Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.08.29. 08:25 Fabius

Cseréljük le Orbánt Matolcsyra!

Címkék: oktatás fidesz jegybank matolcsy matolcsyzmus

Hiába no, Kusza Szemnek besikerült az élet. Ami úgynevezett vállalkozóként nem ment neki, azt az állam csecsén lógva megengedheti magának: Nemzeti Oligarcha módra vásárolgat értékes ingatlanokat, önmagából tantárgyat csinál, kikanyarít egy saját falut is magának, mert ha Viktornak van Felcsútja, akkor nehogy már ne legyen neki is Akarattya. 

matolcsy_1.gif

(kép:részegbróker)

A szerzések indoklásában is felülmúlja a Főnököt: aszongya azért vette az Eiffel Palace-t a piaci ár másfélszereséért, azért költött 200 milliárdot a matolcsyzmus tantárggyá tételére, mert megteheti. Ennyi, nem szükséges jobban túlbonyolítani. A jegybankban képződő bevétel szerinte nem közpénz, így arra szórja amire akarja. Az már csak külön hab a tortán, hogy jegybankárként sikerült a forint romlásából is hasznot realizálni, és, hogy az alapítványai pénzelési modelljével a monetáris finanszírozás határmezsgyéjén gyalogol. Pluszbónusz úgy látja, hogy a sajtóban megjelentek az MNB-t és a családját támadják, úgyhogy szabadságharc-forever, pedig:

- Mi egyszerűen csak csodálunk, Gyuri!

De komolyan. Amit elértél ennyi idő alatt, az fantasztikus. Veled szemben Orbánék amihez hozzányúlnak az arany helyett szarrá változik. Ők alig 136,7 milliárdot képesek a komplett felsőoktatásra költeni, és az iskolaév kezdetére nem sikerült összehozni az e-napló rendszert. Csodálod, hogy a te zsenialitásod mellett csóringer balfaszoknak látszanak, aki annyira nem tudnak hazudni sem, hogy a Közbeszerzési Döntőbizottság elhiggye a kamuzást? Belátom, Gyuri, tévedtem veled kapcsolatban. Nem egy ostoba látnok vagy aki hülyevíziókat kerget, hanem valódi géniusz saját birodalommal és oktatási rendszerrel. Állam az államban. 

Istenuccse piros pöttyöt tetováltatnék a seggemre, ha lecserélhetnénk rád Viktort! 

Akkor talán jutna annyi pénz a közoktatásba, hogy simábban menjenek a dolgok. Időben meglegyenek a jogtiszta adminisztrációs szoftverek, a tankönyvek, lennének szép új oktatási épületek, nyaralók, fineszes finanszírozási modellben iskolákat működtető alapítványok meg az összes satöbbi, amit most országvezetés lehetőség hiányában magadnak gründolsz. Hidd el, mi már lassan azt is leszarnánk, ha Tiszaroffon áztatod a zacsit minden héten, de nekünk is jutna annyi, hogy a gyerekek jegyeit és a tanárok üzeneteit meg tudjuk nézni otthonról, mert működik az e-napló és e-ellenőrző rendszere. Ha ez is összejönne, Gyuri, akkor bizony mondom Viktor reggel csak csudálkozna zavartan, mi az a fallikus forma a tükörben, aminek szökőkút csobog a fején? 

621 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr46647083

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lehet Más az 1-es villamos! 2014.09.02. 13:15:11

Úton-útfélen halljuk, hogy jó ez a "Lehet Más..." szlogen,  könnyű már egy félmondatban elmondani, hogy trágya, ami most van; na, de mi a programotok?" Ahelyett, hogy filozófiai magasságokba ugranék (a"Lehet Más" önmagában igenis program, életfilozófia...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Undorító bagázs. Mindent megtehetnek, és meg is tesznek.
Eccerinek mindez, amit fityeszék csinálnak, felfoghatatlan. És jól is van ez így nekik, amíg jóllakhatnak.
De mi lesz, ha egyszer tényleg elfogy a lopni- és pazarolnivaló?!
Lenyűgöz az a nagyvonalúság, ahogy Unortodoxia jeles képviselői bravúros technikákkal visznek, vagy osztanak a közösből.
A vezetők/pozíciók esetleges változtatását - a propaganda és/vagy reklám fogásokon kívül - nem tartom indokoltnak, mert közös célú, azonos irányultságú és markáns érdekű tagok alkotják a csapatot, akik egyébként csereszabatosak.
Majd jönnek a hordabarmok és megmagyarázzák, hogy elmúltnyólcévben a bolsik eladtak, most legalább a Viktorék vesznek.
Tilo Schabert, az UNESCO volt főtitkára a kormányközeli Századvég Alapítvány agytrösztjeinek kedvenc politológusa. Leghíresebb munkáját sikerült megszerezni és elolvasni, és tényleg igaz a politológuspletyka: az Orbán-rendszert mintha a 25 évvel ezelőtt megjelent, egy amerikai liberális politikusról írt Boston Politicsból építették volna fel.

index.hu/belfold/2014/08/29/az_orban-rendszer_titkos_bibliaja/
@AKIsTUDATLAN: "De mi lesz, ha egyszer tényleg elfogy a lopni-és pazarolni való?!"
Majd akkor következik: az "Akasszátok fel a királyokat"/PetŐfi/
@hanta boy: de igy van, tenyleg jonnek a hordabarmok.

itt is az elso:-)
nosza, fabius! cseréld le a zorbánt matolcsyra! cseréjj, cserélgess s a haza fényre derül!
@DarthVader:

Látod!

Mindenben egyetértünk!
(mondjuk a cikkből az kimaradt, hogy "pedig ebből a pénzből mennyi éhes gyerek jóllakhatna!"
Sipikém!

A "hordabarmoknak" lehet véleményük, vagy ez valamilyen ballibsi előjog?
@hanta boy: "Miért? Nem igy van" Igen, vesznek maguknak, amit majd te fizetsz ki/növekvő államadósság/ hurrá!!!
@hanta boy: Mondjuk, vehetnénak a búcsúban egymillió tükrös szivet is 500 M Ft-ért, annak is annyi értelme lenne. Értékálló.
a fáma szerint vitéz felsővadászi gömbös gyulát interpellálták miniszterelnöki szűzbeszéde kapcsán, miszerint szociálpolitikai programjának ismertetése során megemlékezett a munkásosztályról, a dolgozó parasztságról, ellenben szót sem ejtett az értelmiségről. erre az újsütetű miniszterelnök talán így válaszolt: uraim, a szar csak fröcsög, de nem robban.
@hanta boy: nem mondtam, hogy nem lehet velemenyed, de ugye a kovetkezmenyeket a velemenyedert nem masnak kell viselni, hanem neked.

a szabadsag felelosseg. azaz megfizetsz azert, amit teszel:-)
@ausländer Sipi:

magyarázol, magyarázol ahelyett, hogy dalokat zengnél. edelweiss, edelweiss...
A sámánista-jobbagyféltekés barom ezek szerint milliárdokat költ majd arra, hogy elhitesse, az már gazdaságpolitika, hogy "Ha találsz egy 3000 milliárd forint értékű malacperselyt, törd fel, és négy év alatt költsd el az utolsó fillérig.". Hát, hogy ezt valaki komolyan vegye, ahhoz tényleg milliádokkal kell majd megvesztegetni és elvakítani...
Sipikém!

Az itt leírt véleményemnek milyen következménye lesz?

Ugye nem visznek el?
@hanta boy: nem hiszem, hogy el tudnam neked ezt magyarazni, mert egy fideszes tul hulye ahhoz, hogy komolyabb osszefuggeseket felismerjen es mnegertsen. hiszen pont ettol fideszes.

de nem baj, majd eszre fogod venni par ev mulva:-)
@hanta boy:

de, papám, téged mindig elvisznek, el fognak vinni, te erre vagy predesztinálva. a jókat mindig elviszik a rosszak, mióta világ a világ.
@Marcellusca:

Az MNB 200 milliárdja: „az államadósság tiltott finanszírozása?”

Ez most komoly? Mert viccnek elég erős...A papíros HVG vezércikke szerint az MNB 200 MILLIÁRD forintot juttatott alapítványainak.

Amennyiben igaz, az egészen elképesztő, és messzire mutató dolog, és nem értem, hogy miért nem mindenki csak ezzel foglalkozik? Nem is pusztán az összeg nagysága a hihetetlen, hanem az is, hogy ezt elméletileg a gazdasági képzés fellendítésére szánják. Egyrészt ennyi pénzből az egész országot bankárrá lehetne kb. képezni (Izlandnak is hogy bejött :) másrészt viszont ott a nagy kérdés, hogy honnan a fenéből vette ezt a pénzt az MNB? Azért itt az éves magyar GDP 0,6-0,7%-ról beszélünk, tehát nem aprópénzről van szó. Ha ezt a pénzt a jegybank nyomtatta, akkor az teljesen alááshatja a jegybanki hitelességet, ha a devizatartalékból vette el az is. Továbbá, mivel ez a pénz feltehetően állampapírokban landolt végül (az MNB pénzt adott az alapítványainak, akik ezt nyilván betették valamibe, vélhetően állampapírokba) tehát ez effektíve az államadósság tiltott jegybanki finanszírozása.

www.mfor.hu/cikkek/115075.html
@hacsaturján:

Nagyon formában vagy - egyszerre két poszton:)))))
@hacsaturján:

a gép pörög, az alkotó pihen.
@hacsaturján:

Olyan magyar szó nincs, hogy "unatkozok"...

Mint ahogy nincs: alszok, eszek, iszok, stb, stb

Az ikes igéknek csak alanyi ragozásuk van!

Tehát: alszom, eszem, iszom, unatkozom...

Ennyi.
@hanta boy:

Ez - a nyelvtannácizás - nagy hiba volt:)) Persze, nem tudhattad.
@hanta boy:

maj' jól elviszlek a zsákomba, oszt attul kódulsz!
@időtolvaj:

így igaz! eredetileg harisnyát akartam kötni ráérő időmben, csak leragadtam. most majd ezt húzom a lábamra.
@hanta boy: természetesen lehet... mi a te véleményed?...
@hanta boy: "Olyan magyar szó nincs, hogy unatkozok" igazad van, de a poszt nem a magyar nyelvtan tanitásáról szól, ...vagy azon nincs mit vitatni?
@hanta boy:

Habozom, baszom, szarom, stb. hülye vagy. Nyálazz tovább.
zsiday.hu/blog/200-milli%C3%A1rd

Zsiday többszörös év alapkezelője díjas közgazda, spekuláns, de ez még neki is sok!
nyelvművelő.hu

"Jól vette észre a kérdező azt a jelenséget, amit mindannyian tapasztalunk: az ikes ragozás (szabályos) használata egyre inkább visszaszorulóban van, illetőleg a kijelentő mód jelen idejének egyes szám 3. személyére korlátozódik: eszik, fázik, lakik stb. A beszélt köznyelvben egyes szám 1. személyben terjedőben vannak a szabálytalan (iktelen ragozású) alakok: az eszem helyett az eszek, a fázom helyett a fázok, a lakom helyett a lakok stb.

Több tényező is hat az ikes ragozás fennmaradása ellen. A teljes ragozási paradigmát nehéz betartani, meglehetősen bonyolult és sokat változott, egyszerűsödött történetileg is már az elmúlt évszázadokban. Az ikesnek látszó mászik, hazudik stb. szabályos 1. személyű alakja nem mászom, hazudom, hanem mászok, hazudok stb. Ezek ugyanis nem állandó ikes igék, csak 3. személyű alakjuk az. Azért is nehéz betartani, mert a nyelvjárások többségében, vagyis nagyon sok ember saját nyelvváltozatában nincs ikes ragozás, és valóban az iskolai anyanyelvoktatásban sem olyan erőteljes már ennek a ragozási formának a megkövetelése, mint volt néhány évtizeddel korábban. A mindennapi beszélt nyelvi változatokból is általában hiányzik, még leginkább a művelt, választékos, írott nyelvhasználatban tartja magát, de a beszélt nyelvben már itt is visszaszorulóban van.

A nyelvészetnek az a dolga, hogy kodifikálja, dokumentálja ezt a változást, rögzítse, magyarázza a történeti és a mai szinkron állapotot, mást nemigen tehet. Az ikes ragozás szabályos használata a mai helyzetet figyelembe véve csak a tiszta és állandó ikes igék kijelentő módjában várható el: látszom, látszol, látszik; eszem, eszel, eszik; iszom, alszom, lakom, dolgozom stb. Jó volna ezt következetesen megőrizni az iskolai oktatásban is."
szarozik itt matolcsy, vegye meg akarattyát, csináljon egy mnb királyságot, koronázza meg a nejét, rajzoljon piros pöttyöket a lakosok seggére, üzenjen hadat svalbárdnak. mert ez olyan unorthodox lenne.
elképesztően gátlástalan figura.
@hanta boy:

Na. Egész fejlődőképes vagy. A végén még azt is megérted, mi a a baj az NMB vásárlásával. Bár erre nem fogadnék.
@parti_giano:

áááh! azon mán rég túlvagyok. megfejtem a fókákat is, a narválszarvakat kireszeltem, a beluga kórussal hatvanszor elénekeltük a real madridod, imádkoztunk deme laci bácsi lelki üdvéért, csakhát svalbárd nyáron unalmas.
@DarthVader:

Mondjuk az MNB vásárlásai, támogatási módszerei nekem sem tetszenek!
@hacsaturján: már megint a szegedi önérzet, csak deme laci bácsiért. grétsy és balázs géza már smafu?
@hanta boy: Mindenki átutalt 20000-t 5 alapítványnak. Mindenki!!! Inkább 2 napig söröznék ebből 5 haverral. :)
@hacsaturján: ha a jegesmedvén túl van, akkor fogjon még kezet a királylánnyal.
Azé kell utálni a libsiket, mert gátlástalanul individualisták, mindent megtesznek ami a NER ellen való, csak azért, h ön-megvalósítsanak.
Kuszaszem evtárts bezzeg kibontakozhat, hirdetheti bugyuta tanait 200 mrd-ért, és anyunak is vehet egy falut, h kibontakozzék. Hubazmeg! :)
@parti_giano:

deme laci bácsinál vizsgáztam, a többinél meg nem. bibibííí!
@parti_giano:

megtenném, csak a királylány hejett mindig ez a hüje szárnyas gyün.
@Myrath: Biztos nem Ukrajnában fognak kikötni a korábbi NATO felhívás alapján. ;)
@hanta boy: Ha nem értesz a nyelvtanhoz, ne ugass bele!
Frissítsd fel az ismereteidet az alanyi és tárgyas ragozásról!
Miért ne lenne helyes? Pl. Eszek egy falat húst...Megiszok egy pohár vizet...stb? Ez alanyi ragozás egyébként.
Hehehe.
@hanta boy:

"_"Jól vette észre a kérdező azt a jelenséget,_"

hehe. a kérdező jól vette észre, ezt nem vitatja senki.

Hanem a teljes magyarázat másik fele máshol van. Vigyázni kell a google-val, mert egyszerű kérdésre egyszerű találatot ad. Olykor még meg is viccel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Elég szomorú, de igaz, hogy Amerikáig kellett menni, hogy valaki végre ezeknek az ecceri, állítólag ellenzéki balfaszoknak szájbarágósan leírja, hogy hogyan müxik Nulladik Piktor rendszere.
Viszont, ha ezek után sem képesek azt feltörni, meghackelni, akkor lehet visszamenni ugrálni kérem a balettba!
@jaegtoer:
Igen! Beírom, hogy vodka, kiírja, hogy.. :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): a bukas tortenet sem szivderito, mert abban is az vagyon, hogy normalis es demokratikus eszkozokkel a mar kiteljesedett parancsuralmi rendszert megbuktatni nem lehet.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Mit nem mondasz?!

Beirtam: vodka, kiírta vizecske.
Hát ez renonc!
@DarthVader: 2Majd jönnek a hordabarmok és megmagyarázzák, hogy elmúltnyólcévben a bolsik eladtak, most legalább a Viktorék vesznek."

Aha, ezt ismerjük, ülnek is nehányan a vádlottak padján azért, mert áron alul adtak el. Node áron felül venni, ez ám a teljesítmény!
Azért remélhetőleg lesz még olyan időszak is, amikor ezek ülnek a vádlottak padján a jóltúlteljesítés miatt.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
Ne adjál tippeket, mert még megteszi, és lesz végre egy pár zoknija.
Mekkora marha vagy te Varánusz!

"Cseréljük le Orbánt Matolcsyra"

Hát cseréld le !!
Sokan úgy vélik, hogy az MNB állam az államban,
tevékenysége totálisan független.
A tisztánlátás érdekében nem árt tudni, hogy jogilag az MNB az állam tulajdona, költségvetési szerv, az állam biztosítja működési feltételeit.
Mindenkivel lehet független, de az eltartójával, az állammal szemben nem.
Ezt támasztja alá, hogy amennyiben az MNB veszteségessé válna, az állam kiegyenlíti azt.
Tehát Matolcsy barátunk a közpénzt emészti fel
a palotáinak a megvásárlására, a stradivári hegedűre, a 4 milliárdos festményre, a tiszaroffi kastélyra.
Vélt függetlenségében új profilokat von be az alaptevékenységébe ugymint oktatás/külön közgazdász képzés/ irodaház működtetés, üdültetés stb.
Miután az állampolgár ugyan nem tud tényeket, de érzi, hogy ezek a milliárdokba kerülő új tevékenységek nem újabb feladatok felvállalása érdekében történnek, érdemes lesz ezeknek a kiadásoknak az útját követni a végéig, amíg nem látjuk, hogy mi is volt az eredendő cél.
Mikor jöttök rá, ti balfék féleszűek, hogy ezt a hatalmat, hazudozással és negatív kampánnyal nem lehet leváltani?
.
Szijjártó Péter feladata lesz szinte az összes, Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó céggel stratégiai együttműködést kötni a kormány nevében. A kormányhatározat felhívja a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkárát – Szijjártó Pétert –, hogy gondoskodjon a Bonafarm Zrt., a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft., a Bólyi Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Zrt., a Csányi Pincészet Zrt., a Dalmand Mezőgazdasági Zrt., a FIORÁCS Mezőgazdasági Termékelőállító és Forgalmazó Export-Import Kft., a Pick Szeged Szalámigyár és Húsüzem Zrt. és a SOLE-MiZo Tejterméket Gyártó, Forgalmazó és Szolgáltató Zrt. magyarországi nagybefektetőkkel való stratégiai együttműködési megállapodás megkötéséről a kormány nevében.
.
Ezek után ne kérdezd, hogy ki látta utoljára - és mikor - Lázárt.
.
@dr. jenőke (jenőke):

Az miért lenne baj, ha mind a két fejére jut egyegy zokni?
@jaegtoer:
Most írd be, hogy vizecske, és kijön a rezsicsökkentés és a német Szilárd.
@Axxtro:

Te meg mikor jössz végre rá, hogy a fidesz is ezekkel az eszközökkel győzte le a baloldalt?
@látjátok feleim szümtükkel:

Tőlem a világ végezetéig próbálkozhattok ezzel.

Az ellenfél meg röhög rajtatok.
Varánusz!

Légy résen!!!!!!!!!!!

"Az MSZP ellopta a blogomat" – kitálal az Egyenlítő TV főszerkesztője

Nehogy te is úgy járj, mint az Egyenlítő TV.....
Varánusz!

Légy résen!!!!!!

“Az MSZP ellopta a blogomat” – kitálal az Egyenlítő TV főszerkesztője

Nehogy úgy járj, mint az Egyenlítő TV.....
@Axxtro: nu, akkor tán akkor tételesen mutasd be a poszt hazugságait, írjál cáfolatot. ugye, matolcsy a téma.
@dr. jenőke (jenőke):

van még egy intim is. az összesen négy és ma már nem dolgozok tovább.
@hanta boy:

neked jobban áll a nyelvtanászkodás.
@hanta boy: hülye gyerek, a varánusz nem kiscserkész, az te vagy.
különben helyesen úgy hangozna:
varánusz!
a fidesz lopja közpénzt!
@hacsaturján:
.
Tudom, hogy nem megy. Ezért énekel.
@látjátok feleim szümtükkel:

Egyébként, csak úgy jószándékkal szólok, hogy amikor valaki már a saját hazugságait is elhiszi, az a mentális leépülés utolsó előtti fázisa.

manapság baloldalinak lenni Magyarországon nem politikai identitás, hanem a mentális leépültség kérdése.

Most már, nyugodtan küzdhetsz tovább.

Bár értelme nincsen.
@dr. jenőke (jenőke):

eszt nem értem. totál zokni vagyok.
Úgy vettem észre inszinuáció áldozatául estem ma, itt, ártatlanul a tanulási vágyam beteljesítése miatt.

Igyatok vizet. Csak vizet. Csapvizet. Csapja rátok a vizet a kamionbuszdömperkukásautótrailer.
@Axxtro: "Egyébként, csak úgy jószándékkal szólok, hogy amikor valaki már a saját hazugságait is elhiszi, az a mentális leépülés utolsó előtti fázisa."

Gondolom ez saját tapasztalásod. Annál is inkább, mert a másét - közvetlenül, de közvetve se - nem ismerheted.
@hacsaturján:

Nem is kicsit érthetetlen.
Azt írtad: szandihoz nem megy a fuszekli.
És ez így is van. Szandihoz a Bogdán megy, továbbá: Szandi nem zoknit húzott, hanem Bogdánt és ettől énekel, valamint gyermekkeket szűl.
@látjátok feleim szümtükkel:

Csak az elmúlt négy évre visszamenőleg, lehet látni, hogyan nyilatkoznak, mit csinálnak, és egyes jelenségekre hogyan reagálnak.

A győzelmi stratégiák tananyagot képeznek magasabb szintű sport és politikai körökben.

A magyar balfékoldal, ezek szerint mindent fordítva csinál.

Ennyi.
@jaegtoer: "Úgy vettem észre inszinuáció áldozatául estem ma" nem kéne annyit inni vizeset, oszt nem esnél-kelnél.
@Axxtro:

Tudod Rákosi pajtás idejében is nyomták krahácsot, és a focit, oszt a matyizmunak is vége lett, gyorsabban, mint Matyi gondolta. A sírásója pedig a kötelező beadás volt. Ha nem tudod mi volt az, olvass rá. Most is haladunk arra, csak nincs kötelező beszolgáltatás ( a szegénység viszont erősen növekvőben ), de még akár lehet is.
@dr. jenőke (jenőke):

így már érthető. milyen kár, hogy a nagymajtényi síkon letörött a zászló.
@Axxtro:

"A győzelmi stratégiák tananyagot képeznek magasabb szintű sport és politikai körökben."

Jaja. Finkelstein úr és Birnbaum asszony - vagy forditva - stratégiája is tananyag. Mint emlitéd, hazudozás és negativ kampány.
A korábbi hatalmat ezzel le lehetett váltani.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Milyen lesz a magyar készpénz"
Jajj, én rosszat sejtek..Kiknek az arcképeit akarjak ezek az idióták az érmékre felveretni..?
@parti_giano:

Könnyen beszél egy partizán, aki folyton lapuskúszásban láthatatlankodik. Olykor-olykor kommentel.
@DarthVader:

Arra, mikor jössz/ jöttök rá, hogy ez replikázó szájkarate, gyakorlati értelemben fabatkát sem ér?

Saját magatokon kívül senkit nem lehet meggyőzni ilyesmivel, ami így viszont kőkemény önámítás.

Mégis ezzel nyomultok ezerrel.

Nem kéne bekapcsolni a visszacsatolás?

Egyfolytában saját magatoknak ástok ezzel vermet, és – itt jön be a mentális leépülés – észre se veszitek.

Azzal, hogy a sz@rt átcímkézitek jónak, magatok alatt vágjátok a fát.

Menj el hegyet mászni egy sz@r, de általad jónak minősített kötéllel, és akkor pont az fog veled történni, mint most a politikai barátaiddal.

Ha nem lennétek aljasok és rosszindulatúak, még szánna is talán benneteket az ember, annyira hülyék vagytok.
@Axxtro: Tételesen és szó szerint ird ide, miben és mit hazudik a poszt
@hacsaturján:

De áll az újjáépítő közmunkács Regéc vára alatt, mint a rom.
@Axxtro:

"_Arra, mikor jössz/ jöttök rá, hogy ez replikázó szájkarate, gyakorlati értelemben fabatkát sem ér?"

oszt és te?
@jaegtoer: mert a hegyekben nem jó a lefedettség, oszt hiába kiabálok bele valamelyik műhódba, nem halljátok. múltkor meg annyira beástam magam, hogy a harcostársak nem vettek észre, oszt rámtettek egy titánüstöt. leárnyékolt, meg a nyakamba folyt a lecsó.
@E.Csaba:
.
Talán a legnagyobb esélyes: Franz Joseph Otto Robert Maria Anton Karl Max Heinrich Sixtus Xavier Felix Renatus Ludwig Gaetan Pius Ignatius von Habsburg-Lothringen
@Axxtro:

amikor itten mán mindenki leépül mentálisan, akkor meg fogja érteni a te határtalan bölcsességedet. így fogják észrevenni, hogy valami történt. addig viszont kénytelen leszel elviselni a fogalmatlan faszkalap titulust.
Ebben a percben írtam, hogy a szájkarate sz@art se ér.

Te meg nyomulsz vele tovább.

Látod?

Ezért nem fogtok ti soha többé hatalomra kerülni Magyarországon.

Semmiből nem vagytok képesek tanulni.

Se a sajátotok, se a más hibájából
@Axxtro:

"_Ha nem lennétek aljasok és rosszindulatúak, még szánna is talán benneteket az ember, annyira hülyék vagytok._"

Már pedig ez van. Ezzel kell együttélned. Aljas, rosszindulatú vagyok, de annyira, hogy még a szánalomra sem tartok igényt, csak ha jól megfizetik.
Hülyének meg annyira páratlanul hülye vagyok, hogy nincs párod.
És szüntelen vágyakozok a NER-be, de mindig azt húzom: nem nyert.
És még csak egy felkiáltójel sincs a végén, hogy egy jót bosszankodhassak.
@jaegtoer:

Ebben a percben írtam, hogy a szájkarate sz@art se ér.

Te meg nyomulsz vele tovább.

Látod?

Ezért nem fogtok ti soha többé hatalomra kerülni Magyarországon.

Semmiből nem vagytok képesek tanulni.

Se a sajátotok, se a más hibájából
@Axxtro:
"Ha nem lennétek aljasok és rosszindulatúak..."

No ugyan ezt nem egyenesen nekem, hanem DarthVadernek címezted, de megszólítva érzem magam.
Talán némi konkrétummal is kéne szolgálni, hogy mitől vagyunk aljasak és rosszindulatúak. Talán csak nem attól, hogy ki merjük mondani, egy tahó és nagyon tudatlan alak vagy?
@Axxtro: tanulunk hibádból: hit (fides) segghülyévé tesz.
@hacsaturján:

Ha nem jött volna le, te gyökér, segíteni próbálok nektek.

Kódokat adok a változtatáshoz.

De csak nyomatjátok a hülyeséget, ami a pokolra visz benneteket.
@parti_giano: @hacsaturján:

Ezt ugyan hacsaturjánnak irtam, de bekopizom neked, hogy személyreszólóan meglegyen neked is:

Ha nem jött volna le, te gyökér, segíteni próbálok nektek.

Kódokat adok a változtatáshoz.

De csak nyomatjátok a hülyeséget, ami a pokolra visz benneteket.
@hacsaturján:
Ez egy kurucosan selejt megállapítás volt.
@Axxtro: "Kódokat adok a változtatáshoz." mi vagy te, árulfeltöltő a teszkóban?
@jaegtoer:

maga meg mit szájkaratézik itten? tán hatalomra akar kerülni, pedig aki másnak vermet ás. arról nem is beszélve, hogy. tessen szépen épülni lefele és felhőbe hanyatlani, mint a drégeli rom és várni csendben, míg feljöve márton, az oroszi pap.
@Axxtro:

vezess, vezess új útra, lucifer!
@Axxtro:

persze, ha megdobnál mongyuk öt millerrel...
@hacsaturján:
.
Estrella Inedit Damm világos sör
@parti_giano:

Vonalkódot alsógatyán.

De milyen kurva rendes tag már, nem? Bugyog belőle a segiteni vágyás. Hát télleg balfaszok vagyunk, hogy egyszerűen nem is látjuk azt az ipari mennyiségű kódot, amit nekünk ideömleszt.
Hát, gyöngyöt a disznók elé ... Talán máshol több sikere lesz.
@dr. jenőke (jenőke): Nekem csak szimplán Vitya jutott eszembe, vagy még az hogy nem forintunk lesz hanem viktorunk.Jövőre a minimálbér 98000viktor bruttó..
@Axxtro:

Isten ments, hogy hatalomra kerüljek. Jól néznék ki!
Rólad nem is szólva.

Együnk tejberizst. Fahéj-cukor szórattal. Fincsi.
Aztán visszaadom a lapátod, sőt a vödröd is.
@Axxtro:

Miből gondolod, hogy szükségem van a tanácsaidra, vagy bármely hasonszőrű félművelt mentál-zavaros hamis prófétáéra?
Sosem szerettem amikor a farok próbálta csóválni a kutyát, és a jelen esetben te vagy itt a farok …
Magad kell leginkább győzködnöd nem engem, mert mihez fogsz kezdeni ha összedől az általad összetákolt hazugságvár?
@jaegtoer: a szitát ne feledd, ravasz ez az axxtro, átlát rajta.
@jaegtoer:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis viverra tempus fermentum. Quisque mattis eros sed sapien consectetur eu pharetra dui dictum. In tortor turpis, sagittis ac consequat pellentesque, consequat ac sem. Maecenas tristique nunc blandit odio accumsan fermentum. Praesent quis cursus urna. Fusce varius ante vel nunc bibendum mattis. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Maecenas tristique nibh vitae arcu fringilla ac dignissim ipsum cursus.
In feugiat enim vitae enim venenatis at ullamcorper felis sodales. In hac habitasse platea dictumst. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Maecenas ut arcu nec magna consectetur sagittis. Sed non tempor quam. Aliquam faucibus, orci quis feugiat sodales, ipsum tellus fermentum velit, sit amet mattis libero nisl eget nulla. Nam ultrices gravida odio, ut ornare justo cursus lacinia.
Quisque mollis lobortis eros eu posuere. Phasellus neque augue, vulputate vel pretium vel, luctus ut purus. Praesent ac justo arcu, sed pretium tellus. Maecenas ultrices mollis turpis. Fusce in facilisis odio. Curabitur tempus lorem et leo convallis et porttitor lectus vestibulum. Etiam sit amet nulla tellus, non egestas massa. Mauris ac felis sapien, ut ornare arcu.
Praesent et egestas leo. Aenean vehicula mollis venenatis. Nulla felis risus, rhoncus quis ullamcorper sit amet, adipiscing et metus. Duis mollis fermentum venenatis. Suspendisse eu vehicula elit. Nunc vitae turpis ut turpis placerat placerat. Donec ultricies ante eget mauris fermentum iaculis. Proin ac diam quam. Vivamus et risus sed sapien luctus iaculis vel nec erat. Donec nec nunc sed velit facilisis bibendum ac id metus. Proin molestie, dui tempus consequat fringilla, justo nisl commodo nisi, sit amet varius eros nisi quis velit. Fusce fringilla dui nec felis auctor porttitor nec nec ante. Ut in magna quis dolor varius accumsan. In tellus sem, congue eget tristique eget, luctus quis diam.
Proin eu erat dolor, eget eleifend est. Phasellus commodo, sapien laoreet accumsan gravida, lorem augue tempor justo, sit amet congue nibh ipsum nec eros. Aenean a condimentum nibh. Donec viverra accumsan felis vel euismod. Phasellus eu consectetur dolor. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque ut laoreet libero. Proin consequat eros vehicula velit facilisis ut lobortis turpis accumsan.

brühüyyy
@hacsaturján:

Mai ténykedését tekintve egyfolytában hanyatlok. A röhögéstől. Mester, maga egyenesen szörnyűségeket művel. Persze a rénjeivel ezt nem tenné akármire vetemednének.
@parti_giano: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis viverra tempus fermentum. Quisque mattis eros sed sapien consectetur eu pharetra dui dictum. In tortor turpis, sagittis ac consequat pellentesque, consequat ac sem. Maecenas tristique nunc blandit odio accumsan fermentum. Praesent quis cursus urna. Fusce varius ante vel nunc bibendum mattis. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Maecenas tristique nibh vitae arcu fringilla ac dignissim ipsum cursus.
In feugiat enim vitae enim venenatis at ullamcorper felis sodales. In hac habitasse platea dictumst. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Maecenas ut arcu nec magna consectetur sagittis. Sed non tempor quam. Aliquam faucibus, orci quis feugiat sodales, ipsum tellus fermentum velit, sit amet mattis libero nisl eget nulla. Nam ultrices gravida odio, ut ornare justo cursus lacinia.
Quisque mollis lobortis eros eu posuere. Phasellus neque augue, vulputate vel pretium vel, luctus ut purus. Praesent ac justo arcu, sed pretium tellus. Maecenas ultrices mollis turpis. Fusce in facilisis odio. Curabitur tempus lorem et leo convallis et porttitor lectus vestibulum. Etiam sit amet nulla tellus, non egestas massa. Mauris ac felis sapien, ut ornare arcu.
Praesent et egestas leo. Aenean vehicula mollis venenatis. Nulla felis risus, rhoncus quis ullamcorper sit amet, adipiscing et metus. Duis mollis fermentum venenatis. Suspendisse eu vehicula elit. Nunc vitae turpis ut turpis placerat placerat. Donec ultricies ante eget mauris fermentum iaculis. Proin ac diam quam. Vivamus et risus sed sapien luctus iaculis vel nec erat. Donec nec nunc sed velit facilisis bibendum ac id metus. Proin molestie, dui tempus consequat fringilla, justo nisl commodo nisi, sit amet varius eros nisi quis velit. Fusce fringilla dui nec felis auctor porttitor nec nec ante. Ut in magna quis dolor varius accumsan. In tellus sem, congue eget tristique eget, luctus quis diam.
Proin eu erat dolor, eget eleifend est. Phasellus commodo, sapien laoreet accumsan gravida, lorem augue tempor justo, sit amet congue nibh ipsum nec eros. Aenean a condimentum nibh. Donec viverra accumsan felis vel euismod. Phasellus eu consectetur dolor. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque ut laoreet libero. Proin consequat eros vehicula velit facilisis ut lobortis turpis accumsan.

brühüyyy
O be sok karakter, de kulturalatlan vadbarom leszek es atnezek rajta
@Axxtro:
szeretném megkérdezni: hát te meg ki a faszom vagy?

(agricola/vidéki-re hajaz a stílusod)
@rodeo36:

én úgy tanultam meg egy délelőtt latinul, hogy délután referálnom kellett cato "de agricultura" című szösszenetének és arnold toynbee - ugyancsak a római mezőgazdasággal foglalkozó - munkájának összehasonlításáról. catohoz nem volt magyar fordítás, horribile dictu, még gugli sem.
@hacsaturján:
.
A Rangifer tarandus sarkvidéken élő szarvasfaj.

Körülbelül 800 000 évesek az első ismert tarándszarvas-leletek
@hacsaturján: már az öreg donatus is ezt javallta a grammatikájában. de írta hozzá, hogy feltétlen igyanak hozzá rénkumiszt.
@dr. jenőke (jenőke):
Kölök még! A seggemen a piros pötty régebbi!
@dr. jenőke (jenőke):

ehhez hozzáteszem, hogy a svalbárdi rén tulajdonképpen alfaj. jóval testesebb és rövidebb a lába, köszönhetően az itten honos alacsonyabb hőmérsékletnek. szandit még nyáron se viselnek és a fuszeklit is én hordom helyettük, amikor már a hófajdok koppanva gyakorolják a mélyrepülést.
@DarthVader:

Nekem jók vagytok ilyen hülyén is, Varánusszal együtt.

A hatalom számára leghasznosabb ellenzék, a kisszámú, eszmeileg elgettósodott, magát téveszmékben ringató, ostoba ellenzék.

Hajrá!
@parti_giano:

a rénkumisz sajátos ízével és alacsony alkohol tartalmával jól harmonizál az absolut vodkával. rénpörkölt hozzáadásával szívószálon át fogyasztjuk.
@Axxtro:

tarcsd a zászlót elvtárs, mer megbasz a szlon.
@Axxtro:
Most ez komoly? Ezekért aggódni? Hagyd a pi..ába, igyál egy sört, azzal is kormányt támogatod!
@parti_giano:
Jó, én meg majd aggódok KuszaSzemű Gyurka egészségéért addig!
Az is megér egy misét... misit... jó pár szár milliárdot, na, ne kekeckeggy!
@hacsaturján:

Ne fárszd magad.

Én már akkor demokrata és jobboldali voltam, mielőtt a magadfélék bolsiból libsivé, meg "demokratának"címkézték volna át magukat, miközben egyikről se tudják, hogy valójában mi az.

Messziről érződik rajtatok bolsi elvtelenség, a morál teljes hiánya, az átcímkézés ezen nem segít.

Úgy bűzlötök messziről ezektől a dolgoktól, mint a döglött halba hempergett kutya.

Ez az áru így nem adható el senkinek.

A nyugatot is csak addig lehet ideig-óráig megtéveszteni ezzel, amíg igazából bele nem szagol.

Azért jó szórakozást!
mondom, hogy árulfeltöltő a teszkóban. most már az átcimkézésnél tart. meg döglött hal... hiába ez multikulti.
@parti_giano:
azt írta:
"Ez az áru így nem adható el senkinek."
ja, a kereskedelemben dolgoztatják.
@hacsaturján:
Látod!
LEBUKTÁL BACOD!!!
Most mondták meg, hogy te vagy Orbán Viktor!

"bolsiból libsivé, meg "demokratának"címkézték volna át magukat, miközben egyikről se tudják, hogy valójában mi az.
Messziről érződik rajtatok bolsi elvtelenség, a morál teljes hiánya, az átcímkézés ezen nem segít.
Úgy bűzlötök messziről ezektől a dolgoktól, mint a döglött halba hempergett kutya.
Ez az áru így nem adható el senkinek.
A nyugatot is csak addig lehet ideig-óráig megtéveszteni ezzel, amíg igazából bele nem szagol."

Tökéletes leírás!
Szerintem is!
Nem lesz ebből valami gondja a kollégának a ner-ben???
Maga meg mennyen csak libákat legetetni a stadionnya mellé! Kamurén...
@Secnir: módosítok. nem teszkós, cba-s lesz. a gondolat csokoládék kihelyezéséért lehet felelős.
@Axxtro:

ugyan, kérlek! nekem ez nem fáradság, egyszerű ujjgyakorlat a blogposztok hányatott sorsában, melynek nem árt se nap, se szél. emellett fogadd nagyrabecsülésem, mert ekkora marhát valóban ritkán lát az ember.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

sajnálattal közlöm, hogy mivel minimum egy premissza nem igaz, így legnagyobb sajnálatomra nem lehetek orbán viktor. talán majd egy másik életemben szeretnék az lenni, de akkor is lehánynám magamat.
@hacsaturján:
Magyarázkodhatsz már!
Megmondta, hogy libsibolsi rénecske vagyol.

Csak tudja, hogy te IS voltál KISZ titkár (bolsi), majd ezek szerint te IS sikeresen betöltötted a Liberális Internacionálé alelnöki posztját (libsi) 8 évig legalább!

Szóval ne kamurénezz, inkább komingoutolj cseszed!

Vótták ekkora libsibolsi, vagy még nagyobb???
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

nem óhajtom az elvtárs marhaságait építő jellegű kritikában részesíteni, annyit azonban elmondhatok, hogy bekaphassa!
@Axxtro:
Jómagam hithű liberális vagyok, ebből eredően a kényszereket elvből elvető állampolgár.
Aki nem tűri a diktatúrát, az elnyomást, az már ellenzéki?
Tévedés!
Az egyén szabadsága a legfontosabb politikai cél kell, hogy legyen.
Amikor ez nincs meg egy országban, az egyén természetszerűleg ellenáll.
A magadfajták ezt az egyetemes joggyakorlást ellenséges fellépésnek vélitek, mert nektek mindíg kell egy ellenségkép, hogy eltereljétek a lényegről a figyelmet.
Itt is ez a fő témád, még egyetlen értelmes argumentumot nem olvastam tőled most.
Mond, mit keresel te itt olyan közegben, ahol az értelem van jelen.
Nem érzed magad idegennek?
Menj a te akol meleg birka hodályodba, ott legalább melegítitek egymást.
"Cseréljük le Orbánt Matolcsyra!"
Ti nem fogtok senkit, senkire lecserélni... :P
@hacsaturján:
Kis perverz vagy... vigyázz, mert...
Persze, ha csaj, dögös és lelkesen sz.vja, mint a búvárszivattyú, akkor hagyni kell kibontakozni!
Ne már, hogy megsértődjön...
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata)!:
Egyik SENKIT, egy MÁSIK SENKIRE?
Felesleges is, a szarból, szarba csak...
A 200 milliárdos alapítványi pénzekről is kifejtenéd a véleményed?
Csak azért, hogy ez a libsibolsi csürhe itt tanulhasson, hogy miért is jó ez, a palotavásárlás mellett!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

tejjes félreértés, hahóóó! maga kaphassa be, ha nem fogaz!
(mernék én egy nagytudásúval ilyen módon kommunikálni? ő legfeljebb csak kinyalhatja, már ha a lila ködtől látja egyátalán a popócskámat)
@hacsaturján:
Nono... a rének közt elveszett magácska erkölcsi tartása tejjesen! :))
Mondtad este, "Gyere Rozirén, csapunk egy dulva bulit, esszíjjuk azt a 2 mohajoint-ot, oszt megisszuk a maradék 6 hetes kumiszt!"???
@Mariann19:

Dear Mariann!

Akinek nem inge ne vegye magára.

Az hogy itt diktatúra lenn, az a lúzer ellenzék találmánya, ezzel akarják külföldön lejáratnia kormányt, hogy jogalapjuk legyen a különböző áskálódásokhoz.

Egy diktatúrának megvannak a jogi kritériumai, és a mostani alkotmány és jogrendszer nem az.

A 2010 előtti állapotok jogi és intézményi szempontból sokkal jobban hasonlított ahhoz.

Az egy utólag kiagyalt hazugság, hogy az "liberális demokrácia" lett volna.

Működésképtelenségig összebarmolt, vállalkozás ellenes törvényekkel, gazdasági szabályozással, ami a saját romjaiba roskadt.

A "liberális demokráciának" megvannak a jogi és intézményi kritériumai.

A mostani jogrendszer jobban hasonlít erre mint a 2010 előtti.

Ne higgyen el mindent, amit az újságok hazudnak, ha komolyan érdekli valami, akkor nézzen utána.
@hacsaturján: kezdett mar belemelegedni a csajos szovegbe, maga meg itt egy svalbardi jegcsappal kinalgatja. vigyazzon, lajt(a) menetbe kergeti.
@Axxtro: "Azért jó szórakozást!" jaj nehogy elmenj! olyan jó fricskákat kaptál,hogy az volt a szórakoztató.Most "izgulhatok, hogy ki fog téged váltani.
@Axxtro:

Én teljesen meg vagyok győződve arról, hogy te el is hiszed, amit lotyogsz!
Persze attól, hogy TE azt mondod, hogy szerinted 2010 előtt diktatúra inkább volt, mint ma, attól még szerintem meg orbitális baromság, amit összehordasz.

A mostani jogrendszert "liberális demokráciának" nevezni, meg... OMG!
Valld be, valami Pázmányon végzett jogász vagy a Lendvay utcából, aki életében a "munka", a "jog" és az "értelem" fogalmával csak papíron találkozott még. Mert a való életben...

Ez valami beteges bizonyítási kényszer nálad, hogy 2010 előtt itt tulajdonképp élet sem volt, csak azóta zöldell a fű is!
@parti_giano:

most miccsinyájjak? mondom, csak mondom nekije, de azzal az ustoba bolsi fejivel aszt se érti meg, hogy bikk-makk. hát meddig az anyám kínnyáig zsolozsmázzak itten nekije, a krisztus tenné a libsik közé ütet!
@hacsaturján:
Egyszer rádióban egy fejvadász cég emberkéje mondta el, hogyan osztályozzák a magyar felsőoktatási intézmények papírjait a jelentkezőknél.
Első körben megnézik, melyik intézmény állította ki az illető papírjait. Na, itt elhullanak sokan, csak azért, mert...
Nem is érdekli ezeknek a jelentkezése, mivel ismerik az intézmény szintjét, nem futnak felesleges köröket.
Erre jegyezte meg egy ismerős erről a területről, hogy ez igaz, a Pázmány pedig benne van. :(
Persze az is igaz, hogy az állami szféra egy csoda, mert ott a papírok sokat érnek, a többi meg nem számít!
Bemész a TESCOba és választhatsz: sört veszel, vagy sört.
Ez alkalomból majd újból felavatják a Várkertbazárt.

Ennyit a választásokról és az avatásokról.

Megyek újra avatni az új cájg nadrágomat. Elsőre az sem jött be.
@Axxtro: Amikor leírok valamit, annak hiteles forrása van, melyből a saját kútfejem szerint levonom a következtetéseket.
Az, hogy az ország messze ment a jogállamiság gyakorlatától, ahhoz nem fér kétség. Intézményesen lerombolte ez a kormány a fékek és ellensúlyok rendszerét a túlhatalma fenntartásának érdekében.
Az ország partvonalon van az orbáni nyilatkozatok következtében a nemzetközi politika színpadán.
Az Orbán kormány regnálása alatt nem tudott felmutatni olyan gazdasági eredményt, amely a saját gazdaságpolitikájának köszönhető lenne.
Szektorális és bankadók, manyup, külföldi befektetők, eu-s támogatások, és növekvő államadósság tartja fenn az országot.
Akár tetszik, akár nem, a hitelminősítők még mindíg a bóvli kategóriába sorolják az országot, és már mióta?
Hol van itt vállalkozásbarát kormányzati szabályozás? Itt kényszer van, bizonytalanság és büntetés.
Az adózás kiszámíthatatlanság talán vállalkozásbarát?
Eddig ennyi jött ki a kisujjamból, de még folytathatom.
Amit fentebb leírtam, ez a zord valóság.
Igaz, nem a lakájmédiára hagyatkozom általában, hanem hiteles forrásokra.
@Axxtro: Agyatlan birka.

Az egész felsőoktatásra 167 milliárdot költenek, kusza szem unortodox baromságaira meg 200 milliárdot. Ráadásul azt hazudja az az idióta hogy az nem is közpénz hanem az övé. Hát a nagy lófasz az övé esetleg.

De te csak tapsolj nekik idióta birka és játszódjál a homokozódban míg ki nem lopják alólad. Hülyegyerek.
@dr. jenőke (jenőke): "Megyek újra avatni az új cájg nadrágomat." öntsed le avatási pezsgővel, az használ.
@Axxtro:
"A "liberális demokráciának" megvannak a jogi és intézményi kritériumai."

sajnos te olyan hülye vagy, mint Vidéki kollégád. ezen nem tudunk segíteni. aki ugyanis azt hiszi, hogy a liberalizmusnak vannak intézményi kritériumai, az menthetetlen...
...vagy tudatlan...
...vagy ostoba. válassz kedvedre.
@Axxtro:
csak a tréfa kedvéért, írd már ide légyszíves, hogy mi a különbség a liberalizmus, a demokrácia és a diktatúra között?
(vigyázz! fogós kérdés!)
@Mariann19:

Ne haragudj, de nem fogok ingyen eőadást tartani.

Nézd meg, hogy az amerikai, vagy egy jól működő nyugat-európai gazdaság hogy működik.

Milyen szabályozórendszerrel és milyen büntetésekkel.

Itt most próbálnak rendet csinálni, a működésképtelen disznóól után, ahonnan ezer lyukon folyt ki a pénz.

A 2010 előtti katyvasz egyszerűen tönkrement gazdaságilag, mint egy csődbe ment cég.

De nekem nem tisztem senkit se győzködni, abban hiszel amiben akarsz.

Azért jöttem ide és szóltam be, hogy tisztában legyen Varánusz, meg másik itt, hogy téveszmékben hisztek, és teljesen kontraproduktív ami itt folyik, mert egymás hülyítésén kívül ezzel a süket önámító szövegeléssel. semmire se mentek.

Egy külső, nem kimondottan ellenséges szemlélődő szemében, a sok valóságtól elrugaszkodott állítás és téveszme miatt, iszonyúan korlátoltnak és ostobának néztek ki.

Én nem fogok itt felvilágosítani senkit, az mindenkinek a maga dolga.

Csak lehet, hogy meg kéne próbálni szépen lassan kijózanodni, mert egyelőre a történelem emésztőjébe masíroztok feltartott fejjel.

Üdv.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Most a cájg nadrágom lógós.
Avatás volt.

Legyen vers is. Itt egy részlet Peer Krisztián
"Születésnapodra" című verséből:

[...]
Ötven év az semmi, na az a valami: az ötven.
Ifjúság elröppen, egy korosztály megdöbben –
majd így bíztatja magát: leszünk mi még többen!
Az úrnak asztalánál polgári körökben.

Ne csak fideszes légy, légy büszke fideszes,
örülj, ha egy másik fideszes sikeres!
Még negyven se vagyok, de kimondom, na tessék:
ha újra kezdhetném, Orbán Viktor lennék.
[...]
Nekem a sok sirámból az jön le, hogy a baloldal folyamatosan pánikol, mert a lopás nekik így nem jött össze. Megjegyzem jobb körülmények közepette sem sikerült nekik az, ami Orbánéknak igen. Úgy lopni, hogy a költségvetésben ne legyen akkora lyuk. Szóval itt aztán lehetne versenyezni melyik a nagyobb ász. Azok akik lopnak, vagy azok, akik annyira hülyék, hogy normálisan még lopni sem tudnak. A kisember meg bosszankodik, bosszankodik, majd úgy dönt, hogy felpattint egy sört és röhög sok marakodó barmon.
Mind a kettő takarodjon a BÜDŐS P...ÁBA !
@Mariann19:
.
Nagyon kevesen képesek ilyen tömören összefoglalni napjaink jelenségeit. Minden mondathoz fel kell, hogy merüljön a példák sor, persze kinek mik, és mennyi.
A nyilvánvaló a ki nem mondott liberális gazdaság hiánya.
@Secnir:

Most megfogtad saját magad.

Fingod sincs arról, hogy mi az a liberális gazdaság, és hogy mitől lesz az.

Amíg ilyen tájékozatlanság tenyészik a magyar baloldalon addig csak lúzer lehet az egész társaság.

Elkezdheted tanulmányozni a liberalizmus történetét a kezdetektől napjainkig, kezdve a nemzeti liberalizmustól a neoliberalizmusig, amit mostanában próbálnak visszavonni a saját kiagyalói, mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és több kárt csinált a világgazdaságban mint hasznot, és az alkotóknak nem a kárcsinálás volt az elképzelése vele kapcsolatban.

Egy liberális, vagy akár neoliberális gazdaság a megfelelő törvények és megfelelő irányító és a szabályokat betartó és betartató intézményrendszer alapján működik.

Menthetetlenek, tájékozatlanok, és ostobák vagytok.
@Gyorgy Nagy:
Mind a kettő?
De kikre gondolsz?

Nem illik így belerondítani a világba.
Rossz napod volt?
Az e-napló rendszerhez. Amihez a magyar fiatal "értelmiségi" hozzányúl, az szarrá változik. Annyira béna kóderekkel van tele a piac, hogy az már szánalmas. Kedvencem, mikor az idősebb dolgozók egy jónevű cégnél körbe adják a kitöltött salátákat, mert az ifjú titánok közel fele már a beugró kérdésnél elbukik. A legszebb jelentkezők tesztjei egyenesen a faliújságon landolnak, hogy legyen min mulatni ha arra jár az ember. És lőn ifjú informatikusainkon elbukik az e-napló, az online pénztárgép vagy mondjuk a bubi.

Szóval lehet, hogy az állami koordináció kontraproduktív, de bizony szarból nem lehet várat építeni. A tizenévesek egyre nagyobb százaléka még írni, olvasni sem tud. Ez van.

Ezt csak azért írom, mert ezek nem csak kormányzat specifikus problémák, hanem össztársadalmiak.
@Axxtro:
"Én nem fogok itt felvilágosítani senkit."
Eddig nincs is ennek semmi jele, mert csak kliséket nyomsz, én pedig konkrétumokat írtam neked.
A poszthoz szóltál. és majdhogynem lehülyézted az íróját, egyidejűleg az itteni hozzászólókat is.
Hogy lásd, kikkel van dolgod, én csipőből a poszt alátámasztására indokolok:
A felsőoktatásra fordított adatok a kiadások főösszegének arányában:
2001. 2.68%, 2007. 2.46%, 2012.1.15%, 2013.0.95%
A matolcsy féle közgazdász képzés beindítása reprezentálja azt az őskáoszt, ami a közoktatásban zajlik.
Tavaly még a közgazdász és jogász képzést kívánta a kormány háttérbe szorítani, és korlátozni. Ez évben már 200 mrd Ft-os közgazdászképzést terveznek, ez az összeg az éves teljes felsőoktatásnak több, mint másfélszerese.
Erre mit lépsz?
Mi az a következetes oktatáspolitika, amelyre a jövő nemzedékét fel kéne készíteni?
Olyan ad hoc agyrémek sorozata zajlik, ki mit álmodott meg az éjszaka, azt dobják be másnap.
Az állampolgár erre nem hajlandó tébolyult forgásba kezdeni, hanem levonja a következtetést.
Végezetül azt mondom, hogy ne játszd meg a felsőbb rendű tudor-vidort, logikus és reális érvelést mi mindíg elfogadunk, a blöffölést pedig soha.
@Axxtro:

Hihetetlen!!!

Ha tényleg igazak a számok, és Matolcsy valóban elköltött 200 milliárdot, miközben a teljes magyar felsőoktatás ennél jóval kevesebbet kap, akkor ezen nincs mit magyarázni.
Ha ez tényleg igaz , akkor őrültek tobzódnak hazánkban.
Akik meg ehhez újjonganak, azok egyenesen kötöni való bolondok!
Gyalázat!!
Komoly baj van veletek, nagyon komoly!!

Hogy az ellenzék kis létszámú, az igaz, de Isten állatlertje meg hatalmas, na ennek örülnek is a kosztló gazdáid.
@Axxtro: "Úgy bűzlötök messziről ezektől a dolgoktól, mint a döglött halba hempergett kutya."

Akkor mijafasznak szagolod itten ezt a büdös ájert? Mijé nem mentél már el egy jó nagy büdösbe, ha már úgy is imádod szipuzni.
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata)!:

Milyen igazad van. A diktatúrában a diktátort nem lehet a ségédjére lecserélni.
@Axxtro:
"Fingod sincs arról, hogy mi az a liberális gazdaság, és hogy mitől lesz az."
::hát igen. először válaszolj a kérdésemre, hogy mit jelent a liberalizmus, és utána rájössz, hogy miért beszélsz hülyeséget.

"Egy liberális, vagy akár neoliberális gazdaság a megfelelő törvények és megfelelő irányító és a szabályokat betartó és betartató intézményrendszer alapján működik."
::csak magamat tudom ismételni:
"csak a tréfa kedvéért, írd már ide légyszíves, hogy mi a különbség a liberalizmus, a demokrácia és a diktatúra között?"
tedd hozzá a neoliberalizmust is. röviden írd le, mi a különbség a liberális gazdaság és a neoliberális gazdaság között (azonfelül, hogy az egyik 'neo' előtaggal kezdődik). pár szóban. csak hogy tudjam, képben vagy-e, vagy csak mantrákat hajtogatsz?
A Fortress Holdings LLC és Sz.-F. Zsolt Sándor, a Flow Money Kft. és a Flow Money Int. Ltd. összesen 1,25 milliárd forint bírságot kapott az MNB-től, mivel engedély nélküli befektetési tevékenységet valósítottak meg. Büntetőeljárásokat is kezdeményeznek.
Gyakorlatilag közel kétezer embertől nagyjából tízmilliárd forintot nyúltak le, nevetséges ígéretekkel.
Ráadásul ez egy klasszikus piramisjáték volt: az MNB nem talált bizonyítékot arra, az elszívott pénzeket bármibe is befektették volna. Egyszerűen az új beérkező pénzekből fizették ki a hozamokat.
2014 január közepéig közel kétezer embertől szívták el pénzt jogosulatlanul, nagyjából 10 milliárd forintot. Tőkegaranciát és nevetséges, havi 9 százalékos hozamot ígértek. Windisch László, az MNB alelnöke szerint a Kulcsár-ügy óta nem göngyölítettek fel ekkora álbrókerügyet.
Az elkövetők bankszámláján összesen másfél milliárd forintot tudtak csak zárolni, pedig ennél sokkal többet csaltak el. Ez alapja lehet valamekkora kártalanításnak, de az eltulajdonított összegnek csak a töredéke. Az engedély nélkül szolgáltató álbrókercégek nincsenek benne semmiféle tőkevédelmi alapban, ezért teljes kártérítésre nem számíthatnak az átvert ügyfelek.

index.hu/gazdasag/2014/08/29/egymilliardos_birsagot_kapott_az_albrokerceg/
Esküszöm visszasírom Tocsikot. Ha lenne top lista, az egykori 800 milliós csúcstartó sehol se lenne a 100 milliárdos fiúk között
@Axxtro: "Működésképtelenségig összebarmolt, vállalkozás ellenes törvényekkel, gazdasági szabályozással, ami a saját romjaiba roskadt.

A "liberális demokráciának" megvannak a jogi és intézményi kritériumai.

A mostani jogrendszer jobban hasonlít erre mint a 2010 előtti."

Menj és nézd meg, anyád mennyit strichelt össze ma, azt vegyél egy fagyit magadnak inkább...
@Nzoltan: "Ezt csak azért írom, mert ezek nem csak kormányzat specifikus problémák, hanem össztársadalmiak."

Baszod! Az össztársadalom ebben a blogban (is) sorolja a hibákat amiken javítani kéne, aztán idebüfögnek a kormányvédők, hogy ez egy libsibolsi csürhe. Mit akarsz? Mit tegyen az össztársadalom, ha már Orbánviktoristen olyan törvényeket szavaztat meg ( a fidesznevű különítmény meg bólogat rá, mint a Jóska ), hogy az össztársadalom csak a békamenetben vehet részt, az össztársadalomban nem? Tettszünk csinálni forradalmat?
@dr. jenőke (jenőke):
"Nagyon kevesek képesek ilyen tömören összefoglalni napjaink jelenségeit.."
Amikor egy lekezelő trollt kell meggyőznöm, hogy itt felkészült emberek vannak, szárnyakat kapok.
Egy kicsit több szerénységet várnék el azoktól az emberektől, akik banális közhelyeket puffogtatnak troll irányultságuk okán.
@Sir Bates dö Hól:
"Menj és nézd meg, anyád mennyit strichelt össze ma, azt vegyél egy fagyit magadnak inkább... "

úgy gondolod, hogy anyukájára voltak annyian kíváncsiak, hogy összejöjjön egy gombóc a' la carte?
Ne dicsérd baszod, mert elérzékenyül magától azt 500 lesz az euro.
-----
Egyébként 2/3-dal sem csinálhatnak meg mindent.
Csak addig amíg 2/3-aduk van ezt nem hiszik el. Aztán majd jön a szűkölés. Hiába mutogatnak majd alkotmányra, bármire.
@Mariann19:

Régen derültem akkorát, mint ezen a kijelentésen: Egy diktatúrának megvannak a jogi kritériumai...

Biztosra veszem, hogy aki ilyet elkövet, annak a joghoz nem sok köze van.
Legfeljebb annyi, hogy ha lát egy § jelet, rácsodálkozik, hogy formatervezett kalaptartó.
@Mariann19: Kérlek ne kínozd szegény axxtro birkát ennyi adattal. Még túlmelegednek a lamellái.
hát törvényszerű ami most épül ép a szemeink előtt.a Fidesz-Kdnp un. egy Horthy-Kádár államberendezkedést épít ki.most hogy a judeolibsibolsik csak egy semmi kis szarcsimbókok meg is valósítják.e van
@Mariann19:

Értetlenségből csillagos ötös.

Talán meg kéne keresni a motivaciót, az értetlenkedés helyett.

Az őskáosz ugyanis nem ott van ahol te gondolod, hanem a te fejedben.

Tudod, ha két ember elindul versenyezve egy cél felé, nem biztos, hogy az a hülye, aki az ellenkező irányba indul.

Lehet ugyanis, hogy arra van a repülőtér.

Azért mert valaki nem képes kikódolni egy maga számára átláthatatlan logikát, az esetek nagy részében nem a logika a hibás.

Mielőtt végképp belelovalnád magad a téveszméid ismételgetésébe, előbb tanulmányozd a 2010 előtti állapotokat, és az ahhoz képest történő változtatásokat, és a miérteket.

Ne csak egyes elemeit, hanem összefüggéseiben és hatásaiban.

A hiányos, vagy mások által szándékosan manipulált adatbázisok alapján történő eszmei építkezés következményeként, csak újabb téveszmékre futhatsz.

Így egy érdemi vita eleve esélytelen.

Ez vonatkozik a többi szerencsétlenre is aki próbált itt velem vitába elegyedni.

Amit ti itt előadtok az érzelmileg motivált szájkarate, ami távoli viszonyban sincs az érdemi vitával így ezzel nem lehet meggyőzni senkit, így viszont az egész procedúra teljesen értelmetlen.

Üdv.
Egy orosz hírügynökség megkérdezte a cseheket, megérkeztek-e azok a tankok, amelyekről a magyar kormány azt állította, hogy oda küldték őket. Nem érkeztek meg és nem tudnak semmilyen tankról - állítják a csehek. Ez teljesen ellentmond annak, amit a magyar kormány állított korábban.
Csehországban senki sem tud azokról a T-72-es tankokról, amik a magyar kormány szerint egy cseh vásárlónak értékesítettek

index.hu/kulfold/2014/08/29/valami_nem_stimmel_eltuntek_a_magyar_tankok/
@látjátok feleim szümtükkel:

Minek?

Lehúzzátok ti magatokat a klotyón, külső rásegítés nélkül.
@Axxtro:
"Tudod, ha két ember elindul versenyezve egy cél felé, nem biztos, hogy az a hülye, aki az ellenkező irányba indul.
Lehet ugyanis, hogy arra van a repülőtér."

Vagy a Mariana árok... és te ott figyelsz az alján egy búvárharangban.
"Teljesen hülye vagy Teddy" - ha ismerős, de nem.
Okuljatok a bölcs által felsorolt tényekből és figyeljétek logikusan felépített érvelését!

Axxtro 2014.08.29. 15:15:05
Semmiből nem vagytok képesek tanulni.

Axxtro 2014.08.29. 15:51:55
A hatalom számára leghasznosabb ellenzék, a kisszámú, eszmeileg elgettósodott, magát téveszmékben ringató, ostoba ellenzék.

Axxtro 2014.08.29. 16:07:57
Én már akkor demokrata és jobboldali voltam, mielőtt a magadfélék bolsiból libsivé, meg "demokratának"címkézték volna át magukat, miközben egyikről se tudják, hogy valójában mi az.
Messziről érződik rajtatok bolsi elvtelenség, a morál teljes hiánya, az átcímkézés ezen nem segít.

Axxtro 2014.08.29. 16:51:15
Az hogy itt diktatúra lenn, az a lúzer ellenzék találmánya, ezzel akarják külföldön lejáratnia kormányt, hogy jogalapjuk legyen a különböző áskálódásokhoz.
Egy diktatúrának megvannak a jogi kritériumai, és a mostani alkotmány és jogrendszer nem az.
A 2010 előtti állapotok jogi és intézményi szempontból sokkal jobban hasonlított ahhoz.
Az egy utólag kiagyalt hazugság, hogy az "liberális demokrácia" lett volna.
Működésképtelenségig összebarmolt, vállalkozás ellenes törvényekkel, gazdasági szabályozással, ami a saját romjaiba roskadt.

Axxtro 2014.08.29. 17:23:30
Ne haragudj, de nem fogok ingyen eőadást tartani.
Nézd meg, hogy az amerikai, vagy egy jól működő nyugat-európai gazdaság hogy működik.
Itt most próbálnak rendet csinálni, a működésképtelen disznóól után, ahonnan ezer lyukon folyt ki a pénz.

Axxtro 2014.08.29. 17:40:13
Amíg ilyen tájékozatlanság tenyészik a magyar baloldalon addig csak lúzer lehet az egész társaság.

Axxtro 2014.08.29. 18:31:19
Az őskáosz ugyanis nem ott van ahol te gondolod, hanem a te fejedben.
Mielőtt végképp belelovalnád magad a téveszméid ismételgetésébe, előbb tanulmányozd a 2010 előtti állapotokat, és az ahhoz képest történő változtatásokat, és a miérteket.
Haggyátok má' szegény Vidékit, aki itt Axxtro néven ontja a fasságait, még elfárad szegény, száz helyen kell helytállnia.
@Axxtro:
Esetleg az általam leírtakra nem reagálsz?
Azok tényszerűek és egzaktak.
Ez azonban láthatóan neked szokatlan, a te köreidben ilyesmire nyilván nincs példa, így rutinod sincs kivédeni a saját tévelygéseidet.
Azt azért szeretném megkérdezni, hogy mivégre vagy itt?
Mert egy állítást nem olvastam tőled, mondandódat arra szorítottad le, hogy minősítsd a jelenlévőket.
Meg kell mondjam, hogy még tarsolyhordozónknak sem vagy alkalmas, mert te egy nagyon buta ember vagy.
Abban a hitben élsz, hogy amennyiben lehülyézel embereket, te fölénybe kerülsz, és ez jót tesz a beteges egódnak.
Itt én nagyon nívós beszélgetéseket folytatok, te baromian nem illesz a képbe, ezért részemről befejezettnek tekintem a disputát.
Neked pedig ajánlom a Vízipók, csodapók c, mesét, ülj a TV elé egy vajas pukival, az az a miliő, ami neked való.
Csá!
@Oxica:
"Kérlek, ne kínozd axxtro birkát..."
Máris szót fogadok, befejeztem ezt a rangon aluli beszélgetést.
Az elején nem tudtam, hogy egy narcisztikus, beszűkült tudatú egyeddel van dolgom.
@dr. jenőke (jenőke):
Magam részéről az önkritika gyakorlását nagyra becsülöm, az elvtársai 2002 és 2010 közé belőtt pozíciójának értékelése felér egy vallomással:
"A hatalom számára leghasznosabb ellenzék, a kisszámú, eszmeileg elgettósodott, magát téveszmékben ringató, ostoba ellenzék."

Hát, ja...
Viszont előtte loptak annyit, hogy abból kétharmadot lehetett csinálni, szorgalmas fajta.
@dr. jenőke (jenőke):
"Egy diktatúrának meg vannak a jogi alapjai." - mondja a mi axxtronk.
Vajon belegondolt, hogy ez milyen antagonisztikus ellentmondás?
Igaz, honnan tudná, ha igen, nem írta volna le.
Ma is a humorodnál vagy. Értékelem nagyon.
@Mariann19: :

Valahogy nem emlékszem, hogy leszólítottalak volna.

Mintha te lettél volna, aki rám akaszkodott.

Ne ámítsd magad a dologgal kapcsolatban,

Az olyanokkal mint te vagy, tele van a padlás.
@Sir Bates dö Hól:

Miert bantjatok az ilyen agyatlanokat?

:DDD

A minap is idejon az idiotaja, es nagy melldongetve vallja be, hogy szarik o mindenre, mert csak az akol melege szamit, hogy egy kozossegben, a tobbi birkaval, menetelhet a vezeruru utan...

Hogy az meg eppen nemet-amerikai nyomasra (akkor eppen nekik nyalt) a Deli-Aramlat miatt hazaarulozott, vagy most eppen nagyon buszke ra?!?!

Ugyan!

Vagy, hogy a multkoriban meg Vologyat kenyeztette a Kreml Oralis Irodajaban (merthogy ezek szerint ott is van, nem csak a Feher Hazban), most meg mar megint nyugatra akar szepfiu lenni, es (gondolom megint a yenkiknek, meg Angelanak igyekszik benyalni), amikor epp tankokat adunk el az ukranoknak.

Szanalmasak ezek a figurak!

De legalabb ilyen gyongysszemeket produkalnak:

"A "liberális demokráciának" megvannak a jogi és intézményi kritériumai.

A mostani jogrendszer jobban hasonlít erre mint a 2010 előtti."

Az ilyenekert megeri ez a blog!

Ez az Axxtro meg nem erdemel buntetest, hiszen az aktivitasa alapjan (mennyiseg, es mely blogokon) latszik, hogy nem troll ez, hanem csak komp akart lenni...
@Axxtro:
Ostoba muzsik... veled, vitába?
Mégiscsak vicces paraszt vagy te!
Ahhoz vitaképesnek kéne lenned, nem pedig a Word helyesíró ellenőrzőjéből átcopyznod a falmelléki szánalmas kis dumádat.
Ostoba, nagyképű, vitaképtelen suttyó vagy, aki a saját álláspontját sem képes alátámasztani adatokkal, inkább fölényeskedő kinyilatkoztatással ellovagol... illetve lovagolj te el, a halál fa.zára!
Gazdáidnak üzenem, ŐK IS kinyalhatják!
Te is kisz titkár, vagy liberális funkci voltál?
Mert akkor értem... :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Tyú de megmondtad!

Bocsi, de túlbecsültem az itt szájtépők szellemi színvonalát.

Most akkor liberális voltam, vagy KISZ titkár, te gyökér?
@Axxtro:
Gyökér!
Ezt Nulladik Piktor haveroddal kéne egyeztetned! Vagy Ssteffykével.
@Mariann19:
.
Nem is tudom, miért, de úgy érzem, most aktuális:

[...]
Az új típusú proletárpárt létrejötte a sajátos oroszországi viszonyok között ment végbe az 1890-es évektől lényegileg 1906-ig.

Lenin az orosz proletariátus legfontosabb feladatának az EGYSÉGES FORRADALMI PÁRT megteremtését jelölte meg ebben az időben. Álláspontja az volt, hogy világosan tisztázni kell a párt céljait és feladatait, szilárd ideológiai egységet kell teremteni, majd létre kell hozni a proletariátus EGYSÉGES, CENTRALIZÁLT MARXISTA PÁRTJÁT.

Lenin rámutatott arra, hogy A PÁRT CSAK AKKOR LESZ ERŐS ÉS EGYBEFORROTT SZERVEZET, HA A CENTRALIZMUS ELVEI ALAPJÁN ÉPÜL FEL, vagyis: egységes szervezeti szabályzat alapján épül fel és dolgozik; a pártot egységes központból vezetik; a pártban egységes fegyelem van; s A KISEBBSÉG ALÁVETI MAGÁT A TÖBBSÉGNEK, az alsóbb szervek pedig a felsőbb szerveknek.
[...]
Bihari Mihály: A szocialista állam
.
@Axxtro:
Én sem írtalak fel a táncrendembe!
Jól bedurrantottam az agyad!
Látlak magam előtt, a méregtől a szemeid vérbe forognak, mint a spanyol bikáknak, a hajad égnek mered, mint Pucknak a Szentivánéji álomban.
Baromi jól szórakozom rajtad.
Máskor nézd meg, hogy kivel szórakozol!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Miért is?

Engem nem zavar, hogy ilyen síkagyúak vagytok, csak meglepődtem rajta.

Szóval miért is?
@dr. jenőke (jenőke):
Bolsevik forradalom?
Lenin?
Ugyan, menj már... iszol te rendesen?
Piktorunk modernizálta már.
Essetunni... :(
@dr. jenőke (jenőke):
Kisértetiesen hasonlítanak Lenin elvei Orbánéhoz.
Centralizáció, egységes központi vezérlés, és szigorú pártfegyelem.
Az alsó szervek alávetik magukat a felső szerveknek.
Szerintem ezért jutott az eszedbe, mert ugyanazt látod, mint Lenin idején.
@Axxtro:
Baszki, kötögess, kézimunkázz, foglalkozz anyáddal, szakadj le sulok muzsik rólam!
Ennyi ésszel és történelem ismerettel hol az apád fa..án nevelkedtél te?
Ne tettesd magad hülyébbnek és a fikusznál is IQ light-abbnak magad...
@Axxtro: "Mintha te lettél volna aki rám akaszkodott" Tudod, akkor azt gondoltam, hogy felkötöd a gatyaszárat és olvasunk egy jó vitát Mariann és te közötted, de hát ahhoz neked nem csak a fidesz-bibliát kellene ismerned, miközben Mariann ismeri azt is, és azt is ami mögötte van annak következményeivel együtt.Észrevetted, hogy
Te csak sértegetni minősiteni mocskolódni tudsz....ez a fentebb emlitett ajánlott kódod?
Menj te a csá....ba, mert az a kód 3x-esen gennyes
Tényleg nem akarom a ballibsi kollégákat elkeseríteni, de ha Gyurcsányék alatt van egy Matolcsy, akkor ma Gyurcsánynak hívják a miniszterelnököt.

Szar ügy.
@Axxtro:

Bambagyerek! A sík agy a legstabilabb. Jobbra sem lejt, balra sem lejt és kellően művelt, tájékozott.
Sajnálhatod, hogy nem sikerült beilleszkedned.

Megértem, hogy most kétségbe esve vagdalkozol csukott szemmel és síró szájjal.
@Mariann19:

Jaajj …

Ne becsüld tú magad …

Nem vagy az a fajta aki engem képes lenne "bedurratani".
@Fejesrob:

ha Gyurcsányék alatt van egy Matolcsy, akkor ma Gyurcsánynak hívják a miniszterelnököt...

???

Nem hiszem, hogy gusztustalanságtűrő képesség alapján lehet valaki miniszterelnök, de nem zárom ki, hogy van kivétel.
@dr. jenőke (jenőke): Most az, hogy te nem basznád meg, miért lenne szempont? Vagy neked ez az?
@dr. jenőke (jenőke):
@Mariann19:

Csak tiszta forrasbol!

Szocikrol egy szocitol! (sarkany ellen sarkanyfu)

"Centralizáció, egységes központi vezérlés, és szigorú pártfegyelem."

Az idezett mondat igaz, es maga a Bihari idezet is szorol-szora rendben lenne, ha nem a MARXISTA szo szerepelne benne, hanem a FASISZTA!

Ugyanis szerintem az Orban-maffia vezerlo elvei, illetve azt leonto ideologiai maz a nepeknek talan mar nem is lehetnenek messzebb a marxista elvektol.

Hol van naluk szo materializmusrol, dialektikarol vagy eppen osztalyharcrol?

Marx munkassagabol egyedul a TOKE erdekli oket, de abbol meg nem adnak az atlagembernek....
@dr. jenőke (jenőke):

Azt honnan szeded, hogy én ide bármikor is be akartam volna illeszkedni?

Varánusz előállt egy állatsággal, arra reflektáltam.

Honnan a francból szeded, hogy nekem szükségem van rátok?

Varánusz néha elveti a sulykot, és nagyobb ökörséget mond, mint amekkora ökör ő maga.

Ezért jöttem ide, nem miattatok.
@Fejesrob:

Engem hagyj ki. Nem rólam van szó, de nem is lesz, mert nincs miniszterelnöki ambícióm.

Nagyon jól elvagyok a saját szakmámban, annak jövedelmével és nem szándékom köz pénzét csökkenteni mindenféle marha ötlettel, a lopás sem természetes adottságom.
@simple observer 2.0: Most ez miért fontos? Munkanélküliség, GDP, államháztartási hiány.

A lét határozza meg a tudatot.
@Axxtro:
Mondok neked mást.
Vegyél magadnak egy pár gólyalábat, mássz fel azokra, és máris nagyobbnak fogod magadat látni.
Olyan magasságokból már lenézhetsz emberekre, ha már szellemileg a járda alá kerültél.
Puszi!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Tyúúú … azannyát!

Megint beszólt az IQ bajnok.

Az én adatbázisomban az ilyen retorika a "lúzer" fogalommal van asszociációban.

El kéne döntened a cselekvés irányát.

Tovább égeted magad, vagy kijózanodsz.

(Csak eszmeileg, mert te annak a fajtának tűnsz, aki józanul kétszer olyan tahó, mint más részegen.)
@Axxtro:
Hát nem azért nyavalyogsz itt?
Tőlem maradhatsz, voltak itt nálag sokkal hülyébbek is. Ha szerencséd van, a végén megértő társra is találhatsz.

Ha nem akarod, akkor is drukkolok neked.
Szánalmasan érezheted magad megértés nélkül.
@Axxtro:
Szóval, meg akarsz menteni bennünket...
Ez szép gesztus a részedről, kár, hogy a francz se igényli.
@Mariann19:

Szerintem nekem ne mondjál semmit.

Tudod, én az intelligens nőket és vitapartnereket kedvelem, és te a második lépésben elnavigáltad magad.

Nem neked szólt a komment, hanem a blog szerzőjének.

Te meg úgy kapcsolódtál a történetbe, mintha én lennék a kiindulópont.

Nem akarok szexista kijelentést tenni, ezért csak úgy udvariasan mondom, nem érdeke beszélhetsz, annyi sületlenséget amennyit akarsz.

Az összes gondolatnak amit leírtam, mindnek mellétrafáltál, magyarul egy mukkot se értettél belőle.

Innentől kezdve azt beszélsz amit akarsz.

Bár ettől csak egyre butábbnak fogsz kinézni.
@dr. jenőke (jenőke):
"Régen derültem akkorát, mint ezen a kijelentésen: Egy diktatúrának megvannak a jogi kritériumai..."

Ne röhögj, tényleg megvannak a jogi kritériumai. Azt nyögjük, a jogi kritériumokat.:(
@Axxtro: "Ez vonatkozik a többi szerencsétlenre is aki próbált itt velem vitába elegyedni."

Baszod az nem vita, hogy kérdeznek, oszt te egy kérdésre sem adsz konkrét választ, csak terelsz, mintha juhász lennél.
@Knósszosz:

Miért, mit gondoltál?

Hogy altruista vagyok?

Aki megérti amit beszóltam az nélkülem is tud vele mit kezdeni.

Én felhívtam a figyelmet valamire, mindenki azt csinál vele amit akar.
@Axxtro:
kérdeztelek többször, nem kellene válaszolni?
ha már választ vársz másoktól...
Aszondi az okos:

"Ne csak egyes elemeit, hanem összefüggéseiben és hatásaiban"

No összefüggéseiben: 2010 előtt segélyt adtak a munkanélkülinek, meg szociális támogatást, most meg közmunkafélbért. Azoknak is, akik egyes földbirtokosok földjén közmunkálkodnak úgy, hogy a félbérért egészmunkát kell végezni. Ennek is van hatása?
@Axxtro: "Honnan a francból szeded, hogy nekem szükségem van rátok?"

különben nem tépnéd itt a szádat, önigazolást keresve, amit mi meg nem adunk meg.

szóval, válaszolnál?
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem szoktam röhögni, rajtatok sem. (lehet, hogy ez változni fog) Mint írtam: derültem.

Mondj - légy oly kedves - legalább három diktatúra jogi kritériumot.

Felébredt bennem a tudásvágy.
@dr. jenőke (jenőke):

Hát ezekkel a nyilatkozatokkal tényleg nem lehet vitatkozni. Nincs bennük semmi tény, ami vitára lenne érdemes.
@Axxtro:
Én is anyádra asszociáltam, de érdemben képtelen vagy reagálni, Mariann is lealázott téged, amire ismét nulla volt a válaszod, továbbá megbeszéltük, hogy a történelmet sem ismered, ráadásul vitaképtelen muzsik vagy. Személyeskedés letudva, anyád tehet róla, ha már csikéje nincs, csak egy ilyen baromfia!
Ostobább szervilis majom vagy, mint elsőre tűntél...
Legalább megfizetnek, hogy ennyire égően faék ecceriségű balfasz légy, vagy primitív egyéniséged szimpla kivetülését van szerencsétlenségünk itt megtekinteni?
Ecsém, Blogger Géza több klasszissal volt szebb nálad, na jó, valamivel okosabb is. Ezt azonban langyi wmiki haverodnál tudod max érvényesíteni!
@Axxtro:
Szimplán autistának tippeltünk eddig, de... most is...
@simple observer 2.0:
"Marx munkásságából egyedül a Tőke érdekli őket."
A tőke. Kisbetűvel a tőkét, mert a művet régen, még Kisz titkár korukban olvasták.
@Axxtro:
Volt egyszer egy hol nem volt... kézimunka népszerűsítő újság, Fürge Ujjak volt a címe.
Ezt most átfordítottad a gugli nyelvezetjére, és lett belőle az, ami?
Fürge szinonimakereső...

Tűzálló a billentyűzeted, vagy esetleg víz alól tolod a stájzot? Nem lehetett könnyű gyerekkorod, az mán bisztos.
@dr. jenőke (jenőke):

Oly érzékeny lelkednek: akkor ne derülgess, borulgass.:D

Ogy választási szabályok, önkori választási szabályok, népszavazási szabályok, alkotmánybírósághoz fordulás lehetőségének csökkentése, bankok elleni perek anyagi és eljárásjogi szabályai. Visszamenőleges jogalkotás, visszamenőleges adózás. A különféle lexek, mint pl. kivéve a gyevi bírót. Akarsz még?
@látjátok feleim szümtükkel:

Lehet, hogy egy klubban, egy bulin, vagy egy kiállítás megnyitón, jól el tudnák beszélgetni.

A részleteken való tallózáshoz, amit te akarsz, ha valaki nem érti egyből legalább a lényeget, ez elég szerteágazó téma ahhoz, hogy ezzel az írogatós megoldással ki lehessen fejteni.

A lényeget leírtam, ha nem ellenségesen közelítesz a témához, sok infót ki lehet szedni ezekből a néhány soros szövegekből is.

Ez a műfaj nem alkalmas többre.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Savanyú a szülő, annya citromba harapott.
Haggad má'!
Inkább igyá!
Komolyan sértés, hogy Kubatov ettárs mennyire alja, kutyaütő balfaszokat bír csak ideküldeni, a Párt altestének tisztántartása érdekében!
SSteffyke, vacsimeghívás is áll, csak gyere vissza! :D
@Axxtro:

Továbbra sem értem mit keresel itt. Ha ez a műfaj nem alkalmas többe ( mi az a több?) akkor nem kell itt koptatni a lepényélesőd.
@látjátok feleim szümtükkel:
Egy kéréstől ne várj tényeket.
A kérés nem nyilatkozat.
Tény az, hogy kértem tőled legalább három diktatúra jogi kritériumot.

Egyenes jellemű ember ilyen esetben bevallja, hogy:
- fogalmam nincs mit jelent a kritérium, csak tetszik a szó zenéje és ezért használom;
- egy kritériumot sem tudok, amely egyben jogi és meghatározza a diktatúra valamely szegmensét (megjegyzem a szegmenset nem az jellemzi, hogy mens esetén a szeget neked kell használni)
Megtehetted volna, hogy visszakérdezel, hogy mi is az a diktatúra.
@Knósszosz:
Ugyan Béláim! Ez a szánalmas sötét muzsik egyszerűen nevetséges bohóc, képtelen állításait megvédeni, helyette "felülemelkedik"... kitér és "helyszűke" miatt okoskodik, de vitaképtelen tahó. Megszokta a söntésben, a talponállóban, hogy hangoskosó muzsikként ő a falurossza.
@Axxtro:
"Az összes gondolatnak, amit leírtam..."
Na, ne marháskodjál!
Gondolat tőled?
Azért mondtam, hogy fejezzük be a disputát, mert rangon aluli vagy szellemileg.
Tudod, megjelennek itt trollok, ütköztetjük a véleményeinket, néha évődünk, beszélgetünk és visszajárnak társalogni.
Viszont te egy émelyítően gusztustalan giliszta vagy, aki itt tekergőzik, és nem tud visszabújni még az anyaföldbe sem, mert az is kiveti. Bár csalinak még jó lehetsz.
@Secnir:

Hülye vagy!

Nem miattad jöttem ide, hanem a Varánusz blogja miatt, aki zavaros ostobaságokat publikál.

Ti akaszkodtatok rám, ha vissza tudnál emlékezni rá.

Vagy az lett volna a menő, ha egyszerűen leszarlak benneteket és nem válaszolok?

Eléggé kiábrándítóak vagytok, úgy hogy lehet, hogy legközelebb majd így lesz.
@látjátok feleim szümtükkel:
Segíts már ki! Hány ezer karakter áll rendelkezésre? Ráadásul, hányszor mindez?
Óóó.. a Lipóton is csak a hely szűke lehetett neki gond. :O
@dr. jenőke (jenőke):

Nem a te kérdésedről beszéltem, hanem arról a frappáns kigyűjtésről, amit Axxtro- böfögésiből készítettél.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez egy nyilvános blog.

Honnan a fenéből veszed azt, ha valaki idejön, akkor veled akar kommunikálni?

Ki a francot érdekelsz te?

A bejegyzések azoknak szólnak akik megértik, aki nem érti az minek kontárkodik bele?
No én leakaszkodtam Axxtro-ról, mert kezd gábisformát ölteni.
@Mariann19:

Teljesen felesleges folytatnod az értetlenkedést, már lenulláztad magad.

Ha nem értesz valamit, akkor minek túráztatod magad?
@Axxtro:

"Eléggé kiábrándítóak vagytok, úgy hogy lehet, hogy legközelebb majd így lesz. _"

Akkor lennénk csak bajban. Most látom csak milyen kurva nagy szerencsénk van veled.
De valami vonzódást csak érezhetsz ehhez a büdös szájú gyíkhoz aki cserébe nem sminkeli magát, arról viszont te tehetsz, hogy a figyelmeztetés ellenére is itt sündörögsz, és szemrehányásokat szórsz a kibertérbe, ami annyit se ér, mint 'homok a szélbe'.
@látjátok feleim szümtükkel:

Akkor mi frásznak írogattok rám?

Abba kell hagyni, aztán kész.
@Mariann19:
Ezt a szarfa..út honnan szalajtották?
Ilyen sötét kretén, nulla nertündérke már rég nem volt errefelé. Romlik a ner csicskáinak a szintje. Szégyen, hogy micsoda aljanépet eresztenek a webre.
@E.Csaba:
"Kiknek az arcképeit akarjak ezek az idióták az érmékre felveretni..? "

Nem mindegy? Úgyse nézem meg, a mostaniakat sem tudom. Megkapom, kiadom, a franc se nézegeti. Annyit nem ér egyik se, sajnos.
@látjátok feleim szümtükkel:
Tetszik ez az elmés derűre ború szójáték. Nagyon elmés. Saját ötlet?
Mindegy is.

Visszamenőleges jogalkotás, visszamenőleges adózás, alkotmánybírósághoz fordulás lehetőségének csökkentése valóban jellemzőek egy diktatúrára, de nem az ismérvei.

Olyasmire gondolok, hogy milyen általában a jog és a társadalom viszonya.

Hajlok arra, hogy például ha egy csoport, vagy a társadalom kisebb hányada uralkodik a jogon, gyanítom hogy az már diktatúra - de legalábbis egyik jele.
Ugyanis ebből következnek az általad sorolt jogi extremitások.

Ügy látom kezdjük érteni egymást.
@jaegtoer:

Egy másik futóbolondnak már leírtam.

A kedvedért bekopizom még egyszer.

"Akkor mi frásznak írogattok rám?

Abba kell hagyni, aztán kész."

Kapiska?

Leesett?

Vagy még ezt se érted?
@Axxtro:
"Lehet, hogy egy klubban, egy bulin, vagy egy kiállítás megnyitón, jól el tudnák beszélgetni."

hát erre ne vegyél mérget. nálad okoskodóbbat is dobtak már ki a kedvenc kocsmáimból...
@jaegtoer:

Nagyon szórakoztató vagy, ahogy bugyog föl belőled a szellemi mocsok meg a meddő ostobaság.
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem a te kérdésedről beszéltem, hanem arról a frappáns kigyűjtésről, amit Axxtro- böfögésiből készítettél.

Elnézést a félreértésért!!
:))
@Axxtro:
kérdés az, hogy te minek írogatsz rá emberekre, ha utána nem válaszolsz.
tehát
1. Netikett
2. válaszolj a kérdéseimre, pls.
@Fejesrob:

:DDD

A let, vagy a le hatarozza meg?

"Most ez miért fontos? "

Nem mondtam, hogy fontosak lennenek a soroltak, bar egy kicsit tobb dialektikanak jobban orulnek, mint a jelenleg tolt goebbelsi-propagandanak. De hasonloan jobban viselnek kicsit tobb materializmust az uralkodo szakralis mazzal nyakonontott nephulyitesnel...

Amugy azert kozel sem vagyok akkora szakertoje es koveteloje a marxizmusnak, mint TGM.
@Secnir:

Nem kocsmáról beszéltem.

De egyébként, ha nem beszélgetni esetleg vitázni akarsz, vannak itt jópáran, akik ilyet ugyan nem tudnak, de kitűnően szájkaratéznak.

Az való neked, nem az értelmes beszéd.

A szájkaratéhoz viszont nem kellek én.
@Axxtro:

"_Akkor mi frásznak írogattok rám?
Abba kell hagyni, aztán kész._"

Mondjuk téged se tart vissza senki, hogy abba hagyd.
Mondjuk az lett volna az optimális megoldás, ha a tisztelt mamád idejekorán abbahagyott volna. Még talán neked is.
Új élet, új reménységek, talán mi se lennénk, csak mise, te, a Főnök meg az Isten, vagy csak a a Fa, a föld, meg a kihívás, telefonos segítségnek meg a gravitáció.

Amúgy lásd be, kedvelnek itt téged. Mint Gabrielt is. Ti vagytok a blog hülyéi. Vigyázunk rátok.
[Mondjuk én nem, mert tőlem aztán ott dögölhettek meg ahol vagytok.]
@Secnir: "netikett" - kedves @Secnir, hol elsz Te?
Hali népek! Gábrielt nem eszi erre a fene?
@Mariann19:

:DDD

Pontosan igy ertettem en is, a nagybetuvel csak az atkotest akartam folyamatosabba tenni. ;)
@Axxtro:

neked vitára épp elég érv az, hogy menj a picsába, vagy a jó kurva anyádba, de ma nem vagyok olyan kedvembe, ezért annyi is elég lófasz a seggedbe.

Amúgy az én műszakom most kezdődött, úgyhogy gyürkőzz neki apa-, anyafej, és gyorsan húzd ki a fejed a főnök seggéből hogy időben megtaláld a kilincset.
Mindazonáltal elhiszem, hogy neked is lehet igazad.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
A legsötétebb alak, akit eddig láttam.
Hiába, az emberiségnek is van selejtje, nekünk ma ez a torzszülött jutott.
Most már kajánul röhögök rajta, kezd fáradni, pedig szellemileg nem tette magát kihívások elé.
Szerintem már lassan eltávozik, nemsokára zár a Vigyorgó.
@vitéž munkášőr:
Ez a szerencsétlen sulok mit nem néz be?
Bedob egy témát, Mariann számokat ad neki, hogy miért hazudik, erre neki áll még feljebb, meg személyeskedik. Simán leverte a parasztját, az meg hebeg, mint kezdő buzi a vazelinpartin.
@Axxtro:
"Nekem jók vagytok ilyen hülyén is, Varánusszal együtt.'"

Na most teljesen megnyugodtam. Nem tudtam volna aludni, ha nem felelünk meg kényes ízlésednek :))
Az átlátszónak van egy kiváló elemzése az oroszbarát jobboldalról,kiváncsi lennék a véleményére a bérencének!
@jaegtoer:

Lehengerlő az intellektusod.

Ki vagy te itt, "egy fiú tééről"?

Néhány hülye megszáll egy blogot, és akinek nem az a véleménye mint neki azt lehülyézi, és pont.

És akkor mi is történt?

Ettől igazuk lett?

Megfordították a politika szekerét?

Meggyőztek másokat az igazukról?

Hozzásegítették a politikai támogatottjukat – mert ez egy politikai blog – a győzelemhez?

Az összes kérdésre a válasz, egy nagy marha NEM !

Ostobaság amit itt csináltok, de az még nagyobb ostobaság, hogy ezt nem látjátok be.

Látod?

Ez itt a gond kishaver.
@Axxtro:

"Nagyon szórakoztató vagy, ahogy bugyog föl belőled a szellemi mocsok meg a meddő ostobaság."

Affene a gusztusod. Számodra szórakoztató a szellemi mocsok és a meddő ostobaság? Te perverz hernyó!
Ki gondolta volna?
@Ómacicka Bábó:
Pöcsömnek se hiányzik, van hasonló kreténünk! Neked semmi se elég? :(

@Mariann19:
Elég selejtes árú, esze sem sok, a számokkal sem boldogul... jogász kispöcs lesz, Navra vmelyik janicsárképzőjéből szalajtották az eccerijét. Egyre gyengébb a szintjük, szánalmas a dumájuk.
@KÁTÉó53éúétr6:
"Tételesen és szó szerint ird ide, miben és mit hazudik a poszt"

Na most ezt komolyan gondolod, hogy erre érdemi választ kapsz? Ennyire naiv nem lehetsz (tudom, hogy nem vagy, csak provokálsz, de nem fog bejönni).
@jaegtoer:

Látom sikerült szellemileg összeszedned magad, és kisajtolni magadból az összes észérvet, amit eddigi silány kulturális életed folyamán sikerült összegyűjtened.

Ez nagyon dicséretes.

Ehhez csak gratulálni tudok!
@Axxtro:

"_Hozzásegítették a politikai támogatottjukat – mert ez egy politikai blog – a győzelemhez?_'

Ééééén, igen.
@simple observer 2.0:
Tudom, hiszen többnyire egy húron pendülünk.
@látjátok feleim szümtükkel:

Egyre melegebb a pite.

"A héten az EU összes tagját arra kértük, fontolják meg a Magyarországgal szembeni szankciókat."

Ezek szerint mar tevolegesen is lobbiztak az ugy erdekeben.

Ez pedig nem semmi, hiszen megiscsak egy EP Nepparti miniszter kezdemenyezte.

Mar ertheto, miert kapar annyira Viktor a tankokkal...
Komment nélkül:

„Jó hírem van: ez nem a költségvetés pénze, tehát az adófizetőknek egyetlen forinttal sem kell emiatt többet fizetnie! A jegybank saját, jegybanki pénzét költi – amire pénzteremtéssel és a kéthetes betét révén hitelből jön a fedezet –, de csak addig, amíg nyereséges, tehát a jegybank emiatt nem lehet veszteséges.”
@Mariann19: ne báncsátok má asztrot, mindenben igaza van! most jöttem a budaörsi ikejából és tömött sorokban állnak a pénztáraknál. ilyet még a világválság előtt sem éltem meg. úgy hogy el a kezeket matolcsitó!:)))
@jaegtoer:
Hosszú éjszaka elé nézel, csülökpörkölt és töltött káposzta nélkül... azok téli eledelek. Persze nekünk nem, én a trópusokon is benyomnám az ilyen "szar" kajákat, egye fene, akár egy asztalnál veled, legfeljebb izzadnánk kurvára, ha mondjuk erős paprikával bolondítanánk meg a hángericum-ot.

Fenti gyökeret hanyagold, értéktelen.
Bolhából lett tetű, egyél inkább!! Ja, és igyál!!
Azért valljuk be, régen volt szerencsénk ilyen szórakoztató egyedhez.

Azért meg kell jegyeznem, Ilf-Petrov alkotását meg sem közelíti. Ahhoz viszonyítva csak egy ajvékóló tahó.
@jaegtoer:

Jó …

A viccet félretéve …

Áruld már el, mi a fene jó abban amit te itt csinálsz?

Szitkozódol, mocskolódsz.

Az mondd meg nekem, miért velem küzdesz itt, miért nem azokkal akik éveken át hazudtak neked, becsaptak, és félrevezettek.

Miért nem arra támadsz aki miatt dühös és frusztrált?

Én nem tehetek érted semmit, nem én vagyok ezért a hibás.
@Axxtro:

"Ez itt a gond kishaver."

Ha látnál -de talán így is megy- hogy mekkora marha vagyok, mindjárt értenéd, semmi okod a melldöngetésre.
Egy barmot nem szokás győzködni (ezért én se téged), ha meg még azt a szintet sem ütöd meg, hiába másolod ide az eligazításon kapott segédletből a kérdéseket.
Itt már ismerik a gabrielezési eljárást.

...de a teljesítésigazolásért fordulj Fabiushoz.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"Valamelyik janicsárképzőből szalajtották az eccerijét."
A stílusából itélve nemsokára megy a törzshelyére, a kültelki 728.sz. Italboltba.
Az az igazi közege, csak ne maradjon sokáig, mert holnap munka van. Szénfuvarozás.
@látjátok feleim szümtükkel:
Sem az ála(?)mnak, sem az MNB-nek nincs saját pénze, ami számon van tartva az az adófizetők által betolt lóvé.

Matolcsy nem szarházi, hanem idióta, ezt bizonyítja amit művel...
Most zene inkább, ebből elég.
@látjátok feleim szümtükkel:
Amennyiben a jegybank veszteségbe menne át, az állam ezt kiegyenlíti.
Minden ellenkező híresztelés ellenére.
Tehát közpénzről van szó az MNB esetében is.
Fentebb írtam erről.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Neeeeeeeeee!!

Ennek a fazonnak semmi köze a joghoz!
Egy, egyébként alul teljesítő kiscsoportos óvodásnak nagyobb a tárgyi tudása, mint ennek a sorvadt agyú zuzmónak.
@Axxtro:

Mert én annyira aljas vagyok hogy még magamat is megtévesztem, hogy tévedésben tarthassam az olyan hülyéket mint provokátorokat, és megtévesztésül annyi valóságos marhaságot mondok, írok, terjesztek hogy istenkirály legyen a talpán, aki kihámozza belőle a hazugságot. Ez mindig beválik.

"_Jó …
A viccet félretéve …
Áruld már el, mi a fene jó abban amit te itt csinálsz?
Szitkozódol, mocskolódsz._"

A lófaszt, te mocsok!
@Mariann19: pszt! csak úgy csinálok.
megtévesztésről má hallottál?:)))
Jó estét Mindenkinek!

Csak óvatosan kérdezem, ki kell tennem a szmájli jeleket?
@hacsaturján:
naccerű lehetett, ilyen kis eccerű szösszenetek edzik az agyizmokat...az egész délelőttre szüxéged volt? vagy csak néhány órára belőle a kávészünetek és némi élelmiszer bevitel mexakította e?

brühüyyy
Index cikk cime:

"Ilyen egyszerű tízmilliárdot ellopni".

Hát, nem tudom, tizmilliárdot mennyire egyszerű, de többszázmilliárdot tudom,hogy kell:
oda kell adni Matolcsynak, és volt, nincs.

Más: lecserélik a bankjegyeket.

1, a régieken nem Matolcsy aláirása van, és ez frusztráló.
2, Matolcsynak a koponyájában (agyat nem mertem irni) megragadt a "bankóprés". Na most a 0 % körüli infláció nem jó, (ezért vágta a jegybank a kamatot a végtelenségig, és vágná tovább is, ha nem lenne az EUR/HUF most is 300 fölött bőven) de arra halványan még emlékszik, hogy az ortodox gazdaságpolitikában a bankóprés inflációgerjesztő. Úgyhogy beinditja a bankóprést, és hogy ne lógjon ki a ló, új bankjegyek kibocsájtásával álcázza.

Merthogy más oka nemigen lehet.
@Knósszosz:

Persze, ha beindítják a nyomtatógépet, és arra mondja a nagy köz meg gazdaszakember ez a jegybank pénze.:)
@jaegtoer:
Dugd fel! :)
Itt van az öreg, duruzsoljatok... na, léptem, azután jót ne halljak!
.
Ki hitte volna!

LÁZÁR: „a kormány döntése szerint a Hajógyári szigeten néppark kialakítása indokolt a Hadrianus-palota felépítésével”. A A Hajógyári sziget déli részén lévő 32 hektáros területet a kormány tavaly egy izraeli befektetőcsoporttól szerzett vissza.

Hadrianus-palota! Ez már valami!

Ugyanis: Hadrianus Szerelme Antinousz, egy görög fiatalember volt, akivel együtt élt, de az ifjú 130-ban – tisztázatlan körülmények között – a Nílusba fulladt. Ekkor a császár gyászt rendelt el az egész birodalomban, Antinoust félisteni rangra emelte, emlékére rengeteg műemléket állított, megalapította az egyiptomi Antinopolisz városát. Épp ezért a római birodalom legismertebb arca Antinous, akit az utolsó pogány istenként is emlegetnek.

Gondolom a jobbik rajongó szeretettel várja a liberalizmus kormány-szinten való megtestesülését.
.
Ki hitte volna!

LÁZÁR: „a kormány döntése szerint a Hajógyári szigeten néppark kialakítása indokolt a Hadrianus-palota felépítésével”. A A Hajógyári sziget déli részén lévő 32 hektáros területet a kormány tavaly egy izraeli befektetőcsoporttól szerzett vissza.

Hadrianus-palota! Ez már valami!

Ugyanis: Hadrianus Szerelme Antinousz, egy görög fiatalember volt, akivel együtt élt, de az ifjú 130-ban – tisztázatlan körülmények között – a Nílusba fulladt. Ekkor a császár gyászt rendelt el az egész birodalomban, Antinoust félisteni rangra emelte, emlékére rengeteg műemléket állított, megalapította az egyiptomi Antinopolisz városát. Épp ezért a római birodalom legismertebb arca Antinous, akit az utolsó pogány istenként is emlegetnek.

Gondolom a jobbik rajongó szeretettel várja a liberalizmus kormány-szinten való megtestesülését.
@látjátok feleim szümtükkel:
Hát, perszehogy az övéké, hisz ők nyomtatták!:))
Te meg majd kifizeted. Velem együtt.

Mi lesz ennek a vége?
@jaegtoer: mégse, hagyd a 'csába a szmájlikat, nyomjad a szöveget.
@Knósszosz:
Ha most tudnál valami odaba@ót,nagyon köszönném!
Nem baj ha szőke és 25 éves prezentálja:)
@taga20:
Tudom kis barátom!
Ez csak az ellenség megtévesztésére szolgált.
Hadd örüljön!
@Knósszosz:

Megfogadom bölcs tanácsod, csak nem akartam, hogy ez a kiéhezett provokátort(r)oll a bőséges trakta után egy kis jeges sütit ne kapjon. Ami jár, az jár.

Ami igaz az igaz, megkedveltem, jó a nickje.
@gazoló:
"Kurva fáradt vagyok..."
Most, hogy örömmel olvastál ilyen fáradtan is minket, hajtsd álomra a buksidat, és boldog mosollyal fogsz elaludni.
Mi pedig boldogok vagyunk, hogy hozzájárulhattunk a napod szép befejezéséhez.
@parti_giano:

"_ nyomjad a szöveget. _"

elkéstél. jaegkiskaes átment torpedórombolóba, én meg kapitulálok.

Jó éjszakát.
@Knósszosz: "Mi lesz ennek a vége?"

350 forintos euro. Sőt ha nem vigyázunk, lehet ettől több is.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): hoho, Papa, en nemtom emlexel-e, tavaly majd ilyenkor kuddtem kepet a fortyogo fosatoszilvacefrerol - namarmost ippeg az vegtermek bugyog bennem
@látjátok feleim szümtükkel: :)

A balatonalmádi kertmoziban láttuk együtt a 'fijjúosztállyal a filmet a 70-es ben,utána 'rumoskólaorgia a faházakban 'andsoon:)
@jaegtoer:

Tudom, hogy dühös vagy, de hidd el, nem én vagyok a feleleős a keserűségedért. Hanem akik zsinórban hazudnak neked és azt mondják, hogy majd győzni fognak, pedig tudják azt, hogy ez esélytelen.

A főnök segge dolog pedig pont fordítva van mint ahogy gondolod.

Nem az én fejem van a főnök seggében, hanem a főnök csinálja jelenleg azt, amit én meg az ország nagy része évek, évtizedek óta akart, hogy megtörténjen.

Tőlem Gyurcsány is megcsinálhatta volna 2006-tól, de mint kiderült pont az ellenkezőjét csinálta annak, amit kellett volna.

És pont ez az egyik nagy tévedésetek, hogy az hiszitek, hogy a jelenség birkaság, pedig fordítva van.

Orbán ráérzett a lényegre, és mint egy szolga, pont azt csinálja, amit a társadalom akar, az igazi rendszerváltást, a posztkommunista baloldal által elakasztott rendszerváltás befejezését.

Nem az itt birka és a seggnyaló ebben az országban aki a pokolra kívánja az évtizedek óta pocsékoló és kontárkodó magyar baloldalt, és egy szavát se hiszi el hiába ígérget fűt-fát.

Tehát ez az egyik olyan téveszme amivel benneteket zsibbasztanak, és pont azért írtam ide be, hogy egy kicsit oszoljon a hazugságháló.

Erre nekem estek.

Hozzászoktam, hogy ellenséges területen közlekedek, úgyhogy nem igazán zavar, ha mocskolódtok.

Jobb ha ezekkel tisztában vagy.
@gazoló:
Diana Damrau volt már?
Ha nem, akkor érdemes, nem emléxem rá...
Ja, rá igen, csak arra nem, hogy küldtem volna.
Az első tőle egy Mozart csodából egy ária, (queen of the night-é a varázsfuvolából), ájulj bele (ha még nem volt):

www.youtube.com/watch?v=fR4jSPFtVB4
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: látom, hogy törne le a keze! egyébként, az oroszok max. a zsét adták, meg a kubikusokat. a terv a hanyatló nyugat felől jött:)
gondolom olyan takarékos lett az ára, mint a téliolimpinának:))
@Mariann19:
Ne küldjél aludni lécci 'deartanárnőm,ily korai órán!
Ahhoz mit szólsz hogy,egy csapatunk sincs már most a focikupákban és vasárnap fradi-ETO kézimeccs?
@gazoló: c'est la ner. de mivel az en kutyaimnal is elofordul ez paratlan napokon, illeberalishoz meltatlan modon megbocsatok Nekik
hazaáruló büdös dakotamafia
@Axxtro: nem oreg, a te fejed a sajat seggedben van

valahol irigyellek is, a takonygerinczedert
@Axxtro:
"Nem az itt birka és a seggnyaló ebben az országban aki a pokolra kívánja az évtizedek óta pocsékoló és kontárkodó magyar baloldalt, és egy szavát se hiszi el hiába ígérget fűt-fát."
apám, te eszednél vagy???
lenyúltak ezek a trógerek pl. 3000csilliárdot és nagyobb az államadósság!
komolyan mondom, te csak egy kompjutervírus lehecc, más magyarázat nincs:)
@Knósszosz:

Kössz Knósszi pont erre gondoltam,nagyon jó a csaj ráadásul:)Harry Potter a dirigens:))))
@gazoló:
Ó, akkor ne menjél, maradj itt az asztaltársaságban, ma jól szórakozunk.
Délben taglalták, hogy már a fociban sehol sem vagyunk, a debreceniek is elbúcsúztak.
Pedig ott a 20 ezres stadion, voltak is legutóbb
3.500-an, ami igen látványos létszám.
Az FTC - Győr marha nagy derbi lesz, szerintem megint az ETO győz. Ahol a pénz, ott a győzelem.
@Axxtro: "Orbán ráérzett a lényegre" ja, mondta a vlagyimir is.
@jaegtoer:
:DD
Van mit enned?
És innod?

Küldenék neked, de az USB III-ba nem tudom a zúzaperkeltet beletuszkolni, pedig komolyan mondom, hogy kurva jó lett és vállalom az ezért való picsábaküldést is.
Na, majd áttérünk a teleportálásra ha tökéletesítettük, az talán célravezetőbb lesz.

Most átkapcsolok a Nóta TV-re, hátha van egy kis Fásy mulató rajta, az úgy rendbe hozza a lelkem minden elalvás előtt. Például a Bunyós Pityutól nem csak reggelig, de akár késő estig is alszom.. a sokktól.

Ne próbáld ki, ha jót akarsz!!
Én magam is csak a tesztelés kedvéért néztem bele, de alul becsültem azt a szellemre gyakorolt romboló hatását, amire eredetileg számítottam.

Gunájt! (vagyamit akarsz..)
Altatonak:

"President Vladimir Putin said on Friday Russia's armed forces, backed by its nuclear arsenal, were ready to meet any aggression, declaring at a pro-Kremlin youth camp that foreign states should understand: "It's best not to mess with us.""

uk.reuters.com/article/2014/08/29/russia-putin-conflict-idUKL5N0QZ3HC20140829
@Mariann19:
Futtában belenéztem 'Olgánál Teddy ült és valami képzésről,utánpótlásnevelésről csevegtek(holnap majd visszanézem),hogy mekkora 'fake az egész:)

'de a fradinak szorítunk:)
@taga20:

Az a gond ezzel az állítással, hogy nettó hazugság.

Nézz utána pontosan, hogy miért csinálták.
Most viszont srácok elbúcsúzom.

Egy darabig jól elszórakoztattatok.

Van egy kérésem: Ne dühöngjetek, hanem gondolkodjatok.

Nem azért írtam ide be, hogy bárkit is feldühítsek.

Mindennek megvan a magyarázata, és az nem feltétlenül az, ami első pillanatban annak tűnik.

Bye!
@Axxtro: faszt makogsz du? kimicsinalt, baszod?
@Axxtro: ja, gondolom a 27% áfa, meg a háromszoros bóvli, meg a itt ülök és várom az ájemefet duma vityától, az is bruttó hazugság mi?
komolyan mondom, amit te csinálsz az gyomorforgató. ha meggyőződésből és nem pénzért, mint mondjuk macisajt, ako má szavam sincs rád!
@taga20: ez a gennyes jaffershitnyik azt hiszi, ha aranyszinu sztaniolban leledzik akkor finom
@Mariann19:

Nulla a focink az akadémiák ellenére!
Remélem a független bíróság az ítélet meghozatalánál súlyosbító körülményként értékeli majd a szélbe szórt tízmilliárdokat amit focitámogatásként,stadionépítésként vagy egyszerűen haveri támogatásként cimkéztek itt 'hunniában korrupt állami szervek!!
@gazoló:
Ja:))
Damrau egy csodálatos, de vannak rajta kívül még mások is Hallottad Olga Borogyinát? Nem? Akkor keress rá!
Itt van egy (ja, és José Cura...):
www.youtube.com/watch?v=hHiySQuS_ws
A többit keresd meg magad.
Nem bánod meg!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te, gábris? ki akarsz készíteni? ez most, hogy jött ide?
@gazoló:
Jó, hogy mondod, akkor én is megnézem itt, a neten.
Lehet, hogy tudod, de a jövő héten kedden lesz a Tatran - Veszprém kézi a PRO 4-en.
Remélem, jól hallottam itt a háttérből.
@Axxtro:
Ezt írtad: "Hozzászoktam, hogy ellenséges területen közlekedek..."

Az én hazámban, Magyarországon, aki szintén magyar, nekem nem az ellenségem és nem is kreálok magamnak ellenséget.

Mond kedves, te hol laksz, melyik állam polgára vagy?
@vitéž munkášőr: a szar mindig többet gondol magáról, minimum aszt, hogy milka:)))
@gazoló:
Ahogyan a foci szakértőitől hallom, az utánpótlás nevelés ellenére nincs remény, hogy a helyzet változni fog.
Annyiféle hipotézis van az okokról, én a mentális gondokat találom az egyiknek.
Emlékszel Verebesre?
Ő képes volt fanatizálni a játékosokat, és sikerei voltak.
Ám ez is egy feltevés a részemről.
@gazoló:
Ezt nem fogja ignorálni, szerintem.
De ha már trompitálol, akkor Tine Thing Helseth..? Ismerős?
www.youtube.com/watch?v=h8cNnxLsvdk
Ott északon sok jó csaj van, akik zenélni is tudnak... Mari Samuelsen, példáúúl... és... na!
@Knósszosz:
Brassóit vacsoráztam.
Legyen elég ennyi.
@taga20: nalam csak az oreos jatszik. bar magaban finomabb mint Milkaval

hozzateszem, hogy nem vagyok edesszaju - igazabol a keserut szeretem, mint az egy Magyarhoz illo :-/
Még Damrau végére sem értem,(bár lehúztam) most itt a következő amiről nehéz lesz 'leszállni,de holnap meló:((
'Szasztok jó éjt mindenkinek!

www.youtube.com/watch?v=siZtBxCCTDs
@Knósszosz: belepofadzanek, ha mar Eszak:

youtu.be/jWFb5z3kUSQ

remelem, Hangulatodban er…
.
Heltai Jenő: Ősz

Nyomon kisér az éjszakába
Valami halk, sejtelmes ének.
A csöndességben az öreg fák
Egymásnak titkokat mesélnek.

Szelíden egymáshoz simulnak
A mesemondó, karcsú ágak
És mintha mindnek lelke volna,
Suttognak, sírnak, muzsikálnak.

Majd elhallgatnak. Bántja őket
Az őszi éjjel szörnyű csendje
S reszketve, félve összebújnak,
Mintha a lelkük dideregne.

A szél suhogva vág közéjük,
A sok levél sóhajtva rezdül -
A hervadás fehér tündére
Most megy az éjszakán keresztül.
.
@taga20: Hát mert neked is van kutyid. :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: "..de nem fog bejönni" az a baj, hogy mindig bevesszük a"cumit", egyetlen céljuk - és ehhez nem kell sok ész és tájékozottság-, hogy ne a blogban felvetett témáról szóljanak a hozzászólások.
@gazoló:

ügyesen csinálta, a piccolo trompete sound range
d4-G6, a királynő "csak" F6-ot kell kitrillázzon azaz a trombuta is szépen ki tudta sikítani...

eredeti hangnemben

nekem picurkát lassúnak tűnt a trombuta

brühüyyy

ezt hívod hangversenynek?
www.youtube.com/watch?v=lUV-raT5vJo

ugye a soprán a Gilda-ban és még néhány helyen a trombuta legmagasabb hangja felett másfél hanggal azaz b6 -et kell kiénekeljen Lakmé, Gilda, Lucia, Olympia...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de haver, ekezdtünk valamiről dumálni, ako legalább mond aszt, hogy igazam van és most kutyut simogatunk, mint vonagabi. ez így érthető lenne:))
@Mariann19:
Nyilvánvaló,hogy a kudarcok fő oka mentális eredetű( "vertnek születtünk, nem verőnek" ),amellet,hogy a fiatalabb tehetségek jó része anyagi megfontolásból fordul el a focitól!
Nem trendi ma már kergetni a labdát amikor neten lóghatunk vagy okostelóval is focizhatunk!
Az akadémiák ráadásul igen kis keresztmetszetből 'meríthetnek!
@Knósszosz:

rodeo36 2014.08.29. 22:42:05
@gazoló:

ügyesen csinálta, a piccolo trompete sound range
d4-G6, a királynő "csak" F6-ot kell kitrillázzon azaz a trombuta is szépen ki tudta sikítani...

eredeti hangnemben

nekem picurkát lassúnak tűnt a trombuta

brühüyyy

ezt hívod hangversenynek?
www.youtube.com/watch?v=lUV-raT5vJo

ugye a soprán a Gilda-ban és még néhány helyen a trombuta legmagasabb hangja felett másfél hanggal azaz b6 -et kell kiénekeljen Lakmé, Gilda, Lucia, Olympia...
@Mariann19: és milyen sikerek voltak azok? lehet, hogy lemaradtam valamiről?
@gazoló: mi ez a marhaság? nem úgy vot, hogy holnap melózol? ako alvás:)))
@Knósszosz:
jó kis tangó...

meg kell hagyni

brühüyyy
@vitéž munkášőr:
Hangulatban!!:)
Észak az észak, talán azért a setét.
Egykori haverom ott vezet mozdonyt, Kiruna és a kikötő között, szép hosszú út és fél évig setét. Viszont a pénz...
Megszokni nem könnyű, én nem tudnám.
@dr. jenőke (jenőke): @rodeo36: @vitéž munkášőr:
Kössz tesók,'állatjóvolt itt lenni:))

@Knósszosz:
wazz 'mekhallotta,jó a füle:)
@Axxtro:

tényleg szeretnék segíteni neked.

valszeg, csak a hátad mögött mondják maguk közt, az istenért se a szemedbe, de azért tudnod kell, hogy totál hülyének tartanak a kollégáid.

vedd úgy, hogy - most elvonatkoztatva az esetleges politikai véleménykülönbségektől - itt azt hallod, amit a kamarádok rólad beszélnek, amikor nem vagy jelen.

szakadj le arról, hogy annak vered a segged pszeudo-örömödben, hogy egy másik, általad személyesen ismeretlen ffi mennyit lopott a politika révén. hány éves vagy te, csicskamiska? remélem, nem ötven és közalkalmazott.

hát milyen ffi vagy te? hogyan tudnál te egy nőt úgy rendesen megbaszni, amikor egy másik - jelen esetben politikus - ffinek az ánuszába dugdosod fel a nyelved hegyit mind iparkodva. a lúzer cseléd fajtád még a nőjét is odaadná a buzi fideszköcsög politikusnak.

ne légy csicska, fideszcsicska! ez az első lecke.

hát mire volt 14 milliárd év? azért, hogy bepucsíts egy fasszopó köcsög tolvaj fideszköcsinek? légy végre férfi, ember!
@taga20:

'Mennyéesztergájjáéjjel a 'zúj 'geccójókeccódban:))
@gazoló:
naná mitgondoltál, kismacska?

brühüyyy

le vagytok leplezve mint a turulszobor
@gazoló: igazad van, megyek is, me holnap százjukat kell fúrnom:)))
jóéjt mindenkinek!
@rodeo36:
Moriszandré az a világegyetem legnagyobbja, de ez a csaj sem semmi... valakinek követnie kell a mestert, nem?
Volt Callas is, de van ma is valaki, aki... na ki? Most mellé trafáltam, mert...
Nekem Bartoli, Borogyina, Damrau és még páran, de ugye az etalon...

Nosztaldzsíí félre, a zene a lényeg, a VII-ik Cobrával, az most mindent visz!
@rodeo36:
Na, elmész te a...
Bazmeg, ehhez hol van Bartoli, meg Damrau...?
Persze gyökér vagyok, mert ők csodálatosak, legfeljebb picit kevesebbek ennél a...
Kösz!
@xyxyxy71:

Egyébként miből gondolod, hogy ezzel az alpári mocskolódással és propagandával bármilyen politikai célt, el lehet érni?

Akkor magyarázd már el légy szíves, hogy negyven, meg plusz tizenkét év hazudozás, kontárkodás, és gazdasági lúzermenet után, kinek és miért is kéne bárkinknek is tömegesen a posztkommunista ellenzékre szavaznia?

Szóval, miért is?

Azt a mocsokáradatot amit kiokádtál magadból nem fogadom el érvelésnek.

És ha mégis, akkor szerinted ki is volna, mi is volna az, akire vagy amire szavazni kéne?

Az előbb már írtam, hogy befejeztem a témával való foglalatoskodást mára, de ezt a választ még megvárom …
@Knósszosz:
sohasem árt új földeket megismerni mint Jázón csinálta meg Odysszeusz iránytű nélkűl és térkép nélkűl...és mi mindent felfedeztek, arról nem is beszélve amikor kínaiak meg egyiptomiak áthajózták nádhajóval az Atlanti óceánt?

ez csak kis új anyag

belekarcolni...keress Damrau-t Gilda vagy Lakmé esetleg Lucia-ban írtak erről már kéket zöldet

Erika Köth, Geszthy Szilvia, Ágay Karola akit érdemes megkeresned ebben a témában

brühüyyy
@Knósszosz:
és őrá is felhívnám a figyelmed ( a maiakról tudnod kell?)

www.youtube.com/watch?v=kLZDAl9qJ-Q

brühüyyy
@Knósszosz:
Cobra neki van egy saját zenekara és 3 egyetemi doktorátusa zene kapcsán, és ő a Beethoven társaság egyik vezetője...

www.youtube.com/watch?v=0oZKZnvonuw

mikor Sills a MET-ben befejezte kifogtőák a hintójából a lovakat és a nézők vontatták körbe körbe, vele énekelt Ilosfalvy Róbert valamelyik nagy szerepében

brühüyyy
@gazoló: @Knósszosz:
na ezt csak azért, hogy bármelyikre keressetek egy (legalább egy!!!) trombutát amelyik el tuggya trombutálni

www.youtube.com/watch?v=J-GPxk8n0aE

keressétek, hátha felfedezitek

talán a piccoló tudná és a hegedű

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
1.te ezt elhiszed?
2.te tényleg az oroszoknak szurkolsz?
3.hülye-e vagy?
@Mariann19:
verebes?????
sikerek?????
hol???????
mikor????????
@Axxtro:

Csak a margó mellett jegyzem meg, hogy a Matolcsybácsy meg az Orbán úr is, volt (van) posztkommunista.
A Pintér, a Kövér meg a többi mákvirág is ott kasmatolt a közelükbe.
@Axxtro: "Akkor magyarázd már el légy szíves, hogy negyven, meg plusz tizenkét év hazudozás, kontárkodás, és gazdasági lúzermenet után, kinek és miért is kéne bárkinknek is tömegesen a posztkommunista ellenzékre szavaznia?

Szóval, miért is?

Azt a mocsokáradatot amit kiokádtál magadból nem fogadom el érvelésnek. "

>>>>>>>>>>>>>>>

Kövér László - KISZ titkár, és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Orbán Viktor; - Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár (Orbán apuka párttitkár volt az átkosban.)
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Rogán Antal - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Győző - párttitkár (Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.)
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár

Yes, indeed tovaris....
Szal, amint valaki irta az fb-n: ebből 40 milliárd a külföldi azaz határon túliak "unortodox" gazdasági oktatására... Akkor mi is volt a baj a norvég alap pémzeivel??? De továbbmegyek! Tehar ebből a lovettából egy kazal píz megy az "unortodox" gazdasági ismeretek okítására (nekem kicsit propaganda kiadásnak tűnik) amely "tudást" sehol máshol nem tudsz kamatoztatni, ergo mindenhol körberöhögik, és nagy valószínűséggel az "unortpdoxia" bukik, csak idő kérdése. Nos akkor ez a lovetta az ablakon kidobott pénz esete nem? Én csak kérdezem! Természetesen, ha valamilyen csoda folytán beválik az unortodox gazdasági politika, és magyarország pár év alatt KE Norvégiája, nos, akkor... De a jelek nem ezt mutatják: én még emlékszem Matolcsy Gdb scenáriójára: na abból még a szerényebb változat is a "tündérmese" kategóriájába esik. Vagy utalnák az államadósság elleni ádáz küzdelemre ami ennek ellenére nem csökkent, hanem nőtt! Avagy ha átfordítom az "unortodox" gazd pol elvre: "a növekedés is csökkenés, ha az államadósságról van szó!" Uppsz! Látjátok! Mégis működik a Matolcsy módszer! Én is meg tudok fogalmazni unortodox gazd pol tételeket! Pedig gazdasági szakember sem vagyok, a határon is túl (jóval)! Szal menni fog ez! ;-)
@Axxtro:

Mutasd meg, hogy a hozzád írt kommentjeimben melyik része vagy egésze tükrözött DÜH-öt.

Mennyi a zseton? Mit fizetnek? Én is mennék. Egész mesés lenne.
@punkfrog: Szerinted?

"Az elhúzódó harcok miatt azonban az elmúlt héten az ukrán külügyminiszter már az irakihoz hasonló külföldi beavatkozást sürgetett Ukrajnában, hogy nyugati támogatással győzzék le a terroristákat. A házelnök meg mielőbbi EU- és NATO tagságról beszélt, hogy a kollektív védelem garantálja Oroszország távoltartását.

De a NATO ezt sokkal nyugodtabb időben, 2007 decemberében sem vállalta, hiszen a bukaresti csúcson végül sem Ukrajna, sem Grúzia nem kapott meghívót a szervezethez, amit a hidegháború logikája szerint úgy is lehetett értelmezni, hogy ezek már a nyugati érdekszférán kívül esnek. Mára a Kreml közreműködésével mindkettejük területe csorbult.

Meghívóra most még kevésbé számíthat Ukrajna, Porosenko ezt felismerve dönthetett úgy, hogy legalább a kamerák előtt emeli a tétet, és most már ő is kijelenti, hogy orosz erők hatoltak az országba.

A Nyugat viszont joggal tart az ukrán csalánostól, elvégre egy 46 milliós, történelmileg Oroszországhoz tényleg ezer szállal kapcsolódó országról van szó – főként, ha az orosz ajkúak milliói által lakott keleti részre gondolunk. Az ukrán elnök nyilatkozata arra biztosan nem volt elég, hogy a NATO azonnal a katonai támogatás megadásáról döntsön. Egy ilyen katonai beavatkozás már valóban kiszámíthatatlanná tenné a helyzetet, ezt abban a formában, ahogyan Kijev a sajtó keresztül felvetette, elképzelhetetlen.

Ezt mutatja az is, hogy még csak keményebbekké sem váltak a nyugati nyilatkozatok. Barack Obama is csak ismételten felszólította Oroszországot, hogy hagyjon fel a szeparatisták támogatásával, és egyúttal Kijevnek is üzenve kijelentette, hogy a helyzetre nem a katonai megoldás a megfelelő. Ezenkívül közölte, hogy szeptember 18-án fogadja Porosenkót, ami fontos jelzés ugyan, de közvetlen operatív támogatásnak nem nevezhető.

Ja, ha nem, hát nem – gondolta Porosenko és csütörtök délután közölte: Kelet-Ukrajnában a helyzet nehéz, de kezelhető. Másodszorra egy hasonló nyilatkozat már ennyire sem lesz hatásos. Porosenko valószínűleg a következő alkalomra tartalékolta a „háború” szót.

index.hu/kulfold/2014/08/29/a_nyugat_tart_az_ukran_csalantol/

Arról se feledkezz meg, hogy annak idején (Máltai találkozó 1989) az amerikai és német vezetők becsapták Gorbacsovot azzal az ígéretükkel, hogy a szovjet csapatok Kelet-Európából való kivonulása után a NATO-t nem fogják kiterjeszteni Kelet felé, más sem történik azóta, mint a NATO terjeszkedése Keletre. Putyin, orosz elnök Ukrajnában most már meghúzza a maga „vörös vonalát”.

Egyébként én annak szurkolok, hogy akik elkezdték ezt az érdekszféra behatolást (USA) álljanak le vele és akkor béke lesz.
Orbáni pávatánc?
Feldobjuk a labdát az oroszoknak?

" Egy orosz hírügynökség megkérdezte a cseheket, megérkeztek-e azok a tankok, amelyekről a magyar kormány azt állította, hogy oda küldték őket. Nem érkeztek meg és nem tudnak semmilyen tankról - állítják a csehek. Ez teljesen ellentmond annak, amit a magyar kormány állított korábban.

Csehországban senki sem tud azokról a T-72-es tankokról, amik a magyar kormány szerint egy cseh vásárlónak értékesítettek - írja a Napi.hu. Az orosz RIA Novosztyi ugyanis megkérdezte a cseh védelmi minisztériumot, hogy mi van a T-72-es, Magyarországról oda szállított tankokkal. Jan Pejsek, a tárca kommunikációs és promóciós osztályának igazgatója azt mondta: egyetlen olyan tankról sincs tudomása, amit Magyarországról szállítottak volna Csehországba.

A cseh ipari és kereskedelmi minisztériumnál pedig azt a tájékoztatást adták a RIA Novosztyinak, hogy egyetlen cseh vállalatnak sem adtak ki olyan engedélyt, amely felhatalmazta volna a céget magyar harckocsik importjára. Ezek a tájékoztatások homlok egyenest másról tanúskodnak, mint amit a magyar kormány kommunikál - emlékeztet a Napi.hu."
index.hu/kulfold/2014/08/29/valami_nem_stimmel_eltuntek_a_magyar_tankok/
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Szal lassan eljutunk oda, az zelmult 8 év helyett: hogy az zuniverzium is 2010 ben keletkezett, és előtte csak az őskáosz volt! 200 milliárdból ennek az zokítasa is kitelik! Ja bocs... Nem akartam tippeket adni az zúj tananyaghó...
Mondjuk az orosz társaság akkor már azt is kérdezhette volna, hogy mire mennének az ukránok 58 db, leselejtezett és elavult, felújításra szoruló vassal.

Evégre olyan nekik is van, sőt több is, ráadásul újabb is, evégre komoly gyáruk is van hozzá:

Az ukrán hadsereg 3905 db harckocsival rendelkezik:

149 db T–55
2279 db T–64
1196 db T–72
271 db T–80
10 db T–84
@ati27:
Ezeket a kis csicskákat ideküldik, valami alkalmassági teszt lehet, hogy nyílt színen bizonyítsanak
1. elég szelektív az emlékezetük
2. a nyelvük felér a meleg szarig
3. IQ-ban nem érik el a 80-as átlagot
4. szervilis bohócok, akiket holmi számokkal nem lehet megtéveszteni
5. csak a saját mondókájukat ismételgetik, nem érdekli a valóság
6. akár még Hoppál is lehet belőlük... :)
@Axxtro:

Muhaha! Segítek: Chikán, de akár kuszaszem, Martonyi, Pozsgai, de mint kiderült valami cukifiú zállamtitkár is vmi 3/xx es volt! Na kik miatt nincs még ügynök törvény? Gyurcsány mér van még szabadlábon? Hogyis van a cégtemető sezsták ügy? Ém mán akkor "kiszerettem" a fijjúkból amikor ezt a komcsi hatalmas sportembert megtették közt elnöknek! Láccik nekem alacsony volt az zingerküszöb. Neked, amúgy mikor esik le hogya legnagyobb komcsik komcsiznak? ( azert nem vágom, hogy az ilyen kövérfélék hogy bírják nyomni ezt a komcsi dumát röhögés nélkül... )
@ati27:
Amikor a család Kövér ettárséknál összeül Pápán, lehetnek durva komcsi beszólások! :)
szép napot!

Játsszuk el

Én megérteném,
Hogy mindenki fél
De ha senki nem szól, hogy baj van,
Hát kimondom én.

Itt magas a hegy
S ott túl mély a szakadék,
S a kettő között
Hasít szét engem az ék.

Én nem hiszem el,
Hogy csak így lehet,
Hogy az önzésen kívül
Az ember mást nem tehet.

Mert ahogyan él,
A végén úgy marad egyedül
És nem lesz már semmi,
Mit szeretne legbelül.

Ez egy baráti jobb,
Mely feléd mutat,
Fogadd el végre
És keressünk kiutat!

Én mondom, merre,
Te mondod, hogy tegyem,
Hogy itt is meg ott is
Egyformán jobb legyen.

Játsszuk el, hogy most neked is kék az ég,
Hogy hinni tudsz úgy, mint rég,
Mint mikor gyerekek voltunk még.
Játsszuk el azt, hogy örök a barátság,
Hogy az igaz nem hazugság,
Hogy az álom is valóság!

www.youtube.com/watch?v=Ct8NmqfYGpA
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): "Evégre olyan nekik is van, sőt több is, ráadásul újabb is, evégre komoly gyáruk is van hozzá"

Nézz utána de az a gyár már nem nekik termel.
@jaegtoer:
Figyu! En mán leléptem rögtön a "nemteccik, el lehet menni" na jó, nemcsak ez volt a kiváltó ok, de benne volt! Így több mint 7 év után nem tudnának annyi pénzt fizetni, hogy egyáltalán a gondolata felmerüljön, hogy visszamenjek! Rüheltem a szocikat, kicsit szorítottam a fiúknak 2010, sőt még a 2/3-nak is, mert akkor megmutathatják! Hát megmutatták! Ehhez képest a szocik kispályások voltak! Persze még azokat sem kívánom vissza! Talán a Bajnai éra volt az amiben volt egy kis perspektíva, de az is így utólag visszanézve. Hát ez van! Köll még ez a ciklus a fityisznek! Ugye a szocik is 8 év alatt számoltál fel önmagukat... A fijuknak mé járjon kevesebb? ;-)
@ati27:

csak a történelmi hűség kedvéért jegyzem meg, hogy akkor a mostani elvonások kb 0,1%-t kérte az ország érdekébe ferencünk!
a GYOSZ főnöke az az energiát "termelő" széles, kijelentette, ha ezt meglépi akkor az országból elmegyünk...
a sosem higgadt ferenc rávágta: tessék! igen el lehet menni, itt hagyni a gyerekeket, nyugdíjasokat, stb...
miért említem meg ezt a nem mellékes szövegkörnyezetet?
mert más értelmet nyer minden amit "akkor" nem akart az ellen oldal "értelmezni"...

látod, még te is, aki egész reális képet látsz a máról, "magad" védelmében nem is "akarod" tudni mi zajlott ott annál az asztalnál, vagy a háttérben a MNB jelöltek nyílt vagy "burkolt" fenyegetésétől(???), vegzálásétól sem riadva vissza...

bocs!
értékelem véleményed, csak ezt hiányoltam...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba

melyiket modellezted?
@guma:
egyiket sem... kinőttem már azt! :)
'napot, hölgyek és urak!
házi és a másik provokátorunknak küldeném e dalt, dollár papa helyett rubel mamára emlékezve.
bár ez biztos nem cseng fülüknek olyan szépen, mint a nemzeti romantikus pitypang éneke.

www.youtube.com/watch?v=-0kcet4aPpQ
.
Előzékeny és kompromisszumokra kész a magyar kormány

A norvég NRK közszolgálati rádiónak adott interjúban a miniszter azt mondta: "nagyon nyugtalanít bennünket, amit több éve látunk - a demokrácia és az ország törvényeinek aláásását. Most felszólítjuk az EU-t, hogy ne hallgasson tovább a demokratikus értékek kiüresítéséről egy tagállamban". "A héten az összes tagországhoz fordultunk, és szankciók megfontolására biztattuk az Európai Uniót. Norvégia már tovább ment, és leállította az Európai Gazdasági Térség anyagi támogatásának kifizetését (Magyarországnak), mert nem akarjuk finanszírozni a Magyarországon látható fejleményeket"- jelentette ki Vidal Helgesen.

A Miniszterelnökség levelében az áll, hogy
- a magyar irányítás alatt álló programterületek 2014 januárjában megváltozott magyar intézményrendszere miatt Norvégia tett az egyezmény végrehajtását felfüggesztéséhez vezető lépéseket, illetve egy ettől alapjaiban eltérő ok miatt a civil szervezetek támogatása kapcsán a magyar kormány nyitott vitát a norvég féllel.
- bár alaptalannak tartották az aggodalmakat, tiszteletben tartották a norvég kérést és "a magyar programirányító koordinációs szervezet feladatait a fejlesztéspolitikában általánosan is koordinációt ellátó Miniszterelnökség egy háttérintézményéhez telepítettük". Kifogásolják ugyanakkor, hogy a norvégok "még csak tárgyalásra sem mutattak nyitottságot a kérdésről".

Ez az eset pont olyan, mint amikor valaki nekiront valakinek az utcán, és porrá veri, ez után értetlenkedik, mint hülye gyerek és azzal védekezik, hogy: az a barom "még csak tárgyalásra sem mutatott nyitottságot a kérdésről".
.
@dr. jenőke (jenőke):

Lehet, hogy ez a viselkedés a diktatúra megjelenülése ( jogi kritériuma )?
@ati27: "...kicsit szorítottam a fiúknak 2010, sőt még a 2/3-nak is, mert akkor megmutathatják! Hát megmutatták! Ehhez képest a szocik kispályások voltak!"

Te mondád! Köszönjük Ati27 tevékeny közreműködésed. A felelősséget vállalod helyettük?

Bár az már elismerésre méltó, hogy beismerted, nem ilyen lovat akartál.:):(
@ati27: "nemteccik, el lehet menni"
ezt mikor és ki mondta?
@Axxtro:

Ejnye, ejnye...
No, vegyük sorra.
1)
"_Tudom, hogy dühös vagy, de hidd el, nem én vagyok a feleleős a keserűségedért. Hanem akik zsinórban hazudnak neked és azt mondják, hogy majd győzni fognak, pedig tudják azt, hogy ez esélytelen.__"

-Nem tudsz dühre utaló, csak inkább humorra hajazó hsz-t citálni, ami az én kommentjeimet illeti veled szemben.
Nem okollak, mert ahhoz emberszámba kellene hogy vegyelek, de egy droid, aki saját problémáit és indulatait vetíti ki beszélgető partnerére, majd azzal a lendülettel számon is kéri rajta, nos az nem az én szakterületem.

Énnekem senki nem hazudik, csak a fidesz-kdnp-jobbik szervezett bűnszövetkezet.
Akikre te gondolsz nekem nem tudnak hazudni, mert nem várok tőlük semmit, és úgy van jól, ha távol maradnak bármiféle hatalomtól.

2)
"__A főnök segge dolog pedig pont fordítva van mint ahogy gondolod.

Nem az én fejem van a főnök seggében, hanem a főnök csinálja jelenleg azt, amit én meg az ország nagy része évek, évtizedek óta akart, hogy megtörténjen.__"

Jó. Bocs. kissé erős képet vetítettem.
Ez a fajta revansizmusra és kizárólagosságra épülő gazdaság-, és társadalompolitika az országot elzárja a fejlődéstől, és mire ráébrednek a támogatói addigra újra 200 évnyi elmaradásban lesz az ország azoktól, akiknek utolérését tűztük ki 1990-ben (már aki).

3)
"__Tőlem Gyurcsány is megcsinálhatta volna 2006-tól, de mint kiderült pont az ellenkezőjét csinálta annak, amit kellett volna.__"

-Ja. Szerintem is. Elbalfaszkodta. A fidesz pedig még segített is neki.

4)
"__És pont ez az egyik nagy tévedésetek, hogy az hiszitek, hogy a jelenség birkaság, pedig fordítva van.__"

-Maradjunk annyiban, hogy ezt csak hiszed, mint ahogy én is hiszem azt, hogy látni vélem az igazságot.
De az valóban felháborít, hogy a kormányzat -mostanság már a Magyar Nemzeti Bank együttes- esztelen költekezése élet-, létfeltételek veszélyeztetése mellett még beruházási, fejlesztési, munkaerőpiaci, egészségügyi, kulturális és oktatási problémákat generál, visszaesést okozva ezeken a területeken.
De igazad van. Ez nem birkaság, ez szervezetten, tettestársi minőségben és bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény. Ugyanakkor nem büntethető, mert alapjogként megmaradt, hogy kollektíven elkövetett politikai gazemberségekért nincs kollektív fegyházi beutaló.

5)
"__Orbán ráérzett a lényegre, és mint egy szolga, pont azt csinálja, amit a társadalom akar, az igazi rendszerváltást, a posztkommunista baloldal által elakasztott rendszerváltás befejezését.__"

-Mint egy szolga? No, várjunk még ezzel egy kicsit.
Az meg hogy befejezné a rendszerváltást, az meg vicc kategória lenne, hiszen ők az előző rendszer örökösei, és pusztán arról van szó, hogy az "A" és "C" és "Y" klán összefogott, hogy kiszorítsa a piacról "E"-t. A haszon mérhető. Valutában devizában, forintban és mindenben ami mozdítható. Amúgy szó nincs itt bal vagy jobb oldalról. Jó forintokról van szó nagy mennyiségben.
Az aranytartalékra még kíváncsi leszek 2017-ben.

6)
"__Nem az itt birka és a seggnyaló ebben az országban aki a pokolra kívánja az évtizedek óta pocsékoló és kontárkodó magyar baloldalt, és egy szavát se hiszi el hiába ígérget fűt-fát.__"

-Ezzel egyetértek, és szerintem szinte mindenki itt.

7)
"__Tehát ez az egyik olyan téveszme amivel benneteket zsibbasztanak, és pont azért írtam ide be, hogy egy kicsit oszoljon a hazugságháló.

Erre nekem estek.

Hozzászoktam, hogy ellenséges területen közlekedek, úgyhogy nem igazán zavar, ha mocskolódtok.

Jobb ha ezekkel tisztában vagy. __"

Jellemző, hogy az fel sem merül benned, hogy esetleg téged zsibbasztanak. Fel sem merül benned, hogy a "tieid" szőtte hazugsághálóba keveredtél, és esetleg mások más hazugsághálókat igyekeznek széttépni, azokból szabadulni.

Ha neked én ellenséged vagyok, -konzervatív létemre- akkor kurva derűsen nézek egy polgárháború elé.
Ha neked Magyarország, és a Magyarországon élők ellenséges terület, akkor nem is szükségszerűségből, hanem egyenesen kéjjel nyírlak ki, nevetségessé téve még a Főnök előtt is, mert szarkatonákra neki sincs szüksége a pirosfehérzöld nyelvezetben.

__

Végezetül.
Egyen-válaszokat használsz olyan dialógusban, amelyek a beszélgető partnerednél fel mem merültek. Több esetben.
Legyél igényesebb. Egy igényesebb hülyének mindig több esélye van.
Egy igénytelen -lista válaszokból válogató- droid csak azt kapja, ami válaszai vagy kezdeményezései alapján kijár neki, tehát lófaszt, és úti célként a picsát, olykor a tisztelt, de esetleg korántsem ártatlan mamáét.
No, most azzal bocsátlak utadra, hogy kapd a hónod alá és húzz el amelyikbe akarsz.
Ezzel együtt is jó egészséget, gyogyolást, vagy inkább gyógyulást és mielőbbi megvilágosodást.
Utóbbiban nem segíthetek. Magadra vagy utalva és utálva. Kezdd el szeretni magad első lépésként.

---
ha valamit elütöttem, vagy zavaros, bocs. Túlzott elvárásaim nincsenek, nem is lehetnek.
@ati27:

:-) nincs vita. én már a temetésemre gyűjtök.
@jaegtoer:

A mai napra rendelt jócselekedet megvan:)
Tartok tőle, hogy kimerítő válaszod nem rettenti el a további önkéntes "felvilágosító" munkától.

Nem tudom, kihez kell fohászkodni, hogy a szorgalmas ostobáktól kíméljen meg?
@jaegtoer:

Tegnap lezártam ezt a támát, meg a veletek való ügyködést, úgyhogy ne fáraszd magad.

Tökéletes hiábavalóság és nettó ostobaság amit itt csináltok.

Vélemény befolyásoló képessége gyakorlatilag nulla.

Idő és energia pocsékolás.

Annyit értek a beszólásaid, hogy mostanra egy műveletlen, nagypofájú, korlátolt, tahónak nézel ki.

Ha a cél ez volt, akkor hajrá!

UI: Ne fáraszd magad a reflektálással, a véleményed pont akkora nulla, mint amekkora te vagy.

További jó szórakozást!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): valszeg a vorosre festett leninszobros hazioltarbol elo is kerul ilyenkorr a Club 99
@Axxtro:

Reakciódra az alábbiakat tudom közölni, s mivel felszólítottál ne fárasszam* magam, ezért alapnak a tiedből indultam ki, elsősorban azért, hogy jobban érzékelhető legyen, miben áll a véleményeltérés, egyúttal -tőlem telhetően- javítottam a hibákat is. Okulásodra. De ejtettem újakat is. Szintén okulásodra.

*[Közbevetőleg jegyzem meg magyarázatul csak neked, csak most, hogy számomra nem fáradtság a gondolataim közlése, erőlködést nem igényel, és pártközpontban gyártott segédletekre sincs szükségem.
No, tehát:

'Tegnap lezártam ezt a témát, és a veled való ügyködést, úgyhogy ne fáraszd magad.
Tökéletes hiábavalóság és nettó ostobaság amit itt csinálsz.

Véleménybefolyásoló képességed gyakorlatilag nulla, ezért idő- és energiapocsékolás.

Nem minősítem a beszólásaid kibocsátóját, mert nem tudni helyből ilyen hülye a gazdája, vagy azzá vált.
Veled szemben, én nem biztatlak, de ha továbbra is hülyét akarsz csinálni magadból, akkor hajrá!

Továbbiakban jó egészséget és szerencsét valamint gyógyulást.

P.S.
Ne fáraszd magad a reflektálással, a véleményedet az enyémmel szemben azért nem tekintem nullának, mert számomra fontos az enyémtől eltérő vélemény akkor is, -sőt különösen akkor!- ha az enyémtől eltér, vagy rólam netán kedvezőtlen, kritikus, de valószínűsíthetően tárgyilagos és helytálló megállapításokat tartalmaz.
Ezt azért szerencsésen ellensúlyozza az, hogy kié a böffenet, avagy szösszenet...
@Axxtro: Ezt már írtad vagy tizenötször, sőt gyakorlatilag csak ekörül kergetőzöl. Matolcsy 200 milliárdos bizniszéről van esetleg véleményed, vagy az már túl nagy szellemi kihívás lenne?
@Vombatus Ursinus:

Nem rémlik, hogy a témába vágó tanfolyam fizetési listáján rajta volna a neved.

A tökfejek szervezett ingyenelőadásokat pedig máshol tartják.

Egyébként is elkéstél, mert tegnap éjjel a témát lezártam.

Üdv.
@Axxtro: Értem. Tehát nincs véleményed róla (hülye vagy hozzá, hogy véleményt írj) csak ez az óvodás szájtépés megy. Mi a faszé' égeted magad?
@guma:
Nyugi! Kezdem már én is "átértékelni" azt a beszédet, volt fidesz szimpatizánsként. Amúgy ferire visszatérve, ennyi év távlatából számomra csak az látszik, hogy csak dumába volt nagy. Az emlegetett reformok meg... Én még mindig várom az említett könyvet tőle w magyar "baloldalról" :)
@látjátok feleim szümtükkel:
Hát figyu. Nem volt túl sok kedvem 500 kilóméter oda, majd vissza utazni a nagykövetségre anno! Most így utólag nem is bánom! :) De most szeretnék elnézést kérni, hogy szimpatizáltam ezzel a bandával! Az idén erőteljest gondolkodtam hogy menni kéne, és ikszelni bárki másra. De most meg bevezették ezt a regisztrációsdit, és őszinte leszek attól úgy irtózom mind ördög a tömjénfüstől! Leginkább a bürokrácia, és az élet minden területét átszövő korrupció volt az indok, hogy leléptem. Haver szavazás előtt ket nappal hívott fel, hogy felugrik Stokholmba. Ha előbb tudom! ;-)
Na mivan? Bunkó lenyelte az ismétlőgombot, és ti meg ugrotok rá, mint egy új falatra? Nanemá!
@látjátok feleim szümtükkel: Én pont azt kértem tőle, hogy ne ismételjen, de az már úgy látszik nem jön össze neki.
@ati27: én is ilyesféleképpen látom. duma volt csak.
Nohát, nohát! Mintha semmi sem változna arrafelé, Háccsó Szotyisztánban.
Pedig oly sok, lelkes és kiművelt fő/al segéd jeges ember és réntermesztő harcol a változásért.
Nem bonyolult ez! Szerintem.
Adva van egy ország, amely 25 éve lehetőséget kapott – tényleg??? - a változásra. Mi történt? Az ország lakosai (nem véletlenül nem nevezem, polgárnak), gyakorlatilag másnapra, szekértáborokba rendeződtek. Amelyek tagjai a kizárólagos igazság birtokosainak vallották és hitték is magukat.
Természetesen mindegyik szekértábor gondosan, többször elhatárolódott(mindentől és/vagy bármitől), megtagadta a múltját, korábbi énjét. Hirtelen fellépő, de azóta is stabilan meglévő amnéziát idézett elő önmagánál.
Mit is tehetnék hozzá a Parnasszus/Olimposz nagyjainak mélyenszántó, viszont magasröptű mondandójához?
Bizony nagy merészség részemről(ilyen környezetben), hogy bármit is írjak, de azért megpróbálom.
Nem is olyan régen, kaptam én hideget, meleget, mert azt írtam: „...ott fogtok megsavanyodni”
no lássuk, hogyan is áll a helyzet.

Akik „kiosztottak”, hogy van azért akinek sikerült az élet ott Mo.-on(ehhez gratulálok és további sok sikert kívánok, nagyon őszintén!), van egzisztencia, jövőkép, remények. Erre azt kérdeztem, hogy milyen áron? Megalkuvás egy olyan rendszerrel – függetlenül az aktuális kormánytól – amely hazugságon alapszik, korrupcióban és „uram-bátyám” rendszerben szökkent szárba, a termése, hogy nincs aki fellépjen ellene.
Mindenki, aki ott él, dolgozik, adózik, szavaz stb. Mo.-on, része ennek a beteg, mindent elborító, megnyomorító berendezkedésnek.
Jobb- vagy baloldal? Ugyan, ez viccnek is gyenge! Van az elit, és van a többi, a plebs, a tömeg, a polgárok, a zemberek, szavazók. Ahogy tetszik.
Az elit (politikai és gazdasági) pedig pártfüggetlen. Csak a saját érdekei vezérlik, amik a hatalomra és a vagyon megszerzésére irányulnak kizárólag.

De most lássuk ezt a kis közösséget, itt Fabius által működtetett blog lapon. A szekértáborok itt is adottak. Ahogy az némi olvasgatás után feltűnő, az a néhány kommentelő, akik igen gyakran előfordulnak itt. Érdektelen, mi több blőd témákat rágcsálnak, elmésnek szánt, de inkább izzadtság szagú szövegkörnyezetben. Belterjes közösségként, egyként támadnak a „másként gondolkodóra”, akinek a véleménye eltér a megbeszélt állásponttól(még akkor is, ha nem „fideszes”, sőt nagyon nem, az illető). Nem ismerős ez a magatartás? Csak nem az agyon ostorozott fideszben is ez az alapállás? Esetleg az mszp-ben, vagy egyéb preferált alakulatokban? De bizony, ez a helyzet.

De hová is vezet mindez?!

Oda, ahol most is tart Magyarország. A mindentjobbantudók, a klikkeket alakítók a formálói az országnak.(tessék csak megnézni, a kollégiumi szobatársak klikkjét. De a pártházi múmiák se semmik.) Akik igenis, ha tetszik, ha nem, alkukat kötnek a rendszerrel. Ezeknek az alkuknak a következménye az a frusztráltság, amit mindennap bizonyítanak. A fidesz „kormányoz”. Meddig? Ameddig ilyen az „ellenzéki” hozzáállás, amit a blogon is tapasztalhat az arra érzékeny.

A hozzászólások legtöbbször semmitmondóak, magasról tesznek a poszt témájára, öncélú magamutogatásba torkollnak. A fentebb említett önjelölt Parnasszus/Olimpusz lakók belterjes, sekélyes humorizálása, abszurd humornak vélt és kikiáltott megnyilvánulások tömkelege fedi el a tehetetlenséget, tudatlanságot, tájékozatlanságot. Ha pedig bárki arra vetemedik, hogy ezt szóvá tegye, egyként támadtok rá. A legjobb esetben, tudatlan bunkó lesz az illetőből, de a leggyakoribb az igen magas színvonalú „kurvaanyázás”.

Fenntartom a véleményemet, miszerint az az ország sajnos, (tényleg szívemből sajnálom) rohan a pusztulás felé, „köszönhetően” a fidiótáknak és ellenlábasaiknak.

Nem kínálhatok megoldást, mivel ott Ausländer vagyok. De egy tanácsot azért adok:
Merjétek vállalni önmagatokat!

u.i.: Köszönettel venném, ha mellőznétek a „kurvaanyázást” és a rének élete sem hoz túlzottan lázba, mivel szegfű szagú, de legalább narancs ízű, haragos zöld zuzmótól csúnyán betéptek...
@nincs_itt: Nem 25 éve rendeződtek/tünk táborokba, hanem jóval régebben. Úgy 1904 táján. Tudom, meglepő lehet. De sajnos így van. Ugyanaz történt mint Burmában.
@jaegtoer: mi van, kiskés hosszúra engedte a gyeplőt?
ismerem az érzést:)))
@vitéž munkášőr: ugyse érti, ne fárazd! lökjé meg, me lendületbe vagyok:))
@nincs_itt: "Nem kínálhatok megoldást, mivel ott Ausländer vagyok. De egy tanácsot azért adok: Merjétek vállalni önmagatokat!"

azt azért előbb mondhattad volna, hogy nálad van a szent grál, én meg itten keresem.
@taga20: összekevered a gyeplőt a pórázzal, ami a nyakadban lévő nyakörvhöz kapcsolódik.
@parti_giano: Azt ugyan nem tudom, hogy jön ide a szent Grál, de ismereteim szerint, nem sok köze van a mindenttudáshoz.
@nincs_itt: aztat nem is mondtam, de a földi és égi szerencséhez igen.
@Penivaldes: Ha az 1905-1906-os időszakra gondolsz, akkor van némi igazságod. Mianmar/Burma párhuzamot nem merem érteni, hacsak nem a brit gyarmatosításra és a későbbi eseményekre gondolsz.
@parti_giano: ez sem erős. nem is igaz. de ha te így gondolod, akkor legyen.
@nincs_itt:

Mi van komám, te is lenyelted az ismétlőgombot? Már olvastuk ezt a szöveget egyszer, gondolod másodszor majd érdekesebbnek látjuk?

Sok igazságot leírsz, de nem értem , mi bajod ezzel a bloggal, mi bajod a közösséggel? Szerintem ferde a szemüveged, igazíts rajta!
@látjátok feleim szümtükkel: gondoltam elolvasod, megérted, komám. ha észrevetted a bloggal kapcsolatban semmiféle problémát nem vetettem fel.
Valóban az én szemüvegem lehet ferde.
@nincs_itt: gondolom, most hogy az orosz csapatok benyomultak ukrajnába, bontasz egy pezsgőt?
@taga20: Szovjeckoje Igrisztojét!(asszem így hítták)de hogy jön ez ide?
@nincs_itt: te votá itt a ladagyár nagyágyúja!
a ruszkik így, a ruszkik a hattyúhalála! ako örvendj!
@nincs_itt: én is beszólhatok neked?
jó jó amit írtál, meg lehet fontolni, de én érzek benne kis sértettséget. ugyanis nem emlékszem arra, hogy korábban megfogalmaztad volna a közösséggel szemben eme kritikákat. (ha nem így volt, akkor bocsesz, de én sem vagyok lexikon)
@nincs_itt: sok lesz már a ruszki vodka...
látom, olyan vagy logikából, mint az ecceri rendőr:
"Van akváriumod?? Nincs. Akkor buzi vagy!"
Te jut eszembe, a Lada gyárban a PSA konszern is benne van... asszem 25%-ban, akkor a flansziák is segghülyék.
@Penivaldes: nem szeretem a sérelmeimet, vélt vagy valós, kiteregetni, éppen azért, mert rosszul is láthatom.
De azért volt egy-két durva megnyilvánulás irányomba, amit most @taga20: folytat.
@taga20: minden szentnek maga felé hajlik... beléd szántam:

sok lesz már a ruszki vodka...
látom, olyan vagy logikából, mint az ecceri rendőr:
"Van akváriumod?? Nincs. Akkor buzi vagy!"
Te jut eszembe, a Lada gyárban a PSA konszern is benne van... asszem 25%-ban, akkor a flansziák is segghülyék.
@nincs_itt: na na, a flansziák nem hülyék, hanem rokonok. múltkor olvastam, az Anjouknál, hogy volt egy ilyen legenda, miszerint a frankok meg a szkíták..
@nincs_itt:

Mindjárt innen, az első mondattól érdektelen:

"__Nohát, nohát! Mintha semmi sem változna arrafelé, Háccsó Szotyisztánban.__"

Persze nincs_itt miatt végigolvastam.

Hát ez van barátom.
@nincs_itt: ne igyá me egyre faszabb leszel. a ladagyárban rönó van! az akváriumodat meg, húzd rá a farkadra! egyébként, hajrá putyin:)
@jaegtoer: ez is egy kritika.
nem kevésbé, mint a titán üst...
@taga20: nem mindegy melyik ipari hulladék flanszia? igazad van, a rönó van ottan.
kifojjik a VÍZ, oszt' mit tegyek a ....
@taga20: taga fiam, ne ugrálj a pocsolyába, mert sáros leszel. annak nincsen értelme, hogy válogatott sértésekkel próbálsz harcolni, akár igazad van akár nincs.
@jaegtoer: jut eszembe, pont rád gondoltam, mert említetted, hogy mi mindent teszel Mo.-ért. de csak nem akaródzik változnia...
@nincs_itt: szeretlek, de ha az oroszok picsáját nyalod, utállak!
amit csinálsz irigylem:))
@parti_giano:

"_mert a hegyekben nem jó a lefedettség, oszt hiába kiabálok bele valamelyik műhódba, nem halljátok. múltkor meg annyira beástam magam, hogy a harcostársak nem vettek észre, oszt rámtettek egy titánüstöt. leárnyékolt, meg a nyakamba folyt a lecsó._"

Jó szöveg;) Értsem ezt úgy hogy nem jössz üstözni, ha eljön az ideje?
@taga20: én is szeretlek, de SENKI picsájját nem nyaltam és nem is fogom. De a MI 28 Havoc, az durva jó cucc. De az Abrams se blöki! Én annyit teszek, hogy elismerem ami jó, lehordom ami szar.
@Penivaldes: húgi, lehúzom a bugyidat és a kis picsádat elverem! melyik mondatom volt igaztalan? erre válaszolj!
u.i.: téged szeretlek a legjobban, rodejó után:)))
@jaegtoer: dehogynem, max beásom mellé magam, megszokásból.
@nincs_itt: így minden a rendes mederbe került!
ako putyin egy szemét tróger? ugyi?:)))
@taga20: nem vagyok híve az erőszaknak, főleg ha az olyan alapú.
nincs szükségem a szeretetedre.
@jaegtoer: én megyek, majd angyalnak fogok öltözni, vagy rodeonak:))
@Penivaldes: eszt megdumáltuk! ha van még kedved szójá, ha nincs ne szójá.:)
kezdem érteni szőrt.
@taga20: figyelj egy dolgot mondhatok erre, amit látok, olvasok, hallok, hírek stb. azt mutatja, hogy Putyin olyan amilyen, a többi sem kisebb gazember...
@taga20:

Tőlem mindenki úgy randalírozik ahogy akar.
@jaegtoer: te más sci-fi-t nem olvastál?
@nincs_itt:

"lakók belterjes, sekélyes humorizálása, abszurd humornak vélt és kikiáltott megnyilvánulások tömkelege fedi el a tehetetlenséget, tudatlanságot, tájékozatlanságot. Ha pedig bárki arra vetemedik, hogy ezt szóvá tegye, egyként támadtok rá. A legjobb esetben, tudatlan bunkó lesz az illetőből, de a leggyakoribb az igen magas színvonalú „kurvaanyázás”."

valamint: "Merjétek vállalni önmagatokat!"

úgy tapasztaltam, hogy vállalja mindenki önmagát...
csak az az érdekes, hogy eszméletlen színes egyéniségjegyek akadnak és nem mindenkinek az a humor mint a másiknak...
sőt az iróniát néha még sértésnek is veszik egyesek. mások pedig a karakán tömör szókimondást gondolják kiosztásnak a vélemények között...
abban is igazad van, hogy kevés a doktor szintű tudás, viszont van érdeklődés, kompromisszumkészség, segítség minden téren ha valamilyen probléma felmerül.
számomra az is érték, hogy becsülik, élvezik egymás társaságát pedig nagyon sok mindenben nem értenek egyet - én ezt tapasztaltam...

azt is tapasztaltam életem során, hogy eszmei síkon kenyértörésre vinni a dolgot bűn. mind két fél sérül és többet veszít mint ami első pillanatokban, órákban látszik.
van itthon gond elég. olyan tiszta bázis nincs még aki mellé odaállhatna a változást igénylő csapat...
valami alakul, pl @dr. jenőke (jenőke): hozta a tuareg blogot ami lassan, de biztosan és látványosan növekvő érdeklődő, szimpatizánsokról számol be...
én nem vagyok elég okos, hogy tudjam mit kell tenni. de elborzaszt, hogy megint lövik egymást a velünk határos országban
nekem erre az semmilyen szinten nem válasz, hogy máshol is lövik, gyilkolják egymást.
XXI század van. atomreaktorok és bombák kora...
@jaegtoer: neked mindig nagy a szád! a kiskéssel felveszem a kapcsolatot, hogy néha fogjon má be mosogatni, hogy megtapasztald a lent vagyok helyzetét.
lásd, iksztro, géza, bendzsi:)))))
@taga20: az oroszok az nem egyenlő putyinnal!
fogalmazz pontosaban, mert így az is igaz lesz, hogy ov a "magyarok"!
@taga20: bocs! :)))

látom javítottál magadtól :DDDDD
@nincs_itt: akármekkora fasz vagy, a németautóipar összeköt.:)
mi a jobb, egy emerci, egy 5ös, vagy egy hatos?
komolyan, szerinted!

tudom, jössz, hogy milyen motor, milyen felszereltség:)
éppen annyi az eszed, mint a másiknak.
de elmondom. a 42-nek semmi értelme.
azaz értelmetlen bármiről is tovább beszélni, mert alapjaiban el van baszva a párbeszéd alapja.

Nem tudom érzed-e azt az ellentmondást, hogy szotyiztánozod ezt az országot, miközben számon kéred rajtam, azt, ami te magad nem teszel, mert ... ritka egy gennyes álláspont.

szóval 42, mert 5000 km-ről könnyű trógerkodni.
Itt, meg itt kell helytállni, túlélni, és tenni valamit.

nem érdekelnek a rének? szarok a viccek? nem jó a humor? Akkor minek lógsz itt? De lógjál, nem zavarsz, csak tényleg szar lehet neked az álomországban, az álomdemokráciában, az álompolgárok között....az álom munkában, az álomszabadidőben és így tovább...
@taga20:

sokkal jobb/rosszabb fog történni:)
@taga20: nem dumálok mellé: e merga... mese nincs, de az új C osztály, na az húúúú baz+ kategória.
Ha sok a lóvéd szervízre, akkor M5, valami baszom nagy benzines!!!! nem ám dizli, mert a traktor az a dizli! ja meg occsób is a benzintos, meg kevesebb is baj vele. a vételár és a szervíz köccségét az életben nem hozza be a dízeles!!! 120 ezernél kettőstömegű lendkerék csere, üzemanyag rencer, stb rádobsz olyan 3000 eurót. az 5000-rel drágábban vett verdára... 8000-et mikor furikázol el?
@jaegtoer:

te JÉG!

kanmurit szervezel?
azt a qrva... meg a hétnemjóját! már megint feleslegesnek érzem magam!
:DDDDDDDDDD
@nincs_itt: te vagy az én emberem, me szerintem is a munkagép az munkagép. egy soros hatos, az
valami. annak van hangja:) egy dízelszar az traktor!
@taga20:

"_neked mindig nagy a szád! a kiskéssel felveszem a kapcsolatot, hogy néha fogjon má be mosogatni, hogy megtapasztald a lent vagyok helyzetét."

Mondd, Neked is van görényed?:)
@jaegtoer:neked mindig a dugáson jár az agyad! disznó!:))
@jaegtoer: gondolom nekem szántad, érdemben valami??
@guma:

Dehogyis, csak döcögősen alakul.
@jaegtoer: egy kicsi és egy nagyobb. élek, halok értük. ezé sajnálom eszt a szart, amit ide szar vityaésbandája!(és mi fizetjük)
@taga20: azé a V10-es bömös moci is szépen zenél...
@nincs_itt:
Igen, neked, de ne tulajdoníts semminek és senkinek semmi jelentőséget. Én sem magamnak.

Tied a terep.
@jaegtoer: Rendben. Érdemi észrevétel? Már igazán kezd érdekelni, hogy a titán üstön és a 42-őn kívül van-e élet!
@jaegtoer: nekeménykedj! nincs itt egy fasz, olyan fasz, mint te vagy én. néha jobb, néha szarabb. te minden futamot megnyersz?
@taga20: rohaggyon meg a macskazabálója! kibaxott szép darab. de a vicc ami beugrik:

Nem Maserati, hanem Nasareti! A Főnök fia!
@látjátok feleim szümtükkel:
Ezt hogy tudtad komment nélkül hagyni????
„Jó hírem van: ez nem a költségvetés pénze, tehát az adófizetőknek egyetlen forinttal sem kell emiatt többet fizetnie! A jegybank saját, jegybanki pénzét költi – amire pénzteremtéssel és a kéthetes betét révén hitelből jön a fedezet –, de csak addig, amíg nyereséges, tehát a jegybank emiatt nem lehet veszteséges.”
1. Úgy tudtam megszűnt a kéthetes betét.
2. A pénzteremtés veszélyeiről meg Mariann már írt.
3. Én is csak addig vagyok nyereséges, amíg nem leszek veszteséges. Csak az én saramat nem pucolja ki utólag állam bácsi.
@Vombatus Ursinus:
Neked válaszolt az az axxatlan tróger? Pedig engem is érdekelne, hogy milyen direktívával akarják abból kimosni El Tolcsyt, hogy a közoktatásra szánt pénz fideszese az általa eltapsoltnak.
Mert ez tény, amit semmiféle habzással és szarakodással nem lehet elfedni.
@kekex: "Ezt hogy tudtad komment nélkül hagyni????"

Azért, mert ez önmagát kommentálja. Ehhez nincs mit hozzátenni.
@taga20:

Pont ez a lényeg, Taga. Nincs jelentősége, hogy itt megnyerem-e a futamot vagy sem. Néha kifejezetten jólesik, de azért nem görcsölök érte. Azért viszont igen, ha valaki méltatlanul aláz meg vagy sért meg valakit, akit különösen nagyra becsülök, vagy kedvelek.
@nincs_itt:

"_Rendben. Érdemi észrevétel? Már igazán kezd érdekelni, hogy a titán üstön és a 42-őn kívül van-e élet!_"

Nem osztom meg veled. Különösen azért nem, mert ha a magyarázat ellenére nem érted a 42-t akkor nincs értelme időt és karaktert vesztegetni egymásra.

Még szomorúbb, hogy a titánüstöt sem érted.
Ha neked az élet minden egyes perce a görcsölésről, az akarásról, a teljesítésről, a szerzésről, az igazodásról, a politikai szájtépésről, az ideológiai harcról szól, akkor végtelenül sajnálnám, ha érdekelnél. De. mivel rögtön a nyitó mondatoddal ["___ Mintha semmi sem változna arrafelé, Háccsó Szotyisztánban.
Pedig oly sok, lelkes és kiművelt fő/al segéd jeges ember és réntermesztő harcol a változásért.___"] leháccsószotyisztánoztad Magyarországot a kisdedektől a tisztességben megőszült aggokig, -a jegesemberekre és a réntenyésztőkre tett utalásodat hagyjuk is, merüljön az a személyes sekélyes tudatalattid lápi világának szennyes mocsarába} így asztánosztán az a helyzet, hogy érdemtelennek érdemit nem mondanék, legfeljebb annyit, hogy menjen a francba, de ennek sincs semmi jelentősége, mert ennyire -esetedben- nem veszem komolyan magam, csak annyira, hogy azért feltegyem neked a kérdést:

-És te mi az anyád picsáját tettél régebben és teszel jelenleg, netán a jövőben ezért az országért?
@jaegtoer:

Ejnye nem látod mit tett, tesz ( tenni fog ?)? Hát szapul, de azt nagyon.:D
@időtolvaj:

Van mit törlesztenem.

Miután a hivatásos provokátorok hosszútávon csődöt mondtak, bevetik a kiber dandárt. Nem sokáig hagyják, hogy a kibertérben ne legyen meg a hegemónia. Pénz nem számít, egy egész ország erőforrásai állnak rendelkezésre.
@jaegtoer: @látjátok feleim szümtükkel:

ezen eddig kellett gondolkodni? és ekkora semmi jött össze?
számodra az élet meg jópofaság, buli, könnyed nyáresti séta? a 42 pedig az egyetlen kidolgozott szerszám a kezedben, ha valaki megkérdi: te, haver akkora a pofád, de elmondanád mit teszel?

Ne kérdezz vissza, mert érdemben nem válaszolsz soha, viszont kezded a sértegetést ismét.
érdektelen vagy, ezt sajnos nem csak én látom így, de legalább ostoba, beképzelt senki. Egy gyöngécske sci-fi marhaságát szajkózod érvek helyett. Bravó!!
@nincs_itt:

vót szerencsém átfutni a nagyívűt, oszt egy kérdésem merült föl mindössze, miszerint a bácsinak tán balneológusnak teccik-e lenni, hogy ijjen frappánsan dekódol-e ausländer létire?
@jaegtoer:
Mintha egy akadémikus vitázna egy segédmunkással.
Te vagy az akadémikus!
@jaegtoer:

haggya mán eszt a fecselyt, ha csak nem akar takonnyal gurigázni!
@hacsaturján:

jujj, bazmeg, nem állapítottam meg, hogy nari-e avagy piros-e!
(tennnap, a piarcon láttam egy önmagát áruló pártelnököt, papucsba, gatyába. vettem belüle vagy egy kilót.
@hacsaturján: semmiképpen nem réntermesztő a bácsi...
@Mariann19: bizony, bizony! a zakadémijaji székfoglalót hallhattuk: 42, negyvenkettő!!!
... TOVÁBBÁ, HA EGYMÁS BASZTATÁSÁT ABBAHAGYNÁTOK, SOKKAL KÖNNYEBB LENNE AZ ÉLETETEK, MEG NEKÜNK IS!
A pöcsért nem játszátok le egy vodka-sör meccsen inkább???
Mint hülyegyerekek a homokozóban, "addvisszaalapátomat, nemadom, tevettedelavödrömet"!
Na, takarodjon mindenki segíteni az asszonynak, taga tudna mesélni a vasárnapi porszívózás gyönyöreiről, meg a kutyaaknák szakszerű felszedéséről, vagy arról, hogy hogyan kell nem hozni sört!
A pöcs kivan veletek... NYOMIK!
@hacsaturján:

" láttam egy önmagát áruló pártelnököt, papucsba, gatyába. vettem belüle vagy egy kilót."

Gyorsan romló vagy elálló fajta?

A takonygurigázás jó duma:)
@jaegtoer:

", bevetik a kiber dandárt. Nem sokáig hagyják, hogy a kibertérben ne legyen meg a hegemónia."

Nem gondolom, hogy ez működne. Nem lehet elfoglalni az egészet:)

Volt kolléga mondása jut eszembe: a világ minden nője nem lehet az enyém, de törekszem rá.
@Mariann19:
és milyen akadémia? csak a pontosság kedvéért? a zalcsútbasznádi focilleátus? a rénland-i alsóosztályú fogatlan? a köcsögök vagy üstök akadémiája különös tekintettel a bádogtartalmára...és a kozmáltperkeltre...?
esetleg a kommunista internaconálé 42. hadtestének aka dé miá miá miá jajjjjjjjjjjde aka-ja?
szóval mijisaz ami 42-vel is leírható és mégsemmond semmit csak kong? mint egy köcsög amiből a macsek kinyalta a ...szóval azt

brühüyyy
@rodeo36:
Tudhatnád, ha figyelnél! :)

Pl:
m.cdn.blog.hu/ma/machpeter/image/jobbiko.jpg

Oszt ez a harcos jobboldali párt! :)
Csak ITT vannak ilyen remek Hungaricum-ok, szóval bachatjátok a juharszirupot!
Pedig a jó kanadai whiskyt se vetem meg...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
ezek olyan versenyképes akadémijákusok mijá mijá kus mijá mijá kus a nagy kongó köcsög rend elsőosztályú lengőivel díszítve amíg csillagokat lát

hun gari kakakakaka

ti neveltétek ugyanabból a tyukólból való mint a bárdok és a rémek

brühüyyy

as juharfának ehhez semm köze az most csapol
@rodeo36:
Rodi!
Most te provokálsz, vagy csak hülyéskedsz?
Mindkét válfajra azt mondom, hogy hiábavaló, úgysem fogsz velem bajuszt akasztani, mert nem fogom árnyékba borítani a barátságunkat.
Nem akarom elhinni, hogy még bennem is ellenségképet látsz, akivel több éves szimbiózisban élsz. Olyan tüskés vagy mostanában.
A kérdésedre válaszolva azt mondom, hogy az akadémikus egy viszonyítás volt bizonyos szellemi színvonalhoz, a különbség bemutatására szolgált.
Amúgy jaegtoer az egyik legnagyobb fej, akit ismerek, nem voltam messze az igazságtól.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Úgy is gondolom, nem véletlen.
Próbálom Rodi tüskéit levágni, vagy meglágyítani.
Talán a Silan segít.
@Mariann19:
Pocsék. Ráadásul még van egy munkám mára... :(
@Mariann19:
egy nagy fejbe sok minden belefér...a bajuszomat nem hagyom sem akasztani sem sturcolni, és természetesen hasonlóan vélexem a régiségeinkről...jégről jót vagy semmit (mondod te?) mert ő nagy fej...ahhoz nyak is kell ami elbírja, akkor milyen alapon szelektáltad az egyiket bele a másikat kile a zakadémiából (amiről nekem továbbra is ugyanaz a meglátásom, hogy mennyiféle akadémiai tagság és tagságtalanság létezhet akadémiájától függően és az akadémimókusokról is hasonló lenyűgöző véleménnyel maradok) szóval mi a különbség a kettő között, hogy az egyik 42 a másik meg 71?

elmagyaráznád ezt nekem?

brühüyyy
@Mariann19:
ÉS MÉG VALAMI ahhoz, hogy a tisztánlátást a véleményemmel kapcsolatban megkönnyíccsem: a jegesember "nagyfej" -sége számomra egy vízfej amibe fű meg fa meg gyökér és minden hulladék is elfér a 42 mellett (ami számomra egy selejtes szar irodalmi és filmipari melléktermék) amellett, hogy egy szá, még akkor is ha sok minden játék fűzhető hozzá, és mindezen túl aljas is...mondom én ezt a hosszú idő után mióta itt szennyezi a környezetet

bele lehet tenni egy akadémiába de akkor a zalcsútbasznádi fociakadémia után egy méxaszarabbat kell létrehozni csak 42-re

csak, hogy egyértelmű maraggyak

az Erik D'Amato véleménye tökig egyezik azzal amit én -az ő véleményének ismerete nékűl- állítok és már nagyon régen, csak én fekete seggű letem mert a jegesember hozott jeget mialatt a másik meg elhagyja a rothadó országot és az nem fekete seggű én már akkor tudtam ezt amikor még a nagy parádé a pomádé király új ruhájáról ott a nagy téren a nonokisszakállas elzengte a belépőjét a tolvajbandába...akkor én már messze eveztem mert már akkor tudtam...és most mondhattok amit akartok de főleg a te szavaidra várok

brühüyyy
@rodeo36:
Rodi!
Ahhoz, hogy megértsd a korábbi vitánkat, amikor kivételesen én sem értettem egyet veled, ahhoz egy rendező elv kell a forma és a tartalom megkülönböztetésével.
A vita nem az ország elemzéséről szólt, hanem arról a kioktató, pökhendi stílusról, amelyet az itthon maradottak nem tűrhetnek el.
Miért gondolja bárki is, hogy nem látjuk kristálytisztán a folyamatokat. Ehhez nem kell korrepetálás, ráadásul olyan alpári hangnemben, ami túlmegy a kultúrált eszmecsere
gyakorlatán.
Miért gondolja bárki is, hogy ha ő alkalmaz egy vitastílust, azt a másik nem teheti?
Tévedés azt hinni, hogy egy letámadó szövegre nem kell ugyanúgy reflektálni.
Ment ez egy darabig, de eljött az ellenállás ideje.
Aki sokáig tűrte, azok mi voltunk, mert kerültük a konfliktushelyzeteket a békesség jegyében.
@rodeo36:
hiányzik két "t" a klaviatúró nem klikkelte be nagyobbat kellett volna rácsapnom és elolvasnom mielőtt repűla repűla
brühüyyy
@Mariann19:
akkor ez most megint a bundabugyi vagy tanga kérdéssé minősűlt...a ruhadarab hordozója nem is érdekes

kösz

kristálytiszta amit írsz egyet kivéve, hogy a cizellált formavilágomat sem fogadtátok el mert csak, mert vagytok ti olyanok, hogy...hát én is vagyok olyan hogy...sőt ihajjj

ez a lényeg, nem a formavilága

egyébként magyarország hivatalosan demokrácijá formavilágában meg kleptokrácijá és patyomkinn van tőle

a nagy nemzeti és egyéb hajcihő mellett semmi más nem láccik csak a pofánhazudás és az árulás percenkénti 40000000 köpéssel és ez oka volt és maradt a távozásomnak és 1993-ban már olyan rothadó volt, hogy én aki akkor már élőben is ismertem mindenféle maffiát és aljas tolvajokat szerte a világban meg voltam kékűlve a megrökönyödéstől, hogy annyát aptyát eladta két fillérrel többért amit a lopott vonatrakomány olajért kaphatott volna, a gyönyörűséges projektekért amiben egy buznyák haszon nem volt betervezve mert maga a "project" volt a ma lopunk többet mint tegnap címmel...és mosolyogva a képembe eladták a házamat a fejem fölűl (persze nem sikerült) és én volam az undok béka aki felismerte, hogy az édes drága akivel együtt pólyáztak anno az adott el nem pedig egy halálos ellenség akinek nem adtam egy teljes házat ajándékba hogy ne kelljen az uccán végeznie...hála meg becsület...és akkor jön a cizelláció itt a blogon a sok nagyokos megmondó aki tuggya aztatatatatat is meg még a visszáját csak 25 év alatt megrohadt a szar is és még azok is menekülnek akik haszonélvezői a rencerkének

a jegesember és hasonló 42-es barmok vizezett vodkával felfegyverkezve küzdenek a szélmalmok ellen mint a Nagyállú Szenge Vitéz meg a Pocakberci szolgája és álmodnak Dulcinejáról aki sohasem létezett

brühüyyy

tudományosan van mindez ugye?

nem kell tűrni, de nem engem nem kell tűrni, hanem azt, ami/ki a fejetekre szarik és még ki is röhög benneteket
@rodeo36:
Rodi!
Úgy látom, hogy amennyiben a tartalom és a forma kérdését tovább bonyolítanánk, körbe-körbe járnánk, és a végeredmény nem változna.
Azt viszont nagyon gyorsan felejtsd el, hogy vagy te, és vagyunk mi. Te benne vagy a "mi" fogalomban, és ezt te is jól tudod. A blog nélküled nem lenne teljes, hiszen mindenki hiányozna ebből az összeszokott asztaltársaságból, te is, egyformán.
Egy vitában, amelyben nem volt összhang a kinti és az itthoni kommentelők között, te kizárólag magadat helyezted kívül a társaságból, holott ennek nincs alapja.Azóta sem tudsz ettől a szitutól elszakadni, pedig - ha visszaemlékszel - abban nem te voltál a főszereplő, ezért nem kell megbántottként gondolkodnod.
Mégegyszer! Nincs ti és én, hanem MI vagyunk.
Az okok, amelyeket fentebb leírtál, kiváltotta az együttérzésemet. Ismerve téged, aki minden disznóságra érzékenyen reagál, akkor amikor negatív részese lesz ilyen helyzetnek, nyilvánvaló, hogy soha nem felejthető dühödt emlékeket hordoz magában.
Nem mondom, hogy lépj túl, mert nem lehet.
Kérlek, hogy ne legyél tüskés, úgysem tudsz meglenni a blog nélkül, én tudom, voltam én is úgy, hogy felhúztam az orromat, de rájöttem, hogy csak én veszíthetek.
@Mariann19:
kezdesz egy olyan konszolidációs ponthoz közelíteni, ami a régi időket idézi...most megyek pihizni, látom megint személyes emléket kellett betennem ahhoz, hogy ne mongyátok már megint részeg delíriumában kitalált dolgokat...

úgyhogy folytassa Chleo

brühüyyy
Öntököndöfködés esete forogni fennlátszik:

"szapul (ige)

Image:Szapul.jpg

1. A szennyes ruhát meleg lúgos vízben áztatja.

2. Átvitt értelemben: keményen lehord, megszól valakit.

Eredet [szapul < ómagyar: szapul (csapkodva mos) < ősmagyar: szapu (áztató, mosódézsa) < dravida: tappu (csapkodva mos)]"

Forrás: Wikiszótár.

No vajon melyik értelmezés forog fent eb?

Jóccakát.
@rodeo36: ne legyél már tahóbb, a hisztis picsa is épp elég szerep...
@Sir Bates dö Hól:
hol a picsában leledztél drágám kedves aranyos sírba hól tesz hól nem de...csak nem leestél a létráról és bele a bilibe?

evezz tovább a társaid között ott a biliben

brühüyyy
@rodeo36:

Emlékeztetőül:

varanus.blog.hu/2014/08/08/_es_akkor_szijjarto_mergeset_toppantott/full_commentlist/1#c24108223

"_rodeo36 2014.08.09. 08:20:49
@jaegtoer:

soxeretettel üdvözöllek, kurvára teccik ez az esszé kíváncsian várom a levédiai szakértők mai inzúliumát a csúcs persze a szarvasgomba nagyhatalom meg a turul és csodaszarvas pörkölt (recepted is van hozzá?) azért én a magam részéről a vargányát jobban szeretem rántva és még pörköltnek is nem is beszélve a többi jobbnál jobb erdei gombákról
látom (hazudok, nem látom, de érzem) ma tiszta volt a Finnlandia

egy nagy hatalmas üdvözlet és

brühüyyy a 12. hatványon _"

"_Orica Középföldi 2014.08.10. 00:56:48
@jaegtoer:

" oszt minek .......? Pláne hányni?"

Lehet, hogy nem nekem szántad, de én olybá vettem. Ezért szükségesnek vélem megvilágítani a dilemmát képező hányni vagy gyilkolni alternatívát.
Nem gondolom, hogy a világ legjobb elemzői érnek rá itt kommentelni, de ha így is lenne, minden komment CSAK egy vélemény.Ha nem borulok azonnal térdre, nota bene ellenvéleményem van, az csak egy másik vélemény.
Majd az idő valakit igazol.
Engem kifejezetten taszít,nem is tűröm, ha valaki erőszakosan,nagyképűen, minősítéssel körítve, kizárólagosságot vindikál magának. Nem szeretem, ha megpróbálnak - a tévedhetetlenség téveszméjétől elborulva - korlátozni a gondolkodásban. Most csak a tartalomról beszélek.
A vita eleve kizárása és a vele látszólag szimbiózisban mozgó linkrobot hozta a fenti dilemmát, majd rögtön a választ is,ááá, semmi értelme.
[...]az érdemi hozzászólásokról beszélek.
Géb - közös klubtagságotok keltette - örömét gondolom majd visszaigazolod:))_"

"_rodeo36 2014.08.10. 07:11:28
@Orica Középföldi:
hogymikvannak?
asztírod:

"...Nem gondolom, hogy a világ legjobb elemzői érnek rá itt kommentelni, de ha így is lenne, minden komment CSAK egy vélemény.Ha nem borulok azonnal térdre, nota bene ellenvéleményem van, az csak egy másik vélemény.
Majd az idő valakit igazol.
>>
a nagy büdös lófasztbabám, amikor nem ismered a tényeket azok valóságában és porhintesz -mint itt és most- akkor leszel "vélemény" és persze fennkölt sivárságodban lerángatod a bárkit és bármit a sárba magad mellé fideszes módszerrel, mert kijafaszazazakárki aki még nálad is többet...nevetséges vagy fdrágám és sunyi is!!!
...Engem kifejezetten taszít,nem is tűröm, ha valaki erőszakosan,nagyképűen, minősítéssel körítve, kizárólagosságot vindikál magának. Nem szeretem, ha megpróbálnak - a tévedhetetlenség téveszméjétől elborulva - korlátozni a gondolkodásban. Most csak a tartalomról beszélek..."
>>>
bazdmeg nem kell tűrnöd de ép egészséges és valóságtartalommal bíró ellenérved nincs akkor jön a fenti "mószerod" méghogy téged a gondolkodásban megakadályoz? ki és hogyan a gondolat még szabad bár ez neked nem teccik mert magadnak vindikálod eme kiválcságot (IS!!!) és mindenki másnak kuss, csak mert azért...osztod itt azt ami neked nincs és sohasem lesz...és nem kell tűrni
egyetlen ellenvéleményt sem cáfoltál kizárólag olyan szavakat használsz "ellene" ami inszinuál és benyálaz de egyetlen árva kurva tényt számadatot soha mert csak

hát akkor tűrjél vagy hallgass...a nagy "okosságod" nem tudni miben képzeled de olyan köcsögöt még én sem láttam edig már sokféle köcsögöt meg tudtam szemlélni azelőtt is hogy leverték a polcról meg azután is hogy leveték a polcról
üdv innen a zellenvéálemények főggyérűl
és próbálj gondolkodni a tényeken, az hasznos szokott lenni_"

varanus.blog.hu/2014/08/08/_es_akkor_szijjarto_mergeset_toppantott/full_commentlist/1#c24124847
"_Rodi!

Régi ismeretségünkre hivatkozva mondom, amit. Ha akarsz megsértődsz, ha akarod átgondolod.

Alpári stílusod, vitapartnereid lealacsonyító képernyőbe döngölése fokozottan elviselhetetlenné tesz, különösen azon estekben, amikor a célkeresztbe vett személy messze fölötted áll.
Orica nem érdemelte meg sem azt a hangot, sem azt a tartalmat, amit megengedtél magadnak vele szemben a linkelt hivatkozáson található hozzászólásodban.
Tovább megyek -de még mindig nem a petsába- amennyiben úgy véled, hogy a sokoldalú tájékozottságod feljogosít a minősíthetetlen hangvételre, úgy nagy tévedésben vagy, mert másoknak is lehetnek szerteágazó ismeretei amelyek más következtetésre adnak okot vagy legalábbis megfontolásra méltó információkat.
A tudás és a vélemény megosztásának és az írástudók felelőssége éppen arra kellene sarkalljon téged, hogy beszélgető partnereid és a bégető paraziták között különbséget téve megőrizd emberi méltóságod, amit leginkább azzal valósíthatsz meg, ha a másokét nem igyekszel eltiporni.

"_rodeo36 2014.08.10. 22:45:55
@jaegtoer:
nem szoktam megsértődni, vannak más megoldásaim...érdekes módon rangsorolsz, felettem állónak titulálva egy véleményt, amely mögött nem igen találtam egyetlen személyt sem [...]
mindenesetre köszönöm, hogy felhívtad figyelmemet, hogy véleményt más szavak használatával is lehet leírni...majd válogatok_"

Ennyit a bilievezésről.
@rodeo36:

Mivel ítélőképességed cserben hagyott, kiemelem az előbbiből a lényeget:

"A tudás és a vélemény megosztásának és az írástudók felelőssége éppen arra kellene sarkalljon téged, hogy beszélgető partnereid és a bégető paraziták között különbséget téve megőrizd emberi méltóságod, amit leginkább azzal valósíthatsz meg, ha a másokét nem igyekszel eltiporni."

Mindazonáltal bilizz tovább, ne zavartasd magad.
@jaegtoer:
kiskegyed kicsoda? 42, 43, 47 esetleg 71?

a "hisztispicsá"-ra nem reagáltál, mint az szokásod

brühüyyy

te feltetted orica-t is a létrára engem meg megpróbáltál beásni a létra alá...nem gyütt össze...egyébként is kimaga őkicsinysége, hogy létrákat gyárcson és rakosgasson nickeket a virtuális létrákon szerte széjjel
@rodeo36: "te feltetted orica-t is a létrára engem meg megpróbáltál beásni a létra alá..."

a hiúság szamárlétrája. istenkirály, ne foglalkozz vele!
@rodeo36:

Be vagy szűkülve, sőt szűkölve. Képzeld a létrákon túl vannak még kilincsek és ajtók és ablakok és dobozok. És vagy te, aki keveri az üszögöt és a küszöböt.
Mindazonáltal megvan a te létrád is, csak csodálkozom, hogy milyen sebesen mászol rajta fokokat törve vissza a fára.
Szóval, volt nekem egy ismerősőm ( sajnos már nincs itt >nem te< ) aki a hetvenes években lett külföldre szakadt hazánk fia. Akkor fiatal volt, itthoni emlékei is azokhoz az évekhez kötötték. A kilencvenes évek elején haza-haza látogatott, majd végleg hazaköltözött az ígéretek vidám földjére. No hozta magával a kapitalizmusból származó jobbnál-jobb ötleteit is. Úgymint pénzt pumpált egy vállalkozásba - végeredmény: üzlettársai összefogtak, és többségi szavazattal a vagyont kivitték egy másik társaságba, amiből ismerősőmet bölcsen kihagyták. A pénzét is alaig tudta visszaszerezni. Másik ragyogó ötlete volt, hogy kertész szakember lévén, földeket vásárol, és itthon gyeppázsitot gyárt, amit majd elad. Mondtam neki, ez elvetélt ötlet, de nem nagyon akarta megérteni, azonba nem kezdett bele végül. Vagy 5-6 évvel később egy alkalommal azt mondta, most már érti miért mondtam ne kezdjen gyepszőnyegezésbe. Ennyi idő alatt ismert rá arra, miként élnek itt az emberek, miként folynak a vállalkozások, hogy ez más világ, mint amit Kanadában élt idegenbe szakadása alatt. Ez a kapitalizmus a mienk, nem a világé, és főleg nem is olyan.:(

Aki érti, annak jó, akinek meg nem inge, az vegye magára, és gyorsan gombolkozzon bele.
@jaegtoer:
hát onnan a disznóólból bárhová...csak felfelé...

bele vagytok ragadva a dagonyába...

brühüyyy

és milyen hangnemben röfögsz? malaC-moll vagy pata-dúr? kellemes kis izé még jó hogy sikerült kimásznom időben
@rodeo36:

Az összes partitúrával kitörölheted a valagadat g-dúr(r)-ban, ha az emberi beszédet nem érted. Haver.

Elég lett volna -"akkor"- annyi, hogy:
_Hűha, most veszem észre, elragadott a hév meg a malligán, bocsika Orica.

De te megátalkodtál a megátalkodottságban,
és már ott tartasz, hogy a tényeket hazudtolod magadnak is ellentmondva.
Méghogy létra meg dagonya?! Ugyan...

...de vissza a kályhához:

"___
"_rodeo36 2014.08.09. 08:20:49
@jaegtoer:

soxeretettel üdvözöllek, kurvára teccik ez az esszé kíváncsian várom a levédiai szakértők mai inzúliumát a csúcs persze a szarvasgomba nagyhatalom meg a turul és csodaszarvas pörkölt (recepted is van hozzá?) azért én a magam részéről a vargányát jobban szeretem rántva és még pörköltnek is nem is beszélve a többi jobbnál jobb erdei gombákról
látom (hazudok, nem látom, de érzem) ma tiszta volt a Finnlandia

egy nagy hatalmas üdvözlet és

brühüyyy a 12. hatványon___"

Tehát kérdésedre, hogy mennyi az annyi, a helyes válasz 12, b+.

Amúgy pelenkáznak, vagy biliztetnek?
@rodeo36:

Törődj bele, hogy nem vagy Hírnök. Nem vagy az abszolút igazság birtokában - mivel olyan nincs.
Itt a blogon minden józanul gondolkodó - a gazdasághoz kicsit is konyító ember - pont ugyanazt és majdnem ugyanúgy látja mint te.

A baj az, hogy egyetlen megoldási javaslatod a lámpavas. Nézd vissza magad, nincs másod. Ezt annyiszor ismételted - válogatott jelzők kíséretében - hogy mára már nem éri el az ingerküszöböt. Ellenben kontraproduktívan működött a dolog, mert te viszont egyre inkább elvesztetted az önkontrollt.

Lehet itt ordenáré stílusban, humorosnak vélt, borzasztó nyelvezettel irtani a kommentelőket - a sértett hiúság és a meg nem értettség jegyében - , csak nem vezet sehova.

Illetve de. Egyre kevesebben kommentelnek, egyre kevesebben érzik itt jól magukat,egyre többen keresnek más terepet.

Szóval ne vergődj, ne áltasd és sajnáld/sajnáltasd magad azzal, hogy azért vagy feketeseggű, mert te vagy a végzet látnoka és napi hírnöke. Egy frászt.

A dolog sokkal prózaibb, ne láss bele drámát. Csak egy szereplő vagy itt, annak viszont egyre ripacsabb.
Elveszted nézőidet.

Azt hiszem már mindent leírtál rólam, ne fuss neki mégegyszer. Nem fogod tudni alulmúlni magad.
@Orica Középföldi:
azért mert 4-en egy passzátszelet lehelltek még nem vagytok valakik de azok semmiképpen akik tesznek...duma megy 6-ért két krajcáros, konklúzióm:

lesajnálom mind a négyeteket

sacanagem

brühüyyy
@Orica Középföldi:
Szia Orica!
Őszintén örülök, hogy olvashatlak.
Reményemet fejezem ki, hogy ez folytatódik.
Hiányoztál!
@rodeo36: "de azok semmiképpen akik tesznek..."

hülyeség. nem tudhatod. a múltadban élsz.
@parti_giano:
még a norvég kormány is jobban látja mint te és a "4-4-ek" nem kell engem elküldeni ...én ott élek ahol élek...de hogy ti nem tesztek semmit az tény, az eredményen látszik és a mindennapokon

brühüyyy
@rodeo36: "...azért mert 4-en egy passzátszelet lehelltek még nem vagytok valakik..."

Öregkomám! Ez már a szellemi leépülés jele. Pedig én nagy tisztelőd vagyok a mostani teljesítményed ellenére is ( Az ember nem tehet róla, hogy öregszik az agya. Is. ). Amit a zenei ismerteddel nyújtottál ebben a blogban, azt én utoljára ifjúkoromban a ki nyer ma nevű műsortól kaptam meg. Közben nem volt időm elmélyedni, de te feltámasztottad a régi érdeklődésem, és ez nagy érdemed, köszönet érte. Látod ezért már megérte ide járogatni.
Mégis! Én eddig megtiszteltelek azzal, hogy az anyanyelveden(?) szóltam hozzád, lévén ez egy magyar nyelvű blog. Tőled nekünk ez a tisztelet nem jár?

No Béláim! Gondolkodjunk.:D.

Rodi! Mijafaszért gondolod, hogy valakik akarunk lenni? Mi van akkor, ha valakik vagyunk/voltunk, csak két üveg közt mélyen hallgatunk róla? Hm?
@látjátok feleim szümtükkel:
nem értem...le vagyok épülve...az ország 25 éve a tolvajok főggye...és mindenki részese aki nem tett ellene semmit és ha nincs változásakkor senki sem tett semmit következésképpen mindenki részes annak ami van

na ...
brühüyyy
@rodeo36:

B+, ezt a kinyilatkozásod nélkül, magunktól is tuggyuk. A lehetőségeink, főként zsozsóügyileg viszont... Te tettél már valamit, hogy ezen változtass?
@rodeo36:

Rodi gondolod, hogy akik itten öregszenek, azon felfelé épülnek?
@rodeo36:

"lesajnálom mind a négyeteket"

Nem tudom kik a négyek, de nem is érdekes. Én nem LEsajnállak, egyszerűen csak szánlak, mivé lettél ennyi ésszel és tapasztalattal.
Akár boldog is lehetnél, amit megosztasz velünk.
@Mariann19:

Már csak elvétve fordulok elő itt.De megszólalok, ha valamivel nagyon nem értek egyet:))
@Orica Középföldi:

Szokják mondani, hogy ennyi ésszel, meg egy vödör mésszel, elmehetne festőnek.:)

Azért ne vedd ezt nagyon komolyan, mert mégis forog a Föld.
@Orica Középföldi:
"De megszólalok, ha valamivel nagyon nem értek egyet."
Én biztosan várni fogom a megszólalásodat.
@látjátok feleim szümtükkel:
mint a mellékelt ábra mutíttya, pudvásodik rendesen, a magam részéről a "leépülés" kizárólag a súlyfölöslegem leadására vonatkozik, az öreg pap holtig tanul és amelyik egyed állandóan tanul annak a szürkeállománya edződik és képes 96 korában is egész színdarabokat bemagolni vagy egy nagy előadást produkálni seperc alatt és elegáncsosan meg röpkén...szóval nem kell a hunyor...nagyon jól érzem magam...

brühüyyy

és vidáman
@Orica Középföldi:
a négyek bandája amelynek te is illusztris tagja vagyol...a boldogságomhoz semmi közötök...itt lanyha dögszag terjeng mint mikor az oroszlán elvonúl új gazelláért mert a régi már nagyon bűzlik a faágon ahol hagyta és akkor jönnek a hiénák a szavanna szemetesei és fölszedik az elhullott mócsingot, a csontokat és utánuk már csak kányák gyünnek az apró hulladékot tisztára takarítva a szavannát...a krokogyélus is csak 3 hete rothadó húst eszik mert ugye acélos gazella izmokat meg inakat nem képes lenyelni és megemészteni sem, a természet már csak ilyen, ha friss húst fog, azt elhurcolja és hagyja rohadni ugyanebből az okból...mintha a szavanna beköltözött volna a krokogyélus blogra is teljes a létszám és a bűz is...még a sírós dő hól dő hól nincs meg a jegesember hiányzik ahogy ordibál, hogy friss a jég és rianás van megrepedt a jég a kobakjában 42-edszer és vannak a segéd sakálok serege ugye mint a hiénák azok sem mernek egyedűl flangálni mert még a kányától elrebbennek éhezve kis bűzlő mócsingra

a blog őrizője... lesel mint fidel a kanyarban és lecsapsz ha görbék a hyperbolák

brühüyyy (vagy ezt már mondtam?)
@látjátok feleim szümtükkel:
meg van oldva számomra...ti is tuggyátok? akkor csináljátok...

brühüyyy
No látod te hóttig tanulsz, mi meg nem érünk rá, mert nekünk meg csinálni kell. Próbálgattyuk, de sajnos néha ferdére sikerül:)

Örülök, hogy jól vagy és vidám vagy. Valami szép zenével nyomatékosíthatnád is.
A blog szavatossága ejárt.
@rodeo36:

Kösz, most nagyon aktuális, megyek a krokogyélus apro rokonnyait megsütni vacsorára.:D
@látjátok feleim szümtükkel:

ugye a tollaikat is kitéped, mert a sült toll az nem az igazi

brühüyyy
@rodeo36:

"___@Orica Középföldi:
a négyek bandája amelynek te is illusztris tagja vagyol...a boldogságomhoz semmi közötök...itt lanyha dögszag terjeng mint mikor az oroszlán elvonúl új gazelláért mert a régi már nagyon bűzlik a faágon ahol hagyta és akkor jönnek a hiénák a szavanna szemetesei és fölszedik az elhullott mócsingot, a csontokat és utánuk már csak kányák gyünnek[...]___"

Visszautasítom. Itt senki nem állított olyat, hogy te egy hetek óta rothadó dög lennél, hacsaknem most, te.

Jobban kell igyekezned, mert már nem vagyunk -te sem, én sem- elég röhejesek a publikumnak.

Például a közhelyes négyek bandája helyett használhatnád a heteket is, mert lehetne arra asszociálni, hogy 'heten, mint a gonoszok'.
Neeem, te inkább a hetek óta rothadó döghús mivoltoddal dobálózol. Fene a gusztusod.
Legyél már igényesebb, hova tetted az élceidet, már nem mosolyog senki a férceiden, csak te, de ez váljon a te egészségedre.
@jaegtoer:

olyan vagy, mint a fidex, azt a levelet a nagyköveteknek nem te írtad?

azt, hogy ki min mosolyog azt te nem tudhatod, hacsak nem te vagy az orica a középföldről és sírós dőba tesz hól volt hól nem volt meg még néhányan a jegesember is te vagy...

elbasztad és most mindenki hibás csak te nem...

a szavanna neked nem javallt

egyébként minek küldted a cubai-egészségügyet? a fél doktori kar a barátom az egyetemtől a kórházakig bezárva sőt...

brühüyyy
@rodeo36:

"_olyan vagy, mint a fidex, azt a levelet a nagyköveteknek nem te írtad?_"

Nem, akárkikkel nem állok levelező viszonyban.

"_azt, hogy ki min mosolyog azt te nem tudhatod, hacsak nem te vagy az orica a középföldről és sírós dőba tesz hól volt hól nem volt meg még néhányan a jegesember is te vagy..._"

No, mondjuk ezen talán mosolyognak, ha én röhögök.

"_elbasztad és most mindenki hibás csak te nem..._"

Nem, Rodi, én biztosan hibás vagyok. Nem csak gyárilag, hanem úgy egyébként is. Egy tök selejt vagyok. Csak igyekezek.

"_a szavanna neked nem javallt_"

Hógyisne! majd pont a szavanna! Még mit nem? Egy jegesembernek? De köszi, majd vigyázok.

"_egyébként minek küldted a cubai-egészségügyet? a fél doktori kar a barátom az egyetemtől a kórházakig bezárva sőt..._"

Ez tiktok.
@jaegtoer: hol marad a 42???? ajánlhatom, akademikus figyelmedbe Philip K. Dick: Álmodnak-e az androidok elektornikus bárányokkal?, című művét?
esetleg az Imposztor jobban teccene?
@rodeo36:

Vízben élő rokonyok, pikkelesek, nagyon jók lettek. Jó barna ser kísérte őket végső úttyukra.
@nincs_itt:

Nincs erre szükség. Lapozz. Annál is inkább, mert majnem Rodit basztam le, azt hoittem ő okvetetlenkedik.
Szeretnél te még annyit olvasni, amennyit én már elolvastam.
Mindazonáltal nem akadémikus vagyok hanem nyalafintikus, harmadállásban tróger.
@jaegtoer: ne csinálj nekem programot!
szeretnék bizony!(számomra nincs elég, ha olvasmányokról van szó) de asszem, neked sem ártana, ha a nyomomba szegődnél.
ezt rögtön sejtettem, nem kell a kámingáút.
csak voltam bátor ismételten az orrod alá dörgölni, hogy meglehetősen egysíkú, amit olvashatok tőled.
@nincs_itt:

Akkor javítsd a térlátásod:)
@jaegtoer: Edwin A. Abbot: Síkföld

csak ajánlani tudom, hogy a dimenziókban eligazoggy.
@rodeo36: keresd vissza, ha akarod: én jeleztem, hiéna vagyok (mint azt is, itt nem mindenki hülye vagy tapasztalatlan fiatal)... te ellenben soha nem voltál oroszlán... tán orosz lánya, igen... fejezd be az inszinuációt, s senki nem bánt téged... az meg a való nagyon különös interpretálása részedről, hogy itt bárkinek is bármi segítségre lenne szüksége ama "négyek" közül, hogy ellentmondjon neked... finomítsd a gps-t, mert nem mutatja pontos helyed a táplálékláncban...
@látjátok feleim szümtükkel:
harcsa? pisztráng? lazac? lepényhal? miféle folyami, tavi, pataki, tengeri, mélytengeri

hatalmas tőkehal szelet megtöltve 4 féle gombával és spárgával vajjal és borral locsolva sütőben?

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
keresd vissza, ha akarod: én jeleztem, hiéna vagyok (mint azt is, itt nem mindenki hülye vagy tapasztalatlan fiatal)

azaz dögevő

... te ellenben soha nem voltál oroszlán...én csak tudom ki s mi voltam illetve vagyok a többi a te beteg fantáziád...

tán orosz lánya, igen...

fejezd be az inszinuációt, s senki nem bánt téged... én nem szinuálok sem in sem out...el szoktam mondani a véleményemet aminek mindíg van valóságalapja tehát csak szubjektív alapon lehet "rakosgatni" a ti részetekről ugyanaz nem igaz

az meg a való nagyon különös interpretálása részedről, hogy itt bárkinek is bármi segítségre lenne szüksége ama "négyek" közül, hogy ellentmondjon neked... természetesen nem kell nektek semmilyen segítség mert azért vagytok itt a blogon, hogy ellentmongyatok, mindegy mi az csak ellentmondani mert a másiknak nem lehet hogy is képzeli meg egyébként is...

finomítsd a gps-t, mert nem mutatja pontos helyed a táplálékláncban...

nincs szüxégem gps-re sem, tudok tájékozódni, a táplálékláncban -előbb vagy utóbb- mindenki táplálékká válik ha másé nem a hangyáké ezt senkisem tudta még elkerülni az addig vezető út érdekes a többi a hófehérke meg a mikulás hőstettei

szóval most megint megaszon'tad, jó "kellemesen", szóval mint a fidex és orbán te is felajánlod, ha gazsulálok akkor addig ...amíg amúgy is meg nem úntok és nem kezdtek ...főzni...

a "nagy" egyetértéseteket ha valami hasznosra tudnátok fordítani akár gazdag emberek is lehetnétek és nem frusztráltak egy elbaszott ország elbaszott lakóiként? nemdebár?

brühüyyy
@nincs_itt:

Azért egy kicsit lehangoló az a képzeted, hogy csak az Ablak-Zsiráfig jutottam. Mindazonáltal azt is megértem, hogy másokkal folytatott "beszélgetéseimet" nem olvastad, nem olvasod.
Miből gondolod, hogy a társadalmi szatíra mint műfaj és mű, csak a Gulliver utazásaiból lehet ismert számomra?
És ugyan miből gondolod, hogy hangya korszakom tapasztalatai nem alkotnak erős bástyákat egészséges cinizmusom védműveiben? A síkok összessége és keveredése végtelen számban és időben milyen lenyomatot hagyott az emberi elmében, és miképpen ösztönzi cselekvésre, és tettre és új gondolatra, hogy a végén eljut a Holdra, a Marsra, a Naprendszeren is túlra, hisz a hetediken innen nem egyéb, mint pont, vagy még az sem, csak esendő ember, éppen mint a hangya a kettőben, csak nyelve is van, és majd akkor oktass, ha megélted a hangyák szerelmét úgy, mint Júlia Rómeóét.
@nincs_itt:

"_hol marad a 42???? ajánlhatom, akademikus figyelmedbe Philip K. Dick: Álmodnak-e az androidok elektornikus bárányokkal?, című művét?
esetleg az Imposztor jobban teccene?_"

Bocsánat, este nem reagáltam a nyalafintikuson túl. Nos nem olvastam, hiszen nem lehet kérdéses, hogy az androidok álmodhatnak-e elektronikus bárányokkal, viszont nem szégyellem bevallani, hogy Ridley Scott után nem éreztem külön ingert az androidok ingereinek tanulmányozására, bár lehetnek Asimov atyának is hiányosságai, s talán megengedhetetlen, de beérem vele e tárgyban, elvégre maradi konzervatív lennék, vagy mi a processzor. És annyi minden más van, ami még vár rám. Például annak meglesése, hogy a Föld, csak egy kugligolyó egy másik bolygón. Ha nem veszed rossz néven. De igazad van, máris van legalább egy könyv amit te olvastál és én nem, és ha már van egy, akkor lehet 1000 is. De ez nem von le semennyit abból amennyivel én kalandoztam.
Az viszont meglep, hogy citátumaid ellenére nem lépsz túl a negyvenkettőn, és nem vágod -magyarázat ellenére- sem az itt megjelenített üzenetét.
Aztán vedd még figyelembe, -majd te is észreveszed- amikor egyszercsak rád köszön az este és már nem a moralitás vagy a mortalitás a központi kérdés, hanem az út, a rész és az egész. ...és mindebben a hangya és a pont esetleg bekavar még az Isten, mint 42. dimenzió;)
De azt teszel, amit akarsz, vagy is inkább amit lehet. Te ismered az útelágazásaidat, a dobozaidat, és az ajtóidat, ablakok ide vagy oda.
Legyen szép napod. [komolyan mondom:]
@rodeo36:

Á, szemetet nem eszek, ezek ollan ropogós sütésre valók voltak. Igazi magyar halak.:D
@rodeo36: "...ha gazsulálok akkor addig ...amíg amúgy is meg nem úntok és nem kezdtek ...főzni..."

Igaz, én nem sír vagy, de te sír hatnál, mert senki nem kérte, hogy gazsulálj. Kevesebb nyakoljal kéne talán, hogy nem láss rén akarom mondani rém képeket.
Főzni meg muszál, mert magától a halacska sem ugrik a serpenyőbe, de a desznyó sem az üstbe. Egyébként is, erre felé a nagybőgőbe szokás beugrani.:D
@látjátok feleim szümtükkel:

sír van a hóldő batesz ha nem akkó' kitesz de sír
a Ga Zsula nem nya ko laj és a rénes rém nem jeges

halbeúsz ól ajbatósz és kir ÁNT

a Bőgő Nagy Batesz Sír Dő Hólú GRIK

brühüyyy

törpeharcsa agyagban? sercegősen
@rodeo36: igazad van, nincs ellenvetésem...
@rodeo36:

Nem törpe, csak eccerű apró.

Visszatérve vesszőparipádhoz: szerinted ez vezet valahová?
nol.hu/belfold/halalos-ultimatum-orban-viktornak-1483813
@rodeo36:

Ő, Rodi, Ő legalább csinál valamit.
@jaegtoer:

ŐŐŐŐŐŐŐŐ, őőőőőőőőő, hmhmhm, 42, 43, 44, 45, 46,...91, 7111...

brühüyyy
Akkor kifejtve:

Ha valaki csinál már valamit, akkor tiszteljük meg azzal, hogy ember számba véve személyes névmást használunk, míg a dolgokra, tárgyakra továbbra is elfogadott a mutató névmás.

De ilyen (hogy értsd:"ez") vagy te.
Te, te és te mindenek felett, mindenki más pedig senki és semmi, mert te, te, te vagy az Istenkirálycsászár Rodeo és mindenki másnak coki.
Közben te vagy, aki nem csinál semmit, ellenben sérteget úton útfélen és viszályt szít amellett, hogy lehet csak egy ócska sikkasztó voltál, és azért nem jöhetsz haza.
@rodeo36:

Azt én is látom, hogy csinál valamit. De!Olyan vagy, mint Gábris, meg még nehányan. Kérdést hárít, másról beszél, terel, mint a juhász. Azt kérdeztem, szerinted EZ VEZET VALAHOVÁ?
@látjátok feleim szümtükkel:
igen vezet, legalább láttyátok, hogy ti még erre sem

brühüyyy
@jaegtoer:
aszongyák, hogy "ezt" te nekem szántad, bár nincs címkézve

az ez vagy az ő az azonos értékű és semmi pejoratív nincs egyik használatában sem...de a jegesember agya befagyott hát...e'vvan

idézlek:

"De ilyen (hogy értsd:"ez") vagy te.
Te, te és te mindenek felett, mindenki más pedig senki és semmi, mert te, te, te vagy az Istenkirálycsászár Rodeo és mindenki másnak coki.
Közben te vagy, aki nem csinál semmit, ellenben sérteget úton útfélen és viszályt szít amellett, hogy lehet csak egy ócska sikkasztó voltál, és azért nem jöhetsz haza. "

belőled a féltékenység tombol az őrület határán vagy csak tudnám hogy innen vagy már onnan

namost azt, hogy "ócska sikkasztó" azt azonnal szívd vissza, mert ez túl megy minden olyan határon amit normális ember magától felismer és ott megáll

de mivel te sem arra nem vagy hajlandó, hogy abbahagyd ezt a kettőnk között általad kialakított viszonyt sem arra, hogy befogd a pofád...a továbbiakban nem vagyok hajlandó reagálni semmilyen beírásodra, bár nem tahótlanítlak

brühüyyy
@rodeo36:

"_de mivel te sem arra nem vagy hajlandó, hogy abbahagyd ezt a kettőnk között általad kialakított viszonyt sem arra, hogy befogd a pofád...a továbbiakban nem vagyok hajlandó reagálni semmilyen beírásodra, bár nem tahótlanítlak_"

Nem értelek, hiszen kedvellek.
@jaegtoer:

Ugyan nagyon kíváncsi vagyok, de nem szeretném tudni, hogy milyen az, amikor nem kedvelsz valakit.

Furcsa lelkülete van a konziknak:)
@rodeo36:

B+ Rodi!
Anyám mindig mondta mikor gyerek voltam, hogy okos enged. No én engedek, szerintem ezen a témán nincs már megbeszélni valónk. Azért tőled többet vártam, de ugyé a jópap is hóttig tanul, én mög papsé vagyok, mög még hót sé. Mértisné tanulnék a hátralévő időmben?:D

Majd az ismétlőgombot köpd ki, mielőtt beakad az agyadba!
@időtolvaj:

Mondhatni megér egy misét avagy mesét, szinte Párizs szindróma:)
@jaegtoer: na ja, csak henrik a városra gondolt, te meg a hilton lányra, ahogy ismerlek.
@parti_giano:

Ne hozz engem hírbe olyan girhes nőcivel, mit képzelsz?! Itt van nekem jaegkiskaes.
@Mariann19: Berzeviczinek iskolái vannak, De mit is mondott? A politikailag függőségben lévő nemzetek erőteljes kivitele nem fejlett gazdaságukból, hanem kizsákmányolásukból fakad. Roppant tömege megy a pénznek keresztül Magyarországon, de nem marad itt, hanem az osztrák tartományok felé folyik el, és különösen Bécsben halmozódik fel… Ennél fogva kettős baj sújtja Magyarországot: a látszólagos gazdagság tünete, s a kimerült szegénység nyomasztja, mivel az ország elveszti pénzeit és a hevesebb keringésű átmeneti forgalom hatása azt még jobban szegényítvén, a politikai halál válsága felé siet. Amennyire gazdagítják a nemzeteket az ipar és kereskedelem, úgy viszont az ipar és a kereskedelem sem virágozhat ott, ahol a nép a legalsóbb és legnagyobb részét, a nemzet alapját a nyomor sanyargatja 1796!
@Szúrófény:
Magvas megállapításokat tartalmaz ez a levezetés gazdaságilag kiszolgáltatott hazánkról.
Azonban a kiszolgáltatottság oka történelmi visszatekintésben más-más tőröl fakad.
Egy dolog viszont analóg, mindíg egy elszegényedett nép, és leépült gazdaság a jellemzője.
Adaptáljuk a mai helyzetre a kizsákmányolást, amely szó az elemzésben megjelent.
A külföldi befektetőket örömmel fogadtuk a rendszerváltáskor, mert a magántőkét tartottuk prioritásnak a gazdaságban, és ilyen tőke még nem létezett akkoron. A fontosabb ok az volt, hogy önerőből egy megújhodásra képtelen gazdaság állapotában leledzett az ország.
Természetes, hogy a tőke viselkedési normája szerint a profitból bőven jutott kivitelre, azonban a profit egy része további beruházásokkal fejlesztette a gazdaságot.
Miért vagyunk meglepődve, hogy a befektető a profitjából szeretné, ha a befektetései megtérülnének?
Miután az ország saját gazdaságpolitikája miatt mindehhez nem képes hozzá tenni, elindul egy folyamatos elszegényedés, elnyomorodás.
Az ilyen gazdaságilag és morálisan leépülő nép
valóban politikai tudatában is olyannyira legyengül, hogy az emberi értékeivel és erejével nem képes az ország felemelkedésében részt venni.
süti beállítások módosítása