős cinizmussal kijelenthető, hogy legalább olyan imperialista, mint Hitler idején, csak rájött, hogy megvenni könnyebb, mint elfoglalni - az éppen aktuális "értékeket" politikai bunkósbotként használja.
@Sexual Harassment Panda:
Az értékközösség azt jelenti többek között, aminek a hiányától mi szenvedünk.
Nem szeretnék fellengzős lenni, de az európai értékek betartatása megvédi az állampolgárokat a diktatúrától, attól, hogy ne 5 ember mondja meg a 10 milliónak, hogy mit tegyen.
Megvédhetne az ország javainak kirablásától, a harácsolástól, az elnyomorodástól.
A demokrácia érvényesülését szorgalmazza az eu, és amennyiben ez nálunk működne,előző bekezdésem Tiborc panasza nem valósulhatna meg.
Örömmel nyugtázom, hogy bízol te is a nép helyes és reális értékitéletében, és azt mondod, hogy az esetleges kilépés népakarat által nem valósulhatna meg nálunk.
@Sir Bates dö Hól:
Kétlem, hogy kötelező lett volna diktátorrá válnia. Személyesen ismerek rengeteg embert, akinek megvolt az a mozgástere, hogy ne vágyjon ilyenekre.
@Muad\\\'Dib:
Nem téged akartalak bántani az aranyköpések elutasításával, ne haragudj.
Hozzá kellett volna tennem ennek az okát. Ugyanis azt tapasztalom, hogy a bölcseletek hátráltatják a saját gondolatok kialakulását.
Nézd meg most a világban milyen sok műhely létezik, különféle álláspontokkal, melyek szinte szembe mennek egymással.
Nehéz választani, ezért a legsimább út a saját vélemény kialakítása.
@Sexual Harassment Panda: most nem kocsmai markecolókról beszélünk (kormány, ellenzék, szuzamme a teljes ún. "establishment"), hanem arról, hogy mi lenne a helyes... vagy legalábbis a nem becstelen...
@Mariann19:
A saját vélemény egy dolog, ehhez azonban nem árt ismerni a különböző nézőpontok érveit. Ellenkező esetben az "remek" helyzet áll elő, hogy egy vitában az ember csak azon érveket fogadja el, ami az ő álláspontját hitelesíti, a többit pedig ignorálja. Ez pedig erős szűklátókörűséget eredményez. Az pedig olyan politikai kultúrát, ami nálunk van.
@Muad\\\'Dib: Azon kívül, hogy mellébeszélsz és zagyvaságokat írsz, hiányosak a történelmi ismereteid és/vagy még túl zöldfülű vagy + rögeszmés.
@parti_giano:

"_ezért neked ajtó? miközben már a konyhába vannak? sáncok, falak... vár lesz az, arra meg nem kell ajtó, hanem kapu. de az sem, hiszen rezsicsökkentés van. úgyhogy osszad csak a meleget a kint lévőkkel is. meg a kaját az üstből. különben belőled is matolcsy alapítvány lesz kilincsestől._"

A Falak gondolatból épülnek, a Sáncok csillagfényből szőtt páncélkárpitokkal befedett hősi múlt keresztdűnéi a szíriuszi napszél irányával párhuzamosan az omega koordináta tengely mentén a 101. dimenzió bal pitvarának átlójára merőlegesen Absoluttal bőven locsolva. Ajtó, kapu nem lesz, a falak nyílnak meg a bebocsátást kérő lélek varázshangjának dallamára.
@BelAmi:
Talán esetleg olvasgasd kezdésnek a Rubicon ide vonatkozó számát. Csupa olyan történésszel, akik pontosan dokumentálva írják le Kádár produkcióját, kezdve a Rajk pertől, egészen a hatalomra kerüléséig.
Majd, ha ezen vezető történészek tanulmányait elolvastad, utána beszélhetünk arról melyikünknek is hiányosak az ismeretei...
@Mariann19: Nem tudom.Nekem úgy tűnik, az eu nem tud megvédeni minket a diktatúrától.Sajnos.
A helyzet csak romlani fog.
Én azt tudom tanácsolni mindenkinek, aki teheti, menjen ameddig lehet.El.
@Muad\\\'Dib: a közös értékek vallása egy kultúrkörön belül a kohézió alapja... n nem látom no pénzosztó szerepét... meg, manapság nem már nem minden a pénz... elvek, eszmék, ideák vannak a világban, tévedés, sőt súlyos hiba mindenkit megvehetőnek gondolni...

kádár szerinted volt diktátor, más most is lájkolja... a fentiekre utalva: te mennyiért lájkolnád? (kicsit becsapós a kérdés, elnézést)...
@Muad\\\'Dib: "Németország - amelyikről ............kijelenthető, hogy legalább olyan imperialista, mint Hitler idején"
Szerintem aki ilyet képes leírni, a te szavaidat idézve, nem normális.
@BelAmi:
Miért, talán nem imperialista?

Másrészt:
a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab

Milyen édesen kihagytad a következőt: "...erős cinizmussal..."

Szánalmas, amikor valaki nem a valós kijelentéssel vitázik...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Látom visszatértél a régi sültparaszt kerékvágásodba. Kár mert a múltkor mutattál valami normalitást a kommunikációdban."

Nem, csak annyi történt, hogy megmutattam, mit kapnál, ha emberként kezelnének, s nem a helyeden, lápi-magyar... félreértés ne legyen: az anyád picsája akar neked bármiben is megfelelni, nem én... én, a te helyedben, azt is értékelném, hogy leköpnek, amilyen kis szarkupac vagy...
@Muad\\\'Dib:
Én másként látom a saját vélemény kialakításának az előnyeit, mégpedig a viták kialakulásában.
Aki átvesz kritikátlanul egy idegen álláspontot, nem meggyőződésből teszi, hanem egy az egyben elfogadja azt.
Nem építi fel elemekből a saját véleményét, és a viták folyamán védtelen lesz saját érvrendszere által.
Persze, ez nem jelenti azt, hogy az ember nem befogadó, ha nincs saját magában cáfolat egy véleményre, horribile dictu, egy klasszis vélemény még korrekciót is jelenthet a saját állásfoglalásban.
@Muad\\\'Dib:

"_ de sajnos ehelyett arra mozog a dolog, hogy az erősebb kutya bas*ik elven, a pénzosztó Németország - amelyikről erős cinizmussal kijelenthető, hogy legalább olyan imperialista, mint Hitler idején, csak rájött, hogy megvenni könnyebb, mint elfoglalni - az éppen aktuális "értékeket" politikai bunkósbotként használja._"

Ja,ja, ja. Ja. Tiszta hitleráj. Mint az alábbi is mutatja:

"Németországba költözésünk után nem sokkal, még július elején feltérképeztük a környező iskolákat, és pár levélváltás után az is kiderült, hogy melyik intézmény van felkészülve a bevándorló gyerekek fogadására. Szászországban ugyanis most már az a rendszer, hogy nem ültetik be a német nyeltudással nem rendelkező új diákot a normál osztályba, és hagyják, hogy a mélyvízben boldoguljon, hanem kijelölt iskolákban speciális oktatásban részesülnek. Ez külön erre kijelölt pedagógusokat is jelent, akik először csak a nyelvet tanítják a gyerekeknek, később a bő szókincset nem igazán igénylő tantárgyakat (pl. matematika), majd amikor úgy látják, itt az idő, integrálják a gyereket normál osztályba.
[...]
A gyerekek még ott, a beiratkozás ideje alatt ingyen megkapták a három nyelvű diákigazolványukat, amihez csak fényképet kellett csináltatnunk (4 db. igazolványkép=5 euró). Magyarországon egyik ismerősöm esetében a csúcs másfél év várakozás volt.

Mivel a kölkök busszal fognak járni iskolába, bérletre is szükségünk volt, amit szintén az iskolán keresztül rendelhettünk meg, így a kedvezményes bérlet még kedvezményesebb. A diákok havonta a sulitól kapják meg a bérletet, a szolgáltató pedig a számlánkról fogja levonni az árát. Míg az elkészül, szeptember első hetében a tömegközlekedés ingyenes minden iskolás számára.

Ugyanígy nem kell nagyobb összeget adni a gyerek kezébe ebédbefizetéskor sem, ez is SEPA-n keresztül történik majd. A kaját egy külsős cég biztosítja, és minden nap háromféle menüből lehet választani. Ebből egy minden esetben vegetáriánus étel, amit tojás -és laktózérzékenyek is fogyaszthatnak. Az étlapon mindemellett azt is feltüntetik, melyik kaja tartalmaz színezőanyagot, földimogyorót, szóját, tartósítószert, esetleg foszfátot, stb. Az ebéd napi 2.15 euró. A gyerekek egy bankkártyához hasonló ebédkártyát kapnak majd, ha azt elveszítik, lehet pótolni 5 euróért. Innentől kezdve egyébként az interneten keresztül tudunk tájékozódni a havi menüről, a megrendelés is ott történik, és ha valamelyikük beteg lesz, reggel fél 8-ig gond nélkül vissza tudjuk mondani az ebédet aznapra. "

divany.hu/poronty/2014/09/08/emigraltunk_igy_kezdi_az_iskolat_egy_bevandorlo_gyerek/

Hiába, ezek a Fritzek, ezek a nácik, ezek aztán tudják, hogy kell leigázni...
@Sir Bates dö Hól: Ja tudom, elővetted megint a majd én meghatározom ki az ember lemezt és egyből fel is mentetted magad alóla. Félkegyelmű. :)
@jaegtoer: Igen, Németország valóban egy nagyon jó hely.
Nekem is nagyon tetszik.A hivatali ügyintézés iszonyat egyszerű, gyors.Az életszínvonal nagyon jó, rengeteg munkalehetőség van.
@Sir Bates dö Hól: Ősz! Imádom az őszt, főleg amióta nem járok iskolába. Szerintem csodaklasz évszak! Te nem szereted az őszt?
@Muad\\\'Dib: "csupa olyan történésszel..." No igen. Többségük még nem is élt vagy gondtalan gyerekkorát töltötte és utólag bölcselkedik. Én felnőttként éltem meg azt a kort, nem voltam sem párttag és sem kedvezményezettje annak a rendszernek. Egyáltalán nem sírom vissza, de a tiédhez hasonló véleményeket túlságosan sommásnak, sőt hazugnak tartom. Azt szeretném, hogy gyerekeim, unokáim valódi demokráciában éljenek, és ne olyan rendszerben, amely egy diktátorhajlamú vezér rögeszméi miatt szemünk előtt látszik megvalósulni. Ne legyen igazam!
@Sexual Harassment Panda:
"Azért vagyunk tagok, mert kereskedünk velük."
Ezt te írtad, az inuit példával azért éltem, mert önmagában bárkivel lehet kereskedni a világon, az eu viszont egy sajátos integráció, amely jellegében és tartalmában más.
El is ismered az egyik megállapításodban, hogy az eu-val kereskedni hatékonyabb, mint az ezen kívüli általános értelemben vett piacokon.
"Nekem úgy tűnik, az eu nem tud megvédeni minket a diktatúrától."
Sajnos nem, mert kutyaszorítóban van a kétes értékű 2/3 miatt. Ez ugyanis a demokrácia megjelenítését jelentené az általános szabályok szerint, amennyiben az eu keményebben beavatkozna, úgy tűnne, hogy a népakaratot torpedózza meg.
Pedig totalitárius állami berendezkedés van, ismert, hogy a 2/3 egy mesterséges felépítmény, mégis ez a látszat állapot bénít meg minden beavatkozást.
@Sexual Harassment Panda:
Bizony, most 2014 van, és, ha minden jól megy, lesz 2015. És akkor is érvényes lesz a pacta sunt servanda elve.
Mindazonáltal a szükséges módosítások megtörténtek.
Ebből idézek:

AZ EURÓPAI UNIÓRÓL SZÓLÓ SZERZŐDÉS EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT VÁLTOZATA

2. cikk
Az Unió az emberi méltóság tiszteletben tartása, a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, a jogállamiság, valamint az emberi jogok - ideértve a kisebbségekhez tartozó személyek jogait - tiszteletben tartásának értékein alapul. Ezek az értékek közösek a tagállamokban, a pluralizmus, a megkülönböztetés tilalma, a tolerancia, az igazságosság, a szolidaritás, valamint a nők és a férfiak közötti egyenlőség társadalmában.

3. cikk
(1) Az Unió célja a béke, az általa vallott értékek és népei jólétének előmozdítása.
(2) Az Unió egy belső határok nélküli, a szabadságon, a biztonságon és a jog érvényesülésén alapuló olyan térséget kínál polgárai számára, ahol a személyek szabad mozgásának biztosítása a külső határok ellenőrzésére, a menekültügyre, a bevándorlásra, valamint a bűnmegelőzésre és bűnüldözésre vonatkozó megfelelő intézkedésekkel párosul.
(3) Az Unió egy belső piacot hoz létre. Az Unió Európa fenntartható fejlődéséért munkálkodik, amely olyan kiegyensúlyozott gazdasági növekedésen, árstabilitáson és magas versenyképességű, teljes foglalkoztatottságot és társadalmi haladást célul kitűző szociális piacgazdaságon alapul, amely a környezet minőségének magas fokú védelmével és javításával párosul. Az Unió elősegíti a tudományos és műszaki haladást.
Az Unió küzd a társadalmi kirekesztés és megkülönböztetés ellen, és előmozdítja a társadalmi igazságosságot és védelmet, a nők és férfiak közötti egyenlőséget, a nemzedékek közötti szolidaritást és a gyermekek jogainak védelmét.
Előmozdítja a gazdasági, a társadalmi és a területi kohéziót, valamint a tagállamok közötti szolidaritást.
Az Unió tiszteletben tartja saját kulturális és nyelvi sokféleségét, továbbá biztosítja Európa kulturális örökségének megőrzését és további gyarapítását
.
.
és így tovább....
@jaegtoer:
Látom neked sem sikerült értelmezni a cinizmus szót.
Valamint az imperializmust sem,mert annak amit leírtál igen kevés köze van hozzá.
@BelAmi:
Az objektív adatok Függetlenek az azokat értelmezni kívánó életkorától. Amúgy meg keresd meg kikről van szó,ahelyett,hogy véleményezel...
@Mariann19: Azt értem én, hogy gőzgép, na de mi hajtja?
Magyarán szólva, mi az oka annak, hogy nincsenek szankciók, úgy igazán keményen megfingatnák a kormányt, úgy, hogy annak komoly következményei legyenek?
Mikor lesz ez?
Sosem?
Akkor nem tud mit kezdeni velünk, nem tud segíteni rajtunk.Ez szomorú.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: " Ja tudom, elővetted megint a majd én meghatározom ki az ember lemezt és egyből fel is mentetted magad alóla. Félkegyelmű. :)"

Ez most tetszett... ettől még szarkupac vagy...
@BelAmi: nem akartam eddig beleszolni a vitatokba, de a helyedben nem lennek ennyire foghegyrol ex-cathedra

a mai nemet imperializmus lenyeget @Muad\\\'Dib: tokeletesen leirta

es a tovabbi valaszai sem tunnek "zagyvaságoknak"
@jaegtoer: sajat magukat nem hinnem, hogy le kellene igazniuk

"sajat maguk" az is, hogy ott elsz, dolgozol es oda fizetsz adot - mielott meg…
Móra Veronikát, az Ökotárs alapítvány vezetőjét délután hatkor őrizetbe vette a rendőrség, jelentette munkatársunk.

index.hu/belfold/2014/09/08/keszenletisek_akcioznak_az_okotarsnal/
@vitéž munkášőr: ennél azért egy picit komplexebb... no nem vállal felelősséget semmiért, s kezdi elfelejteni, hogy mennyi segítséget kapott a gdr-fúzió során... eddig sikerült kihúznia magát sok mindenből, de a societas leoninanak vége, ezt jelzik is nekik rendesen a létráját eddig tartók...
@vitéž munkášőr:
.
Van szankció, de azt már te keresd meg, mert másképp csak handabandálsz.
@Muad\\\'Dib:

nem is akartam. @vitéž munkášőr:

Kurva jó.

szövegértésre oktatnak.

Na akkor. cinizmus ide, meg amoda.

Baszki, a náci németországnak egyik alapvetése volt a faji diszkrimináció.

erre behoztam azt, hogy hogy bánnak a "bevándorló" honfi baszomfaszomékkal, ami éles ellentéte a kirekesztő fajvédő attitűdnek.

el kezditek magyarázni hogy én vagyok a hülye. Rendben. Le van szarva. legyen úgy ahogy értitek cinikusan vagy anélkül. leszarom. nem kicsit.
tehát legyen igazatok a mai németország egyenlő a hitleri németországgal. pfej.
@parti_giano: most gyakorlatba lesz ultetve az illiberalizmus
@Sexual Harassment Panda:
"Mi az oka annak, hogy nincsenek szankciók?"
Az eu mérsékelhetné, vagy megvonhatná a támogatásokat, de ez a magyar népet sújtaná, és nem közvetlenül a kormányt.
Szerintem az eu-ban megalakulásakor fel sem merült, hogy lesz olyan ország, amely felrúgja a megállapodást, ezért praktikus, könnyebben alkalmazható szankciókat nem foganatosított.
Most hogy vége van az eu-s választásoknak, hallani új szabályozásról.
Az eu akkor fogja komolyan venni a magyarországi diktatúrát, ha Európában Orbánnak követői lesznek. Márpedig ez könnyen elképzelhető, egyik-másik országban vannak már jelek erre.
@parti_giano: szarházi rendőrök, semmivel sem jobbak, ugyanolyan szervilisek, mint kádár alatt...
@jaegtoer: baszki, ez nem volt tema - tenyleg azt kell mondanom, hogy SZOVEGERTES!

csak egy pelda a modern nemet imperializmusra: a kihelyezett magyarorszagi autogyarakban - osszeszerelo uzemekben - a magyar melos 400€-s bere, szemben a deutschlandi 2000€-ssal…
@Sir Bates dö Hól: a rendor mindig szervilis:

"To Protect and to Serve"
@dr. jenőke (jenőke): ha keresnem kell, az mar kurvara gaz

ha latnam, egy szot se vakkantanek
@Muad\\\'Dib: @vitéž munkášőr: @jaegtoer:

Bocsi. Legenyhébben szólva is elragadtattam magam.
A ti olvasatotokban azonban az jön le, amit írtam:

"a mai németország egyenlő a hitleri németországgal."

Ez pedig sem cinikusan mondva, sem képzettársítással egyszerűen nem felel meg a valóságnak.
@Sir Bates dö Hól: bár a szolgálni és a szervilisnek lenni nem ugyanaz...
@parti_giano: Ha nem lenne előzmények nélküli, bár példátlanul demonstratív, de valódi gyanú esetén esetleg elfogadhatónak tünne. Persze nálunk még a pitiáner bűnözők ellen is a TERRORELHÁRÍTÓKAT vetik be.
Ezt nevezem "lopakodó" diktatúrának.
@vitéž munkášőr:

"_csak egy pelda a modern nemet imperializmusra: a kihelyezett magyarorszagi autogyarakban - osszeszerelo uzemekben - a magyar melos 400€-s bere, szemben a deutschlandi 2000€-ssal… _"

Nem kell a német imperializmusig eljutni.
Elég ha azt emlékezetedbe idézed, hogy az L. Simon szőlészete rabokkal dolgoztat, mert azzal olcsóbban megússza még a minimálbért is.
A legnagyobb "imperialisták" munkabér vonatkozásában a 'magyar' munkaadók elsöprő többsége. Ezért nem kell Németországra hivatkozni.

Vagy a magyar kórházakban a z orvosok csak nem a magyar imperialista kizsákmányolás elől menekülnek a német imperialistákhoz függetlenül attól, hogy ki van a kormányzati hatalomban?

Válasszuk már szét a problémákat, és ne a külföldön kérjük számon a magyar elosztási viszonyok ellentmondásait.
@Sir Bates dö Hól: Nézd pont ez a tévút nálad. Nem nekem kell megfelelned, hanem saját magadnak, akinek azt kéne diktálnia, hogy "minden helyzetben ember maradok", még akkor is ha feje tetejére áll a világ vagy ha szerinted egy nem ember kommentelővel beszélgetsz.
@jaegtoer: Sachsen-Anhalt, az bizony más... Közétkeztetés Bajoro.-ban NINCS, viszont van "iskolabusz" ingyért. Kölök kiballag a "Schulbus" tábla alá és pont. MINDEN bevándorló gyermek, aki iskolás korú, külön német oktatásra IS jár, de minden egyéb az osztályával közösen megy.(a tájszólások miatt, van olyan is, hogy a született "német" - bajor, szász, sváb - gyermek is kénytelen "hochdeutsch"-ot tanulni, mint a bevándorló)
Ez nem tartomány függő.
Elolvastam a cikket, remek marhaság!
@Sir Bates dö Hól: Te szőrös manus, elárulnád, hoy a Rodeo által hivatkozott cikkben hol is vannak a történelmi tévedések?
Mert az arczod ismét akkora, hogy zsírozni kell a félfát, hogy beférjen.
Leírnál egyetlen tényt, amit a szerző rosszul, hibásan, tévesen említett??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem ismered/vagy tisztában a beszélgetés fogalmával...
@jaegtoer: ez mar tisztabb beszed es egyet is ertek - kar, hogy elsimon baracskai rabokkal dolgoztatott (altalaban nekik meg van vesztenivalojuk), kemenyebb bunozoknek talan elsult volna a kapajuk
@jaegtoer: és most képzeld el, mi több az Titán Üst abszolutuma mögül kikandikálva, értsd meg, hogy ezek a te a főnökeid! Az országod irányítói...
Oszt fanyalogtok a "szotyisztán" kifejezésre?
@nincs_itt: nekem ne is emlegesd a hochdeutschot, gö? ;-)
@vitéž munkášőr: nem emlegetem, aszongyad megfele:
"fija", na ez mit jelent? De ha ez nehéz, akkor "áuffa" mentő kérdés lehet! de ha minden kötél szakad, akkor marad neked a "Minga".
"A magyar mellérendelő elv a másik embert is embernek tartja s magát szakasztott ugyanolyan embernek. Nincs szüksége se "angyali" szabadságharcosokra, se "ördögi" Habsburgokra, se fordítva, magyarszerető Habsburgokra és forradalmár, tökéletlenkedő, izgága, ütődött emberpéldány magyar vezető személyiségekre."
Karácsony Sándor, 1941
@jaegtoer: sajnalom, de nekem mas volt az olvasatom - szerintem a tobbieknek is - a lenyeg: nem kell mar Drang nach Osten, meg Reichsflagge mit Eisenkreuz a gyarmatositashoz. eleg az €, abbol meg van ott temerdek
@Sir Bates dö Hól: Nem hiszem de te tudod. Csak szóltam, hogy felesleges hibákat vétesz. :)
@Dinamuki: hat ez a Sanyi benezte a magyar rogvalot…
@nincs_itt: én a másik linkről beszéltem... ha nem vetted volna észre, eddig sem tit-nek tekintettem a blogot, pedagógusi vénát eddig sem vindikáltam magamnak... "Mert az arczod ismét akkora, hogy zsírozni kell a félfát, hogy beférjen."... amire anyád vagy az eddigi "tanulmányaid" nem tanítottak meg (bár én nem a larousse-t vagy a readers digestet, képes krónikát, múlt-kor, história, rubicont gondolom ezen a téren a non plus ultra-nak, minden erényük ellenére), én sem foglak... mivel az elment, aki miatt nyeltem egyet→ puha pöcsödet méregesd máséval, funkcionális analfabéta...
@nincs_itt: az auffa mifelenk auffi, de a faula is megmosolyogtatott :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ritkán vagy erre... biztos a galaxis túlsó végét hajtod uralmad alá:-)...
@nincs_itt: persze a megoldast is szivesen veszem, most kutyakat kell etetnem, mert ehen vesznek
@nincs_itt:

"_Elolvastam a cikket, remek marhaság_"

...elnézést, éppen ez volt kéznél, ma olvastam.

Persze annyiban nem marhaság, hogy ez a szemét 'imperialista' hogyan kezeli az állampolgárait, a 'bevándorlókat' és üzleti partnereit.

Egyelőre ez az imperialista húzza Európa szekerét talán 2-3 országgal egyetemben, szintén néhány legalább ebben nem akadályozza, de a többség visszahúzza, s ezek között éppen Magyarország az egyik legvehemensebb 'bajtárs' amelyet célszerűbb úgy értelmezni, hogy inkább csak csak bajnak van mint társnak...
A mai Németországot pedig a 70-80 évvel ezelőttivel azonosítani pedig eléggé anakronisztikus még cinikus megközelítéssel is.
@Sir Bates dö Hól: na drága "barátom", anyám emlegetése bebizonyította, hogy nemhogy Larousse nem vagy, hanem olyasvalaki, akinek rántott húst kötöttek a nyakába, hogy a kutya foglalkozzon legalább vele.
továbbá, "értelmiséginek" tartod magad, pedig csak egy, mondom 1 darab szaros általános bölcsész diplomáig jutottál. tudom, szégyelled, de ennyire futotta! leszarom, hogy ki és hova ment el, ami miatt "nyeltél", mert egy korltátolt és zárt gondolkodású senki vagy, aki 2 hónap céges külföldi "kiküldetés" után, azt meri gondolni magáról, hogy valaki...
öcsi, ha gondolod kipróbálhatod mennyire puha, amire annyira vágysz. keress meg, megígérem amíg élsz megemlegeted!
vizesnyolcas!
@jaegtoer: te kezdted a "náczizást", vagy rosszul olvastam? bizony, jelenleg ez az a ló, amelyik "húz". mese nincs.
köszönöm, hogy végre kimondtad!
@Sir Bates dö Hól: ja még annyit, hogy te SENKIT, SEMMIRE nem vagy képes tanítani, mivel súlyos hiányosságokkal küzdesz magad is. sokat emlegetted a MM, AZS, stb. illene végre átrágni magad rajtuk!
@nincs_itt: "keress meg, megígérem amíg élsz megemlegeted!"

Rendben.
@nincs_itt:

"_és most képzeld el, mi több az Titán Üst abszolutuma mögül kikandikálva, értsd meg, hogy ezek a te a főnökeid! Az országod irányítói...
Oszt fanyalogtok a "szotyisztán" kifejezésre? _"

Nem kell elképzelnem. Úgy vélem, hogy minden -vagy legalábbis számos- találó és dehonesztáló jelzőnek van helye a kritikában - mértékkel.
Menetrendszerű, általánosító és az általánosításban azt rajtam számonkérő 'szemre'hányást azonban elutasítom, mert ugyan hiába vagyok részese a rendszernek ha egyszer a külhonba kiszakadt csavarok is inkább a kiszakadást választották, mint a belső megakasztást. Azt elvárni tőlem, tőlünk itthon levőktől, -maradóktól amit ők maguk nem tettek meg, nem egészen korrekt. De ezen ne nyissunk vitát, sehova sem vezetett eddig, ezután sem fog, a változás lassan megy végbe, az ország helyzetének romlásával exponenciálisan fog növekedni a megvilágosodás. Ki kell tudni várni, vagy ott a fal.

Végezetül engedd megjegyeznem, hogy én a titán üstbe gubózva sem zárhatom el szememet a látástól, mert itt nem részletezett okokból egy elég érdekes és jó szeletét láthatom a problémáknak, és még csak azt sem mondhatom, hogy vékony ez a torta, még ha módfelett savanyú is, lévén 'cit romos':)
{Remélem nem írtam semmi bántót, ha mégis úgy vetted, akkor baszódj meg:DD [egy általad választott opció keretein belül]}
@Sir Bates dö Hól: ajjaj! majdnem megijedtem!
kemény vagy, mint Tarzan talpa.
várlak szeretettel!
@nincs_itt:

"_te kezdted a "náczizást", vagy rosszul olvastam? _"

nem. éppen hogy arra reagáltam, azaz erre:

varanus.blog.hu/2014/09/08/tejoisten_dajcstomi_extremista_kispartozza_a_fideszt/full_commentlist/1#c24409219

Erre keltem ki magamból, amit aztán persze megbántam, de hát veszett fejsze, meg vodka... meg Üst...
@jaegtoer: lassan kezdem érteni! van egzisztinciád, amelynek tornyából mersz látni egysmást. ugyan bántja a hab lelked, hogy vannak olyanok is, akik nem voltak hajlnadóak részévé válni az ottani rendszernek. Mit tettem(csak a magam nevében beszélhetek), vagy mit nem... ízlés kérdése.
A változás lassan megy végbe? Elég!!! Több vizet a... semmiféle változás nincs Mo.-on, sajnos, 25 éve+az apró.
Te meg óvassad elfele Ph.K.Dick munkásságát, többet ér mint 42! Nem vagyok sértődős, megértel, egyet is értek bizonyos dolgokban. de ez a mellédumálás... na ez már sok nekem!
@jaegtoer: akkó' oppárdón! meg miazmás!
@Penivaldes:
Eddig... de ezt max.gábriska élvezi, meg akinek x anyja van.
Tök felesleges idejárni, eddig melóztam, benéztem, leléptem!
Csókolom...
@Penivaldes: bizony! sütött a nap, meleg volt.
ne tessék fanyalogni... bizony ez a demokrácia része, hogy olyanok is meg mernek szólalni, akiket nem annyira kedvelünk.
de az is része, hogy te is annyira és úgy lehetsz hülye, amennyire csak bírsz és akarsz...
kérdezhetem, kisztihand, hogy érdemben mikkor teccik megnyílvánulni?
@nincs_itt: szerintem már sosem. nincs értelme. jó volt, de elmúlt.
@Penivaldes: csak azért kérdeztem, mert eleddig sem volt szerencsém, kisztihand zsengéit böngészhetni...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Én azt élvezném ha nem lenne személyeskedés. Ja és az is érdekelne, hogy a fentéslent cikkben, vajon hol volt tetten érhető a "történelmi ismeretek hiánya".
@nincs_itt:

"_ Mit tettem(csak a magam nevében beszélhetek), vagy mit nem... ízlés kérdése._"

Egyszer s mindenkorra leszögezem 200 szöggel, sőt lehegesztem: Nekem semmi problémám nincs sem azzal, sem azokkal, akik azt választották, hogy egy másik országot választottak, s azt szépsége, működése, polgárainak szemlélete miatt közelebb állónak érzik magukhoz mind mentálisan, mind érzelmileg. Ezt meg tudom érteni, és el tudom fogadni és még szívritmus zavart sem okoz, ha rágondolok:)

"_A változás lassan megy végbe? Elég!!! Több vizet a... semmiféle változás nincs Mo.-on, sajnos, 25 éve+az apró._"

Van változás, hiszen tíz évvel ezelőtt ki gondolta volna, hogy lesz rosszabb, és ki gondolta volna 1989-ben, hogy 2014-ben rosszabb lesz, mint 1988-ban? A tanulási fázisokat nem lehet átugrani. Megpróbáltuk, nem sikerült, itt van az ország az ország 'elitje' által teremtett csapdában, se előre, se hátra se fö, csak le, egyre lejjebb.
Erre értettem a "lassan"-t.

"_Te meg óvassad elfele Ph.K.Dick munkásságát, többet ér mint 42! Nem vagyok sértődős, megértel, egyet is értek bizonyos dolgokban. de ez a mellédumálás... na ez már sok nekem! _"

Akkor még egyszer elmondom, és utoljára:
A 42. szimbólum. Az én olvasatomban az értelmetlenség szimbóluma. Az más kérdés, hogy a rosszízű vitában óleummá folyt szét annak minden jellemzőjével, fokozva a szimból(e:)um értelmezhetőségi korlátait. Jelentőséget Rodi reakciói adtak neki:)
Miféle mellédumálás bazdmeg?! Ha nem ütlek, az már mellédumálás?! Ha csak ez kell?! :DDDDDDDD
@nincs_itt: te nem érzed, lenne tennivalód ebben a helyzetben? legalábbis kis empátia annak, aki megpróbálja, aki átéli kedve ellenére. vagy a kiköltözéssel jár a visszamutogatás joga?
@jaegtoer: számomra NEM szimbólum a 42. gyengécske sci-fi, erőltetett "mondanivalója". nem véletlenül javaslom folyvást, amit...
ahogy sokszor leírtam, 1994-ben ábrándultam ki végleg. ugye nem kell magyaráznom miért?
Mit próbáltatok meg? Beszélnél erről egy keveset?
Mert ha attól rosszabb lett, akkor nem az én hibámban van a készülék...
Mellédumálsz, mert nem olvashatom, innen a biztos meleg távolból, hogy MIT tettek. De azt látom, hogy egyre rosszabb!
Megpróbálhatod, te is ahogy szőrös csóka is, üssetek! Meglátjuk, hogyan bírjátok az állra brióst Ti!
Nagyon úgy tűnik, két "beszólás" és máris idegzsábásak lesztek.
@parti_giano: én elmondom(ha teccik, ha nem), hogyan láccik kívülről... nektek meg szívetek joga, hogy elküldjetek a halálba, ha nem tetszik. de attól még a helyzet nem lesz jobb Mo.-on!
@nincs_itt: nem a kérdésre válaszoltál. a meglátásodat nem vitatom, csak a hozzáállásodat.
Egyébként min veszekedtek?
Tudjátok még?:))
Az a rossz hírem Fabius, hogy A Deutsch Tominak igaza van.

"Ez a magatartás kicsinyes politikai haszonlesés"

Akkor is ha 2004-ben még a Fidesz csinálta ezt a "kicsinyes politikai haszonlesés"-t.

És támogatni a "kicsinyes politikai haszonlesés"-t akkor is hiba volt, és most is hiba.

Mégha csak egy poszt szintjén is akár.
Ha meg benyögöm,hogy itt a jobbik a megoldás,akkor meg höö.. meg háá.. meg húúú... lesz.:))
@Trompf: De azért viktorra leszavaztál ugye!
@nincs_itt: az az erzesem, hogy mostanaban mar-mar labjegyzetekkel kell ellatni a kommenteket, mert eleg gyakori lett egyszeru szovegeknek is a teves ertelmezese…
@Sir Bates dö Hól: Megvolt a föld is, de az emberek reménytelenek. Kiteszem a lábam a naprendszerből, és máris felperzselik ukrajnát :D:D
Akkor én most azt mondom, hogy: Thürmer Gyula!
Csak mert engem még nem küldött el senki a picsába, nem akarok kilógni a sorból.
@nincs_itt: "én elmondom(ha teccik, ha nem), hogyan láccik kívülről"

nem, te onnan köpködsz visszafele... oda, ahol az őseid menedéket leltek, "hol sírjaik domborulnak"... nem csak te látod moot kívülről...

(a brióshoz: ami neked életed kalandja, az másnak napi rutin...)
tomi!Amúgy gazdád is művelt hasonlókat ellenzékben te húgyagyú barom,nem?
@parti_giano: akkor válaszolok! felhívom a figyelmeteket, ha tévednétek (ez ugyi elképzelhetetlen) a teendőkben.
csak szólok, hogy Mo. mini.elnöke Orbán Viktor(a véleményünk a manusról kurvára megegyezik!!!), előreláthatóan, amennyire a szerény képességeim engedik látni, 40-50 évre lenne szükség, hogy utolérje a balkánt a Mo., ha holnap reggel jó iránybe fordulnának a dolgok. De KI lenne az aki, arra fordítaná???? Falus féle félkegyelműek? esetleg a Gordo gyerek, akinek az apja az egyedik fidesz kormány idején volt MÁV fő-fő-fő góré? Baszki, haver, ti tényleg nem láttyátok, hoy mijafasz folyik ott?
@Knósszosz:

Tudsz már menni? Rendben a lábad? Akkor menj a picsába :)))))))))
@Trompf: miért lenne az?! Miért lenne hazafias csak azért támogatni egy jelöltet, mert jó pártkatona és magyar. Ez max a fidesznek és a cöfnek számít. Mi lenne, ha véletlenül, nem a hátsóülésről a bólogató kutyust akarnánk az EU-ba küldeni?!
@Sir Bates dö Hól: kicsi huszár, megint eltévedtél??
tudod te mit jelent az "állra briós"
nem menedéket leltek, te szerény képességű. de ennek olvass utána. oppá, még nem tucc...
ne irigykedj, ha megtanulnál egy nyelvet, lenne használható szakmád, akkor neked is lenne. de ezek nélkül, marad szotyisztán...neked!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: XD ez kúúrvajóóvooolt!!!
De a többi nálam megbukott.
Max. Bokros.
Dehát ezt már úgyis tudjátok.
@Sir Bates dö Hól: jajj, megint elküdött a főni "nyugatra"??? meddig maracc? 2-3 hónap?
@nincs_itt: Ha meg erre kitör egy véres forradalom,akkor meg balkáni barmok leszünk a szemedben,és fintorogva tagadod,hogy honnan jöttél és néznél le minket.
@Trompf:
vagy -esetleg- ez a politika lényege, "csak" a húgyagyúdajcstami most elitéli

brühüyyy

meg te is?
@kifordított nagyanyó: mellélőttél! aszondanám: " Asztakurvaéletbe!!! Végre!! Hajrá MAGYAROK!!"
@Orica Középföldi: XD
Már miért menne? :))
Az se rosszabb,mint a többi.
@kifordított nagyanyó: Gondolataid szökellnek, mint a bakkecske! Jobbiktól Bokrosig van néhány szakadék, amit átugrottál. Nem ütötted meg magad közben?
@kifordított nagyanyó:
a véres az má' folyik a fidex csinálja egyik példája:

kanadaihirlap.com/2014/09/08/az-okotarsat-es-a-civileket-lerohanta-az-orban-rezsim-rendorsege/

már "ott" is tuggyák

de nem tesztek ellene semmit aki meg igen az nem kommilfófófófó

brühüyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szia Csekk!:)
Smukk is a hústól lett teltkarcsú(...?), vajon mustárral szereti?
www.youtube.com/watch?v=zOKqNAbh_aU
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Néznek is itt rám furcsán a többiek is.

@rodeo36: Pedig őket kéne akasztani.
@Knósszosz: vagy már nem is emlékszik mikor evett utoljára mustárt. Lehet, hogy akkor még tükör nélkül látta a cipőjét. :D
@nincs_itt: másképpen kérdezem: neked azzal, hogy kimentél, a felelősséged semmivé lett mo-val kapcsolatban? tényleg, állampolgárságod megmaradt? ezt nem kekeckedésből, kíváncsiságból.
@nincs_itt:

Elmondtam, számomra mit jelent a 42. ...hogy ez egy szimbólum, az értelmetlenség szimbóluma. Nincs jelentősége, hogy ez egy általad lenézett sci-finek aposztrofált korrajzban van. Megosztottam veled egy benső gondolatomat, egy személyes dolgot. Ezt úgy hívják, hogy bizalom. Erre mit tettél te?
A magyarázatomat félresöpörted, ergo meg sem próbáltad megérteni, ergo partner lenni a -nem is vitában-hanem dialógusban.

Aztán felteszed az örökzöldet:

"_Mit próbáltatok meg? Beszélnél erről egy keveset?_"

És a fentiek után választ vársz tőlem? Elmész te a picsába, szabadon választott irányba és a jó kurva anyádba.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azt nem a cipőjére mondják. meg a cipőjét akár kézbe is veheti.
@parti_giano: Gondoltam jókislánynak maradok. Legalább este 9-ig. :D
@nincs_itt: majd, ha ott leszek, megbeszéljük... ha nincs időd kivárni, gyere egy picit nyugatra, most ide küldött a főni, kell az egydiplomás általános bölcsész... azt mondták, túl sok itt a szakbarbár, kell valaki aki komplexen lát... azt erre én húztam a rövidebbet...
Na,elkezdődtek a meccsek!
Jó éjszakát mindenkinek!
@parti_giano: felelosseg? egy "kovetkezmenyek nelkuli orszaggal" kapcsolatban?

a magam reszerol semmi ilyet nem erzek ezen "Halal-to" fele, pedig meg el sem huztam a partjarol teljesen
@Sir Bates dö Hól: máris tolatsz kicsi rigó??
nem megyek én sehova. aszontad megtalálsz.
nem handa-bandázz, valld be, hogy sok könyörgés volt mire elküldtek téged is.
szegény, gyáva, csekély képességű "sir" vagy.
most mivel foglalkozol? egész nap a blogon lógsz, ember, mást nézz hülyének!
@kifordított nagyanyó: kiket akasztanal? azt a 400at, aki legalabb kiment most az utcara?
@Knósszosz:

"_Igyekszem!:DD_"

Csak lassan a testtel! Nem disznótor az, hanem disznóság:DD
@parti_giano: Nagyon magányosak lennétek, ha megpukkadnék. Úgyhogy nem teszem. ;)
@jaegtoer: beléd is kettőt, hogy szoruljon!!! sok volt a vizezett vodka, az óccsóbbikbó'???
mijafaszt képzelsz te magadról??
nem csinálsz te sem semmit, ahogy a többi nagypofájú hozzád hasonló sem! 42? 2072? hmm? ez mond valamit?
Barátom, én is megosztottam veled a belső világom, ha tetszik, bizalmamba fogadtalak! Mi a válasz?! "A kurva anyád"
nem én tehetek arról, hogy mélyebb gondoltaiság nem terem a fejedben, csak a 42 és az anyázás.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Eszt én nem tudom, de Mabel ezek szerint tükörből még láthatja cipellőit, viszont azok, akik a Duna partról elloptak párat, azok dögöljenek meg most. Ott, ahol vannak!

Apropó, Te még Magyarországon vagyol, vagy szerencsés vagy? Csak ezért, mert halványan emlékszem rá, hogy tettél utalást az elmenésre. Na nem"olyan" értelemben... érted?!:)
@parti_giano: nem maradt meg az állampolgárságom, de a felelősség érzetem megmaradt.
@nincs_itt:

:D legyen ahogy te akarod: 2072
@jaegtoer: és tudod is mit takar ez a szám?
mert a 42 SEMMIT. ez viszont...
@jaegtoer:
A disznótort nem bírom elviselni, a másik esetben pedig nem röfögéssel adok hangot az (ki)elégedettségemnek. Nem vagyok én orbánviktor, hééé!?
@nincs_itt:

"_Barátom, én is megosztottam veled a belső világom_"

ajjaj:)
@jaegtoer: Nekem ez ugrik be a 42-ről.

www.port.hu/a_42-es_42/pls/w/films.film_page?i_film_id=143492

Amúgy igazán remek alkotás. Ha még nem láttad érdemes megnézni.
@Knósszosz:
A TEK munkatársainak írom ide; ezt plagizáltam a szomszéd Feritől. Ő mondta ezt a szörnyűséget.
Csak a tényszerűség kedvéért...
@jaegtoer: ne félj, nem lesz bajod a gondolatoktól! bármit mondjanak is az Olympos és a Parnassus naggyai!
@nincs_itt:
Neked is mondom: Thürmer Gyula!
Lazítsatok már a kurva életbe... ennyi sok jó fej itt és egymást ütitek. Dobáljatok inkább tortát egymásra ( ha oroszkrém azt inkább ne - külgyétek el DHL ), de ne pocskondiázzátok már egymást, légyszííííí.........
@nincs_itt:

pont azt állítottam.

a 2072 ? egy státuszkód

www.law.cornell.edu/uscode/text/18/2072?qt-us_code_tabs=1#qt-us_code_tabs

szóval jó a 2072 is. éppen olyan jól kifejezi az értelmetlenséget a szócséplésünkben, mint a 42... vagy legyen inkább a 111?
@Knósszosz: tranquille, előírás, hogy egy szájhős mindig legyen a blogon...
@Sir Bates dö Hól: készülsz a nyelvvizsgára??

mikor látlak, te Cyrano?
@nincs_itt:

"_ne félj, nem lesz bajod a gondolatoktól! bármit mondjanak is az Olympos és a Parnassus naggyai!_"

Ne aggódj, csak arra vigyázz, ki ne ess nincs_itt szerepéből.

Hülye, ennyire nem lehetsz ostoba, még ha engem annak nézel is.
@jaegtoer: téves, ez meglehetős konkrétum.
de ha rögtön a gugli... akkor tényleg csak ezt adja...
@jaegtoer: te kis, huncfut! én voltam és leszek, akinek születtem. nincs szükségem "szerepekre", manírokra. nem agódom, csak szóltam. ahogy voltam bátor kifejteni pennivaldesnek is, a demokrácia alapköve: "mindenki annyira és úgy hülye, amennyire csak akar, és bír!"
@Knósszosz: ugy latom, ez itt valami egyre jobban befeszkelodo ragaly...

:-(
@Sir Bates dö Hól: mit Cyrano?! Münchhausen! Szóval mikor találsz ide?
@nincs_itt: ha ott leszek, tudni fogod; sokkal korábban, mint kellet volna... (igen, folyamatosan, másik hattal együtt... nem is megy könnyen... nem, a német nincs benne)
@Sir Bates dö Hól: úúú! milyen hat? Szőr! Azért lazíccsá! Nem leszel te sehol, főleg itt nem.
olyan mókás, amikor elkezdesz nagyot mondani. folytasd, Se here, se zádé, meséjjé még!
@nincs_itt:

"de ha rögtön a gugli... akkor tényleg csak ezt adja..."

Nem egészen:

Nagyjából 5 900 000 találat (0,17 másodperc)

Képzeld el, még Zsámbékot is kidobta:)

www.google.hu/#q=2072
@Sir Bates dö Hól: ááá, rájöttem, echt ungarische Háry János! Alias Duma Franci...
Az Elyfell tornyot ma kinek adtad el?
@Sir Bates dö Hól:
Jól van, de xar látni, mivé alakul ez a társaság.
Béke...? Legyen, azt szeretném! Régebben a trollok irtása volt szórakoztató, ma meg az egymás baszogatása?? Ez egyáltalán nem az...

A fidex trágyadomb oldal ebben is egységesebb, ők legalább egymást nem, még akkor sem, ha nézetkülönbség is van köztük. Erre meg...? Összefogás... láthattad. Gratulálok. Tök siker.
Legalább mi ébredjünk már fel, itt is hat a tetű propaganda, ami lassan szétgórja a bandát, nem kéne hagyni. A módszeren változtatni kell, vagy lehúzhatjuk az egészet a klozetton, az meg nekem elég szarul esne.

Gudmórning, még nem késő!!!
@nincs_itt:

"én voltam és leszek, akinek születtem. nincs szükségem "szerepekre", manírokra. nem agódom, csak szóltam. ahogy voltam bátor kifejteni pennivaldesnek is, a demokrácia alapköve: "mindenki annyira és úgy hülye, amennyire csak akar, és bír!"

Elismerésem:)
@jaegtoer: most megtörtem, ha Zsámbék is akkor tényleg... de azért kellett egy kicsit felvágni az Cornell Law honlapjával, hátha megadom magam. de nem! én csak ilyen csökönyös alak vagyok!
@jaegtoer: te vagy az élő példa! tudod, mindenki jó valamire, ha másra nem, akkor elrettentő példának! mintha rólad írták volna. de azért szőr is versenyben van!
@Knósszosz: szerintem itt morálról, jellemről van szó... meg azt is írtam már, hogy a blog egyetlen közös kapcsolódási pontja, orbán nem elfogadása... erről szóljon csak minden?... ezt te sem akarhatod...
@vitéž munkášőr:
Nem nevesítek senkit, inkább a tendencia az, ami elkeserítő.
Most semmi ilyesmi, az oroszkrémtorta említésétől ömlik a nyál a pofámból, és mivel az épp nincs a hűtőben, marad a sör.

Most egymást faljuk fel?
Mi a lófaszért?
@jaegtoer: ja, jut eszembe! ott tartunk, hogy Mo. szügyig gázol a xarban. van esetleg értelmes ötletetek ott fenn a felhős magasban, vagy marad a jól leszopjuk egymást, mert olyan okosak vagyunk, hogy csak na. de az ország amiért "küzdünk" az szépen, csendben elhunyt. a lakosok meg le vannak szarva, mert nwem értik, hogy 42, mondom negyvenkettő, büdös parasztya!
@Sir Bates dö Hól: te szőr gyerek, biztos, hogy érted amiről süketelsz? mert ez a kettő, amiből erős hiányod van!
@nincs_itt:

"te vagy az élő példa! tudod, mindenki jó valamire, ha másra nem, akkor elrettentő példának! mintha rólad írták volna. de azért szőr is versenyben van!"

Inkább leszek magam számára is elrettentő példa, mint neked követendő, ki másban keresi a hibát, hogy meglelje az önigazolást, és nyugodt szívvel derűsen nézek a tükörbe, nem úgy, mint te, azon rágódva: -Az a másik onnan a tükörből vajon visszaköp-e?
@Sir Bates dö Hól:
Nem ezt akarom, meg amúgy is csak óhajthatok...
Nyilván lehet vitázni az egyetlen kapcsolódási ponton belüli nézetkülönbségekről is, tök természetes. Csak a hangnem ment le alpári szintre, ami viszont nem teszi vonzóvá a brancsot, ha valaki ismeretlen erre talál kattintani. Én értem, hogy van egy határ ami után azt mondja az ember, hogy na, akkor ettől a beszólástól a kurva anyádat!
Gondolod nekem nincs? Dehogy nincs.

Az, hogy te ki is mondod, az a vérmérsékleteden is múlik, nem hiba. Én meg más vagyok, inkább számolok tízig, mielőtt elküldök valakit a jó büdös francba. Pedig istenúccse... szoktam. Nem kell magyarázni semmit, azt hiszem pontosan tudod Te is (meg én is), hogy miről beszélünk. Ez van, ha így megy tovább, ennek itt befellegzett... sajnálnám kurvára.
.
Mintha ma írta volna. Foci is van benne.
.
LADÁNYI Mihály: Danolva

Dehogy vagyok kétségbeesve,
bár néha keserű vagyok,
Ha egy angyal rálép szívemre,
hol gömbölyű, odacsapok.

És bár kevéske örömöm van,
és a lányokban sem bízom:
ha az isten meginvitál,
a sarkon magam leiszom.

S mivel nagyritkán invitál meg
- gyéren hullik a hálapénz -
hát többnyire csak józanon
eszi eszemet a penész;

Az apró betörőt becsukják.
Ez szép, így tisztul a világ.
De nagy tolvajokkal miért nem
bővítik e statisztikát?

Egymillió, kétmillió
kényelemre vagy protokollra...
Sejhaj, csak gyúrjuk a vasat
s megrokkanunk bele danolva.

Sejhaj, reméljük, csapatunk
nem kap sok gólt az őszi tornán!
Az, hogy néha káromkodunk
egy miatt, merő koholmány.

Az asszony kerek fenekét
simogatjuk az ágyban este.
Lealkudjuk a konyhapénzt
s fütyülünk a történelemre.
.
@jaegtoer: huhhh! tudod, nekem NINCS szükségem "önigazolásra". gondolsz, amit akarsz, mert a tükör, amit eléd tartok, nem nekem kényelmetlen!
ne erőlködj, nagyon izzadtság szagú már. a maradék, nem létező nimbuszod is elenyészik...
gondolkodj el azon, miért írtad: "Inkább leszek magam számára is elrettentő példa, mint neked követendő...", igen kiragadtam a szövegkörnyezetből, de azért érzed a kámingáútot?!
@nincs_itt:

Mondom, ne ess ki nincs_itt szerepéből. Tényleg ciki lenne.
A 42-t lezártuk... elmondtam mi az... leszartad... hoztad a 2072-t... elfogadtam, bármi legyen is az, de azért a google-val találgattam... előjött belőled a pökhendi senki aki nincs_itt se máshol...
Ugyan nem mondtad el mi az, de nem baj, mert elfogadtam.
És most megint előjössz a 42-vel? Belehülyültél a semmibe?
Lehet, hogy mégis csak van értelme, mert hat a pszichére?
@jaegtoer: körbejársz... csak idéztelek. most meg sértegetni próbálsz. nekem nem kellett elmondani mit jelent a 42. ez azért jelzi, hogy miért is vagy ennyire sértett.
igen itt 82-85 milliomodik senki vagyok. nekem ez jó. viszont te?
@nincs_itt:

Gáz van? azt ragadsz ki amit akarsz. a tükörrel úgy trükközöl ahogy akarsz. A te életed drága, azt elhiszem, hogy az enyém, és az itthoniaké neked semmi, azt is elhiszem, de hogy ... áááá, anyád picsája....
@Knósszosz: jo kerdes. asszem egy Egger meg nekem is belefer…
@nincs_itt:
"_körbejársz... csak idéztelek. most meg sértegetni próbálsz. nekem nem kellett elmondani mit jelent a 42. ez azért jelzi, hogy miért is vagy ennyire sértett.
igen itt 82-85 milliomodik senki vagyok. nekem ez jó. viszont te? __"

Akkor először is engedd meg, hogy megköszönjem folytatólagos dicséreteidet és a permanens hízelgéseidet.
A 42-t hagyjuk.... visszaolvasható...

Látod az a baj, hogy hibás az önértékelésed. Veled szemben én egyszeri, megismételhetetlen valaki vagyok, és az itteniek is. Mindenki.
És lepődj meg, te is -szerencsénkre.
@jaegtoer: tényleg kérj segítséget, szerintem még menthető vagy...
@nincs_itt:

"_ fordulj orvoshoz._"

"_tényleg kérj segítséget, szerintem még menthető vagy..."

Ne aggódj miattam. Izgulnod magadért kell.
Én szoros felügyelet alatt állok:) és a dokinővel együtt rajtad mosolygunk. Szánakozva.
De a munkaideje 22:00-kor lejárt, úgy hogy most felfüggesztette a tesztet.
Szeva. Aludj jól.
@Knósszosz:
Akik a Duna partról ellopták a cipőket: csak a történelmi hűségnek tettek eleget. A BŐRCIPŐK SEM MARADTAK OTT! Naná! Egyébként a gazdáikkal lőtték volna azokat is a Dunába. Mit gondoltál, mi a fenének kellett levetni?
Mindig is az volt a véleményem, hogy az a mélymagyar markecolók mementója. Most még inkább, mint korábban.
Egyébként meg, hogy végre legyen egy jó hír is:
Bejegyezték a Kétfarkú Kutya Pártot. Volt is teljes 16 percük a határidő lejártáig az aláírás-gyűjtésre, tehát most nem indulhatnak.
De nagy jövő előtt állnak, ha a többi töketlen így folytatja.
@Knósszosz: hihetetlen, hogy egyesek miket el nem lopnak. Szerintem totál elmebeteg az ilyen. De nem is a lopás ami durva ebben, hanem, hogy a rendőrség meg nem csinál semmit. Mert a lopást még értem, hülye szuvenírgyűjtő, vagy mi. De a rendőr?!
Most még itthon. De nem szívesen, és nem jó érzéssel. :S
"elhúnytatok"?
szép álmokat mindenki azzal akire vágyik...

szavazzatok a kétfarkúakra azoknak legalább van miből leharapni való

brühüyyy
.
Hatalmas összeggel happolja el a szlovákok elől az Orbán-kormány az indiai gumigyárat, az Apollo Tyrest, pedig pár éve még megfúrta az idetelepülésüket. Ez lesz a negyedik gumiüzem nálunk, és a világban futó autók, tehergépkocsik közül százból kettőn itt gyártott gumi lesz.
vizitdíjas és tandíjas népszavazás után pár hónap telt csak el, 2008 nyarán helyi népszavazás kiírásával igyekezett eltántorítani tervétől az indiai gumivállalatot a Fidesz. A Heves megyei város fideszes önkormányzati képviselőcsoportja még azzal riogatott, hogy a térség nem visel el egy újabb szennyezőforrást, rákkeltő hatású korom keletkezik a gyártásnál, és évente óriási mennyiség, 21 ezer tonnányi ipari gumihulladékot kell kezelni. A cég 2008 augusztusában vissza is vonta a beruházás tervét.

Most azonban sikerült megszerezni az Európai Bizottság jóváhagyását is ahhoz, hogy a magyar kormány – mostani árfolyamon számolva – 30 milliárd forint (95,7 millió euró) értékű támogatást ad a cégnek, amely a Gyöngyöstől négy kilométerre, az M3-as sztrádától 2 kilométerre fekvő Gyöngyöshalászon építi fel a gyárát. Ennek főszerepe lehetett abban, hogy sikerült Szlovákiát kiütni az Apollo kegyeiért folytatott versenyben.
Az Apollo 975 embernek ad munkát. Ez annyit tesz, dolgozónként durván 30 millió forintnyi támogatást ad a Fidesz-KDNP-kormány a gyár idetelepüléséért. Ez több tekintetben is kimagasló összegnek számít.

hvg.hu/kkv/20140908_Ontjuk_magunkbol_a_gumikat_ez_nagyon_sokb#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=vallalkozas_hirkereso
@Knósszosz:

"_Nem ezt akarom, meg amúgy is csak óhajthatok..._"

Nagy és szép lelkedre tekintettel óhajod mától parancs.
@jaegtoer: kínlodtam egész éjjel, de lecsapom a magas labdát. tényleg az a legjobb, ha a betegápolást családi körben lehet megoldani. d:
üdv a doktornőnek.
hogy mi van? :

Európa feltankolt gázból, Magyarország nem

A gáztározóval rendelkező európai országok közül szinte mindegyikben nyolcvan százalék fölé emelték a töltöttségi szintet, Magyarország viszont nincs ezek között.

A Napi Gazdaság szerint csaknem teljesen tele vannak az európai gáztárolók, a Gas Infrastructure Europe folyamatosan frissülő adatai szerint a tárolókapacitással rendelkező 15 európai ország közül csupán háromban - Bulgáriában, Lettországban és Magyarországon - nem éri el a töltöttségi szint a 80 százalékot.

Magyarországon a létesítmények csaknem 56 százalékig vannak feltöltve, ami 3,4 milliárd köbméter fűtőanyagot jelent. Ebből 1,5 milliárd köbméter a szőregi tárolóban található, amelyből 915 millió köbméter stratégiai készletnek számít. A töltöttség másik felét az E.ON-tól megvásárolt tárolókban lévő gáz teszi ki. Ezek az egységek jelenleg 39,9 százalékos töltöttségen állnak, ám a betárolás jelenleg is meglehetősen intenzíven zajlik - olvasható a keddi cikkben.

Az európai országok közül Magyarország rendelkezik a negyedik legnagyobb gáztároló kapacitással, csupán a német, az olasz és a francia létesítményekben fér el több fűtőanyag. Franciaországban 87, Németországban 90, Olaszországban pedig 92 százalékon áll a töltöttség, ami összességében több mint 45 milliárd köbméter földgáztartalékot jelent.

A régióban Ausztria rendelkezik a legnagyobb kapacitással: jelenleg 4,4 milliárd köbméter gáz van föld alatti létesítményeiben, ami 93,2 százalékos töltöttségnek felel meg. Csehországban a felhalmozott tartalék 3,2 milliárd köbmétert tesz ki, ami a teljes kapacitás 97,3 százaléka. A térségben kétmilliárd köbméternél nagyobb befogadóképességű tárolói vannak Lengyelországnak és Szlovákiának is; előbbinél 93, utóbbinál pedig 97,6 százalékos a töltöttség.

Az unió tagállamainak egészében a tárolók már most 88,32 százalékban feltöltöttek - ez 73 milliárd köbméter gázt jelent - írta a Napi Gazdaság.

hvg.hu/gazdasag/20140909_Europa_feltankolt_gazbol_Magyarorszag_nem#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default_hirkereso
mi van?

A katonai ügyészség vetette el a Blikk újságírójának telefonját

Bírói végzéssel kötelezte volna a Központi Nyomozó Főügyészség Koós Szabolcsot, hogy nevezze meg kitől kapott bizalmas információkat az Oszter Sándor ellen ittas vezetés miatt folyó büntetőeljárásról. Miután Koós a bírói végzés ellenére sem nevezte meg forrását, az ügyészek rendőrökkel vetették el a telefonját és letöltötték a teljes adattartalmát.

folytatás

nol.hu/belfold/rendorokkel-vetette-el-a-katonai-ugyeszseg-a-blikk-ujsagirojanak-telefonjat-1485053
jó reggelt! szép napot!

A Fidesznek nem igazán van ellenfele

A szétdarabolt ellenzék miatt nincs igazán ellenfele a pályán a Fidesznek, de nem árt az óvatosság. Így értékelte a helyzetet Kövér László a Fidesz százhalombattai szervezetének fórumán.

444.hu/2013/12/11/a-fidesznek-nem-igazan-van-ellenfele/

miért is mondhatja ezt? :

Bajban a Fidesz! - itt az igazi ellenfele

Bejegyezték a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot (MKKP) - adta hírül hétfőn Facebook-oldalán a szervezet.

A bejegyzés szerint 16 perccel az előtt kapta meg a párt az értesítést a bejegyzésről, hogy lejárt az idő, amely az önkormányzati választásokon való induláshoz szükséges aláírások összegyűjtésére áll rendelkezésre.

Mindezt bejegyzésükben - csatolva a végzést - a következőképpen kommentálták: "na, hurrá, végre bejegyeztek minket. Szerencsére pont időben, hiszen ma 4-ig lehet még aláírásokat gyűjteni az önkormányzati választásra. 16 perc alatt simán összegyűjtjük!"

folytatás

sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/120488/

pedig ezzel a "párttal" a sokat hiányolt: "nem" szavazat simán megvalósítható lenne. :D

@rodeo36:

@kekex:

ez viszont magyarázat miért nincs jelentősége Most, és miért nem lehet MOST szavazni rájuk...
@dr. jenőke (jenőke): :)

annyi szépséget raktál be mostanában megint, de szinte vártam ilyen "csasztuskás" verset már hiányoltam :DDDDD

egy régi klasszikus csasztuskával viszonzom, amit Mikes György merészelt megalkotni anno...

www.youtube.com/watch?v=1YramuIeh-o
@parti_giano:

"_kínlodtam egész éjjel, de lecsapom a magas labdát. tényleg az a legjobb, ha a betegápolást családi körben lehet megoldani. d:
üdv a doktornőnek."

Legközelebb ne tedd. Mármint a kínlódást. Nekem, akinek annyi ablaka, ajtaja, sőt doboza, fiókja van, magamra vessek, ha egy leütött labdának nem találok helyet, vagy ütőt, vagy ziccert.
Dr. jaegkiskaes-nek átadom, vagy majd egyszer te személyesen, ha arra járunk egy kihelyezett helyszínű terápián:)
@jaegtoer:
@nincs_itt:
Az előtt azt szerettem,ha a "szélsőjobbosok" marták egymást de hogy ti demokraták és toleránsok is egymást szidjátok,na az csúcs!!!
:))))
@kekex:
Nekem meg az a véleményem (lemaradt), hogy mindenkinek a kurva anyját aki viccelődik a holokauszton, tagadja, vagy bármilyen módon összeszarozza (festékkel leöntés - szétbarmolás - lopás) azokat az emlékműveket amelyek emlékeztetnek rá, hogy ilyet soha többé nem szabad elkövetni. Bezzeg a Szabadság téri ganaj...

Bocs, de ez nem megy cizelláltabban, szóval a kurva anyját minden olyan féregnek, amelyik elkövet ilyen aljas szemétséget!
@jaegtoer:
@nincs_itt:
Amúgy ilyenkor néha visszasírom a csúnya Kádár-rendszert,amikor még nem voltunk ennyire hülyék.
@jaegtoer:
Hahh... most az én lelkem fókazsírral van kenegetve, és ezek után nem tudom lesz-e annyi egyed Svalbárd környékén, amelyekből kinyerhető az a mennyiség, amivel bebalzsamozhatom magam?
Sebaj, ha nem, majd iszom rénkumiszt nagy mennyiségben, legfeljebb meglesz az az előnye a dolognak, hogy technikai háttér nélkül fog szólani a Spartacus, Onedin kapitány legnagyobb megelégedésére - nyugodjék békében...
@Knósszosz:

Fordulj bizalommal a rének Atyjához, a Svalbárdi Remetéhez, mindenre van valami frappáns ötlete:D
@jaegtoer: Már azt se tudom,hogy te külföldre mentél vagy te vagy itthon?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Most ne mondd, hogy meglepett...
Ez a minimum, talán egyszer a bérek színvonalán is elérjük - a minimumot. Ja, az európaira gondoltam... az itteni az megvan. Ha bejelentenek.
@jaegtoer:
De sose tunni, hogy mikor olvad ki, teljesen rendszertelenül jelentkezik be a messzi északrúl. Talán hosszúra nyúló téli éjszakák okozhatják. Fél éveket tölteni...
Bár a magyar az bírja, 2010 óta abban él, persze kumisszal könnyebb átvészelni.

Minden Magyarnak alanyi jogon járjon!!
@Knósszosz: Nem tudom ezt most mire írod.
Én spec arra gondoltam,hogy van egy két jó viccem de nem akartam leírni ezt.Mivel ez téged felháborít.
Viszont nem nevethetünk másokon ha nem tudunk magunkon nevetni.
De ez egy bonyolultabb kérdés.

A bérekhez:Sok munkával kereshet viszonylag jól az ember,max. nem úgy van bejelentve.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Én itthon vagyok külföldön:)Szülőhazám, Syrius küldötteként érkeztem a csillagösvényen ide a Kárpátokkal korlátolt kies medencébe, a Duna-Tisza köze közepébe. Ellenben jól úszok.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Nyugodtan írd csak le azt a két viccet, talán még én is megértem. Azt nem tudom, hogy felháborít-e, amíg nem olvastam.
Nem bonyolult kérdés ez...

A bérekre meg; igazad van, Levédiában ez így működik. De valóban így kellene...?
süti beállítások módosítása