Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.07.14. 08:57 Fabius

Verekedjetek!

Címkék: tgm miskolc baloldal pásztor albert

Mondtam már, hogy hagyjuk ezt a baloldali ellenzék dolgot, és a hétvége után egyre inkább erősödik ez a gondolat. Összeverekedni a Pásztor ügyön? Lehet, de miért csak ezen? Szerintem boxolják le azt is, hogy akkor most kit zárjon ki TGM a pártból (muhaha), és a főpolgármester-jelöltség dolgát is lehetne egy nagy gálán eldönteni közönség előtt, ahol az utolsó talpon maradó lesz a befutó. 

Veszett fejsze nyele az egész, ugyanis. 

Egyszervolt országban addig teccettünk balfaszkodni, amíg áprilisra a Jobbik a keleti országrészben második erővé erősödött. Tehette azért, mert a baloldalnak nem voltak válaszai, és itt most lehetne sorolni hosszan, pontosan mire nem, de felesleges: mert semmire. A Jobbik kicsi híján egyéni körzetet is nyert, tényleg egy hajszál választotta el a megdicsőüléstől Miskolcon. Hogy erre választ, helyesebben a helyiek közérzetére és igényeire kellene választ adni, az nem kérdés. Hogy Pásztor jó válasznak bizonyul-e, azon lehet vitatkozni, azon nem, hogy ezúttal megpróbálnak a mögé állók valamit reagálni az egyre jobban eljobbikosodó keleti végeken. 

Mire ment a baloldal ezzel most?

Sikerült verekedésig fajulva összeugrasztania mindenkit mindenkivel. Gulyás Márton tiltakozik mire megverik, TGM "kizár a pártból" mindenkit, Schiffer András pedig felakadt szemmel elküldi a picsába Pásztor jelölőit, mert azt érti, hogy cigánybűnözés, de azt nem, hogy mi a lófaszért nem volt kíváncsi rá meg a stábjára legutóbb sem senki Miskolcon

 

Pedig a videó tanúsága szerint levonandó konzekvencia éppen lett volna neki is. Na mindegy, ahogy az is, hogy Miskolcon nem tudják kicsoda a Gulyás Márton, és a Krétakört eszik-e, vagy isszák. Azt viszont tudják a Miskolciak, hogy az egész verekedős, egymással hajtépős, pártból kizárós képletből egyvalami azért kurvára hiányzik: a megoldás lehetősége erre:

számos utca.jpg

 Ez valahogy kimaradt úgy a schifferi mennyapicsázásból, mint a tégéemi kizárásosdiból, de én speciel se az együttől se a krétakörtől nem hallottam egy hangot se azon kívül, hogy Pásztor egy rohadt rasszista, mert rendőrkapitány létére ismertetett olyan bűnügyi statisztikát, amikor maguk az elkövetők hivatkoztak származásukra a cselekményük kedvezőbb elbírálásának - megélhetési bűnözés - reményében. Azt tudják Miskolcon mit akar kezdeni ezzel a Kriza féle helyi Fidesz, mit akar a Jakab féle Jobbik - ezek aláírást is gyűjtenek - de arról fingjuk nincs mit szeretne csinálni az úgynevezett baloldal azon kívül, hogy számukra érdektelen és jelentéktelen emberek összeverekszenek a tenni kívánt semmin. 

Na, pubik, csodálkozunk majd, ha Miskolc lesz az első jobbikos megyeszékhely? 

169 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr356506525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az, hogy növeli vagy csökkenti az államosítás a költségvetési hiányt, ez a kormányzati nyilatkozat szerint kétesélyes.
Csak azt nem tudom, a két verzió közül mlyik szól a hazai közönségnek, melyik az eu-nak.
Mintha az sugallnál az eu-nak, hogy ők így értelmezik az elszámolásokat.
@Benjamin Eisenberger: Ez a nyár a gyorsan változó idő és a gyorsan változó vélemények nyara. Gyurcsány cigányozik, Eörsi szerint még "romabűnözés" is van, Thürmer meg határrevíziót követel...2018-ban akár vissza is léphetnének a Jobbik javára... :)

"A fővárosi 32-esek terén emlékezett az első világháború kitörésének századik évfordulójára a Munkáspárt. Thürmer Gyula szerint a tőkés osztályok által kirobbantott rablóháborút rablóbéke követte, ezért elítéli a trianoni békediktátumot. A kommunista pártelnök szerint a határrevíziót az elmúlt 25 évben fel kellett volna vetniük a magyar kormányoknak.

mno.hu/ahirtvhirei/thurmer-kepmutatas-elhallgatni-a-bunozok-szarmazasat-1237213
"A munkát most azonnal meg kell kezdeni. A helyzet fokozatosan rosszabbodik, s egyre több helyen ténylegesen elviselhetetlen. Érdemes-e oda jutnunk, hogy az emberek szorult helyzetükben a rendőrség helyett a Magyar Gárdát hívják? Nem érdemes, már csak azért sem, mert elég sok adót fizetünk azért, hogy az állam megvédjen bennünket a szomszédainktól. Nem szabad félni a kemény lépésektől sem: ha a kiállhatatlan köcsögök nem értenek más nyelven – márpedig a napi tapasztalatok azt mutatják, hogy nem értenek –, akkor az államnak kötelessége akár erőszakkal is érvényesítenie az érdekeinket. Ezért tartjuk, baszki."

mandiner.blog.hu/2008/06/22/barna_veszedelem_in_da_house
@Benjamin Eisenberger:
"Helyes. Növelik az állami vagyont."
Az államosítás kizárja a szabad versenyt, mert kizárólagos piaci fölénye van.
Ezzel a piaci szereplők közül, mi fogyasztók rosszul járunk, mert nem választhatunk a piaci szereplők között aszerint, hogy melyik az olcsóbb,melyik nyújt magasabb színvonalú terméket vagy szolgáltatást.
Különben például mit érünk egy olyan nemzeti vagyonnal, amelyik csak veszteséget termel?
A vagyon nem minden.
@Mariann19: "Ezzel a piaci szereplők közül, mi fogyasztók rosszul járunk, mert nem választhatunk a piaci szereplők között aszerint, hogy melyik az olcsóbb,melyik nyújt magasabb színvonalú terméket vagy szolgáltatást. "
Te figyelj már! Én elhiszem, hogy ez így elméletben szép és jó, de mondjál már légy szíves néhány példát, amikor az állatól átvett valamilyen szolgáltatást a magánszektor, és az jobb szolgáltatási színvonal mellett is olcsóbb lett!

Csak mert ez a gyakorlatban úgy szokott működni, hogy a gondosan kimazsolázott, nyereséges részterületek "privatizálódnak" (a veszteséges persze marad állami). Majd az átvétel után kiderül, hogy itt mennyire nem éri meg vállalkozni, meg a nemzetközi piaci helyzet, meg a bizonytalanság, meg a kitudjami... Egy szó mint száz árat kéne emelni, és még a megemelt ár is totál veszteséges nekik, és ők már így is több milliárdot buknak évente, csak emberbaráti szeretetből csinálják még mindig. Ezzel párhuzamosan befigyel még nem kevés állami támogatás. Mert hát közös érdekünk, hogy megépüljön, közös érdekünk, hogy fejlődjön stb stb....

Ami azt illeti, sokkal jobban megéri valamit kifizetni a közösből, és államilag működtetni, mint ugyanúgy fizetni, de amikor kész, akkor átengedni valakinek akié majd a megtermelt hason lesz a jövőben. És aki hallani sem akar arról, hogy ebből valamit visszaadjon, hiszen az az ő tulajdona...
@űrszelvény: pl. telefon. Egyáltalán, hogy lett, és nem kellett rá éveket várni...
@űrszelvény:
Szia!
"Mondjál már egy példát, amikor az államtól átvett valamilyen szolgáltatást a magánszektor, és az jobb szolgáltatási színvonal mellett is olcsóbb lett."
Jóllehet, én elsősorban a szabadversenyről beszéltem, ahol nincs kizárólagos fölénye a piaci szereplőnek, de az államosítás is ezt jelenti.
Saját példámmal szolgálhatok:
Megjelent konkurrenciának az EMFESZ gázszolgáltató, aki 8%-kal olcsóbb áron adta gázt. Amellett a számlázási gyakorlata tiszta és világos volt, nem olyan számháború, mint amilyet napjainkban tapasztalunk.
Az utolsó bekezdéseddel egyetértek, hiszen a napjainkban történő államosítások egy későbbi célcsoport részére való átjátszási szándékkal párosulnak, és akkor jön számunkra az a pofára esés, amiről a szabadverseny kapcsán szóltam:
Ez a célcsoport fogja a piacon egyedül diktálni az árakat attól függően, hogy mennyi extraprofitot kíván bezsebelni.
"Na, pubik, csodálkozunk majd, ha Miskolc lesz az első jobbikos megyeszékhely? "

Nem lesz dzsobbikos. Fideszes marad!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
fideszkormány külön, nagybetűvel, hangsúlyozva?
apám, ez a csávó keményen betolja, tövig!
a nyelvét.
Vartam a posztot. Egyreszt, mert ezek azok a temak, amik igazan erdemi kerdesek, es ezek mutatjak meg, hogy az egyes ballib partok hogyan akarna(na)k egyes temakkal foglalkozni.

Masreszt nem kicsit gonosz modon, mivel ismert volt Fabius velemenye Pasztorrol, vartam, hogy milyen posztot rittyent ossze olyan temaban, amikor Gyurcsannyal kerul egy platformra. ;)

Na de komolyra forditva;

Pasztort nem ismerem, a 2009-es ugy elott es annak lecsengese utan meg csak nem is hallottam rola. A meglehetosen szerencsetlen beszedet nem tartom tul szimpatikusnak, meg ha el is fogadom, hogy esetleg csak rossz fogalmazas miatt hangzott ugy, ahogy.

Amikor eloszor hallottam, hogy Pasztor 3(!) parti kozos jelolt lett, akkor nem kicsit lepodtem meg.

Eloszor is, mert nem hiszem/hittem, hogy o lenne/lett volna a legjobb jelolt. De elfogadtam, hogyha a 3 ellenzeki part obenne tudott megegyezni, hat legyen.

Masreszt mind az Egyutt, mind a DK fele egyertelmu volt, hogy komoly dologgal neznek szembe. De minthogy 3-parti KOZOS jeloltkent jott le a hirekben, ugy gondoltam, hogy akkor ezek szerint mindharom partnak meg van a sajat elkepzelese, hogyan kommunikalja majd az ugyet.

Igy aztan nagyon nem is lepett meg, amikor jott a hir, hogy az Egyutt nagyfonokei megiscsak a kihatralas mellett dontottek.
Ez ugye a multkoriban itt altalam is emlegetett, inkabb liberalis hozzaallasukat persze csak megerositette bennem.
Az Egyutt tehat helyi szervezete felett nyult at, hogy TI azt nem tudjatok, de MI innen a fovarosbol aztan igen. Ez akar kinos pillanatokat is hozhatott volna nekik, de volt egy masik volt kormanyfo is a kepben.

A DK azt kapta, amit megerdemelt. Legalabbis egy fokig. A fagyi ugyanis visszanyalt.
GYurcsany maga is erosen allt ki Pasztor multkori beszede ellen, igy aztan (mint fentebb emlitettem) kerdeses volt, mit kezdenek majd e palfordulas lekommunikalasaval.
Lathatoan nem is voltak felkeszulve a dologra, de tukeppen meg csak szerencsejuk sem volt. Egyreszt (szinte) minden media, beleertve a meg maradek ballib tulnyomo tobbseget is, azonnal nekikesett.
Masreszt a szereny mediajelenletuket melyet a temaban kaptak, sikerult nem kicsit elbarmolniuk. Szemely szerint, a tolem szokasos johiszemuseggel, azt gondolom, hogy Eorsi csak rosszul fogalmazta meg, amit akart. De persze az sem kizarhato, hogy ez egy freudi elszolas volt, es valojaban ez a velemenye, vagy megilyenebb...

Ezt a helyzetet tetezte meg Gulyas provokacioja, amibol amugy a maximumot kihozta. Most a DK vagy azzal egeti magat, hogy esemenyeik elejen figyelmeztetnek, hogy senki ne uljon fel provokacioknak, vagy szamithatnak hasonlo jelenetekre a kesobbiekben is...

Es akkor most mi lehet Miskolcon?

Az EP eredmenyek tudhatoak, a parlamentieknek nem nyomozok utanna:
www.valasztas.hu/hu/ep2014/877/877_0_index.html

Ez alapjan Miskolc nem volt TELJESEN remenytelen az ellenzek szamara. Egy eros, KOZOS kampannyal akar meg szoros is lehetett volna. Az Egyutt ugyesen ugrott ki az ugybol, hisz meg csak felelosse sem tehetoek Pasztor elbukasaert. Noha a szocik es a DK meg fogja probalni, hiszen ez kotelezo.
Ugyanakkor attol sem kell tartani, hogy Miskolcon Jobbikos polgarjeno sikeredne az osszel. Mar csak azert sem, mert Krizaek kitelepitos trukkje bizonyara jopar Jobbikost atcsalogat majd, hiszen mint a linken latszik, a varosban a Jobbik tamogatottsaga a Fideszenek meg a felet sem eri el...

Az MSZP es a DK mar beleragadt Pasztor jelolesebe. Miskolcon csodaval hataros lenne, ha az esemenyek utan nem a Fidesz nyerne. Az egyetlen kerdes, hogy az Egyutt indit-e kulon jeloltet?

Tobb erv szol amellett, hogy NE inditsanak.

Az egesz ugynek, es ebbe meg bele sem szamitom a hetvegi DK-Egyutt egymasramutogatast, 2 nagy kovetkezmenye latszik.

1. Ahogy Fabius is emliti, a valaszok hianya. Marmint, hogy mit is csinalnanak a helyzettel az egyes partok.
Az Egyutt erelyes jogvedokent kimenekult az ugybol, es aligha fogja magat beleartani ujra.
Az MSZP es a DK pedig meg ha akarnanak - Pasztor mai linkelt produkcioja alapjan, nem is nagyon akarnak - sem tudnanak mas mondanivalot eljuttani a szavazokhoz; az MSZP marad a Mesterhazy altal vizionalt rendparti szoci part, a DK pedig egy verekedos fajgyulolo part.

2. A budapesti fopolgi valasztas is alaposan meg fogja ezt szenvedni. Nem lenne meglepo Tarlos ujrazasa...

Tenyleg nem ertem, hogy miert kellett ezt ennyire tulspilazni?!
"Egyelőre teljes a felfordulás az új Külgazdasági és Külügyminisztériumban – erről beszéltek a hvg.hu-nak minisztériumi és diplomáciai források is. Mint egy informátorunk fogalmazott, „ez persze részben érthető is, mert a külügyön kívül a volt Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumból, valamint a Miniszterelnökségről is kerültek ide emberek".

Hogy „a szervezeti- és munkakultúra összehangolása” mennyire nem megy egyszerűen, arra forrásunk csak egy példát mondott: korábban, ha a miniszter, vagy valamelyik államtitkár, helyettes államtitkár találkozott egy nagykövettel, vagy külföldi diplomatával, előtte egyrészt mindig konzultált az adott országért felelős minisztériumi referatúra munkatársaival, másrészt utólag is beszámolt nekik a tárgyalásokról, és készített egy feljegyzést. „Most semmi ilyen nincs, ha Szijjártó Péter parlamenti államtitkár vagy helyettese, Magyar Levente találkozik valakivel, azt legfeljebb folyosói beszélgetésekből tudjuk meg, sem előtte, sem utána nem kérdeznek meg minket, ami csak azért baj, mert mi sem tudjuk, hogy alsóbb szintű egyeztetéseken konkrét ügyekben milyen álláspontot képviseljünk” – mondta forrásunk."
hvg.hu/itthon/20140711_Navracsics_Szijjarto_kulugy_kulgazdasag

Hiába no, a professzionalizmus, szakszerűség, szakértelem...

Azok a "boldog '50-es évek" fílingje lengi be a zországot.
Ettársak, ne higgyétek, hogy elődjeitek, tudjátok, a komcsi faterjaitok nem ilyenek voltak.
Dehogynem, ezért lettetek MSZMP és KISZ gecik, evégre MSZMP-s anyátokat is eladtátok volna, ahogy ma is a Piktorért, a KISZ majomért is naponta köpitek szembe volt komcsi szüleiteket, saját MSZMP-s és KISZ-es múltatokat.
Így lehetett cipészből a TVK vezérigazgatója valaki, meg hasonlók anno, ahogy manapság utolsó pártgeciből senkiházi diplomata...
Hiába no, a Párt seggnyalói és a megbízható ettársak fénykorát éljük, akik egy kis buksisimiért a hazájukat is eladják.

Ja, a fostalicska magyar foci eredményeihez:
A magyar kajak-kenusok 8 arannyal és 5 ezüsttel tértek haza az európabajnokságról.
Állami támogatásuk, finanszírozásuk a 100-ad része se, mint a magyar focinak...
ÉRTEM ÉN!
EREDMÉNYESSÉG A KULCSSZÓ!
Ez a videó óriási. Schiffer a picsában.
"Csodálkozunk majd, ha Miskolc lesz az első jobbikos megyeszékhely?"

És ez miért lenne baj?
Hiiiii... ba+... Ez tényleg elmebeteg! :D

"Az érpataki polgármesternek annyira fontos a lelki üdvösség elősegítése, hogy két évvel ezelőtt négy civil szervezetet is alapított a cél érdekében. Orosz Mihály Zoltán sokakkal ellentétben pozitív gondolkodású: a cégei rajta vannak a végrehajtás alatt álló adózók listáján, amit ő ki is használ egy jó kis kísérletre.
Érpatak polgármestere, Orosz Mihály Zoltán több vallási szervezet vezetője is, mindegyik ilyen szervezet a saját lakcímére van bejegyezve. Orosz az atyja a zéró toleranciát hirdető „érpataki modellnek”. Jó kapcsolatokat ápol a Jobbikkal és olyan szélsőjobboldali szervezetekkel is, mint például a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vagy a Betyársereg. Szívesen vett volna részt az idei Budapest Pride-on, de hiába akart a tömegbe menni, nem engedték be, ami miatt azóta is neheztel a szervezőkre.
Orosz meglehetősen aktív, és úgy tűnik, nem csak polgármesterként: 2012-ben négy vallási szervezetet is létrehozott. Az egyik a Becsület Légiója. A szervezetről keveset tudni, de a polgármester időnként katonai gyakorlóruhában jelenik meg itt-ott, és egy korábbi, az Átlátszó.hu-nak küldött helyreigazításában azt írta, hogy ez a ruha a Becsület Légiója formaruhája.
De mi a Becsület Légiójának a célja hivatalosan? Íme:
A lelki üdvösség elérésének segítése lelki-spirituális tevékenység végzésével, az élet életfölötti értelme megtalálásának segítése, továbbá egyéb, az alapszabály 2-3. §§-aiban foglaltak szerint.
Ugyanarra a címre van bejegyezve az A Nap Szíve Lovagrend nevű szervezet is. Vajon mi ennek a szervezetnek a célja hivatalosan? Ugyanaz, mint a Becsület Légiójának:
A lelki üdvösség elérésének segítése lelki-spirituális tevékenység végzésével, az élet életfölötti értelme megtalálásának segítése, továbbá egyéb, az alapszabály 2-3. §-aiban foglaltak szerint.
És ha ez a két szervezet még nem lenne elég, van még ezeken kívül három.
Az egyik a Benefícium Szeretetszolgálat. De vajon ez a szervezet mit akar? Íme a hivatalos céljuk:
A lelki üdvösség elérésének segítése lelki-spirituális tevékenység végzésével, az élet életfölötti értelme megtalálásának segítése, továbbá egyéb, az alapszabály 2-3. §-aiban foglaltak szerint.
De most őszintén, ki érné be három ilyen fantasztikus szervezettel, amely mind egy irányba, egy cél érdekében alakult? Még szép, hogy kell még két szervezet ezek mellé! Az egyiket úgy hívják, hogy Szent Korona Rend.
És vajon mi a Szent Korona Rend célja? Soha nem fogják kitalálni:
A lelki üdvösség elérésének segítése lelki-spirituális tevékenység végzésével, az élet életfölötti értelme megtalálásának segítése, továbbá egyéb, az alapszabály 2-3. §-aiban foglaltak szerint.
De csalódniuk kell, ha azt hiszik, hogy Orosz Mihály Zoltánnak annyira fontos a lelki üdvösség elérésének segítése, hogy az ötödik szervezete is ezért küzd. A Múzsák Ihlete Európai Integrációs Térségfejlesztési, Telekommunikációs, Kulturális és Ismeretterjesztő Alapítvány földhözragadtabb célokat tűzött ki maga elé:
Az emberi értékek, s a szellemi, kulturális (természeti, közösségi, stb.) kincsek és javak gyarapítása és védelme, ismeretterjesztés, közművelődés elősegítése.
És miközben Orosz mások lelki üdvét próbálja elősegíteni, a cégei lelki üdvéért az adóhatóság gondoskodna. Az Érpataki Modell Kft. szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal végrehajtás alatt álló adózók listáján, de Orosz többi cégével sincs minden rendben: az Apollón „777” Kft. adószámát évekkel ezelőtt jogerősen felfüggesztették, a Hermész-777 Kft. pedig tavaly óta van NAV-végrehajtás alatt."
index.hu/belfold/2014/07/14/orosz_mihaly_zoltan_lelki_udvossege/

Háááát... a buzik ehhez a kreténhez képest sokkal normálisabbak! Ráadásul a NAV végrehajtás...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudod, azért az ijesztő, hogy a dzsobbik bárhol abban az országban, legyen az kelet vagy nyugat, eredményt mutat fel. ugyanis az azt jelenti, hogy ott a remény hal is eltávozott!
@nincs_itt:
Rosenheimi világost! :))
Nagy buli van még?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): nagy buli vót! most már, hogy idézzem Tóta W.-t, "hazamentek a passzívházukba, és megtervezték a nyaralást!"
te azért még be vagyok rágva, mint a 6-os anya, amié' nem láthattalak vendégül!
@nincs_itt:
Majd még elfogyasztjuk az a sert, nyugi! :)
"Na, pubik, csodálkozunk majd, ha Miskolc lesz az első jobbikos megyeszékhely?"

Ti biztos csodálkoztok. A magyarok viszont örülni fognak.
Gulyás egy marha speciel. z a pofon meg tiszta haszon neki.
endresy.blogspot.com/2014/07/gulyas-marton-es-pofon.html
különben a kutya nem foglalkozna sem vele, sem a krétásokkal
Nyííhahahahaha ezt egyre jobban élvezem... :DD
@simple observer 2.0: "Tenyleg nem ertem, hogy miert kellett ezt ennyire tulspilazni?!"

Nincs ez "túlspilázva". Ez egyszerűen egy számító puccs volt az EGYÜTT-PM részéről, semmi más.Féleszű nimand társaság az EGYÜTT-PM, de ennyire nem hülyék.
Ha ez egy véletlen baki lett volna, akkor már az elemis autista is tudja, hogy ezek után már nem szabad kihátrálni egy nehezen összehozott megállapodás mögül, amit helyi szinten végigtárgyaltak.De mit tesznek ezek? Nincsenek kussban,hanem még aznap ország világ előtt nevetségessé teszik a megállapodást, majd ezután beindul a baloldali média, na nem védeni az ellenzéket, hanem támadni a.... DK-t.És persze, nem elmenve a DK demonstrációra, hanem minő véletlen, még ellentüntet is az a gyökér meg a PM-es csapat.A Gulyás örüljön, hogy megúszta ennyivel a nyugdíjasok között, ha mellém tévedne egy ilyen szituban, ennyivel nem úszta volna meg.De mindegy is a céljukat elérték.
Azért valahol már kínosan szánalmas, hogy nem a jobboldal támadja az ellenzéket, hanem a szövetségesek (ha-ha-ha szövetséges).Igaz a mondás: akinek ba**meg ilyen barátai vannak, oda már nem kell ellenség sem.
Ezekkel neki menni a önkormányzatinak? Az egyenlő a harakirivel.Miskolc elment, a főváros elment, kár a gőzért.Ezekkel nem szabadna szóba állni sem..
Nem ez volt az első ilyen eset, lesz még ilyen októberig
@sivatagi n.: És mi vagyunk a pirézek, te nagyon okos, te?
@E.Csaba:

Ki nem szarja le hogy melyik ballib puccsolja a másik ballib gittegyletet??!!, lényeg hogy fúrják egymást ahol csak tudják, szidják, verjék egymást, köpködjenek...., addig a karaván halad...és persze az ország is, a balliberális "értelmiség" nélkül. Az országnak nincs rátok szüksége, erről szólt április 6-a és május 25-e, és az önkoris vákasztás is erről fog szólni.

A normális, polgári embereknek mindegy hogy az mszp, a nemegyütt vagy a déká kezdte a cicaharcot, lényeg, hogy mindannyian elmehetnek a picsába, hisz jön az újabb bucira verés ősszel a Fidesz részéről.

Mentek a süllyesztőbe végleg hehehehe.

Hajrá Fidesz-KDNP, hajrá Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!
@E.Csaba:

"Miskolc elment, a főváros elment"

Szeged is elment, ami tényleg nagy kudarc a ballerek részéről.

Ennyi volt elvtársak!

De ne búsuljatok elvtársak, Lengyelországban is hangyafasznyi a baloldal (szinte nem is létezik), nálunk is az lesz pár honapon belül.
@Benjamin Eisenberger: "Hajrá Fidesz-KDNP, hajrá Orbán Viktor Miniszterelnök Úr"
Miért nem ezzel kezdted? Akkor nem olvaslak végig, féleszű..!
@évásanyó:
Ugyan!
Túlértékeled ezt a szervilis kretént!
Imádja a libsibolsi Piktort.
És???
Van az úgy, evégre legalább ezek a komcsik tartsanak össze, ha már a másik hülye baloldali pöcsök olyan széthúzóak... :)
@E.Csaba:
Jajj... ne... ezt a féleszű kretént végigolvasni? Ugyan... annyi értelme van, mint a magyar focinak.
@évásanyó:

Nem vagy egy állhatatos személy, a múltkor tahótlanítottad, most újra olvasod?:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Nézd meg a számlálót, meg a kommentek számát, hányan vagyunk kiváncsiak erre a féleszű bagázsra, Csak azt nem tudom, hogy miért nem zümmögnek a Mandineren, vagy a Kurucon.Azzal bezzeg nem dicsekszenek, hogy a Kuruc tulaját égre-földre keresi a rendőrség, muhaha..:))
@tristen2005:
Perverz az anyó! Vagy csak amikor este felveszi az esti bőrszerkóját, megvadul... :D
@tristen2005: Hát azt hittem, megjavult, de ha nem olvasom, nem tudom lehülyézni.))
@évásanyó:
Az FBI egy közönséges bűnözőt keres személyében, aki valamiért menekül... evégre ha nem lenne semmi vaj a füle mögött, akkor miért hagyná a többszázezres óvadékát úszni, a házán és az ottani egzisztenciáján kívül?
Evégre ez is csak egy sunyi kis náci.
@évásanyó:
Persze, jöhet... bőrt nem tudok varrni! :D
nem kell világvége hangulatot kelteni. ha miskolcnak jobb kell, akkor jobb lesz. slussz passz. Avas az egész.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Bolika mit képzelsz egy vénasszonyról, méghogy bőrt varrnál, azt már nálam fölösleges:)) Szóval egyik este még működörr a viberem, beszéltem a gyerekeimmel, másnap mikor hívtam őket, ahogy kapcsolt, már le is dobott a net-ről, azóta se működik, tudsz segíteni?
@évásanyó:
Eltávolít, majd újratelepít! Valami besérült.
nepszava.com/2014/07/velemeny/bartus-laszlo-feri-es-a-rasszistak.html

Bartus László megmondja, és milyen igaza van!

Ez egy végtelenül megosztott ország és tele van populista hülyékkel. Megérdemeljük a sorsunkat.

Igaza van a trolloknak sajnos, minden település (még Szeged meg Pécs is) a fidesz kezére kerül az ostoba "baloldal" miatt.

Az utolsó óccsa le a villanyt!
B+! Ezek se lesznek már betegebbek... :))

"Heisler András, a Mazsihisz elnöke a Nol.hu-nak adott interjújában azt mondja, pletykákból tudott csak arról, hogy Schwezoff Dávid, a Budapesti Zsidó Hitközség ügyvezető igazgatója korábban melegbárokban lépett fel,
de erről semmiféle bizonyítékot nem láttam. Se fényképet, se mást. Éppen ezért nem is foglalkoztam vele."
index.hu/belfold/2014/07/14/heisler_schwezoff_david_tavozzon/

Olyan igazi ... szépfiú... ;)

Nem a jobbik valami radikális melegszárnya ez? Tutti?
@évásanyó: Hiába adom meg a telefonszámomat a letöltött vibernek, nem küldi el a 4-jegyű kódot a mobilomra.@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
@Amadeus62:
A baloldal rég halott, csak egyenlőre kissé túl virgonc. Nem kár értük, rég felejtős amúgy is ez a bal-jobb féle szemfényvesztés. Szemléletes példája a sok komcsipalánta fidesznyik, akik mára lelkesen hangoztatott jobboldaliak, miközben ordas érdekkomcsik voltak, maradtak is a tetteikben. Tolvaj csürhe, takaróznak azzal az ideológiával, amit jobban el lehet adni.
Ha holnaptól a baloldalisággal többet lehet keresni, Piktorunk a Kommunista Internacionálé alálnoka lesz, és büszkén hirdeti, hogy ők mindig is igaz komancsok voltak.
A sok birka pedig lelkesen béget majd...
@évásanyó:
Fertőzött lesz... ez bonyi innentől, vidd be inkább egy telefonos boltba, megnézik miért nem megy fel. Android?
@E.Csaba:

Mint a legtobbszor, most is johiszemuen feltetelezem, hogy ez csak nehanyuk sajat akcioja volt.

Ugyanis ha en szerveznek egy hasonlo trukkot, akkor biztos olyasvalakikkel csinaltatnam, akiknek semmi kozuk, semmilyen kapcsolatuk nincs, ami hozzam kotheto lenne.
@E.Csaba:

"Miért nem ezzel kezdted? Akkor nem olvaslak végig, féleszű..! "

Ilyen priman lebuktatni magad, hogy milyen ritkan olvasgatsz, irkalsz errefele .... ;)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): nem , symbian e52 nokia, ezen ment kezdetben, aztán csak leállt. ujra lett teleőitve a víber, de akkor már nem küldte a kódot a telónak. szóval aszondod irány a telószervíz? nem a pc. de a számitógép nem küldi a kódot a telefonra.
@évásanyó:
Passz... telefonoshoz vele, lehet, hogy csak egy szimpla beállítás lesz. Ha egyszer beregisztráltad a viber-t, akkor utána már nem kell kód, simán megy újratelepítés után. Ha nem, akkor más a bibi...
@nincs_itt: "Szóval Magyarország ilyen fura hely lett, ahol a "demokraták" jobbszélről padlógázzal a járdán előzik a "nácikat". S van még cseresznye a tortán levő habra is:
A kommunista örökséget (majdnem azt írtam: ökörséget, s az sem lett volna hiábavaló) nyíltan felvállaló Munkáspárt elnöke, Thürmer Gyula a minap az I. világháború kitörésére emlékezvén Trianon rablóbékének nevezte, s szerinte "a határrevíziót az elmúlt 25 évben fel kellett volna vetniük a magyar kormányoknak". Szóval, a komcsik is a járdán, jobbról előzik padlógázzal a "nácikat".
De kérem, hol marad hely a gyalogosoknak?"

jobbegyenes.blog.hu/2014/07/14/magyarorszag_megorult
mindenki a gabci lapátját akarja, mert azzal akkora gödröt lehet ásni a homokozóba, hogy az egész ország beleférne.de a beste nem adja. azaz ő projektje. de a Közgép markolósa csak bólintásra vár.
@röf:

Te, tökfej, éltél te egyáltalán 2009-ben? HA igen akkor tán emlékszel, hogy a miskolci szocik Kálival az élen kiálltak Pásztor mellett, amit aztán a miskolciak egy szimpátia tüntetéssel is megfejeltek.

Nem fontos, de tán' érdekes, hogy akkor se volt mindenki horngábor, és Gyurcsánynak is meg kellett hátrálnia a legerősebb megyei vezető lázadásától.

Mondjuk beléd kár a szó, de a többieknek érdekes lehet.
@évásanyó:
a PC-dben nincs internet? vagy mi a gondod? a kommunikáció a PC és a telefon között elbaszódott? valami csomó van a levegőben, TEK betette a lábát

én kizárólag PC-t használok...úgynevezett zsinóros telefonom sincs abba dugóba a kaputelefon van bedugva kizárólag és azt meg tévén látom kijafasz keres ha engem...

komplikálod az életed? mirejó mindez??

képeket internet nélkűl deróttal is le lehet tölteni és megosztani és nem is pazarlod a telefonszámládat

nem értem

brühüyyy
@Fabius:
aggyál neki de nehogymű' nevelt legyél...a benjamin meg ez a disznó provokátorok, semmi más

ki kell elégíteni őket valamilyen módon, mint én anno a zazbej trisztánt azóta sem láttuk a benjámin szerintem gulyásgergely személyesen, és információt gyűjt mert már a saját vonala lófaszt sem ér mert azok mindenre bólintanak és akkó' a gergelyke nem tudhassa, hogy váreráatankasarkon vagy csak holnap

brühüyyy
@jaegtoer:
ezt amit ti magyarországnak neveztek, én meg moslékos vályúnak, nagyon közel van a ponthoz amit inglischűl: POINT OF NO RETURN
nek neveznek

és egyetértek

rémisztő

maradt még rajtunk blogtársakon kívűl épelméjű?
néha a sajátomat i8s megkérdőjelezem dehát én nem osztok nem szorzok és magyar nemes vagyok
@geróf rodeo36,52

de mi lesz az ártatlanokkal?

vagy Kipling-gel kell egyetértenem a RikiTiki Tevi kapcsán ahol aszongya a fekete kobra tojásait kell először megroppantani és utána a család csúszómászó maradványait mert amint kibúvik a tojásból ugyanolyan halálos mint a vénséges

mongúzt nekijjek

brühüyyy

óh borzalom istene ne haggy el
@rodeo36: Bucikám, most én senem nem értelek Téged. A viber ingyen van, de valami elba..ott, mert ahányszor engem hívtak, vagy én hívtam valakit, kapcsolás után azonnal kivágott a netről.A net a pc-en van a telómon nincs. Egyébként hogy vagy mindig?Ma már hiányoztál az anyónak:))
Egy rövid kérdésem lenne: Pásztor hogy kezelné a képen látható helyzetet?
Mert én még erről sem hallottam semmit. OK elmondja, lopnak a cigányok. És? Hogy oldja meg, mi tesz ellene polgármesterként?
Amúgy Miskolcon is krv gyenge a baloldal. Egyszerűen a jobbik erősödése - és a sokat szidott választási rendszer miatt - esélyük van 33,5 %-kal nyerni. (nem fidesz 50, jobbik 20, hanem 33-33 % )
@rodeo36: Mit jelent a nevedben a 36,52 drága grófom?:))
@rodeo36: óh borzalom istene helyett óh borzalom Atyja ne hagyj el, de jó, hogy nem tettél idézőjelet, ezért úgy is jó, ahogy Te írád, üdv:Ágnes asszony
@évásanyó:
ma hatalmas városon át körútata tettem meg...muszály...lesz kés meg egyebek hasgatni fognak jövő héten (nem fognak felszeletelni) és utána meg a sajgás lesz...addig meg egy csomó dili

szóval e'vvan

és most, hogy végre hazahozott a kerék...iszom akármit ami árt

egészségedre

persze dög vagyok a nap még magasan fenn jár

brühüyyy
@rodeo36: Szóval megoperálnak valamivel?
@rodeo36: Szóval megoperálnak valamivel?
@évásanyó:
a 36 nem jelent semmit de fontos, hogy nehogy... a.52-őt most találtam ki, hogy még inkább egyedi legyek...geróf meg ha már hercwegvoltam (igaz aki kinevezett az nagyhercegnek titulált egy egyetemi vizsga végén a zsűrinek, hogy "azt" ne kérdezzétek tőle, mert akkor nem megyünk haza...és akkor már túl voltunk a déleurópai reneszánsz szobrászat és festészet meg némi irodalmon...a többi cóvizsgázók meg megkérdezték hogyan lehet, hogy 54 percig beszéltél egyfolytában és a vizsgabizottság egyszer sem kérdezett közbe...mondtam nem tudom, de vidámak voltunk

ott kaptam egy kis "hátszelet" az egyik tankörtársam mondta mikor kijöttem, hogyan érezted hogy 3 cm-rel a talaj felett jártál?

mondtam ez az én járásom és kurvára röhögtünk rajta

brühüyyy
@évásanyó:

rendbetesznek egy valamit amit egy tavalyi 3.5 órás műtét után már nem tudtak mert a gerincem kezdett magához térni (tudniilik a gerincvelőmet kellett megszakítaniuk, hogy ne haljak bele a kábítószerekbe

ez most kis félórás izé amit zsebből csinál a zseni ma találkoztam vele annyit kérdezett, van e kérdésem, mondtam, benn kell maradnom vagy mehetek haza, és mehetek azaz a pia itt lesz a többim meg fejhallgató kérdése éjjel fél négykor amikor a szomszéd már nem holdkóros

brühüyyy
@évásanyó:
feltettem a D-t: Karajan/BWV244/janovitz,chr.ludwig,peter schreier, horst laubebenthal,DFD,m W.Berry, A. Dyakov wiener

brühüyyy

és akkor
@rodeo36: Jól értem, hogy tanári diplomád is van? A műtét után meg ne virgonckodj, mert kellesz nekünk, ok?
@évásanyó:

az egy PhD volt az első

brühüyyy
@rodeo36: azután..., kiváncsi vagyok a sulikra, miket végeztél? Nekem egy egyetem(Lomonoszov, két főiskolai tanári szak, egy könyvtárszak, két nyelv tanári szak, csak ennyi.
@évásanyó:
Firenze ami tanításra is feljogosít, előkészítésként déleurópai nyelvek főiskola...négy nyelven tanári...és utána a déleurópai reneszánsz zenéje, majd ugyanabban a romanticizmusból a harmóniai kifejezés útjai,

de dolgozni is kellett...

brühüyyy
@évásanyó: itteni Calagary autóipari mérnöki entrepreneur (vállalkozó) a karosszéria elemzése és fejlesztése...gyártási eljárások alkalmazása

és ebben a gyakorlati munkám, amiben nemzetközi gyakorlat is benne volt elismertetni tudományos fokozatot (4 kontinens termelése a vonatkozoó elemekkel, céghez kötődően)

az a helyzet, hogy nem én kezdeményeztem, hanem a munkáltató adta az ötletet, hogy neki is jobb...

brühüyyy
@rodeo36: Nekem is, Édesapám az érettségim után egy hónappal kapott infarktust, belehalt.Csak 58 éves volt, és marha jó ember.Utána Anya már nem tudott tanittatni.Az oroszt megpályáztam (UNESCO) megnyertem, a többit meg meló mellett, ahogy Te.Ezért tudjuk értékelni a munkát is meg a tudást is.
@évásanyó:
figyeld meg -ha- hozzászólnak...mik gyünnek

brühüyyy
@évásanyó: Ha tul leszel az operáción ide írd meg, hogy sikerült és mi van veled:muterka@gmail.hu
Nyerjen a jobbik Miskolcon!Hajrá!
Aztán megmutathatják!Gyerünk, gyerünk most vagy soha!
Nagyon kíváncsi vagyok mit csinálnának!
Gyerünk!Csináljuk meg!

Viccen kívül, tényleg szükség lesz arra, hogy a jobbik kiteljesedhessen.
Miskolc az egy tökéletes hely erre.
Bár semmi kötődésem a városhoz, vagy éppen ezért.
Muszáj hatalomra kerülnie a jobbiknak, hogy igazán kiteljesedhessenek!
Érpatak az nagyon kevés mintának!
Egy nagyvárost a jobbiknak,százat ezret!!!
"Gyerünk uram, mutassuk meg mire megyünk mi ketten!"
@évásanyó: hasonló cipő.érettségi előtt 2 hónappal.én a zenébe menekültem.(nem klasszikusba...)
sokat röhögött a zenéimen, de hallgatta "lelkesen"!panel kisszobában 2x50 watt!
3 emeletet behangosítottam vele!
@punkfrog: Régen volt, sose tudom kiheverni...:((
@punkfrog: @rodeo36: Jó8, Aranyoskáim, holnapig!:))
Na, integráltátok már a cigányokat?
@évásanyó: úgy lesz, kösz

brühüyyy
@Amadeus62:
Bartusnak EBBEN igaza van:
"Ez az információ legfeljebb az oktatás, a szociális munka irányát jelöli ki, nem egy fajt, népet, kisebbséget azonosít a bűnözéssel"
a többi meg együtt üvöltés a balliberális farkasokkal. És Fritz Tamással az MNO-ról.
Én a helyében erre nem lennék büszke.
1.
Péter is megtagadta Jézust (háromszor is) mégsem ezekért a mondatokért említjük szentként. Na persze a maga korában nem voltak magyar balliberális megmondó emberek, mert azok gondoskodtak volna az ellenkezőjéről.
2. AZ A ROSSZ, AKI ROSSZRA GONDOL!
Aki hajlandó a Jobbik rasszista értelmezését elfogadni egy szóról - az maga is rasszista.
Az tisztességes értelmezésben: "cigány származású MAGYAR elkövetők által jellemzően, a statisztikai átlagtól eltérően, felülreprezentáltan elkövetett
bűncselekmény-fajták"
Amint egy liberális értelmiség előáll egy
P.C. MÁS megnevezéssel, akkor majd azt használjuk. Akkor ki lehet átkozni as szót,
és rátámadni arra, aki ezt egy szakmai értekezleten használja.
3.
Az illető egy hivatásos hecker, már több más rendezvényt is megzavart. Ettől "igazi demokratának" nevezni egy kissé necces!
Amint az is, hogy a nyóckerben élve már miskolci cigányügy-szakértőnek minősíti magát! Amit meg Pásztor szemére vet, mint hiányt, felér egy messiás-várással.
SENKINEK sincsenek reális megoldási javaslatai, miért éppen egy vidéki rendőrkapitánytól várja azt a megoldást, amit a TELJES balliberális elit nem tudott
előállítani?
4.
Ettől még sajnálatos, hogy a tudatos provokációja célt ért. De ezért a DK-t és személyesen Gyurcsányt felelőssé tenni olyan, mint a melegeket netán Alföldit felelőssé tenni az elmebeteg meg-gyepálásáért a kamionnál!
@kekex: Forgács István tanulságos írása

Ebből a pozícióból aztán persze lehet menni tüntetni újságíró ellen, fel lehet venni „Cigány vagyok” feliratú táblát magas szintű, vezető politikusnak, és körbe lehet kiabálni a világot azzal, hogy magyar jobboldal kirekesztő. Zsidó- és cigányellenes. Még ha maguk között ők is tudják, hogy ez nem pontosan így van.

De persze a dolgok változnak, a végtelenségig ez sem mehet. A 2014-es parlamenti választások után az MSZP-ben valaki végre ki merte mondani: a vereség egyik oka az volt, hogy a rendpártiság gondolata még csak fel sem vetődhetett a kampányban, miközben a szavazóik nagy része az ország leginkább lecsúszott részeiben egyetlen dolgot szeretnének: rendet. És rend ebben az országban nagyon sok helyen sajnos csak akkor lesz, ha foglalkozunk a helyben élő cigányokkal és a velük élő nem cigányokkal. De ez meg csak akkor lehet, ha kimondja egy adott politikai formáció, hogy cigányügy van, cigányokkal foglalkozni kell, a cigányokkal kapcsolatos dolgoknak, állapotoknak, jellemzőknek változniuk kell. Úgy látszik, most jutottunk el erre a pontra. Miskolcon teljesen mindegy, hogy a baloldal feladja-e a soha igazán magának nem vallott elveket a szavazatokért, vagy éppen most lesznek őszinték és állnak a helyben élő korábbi szavazóik mellé.

A dolog másik izgalmas vetülete az, ahogyan összecsúsznak és szétválnak fogalmak, értékek, ideológiák által elvárt viselkedésminták. Kiderült, hogy aki sok cigányt lát a börtönben (és erről még szólni is mer), az nem demokrata többé. Sőt, már rasszista is egyben. Azonnal. Egy szűk kör megint megmondja, hogy mit szabad és mit nem szabad. Kvázi azt mondják ki, igaz demokratának nem illik látni a valóságot, helyette egy elképzelt, idealizált és nagyon demokrata világért kell küzdenie, ami azért nem jöhet el soha, mert a nem demokraták (akik egyre többen lesznek sajnos) ezt nem engedik. Nem engedik azzal, hogy nem gondolkodnak demokrata módra, nem viselkednek demokrata módra, és kiszolgálják az ordas eszméket, amikor egy idő után le szeretnék vetkőzni a kényszer-demokraták szűkös jelmezét.

mandiner.blog.hu/2014/07/10/baloldali_ideologiak_a_teljes_osszeomlas_szelen
(nem mintha sokakat érdekelne)

1./ A (főleg) Kelet- és Észak-Magyarországot érintő probléma a szegénység. Hogy ki(k) okozta(ták), arról tessenek vitatkozni, oszt, ha végeredmény van, lehet közölni. Azt tagadni, hogy a szegénységi probléma létezik, ellenjavallt.

2./ A szegénységből következik, hogy a teljesen reménytelen legszegényebbek megpróbálnak onnan szerezni, ahol még van. A gazdagoknak a közelébe se tudnak jutni, ezért maradnak az egy fokkal fölöttük állók, mégpedig helyben, mert vonat- vagy buszjegyre nem telik.

3./ A legszegényebbek fölött egy kicsivel lévőket természetesen nagyon rosszul érinti, hogy azt a kicsit, amely a totális szegénységtől menti meg őket, el akarják venni tőlük, ezért védelmet keresnek (az életük múlik rajta).

4./ A védelmet csakis a Jobbiknál találhatják meg, mert a cigányok a savonarolásan kidolgozott liberális elvek szerint nincsenek is, fenti okból a baloldal NEM védheti őket, ezzel ugyanis a cigányokat (qui non sunt) támadná. Ezért ért el a Jobbik akkora sikert, ugyanis a védelmet keresők mind rá szavaztak.

5./ Egyszerű lenne azt mondani, hogy szüntessük meg a szegénységet, ami magát az alapproblémát szüntetné meg, de kivitelezhetetlen, erre ugyanis a jelenlegi kormányban nincs szándék, az ellenzék meg nem jut hatalomra. Ráadásul mindenki azon dolgozik, hogy ne is jusson (mindenki alatt az összes médiaértelmiségit értem, indextől a Népszabadságon keresztül TGM-ig).

6./ A fentiek alapján a baloldalnak (még ha a hatalom nem is érdekelné, hanem tisztán önzetlen szándékból javítani akarna a jelenlegi helyzeten), akkor sincsen más választása, mint a védelem felkínálása. Egyébként a jelen helyzeten javítani nem lehet.

7./ A médiaértelmiségnek három választása van. Vagy megérti, és az ellenzék különböző véleményeit értelmezve, magyarázva közli, sőt, köztük moderátorként működve nem a FIDESZ malmára hajtja a vizet, vagy nem érti meg és a./ hörgésbe kezd, illetve b./ hátradőlve röhög a hülyéken, azaz a FIDESZ malmára hajtja a vizet. Ahogy látom, az első változatnak semmi esélye sincs.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért az emberek létbiztonság iránti vágya, valamint a "law and order" alattvalói értelmezése nem egy és ugyanaz...
@glinolid: természetesen... miként lakatos lolé a lőcsét jószülédbe világra jöveteled előtt mintegy háromnegyed évvel... a spanyol rokonság csupán urban legend...
@Fabius:
Nem, nem élt még 2009-ben.
Csak egy elszabadult, működésképtelen keylogger, ami az infógyűjtés helyett, csak ütögeti a billentyűket.
@Fabius:
"Te, tökfej, éltél te egyáltalán 2009-ben? HA igen akkor tán emlékszel, hogy a miskolci szocik Kálival az élen kiálltak Pásztor mellett, amit aztán a miskolciak egy szimpátia tüntetéssel is megfejeltek..."

Ez a blog a golyóérett szdsz-ről szól, és hiába reklámozod a szocikat a Pásztor-nyilatkozat kapcsán (amiben egyébként tökéletesen igaza volt) mutatom neked, az akkori szdsz képviseletében Gusztos Gyökér Péter mit vetett papírra:

"Tisztelt Pásztor Albert!

Megdöbbenve értesültem azokról a kijelentésekről, amiket a Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjeként tett pénteki sajtótájékoztatóján. A tudósítások szerint Ön a lopás- és rablássorozatokkal kapcsolatban a következőképp fogalmazott: "Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások elkövetői cigány emberek. Igazából Miskolcon legfeljebb pénzintézetet vagy benzinkutat rabol ki magyar, minden más rablás viszont az ő részük.” A Szabad Demokraták Szövetsége országgyűlési képviselőjeként megmagyarázhatatlannak tartom, hogy a közrend védelméért felelős személy ilyen kijelentésekre ragadtassa magát egy olyan országban, ahol a kirekesztettség és a kisebbségvédelem továbbra is megoldatlan probléma. Arra kérem, tájékoztassa velem együtt felháborodó honfitársainkat, miként tartja számon a bűnelkövető magyar állampolgárok nemzetiségét; a faji alapú kartotékját magáncélra vagy a rendőrség keretei között vezeti-e; a származásvizsgálat alkalmazása kiterjed-e a sikkasztók és hivatali visszaélések bűnelkövetőire, vagy csak bizonyos bűncselekménytípusokra, lopásra, rablásokra? Meggyőződésem, hogy a rendőrségnek kiemelt szerepe és felelőssége van a többségi és kisebbségi társadalom együttélésének javításában, problémáik kezelésében. Ezzel a felelősséggel számos módon élhet: tehet a toleranciáért roma rendőrök alkalmazásával vagy kisebbségvédelmi rendőrségi továbbképzésekkel. Sajnálatos azonban, hogy mai nyilatkozata az ellenkező irányban tett lépés.

Tisztelettel,
Gusztos Péter
az SZDSZ frakcióvezető-helyettese
és az Országgyűlés Emberi jogi,
kisebbségi, civil– és vallásügyi bizottságának tagja"

Nem én találtam ki, a gugliból ollóztam.
Tehát a véleményem az egykori, reményeim szerint megboldogulatlan szdsz-t illetően változatlan.
Kötél általi golyó.
Egy kis malac, röf-röf-röf,
trombitálgat: „töf-töf-töf.“
Trombitája, víg ormánya
földet túrja, döf-döf-döf.

Jön az öreg, meglátja,
örvendezve kiáltja:
“Rajta, fiam, röf-röf-röf,
apád is így csinálja!“

Most már együtt zenélnek,
kukoricán megélnek:
„Töf-töf-töf-töf, röf-röf-röf-röf.
ezek ám a legények!“
süti beállítások módosítása