Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.12.03. 13:46 Fabius

Köztársasági Elnöki Hivatal: tisztelettel tekintsünk a kommunistákra

Címkék: fidesz áder jános pozsgay imre seggnyalás kommunisták

Bevallom kicsit megkésve olvastam a Vastagbőr kalandját a Köztársasági Elnöki Hivatallal, de a posztjuk végén meg kellett néznem milyen dátumot írunk ma. Nem figyeltem oda eléggé, és visszacsúsztunk pár évtizedet az időben? Káder János nertárs tiszteletvacsorázik a kommunista állampárt egykori államminiszterével, a Hazafias Népfront elnökével? Áder János azzal az emberrel, akinek cinikus helyezkedését a friss köztársaság elnöki posztjáért ők maguk fúrták meg az SZDSZ-szel karöltve, mikor még eszüknél voltak a rendszerváltás környékén? 

Ez most tényleg komoly, és 23 évvel később itt tartunk?

Zero kolléga értetlenségében néhány kérdés intézett a hivatalhoz, és a válasz akkor sem lehetett volna megdöbbentőbb, ha Semjén Zsolt adja elő Sátán Jaggernek öltözve twekelés közben egy ifjúkeresztény diszkó közepén. 

semjén-gif.gif

"Áder János már elnökké választásakor elmondott beszédében világossá tette, hogy fontos számára a hazai teljesítmény- és tiszteletkultúra megerősítése. Ezért az elmúlt másfél évben – nemcsak az Ön mostani érdeklődésének fókuszában álló tiszteletvacsorák keretében – számos alkalommal igyekezett tiszteletét kifejezni mindazok előtt, akik a maguk területén lehetőségük szerint kimagasló teljesítménnyel járultak hozzá ahhoz, hogy mi magyarok büszkén tekintsünk politikai nemzetünkre. "

Szóval Áder tiszteletkultúra erősítése azt jelenti, hogy a kimagasló teljesítményt értékelni kell akkor is, ha ellentétes a Fidesz alaptörvényében leírtakkal? Mert'hogy abba bele teccettünk ájpedolni, hogy: 

"mai szabadságunk az 1956-os forradalmunkból sarjadt ki."

Mármint abból az 1956-os forradalomból, amit a tiszteletvacsora-vendég minősített az alábbiak szerint:

"Tépett szájú, hasított körmű sok kis senki, hátamögött még több úri bitanggal, megcsinálta az „Első Hazai Nemzeti Forradalmat”, melyet kis híján „Nemzeti Szocialista Forradalomnak” neveztek. A szociális elemet Mindszenti-Pehm József képviselte benne, a nemzetit pedig Löwenstein herceg. Hogy mégsem „nemzeti szocialistának” keresztelték vívmányukat, az talán azzal magyarázható, hogy e két szó így együtt hányingert okoz minden becsületes emberben és ők nem látták még időszerűnek e hányingert kiváltani."


Mézes-mangalica ízű hungarikumtól túlfűtött pálfipista legyek nyomban, ha értem, hogy tekinthetnék én erre az emberre, és Káder produkcióját látva politikai nemzetünkre büszkén, ha egy ekkora kommunista tróger seggét polírozza fényesre a köztársaság elnöke a hivatalával együtt? Mi közösködni valóm van nekem egy akkora szemforgató őskommunistával, aki az újra temetett Nagy Imre koporsójánál ott parádézott azután, hogy ezt leírta róla:  "Nagy Imre, akinek szellemi képességeit ugyan csak egy adóvégrehajtói karrierhez szabták."


De ennél is jobb kérdés, hogy mi közösködni valóm van nekem a szemmel láthatóan múltat törlő agymosáson átesett Káder Jánossal? Akinek véletlen mázlija, hogy Pozsgay nyolcvanadik születésnapja nem egy évvel korábbra, a Mindszenty emlékévre esett. Akkor nézett volna ki ez a "tiszteletvacsora" igazán faszán. 

 

394 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr895673281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezen miért kell csodálkozni? Hát végre visszatértek a fijugg oda ahová mindig is tartoztak. Végre kibújt a szög a zsákból. Most már csak a Hóbagoly és Szűrös és Biszku meghívása hiányzik a sorból, és akkor együtt lesz az egész díszes kompánia.
most már nyugodtan bevallhatom, hogy svalbárdra költözésem előtt a hatholdas pagonyban laktam, inkognitoban, így mici mackó kalandjaiból szépen kimaradtam, mitöbb, milne úrral soha nem is találkoztam.
A Káder Jani egyébként már régem leírta magát nálam, amikor többször is bebizonyította, hogy egy ugyanolyan szolgalelkű aláíró robot, mindegyátalán nem szép emlékű elődje volt.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Fassetuggya, még a végén Kádárt is újratemetik a kampányhajrában, ha megtalálják a koponyáját:

varanus.blog.hu/2010/11/17/a_koponya_kiralysaga
A Kínai Népköztársaság, ismertebb nevén csak Kína (egyszerűsített kínai írásmóddal 中华人民共和国, pinjin: Zhōnghuá Rénmín Gónghéguó, magyaros átírásban: Csunghua Zsenmin Kunghokuo) Kelet-Ázsia legnagyobb országa.
Gazdaságpolitikája kapitalista jellegű, miközben a pártállam fennmaradt. A demokráciát követelő 1989-es diáklázadást vérbe fojtotta a karhatalom.

Orbán: már keleti szelek is fújnak nálunk

Orbán Viktor miniszterelnök szerint ma csak az nem üzletel Kínával és kínai vállalatokkal, aki "szándékosan becsukja a szemét".
www.mfor.hu/cikkek/Orban__mar_keleti_szelek_is_fujnak_nalunk.html

Orbán Viktor szerint Magyarország és Kína stratégiai szövetségesnek tekintik egymást. Magyarországnak a nyugat-európai szövetségi rendszer mellett következetesen végig kell vinnie a keleti nyitás politikáját is - a miniszterelnök erről az MTI-nek nyilatkozott, miután tárgyalt Li Ko-csiang kínai miniszterelnök-helyettessel.

hvg.hu/vilag/20120501_kina_orban_keleti_nyitas
Nnnyahhh!!!! :-))))) És ez MTI hír:-))))

"Kivonul a Huawei telekommunikáció Amerikából
Forrás: MTI | 2013. december 03. kedd 06:14 | Betű méret növelése Betű méret csökkentése

A kínai kormányhoz kötődő kapcsolatai miatti amerikai félelmek, és az ebből fakadó sorozatos kudarcok után a Huawei nem próbálkozik többet az Egyesült Államok telekommunikációs szolgáltatói piacán.

Így idézte hétfőn a vállalat vezérigazgatóját a 163.com kínai internetes hírportál. A lépés kedvezően befolyásolja majd a kínai-amerikai kapcsolatokat, s a kölcsönös bizalom erősödését hozhatja - idézi a honlap Zsen Cseng-fejt, a vállalat alapító-vezérigazgatóját.

A régiós központjául Magyarországot választó Huawei csupán a telekommunikációs szolgáltatói ágazatról mondott le az amerikai piacon, mobilkészülékeit továbbra is árusítja majd ott. A telekommunikációs berendezésekkel ellentétben a telefonok egyértelműen nem jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot, hiszen azokat amerikai szoftverrel látták el - fűzte hozzá Zsen.

A Huawei megpróbáltatásai 2011-ben kezdődtek az Egyesült Államokban. A világ második legnagyobb telekommunikációs felszerelésgyártóját később, tavaly októberben az amerikai képviselőház titkosszolgálati állandó bizottsága nemzetbiztonsági kockázatnak nyilvánította. Az amerikai döntéshozók annak ellenére tették mindezt, hogy - mint utóbb kiderült - semmilyen konkrét kémtevékenységre utaló bizonyítékot nem tudtak felmutatni, csupán a felszerelések biztonsági védelme bizonyult sérülékenynek.

A cég a kongresszusi határozat nyilvánosságra hozatala után gyakorlatilag minden üzleti lehetőségtől elesett az Egyesült Államok piacán, s nemzetközi színtéren is heves kereszttűzbe került: Kanadában, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában is vizsgálták. Ausztráliában szintén kizárták a céget a nemzeti szélessávú rendszer kiépítésére kiírt pályázatból.

Az amerikai veszteséget a vállalat kínai sajtóértesülések szerint az európai piacon igyekszik ellensúlyozni. A China Daily napilap egy szeptemberi cikke szerint a Huawei a következő öt évben mintegy öt és félezer új munkahelyet szándékozik létrehozni a vén kontinensen. Az ott jelenleg mintegy 7 500 munkavállalót foglalkoztató Huawei európai telekommunikációs cégekkel kívánja szélesíteni kapcsolatát, emellett vállalati ügyfeleknek nyújtana információtechnológiai megoldásokat - írta a China Daily vállalati forrásokra hivatkozva."

www.hirado.hu/Hirek/2013/12/02/12/Kivonul_a_Huawei_telekommunikacio_Amerikabol.aspx
ennyi:

"Erős a gyanú, hogy a NAV-os ügy a CBA-ról szól"

Korábban eljárás indult egy, a CBA-hoz köthető cég ellen 3,5 milliárd forintos áfacsalás miatt. Az ott megismert "modell kísértetiesen hasonlít" a Horváth András volt NAV-munkatárs által ismertetett adócsalási módszerhez - mondta Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke.

hvg.hu/gazdasag/20131203_Eros_a_gyanu_hogy_a_NAVos_ugy_a_CBArol
Négy Tigris - a józsefvárosi piac
Semmi jel nem mutat arra, hogy bezárnák a józsefvárosi Négy Tigris piacot. Bár azt ígérték, hogy a villanyt kikapcsolják és a vizet is elzárják, tegnap ottjártunkkor mindkét közmű tökéletesen működött. A vásárlók meg továbbra is szeretik.
borsonline.hu/20131128
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Azért én egy kicit gyanakodnék:-) Lehet Széleselméjű elvtárs antigravitronjának titkait akarják itten megkaparintani, oszt Orbán, meg a Szenátorasszony segíccségével egy Gripennel elrabolni az országból:-)))
Kivonulást fontolgathat az UniCredit is
Gianni Franco Papa szerint a banki teher nagysága közelít az elviselhetetlenhez.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/kivonulast_fontolgathat_az_unicredit_is.192532.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

--------------------------------------------

@Fabius:

Politikus zuglói ügyek
Az EMC Consulting Kft. neve idén ősszel előkerült a médiában a zuglói önkormányzat 2010 előtti tanácsadói szerződéseivel kapcsolatban - annak ellenére, hogy e társasággal nem kötött megállapodást az önkormányzat. (A kerület hivatalos portálján megjelent közlemény szerint Papcsák Ferenc polgármester tavasszal vizsgálatot kezdeményezett a szakértői szerződésekhez tartozó kifizetések jogszerűségével kapcsolatban, s a megkérdőjelezhető kifizetések miatt feljelentést tesz és peres úton követeli vissza a pénzt az önkormányzat.) A szerződött cégek közt volt többek közt a Ba-to Group Bt. (a tanácsadó társaságot cégbíróság 2012 májusában hivatalból törölte), amelynek egyik képviselője és kültagja Tóth László volt, aki az EMC Consultingnak egy évig (2008. április - 2009. április) ügyvezetője volt. A zuglói sajtóiroda közleménye szerint az Employers Consulting Ingatlanforgalmazó Kft.-vel is volt szerződésük, ennek Funtig Zoltán a tulajdona, aki az EMC Consulting-résztulajdonos Fekete Mónika férje

www.napi.hu/magyar_vallalatok/ebbol_el_mesterhazy_attila_es_hozzatartozoi_mutatjuk_a_cegeket.569768.html
Nincs tévedés, vagy félreértés!
A legvégül népfrontos elvtárs - a gyanút, sőt a lebukást megelőzve - keményen lökte az aktuális és kompatibilis szöveget, de valójában belülről bomlasztotta a pártot.
Elévülhetetlen érdemeiért jár neki egy kis (dics)fény és pompa, a felnövekvő nemzedéknek akár példaképül is szolgálhat.
-no comment-

Mindenben visszaesett a magyar diákok teljesítménye

Matematikában, szövegértésben és természettudományokban is gyengébbek a 15 éves magyar tanulók, mint három éve. Itt a legfrissebb PISA-jelentés.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2013%2F12%2F03%2Fmindenben-visszaesett-a-magyar-diakok-teljesitmenye%2F
A Négy Tigris vezetőségének közleménye: Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a kezdeti felhorgadás után, a megfelelő zsebek kifizetett helypénz megfizetése után piacunk továbbra is zavartalanul üzemel. Kereskedőink egyöntetű döntése alapján, az Önök minőségérzetének fokozása érdekében ezzel egyidejűleg termékeink árát egységesen 10%-al emeljük.

Várjuk Vásárlóinkat, kiváló minőségű Odabasz, Puna, Pinasonic Nájkín, Esther Lóbőr, Nina Nincsitt márkájú termékeink továbbra is hozzáférhetőek. Vede vide ocó kinai:-))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az EMC Consulting Mesterházy és a frissen kijelölt - itt elégszer megénekelt - Tóth Csaba közös tanácsosztó biznisze volt. Ebben semmi újság nincs, ahogy abban sincs, hogy - nyilván - Papcsák most a mellig érő szarban mindent bevet.

Az lenne fura, ha nem tenné.

(azt csak így zárójelben, hogy ha az EMC Consulting dógának piszkálásával azt eléri, hogy TóCsát kivonják a szocik a forgalomból, azzal mindenki nyer kerületi szinten, legfeljebb Papcsák veszít. Úgy értem új emberrel szemben választást is)
A "politikai nemzet" kifejezés csak nekem tűnik ilyen fából vaskarikának?
itt tartunk, a hírcsárda is bezárhat, a valóság kenterbe veri a fikciót.

Vége az adósságválságnak!
2013. november 20., szerda | Szerző: SobriJózsef | Rovat: politika gazdaság

Mégsem lesz gyarmat Magyarország - jelentette

„Az önkormányzatok, a budapesti labdarúgó egyesületek és a teljes trafikhálózat adóssága után a magyar kormány az állam problémáit is megoldotta” - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter, aki egyébként nagyon jól érezte magát Hong Kongban. A kormány rendelete alapján a magyar adófizető állampolgárok vállalták át az állam összes adósságát, beleértve minden állam által felvett hitelt, a kibocsájtott államkötvényeket, valamint az önkormányzatok, sportegyesületek, devizaadósok, valamint egyéb szervezetek állam által átvállalt hiteleit.

A nemzetközi és hazai gazdaságelemző cégek, de főleg a Századvég azon szekciója, aki valóban a Századvégnek dolgozik, üdvözölte a lépést, a Magyar Nemzet szerint „soha senkinek nem volt olyan jó frizurája még, mint Orbán Viktornak”. A felvetődő aggályokra, miszerint miért kellett lefoglalni az emberek lakossági számláin lévő pénzeket, Szijjártó Péter annyit mondott: bukott baloldal, nem leszünk gyarmat, összefogás a békéért, nem hagyjuk, hogy diktáljanak nekünk.

hircsarda.blog.hu/2013/11/20/vege_az_adossagvalsagnak
@Fabius: Ne aggódj. Majd jön az újabb cég jogutódként. Fénysebességgel: EMC2 :-)
@Fabius: Nézted amit a minap küldtem, Papcsák vs. Városliget ügyben??? :)
@Fabius: tudom, hogy megénekelted már ezt a balladát is sokszor, én csak arra utalék, hogy hol van még a kampány csúcs, és már jönnek, áradnak a hasonló cikkek, ki tudja meddig beszélünk róla, és mennyire lesz egyáltalán hatása, vagy eredménye.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Pintér (nyugdíjas) Sándor szerény megélhetési körülményein is még kevéskét tudnak javítani.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Inkább az előző poszt témája, de elég találó a politikai parazitizmusról. :)

index.hu/video/2013/12/03/jobbik/
megtesszük, mert megtehetjük:

Az Alkotmánybíróságon, sőt végső soron az Európai Bíróságon köthet ki a nyáron elfogadott új földforgalmi törvény, mivel a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) Székely László ombudsman ajánlása ellenére sem kívánja módosítani a jogszabályt. Az ombudsman a törvény azon rendelkezéseit találta alkotmányossági szempontból visszásnak, amelyek a földadásvételi ügyletek engedélyezésében jelentős szerepet adnak a még megalakulás előtt álló úgynevezett helyi földbizottságoknak. Az ombudsman szerint a földbizottságoknak nem lenne demokratikus legitimációjuk, miközben érdemi döntési jogkört kapnának. A VM vitatja a biztos megállapításait.

www.agrarszektor.hu/foldpiac/elemzesek/foldtorveny_vitazik_az_ombudsmannal_es_az_alkotmannyal_a_vm.3410.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Á lá poroszos, keresztény, mindentszabályozó oktatás Orbánisztánban.
(De majd ezt is megmagyarázzák, hogy nem is úgy, nem is annyit és nem is akkor!
Ja, és gyurcsányahibás, természetesen.)
és még:

Papcsák foggal-körömmel védi a városligeti pázsitot

Nem csökkenhet a zöldfelület a Városligetben a beruházások után - mondta Papcsák Ferenc fideszes országgyűlési képviselő, Zugló polgármestere kedden újságíróknak, hozzátéve: ennek érdekében módosító indítványt nyújt be a fejlesztéseket megalapozó törvényjavaslathoz.
Rovat: Itthon
Szerző: MTI

hvg.hu/itthon/20131203_Papcsak_foggalkorommel_vedi_a_varosliget

14:37
Adócsalás miatt kiszállt a NAV az NFÜ-höz

Egy adócsalási ügy miatt kiszállt az adóhatóság a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség egyik épületébe Budapesten. Az NFÜ közölte, az akció független az ügynökségtől, csak adatszolgáltatóként vesznek részt az eljárásban. Az adóhatóság akciója jelenleg is folyik.

hvg.hu/gazdasag/20131203_Adocsalas_miatt_kiszallt_a_NAV_az_NFUhoz
A tiszteletkultúra az mi az?
Ha tisztelem a 80 éves kommunistát, akkor magyar vagyok? Büszkén tekinthetek politikai nemzetünkre?
@Evezős: borítékolom amit mondani fognak:
- ez még a gazgalás gyurcsányísta bajnaista oktatási rendszer következménye, mert mint tudjuk a hatások csak évek múlva jelentkeznek az oktatásban is.

Csak félve teszem hozzá, hogy a rossz hatás azonnali, a javulás jobb esetben évek...
ki mire tippel?

Fontos szintnél a forint - Már közel a halálkereszt
Fontos ellenállási szinthez érkezett az euró forintárfolyama, innen már nem lenne egészséges a további forintgyengülés.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/fontos_szintnel_a_forint_mar_kozel_a_halalkereszt.571031.html
@DR. INKVIZITOR:
És a teljes megszüntetésig Tasnádi (maccabi) Péter sem szabadulhat.
Kis színes az Indexről: index.hu/kulfold/2013/12/03/fideszes_ep-kepviselo_lesz_berlusconi/ Kíváncsi leszek a végkifejletre. Persze ha don Berlusconi meg tudja beszélni a dolgokat a magyar donnal, akkor kialakulhat a magyar-olasz kis KGST.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: AZ előzőben már megvolt:

"Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.12.03. 13:10:21
"Berlusconi magyar EP-képviselő akar lenni
REUTERS/Remo Casilli
Ez lenne a nagy meglepetése az olasz parlamentből kizárt milliárdosnak. A La Repubblica szerint Berlusconi a lehetőségek között veszi számba Magyarországot, ahol barátja, a „Milan-szurkoló” Orbán Viktor a kormányfő."

És ez nem is olyan hihetetlen. Orbán szerintem azonnal ki is nevezné Unga-bungaparti főtanácsadójának:-) Természetesen nem közszereplőként:-) "

Csak az Anikó asszon meg ne tuggya:-)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Majd benyomják inkább a fradiba vezetőnek Kubatov helyett. :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: azért van egy nagyobb szenvedélye viktornak az ungabungánál! jól pedzegeti a la republica:

​Összeállhat a Kaka–Orbán-középpálya

cink.hu/osszeallhat-a-kaka-orban-kozeppalya-1475487271

ja, silvio a digó habony?
-no comment-

"Az állam már-már erőszakos határidőket szabott meg"

Európa legradikálisabb, a posztkommunista országok nehéz hagyatékát is egy csapásra felszámolni képes pénztárgépcseréjére vállalkoztak a magyarok, de a sorozatos csúszásért nem a feladat nagysága, sokkal inkább az ellenérdekelt lobbizás, illetve az okolható, hogy a cserére kötelezettek még mindig azt hiszik, hogy valahogy majd csak megússzák az egészet. Ezt állítja Krzysztof Urbanowicz, az Elzab igazgatótanácsi elnöke – cége augusztusban elsőként kapott a kasszáira "forgalmi engedélyt". Urbanowicz szerint nem a tűzhöz voltak közelebb, hanem a megrendelést akarták jobban másoknál.

hvg.hu/gazdasag/20131203_Az_allam_eroszakos_hataridoket_szabott
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A dicső kkommunisták a múltban viszont nagy dolgokat adtak át, és nem ilyen piszlicsáré vackokért utazgattak országszerte. Figyeljétek meg jövőre lesz még ökörsütéses, gulyásleves főzős autopályaszakas átadás is, mint szépemlékű Schamschula idejében. Ezek lassan már minden új nemzeti dohánybolt megnyitásához is a Bonsai Ducet hívják el. Én tudom, hogy nagy dolgokat a Fidesz kormányzása alatt nem sikerült építeni, vagy ha igen azt még a patás Gyurcsány és a libás Bajnai hozta tető alá, de ez azért már vérciki.
műsorajánlat estére, karácsonyra. szigorúan csak a magyar videoton color star televízión jön ki a műsor 3d-s hatása. de azon szélesen.

Jön, jön, jön: a Hungarikum Gála!!!

444.hu/2013/12/03/jon-jon-jon-a-hungarikum-gala/
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: ááááááááá. kizárt. gyorsan majd ezt is felépítik, és fél év múlva majd jól össze is dől:

18 milliárdot kap a magyar atlétika
Létesítményfejlesztésre, akadémiákra jut 2020-ig.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fsportgeza.hu%2Fatletika%2F2013%2F12%2F03%2Ftizennyolc_milliardot_kap_a_magyar_atletika%2F
hmmmm, miért is lenne furcsa?
Mi lesz itt 14-ben, áááááá

Egy nap, két különböző ítélet Fót ügyében
A bíróság szerint nem probléma, hogy ugyanaz a bíró kétfélét dönt egy választással kapcsolatban.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F12%2F03%2Fegy_nap_ket_kulonbozo_itelet_fot_ugyeben%2F
és egy video '86-ból. a két hős jobboldali, kondor katalin kérdez, pozsgay imre válaszol, téma a hazafias népfront.

elefani.tumblr.com/post/38546600323/kondor-katika-es-pozsgay-imre-tanulsagos
Egy-két ilyen bejegyzés, és kikapcsolom a gravitációt. :))
dr Á der János fideSS csicska:
"...fontos számára a hazai teljesítmény- és tiszteletkultúra...
...tiszteletvacsorák keretében – számos alkalommal igyekezett tiszteletét kifejezni..."

vagyis a hatalomban akar maradni minden áron...
ennyi, ezt kár ragozni... ez az egy cél élteti...
mindent besöpörni a fideSS mafia körébe !
az egész országot uralni komancsokat dakotákat, MINDENT!
@bella _ciao: megnéztem a videóját arogánnak !

pusztán a házi őrizeti ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMÁT kifogásolja...
akkor is felháborodva állna ki ha a házi őrizet fűtetlen vályogházban lenne...
nyilván elő fogják írni a műszaki tartalmát az emberek lakásainak...
gondolom beleértve különösen a legfelháborítóbb eseteket:
a HAJLÉKTALANOK HÁZI ŐRIZETÉNEK műszaki előírásait és szabájait
"Nagy Imre, akinek szellemi képességeit ugyan csak egy adóvégrehajtói karrierhez szabták."

Hmmmm.... Az a helyzet, hogy ez akár igaz is lehet. Nagy Imre a saját szempontjából rosszkor volt rossz helyen. Az ország szempontjából is. Sem konzervatív nem volt, sem jobboldali. S politikusnak is luzer. A körülmények hőst csináltak egy középszerű bürokratából. Egy végrehajtó alkatból, aki élete jó részében inkább csak sodródott.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Azért ebbe talán nem kis szerepet játszik, hogy az usában nem véletlenül szivatták a szegény kis kinait. Anno simán lekoppintotta a cisco dolgait. S nem átallotta kijavítani a gyári konstrukciós hibákat eközben. A perfenyegetésre pedig a pletyi szerint feajánlott az összes cisco-termék gyári hibáinak, beleértve a lehallgatós hátsó ajtók, publikálását is. De ez csak nagyon meg nem erősített pletyka a 2000-es évek eleje tájáról....
@GeoCracker: És cserébe - ahogy hallottam-, felajánlották Orbán klónozásának technológiáját:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Már a másik szálon is emlegettem, hogy arra Széles hajt :-)))
endresy.blogspot.hu/2013/12/bekemenet-gravitacio-ellen.html

Unortodox antigravitációsként--- zuhanás :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Most, hogy mondod. Lehet, hogy ezért a nagy kínai összeborulás is.
Lessz sok kis Orbánununk. Mindenkinek lehet saját Viktora.
Vik torka véres !

Áder a Jani !
Basszus: :-))))

"
Bálint Sándor: Ünnepi kalendárium
(részlet)
Orbán, népiesen Urbán (†230), családnevekben: Orbók, Orbó, Orba, Orkó, Oros. Középkori hagyomány szerint pápaként ő rendelte el, hogy a miseáldozat kelyhét és tányérkáját (patena) aranyból vagy ezüstből készítsék. Ezért kehellyel, később szőlőfürttel a kezében szokták ábrázolni. Részben ezért választották a szőlőművesek, kádárok, kocsmárosok patrónusuknak. Így Tolna egyesült asztalos és kádárcéhének zászlaján (1822) Orbán látható.

[…]
Az Orbán napja körül elhűvösödő időjárás az éppen virágzó szőlőnek ártalmára szokott lenni: segítsen tehát hívein. Szegedi öreg parasztok ezért szokták tréfás-bosszúsan mondogatni, hogy azt is agyon kellett volna ütni, aki Orbánt beletette a kalendáriumba. Egy Szőregen följegyzett hagyomány szerint, amikor a kalendáriumot csinálták és a szenteket belerakták, Orbán a kocsmában mulatott. Későn ment haza. Kérdezte, hogy az ő neve hova került? Amikor megtudta, hol van, azt mondotta, hogy miért nem tették a tél közepére, akkor bele tudta volna fagyasztani a borjút a tehénbe, az asszonyba pedig a gyereket."

jelesnapok.oszk.hu/prod/unnep/szent_orban
"I. Orbán pápa földi maradványai több mint hat évszázadon át Rómában nyugodtak. Az Szent Orbán-ereklyét 849-től 1771-ig az elzászi szőlővidéken található Erstein városka kolostorának templomában őrizték. Ekkor terjedt el Orbán tisztelete az egész nyugati világban.

Andrássy gróf 1771-ben Rómában járt. A tokaji aszúbort iszogatva került szóba, hogy e neves magyar borvidék nem minden évben terem aszú készítésére alkalmas szőlőt, és hogy a tavaszi fagyok milyen nagy károkat okoznak. Állítólag ekkor ajándékozta az egyházfő a magyar grófnak Szent Orbán teljes ereklyéjét. Elzászból átszállították Monokra, ahol Andrássy ekkor épült kápolnájában helyezték el. Az ajándékozási okirat névre szóló és hiteles.

Itt található tehát a borvidékünkön Szent Orbán ereklyéje. Ma a monoki római katolikus templomban található, ahol oroszlánlábas ezüst ereklyetartóban őrzik. Nagy fájdalmunk azonban hogy a borvidék ezt nem fedezte fel. Ez lehetne akár egész hegyalja marketingjének a gerince. Lehetne búcsújáró hely, hatalmas vallási és akár szakmai turizmust lehetne köré építeni. Körmenetek és tényleges megemlékezések sejlenek fel szemeim előtt. Itt tehát a feladat, építsünk erre a kincsünkre!"
@Fabius: Odatemetik Nagy Imre mellé, hogy egyeztessknézeteiket '56-ról?
Pozsgay pedig odaköltözhetne éjszakánként moderálni a kísértet-kerekasztalt.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Majd meggondolod Te ezt, amikor tekintetes I. Feltsuthy Orbán elvtársat fogod süvegelve tapsolni a homolokodnak szegezett Tek hatására....
@GeoCracker: mostmár nem felcsúti !

már Legfelsőbbcsúti !
mára sim "fel" vagy a "felsőbb" már lekicsinylő
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Ezekkel az Orbánokkal csak a baj volt!

VIII. Orbán (1568. április 5. – 1644. július 29.) a 235. pápa 1623-tól haláláig. A firenzei származású Barberini család tagjaként Orbán pontifikátusa több szempontból is mérföldkőnek tekinthető a pápaság történetében. Huszonegy éves uralkodása önmagában is figyelemre méltó, de ez volt az utolsó olyan pontifikátus, amely alatt a Pápai Állam terjeszkedni tudott. Orbán volt az utolsó olyan egyházfő, aki a nepotizmussal családjának igen nagy előnyöket juttatott. Orbán több szempontból is szakított elődje politikájával. XV. Gergely több figyelmet szentelt a belügyekre, és a külpolitikába csak ritkán és meggondoltan szólt bele. Ezzel szemben Orbán pontifikátusának legvitathatóbb történései a harmincéves háborúhoz köthetők. A pápa furcsa módon a pápaság és az itáliai hegemónia érdekében többször is a protestánsok pártját erősítette. A költőként is remekelő egyházfő rengeteg építészeti emléket hagyott az utókorra, ami a háborúkkal együtt óriási adósságot rótt a pápai kincstárra és Rómára is.
@Nyilas Mise: Elnézést.... :-)))

@tristen2005: A permanens háború és a mutyi ezek szerint olyan,amire a név kötelez.
dakoták kommancsok és kósza ügynökök ?
lexarom ! ennek az országnak már harangoztak !
orbán és a fideSS mafia bevezeti a népét a paradicsom ba
(ércsd: paradicsomlevesbe)
dakoták, komancsok elvezetik népüket az inkák után!

leg inkább kihal a magyar
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Póthasházy-penészes Bendegúz szerződésben foglaltaknak megfelelően átadta a hitel-törlesztő részlet esedékes megfizetését Kútbólszökkent-Csimaszfia Csabának. Az ünnepélyes átadáson Felcsúti Orbán Viktor (Győző) Mihály és 47 államtitkára is részt vett.
Rendbontás nem történt.
@Nyilas Mise:
Ennek az országnak elég régóta minden délben harangoznak.
@tristen2005:
II. Orbán pápa nevéhez kötődik
-- a keresztes háborúk elindítása, az első hadjárat kihirdetése;
-- a clermont-i zsinat a clunyi reformok megerősítése;
-- a szimónia és a laikus invesztitúra tiltása és a cölibátus betartása.
ÉS még mondja valaki, hogy Felcsút nem világváros és nem érdemel indóházat meg stadiontot:-)

"Az Orbán férfinév a latin Urbanus névből ered, amelynek jelentése: városi. Vámbéri Ármin megemlít egy Khodzsa Orbán nevű búcsújáró helyet a „Dervisruhában Közép-Ázsián át” című könyvében."

Mondjuk Vámbéry Ármintot is agyon kellett vón idejekorán csappantyúzni, vagy a TEK baráti tüze közé állítani, hogy csak ezt az egy búcsújáró helet említteté...

Valszeg a Tesója volt rá rossz hatással, a NAVbéri Furmint:-)
"Vidnyánszky megrendezett egy békemenetes Orbán-beszédet
Vidnyánszky megrendezett egy békemenetes Orbán-beszédet
SNAGYÍT
Tudod, kik ölték meg Szent Johannát? A nyugat-európai liberális újságok! És Cohn-Bendit meg Tavares! Tavares = Tovaris, Cohn-Bendit = disznó!P

Tök jó dolog a politikai színház, annak is a legjobb formája, ha egy kurzus miniszterelnöki kegyeltje belerendezi a darabjába a miniszterelnök beszédeiben szereplő, hivatalosan kijelölt ellenségeket. P

Íme egy részlet az Egy felvonás blog kritikájából a Nemzeti új igazgatója által rendezett Johanna a máglyán-előadásról:P

Ennek folytatásaként pedig, mikor Johanna felteszi a talán legfontosabb kérdést - mi jutatta őt, az egyszerű parasztlányt a máglya közelébe -, Domonkos elmondja: a kártyajáték, pontosabban az, hogy kik keverik a lapokat. Ekkor a valóban megelevenedő kártyalapok megfordulnak, rajtuk a nyugat-európai liberális sajtó címlapjai, és bugyuta karikatúrák az Európai Unió mai, liberális vagy zöldpárti politikusairól (Cohn-Benditről vagy Rui Tavaresről például).P

de már előtte nem sokkal ezt olvashatjuk:P

Aztán az egyoldalú és így valós konfliktust nem, csak egy példabeszéd feltétlen igazát kínáló jelenetek még egy szintet aljasulnak: az egyik szereplő a disznó francia megfelelőjének hangzásán (cochon) viccelődve azt mondja a sertésre: "talán csak nem Cohn-Bendit?". (Nota bene: néven gúnyolódni minden sértés közül a legalantasabb.)P

Cohn-Bendit disznózása már nem is Békemenet- meg Magyar Nemzet-, hanem Barikád- és Kuruinfó-színház.

cink.hu/vidnyanszky-megrendezett-egy-bekemenetes-orban-beszedet-1475457158?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+cink%2Ffull+(Cink)
"Semjén Zsolt madarat röptetett
A Mgyar Vadászati Védegylet elnöke engedett szabadon egy mérgezésből felgyógyult parlagi sast. A Jászberényhez közeli Jászsági Különleges Madárvédelmi Területen egyébként a Kittenberger Kálmánról, a neves vadászról, íróról és természettudósról elnevezett fokozottan védett sast egy műholdas jeladóval és remélhetőleg egy közeli sasetetőhelyen működő webkamerával fogják nyomon követni a természetvédelmi szakemberek. Kegyelmet tanúsított hát a vadász. (MTI)"
A demó alapján, elég jó videónak ígérkezik Gery Greyhound fidesz elszámolós videója. :)

youtu.be/NhUqv-KrJRY
Rogán jól tüntetett! Rezesovát vissza vitték a sittre!
Tiszteletkultúra az mijafasz? Vérkomcsik buksijának simogatása? Ez a fizess már lassan nem talál ki a rendelőből, annyira eszetlen.
Ha már ma szóba került: (upsz-date)

"Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.12.03. 14:31:23
A Négy Tigris vezetőségének közleménye: Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a kezdeti felhorgadás után, a megfelelő zsebekbe kifizetett helypénz megfizetése következtében, piacunk továbbra is zavartalanul üzemel. Kereskedőink egyöntetű döntése alapján, az Önök minőségérzetének fokozása érdekében ezzel egyidejűleg termékeink árát egységesen 10%-al emeljük.

Várjuk Vásárlóinkat, kiváló minőségű Odabasz, Puna, Pinasonic Nájkín, Esther Lóbőr, Nina Nincsitt márkájú termékeink továbbra is hozzáférhetőek. Vede vide ocó kinai:-))"

nokamu.postr.hu/hihetetlen-markanev-koppintasok?sec-p

Kieg: Szabadtéri áruházunkba megérkeztek a közvetlenül Fukusimából érkezett szivarok és szivarkák! Egyedi zárjegyekkel, garantáltan forgalomképesen, forgalomképes áron:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
""Semjén Zsolt madarat röptetett
A Mgyar Vadászati Védegylet elnöke engedett szabadon egy mérgezésből felgyógyult parlagi sast. A Jászberényhez közeli Jászsági Különleges Madárvédelmi Területen egyébként a Kittenberger Kálmánról, a neves vadászról, íróról és természettudósról elnevezett fokozottan védett sast egy műholdas jeladóval és remélhetőleg egy közeli sasetetőhelyen működő webkamerával fogják nyomon követni a természetvédelmi szakemberek. Kegyelmet tanúsított hát a vadász. (MTI)"
majd ezt követően, hogy a természet rendje helyreálljon, lelőtt egy borját szoptató szarvastehenet.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Azért ez sem rossz. :)

Spanyol lelemény a muszlimok ellen???

Sevilla spanyol város lakosai, akik tiltakoznak egy újabb mecset építése ellen városukban, rájöttek, hogyan lehet segíteni ebben a helyzetben.
Egy halott disznót temettek el azon a helyen, ahol mecsetet akartak emelni, és széles körben tájékoztatták az újságírokat a „gonosztettükről”.

hungarian.ruvr.ru/2013_12_03/Spanyolok-radikalis-modszert-probaltak-ki-mecsetek-ep-tese-ellen/
kapitalizmus.hvg.hu/upload/2013/04/baldauf-orban-mti.jpg

Az előzőhöz: Mint a piac üzemeltetői paradigmaváltáson estünk át. Célunk felemelkedni a kereskedelem magasabb régióiba, ezért erős elhatározásunk, hogy további marketingünkben a vezérmotívum, az "olcsón szart!" helyett "drágán, szart!" jelenik meg a továbbiakban. Példaképünk a CBA és a COOP csoport, melyek több éves kemény munkával már itt tartanak, de mink sem szeretnénk tőlük lemaradni.
Célunk elérése érdekében Pintér Sándor úr közvetítésével megkerestük Baldauf urat, aki értékes tanácsadó munkával kápráztatott el bennünket. Ennek következtében, már az első eredmények már szemmel láthatóak: www.hir24.hu/baleset-bunugy/2012/08/22/verfurdo-a-jozsefvarosi-piacon-%E2%80%93-negy-serult/

Ugyancsak tájékoztatjuk Tisztelt Vásárlóinkat, hogy napokon belül stratégiai szerződést írunk alá Orbán Viktor Miniszterelnök Úrral, mely megállapodás megpecsételéseként megajándékozzuk Őt, a Csunga Tök Höm kínai művész által készített portréval.

Ugyanitt disznózyír, szárazkenyér nagy tételben eladó.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Pedighát Sevilla egy nagyon békés, kedves délspanyol város. Nekem legalábbis tetszett. Legalább kanál volt:-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: AZ egyetlen gusztustalan dolog amit ott láttam, a 2002-es világkiállítás rohadófélben lévő 12 tornyos makovicc pavilonja...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Simán beleférne a városképbe. Ne feledd, 600 évig a mórok mórikálták ottan magukat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: olyannal persze nem fárasztalak, hogy mudejar-stílus... az már neked is sok lenne, bármennyire is favorizálod az arab testvériséget.
HURRÁ!
GYŐZTÜNK???

"Korruptabbak lettünk tavaly óta
Általános a közöny és a közbizalmatlanság."

"Autóüvegen át lőtte meg társát a TEK-es
Éppen a tokba tette volna vissza a fegyverét, amikor átlőtt a kocsi üvegén, és eltalálta a kollégáját. Korábban Hajdu János TEK-vezető fegyvere is megsebesített egy rendőrt."

"Egy nap, két különböző ítélet Fót ügyében
A bíróság szerint nem probléma, hogy ugyanaz a bíró kétfélét dönt egy választással kapcsolatban."

"Tavaszig sem kell várni az energiacellára
Széles Gábor szerint távoli galaxisokba is eljuthatunk majd. A gravitáció egyébként kikapcsolható."

Bazzz... a sikertörténet folytatódik.
Leszarom nem is akarom tudni ezek után, mikről maradtam még le.

ÉLJEN A PÁRT!
CSAK A FIDESZ!
SZERETÜNK VIKTOR!!!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Fárassz nyugodtan én értékelem a művészettörténetet is. :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Ahogy itt szopkodtátok egymást, lendületből mindkettőtöket kinyomtalak... Már-már undorítóak voltatok! :D
Aztán csak vissza... engedtelek...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mi van Töki? Megártott a bitroham? Kevés volt a mai bitcoin? :-) Lazíts! Nyomj ne egy Lidlis Argos kpetet:-) Szűretlent. Az táplálóbb:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Most mi van már?! Hát már az is baj, ha olyan izgatottak, hogy elsűlnek?!:D
@Secnir: Őt mikor lehet már röptetni? Elvégre egy veréb is szárnyalhat, nem igaz?
@tristen2005: Nesze neked független igazságszolgáltatás. Megszólal Louis Vuitton magyar arca és ugranak a csicskák. Félreértés ne essék, a madárnak sitten a helye, csak nem így.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Fáradt vagyok hozzá...
Amíg itt szopkodtad Gábrist egész nap, én melóztam. Öröm látni, hogy mennyire együtt tudsz mozogni... vele... Hiába no, nem mindenki... :))

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Csókolom Királylány!
Á... ha élvezik, pusszantgassák egymást.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Már az i baj, ha megpróbálok egy kis kulturát beleönteni abba a mogyorónyi kisfasiszta agyába? :-)
@Trespass:
Tonyó gyerek értelmi képességéről vall, hogy ez röpke egy hetébe került.
Vagy ennyi idő alatt jött meg a válasz, hogy nem fizetett Rezesova semmit a Párt kasszájába?
Értem én... sok fideszkurva, élen ezzel a szellemi fogyatékossal...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ma kivételesen töknormális volt. Legalább 50 %-os hatásfokkal nemnáciskodott és zsidózott. Szerintem fejlődőképes:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
A te bajod... Majd akkor szólok, ha kinyomom azokat is, akik válaszolnak neki.

@Tűzfal:
Pálinkásat!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Ahogy ígértem próbálom magam visszafogni, hiszen Advent van. :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: reménytelen, ugye tudod? :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: biztos megoldjátok, hogy passzoljon...:P
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kicsit furcsa páros. Ráadásul Vérmókusból nem néztem ezt ki...:D
De ugye te nem?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ugyanmár. Ezer dolga volt. aktmodellt állt a rezsicsökkentő című gigantikusfallosszoborhoz, egyengette kisneje ciliceleblétét, szaratni kellett a krumplikutyát, új hátizsákot kellett venni karácsonyra és hamukára, és be kellett mennie a kórházba a hasbalőtt tökösTEkést meglátogatni... Csodálod, ha magára már csak kevés ideje jutott, de így is bevágta a rezest. A kóterba.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
:) Ja, lejárt az ultimátum. Vagy sokat kértek a luvnyáért, vagy apu fukar.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt a horváthot mikor jelenti fel már valaki?! Olyan uncsi, sehol senki se áll elő, hogy rúgdossa a macskát, meg ivott munkaidőben.
Kit érdekel pár ezer elsíbolt milliárd?! Botrányt akarok!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Cicukám, egész eddig melóztam, egy komplett szálloda informatikáját összeraktam ma kollégával, Wifi, minden...
Estére hülyékhez nincs energiám. Bőven elég magamat elviselni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ma mgbékéléses hangulatban vagyok. Mindik kell adni egy utolsó esélt:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ennyit a pedagógusi életpályáról... Még több kidobott pénz. Inkább építsünk rajta stadiont, a futballhoz talán még elég hülyék.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jaj szegénykém, robotoltál egész nap? Tudod mit, inkább iszom helyetted egy pohár szőlőlét, jó? :) Pihenés képpen.
Az nem ugyanaz. Ráadásul nekem kell a romokat eltakarítani. :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tévedésben vagy. A foci, ha normálisan űzik észjáték. Ezért is nem megy némely leszármazóknak.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Magyarországon ugyan nem. :) Talán némely szerencsés országban talán. Bár nem érdekel a foci, de nem tudok sok diplomás focistáról...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Galancia - vagy az oktatás hibála! :))
Persze használni is kéne tudni... megfelelő bötűk, a megfelelő sorrendben!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ezt a Meseházy féle húzást mutattam már??? :) A videó végén van.

index.hu/video/2013/12/03/jobbik/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Kitérően aztat szokták erre mondani, hogy el vagyok havazva.

De inkább próbálom reálisan tekinteni a folyamatokat és a többi tevékenység, ami ezzel jár.

Őszintén?

Nagy a sz@r, és kevés vagyok az eltakarításához.

Küzdök az emberi butasággal és nem értem, hogy én lennék maximalista?
Unom a pofázókat, akik képtelenek megfelelni bárminek is, de mások életét szívesen irányítanák.
Unom a konc osztást.
Unom a sok férget, aki soha nem fogja magát helyesen elhelyezni a táplálékláncban.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Oktatási hiba! Szeretnék oklevelet kapni Haocmanner Rózsitól az autista tanfolyam, esetleg a közmunkásképzési pogrom kedvezményezettjeként:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Kicsit késtél. Ez már boros is.
De Neked is!

Illetve mindenkinek, aki teheti!
Eccő gyerekként sikerült belógni egy díszszemlére. Élmény vót, na. A retro nosztalgia így arra késztet, hogy bátoríccsam forradalmi kormányunk tisztelettörekvéseit - nem csak vacsorailag. Tehát felnőtt fejjel is szeretnék látni felvonuló T-72-seket, a felettük elhúzó MIG21-sekkel a Lenin Felvonulási Téren az üvegszálerősítésű, belsőledmegvilágítású Sztalin szobor lézerdenszes tekintete előtt. Adózzunk a tiszteletnek, ne csak a navnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Megtennéd, hogy összefoglalnád? :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Túlzóak az elvárásaink. Diplomás, tisztességes, vagy legalábbis keveset lopó... Lehet az a mi bajunk, hogy nem tudjuk az igényeinket a választékhoz igazítani...:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Külömben is, csak Rodinál van a klaviaturára hatással au elfogyasztott veresborlőre mennyisége:-)
@Tűzfal: Dióhéjban amit elmondtál. Így próbálom kerülni a politikát, de kevés sikerrel.:S
Van itt jól értesült? Áll-e még a felkelő nap országa most, hogy a zizé ott járt? Szeretnék eljutni oda, és tudni akarom, kell-e sietnem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Gábriel, az ibériai-félsziget nem lenne az ami, az arab és zsidó múltja nélkül... éd ezt a spanyoloknak nevezettek is tudják, mégha néhány idióta tagadni is akarja közülük...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
De csak ma! Te olyan gonoc vagyol... Semmi dolgod?
KDNP kompatibilitás??? :D
@Bakter:
Igyekezz, napjaik meg vannak számlálva. Hisz 1-2 hét lehet max. a következő kormányválságig!
@Bakter:

"a zizé" :DDD

Eddig ez a legjobb elnevezés.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ez mindenesetre aggasztó:
"Egy japán diplomata felgyújtotta a nagykövetségét"
Lehet, hogy a zizé ellopta gyógyszereit, mert a sajátját itthon hagyta?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Igazából semmi dolgom nincs. Ráadásul ma ünnepeltünk, így két pohár pezsgő és egy viszki után nyugodtan lehetek gonosz, nem igaz?:D
@Sir Bates dö Hól: Inkább élvezd, ahogy tudat hasadásosan annak tapsol, hogy kijátszották a muzulmánokat, majd holnap elsírja milyen igazságtalanul bánnak a palesztinokkal, merthogy muzulmánok... :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Zárjegy vót rajtuk? Ebben az országban nincs adóhuncutkodás.
@Bakter: Ha valamit lopott, az az inge volt. Máshogy hogy jutna friss inghez?!
@Bakter:
Gyanúúúús.... nagyon ganyúúúúússss! :D
Iszik, mint a nyúúúúúúúúl! :D
@Bakter: volt rajtuk zárjegy. Bár az egyikük Skóciából utazott ide, hogy bearanyozza az ünnepet. :D
@Sir Bates dö Hól: Holnap élvezem, amikor a palesztin nyivákolásnál az orra alá dörgölöm, hogy tegnap még hogy tetszett neki a muzulmánok alázása... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: egy közeli barát új állását ünnepeltük. Ismerd el, azért ezt ünnepelni kell. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Skócia keletre van? Ideje átgondolnod a dolgaidat. Amíg lehet.
Itt áll a botrány. Kettőkor csináltam egy fondűt munster-ből, azt még most is mindenki azon óbégat, hogy milyen sajtszag van a hotelben. A főnöknö és a recepciós meg azon röhög (velem együtt ették meg), hogy az nyolcadik vendégnek magyarázom el, a munster helyi sajt, támogatni kell a fogyasztását... három szenegálit már megvádoltam rasszizmussal... akkor kussba maradtak... az albánok és a bolgárok meg semmit nem szólnak, mert feketén dolgoznak itt. Mi ehhez képest pozsgay?:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kevesebb intrika, bassza meg. Nem ez az ember volt, aki sikerrel kapcsolta ki a Videotont meg az Ikaruszt is?
@Bakter: Én ilyet nem állítottam. Bár ha elég sokáig mész kelet felé, akkor ott lesz az. :D Én ittam, és te látsz Jerryt? :P
@Sir Bates dö Hól:
Azért látod vannak ott is gondok! Bezzeg itt!!!
Nem vagy egy hangyányit pofátlan, te, ottan... ? :D
@Bakter: Biztos tévedés volt. Mert rossz gombot nyomott meg. :D
@Sir Bates dö Hól: Hol vagy most?!
@Bakter:
Szerintem Fehérvár környékén lenne pár település, ahol XXXLSzéles ettársat máig megetetnék a kutyákkal és a disznókkal!
@Sir Bates dö Hól:
"nyolcadik vendégnek magyarázom"

A nyolcadik vendéggel tessék óvatosan beszélni, és kérdezni Ripley hadnagytól.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ha munster, akkor beszálltam elszászba:-)
(csak megjegyzem, nem gondoltam volna, hogy a te stílusoddal vannak akárcsak távoli barátaid is:))
@Sir Bates dö Hól: Én is szeretlek mint kecske a kést. :P
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
az ember lánya meg sem érdemel már egy kis élvezetet?!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: most direkt engem fogtatok ki? :)
Hiába, párkapcsolatban is előfordul, hogy lemerül az elem, és muszáj élvezet után nézni...
Ez van. A kultúra tisztelete helyett nekünk tiszteletkultúra jutott. Tiszteletkultúra. Tessék megtanulni, ha jót akartok.
Ehhez képest, meg ahhoz, hogy kis híján P. ettárs írta nekünk a Szent Korona Alkotmányt, egy vacsorameghívás semmiség.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ha sokáig méc kelet felé, akkor sanszos, hogy szembejön veled szíjrágó julianus, akik éppen magyar görögdinnyét akart eladni Laoszban.
@shinichi:
Ja, átírhatta volna Piktor múltját is, jobban... Horváth elvtárssal.
Tényleg, bacogatják a "múlt" vezetőit.
Horvát elvtársat, aki a '70-es, '80-as években a belügyet vitte, a spicliket, a besúgókat "üzemeltette", valahogy, valamiért a narancsbolsik kerülik és nem forszírozzák a felelősségüket.
Ki érti ezt??? :(
@Bakter: Ne már. Az olyan törést okozna, hogy a lázár testvérek leesnének a fogatukról, nem gondolod?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A vicc az lesz, ha ezt a narancsos csürhe meg is teszi.
Most nyújtja be a számlát Piktor "mentora"?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szívesen nyomnék gombot rá(juk) én is. Szakmabeli vagyok, a gomb tuti működne. De azt még nem döntöttem el, hogy a gombnyomás nagy zajjal és füsttel járjon-e, vagy országos áramszünettel. Szerintem igen sok állampolgár az eredmény érdekében elviselné ezt az átmeneti kényelmetlenséget.
@Bakter: már túl vagyok a nyolcas számon... kijött vinnyogni két francia, tökig betépve, őket azzal győztem meg, hogy a sajt legalább elnyomja a hasisukat amit a szobában szívnak... megmagyarázták, hogy a hatásfok fokozása miatt nem nyitnak ablakot... majd egy másik emeletre mentek a sajátjuk helyett... miközben írok, látom, még mindig itt kóvályognak a recepción (8nm), mint gólyafos a levegőben:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nem neked mondtam, maghrebbi emigránsok vacsorapartnere!:-)
@Sir Bates dö Hól: Kalandos az életed. Írigyellek:-) Nem akarsz Rejtőzni esetleg? Ő is irt, pedig sose volt a New Yorkon kívül:-)
@Sir Bates dö Hól:
A kondérból kiabál igazából kifelé, de visszaütögetik a merőkanállal a csókát! :D
@shinichi:
Megfejtettem a mozaikot, most, hogy a zizé Japánban járt, megtanulta ezt a szót: tisztelet. A kultúrát eddig is ismerte a "kultúrház" feliratból. Aztán együtt vacsorázott a nagy nyelvmegmentő sittel, és összepalizták ezt a tiszteletkultúra szót.
A japán ábécében a következő szó a seppuku. Remélem, továbbtanul.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem a héten vagy múlt héten volt berlusconinak egy jó nagy zakó odahaza? Hiába, biztos ő is attól fél, mint az egyszeri navos kiteregető: ha elfelejtik, vége. :D
@Sir Bates dö Hól: A bénád megvan hozzá, és ÉN garantálom, nem a Duma-parton végzed, de nem is újévkor:-)
@Sir Bates dö Hól:
Még egy sajtmaszatolás, aztán a tek se véd meg northfolki pigvinidomároktól.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Az albizottság elnöke elmeséli, hogy ő a politikai parazitizmus azon formáját nem szereti, amikor valaki megjelenik hívatlanul egy bizottsági ülésen (Meseházy). Ott elegáns módon bánnak vele, nem küldik el a búsba, szót is adnak neki, aztán ezen elegáns gesztust követően, az említett (nácizós) jelzőkkel illeti azt a felet, aki előtte tisztességesen és korrekt módon bánt vele.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: áááá csak arra gondolt szegény, ha mégis lecsuknák legalább megkapja Rezesova átmeneti szállását:-) És Havaiii! Ungabunga parti, shitpali és az úszócsak, mint díszvendég:-)
@Bakter: Ha tuti működik, akkor egy kis kényelmetlenség belefér, nem? :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha már szóba hoztad, hogy áll a te párkapcsolatod??? :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A fantasztikus hírre reagálva Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója kijelentette: a hírben semmilyen vicc nincs, de legalább van alapja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és az albizottság elnöke esetleg a bunkó frakciótársait is kijavítja, mikor beszólogatnak másnak?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Bárhol is van Rezesova, szerintem boldogan cserélne helyet most Rogánnal. Plusz, erős a gyanúm hogy több ember szívesebben látná rogánt rezesova helyén. :)
@Bakter: most már mindenki annyit lopott a fideszben, hogy már import korrupt politikusra szorulnak?!
"December elején kérdőíves kutatásba kezd a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A cél a BKK közleménye szerint az utazóközönség közlekedési szokásainak felmérése, "döntési mechanizmusainak matematikai leképezése"."

Ha megy a tuja, akkor utazik a paraszt, ha nem megy a tuja, akkor anyázik. Faznak kell ezt ilyen bonyolultan megfogalmazni, hogy a vekegyerek sem érti meg havi 6 milláért?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: semmi irigylésreméltó nincs benne...de, ha tudsz nevetni, meg semmi sem számít, akkor inkább legyél jókedvű, nem?:-)... na, akkor névsorolvasás a szállóban: francia melósok, akik minden este betépnek; albán és bolgár feketemunkások; egy süketnéma lengyel, aki koldulni jár ide ki, egy vadiúj corollával; két román strici négy csajjal; egy francia konkurencia; három román drogdíler egy spanyol autóval; egy menekült montenegrói család; egy majdnem vak néger öreg, aki sót szór, hogy visszataláljon a szobájába; egy félhülye francia munkanélküli, aki heroikus küzdelmet folytat minden reggel az egységdzsemmel, hogy kinyissa (eddig alegjobb ideje cca 150 sec!); egy analfabéta helyi luvnya, két 15 éves ikerlánnyal, akik életük szerelmét látják minden férfiban; visszatérő lengyel és arab melósok, litván autónepperek és román zsebtolvajok/bolti szarkák, bizniszelő gábor-cigányok a bánátból... no, meg én... :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Van úgy, hogy az ember belefásul a mindennapi monotóniába, és új izgalomra vágyik. Én nempatikus vagyok velük, javaslok is új izgalmakat, ha már a jobbmarkos sem segít. Teszem azt a Mars-expedíciót. Közben ki lehet kapcsolni a gravitációt is, és a célban annyi tiszteletvacsorát adhatnának a vörösöknek, amennyit akarnának. És külön izgalmat jelentene, hogy ki tudna több levegőt ellopni a másiktól.
@Bakter: Az talán nem ilyen egyszerű, de hogy én se szoktam sokat matekozni a buszraszállási döntésben az biztos. Vagy van oda busz, ahova igyekszem vagy nincs. Ha nincs akkor vagy van más, vagy anyázok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: áhh, minden fekete a haverom itt... egyik sem akar megenni:-)
@Sir Bates dö Hól:
Te az Emlékmás forgatásán vagy? Melyik luvnya a tricsöcs?
@Bakter: milyen tek?... már ismerem az egész helyi rendőrörsöt... kivűlről is, de még jobban belülről:-)... látjuk egymást az utcán, már integetünk egymásnak:-)
@GeoCracker: én nem vagyok ilyen nagy igényű. Nekem elég, ha gurul a busz, nem esik be az eső, és a sofőr tudja merre kell menni. :D
@Bakter: aztán majd megtámad minket a Mars, mert a sok hülyét odaexportáltuk.
@Bakter: ez nem sci-fi... ez a reality show itt, ez egy ilyen szálló:-).. ez nem vicc:-)
@GeoCracker:
Tudod, nekem az bajom, hogy miközben ezek ilyen faszán felmérnek - tudományosan - addig a villamos vonalán, amivel járok, a 10 km/ó táblákat lassan 5 km/ó táblákra cserélhetik le a biztonság kedvéért. És jó eséllyel szívhatok nemdohányzóként egy slukkot a metrón is. (Bár lehet, hogy ez utóbbi tudatos, a mutyitrafikok forgalmának növelése érdekében.)
Szóval előbb talán sínt, rajta megbízható kocsit, aztán jöhet a kérdőív.
Demagóg vagyok?
A nagy bütykös lófaszt. Ha a zizé ott járt, ahol járt: a japán Shinkanzen járatok átlagos késése kb 10, azaz tíz másodperc. Egy évben. Pedig 2-300-s tempóval mennek, és nem tíz kilométeresen távon.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Inkább egy inverzpinájú marslakó, mint tselcici... Az előbbit kiiktathatjuk egy tripperrel, ha szorul a hurok, no de az utóbbit...
@Sir Bates dö Hól: Ez kurvajó társaság:-) A két 15 éves, a mama, meg a vaknéger megvolt?.) azdmeg. Ha igaz akkor ez egyszerre siralmas és vidám. Mintha csak itthon lennél.
@Sir Bates dö Hól: Valami hasonlóban aludtunk Dijonban... Észtvesztő volt. Klf. szerelők furgonnal, létrával, külső folyósó , mindent mágneskártya nyit, a slózit is majdnem, a reggeli, mint egy hajléktalanszállón,1 db kronosz szan, 1 lekvár, kávé automata, orosz kurvák stricivel ahogy kell, a bejáratnál bankkártya automata, ha fizettél, kapsz mágneskártyát és mehetsz héderelni az emeletes ágyadba, A vizesblokk agy darab üvegszálas műnyag modul, az ablak a gangra néz... nagy élmény.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: viccelsz?... az utolsó szóig:-)... én úgy fogom fel, hogy anyagot gyüjtök:-)... egyébként sokkal szórakoztatóbb társaság, mint a 4 vagy 5★-osban volt:-)
@Sir Bates dö Hól: Jelzem, nálam a maxium a 3*. de inkább a planzijó... aludni, mosdni ott is lehet, a többi meg leszarós...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A sofőr hiába tudja, hoyg neki merre kell mennie, ha nekem nem arra van dolgom :-)))

@Bakter: "Szóval előbb talán sínt, rajta megbízható kocsit, aztán jöhet a kérdőív.
Demagóg vagyok?"

Demagóg vagy! Most jobb :-))

Amúgy a fiam a nyáron jött haza Pekingből. Meséli, hogy a fél év után, hogy itthon volt két kintlét közt kibővítették a metróhálózatot. Nem 1-2 megállóval, hanem a 4-es metró duplájával vonalhosszban.
Nem méricskélnek, vitázgatnak, hanem kitűzik a vonalat, aztán go. Csinájják a szemét komcsik. Dolgoznak.
Egyszerre több ponton is bemenve a földalá, mint a vakondok. Viszont ott egy Tarlós kaliberű obstrukcióbajnok nem rúgna labdába. Mert úgy elvinnék dolgozni, hogy nem labdát rugdosni, de kiegyenesedni sem maradna ereje.
Jó éjszakát az aludni szándékozóknak, vidám ébredést akiknek most jött el a reggel.

József Attila: LEVEGŐT!

Ki tiltja meg, hogy elmondjam, mi bántott
hazafelé menet?
A gyepre éppen langy sötétség szállott,
mint bársony-permeteg
és lábom alatt álmatlan forogtak,
ütött gyermekként csendesen morogtak
a sovány levelek.
Fürkészve, körben guggoltak a bokrok
a város peremén.
Az őszi szél köztük vigyázva botlott.
A hűvös televény
a lámpák felé lesett gyanakvóan;
vadkácsa riadt hápogva a tóban,
amerre mentem én.
Épp azt gondoltam, rám törhet, ki érti,
e táj oly elhagyott.
S im váratlan előbukkant egy férfi,
de tovább baktatott.
Utána néztem. Kifoszthatna engem,
hisz védekezni nincsen semmi kedvem,
mig nyomorult vagyok.
Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.
És az országban a törékeny falvak
- anyám ott született -
az eleven jog fájáról lehulltak,
mint itt e levelek
s ha rájuk hág a felnőtt balszerencse,
mind megcsörren, hogy nyomorát jelentse
s elporlik, szétpereg.
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz.
Én nem ilyennek képzeltem a rendet.
Pedig hát engemet
sokszor nem is tudtam, hogy miért, vertek,
mint apró gyermeket,
ki ugrott volna egy jó szóra nyomban.
Én tudtam - messze anyám, rokonom van,
ezek idegenek.
Felnőttem már. Szaporodik fogamban
az idegen anyag,
mint szivemben a halál. De jogom van
és lélek vagy agyag
még nem vagyok s nem oly becses az irhám,
hogy érett fővel szótlanul kibirnám,
ha nem vagyok szabad!
Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is engedd
szép, komoly fiadat!
@Sir Bates dö Hól: Egyedül MArokkóban volt meg a 4*, napi plusz 10 euróért. Több előnye volt. Belvárosi szálloda, így este rövid séta Marrakeshben a Dzsama el Fnara töltött ökörszemt, teveagyvelőt ilyeneket nézni, másrészt a nem mindennapi hígfosás, csak minden második napon. Megérte:-))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: ez most az egy ★ sem érné el:-)... kimentem elszívni egy cigit, a két betépett francia még mindig egyhelyt álldogált ott... megmutattam a szobájukat... hálából elszívtak egy jointot velem:-)
@Sir Bates dö Hól: Azéé tudod az igazi nagykaland Nápolyban volt a Piazza Garibaldin. Totálfeltúrt tér az állomás előtt. Esténként pedig zsibvásár, protkók, félcipők, S/M bőrszerkók vegyesen... és rengeteg külföldi rendszámú rozsdaboglya, csurig pakolva lomizott cuccokkal. Ukrán, román, francia, spanyol, magyar... etc. és mind cigány. Purgyéstól, vajdástól, pelyhedző nunájú lyánykákkal dagadt kancigány apákkal, sertés kamaszcsávókkal... és minden kipakolva a placcra...
@Sir Bates dö Hól: Ha még nem voltál, ajánlom. Ott még dívik a banca, az összehajtható asztalról árulás. Egyes utcákban nem a parkolóhelyek vannak felfestve, hanem az asztalhelyek. És másnap reggel, mind foglalt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ne udvarolj. Nem vagyok az, csak lelkes amatör: Ezeket tényleg profik készítették, komoly tudással, optikával és géppel, sok-sok türelemmel és empátiával. Ezek nem az én képeim, többnyire protokoll, zsáner és tudósítói képek. Én egyikben sem utazom, de élvezet megnézni ezeket. És mot először, lehet utoljára: Köszönöm, kivételesen, nagyot vadásztál.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha pedig ezeket elfelejtenéd linkelgetni, sokkal többen kedvelnének és kevesebben utálnának.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha nem tünt volna fel, kicsitsem kedvelem az embereket. Főleg, ha ott téblábolnak valami épület környékén, vagy benne... meg amúgy sem.
híretek van.:-D

vhohoohooo 2013.12.04. 06:33
[szvetozar 2013.12.04. 05:33]:
BAKKER!
Itten éjjel ámokosfutkározás volt már megint. Vérmaki és a Szőr összesimultak... Durva... de igaz...

Bejött Orbán terve: 2025-ig él a rendszere

nepszava.hu/cikk/1004693-bejott-orban-terve-2025-ig-el-a-rendszere/
Vezénylóék is ezt ismerték fel:

"A kutatók szerint tehát nem minden az ész: "a mobilitás szempontjából jobb okosnak, szorgalmasnak és gazdagnak lenni, mint okosnak, szorgalmasnak és szegénynek" - fogalmaztak a tanulmány szerzői."

index.hu/gazdasag/2013/12/04/on_inkabb_okosnak_vagy_gazdagnak_szuletne/
höhö

Le a gravitációval, abcug rezsipuccs!

Kikapcsolták már a gyerekeket, a népet, a bankokat és a kultúrát, tényleg csak a fizika maradt. De Széles Gábor azt is legyőzi.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131204_Le_a_gravitacioval_abcug_rezsipuccs
hmm

Újabb stadionépítési hullámot indítanának Orbánék

26 futballstadion felújítását és kibővítését irányozzák elő 2016-ig. Ötmilliárd forint jutna a Honvédnek - értesült a Népszabadság.

hvg.hu/sport/20131204_Ujabb_stadionepitesi_hullamot_inditananak
@guma: ide másolom a listát, mert beszédes:

Lehet moraéizálni is, ha lesz alkalom, akkor az ellenzék alkalmazza-e a fidesz sajátos és antidemokratikus megoldásait, vagy berendezkedik az együttműködésre? Ezért mondom, hogy ez a betony még csak most köt, és az ellenzék még egy 2/3-al is jó részt tehetetlen, hát még ha esetleg kis többséggel, az esetleges fidesz+jobbik 3/4 esetén, meg a tevőleges lehetőségek konvergálnak a nullához, aki dőrén meg a 18-ban reménykedik, naivsága határtalan és elkeserítő.:

Sokáig maradhatnak

- Áder János - Bibó-szakkollégista, az Országgyűlés volt elnöke, volt fideszes EP-képviselő, államfő 2017-ig
- Matolcsy György - Fideszes képviselő, nemzetgazdasági miniszter volt, a Magyar Nemzeti Bank elnöke 2019-ig
- Handó Tünde - Bibó-szakkollégista, Szájer József fideszes EP-képviselő felesége, az Országos Bírósági Hivatal elnöke 2021-ig
- Darák Péter - Orbán egykori zalaegerszegi katonatársából lett a Kúria elnöke 2021-ig
- Polt Péter - Egykori fideszes képviselőjelölt, 2010-ben másodszorra is legfőbb ügyész lett, 2019-ig tölti be a tisztséget
- Domokos László - Fideszes parlamenti képviselőből lett az Állami Számvevőszék elnöke 2022-ig
- Stumpf István - Bibó-szakkollégiumi tanár, az első Orbán-kormány kancellária minisztere, a Századvég alapítója, alkotmánybíró 2022-ig
- Balsai István - Fideszes képviselőből, a Ház alkotmányügyi bizottságának elnökéből lett alkotmánybíró, posztján 2023-ig maradhat
- Salamon László - KDNP-s képviselőből, a Ház alkotmányügyi bizottságának elnökéből lett alkotmánybíró, posztján 2025-ig maradhat
- Szalay Péter - Fideszes politikusok ügyvédjéből lett alkotmánybíró, posztján 2023-ig maradhat
- Dienes-Oehm Egon - Az első Orbán-kormány alatt a Külügyminisztérium helyettes államtitkára, volt nagykövet, 2023-ig alkotmánybíró
- Karas Mónika - Jobboldali médiumok és a Fidesz házijogászából lett a médiahatóság elnöke, tisztségét 2022-ig gyakorolhatja
- Dorkota Lajos - Fideszes képviselőből lett a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elnöke 2020-ig
- Székely László - Kormány-, illetve miniszteri biztosi pozíciókat töltött be az Orbán-kormányokban, ombudsman 2019-ig
- Pálffy Ilona - Helyettes államtitkár, majd pedig Orbán főtanácsadója volt, onnan került a Nemzeti Választási Iroda élére, ahol 2022-ig maradhat
- Patyi András - A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora, s a Nemzeti Választási Bizottság elnöke 2022-ig
Mondjuk van abban valami amit az idióta birca mondott,hogy a másik oldal meg Hornnal van így,hogy sokra tartják.
Há émmeg csak mostan világosodtam meg.

A Videoton, meg a Zikrausz nem csődbe ment, hanem a proaktív kisérleti fázis járulékos vesztesége lett, vagyis az első két gravitáció kikapcsolás következtében az égbe szállt. (Mondjuk Ikaroszt még értem is, de a Videoton? ) Akkoriban még nem lehetett az antigravitációs energiacella projektet nyilvánosságra hozni, mert a judeoliberálbolsevik zsidó nagytőke beépített ipari kémei, rácuppantak volna a kisérleti eredményekre, és fennállt annak a veszélye, hogy nem kishazánk bokrétáját lengette volna az ingyenenergiával működő ventillátor, hanem Tel-Avivban klímatizálták volna véle a jeruzsálemi siratófal környékét, illetve a szabadalom ellopásával megintcsak a fentemlített világuralomra törő csoport taszajtotta volna mégnagyobb rabszolgaságba kicsiny kakastollas hazánkat és a baráti arab államokat.
Ennek fényében mi, jólnevelt NER polgárok fájdalmasan bár de tudomásul vesszük két alapiparágunk szarrá verését és tönkretételét, a többezer ember utcára tételét, és kíváncsian várjuk, - az Echo TV adásait folyamatosan monitorozva-, hogy mikor történik meg a Nagy Bejelentés. Remélem Miniszterelnökünk e hatalmas földtörténetin és humánkulturális esemény bejelentésekor jelen lesz, és ollójával jelképesen átvágja a TV adó elektromos tápkábelét, bizonyítva, hogy immár nem vagyunk energiagyarmat.

Már csak egy kérdés maradt:

Érthetetlen számomra a kormánypártok rezsicsökkentési hadjárata, hisz, mint törvénytisztelő NER polgárok, a rövidesen várható mannaeső, áram, fűtés, víz és egyéb energiaforrások korlátlan ingyenes hozzáféréséig, azt a kicsi időt, féllábon állva kibírtuk volna, nem lett volna szükség a Rezsidémonűző Szilárd kicsiny agykapacitásának maximális igénybevételére ezügyben, hanem ezeket a hatalmas szellemi energiákat át lehetett volna csoportosítani a Selmeczi Gabriellával közösen megcélzott esztétikai nobeldíj-projekt kiteljesítéséhez.
Az Uradalom visszavág! Vádat emeltek Ruttner György ellen! Kellett neki a Kúrija?
Beidézték a kecskét!
- Megerőszakolta önt az itt jelenlévő vádlott?
- Mekk.

www.ma.hu/webbulvar.hu/194685/Kecsket_eroszakolt_beideztek_tanunak_az_allatot?place=srss
Felállva kell köszönteni Kővér Lászlót! Eljön még a kézcsók ideje is!

index.hu/belfold/2013/12/04/felallva_kell_majd_koszonteni_kover_laszlot/
Rogán és a jogrend felcsákányozása
endresy.blogspot.hu/2013/12/rogan-hazhoz-rendeli-birosagot.html

Amúgy tényleg mókás lehet Rogán viszonya a hajógyári császárral. Magyar Bálintnak igaza lehet a polipról szóló mesével.
@tristen2005: Nemtucc Te semmit! :-)Itten poshadsz a langymeleg rezsicsökkentett szobádban, oszt a szájadra veszel:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szep kis lista

muszaj lesz ketharmaddal nyerni gyerekek, kulonben baszhatjatok:-)

szamoljunk. legjobb esetben a jobbikos nacikat is belekalkulalva van ugy 2 millio fideszparaszt.

a 8 millio valasztasrea jogosultbol..

hajra. en meg tudom igerni, hogy hazamegyek voksolni egyet:-)
@tristen2005: ez a kover egy igen beteg fasz:-)

nagyon hianyzik neki hogy nem akaszthat, de muszaj valami jo kis poroszosat tenni. mondjuk osztalyvigyazz a parlamentben.

hamarosan kotelezo imadkozas is lesz, az ellenzeki kepviseloknek meg kotelezo gyonas, ha nem "az orszag erdekeit" tartjak szem elott...

ordnung must sein!

heil viktor!:-)
lesz Rezsi-sova csökkentés ?
Magyarország jobbikban tejjesít !
@ausländer Sipi: A maradék hatmillióból 2-2,5 millió nem jár szavazni soha sem
@CSENDES:

Maradt még 3,5? Ők kire?
@CSENDES: de ugye nem varjatok el tolem, hogy en menjek haza es gyozzem meg oket egyesevel..?:-)

mert ugye az nyilvanvalo, hogy ha nem szavazzuk le orbant kerharmaddal, akkor baszhatjuk.. jatok. mind1.

en kevesbe baszhatom innen, mint aki ottmarad es a boren erzi.
@tristen2005:

Most sipi tűnik tuti tippnek. Látja, akarja, tudja, hogy mit és hogyan:))
ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

Felállva kell majd köszönteni Kövér Lászlót
A készülő új házszabály szerint amikor az elnök az emelvényre lép, a képviselőknek fel kell állniuk.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F12%2F04%2Ffelallva_kell_majd_koszonteni_kover_laszlot%2F
@Orica Középföldi:

1 olasz(Berlusconi) után, jöhet 1 svájci is!
Dementor ma még nem volt, hadd borzoljam a kedélyeket kicsit.:)

"Gyurcsány Ferenc pártja szolidaritási bankot alapítana, emelné a családi pótlékot, eltörölné külhoni magyarok szavazójogát, megszüntetné a köztévét, női kvótát vezetne be a tőzsdén szereplő cégeknél és a választási listákon, a rezsicsökkentés jegyében pedig az alternatív energiahordozókat támogatná."

mandiner.hu/cikk/20131202_itt_a_dk_elso_tizenhat_programpontja

Nekem bejön, reálisnak is látszik.
@tristen2005: @ausländer Sipi: Ma reggel hallottam erről a kutatásról. Arról viszont nem, hogy kire szavaznának azok akik amúgy sem mennek el.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és mit kell majd csinálni ha a fényestekintetű Viktor jön be az ülésterembe??? ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Aki nem teszi, a kápók egyenesen átnevelő táborba viszik. Ha egyszer a pénzbüntetésből nem ért a rohadt libsi fajtája.
@CSENDES:

A borsodira! Az az élet habos oldala!:))
@tristen2005: felállni de háttal az elnöki széknek!
@Husz_János_Puszita: szia:)... családi pótlék (mit pótolnak ki vele?!) mindenkinek járna tovább is?
@punkfrog:

Mint a seregben. Hajoljon le, húzza szét!:)
@Sir Bates dö Hól:

Az az egy, amin finomítani kell, ne járjon alanyi jogon. Jövedelemhez, óvoda- és iskolalátogatáshoz kötném.
@Husz_János_Puszita: legszebb az, hogy itt mindenki álmokat programoz be,a valóságot csak a fidesz és bokros jeleníti meg:/
@Sir Bates dö Hól:

Fidesz és valóság? Nyehehe :)
Komoly?
@Husz_János_Puszita: Minden bizonnyal, hiszen ők csinálják. Az más kérdés mit pofáznak.
@ausländer Sipi: "hogy ha nem szavazzuk le orbant kerharmaddal, akkor baszhatjuk.. jatok. mind1."

ezekkel?????????

"Akik miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben"
index.hu/bloghu/fenteslent/2013/12/03/akik_miatt_nem_lesz_kormanyvaltas_2014-ben
@Husz_János_Puszita: én is átnéztem a pontjaikat.

egyház és állam elválasztása oké a részemről. mindenkinek jobb lenne, hiszen az egyházak sem függnének a mindenkori hatalomtól. azt az egyházakra kéne bízni, hogy miként oldják meg hogy fizessenek a tagok, és szankcionálják e pl azzal, hogy nem választható presbiternek stb az aki nem fizetett hozzájárulást. az oktatási tevékenységüket vmilyen szinten kell az államnak támogatni, ez mindenho, így van. de az egyházaknak is hozzá kell járulni, pl középiskolában tandíj. egészségügynél ott ahol olyan gógyítást vállal ami nincs máshol, tehát értem ez alatt, hogy csak egyedül ott kezelnek ilyen és ilyen sérülteket oda szálljon be az állam is.

jó idegen nyelven tanulni a tárgyakat, csak ahhoz az is kell, hogy a saját anyanyelvén értse hogy mi van,errőlk mindig a digitális táblák jutnak eszembe de jó ötlet természetesen.

felsőoktatás. szigorúan teljesítményalapú!!! első félév ingyenes, majd utána már nem. én pl motiválónak tartanám, hogy a legfelsők 4, 8-5 átlagot elérők a következő félévben semmi tandíjat ne fizessenek, és lefelé is minél rosszabb volt az előző átlagod annál többet elljen fizetned. ezt mérsékelhesse versenyeredmény, ha feltalált vmit. és igen az ösztöndíj legyen nagyvonalú a jól teljsítőknek, meg a jól teljesítő rászorolóknak. a rászorultság önmagában ne érjen nagyvonalú támogatást, vmit persze igen, de legyen megkövetelve cserébe.
@Husz_János_Puszita: tetszik, nem tetszik, de az a valóság:)... amit csinálnak, nem?
@Spániel:

Juhászt, Kónyát, alig mérhető PM-et megtenni bűnbaknak szerintem erős túlzás. Szocik megették őket reggelire a rutinjukkal, most böfizik ki őket.
@tristen2005: de még milyen... bár matolcsyét nem közelíti... pénteken megnéztem az előadását... hát biztos nem egy planétán vagyunk:))
@Sir Bates dö Hól:

Lehet valóságot csinálni, de nem így. A fideszé egy skizofrén pszeudo valóság.
maraggyon orbán és a fideSS !
legyen vége !
el kell pusztulnia a magyaroknak....
@Husz_János_Puszita: a többiek közül a valóság talaján csak a jobbik és bokros áll... ha érted, mire gondolok:/
@Penivaldes:

Egyetértek.
Feladatfinanszírozás teljesen rendben van az egyházakkal kapcsolatban is.
A teljesítmény a kulcsszó bármely ágazatban.
Budapest – Orbán Viktor azt mondta, hogy “az adócsalóknak a börtönben a helyük”. Ebben az esetben Orbán Viktor és pártja testületileg bevonulhat a börtönbe, mert Simicska Lajos az összes maffiózóhoz hasonlóan adócsalással kezdte megalapozni a Fidesz és Orbán Viktor vagyonát. A Fidesz-közeli cégek többsége hatalmas köztartozásokkal, köztük be nem fizetett adókkal tűnt el. Kaya Ibrahim és Josip Tot pártja bűnszervezet, amely az állami erőforrások kisajátítására és megcsapolására jött létre.

nepszava.com/2013/12/magyarorszag/a-fidesz-az-adocsalok-partja.html
@Sir Bates dö Hól:

Értem persze. A helyzetfelismerés egy dolog, működő megoldások kellenek. Jobbik már ki is esett.:)
@Husz_János_Puszita: Kónyát én is csipázom, de Juhász a főideológus az együttnél, és ez megártott nekik. Nem politikus és ezért hülyeségeket beszél, kénytelen sokszor gatyát váltani. A civil tömeg meg köddé vált mögötte.
@Sir Bates dö Hól: jobbik és a valóság talaja....te télleg szívsz valamit.
@Spániel:

Egy vagyok a civil tömegből. A nagy összeborulást a szocikkal nem vette be a gyomrom. Az eszmét árulták el vele, ment a levesbe. Értem én a választási matekot, a realitásokat, hogy a politika egy szakma, hoigy az erősebb kutya. Mégsem veszi be sajnos.
Tudom, hogy nincs megoldás, mégse.
@Spániel: A poszt témájához kapcsolódó ma reggeli akciójuk a parlamentben. :)

alfahir.hu/molinoval_tiltakozott_a_parlamentben_a_jobbik
@Penivaldes: hát ha ettől boldog...én is akarok ilyet.

@Husz_János_Puszita: ezen a választási matek alapján bárkit bevehettek volna és már nem itt tartanak. Csak a baj az, hogy a legerősebb kutya is csak - nagy jóindulattal - húsz százalékon áll, tehát ekkora melldöngetésre semmi oka.
Hamár összefogás...ketten összefogni a többiekkel szemben tényleg gyomorforgató.
Bár rövid időn belül úgyis egymásra borítanák a bilit.
Máig sem értem, miért nem lett e14-nek a nagy lendületből még nagyobb elfogadottsága.
@Spániel: talan pont azert amit leirtal, se koncepcio, se ertheto kommunikacio, se karakteres vezetoi kep.
@Husz_János_Puszita: "Egy vagyok a civil tömegből." mintha a széles-bayer-bencsik trió egyik tagját hallanám. meg különben is hülyén hangzik egy vallási fanatista klaviatúrájából.
@bella _ciao: nem értem mi bajod, egyek vagyunk az összesből, szövetségünk nem bomlik fel, mert harcolunk azért ami kedves nekünk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nalátod, ez az alapvető bajok egyike a jobbikkal, műbalhéval próbál sokkolni. Ki a szart érdekel ma, hogy mennyi nyugdíjat kap az a pár "komcsi".
Más bajotok nincs az ország egyéb bajaival kapcsolatban, amiért jogosan fel lehetne háborodni?

Érdeklődjetek pl. Bódvalenke és a többi borsodi falu éhező gyerekei iránt.
Akkor, amikor újabb focistadionok felújítása várható, szédelegnek a gyerekek az éhségtől, pályázataikra válasz sem érkezik, pedig még vannak olyan polgimestik, akik tennékek munkahelyteremtő lépéseket, de leszarják őket.
@Penivaldes: igaz-igaz, meg ha nem is építjük, de gyártjuk a karaktereket.
@Penivaldes: se gyozelem, se mas
Lehet harapni a kodot, de amig nem veszik szamba nagy vonalakban, hogy mik lesznek a lehetosegeik az egyes esetekben, es ezt erthetoen nem vazoljak a szavazoknak, addig kar remenykedni barmiben is.

Lasd a rendisedest minden szinten, ezekre normalis es a kornak megfelelo valaszokat kell adni, nem holmi multba revedest visszahozni, es akkor a gazdasagrol, a szegenyedesrol, az oktatasrol, es egyeb piszlicsari dolgokrol meg nem is beszeltunk.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"_Érthetetlen számomra a kormánypártok rezsicsökkentési hadjárata, "

pedig érthető. a rezsicsökkentés multifunkciós eszköz, az ellenzék pofájának egy részét kinyitja, másokét becsukja, s lám máris lehet selmecizni, megvéttük az embereket a multiktól és az összevissza beszélő ellenzék álságos hazug propagandájától. további következmény, hogy az ellenzékiek között fellelhető normális egyedeket a gutaütés kerülgeti, esetenként el is üti. továbbá kövér szilárd plakátgyára is el van látva jobbanteljesítési lehetőségekkel, és 20 %-kal növelte a bevételeit a 20%-os rezsicsokkentés.

Apropó!

Tudtad, hogy madzsarban a pr-reklam-marketing volt az abszolút nyerő üzletág jövedelmezőséget tekintve?

szóval van ennek hozadéka. szeptembertől lesz szar az élet, mert akkorra a főgáz-tigáz már szajhat ulaj donban lesz, és a viszonyítási alap a 80 százalékként mutatkozik 100-nak, úgyhogy lehet finanszírozni a régebben nyereséges cégeket is a máv a bkv és az összes többi mellett - bónuszban.
aszt hallottam, hogy a mókusokra is sanyarú idők jönnek, és már svalbárdra se érdemes emigrálni, mer arra meg kivetik a hóadót, de a napsütés után is kell járulékot fizetni, akinek nincs pénce, annak réneket kell összefogdosni, és konvojokban havat hozni Kékestetőre..., de úgy, hogy a szántalpak azt a rajzolatot adják a hóban, hogy éljen a rezsicsökkentés!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tutira nem állnék fel. És ha ezeknek lenne eszük, már régen az őrületbe kergették volna Kövért azzal, hogy juszt sem csinálják, amit "tekintélyelvű" elképzelései gyanánt szeretne.
Mekkora lenne már, ha naponta hurcolna ki a kövérrendőrség valakit az ülésteremből, mert szembeszáll a baromarcúval.
De ezeknek még ennyi eszük sincsen.
Hülyék.
@Spániel: @Penivaldes:

Nem egészen. Ahhoz, hogy egy párt önállóan indulhasson, 27 egyéni körzetben jelöltet kell állítania, ha jól tudom. Érteni vélem, hogy ez objektív akadálya a közös jelölt állításnak, ugyanis ha háromszereplős a pártszövetség, akkor durván egyharmada jut mindegyikre a körzeteknek, támogatottságtól függetlenül. Lehet nem jól értem, javítsatok ki, ha úgy van.

A E14 népszerűségzuhanását is érteni vélem. Ahogy a szocik tavaly januárban kisajátították az összefogást, átvették a kezdeményezést egyértelművé vált, a korszakváltásból nem lesz semmi. A többiek onnan már csak lereagálni tudták a dolgokat, a korszakváltani akarók magukra maradtak, elpárologtak.

Így visszagondolva, nem is történhetett volna másképp. Hacsak nem önálló indulásban gondolkodik mindenki, elfelejtve az összefogást. Akkor az E14 megtartotta volna a választóit, sokakat a szocik rovására, mint ahogy a legelső közvélemény kutatás mutatta.

Kormányváltás nem lett volna, de így se lesz. Lett volna viszont egy erős ellenzék a parlamentben. Szerintem az a legtöbb, amit 2014.-től várhatunk. Akkor viszont minél több kis pártot érdemes beszavazni, hogy esély legyen egyszer megtörni a kétpárti hegemóniát, gyengíteni az oligarchák hatalmát. Én így okoskodom mostanában magamban.
@mattüveg: Már megint csak szegmenseket ragadtál tökön a mondanivalómból:-) Azaz szövegkörnyezetéből kiragattaddal elferdítetted az eredeti mondandót. De sebaj:-)
"Már csak egy kérdés maradt:

Érthetetlen számomra a kormánypártok rezsicsökkentési hadjárata, hisz, mint törvénytisztelő NER polgárok, a rövidesen várható mannaeső, áram, fűtés, víz és egyéb energiaforrások korlátlan ingyenes hozzáféréséig, azt a kicsi időt, féllábon állva kibírtuk volna, nem lett volna szükség a Rezsidémonűző Szilárd kicsiny agykapacitásának maximális igénybevételére ezügyben, hanem ezeket a hatalmas szellemi energiákat át lehetett volna csoportosítani a Selmeczi Gabriellával közösen megcélzott esztétikai nobeldíj-projekt kiteljesítéséhez. "

A hómokusok úgy eltünnek a tundrában, hogy nem is találja meg őket az adóvégrehajítófa:-)
@mattüveg: A rezsicsökkentéses szánkónyokat pedig sárgával körbejelölöm:-)
@bella _ciao:

Nem álcivilt írtam, tessék olvasni rendesen.:)
@mattüveg:

áááá! kegyed kurvára tévedni teccik, ugyanis svalbárd egyeduralkodója én vagyok. aszt csinálok, amit akarok, ámbátor még nem tudom kire fogok szavazni.
Agyrén...

"A bankoknak is be kell szállni a Fidesz rezsicsökkentős kampányába
A Fidesz előírná, hogy a bankok is tájékoztassák ügyfeleiket: mennyit spórol nekik a kormány."
@Husz_János_Puszita: na akkor egy újabb kis adalék a Nagy Össze Nem Fogásról.
Ma már itt tartunk, hogy a cocik rugdalják le együttet a porondról és sajnos nem fordítva.

"Az MSZP felkészül Bajnaiék lemorzsolódására

Az MSZP egy olyan forgatókönyvvel is készül a választásokra, amely azzal számol, hogy egy Együtt-PM-es jelölt bedobja a törülközőt, esetleg Bajnai Gordon pártja összeomlik. A szocialisták jövőre abban a 31 körzetben is gondoskodnának saját indulóról, ahol Bajnaiék adják a közös jelöltet, de állítják, hogy csak szükség esetén húzzák elő őket a fiókból. Egyes MSZP-sek ezt úgy értelmezik, hogy Mesterházy csak fel akarja tüzelni a 31 körzet aktivistáit, de van olyan szocialista képviselő, aki szerint egyszerűen sakkban tartja Bajnait."

www.origo.hu/itthon/20131203-az-mszp-parhuzamos-jeloltallitasra-keszul-az-egyutt-pm-korzeteiben.html?sec-top
Vajon már az idei karácsonyi üdvözlőlapomat is, melyben Orbán Viktornak kívánok minden jót, csakis arial12-vel, rezsicsökkentési záradékkal és hálaimával adhatom fel?
Ha nem dugom meg az asszonyt, mert spórolok az energiával, ki kell plakátolnom a társasház üzenőfalára?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Már tájékoztatnak. Minden kivonaton rajta van, mennyi tranzakcióst fizetek én és mennyit a bank.:)
@Husz_János_Puszita: @Spániel: lehet fikázni a jobbikot, de nekik a fideszes alap tökéletesen megfelel a továbbépítéshez... és most erről beszéltünk... ja, és mindenféle álságos fideszes állegitimáción nem akadnának fent, mint a széplelkű zsúrfiúk:)
@hacsaturján:

Az angol királynő nem szavazhat, akkor te mint uralkodó hogy?:)
@Husz_János_Puszita: az alkotmányos monarchia, hacsizacsinál pedig csak demokratikus monarchia van. Egyedül ő szavazhat:-)
@mattüveg: szerintem te a "parlamentben felejtett mikrofonból" kopiztál! :)

nem szép tőled, hogy nem jelezted... :D

www.youtube.com/watch?v=Z9nKRWx3KVI
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: kurvára nem értem magunkat. csámpáskodunk itt az mszp-e14-dk tehetetlenségén, a fidesz telhetetlenségén, közben meg zajlik az élet:

Schmuck Andor újra szerelmes

hvg.hu/itthon/20131204_Schmuck_Andor_ujra_szerelmes

könnycsepp elmorzsol örömében...
@Husz_János_Puszita:

egészen pontosan úgy, hogy nem vagyok angol királynő. se rokona, se boldog őse.
A jobbik mai világrengető hőstette, amiről még unokáink is beszélni fognak, hát kinek mire telik:

"Epizód a parlamentben: Gaudi-Nagy Tamás szembeszállt egy teremszolgával
A Jobbik a "kommunista luxusnyugdíjak" ellen tiltakozott molinóval a parlamentben. A teremszolgálat munkatársai elindultak a molinót feltartó képviselő felé, egyiküknek útját állta Gaudi-Nagy Tamás."
hvg.hu/itthon/20131204_Epizod_a_parlamentben_GaudiNagy_Tamas_sz#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_12_4
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

ez pontosan így van. a múltkor rákérdesztem egy jegesmedvére, de nagyon hüjén nézett rám.
@Sir Bates dö Hól: persze, beeveznek a fidesz oldalvizén, mint kdnp, kisgizdák, aztán majd jön a tökmorzsolás vagy beolvadás esete.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Már megint csak szegmenseket ragadtál tökön a mondanivalómbó"

csak hozzá óhajtottam járulni az információs szabadság kiteljesítéséhez, nem mondandód volt hiányos, vagy slendriján, hanem a rénhíreket akartam szárnyára bocsátani, persze ez mind mellébeszélés, a lényeg az az, hogy a főgáz eladását már hőkeményen elkezdték, amennyiben az "átvilágítás" folyamatba van helyezve. így az 50 ázalék önkormányzati tulajdon mellé beesik az 50 ázalék állami. szebb lesz mint a bkv.
@bella _ciao: Bazd meg. Építi a be nem jegyzett pártját. Így már ketten harcolnak:-) Különben is maradz a Nyújorkból hozott Victoria Secret akciós fehérnemű egységcsomagból. Neki kicsi volt, hát persze, hogy továbbajándéktékozolta:-)
@mattüveg: Most gondold meg ezt Széles anitanyagbombájával megfejelve. Nem is kell már bányabanyát alkalmazni, a pincéből magától jön majd fel a szén:-)
@mattüveg:

milos forman újra éled a gáz nincs babám c. alkotásával.
@hacsaturján: Abban égette le a tökeszőrit a hülyetűzoltó a biztonsági öngyújtójával? :-)
@hacsaturján:

bár tévednék! de élek a gyanúperrel, hogy viktor cáratyuska élénkíteni fogja diplomáriai kapcsolatait Svalbárddal, az az Fenségeddel, és ez már önmagában is gyanús. Nem Fenségedben, hanem a ner kélgyójának Svalbárdba türemkedése... persze egyeduralkodóként van esélye, de attól azért óvakodjon Fenség, hogy bárki védelmezőleg lépjen fel arrafele, mert az semmi jót nem eredményez... ez biztos forrásból hallottam.
@Sir Bates dö Hól:

"álságos fideszes állegitimáción nem akadnának fent, mint a széplelkű zsúrfiúk:)"

maga csak vigyázzon a nyelvire, mer bétalál szorulni valahova, aztán má csak úgy marad, hogy levegőt is alig kap, mer rászorul a farpofa.
Szar ügy, amikor már a Nemzeti trafikos is harcol a tranzakciós illeték ellen:-))

"Kártyával akart fizetni, kidobták a trafikból
Az idős nő egy doboz cigarettát vett Sopronban.
Nem értette, miért nem fizethet kártyával."
@Spániel: Ki a szart??? :) Ezzel az erővel FAB-ot is lebaszhatnád ezért a posztért, mondván kit érdekel kivel vacsorázik KáderJani.
Másrészt te is ugyanolyan jól tudod, hogy marhára nem "csak" ezzel foglalkoznak. :)
@mattüveg: Haggad má'! Posztraumás elvonási tünetegyüttesei vannak:-)
@mattüveg:

csapataim mán tromsőnél olvasztyák a jeget, valamint rendelkezésemre áll a klima változás, hogy mást ne mongyak. ner bisztos fókabundám pedig elegendő mennyiséget képvisel. lekfőjjebb elesik galgamácsa.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

széles látókörömön kivül helyeszkedik el, így számomra semmiféle ambivalenciját se produkál.
Különben is: Mot kezdte el írni önéltreiszét. Az első mondat:

"Minden iskolában van egy kisköcsög
Rendszeresen verik a gyereket a suliban. Mit mondjak? Szóljon a tanárnak? Ő leszarja. Beszéljek a szülővel? Ő is leszarja. Akkor üssön vissza?"

divany.hu/poronty/2013/12/03/minden_iskolaban_van_egy_kiskocsog/
@Penivaldes: Ezt láttad már??? :(

Miközben ütlegelték, molesztálták a férfiakat, sokak szemébe pedig festéket fújtak, ezt kántálták: a Római Katolikus Apostoli Egyház korlátok közé szorítana, pedig mi kurvák, transzvesztiták és leszbikusok akarunk lenni.
A feministák egy (az egyébként argentin származású) Ferenc pápát ábrázoló bábut is fölgyújtottak, majd a primitív törzsi táncokat utánozva körülugrándozták.

apologetika.blog.hu/2013/12/04/abortuszparti_feministak_tamadtak_katolikusokra
@Spániel: Részben van igazad. A Zalakukutyini, patkányrágta éhező gyerekek senkinek nincsenek kézközelben. Pont úgy lesöprik magukról a problémát, mint egy horrorfilmet. Nyugdíjas ismerőse meg szinte mindenkinek van. Az aránytalan magas nyugdíjat tehát tudja hova tenni, és a sárga irigység egy lényegi faktor.
A Jobbik nem tesz mást, mint kommunikációs offenzívát folytat olyan problémákkal, amik az igazság egy részhalmazát képviselik. Meghagyva az ellenzéknek azt a halmazt, ami nem túl szimpatkus sokaknak.
A féligazságok igazi demagógiája amit csinálnak. De azért még léteznek a problémák. HA nem is abban a dimenzióban, ahogy pofán törlik vele a nagyérdeműt
@hacsaturján: Pedighát figyelemre érdemesek. Láttam Párizsban a szobornyát a Rodin múzeumban: Galgamácsai Polgárok:-)
@tristen2005: Piros makk hetes volt az! tökéletesen NER kompatibilitis:-)
@bella _ciao:

mán kiselejtesztem. látatlanba, félkezes megoldással.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

én ottan csak magamat láttam gombolkodónak mintászva, ahogy ippeg azon töprenkedek, hogy ki a lófasz fog nekem klozett papírt hozni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: FAB pár ember kedvére ír egy blogot arról, ami éppen eszébe jut és aktuális.

Jobbik pedig egy parlamenti párt, amely most kivonta a kardját meg a molinóját huszonöt vén szaros kiemelt nyugdíja miatt.
Ez ekkora ügy?
Újra azt kérdezem: ez a legnagyobb problémátok? Mennyit agyaltatok ezen?
@bella _ciao:

Hány éves a szerencsés szépkorú?
@Spániel: Én meg újra mondom, ami elmegy a füled mellett. Szóval te is tudod, hogy marhára nem "csak" ezzel foglalkoznak. :)
@Sir Bates dö Hól:

Jobban értenélek, ha nem rébuszokban beszélnél.:)
Állegitimáció, álvalóság, álproblémák, részigazságok...szép szép, de ki a rosseb fog csinálni is valamit?
@bella _ciao:

Se nem ruháznám, se nem etetném, szóval azt hiszem nem vagyok féltékeny.:)
@Spániel: "Máig sem értem, miért nem lett e14-nek a nagy lendületből még nagyobb elfogadottsága."
Volt egy A-tervük az induláskor, az úgynevezett ernyőszervezet.De az első "probléma" felmerülésekor már kiderült, hogy gyenge lábakon áll a dolog, mert nem volt B-terv.Ez a probléma pedig az volt, hogy az LMP nem csatlakozott hozzájuk.Ez annyira váratlanul érte őket,hogy képtelenek voltak erőt sugározni ezek után.Schiffer kibaszott velük, ők ki akartak baszni másokkal, végül az MSZP harmadik nevetőként kibaszott velük.Megérdemelték.
@Husz_János_Puszita: a kiindulás a dk 16 pontja volt... erre írtam, hogy mindez szép, csak a realitásokból kell kiindulni... az pedig ami most moon van... ezt vagy bokros által mondottakat követve lehet megváltoztatni, vagy a jelenlegi realitást figyelembe véve a fidesz vagy jobbik tud továbbhaladni valamerre, ha nem is jó irányba... a jobbik viszont leszarná a fidesz óbégatását a jogállamról, egyszerűen közölbé, hogy kuss, mert bűnözők vagytok, míg a többiek csak hebegni-habogni fognak a fidesz ellenvetésére, meg pingvinezni:)
@Husz_János_Puszita: igen, azért andor méreteire ruhát... rámenne még az osztrák kerested is egy nadrágjára.
@hacsaturján: Pedighát émmegmá azt hittem bévül lakozol egy szál csurdéban, mehogy kinn hideg volt. Persze ezek a firnyákos flanszijákok... mindig is meg akartak téveszmézni, hisz aztat íták odacímnek, hogy Humoré, do Balzacc. Pedig nem is. Én nem hagyom magam megvezetni. És ráadásul a Moha Túró Rudit is de lefűrészelték mellőled:-)
@E.Csaba: akkor ez egy orbitális gruppenszex.
Csakhogy ott az a lényeg, hogy mindenki élvezi a dolgot.
Ezt meg csak a fidesz, aki kívülről sasol a kulcslyukon.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

hábazmeg, ingázok itten, csak a csóré seggecském világít a harcmezőn.
@Husz_János_Puszita: te is voltál ilyen helyzetben a cégednél, az, hogy mit fantáziál a tulajdonos másodrangú, ha kötve vagy a problémához és a jogszabályokhoz, nem?
@bella _ciao:

ha a csudálatos vezető éppen ráránt, akkor inkább pikáncs.
@Sir Bates dö Hól:

Engem ne végy alapul, kockafejű földhözragadt vagyok, bíbelődök problémamegoldással folyton. Kit érdekel az manapság?:))
Nem értem én a nagyok szárnyalását.
@Spániel: Akkor ezek mind perverz állatok...a mi kontónkra.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
" Nyelvtannácik kussolás, kivéve macit! tudom: ddddddd:-)"

Jóvanna, ezt hány évig nyomod még? Jövök ám a színes cukorpálcával és jaj a körmeidnek!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szia! Esküszöm, hogy a végén a link elolvasásáig komolyan gondoltam, hogy ez a hír igaz. Bár az MNO-nál azért egy kicsit kételkedtem.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"A rezsicsökkentéses szánkónyokat pedig sárgával körbejelölöm:-) "

feltéve, ha az a sárga, narancssárga. Lehet?
süti beállítások módosítása