Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.28. 09:32 Fabius

Hogy lesz ebből legitim választás, gyerekek?

Címkék: fidesz választási csalás választás 2014

Úgy néz ki, a Fidesz hatalomújrázáshoz kireszelt csodafegyvere - a választási törvény - könnyen a képükbe robbanhat. Egy választásnál nem csak az fontos, hogy mi lesz az eredménye, de az is, ezt az eredményt a kedves választók és egyéb haszontalan honpolgárok mennyire fogadják el legitimnek. 

Márpedig ahogy a dolgok most állnak, ezzel lesznek bajok.

Például legitimnek tekinti majd az eredményt az a három választási bizottsági tag, akik saját aláírásukkal olyan lapon is találkoztak személyesen, amire ők saját kezűleg nem biggyesztették oda? Legitimnek tekinti a közvélemény mikor tudja, 26 db nyomozás folyik máris választási csalás ügyben, a 18 listaállító szervezetből 10-ről feltételezhető a leadott listák meglévő másolatai alapján a himihumi? Legitimnek tekinti majd, ha tudja az Magyar Királyi Adatvédelmi Hatóság először aszonta: na hellóka, túl sok munkával járna kideríteni, mizu, úgyhogy nem végezzük el, majd - a választások közelsége miatt sürgős - munkát a fővároson belül kilenc napig utaztatva küldi át a rendőrségnek. 

Mert innen nézve ahol én ülök ettől az aláíráscsalás bizniszeléstől kevésbé csak az áfacsalást akarja nyomozgatni Fénylő Csillagunk közpénzen fenntartott szolgaserege

Érdekes, Gulyás Gergely sem azon iparkodik, hogy az erre hivatott szervek utána járjanak a fölmerült visszaéléseknek, hanem az előre mosakodással van elfoglalva már most: "a baloldal, az a genyó, meg fogja kérdőjelezni a választások tisztaságát." Nem, tökfej, a rossz hír az, nem a "baloldal" hanem mi választók kérdőjelezgetünk itt titeket, ráadásul nem utólag hanem előre. Mert ha hiszed, ha nem, engem és számtalan hozzám hasonlót kurvára érdekel, visszaéltek-e az aláírásommal a rendszerben ami lehetővé teszi ezt, vagy sem? Olyanokra fogunk szavazni a lapokon akik legalább azt a minimális támogatását bírják a szavazókorú lakosságnak, ami a könnyített jelölt és listaállításhoz szükséges, vagy a választásra kínált alternatívák több, mint fele aláírás hamisító, bizniszpártos tolvaj? Az esetleges győzelmetek után nektek is elég vicces lesz így odaállni az eredményközlőhöz:

orbán győzelem.jpg

Szóval az van, srácok, bizony lesznek legitimációt firtató kérdések választások után, hacsak meg nem tesztek mindent ennek az okozott áldatlan helyzetnek a rendezésére. Persze, ha csak a hatalom megtartása a cél mindenféle problémák sutba dobásával, akkor csak szarjátok le az egészet ahogy eddig. 

669 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr235882583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó mondat az igaz úgy ahogy van.
Lesznek akik szövegelnek de ezeket majd magasról leszarják.
A blogokon meg majd jönnek a trollok örömködni.
Itt ha nem lesz forradalom meg akasztás-vagyonelkobzás,nem nagyon fog történni semmi.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Ezt a kategorikus az lesz!-t Viktortól vártam, rosszabb esetben kivezényelt helytartójától, Blogger Gézától.
@Fabius
Bocs, nem értem. Valtozott az álláspontot? Eddig nem tekintetted legitimnek ? Múltkor azon vitatkoztunk itt a fórumon, h (nem) szabad illegitim választáson indulni.
2 okból is illegitim:
- maga a tv egyenlőtlen feltételeket támaszt, azaz nem szabad a valasztas
- már most a lebonyolítás elején tele van csalásokkal
Ahogy mondod a slusszpoénban.
Eccerieket különben sem érdekli ez az izé,... a legitimáció: "Oszt eszik azt vagy isszák?"
A fityesz pedig akadálytalanul, röhögve, akár milliomodszor is bele...hhh... a képünkbe.
Mert megteheti.
Egyetlen dolgot tessék felhozni, amire azt mondták zemberek, eddigésnetovább!
@Csekkliszt#10: a kotmány kiszarása óta számomra minden illegitim
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: te, cucu! ebben az országban minden nap forradalom van, akkor is, ha kifordulsz magadból.
A legkevesebb probléma a választási rendszerrel a bizniszpártok jelenléte. amivel nem azt mondom, h ez nem számít.
A 444, Scheppele és sokan mások 1000-szer összeszedték azt a sok gusztustalanságot, amit ez a maffia kitalált és megvalósított "szabad demokratikus választások" néven.

Kizárólag egy nem fideSSS győzelem lehet legitim, az viszont akkor duplán, mert mindezek ellenére jön létre.
@vitéž munkášőr:
A Fidesz sajnos legitim választáson nyert, már ha nem derül ki, h 2006-ban az alkotmányos rend megdöntését szervezte. (De.) Jogilag azóta illegitim amióta (NYENYI) a hatalom kizárólagos birtoklására tör. Egyetértek , a Fidesz kormányzása illegitim.
@Csekkliszt#10:

A győztes túlkompenzálásától magától a választási törvény bizonyos mértékig egyenlőtlen lesz, de illegitim nem. Ugyanis egyformán vonatkozik az mindenkire, és a baloldal lehetősége is adott túlkompenzáltan nyerni.

Más kérdés, hogy erre ma nincs esélye.

Az megint más helyzet, ha olyan körülményeket teremt egy választási törvény, amivel más törvények - pl adatvédelmi - megsértése üzemszerűvé válik, plusz nem legitim, törvényeknek megfelelő módon megszerzett ajánlásokkal indul a listaállító pártok több, mint fele.
Sajnos ezek az egyszeri embert nem nagyon érdeklik.
@AKIsTUDATLAN: így van - amíg az ilyeneket (százezerszámra) az urnák közelébe engedik, azt hiszem nem kell a legitim szó jelentéstartalmán lovagolnunk:

youtu.be/Q0eziLLPwZQ

[source: @Marcellusca]
@Fabius: Gondolom ha az összefogás nyerne, akkor hirtelen nem lenne már annyira "problémás" a választás. :)

Amúgy egyetértek veled a leírt visszásságokkal kapcsolatban, bár akik most az ismert csalások révén indulnak, feltételezhetően úgysem fognak bejutni a parlamentbe.

Ja és azt is nagyon furcsállom, hogy a szektATV meg a Népszabó törvényt sértve az egyik országos listát állító pártot (milliós támogatottsággal) meg sem hívja az általa kreált választási műsorokba vagy a "vitákra". :)

jobbik.hu/hireink/felsult-diszkriminativ-atv-nepszabadsag-paros
@Fabius:
Nem csak a győztes túl kompenzálására baj, mondjuk belefér, hanem összességében a Fidesz egy olyan keretrendszer teremtett, amiben az adott felállás mellett csak ő nyerhet, persze tudom elvileg legyőzhető.

Ez az általam ismert legjobb leírás, h a valasztas miért illegitim per se.

m.nol.hu/belfold/nagyon-nehez-napok-jonnek-1452057
Valószínűleg a ficesz fog nyerni.
Csak az a kérdés,hogy megint kétharmaddal e vagy sem.
Bár ha cslnak(és minden valószínűség szerint ige) akkor tuti a kétharmad.
Mondjuk a kétszázezer határon túli szavazat,mire ideér,lesz belője másfélmillió fidesz szavazat.
Ha nem kétharmaddal nyernek akkor az utolsó hetekre flpörög a törvénykezés gépezete.
Ha meg veszítenek,akkor pláne.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A jobbik valahogy mindig így jár...
De ha majd 40%-on leszünk...!:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mókás, hogy azok sértik meg folyamatosan a törvényt, akik éjjel-nappal a jogállamiságról és saját magasabb értékeikről regélnek. :)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: :)

szerinted,akkor kinéz egy újabb hídfoglalás az igazságbajnokaitól?
Azonnali vagyongyarapodási vizsgálatot kezdeményezett az adóhatóság a 165 kilogramm súlyú K. und K. von Austirlicz Lajosnál amikor egy kórházi zárójelentésből tudomásukra jutott, hogy cukros. Lajos álcázásképpen egy kórház intenzív osztályán rejtőzködött és ínhüvely gyulladására hivatkozva tampont követelt az őt előállító hatóságtól.

Lajost ágytáltársa jelentette fel, hogy ne vehessen részt a választásokon, mert az LMP-re akar szavazni.
@guma: tőlem aztán, csak arra kérném őket, hogy ne az Erzsébet és a Szabadság hídat foglalják el.
@guma: Most majd ti következtek hetedikén elhagyomazországot Dopeman vezetésével. :)
@guma: az én hidam már foglalt. oda ne jöjjenek. valamivel rágnom is kell.
@parti_giano: :DDDDD

maga csak ne korlátozzon senkit!
hátha az a híd veti majd a szükséges kis szikrát... értve?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne örüljél, ti is mehettek vissza etelközbe a turul hátán, be lesztek darálva különben.
@guma: arra gondolsz, hogy ha összeütögeti akkor szikrázik?
Jó, akkor leszarjuk. Úgy mint eddig.

Ti meg szépen megeszitek.

Úgy, mint eddig.
@parti_giano:
Ezekkel az eszmékkel inkább a barlangba
@guma: szikrát, hölgyem? ez porcelán. igazi kínai porcelán, netről van, az orvos eleve a hídról vett mintát, hogy hozzá tudja igazítani a fogamat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

azt a hétszázát!
most megijedtem! tudod mint a kis srác amikor az anyuka metéli a nudlit és egy leesik...
gyorsan ránéz a sajátjára és azt mondja: most megijedtem!

különben meg még mindig nem értelek és ez talán a legfontosabb...
nem tudok ennyit visszaolvasni, de úgy tűnik, tegnap kicsit szocializálódtál a csapathoz, de sajnos ez nálam messze nem elég tőled...

az embert (akit elvesztettél valahol) még mindig nem látom...
@Penivaldes: nem bonyolult ennyire gondolatom...
@guma: Miért kéne attól megijedned, ha a balosok is hidat foglalnának? Csináltak már ilyet a HAHÁS gyerkőcök is.
Na további jó mulatást!
Idetévedő fideszgeciket,meg elküldeni!
Viszlát.
@vitéž munkášőr:

Ilyenkor sosem tudom eldönteni, hogy ez a röfögés onnan van, hogy a fejében kavargó őskáoszt nem lehet egy valamennyire azért mégiscsak szabályozott és koherens rendszerbe átönteni, vagy mélyen belül a maga módján gondolkodik, csak beszélni nem sikerült megtanulni ott lent, a Végeken.
@guma:
Amit en sem értek h ez a csocsesz nem a hőzöngő segghuje, ahogy látom még értelmes is, nem az a fajta, akihez hozzá sem szólsz mert minek, de nem bír kibújni a bőréből es csak jönnek csak jönnek az ordas gondolatok. A szíve nincs a helyén. Oda kéne visszatalalni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: sajnos én sem tudom eldönteni - még úgy sem, hogy személyesen ismerek ilyeneket, napi szinten találkozva velük
@Csekkliszt#10: az értelmest vitatnám. de nem rossz szándékú, az biztos - szépen menetel is a pokolba vezető úton
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @vitéž munkášőr: talán itt kell keresni a probléma eredetét, bár jég biztosan cáfolná valymi kaporszakálúra hivatkozva:

kiabrandultertelmisegi.tumblr.com/post/80963055354
@Csekkliszt#10: :DDD
pedig (szavaiddal élve): segghüje!

aki tudatosan összekeveri a vallást a hittel...
aki felnőtt (állítólag értelmes) fejjel nem tud műbalhé és felháborodás közt különbséget tenni - na az szerintem lehet, hogy még durvább jelzőt is megérdemel.
@parti_giano: ez teljesen rendben van. felül is írta vele az eggyel korábbit
@parti_giano: jeszuspepi! :)

távozz tőlem sántán! :)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Elég a sima többség. A vona már megkötötte a titkos és nem titkos paktumot a fidesszel. Itt van Paks, az EU-hoz való hozzáállás ésatöbbi. Majd lesz kétharmaduk a jobbikkal.
@guma: engem békává változtatott (értsd: maszopnyiknak nézett), de már (remélem) elmúlt (neki)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nemtom feltűnt-e, de én pont nem utólag szólok be, hanem a startpisztoly eldörrenése előtt kérem, hogy a rajtvonalnál csak azok álljanak akik a jogot önerőből, legitim módon megszerezték erre.

Hogy ki nyer és az mennyire lesz túlkompenzálva az más kérdés.
@guma: az egyszerű focista majdnem ugyanezt mondja egy szerelés után: távozz tőlem, sántán.
@vitéž munkášőr:
:-) azt látom h embereknèl, de akár egy adott törtenelmi korszakot is figyelembe véve az agyi szoftver felül tud irodni, nincs az a mocsokság ami nem tűnik elfogadhatónak es az irracionalitás is értelmet nyer. Lsd III. Birodalom, a világ egyik legkulturaltabb népénél - valszeg azért mert nem tudtak feldolgozni egy adott veszteséget, de hagyjuk a "zsidómentést"(sic), egész Venezuela olyan, mintha be lenne nyomva, vagy vörös khmer diktatúra.
A pokol jogos :-((
---egyéni elképzelések szerint----
@Fabius: géb nem érti a finommotorikus mozgásokat, ha megvilágítanád neki esetleg egy napi cukisággal, pl. vona kép nem egy magyar vizslával, hanem palotapincsivel, ami realisztikusabb jövőképet vetít a jobbiknak.
... kiegészítés: egyébként egész Venezuela be van nyomva, nincs tej meg wc papír, de egy tank benzin 1 (EGY!!!) dollár, mert ugye minden ingyér van, a kokó meg nincs kilós csomagolásnál kisebben, mert minek, úgyis elfogy...

Ezt kene még Orbánnak bevezetni, túl sokat gondolkodik az istenadta nép
@Csekkliszt#10: két alkotmánybírót hallottam panaszkodni a sok munkára, mondja is az egyik: ez maga a pokol, béla.
@vitéž munkášőr: :)

én azt fedeztem fel "rövid" életem során, hogy mindig annak néz aki tudatlan, amitől tart vagy fél...

föl sem fogja az ilyen ésszel, hogy lehet "semlegesen" gondolkodni és szeretni, kritizálni embereket, elveket... sőt a magam kárára is előnyt adni neki, ha azt megtudja velem értetni, miért érdemli meg.

viszont az egyszerűbb, gondolja a hülye, ha bedug egy sablonba mert akkor az már neki szabadságot ad a köpködésre...
ha ezt nem szertettel vagy szeretetből teszi valaki, rögtön kilóg a lóláb a saját korlátoltságát bemutatva.
ezért nem foglalkozom vele egy idő után, csak ha nagyon durva az erőlködéstől akkor lököm érveimmel el magamtól ismét (addig csak kikerülöm!).
@parti_giano:
Lol
Ujra kell járnom a jogot: minden amit tanultam értelmet vesztette
Közgázt is :-(
@parti_giano: nocsak! :)

smittelek én is? azt mondod :DDDDDD
@guma:
Ez rohadt jó!!
Nem az vagy amit megeszel, hanem amitől félsz ...
@Fabius: Az a baj Fabius, hogy hiába van igazad, és belegondolva valóban fölháborító ez az egész választósdi, a valódi választási alternatívák hiánya mindezt parciálissá teszi, nem éri el a tűrésküszöbünket - itt magamból indulok ki, mint az egyszerű pórnép szürke gyermeke-.

Ugyanez igaz a Csöbör Katikra, Zsigákra, Simonokra.
Olyan szinten sikerült lejáratni a politikát - ami nem nagy baj - és a polgári demokráciát - ami viszont kurva nagy baj-, hogy sima reformokkal nem lesz egyszerű változtatni.

Kemény évek állnak még előttünk.
@Csekkliszt#10: na de nem, a római jogot aktualizálja a seuso-kincs. de helyedben rákészülnék azért a szokásjogra, na meg belenézhetsz a fuggerek kereskedelmi ténykedésébe, mint a magyar gazdaságpolitika jönvedőjébe.
na most megnézem kik a jelöltek felénk.
@guma: nálam is ez a stratégia :-)

de főleg azért, mert mobilon nem működik a szűrés ;-)
@parti_giano: megveszi az ártány Fiumét?

(nem is rossz, akkor sanszos egy Nemzeti Kádár Háza Múzeum)
Ajkán, Ajkáért, Ajkáról ki sem fogy a nóta.
@parti_giano:
Nem értelek :-)
A római jogon alapul a modern európai jogrend szerintem nem sikerült meghaladni.
Fuggerek? Nem a szocialista politikai gazdaságtan ?
@Fabius: ne erőlködj :)

olyan zavaros a gyerek, hogy erről aztán valóban kár vele szót érteni.
aki képes a poszt szövege után így kezdeni: "Gondolom ha az összefogás nyerne, akkor hirtelen nem lenne már annyira "problémás" a választás. :)" meg hülyeségeket mellé állítani na az most valóban nem érdemli meg a figyelmed!

hüjülünk mi eleget, legalább te kerüld ki amikor alattomosan kekeckedve nem akarja érteni szöveged...
@parti_giano: csakis!

hiszen (a kölcsönösen támogatott!) piacról élnek!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Csekkliszt#10: @guma: Eltévesztettétek a házszámot. Csernus dokit nem itt kell játszani. :)
@Penivaldes: rápillantottam az ump-s jelöltünk faszbukjára:

zene: justi biber, fluor tomi
könyvek: idézetek, give me a smile
tv: mtv, viva, hbo
játékok: emo girls
@Fabius: Feltűnt nekem is. Amit írtam azt a poszt címe ihlette, bár az itt tartózkodó magasabbrendűek egyből félrecsúsztak rajta. :)
@Csekkliszt#10: kösz! :)

pár nap kórház volt most a sorsom és azt mondták a dokik, hogy bent tartanak hangulatjavítónak...
én meg mondtam, hogy ha lehet inkább máshol rendezzük meg ezeket az összejöveteleket, ha már ennyire kíváncsiak rám.
szóval, volt pár röhögés és vidám szoba vizit... de szívesen lemondanék róla a továbbiakban.
@guma: "meg hülyeségeket mellé állítani na az most valóban nem érdemli meg a figyelmed!"

Amúgy melyik hülyeségre gondoltál? Arra esetleg, hogy a szektATV meg a Népszabó megint épp törvényt sért? :)
@guma:
Akkor maradj itt! Ránk fér a jókedv :-)
@Csekkliszt#10: "nem sikrült meghaladni" most alázod az alaptörvényt? :))
egyébként igazad van, átgondoltam, a fuggerek minden szemét trükkjük ellenére műveltek voltak. ami a mai magyar gazdaságpolitika, de vegyük ide a politikusainkat is (egy-két kivétel persze), nem mondható el.
A címre válaszolva, sehogy. A fityiszes kiszfiúk formálisan is kiüresítették az ogy választást.

A nagyobbik gond, hogy nálunk nagyon úgy fest, 1948 óta (kékcédulázás) nincs, nem volt legitim választás. :-(

Mivel "egyikre sem" rubrika nincs a szavazólapon, nem marad más választásom, mint egy lendületes X az összesre (érvénytelen).
@parti_giano: a szponzor és mecénás közti különbség.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ne legyél beképzelt ennyire!

veled kapcsolatban mindig a Veres doktor ugrik be...
na ezt add össze!
@parti_giano:
Az Alaptorvenynek a ludas matyit, a NENYI-nek meg a kommunista kiáltványt sikerült meghaladnia! Ne vitatkozz, ebben nem ismerek tréfát.
mióta ugatom ezt is....

A Jobbik és Európa szélsőjobboldali pártjai: Putyin nyugati szövetségesei

A Foreign Affairs arról írt, hogy az oroszok nyugati szélsőjobboldali pártokat támogatva bomlasztják az EU-t, miközben náciveszélyre hivatkozva szállják meg a Krímet. A legkiválóbb példa erre a magyar Jobbik.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F03%2F27%2Fa-jobbik-es-europa-szelsojobboldali-partjai-putyin-nyugati-szovetsegesei%2F
@guma: Na az pláne nem szoktam lenni, de ezt a többiek is tudják. :)
@guma:
Óhhh, Veres doktor másolt kazettái!! Senki nem tudott ugy felvilágosítani h közben szétröhögted magad.
@parti_giano: ez valahogy kimaradt!

pedig reagálnom kell rá, te burzsuj! hálóról rendelt és hozzáalakított porcelán? :)
totál irigy lettem!
villogsz akkor mint az irányfény. sötétben is vakító fehér legalább?
meg aztán a porcelán jó szigetelő anyag, tehát a szád védve lesz a szikrázástól. a mai világban ezt is értékelni kell!
@Csekkliszt#10: :))))

nálam van poszt róla és havonta igen sokan látogatják és másolják még ma is (ha érdekel megkeresem)!
csoda egy ürge volt!
minden tiszteletet megérdemel!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én meg azt ugatom mióta, hogy a nyugat ha kell épp az eunácikat használta fel Ukrajnában, ahogy mondjuk Szíriában a vahabista emberevő terroristákat.

Persze azóta Ukrajnában is megkezdődött a hasznos-idióták eltávolítása. A hatalomra juttatott atlantista bábok, elkezdték eltenni láb alól a mindinkább útban lévő vezetőket, akik csak az utcai harcokra és felforgató tevékenységre kellettek nekik. A nyugat szövetsége addig tart csak, amíg eszközként használhatnak valakit saját céljaik elérésére. Ha ezeket a célokat végrehajtották, az eszközöket is kidobják. Különösen, ha valaki szervezőként-koordinátorként túl sok mindenről tudott.

oroszhirek.hu/ukrajna/3264-meggyilkoltak-a-jobboldali-szektor-egyik-vezetojet

Ja és gondolom sok nagyondemokrata a sor elején tolongana, amikor vinnék őket NATO ágyútölteléknek, egy eleve vesztes háborúba a ruszkik ellen. :(
Off, bocs, de überelhetetlen:
"... a nőt simogatni kell, de ha megbántja a köröm, nemcsak a nemi élettől, hanem az élettől is elmegy a kedve. Keressetek hát egy szervet, amin nincs köröm.."
@guma:
Poszt?? Jó lenne, gyerek 8 év múlva nagy lesz
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ATV meg a Népszabó.
magántulajdonú médiumok.
azt hívnak meg akit akarnak.
a "Hazai pálya" nevű irományban megjelenik az Összefogás hivatalos véleménye?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A csecsenek nem pont az oroszok mellett voltak?
444.hu/2014/02/27/a-csecsen-elnok-megvedene-katonaival-az-ukrajnai-oroszokat-a-terroristaktol/
Az nem lehet h pont az oroszok tették el láb alól miután nem kellett nekik?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

én csak azt tapasztalom, hogy magad sem ismered.

ha ismernéd lenne közérthető véleményed nem pedig pr anyagot nyomnál 99%-ban!

magamból kiindulva: nem szégyen ha buta vagyok, de legalább van szám kérdezni és értelmem keresni (nem csak egy irányban!) a felmerült témákban minél több anyagot.

idecsöppentem mint vendég és nem szarok az asztal közepére, és senkit nem akarok a magam igazáról meggyőzni...

beszélgetek, ha kedvem és időm engedi... képzeld érdekel a másik véleménye, ismerete... elkábít egy-egy okos ember a maga műveltségével és még azon sem akadok ki, ha elküld a francba, mert nem értem meg rögtön vagy félreértem...

te mikor teszed ezt vagy hasonlót?
A nap dumája:
"Orban Viktornak annyi köze van a metróhoz, mint Puskásnak Felcsúthoz."- mondta (nagy kedvencem :-( Horváth Csaba)
"Orban a 4-es metrót csak szavakban fúrta."

... nem !!! csak azt csinálta.
@punkfrog: Fordítva ülsz a lovon. :)

"A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerint az esélyegyenlőség alapelvét sértette meg az ATV és a Népszabadság azzal, hogy olyan vitákat hirdettek a honlapjukon, amelyeken az egyik jelölőszervezet - a Jobbik - szakpolitikusai, illetve egy másikon a miniszterelnök-jelöltje nem vehetnek részt.

A testület csütörtöki - a jogsértést megállapító és attól eltiltó - határozata szerint az ATV és a Népszabadság megsértette a választási eljárási törvényben szereplő, a jelölőszervezetek esélyegyenlőségének biztosítására, valamint a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás követelményére vonatkozó alapelveket.

Az NVB álláspontja szerint a jelöltek és a jelölőszervezetek közötti esélyegyenlőség alapelvét a médiában való megjelenés során is biztosítani kell. A testület szerint ez azt jelenti, hogy ha egy médiaszolgáltató politikai műsort szervez, akkor az azonos helyzetben lévő jelölteket, jelölőszervezeteket azonos elbírálásban kell részesítenie.

A bizottság szerint így ha a médiaszolgáltató az országos listát állító jelölőszervezetek egy részét politikai műsorra hívja, akkor a többi, országos listát állító szervezetnek is biztosítania kell hasonló lehetőséget. Az NVB azt állapította meg, hogy a meghirdetett szakpolitikai és miniszterelnök-jelölti vitára a pártlistát állító jelölőszervezetek közül csak háromnak (Fidesz-KDNP, LMP, MSZP-Együtt-DK-PM-MLP) a képviselőit hívták meg, ugyanakkor a felhívásban egyértelműen kizárták annak a lehetőségét, hogy a Jobbik a választási műsorokban megjelenhessen.

A testület kitért arra is, hogy a műsorszolgáltató nemcsak az adott műsorszámokban nem kívánja az esélyegyenlőséget biztosítani, hanem az április 1. és 5. közötti, választási témájú műsorfolyamban sem, ez pedig az NVB szerint megalapozza a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás alapelvének sérelmét is."

Ja és amúgy azt soha senki nem vitatta el, hogy egy pártlapban a saját érvek kerülnek be. Soha nem kívánnám, hogy az LMP újságba mindenképp jelentessenek meg jobbikos véleményeket. Szóval ne keverd a szezont a fazonnal ha kérhetem. :)
@Csekkliszt#10: na ezért mit fogunk kapni, hogy eltérítjük a blogot máris a felnőtt téma felé... :DDDD

látom már @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: is berobogott, de ha taga is itt lesz, ezen fognak csámcsogni egész nap.
szóval lelked rajta:

offforever.blog.hu/2013/07/16/a_70-es_80-as_evek_mai_napig_verhetetlen_szexualis_felvilagositoja_dr_veres_pal
@Csekkliszt#10:
... Különben meg gyönyörűek a megállók, (egyesíti az orosz metrók grandiózusát a londoni megállok modernségével)... mindentől függetlenül elismerésem a résztvevőknek...
@guma: Ezt is rosszul látod. Ha te elmondod a véleményed akkor kedvesen beszélgetsz másokkal, ha én mondom el a véleményem, akkor az asztalra szarok és mindenkit meg akarok téríteni.
Okosíts tovább kérlek. :)
Na jó lazuljunk kicsit és engedjük ki a gőzt. :)

9gag.com/gag/a1AOy4v?ref=fb.s
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Utoljára...

Az egyetlen dolog, amiért reagálnak rád, mert a -szerintem ordas újnaci --nezeteidet egyébként kulturált módon adod elő. Más, nem-újnaci témákban azt gondolom többször értelmes, azaz adott esetben vitára alapot adó megvilágításban adod elő -ez a "tisztelet" kijár neked.
Csak azért nincs kedvem pl nekem reagálnom - sokszor mondom akár- jogos fevetéseidre, mert a mögöttes gondolatvilagod olyan emberi minimumokat sért (legyen ez az etikai "felsobbrendusegunk"), hogy nem akarok-unk nácikra hajazó nézeteket hallani.
Te is undorodsz a Fidesztől : ez az egyetlen közös pont.
jobb ha másol gatyák a listákat...
addig se zar gatyák a tisztes polgárokat ezek a bűnözők...
az a párszázmilla meg mi? a pszeudó kincs árához képest...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem tudlak, nem vagyok elég okos...

egy darabig mindent át és megbeszéltünk szerintem...
empátiám véges!
@Csekkliszt#10: neked is lájk, némi dörgedelemmel, mert esmét róla szól minden, pedighát...
-no comment-

Nem igaz, hogy Matolcsy György nem kiváncsi baloldali gazdasági szakértők véleményére
MTI Fotó: Soós Lajos

Ma például Szili Katalint, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt mikromozgalom elnökét látta vendégül az MNB székházában. Az esemény utáni úgynevezett “doorstep” sajtótájékoztatóra az Echo, a Hír és a közszolgálati tévé munkatársait is kirendelték, ami a propagandagépezet pazarló kezelésének tűnik.

444.hu/2014/03/28/nem-igaz-hogy-matolcsy-gyorgy-nem-kivancsi-baloldali-gazdasagi-szakertok-velemenyere/
@Csekkliszt#10: Egy grammot sem kellene politizálni ebben az országban, ha az én "ordas eszméim" jelentenének bármilyen problémát idehaza.
Én a következő egy hétben pozitív leszek. Néha túl pozitív is. Előre bocs mindenkitől. #kormányváltás
@V-PORT:
Max vasárnapig leszel jókedvű !
@V-PORT: igen, igen, igen, kormányváltás, most elűzük a fideszcsicska kormányt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csak meg kell nézni a devecseri videót, hogy minden normális érzületű embernek elmegy a kedve a Jobbiktól és társaitól.

www.youtube.com/watch?v=ChXRMmBVfyE

Aztán jöhetnek kiskutyákkal, lovakkal meg trágyahordással, nem tud meghatni. Kamu.
@Csekkliszt#10: Én utána is jókedvű leszek.Valami új dolog fog kezdődni az egyik oldalon. Mivel én ahhoz az oldalhoz tartozom én ennek örülök.
@Penivaldes: Azért ne vigyünk túlzásba!
@Penivaldes: Már írtam az eu választás előtt még nem nagy mozgás lesz, de utána indul a mandula.
Szerinted Velez Árpád hanganyaga miért került ki? Mert már a felszín alatt elkezdődött.
Orbánék még jól bevásárolnak a választás előtt
Vásárlási roham tört rá a kormányra: a választási kampány szűk két hónapja alatt 61 milliárd forintos államosítást hajtott végre. A négyéves számla végösszege eddig 760 milliárd forint.

hvg.hu/kkv/20140328_Teletomik_a_cekkert_Orbanek_a_valasztasok
Angliàban lehet pénzzel lehet fogadni az ottani választások sikerére (meg egyébként mindenre). Magyarokra nem találtam kiírást
@Csekkliszt#10:
"Túl sokat gondolkodik a nép."
Ugyan nem tartozik szorosan a poszthoz az alábbi eset, de a fenti megállapításos miatt nem állom meg, hogy cáfoljam ezt a hipotézist a hazai népek éles gondolkodás módjáról.
Tegnap egy TV műsorban az ukránok hazai folyósítási gyakorlatáról volt, ennek kapcsán többen megjegyezték, hogy egy buznyák járulék befizetése nélkül ez botrányos juttatás.
Egyik honfitársnőnk azzal vette védelmébe ezt a gyakorlatot, hogy ő bizony látott az őszibarackosban dolgozni nálunk ukránokat.
Informáltsága az ügyben idáig terjedt.
Jó lett volna tudnia, hogy az éves - ukránoknak fizetett - nyugdíjak összege 7 mrd Ft.
Ebből az összegből meg lehetne szüntetni a teljes várólistát, mégpedig azoknak, akik állandóan itt fizetik a járulékokat.
Bocsánat, ez csupán egy kis szösszenet volt a Fidesz hívők elkötelezett gondolkodásmódjáról.
Lelazultam, a fenti példa az ukránok nak általunk fizetett nyugdíjára vonatkozik.
@iii: Jaja ezt is túlméretezték ezek a bunkó jobberek, amikor az előzmény csupán csak annyi volt, hogy a helyi rejtett erőforrások kampánykutyikkal fotózkodtak.

Ha már így belejöttél ezeket a videókat is nézd meg. :)

youtu.be/sauiINu78GE
youtu.be/VCCTXivC8Kc

www.origo.hu/itthon/20131001-megszuntettek-a-nyomozast-a-devecseri-tuntetes-ugyeben.html
Nem vagyok Demszky rajongó. De azért szerintem illett volna meghívni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Akkor a tutira nem fizet csak a meglepire :-) de lehet fogadni mondjuk a megnyert helyekre, ki nem jut be, stb
@Mariann19: persze, de csak arról amit ismer...

amit nem ismer, arról hogyan gondolkodhatna? nálunk divat, elzárni az ismereteket. nem tanulnak, tanítanak még állampolgári ismereteket sem.
általános fogalmakat kevernek. ha azt mondod hoztak olyan törvényt amivel a lakásod is elvehetik, ha az államnak ez az érdek - el sem hiszik...
amikor 2002 után elkezdték a cirkuszt az állampolgárság megadásáról, és azt mondta a gyurcsány, hogy ezt az ország nem bírja el - senki nem világosította fel a népet miről beszél.
közben áldásos tevékenységeknek köszönhetően nyugdíj biznisz alakult minden keleti határunk mentén és az állandó lakcím bejelentésért százalékot fizetek a határon túliak...
egészen a 2004-es eu csatlakozásig nem tudták pl Romániával sem azt a szerződést felbontani, csak az eu nyomásra engedett az ország később.

addig meg mint most az ukránoknak átlag nyugdíjat fizettünk (és az addig megállapított nyugdíjakat most is fizetjük tudomásom szerint!) a lakcímért cserében.
ezalatt az itthoni polgár a saját járuléka után sokkal kevesebb juttatást kapott - mert az átlagot pár nagyon jó keresetű mindig feltornázza...
és a többi ingyenes juttatásról vagy támogatásról már ne is beszéljünk...

offforever.blog.hu/2012/12/11/hogy_kap_a_hatarontuli_magyar_magyar_nyugdijat
@Penivaldes: Nem vagyunk egyformák. Idáig szidták a metrót, most pedig belevésik a nevüket a betonba.
@V-PORT: már csak azért is, mert 98-2002-ig az építkezés leállítása ellen azért minden kompromisszumra hajlandó volt...
persze az más kérdés, hogy megint nem értünk vele sokat el, hiszen nem tölti be az elővárosi vonat szerepet és a reptérrel sem lett összekötve a fővárosi tömegközlekedés, stb, stb...

de nem akarok ünneprontó lenni és örülök, hogy végre ennyi év után legalább egy része megépült a 4-es metrónknak.
@Mariann19:
:-) vagy inkább :-(
Javítom magam: egyáltalán ne gondolkozzon a választó.
Mondjuk nyilván ezt egyik kormány sem nagyon forszírozza, de van a hülyítési faktor, ami csak a Fidesznek áll jól.
Egyébként ... azt látom, hogy a valasztas kérdése (egyik oldalon sem) az észérvek alapján történik, sokkal inkább neveltetés , beállítottság, személyes preferenciák kérdése, a szekértáborok adottak. A bizonytalanok, akik mindig sokan vannak sokszor vagy csak üres ígéretekkel szólítják meg, vagy bejön egyfajta papírforma, ami mindig a fennálló kormánnyal szemben megy.. nem mintha az racionális döntés lenne.
Ami a legnagyobb baj, hogy nálunk a politikai tudatlanság olyan szintű, ami kizárja hogy valós, intézményi kontroll épüljön ki a mindenkori politikai elit felett.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Soha nem kívánnám, hogy az LMP újságba mindenképp jelentessenek meg jobbikos véleményeket."
bezzeg az ATV-ben szerepelni akartok!
minek?
hiszen folyton szektázzátok őket!
az előbb Lujza Jenővel körbejárta a sport ágakat...

itt meg tartós "menekül" és nem válaszol a kérdésre, hogy: jó volt metrózni?

www.youtube.com/watch?v=myteiy_JQbs
@punkfrog: :)

érdekes "vágyaik"... hümhüm...
ha ők benne vannak - nem lesz szekta az a tv?
Már hogyne lenne legitim a választás, amikor 2/3-os szavazóbázisuk van, a CÖF és a békemenet őket támogatja, tovább csökken a rezsi, az embereket - nyugdíjukkal együtt - megvédték és Magyarország jobban teljesít, stb.
Folytatják és punktum!
Szerintem ezek a bizniszpártok szánalmasak, de nem értem miért veszélyeztetnék a választások "tisztaságát", összesen kapnak majd kb. 0,05 %-ot. Ennél ezerszer nagyobb bajok vannak a rendszerrel.
@punkfrog: Nem olvastad el a jogi indoklást? Ha országos médiumként, választási müsort csinálnak, akkor nem kívánságműsor, hogy kit hívnak és kit nem, főleg ha egy mind a 106 EVK-ban egyéni jelöltet indító és országos listát állító pártról van szó.
Ebben mit nem értesz? ;)
bazinagy off, de leszarom, fontosabb ez, mint az agyatlan pártok, nem kisebb mértékben, mint az oktatás. Amíg vannak ilyen emberek, nem reménytelen a világ.

"Arra jöttem rá, hogy a legrosszabb az ismeretlentől való félelem. Idegen dolgokkal szembesültem, nem tudtam mi fog történni. Amikor kiderült, hogy mi van, kaptam pár A4-es lapot, amiben leírták a kezeléseket, nagyon szakszerűen.
Azt gondoltam, hogy jó lenne egy könyv, ami elmagyarázza a gyerekeknek, hogy mi fog velük történni, mert ez egyszerűen nem létezett. Megkerestem Bartos Erikát - azért őt, mert az ő könyveit minden gyerek ismeri -, hogy tud-e segíteni. Ő igent mondott, pedig azt sem tudta ki vagyok. Bejárt a Tűzoltóba, mindent megfigyelt, lerajzolt, egyeztetett az orvosokkal, hogy minden életszerű legyen."

divany.hu/poronty/2014/03/28/hogy_lehet_egy_haromhetes_gyereknek_rakja/
@guma:
Miután Orbán nem tud a hazai állampolgároknak igéretes jövőt kínálni, ezért egy eszközzel él, a nemzeti tudat örökös sulykolásával operál.
Azt felfogja, hogy hatalma megtartása érdekében ketté választotta a hazai lakosságot, ezért a nemzeti tudat kiszélesítését és ébren tartását a
határon túli magyarok keblünkre ölelésére terjeszti ki úgy, hogy ez kölcsönösen érzékelhető legyen határon túl és itthon is.
Ennek úgy ad helyt, hogy irreális anyagi ráfordításokkal kívánja demonstrálni az összetartozás érzetét.
Érzelmileg mindezt úgy adagolja, hogy a hazai állampolgároknak bűntudata legyen a külhoniak trianoni sérelmeiért, őket áldozatoknak tüntesse fel, a hazai állampolgárokat adósoknak, akiknek ezeket a sérelmeket kárpótolni kell.
Ezt a magyar lakosság túlfűtött érzelmektől telítve be is veszi, mert elhallgatott információk híján nem tudja felismerni ezeknek a terheknek a nagyságát és igazságtalanságát.
Az adakozások irracionális voltát tükrözi az, hogy egyes juttatások mértéke a külhoniakat illetően magasabb, mint ami a hazai állampolgároknak jár. Pl. 6-65 életkor közöttieknek évente 4 alkalommal 90%-os utazási kedvezmény jár, ez a hazai adófizetőket nem illeti meg.
Ebben a nagy szegénységben a külhoniak 30.000.- Ft iskolakezdési támogatást kapnak, ez 200.000 fő, míg nálunk ez nem általános.
Mindebben az a hézag, hogy valójában a kormány részéről nem a nemzeti érzések munkálnak, hanem a sanda szándék a hatalom további megtartásának érdekében, valamint ugyanezen embercsoportok szavazatainak megszerzéséért folynak el a javak.
nabazmeg
kitiltottak egy hónapra az mno-ról egy komment miatt. most kétségbe vagyok esve.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Pedig itt a választások után legkésőbb annak kellene történnie ami Ukrajnában történt, csak nem narancsos forradalomnak, hanem valami másmilyen színűnek. Én azt sem bánom, ha hupikék vagy szivárvány színű. De ennek a rohadt állami szintet csaló, lopó korrumpálódott csürhének mennie kell.
@Csekkliszt#10:
"Azt látom, hogy a választás kérdése /egyik oldalon sem/ az észérvek alapján történek."
Arany igazság.
Furcsa teóriát lehet erre felállítani, mert a jelenlegi megosztottság és pártpreferenciák nem mutatnak arra, hogy a kormányzati működés minősítésében manifesztálódjanak, vagy ideológiai hozzáállás miatt alakuljanak ki.
Azon gondolkoztam, hogy minderre a rendszerváltás előtti történések adnak okot, mely időkben a családok, emberek sérelmeket szenvedtek. Egy részük vagyont vesztettek, ezeknél kialakult tradicionálisan a baloldal gyűlölete, mely generációkon át öröklődött a mai napig.
Másik részük a szocializmusban, a hibás pártállami működés során szenvedett méltánytalanságokat lokális sérelmek során.
Ez a két nagy csoport nem támogatja és nem is fogja a baloldalt.
Volt viszont 800 ezer párttag, akik elkötelezettek voltak a baloldal mellett, ideológiájukban fenntartás nélküli hívek voltak és maradtak jelenleg, és hasonlóan tradicionálisan támogatják a baloldalt.
Itt jegyzem meg, hogy a Jobbik támogatottsága a fiatalok körében ott található, ahol ezek az árörökölhető politikai nézetek nem kaptak helyt.
A fenti teóriát az indukálta bennem, hogy nem találok értelmes magyarázatot az egyik vagy a másik oldal odaadó támogatására, nem hallom a nép hangját indoklásként pártjainak támogatásakor.
@V-PORT: ez szimplán csak taplóság. Az viszont egyenesen undorító, hogy az a lény nyitotta meg kampányeseményként, aki ott tett keresztbe az építkezésnek, ahol tudott, le is állíttatta. Ezzel személyes felelősség is terheli, hogy minimum négy, de inkább hat évet késve, és pár (tíz) milliárddal többért készült el.
„Az ajánlási rendszer, úgy ahogy van, megbukott"
A rendszerváltás óta idén szavazhatunk a legtöbbféle pártra, de valószínűleg ennyi csalásgyanú sem vetődött még fel egy választás előtt sem. A rendőrség több választókerületben is nyomozást indított az ajánlószelvényekkel kapcsolatos visszaélések miatt, a választási irodák azonban nem hajlandóak vizsgálódni, mivel az „túl nagy munka lenne”. Az általunk megkérdezett választási szakértő szerint a rendszer gyakorlatilag szabad utat enged a csalóknak.

hvg.hu/itthon/20140328_ajanlasi_rendszer_csalasok
@Mariann19:
Fantasztikus amit írsz. Komolyan.
Szerintem minden szava igaz. A mostani generációkra mindenképp.
A dolog azonban régebben romlott el, a magyarság létében van valami vagyon torz, önsorsrontó, h mindig a rossz oldalon álltunk.
Számomra a legjobb összefoglalása a tortenelmunknek Kertész Ákos ezen írásában van. Mielőtt bárki nekem esne: nézze meg a genetikus vs genetikai, alattvaló vs alávaló fogalmak különbségét.
nepszava.com/2014/02/velemeny/kertesz-akos-dozsa-gyorgy-kosza-nepe.html
@Secnir: Nyugi engem meg a hitgyülis antijobbik facebook oldalról. Szóval ott is dübörög a szólásszabadság és a demokrácia. :)
Találtam régebbrol is egy jo leírást, hogy mi baj van valójában Orbánnal miért tud ekkora tábora lenni:
www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/37880_a-legkisebb-magyar
@Csekkliszt#10: igen, ez a lényeg, és itt kevesen fognak neked esni, mert a többség pont ezen a véleményen van, de ezt szerintem te is tudod:

me too:

"I have a dream! – mondta egyszer egy ember, aki talán csak annyit akart, hogy ne a többség gyűlölete és meg nem értése legyen uralmon (nem is hagyták, hogy megérje). Nekem is van egy álmom: hogy a mi gyerekeink úgy nőhetnek fel, hogy zsigerből megérzik és elutasítják a hamis poétákat. Hogy nem borzonkodnak el bármilyen másság kapcsán, hanem természetesnek veszik, hogy különbözőképpen is tökéletesek lehetünk."
@Csekkliszt#10:
válasszatok meg engem...listázni én is tudok -akármilyen listát oda vissza- keresztezni is tudok...valamint megemelném a kolompértermelés egy főre eső rátáját (de adnék hozzá bukósisakot is hogy ne fájjon amikor ráesik) és vidám szeánszokat a parlamenti homokozóban huza vona meg kilő több csicsókát a pacsirtaföldön vidám népi játékok: a népet szórakoztatni is kell...a nemzeti színházban is újra lennének telt házak

és felszedném a kövezetet a kossuth téren és befüvesíteném sok bokorral meg fával, hogy a leköszönő kormány és parlament tudjon hol aludni és szarni

brühüyyy

voksokat ide nekem
Összefoglalva a két írást
Kertész: Mo megmaradt feudális államnak a függőségi viszonyok tekintetében nem polgáriasodott. Mindkét oldal hibás. ( az egyik jobban teszem én hozzá)
Galamus: saját magunkban van az ellenállás az újításokkal szemben, ezt kell felszamolni, nem engedni h erre blazirozzanak
@Mariann19:
ez ennél sokkalta egyszerűbb:

magyar lélektan, úgy kell minden probléma megoldásához hozzáállni, hogy más is hozzáférjen...és közben seggbebaszni, szopatni és kinyalatni a mindzsót vagy a fiú mindzsót és mindezt ingyen balaton aligán a szot üdülő vitorlásán

a többi fölösleges

szó

szó hátán

magyar kommunizmus: addig lopj amíg van mit és amikor téged meglopnak százszorosan lopd vissza mint lúdas matyi kenteken

brühüyyy
Nagyon sötét jóslatok Magyarországról

Túl nagy az állam, /és egyre nagyobb/ lemaradóban van a régiótól is a magyar gazdaság és nem is látszik, hogy mitől lenne itt pozitív változás - vélik a volt pénzügyminiszterek.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nagyon_sotet_joslatok_magyarorszagrol_megszolaltak_a_miniszterek.579125.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mint Marx -tudod a Karcsi- mondá: a lé "t" meghatározza a tudatot

ennyi kevés lesz de kezdetnek nem rossz 2 perc alatt

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @rodeo36:
Akkor velem egyutt három, mert én külföldi magyar listásan szavazok es én számolom is össze. De lehet h mire kihirdetem 4, mert a győztes töredékszavazata is az enyém
@rodeo36:
Vörös létet v a fehér létet szereted-e létnek?
@rodeo36: egész jó program. ha esetleg a kossuth téren csapsz egy kubai rum partit a blog közönségének, beikszelem szent neved.
és a betony csak köt csendesen tovább:

Jó hírt kaptunk Brüsszelből
Nem tartja szükségesnek az Európai Bizottság, hogy az Európai Bíróság elé vigye a bolti kiskereskedelmet is terhelő ágazati különadó ügyét - számolt be a Nemzetgazdasági Minisztérium. Az EB korábban azt mondta, hogy a kiskereskedelmi adó diszkriminatív.

hvg.hu/gazdasag/20140328_Jo_hirt_kaptunk_Brusszelbol
MakrogazdaságVarga hétfőn örömhírt közöl
2014. március 28. 15:49

"Kiváló tavalyi hiány és adósságszámok, elküldtük a hivatalos adatokat az Uniónak" címmel tart hétfő délután sajtótájékoztatót Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Banai Péter Benő költségvetésért felelős helyettes államtitkárral közösen.

www.portfolio.hu/gazdasag/varga_hetfon_oromhirt_kozol.197162.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szerintem ennél rosszabb hír a választások után le akarnak ülni a befektetőkkel ... normális országban elég teljesíteni
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem akarom sajnáltatni magam, de én nem álmodom, ha ébren vagyok.
Talán egy kicsit reménykedni még érdemes, azonban a realitások a távoli jövőbe vezetnek..
@Fabius: erre varrjál gombot!

sőt egészítsd ki a posztod vele!

kellett nekem mindent össze-vissza elolvasnom ma,,, el is ment a kedvem!


Aggasztó, hogy a választás napján lakcímkártyát kapnak a határon túliak

Az ötpárti ellenzéki szövetség szerint választási csalásokra ad lehetőséget, hogy a választás napján is nyitva tartanak az okmányirodák.
stb, stb...

figyelo.hu/cikkek/401512-aggaszto--hogy-a-valasztas-napjan-lakcimkartyat-kapnak-a-hataron-tuliak
@guma: palibácsi vot a kamaszkorom pornóoldala:) na még emellett:))
www.napiszar.hu/showPost/Ekozben_a_kotongyarban
@Csekkliszt#10:
"A dolog azonban régebben romlott el, a magyarság létében van valami torz."
Nem fognám rá a mai tudatlanságot, az érzelmektől átitatott magatartást történelmi múltunkra.
Ez nem lenne más, mint önámítás, a soha önmagunkkal való szembennézés hiánya.
Emiatt áll be mindíg az önsorsrontás állapota, mert az okokat objektívnek véljük.
Miért nem a testközelben érzett empíriák dominálnak a döntéseinkben, miért nyúlunk vissza felmentésért saját gyengeségünkre?
Persze ehhez szemlélődés, önismeret, saját magunk bírálatára lenne szükség.
Tudom, hogy az emberek nem mindegyike tudatosan gondolkodó egyed, de a politikai vezetésnek feladata lenne az emberek felkészítése a tudatos gondolkodásra pl. az oktatásban, az média által, nem szólva hallgató értelmiségünk ezen a téren látható passzivitásáról.
Tudom, ezek elméleti megközelítésnek tűnnek, ám - amit említesz, az alattvaló és alávaló különbségéről - az alattvaló lét kialakításáról láthatóan mégis van szándék a jelenlegi kormány filozófiájában, miért ne lehetne az ellenkezője is?
Megtisztelő számomra a nézetazonosságunk megállapítása, örülök neki.
@V-PORT:

"Már írtam az eu választás előtt még nem nagy mozgás lesz, de utána indul a mandula. "

Errol mar vagy egy honapja ertekeztem, de roviden ujra:

Eppen ellenkezoleg fog tortenni! Ugyhogy ha tudsz szolj Bajnaieknak, hogy at ne aludjak azt a het hetet! Ugyanis Gordonek egy viszonylag jo helyzetbol vaghatnak neki a szuk 2 honapnak.

Bajnait a Fidesz annyira leirta, hogy mar nem is libaznak. Volt egy kis 'bohoc'-kodas (kikacsint) a tobbiekkel, de amugy semmi hozza kotheto, ami atlepte volna a lakossag ingerkuszobet. Vagyis ok helyzeti elonybol huzhatjak ra Attisra a vizes lepedot.

Meggyozodesem, hogy Gyurcsany mar (az amugy elvesztett) valasztas estejen megmartja a kest Mesterhazyban. Neki ugyanis az elso pillanattol kezdve azt kell tudatositania a valasztokban, akik kozul majd idovel nyilvan sokra probal rahajtani, hogy a vereseg Mesterhazy es az MSZP "erdeme".
GYurcsanyt 2 ugyben "talaltak meg", amit valamelyest erdeminek tartok;
- a csusztatast az oszodi kiszivarogatasrol, melyben allitolag Gyurcsany is reszt vett, sikerult olyan paradesan elbarmolniuk, hogy abbol Kosa beismero vallomasa lett, amibol mara egyertelmu, hogy a 2006-os TV-szekhaz ostrom egy pucskiserlet volt.
- a masik a paksi szerzodes ugye, ami pusztan csak vicces volt. Hiszen 4 ev utan talaltak meg ezt a "komoly" ugyet (amit meg az elso ciklusuk alatt eszre sem vettek), mikozben annyira szenvedtek, hogy fantasy filmet forgattak, hogy vegre a szavazoik rablancon vezetve lathassak a patast.

Az egesz leszamolasra pedig azert lesz "szukseg", mert ez a valasztas lesz az egyetlen part-alapu, ahol az Egyutt-PM, es a DK megmutathatja magat, es szamszaki tennyel mutathatja meg erossegete, tamogatottsagat. Ebben segitsegere lehet, hogy mindket kisebb part szavazo tabora bar kisebb, de elkotelezettebb, es a kampany soran hallott - tukeppen csak szoci - ugyek utan valoszinuleg mindket part felulreprezentalja magat az MSZP-hez kepest...

Osszel onkori valasztas, ahol valoszinuleg egymasra lesz utalva az ellenzek, es tobb ezer jeloltseget kell majd szetosztani.

Masreszt politikailag is mindket kicsi abbol profitalhat, ha "Mesterhazyahibas"...
@rodeo36:
Mint Csekklisztnek is írtam, szerintem nincs külön magyar lélektan, nem hiszek benne.
Demokráciákban az emberek maguk döntenek a sorsukról, minden az agyban dől el, ezért kéne egy kicsit többet gondolkozni, észrevenni hogy mi mellett, vagy mi ellen kell fellépni, és annak megfelelően kell választani.
Nem a sorsra ráfogni a rossz döntések következményeit, hanem arra kell gondolni, hogy ez nem ismétlődhet meg.
Legalább a tapasztalat vinné előre az embereket!
@simple observer 1.0: Ebben egyetértünk. A Dk és az Együtt szerintem már az április 7-e utáni dolgokat tervezi. Szegény Juhász Péternek már csak egy hetet kell illegalitásban tölteni.
Azt gondolom, hogy az Mszp nem fogja egymást kinyírni, majd csak a nyáron.
Simán az Mszp-re kennek mindent, és Mesterházy személyes ambícióira.
@taga20: Ahogy elnézem te nagyon otthon vagy a napiszaron. :)
Ezt is jól megszervezték összefosásék. :)

Elfogyott a pénz – nem utaztat az Összefogás a vasárnapi közös demonstrációra

A baloldali ellenzék vidékről hozott emberei március 15-én már úton voltak, amikor lefújták a nagygyűlést. A buszokat azonban ki kellett fizetni, így most senkit sem tudnak hozni.

hvg.hu/itthon/20140328_Osszefogas_ellenzek_tuntetes_penz
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csak jelzem, hogy nem mindenki lehet olyan gazdag, mint a Cöf, aki saját civil pénzből tud utaztatni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öcsém, benézek oda, kb. egy perc alatt végig futom a napiszart. ennyi az egész. te meg egésznap ideszarsz. na ennyi a különbség. egyébként bírom a lájtfasisztaarcod:))
@V-PORT: eztet nem értem: "az Mszp nem fogja egymást kinyírni"
úgy értetted, hogy a többieket?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Járai "felezzük meg a sleppet" Zsigmond ma olyanokat beszélt, hogy Vitya meg Kusza Szem csak pislogott :-))
Na EZ naggggyon durva:

444.hu/2014/03/28/valasztasi-utcaforumot-tartott-makon-lazar-janos/

A ket kepen osszesen 12 (azaz tizenketto) szimpatizans szamolhato ossze.

Az also kepen balrol belog egy cipo orra es a gyereket sem szamolta a bicikli saroglyan.
@Spániel: Rosszul fogalmaztam. Az Mszp az eu választásokig nem fogja látványosan megvívni a belső harcait. De utána elkezdődik a tánc.
@Mariann19:
a magyarok nemhogy nem ismerik de nem is szeretik a demokráciát, mert a felelősség nem létük lényege...önmagukért sem akarnak felelni

sajnos ebben nem értek egyet maraggyunk Marx-nál

olyan létet teremt magának a magyar amilyenje van ma erre van és volt a szabadsága

szolgalélek

brühüyyy
@Csekkliszt#10:

"lé"-(t)-je válogattya

a vörös majdnem mindíg szimpibb

brühüyyy
off
Segítség! Engem a fityesz felfedezett, és küldözgetik az emileket, orbántól rogánig, csupa illusztris.
De én nem akarok tőlük emileket kapni!
Honnan tudják az e-mail címemet?!!!
Kiráz a hideg, brrr.
vissza az eredethez,nem lesz semmi legitim.
csak tébolygás a ködben
@taga20: Kösz én is a te búrádat. :)
persze, adott esetben lesz nagy népi hurrá!
avagy kommunikációs horror
Kiszivárgott a szombati békemenet főpróbájának hangfelvétele. :)

youtu.be/DfUWd91SkCg
@taga20: Most jut eszembe, te mész vasárnap az operához? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ako értjük egymást:) győzzön a jobbik! ja a jobbik remélem a kukában végzi:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mé te nem mész? aszt mondtad eddig, hogy utálod a fityeszt:)
@Mariann19:
tudod azt a két képet amit a 444-en beadott itt fent a lézerdzsoni mind a 9-en a kutya is bele van számolva érdeklődtek a politika iránt meg a lézerre

ez nagyon sokat jelent számomra március 28-án 2014-ben 11 nappal a döntő izé előtt

vagy már a légópincében őrzik a kész és frissen hamisított szavazólapokat 5/4-es fidesz győzelemmel?

a járai meg egy hülye (a többi is) nem most kell pofádzani hanem állandóan basztatni a két szélütöttet

a metrovezetőt meg a pirospöttyöst

brühüyyy
@V-PORT: miért, nem azt mondta Meseházi, hogy minden rendben, megtisztította a pártot, csupa lelkes fiatal került vezető pozicíóba.
Az a véleményem, hogy kell újabb húsz év, mire vállalhatóvá reszelik magukat. Még sok a beidegződés és a harácsra való hajlam a pártban.
@rodeo36:
Abban igazad van, hogy a magyaroknak nincs felelősségérzete sem maga iránt, sem aziránt a társadalom iránt, amelyben él.
Van ennek egy nyomós oka.
Az utóbbi két társadalmi rendszer nagy igéretekkel indult, mindkettőben a demokrácia volt a főcsapás, a gyakorlatban viszont ez nem realizálódott.
Ennek a mindenkori végrehajtó hatalom elégtelen működése volt és jelenleg is az oka, mert eluralta őket a hatalmi téboly, a mindenekfelettiség érzete, mely a fölény és rablás gyakorlásában merült és merül ki.
Mindaddig, amíg nem lesz egy ország irányítása folyamatos kontroll alatt, jöhet bármilyen rendszer, addig ez a helyzet nem változik még akkor sem, ha fennen hangoztatják a demokrácia jelenlétét.
Az, hogy mi lehetne ez a kontroll, azt szakembereknek kell kiötleniük.
Tudom, hogy ez most utópiának tűnik, de én már csak ebben tudnék bízni.
Nem igazán volt eddig olyan választás, ahol a legitimációt ne kérdőjelezte volna meg a vesztes.

A törpe pártok aláírás gyűjtése valóban gázos, de gyanítom ez nem befolyásolja az eredményt.
Cirka 1%-ot fognak kapni összesen, ha mázlijuk van.

Az eredményt az befolyásolná, ha az Összefogás feltámadna hamvaiból, és mivel ez nem fog megtörténni vélhetően, így majd kenik valamire.
@Spániel: még az a szerencse, hogy újat nem kö nekik kitalálni, me ott van a fityesz. nekik nagyon fut a szekér, csak le kö másolni:) nekik nem kell "húsz" év magány:)) vagy száz.
@Mariann19: "Abban igazad van, hogy a magyaroknak nincs felelősségérzete sem maga iránt, sem aziránt a társadalom iránt, amelyben él."
kedves könyvelőnéni, engem húzzon ki ebből a bandából, ahová önnön magát is besorolja:)
@Fabius: latom elolvastad, pont ez jutott esembe nekem is, kar hogy az emlitett urak, megint keson okosak, es akiknek szantak le sem szarjak oket.

Mas, delutan hallottam egy papcsako foldi betelefonalot a klubban, a dicso embere a fidesznek sameszokkal hivogat mobilszamon embereket, es agital papcsako mellett, tobben mondtak ilyet, hat mit ne mondjak, ritka egy gusztusztalansag a foszer.
@Spániel: Azt gondolom, hogy Szigetvári agya már azon kattog, hogy hogyan lehet az Mszp-t minél jobban ellehetetleníteni.
Szerintem Bajnai is külön kampányt csinál.
@Mariann19:
nézd...kezdesz közelíteni a mezítelen seggű valósághoz: ezt is a magyarok hozták létre meg az összes többit egyébként az egyik fórumon neves magyar szakember állította, hogy az előző rendszer hatékonyabb volt és és ezzel egyet értek hozzátéve, hogy manapság az ún. üzemi négyszög!!!!!!!!!!!!!! azaz a társadalmi kontroll a gazdasági egység fölött nem műxik mert ilyen szervezet nincs és az átkosban erre törvény volt, úgy működött ahogy működtették volt ahol kibaszott jól teljesített és ez mindenen meg is látszott a jókedven a munka eredményén a jövedelmeken...persze a termelési eredmény is gyütte magát

manapság az irányvonal gazdasági vezetés címén: kuss itt én mondom meg mit lehet és mit nem és mennyiért

ezzel szét is van baszva az egész beláthatatlan szar következményekkel

brühüyyy
@taga20:
a mondásod felével -esetleg- egyetértek de a teljessel nem...gondolj bele ebbe mélyebben

még mélyebben

még mélyebben

na? most még 20 km-t befelé és akkó'

brühüyyy
@rodeo36: figyelj öreg, rád szavazok, ha kimondod, hogy szereted vettelt:))
@taga20: Arra gondoltam, hogy megyek és akár össze is futhatnánk, persze csak ha nem lincseltek meg. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de gábris, szét fogunk tépni:) a kilincset meg felnyomjuk a gigádig:))
haver, ne a te oldaladból indulj ki, a betyársereg és a betyárbecsület nem ugyan az:))
@taga20:
taga! Hogy lehetsz ilyen?
Mi összetartozunk, oda megyek, ahová te!
Megállapodtunk, őrző angyalom.
Kardod kifenve?
@V-PORT: az a helyzet, hogy a pénznek igenis van szaga és ettől a mákonytól minden párt - legyen az elsőáldozó ártatlan szűzlányokból és fijjugból álló, sajna rövid időn belül elkurvul.
De ha csak kicsit, már vevő vagyok rá.
@rodeo36:
Tudjad, kihez kell fordulni, ha problémád lenne
a magyarságod miatt.

Szőcs Géza (kulturális megbízott, főtanácsadó), Félegyházy-Megyesy Jenő (szaktanácsadás, a nyugati magyarság társadalompolitikai háttere, jótékonysági szervezetek nemzetközi kapcsolatai és működési, észak-amerikai kapcsolatok és ezekre vonatkozó média, PR kérdések körében, főtanácsadó) és Hegedűs Zsuzsanna (szaktanácsadás a társadalmi felzárkóztatásért, társadalmi konfliktusok kezelésére, ezek megoldására szolgáló jelen és jövőbeli stratégiák kidolgozása témakörökben, főtanácsadó) havi 997 ezer 200 forintban részesül. Szőcsnek juttatásként mobiltelefon és a KEF által biztosított gépkocsi (Audi A6) és sofőr is jár, Hegedűsnek is biztosítanak egy Audi A6-ost, a Miniszterelnökség pedig egy sofőrt.

www.vg.hu/kozelet/lista-ennyit-keresnek-most-orban-megbizottai-biztosai-fotanacsadoi-424590
@Mariann19: ako valamit félreérthettem:) természetesen tartom magam a véd és dac szövetségünkhöz:))
@rodeo36:
Az igazi társadalmi kontrollt alulról kell indítani, szigorúan szervezett formában, folyamatosan, és a résztvevő személyek rövid időközönkénti cseréjével.
@V-PORT: szerintem Gyurcsány is alig várja, hogy szétrúgja ezt a tyúkketrecet a kotkodákkal a baromfiudvaron.
@taga20: Na, azért!
Szoktalak olvasni minden hétvégén, márcsak azért, hogy felüdüljek ebben a zavaros világban.
Úgyhogy legyen egységben az erőnk! Jó?
@Mariann19:
de csak akkor műxik (különösen "demokráciákban") ha a végén törvényerőre emelkedik a léte és a működése is törvényileg szabályozott

másként a birkafing tipikus esetévé válik

sőt még törvény esetén is lásd a Vancouver-i kamionos sztrájkot 3 hónapon át és ha felaggyák a fenyegetésekre akkor most ki vannak röhögve, nem adták föl és térdre kényszerítették a tulajdonosokat (3000 nagy kamionról van szó) és tegnap megkapták szerződés által amit kértek

brühüyyy
@Mariann19: szia.
Sajnos nem jön össze a páleszos kocsmai bulink, amit a választásokra dumcsiztunk meg, de nagyon nem is lesz mit ünnepelni.
@Mariann19: nátürlih, ahogy boli mondaná:))
@tristen2005:
két szarházi senki

kinyalhattyák a kutyám seggét

brühüyyy
@Spániel: Meg is teszi. Sajnálom Mesterházyt. Igaz engem április 6-a után csak az E-Pm érdekel.
@rodeo36:

Szia Rodi!
Voltak korok amikor mi magyarok és politikusaink egészen hatékonyan működtek és kiválóan teljesítettek!

:))))))))))

www.youtube.com/watch?v=1kMuleW1Phg
@Mariann19:

Szia!
Holnap mi lesz 'építőkkel, 'dear hercegnő???
Nincs itt kérem semmiféle választási csalás, tessenek oszolni.

"Fidesz: a Gyurcsány-koalíció fejezze be a
külhoni magyarsággal szembeni uszítást!
A kormánypárt szerint a választással kapcsolatos hisztériakeltés totális mélypontját és a gyűlöletkeltés újabb állomását jelenti a baloldal pénteki nyilatkozata."

www.hirado.hu/2014/03/28/fidesz-a-gyurcsany-koalicio-fejezze-be-a-kulhoni-magyarsaggal-szembeni-uszitast/?source=hirkereso
@gazoló: nekem nem köszönsz? én is itt vagyok:))
@V-PORT: én nem sajnálom, azt kapja, amit kiharcolt magának. Nem itt tartanának, ha elegánsan egyet hátralép és közös min.elnökjelöltet választanak.
Majd ugyanazok a csahosok tépik szét, akik ezt a tanácsot adták, hogy ragaszkodjon mindenáron.
@Spániel: Én a baloldali értelmiség karcos kiállását várom Mesterházy mellett.
A nyomozó hat-óság felsőbb nemiszerve, a hét-óság sajnálkozva nyilatkozta, hogy a képviselők jelölő listája ügyében indított nyomozás Biharnagybajomnál zátonyra futott. Ugyanis titoktartási és pártatlansági nyilatkozat tételére kötelezték azokat a tanárokat, akik közmunkásokat oktatnak, így a szervezett aláírás-program felderíthetetlen.
Már az első kérdésnél az Avira és Micró soft tűzfalba ütköztek.
Arra a kérdésre, hogy mit írtak alá, és hányszor, az volt a válasz, hogy bérkartont nem is láttak.

Új hír: az interneten alig használt jelölőcédulák árusítását kezdte meg egy majdnem két méter nagy vállalkozó.
@taga20:

várjávárjá...

be vagyok havazva...szeretemhaittvagy!!mostanságcsakolvasok.hu........
...ez meg??? bár Te kutyás vagy...

kepkezelo.com/images/3b1k0joeki3tfu15v6.png
@Mariann19:
remélem neked az nem új, hogy a szindikátus is ugyanolyan üzleti vállalkozás mint a kisduna gereblyézése és természetesen hasznot is hajt meg a tőzsdén is bejegyzik és...néha kurva sokat ér

brühüyyy

és abban is van az ereje
@gazoló:

Tévedésben vagy, a cicusnak a rezsi csökkentés vitte el a bundáját.
@V-PORT: úgy érted, karcolják meg valami kapanyéllel?
"Legitimnek tekinti a közvélemény mikor tudja, 26 db nyomozás folyik máris választási csalás ügyben, a 18 listaállító szervezetből 10-ről feltételezhető a leadott listák meglévő másolatai alapján a himihumi ?2

Apró javítás : már 28 db nyomozás folyik...és ide a rozsdás bokot , hogy tobb is lesz !
Kérdi a riporter a csuti ártánytól :
-Mi a valasztási programjuk Miniszterelnok úr ? -Folytatjuk...
-Lehetne bovebben ?
-Folytatjuk a lopást...
@tristen2005:

'vagy akkora 'hőhokcelsiuskirályság van a lakásban,hogy ő már simán lekúrhatta a gönceit!!
Secnir miatt zokokjunk együtt,hogy kitiltották Őt arról a 'mijafa&omról!!
@gazoló: van hólapátom, segítek:)
egyébként én egeres, macskás(utálom a macskákat), és kutyás vagyok:)))
@rodeo36:
A kamionos sztrájkot és egyéb tüntetéseket Orbán a mai nyilatkozatában úgy értékeli, hogy az ő dicsőséges teljesítményét az igazolja, hogy nálunk ilyenre nem került sor, ez kormányának és Orbánnak a sikerét támasztja alá.
Majdnem eldobtam magam ezen a kifacsarodott okfejtésen.
@gazoló:

Minek jár oda? A húsvétimisén is meséli a pap, hogy a Jézust elfogták a názáreti hegyen. Erre egy hívő, minek ment oda, tavaly is ott fogták el.
@Spániel:
"Sajnos nem jön össze a páleszos kocsmai bulink."
Így akkor párás szemmel meredünk a képernyőre, egy abszint azért bemegy.
Nagyon sajnálom az elmaradt bulit, ugyanakkor megértem, és veled vagyok.
@taga20: Bolival egyetértve "naturlih"!
Holnap vendégeim lesznek, jön mind a két puli, már alig várom.
Tied remélem boldogan fickándozik, vigyázz rá!
@Mariann19: kedves kedves, magácska má csak a pulikkal bulizik? necces, me elég népnemzeti ez a pulibuli:))
@gazoló: Szia!
Tiszta ideg leszek holnap, kistányéron xanax, győzelem esetén alkoholos tobzódás veszi kezdetét.
Kivételesen megengedem magamnak, rám férne egy kis kézis boldogság, mert az utóbbi időben nem vagyunk még meccsekkel elkényeztetve.
Holnap majd értékeljük. Jó?
@taga20:
Dús program vár rám holnap. Puli-buli, kézis meccs, az esti nagyjelenet még nem rajzolódott ki.
A népnemzetire meg várni kell plusz egy hetet.
Könny vagy mosoly, kétesélyes a játék.
@Mariann19: én és a kislányom, még egy németjuhászt akarunk, májló mellé. me azé szeretjük a fegyelmet:))
@Mariann19:

Majd elmeséled a történéseket,mert sajna nem fogom látni,csak visszanézve!!De győzünk,szorítunk,iszunk!!
@tristen2005:

"A cigány húsvétkor arra az elhatározásra jut, hogy elmegy a templomba. A mise közepén ér oda, mikor a pap épp ezt mondja:
- Mikor Jézus bemenvén a "Gecsemáné" kertbe, elkapták, keresztre feszítették, harmadnapra feltámadt.
Na, a cigány úgy dönt, hogy neki ennyi elég, és hazamegy. Egy év elteltével újra elmegy a templomba. A pap ismét misét tart és ezt mondja:
- Mikor Jézus bemenvén a "Gecsemáné" kertbe, elkapták, keresztre feszítették.
Ekkor a cigány bekiabál:
- Úgy ke' neki. Mír' ment oda, há' tavaly is ott kapták el! "

csak, hogy pontosítsak. egyébként Hofi
@vitéž munkášőr:

Nem akartam leírni a Csendes Dont, zanzásítottam.
mi a fasz van itt? mindenki a holnapi időmérőre gyúr? vettel jön fö, mint a talajvíz:))
@vitéž munkášőr:
Apránként húsvét... járnak ezek templomba? :)
@vitéž munkášőr:
Az lehet, hogy a Hofi is mondta, de ez kb 50 éves vicc.
@gazoló:
"De győzünk, szorítunk, iszunk."
Ebből kettő tutira bejön, a győzelemért imádkozzunk.
@taga20:
"Me azért szeretjük a fegyelmet."
Ha májlo mellé hozol egy juhász kutyut is, ott minden lesz, csak fegyelem nem.
Mi is azt hittük...
@Mariann19:
Kicsit késve bár, de törve nem:
"Nem fognám rá a mai tudatlanságot, az érzelmektől átitatott magatartást történelmi múltunkra. Ez nem lenne más, mint önámítás, a soha önmagunkkal való szembennézés hiánya.
Emiatt áll be mindíg az önsorsrontás állapota, mert az okokat objektívnek véljük."

Azt gondolom h a történelem átitatódik generációkon át: van Trianon tragédiánk (...), kesergő, önmarcaló himnuszunk, nagypapa mesélt Don-kamyarról, a város, ahol élek egy monarchia emlékét viseli, zsidó barátomat nem szeretik: történelmileg beágyazottak vagyunk. De nem néztünk szembe a múlttal, a felmentést mindig megadtuk magunknak es ebben van igaza Kertesznek: elfogadtuk a szolgalétet, van az urit, vagy a kádári meghunyaszkodast (kussolo egyenlosdiert cserébe tespedhetsz), vagy akár a mostanit (kussolsz és ne tespedj).
De igazat kell, hogy adjak neked: bár úgy tűnik, hogy a körülmények objektívek, valójában nem azok, mert tudunk változtatni rajta. Mi teremtjük meg a körülményeket. A világ a mi kiáramlásunk, a vezérek a mi tükörképeink.
És igazad van: a megoldás kulcsa a tudatosság, ha felismerjük hogy csak mi tehetünk sorsunkról.
Az a mi felelősségünk, hogy a tudatossági szintűnket emeljük , politikusainké, hogy a jelenlegi szinttel (hmmm) jol gazdalkodjanak.
Hogy van-e magyar sors? Szerintem van, de ez nem baj, söt. Jol kellene vele gazdàlkodni. Ès itt most rodeo36-nak egy nagy elismerés, mert a felelősség, annak felvállalása létkérdés. Magyarnak lenni azt jelenti h felelősséget vállalsz azért a mikroközösségért ahova tartozol (pl: nem szemetelsz) , legtágabb ertelemben: ...Hmmm, (nagyot akartam mondani és nem megy): nem tudom, tedd a dolgod, tegye mindenki es akkor jók leszünk.

Köszönöm az elismerésed:-) én is nagyon örülök hogy ilyen párbeszéd kialakulhat, minden tiszteletem a tied :-)

Ui
Egyik kedven iróm, a ma száz éve született Hrabal írja: egy perzsa uralkodó, midőn udvari költője a naphoz hasonlított, így szólt: Lasanoforosom cáfolja ezt. Lasanofornak hívták perzsául az éjjeli edényt.
@taga20:
Te a smit L lyártá eggy iskolában?
a nátűrlik, az 2K!
tanúnitanúni és...
@Mariann19:
Szia!
Kutty most ébredezik, kótjagossch még, de már pofán nyalt! Jó, kicsit provokáltam is...
Reménykedem... és köszi!-:)
@vitéž munkášőr: a vége egész pontosan imígyen szóla:
"buta bibas, há' minek mént oda megen'?! távály is ott fogták meg!"
@taga20: te má' megen kezded? kijafaxom a vettel? mit vett el?
ja, most jut eszembe, semmi,mondom: SEMMI nem fog változni arrafele 04.07. hétfőre fog esni, marad a fidesz, oszt' jónapot...
@Knósszosz: én csak csodállak csodállak, hogy hogy vágod a felvágottat:)
közben egy jó kis hajdúbét?
www.arukereso.hu/mosogep-c3167/hajdu/him-303-p373152/
tudom semmi köze:))
@gazoló: akkor mija hejzet a lódarázzsal???
@nincs_itt: csak négy egyénit, a nevében kérek enézést:) tudom, alonso az etalon:))
@rodeo36: na te anti nikotinista, most akkó' mit aszondasz a következő vasárnapilag, marad a gumicsimmás Rám-szesz, oder....
@vitéž munkášőr:
Na de kérem...
Ha csak magunk leszünk és Gábriel nem hallgat, ha ugy adódik, szívesen elmesélem é is egy zsidóviccet. De csak azért, mert filoszemita (is) vagyok, vagy csak ember, legjobb barátaim legtöbbje zsido es ok tudják a legjobb zsido vicceket (ezt a viccet az őszi zsido fesztiválon !! szervezett zsidóvicc mesélő versenyen akartam elmesélni (de nem értem oda);
Na jo, elmesélem:

Kis Kohn hazamegy és mondja az apjának:
- Apám, képzeld! Megnősülök!
- Nagyszerű! És hogy hívják a menyasszonyt?
- Gyula.
- Gyulaaaaa? Az nem zsidó névv!!

Azt gondolom, hogy ez azért nem egy rasszista "zsidóvicc", mert ha a Gyula es a Kohn nevet felcserélnénk, ugyanaz lenne a végeredmény... Az lesz jo, ha ezen mindenki tud nevetni :/)))
@taga20: na má' megen gyössz nekem ezzel az "egyéni" dumával, a kiccsákó a szerelők, tekknikussok és egyéb névtelen senkik nélkül, még mindig kocsit mosna!
@taga20:
Nem is köll semminek közinek lenni semmihöz... a vízkő se jegyese a kalgonynak ahogy a putyin se veszi feleségül sose a zorbánytot még akkor se ha svalbárdi jegesnek maszkírozza magát, pedig az közelebb van maszkvához mint alcsútb... szóval több medve mint focista - arrafelé.
Amúgy meg röhelly 33 ezer egy ilyen őskőkorszakosodott mángorlókütyüért!!
Hol élünk b+?
Előbb a 2006-os választási csalásotokkal gyertek tisztába, utána jön minden más! Telehazudtátok a médiát, a balgák elhitték, majd kiderült, hogy mindenben hazudtatok, majd' bele döglöttetek, hogy úgy tűnjön kormányoztaotk! Tudjuk!

Ti nem vagytok legitimek ahhoz, bármit állitsatok bármilyen szabazasröl!
@Behajtó70: nálad minden OK? ha 2006-ban nyert volna a csúti gummicsimmás-Kandúr Rám-szesz. akko', hogy mijafaxomra hivatkozott volna 4 évig a zemútt8évre?
te figyu, 2002-ben is voltak szirén hangok, hogy nem volt tiszta a buli, akkor Don PiSa közölte, hogy dehonnem és erős izgalmi állapotban elégették a szavazó lapokat...
hülye vagy, ülj le! Elégtelen!
@tristen2005: jóvanna. régészeti kutatást nem végeztem
Nekem tetszik, hogy ennyire be vagytok gyulladva.
@Csekkliszt#10: Sasha Baron Cohen filmjei jutottak erről eszembe: Borat, Brüno, etc :-)
@Knósszosz: az mé van, hogy általában nem értem mit zagyválsz? me eszt még vágtam:)www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g
@J.László: laci bakker, téged vártalak két hónapja:) édes öcsém, keblemre. te is utálod eszt a belterjes gyíkbloggot? napalmot az egészre!
@Behajtó70: haver, ha ez irónia vot ako, te egy zseni vagy, ha önálló gondolat, ako sajnálom anyádat:)
@taga20:
Mer ez titkosírás, csak a beavatottak értik. Neked nem küldtem kódfejtést??
Na megjott az ukasz a libastol, hogy mivel ez a valasztas roahdtul elment, ideje elkezdeni begetni, hogy csalas? :D :D idiotak.
@Behajtó70:
Ezt egymagad hoztad össze, vagy beszállt a család és a baráti kör is?
Apropó: szerinted ki nyer a vasárnapi párbajon, 501 Sárlik, vagy Kokkiza?

Ezt neked tudnod kell...
@Knósszosz: hülye barátodat má szégyelled, te, te fityeszcsóka:) nesze me szeretlek:))(ne vedd be, hazudós vagyok)
www.youtube.com/watch?v=ABD9x5vmYAc
@Kim Jong il:
B+, A liba nem béget, Biológia egyes, leülhetsz.
@Kim Jong il:
Neked már bezselézve az egyen sassoon?
Peti style?
Házi zsírral is megy?
Kis tarajos...
@Kim Jong il: meggyüttél te ócskafasz? hogy rohadnál bele vitya seggébe, te darab szar. ilyen szép péntek este:)
azélátom kimcsomagafasz kinyitotta a bicskát mindenkinél:)
@taga20:
Jól megöregedett...
Ismerem, de sosem tetszett a stílusa.
Viszont riszpekt okán nem mondok semmit...
@tristen2005:
A mondat első fele libás. A második fele nem libás. A libás nem liba.

Egyes barátom, leülhetsz.
@Knósszosz: nekem se! de hát sose láttam, lehet, hogy egy droid:)
de eszt küldi:))
www.youtube.com/watch?v=VuTVKO0RScI
@J.László: laci baszdmeg a kurvaanyádat, te vagy kimdzsonvitya?
@nincs_itt:
rajtad is múlik...szerintem (már többször írtam) a hamisított és 5/4-re elegendő szavazócédulák már hete óta egy légópincében pihennek várva a deus ex machina-t...

azaz marad nektek a gumicsizmás főmajom és szart fog dobálni és a másik mellső lábával banántot fog zabálni héjastúl

ti meg ugyanazt neki...nagyhatalmasszardobálás lesz meg államcsőd bejelentése

erre van egy üveg (másfél liter) 15 éves cubai rumom...jeget te acc

brühüyyy
@J.László:
Na B+, A te eszedért sem indítanak kommandós akciót.
@Mariann19:
pedig létezik egy (kanadai) törvény, mely szerint a kormány vészhelyzetet kürtölhet és elrendelheti a munkábaállást...be is vetették ezt a fegyvert is...és a kormány letérgyelt és meg is csókolta a mellső kerekeiket...nem az első és nem is az utolsó eset...és akkor előálltak egy ajánlattal (ami általában) jobb mint amit követeltek!!!!!!!!!
és azonnal szerződtek a szindikátus aláírta és már abban az órában futottak a kamionok

brühüyyy

ezt kellene zorbánnyal is nyalatni, hadd tuggya milyen a tengeri só
@rodeo36: "nagyhatalmasszardobálás lesz meg államcsőd bejelentése"
és eladják nekünk megint, hogy nyertünk! vitya kiáll és elmagyarázza, hogy lenyomtuk a ruszkikat, mint a bélyeget:) ja bocs, ez a 3évvel ezelőtti lemez, és má rozsdás:))
@tristen2005: az a nagy A durva vot, droidot nem sértegetünk:))
@taga20:
Kösz!
Most Linzben járok (három napja...), ott ezt nem hallom.
Te meg azt nem.. beeee!-:))
@gazoló:
1989 (AD) előtt... az már történelmi távlat...mint a turul reptetése és a csabakirályfi szaros lábnyoma a zégen meg emese esemese me' esse mese

brühüyyy

nálam itt trikk van dájk és a vídejó nem gyüvik keresztbeállt a W-ban
@taga20:
ahol a zorbán a baschi ott a bakelit is rozsdásodik és a MAL meg kiönti magát...csak azt a bulldózer nyomot tudnám felejteni ott a töltés sarkában

brühüyyy

és felszálla a páva a várfokára vagy ahonnan jó nagyot lehet szarni és leénekli

Kas-szar moll-ban a hiriget...gargara
@Knósszosz: szerinted az mé van, hogy egyre jobban utállak? egyébként bonvojázs vissza, ha van még kedved, bár gondolom maradnál:)
küdök neked valamit, me te is ilyen arc lehetsz:)))
www.youtube.com/watch?v=Xuz94ZIPfJk
@rodeo36: öreg, azé neked onnan könnyű, me leszarod a pávát, pedig minket mindenki leszar:)
@Knósszosz:
és ez kísérjen útadon...angyal szárnyakon

www.youtube.com/watch?v=b-jWskOx3mg

brühüyyy

amíg Linz-be érsz?
@taga20:

@rodeo36: ráér, délutánonként megkergeti az alpakát edzés gyanánt, utána jön ide észt osztani, közben szivar és cubai fehér rum társaságát élvezi:)
@rodeo36: nem akarlak megakasztani, de ez a valami ami példás, szól valamiről?
me ez szól:)
kep.index.hu/1/0/577/5770/57700/5770016_a7a15d076aa77c546c45c2c7cf0faaaa_wm.jpg
@tristen2005:
döntsd el, hogy olvasod vagy hallgatod vagy mindkettő?

www.youtube.com/watch?v=75x6DncZDgI

brühüyyy
Az nem számít, hogy a vesztes ballib kartell mit fog gondolni a bukta után. Lesznek persze hisztik, a szokásos kisszerű és aljas támadások, de nem kell vele foglalkozni. A karaván halad, hagy ugassanak. Előbb utóbb is rájönnek, hogy nem érdemes az eredményen rugózni, és elkezdik majd egymást gyilkolni a bukás miatt, hátha a baloldali közvélemény nem az egész balfék ellenzéki brancsot kívánja majd a pokolra, hanem csak néhány frekventáltabb és beáldozható szereplőjét.
@rodeo36:

Izzítják a száraz fát, tűzoltóság ilyenkor jelen van?
ez annyira jellemző a fideszre, hoznak egy törvényt, de abszolút képtelenek végig gondolni, hogy milyen mellékhatásai lesznek, persze az is lehet, hogy eleve a csalások megkönnyítése volt a céljuk, sokszor elég nehéz eldönteni, hogy a fideszesek ennyire retardáltak vagy ekkora gazemberek.
@tristen2005:
hogy a nagy történelmi személyeket idézzem (Lenin V.I. azaz hatodik) tanulni tanulni tanulni

a cubai és bármilyen fehér rumot önmagában sohasem isszuk az kizárólag a különféle koktélok alapanyaga

brühüyyy

én 7, 8 és 15 éveseket amik aranybarnák szoktam...mint most!!!
@taga20:
ez nem szól, ez kép arról, hogy éhes gyesznó makkal álmodik ugye @májtaga

brühüyyy

friss meleg a punci csak messze van ott a bár (csak melletted lenne) ban
@_most_: azt viszont nem nehéz eldönteni, hogy a téma felkapottságának erősödése elég jól korrelál a baloldal esélyeinek csökkenésével. Mostanra aligha a kormányváltás a cél az un. baloldalon, hanem a fércszövetség egyben tartása nagyobb áldozatok nélkül 2018-ig. Ennek pedig szükséges, bár messze nem elégséges feltétele, hogy szavazóik úgy gondolják, választási csalás miatt buktak. Nem pedig a bornírtságuk, alkalmatlanságuk, pitiánerségük miatt.
@rodeo36: üssé csak te öreg disznó, ako is szeretsz:) nekem most ez ugrott be rólad.
www.youtube.com/watch?v=pLY1HPLY4yU
Mi ez a troll invázió ilyen késői órán? :)
@taga20: Ezt a verziót ismered az öreg Tátraival együtt? :)

youtu.be/KSUq2y4KxKI
@zobod: nyilván, a vesztes félt mindig jobban zavarja a csalás, de azért attól még beláthatod, hogy nem normális, hogy az új választási törvénynek köszönhetően gyakorlatilag ipari méretek öltött az ajánlóívek másolása, aminek következtében minden eddiginél több párt fog szerepelni a szavazó lapokon, ami teljesen véletlenül a fidesznek kedvez.
@zobod: na végre bazdmeg, téged vártalak. osszuk má szét aszt az 50 csilliárdot. tudom vityáéknak le kö adni 40-et, de így is megéri csicskának lenni:) nem??
@taga20: Én troll na ne bazz. Inkább beszéljük meg hol találkozunk az operánál? :)
Matolcsy és a bárányhimlő!!???

A honfoglaláskori csontmaradványok közül 12 a vezető réteg tipikus sírjaiból származott, 15 pedig az úgynevezett köznépi temetőkből. Természetesen mutatkoztak különbségek, de nem olyan rettentő nagyok. Mindkét mintában voltak ázsiai haplocsoportok is. Talán a klasszikus honfoglalók és a köznép különbségét leginkább az U haplocsoport előfordulásában lehetett tetten érni. A vezető rétegben 27,3%-ot mutatott, míg a köznépnél csak 6,7%-ot. Az U haplocsoport Délkelet- és Észak-Európára jellemző. Előfordul finnugor népeknél is, de nem csak náluk.
A honfoglaláskori csontanyagból kinyert mtDNS mintákat két mai magyar csoport mintáival vetették össze. Kiderült, hogy napjaink magyar népessége lényegében csak európai
haplotípusokkal rendelkezik. A 177 mintából csak kettő tartozott az ázsiai C haplocsoportba.

www.nyest.hu/renhirek/honfoglalok-magyarok
@dr. jenőke (jenőke): valami vers, me ez genetikailag elég gyönge vot:))
valami vijjon, me itt a tavasz, ha kérhetem:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gábris, szabad eszt a mocskos szádat járatni? felnyomlak a papbácsinál:)
Nem értem mi köze ennek a választási csalás ügynek ahhoz, hogy a Fidesz legitim módon nyeri-e meg a választásokat. Az több mint valószínű, hogy ezek a kamu pártok nem kerülnek be a parlamentbe, sőt gyaníthatóan az 1% közelébe se nagyon. Magyarán egyáltalán nem fogják befolyásolni a végeredményt, legyen az bármi is.

Félreértés ne essék, nem mentegetni akarom a csalás elkövetőit vagy a hatóságokat. De azt gondolom, hogy legitimációs szempontból ez az ügy egyszerűen nem releváns, mert elhanyagolható mértékben befolyásolja csak a végső eredményeket.
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: egyes leülhetsz! holnap felrakunk egy gépre és elrepülhetsz észak-koreába, na ott tanulmányozhatod a releváns, irreleváns szitut!:)
Nem attól lesz illegitim a választás, hogy a taktahartyáni Mozgáskárosult Ebihalak Nőegylete országos listát állít, hanem attól, hogy mindenféle társadalmi egyeztetés nélkül megváltoztatták a választási törvényt, módosították saját szájíz szerint a választókerületeket, korlátozták a kampányt, és fenyegetéssel, üzleti úton, jogi szabályokkal kiherélték a médiát, és mamelukokkal töltöttek meg minden hivatalt.
Egyébként engedtessék meg, hogy piszkálódjak egy kicsit! Ha mondjuk a Kormányváltás, vagy az LMP, neadjisten a Jobbik nyer, akkor is illegitim lesz a választás?
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: nem bazdmeg, csak ako lesz über legitim, ha vitya ánuszrózsája nyer és feloldódsz a szarban!
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!:

Menj egy szál gatyába a természetbe, tölts el 10-20 évet mint Buddha, te is meg világosodsz.
@taga20: De jó egyeseknek. Csak nem azt akarod mondani, hogy nem leszel jelen a nagy összebukás kampányzáróján? :)

youtu.be/zP4UDWLCQW0
@vitéž munkášőr:
Hhehehene, ő tenyleg naddon hüje.
Csak a foszforeszkálos tangás képét tudnám feledni:-€ brrrrr
@rodeo36:
Én most itt (vagy ott..?) vagyok Linzben, nem tudom... az bisztoss, hogy Mozart valahol bisztonsági őr, mer állandóan belém köt, ha arra járok...
@Knósszosz:
Téged a ausztriában kezelnek:)
@Knósszosz: kevered szálcburggal. az még onnan 100km, ha tovább mész, ako königzé:)
patent hely a salzkammergut. egyszer-kétszer jártam arra, mé nem ott élek? hülye vagyok:))
@tristen2005:
??
Amúgy igen, sikertelenül..
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!:
szerintem ezek hárman koalában 68%-kal és akkor te kire?

brühüyyy
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!:
Gondolkodj!
Ha van húsz kamu párt (vagy csak kettő) akkor annyi választási lehetőséget vonnak el a nem kamu pártoktól, ahányan azokra szavaztak.
Ez lehet akkora szavazó tömeg is, amely éppen megfordítaná a választás eredményét - bármi legyen is az.
-> Mondod te, hogy ennek nincs jelentősége.
Namostakkor: kinek is az érdeke a megosztás?
@taga20:
Igen, hülye vagy!
Ez alap tézis... de van infóm a gyógykezelésről, amit nem árulok el honnan...
Legyen elég annyi, hogy nem Graz volt, hanem valahol Suisse.

Semmitsnem állítok, csak ide írom azt, amit a rokona mondott a darab szarnak. Nem hinném, hogy hazug... húsz éve ismerem és dolgozom nekije.
@dr. jenőke (jenőke): te most egy robottal beszélgetsz, és vers nuku? nesze te:))
www.youtube.com/watch?v=UqOL7LOR6ko
@Knósszosz: lebuktál, még ha a gazdád szarnak is becézed:))
egyébként ne gyere haza, de mindig repülj ide:)
me kicsit avétos a dumád, de megbízhatatlan:))
csak neked!
www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU&list=RDjQcNiD0Z3MU
@taga20:
Kurva egy szerencse, hogy csak hét végén vagy-:))
Bár... talán elolvasnálak szerdán is, de szerencsére önmegtartóztatod magad.
-:D
@zobod: "...Az nem számít, hogy a vesztes ballib kartell mit fog gondolni a bukta után. Lesznek persze hisztik, a szokásos kisszerű és aljas támadások..."

gondolom az nem zavar, hogy csak a jobboldal szokott hisztizni a választási vereségek után...
bár igazad van, nem kell vele foglalkozni.
Kinem szarja le hogy legitim vagy nem legitim, a lenyeg hogy nyerjen fidesz.
@Tizenötmillió Magyarok:

Te egy hete is ilyen hülye voltál. Semmit nem fejlődsz? Valami ragadhatna rád a koszon kívül.
@Knósszosz: :)) minden szavad igaz:)
most eszt hallgatom. neked is.
www.youtube.com/watch?v=Jjdle7Hm5ZQ
@punkfrog: te kis pánk, nem vetted észre, hogy ez a zobod retardáltfasz kiveri itt és megy anyukájához cicire? szívesen, ha segíthettem:))
egyébként, ugyanaszt utájuk.
@Tizenötmillió Magyarok: szerintem is, ki nem szarja le orbánviktort, csak simicska, meg putyin nyerjen! téged hol érdekelne magyarország?
hamá mindenkit eküdött az anyukája aludni, ako itt van ez:)
www.youtube.com/watch?v=5mdM8BUwHaA
@Tizenötmillió Magyarok: te már egyszer eggyel kevesebben voltál!
-Vitéz Munkásőr
már ezzel is csaltok?
@taga20: köszi!
"-mennyire vagy túsz?sörhöz odaférsz?"
@punkfrog: igazad van:) 14millió999999-an vagyunk:)))
@punkfrog: bor kezd legyőzni, ezé vagyok itt és nem az ágyban punci köszt:))
@taga20: egészségedre!
én drink bor too!spanish Tempranillo!
@punkfrog: te nagyon feltörtél, én csak kannás a bermudaháromszögből:))
proszit!
@punkfrog: nekem meg ez:) persze nem a felszínt kö kapargatni, hanem a nő belbecsét:))
www.youtube.com/watch?v=QZC1VZPBybo&list=RDQZC1VZPBybo
@taga20: vazze!
térkép a Tempranillohoz:
--->Tesco--->borok--->import borok--->Tempranillo 599.-Ft--->ónkiszolgáló kassza--->parkoló--->autó--->home--->dugóhúzó--->pohár--->száj--->>>>>>>>>8-)))))
@punkfrog: ne haragudj te sérült nertárs, de megyek aludni. jó8 mindenkinek.
@taga20: így lenne ötösöm a lottón!:)))))
@taga20: no problem!
goooooooooooooooood night, Hungary!!!
Látom itt is szaporodnak a fideszes trollok... bár ha másképp nézem a dolgot, akkor azt kell megállapítanom, hogy elég gyér lett ez a vérnarancs szaporulat.
Orbánnak már ágyaznak a pszichiátrián. :D
Ez a csávó Budapest főpolgármestere. Ezt a zünnepi beszédet tudja mondani. Páákóóóóóó! Gyere, szükség van rád!
www.youtube.com/embed/X1BSyS6pDwQ
@punkfrog: Orban Viktornak es a fidesznek koszonhetoen kevesebben halnak meg, es tobben szuletnek. Mar nincs szuksegunk munkasorokre, hogy meglegyen a letszam. Holnap talan 15 millioegyen leszunk.
@1ügyű: Te csak ne aggodjál, vagyunk mi elegen és egyre többen leszünk, mert mindenki hoz magával még egyet.
@Tizenötmillió Magyarok:
Az hagyján, de nekem a fogam is fehérebb, amióta ő van. És lehet, hogy holnapra 33.
A balosok még kiélvezik az utolsó napokat, azt nem lesz meg a 15%.....
@Fulek: még az a szerencse, hogy te vitya bréjét szopod. az még eltart egy darabig, max.grácba kö kijárni, de most hogy átadta a gyorsnaszád parancsnok evtárs a négyesmetrót a talpasával gyorsabban kiérsz.:(
@Fulek:
Attól kis agyhalottka, hogy a komcsi pártodat (tudod, ahol csicska vagy a sok kisz-es és mszmp-s, meg munkásőr, exspicli ettársaknál) nem szereti valaki, még nem lesz az is baloldali. Ezt viszont a hozzád hasonló szervilis eccerieknek tényleg nem lehet felérni...
@Orban VikTROLL:
Bizony!
Ezt úgy is mondták, hogy "...mint Nyikolájon a tetű!"
Mostanság meg mint Vlagyimiron a Rolex.
Csak azt szeretném kérdezni, hogy ma hol találkozunk? Mert, hogy mindegyikünk megy a Békemenetre, és szeretném, ha ez a kis csapat együtt indulna, és egymás kezét fogva hallgatná meg szeretett vezetőnk beszédét. Szóval, hol, és mikor? Én Bencsik közelébe akarok lenni!
azért érdemes néha FELSŐ fidesz-közeli alvállalkozókkal beszélni, akik gyűlölik ugyan az Új Gazdáikat (irigyek a mérhetetlen tolvajlásból szerzett pénzükre, ám ők is bő zsíron élhetnek), miközben totálisan lojálisak hozzájuk.

egy tegnap esti beszélgetés szüli ezt az agymenést. nagyjából ő is ugyanezt a hierarchiát mondta el. teljesen tudatosan törekedtek-törekednek a kialakítására.

lehet szeretni, nem szeretni, mára kialakult nagyjából Hazánk hivatalos neofeudális struktúrája a meglévők mellé:

1. a felnyergelt bankszámlájú fideszoligarchák (simicskák, nyergesek, trafikos sánták, boltos lázárok, gázszerelő lőrincek, ofsór garancsik, kövér nyomdászok-tankönyvkiadók, fatolvaj tiborczok és a nem ismert névtelenek - vannak még?);

2. a fideszrészvényesek. az általam leginkább gyűlölt, teljesen amorális réteg: a kuminferiktől, a kecseg gíróbandiktól át a közigazgatás hatalmasaikon át a médiatulajokig, le a szerencsétlen, legalja csicskákig: a krassóákikig, a "közszolgálat" sajtósaiig. a meleg szarig, sőt, ütközésig, a csontig a nyelvüket feldugó cselédek. mondjuk, dugnák ők tovább is, ha menne... a panelból kivakaródzott Új Történelmi Keresztény Uralkodó Osztály: ők szentül hiszik, hogy a Gondviselő őket Úrnak szarta. bár szinte az összesnek párttiktár volt az apja, az ő feladatuk, természetesen a bozgor magyarja nyakába bele ülve, hogy utat mutasson ennek a a félázsiai népnek;

3. a pártkurvák: a földdel, trafikkal kitömött pártcselédek, akinek a rágósa jut, akik csaholva ugranak minden egyes, az egykori lyukas gatyás, füves, csuhásozó, vannabizsidó, kollégiumi felső ágyon alvó vadlibsik által az asztalról ledobott koncra. a szerencsétlen netes fideszkurvák, akik szabadidejükben, egy részük pénzért, a velejükig elromolva védik a Pártot - akik a saját anyjukat is szó nélkül hátba szúrnák, ha ártani merészelnének a Pártnak. ők a tálibok. nagy részük közalkalmazott. 30 éve véres szájú párttitkárok lettek volna. ma blogos trollok. sunyi képpel, kifordult szemmel, sima szájjal a csillagos eget is lehazudnák az égről a Pártért - magyarozva, gondviselőzve, csángózva, ősierkölcsözve. 20 éve vannak Pavlov kutyájaként tenyésztve. ha elvennéd tőlük a drogukat, megőrülnének. veszett kutyaként ugranak ma is rád, ha bántani merészeld a csüngőhasú tolvajt. totál betegek. ők már így fognak megdögleni: sztalinistaként.

4. egy szűk réteg, pár százezren lehetnek. középvállalkozóktól a fordítókig, zénészekig. ők azok, akik a saját tehetségüknek köszönhetően élhetik anyagilag független életüket;

5. a közalkalmazottak;

6. a kisvállalkozók. kábé a közalkalmazott réteg egyharmada;

7. a rabszolga alkalmazottak, akik nettó szárért robotolnak;

9. és a legalja, a maradék 4 millió.

szóval érdemes néha fidesz-közeli vállakozókkal beszélni. ezek már nem fogják kiengedni a hatalmat a kezükből, hiú remény másban reménykedni. valszeg egy franco-típusú szart építenek majd ki ezek a tetves, tolvaj gecik az elkövetkező 25 évben.

ez van.
@rodeo36: ácsi! a jeget viszem! vagy te hozod a cefrét, nekem mindegy, de engem már nem érint, hogy gumicsimmás nyer, vagy kibebaxottul nyer!
@tristen2005:
Nem, dehogy, félreértitek... :)

@nincs_itt:
Jeget? A sóher formádat... :(
@V-PORT:
Megbuzultatok? Nem vagy te jobbikos, hééé!
@tristen2005: azt azért illik tunni a Volner gyerökről, hogy talpas rendőr volt a lelkem, szóval sokat ne várjunk tőle!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: aszonta a rodejjó, hogy a jeget nekem KELL adnom, tehát vállaltam!
@tristen2005: Épp most akartam belinkelni :)

Epic fail. Már előre kíváncsi vagyok, hogy fogja ezt Gábriel kimagyarázni... Kb. ennyire vehető komolyan a Jobbik programja is.
@iii: a közzétett életrajza szerint, az IUFS-en kívül, rendelkezik egy darab érettségivel, amit estin vagy levelezőn szerzett, szakmája nincs... kijelenthetjük, hogy abban 6-7 bizottságban, darabonként 150 ezerért + a 1 millió körüli fizetésért, valóban szakmai munkát végez. csak még azt nem lehet tudni, hogy milyen szakmai...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Miért vagy ilyen, amikor nemzetünk jövője a tét?Rabok legyünk, vagy szabadok?
Én amúgy olyan pólót viselek, amin ez lesz:"I believe in Gravity".
"Érdekes, Gulyás Gergely sem azon iparkodik, hogy az erre hivatott szervek utána járjanak a fölmerült visszaéléseknek, hanem az előre mosakodással van elfoglalva már most: "a baloldal, az a genyó, meg fogja kérdőjelezni a választások tisztaságát.""

Oszt akkor mi van,...ha a baloldal nyer ?
Akkor ki fog csalást kiáltani ?
@xvxvxv:
"
4. egy szűk réteg, pár százezren lehetnek. középvállalkozóktól a fordítókig, zénészekig. ők azok, akik a saját tehetségüknek köszönhetően élhetik anyagilag független életüket;

5. a közalkalmazottak;

6. a kisvállalkozók. kábé a közalkalmazott réteg egyharmada;

7. a rabszolga alkalmazottak, akik nettó szárért robotolnak;

9. és a legalja, a maradék 4 millió."

4.) Ezekre csak akkor vonatkozik , ha jobboldaliak...
5.) A kozalkalmazottakat (is) megszivatták...
6.) Dettó
7.)Gyulolik a csuti ártányt...

Nem értem , hogy lehet 2 millió támogatója a csuti artánynak,...hiszen jó ha fél millióan élvezik "áldásos tevékenységét " !
@dr kíváncsivagyok:

Szorozd meg legalább néggyel, mindenkinek vannak rokona, ismerősei, akik az ő áldásos tevékenységének köszönhetően valamivel jobban élnek(Munkahely, szülök támogatás, nagy korú gyerek érvényesülése) ezeket is vedd számításba. Az agy sérültekről még nem is beszéltem.
@tristen2005:
Ugyan az a kategória...

@nincs_itt:
A talpas Kádár-huszárból így lehet echte "nemzeti érzelmű" Jobbikos képviselő, kamu orosz diplomával. Van az úgy...
Azért szrintem ilyen aljadék nélkül is vagyunk páran nemzeti érzülettel, meg kádári előélet nélkül. Már persze, ha dzsobbikos tezsvéreink szerint lehetünk magyarok akkor is, ha nem olyan makulátlan szláv az előélete a családunknak, mint mondjuk a jobbikos vezetőké. Novák, Zázrivecz...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hát nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint te a lákátos névvel:)))
Ezt már szeretem..

Bár ez a csalás duma rendszerint később szokott jönni.

Mikor a ballib tetvek ccsúfosan kikapnak a választásokon, utána szokták ezt a csalásosdit löketni az MSZP csicskák.

Az hogy az ostoba majmok már most kezdik a siránkozást, az azt jelenti hogy már feladták a nyerési esélyeiket, ami soha nem is volt-

Ami csak azért furcsa mert a racionalitás soha nem volt jellemző a ballib agyatlan csicskákra.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem igazán érdekel, hogy mi volt. Hanem az érdekel, hogy miért HAZUDIK? MOST! Ugyanis, attól, hogy nincs felső oktatásban szerzett végzettsége, még lehet, igazságos, becsületes, stb. De miért kell mellébeszélni?
Igen, pl Gábrisnak is linkeltem a Hadtörténeti Múzeum, Hadisír gondozó oldalát, ahol a Vona nagypapa és Zázrivecz nagypapa 1944-ben elhunytak a keleti fronton, néhány hónap különbséggel. Szóval jó lenne tudni, hogy ki is az a Vona Gábor...
Novák apukája, meg MSZP-s színekben indult a hegyvidéken 2010-ben. Van még kérdés, ja Nováknak még érettségije sincs, mer' annyira politizált, hogy arra már nem jutott ideje...
@tristen2005:
Nem Lehet Más a Jobbik

Ugyanolyanok mint a többi csak még nincsenek helyzetben. De ha ott vannak/ lesznek ugyanolyan korruptak es hazugok. Plusz ordas eszme
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ménem mész inkább brekegni a menetre? ott verjed vityafaszát, ne itt a segged a földhöz. vadász, vadász, te ide....:)))
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Egyetlen dolgot kívánok nektek fidiótáknak:

- nyerjetek 9/10-el, majd szoruljatok Alsó Maszály-föld mögé minden mutatóban, most még egy cseppet előrébb vagytok.
@tristen2005: nem vagyok én gábris, előtte leteszteltem a portékát egypárszor:)))
www.napiszar.hu/Thumbnails/17908.w-800.h0.q100.jpg
@taga20: de olyan rosszul ment az is, hogy elő is állították miatta!
@xvxvxv:
:-))
Kicsit lightos amit írsz de jo
Fidesz visszaállította a feudalizmust, nagybirtokosok földrendszert, hűbéruraik vannak akiktől függ az nép
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Még, cucuka, még... vicces seggnyalonc vagy te, olyan echte seggreforgó! Szépen töröld le a szád szélét, majd utána folytasd a volt kisz, mszmp, munkásőr, spicli elvtársaid szopását. Sok ilyen szép bugristól virágzik fel a termőföld, persze csak ha kijöttél már a tehén hátsóján.
@taga20:
Dikkmán, az ősi szamurálykardomrúl a szemed is levedd!
@Csekkliszt#10: Ordas eszme az eddigieknél van, akik ezt tették az országgal, a többi csak kitrákotty mese.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ha ennyire ráérsz, seggfej: nézz utána, hogy a cébéás banda legnagyobb áfacsalója, a hülyegyerek zolivas, kinek a megbízásából küldi ki a navos banditákat a konkurenciához? Kideríted, elmondod itt nekünk és akkor hiteles leszel a szememben, nem pedig bolsevik hazaáruló.
@nincs_itt:

Azz ugye vágod, hogy a kedvenc MSZP-s Elkúróid alatt kerültünk minden gazdasági mutató szerint 2010-re az EU utolsó helyére, úgy hogy 2002-ben még midnenben a Szlovákok elött voltunk.

Ennyit tudtok ostoba Elkúrópárti majmok, meg a neveteket ! .DDDD
@Fulek: igen, az utolsó napok, a halál szele simogatja kebleinket, és az elszáradt levelek kavarognak felettünk.
@taga20:
Elnézve a fejed, 2 liter már benned van!:)
@Orbán Mutyin:
Lovascsapatot ne hagyd ki, bár ők makulátlan tiszták. Aszongyák.
@Orbán Mutyin:

Szinte hihetetlen.

A 2006-2008-as időszakban ÁFA csalásokra szakosodott cégek MSZP-s támogatással éveken keresztül tudtak működni zavartalanul.

Most hogy a NAV ezeket sorra felszámolja, mi mást tenne mást egy hithű MSZP csicska ?
Fáj neki, és sír emiatt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szevasz főcsicska.

Nyilván tudod, hogy éppen az MSZP keménymagját adja az 50-60 plusszos exmunkásőr, expufajkás besúgó réteg, plussz az iskolázatlan blfaszok mint te is.

Minden közvéleménykutatás ezt mutatja, a fiatal diplomások között az MSZP már most is csak történelem.. :DDD
@Penivaldes:
Magába is, hölgyem!

@nincs_itt:
Há`demán de irigyek vagyok tik!
De tudom ín mé!
Csák men nincsen nekitek szíp nagy stadionyotok, meg ezüsteszcájg a falra, oszt egybű irigykutyákok lesztök, kinéznítek a legkisebb kisztitkárkirályfit a kocsmábul!
Pedig melikőtök tunná olyan szíp kappanhangon elböfögni a fhírvároshuszáros megdugós népi ínököt? Na`ugyi... irigy libsibolsi nípség!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Nem ezt kérdeztem, a kurva anyádat ejtenéd teherbe. Nem tudsz olvasni, ruszki csicska?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te tényleg beteg vagy...
idézd már, hol "éltettem" az MSZP-t, Gyurcsányt vagy bárkit?
Na nem baj, 2002-re már szépen padlóra küldték a fijjug a gazdaságot, majd a retardált Medgyessi folytatta, Gyurcsány már csak hab volt a tortán, Bajnai meg a mogyoró a hab csimbók csúcsán. Majd megint jött a csúti gumicsimmás Kandúr Rámszesz és annyi hülyeséget halmozott fel, hogy abból kijönne a gizehi nagypiramis 3-szor. csak 2008-ra nem emlékeztek.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Tipikus jobboldali szöveg, hogy aki a választás tisztaságát akarja megóvni, a demokratikus játékszabályok betartását követeli, az siránkozik.

Tipikus, hogy a politikai ellenfelet férgezzük, tetvezzük, majmozzuk, mert az nyilván szintén kurvára demokratikus.

A te szövegedet kellene nagy példányszámban közzétenni, hogy a normálisan gondolkozó többség rádöbbenjen, kiknek a hatalmához asszisztál.

Már a nikkneved is varázslatos, de ezt már párszor elmondtam. A gyűlölködéstől valószínűleg álmodban se bírsz elszakadni, már a saját neved helyett is csak fröcsögni tudsz. Én utálom Orbánt, mint a szart, de nem nevezném magamat "Orbán egy mocskos, bolsevik hazaáruló"-nak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: há' tezsvírem, itten csák á áliánc áréna (nem plázá) van, meg ottan sok-sok színezsfém korsó, meg tálca, meg ilyen fura vázák. de ekápták a cálád vezérit, kápott is 3 év hát hónápot, mer' kicinség ügyeskedett az adóval...
@nincs_itt:

Na ja..
2002-re olyannyira padlón voltunk hogy a D-209 jelű KGB bérenc is 2006-os Euró bevezetéssel kampányolt.

Itt csak az MSZP kúrta el, de nagyon, és a te nayg bajod hogy az ország minden lakosa ezzel tisztában is van, csak legfeljebb a hozzád hasonló fizetett MSZP csikák kenegetik szét a felelősséget.

Teszed mindezt azután hogy a főelkúró erről maga nyilatkozott Öszödön, igaz titokban.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Mi a lófaszt számol fel, te nagyon hülye? Éppen hogy megszüntették azt a részleget, amely a csalókat felderítette, pont erről meg a hirig. Olvass már egy kicsit!
@Penivaldes: Magácskába is, Hercegnőm! :DDDD
Ne kínlódjatok már ballibsik, ilyenek mindig is voltak, nem ezeken múlik az, hogy megint hatalmasat buktok.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
A hozzád hasonló aljanép a jobboldal?
Én kérek tényleg elnézést... :)
Csak mert nem voltam kisztitkár, besúgó, mszmp ettárs, netán a Liberális Internacionálé alelnöke 8 évig, akkor a baloldali én vagyok... értelek... azért egy IQ teszttel ne próbálj megküzdeni, nem a te súlycsoportod az sem! :D
@iii: ne etessük má eszt a lakájt, még ekésik a bolsimenetről miattunk és ako ugrik a lóvéja:)
@iii:

Na akkor ezt tisztázzuk.

Gyurcsány azért mocskos adócsaló, mert adót csalt.
Saját házát kiadta saját cégének bérbe (Fittelina), miközben benne lakott családjával, azt felújította uszodát épített bele, az ÁFA-t visszaigényelte.
Ez Adócsalás a javából, ma is, és akkor is az volt.
Bűncselekménye elévült.
Az MN-t beperelte GYurcsány, mert leírták hogy adócsaló, a pert elveszítette.

Gyurcsány azért mocskos közokirathamisító, mert közokiratot hamisított.
Bejegyzetlen cégbírósáák által visszadobott cég nevében eljárt többször (Nomentana), ami közokirathamisítás ma is és akkor is az volt.
Bűncsleekménye elévült.
Az MN ellen indítot pert Gyurcsány visszavonta.

Szóval ennyi.
Egy címeres gazember, többszörösen elévült bűnöző seggét nyalod.
Élvezed legalább ?
@tristen2005: Sajnos, nem csak ez van, hanem nagyon sok ember egyszerűen nem tud számolni, a rezsicirkusszal meg a nagyhangú szbadságharccal, meg a bankellenes demagógiával úgy behülyítették, hogy nem veszi észre, hogy miközben alamizsnát kap a kezibe, a farzsebét hátul kirámolják.

A nyugdíjasokat pedig nem bántotta Orbán, mert tudja, hogy ők a legaktívabbak, de ők se veszik észre, hogy a vergődő gazdaság miatt ők is rosszul járnak.
@iii:
Jó, hogy mindjárt nem erkölcstanra akarsz tanítani egy ostoba pártkurvát... A szövegértés és a logika mindössze az ellenfele.
@taga20: Néha muszáj elküldenem a kurvaanyjába :)
@Marcellusca: na, és miért?

szereted a pozsonyi kockát? mert ha igen, akkor adok neked belőle.
@iii:

Segítek:
Az alábbi cikkekben olvashatsz összességében több mint 100 milliárdnyi ÁFA csalást amit felderítettek, a bűnösök vagyonát elkobozták, ingatlanjaikat lefoglalták.

Az MSZP-nél ez az összeg annak ideján az 1 milliárdot se érte el, mert a háttérben közösen lopták az adófizetők pénzét.

www.vg.hu/gazdasag/adozas/lecsapott-a-nav-afacsalas-hatmilliard-forintnyi-edesseggel-424326

www.origo.hu/itthon/20131128-nav-altal-feltart-nagyobb-afacslasok-2010-es-2013-kozott.html
Haggyátok mán ezeket az agyhalott trollokat!
Úgyis mingyá szedelőzködnek, mosakodnak, szépruci, oszt' irány a birkamenet meg a naggyűlés.
Csak azt a kis időt bárjátok ki, hogy nem etetitek őket!
PLEASE!
@Marcellusca: és akkor mi a faszt csinálsz? Itt maradsz három magadfajtával, 5 perc múlva te is mész a fenébe.

Ezek a "demokraták" ahhoz is hülyék, hogy felismerjék, a más véleménynek sokféle haszna van. (Pld. nem unatkozol).
@Penivaldes: Meló. :(
(Osztán nem nehetek a bolsimenetre senem. :DD)

Süti?
Bármit, bármikor! :)
Ehhez mit szóltok ballibsik?:

Szalonna János levele Mesterházynak:

"Ugye, Attila, emlékszel arra a valladolidi estére, amikor 1995 szeptemberének végén egy ottani kedélyes diákkocsmában, egy nagy magyar társaságban több liter sangria leöblítése után teli szájjal üvöltötted, hogy Hornnak „ki kellene basznia a rohadt SZDSZ-es zsidó bandát” a koalícióból?

További részletek: kuruc.info/r/7/125743/#ixzz2xL1ODnGm
@♔batyu♔: ebben igazad van, nem unatkozunk, amikor meghlátogatnak minket kormánybarát polgártársaink.
"Hogy lesz ebből legitim választás, gyerekek?"
- Sehogy.
@Marcellusca: .( pedig annyira adtam volna neked belőle .
na jó, félreteszek neked, és elviszem hozzád, vagy te gyere érte:)
@Marcellusca:
Fab címlapos lett? Merthogy ez a vicsorgó, köpködő csicskahad olyankor röfög itt. Piktor seggében kikelet van, itt a tavasz no...
Szépen üssétek őket, én megyek melózni egy kicsit. Ezeknek tudom, hogy ez a munkája, csak hát pártkurvákon kívül nem él meg itt apránként senki.
@♔batyu♔: Mit szólnánk? Ha valaki lerészegedik, előfordul hogy elkezd zsidózni.
De a többség kijózanodik és utána normálisan viselkedik.
Ellentétben veled.
@♔batyu♔: Nem, ilyenek soha nem voltak, hogy egy párt

- saját maga hozzon létre alkotmányt
- saját maga alkosson választási törvényt
- saját maga alkossa a választást ellenőrző testületet
- olyan választási szabályokat alkosson, ami nem csak hogy a demokratikus országoktól eltérően és "unortodox" módon kedvezzen saját magának
- mesterséges szabályokkal lehetetlenné teszi az ellenzékének a médiamegjelenést,
- a szabályok megalkotásakor arra hivatkozik, hogy olcsóbb legyen a kampány, miközben rekord méretű állami pénzt osztogat ki
- beépítetten, előre kitervelten lehetővé teszi a választási csalást, ezt állami pénzből finanszírozza is
- sőt a csalásba még aktívan be is segít címek átadásával, amit persze lehetetlen bizonyítani, de nem véletlen, hogy összefogás és együtt nevű kamupártok országos listát bírtak állítani, miközben a valódi tagsággal, ismertséggel, múlttal rendelkző 4K-nak nem sikerült.

Hogy nem szégyelled magadat. Nem kell ehhez baloldalinak lenni, csak tisztességes embernek, hogy ehhez ne tapsikoljak.
Na mi van? Jól elmentetek a mellett, hogy Mesterházy keményen zsidózik:))
@iii: Te összetévesztesz a pszichológusoddal. Persze én is vállalok terápiás célzatú beszélgetéseket, de jóval magasabb a díjam.

Én ezekről nem írtam semmit, nem is érdekel, ezek a te problémáid. Vitatkozz azzal, aki ezeket hozza fel.
@♔batyu♔: szégyellje magát Mesterházy, irgumburgum.
@Penivaldes: kemény. Attila nem sokáig lesz pártelnök.
@iii:
Csak az állami adók átnevezése és lenyúlása a hobbijára elég lenne egy normális országban, hogy kibasszák ezt a másodosztályú focistát. Ennek a birka népnek meg...
Mivel ezek a törpepártok vélhetően úgysem szereznek mandátumot, nem lesz olyan megválasztott képviselő, aki mögött ne állna megfelelő választói támogatás. Ez kb olyan, mintha valakinek el akarnád venni az olimpiai aranyát, mert a 12. helyen végzett doppingolt.

A végeredmény szempontjából olyan mindegy, hogy az összes nagyobb párt ellen tiltakozó odarajzol egy falloszt, vagy beikszeli valamelyik törpepártot.
@Penivaldes: szia Peni, megint magasan pattogtatsz ;-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nekem van. Én készültem, jelentem:

REZSICSÖKKENTÉS

Gondolom ennyi elég is lesz.
:DD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: meg'há! kell álcáznom magam valamivel, miközben kizsebelem a shitnyiket
30 milliót kért kölcsön, hogy indulhasson a választásokon! Belebukott, csak 17 milliót kapott állam bácsitól, feljelentették, előzetesbe van! Itt a csalás első bűnöse!

444.hu/2014/03/29/elozetesben-az-egyik-kamupart-elnoke/
@Marcellusca: az enyimen ez van:

TOLVALY BALIBEK!
@Penivaldes: Gondoltam, van véleményed. (Neked is).
Ez jó, ahogy jön egy ballibsi és behányja a saját Orbánnal kapcsolatos problémáját és elvárja, hogy a jobbosok kezelgessék.
@♔batyu♔: nekem rémlik, 2002 tavaszán a zOrbán feje, mert akkor is ilyen biztosak voltatok... de ahogy sokszor leírtam már, 20 éve nem érdekelnek a mo.-i pártok, csak azt a néhány jóravaló embert sajnálom, akik szívnak miattuk. Te még élvezed is, sőt meg is magyarázod...
@nincs_itt: Összeteszem 2002-2010 és 2010-2014 eredményeit.

Miért neked mi jött ki?

Az emberek pedig épp 2002-2010 miatt szívnak. Nem 2010-ben kezdtek el szívni.
@Blogger Géza: nem vagy te ennyire tájékozatlan...
na fuss neki még 1x!
@vitéž munkášőr:
A Balibek nem egy cseh focista vót?
@Blogger Géza: el vagy kicsit tévedve...

már több oldalról is necces ez a választási törvény és senkinek nem biztosítja az eredetileg elképzelt jogokat!

pl a kisebbségi vonalon kérik, hogy a regisztrációjukat szüntessék meg és szavazzanak a kormányzó pártra...

"Farkas Flórián furcsa kijelentést tett a minap a Kossuth rádióban. Sikeresnek minősítette a regisztrációt, de arra hívta fel a figyelmet, hogy lehetőség van „visszaregisztrálni” és – mint mondta – a Fidesz–KDNP-re szavazni. A lehetőség valóban adott: a Nem zeti Választási Iroda közlése szerint jövő hét péntekig töröltethetik magukat a kisebbségi névjegyzékből azok, akik mégis szívesebben szavaznának pártlistára."

röhögnék, ha tudnék!

vagy pl összekényszerített ellenzéket nem csak anyagilag és erkölcsileg vágták haza a törvénnyel, de ennek beláthatatlan következményei is lehetnek:

Röhejes, de Mesterházynak szurkolunk

Különleges helyzet elé állította a Fideszt a választói bizalom alakulása másfél héttel a választások előtt. „Röhejes, de már azért küzdünk, hogy a Mesterházy-féle tömörülésnek legyen képviselője a következő parlamentben" - ezzel az állítással lepte meg a Figyelő munkatársát egy, a kormány ügyeire rálátó forrásunk.

figyelo.hu/cikkek/401327-rohejes--de-mesterhazynak-szurkolnak
@♔batyu♔: rendben cimbora szövegértést még gyakorold.
tudod, ismétlés: mind a kettő xar! de ami 2010 óta zajlik, az a xar betonba foglalása.
@♔batyu♔: persze,de annak akkor lenne jelentősége, ha én a "Kormányváltók" rajongója lennék. de nem vagyok az.
Nu, csak elkezdődött az időmérő. :)
@♔batyu♔: basszus!
a szemellenződ miatt a robogó vonat elé lépsz.
legalább a füldugód vedd ki!

féltelek!
@nincs_itt:
B+! Gránit az, de párszor már átvésték.
@guma: Hát igen, az MSZP olyan béna, hogy már mindenki megszánja lassan. De legalább szép párbajt vívhat a Jobbikkal a 2. helyért, lesz miért szurkolni. :) De ez nem a rendszer hibája, hanem az impotens baloldalé.

Amúgy én kizártnak tartom, hogy ne legyen meg a 15% nekik, szóval azért halálra izgulni nem kell magunkat.
@tristen2005: valami tót vér biztos volt benne, keverve egy kis galíciaival
@nincs_itt: Nézd lehet sértegetni a másikat, de teljesen értelmetlen, nem ketten szavazunk. Márpedig ahogy elnézem, a többség így látja, ahogy én.

Egyébként ezt soha nem értettem a ballibsikben, hogy vélemény miért zavarja őket annyira, hogy sértegetik a másikat. Persze, logikus, hogy ő nem így látja, nem fogja ezredjére leírni. De akkor hagyom a faszba és kész.

Ezt el kell fogadni, hogy Gyurcsányék szarok voltak, ennyi. 4 év orbánozás, birkamenetezés helyett pedig ki kellett volna találni egy új baloldalt.

Most mi volt ennek az orbánozásnak az eredménye? Az, hogy a ballibsi pártok még magukhoz képest is szarabbak.
@♔batyu♔: Ennyire tellett, hogy egy 20 évvel ezelőtti kocsmai beszélgetésre kell hivatkozni, ami vagy megtörtént vagy nem? Szánalmas vagy.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kűttem neked levelet, kattannyá ráfele, nem rossz!

gránit, szerintem grá-shit
@Marcellusca: pedig hányszor felhívtad már a rácson levő táblára a figyelmet - azt hiszem a vastag plexit is fel kell szerelnünk a (barna) szareső ellen
@Penivaldes: nem rajongás kérdése ez, gondolom, te sem rajongsz Mesterházyért. (Bár fene tudja).

Összehasonlítom mi volt 2006-2010 között és mi 2010-2014 között, ennyi. Végül is te mi a lófaszt csinálsz, nem ezt?
@nincs_itt: már a ennek beszélhetsz, mert azt sem fogja fel, hogy a 2002 előtt adott lakásvásárlási kedvezményre még ma is több milliárdot fizetünk!
akkor még azt sem kötötték ki ezek az úrifiúk, hogy csak 1 db lakást vehet valaki. ezért aki okos volt ötöt is vásárolt a közös kassza terhére!
@Penivaldes: mégis milyen táblával mennék lopni, Te! ;-)
@guma:

Bár lenne akkora mázlink, hogy az Elkúrók nem érnek el 15%-ot, és eltünnek a történelem szemétdombján, ahová valók !

Sajnos azonban ostoba MSZP csicskákból nincs hiány és sajnos még él a diktatúrából itt ragadt munkásőr, ÁVH-s, 50-60 plusszos MSZP keménymagját adó besúgó garnitúra.
@iii: Na most mi van, ez nem zsidózás? A "rohadt" jelző, pld. egészen kínos:))
@Marcellusca:

Nem tudtam, a birkamenet is, poolpózicióból indul?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Igen sajnos ez így van. Látod, még a kemény zsidózás sem probléma, ha amúgy a "mi kutyánk kölyke".
@Marcellusca: helló! :)

visszaszámolsz?
@♔batyu♔: Mindez adódik abból szövegedből, miszerint mindig is volt ilyen. Nem, nem volt, ilyen méretű csaló banda még nem garázdálkodott ebben az országban.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

értelmi fogyatékossal csak akkor tárgyalok, ha lenyugodott...

amíg kezelésre szorul, békén hagyom!
és ha valami csoda folytán Mesterházyék hozzák a választásokat akkor mi lesz ezzel a sok "legitimálóval"?!
@♔batyu♔: nem én egyáltalán nem rajongok Mesterházyért.
igen, végig gondolom, és arra jutok, hogy siralmas, ahogyan az is siralmas, amit a baloldal összehozott mára. és mindezek miatt leadok egy protest szavazatot.
@♔batyu♔: Ez maximum 98-ban lett volna kínos. Ébredj már fel. A Jobbik nyilvánosan, sőt a parlamentben zsidózik, nem részegen, a kocsmában. És most.
@♔batyu♔:

Mesterházynak és a többieknek szabad zsidózni nem tudtad ?

Ők találták fel (az MSZP) annak idején a dísz-zsidó kifejezést is, amit Fideszes politikusokra alkalmaztak sorszámozva.
Azt hiszem Deutsch volt az MSZP nyilvántartásában a 2-es számú dísz-zsidó.
@doggfather: Ez mentség a választási csalásra? Ha nyer az ellenzék, akkor az az ellenszél ellenére lesz az, ez remélem világos? A csalás akkor is csalás marad.
@Blogger Géza: :DDD

most azért kicsit több komolyságot néztem ki belőled.

tudod, én nem sajnálok abból a házból senkit!
de az elveket és a tisztességes játékszabályokat keresem, hiányolom.

amilyen hülye vagyok, azt gondoltam: ez neked is számít...
@tristen2005: Ottan állandó elsősorosak vannak: bajer, nyerges, bencsik, csizmadia. :)
Az a nagy bajotok nektek, kedves batyu, hogy abban a hitben éltek, hogy akik ide irogatnak, azok mind mszp-dk-együtt-pm rajongók.
@Penivaldes:

Nem kevésbé hiszitek ti is, hogy aki az MSZP-s ELkúrókról megírja az igazat, és nem hajlandó közösködni velük semmilyen mértékben, az Fideszes.

Persze tévedtek, mert az ország nagyobb és normálisabb része hasonlóképp vélekedik az Elkúrókról.
Cirka az ország legalább 80%-a akkor se szavaz soha többet a szoci tolvaj elkúrókra ha fegyverrel kényszerítik erre.
@♔batyu♔: A kuruc, mmint mérvadó forrás? Hmmm...
Amelltt vagy volt, vagy nem.
Különben Mesterházy sincs sehol Honhoz képest. Ahogy Orbán sem.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Valóban nem mind fideszes. Ám nem is okvetlen igaz amit írnak. Pl. a nicked azóta sem került bizonyításra. Miközben a koncepciós eljárások javában zajlanak.
A vazér szakdolijáról nem is beszélve, amit alighanem Fellegi gányolt össze neki.
ősi magyar mondás (én tanáltam ki), hogy +hüjébül meg -hüjébül nem 0 lesz, hanem két hüje. eszt az "illegitim" c. kifejezést még cicero se ismerte, hanemhát a fleto féle kurmány faszolta ki magának eszt a titulust, azóta egy csomó jogtudor nyígja elő, amikor beragad a fantázija. egy alig szituált jegesmedve erre aszongya, hogy ekkora böszmeséget, mint ez a választási törvény, még soha sehol nem követtek el, még öszödön se csütörtök délután, sokkal inkább az anyátok picsája, legalább óvasni tanulnátok meg, bazmeg!
@♔batyu♔:

te jobban élsz, mint négy év mulva fogsz a tiz szakdolgozatoddal, te marha?
@GeoCracker:

Minden bizonyítást nyert abból ami a nickemben szerepel.

Bizonyítást nyert, hogy Gyurcsány kiadta bérbe saját cégének (Fittelina) saját házát, ahol családjával élt, felújította uszodát épített bele, és az ÁFA-t visszaigényelte.
Ez de facto adócsalásnak hívják és hívták akkor is.
Szerinted ez nem adócsalás ?
Bűncselekménye elévült.

Bizonyítást nyert hogy cégbíróság által bejegyzést elutasított, cég (Nomentana) nevében többször eljárt Gyurcsány ami de facto közokirathamisítás ?
Szerinted ez nem közokirathamisítás ?
Bűncselekménye elévült.

A bizonyítékokat, iratokat, sztorit tálaló Magyar Nemzetet beperelte Gyurcsány és a pert a Magyar Nemzet nyerte, mert minden állítását igazolni tudta papírokkal.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Kedves Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló!

Valóban vannak itt olyanok, akik úgy gondolkodnak, hogy aki felhívja a figyelmet azokra a hibákra, amiket 2002-2010 között elkövettet a baloldali kormány, az fideszes elvakult. Én ezzel nem értek egyet. Ezen okból kifolyólag, úgy gondolom, hogy írását nem nekem kellett volna címeznie.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ok. Akkor a nicked egészítsd ki az Orbán a hazaáruló kiegészítéssel.
Ja, egyébkét Gyurcsány ellen az eljárás 2006-ban zárult. Akkor ki is volt kormányon? S az adóbírságot megfizeték. (Forrás: MNO)
Ma hány Fidesz-es csalóval szemben indult eljárás? Jószerivel az egyetlen eljárás alá vont személy Horváth András.
S nem 16 milla adóhiányról, hanem százmilliárdokról van szó.
Igaz, Gyurcsány nem hozott törvényeket, az adócsalás törvényesítésére.
Amellett, hogy Gyurcsány sem szent.
@guma: Pontosan ugyanazok a játékszabályok vonatkoznak mindegyik pártra. Szánalmas a gyengeség beismerése helyett kifogásokat keresni.
@Fabius: "Ezt a kategorikus az lesz!-t Viktortól vártam, rosszabb esetben kivezényelt helytartójától, Blogger Gézától. "

Viktor majd megállapítja, hogy az volt, de hogy a legitimálás is legitim legyen, két tanú is megerősíti, Selmeczi Gabriella, akit kineveznek a biztos legitim a kormány kormánybiztosi posztra, és Szijjártó Péter, aki azeri megfigyelők tapasztalatait tolmácsolja. Sőt, mivel három a magyar igazság, Török Gábor szentel harminc karaktert annak bő kifejtésére, hogy az egész necces, a háló alsó részét érve, és további 3000-et annak rövid summájára, hogy MÁSRÉSZT a célt nézve durvára hatékony, és aki ilyet ki tud találni, és ennyi birkával elfogadtatva és ünnepeltetve végrehajtatni, az biztosan ügyes politikus, gerinces ember, jó barát, egy született legitim.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Mint akkoriban minden jobb újságban olvasható volt:
1./ Az ügyészség háromszor tagadta meg bűncselekmény hiányában a nyomozást.
2./ Gyurcsány rágalmazási pert vesztett az MNO ellen, mert a bíróság "véleménynek" minősítette az újság állításait (ahogy vélemény a "Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló!" is), azaz az MNO véleményét érdemben nem vizsgálta, hogy az igaz-e, vagy sem. Arra elég volt az ügyészség háromszori elutasítása. Bűncselekmény hiányában.

Így most Gyurcsánynak van uszodája, stadionja viszont nincs. Orbán nyert.
Te jó ég! Nem kéne már készülődni a nagygyűlésre?
Külön perverzió lehet olyan blogokra írogatni, ahol tudja az ember, hogy úgy is kiosztják.
@Blogger Géza: megint viccelsz?

különben ha valami szánalmas az ebben a helyzetben az erőfölény törvényesítése volt.

tudod aki gyenge az kapjon ki. viszont sportszerűen...
márpedig szerintem itt és most a törvények keletkezése, módosításai a sok milliárd kiszórása a cöf-nek és új pártokra sem ezt szolgálják.

(anno volt pár kisebb témánk amiben vitáztunk a bőrön és érveidet elfogadtam, vagy te fogadtad el ha mérlegeltük az adatokat, indokokat.
mostanában mintha kikerülnéd őket inkább, megragadva mindig csak 1 tételét ezeknek...
vajon miért?)
@V-PORT: Bizonyára hozzám hasonlóan..na ezt még leíromot játszanak.

Mondja fiam, mennyibe kerül ez a szép szentantal szobor?
3500 Ft-ba.
Ez a szar?
@Penivaldes: És te mit játszol? Valójában Lmp vagy Jobbik szavazó vagy?
"Hogy lesz ebből legitim választás, gyerekek?"

Sehogy...
@V-PORT: így van, valójában én vagyok Vona Gábor. Vagy Balóné.
Tanácstalan vagyok,...hogy írják helyesen :
"Békésen tuntetnek a nácik..."
vagy
"A nácik békésen tuntetnek..."

(...és tobb demokráciát kovetelnek a csuti ártánytól !)
@Penivaldes: Vagyis az Lmp-re fogsz szavazni? De ez mindegy is.
@guma:
"különben ha valami szánalmas az ebben a helyzetben az erőfölény törvényesítése volt.

Erofolény ??
2012 - ben is az volt...látszólag...oszt mi lett belole,..a Haza(árulók) ellenzékben nyóc kemény évig !
@Penivaldes: A Békemenet lapjának nyilatkozott Orbán

Csak a szokásos, bár ennyire nyíltan talán még soha nem cserélt célpontot:

“Azt gondolni, hogy ez az elégedetlenség mindig csak a baloldalon keresztül fejeződhet ki, nagy félreértés. Ugyanis megjelent egy jobboldali radikális erő, amely nagyobb hitelességgel képes – más logikával és más alapokon – megfogalmazni a velünk szembeni elégedetlenséget.”

Kezdenek ők is felébredni? :)
@Penivaldes: Nem, csak nem mondtad, hogy te vagy Schiffer, vagy Szél Bernadett, de kapásból két Jobbikost ideírtál. Mondom. A te dolgod.
@V-PORT: Persze, nekem kell reggel tükörbe néznem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A legjobb az lenne, ha kritika mindig azon az oldalon fogalmazódna meg, amelyik elköveti a hibát. de arra várhatunk.
@♔batyu♔: nem, nem és nem! egyáltalán NEM érted a problémánkat. Először is a "ballibsi" jelzőt, mint szitokszót az állítólagos "jobboldaliak" aggatják azokra az emberekre, akik mernek, tudnak és akarnak gondolkodni. Látnak összefüggéseket, párhuzamokat és veszélyeket. Ezeket te/ti nem látjátok, nem akarjátok látni, de ami ennél is rosszabb lehetőség: nektek ez úgy jó, ahogy van. Irigységből, bosszúból, egyszerű tudatlanságból az már teljesen mindegy.
Ha valaki azt meri mondani, hogy nem a legjobb a gazdaság negatív teljesítménye mellett, az esztelen kamatcsökkentés és a forint gyengítése, akkor lehülyézitek. Ez japánnak sem jött be, pedig ott a gazdaság egy kicsit stabilabb.
Orbán interjúból

– Felkészültek arra, hogy az új választási rendszer miatt, jobboldali győzelem esetén a balliberálisok illegitimnek tartják majd az új kormányt?

– Ha egyértelmű és elsöprő sikert érünk el, akkor nem lesz miről beszélni. Ha viszont fej fej mellett tudunk többséget szerezni, az ország ki lesz téve a választási eredmények értelmezéséről szóló dühödt, a nemzetközi politika figyelmét is felkeltő vitának.

www.magyarhirlap.hu/az-egyseg-a-legnagyobb-eronk
Összenő, ami összetartozik már 24 éve?
A Fidesz menti meg a balosokat?

Attól tartanak a Fideszben, hogy a baloldali összeborulás nem éri el a 15%-ot és nem jut be a parlamentbe - mondta el a Figyelőnek egy kormányközeli forrás.

Az informátor elmondása szerint a Fidesznél még "90%-ig tele van a tár", vagyis több, a Simon-üggyel egy horderejű botránnyal elő tudnának állni, ám nem szeretnék, ha tovább csökkenne Mesterházyék népszerűsége.

A kormánypártnál ugyanis attól tartanak, hogy Brüsszel nem nézné jó szemmel, ha csak a Fidesz, a Jobbik és az LMP kerülne a parlamentbe, a nyugatbarát balosok pedig nem.

Az informátor azt is elmondta, hogy a Fidesznél lassan lemondanak a gyöngyösi körzetről is, mert a legutóbbi felmérések szerint az egyéniben itt induló Vona Gábor hatalmas fölénnyel vezet jelöltjük előtt.

alfahir.hu/a_fidesz_menti_meg_a_balosokat
@guma: 1) Amikor hosszú évekig az EU és AB által is kritizált, tarthatatlanul aránytalan (egyes körzetek között már 1:3 arányú lakosságarányok voltak) választási rendszer volt Magyarországon, amely aránytalanul kedvezett a baloldalnak, akkor sírtál, hogy azonnal változtassák meg? A baloldal tudatosan húzta az időt, és fenntartotta a neki kedvezőbb rendszert.

2) Bajod van civilekkel? Gondolom, fel voltál háborodva, amikor balos civilek Demokratikus Charta-tüntetéseket, Milla-demonstrációkat, székházfoglalásokat és hasonlókat szerveztek. Vagy csak a baloldali civileknek szabad mozgolódni, jobboldaliaknak nem?
@Blogger Géza: a civilekkel semmi gond, de az olyanokkal, mint "charta" és cöf, ugye problémázhatok?
mert mindegyik mo.-i "civil" szervezet, 1000+1 szállal kötődik valamely politikai oldalhoz/párthoz.
"Szóval az van, srácok, bizony lesznek legitimációt firtató kérdések választások után, hacsak meg nem tesztek mindent ennek az okozott áldatlan helyzetnek a rendezésére."

Gondolod érdekli őket?
Maximum egyvalami érdekli őket, "nyerjenek" oszt biztosítva legyen újabb 4 évre az átlagon felüli életszínvonal és a lehetőség, hogy el tudjanak tenni majd akkorra ha nem ők lesznek "hatalmon". Sok balfasz fidesztroll ezt nem bírja megérteni, de hát mit várunk tőlük? Vagy haszonélvezői az orbán rezsimnek vagy csak egyszerűen hülyék...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ájvé, akkor nagy baj lesz! ugyan, ne röhögtess már! vona, amint laposra veri a volt pógári karikás haverokat!
na ne.
@♔batyu♔: még valamit, akár a "ballibsi" is tarthat bizonyos fideszes intézkedéseket jónak, előremutatónak stb., és persze fordítva. De csak azért fikázni, mert fideszes vagy mszp-s, az a butaság netovábbja. Márpedig a törvény, intézkedés stb. társadalmi, gazdasági hasznossága lenne a kívánatos mérce, nem az, hogy ki csinálta.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem rossz, nem rossz! Szóval lenne még bőven botrány, csak "egyéb okok miatt" nem közlik. Az ok is nagyon jó, miszerint "tartanak az EU-tól", hogy az nem nézné jó szemmel. Érdekes, eddig valahogy nem bánták a rossz szemmel nézést.

Azért rendesek.
@vakapad:

Ha az MSZP kiesne, te lennél az elsők között Fabiussal és a többi MSZP csicskával, aki itt nyavalyogna és diktatúrázna izomból.
Viszont a legeslegjobb, amit mostanában olvastam:

"Miután szerdán a Népszava arról számolt be, hogy Simonnak se hamis, se eredeti bissau-guineai útlevele nincs, a Magyar Nemzet ez ügyben a Népszavát "zavarkeltéssel" vádolta."
@vakapad:

Hazudsz ahogy minden MSZP csicska, és mentegeted a főElkúrót:

mno.hu/migr/jogeros-gyurcsany-hazudott-519571
"Az elsőfokú határozat szerint a Magyar Nemzet a becsatolt cégmásolatok alapján megfelelően tudta bizonyítani a cikkben tett megállapításait. "
@iii: nem mentség, csak akkor kíváncsi leszek, hogy fogják e mondani, hogy nyertünk nyertünk, de nem legitim az eredmény.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"A lapunk által levont következtetés tehát nem volt ellentétes a VÉLEMÉNYALKOTÁS elemi szabályaival – hangzott el az elsőfokú per ítélethirdetésén. A kifogásolt cikk címével kapcsolatban – amelyben levontuk a logikus következtetést: Hazudott a miniszterelnök – a bíró kijelentette: az Alkotmánybíróság szerint a tényállítás formájában közöltek is minősülhetnek VÉLEMÉNYNEK, a közszereplőknek pedig a sértő, igazságtalan VÉLEMÉNYEKET is TŰRNIÜK KELL."

Mit is tetszik vitatni?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: @Blogger Géza: @♔batyu♔:
mint liberális szavazó, úgy érzem reagálnom kell a "fröcsögéseitekre" tudjátok ezen a választói oldalon van gerinc, és önkritika! én, és környezetem ama bizonyos elmúlt 8 évben, vagy kritizáltuk az általunk preferált pártot, vagy kussoltunk szégyenünkben amit tettek! ti ott nagy nemzeti jobb oldalon, véditek a védhetetlent, egy biráló kommentet nem birtok irni, csak helyeselni és csontig benyalni! tényleg ennyire tökéletes volt ez a 4 év? nem bánt benneteket semmi? nem érint semmi? nektek olcsóbb a bevásárlás, olcsóbb a tankolás, olcsóbb a hitel törlesztés?
ti tényleg nem aggódtok a jövőért? nektek minden tökéletes?
mit fogtok tenni, ha ruhatából már nem válthatjátok ki a gerinceteket? a bal oldali szavazó, birta büntetni a kormányát! ti? tudtok még tükörbe nézni?
nem zavar, hogy folyamatosan hazugságban éltek? ha a elmúlt 8-ban úgy éreztétek, akkor most miért nem? mert ezt a viktor sz.rta? és ez jobb oldali? megvezetett emberek vagytok!
majd egyszer el kell számolnotok a lelkiismeretetekkel, sok sikert hozzá! és ha bedől az ország, fogjátok bárki másra, csak viktorra ne, mert ugye ő, szent, és sérthetetlen.
szégyelljétek magatokat!
@nincs_itt: Bő egy hét múlva mindnyájan okosabbak leszünk. :)
@Blogger Géza: "Amúgy én kizártnak tartom, hogy ne legyen meg a 15% nekik.." Azért álmodozni csak szabad nem..?:)))
@magándemokrata: +11, de csak a szád koptatod:)
inkább igyá, annak van látszata:))
@Penivaldes: Jesus Maria, ha én ezt tudom, az életbe nem jövök ide. Különben én meg a sajnos most még mindig élő, 60 pluszos AVH,besúgó banda oszlopos tagjaként a @Gyurcsany egy......... ót legszivesebben egy szívlapáttal kínálnám meg, mert ennyire hülye nem lehet valaki.(Honnan lesz nekem szívlapátom?)
@magándemokrata: Ki mondta, hogy minden tökéletes? De sokkal jobban állunk, mint 4 éve. És ami még fontosabb: nincs kormányzóképes alternatíva.
@Blogger Géza: nem akarom beléd fagyasztani a szót, de menned kéne:) 13.30 kossuth tér, várnak az agyhalott evtársaid, bencsikkel az élen.
@évásanyó: köcsön adom, de hozd vissza, me nekem is kö használnom:))
@vakapad:

Én semmit nem vitatok.

Köztudott hogy Gyurcsány egy mocskos adócsaló.
Hisz kiadta bérbe saját cégének (Fittelina) saját házát, ahol családjával élt, felújította uszodát épített bele, és az ÁFA-t visszaigényelte.
Ez de facto adócsalásnak hívják.

Csak te véded ezt a Gyurcsány nevű férget, valami rejtélyes indoktól vezérelve.
@magándemokrata:

Abban én is biztos vagyok hogy azon az oldalon ahol vagy, ott van gerinc.

A kérdés csak az, hogy vagytok e négyen azon a liberális oldalon, ahol vagy, hogy bridzseljetek, ha nem épp az MSZP seggét nyaljátok.
@vitéž munkášőr: Felőlem lehetne több, valódi, független civil szervezet, semmi kifogásom ellene. De ezeket tényleg nem az állanak kell létrehoznia. Aki nagyon akar, csináljon.
@taga20: Én itthon vonulok! :) Megyek a sörömért! :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: köztudott, hogy vitya egy gyorsnaszádkapitány. csak aszt nem értem, mé kö neked mindig kibújni a seggéből és idehányni:(
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

jovaros.blog.hu/2014/03/29/nep_mese

megtanítanád ezeket a rezsidzsihádista makói vénasszonyokat bridzselni? láthatóan izgalmasabb elfoglaltságra vágynak a szpíker bullshitjeinél
@Blogger Géza: Van, csak nem jutnak szóhoz, nem kapnak felületet, vagy lehülyézitek őket, mint minden mást is, ami ellentmond a posztkomcsi gondolkodásmódotoknak.
@Blogger Géza: öreg, évek óta belebotlok a hülyeségeidbe a blogszférában, és ez vot eddig az első értelmes kommented:))
@taga20: Na, örülök, hogy végre neked is örömet szerezhettem, másnak amúgy se nagyon tudsz mostanában... :)
"A magyar szó még nem magyar érzés, az ember mert magyar, még nem erényes ember, és a hazafiság köntösében járó még korántsem hazafi. S hány ily külmázos dolgozik a haza meggyilkolásán..."
@taga20:
Döbbenet! Baszki, nem script... söre is van, nem úgy, mint EGYESEKNEK!
Elgondolkodtam... :)
@Blogger Géza: ez örvendetes, csak akkor ki kellene találniuk maguknak egy új gyűjtőfogalmat a civil szót lejárató álcivil mozgalmak miatt
@Myrath: Jaj, mindjárt megszakad a szívem... Itt ez a marha sokszínű sajtó, a még sokszínűbb blogoszféra, FB, twitter, tökömtudja mi, ha valaki olyanokat mond, csak átjön valahol. (Általában semmi okosat nem mondanak, csak azt hiszik, darálják az unalmas sémáikat, ez van.)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: bakker, nehogy má lecserélj! 19-én viszek egy rekesz köbányait:) ha neked ez kö:)))
@évásanyó: csak a szívlapáton rugózol? Annyi minden tud hirtelen felindulásában az ember kezébe akadni.
@taga20: nyitok mán egy szívlapát bótot, ha ennyire hiánycikk.
@taga20:
Még ne kapkodjuk el a 19-et, a kőbányaival meg pláne maradj otthon!
@Blogger Géza: "Na, örülök, hogy végre neked is örömet szerezhettem, másnak amúgy se nagyon tudsz mostanában... :)"
na ez má a régi géza, egy mondaton belül ekkora logikai bukfencet:))(ezentúl nem gizizlek le gizi)
@taga20: Nézd már, elírtam: "másnak amúgy se nagyon tudsz örülni mostanában..." :) akart az lenni.
@vakapad
Hogy Gyurcsány mennyire NEM adócsaló (bár NEM vagyok gyF hívő:
Ebben a Fittelina ügyben MAGA a Polt fele orban-kézvezérelt ügyészség sem tett büntetőfeljelentést miután náluk feljelentették Gyurcsányt. Amiért nem tettek feljelentést az a BŰNCSELEKMÉNY HIANYA

Na, meg egyszer: maga a Fidesz ügyészség is beismerte h Gyurcsány nem követett el adócsalást, még a bíróságra sem mentek magukat égetni.

Aki érti a jogot az tudja h a bűncselekmény hiánya nem ugyanaz mint a büntethetőség hiánya, vagy elévülés, amikor nem tudni volt-e v sem, mert az idomulás miatt vizsgálni sem lehet.

Tehát ebben az ügyben Gyurcsány ártatlan, erről a Fidesz ügyészségtől papírja van. Az egész arra volt csak jo hogy ne tudja magáról lemosni ezt azt esetet. Meg h megszülethessen a leggyalazatosabb nicknév.
Oszt jónapot

www.reggel.hu/nyomtat.php?cikk=38529
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: sör, piha,
a kerületünkben ma a dzsobbik főz!
cca száz m2 terület a piac mellett sörsátrakkal, asztalokkal, padokkal és reggel óta rotyog a zebéd.
mégsőtebb: ingyen ruhaosztás.
@taga20: Backi, ezt @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jó megkaptad! :)))))
Muhahahahehehehe és nyehehehhehhee
@Blogger Géza: látod, látod, rossz helyen vonulgatsz, asztán egyből meglátszik:)
én csak a javadat akarom, ez tisztán látszik:))
@magándemokrata:
A 12.11 h kommentedhez +1!!!!
@Marcellusca: én vagy ő, me nem minegy:))
@taga20: Hát te, te szellemi fogyatékos. :D
@Marcellusca: te ne sértegess engemet, me szolok a hugomnak peninek és elporolja a kis picsádat:))
@Spániel: @taga20: Rendes vagy taga20,különben is csipem a humorod, Spáni, teljesen igaz, csak agyhugykövet kapok, amikor ezek a gyenge gyerekek nagypofával engem csak azért besúgóznak le, mer elmultam 60. Öreg az vagyok, de sose vótam hüle, ők meg nem biztos, hogy megérik!!!!
@Blogger Géza: megártott neked a nap vagy más...

amikor anno együtt kritizáltuk az mszp vad dolgait az tetszett.
de amikor visszautaltam az örökös miniszter húzásaira akkor már kiakadtál régen is.
pl civilek és fiatalok közösségi helyeit, házait még lőtért is számolatlanul adta torgyán asszony nőtagozatának és akkor a többiről még nem is szóltam...

és mivel nem veszel emberszámba befejeztem veled!
mert nem hiszem, hogy nem emlékszel arra melyik párt bojkottálta a tárgyalásokat a választási törvény kialakításánál...

baszd meg, nem fogod fel: nem érdekel párt.
érdekel az ország. és ezért szívem szerint akik megzsírosodtak pusztán azért mert tűz mellett ültek - felelősségre vonnám őket, mert esküjükkel ellentétben magukat és pártjukat szolgálták az ország helyett!
remélem ez világos.

szóval hanyagolj!
ez nem méltó sem hozzád se hozzám.
báy, báy
@Spániel: Van is egy egybeöntött klopfolóm.Nem tud leesni a feje, ha megsuvasztom valamelik képibe.
@évásanyó: "Öreg az vagyok, de sose vótam hüle, ők meg nem biztos, hogy megérik!!!!"
de még lehetsz, csak ki kö menned a birkamenetre:))
@évásanyó: emútá hatvan? én is, nagy kaland!!! most kezdődik a zélet!!!!!majd ha kilencven músz és itt osztyuk a szívlapátot, ammá valami!
@guma: nem akarlak kijavítani, de báj és nem báy. csak a pontosság kedvéért:))
@guma: Szerintem fordulj pszichológushoz, ha úgy érzed, már emberszámba se vesznek. :)
@évásanyó: nalátod. szívlapát a múlté. Egyébként idegméreggel átitatott atommeghajtású lézerkardé a jövő. Vannak, akiket csak ezzel lehet írtani.
@taga20: jogos! :DDD

de ez a gátlástalan szemétség felhúzott. pedig nem szokásom begurulni...
mindig tanul az ember.

más: Késsel támadtak egy MSZP-s aktivistára

www.atv.hu/belfold/20140329-kessel-tamadtak-egy-mszp-s-aktivistara/hirkereso
@guma: néha nekem is gurul a gyógyszerem és nem látok a pipától:)
rendes országban késsel villával:)) gyerekszoba!
@Blogger Géza: értelmezd!

vesznek - veszel
@taga20: :)
kösz!

komolyan meglepődtem magamon, hogy ennyire bánt még mindig a gátlástalanság...
nem kellett volna most 2 nap alatt össze-vissza elolvasni minden hírt...
na megyek és leiszom magam, most a séta után...
nyihahahahahahahaha, lehet hogy volt már, de fél órája ezen a idiótán röhögök :D :D

A jobbikos Volner Jánosnak van diplomája. Csak épp a világ egyik legviccesebb egyetemén szerezte

Hallottak már önök a International University of Fundamental Studies nevű >>>orosz<<< iskoláról?

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F03%2F28%2Fa-jobbikos-volner-janosnak-van-diplomaja-csak-epp-a-vilag-egyik-legviccesebb-egyetemen-szerezte%2F
@Marcellusca: :DDDD

nálad is "nem talál"-t van? :)))
@Marcellusca: ha a pipa nem takarna be a képbe, még aszt mondanám, hogy ez peni:)
@taga20:
én ollan helyre nem járok, ahová az MSZMPKB-és arcok járnak.Azt hiszik má mindenki meghalt, akik felismerhetik őket??
@Spániel:Téged nem zavar,hogy tisztességben,40 év munkában megöregedett az ember, és most huszonéves kis faszok,akik egy kilo ára sót az asztalra még munkával nem raktak,nyuggereznek, hülyéznek le????Legszivesebben ugy vágnám őket pofán,hogy kienének a cipőjükből, azután meg irány a bánya,oszt tessen dógozni!!!
@Spániel:Téged nem zavar,hogy tisztességben,40 év munkában megöregedett az ember, és most huszonéves kis faszok,akik egy kilo ára sót az asztalra még munkával nem raktak,nyuggereznek, hülyéznek le????Legszivesebben ugy vágnám őket pofán,hogy kienének a cipőjükből, azután meg irány a bánya,oszt tessen dógozni!!!
@évásanyó: hát, nem lennék a klaviatúrád helyében:))
@évásanyó: csak asztán szűrös evtárs nehogy meglapogassa a hátad és aszt mondja, hogy"évásanyó evtársnő", de régen láttuk má egymást:))) ha esetleg evtárs, ako szori:)
@évásanyó: egyáltalán nem zavar. Magamban mindenkit a helyére teszek, hülye pöcsök miatt nem húzom fel magam feleslegesen.
Ezenkívül elfoglalom magam és akkor jövök ide, ha erre van éppen igényem. A többiek ezerszer kárpótolnak az idetévelygő agyhalottakért.
@dr. jenőke (jenőke): De ha a "kamu" pártok még az aláírásokat se tudták összegyűjteni, pedig egy ember az aláírását akárhány pártnak adhatja, akkor szavazatokat (ami jóval nagyobb elköteleződés) mitől kapnának?
@Spániel: "A többiek ezerszer kárpótolnak az idetévelygő agyhalottakért."
igyekszem, drága nyuggerbajtárs:)
@Spániel: nem mentek a zoperába énekelni egy kicsit...persze jó hangosan?

brühüyyy
hadd süketűljenek meg a jobboldalnak nevezett szemétládában
@rodeo36: ha én halkan énekelek, akkor is gyerekeknél kanyarójárvány tör ki, időseknek kiújul az isiászuk, szóval nem kell kiereszteni a hangomat, ez a legjobb biológiai fegyverem.
@évásanyó: én csak az agresszív nyugdíjasokat szoktam.
@magándemokrata: volt már vitánk! De le a kalappal, magam is valami hasonlót szerettem volna megfogalmazni, kicsit előbb mint a hozzászólásod!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én biztosan,mert pont befejeződik az aktuális fejtágítóm, meg még vizsgázni is köll majd belőle.
De, hogy te? Bocs, magas labda volt... szóval, reménykedni lehet, mer' ugyi a remény hal az utolsó a halak között...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Agyhalottka!

Itt vannak azok a komcsi nyugger haverjaid, tudod, akik a bolsik mellett vonulgatnak, ahogy megszokták az Kádár apád idején:

index.hu/video/2014/03/29/kommunistak/

Szép is ez, csak úgy süt az értelem, a kifinomultság, a szerénység, a jóindulat.
No meg a kapanyél is kilóg... ahogy nálad is...

Hogyan is emlegetted őket? Az az 50-60-as komcsi csürhe? Tényleg, ez lesz az!
süti beállítások módosítása