Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.04.08. 08:16 Fabius

Csá, Ferikém, csá!

Címkék: fidesz papcsák zugló

"Ez a nap a demokrácia ünnepe, hiszen az emberek szabadon választhatnak lelkiismeretük szerint. Remélem, hogy a többség a polgári értékek mentén adja le szavazatát" - mondta ez a mi Ferink, mi pedig mentünk az ünnepen és leadtuk szavazatunkat a szerintünk vélt polgári értékek szerint. 

Pech, hogy te ebből szarul jöttél ki, Feri

papcsák4.jpg

Sebaj, ettől lett nekünk ünnep a nap, elvégre szerinted is Zuglónak nyernie kell. Azzal kétségtelenül nyertünk, hogy te mentél, azzal kicsit kevésbé, hogy sikerült a helyedre megválasztani a szocialisták Papcsákját. Búsulhat most a Széles Birodalom Zuglói Harsonát szerkesztő szárnya, búsulhat a háromból egyetlenként megmaradt alpolgármestered és gondolatmankód, Rozgonyi Zoltán is. Amikor te az országos politikát választva elfogadod a nertárslistáról kiutalt helyed - mert elfogadod, nem méreted meg magad polgármesterként újra - akkor még a helyi Fideszben is elpukkantanak egy kölyökpezsgőt, a vazallusok meg telesírják a turulos zsepit a zsíros megrendelések elvesztése fölötti bánatuktól. 

Nem tudom neked leesik-e valaha, mennyire nem jó ómen a választóid hülyének nézése és a kommentelő üldözés. Mennyire nem jó ómen, ha elszámoltató pártökölként ígérsz fűt fát, majd előbb - ügyvédként, ügyvédi iroda tulajdonosként - átláthatatlanná teszed a jogi közbeszerzést, utóbb pedig két bizalmi embered ellen indul eljárás zsarolás, számviteli rend megsértése, hűtlen, hanyag kezelés miatt. Mennyire nem jó ómen, ha úrhatnám polgárként jársz köztünk, mintha kiváltságaid és előjogaid lennének, majd nem számolsz el honnan esett le az a 160 milliócska egyetlen év alatt

Ugyan a nyugdíjas simogatásban élen jártál, azért láttuk hogy viszonyulsz a gyengébbekhez. Megtapasztaltuk mennyire nem bírod a véleményt, hogy a megsimogatott nyugdíjast a következő pillanatban már leszarod és kiszántanád alóluk a rendelőt. Elnéztük ahogy eluraltad a kerületi médiát, ahogy gátlástalanul használtad kampánycélra a kerület erőforrásait, láttuk a nyírségből importált szavazósereget és most röhögünk, hogy ez sem lett elég az üdvösséghez és túléléshez. Menj, ne nézz vissza haraggal, sőt, vissza se nézz!

Mert mi zuglóiak sem azt mondtuk, Feri....

 

 

636 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr815984818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@jaegtoer:
te is valami Higgs Bozontosra oktrojálsz?

a mozgó anyag mozgásának nincs súlya...kurvasok átalakulás ez a PERPETUUM MOBILE léte során és van is rá ideje ugyanis az idő sem létezik a végtelenben mert értelmét veszíti

az idő az csak olyan izéknek fontos, mint mi akik gyüvünk megyünk és van egy Nap nevű központ csillagunk és a mi soxoros keringésünket érzékeljük időként ...ott ahol a Hubble képei mutítják a sok alaktalan felhőt amint gomolyganak és mindenféle izé lesz belőlük mialatt ...
szóval a
PERPETUUM MOBILE nem kell feltalálni mert van

még a széles elvtársra várunk (nem Godot-ra) hogy mexüntesse a gravitációt csak pár másodpercre, hogy legalább ezek a súlytalan senkik eltűnjenek a ZŰR feneketlen mélyén amire még bugyit sem lehet húzni @Boli nagy bánatára mert ha bugyi nincs punci sincs és akkor @Boli keserg

brühüyyy
@rodeo36:
Ha azt mondod h van perpetuum mobile, (ami ugye a tudomány mai állása szerint tudománytalan), akkor megint magadnak mondasz ellent, az a Tao
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
most ezt miért nekem? mint esztétikusnak?

mennyen a fidesz a picsába az összes szar szobrával együtt hosszú tömött sorokban ki a kultúrából a picsába

még akkor is ha nem heterók hanem hermafroditák

brühüyyy
most endrju vajna mitfogcsinyányi? lesz píííííííízzzz vagy ingyen és a nemzeti be lesz füvesítve? parkosíttyák?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: félreérted. schiffer a tervezett emlékműről ugyanazt gondolja, amit egy normálisan gondolkozó ember, azaz, vállalhatatlan. ő az emlékmű körülötti felhajtással nem ért egyet, mondván, vannak fontosabb dolgok.
a tegnapi egyenes beszédben majd mindegyik alanynak nekiszegezte ezt a kérdést kálmán olga, válaszokat kapott az elvárt eredménnyel. schiffer mást mondott azonban.
volt-e fontosabb dolog tegnap este? azt nem tudom.
kutyulódnak a dolgok, a fidesz ismét az erejét fittogtatja, megosztásra játszik. ezt jól csinálja, el kell ismerni. kokárdát nekik.
@Csekkliszt#10:
a Tao az a Perpetuum Mobile jelképe és tökéletes

igenis van de csak egy és nem hozható léptre valamint meg sem semmisíthető a "tudósocskáknak" ez fáj meg a lúdtalpuk

a kurva annyukat....ja és
Brühüyyy
@parti_giano:
majd lelelankadnak

nincs az olyan messze, számolom...

brühüyyy
@parti_giano: Nem értem félre. Szerintem sincs semmi szükség az emlékműre, ahogy a körülötte lévő műbalhéra sem. Nem ezek az igazi problémáink. Az meg a dékás agyhalottak nagy szerencséje, hogy a helyszínen lévő rendőrparancsnok inkább röhögött rajtuk, ahelyett hogy tett volna a dolgát.
@Csekkliszt#10:
maraggyon kettőnk között, titok...(kérdés)

az anyagot valaki már meg tudta semmisíteni?

létre lehetett hozni anyagot a semmiből?

NEM
a bigbang is azzal kezdődik, hogy vegyél egy nagy semmit de jól csomagold be és izgasd fel majd megpukkad mérgében

na erre sincs bizonyíték, hogy anyag a semmiből létre lenne hozható

a CERN ott kutattya betegre magát és a Higgs Bozontos sem akar kibújni mert mindíg amikor a semmit keresik akkor rájuk röhög a valami és a dugájukba dőlnek

brühüyyy
@rodeo36: remélem. bár minden reggel beveszik a viagrát. talán, ha fogy a zsé, csak kínai hamisítvány jut majd nekik, attól meg oda lesz a szívük, aztán dudolgathatják nosztalgiázva, listen to you heart.
Korabban is mondtam mar, es most a szamok is azt mutatjak, hogy nem lett volna szabad bevenni a DK-t az osszefogasba:
www.origo.hu/valasztas2014/20140408-ezek-a-kepviselojeloltekk-teljesitettek-jobban-vagy-rosszabbul-mint-a-kozos-lista.html

Nem veletlen, hogy Gyurcsany nagyon nyomatja, hogy ne keressek a bunbakot egymas kozt, hiszen a legnagyobb felelos eppen o.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de a dolgok úgy működnek, hogy elkezdődött az emlékmű építése, amire jött a balhé. ok-okozat.
@parti_giano:

Alig bírtam meghallgatni S-t.
Ez egy Janus-arcú szarházi.
Kezdődik. :)

BRÉKING!!!

Bejelentés az ATV-ben: lemond a PM teljes elnöksége. Karácsony Gergely az ATV Start című műsorában bejelentette, hogy május 25-ei hatállyal lemond a PM teljes elnöksége a választási vereség miatt.

www.atv.hu/belfold/20140409-bejelentes-az-atv-ben-lemond-a-pm-teljes-elnoksege
@parti_giano: Na ja korábban is voltak balhék, aminek szintén ok okozati összefüggései voltak. Képzeld mi lett volna ha mondjuk egy Gergényi rendőr van épp tegnap a szabadság téren, vagy ha netán a pár száz méterrel arrébb lévő megszállási szörnyemlékmű kordonját kezdik el bontani.
@rodeo36:

"az, hogy voltam "ott" az azt akarja mondani hogy az a bizonyos "ott" nem létezik és az sem ami oda átmenne"

szerintem azzal volt az elméd és a tested elfoglalva, hogy ne nagyon időzzön ott túl sokat. nem érhettél nagyon rá körülnézni sem, arról nem is szólva, hogy szerintem csak úton voltál, de el nem érted az odaátot, hiszen itt vagy. mindent nem élhetsz meg te sem.

te is tudod, nem csak szinkópák vannak, hanem színkópék is. a világ annyira, de annyira tökéletes, de azért kövezett utat, meg recepciót azért ne várjál. valami más megoldás van:) meg fogjuk tudni időben. én a magam részéről nem siettetem. van még egy kis dolgom itt, aztán ráérek megtudni mi van ott.
@Orica Középföldi: szerintem schiffer mellékes. orbán megint jól csinálja. kinyitotta a dühöngő ajtaját, ahová benyomultak a vesztesek. jól kiszámított lépés ez, játszik velük. mert őt ennek az egész emlékmű sztorinak a történelmi/szellemi háttere hidegen hagyja. egy rohadta, aljas pragmatikus, nemzeti szín álarcban.
@parti_giano:

Ja, és Olga is egyre gyengébb. Határozottan közelíti a havasi negatív csúcsokat:)
@rodeo36:

"az anyagot valaki már meg tudta semmisíteni?"

jó. és mi van azzal az információval, amit az anyag hordoz akár élő, akár élettelen a "hordozó"? része az anyagnak vagy különálló, vagy teljesen önálló, utóbb, válhat-e azzá?

Tehát elégettem egy kériratot, és a meghótt rokont.

mi történik?
Ahol kisemmizik a lakástulajokat

Venezuelában tovább folytatódnak az igencsak megkérdőjelezhető gazdasági intézkedések. Az ország elnökének legújabb rendelete szerint azok, akik már legalább 20 éve bérbeadják lakásukat, fel kell ajánlaniuk megvételre az ingatlant a bérlőknek. Ha nem ajánlják fel, akkor komoly büntetést kell fizetniük és még ki is lakoltathatják őket.

hvg.hu/ingatlan/20140409_Ahol_kisemmizik_a_lakastulajokat
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem képzelem el, mert gergényi már nincs sehol. elmúlt. de te még akár mohácsot is újrajátszhatod, sőt, megnyerheted. virtuálisan. de jól fogsz szórakozni. és biztos kurva elégedett leszel magaddal. hajrá!
@parti_giano: Megint félreértesz, de nem baj. :)
@jaegtoer:
a papír nem az egyetlen hordozó...te is hordozó vagy azután te is megsemmisűlsz jelen valódban és leszel más amiből azt az infót nem tuggyuk hogy ki lehet e szedni és ott van e vagy az az info is megsemmisűl

folyik az agykutatás és hatalmas eredményei vannak már ismerjük a tudatot vagy jobban mondva az öntudatot természetesen nem teljes egészében

nézz utána meg fox lepődni

és válasz arra amire assziszed nincs válasz

az információ is anyag de a változás olyanná teszi, hogy többé nem található meg (lásd a soha fel nem szállt maláj gépet)

brühüyyy
@jaegtoer: az is információ, ha nincs információ. rokont égethetsz, ha meg kézirattal tennél ilyent, hacsa rénjei elé vetlek.
@rodeo36: Egy kérdés. Wagner operái is anyagnak minősülnek szerinted? :)
@Orica Középföldi: már elég régóta szerepzavarban van... sokat nézhetett oprah winfreyt vagy larry kinget:-)... egyre inkább az újságíróklubban a helye:-)...
@jaegtoer:
tapasztalataim azt indikálják ne keressem

úgyis eljön és akkor már nem lesz mit és kinek elmondani mert az már valami más...nem kompatibilis

brühüyyy

remélem a 21 grammot nem vetted komolyan még ha mexicoi is a rendező de amerikai film

az mindent elmond

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
miért mi más lenne...a nagy pragmatikus művei

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: ahhoz még nem elég kopasz. a szerepzavarát még érteném, a politikai tévéműsorok között gyorsan ért el hatalmas sikert, de mert nem volt igazi vetélytárs.
@parti_giano:

az információ és anyag kettősségéről illetve egyneműségéről van szó, azaz az információ az anyag egy változata. ha érzékeljük van, ha értelmezni is lehet az már újabb információkat generálhat, ami nem oszt nem szoroz ha tudományos ismeretről van szó, mert a világ dolgainak a leírása nem új, csak annak aki előtte nem tudta.

csakhogy az érzelmek és a viszonyok és ezek kombinációja és eredményei már új kaput nyitnak az anyagi világból valami másba. és ez csak az egyik ajtó.
@jaegtoer:
ha elolvasnád az erről szóló kutatási eredményeket (már javalltam) akkor ez nem lenne már kérdés nem úgy van
az érzelem is anyagimozgás egyes bonyolúltt sejtekben bizonyos részei megváltoznak valami más hasonló hatására
és pontosan tudható mi és hogyan

brühüyyy
@jaegtoer: ismerem nézeted az ügyben. és mondom, boldogok az ajtógyártók. mert övék a mennyek biznice.
www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/372996_rogan_es_wulff

Ugyanezt gondoltam - és írtam is, ha jól emlékszem! - hétfőn:
minden alkalmat megragad, hogy a gőg és a fensőbbrendűség, ami egyébként is árad belőle, teret kaphasson.
Itt most azt jelezte: magadról teszek rá, hogy mit írkáltok Tonyóékról.
@parti_giano: akkor ezért nincs a bánó az újságíróklubban?... mondjuk én szeretem a bánót nézni... jobb, mint egy monthy-python:-)
@Marcellusca:
De azért ordibálni a megújulásról, azt nagyon tudnak...

(Az is hülye, aki ezen nem akad fenn!)

Nooooormális az, hogy valakinek a "munkahelye" egész életében az országgyűlés és a munkája meg az, hogy "képviselő"? És ebből milliárdos lesz?
Hogy soha, a büdös életben nem létezett úgy, hogy van főnöke, aki szembesíti a hibáival, lecseszi, ha rosszul csinál valamit?
De pláne: HOGY ANNAK, AMIT CSINÁL, SOHA, SEMMILYEN KÖVETKEZMÉNYÉVEL NEM KELL SZEMBENÉZNIE? ELSZÁMOLNIA???

Hülyeország.
:-(
@Sir Bates dö Hól: te abcug! ilyetet mondani. utazgass csak bánóval abszurdisztánban, maradok palinnél és a nagyvilágnál.
@rodeo36:

Rodikám, kinek van ideje 21,5 grammal foglalkozni, amikor 9000 gramm többletem van.
a 21,5 grammot szívesen megtartom, ha cserébe a 8978,5-től megszabadulhatok.

a bozontokra visszacsatolva, nekem elsősorban nem higgs meg ilyesmi, hanem egész más jut elsőre az eszembe, de azt hiszem ez még egészséges.
@jaegtoer:
figyelj, mint valami gyógyszeradagolás molekuláris megfigyelése, a teljes folyamatot figyelik, monitorozzák és leírják...ugye vannak gyógyszerek amelyek kedélybetegségekre hatnak stb...tehát tuggyák -már meglehetősen régen, cca 10 éve!!!- hogy bizonyos kémiai elemet adagolva bizonyos emberi sejtbe (ami benne van az élő emberben) milyen változások következnek be, az adag mennyisége meghatározza a reakciót és el lehet érni (azaz már tudni miért van az hogy...), hogy nevessen, derűs legyen és még sok minden mást attól függően melyik sejtbe milyen elemet adagolnak azaz a lelki reakciók kémiai reakciók és semmi "ajtósitás" nincs bennük...jön az elem (mongyuk bórium) beteszik és már röhögsz is, vagy sírni kezdesz...

ez ilyen anyagi és unalmas meg lelketlen meg perpetuum mobile

brühüyyy
@parti_giano:

". és mondom, boldogok az ajtógyártók. mert övék a mennyek biznice."

Háááááát, ez egy mocsok, pikírt,szellemes, etc., etc...konklúzió:))))

Érdeklődve olvasom a témát, de ezt már TWÁ-n évekkel ezelőtt lefutottuk, csak csekknek új, így nem szállok be.
Ritka genyó vagy, de örömmel látom, hogy ebből mindenkinek jut:))))
@jaegtoer:

hacsak nem borotválja

brühüyyy
@rodeo36:

az nem zárja ki emezt.

ezen már túl vagyunk, hogy az ember néhány kiló szárazanyag meg sok víz, meg egy kis szar+pisi és más semmi, mert akkor minek a sok hajcihő, akkor is ha por a porhoz, hamu a hamuhoz...

akkor nem lenne minden mindegy? dehogynem! szabadság, szeretet, társadalom blablabla

akkor jöjjön a vidám ököljog, és a picsába a gdp-vel meg az offshore-ral és a társadalommal. arról már nem is szólva, hogy ez esetben minek a zene? hánem?!

asszem leszúrtalak. bocs.
@Sir Bates dö Hól:

Már elég régen nézhetetlen Olga, és elég kevés az igazán érdekes vendége.

Az kevésbé baj, hogy elszállt az agya, de ez már személyiség-torzuláshoz is vezetett.
Amikor kiveszik alóla a széket - és ez előbb-utóbb bekövetkezik - nem fogja érteni, miért.
@jaegtoer:
semmi sem mindegy, ismeretelméleti problémát feszegecc és egy részére van válasz, pragmatikus a többi úton van és elérkezik
aművészetek, a szerelem és a bánat szerepét az ember életében nem fogja befolyásolni az a tény, hogy tudjuk, milyen kémiai reakciók okozzák és azok miért jönnek létre

ha el kezdesz egy nagyzenekari (a karmesternek szóló) partitúrát olvasni és a rajta levő zene mexólal számodra akkor már vagy valaki...vagy meg tucc jegyezni komplett zenedarabokat úgy, hogy adott esetben -mint Claudio Abbado- elismerd az első hegedűsnek, hogy a partitúrában tényleg úgy van ahogy ő mongya de neki Abbado-nak nem teccik és másként intett be...és mindezt úgy, hogy ki sem nyitották a partitúrát még -persze- a ciffer számot is pontosan mondták

és amikor tényleg megtörtént, hogy a Michelangelo elment a márványbányába és kiválasztptta azta tömböt amiből ő -minden előzetes vázlatkészítés nélkűl- kifaragta a szobrot és joggal mondta a paffá vált pápának annak kérdésére, hogy ő tulajdonképpen nem is csinál semmi mást mint a márványban már benne lévő szoborról lefejti a fölösleges követ...

ez a zseni volt az aki szétszedette a Szent Péter Bazilikát miután körbejárta, mondván a pápának, hogy ez össze fog dőlni és az ő tervei szerint készűlt nel az ami ma még mindíg szilárdan áll

brühüyyy

és ezek "csak" kémiai reakciók az agy bizonyos sejtjeiben és az izmokban ennek folyományaként
@Orica Középföldi: visszakapom ezt még jégtől. leönt vizes vodkával, s meggyújt úgy, hogy kézirat sem marad belőlem.
@parti_giano: pontosan úgy van ahogy írod.
már nem is téma a választás.
@parti_giano:

"ismerem nézeted az ügyben. és mondom, boldogok az ajtógyártók. mert övék a mennyek biznice."

azé a Mennyen már túl vagyok, tekintve hogy itt tolom, de semmi kifogásom az ajtógyártók boldogsága ellen, a Mennyek biznisze meg legyen az Úr gondja, a Számvevőszék úgyis Lucifer kezében van.
@parti_giano:
ma itten szikrádzás folyja magáta, vizes vodkával---és a jégeső meg hisztériás rohamot kap...mert hogy ő már pedig nem vizezi...de nem hagyjátok bizonyítani neki ...és most leajtózta magát

brühüyyy
@rodeo36:

"ha el kezdesz egy nagyzenekari (a karmesternek szóló) partitúrát olvasni és a rajta levő zene mexólal számodra akkor már vagy valaki."

erről van szó. valaki, és nem valami.
persze nem lehet, nem szabad kizárni azt az opciót, hogy másban más hozza ki a valakit.

ha hozzáveszem, hogy a világegyetem túl sok és túl sokat "tud" ahhoz, hogy valaminek nevezzük, miközben valójában Ő az aki szintetizálja és harmóniába rendezi a valamit és a valakit.
@jaegtoer:
már megint valami olyasvala(k)mit keresel aki/ami nem létezik...
az örökkévaló örökkön mozgó anyag bármire képes...és egyszerűbb lenne valaminek nevezni mindent még önmagunkat is mert az a valóság...bár legyen szabadság...is

azt szoktam mondani, hogy számomra az első igazi absztrakció az volt, amikor a barlanrajzoló a 3D valóságot felrakta 2D-ben a falra és azt fel is ismerték mindannyian

ez olyan hatalmas lépés volt, hogy azóta ennél nagyobbra még nem sikerült, bármit beleértve?

brühüyyy
@jaegtoer:

De jól beszélsz :-))

Az út, mely szóba-fogható,
nem az öröktől-való;
a szó, mely rája-mondható,
nem az örök szó.
Ha neve nincs: ég s föld alapja;
ha neve van: minden dolgok anyja.
Ezért:
aki vágytalan,
a nagy titkot megfejtheti;
de ha vágya van,
csak a dolgokat szemlélheti.
E kettő mögött közös a forrás,
csupán nevük más.
Közösségük: csoda,
s egyik csodától a másik felé tárul
a nagy titok kapuja.
@parti_giano:

nincs okod ezt feltételezni, mert "hitem" se nem e világi, se nem túlvilági, mondhatni flexibilis, a humor meg nem az ajtóm túlsó felén röhög rajtam, hanem itt benn.
@Sir Bates dö Hól: azért az atombombát erősnek érzem, atompuki helyesebb lenne.
@jaegtoer: szóval még a vodkát is sajnálod rám. vagy a vizet?
@parti_giano:
Szerintem ez mar korábban megtörtént az ominózus Tarlós interjúval, miután Tarlós bocsánatot kert Olgátol h női mivoltában megsértette (igaz), de en 2x megnéztem, a dolog ugy történt, hogy Olga kacérkodott Tarlossal, kb biztatta a flörtölésre, suttyómacsóságra, "magára húzta", majd kiakadt, h mi lett élsz eredmény. Igaza volt, de mégsem
@Csekkliszt#10: lehet, hogy érzéketlen vagyok, de nem tudok ilyen nagy jelentőséget tulajdonítani egy újságírónak. ha valamelyik villalakó mondaná, talán...

és mindenkinek, volt még érdekesség olga után is:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RP8_4DStHt4
@parti_giano:
Ez is jo köszi
Tanár úr... Szokimondását szeretem, de időben kell abbahagyni, mert csak karikatúra marad belőled... múltkor néztem a NaNee műsorban, szétröhögtem magam, kb elmondta h minden nő bele szerelmes es szexuális vonzódik hozzá - joggal :-))
Papcsák, aki csak Ron Werber miatt vesztett:
index.hu/belfold/2014/04/09/ron_werber_aldozatanak_nyilvanitotta_magat_papcsak_ferenc/

Ő nem érti:)...
Finkelsteinnek Ron Werber a cipőfűzőjét nem kötheti meg.
@parti_giano:
Schiffer paraszt volt.
Ahogy szinte mindig.
(ma reggel megpróbált visszakozni, de nem jött ki belőle jól ...)
@Evezős: már írtam, számomra schiffer mellékszál. de lehet, hogy felismerte ezt:

@parti_giano:

persze, ehhez rögtön hozzátette, hogy elhatárolódik azért az ott tüntető politikusoktól is.
@parti_giano:
Azért előkeresném, mi volt a röffenése anno Schiffernek pl. a borsodi éhségmenethez - ha már tegnap annyira erőltette a "Borsodban meg éheznek" c. panelt....
@Orica Középföldi:
A legelejét nem láttam.
Tényleg azt mondta Olgának a kordonbontós flashmobra, hogy "leszarom"???

Ezzel van tele a net, de nem tudom elhinni!
@parti_giano:
Még ha így is van, akkor sem lehetett szó nélkül hagyni a tegnapi eseményeket.
Szerintem.
@Evezős: hát ez az, nem hagyta szó nélkül. ebből van a balhé.
@Csekkliszt#10:

ezért szeretem az ilyen 'kisiklásokat', mert eccer csak itt áll az ajtóban Lao-ce hóna alatt a tatyóval, máskor meg az Isten, ráadásul be is jönnek. persze előfordul itt orbán is, csak az nem jön be.
én meg agnosztikus vagyok, de ha megnövök tuti, hogy gnosztikus leszek. vagy spiritiszta. esetleg spiripiszkos. egyelőre rénganéval fűtök, fókazsírral mosakszom és számi népdalokat dudorászok, pedig a pulcsim norvég mintás.
@parti_giano:
Lehetne hosszasan is :-), de röviden:
Schiffer MINDIG olyan, mint akinek nem jutott kenderföld ... ha nincsen megfelelő idegállapotban, akkor ne menjen interjút adni.
Ha behívnak egy műsorba beszélgetni, akkor hadd ne kösse már ki a meghívott alany, hogy ő csak miről akar szólani! (Ugyanez pepitában: reggel Újhelyi leoltotta Antóniát, aki arról akarta kérdezni, hogy lesz-e a szociknál vita a választási vereségről és hogy tényleg van-e jelentkező MA helyére. Hát Antónia helyében nem hagytam volna, hogy Újhelyi lepattintson, ahnem feltettem volna neki a kérdést újra és újra ...)
Sztem a téma a semmiből jött elő, még jó, hogy megkérdezte róla a behívott alanyt - ahogy mindenki mást is -, ha kihagyta volna, az lett volna hiba.

Olga stílusával sokszor nem értek egyet (nem kérdez meg dolgokat / sokat lovagol dolgokon, kihagy ziccereket, rászáll adott személyre és húzkodja, mint foxi a lábtörlőt, stb.), de tegnap láthatóan megrendült attól, ahogy Schiffer viselkedett.
index.hu/belfold/2014/04/09/ron_werber_aldozatanak_nyilvanitotta_magat_papcsak_ferenc/

Ron Werber áldozatának nyilvánította magát Papcsák Ferenc

h i r d e t é s

h i r d e t é s
spirk
2014. 04. 09. 12:19

Háborús retorikával magyarázta vereségét Papcsák Ferenc, a Fidesz zuglói jelöltje. Papcsák az önkormányzat által fenntartott lapnak adott videointerjút.
Egy picit érzelmileg is meg kell közelíteni a kérdést
– mondta Papcsák arra a felvetésre, hogy ellenfele, az MSZP-s Tóth Csaba nyerte a választást. Az érzelmi megközelítés lényege: Papcsák „nem örül, illetőleg szomorú amiatt”, hogy a Zuglóban – a sok vidéki választókerülettel ellentétben – teret tudott nyerni a Ron Weber nevével fémjelzett gyűlölettechnológia.
Papcsák egy nagy harcmezőként festi le az országot, ahol a Fidesznek sikerült megszereznie a kétharmadot, az MSZP és támogatói pedig a Hungária-gyűrű kerületeibe „húzódtak vissza”. A XIV. kerületi polgármester nevet is talált az Csepeltől Újpestig húzódó elveszett területeknek: a választás óta úgy hívja ezt a részt, hogy „vörös félhold”.
Vereség utáni interjú Papcsák Ferenccel
Papcsák békés építkezésként emlékszik saját időszakára, ráadásul meg van győződve arról, hogy az országos közpolitika és az „önkormányzás” teljesen más megítélés alá esik, ezért nem érti, hogy a kerületben miért gondolták úgy sokan, hogy le kellene váltani Orbán Viktort. Papcsák nem érti azt sem, hogy a hozzá hasonló vesztesekkel, az életét a rezsiharcra feltevő csepeli Németh Szilárddal, vagy a „szomszéd várban vitézkedő” és hét gyereket nevelő VII. kerületi Rónaszékinével mi bajuk lehetett a választóknak. Papcsák azon is értetlenkedik, hogy miként támogathatták a szocialista Oláh Lajost az erzsébetvárosiak, hiszen Oláh a lokálpatrióta Rónaszékinével ellentétben a XII. kerületi lakos. (Papcsák 2010-ben XVII. kerületi lakosként került a pártközpont jóvoltából Zuglóba.)
Papcsák szerint az elmúlt években az ő ócsárolásáról szólt a kampány, ezzel szemben kevés volt, hogy a Fidesz jelöltjeként az emberek problémáival foglalkozott.
A polgármester úgy gondolja, vele szemben elfogultak voltak a polgárok, hiszen ellenfele is szép autóval jár, de az előző ciklusban csak az ő autója (egy 30 milliós Mercedes) és az ő pénze (2013-ban 160 milliós bevételével ő volt a legjobban kereső képviselő a parlamentben) volt téma a sajtóban.
Tény, hogy Papcsák gyakran került az újságokba, arról azonban most nem ejtett szót, hogy kívülről hozott polgármesterként rövid idő alatt összeveszett a helyi Fidesz-szervezet több vezetőjével. A zuglói kormányoldali politikusok éppen attól tartottak, hogy Papcsák, aki az országgyűlési képviselőséget választotta a polgármesterség helyett, otthagyja az önkormányzatot, és a népszerűtlen intézkedések következményeit nekik kell majd viselniük. A belső ellentétek mértékét jelzi, hogy párttársa készítette az a hangfelvételt, amely kirobbantotta a zuglói 100 milliós kenőpénzbotrányt.
Papcsák Ferenc, Zugló polgármestere 36,3 százalékkal került a 40,06 százalékos győztes szocialista Tóth Csaba mögé. Papcsáknak a Fidesz országos listája 60. helyéről került be a parlamentbe, miután több, a listán előrébb szereplő politikus egyéniben szerezett mandátumot. Papcsák négy éve még 46,5 százalékot szerzett az országgyűlési választás első fordulójában.
A számok tanúsága szerint egyébként inkább személyes vereségnek tekinthető a vasárnapi eredmény, hiszen volt olyan szavazókör, ahol egyéni jelöltként közel 15 százalékkal kevesebb szavazatot kapott, mint listán a Fidesz.
@hacsaturján: a számi népdalok jót tesznek a rének emésztésének, áttételesen a maga komfortérzetének. ez az igazi gnózis.
@Evezős: szerintem meg borította olga elképzelt interjústratégiáját. bele is zavarodott.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem okvetlenül. De minden meg nem szólított és ezért otthon maradt potenciális szavazó ilyen.

Mondjuk a Jobbiknak a megfigyelői is inkább horgásztak, ez is igaz. Mert a mi számlálóbizottságunkig nem talált el a krimóból úgy tűnik.

Házi szavazói a Fidesznek vannak. Két futár is rótta a köröket a mozgóurnás névsorokkal, miközben hozta vitte a híreket a megfigyelőktől.
@jaegtoer:
:-)
Nem lehet h már bent is vannak?
Ismerek olyan buddhista tanítót aki szerint Buddha halálakor azt mondta: semmi sem ugy van ahogy mondtam. Voltam buddhista stupánál, ahol az egyik Buddha egy ufó volt.
Mi van ha semmi sem ugy van, mind a mátrix részei vagyunk?

Nem a cél a fontos, hanem az út, bármi is az
@Csekkliszt#10: "Nem a cél a fontos, hanem az út, bármi is az" te meg lenyúltad a közgép jelmondatát.
@Csekkliszt#10: @parti_giano:

a részesedés, a részesedés. út? cél?

ha van részesedés, lesz annyi mint a pelyva, csak győzzétek, ahogy a győzőék meg a lali
@Csekkliszt#10: @parti_giano:

"Feladom. Legyőztetek :-)) "

dehogyis!:) nem harcoltunk.
@Csekkliszt#10: @jaegtoer: "Feladom. Legyőztetek :-))" - mondta dom quijote a szélmalmoknak. he? - mondták a szélmalmok.
hajrá rosinatnte, hajrá lovagok!
@parti_giano: @jaegtoer:
Szeretem ha valaki olvas: meglátszik rajta. Szeretem ha valaki iszik: az is :-))
@Csekkliszt#10: nem, nem olvaslak. csak úgy találomra válaszolgatok. az ivás persze más tészta.
@parti_giano:
hehehe, megint egy jo bevitt találat :-) en azért továbbra is olvaslak - ezt vedd fenyegetésnek!
@Csekkliszt#10:

magának szagos képernyője van, hogy érzi a leheletet, és átkonvertálja szag alapján a kommentelőt?! asztadurvaaaa?!

no, és milyen sört ittam? és fotót is kérek!magamról! ingyér!
@jaegtoer:
Déhogy! Látom a ferde betűket, amiket írsz, meg a bizonytalan vonalvezetést, hogy az egyenetlen sortávolsagrol ne iss szóljak!

Ha tippelnem kell, az írói munkásságod alapján: búzasör :-)
@Csekkliszt#10: a sor eleji betűk furcsa kezdő görbületei azért mutatják, hogy itten vizezett sörről van szó. hiába, a szokás hatalma. vagy hétkörte.
@parti_giano:
A webkamera hackelés nem ér.
Adjuk meg neki az utolsó szo jogát.
@parti_giano:
Feloldozni bűnei alól :-)) De ahhoz kérnie kell a gyónás szentségét.
@Csekkliszt#10: ja, ellejthetne egy kanosszát négy negyedes ütemere.
@Csekkliszt#10:

"búzasör :-) "

nem lehetek ennyire kiismerhetetlen.

nem szeretem a búza sört.
@parti_giano:

"a sor eleji betűk furcsa kezdő görbületei azért mutatják, hogy itten vizezett sörről van szó. hiába, a szokás hatalma. vagy hétkörte. "

nem lehecc ennyire gátlástalanul izléstelen, hogy légből kapott híresztelésekkel téveszted meg a jóhiszemű és védtelen kocsmalátogatókat.

ezentúl csak a szóközöket osztom meg veled, ha folytatod ezt a minősíthetetlen hangulatkeltést, mely nélkülöz minden alapot, sőt falat, és tetőt, de majd a fagyi, mitöbb a madártej visszanyal eccő, valahol, valamikor és izibe! 'No, megállj csak!':)
@jaegtoer:
Bocs benéztem.
Szabad a gazda.
süti beállítások módosítása