Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.06. 15:03 Fabius

Viktor, te gyáva!

Pártunk és kormányunk úgy vélte, minek várni a Putyin elé térdeléssel még egy hetet, mikor kézen fogva térdel le velük kisöccsük, a Jobbik is? Nosza, hajrá, amit ma megtehetsz azt ne halaszd holnapra, eladósított orosz gyarmat nem lehetünk elég hamar. Azon nem lepődtünk meg igazából, hogy a Kovács Bélájuk óta oroszbarát Jobbik asszisztált ehhez. Elvégre ők azok, akik legmegújultabb formájukban is úgy öntik a bort ország világ szeme láttára, hogy nem nyitják ki a palackotúgyhogy a bonyolultabb összefüggések megértését nem várjuk el komolyan. 

De, hogy ÉdesViktor télakot vegyen a szavazásról, ráadásul a helyetteseivel együtt, az maga a gyávaság. 

Mert ugyan hová szaladtál, Pöttöm Szentem? A felelősség elől meglógni akkor sincs mód, ha a neved nincs ott a név szerinti szavazáson igent diktálók között. Meg teccettél határozni az ország energia és adóssághelyzetét a következő cirka ötven évre, lepacsiztál Putyinnal, mától mindenért te magad, és nem az utasításra szavazó félhülyék gyülekezete a felelős. Nem segít ezen ez a kis trükköcske, amire majd szeretnél pár év múlva mutogatni, hogy háde'te ott se vótál. Ahogy emlékszem te mindig megszöksz, mint egy puhapöcs, mikor az ég zeng, a húzós ügyek zárószavazásáról rendszeresen hiányzol, mintha ezzel megvédhetnéd a már régen nem létező pedigrédet. Hol van ilyenkor a büszke forradalmár, aki szembe néz tettének következményeivel?

Nyugodt lehetsz, a gyerekeink és unokáink is emlékezni fognak arra, hogy ki volt a XXI. század kádárjánosa. 

551 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr565801636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ő csak egy gerinctelen szar alak.
Viktor, Viktor ennél azért azt hittem tökösebb vagy. De ne aggódj a hazaárulás vádját így sem fogod megúszni. És remélem, hogy ott lehetek azon a tárgyaláson, ahol téged és bandádat a Jobbik tagjaival együtt elítélik hazaárulás vádjával. Mert ne féljetek ez nem évül el, mint esetleg a többi bűnötök. A Polt Péter nem lesz addig főügyész, hogy ezt elsikálhassa.
Azért remélem olyan cellája lesz, amiből láthatja az elítélését ünneplők tűzijátékát, és hallhatja az utcabált. Majd a hajléktalanok etessék ha kérhetem.
Ha Kádár be nem hívja az oroszokat, behívta volna Biszku. Elkerülhetetlen volt. De most eladósodni az oroszoknak, ez nem volt elkerülhetetlen. Orbán rosszabb mint Kádár.
Vajon ez az országgyűlési határozat kit, mire, és mennyire kötelez? Az országgyűlés jóváhagyta a korábban aláírt egyezményt, vagy ezután fogják aláírni?
"Ha Kádár be nem hívja az oroszokat, behívta volna Biszku. Elkerülhetetlen volt. De most eladósodni az oroszoknak, ez nem volt elkerülhetetlen. Orbán rosszabb mint Kádár."

Kádár egy gerinctelen szar volt. Rá volt szüksége a muszkának, egy megvehető emberre.
Nagyon sokáig azt hittem hogy Kádárnál mocskosabb féreg nem kerülhet a hazánk élére.
Tévedtem.
@épészmérnök: Miből gondolod, hogy a Kádár hívta be a szojveteket? Mert az akkori sajtó ezt mondta?

Miből gondolod, hogy moszkoVitya elkerülhette volna ezt az aláírást? Csak mert a mai sajtó szerint mi egy független állam vagyunk?

Félreértés ne essék, nem mentegetni akarom én ezeket a drágalátos politikusainkat, azt azért megkérdezem, mennyire a mi érdekeinket szolgálják?

Emlékszünk még a "dékétszázkilencre"? Napokig hezitált hogy bevallhatja-e. Várta a megerősítést a kágébé utód efeszbétől, hogy jól van petiKém a magyar szolgálati viszonyodat bevallhatod, de a ljubljankait nem.
Ma délben,mivel a parlementi ülést megszakították, a Dunán a Híradó ment.Egyetlen egy kép nélkül, jó bő lére eresztve beolvasták,hogy ov éppen milyen alapkövet betonoz Szegeden. Hát az má csak fontosabb, mint egy ilyen piszlicsáré szavazás! Egyébként a sok helyettes jobbkeze közül sem volt jelen egyik sem.
@épészmérnök: A mi sajátosságunk hogy demokratikusan olyan lényt választunk meg a vezetőnknek aki mélységesen lenéz és gyűlöl bennünket.
Ha jól emlékszem, nem ez az első eset, hogy viktor "ottsenemvót" a végső szavazáskor. :(

Az indexes fotón köteleslaca kinek a gépén szavaz? Mert, hogy nem az előtte levőn ...
És még ő idiótázik? :(
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Hozzád nem szólok, mer' a V'bőrön eteted a "kancsóbár" trollt. :P :D :D
facéról...van benne valami

Perverz, mocskos elit
vancat

Kedves olvasóim, Önök is észrevették, amit én látok? Hogy lassan már nem az a kérdés, ki támogatja Paksot, ki nem? Ki akar gyed extrát, ki nem? Ki akar vízlépcsőt, ki nem? És ki fogadja el a költségvetést, az egykulcsos adót,a Horthy-szobrot.

A kérdés lassan az, vannak-e, akadnak-e még olyan tagjai a jelenlegi magyar politikai osztálynak, akik nem részei, részesei, haszonélvezői, haszonlesői vagy néma cinkosai ennek a perverz, mocskos nagykoalíciós luxuselitnek?

Hogy jutottunk idáig? Hogyan juthattunk el addig, hogy szépen lassan megszokjuk, elfogadjuk, aztán hallgatólagosan és rosszallólag bár, de tudomásul is vesszük, hogy politikusaink vadászgatnak, szívogatnak, kurvázgatnak, pénzt parkoltatnak, lézerblokkolnak? Hogyan juthattunk el addig, hogy ma már szinte bárkivel beszél az ember, mindenkinek a környezetében vannak olyan választott politikai vezetők, akikről tudni/sejteni lehet, hogy komoly illegális pénzeik vannak külföldön, rendszeresen közpénzen kurvázgatnak, kokainozgatnak és elképesztő, pofátlan luxusban tobzódnak.

Ott tartunk, hogy egy mélyszegénységben élő baranyai kistelepülés polgármestere néhány napja semmi kivetnivalót sem látott abban, hogy a megengedett sebesség többszörösével, közúton ralizik tuningolt Subarujával, és ezt még videóra is veszi?

Belegondoltak ebbe, kedves olvasóim? Hogy juthattunk idáig?

Hogy juthattunk odáig, hogy Magyarország egykori honvédelmi miniszterének köztudottan és bevallottan prostituált lánya azt sejteti, hogy több politikusnak szerzett rendszeresen kurvát, kokaint. És szinte senkinek meg sem fordul a fejében, hogy ez ne lenne igaz? Ráadásul azért nem fordul meg szinte senkinek a fejében, hogy ez ne lenne igaz, mert szinte mindannyian, akik kicsit intenzívebb érdeklődést mutatunk a közélet iránt, tucatszámra tudunk közpénzből kokainozó, kurvázó, elképesztő luxusban élő politikusokról, és őket finanszírozó üzletemberekről?

Ez lenne a demokrácia? Demokrácia ez? Vagy csak egy szarul működő jogállam-szolgáltatás?

Szétkokainozott, kurvabaszó, bankárokkal és ügyészekkel vadászgató, luxusban élő, kiszolgáltatott, zsarolható, frakciókba tömörült és tömörített emberek szavazgatnak ezermilliárdokról? Majd a Parlamentben és a képviselői irodaházban elszaladgálnak az újságírók elöl? Hát, miért nem rúgja ki valamelyik tévériporter Molnár Zsolt (MSZP) lábát, és kérdezi meg tőle, hogy hová az anyádba szaladsz, amikor arról szeretnénk megkérdezni, honnan lopta a párttársad és haverod a negyedmilliárdot?

Selmeczi Gabriellától, aki mostanában már naponta több sajtótájékoztat is tart, senki, egyetlen bevállalós sajtómunkás nem kérdezi meg, tartja-e még a kapcsolat a világ legmocskosabb fegyvergyártójával, a Lockheed Martinnal, amelynek érdekében annak idején aláírásokat gyűjtögetett a Parlamentben?

Az MSZP-ben most azt mondják, pont Simon Gáborról gondolták volna legkevésbé, hogy százmilliókat rejteget Ausztriában.

És kiről gondolták jobban?

És azt kiről gondolják leginkább, hogy kokainfüggő, és fiú- valamint lánykurvákat is gyakran rendel? Vagy ilyenekből annyi van a pártban, hogy elképzelésük sincsen, melyikre gondolhat Keleti Györgyi?

Nem kéne az egész politikai elitnek kérnie maga ellen egy vagyonosodási eljárást, egy átfogó és visszamenőleges adóellenőrzést, egy drogtesztet és egy nemzetbiztonsági átvilágítást?

Ilyen szinten lealjasodott, morálisan lecsúszott és anyagilag megtollasodott, zsarolható emberekkel ugyanis még értelmesen vitatkozni sem érdemes. Semmiről. Se költségvetésről, se környezetvédelemről. Egyáltalán semmiről.

Sajnos szilárd meggyőződésem, hogy ennek a most lebukott MSZP-s Simonnak az esete tényleg csak csepp a tengerben. Ez a Simon tényleg csak egy "B kategóriás szürke kis pöcs", akinek "csak" negyedmilliárdja parkolt Ausztriában. A többi pénzrejtegető, kokainozgató, kurvázó meg egymást gyanúsan méregetve lapít, mint szar a fűben.

Attól tartok, ezzel az elittel már nem nagyon van mit tenni: vagy elhúznak - a börtönökbe, vagy előbb-utóbb mi, sokszázezren, millióan húzunk el Magyarországról. Egy olyan országba, ahol a kurvázó, kokainozó, kamerák elől szaladgáló tolvaj politikusoknak legalább nincsen minden nagyobb pártban stabil kétharmados többségük.
vancat
Azért most kíváncsi leszek Gábrielünk hogyan fogja kimagyarázni a Jobbik szerepét ebben a cirkuszban. Mert hogy lesz magyarázata az biztos.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Köszönöm! Volt szerencsém vasárnap végigélvezni. Ökölbe szorul a gyomrom! ov tanácsadója?
Ha mást nem tud kitalálni, akkor elkezd Gyurcsányozni, mert az mindenre jó, azzal mindent meg lehet magyarázni.
A Mindenórás Tábornok remélem ezt fogja használni a kampányban. Ez mindent kifejez hazaáruló lényéről. www.youtube.com/watch?v=tAmQ8ujsLjs
Ez valami eszméletlen. Az bejelentés és a szavazás között pár nap volt. Ennyi alatt lezavartak egy több évtizedre ható, stratégiai döntést. Ez akkor is tömény idiótizmus lenne, ha amúgy a döntés rendben lenne.
Mi történt a Mandinerrel? Kerestem volna valami vérnyomásemelőt délutánra és nekem nem jön be.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "És remélem, hogy ott lehetek azon a tárgyaláson, ahol téged és bandádat a Jobbik tagjaival együtt elítélik hazaárulás vádjával. Mert ne féljetek ez nem évül el, mint esetleg a többi bűnötök."

Én is ezt szeretném látni, de sajna akárhogy kutakodom az ellenzék soraiban, közel és távol sem látok egyetlen egy figurát sem, akinek lenne hangyányi töke hozzá, hogy egy estleges váltás estén úgy "látatlanban", -úgymond véletlenül- a tisztogatás előtt néhány büntető tényállás estén az elévülési időt megduplázza,triplázza,Enélkül ugyanis ezek csak bele fognak röhögni a pofánkba..
Kocsiban ülve hallgattam a SimicskaFM-et, de csak arról volt szó benne, hogy a kormány megszavazta az újabb rezsicsökkentést.

Nem csak Orbán a gyáva, hanem az egész Fidesz-banda, oligarchástól, Habonyistól, mindenestől.

Ha én akarok valamit, és megcsinálom, akkor VÁLLALOM!
Ilyenkor hol a kuruc virtus? (köp egyet)
be szép is lenne........

Emlékeznek még Bős-Nagymaros parlamenti vitájára? Abból egy év múlva rendszerváltozás lett
bos1

Pakson meg atom lesz.

444.hu/2014/02/06/emlekeznek-meg-bos-nagymaros-parlamenti-vitajara-abbol-egy-ev-mulva-rendszervaltozas-lett/
@E.Csaba: Érdekes módon 2010 előtt az az idióta Schiffer fel tudta jelenteni a Gyurcsányt Sukoró ürügyén. De most valamiért nem töri magát az a nímand. Mert tényleg arra lenne szükség, hogy néhány tényállás esetén az elévülési idő hosszabb legyen, mint Polt mandátuma. Most ha véletlenül nyerne is az ellenzék, a Polt be van betonozva, és tudni fogja, hogy miért kapta a főügyészi állását.
De szerencsére a hazaárulás tényállásának elévülése hosszabb ideig tart, mint Polt megbízatása.
Fabius, ez jó lett.

Szívemből és a fejemből írtál.
@Myrath: "Nem kéne az egész politikai elitnek kérnie maga ellen egy vagyonosodási eljárást, egy átfogó és visszamenőleges adóellenőrzést, egy drogtesztet és egy nemzetbiztonsági átvilágítást?"

De igen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Emlékeznek még Bős-Nagymaros parlamenti vitájára? Abból egy év múlva rendszerváltozás lett"

1998-ban, a Bokros-csomag után a dolgok kezdtek helyrejönni, és a maszop-szadesz koala nyerésre állt.

Január végén Horn úgy gondolta, már be van biztosítva a győzelem, és újból elővette, leporolta a nagymarosi építkezés tervét.

Egy hónapra rá az ellenzék (főleg az mdf és a kisgazdik) szerveztek egy bazi nagy tüntetést. És láss csodát: a maszop elvesztette a választásokat.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "Érdekes módon 2010 előtt az az idióta Schiffer fel tudta jelenteni a Gyurcsányt Sukoró ürügyén. De most valamiért nem töri magát az a nímand."

Ez meg miféle előítéletes hülyeség, barátom.

" a nemzetközi szerződést kihirdető javaslat ebben az állapotában nem kerülhet a Ház elé. Ha ez mégis megtörténik, akkor az ellenzéki párt „jó eséllyel” az Alkotmánybírósághoz fordul majd – közölte a politikus."

lehetmas.hu/hirek/150288/eljarasrendileg-is-problemas-a-bovitesrol-szolo-javaslat/
@épészmérnök: "1998-ban, a Bokros-csomag után a dolgok kezdtek helyrejönni, és a maszop-szadesz koala nyerésre állt."
Nyert is volna, ha csúti patkány nem áll össze torgyánnal. Az volt az első hazaárulása.
@épészmérnök: Az MSZP a 98-as választást leginkább a Tocsik-ügy miatt vesztette el. Ez a végtelenül sötét népet akkor is sokkal jobban érdekelte, hogy valaki 800 milliót (10% sikerdíjat) keresett jogi tanácsadással, mint hogy milyen szempontok szólnak egy vízerőmű építése ellen vagy mellett. (Mellesleg pont mint most.) Orbánék ezt is jobban csinálják, egyszerűen csak az arcunkba szarnak.

(Ja és még annyit, kellene-e ma atomerőmű bővítés, ha lenne Bős-Nagymaros?)
@épészmérnök: Mert biztos benne, hogy az alkotmánybíróság "jó eséllyel" tárgyalásba sem veszi a beadványát. Hol van a "tökös" Schiffer gyerek, és miért nem fordul az ügyészséghez hazaárulás vádjával? Az LMP végképp leszerepelt a szememben. A Schiffer egy egyszemélyes párt elnöke maradt.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Nem fontos "kihegyezni" Polt "úr" mandátumára.Néhány jogász ha nekiülne, megtalálná azt a néhány tényállást mittudomén:hűtlen kezelés,sikkasztás,hatalommal való visszaélés,közvagyonnal kapcsolatos dolgok,stb.Ezeknél cirka 15-20 évre hosszabbítani az elévülést.Polt egy ideig szarakodhatna, de egy idő után rájönne, hogy maga alatt vágja a fát és meghajolna, ehhez kellően gerinctelen, mint látható.Nekem még mindig az a problémám, hogy nincs egyetlen muksó sem, aki bele merne "állni" a dologba, pedig ha látná a közvélemény, hogy van miért elmenni szavazni, akkor mozdulna.Most csak az látszik, hogy van egy védekező ellenzék, holott neki kellene támadni..Schiffer meg, nos igen...ugyanaz nálam mint Gaskó a Liga-ban.Az is évekig gördülő sztrájkolt, most, hogy kifizette őt azzal a 3,5 milliárddal Orbán őket, azóta kussol.
Mondjuk ezt is hozzá lehet írni a kormány bűnlajstromához. index.hu/belfold/2014/02/06/ingyen_adta_at_a_fidesznek_a_800_millios_kampanyt_a_kormany/
Ebből már többszörös életfogytiglan is kijönne...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Az igazi hazaárulás ez:

Az MSZP-kormány úgy halmozott fel irdatlan nagy 13 476.5 milliárd forint (4,5 db Paks II-nyi összegű!) többlet kamatos államadósságot az adófizetők terhére, hogy közben még tetemes értékű nemzeti vagyont is elprivatizáltak áron alul (reptér, MOL, Postabank, MÁV-Cargo, Matáv, Antenna Hungária, gáztározók, közművek, stb.), és az azok után befolyt összegnek is hűlt helye, és az unokáink is fizethetik a kamatokat.

www.mnb.hu/Root/Dokumentumtar/MNB/Statisztika/mnbhu_statisztikai_idosorok/mnbhu_nemz_modsz_idosorok090107/adossag_hu.xls

tinyurl.com/al53oqz

Államháztartás nem konszolidált adóssága
2002Q2 (2002 2. negyedév) 8,919.3 (milliárd forint)
2010Q2 (2010 2. negyedév) 22,395.8 (milliárd forint)

22 395.8 milliárd forint -
8 919.3 milliárd forint =
13 476.5 milliárd forint

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
@E.Csaba: Sajnos az a nagy baj, hogy a Mindenórás Tábornok időben megvette ezeket az embereket. Ráadásul még olyan törvényeket is el fogadtak a segítségükkel, amiknek teljesen elfogadhatatlanoknak kellene lenniük, ha már ők képviselik a munkavállalókat. A gyengébbek kedvéért a sztrájktörvény és az új munkatörvénykönyv tartozik ezek közé.
@wallenberg8805: Megjött az első troll. Nem a főnököd ganéságát próbálod védeni, mert azt nem tudod, hanem egyből elkezdődik a terelés. Pedig ez most kimagyarázhatatlan.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

13 476.5 milliárd forint az kicsit több mint
3 000.5 milliárd forint, ezt még a Gyurcsány vezéretek sem merné kétségbe vonni.
@Marcellusca:
Igen, jól emlékszel, a másik posztban írtam én is, hogy SOHA nincs ott, mikor valami büdoset, erkölcstelent, vagy égbekiáltó gazságot kell megszavazni! Soha!

De most még a seggében bújkálók is elkerülték messzire a szavazást.
Kik voltak ott?
A felcsúton castingolt, szolgalelkek. Akikre majd mutogatni fog, hogy megszavazták.

Pl. Pokorninak sem volt vér a pucájában ... ennyit arról, mikor embernek akar mutatkozni. Az se igaz,a mit kérdeznek!
@wallenberg8805: Gané, ki is vezeti az MNB-t? Anyáddal szórakozz inkább szarházi komcsi.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ez annál is nehezebb, hogy a felmérések szerint a Jobbik szavazói utasítják el legnagyobb arányban az oroszokkal kötött paksi paktumot. (Persze a talpas szavazók nyilván nem ismerik azokat a nyomós érveket, amelyek vonáékat motiválják)
Nem volt jelen a szavazáson:

- a megállapodást Moszkvában megkötő Orbán Viktor kormányfő
- a két miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt és Navracsics Tibor
- Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár
- Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter

(a DK, köztük Gyurcsány; Mesterházy... az ő hiányzásuk itt kevésbé érdekes, de nem ártott volna ott lenni és tiltakozni/nemmel szavazni)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Nem hiszem, el, hogy - mint Györgyi Kálmánnal is történt anno, az első fidesz érában - ha egy kedéyles este majd felkeresi otthonában néhány ember ezt a bongyorfejű (apukám szokta mondani: ahol hullám van, ott víz is van!) poltot és elbeszélget vele egy kis ideig, aminek eredményeképpen másnap ő lemond.
Hidd el, lenne miről társalogni.

Ezeket más módon eltakarítani nem lehet. Ne szépelegjünk, mert akkor még ötven év múlva is itt tartunk, csak a Gázsi gyerek valamelyik balkézről világra pottyant kumdzsongun-ja lesz a király!
@wallenberg8805: Sajnos kevesen vagytok egyelőre és a terelés valós érvek nélkül nagyon nehéz, és a vita is. Mert most a poszt a Mindenórás Tábornokod és közvetlen sleppjének gyávaságáról szól. Ja, és ugyanezt üzenem @grommite kollégádnak is.
@wallenberg8805: Ahhoz már lusta voltál, hogy azt is elolvasd, hogy hogyan és mitől nőt meg az adósság.Volt pazarlás, de nem rendszerszintű lopás mint most.Ment a nyugdíjra,13 havira, autópályára, IMF-hitelre, aminek egy jó részét el sem költötték.14-et írunk, Apátok miért nem nyomozta ki az elmúlt négy évben, ha volt mit?Pedig ők az elszámoltatás kormánya.Nincs mit elszámoltatni?
Ők négy év alatt beszedtek 2700milliárd plusz adót, 3000milliárd tőkét, és 3000milliárf új hitelt vesznek, fel és most ne menjünk bele egyéb nyalánkságokba.Már ez 8700 milliárd,aminek egyenlőre nincs eredménye.A GDP most érte el a 2011. évit talán.Kilopja a szemed Apád és tapsolsz hozzá...
@E.Csaba:

Az elvtársak megkérdezték az embereket hogy azok akarnak-e 13 476.5 milliárd forint többlet kamatos államadósságot fizetni kamatostul évtizedekig azért hogy az MSZP még néhány évig hatalmon lehessen? Nem emlékszem.
@wallenberg8805:
Hogy jön ide, a poszthoz (PAKS), amit idefirkáltál szerencsétlen, dislexiás fideszrabszolga?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Bazz, ennyi ideig tartott a narancsbolsi pártközpontban, amíg az igazítás átment és a balfaszoknak kiadták a mai mantrát?
Romlik a szintidő, lazsálnak a pártcsicskák...
Evégre mégsem kezdhette a kreténje azzal, hogy:
"HURRÁ!
OROSZ HITELGYARMAT LETTÜNK!
UNOKÁITOK IS FIZETNI FOGJA!
ÉLJEN A SZOVJ... IZÉ, OROSZORSZÁG!"
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

A 13 476.5 milliárd forint többlet államadósság és annak a kamatai az szerintem elég valós érv, de megkérdezheted az MSZP-s lakossági fórumon a többi prolit hogy ők szívesen fizetik-e a kamatokat a pártjuk által felhalmozott államadósság után.
@Evezős:

Ti tüntettetek egy színpadon a Kossuth téren a Fidesszel mindannyian együtt Jeruzsálemért, ott volt a Mesterházy meg a Rogán is. Egy banda.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: A @grommite nick által belinkelt index szavazás fél 2-kor indult. Én 2-kor szavaztam, akkor még kétszer annyi voks volt Paks mellett. Aztán valakik rárepültek...
@wallenberg8805: Mocskos hazaáruló orosznak bepucsító csicskának nem kéne kiejteni az elvtárs szót.
@borzzz:
Mindig is mondtuk, hogy annyi felelősségvállalási képessége van, mint a 4 éves Pistikének, az oviban.
Később majd magyarázza, hogy ő ott sem volt, meg sem szavazta, őt ezért nem is érti miért támadják...
Szánalmas bolsevik csürhe ez csak, világ életükben sunyi kis csicskák voltak, KISZ geciként, Liberális alelnökként és ma is.
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

A gyurcsányista trollok pofáznak, miután vezérük nyakig eladósította az országot és áron alul elprivatizálta a nemzeti vagyont, de majd nem a Gyurcsánynak kell a milliárdjaiból kamatostul visszafizetni, hanem nekik!

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
@wallenberg8805: Szarházi. Eladtátok az országot, s itt vered a nyálad? Ettől undorítóbb viselkedést még nem láttam.
@wallenberg8805: Tudnék veled számokról vitatkozni, de ez sajnos már "csak" sokadlagos probléma.Ha nem érzed a két időszak közti "mínőségbeli" különbséget,-a trehányság és szabadrablás között- akkor nincs mit mondanunk egymás számára.
@Habakuk999:

Nem szakad le a plafon, az MSZP-kormányok propagálták a paksi bővítést az oroszokkal, még határozatot is elfogadtak az ügyben, szemét szélkakas banda!
@borzzz:
Csicskákat ugrasztották, mert hát dolgozzon a szolganép a forintocskáért... Ha már segget nyalni tartják őket, csillogjon az a tompor!
@Habakuk999:

Melyik kormány adta el áron alul a repteret, MOL-t, Postabankot, MÁV-Cargot, Matávot, Antenna Hungáriát, gáztározókat, közműveket, stb? Hol a pénz komcsi?!
@E.Csaba:

Nem tudnál a tényszámokon vitatkozni.
@wallenberg8805: Leszarom az mszp-t és az összes tolvaj gazembert, ugyanolyan mocskos banda, mint ti vagytok.

De te milyen ember vagy? Tapsolsz a tolvajoknak és valóban hazát elárulóknak.

Vadbaromnak se vagy jó, annak van gerince.
@Habakuk999:

Az MSZP és a Fidesz ugyanaz a párt, mindkettőt Tel-Avivból írányítják, csak a Jobbik nemzeti párt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Már kiketreceltem, de ez nem fideszcsicska, ez valami frusztrált nácigyerek. Gondolom, vagy a vasággyal együtt harminc kilós, szemüveges, vagy a másik szép példány, a száznyolcvankiló háj és két elemi-típusból. Azokat szokták újabban "IQ-fighterré" képezve a neten harcoltatni ....másra nem jók.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Szia. Nem értem, miért. Ugyanúgy nem értek eggyet wallenberg terelésével, ahogy te. Kollégája meg biztos nem vagyok, semmilyen értelemben :)
Belinkeltem az indexes szavazást, ami tök jól illusztrálja @hun-bug véleményét, arról mennyivel erősebb a polgárokban az irígység a racionalitásnál.
Bátor 'legény a mi főnökünk,de a lényegen nem változtat semmit és még azt sem mondhatja majd a tárgyaláson:"mindent parancsra tettem"!!!

"Négy napja már, hogy nem ettünk és
Lee Van Cleef csak ennyit szólt: „Hej, hejhejhej,hejhejhej!”
Lee ilyen fiú.

Hogy átmentünk a városon és lőttek ránk,
csak ennyit szólt: „Hej, hejhejhej,hejhejhej!”
Lee ilyen fiú.

Oregonban, hogy vállonlőtték - bár látszott rajta,
hogy fél nagyon - csak ennyit szólt: „Hej, hejhejhej,hejhejhej!”
Lee ilyen fiú."
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Az, amelyik a cionistákhoz hűséges a magyarok helyett, tehát az elmúlt 24 év kormányai.
@wallenberg8805: Komcsi ganaj, ki is ment ki MOSZKVÁBA, leszopni egy KGB EZREDES faszát???
"Egy utcasarkon megdögleni,
hogy előreküldesz négy másikat,
ilyet csak Lee tudott."
@wallenberg8805: Oszt szerinted ki az anyádpicsája volt pl a cementipar privatizás szakértője?

Igen, jól sejted, Matolcsy bátyád.

Baszod. te még komcsinak se lenne jó, azok is kékvérű arisztokraták hozzátok, gyáva férgekhez képest.

Aki védi ezt a bótot, az szemét szar alak, embernek nem nevezhető.
@wallenberg8805: bruhaha!
akkor most megyek és rádkalibrálom a HAARP-ot
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

polthoz:
egyszerű hivatal átszervezéssel úgy ki lehet rúgni, hogy meg sem áll a csillagig, mint bűnpártoló és tettestárs.
csak ész kell meg egy kicsi csavar.
@wallenberg8805:
Olvass, oszt rájössz, hogy még mennyi tanulnivalód van! Kezd a szövegértéssel... Téged elnézve, az oktatási rendszer csődje érthető, teljességgel.
@wallenberg8805: Toábbra is terelsz. A poszt nem erről szól, hanem a Vezénylő Tábornok gyávaságáról, ha ezzel kapcsolatban nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor inkább ne írj semmit.
@wallenberg8805: Ja, értem, te egy Jobbik szimpatizáns vagy, így már érthető...:-)Bocs,akkor csak ereszd ki a dühödet és azután kisimulva kiléphetsz:Megvárjuk....
A komcsi politikusok cégei 6,5 milliárdot kaptak Pakstól, aztán amikor az Orbán elzárta előlük a pénzcsapot, hirtelen ellenzik a paksi bővítést.
@Evezős: és a csontokat még nem is számoltuk bele.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): @vitéž munkášőr: @Habakuk999:
Embörök!
Egy ma délután, frissen regisztrált fideszkurvához lealacsonyodni?
Nem tartotok tőle, hogy olyan lesz a lábatok? Belelépek, oszt összekeni...
Ideküldték a szolgalelket... ostoba is... demagóg is... felbassza az agyatokat a mellédumálása... kell ez nektek?
Disznóval birkózni....
@wallenberg8805: Jobbik pártvezetésből tetszik itt lenni? Mert a Jobbik szavazóinak 3/4-e nem támogatja Paksot.
@wallenberg8805:
2000-ben?
Ostoba vagy Bélám, legalább olvasni tanulj meg te!
2000-ben, pont az Orbán-kormány alatt kapta az első megbízását!
Hülyének lenni divat nálatok? Vagy szimplán IQ light vagy???
@borzzz:
Majd most! Hülyének lenni pártfüggetlen...
Ilyen emberek a hétköznapokban szabadon mászkálnak?
Remélem bicajjal jár, evégre EZ magától nem találna haza...
@borzzz:

"__Nem volt jelen a szavazáson:

- a megállapodást Moszkvában megkötő Orbán Viktor kormányfő
- a két miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt és Navracsics Tibor
- Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár
- Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter

(a DK, köztük Gyurcsány; Mesterházy... az ő hiányzásuk itt kevésbé érdekes, de nem ártott volna ott lenni és tiltakozni/nemmel szavazni) ___"

mindahányan elvonultak megbeszélni a továbbiakat, ha már ilyen jól alakultak a dolgok.
@Penivaldes:
Azuk már régen nincs. Csak kollagénes vázrendszerük.
@wallenberg8805: Mielőtt tahótlanítanálak, mond már meg, hogy a linkelt képen mért tűnik neked bohócnak Gyurcsány? Az a kép Moszkvában készült, ahol hivatalos látogatáson volt a miniszterelnök.
Ja és Ő nem ment le kutyába, mint a Bonsai Duce.
@wallenberg8805: no pubi! mivel látod, itt ilyen cionista izé, vagyis New York - Tel-Aviv tengely dominál és arra törekszik, hogy e'vegyék az ásványvizet, a szívcsakrát és a rektum mariánusztot, levonhatod a konklúziót, hogy a faszpumpás helótageci prosztók pártja a hatalom közelébe sosem kerülhet. ezt így akarja a sor(o)s, szóval jobban teszed, ha elindulsz Kazahsztánba zsidót futtatni:

4.bp.blogspot.com/-LP1Wk6CoF4g/UTRghvSiPaI/AAAAAAAAAp0/ZnIKotMpxPE/s1600/borat16.jpg

alternatíva: te is keresel egy kötelet
@jaegtoer: A Mesterházynak volt igazolása, ma érkezett haza az Egyesült Államokból.
@wallenberg8805:

"_Nem szakad le a plafon, az MSZP-kormányok propagálták a paksi bővítést az oroszokkal, még határozatot is elfogadtak az ügyben, szemét szélkakas banda! "

Csak szólok, hogy az anyád picsáját! mint nyomós érvet felsorakoztatva amellett, hogy semmi közöm a szocikhoz, vagy a libsikhez, oszt mégis úgy gondolom, hogy amit a Főnök csinált, az nem csak elítélendő, hanem jól megvilágítja sunyi, alattomos, és gerinctelen voltát elveiben, tetteiben és mondandóiban.

még egyszer, hogy el ne feledd: lankadatlan szorgalommal menj a picsába. a melyikbe kérdésedre az elején keresd az eligazítást.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ezt szerintem nem a Szentkirályiból küldték. kínai faszpumpája van, rászorult, azt most nyíg
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Engem most kifejezetten zavar, ha megjelenik egy gerinctelen takony terelni.
@gazoló: Tudod, nagyon kíváncsi lennék, hogy a Cseh Tamás - ő szerencséjére már nem érte meg ezt aszégyent - és Bereményi félék ugyan hogyan élik meg ezt az egész fideszesdit?
nnna, egy újabb egypálcás troll.
@wallenberg8805: "Nem szakad le a plafon, az MSZP-kormányok propagálták a paksi bővítést az oroszokkal, még határozatot is elfogadtak az ügyben, szemét szélkakas banda!"

Kismókus, az mszp-kormányok nem propagálták, hanem jóváhagyták, hogy kezdődjenek hatásvizsgálatok Paks bővítésével kapcsolatban.

Igen, valószínűleg ők is akarták, DE mégis betartották a demokratikus döntéshozatal szabályait. És ez minőségi különbség.
@wallenberg8805: "Ti tüntettetek egy színpadon a Kossuth téren a Fidesszel mindannyian együtt Jeruzsálemért, ott volt a Mesterházy meg a Rogán is. Egy banda."

Ja, hogy te egy antiszemita náci vagy? Kérlekalássan, már nyitom is a tahóketrec ajtaját, szíveskedj befáradni.
@épészmérnök: Lótúrót, abban teljesen igaza van a takonypócnak, hogy a szocik ugyanerre az eredményre jutottak volna, ha ők vannak döntési helyzetben.

Mi a büdös lótúrót kell hazudni magadnak Épész?

Te ettől sokkal többet érsz, mint hogy egy árva karakterrel védd azt a mocskos bandát is.
@Habakuk999: @vitéž munkášőr:
Mocsok egy fantáziátok van... Tul.képp perverz állatokkal vagyok itt körülvéve??? :)
Komolyan, megér ennyi karaktert ez a kis provokátor, akivel tesztelnek bennünket?
Lehet, hogy Fab volt.... :D Amilyen!!!
@wallenberg8805:

"_A komcsi politikusok cégei 6,5 milliárdot kaptak Pakstól, aztán amikor az Orbán elzárta előlük a pénzcsapot, hirtelen ellenzik a paksi bővítést. _"

ha ennyire tájékozott vagy akkor nem szép tőled, hogy elfelejtetted megemlíteni, hogy mennyi év alatt (nem 1 nap, mint simicska kösszkgépje) valamint azt, hogy a komcsizott pali ért a szakmához. de nem rombolom a közérzeted tovább. kézcsókom a kedves mamának.
@épészmérnök:
Na, pont így látom én is, mindenről a zsidók jutnak eszébe. Ezért raktam ki én is.
Hülye ez, szegény, éppen csak nem énekel ....
jajjjj, a szárnyas most harminc méter mélyen lapít, a vagy most írják számára a magyarázkodó szöveget, erre ezt a másik barmot etetitek?
@Secnir:
Kishitű... láthatnád a jobb oldalát is a dolognak!
Van munkája, hisz MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!
Ma regisztrált... evégre... :D
Látom, jól szórakoztok:-)
Én is a sub kavics magyarázatára vagyok kiváncsi:-)
@Evezős:

"Hülye ez, szegény, éppen csak nem énekel .... "

látod, minden rosszban akad valami jó.
@Habakuk999: Tudod, hogy mi a véleményem az energiákról. Nem ez itt a kérdés. Hanem az, hogy az egyik bagázs, akármilyen korrupt, szar, stb., de mégiscsak betartotta a törvényt, és nem két hét alatt zavart le egy olyan döntést, amelynek csak a technológiai és gazdasági előkészítése évekbe telhet, az ezt követő, a demokráciában elvárható társadalmi vitáról nem is szólva. A szocik megszavazták azt, hogy kezdődjenek hatásvizsgálatok Paks bővítéséről, és ez azt is magában foglalja, hogy különböző szcenáriókat végigszámolnak, és azután választanak ezek között. Paks esetében nem volt semmiféle alternatíva.
@wallenberg8805:
" csak a Jobbik nemzeti párt."
A zsobbik,mint nemzeti párt?Nofene!simliska már nemzet?Gondolom címere, a közpénzt markoló markoló,kedvenc háziállata, a zsobbikos vona-korcs.
Na menj a búbánatos kúrva zsobbikos anyádba kiskancsó.
Tud valaki linket, hogy mit mondott ma simon, honnan van a pénze?
A Cinkről loptam:

Én: Meghalt a Jörg haider, de előtte kiderült, hogy buzi.
UP: Szopatsz, mi?!
Én: Nem, komoly.
UP: Ja, Amerikába meg néger az elnök.
Én: Ja-ja, már a második ciklusban.
UP: Elmész te a picsába, Coloradoban meg szabad füvezni, mi?
Én: De tényleg.
UP: Haggyá, má' a faszomba, a Balaton jegébe meg Hummeresek szakadtak be.
Én: Jaja, Makónál meg szándékosan rendőrt gázolnak.
UP: Jó, a ruszkikat meg visszahívtuk, hogy hozzanak megint atomot? Nem érek én rá komolytalankodni.
A fidesz nem alaposan végigelemzett és -számolt alternatívák közül választotta ki a legjobbat, hanem indoklás nélkül lenyomta a torkunkon a saját döntését.
@épészmérnök: A szocik megcsinálták az m6-os hatástanulmányait is, oszt láthatjuk milyen prímán döntöttek.

Épész, álságos dolog ez, egymás közt ne kelljen már terelni.
@Sir Bates dö Hól: arról nem beszélt, csak annyit mondott, hogy "Jóhiszeműen hibáztam, amikor a vagyonnyilatkozatomat nem kellő alapossággal töltöttem ki."

Valszeg valami 18 ker. umbuldából "gyüjtögette".
@épészmérnök: "A szocik megszavazták azt, hogy kezdődjenek hatásvizsgálatok Paks bővítéséről, és ez azt is magában foglalja, hogy különböző szcenáriókat végigszámolnak, és azután választanak ezek között. Paks esetében nem volt semmiféle alternatíva."

Mindenféleképpen az atomot tolták volna ők is. Alternatíva az, hogy honnan kapnak többet (francia, amerikai, dél-koreai, orosz cégtől). Ne kergessünk már ábrándokat, majd pont a cocik (puch) hagynak ki egy ilyen bulit:-)
@Sir Bates dö Hól: Nem, engem is érdekel. Nem ér annyit Angyal véleménye, hogy kivegyem a tahósításból, kb a csúszómászó szintjét hozná.
@jaegtoer:
Hogy te milyen kis udvarias vagy... leginkább a "qrva annyába" küldtem volna el, de én csak egy proli tahó informatikus vagyok... vidék, a postagalamb is csak hetente egyszer jár felénk... mégiscsak hányadék ez a csürhe...
Azé ráfér apofájára ,hogy nem megy be szavazni a kancsó. Hogy egye meg az álmomat mikó szarral álmodok !!!
@Spániel: nem hiszem el, hogy nem tudnak melléb@szni egy nem-analfabétát, aki elmondja, hogy mit hazudjon!... ez az mszp alkalmatlan mindenre:-)
@Habakuk999:

Nem igaz,hogy nem érzi az aktuális 'nyallerkórus az 'errort!!!Tán reggel a tükör előtt vagy a neten szörfölve...Kurva szar lehet amikor megtapogatja a derekát és nincs benne csont...az egész test csak egy nagy nyelv...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ejj, látom rodi betette a bogarat a füledbe a crash test dummie-król :-)))
Mi a rák van gábriellel? Ma nincs erkölcsi útmutatás???
@Evezős: ezért fiatal demokraták, a fiatalon a hangsúly....)
@Penivaldes:
Nono... libsibolsi népség tanyázik itten! Bármit... :D
@Habakuk999: Ezt most egy kicsit rövidre zártad:)
Paksot legalább 3 felé kéne választani:
1. energiaellátás a jövőben (kell-e nekünk a zatom)
2. finanszírozás, megvalósítás módja
3. döntéshozatal (hatástanulmányoktól, szakmai és társadalmi vitákon át a parlamenti felhatalmazásig, végül a kormánydöntésig - itt mintha nehány lépcsőfok kimaradt volna
@Habakuk999: :-) milyen "vélemény"?!?!... az sose volt neki:-)... a központi magyarázatra vagyok kiváncsi, hogy mit képesek összerakni/kitalálni, hogy mennyi kreatívitás van bennük:-)... csak kiváncsisáh:-)
A turul bagázs ma bemutatkozott !!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Hogy te milyen kis udvarias vagy."

te most gúnyolódsz?

imhol:

"Csak szólok, hogy az anyád picsáját! mint nyomós érvet felsorakoztatva amellett,
[...]
még egyszer, hogy el ne feledd: lankadatlan szorgalommal menj a picsába. a melyikbe kérdésedre az elején keresd az eligazítást."

varanus.blog.hu/2014/02/06/viktor_te_gyava/fullcommentlist/1#c21622398

ha ez udvariasság, akkor át kell gondolnom némely szófordulatot:D

(gondolom kimaradt:)
@borzzz: Ja, és azt leszarom, hogy a döntési végponton a kormány fidesz, maszop vagy kétfarkú kutya, nincs jelentősége
@Ómacicka Bábó:
Még szoknia kell a ruszkicsicska szerepet! :D
Hamar megbarátkozik vele, majd jön, oszt védi a védhetetlen elkurvulást! Sorba áll a Patikába, vazelinért...
Csak a sál legyen meg, Vonának.
@borzzz: Nem kérdés, hogy ez kellene.

Csak tudod, a szociknak ugyanúgy nem számít semmi, csak a sáp, erre jó példa az m6.

Egyébként igazad van, a döntéselőkészítés fázisaiban.

Tegnap szó volt itt Kunhalmi Ágnesről, mint a szocik új, tiszta és üde oktatásügyekért felelős szakpolitikusáról.

Az életútját végignézve sok mindenhez ugyan nem érthet, de az oktatáshoz aztán végképp nem, ha csak az iskolapadokban eltöltött időt nem fogadjuk el aktív szakmai tevékenységnek.

Nincs hozzáértés, csak a celebség megy.
székely zászló és kalocsai matívumok az olimpiai formaruhán... atomizálódom, komolyan. valaki egy szabad elektront?

cink.hu/a-feneken-kalocsai-minta-a-homlokon-szekely-zaszlo-1517404766
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): ez mi ez? csak belelestem 60' körül, elég sokkoló volt - ha jól sejtem lengyel partizánok kontra SS kontra transzport...
@parti_giano: a székely zászlós sapka mindenkin van, vagy csak a székely származásún?
@parti_giano: tőlem aztán lehet. majd szurkolok nekik. már alig várom.
jobbik a fidesszel együtt szavazza meg paksot, erre a jobbiktroll jön hogy az mszp meg a fidesz ugyanaz

hö?

ez egy valóságshow, és valahol röhögnek a népek
tutira
@parti_giano: gyönyörű. ott sincs senki, aki azt mondaná, hogy köszi, de nem vagyok székely? se kalocsai ratyi?
@épészmérnök: illés elsunnyogta, mert bevallotta, hogy ellenzi paksot.
@épészmérnök: ott volt hatástanulmány - szcoci rendelésre - csőstül
@parti_giano: "nem vagyok kormánytag" LOL! de legalább nem futott el, az is valami manapság...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Mi ez a videó? Nekem az jön ki, hogy "ez a videó nem érhető el a te országodban."
@parti_giano: :))) még szerencse, hogy ekkora tudósok ülnek a parlamentben
@aritus: basszus, aritus

hvg: népszavazással nem kéne megtámogatni ezt a döntést?
wittner: nem, nem. ne haragudjon, laikus emberek döntsenek az atomreaktorról?! ez nevetséges!
hvg: ön is laikus!
wittner: öö... nem vagyok fizikus, de azértnekem vannak barátaim, akikkel beszélgetek...
hvg: de másnak is lehetnek barátai. miért nem dönthetnek az emberek?
wittner: ne haragudjon, nem fogok magának szabadelőadást tartani, megszavazom és kész!
Ami a szavazásról hiányzókat illeti: Orbán, Semjén, Varga és Navra lehet, hogy már Szocsiban tanulmányozza, hogyan kell egy állami gigaberuházást orosz módra intézni.
@épészmérnök: valami háborús film. belenéztem, elég látványos, később meg is nézem. keress rá a filmcím szerint, talán kidob valami nézhető verziót a google
@borzzz: "A kommunikációs igazgató arról is beszélt, hogy a magyar csapatok elégedettek szállásukkal, bár az első napokban akadtak problémák a szobákkal. Szabó Milán és Simon Ágnes például olyan szállást kaptak, ahol 13 fok volt éjjel, amit később szálláscserével oldottak meg. Ezzel azonban nem szűntek meg a problémák, mivel az új szálláshelyükön nincs bekötve a konyhában a víz, nincs kés és vizespohár."

és még ezek fognak itt atomerőművet építeni?:)
@wallenberg8805:
Orbán szétloccsantja egy kiskutya fejét egy tömör vasruddal, akkor az nem baj, mert a Gyurcsány is azt tette. Csöbörből bazi nagy dézsába kerültünk, és ez már kibaszott nagy szarság. Majd a gyerekemnek el kell tartani másfél nyugdíjast, bele is fog gebedi. Hova tette Orbánka a pénzt? Simicska, Mészáros L. stsdion, etc...
@borzzz: orbán szegeden tette le az alapkövét annak lézerközpontnak, amit majdnem elcsesztek. hihetetlen pofátlan.
@parti_giano: a büdös öregasszonyt jól megverte az isten. most nekilátott s ő veri...
@miva?:

A 'zigazi "felkínálom"/'withoutvaseline'/ csak a fityesz diadal után fog megtörténni a 'dzsobbik részéről!!Olyan lesz a 'fijjuknak,mint a nász "torgyi'papával!!!vagy,mégolyanabb!!
@vitéž munkášőr: Lengyel partizánok vs. whermacht. A sorozott whermacht katonák. szemszögéből.
Amikor az SS patkány lelövi a kislányt, a whermacht hadnagy az oldalfegyveréhez nyúl.
@parti_giano:
Szerencsétlen némber ez csak... Ennyi ésszel... kapálni mégse mehet, melegen tartják...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: érdemes megnézni a videjón, milyen arcot vág a kérdésre, ön is laikus. és utána nagyon ideges lett. d:
@parti_giano: ezt kölcsönvettem egy haveromtól:

"Ilyen gerinctelen féreg, igen.

Mink itt Szegeden nagyon jól emlékszünk, hogy a NER minden eszközzel igyekezett gáncsolni az ELI-Alps elindulását. Az utolsó utáni pillanatban sikerült csak beadni a pályázatokat, mert a NER direkt nem volt hajlandó a kötelezettségvállalásra, a normális polgármestert választó Szeged elleni büntetésképpen.

És most van pofája megjelenni a szégyentelen nyomoréknak. Hogy nem szakad rá az ég...

+ Kis bónusz az ELI-Alps angol nyelvű honlapjáról a föntiek szellemében. Angolul merték csak berakni, azok úgyse értik, a magyarból már szemérmesen hiányzik:

„The Government of National Cooperation is committed to the successful implementation of the collaborative programme”

(www.eli-hu.hu/)

Priceless :DDDD"
Azt hittem a 'zelőbb be@arok...ATV-n Tarlós a Rockmúzeumban,most meg latint idéz!!!
@a kormány embere:

A Simicska zsidó. Neki is köszönhető hogy a Fidesz a cionisták bábuja.
De kibaszott sok idióta van ebben a kurva országban... :)
Ha a Fidesznek a Jobbik nélkül nem lesz többsége, akkor az Orbán csak úgy lehet miniszterelnök, ha az alaptörvényben tiltják a nem magyar állampolgárok földvásárlását, a Magyar Gárdát törvénnyel rehabilitálják és felhatalmazzák a működésre, Martonyi nem lehet külügyminiszter, Magyarország külpolitikája szakít az amerikai-izraeli tengellyel, azonnal leállítják a közpénzek holokausztra pocsékolását, amit lehet azt visszafizettetnek, a szovjet emlékművet eltávolítják, a Bartók Béla utat visszanevezik Horthy-miklós útra, a bűnözők etnikai hovatartozását hivatalosan nyilvántartják, bárki által hozzáférhetően, abból statisztikát készítenek és közzéteszik bűncselekmény típusra lebontva, az államadósság elengedéséről tárgyalásokat kezdeményeznek.
Ezek nélkül a Jobbik nem szavaz meg egy Fidesz-kormányt.
@parti_giano:
Félreértetted, Ő AZ ELIT!
Baszod, nekem kell mindent nektek elmagyaráznom?
Piktor kedvenc ostoba libája... pedig van egy pár...
Evégre az ő szintje.
@vitéž munkášőr: tudod, vannak annyira suttyók, hogy azt hiszik, a lézerközpont körüli érdeklődő magyarok nem beszélnek nyelveket. magukból indulnak ki.
viszont jó hírem van a középiskolai tanároknak, belőlük is lehet még milliárdos csak forrást kell felhalmozniuk, na megvan végre

"Mesterházy Attila szerint a 240 millió forint nem kötődik Simon Gábor közéleti tevékenységéhez, hanem "az azt megelőző életével kapcsolatos forrásfelhalmozásról van szó. Eláruljuk: Simon Gábor középiskolai tanár is volt."
hvg.hu/itthon/20140206_Mesterhazy_tudja_honnan_lehet_Simon_eltit#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_2_6
@parti_giano: neki ez nem fog ennyire tetszeni ;-)
@wallenberg8805:

A főnököd még csak most törölgeti a száját Putyin után, te meg már álmodozol... :DDD
@wallenberg8805: "Ha a Fidesznek a Jobbik nélkül nem lesz többsége,"

hülyegyerek, akko Orbán nem lesz miniszterelnök, hanem megy a gumisziobába.
@wallenberg8805:
Gábris baszod, ez kurva gyenge trükk, hogy kigyere a tahótlanító ketrecből! (Tippet kaptam... :D)
Te egyedül vagy ennyire hülye, vagy több személyiség van benned?
Milyen érzés most, hogy Vona behódolt az orosz vazelinnek, Fideszcsicskaként legalább jól kerestek??
@Spániel: "az azt megelőző életével kapcsolatos forrásfelhalmozásról van szó."

Ilyen szintre jutott volna Simon a Buddhizmus tanulmányozásában? Még azt sem néztem volna ki belőle, hogy tud olvasni...

Jó, én sem értek túl sokat a lélekvándorláshoz, de van pár barátom, akivel beszélgetni szoktam.

Na, bohócok megvoltak, anya, mikor jönnek a tigrisek???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az oroszoknak kell az atomerőmű megrendelés, le fogják nyelni a szovjet emlékmű áthelyezését a katonai temetőbe, elvégre náluk is a katonai temetőben van Voronyezsnél a magyar hősi emlékmű, nem pedig Moszkvában a Vörös tér kellős közepén, különben nem kapják meg a 3000 milliárdot.
@vitéž munkášőr: előző nejem ugyanúgy könyvfelelős volt egy gimiben. tisztába vagyok a "fantasztikus" pénzügyi lehetőségekkel. ezért mondom, hogy evezős füle mögött is tankönyv van. d:
az volt már hogy ?

HAZAÁRULÓK !
Végre egy tüntetés, aminek jó címe van

​Végre egy tüntetés, aminek jó címe vanNagyít

Nem is értem, hogy miért nem ilyesmi mindegyik. Tüntetni akkor érdemes, ha egy csomó ember dühös egyszerre.

Most sokan dühösek, és máris összeállt egy tüntetés, sőt nem is egy, hanem kapásból kettő. Ugyanott, az Alkotmány utcában demonstrálnak ma hétkor és álltólag holnap is a magyar-szovjet szerződés ellen. Az egyik szervező Torsa Mátyás, aki a Milla demonstrációit szervezte korábban, de a Gyurcsánnyal közös lista miatt kilépett az Együttből, így most megint civil aktivista. Itt a mai esemény fb-oldala.

cink.hu/vegre-egy-tuntetes-aminek-jo-cime-van-1517436186
@vitéž munkášőr:

Az a durva, hogy a csávó ezt full komolyan gondolja. :)
@OPHELIA: Az el nem készült szállodák, az "érdekes" vizesblokkok csak a jéghegy csúcsa. nyugati sajtóban pedzik, hogy eszméletlenül túlárazott beruházás volt és szép összegek vándorolhattak magánzsebekbe, mire (félig-meddig) elkészült a nagy mű.
Korrupcióért, lopásért eddig sem kellett a szomszédba menni, de a mi középhaladunk Pakson majd közvetlenül a nagyágyúktól tanulhatnak.
@Spániel:
Evezős kezd nekem gyanús lenni!:)
ajjaj:

"Az államtitkár közölte: a devizahitelesek kérdésével érdemben kell foglalkoznia a kormánynak. A lakásukat devizahitelből vásárlók mellett a választásokat követően komolyan meg kell fontolni, miként lehet azokon segíteni, akik gyakran munkaeszközként szolgáló gépkocsijukat is így vásárolták – mondta Lázár János, fölvetve annak lehetőségét, hogy azok, akik az évek alatt akár kétszer megfizették gépkocsijuk árát, de a tőkéből szinte semmit nem tudtak törleszteni, visszaadhassák autójukat, ezzel letudva az adósságot."

mandiner.hu/cikk/20140206_lazar_aggodik_a_baloldalert
@wallenberg8805:

És NEKÜNK mire kell az atomerőmű megrendelés?

Mindegy, költői kérdés volt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: már írtam neki, hogy rákalibrálom a HAARP-ot. ezekkel ezt teszi a szentkorona szabadegyetem meg a többi kurultaji kuruzslóiskola
@wallenberg8805: nekem is úgy jött le, hogy putyin könyörgött paksért. jól megszopatta orbán, mi?
@wallenberg8805: "Ezek nélkül a Jobbik nem szavaz meg egy Fidesz-kormányt."

Bocsáss meg, belátom, hogy tévedtem, te mégsem a Jobbik vezetőségből vagy itt, inkább a párt gyermektagozatából. Sok meglepetés fog még érni, mire felnősz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ha én lennék hatalmon, Magyarország a saját területén maga által kibányászott uránt saját maga dúsítaná és saját fizikusaival, mérnökeivel építene saját atomerőművet. De amíg nem én vagyok hatalmon, addig jobb híján jó lesz az orosz atomerőmű.
@parti_giano:

Egy emlékmű pontos helye nem olyan fontos az oroszoknak, mint 3000 milliárd forint. Az emlékművet továbbra is megkoszorúzhatják, szép környezetben lesz a temetőben. Ennyi.
@wallenberg8805: vedd már ki a kezedet a gatyádból! maszturbálsz itten!
@wallenberg8805:

Ha én lennék hatalmon, meg importálnánk az áramot, negyedannyiért. De én zsidó vagyok. :)

Magyar felsővezetékre magyar húgyot húgyozó magyart magyar áram basszon agyon!

Hazáááááám, hazááááááám, te mindeneeeeeeem...
@wallenberg8805:
Hűűűű... bazzz... a csavarlazító szivornyázása helyett, rendes magyar pálinkát kéne innod!
"...különben nem kapják meg a 3000 milliárdot."
Attól félek én még... Akkor max. Piktornak, meg az aktuális politbürónak kellene majd aggódnia, hisz a az orosz megbízó lapátot is adna a megbízottjának. 3 méter mélyről, pofával lefelé bedobva a gödörbe, nehezen ásná ki magát bárki, összekötözött kézzel...
@wallenberg8805: melyik szülőd volt csernobilban '86-ban... nem lehet más oka...
Már megint!
Selmici hangján felcsendülő gyufe nevétől megfáradt sorompókezelőként az este idusán idenézek, és már megint azt olvasom, hogy nemzetünk boldog, szent és isteni vezetőjét újfent kétpofára szidjátok. Pedig nagyon rogánra mondom, hogy nincs igazatok. Én tudom, mert én tudom. Azt, hogy a tiszteletes tekintetes miniszterelnö kúr azért nem volt jelen a parlamentben, mert fáradhatatlanul a következő szezonálisan érkező rezsicsökkentések energia feltételeinek megteremtésén dolgozott munkálkodva. Igen bizony. Most éppen szaudi és kuvaiti valamint iraki sejk urakkal tárgyalt avégett, hogy 600 milliárd dollárt nekünk hitelezve, ebből a tőkéből ők építenek nekünk kőolajmezőket az Alföld alatt.
@wallenberg8805:
Oszt ezt melyik kis sárga házikóban találtad ki?
Bár igazad van, a komplett jobbik tele van hozzád hasonló atomfizikusokkal, agysebészekkel...
Legalább egy hangyafaszni gondolkodás lenne, mielőtt röfögsz.
Gondolom a dzsobbik jövőkutató szakosztályának korelnöke vagy.
@parti_giano:
Az a lézerirányzék lesz... ne dumálj, még mellémegy...
@wallenberg8805:
" különben nem kapják meg a 3000 milliárdot. "

Amit előbb kölcsönadnak nekünk cirka 5%-s kamatra.
Matócsizmus, mi.

Elképzelem, ahogy a csúti bevonult a Vörös Térre egy Mercedes motoros Csajkán, és a mavzalej lenina díszőrséget ad neki. Majd felmegy a Kremlbe, azon a lépcsőn, mely sztalin kedvence volt és hagyja, hogy Putyin térden csúszva előtte a voronyezsi linóleumon, homlokát az ő focicsukájához érintve könyörögjön: "ah, nagyjóuram, rendeld meg tőlünk Paksot, mert csődbe megy az orosz nemzet."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az első qrva jó kép! :)))))
Azt hittem, hogy az Adams Family-ből Fester bulizik, valami hálaadásnapi szeretetünnepen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"De kibaszott sok idióta van ebben a kurva országban"

Szerintem inkább qrva sok kurva van ebben az idióta országban.
Akiket mi fizetünk.
És nem meg-, hanem rábaszunk folyamatosan.
Én csinálnék nekik türelmi negyedet. Ahol kiderülne: ők türelmesebbek, vagy a krokodilok.
Megnéztem a hvg-videót!!! Mennyire szégyellte magát mindegyik!
Wittner beszarás volt! Tehát szerinte az lehet, hogy laikus szavazzon a képviselőről, de az atomról nem... "de nekem vannak barátaim, akikkel beszélgetek"... ez mindent vitt:-DDDD
@Bakter:

De csak sportszerű keretek között. Fehér sapkában az idióták, feketében a krokodilok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Vmiki és agyhalott társai... :D
Volt nálunk is egy anyóka benn, ősszel, hogy akkor a számlát "úgy" egyenlítené ki, ha lehet... NEM LEHET! :D
Maradiak vagyunk a forinttal, azt mondta... és neki állt vetíteni... na otthagytam, mielőtt elküldöm az anyukájába.
@parti_giano: lefordítottam itt a helyieknek... szétröhögtük magunkat:-))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kíváncsi vagyok, az Európai Központi Bank (EKB) mikor határolódik el a Matolcsy "Nemisvagyokhülye!" Banktól (MNB).
Varánusz, te barom!
Láttam, hogy néha ajánlotok egy-egy zenét, verset egymásnak.
Ha szabad, egy orgonaművet ajánlok a figyelmetekbe.
www.youtube.com/watch?v=n_AQ0FLrRMo
@Sir Bates dö Hól: Minden happy, olyan pre humanoidosan. Veletek mizujs? :)
micsoda összefonódások itt is:

Lezsák Sándor veje a Börzsöny Akciócsoporttal sportol a kitörés emlékére

444.hu/2014/02/06/lezsak-sandor-veje-a-borzsony-akciocsoporttal-sportol-a-kitores-emlekere/
Hogy volna már Kádár János? Ez a vitathatatlanul rossz emlékű egykori diktátor felelősségteljes államférfi volt Vezérünkhöz képest.
@csicsu66: lógtál biológián. a varánusz gyík, nem patás emlős. essetudni!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A sport mindenkinek hasznos, amellett, hogy egészséges is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

azt lehet-e tudni, hogy egyik miért így, a másik miért úgy szavazott?
@csicsu66:

Adatlap

csicsu66 0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2010.08.09. óta tag.
@fzs.1933: Talán mert Gaudit nem köti annyira a frakció fegyelem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @parti_giano:

tudom, hogy az általános helyzet miatt inkább sírnom kéne, de a fentieket látva mégiscsak jót kacagtam...
@Sir Bates dö Hól:
Érzi a sok kis sunyi pöcs, hogy geciszánalmas a szereplésük...
Szar érzés lehet nekik ilyen gennyláda kis tetűnek lenni, ráadásul iszkolni kell a riporterek elől... nehéz ezt megfizetni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ezt hogy értetted? Hogy a többi Jobbikoshoz képest nem köti a fegyelem, vagy en block a Jobbik frakciójában nincs előírás?
@parti_giano:

Ja.
Egy kurvajó karikatúrája van Martin Perscheid-nek hasonló témában, de nem találom. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a jobbik paksra való szavazásáról mi a véleményed, ne legyél subsand.
@Bakter: Tényleg csúcs ez a wallenberg gyerek:
"Az oroszoknak kell az atomerőmű megrendelés, le fogják nyelni a szovjet emlékmű áthelyezését... különben nem kapják meg a 3000 milliárdot"

Csak annyit téved, hogy az oroszok nem kapják a 3000 milliárdot, hanem adják:)
Amúgy tényleg az évszázad üzlete lenne (legalábbis a Jobbik közgazd. tagozata szerint), hogy 3000 milliárdos boltot adunk a ruszkiknak, hogy cserébe elnézzék az emlékmű áthelyezését.
@fzs.1933: Gaudi nem párttag, és a köv. parlamentben sem lesz ott. Gondolom így lazábbra veheti a figurát.
Orbánék visszarepítették
a parlamentet a kommunizmusba
Nem hiszi? Nézzen meg egy 25 évvel ezelőtt készült parlamenti tudósítást. Paks = vízlépcső.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F02%2F06%2Felkepeszto_hasonlosag%2F
fidesz+jobbik+putyinipénz=nacionalistanemzetikommunizmus
hmmmmmmmmmm

Kérik Ádert, ne szentesítse a paksi paktumot

Szakmai civilszervezetek írtak nyílt levelet a köztársasági elnöknek Paks II. ügyében.

hvg.hu/itthon/20140206_Kerik_Adert_ne_szentesitse_a_paksi_paktum
@borzzz:
Igazad lehet!
Egy olyan pártban, ahol a "Gazdasági Szakértő" és megmondóember már értettségivel is rendelkezik...
Szerintem is! :)
Ljudmila Ulickaja szerint napjaink Oroszországa olyan, mint egy Orwell-könyv elveszett fejezete

Ljudmila Ulickaja besokalt. A világhírű orosz írónő a Guardianban közölt publicisztikát napjaink egyre totalitáriusabb, egyre nacionalistább, az ország és saját történelmét napról napra szebbre és újraíró hatalmáról.

“Mint sok más orosz polgárt, úgy engem is mélyen aggaszt a szólásszabadság egyre szigorúbb korlátozása hazámban” – írja.

Ulickaja szerint a hatalom, “az önkényes bürokrácia” az orosz élet minden területén jelen van. “Aggaszt, hogy a hatalom a szovjet idők propagandájára emlékeztető kulturális ideológiát próbál ránkerőszakolni” – írja.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F06%2Fljudmila-ulickaja-szerint-napjaink-oroszorszaga-olyan-mint-egy-orwell-konyv-elveszett-fejezete%2F
Már vizsgálja az Európai Bizottság a paksi paktumot

A korábbi közlésekkel összhangban nekiláttak az Európai Bizottság szakértői, hogy megvizsgálják, közbeszerzési szempontból összhangban van-e a paksi atomerőmű bővítéséről kötött megállapodás az uniós szabályokkal - közölte csütörtökön az MTI-vel Chantal Hughes, az Európai Bizottság egységes piacért és szolgáltatásokért felelős tagjának szóvivője.

hvg.hu/itthon/20140206_Mar_vizsgalja_az_Europai_Bizottsag_a_paks
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem akarta még Ljudmilát az ottani bayerzsóti elásni az orgoványi erdőben?
Szanyi: egy botlás nem ír felül húsz évet

 Az MSZP vezetősége tudomásul vette, hogy Simon Gábor kilép a pártból – mondta Szanyi Tibor, a szocialisták európai parlamenti listavezetője csütörtökön újságíróknak. A politikus szerint erre azért volt szükség, hogy az ügy ne terhelje az MSZP kampányát, és a pártvezetés is ezt szorgalmazta.

Simon Gábor nem számolt be az MSZP vezetőinek arról, mi a forrása annak a 240 millió forintnak, amelyet egy osztrák bankban tartott és nem vallott be – közölte Szanyi Tibor, de szerinte megnyugtató, hogy Simon Gábor közleménye alapján a pénz forrása "nem vet fel problémát".

Szanyi Tibor a szocialisták országos választási bizottságának ülése után elmondta: azt, hogy honnan származik az ausztriai bankszámláin található nagyjából 240 millió forint, Simon Gábor fogja majd elmondani. Kilépett a pártból, "innentől kezdve magánember", nem tartozik magyarázattal az MSZP-nek, csak a törvényeknek felelős – fogalmazott.

Hozzátette: Simon Gábor húsz éve dolgozik az MSZP-ben, megilleti az ártatlanság vélelme, és "egy botlás nem ír felül húsz évet".

"El tudjuk fogadni, hogy valaki tévedett, jóhiszeműen elfelejtett valamit, még akkor is, ha ennek kemény következményei vannak" - jelentette ki. Hozzátette: jóindulatúan elfogadja, hogy "valamilyen belső megfontolás" vezette Simon Gábort, amikor "az egyébként tisztességesen szerzett pénzét valakik elől elrejtette".

Arra a kérdésre, hogy más szocialista politikusnak is lehetnek-e eltitkolt százmilliói, Szanyi Tibor úgy válaszolt: feltételezi, hogy egyszeri esetről van szó. Szerinte mindazonáltal ennek a pénznek a "százszorosát, ezerszeresét lopja a Fidesz nap mint nap". 

ez is azért magáért beszél
@parti_giano: Hagyjad mán,hagy csinálja !!!
Még mindig jobb annál,mintha utódokat nemzene !!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: en csak harom allatot latok, a tobbi az szamomra ismeretlen letforma, kerdeses a gerinc kezdemeny, es a kozponti idegrendszer meglete, kulonosen a zsiraf altal megcsodalt egyednel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te tènyleg semmit nem szégyellsz... a jobbik lefeküdt orbánnak, és te most semmit nem mondsz... vehetem úgy, hogy innentől nem lesz több gengszterváltás meg elmúlt 23 év, ugye?... mert a jogod erre, azért te is érzed, elfújta a szél...
@Sir Bates dö Hól:

- Ön leszúrta az arát!
- Elnézést...
- Végül is... nem történt semmi...
(Gyalog galopp)
@Sir Bates dö Hól: Szerinted most be fogja fizetni a kb. 50 milla SZJA-t a lé után?
@Sir Bates dö Hól:
Ne'má! Miről maradtam le?
Csak nem magyarázza jobbik elkurvulásának és "elvhűségének" történetét?
HITELES!
Ezentúl szólíthatjuk akkor őket fideszcsicskáknak? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kb. ilyen... mintha a fidesz balogh-féle kommunikációja lenne... kilépet a pártból, semmi közünk hozzá... és ez a gyökér megy az ep-be...
@Sir Bates dö Hól:

"Hozzátette: jóindulatúan elfogadja, hogy "valamilyen belső megfontolás" vezette Simon Gábort, amikor "az egyébként tisztességesen szerzett pénzét valakik elől elrejtette".

Nem tudom feltűnt-e, de ebben a sztoriban egyre több a misztikus elem... "Előző életében", "valamilyen belső megfontolás", "valakik elől elrejtette", várom a Rózsakereszteseket, valamint Judah Löw ben Becalél csodarabbit.
@parti_giano:

Ilyen záp turultojást régen láttam. Egyre szórakoztatóbb:))

Egy pillanatig én is azt hittem, hogy géb váltott nicket, de az ennyit nem tud egy levegővel, noha pont ezt gondolja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: még az sem biztos, hogy nem adózott az a jövedelem... azért ma szépen kiderült, milyen is a jobbik... szar, akár mo érdekei ellen is szavazó senkiházik gyülekezete a frakció... te ezekre fogsz szavazni?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: misztikum... megéljük, hogy megérkezik uri geller kampánytanácsadónak az mszp-hez, s minden mukodni fog.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ezt írta a paksi szavazásról:
"Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu2014-02-06 20:57:29

@Sir Bates dö Hól: Nem tartom negatív döntésnek."

Szerintem, most kivételesen, ő is szégyelli magát.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Igaz... :(
Folyamatosan bizonyítják, hogy a fizetési listákon a helyük!
Rendes talpnyaloncok ezek, kiállnak a rendes bolsevikok és orosz elvtársaik mellett...
@Sir Bates dö Hól:
Van bőr a képén.
Végül is... ez a szerencsétlen balfasz nem is fogta fel, hogy még az unokája is ezt fogja fizetni.
Agyhalott csürhe...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Megjöttél, kicsi mázas bögre, avagy szent fazék?
Mi tartott ennyi ideig? Csak nem a Villányi úton volt megint a dugó, valamelyik penis pumpás srácnak tartott ennyi ideig megértenie,hogy mi a pálya?!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Szerinte mindazonáltal ennek a pénznek a "százszorosát, ezerszeresét lopja a Fidesz nap mint nap". 

Ez a magyarázat. Ezek tényleg megújultak.
Szerintem szanyi valami nyugtatóra ivott rá, hogy ezt tudta mondani. Én a híradóba úgy vágnám meg a beszédét, hogy innentől kezdve tutti a 5/3-ad a fidesznek, még az önkormányzatin is. De miért engedik beszélni ezt a laborszökevény elmeroggyantat?
Hogy az a.......

Putyin tanácsadója nem zárta ki az ukrajnai beavatkozást
Ukrajnai "lázadók felfegyverzésével" és pénzelésével vádolta meg az Egyesült Államokat és egy esetleges orosz beavatkozást sem zárt ki Vlagyimir Putyin orosz elnök egy tanácsadója egy kijevi lapnak adott csütörtöki interjújában.

hvg.hu/vilag/20140206_Putyin_tanacsadoja_nem_zarta_ki_az_ukrajn
Es akkor ezeknek fekszik le fityesz jobbik koalicio, innen tenyleg menekulni kell.....
@Sir Bates dö Hól:

A többi megszólaló se volt akármi. Steiner, húúú:)))

Még nem találtam meg a megfelelő hasonlatot a maszop mai szereplésére.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez már most is nagyon komolyan megfontolandó - SEMMI biztatót nem látok a jövőre nézve... :-(
@Sir Bates dö Hól: Nem osztom a véleményed, de ez egyikünknek sem újdonság. :)
Nem kene osszedolgozni?
A lengyel ellenzék is népszavazást akar a tervezett atomerőműről
A lengyel ellenzéki Baloldali Demokratikus Szövetség (SLD) népszavazást szeretne a tervezett első lengyel atomerőmű megépítéséről, és felszólította a kormányt, hogy kezdeményezze a referendumot.
hvg.hu/vilag/20140206_A_lengyel_ellenzek_is_nepszavazast_akar_a
@nincs_itt: Szia Harcos. Mizujs felétek? Amúgy az elmúlt 6 évben kb. egyszer ha voltam a Villányi úton. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ady Endre: Elégedetlen ifjú panasza

(Hadköteles évszázadunk elején)

Párizs, Peking... London vagy Róma?
Be unalmas város ez a Föld
Egyazon város és falu: semmi.
Már menni
Sehova se érdemes:
Valami más,
Valami nagy riadal vóna.
Ki birja még e szürkeséget,
Ki hazugokat tündököl?
Már jöjj, Ököl:
boruljon föl e nem jó Élet
S jöjjön a Halál, e nagy orvos,
S a Halál után ébredések,
Borzalmak,
S jöjjön valami más,
Óh forradalmak miért késtek?
Vér, vér, vér,
Be meg fog szépülni az Ember,
Ha vérben jól megmosdik egyszer
S be meg javul.
Óh, jöjj, trombitás angyaloddal
Föltámadás
Óh, jöjj milliónyi hadaddal.
S ifjítsd meg ezt az unalmas
Golyóbist,
Jöjjön a megváltó fegyver,
Ámen.
@Orica Középföldi:
... és ezekre kéne nekem is szavaznom??? :(
Erről azért még meg kell győznötök.
Ha eddig az életben nem szavaztam ezekre, most kéne elkezdenem?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mit csodálkozol, ez csak a szokásos "demokrácia" menetrend, amikor a fejlett nyugat kizárólag a népek szabadságjogáért száll síkra, mint mondjuk nálunk 56-ban. :)
Amúgy meg az emberevőkkel parolázó mekkén már itt is járt, aggodalomra semmi ok.
@Orica Középföldi: csak a hvg-n olvastam, nem láttam tv-ben, pedig biztos jót röhögtem volna rajta... bár, ma wittner, révész és rubovszky ma mindent vitt
schultz milyen boldog lehet, hogy egy ilyen kommunikációs csodafegyvere lesz a frakcióban, mint szanyi:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ha a ruszki beavatkozik, akkor az ukránok berágnak, nem szeretnének megint orosz gyarmat lenni, bár a lakosság fele simán oda húz, a többi viszont úgy van vele, hogy elég volt az orosz mutyivilágból, akkor már Európa inkább...
Nálunk Piktorék nosztalgiáznak, a tetű jobbik meg segíti őket. Hiába, no a komcsik és talpnyalóik visszatértek!
Ha ott kitör a balhé, Piktorék is megszeppennek, a gázcsapok meg hamar elzáródnak... Nem kéne...
Hagyjatokmar a tollast, fidesz es putyin pincsi, diktatura imado volt van lesz mindorokke.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te, a mai nap után ne nagyon oberkodjál a demokráciával... jó döntés... te tudod egyáltalán, hogy mi a bárcabitorló kurva anyjukat szavaztak ma meg az árvízkárosult idoljaid?... mibe fog kerülni ez a szar?... nem, te nem tartod negatív döntésnek... én is egyre haladok affele, hogy gandhi nyomán zsebrádiót osztogassak vigaszdíjként a jobbikosok közt...
eközben a mandineren:

"USsange ballibek kiikszelve :))) 2014. február 6. 22:10

36 kommentből 4-et látok...

Gondolom hörögnek a ballibek...

... a saját hányásukban. :)))))
Válaszok:
orangeután | 2014. február 6. 22:14
Felebarát | 2014. február 6. 22:16

válasz erre"

XDDDDDDD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Van aki a rendet, mások a rendetlenséget szeretik. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Minden rendben, a nyugat rothad.
Nem jártál a Központban?
Mijafene?
Csudacsapat megismerkedett már a dugóhúzó, avagy rejtővonó használatával?
Mi a legújabb cél?
Világkirályság? Vagy elég lesz a párttámogatás is?
Mesélj, mivel bódítjátok a "szavazókat"?
@Sir Bates dö Hól: Ennyit a maszop "megújulásáról".
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szánalmas seggnyaló jószág.
Ennyire nincs tartásuk?
Egy vicc!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nagy hármas megvolt?... mi a lópélót tudsz te a világról?... olvass, azt ne marhaságokat beszélj... a nyugatnak semmi sem drága... putyinnak mi a fasz köze van az ukrán belügyekbe, istenbarma?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A fiatal vállalkozó szerint az osztrák állam a tenyerén hordozza az induló vállalkozásokat, és amikor először szembesült a konkrétumokkal, nem akart hinni a fülének. "Az adóhivatal kirendelt nekem egy személyes segítőt, akinek az a dolga, hogy az én érdekeimet képviselje a hatóságokkal szemben, és pénzügyi tanácsaival segítse a vállalkozásom elindítását" – mondta Juhász, aki a grazi önkormányzattól is kapott egy kellemes, de nem várt segítséget. Amikor megnyitotta a műhelyét, az utcában az önkormányzat éppen csatornázni kezdett, emiatt viszont ügyfeleket veszített, mivel azok nem tudtak beállni a műhelyébe az autójukkal. Ezért az önkormányzat 800 eurós (mai árfolyamon 245 ezer forintos) gyorssegélyt ajánlott fel neki kompenzációként – mindezt hivatalból, külön kérelem vagy utánajárás nélkül.

hvg.hu/enesacegem/20140206_ausztria_vallalkozas

én erre a fajta rendre vágyom. nem kakastollra és kozákpisztolyra
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Scheiring Gábor 2014-ben meglepődik azon, hogy a fidesz nem vesz figyelembe ellenzéki javaslatokat? Édes istenkém, hát hol él ez a gyerek?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja, jut eszembe, menni esett le PAKS2-ből? Futja a jövő évi angol divatra? Vagy csak a szigorúan titkos identitású főnöknek van kerete erre:
www.burberry.com/
sebaj cimbi, Neked ez is jó!
@borzzz: hát, legalább megpróbálták:-)))
@fzs.1933: Szép, köszi! Most hallgatom a háttérben.
@Sir Bates dö Hól:

Gurmai mellett aligha jut szóhoz:)) Igazi energiavámpír a nő.
Végre megtaláltam a közvéleménykutatási adatokat, amelyekre egész nap hivatkoztam (eszerint a Jobbik szavazói a legelutasítóbbak az orosz építésű Pakssal)
www.median.hu/object.57f2f4fe-d1cd-4a70-9496-3b4de41e3126.ivy
@nincs_itt: Nem lennék most a Jobbik helyében... Miközben hazát árulnak, behajolnak a fidesznek, még a saját szavazóikkal is szembe mennek. Ha másnak nem is, legalább nekik tartoznak valamilyen magyarázattal.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: fent a link a lengyelekrol, ok sem vannak oda a szovjet medveert, a szovjet birodalom ujra ebred, es a ketbites idiotak tapsolnak, pedig papiron jobboldalinak nevezik magukat.
Azt hiszik tenyezok, es majd oket nem daralja be a putyini birodalok, tevednek, kicsik vagyunk meg ha osszefogunk akkor is, ha hatat forditunk a nyugatnak, semmik leszunk gyorsan.

1849, 1956, 2014???
@vitéž munkášőr:
Ostoba szolgalélek ezt honnan értené meg?
A kis zárt világába csak a beszűkült világkép és a szánalmasan korlátolt gondolatok nyerhetnek teret.
Gyerekemnek ilyenek elrettentő példakép hozok fel...
Csancsin is sokat röhögtem, a lányom se hitte el a meséjüket - mindegyik oldali elmebetegét.
@nincs_itt: Pld. akik békét teremtenek a háborúk helyett.

youtu.be/bKF9wKHlM9A
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kishitű... én azért egy faca békameneten megnéztem volna a lengyel bértüntetők arcát, amikor lefordítják nekik az oroszbarát jelszavakat... :)
@nincs_itt:
Majd elmondja, hogy a nácik voltak a REND!
Meg a nyilas csőcselék... hiányzik ez neked?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ne essünk itt kérem túlzásokba:) Szvsz a csendőrökkel fog jönni. Mer azoknak még vót becsületük.
Elzarva meleg, zsido, cigany, balos, libero, ellenzeki, normalisan gondolkodo. Ha elzarva meg jol jart.
Igazi 1984, megvalosulva.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Már a zsidó történész is elregélte, hogy nem is voltak csőcselék.;)

"A nyilas terror elkövetői jórészt nem nyilasok voltak”

nepszava.hu/cikk/1005438-kadar-es-a-horthy-fasizmus-vilaga

hunhir.info/?pid=hirek&id=71209
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: És Óceánia is mindig Eurázsiával volt szövetségben...
@borzzz:
Dehogy, a nyilasokat szokta védeni, hisz mindenki félreérti őket.
Én értem, hogy ők agyilag toprongyok, szánalmas mesevilágban élnek, de sértő, hogy másokat is olyan agyhalottnak néznek, mint amilyenek ők...
Ezért nem vagyok hajlandó a parasztjával szóba állni, unom a faszságait.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hülyeségeket beszélsz. Amúgy nem velem vitatkozol, hanem egy zsidó történésszel. Persze ha 40 évig ezt tolták az agyunkba, nehéz váltani a beidegződéseken.

youtu.be/fImWkuVHCNU
youtu.be/umdcJahc_J4
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Zsidó történész? Én úgy vettem ki, hogy magyar történészek vitáztak. (és hát nem egészen arra jutottak, amit te belelátsz)
@borzzz: Kukkold meg a videót és képben leszel. Igen zsidó származású történész Karsai, akinek holokauszt túlélő hozzátartozója is van. Ettől viszont nem esik abba a hibába, hogy mást mondjon mint amik a történelmi tények.
Ismerem Karsait (úgy értem, a munkáit).
Ez a "zsidó történész" minősítés azért csípi a szemem, mert Karsai magyar történész. Hogy vállaltan zsidó is, annak a történészi működéséhez nincs köze: magyar történelem a szakterülete, amelyről magyar nyelven ír.

Abból pedig, hogy a történész szakma árnyalni igyekszik (többek közt) a nyilasokról kialakult felületes képzeteket, messze nem jelenti azt, hogy pozítiv hőssé lépnek elő. Arra is ilyen érzékenyen kéne reagálnod, amikor pk. a 19-es Vörös Hadseregről vagy a népbiztosokról kialakult képet árnyalják:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "A megállapodást be fogják nyújtani elfogadásra a parlamentnek. A megállapodást elvileg megalapozó adatok azonban továbbra is tíz évig titkosítva maradnak."

Te mit nem értesz ezen?... Mi a gazdasági döntés alapja?... Mi a tender célja?... Hogy hívják le a pénzt?... 10-re 21-t fogsz visszafizetni, hogy ezt most 21 év alatt vagy '14-25 között is lesz-e kifizetés, te tudod ezeket?... milyen tanulmányok készültek el, milyen ajánlatok voltak, ezt tudja valaki a jobbik közül?... szerinted felelős ember mit tud válaszolni a te kérdésedre?... mert én azt,hogy lehet jó is, lehet rossz is, nem tudom, hogy aranyat veszek vagy egy taliga lószart...
@borzzz: Egy percig sem mondtam, hogy pozitív hős lenne. Ilyenek - főleg a XX. században - amúgy is elég kevesen voltak sajnos. A "zsidó történészt" azért mondtam, hogy világos legyen nem egy elfogult valakiről van szó.

Amúgy én pont azt vallom, hogy senki sem volt csak fekete vagy fehér, a történelemben pedig pláne nem.
@Sir Bates dö Hól: Szerintem várjunk ezzel 10-20 évet és utána ítéletet mondhatunk ennek az iránynak a helyes vagy helytelen voltáról.

Ami meg Putyint illeti teljesen egyértelmű, hogy az eddigi gazdasági és katonai izmozás mellé ideológiát épít fel. Tökéletesen tisztában van vele, hogy a valódi európai és keresztény értékek következetes képviselete ma az egész kontinensen hiánycikk. Ettől függetlenül bíznunk kell saját magunk józan önmérsékletében, és mindig nagyon odafigyelve a cár bal kezére is, nem csak a jobbra, amely kétségtelenül most a jó irányba mutat.

Ja és jó lenne, hinni, hogy a keleti nyitás azt jelenti, hogy a piacunkat nyitjuk meg – és nem a lábunkat tesszük szét.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ok, maradjunk ebben.
Én lépek, neked meg nehéz éjszakád lesz a kognitív disszonancia miatt, így a paksi szavazás után...
@borzzz: Hozzá van szokva. Ha nem lenne neki kognitív disszonanciája, hiányozna.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem. nem azért mondtál zsidó történészt, hanem azért mert zsidókra és nem zsidókra osztottad fel az emberiséget, valamint azért, mert egy rakás gané vagy.
@jaegtoer: Azért mondtam zsidó történészt, mivel zsidó származású emberről van szó. Amúgy én inkább jókra és gonoszokra osztanám fel az emberiséget. A ganézásodat meg betudom az elakadt tűnek a lemezjátszódban.:)

Pihenj folytasd tovább.

youtu.be/Kkn3m1NC1co
@borzzz: Lassan én is lépek, nehéz éjszakám viszont emiatt biztos nem lesz.:) Inkább küldök egy szép verset, ha megengeded.

ADY ENDRE: IMÁDSÁG HÁBORÚ UTÁN

Uram, háborúból jövök én,
Mindennek vége, vége:
Békíts ki Magaddal s magammal,
Hiszen Te vagy a Béke.

Nézd: tüzes daganat a szivem
S nincs ami nyugtot adjon.
Csókolj egy csókot a szivemre,
Hogy egy kicsit lohadjon.

Lecsukódtak bús, nagy szemeim
Számára a világnak,
Nincs már nekik látni valójuk,
Csak Téged, Téged látnak.

Két rohanó lábam egykoron
Térdig gázolt a vérben
S most nézd, Uram, nincs nekem lábam,
Csak térdem van, csak térdem.

Nem harcolok és nem csókolok,
Elszáradt már az ajkam,
S száraz karó a két karom már,
Uram, nézz végig rajtam.

Uram, láss meg Te is engemet,
Mindennek vége, vége.
Békíts ki Magaddal s magammal,
Hiszen Te vagy a Béke.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: anyád várjon az utcasarkon 10-20 évet, a menyèvel meg az unokájával, jó?... csak a saját kölköd jövőjére lutrizzál egyedül... maradjunk ennyiben...
Egy képviselő megnyilvánul:
"Deutsch Tamás
"Bassza meg az EU"
Ez egyenes beszéd volt kedves Victoria Nuland államtitkár asszony, magácska legalább nem olyan prűd, mint az a tökfej Melia kollégája. Szokott twitterezni?"

www.facebook.com/profile.php?id=100000694338124
@Sir Bates dö Hól: Anyám és én a gengszterváltást már végiglutriztuk, mit ne mondjak elég szarul sikerült. Te is emiatt eszed inkább a bagettet és nem a túró rudit. Vigyázz magadra, mert a sok kommentelés egy idő után ártalmas lehet, főleg ha túl komolyan veszed. :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Hát néha az amcsi államtitkárok is lehetnek őszinték. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja, látom mindent elkövetsz, hogy a lányodnak se legyen jobb...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja, a gengszterváltásban most már a jobbik is benne van, sub kavics...
@Sir Bates dö Hól: Ők majd csak akkor ha hatalmon lesznek és valamit nem jól csinálnak. A lányomnak meg akkor a legjobb, ha megkap minden szeretetet.
Bazdmeg, e sértegesd Kádárt! Ő ehhez a bélféreghez képest maga volt Kalkuttai Terézapu!
@alte trottel: Mondják a vén, fogatlan munkásőrök.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Azért mondtam zsidó történészt, mivel zsidó származású emberről van szó. Amúgy én inkább jókra és gonoszokra osztanám fel az emberiséget. A ganézásodat meg betudom az elakadt tűnek a lemezjátszódban.:)"

nem. nem azért. valamennyi hasonló esetben hivatkozási alap nálad a származás. pedig említhetnél "elfogulatlan" vagy "esetleges elfogultsága mellett", vagy "elképzelhető/érthető elfogultsága ellenére is" kitételeket. de te nem, te minden esetben a "zsidót" tartod fontosnak említeni, mi több érvként kiemelni. bevésődött az agyadba az első helyen, ezért ha a lemezjátszó elakadt tűjével operálsz, talán jobban illik hozzád, mint hozzám. (az enyém az egy-/többkulcsos), a gané pedig egy hozzád passzoló eposzi jelző, bár egyesek már szóvá tették, hogy az egy hasznos valami, míg te egy kártékony féreg vagy.

többen érdeklődéssel várták véleményedet a jobbik "paksi szavazás" igenjeiről. és lám-lám alig néhány hsz után máris eljutottál a zsidó történészig. miért? mert egy szaralak vagy. azért. és a Házban az igenek is azért lettek, mert szaralakok mást nem tehettek.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Mert rájuk szavazott a nép? ez a demokrácia, ha a ballereknek az nem is tetszik. Tudom, jobb volt, mikor ott álltak mögöttetek a szovjetek gépfegyverrel, akkor rátok "szavazott" mindenki, mert másra nem is lehetett, az volt amit akartatok., Ma meg nem úgy van. Tessék végre tudomásul venni arra a pár évre ami még hátravan nektek!
Eddig egyébként benne volt a pakliban, hogy az LMP-re szavazok, akkor is, ha sok mindenben nem értünk egyet. (A bolsikra eleve nem, a Fideszre meg a múlt négy év miatt nem.) Tegnap ezzel az ordenáré műbalhéval, ezt eljátszották. Tudomásul kell venni, ha kisebbségben maradtál, nem megakadályozni a többséget a szavazásban+ Ezt hívják demokráciának.
@belgabela: Na nyald ki gyorsan Orbán seggét!
@vantaan2: Biztos ilyeneket ír aki Orbán seggét nyalja: (Bárcsak te is csak ennyire nyaltad volna a Kádárét, ostoba bolsi!)

"belgabela 2014.02.01. 06:24:21
Közben meg az iskolákban elveszik az adminisztrátoroktól, pénztárosoktól a mankópénzt, ami legalább ötven éve járt nekik (havi tízezer), a kompenzációt sokaktól, akik nem tanárok (másik tízezer), ezzel harminc százalékkal csökkentve a fizetésüket. (2014. január hótól, hogy tévedés ne legyen.) Kommunikálják kinek osztogatnak havi tíz-húsz-harminc ezreket, közben jó százezer állami alkalmazottal kibasznak. Van olyan egyedül élő gyerekes anyuka, aki az eddig kilencvenöt helyett kb. hetvenötöt visz haza, és közben ugyanazt a melót csinálja, mit évek óta. A rezsit nem tudja most kifizetni. Humánus és egyébként sem hagynak senkit az ót mellett, csak aki dolgozik és könnyen kicserélhető másra, nameg nem csókos.

Egyébként felújítani sok mindent lehet, akár pályákat is, de nagy lelátókat építeni mikor az első osztályban van csapat aminek a látogatottsága ötszáz fő alatt van és az átlag is háromezres, de a legnagyobb is messze tízezer alatti. Az bizony pénzkidobás, méghozzá százmilliárdos, amiből bőven kompenzálhatnák az iskolai segítők százötvenezres, hat éve érdemi béremelést nem kapott, most meg bércsökkentett táborát. És nem csak a rossz időkben pazarlás. Maszek alapon nem is lenne ekkor építkezés, mert midnek. Ilyen csak állami pénzszórással lehet építeni. Lehet, de valóban minek?

Szűrés
Válasz erre "

vastagbor.blog.hu/2014/01/31/fontos_dontest_hozott_a_kormany#comment-form
@belgabela: Gyónsz? S a hazaáruló Orbán megbocsájt? ....vagy csak helyezkedsz? Netán nem tudod fölfogni ,hogy bizony Orbán és a csicskái ÁTÁLLTAK AZ OROSZOKHOZ! A Fidesz és a Jobbik hazaárulást követtek el! 2014 február 6.-tól Magyarország miniszterelnöke egy hazaáruló, parlamentjében ülő képviselők többsége hazaáruló! Kádár behívta az orosz tankokat, Orbán behívta az orosz bankokat!
@vantaan2: Szegényhülye.

Értelmesen nem megy? Nem csoda, hogy itt tartotok. Ilyen kaliberekkel.......
@belgabela: Ezek szerint gyónsz. S nyalod a hazaáruló Orbán seggét!
@belgabela: NKVD seggnyaló bolsizik?!Van még lejjebb?!Már a lengyel fanok is berágtak rátok szellemi ásógépek.
@vantaan2: NKVD-hez álltak át a Katyni gyilkosokhoz!
Reggel is putyin segget nyalo jobbikos, ehh mennyi idiota latens fideszes szeljobber van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már csak azt kéne tudni mitől jobbosok ezek?Szimpla hatalomakaró seggszájak,jobboldal szégyenei.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nálad is mindig van lejjebb,NKVD gyilkosok utódai répáját szopkodod.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Áruló banda! De a legmegdöbbentőbb a Jobbik frakció, mert az hogy a kis csillagszemű buzi Vonát tudják zsarolni meg hogy Ő csak egy polgári körben volt Orbánnal de a többi!!! Egy Balczó névvel
elárulni a magyarságot a hazát? No ez a szégyen!!!
@jaegtoer: Ez már kezd nagyon uncsi lenni.:) Kérdezz meg egy zsidót, miért büszke arra, hogy zsidónak hívja magát és nem egyéb másnak.
nahhh, ez már nekik is ciki lett???

Megtiltotta a rendőrség a szélsőjobboldai "becsület napja" rendezvényeit

A rendőrség nem engedélyezett egyetlen rendezvényt sem a kitörés napjával kapcsolatban - írta a Népszabadság. A kitörés vagy becsület napját szélsőjobboldali szervezetek szokták megünnepelni.

hvg.hu/itthon/20140207_Megtiltotta_a_rendorseg_a_szelsojobboldai
05:37
Perre készülnek a pénztárgép-károsultak

Kártérítési pert terveznek az Online Pénztárgépre Kötelezettek Oldalának tagjai az ügyben érintett minisztériumok és a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal ellen - írta a Népszava.
Rovat: Gazdaság
Szerző: MTI
05:26
Nem adják el az államnak a Dunaferrt az oroszok

Nem fogadták el a magyar kormány ajánlatát az ISD Dunaferr Zrt. orosz tulajdonosait tömörítő Vnyesekonombank (VEB) képviselői a csütörtöki tárgyalásokon, miután Varga Mihály kérdésére, hogy eladnák-e a kohót egyértelmű nemmel válaszoltak, konkrét vételi ajánlat így el sem hangzott - írta a Magyar Nemzet.
@toportyánzsóti: Igen aki meg mostanában jóban van a Törökökkel Jumurdzsákék, aki meg a Kínaiakkal kereskedik Maoék répáját szopkodja. Ülj le egyes. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezek nem érvek!!! Az érvek Illés Zoltántól hangzottak el még 2008-ban. '1500 milliárd? abból jó sokat lehet lopni!"
Ma már 3000 milliárd ebből meg még többet lehet lopni! S láss csodát ma már Illés Z is a hazaáruló Orbán kormány tagja.
Balczó is egy hazaáruló! Megvették őket a ruszkik!
A hazaáruló Orbán és a hazaáruló a Jobbik is!
Jobbiknak csak addig kellett a magyar amig jó pénzért el nem árulhatta. Takony gerincű szar emberek! Kádár a tankokat Orbán a bankokat hívta be! A kis csillagszemű buzi meg nem akar kimaradni az évszázad lenyúlásából! Ennyi!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lengyeleknek 1-est adtál te kis lüke?Nagyobb az arcod mint papcsákelvtárs parkolóhelye.Fussál neki ujra,fejezd be az ásást.
Az országunk elárulói, akik Igennel szavaztak:
(nem fért ki a sok retek 5000 karakterbe...)

Ágh Péter (Fidesz)
Babák Mihály (Fidesz)
Bábiné Szottfried Gabriella (Fidesz)
Dr. Bácskai János (Fidesz)
Balázs József (Fidesz)
Balla György (Fidesz)
Balla Mihály (Fidesz)
Bányai Gábor (Fidesz)
Bartos Mónika (Fidesz)
Bebes István (Fidesz)
Becsó Zsolt (Fidesz)
Bencsik János (Fidesz)
Dr. Bene Ildikó (Fidesz)
Berényi László (Fidesz)
Bíró Márk (Fidesz)
Bodó Imre (Fidesz)
Bodó Sándor (Fidesz)
Boldog István (Fidesz)
Borbély Lénárd (Fidesz)
Brájer Éva (Fidesz)
Dr. Braun Márton (Fidesz)
Dr. Budai Gyula (Fidesz)
Csampa Zsolt (Fidesz)
Csenger-Zalán Zsolt (Fidesz)
Cseresnyés Péter (Fidesz)
Dr. Cser-Palkovics András (Fidesz)
Csizi Péter (Fidesz)
Csóti György (Fidesz)
Csöbör Katalin (Fidesz)
Czerván György (Fidesz)
Dr. Czomba Sándor (Fidesz)
Czunyiné Dr. Bertalan Judit (Fidesz)
Dr. Daher Pierre (Fidesz)
Dankó Béla (Fidesz)
Demeter Ervin (Fidesz)
Demeter Zoltán (Fidesz)
Dióssi Csaba (Fidesz)
Ékes Ilona (Fidesz)
Ékes József (Fidesz)
Erdős Norbert (Fidesz)
Farkas Flórián (Fidesz)
Farkas Sándor (Fidesz)
Farkas Zoltán (Fidesz)
Dr. Fazekas Sándor (Fidesz)
Fejér Andor (Fidesz)
Dr. Fónagy János (Fidesz)
Font Sándor (Fidesz)
Földesi Gyula (Fidesz)
Fülöp István (Fidesz)
Gajda Róbert (Fidesz)
Gelencsér Attila (Fidesz)
Dr. Gruber Attila (Fidesz)
Gulyás Dénes (Fidesz)
Gulyás Gergely (Fidesz)
Dr. Gyimesi Endre (Fidesz)
Gyopáros Alpár (Fidesz)
Győrffy Balázs (Fidesz)
Dr. György István (Fidesz)
Gyutai Csaba (Fidesz)
Hadházy Sándor (Fidesz)
Hanó Miklós (Fidesz)
Dr. Heintz Tamás (Fidesz)
Dr. Hende Csaba (Fidesz)
Herman István Ervin (Fidesz)
Hidvéghi Balázs (Fidesz)
Hirt Ferenc (Fidesz)
Dr. Hollósi Antal Gábor (Fidesz)
Dr. Hoppál Péter (Fidesz)
Horváth István (Fidesz)
Dr. Horváth János (Fidesz)
Horváth László (Fidesz)
Horváth Zoltán (Fidesz)
Dr. Horváth Zsolt (Fidesz)
Dr. Horváth Zsolt (Veszprém) (Fidesz)
Dr. Hörcsik Richárd (Fidesz)
Prof. Iván László (Fidesz)
Ivanics Ferenc (Fidesz)
Kapus Krisztián (Fidesz)
Kara Ákos (Fidesz)
Dr. Karakó László (Fidesz)
Dr. Kerényi János (Fidesz)
Kiss Attila (Fidesz)
Dr. Kocsis Máté (Fidesz)
Koncz Ferenc (Fidesz)
Kontrát Károly (Fidesz)
Kontur Pál (Fidesz)
Kósa Lajos (Fidesz)
Koszorús László (Fidesz)
Kovács Ernő (Fidesz)
Kovács Ferenc (Fidesz)
Dr. Kovács Ferenc (Fidesz)
Dr. Kovács József (Fidesz)
Kovács Péter (Fidesz)
Dr. Kovács Zoltán (Fidesz)
Kozma Péter (Fidesz)
Kőszegi Zoltán (Fidesz)
Kövér László (Fidesz)
Kubatov Gábor (Fidesz)
Kulcsár József Ferenc (Fidesz)
Dr. Kupcsok Lajos (Fidesz)
Dr. Kupper András (Fidesz)
L. Simon László (Fidesz)
Lakatosné Sira Magdolna (Fidesz)
Dr. Láng Zsolt (Fidesz)
László Tamás (Fidesz)
Lezsák Sándor (Fidesz)
Lipők Sándor (Fidesz)
Lukács László (Fidesz)
Mágori Józsefné (Fidesz)
Magyar Anna (Fidesz)
Manninger Jenő (Fidesz)
Márton Attila (Fidesz)
Dr. Mátrai Márta (Fidesz)
Menczer Erzsébet (Fidesz)
Dr. Mengyi Roland (Fidesz)
Dr. Mihalovics Péter (Fidesz)
Dr. Molnár Ágnes (Fidesz)
Dr. Molnár Attila (Fidesz)
Nagy Csaba (Fidesz)
Nagy István (Fidesz)
Dr. Nagy István (Fidesz)
Németh Szilárd István (Fidesz)
Németh Zoltán (Fidesz)
Nógrádi Zoltán (Fidesz)
Dr. Nyitrai Zsolt (Fidesz)
Obreczán Ferenc (Fidesz)
Dr. Ódor Ferenc (Fidesz)
Örvendi László (Fidesz)
Pánczél Károly (Fidesz)
Dr. Papcsák Ferenc (Fidesz)
Patay Vilmos (Fidesz)
Pichler Imre László (Fidesz)
Pintér László (Fidesz)
Pócs János (Fidesz)
Pogácsás Tibor (Fidesz)
Pokorni Zoltán (Fidesz)
Polics József (Fidesz)
Dr. Pósán László (Fidesz)
Potápi Árpád János (Fidesz)
Dr. Puskás Imre (Fidesz)
Rácz Róbert (Fidesz)
Dr. Répássy Róbert (Fidesz)
Révész Máriusz (Fidesz)
Riz Gábor (Fidesz)
Riz Levente (Fidesz)
Rogán Antal (Fidesz)
Román István (Fidesz)
Rónaszékiné Keresztes Monika (Fidesz)
Sági István (Fidesz)
Schmidt Csaba (Fidesz)
Sebestyén László (Fidesz)
Dr. Selmeczi Gabriella (Fidesz)
Dr. Simon Miklós (Fidesz)
Simonka György (Fidesz)
Szabó Csaba (Fidesz)
Dr. Szabó Erika (Fidesz)
Dr. Szabó Tamás (Fidesz)
Szabó Zsolt (Fidesz)
Dr. Szakács Imre (Fidesz)
Szalay Ferenc (Fidesz)
Dr. Szalay Péter (Fidesz)
Szatmáry Kristóf (Fidesz)
Szedlák Attila (Fidesz)
Szekó József (Fidesz)
Székyné Dr. Sztrémi Melinda (Fidesz)
Szemereyné Pataki Klaudia (Fidesz)
Szijjártó Péter (Fidesz)
Szólláth Tibor Zoltán (Fidesz)
Dr. Szűcs Lajos (Fidesz)
Talabér Márta (Fidesz)
Tállai András (Fidesz)
Tamás Barnabás (Fidesz)
Dr. Tapolczai Gergely (Fidesz)
Tasó László (Fidesz)
Tessely Zoltán (Fidesz)
Dr. Tiba István (Fidesz)
Tiffán Zsolt (Fidesz)
.
.
.
.
.
..

Balczó Zoltán (Jobbik)
Bana Tibor (Jobbik)
Bertha Szilvia (Jobbik)
Dúró Dóra (Jobbik)
Egyed Zsolt (Jobbik)
Farkas Gergely (Jobbik)
Gyöngyösi Márton (Jobbik)
Hegedűs Lorántné (Jobbik)
Hegedűs Tamás (Jobbik)
Kepli Lajos (Jobbik)
Korondi Miklós (Jobbik)
Kulcsár Gergely (Jobbik)
Magyar Zoltán (Jobbik)
Mirkóczki Ádám (Jobbik)
Németh Zsolt (Jobbik)
Novák Előd (Jobbik)
Rubi Gergely (Jobbik)
Suhajda Krisztián (Jobbik)
Szabó Gábor (Jobbik)
Szilágyi György (Jobbik)
Vona Gábor (Jobbik)
Zakó László (Jobbik)
.
.
.
.
.
Orosz tankok helyett, orosz bankok mégis csak kulturáltabb módja a gyarmatosításnak.
Legalább nem leszünk EU gyarmat... Mert ott hülyének néznek bennünket.
Na, ezért nem itt fog a gyerekem élni, ilyen elbaszott szolga nép marad itt csak...
Ő nem fogja a ruszki "remek üzlet" pénzét fizetni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Már 500 ezer magyar menekült el az orosz bankok elől s ez a szám csak növekedni fog! 1956-ban a tankok elől 100 ezer.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na látom megy az iszapbírkózás.
Hagyjuk Balczót, mert vinnyogva kezdek röhögni!
Az első orbán kormány idején,még MIÉP-es volt a lelkem, személyes "hírvivő" Orbán és Csurka között...
Olyan hiteles, mint a kínai piacon vett Rolex!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azok nem Szovjet bankok, hanem Szovjet maffia oligarchák, egy kézben, mint itt nálunk alakul, Viktátor-Puttyin
Köszgép-roszatom+gazprom
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Ez már kezd nagyon uncsi lenni.:)"

csak zsidózni nem, mi? te, gerinctelen gané.
akkor bezzeg nyivákoltál amikor szóba került milyen mintát adsz a gyerekednek, akkor visítoztál, hogy az "nem ér!" azon a címen, hogy a családot ne keverje már bele senki. zsidózni, persze ér? zsidózásból mintát adni, mint végső ok-okozat, az trendi? undorító féreg. amúgy elárulom neked, hogy ez a sok indokolatlan szmájli jelentése: a félkegyelműek bamba vigyora. még ostoba is vagy. de te csak vigyorogj. saját seggedbe szorult fejjel.
@jaegtoer: rövid és velős, de kár rája, küldetése van, kell szórnia a képekbe illesztett kamu jobbikos lájkokat, és a klikk számot a szennyes oldalakra.
@jaegtoer: Végleg meggágyultál baszod? Neked már az is zsidózás ha kimondja valaki magáról, hogy zsidó.:) Nem tudok veled mit kezdeni. Szerintem tahótlaníts, mind a ketten jobban járunk.
Balfaszok serege, mi a különbség az orosz, az amerikai vagy a német eladósodás között? SEMMI.
DE a fasza szoclib bandának az lett volna jó, ha legalább háromszor lenyúlnak egy boltot: az egyik a pénz kölcsönvétele pl. IMF-től, a másik a"baráti" ország aki felépíti az erőművet, a harmadik pedig valahogyan az erőmű"privatizálása".
Az eredmény: a magyar népnek a végén nem marad semmije, csak az adósság és a menet közben "elszivárgott" pénzek megfizetése, ami összesen úgy 20 milliárd euró.
Na ez a fasza szoclib üzlet.Ez fáj nekik, hpgy ez most nem jött össze.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, Szánalmas szöveg ez, ha mantrázzátok egész álló évben, akkor is. Mi lennne jobb? A háromszoros villanyszámla? Mert Németországban is csak kétharmadnyi ártámogatással versenyképes a megújuló. De ők gazdagok. Vagy ki ad még ennyiért kölcsönt (kb. két-három százalékkal alacsonyabb kamattal, mint a szabadpiac), ráadásul több mint húsz évre?

Megint olyasmire ugrottatok rá ellenségesen, amit a polgárok (még a ballerek is) többsége támogat. Mint az atomot (ötven feletti határozott támogatás, huszonöt százalék határozott ellenzés), mint azt, hogy ezt az oroszokkal kell lejátszani. (Még előzőnél is egy kicsit magasabb arányban.)

Nem is akartok ti nyerni, csak a partvonal mellől ugatni. Az könnyebb?
...:
@vantaan2: Ja, hogy nem tetszik a mostani bankoknak, hogy jöhetnek más bankok is? Az élet nem habostorta. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De, ha egyszer ezek a régiek adták a kenőpénzeket a bolsiknak........:)) Kinek szurkoljanak akkor Simon elvtársai?
na ideparancsolták a kétbites jobbikosokat a narancsközpontból, vagy talán a tollas hívott segítséget, hjaaa, van az a pénz és van az a hatalom, ami kell a már régen nem szűz széljobbnak. :D
Putyin kész odaszigorítani Ukrajnának

Egy tanácsadója azt mondta: Oroszország aktívan beavatkozhat Ukrajnában.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F06%2Fputyin-kesz-odaszigoritani-ukrajnanak%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kényes pont mi? apa, mint minta. rohadj csak ebben a tudatban.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az alsós fiam nyaggat a menjünk már innen, mert már most vannak osztálytársai akik a nyáron lépnek...

Ezt meg csak úgy:

A BGF-esek harmada külföldön dolgozna

A Budapesti Gazdasági Főiskolán (BGF) végző fiatal diplomás munkavállalók csaknem felének már tanulmányai befejezése előtt van főállású munkaviszonya, 14 százalékuk dolgozott már külföldön, harmaduk pedig jelenleg is tervezi, hogy a következő öt év során Magyarországon kívül vállal munkát.

hvg.hu/karrier/20140207_A_BGFesek_harmada_kulfoldon_dolgozna
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Minden nagyhatalom beavatkozik az érdekkörébe tartozók ügyeibe. Aki mást állít az vagy gyerek, vagy idióta.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"_Szerintem várjunk ezzel 10-20 évet és utána ítéletet mondhatunk_"

te tényleg hülye vagy.
de hát ha védeni kell orbán üzletét, akkor téged nem érdekel az ország sorsa!

nem kötünk úgy üzletet úgy, hogy nem vagyunk tisztában annak minden részletével és hatásaival!ha nem tudjuk felmérni akkor nincs üzlet.
de te ezt nem is érted, hiszen mindenáron véded orbánékat.
@belgabela: köszi, én inkább maradnék eu és nyugat érdekkör, és nem szovjet putyinmaffiai.

Tudom én vagyok a barom, de ez van, én már csak ilyen maradi /konzervatív/ vagyok ebben.
@PAPÓ38: @belgabela:

látom Bélám meg volt az eligazítás, és a bátorság is megjött amikor már másik poszton kommentelünk. hajrá! csak bátran!

[az occó energiaárakra meg térjünk vissza az államadósság 2016. évi adatainak összegzésekor.]
@punkfrog: ez olyan biankós devizahiteles mentalitás, köll a pénz, és nem érdekel semmi, majd lesz valahogy, majd meg ment valaki, ha nem tudok fizetni, és különben is, én nem lehetek hibás semmiben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem azért van ez, mert nyugaton három-östzsörös pénzt lehet kereni? A meg nem azért van mert a bolik uralkodtak itt pár évtizedet?

Mert, ahol nem ők uralkodtak (Olaszország, Írország, Finnország és folytathatnám), ott ma három-négyszeresét keresik a prolik, mint itt. Pedig 1938-ban (utolsó békeévünk) még itt kerestek többet, mint az említettek.

lazarus.elte.hu/hun/dolgozo/jesus/otka0810/peldak.htm

A rendszerváltáskor is három-négyszeres volt ez előnyük az olasz proliknak fizetésben (sorolhatnék még egy pár országot), pedig '38-ban még előttük voltunk.

És ehehz még hopzzáttetek az jogutódjaik: Minden évben 2003-tól kezdve, minden visegrádi ország. miden negyedévben megelőzött minket növekedésben!!!

Egyszer sem tudtuk egyet se megelőzni ez alatt az idő alatt. Ma mindezeket megelőztük a legutolsó mért negyedévben, de előtte is kettőt. illetve az elsőben mindhármat megelőztünk.

2007-ban (még sehol a válság) a harmadik negyedévben mi mínusz (nulla alatt, de el nem érve a mínusz egyet) nullával "fejlődtünk", a tótok 13%-kal, a lengyelek 6,1% plusszal, a csehek 5,4 plusszal mentek. És az igaz volta majd így már a második negyedévre is.

Ráadásul még az oláhok is megelőztek, akkoriban épp, mint e lengyelek. Ezt nem a válság, hanem a tehetségtelenség tette. Nem véletlenül előztek meg a tótok, akik 25%-kal kisebb GDP-t teljesítettek 2003-ban 2010-re, azaz hét év alatt minket. De megelőztek e lengyelek, lettek, észtek litvánok, akik mind jelentősen lemaradva mögöttünk voltak, 2003-ban.

Köszönjük bolsik!

Ti vagytok maga az élő Stockholm szindróma!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ugyan! Szerinted hányan nyitják meg azokat a szarokat amit betol ide?
@jaegtoer: Olvastad már szakmunkás hogy nem szeretem a Fideszt? Olvashatod öt huszonegykor, öt negyvenháromkor. Persze, ha csak primitíven basztatni arasz, akkor megértelek. A te szellemi színvonaladon érvelni, nagyon nehéz lenne. De szólok, ezzel sem mész semmire, mint az egész bolsi bagázs az összes propagandájával. Ezért álltok ott, ahol álltok. Primitívek agytok. Az meg nem kell a országnak, csak a nyugger munkásőröknek.

„A szavazótábor egyik legmarkánsabb különbsége az iskolai végzettségben mutatkozik: a
szocialista szavazók fele legfeljebb nyolc osztályt végzett: ez jóval magasabb arány, mint amit
bármelyik másik párt táborában látunk."

www.republikon.hu
@PAPÓ38: mi a különbség?
kérdezd meg Hodorkovszkijt!
már persze, ha tudod ki az
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja. Ha meg a nyugati szabadpiacról veszünk fel hiteleket, akkro meg az a a baj, hogy nagyon drága. Mi lesz ebből az oroszoké, a kedvező hitelnyújtáson, és a kivitelezésen kívül? Uránunk nekünk is van, ha esetelg később okoskodnának.
@Orica Középföldi: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja. Ha meg a nyugati szabadpiacról veszünk fel hiteleket, akkro meg az a a baj, hogy nagyon drága. Mi lesz ebből az oroszoké, a kedvező hitelnyújtáson, és a kivitelezésen kívül? Uránunk nekünk is van, ha esetelg később okoskodnának.
@belgabela: aha, persze, kicsit távol vagy a valóságtól, én és a bolsi.
Nem én államosítok, nem én központosítok mindent, és nem én alkalmazom a ár és bérszabályozást, ha még tudod mit is jelent ez. Nem volt olyan rég, amikor ez bevett szokás volt, itt a legvidámabb barakkban, és most ezt éleszti újjá a nacionalista és széljobb kevert kommunista fideszjobbik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

már mindenki szajkózza, hogy szövegértési problémád van vastagon!
most meg belinkelted, hogy mennyire hülyék vagytok!!!

"A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Jobbik a megkötött szerződés minden részletét megkívánja ismerni, beleértve a várható gazdasági következményeket és garanciákat is. "

szerinted ezt nem a szavazás előtt kellett volna tisztázni?
normálisak vagytok amikor egy biankó csekket BÁRKINEK is kiállítotok?

ne válaszolj!
vastagon elég volt szeméthalmazod, amit ráadásul pr anyagodal is idehánytál...
@punkfrog: Aki olcsón ad hitelt anélkül, hogy az ország gazdaságpolitikáját irányítani akarná cserében, az csak a hülyéknek nem tetszik.
@Orica Középföldi: :)

most megnyitottam egyet...
elakadt a szavam!
ezek valóban ennyire hülyék vagy nagyon be van ígérve nekik valami.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tudom, és most szeretted meg a jogutódokat, a jó gazdaság teljesítményük miatt, nem is régi nyugger „elvtárs” vagy. El is hiszem. Nyolc harminchétkor le is írtam adatokkal, milyen jó is volt a teljesítményük. Attól bárki megszerette őket, aki régen ellenálló volt az is.

Na lapozzunk!
@belgabela: Bélám, ennek fuss neki még egyszer!
Meg ugye, 4. éve a fidesz van "hatalmon", illetve '98-'02 között is volt már. Az akkori döntéseik is befolyásolták a zemúttnyóccat, de most már egy árva szavuk nem lehet, mert 4. éve ők csinálhatják...
Mi 1938-ban? Már a blökit sem érdekli! Ma van, ez a jelen.
@belgabela: Bélám, szoktál te térképet nézegetni?
Ha nem, akkor kezdj hozzá! Olcsón ad hitelt(na ez sem annyira biztos), nem akar beleszólni??? Ez komoly? Hiszed, mint a NER-t?
@guma:

Jóhiszemű leszek.
Ennyire hülyék:)))
Ez persze semmiben nem zavarja őket.
@belgabela: ennyi hülyeséget, szemetet honnan kapartál össze?

érted amit leírsz?

többször ellent mondasz magadnak!
@belgabela: igen.az oroszok már csak ilyenek.olcsón adnak hitelt és nem szólnak bele semmibe.
te figyu!
ezek megvetetnek velünk egy atomerőművet!
az nem tűnt fel neked?
@guma:

" ennyi hülyeséget, szemetet honnan kapartál össze?"

Honnan, honnan? Ahonnan g.
Egy csecsből jön a turultej.
@nincs_itt: Te fuss neki még egyszer. 1989-re már lemaradtunk négyszeresen. Erre a bolsik még rátettek 2002 és 2010 közt (addig az első négy MDF év kivételével, gyorsabb volt a gazdasági fejlődésünk, mint az EU átlag, vagyis közeledtünk), amikor mindenkinél rosszabbul fejlődtünk. A Fidesz mostani négy évében, például az olaszokon hoztunk, de a cseheken is, az utolsó háromnegyed évben meg az összes visegrádin. Ha nem érted kérdezz!

És ezek a száraz tények. Én biztos nem szavazok most a Fideszre az elmúlt négy év miatt, de a bolsikra az ép eszem miatt soha. Én nem vagyok stockholm szindrómás vén munkásőr, aki a kifosztóit igazolná, nap mint nap, pedig az ő életét is tönkretették, mert az említett államok amiket megelőztünk harmincnyolcban fizetésben, ma élő nyuggerei, háromszor több nyugdíjat élveznek mint a magyar átlag proli. És négyszer többet kerestek egész éltükben. Ti meg itt harcoltok, hogy de milyen jó volt nektek szopni annyi időn át, Hihetetlen. Csak a stockholm szindrómával lehet leírni ezt. De az meg egy pszichés betegség.
@nincs_itt: A lgréggibb térképem 1799-ből való, Verőcze megye térkép. Egy teljes szekrény tele van a könyvtáramban a térképekkel, atlaszokkal. A legtöbb tizenkilencedik századi. Össz értékük, olyan kétmiller.

Más?
@guma: Inkább mond, hol mondok ellent magamnak! Ez csak trollkodás így! Azt meg midnek? Ja, hogy érv az nincs?
@punkfrog: Mondtam mást? (Különben minek adnának?) Azt én is és a választó többsége is helyesli, hogy atomerőművet épitsünk. Azt is, hogy az oroszokkal. Nekten huszonpár százaléknak nem tetszik. Elbuktátok, a többség akarata győzött. Nyugodjatok bele! Ez a demokrácia.
@Orica Középföldi:

az.

kevesebb több lett volna. mondjuk utálkozok Eörsitől, de ez?:

"__Amikor napvilágra került, hogy Németországban nagykoalíció jön létre, és a külügyminiszteri posztot a szociáldemokraták kapják, megkönnyebbült sóhajok hagytak el hazai baloldali ajkakat, bizakodván abban , hogy végre megszűnik a német politika szégyenlőssége, Németország végre kiáll a demokrácia értékei mellett, és móresre tanítja Magyarországot.__"

ezek szerint Merkel és a CDU, CSU, FDP nem eléggé demokraták. csak azok a demokraták akik az szdsz-t imádják?

ha csak annyit ír, vagy arról amit a végére hagyott, a McCain-es sztorit, akkor azt mondanám, ez igaz. nagyon rendben van az írás. no de a felvezetés?

a munkahelymegőrzéssel való példálózása amúgy meg másodjára is -visszafogottan szólva- zavaros. miszerint a a németek azért nem teszik szóvá kellő keménységgel és nyilvánossággal a visszásságainkat, mert a német munkahelyeket féltik, azon kívül, hogy nem eléggé demokraták. háttudod?! értem én... mi mentünk oda autógyárakat telepíteni és vettük fel a német szakikat és tanítottuk be a korszerű technika és technológia használatára, mi teremtettük meg a németek korszerű elektronikus kommunikációs hálózatát és rendszerét, és ugye mindezeken felül legalább százezer német vendégmunkást is foglalkoztatunk idehaza...

mindazonáltal köszönöm, jó volt elolvasni, mert pont ez erősít meg abban, hogy nagyon rendben van, hogy 3 párt intézményesen kihullott a t. Házból, közülük ez az alattomos egyed is. már csak 4 van hátra..

a kétfarkú kutyákról hallottál valamit?
@belgabela:

Bélám! én nem tettem említést arról, hogy az eligazítást hol és ki tartotta, mert nem tudtam.

csak emlékeztetőül... én ezzel kezdtem:"látom Bélám meg volt az eligazítás, és a bátorság is megjött amikor már..."

a fidesszel te hozakodtál elő, mert nyilván ez volt neked a kézenfekvő.... hogy miért, azt te tudod...
@belgabela: Húúúú, Mester!!! Bocsáss meg, nekem tudatlannak, aki nem csak halmozza a könyveket és térképeket, hanem értően olvassa is!!
Az én gyűjteményem 2,5 milliót ér be, be, be!
Idióta...
@parti_giano:
Gondolod te. (meg én).
Valószínűleg csak a nevét adja hozzá. Meg a pénzt teszi el érte.
@belgabela:

"A lgréggibb térképem 1799-ből való, Verőcze megye térkép. Egy teljes szekrény tele van a könyvtáramban a térképekkel, atlaszokkal. A legtöbb tizenkilencedik századi. Össz értékük, olyan kétmiller."

látod ez a te bajod. ott ragadtál Kr.u. XVIII. században meg a térképszekrényedben. gyere ki, látogass el a XXI. századba, és ismerkedj csernobillal, fukusimával, majd a megújuló energiákkal.

olvasnivaló:

index.hu/chart/2013/10/18/atom/

már nincs kedvem kikeresni, india 4 GW-os erőművet épít 4,5 mrd dollárból. a Főnök meg 1-1 GW-os blokkot 12,5 mrd €-ból+amit ellopnak.

ezen megy a vinnyogás. te ostoba. mi köze ennek ahhoz, hogy merre nyílik az ajtó, avagy balos-e, vagy jobbos?
@jaegtoer:

Utólag jutott eszembe, hogy az érdekest "-"-be kellett volna tenni, de neked egyből átjött:)))

Kb. nekem is ezek jutottak eszembe: a szadi érdekes demokrácia-felfogása, egy kicsi törlesztés a szocik felé,egy kis töltelékszöveg. Szóval kicsit szélhámos a szerző:))
@parti_giano:
Illés mindenre azt válaszolta, hogy ő már akkor környezetvédő volt, mikor a Tímea még senki sem volt (később javította, hogy politikai értelemben).

És Tímeának nem volt annyira csőre töltve, hogy akkor megkérdezze tőle minden ilyen darálás után, hogy drágajóillésúr, akkor hogyan tudta elnézni ezt a mai szavazást? Miért nem teccett NEM-mel szavazni???
@parti_giano: Az megvan, hogy Mariska néni tegnap azt mondta, hogy "Dehátez már nem a Szovjetúnió! Ez Oroszország!"

Kb. ebből le is vehető, hogy az öregasszony mit tudott felfogni/mit tudtak neki betanítani ebből az egészből.

És a hat elemijével ott ül és szavaz rendületlenül ...
@belgabela: ezt írtad: "_olcsón ad hitelt anélkül, hogy az ország gazdaságpolitikáját irányítani akarná_"
ezzel szemben ránk sóznak egy atomerőművet a hitelért cserébe.az igen csak meghatározza az ország gazdaságpolitikáját évtizedekre.
honnan tudod, hogy mit akar a többség?
csak az oroszok tudnak atomerőművet építeni?
ők adják nekünk a legjobbat a legkedvezőbb áron?
@Spániel:
Na, meg is nyugodtam.
kiküldik a péztetet, vagy csinyányi is köll érte valamit?
@parti_giano:
Nabasszus, lebuktam!
(nekem má' 280 millió van a számlámon, és mindezt az elmúlt négy évben tettem félre!)
:-p
@parti_giano:
Ne hergelj, ne hergelj!
(lassan úgy leszek a "tankönyv" szóval, mint a "rezsi"-vel: ha a jelenlétemben még egyszer valaki kimondja, leírja, akkor ütök, mint a kakukkos óra!)

:-)
@Evezős: ugye-ugye?! te vagy a domina a tankönyvmaffiánál. :)) felárral az erkölcs és adod a hittan tankönyveket.
@tristen2005:
Basszus mivanitt?
:-)
46.400 forint bruttóval tartozik nekem a KELLO ... ti meg már milliárdosnak láttok?

Igaz, nagyon kell törnöm a fejem, hogy ezt a sok pénzt mire verjem el ...de akkor is! Ne irigykedjetek!
@parti_giano:
+1
(kedvencem a Daniel Stein tolmács)
@vitéž munkášőr:
Tökvéletlenül olvastam tegnap ezt a cikket a hvg-n.
És elfogott a sárga irigység ... mármint amiatt, hogy hogyan is lehet(ne) élni ...

:-(
@belgabela:
Ne keverd ide a BURDA szabásmintákat, azok nem térképek!

(Neked, térképed, mikor a betűket sem ismered ...? :-D)
@belgabela: 4. Oroszoktól függő magyar áramár?

Ez az egyezmény azt is lehetővé teszi, hogy Oroszországnak beleszólása legyen a magyar áramárba. A 4. cikk 4-es pont szerint: „a Felek minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a Megvalósítási Megállapodások szerinti ellenérték olyan módon kerüljön megállapításra, amely lehetővé teszi, hogy a villamos áram-termelésre [sic!] vonatkozó árak kereskedelmi szempontból hosszú távon versenyképesek és egyúttal az Orosz Kijelölt Szervezet számára elfogadhatók legyenek”.
@parti_giano:
Erre még nem gondoltam, de most, hogy mondod ....(minden olyat, amit veszélyt jelent kiskorúak szellemi, testi épségére, nem szabadna iskolákban árulni. Ilyenek pl. ezek a könyvek is!)
:-)
@parti_giano: Azt még nem sikerült rukkoláznom. De a listámon van!
@nincs_itt:

A "Mester" címet, titulust itt Hacsaturján maestro-t illeti meg. kérem, még ironizálás hevében is tartózkodj egy jelentéktelen, illetéktelen és e titulusra méltatlan egyed ilyetén megszólításától.

Köszönöm:)
@Orica Középföldi:

félre kellett kapnom a fejemet, nehogy kiszúrja a szememet.

az eset kapcsán a szót komolyra fordítva, a McCain story bizonyítja ordítva, hogy atomgáz van itt, és nagyobb a baj, mint hinnénk.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy kétpárti küldöttség járt itt, és nem a demokrata, hanem a republikánus (ejtsd:konzervatív) vezető adott hangot az általuk tapasztaltaknak. amúgy nem valami gyakran jövögetnek. viktor meg csak turistának mehet oda régóta.
és még egy vonulat:

A lap információi szerint a lépés mögött az állt, hogy "az MVM számításainak ismertetése a kormánypárti honatyák soraiban is zavart okozott volna az Orbán-Putyin-egyezmény végszavazása előtt." Úgy tudják ugyanis, hogy az MVM-nek készített elemzés nem vetít pozitív gazdasági jövőképet a projekt elé, mert "2000 milliárd forintos beruházási költség esetén - amennyiben azt az állami energiacég a saját forrásaiból finanszírozza - 22 forintra jönne ki az új reaktorokban a termelői áramár kilowattóránként. Ez 3000 milliárd forintnál 33 forintos áramárat feltételezne, amely a 16 forintos szabadpiaci áramár ismeretében nyilvánvalóan vállalhatatlan".

A hivatkozott tanulmány szerint a 3000 ezer milliárd forintos forgatókönyvben, ha csak a tőkeköltséget terhelnék rá az erőműre, míg a kamatok és kísérő beruházások költségeit (hálózatfejlesztés, új tartalékerőmű, stb.) az adófizetőkre terhelnék, a termelési ár akkor is 25 Ft/kWh-ra kalkulálódna. Ez több 10%-kal emelné meg a hazai áramárakat, a csatlakozó beruházásokkal együtt pedig 1000 milliárdos nagyságrendű veszteséget okozna.

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/ezermilliardos_veszteseg_ezert_titkolhatjak_a_paksi_szamitasokat.3.195110.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: most erre megismételjem a wittner szavait. ah! kiábrándító az egész.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:Dehogy teszi. Uránt mi is tudunk termeli, de máshol is vehetünk, ha szíbóskodnak. Mindent megteszümnk, de ha szívóskodnak nem tudunk többet tenni. A versenyképességért meg nekik kell midnet megtenniük. Kétélű ez, nehéz lesz benne szívóskodni.
@nincs_itt: Te kérdeztél primitív „barátom”. Válaszoltam. Utoljára: Nekem a trollokkal történő idétlen anyázásra semmi szükségem és igényem sincs. Sajnállak, hogy neked meg csak arra van igényed és tehetséged, hogy érvek nélkül szidalmazz másokat.
@jaegtoer:

Azt nem tudom, hogy a szenátor véleménye mennyire jött/ment át a tömegnek, de OV-nak nagyon rosszkor jött ez a látogatás.
@belgabela:
uránt dúsítani kell, és ha esetleg azzal nem tud, vagy nem akar szívatni kedves putyinod, még mondhatja, hogy nem veszi át a elhasznált fűtőanyagot, vagy csökkenti a gáz/olaj/egyéb nyersanyag szállítást, és a belengetett elszámolás és áram árának megváltoztatásáról még nem is beszéltem. Sőt a izmozásról sem, mert ugye az eju és nátoval a hátunk mögött jobbak az esélyeink, nélkülük viszont semmi, kb annyi mint jelen pillanatban az ukránoknak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hazaáruló rohadt szemét bagázs az egész! Magyarország pillanatnyilag a Roszatom legvidámabb gulágjára pályázik!!!! S a hazaárulók miatt nyert! Hátba támadták a magyar nemzetet s onnan ahonnan senkisem várta! Az Orbán és Vona páros miatt orosz gyarmat leszünk. A sok hülye meg kiszolgálja Őket .... igaz a takony-magyar mindig ilyen volt lásd 1957 május elsejét. 56 dicső napjai után 300 ezer takony éltette Kádárt.
S csak egy érdekesség az a Szepesi áradozott a közvetítés során aki Rákosi kedvenc riportere volt s még tavaly is az orbáni párt rádió rendszeresen teret adott neki.

Sugárba hányok tőletek!
@belgabela: én vagyok a primitív, persze! Egyetlen adatot, érvet, hivatkozást nem olvashattam tőled, csak azt, hogy mennyit ér a "könyvtárad". Erről NEM kérdeztelek.
Sötét alak lehetsz, aki könyvet csak azért vett a kezébe, mert billegett a stelázsi...
Figyelj, hanyagolj, mert annak semmi értelme, hogy égeted magad.
Sajnálom, hogy ilyen alakok is rendelkeznek szavazati joggal.
@belgabela: Bélám, nálatok bótba' aggyák, az urántot, amivel a zoxigént kivonnyátok a vízbü'?
Mond, ez neked van, vagy töltik beléd?
@PAPÓ38: "mi a különbség az orosz, az amerikai vagy a német eladósodás között"

:)))) ijjen agyatlan balf&@szok országa ez...

mi a különbség ? a kamat !!!!

az IMF 2% lett volna
a ruszki cofidis pedig 5%
(enynire hazuggyák le)
@belgabela: oszt az úgy van, hogy a pécsi bányából érkező uránt a vonatról egyből belapátolják a reaktorba? hol van kapacitásunk nekünk a dúsításra? ha még azt mondtad volna, hogy megveszzük franciáktól vagy tökömtudjakitől. mert ez esetben a két (orosz és a másik) technológia összeegyezthetősége a kérdés.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: miért csak a harmada dolgozna külföldön?

a többi mi a f@szt akar itthon csinálni???
enyni élősködő politikus tolvajra nincs szükség
@Orica Középföldi: nem tépázta meg, látod. azért érdekesek lesznek az usa kapcsolatok a jövőben. bár lesz nekik más dolguk is ott a tengerentúl.
@Nyilas Mise: apuci vérfideszes, vagy anyuci, tudod nem kell politikusnak lenni, elég remélni, hogy csurran cseppen a szervilista hűségért
@Nyilas Mise: Arra az összegre amit leszerződtek, de már azt is bevallották, hogy ritkán szokott elég lenni, vagyis egészen biztos, hogy túl fogják lépni a keretösszeget. A határidőket, stb...
Az meg sem fordul az agyatlan fidiótának a fejében, hogy a magyar gazdaság 20 év múlva sem lesz képes kitermelni azt a hitel törlesztést. Vagyis újabb hitelből kell fizetni, akkor meg mi is van???
Agyhalált lábon hordták ki!
@vantaan2: Én meg az eddigi gyarmati lét miatt hányok. ;)
@parti_giano:

Na jó.Tisztában vagyok vele, hogy földrengést nem okoz, a rendszeres újságolvasók értik, ami azért nem nagy szám.

Csak elvigyorodtam,milyen fejfájást okozhat ez Kuminnak, Tompikának, Bayernek, hogy nem anyázhatnak egy jót:))
Elképzeltem mit izzadna Török:))
@nincs_itt: elképesztő buták ezek a fideSS parasztok
@Orica Középföldi: "Csak elvigyorodtam,milyen fejfájást okozhat ez Kuminnak, Tompikának, Bayernek, hogy nem anyázhatnak egy jót:))"

gondolod, hogy hagyott az eset egy apró tüskét is bennük? tompi már egy a kijafaszomezamekkén-re sem érdemesítette.
gyarmati lét numeró 2, lehet felkészülni a Paks2 kínai verziójára:

Orbán Viktor Kínába megy

Li Ko-csiang kínai miniszterelnök meghívására a jövő héten Pekingbe látogat Orbán Viktor kormányfő. Kínában is bejelentették a 11-13. közötti utazást, amire Orbánt soha nem látott népes delegáció kiséri. Üzletemberek, vállalatvezetők és a baráti média képviselői is a legnagyobb magyar rezsiharcossal tartanak a távoli országba. (MTI)

444.hu/2014/02/07/orban-viktor-kinaba-megy/
ennyi:

Orbán a választási iroda videójában
Ha látni szeretné, hogy néz ki egy pártsemleges, választásra buzdító videó 2014-ben, kattintson!

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F02%2F07%2Forban_a_valasztasi_iroda_videojaban%2F
@parti_giano:

Kumin és Török inkább megkönnyebbülhetett, hogy "nincs" dolga.
A vehemensebbeknek nehezebb lehet:)
" Hányszor támadt tenfiad
Szép hazám kebledre,
S lettél magzatod miatt
Magzatod hamvvedre!
Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett s nem lelé
Honját a hazában,
Bércre hág és völgybe száll,
Bú s kétség mellette,
Vérözön lábainál,
S lángtenger felette.
Vár állott, most kőhalom,
Kedv és öröm röpkedtek,
Halálhörgés, siralom
Zajlik már helyettek.
S ah, szabadság nem virúl
A holtnak véréből,
Kínzó rabság könnye hull
Árvánk hő szeméből!"
@Orica Középföldi: ez nézted már orica?

nálam benne van a napirendben a blog. ha nem is mindég lelkesdem a posztokért.

orulunkvincent.blog.hu/2014/02/07/a_koppanyfonok_sirama
@parti_giano:

Én is megnézem,vegyes, de ez most kiváló:)))
@vantaan2:

Légyszi könnyítsd meg az olvasók dolgát, jelezd máskor a szerzőt. Kösz:)
@parti_giano: Szerinted úgy van. Én olvasott vagyok.
@nincs_itt: Igen, te vagy a primitív. De valóban hagylak! Akinek ez a szórakozása, azt csak szánni lehet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem mondod? Dúsítani? Azta!? Hú apám!!! (Jártam általánosba, sőt gimnáziumba is, meg egyetemre később. Na, ezt megbeszéltük.) És nem lehet megoldani, sehogy, még uránércért sem, hogy valaki (bárki aki most is csinál ilyesmit) megcsinálja és visszaszállítsa?

Olyan okosak vagytok:))
@belgabela:

"Én olvasott vagyok."

Béla,béla...:)
@belgabela: megemelem a kalapom, nekem nem sikerült a nyolc osztály sem, te nyertél, a szférák magasságában az intellektusod, oda már nem tudlak követni.

Azt meg, hogy más majd jól megcsinyája az anyagot, az kevésbé realisztikus, főleg, ha elolvasod a szerződést. Kizárt, hogy a más által készített üzemanyagot, ivánék átvegyék, ne nézd ennyire hülyéknek őket.
@belgabela: "Én olvasott vagyok."
ez most a blikk reklámja volt?
@jaegtoer:

Ne tamáskodj. Azt nem mondta, hogy melyik könyvtárból olvas:)
@belgabela: nos, én is mondhatom, hogy össze vissza vertek, és kemény vagyok... az, hogy láttál könyvet, van könyved, láttál olyant aki olvas, semmit nem jelent! vissza olvasgattalak.. komoly pénzeket fizethetsz dokiknak, hogy ennyire feljavitottak a fizikális állapotodat! tudod verni a billentyűzetet! szellemi szinted, szorgalmad, NER kompatibilis, igazoljuk, hogy itt voltál, és megvédted a szentjeidet, munkásöröztél is egy kicsit! igy kerek!
@Orica Középföldi: Ezeknek a seggfej Putyin pincsi nemzet áruló gerinctelen orbán fanoknak?
@parti_giano: :DDD

áááááááá

csak azt mondja: őt olvassuk!
újmagyarul ez az olvasott...
@vantaan2:

Nem:)

Azoknak, akik a verseket IS elolvassák.Ne kelljen guglizni, ha nem ugrik be, vagy ismeretlen.
@belgabela:
Béluska, az olvasottságot azt nem mondani kell, AZ LÁTSZIK (ÉRZŐDIK) az emberen ...
Akinek ezt mondania kell, azt megette a fene ....
@Nyilas Mise: A ta@punkfrog: Tudom, ki az.
@Evezős:

Tudom, hogy te vagy a Nagy (tan)Könyvmester, de hidd el, nagyon sokféle könyvtár - magán - létezik:))
@Orica Középföldi: De most képzeld el! Egy takony gerincű fidesznyik elolvassa s annyira fölháborodik ,hogy betiltatná! ...ezeknek csak azért se!!!! Hazaáruló képmutató haszonleső bagázs az egész.
Emlékezz 2011-ben pl megcsonkítottak már egy verset március 15.-én! Tavaly a "Fölszállott a páva-t" tiltották be, a közrádió a "Román táncokat" nem merte bemondani! ....akkor ezeknek a hazaárulóknak ki tenni egy ilyen verset, hogy megalázzák??? Gondolkodjál már!
@Orica Középföldi: öööööööööööö

ha már a könyvekről van szó:
/a kedves vezető ehhez is ért, tényleg egy isten/

Orbán Viktor Rejtő Jenő-könyveket ajánlott Kerényi sorozatába

Bővül tovább a Nemzeti Könyvtár, a harmadik körben majd baloldali ellenzékieket is kérdeznek. Most házon belül oldották meg a dolgot.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F07%2Forban-viktor-rejto-jeno-konyveket-ajanlott-kerenyi-sorozataba%2F
@Evezős: volt egy ember, aki aztat mondta nékem, hogy az ágya alatt 3000 könyv van, mert már nem fér ki mind a polcra. d:
én valahogy így látom, de javítsatok: a gazdaság sehogy se akar úgy porogni ahogy kéne neki. Még unortodoxiaban is kellene ehhez lóvé, de az nem jon elég (nem marad eleg).
Az oroszok adnak 3000 mrd-ot, ebbol csurran-cseppen mindenkinek. Merheto lesz a magyar gazdasagra gyakorolt hatasa, zsemle a melosoknak, prositualtak a vendegmunkasoknak, alkatreszek a magyar cegektol; mindegy.
Nem utolsósorban, az orosz partner nem olyan finnyás mint a brusszeli burokratak amikor a nemzet gerincet ado vallalatokat kell kivalasztani. Mondjuk, ok se szeretik a versenyt.

Az a baj, hogy ha ez tenyleg az evszazad uzlete lenne, ezzel a csapattal akkor is csak nemzethalal jonne ki belole.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Orica Középföldi: lejárt a copyright rejtőre. a másikon linkeltem az mno címlapját:

Orbán: Zsugori alak vagyok, ha az ország pénzéről van szó

ugye, hogy mindenre figyel a mi nagy vezérünk? a könyvkiadás vénáján is rajta tartya a matatóujját. d:
@Orica Középföldi: vannak kétségeim Bolival és a befogadó szívével kapcsolatban. :D

@parti_giano: ha csak zsugori lenne, de nem bírok a feltoluló jelzők tömkelegével...és egyik sem pozitív...
@parti_giano:

"Zsugori alak vagyok, ha az ország pénzéről van szó"

Hogy nem szakad rá a nagy magyar égbolt.
@Orica Középföldi: hogy szakadna rá, ő tartja, miközben a másik kezével emeli gdp-t.
@labrabbit: hah, vagy az eddig kiadatlan művét rejtőnek: az ellopott cirkáló
@Orica Középföldi: tekintetbe véve azt a tényt, hogy a feudalizmus kezdeti időszakában a királyi vagyon volt a költségvetés is, s az általuk megcélzott államberendezkedés jellegét figyelembe véve, csak a saját zsebét félti... mivel lajos is kedvelte az aszút, s neje is érdekelt ezen területen, a zavart kis agy az egyetlen adekvát választ szintetizálta... "az állam én vagyok"...
@Sir Bates dö Hól: palota már épül, meg a rezidencia is, az új és igaz Székesfővárossal egyetemben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja, csak az egyiknek egy versailles az eredménye, a másiknak meg a budi mellé épített organikus fostartály...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te nem tudod mi az a gyarmat.
majd az oroszok megmutatják.
idióta orbán-hívő!
költözzetek keletre.
én nyugaton jobban érzem magam.
@belgabela: Remélem szereted a sugártól duzzadó gyümőlcsőt,lesz benne részed!A családodra nem gondolsz,mikor ilyeneket támogatsz?Netán tudsz valami védett helyet?
@parti_giano:

" kiss peti azé' befigyel ottan."

Meg gyufe:))
Olvastam az indexen, hogy Simon egy dologra büszke, hogy ő volt a híd anno Gy és KP között.

Erre mesélte nagyon röhögve egy akkori bennfentes, hogy annyira be volt szarva az állásfoglalástól, hogy beteget jelentett. Nem került elő, amíg ki nem rajzolódtak az esélyek:)))
@nincs_itt:
Halmozgasd csak...

Szart sem ér a tudás, ha nincs mögötte szeretet... :)
@mayree: Én meg majd normális leszek, maaayree!
Te érted is, vagy csak rakosgatod ezt a sok izét egymásután...
@belgabela: Bélám itt a haverod, egyformán setétek vagytok...
@mayree:
@nincs_itt:
Ahhoz elébb a négy egyezségről illene fogalmadnak lenni. Tudod, a egyik így szól: ne általánosíts :)
Látom ezt az írást Tel Avivból rendelték.
Kellett egy kicsit jobbikozni is benne.
Orsósviktátor az igaz hogy egy sunyi szarházi hazaáruló féreg... azonban 10 éve az EU gyarmata vagyunk és nem lett jobb, hanem rosszabb... tehát orsós ide vagy oda, nem rossz ötlet megpróbálni milyen ha orosz gyarmat vagyunk... ;)
@aaaaa1111:

45 év nem volt elég, barom!
@tristen2005: 45 évig szovjet gyarmat voltunk ez meg max. orosz lehet, bár csapatokat sehol sem látok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mert az EU gyarmatosítás 11 éve allatt csak úgy hemzsegtek nálunk az EU csapatok, te szuperzseni!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Hogy kitaláltad, hiába, téged nem tudnak átverni azok az illuminált reptilián háttérhatalmi tudjukkik! Csak ott tévedsz, hogy nem Tel Aviv, hanem Jeruzsálem, és perceken belül csöngetni fog nálad a fitymakommandó!
..ha(ly)rá hü(j)ék országa! Éljen felcsút és moszkva (tér) megbonthatatlan barátsága! Éljen a felcsúti mélytorok!
süti beállítások módosítása