Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.08.15. 05:38 Fabius

Orbán, gáz, rezsimutyi

Juhéé, a frissen kiderült információk szerint Viktorék 465 milliárdszor megvédték a rezsicsökkentést faszán. Ezt úgy tessék érteni, hogy az E.On felvásárlás dupla annyiba került, mint amit nekünk hazudtak róla, vagyis akkora pénzhegyet toltak be a cég udvarára, hogy hegymászócsoport kellett a számolva megmászásához. Külföldi érdekek elhessegetve, nemzetbiztonságilag is faszán alakulnak a dolgok, az energiafüggetlenségünk is a lehető legjobb és a nemzeti vagyon is gyarapodott mint állat. 

Hőbörgésnek helye? Nincs!

Naná, hogy is lenne, mikor minden a legnagyobb rendben van. Hogy kicsit drága volt? Na és? Hogy a tározók némelyike veszteséges és gyorsan be kéne zárni? Frászt, ilyet az MVM nem tervez, mert a veszteség a mi barátunk. Hogy hazudni és átbaszni teccettünk ezredszer? Mit számít ez A Cél Szentesíti Az Eszközt országban? Ti a szilikon kákán is csak a csomót keresnétek, detélleg, most miért kell a gázmutyira költött aprót Pancsó Arénára átszámolni? Már a lélegeztetőgép-mértékegység is undi volt, de hát ez...Méltánytalan! Méltánytalan bizony a rezsicsökkentést kiszórt százmilliárdokkal védőkkel szemben ez a hangnem. Mindig csak az utálkozás meg számonkérés, örvendés meg sose. Még azt sem vagytok képesek értékelni, hogy a bullshit generátort az NFM tekeri cirkalmas körmondatokat ontva magából, és nem dajcstomira bíztuk az igazunk bizonygatását. 

 

Pedig ez a lehengerlő modor bármikor, bármilyen témában bevethető, üzembiztosan hozza mindig ugyanazt. 

592 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr166605193

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Te leállíttatnád a metrót, ha nem tudsz tőle aludni? 2014.08.15. 17:17:04

Újbudán több százan is ezzel a dilemmával birkóznak az utóbbi hónapokban, s ezt a megbízó ravaszul kijátssza ellenük, holott gyakorlatilag nincs esély rá, hogy ezt tényleg meglépjék. Választási évben tuti bukás egy ilyen ügy, ezért a metrónak dübörögni...

Trackback: TiGáz csalás és garázdálkodás 2014.08.15. 10:59:28

  Most fogalmazom a feljelentést a Tigáz-Eni és TIGÁZ-DSO felmenő és lemenő cégei al és felvállakozói ellen. Csalás és garázdaság miatt.* Elboldogulok vele magam is, de aki akar az magának segít, ha valamilyen módon csatlakozik a feljelentésemhez. Ha ...

Trackback: Tigáz Zrt. közügyszerű feljelentése 2014.08.15. 10:55:13

  Nem értem minek vannak a politikusaink? Parlamentiek és önkormányzatik? Miért nem nekik, hanem magánembereknek kell ezt megtenni? Feljelentettem a Tigáz Zrt.-t és a Tigáz-DSO Kft.-t üzletszerűen elkövetett csalás és garázdaság miatt. A kocka el van ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

...erről ugattam tegnap is: ha az ellenzékbek VALÓBAN lenne egy kis sütnivalója, akor ezzel a sztorival meg tudná nyerni az önkoris képviselőválasztásokat. hja, kérem, hogy ahhoz rohammunka kell? meg szervezőkészség? meg aktív tagság?
talán még a guggoló buddhát is le lehet mondatni vele, ha valaki ügyes...

mire gondolok? többfrontos harcra, mert arra viktor alkalmatlan: mszp aktivisták szépen 3 millió példányban kinyomtatják az index-sztorit, és bedobják minden budapesti postaládába, utána ugyanez vidéken. a szórólap másik oldalán azok neve felsorolva, akik megszavazták. DK-s aktivisták először pesten (utána vidéken a nagyvárosokban) szabadtéri hétvégi stand-upelőadásokat tartanak ugyanerről (lehetőleg piactéren, vagy más forgalmasabb helyeken. a DK ugyanúgy óriásplakátokon üzen vikinek. az e2014 jogászai feljelentik az mvm vezetőjét hűtlen kezelés miatt, csalásért. az e2014 jogászai felnyomják brüsszelben viktort tiltott állami támogatásért (ő írta alá). meg lászlónét is. az mszp feljelenteni viktort állami vagyon hűtlen kezeléséért. az e2104 megpedzegeti, hogy a törvényt megszavazók társtettesek és bűntársak. a dk feljelenti viktort különösen nagy hátrányt okozó csalásért, plusz állami vagyonnal történő visszaélésért (figyelem! szintet léptünk, ez már az új Kotmány szerint is hazaárulás kategória!). persze minderről az mszp és aktivistái +a szolidaritás aktivistái szépen, szórólapon tájékoztatják a népet.

ezt az egészet le lehet zavarni 3 hét alatt, az egyes manővereket 2-3 naponta időzíteni. mivel a fidesz átállt kézivezérlésre, és ov hetente dönt, nem fog tudni időben reagálni. még azt is el tudom képzelni, hogy a fidesz szabadul meg tőle idő előtt.
de -teszem hozzá- ehhez egy tökös baloldal kellene.
...arról meg nem beszélnék, hogy ugyan brüsszel malmöi lassan őrölnek, de ugyanilyen módon lázárt is be lehet zavarni a málnásba, és pakssal kapcsolatban is tudnák 'tájékoztatni időben' az embereket. emellett az egész folyamatot úgy kell időzíteni, hogy az önkori választások előtt egy héttel maradjon abba, hogy az embereknek legyen ideje átgondolni és mérlegelni az egészet.
Vagy ki tudja mennyi volt. Te ezt mondod, más meg mást. Mindenki a vélt politikai érdeke szerint.
@braue:
már hogyhogy ki tudja mennyi volt? a valós értéke? tessék: index.hu/gazdasag/2014/08/13/eon/ a valós helyzet az volt, hogy az eonnak kellett volna fizetnie, hogy átvegyük.
ehhez vedd hozzá azt is, hogy orbánék kiszedték a tárolóban megmaradt gázt (itt-ott még a párnagázt is), amit a rezsicsökkentés nevű országos parasztvakításra fordítottak (ingyengáz). azzal viszont keményen beszoptak, mert az orosz-ukrán helyzet miatt gáz van. vagyis nincs annyi, hogy fel tudják tölteni (valami 25%-on áll most, télre TALÁN 33% lesz). ha jön egy keményebb tél, vagy az oroszok/ukránok elzárják a gázt, akkor itt is hideg lesz, a zmvm-nek és viktornak meg melege.
@Secnir:
Vagyis pont az kéne, amire a baloldal nem volt képes évek óta: hogy a kényszerszövetség ne csak a pozíciók leosztogatásáról szóljon, hanem mondjuk arról (is), hogy mindenki azt csinálja, amihez ért, valódi együttműködésről és munkamegosztásról.

Wishful thinking...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
erről beszélek. a baloldal már széttagozódott arra, ami - az e2014 az ész, aki gondolkodik, a dk a reakciós, néphergelő, míg az mszp a kéz, a végrehajtó szerv.
de nem látják át, hogy NEM szabad egy embert választani vezetőnek, itt 3 embernek, 3 vezetőnek kell(ene) összefognia.
@Secnir:

Sok bába közt elvész a gyerek, és még két dudás sem fér meg egy csárdában, valamint a három dudás tudása sem tesz ki egyet.
Csuti orálmuzsik bevásárolt putinkának a magyarok zsebéből,félázsiai barbatrükk.Ekkora gáztározókapacitásra csak a KGB-nek van szüksége az ukránok eliminálásához.Jobber hazaárulók a KGB fizetési listáján vannak,ajrópa impotenseinek nagy dicsőségére.
@Secnir: Hiteles ügynöklista Moszkvában van,amíg nem nyilvános ne álmodozz.Magyar elit vagy az orosz benzinkutas fizetési listáján van vagy zsarolható valami birkaszarlopással,hazaárulással...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: KGBéla személyesen tette,vagy valamelyik keresztényeket keresztrefeszítő terroristabarát?
@toportyánzsóti: Viccőlsz? Kágébéla csak a választásokig kellett a fityesznek.

Ami meg a második témádat illeti te kis huncut. :) Aki az agyament barom gyilkológépeket összekeveri "az" iszlámmal, az röhejes. Ugyanannyira differenciált a megközelítése, mint a "mocskoszsidózóknak". Ennek annyi köze van az iszlámhoz, mint a Manson-családnak a kereszténységhez. Ha ez "az" iszlámra lenne jellemző, akkor nem írnának most olyanokat a sajtóban, hogy a "kétezer éve ott élő keresztény közösség". Ebből ugyanis ezerháromszáz iszlám uralom alá esik.

Tehát a kérdésed azokhoz kellene inkább intézned, akik lelkesen üdvözölték mondjuk az Irak elleni agressziót, a nemlétező tömegpusztító fegyverekre hivatkozva. Ugyanis pontosan tudták, mit idéznek elő ezzel:
www.washingtonpost.com/.../05/25/AR2007052501380.html .

Gólem-effektus. Elszabadult a szörny.

Tehát először is szétverjük azokat a szekuláris államokat, (Irak, Szíria, stb.) amelyek - minden negatívumuk mellett is - féken tartották a szektariánus szélsőségeket, majd szörnyülködünk, hogy a hatalmi vákuumba betörő - nemritkán közvetett vagy közvetlen nyugati támogatással erősödő - valláskárosult militáns barmok mit művelnek - nem csak keresztényekkel, hanem siítákkal, szufikkal, alevitákkal és mérsékelt szunnitákkal is.

Szóval pihenj, folytasd tovább. :)
Ne legyetek hálátlanok és telhetetlenek!
A szándéknyilatkozat aláírásakor még jó üzletnek (biztonságos tartalék, folyamatos ellátás, rezsicsökkentés) minősült, azonban a szakértők időközben komplex megoldásra találtak.
Rövidesen az emberek étkezésénél és az állatok takarmányozásánál olyan eljárásokat vezetnek be, melyek a legkisebb ráfordítások mellett a legtöbb biogáz előállítását eredményezik.
Egészség/környezet/pénztárca védelmén kívül mi kellene még?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nemlétező tömegpusztító fegyverekről tudnának mesélni az iráni katonák és persze a kurdok is neked,pihenj folytasd tovább észkombájn.Terelésnek is gyenge volt a szösszeneted.
Én már csak arra leszek kíváncsi, hogy a magyar elég birkanép-e ahhoz, hogy ezek a barmok bekerüljenek bármilyen önkormányzatba. Mert akárhogy is írták át a választási törvényeket, a gondolkodó emberek nem szavazhatnának rájuk és akkor baszhatnának minden törvény átírási kísérletet.
De sajnos a magyarok még mindig Csipkerózsika álmukat alusszák, és boldogan fognak az egyre nyilvánvalóbban a kirablásukra szövetkezett Fidesz-KDNP-re szavazni.
Menthetetlenek vagyunk!
@The Ghost Wolf: Magyarok többen vannak mint a félázsiaiak akik a csuti orálmuzsiknak tapsikolnak,csak el kell menniük szavazni.
@Secnir:
... és témák szerint is lehetne csoportosítani (MSZP - szociális kérdések, szegénység; E-PM - makrogazdaság, pénzpiacok, stb.), kialakítani egy árnyékkormányt, elveket összeegyeztetni, stb.

De amíg dúl a TSZ-elnök mentalitás, és mindegyik csak azt méricskéli, hogy a másiknak mekkora krumpliföld jutott, addig reménytelen. Ha beledöglenek is, de nekik kell az, ami vélt érdemeik szerint nekik jár!

Volt pár éve a TV2-n egy vetélkedő, a Cápák, amiben a játékosok közösen gyűjtöttek egy kalapba, majd a fináléban ezt az összeget kellett megosztani egymás között, meghatározott arányban (azt hiszem, 1/2, 1/3 és 1/6), időre, úgy, hogy amíg vitatkoztak, folyamatosan csökkent a kalapban levő pénz, egészen a nulláig. Naná, hogy nem egyszer előfordult, hogy egy eredetileg milliókat nyerő "csapat" végül üres kézzel távozott, csak mert valaki megmakacsolta magát, hogy neki márpedig csakazértis több jár, mint a többieknek!

www.youtube.com/watch?v=aeM1lJcUPKQ

Ez, amit ma, és amúgy már évek óta látunk a baloldalon, a politikai Cápák, és azzal a szánalmas teljesítménnyel, amit az elmúlt két évben nyújtottak, a bénázásokkal, a töketlenkedésekkel, a fogalmatlansággal, a tehetségtelenséggel, a lustasággal, a gőggel, a magas labdák parlagon hagyásával, azt kell mondanom, egy jó részük tényleg elhúzhatna a vérvörös picsába!
@toportyánzsóti: Ó te ecceri lélek, miért a csekettőt nézed állandóan? :)

A CIA is tudta: nincsenek tömegpusztító fegyverek Irakban

kitekinto.hu/iszlam/2008/02/05/a_cia_is_tudta_nincsenek_tomegpusztito_fegyverek_irakban/#.U-2l5vl_vTo

A nagy tömegpusztítófegyver-svindli
index.hu/kulfold/sipri0206/

www.nbcnews.com/id/7634313/#.U-2lp_l_vTp
Igaz egy tegnapi hír, de segítene valaki megértenem. Akkor most Imre Kertész, igazából Kertész Imre, és nem is hazaáruló?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem lehetne abbahagyni a szétoffolást, és a posztra koncentrálni? ha ennyire ráálltál erre a témára, nyiss saját blogot.
@V-PORT: Az a Kertész Ákos:-))
@Secnir: Az mszp, az elmúlt négy évben, kínosan ügyelt arra, hogy még véletlenül se akassza össze a bajszát a fidesszel. Sokat nem várok a részükről ezután sem.
@Secnir: Te figy szerintem kérdezd toportyánzsótit, mert ő vágta hozzám ezt a kérdést. Amúgy nem fogom szétoffolni a blogot, de válaszolni nekem is szabad ugye? ;)
@V-PORT: Nem hülye, bennünket néz annak. Micsoda különbség.
Most éppen nem. De majd lesz ismét az, ahogy a helyzet megkívánja. Akkor még szerettük a jobbikot, még udvaroltunk neki, most már nem szeretjük, mivel a jobbik az egyetlen párt, ami komoly veszélyt jelent a fideszre, ez egy ilyen ország:((((
Szerintem a Ny.T, a Washingot Post, stb elemzéseire kell valamit felmutatniuk, és ezt találták ki a Pártközpontban, hogy vegyük elő a zsidókat esmét, lásd Lázárt, aki bejelentette, hogy tárgyalni szeretne a zsidószervezetekkel.
Érdemes Hont Andrásnak ezt az írását elolvasni:
hvg.hu/velemeny/20121211_zsido_felreertes_alibi
Ebben minden szépen benne van, hogyan használják fel a különböző pártok Magyarországon a "zsidót" pro vagy kontra a saját népszerűségük növelésére.
Egy olyan országban, ahol lényegileg már zsidó emberek sincsenek, nemhogy zsidó kultúra, gazdaság, ipar stb. Mert volt egy sajnálatos félresiklás, amikor az egészet úgy ahogy van kiírtották,a földdel tették egyenlővé.
@CSENDES: Nem, nem, ahogy megkapta a Nobel díjat az Imre, azonnal beindult az imre kertészezés, meg menjen Izraelbe, meg hazaáruló zsidó stb.
Aztán a Kertész Ákos is megkapta a magáét.
Az Imre Németországba ment, az Ákos Kanadába, szóval a haza fényre derült, mert két hazaáruló bitanggal kevesebb lett.
@Secnir:

"...egy tökös baloldal kellene..."

A tökös baloldal szimbóleuma Kunhalmi Ágnes?

Éppen azon töri magát az mszp, hogy lejárassa.
Miért is nem ment Ő is nyaralni?
@aritus: ja ezt @V-PORT: kommentjére írtam.
@CSENDES: Nem értem én ezt. Ha kitüntetjük, akkor elismerjük, és akkor a híveinktől is elvárjuk. Vagy nem?
@Secnir: Ezt annyira tökéletesen kitaláltad, az ember nem is érti, hogy ott azokban a pártokban nincs senki, akinek ez eszébe jutna?
És akkor én óhatatlanul arra gondolok, hogy kurva lusták, és csak csupán az Orbán ellenességben reménykednek, majd az röpíti őket be a politikai mainstreambe. Anélkül, hogy nekik egy szalmaszálat kellene keresztbe tenni.

És hány ilyen magaslabdája volt a fidesznek 2010 óta!
@V-PORT: Az is lehet, hogy Fideszék mint jól igyekvő bolsik, megirigyelték Kertész kommunista múltját és ezért is adnak neki kitüntetést. :)

"Értelmeznünk kell Kertész Imre írásművészetének azon elfeledett darabjait is, amelyek a Rákosi-korszakban születtek. Auschwitz után vagyunk, s a leendő Nobel-díjas már 1949-ben azt vizsgálta, lehet-e még egyénként élni, gondolkozni a lealjasodás korában. Kertész válasza: lehet.
Vizsgálódásának eredményéről ünnepi hangú cikkben adott számot az író. Az ipari munkásság szellemi mivolta ugyanis szerinte nem az életképtelenségében van, a kommunista párt uralta Magyarországon olyan tettekre képesek az öntudatos proletárok, amelyek soha nem voltak még az ország történetében: „a Mátravidéki első óriás-turbinájá”-nak minden porcikája hazai gyárban készült! Erről írt lelkes riportot 1949. március elsején Kertész Imre a Magyar Dolgozók Pártja napilapjában:"

kepfeltoltes.hu/140815/kerteszturbina_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@aritus:
"az ember nem is érti, hogy ott azokban a pártokban nincs senki, akinek ez eszébe jutna?"

mert nem ezzel foglalkoznak, hanem azzal, hogy megszerezzék a másik párt szavazóbázisát. legalábbis az mszp/dk-nál ez van. az e2014 nem tör ilyesféle babérokra. csak azt nem veszik észre, hogy amíg egymással küzdenek, addigra a szavazóbázisuk szépen lemorzsolódik...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: 49-et írtunk, túlélte Auschwitzot, én is biztos úgy gondoltam volna, hogy lehet élni.
@aritus: "Egy olyan országban, ahol lényegileg már zsidó emberek sincsenek, nemhogy zsidó kultúra, gazdaság, ipar stb."

Ezt meg honnan szedted? :)

"Induljunk el máshonnan: Stark Tamás az 1946 elején összeírt 143 ezres izraelita vallású és a maximálisan 260 ezer főre becsült zsidó származású adatsorból kiindulva egy népesség előrejelzést készített a korösszetételi, népmozgalmi, migrációs és számos egyéb adat figyelembevételével. Arra az eredményre jutott, hogy 2000-ben a "halákha", a zsidó joghagyomány szerint zsidó anyától születettek száma minimálisan 64 ezer fő, a maximális érték szerint pedig 119 ezer fő lehetett. Ugyanakkor a zsidó apai felmenőkkel (hiteles adatok híján) nem számolhatott, a férfiágon zsidó származású vegyes házasságokban születettek száma azonban valószínűleg több tízezres nagyságrendet ért el.

Adatait továbbszámolva arra az eredményre jutottam, hogy jelenleg (2012-ben) a magyarországi zsidók száma 45 ezer és 85 ezer fő között lehet, az apai ágon zsidó származásúakkal együtt pedig legfeljebb valamivel 100 ezer fő felett.

Magyarország zsidósága ennek ellenére a Közép-Európa egyetlen számottevő zsidó közössége, térségünk más országaiban - Ausztria, Románia, Csehország, Lengyelország (!) stb. - számuk mindenhol tízezer fő alatt van."

www.rubicon.hu/magyar/oldalak/a_magyarorszagi_zsidok_a_szamok_tukreben/

Gazdaság:

Közép-Európában hazánk az izraeli „befektetők” legkedvesebb célpontja.

Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár csütörtökön Budapesten találkozott a Magyarországon működő legnagyobb, izraeli tulajdonú vállalatok képviselőivel. Az államtitkár közölte: bár Közép-Európában Magyarország vonzza leginkább az izraeli működő tőkét, még bőven vannak kihasználatlan potenciálok a két ország gazdasági együttműködésében.

Az államtitkár tájékoztatást adott a cégvezetőknek a magyar gazdaságpolitika fő irányairól, valamint a kormány kutatásfejlesztést és innovációt támogató döntéseiről. Elmondta, hogy mintegy 600 millió dollár az éves kereskedelmi forgalom a két ország között, és ennek legfőbb területei a mezőgazdaság, a gyógyszeripar, az infrastrukturális beruházások és a különböző technológiai transzferek lehetnek.

www.vg.hu/kozelet/politika/megujul-az-egyuttmukodes-szijjarto-az-izraeli-nagykovettel-targyalt-397385

Hogy is van ez? Valakik állandóan azért rettegnek, hogy szerintük Magyarországon tombol a nyilasfasizmus és az antiszemitizmus, az izraeli befektetők meg itt terjeszkednek? Józan, normális paraszti ésszel hihető az, hogy egy országban állítólag tombol a zsidógyűlölet, rettegésben élnek ezen közösség tagjai és eközben más országból meg ide jönnek befektetni, sőt a Kelet-európai régióban ez a legkedvesebb célterületük? Ki az a bolond, aki olyan országba "teszi bele" a pénzét, ahol származása alapján támadhatják, eltiporhatják, megsemmisíthetik? Nagyon úgy tűnik, hogy pont az izraeli befektetők cáfolják meg a legjobban a Magyarországra kent vádakat.
@Secnir:
De hát a francba is! Nincs ott egyetlen ember, aki legalább összeadni tudna, és rájönne, hogy az MSZP + E-PM + DK + Liberálisok + kisnyúl még ahhoz sincs a kanyarban sem, hogy Orbán sleppjét pár ősbalos körzeten kívül akár csak megszorongassák?!
Hogy nem azokkal a szavazókkal kéne törődni és tologatni őket egymás között, akiket már "kapun belül" tudnak, hanem mondjuk kifelé nézni? De persze nem úgy, mint Mesterházy tavasszal, aki egy hónappal a választás előtt arról álmodozott, hogy "CSAK" 400.000 bizonytalan szavazó meggyőzésével nyerhető a választás... és nahát, miután semmit nem tett(ek) ezért a vágy megfogalmazásán kívül, így persze nem is sikerült! Szezám mégsem tárult ki, a szemét!

Az nem látszanak érteni, hogy Orbán szennyesének kiteregetése szükséges, de nem elégséges feltétel a győzelemhez. Ahhoz valami fogyasztható alternatívát is kéne tudni nyújtani, mert Orbánt már rég a közöny tartja a helyén, az "amúgy sem lenne jobb, hiába jönne más" érzése... de az úgy persze nem fog menni, hogy majdnem minden tettével a baloldal a bénázásaikra elmékezteti a publikumot.
Az ellenzék nem tudja/akarja leütni ezeket a futószalagon érkező magaslabdákat.
Rezsicsökkentés egyszerű, prímán beetethető.
Pláne, ha évekig az folyik a csapból is.

Ez meg azért kissé bonyolult, Mariska néni és Józsi bácsi nem hajlandó, meg nem is tudja átlátni.
Ha le tudnák fordítani rezsicsökkentős szintre, és megtenni, amit
Secnir · torvenykezes.blog.hu/ 2014.08.15. 06:02:44
ír, már nyert ügyük lenne.
Ám erre "genetikailag"(bocsánat) képtelenek.
Meg szegények, mint a templom egere.
@V-PORT: Na, mos én mondom, hogy ez hülye:
"2010-ben 1,8 millió dolgozó ember fizetett adót Magyarországon, jelenleg viszont a számuk 4,1 millió. Ezt még javítani kell, a munkaalapú társadalomból még sokan kimaradnak, el kell érni, hogy 5 millióan dolgozhassanak az országban - fogalmazott."(OV. 180 perc)
Nos...továbbra sincsenek tömegek az utcákon Orbán és sleppje távozását és/vagy nyilvános kivégzését követelve, így nyugodtan lehet tovább lopni és rombolni az országot.
Az internetes hőzöngők meg senkit se érdekelnek.

Amíg nem kerül elő valaki, aki mögé fel lehet sorakozni és elzavarni ezeket valahova nagyon messze, addig kár ezeken hőbörögni, mert változás nem lesz. Miért lenne? Ezt akarta a nép.
@CSENDES: a 4,1 millioban az is benne van, aki kulfoldon adozik, vagy ez az elmeroggyant keveri az adatot a 4 millio letminimum alatt elovel?
@AKIsTUDATLAN: Rossz a link, Secnir legelső kommentjére akartam hivatkozni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hát persze kis muszka/muszlim barát barátom :) Az iszlamista haverjaid nem gyilkológépek áááá dehogy!
"Nigerian militants descended on a boarding school and set fire to it Monday night, reportedly killing 59 children in the attack.

Police and military officials said the attack was waged by Boko Haram, an Islamist group fighting to overthrow the government, Reuters reports. “Some of the students bodies were burned to ashes,” Police Commissioner Sanusi Rufai said. The death toll was initially pegged at 29 dead but was later increased to 59, Reuters reports. All the victims were male. A medical source told AFP that female students were “spared”."

3.bp.blogspot.com/-0NkM_srIkwk/Uw3TDY-ClAI/AAAAAAAADWA/lrfNMDazh7Q/s1600/pakurumo.com_.jpg
A cimboráid csupán hobbiból ölnek gyerekeket.
@Secnir: Vagy valós, vagy propaganda. Akimnek több esze van egy marék kukacnál, az tudja, hogy a politikai célú un. tényközlés annyit ér, mint karácsonykor a húsvéti nyuszi.

Mondom ezt úgy, hogy a Fideszt mára megutáltam, de rendesen. Viszont minden szart nem veszek be, ahogy régen se tettem. Akinek mindegy mit vesz be (ellenőrzés nélkül, az meg is érdemli!

Az egyszerű emberek vagy ezt, vagy azt szeretik, Nincs középút, hogy ebből ez a jó, abból meg az.
@közrabszolga: Ne légy már te is hülye, inkább lapozz vissza és olvasd el toportyáninak írt válaszom.

varanus.blog.hu/2014/08/15/orban_gaz_rezsimutyi/full_commentlist/1#c24169927

Amúgy az ilyen "muszlimok" a nagy büdös lófasznak haverjai nem nekem. :)
@braue: "agy valós, vagy propaganda. Akimnek több esze van egy marék kukacnál, az tudja, hogy a politikai célú un. tényközlés annyit ér, mint karácsonykor a húsvéti nyuszi. [...] Az egyszerű emberek vagy ezt, vagy azt szeretik,"

állj.
1. ha el sem JUT az információ az egyszerű emberekig, akkor hogyan fognak tudni dönteni?
2. akinek több esze van egy marék kukacnál, az nem az egyszerű emberek kategória és több helyről tájékozódik.

a mai baloldal ott tévedt el, hogy azt hiszi, hogy az emberek anélkül is képben vannak, hogy ők megszólalnának. nem. nincsenek képben. fals információkra támaszkodnak, illetve el sem jutnak hozzájuk bizonyos információk. ha a baloldal EL SEM JUTTATJA hozzájuk, akkor milyen helyes döntést vár?
Ötleteket főelme ont:
Vásároljuk meg az E.On-t!
Úgyse derül ki a harács,
S nem zárul ránk a cellarács!
:)
a téma gazdaságilag egy nemzetiszínű sztaniolpapirba csomagolt lószar, de a dajcstomi mindent visz: egy kihízott disznócska hebeg habog arról amihez egyébként sem ért semmit

vak vezet világtalant

kibaszott jó kis blog a mai kurvára teccik de @secnir meg hiába acsarkodik az "ellenfing" nem képes ilyesmire amiről álmocc

pedig mekkora nagy nukleáris

szóval a mai

brühüyyy a 12. hatványon
A gázkereskedő és tároló cégeket nem azért kellett megvenni, mert az olyan jó üzlet. A drágábban megvett gázt, a lakosságnak olcsóbban továbbadni tiszta bukó. A jó üzlet abban van, hogy megveszi egy privát cég a gáztőzsdén a felesleges gázt olcsón és ezt eladja az állami gázcégnek drágábban. Az meg szépen továbbadja a lakosságnak olcsóbban, vagy az ipari felhasználóknak piaci áron és vagy bukik rajta vagy nem, de az már mindegy. Ráadásul lehetetlen ellenőrizni az egész folyamatot, mert üzleti titok.
@rodeo36: Azért ez sem piskóta, mégha OFF is. :)

Amcsi zsoldos Kelet-Ukrajnában. "B+ ezek visszalőnek". Egy másik hazatért zsoldos úgy nyilatkozott, "járt már Irakban, Afganisztánban, most Ukrajnában, de az oroszok őrültek. Oda ne menjen senki".

www.kontrtube.ru/videos/3469/inostrannye-naemniki-na-ukraine-fuck-they-shotting-back/

ON
volt olyan aki nem tudta előre, hogy erre ráfizetünk?
cink.hu/orban-viktor-mar-megint-kihuzta-a-gyufat-ebbol-balhe-l-1622077446
Most csak a mögötte lévő plakátot olvassátok el figyelmesen. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
következetes vagy.
folyamatosan nyomod azokat a linkeket, amik a te víziódat támasztják alá.a forrás lényegtelen számodra, hiszen azt mondják amit hallani szeretnél, ezért biztos igaz.
szerintem abbahagyhatod.
szerinted nem lehetne, akár ezer ugyanilyen szart találni csak ellenkező előjellel?
ki kíváncsi ezekre?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
280 trójai faló élelmiszert visz kelet ukrajnába...nukleáris krumplit

azt nem értem, ha néjtóu meg júeszéj ott lehet a zacsarkodásban akkor mások miért nem balettozhatnak...a fekete hattyú fingja kloákára és wuwuzélára

brühüyyy

hatalmas gazdasági siker magyarországon 3,9%-kal több az ami 39%-kal volt rosszabb tegnap...csodák pedig nincsenek, gyerekek mennyetek a picsába
@punkfrog: Nincs itt szó vízió tolásról, sokkal inkább arról, hasznos ha egy történésről, több oldalról kapunk információkat.
Ez által teljesebb képet tudunk alkotni arról az eseményről vagy témáról.

Amúgy azt honnan veszed, hogy amit te szeretnél hallani a hírekben, az mindig igaz? :)
@sas70: És ehhez miért is kellett megvenni? Eddig is ez ment. Hozzáteszem, ez stratégiai gáztározó, vagyis nem tőzsdézésre való, hanem vészhelyzetre.
Na az elempések sem lesznek már hülyébbek. :)

A kabaré folytatódik: Az LMP szerint az oroszok a hozzájuk szállított magyar atomhulladékból fognak bombákat gyártani.

444.hu/2014/08/15/lmp-titokban-piszkos-bombak-potencialis-alapanyagat-szallitotta-oroszorszagba-a-kormany/
@V-PORT: Gondolom már készül a miniszterelnökségért folytatott harcra Tóbiással együtt. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem túlörüli magát. Amúgy szerintem helyes. Mond azt, hogy ronda.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
több oldalról?
te mindig mindennek csak az egyik oldalát tolod ide.
a híreket pedig én nem úgy hallgatom, hogy mit szeretnék hallani...:O
az a zene amit beteszek a lejátszóba.
@punkfrog: Te figy mit nem értesz. Te pld. hozod általában az egyik oldal híreit én meg mondjuk a másikét, ebből a remek együttműködésből aztán megvalósul a sokoldalú tájékoztatás. :)

Nem azt állítottam, hogy te zeneként hallgatod a híreket, hanem azt, hogy nem minden hír igaz, amit esetleg annak tálalnak vagy annak gondolsz.
Hasznos adatok. :)

Orbán megint meghajlította az igazságot

index.hu/gazdasag/igazamiigaz/2014/08/15/orban/
Igen, ... ezt... ugye ...államosítani kellett a nagy földalatti gáztárolókat, mert különben a cúna multi felkapja és elviszi innen a tárolókat.
@Secnir: Tegnapi hír, hogy a szlovákoknál a gáztárolók feltöltöttségi szintje már csaknem 100%-os...
@CSENDES: Hát abban viszont sajna profi. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Nem azt állítottam, hogy te zeneként hallgatod a híreket, hanem azt, hogy nem minden hír igaz, amit esetleg annak tálalnak vagy annak gondolsz."
ezt mondtad:
"Amúgy azt honnan veszed, hogy amit te szeretnél hallani a hírekben, az mindig igaz?"
de nincs jelentősége.
@fabatka2: Ukrajnában még izgisebb lesz a tél.
@punkfrog: Paralel, de tényleg nem olyan fontos. :)
@V-PORT:
Lesz még Kertész fasiszta, ne izgulj.
Secnir 2014.08.15. 06:02:4:
Az ellenzéknek nincs sütnivalója, bénán asszisztálnak Orbán és társasága ámokfutásához. Amit leírtál, a működhetne, viszont ahhoz egy valóban agilis, céltudatos, valamit AKARÓ ellenzék kellene. De ezek csak dagonyáznak a Fidesz által odakent sz@rban...
Korábbi hozzászólásaimban már én is sokszor dühöngtem tehetetlenkedésük matt. Orbánék már annyit hazudtak ennek az országnak, hogy a minden hétre juthatna legalább egy számonkérés, amit kőkeményen végig lehetne vinni - ha lenne egy, LEGALÁBB EGY - tökös legény az ellenzéknél, aki nem hagyja magát lerázni a semmitmondó, elkenő válaszokkal. De nincs ilyen ember - mint ahogy nincs olyan sem, aki az általad leírtakat még csak végig is gondolta volna.
Erre az ellenzékre rábízni egy országot? Erre az ellenzékre, amely kihátrált az összes olyan ember mögül (pontosabban mögé sem állt), aki ebben a négy évben valamit már letett a Fidesz ellenében az asztalra és valamennyire is hiteles lehetett volna az ellenzéki szavazók szemében? Ehelyett szinte ismeretlen, csak a brancs által számon tartott "jelöltekkel" akarják megváltani a világot? Röhej. Kár, hogy nincs kedvem röhögni...
@Secnir: szerintem elfelejted, hogy az mszp képes volt Mesterházyt választani az o.gy. kampány és választások időszakára elnöknek.

Utána meg ...öőő ... hogyishívják? Na, ő lett a góré.

Ha komolyan vennék a politikát, szavazóikat esetleg az országot, akkor fajsúlyos emberekkel próbálkoznának, [itt egy cenzúrázott hasonlat következett].
@Myrath: Azért kellett megvenni, mert egy magáncég ezt az ügyletet megcsinálja magának, azon nem a fidesz haver cége keresett pénzt. Az eon-nak is voltak nyilván ilyen ügyletei, azokkal csökkentette az egyéb tevékenységein elszenvedett veszteségeit.
A tárolóba meg mindegy, hogy milyen célból teszel gázt, ezt csak a technológia határozza meg, hogy rövid időszakos kiegyenlítésre vagy hosszabb időszakú tárolásra használják.
A lényeg ezen kívül az, hogy ez egy szakmailag elbaszott hülyeség, ami milliárdokba kerül a 'ZEMBEREKNEK, neked is.
Gyerekek, dajcstomi akkora kibaszott nagy arc, hogy ha nem lenne, akkor ki kellene találni azonnal. Azzal a tipikus cigány értelmetlenségi fejjel, bazdmeg, aminél nagyobbat elképzelni sem lehet, meg az a görcsös igyekezet, hogy most próbál nagyon okosnak látszani, mert veszi a kamera . . . beszarás a srác, komolyan.

tomika, a buzi kurva anyádat toljad szájba, baszki, rettenetesen nagy showman vagy. A világ hülyéjének kolosszus méretű, gránit keménységű szobra hozzád képest egy gipsz festett kerti törpe. Jól nyomod, öreg. Ahányszor csak látlak, fuldoklok a röhögéstől, baromarcúkám.
@s: Beszéljünk róla? :)
@V-PORT: Lehet ennél többet mondani róla? ;)
@sas70: Én is ellenzem a megvásárlást, és azt is ellenzem, h az állam a mi pénzünkön vett tározói kapacitással a mi pénzünkön elkezdjen tőzsdézni. A mol részvények hitelből vásárlása, illetve a MANYUP utáni tőzsdézésük megmutatta a hozzáértésüket (mélyponton szálltak ki egy valag részvényből). Szerintem egyetértünk. :)
@Myrath: Persze, de itt nem tőzsdézésről van szó, illetve nem csak arról. Arról van szó, hogy baráti cég úgy szerez zsíros hasznot, hogy az adófizetőkkel fizettetik meg. És itt közvetlenül milliárdokról van szó, nem arról, hogy egy út vagy csatorna építésből lecsípnek néhány tíz milliót.
@V-PORT: Még? Nem ragaszkodom hozzá, de ha tudsz valami egyebet, akkor osszad meg velünk is. :-D
@sas70: A Saria alapján ez teljesen egyértelműen nyilvános, kard általi fővesztéssel büntetendő cselekedet. A magam részéről a keleti nyitás szellemében, továbbá az illiberális, nem teljesen demokratikus berendezkedéshez vezető nehéz út első lépéseként támogatnám ennek mielőbbi végrehajtását. Remélem nem sértettem meg senki érzékenységét. Restelleném nagyon.
@s: Kínában - miután megvásárolta a kivégzendő a lőszert - főbe lövés jár az ilyesmiért. Az is keletre van.
@s: Jajjj be szép is lenne, a parlamenti patkó első sora, fej nélküli emberekkel!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Értem én,aki be is vetette ezeket a fegyvereket annak nincs ilyenje mert időközben eldugta vagy eladta.Röhög a vakbelem.
Van összefogás Pesten. Most már új designt akarok. Békemenetet fogok indítani. Már csinálom a molinókat. "Nowy Desing", "новый дизайн","新的设计", "Yeni harita".
@toportyánzsóti: Azokra gondolsz amiket még az usától kaptak? ;) Azért a linkelt cikkeket fusd át már csak a vakbeled miatt is.
@V-PORT: nem rossz, segitsem vinni a molinót?
@holleanyóm: Igen. Sőt Bayer Zsolt írhatna egy cikket.
@V-PORT: drága emlékű édesanyám, mikor toporzékoltam neki, hogy valamit kvázi "akarok", bölcsen közölte velem: akarni a WC kell, lányom, itt csak szeretnél...........:))
@V-PORT: zsótival nem közösködöm, me nem szeressem.Egyébként ma megint nagyon jó napom van, mindenkinek ilyet kívánok, hogy vagytok, kéz lábtörés volt már???:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem volt nehéz mégsem sikerült felfognod,fussál neki ujra,hátha nem az jön ki a bucidból hogy az USA vetett be vegyi fegyvert a kurdok ellen.
Gabi, ha elkezded megest, megharagszom rád...megest!! Ne engedd magad provokálni, hányszor mondjam még???
@sas70:
Miért hol látsz ott fejeket,legfeljebbfaszfejeket:))
Áprilisban utáltam az összefosást, és nem is szívesen szavaztam rájuk (Mesterházy, Fodor Gyurcsány - Fúj), de megtettem. És bár nem Pesten fogok szavazni, de azt gondolom, hogy sokkal jobban sikerült most. Tudom voltak benne gikszerek, de a végeredmény még sem "szavazok csukott szemmel" kategória.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rólam kopjál le faszfej. Nem hozzád szóltam.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a brick in the wall

ne menny nekijje assziszi kemény...

már vó trólasz ÓÓÓÓÓÓ nem kell ismételni akkó' semfog jáktu dn iiiiiiiiiiiiiiiii

kárbeléjük a delej

így szépek és kerekdedek
meg mint a köcsög amit még nem vertek le a polcról

gyere mennyünk nyaralni az iguacúhoz sanpán át

brühüyyy
@aritus: Úgy beszélj velem, ahogy magadnak is elvárod. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rodi ugyanazt mondja, csak máshogy, mint én. NE MENJ A CSÍNBE!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Már megint? Gábriel! Már megint szélsőjobbosra agyalod magad.
@V-PORT: de szépen mondtad Bogaram, nem látok a röhögéstől:)))
@iii4: Ti most ide lettetek küldve, hogy Gabriel elég gyenge hozzátok, és kiprovokáljatok valami jó kis széljobber dumát tőle, és akkor jönnek a nagyok, és szarkupacozhatják, meg belealázhatják a fődbe a szemét mocskos zsidózóst, ugye? Az én időmben az ilyet provocateurnek hívták, és úgy is bántak el vele, hótt unalmasak vagytok.
@holleanyóm: Normálisan is lehet vele agyalni, de amikor kijön belőle az orosz-kínai-arab fan klub tagság, leöntve egy kis zsidó-nyugat-cigány-liberális ellenes maszlaggal akkor begőzöl. Pedig ő egy normális ember.
@Secnir: Ez csodálatosan hangzik, csakhogy: 3 millió szórólap postázva az kak minyimum 300 millió forint. Szerinted honnan lenne ennyi pénzük az ellenzéki pártoknak egyetlen ügyre bazírozva? Amikor ott volt az ezerfajta mutyi és lelkes magyar nép nem emelte fel a fenekét, hogy megmutassa, elege van ebből a vircsaftból. Sőt, a Fidesz továbbra is toronymagasan vezet a felmérésekben.

Ezek szép, lila elméletek, sajnos a valóság teljesen más. Most az ellenzék még nem tart ott, hogy együtt dolgozzon, de majd annak is eljön az ideje.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
privi
@holleanyóm: Ezt nem tudom követni. Engem senki nem küldött, leírtam, amit gondoltam az úriember beszólásáról.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Juj, de elmés válasz! A szokásos mosolyka, mellébeszélés, etcetera...
@V-PORT: Tudod, látod, meg próbálom a hivatásom alkalmazni Gabira, de nagyon aljas, mocskos módszernek tartom a dirrekt rájátszást. Van is szélbalos is, azt mé nem basztatják, mint Gabit?? Vagy az a mi kutyánk kölyke? Tudomásom szerint parlamenti párt lett (sajnos)a Jobbik, akkor, miről beszélünk? El kell menni és nem szavazni rájuk. Itt meg van tahótlanító gomb, de nem használják, mert mindenki előtt szarozni az jobban kielégíti a libidójukat egyeseknek.Ez a blog Fabius blogja, ha ő beengedi Gabit, akkor másnak semmi joga kibaszogatni, ez a véleményem.Csináljon magának blogot, és oda ne engedje be, de más farkával ne verje a csalánt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mármint Flórianópolis?

Brasilia...keress rá a Google Earth-ön

brühüyyy

a világ egyik legszebb fekvésű városa
@holleanyóm: Nekem pont nincs vele bajom. Jó van neki az a kis problémája, Jobbikos. De majd kinövi. :)
@V-PORT: Nekem van, illetve volt, ketrecbe raktam én is, mert egy nagyon kedves nicket kigyilkolt innen az állandó zsidózásával.Persze akkor sem tudtam, hogy miért olvassa, ha fáj neki, miért nem tahótlanítja, de akkor nagyon haragudtam Gabira.Aztán, hogy meg lett a gépem, és minden nap tudtam rendesen olvasni, hát azt láttam, hogyha Gabi kussolt, akkor mindig volt valaki, aki azért is belekötött, no erre meg én makacsoltam meg magam, és beszéltem Gabival prAbban igazta adok neked, majd kinövi iviben, hogy mi az amit én szeretnék tőle,megegyeztünk, még azért van mit javítani a leányzó fekvésén, de ez inkább célravezető, mint a trágárkodás vele, meg a szartiprás.Gabinál sokkal nagyobb nácit is meg tudtam változtatni már. Gabi csak árnyéka lehetne.Abbanigazat aadok neked, hogy reméljük kinövi:))
@holleanyóm: na ezt jól összekutyultam, remélem érted?
@holleanyóm: Lesz ő még balliberális!
@V-PORT: Na azt nem tudom, hogy ő mi lesz, azt tudom, hogy már gyermekkoromban is utáltam, ha erőszakoskodtak velem, felnőtt koromban meg azért se csinálom.:)
Fabius! Karácsony Gergely megnyerheti Zuglót?
@iii: Neked minek válaszoljak ha még arra sem jössz rá, hogy a kérdéses kommentemre adott "válaszodban" nem velem, hanem a Rubiconnal vitatkozol. Bár nyilván te töriben is jobb vagy náluk. :)

Szóval maradjunk annyiban, hogy gyakorlatban nem de a lényeget tekintve tahótlanítva lettél. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te el vagy tévedve, ecsém, én egyáltalán nem vitatkoztam a Rubiconnal. Olvasd el még egyszer, hátha sikerül értelmezni, amit írtam.

Én az ott megadott adatokat értelmeztem, majd ennek fényében tettem erős kritikát a hozzád hasonló antiszemiták bornírtságára.
@holleanyóm:
Kedves Anyó!
Kellő tisztelettel azt javasolnám, hogy eme hozzászólásodat gondold át még egyszer, minden összefüggésében. Nem szekálásként mondom, de minimum három egyet nem értő véleményre (finom próbálok lenni) számíthatsz.
Bocs, hogy belepofáztam.
@V-PORT: Szerintem jó esélye van, főleg, hogy le is cserélték Papcsákot. Úgy tűnik, Várnaival nem sikerült megegyezni, ami nagy kár.
@iii: Nekem bőven elég tudni, hogy valójában ki vagyok. Az, hogy te mit hadoválsz itt össze- vissza rólam, marhára nem releváns. Ezzel az erővel nálad is lehet bárki 25-ször olyanabb vagy ilyenebb.
@Knósszosz: a kérdés nem ez, hanem az hogy joggal szúrják le ezért mamót?
@Knósszosz: Bocsánatot kérek, ha bárki olyat megsértettem,aki nem bántott engem, valószínű elragadott megint az ösztön és az érzelem. Nem szeretnék mást,mint sok-sok jóízű beszélgetést, és barátokat.
off
hvg.hu/kultura/20140815_Furcsan_magyarazta_ki_Vidnyanszky_a_nezos
"40 ezer néző, a teljes nézőszám egyharmada hagyta ott a Nemzeti Színházat az igazgatóváltás után"
@V-PORT: Igaza van a litván külügyminiszternek.
off
hvg.hu/itthon/20140815_Mar_tavaly_feljelentettek_tulajdonosainal
"Már tavaly felnyomták kormányzati körökből az RTL-t a tévétársaság tulajdonosainál. A kormány 2012 óta figyelte a tévé híradóit, mert úgy látta, „elfogult”, „ellenséges” vele szemben az adó. Az RTL Klub a kritikák nyomán tavaly átvilágította a hírműsorait, és arra jutott, hogy a Fidesz és a kabinet elvárásainak képtelenség megfelelni."
@iii: Szerintem mintha megegyeztek volna vele. Bár nem biztos. Jó ötlet volt ez a koordinált indulás. Ez kellett volna áprilisban is.
@Penivaldes: Penikém, mi az hogy joggal szúrják le ezért mamót? Ki kicsoda itt nekem, hogy joggal, vagy jogtalanul leszurjon? Knosszi baráti tanácsait bármikor megfontolom, mert nála jobbindulatú, melegebb szívű pasast a föld nem hordott a hátán, és tiszta szivvel megbízom benne, még akkor is ha egyenlőre "csak egy nick", nekem már nem az.
A birkák nem tudnak riposztozni, ezért szúrják le őket, és tudok. Imádlak, ha féltessz, ha nem akkor is.:)
@Knósszosz: Zenétkééééééééééérek:)))))))))
@V-PORT: Az oda-vissza szankciózás, hamar elhozhatja a fejbelövést is.
@holleanyóm:
Kössz,mennyivel jobb mint egymást 'bacogatni,az sem roszz de nem mindegy hogy kit:))
@Penivaldes:
@holleanyóm:

Az, hogy ki-kit szúr le és miért, az nem tartozik rám. Azt hiszem helyesebb lenne a "vitázik szenvedélyesen" - kifejezés, de ez megint óvatoskodó fogalmazás, amik itt voltak néha...:o

Pusztán arra akartam utalni, hogy várhatóak hevesebb(..) reakciók avval kapcsolatban (és akkor most konkrét leszek), hogy Gábrielt provokálni kell ahhoz, hogy előhúzza a kalapból az olyan témákat, amit a közönség többsége csípőből elutasít. Nem volt egyszerű így körülírni, de majd jön taga és négyszögesíti a kört:)

Semmi elemzés, semmi belepofázás, pusztán csak azt mondom, ami eszembe jutott.
@Knósszosz:

jól van te drága, na mit szólsz kraushoz?
@Knósszosz:
Most 'Géb szopással van elfoglalva,nem ér rá a 'russiansmusicra:))
@Knósszosz: @holleanyóm:

Azt,hogy Őt is meg Őt is sunáznám 'vóttmá:))
@holleanyóm:
@gazoló:
Elvesztettem a madzagot, mi az izé...?
A Dajcs öt másodperces teljesen lenullázta azt a kevés memóriát is ami volt, szóval?
@gazoló: tetszik a Gyöngyhalász Kraussal?
@Penivaldes:

Szia!

Csak vicc volt,drága,de már úgy untam ezt a Géb§Géb nyűglődést:))

Mikor,Mikor:))))))
@V-PORT: "kormány a közszolgáltatási rendszer átalakítása érdekében egyetért egy olyan állami tulajdonú holding létrehozásával, amely nonprofit alapon, a szolidaritás elvét figyelembe véve, kis ráfordítással, fenntarthatóan működik."

blablabla
Ez a kormány és a szolidaritás egy mondatban?! Mennyire cinikusak, szemérmetlenül aljasok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az biztos, hogy a felfogóképességed alacsony, merthogy itt nem elsősorban rólad van szó, kedves barátom, hanem a kedvenc pártodról. A lényeghez nem tudsz hozzászólni, minden hülyeségről terelsz, vigyorogsz, mint az úritök.

Dehogy azt mond már, hogy a Jobbik és követői nem antiszemiták, mert a pofám leszakad rögtön. Hogy te konkrétan nem vagy az, azt esetleg talán elhiszem, de akkor mit keresel köztük?
@holleanyóm:
"Ti most ide lettetek küldve, hogy Gabriel elég gyenge hozzátok, és kiprovokáljatok valami jó kis széljobber dumát tőle"

Anyó, én szeretlek, de most iii4-nek van igaza szerintem, Gábris ebbe belefutott :)
@iii: Ez a kérdés tetszik, ezt már én is feltettem, és nem kaptam választ!
@V-PORT: Nem, tudtommal nem. Várnai 3 egyéni körzetet akart, plusz egy alpogármesteri helyet (már ha nyernek). Akkor, amikor a szociktól is alig sikerült az Együtt-PM-nek 3 helyet megkapni.

A 16.-ban nem koordinált, hanem közös lista lesz, viszont ott még a szentkoronás civilek is benne vannak a buliban és a szocik nagyon visszafogottak voltak, mindössze 2 helyet kaptak a 12-ből.
Nem az esetem.de kössz 'naon::Ő viszont igeeen:))

www.youtube.com/watch?v=EWbfDg9P0Y0
@iii:
"csakhogy: 3 millió szórólap postázva az kak minyimum 300 millió forint."

ki beszélt postázásról? arról írtam, hogy az aktivisták hordják szét. így csak 3 ft/db, és kiderül, hogy melyik aktivista aktivista, és melyik érdekember.
@aritus: Szerintem meg legyen egyetlen cég az egész országban, az milyen szolidárisan, olcsón és fenntarthatóan tudna működni! Minek az a fránya verseny meg ilyesmi!

Ja, mintha már egyszer ezt kipróbáltuk volna?!
@Secnir:
Meg kell keresni a "kedvesbeteget személyesen,oszt postázni neki egy szívlapáttal a 'NÉPE üzenetét:))
@gazoló: Te, ez piszok jó! én ezt most hallom először, de nagyon ott van:)))
@Secnir: Ez nem működik. Egyrészt maga a kiadvány sem 3 Ft, hanem 30, másrészt nincs annyi aktivista, aki képes lenne ezt széthordani, főleg megbízható módon. És mondom, nem hiszek abban, hogy egyetlen brosúrától bármi megfordulna, amikor naponta kapja a nép az agymosást a médiából. Kiadvány nyilván lesz, majd a választási kampányban, akkor majd ez is szerepelni fog.
Miért teszi át a székhelyét az Együtt a XII. kerületből a Nagykörútra? Pénz? Stratégia?
@Penivaldes:

:))Te mondtad.hogy mindenkit:))
@holleanyóm:
Látod,nem minden 'szőkenő 'veryafa@át:))only,mást is tudnak:))
@iii:
Neeeee... Te ezt komolyan elhinnéd? :(
Az ostoba, szánalmas és hepciás álkeresztény gyenge jelző rá, de gabriella hogy nem antiszemita... komolyan ...
Amúgy az sem érdekelne, ha az, de ez a szerencsétlen hazudozó még maszatol is, AZT sem meri felvállalni!
Annyi sincs benne!

Amúgy a litvánok beszólása tetszett Nulladik Piktornak!
Olvastátok?

"A litván diplomácia vezetője, aki az EU-külügyminiszterek brüsszeli tanácskozásán vesz részt, ezzel kapcsolatosan mondta, "jobb lábon lőni magunkat, mint hagyni, hogy főbe lőjenek minket". A Reuters szerint ez a megállapítás a volt szovjet köztársaság félelmét tükrözi az agresszív orosz magatartás miatt.

A svéd és a lett külügyminiszter ugyanakkor úgy vélte, hogy az Európai Unió akár további szankciókat is bevezethet, ha az ukrán helyzet tovább súlyosbodik, vagy ha Oroszország egy Ukrajna elleni invázióhoz használja fel ürügyként az általa elindított segélykonvojt."

Ezek a szerencsétlen balfasz "jobbosok" meg csontig nyalnak a barna medve, barna hátsójába.
A faszé'nem költöznek ki az Ural mellé???
@gazoló: én is szőke vagyok (paradicsomszőke)
Egyébként én nem vagyok ilyen csomagolós fajta, hogy ez szőke, biztos helyből hülye, stb
@iii: és ki nem szarja le a jobbikot? Én nem miattuk vagyok vagy épp nem vagyok itt.
Ja és nem akarlak elkeseríteni, de az, hogy valaki antiszemita az nem pártfüggő. Vannak olyanok a maszop vagy egyéb más párt szavazói között is. Egyéb ökörséggel szolgálsz még ma este? :)
@iii: tudod, több, mint 40 évig foglalkoztam értelmi fogyatékos gyermekekkel, nagy a türelmem:))
@iii:
"Ez nem működik. Egyrészt maga a kiadvány sem 3 Ft, hanem 30,"

működőképes rendszer: Metropol.
legyen 30 forint 3m példányban, oké. az 90m forint. most próbáld meg nekem elmagyarázni, hogy az mszp/dk párosnál nincs ennyi pénz.
@V-PORT: Közelebb lesznek a néphez:))
@Secnir:
"arról írtam, hogy az aktivisták hordják szét"

Ahogyan én (pedig nem is vagyok egyik párt aktivistája sem) egy héten át minden Pupublog posztot kinyomtattam x példányban, és a házunkban meg a környéken megszórtam vele a postaládákat.
Akkor ha valaki elkötelezett aktivista, miért nem tudja ezt megtenni?
@Penivaldes: Édesapám szemében: olvasztott arany.
@holleanyóm:

'szőkék a kedvenceim a 'belülrőlszőkék,megérdemlik a gúnyt:))
@holleanyóm: mosás után rengetegnek érzem, és télen tudom használni fülvédőnek
@holleanyóm:
Ezt jól értem gábriskára??? :D
Megértem..
@holleanyóm:
Tudom!
A II. VH is miattam tört ki. :D
Jó, majdnem, de rokon volt, Horthy ráfogta, elvitte a balhét helyette...
@iii: Te mit keresel ez epéemben? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"és ki nem szarja le a jobbikot?"

Hát most ez így tőled olvasni... legalábbis érdekes.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ki a fasz beszél Gabiról meg a háborúról, apám, tegnap el kezdtem nézni a képeidet, reggel lett mire még be sem fejeztem, gyönyörűségesek, elaléltam, irigylem az összes hölgyet akik körülötted kavarnak, csodaszép vidékeken esz a fene, óóóóóhhhh
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ki a fasz beszél Gabiról meg a háborúról, apám, tegnap el kezdtem nézni a képeidet, reggel lett mire még be sem fejeztem, gyönyörűségesek, elaléltam, irigylem az összes hölgyet akik körülötted kavarnak, csodaszép vidékeken esz a fene, óóóóóhhhh
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Még mindig nem sikerült a lényegre válaszolnod.

Hö, te nem jobbikos vagy? Akkor miért teríted ilyen buzgalommal a jobbikos irodalmat, ha nem vagyok vindisgréc?
@Penivaldes: fiatalabb koromban a popsimig ért a hajam, és kértek fodrászversenyre is, azután, mikor megszületett épen egészségesen az első gyermekem, copfba fonatva, tőből levágattam és ráírtam: áldozat a lányomért. valamivel rövidebb, de a fiamnak is van. azóta nem növesztem a hajam:)
@Secnir:
Nekem szimpatikusak a módszerek amelyeket vázoltál, kábé ezt a receptet alkalmazták annak idején a Nemzeti Együttbugázás Rendszerének ifjai is. Csak le kellene másolni, nem hiszem el, hogy rajtad kívül arra ott feléjük ellenzékisztánban ezt senki sem látja!?

Ez röhej, de sajnos van más baj is.
Mégpedig az, hogy úgy indul neki a többség az önkori választásnak; -ááá b+, ebből se lesz úccsesemmi...
Namost, az idei két elbaszott választás után, ugyan mitől is lennénk lelkesek? Én az vagyok, de a hidd el, hogy a többség már csak rezignáltan legyint az egészre és inkább le fog feküdni azon a napon ebéd után és jóízűen hortyogni fog, sem mint elmenne ixelni. Ha meg még szar idő is lesz akkor pláne. Ja, majd elfelejtettem, pénz is kell a dologhoz. Igazad van, hogy meg lehet oldani szerényebb anyagi keretek között is - hittel és meggyőződésből - de valamilyen rejtélyes okból kifolyólag, ez nagyon nem akart sikerülni április hatodikán, meg utána se.
Az ellenzék azt hitte/hiszi, hogy elég a választók fidexszel szembeni utálata a nyeréshez. Nem elég.

Aztán lehet kezet mosni, meg eltűnni a balfenéken (szegény-szegény MSZP-is...), a végén úgy is mi fizetjük a révészt, a balfaszkodás ára is nekünk fog fájni.
Neeeee... :(((
Sírok...
Ez az ostoba balfasz lett a New York-i főkonzul... tényleg... itt is egy kretén volt, pillanatok alatt le lett alázva, most a seggnyalása jutalmaként külföldön égeti az országot... remek... érdekes jelentése lesz a MAGYAR - HUNGARIAN névnek...

"Utólag vallották be Kumin Ferenc távozását

Mégsem maradt helyettes államtitkár a külföldi sajtóval csatázó Kumin Ferenc. A kormány hivatalos lapjából kiderül, már egy hónapja megvált tőle a miniszterelnök. Információink szerint New York-ba megy konzulnak.

Több mint egy hónapja nem dolgozik a Miniszterelnökségen Kumin Ferenc – derül ki a Magyar Közlöny pénteki számából. A kormány hivatalos lapjában csak most jelent meg az a határozat, mely szerint a helyettes államtitkár megbízását már július 14-én megszüntette a miniszterelnök.

Korábban a hvg.hu számolt be arról, hogy Kumint a New York-i főkonzuli címmel kínálták meg, távozik a kormányzati apparátusból. Ezt az értesülésünket akkor a helyettes államtitkár a Facebookon cáfolta. Akkor ezt írta: "Bár ma a magyar sajtóban is találtam néhány különösen érdekes írást, az én dolgom változatlanul az, hogy a külföldi médiában megjelenő magyar vonatkozású hírekkel foglalkozzak, maradok tehát most is a kaptafánál"."
hvg.hu/itthon/20140815_Utolag_vallottak_be_Kumin_Ferenc_tavozasa

Sunnyognak, sunnyognak... olyan fidesztempó...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Zöld vagyok és baloldali. Tudsz jobbat? De nem epéem, hanem péem, mert az előbbi nem létezik, akárcsak a CDU-CSU.
@holleanyóm:
A faszom beszélgessen gabikával! Illetve azt nem adom... :D
Ennyire nem értékelem túl! Beszélgessen vele, aki... annyit is ér... bottal se piszkálnám meg!
@holleanyóm: nekem kislányként rövid volt, mindig fiúnak hittek.) de nem is voltam hercegnős
@iii: Szerintem is. Meg gondolom a XII. kerület Bajnai miatt volt. Arra felé lakik.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): bolika mit értettél félre? olvasd el mégegyszer, amit írtam.))
@Knósszosz: Addig nem lesz itt lóf*sz se, amíg a közvéleménykutatásokban nem lesz bukó a Fidesz, legalább annyira, mint 2012 közepén volt.

Imádkozzunk az RTL-ért, híveim! Mindennapi RTL-Híradónkat ad meg nékünk ma. Ne vígy minket az M1-re és szabadíts meg a Fidesztől! Ámen.
@iii:
Félreérted... Ő nem olyan... de'télleg... a zsidó lobbi tehet róla... vagy a buzilobbi... vagy a zsidóbuzilobbi... vagy a buzizsidólobbi... na, de mi magyarok nem, az hótt ziher, legyen az sváb, vagy szláv, vagy pártiumi, vagy csángó, vagy .... csak az arab tezsvérek a tiszták, ők pl. sosem hibáznak, hisz olyan remekül pénzelnek sok orosz tezsvéreikkel egyeseket...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Már @V-PORT: belinkelte, lemaradtál Boli:))))

Amúgy szerintem is tök jó arc, és teljesen egyetértek vele.
@Secnir: A Metropol kétharmada hirdetés, azt nem két fillér megvalósítani. Pártbrosúrában meg nem fognak hirdetni.

Nincs 90 mft csupán erre, piros-feketét játszani. Hetente lehetne ilyen brosúrákat kiadni, annyi ilyen ügy volt már, amin felállt a szőr hátamon, hogy nagyon.
@Secnir: A metropol a reklámokból él, most meg már nyilván közpénzt is nyomnak bele keményen, amióta valamelyik fidesz potentáté lett, és full kormány propagandát nyom.
@holleanyóm:
Én? Semmit...
Gábrist rühellem, mint a takonykórt!
Mi a gond ezzel?
Szerintem nekem is a jogomban áll ennyi.
Akinek meg nem tetszik, az így járt! :(
Ismered a "LESZAROM" tablettát?
Na...
@iii:
Negyed héttől szokott indulni az alázás... :D
Akkor kapcsolok oda csak!
@V-PORT:
Egy szimpla hegyibalfasz. Ez a sötét kretén egyszer próbálkozott itt be, hamar le lett zavarva, ritka gyenge a figura, szánalmas.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): EZT ÍRTAM AZ ELŐBB IS!!!!!!!

@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ki a fasz beszél Gabiról meg a háborúról, apám, tegnap el kezdtem nézni a képeidet, reggel lett mire még be sem fejeztem, gyönyörűségesek, elaléltam, irigylem az összes hölgyet akik körülötted kavarnak, csodaszép vidékeken esz a fene, óóóóóhhhh
@aritus:
Na, melyik bolsipotentáté?
S betűvel kezdődik, i a folytatás, m jön utána, i, majd c meg s... találgass..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mi nem sikerült, te nagyon hülye? Semmilyen kérdést nem tettél fel, amire ne válaszoltam volna. Én viszont elmondtam, hogy miért hülyeség a Jobbik antiszemitizmusa. Idemásoljam? Világos, vagy még kavarsz egy kicsit?

A szokásos módszered, hogy ha nem vagy képes értelmes ellenérvet találni, akkor valami teljesen lényegtelen dologba belekapaszkodsz és azt ragozod, majd a 10. hozzászólás után már a fene se emlékszik, miről volt szó.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Ja tényleg hogy tagadta, de tul.képp miért? A fene se érti, hogy még ebben is hazudozniuk kell.
@holleanyóm:
óóóóóhhhh... attól még gabikától elhányom magam... Most mit tegyek? Ilyen gyenge a képmutató parasztok láttán a gyomrom!
Hiába iszok rá...
@aritus: @iii:
metropol: félreértettetek: arra értettem, hogyha egy ilyen cég így meg tudja oldani a terjesztést, akkor kétszer annyi emberrel egy mszp is meg tudná oldani.

"Nincs 90 mft csupán erre, piros-feketét játszani."
még egyszer jól fontold meg, mit mondasz: nincs az mszp/dk-nak 90 millió fölösleges forintja akár erre a célra is? te ugye ezt nem gondolod komolyan? gyurcsány napiferi kiköhögi mellényzsebből. az mszp bármelyik nagyobb potentátja is (pláne, ha számlát kérnek róla, és elszámolják, mert nem saját nyomdából tolják, hanem úgy nyomtatják).
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Hát el se tudom képzelni. Akkor a saját hirdető cégén keresztül hirdet a saját újságjában? Ennek nem lenne semmi értelme, csak itt Nerisztánban, ahol a reklám is közpénzből megy, a kurva anyjukat!
@aritus:
Legalább vállalná fel a kreténje, de ahhoz is gyáva...
Ja, képmutató "vallásos"... erre mondtam, hogy öregapám a vasvellát belehajtotta volna az ilyen farizeusba!
@iii: Arról hallottál már, hogy tök mindegy mit mondok, úgysem hiszed el? Főleg, hogy azokban a dolgokban nem is vagy párbeszéd képes.
@Secnir: Ha garantálnád, hogy egyetlen ilyen akcióval választást lehet nyerni, akkor biztos lenne. Amúgy meg az rohadt sok pénz. Nyilván lesz majd egy-két ilyen kiadvány, de az nem egyetlen célt fog szolgálni.

A Metropol viszonylag szűk réteget ér el, én pl. csak kéthavonta találkozom vele. De egy profi vállalkozást nem lehet összehasonlítani aktivistákkal. Mi az LMP-ben anno egyszer próbáltunk saját magunk kivinni az újságunkat, aztán gyorsan leszoktunk róla, egyszerűen nem működik. Mindenki dolgozik, fáradt, ezer dolga van, nincs ideje arra, hogy egy héten keresztül újságot hordjon ki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na jó van, nem vagy képes válaszolni, rendben, menj aludni. Én midenben párbeszédképes vagyok, még nácikkal is :)
@holleanyóm:
Jajj... ne!
Miért tenném?
Attól, hogy a gábris féle képmutató álkeresztényektől elhányom magam, még lehetek önmagam.
Nem érdekel a gábris félék véleménye, a cukiskodása, az őzike simogatásuk, a kenetteljes szmájlik!
Te még bedőlsz neki???
Leszarom izraelt, a palesztinokat, az oroszokat, az ukránokat.
Gábris ezzel az álkeresztény viselkedésével valamit palástól, leszarom, hogy akár Szegedi Csancijuk, a Párt Ökle szindróma, vagy mi...

Valahogy a csökkenő magyar életszínvonalért, az oktatásból kieső magyar gyerekekért, a sok elvándorló adófizetőért töredékét nem aggódik ez a szerencsétlen kretén a sok jobbikparaszt (balos tezstvéreikkel együtt), mint szegény palesztin kasszámrakétásokért.
Hol érdekel engem gabika és a szánalmas cukiskodása, rodeopapával összeborulnak orosz tezstvéreik vállán és olyankor basznak bele, amiért máskor az oroszokat felemlegetik, hogy mit tettek a háborúban a hazai lakosság egy részével.
Érdekes, hogy akkor jön a "ne mossuk össze..." c. duma. Persze, ha az érdekei úgy kívánják, akkor szemrebbenés nélkül, de máskor ne...
Ne akarjuk szétválasztani a szart... nincs jó és rossz része, a szar az csak szar!
@iii: Dehogy vagy az. :) Arról beszélek, hogy tök felesleges litániákba kezdeni olyasmikről, amiről úgyis meg vagy győződve bármit is mondanék. Ezt azért ugye még fel tudod fogni? :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Hát ennyi sületlenség kapcsán én is lehetek önmagam, függetlenül attól, hogy te is sok szart hordtál most össze, nem is piciket. :)
@V-PORT: Voltam, jelenleg PM-s. Miért érdekes a Leisztinger meg a többi? Mondjuk ha a HVG is elnyelődik, az elég nagy gáz. A Népszabó is erősen inog.
@iii: Leisztinger balos, meg valahogy Bajnait is belekeverték.
Jobbikos féle orosz dezinformálás gyönyörű példája:

"Egy széles körben eddig ismeretlen magyar nyelvű portálra hivatkozva az orosz külügyminisztérium hivatalos oldalán közölte, hogy Magyarország megsérti az Európai Unió 2008-as állásfoglását azzal, hogy
páncélosokat, köztük T-72-es tankokat szállít Ukrajnának.
Külön meglepő, hogy az orosz külügyminisztérium a hír forrásaként a 2012 októberében bejegyzett Hidfo.net oldalt jelöli meg.
Az ismeretlen oldal szerint Magyarország a hagyományos fegyverek exportjának területén vállalt kötelezettséget azzal sérti meg, hogy „egy megbízott cégen keresztül” olyan országnak adja el a fegyvereket , amelynél fennáll a veszély, hogy azokat saját területén a lakosság elnyomására fogja felhasználni."

index.hu/kulfold/2014/08/15/moszkva_fegyverszallitassal_vadolja_magyarorszagot/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

Az orosz mid.ru/ megírta, hogy a magyar Hidfo.net megírta, hogy mi adunk az ukránoknak fegyvert... ja, hogy ez az oldal alig elfogult orosz seggnyaló és bármit lehozna orosz elvtársaik kedvéért?
Nem gond, majd jól egymásra hivatkoznak.
Ostoba jobbikos muzsikok (mint gabriellácska) pedig lelkesen hozzák a bizonyságot... de'télleg!
KOMOLYAN!
Jahve nevére esküsznek, meg Csanci előbőrére.
Ezek tényleg olyan balfaszok, amilyennek elsőre kinéztek...
off
erről tud valaki valamit?
hvg.hu/itthon/20140815_Orban_felmentette_az_allamositas_elott_al
"E szerint a főiskolai tanár azután távozik a rektori székből, hogy a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete augusztus 31-ei hatállyal maga is megszűnik."
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Ja, csak ma Magyarországon ők a második erő:((( Úgy, hogy a fidesz alig megkülönböztethető tőlük, amely meg az első erő.
@aritus:
Attól én még leszarom a sok ostoba jobbikos, fogatlan tarsolyos parasztot!
A háttérembereik meg ugyan olyanok, mint a fizetett alkalmazottjaik...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Jó dumák a bibi csak annyi, hogy annak a portálnak kurvára semmi köze sincs a jobbikhoz. :)
@V-PORT: Voltam, jelenleg PM-s. Miért érdekes a Leisztinger meg a többi? Mondjuk ha a HVG is elnyelődik, az elég nagy gáz. A Népszabó is erősen inog.
@iii: Bocs, duplázódás.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Hogy is volt azzal a napraforgo bloggal, amelyiknek egyetlen posztja Ángyánt kutyázta, de az MTI órákon belül átvette a "hírt"?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
szia @boli... már kimásztál a Lajtából? jók a képek, ott nem voltak oroszok sem meg zsidók sem miért nem csolnakázol többet...az lazít...és nedvesít

szóval mi is az ami ma itt neked nem teccett tőlem? vagy csak úgy általában mikor beleborulsz a vízbe akkor mindíg én jutok eszedbe...ez persze nagyon felemelő...hatalmas dicsőség...

egészséged látom viharos...

brühüyyy

én most megyek kinézni hátha valaki benéz
@iii:
Apám, tudsz élni!
Én evezek, te pártocskákba lépsz be...
Mindenkinek vannak hobbijai.
@rodeo36:
Ugyan, semmi személyes, csak röhögök rajtatok, amikor a T.Blogtársaktól hallom, hogy mennyire faszán összesimultok gábriskával és összedörgölitek a hónaaljatokat! :D
Hagyd a picsába, inkább igyunk!
Rosé fröccs, harmadik után egy deci skót whisky, oszt előről...
@rodeo36:
Ajánlok egy ostoba bircát neked és nincsitt kollégának is! :D

bircahang.blog.hu/2014/08/15/a_kivandorlo_tiz_pontja

Balfasz is, birka is, szóval azért mértékkel alázzátok...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Amúgy az a cikk csak annyit állított, hogy az ócskavas árában elkótyavetyélt tankok Záhony felé hagyták el az országot, és ez valószínűsítheti, hogy Ukrajnába vitték őket.

"Az, hogy az Excalibur Defense Kft mikor és kinek, belföldön vagy külföldön értékesítette a tulajdonában lévő, összesen 80 db használt T-72-es harckocsit, arról nincsenek információink. Mivel a szomszédos országok közül csak Ukrajna vív háborút és jelentős haditechnikai veszteségei vannak, így elképzelhető, pont oda lehetett eladni ezeket a harckocsikat. Információink szerint a lefényképezett vasúti szerelvény is éppen oda tartott.

Ami tény, hogy az USA napi szinten dollármilliókat költ az ukrán hadsereg működésben tartására, valamint felszólította azon NATO szövetségeseit, akik szovjet haditechnikai eszközöket üzemeltetnek vagy üzemeltettek, hogy készleteik átadásával vagy értékesítésével segítsék az ukránokat. Így az eladott szovjet technika helyére a NATO országok majd vehetnek méregdrága nyugati fegyvereket, persze nem a hulladékvas áráért."
@iii:
Ómen!
12-ben nagyon szarul álltak?
Mihez képest? Nincs kedvem keresgélni, de ha minimum annyira kell népszerűtlennek lenniük mint akkor... akkor megint rábaszunk. És megint. És megint...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Nem is értjük... a bolsevik elvtársak tényleg olyan ecceriek, mint az elsőre tűnik!
Persze ilyen-olyan Kumin féle ostobák remek alanyok.
Ezek olyan sötétek, ha adsz nekik két vasgolyót egy szobában, az egyiket elrontják, a másikat elvesztik...
@Knósszosz:
Kígyóca a farkába harapva ...
Inkább söröznének!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Ha a kígyó farka a saját szájában van, hogyan tudja a sört inni?? De ha nincs is benne, akkor is, hogy? Mivel emeli fel a korshow-t?

Ja, tudom már... a fogai közé veszi és:))
Elég izmos hozzá, nem?
ÓÓÓóóóóóbazd+... olyan ismerős ez a szar duma... innen a blogról szokott valaki hasonlókat röfögni??

"„A színház látogatottságára vonatkozó kép ennél azonban sokkal árnyaltabb” – írta a Nemzeti Színház pénteki közleményében, melyben a Hír24 nézőszámról szóló cikkére reagált. A közlemény szerint a Vidnyánszky Attila irányította színház sok minden másban jobban teljesít, mint az Alföldi Róbert vezette Nemzeti. Hogy miért csökkent a nézőszám, azt nem magyarázták meg.

40 ezer néző, a teljes nézőszám egyharmada hagyta ott a Nemzeti Színházat az igazgatóváltás után – írta a Hír24 pénteken. A hírportál kikérte a nézői adatokat, amelyekből kiderült, hogy Alföldi utolsó, 2012/13-as évadában 129 ezer néző váltott jegyet, a következő, Vidnyánszky-féle évadban pedig 88 ezer nézőt vonzottak a Nemzeti előadásai. Alföldi első, 2008/09-es évadában a Nemzeti Színháznak 115 ezer nézője volt."
hvg.hu/kultura/20140815_Furcsan_magyarazta_ki_Vidnyanszky_a_nezos

Há'demán, szerintem is a zsidók tehetnek róla!
@Knósszosz:
Próbáltad??? :D
Na, sok volt mára a fröccs kúra, csókpuszi, alukáljatok békességben és boldogan!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
namost mijafasza a za bir cacacaca

a capcara rokona?
ti. nem nézem meg a bircádat gombold vissza ű

brühüyyy
@holleanyóm:

"holleanyóm 2014.08.15. 16:52:31
@iii4: Ti most ide lettetek küldve, hogy Gabriel elég gyenge hozzátok, és kiprovokáljatok valami jó kis széljobber dumát tőle, és akkor jönnek a nagyok, és szarkupacozhatják, meg belealázhatják a fődbe a szemét mocskos zsidózóst, ugye? Az én időmben az ilyet provocateurnek hívták, és úgy is bántak el vele, hótt unalmasak vagytok."

nem leszek úri ember, ez nagyobb hányinger, mint amit a gabikád művel!!!

az általad nagyon tisztelt, blogtól távol maradó, szerinted hány dedalon tablettát kap be, ha ezt elolvassa???

egy eddig, nem ismert kategóriát próbálsz megteremteni?

én még senkinek nem írtam ilyen hangvételű kommentet mint most! kivéve gabikának!

ne haragudj de értelemmel bíró kommentelőnek tartottalak eddig a kommentig...

vagy csak simán a hírcsárdát próbálod itt meghonosítani...

nincsenek szmájlik!
@holleanyóm:, évásanyó, mihimama nem alteregók?...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
- Nos, nagyon egyszerű lenne nem válaszolni erre, amit írtál, de az nem én lennék.
- Bizony az embert a hirtelenség és a harag sokszor tévútra viszi,amikor pedig lejjebb veszi a fordulatszámot, már megsért embereket, pedig nem is akarta.
- ami engem zavar, az az, hogy bár lehetne a nekem nem tetsző kommentelővel máshogy is elbánni, (tahótlanítóra gondolok elsősorban), Gárbrielnél kevesen alkalmazzák, mondjuk Te például pont igen, inkább egész nap hordják-viszik, mindegy, hogy piros e a sapjáka vagy kék. Nem vitatom felháborodásotokat, gyűlöleteteket a jobber, széljobberek iránt, ez mindenkinek szíve joga.Én máshogy közelítem meg általában a problémákat, nem szeretem gyűlölettel, utálattal, mert akkor nem látom a megoldást.Már írtam egyszer ma, leírom most neked is mégegyszer:Gábriel ugyanolyan kommenttársam, mint bárki más, mert Fabius ideengedte, ha nem engedi nem lesz az.Nem osztozom jobber nézeteiben, soha semmilyen megkülönböztetést nem szerettem senkik között.Ha azért leszek utálatos kép a blogon, mert emberi hangnemben beszélek mindenkivel, beleértve Gabrielt is, hát szive joga mindenkinek leköpdösni engem.
Mégegyszer bocsánatot kérek elhamarkodott mondataimért, hibáztam. De azért nem kérek bocsánatot, hogy azzal kommentelek, akivel akarok.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Ez így van, most erre vagyok rákattanva :). Azonban nem én mentem másik pártba, a párt ment ki alólam, kicsit arrébb. Bár abban se látok kivetnivalót, ha valakinek változik a véleménye.
@Knósszosz: Akkor befogták az ellenzéki pártok a Fideszt, 12 júniusa körül. Akkor volt a Fidesz mélyponton, 21%, MSZP 15%, LMP 6% a teljes lakosságban.
@holleanyóm: én nem szabom meg kivel kommentelsz, és mire hivatkozol....
magán ügy...

leírtam, tegnap is, ma is a véleményem erről az új stílusról...

ma nem volt szándékomban...
de a kommented kihozta belőlem...
valamelyik nap felvetetted egy új szoba kialakítását...

hozd létre a gábriel simogatót...
látom lenne rá igény...

hidd el, fogok tudni aludni...

köszönöm válaszod, de gábris védő szentjeként, nem sok mondanivalóm lesz neked...

üdv!

nem kívánom, de lesz még neked könnyes szem...
@iii:
Kösz!
Hát, sokra nem mentünk az akkori mélyponti mutatókkal...
De azért most ennek ellenére reménykedem, mert van egy főpolgármester jelöltje az ellenzéknek, aki szimpatikus figura, beszélni is tud papír nélkül (nem is hülyeségeket - többnyire), van programja, és egyelőre nem ástak elő róla olyan panamákat, mint egyes más politikusok előéletéből, pedig biztosan három műszakban dolgoznak rajta. Ezek pozitív dolgok, kétségtelenül. Az csak apróság, hogy amúgy a budapesti választók minimum 70%-a azt sem tudja kicsoda, és közben azt is megtudhattuk, hogy leendő főpolgármester-jelöltként nincsenek politikai ambíciói.

Biztos siker...
@Knósszosz: Sajnos, szerintem a főpolgi bukó lesz, egyrészt mert nem ismerik, másrészt mert Tarlóst jobban szeretik a Fidesznél.

Csekély esély arra van, hogy többséget szerezzenek a közgyűlésben. De ahhoz még tovább kellene folytatódni a Fidesz erodálódásának.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): nem Gábris a lényeg. Hívhatják Jancsinak, Julcsénak, bárkinek.Nem gyűlölök senkit, ez a lényeg. Igy nevelte belém Édesanyám, nem szabad gyűlölnöm, mert visszahull a magam és családom fejére, miért nem lehet ezt megérteni?SENKIT nem gyűlölök.Sokat volt életem során könnyes a szemem, hol ezért, hol azért., túl éltem, pedig majd belehaltam. most is túl fogom.
@iii:
Nem tudom...
De ha mondjuk annyi elég lenne, hogy a főpolg-jelöltet jobban szeretik a fidesznél, akkor bedobhatták volna már hónapokkal ezelőtt a Zámbó Árpy nevét, tuti népszerűbb a tarolóspistánál, ráadásul ismerik is.
"A Dzsimmy tesója b+, szavazz rá!"

Tudod az a vicc, hogy nálunk a tényleg ennyire kevés is lehet sok... sokk, no meg többség. Is...
@Knósszosz: :)) Na jó, a kedveltség az csak a különbség, az azért fontos, hogy a jelöltet alkalmasnak tartsák a feladatra. Tehát Zámbó Jimmy vagy akár Balázsovits ezért nem lett volna jó választás.
@holleanyóm: Attól, hogy egy antiszemitát antiszemitának hívok, még nem gyűlölöm. Sőt, a gyűlölet ellen szólalok fel. Disztingváljunk, b+! :)
@iii:
De kell egy kis vidámság a politikába (is), nem csak a kövér bajszán kell élcelődni, meg azon a valakin, akit muslicafelhő kísér a nem tisztelt házban, akármerre jár. Azt nem tudom ki lehet, csak úgy hallottam, hogy van ott egy ilyen figura. Van ötleted?

Viszont van egy igazi jelölt ötletem a főpolgi címre, nem viccből! Én azt gondolom, példát kellene mutatnia Budapestnek, mindjárt avval, hogy a város góréja legyen nő! Első körben Kiszel Tündére gondoltam, a bugyikirálynő adhatna minden utasnak aki a hármas metrót használja egy nemzeti alsóneműt, hogy legyen mit összeszarnia ha kigyullad a szerelvény az alagútban. A helyettese lehetne Rubint Réka, aki a legfürgébb menekülők között update ajándékcsomagokat oszthatna szét, akiknek sikerült megúszniuk a kalandos napi tömegközlekedési horror show-t.

Ez a szomszéd Feri egy barom, ilyenekkel tömi az agyam ilyen későn... és még sört se hozott a mocsok.
Jó éjt!
@Knósszosz:

Ha már vicc:
a Jobbik fööpogámeste jelöltje meg lehetne a Babanide Oludatrion Olapite (Fekete Pákó).

Na, akkor aztán csövestől érné a várost a veszedelem. :-)
A hármas metróra felmerészkedni meg csak hat kilós porral oltóval. :-)
@holleanyóm:

"__ nem Gábris a lényeg. Hívhatják Jancsinak, Julcsénak, bárkinek.Nem gyűlölök senkit, ez a lényeg. Igy nevelte belém Édesanyám, nem szabad gyűlölnöm, mert visszahull a magam és családom fejére, miért nem lehet ezt megérteni?SENKIT nem gyűlölök.Sokat volt életem során könnyes a szemem, hol ezért, hol azért., túl éltem, pedig majd belehaltam. most is túl fogom.__!

Nem kérte senki. Imádd a nácikat.
@jaegtoer:

Ez kemény volt így, éhgyomorra, még ha igaz is:)
@jaegtoer:
Nem azt írta!
Túlzott jóindulat és türelem munkál benne, pedagógus a lölköm, a gabika féle ordashoz is próbál mint egy kiskutyához közelíteni, csak csodálkozik, amikor az belemar.
Tudomásul kell venni, hogy szar pedig nem válik lekvárrá, hiába kerül üvegbe és próbálja anyóka feltenni a polcra, az bizony büdös is marad, meg ugyan az a szar... nem, a szalicil sem segít rajta, meg az sem, hogy a szar is vigyorog... anyóka is rájön majd.
@huzzadneki shakespeare:
Soha nem hallottam ennek a Pákó gyereknek a nevét... mintha a Csillagok Háborújából lenne valami buckalakó neve. :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Én is csak meggugliztam az árvát! :-)
Ő már magyar ember. Nem egy Eszterházy, de magyar.
@huzzadneki shakespeare:
Ugyan, legyen, ha itt él, beszéli a nyelvet, letelepült, ide tartozónak vallja magát. Vannak ebben az országban olyanok is, akik itt születtek, de annyi tartás sincs bennük, hogy ne árulják el hazájukat pillanatnyi politikai érdekeik miatt.
Na, AZOK meg anyjukat is eladnák pl.mostanság (harcos jobbikosként - nem jobboldaliként!) orosz testvéreiknek.
Tigáz. Van még magyar ember, aki ezt a céget kedveli és nem utálja? A mi történetünk itt van leírva és a végén megtalálható a Tigáz feljelentése üzletszerűen elkövetett csalás és garázdálkodás miatt. Amit 2014.08.14-én vet át a nyomozóhatóság.
TiGáz csalás és garázdálkodás
vilagnezet.blog.hu/2014/08/13/tigaz_csalas_es_garazdalkodas
@vilagnezet.blog.hu:
Sok sikert hozzá! A végeredményt is hozd majd, érdekel.
@holleanyóm: "Nem vitatom felháborodásotokat, gyűlöleteteket a jobber, széljobberek iránt, ez mindenkinek szíve joga."

Szerintem nyanyóka rossz a szemüveged. Nem gyűlölet az ami annak látszik. Csak símán düh. Düh a süket fül, a vak szem, a megváltoztathatatlan hozzállás miatt, amiatt, hogy a többség véleményét egyesek nagyívben leszarva szajkózzák azt, ami senkit nem érdekel. Így is lehet nevezni az általad vélelmezett "gyűlöletet", ami nem sértő senkire ( nem úgy, mint a gyűlölködő ). Mert más a gyülölködő, mint a dühös ember. Kb. mint a szezon meg a fazon.
@holleanyóm: Tudod, hogy szeretlek, de itt senki sem Gabrist, az embert gyűlöli,/ ahogy egy macskát nem gyűlölök, úgy őt sem/ hanem AHOGYAN képviseli az általa preferált ügyet: azt a képmutatást, cinizmust, sunyiságot, "terelést", "beletenyerel" azonnal egy neki nem tetsző téma vitájába, saját vélemény nélküli linkekkel, idézetekkel.....na ez a gyomorforgató
A felháborodás stimmel, a gyűlölet részemről sem.
Max megvetés egy tudatosan itt propagandistát játszó kis sunyi pöcs iránt.
Akiben annyi tartás nincs, hogy a véleményét, nézetét felvállalja, hanem idézetek, cikkek mögé bújik állandóan "objektív tájékoztatás" címén, az nekem csak egy gerinctelen szar alak, akivel nem társalgok, nehogy összemossák vélenül se a nevem.
Volt itt olyan, aki még találkozott is gabikával, majd nemrég nálam durvábban hajtotta el a halál fa..ára... :O
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ejj, nekem nem is ajanlod? na ne felj, sorajanlo se lesz igy Neked! ;-)

komoly poszt egyebkent

:o)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Világos "beszéd". Egyetértek. Gyönyörűek a képeid, köszönöm.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Huuu te még nálam is eccerűbb vagy. :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Szia, Boli!

Hibáztam. A válaszom, a mondat helyesen -a gondolatomat is tükrözve- így szól a teljes szövegösszefüggésbe helyezve:

"_"@holleanyóm: "__ nem Gábris a lényeg. Hívhatják Jancsinak, Julcsénak, bárkinek.Nem gyűlölök senkit, ez a lényeg. Igy nevelte belém Édesanyám, nem szabad gyűlölnöm, mert visszahull a magam és családom fejére, miért nem lehet ezt megérteni?SENKIT nem gyűlölök.Sokat volt életem során könnyes a szemem, hol ezért, hol azért., túl éltem, pedig majd belehaltam. most is túl fogom.__!

Nem kérte senki. Imádd a nácikat is."_"

Tehát hiányzott az 'is'.

Sokan nem értik, nem is érthetik, mi több, nem is ismerik a weimárosodás fogalmát.
Hát ezért.
Először csak kokettálunk. Eljön a randi. Aztán keringőzünk. S ha már keringőztünk, egy kis kurválkodásért sem szólhat senki. No ha ez is megvolt, érdekes a reggeli ébredés.De az igazi meglepetés az orvosnál ér.
No de azt hiszem ezt még kevesebben értik:)

Végül: nem a gyűlölet hiányát tettem szóvá, hanem a 'szeressük a nácikat _IS_'.

A konzervatívok politikájára, ugyanis hatványozottabban veszélyesek a csendes náci-támogatók, mint a kommunisták, szociáldemokraták vagy a liberálisok, esetleg uram bocsá' a pirézek vagy horribile dictu, maguk a harsány nácik, mert a csendes támogatókból válik a 'jó -nácira szavazó- honpolgár'.

Szerintem. De, nem zárom ki azt, lehet, hogy a náciknak és a csendes támogatóiknak van igaza. Ha elég sokan vannak... légy effektus...

no még konkrétabban: hitlernek is csak az elszigeteltségből kellett kitörni.

Meddig kell ragozni?

Tudom, vagy legalábbis sejtem, hogy Fabius tagja lehet azon bloggerek klubjának, akik a véleményéért senkit nem hajítanak ki, és a szólásszabadság jegyében még kevesebbet. 1 kivételről tudok, az a teuton lány.
Amúgy, ha nem így lenne, már engem is kihajíthatott volna, annyi lófaszt tömködtem már itt a trollzsebekbe.

Na szóval G(enyabatyu)ezzel a helyzettel él vissza.
Megjegyzem Rodeo is. Szóval és sóval vagy sótlanul netán szótlanul nem annyira sok, de nem is kevés kivétellel valamennyien. Ellenben én, időnként biztosan. De ezen a jövőben változtatok.

Na még egy nekifutás:

Az a tény, hogy holle mami ex cathedra kijelentette, hogy őt nem érdekli semmi és senki és ő igenis jópofizik és még mit tudom én mit _ _ _ _ G-vel, az már mindennek a teteje.

Persze megteheti. Ő az új többség.

Ezért aztán még neki áll feljebb és elkezdi pocskondiázni azt, aki szóvá teszi és rámutat arra, mik a távlatok.
Mert hogy az ő jogai. Meg méltósága.
[A nácibarát méltósága... na igen... ha nem volna világos...]

No ezért szóltam, amit szóltam.

Persze ki lehetne fejteni még részletesebben, de ennyit már végképp nem ér az a gyengeelméjű, süsühülye pletykapetsa.
@jaegtoer: tudod (persze, hogy tudod, csak magamat erősítem), jég, ez a gábriel dilemma, amit nem tudunk rendesen kezelni itt mo-n. nem lehet relativizálni, nincs jó náci és rossz náci, rossz van csak. sajnos az egész 19. századtól kezdve, mikor felbuzgott itt a kárpát-medencében a nacionalizmus, aminek tagadhatatlan eredményei vannak, mégis félrecsúszott azzal, hogy együtt járt ez a kirekesztéssel is (nemcsak a magyarok, teszem hozzá). a tüske azóta ott van, gennyesedik.
@jaegtoer:

Lehet hogy nem jól tudom, de valaki beajánlotta a blog népének. Oroszlánok közé bárányt?
na, megyek piacra, mondják, egész jó idén a 200 literes bogrács termés. megnézem.
@vilagnezet.blog.hu:

Ezt csak elbukhatod. A gáz fűtőértékét a hatóság folyamatosan ellenőrzi, és a fűtőértéket meghatározó paraméterek adatai koordináta rendszerű slejfnin rögzítve 5 évre visszamenőleg megvannak a TIGÁZ-nak. [Ezt nem véletlenül tudom.]
@parti_giano:

Bakker, Te 10 órakor jársz piacra? mit veszel? kofát?:)
@jaegtoer: szerintem egyre tobbmindenben ertunk egyre inkabb egyet.

edmund burke mondta azt, hogy a gonosz diadalahoz csak annyi kell, hogy a jok tetlenek maradjanak.

mellesleg ha mar a weimari tortenet.
pont ezzel az idezettel kezdodik a rise of the evil c. film.
@parti_giano:

nácira szavazó jó honpolgár:) = a'jó -nácira szavazó- honpolgár.

" mondják, egész jó idén a 200 literes bogrács termés. megnézem."

akkor a titánból készültek között válogass, te, partizán. Könnyebb cipelni is.

A vas 1538 celsius fokon olvad a titán 1668-on, s amíg a vas sűrűsége 7,87 g/cm³ addig a titáné 4,50 g/cm³.

amúgy egyen meg a fene:)
@parti_giano: Ez tökre ugyanaz, mint amikor megy a szöveg; milyen hülyék az eccerű széljobberek akiknél minden problémának okai a zsidók.

Ugyanez megy itt pepitában, hiszen minden rossznak oka Gábriel és a nácik és milyen jó hogy én nem vagyok olyan mint ő.(Lk 18,9-14) Mókás, hogy nem látjátok a fától az erdőt. :) Amit az egyik esetben elítéltek másokban azt magatokban még észre sem veszitek. Aki pedig megpróbálja ezt tudomásotokra hozni, az egyből minimum hányingerkeltő gábris csicska lesz.

Aztán a következő mondatban már azon siránkoztok miért ilyen az ország, mekkora a széthúzás, stb. Persze a válasz egyértelmű csak mások miatt van ez, hiszen mi tökéletesek vagyunk csak a többiek a hülyék. :)

Ez már annyira röhejes, hogy felléphetnétek vele a Vígszínházban.:)
„Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a »jobboldaliság« címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint »keresztény magyar ember« előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert »keresztény magyar úriember«, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem »keresztény magyar« vagy »úriember«, tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést (...), kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság minden értelme (...) Ez a fajta soha nem változik meg, de amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet.”
Elképzelhető persze, hogy Schmidt Mária önkéntes irodalomtörténész, Kertész Imre és Petri György állami helyretevője már dolgozik a problematikán, és kideríti, hogy Márai a fentiekben voltaképpen a hisztériázó és nemzetáruló liberálisokról ír, ám addig is jobb, ha kormánypárti hívő csak titokban olvas Márait, pláne nemzeti őrhelyén, a trafikban.

HIRDETÉS
Mindenesetre ha Márai Sándor a napokban halt volna meg, az állami tévécsatornák nem valószínű, hogy bemondanák. Kossuth-díja (ha posztumusz is) még csak-csak van, de már önkezével vetett véget az életének, márpedig azt senki nem akarhatja ebben a hazában, hogy a halálhír beolvasása után öngyilkossági hullám törjön az országra.

nol.hu/velemeny/marai-a-parton-1480535
@ausländer Sipi:

"_egyre tobbmindenben ertunk egyre inkabb egyet._"

Az kizárt, te gyopár:D

ezt kezdettől fogva tudom, ezért tudtál feldühíteni az "itthon-maradtak" pocskondiázásával, mert arra a megtévesztett és kiszolgáltatott és óriási függőségben levő emberek nem szolgáltak rá, a ganék meg köszönik jól vannak. A Mester is azért szólhatott közbe anno, mert jól látta, én így vagyok hülye, te meg úgy, de a lényeg, hogy hülyék vagyunk:)még ha az enyém súlyosabb is. Akkor meg minek vájdling, főleg a lavór? nemde?:D
@holleanyóm: lehidaltam! :(

nem is olvasom tovább a blogot pár napig, mert elképedtem és kikészültem...

megkerestem még ezt hozzá, hogy értsd! :((((

"évásanyó 2014.08.13. 21:34:05
@vitéž munkášőr: Mucikám, ha van csöpp időd, de csak ha a kíváncsiság legyőz, és nem tudsz aludni, menj vissza és olvass el két blogot. Azt is fogod látni, amikor engem egy tömeggyilkoshoz hasonlítanak, aztán meg akarják dumálni a fejem, hogy én értettem félre,meg különben is, az mondjuk mostanáig sem jutott az eszébe Do Holnak, hogy azt írja nekem, hogy elnézést kérek, nem akartalak megbántani, hogy én is végre megnyugodjak. Mert ugye itt nincsenek személyek, csak nickek, de tegnap az évásanyó nickhez ki kellett hívni az orvost, mert teljesen kiborult , de hát, nem kell ezt a kommentelést ugyi komolyan venni, mindenki mindenkit vérig sértegethet.Mondjuk nekem az a bűnöm, hogy Angyallal beszélek. ennyi."

kb egyidősek vagyunk és valóban hatökör vagyok sok tekintetben, de eszembe sem jutott megdumálni a fejedet...

felvillantottam azt amitől a "hölgy" igazán híres volt sok-sok éven át...
kialakította "udvartartását" és meggyőző propagandát folytatva a nemzet színésznője, énekese, írója, dramaturgja, stb volt és ez miatt mindent és mindenkit elnyomva a csapból is ő "folyt"...
az én fiatal koromban csak ezt hallottam úton útfélen róla...

tehát, gondolkodj el most mivel sértettél vérig, amikor kimered jelenteni (te aki állítólag pár éve olvasod a blogot???), hogy bárkit ide kell küldeni, hogy g-d alá lovat adjon...

mivel itt vendég vagyok és nagyon sok embert értékelek, szeretek, ezért vitát én élezni nem óhajtok veled, sőt a fejed megdumálásától is eltekintek - sajnálom ez a terep amit most felkínáltál(kizárólagosan?!) nekem is, nem az én világom...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_hiszen minden rossznak oka Gábriel_"

szoktad kérni, hogy ne értékeljünk túl.

nos, te se értékeld túl magad.
te csak következmény vagy, továbbá eszköz, valamint másológép, esetenként kihangosító.
@jaegtoer: "a megtévesztett és kiszolgáltatott és óriási függőségben levő emberek nem szolgáltak rá"

mindenki a sajat sorsanak kovacsa..:-)
amit en mondok, hogy az ember nem lesz a sajat hibajan kivul megtevesztett, kiszolgaltatott es fuggo.
es azt, hogy ha vegre felismeri, akkor talan tenni kellene ellene valamit.
ugyhogy en nem pocskondiazok, meg ha annak is hangzik, hanem probalok gondolkodasdra es tetre osztokelni.
akinek nem inge, az meg ne vegye magara:-)

amugy ki a Mester, igy, nagy M-mel?:-)
@ausländer Sipi:

"_pont ezzel az idezettel kezdodik a rise of the evil c. film._"

Mire gondolsz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem kentem rád semmit, de ezt sem érted. nem mentegetem magunkat, hiszen te vagy rá a bizonyíték, valamit nagyon elbasztunk. saját szarunk vagy, amit valahogy le kell húzni a klotyón, mert addig csak bűzölögsz. most éppen a vizet keressük hozzá.
@jaegtoer: az edmund burke idezetere, amit fentebb irtam:-)

"the only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing"
@ausländer Sipi:

Jaj! Kösz. Bocs, már teljesen leépülök:) hát persze!:)
@jaegtoer:

Nem tudom! Állatkertben régen jártam, jegesmedvét régen láttam:))
@jaegtoer: viszont sztem semmi köze az ajánláshoz, ide nem kell ajánlólevél
@holleanyóm:

"_ sokkal nagyobb nácit is meg tudtam változtatni már._"

maradjunk annyiban, hogy a nick-jeidet tudod nagyban változtatni.
@parti_giano: Te most komolyan ilyen ecceri vagy? Húzz le a klotyon, aztán lepődj meg, hogy semmi sem vàltozik, mivel a szar nàlad sem kívűl, hanem belül van.
@tristen2005:

jeges? Khmm. ühümm. tudtam én, hogy csak majom lehetett, de hogy hülye is?
@jaegtoer:

Láttam én már okos majmot:)
@OPHELIA:

No? Mi eben az újdonság? Vagy azt gondolod, mi nem tudunk a sorok közt sem olvasni? :D
@OPHELIA: @jaegtoer: @tristen2005:

Hopp, most hogy megnéztem blogpontyhut, már is visszaszívom, asztat őtet szeressük. A jeges meg asztmás:)önszorgalomból menjen a fenébe sebesen.
@tristen2005:

Tényleg nem buta. Megisaszondta, hogy a keresztény fajtánkat meg kell védeni. Ettől Kálmán Olga úgy kiborult, hogy majdnem azonnal meg kellett keresztelni, hogy őt is megvédhessék.:D:D:D
Ja! Én vótam buta, nem tudtam, hogy a miniszterelnök fajtanemesítő IS.
@jaegtoer:
Hali... a weimarosodási folyamaton régen is rugóztunk, teljesen egyetértünk. Majdnem mindenben, de akkor meg elbízod magad, oszt össze-vissza fröcskölöd wasserral a ... töményet... ammeg egyikönknek se jó! :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Lebótoltam a titánium ötvözetes üstöt. Úgyhogy készülj föl, egyszer csak evezned kell Pestig.
Amúgy meg hiába vicceskedsz! Te vagy a vizes ember, te csapkodod a vizet feszt, ha kell, ha nem:DDD
@jaegtoer:
Na, de nem is töményezek a vízen.
A hosszúlépés is azért lett, mert a fröccs felhigult ott meg.... essetunni... :(
Du.melózok még, azután evezek. Jössz? Roséfröccs is van...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Én meg azt hittem, a hosszúlépés azért kell, hogy hosszan tudd húzni a lapátot:) Nem megyek:(( Most 130 km-rel még messzebb vagyok, mint szoktam.

Aztán meg minden csak jövőre lesz az új deal szerint. Amióta államosítva lettem, azóta minden jó a jövőben lesz, de a jelenben minden szar derékig ér, éppúgy mint a kádár rendszerben, bár a családok szétverésében kulcsfontosságú panellakótelepeket a picsányi konyhákkal, azt meg kell hagyni, azt aztán megépítették.

[Az az igazság, a tavaszvégi lerobbanásom az egész éves tervemet átütemezte]
@jaegtoer:

+ a kádméretű fürdőszobák, max két négyzetméteresek. a mennyezetről kellett a kádba ereszkedni ha valaki a mosdónál kezet mosott.
@tristen2005:
Olvastam. Állatok vannak errefelé is...
@OPHELIA:

Nekem segített, akármit is gondolsz:DDD és akárki...:D
@jaegtoer:
Ja kérem, nem a vodkáspohárral kell edzeni!
Még szerencse, hogy gyóccerész akad felétek... :o
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"__Állatok vannak errefelé is..__"

Ja, ja, ja, jajaja! Erről már én is hallottam. Még fényképek is vannak róluk! Teljesen elképzelhetetlen időben és szituációkban evezőkre hasonlító lapátokkal ritmikusan a vízbe csapkodnak, és stratégiai helyen álló vendéglátó objektumokat elérve hol fröccsöket, hol söröket követelnek, majd sietve visszatérnek a vízpüföléshez. Bezony! Neked nem ismerős?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"Még szerencse, hogy gyóccerész akad felétek... :o"

Bizony! Helyben a segítség! És ha elgurult, hát elgurult! 'Van másik'. Nem is kell kilométereket kaszálnom hiába a vízben, hogy valami életmentő helyhez érjek:D
@jaegtoer:
Jóvanirigydesznó!
Majd ezért még számolunk!
Most rohannon kell, de lesz még böjtje...
@jaegtoer: hogy mit gondolok, az maradjon az én titkom. Az érdem Sir-é, ő tapintott rá a mamára még az éjszaka.
Én csak továbbítottam. :)
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Tényleg nem buta. Megisaszondta, hogy a keresztény fajtánkat meg kell védeni. Ettől Kálmán Olga úgy kiborult, hogy majdnem azonnal meg kellett keresztelni, hogy őt is megvédhessék.:D:D:D_"

+5

Nagyon hülye:D
@holleanyóm: kedves mamanyó! a kívánságkosárból küldeném neked. a faszom se tudja, miért? semmi áthallás! á, nem!

www.youtube.com/watch?v=VWAv3nyytDQ
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"_Most rohannon kell, de lesz még böjtje..._"

Inkább mint Böjte.
@Penivaldes: Gratula. Szerintem is jó dolog.
Nahát, nahát...

"Az oldal megbízhatósága kétséges, mert Ukrajnát érintő hírei feltűnően oroszbarátok, és mint írtuk, a Facebookon cirill betűs beköszöntővel jelentek meg, ugyanakkor az ominózus poszt a Honvédelmi Minisztérium létező pályázataira hivatkozik. Az oldal oroszbarátságának jele az is, hogy minden posztnál van Vkontakte-megosztási lehetőség. A Vkontakte egy Oroszországban igen népszerű közösségi oldal, de Magyarországon szinte senki nem használja.
A botránynak bizonyára lesznek még fejleményei a következő napokban, de az már most biztosnak látszik, hogy a portál mögött egy régóta létező magyar neonáci csoport áll."
index.hu/tech/2014/08/16/neonacike_lehet_a_fegyverbotranyt_borito_hirportal/

Amit pedzegetnek, hogy az oroszok előszeretettel támogatják a szélsőjobbot, amire azután így, vagy úgy tudnak hivatkozni.
Az orosz médiák ezek után pedig erre kis neonácikra hivatkoznak... tényleg... alig átlátszóak...
@Secnir:

hogy a posztról is valamit:)

"_...erről ugattam tegnap is: ha az ellenzékbek VALÓBAN lenne egy kis sütnivalója, _"

Én meg arról ugatok egyvégtében, hogy nincs ellenzék, csak tettestársak:)

A Feri az más, az baszik mindenre, oszt lám mit nem hallok?! Csökken a családban az egy főre jutó suska, mert kádkövek mellett az asszonykát is munkába vette:)
@V-PORT:

"Jól sikerült a májusi EP választási buli"

Hahaha...;)

Szorol-szora ez jart az eszemben, amikor olvastam hirt korabban. Csak most epp meccselek, ugyhogy megeloztel...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

dehogy, dehogy! csak elgondolkoztam, hogy ennyi idő alatt már lehetne vízen járni is.
@simple observer 2.0: Szerintem jó dolog, hogy bevállalják. Biztos, hogy minden téren, mindene meglesz.
Ha rosszmájú lennék, akkor most V.Á-ra gondolnék, hogy azóta biztos zokog. De nem vagyok az.
Mégis csak jó az öregecskedő feleség. :)
@V-PORT: ilyen komment után, nem vagy rossz májú. mondanám, mert májad sincs. :)
@V-PORT:

mi lenne, ha kiköpnéd a kapanyelet? mán öléggé föltörte a pofáat.
Az Isten azt akarja, hogy a magyarok kiválasztottak legyenek és benne legyenek az élet közepében - mondta az emberi erőforrások minisztere a romániai Bere (Berea) felújított református templomában.

www.hir24.hu/belfold/2014/08/16/a-magyar-isten-kivalasztott-nepe-mondta-balog-romaniaban/
@tristen2005:

Nem tudom hol él ez? Hiszen benne vagyunk annyira, hogy pipiskedni kell, hogy az orrunk kilátsszon. Ráadásul be is kell fogni! Hogy mi lesz ebbül?
@jaegtoer:

tán nem kéne engmet ennyire inszinuálni, mer igasság szerint valaha én is kijelentettem hogy a világ legnagyobb baja az, hogy nem én csináltam mindenkit (szólíccsatok ezután csak simán istinek!), azóta viszont rájöttem, hogy a rénkumisz mértéktelen fogyasztása télleg fokozott metán termeléssel jár, ezér asztán, időnként alaposan pofánrúgok valakit. rodeo kollega minimum a második gyermek korát éli vagy beállt mint az atom, esztet csak akkor tudhatom meg, ha megváltozik a klmaváltozás vagy valami hasonló.

szórakozásnak pedig esztet ajánlom:

www.youtube.com/watch?v=lo0_JsrWI_A
@jaegtoer:
Dógozom... még szerencse, hogy gábriskának ahogy látom tiltja a vallása, vagy csak nem válaszolgattok neki... :D
Nem mindenki ér rá meresztgetni a billentyű előtt a valagát, van aki dolgozik is. Van 6 gépem, amit át kell ellenőrizni, frissíteni egy hálózatban, nem pedig CSAK itt billentyűhuszárkodni. Lusta disznók!
@hacsaturján:

Akár az anyámé, akár a másé, mindenkinek kijár a magáé. A nagyságot el kell tudni viselni annak is aki Mester és annak is aki Mister, amúgy meg úgyis minden le van szarva, mert az államosítás után jól látom, ki mi után vágyakozik vissza. A picsába már!
Amúgy meg inszinuálva van a lófasz, de nem Maga, Mester! Ha most meg még az is jön, hogy isten öööö izé.... a mester nevét hiába szádra ne vedd, hát megtérek a butykos vallásba, de rögtön.
@tristen2005:
Ostoba egy majom ez a ... izé... lelkész szerűség...
Szerintem az Isten, az Úr, nem emelte ezt sehol sem ki a Bibliában, de lehet, hogy én olvastam rossz kiadást, vagy Károli fordítás volt elbökve, ráadásul a protestáns Biblia fordításból is direkt kihagyták ezt a részt, vagy csak én nem figyeltem eléggé, mert akkor ezt is kihallhattam volna belőle, mint ez a "remek ember".
Ilyenkor szégyenlem magam...
No meg a "vallásnak" nevezett business újra a helyére kerül.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Jó hogy mondod! Mintha nekem is lenne valami dolgom.
A Mester meg már úgyis lebaszott, úgy hogy elbujdosok a petsába.
@jaegtoer:
Ideje... az infúziós állványra bekötött vodkát nem elhagyni! :)
@tristen2005: az isten nem választ ki népeket életre vagy halálra, vesztésre vagy győzelemre. nincsenek kedvencei, és nem fékezi le az autót sem.
@hacsaturján: most a fenét reklamálsz. ha már a te réneidet, akkor téged, miért nem? baszod! pedig egy hacsát érdemes lenne szaporítani. de, mindenképpen óvatosan!
@Penivaldes:
HITETLEN! :))
A képmutatós páter megaszonta, te meg itten pogánykocc!
Ezért a középkorban megégettek volna, banyek...
@jaegtoer:
Jaja... kéreted magad! :D
Anyóka sehol, pedig szerintem gyogyózni fogtok ti ma még. :(
@Penivaldes: tipikus református duma. azért összeereszetenélek pázmánnyal.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): A páter képzelgéseit mondta el, ellenben én tapasztalatból beszélek.)
@parti_giano: még nem kívánok találkozni Péterrel:) nem is vagyok református.
@parti_giano: igen, az őseim is azok voltak, bármint egy idő után.
@sas70:

"És itt közvetlenül milliárdokról van szó, nem arról, hogy egy út vagy csatorna építésből lecsípnek néhány tíz milliót."

Ez kérem csak a demokratikus centralizmus újraértelmezése a megváltozott gazdasági és társadalmi viszonyok között.
Aggodalomra semmi ok, az anyag nem alakul át csak nyomavész offshore-ban.
@parti_giano:
Ahogy az öreg zsidó mondta a Függetlenség napjában: "Nem lehet mindenki tökéletes!" :))
@Penivaldes:
Ja persze... egyik nap még félistennek nevezel ki, ma meg... :((
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"Anyóka sehol, pedig szerintem gyogyózni fogtok ti ma még. :("

Bizonyára hipertónikus seprűjén száguldozik valahol, aztán egyszercsak lecsap, landol és beleáll a heliocentrikus világkép üresen maradt képaláírásába, aztán levegő után kapkodva csodálkozik, hogy Hipo Chondria nem Hippo Kretész leánykori neve.
@jaegtoer:
Te ollan gonocc tucc lenni... ne cikizd szét! :)
@jaegtoer:

Rákapatod a gyereket a szeszre utána közlöd vele, bele is halhat:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @tristen2005:

Az úgy van, hogy én roppant tekintélytisztelő vagyok, mert szeretem a paradicsomos halkonzervet, büntetésül még a tőkehalmájat is konzervben.
A lábszagot viszont rühellem és könnyen belátható hogy ez racionális alapon is helytálló, nem kell hozzá a Tízparancsolat örökbecsűi között kapkodni, mint a fecske a légy után, de a azért rugalmasságomat jól jellemzi, hogy a VI. ellen élénken tiltakozom, és az elvi csatlakozási szerződés kilátásba helyezésekor felmentést kértem alóla, míg a IX.-re azt mondom, erősen véleményes, de leginkább attól függ, valamint lehetne opcionális, és különben is.
Azt akartam ezzel mondani, hogy a kinyilatkoztatások korának vége, és a benyalatkozások kora még nem jött el, még ha minden jel azt sugallja is. No pasaran!
@jaegtoer:
A p... paradicsomba!
Azért tucc veszélyesen élni - paradicsomos halkonzerv... váááááááááááá!
"IX. Felebarátod házastársát ne kívánd!" ???
Az ... több dologtól is függ. :)

A jelenlegi narancsbolsevik kurvák viszont hadilábon állnak az I., a IV., az V., a VII., a VIII. és a X. parancsolattal is még.
Csak a tuttikat soroltam.

Jut eszembe a klasszikus:
"Csuhások! Térdre, imához!"
@V-PORT:
SZéles elvtárs is a Videoton és az Ikarus szétbaszarintásával jutott egy magasabb ... pénzügyi síkra.
Persze okosabb nem lett, neki régóta tart a hanyatló fázisa, nem egyszerű vele lépést tartani, nekem pl. mocsok sokat kell innom ahhoz, hogy ennyire seggfej bírjak lenni...
Szervilis majom szegénykém, a szája széle sem véletlenül barna.
@V-PORT:
Szent ember... guru... ez így lehet, hisz sok primitív civilizációban tisztelik szentként a megháborodottakat!
Széles szerintem kis vudubabákat is gyártott már, üres óráiban meg tűkkel szurkálja.
@tristen2005:

Eccer amikor nagyon meleg volt, a pap nem vett a reverenda alá gatyát, úgy tartotta a misét. A ministráns kisgyerek szertatás közben az úr iránti áhítat kimutatása céjából amikor leborult a pap előtt, alálátott a csuhának. No attól amit látott elcsudálkozott, és a liturgia szövege helyett felkiáltott: alleluja, alleluja, isten ujja, nincsen köröm rajta.

Annya is jó nagyott kiálthatott csudálkozásában, ezért az attya biztos megijedt, így a gyerek kicsit ferdére sikeredett.

Hol po liti kus, hol meg kuss, isten kiválasztott, egy szavad sem lehet. Akit nem választottak ki, no azt majd a menedzseltje nem is védi meg.:(
@parti_giano:

"_mégis néha, mint elefánt..._"

...elefánt? Bocsika.

...de mi közöm a Főnök szintjeihez? :)
@látjátok feleim szümtükkel:

Azóta mondják átokként, a töködön nőjön köröm:)
TE JÓ SZAGÚ ÚRISTEN!!

mennyi minden történt ma Sacra Corona Hungariaeben, köznapi nevén Fideszfalván!

- a feri, a kuminferi, a jó kuminferi a pesterzsébeti munkaügyi központ segítségével végre munkát talált new york-ban;

- balogh pubi szerint a taktaharkányi közmunkás szakrális nép szülötte; holnaptól nagyobb kedvel fogja a gazt fűkaszálni 60 ezerért;

- lsd gyuri egy újabb nagy vaddal gyarapította az mnb luxus ingatlan istállóját koszos 12 milliárdért - erre csak csettinteni lehet;

- szupercella gábor szerint a grazi sítáborok állandó résztvevője a választások után újabb, magasabb spirituális szinte emelkedett: mára teljesen megőrült.

és még csak fél 4 van!!

mi jöhet még ma?!
@xvxvxv:

"mi jöhet még ma?!
"

Lopcsány Fletó megin kölyköt vár! Ez már az ÖTÖDIK gyereke lesz!

Ennyi pujája csak cigányoknak szokott lenni...no meg ezek szerint zsidóknak is.

Rohadjanak meg mind!!
@tristen2005:

És mire célzol? Ő se nem cigus se nem zsidaj. Utóbbi viszont Fletó családra eléggé illik

Horgas orr, dülledt szemek, tettühinta, zsidó mentalitás..hazaárulás.
@Benjamin Eisenberger:

Nem célozgatok, én mindig találok.
@tristen2005:

Amugy ilyen idősen gyereket csinálni már bűn. Tuti gyogyós lesz szegény gyerek..nem véletlen mondják a szülészek hogy 40 év fölöt senki ne akarjon gyereket mert gyogyós lesz...vagy egyéb sérült.

Főleg ha az új puja még az apjára is üt...na az már DUPLA gyogyósság :D

Irom ezt mindenféle rosszindulat nélkül.
@xvxvxv: "mi jöhet még ma?!"

Paraszt megy a határba amikor hirtelen jön egy zivatar. Keresi hová bújhatna előle, de nem talál mást, csak egy szénaboglyát. Nincs más lehetősége, ezért derékig bebújik a boglyába, közbe meg mondja, no édes istenem, most már jöhet akár a jégeső is. Hallja ezt a közelbe legeltető juhász, gyorsan odamegy és jó nagyot vág botjával a paraszt valagára. Az kínjában felkiált, drága istenkém, nem kell ezt ennyire komolyan venni.
@Benjamin Eisenberger:

img.index.hu/imgfrm/7/2/1/5/BIG_0002537215.jpg

Erröl beszéltem. Ha már a Csótány fater is ennyire gyogyós milyen lesz a gyereke? :D :((
@Benjamin Eisenberger:

Te nem rossz indulatú vagy, egyszerű hülye, ami szorgalommal párosul.
@tristen2005:

Hát pedig nem én találtam ki hogy ilyen idősen kurvára nem kéne gyereket nemzeni...
"Mindketten Budán élnek

A sajtótájékoztató végén Várnai László, a CivilZugló Egyesület elnöke lépett a politikusokhoz, és egy kerületi térképet próbált meg átadni nekik, arra hivatkozva, hogy Karácsony Gergely és Tóth Csaba sem a kerületben, hanem Budán él."

Ez a zugló tényleg egy kész kabaré.
"Ezt úgy tessék érteni, hogy az E.On felvásárlás dupla annyiba került"

Frászt került dupla annyiba. Egy cég annyiba kerül, amennyiért megveszik. Aztán hogy az új tulaj mit csinál vele (tőkét emel, kölcsönt ad, osztalékot vesz ki stb.) egy újabb történet, de az nem a cég bekerülési értékének a része.

Az átlátszó-index manipulatív cikke az újságírás szakmai mélypontja. Beleértve a 2012-es (azóta irreálissá vált) veszélyek miatti értékkorrekciók "veszteségként" ábrázolást és az összes többit.
@Blogger Géza:

"Ez a zugló tényleg egy kész kabaré."

El a mocskos disznó lábakkal Zug Ló-tól.

Zug Ló mindenkié. Az csak orbitális tévedés lehet, hogy egyesek azt hiszik, a zuglóiaké. Mások sokkal jobban lopnak. Ez jogcímnek éppen elég.
Nonprofit rezsicsökkentő közszolgáltatási centrum alakul! Szagértők!::)) 1 komment

Kedves agymosott fideszesek!

Ha ez nem a kőkemény kommunizmus, akkor micsoda????

Ismételten szemtanúi lehetünk, hogy egy ágazatról szakemberek döntenek.
lézer - nyálgép jogász
Trócsányi - nagykövet vazze, nagykövet!!!
Seszták - cégtemető
Pintér - öreg komcsi.

Ezek az emberek biztosan nagyon értenek a szektorhoz.

az azokat megalapozó gazdasági számításokról
Szeptember 15-én ott fogok korán reggel csücsülni a laptopom előtt és falni fogom az infókat.

444.hu/2014/08/15/a-rezsicsokkentes-ujabb-merfoldkovehez-erkeztunk-szeptember-15-en-talan-megtudjuk-hogy-lesz-nonprofit-a-kozszolgaltatasi-szektor/
@Blogger Géza: "Frászt került dupla annyiba. Egy cég annyiba kerül, amennyiért megveszik. Aztán hogy az új tulaj mit csinál vele (tőkét emel, kölcsönt ad, osztalékot vesz ki stb.) egy újabb történet, de az nem a cég bekerülési értékének a része."

Ezt majd elővesszük, valahányszor akárcsak gondolsz arra a szóra, hogy privatizáció.
@shinichi: Egyébként teljes mértékben egyetértek ezzel, annyi kitétellel, hogy amennyiben az új tulaj az állam, az a rész, hogy "Aztán hogy az új tulaj mit csinál vele...." na az onnantól kezdve a mi adómilliárdjainkból megy.
@Benjamin Eisenberger: Te Baromállat! ".....nem véletlen mondják a szülészek hogy 40 év fölöt senki ne akarjon gyereket mert gyogyós lesz...vagy egyéb sérült."
Há, a legjobb példa erre Arany János. Akinek édesapja, Arany György 55, édesanyja, Megyeri Sára 45 éves volt, amikor ő megszületett.
Mekkora gyogyós lett szegény!
@Benjamin Eisenberger:
Apád se volt egy tájékozott ember...
@Frady Endre:

Várunk még versikéket!!
Mi kispestiek szeressük a kultúrát (meg a többi népek is).
Tehát, köszörűld az agyad! :-)
@Benjamin Eisenberger:

Talán te mondtad a tegnap, hogy a 3-4%-os gazdasági növekedés bizalommal tölt el.
Azt nem tán a hanyatló demokrata, liberális nyugat magyarországi autógyárainak köszönhetjük?
@Blogger Géza: te vagy a mélypont világcsúcsa. ugyanis ilyen mélyre nyelni a kormány propagandáját, felbüfi nélkül senki sem tudta. vagy te vagy maga havasi berci. a pöcs.
@Benjamin Eisenberger: téged is apán szoptatott csecsemőkorodban anyád helyett.
@Benjamin Eisenberger: Hát látszik rajtad hogy farral jöttél a világra mert az eszed a potrohodban hordod, a szádból meg dől a szar.
@Knósszosz: hélló. főztél ma valamit, vagy csak valamiféle mosógéppel birkoztál?
@huzzadneki shakespeare:
Babanide Oludatrion Olapite - b+!!:DDD
@parti_giano:
Hellóó!
Ma semmi meló. Van ugyan a műhelyben egy motorcserés AEG, de semmi kedvem hozzá. Szerdán gyönnek érte, szóval ott egye meg a fene, inkább mást csinálok.

Feliratot csinálok egy .avi-ra, meg sörözök:)
Főzés az csak lájtosan, 1db csirke fűszerezve és egészben megsütve lesz a mai. Baromira élvezem a légkeveréses izét, nekem eddig nem volt ilyenem, csak lesen néha milyen marha szépen lehet vele dolgozni.
@Knósszosz: légkeveréses mosógépben sütöl? uh, de profi vagy! különben télleg jó! új lakásban vagyunk, a régiben hagytuk az olyan sütőnket, hiányzik.
@Knósszosz: a piacon nem láttam 200 literes bográcsot (szerintem nincs is, de mondják, a vizes vodka mellékhatása az ilyesféle lázálom), de láttam 600 literes jégszekrényt. most teljesen zavarban vagyok.
@parti_giano:

Úúúgye?! de igazad van/lett. nem 200 literes, és csak 100 személyre lehet főzni benne mintegy 70 dkg húst számolva, meg az egyéb kötelező elemek.
@Knósszosz:
Olyan echte német pornóra???
ÓÓÓÓ, jaaaaa, ich komme schon, jaaa, gleich!!! :D
Igyáááá inkább...
Bazz... gézuka meg a másik sültparaszt is idevetődött?
Ohh, be szép esténk lesz...
@jaegtoer: 70 deka hús? fejenként? jég, ez tényleg kicsi kehet.
@parti_giano:
Hüle... összesen!
Ne pazarolj!
Légy NER kompatibilis, vagy neked is telik olyan faca kis irodaházra???
Na, akkor spórolj, mint KuszaSzem!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): oké, értem. spórolok, oszt a jég majd főzhet ebben a bodegában, ha már emlegetted gyurikát.

eiffelpalace.hu/hu/galeria
@parti_giano:
Gyurika, ugyan...
Beszartok ettől az agyhalottól:

"Zsirinovszkij sietett is ismét élni e szabadságjogával. A tanácskozáson javasolta az Orosz Birodalom újjáépítését, az "Isten, óvd a cárt!" himnusz visszaállítását, a jelenlegi fehér-kék-vörös nemzeti lobogó leváltását az 1858-1896 között használt fekete-arany-fehér cári zászlóval, valamint hogy adományozzák Putyinnak a "Legfelső Vezető" címet. Emellett kiállt az orosz gazdaság militarizálása és a csapatoknak a keleti határon való összevonása mellett, "hogy féljen az egész világ". Szerinte be kell avatkozni Ukrajnában úgy, hogy az orosz börtönökből kiengedett bűnözőket küldjenek Luhanyszk és Donyeck védelmére.

A PAP lengyel távirati iroda emlékeztetett arra, hogy bár sokan kétségbe vonják, épeszű-e a botrányairól hírhedt politikus, ez nem változtat a tényeken. Zsirinovszkij az orosz parlament képviselője, az alsóház alelnöke. Ő vezeti a szélsőségesen nacionalista, antiliberális és demokráciaellenes Oroszország Liberális-Demokratikus Pártját, amely hűen támogatja Putyint."

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/putyint_legfelso_vezetove_valasztana_az_orosz_politikus.585317.html

A jobbik barátai, országunk oszlopainak zsoldját ők adják!
No persze ezért EZEK innen szopnak is, rendesen...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Csak nehogy át állítsanak a Gézukáék a sötét oldalra.
Láttam én mán varón karjút! :-)
@Blogger Géza:
Az EON-ról írod:
"Egy cég annyiba kerül, amennyiért megveszik. Aztán, hogy az új tulaj mit csinál vele, egy újabb történet."
A Fidesz az államosításokkal az államkapitalizmus gyakorlatát követi, amely bármilyen meglepő is, önmagában nem lenne baj.
Ott van Franciaország, amelyre jellemző, hogy átlag felett rendelkezik állami cégekkel, működteti azokat a legjobb szakemberekkel.
Nálunk azonban az államosítás utáni folyamat az, ami eltér a franciákétól.
Ugyanis az államosítás utáni némi szünet után ezek a cégek átszármaznak a Fidesz holdudvarának prominens személyeinek birtokába
jóval a beszerzési ár alatt, az eredeti vételár és az eladási ár veszteségét lenyeli az ország lakossága, mely veszteség százmilliárdokban mérhető.
Ez a probléma.
@parti_giano:
Irigy kutyák vagytok, az a baj!
Irigylitek azt a kis pénzt, a kilátást, a luxus kérót!
Libsibolsi csürhe... :D
@huzzadneki shakespeare:
Nem nyárs volt az?
Bár állítólag perkeltet főznek néhol abból inkább...
Ne szapulj baszod! Igyál inkább, há'de bántottalak én téged?
Vagy már tucc valamit és jön a Sötét Nagyúr???
@Mariann19:
Dehogy!
Félreérted!
ŐK nem olyanok!
KOMOLYAN!
:((
Géza meg az élő példája, hogy lábon is ki lehet hordani az agyhalált...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Dehogy bántalak, jó emberismerő vagyok!
Előbb folyna visszefelé a Lajta, mint hogy te, a vedlett gúnyás, méltóságos Orbán Viktor asztalára leraknád az arany tallért.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"Aztán, hogy az új tulaj mit csinál vele, az egy újabb történet."
Ezt írta a mi Gézunk, én pedig csak levezettem, hogy az új tulaj - a Fidesz - mit fog az új szerzeménnyel tenni.
Márcsak azért, hogy Gézu nem maradjon meg az örökös tudatlanságában.
@huzzadneki shakespeare:
Lehánynám a méltóságosék asztalát... Persze "paraszt módon" be is szólnék a parasztjának! :D

@Mariann19:
Ennek a gézukának egyre jobban romlik a szintje.
Apránként kószáló jobbikos, mint pl. a gabika, szintjére küzdi le magát.
Szó se róla, dolgozik rajta rendesen.
@Mariann19: pedig gézu pont ott érzi jól magát. akolmeleg, naponta háromszor adnak kaját, esti mesét mondanak nekik. all inclusive in lendvai street.
@parti_giano:
Gabika?
Ugyan, majd keres őzikés simogatós képet, meg közli még, hogy vannak neki cigány, meg meleg haverjai is, akivel együtt járnak a gőzbe... :O
@Mariann19:
Géza olyan kis kamugép... lehet, hogy a matolcsy-titkárság megrovást ad neki, ha nem szop itt rendesen?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Szőrmentén kell bánni Gézával, szépen beszélgetni vele, mert ugye ott volt ez a combino ügy is avval a pasassal...
@parti_giano:
"Lendvai street."
Azért elég jól memorizálja az utasításokat, nem felejti el, mire ideér.
A magyarázatokba aztán kissé beleremeg, és akkor aztán nemtelen harcba kezd többek között velem is.
@Mariann19:
Felkattan, oszt berúgja matolcsy III/II ettársat a páternoszterbe??? :(
@parti_giano:
Ennek a szerencsétlen M1-es csicskának sem lehet egyszerű a borotválkozás... :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Majd megállítja a páternosztert, hogy minél tovább együtt legyen Matolcsyval a pincében.
Mindíg ilyen helyen jönnek a nagy gondolatok, na meg a budiban.
@parti_giano:
Útirányt változtatok, vonzott Zimbabwe a dollárja miatt, de csak itthon maradok, ha már náluk jobb a mi forintunk.
Plusz a védőoltást is megspórolom.
@Mariann19:
Ja, de pl. gábriska, meg a többi fideszcsicska láttán (nem láttán, csak a válaszaitok alapján) idáig szaglik is a dolog! :D
@parti_giano:
:DD
Bocs, a kaját is kellett közben...
Jaja, szétröhögöm magam, mikor különböző 'nélkülözhetetlen' funkciókkal ruháznak fel bizonyos gépeket. Ugye, ott vannak a side by side ámerikai mintájú hűtőgépszörnyek, amelyek jégkockát, jégkását, és hűtött folyóvizet is szolgáltatnak, talán még cipőboxoló funkció is majd bennük, amíg előtte állsz és keresed benne a Túró Rudit, alul egy széles forgókefe elvégzi a feladatot. Na, ez még nincs, de van már bennük lapos tv, mert az olyan trendi izé…

Azt nem tudom, hogy aki kitalálta, az rendszeresen antidepresszánsokra vedeli a pálinkát, vagy csak simán hülye szegény? Ugyanis, ha a konyhában dolgozik a háziasszony vagy a háziférfi, és a hagymapucolás közben nézni akarja mondjuk a Győzike show-t, akkor a mukaasztal ELÉ kell raknia azt a nyavalyás hűtőt, különben nem látja a Való Világ DCCCXXXIX szériájának 82-ik részét. Esetleg megoldás lehet a problémára a tükör, de az is macerás, mert akkor meg kissé oldalvást kell elhelyezkedni, hogy a vágódeszkát, meg a tükörben a hűtőt – akarom mondani – a tévét is jól lehessen látni. Arról nem is beszélve, hogy nem gondoltak a tervezők a magyar panelkonyhák tulajdonosaira, akik ha mondjuk egy ilyen dögöt beszuszakolnak valahogy a konyhába, a helyiség eredeti funkciója azonnal megszűnik, ugyanis oda azon kívül már egy mokkáskanál sem fér be, szóval ott bármiféle főzési tevékenységet folytatni egyszerűen képtelenség. De azért valóban innovatív egy cuccos. Tévé a hűtőben… Persze ha elég nagy a konyha, akkor talán megéri a ’tú in van’ megoldás, viszont rohadt szar lehet minden este azt kurva nagy dögöt becibálni a nappaliba, mire jön az M1 híradója.
Aztán ott vannak a vasaláskönnyítő funkcióval ellátott mosógépek, amelyek már-már közelítenek az űrtechnológia felé. Ráadásul, mindenki saját maga szabályozhatja a vasaláskönnyítés hatékonyságát avval, hogy mennyi ruhát rak a gépbe! Ez az igazi újítás az egészben; sok ruha sok gyűrődés, kevés ruha kevés gyűrődés! Forradalmi megoldás! Már az is lehetséges ezen gépek esetében, hogy egyáltalán vasalni sem kell a ruhát, ebben az esetben bele sem szabad tenni, de ez a funkció épp fejlesztés alatt van még.

De az összes csudaszerkezet közül nálam a pálmát, az LCD kijelzős borotva és szakállvágó viszi el.
Nem is értem, hogy a francba nem jutott még el az emberiség a Marsra, mikor ilyesmiket képes már létrehozni? LCD kijelzős borotva és szakállvágó… nagyon hasznos szerkezet. Tele nélkülözhetetlen funkciókkal.
Jellemzői:

•W-Tech szabadalmaztatott innovatív technológia
•Ergonomikus kialakítás, kényelmes használat
•Rozsdamentes acél kések
•3D elektrokémiai élezés - kivételes vágási teljesítmény
•Flexibilis fej (25°) az arc körvonalainak pontos követéséhez - nagy pontosság és optimális kényelem
•Borotvafej, tökéletesen alkalmazkodik az arc körvonalaihoz, ezáltal az eredmény éles és pontos vágás
•A védelmet nyújtó vezetőfésű kivehető a könnyű tisztántarthatóság érdekében
> Memória funkció - LCD kijelző...
•Vágáshossz elektromos beállítással
•15 méret 0.4 - 5mm-ig
•Gyorstöltő rendszer: 90 perces töltés=45 perc használat / 5 perces gyorstöltés=egyetlen, 3 perces használat
•Tartozékok: adapter, olaj, tisztítókefe
•Töltésre és tárolásra szolgáló állvány

Nem semmi...
De engem mégis leginkább az LCD technológia izgat, a kapcsolt memóriafunkcióval.
Az elektrokémiai élezés is egy csodálatos dolog a maga nemében, na de az emlékező képernyő? Az mindent visz! Reggel a másnapos egyed aki semmire sem emlékszik az előző esti vállalati buliról, előveszi a beretváját, gyanútlanul elkezdi a műveletet, mire hangjelzés és villogó kijelző figyelmezteti: „ALARM – idegen szőrzet az ajaksörték között!!” Ilyenkor hasít bele a delikvencsbe a felismerés, hogy mi is történhetett előző este „vállalati buli” címén, szóval el kell kezdenie a lehetséges magyarázkodásra felkészülni. Valóban hasznos funkció. Igen ám, de perek sokaságára számíthat az a gyártó, aki memóriafunkcióval is ellátja ezeket a kis kütyüket, mert mi van akkor, ha az asszony bekapcsolja, miután a férj eltávozott a munkelyére? Pontos adatokat kap a rivális hölgy fanszőrzetének színéről, hosszúságáról (az extra változat centiméterben és inchben is kijelzi), szóval kész a lebukás, mert az a szenya izé tárol minden adatot…
Nem mind háztartási eszköz, ami annak látszik!:)

Ha jót akartok, ilyet sose vegyetek!!!
@Knósszosz:
Hüle maradi vagy! :(
Nemrég volt egy hírben, hogy megtörtént az első botnetes támadás, amiben egy hűtőszekrény is aktív volt! Megfertőzték...
Mit értetlenkedsz!
Maradi konzi pöcs! :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"Idáig is szaglik a dolog."
Komolyan mondom, hogy azt a bűzös masszát, amit idehordanak, nem lehet szó nélkül hagyni.
Ha célzatosan hordják ide azért, ha idétlen téveszméikért, azért kell megcáfolni.
Mi lenne ez más, mint a befolyásolási szándék maga?
@Knósszosz: a másik irányba is el lehet indulni.

www.fendrihan.com/images/FEN065-Fendrihan-set-EJagger-ClassicDE.jpg

Ennek a világnak a legfőbb értéke nem az emlékező képernyő, hanem hogy helyette ezt is lehet választani. :)
@Mariann19:

Mit tudjàk ezek a gyülevészek a páternosztert a google nélkül (olyanok, mint Bodó János bácsi).
Azt hiszik, hogy az egy szabadon nyíló, pénzt fiadzó, zsíros Fidelitász pozíció, a sebesen trappoló, méltsás kompánia égi dicsőségére!
Köhhöm.....
@Knósszosz:

"Már a hűtőszekrény is küldi a spameket

A mostanában terjedő okos háztartási eszközök piaca még viszonylag új, így még nem evidens, hogy az ilyen internetképes készülékek biztonságára is ügyelni kell.

Ahogy szaporodnak a háztartásokban a különféle okos kütyük, úgy lesznek fokozatosan ezek is internetes bűnözők célpontjai. Még a folyamat elején járunk, de ahogy a mobil-, majd az okostelefonok piacán is fokozatosan bővült ez a „piac”, e tekintetben is várható a robbanás.

A fenti állítást bizonyítja egy biztonsági cég, a Proofpoint nemrég kiadott jelentése, amelyben egy olyan zombihálózat feltárásáról számolnak be, ahol a támadók nemcsak hagyományos számítógépeket fertőztek meg a botnet kialakítása céljából, hanem számtalan egyéb, internetkapcsolattal rendelkező eszközt is: routereket, multimédiacentereket, okostévéket – és legalább egy esetben egy intelligens hűtőszekrényt is.

A feltárt spamhadjáratban több mint százezer eszköz vett részt december 23. és január 6. között, és gyorsan változó címekről, napi három alkalommal, összesen körülbelül 750 ezer kéretlen üzenetet közvetített a botnet. Az üzenetek negyede indult nem hagyományos számítógépekről, és a cég szerint ez az első olyan dokumentált spamtámadás, melyben bizonyítottan részt vettek háztartási digitális eszközök is.

A jelentés szerint a támadás nem tartozik az igazán kifinomultak közé: a nem hagyományos gépek, eszközök esetében a crackerek a helytelen konfiguráció vagy az alapértelmezett jelszó használata miatt kialakult sebezhetőséget aknázták ki."

itcafe.hu/hir/huto_spam_botnet.html

Szóval vigyázz, mert öntudatra ébred, oszt reggelre beveri az összes söröd.
Na azt hívják pofára esésnek!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): az milyen, ha a hűtőd és a porszívód szövetkezik ellened, mondjuk úgy, megoldják okosban.
@huzzadneki shakespeare:
Gondolod, hogy a google irányt mutat nekik a páternoszter mibenlétéről?
Azt hiszik, az a Luna-park.
Egy kis körhintázás után keresik, hogy merre van a hajóhinta.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Én is láttam már vírusos hűtőgépet 26 év alatt, de azok nem a botnet miatt. Azokat a háziasszony felejtette el rendszeresen takarítani, némelyik már a kerti kapuig árasztotta a szagát, olyat, hogy rá lehetett könyökölni.

Az orromban van a trehány tulajdonosok lustaságából eredő hűtőszag. Millió szagmintától meg tudom különböztetni, mondhatni én vagyok a fridzsiderek Kántor kutyája, ahogyan Lópici Gáspár az utca hírmondója.
Beeeee...
@Mariann19:
Szánalmas propagandista szánalmas fércműveit nem olvasgatjuk. Aki mazochista, az menjen át a neonáci és egyéb agyhalott oldalakra, meditáljon a zsidó világösszeesküvésen és a hasonló remek dolgokon.
Legutoljára a Mandineren hánytam be, ErGé egész korrekt cikket írt a sérült emberekről, a sportolási lehetőségük, világbajnokságra kijutási lehetőségük megtagadásáról, amire az a széljobber aljanép reakciói leírhatatlanok voltak. A minimális együttérzés és szolidaritás is hiányzott, nem pedig bármi több...
Ezek a képmutató kretének érdekes mód, a szájuk íze szerinti emberekért, moszlim testvéreikért rettenetesen tudnak aggódni, bár nem is értik, ha a zsidókat ott kivéreztetik, akkor Európa lesz a muszlim szélsőségesek következő célpontja.
Ezt is les.arom egyenlőre, valahogy a más égtájak problémái legyenek azoknak a gondjai, ebben a honban is van elég fos...
@parti_giano:
Bakker! Nem lehet olcsó darab! Egy jó kenu alsó hangon 300e, egy igényes fa 500e.
Ha bőrüléses, akkor az mennyi lehet??? :D
@Knósszosz:

"Kulturális éhségüket vasárnaponként a plébániánál elégítették ki, ahol totális elbutultságról árulkodó (un. skinhead) arccal hallgatták a kiszűrődő orgonaszót. Érdemes volt hallgatni hiszen a Kántor ügyes orgonista volt, ami egy kutyától nem is rossz teljesítmény. Gazdája, páter Titi ( akit a neve után csak Csupatiként emlegettek ) persze dagadt a büszkeségtől meg a hormonzavartól, hogy majd kibuggyant a csuhájából. De a súlyfelesleg cseppet sem zavarta, sőt az sem, hogy ha komolyan beszipuzott akkor a szószékről rendszeresen a hívők közé hugyozott, akik viszonzásul megvárták a mise után, és ilyenkor Titi atyának sikerült lépre-csalnia 10-20 rúgást."

www.agria.hu/tacs/tairma.htm
@parti_giano:
Héé, olyan(akkora) 'jégszekrény' van, nem is mondható hatalmasnak. Talán egy heti söröm belefér...:)
@parti_giano:
Ezért kell a hűtőn kívül rejtett sörtartalékokat is felhalmozni! Amatőrök... :D
@parti_giano:
Kösz!
Ezt a faszit már olvastam valamikor és kerestem is, de nem tanáltam, nagyon hülye...:))
@Knósszosz:
Jég kolléga majd győz magyarázkodni, hogy ő "VADÁSZ" tulajdonképp! Egy szavát se higgyétek el... :((
@shinichi:
:D
Nem vagyok maradi (Boli KUSS!), meg lebukni sem szeretek, plusz a nappaliban nincs hűtőm és a konyhai frigó ajtaját se vágtam ki flexxxel, hogy tévét rakjak bele. El se bírná, meg nincs is akkora, hogy a Kolorsztárt bele applikáljam, ráadásul a tápegységgel mit csinálnák? Akkora, mint a solymári leválasztó trafó, és a normáltéri hűtés nem is elég neki, csak szárazjéggel lehet úgy-ahogy olvadáspont alatt tartani.

A bertevában a hab+két-esetleg- három élű kombóban hiszek. A többi nem érdekel.
@Mariann19:

Ahogyan én kizsigereltem, Magyarországon a Mensa HungrIQa tagjai nem Orbanisták!!!

Az ellentet meg a Diznilend, elvarázsolt kastély. :-))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Te, erről nekem a Hákszli új világa jut eszembe. Most az van, hogy a NER arra is kíváncsi milyen sütőolajat veszel, pennys olcsót, vagy netán drága Floriolt.
Nahát, most megveszed az okoshűtőt... és evvel beengeded a NAV-ot a frigódba, ahol felvételeket készítenek a szeletelt téliszalámidról és, puff-kész, lebuktál.

Előveszik az adóbevallásodat és mehetsz raportra - na kedves ladikos úr, mibűl telik magának, mikor itt az van, hogy tavaly karácsonykor az evezőjét köllött eladnia 24-én egy rúd akciós bájgliért, a CBA előtt zárás előtt fél órával? -

Szörnyű távlatok várnak ránk...
@Knósszosz:
A sörödről is beszélgessünk... :D
NAV kompatibilis???
@huzzadneki shakespeare:
Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de spec. én nem annyira... :)
Jó, a cocik sem a szívem csücskei!
@Mariann19: Ez egy nevetséges demagógia. Miféle magánkézbe ment át az EON, a MOL vagy a Rába?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Mi a kompatibilitás feltétele?
Vagy ez még nincs kidolgozva?
Esetleg lesz Nemzeti Sörgyár is, és csak az verheti majd a mellét, aki azt issza amit ott kutyulnak?

Te, ha ezek elbasszák a sörpiacot is, na akkor bármire képes leszek!! Bár a magyar termékek ezen a piacon... szóval nem sokat veszítenénk. Antal bátyánk ha akkor is azt főzte amit most, rám biztosan nem számíthatott volna.

És most nagyon cizelláltan adtam elő...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"Európa lesz a muszlim szélsőségesek célpontja."
Erről a terjeszkedésről egy ismert olasz újságírónő írt könyvet több évvel ezelőtt, nagy visszhangja volt.
Az újságírónő kimenekült az USA-ba a könyve miatti üldöztetése miatt, sajnos elérték, és megölték.
Ez reális veszély, a muszlim hódítók térképét láttam a terjeszkedési területekről, Magyarország is benne volt.
Jobb lenne, ha ismernék a tényeket, és nem hülyeségeket terjesztenének.
@Blogger Géza:
A tendenciát nézd Géza!
Az államosítás a stratégiai fontosságú ágazatokban megy végre, vagy olyan profilokban, amelynek tuti piaca van.
Amikor átmegy a haveroknak, olyan árstruktúra kialakítása jön létre, hogy dőlni fog a profit az oligarchák számára.
Ezek ismert folyamatok - különösen a maffia államokban - még csak ész sem kell hozzá, csak másolás.
Majd figyeljél éberen.
@huzzadneki shakespeare:
Miket tudsz kitalálni...
Szeretem a humorodat.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Azt már régóta sejtettük, hogy nem vagy egy Imhotep Fidesz imádó.
De ha Mensa-tag vagy, akkor engedd meg...... :-)
@huzzadneki shakespeare:
Várjál, megnézem mi van ráírva.
1993. dec.11 a tesz.
dec.29 a kiállítása.
Igen, a felső 2%... :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Kis ostoba ábrák, és mégis valamiféle dicsőséget hoz az ember életében.
A lexikàlis tudás ott mit sem számit. Lehetsz akár analfabéta, de mégis "magad alatt tudhatod" az emberiség 98 %-át.
Ügyes vagy, gratulálok!!
@huzzadneki shakespeare:
Olyasmi... :D
Azért persze az ember olvasgatott, tanulgatott még... ráadásul ebben a szakmában már csak olyan a világ, hogy napi szinten olvasgat, tanulgat az ember.
Mindenkinek adott a lehetőség megpróbálni.
@huzzadneki shakespeare:
"Legtöbben a számítógépes szakemberek, a mérnökök, a közgazdászok, a tanárok és a diákok közül kerülnek ki, de van köztünk szobafestő, pilóta, aerobikoktató, grafológus, számvevő, jogász, zenetanár, polgármester, labdarúgó-menedzser, társastánctanár, felszolgáló, világosító, tűzszerész, recepciós, rendőrtiszt, patkolókovács (nő), lóverseny-kocsihajtó (nő), gyémántcsiszoló, grafológus, buszvezető, kiképzőtiszt, APEH-tanácsadó, repülőgép-szerelő, krupié, gumijavító szakmunkás, masiniszta, becsüs vagy éppen pornósztár."
@dr. jenőke (jenőke):

Mert a Frady Endre, a Knosszi, meg sokan mások is kispestiek. :-)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

B+, akkor ezek szerint a Geéza is lehet Mensa-tag. :-)
A linked nem teljesen oké, kitöltöttem, de csak 125-ig mér!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Dögös volt, bizony!
Háát, mikor a Hernádból egyenesen a Pilsner Urquell összes termeibe helyeztük át a harcálláspontunkat tanítás után - Keleti Károly utca, a Moszkva tér előtt), ottan kis Unci és ser szürcsölés közben ilyeneket hallgattunk:))

Mondo: unci! és nem P...
Cvakk, ha ez mond valamit!?
Mostanában nem annyira nosztalgiázok ezeken, a redvás hatalom lassan kiöli az emberből még azt is, amiért akkoriban érdemes volt létezni. Illetve, akkor ezt a fene sem így gondolta, csak vettük... és éltük az életet.

Sajnálom a mai srácokat, a legritkább esetben kapják azt meg, amit mi annak idején. Magyarázni nekik fölösleges, sosem értik meg és nem az ő hibájukból.
Balatonyi száund... az a szint. Rasika is szereti, szóval? Arra a trenszidiótadrumbasstrágyadombra aztán lehet lázadni ami az ilyen helyeken dübörög, mi? ... mi lázadtunk Rollson, Hobón ésafranctuggya még miken. Nekik már ez sincs, csak hatalmas sivárság. Sajnálom őket, komolyan.

A kisevezősre vigyázz, ott közel a kultúrához lehet belőle valaki, terelgesd!
Ezt őszintén.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): szerintem csinátass újat, me azóta hülyültél!:))))
@huzzadneki shakespeare:
Ne rémisztgess... igaz, lehet. Viszont ha sárga és áramszedője is van, akkor meg... :)
Az csak egy miniteszt, nem éles, nem hiteles.
@parti_giano:
Jóvanna... megjegyeztelek... :)

@taga20:
Backi! Há`te? Hajnali kutyaszarelhárításon voltál, vagy beázott az új kéró, oszt most lapátolod a biteker ki? :O
Egy kis magyar rögvalóság, Orbán kedvenc hobbijáról!:)

- Mennyit ivott, és mit?
- Nem ittam én egy kortyot sem, nem is értem, miért híresztelik ezt rólam - mondta Szilágyi Gábor, a finn élvonalban szereplő TPS csatára, akinek szerződését egyes lapinformációk szerint ittas vezetés miatt a klubja felbontotta.
- Akkor miért rúgták ki a csapatától?
- Ez sem igaz. Nem rúgtak ki. Csak el akarnak adni.
- De miért? Ha nem ivott, akkor miért került most reflektorfénybe?
- Annyi valóban történt, hogy néhány napja edzésre menet összetörtem az autómat. A rendőrség szerint gyorsan hajtottam.
- Ezt legalább elismeri?
- Igen. Ám ez sem volt olyan vészes. Hetvennel, talán nyolcvannal mehettem az ötvenes táblánál. Sajnos azonban megcsúsztam, megpördültem, és a kocsi összetört. Ennyi történt.
- Az autója totálkáros lett?
- Á, meg lehet javítani.
- Tényleg nem értem. A gyorshajtás más futballistával is előfordult már, emiatt azonban még nem akarja eladni a klubja.
- Engem viszont igen.
- És ön mit szeretne? Menne vagy maradna?
- Szívesen hazamennék Magyarországra. Jobb lenne közelebb lenni az otthoniakhoz.
- Nem érzi jól magát Finnországban?
- Arról van szó, hogy már kicsit meguntam az itteni életet. Ráadásul a csapatnak sem megy jól mostanában…
- Hányadik helyen állnak a bajnokságban?
- Fogalmam sincs. Talán a tizedik-tizenegyedik helyen.
- Bocsásson meg, de nekem ez kissé furcsa. Nem tudja, hol áll a csapata a tabellán?
- Annyira nem érdekel a futball. Azt sem tudom, hány együttes van a finn első osztályban.
- Ezt komolyan mondja?
- Minden évben változtatják. Ki tudja ezt követni?
- Ha a futball nem érdekli, akkor miért nem lett mondjuk asztaloslegény?
- Mert ehhez értek.
- A tévében sem nézi a labdarúgó-közvetítéseket?
- Nagyon ritkán. A vízilabda sokkal jobban érdekel…
A tizennégy csapatos Veikkausliigában jelenleg a tizenkettedik, még bentmaradást érő helyen áll Szilágyi Gábor együttese. A finn élvonalbeli bajnokság egyébként október végéig tart, az idén eddig öt gólt szerző magyar labdarúgónak akkor jár le a szerződése a TPS-nél.


A magyar futball egyik legjobb interjúja (via sportgeza)

ez egész egyszerűen csodálatos

(via sajodavid)
Ez az Örkény nagyon tud!

zeroz3ro.tumblr.com/page/3
Pfujjj, az a csúnya offsór! :)

m.hir24.hu/hirek/gazdasag/Offshore-tulajdon-Sesztak-cegenek-telephelye

No meg KuszaSzem attársék pár filléres kis székháza is off, de a "Nemzeti Kormány" harcol ellene.
Jó, alulmarad, de harcol... ez a rohadt offsór durván támad! :(
@Knósszosz:
Sörpiacot? Rég eltoszták azt. Mondj még egy országot, ahol a sörreklámokat a leggagyibb sörökre húzzák?
Nincs, mert nem lehet olcsó, szar sörre felépíteni a mocsok drága marketing kampányt. Ebben az országban van csak, hogy a leggagyibb sörökre húzták rá a drága marketinget, így ugyan az a szar sör maradt, csak most már a rákerülő marketingösszeg miatt nem is olcsó. Az igénytelen magyarnak ez viszont megfelel, így is... :(
@tristen2005:
Bazz, akkor elég siralmas... viccnek durva, valódinak viszont vicc.
Ezzel az agyi kapacitással rendelkeznek ezek... mondjuk a végeredmény ki is csúcsosodik a MAGYAR FOCI nevezetű fosban, annak remek eredményeiben.
@parti_giano:
Pedig... inkább ezt skubizná, mint az én fehér, hetero, szőrös seggemet! :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!)

Lökd már át a face oldalad privibe, annyit dicsérik a képeket, én meg nem tudom hol talállak?:)
@parti_giano:

ahhhhhhhhhhhhhhhh:))))))))))))99
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): nekem tuti olyan eredmény jönne ki, hogy az is csoda , hogy elvégeztem a 8 osztályt...
@Penivaldes:
Nincs köze hozzá... dinnye!
A képzettség és a tanultság nem áll arányban ezzel. Másik történet, ki mire fordítja ezt.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): szó ami szó, nekem szerintem hihetetlen alacsony. tehát én nem leszek tag.)
@Penivaldes: Hello! Szerinted megmerjem kérdezni Fabiustól az új designt?
@V-PORT: persze, kérdezd meg, és vond felelőségre az én nevemben is, ha meg ellenkezik fenyegesd békemenettel.
@Penivaldes: Csak azért nincs új design, mert azok akik a négy évvel ezelőtti emútnyócévből itt maradtak a fejlődés útjába állnak. Fabius lehetett volna illiberálisabb, és mondhatta volna, hogy ez lesz, mert csak, meg, hogy ő egy magasabb síkra jutott spirituálisan, és a többiek gonoszok.
@tristen2005:

:))'nyalogatnád a Bud'-ot,'jobbrólbalrabalróljobbra,kutya:)))??
@gazoló:

Ez valahol Alaszkában lehet, keményre fagyott a cucli:)
@tristen2005:
LOL:))

'lennékénalaskában:))
@tristen2005:
'WazzpestkörnyékivagysörözhetnénkistemegKnósszimegén?????????????
@gazoló:

Megejthetjük, több mint valószínű szeptembertől Kispesten fogok lakni, a Kossuth tér környékén, most még bizonytalan a lakhelyem, meg a munkahelyem is, ha valaki tud melóhelyet szóljon priviben. SOS.
@tristen2005:
Okt.23.'renccertdöntünk v.mijaf@asz:) OKS??
@tristen2005: gondolom, olyan kellene ahol egész nap lehet kommentelni:)))
@taga20:

Hülye gyerek megegyelek? Most komolyan kell! Bebaszott a svájci frank:)
@V-PORT: Fabius pár öregasszony és öregember nyervákolásától megrémült..ez történt.
@Penivaldes:

Nem ismeri az indentitásod:)
@Penivaldes:
'Merttetermészetesenottleszelhajössz:))
@Penivaldes: egyébiránt, mi ez az új avatar? persze itt kurvára nem látom, me egy-két nyugdíjas megfúrta az új dizájnt! nem baj a dokun láttam:)
@taga20:
Szia taga!
Péntek óta kereslek, te meg sehol.
Mi ez a lazaság?
Nem törődsz velünk?
@Mariann19: drága egyetlen könyvelőnénim, te nem törődsz velem. má két hónapja mesélem, hogy új kecóba megyünk, na ez ezen a hétvégén történt meg:))))
@taga20:
Dehogynem figyeltem, csak azt hittem, már régen a kastélyodban trónolsz.
Már kezdtem aggódni, hogy a kutyád nem enged el vasárnap délután ide a klubba egy kis tere-ferére.
Várárok van már? Kiástad?
@Penivaldes: Hiába! Ez van. A nyugdíjasok ezt is elintézték, mint a választást. Pedig azt gondoltam, hogy egy zuglói nem futamodik meg. De tévedtem. :(
@Mariann19: a hétvégén család egyesítés vot a költözés mellett:) a kutyát, a macskát összeszedtük, a gyerek jövő héten.
az asszonytól engedélyt kértem, hogy gépezhessek:)))
nagyon patent az új kéró, csak egy-két dogot meg kö igazítani. a festő még most is itt van, és csiszol.
jó kedvem van, pedig holnap hétfő!:)
www.youtube.com/watch?v=DHEOF_rcND8
@taga20:
Meg is érdemled, hogy jó kedved legyen, dolgoztál eleget az új kuckóért.
Kívánom, hogy érezzétek nagyon jól magatokat benne még minimum 80 évig.
Igazítani való lesz még egy darabig, tudod, az ember mindíg kitalál valamit.
@taga20:
Majom kolléga, keressen rá a face oldalain... kéró ok? Beengedtek téged is? :)
@taga20: Érden belül költöztetek?
egyébként legyen boldogság részetek benne, lakjátk be vidámsággal, szeretettel
@Penivaldes: igen, pár uccával lejjebb. nem szeretek ugrálni, me itt má minden kocsmát ismerek:)))
ja, és kösz húgi.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): még csak a garázsig jutottam, a macska a hálótársam:)))
@taga20: erre jársz? ugorj be! napközben itthon lesz az asszony, meg a festő.hmmm
hadd gondolkodjak csak!:)))
@taga20:

Nehogy felborzolják a korongecsetet!:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): mé? ha estére is marad, nem lesz harag:)))
hárman is elférünk a franciaágyon;)
@tristen2005: monták má neked, hogy mocskos a fantáziád?:)))
@taga20:
Szendvicsbe szeretnéd... anyus tudja már?
Vagy végül majd a macska és a kutya közt alszol a garázsban? :))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): egy jó kis leszbi sót megnéznék:)
anyus aszt mondta, ha ő nem marad ki, ako jöhet:)))
@taga20:

Kiglettelik a leszállópályát!:)
@tristen2005: glettelés ma vot, holnapra max. a csiszolás marad:)))
@taga20:
BAKKER! Akkor ki ne hagyd! Csak azért, nehogy megsértődjön...
@Penivaldes: te milyen rugalmas vagy, eszt szeretem benned:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): "Csak azért, nehogy megsértődjön..."
jó, akkor rád hivatkozhatok? me olyan szépen megfogalmaztad:))))
@taga20:
Próba cseresznye. :D
Utána ne engem szidj a monoklidért...
Párszáz milliárdunk, szia!,
S nagyvezérünk talpa alól
Tízmilliós Hungária
E-On parádéról dalol.
:)
(pár komment állításával ellentétben se lakásilag, se szurkolásilag nem vagyok kispesti)
@taga20: Hello Öreg! Nézted a repcsis videót amit délelőtt küldtem? :)
süti beállítások módosítása