Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.07.12. 11:08 Fabius

Kósa egy pillanatig ember volt, de ez elmúlt.

Címkék: fidesz kósa lajos megfigyelés tilki attila

Vannak olyan csodás pillanatai a nernek, mikor a renccerszolgákban is eltörik valami, és a feltétlen hűség mögül kikandikál a kétségeivel küzdő gyarló ember. Egy pillanatig, persze, mert az Orbán igában töltött évtizedek dresszírjével sikerül elnyomni. 

Kósa Lajosban állt meg az ütő, mikor megtudta mire is kéne az NFM semennyire felkészült macskajancsijának a rendkívüli kibúvó a közbeszerzési eljárás alól. Egy meg Meg Nem Nevezett De Istenuccse Kurvarendes Cég kiépítené és üzemeltetné azt a megfigyelőhálózatot, ami real time követni tudja az összes autós mozgását az országba egy Istenuccse Kurvarendes Magáncég felügyelete alatt. Ez azért Lajosban is egy szép új világ képét húzta elő a nertudat mögötti sötét sufniból:

megfigyelés.jpg

"Mert ha akarom, akkor ezt egyébként úgy tudom üzemeltetni, hogy minden létező gépjárműmozgást real-time-ban tudok figyelni. És akkor már csak egyetlenegy dolog van hátra: olyan tévé legyen, amit nem szabad kikapcsolni, és akkor az figyeli azt, hogy a lakásomban mit csinálok, és eljött a szép új világ. Ez ebből a szempontból aggályos, nem közbeszerzésileg”

Ha név nélkül olvasnánk ezt csak csak úgy valahol, simán hihetnénk, hogy valamelyik fészbúkhuszárt gyötrik újra az akkut orbánutálatban összeszedett rémlátomások. Ha ez nem lett volna elég szegénynek, az NFM macskajancsi sikeresen rongálta tovább a beszerzés részleteinek indoklásával:

"Kósa: Most még a döntés előkészítése nem tart ott, hogy mit akarnak beszerezni?

Solymár: A fejlesztési irányok már azonosítva vannak, de a pontos műszaki specifikáció a fejlesztés tekintetében nem áll ott.

Kósa: Tényleg lehetne egy kérésem? Élő ember normálisan, amikor még nincsen tudatmódosító szer hatása alatt, nem beszél úgy, hogy “a fejlesztési irányok azonosítva vannak”. Ragaszkodom hozzá, hogy úgy beszéljen már, hogy megértsük mi is azt. Mit kell azon érteni, hogy “a fejlesztési irányok azonosítva vannak”? Tényleg én ezt nem értem, én egy más nyelvet beszélek. Azt akarja mondani, hogy felismerték, hogy milyen fejlesztések vannak a világban és azonosították őket? Vagy már nagyjából tudják, hogy mi a szöszt akarnak csinálni, csak konkrétan nincs ez eldöntve? Vagy egyáltalán most azt a munkát akarják elvégezni, hogy mi a fenét kéne csinálni? Tényleg nem értem. Nem tud válaszolni erre?”

Cuki nem? Na, most képzeljük el Lajosnak micsoda önfegyelemre és példás hűségre volt szüksége, hogy meggyőződése, kétségei és ellenérzései mellett hagyja mégis az egészet megszavazni. Mert a nyílt közbeszerzés alóli mentességet megadták, naná, egyrészt mert csak, másrészt meg nem számoltak azzal, hogy így bizony real time követhető lesz az is, hogy a részeg fideszes honatya mettől meddig rongálta a közbiztonságot és közmorált, a közvagyonról nem is beszélve

 

810 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr56502281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mostanság divat lett a kémkedés? vagy csak annyira szar az egész világgazdaság, hogy új piacokat, új lelőhelyeket és ad absurdum egyéni vevőket találni bármi szarra már nem lehetséges másképpen, mint belenézni a szomszéd pólyás pelenkájába, szagmintát venni a kakikról pisiről azt analiz
álni és abból akkor kiderűl, hogy ez a szerencsételne család még meg tud venni 25 EUR értékű nyers nemzeti mintás lófaszt TEHÁT RÁ LEHET HAJTANI A REKLÁMOSOKNAK ERRE A TÉMÁRA MERT AZ ORSZÁG Összes pelenkájának átvizsgálása után kiderült, hogy van még mutyira lehetőség

a nao tagállamok egymás seggébe kukucskálnak és elemzik a fing sebességét, szagát és turbulenciáját valamint azt is, hogy mennyi a tűrőképessége a szar gazdájának a szonda méretét tekintve

közben tömegével vonnak vissza árukat hajórakomány számra és évekre visszamenőleg mert szart pisit és kakit gyártottak aranynak eladva aranyáron és akkor derült ki, hogy az arany nincs is ott amikor menet közben szétesik a ketyere
a mosógép nem mosik, az ótó name ótózik és a bilin nincsen luk hanem csak egy domború izé amire rá igen de bele nem

szóval ez folyik és a kedves vezető mindent tudni akar és miért? mert csak

brühüyyy

mert ő a kedves vezető

mint mondám korábban -soxor- a gennyes fekély elfertőződik és gazdaállatot megöli ezzel a fekély is megszűnik...nem kéne előbb kioperálni vagy legaláőbbis felvágni hadd follyjon ki a mi nem oda való a picsába?
@rodeo36: olvasgatlak folyamatosan Papa, mostananaban jo lehet Nalad a chi, mert a brillirod konstans ;-)
@tristen2005: ja, kifozettem a palinkat (32 lityityi, 50%)

:-)))
Most már nincs tovább!
Azonnal el kell kezdeni a tolmácsok és fordítók intenzív képzését, továbbá a legrövidebb időn belül ki kell adni a hiánypótló szótárt.
Magyarról, magyarra...
@rodeo36:

Múltkor kérdezted, mennyibe kerül a Chelsea játéka a Fradi stadionavatón. Nem lesz olcsó!

vs.hu/borzaszto-sokba-kerul-chelsea-ferencvarosi-haknija-0711?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss
@tristen2005:

nekem volt egy saját feasibility study-m erről, és a valóság nagyon erősen tendál ebbe az irányba, a vitykának meg kell szoknia a szotyolát nem lehet csak úgy szerteszéjjel köpködni mert a takarítók is pénzbe kerülnek..

a söprögetőket meg magyarországon megtalálni mialatt a meccs a végére ér? 17 chelsea0AlcsótbasznádiFC

brühüyy

nem fogadok ez biztos és az meg pofátlanság lenne

és miből szedik össze. lesz e állami támogatás EU forrásokból gittelés meg aszfaltozás meg rezsődémon alapján? a vityának is fizetnie kell 500 eurót a nagy páholyért hacsak meg nem veszi 1000000 euroértcsaládi kalákába a lopósmacával közösen?

telefonokat nem bevinni mert utána DNS

brühüyyy
@vitéž munkášőr:

'sza:))

'fucké nem száztízszázalék mint a nerben:))????
'arezsidemizson mégmindigjobban teljesít:)))
Ja:)egészségedre!!!
@gazoló: "rezsidedemizson"

bruhaha, nagyon jo!

XDDDDD
@tristen2005:

Tömegbelövetés,kivégzések?:)))-re 'gondócc?
@gazoló:

Gondolám a NER is olvasta. Erre mit lépnek?
@gazoló:

:))
'felbacod a papát agyilag 'oszt nem tud majd szurkolni a 'zargentínoknak:)))))))))))
@parti_giano: :)))

'előbb rossz helyre lőttem a választ,talán a nemzethhyyynerpálesz,vagy a 'zantraxosmarhajóhusi 'mijatt:)))
@tristen2005:

Úgy is tudnak mindent geccó,' meg csapjunk a lecsóba:))

'Egy meg Meg Nem Nevezett De Istenuccse Kurvarendes Cég kiépítené és üzemeltetné azt a megfigyelőhálózatot, ami real time követni tudja az összes autós mozgását az országba egy Istenuccse Kurvarendes Magáncég felügyelete alatt. Ez azért Lajosban is egy szép új világ képét húzta elő a nertudat mögötti sötét sufniból:"

'wazz ez a Fab még tud szólani mihozzánk:)))
azér simán megadták a bűnözők a bűnözőknek a bizoccsági engedéjt
@gazoló:
"Van aki más tudatmódosítókat használ?"

Oké, ez eddig rendben van, a nethasznáók körében ez nem volt titok.
Vajon mikor kezdi el terjeszteni, elemezni valamelyik országosan elérhető médium, és melyiknek lesz ehhez bátorsága?
Mert Mari néni és Pista bácsi nem használja a netet, csak a színes dobozból tájékozódik. És ezt még abból sem fogja elhinni.
@gazoló:
egyelőre a braziloknak fogok ma...holnap meg a zargentinoknak

remélem a robbent a 34. percben (ez az az idő amikor sz ínészi és balett képességeit kezdi alkalmazni) kiállíttyák, majd a sohasemvoltperszy kiselejteződik mert orraesik, közben marcelo zsebben beviszi a labdát 3x a kapuba

brühüyyy
Nem szoktam itt sztorizni, de most azért teszem meg, mert szegény Kósa Lajos láttán mindíg ez az eset jut eszembe, és mindíg felderít az ügy.
Remélem, nektek is mosolyt csal az orcátokra.
Volt az iroda házunkban egy pasas, aki inkább politikai karriert futottbe, mint szakmait, ezért mindíg ő volt a rendezvények megnyitó szónoka.
Már előre röhögtünk, amikor fő asztalnál felállt, mert gondosan elhelyezte mindkét hüvelykujját az asztal szélére, a többi ujját 90 fokos szögben. Nőnapi buli volt, és így kezdett:
Kedves hölgyeim, asszonyok és l á n y a n y á k!
Észre sem vette a megszólítást, folytatta, bennünk elementáris röhögőgörcs szakadt volna fel, de nem mertünk röhögni.
Egyébként érdekes, hogy Kósa Lajos soha nem fogja személyében az intellektust képviselni, számára az megtanulhatatlan.
@Mariann19: bazinagy bugris ez a lajos, de Orwell/Huxley uzenete valahogy megiscsak beszivargott az Allatfarmjanak sovenyein keresztul... talan szegeny Szentmihalyi Szabo Petertol fulelt be par mondatot a buflak burajaba, aki a Szep uj vilagot forditotta anno, szebb, nermentes ifjonti napjaiban
különben ez az egész ügy oly jellemző a kormányra. valamelyik kormánytag/államtitkár/helyettes államtitkár felébred reggel, gondolkozik, mivel járuljon hozzá a napi dilihez, vagy súg neki egy jó ötletet valamelyik barátja, oszt benyögi. úgy bele a vakvilágba, hogy ez jó lesz, mert meglásd. olyan, hogy hatástanulmány, költségvetés? azzal meg minek tökölni? hiszen kétharmadunk van!
cigányútra ment a dakotaálam
@Mariann19: sőt, az intellektus és kósa olyan egymást kizáró dolgok, mint a leányanyák és vak komondorok.
@vitéž munkášőr:
Ejnye-ejnye! Te most melyik oldalon állsz?
Ugye nem gondolod komolyan, hogy emberünk üres óráiban Cromwell, vagy Huxley műveibe feledkezik bele? Akkor látszana rajta.
Szentmihályi viszont ráférne hitvallás megváltoztatása céljából.
Reál beütésem miatt nem sok verset olvasok, de a figyelmedbe ajánlom Szentmihályinak a Térdre, magyar versét.
Akár a himnuszunk szövege is lehetne. Egy segélykiáltás.
@parti_giano:
Most humoros hangulatban vagyok, és keresek valami összefüggést a vak komondor és a leányanya között, közbeiktatva egy asszony meggyepálását.
Arra jutottam , hogy a leányanya iránti vonzalom van az eset fókuszába, amelynek tiltása vad indulatokat gerjeszt, mely az asszony likvidálását gerjeszti, a vak komondor védve gazdasszonyát, lerántja a pasas gatyáját az inzultus során.
Ez is elfogadható sztori lenne a parlamentben a komondor ügy tárgyalásához. Nem ?
@rodeo36:
:))'kijöttbelőled a délamerikai?
na és Messike?A döntőben természetesen hajrá a Argentína!!
@Mariann19:
Bocsi a szóhalmozásért, a gerjeszt helyett találj ki valami odaillőt. Lusta vagyok.
@Mariann19: ahogy rózsa gyuri mondaná, ezt a választ még elfogadom. én arra gondoltam, hogy csak nős/élettársi kapcsolatban leledző férfi tart fideszéknél vakkomondort, tehát a lányanya nem találkozhat ilyen látássérült ebbel.
de a gatyahúzogatós megoldásod is jó lehet, mert ugye, vak az a kutya, nem a szaglását vesztette el. már penig egy fideszes férfipolitikus gatyájában manapság gyakoriak az illatozó féknyomok.
@Mariann19:

Szentmihályi Szabó Péter
Térdre, magyar!

Megfojtanak, megfojtanak,
kígyóznak, mint a szennypatak,
sziszegve szólnak szép szavak:
hiszen szabad vagy, ó, szabad!
Te választottál engemet,
te bamba, arctalan tömeg,
elszívom lassan életed,
nem lesz házad, se gyermeked,
nem lesz hazád, nem lesz hited,
minden szavamat elhiszed,
mindenhol szózatom sziszeg.

Imádd a hűvös bankokat,
ott intézik a sorsodat,
ne vidd vásárra bőrödet,
kerüld a puskás őröket!

Szemétdomb város ez: tiéd,
tiéd az összegyűlt szemét!
Villánk s a svájci bankbetét
érted van, s téged véd, cseléd!

Ha már kihalt a nagy család,
ha már éhenhalt jó anyád,
ha nincs honod, se otthonod,
ha már szökésed fontolod,
sziszegve szól, ki jót akar:
Fuss, merre látsz, szegény magyar!

Ellopnak minden ünnepet,
ők adnak mindennek nevet,
egymást ezért kitüntetik,
hát áruló, ki tüntet itt,
ki másról másként szólni mer,
nem elvtárs és nem is haver,
akit riaszt a pénz szaga,
bizony, nem jó demokrata!

Hóhérodnál ne alkudozz,
kirablódnál ne tiltakozz,
majd eltakar a pesti kosz,
megszoktad már, megszökni rossz.

Nyugodj meg hát, Petőfi népe,
és térdre magyar, térdre, térdre!

hat igen, en egeszen addig birtam SzSzP-t, mig nem kezdett el zsinoros armaniban bohockodni meg a tojasfeju zekarpattal haverkodni. sokkal nagyobb agytrosztnek tartottam annal, hogy ne vegye eszre, hogy azon korpa koze keveredett, melyrol a versben is emlitest tesz

a szep regi-uj vilag sem fekete-feher...
@parti_giano:
"Tehát a lányanya nem találkozhat a látássérült ebbel."
Nem fogalmaztam akkor világosan, mert én a leányanyának a szerepét Eriszként, a viszály és veszekedés istennőjének gondoltam, aki az összeröffenést egy korábbi bujálkodással okozta.
Márhogy fitogtassam a műveltségemet. Kac-kac.
Az általad írt többi feltétel remek!
@vitéž munkášőr:
SZSZP meghasonlott önmagával.
A veretes szerkójában szokta az igét hirdetni a Hír TV-n.
Akkor ebben a versében ki és mi ellen lázadozott szerinted?
@Mariann19: szerintem jo nernyik leven kompromisszummentesen ketosztatuan latja a vilagot: termeszetesen a ballibtuggyukki hatterhatalomra gondolt mint fogonoszra, kik elott a magyarnak terdepelnie kellene... :-(
Még igaza lessz a konteósknak,nemsokára valamelyik baráti cég becsippel mindenkit mint a ,kutyá
@gazoló:
amessi fel van fújva

szerintem hatalmas csalódás lesz, hacsak nem mindenki a keze (lába) alá dolgozik

és ettől tartok, pedig az argentinoknak drukkolok, a teutonok pukkaggyanak meg igyanak sört és legyenek precizek meg minden de hagyják ezt ami nem nekik való...valamelyik segg teuton bevallotta argentinával játszani kellene és letarolni meg megalázni mint a brazilokat

az nem volt focimeccs az egy nagy szar volt még lőhettek volna 42 gólt...és akkor mi van 1:0 is győzelem ugyanolyan mint a másik

játék nem volt valami történt összeomlott a brazil csapat és nem találtak magukra, hibáztak és azonnal bekapták a többi rege

szeretnék egy vidám jó focimeccset látni a VB legalább egyet és nem vérszagút meg izzadtságszagút meg a kettő keverékét és nyögések, seggbasszák egymást meg ellöki s a barombíró meg félrenéz éppakkor szalonnázik

kurva annyát az egésznek a piros lapokat kellett volna működtetni az első héten mingyárt más lett volna

de...most ez van egy szar VB nyögvenyelős aminek focihoz semmi köze
pankráció az olcsóbbikból

brühüyyy
@Ómacicka Bábó: szerencsere ez a barati ceg sem fog otthon talalni engem. csak a kutyaimat. azok meg alapbol "imadjak" az ilyen chipbeulteto ketlabuakat ;-)
@vitéž munkášőr:
Hogy lehet az, hogy lassan már mindegyik rezsimre ugyanazt lehet versbe foglalni?
Azért az előző kormánynál én nem éreztem, hogy
"Térdre, magyar!" sugallata lett volna.
@vitéž munkášőr: Amúgy is tele a tököm ,olyan érzésem van hogy minden lefelé megy . Bármilyen mutatót nézünk ahol nincs kormányzati hurrá optimizmus.
@Mariann19: nem baj, az a fo, hogy SzSzP erezte :o)))

vajon most mit erez? (azon kivul, hogy most meg tobb zsinoros armanija van a garderobjaban)
@tristen2005: de szigoruan csak a csapviz helyett/hianyaban
@Ómacicka Bábó:

"sziszegve szól, ki jót akar:
Fuss, merre látsz, szegény magyar!"

lasd feljebb. en megfogadtam e tanacsot
@rodeo36:

Te még 'emléxel,rajtam is a hideg futkos ezektől:)))))

www.pixter.hu/video?id=20247

http://hu.wikipedia.org/wiki/1970-es_labdarúgó-világbajnokság_(döntő)

1 Félix · 2 Brito · 3 Piazza · 4 Carlos Alberto · 5 Clodoaldo · 6 Marco Antônio · 7 Jairzinho · 8 Gérson · 9 Tostão · 10 Pelé · 11 Rivelino · 12 Ado · 13 Roberto · 14 Baldocchi · 15 Fontana · 16 Everaldo · 17 Joel · 18 Paulo César · 19 Edu · 20 Dario · 21 Zé Maria · 22 Leão · Szövetségi kapitány: Zagallo
@tristen2005:
'mega'zendékába egykoron a jéghideg tengerük mellett, bagó volt egy rekesz hasonló,miközben a sátorban a szőke tündérek haját símogattuk a nyelesfésűvel:))))
@tristen2005:
itt a blogon ez szencségtördelés...ilyet mondani, hogy lehetett víz helyett sört inni és nem ment csődbe a "delikvenccss" te még emléxel a nagy családi sörre amit vasárnaponként a kútban hűtöttünk a rántottcsirkéhez, krumplihoz és uborkasalátához és még a kölkek is kaphattak belőle egy kis pikkolóval...ű

de ezt nehogy lemondd a ....

brühüyyy
@gazoló:
b+ akkó' vó't foci még a VB-n is...nem mindegyiken és nem mindegyik meccsen de ezek a fiúk fociztak

brühüyyy
@rodeo36: na, megint károg a nyugdíjas várnyú csapat(rodeo, gazoló, stb.), hogy régen ilyenfasza vót, meg olyanfasza vot! apám, ha ezeken múlt volna, még mindig omnibusszal járnánk:))
@taga20:

'mondjál valami jobbat,'tokmánytekergető:))
tudom: p@na:)))
@taga20:

Neked is az a szerencséd, apád könnyen lekapta a tundra bugyit a mamáról, különben a gerincébe lifteznél még mindig:)
@tristen2005: na, rólad meg is feledkeztem, a fő károgóról:))
egyébként, ez nem vot valami vicces, de nem baj, sose a humorodért kedveltünk:)))
@gazoló: pl. az élet szép. a fű zöld, a föld kering,....:))
nem eszt a bezzeg a mi időnkben, még dzsungel vot a lányokon:)))
@tristen2005:
Az, hogy a kávét kiköpöm oké, de a sört???
:DDD
@taga20:
te bizonyosan gyalog

brühüyyy

mongyál valamit ami most jobb azon kívűl, hogy vettél vidéki házat

brühüyyy

de az volt korábban is?
@Knósszosz: ne baszdmá, hogy neked ez tetszett, ez a lopott, humornak nevezett böfögés?
iszolte rendesen?:))
@vitéž munkášőr:
Vajon most mit érez?
Önelégült.
Biztos az írói tehetségében, hiszen még az istenek közelében is lehet.
A kis bohó abban a hitben él, hogy a munkásságát ismerik el, pedig amit tesz, azt jobb körökben másképp hívják.
Látod, ez egy életművész!
@gazoló:
Ja, a nyelesfésűvel..:D
@taga20:
Egyetértünk,de mi 'oldi bozótharcosokkepkezelo.com/images/l72p22eyganhmce9ct.jpg így szerettük:)))
Ahogyan olvaslak benneteket, a szívem csupa derű.
Humor Haroldok, ha összejönnek...
@rodeo36: pl. magyarország jobban teljesít és minket utánoznak, meg a számok vityáékat ígazolják, meg...! vége a humornak, kezd elfogyni a lopható pénz!
ez az egész akkora humor, hogy ezen csak röhögni lehet egész álló nap:)))
persze a végén sírás lesz a vége, eszt vágom:(
@gazoló:

Azon egy fűnyíró megadja magát:)
@Knósszosz: jó az nyeles tojásnak is:)))
@taga20: Hello öreg. Ezt a fradi tüntis videót láttad már? Elég jól nyomják.

"Kubatov szopd le az Orbánt." :)

youtu.be/NzYS-XzENN4
@Mariann19:

Kézcsókom...meghajlok,ha megtiszteled ezt a sivár('nemvénnekvalóvidéket)hercegnő:)))
@gazoló: haver, emész ám, éppen eszem!
melózunk az asszonnyal háromig, haza jövünk, emegyünk egy órát tekerni, haza jövünk és elkezdek enni, ja meg inni(meleg van, muszáj), erre TE, eszt rakod be:)))
Az vótt má,hogy"Vona szopd le az Orbánt." :) ??
@gazoló:
Szia!
Egy kis marháskodásra mindíg vevő vagyok.
Beszállok, ha befogadtok.
Hát persze hogy megállt az ütő lali királyban mert mikor kurvázni indul a parlamentből akkor az a bizonyos magáncég követni tudja hogy merre halad. Aztán ki tudja mire használja az a meg nem nevezett magáncég az infót.
@tristen2005: na azé, tucc te, ha akarsz! persze elölről is megnézném, mielőtt igent mondanék, me lehet, hogy egy nagy dzsungelt találnék, és nem szeretném, ha elakadna a dzsungel a fogam között:)))
@taga20: @tristen2005: @rodeo36: @vitéž munkášőr: @Knósszosz:
jajj, fijjug! mindég a ..na! pedig egy apróság elbújtatva, na nem nagyon, ott leledzik a szösszenetben!

Idézem:
"...megfigyelőhálózatot, ami real time követni tudja az összes autós mozgását az országba..."

szóval gyerökök, ez a Lali, bizony valamit jól értett!
Ti is értitek!?
@taga20:
ja...és van 89 féle import sör amit nem tudtok megvenni csak ha akciós

mióta is vannak hajléktalanok Magyarországon? mióta fexik le egy gyerek éhesen? megy a suliba mert ott van kaja?

és milyen szép az a 3-as metró amit még az átkosban csináltak és ma már csak szétbaszni tudnak és 10 éve nem képesek megépíteni a 4.-ket

kurvajó

és van levegő? meg Balaton, igaz teleöntik szarral de kis ragály nem ragály

brühüyyy

és a forint csak úgy szárnyal már 315 -nél tart vagy megy még feljebb

és kurvajól fizetitek a politikusaitokat most kaptak +100000-et havonta nem évente havonta

mert olyan kurva jól teljesítenek
@nincs_itt:
persze azóta röhögök, mindenki kap egy csipszet a seggére, kivéve a politikusokat és a csókosokat
és akkor számontartyák majd mikor szartál és milyet

brühüyyy

levédia jobban teljesít

és a magántulajdont államosíttyák mert az mégsem megy, hogy nektek is legyen ne csak nekik
@Mariann19: Éljenek a magyar K4 EB aranyérmes lányok is. :)
@nincs_itt: Merkel asszinyság érti már az NSA-t? :)
@tristen2005:
Szóval 6300 forintot adjak azért, hogy állva végigszenvedjem a kirügyezett szagos meggyfa lábú fiúk kínlódását... hát, azt inkább sosem, sőt, ingyen se mennék be! Nem beszélve a 10.500 meg a 28.000 forintos belépőkről.

9.900-ért most a forma-1 re kaphatsz jegyet úgy, hogy az árban benne van a tömegközlekedés is. Na, ott ezért a pénzért élmény is jár, nem pedig dédelgetett, falábú seggfejek csetlését-botlását nézed végig a pályán, kilencven keserves percen át. Amúgy Biztosan kurva sokan lesznek, mert a focirajongóknak egy Chelsea-t látni élőben, az maga a gyönyörűség. Legyen nekik, bánja a franc.
Ez a hodály egyszer lesz tele (ha tele lesz), most, augusztus huszadikán, aztán slussz.
Ja, meg akkor, ha éppen nem a Fraddyka hegyeset köpködő, harmadosztályú operett primadonnái kínlódnak a pályán zöld-fehér tüllszoknyában, hanem mondjuk koncertet ad az AC DC, vagy az Iron Maiden. Szóval valamivel ki kell tölteni az üresjáratokat, mert a zöld-fehér meccsekre két-háromezer mazohistán kívül a lófele se kíváncsi és a Groupama sem véletlenül adja a nevét. De már most gondok vannak, mert az igen 'tisztelt szurkolók' épp a héten demonstráltak az új beléptető rendszer ellen, mert micsoda dolog mán az, hogy az ember nem vihet be az új stadionba magával horogkeresztes zászlót, görögtüzet, viperát, buzogányt, nuncsakut, szöges korbácsot, bikacsököt, szamurájkardot, forgócsöves gépágyút, rakétavetőt, tankelhárító üteget... hát milyen unalmasak lesznek a meccsek ezek után? Szinte nem is érdekes innentől az egész, ebből is látszik, hogy kizárólag a balhé miatt járnak meccsre, így viszont értelmét vesztette a dolog, meg sokba is kerül.

Legegyszerűbb, ha a meccs kezdetekor testületileleg levonulnak az Újpest városkapu metró megállóba, ott rituálisan szétverik a berendezést, összetörik a vonatot aztán felgyújtják, majd irány a kocsma egy kis levezető verekedésre aztán haza. Az élmény is megvan és még csak fizetni se kellett érte hatezerháromszázat.
Éjjenésvirágozzék!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Éljenek!
Most hallottam az utolsó percet a futamból, kétség nem fért a hajrázás utáni győzelemhez.
Nagyon tudok örülni.
@Oxica:

'hogyvolthogyvoltalondoniolimpiánlalival??
ja ott még nem volt 'bigbránerkocsi és feleségkövető:)))
@nincs_itt:
Ja, de ez egyenlőre(...) az autópályákon működne - persze az is aggályos - de van ennél jobb poloska, a telefonod. Azt meg már azonosító karszalag helyett az újszülöttre szigszalagozzák a szülőszobán, szóval miről is beszélünk?

Ettől még mosladék az egész és az első meghökkenése Kósának rendben is lenne, ha nem ismerné az ember mit művel azóta, mióta a közéletben szerepel.
@Mariann19: Most a K2 magyar férfi
páros is aranyat nyert. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öreg, te ezeket hájpolod? idióta vagy?
akik ott voltak, ezen a kis, nem is tudjam minek nevezzemen, azokat kéne kb. tíz évre kitiltani, még a környékről is! ako esetleg kialakulna egy olyan légkör, mint pl. gelsenkirchenben, a schalke stadionban, ahol hétvégenként 50000 ember van kint! EMBER: apu, anyu, gyerekek, nagyszülők, etc.
bazdmeg, érted?
@Mariann19: Az EB mai mérlege; 3 arany, 2 ezüst és 1 bronz. :)
@taga20: B+ te nem érted, hogy miért küldtem :) Amúgy ezek mellett másik szektorban elférne anyu ás apu is. :)
@Knósszosz: haver, ritkán adok, de ez most fünf koma nájn!:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: haver túl jól értettem, de az ellenségem ellensége nem a haverom!
máskülönben, vidd te el a másik szektorba a családodat, ha ennyire szereted őket!
@taga20:
Inkább adná egy sört, most kell kibattyognom érte:))
@Knósszosz:

15 000 ft-os átlagjegyárral számolva,22 500x 15 000=337 500 000 ft akarnak beszedni 1 meccsen, mellette leveszik a DNS-ed, belépőkártyát kell váltanod amire pénzt kell felrakni, ha inni akarsz valamit a büfében, mert kész pénzt nem fogadnak el, most a dilemma mennyi , mennyire vagy éhes, szomjas, többet nem akarsz kimenni csak erre az egy meccsre, a végén igényeld vissza a kártyán maradt pénzt, ezért a tortúráért, háromszor meggondolom, kíváncsi vagyok én a Chelsea-re.
@Knósszosz:
nem egyenlőre hanem egyelőre

ugye?
másrészt a hordozható telefon nem mindenkinek kell akinek van, mert divat...én kidobáltam mindegyiket, drága és csak akkor nem tudtam használni amikor éppen nagyon szükséges lett volna, egy uccai fülke megteszi, készpénzért, hogy ne követhessék a kártyádat

nézem a zembereket pityegtetnek potyogtatnak azon a kis szaron én nem is látom szemüge nélkül...meg hallom felhívják egymást: figyuzz már a buszon ülök mingyárt odaérek ha nem akar megvárni mennyen a kurva annyába minek hívott a találkára vagy várjon türelemmel ha nincs neki hát annyi meg a gyereket riogatni játék közben mi sohasem gyújtottuk magunkra a házat pedig játszottunk igaz amikor lehetett akkor a kertben vagy mentem bringázni és anyámék 300 km-re voltak a dadus meg csak este gyütt, hogy lefektessen és napközben hogy enni aggyon, de azzal nem volt gond tudtuk hol a kenyér meg a többi és nem volt gond

mijeza soxar modernkedünk hülyeségeket
fel tudom hívni? kit? mindegy ha már ott van a phone felhívom azután nem tudom miért hívtam...
szóval meg van ez izélve

kéretlen hívásokkal meg úgy bánok hogy azt is megbánja, hogy megszületett

brühüyyy
@taga20: Viszi a lófasz én nem csippantom a focit.:) Figy. Erről a Political Capital kutatásról amúgy hallottál már? :)

A Political Capital friss kutatása alapján, nem a nehéz anyagi körülmények között élő és nem az iskolázatlanabb rétegben van a legtöbb antiszemita. A kutatás szerint a társadalmi középréteghez tartozók és a magasabb képzettségű emberek között sokkal nagyobb a fogékonyság az antiszemitizmusra.

Mivel a kutatás kimutatta, hogy általában az antiszemiták képzett emberek, kijelenthetjük, hogy komoly valóságalapja lehet a velük kapcsolatos összeesküvés-elméleteknek is?

vs.hu/gazdagabbak-jobban-utaljak-zsidokat-0711?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss
@tristen2005:

mongyuk én nem mennék ki semmiképpen útálom az ilyen nagy tömeget és előtte 2 óra utána 2 óra hogy kijussak közben behugyozok meg beszarok a tömeg közepén a sok sörtől meg a kajától, részegen ott bóklászni semjó, am,meccsből a jó részét nem is látod a tv jobb és a chelsea-t már láttam inkább híjjanak meg valami siriusi csapatot az újdonság

brühüyyy

kitalálták hogy 3 meccs alatt beszedik a stadion árát
@tristen2005:
De ez csak erre az 1(!) meccsre vonatkozik, szerinted mikor lesz ott utána telt ház? Amikor a felcsúti Pancsolóban kábé. Amúgy igazad van, avval a kiegészítéssel élnék csak, hogy én meg sem gondolnám. Nem és kész. Esetleg ha a Liverpool lenne az ellenfél, akkor igen. Na de egy Fraddy? Az valami vírus, vagy mi a franc?
Hallottam, hogy milyen csodálatos játékkal győzedelmeskedtek a máltai lepényhalászok escével szemben, szóval egy forintra sem érdemes ez az egész. Persze van aki szereti, annak egészségére!
Már régóta szerettem volna megkérdezni, és most megteszem. Ha Pásztor a cigány helyett, zsidót használt volna, Gyurcsány akkor is így beáll mögé?
komcsi náci feudál dakotamafia
@rodeo36:
Ugye!
Nem feldarabolva, kösz, de ezt következetesen mindig elb@szom.

A mobillal kapcsolatban egyetértek, én például piszkosul rühellem és idegesít, amikor megszólal. Nincs is okos telefonom, csak egy régi hülye. Naponta kiesik a zsebemből, berúgom a kocsi alá és hasonló dolgok történnek vele, ezt egy ilyen mostani szar már nem viselné el. Nem kell nekem a franctuggyamekkora tárhely és egyéb marhaságok, mert például ha valaki ezen hallgat zenét, az többet nem is érdemel.

Érdekel a bitek világa, sőt... egy laptop vagy egy PC az lázba tud hozni ha fasza, de a telefon számora egy kolonc, amit örökké elhagyok, lemerül etc... és mindig a legrosszabbkor. Ráadásul olyan mint a kutyámban a chip, rohadt besúgó, utálom.

Megyek söré...
@Knósszosz:

Van egy ismerősöm, volt kolléga, őbenne volt a Fradi baráti körében valamikor régen, vele beszélgettünk, hogy ezek a "B" közepet akarják megszüntetni a sok balhé meg a büntetések miatt, ahogy elnézem sikerülni fog. A "B" közép tagjai között előfordulnak erkölcsi igazolvánnyal nem rendelkező egyedek, gondolod kell nekik a DNS meg egyéb zaklatások. Megyek Fradi meccsre mert sittre akarok kerülni?:))
szép estét!

mi ez a kanmuri itt?

minden nőt elüldöztök örökké? szabad ezt?
kinyitni a kis "kacsokat" és tenyér hordani aki szóba áll veletek és ezt a tömény macsó "szagot" elviseli...
:D
@guma:

Nem Nők Lapja tea délután:))
"az Isteni Rend földi leképezésében hiszek - igen, nevezhetjük ezt akár feudalizmusnak is; ennek kiépítése érdekében a szokottnál több minden megengedett."

(ismeretlen blog.hu-us, világéletében közszférás fidesztálib)

cink.hu/felujitottak-a-varkert-bazart-hogy-cba-t-koltoztessen-1603993582/all
@guma:
hozzál teátrum MAL és zserbót brandy-val

akkor majd meggondoljuk
egyébként a lyánykák főzöcskéznek meg pletykálnak a holnapi kituggyamiről és a szomszéd megcsalta a macskáját a másik szomszéd disznajával

brühüyyy

csupa izgalom ez a levédia hétvégén
@Knósszosz: és csak sírnak, csak sírnak egyesek, me ki kö menni a hűtőig:)))
@Penivaldes: húgi, húgi, látom nagyon vágod ezeket az erotikus játékokat:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Csak gratulálni lehet a kajak-kenusoknak, hogy - bár szokás szerint - megint ilyen remek eredményeket értek el.
Nagy öröm ez.
@guma: na megjött az öregasszony kórus, hogy túl károgja az öregvárnyú csapatot:)))
@taga20: nem kell beszarni! :) má' itt se vagyok! :D
@guma:

Ilyen hamar? Még egy kávét sem tetszik inni:)
@Mariann19: Igazad van. Még szerencse, hogy van néhány sportágunk, amiben még a világ élmezőnyében vagyunk.
@rodeo36:

te meg nyisd ki az ablakot, mert az univerzum segítségével repül a zserbó - amit nem ehetsz...
:D

a rumos tea meg karnyújtásnyira... :) szóval ennyire lusta nem lehetsz...
más óhaj, sóhaj??? :)
@taga20:
Nem úgy van a'... az a hűtő két saroknyira van innen, én meg lusta vagyok éppen.
@tristen2005:

hamar? nem maradhatok... mindenkit kiszolgáltam, miközben a kávém kortyoltam...
:DDDDDD
@tristen2005:
Valamikor réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban... én is jártam meccsre, Fradin is voltam.

Nem volt ez a borzalom, amiket tévé közvetítéseken látsz. Jó hangulat volt, pár sör, elment egy délután meg az este is. Legfeljebb a pályától 500 méterre levő kocsmában elcsattant pár pofon - na jó, harmincan ütötték egymást - de olyat én nem láttam, hogy a két komplett ultra tábor szénné verte volna egymást, nem is beszélve róla, hogy rendőröknek nekimenni... hát, az az álmoskönyvek szerint sok mindent jelentett, csak jót nem.

Én jól éreztem magam a Honvéd meccsein is magam (lévén is, hogy kispesti vagyok), de a Fradira is szívesen mentem. Még egy apróság, akkor még az NB I nyomokban tartalmazott focit is, ahogy ma ráírják a gyári körözöttre, hogy esetleg túró is lehet benne...
@tristen2005: Megújulva is szeretnek lincselni? :)
@guma:
Ilyenkor már nem szabad senkit kiszolgálni, le kell csücsülni a fotelba és valami finomat kortyolgatni, mindenki lássa el magát!
@Knósszosz:

Nekem a kedvencem, a nővényalapú tejszínhab!:)
@guma:
Én nemrégen felajánlottam egy kis marháskodásra a közreműködésemet, de nem volt rá kapásom.
Így most megszégyenülten elkullogok.
Csá!
@taga20: "A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia." Giorgio Armani
Szerintetek SZŐR ezt olvasta már? Fécsén találtam. :)

Veet szőrtelenítő krém férfiaknak

Vásárlói vélemény

Miután közölték velem, hogy a golyóim úgy néztek ki, mint egy öregedő rasztafári feje, elhatároztam, hogy fejest ugrok a dolgok közepébe és veszek egy ilyen krémet, mivel a korábbi borotválási próbálkozásaim csak csekély sikerrel jártak és majdnem elroppant a gerincem, amikor megpróbáltam elérni a problémásabb részeket. Mivel kissé romantikus vagyok, úgy gondoltam, a tettet az asszony szülinapjára időzítem, hogy érezze a törődést. Jóval előtte megrendeltem a terméket, és mivel az Északi-tengeren dolgozok, úgy gondoltam, keményebb vagyok, mint az előző vélemények írói, akiket puhány irodai alakoknak tartottam… Ó, társaim a fájdalomban, micsoda tévedés volt!
Megvártam, míg az asszony az ágyba bújt, és miután homályos utalásokat tettem neki valami különleges meglepetésről, lementem a fürdőszobába. Kezdetben minden jól ment, felkentem a krémet és vártam, hogy valami történjen. Nem kellett sokáig várnom.
Először kellemes melegséget éreztem, melyet pillanatokon belül olyan intenzív, égető érzés váltott fel, amit csak úgy tudok leírni, minta ketten húzták volna a szögesdrótból készült alsógatyámat a farpofáim közé, azzal a feltett szándékkal, hogy a fejemmel kiüssem a plafont. Addig az éjszakáig a vallás nem játszott nagy szerepet az életemben, de akkor készséggel híve lettem volna bármelyik vallásnak, amelyik megszünteti azt a kegyetlen égető érzést a hátsó kijárat körül, amely pusztulással fenyegette a koronaékszereket is. Miközben azért küzdöttem, hogy ne harapjam át a fájdalomtól az alsó ajkamat, megpróbáltam lemosni a krémet, amivel csak annyit értem el, hogy egy szőrcsomó eldugította a lefolyót. Könnyektől elhomályosult szemmel támolyogtam ki a hallon keresztül a konyhába, és - mivel járni nem nagyon voltam képes - az utolsó métert kúszva tettem meg a hűtőszekrényig valami hűsítő fájdalomcsillapító reményében. Feltéptem a hűtőgép ajtaját, megláttam egy doboz jégkrémet, aminek letéptem a tetejét és magam alá helyeztem. A megkönnyebbülés fantasztikus, de csak időleges volt, mivel a jégkrém meglehetősen gyorsan elolvadt és az égető érzés hamar visszatért. A jégkrémes doboz kialakítása miatt ráadásul a kipufogót nem tudtam hűsíteni, ezért körbetapogattam a mélyhűtőfiókot valami más után kutatva, mivel biztos voltam benne, hogy a látásomat meglehetősen hamar újra el fogom veszíteni. Megragadtam egy zacskót, amiről később kiderült, hogy fagyasztott kelbimbó volt, kiszakítottam, és közben próbáltam olyan csendben maradni, amennyire csak tudtam. Fogtam egy marék kelbimbót és megkíséreltem párat beszorítani a farpofáim közé, de hiába. Azért nem működött a dolog, mert egy kevés krémnek sikerült feljutnia a végbelembe, ami olyan érzést okozott, mintha egy rakétahajtómű dolgozott volna bennem odalent. Kétségkívül – és egyben remélhetőleg is – ez volt az egyetlen pillanat az életemben, amikor arra vágytam, bárcsak megjelenne egy homokos hóember a konyhában, amiből látható, milyen mélyre lettem volna képes süllyedni a fájdalom csillapítása érdekében. Fájdalomtól elgyötört elmém csak azt az ötletet volt képes kiszenvedni magából, hogy egy kelbimbót óvatosan felhelyeztem oda, ahol még előtte semmi sem járt.
Balszerencsémre a konyhából kihallatszó furcsa nyögésekre felriadt asszony ezt a pillanatot választotta ki, hogy utána járjon a zajok forrásának, akit az a látvány fogadott, hogy a seggem az égnek mered, golyóimról epres jégkrém csöpög, és éppen egy szem kelbimbót tolok a lyukamba, miközben azt nyöszörgöm: Hú, de jó érzés…
Érthető módon megrázta a látvány és felsikított, és mivel nem láttam az érkezését, a hangtól önkéntelenül összerándultam, ami miatt a kelbimbó meglehetős sebességgel kilövődött belőlem éppen az ő irányába. Megértem, hogy nem éppen arra a különleges meglepetésre vágyott, hogy éjjel 11 órakor egy kifingott kelbimbóval lábon lőjék a konyhában, és az sem segített rajtam, hogy másnap a gyerekeknek meg kellett magyarázni a jégkrémben látható furcsa lenyomat keletkezésének körülményeit. Szóval, összességében a Veet eltávolítja a szőrt, a méltóságot és az önbecsülést…

(via 9gag)
@Mariann19: @Penivaldes: @guma:

Imádni valóak vagytok de nemsokára kezdődik a meccs és arra fel kell készülni a férfinépnek:)))
@tristen2005:
Hahaha!!!
De azt sem fogod elfelejteni, ha csőben akarsz sütni valami husit, viszont elfelejtettél venni hozzá megfelelő sajtot és ráteszel valamilyen lapka-izét és betolod a sütőbe ráolvadni. Na, én két napig csak alkoholt vettem magamhoz utána, és egy hétig szellőztettem a mocskot, ami átjárta a lakást.

Mit el nem adnak az embereknek...
Az is növényi alapú... de micsoda? Mert sajtnak nem sajt, akkor meg? Hogyan lehet ráírni, hogy "lapkasajt"??
Mosmá' tényleg megyek söré, valaki mindig feltart!:o
@Knósszosz: Kollega úr! Ez nem csak egy hagymázas álom ám! Hanem már a megvalósítás felé dübörög egy olyan országban, ahol emberek milliói élnek napról-napra szarabbul! Ehhez tegyük hozzá a minisztériumok vidékre költöztetését(stratégiai széttelepítését), máris kész egy izmos konteo, ami talán nem is annyira az!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Még szerencse, hogy van néhány sportágunk...".
Remélni lehet, hogy van több százezer ember, aki
figyel a focin kívüli sportolókra, azokra a kis hősökre, akik érmeket hoznak rendre az országnak.
Egyébként sokkal többre értékelem ezeket a teljesítményeket!
@Mariann19:
Akkor most én kérek bocsánatot, az egész kan szekció nevében!!:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyu, Spartanburgban, van gyára a cégemnek, most meg lesz Mexikóban is egy... Lassan gyarmat lesz a zUSA, Bajor gyarmat...
Régi Szilveszteri műsor megy az M3-on, Kellér Dezsővel.
@Knósszosz: nem lehet ráírni, hogy sajt, apróbetűst meg kell nézni, vigyél magaddal a boltba nagyítót
@Knósszosz:
Szia Knósszi!
Csak marháskodtam egy kicsit.
Készüljetek csak a foci meccsre, én majd nézek egy kis ökölvívást, az is a kedvencem 6 éves korom óta.
Akkor hogy is van ez a női szekcióval?
@tristen2005:
Tudom,hogy te mindíg mellettem vagy.
@OPHELIA:

Nem tudom, az nincs ráírva, a neve,Schlag Wunder Topping Star. Szórófejes nővényi eredetű homogenizált, hab spray.
@Penivaldes: armani és az olcsó luxus, ami ott van a fejedbe? térfogatnövelő? ehhez képest besenyőpistabácsi egy orákulum:)))
61-es Szilveszteri műsor, ez a Lorán Lenke már akkor is öreg volt!
@Knósszosz: az enyémbe ne, én nem csináltam semmit:))
@taga20:

Vegyél be Tic Tac-ot, utána nem lesz egy büdös szavad:)
@tristen2005: és hol? gödöllőnél vagy köbánya-kispestnél?
@Knósszosz: tessék szépen egy rekesszel hazahordani, ami 20X0,5 litert jelent, azzal ideig-óráig ki lehet húzni!
@nincs_itt:

Egy óra alatt lelehet rendezni, csak erősen kötözd a fejedre az órát, le ne essen.
@tristen2005: höhöhö!
de én hamarabb iszok meg huszonegy sört, mint te 3-at! fogaggyunk!
@tristen2005: ja és mi van ha a toronyóra alá állok? hm?
@nincs_itt:

Azt ne kötözd a fejedre, még meg üt:)
@Knósszosz:
"Nem úgy van a'... az a hűtő két saroknyira van innen, én meg lusta vagyok éppen"

Nyisd ki az ablakot, az közelebb van. Küldök fénypostával argus strongot, szóval ne légy lusta...
@Mariann19:
"Így most megszégyenülten elkullogok. "

Ne kullogj, marháskodj. Ha elkezded, mindig van rá vevő, aki folytatja :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
" Megújulva is szeretnek lincselni? :) "

Van otthon értelmező szótárod? Ha nincs, lapozd fel a guglit, és nézd meg benne a "lincselés" szó jelentését.
Mindenki nyugodjon le a p.cs@ba, Seszták Miklós nem mond le, és a hollandok fognak nyerni!!
@nincs_itt:
Talán nem is?
Hát, tekintve, hogy a csigáskettőn újra indul a Birg bader - vagymijatúró(?) - nem tekintem Kóhn Teó-nak, talán szerzek vele egy jó pontot Szegedi Csanádnál...
@OPHELIA:
Ez csak egyszer fordult elő, azóta már én is tudom, hogy nem minden sajt, ami annak látszik. Eszembe sem jutott volna, hogy valami mű izé, láttam a feliratot rajta, nosza tegyük rá, jó lesz ez!

Aztán két napra rá olvastam a boltban, mi is az szar. Szóval azóta se és soha többé.
@huzzadneki shakespeare: a hollandok? mit? egy spanglit? esetleg egy varázsgombás ingyen estét?
@Knósszosz: a nagy fürdőző? jó lehet! csak a formál lógiga mentén botorkáltam, amikor rágyüttem!
a NER világosíccsa meg az elméd, növessze hosszúra és vastagra!
@Knósszosz:
"a csigáskettőn újra indul a Birg bader "

Ez annyira tetszik... Miután a reklámadó kapcsán hetekig azt a hörgést olvastam, hogy úgy kell a mocsok rtl-nek, legalább majd nem ad olyan mocskokat, mint a való világ, meg a hivatalos megszólalásokban is a tv erkölcsi nevelő hatásáról hallhattunk, most a fidesztévé elindítja a BB-t, mint kultúrműsort... A hét vicce.
Biztosan velem van a baj, de nem tudok ezen nevetni.
@huzzadneki shakespeare: megnéztem az "eredményeiket", bizony 99% vereség, a többi meg feledhető...
itt legörgeteve táblázatosan láthatod, hogy mekkora vizesnyolcas csapatról van szó, de jó a sajtójuk...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: te várgyááá! az nem fizess-é? de! má' megint igazam van! 1 nem? de! 2!
@Mariann19:
Szia!:)
Bevallom,engem annyira nem érdekel ez a mai meccs, hogy várnám izgatottan a kezdést. Persze ettől még lehet majd jó, de összességében nekem ez a VB egyáltalán nem volt sem izgalmas, sem... semmi sem.

A holnapi döntőt megnézem, de attól sem vagyok euforikus állapotban, lesz ami lesz a végeredmény. Azért kedvelem a focit, de csak azt a fajtáját, ahol tényleg élvezetes meccseket látsz. A nagyok is tudnak szarok lenni és fordítva is igaz ez. Szerencse kérdése (is), melyiket kapod ki éppen.
Ez a VB nekem semmiről sem szól, szóval majd akkor fog érdekelni szerintem, ha nem kell angol-spanyol-portugál meccseket néznem, ha focit akarok látni.

De ezen a stadionok nem fognak változtatni, még ha a főmágus azt is mondja. Hülye segg...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Bogárkám,Quod licet Iovi, non licet bovi. Nemde, de, már megint igazam van! Egyébiránt puszi a HHHHHHölgyeknek és Uraknak ma is!
@taga20:
Te mindig ártatlan vagy!!
Kivéve, néha 'másnap'...:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Kösz!:))
Épp hoztam, de az ablak azért nyitva van:)
@tristen2005:
Ez a Vlagyimirovics Atyuska egy pszichológus.
Nem rossz, de ahogy a kedves betegre nézett az aktus után, vagy előtte(?), az bevésődött:
www.parameter.sk/rovat/kulfold/2013/01/31/orban-es-putyin-moszkvaban-egyeztettek
@évásanyó:

Igazából egyik kukkolóműsort sem nézem. A VV-t az első kettőig kisértem figyelemmel, utána már elég volt belőle.
Most sem a műsorért háborgok, hanem a kísérő médiafelhajtásért.
Sose szerettem a "minden állat egyenlő, de vannak, akik egyenlőbbek" helyzeteket.
Nem is vagyok erre a magyar valóságra való.
@Knósszosz: nagyon meg kell nézni, h mit veszel. nem csak a "mű"sajt miatt, hanem a hosszú minőségmegőrzési idő miatt a rengeteg tartósítószart, amit belenyomnak a termékekbe. Pl. 1 hónap szavidejű tejföl, 10 napos husi undzóvejten
@Knósszosz:

Olyan sokára válaszoltál, hogy közben elpárolgott, bocsi... Legközelebb tartalékolok erre a célra ...
@OPHELIA:
" Pl. 1 hónap szavidejű tejföl"

És a nyitott dobozban lévő "tejföl" még két hét után sem mutat semmi jelet a romlásra... Szerintem is csupa természetes anyagot tartalmaz :)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Engem sem ráz, elhiheted, csak mint puszta tényt említém vala.

Az Ördög Nórát elcsaklizták igen jó fizetés ígéretével, meg a többi 'sztár' is meg volt keresve, hogy ugyan menjenek már át a csigás kettesre, szóval közpénzen a magán(...) tévé így is igyekszik megfojtani az ertéelt. Én egyiket sem nézem, de innentől kezdve a TV2 a meztelen csigás nekem.
@nincs_itt:
A statisztika dőlhet. Egy hármas minimum kinéz a citromsárgáknak!:-)
@nincs_itt:
Most hoztam Heinekent, hirtelen nem volt gusztusom másra. Elszürcsölöm evvel a két öveggel, és van két korty tavalyról maradt narancspálinkám is... isteni!!

Anyám eldugta az öreg elől még valamikor szeptemberben, most előkerült. Majd bevizsgálom, nem romlott-e az állaga:))
@huzzadneki shakespeare: szerintem meg az lesz a csoda az "Oranje" csapatnak, ha nem kapnak 10-et, az Robben nevű izé, aki többet fetreng mint fut, nem eszik már a hülyeségét. Focizni kéne, nem bohóckodni! De sokszor kifejtettem, hogy a foci NEM sport...
Az nem statisztika, amit linkoltam, hanem történelmi tény! Ugyanis valóban 99%-ban hibázott a holland csapat...
@Knósszosz: arrafelé sör nincs? két egész! üveg? csak óvatosan! nehogy katzenjammer legyen belőle!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: és a védőgázas darálthusikról ne is beszéljünk:(
@huzzadneki shakespeare: na ez a marketing magasiskolája!! ekkora rakás bénázást és mellédumálást eladni! milliárdok zabálják a semmit!
@OPHELIA:
Hidd el, odafigyelek. Mosmá'...
De sajnos velünk minden szemetet meg akarnak etetni, a bio vackot is ami sosem volt az, és vannak olyan szarok is, amelyek az orbitális kamu fütynessz kategória legnagyobb átverései. Na, ilyenekkel vannak tele a boltok, ez van meg teljeskiőrlésű pogácsa frencsájz fűrészporból.

Ha valami igazit akar az ember, akkor le kell mennie a békési kis falujába a szüléjéhez és ott aztán garantált a minőség a házi kertből... a többi süket duma.
@OPHELIA: csak azért mert próbáltam, itt schmand-nak híjják a tejfölt, télleg az! szóval 2 nap után olyan vastagon volt penészes, hogy csak na!
a felvágottakban 80% a legkevesebb hústartalom.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Nos, én se a TV előtt öregedtem meg:))..van egy pár műsor, ami nézek, pl a sportadókat ha box van, vagy közvetítés pl. kajak-kenu VB, vagy a pokert Kordával, merhogy én is imádok pokerezni.Szoktam is a szíven.(Poker Star)A természetfilmes adókon van még egy két műsor, a többi lószar, mama!

9
@nincs_itt:
Te amateurnak nézel??
Mondtam, van egy kis pálesz (jófajta) és van egy üveg Shiraz, Boli preferálja, szóval vettem a múltkor és tényleg jó! Aztán megint, de az megmaradt valahogy. Tartalék!!:)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Elvégeztem az esti teendőket, és vissza kullogtam.
Látom, jó a hangulat, ez kell nekem most a zaklatott világban.
Hallgatom a híreket, és már nem tudom, hogy jó helyen járok-e.
Egy magyar bírónő, aki a cigányok eljárásait vezette, lopott az üzletekben. Fogkefét, parfűmöt, ilyesmit, nem is egyszer.
Siránkozunk itt nem egyszer, hogy demoralizálódik a magyar, hát valóban.
A lopás felülről lefelé terjed, mint a ragály.
Valami védőoltást kéne bevezetni ellene.
@nincs_itt: fiam kint dolgozik, kaja szempontjából ismerjük a kinti dolgokat. Még valamikor az év elején hozott haza Landliebe joghurtot, üveges csomagolásút, csak természetes anyag és isteni fincsi volt. Most megjelent nálunk is, műanyag bödönben és ez számomra így már kiábrándító.
most már a vollkorn kenyér is onnan jön, az 500 g-os kiszerelés kint olcsóbb kereken 100 froncsival, mint ugyan az itt a tescoban.
@OPHELIA: ja, ja! említetted már! Az bizony jó joghurt!
olcsóbb bizony! ez nagyon nagy baj!
@Knósszosz: na mer' ázsé! aszittem már 2 olyan izé elég lesz! de óvatosan kevergyed!
@Benjamin Eisenberger: de te sem fejlőcc!!!
ma mit montak a gyűlölet félórán?? kivel áll harcben a NER mindig is?
@Benjamin Eisenberger: te figyelj, miért nyerítesz? doktor bá' aszonta, hogy ez jól áll?
@nincs_itt:

Ti meg vedeltek és erről szól az összes var ÁNUSZos poszt alatti kommenttenger, ahogy olvasgatom.

Alkoholista libsi banda!!
@Mariann19: Képzeld, nekem az egyik volt főnököm felesége volt kleptomániás. A város összes boltjából ki volt tiltva, a férje vásárolt helyette. Amikor megtudtam, eléggé meglepődtem.
Párttitkár-feleség.
Sőt a gimis matek tanárom felesége is művelte a dolgot, náluk a férj kifizetett mindent, amit a neje hazahordott. Csak egy telefon a boltból és az öreg fizetett.
@évásanyó: elkéstél evvel a sok nagyhával!:))))
@Benjamin Eisenberger: aha, csak nekünk fussa rá! tudod, mi nem a kőbányai 3 patkányost vesszük ákcióban, a madaras teszkóban 100 forint/dobozért...
ne erőlködj, sokunk már csak kívülről csóválja a fejét...
@Benjamin Eisenberger: okos, mint mindig bendzsi, a láncoskutya, akit este kilencre rendelnek a gyíkra:)))
@Knósszosz:
Szia!
Tudod, sokkal nagyobb lelkesedéssel néznénk a VB-t szerintem, ha a magyarokért kéne szurkolni.
Ezen a téren lenne nemzeti érzés, amit a jelenlegi helyzet foci oldalon nemigen erősít meg.
A semleges meccsek nem dobják fel az embert.
Nálam a szurkoláshoz fel kell mennie az adrenalin szintemnek, azért megyek oda.
Apukámmal jártam foci meccsekre kis koromtól, és még most emlékszem annak a hangulatára, a rengeteg emberre, a jó szövegekre.
Most pedig az emberben kialakul a magyar foci iránt egy ellenszenv, ami az egész sportágtól elveszi a kedvet.
Igyál azért meg annyi sört, mintha drukkolnál, legalább enyhítésül.
@Knósszosz:
"Az Ördög Nórát elcsaklizták igen jó fizetés ígéretével, meg a többi 'sztár' is meg volt keresve, hogy ugyan menjenek már át a csigás kettesre"

Ez már régi módszer. De aki bevette a cumit és átment, mintha süllyesztőbe ment volna.
Szerettem Nórit, de ő is megérdemli a süllyesztőt ezek után.
@Benjamin Eisenberger: mi van? túltoltad a csattanó maszlagot?
hvg.hu/itthon/20140712_Gulyasugy_kitort_a_DKEgyutt_haboru

DK vs. Együtt, nyirjátok csak egymást :))

A büdös életben nem fogtok ti Kormányt váltani libsik, kár minden szóért!

Na további jó ivászatot alkesz prolik :)
@nincs_itt:
Még jó, hogy Orbán V. feltalálta a műhódot, így egyenesadásban láthatjuk a husángolást.
Győzzön a jobb csapat.
@taga20:
Ez a tetű már megint itt van?
Mennyit fizet a harmadik műszak?
@Benjamin Eisenberger:
"Ti meg vedeltek és erről szól az összes var ÁNUSZos poszt alatti kommenttenger"

Nem. A kommenttenger arról szól, hogy ez a banda jól érzi magát így együtt.
De neked ez ismeretlen fogalom és ismeretlen érzés.
Csak szánni tudlak.
@Mariann19:
:))
Igaz, "a jó szövekre", jajaja!!
Hát azért szerettem én is kijárni kölyökként.
Nem volt k-anyázás és bammeg sem volt a szóhasználatban, viszont szellemes benyögések, azok percenként. Pisáltunk a röhögéstől. Nem mellesleg a Honvéd akkor még csapat volt, mikor én jártam ki a pályára, még Gujdár őrizte a kaput... szóval nem ma volt, de szép volt. Akkor. Ma meg szót sem érdemes pazarolni rá.
@huzzadneki shakespeare: naná! mega esemestet is egyedül találta fel!
@Knósszosz: "Kivéve, néha 'másnap'...:))"
eszt egy itteni boszorkány terjeszti rólam. egyébként, rómajikatolikus a család, nagyon decens, csak a mise után járunk berúgni. mindörökké ámen:))
egyébként, aki az argentinoknak drukkol az egy barom!
@Benjamin Eisenberger: na mivan kocsog? irigykedel? neked maradt jegyre a Viktor pálesz, meg Viktor cigi?
@huzzadneki shakespeare:
Műhód...
Felhívnám a figyelmet, hogy ma "szuperhód" lesz. Kábé 30 százalékkal látszik majd nagyobbnak és fényesebbnek, mint általában. Most van a legközelebb a Földhöz, ezért...
Ha nem látható valahonnan épp, akkor augusztusban lesz rá még egy alkalom. Na...
@Knósszosz: szerintem, kap két meleg kőbányait, és még kurva hálás is:)))
@huzzadneki shakespeare: ja és elszámolt végtelenig is! kéccer!
@Benjamin Eisenberger:
Nyi-ha-ha Benjámin!
A te stílusodban üdvözöllek, miután berúgtad az ajtót.
Kifogásolod a tematizált vedelést, de ha komolyabb témát akarsz, mi szívesen állunk rendelkezésre. Máris kezdem.
Mit szólsz az EBESZ jelentéshez?
Pontról-pontra válaszoljál, ráérünk.
@taga20:
"csak a mise után járunk berúgni"
:DDDDD hűűűűű jeeeee...
@Mariann19:
Azt mondtad, szereted a boxot.
Illik övön alul ütni??:))
@Mariann19:
"Apukámmal jártam foci meccsekre kis koromtól,"

Én birkózóversenyekre jártam kis koromtól, két bátyám űzte ezt a sportot, apukám meg idős korában lett játékvezető. Feledhetetlen hangulata volt azoknak a versenyeknek.
Legidősebb testvérem 67 évesen lett 3. a birkózó EB-n, életem legnagyobb jótéteménye, hogy fizethettem a részvételét a versenyen (mert a magyar szövetségnek erre egy fillérje sincs).
A régi, igazi sportszellem értelmében viszont lelki problémát okozott neki, hogy csak bronzot hozott, pedig aranyat akart adni nekem cserébe a lehetőségért...
Ezt a szellemet hol találjuk meg a mai magyar sportban?
@Mariann19:

Kinemcarja le őket? Véleményt mondtak és nem tényt. Ráadásul a vélemény is hazugság volt. Nem csoda, hogy a Kormány nem reagált vissza. :) Nem is fog, minek?!
@Knósszosz: nyugi, csak a kötelező leütés számot produkálja... tudod, Viktor nem ismeri az emiltot, az esemes már döcögve megy, a szotyi köpködésben profi!
@tristen2005:
Tekintettel az eddigi felhőtlen kollegiális kapcsolatra, inkább nem mondok semmit.
Bazmeg...
@Mariann19:

Egyébként csodálom hogy még nem dobtatok ki innen :) A naaagyon toleráns és naaaagyooon liberális örülünk vincetröl kb. a 2. kommentem után repültem is. Ennyit a "liberális demokráciáról" meg a vincent blogról, SZÁNALMASAK.
@taga20:

"aki az argentinoknak drukkol az egy barom!"

Miért jó az neked, ha a szádon ülnek és levegőt csak kipufogáskor kapsz?:)
@Mariann19: drága mariann, ebből a faszból még géza sem lesz. szerintem haggyad:)))
@Knósszosz: fittnessben ne higgyj, inkább számolgass kalóriát. a "light" termékekben csak a zsír van csökkentve, szénhidrát no.
Teljes kiőrlésűt írtam @nincs itt-nek, van a tescoban is, igazi német és nem fűrészpor.
Mi minden télen vágunk disznót, rokonok nevelik tápmentesen. Minden porcikája elfogy:)
@Benjamin Eisenberger: Kicsi Életem Virága! Ugye nem sikerült, már megen nem tudtad, melyik likba kő, sztán most rajtunk tőttöd ki. Maj' összegyön, meglásd, ha mással nem, a szomszéd szamarával, te nagyon hülye, te!
@nincs_itt:
"Nem reagált vissza"...
Csávó egy dzséniusz!:)))
@OPHELIA:
Az a veszélyes a lopásoknál, hogy egyre szemérmetlenebb módon történnek.
Nemrégen pl. az erkélyemről láttam délután, hogy előttünk egy bringa lakatját vágják nagy buzgalommal négyen.
Azt hittem, valamelyik albérlő társaság teszi, elveszítvén a lakatkulcsot.
Szerencsére a tulajdonos éppen jött le, és lerendezte helyben a dolgot.
Azért beszólt a rendőrségre, de miután nem vitték el a járgányt, részükről az ügy befejezettnek tekintendő.
Az ember lakása a biztonsági zárak miatt már lassan olyan lesz, mint a kalocsai börtön.
@tristen2005: nem te mondtad mutkor, hogy sok a szabadidőd? ako tessék! én még a benzines fűnyírómat se engedném rá, me elgörbítené a késem:)))
@Benjamin Eisenberger: figyelj, ha nem tudod mi az az EBESZ, akkor járj utána! a kormánynak ilyesmire, nem opcionális a válaszadás lehetősége!
Szóval, kicsi rigó, fordítva ülsz a dakota döglött lovon!
A baj az, hogy arra felétek, Háccsó Hátasztánban, defláció van, a gazdaság alul teljesít, azaz a növekedés negatív. Viszont a csúti cigány(a gypsi elnevezés is arra utal, miszerint azt hazudták, hogy egyiptomból származnak)Rámszesz ilyen helyzetben Brazíliába utazik, focit nézni a TE pénzeden!
@taga20:
Drága taga!
Te csak köszörüld a kardodat, hátha szükség lesz rá.
Nem hagyom!
Kezdődik, 45 perc pihi.
@Benjamin Eisenberger:

Á, dehogy. A szánalmas te vagy, ahogy itt erőlködsz, mindannyiunk derültségére.
Na ezért nem vagy innen kitiltva, hogy szórakozhassunk a hülyeségeiden.
@Knósszosz: az ám!!!! mit lehet tenni, ekkora szellemi naccság előtt leteszem a Maßkrugot!
@nincs_itt:

Na jo nem érek én rá erre, még 4 perc azt lelépek innen...

Az EBESZ meg ne ugasson, mert 2010 elött az mno és magyar hírlap kivételével az összes média a ballibsik kezében volt, a tévé csatornákról, napi/hetilapokról nem is beszélve!

Még 3 perc aztán jóccakát.
@Benjamin Eisenberger: figyelj hülyegyerek, minek dobnának ki? elvagy itt magadnak, mi meg jót röhögünk rajtad! ha nem érzed, ez mennyire zsenánt számodra!, akkor maradj és égesd magad!
@nincs_itt:

"Háccsó Hátasztánban, defláció van"

Lényeg hogy 0,3%-al CSÖKKENTEK az árak :)

27% ÁFA ide, 27% ÁFA oda....
@tristen2005: te má akartam mondani, ma kicsit keményebb vagy mint bendzsi és ez kurvára feltűnt. szólók belpesti pestisesnek és szétszed! remélem érthető voltam:)))
@Benjamin Eisenberger: érted te! ha az árak csökkenek, az infláció rendkívül alacsony, viszont a termelés negatív, azt összességében minek nevezzük??
súgok!
defláció
@OPHELIA:
Azt elhiszem!!
Másban viszont nem hiszek, szakmámból kifolyólag sok helyen megfordultam már és láttam ezt-azt.

A magyar gyakorlatot nem illik összehasonlítani a némettel, vagy osztrákkal, vagy... sok mással sem. Tudod olyan ez mint a háztartási elektronika (mos-hűt), ide csak a hulladék kerül, pontos élettartam tesztekkel. Na, az élelmiszer sem más, bár az jóval szigorúbb piac, de mégis rendre kiderülnek mocskosságok.

Szóval a hazai gyesznó az igen, meg a döngölt földű tanyaudvaron elkapott tyúk és kacsa nyakának tekerése után belőlük sütni-főzni, az valami! Most rohadt éhes lettem!
Belenézek a meccsbe picit, bár nem igazán érdekel.
@taga20: Má mé'????? és honnan?:))
@nincs_itt:

Az infláció meg nem egy olyan jó dolog, ezt még a hülye is tudja, gondolj az 1946-os hiperinflációra (pengő elértéktelenedése...)

A defláció a pozitív, az infláció meg nem.

Ennyit sem tudsz. Pedig ehhez még csak szakembernek sem kell lenni, és igen, az jó a gazdaságnak hogy minimális az infláció. De persze szerintetek a rekordmagas, 1946-os infli a tuti :)

Na 10 óra van, jóccakát, jó vedelést!
@Benjamin Eisenberger:
"Egyébként csodálom, hogy még nem dobtatok ki innen."
A humanitás vezér elve alapján működünk:
"A megjavultban bízni kell"
Már látom, hogy sok munka lesz veled, és szerteágazóak a területek.
Mentálisan is rendbe kéne téged hozni, a neveltetésed is szarul alakult, a modorodat nem csiszolni kell, az alapoknál kell kezdeni, majd ezek után jöhetnek csak az elméleti fejlesztések.
Hosszú lesz az út. Kitartás!
@Mariann19: ándesztend:) demokrácia van, mindenki aszt szopat akit akar, ha bandzsi házhoz megy ám legyen:)))
@nincs_itt:

Inkább legyen nagyon alacsony infláció mint magas..az csak pénzromláshoz vezetne.
@Benjamin Eisenberger: tegnap még te rinyáltál itt egérnek, hogy ne nyelvtannácizzunk
Hát persze hogy megint a gusztustalan Robben. Aztán még ott ugrált a bíró előtt a paprikajancsi piros lapot követelve.
@nincs_itt:
Ésazinfláció az azért is alacsony, mert a sok szar ellenére amitől nőnie kellene az áraknak, maradnak ahol vannak, ugyanis a lakosság csóró mivolta okán nem lehet érvényesíteni a liszt, a czukker, a hús és egyéb termékek árában.

Na, ezt magyarázd el ennek a poloskának, fölösleges próbálkozás.
@Knósszosz: én meg kiteszem a holdköveimet a szuper teliholdnak, hogy töltse fel őket energiával
@Benjamin Eisenberger: Kispofám! A szánalmas az te vagy. Tudod, ott a tahótlanító, ha akarjuk, de nem akarjuk, mert olyan csendes volt a blog, de most hogy itt vagy, Mariannka! -kapás van, tudod, marhulni akartál, menjünk együtt, veled megyek!
@Benjamin Eisenberger:
"Ki nem carja le őket?"
Mondod az EBESZ-re.
Csak kínos, hogy a megállapítások hatására már a kormány legítimitását kezdik megkérdőjelezni.
@Mariann19: nekem már loptak el bringámat, egyet egészen, a másodikkal úgy jártam, mint a szomszédod:(
@évásanyó: a tegnapi veresbor nem kellett vona! egy kis történelem.
tegnap elköszöntél és a hölgyeket kicsivel az urakat naggyal írtad. rájöttél és 1 percre rá javítottad nagyhára.
erre az előbb.
"Egyébiránt puszi a HHHHHHölgyeknek és Uraknak ma is!"
tessék eltenni a bort!:)))
@nincs_itt:
Ejszenburger nem tévedt ám el, csak nem találja a hazavezető utat!
@nincs_itt: Hát ja. Fogadjunk hogy holnap próbál Merkel közelébe furakodni hogy az egész világ láthassa. A brazilok meg majd kiírják a képernyőre hogy president Ferenc Gyurcsány.
@Knósszosz:

"Műhód...
Felhívnám a figyelmet, hogy ma "szuperhód" lesz. Kábé 30 százalékkal látszik majd nagyobbnak és fényesebbnek, mint általában. Most van a legközelebb a Földhöz, ezért...
Ha nem látható valahonnan épp, akkor augusztusban lesz rá még egy alkalom. Na..."

Mindjárt kimegyek és jól leellenőrizlek!
@taga20:

"egy itteni boszorkány terjeszti rólam."

Most már biztos, hogy söprűre kell pattannom. Elsuhanok a panzió fölött, és egy kis őrölt békát, vagy ami kezembe akad - Biri néne összes receptje megvan - szórok a poharadba:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egyszer-egyszer dobjá má be f16-os vagy hornettes videjot, csak azé, hogy ne nézzünk má orosz ügynöknek. előre is kösz:)
@Oxica:
te nézed?

valami fosch...

brühüyyy
@Orica Középföldi: várlak drága orica, asszony má alszik:)
egyébként, akármilyen zsémbes nőszemély vagy, szeretlek. persze csak mentálisan:))
bár szerintem a mútkor veled álmodtam, de inkább nem mesélem el:))))
@Knósszosz:
Te is a régi hangulatokra emlékszel, én is.
Amikor volt egy reményteljes akció, és felzúgott a bíztatás.
A múltkor láttam egy régi magyar filmet, ahol két vállalat foci csapata csapott össze.
Azt a vérre menő drukkolást láttam a pályán, ami már soha nem lesz olyan. Mert volt kiért szurkolni.
Ami még fontos volt, hogy olyan egységben volt a közösség, hogy azt semmi mással nem lehet elérni.
Az övön aluli ütésről annyit, senki fia ne gondolja, hogy mi a hülyék gyülekezete vagyunk. ha kell, úgyis lemossuk, volt már ilyen nem egyszer.
@Oxica: nem akarlak összezavarni, de 0:2:)))
@rodeo36: öreg, robben biztos elment a helyi balettguruhoz, és átvették a hattyúhalálát:)
nem úgy, mint az argentin meccs előtt:))
@taga20: Na nesze kiscsákó. Őket anno láttam élőben a Niagara fölött. :)

youtu.be/KH7j185hotE
@taga20: Ja elég jól átvették és el is dobta magát még a tizenhatos vonal előtt. :)
@taga20: Azt írtad, hogy elkéstem ezzel a sok h-val.Én erre reagáltam, kvázi, hogy honnan (késtem el),és miért( ha most pótoltam).Úgyhogy most elbeszéltünk egymás mellett, azért se teszem el, jófajta cabernet, aszonta a bendzsi gyerek, hogy proli alkeszek vagyunk, na nehogy már kimaradjak, mindent a közösségért!Különben köszönöm, hogy így féltesz fiacskám, áldjon meg az Isten.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: A sport szellemét idézted, ami már szellemében kihalt.
Én mindíg azt mondom, hogy az a tűz nincs meg főként a fociban, ami hajtaná őket. Van erre egy eset, amit magam láttam.
Egy meccsen voltam, a férjem vezette. Az otthoni csapat jó anyagi háttérrel, szponzorokkal volt ellátva, nekik állt a zászló, minden oldalról meg voltak támogatva.
Megérkezett a vidéki csapat egy elég rozoga busszal, a mezek sem akkor jöttek ki az üzletből.
Elkezdtek játszani ezek a szegény fiúk olyan iramban, hogy a hazaiak lélegzethez sem jutottak. Szakadt róluk a víz, végig úgy harcoltak, mintha az életükről lett volna szó, és győztek.
Azóta figyelgetem, hogy a nagy magabiztosság, a fölény érzete szinte rendre a vesztes szerepét jelenti a végén.
@taga20: "nem akarlak összezavarni, de 0:2:)))"

Nem a, 2:0 oda
@rodeo36: Nézem. Hajrá Argentína.
@taga20:
"Ha bandzsi házhoz megy, ám legyen."
Látod, elment a háztól.
Elvettétek a játékomat, pedig már kezdtem felspilázni magam a harcra.
@évásanyó: a végén jólesett volna egy kettőspont, meg egy görbevonal.
ilyen :))))
@Mariann19: Az nem a Felcsút - Csabagyöngye meccs volt?
@évásanyó:
Volt kapásom, de aztán elúszott a cápám.
Hiába, ma nincs jó napom, hiába igyekeztem.
@Oxica:
Nem az a meccs volt, már nem emlékszem a csapatok nevére.
Volt olyan, hogy Felcsút - Csabagyöngye ?
@Mariann19: Miért ne lenne, itt vagy, együtt a haverokkal, van mondanivalód, mindenki máshogy viccelődik, van aki halkabban, de attól az még egy kellemes irónia.Nincs miért lógatnod a nózid Aranyom!
@Mariann19: itt vagyok én cápaiszonynak, ha kedved van, kezdjed:)))
@Mariann19:
" A sport szellemét idézted, ami már szellemében kihalt. "

Igazából csak a foci az, ahol már nyomokban sem található. Szerencsére vannak még olyan sportágak, ahol még megvan, pl. kézilabda, vízisportok. Ezt kellene megőrizni, és a valahogy a fociba is visszaplántálni.
Reménytelennek tűnik...?
@taga20: Már nem mertem, mert Angyal lett valamelyik nap kiosztva, hogy mit vigyorog folyton.De akkor most ezt is pótolom....:)))))))
@Mariann19:
"Volt kapásom, de aztán elúszott a cápám. "

Bendzsi, amint éppen cápa? Ne értékeld fel ennyire :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: azé a nyugger tempó tisztán láccik. F1,WTCC,MotoGP,DTM,Löman, etc. na ezek sportágak! itt, ha hibázol lehet, hogy kampobasszó!
@Mariann19: Még nem volt, de még lehet ha Felcsúton elapadnak a TAO pénzek.

Akkor akár még Felcsút-Stadler meccs is lehet a börtön bajnokságban.
@évásanyó: angyal a legócskább posztjainál is vigyorog. egyébként, én még nála is többet, de még egyszer se basztak le ezé, másé persze sokszor. aszt kell tudni, hogy mikor bazsalyogj, és mikor keménykedj. én nem tudom, de lelkes vagyok:)))
"A sport szellemét idézted, ami már szellemében kihalt. "

Azért ilyen szar ez a meccs, mert a szellemek fociznak, s mint tudjuk, a szellemeknek nincs lábuk.
@taga20:

Az is tisztán láccik, hogy írigyled te ezt a nyugger tempót.
Az F1-et szerettem, de mióta a boxban dől el a verseny, nem nézem. Ha ez megváltozik (a szabályváltozások erre mutatnak), megint fogom nézni.
Amit nagyon szerettem, azok a kamionversenyek voltak. Imádtam azokat a nagy dögöket, az utakon most is megcsodálom, ha látok ilyeneket. No meg a veterán autókat... Van egy karosszérialakatos ismerősöm, régi autókat épít újjá. Egész Európából hozzák neki a roncsokat felújítani, órákig gyönyörködöm a műhelyében :)
Szóval a technika sem áll távol a nyuggerektől :)
@Mariann19:
ez kb olyan harc, mint amikor nekimész a téglafalnak

a bendzsi (miért az ?) tisztán láccik, hogy gulyás gergely őmagasalacsonysága és etet benneteket, ami "érveket" bead az tisztán a gulyás érvei a semmi körűljárása 13x

assziszi itt ism a az ő plebszükkel van kontaktban hát nagyon téved

kérjél tőle számszaki levezetést a defláció pozitív jellegéről excelen

brühüyyy

tuggya mellékelni...de nem tuggya mi az az excel
@taga20:
Mi ez a WTCC,DTM,GP, bemutatod, hogy a gépeden van Caps Lock?
@taga20:
ki van próbálva be van próbálva

nézz utána Macieira

és idd meg

brühüyyy
de az egészségemre, jó?
@Knósszosz:
idefigyuzz

Macieira

nézz utána szerezd be és utána számolj be most tekertem ki a nyakát sajnos vissz kell mennyek Ballantines-ra igaz kis fruska vagy fiúcska 12 éves

már zamatos

te meg pukkaggy meg e tudod miért?

brühühhhyyy
@tristen2005: nem bazdmeg eszt így kell írni! ha nem mindig a csattogosfaszon lógnál, ako vágnád!:))
@évásanyó:
Csak Bendzsi távozása miatt kerültem a padlóra.
Váltok vele két szót, és máris eltűnik.
Hiába, bele kell törődnöm, hogy a vonzerőm már nem a régi.
@tristen2005:

loca tonta é um brandy inglés fato em portugal

e que se escreva é MACIEIRA

brühüyyy

le vagy maradva jó angol italokból? tudd hogy a csörcsillek mitől, döglöttek
@taga20: Azért az legyen az indokom, ha valamit hülyén csinálok, hogy nem régen kezdtem én ezt a kommentelést.A Varánuszt már olvastam jó ideje a telcsin, de azon nem lehetett kommentelni.Köszönöm, hogy segítesz, rám fér a tanulás még ebben a tárgykörben is!:))
@Mariann19:
idefigyuzz...én ma nem szálltam ringbe

vegyétek amit adok
bendzsi = Gulyás Gergely személyesen

aggyatok neki de csakis szakmait, mert ahhoz hülyeő homo politikosz azaz seggfej

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: jó, nem is mondtam ilyet. gondolom egy kotyogó van otthon nálad is:))
egyébként, hamá! kivezeti az jurobajnokságot a kamionosoknál? nem ér guglizni, csipőből:)))
@taga20:
Jó leszel te nekem cápaiszonynak, ki is kezdek veled, de lesz folytatás is?
@évásanyó:

Ha a @taga20:-tól tanulsz, úgy jársz, mint a jó pap!
@tristen2005:
brühüyyy

ezt én énekelem neked képzeld el a rodeo-t igy

www.youtube.com/watch?v=EflJjuy_DkQ

amikor a legaljára ér a skálának akkor sokan sóhajtanak én nem van még egy félhangom alatta
@Oxica:
Hűha! Ha lenne Felcsút-Stadler derbi, kerül, amibe kerül, az első sorba vennék jegyet.
Nem is. A VIP páholyba, mert akkor már oda én is mehetnék.
@Mariann19: Egyszerűbb a helyzet: nem egy szobában van a pc meg a tv nála, mert azt írta, hogy megy TV-ét nézni, vagy meccset, már nem emlékszem.úgyhogy a vonzerődnek a VB-vel kellett megküzdenie, kétségtelen, hogy ő győzött, de majd ha pl. te és a "Hogyan öntözzük a bazsarózsát?" lesz pariba!!Na akkor, ha te vesztessz, az lesz gáz.De ez elő nem fordulhat!!:))
@OPHELIA:
@huzzadneki shakespeare:
Az az igazság, hogy nem ültem a háztetőn és méregettem napról-napra a kísérőnket, olvastam...
Kimentem ellenőrizni és láss csodát... semmi csoda. Nekem legalább is se nagyobb, se fényesebb. Na jó, a fénye talán kicsit, de semmi több. Ez van, ha a kedves vezető nincs itthon, a hold sem az igazi és a csillagok is haloványabban tündökölnek. Olyanok mint a fidesz selmeczifogyatkozáskor.
@évásanyó:
" Azért az legyen az indokom, ha valamit hülyén csinálok, hogy nem régen kezdtem én ezt a kommentelést"

Itt semmit nem tudsz hülyén csinálni. Ahogy tapasztalom, itt mindenkit olyannak fogad el a társaság, amilyen. (Pont ezért imádom őket.)
Látod, még a trollokkal is türelmesek, mindenki próbálja őket nevelgetni, bár a siker még nem látszik.
Csak magadat add, így szeretünk.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Jó, jó. Azzal a cápa választással mellé lőttem.
A vízi disznó jó lesz Bendzsire?
Kénytelen vagyok a "vízi" jelzőt használni, mert egyébként nem indokolt.
@Mariann19:
És ezt meg is oldod, ha nagyon felhúz valaki, már láttam párszor!:)))
Ne fogd vissza magad!!
@taga20:
"egyébként, hamá! kivezeti az jurobajnokságot a kamionosoknál"

Szégyen-gyalázat, de nem tudom. (A guglihoz meg nem fordultam, mert nem ér.)
Akkor már nem is beszélgethetek veletek?
@évásanyó: jó pap holtig tanul! gondolom a beszélgetést, má legalább hatvan éve csinálod?
ennyi, amit meg nem tucc, arra ott van a net! ennyi:))
www.youtube.com/watch?v=mVzTTbokNTE
@Mariann19: Lesz derbi csak meg kell várni míg a pancsoló arénát is benövi a parlagfű.
@Mariann19:

Igazából nem is tudom, hogy milyen jelző vagy hasonlat lenne jó Bendzsire anélkül, hogy megsértenénk a hasonlítottat :)
Vegyük úgy, hogy ő egy külön állatfaj.
@rodeo36:
Azt nem tudom, de el fogod mondani, az tuti!
Itt figyel sok minden szépség, amire nem volt ma érkezésem, de pótolás van folyamatban. Ha erre gondolsz:)
Megint jó volt veletek, most elmegyek alukába, holnap ismét boldogtalanítalak titeket :)
Jucikát mindenkinek!
@rodeo36:
Ez nekem Te vagy magad, mondtam már?
Csak a végén lefelejtetted a brühüyyy-t.
brühüyyy
@rodeo36:
"Ma nem szálltam a ringbe."
Úgyis szóltam volna neked Rodi, ha élesedik a helyzet.
Azon röhögtem, hogy amikor már feltesz az ember egy komolyabb kérdést, lefalcolnak azonnal.
Pedig magamnak már felsorakoztattam egy pár témát, amivel az idegrendszerét megtépáztam volna.
Pl. ez a 15%-os különadó nem semmi. Ha az egész ügyből bünti lesz, az eu megvonja a támogatásokat a már folyamatban lévő beruházásoknál, mely kb. 1.000-1.200 mrd Ft teljesítményértéket jelentene /GDP/, és 80-90 ezer ember válna munkanélkülivé az építőiparban.
Nagyon nagy fordulat ez, mert több mutatót érint.
@évásanyó: @Mariann19: @Knósszosz:

nem kommentelem

hallgassátok ebben erő van amit nem lehet tönkretenni

www.youtube.com/watch?v=9mVKdE9ZEVE

brühüyyy

a többiek...keressenek rá

@nincs_itt:
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: "Amit nagyon szerettem, azok a kamionversenyek voltak. Imádtam azokat a nagy dögöket, az utakon most is megcsodálom, ha látok ilyeneket."
amire koppintani akartam, az ez volt. bár látom, hogy szerettem volt.
mindenki aszt ír amit akar, senki nem tilthat meg itt semmit, senkinek, majdnem semmit( fab max., de ő se az a keretesfazon)!
ha valamit ímádtam, és feldobom, ako legalább aszt tudom, hogy axxo és kiss. na:))
@Oxica: "Meg kell várni, amig a pancsoló arénát is benövi a parlagfű."
A helyzetet tetézi, hogy addigra közmunkásokat sem ők fogják munkára beosztani. Szar ügy.
Persze Mexikó ellen az ilyet befújták a hollandoknak.
@rodeo36: öreg, segícs má! most ako az öregjuropa a végét vagy az elejét járja itt a vébén? ha kérhetem, ne a fifamaffia lemezt rakd be:))
@rodeo36: Most nem hülyülsz? Meghallgattam a Vecsernyij zvont is, hát nem kapok levegőt.Fenomenális!Hány oktávot énekel ki?.)
@Mariann19: ugyse látja, me má alszik! persze, ha nem kamuzik:))
@Knósszosz:
Nem tudom miért van ez, de ha ilyen balfékek ide tévednek, szárnyakat kapok.
Biztosan túl nyugis az életem, és vágyom egy kis harci zajra.
Olyan szófordulatok jutnak az eszembe, amiket a civil életben soha nem használok.
Te Knósszi! Lehet, hogy ezek az én ihletőim?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Azé én szeretem, ha taga csiszolgassa a konturomat:))
@Mariann19: hogyne, gondolom az érdikéziscsajoknak drukkolsz, mint én:))
@taga20:
Jól van akkor, reményteljes várakozásba kezdünk, aztán majd lesz valami.
@Mariann19: "csak Bendzsi távozása miatt kerültem padlóra" pedig úgy vártam, hogy rákérdezel a "defláció az pizitiv"-re
@taga20:
Nekik is drukkolok, különösen hogy erős játékosokat igazoltak oda egy-két éve.
Ilyen jól álltok anyagilag Érden?
@rodeo36: Ez egy orosz cigánydal:Fekete szemek, nagyon csípem, meg tudom is oroszul.:)
@évásanyó: jáj, ebasztad!!:))) ne hallgass rá! zsákutca:))
@KÁTÉó53éúétr6:
Csak az EBESZ-re feltett kérdés jött elő, arra se reagált érdemben.
Aztán elhúzta a beleit sürgősen, pedig milyen jókat röhöghettünk volna itt az éjszakában a csörtén.
@Mariann19:

Érden is csatornáznak 6 éve, van píz:)
@évásanyó:

Fekete szemek az nagyecsedi banda:)
@évásanyó:
ez nem a legjobb felvétel, de orosz és...

majd hallgasd meg

brühüyyy

www.youtube.com/watch?v=pjRt-o0XwZ4
@rodeo36:
Rodi! Te mit tudsz Rachmaninov rejtélyes haláláról?
Köszi a zenéket, fele holnap kerül meghallgatásra a szokásos hangerővel.
Ráérek, és én úgy szeretem, elmélyedve.
@taga20: Több, mint 60 Drágám.:)
@Mariann19: biztosan, most vállalta át az isten a város tartozásának 70%-át. komolyan mondom, magyarország a kretének gyűjtőháza! átvállalja a kormány! margit!!!!!!!!
és a orbánynak, honnan a faszbúl van pénze?
@rodeo36: Nézed még a meccset? Ez a bíró egy katasztrófa.
@tristen2005: "Van píz"
Akkor nem a Közgép a kivitelező gondolom, ha marad ott is némi suska.
@évásanyó:
itt most egy pillanatra meg kell állni
énekelni tudni kell

és ezek tudnak

www.youtube.com/watch?v=StvkNSuGNPM

majd lécci számolj be erről is

brühüyyy
@tristen2005: te kis bennfentes, nagyon vágod!:))
@tristen2005: ocsi = szemek, csornüje fekete (többesszámban)Hülyülsz velem?:))
@Mariann19:

Pontosan nem tudom, de benne van a közgép meg a lörinc is.
@taga20:
"Orbánnak honnan a faszbúl van pénze."
Az állami vagyonból, az állami megrendelésekből, a technikája még nem ismeretes, eddig csak Mészáros Lőrinc lett nevesítve.
@évásanyó:

A Bódi Guszti meg a nagyecsedi fekete csecsek:)
@tristen2005:
Pontosan ezt írtam pár másodperce tagának.
@taga20: Azt is ki kell próbálnom, eddig kimaradt:))
@évásanyó:

Csorna az a szülővárosom:)
@Mariann19:

A felcsúti földeket annak idején az Anikó asszony 2 ft/m2 áron vette meg, az önkormi 5 ft/m2 áron árulta, akkor vettem én is a környéken, a 2 ft az erős ráhatásra történt, Virág et, egyszer majd kérünk magától valamit.
Ez 98-2002 között történt, amikor a MOL-nak kötelező volt, bogrács tűzifát árusítani.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: haver, ha te meglácc egy cirilbetűs feliratot, kivered a farkad! egésségedre:)
Itt a húsvét, itt a nyúl, holland brazil 3:0

Volt idő amikor még mi is vertük 3:0 ra a brazilokat. Rég volt de igaz volt. Azt hiszem Eszterházy rúgta a harmadikat.
@évásanyó:
és ez egy másik
www.youtube.com/watch?v=EzeifvBH_cs
ha zenész család vagytok akkor élvezed

üdv

brühüyyy
@tristen2005:
Úgy értsem, hogy neked is emiatt sikerült 2.-Ft/m2-ért venned?
Mert ha igen, mázlista vagy.
Hűbérúr lettél a példákat látva?
@Oxica: csak az itt vot a népstadionban és nem a vébén a harmadik helyért:))
Holnap folytatjuk?
Addig jó éjszakát mindenkinek!
@nincs_itt:
No, mögmondtam, hogy három lösz! Mögszíjjasodtak a brazilok, meg viszkötött is a főd a lábuk alatt! :-))
@Oxica: volt egy meccs?

brühüyyy
@Mariann19:

Nem, én 5 ft-ért vettem az önkoritól ami olcsóbb mint a piaci ár.
@Oxica:

Döme rúgta a bal szélről, szabad rúgásból.
@Knósszosz:

Áhh, csak városi legenda lesz az a szuperhold!
@rodeo36: "volt egy meccs?"

Volt bizony, ahol megint érvényesült a holland buzilobbi. A bíró szép csendben elcsalta a meccset a hollandoknak.
@rodeo36: ezé kurva jó a hattyúhalála, még egy sportoló is kaphat oskárt, persze csak a legjobb mellékszereplő címért, me a főszereplő a bíró vot:)
öreg, neked má csak messi lehet a messiás:))
de azok linkóciak, és büdös a munka:)))
@tristen2005: Aha, igaz. Hát az elsőt?
@taga20: Tudom hogy csak ulibuli meccs volt de akkor még volt magyar foci is. Most meg már brazil sincs.
@Oxica: bazdmeg, hagydmá abba eszt a hülyeséget!
@rodeo36: Ehhez több idő kell, bár most belehallgattam. Nem vita tárgya, hogy gyönyörűen énekelnek, de nekem az ehhez hasonlo stilusban a Gregorian jobban tetszik.:)
@taga20:
"hol mondtad eszt?"

Esztet 21:06:02-kor mondtam. :-))))
@tristen2005: Gólszerzők: Détári (5.), Kovács K. (60.), Esterházy (73.)
@rodeo36: Én csak amatőr vagyok a szüleimhez képest.Ez viszont elementáris, egy órás, meghallgatom éjszaka, mert ez jobban tetszik, mint az előző.)
@huzzadneki shakespeare:
Ahogy elnézem... igen.
Ezt is a Demszky bacta el, még anno...
Tarlós próbálta felfújni és fényezni, de amit az elődjeik elcsináltak, azt ő nem tudja csak úgy rendbe hozni hirtelen.

Most ide gyön az, hogy lehet piszkálni az előző városvezetést, van is miért. De, ha már annyira szívügyük a mostaniaknak a hármas metró, miért nem csinálják meg? Kétharmaddal bármit - lásd; semmire sem való és semmire sem kellő szarháziaknak stadionok építése.
Mondhatta volna a tarolóspista, hogy ácsi!! - négyes stop, jöjjön a hármas, aztán meglátjuk. Sokkal több lájkot kapott volna ezért, mint azt elképzeli.

Most ebből elég, +1 sör és hallgatok zenét, kábé fél óra és hrrrrrrrrrrrrrr...
Jó éjt!:)
@huzzadneki shakespeare: nyertél. a béna nincs ittnek gondoltalak:))
@Mariann19:
Nincs szükséged ilyen "ihletőkre", Te magadtól vagy az, aki.
Ezek értéktelen segglukak, és nem feltétlenül azért, mert a másik oldalt képviselik. Szimplán szarháziak, azért.

Ne is foglalkozz velük, hozzád nem érnek fel.
Jó éjt!!:))
@Knósszosz: haver, látom elértél a hűtőig:))
azé vot itt egy-két nagypofájú, aki temette europát, minket. saját magát, saját múltját!
de nem akarok személyeskedni, me lehet holnap egész délamerika tangózni fog:))
@Oxica:
meg lehet baszni az egész VB-t bundának sem jó

brühüyyy
@taga20:
vagy tagázni..?
Be ne fogd őket a tokmányba!:)))
Te, yomar-haaa!!!
@Knósszosz: te előbb nem aszt mondtad, hogy mész csicsikálni, me hülyeségeket nyomsz?
ez csak egy kérdés vot:)))
@Knósszosz:
ezt csináld és így... Rodi meg röhög a végén:
www.youtube.com/watch?v=EflJjuy_DkQ

És én is, nagyon kedvelem ezt a hatalmas maczkót!!
@taga20:
Persze, megyek mán, mert még lealázol a kőbányai világosig, mikor nekem a pécsi szalon a kedvencem! Az is dögöljön meg, aki forgalomba hoz ilyen szart!!

Szevasz haver, jó éjszakát és gazmentes... őőőő izéé... tudod Te!! :D
@taga20: Öreg hagyd mer ezt a divatgregorian mű szart.:) Az az igazi gregorian amit küldtem.
@Mariann19:
szerintem semmi relytéjes nem volt, beteg volt és nem akarták közölni vele, mert akkor az akkori amerikai propaganda nem bírta volna el, hogy svájcaban akarja elhantoltatni magát, akkor már amerikai zonoristának és amerikai zeneszerzőnek titulálták

kurva politika
még egy halált is kihasznál
@Oxica:
később itt meg fogják ismételni az egész szart, ha ébren leszek megnézem

brühüyyy
@rodeo36: mi van öreg, a kedvenc csapatod má megint szopott? persze ronaldo má a karibtenger kalóza egy pár hete:))
asztalaviszta délamerika:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: aszt a kutya hallgatja, meg semjénrozsi max. ja és angyal!:))
Fülhallgató a fülemen, na léptem srácok, puszi mindenkinek az anyótól:)9
@taga20: Meg még az a másik pár millió ember. :)
@rodeo36: Erről hallottál valamit felétek? :)

AZ AMERIKAI VÁLLALATOK ELKEZDTEK ÁTTÉRNI A JÜAN HASZNÁLATÁRA

A Wall Street Journal szerint az amerikai vállalatok rekord mennyiségű tranzakciót hajtanak végre a kínai RMB használatával, amit mostanra a dollárral szemben is előnyben részesítenek. A Ford Motor Company multinacionális vállalattól kezdve a kisebb ruhaipari cégekig a tavalyi adatokhoz képest minden gazdasági ágban megnégyszereződött a jüan váltópénzének használata. A jüan egyre népszerűbbé válik, különösen azon nagyvállalatok számára, melyek kínai partnerekkel kötnek üzletet. Vagyis visszájára fordult a korábbi tendencia, miszerint a kínai nagyvállalatok használták a dollárt elsődleges nemzetközi valutának, és mostanra az amerikaiak térnek át a jüan használatára.

online.wsj.com/articles/u-s-companies-step-up-business-conducted-in-yuan-1404947781
@Knósszosz: www.brasserielicorne.com/nos_marques.php#... a "black"-et nézd... mert az jobb, mint az ászok (ez szubjektum)...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábris, ha mán jüanban realizálódik a bevétel és a beruházás is jüanban fizetődik ki, akkor mi a francnak konvertálják kétszer a zsozsót, oda meg vissza?
Azért az csodálatos, ahogy a Pálfi gyerek, sarokba küldte a NER-filmgyártást. Szerintetek, a KEHI, beperli a dél-koreai filmalapot? Az is lehet, hogy kiküldik rájuk a NAV-ot.
Csak úgy a levegőbe , tudvalaki valamit a leállított eu-s pénzekről? Mer nekem az lett a fixa ideám hogy emiatt állnak a köbeszerzések.
@Knósszosz:

hoztam hozzá egy 69-es felvételt. :) hátha ezt is sikerül valakinek kidalolni piázgatás közben... :D

www.youtube.com/watch?v=TTMPrPlTVKM

különben egész jól belejött a csapat a buliba, de csak a piák "repkedtek" és a főzés elmaradt! fekete pont!
:)))
@glinolid:
hallottál már árfolyamokról? na azért, mert azzal lehet játszogatni

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"__@taga20: Öreg hagyd mer ezt a divatgregorian mű szart.:) Az az igazi gregorian amit küldtem.__"

persze, mert te még szarni is római kettős keresztet szarsz. Szép napot, bazmeg.
mivel jön pár nap múlva a halálának évfordulója és @rodeo36: mindenkit (ugye @taga20: ?) megfertőzött ezzel a jóemberrel, hallgassunk még meg pár dalt tőle.
:)))

hozzon egy kis vodkát, indításnak...

www.youtube.com/watch?v=oObJkd-TPWM

www.youtube.com/watch?v=wx7u-e7tp-k

www.youtube.com/watch?v=LYO27u-rUj4

és a végére egy klasszikus, az "Ernani"

www.youtube.com/watch?v=O6v7c5MQaFE
@tristen2005:

egészségére! :)

te meg kapsz egy kis "emészthető" zenét, hogy jól induljon a napod...
:D

www.youtube.com/watch?v=6YC2H63DZao

www.youtube.com/watch?v=SchFc66L1R0
@tristen2005:

Neked az elmúlt napokban néhányszor tűpontosan gyilkos volt a humorod:))
@guma:

" @rodeo36: mindenkit (ugye @taga20: ?) megfertőzött ezzel a jóemberrel,"

Ha figyelted taga filozófiáját, kifejtette, minden rigolyás öreg eljut oda, hogy élvezi a pingvineket.
Majd gyorsan elhatárolódott, jelezve, hogy ő még jól tartja magát:)))
@Orica Középföldi: :)

szerinted megállítja az időt vagy megtanulja élvezni?
ettől a kis "mocsoktól" még az is kitelik, hogy a végén maga örömére bérel "pingvint", ha nem jön Rodi...
:D
többről van itt szó annál, mintsem hogy egy mitugrász belvár-liberál taknyos kapott pár taslit és csikket a tatyójába - a megalakult feltűrt vörös inges Progresszív Gárda ezzel is üzeni: Voltunk, Vagyunk, Leszünk!

hát nem lennék most a 63 megyés kislányok helyében! :((
@Orica Középföldi:
azért a pinguinek clubja akárkit nem fogad be...@taga-nak meg kell küzdenie ezért ugye a cerkóffal kezdte és csak sokkal később "laposodott" el pinguin-né

kár a tagába akármi csak hallgasson amit akar én is azt csinálom

brühüyyy
@guma:
ezt a Don Silva cavatina-t az Ernani-ból ezzel a Asz-szal a tetején és egy E-vel "ott" lenn csak a Boris Christoff tudta rajta kívűl, hiába keresnéd, ha találsz ilyet akkor ügyeskedd nekem valami módon

kösz
és 2xx brühüyyy
@jaegtoer:
mint látom "átmentetek" szakértőbe a gregorian kapcsán, olyan öröm látni ahogy lófaszok és szarok repkednek ezen a címen

kultúúúúúúúúúúúra

van

www.youtube.com/watch?v=HwcG3mYo5Kk

brühüyyy

hogy legyen miről reptetni
@évásanyó:
www.youtube.com/watch?v=HwcG3mYo5Kk

hasonlítsd össze a pravoszláv és az eredeti gregorian hogyan vezeti a szólamait

számomra a pravoszláv sokkal "mélyebb" de degustibus non est disputandum

brühüyyy
@guma:

"szerinted megállítja az időt vagy megtanulja élvezni?"

Ő úgy élvezi, hogy közben nem akarja tudomásul venni, múlik az magától:))
@jaegtoer: azé látom a szívedcsücske angyal:)))
@Orica Középföldi: ez csak a fele vot.
a másikfele az, hogy tartsd szárazon a puskaport és felfújva a guminőd:)))
@taga20:

Szevasz. Ébresztő volt a laktanyában?
@tristen2005: csőváz haver! tudod megint az énekesmadár, csak most későbbre állítottam:)
ma kinek drukkolsz? me akkor tuti a másik csapat nyer:)))
@taga20:

Viharként tombol már a "Messi" távol.:)
@Orica Középföldi: te előző életedben lemezjátszó lehettél, me mindig ez a tű:)))
@rodeo36: Így igaz, nem vita tárgya, bár az én ízlésem így tudatosan most kezd kialakulni szíves segedelmeddel, mert ennyire nem foglalkoztam vele, csupáncsak összevissza hallgattam, ami megtetszett.
@tristen2005:
mivel a brazil hollandot sem néztem, valószínű ezt sem fogom...bárkituggya, addig még órák vannak hátra

az amit írtam, a messi már túl van a csúcsformáján, megöregedett, jobb, ha szépen nyugdíjba vonul

lesz sírás és az fogaknak csikorgatása...egy valami nem lesz:
FOCI

nyögések, halálsikolyok, kéjes hörgések amikor bedugják, halottak eltakarítása...és magyarázat, hogy miért nem...csoda lenne ha a gaucho-k nyernének

láttadazt a két mozdulatotamit annyiszor ismételtek a tévék?

amikor robben elégedetten megsimogattya a thiago buksiját (mondván köszi sikerült kiborítsalak) és a julio cezar ugyanez a robbennel,hogy akkor ugye elélveztél?

szemét egy majom ez a robben már nem is útálom, ő az oka, hogy bayern meccseket szinte sohasem a másik a pep...aljas szemét csepűrágó

brühüyyy

németeknél vigyázzatok a schweinsteiger-re az meg olyan mint a neve

de nincs egyedűl vele
@rodeo36:

Néha hanyagold a konyakot, maradj a rumnál. még hogy Messi öreg, 26 éves, akkor te az Atlantiszról jöttél? A disznóhordozóval mit akarsz?
@tristen2005: Hát az idejét se tudom, mikor mondták rám utoljára ezt a jelzőt.Mondjuk csökkenti az értékét ez a kövér szoci-fideszes disznó.
@guma: és mivan avva, aki ki nem állhatja még a kávészagát se?
hülye baromság, mint a cigi!:)))
@Orica Középföldi:
monggy má' nekem erről valamit?
jogállamban a tartozás és annak tárgya szétválik, ha auto a tied, mert nem autóval tartozol, hanem pénzzel, és ha nem lehet behajtani akkor csődbe mehecc (van személyes csőd is) azután nem lesz hiteled de bizonyos idő után meg lehet oldani azt is

kaslerarpad.hu/?p=7223

ettől sikoltozom

brühüyyy
@guma:

A régi jó dolgokból semmi sem maradt. Amikor még a vajat köpülték:)

csiribirifospuska.tumblr.com/post/77566752279/sempersarcasticnak
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és haver, eszt mise előtt vagy után tudnád elképzelni?
@taga20: :)

kedvesem, ez játék... mint annyi más az életben... csak egy pici mosoly, és máris jobb a napod a hülyeségtől...
vagy, nem? akkor tévedtem...
@rodeo36: Káslernek némely dologban kissé elgurult a gyógyszere,

kaslerarpad.hu/?p=5924

de az általad linkelt leírás sajnos igaz. :(
@tristen2005:

ha már nincs mivel verni, miért csodálkozol? :)))
@tristen2005:
nem akarok semmit

a messi lejárt lemez...nem akarjátok észrevenni

majd ma kiderül

a disznóval...basszátok meg

és asztiszomamielémkerűllegelőször

brühüyyy

brandy kiszáradt whyskey maradt és shiraz egy nagy bödönnel

majd meglátom

kíváncsi vagyok a hisztériára meg az izzadtságszagra ami lesz

de majd elmeséled ha esetleg valami mást nézek, a VB ugyanolyan tévéprogram mint a bolond nyúl és a pofátlan kacsa rajzfilmen esetleg lesz valami még jobb...imádom a rajzfilmeket, a pinguinek a kedvenceim de ezt tagának nem mondd meg

brühüyyy
@rodeo36: Akkor gondolom már ezt a filmet is láttad. :)

youtu.be/rI0g0nbhDRg
@Penivaldes: szia! :)

@tristen2005: szót fogadtam! :D itt sem vagyok...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hát ez az amit Morgan Freeman konferál csodálatosan? nem is tudom hány évig csinálták a filmet..na ezeket szeretem, meg hatata matata a bolond állatok és a kis indián vándorlása

brühüyyy
@Penivaldes: Szevasz Te Lánycsemete! Hogi-vagi?:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a robben nem hagy semmit a véletlenre, már a 2. percben előadta a balettet a thiago meg egy hülye bíznia kellett volna Julio Cesar-ban vagy gyorsabban futni

brühüyhyy

ez nem foci ez szar alcsút is hasonló?
@rodeo36:

Biztos, hogy nem mondok semmit:))

Egyrészt nem érdekel, mivel nem értek hozzá.
Másrészt, ha valami csoda folytán szeretnék megérteni egy közgazdasági kérdést, van körülöttem négy generációt képviselő közgazda, elmesélik mit gondoljak:))

Ha, közös nevezőre tudnak jutni:)) Addig viszont jól szórakozom, és sok minden ragad rám.

Tehát bocs, de ebben a témában botfülű, mi több, süket vagyok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja, viszont az is igaz, hogy a kedvenc tulipánosaim végig jobbak voltak. sokkal jobbak.)
@taga20: nekem mondta, amikor asztat mertem állítni, hogy a brazilok nyernek, azért az izgalmas, hogy 3-ból kettőt a bírók intéztek a Orannyékoknak...
ha má' focizni nem tunnak, legalább szépen repülnek a Robbenek
@nincs_itt: ha a hollandok nem tudnak, akkor a szambásokra mit mondasz???:))
@nincs_itt:

Mint laikus, az a véleményem, 40 év legrosszabb Brazil csapata volt a mostani! Közük nem volt a focihoz, az utolsó 2 meccsükön!
@V-PORT:

Égni fognak, mint a Reichstag!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hááááát hacuna matata az nem lesz de lesz 3 ragyogó 2 órás rajzfilm, úgyhogy a messiéket asszem csak pislogni fogok oda vissza

számomra teljesen érdektelen lett

a FIFA valamit kell, hogy tegyen, mert ez nem maradhat így, különös tekintettel a játékvezetésre és a bundára

brühüyyy
@tristen2005: Most elsütök egy poént. Előre elnézést kérek, de bennem van, és Shrek is megmondta, hogy jobb, kint mint bent. Szóval. Még egyszer bocsi. Ha ezt Mengele megérhette volna. Még egyszer elnézést.
@Penivaldes:

Csak ez marad a németeknek:)

https://www.google.hu/search?q=szóvicc+hegyek&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=VEHCU5ShEMvM0AW344G4Bg&ved=0CHAQsAQ&biw
@tristen2005:
igazad van

bármelyik helyi meccsük klasszisokkal jobb

brühüyyy
'Ha név nélkül olvasnánk ezt csak csak úgy valahol, simán hihetnénk, hogy valamelyik fészbúkhuszárt gyötrik újra az akkut orbánutálatban összeszedett rémlátomások.'

De még ilyet sem olvastunk sehol, a 444.hu nem forrás hanem vicc...:)
@V-PORT: megélhette volna. Elrontottam. Pedig annyira készültem. Scheiße!
@Penivaldes: tristen2005 ne hogy úgy járjon, mint Gulyás Márton a DK tüntetésen. :))
@V-PORT: Te kis Pap Jancsi:))Fogadjunk, hogy kimondom egy mondatban a Chamberlaint.Na ne. DE.Jönnek fel a bányászok a bányából, az utolsó lekiabál:Nincs ember lent?Jaj dejó, namajd én is. Más társaság, fogadjuk, hogy kimondom a Chamberlaint, tudjátok, jönnek fel a bányászok a bányából, az utolsó lekiabál: van ott valaki?..bruhaha, te is ez voltál...:))
@Penivaldes: Nem, hogy találkozik pár német nyugdíjassal. :) Most feri szolidáris, vagy ráfogta a bajnai-gárdára? Nem figyeltem oda pár percig.
@évásanyó:
Vagy Huzlicsek és Korbuly esete.
Huzlicsek egy mondatban kétszer is említette Korbuly nevét, így: "Reggel hatkorbuj a fenekembe és este hétkorbuj ki onnan!"
Korbuly is vállalkozott a szellemes szójátékra:
"Huzlicsek, Huzlicsek b+ az öreganyádat!"
@DR. INKVIZITOR:

Így se rossz, szólt a sündisznó, és lefordult a, gyökérkeféről.
Aljas, undorító, ocsmány címválasztás. Moslék-ember a poszt szerzője.
@conchita wurst:

"De még ilyet sem olvastunk sehol, a 444.hu nem forrás hanem vicc...:) "

A parlament honlapján nyilvános jegyzőkönyv forrásnak számít?

www.parlament.hu/documents/static/biz40/bizjkv40/HOB/1406042.pdf

Gondolom nem, ez bizta a komcsik ügyeskedése, de azért ide teszem, hátha mégis.
@Le Orme 2: Na végre megjötté bogaram, má' azt hittem vasárnap alszanak a fidikékjobbok.Dehát, tévedni emberi dolog, mondta a sün és lemászott a gyökérkeféről:))(a la TRISTEN) Egyébként szeretnél Te olyan moslék-ember lenni, mint Fabius, csak hát nem fog az neked menni, de sebaj, csak próbálkozzá', le temps est un grand maitre, majd csak összejön. Bár, én a te helyedben nem bíznék benne annyira,jobb ha a hasonszőrűekkel ugatod a Holdat.:)))
@Le Orme 2: szia lali! a 101-es szobaban kutyas szexet szeretnel, vagy maradhat a patkany?
@évásanyó: Te is moslék-ember vagy. Ilyen egyszerű.
@Le Orme 2: Tahócskám, mész szépen a trolltartóba.
@vitéž munkášőr: Patkánytársaidtól kérdezz ilyeneket.
@IGAZI_kovi1970: Te meg ipari mócsingként hasznosulsz.
@Le Orme 2: az a helyzet, hogy ez nem kivansagmusor. O`Brien neked is patkanyt rendelt, csak hogy tudd
@vitéž munkášőr:

Haggyad, aki ilyet leír, azt úgy se győzöd meg:

Le Orme 2 2014.07.10 22:07:43
Azt írja a poszter: "tönkretettek mindent, ami még jó volt, és nem hoztak semmit, ami legalább pótolná a szétvert javakat"

Hát ez konkrétumok nélküli, de egyébként teljesen hülyeség. Megmentették a nyugdíjrendszert, hatékonnyá tették a közigazgatást, rendezték a devizahitelproblémát, érvényesítik a nemzeti érdekeket külföldön és sok mást javítottak. A közoktatásban a pozitívumok mellett követtek el hibákat is, ottani tevékenységük eredménye vegyes.
@Fabius: Kósának nem a közbeszerzési mentesítés ellen van kifogása.

Te sem erről beszélsz a posztban, a közbeszerzés mellőzése természetes.
@Le Orme 2: Azért nyomorult egy ember lehetsz, ha annyi a vasárnapi szórakozásod, hogy számodra ismeretlen embereket moslékozol, beköpködsz egy semmiközödhozzá blogba köszönés nélkül. Bizony mondom neked, egyszer rossz helyre tévedsz személyesen is, és kurva nagyot be fognak mosni, az ilyen kis impotens pöccsel ez szokott történni. Most pedig mécc a szemétbe! Tahótlanítottalak kismalac!
@Fabius:
egy rakás hülye összeül és arról beszélgetnek, hogy miről kellene beszélgetniük akkor, ha tudnák miről akarnak beszélgetni

és mindez az adófizetőnek potom 15 milliárdjába kerül...elbaszott egy pénz

brühüyyy
@tristen2005: meggyozni? ugyan! engem feldob, mikor a nyomorultak itt erolkodnek ;-)
Ejnye gyerekek, ilyen szép vasárnapon egymást marni nem éppen illendő
Most belenéztem a tegnapi Dk-s tüntetésbe. Lehet az, hogy én nem tudom eldönteni, hogy a Dk-s vagy a Fidesz szimpatizánsok az ijesztőbbek?
@Fabius: Ezt olvastad már? :)

TGM: Kizárlak a Pártból

Tisztelt kizárt párttagok!

Mai demokratikus gyűléseteken fizikailag és verbálisan bántalmaztátok Gulyás Mártont, a Krétakör vezetőjét – az egyetlen ott megjelent baloldalit – , mert szerényen tiltakozni mert (házilagosan előállított transzparenssel) a cigányozás ellen. Mint az index.hu halkan megjegyezte, ez nem a Jobbik összejövetelén történt, hanem a tiéteken, „demokratikus szocialisták”.

Baloldali ember soha többé nem szavaz rátok – még befogott orral se – , rendezvényeitekre el nem látogat, beszédeiteket, írásaitokat soha többé nem veszi komolyan. Hacsak nem mint az ellenség (az osztályellenség) dokumentumait. De velük már úgyis tele a padlás.

Föllebbezésnek helye nincs.

Hasta la vista.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140713_TGM_Kizarlak_a_Partbol
Most már legalább tudják a posztíró meg néhányan mások is magukról, hogy moslék-emberek. Talán épülésükre szolgál eme ismeret.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem ebben a cikkben a legdurvábbak a kommentek. Azok az emberek, akik áprilisig fasisztázták, és nácizták, azokat akik a cigányokról beszéltek, most TGM-et szidják.
Gulyás Márton csak leírt egy igaz állítást. Nem az volt a táblán, hogy "Hazugok", "Szélkakasok".
Kozák Danuta EB aranyat szerzett Kajak kétszázon. :)
@V-PORT: A vicc az egészben, hogy ezek az arcok nevezik magukat "igazi baloldalinak". :)
@conchita wurst: "Te sem erről beszélsz a posztban, a közbeszerzés mellőzése természetes. "
- Ahogy a visszamenőleges törvénykezés is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: TGM se valami gyorsan kapcsol, annak ellenere, hogy (elvileg) mas dolga sincs, mint agyalni ;-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Most tudom, hogy kiakadsz, de én Szigetvári megnyilatkozásaival értek egyet ebben a kérdésben.
Az a baj, hogy ez nem DK és Fidesz, hanem a Gyurcsány és Orbán hívők pártja.
"Kósa egy pillanatig ember volt, de ez elmúlt."

Aki ilyen címmel posztol, az milyen alapon várja, hogy komolyan vegyék? Nooooormális? Egy rohadékról van szó.
@Le Orme 2: csakhogy itt vagy Leó...jó sokáig úszkáltál a trágyalében, pedig hiányoztál
@rodeo36: "de majd elmeséled ha esetleg valami mást nézek, a VB ugyanolyan tévéprogram mint a bolond nyúl és a pofátlan kacsa rajzfilmen esetleg lesz valami még jobb...imádom a rajzfilmeket, a pinguinek a kedvenceim de ezt tagának nem mondd meg"

Na akkor ez a kép igazán neked való. :)

scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10489649_10152484157001840_3236221050609778053_n.jpg
@vitéž munkášőr: Na jó de egy filozófusnak is kell némi pihenés. :)
@V-PORT: Közben azon röhögök, ahogy Fletó magyarázza a bizonyítványt:

"Végtelenül sajnálom, ha inzultus érte, azokat pedig akik bántották elítélem és jó ha tudják, mi nem ilyenek vagyunk. És mintha nem is jó helyen keresnék a helyüket."

Tehát az odakeveredett ex munkásőrök nem igazi dékások, de amikor a jobbik vezetői magyarázkodnak - néhány félkegyelmű tüntetőjük miatt, - na az biztos csak szerecsenmosdató alakoskodás. :)
@Tanuzaba: a cim alatt közölt szöveg ismeretében irnál egy jobb cimet?...hátha...
Nemigazán érdekel, ha valami aljadék mocskos tahó fideszes tudja, merre járok az autómmal. Ezen marhára nem tudok kiakadni, mivel velük ellentétben nincs olyan cselekedetem, aminek a visszakövetése később kellemetlenséget okozhatna.
fideszes főelvtárs nem véletlenül bukott ki, ciki, ha valaki figyeli a mocskos ügyleteit, és mivel tisztában van azzal a szennyel és ganéval ami egy fideszest jellemez, nem véletlenül fél, hogy valami feltörekvő fidesznyik csinálja ki.

Ami viszont jó ebben a rendszerben, azt nem kéne nagyon elhallgatni, a száguldozó fideszes és egyéb mocskokat ki lehetne szűrni az utakról.
Na további szép vasárnapot mindenkinek. Én húzok bicózni. :)
@DR. INKVIZITOR: meg a kuglof az, vagy mi a lóf@sz esete?:))
@cenzuratroll bosszanto: igazad van, de akkor azt a szurot minimum a CIA-hoz kellene bekotni…
@rodeo36: öreg, a madagaszkár pingvinjei nekem is az egyik kedvenc rajzfilm sorozatom.
úgy hogy most lebuktál:)))
"akkut orbánutálatban összeszedett rémlátomások"

Beteg, ki ilyeneket ír. Izolálni kell a társadalomtól.
Viktor aggyá' pénzt mer' kilépek a NER-ből!

Én is tudom a fejlesztési irányokat:
- 4 feleség
- 3 gyerek
- 8 szoba
- 16 kerék
(az irány jó, a számok jók esetleg ,ás felállás játszik... 16 feleség...)

szóval, Viktor aggyá' pénzt!

ÉN IS LOPNI AKAROK!
ÉN IS LOPNI AKAROK!
@taga20:
asszem te fogsz megpukkadni mert én voltam Madagascar-on (is) gyönyörű szép ország, és annak ellenére, hogy a legforróbb zónában van, a főváros klímája medterrán mert 1250 méter magasan fexik (Antananarivo)

brühüyyy
@Tanuzaba:
Te elnyílt szemű, akkut Orbán imádó!
Fideszlófasztól minden kitelik. Ezt, a 2-3 millió hülyén és narancs szervilistán kívül az egész világ tudja.
@rodeo36:

Akkor a Benyovszky Móric a haverod, ő a Pingvinkirály.
@tristen2005:
csak a poraival találkoztam

de a sör ott is jó threehorses

brühüyyy
@rodeo36:

Jó lehet, ha 3 ló húzott haza:)
@tristen2005:

www.threehorsesbeer.com/

de a @boli-nak ne mutasd meg mert odamegy érte evezve

brühüyyy
2018-ban ott a harmadik kétharmad a Maffiának.

a választási eredményektől még most is támolygó Balfasz Jancsi magyar baloldal azt tanálta ki, hogy - mivel fingjuk nincs nekik sem, mit kéne kezdeni az országgal, de még arról sem, hogy ő maguk kik - piciben elkezdik másolni a FideszMaffia módszereit - mert az olyan sikeres.

ezért bukkantak fel egy-egy apparátcsik Mulya Gyulától (hangosabban nem merték még kimondani) olyasmik, minthogy "némi rendpártiságra szükség van" és hogy "beszélnünk kell róla". a soha ki nem pusztuló eszdéeseket szimbolizáló Matyi viszont jól megrázta megint a jobboldal számára a zsidózásfát a kicsi cigányozásával egy ilyen, hónapok óta forrongó miskolci apropó kapcsán.

az együtt-pm meg a választások óta azt játssza el óvodás szinten a karót nyelt, képernyőképtelen, szavazat-taszító szigetvárival (szóljon már neki valaki, hogy a stílusa egy multi zártszobás menedzsment-megbeszélésre való, nem egy politikai párt képviseletéhez), hogy nekik semmi közük se a komcsikhoz, se a gyurcsányistákhoz. ezen stratégia mentén küldték ki a hülyegyereket "véleményt nyilvánítani" az átlag fidesz-zombiktól semmiben sem különböző gyurcsány-zombik közé. nyilván sejtették, hogy valami ki fog pattanni, és ez szólni fog a médiában, ezáltal is meg tudjuk magunkat mutatni. persze ahhoz már nincs puca, hogy beleálljanak egy 64 vármegyés tüntibe...

kampec. ennek az országnak totál kampec.
@xvxvxv:

"kampec. ennek az országnak totál kampec.
"

Nem az országnak kampec, hanem ballibsi oldalnak :DDD

És igen, 2018-ban ott a Fidesz-KDNP ujabb 2/
3-a, de még 2022-ben is.. :D

Én meg már csak egy kávét kérek az mszp-dk-együttpm boxmeccshez :DD

Nyíhahahaha
@guma:

Ha még ismernél is:))
@tristen2005:
többek között, de vannak spec söreik is ez Madagascar-i sör ott gyártják, és forgalmazzák, azóta, hogy én ott voltam sokat fejlődött a sör (is)

Mahajanga (Majunga) az olyan mint a Pokol, (Djibuti) télen augusztusban 35 fok éjszaka

brühüyyy
@tristen2005: @rodeo36: @Penivaldes: @taga20: @vitéž munkášőr: @V-PORT: és Mariann!!!

Ezt mindenkinek cukorfalatok:)))

www.youtube.com/watch?v=uZAsfB1Np-8

Ragusába(flóriánba:) mentem,no net,hajráargentína:)))))))))))
Azon nem lepődöm meg, hogy Kósa lazán keveri Huxley-t Orwell-lel, az viszont dicséretes, hogy ezek szerint mindkettőről hallott már valamit harangozni.
@gazoló:

Nemá, egy tízest tettem a fritzekre.
@Benjamin Eisenberger:

A rendszerváltás óta a legsötétebb korszakát éli Magyarország.
Köszönhető mindez a gátlástalan, tolvaj, kommunista, ügynökbújtató, hazug Fidesz-KDNP-nek, és a magadfajta szolgalelkű, fogfájós medve seggéből kirántott, szervilis csinovnyikoknak.

Itt a legtöbb embert nem érdekli Gyurcsány, de te ezt nem érted meg.
Bután és boldogan fogsz meghalni!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Buktad,de ha nem 'eccer kárpótoljuk egymást valami nedűvel:))
@huzzadneki shakespeare:

'esisenbergdélutánosbibildógecit meg ba@@átok 'má nyakon mindennap csá mindenkinek!!!
@Penivaldes: húgi, jó kis húgim vagy:))) sok mindenben azonos az ízlésünk.
mondtam má a héten, hogy szeretlek?:)))
@gazoló:
Szia!
Köszönöm a dalt. Olyan andalgó állapotba kerültem, hogy azóta sem tudom felturbózni magam.
@gazoló:

adelante gauchos, ¡¡¡¡vamos!!!

jajajajaja
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

attól függ melyik részükre tetted és miből van?
lehet, hogy örömet okoz nekik?

a meccs eredménye? még kérdéses egy darabig

addig ¡¡¡¡vamos gauchos!!!!

brùhùyyy
@rodeo36: má meg is pukkantam, de lehet hogy ki, me most jöttünk meg a kisvendéglőből, ahol kurvára belaktunk:))) jó kis őzpörkölt vot! vauuu:))
Sok hülye..minek drukkoltok KÜLFÖLDI csaapatoknak??!! Ha a Magyarok játszanának akkor lenne értelme de igy nincs!! Csak MAJOMKODÁS az egész!!
@taga20: sokmindenben, de nem mindenben. neked ugyanis a nők tetszenek, nekem meg a férfiak (sem):)
@taga20:

lo daba pra tu salúd...¿¿¿¿¿¿que tomaste pra ello????

brühüyyy
@huzzadneki shakespeare:

"
A rendszerváltás óta a legsötétebb korszakát éli Magyarország."

Inkább csak a balliberális oldal, de az nem egyenlö Magyarországgal hálIstennek :)
@Benjamin Eisenberger: arról nem mi tehetünk, hogy nem tudunk magyar csapatnak szurkolni.
@Benjamin Eisenberger:
A kis Fideszjézus is ott majomkodik kint Brazíliában!!
Eeeee
@Penivaldes:
hanyagold a trollt

brühüyyy
@rodeo36: gondolom, ez a több nap, mint kalbájsz portugálul:)))
majd meg kérek egy brazil focistát, hogy fordíccsa le, me má semmi doguk:))) pláne egy portugálnak!
@Benjamin Eisenberger: segícs má drága barátom! az F1-ben kinek drukkoljak, vagy a MotoGP-ben, vagy a DTM-ben, vagy...?
vagy inkább ne is nézzem?:)))
@taga20: a közvetitőknek drukkoljál tagababa!.)
@taga20:
estando fastidiarme con algún fricassé de venado...
¿¿¿¿que tomaste estas callando porqué?

brùhùyyy
dakota bűnözés...

perui indiánok??? ahh... ahhh.... dakoták !
@taga20:

los argentinos porque es castellano
jajajajajajajaja

aprende lenguas
@taga20:

ugye tetucc magyarul?

majd meg kérek egy brazil focistát azt étteremben szokták, hogy meg kérek hozzá salátát iks...

de ha meg akarod kérni valamire a brazil focistát akkor egybeirandó: megkérek egy brazil focistát hogy fordíccsa le

brühüyyy

megártott a perkelt...leetted magad?
@rodeo36: erre a kis időre minek. szerintem előbb utóbb előjönnek olyan kütyüvel, hogy felrakod a füledre és érted még a jetit is:)
persze, hogy hogy válaszoljak arra, majd később fognak kitalálni valamit:)))
@rodeo36: elnézést a megkéremért, többet nem fog előfordulni. de megkérem a drága bloggtársamat, hogy a nyelvtannáciságot, hagyja egérre. előre is köszönöm:)))
@Benjamin Eisenberger: 4 év múlva ez a sok stadion meghozza a várt eredményt, és ott leszünk mindenhol. Csak figyelj meg. Sőt Katar után mi is rendezhetnénk VB-t, de legalább egy Olimpiát. De addig, sajnos,külföldi csapatoknak kell szurkolnunk.
@Benjamin Eisenberger:

Ha a magyarok JÁTSZANÁNAK drukkolnék is nekik.

Mert gondolom, a félanalfabéta falábú tippmix-huszárok labdabántalmazását nem nevezed még te sem "játéknak".

Egyébként aki a magyar focit bármilyen módon anyagilag támogatja (jegyvásárlás, a meccs megtekintése (reklámok!), sportújság megvásárlása, stb) a bűnpártolás bűncselekményét követi el.
ezek tényleg nem félnek attól, hogy ez az egész személyreszólás egyszer qrvára visszaüt????
@Penivaldes: Tudod! A gyengém. ;) Tiszta ideg vagyok, hogy tegnap is bántották a lelkemet. Te tudod a legjobban, hogy mennyire a szívemen viselem a sorsát. Ha őt bántják, akkor engem is. Mert nála őszintébb embert még nem ismertem.
@V-PORT: néha az az érzésem, hogy neked is ugyanaz a betegséged van, mint angyalnak! csak ő áttétes, me neki még zsidófobiája is van:)))
@V-PORT: a facen tudsz neki írni. vagy írjak én, a te nevedben?
@taga20: nézd én megértem Vportot. ferenc magas, vonzó, korához képest sármos féri.
@taga20: Irigyled ezt a belsőséges kapcsolatot, tudom. De nem neheztelek rád, mert te is olyan Krétakörös, belvárosi, liberális vagy, mint a többiek, akik kigúnyolják ezt az érzést.
@Penivaldes: Már régen levelezünk, volt egy kis leállás, mert az NSA bekavart, de azóta minden rendben.
@V-PORT: és hogy alakultok? elhívott már randizni?
@Penivaldes: ja, és ahogy táncol:)))
és v-port? szódásszifonszemüveges, pattanásos, aki még a guminőjét is magázza:)))
@Penivaldes: Ő egy igazi úriember. Kérdezd csak Vadait!
@taga20: És főz. Ja és a könnyei.
@V-PORT: Ágival nem vagyok beszélő viszonyban egy ideje
@V-PORT: te tudod, de később ne gyere avval, hogy mé nem szóltam:) gondolom a pizsamád is gyurcsányos:)))
@taga20:

Ezt üzeni Feri.

Fáradtan járok utcákon át,
Vállamon hordom a világ baját.
Úgy kértelek, segíts nekem…
Kérdés. Lesz záróünnepség is? Olyan éneklős, táncikálós a meccs előtt?
@Penivaldes:

Tuti a brazil győzelem. Most nyilatkozott Szájtátó Péter, a németeknek szurkol, Knézi meg házi őrizetben:)
@taga20:

Egész nap az aprónép foglalta le a gépet, én csak most jutottam hozzá, hogy elolvassam a tegnapi/mai termést.
De azt többszöri olvasás után sem értem, hogy ezzel mit akartál mondani...
@Mariann19:
" "Van píz"
Akkor nem a Közgép a kivitelező gondolom, ha marad ott is némi suska. "

Akkor talán a mellékutcákra is jut valamennyi, mert pl. Parkvárosban azok járhatatlanok, járda nincs, kocsival meg csak lépésben lehet közlekedni.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

taga20 2014.07.12. 23:23:56
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: "Amit nagyon szerettem, azok a kamionversenyek voltak. Imádtam azokat a nagy dögöket, az utakon most is megcsodálom, ha látok ilyeneket."
amire koppintani akartam, az ez volt. bár látom, hogy szerettem volt.
mindenki aszt ír amit akar, senki nem tilthat meg itt semmit, senkinek, majdnem semmit( fab max., de ő se az a keretesfazon)!
ha valamit ímádtam, és feldobom, ako legalább aszt tudom, hogy axxo és kiss. na:))

na mégegyszer. aszt írtad, hogy szeretted a kamionversenyeket, gondoltam ma is. erre jött a kérdésem, ami kurvára aktuális, me az oxxo(itt valóban hibáztam, me axxot írtam) kis norbival vezeti a kamionos EB-t.
ennyi a megfejtés:)))
@tristen2005: én mint a labdarúgást szívből megvető sportember, ki kell jelentsem:
.minden meccs arról szól, hogy mikor esik a falábú bugrisok hibaszázaléka 99% alá. ekkor születik egy gól.
nincs ebben semmi meglepő, aki 98,5%-ra tudja szorítani a hibáit, az nyer. nem sport.
@tristen2005:

Kár, hogy a brazilok tegnap kiestek. :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: nem akarok úgy tűnni, hogy kötekedek, de nem tudom mikor jártál parkvárosban, me amit te leírtál az tíz (na jó öt)éve volt. ha mostanában, ako szeretném tudni melyik utcában lehet csak lépésben haladni. előre is köszönöm:)))
@nincs_itt: végre egy értelmes ember! apám rád vártam évtizedek óta:))
ennél nagyobb faszság, csak a golf, ja és a rögbi:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nagyon gyengék voltak, mind a csoport meccsek,mind a kieséses szakaszban. Tegnap már írtam volt, 40 éve nem emlékszem ilyen gyenga brazil csapatra. Ennél akkor is jobban játszottak volna, ha a 30 éves KAKA, Ronaldinho is benne lett volna a csapatba. De a Scolari kedvence a Fred és a Hulk, tudomásul kel venni, ez nem szeretet és szimpátia kérdése, ez labdarúgó VB, ráadásul, hazai rendezésű, amikor a Brazil futball hagyomány nem bocsájtsa meg az ezüst érmet sem, nem beszélve a 4-ik helyről. Scolari ezt nem mérte fel, igy járt. Ezzel a válogatottal, a mutatott játék alapján, örüljön a 4-ik helynek.
@taga20: nagyjából! a golf a juhászok játéka volt, a rögbi meg szabad pankráció egy tojás alakú labda jelenlétében.
de kifelejtetted a Formula 1-et, távirányítós játékautók, reklámfelületnek alkalmazott sofőrökkel, akiknek a lelkére csomózzák, nehogy hozzányúljanak bármihez, majd mérnök úr megoldja...
@taga20: még valamit, csak egy kérdés, kollega úr!
mennyit hibázik 1 db focista 1 meccs alatt?
@nincs_itt:

Mindig ezzel a százalékkal próbálod meg magyarázni a játékot. Bokszoló nem 98 %-os, jön a maflás, padlótakarítás. Autó versenyző 98 %-os jön a fal, meg a Szent Mihály lova. Sakkozó nem 100 %-os, a paraszt helyett az ellenfelet üti le:)) Óhajtasz még sport százalék számítást.
@nincs_itt: azé csíkos lenne a boxerod, ha elvinne egy körre a legbénább pilóta! ne vidd túlzásba a kemény öregúr stílust, ha kérhetem:))
@taga20:

"ennél nagyobb faszság, csak a golf, ja és a rögbi:)" Arról senki nem tehet, ha nem találsz a lukba, (még ütővel sem). Más segédeszköz javallott. ( vagy a szomszéd)
@nincs_itt: fasz tuggya, mikor mennyit, de evvel talán nincs is probléma. avval inkább van, hogy szarrá keresik magukat, ful debil emberek:( pl. balotelli)
@taga20:

Rasszista vagy ecsém? 100 ezer ember közül pont egy feketét említesz.
@tristen2005: te kis humorherold, néha azé próbáljál meg valami értelmes dolgot is kommentelni!
remélem a guminőd még nem csapágyas!
me küldök másikat, csak vegyé vissza a tempóból, me hamar amortizálod őket:)))
@tristen2005: ne vetícsd ki a sötét lelkedet rám! jó, ako orbánvitya a pocakosfocista. ez má tetszik? de ne kezd el, hogy ő meg cigány!:)))
@taga20:

Te nem tudsz választani, mindig csak a kisebbséget!
@tristen2005: öreg, szeretnénk mi olyan szar életet, mint az előbb nevezett két embernek láccó tárgynak a pénztárcája. maradjunk ennyiben!:)))
@taga20:

Irigy vagy? Esztergálj magadnak focista lábat, meg gömbérzéket. Elsőként golyókkal kezd, az mindig kéznél van:))
@taga20: Nálam ma sport a box, meg a kézilabda, valamikor rajongtam a fociért, de akkor még ők játszottak, KEK-et nyerve:Géczi, Novák, Mátrai, Páncsics,Juhász Szűcs, Karába, Vargha, Albert, Rákosi, Fenyvesi.
@taga20:
" ako szeretném tudni melyik utcában lehet csak lépésben haladni. előre is köszönöm:)))"

Pl a Betonozóban. Évente tömködik a kátyúkat, de azok évente ismét lyukká válnak.
@taga20:
"nem akarok úgy tűnni, hogy kötekedek, de nem tudom mikor jártál parkvárosban"

Pont egy hete.
Lányomék laknak ott, két-három hetente megfordulok náluk.
Szóval nem csak úgy a levegőbe beszélek.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Favágó u., Bányász u., Festő u., Van még kérdés?
@tristen2005:
Fred az Brazilia aranylabdása, Hulk meg már mutatott jót is...nem lehet elverni a port egy két játékoson, a csapat volt rossz, azaz nem volt csapat csak különféle csapatok játékosai egy helyre terelve...a többinél is meglátszott...

sok nagyon nagy menő kiesett és az akik bennmaradtak sem érdemelték meg az egész nem foci volt hanem izzaccsággyár és keserv meg hisztéria és hogyan basszunk ki a másikkal olcsó pankráció és csepűrágás

teljesen olyan mint a magyarországi politikai helyzet a fidesz az összes játékos és játékvezetők meg az edzők is ilyen szar mint ...

brühüyyy

most mingyárt lesz a festa és utána búcsúrugdalódzás gurításokkal és pankrációval és csepűrágással messi kisasszony a prima donna assoluta
@tristen2005:
egyelőre valaki nokkedliszaggatást oktat azon a csatornán ahol majd kiömlik a foccciccc

brühüyyy
@évásanyó:

Ezt most fejből nyomtad, vagy google barátod?:))
@tristen2005:

Nekem eddig sem volt, taga érdeklődött.
Most szerintem bejárja ezeket az utcákat, és felírja, melyikkel mi a baj :))
@rodeo36:

Biztos a tyúkokat akarják betakarni nokedlival.
@tristen2005: Ezt fejből kispofám, úgy jártunk ki akkoriba a meccsekre, mintha hazajárnánk, és nem tört be senki képe.Volt egy baráti társaság, úgy drukkoltunk a Fradinak, hogy nem vertük szét se a stadit, se Pestet.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ha jól vettem ki a szavaiból, oda költözik. Nem szereti amikor a lakóterületét cikizik. Rájött, hogy Alsólikacsosra költözik.::)
@rodeo36:

Onnan hova tud menekülni? Északi sark.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: na az tényleg szar, de például a földmunkás(amiből a betonozó is megközelíthető) és a favágó idén lett leaszfaltozva. autópálya:))
@évásanyó:
Nem KEK, hanem VVK (1964/65).
A kupagyőztes csapat nem teljesen azonos a felsorolt nevekkel, azonban a legerősebb - szerintem is - a hivatkozott játékosokkal volt (Karába helyett a Szőkével).
Régi szép idők...
@tristen2005: le vagy maradva öcsisajt egy brossurával! érd is jobban teljesített az utóbbi négy évben:))
@tristen2005: Azt hittem, majd a kisfiam örökli tőlem a zöld szívemet, akkor nem ezek az eszelősök voltak jellemzők a drukkerekre,meg nem köpködtem a szotyolát, mindig is útáltam, ezért beirattam a Fradi ifibe, ott focizott két évig, nem is rosszul, azután otthagyta, mert a kosárlabda elcsábította.Mai napig azzal vezeti le a napi fáradalmait.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: taga rég bejárta, rég bebiciklizte, me itt lakik tíz éve:))
sőt a betonozó uccát külön jó ismeri:)))
@DR. INKVIZITOR: A VVK-ban igazad van, tévedtem, de Szőke és Karába cserepartnerek voltak.Egymást cserélték.Egyébként többet kezdett Karába, mint Szőke, mert Vargha oldala nagyon ki volt játszva, őmiatta gyakran kellett a két srácot cserélni.Minden szerdán volt az edzőmeccs, 68-ban,még falelátó volt, bizony régi szép idők.....Mér az edzőmeccsen is voltunk 2-3000-en, ingyen volt...
@évásanyó: nem vásárvárosok kupájának hívták ako? persze akkor én még csak terv sem voltam:))) de mintha arra emlékeznék:)))
@taga20:

Jártam Érden olyan helyen, útlevelet kértek!:)
@taga20:

"Még meg se voltam" Gondolom fater jobban érdekelte, a hokedli gyártás. Lehet , jobban jár ha megmarad a hobbija:))
Észak-Korea 7:0 ra verte Japánt a foci VB n, USAt 4:0 ra, Kínát 2:0 ra és veretlenül jutott tovább a csoportjából és Portugáliával találkozik a folytatásban.
Na ott ezzel etetik a népet. Hát vicctornak még van mit tanulni de már nem járunk messze ettől a szinttől.
@DR. INKVIZITOR: Mert Páncsics helyett Dalnoki, emlékszel még:"Puha vagy Jenőőőő"?:))
@rodeo36: azé a szandál zokni kombo mindent elárul a szélsőjobb állapotjáról odakint:)
má azé letartoztatnám!
@taga20: DTM BMW szekciója mond valamit, gondolom... tudod i8, futómű illetve annak a tartó és teherviselő elemei a szakterületem.
nem biztos becsokiznék 200 felett egy kanyarban...
@tristen2005: jaj,te. apám má akkor maszek vot. te meg még 89-ben is a pártbélyeget ragasztgattad:))
VVK döntő Torino. 1965

Juventus-Ferencváros 0:1

Gól:Fenyvesi.
@taga20: mán helyesbítettem bogaram:))
@tristen2005: sajnálom, de ez van! rossz passz, hibás a következő:
-cipő
-labda
-fű
-fényviszonyok stb
5 méterről nem találja el a kaput,
@taga20: ezért milliók ülnek a TV előtt, veszik a jegyet, és ahogy mondtad, egy teljes csapat IQ-ja összesen nem haladja meg a csapat létszámát.
@taga20:

GMK-zot, Eszterga haza gyalogolt.:))
@Oxica: Úgy visítottunk, mint a sakál:))
@évásanyó:
A teljesség igénye nélkül még: Horváth L; Orosz, Vilezsál, Friedmanszky és Fenyvesi II.
És hozzáteszem, hogy a többi hazai élcsapatban sem kutyaütők játszottak...
Na meg ilyen gyenge csapatok testén keresztül jutott a döntőbe a csapat.

Brno
Wiener SC
AS Róma
Athletic Bilbao
Machester United

Szóval semmi máltai meg ciprusi csapat.
@nincs_itt: az a baj, hogy megint összezagyválsz egy csomó dolgot.
1. maxime martin és bruno spengler állt a dobogó első és második fokára moszkvában. gratulálok, ha neked is vot részed benne.
2. tisztelem a tudásod és irigyellek az i8-ért.
3. egy mérnök aki a számítógép előtt ül, mé nem csokizhat be?
u.i.: aszt végkép nem értem mi ez a F1 utálat, ha csak az nem, hogy a bömös szart sem ért el, míg a röno zsinórban VB lett!
talán innen fúj a szél:)))
@évásanyó: bocs, észrevettem csak itt a panzióban csiga a net:)))
@tristen2005: hát 71 környékén? max. TMK vot:)
ja meg bélyegragasztás, rodi tudna mesélni, csak mindig kiszínezi a feketefehéret kisszínesre, utólag:)))
@DR. INKVIZITOR: Hát, ha rájuk gondoltál, igazad van: Tichy, Bakos, Machos, Berendy, Ihász, Káposzta, Farkas,Göröcs, Bene, Fazekas, Táncolj Törő, Mészöly, Korsó,Daka, .........a teljesség igénye nélkül.
@taga20:

Kevered a szavakat, nem TMK, MTK-:)
@évásanyó:

Törö a 70-es évek vége 80-as évek, a többi stimmel.
@tristen2005: betűk azok a szavak:)
ráadásul géemká ako kurvára nem vot:)))
@tristen2005: Most nem az évszám volt a lényeg számomra, hanem szerintem kik voltak a "nagyok" időrendi sorrend nélkül.))
@taga20: Mikor tartod a lakásszentelőt Csillagom?.))
@évásanyó:

Csak akkor Nyil kimaradt, esedezem bocsánatért.
@évásanyó: gusztus húsz után, szeptember elején. nem hívhatom a vendégeket rumliba:))
egyébként, szentelőnek nem hívnám, csak jóberúgunknak:)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Legyetek találékonyak, ha már a mellékutcában Simicska nem beruház.
A kátyúkba ültessetek muskátlikat, és nevezzetek be a "Legvirágosabb város" cím versenyébe.
Amit majd nyertek, abból a pénzből betemethetitek a kátyúkat.
Bő fertályóra és kezdődik a döntő. Vicctor már biztos megvette forgót.
Nyakamat rá, hogy nem Merkel asszony mellett foglal majd helyet, hanem Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin ülepe körül fog gazsulálni.

Amúgy meg hajrá német!!!
@taga20:
"ennél nagyobb faszság, csak a golf, ja és a rögbi:)"

NE kezdd ujra!

Kulonben kenytelenek leszunk ertesiteni egyik jo meggyozo kepessegekkel rendelkezo, amugy a 'The Caveman' "muveszneven" futo emberunket... ;)

www.youtube.com/watch?v=pmB08Jofxss
@évásanyó:

"Puha vagy Jenőőőő"

Nem vagyok fociimado, de Meszoly korszakos Gy.a.k.a-janal, nincs nagyobb!!

A 3. gol utan, 0:50-tol:
www.youtube.com/watch?v=E5lfTzWiOqk
@taga20:

"...szentelőnek nem hívnám, csak jóberúgunknak..."

Ez az taga fiam! Örömmel látom,hogy fejlődsz.
Sose felejtsd el ezen sorokat:
Ha az alkoholizmusnak van határa,akkor én kettős állampolgár vagyok!
@huzzadneki shakespeare:
"már biztos megvette forgót" :DDD
Hagyjad már, szerintem a TAP egyik A330-as gépe azért hagyott el alkatrészeket a hajtóművéből felszállás után (mai hír), mert többszörösen túlsúlyos volt a miniszterelnöki hivatal szotyi cargo küldeménye.

Nem baj, majd megteszi a rokon is (tökmag...)
Hajrá, megyek belenézni a meccsbe, egésség!
@simple observer 2.0: megadom magam. a rögbi az elme és az erő diadala:)))
ja és csak szólok, me mingyá jön rodeo, hogy az újra az hosszú:))
apám, milyen egy barom sport az, ahol kézzel-lábbal lehet dogozni?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Mert gondolom, a félanalfabéta falábú tippmix-huszárok labdabántalmazását "

"labdabántalmazás"!
Nagyon ki vagy pihenve. A focihéten ez e legjobb szólás:D
@profilo: apám!!!:))) tőled tanultam mindent!
Na, még meg sem kezdődött a meccs de már a gundel alfartisztító kommentátor be is mondta hogy a fényességes tekinTETŰ vicctor a helyszínen tekinti meg a mérkőzést.
@taga20:

A legjobb tanítványom vagy és büszke vagyok rád.Tudod jól,hogy az alkohollal semmi problémám,de nélküle...

No de elég a szócséplésből!
Kezdődik a döntő és látni akarom a germánok beégését!
@tristen2005: Épp tegnap mondtam valakinek hogy biztosra veszem hogy oda furakodik Merkel közelébe.
@taga20:

"megadom magam. a rögbi az elme és az erő diadala:)))"

Naggyon helyes!

"ja és csak szólok, me mingyá jön rodeo, hogy az újra az hosszú:))"

A tobbi ekezet fuggvenyeben ez tetszett. ;)

"apám, milyen egy barom sport az, ahol kézzel-lábbal lehet dogozni? "

öö..ööö.ööööö Kickbox ? O.o
@profilo: te kis áruló! mennyé argentinába ganszta zolival és szopjátok meszit:)))
@Knósszosz:
Tegnap Heinekent ittál, ma valami németet? :-)
@Oxica:

Gólt kapnak a németek, majd jól fejbe bassza:))
@huzzadneki shakespeare:

Ma valami rövidet, tiroli alsót:))
@taga20:

Odin rogyassza rád az eget te szemtelen kölök!
@simple observer 2.0: és honnan lett ö betűd? te kis lusta dög, úgy csinálsz mintha nem lennének ékezetes betűid:)))
na ezé tart itt magyarország, ja meg orbán miatt:)
Mindig az a kurva foci.
@tristen2005:
csakállva láccott űlve nem

a putyin viszont a fősorban ül nem úgy mint a vityka akit oda letoltak hogy ne tuggyon háradumálni, a namégfutottak között csücsül láthatatlanul

brühüyyy

még nincs gól?
@profilo: te,te, vénember!! angyal legyen a gyóntatód:)))
@jaegtoer: zsebhoki az igazi, nem?:)))
@simple observer 2.0:
A tobbi ekezet fuggvenyeben ez tetszett. ;)

helyesebben: (ob serv elve)
a tob bie keze t fug gven yebe neztets zett

brühüyyy

a villám vágjon a zokostelódba
@rodeo36: putyint a faszba kikéne vezettetni, hogy a négerek hátul jól megdolgozzák:)))
a kurvaannyát a redvástrógernek!!!!
@taga20:

az a foci születési neve? azért az durva.
@rodeo36:

Ha leül a mérkőzés, unalmukban majd jól ráhajigálják az üres műanyag poharakat, fricskázzák a fülét jégkrémes pálcikával, meg kap majd egy-két tockost.
@taga20:

Még gyerek voltam és január hatodikán,vízkereszt napján a görög katolikus pap jött házat szentelni.Aludtam a szobában és arra ébredek,hogy egy pap áll felettem és kántálva szenteltvízet hint...Hát itt nyert értelmet a boncmester hajoljon feléd mondás.

:)

Ekkor döntöttem el,hogy bár a hülyeségnek nincs határa,mégis életcélom lesz azt átlépni.
@tristen2005:
"Ha jól vettem ki a szavaiból, oda költözik. Nem szereti amikor a lakóterületét cikizik."

Nem cikizem, Érd-Parkváros szép. Hogy közlekedni nem lehet ott, az más kérdés. Máshol sem lehet.
@jaegtoer: nem! az a hoki otthoni változata, de buszon, villamoson és metrón is lehet edzeni:)))
@rodeo36:

Jól játszik a Bolha.(Messi)
@tristen2005:
"Respect Nagyi:)) "

Mer'persze azt hiszitek, hogy minden nagyi csak a bevásárlás-főzés-pelenkázás háromszögben mozog...
Egy frászt, kisfiam! Most kezdünk élni!
@tristen2005:
és a Higuain? Lavezzi, +++

brühüyyy
@profilo: "hogy egy pap áll felettem" a disznó, remélem nem ferdültél el?:)
ha belehúzol, ma sikerülni fog! de???
utána mi a fasz fog előtted lebegni? gondolom nem a pópa?:))))
@rodeo36:

Lavezzi szürke, Higuain hozza a formáját, király is lehet, vagy koldus.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: de lehet, kikérem magamnak! ja és az összes Q7,Q5, X6,X5, stb. tulaj nevében:)) ja és fásyádám nevében is!
@huzzadneki shakespeare:
esetleg ráborúl egy korsó sör cvsak úgy véletlenűl

a németek bajban vannak, Rizzoli ad nekik

mondtam a disznóhordót? hát nem begyütt már van is sárga laptya

brühüyyy
@taga20:
"sőt a betonozó uccát külön jó ismeri:))) "

Gondolom, akkor minden kátyú személyes jó ismerősöd :) meg a fekvőrendőr is az utca közepén :)
Én frászt kapok, amikor bekanyarodok és azonnal satuféket kell nyomnom, ha nem akarok szerelőhöz menni azonnal.
Hálistennek ez már csak a múlt, heteken belül elköltöznek onnan gyerekemék.
Az új útviszonyokat még nem ismerem, lehet, visszasírom a Betonozó utcát? Kiderül rövidesen :)
@tristen2005:
láttad ahogy a messi megreklamálta a lest a taccsbírónál?

brühüyyy
@rodeo36:

Beszélget ott mindegyik.
@taga20:

Perverz vagy taga fiam!
Néha úgy érzem,hogy teljesen felesleges volt az a rengeteg munka,idő és törődés,melyet tanításodra,nevelésedre és okításodra pazaroltam.
:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: putyint kéne a deresre húzni és nem 25-öt, hanem 525-öt a kibaszott seggére húzni! eszt neki köszönheti mindenki, a kurvaanyját neki, meg aki hájpolja eszt a faszt! vagyis neked!
inkább nem folytatom, me olyat találok írni, amit nagyon megbánok! úgy hogy kussolj!
remélem tiszta, egyenes vonalvezetésű amit írtam?
@taga20:
". nem hívhatom a vendégeket rumliba:))"

Ne is. Költözni, kicsomagolni, rendezkedni hívd őket.
A barátok erre valók.
Én költöztettem már barátomat, barátom gyerekeit, nem a felfordulás volt a lényeg, hanem a kialakuló rend :)
Félidő 0:0

Jó a meccs és a bíró is jó.
@Mariann19:
"Amit majd nyertek, abból a pénzből betemethetitek a kátyúkat. "

Vagy ha nem, legalább virágosak lesznek az utcák :)
@tristen2005:
kurvanagy bajban vannak a németek

szvsz az argentinok hangyapöcsnyivel jobbak, a bíró kordában tartja a német kilengéseket bár én már kiosztottam volna 2 pirosat nekik

brühüyyy
schürrle, és a kroos(?)
@Oxica:
végre

brühüyyy
vamos argentina
@taga20:

egyenesen hülyeség

brühüyyy
@rodeo36:

Két pirosat?
Mi a pacipéniszért?
@profilo: "Perverz vagy taga fiam!"
nem vagyok, csak ismerem ezeket az isten barmait!
nem vagyok, me a feleségemmel csinálom, hetente többször és nem a ministránsfiúkkal!
nem vagyok, me nem sikálom ezeket a bűncselekményeket, amit a katolikus egyház égisze alatt művelnek évszázadok óta!
nem vagyok, me nem kezdem el magyarázni, amit ez a gyagyás ferencpápa próbál mondani, amit másnap megmagyaráz a vatikáni szóvivő!
ennyi egyenlőre.
remélem most má a meccset nézed:)
@tristen2005:
Neba... tényleg?
Merkel ott van? Ezt nem tudtam.
Nem zavarja a bűze ennek a...?
@taga20:

Bocsi, a Fiat Punto és egyéb kiskocsik nevében elnézést kérek...
Mi vagyunk a hülyék, miért akarunk mi oda menni kocsival? Lábunk nincs ?
@huzzadneki shakespeare:
Most cseh menü van.
Argus Herkules. Ja, nem... strong. Mindegy, hét pont kettő:o és finom!
Second half, megyek nézni.
@triTeljes generál meg volt?:))
sten2005:
"Teljes generál meg volt?:)) "

Háhogyne...:)
@rodeo36:
Most bedugult a posta&fiók, vagy fizetni kell érte?
Vagy inni? Portó, vagy porto rico??
@taga20:

Te eretnek!
A görög katolikusoknál a felszentelés előtt a pap nősülhet.(5 kölke van a mostaninak is...)
Nekik nem kell ministráns fiúkkal akcióznia...az a rómaiak kedvenc időtöltése.

És ne hazudj te kis gazember,mert a guminőddel is csinálod!Nem beszélve arról,hogy az előbb értekeztél a zsebhoki nyujtotta élvezetekről,holott mit tanítottam neked ?
Okos ember más feleségén tanul és a szex olyan,mint a fizika,van némi gyakorlati haszna,de nem azért csináljuk...

:)
@rodeo36: öreg ménem 11-et? nem vagy te egy kicsit elfogult? olyan vagy, mint a fityesz! kö egy ellenség, me anélkül nem élet az élet:)))
@taga20:

"és honnan lett ö betűd? te kis lusta dög, úgy csinálsz mintha nem lennének ékezetes betűid:)))"

Na akkor lebuktatom magam, bar ez mar megtortent vagy 3 eve...

A helyzet az, hogy valoban nincs ekezetem. Ennel a gepnel csak angol billentyuzet van. Ami nem zavar, hiszen eleg ideig nyomtam mar angol billentyuzeten mire, a magyar ekezetes betuket ratettek.
(Ennek a gepnek "koszonheto", hogy mar 2.0 verzional tartok...)

A lustasagom abban erheto tetten, hogy nehany probalkozas utan, ami zavarosra sikeredett, nem is probalom hasznalni a jobb oldali szimbolumokat ekezetes betukre.

A megoldas pedig roppant egyszeru. Ebben az esetben google baratom segitsegevel rakerestem az 'orok varos' kifejezesre. A talalatoknal pedig ott volt az ekezetes betu, amit mar csak at kellett masolni.

"na ezé tart itt magyarország, ja meg orbán miatt:) "

Tudom, tudom (, de most mar en nem akarom...) ;)
@rodeo36:

Mondtam Lavezi szürke, le is kapták, bejött Maradona veje, Aguero.
Megint mi maradt ki.
@taga20:
Szintén Parkváros, kb. 2 km-rel odébb, de önálló ház, nem társasház egy lakása, és nem kétszintes.
Ragaszkodnak a helyhez, és szerintem igazuk van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a kurvaanyádat, a zsidók kezdtek rakétát lőni gázára vagy a palesztinok izraelre?
hamá! remélem egyszer az arabok győznek és földig rombolják az összes keresztény emléket és a képmutató, gusztustalan vallásod elillan, mint a kámfor.
nesze te tróger!
@Knósszosz:
Argus strong mindent visz. Legalábbis szerintem, bár ez nem garancia semmire :)
@rodeo36:

"a villám vágjon a zokostelódba "

Na abba aztan csaphat.. ;DDD

Ugyanis nincs nekem olyan. E tekintetben meglehetosen konzervativ vagyok, az ido meg szelvesz gyorsan szaguld el mellettem. Nem vagyok egy VIP, vagy eppen manager, igy aztan ugy talalom, hogy amit (sz)amitogeppel (akar Skype, akar email...) nem lehet elintezni, azt nem is erdemes.
@taga20:

Gábris és csapata titkon azt reméli, ha aprómorzsás-kopogós módon pacsizgatnak Putyinnal, akkor az valamiféleképpen, hálából visszajuttatja nekünk Kárpátalját.
De ez ugye, csak amolyan kis házi tudatmódosító agavé!
Na jóccakát mindenkinek, az aprónépet ágyba kell dugnom, innentől nekem is alvás van :)
Reggel találkozunk !
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: köszönöm.
mi is ebben a cipőben járunk. saját családiház, de a hely nem rossz, megfizethető ár, és amire kiakadtam, hogy szarok az utak, az egyre javul:))
gratula a lányodéknak.
Első bírói tévedés a mérkőzésen. Szabadrúgás járt volna befelé az argentinoknak.
@taga20: Ne bomolj főeszterga. Mesélj már hány izraeli halt eddig meg a "komoly" rakétáktól.
Persze tudom ha megcsíplek, akkor részedről teljesen jogos, hogy felnégyelsz és a beleimet is kiontod.
Amúgy ne aggódj, a vahabista barmokat, akik pölö most Irakban tobzódnak egyebek mellett bibiék is pénzelik. Remélem magadtól is rájössz, hogy miért. :)
@simple observer 2.0: ez szép és jó, meg a gugli a barátom, meg a jobb kezem:))
és ez mi?
"öö..ööö.ööööö Kickbox ? O.o"
@simple observer 2.0:
akkor nagyonmeg követ lek...mintha magamat ismertetném

brühüyyy
@rodeo36:

Figyeld meg, ez a Perez még ad egy gólpasszt a németeknek, már a 3-ik eladott labdánál jár.
Aguerot kár volt behozni, csak duma van nála.
@profilo:
neuer-nek sárgalap, és minimum argentin szabadrúgás

a németek szarok és durvúlnak

brühüyyy

be is fognak szarni a Müller, Klose, teljesen elveszíti a fejét

és a többinek sohasem volt

brühüyyy
@tristen2005:
a németek leseit figyeld meg a tumulrtust amkit provokálnak a kapunál ez a taktikájuk
a Perez meg...szerencsétlen löcvi amerre nem arra

brühüyyy

67, percben 00
@taga20:

"és ez mi?
"öö..ööö.ööööö Kickbox ? O.o" "

Melyik reszere kerdezel?

1. A kickbox reszt nem reszletezem, mert feltetelezem, hogy a sor vegere kerdezel.

2. 'O.o' a smiley akarna lenni a kisse osszezavart gondolatokra.
@rodeo36:

"...mintha magamat ismertetném"

Azt hiszem, hogy akkor ezt most boknak kell ertenem... ;DDD
Az argentinok fáradnak, ha csak Messi nem villan a végén a németek bedarálják őket a hosszabbításban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gábris, ma nem akarom ezt tovább ragozni, de csak azt kívánom neked, mint te a zsidó családoknak, gyerekekkel együtt. minden nap azon izgulj, hogy a feleséged és a lányod időben leérjen az óvóhelyre és ne tépje szét őket egy általad viccesen "komoly" rakétának nevezett rakéta.
ámen, vagy uff.
én ma ehhez nem fűzök tovább semmit, aki érti érti, aki nem, annak reggelig beszélhetek.
baráti üdv.taga
@simple observer 2.0:
messzemenően
brühüyyy

aki akar velem beszélni az megtalálja a módját
a többi meg keresse
@taga20:
azért meglátogathatnád Gázát és maradhatnál ott pölö 3 hétig persze bőröndöt nem vihecc

brühüyyy
@simple observer 2.0: a maradékra! tudod, amin az a sok petty van:)) az honnan? jézuska? mikulás?
@Oxica:
én meg fordítva látom a németek fel vannak spannolva és robbanásig...kiborulás előtt

"mert ez mégse lehet hogy mi???"

a felfuvalkodottság

a messi elbaszott már 3 nagy helyzetet

brühüyyy
Azt röhögtem volna veszettül, ha a Louis Vuitton-ba csomagolt kupát - a brazil fotómodern mellett slattyogva-, a Rogán Antival vitették volna be. :-))
Müller már kezd hajazni Robbenre.
@rodeo36: rendben, ha te meg 3 hetet észak-koreában lehúzol! de a kgb-s igazolványodat nem ér vinni, max. egy lenin és putyin szobrot:)))
@rodeo36: Sok az eladott labda az argentinoknál a középpályán. Ami a fáradtság jele. Nem véletlenül cserélnek újra az argentinok. Na meg az is tény hogy a németek kondíciója a legjobb. Ez már 1954 óta így van.
na megyek alukálni, me holnap meló:)
mindenkinek szép hétfőt:)))
@taga20:
olyan vitaképességed van mint egy 6 éves hugyosmacának

brühüyyy
@Oxica:
ennyi pénzért? hát ...megéri

minden idők leglátogatottabb VB-j már közel 4 millióan látták

brühüyyy

dolgozzanak meg a dicsőségért...de ésszel és a messi most meg kell mutassa és nem elbaszva
@tristen2005:
az tisztán láccik a Dilma rajta röhög, a mellette ülő szemügés ürge is nézi ki ez a bolond, Angela a férjével, Putyin meg Blatterozik 2018-ra?

szép kis törpe és ugyanaz a kék szerelése van és ugyanolyan büdös is még sohasem volt tisztítóban

brühüyyy

teneked a lepke állandóan berepűl, vagy te magad vagy a lepke a tökeivel amik csattognak?
@rodeo36:

Nagy mazli. Akkor most ugy jartam, mint a nepmesekben: "Szerencsed, hogy oreganyadnak szolitottal!"
Ez esetben persze oregapadrol van szo...
@rodeo36:

nem én vagyok, csak nézegetem
@tristen2005: Blatter lecsapta Putyint vicctor kezéről. Ebből még gáz lesz vagy Gáza.
@taga20:

"a maradékra! tudod, amin az a sok petty van:)) az honnan? jézuska? mikulás? "

Most vegkepp osszezavartal!

Errol van szo?:
" öö..ööö.ööööö "

Ez az egyik "kedvencem" a televiziozasban. Amikor okos emberek ö-znek mint egy beakadt lemezjatszo. Vagy mert fogalmuk sincs, mit kene valaszolni a feltett kerdesre, vagy mert pontosan tudjak, csak eppen zakatol az agyuk, hogy mit is hazudjanak...
@simple observer 2.0:

kurvajó

brühüyyy

11-esek lesznek vagy valaki csakbebasz valamit
Én mondtam hogy hosszabbításban bedarálják az argentinokat.
@punkfrog:
hajszál pontos a Gisell Bündchen is előbbre való

brühüyyy

és természetesen a Plácido Domingo
@tristen2005:
én meg itt firkálok..

hát a kkor annyi

byebye argentina
@punkfrog:
A Viktor ott van szorosan a két utolsó banánköztársaság mögött. :-)
@rodeo36:
az is sokatmondó, hogy mely nem érintett államok vezetői vannak ott:
Dél Afrika
Oroszország
Antigua és Barbuda
Gabon
orbán viktor
Vége. A németek megérdemelten nyertek.

Igaz hogy az argentinok egy nappal kevesebbet pihentek és nagy küzdelemben győzték le a hollandokat. Ez nagy hátrány volt és egyszerűen nem bírták a végét. Na meg öt ziccert is kihagytak.
@punkfrog:
a Kirschner-t sem láttam...
Mario Götze 2014-es Foci VB bajnok lett

egyébként az én meglátásom szerint a messi elbaszta ezt alaposan kapott egy uccsó lehetőséget azt is de előtte volt neki vagy 5 és mindet

brühüyyy

sírásra nincs ok megérdemelték

kár mert lelkesek
@huzzadneki shakespeare:
a vitya az csak minielnök tehát államfők között...seholsincs

dehát ez a dili

most kupaosztás
addig megyek kavarok valamit még nem tudom mit?

brühüyyy
Azt hiszem a németek átvették a világuralmat a spanyoloktól hosszú időre.
Szerintem a 2016 os EB t is behúzzák.
@rodeo36:
Szereti ez a marha a focit, de nem is azzal van a baj!!
Jó nőstényeik vannak ám.
Pedig az amerikai kapus jobb volt, igaz ő már haza ment.
@Oxica:
úgy tudom a Howard az angol születésű és a Ferguson-nak nem kellett évekkel ezelőtt és azóta duzzog, tnyleg jó a Howard bár én ki nem állhatom a kopaszra borotvált idiótákat

brühüyyy
@Oxica: kiknek a nőstényei?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a gázai palesztinok mögött ki áll?
mert azt már megtudtuk tőled, hogy pl. az ISIS-t
és a szír felkelőket az amerikaiak.
a gázaiakat ki?
vagy tényleg csak papírrepülőkkel dobálóznak, és a zsidók csak túlreagálják?
mi az a HAMAS?
@punkfrog:
ti ezt sem itt sem máshol nem fogjátok megoldani

annyit feltétlenül tudnod kell, hogy a helyzetet létrehozták azaz egyike a másiknak egy hatalmas kellés ami tele gennyel a gázaiak el vannak vágva a tengertől pedig van saját tehngerpartjuk, és semmit sem kaphatnak amit a zsidók nem ellenőriztek le x-szer mielőtt...mégis van fegyverük mert van egy kanyar Egyiptom határán ahol lehet csempészni ...azaz a gázaiak élete egy rabság, mindenféle remény nélkűl, még meghalni is jobb, mint az, a zsidók meg a saját területükön is szegregálják a palesztínokat vagy azokat akiket annak mondanak és másodrendű állampolgárt csinálnak belőlük megfosztva minden tulajdonuktól, és mint birkákat terelgetik (nem értem miért nem emigrálnak? vagy ezt sem lehet?) tehát pusztán azzal, hogy izraelt létrehozták a nagyhatalmak ott ahol történelmileg állandó konfliktusban éltek több ezer éve minden szomszéddal és önmagukkal is, kialakítottak egy feszültségi pontot ami folyamatosan vörös izzásban van és néha kirobban...most éppen ez van ...senkinek sincs igaza de ordítoznak

lehetetlen így élni izrael egy militarizált őrűltek fölgye ahol külföldi pénzből jólét van és katonai fegyelem

brühüyyy

kár elemezni

meg kell szüntetni
@rodeo36: Never ending story. :(

youtu.be/8tIdCsMufIY

Ha már amúgy is szereted az animációkat.
@rodeo36: megszüntetni már lehetetlen...
megoldani én nemtudom és nem is akarom.
de valaki mindig idehányja.
pedig van nekünk elég bajunk enélkül is.
@rodeo36:
Ezért most seggbe fogsz kapni sokat és mélyen... remélem tudod?!

Érdekel a dolog, de annál jobban más, mert fontosabb az izénél; -papapapapageno - és a többit/folytatást tudod!:))
@Knósszosz:

már ott kell, hogy bicegjen nálad...brühüyyy
süti beállítások módosítása