Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Édesdrágakincs, szív szakad őt hallgatva és látva... www.youtube.com/watch?v=rRAOmbVHHiw A sok sz... (2024.03.18. 23:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.08.22. 08:56 Fabius

Rés a pajzson: a papírhulladék

Címkék: fidesz hulladék papírgyűjtés

Megszűnik az iskolai papírgyűjtés, jött a hír tavasszal. Dehogy szűnik meg - mondja a Földművelésügyi Minisztérium, hisz az Orbán kormány sem akarja elvenni az iskoláktól a szemléletformáló élményt és a bevételt. Mi szülők meg itt állunk értetlenül, és valamit nem értünk. 

Aszongya a hulladéktörvény, hogy 2015 január elsejétől csak közszolgáltatónak adható át az összegyűjtött papírhulladék. Ingyen, ugye. Ez már a mai gyakorlatban is úgy néz ki, hogy ha egy teherautónyi papírhulladékkal odamész a közszolgáltatóhoz cégként, akkor lemérik amit vittél, kapsz egy papírt róla, hogy XY Kft. kurva jófej volt, leadott Z mázsa papírt, oszt'jónapot. Ellenérték nincs, vállveregetés van meg a környezettudatosság, hogy te megtetted. Ha egy kicsit olvasottabb vagy akkor legfeljebb Pintér tavalyi örökbecsűje jut eszedbe, miszerint: "a saját szemetünkből mi gazdagodjunk". 

Most meg azt állítja a fazekassándor minisztérium, hogy mégsem lesz elvéve a papírgyűjtés élménye, és a suliknak bevétele is lesz a sztoriból. Egyrészt ugye hurrá, a környezettudatosságra nevelés megmaradása mellett a saját szemetünkből nem csak "mi" gazdagodunk, marad az iskoláknak is, másrészt meg vajon hogy lesz a fából vaskarika? Ki fogja és milyen módon kifizetni a suliknak az összegyűlt papír értékét? Lehet jó lenne ezt elég gyorsan eldönteni, mert például amit néhány hete a "mi" gazdagodásunkra odaadtam ingyen, az súlyban-értékben jól mutatott volna a gyerekem neve mellett a gyűjtőversenyben, pénzben meg az osztálylóvés kasszában. Mert szelektíven gyűjtött...(muhaha)

 

...hulladék ide, rezsicsökkentő idegenprofit-üldözés oda, nekem, és a szülők többségének azért a gyerek az első. 

 

206 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr836625055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Benjamin Eisenberger: Ti vagytok Európa megélhetési magyarjai.
@jaegtoer:
Nézd, én három éve itt szopom a tájékozódás csecsét, ez mondjuk biztosan nem tetszik egyeseknek, de őszintén szólva leszarom.
Gejza és Ejzenberger szintű sakkfigurák véleménye nem érdekel, ha komolyabb vitára kerül a sor, úgy is rosálnak.

Szóval a Varánusz teljesen rendben van, sőt... az, hogy a blog górénak nincs rá elég ideje, az meg igazolja a tételt: jobban teljesít! Ja, nem az ország, lófaszt... esetleg Fabius, ezért aztán van dolga bőven, rajtunk kívül is. Mielőtt... ha akartam volna eddig is beindíthattam volna a nyalásgenerátort, nem erről vagyon a szó, így gondolom és kész.

Főztél valami említésre méltót?
Édesség nem érdekel, csak hús!!
Hmmmmhammhmmhhmmm.....
@taga20:
Ki volt rá írgyva:
"alkohólisták kíméjjenek!" -??
Ja, nem... :))
@jaegtoer: ismered, nem?
miné többet, iszom annál jobban remeg a kezem, miné jobban remeg a kezem, annál többet kilögybölök, minél többet kilögybölök annál kevesebbet iszom. tehát minél többet iszom, annál kevesebbet iszom:)))
egészség!
@Knósszosz: vagy az, hogy kommonisták:))
@taga20:
Marha!
Mi a mértékegység?

Kutyu belakta a kéglit amúgy?
Vigyázz... nem fog kérdezni, kiebrudal a választott vackából! Persze lehet intelligens is. Nem születik mindenki felcsúti tapernyáknak, még kutyuként sem. Úgy meg naná!
Faxe próba volt ma, egy literes doboz... és nagyon frankó! Lidl-be nézz szét, te kocsmabútor!!:)))
@Knósszosz: hallod! a szomszéd kismacskája itt nyaral, szegény kutyut szekírozza:))
a macskánk, meg csak a kárt okozza!
egyébként, a kurvaanyját putyinnak, rodeonak, angyalnak, nincsittnek, plusz a többi fideszcsicskának!
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2014%2F08%2F22%2Fmoszkva_mar_lovi_ukrajnat%2F
@taga20:
Majd lesz konszenzus, nyugi!
A macsekok is jó fejek, az enyém lelki segélyes szemetesláda a kutyának.

Úgy szeretik egymást, hogy a blöki megtanult dorombolni... detélleg... majnem!
Jócak, holnapra reszelj, szar idő lesz.
@Knósszosz: álmodj kiszeltüncivel, me megérdemled:)))
@Knósszosz:
Sörterrorista... a faxe izész? :)
Győzlek képezni, a h.bendzsike meg itt okoskodik, hogy alkeszok vagyunk... :D
@taga20:
Eveztem, de holnap én is meló.
Nem tarthatom magam távol attól, mint olyan jobbikosok, akiknek tiltja a vallása...
@taga20: Öreg én meg azt hittem azok miatt a civilek miatt aggódsz, akiket százával gyilkolnak le az ukrán lövegek és a katyusák mai utódai a GRAD-ok. Arról nem is beszélve, hogy az ukrán hadsereg már ballisztikus rakétával is lövi saját civiljeit. :(

youtu.be/yjCsibGk7EM

tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201408111316-9rzk.htm
@taga20:
muchisimas gracias señorito, no lo esperaba pero nunca se sabe que es que está en alguna gente, adiós diós te bendiga y protege por el camino venidero

jejejejeje ridivulo es su tontito

brühüyyy
@rodeo36: a te kurvaanyádat, ha véletlenül kihagytalak, enézést!:))
@taga20:
és miért ha szabad tudnom?

brühüyyy
@taga20:

Kabbe, te taganizált mittodomén ki?!
Rodit ne anyázd, nem érdemli meg.
@rodeo36: Hát mert te is ott vagy a felsorolásban Putyin mellet. Ez elég nyomós érv nem? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mióta meghívott a vendégszobájába azóta nem találkoztam vele, mindíg vannak meglepetések

ilyen a magyar élet

brühüyyy
@rodeo36:

látod hőzönge meg elment szundizni, felkavarta habosra a szart és mint az eb ott is hagyta...
mit szedtek ezek ma? valami frontátvonulás van vagy csak simán hozzák a valódi formájukat?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

rodeo36 2014.08.23. 00:22:08
@rodeo36:

látod hőzönge meg elment szundizni, felkavarta habosra a szart és mint az eb ott is hagyta...
mit szedtek ezek ma? valami frontátvonulás van vagy csak simán hozzák a valódi formájukat?

brühüyyy
@Benjamin Eisenberger: És mint jól tudjuk, a szar élmény is élmény...
@taga20: "tehát minél többet iszom, annál kevesebbet iszom:)))"

Ez egészen úgy hangzik, mint az, hogy Magyarország jobban teljesít.:D
Jó hírünk a nagyvilágban:

"A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap a reklámadóval kapcsolatban közölt kommentárt pénteki számában.

A német cégeket nem csak Kínában veszélyezteti az állami önkény, és Európa közepén is történnek olyan dolgok, amelyeknek semmi közük a jól működő gazdasági rendhez – közölte A televízió mint az állam ellensége című írásban a FAZ szerzője, Johannes Ritter.

Ezt a jelenséget tapasztalja meg "fájdalmasan az RTL vállalatcsoport" - tette hozzá. Azt írta, "a magyar kormány egyetlen tollvonással drasztikus adót vezetett be: a tévécsatorna-hálózatnak ezentúl a bevétel (és nem a nyereség!) 40 százalékát kell befizetnie az államnak".

A FAZ szerzője úgy vélekedett, hogy az intézkedés mögött tisztán politikai számítás húzódik meg. Szerinte az RTL ugyan nem a kritikus politikai újságírás zászlóvivője, a kormány mégis azt akarja elérni, hogy távozzon az országból, és a piacvezető csatorna kerüljön nemzeti védnökség alá.

A politikai önkény miatt az RTL virágzó magyarországi leányvállalatából egy csapásra a csoport problémás gyereke lett, mindezt azonban a befektetők világszerte pontosan regisztrálják majd, és a jövőben elkerülik Magyarországot – tette hozzá a FAZ kommentátora."
hvg.hu/gazdasag/20140822_FAZ_Magyarorszagot_elkerulik_majd_a_befek

Persze pöllencs bolsevik narancséknak az se tűnhet fel, hogy "A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap..."

Nem a liberális zsidó világösszeesküvés, vagy a meleg balettáncosok szövetsége említi ezt.
Persze a h.bendzsi féle balfékek szerint minden facán halad, csak a libsik hörögnek.
@Knósszosz:

"_Nézd, én három éve itt szopom a tájékozódás csecsét, ez mondjuk biztosan nem tetszik egyeseknek, de őszintén szólva leszarom._"

Nekem tetszik, hogy és ahogy itt cicizel. Tanúsítom: Jó is az, különösen multi-funkci üzemmódban!:DD

Képzeld el, nincs időm főzni! Lassan fényevő leszek, csak épp nem világít a fejem, mint egy villanykörte. (lehet le is van kapcsolva)

Amióta a céghez begyűrűzött a 'jólteljesítés' (+milliárdok + egyebek becsengetése a köcsögök vetésébe), azóta mindenki sportból* melózik, mert 3. éve nincs fizu emelgetés, ellenben -komfortérzetünk növelését elősegítendő- lehet a cégnél focimeccsekre jegyet venni.

* olyan tevékenységcsalád, mint egy határozatlan idejű túlélő tréning rendszertelen időközökben 10 próbával és maratonnal könnyítve.

Még négy év, és Kádár jobb besorolást kap, mint Orbán, és Aczél toronymagasan liberálisabb besorolást kap, mint ezek a önfelkent kultúrhéroszok.

Erről az önfelkentről jut eszembe, hogy flekkent kellene sütni, de majd csak holnap. Ma dolgozok, holnap eszek, holnapután iszok, holnapután meg alszom. (ja, és a rohadt ikes igék is le vannak sz@lva)
@Knósszosz:
azt hiszem az másik hülye talált válaszolni. Tehát ma még nem sikerült bootolnom, csak butulnom.
@jaegtoer:
A "nyalásgenerátorával" vigyázz azért!
Tegnap a faxe-n csüngött, hepciáskodott is.
A többiről lemaradtam, az evezés és halevészet, majd halacska megúsztatása egy kis fröccsben lekötött, későn estem be. Volt kollégát (Angliában bacca a rezet, most épp kalandvágyból hazalátogatott) vittem el tegnap a vízre.
Durva nap volt? Narancsbolsevik segédcsapatok sehol?
Kubatov elvtárs nem lesz elégedett, Lúzer elvtárs is szomorú lesz... :(
@mattüveg: :)

@jaegtoer: :)

a franc se gondolta, hogy @Knósszosz: technikája ennyi embernek bejön és még a "nyalásgenerátor" se kell neki...
:DDDD
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ)" nem a "nagyvilág"!

ez se tudni?
@guma:
Jaja... csak a mocsok beszólogatós német konzik. Szart képzelnek azok is, mi itten szabaccságharcolunk... ja.
Majd amikor Piktorka fejecskéjében felmerül, hogy mi lenne a két legnagyobb autóipari hazai (német tulajdonú) gyártó ellen is szabaccságharcóni, na akkor ugassanak!

Ha már a diplomáciában blama szegénykém:
"forrásaink ugyanis arra sem találnak semmilyen magyarázatot, miért nem mutat Magyarország szinte semmilyen szolidaritást legnagyobb területű szomszédjával, melynek területén ráadásul 150 ezres magyar kisebbség is él. „Az, hogy Robert Fico látványosan turbékol Putyinnak, talán még érthető abból a szempontból, hogy ő máig büszke arra, hogy a csehszlovák kommunista párt tagja volt, de Orbán esetében elég nehéz ilyesmiről beszélni” – mondta egy forrásunk, hozzátéve, rövidlátónak tartja a magyar hozzáállást, hiszen ha egyszer konszolidálódik a helyzet, a mostani ukrán vezetéssel kell majd a magyar félnek jó viszonyra törekednie.

Ehhez képest alig hallani támogató nyilatkozatokat Magyarország részéről, ellentétben például a lengyel kormánnyal, mely következetesen támogatja az új ukrán kormányt, és nem jut eszébe ebben a helyzetben autonómiaigényt megfogalmazni az Ukrajnában élő majd félmilliós lengyel kisebbség számára. „Megdöbbentőnek tartom, a minimális szolidaritás is hiányzik Orbán részéről Ukrajna irányába” – mondta a hvg.hu-nak egy brüsszeli forrásunk is.

Mindez tovább fokozhatja a magyar kormányfő, és a diplomácia elszigetelődését európai szinten, pedig már most sem túl jó a helyzet. Még a májusi brüsszeli uniós csúcson beszélt arról több forrásunk, hogy az egykor népszerű és elismert Orbán Viktort mára a legtöbb tagállami vezető úgy kezeli, mint például annak idején Silvio Berlusconit: „természetesen elviselik, és tárgyalnak vele, mert mégis csak egy tagállam megválasztott kormányfője, de nem kedvelik, és ha nem muszáj, nincsenek vele”. Ennek jeleként, úgy tudjuk, volt olyan uniós csúcs tavaly, ahol egy amolyan informális négyszemközti beszélgetést szerettek volna összehozni Orbán Viktor és Fredrik Reinfeldt svéd kormányfő között (aki egyébként a jobbközép Mérsékelt Párt elnöke is, tehát egy pártcsaládba tartozik a Fidesszel), de Reinfeldt köszönte szépen a lehetőséget, nem kívánt találkozni Orbánnal. Sőt, információink szerint, amikor tavaly májusban a magyar kormányfő Helsinkiben járt, a magyar diplomáciának sikerült lekötnie egy stockholmi kétoldalú tárgyalást is, de Reinfeldt végül ezt is lemondta. Persze ez sem annyira új, a svéd külügyminiszter is nyíltan bírálta a magyar kormányfőt."
hvg.hu/itthon/20140822_Orban_Ukrajna_Szankciok_NATO_csucs_Putyin
@guma:
Nekik ott a FAZ, nekünk meg itt ez a ...!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

mert te is csak ilyeneket találsz a hírekben...
a jó híreket kikerülőd, igaz???
ez pedig elárul mindent rólad!
jössz ilyen konzervatív államokkal, akik nem képesek liberális alapokat is beépíteni működésükbe, állampolgáraik érdekében...
közben észre sem veszed, hogy ettől már romokban vannak?
különben is ha kell majd a TEK kimenti a magyarokat onnan is mint Libiából azt a kettőt...
@guma: helyesen ez lett volna: akik MÉG képesek...
szóval, nem tudom hol jár a kezem...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Eléggé kimaradtam, mert tegnap nálam erősen havazott, de mintha a Benji-előfordulás gyakorisága növelte volna az egyhangúságot, de tud valamit ez a devolúciós egyed, vagy erősen vonzó a bónusz, mert minden mészárlás után újra kezdett tekergőzni mint a kettévágott giliszta.

Ja,ja az a fránya kalandvágy! Még jó hogy vízre vitted és nem jégre, de legalább fröccsöztetek! De ilyen helyzetben az Unicumra esküszöm. Egyszer Egy éjjeli kenuzásban valahonnan a Hernádról a Sajón aztán a Tiszán Tiszaújvárosig már csak az Unicum tartotta bennünk a lelket. Már úgy éreztük időtlen idők óta csak evezünk, csak evezünk és sehol a városi fények. A vége felé már kérdezgettük az éjjeli horgászokat, hogy: -Hol járunk?
Mire többen is: Hát a Tiszán!
Aztán ez egyiktől már úgy kérdeztük: -Milyen messze vagyunk Tiszaújvárostól?
Válasz: -Úgy negyedóra, húsz perc.
Barátom újra kérdezett viccelődve: - Biciklivel, vagy kocsival?
Válasz: Áááá, dehogy, motorral!

Este 7:30-kor indultunk, és hajnali fél háromkor elsőnek értünk a depónkhoz. Engem ketten két oldalról támogattak fel a stégre, mert az első helyen ülve nem tudtam a lábam kinyújtani, ezért kiszálláskor fel sem tudtam egyenesedni és felérve a táborhelyhez egy túrahordót toltak alám, de egy kicsit megemeltek, hogy rá tudjak ülni. Napokig nevettünk rajtam. Persze a fröccsnek is megvannak a maga jó tulajdonságai. Az is volt, de éjszaka jobban csúszott az Unicum. Kettő literes golyó fogyott. Merthogy két kenut összekötöztünk, ha jönne valami állat motorossal akkor ne bonyolítsuk túl a túlélést éjjel a senki vizén. Persze a végén már mi is fröccsöt ittunk, mert a pálinka is elfogyott.

Na megyek melózni. Már az agyamra megy ez a 'jólteljesítési cunami'. Lassan eltakarja a céget.
@jaegtoer:
Látod... alkeszok vagytok! A bendzsike is megaszonta! :))
Mi tudományos alapon fröccsöztünk (a hosszúlépés nem fröccs közben), visszaérkezve, a hajót elpakolva, a halacska mellé, úsztatásképp!
Essetunni... alkoholista csürhe... :)
@taga20: kedves rakoncátlan óriáscsecsemő te tudod miért bántottad rodeot? mert én nem láttam az okát
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Elfelejthetnéd ezt az alkesz dumát! :)

Megmondta a vezér inni kell és kész.
Nem mindenkinek megy a pávatánc, bendzsa kicsit nehezebb mozgású, még nem állt át.

Alkesz mától nerkompatibilis áfa/jövedéki adó generátor.

Amúgy meg egészségedre! :)
@taga20:

"_ ismered, nem?
miné többet, iszom annál jobban remeg a kezem, miné jobban remeg a kezem, annál többet kilögybölök, minél többet kilögybölök annál kevesebbet iszom. tehát minél többet iszom, annál kevesebbet iszom:)))
egészség! _"

Italt nem lötyögtetünk ki semmilyen -még nagyon megesett-elesett- állapotban sem:)
És mint felegyenesedett gerinceseknek, ezt észben kell tartani, történjék bármi, még akkor is ha nyakig állunk a Finlandiában, vagy az Absolutiában:) Az eperfa hordóban érlelt Mirabella az teljesen más. Ott az esély mindig 50-50% :D különösen lelki vívódás fennforgása esetén. Ez a vívódás úgy néz ki: Ez annyira finom, igyak még, vagy ne? Csak egy kupicával, vagy stampedlival vagy mégis inkább egy pohárral? Vagy elég volt már? Áááá, gyerek még az idő!:)
@guma:

Vannak esetek, amikor az idősíkok összecsúsznak és térré alakulnak:)
Nagyon kedvelem Knószoszt. Az első ami eszembe jut róla, a szelíd jóság. ...és csak azután az ínyenc, az ízek kéjence, a gourmet, a görög, a mediterráneum szerelmes vándora.
Na, elmentem dolog van. A szentségit!
@mattüveg:

" Lassan fényevő leszek, csak épp nem világít a fejem, mint egy villanykörte. (lehet le is van kapcsolva)"

Ez utalhat izzószál- vagy töltethiányra is:)

"(ja, és a rohadt ikes igék is le vannak sz@lva)"

Mit szólna ehhez Vendler Zénó?

www.nyest.hu/hirek/egy-magyar-nyelvesz-akit-a-vilag-jobban-ismer-mint-sajat-hazaja
@sjz:
A pö..öm se akar ner kompatibilis lenni! Holnaptól nem is iszok! Na jó, lehet, h.holnaputántól csak...
@időtolvaj:

"Ez utalhat izzószál- vagy töltethiányra is:)"
Jé?! Ez önkényes kivagyiságomban eszembe se jutott!:)

"Mit szólna ehhez Vendler Zénó?"
És mit szólna az 'új' nyelvtani szabályokhoz? Elkurvulásom rögökkel ékesített sima útján nem véletlenül indultam rossz irányba:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Tudod, hogy nem erre akartam utalni. :)

Engem nem tudnak eltántorítani, nekem mindegy mikor mit mond a pávatáncos. :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Arról nem is beszélve, hogy bármennyit is iszunk, nem vagyunk alkeszek. :)
@jaegtoer: "Az első ami eszembe jut róla, a szelid jóság..." Knószot olvasom, megjelenik előttem Baradlai Richárd /Jókai/...../ne nevessetek/
@sjz:

Tudod mennyibe kerül kijózanodni?
@KÁTÉó53éúétr6: :)

nekem senki más nem jelenik meg, "csak" az érzelemdús mégis nyugalmat árasztó, megértően kedves @Knósszosz:...

@jaegtoer: :)

"Az első ami eszembe jut róla, a szelíd jóság"
szeretem ezt a fickót.

(bocs, @Knósszosz: ma úgy tűnik, kiveséztünk! :DDD)
Ezek az öntökön szúrástól sem ijednek meg! Amikor a Hagyót, a Molnárt és a többieket, választás előtt vitték rabláncon, az csupa hepi. Most a nyíregyházi tótumfaktum ellen van, bűnvádi eljárás, máris, piszkos, kampányfogás!

hvg.hu/itthon/20140822_All_a_bal_Nyiregyhazan_a_Fidesz_szemelyes#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_8_22
@guma:

Ma főzzünk vesevelőt:)
@guma:

2 van neki, az hozzá jár:)
@tristen2005:

az nem így műxik! vagy főzöd vagy kirántod...
majd a tálalásnál lehet dönteni, hogy mi jár hozzá...
@guma:

A kirántást azt rád hagynám! Tapasztalat hiányában, nem vállalom:)
@Benjamin Eisenberger: "A FAZ is csak papiron konzervív...pont mint a wasinghton post."

Te ellenben, a valóságban vagy retardált... bár papírod nyilván nincs erről...
@tristen2005: Teréz Anya ájtatds manó, Knószi nem
@Sir Bates dö Hól: :)

hasonlót akartam írni, de lebeszéltem magam, mert elment a kedvem a csökkent értelmi képességűhöz szólni.
napok óta nem olvastam a blogot sem, így a "visszatérésem" sem akartam vele megmérgezni...
amikor benéztem csak azt a kb félórát néztem meg mindig, hogy tudjam milyen a hangulat...
@guma: biztos az ostobaságom jele, de nekem kell, hogy ne csak a lelket-észt lássam,....te például Emma /nem jut eszembe a vezeték neve/ az első orvosnő vagy
@tristen2005: na most miattad kifutott a paradicsom a fazékból a tűzhelyre, kell neked Teréz Anyut emlegetni
@KÁTÉó53éúétr6:

Legközelebb, kötözött paradicsomot vegyél:)
@tristen2005: Meg tudod-a mondani , hogy a kötözött paradicsomot hol árulják?...te jóságos Lucifer A bohóc
@KÁTÉó53éúétr6: :)))

köszi!
ez annyira aranyos és annyira jól eső nevetést csaltál a délelőttömbe, hogy el sem lehet mondani! :)
én magam csak egy sikeres "lelkiszemetesládának" tartom magam, akinek még a legtüskésebb emberek is sokszor megnyílnak...
talán ezért "tombolok" minden műfajra lecsapva, vagy csak csavargok néha kikapcsolódásképpen...

(de ha szabad megjegyezni én Vilma nevű első magyar doktornőnket "ismerem" az Emma most nem mond semmit...
lehet, hogy pár perc vagy óra múlva aztán beugrik majd ő is... :DDD)
@tristen2005:

na ezért most reggelit kapsz - de meg ne fulladj! :D

szem-szajnak.postr.hu/a-ferfi-alma
-szendvics
@guma:

Rossz a link, keresett blog nem létezik! Nekem ezt írja.
@tristen2005: pedig eszméletlen adag szendvics van ott - nekem...
akkor újra! hátha most jó lesz... :)

szem-szajnak.postr.hu/a-ferfi-alma-szendvics
@jaegtoer: pacsi! :D

akkor Emmát már nem is keresem :)
@guma:

nincs benne lilla hagyma
@guma: Igen Vilma /ma-ma, hahaha tristen már kijavitott/ Örülök, hogy értetted igy is kire gondoltam.
@jaegtoer:

most szeleteltem!:)))
ablakot nyiss :D
@jaegtoer: Értettem!!! Direktor! Vilma /rohamos romlásnak indult a memóriám/
@guma: Emma?? Kodály első felesége se rossz, de róla nem sokat tudok
@Benjamin Eisenberger:
Há`persze aranyom! Csak a volt KISZ titkár haverod, akarom mondani volt Liberális Internacionálé alelnök haverod a konzi.
Te hülyébb vagy, mint elsőre tűntél... szereted a libsibolsi Piktort, de ez valami homoerotikus vonzódás, konziknál ezért kinéznek, libsiknél beleférsz... :(
@KÁTÉó53éúétr6:
direktor?
dehogyis! csak véletlen.
@guma:

Felszeleteltél egy Lillát is? brrrr!:)
@jaegtoer:

hű b+! ennek nagyon alászaladtam. hahahaha
mit iszol?
@jaegtoer: " Italt nem lötyögtetünk ki semmilyen -még nagyon megesett-elesett- állapotban sem:)"

Sajnos mégis előfordul az, még a legunrtodoxabb voluntarizmussal is (a gravitáció még az Úr felszentelt napján is működik, a kurvannyát neki).
VISZONT: a földgolyó is csak egy olyan közlekedőedény, mint a pohár (pikoló, korsó, vödör...), és gyakran a tisztasága is vetekszik azzal - nem szabad az arányok miatt meghőkölni.
@Benjamin Eisenberger: " A FAZ is csak papiron konzervív...pont mint a wasinghton post. "

Jómondod.
Sok egyéb mellett a konzervatívizmust is mi szarjuk. Most má Putyin is segít (Kína székrekedésre hivatkozva éppen távol).
És nagyon dübörgünk.
@jaegtoer: A minap családom hivott vacsorázni,én szóltam: "várjatok még Direktort elolvasom" és az te voltál.Szeretem a szatirikus hangulatú irásaidat...is
@jaegtoer:

Ott van Lilla mellette, csak a két hagyma nem látszik.
@KÁTÉó53éúétr6:

Kedves tőled. Tény, hogy szeretnék és igyekszem is mosolyt csalni az arcokra. Időnként néha sikerül.
@látjátok feleim szümtükkel:

Maradnék a hagymánál. Hát hiányzik nekem egy sárkányállat?!:)
@jaegtoer:

Hát honnan a francból tugygamén, hogy neked mi hijányzik?
@Knósszosz:
@mattüveg:
@guma:
@tristen2005:
@KÁTÉó53éúétr6:
@jaegtoer:

Na... nem tudom mit mondjak, de kösz nektek!
Ti vagytok (többek között), akikért minden nap meg kell olvasnom a blogot! De bocs, ne hozzatok már kellemetlen helyzetbe, nem vagyok én valaki, csak olyan szürke izé, mint ti. Persze ti nem vagytok azok, nem véletlenül számít a véleményetek, ezért nem hagyok ki egyetlen napot sem, ugyan is érdekel mi a véleményetek erről a kibaxott nihilről, ami körülvesz bennünket.

Köszmégegyszer, miattatok érdemes idejárni, és bocsánatot kérek azoktól, akiket nem említettem! Szerintem tudják, akik fontosak nekem...
@tristen2005:
"Teréz Anya az smafú?:) "

Knósszosz Anya? Na ne... ez túlmegy képzeletem határain
süti beállítások módosítása