Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.06. 15:03 Fabius

Viktor, te gyáva!

Pártunk és kormányunk úgy vélte, minek várni a Putyin elé térdeléssel még egy hetet, mikor kézen fogva térdel le velük kisöccsük, a Jobbik is? Nosza, hajrá, amit ma megtehetsz azt ne halaszd holnapra, eladósított orosz gyarmat nem lehetünk elég hamar. Azon nem lepődtünk meg igazából, hogy a Kovács Bélájuk óta oroszbarát Jobbik asszisztált ehhez. Elvégre ők azok, akik legmegújultabb formájukban is úgy öntik a bort ország világ szeme láttára, hogy nem nyitják ki a palackotúgyhogy a bonyolultabb összefüggések megértését nem várjuk el komolyan. 

De, hogy ÉdesViktor télakot vegyen a szavazásról, ráadásul a helyetteseivel együtt, az maga a gyávaság. 

Mert ugyan hová szaladtál, Pöttöm Szentem? A felelősség elől meglógni akkor sincs mód, ha a neved nincs ott a név szerinti szavazáson igent diktálók között. Meg teccettél határozni az ország energia és adóssághelyzetét a következő cirka ötven évre, lepacsiztál Putyinnal, mától mindenért te magad, és nem az utasításra szavazó félhülyék gyülekezete a felelős. Nem segít ezen ez a kis trükköcske, amire majd szeretnél pár év múlva mutogatni, hogy háde'te ott se vótál. Ahogy emlékszem te mindig megszöksz, mint egy puhapöcs, mikor az ég zeng, a húzós ügyek zárószavazásáról rendszeresen hiányzol, mintha ezzel megvédhetnéd a már régen nem létező pedigrédet. Hol van ilyenkor a büszke forradalmár, aki szembe néz tettének következményeivel?

Nyugodt lehetsz, a gyerekeink és unokáink is emlékezni fognak arra, hogy ki volt a XXI. század kádárjánosa. 

551 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr785801636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@parti_giano:
Illés mindenre azt válaszolta, hogy ő már akkor környezetvédő volt, mikor a Tímea még senki sem volt (később javította, hogy politikai értelemben).

És Tímeának nem volt annyira csőre töltve, hogy akkor megkérdezze tőle minden ilyen darálás után, hogy drágajóillésúr, akkor hogyan tudta elnézni ezt a mai szavazást? Miért nem teccett NEM-mel szavazni???
@parti_giano: Az megvan, hogy Mariska néni tegnap azt mondta, hogy "Dehátez már nem a Szovjetúnió! Ez Oroszország!"

Kb. ebből le is vehető, hogy az öregasszony mit tudott felfogni/mit tudtak neki betanítani ebből az egészből.

És a hat elemijével ott ül és szavaz rendületlenül ...
@belgabela: ezt írtad: "_olcsón ad hitelt anélkül, hogy az ország gazdaságpolitikáját irányítani akarná_"
ezzel szemben ránk sóznak egy atomerőművet a hitelért cserébe.az igen csak meghatározza az ország gazdaságpolitikáját évtizedekre.
honnan tudod, hogy mit akar a többség?
csak az oroszok tudnak atomerőművet építeni?
ők adják nekünk a legjobbat a legkedvezőbb áron?
@Spániel:
Na, meg is nyugodtam.
kiküldik a péztetet, vagy csinyányi is köll érte valamit?
@parti_giano:
Nabasszus, lebuktam!
(nekem má' 280 millió van a számlámon, és mindezt az elmúlt négy évben tettem félre!)
:-p
@parti_giano:
Ne hergelj, ne hergelj!
(lassan úgy leszek a "tankönyv" szóval, mint a "rezsi"-vel: ha a jelenlétemben még egyszer valaki kimondja, leírja, akkor ütök, mint a kakukkos óra!)

:-)
@Evezős: ugye-ugye?! te vagy a domina a tankönyvmaffiánál. :)) felárral az erkölcs és adod a hittan tankönyveket.
@tristen2005:
Basszus mivanitt?
:-)
46.400 forint bruttóval tartozik nekem a KELLO ... ti meg már milliárdosnak láttok?

Igaz, nagyon kell törnöm a fejem, hogy ezt a sok pénzt mire verjem el ...de akkor is! Ne irigykedjetek!
@parti_giano:
+1
(kedvencem a Daniel Stein tolmács)
@vitéž munkášőr:
Tökvéletlenül olvastam tegnap ezt a cikket a hvg-n.
És elfogott a sárga irigység ... mármint amiatt, hogy hogyan is lehet(ne) élni ...

:-(
@belgabela:
Ne keverd ide a BURDA szabásmintákat, azok nem térképek!

(Neked, térképed, mikor a betűket sem ismered ...? :-D)
@belgabela: 4. Oroszoktól függő magyar áramár?

Ez az egyezmény azt is lehetővé teszi, hogy Oroszországnak beleszólása legyen a magyar áramárba. A 4. cikk 4-es pont szerint: „a Felek minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a Megvalósítási Megállapodások szerinti ellenérték olyan módon kerüljön megállapításra, amely lehetővé teszi, hogy a villamos áram-termelésre [sic!] vonatkozó árak kereskedelmi szempontból hosszú távon versenyképesek és egyúttal az Orosz Kijelölt Szervezet számára elfogadhatók legyenek”.
@parti_giano:
Erre még nem gondoltam, de most, hogy mondod ....(minden olyat, amit veszélyt jelent kiskorúak szellemi, testi épségére, nem szabadna iskolákban árulni. Ilyenek pl. ezek a könyvek is!)
:-)
@parti_giano: Azt még nem sikerült rukkoláznom. De a listámon van!
@nincs_itt:

A "Mester" címet, titulust itt Hacsaturján maestro-t illeti meg. kérem, még ironizálás hevében is tartózkodj egy jelentéktelen, illetéktelen és e titulusra méltatlan egyed ilyetén megszólításától.

Köszönöm:)
@Orica Középföldi:

félre kellett kapnom a fejemet, nehogy kiszúrja a szememet.

az eset kapcsán a szót komolyra fordítva, a McCain story bizonyítja ordítva, hogy atomgáz van itt, és nagyobb a baj, mint hinnénk.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy kétpárti küldöttség járt itt, és nem a demokrata, hanem a republikánus (ejtsd:konzervatív) vezető adott hangot az általuk tapasztaltaknak. amúgy nem valami gyakran jövögetnek. viktor meg csak turistának mehet oda régóta.
és még egy vonulat:

A lap információi szerint a lépés mögött az állt, hogy "az MVM számításainak ismertetése a kormánypárti honatyák soraiban is zavart okozott volna az Orbán-Putyin-egyezmény végszavazása előtt." Úgy tudják ugyanis, hogy az MVM-nek készített elemzés nem vetít pozitív gazdasági jövőképet a projekt elé, mert "2000 milliárd forintos beruházási költség esetén - amennyiben azt az állami energiacég a saját forrásaiból finanszírozza - 22 forintra jönne ki az új reaktorokban a termelői áramár kilowattóránként. Ez 3000 milliárd forintnál 33 forintos áramárat feltételezne, amely a 16 forintos szabadpiaci áramár ismeretében nyilvánvalóan vállalhatatlan".

A hivatkozott tanulmány szerint a 3000 ezer milliárd forintos forgatókönyvben, ha csak a tőkeköltséget terhelnék rá az erőműre, míg a kamatok és kísérő beruházások költségeit (hálózatfejlesztés, új tartalékerőmű, stb.) az adófizetőkre terhelnék, a termelési ár akkor is 25 Ft/kWh-ra kalkulálódna. Ez több 10%-kal emelné meg a hazai áramárakat, a csatlakozó beruházásokkal együtt pedig 1000 milliárdos nagyságrendű veszteséget okozna.

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/ezermilliardos_veszteseg_ezert_titkolhatjak_a_paksi_szamitasokat.3.195110.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: most erre megismételjem a wittner szavait. ah! kiábrándító az egész.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:Dehogy teszi. Uránt mi is tudunk termeli, de máshol is vehetünk, ha szíbóskodnak. Mindent megteszümnk, de ha szívóskodnak nem tudunk többet tenni. A versenyképességért meg nekik kell midnet megtenniük. Kétélű ez, nehéz lesz benne szívóskodni.
@nincs_itt: Te kérdeztél primitív „barátom”. Válaszoltam. Utoljára: Nekem a trollokkal történő idétlen anyázásra semmi szükségem és igényem sincs. Sajnállak, hogy neked meg csak arra van igényed és tehetséged, hogy érvek nélkül szidalmazz másokat.
@jaegtoer:

Azt nem tudom, hogy a szenátor véleménye mennyire jött/ment át a tömegnek, de OV-nak nagyon rosszkor jött ez a látogatás.
@belgabela:
uránt dúsítani kell, és ha esetleg azzal nem tud, vagy nem akar szívatni kedves putyinod, még mondhatja, hogy nem veszi át a elhasznált fűtőanyagot, vagy csökkenti a gáz/olaj/egyéb nyersanyag szállítást, és a belengetett elszámolás és áram árának megváltoztatásáról még nem is beszéltem. Sőt a izmozásról sem, mert ugye az eju és nátoval a hátunk mögött jobbak az esélyeink, nélkülük viszont semmi, kb annyi mint jelen pillanatban az ukránoknak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hazaáruló rohadt szemét bagázs az egész! Magyarország pillanatnyilag a Roszatom legvidámabb gulágjára pályázik!!!! S a hazaárulók miatt nyert! Hátba támadták a magyar nemzetet s onnan ahonnan senkisem várta! Az Orbán és Vona páros miatt orosz gyarmat leszünk. A sok hülye meg kiszolgálja Őket .... igaz a takony-magyar mindig ilyen volt lásd 1957 május elsejét. 56 dicső napjai után 300 ezer takony éltette Kádárt.
S csak egy érdekesség az a Szepesi áradozott a közvetítés során aki Rákosi kedvenc riportere volt s még tavaly is az orbáni párt rádió rendszeresen teret adott neki.

Sugárba hányok tőletek!
@belgabela: én vagyok a primitív, persze! Egyetlen adatot, érvet, hivatkozást nem olvashattam tőled, csak azt, hogy mennyit ér a "könyvtárad". Erről NEM kérdeztelek.
Sötét alak lehetsz, aki könyvet csak azért vett a kezébe, mert billegett a stelázsi...
Figyelj, hanyagolj, mert annak semmi értelme, hogy égeted magad.
Sajnálom, hogy ilyen alakok is rendelkeznek szavazati joggal.
@belgabela: Bélám, nálatok bótba' aggyák, az urántot, amivel a zoxigént kivonnyátok a vízbü'?
Mond, ez neked van, vagy töltik beléd?
@PAPÓ38: "mi a különbség az orosz, az amerikai vagy a német eladósodás között"

:)))) ijjen agyatlan balf&@szok országa ez...

mi a különbség ? a kamat !!!!

az IMF 2% lett volna
a ruszki cofidis pedig 5%
(enynire hazuggyák le)
@belgabela: oszt az úgy van, hogy a pécsi bányából érkező uránt a vonatról egyből belapátolják a reaktorba? hol van kapacitásunk nekünk a dúsításra? ha még azt mondtad volna, hogy megveszzük franciáktól vagy tökömtudjakitől. mert ez esetben a két (orosz és a másik) technológia összeegyezthetősége a kérdés.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: miért csak a harmada dolgozna külföldön?

a többi mi a f@szt akar itthon csinálni???
enyni élősködő politikus tolvajra nincs szükség
@Orica Középföldi: nem tépázta meg, látod. azért érdekesek lesznek az usa kapcsolatok a jövőben. bár lesz nekik más dolguk is ott a tengerentúl.
@Nyilas Mise: apuci vérfideszes, vagy anyuci, tudod nem kell politikusnak lenni, elég remélni, hogy csurran cseppen a szervilista hűségért
@Nyilas Mise: Arra az összegre amit leszerződtek, de már azt is bevallották, hogy ritkán szokott elég lenni, vagyis egészen biztos, hogy túl fogják lépni a keretösszeget. A határidőket, stb...
Az meg sem fordul az agyatlan fidiótának a fejében, hogy a magyar gazdaság 20 év múlva sem lesz képes kitermelni azt a hitel törlesztést. Vagyis újabb hitelből kell fizetni, akkor meg mi is van???
Agyhalált lábon hordták ki!
@vantaan2: Én meg az eddigi gyarmati lét miatt hányok. ;)
@parti_giano:

Na jó.Tisztában vagyok vele, hogy földrengést nem okoz, a rendszeres újságolvasók értik, ami azért nem nagy szám.

Csak elvigyorodtam,milyen fejfájást okozhat ez Kuminnak, Tompikának, Bayernek, hogy nem anyázhatnak egy jót:))
Elképzeltem mit izzadna Török:))
@nincs_itt: elképesztő buták ezek a fideSS parasztok
@Orica Középföldi: "Csak elvigyorodtam,milyen fejfájást okozhat ez Kuminnak, Tompikának, Bayernek, hogy nem anyázhatnak egy jót:))"

gondolod, hogy hagyott az eset egy apró tüskét is bennük? tompi már egy a kijafaszomezamekkén-re sem érdemesítette.
gyarmati lét numeró 2, lehet felkészülni a Paks2 kínai verziójára:

Orbán Viktor Kínába megy

Li Ko-csiang kínai miniszterelnök meghívására a jövő héten Pekingbe látogat Orbán Viktor kormányfő. Kínában is bejelentették a 11-13. közötti utazást, amire Orbánt soha nem látott népes delegáció kiséri. Üzletemberek, vállalatvezetők és a baráti média képviselői is a legnagyobb magyar rezsiharcossal tartanak a távoli országba. (MTI)

444.hu/2014/02/07/orban-viktor-kinaba-megy/
ennyi:

Orbán a választási iroda videójában
Ha látni szeretné, hogy néz ki egy pártsemleges, választásra buzdító videó 2014-ben, kattintson!

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F02%2F07%2Forban_a_valasztasi_iroda_videojaban%2F
@parti_giano:

Kumin és Török inkább megkönnyebbülhetett, hogy "nincs" dolga.
A vehemensebbeknek nehezebb lehet:)
" Hányszor támadt tenfiad
Szép hazám kebledre,
S lettél magzatod miatt
Magzatod hamvvedre!
Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett s nem lelé
Honját a hazában,
Bércre hág és völgybe száll,
Bú s kétség mellette,
Vérözön lábainál,
S lángtenger felette.
Vár állott, most kőhalom,
Kedv és öröm röpkedtek,
Halálhörgés, siralom
Zajlik már helyettek.
S ah, szabadság nem virúl
A holtnak véréből,
Kínzó rabság könnye hull
Árvánk hő szeméből!"
@Orica Középföldi: ez nézted már orica?

nálam benne van a napirendben a blog. ha nem is mindég lelkesdem a posztokért.

orulunkvincent.blog.hu/2014/02/07/a_koppanyfonok_sirama
@parti_giano:

Én is megnézem,vegyes, de ez most kiváló:)))
@vantaan2:

Légyszi könnyítsd meg az olvasók dolgát, jelezd máskor a szerzőt. Kösz:)
@parti_giano: Szerinted úgy van. Én olvasott vagyok.
@nincs_itt: Igen, te vagy a primitív. De valóban hagylak! Akinek ez a szórakozása, azt csak szánni lehet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem mondod? Dúsítani? Azta!? Hú apám!!! (Jártam általánosba, sőt gimnáziumba is, meg egyetemre később. Na, ezt megbeszéltük.) És nem lehet megoldani, sehogy, még uránércért sem, hogy valaki (bárki aki most is csinál ilyesmit) megcsinálja és visszaszállítsa?

Olyan okosak vagytok:))
@belgabela:

"Én olvasott vagyok."

Béla,béla...:)
@belgabela: megemelem a kalapom, nekem nem sikerült a nyolc osztály sem, te nyertél, a szférák magasságában az intellektusod, oda már nem tudlak követni.

Azt meg, hogy más majd jól megcsinyája az anyagot, az kevésbé realisztikus, főleg, ha elolvasod a szerződést. Kizárt, hogy a más által készített üzemanyagot, ivánék átvegyék, ne nézd ennyire hülyéknek őket.
@belgabela: "Én olvasott vagyok."
ez most a blikk reklámja volt?
@jaegtoer:

Ne tamáskodj. Azt nem mondta, hogy melyik könyvtárból olvas:)
@belgabela: nos, én is mondhatom, hogy össze vissza vertek, és kemény vagyok... az, hogy láttál könyvet, van könyved, láttál olyant aki olvas, semmit nem jelent! vissza olvasgattalak.. komoly pénzeket fizethetsz dokiknak, hogy ennyire feljavitottak a fizikális állapotodat! tudod verni a billentyűzetet! szellemi szinted, szorgalmad, NER kompatibilis, igazoljuk, hogy itt voltál, és megvédted a szentjeidet, munkásöröztél is egy kicsit! igy kerek!
@Orica Középföldi: Ezeknek a seggfej Putyin pincsi nemzet áruló gerinctelen orbán fanoknak?
@parti_giano: :DDD

áááááááá

csak azt mondja: őt olvassuk!
újmagyarul ez az olvasott...
@vantaan2:

Nem:)

Azoknak, akik a verseket IS elolvassák.Ne kelljen guglizni, ha nem ugrik be, vagy ismeretlen.
@belgabela:
Béluska, az olvasottságot azt nem mondani kell, AZ LÁTSZIK (ÉRZŐDIK) az emberen ...
Akinek ezt mondania kell, azt megette a fene ....
@Nyilas Mise: A ta@punkfrog: Tudom, ki az.
@Evezős:

Tudom, hogy te vagy a Nagy (tan)Könyvmester, de hidd el, nagyon sokféle könyvtár - magán - létezik:))
@Orica Középföldi: De most képzeld el! Egy takony gerincű fidesznyik elolvassa s annyira fölháborodik ,hogy betiltatná! ...ezeknek csak azért se!!!! Hazaáruló képmutató haszonleső bagázs az egész.
Emlékezz 2011-ben pl megcsonkítottak már egy verset március 15.-én! Tavaly a "Fölszállott a páva-t" tiltották be, a közrádió a "Román táncokat" nem merte bemondani! ....akkor ezeknek a hazaárulóknak ki tenni egy ilyen verset, hogy megalázzák??? Gondolkodjál már!
@Orica Középföldi: öööööööööööö

ha már a könyvekről van szó:
/a kedves vezető ehhez is ért, tényleg egy isten/

Orbán Viktor Rejtő Jenő-könyveket ajánlott Kerényi sorozatába

Bővül tovább a Nemzeti Könyvtár, a harmadik körben majd baloldali ellenzékieket is kérdeznek. Most házon belül oldották meg a dolgot.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F07%2Forban-viktor-rejto-jeno-konyveket-ajanlott-kerenyi-sorozataba%2F
@Evezős: volt egy ember, aki aztat mondta nékem, hogy az ágya alatt 3000 könyv van, mert már nem fér ki mind a polcra. d:
én valahogy így látom, de javítsatok: a gazdaság sehogy se akar úgy porogni ahogy kéne neki. Még unortodoxiaban is kellene ehhez lóvé, de az nem jon elég (nem marad eleg).
Az oroszok adnak 3000 mrd-ot, ebbol csurran-cseppen mindenkinek. Merheto lesz a magyar gazdasagra gyakorolt hatasa, zsemle a melosoknak, prositualtak a vendegmunkasoknak, alkatreszek a magyar cegektol; mindegy.
Nem utolsósorban, az orosz partner nem olyan finnyás mint a brusszeli burokratak amikor a nemzet gerincet ado vallalatokat kell kivalasztani. Mondjuk, ok se szeretik a versenyt.

Az a baj, hogy ha ez tenyleg az evszazad uzlete lenne, ezzel a csapattal akkor is csak nemzethalal jonne ki belole.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Orica Középföldi: lejárt a copyright rejtőre. a másikon linkeltem az mno címlapját:

Orbán: Zsugori alak vagyok, ha az ország pénzéről van szó

ugye, hogy mindenre figyel a mi nagy vezérünk? a könyvkiadás vénáján is rajta tartya a matatóujját. d:
@Orica Középföldi: vannak kétségeim Bolival és a befogadó szívével kapcsolatban. :D

@parti_giano: ha csak zsugori lenne, de nem bírok a feltoluló jelzők tömkelegével...és egyik sem pozitív...
@parti_giano:

"Zsugori alak vagyok, ha az ország pénzéről van szó"

Hogy nem szakad rá a nagy magyar égbolt.
@Orica Középföldi: hogy szakadna rá, ő tartja, miközben a másik kezével emeli gdp-t.
@labrabbit: hah, vagy az eddig kiadatlan művét rejtőnek: az ellopott cirkáló
@Orica Középföldi: tekintetbe véve azt a tényt, hogy a feudalizmus kezdeti időszakában a királyi vagyon volt a költségvetés is, s az általuk megcélzott államberendezkedés jellegét figyelembe véve, csak a saját zsebét félti... mivel lajos is kedvelte az aszút, s neje is érdekelt ezen területen, a zavart kis agy az egyetlen adekvát választ szintetizálta... "az állam én vagyok"...
@Sir Bates dö Hól: palota már épül, meg a rezidencia is, az új és igaz Székesfővárossal egyetemben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja, csak az egyiknek egy versailles az eredménye, a másiknak meg a budi mellé épített organikus fostartály...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te nem tudod mi az a gyarmat.
majd az oroszok megmutatják.
idióta orbán-hívő!
költözzetek keletre.
én nyugaton jobban érzem magam.
@belgabela: Remélem szereted a sugártól duzzadó gyümőlcsőt,lesz benne részed!A családodra nem gondolsz,mikor ilyeneket támogatsz?Netán tudsz valami védett helyet?
@parti_giano:

" kiss peti azé' befigyel ottan."

Meg gyufe:))
Olvastam az indexen, hogy Simon egy dologra büszke, hogy ő volt a híd anno Gy és KP között.

Erre mesélte nagyon röhögve egy akkori bennfentes, hogy annyira be volt szarva az állásfoglalástól, hogy beteget jelentett. Nem került elő, amíg ki nem rajzolódtak az esélyek:)))
@nincs_itt:
Halmozgasd csak...

Szart sem ér a tudás, ha nincs mögötte szeretet... :)
@mayree: Én meg majd normális leszek, maaayree!
Te érted is, vagy csak rakosgatod ezt a sok izét egymásután...
@belgabela: Bélám itt a haverod, egyformán setétek vagytok...
@mayree:
@nincs_itt:
Ahhoz elébb a négy egyezségről illene fogalmadnak lenni. Tudod, a egyik így szól: ne általánosíts :)
Látom ezt az írást Tel Avivból rendelték.
Kellett egy kicsit jobbikozni is benne.
Orsósviktátor az igaz hogy egy sunyi szarházi hazaáruló féreg... azonban 10 éve az EU gyarmata vagyunk és nem lett jobb, hanem rosszabb... tehát orsós ide vagy oda, nem rossz ötlet megpróbálni milyen ha orosz gyarmat vagyunk... ;)
@aaaaa1111:

45 év nem volt elég, barom!
@tristen2005: 45 évig szovjet gyarmat voltunk ez meg max. orosz lehet, bár csapatokat sehol sem látok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mert az EU gyarmatosítás 11 éve allatt csak úgy hemzsegtek nálunk az EU csapatok, te szuperzseni!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Hogy kitaláltad, hiába, téged nem tudnak átverni azok az illuminált reptilián háttérhatalmi tudjukkik! Csak ott tévedsz, hogy nem Tel Aviv, hanem Jeruzsálem, és perceken belül csöngetni fog nálad a fitymakommandó!
..ha(ly)rá hü(j)ék országa! Éljen felcsút és moszkva (tér) megbonthatatlan barátsága! Éljen a felcsúti mélytorok!
süti beállítások módosítása