Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirklikk.hu/kozelet/tetelesen-cafolja-orban-kampanynyito-beszedenek-allitasait-az-euronews/431552/... (2024.05.03. 21:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.12.08. 14:10 Fabius

Prominens taggal bővült a kamukormánytagok arcképcsarnoka

Címkék: fidesz zöldhatóság tarnainé kamu diploma doktori nyelvvizsga

Tolnainé Szatmári Katalin, a zöldhatóság elnöke letaszította Schmitt Pált a kamudoktorok képzeletbeli trónjáról.  A jómunkásasszony teljesítményéhez - nem, hogy doktorija nincs, de nyelvvizsgája és diplomája sincs - nem mérhető semmi, se egy Semjénszerű sátánista Jaggerkedés, se Plagi bátyánk kopipészt mutatványa. 

tolnainé .jpg

Az az apróság, hogy Fazekas Sándor hivatásos megtekintő és vidékrontási miniszter magyarázkodni kénytelen liblingje miatt tényleg apróság ahhoz képest, hogy Sándor időutazáson is részt vett már ebben a ciklusban. Úgy vannak ők is lassan mindennel, mint a maga köré szaró egyszeri szegényember, aki aztán egy lábon ugrál, hogy ne lépjen bele. Az Óbudai Egyetem levele - a felsőoktatásban uralkodó viszonyok tükrében - kész stílustanulmány, bár lehet csak én haluzom oda a további kérdés esetén is állunk rendelkezésére rész után a vigyorgó szmájlit. 

Sebaj, azért minden rosszból lehet/ne valami jót is kihozni. Ha én lennék a habonyárpi akkor a kampánystratégiám alappillére lenne az a videókonferencia sorozat, amiben smittpál és tarnainé lemásolva a Hollandiában tanuló Magyar Lilla sikerét, online közvetítést nyomatna a doktorik, nyelvvizsgák és diplomák kamuból valóságosítási folyamatáról. Lehetne online szurkolni és segíteni, meg izgulni azon, hogy a prominensek képesek-e önerőből bármi értékelhető teljesítményt nyújtani akármilyen területen. 

Ha más nem, trash reality szereplő faszán lehetne mindkettő, a köztévé meg nyomhatná az összefoglalókat Okosabb vagy-e, mint egy ötödikes Alekosz címmel. Ettől ami most van, az sem lenne kínosabb. 

465 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr615681435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azon csodálkozom, hogy csodálkozol...
egy olyan országban, ahol lejárt jogász alapdiplomával ami persze nem doktori cím valaki mindentudó politikus tolvajjá válhat...egy kis hamis, sohasem létezett iskolai végzettség és minden egyéb amit hozzáhazudik az természetes

magyarország egyre jobban teljesít

brühüyyy
nincs itt kérem semmi látnivaló tessék szépen hazamenni

főleg a homeless-ek

brühüyyy
Németh Lászlóné érettségi bizonyítványára most már máshogy nézek és - úgy látszik - meg kell becsülnünk, mert lehet, hogy ő az egyik legképzettebb a díszes társaságban.
Most így gyorsan végiggörgetve a tagokat beleillik a képbe:

Van egy vidékfejlesztési államtitkárunk, aki fővárosi és ügyvéd.Minden megnyilvánulásából süt, hogy halvány lila fingja nincs a mezőgazdaságról.Ez mellett beszédhibás és nyelvtanilag helytelenül beszél (utóbbi egyébként az egész parlament 90%-a igaz)
Van egy gazdasági szakállamtitkár, aki földrajztanár, vagy történész vagy mi.
Volt ez a Halász.Az még arra sem vette a fáradságot, hogy a válaszában felemelje a tekintetét a papírból, amire a választ megírták a munkatársai, de ennek ellenére volt képe hangsúlyosan beszélni.

Van ügy a Németh Lászlóné, aki érettségivel ezermilliárdokról dönt.
Van egy gazdasági miniszterünk, akinek a szakmája passzol a beosztásához, de beleszólása, ettől függetlenül nincs.
És lehetne még sorolni...
@E.Csaba: nem az a legnagyobb probléma, hogy jogász, tanár stb hanem hogy a józan eszük hiányzik
Érdekes ez a kamudoktoroskodás. És a péda ragadós.
Odatoppant a srác az após elé: ugyan még el sem kezdtem a sulit, de minekis? Avattason doktorrá, úgysem vesznek észre a száz avatandó között.És arról is kérjen papírt, ha az a válasz, hogy ez teljesen hülye?

Az igazán csodálni való, hogy a sok valódi jog- és oorvosdoktor nem veszi észre a nem közéjük valót.

Egyszer - unalmamban, mert már nem tudtam mit kérdezzek, mert semmire nem kaptam értelmes választ - megkérdeztem egy adóhivatali közepesen fő embert, egy jogi doktort, hogy hogyan évül el az adó? Hát, izé, talán a polgári jog szabályai szerint - volt a válasz. És az hogyan? Hát, izé és mégegyszer izé, és nézzük a konkrét esetet, de ugyebár, most csak az elveket vitatjuk.
Megszédültem tudatlanságom felismerése okán.
@E.Csaba:
Nono!
szakállamtitkár helyesen: szakállam titkár
"Levelére hivatalos tisztelettel azt válaszolom, hogy (a) Főigazgató Asszony Önéletrajzába sajnálatos elütés csúszott: a "Doktori címet szerzett téridőfizikából az Alfa Centauri Albert Einstein Tudományegyetemen" mondat helyesen: "Utászbakanccsal rugdalták át egy kegyelemkettessel a Kiszel Tünde Szakmunkásképző Bohóciskola léggömbhámozási szakán".
További érdeklődésére közlöm, hogy (a) Főigazgató Asszony diplomamunkája (az) Igazgató úr irodájában a szekrény bal hátsó sarka alatt a hétköznaponként 8 és 16 óra között megtekinthető.
A figyelmetlenségért utólag is elnézését kérjük!

Megkülönböztetett nagyrabecsüléssel:

Dr Olvashatatlan Aláírás
kelt, mint fent
dátum, két fél kevert
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
hát....nagyon erősen össze kellett hajtogatni, hogy a szekrény billegése elleni támasz legyen...másra úgysem jó

egyébként -szerintem- ha meghámoznánk jobban az összes többi doktor is...az alapjogász milyen alapon doktor...az egy famulus segédhivatalnoknak sem jó műveletlen egyed, akiből -legalább- 10 éves kemény gyakorlat után válhat jogász

és egy jogász hogyan érzi feljogosítva magát, hogy más szakmájába belepofázzon?

be kellene tiltani a doktori címek ilyetén ledegradálását

normális országban egy sima ügyvéd az ügyvéd és nem doktor (mivel az nem tudományos fokozat)

brühüyyy
Rosszindulatú férgek! Nem lássátok mekkora kokárda bagyon amekkora mellyén? Az 100 dipolmatával felér, elvégre NERzeti kompabilitásos szerzemény. MEg külömben is. Mingyá jön a cáfolat. A kép a diopriaoszotagtóján készült, éppen mostan adja át néki az egyetem lektora:-)
@rodeo36: Ugyanmá: A Papcsák-Seszták nyírségi evezős duó is milyen tehetségesen nyeli a köszpénzt. Ők már bizonyítottak! :-)
ÉShát Rezsidémonűrekedő Szilárdnak is eléggé zavaros az életrajza, amiből tán csak a 9 négyzetméteres kutyaól igaz...asse tudja, mikor végzet..
Nem csodálkozom: igazi tudással rendelkező diplomások között nincs ember, aki közéjük állna.A jelenlegi oktatással 10 év múlva lehet, hogy igazi tudás sem lesz ha a Londonban, Bécsben végzettek haza nem jönnek
@rodeo36:

Amikor én védtem, egy gyerek diplomamunkája az volt, hogy valami több éven át gyűjtött bagolyköpetekből írt le kisemlős-fajokat. Pár rágcsálót ő mutatott ki Magyarországon először. Na, AZ egy diplomamunka volt, barátom, és akkor hol vagyunk még egy doktori disszertációtól.

Egyébként meg a hölgynek üzenem, hogy a környezetvédelem jobb helyeken egy komoly szakma.
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&ved=0CEYQFjAD&url=http%3A%2F%2Fdjkphoto.ingyenweb.hu%2Fkonzerv.doc&ei=3oukUsaPHM-LswaTh4CYDQ&usg=AFQjCNFVzKc9AVjc6v1X5BOwBHATl-4NIQ&bvm=bv.57752919,d.Yms
Az az érzése támad a zembernek, hogy ezeknek a KISZEMESZEMPÉ csöcsön szocializálódott hölgyeknek és uraknak nincs a szótárukban a „kínos”, ahogyan a becsület, tisztesség, erkölcs, etc… szavak sem.

Ha kínosnak élnék meg ezeket az ordenáré nagy megdőléseket, akkor minimum inkább jegelnének például egy akkora humanoid anomáliát mint a drága jó csörtehuszár Pali bácsit, de nem. A látszólag már lecsengett botrány után újra előássák és kitüntetik. Egy héten kétszer. Először a Hagelmayer István-díjat(?), aztán életműdíjat is kapott Pali bácsi. A fiúknak semmi érzékük sincs az időzítésekhez, vagy simán csak a pofánkba röhögnek, hogy: „naésaztán!?”

Jövő héten mit kap Pali bácsi? Kiváló Önkéntes Tűzoltó plakettet, vagy netán Kazinczy gyűrűt, esetleg mindkettőt? Meg sem lepődne az ember, legfeljebb jót röhögne a talpig anyakönyvvezetőnek maszkírozott Rogánon, aki átadja neki a díjakat, ahogyan Böjte Csabának az állampolgári paszust. Szerencsétlen, hát senki nem szólt neki, hogy nem esküvőn van? (Hofi Géza, hiányzol!!)

Szóval, ezek után ki van meglepődve, hogy ez a Tolnainé egy OKJ-s fürge ujjak varrótanfolyamon szerzett képesítéssel látja el a feladatát? Na jó, bizonyára ért ahhoz amit csinál, így aztán a végzettség kérdése teljesen mellékes, ahogyan sok más, hasonló pozícióban is tapasztalható ugyanez a „könnyítés” a jó haverok és haverinák számára.

De gond egy szál se, majd gyön holnap a senator asszony és megaszondja a tutit az ügyben. Kis elmúttnyócévezés, lehelletnyi Gyurcsányozás, csipetnyi rezsicsökkentés oszt jónapot. Téma lezárva, mindenki mehet a dolgára, jobbra el.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

asse tudja, mikor végzet

Ki emlékszik azokra a vérzivataros időkre.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

Van ezekből 'naccsosasszonyokból agy szekérderéknyi a fityesszben,épp csak a zsíros "otthonka" meg a fakanál hiányzik a kezecskéjükből...

index.hu/belfold/2013/01/07/nem_merte_fel_mire_vallalkozott/

http://hu.wikipedia.org/wiki/Németh_Lászlóné_(politikus)

atlatszo.hu/2013/06/03/egyetemi-diplomaja-sincs-a-zoldhatosag-vezetojenek/
"Az ombudsman és az adatvédelmi hatóság vizsgálódik a feltételezett visszaélések ügyében. A rendőrség viszont rágalmazás megalapozott gyanújával a Jávor blogján megjelent levél miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen."

Mit is várhattunk volna a végtelenül szervilis rendőrségünktől? Csípőből fenyítés az oknyomozó kutyáknak, aztat-e! Majd mi megmutatjuk, hogy itten nem a bajusz sodorja a Kövért!
Mongyuk az elődeik közt is akadt néhány érdekes figura, pl. a ruhatár szakot végzett informatikai főguruvá avanzsált zsurki vottkagyáros Fericsávó.
@Knósszosz: "simán csak a pofánkba röhögnek, hogy:"naésaztán" " és....nincs igazuk? senki nem vág vissza az ő pofájukba szétlapítva azt legalább egyetlenegyszer
@gazoló:

Eleve, hogy "Aranka", na de, hogy Marekné Pintér Aranka... ezzel a névvel maximum ha egy kortárs magyar drámában lehet valaki a vicces mellékszereplő. :)

@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

Azért Dr Szekeres se volt semmi...
@KÁTÉó53éúétr6:
Na, ja...
Néha igazat adok Sipinek és most te is azt mondod amit ő. Kellene szétlapítani, igen, de az ő esetében óvatosabbnak kellene lennie, mert úgy fogalmaz néha, hogy magamra veszem a kritikáit.

Amúgy ezek menjenek a francba, stimm!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Aranyka valahol 'későndeidőbenmegtért' Rószával keverte a 'bablevest'!
Már az Antall kormány idején jött divatba, hogy minisztereket és államtitkárokat nem szakmai szempontok igényével neveztek ki.
A rendszerváltás előtti kormánytagokra sem a brilliáns szakmaiság volt a jellemző, ezért az állampolgárok változást vártak e téren. Ezt érezte az Antall kormány is, mert megmagyarázta, hogy a kormánytagok elsősorban politikai szerepben irányítanak. Pont.
Bennem azóta is megmaradt a kérdés, hogy pl. a miniszter döntési jogánál fogva szakmai kérdésekben határoz.
Hogyan tudja ezt érdemben megtenni, ha mindössze a politikai hovatartozás elegendő a
nagyívű döntésekhez.
Persze, én sem vagyok vak. Én is látom, hogy Te feltétlen lojalitást vársz a települések vezetőitől. Minimum egy közös hadisír-gondozást vagy egy „önkéntes” béke-menetelést! Ezennel feliratkozom a következő turnéra! Hátha akkor felújításra kerül a 4138. számú útszakasz Szamossályiban, hátha akkor egyszer az életben nyer a földpályázatunk, lesz önhiki és minden álmunk valóra válhat! Ha kell, hát "éljen Eduárd!” Ha ilyen szakmai megalapozottsággal működnek a térség dolgai, akkor ím, fejet hajtok.

nol.hu/belfold/polgarmesteri_kifakadas___ha_kell__hat_eljen_eduard__?ref=sso
@Mariann19:

akkor még voltak a háttérben szakmai csapatok akik modelleztek, számoltak, stb

a miniszter a várható eredmények tükrében politikai döntést hozott ezek eredményéből (vagy csemegézett?!) ezzel befolyásolva az irányokat, amit ő vagy a pártja tartott helyesnek (szerintem).
@guma:
Meg kell, hogy mondjam, hogy a direkt gazdaság irányításában tényleg nem volt akkora jelentősége a legfőbb irányítóknak, mert a politikai irányvonalat, a fő csapásokat elég volt ismernie.
Az akkori gazdasági felépítmémy és a mellé rendelt intézményi rendszer teljes és magas szintű szakmai hátteret jelentett, a munka személyes felelősséggel járt.
Jelenleg alsóbb szinteken is politikailag elkötelezett emberekkel töltik fel a státuszokat, mögöttük viszont a beosztottaktól nem várható el, hogy behozzák főnökeik szakmai elmaradását, döntési pozicióik sincsenek.
Ennek a gyakorlatnak káros következményei látszanak a trafikügy, a pénzsztárgépek esetében pl., amely esetekben káosz keletkezett, mely a bevezetés és szervezés szakmai hiányosságaiból eredt.
És még finom voltam a "hiányosság" megfogalmazásában.
@Mariann19:
...minisztereket és államtitkárokat nem szakmai szempontok alapján...?
Mindegy vannak. Mert van a magasabb szempont, a politikai. Ebbe sok minden, és sok mindeni belefér.
Van rá példa rengeteg.
Hoppál Péter talán még szatyrot sem cipelt eddig a piacról hazáig és most szóvivő - bármit is jelentsen ez a kifejezés. Szerintem a szavak értelme alapján a könyvvitel során a könyvből kipotyogott szavakat cipeli az könyvvelő (rántva, sült krumplival és uborkával) után.
Vagy:
Tóbiás József Vízügyi Szakközépiskolába vízügyi szaka alapján akár gátfutásban is jeleskedhetne, de nem. Egyszercsak és hirtelen 1994-ben országgyűlési képviselőjelölt, majd 1997-ben a szocialista parlamenti frakció környezetvédelmi munkacsoportjának szakértője lett. Ezért gyorsan - 2005-ben - a Pécsi Tudományegyetem humánerőforrás gazdálkodó szakán szerzett diplomát.

Na ennyi elég is.
Konzekvencia: nem értem.
@Mariann19:

"Ha szakértői kormányokat azért állítanak fel, hogy a gazdaságot rendbe tegyék, miért nem állítanak fel MÁR ELEVE szakértői kormányokat???" (Dancsó Péter, Videómánia)
A 2014-es adóváltozások nem írták át teljesen az adórendszert, ennek ellenére nőtt az adómentesen igénybe vehető jövedelmek száma, s áfamentes lett a halottaskocsi vásárlása.
@gazoló:

Sajtra téglákat, hurkát karéjba,
Zsírt a bödönbe, kolbászt a rúdra,
Utolsó sansz volt, ezt mindenki tudja,
Sose volt még ennyire durva,
Sose volt még ennyire durva.
Elnézést a kéretlen beleszólásért.

Bogár László a közgazdász és mint ilyen, szakértő: a lecsúszott, lemaradt embereket igenis "ott kell hagyni az út szélén, mert ha nem így teszünk, akkor a többiek soha nem fognak célba érni".

hetivalasz.hu/itthon/megszoritjuk-magunkat-59267

Az ilyen nézetek elkerülése miatt tisztán szakértői kormány nincs, a lényeget tekintve minden döntés politikai, mert kizárt hogy ne legyen alternatíva.
Mondjuk eleve politikai döntés, hogy mi legyen adómentes juttatás, és kik kaphatják.
@gazoló:
Jótröhögtem, kösz!-:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

'fuck-ott' jóóó

'Asztalra pohár, tányérba étel,
Zabáld ki magadból azt, amit érzel.

Tükörbe nézel, két szemed véres,
Nem marad más, csak a kis feleséged.
Valami megint a szívedet szúrja,//tán szívroham//
Sose volt még ennyire durva.'
@dr. jenőke (jenőke):
Bogár László szerint a "lecsúszott, lemaradt embereket igenis ott kell hagyni az út szélén" akkor megvan, hogy miért lesz áfamentes a halottaskocsi vásárlás......a szakértő szerint nem lesz elég a meglévő?
@Knósszosz:

www.youtube.com/watch?v=qmJdCpEPIWs

Ezzel a mozdonyvezetővel hamarabb aláíratnám a kiotói egyezményt,mint ezekkel bármit!
@dr. jenőke (jenőke):
"Mert van a magasabb szempont, a politikai."
Látható, hogy pártokon belül is specializálódnak és kiosztatnak feladatok.
Azt tapasztalni, hogy bátor, minden ismerő nyilatkozatokat tesznek amatőrként.
Önelégültségük oka az, hogy abban a szűk körben mozognak, amelyben a "kvalitások" azonos szintűek, nincs viszonyítási alap saját maguk megitéléséhez.
Amennyiben figyelnék a magas szintű, igazi szakemberek, elemzők fejtegetéseit, magyarázatait, rájönnének a hiányosságaikra, és gátlásaik lennének a jelenlegi magabiztosságukkal szemben.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Szia! Ragyogjunk és szárnyaljunk Marokkóba.
Felkészültél?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Miért nem állítanak fel már eleve szakértői kormányokat?"
Mert a kormányzati feladatokhoz nem képesek az időrendet hozzáigazítani.
Pedig nem fogas kérdésről van szó, csak fel kell tenni a kérdést:
Gyerekek, mi legyen előbb?
@Mariann19:
Eszembe juttattad a hályogkovácsot, de meg kell jegyeznem, hogy ezeknek az uraknak (hölgyeknek) sem önismeretük, sem ismeretük, de hitelük sincs és pozíciójukból következően nem is lesz.
@Mariann19:

Tisz'tletem a kedves hölgynek! Showtime van a Sport-1-en!Két hét adrenalin,főképp a végén!
A Románoktól én is félek!
Nyugtatók//www.youtube.com/watch?v=HCuv9gSu09U// bekészítve!
@KÁTÉó53éúétr6:
Nem tudom. Csak találgatok. Talán a szociális temetéshez a személyes közreműködés, a saját munka és a saját szállítóeszköz is elő lesz írva, vagy egy újabb koncessziós pályázat előkészítésén dolgoznak.
Szeretném védelmembe venni Szatmáriné Tolnai Katalint!
Mert ő is csak része a tervnek: a FőTitán Nagy Tervének, és ehhez nem csak hogy nem kell szakirányú diploma, de nincs is. Például: hol lehet olyan végzettséget szerezni, hogy "Budapest élhetetlenné tétele"? Nincs ilyen szak, tehát badarság lenne ezt a Tarlós-Orrturka Dávidnak a munkakörük betöltésének feltételéül szabni. Oldják meg a paraszti eszükkel! És megoldják. Gördülékenyen. Szegény Tolnai Katikának az a feladata, hogy tegyen a környezetvédelemre, de közben a Főnök rokonai és üzletfelei jól járjanak… Van ilyen végzettség? Nincs! Akkor meg nem mindegy, hogy hol diplomázott, vagy hogy diplomázott-e egyáltalán!? Melyik egyetemen van olyan szak, hogy „nyelvhelyesség és demokrácia rontó-Pál szak”? De azért a munkakört be kellett (és be kell) tölteni! Ráadásul (utánanéztem) a Bibliában nem szerepelnek a következő szavak: plágium, hamisított nyelvvizsga. Tehát nem tiltja! Legalábbis mifelénk, legalábbis mostanában.
Ezért kaphat (posztomusz) kitüntetést Majdnem Kisdoktor Pál (akit nem a skrupulus vitt el!), vagy T. Katika, ezért lehet a Főnök helyettese Messziről Istenfélőnek látszó (dr?) Pampalíni Zsolt.
A gyász napjairól itt: fauna.ingyenblog.hu/nekrologodik-bejegyzes.blog
A környezetvédelemről pedig itt: fauna.ingyenblog.hu/21-ezt-igy-ne.blog
@Mariann19:
„Jelenleg alsóbb szinteken is politikailag elkötelezett emberekkel töltik fel a státuszokat, mögöttük viszont a beosztottaktól nem várható el, hogy behozzák főnökeik szakmai elmaradását, döntési pozicióik sincsenek.”

Így igaz, erre millió példát lehetne felhozni, kezdve mindjárt a rendkívüli sikereket hozó sms katasztstrófa megvédéssel, ez amúgy is aktuális lesz lassan és a többi…
A megbízhatóság, a párthűség a fő szempont, lehetsz bármekkora balfasz egy adott területen, ha rendelkezel a gfg-faktorral, akár három keresztes főtanácsadó is lehetsz. Az a borzasztó, hogy sok esetben a seggfejek mögötti beosztottak fényévekkel tájékozottabbak abban amiben a főnökeik, de - mint írod -, nincsenek abban a helyzetben, hogy dönthessenek. Plusz seggbe is rúgják őket, ha okosabbak merészelnek lenni a górénál, ez is egyfajta hungarikum.

Bele is döglünk a pántlikás hülyeségbe, mert így megy ez mindenhol és van ismerősöm valahol… ahol szintén ez megy és a nagy kuss, mert van az a pénz (az a kevés) amiért hülyének tetteted magadat, mert a kölöknek zabálni köll holnap is. Egy, a gyerekét egyedül albérletben nevelő anyáról beszélek, apuka szarik gyerektartást fizetni, nem sorolom.

Ameddig sok százezren vagyunk ilyen helyzetben, addig ez fog menni, mert a lét a tét. - ezt valami szellemi vetélkedő kapcsán hallottam - ha jól emlékszem.
Érdemes figyelni a kijevi eseményeket, több szempontból tanulságos, de… ehh.
@gazoló: Reményeket fűzök Triscsuk Krisztinához is, gondolom a románok ellen benne lesz a csapatban. Most jó volt, nekem tetszett.
Kösz a zenét, kedves vagy.
@dr. jenőke (jenőke):
A munkavégzés során mindíg motíváció a személyes felelősség kérdése.
Politikai státuszban nem mérhető a teljesítmény, és nem is előírás.
Ez nagy különbség a civil munkavállaláshoz képest.
Gondolom a hölgy hétfőn lemond, egyúttal visszafizeti a jogtalanul felvett jövedelmét. Gondolom hétfőn lemond a hölgyet kinevező, s rendkívüli sajtájon kér bocsánatot a választóktól és mindazoktól, akiknek a vezetője volt a hölgy.
@Knósszosz:
"A beosztottak fényévekkel tájékozottabbak."
Nem kell csodálkozni, hogy hallgatnak, hiszen ha ők prezentálnák felfelé a munkát, kiderülne, hogy ők végezték el, és nem a főnök aratná le a babérokat.
A vezérek pedig boldogok a beosztottak felett, nincs bennük szakmai féltékenység, mert nincs mihez mérni magukban a tudást, mert az nincs.
Az a hézag, hogy ennek a dilettantizmusnak mi isszuk meg a levét, mert a káosz nálunk csapódik le. Törvénymódosítás egymás hegyén-hátán, az előírásokat a rádióból kell megtudni, és ha nem hallgatod, nem tudod az új szabályt, majd jól megbüntetnek.
Most köszönök: Szia Knósszi!
@Mariann19:
Ez a lemondás ravasz dolog.
Le lehet mondani egy találkozót, lemondhatsz hivatalról, az utolsó vacsoráról, ilyesmi.
A politikai felelősség az más. Elégedetten tudomásul veszed, hogy aki eddig nem szavazott rád, ezután sem fog. aki eddig rád szavazott, az nem fog szavazni.
És kezdődik minden elölről.
A világ rendje megbonthatatlan.
Ledöntötték a Lenin-szobrot Kijevben
2013. december 08., vasárnap, 18:48 • Utolsó frissítés: 12 perce
Szerző: MTI

Címkék: Kijev; Ukrajna; Lenin; Viktor Janukovics;

KinyomtatomElküldöm Twitter
Több százezren tüntetnek, százezren készülnek az elnöki rezidenciához. Az ellenzék 48 órát adott Janukovics elnöknek a kormány menesztésére. A rendőrök tétlenül szemlélték Lenin szobrának ledöntését.

hvg.hu/vilag/20131208_Ledontottek_a_Leninszobrot_Kijevben
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: Kicsit megkésve ,de tennap
váll lazultam Néked.
Ugyí megbicsaklasz érte.
Megsértődtek a Tek érzékeny lelkületű vezetői.
Miért is?

A tényeket nem cáfolták, de azért feljeletést tettek.
Majd bukják a pert... :))

index.hu/belfold/2013/12/08/feljelenti_a_tek_az_atlatszo.hu-t/
'stét, Népek!

tennap elmondtam/leírtam véleményemet.
Felháborító, elszomorító, gusztustalan ...
@Knósszosz:

"mert a lét a tét."

nagy igazság. nekünk a lét a tét, nekik meg a tét a lé.
@Marcellusca:

Te meg mit érzékenykedsz? közben meg halmozod az élvezeteket: felháborodsz, elszomorodsz, oszt még bámulod is hogy milyen gusztustalan a rusnya beste. igyál, vazze!
Nincs papírja, nem ért hozzá, alkalmatlan a feladatára.
A '90 óta eltelt időszak országgyülevészi tagjai közül -százalékban kifejezve- mennyinek volt fogalma arról, hogy éppen miről is és miért úgy nyomja a gombot, ahogy? Már a saját javadalmazásuk tárgyalásán kívül.
@dr. jenőke (jenőke):

"de hitelük sincs és pozíciójukból következően nem is lesz. "

ahhoz képest elég jól húzzák-tolják. vagy nem?
Az hogyan van - tessék nekem elmagyarázni, ecceri marha mezei állampógárnak, informatikusnak - hogy egy ilyen nőnemű lény olyan orbitálisat hazudik, a doktoritól kezdve a szakértelemig, hogy egy közhivatal vezetője lesz, a többi seggnyalonc tudta nélkül?
Akkor ez szimpla csalás, vagy okirat hamisítás, amiért mennyi is a büntike?
Pár évet kap a hölgyike a sitten?
Vagy tud annyit "valakiről", hogy megússza?
Evégre a Párt, meg a többi pol.kurva érdekei...
Senki nem mondhatja, hogy nincs szükség a gombnyomogató majmokra a kupolás cirkuszban:

"Bár a jövő héti háromnapos üléssel hivatalosan lezárul az őszi ülésszak, a képviselőknek még biztosan túlórázniuk kell majd az idén. A költségvetést ugyanis csak később tudják elfogadni, ezen a héten még a módosítóknál tartunk: dönteni kell például arról, hány százmilliót kapjanak a labdarugó klubok a stadionok felújítására. Az ellenzék eközben megpróbálja napirenden tartani az áfacsalások ügyét, és a kormány ígéreteinek számonkérésével küzd. A hét parlamenti legjei.
A legegyértelműbb túlfutás
Háromnapos üléssel folytatja és zárja le az őszi ülésszakát a parlament. Koránt sincs azonban vége a törvényhozási munkának, hiszen még a jövő évi költségvetést sem fogadták el a képviselők, és tucatnyi javaslatról kell még dönteniük az idén. A mostani napirendet ezért Kövér László házelnök nem véletlenül zárja azzal, hogy szerdán össze kell hívni a téli rendkívüli ülésszak első ülését. Ez azt jelenti, hogy jövő héten még a karácsonyi nagybevásárlás helyett biztosan gombokat nyomogatnak a képviselők, és kérdés, hogy a két ünnep között szükség lesz-e plenáris ülésre.

A legboldogabb futballklubok
A 2014-es költségvetés zárószavazása még odébb van, előbb a beérkezett módosítókról kell dönteni. Mivel a főszámokat már elfogadta a parlament, ezért a képviselők már csak az egyes területeken belül csoportodíthatják át a pénzeket. A módosítók közül (804 érkezett, kapcsolódó módosítóból pedig 204) főleg a kormánypárti vagy bizottsági javaslatokat érdemes figyelni, hiszen aligha várható, hogy a Fidesz teljesít ellenzéki kívánságokat. A költségvetési bizottság egyik módosítója például azért figyelembe méltó, mert törvénybe iktatná, hogy pontosan mennyi pénzt kapjanak a futballklubok stadionépítésre vagy -felújításra. A módosító a stadionfejlesztésre szánt 12 milliárd 35 millió forintot 26 létesítmény között osztaná el."
www.origo.hu/itthon/20131208-a-het-parlamenti-legjei-december-9-en-megkapjak-az-allami-milliardokat-a-focistadionok.html?sec-1

A Kedves Vezető hobbijára meg kell a pénz, evégre magánklubok, állami pénz, stiklik, mutyik, visszatuszakolások a zsebekbe "valakiknek" - na ja, kell a Káredeknek a pénz, az ettársak éheznek a kurválkodásukért járó apró és nagyobb címletekre...
"A moszkvai Rosszija 24 tévécsatorna tévériportjában egy kínai gártmányú vasalót szereltek szét, bemutatva a benne rejlő "kémcsipet", amely a megszólaltatott technikus szerint egy apró mikrofont is tartalmazott. A riportban elhangzott, hogy a hasonló rejtett csipeket elsősorban spamküldésre használják.

A titokban beültetett kis potyautasok ott lehetnek szinte bármilyen elektromos berendezésben, és elsősorban a nyitott wifi-hálózatokra vadásznak. Ha ilyet találnak, akkor máris lehetővé válik a kéretlen levelek kiküldése - vagy akár ennél veszélyesebb tevékenységek is.

A kémvasaló (vagy játékautó, vibrátor, vagy..."

hvg.hu/tudomany/20131208_Pszt_A_vasalonak_is_fule_van

Pennike mit tud nyilatkozni ezek után??? :D
@jaegtoer:
"nagy igazság. nekünk a lét a tét, nekik meg a tét a lé."

Ott a pont. Mi meg megérdemeljük.
Szinte folytonos a sor a jlenlegi társaságban
endresy.blogspot.hu/2013/12/ujabb-kormanyzati-aldozata-van.html

AZért persze érdekes lenne, ha Fellegi is kitálalna egyszer a vezér disszertációjáról :-)
Tudom, hogy ezzel most (sem) nem leszek népszerű, de egyre jobban sírom vissza az "átkos 40 évet". Itt azért elhangzott (leíródott), hogy akkor a politika csak a felszínen játszott, a valóságban a folyamatokat tényleg szakemberek irányították. Ez az, ami most már sok éve nincs, a szakértelem szinte szitokszó, nem számít már semmi sem, csak a párthűség. Ennyire durva tényleg csak a Rákosi-időkben volt a helyzet.
Tudom, most jöttök azzal, hogy a gulyáskommunizmus a jövőnket etette meg velünk. De velünk etette meg, mindannyiunkkal, nem csak a kiváltságosokkal! Azt is tudom, hogy az a rendszer nem volt tovább fenntartható, de muszáj volt pont a lehető legrosszabbra váltani? És ami a legborzasztóbb ebben az egész katyvaszban, az a tehetetlenség, hogy az egyén semmit nem tud a saját sorsáért tenni.
Semmi pénzért nem akarnék most fiatal lenni...
@jaegtoer:
"igyál, vazze!" - Lehet, jobban járnék. :)
Viszont fennáll a veszélye, hogy még megteccik. :S
@Marcellusca:

inkább igyál. nem azt mondtam vedelj, csak azt, hogy igyál... :)
@GeoCracker:
"AZért persze érdekes lenne, ha Fellegi is kitálalna egyszer a vezér disszertációjáról :-)"

Fellegi nem véletlenül húzott el az usába félmagasan, mint a vadlibák. Mondjuk én azt sem értettem már kezdettől, hogy mi a fenének járatta le magát ezzel a bandával. Tesója szerint igaz hitből és jószándékból :)
@GeoCracker:
Bolond vagy te! Neki és családjának az a jövője, a lottó ötöse. Bár azért valahol vannak "papírjai"... :D
az alábbitól eltekintve várom Jenőke minden estijét:

Ady Endre
ALSZIK A MAGYAR

Most alszik a magyar a magyarban.
Minden nációnak van terve.
A magyar azt mondja, ha tönkrejut:
Így akartam.

Élet-e ez? lássuk meg végre egyszer:
Egyszerüen magyarnak lenni,
Pláne ilyen tagadott, tiltott, érzett
Szerelemmel?

Nagy dolgok folynak, fújnak, keserednek,
De - holott láttam egyet és mást -
Nem láttam még fajtám rosszaságait
Kerekebben.

Minden fajtát szeretek s áldva áldok,
De ha fölébresztik a magyart,
Ha bennem is ébresztik a bestiát:
Ütök és vágok.

1914 március 1

jóccakalom.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ööö...
...ezt olvastam kb két hete. most őszintén
1. tételezzük fel, hogy MINDEN kínai gyártmányú gép tartalmaz egy ilyen lehallgató ekszcájgot... oké, minde ötödik. akkor az alsó hangon 100.000.000 lehallgató ÉS adatküldő berendezés. kérdésem a következő: ki veszi a túloldalon a 250 különböző nyelven megjelnő verbális adathalmazt (beleértve tájszólásokat)?
2. melyik az az idióta, aki lehallgatót telepít:
-vasalóba
-borotvába
-porszívóba
-akkumulátortöltőbe
stb?

tehát ennek a hírnek a hírértéke=0, hoax? =igen
emlékezzünk meg azért csak egy pillanatra Szabó tesitanár környezetvédelmi miniszterre is ala mszp na.
@Secnir:
Lehet... :)) ... de... Pennike felé azért gonoszkodhattam?
Másrészt az ilyen technikák a "halászat" módszerrel működnek.
Pár éve a Lenovo lett kitiltva a komplett amerikai közszférából. Eggyel több chip volt a számítógépek alaplapján... :))
Pici, óccó... filléres cucc... hanyas labad van? Papucba is lehet??
@FILTOL:
Akkor most a benyögésed csak a kiegyenlítés miatt volt?
Megnyugodtam... tényleg...
Egyébként pedig a kamu doktori, meg a hasonlók a hölgyike részéről okék?
Merthogy azzal nem foglalkozol, csak a cocik hoznak lázba? Fura egy ízlésed van.
azért még annyit hozzátennék, hogy Tolnainé nem kormánytag...
de nem baj, kicsire nem adunk a sok meg nem számít
csak kötökszöm
azért még annyit hozzátennék, hogy Tolnainé nem kormánytag...
de nem baj, kicsire nem adunk a sok meg nem számít
csak kötökszöm
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem oké. csak a jegyzőkönyv kedvéért írtam ide.
amúgy a kamu doktori ez egy dolog, de ha diplomája sincs (úgy tűnik) akkor nem lehet főigazgató, mert nincs felsőfokú végzettsége.
@FILTOL: nagyon érdekes világotok van! nektek tényleg a sz.rt is lelehet nyomni a torkotokon!
@FILTOL:
Akkor ez most a NER dicsősége, vagy szimpla köztörvényes ügy?
Bár... manapság ez eléggé összefonódik.
A coci csürhe után bebizonyítani, hogy lehet még lejjebb, nem kis teljesítmény....
@FILTOL: látom irod, hogy nem ok! rendben, pattanjunk át az előző blogra ha van kedved, lenne pár kérdésem! köszönöm előre is!
@jaegtoer:
Bezony!-:))
Ráadásul túl vagyok a ma esti X-traktoron... phűűű. Szántani kevés, hülyíteni meg so(kk). Gabikától lementem hídba, pedig nem vagyok egy cirque du soleil típusú artista és a térgyem is kurvára fáj. Amúgy sose nézem, csak ez ment a televizelt csatornán a gyerek szobájába, ahol éppen a PC-jét reszeltem.

Apropó: 1 TB-s Samsung wincseszter esetében az rendben van, hogy egy év után megpusztul? Jó, garanciális még, de akkor is?
Először nem értettem, h mik lehetnének 1 trashreality szereplő faszán, de aztán rájöttem, h az nem helyhatározó, hanem jelző.
@E.Csaba: Németh Lászlóné nem dönt semmiről, ő azért van ott, h majd üljön. Most nézve a felsorolásod, lehet, h a többi is.
@Knósszosz:
Nem, de ha azon főzöl akkor nem nyerő...
Amúgy minden Samsung HDD 3 év garanciás cucc.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem gyújtottam alá, pacalt a tűssz helyen szoktam, Te...-:)))
A három év stimm, tudom. Visszük is vissza a feladónak. Nyökög orrba-szájba, tele van hibás szektorokkal. Tudom, hogy ezeket ki lehet zárni, de baccamámeg, ha garos akkor mérén copjak vele?

Ráadásul napról-napra szaporodik rajta.
Olyan ez, mint a fidesz pattanás, ha nem nyomod ki időbe, kurva csúnya kelés lesz belűle.
@Knósszosz: off a samsung elcseszett egy köcsög fos. nekem elszállt 2 külső vinyó egy héten belül az éven, és valami memória is. kettő vadi új. most cserélték ki, garos volt az is. de nem samsungot vettem.
@FILTOL:
Nem tudom, nekem voltak Samsung cuccaim, de nem voltak provlímáim velük.
Most Seagate HDD van az én gépemben, avval se volt gondom... remélem nem is lesz.
@FILTOL: Talán a magyarországi levegő teszi. Három éve használok egy Samsung laptopot, tökéletes. Semmi bajom nem volt vele.
@Orica Középföldi:
Én még nem szunya, mégis jó éjszakát kívánok.
Cool: 22:10 - 00:00 Angol-francia-amerikai akciófilm (2011) (88')
Jason Statham egyik kedvencem, ha éppen ... más is így van vele, ajánlom.
A mai verset már régebben kinéztem, tudom nem passzol Stathamhez, de nem változtatok rajta. Ez lesz - állítólag - Koncz Zsuzsa lemezén az egyik dal.

József Attila: VILÁGOSÍTSD FÖL

Világosítsd föl gyermeked:
a haramiák emberek;
a boszorkák - kofák, kasok.
(Csahos kutyák nem farkasok!)
Vagy alkudoznak, vagy bölcselnek,
de mind-mind pénzre vált reményt;
ki szenet árul, ki szerelmet,
ki pedig ilyen költeményt.
És vígasztald meg, ha vigasz
a gyermeknek, hogy így igaz.
Talán dünnyögj egy új mesét,
fasiszta kommunizmusét -
mivelhogy rend kell a világba,
a rend pedig arravaló,
hogy ne legyen a gyerek hiába
s ne legyen szabad, ami jó.

S ha száját tátja a gyerek
és fölnéz rád, vagy pityereg -
ne dőlj be néki, el ne hidd,
hogy elkábítják elveid!
Nézz a furfangos csecsemőre:
bömböl, hogy szánassa magát,
de míg mosolyog az emlőre,
növeszti körmét és fogát.
.
.
Minden ébredőnek vidám hajnalt, valamint egy bögre sárgabarack lekvárt és egy fél liter langyos tejet.
Szép almokat és három deci jamaicai fehér rumot az aludni vágyóknak.
Ha panasznap van, nekem is 2 db 500GB 2,5-ös vinyó, az egyiken olyan adatok voltak, hogy be kellett égetni, a héten meg a gépen lévő 500-as kaviar... mind garis.
Szerintem egy darab ideje már szarnak a gyártók a HGG-kre, nem fglalkoznak a fejlesztéssel és egyre szarabb dzsunkákon rakatják össze... mer ugy... az SSD....
@MolnarErik: " Fejétől bűzlik a hal!!!
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Ja, csak az SSD még kibaszott drága, tárhely-fakauri viszonylatban. A legfontosabb cuccokat lemezre írni, vagy cloudba lőni, a rendszerpöcsölést meg újratelepítés helyett rábízni mongyuk a Paragonra.

Kinek-mi tetszik, nekem van egy mázsa DVD-m és ezért nem veszik el semmi, adott esetben. Folyamatosan mencs és nem ér meglepetés.
@Knósszosz: Én lustább vagyok. Minden duplikálva-triplázva, meló naponkénti mentésével külön gépen külön vinyón, a nem mindennaposak külső vinyón duplázva...
@Knósszosz: A kaviár is szimultán vinyó volt, adatvesztés nem történt.
@Knósszosz: Kis amatőr rg. vagyok, 5 asztali, 3 laptop, 1 taablet, 2 okosteló felügyelete az enyém...
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
RAID... melyik?
Amúgy igazad van, a felhő nem biztonságos, mert narancsszaga is lehet, meg más is. Bár a Mega szotyola és stadion független.

Mondom: DVD és kartondoboz, excelben nyilvántartva az adatok, tuti.
Én így, de ízlések és stadionok...
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Dehogynem... majd beszopom?
Redundant array of independent disks - keress rá.
@Knósszosz: Lófülét. én csak vasalok... Progizás majdnem zéró. Na jó kicsit magasabb szintű lúzer:-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Émmeg csak ótódidhatkiláliss nagyképű, kérdezzed Boli mestert, bár mostanában sok Lajta wassert iszik ami nem tisztított, ettől álmosodik el a kelleténél hamarabb és húz el alunni.

Komolyan kellene a csávóval beszélni, rossz irányba vezet ez a folytonos szunyázás, az egészséges piálás helyett. -:O
Amit ez a nő művel, az azért még itthoni szinten is kirívóan durva. Vásárolt kamudoktori, nem létező diplomák, nyelvvizsgák. Ez azért már kicsit sok. Kíváncsi vagyok, mi fog történni. Gondolom egészségügyi okokból lemond, de azért érdemei elismeréseképp kap még néhány trafikkoncessziót.
@Knósszosz: Neki már mindegy. Az agysejtek nem regedegenerálódnak:-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Hiba vót ajándékbúl neki az út végin hic salta, assetutta hogy rogyosszon köll ugornyi... ááá, reménytelen a csóka!-:)))

Gyó éjtet kedves Mogyoróssy kolléga, mennem köll lassan zabálni+aludni, mert az iccaka keveset aludtam. Kibacott az időjárás velem, frontérzékeny vagyok. Ezért útálom Horthyt is... Jó éjt!
Picsába már ezekkel a bugrisokkal. Nem az a baj, hogy nincs papírja arról, hogy bugris, az a baj Béláim, hogy papír nélkül is az.
@FILTOL: AKi 2003-ig a Természetbarát szövetség főtitkára volt, és évekig vezette az MSzP környezetvédelmi kabinetjét. Azalatt csak ragadt rá valami. Fentebb egyébként már elhangzott, hogy a miniszter politikus, a baj inkább az, hogy az alacsonyabb szinteken is kiirtották a szakembereket, ráadásul aki maradt arra nem hallgatnak (jó esetben) és kirúgják, ha ellentmond (rosszabb esetben, lásd Energiahivatal, Földrajzinév-bizottság stb. stb.).
Az előzőtől:

"
magándemokrata · coub.com/view/bp164b?from_embed=embed 2013.12.08. 21:28:53
@FILTOL: üdv! szeretném tudni mivel nem értettél eddig egyet 2010-óta! ha válaszolsz megköszönöm!

Tahótlanítok
Válasz erre

FILTOL · hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.12.08. 21:44:18
@magándemokrata: S. Pál kinevezésével pl. írtam is róla a bloggomon, nem értek egyet az ügynök ügyekkel
a sok kis apró, de az embereket bosszantó húzásról. nem lehet cigizni a kocsmában, trafik üggyel (nem a koncesszió miatt, hanem a levezénylés mikéntje elcseszett) nem értek egyet a földtörvény egyes részeivel (mert a magánszemélyeket feleslegesen korlátozza - pl. örökölök egy földet tök messze a lakóhelyemtől és nem tudom eladni és helyette venni valahol a lakhelyemnél...ésatöbbi.) sokkal radikálisabban számoltam volna le az előző ciklus csalóival, tolvajaival. nem hergeltem volna magam ellen a bírókat. mélyebben kiganajásztam volna a minisztériumokat. meghagytam volna a pénzügyminisztériumot, és valszeg az eü-t oktatást is. az mnv zrt-ből kipiszkáltam volna már az összes termőföldet-erdőt és az nfa hatáskörébe tettem volna. az erdészeti zrt ket pláne. nem hagytam volna a vízügyet pintérnek odaadni lázárt biztos pofánbasztam volna, túl nagy az arca. sóval hintettem volna be a vátit, nem az nfü-t basztattam volna hanem azokat. most több nem jut eszembe de aléggé fáradt vagyok.

Tahótlanítok
Válasz erre

magándemokrata · coub.com/view/bp164b?from_embed=embed 2013.12.08. 21:57:23
@FILTOL: ok köszi! cigizni a kocsmában, az eu-s sztori. kit számoltattál volna el? sorra dőlnek be a sztorik! csak vezető szár turizmus volt fidesz szavazóknak. neked a piac a szabad kereskedelem smafu? kiganajazni a minisztériumokat, jobban? rengeteg szakember lett kib.szva mert nem fideszes! ld. eu pénzek lehivása!

Tahótlanítok
Válasz erre

FILTOL · hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.12.08. 22:17:27
@magándemokrata: ausztriában lehet cigizni, görögo-ban is..sorolhatnám. a koncesszió nem piacellenes. az ügyeket a felhergelt bírók döntik be.

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó 2013.12.08. 23:04:47
@FILTOL: És mintha a KÖZGÉP-sztorit, AZ NFÜ-s pályázati lenyúlásokat, a magánnyugdíjpénztárt, a médiatörvényt, a totális médiakisajátítást, a parlamenti bohóckodásokat, a visszamenőleges hatályú jogalkotást, a LEX specifieseket, az egyzetetési rendszer totális szétverését, a forint bedöntését mintha kifelejtetted volna...

Tahótlanítok
Válasz erre "
@Kuviklacz: A Természetbarát Szövetségnek köze nincs a természetvédelemhez. A természetbarátok azok a bakancsos turisták. Az MSzP-nek meg pláne nem nincs... a természetromboláshoz annál inkább. Semmi, de semmi nem ragadhatott rá.
Most hogy Kinával puszipajtások lettünk, Orbán megrendel kb. 1 millió robotot Fideszes imádatra beállítva. Ezek azonnal fogják az agyament mndenttudó balfék vezér utasításait, azonnal kommunikálnak minden médiával, leadják a napi utasításokat...oszt Magyarország a végtelen barmok országává válik.

Győztünk.
@épészmérnök: Mint volt tag, ezt azért vitatnám (persze nem a főtitkárra vonatkozóan). Természetesen Orbán vejének erdőirtása természetvédelemnek számít (meg Paks bővítése, a Natura területeken stadionépítés, a bio-mintagazdaság megszüntetése a haverok földhöz juttatása érdekében).
@Kuviklacz: Nem vitatom, hogy a bakancsos turisták (egy része) érti és tiszteli a természetet. A természetvédelem ennél sokkal több, és azt inkább a Madártani Egyesület, és a Magyar Természetvédők Szövetsége műveli a civil szervezetek között. A hivatásos természetvédelem szakembereinek jelentős része a madarászoktól került ki, az első természetvédelmi őrök, a helyi védettségek kiharcolói.
@GeoCracker:
a vezér sem írni sem olvasni nem tud beletekintve néhány agyonfirkált -az utolsó pillanat után a parlamentben- "beszédei"-ről...a belefirkálás módja és a betűk grafológiája mindent elmond: ennek az embernek semmilyen egyetemi végzettsége nem lehetséges és a fellegi csinálta diplomamunkát a fellegi könnyedén fogadta el...majd amikor a kiscsávó szárnyalni kezdett mint túzok akkor elszégyelhette magát? de mindenesetre az ügy be lett fagyasztva

ütni kellene ezt a vasat is sohasem járt csak a kollégiumban és ott is csak bulizott egyetemre meg jelenléti ív sem volt??? a fellegi csinált belőle diplomást csak nem buzi?

brühüyyy
@rodeo36: Már olyan mélységekben van az ország, hogy az elképesztő. Mennyire vékony a civilizáció rétege az emberen. Minden nemzedéknek újra meg kell dolgoznia érte. Csak egy nemzedék maradjon ki, és vége! Marad az ájtatosság és a giccs, a nyomor elfedésére...
A diktátor Iványi Gábor egyházát basztatja, mert ráér. Égbekiáltó pimaszság és aljasság ez is.

nepszava.com/2013/12/magyarorszag/orban-bosszuja-tovabb-uldozi-ivanyiek-egyhazat.html
@épészmérnök: És éppen ezért egy ilyen félhülye, de gátlástalanul össze-vissza hazudozó kereskedő-ügyeskedőt kell kinevezni az OKTVF élére, mert...ööö...mert...izé, na, nemtom, elvesztettem a fonalat.
@Gera: ... megy a duma a paksi bővítés szükségességéről, ugyanakkor befullasztják az utolsó pillanatban, a kifizetések előtt az EU-s energiatakarékossági pályázatokat. Erre kell a Katika.
@Mariann19: "Bennem azóta is megmaradt a kérdés, hogy pl. a miniszter döntési jogánál fogva szakmai kérdésekben határoz.
Hogyan tudja ezt érdemben megtenni, ha mindössze a politikai hovatartozás elegendő a
nagyívű döntésekhez."

Grósz Károly mondta régebben, hogy vannak politikai és józan észbeli megfontolások is.

Hofi Géza meg erre azt mondta, hogy nagy a baj, ha a kettő nem egyezik. A közönség meg röhögött, mert a rendszerváltás már nagyon közel volt, és az emberek optimistán viszonyultak a kérdéshez. Mára kiderült, hogy Orbanisztánban a régi modellt üzemeltetik.
@épészmérnök:

Bárdos Lajos (mondta): kunyhóban hallgat a múzsa

ezek a szarok kúnyhók millióit építik: csilliogó villogó kunyhókat bennük a sok szellemi nyomoronccal akinek fizikai vágyai a ketrecharc és rablás...

és nincsenek ám egyedűl...nézz meg egy lakókocsi parkot (ha még nem láttál volna) és a sok papírmasé potemkin kastélyt ami a kapitalizmus továbbfejlesztésében hatalmassá nőtt a cári oroszországból (vagy megyük Móricz Zsiga műveit?, Móra Ferenc?)

ezek a dinoszauruszok szerte a világban saját életterüket zabálják fel majd kihalnak és akkor meg jönnek -jogos- utódaik a rágcsálók és a csótányok

minő jövő a minő jelenből

és -persze láttad- a "kéjesen" dagonyázó gyesznyókat élükön a senkiházi surmóval (bizonyos vagyok benne, hogy a fellegi csinálta neki a diplomamunkáját vagy adta át neki egy kiadatlan művének piszkozatát...majd elfogadta a saját "művét" és máris van egy doktor...hogy a kurva annyát az ilyen rencernek amelyben egy ügyvédbojtár doktor)

egy tsunamira van szükség

brühüyyy
@Knósszosz:

"Apropó: 1 TB-s Samsung wincseszter esetében az rendben van, hogy egy év után megpusztul? Jó, garanciális még, de akkor is?"

Boli az iparos.

Nekem eddig szerencsém volt. igaz sosem tülekedtem a legújabb generációk után, csak a második körben, s addigra a gyerekbetegségeiket már kijavították, de azért előfordulhat, hogy százezerből egy behal. ritka kincs, ne haragudj rá. Vedd úgy, hogy a samsung figyelmessége jóvoltából kiegészült a szabadidős programod egy színvonalas szellemi időtöltéssel:) utánozhatatlan hangeffekt kisértetekkel kísérve.
@Alzheimer Fauna:
Nem válasz, kiegészítés.
Kommentzártám után olvastam a hírt, ami erősíti feltevésemet.
Nincs olyan egyetem, ahol olyan végzettség szerezhető, hogy "felsőfokú konfabuláló". Ezért eNERgikusan Bölcs FőTitánunk nem is követelte meg, elég volt neki az is, hogy a pályázó gördülékenyen tudjon hazudni. A "végzettséget" igazoló papírt pedig elég volt később bemutatni...
A Budáról való Gyuszi most kapott ilyen bizonyítványt.
Igaz, ezt bíróság állította ki...
@jaegtoer:
éppen back-up-polom a rendszert egy MAXTOR 500 gig-esre, mivel útálom a járulékos költségeket a mobilok kapcsán mind be van téve egy szép cipődobozba, meghalási sorrendben, temetésük még nem volt, a desktop-om is 500 gig-es és bőségesen elegendő arra amire használom (egy régi ismerős rakta össze kb egy éve az én instrukcióim alapján...és mindent átmentett a régiről ami feldobta a prakkert) asszem csak DVD lejátszóim vannak (az egyik USB) bár nem próbáltam lehet, hogy felvételre is jó legalább az egyik, telefonom nincs csak virtuális és főleg a skype-ot meg a messengereket használom dumaparty-kra video-val vagy anélkűl...SSB meg hasonló nyalánkságra egyelőre nincs szüxégem...bár lehet, hogy izgis lehet a gyorsasága meg a praktikussága...halvány fogalmam sincs arról mi kell hozzá hogy be lehessen dugni valahová...vagy csak valami slot???majd rákeresek

bármi ami mozog tönkremehet erre van tervezve...az én technikusom azt javallja, hogy 3-4 évente mindenképpen dobjam ki ami van és csináltassak vele újat...mert az üzleti áraknál 35-45%kal jobb és házhoz jön be is állíttya...meg megsimizi és ha baj van akkor mongya vagy gyün

ti mit ügyködtök ezekkel a wincseszterekkel?

pukkan is?

brühüyyy
@Kuviklacz:

"Miért, még nincs elég ilyen robot?"

Saját fejlesztésű biorobotjaink vannak, beépített rajongási, tapsolási és félelmi áramkörökkel.
Akár exportra is futná... :oS
@Kuviklacz: akácerdőben nem lesz természetvédelem soha.
annak semmi köze a zermészetvédelemhez. lopás lehet. engedély nélküli munka lehet, de természetvédelem soha nem lesz.
@Gera:

"mert...izé, na, nemtom, elvesztettem a fonalat."

...mert megbízható...ezért bízták meg.
@jaegtoer:
most lapozgatom a listákat 4TB hard drive (szép húsos darab, de hordozható) leszállított áron akciós még 3 napig 150 dollár, ugyanakkor egy SSD 250 Gb meg kisebbek ennek az árnak a többszöröse...akkor most mi az előnye? semmi más, mint nincs benne mozgó alkatrész? ilyen méretű Folder-jeim vannak, azaz minden Folder-emhez kellene egy ilyen kütyü?

maradok a Maxtor-nál...már legalább 4 éves és csak akkor pörög amikor beackup-polok amikor nem akkor pihen...az éréra nem is emléxem...akkor ez a legnagyobb kapacitású volt a polcon

ma el mentem ebédelni és az étteremben 3 percig tartott mire a hordozható kártyakezelővel ki tudtam fizetni a számlát mert a WIFI és éppen csomós volt ...

el tudom képzelni mik lesznek a magyar pénztárgépek mobile bekötéseivel amikor a rencer egyszerre kap 10000 csilliárd gigabájt anyagot és megakad a torkán

brühüyyy

vagy csak valaki sugározni kezd valami ügyeset egy antennával
@rodeo36: Nekem van a notimban és az asztali gépben is SSD. Szuper gyors és nagyon megéri az árát, miközben egyre olcsóbb is lesz. Amúgy semmi extra nem kell hozzá, ugyanúgy a SATA csatolóra rakod és kész. Persze még jobb SATA3-as csatolón használni mert úgy még inkább ki lehet használni a max. sebességét, de régebbi SATA2-es felületen is nagyon gyors a rendszer.

Nekem sajna nem ilyen van, de ha most kéne vennem én ezt a márkát ajánlanám. :)

prohardver.hu/teszt/kingston_hyperx_3k_ssd_az_olcsobb_csucskategorias/kingston_hyperx_3k_ssd.html

www.kingston.com/en/ssd/hyperx
"Reményeink szerint a személyi jövedelemadó tíz százalék alá csökkentésével folytatódhat az adózási előírások 2010-ben megkezdett átalakítása - mondta a Magyar Nemzetnek Pankucsi Zoltán, a szaktárca adóügyi helyettes államtitkára.

Azt mondta, az intézkedés szerepel az elkövetkező évek tervei között. "Az előttünk álló két esztendőben bizonyosan sokat kell majd tenni a költségvetési hiány három százalék alatt tartásáért, de amint lehetőség lesz rá, megvalósul az újabb, jelentős adócsökkentés" - fogalmazott a minisztériumi vezető."

hvg.hu/gazdasag/20131209_Tiz_szazalek_ala_csokkentene_az_szjat_az

"Amint lehetőség lesz rá" - hát ez jó duma...

Kedves gyerekek!
Már csak párat kell aludni, és mindenkinek jó lesz.
Kolbászból lesz a mézes folyó, a NAV fő profilja az lesz, hogy mindenkinek komoly összegeket utalgasson (negatív adó...), álompolgári jogon jár majd egy kacsalábon forgó porsche és 2 (azaz kettő!) kastély.
Ígérem!
Beccszó!
Detélleg!

Amint lehetőség lesz rá...
@rodeo36: Figy az SSD-nek pont az az előnye, hogy brutál gyors lesz tőle a rendszered. Az oprendszert meg a legtöbbet használt progikat arra telepíted és villámgyors lesz minden. A nagy 3-4 TB vinyót meg használod hátértárnak stb.

Amúgy nekem vagy egy NAS-om is itthon. Direkt ezekbe fejlesztette a WD a piros sorozatú merevlemezeket, amelyek pont arra vannak tervezve, hogyha kell folyamatosan menjenek és így az élettartamuk is sokkal hosszabb.

lejatszo.hu/?oldal=termek&termid=1354
prohardver.hu/hir/western_digital_red_nas_merevlemezek.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
csekélység, a Kingston 240 Gb potom 250 dollár + tax...a jelenlegi C drive-om nagyobb, úgyhogy semmire sem megyek vele...de lehet, hogy pusztán kíváncsiságból veszek egyet...és megnézem mire tudom én használni a meglévőkön felül...amik flottúl műxenek...annyi minden nyalánkság van beépítve a harddrive-on kívűl, hogy ihaj...és még ezekre akarok koncentrálni de majd lassanként

brühüyyy

www.bestbuy.ca/Search/SearchResults.aspx?path=ca77b9b4beca91fe414314b86bb581f8en20&query=ssd+hard+drive
@Csaknézek...:

nem az adózás a probléma, a kibaszott szar fizetések, a képzetlen munkaerő

dehát ezek a ló alá űlnek mégcsak nem is hátrafelé

brühüyyy
@rodeo36: Az nem baj ha a mostani C meghajtód nagyobb. Vannak klónozó progik amikkel át tudod rakni csak a rendszert meg a neked fontos részeket. Bár én inkább újra feltenném friss installal a rendszert, szerintem úgy egészségesebb ha veszel egy új SSD-t. Meglátod majd, hogy mennyivel gyorsabb lesz minden.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez le volt írva azon a site-on amit neked elküldtem...nem vagyok nagyon felizgatva miatta...majd beszámolok ha bármi lesz ...egyelőre azt akarom megoldani, hogy a tv-m és a monitor is be legyen dugva a PC-be és bármikor válthassak a kettő között...a multytasking miatt érdekes lehet

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Én is azt hiszem, hogy Fellegi nem véletlenül kapott jól fizető de mindig valahova messzire szólító pozíciókat.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az ilyen lottó-tulajokat egy idő után utoléri olykor a jégcsákány.....
@rodeo36: Annak idején kitették a vezért disszertációját. Olyan formai hibák vannak benne, amivel nemhogy jelest nem kapott volna normálisan, hanem visszabaxák a képibe.
Az egész pedig olyan, mintha a tanszéken kihuztak volna egy tanszéki munkavázlatot a fiokból, aztán odaadták vóna nekije, hogy "spárgázd össze öcsi, s apádra való tekintettel lezsirozzuk".

részemről az elemzés itt:
endresy.blogspot.com/2012/05/konyvtari-rekonstrukcio.html

a kérdéseim ezzel kapcs pedig emitt:
endresy.blogspot.hu/2012/05/konyvtari-osszeeskuves.html

Azért gyanusan abbamaradtak ezt követően a Gyurcsány szakdoliját feszegető Selmeczi-nyilatkozatok.
Ma reggeli bölcsesség:

A béka mindig visszamegy a mocsárba, akkor is ha közben aranytrónon ült is. (holland közmondás)
@Csaknézek...: Ma reggel hallgattam Vámosi Nagy-ot, akinek az a véleménye, hogy meg kellene szüntetni az áfa-t, mert itt már csak így lehet tiszta helyzetet teremteni
@Alzheimer Fauna:

"felsőfokú konfabuláló"

Ez, meg a többi is, remek:)))))))
@tristen2005: Ja értem. Csak Hollandiában. Itt királyfivá változik:-) De így már értem, miért hord mégis narancssárga gumicsizmát:-) A mocsár... nem felejthető.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te is informatikus vagy, vagy csak hobbi szinten űzöd?

Nem mintha egy kurva szót is értenék a blogból mióta a mosógépápoló identitást váltott:)
@KÁTÉó53éúétr6: Mintha Szabolcs mester a múlt héten még egész mást nyilatkozott volna. Ezek szerint nemigen fog már sikerülni a szar elkenése. Kicsapott az experimentum a biliből, a Habony művek mintha kicsit tanácstalan lenne az ügykezelésben. Megjegyzem, nagyon úgy tűnik élesztő hullott a kakiba, kedenek az eddig lapító információs csatornák kinyilni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Még mindig jobb, mint a: Szopacsekné Leci Gizi
Bár kituggya, fijatalabb éveiben, nem töltött-é elegendő időt, íróasztalok alatt...
@Orica Középföldi: Gábriel Bukfenc, aki mindent tud, mindenhez ért. Ha a Világegyyetem ejakulálásáról lenne szó, arról is rendelkezne balkezes információval:-)
@Orica Középföldi: Pedig deszeretnéd, hogy Tégedet is megcsókoljon az az aranycsókos embör:-) Mi? :-)))
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: " a mult héten még egész mást nyilatkozott volna" pont ezért pötyögtem ide a mait
@Orica Középföldi: Persze azért itt is működik a dialektika. Amihez a Lajos nyúl arannyá változik, amihez meg a beokutyája, ammeg fekáliává...
@KÁTÉó53éúétr6: Kiváncsian várom a folytatást. Mindettől függetlenül sajnálatos látni egy valaha szebb napokat látott ember látványos prostitualizálódását.
Jókat mosolygok a Jobbikon. Ezek tényleg tallóznak a blogvilágban. MEgvakargatta az átlátszó a TEK-et, erre azonnal febátorodtak a fijugg, oszt nagypofával már beszántanák a Hajdút, a szecskába:-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: sokszor a prostitualizálódás okát jó lenne tudni, mert pl erről az emberről nem hiszem el sem a hajladozó gerincet, sem a "van az a pénz"-t
A fiúk nagyon rácsavarodtak erre az évi 400 mrd-os biznicre:

"Mégis lesz állami mobilcég?
2013. december 09., hétfő, 08:04 • Utolsó frissítés: 31 perce
Szerző: hvg.hu

Az állami kézben lévő MVM lehet a befutó a 450 megaherzes frekvenciasáv szabad blokkjára vonatkozó pályázaton – írta a Világgazdaság, amely szerint így könnyen előfordulhat, hogy mégis lesz állami mobilszolgáltató."

hvg.hu/gazdasag/20131209_Frekvenciat_akar_az_MVM__megis_lesz_alla
@KÁTÉó53éúétr6: Nemcsak "van az a pénz" technika működik maffiakörökben...
@Orica Középföldi: itt

"Az egész áfát meg kellene szüntetni
Vámosi-Nagy szerint akkor nem lenne áfacsalás sem. Olyan rendszer kéne, mint az USA-ban."

index.hu/gazdasag/2013/12/09/az_egesz_afat_meg_kellene_szuntetni/
@Orica Középföldi: az ATV start műsorában /ha jól emlékszem/
"Leállt az összes buszjárat Baján
Zsigó Róbert nem tudott megállapodni az Orangewayszel, hétfőn más cégek buszai járnak."

index.hu/belfold/2013/12/08/leallt_az_osszes_buszjarat_bajan/

Nem értem én eztet. PEDIG HÁT MÉG A NEVE IS OLLAN, DE OLLAN NERENCSÉS:

NARANCS(OS) UTAK:-)

Vajon mi lehet a baj Baján?
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: megaszonzuk már rég, figyuzzad majd a felpörgő onlájn kasszázást, meg a mobil fizetést. Posta-Dijbeszedő_Főgáz-Csat.művek-útdíj-tandíj kombinációt, frászba a csekkel, a bankokkal, éljen a minden állami, ami nem is állami, hanem családi és maffiaisztikus.
mert megérdemlik:

Tízmilliós prémiumot kapott több állami cég vezetője

Kilenc-tíz havi bérnek megfelelő prémiumot is kapott több állami cég vezetője - írta a Blikk.

hvg.hu/kkv/20131209_Tizmillios_premiumot_kapott_tobb_allami_c
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: És az ájerből nyom nélkül leszipókázható felhasználói stáblista adatok bespájzolási lehetősége sem egy utolsó szempont. Nagyon jól jöhet az még szűkösebb napokban...
kezd a narkó szintre jutni az üldözés, nem kell sokáig varni már az állami szintre emelt nagy maffiabulik egységesítésére, a dohány letudva, szerencsejáték alakul, pia soron, rabszolga és emberkereskedelem megoldva, narkó előkészítve, fegyver már régen ok. A narancsmaffia jobban teljesít.

Már 5 kiló dohány birtoklása is bűncselekmény lesz

Már öt kilogramm szárított, fermentált vagy vágott dohány engedély nélküli birtoklása, megszerzése is bűncselekménynek számítana az Országgyűlés gazdasági bizottsága által benyújtott módosító indítvány szerint.

hvg.hu/itthon/20131209_Mar_5_kilo_dohany_birtoklasa_is_buncselek
Magyarország az az ország, ahol a főnyereményeket a díjkiosztó előtt változtatják meg, a nyertes koncessziót az állam simán lenyúlhatja a nyertesektől, ahol a levajazott pályázatokkal tele a padlás, ahol állami védelem jár az áfacsalóknak, és ahol a halott trafikos a jó trafikos, mert újra el lehet adni a boltját. Mong Attila heti lapszemléje.
atlatszo.blog.hu/2013/12/09/heti_mutyimondo_a_halott_trafikos_rejtelye
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

ha valaki dohánnyal fűt? :-)))
Ingyen dohányzik, bűncselekmény!
@gazoló: Marekné Aranka kinevezése rejtély..anyám ismeri a hölgyet, mint pedagógus kolléga, de ő sem értette hogy lett belőle nagyfőnők. Aranka ugyanis igazi szürke ember, olyan semillyen.
én egyszer láttam amikor Veszprém egy ismert cukrászdájában büszkén itta a kávét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Egy országot a fekete gazdaság felé hajszolnak 25 éve, szabályerdővel, büntetéssel az életben nem fogják megszüntetni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jaj lelepleztél:))
igen, most már bevallhatom, hogy szoktam vasalni miközben olvaslak titeket, és a vasalóval leszívom az agyhullámaitok, amikből rájövök titkos gondolataitokra:)
@Penivaldes:

Végrehajtónak pont megfelel. Nem tesz fel kínos kérdéseket.
Kedves Fabius, Kedves Mindenki!

elnézést kérve piszok nagy OFF következik, de kénytelen vagyok feleleveníteni egy tanulságos beszélgetést, akkor sem vettem részt benne, mert nem akartam összezavarni a sorokat, ellenben annyira tanulságos, hogy nem birok ellenállni, és így legalább biztos lehetek abban, hogy nem felejtetek el erre a kis időre sem. folytatásokban:

"______Rufus78 2013.03.29. 09:47:38
@én már a fény gyermeke vagyok:
Igen, amikor bárki (de leginkább Orbán) Magyarország versenyképességének növekedéséről beszél, azért tessenek ezt is mindig hozzáhallani:

"A többszörös milliárdos Demján szerint Kína hihetetlen tempójú növekedését a nagyszámú szorgalmas és főleg szegény kínainak köszönheti. Szerinte a szegénység a legjobb motiváció, s ez a feltétel nálunk is megteremthető."

Nem nehéz észrevenni, hogy a mostani kormány mennyit tett ennek a "feltételnek" a megteremtéséért akár csak a mikroadókkal meg az SZJA átalakításával. Még a rezsicsökkentés kierőszakolása és tematizálása is ebbe a vonalba illik, hiszen annyira leszakadt az alacsony bérek vásárlóereje akár csak a pár évvel ezelőttihez képest, hogy csak a fogyasztói kosárba belenyúlással lehetett manipulálni, viszony semmi olyannal, ami az adóbevételeket jelentősen csökkenti. Ez meg a rezsi.

CSENDES 2013.03.29. 09:48:49
@Etilcsoport: Egy kissé patetikusan, de a "fény gyermeke" ezt megfogalmazta már. Kisemmiznekf mindenkit, kiszolgáltatottá tesznek bennünket, hogy uralkodhassanak rajtunk.

Most olvastam Kopits WSJ-ben megjelent cikkében azt írja, hogy ezekkel a változtatásokkal (könyörtelen centralizációs törekvés, független pozíciók elfoglalása, fékek ellensúlyok lebontása)és kétharmados parlamenti többségével Orbán Viktor miniszterelnök alkotmányos többségi hatalmat tud gyakorolni. Thomas Jefferson egykori USA-elnök szavaival élve ez azt jelenti, hogy a kormányt támogató többség jogokat vehet el a társadalom másik részétől, írja Kopits.

Ez vár ránk, ha nem állítjuk meg_____"
II. rész

"____Zuzu Petás 2013.03.29. 09:49:45
Régóta mondom: ha nem tud 2/3-dal nyerni az ellenzék 2014-ben, akkor inkább ne nyerjen. A következő kormány a bebetonozott agyrém törvények miatt úgysem tudna semmi érdemi változást hozni, gondoljuk csak meg, elég, ha a KT nem fogadja el a költségvetést, akkor az Áder fel is oszlathatja a parlamentet. Feles törvényekkel nem lehet a jogállamot helyreállítani, de ilyen helyzetben még működtetni sem.

Ha a mostani ellenzék kerülne kormányra, akkor Orbán - tudva a lehetőségről - simán utcára vinné megint az embereket, majd simán 2/3-dal jönne megint vissza, csak előtte egy kis polgárháborucska is lenne.

Ha viszont Viktor maradna, akkor ő sem tudná működtetni már a rendszert és a gazdasági folyamatok miatt a fejére omlana, és a polgárháborucska az ő fejét akasztaná lámpavasra.
Talicska Zsolti, államtitkár, 24Mrd Ft magánvagyon 2013.03.29. 10:24:48
Véleményem szerint az un. "baloldal" tudatosan támogatja mindazt a rekádárosítási törekvést, ami végső soron a jogállamiság és a demokratikus működés teljes lebontását eredményezi. A fidesz elvégzi a piszkos munkát: ha sikerül, elkészül a putyini rendszer itt is. Vegyük észre, hogy a rendszerváltozásnak hívott folyamat nem volt más, mint a politikai tőkék átkonvertálása gazdasági tőkékre, és a nemzeti oligarchák létrejöttének elősegítése. Hogy ehhez kellett 23 év úgymond szabadság, úgymond zavaros. Nézzük inverzből a dolgokat: a rendszerváltozás ideiglenes kiengedése volt az állami kontrollnak, de most már nincs rá szükség. Miért lehetett így tenni? Nagyon jól tudható volt Kádár alatt két tényező, amire tudatosan rá is erősítettek:

1. az elit felismerte, hogy a magyar társadalom általánosan nincs megérve arra, hogy a posztfeudális és szocialista hagyományokat és működésmódot önszántából demokratikus-jogállami működésre cserélje, mivel a gyenge civil társadalom az i. vh. végével felbomlott, tehát a fenti folyamatot előidéző hagyományok a társadalom széles vertikumában nincsenek jelen.

2. kádári konszolidáció: a magyar társadalamt tudatosan és jól kontrollálva hozzászoktatták ahhoz, hogy a politikusi ígéretek mindig fontosabbak és előbbre valók, mint a racionális gondolkodás. Ez utóbbi tiltott és zárt terület volt. Ilyen például a magyar államadósság eltitkolása a kádár korszakban, a rendszer legitimációja ugyanis megkérdőjelezhetődött volna már 1968-ban és 79-ben is: mindkét esetben 1 lépés választotta el a rendszert az államcsődtől. Távolabbról: 56 eredménye az volt: a gazdasági konszolidációnak a tervgazd. működés folyamatos krízise ellenére is működnie kell, és az emberek semmit sem sejthetnek a krízisből, sőt el kell várniuk, hogy csak a jó híreket halhassák meg. Kádár és rendszere annyira jól idomította a magyar társadalmat, hogy ma éppen ez tartja a trónon Orkbánt.

3. geopolitikai okok miatt kell engedni valami látszatdemokratizálódást.

Szóval a 23 év viszonylagos szabadság semmmi más sem volt, mint az elmúlt, de céljaiban jelenleg is kontinuuitását élő posztfeudális-államkapitalista (=szocialista, ez az a vaker amit a zemberek kaptak) hatalmi elit feltőkésítése. Oldalak nincsenek, szekértáborok, politikai szektásodás pedig semmi más célt sem szolgál, mint a társadalmo figyelmének elaltatását.

Eljött az ideje keményre fogni a gyeplőt. A feltőkésítés első szintje megtörtént, így más végrehajthatóv vált a state-capture. Az EU strukturális kihívásokkal küzködik. Valószínűleg a magyar pol. elit, amely különböző címkéket aggat magára, de amúgy céljaiban és értékeiben ugyanazt követi elérkezettnek látja az időt a 89-ben kénszerűen kicsúszott hatalom rekoncentrálására. A fidesz, az mszp épp ugyanolyan címkék, mint a MediaMarkt meg a Saturn: a sok hülye kardozhat rajta, melyik az olcsóbb, melyik miben jobb, holott mindkét cég ugyanabban a kézben van, a konkurálás célja a piacnövelés, ez egy befeketetői portfólió. Ugyanilyen portfólió a fidesz, mszp, szdsz, jobbik együtt 2014 és egyéb márkanevek. A cél ugyanaz: a konkurencia teljesen mű.____"
@Husz_János_Puszita: igen, igazából ő az akit utálni sem tudsz. végrehajt.
bár a KLIK..legyint, bemész, kérdezel, nem tudják, és azt sem, hogy hol kaphatsz választ.
III- rész

"_____Lényeg a lényeg: nagyon is tudatosan tervezett az un. "baloldal" stratégiája, a passzivitás. Orbán habitusánál fogva legalkalmasabb arra, hogy a rekádárizációt esetleges resztálinizációt-rehortyzációt, mindegy mibe csomagoljuk, tehát a teljesen tökéletes 21. századi államkapitalizmust az általa tisztelt kínai modellt létrehozza. És ennek ugyanúgy haszonlélvezői lennének azok a bűnözők is, akiket ma a baloldalon igazi kivénhedt dinoszauruszoknak tartanak. Magyarisztán putyinizálódását néhány tényező megakadályozhatja, ezek az utolsó reményeink:

1. 23 év alatt a' zemberek megszokták a viszonylagos szabadságot. Kérdéses, hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy a kádári kórt, amit előzőleg leírtam ledobva megállításák és a történelem szemétdombjára postázzák az elitet. Kicsi az esélye, mivel a társadalom szekértáborokra osztáas, pontosan a tisztánlátás felszalámizására irányul: ebben Rákosi volt a mesterük, de erre ő is elismerően csettintene.

2. nincs egyenlőre külső autokrata tényező, ami bevonható lenne a diktatórikus rendszer valós kiépítésébe. Viszont az EU érdekszférából egyre jobban eltávolodva, ill. az EU belső problémái és azok lehetséges megoldásai miatt (pl. 2 sebességes EU) egyre jobban közeledünk a ruszki érdekszférához, ahol már vár ránk Putyin cár atyuska, aki ha szükséges, majd rendetrak itt is, épp úgy, mint 56-ban.

Mit lehet tenni, aki nem akar az új magyar neohorthysta mázzal borított államkapitalizmusban élni?

- tőkék kivitele, (majd)
- felkészülés az ország elhagyására, amíg el lehet menni szabadon.

Rufus78 2013.03.29. 10:34:46
@CSENDES:
Kirajzolódik:)?! Amióta ez a két mondat visszhangzik a fejemben, azóta illik bele minden, amit a kormány csinál, a vásárlóerő csökkenéséből eredő adócsökkenéseket kompenzáló különadóktól az oktatás "átalakításán" át a "stratégiai megállapodásokig". Orbánék szerintem arra játszanak, hogy a szállítási költségek növekedésével és a kínai bérek emelkedésével párhuzamosan a hazatelepülés mellett döntő nyugati-európai és keleti cégek összeszerelő-üzemévé tegye Magyarországot, olcsó betanított és betanítható munkások tömegeivel, utóbbi országoknak kapuként az EU-ba. A közhangulat javítására meg lesz foci meg törvényileg jóváhagyott multiellenes hangulat (ld. rezsicsökkentés).

Máig nem értem, hogy akik a "Nem leszünk gyarmat!" plakátokkal kimentek békemenetelni, azok miért hiszik azt, hogy a nyugat gyarmatának lenni rosszabb, mint a kelet gyarmatának... _____"
-no comment-

Biztos, hogy lesz még egy-két fordulat

Százhatvanmillió forintot ölt a Sólyomba, de társai elfelejtettek neki szólni, hogy a céget a tudta nélkül eladták, aztán az ő szűrét is kitették.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F12%2F09%2Ftiz_ev_vagy_solyom%2F
azt hiszem mókuskereket forgatunk.

lassan el kellene kezdenünk azon meditálni,

mit kell tudomásul venni, milyen lehetőségek vannak, és mit tehetünk.

hajlandók/képesek vagyunk "önszerveződésre" vagy nem.

ha igen, lássunk hozzá, ha nem beszélgessünk 50 komment után receptekről, a csajokról, a pasikról, a lovakról, piáról és minden olyan fontos dologról, amiért élni érdemes, ezért természetesen sem a hajókat, sem a művészeteket, és egyáltalán semmit ne mellőzzünk, ami a létet Életté emeli.
kezdhetjük akár hagymahántással is, ügyelve Taga szempontjaira is.:)

___ON___

J.
@Orica Középföldi: "Nem mintha egy kurva szót is értenék a blogból "

Tudod te ezt elegánsabban is.:-DD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elnézést kérek, de nekem mindig még mindig láthatatlan alkotmányú Köztelnökünk jut eszembe a Sólyomról...és ez okoz pillanatokat:)
@jaegtoer: akkor is ezt láttuk, mára csak még biztosabbá vált ez, erről szól minden, és ezt látjuk.

Tóta W.: Kabbe gyíkok, én belépek!

Meghánytuk-vetettük itthon a dolgot, és arra jutottunk, hogy be kéne lépni a Pártba.

hvg.hu/w/20131209_Kabbe_gyikok_en_belepek
@Penivaldes:

Az adóhivatalban is így van mostanában. Könyvelők fonják a hajukat.
@jaegtoer:

Kevesen vagyunk Jég. Az ország 80%-ának teljesen megfelel Kádár János.
Én ma csomagolok.
@Husz_János_Puszita: nekem az adóhivatalról többszörös tapasztalat után a Banyapók barlangja jut eszemben. mindig többnapi élelemmel érkezem
@jaegtoer:

hajlandók/képesek vagyunk "önszerveződésre" vagy nem.

ez jelen pillanatban, hajlandók azok vagyunk, de képesek, hááát, mert amíg ez nincs meg, addig...

Cukor és korbács:
a Kádár-rendszer születése

1957. május 1-jén, fél évvel a forradalom leverése után több százezer ember hallgatta Kádár Jánost a Hősök terén.

www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20131202-cukor-es-korbacs-a-kadar-rendszer-szuletese.html?sec-4
plusz felkészülök arra hogy lehet, hogy nem lesznek udvariasak. bár ebben nálam a helyi cba vezet.
@Husz_János_Puszita: melléklet tőlem, a csomagoláshoz gratula, irigylésem, de nem sokáig sajnos, illúzióim régtől messze tűntek.
és nem a választásokra, hanem az új életekre
@Orica Középföldi: @Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: @KÁTÉó53éúétr6: vnsz → egy mitosszal megint kevesebb, de ő ilyen volt, nem változott, egyszer minden kiderül:-) (nem vagyok rosszindulatú... most, kivételesen:))
és hálás vagyok annak a 3 évnek, melyet politikai fórumok, blogok között tölthettem. mert sokkal több véleménnyel találkoztam, mint ahogy az normális esetben lett volna.
és ezt nektek is köszönöm kedves jelenlévők és nem jelenlévők.
@Penivaldes:

A helyi kirendeltségben nyugdíjba ment az úrhatnám banya végre. Hát nem betanított egy ugyanolyat maga helyett, fiatalabb kiadásban?:)
@Sir Bates dö Hól:

Ó hogyne:)))

Érdeklődési köröm telítődött, ez már nem fért bele, de törekszem..:)
A tudomány ezen ága messze áll tőlem, de teljes tisztelettel..:)
Meghaladja szerény képességeimet, ezért..:)
Nő vagyok, és a technika világa ugye...:)

Magyarul, kurvára nem is érdekel. Működjön!
Csak nekem Uri Gellert meg kell fizetnem.

Itt a jelző inkább a tehetetlenség, egy képesség hiányának belátása:))
@Husz_János_Puszita: tudod, gondolják mármegszoktátok, nem kell most egy új karakter:)
Érdekes vélemény az adószekértőtől. :)

Vámosi-Nagy megszüntetné az áfát

ado.hu/rovatok/ado/vamosi-nagy-megszuntetne-az-afat#
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: tótát alapként, analógiát a múltból, célként jég ötlete... végül is az mszmp-nek is 800 ezer tagja volt. belülről rohasztás. belépünk a fideszbe, tartjuk a markunk, fúrjuk budai-rogán-havasi brancsot. átveszzük a hatalmat. s reménykedünkk, nem leszünk olyanok, mint akiket kiszorítottunk.
@Penivaldes:

Új életek lesznek áprilisban?:)
@bella _ciao:

Értem Sipit, de a vádak megfogalmazása nem visz előbbre.
@Husz_János_Puszita: igen, akkor lesz egy új élet, lehet, hogy pont a választásokra:)
és akkor valakinek a nénikéje leszek:)
@Husz_János_Puszita: elmondása szerint többet tett a vádaskodásnál. próbált szervezkedni, de falakba ütközött. süket fülek szerinte. vagy rossz közönségnél probálkozott. nem tudom. ő tudja vajon?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ne irigyelj, nem olyan nagy élmény fejest ugrani az ismeretlenbe. Próbálom magam nem kivert kutyának érezni. Ami általában sikerül is, de ha politikát olvasok, ott sompolyog alattomosan mégis az érzés. A végső ok ugyanis az, mérgezi a magán- és üzleti életet régóta.
@bella _ciao:

Igen, ismerem a szél ellen vizelés örömeit.:)
Itt mégis a vádaskodás jön le belőle.
@Orica Középföldi: klasszikus szavailval felelnék:
"Orica Középföldi2013-12-07 23:24:40@Sir Bates dö Hól: Ugye hogy nem esett nehezedre?"

:-)))
@Penivaldes:

Ahh zó értem. Még nem gratulálok, majd akkor.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nulla az esélye Európában 50%-os újraelosztások mellett.
@jaegtoer: Mindenki figyelmébe ajánlom, a 168 óra dec-05-n megjelent számában található cikket. Sajnos elektronikus formában nem elérhető:

ujsagos-stand.hu/media/168ora/13/145178589/promo/dfgt2354.php

"Rendszer hozott anyagból"

Nem minden állításával értek egyet, de nagyon szépen levezeti az Orbán-féle hatalomgyakorlás elődképeit...

Amit Jég nem írt le, de itt szerepel:

1.AZ EU minden nyűgje ellenére, nem tűr meg egy diktatúrát tagállamokon belül, de nem politikailag, hanem gazdaságilag, azaz segélymegvonással és tőkekivonással el tudja secperc alatt lehetetleníti a renitenskedőket. (Mao-n a beruházások 97%-át az EU finanszírozza) A nagypofával hangoztatott " Van élet az EU-n kívül is van élet" csak addig működik, míg ki nem basznak, hiszen a 3 éve tartó világméretű kórincsálás, koldulás eddig semmilyen eredményre nem vezetett.
2. A cikk szerzője szerint Putyin nem tudta megbocsátani Orbán régebbi Ő elleni kirohanásait, és a mócsingot, szarba sem nézi.
Putyin bármennyire is nem úgy tűnik, nagy játékos, és felmérte, amire Orbánt fel tudta volna használni (EU-ban terjeszteni a mételyt, megosztani a tagállamokat, gyengíteni az európai befolyást, a szovjet érdekszféra erősítése érdekében,) nem működik, mert Orbán az EU-n belül annyira lejáratta már magát, hogy tényezőként nullára írta le hepciáskodásával, kettősbeszédével, hogy erre a célra is alkalmatlan.
Így Orbán lassan légüres térbe került. Ez nem boldogító, mert a végén ezt az aljapolitikát úgyis a gazdaság és a lakosság szívja meg.
@Sir Bates dö Hól: Nézd, ha egy közgazdász ügyvédnek áll... akkor már nem is kell csodálkozni. Ez a mentalitás - tisztelet a kivételnek - az ügyvédi tevékenység alapvető dfeltételévé vált. És most sajnos nem poénkodok.
ennyi:

Idiótának nézés biturbó: "Technikai hiba lépett fel" az NFÜ…

A csalás és idióta kormámypropaganda új fideszes neve: meghibásodás. Lebukott a patyomkin-számláló, erre hibára hivatkoznak.

cink.hu/idiotanak-nezes-biturbo-technikai-hiba-lepett-fel-a-1479432516
@Husz_János_Puszita: Arrideverci! Bon Voyage! Soselássunk itthon újra! Ami tetszik!
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: a szakmát érti, ezt soha nem vitattam, de mindig kiszolgáló volt, mikor kirakták, akkor is, soha nem értette/érdekelte a piaci szereplők problémája, csinovnyik volt, hivatalnok is marad élete végéig... csak ezt jeleztem, nimbusza érdemtelen volt mindig:-)
@Orica Középföldi: Semmi gond. A számtech egyébként is a vajákosok, a guruk, a szélhámosok és az adócsalók nirvánája:-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: megértem tótát. a rezsibiztos indexes interjúja után már kimondatott nyilvánosan és büszkén, harsogva mámoros hajnalt, hogy a szakmaiság, a racionalitás tilos a fidesznél. vége a sunnyogó hülyeségnek, büszkén felvállalják.
@Husz_János_Puszita:

o.k. tudom, neked régebbről dátumozott felmentésed van.:) o.k.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: én joggal mondhatom azt, hogy: ámítástechnika, szép is jó is, de ezt el lehetne mondani még sok területre is, elég csak a jog, vagy közgazdasági ámításokra gondolni, na meg a magyar focira :D
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

Kösz. Világháló a barátom. Éljen a fogyasztói társadalom.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nem orkánban kell gondolkozni, szellő, szél, ennek fokozatai, aztán ide ér az orkán is. idő van, és úgy kell csinálni, hogy az első napok harcosai életben is maradjanak. én tudom azt is, ez miért fontos, és hogy kell csinálni. rodeonak már mondtam, kész tervem van.
worluk majdnem ellőtte.
@bella _ciao: Teljesen profi módon elhelyezett interjú. Legalább 2 millió intelligenciahiányos segghülye agyában csak annyi világosodik meg, hogy a seggében van a marsallbotja, és új távlatok nyílnak neki, ha odaszavaz.Akármég rezsibiztos is lehet belőle, audival, költségtérítéssel ingyen focijeggyel, 62 négyzetméteres rezsimentes lakással. Ezzel már választást lehet nyerni.
@Husz_János_Puszita: nem lesz könnyű... nekem azért ez a fíling hiányzik
www.youtube.com/watch?v=2Owjdz7EXho&feature=youtube_gdata_player vagy ez www.youtube.com/watch?v=DKXfvfZ8oFM&feature=youtube_gdata_player

meg a stájerek nem jó fejek, viszont van tökmagolaj, jó a prosztata megelőzésére, minden nap egy kiskanál...@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: -nak jelzem, BELSŐLEG!!!... orálisan bevíve, nem a másik végén próbálja:-)))
@bella _ciao:

sipi azért dühítő, mert én csináltam és tudom, mivel jár, ő gyakorlatilag a kényelmesen biztonságos svájcból uszít, hogy mi tróger gerinctelenek rohanjunk a falnak, de tüstént.
én pedig tudom, hogy amit, és ahogy mantrázza az teljes képtelenség, egyszer már hibáztam/-tunk, másodjára tilos. és a hosszabb út sem mindig könnyebb, vagy sikerrel kecsegtetőbb.
@Sir Bates dö Hól:

:DDD
Ez a fíling most sem nagyon vonz, de sok mindent megtanul az ember idővel értékelni.:)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: én már gyakorlom a barackfát, s csajommal elég jól megoldottuk a talpun egymáshoz ér problémáját. és tök jó, mert a rezsicsökkenéses számla több papír, tehát egy nagyon picit hosszabban melegíti a cserépkályhát. gondol bele, ha még több rezsicsökkentés lesz, amit közölni fognak velünk papíron... maga a kánaán, melegebb lesz mint a pokolban.
@Sir Bates dö Hól: Egy prósztatát kívülről kenegetni tökmagolajjal..... brrrrr.....
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

Gondolom majd kapsz óvást rögtön:))
Én meg bolyongok, mint a háziorvosok között, vaj'h a kalmopirinen és a náthán kívül mást is ismer?
Itt még a pulzust se tudom kitapintani, hogy meghalt-e a gépem, vagy csak eszméletlen?
@jaegtoer:

szerintem a fing is megteszi...aworluk-nak meg töki igaza van

ha veletek felhígúl a lencseleves akkor akár krumplileves is válhat belőle

brühüyyy
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: hát, amennyiben belülről próbálod gfg-i magaslatokba is juthatsz:-)
@Orica Középföldi: @Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

minden azért van, mert annyi kreatív üzleti érzék szorult beléjük, hogy felfedezzék a nevükben rejlő ámítástechnika előnyeit és jövedelmezőségét:)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: van egy olyan gyanúm, hogy sir csak azért tudja, hogy az orális a jobb, mert kipróbálta mindkét módszert.
@jaegtoer: okééé, ismerve a véleményed, szerény senkialfonz személyem figyelem követ adandó alkalmasint.

a gerinctelenség most jól esne, beállt derékkal kúszom, mint egy kegyó, fejhangon visítva...
@Husz_János_Puszita: Nyugalmas életed lesz... és ha rákapsz a sör ízére... és a weinwurstéra, megacsülökre, káposztáshúsra... megveszed az első bőr rövidgatyádat, gyapjú térdzoknit, túrabakancsot és hegyigyoparas stüszikalapot, párodnak a mellykilógatós dirndlit... hidd el, elfelejted a szittya nagymagyaroszágós logogó bőgatyás, karikásostoros rezsicsükkentős szabadságharcot:-)
Üzenem Gyurcsány Ferencnek, hogy nem látom a nevem sehol. Mi az, hogy én nem lehetek miniszterelnök-jelölt?
Jézus... :-) Weinwurst weisswurst helyett... Fraudapám! Borogass:-)))
@bella _ciao: a számkivetettség sokmindere ráveszi az emberfiát ottan a nagy istentelen, rohadó, konzumvilágban:-)
@Orica Középföldi:
pediglen "a gép"-nél ez tök eccerű...ha világít akkor -legalább- delej van benne...ha dorombol akkor nem biztos, hogy a macsek hanem a háziszárnyas küldött e-mailt neked...

azonkívűl, ha leütöd az Ű betüt akkor az Ű betű jelenik meg és nem a gyagyagya felirat

brühüyyy

és egyébként is kurvaeccerű cask az 1-est meg a 0 -lát kell ismerned és minden leírható vele

igen nem mint a fideszben rózsaszínű nincs
Breaklines!

"Papcsák nem lesz zuglói polgármester
Mert az Országgyűlésbe menne inkább. Ahogyan a rezsicsökkentő Németh Szilárd sem marad Csepelen. Itt a Fidesz egyéni jelöljeinek listája."
@Orica Középföldi: számolgass:

mennyi ez?

ABEDF X CADE

brühüyyy
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: régentől mondta ezt, csak semmi meglepődés, a pénz nem vanik se hatalom a pogimesterségben
DON

Pintérék felügyelik januártól a vízügyet is

Jövő év január 1-jétől a Belügyminisztérium felügyeli a vízügyi szakterületet, azaz megszűnik az a korábbi állapot, hogy a vízügyi kérdések egy részében a vidékfejlesztési, másik részében a belügyi tárca volt az illetékes - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) környezetügyért felelős államtitkára hétfőn.

hvg.hu/itthon/20131209_Pinterek_felugyelik_januartol_a_vizugyet
Lehet mazsolázni.
Monitorköpettörlőket előkészíteni!

Budapest
Budapest 01.vk.–I., V., VIII., IX. kerület – Rogán Antal
Budapest 02.vk.–XI. kerület – Simicskó István
Budapest 03.vk.–II., XI., XII. kerület – Fónagy János
Budapest 04.vk.–II., III. kerület – Varga Mihály
Budapest 05.vk.–VI., VII. kerület – Rónaszékiné Keresztes Monika Mária
Budapest 06. vk.–VIII., IX. kerület – Vas Imre
Budapest 07.vk.–XIII. kerület – Szalay Péter
Budapest 08.vk.–XIV. kerület – Papcsák Ferenc
Budapest 09.vk.–X., XIX. kerület – György István
Budapest 10. vk. – III. kerület – Menczer Erzsébet
Budapest 11. vk. – IV., XIII. kerület – Hollósi Antal Gábor
Budapest 12.vk.–IV., XV. kerület – László Tamás
Budapest 13.vk.–XIV., XVI. kerület – Szatmáry Kristóf
Budapest 14.vk.–X., XVII. kerület – Dunai Mónika
Budapest 15.vk.–XVIII. kerület – Kucsák László
Budapest 16.vk.–XIX., XX. kerület – Földesi Gyula
Budapest 17. vk. – XXI., XIII. kerület – Németh Szilárd István
Budapest 18. vk. – XI., XXII. kerület – Szabolcs Attila

Baranya megye
Baranya 01.vk.–Pécs – Csizi Péter
Baranya 02.vk.–Pécs – Hoppál Péter Tamás
Baranya 03.vk.– Mohács – Hargitai János
Baranya 04.vk.–Szigetvár – Tiffán Zsolt

Bács–Kiskun megye
Bács 01.vk.–Kecskemét – Salacz László
Bács 02.vk.–Kecskemét – Zombor Gábor
Bács 03.vk.-Kalocsa – Font Sándor
Bács 04.vk.–Kiskunfélegyháza – Lezsák Sándor
Bács 05.vk.–Kiskunhalas – Bányai Gábor
Bács 06.vk.–Baja – Zsigó Róbert

Békés megye
Békés 01. vk. – Békéscsaba – Vantara Gyula
Békés 02. vk. – Békés – Dankó Béla
Békés 03. vk. – Gyula – Kovács József
Békés 04. vk. – Orosháza – Simonka György

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Borsod 01.vk.–Miskolc – Csöbör Katalin
Borsod 02.vk.–Miskolc – Sebestyén László
Borsod 03.vk.–Ózd – Riz Gábor
Borsod 04.vk.–Sajószentpéter – Demeter Zoltán
Borsod 05.vk.–Sátoraljaújhely – Hörcsik Richárd
Borsod 06.vk.–Tiszaújváros – Mengyi Roland
Borsod 07.vk.–Mezőkövesd – Tállai András

Csongrád megye
Csongrád 01.vk.–Szeged – Bohács Zsolt
Csongrád 02.vk.–Szeged – B. Nagy László
Csongrád 03.vk.–Szentes – Farkas Sándor
Csongrád 04.vk.–Hódmezővásárhely – Lázár János

Fejér megye
Fejér 01. vk. Székesfehérvár – Vargha Tamás
Fejér 02. vk.–Székesfehérvár – Törő Gábor
Fejér 03. vk.–Bicske – Tessely Zoltán
Fejér 04. vk. – Dunaújváros – Galambos Dénes
Fejér 05. vk. – Sárbogárd – Varga Gábor

Győr–Moson–Sopron megye
Győr 01.vk.–Győr – Simon Róbert Balázs
Győr 02.vk.–Győr – Kara Ákos
Győr 03.vk.–Csorna – Gyopáros Alpár
Győr 04.vk.–Sopron – Firtl Mátyás
Győr 05.vk.–Mosonmagyaróvár – Nagy István

Hajdú–Bihar megye
Hajdú 01.vk.–Debrecen – Kósa Lajos
Hajdú 02.vk.–Debrecen – Pósán László
Hajdú 03.vk.–Debrecen – Tasó László
Hajdú 04.vk.–Berettyóújfalu – Vitányi István József
Hajdu 05.vk.–Hajdúszoboszló – Bodó Sándor
Hajdú 06.vk.–Hajdúböszörmény – Tiba István Csaba

Heves megye
Heves 01. vk. – Eger – Nyitrai Zsolt
Heves 02. vk. – Gyöngyös – Horváth László
Heves 03. vk. – Hatvan – Szabó Zsolt

Jász–Nagykun–Szolnok megye
Jász 01.vk.–Szolnok – Bene Ildikó
Jász 02.vk.–Jászberény – Pócs János
Jász 03.vk.–Karcag – Fazekas Sándor
Jász 04.vk.–Törökszentmiklós – Boldog István

Komárom– Esztergom megye
Komárom–Esztergom 01. vk. – Tatabánya – Bencsik János
Komárom–Esztergom 02. vk. – Esztergom – Völner Pál
Komárom–Esztergom 03. vk. – Komárom – Bertalan Judit

Nógrád megye
Nógrád 01. vk. – Salgótarján – Becsó Zsolt
Nógrád 02. vk. – Balassagyarmat – Balla Mihály

Pest megye
Pest 01. vk. – Érd – Aradszki András
Pest 02. vk. – Budaörs – Csenger-Zalán Zsolt
Pest 03. vk. – Szentendre – Hadházy Sándor
Pest 04. vk. – Vác – Harrach Péter
Pest 05. vk. – Dunakeszi – Tuzson Bence
Pest 06. vk. – Gödöllő – Vécsey László József
Pest 07. vk. – Vecsés – Szűcs Lajos
Pest 08. vk. – Szigetszentmiklós – Bóna Zoltán
Pest 09. vk. – Nagykáta – Czerván György
Pest 10. vk. – Monor – Pogácsás Tibor János
Pest 11. vk. – Dabas – Pánczél Károly
Pest 12. vk. – Cegléd – Földi László

Somogy megye
Somogy 01. vk. – Kaposvár – Gelencsér Attila
Somogy 02. vk. – Barcs – Szászfalvi László
Somogy 03. vk. – Marcali – Móring József Attila
Somogy 04. vk. – Siófok – Witzmann Mihály

Szabolcs – Szatmár – Bereg megye
Szabolcs 01. vk. – Nyíregyháza – Petneházy Attila
Szabolcs 02. vk. – Nyíregyháza – Vinnai Győző
Szabolcs 03. vk. – Kisvárda – Seszták Miklós
Szabolcs 04. vk. – Vásárosnamény – Tilki Attila
Szabolcs 05. vk. – Mátészalka – Kovács Sándor
Szabolcs 06. vk. – Nyírbátor – Simon Miklós

Tolna megye
Tolna 01. vk. – Szekszárd – Horváth István
Tolna 02. vk. – Dombóvár – Potápi Árpád János
Tolna 03. vk. – Paks – Hirt Ferenc

Vas megye
Vas 01. vk. – Szombathely – Hende Csaba
Vas 02. vk. – Sárvár – Ágh Péter
Vas 03. vk. – Körmend – V. Németh Zsolt

Veszprém megye
Veszprém 01. vk. – Veszprém – Navracsics Tibor
Veszprém 02. vk. – Balatonfüred – Kontrát Károly
Veszprém 03. vk. – Tapolca – Lasztovicza Jenő
Veszprém 04. vk. – Pápa – Kovács Zoltán

Zala megye
Zala 01. vk. – Zalaegerszeg – Vigh László
Zala 02. vk. – Keszthely – Manninger Jenő
Zala 03. vk. – Nagykanizsa – Cseresnyés Péter
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Kikérem magamnak!
Fel vagyok háborodva, hogy egy lapon lettem említve ezekkel a ... hátezekkel!
Pfejjj!
"Strasbourg: Nincs olyan, hogy visszaélésszerű adatigénylés
Nem lehet megtagadni az adatkérés teljesítését csak azért, mert sokat kellene dolgozni miatta. Erre szeretnek hivatkozni magyar intézmények is."

Szopás. Lehet kezdeni az agyalást újabb kifogásokon.

444.hu/2013/12/09/strasbourg-nincs-olyan-hogy-visszaelesszeru-adatigenyles/

Előzőhöz: De hova lett Selmeci Gabriella?
@tristen2005:
Ja.
Aszongya, csepeli munkáscsaládban született, onnan a harcos antikomunizmusa.
Háthacsakúgynem ....
@bella _ciao: Bélám, rád számíthattam:-)... bár Stiflernek is bejött a Cool-túrában:-)
@jaegtoer:

"minden azért van, mert annyi kreatív üzleti érzék szorult beléjük, hogy felfedezzék a nevükben rejlő ámítástechnika előnyeit és jövedelmezőségét:)"

Sokba került már nekem az általad jelzett tudás:)
Na de ahogy hentese, zöldségese , fogorvosa lesz a halandónak, úgy megtalálja a saját Boliját is.
"Javítás" - 'a la Fidesz...

"Ez már hihetetlen. Úgy javították ki a hazug kampányszámlálót, hogy minden letöltésre újrakezdi a számlálást.

Az előbb posztoltam elképedve arról, hogy az NFÜ sajtóosztálya technikai hibának nevezte a mai bocsánatkérő levelében, hogy hamis adatok látszanak az ügynökség weboldalának tetején látható számlálón, ami elvileg azt mutatná, hány forint EU-támogatást sikerült besöpörnünk az adott pillanatig."

cink.hu/rekontrara-fedaksari-meg-mindig-furan-porog-az-nfu-sz-1479437230
@Orica Középföldi: Azért mókás lehet, amikor Boli viszi házhoz ki 25 kilós nejlonszatyorban a mócsingos húst :-)
@Orica Középföldi: Amúgy talán emlékszel, rögtön a választások után hogyan eresztete el magát a kormányzati portálokon az skribler csapat: OH MY GOD! És az eredmény, csak épp a mai naptól: NFÜ honlap. elveszett pályázati nyilvános adatok, rezsiszámláló etc:-)
@Csaknézek...: nosméé, más? igen, alapvetően, nem,
ennyi tellik a narancsmaffia
Szép baleset lesz ez is. :)

Megvan, ki képviseli Magyarországot a multikulti "szentjének" búcsúztatásán

www.hirado.hu/Hirek/2013/12/09/12/Semjen_Zsolt_kepviseli_Magyarorszagot_Nelson_Mandela_allami_bucsuztatasan.aspx
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

Ebben komolyan lehet bízni, hogy minden hülye ott van. Sok-sok szakmából:))
@Orica Középföldi: Azért talán szorult belé annyi, hogy a fogorvosságot nem vállalja:-)
Rezsicsökkentés:

"Figyelem! Lehullott faágakat sem lehet gyűjteni tüzelőnek
Őrizetbe vették azt a 35 éves férfit, aki vasárnap délelőtt Nagykörű határában, a Tisza gát partján lehullott faágakat gyűjtött össze és vitt volna el, ha nem járnak arra a Készenléti Rendőrség munkatársai. De arra jártak, a férfit bevitték, sőt, el sem engedték. Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult ellene eljárás. (police.hu)"
@Orica Középföldi: De lehet mégis... elég sokat tanulhatott a tömésről a dentalistamentalistamedikáktól:-)
@Husz_János_Puszita:

"Az ország 80%-ának teljesen megfelel Kádár János."

amíg finanszírozható
@Sir Bates dö Hól: bagettre csöpögtetve a tökmagolaj... adja magát a dupla lehetőség. és amilyen vagy, biztos, hogy le is modellezted.
"Megvan, ki képviseli Magyarországot Mandela búcsúztatásán
Semjén Zsolt kedden már Pretóriában lesz."

Vendég lesz még: néhány kafferbivaly és afrikai elefánt szelleme...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A vízügynek, a vízgazdálkodásnak egyetlen tárca felügyelete alá tartozását - szakmapolitikai szempontok alapján, másokkal egyetértve - szorgalmazta, és egyetértett azzal - mondta Illés Zoltán."

És ez az ember valamikor normális volt... nagyon megzsarolhatták, hogy ilyeneket mond.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
nagyon helyes!!!
először lopja össze feketén az első millióját a hülyéje, utána jöhetnek a milliárdok.

Lehullott faág, ez olyan gagyi. Faggyon meg a mafla.
Vagy lopjon egész erdőt, azt szabad.
@bella _ciao: hát modellezésben te is otthon vagy:-)... bár neked nincs bagetted... szegény kicsi görényed:-)...
@NefosSámán: te magaddal beszélgetsz?:-)... jó az új nick, nekem bejön:-)
@Penivaldes:
Valószínűleg pont ilyen kellett: nem kérdez, nem gondolkodik, nem rí ki a masszából - csak teszi, amit mondanak neki.
Ennyi.
@Sir Bates dö Hól: Jól értem? Görényprosztataolajozást javasolsz neki belsőleg?
@Sir Bates dö Hól: ne is mond. otthon csökkentettük mi is a rezsit: megettük a görényt.
Hmmm... Kicsit rossz a felvétel, de szerintem Pöcskörszervező Hendehadügyérünk kínai rakétabevásárlásán készült a videó:-))

rewrite.origos.hu/i/1312/20131208-forditott-afacsalas-nav-ado-illusztracio7.gif
@bella _ciao: neeeeeeeeeee.
miért kellett pont a görényt megenni? ettétek meg volna a nagymamát és piroskát, de nem a görényt
most szom orú vagyok
@Sir Bates dö Hól: a tökmagolaj naqgyon finom, én rajongok érte:)
@Sir Bates dö Hól: Köszi nekem is tetszik, bár speciel én angyallal beszéltem, ha jól látom.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: már megint csak a hasatokra gondoltok:)
ennél többet érnek a reggeli gylaogtúrák a hegyekben:)
@NefosSámán:

Megszólíthatatlan vagy? Csak a miheztartás végett kérdezem:)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: az biztos:)) de a mákolaj is finom, a mák különben is a csontokért felel.
egyébként a tökmagolaj nemcsak a prosztata ellen jó:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: engem is, és szomorú, hogy már jellemző, nem egyedi eset az ilyen közönyösség.
megvannak a fideszkdnp jővő évi jelöltjei akik elkötelezettek abban hogy segítsék a magyar családok további erősődését.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: jaja, ha nem vonyít, jöhet a következő az otthoni táplálékláncban:-)... figyellek ám, nincs itt semmi dekadencia!:)
whistlermamaja.tumblr.com/post/68967077065/felallva-kell-koszonteni-kover-laszlot

Kicsit meredek - pironkodok is miatta -, deviszont rendkívül találó.
(És az egész blog egy élmény!
Ja, loptam a vincent-ről!)
:-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

Csak arra kell figyelnem, a hátam mögé ne lopózzanak a tökmagolajjal.:)
@Husz_János_Puszita: vallóban, mert van neki egx jellegzetes illata:)
@jaegtoer: hát Sámán és Gábriel a skizofrénia tünete most itt:-)... egy test egy lélek, két nick:-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: Nem az az érdekes, amikor valaki született hülye, vagy otthonról hozza a görénységet, hanem az, amikor valaki normális, és megzakkan.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szép kis képzavar, elképzeltem a gerinc nélkül sikítozó kégyót.:DD
Jobbulást.
@Spániel: Ha szarkasztikus akarnék lenni, akkor azt is írhatnám, hogy ez egy olyan ország, ahol nyugodtan fel lehet szállni egy villamosra cigivel, és keresni a balhét, ahol egy hangos szóra az összes polgár lapít, a villamosvezető nem kívánja észrevenni, ami történik, és a kamera dísznek van, ott Dávid ne lepődjön meg, ha bevert orral megy haza. Az egyedül élő öregek is vegyék tudomásul, hogy szabad préda a vagyonuk, az életük. Ezt kapja egy életképtelen nemzet, amelyiknek még a jobbik része is csak a telefonba kapaszkodik nyüszítve, ha ilyesmit lát, de a többség még azt sem.
Ez az az ország, ahol Haynau békésen leélte öreg napjait, és végelgyengülésben halt meg. Később élt (és ma is élő) hasonszőrű alakokról nem is beszélve. Itt ez a szokás. Nyulak országa. A nyulakat pedig nyakon vágják és belefőzik a levesbe. Majd pont pár kötözködő lesz tényező bárkinek!
Joga mindenkinek ahhoz van, amihez a társadalom biztosítja nekik. Ha ahhoz biztosítunk jogot, hogy a villamoson verekedjenek, akkor azt fogják csinálni. :(
@épészmérnök: gyakran előfordul, egyébként a megzakkanáshoz szükséges az hogy normális légy mert csak onnan van hova zakkani, aki nem normális annak zakkani nincs hová
@Sir Bates dö Hól: Én nem vagyok Gábriel, amúgy honnan veszed?
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
mert olyan hülye...ki kell vágni az egész erdőt azért kitüntetés jár

brühüyyy
A TEK-ről írja egy kommentelő, Eldrad a Nepszava.com-on.

"Egy kis tájékoztatás TEK ügyben:
.
Egy második, gyakorlatilag korlátlan hatalommal bíró, és senkinek – az őket tartó személyen, vagy szervezeten kívül – felelősséggel nem tartozó fegyveres testületre bizonyos országokban szükség van. Még demokratikus országokban is előfordulhat ez, ha extrém terrorfenyegetettség adott, és/vagy olyan számú belső ellenség van, amit másképp nem lehet megfékezni (mindkettőre jó példa Izrael, Brazília, Kolumbia, USA, Franciaország) . Csakhogy;
.
OrKbánisztánban ezen fenyegetettségek közül egyik sem adott. A TEK pedig, a személyi állománya bármilyen jó is (mert tényleg jók), kitartójának, és némelyik parancsnokának köszönhetően kezdettől fogva egy igazi antiterror egység paródiája.
.
Ezt az ott dolgozó srácok is nyilván jól tudják, de akkora fizetéseik vannak, hogy azért szerintem még a szilárd jellemű emberek 99 százaléka is megvehető, mondjuk így. Ahol egy főtörzs, vagy egy zászlós átlagfizetése nettó 500.000 fölött van (ismétlem, ez ÁTLAGFIZETÉS), egy tiszté pedig bőven egymillió fölött havonta, közben olyan luxuskörülmények között élnek munka közben is, mint egy császár, hát, ott ez történik.
.
Maga a TEK ebben a formában tökéletesen felesleges orKbánisztánban, mivel az általuk ellátott feladatokat korábban bőven ellátták a megyei támogató és beavatkozó alosztályok, valamint a szintén megyei szintű különleges egységek, pl. a paksi “Neutron”, és a titkosszolgálatok. Nem véletlen, hogy a TEK nagyrészt pont ezeknek a személyi állományából jött létre. Van olyan megye, ahonnan majdnem a teljes támogató csapat ment fel a TEKbe, a parancsnokukkal együtt.
.
Semmi gyakorlati haszna nincs ennek az egységnek a fenntartásának, tulajdonképpen diszfunkcionálisak. Nem tudom, hogy mindennek tudatával hogy birkóznak meg az ott dolgozó- ismétlem – többnyire kiváló – srácok. Hogy tudnak abban a tudatban élni, hogy irgalmatlan pénzeket kapnak, olyan munkáért, amit el sem végeznek, mivel nincs rá szükség az országukban.
.
Hogy élnek együtt azzal, hogy egy eszelős nyomoroncnak és a nyomoronc prostituáltjainak a kegyencei. Hogy a korábban említett okok miatt szégyenfoltnak számítanak, pedig szakmailag a többségük kiváló, bármilyen mércével mérve is.
.
Akárhogy is, jól illenek a maffiaállamhoz, melynek a haszonélvezői. Pont olyanok, pont olyan szánalmasak – pedig nem kellett volna olyannak lenniük, mert korábbi munkahelyeiken is igen magas jövedelmeik voltak, rendkívül megbecsült rendőröknek számítottak, és a társadalmi elfogadottságuk is nagyon magas volt.
.
Azzal a tudattal sajnálom őket, hogy magukat hozták ebbe a gyalázatos és szánalmas helyzetbe, és hogy eladták magukat egy eszeveszett idiótának. Így lehet a legjobbakat is szégyenteljesen megrontani."

nepszava.com/2013/12/magyarorszag/mennyiert-pakolt-homokzsakot-a-tek.html
@Penivaldes:
nem is tudtam, hogy te ilyen prosztata szakértő vagy a hozzátartozó tök magolajjal

és hogyan lettél?

brühüyyy
@bella _ciao:

:DD zum wohl-tól is óvakodhatok eztuán jaj :)
@bella _ciao: na na, nem bántani Lordunkat. Ő nagy és nagyon fényes, főleg ha felkapcsolják benne a villanyt, és neki a tögmagolaj olyan mint spenótnak Popeye.
@NefosSámán: mindenben egyetértek veled, de azért ha kellően fel van baszva az magyarok agya, akkor vélt érdekeikért tudnak komoly utcai harcokat provokálni, Kossuth teret foglalni és hónapokig teleszarni, rendőröket megnyomorítani, gyújtogatni. Naugye.

Egyébként a vérnyulat is megfőzik?
@rodeo36: én inkább proszmama szakértő vagyok, miután a tükörben nőt látok.
az úgy volt, hogy anno vettünk az Őrségben tökmagolajat, amit én ettem meg, lassan lassaan.
@épészmérnök:

Az meg külön "bájos", hogy ilyen fizuk mellett azt a 6000 Ft-os órabért is felszámolták a zsákolásért - amit egyébként az Átlátszó erősen firtat.
@bella _ciao: csá...ezt én a grafikonok nélkűl is tudtam sőt

de ti job ha orbánt hallgattok és ismétlitek nehogy elfelejcsétek

brühüyyy
@rodeo36:
kurva annyát a nyelvtanjavítónak angolra állt rá és a jobb -ból csinál job-ot a marha

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:

:o)

Most képzeld, milyen nehéz lehet a kérdőjelek számát állandóan figyelni... :o)

(Másrészt: Steffy is mindig azt hitte, hogy jól álcázza magát, amikor... de nem...) :o)
@épészmérnök: bezony. prosztata és proszmama és a proszgyerekek.
@Penivaldes:
és akkor a prosztata ...honnan került a levesbe? a tökmagolaj mellé

az mire jó...kenőanyag meg...???????????

brühüyyy
@Csaknézek...: te meg olyan cirbolyás vagy ezekkel a :o) bigyókkal....
@Csaknézek...: ez az árvíz körüli melldöngetés már akkor is olyan volt hogy...
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: upsz, először a szőrnek címeztem, pedig nincs benne tökmagolaj. rezsiszilárdról meg veled értekeztünk:

reszegbroker.tumblr.com/image/69162687898
@épészmérnök:

"te meg olyan cirbolyás vagy ezekkel a :o) bigyókkal...."

Pontosítok: Cirbolya olyan csaknézekes... :o)
@rodeo36: ha esetleg olyat tudnál, hogy orbánból csinyász steve job-ot... talán kelendőbb lenne.
@épészmérnök:

"ezekkel a :o) bigyókkal...."

Egyébként meg így van orra a szmájlinak, másként megfullad. :o)
@Penivaldes:

Nem tudok róla.
De kituggya...?

Nincs átmenő forgalom az á...akarom mondani agyamban. :o)
@Csaknézek...: ja, csak neki egy orrlyuka van, nekünk mmegh kettő.
@bella _ciao:

"az agyad egy zsákutca?"

Akkor bemutatkoznék: Csaknézek Kékszakáll a böcsületes nevem. :o)
@Penivaldes:

"neki egy orrlyuka van, nekünk mmegh kettő."

Akkor a tiétek szemtelen... :o)
@Csaknézek...: akkor veled bnem barátkozom többé. nem akarok a többi nő sorsára jutni.:)
@bella _ciao:

"Fánktól szenvedett agykárosodást egy férfi"

Úristen!
Fejbeverte? :o)
@Spániel: Most is kéne, bár a szimbolikus dolgok sok esetben jobban nyomnak a latba.
@Penivaldes:

"miért lenne szemtelen. ? :)"

Há'mer' az a két ponty vagy orrlik, vagy szemlik... valame-lik hiányzik! ? :o)
@Csaknézek...: ezen röhögök én is, meg mindig váltani kell a nicket... nekem a "mandela a terrorista"-linknél jött le:-)
@Penivaldes: elég, jahhh, de még mennyire ;)

@Husz_János_Puszita: köszi, tisztelem Vezénylóékat, megtapasztalva a mozgás képtelenséget csak a hátizomra...
@Csaknézek...: és arra nem gondolsz, hogy függölegsen kell nézni?? egy szemlik, egy orrlik, és egy fül?:)
@Penivaldes:

"egy szemlik, egy orrlik, és egy fül?:)"

Khm...eme szöveg alapján eséllyel pályázhatnál egy szóvivői állásra... :o))
@jaegtoer:
Szia!
Jég! Te még mindíg Sipin mélázol, aki a maga által emelt trónusán önámítja magát azzal, hogy
szellemi magasságával kioktatja a halandókat?
@Csaknézek...: á nem, van egy nagy hibám, mindigf a magamét mondom:)
@Penivaldes:

"mindigf a magamét mondom:)"

Ha nem, hát nem.
Pedig teheccségesnek látszol... így kifacsarni szegény szmájlit, magára sem ösmert szegény... :o)
@Csaknézek...: kedves Csaknézek, nem kifacsartam, hanem más szögből néztem..pl kézen állva:)
@Penivaldes:

"nem kifacsartam, hanem más szögből néztem..pl kézen állva:)"

Látod, pont erről beszélek!
Egy szmájlitól seperc alatt eljutni a tótágasig...:o)

Gondold át, van hozzá érzéked! :o)
@Csaknézek...: nem akarok Selmeczi helyére lépni...nem akarom, hogy a blogközönsége rólam csacsaogjon, és Fabius rólam írja a posztjait.
:))
@Csaknézek...: ja én eltudok jnutniu a kakastól az ajtófélfáig, nem bnagy kunszt:)
@Csaknézek...: pedig minden este benne lennék a tévében..:))
@Penivaldes:

"minden este benne lennék a tévében..:))"

Azt nem nehéz elérni.

Elég hozzá egy álarc, és egy rövid séta a legközelebbi bankba - garantált a megjelenés a tévében! :o)
@Evezős: Művészi! De legalább azok ott benn, ilyen egyenesek lennének:-)
@épészmérnök: Szerintem meg már az oviban is a csoport hülyéje volt, vele etették meg grízestészta helyett a homokot. Persze, ha Neked bölcsistársad volt, onnan nincsenek információim:-)
@épészmérnök: Na, hogy ez nem Gábriella, az hétszentség. Gábriella 100 év alatt sem tudna ilyet kiszenvedni, arról nem is beszélve, hogy egyetlen alfahímhír, se egy kopipista nincs a szövegben...

"Ha szarkasztikus akarnék lenni, akkor azt is írhatnám, hogy ez egy olyan ország, ahol nyugodtan fel lehet szállni egy villamosra cigivel, és keresni a balhét, ahol egy hangos szóra az összes polgár lapít, a villamosvezető nem kívánja észrevenni, ami történik, és a kamera dísznek van, ott Dávid ne lepődjön meg, ha bevert orral megy haza. Az egyedül élő öregek is vegyék tudomásul, hogy szabad préda a vagyonuk, az életük. Ezt kapja egy életképtelen nemzet, amelyiknek még a jobbik része is csak a telefonba kapaszkodik nyüszítve, ha ilyesmit lát, de a többség még azt sem.
Ez az az ország, ahol Haynau békésen leélte öreg napjait, és végelgyengülésben halt meg. Később élt (és ma is élő) hasonszőrű alakokról nem is beszélve. Itt ez a szokás. Nyulak országa. A nyulakat pedig nyakon vágják és belefőzik a levesbe. Majd pont pár kötözködő lesz tényező bárkinek!
Joga mindenkinek ahhoz van, amihez a társadalom biztosítja nekik. Ha ahhoz biztosítunk jogot, hogy a villamoson verekedjenek, akkor azt fogják csinálni. :( "
@NefosSámán: A nyulazásért meg a legközelebbi kétazonosdénű hozzátartozódat tedd boldoggá:-))
@bella _ciao: Ne örvendezz. Az ingatlan nagysága az a teleknagyság, ami lássuk be, nemigen tulzó, 10*53,9 m. A felépítmény, a ház nagysága nem szokik szerepelni az ingatlannyilvántartásban.

Átéagos 30%.os beépítéssel max. brutto 162 m2 körül lehet a kecó.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

Egy vérmókus mióta érzékeny a nyulazásra:))
Valami genetikai kanyar miatt rokon?
@Penivaldes: Jahh és mennek a prosztatát meglátogatni a proszekturára. Bakkancsban, elvégre túraútvonal:-) Egyvonalas.
@Orica Középföldi: Rágcsáló rágcsálónak nem eszi el a kajáját, megenni meg végképp nem hagyja. A vérnyúl egyébként főzésálló és védekezőképes. Zsebében a Szent Kézigránátelháritókézigránát:-)
@Mariann19: Szia! Tegnap lemaradt az akciózás... soká töltötte fel a megmutatandókat megmutatható helyekre:-)
@Csaknézek...: Mééé Orbánt is minden péntek reggel mikrofon elé engedik:-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

"mikrofon elé engedik:-)"

A makrofony az nem tévévééé, tezsvééér! :o)

Meg aztán ő más módon szokta a bankokkal csinyáááni. :o)
@Orica Középföldi:

"genetikai kanyar miatt rokon?"

No, ezt a "kanyart" most elképzeltem... :o)
@Csaknézek...: teee, abba beszél bele, különben némafilm
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Szia!
Útrakészen várakoztam, aztán eltávoztam reményt vesztve.
Majd kitalálunk egy másik utat.
Most megyek adrenalin szintet növelni, Tunézia és Magyarország játszik a női VB selejtezőn.
Ma fél munkaidőt engedtem magamnak, mert megérdemlem. Ideológia mindíg van.
@Penivaldes:

"abba beszél bele,"

Az a péntekes cucc nem a rádiós megnyalvánulása nekije?
Amikor pölö el szok dicsexenie, hogy mint hülye apa a fijával, úgy bánik ő a bankókkal? :o)
@Mariann19:

"Ideológia mindíg van."

Uhh, ez nekem is nagyon ismerős...
Nagyon le tudom beszélni magamat a melóról, és ilyenkor hiába tiltakozom gőzerővel, majd' mindig sikerül. :o)
Kedvenc érvem a "magasabb szempontok". :o)
@Orica Középföldi: most megint előcitáljam azt a genetikai kanyart bizonyító fotót?
@Csaknézek...: de, hétfőn eltáncolja, kedden elénekli, szerdán eljátsza, csütörtökön kifaragja, pénteken elmondja, szeombaton megsüti, vasárnap lefesti
"Jó napot! Itt lehet felvenni az ingyen 150 ezret?
Egy bankos ismerős mesélte a hétvégén.

Egy vidéki fiókjukba sétált be egy idősebb néni, és azt mondta, hogy kéri a 150 ezer forintját. Erre kérdezték tőle, hogy milyen 150 ezerről tetszik beszélni? Mire a néni azt mondta, hogy arról a 150 ezerről, amit minden hónapban ingyen lehet felvenni."

na, asszem ezért tartunk ott, ahol... igaz, nekem sem adtak, amikor kértem:-)))
Ezzel majd lehet ám igazán Páváskodni az önkori választásokon:

"Az állam átvállalja Pécs 14,4 milliárdos adósságát
A tavalyi 29,7 milliárd után Pécs adósságának fennmaradó részét is átvállalja az állam, jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter. (MTI)"

Az annyimint 44,1 milliárdcsillió... Egy Páva a Vármegyeháza tetején minyimum megér ennyit.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

Erős sztori!
Pláne, hogy igaz!

Tessék, és akkor csodálkozunk, hogy mi merre hány méter...

Megyek is most rögtön adakozni Isaurának... :o)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

"átvállalja az állam"

Ezt a szófordulatot annyira, de annyira szeretem!
Mintha nem a MI pénzünkről lenne szó...

Gondolom pölö Esztergomot nem fenyegeti ilyen veszély...
@Csaknézek...: nekem adokozzál, ne annak a brazil némbernek!:)
@Penivaldes: áááá Neked asszem egészen másra gyüjtenének:-)))))
@Penivaldes:

"nekem adokozzál, ne annak a brazil némbernek!:)"

Nálam Isaura a némber one! :o)

De rendben: menj be a legközelebbi bankba, és kérd el az ingyen járó 150 rugót... :o)
@Csaknézek...: megyek is, minden bankból elkérem ami szembejön
@Penivaldes: Pénzről szó sem volt.Nagy természetbeni juttatásról... esetleg:-)
@Mariann19:

"Jég! Te még mindíg Sipin mélázol,"

Szia!

nem máléztam mélán, csak olykor lábat törlök, hisz magamhoz méltatlan módon szóltam hozzá nem egyszer és nem is kétszer, ám a mantráit addig-addig tolta-tolta itt hidegen-számítva-nyugodtan, csak rájöttem nem sipi ő,hanem csak egy rakás szar, mondva lehet ugyan gyopár, de lélekben és szívben kopár, mint a svájci szikla, bár mutatós, de életlen, mint fokélén a svájci bicska, távolból feszt csak kever-kavar, ha mást nem, hát önnönmagát a szart, mintha nem tudnánk mi a baj, s az orvosságot is rá, csak nem olyan egyszerű megírni a receptet, ha számba vesszük, mennyi életre várna kelepce. Márpedig a megoldásra rámegy minden pénz, minden idő és sok-sok család...így is-úgy is... neki persze semmi sem drága, biztonságban kushad svájcban.
@jaegtoer:
Ez gyönyörű volt!
Itthon a gondolkodó emberek pontosan képesek a diagnózist felállítani, mi több, ehhez a terápiát is, ehhez nem kell olyan külső segítség, amely nem testközelben érzékeli a hangulatot, és annak rezdüléseit.
Mostanában azon gondolkozom, hogy mi annak az oka, hogy ebben az országban nincs egység, nincs összeborulás, ha baj van, nincs kollektív érdekérvényesítés.
Ebben a kérdésben kihagyom az érdekvédelmi szervek elégtelen működését, és az egyén oldaláról közelítem az okokat.
Azt gondolom, hogy a hazai 45-től történő rendszerváltások miatti vagyoni viszonyok változásai sodorták az embereket az egyik, vagy a másik oldalra, kibékíthetetlen ellenszenvet érezve az adott rendszer ellen, mely generációkon át ma is él.
Gondolok az államosított vagyonokra, a parasztságnál a kollektivizált gazdaságokra, az értelmiségnél a kirekesztő folyamatokra.
Ezek az emberek soha nem fogják a baloldalt támogatni zsigerből, generációkon át.
A fenti nagy csoporton túl ott voltak, vannak a szocialista rendszer hívei, akiket direktbe nem ért sérelem, a sértettek ezt a csoportot kedvezményezettnek értékelik, mintegy ellenségnek, helyzetük okozóinak.
Kialakult egy mindenki mindenkit utál hangulat, hiszen az egyéni, családi sérelmek tartósak.
Ezt a rendszerváltás előtti helyzetet nem változtatták meg az ezt követő új idők, hanem
kártékony politikával tovább tetézték.
Kölcsönös ellenszenv és gyűlölet mellett nincs összetartás, melynek hiánya miatt nincs sorsfordítás sem.
@Mariann19:

"Kölcsönös ellenszenv és gyűlölet mellett nincs összetartás, melynek hiánya miatt nincs sorsfordítás sem."

Ebbiza így van.
És azon alapokon kívül, melyeket fentebb fejtegettél, bőven rátesznek néhány lapát - helyett kamionnal...
@Mariann19:

ennél egyszerűbb a helyzet. 1956-ban túl sok tettre kész nagyszerű koponya esett áldozatul a "konszolidációnak", mások külföldre menekültek.

az 1980-as évek közepére termelődött ki az a szűk társadalmi réteg, melynek tagja őszintén és önzetlenül akarták ezt a változást és tettek is érte. jelentős részük föláldozódott 1985-1995 között. azóta egy részük elhunyt, mások olyannyira háttérbe szorultak, és úgy elvékonyodott az a jég amelyen egzisztenciájuk billeg, hogy cselekvésképtelenek. nincs sem emberi sem anyagi tömegbázisuk és valójában kiábrándultak a "Köz"-ből. Miért kockáztassanak bármit is. Pl. a gyerekeik jövőjének biztosításával vannak elfoglalva egy ellenséges környezetben.

Az mind igaz, amit írsz, de egyrészt idő kell ahhoz, amíg megint kitermelődik az a faltörő csapat, amelyik "képes és alkalmas", másrészt a helyzetnek (társadalomnak) is meg kell érni a változásra.
Jelenleg egyik feltétel sem áll fenn. 2014-re sem alakul ki. 2020-2030. inkább utóbbi, ha lesz még miért.
Innen sem lehetne összegyűjteni egy 50 fős csapatot, (pedig jók) és túl korai is lenne.
@jaegtoer:
Jól látom, hogy tovább vezetted az ok-okozati kérdést a társadalmi egység tekintetében az időhorizonton?
Azonban a levezetésed arra a szűk társadalmi rétegre vonatkozik, amely alkalmas lett volna a változtatásokra, különböző kényszerek miatt eltűntek a közéletből is.
Mint írod, 2020-2030-ra jöhet létre olyan irányításra alkalmas erő, amely jó irányt képvisel majd.
Mit mondjak? Nem valami reményt keltő a jóslatod, mert ha rendelkezésre is állna egy ilyen csapat, túl korainak találod.
Pesszimista egykulcsos rajongó!
puszi
@Mariann19:

nem véletlenül beszélgettünk a jachtról. de könnyen lehet, hogy a Bécsi Gyors lesz belőle, mint azt Mókus, vagy Fűegér említette volt.

"_Pesszimista egykulcsos rajongó! _"

Áááááá! a Főnök már fél kulcsosról beszél, amennyiben az egy számjegyű lesz a két számjegyűből.
Félek tőle, hogy azzal a félkulcsossal egyéb félnivalónk is generálódik, neaggyisten degenerálódik
@jaegtoer:
"De könnyen lehet, hogy a Bécsi Gyors lesz belőle."
Ott is az ütközőn fogunk gubbasztani, mert menetjegyre nem fussa.
Mond le az úri szabódnál a hófehér tengerésztiszti szerkódat, mert nem megyünk sehová.
Hacsak Putyintól nem lízingeljük az övét hozomra.
A félkulcsos ellen most indít offenzívát Szili, gondold meg, hogy hová fogsz szavazni.
@KÁTÉó53éúétr6: Ez most megint az EU-ból kilépés ideológiai előkészítése? V.N.Szabolcs egyébként emlékeim szerint eredetileg SzJA-szakember, nem ÁFA.
@FILTOL: Akkor szabad a vásár, lehet irtani. Csak a FIDESZ(nek).
@Mariann19: Jók voltatok Jéggel, vagy csak szoldáttal... lehet itten valami változás. A szogáddal, mivelhogy má assincsen, esélytelen. A bécsi gyors én voltam, az ütküz való ülésben segíthetek, a "tujázás" borsodi találmány. Egyébként csupasz seggel is érdemes elmenni, mert van jó eséllyel remény a normalizálódásra, itthon a feneketlen kútba esik minden fillér és sose lesz vége... Játszótársakat pedig ne keressetek. Annyira még nem sza a helyzet, hogy a szóbajöhetők, ne a másik oldal farvizén próbáljanak meg küönnyebb vizekre hajókázni. A szirének hangja egyekőre elég hangos...
"Tüzépes Katika" lemondott:

index.hu/belfold/2013/12/11/lemondott_a_zoldhatosag_foigazgatoja/

Persze adódik a kérdés, hogy ha tisztázni akarja és tudja magát, akkor ezt miért csak a lemondása után tudja megtenni, és miért kéne a "vádaskodásokkal" foglalkoznia a Főfelügyelőségnek a hatékony szakmai munka helyett, ha ez egyébként kettő darab bizonyítvány bemutatásával vagy a hiányuk bevallásával megoldható lenne. Két eldöntendő kérdés azért már ne legyen atomfizika, hogy "Van-e diplomája?" meg hogy "Van-e nyelvvizsgája?".
Zöldhatóság elnöke? Piti kis beosztás. Ha olyan szép lenne,mint Némethné,akár miniszter is lehetne Orbán kormányában.Érettséginél többet ő se szerzett.
süti beállítások módosítása