Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.25. 05:04 Fabius

Papcsák: 160 millát kerestem, nem tudom miből

Címkék: fidesz zugló papcsák vagyonosodás

Az Index megkérdezte a kereseti toplista éléről Gyurcsányt letaszító Papcsákot, honnan termett az a 160 milliócska? Mi, akik jobban ismerjük Pártökle Ferit jót röhögtünk már az újságíró urak naivitásán is, és előre borítékba is raktuk volna Szent Tehén Ferenc reakcióit: miközötökhozzá(???!!!) és beperellek teköcsög

Papcsák fenyegetőzéseivel jól ki lehet tömve az Index-bloghu padlás, Várnai blogja és az enyém adott okot ilyesmire és kényszercenzúrázásra eleget, tényleg nem tudom vajon mire számítottak. Papcsák kiszámítható üzembiztos módon fullba nyomja a kretént, még terrortámadást is képes hallucinálni mikor a kocsijával basztatják, a zsebe felé kotorászástól meg úgy bepipul, mint Rogán Antal mikor észreveszi, hogy a rezsiszámla alapdíjat még tartalmaz

papcsák_1.jpg

Tessék már békén hagyni ezt a szent embert! Nem látjátok, hogy annyit dolgozik ez a szegény polgármonsterként, képviselőként, hogy a kilóg a bele, és persze, hogy nincs már rálátni energiája, hogyan háromszorozta meg két és fél év alatt az egy darab ügyvéd és két gyakornok felállású Papcsák Ügyvédi Iroda az osztalékát. Azért rend a lelke mindennek, aki Ferencet bánccsa az rajta keresztül a rezsiwarsot és Őfelségét is bánccsa ahelyett, hogy értékelné, ez a nagyszerű ember a 124 ezer zuglóiból 31 ezret "nyilvánít" rászorulónak, csak, hogy egy kis választások előtti pénzt tömhessen a zsebükbe

Micsoda dolog ezek után a magánvagyonosodását piszkálni, he?

Rézfaszú turul legyen a talpán akit ez nem háborít fel! Micsoda pofátlan képzettársítás az már, hogy miután a jogászkormány megszüntette a jogi szolgáltatások közbeszerzését - amiről maga Ferenc aszonta: "a szabály nem váltotta be a hozzá fűzött elvárásokat, lassítja és feleslegesen megnehezíti a közpénzfelhasználás folyamatát." - a hogy, hogynem anyagilag váratlanul tripla forgalmat nyomó négy fős iroda jobban teljesít, mint Leggyűlöltebb Ellenségünk Altus nevű trójai falova. Aki ebben összefüggést lát az egy aljas, rezsiellenes összefüggés látó nemzetáruló. Minimum. Mert összefüggés az nincs, nem volt és nem is lesz soha. Olyan alapvetés ez, mint, hogy a Mazsu Orsolya nevet nem emlegetjük semmilyen kontextusban együtt a Papcsák Ügyvédi Irodával, mert a Mazsu név pfúj rossz, a Mazsu név már nem kedves, a Mazsut nem szeretjük azonos mondatban a Papcsákkal. 

Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon a Simon nevet lehet-e kontextusba helyezni a Papcsákkal? Mert a rossz hír az, Fecóka, hogy tudod mi különbözteti meg a Simon vagyon eredetét a tiedtől? Úgy van, aranyapa, semmi a világon. Egyikről sem tudjuk mifán termett. Egyenlítettél, szerintem örülnek a központban, őszintén gratulálok! 

 

422 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr165831402

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szerinted jól van ez így? 2014.02.25. 14:00:58

Mai olvasnivaló az Index-ről, mert érdekes módon a közszolgálati és jobboldali sajtóban valahogy ez nem téma:  Papcsák Ferenc volt tavaly a legjobban kereső képviselő, a legnagyobb bevétele az ügyvédi irodájából származott. Az ...

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.02.25. 13:00:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@miva?: ha neked kötelező olvasmány volt, akkor előre kérek elnézést;

ahogy én látom, SPH pillanatnyi értéke alsó hangon abban áll, hogy megtudjuk belőle, hogyan gondolkodnak az amerikaiak: hogyan látják a világot, hogyan szemlélik a konfliktusokat, és saját magukat.

A szerzőnek van egy másik műve is, a "Kik vagyunk mi? - Az amerikai nemzeti identitás dilemmái"* - érdemes elolvasni (úgy értem az első betűtől az utolsóig, nem csak beleszagolni a 290-91. oldal környékén) - párhuzamosan "A civilizációk összecsapásá"-val.

SPH ma alapművek számít, amennyiben _hivatkozási_ alap. Emellett bizonyos körökben sorvezető, kézikönyv, útmutató, kiskáté, afféle politikai Biblia. Ez azonban egy dolog. Egy másik, amely talán ennél is fontosabb, hogy a megannyi kritika mellett, amelyek amúgy amerikai gondolkodók részéről is érték a teóriát (pl. Chomsky), politikai válaszreakciók is születtek: ellentétes koncepciók, amelyek a civilizáció közti párbeszédet szorgalmazzák intézményesült szinten.** Ezért érdemes ismerni - első körben.

* www.libri.hu/konyv/samuel_p_huntington.kik-vagyunk-mi.html
** hu.wikipedia.org/wiki/Civiliz%C3%A1ci%C3%B3k_Sz%C3%B6vets%C3%A9ge

Második körben pedig azért, mert talán - megkockáztatom - kihüvelyezhetők írásaiból az USA külpolitikájának mozgatórugói.
@miva?: A fejem már tiszta pukli az odakapkodásoktól.
Mindjárt még eccer belekapkodok.
@vitéž munkášőr:
BREAKING!
A kérdés inkább, mikor nem? Me'há különben NER kompatibilis se lenne a pojáca... ebacott ország, ebacott elitje.
@vitéž munkášőr: Lázár két ménkű nagy rúgást érdemelne. Acélbetéttel.
@jaegtoer:
Te, az a Laller73 kiccsákó, milyen gyorsan leszakadt rólatok délután. Mit csináltatok vele? Nevelési célzattal hová nyomtátok az orrát?
@GonoszMostoha:
Csókolom, egy ... üzletszerűen örömszerző, legközelebbi nőnemű rokon felemlegetése ilyenkor belefér.
Mármint amilyen proli vagyok, tőlem.
@parti_giano:

nem szeretem, amikor ilyen gátlástalanul élcelődnek más ró vására. nem OÁK ez, hanem egy fele lősség teljes blog vagy mi. naponta meg van mentve az ország, gábris naponta elásva, de mindig feltámad (mert van/nincs Isten) oszt a holnap még szarabb, mint a ma, és akkor itt mégis vidáman gusztustalankodtok, amikor csak a javunkat akarja mindenki, kelettől-nyugatik, és még a gleccserekben sem reménykedhetünk, hogy legyalulja ezt az egész szart, mert az a rohatt klíma is klimaxol, és olyanná kezdünk válni, mint a kisnyúl, aki aszonta a rókának, hogy bassza meg a porszívóját, pedig a rezsicsökkentés miatt már rég le lett vágva hálózatról. Te is itt poénkocc, amikor térdig gyászolunk a nemzetörömben, közben képtelenek leszünk levakarni a kalocsai mintás lyukas talpú csizmánkról a rákövesedett nerszart.
@parti_giano:
Genyó vagyol... meg se próbálj eljönni... a halakkal aludnál.
Tavaly eltűnt egy kimlei gyerek éjjel... khmmm, jó ivott is... reggel 12 km-rel arrébbról hozta vissza egy osztrák autós, egy szál gatyában... egy legenda lett Gyurink... mondtam, ne aggódjon, otthon, mostanában a boltba se mehet le majd egyedül...
@GonoszMostoha:

"__ Én már csak alantas, pórias alattvaló maradok a magam kis ügyeivel. __"

Rá se ránts! 'lesz ez még íccse!' Majd, ha homokbuckákon kell átvergődni, meg drótakadályokon, amivel körbe lesz véve a frissen épített stadion, akkor majd hálálkodva gondolsz vissza a mostani ingyenes adrenalin juttatásra, és a kedélyes stresszhelyzetekre.

Komolyra fordítva: igenis fontos problémákról írtál, mert akiknek kis gyerekük van, ezek a legfontosabb problémák, mert ki a faszt érdekel, hogy a brit tudósok feltalálták újra a csövön a lyukat és azt javasolják hogy nevezzék ezentúl hengeres térelhatároló műtárgynak mert az úgy szagszerűbb?

szóval, amiket mondtál nagy dolgok, mert ilyeneken (is!) mérhető, élhető ez az ország vagy nem.
@jaegtoer:
Ilyenek ezek... hiába vauuuuzol nekik... amúgy amilye elbacarintott ország, nulladik Piktorért a sok birka akkor is megszavazta volna. Simán!
@jaegtoer: dehátnemdehát sírva vigad, meg füredi anna bálban, meg olvasunk a sorok között? most tényleg nekikeseredtem. félárbocra eresztem a cöf plakátom.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @GeoCracker: a legveszélyesebb 'usual suspect' a NERben. nagyon remélem, hogy a csúti szarkupac kollapszusánál süllyedni fog a többiekkel, nem pedig kiemeli még jobban a foshab...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

be lett mutatva a papcsák ..arnak, az orra meg bele lett dugva a seggébe, és gyorsan elszalajtottuk megmérni, hogy hány liter ide Kiskndorozsma meg Solymár és Nyíregyháza viszonylat volán buszos emelt árú menetjégheggyel képviselői költségtérítés nélkül orron éktelenkedő papcsákseggel.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"a sok birka akkor is megszavazta volna"

azért ezen is elmerengtem, mert a birka igenis okos állat és mélyen dehonesztáló amikor le s fel vonulgató élősdi agyhalottakkal az élen menetelő szarzsákokkal hasonlítgatjuk össze őket, akik ráadásul hasznot is hajtanak, hiszen nem csak a birka pörkölt mennyei, hanem az értékes gyapjú is, ami mégsem a mattüveg alatt növöget.
@parti_giano:

hahaha ha. te meg a cöf plakátod? perverz disznó!
fontos tanulság a jövőre nézve: a kúcs nyissa a megódást

www.youtube.com/watch?v=SIU5i1UTHww
@jaegtoer:
Randa egy állat ez... mindig is gyanús volt... szerintem a CÖF-ben is aktíva...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: korpásodott a hajam helye. feldobtak egy álomtitkári posztot, ha megfigyelem a soproni pinceszökevényeket. a kajakszezonra meg kapok egy szolgálati lajtaalattjárót.
@parti_giano: l
Ott fogsz szomjanhalni a kacsaszarban, miközben én fröccsözök Halásziban. Visszafele megcsapkodom a periszkópodat a lapáttal. Cukorfalat...
@vitéž munkášőr:

hiányolta a radai ner. csak megemlékeztem róla, hogy bár kedd van azé még géza is. lehetne üdvözölni. de úgy látszik szabadnapot kapott. pedig egy MaP kijárt volna neki ezen a szép napsugárba takarózott napon.
@jaegtoer:
Máshol produkálta magát ma. Ne légy telhetetlen.... olyan... izéé vagyol...
Kedveskéim! Varánusz blog szerzői, és mélyen tisztelt kommentelői!

Gyorsan megnéztem a posztok illusztrációit, és szétröhögtem az agyam.

Nem vagytok normálisak. :D

Köszi!
@dbeata:
Drága! Mi ezt már régóta tudjuk. Illetve ezek itt tök gyagyák, még jó, hogy én nem vagyok OLYAN! :)
Kiskegyed merről talált eme bolond zúgra?
@jaegtoer: ahan, sz'al Te voltál! ott a link, oda várja a jókívánságokat és a szanatóriumi beutalót! ;-)
@parti_giano:
Hiába túráztatod magad, csak a punci... no meg a skót malátapárlat...
Na, ezt hallgassátok meg! Fiatal, okos, felkészült, nem lehet zavarba hozni, nagyon jó! Kunhalmi Ágnes, a Kossuth Rádióban helyére rakja a riportert.

www.youtube.com/watch?v=14JCBY554Hs#t=0
Nem tudom jól látom -e, de jókorát duzzadt a blogszféra az elmúlt pár évben. Nagyobb lett a nyüzsi....és egy-két harcost kivéve alig maradt fideszmaki...
@épészmérnök:
Ha azt mondom, hogy rá szavazok, azt mondjátok, a segge miatt... előre leszögezem, csúnyák vagytok! :)
@kentauri:
Matyiznak... én visszasírom Ssteffykét. De`télleg! Olyan cuki durcimorci volt, ahogy dirndlibem, kifent szuronnyal, kakastollas bugyiban vonult, miközben Nulladik Piktor seggére volt tapadva az a kis ordenáré nyelve. Echte paraszt volt, aus Budapest, von Orányszókamuzói Sóhivatalból. Hmmmm.... hiányzik... tudom perverz vagyok...
@kentauri: Tegyük hozzá, hogy a "jobbik" megszállta az Index fórumait. Számomra a Varánusz amolyan pót-Polidili - ha van még ember, akinek ez mond valamit.

(Köldöknéző)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Valóban, Steffy egy igazi, minőségi troll volt, kiragyogott a mezőnyből. Olykor nékem is hiányzik.
@kentauri: Sajnos, lerántottuk róla a leplet. Nem volt szép a látvány.
@épészmérnök:
Írtam ma neki, hogy biztosítsam érzelmeim tisztaságáról... :)
A szívlapátomat véletlenül kihagytam. Kérdés még, melyik jön vissza belőlűk, mert legalább ketten, de inkább hárman voltak cukorka bundájában.
Törökország mára gazdasági nagyhatalommá vált - jelentette ki Orbán Viktor a miniszterelnök, Ankarában, 2012 decemberében.
2013 februárban Erdogán volt itt.
És tessék, most Mubarak, Kadhafi, Jakusenkó és a többiek sorsával osztozik?

Lemondásra szólította fel a török ellenzék kedden Recep Tayyip Erdogan miniszterelnököt, miután előző előző este felkerült a Youtube-ra egy telefonbeszélgetés felvétele, amelyen a kormányfő nagy pénzösszegek eltüntetésére kéri fiát (amennyiben tényleg az ő hangjuk hallható).
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Sok lehet a gondja mostanában, ki tudja, meddig maradhat a miniszterelnöki hivatalban...
@épészmérnök: ezek a jobbikosok nyikhaj iskolások...18 évesen én is kifordított bomber zsekiben keménykedtem....majd kinövik.
@vitéž munkášőr:

köszi.
megkapta:) de névnapjára tekintettel nem küldtem el fincsi helyre, hanem csak eccerűen dicsértem, hogy értse.
@dr. jenőke (jenőke):
BASZKI! Tényleg működik a zorbán átok... most már csak saját maga van hátra...
@kentauri:
Nekem még a Kólásdobozos Bercinél akadt meg a tű...
@dr. jenőke (jenőke):

szia.

már épp kezdtem méltatlankodni magamban: -Hol maradt Jenőke? Hol a vers? és egyáltalán, mint olybá, s továbbá?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igazad van, hirtelen kevertem......szerintem stefike beérett és.......
@kentauri:
Nem! Az nem lehet, hogy levált volna a nyelve Nulladik Piktor ánuszáról! Éhenhalna...
Egyik megszemélyesítője valami kis sosemdolgozott fideszcsicska ügyvédecske volt, talán KólásBerci a másik, meg valami kis szalonnáci a harmadik. Utána elvesztettem a fonalat.
Most találtam :-)

Egy fiatal buzgó mócsing NAVellenőr egy rabbihoz érkezett
ellenőrzés céljából. Elhatározta, hogy megtréfálja az idős rabbit, és a következő kérdést tette fel:
- Rabbi, mit csinálsz a gyertyákból lecsöpögő viasszal?
- Összegyűjtjük és elküldjük a gyertyagyárnak. A gyár küld néha egy kis gyertyát cserébe - felelte a rabbi.
- És mit csinálsz az asztalon lévő maradék morzsákkal? - kérdi az ifjú ellenőr.
- Összegyűjtjük, és elküldjük a maceszgombóc gyárnak és néha kapunk egy kis doboz macesz gombócot - válaszolt a rabbi.
- És mit csinálsz a körülmetélésnél levágott húsdarabokkal? - jött a következő kérdés.
A rabbi habozás nélkül válaszolt:
- Elküldjük őket az NAVnak, és ők néha ideküldenek egy kis pöcsöt...
"elvtársak":elolvastam a cikk cimét és bedőltem,mint a devizahitelesek!Ezeket a spermaszökevényeket a csúti sk.válogatta!Milyen a "hátország"?Így nem csoda,hogy az ország jobban teljesít!A csoda,hogy náluk a minusz a plusz!Ha az ő zsebükben landol a plusz!
@parti_giano:
Az ukrán haderő meg nézi? Csúnya lesz...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

csak éppen hogy megmártóztam ma néhány információforrásban és még nekem is rosszulesett a jéghideg.
a pozitív eu-s visszajelzés csak azt jelenti, hogy a néppártiak meg akarják őrizni az eu-s parlamenti választások során a pozícióikat.
amúgy meg az újabb rezsi elképzelések padlóra tesznek minden energia-céget.
megnézegettem még a bérszinteket a különböző tulajdonú gazdasági és egyéb szegmensekben.
patyomkin politika zajlik, nem most jöttem rá, de egy hónapja rágódok rajta, és ott tartok, mindegy ki nyer 2014-ben, mi dolgozók, alkotók, brancson kívüliek, csak veszítünk. mindenképpen. ezért voltam smirgli és kurvamamáztam gábrielt, mert a megdolgozott táptalaj pont nekik és ordas eszméiknek kedvez, az pedig a pusztulásba vezet.
@jaegtoer:
Oszt ezt is csak ma raktad össze? Igyál inkább... Piktor régóta a 80 alatti IQ harcosokat preferálja, az a legnagyobb, mosóporreklámra is fogékony közeg.
@jaegtoer: A magyarok lassan mozdulnak. Az EU-s csatlakozás mindegyik volt szoc. ország számára ugyanabban az időpontban volt. A lengyelek, románok, szlovákok azonnal mozdultak, és mentek külföldre. Nagy-Britannia történetében nem volt még akkora egyidejű bevándorlás, mint a lengyeleké. Most viszont sokan visszamentek, hazavitték a pénzüket és a tapasztalataikat, és nézz rá Lengyelországra - hamarosan középhatalom lesz.
A magyarok 2009 körül kezdtek nagyobb számban megindulni, jó hét év késéssel, de megindultak. Így lesz ez másban is. Egy darabig üldögél a nyuszi a fűben, szundikál, azután hopp! ugrik. Nem tart örökké ez a farce, amit Orbán-korszaknak hívunk. Érzésem szerint, ami most zajlik, az már a danse macabre.
@épészmérnök:
A gond, hogy a kárbecslés durva lesz. :(
Európában így visszafelé haladni...
Lengyeleknek meg a sors is besegített Szmolenszknál.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Oszt ezt is csak ma raktad össze?"

nem. eddig ittam.
@jaegtoer:
:)) Tudtam! Már megint az a vizezett vodkád...
@épészmérnök:

nem jó látni. már 1992-ben is úgy láttam, hogy késésben vagyunk. lekésünk a saját sorsunkról és elkótyavetyéljük a gyerekeinkét...
najó. ugorgyunk. van még egy kis Finlandiám:)
Jóéccakát Mindenkinek!

ha már a vers is elmaradt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

vizezett az a pocsolya Lajtád az, meg az árpaleved az!
@parti_giano: Az orosz hatóságok megkezdték a Krím-félszigeten az orosz személyigazolványok kiosztását könnyített eljárás szerint. A térségbe érkező Leonyid Szluckij parlamenti képviselő azt is bejelentette, hogy a közeljövőben Krím beadhatja csatlakozási kérelmét az Oroszországi Föderációhoz, amit Moszkva "gyorsan ki fog vizsgálni".

Az orosz parlamenti képviselők javasolták ugyanis, hogy Ukrajna területén minden orosz kapja meg az állampolgárságot. "Nem fogjuk magukra hagyni Ukrajnában élő testvéreinket, akik az államhatalom meggyengülésével hamar nagyon nehéz helyzetben találhatják magukat."

Miután az atlantisták által elfoglalt ukrán parlament megszavazta a nyelvtörvény eltörlését, több orosz politikus is bejelentette, hogy Moszkva beavatkozhat az Ukrajnában élő oroszok védelmében. Vasárnap az amerikai külügy kifejezte aggodalmát azzal kapcsolatban, hogy Moszkva csapatokat küldhet Ukrajna területére. Ezt az orosz Külügyminisztérium mostanáig tagadja. Csakhogy eközben az orosz csapatok bevonultak a Krím-félsziget területére.

A Krím-félszigeten pedig orosz katonák orosz lakosságot védenek, vagyis a terület már papíron sem lesz sokáig Ukrajna.

Ja és a tegnapi fotók a Szevasztopolban állomásozó orosz tengerészgyalogság laktanyáiból. 23.-án megérkezett a hadparancs, a tisztek 100%-a a laktanyákban van. Mostanra kijárási tilalmat rendeltek el, ellenőrzési pontokat hoztak létre. A Szavasztopolba vezető utakat BTR-ek őrzik, valamint jelentős orosz haditechnika van mozgásban a város felé. Egy gyalogsági ezredet elküldtek Kercs védelmére a partraszállást biztosítani. A Krím-félsziget mostanra egyetlen hatalmas orosz erőddé vált. A jelenleg zajló csapatmozgások egy nagyobb hadművelet kezdeti lépéseinek tekinthetőek.
Valaki számolja ki, hány válásban kell képviselni a feleséget, hogy az ügyvédek munka és sikerdíja, a működési költségek, a közterhek, és a külsős egyéb költségek után még osztalékba ki lehessen venni 160 millát egy ügyvédi irodából. Majd agyaljunk, hogy akkor válások helyett mivel üzletel vajon a Ferenc.

Egyébként ami meg a Papcsákot illeti:

Nagy parkoló - nagy osztalék - Oszoljunk kérem, semmi látnivaló!

.

Egy jó kampányvers:
bunkobrendelmatyi.blog.hu/2014/02/25/43_vers_mindenkinek
@jaegtoer:
Vááááá.... Persze! Viszont a vodkám olyan faca sűrű, szinte olajos... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jó sűrű, olajos a vodkád, te meg szinte sugárzol az örömtől.
@épészmérnök:
Ugyan, egész nap hajtottam, talán egy órát ültem napközben, most is dolgozok, telepítek egy rendszert. Elvagyok... visszaírom SSteffykét, meg hasonlók... pedig inni kéne inkább! :)
idén még nem láttam....
www.youtube.com/watch?v=kN0uwBq8Vb4
...Apa kocsit hajt!!!
Gyere, Tibor, megyünk a városba, dudál türelmetlenül apa!
Apa kocsit hajt!
Két kézzel, egy kézzel, kéz nélkül apa kocsit hajt!
Apa ideges, hűű, de ideges apa, BIZONY!!!
Apa kocsit hajt, figyelmesssen, tapasztaltan, türelmesssen.
A járókelők sétálnak a friss levegőn, apa pedig kocsit hajt!
Apa kocsit hajt, nagy fááhér Fiat 1500-as gépjárművet!
JAAAAAAAAAJ apa, hogy hajtod a kocsit?!
Ez borzasztó!!! Ez borzasztóóóóóóóóóó, ez borzasztóóóó!
Apa, hogy hajtod a kocsit??!!
Apa, nézd!! Egy ismerős megy a járdán és nem lép le az úttestre,
mert akkor talán egy kis veszély fáányegetné!!!
Apa legyint, és apa kocsit hajt!
Apa tudja, hogy helyes munka- és időbeosztással
minden nehézséget át lehet hidalni.
Mert apa tudja, hogy helyes munka- és időbeosztással
minden nehézséget át lehet hidalni, BIZONY!!!
Apa szememben egy hősszemély,
anya pádig a legdrágább nekem a világon!!
Fehér gépjárműnk gyorsan suhan, mert apa vezeti!
Apa tudja fékezni az indulatait, ő tapasztalt!
Megérkeztünk uticélunk végére, sikerült a tervünk!
Vége egy kalandnak, mondja apa MOST!
Mi bent vagyunk apával a városban!
Miiii bent vagyunk apával a-aaaa városbaaaaaa!
Anya otthon főz, anya otthon főz, anya otthon főz finom ebédet .
VÉGE!!!
@parti_giano: Susan Rice amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó egy az NBC-nek adott interjúban "súlyos hibának" nevezte, hogy az orosz haderő megkezdte a bevonulást Ukrajnába...

Az ITAR-TASS hírügynökség tegnap hamar lehozta a választ: az orosz Külügyminisztérium felszólította az asszonyságot, hogy munkakörének megfelelően az amerikai nemzetbiztonsági hivatalnak osztogasson tanácsokat, ne Oroszországnak.

A lapnak nyilatkozó forrás kommentálta Susan Rice tanácsosztogatását. Felszólította, hogy ehelyett a világ különböző részein jelen lévő amerikai csapatok elhelyezkedéséről adjon szakértői értékelést. Különös tekintettel azokra az alakulatokra, amelyek arra hivatkozva tartózkodnak egyes országokban, hogy bevonulásuk előtt "veszélyben volt a demokrácia".

Ukrajnában igencsak "veszélyben van a demokrácia" a nyugatiak fegyveres lázadása miatt. Az amerikaiaknak semmi oka meglepődni, ha az orosz tankok felvonulnak Kijevbe is. Mint Medvegyev is mondta; jelenleg nincs kivel tárgyalni.
@parti_giano: A Kijevi Nemzetközi Szociológiai Intézet adatai szerint, otthon a lakosság 43-47 százaléka orosz nyelven beszél. Soknyelvű területnek – ahol a lakosság 74-96 százaléka orosz ajkú – tekintik a Krím-félszigetet, Dnyepropetrovszk, Donyeck, Zaporozsje, Luganszk, Nyikolajev, Ogyessza és Harkov régióját.

Betiltani az oroszt, mint regionális nyelvet Ukrajnában, ugyanolyan dolog, mint a francia nyelvet Belgiumban. Érdekes, mi lenne Herman Van Rompuy Belgium egykori miniszterelnökével, az EU mostani elnökével, ha merészkedne ezt megtenni hazájában?

Ha Ukrajna részekre szakad, akkor ez egyáltalán nem Oroszország miatt fog történni, hanem kizárólag az ultraradikálisok és az ellenzék hibájából - véli Bogdan Bezpalko ukrán elemző:

Ez lehetséges, de csak akkor, ha az új vezetés elég radikális, éles, oroszellenes és ennek megfelelően antiregionális politikát folytat.

„ Bármire számítanánk is – írta ma a londoni Guardian – őrültség lenne úgy tevékenykedni Ukrajnában, mintha az „hátsó ajtó” lenne, amely oroszországi változásokhoz vezet. Jó lenne megérteni, hogy Oroszországnak van alapja, hogy ilyen fájdalmasan reagáljon a forradalomra, legalább is részben. Leváltották az alkotmány szerint, törvényesen megválasztott vezetőt. És a „forradalmi párt” oldalán nagyon sok olyan személy van, aki teljesen visszataszító politikai nézeteket vall. És végül, nem számít, milyen rendszer van az adott szakaszban e két ország mindegyikében, a legalapvetőbb tény, hogy Oroszország és Ukrajna, lényegében sok évszázados kapcsolattal rendelkező ikrek.”

hungarian.ruvr.ru/2014_02_24/Ashton-Ukrajnaba-utazik-hogy-keletre-exportalja-a-forradalmat/
Érdekes összehasonlítani Papcsák

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir_egys?P_FNEV=/2013/p022_j0131231k.pdf&p_cont=application/pdf

és Orbán vagyonnyilatkozatait.

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir_egys?P_FNEV=/2013/p022_j0131231k.pdf&p_cont=application/pdf

Valami új nóvumot (copyr. by Papcsák)tudhat ez a Feri gyerek, ha 2 év alatt a "takarékban elhelyezett megtakarítása" 5 millió forintról 204 millió forintra gyarapodott. Hiába spórolni tudni kell. Míg Viktor komájának a "feleségével közösen vezetett számláján" 2 év alatt a gyarapodás 386 ezer Ft.
Valaki komment????
@jaegtoer:
Este tíz után értem haza. Orica olyankor már aludni szokott, így maradt el.
Na, nem fogom másra. Fáradt voltam újat keresni.
Hát, így.
.
.
Akkor most egy ébresztő Bajza Józseftől.

Bajza József: JÓSLAT (1850)

Mit rejt a kétes jövendő?
Mért borúlt a láthatár?
A lelkek mély aggodalma
Szertelen viharra vár?
Végitélet kürtje szólít
Élők és halottakat?
A Cherub lángszárnya zúg-e
Megnyitván a sírokat?

Oh nem! - Népek háborognak,
A föld egy nagy Óceán,
Melyet megbántott kedélyek
Féktelen hatalma hány;
Forr a nemzetek haragja,
Megmozdúlt a félvilág,
Mert az élet szent nyugalmát
Zsarnokok felforgaták.

Földön nincs többé igazság,
Csak népgázló hatalom;
A szabadság mérges gúny lett!
Börtönkínok irgalom!
Harci zsákmány a tulajdon,
Senkinek sajátja nincs,
Honfihűségnek jutalma
Vagy kötél vagy rabbilincs!

Jogbitorlás címe: törvény,
Rend a zsarnokkény neve,
Ember társadalmi léte
Életundorrá leve.
Ámde megjön a bosszúnap.
Büntetendő vétkeket,
Hozván a sanyargatókra.
Kárhozást, enyészetet.

Kelnek újra forradalmak,
Megkezdendők a csatát,
Bérencek sok ezre ellen
Küldve milliók hadát.
Megdördűl a harci orkán,
S büszke várak, paloták,
Tornyok omladoznak össze,
S vérben úszik egy világ:

S Isten eljövend itélni
Népeket s királyokat,
S pillantása porba sújtván
Embergázló trónokat,
S visszaadva millióknak
A természet szent jogát
Zengni hallunk földön-égen
Békehirdető imát.

S a rabszolga újra nép lesz
Élvező törvényeket
És az ember újra ember,
Aminek teremtetett;
S a Szabadság templomában
Trónt az Igazság emel,
Melyet minden földi féreg,
Minden fűszál ünnepel.
.
.
@dr. jenőke (jenőke):

jó reggelt!
köszönöm.
...hogy ez még (m)ennyire aktuális?! elképesztő...

szép napot.
@dr. jenőke (jenőke):

Nana:))))
Este 10 körül mindíg ránézek a blogra, hogy van-e vers?
Jó reggelt!
@csak egy néző:
Aluka volt... mit csodálkozol? Valahogy ebben az országban már meg sem lepődünk, ha pl.egy képviselő 14 misit keres egy évben és abból 16-ot megtakarít. Szerintem is teljesen hihető, tisztelt bíróság!
Amikor Tekintetes Fénylő Fel- és Alcsúti Vezényló Csillagunkról, továbbá ilyen őszinte és nyílt tekintetű, nem is sunyi tróger forma semmittevő stiklis ügyvédről van szó, akkor meg pláne hihető a mese...
Libsibolsi irigy disznók vagytok, az a Ti bajotok! :)
ööööö, van még kérdés??
/ej de sokszor leírtam már ezt..../

Köddé váltak a disznói, Mészáros Lőrinc?

Hetekig sikertelenül próbáltuk felkutatni, hová lett Mészáros Lőrinc – vélhetően ezres nagyságrendű – disznóállománya, amelyre tavaly 7,4 millió állami támogatást kapott a cége. A felcsúti polgármester két év alatt virágzó agrárbirodalmat épített ki, melynek termékeit már nagy áruházláncokban értékesíti. Az is lehet, hogy a sertéseket már levágták Mészárosék húsüzemében, ám arra nem találtunk magyarázatot, hogy az állami nyilvántartásban miért nem látunk egyetlen kocát sem.

hvg.hu/itthon/20140226_Meszaros_Lorinc_disznok
viktorokkak csak a baj:

A liberálisok visszahívták minisztereiket, és lemondásra szólították fel Victor Pontát. A kormányzó pártok nem tudtak megegyezni a kormány átalakításában.

index.hu/kulfold/2014/02/25/kormanyvalsag_romaniaban/
@épészmérnök:
Áruld már el mi a faszról beszélsz? Senki nem holokauszt tagadott itt. Olvass már vissza te félkegyelmű.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

meeee nem érted. Mészáros Lőrinc egy személyben testesít meg ezernyi disznót, így közvetlenül kaphatta saját magára és zsebébe az agrártámogatást. kekeckecc itt feszt.
@jaegtoer: ja tényleg, én kérek elnézést, hasonlít is már a mindenórás főnökéhez, feldolgozásra érettek :D
@épészmérnök: Bocs,de itthon kábé minden évben Holokauszt emlékév van.
@jaegtoer:

"így közvetlenül kaphatta saját magára és zsebébe az agrártámogatást."

Húúúú, de gonosz:)))))
@Mad Mind: "Olvass már vissza te félkegyelmű"...ezt Mind, Mind, Mind, mind te fogalmaztad meg? a félkegyelmeddel?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Fogalmam sincs, hogy kerültem ide. Eccerően csak itt termettem.
@KÁTÉó53éúétr6:
Kérem a linket, mikor hivatkoztam bármikor is holokauszt tagadásra. Amúgy csak egy hülye vagy, aki beleugat mindenbe.
süti beállítások módosítása