Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.12.03. 13:46 Fabius

Köztársasági Elnöki Hivatal: tisztelettel tekintsünk a kommunistákra

Címkék: fidesz áder jános pozsgay imre seggnyalás kommunisták

Bevallom kicsit megkésve olvastam a Vastagbőr kalandját a Köztársasági Elnöki Hivatallal, de a posztjuk végén meg kellett néznem milyen dátumot írunk ma. Nem figyeltem oda eléggé, és visszacsúsztunk pár évtizedet az időben? Káder János nertárs tiszteletvacsorázik a kommunista állampárt egykori államminiszterével, a Hazafias Népfront elnökével? Áder János azzal az emberrel, akinek cinikus helyezkedését a friss köztársaság elnöki posztjáért ők maguk fúrták meg az SZDSZ-szel karöltve, mikor még eszüknél voltak a rendszerváltás környékén? 

Ez most tényleg komoly, és 23 évvel később itt tartunk?

Zero kolléga értetlenségében néhány kérdés intézett a hivatalhoz, és a válasz akkor sem lehetett volna megdöbbentőbb, ha Semjén Zsolt adja elő Sátán Jaggernek öltözve twekelés közben egy ifjúkeresztény diszkó közepén. 

semjén-gif.gif

"Áder János már elnökké választásakor elmondott beszédében világossá tette, hogy fontos számára a hazai teljesítmény- és tiszteletkultúra megerősítése. Ezért az elmúlt másfél évben – nemcsak az Ön mostani érdeklődésének fókuszában álló tiszteletvacsorák keretében – számos alkalommal igyekezett tiszteletét kifejezni mindazok előtt, akik a maguk területén lehetőségük szerint kimagasló teljesítménnyel járultak hozzá ahhoz, hogy mi magyarok büszkén tekintsünk politikai nemzetünkre. "

Szóval Áder tiszteletkultúra erősítése azt jelenti, hogy a kimagasló teljesítményt értékelni kell akkor is, ha ellentétes a Fidesz alaptörvényében leírtakkal? Mert'hogy abba bele teccettünk ájpedolni, hogy: 

"mai szabadságunk az 1956-os forradalmunkból sarjadt ki."

Mármint abból az 1956-os forradalomból, amit a tiszteletvacsora-vendég minősített az alábbiak szerint:

"Tépett szájú, hasított körmű sok kis senki, hátamögött még több úri bitanggal, megcsinálta az „Első Hazai Nemzeti Forradalmat”, melyet kis híján „Nemzeti Szocialista Forradalomnak” neveztek. A szociális elemet Mindszenti-Pehm József képviselte benne, a nemzetit pedig Löwenstein herceg. Hogy mégsem „nemzeti szocialistának” keresztelték vívmányukat, az talán azzal magyarázható, hogy e két szó így együtt hányingert okoz minden becsületes emberben és ők nem látták még időszerűnek e hányingert kiváltani."


Mézes-mangalica ízű hungarikumtól túlfűtött pálfipista legyek nyomban, ha értem, hogy tekinthetnék én erre az emberre, és Káder produkcióját látva politikai nemzetünkre büszkén, ha egy ekkora kommunista tróger seggét polírozza fényesre a köztársaság elnöke a hivatalával együtt? Mi közösködni valóm van nekem egy akkora szemforgató őskommunistával, aki az újra temetett Nagy Imre koporsójánál ott parádézott azután, hogy ezt leírta róla:  "Nagy Imre, akinek szellemi képességeit ugyan csak egy adóvégrehajtói karrierhez szabták."


De ennél is jobb kérdés, hogy mi közösködni valóm van nekem a szemmel láthatóan múltat törlő agymosáson átesett Káder Jánossal? Akinek véletlen mázlija, hogy Pozsgay nyolcvanadik születésnapja nem egy évvel korábbra, a Mindszenty emlékévre esett. Akkor nézett volna ki ez a "tiszteletvacsora" igazán faszán. 

 

394 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr135673281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Spániel:

Egy vagyok a civil tömegből. A nagy összeborulást a szocikkal nem vette be a gyomrom. Az eszmét árulták el vele, ment a levesbe. Értem én a választási matekot, a realitásokat, hogy a politika egy szakma, hoigy az erősebb kutya. Mégsem veszi be sajnos.
Tudom, hogy nincs megoldás, mégse.
@Spániel: A poszt témájához kapcsolódó ma reggeli akciójuk a parlamentben. :)

alfahir.hu/molinoval_tiltakozott_a_parlamentben_a_jobbik
@Penivaldes: hát ha ettől boldog...én is akarok ilyet.

@Husz_János_Puszita: ezen a választási matek alapján bárkit bevehettek volna és már nem itt tartanak. Csak a baj az, hogy a legerősebb kutya is csak - nagy jóindulattal - húsz százalékon áll, tehát ekkora melldöngetésre semmi oka.
Hamár összefogás...ketten összefogni a többiekkel szemben tényleg gyomorforgató.
Bár rövid időn belül úgyis egymásra borítanák a bilit.
Máig sem értem, miért nem lett e14-nek a nagy lendületből még nagyobb elfogadottsága.
@Spániel: talan pont azert amit leirtal, se koncepcio, se ertheto kommunikacio, se karakteres vezetoi kep.
@Husz_János_Puszita: "Egy vagyok a civil tömegből." mintha a széles-bayer-bencsik trió egyik tagját hallanám. meg különben is hülyén hangzik egy vallási fanatista klaviatúrájából.
@bella _ciao: nem értem mi bajod, egyek vagyunk az összesből, szövetségünk nem bomlik fel, mert harcolunk azért ami kedves nekünk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nalátod, ez az alapvető bajok egyike a jobbikkal, műbalhéval próbál sokkolni. Ki a szart érdekel ma, hogy mennyi nyugdíjat kap az a pár "komcsi".
Más bajotok nincs az ország egyéb bajaival kapcsolatban, amiért jogosan fel lehetne háborodni?

Érdeklődjetek pl. Bódvalenke és a többi borsodi falu éhező gyerekei iránt.
Akkor, amikor újabb focistadionok felújítása várható, szédelegnek a gyerekek az éhségtől, pályázataikra válasz sem érkezik, pedig még vannak olyan polgimestik, akik tennékek munkahelyteremtő lépéseket, de leszarják őket.
@Penivaldes: igaz-igaz, meg ha nem is építjük, de gyártjuk a karaktereket.
@Penivaldes: se gyozelem, se mas
Lehet harapni a kodot, de amig nem veszik szamba nagy vonalakban, hogy mik lesznek a lehetosegeik az egyes esetekben, es ezt erthetoen nem vazoljak a szavazoknak, addig kar remenykedni barmiben is.

Lasd a rendisedest minden szinten, ezekre normalis es a kornak megfelelo valaszokat kell adni, nem holmi multba revedest visszahozni, es akkor a gazdasagrol, a szegenyedesrol, az oktatasrol, es egyeb piszlicsari dolgokrol meg nem is beszeltunk.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"_Érthetetlen számomra a kormánypártok rezsicsökkentési hadjárata, "

pedig érthető. a rezsicsökkentés multifunkciós eszköz, az ellenzék pofájának egy részét kinyitja, másokét becsukja, s lám máris lehet selmecizni, megvéttük az embereket a multiktól és az összevissza beszélő ellenzék álságos hazug propagandájától. további következmény, hogy az ellenzékiek között fellelhető normális egyedeket a gutaütés kerülgeti, esetenként el is üti. továbbá kövér szilárd plakátgyára is el van látva jobbanteljesítési lehetőségekkel, és 20 %-kal növelte a bevételeit a 20%-os rezsicsokkentés.

Apropó!

Tudtad, hogy madzsarban a pr-reklam-marketing volt az abszolút nyerő üzletág jövedelmezőséget tekintve?

szóval van ennek hozadéka. szeptembertől lesz szar az élet, mert akkorra a főgáz-tigáz már szajhat ulaj donban lesz, és a viszonyítási alap a 80 százalékként mutatkozik 100-nak, úgyhogy lehet finanszírozni a régebben nyereséges cégeket is a máv a bkv és az összes többi mellett - bónuszban.
aszt hallottam, hogy a mókusokra is sanyarú idők jönnek, és már svalbárdra se érdemes emigrálni, mer arra meg kivetik a hóadót, de a napsütés után is kell járulékot fizetni, akinek nincs pénce, annak réneket kell összefogdosni, és konvojokban havat hozni Kékestetőre..., de úgy, hogy a szántalpak azt a rajzolatot adják a hóban, hogy éljen a rezsicsökkentés!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tutira nem állnék fel. És ha ezeknek lenne eszük, már régen az őrületbe kergették volna Kövért azzal, hogy juszt sem csinálják, amit "tekintélyelvű" elképzelései gyanánt szeretne.
Mekkora lenne már, ha naponta hurcolna ki a kövérrendőrség valakit az ülésteremből, mert szembeszáll a baromarcúval.
De ezeknek még ennyi eszük sincsen.
Hülyék.
@Spániel: @Penivaldes:

Nem egészen. Ahhoz, hogy egy párt önállóan indulhasson, 27 egyéni körzetben jelöltet kell állítania, ha jól tudom. Érteni vélem, hogy ez objektív akadálya a közös jelölt állításnak, ugyanis ha háromszereplős a pártszövetség, akkor durván egyharmada jut mindegyikre a körzeteknek, támogatottságtól függetlenül. Lehet nem jól értem, javítsatok ki, ha úgy van.

A E14 népszerűségzuhanását is érteni vélem. Ahogy a szocik tavaly januárban kisajátították az összefogást, átvették a kezdeményezést egyértelművé vált, a korszakváltásból nem lesz semmi. A többiek onnan már csak lereagálni tudták a dolgokat, a korszakváltani akarók magukra maradtak, elpárologtak.

Így visszagondolva, nem is történhetett volna másképp. Hacsak nem önálló indulásban gondolkodik mindenki, elfelejtve az összefogást. Akkor az E14 megtartotta volna a választóit, sokakat a szocik rovására, mint ahogy a legelső közvélemény kutatás mutatta.

Kormányváltás nem lett volna, de így se lesz. Lett volna viszont egy erős ellenzék a parlamentben. Szerintem az a legtöbb, amit 2014.-től várhatunk. Akkor viszont minél több kis pártot érdemes beszavazni, hogy esély legyen egyszer megtörni a kétpárti hegemóniát, gyengíteni az oligarchák hatalmát. Én így okoskodom mostanában magamban.
@mattüveg: Már megint csak szegmenseket ragadtál tökön a mondanivalómból:-) Azaz szövegkörnyezetéből kiragattaddal elferdítetted az eredeti mondandót. De sebaj:-)
"Már csak egy kérdés maradt:

Érthetetlen számomra a kormánypártok rezsicsökkentési hadjárata, hisz, mint törvénytisztelő NER polgárok, a rövidesen várható mannaeső, áram, fűtés, víz és egyéb energiaforrások korlátlan ingyenes hozzáféréséig, azt a kicsi időt, féllábon állva kibírtuk volna, nem lett volna szükség a Rezsidémonűző Szilárd kicsiny agykapacitásának maximális igénybevételére ezügyben, hanem ezeket a hatalmas szellemi energiákat át lehetett volna csoportosítani a Selmeczi Gabriellával közösen megcélzott esztétikai nobeldíj-projekt kiteljesítéséhez. "

A hómokusok úgy eltünnek a tundrában, hogy nem is találja meg őket az adóvégrehajítófa:-)
@mattüveg: A rezsicsökkentéses szánkónyokat pedig sárgával körbejelölöm:-)
@bella _ciao:

Nem álcivilt írtam, tessék olvasni rendesen.:)
@mattüveg:

áááá! kegyed kurvára tévedni teccik, ugyanis svalbárd egyeduralkodója én vagyok. aszt csinálok, amit akarok, ámbátor még nem tudom kire fogok szavazni.
Agyrén...

"A bankoknak is be kell szállni a Fidesz rezsicsökkentős kampányába
A Fidesz előírná, hogy a bankok is tájékoztassák ügyfeleiket: mennyit spórol nekik a kormány."
@Husz_János_Puszita: na akkor egy újabb kis adalék a Nagy Össze Nem Fogásról.
Ma már itt tartunk, hogy a cocik rugdalják le együttet a porondról és sajnos nem fordítva.

"Az MSZP felkészül Bajnaiék lemorzsolódására

Az MSZP egy olyan forgatókönyvvel is készül a választásokra, amely azzal számol, hogy egy Együtt-PM-es jelölt bedobja a törülközőt, esetleg Bajnai Gordon pártja összeomlik. A szocialisták jövőre abban a 31 körzetben is gondoskodnának saját indulóról, ahol Bajnaiék adják a közös jelöltet, de állítják, hogy csak szükség esetén húzzák elő őket a fiókból. Egyes MSZP-sek ezt úgy értelmezik, hogy Mesterházy csak fel akarja tüzelni a 31 körzet aktivistáit, de van olyan szocialista képviselő, aki szerint egyszerűen sakkban tartja Bajnait."

www.origo.hu/itthon/20131203-az-mszp-parhuzamos-jeloltallitasra-keszul-az-egyutt-pm-korzeteiben.html?sec-top
Vajon már az idei karácsonyi üdvözlőlapomat is, melyben Orbán Viktornak kívánok minden jót, csakis arial12-vel, rezsicsökkentési záradékkal és hálaimával adhatom fel?
Ha nem dugom meg az asszonyt, mert spórolok az energiával, ki kell plakátolnom a társasház üzenőfalára?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Már tájékoztatnak. Minden kivonaton rajta van, mennyi tranzakcióst fizetek én és mennyit a bank.:)
@Husz_János_Puszita: @Spániel: lehet fikázni a jobbikot, de nekik a fideszes alap tökéletesen megfelel a továbbépítéshez... és most erről beszéltünk... ja, és mindenféle álságos fideszes állegitimáción nem akadnának fent, mint a széplelkű zsúrfiúk:)
@hacsaturján:

Az angol királynő nem szavazhat, akkor te mint uralkodó hogy?:)
@Husz_János_Puszita: az alkotmányos monarchia, hacsizacsinál pedig csak demokratikus monarchia van. Egyedül ő szavazhat:-)
@mattüveg: szerintem te a "parlamentben felejtett mikrofonból" kopiztál! :)

nem szép tőled, hogy nem jelezted... :D

www.youtube.com/watch?v=Z9nKRWx3KVI
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: kurvára nem értem magunkat. csámpáskodunk itt az mszp-e14-dk tehetetlenségén, a fidesz telhetetlenségén, közben meg zajlik az élet:

Schmuck Andor újra szerelmes

hvg.hu/itthon/20131204_Schmuck_Andor_ujra_szerelmes

könnycsepp elmorzsol örömében...
@Husz_János_Puszita:

egészen pontosan úgy, hogy nem vagyok angol királynő. se rokona, se boldog őse.
A jobbik mai világrengető hőstette, amiről még unokáink is beszélni fognak, hát kinek mire telik:

"Epizód a parlamentben: Gaudi-Nagy Tamás szembeszállt egy teremszolgával
A Jobbik a "kommunista luxusnyugdíjak" ellen tiltakozott molinóval a parlamentben. A teremszolgálat munkatársai elindultak a molinót feltartó képviselő felé, egyiküknek útját állta Gaudi-Nagy Tamás."
hvg.hu/itthon/20131204_Epizod_a_parlamentben_GaudiNagy_Tamas_sz#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_12_4
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

ez pontosan így van. a múltkor rákérdesztem egy jegesmedvére, de nagyon hüjén nézett rám.
@Sir Bates dö Hól: persze, beeveznek a fidesz oldalvizén, mint kdnp, kisgizdák, aztán majd jön a tökmorzsolás vagy beolvadás esete.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Már megint csak szegmenseket ragadtál tökön a mondanivalómbó"

csak hozzá óhajtottam járulni az információs szabadság kiteljesítéséhez, nem mondandód volt hiányos, vagy slendriján, hanem a rénhíreket akartam szárnyára bocsátani, persze ez mind mellébeszélés, a lényeg az az, hogy a főgáz eladását már hőkeményen elkezdték, amennyiben az "átvilágítás" folyamatba van helyezve. így az 50 ázalék önkormányzati tulajdon mellé beesik az 50 ázalék állami. szebb lesz mint a bkv.
@bella _ciao: Bazd meg. Építi a be nem jegyzett pártját. Így már ketten harcolnak:-) Különben is maradz a Nyújorkból hozott Victoria Secret akciós fehérnemű egységcsomagból. Neki kicsi volt, hát persze, hogy továbbajándéktékozolta:-)
@mattüveg: Most gondold meg ezt Széles anitanyagbombájával megfejelve. Nem is kell már bányabanyát alkalmazni, a pincéből magától jön majd fel a szén:-)
@mattüveg:

milos forman újra éled a gáz nincs babám c. alkotásával.
@hacsaturján: Abban égette le a tökeszőrit a hülyetűzoltó a biztonsági öngyújtójával? :-)
@hacsaturján:

bár tévednék! de élek a gyanúperrel, hogy viktor cáratyuska élénkíteni fogja diplomáriai kapcsolatait Svalbárddal, az az Fenségeddel, és ez már önmagában is gyanús. Nem Fenségedben, hanem a ner kélgyójának Svalbárdba türemkedése... persze egyeduralkodóként van esélye, de attól azért óvakodjon Fenség, hogy bárki védelmezőleg lépjen fel arrafele, mert az semmi jót nem eredményez... ez biztos forrásból hallottam.
@Sir Bates dö Hól:

"álságos fideszes állegitimáción nem akadnának fent, mint a széplelkű zsúrfiúk:)"

maga csak vigyázzon a nyelvire, mer bétalál szorulni valahova, aztán má csak úgy marad, hogy levegőt is alig kap, mer rászorul a farpofa.
Szar ügy, amikor már a Nemzeti trafikos is harcol a tranzakciós illeték ellen:-))

"Kártyával akart fizetni, kidobták a trafikból
Az idős nő egy doboz cigarettát vett Sopronban.
Nem értette, miért nem fizethet kártyával."
@Spániel: Ki a szart??? :) Ezzel az erővel FAB-ot is lebaszhatnád ezért a posztért, mondván kit érdekel kivel vacsorázik KáderJani.
Másrészt te is ugyanolyan jól tudod, hogy marhára nem "csak" ezzel foglalkoznak. :)
@mattüveg: Haggad má'! Posztraumás elvonási tünetegyüttesei vannak:-)
@mattüveg:

csapataim mán tromsőnél olvasztyák a jeget, valamint rendelkezésemre áll a klima változás, hogy mást ne mongyak. ner bisztos fókabundám pedig elegendő mennyiséget képvisel. lekfőjjebb elesik galgamácsa.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

széles látókörömön kivül helyeszkedik el, így számomra semmiféle ambivalenciját se produkál.
Különben is: Mot kezdte el írni önéltreiszét. Az első mondat:

"Minden iskolában van egy kisköcsög
Rendszeresen verik a gyereket a suliban. Mit mondjak? Szóljon a tanárnak? Ő leszarja. Beszéljek a szülővel? Ő is leszarja. Akkor üssön vissza?"

divany.hu/poronty/2013/12/03/minden_iskolaban_van_egy_kiskocsog/
@Penivaldes: Ezt láttad már??? :(

Miközben ütlegelték, molesztálták a férfiakat, sokak szemébe pedig festéket fújtak, ezt kántálták: a Római Katolikus Apostoli Egyház korlátok közé szorítana, pedig mi kurvák, transzvesztiták és leszbikusok akarunk lenni.
A feministák egy (az egyébként argentin származású) Ferenc pápát ábrázoló bábut is fölgyújtottak, majd a primitív törzsi táncokat utánozva körülugrándozták.

apologetika.blog.hu/2013/12/04/abortuszparti_feministak_tamadtak_katolikusokra
@Spániel: Részben van igazad. A Zalakukutyini, patkányrágta éhező gyerekek senkinek nincsenek kézközelben. Pont úgy lesöprik magukról a problémát, mint egy horrorfilmet. Nyugdíjas ismerőse meg szinte mindenkinek van. Az aránytalan magas nyugdíjat tehát tudja hova tenni, és a sárga irigység egy lényegi faktor.
A Jobbik nem tesz mást, mint kommunikációs offenzívát folytat olyan problémákkal, amik az igazság egy részhalmazát képviselik. Meghagyva az ellenzéknek azt a halmazt, ami nem túl szimpatkus sokaknak.
A féligazságok igazi demagógiája amit csinálnak. De azért még léteznek a problémák. HA nem is abban a dimenzióban, ahogy pofán törlik vele a nagyérdeműt
@hacsaturján: Pedighát figyelemre érdemesek. Láttam Párizsban a szobornyát a Rodin múzeumban: Galgamácsai Polgárok:-)
@tristen2005: Piros makk hetes volt az! tökéletesen NER kompatibilitis:-)
@bella _ciao:

mán kiselejtesztem. látatlanba, félkezes megoldással.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

én ottan csak magamat láttam gombolkodónak mintászva, ahogy ippeg azon töprenkedek, hogy ki a lófasz fog nekem klozett papírt hozni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: FAB pár ember kedvére ír egy blogot arról, ami éppen eszébe jut és aktuális.

Jobbik pedig egy parlamenti párt, amely most kivonta a kardját meg a molinóját huszonöt vén szaros kiemelt nyugdíja miatt.
Ez ekkora ügy?
Újra azt kérdezem: ez a legnagyobb problémátok? Mennyit agyaltatok ezen?
@bella _ciao:

Hány éves a szerencsés szépkorú?
@Spániel: Én meg újra mondom, ami elmegy a füled mellett. Szóval te is tudod, hogy marhára nem "csak" ezzel foglalkoznak. :)
@Sir Bates dö Hól:

Jobban értenélek, ha nem rébuszokban beszélnél.:)
Állegitimáció, álvalóság, álproblémák, részigazságok...szép szép, de ki a rosseb fog csinálni is valamit?
@bella _ciao:

Se nem ruháznám, se nem etetném, szóval azt hiszem nem vagyok féltékeny.:)
@Spániel: "Máig sem értem, miért nem lett e14-nek a nagy lendületből még nagyobb elfogadottsága."
Volt egy A-tervük az induláskor, az úgynevezett ernyőszervezet.De az első "probléma" felmerülésekor már kiderült, hogy gyenge lábakon áll a dolog, mert nem volt B-terv.Ez a probléma pedig az volt, hogy az LMP nem csatlakozott hozzájuk.Ez annyira váratlanul érte őket,hogy képtelenek voltak erőt sugározni ezek után.Schiffer kibaszott velük, ők ki akartak baszni másokkal, végül az MSZP harmadik nevetőként kibaszott velük.Megérdemelték.
@Husz_János_Puszita: a kiindulás a dk 16 pontja volt... erre írtam, hogy mindez szép, csak a realitásokból kell kiindulni... az pedig ami most moon van... ezt vagy bokros által mondottakat követve lehet megváltoztatni, vagy a jelenlegi realitást figyelembe véve a fidesz vagy jobbik tud továbbhaladni valamerre, ha nem is jó irányba... a jobbik viszont leszarná a fidesz óbégatását a jogállamról, egyszerűen közölbé, hogy kuss, mert bűnözők vagytok, míg a többiek csak hebegni-habogni fognak a fidesz ellenvetésére, meg pingvinezni:)
@Husz_János_Puszita: igen, azért andor méreteire ruhát... rámenne még az osztrák kerested is egy nadrágjára.
@hacsaturján: Pedighát émmegmá azt hittem bévül lakozol egy szál csurdéban, mehogy kinn hideg volt. Persze ezek a firnyákos flanszijákok... mindig is meg akartak téveszmézni, hisz aztat íták odacímnek, hogy Humoré, do Balzacc. Pedig nem is. Én nem hagyom magam megvezetni. És ráadásul a Moha Túró Rudit is de lefűrészelték mellőled:-)
@E.Csaba: akkor ez egy orbitális gruppenszex.
Csakhogy ott az a lényeg, hogy mindenki élvezi a dolgot.
Ezt meg csak a fidesz, aki kívülről sasol a kulcslyukon.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

hábazmeg, ingázok itten, csak a csóré seggecském világít a harcmezőn.
@Husz_János_Puszita: te is voltál ilyen helyzetben a cégednél, az, hogy mit fantáziál a tulajdonos másodrangú, ha kötve vagy a problémához és a jogszabályokhoz, nem?
@bella _ciao:

ha a csudálatos vezető éppen ráránt, akkor inkább pikáncs.
@Sir Bates dö Hól:

Engem ne végy alapul, kockafejű földhözragadt vagyok, bíbelődök problémamegoldással folyton. Kit érdekel az manapság?:))
Nem értem én a nagyok szárnyalását.
@Spániel: Akkor ezek mind perverz állatok...a mi kontónkra.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
" Nyelvtannácik kussolás, kivéve macit! tudom: ddddddd:-)"

Jóvanna, ezt hány évig nyomod még? Jövök ám a színes cukorpálcával és jaj a körmeidnek!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szia! Esküszöm, hogy a végén a link elolvasásáig komolyan gondoltam, hogy ez a hír igaz. Bár az MNO-nál azért egy kicsit kételkedtem.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"A rezsicsökkentéses szánkónyokat pedig sárgával körbejelölöm:-) "

feltéve, ha az a sárga, narancssárga. Lehet?
süti beállítások módosítása