Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.25. 05:04 Fabius

Papcsák: 160 millát kerestem, nem tudom miből

Címkék: fidesz zugló papcsák vagyonosodás

Az Index megkérdezte a kereseti toplista éléről Gyurcsányt letaszító Papcsákot, honnan termett az a 160 milliócska? Mi, akik jobban ismerjük Pártökle Ferit jót röhögtünk már az újságíró urak naivitásán is, és előre borítékba is raktuk volna Szent Tehén Ferenc reakcióit: miközötökhozzá(???!!!) és beperellek teköcsög

Papcsák fenyegetőzéseivel jól ki lehet tömve az Index-bloghu padlás, Várnai blogja és az enyém adott okot ilyesmire és kényszercenzúrázásra eleget, tényleg nem tudom vajon mire számítottak. Papcsák kiszámítható üzembiztos módon fullba nyomja a kretént, még terrortámadást is képes hallucinálni mikor a kocsijával basztatják, a zsebe felé kotorászástól meg úgy bepipul, mint Rogán Antal mikor észreveszi, hogy a rezsiszámla alapdíjat még tartalmaz

papcsák_1.jpg

Tessék már békén hagyni ezt a szent embert! Nem látjátok, hogy annyit dolgozik ez a szegény polgármonsterként, képviselőként, hogy a kilóg a bele, és persze, hogy nincs már rálátni energiája, hogyan háromszorozta meg két és fél év alatt az egy darab ügyvéd és két gyakornok felállású Papcsák Ügyvédi Iroda az osztalékát. Azért rend a lelke mindennek, aki Ferencet bánccsa az rajta keresztül a rezsiwarsot és Őfelségét is bánccsa ahelyett, hogy értékelné, ez a nagyszerű ember a 124 ezer zuglóiból 31 ezret "nyilvánít" rászorulónak, csak, hogy egy kis választások előtti pénzt tömhessen a zsebükbe

Micsoda dolog ezek után a magánvagyonosodását piszkálni, he?

Rézfaszú turul legyen a talpán akit ez nem háborít fel! Micsoda pofátlan képzettársítás az már, hogy miután a jogászkormány megszüntette a jogi szolgáltatások közbeszerzését - amiről maga Ferenc aszonta: "a szabály nem váltotta be a hozzá fűzött elvárásokat, lassítja és feleslegesen megnehezíti a közpénzfelhasználás folyamatát." - a hogy, hogynem anyagilag váratlanul tripla forgalmat nyomó négy fős iroda jobban teljesít, mint Leggyűlöltebb Ellenségünk Altus nevű trójai falova. Aki ebben összefüggést lát az egy aljas, rezsiellenes összefüggés látó nemzetáruló. Minimum. Mert összefüggés az nincs, nem volt és nem is lesz soha. Olyan alapvetés ez, mint, hogy a Mazsu Orsolya nevet nem emlegetjük semmilyen kontextusban együtt a Papcsák Ügyvédi Irodával, mert a Mazsu név pfúj rossz, a Mazsu név már nem kedves, a Mazsut nem szeretjük azonos mondatban a Papcsákkal. 

Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon a Simon nevet lehet-e kontextusba helyezni a Papcsákkal? Mert a rossz hír az, Fecóka, hogy tudod mi különbözteti meg a Simon vagyon eredetét a tiedtől? Úgy van, aranyapa, semmi a világon. Egyikről sem tudjuk mifán termett. Egyenlítettél, szerintem örülnek a központban, őszintén gratulálok! 

 

422 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr405831402

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szerinted jól van ez így? 2014.02.25. 14:00:58

Mai olvasnivaló az Index-ről, mert érdekes módon a közszolgálati és jobboldali sajtóban valahogy ez nem téma:  Papcsák Ferenc volt tavaly a legjobban kereső képviselő, a legnagyobb bevétele az ügyvédi irodájából származott. Az ...

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.02.25. 13:00:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moszkovitya és szektája megmutatta lehet Magyarország kifosztását és elárulását sokkal szervezettebben csinálni teljhatalom birtokában.Kit érdekel hogy ezrével halnak becsületes magyar emberek közben?!
azt kis vagyon(amit az egyszerű halandó lát),összefújta a szél
a firtatása viszont tényleg nemzetárulás,TEK ezt már vizsgálja
békemenet is indulásra kész
Papcsako egy idiota fideszfasz, semmi ujdonsag, akko ugorgyunk, cimem a megfelelo helyen, papcsakoka.
Szerintem azért van, mert vasárnap zárva vannak.
Tele van a cséköm ezzel az országgal.4 év alatt élhetetlenné kúrták ezek anarancsbuzik! :/
Na akkor eljön majd a kánaán! Szociális péniszpumpaosztás, költségtérítésből épülő paloták, GDP -50%, stb

Szép lesz :D

Gömbös szobor terpeszállásban a duna felett, vallás szerint színezett rendszámok, hejj de kell ez nekünk!
Papcsák ennek ellenére nyerni foghat. Pont azért, amiért a siofoki Simicsko ujbudán képviselőként. A szemellenzők miatt. Tudom, nem ugyanaz a kategoria a két csibész. De azért mégis
öööö

Nem tud szavazni külföldön, ha nem viszi a magyar lakcímkártyát

Elveszíthetik az egyéni képviselőjelöltekre adható szavazatukat a külföldön élő magyar állampolgárok, ha nem visznek magukkal magyarországi lakcímkártyát a külképviseletre a voksoláskor, ám a Népszava birtokába került, az egyik helyi választási irodától származó tájékoztató levélben a személyazonosító dokumentumok között elfelejtették felsorolni ezt, csak más hatósági igazolványokat kértek.

hvg.hu/itthon/20140225_Nem_tud_szavazni_kulfoldon_ha_nem_viszi_a
@Ómacicka Bábó: Ne csüggedj, lesz ez még így se.:)
@GeoCracker:

Lehet van szemellenző a zembereken, de nem akkora, hogy Papcsák itt a kerületben/választókörzetben túlélhessen.

Azt elbaszta régen.
Ma reggel M1 és DunaWorld műsorvezető Gulyás István :
- Ma ünnepeljük a kommunizmus áldozatait ...
Tömör válaszom :
A kommunizmus áldozataira emlékezni kell s a bűnösöket felelősségre vonni, nem pedig ünnepelni.

youtu.be/VtHnIcRB7tA
@Fabius: Felétek, ottan Zug-lóban is ilyen a helyzet?

chimie.tumblr.com/post/77713191876/mennyire-jol-teljesithet-az-orszag-ha-ilyen-a

Mer' akkor má' értem, honnan az kis zsebpénze!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Áááá, Németországban kb. 200-an jelezték, hogy szavaznának. Érdektelen apróság, az új rendszer miatt, nagy valószínűséggel a fidesz duplázhat, a többiek meg max 10-20 fős frakcióban melegedhetnek tovább.
Én azt nem értem, hogy ezek nem tudnak rendesn lopni? Márhogy ne derüljön ki? Ennyire hülyéket választottatok meg kedves jobberek.
@stoppos76: Miért kéne takargatniuk? Van következménye?
@Fabius: Zuglót nálam nyilvánvalóan jobban ismered. Kevés ottani ismerőseim nem szeretik. De jelenleg azt hiszem senkit sem.
Rendhagyó írás a mai, a fordított határátkelésről. Milyennek látja valaki külső szemmel, de itt élve Magyarországot az elmúlt 9 évben?

hataratkelo.blog.hu/2014/02/25/milyennek_latom_angolkent_magyarorszagot
Kellene belőle egy kicsi,nem utalnál képviselő kolléga?
@nincs_itt: igen kb ez lesz, nem is tudom miben reménykednek az ellenzékiek, szavuk sem lesz, még annyi sem mint eddig, főleg ezekkel az új házszabályokkal.

Náluk legalább a szándék és a tenni akarás is meg van, míg nálunk...

Makulátlan tagokat akarnak az új kormányba a Majdan tüntetői

A kijevi Majdan (Függetlenség tere) tüntetői megfogalmazták kedden követelményeiket a várhatóan a napokban megalakuló új ukrán kormány tagjaival szemben. Eszerint professzionális, makulátlan múlttal rendelkező embereket, nem pedig pártfunkcionáriusokat akarnak látni a minisztériumok élén.

hvg.hu/vilag/20140225_Makulatlan_tagokat_akarnak_az_uj_kormanyb
@tristen2005: a hetiválaszos iter jú után nincs több kérdésem vele kapcsolatban...
@Fabius: Na igen, ennél lejjebb már nehéz süllyednie egy "kormánynak"!!
Okádnom kell a sok fidiótától, mert azt sem fogják fel ésszel, ha marad minden úgy Mo.-on, ahogy jelenleg halad, akkor rájuk is hasonló sors vár!
A lakótelepek(a panelprolik - ahogy fidesz nevezte őket - lassan de biztosan pusztulnak. Talán nem is olyan lassan, asszem 1985-ben fejezték be az utolsó paneleket. Lassan 30 éve! Karbantartás, felújítás? Az sehol, mi lesz azokkal az emberekkel??? Majd elbontják azok kunyhóit is?
lennének ötleteim, példa az van:

A maffiától elkobzott földeken termelnek az olasz gazdák

Olyan elven működik, mint a fair trade: az olasz gazdák maffiamentes gyümölcsöt és bort állítanak elő, ma már nagyon sikeresen.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F25%2Fa-maffiatol-elkobzott-foldeken-termelnek-az-olasz-gazdak%2F
Feri nem lát bele miből lett a 160 milla. Fasza, hogy legalább a számláját megtalálta amin tartja :-D:-D
@tristen2005:

Azért az nem a véletlen műve, hogy egy ciklus alatt kikopott mögüle egy komplett párt a szavazóbázissal együtt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Értelek, de azért Timosenko felbukkanása nem nyugtat meg ez ügyben!
Az ukránok még jó hosszú ideig fognak rendetlenség állapotában tapicskolni, sajnálom a harcolókat, mert nem ezért csinálták, hogy újabb politikai játszmák részesei legyenek.
Határozatban határolódott el Gajdos Istvántól, a volt ukrán kormánypárt parlamenti képviselőjétől, az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség (UMDSZ) elnökétől hétfőn megtartott rendkívüli ülésén a beregszászi városi tanács (közgyűlés), amely a kárpátaljai magyarságra nézve károsnak minősítette a politikus tevékenységét.

A határozatképes számban megjelent képviselők által megszavazott dokumentum szerint a beregszászi városi tanács változatlanul kiáll a demokratikus szabadságjogok és az európai normák maradéktalan érvényesítése mellett.

„Egyben erkölcstelennek és Beregszász város, valamint a kárpátaljai magyarság számára károsnak ítéli, hogy Gajdos István volt hatalompárti képviselő megnyilvánulásait Beregszász város közössége és az egész kárpátaljai magyarság véleményeként értelmezzék” – áll a határozatban, amely szerint a kárpátaljai magyarok, Beregszász város polgárai, minden más honfitársukhoz hasonlóan, szabad és demokratikus, egyéni és kollektív jogaikat maradéktalanul biztosító országban szeretnének élni.

Forrás: MTI
Az eskü megszegéséért az Ukrán Verhovna Rada felmentette az Alkotmánybíróság bíráit, akiket korábban a Rada kvótája alapján neveztek ki. A megfelelő határozatot hétfőn 307 „igen” szavazttal hozták a képviselők, a minimálisan szükséges szavazatok száma pedig 226.
A Parlament úgy véli, hogy az Alkotmánybíróság bírái megsértették az esküt, amikor 2010 szeptemberében hatályon kívülre helyezték a 2004-ben elfogadott alkotmányt. Az ellenzék szavai szerint ennek következtében Viktor Janukovics elnök jogot kapott a kormány alakítására.

hungarian.ruvr.ru/2014_02_24/Az-Ukran-Verhovna-Rada-felmentette-az-Alkotmanyb-rosag-b-rait/
Ha zuglóban Papcsák nyer egy olyan mezőnyben, ahol Horváth András is indul, akkor ez az ország, de zugló biztosan, reménytelen.

pestisracok.hu/a-nav-os-botranyos-horvath-andras-papcsak-ellen-indul-zugloban/
@dr. jenőke (jenőke): "Beregszász város polgárai, minden más honfitársukhoz hasonlóan, szabad és demokratikus, egyéni és kollektív jogaikat maradéktalanul biztosító országban szeretnének élni."

Más kérdés, hogy milyenben fognak. :( Lásd az új hatalom, legelső intézkedését.

ujszo.com/online/kulfold/2014/02/23/szakerto-az-ukrajnai-nyelvtorveny-eltorlesenek-gyakorlati

Erről meg már nem is beszélve.

hvg.hu/gazdasag/20140225_Pokoli_idok_varnak_Ukrajnara
Ezek a Papcsákok- Simonok egyformák...
Csak a Orokkévaló (Polt) a megmondhatója,..hogy mikor buknak le...
Amikor Polt a fougyész..csak a szocik buknak .
De lehet hogy csak a baloldal lop ?
Nem valószínu...
A jobboldal ellen vagy megszunnek,..vagy elhúzódnak a vizsgálatok.
@doktor.dikhed:
Mér,...adott Horváth párezer ft- ot a csóróknak ?
Nem. Na látod !
lazarral egyutt ennek a papcsaknak is ott kellett volna maradnia a tudjukhol...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: OK, de a jobbik nem a Jobbik, ezt ugye tudod?
"annyit dolgozik ez a szegény polgármonsterként, képviselőként, hogy a kilóg a bele..." Jól látod,ezért kellett az új WC a lelkemnek.Mivel vannak igényei,hát annak megfelelően.Nézze meg az ember,mindig ezt az aranyembert kell vegzálni a vacak 160 milliójával és a szolíd (már-már fapados) Mercikéjével? Persze fröcsög és dühödten csapkod magakörül perrel fenyegetve minden arra járót,holott azt is mondhatná foghegyről odavetve:-Kaparj kurta,neked is lesz!
A burzsoázia diszkrét bája
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
" Milyennek látja valaki külső szemmel, de itt élve Magyarországot az elmúlt 9 évben?

"Talán a kétségbeesés a legjobb kifejezés. Ezért mennek el az emberek – mi értelme van nagycsaládokról beszélni, ha a gyerekek felnőnek, és elmennek? Úgy látom, Magyarország nagyon rossz úton jár és ez nagyon szomorú."

Hát ez nem túl hízelgő.
@dr kíváncsivagyok:

Ne tessen már ilyeneket mondani !
A Magyar Királyáság Szügyészsége a helyzete magaslatán áll. Van több megindult eljárás, sőt azok egy része akár adójogi, akár büntetőjogi le is folytatódott. Csak nem tudunk róla és ezek mind kitűnően alkalmasak az érintett személyek megfelelő viselkedésének biztosítására is egyben.
Mert félelem az kell. Nem csak a külső, hanem a belső ellenségtől is.
Várok is már egy vaskos önkritika gyakorlást és egy jobboldali középkáder fejének hullását, mert azért ez fog kelleni a népnek így a választás előtt.
@tristen2005:
Ugyan... Schiffer a helyét készíti csak elő, mert így benyalva jut be
Azon esetleg bárki eltűnődőtt-e hogy ez a nyavalyás 160 milliócska ami osztalék, azaz adózott összeg, mekkorka bevételnyit kellett hogy jelentsen, figyelembe véve a fenntartási költségeket, a munkavállalók jövedelmeit, azok bérköltségét és az osztalék után levonandó adócskát ?
Ha kell segítek a gondolkodásban :)))
@iii: De nem is az összeborulás. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Meg ugye ki kell érdemelni, hogy a fidesz most is kisegítse őket pár ezer ajánlással a választásokra. :)
@citrix:

Kurta !
Szerintem úgy és annyit kaparhatnál mint soha senki, akkor sem lenne.
De ne bánkódj, tisztességesen sokkal egészségesebb és általában hosszabb is ugyanis az élet.....
A csákok, mindegy hogy Nemcsák, vagy Papcsák meg fogják kapni méltó és megérdemelt büntetésüket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
akkó' nem lesz kormány...olyan ember nincs

ukrajnában sem

brühüyyy

szerencsétlen hülyék

jön a Tyimosenko
@Pantagruel: Az egyik tanulmányban előfordul bizonyos "Dugin úr".

Ő a Putyini nagyhatalmi politika egyik fő ideológusa, a politikai eurázsianizmus, a nemzeti bolsevizmus és a fehér nacionalizmus fő teoretikusa, _itt_ nem mellesleg Vona Gábor elvbarátja, elvtársa (találkoztak), a Gábriel fórumtárs által képviselt, pán-orosz érdekeket farokcsóváló módon kiszolgáló politikai agenda főgyökere.

en.wikipedia.org/wiki/Foundations_of_Geopolitics
www.4pt.su/en/content/aleksandr-dugin%E2%80%99s-foundations-geopolitics
en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Dugin
www.counter-currents.com/2013/06/alexander-dugin-on-white-nationalism/
ukrainianpolicy.com/snyder-putins-eurasianism/
OFF
[Ma géza napja van a kedden kívül. üdvözöljük blogger gézát]
ON

A ferihez meg aszt szólom hozzá, hogy annyitisér
Perejj be köcsög! Mármint papucsákferí ;)
Aki megdolgozik a pénzéért, az tudja, hogy honnan van a pénz. Aki nem dolgozik becsületesen, az nem mindig tudja...
A mai napon érdemes megállni néhány pillanatra és emlékezni az ártatlan áldozatokra.:(

Ha a huszadik században a földgolyó bármely pontján fészket rakott kommunizmus története tanulmányozásának akár csak egy órát szentelünk, már akkor is megállapíthatjuk, hogy a történelemben nem volt aljasabb rendszer az először a hitet, erkölcsöt, kultúrát, azután minden további értéket megsemmisítő kommunizmusnál.

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72968
@Pantagruel:
csak nem fog szétesni az a drága föld? lesz belőle:
Kozákia, Ukrajna és a maradék ahol az oroszok és a többiek élnek

lesz egy kis tréfa?

brühüyyy

de ki fizet?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
azért a Pokol az egy vidám kis sarki kocsma ahhoz képest ami a következő napokban hetekben lesz arrafelé

brühüyyy
@jaegtoer:
Micsoda hangulat... felköszöntöd... oszt ha beesik qrvaanyázzátok... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem a fasizmusról van ott szó?

a kommunizmus nagy barátja volt a nyugatnak szerződtek vele és együtt dolgoztak...azután átbaszták és csodálkoztak hogy nem tetszett nekik

emléxel Vietnam-ra? mi is volt ott? és miért?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Ha a huszadik században a földgolyó bármely pontján fészket rakott kommunizmus története tanulmányozásának akár csak egy órát szentelünk, már akkor is megállapíthatjuk, hogy a történelemben nem volt aljasabb rendszer az először a hitet, erkölcsöt, kultúrát, azután minden további értéket megsemmisítő kommunizmusnál."

Nono,..azért a nácizmus se semmi ...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Micsoda hangulat... felköszöntöd... oszt ha beesik qrvaanyázzátok... :)

Úgy szép az élet , ha zajos...

( De hová tunt Blogger Géza ???)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a McCarthy elvtársra nem emléxel? pedig milyen kedves elvtárs volt

igaz nem a szovjetek között

brühüyyy
@dr kíváncsivagyok: Nem volt semmi, de a komcsik nagyságrendekkel lekörözik őket. :(
Pedig elég lenne az izmusokat elrakni a sufniba. Olyan szépen kiderült, hogy milyen károsak. Lehetne beszélni dolgokról, vitatkozni, meghallgatni egymást, nem pedig folyton kinyilatkoztatni a tutit, ami már első olvasásra is butaság, aztán meg hőbörögni, ha ellenvélemény van.

Érdekes dolog ez a személyiségpszichológia :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Ha a huszadik században a földgolyó bármely pontján fészket rakott kommunizmus története tanulmányozásának akár csak egy órát szentelünk, már akkor is megállapíthatjuk, hogy a történelemben nem volt aljasabb rendszer az először a hitet, erkölcsöt, kultúrát, azután minden további értéket megsemmisítő kommunizmusnál."

Uge nem arra célzol , hogy nálunk is az volt...
Mert nem volt...
Se erkölcsük.
Se moráljuk.
Se gerincük.
Se eleganciájuk nincs, amivel az előző hármat palástolnák.
@rodeo36: Azt aláírom, hogy az elmúlt 60-70 évben ők is "eredményesen" beszálltak a versenybe. Ettől függetlenül az ártatlan áldozatokról illik megemlékezni.
Azt hiszem nagy a baj !

Ha a mostani választáson nyernek a a korrupciót állami szintre emelo , a nacionalista gyilkosokat kiszabadító , a hajléktalanok viskóit leromboló , a népet két ellenérdekelt részre osztó, az iskolákban alattvalókat nevelo erok....
Ha ezt engedjuk,...nincs remény , csak a felkelés , a népharag útja !
Nem ez a manusz volt valami elszámoltatási biztos?
@dr kíváncsivagyok:
A feudalizmus meg kifejezetten aranykor volt, ahol a máglyák hangulatos tüzénél joviális arcú nagypapák mesélték pirospozsgás unokáiknak a tüzelőt képező lányok kóros bujaságainak tanmeséjét.
@dr kíváncsivagyok: Papcsák nem téma nála. Mezei képviselő. Még csak nem is rezsiharcos.
Gejza a kormány politikáját védi mindig.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Te Gábrish, ha már kluxos maszk van a fejeden, legalább fordítsd meg, hogy előrefelé legyenek rajta a lyukak, és kiláss belőle.
lézerágyú:
"Több száz éve sikeres az együttélés magyarok és zsidók közt"

Hol?
@Bakter:

Ez egészen gyilkos szöveg volt:))))))
a patikamérlegeléshez mondanék egy dolgot, amit sokan elfelejtenek, de a történelem bizonyít:

A nácizmus az főleg más népek ellen folytatott irtó hadjáratot, a kommunizmus az főleg saját népe és társadalma ellen, a többi eszköz és megvalósítási készlet viszont ugyan az. Az emberi zsigeri aljasságra, elnyomásra és megfélemlítésre apellál(t).
@Bakter: Nem hordok ilyesmit, viszont fordítva inkább te ülsz a lovon. Ja és csak az ártatlan áldozatok miatt érdemes emlékezni.
A társadalom egy jól körülhatárolható szelete iránt érzett gyűlölet minden esetben tragédiához vezetett vagy súlyos károkat okozott. Most ott a cumi, hogy nem lehet első blikkre megmondani az utcán, hogy gyűlölni kell-e az illetőt vagy sem. Még a francia vallásháborók idején sem volt ekkora a zűrzavar, mert akkor legalább a ruházkodásból kiderült valami. Jelen helyzetünkben mindenképpen csapdába estünk, és akármelyik oldalhoz is tartozunk, lábujjhegyen lépkedve kell kiderítenünk, hogy gyűlöljük-e a velünk szóba elegyedő felebarátunkat. Ez a viselkedés olyan mélyen mérgezi meg az egész társadalmat, aminek a következményei beláthatatlanok. Sokkal nagyobb probléma ez, mint a lopás, a rossz kormányzati teljesítmény, vagy a diplomácia területén előadott bohóctréfák. És ez Orbán és Papcsák legnagyobb bűne.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezek roppant mélységekben elemzők elfeledik azt, hogy a kommunizmus és a nácizmus is jószerével a XX. század terméke, ami Európában született. De azért a fenti kor előtt is éltek emberkék, és nem csak ezen a kontinensen. Ezért az ilyen kategorikus kijelentések, mely szerint a "kommunizmus a volt a..." meglehetősen bátrak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Vannak nem ártatlan áldozatok is?
Nem értek a lovakhoz, melyik az eleje és melyik a másik vége?
@Bakter:
" a tüzelőt képező lányok kóros bujaságainak tanmeséjét. "

Nem tuzelot képeztek...arra volt fa.
Visszamehetunk a tajgetoszig is...
Orvbán lassan arrafelé halad....
@miva?: vigyázzál, hé! én nem is akarom tudni, ki és hogyan gondolkozik, aki az utcán szembe jön velem. elég kiborító volt 2002-ben a kokárdázás. és nem akarok senkit sem gyülőlni politikai nézete miatt. hálló, rosszat álmodtál az éjjel?
@miva?: szepen betanultad a bibsi szoveget!
@Bakter: Biztos volt ilyesmi is a történelemben, de koncentráljunk az ártatlanokra.
Aszem ez jó cikk, nehezen indul, de egyetértek vele.

gepnarancs.hu/2014/02/hazugok-ideje/#comments
@Bakter:

" Ezért az ilyen kategorikus kijelentések, mely szerint a "kommunizmus a volt a..." meglehetősen bátrak."

Kissé,...ismetlem: kissé olybá tunik nekem , mintha a nácizmus kisebbítése lenne a cél...
Nemde ?
( Valójában Orvbán politikája 4 éve errol szól : picinyke engedmények , picinyke osszemosások , picinyke elhallgatások a Jobbik érdekében !)
@parti_giano: Nem, de találkoztam a napokban olyan jóemberrel, aki ismeretlenként trombitálta Gábriel igazát, és ezzel töltötte ki kétperces közös életünket, meg összefutottam régi cimborával, aki irtó kínban volt, mert nem akart megbántani, de félt, hogy esetleg olyant mond, ami miatt kiontom a belét. Miután megnyugtattam elsírta, hogy egyszerűen túl sok neki az ilyen típusú feszültség, mert egy vidéki kisvárosban nem lehet megúszni ezeket a köröket szerinte.
@Bakter: agymosott fasz! szaladj majd szavazni az mszp-re vagy az lmp-re! ez fog menni az idok vegezeteig, hogy a fidesz-mszp valtogatja egymast??? ennyire ti sem lehettek korlatoltak!
@Galambos Tarzan: Megoldás? Mit tegyünk Tarzy?
pl. csereljuk le az un. "rendszervaltas" hienait, akik "elkurtak" az orszagot, nem kicsit, nagyon.
@miva?: Tarzika bizonyára jobbikos, és mint ilyen, nála a bölcsek köve. Mindenről a zsidók, meg a komcsik tehetnek. Aki nem zsidó, nem komcsi, és olyat tesz, ami a jobbikos bölcsek köve szerint nem jó, az egyből zsidóvá/komcsivá válik.

Egyszerű ez.
@parti_giano:
" elég kiborító volt 2002-ben a kokárdázás. és nem akarok senkit sem gyülőlni politikai nézete miatt. "

Tolem gyakorlatilag elvették a kokárda tiszteletét és szeretetét.... is !
Már a hazámat is akarják !

A HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBEN ?!
Ki merhet ilyen mocskosul megosztó szoveget elmondani ????????
@miva?: "Most ott a cumi, hogy nem lehet első blikkre megmondani az utcán, hogy gyűlölni kell-e az illetőt vagy sem."

Miért kéne gyűlölnöm a másik embert - ráadásul első blikkre -, aki szembejön az utcán? Te, miva?, ez nagyon érdekes gondolat (minthogy az emberek anélkül is elég visszataszítóak, hogy felcímkéznénk őket) - fejtsd ki, kérlek!
@miva?: értelek. helyedben inkább úgy fogalmaznék, hogy túl nagy szerepet kapott a mindennapok szürke világába a politika. ha már barátok/családtagok csak szörmentén mernek közelíteni hozzá. én ezt tartom a fidesz legnagyobb bűnének, amit a már emlegetett 2002-es kokárdázástól datálok.
@Galambos Tarzan:
Szavazzunk a Fideszre,..nehogy váltsák egymást ? Jó ez nekunk ?
Még 4 év , baszki ...és jurtában fogunk lakni az ócsai gettó mellett !?
@dr kíváncsivagyok: senki nem mondta hogy szavazz a mutyeszre.
van mas alternativa, csak batorsag kellene hozza...
@Galambos Tarzan:
Köszönöm kedves megszólításodat! Hasonló kedvességgel megkérlek, hogy a sarkon jobbra fordulva nyald ki a seggem. Pont.
@Pantagruel: Nemzeti sport lett ez. Én nem játszom, de egyre jobban érzem a kínos sunnyogást, mert olyanok is politikáról akarnak beszélni velem, akik eddig soha. És tudni akarják, hogy melyik térfélen állok.
@miva?: most en mondjam meg hogy mukodik? ok, rendben.

nem tudom hany eves vagy, de ha pl. 25-nel tobb akkor van mar egy kis elettapasztalatod.
1. fidesz 8 evet volt hatalmon, mpsz 12-t
2. ez a ket maffia okozha a mostani sz@r helyzetet
3. ergo, soha tobbe nem szavazol ezekre
4. megprobalsz felelos SZAVAZOPOLGARkent donteni es nem ugy mint egy SZURKOLO, akinek mindegy milyen szarul jatszik a csapata, akkor is nekik szurkol.

Ez igy vilagos?
Érdekes összehasonlítani Papcsák

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir_egys?P_FNEV=/2013/p022_j0131231k.pdf&p_cont=application/pdf

és Orbán vagyonnyilatkozatait.

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir_egys?P_FNEV=/2013/p022_j0131231k.pdf&p_cont=application/pdf

Valami új nóvumot (cr. by Papcsák)tudhat ez a Feri gyerek, ha 2 év alatt a "takarékban elhelyezett megtakarítása" 5 millió forintról 204 millió forintra gyarapodott. Hiába spórolni tudni kell. Míg Viktor komájának a "feleségével közösen vezetett számláján" 2 év alatt a gyarapodás 386 ezer Ft. Habár így belegondolva, lehet, hogy mégis csak a Viktor az okosabb. 50 év múlva, amikor lejár a bérleti szerződése a stadion építésére kölcsönadott földjének, az unokáknak lesz egy stadionjuk, vagy nem semmi lóvét kaphatnak majd a közösből, a földterület megváltásáért. Ügyes.
@Galambos Tarzan: A Jobbik jó, az LMP rossz? Miért?
@Galambos Tarzan: a magyar billentyuzeted meg ellopta valami helótageci?
@miva?: lmp??? szdsz 2.0
tajekozodj! megis mivel foglalkozott az elmult 4 evben a jobbik es mivel az lmp?
@Pantagruel: Értelek, meg is értem amit hivatkoztál. De abban egyetérthetünk, hogy az urak, akik tanulmányokat írnak, legyenek azok bármily pontosak vagy találóak, a legritkább esetben szólhatnak bele a valóság alakítóinak tevékenységébe.
Ukrajna, most lebeg, nem tudni merre indul, Tyimosenko semmire nem garancia, az oroszok pedig NEM engedik meg, hogy puskaporos hordó legyen, halkan izzó kanóccal az oldalában. Ha a hír igaz, akkor orosz páncélos haderő szállt partra Szevasztopolban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tarzika ráadásul egy entellektüel, aki a hozzám hasonló libsi/komcsi/stb. lelkiismeretére apellál.

Apukám, üzenem neked innen a Vásárból, hogy a bor csúszik, a pénz úszik, és nem vagyok kíváncsi a politikai ajánlatodra.

(Jut eszembe: nem G. újabb nikkje vagy te???)
@miva?: nem, nem jobbikos! :)) lmp-s. már a nickneve is mutatja. tarzan egy ökovadember volt, a galamb meg a béke jelképe. biztos lmp-s.
@Bakter: Emlékeztek a Django-ban, amikor a maszkos jelenet volt? Baz+ tisztára jobbik érzésem volt!
@Galambos Tarzan: A Jobbik meg Fidesz 2.0, nem?
@épészmérnök: na egy ujabb szurkolo... inkabb igyal meg egyet az legalabb latszik rajtad.

tarzika? melegecske vagyszi nyuszifiu???
A legszegényebbek pénzéből is jut offshore hátterű cégeknek
Offshore hátterű cégekkel is szerződött a 2014-es költségvetés szerint nyolcmilliárd forintos keret elköltéséért felelős Türr István Képző és Kutató Intézet, pedig az Alaptörvény értelmében tisztázatlan tulajdonosi hátterű cégek elvileg nem részesülhetnek közpénzből.

atlatszo.blog.hu/2014/02/25/a_legszegenyebbek_penzebol_is_jut_offshore_hatteru_cegeknek
@miva?: nagyon nem. ha ez eddig nem tunt fel akkor nalad van a hiba.
@Galambos Tarzan: Pedig együtt indultak nem is egyszer, és együtt szavaztak meg minden rettenetet.
@Galambos Tarzan: Figyu Csita! Üjjé má' lefele, a dzsobbik legalább akkora dupla nulla, mint az lmp! Azzal foglalkozott, hogy megalapozza a hátralevő éveit, mert valszeg 2-3 "képviselőnél" többet nem fog bejuttatni(na sírni nem fogok), tehát valamiből majd élni is kell nekik, nem lesz könnyű mert a képességeiket ismerheti már minden potenciális munkaadó.
@miva?: pl. milyen rettenetet? meselj!
@Galambos Tarzan: mégis mit, faszpumpás tottenhami wannabe/pseudo-chav nertársam a turul kloákájában? (w/out HU keyboard)
höhöhöhö

Galambos Tarzan 0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2010.06.10. óta tag.
@Galambos Tarzan: Nem nem, te mesélj. Ismerem a kommunikációs stratégiát ám. Neked nem kell bizonyítanod, hogy az LMP az SZDSZ2.0, viszont nekem kell hogy a Jobbik a Fidesz2.0

nem nem
@vitéž munkášőr: le kellene allni a drogokkal haver...
nyehehehehe :D

​A legjobb friss blog a Gabor Vona Is Gay

Nekem is feltűnt, hogy a plázajáró, modernül öltözködő pártelnök sokkal jobban néz ki, mint bárki a rasszista mozgalomból. Nekem is tetszik, egy bloggernek még nálam is jobban.

cink.hu/a-legjobb-friss-blog-a-gabor-vona-is-gay-1530412339
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sunyi vagy már megint? :) a kommunizmus áldozatainak emléknapján jobban fáj a kettős mérce s a zsidó emlékezetkultúra és -politika - ld. az első mondatot -, mint a rémtettek? ez meg miféle emlékezetpolitika?
@Galambos Tarzan: ígérem nem dobom be a katit, ha megmondod, hová lettek a magánhangzóid fölötti kis vonalak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mindenkinek kelzeden i kell valahol. legyetek iránta szeretetteljesek
@nincs_itt:
Már mondtam párszor: a dzsobbik számomra radikálisnak kevés, bohócnak sok. Én, az "agymosott fasz" tisztán érzékelem, hogy a Vona féle formáció - az ő nézőpontjából teljesen jogosan - befurakodott a miép által otthagyott sávba. Ami a válság és egyéb tényezők hatására még szélesedett is. Ebben a sávban kujtorgó elégedetlen, vagy magát radikálisnak, nagymagyarnak gondoló népességnek gajdol folyamatosan Gáborka, a tutira menve. Hiszen ezek jó eséllyel lesznek megint annyian, hogy beültessék őt meg még pár spanját a Parlamentbe, itt és kis szerencsével Brüsszelben is. Oszt megint van 4 évig jól fizető állás, egy kis befolyás, egy kis hatalom, meg kedvezményes szendvics a büfében.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 0 bejegyzést írt és 22990 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

itt van a lebukas :) kis bertollnok, kitol kapod a fizudat? melyik offshore cegtol?
@Galambos Tarzan: igazad van, nagyon káros. itt tájékozódhatsz, hol van a legközelebbi segítő központ. sok sikert hozzá, szép elhatározás részedről.

www.kapocsalapitvany.hu/fiataloknak/drog.html
@Galambos Tarzan: nekem válaszolj kérlek, vagy követed az elvtársaid stílusát? kellemetlen kérdés utáni szelektív válaszadás?
@parti_giano: hozzad meg ki szolt? vagy te vagy a kocsoge? :D
@Galambos Tarzan: volt rá pár éve. mi itt évődünk már majd egy évtizede ám
@Galambos Tarzan: Kedves Galambos Úr/Hölgy!
Cirbolya onnan kapja ahonnan én, csak ő kevesebbet kap.
@miva?: mar valaszoltam: lmp=szdsz v2.0
jobbik= nincs koze az orszag '89 ota tarto kirablasahoz
@Galambos Tarzan: Itt szabadon szólhatnak azok is, akiket a frissen érkezett anyázó még nem szólított meg. Ilyen hely ez a varánusz.
@Bakter: Nem akarok vitatkozni a bejutási esélyeikről, mert majd kiderül. Abban igazad van, hogy miép nyomába/helyébe lépett, de ahogy a miép is az egyetlen 4 éve végére teljesen erodálódott, nagyon hasonló jelek tapasztalhatóak a jobbiknál is. A megváltoztatott szavazási rendszer nagyon nem kedvez a "kis" pártoknak.
Igazán az a borzasztó, hogy az a "nívó" egyáltalán labdába rúghat!
@Galambos Tarzan: a kocsoge az egy vizimadár? vgy a kecsege tájnyelvi megnevezése?
@Galambos Tarzan: de miért nem fidesz2.0?

és mik az érveid? azért igaz amit mondtál mert te állítod, vagy alá is tudod támasztani az állításaidat?
Ez a Papcsák igazából egy Simon, csak még olyan buflák is ráadásul, hogy be is írja? Vagy olyan magabiztos...?
@Galambos Tarzan: Én meg még kezdő vagyok, ezért csak a felét, harmadát kapom, mint a többiek!
Tényleg, kaptál már Dúró Dóra posztert a központból?
A legmélyebb tiszteletem hangsúlyozása mellett szót kérek Galambos Tarzan Úr!
na jo nekem erre nincs idom. a lenyeg: aki ilyen 24 ev utan a fideszre vagy az mszp-re szavaz, az tobbe ne merje kiyitni a pofajat, hogy jaj de draga minden, nincs munkahely, felzabalnak mindent a ciganyok, naponta van holokauszt megemlekezes, lenyultak a nyugdijpenztarakat, piramisok epulnek felcsuton, szazmilliokat lopnak a politikusok, stb, stb, stb.

ennyi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Cortez és emberkéi Dél-Amerikában?
Inkvizíció?
Katolikus vallás?
Római birodalom?
A betelepülők Észak-Amerikában?
stb.
Szavazzon mindenki, akire akar. Utána meg tessenek örülni az ilyen-olyan "eredményeknek".
Legfeljebb újabb mutyik, újabb stadionok, újabb kivándorlások. A jobbikos "kilépünk azejuból" c.fost meg inkább nem minősíteném...
Gazdasági pogromjuk van csak, program az nem annyira...
@Galambos Tarzan: Tényleg nincs? Miép-jobbik-harmadik út?
Te figyelj, legyen igazad, nincs köze hozzá, de tud/tudott róla, most hogy helyzetben van, mijabánatoslószerszámot tett?
@Galambos Tarzan: Szóval akkor az LMP SZDSZ2.0 mert csak, és a Jobbik nem Fidesz2.0, dacára az elmúlt 8 év történéseinek. Jól értem?
A jobbikban van a szebb jövő.
Válsztmányi alelnök is jól meg lehet fizetve, vagy egy sima mezei vadász fietéséből is "fussa" ilyen utakra a szeretőjével?
rosszabbik.com/2014/01/27/a-bahamak-a-jobbikos-kepviselo-meg-a-szeretoje/
@Pantagruel: Nem kell ezt túl ragozni, elég hozzá egy érző szív is. :)

"Nem érti ezt az a sok ember,
Mi áradt itt meg, mint a tenger?
Miért remegtek világrendek?
Egy nép kiáltott. Aztán csend lett.
De most sokan kérdik: mi történt?
Ki tett itt csontból, húsból törvényt?
És kérdik, egyre többen kérdik,
Hebegve, mert végképp nem értik –
Ők, akik örökségbe kapták –:
Ilyen nagy dolog a Szabadság?"
(Márai Sándor: Mennyből az angyal, részlet)

youtu.be/5S4Jwsj-sw8
@Galambos Tarzan: na ezzel egyet tudok érteni nagyrészt, de tényleg.
@Penivaldes: a kocsoge kérlek szépen az árpádsávba öltözött tottenhami dishwasher turul szkíta-párthus tudományos neve
Mert a vájár az aztán tehet ám róla hogy bezárt a bánya! A kapitalIZMUS lehetetlenítette el a megélhetését ártatlan áldozat.
@Galambos Tarzan: Te figyu, Vona/Zazrivecz még mindig Kaszás-dűlőn lakik? Csak kérdezem...
@Mad Mind: Igen róluk is jó lenne megemlékezni.
@nincs_itt: Mit tett volna? Megszavazta Paksot, hogy 35 év múlva lakhatatlan legyen az ország, eladhatatlan minden élelmiszer, és beteg minden gyerek. Ez sem elég neked? Hát ennél többet hogy tehetett volna a hazájáért egy párt?
@Galambos Tarzan: te előtted mindenkinek le kell tolni a gatyát, hogy a farkincát megvizslasd, vagy anélkül is megy a zsidók kiválasztása?
@Penivaldes: ez kétéltű jószág, a vízbű is ki tuggya vennijaz okszigént
@Galambos Tarzan:
Legfőképpen semmivel. Ja nem, a jobbikban szinte mindegyik képviselőről kiderült, hogy pornózott, meleg vagy zsidó.
Ráadásként még hazaárulók is lettek így a végére. Jó választás.
@miva?: Á, minden apróságra nem lehet odafigyelni! Meg aztán, az majd 35 vagy több év múlva lesz, az meg már a szebb jövő, ugyi, tehát az nem is lehet csúnya, mert szebb.
Kb. azon szinten állnak, mint Besenyő Pista bá' a kőolaj finomítóval! "Hát az eleve nem finom! Minek akkor finomítani, mer' ami kijön az senem finom!"
Nézzetek már bele a kettős állampolgár munkásságába!!!

blog.hu/user/462717/tab/activity

"fos"

"Galambos Tarzan 2011.06.11 16:46:40
ez hihetetlen mennyire pofátlan kis gecik vagytok...

"Casey Neistat ugyanis a demonstratív kamikáze akciójával igazi youtubesztár lett."

van pofátok beleírni ezt a posztba és belinkelitek azt a kibaszott fosgeci indát...

HÁT A KÚÚÚÚÚÚRVA ANYÁTOKAT MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!"

és hasonlók!
@Galambos Tarzan: tarzanka, ha szerről nem sikerül lejönnöd, legalább a fáról másszál le. eddig csak galambokat eregettél itten.
@nincs_itt:
Segíts, arról a jobbikról beszélünk, akiknek a "gazdasági szakértőjük" érettségivel rendelkezik?
Egyből szakértő... értem én...
@Jenyei: Á, két jobbikos "ügykezel" a parlamenti pissoirnál. Az egyik átpislog, majd megkérdi:
- A nemzettestvér is izraelita?
- Áááá, ez természetes kopás! Jön a válasz.
@parti_giano: Nálunk egész visszafogott volt :D
Hülyék vagytok?
Minek álltok le egy elmebeteggel?
mindenesetre megjegyezném, hogy a Jobbikosok 99%-a ezt a színvonalat hozza szerte a blogszférában. A maradék meg gábriel, aki csak csúsztat, nem válaszol, terel, majd másnap azt mondja, hogy "ezt már tegnap megbeszéltük"

Igazi böcsületes magyar emberek, tisztesség, jószándék, stb

Jobbik
@Evezős: nem állunk le, amikor éppen futunk. Az biztosítja a túlélésünk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Van éreccségilye? Nem bazz! Akkor az már agysebész arrafelé! Gazdasági szakértő! Piha, minek ahho' éreccségi, a gazdaságban dolgozott eddig is! Ja, a mezőgazdaságban
@Penivaldes: nem. a húsa még sütve is hallucinációkat okoz. viszont a csontja porrá törve Kínában keresett afrodiziákum ;-)
@Evezős: Egész szépen viselkedett.
@vitéž munkášőr:

"a vízbű is ki tuggya vennijaz okszigént"

Akkor az a Kálmán.
@vitéž munkášőr: És találnak is kínában? Ha nem, akkor miért ott keresik?
@miva?: ez teljesen nyilvánvaló. gondolj bele, hogy ráadásul ezek azok, akik megpróbálnak "kommunikálni". a hátországbéli sudribunkókra inkább ki sem térnék...

(nem baj, elrettentő példának jók ezek. kár, hogy önmagukat nem tudják értékelni, látni mennyire kontraproduktívak)
@tristen2005: a rábakálmán? már az is tottenhami? nem bánnám!
Ki tudja, miért nincs TV adás? Kitört a forradalom, én teát főzök.:)
@nincs_itt:
Jóvanna... a jó villanyreszelő se megy el parlamenti gecinek, maszekba többet keres, gerince is megmarad. Persze ha lófaszjankó a szakmában, attól még parlamenti csicskának elmegy. Kicsicsákó homoerotikus vágyait újságírókra is kivetíti... bár ez régi divat a dzsobbikban...
@miva?: ez egy titkos exportcikk leend. ne adjuk ki kurultaji kufároknak leendő bevételi lehetőségeinket!
@tristen2005: miér? nem már, pont teát?! elfogyott az összes cefre?
@Penivaldes: nem hiszem, hogy a bors közömbösíti a narkotikumot benne. de majd konzultálok ezügyben zakar zizzenttel a mandineren
@Penivaldes: Aztán mi lesz, ha a férfinép kanállal befalja mindet? Akkor másnap honna lesz vasalt ing meg vacsora?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ugye, hogy na azért! Legalább ő már dolgozott vezetőkkel! Lehet, hogy maga is jól vezeti a záramot! Született teheccség!
@Penivaldes: ezt MI védjük meg és csekonicsok leszünk
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Segíts már. Arról a jobbikról van szó, akinek a képviselő ringyója dagadtra hízza magát az EU parlamentben, havi közel 9000 eurós fizetésből és tele pofával szidja az eu-t?
@tristen2005: Próbáltad már bekapcsolni a TV-t? Csak kérdezem...
@parti_giano:
Ne legyél feszült, a reggelitorna megnyugtat, Schmith Pali után szabadon::)

szopoalarc.blog.hu/2014/02/24/reggeli_torna_199
@csak egy néző:
Az is egy... a volt melegjogi aktivistára gondolsz?
Elég kártékony.
@nincs_itt:
Jé, most vettem észre, háttal ülök neki.
@csak egy néző: Jajj, ne túlozzunk már! Alig 7.900 ájrócska az bruttó! Na meg a zapró... A hölgy, pedig igazi eu-szkeptikus, megérdemli a fizetésit! Nem? De!
@tristen2005: Nem vetít a falra? Akkor engem is csúnyán átbaxtak!
@tristen2005: nem is tudtam, hogy kati a försztlédi is rejtett erőforrás
@Penivaldes: felétek lehet, itt a sunyi a domináns
@nincs_itt: Nem Kaszás-dűlön lakott a panelben, hanem a Bécsi úton, az Eurocenternél :)
@nincs_itt: pedig a hampelkatinál hagyott ruhapénzről még nem is beszéltünk
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Konkrétan a mindig indokolatlanul vigyorgó Morvaí hisztis pi..ra gondoltam, aki képes volt a gyerekei előtt tapsikolni, az akkor még "metszett farkincájú) férje autója, amivel előtte értek haza a családi nyaralásból, lángolt a TV székház előtt.
olyan szép, hogy csak az újsághírek alapján tudnak dolgozni.

Ráküldik a NAV-ot Papcsákra Gyurcsányék

hvg.hu/itthon/20140225_Rakuldik_a_NAVot_Papcsakra_Gyurcsanyek
@Mad Mind: Egyszer mondom csak el (ma), úgy, hogy jól figyelj.

Idén, azaz 2014-ben Holokauszt Emlékév van. Idén az ipari eljárásokkal, hideg fejjel, mérnöki precizitással, halálgyárakban meggyilkolt magyar honfitársainkra, zsidókra, cigányokra, a náciknak ellenálló keresztényekre és kommunistákra emlékezünk.

Ez az ő emlékévük.

Amikor kimész a temetőbe a nagymamád sírjához, és virágot viszel, esetleg imádkozol, a rokonokkal a nagymama kacsasültjére és almáspitéjére emlékezel, esetleg elmorzsolsz egy könnycseppet. Ha ekkor folyamatosan odamennek hozzád emberek azzal, hogy most mit vagy úgy oda, nekik is volt nagymamájuk, az indiánoknak is volt nagymamája, akik szintén meghaltak, mit szólsz?

Az indiánokról is volt megemlékezés, Amerika "felfedezésének" ötszázadik évfordulóján. Akkoriban valahogy nem láttam az interneten ennyi sajnálkozást irántuk. Te vajon akkor megemlékeztél róluk?

Mára ennyi. A viszontlátásra.
@parti_giano:

Pedig lenne dolga a NAV-nak,

A közlemény szerint a nagyadósok növekvő számára jellemző, hogy az elmúlt öt év alatt összesen 6165 cég neve szerepelt a listán, közöttük 117 minden alkalommal, tehát hússzor. A listán lévők közül mindössze 303 a működő társaság, a túlnyomó többség, 1146 cég felszámolás alatt áll. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adóslistáján összesen 1 739 212 gazdálkodó szervezet és magánszemély neve szerepel, adótartozásuk összege meghaladja a 2100 milliárd forintot.

hvg.hu/kkv/20140225_Megugrott_a_100_millional_tobb_adoval_tar#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_
Felolem 160 milliardot is kereshetett, csak tartsak tabol a boszmet meg a libast.
@miva?: Ja, értem. Ez könnyű. Egyetértek pl. Orbán Viktorral; őszintén; hiszen OV minden mikrofonnak és tárgyaló félnek, minden nap, héten vagy évben, hatalmon és ellenzékben másként nyilatkozik. :-)

@nincs_itt: Sajnos egyetértünk. Azért tűztem ide a linkeket, mert láttam, foglalkoztat téged a téma, és ukrán véleményt még nem láttam. Ami engem illett, bármit el tudok képzelni, ám csodálkoznék, ha Oroszország feladná az Ukrajna bekebelezésére irányuló törekvéseit - épp most. A világképem változna, ha Ukrajna elindulhatna az EU felé (amely politikai mentőövet nyújtana + anyagi segítséget), és ráadásul Oroszország ezt tolerálná: valami olyasmit jelezne számomra, hogy ez a világ már nem az '56-os világ.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_FVQMHgqCms
@Penivaldes: sajnálhatsz is - a voks'14 appról csináltam neked egy screenshot-ot:

kepfeltoltes.hu/140225/1046712355image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ti jobban álltok:
Együtt: 27,3%
Fidesz: 24,5%
Mi az igazság Paks ügyében?

A most kézhez kapott válaszból az derül ki, hogy az Orbán-kormány nem tájékoztatta hivatalosan az Európai Bizottságot az új atomerőmű-blokkok terveiről, és ebben az ügyben semmilyen, uniós állásfoglalásként értelmezhető dokumentum nem született.

nol.hu/belfold/paksi_bovites__brusszelnek_nem_szoltak?ref=sso
heh. fokozzák itten a feszültséget. majd ha a pussit riot bevonja egy performanszába gébet!

Nap Képe: félmeztelen Femen aktivisták tiltakoztak Timosenko ellen

444.hu/2014/02/25/nap-kepe-felmeztelen-femen-aktivistak-tiltakoztak-timosenko-ellen/
nahhh a fénylő é.korreai értelem is ide esett :D
@nincs_itt:
"A képviselők havi bérük mellett számtalan juttatásban részesülnek. Az EP honlapján található információk alapján „az európai parlamenti képviselők havi bruttó fizetése 2011-ben 7 956,87 euró” volt. Ez 300 forintos euróárfolyamon számolva havi 2,387 millió forintot jelent. És ehhez jönnek hozzá a zsíros kis juttatások is: általános költségtérítés (2011-ben havonta 4299 euró), utazási költségek (bizonylat ellenében térítik meg), valamint éves utazási költségtérítés (2011-ben legfeljebb 4243 euró).Továbbá ott van még a napidíj is: az Európai Közösség (EK) területén tartott hivatalos üléseken való részvételért 304 eurót, míg az EK területén kívüli ülésekre 152 eurót fizet az unió. Az EP weboldala szerint „a napidíj fedezi a szállás-, étkezési és minden olyan költséget, amely a részvétellel jár"
Lehet, hogy még alá is trafáltam a 9000 euróval?
Dikkmá', megjött a délutános köcsög is.@Kim Jong Un:
@Jenyei: Vilááááágbotrány!:)

Megjelent egy karikatúra a német Süddeutsche Zeitungban Zuckerbergről. A wiesenthalosok azonnal felismerték benne magukat, és máris örjöngenek. Nem is értem, hogy miért, hiszen ez csak egy karikatúra. Vagy megint rosszul látok valamit? :)

www.titanic-magazin.de/newsticker/kategorie/gaertners-sonntagsfruehstueck/
@Pantagruel: Igen érdekel. De szerintem, az orosz nem "bekebelezni" esetleg megszállni akarja, hanem gazdaságilag magához láncolni. Erre komoly esélye is van. Az EU pedig nem fog megkockáztatni semmi olyat, ami veszélyezteti a gáz ellátást. Szerintem ennyivel összefoglalható a helyzet. De az USA gazdasági/hatalmi/katonai érdekei sem elhanyagolhatóak ebben a kérdésben.
@tristen2005:
Nekünk nem parancsolnak! Csak a fejlesztési pénzeket tolják az uniós projektekre... amit majd a Közgép lenyúlhat. Persze szigorúan pályázati alapon...
@csak egy néző: Igazad lehet, de én "csak" a "munkabért" számoltam, mert többi az csak megszerezhető stb.
@nincs_itt:
Ne legyenek kétségeink. Meg is szerzi mindegyik, még a "ki a f...m az a"Tompika is.
A poszthoz röviden:
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a zuglói egyéni körzet sorsa hogyan alakul.Annak eredménye nagyon jól fogja tükrözni az állapotokat.Ha egy Papcsákkal szemben egy Horváth nem fog tudni győzni, az nem Horváth hibája lesz, hanem a társadalomé.A két ember között a kontraszt akkora, hogy ha ennek sem lesz hatása a választókra és Papcsákot, vagy az mszp-s tagot részesítik előnyben, akkor ebből az országból el kell menni, mert itt fölösleges lenne -akár választás, akár erő útján -kormányt váltani, mert rögtön három mocsok jelentkezne a leváltott helyébe.
@csak egy néző: Mégmielőtt!! Na szóval, volt irónia is abban! Tehát, azért a tevékenységért sokallom a 790-900 eurót is, pláné a dzsobbikosoktól!
@parti_giano: Ne bazz, már Timosenko sem elég jó nekik? :)
@nincs_itt:

rosszul tudod. ami jár, az jár. valamint annyit is ér.
@jaegtoer: ? ez most nem merem érteni teljesen!
@nincs_itt: igen, magához "láncolni" - ez valóban találó, kifejező szóhasználat; vagy ellenőrzést gyakorolni felette. Gázvezeték mellett van még ott 4-5 atomreaktor is (köztük az inaktív csernobili), és még 11 épülne 2030-ig, rendnek kell lenni. Oroszország pedig nem szívbajos, ha a térség stabilitásáról van szó, s ha meg kell mutatni, ki a Nagyfőnök (l. első és második csecsen háború; orosz-grúz háború pár éve [2008 nyári olimpia]).
@Pantagruel: Hogy mik vannak?

Molotovok repülnek a zsinagógákra - fegyveres védelmet kérnek Izraeltől az ukrajnai zsidók

Az Európai Zsidó Szervezetek Szövetségének (EJA) vezetője fegyveres védelmet kér Izraeltől az ukrajnai zsidók biztonságának szavatolására, s egyben emlékeztette Netanjáhu kormányfőt arra, hogy Izraelt a zsidók megvédésére hozták létre 1948-ban - jelenti az 'Áruc 7 izraeli hírportál. Az izraeli miniszterelnök egyelőre nem reagált a kérésre, ám abban biztosak lehetünk, hogy hatékonyabban megvédi az ukrajnai zsidókat, mint a budapesti kormány a kárpátaljai magyarokat.

Ukrajnában a Nyugat által fölszított "forradalmi" hangulatnak nem várt fejleménye is van: a zsidó közösségek szinte az egész ország területéről arról adnak hírt, hogy fizikai és verbális támadások érik őket az elmúlt két nap folyamán. Zsinagógákra Molotov-koktélt dobtak, a zsidók 72 órán belüli távozására ösztökélő föliratok jelentek meg a falakon. Ukrajna gyakorlatilag két részre szakadt, s a biztonsági erők bizonytalan státusza is aggodalommal tölti el az ottani zsidókat.

Menachem Margolin rabbi, az Európai Zsidó Szervezetek Szövetségének vezetője ma reggel sürgős üzenetben kérte Binjámin Netanjáhu izraeli miniszterelnöktől és Mose Já'álon (Bogi) hadügyminisztertől, hogy a zsidó állam azonnal küldjön fegyveres védelmet az ukrajnai zsidó közösségek megvédésre, mert az utóbbi két nap folyamán országszerte egyre inkább fölerősödik az "antiszemita hullám". A zsidó vezető üzenetében figyelmeztet: az izraeli kormány minél előbb cselekedjen, mert ha nem, a mostani erőszakhullám megszedi az áldozatait a zsidók körében.

Menachem Margolin egyben fölhívta az Európai Unió vezető politikusainak a figyelmét: hozzák tudomására az Ukrajnában hatalomra került ellenzéknek, hogy őket terheli a felelősség a zsidók biztonságáért.

www.timesofisrael.com/israel-urged-to-send-forces-to-guard-ukrainian-jews/

www.israelnationalnews.com/News/Flash.aspx/287934#.Uwylevl5PsY
"Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon a Simon nevet lehet-e kontextusba helyezni a Papcsákkal?"
Nyilván ezen erőlködik most ezerrel az egész baloldal, te is. Pontosabban azon, hogy a Papcsák nevet hozzátok kontextusba a Simonnal, mert az a kontextus adott.

"Mert a rossz hír az, Fecóka, hogy tudod mi különbözteti meg a Simon vagyon eredetét a tiedtől?"
Igen, főleg az, hogy én jól menő ügyvéd vagyok, és annak a bevallott bevételét irigyled. Simon meg csak egy politikus, aki továbbra sem tud megnevezni semmilyen egyéb jövedelemforrást.
És azért az is lényeges különbség, hogy nekem nincs titkos bécsi bankszámlám, ahová kihordanám az ország pénzét egy kis mosásra.
@Lali73: höhöhöhöhöhöhöhö, na meg persze papcsákócska, én meg a római pápa :D

"Igen, főleg az, hogy én jól menő ügyvéd vagyok"
Békemenet, rezsicsökkentés, fülkeforradalom, összefogás, korrupció...

Istenem, add hogy az unokáimnak még ne tanítsák a nagyapja fiatalságát történelem órán, mert oda fog elém állni és azt mondja, hogy:
"Nagyfater! Az hogy most szenilis vagy és tök hülye azt még megértem, de ti fiatalnak is tökéletesen sötétek voltatok?"
@Lali73:

Az megvan, hogy Papi nem "jól menő ügyvéd" mert nem praktizál és saját maga szerint nincs rálátása honnan a pénz?

Nem fontos csak érdekel mit fogtál fel az egészből.
hát a bongacam-on regisztrált és éccaka ott nyomja, összejött a zsé (sok a buzi)

100 tokenér megmutatja a fa(r)*át ez tuti
500-ér' ki is veri

www.youtube.com/watch?v=IYdr51dn6X8
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mik vannak? kéz a kézben jár a nacionalizmus és az antiszemitizmus egy kelet-európai országban? akár csak száz éve? pedig te mindent megtettél
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Az megvan, hogy Papcsák Ügyvédi Iroda? Ha ő a tulaj, akkor a jövedelem is az övé, akkor is, akkor is, ha a bojtárjai végzik a munkát. Azok meg majd idővel nyilván felvilágosítják őt is, meg talán téged is, és az összes többi zsebükben kotorászót is, amennyiben rájuk tartozik a dolog.
@Lali73: Ej már! Négy éve még vért akartatok inni, ha ilyen hírek láttak napvilágot! Mekkorát fordult a világ!
@Lali73: Na várgyá Lali, Lali várgyá!

Szóval aszondod, hogy van annak a Papcsáknak ügyvédi irodája, rendben, mér'ne?! De az nem annyira világos előttem, hogy ha polgármester, vagy miazmás, akkor mikor ügyvéd? Vagy fordítva. Esetleg, belepillanthatna némely szakértő, hogy az iroda bevételei miből is állnak össze. Csak azért javaslom, hogy kihúzhassuk a dolog méregfogát.
Az is világos előtted, hogy ott Háccsó Hátasztánban, igen gyakran előfordul, hogy bizonyos politikusok vállalkozásai, hirtelen, amolyan természetfeletti módon kezdenek el fungálni. Mondjuk a szokásos bevétel a sokszorosára ugrik, mert csak...
@épészmérnök:

"Egyszer mondom csak el (ma), úgy, hogy jól figyelj."

Ugyan mar epesz! Nem lehetsz ANNYIRA oreg... ;D

www.youtube.com/watch?v=A4I9DMSvJxg
@miva?: ha ilyen hírek láttak napvilágot régebben, akkor is maximum azt mondták a laliék, hogy nehéz a szőlőbányászok élete, megérdemlik, meg különben is nemtaggyűlés. vért csak a nem fideszes mutyik esetén akartak inni.
@Pantagruel: Na ne röhögtess. ;) Nem én tettem meg mindent, hanem a nyugat, amikor Mekkén, Nuland meg Levy haver segítségével cirógatták az ukrán eunácik buksijait. Jó mondjuk kockázat nélkül soha sincs jó üzlet. ;)
@épészmérnök:
Hülye-e vagy? Mi köze a holokauszt emlékévnek a kommunisták gyilkolásaihoz? Ráadásul nem is olvastad el amire válaszoltam.
Bár meg kell hagyni a szép pátoszos baromságokat már jól át vetted orbánctól.
@parti_giano: Igazságod vagyon.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezt már tegnap túltárgyaltuk, nem emlékszel? ;)
@Lali73:

te Lali, oszt az megvan, hogy mitől lett 2010-tő olyan faja az az ügyvédi iroda, előtte 20 évig meg egy noname semmi és senki? nemhogy Zuglóban még zugban se.
@jaegtoer: te sem érted, jég! pont 2010-re ért be az a marketingstratégia a papcsák irodánál, amit a lendvai utcában írtak neki.
@parti_giano: dehogy, a Higgs bozon jogi tanácsadója, azt meg épp hogy csak felfedezték
@jaegtoer: vettek nyomtatót, kaptak kulcsot a sarki shell kút rötyijéhez (nem kellett többé gatyaszárba ereszteni)
sikeresek lettek
@Mad Mind: Nem csak jobbikos törit kellene olvasnod. A náci haláltáborokban a zsidók mellett cigányokat, melegeket, ellenállókat (keresztényeket és kommunistákat egyaránt), és elmebetegeket is meggyilkoltak.

Ezek a tömeggyilkosok a te példaképeid, így aztán én be is fejeztem a veled való társalgást, mész a tahótlanítóba. Nem érdekelsz.
@Lali73:

Itt van ennek a makulátlan hérosznak a portfóliója:

szemezgethetsz kedvedre:

"___2004-ben egy parlamenti felszólalás keretében összefüggésbe hozták a Baktalórántháza korábbi alpolgármestere által 2002-ben elkövetett választási csalással. 2006-ban az ezzel kapcsolatban indított személyiségi jogi pert megnyerte.[4][5]

2012 tavaszán jelentek meg hírek arról, hogy Papcsák Ferenc jogtalanul, duplán (Zugló polgármestereként és országgyűlési képviselőként is) vett fel költségtérítést.[6] A képviselő a pénzt pár napon belül visszafizette, annak felvételét „adminisztrációs hibával” magyarázta.[7] Ezt követően a jogtalanul felvett pénz miatt a Fidesz frakció etikai bizottsága 250 000 forintra bírságolta Papcsákot.[8]

2012 végén Papcsák az érdeklődés középpontjába került azzal, hogy keresetet indított személyiségi jogainak megsértése miatt internetes kommentelőkkel, és a kommenteknek megjelenési felületet biztosító sajtótermékekkel szemben.[9] 2012-ben a Népszava és a Hír24 internetes oldalon, a személyét érintő kommentek miatt indult rendőrségi eljárás.[10][11]

2013 elején több tízmilliós járadéka irányította rá a figyelmet, amikor a megjelent vagyonnyilatkozata szerint 2012-ben 65 millió forint osztalékot vett fel saját ügyvédi irodájától. Papcsák már 2011-ben is 40 milliós osztalékot vett fel, így felmerült a kérdés, hogy honnan tesz szert ekkora bevételekre, mivel más ügyvédként is dolgozó képviselők vagyonnyilatkozatuk szerint sokkal kevesebbet kerestek, emellett parlamenti feladataik miatt idejük sem volt ügyvédi munkával foglalkozni, ahogy Papcsák is számos parlamenti bizottság tagjaként és zuglói polgármesterként is dolgozott.[12]

2013 szeptemberében egy nyilvánosságra került hangfelvétel szerint Papcsáknak, mint zuglói polgármesternek 100 milliós kenőpénzt kellett fizetni a kerületben zajló felújítások után. A felvételen egy emiatt nehéz helyzetbe került építési vállalkozó panaszkodott erről Ferdinandy István alpolgármesternek, aki korábban már nézeteltérésbe keveredett Papcsákkal.[13] Papcsák szerint egyszerű rágalomról volt szó, amiben állítása szerint a korábban illegális módszerekkel dolgozó vállalkozó a tavasszal kizárt, jogkörétől megfosztott és a „baloldalt segítő” alpolgármesterrel működött közre.[14]__"

a teljesség igénye nélkül itt:

hu.wikipedia.org/wiki/Papcs%C3%A1k_Ferenc

lehetne még keresgélni, de minek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: arra utaltam, hogy az antiszemitizmus Kelet-Európában (pl. Ukrajna, Magyarország) adottság, súlyos örökség, és én nem röhögök. ha valaha kérdés volt az asszimiláció vagy saját nemzetállam létrehozása, arra a történelem megadta a választ - ez egy újabb adottság. ahogy az is, hogy a Nyugat számára komoly kihívást jelent tájékozódni, eligazodni s érdemben állást foglalni a térség zavaros viszonyai közt.
@miva?: vagy: ennyit spóroltak a rezsicsökkentésen az irodában. holnap megy a németh szilárd sajtótájékoztatni.
@Lali73:

no még:

www.papcsak.hu/index.php?01011008_munkatarsak

ez aztán a társulás. ami persze kétségtelenül az.

még a munkadíj is megér egy kattintást.

hiába, a profil meg a portfólió...

"2006-ban nem szerzett országgyűlési mandátumot, de ősszel a Fővárosi Közgyűlés tagjává választották, a pénzügyi és közbeszerzési bizottság alelnöke lett."

hiába, a szakmaszeretet meghozza a gyümölcsét.
@parti_giano:

dehogynem értem, a buzgó szakmaszeretet. csak kellett egy fix hely a megrendelések szarba szökkenéséhez. [lásd a fentebbi linkek]

ez volt az a szaralak, akit elszámoltatási és a korrupcióellenes kormányzati feladatok összehangolásáért felelős kormánybiztosnak nevezték ki. (Ferkó! ez vélemény volt, baszodalássan. arról nem tehetsz, hogy valóságos mind a két része.)
A DRÁGA jó homoki polgármester annyira nem buta, hogy ne tudná, hogy félmillió euróért csöndbe kell maradni. De annyira hülye, hogy azt hiszi ha fenyeget ő mint közszereplő (hát nem édes) akkor majd jó meg lesznek rettenve a népek.

Mennyé' vissza homokba Feri! Kipróbáltad a várost, elbuktál. Ne rontsd Zugló levegőjét.
Lehet hogy ez a papcsák-lopcsák egy aljas, közpénztolvaj korrupt fasszopó szemétláda bűnöző patkány? Ez egy kérdés, nem állítás :)
@vitéž munkášőr:

nem szép tőled, hogy a rögtönzés során festői szépségű árnyalatait elvesztő tájékoztatást negatív megközelítéssel értelmezed.

aki törvényhozói mandátuma ellenére a törvény megsértésére irányuló magatartást tanúsít az még nem okvetlenül hazug, csak feltehetően az, de nem felejthetően. pereskedni akarsz?:)
Én nem akarok pereskedni, de a haragosom gyűlölt ócska régi cipőjét sem bíznám egy ilyen alakra, szerintem.
@GeoCracker: megvan ennek a bája, nem? Miközben a família széthordja a szépművészetit, ő erkölcsi leckét ad a MaZsiHiSZ-nek
@vitéž munkášőr: Te mesélj már nekem a Huntington könyvről! Miért olyan nagy izé? Mikor olvastam én a falra másztam a végtelen leegyszerűsítéstől, és az arab tavasz óta pláne nem látom, miben is áll a pillanatnyi értéke.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: hejmá, nemá!

Éljen csak meg a börtön meg a vagyonelkobzás után 47000 forintból
@miva?: Igen ebben igazad van.:) Ez viszont tegnap nem volt. Talán érdemes lehet tudni róla.

A magyar nemzetbiztonság mikor fogja fel végre, hogy kik is lehetnek a magyar menekült táborokban??

A Norvég Hírszerző szolgálat szíriai dzsihád-veszélyt jelentett be.

A norvég titkosszolgálat bejelentette, hogy azok a norvégok, akik Bashar al-Assad ellen harcolnak, veszélyt jelentenek a nemzetbiztonságra nézve. A jelentést a France-Presse hírügynökség közölte, a norvég titkosszolgálatra (NIS) hivatkozva.
A titkosszolgálat szerint minimum 40-50 iszlamistáról van szó, akik bármikor visszatérhetnek Szíriából Norvégiába. A jelentés közli, hogy rendszerint ezek a személyek az Al-Nusra Front és az Irak és a Levantei Iszlám Állam legradikálisabb szervezet soraiban harcolnak.
A norvég hírszerzés szerint, most a szíriai iszlamisták csapataiban mintegy kétezer európai harcol.

hungarian.ruvr.ru/2014_02_24/A-Norveg-H-rszerzo-szolgalat-a-sz-riai-dzsihad-veszelyt-jelentette-be/

A CIA fegyverzi fel az Al-Qaida terror szervezetet Szíriában

youtu.be/aMyToTmk4ec
youtu.be/HSQQlQ66bVg
@tristen2005: @miva?: Hát én nem lábujhegyezek,hangosan utálom a fideszt meg a jobbikot is. Még nem szólt ne senki ;P
dr. popcsák elftárs nertárs az elszámoltatás hőse...
akik elszámoltatnak azok utána soxoros mohósággal esnek neki a köszpénzeknek...
valamit tudhat...

kivi vagyok hogy a birka ország kit választ...
gyakorlatilag a legnagyobb gerinc különbség ebben a választó kerületben lesz...

lássuk a birka szavazókat:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem unod folyton ismételni magad?

Nagy csomószor linkelted ezeket (is)

Szerintem tényleg nem ártana tisztázni az identitásod.:)
Ebben a nagy zűrzavarban teljesen összezavarodsz, már annak se örülsz, hogy a rokonyok fegyvert kapnak.
@Bakter: 10 pont!
Csak azért másolom le, hogy a később érkezők is derüljenek.Hogy mire volt ez a válaszod?....kitalálják
"Te Gábrish, ha már a kluxos maszk van a fejeden, legalább fordítsd meg, hogy előrefelé legyenek rajta a lyukak és kiláss belőle".
@KÁTÉó53éúétr6: Lehet az ő felesége is túl volt terhelve, mint a Djangó csuklyásaié.

Ki tudja, hány maszkot kellett szegénynek varrni nagy hirtelen.:)
Na jó. de miért csodálkozik bár ki is Papcsák félék hozzáállásán? Hiszen politikusból van. Ami magában hordozza a lopásra, deviáns viselkedésre való hajlamot!
@Habakuk999: Kikre gondolsz? Nekem a felsoroltak nem rokonaim.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az arab rokonyokra, nektek a haverjaitok

azt amúgy tudomásul veszem, hogy a Jobb szektor pedig zsidó harcosokkal van tele.

van baj az ideológiával
@GeoCracker: tök jó, de nem megbántani akarlak, egy korrektorra szükség van. Miközben egy szöveg születik, törölget az ember, vág, másol, helyet cserélnek félmondatok. Mivel a szöveg már régi barátja a szerzőnek ilyenkor, nagyon nehéz lefülelni a hibákat saját erőből. Ha egy korrektor ránéz, egyből a fejedhez kapsz, hogy ó basszameg! Ez mindenkivel így van. Szóval le a kalappal, de korrektort keress!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Dehogy nem még a zsidók is ádámról meg éváról! ;))
@Galambos Tarzan: Ez fog menni. A fidesz és az emeszpé váltogatja 1mást. Amíg 1* az egészet lámpavasra nem akasztja a nép.
Ha kis felüdülésre vágytok jó hírekre hatalmas fejlődésünkről ajánlanám a www.profit7.hu izgalmas infóit
@jaegtoer: ha ez az út vezet a politikai menekültstátuszhoz... ;-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"A magyar nemzetbiztonság mikor fogja fel végre, hogy kik is lehetnek a magyar menekült táborokban??"

1. a cikk arról szól, hogy norvégok mentek norvégiából szíriába. nem szírek mentke norvégiába menekülttáborokba!

2. '90-es évek elején volt rálátásom az NBH-ra (icipici, kis ember voltam) és a határőrizeti szervekre. hidd el, nem véletlenül üldögél annyi ember a magyar menekülttáborokban. oka az, hogy minden egyes embert hajszáltól lábujjkörömig lekérdeznek. ha OK, akkor megkapja hivatalosan is a menekültstátuszt, és elhagyhatja a tábort. az nem úgy megy, hogy átlépi a zöldhatárt, elsírja magát, hogy nigériából jöttem, ahol ölik a családom, hanem zsupsz: táborba be. mesélj öreg, mindent. és utánanéznek. ezért tart ennyi ideig, míg kijön egy-egy ember.
ja, ha valaki kiszökik, akkor meg hajtóvadászat.

igaz, ez a kilencvenes évek elejére-közepére vonatkozik. ma az NBH, illetve ami maradt belőle (AH) egy kalap hígfos. azoktól akár ki-be járhatnak mindenféle terroristák meg akárkik.
@miva?: semmi extra - Ukrajna kapcsán a 290-291. oldalt érdemes elolvasni, szó van ott egy bizonyos törésvonalról:

www.scribd.com/doc/109346341
@GeoCracker: ők teljes mértékben "megérdemlik" egymást
@Habakuk999: Kikre gondolsz? Nekem a felsoroltak nem rokonaim.
@Habakuk999:

koszi szuper gondtalansag van mint ifju koromban
ledolgozom a 8 oram azt kesz
nem izgat fel a politika
Én már csak alantas, pórias alattvaló maradok a magam kis ügyeivel. A zuglói Hunyadi iskola előtt a reggeli és a délutáni autó-káosz, kapu-elállás, gyerekre rátolatás igazi reggeli vérnyomásemelő. Vér még nem fojt, gyerekmentés már igen, több ízben is, a tolató és ingerült járművezető elől.
A helyzet megoldására kértünk, mit kértünk, rimánkodtunk egy darab zebráért (sehol sincs 10 méteres körzetben, a legközelebbi a Fogarasi útnál található), és egy-egy a gyalogosátkelőhelyet feltüntető tábláért. Persze kell 1-1 lámpa is, kivilágítandó a fehér festékes csíkokat. Hát kérem, ERRE nincs, nem volt és nem lesz pénz. A rendőrség aszongya, ők nem büntethetnek, mert csak forgalomlassító "bukkanó" lőn a suli előtt, azon úgy parkol a delikvens, hogy akár keresztbe is állhat (állnak is). A közteresek lekakilják a dolgot, épp elég nekik a sok érvénytelen bérlettel, jeggyel, jegy nélkül utazó bliccelőket lefülelniük, így a köztereket, parkokat, játszótereket kutyabudinak néző lakosokat sem tudják kellő szigorral kezelni, nemhogy a suli közbinztonságára ügyeljenek. Az iskolarendőr ugyan öles plakátokkal, jóságos papaként hirdeti magát és szolgálatját, látni azonban még senki sem látta őkelmét. Olyan ő, mint az Üvegtigis 2-ben az út szélére állított és elgázolt papírrendőr. Van is, meg nem is.

Jó, tudom, most bólogattok, hogy hagyjuk má' az ilyen piti dolgokat... Nem tehetek róla, a gyermekek jövője valahogy nagyon izgat, nem kevésbé azért, mert az enyémek is a jövő generációja között vannak. Igaz, még nem választópógár-korúak, és nem is nyugdíjasok, tehát következésképpen leírták őket és a problémájukat.
Bocsánat, 100 méteres körzetet akartam írni.
@GonoszMostoha:

Ugy tudtam a magyar csaladokert el es hal
@miva?: Hát ez sem az az árnyalt elemzés. Az egész könyvben azt éreztem, hogy van egy ötlet, és minden konfliktust ennek az ötletnek az igazolására húz elő a szerző. Ellenpélda is van pedig, de az valahogy nem érdekli. Mi van ugyanis Sri Lanka hindu kisebbségével, akik a tamil tibrisek kapitulációja óta soha nem látott virázásnak indultak? A buddhista többség meg örül ennek. Mondjuk az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy mikor nekem ez kötelező olvasmány volt, már látatlanban ezzel a jótanáccsal indítottak útnak. Hogy kritikus szemmel olvassam, mert ha a vizsgán kérdeznek belőle, akkor a hibákra lesznek kíváncsiak.
@miva?: ha neked kötelező olvasmány volt, akkor előre kérek elnézést;

ahogy én látom, SPH pillanatnyi értéke alsó hangon abban áll, hogy megtudjuk belőle, hogyan gondolkodnak az amerikaiak: hogyan látják a világot, hogyan szemlélik a konfliktusokat, és saját magukat.

A szerzőnek van egy másik műve is, a "Kik vagyunk mi? - Az amerikai nemzeti identitás dilemmái"* - érdemes elolvasni (úgy értem az első betűtől az utolsóig, nem csak beleszagolni a 290-91. oldal környékén) - párhuzamosan "A civilizációk összecsapásá"-val.

SPH ma alapművek számít, amennyiben _hivatkozási_ alap. Emellett bizonyos körökben sorvezető, kézikönyv, útmutató, kiskáté, afféle politikai Biblia. Ez azonban egy dolog. Egy másik, amely talán ennél is fontosabb, hogy a megannyi kritika mellett, amelyek amúgy amerikai gondolkodók részéről is érték a teóriát (pl. Chomsky), politikai válaszreakciók is születtek: ellentétes koncepciók, amelyek a civilizáció közti párbeszédet szorgalmazzák intézményesült szinten.** Ezért érdemes ismerni - első körben.

* www.libri.hu/konyv/samuel_p_huntington.kik-vagyunk-mi.html
** hu.wikipedia.org/wiki/Civiliz%C3%A1ci%C3%B3k_Sz%C3%B6vets%C3%A9ge

Második körben pedig azért, mert talán - megkockáztatom - kihüvelyezhetők írásaiból az USA külpolitikájának mozgatórugói.
@miva?: A fejem már tiszta pukli az odakapkodásoktól.
Mindjárt még eccer belekapkodok.
@vitéž munkášőr:
BREAKING!
A kérdés inkább, mikor nem? Me'há különben NER kompatibilis se lenne a pojáca... ebacott ország, ebacott elitje.
@vitéž munkášőr: Lázár két ménkű nagy rúgást érdemelne. Acélbetéttel.
@jaegtoer:
Te, az a Laller73 kiccsákó, milyen gyorsan leszakadt rólatok délután. Mit csináltatok vele? Nevelési célzattal hová nyomtátok az orrát?
@GonoszMostoha:
Csókolom, egy ... üzletszerűen örömszerző, legközelebbi nőnemű rokon felemlegetése ilyenkor belefér.
Mármint amilyen proli vagyok, tőlem.
@parti_giano:

nem szeretem, amikor ilyen gátlástalanul élcelődnek más ró vására. nem OÁK ez, hanem egy fele lősség teljes blog vagy mi. naponta meg van mentve az ország, gábris naponta elásva, de mindig feltámad (mert van/nincs Isten) oszt a holnap még szarabb, mint a ma, és akkor itt mégis vidáman gusztustalankodtok, amikor csak a javunkat akarja mindenki, kelettől-nyugatik, és még a gleccserekben sem reménykedhetünk, hogy legyalulja ezt az egész szart, mert az a rohatt klíma is klimaxol, és olyanná kezdünk válni, mint a kisnyúl, aki aszonta a rókának, hogy bassza meg a porszívóját, pedig a rezsicsökkentés miatt már rég le lett vágva hálózatról. Te is itt poénkocc, amikor térdig gyászolunk a nemzetörömben, közben képtelenek leszünk levakarni a kalocsai mintás lyukas talpú csizmánkról a rákövesedett nerszart.
@parti_giano:
Genyó vagyol... meg se próbálj eljönni... a halakkal aludnál.
Tavaly eltűnt egy kimlei gyerek éjjel... khmmm, jó ivott is... reggel 12 km-rel arrébbról hozta vissza egy osztrák autós, egy szál gatyában... egy legenda lett Gyurink... mondtam, ne aggódjon, otthon, mostanában a boltba se mehet le majd egyedül...
@GonoszMostoha:

"__ Én már csak alantas, pórias alattvaló maradok a magam kis ügyeivel. __"

Rá se ránts! 'lesz ez még íccse!' Majd, ha homokbuckákon kell átvergődni, meg drótakadályokon, amivel körbe lesz véve a frissen épített stadion, akkor majd hálálkodva gondolsz vissza a mostani ingyenes adrenalin juttatásra, és a kedélyes stresszhelyzetekre.

Komolyra fordítva: igenis fontos problémákról írtál, mert akiknek kis gyerekük van, ezek a legfontosabb problémák, mert ki a faszt érdekel, hogy a brit tudósok feltalálták újra a csövön a lyukat és azt javasolják hogy nevezzék ezentúl hengeres térelhatároló műtárgynak mert az úgy szagszerűbb?

szóval, amiket mondtál nagy dolgok, mert ilyeneken (is!) mérhető, élhető ez az ország vagy nem.
@jaegtoer:
Ilyenek ezek... hiába vauuuuzol nekik... amúgy amilye elbacarintott ország, nulladik Piktorért a sok birka akkor is megszavazta volna. Simán!
@jaegtoer: dehátnemdehát sírva vigad, meg füredi anna bálban, meg olvasunk a sorok között? most tényleg nekikeseredtem. félárbocra eresztem a cöf plakátom.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @GeoCracker: a legveszélyesebb 'usual suspect' a NERben. nagyon remélem, hogy a csúti szarkupac kollapszusánál süllyedni fog a többiekkel, nem pedig kiemeli még jobban a foshab...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

be lett mutatva a papcsák ..arnak, az orra meg bele lett dugva a seggébe, és gyorsan elszalajtottuk megmérni, hogy hány liter ide Kiskndorozsma meg Solymár és Nyíregyháza viszonylat volán buszos emelt árú menetjégheggyel képviselői költségtérítés nélkül orron éktelenkedő papcsákseggel.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"a sok birka akkor is megszavazta volna"

azért ezen is elmerengtem, mert a birka igenis okos állat és mélyen dehonesztáló amikor le s fel vonulgató élősdi agyhalottakkal az élen menetelő szarzsákokkal hasonlítgatjuk össze őket, akik ráadásul hasznot is hajtanak, hiszen nem csak a birka pörkölt mennyei, hanem az értékes gyapjú is, ami mégsem a mattüveg alatt növöget.
@parti_giano:

hahaha ha. te meg a cöf plakátod? perverz disznó!
fontos tanulság a jövőre nézve: a kúcs nyissa a megódást

www.youtube.com/watch?v=SIU5i1UTHww
@jaegtoer:
Randa egy állat ez... mindig is gyanús volt... szerintem a CÖF-ben is aktíva...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: korpásodott a hajam helye. feldobtak egy álomtitkári posztot, ha megfigyelem a soproni pinceszökevényeket. a kajakszezonra meg kapok egy szolgálati lajtaalattjárót.
@parti_giano: l
Ott fogsz szomjanhalni a kacsaszarban, miközben én fröccsözök Halásziban. Visszafele megcsapkodom a periszkópodat a lapáttal. Cukorfalat...
@vitéž munkášőr:

hiányolta a radai ner. csak megemlékeztem róla, hogy bár kedd van azé még géza is. lehetne üdvözölni. de úgy látszik szabadnapot kapott. pedig egy MaP kijárt volna neki ezen a szép napsugárba takarózott napon.
@jaegtoer:
Máshol produkálta magát ma. Ne légy telhetetlen.... olyan... izéé vagyol...
Kedveskéim! Varánusz blog szerzői, és mélyen tisztelt kommentelői!

Gyorsan megnéztem a posztok illusztrációit, és szétröhögtem az agyam.

Nem vagytok normálisak. :D

Köszi!
@dbeata:
Drága! Mi ezt már régóta tudjuk. Illetve ezek itt tök gyagyák, még jó, hogy én nem vagyok OLYAN! :)
Kiskegyed merről talált eme bolond zúgra?
@jaegtoer: ahan, sz'al Te voltál! ott a link, oda várja a jókívánságokat és a szanatóriumi beutalót! ;-)
@parti_giano:
Hiába túráztatod magad, csak a punci... no meg a skót malátapárlat...
Na, ezt hallgassátok meg! Fiatal, okos, felkészült, nem lehet zavarba hozni, nagyon jó! Kunhalmi Ágnes, a Kossuth Rádióban helyére rakja a riportert.

www.youtube.com/watch?v=14JCBY554Hs#t=0
Nem tudom jól látom -e, de jókorát duzzadt a blogszféra az elmúlt pár évben. Nagyobb lett a nyüzsi....és egy-két harcost kivéve alig maradt fideszmaki...
@épészmérnök:
Ha azt mondom, hogy rá szavazok, azt mondjátok, a segge miatt... előre leszögezem, csúnyák vagytok! :)
@kentauri:
Matyiznak... én visszasírom Ssteffykét. De`télleg! Olyan cuki durcimorci volt, ahogy dirndlibem, kifent szuronnyal, kakastollas bugyiban vonult, miközben Nulladik Piktor seggére volt tapadva az a kis ordenáré nyelve. Echte paraszt volt, aus Budapest, von Orányszókamuzói Sóhivatalból. Hmmmm.... hiányzik... tudom perverz vagyok...
@kentauri: Tegyük hozzá, hogy a "jobbik" megszállta az Index fórumait. Számomra a Varánusz amolyan pót-Polidili - ha van még ember, akinek ez mond valamit.

(Köldöknéző)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Valóban, Steffy egy igazi, minőségi troll volt, kiragyogott a mezőnyből. Olykor nékem is hiányzik.
@kentauri: Sajnos, lerántottuk róla a leplet. Nem volt szép a látvány.
@épészmérnök:
Írtam ma neki, hogy biztosítsam érzelmeim tisztaságáról... :)
A szívlapátomat véletlenül kihagytam. Kérdés még, melyik jön vissza belőlűk, mert legalább ketten, de inkább hárman voltak cukorka bundájában.
Törökország mára gazdasági nagyhatalommá vált - jelentette ki Orbán Viktor a miniszterelnök, Ankarában, 2012 decemberében.
2013 februárban Erdogán volt itt.
És tessék, most Mubarak, Kadhafi, Jakusenkó és a többiek sorsával osztozik?

Lemondásra szólította fel a török ellenzék kedden Recep Tayyip Erdogan miniszterelnököt, miután előző előző este felkerült a Youtube-ra egy telefonbeszélgetés felvétele, amelyen a kormányfő nagy pénzösszegek eltüntetésére kéri fiát (amennyiben tényleg az ő hangjuk hallható).
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Sok lehet a gondja mostanában, ki tudja, meddig maradhat a miniszterelnöki hivatalban...
@épészmérnök: ezek a jobbikosok nyikhaj iskolások...18 évesen én is kifordított bomber zsekiben keménykedtem....majd kinövik.
@vitéž munkášőr:

köszi.
megkapta:) de névnapjára tekintettel nem küldtem el fincsi helyre, hanem csak eccerűen dicsértem, hogy értse.
@dr. jenőke (jenőke):
BASZKI! Tényleg működik a zorbán átok... most már csak saját maga van hátra...
@kentauri:
Nekem még a Kólásdobozos Bercinél akadt meg a tű...
@dr. jenőke (jenőke):

szia.

már épp kezdtem méltatlankodni magamban: -Hol maradt Jenőke? Hol a vers? és egyáltalán, mint olybá, s továbbá?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igazad van, hirtelen kevertem......szerintem stefike beérett és.......
@kentauri:
Nem! Az nem lehet, hogy levált volna a nyelve Nulladik Piktor ánuszáról! Éhenhalna...
Egyik megszemélyesítője valami kis sosemdolgozott fideszcsicska ügyvédecske volt, talán KólásBerci a másik, meg valami kis szalonnáci a harmadik. Utána elvesztettem a fonalat.
Most találtam :-)

Egy fiatal buzgó mócsing NAVellenőr egy rabbihoz érkezett
ellenőrzés céljából. Elhatározta, hogy megtréfálja az idős rabbit, és a következő kérdést tette fel:
- Rabbi, mit csinálsz a gyertyákból lecsöpögő viasszal?
- Összegyűjtjük és elküldjük a gyertyagyárnak. A gyár küld néha egy kis gyertyát cserébe - felelte a rabbi.
- És mit csinálsz az asztalon lévő maradék morzsákkal? - kérdi az ifjú ellenőr.
- Összegyűjtjük, és elküldjük a maceszgombóc gyárnak és néha kapunk egy kis doboz macesz gombócot - válaszolt a rabbi.
- És mit csinálsz a körülmetélésnél levágott húsdarabokkal? - jött a következő kérdés.
A rabbi habozás nélkül válaszolt:
- Elküldjük őket az NAVnak, és ők néha ideküldenek egy kis pöcsöt...
"elvtársak":elolvastam a cikk cimét és bedőltem,mint a devizahitelesek!Ezeket a spermaszökevényeket a csúti sk.válogatta!Milyen a "hátország"?Így nem csoda,hogy az ország jobban teljesít!A csoda,hogy náluk a minusz a plusz!Ha az ő zsebükben landol a plusz!
@parti_giano:
Az ukrán haderő meg nézi? Csúnya lesz...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

csak éppen hogy megmártóztam ma néhány információforrásban és még nekem is rosszulesett a jéghideg.
a pozitív eu-s visszajelzés csak azt jelenti, hogy a néppártiak meg akarják őrizni az eu-s parlamenti választások során a pozícióikat.
amúgy meg az újabb rezsi elképzelések padlóra tesznek minden energia-céget.
megnézegettem még a bérszinteket a különböző tulajdonú gazdasági és egyéb szegmensekben.
patyomkin politika zajlik, nem most jöttem rá, de egy hónapja rágódok rajta, és ott tartok, mindegy ki nyer 2014-ben, mi dolgozók, alkotók, brancson kívüliek, csak veszítünk. mindenképpen. ezért voltam smirgli és kurvamamáztam gábrielt, mert a megdolgozott táptalaj pont nekik és ordas eszméiknek kedvez, az pedig a pusztulásba vezet.
@jaegtoer:
Oszt ezt is csak ma raktad össze? Igyál inkább... Piktor régóta a 80 alatti IQ harcosokat preferálja, az a legnagyobb, mosóporreklámra is fogékony közeg.
@jaegtoer: A magyarok lassan mozdulnak. Az EU-s csatlakozás mindegyik volt szoc. ország számára ugyanabban az időpontban volt. A lengyelek, románok, szlovákok azonnal mozdultak, és mentek külföldre. Nagy-Britannia történetében nem volt még akkora egyidejű bevándorlás, mint a lengyeleké. Most viszont sokan visszamentek, hazavitték a pénzüket és a tapasztalataikat, és nézz rá Lengyelországra - hamarosan középhatalom lesz.
A magyarok 2009 körül kezdtek nagyobb számban megindulni, jó hét év késéssel, de megindultak. Így lesz ez másban is. Egy darabig üldögél a nyuszi a fűben, szundikál, azután hopp! ugrik. Nem tart örökké ez a farce, amit Orbán-korszaknak hívunk. Érzésem szerint, ami most zajlik, az már a danse macabre.
@épészmérnök:
A gond, hogy a kárbecslés durva lesz. :(
Európában így visszafelé haladni...
Lengyeleknek meg a sors is besegített Szmolenszknál.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Oszt ezt is csak ma raktad össze?"

nem. eddig ittam.
@jaegtoer:
:)) Tudtam! Már megint az a vizezett vodkád...
@épészmérnök:

nem jó látni. már 1992-ben is úgy láttam, hogy késésben vagyunk. lekésünk a saját sorsunkról és elkótyavetyéljük a gyerekeinkét...
najó. ugorgyunk. van még egy kis Finlandiám:)
Jóéccakát Mindenkinek!

ha már a vers is elmaradt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

vizezett az a pocsolya Lajtád az, meg az árpaleved az!
@parti_giano: Az orosz hatóságok megkezdték a Krím-félszigeten az orosz személyigazolványok kiosztását könnyített eljárás szerint. A térségbe érkező Leonyid Szluckij parlamenti képviselő azt is bejelentette, hogy a közeljövőben Krím beadhatja csatlakozási kérelmét az Oroszországi Föderációhoz, amit Moszkva "gyorsan ki fog vizsgálni".

Az orosz parlamenti képviselők javasolták ugyanis, hogy Ukrajna területén minden orosz kapja meg az állampolgárságot. "Nem fogjuk magukra hagyni Ukrajnában élő testvéreinket, akik az államhatalom meggyengülésével hamar nagyon nehéz helyzetben találhatják magukat."

Miután az atlantisták által elfoglalt ukrán parlament megszavazta a nyelvtörvény eltörlését, több orosz politikus is bejelentette, hogy Moszkva beavatkozhat az Ukrajnában élő oroszok védelmében. Vasárnap az amerikai külügy kifejezte aggodalmát azzal kapcsolatban, hogy Moszkva csapatokat küldhet Ukrajna területére. Ezt az orosz Külügyminisztérium mostanáig tagadja. Csakhogy eközben az orosz csapatok bevonultak a Krím-félsziget területére.

A Krím-félszigeten pedig orosz katonák orosz lakosságot védenek, vagyis a terület már papíron sem lesz sokáig Ukrajna.

Ja és a tegnapi fotók a Szevasztopolban állomásozó orosz tengerészgyalogság laktanyáiból. 23.-án megérkezett a hadparancs, a tisztek 100%-a a laktanyákban van. Mostanra kijárási tilalmat rendeltek el, ellenőrzési pontokat hoztak létre. A Szavasztopolba vezető utakat BTR-ek őrzik, valamint jelentős orosz haditechnika van mozgásban a város felé. Egy gyalogsági ezredet elküldtek Kercs védelmére a partraszállást biztosítani. A Krím-félsziget mostanra egyetlen hatalmas orosz erőddé vált. A jelenleg zajló csapatmozgások egy nagyobb hadművelet kezdeti lépéseinek tekinthetőek.
Valaki számolja ki, hány válásban kell képviselni a feleséget, hogy az ügyvédek munka és sikerdíja, a működési költségek, a közterhek, és a külsős egyéb költségek után még osztalékba ki lehessen venni 160 millát egy ügyvédi irodából. Majd agyaljunk, hogy akkor válások helyett mivel üzletel vajon a Ferenc.

Egyébként ami meg a Papcsákot illeti:

Nagy parkoló - nagy osztalék - Oszoljunk kérem, semmi látnivaló!

.

Egy jó kampányvers:
bunkobrendelmatyi.blog.hu/2014/02/25/43_vers_mindenkinek
@jaegtoer:
Vááááá.... Persze! Viszont a vodkám olyan faca sűrű, szinte olajos... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jó sűrű, olajos a vodkád, te meg szinte sugárzol az örömtől.
@épészmérnök:
Ugyan, egész nap hajtottam, talán egy órát ültem napközben, most is dolgozok, telepítek egy rendszert. Elvagyok... visszaírom SSteffykét, meg hasonlók... pedig inni kéne inkább! :)
idén még nem láttam....
www.youtube.com/watch?v=kN0uwBq8Vb4
...Apa kocsit hajt!!!
Gyere, Tibor, megyünk a városba, dudál türelmetlenül apa!
Apa kocsit hajt!
Két kézzel, egy kézzel, kéz nélkül apa kocsit hajt!
Apa ideges, hűű, de ideges apa, BIZONY!!!
Apa kocsit hajt, figyelmesssen, tapasztaltan, türelmesssen.
A járókelők sétálnak a friss levegőn, apa pedig kocsit hajt!
Apa kocsit hajt, nagy fááhér Fiat 1500-as gépjárművet!
JAAAAAAAAAJ apa, hogy hajtod a kocsit?!
Ez borzasztó!!! Ez borzasztóóóóóóóóóó, ez borzasztóóóó!
Apa, hogy hajtod a kocsit??!!
Apa, nézd!! Egy ismerős megy a járdán és nem lép le az úttestre,
mert akkor talán egy kis veszély fáányegetné!!!
Apa legyint, és apa kocsit hajt!
Apa tudja, hogy helyes munka- és időbeosztással
minden nehézséget át lehet hidalni.
Mert apa tudja, hogy helyes munka- és időbeosztással
minden nehézséget át lehet hidalni, BIZONY!!!
Apa szememben egy hősszemély,
anya pádig a legdrágább nekem a világon!!
Fehér gépjárműnk gyorsan suhan, mert apa vezeti!
Apa tudja fékezni az indulatait, ő tapasztalt!
Megérkeztünk uticélunk végére, sikerült a tervünk!
Vége egy kalandnak, mondja apa MOST!
Mi bent vagyunk apával a városban!
Miiii bent vagyunk apával a-aaaa városbaaaaaa!
Anya otthon főz, anya otthon főz, anya otthon főz finom ebédet .
VÉGE!!!
@parti_giano: Susan Rice amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó egy az NBC-nek adott interjúban "súlyos hibának" nevezte, hogy az orosz haderő megkezdte a bevonulást Ukrajnába...

Az ITAR-TASS hírügynökség tegnap hamar lehozta a választ: az orosz Külügyminisztérium felszólította az asszonyságot, hogy munkakörének megfelelően az amerikai nemzetbiztonsági hivatalnak osztogasson tanácsokat, ne Oroszországnak.

A lapnak nyilatkozó forrás kommentálta Susan Rice tanácsosztogatását. Felszólította, hogy ehelyett a világ különböző részein jelen lévő amerikai csapatok elhelyezkedéséről adjon szakértői értékelést. Különös tekintettel azokra az alakulatokra, amelyek arra hivatkozva tartózkodnak egyes országokban, hogy bevonulásuk előtt "veszélyben volt a demokrácia".

Ukrajnában igencsak "veszélyben van a demokrácia" a nyugatiak fegyveres lázadása miatt. Az amerikaiaknak semmi oka meglepődni, ha az orosz tankok felvonulnak Kijevbe is. Mint Medvegyev is mondta; jelenleg nincs kivel tárgyalni.
@parti_giano: A Kijevi Nemzetközi Szociológiai Intézet adatai szerint, otthon a lakosság 43-47 százaléka orosz nyelven beszél. Soknyelvű területnek – ahol a lakosság 74-96 százaléka orosz ajkú – tekintik a Krím-félszigetet, Dnyepropetrovszk, Donyeck, Zaporozsje, Luganszk, Nyikolajev, Ogyessza és Harkov régióját.

Betiltani az oroszt, mint regionális nyelvet Ukrajnában, ugyanolyan dolog, mint a francia nyelvet Belgiumban. Érdekes, mi lenne Herman Van Rompuy Belgium egykori miniszterelnökével, az EU mostani elnökével, ha merészkedne ezt megtenni hazájában?

Ha Ukrajna részekre szakad, akkor ez egyáltalán nem Oroszország miatt fog történni, hanem kizárólag az ultraradikálisok és az ellenzék hibájából - véli Bogdan Bezpalko ukrán elemző:

Ez lehetséges, de csak akkor, ha az új vezetés elég radikális, éles, oroszellenes és ennek megfelelően antiregionális politikát folytat.

„ Bármire számítanánk is – írta ma a londoni Guardian – őrültség lenne úgy tevékenykedni Ukrajnában, mintha az „hátsó ajtó” lenne, amely oroszországi változásokhoz vezet. Jó lenne megérteni, hogy Oroszországnak van alapja, hogy ilyen fájdalmasan reagáljon a forradalomra, legalább is részben. Leváltották az alkotmány szerint, törvényesen megválasztott vezetőt. És a „forradalmi párt” oldalán nagyon sok olyan személy van, aki teljesen visszataszító politikai nézeteket vall. És végül, nem számít, milyen rendszer van az adott szakaszban e két ország mindegyikében, a legalapvetőbb tény, hogy Oroszország és Ukrajna, lényegében sok évszázados kapcsolattal rendelkező ikrek.”

hungarian.ruvr.ru/2014_02_24/Ashton-Ukrajnaba-utazik-hogy-keletre-exportalja-a-forradalmat/
Érdekes összehasonlítani Papcsák

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir_egys?P_FNEV=/2013/p022_j0131231k.pdf&p_cont=application/pdf

és Orbán vagyonnyilatkozatait.

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir_egys?P_FNEV=/2013/p022_j0131231k.pdf&p_cont=application/pdf

Valami új nóvumot (copyr. by Papcsák)tudhat ez a Feri gyerek, ha 2 év alatt a "takarékban elhelyezett megtakarítása" 5 millió forintról 204 millió forintra gyarapodott. Hiába spórolni tudni kell. Míg Viktor komájának a "feleségével közösen vezetett számláján" 2 év alatt a gyarapodás 386 ezer Ft.
Valaki komment????
@jaegtoer:
Este tíz után értem haza. Orica olyankor már aludni szokott, így maradt el.
Na, nem fogom másra. Fáradt voltam újat keresni.
Hát, így.
.
.
Akkor most egy ébresztő Bajza Józseftől.

Bajza József: JÓSLAT (1850)

Mit rejt a kétes jövendő?
Mért borúlt a láthatár?
A lelkek mély aggodalma
Szertelen viharra vár?
Végitélet kürtje szólít
Élők és halottakat?
A Cherub lángszárnya zúg-e
Megnyitván a sírokat?

Oh nem! - Népek háborognak,
A föld egy nagy Óceán,
Melyet megbántott kedélyek
Féktelen hatalma hány;
Forr a nemzetek haragja,
Megmozdúlt a félvilág,
Mert az élet szent nyugalmát
Zsarnokok felforgaták.

Földön nincs többé igazság,
Csak népgázló hatalom;
A szabadság mérges gúny lett!
Börtönkínok irgalom!
Harci zsákmány a tulajdon,
Senkinek sajátja nincs,
Honfihűségnek jutalma
Vagy kötél vagy rabbilincs!

Jogbitorlás címe: törvény,
Rend a zsarnokkény neve,
Ember társadalmi léte
Életundorrá leve.
Ámde megjön a bosszúnap.
Büntetendő vétkeket,
Hozván a sanyargatókra.
Kárhozást, enyészetet.

Kelnek újra forradalmak,
Megkezdendők a csatát,
Bérencek sok ezre ellen
Küldve milliók hadát.
Megdördűl a harci orkán,
S büszke várak, paloták,
Tornyok omladoznak össze,
S vérben úszik egy világ:

S Isten eljövend itélni
Népeket s királyokat,
S pillantása porba sújtván
Embergázló trónokat,
S visszaadva millióknak
A természet szent jogát
Zengni hallunk földön-égen
Békehirdető imát.

S a rabszolga újra nép lesz
Élvező törvényeket
És az ember újra ember,
Aminek teremtetett;
S a Szabadság templomában
Trónt az Igazság emel,
Melyet minden földi féreg,
Minden fűszál ünnepel.
.
.
@dr. jenőke (jenőke):

jó reggelt!
köszönöm.
...hogy ez még (m)ennyire aktuális?! elképesztő...

szép napot.
@dr. jenőke (jenőke):

Nana:))))
Este 10 körül mindíg ránézek a blogra, hogy van-e vers?
Jó reggelt!
@csak egy néző:
Aluka volt... mit csodálkozol? Valahogy ebben az országban már meg sem lepődünk, ha pl.egy képviselő 14 misit keres egy évben és abból 16-ot megtakarít. Szerintem is teljesen hihető, tisztelt bíróság!
Amikor Tekintetes Fénylő Fel- és Alcsúti Vezényló Csillagunkról, továbbá ilyen őszinte és nyílt tekintetű, nem is sunyi tróger forma semmittevő stiklis ügyvédről van szó, akkor meg pláne hihető a mese...
Libsibolsi irigy disznók vagytok, az a Ti bajotok! :)
ööööö, van még kérdés??
/ej de sokszor leírtam már ezt..../

Köddé váltak a disznói, Mészáros Lőrinc?

Hetekig sikertelenül próbáltuk felkutatni, hová lett Mészáros Lőrinc – vélhetően ezres nagyságrendű – disznóállománya, amelyre tavaly 7,4 millió állami támogatást kapott a cége. A felcsúti polgármester két év alatt virágzó agrárbirodalmat épített ki, melynek termékeit már nagy áruházláncokban értékesíti. Az is lehet, hogy a sertéseket már levágták Mészárosék húsüzemében, ám arra nem találtunk magyarázatot, hogy az állami nyilvántartásban miért nem látunk egyetlen kocát sem.

hvg.hu/itthon/20140226_Meszaros_Lorinc_disznok
viktorokkak csak a baj:

A liberálisok visszahívták minisztereiket, és lemondásra szólították fel Victor Pontát. A kormányzó pártok nem tudtak megegyezni a kormány átalakításában.

index.hu/kulfold/2014/02/25/kormanyvalsag_romaniaban/
@épészmérnök:
Áruld már el mi a faszról beszélsz? Senki nem holokauszt tagadott itt. Olvass már vissza te félkegyelmű.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

meeee nem érted. Mészáros Lőrinc egy személyben testesít meg ezernyi disznót, így közvetlenül kaphatta saját magára és zsebébe az agrártámogatást. kekeckecc itt feszt.
@jaegtoer: ja tényleg, én kérek elnézést, hasonlít is már a mindenórás főnökéhez, feldolgozásra érettek :D
@épészmérnök: Bocs,de itthon kábé minden évben Holokauszt emlékév van.
@jaegtoer:

"így közvetlenül kaphatta saját magára és zsebébe az agrártámogatást."

Húúúú, de gonosz:)))))
@Mad Mind: "Olvass már vissza te félkegyelmű"...ezt Mind, Mind, Mind, mind te fogalmaztad meg? a félkegyelmeddel?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Fogalmam sincs, hogy kerültem ide. Eccerően csak itt termettem.
@KÁTÉó53éúétr6:
Kérem a linket, mikor hivatkoztam bármikor is holokauszt tagadásra. Amúgy csak egy hülye vagy, aki beleugat mindenbe.
süti beállítások módosítása