Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hirado/2024/05/02/politikai-reklamkampany-koltesek-legdragabb-europai-unioban-cof-fidesz "... (2024.05.03. 12:44) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.27. 14:00 Fabius

Adócsalás szabotázs

Címkék: fidesz adócsalás meghallgatás horváth andrás

Ha nem lenne ennyire húsba vágó az immár biztosra vehető adóbevétel kiesés, egy kurva nagy röhej lenne ez az egész Horváth András - meghallgatás- adócsalás kivizsgálás buli. Horváth ugye már nincs egyedül az állításaival, nem lehet azt legyintgetni, hogy eh, egy, csak egy kibic van a vidéken, lárifári, ez az egy is inkább  játszana a vele egyidőssel unalmában, mint lármázással meg tüntetéssel zavarogjon itten'. A parlamentben uralkodó légkör és a közvélemény nyomására úgy nézett ki mégis meghallgatják Horváthot, majd egyszer csak jött Balla György frakcióigazgató, aki egy elegánsnak nem, majrészagúnak annál inkább mondható kijelentéssel a kormánypárti frakció nevében elszabotálta az egészet

horváth-andrás-nav.gif

Az önmagában is röhejes, hogy érintettsége okán - 2012 novembere óta Lázár János és Cséfalvay államtitkár mellett neki is tudomása volt Horváth leveléről - nem Rogán frakcióvezető állt oda égetni magát megint, mert az kínosabb lett volna, mint táskafiúként fellépni a metroszexuálisok világkongresszusán. Ezzel a majrészag koncentrációja meghaladta az egészségügyi határértéket, olyan szilárd lett, hogy rá lehet könyökölni. 

Tartani éppen van is mitől, és itt nem csak a botrányra, mint kampányhangulati tényezőre gondolok. Mert azokban, akiknek a rezsiwars édeskevés az agymosáshoz  földerengenek nem rég volt események, amiket ha sorba rendeznek bizony érdekes végkövetkeztetés a vége. Mire gondolok? Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Egymásért Alapítvány ügy, amiben végül Földesi-Szabó László 6 évet kapott több tonnányi "adomány élelmiszer" vámmentes értékesítéséért, amibe hogy, hogynem a CBA csoportnak is sikerült bele, majd kikeverednie. Akkor Földesi emlegetett "családot" meg omertát, koldult együttérzést meg valami apanázst a bulvárószereseknél a nevével haknizó ex kedvesét látva, most meg Baldauf László emlegetett családot, mikor a nemkényszer békemenet toborzó körlevél kipattant. Manapság mikor már két adóellenőr is aszongya, a kiemelt adózók "kiemelt elbánásban" részesültek - kiemelt adózó az összes kiskereskedelmi lánc - akkor az Ítéletidő plakátkampány és a lex CBA árnyékában az ember hajlamos azt hinni, érti ő miért ez a nagy hallgatás és cselezés a Horváth ügyben. 

Ennek a vélelmezésnek meg könnyebben lehet bukfenc a vége jövőre, mintha érdemben is történne valami a Horváth ügyben, és nem csak egy ilyen trécselés, amin részt vesznek a pártok, a sajtó, de a kormánypárt nem. 

687 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr515660577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép jó napot! A trafikmutyi kirobbanásakor azt hittem, lesz végre egy kis felháborodás. Néhány fidesz-fan ismerősöm hümmögött is egyet-egyet, aztán méla csönd. Most is hallgatnak. Nem tudom, minek kellene történni, hogy megszűnjön a narancs köd. Amúgy értelmes, többnyire józan gondolkodású emberek, volt évfolyamtársak, akik annó liberális, lázadó diákok voltak.
Ahogy az mszp endresy.blogspot.hu/2013/11/valasztast-nyert-az-mszp-fidesz-jobbik.html
ez is a szélsőségeket fogja erősíteni.

Aztán magyarázkodhatnak, hogy ki van más nyagból gyurva.
Nagy a valószínűsége, hogy van korrupció, vagy valamilyen szintű összejátszás, de ez a Horváth legfeljebb katalizátor, vagy enzim lehet, aki másokat hoz lendületbe.
Nekem szakmailag hiteltelen az előadása, különösen úgy, hogy a kezdethez képest szinte naponta okosodik, mint gyerek az iskolában.
Remélem jövőm tavaszig elbíbelődnek az üggyel, addig kenegetik míg szép barnák lesznek tőle mind.
má' megint véletlenül a heti válaszhoz szivárogtattak ki:

Kartellügy: a Cs. S. monogramú OTP-vezér is egyeztetett?

hetivalasz.hu/uzlet/kartellugy-a-cs-s-monogramu-otp-vezer-is-egyeztetett-70742
@GeoCracker: Egyébként én attól tartok, hogy itt nem csak a fideszközeli havercégek profitáltak, hanem más érdekcsoportok is. Nagyon kíváncsi lennék a listára, hogy pontosan kik és milyen multik a sárosak.

Az már csak hab a tortán, hogy most a jobbikos levezető elnökkel senkinek sem volt baja. Persze ennek kéne normálisnak lenni, főleg ha ezermilliárdokról van szó.

img7.hvg.hu/image.aspx?id=630db97e-8c4a-4b1e-adf7-3461059e0e60&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c
@GeoCracker: Amúgy ha már ezek annyira balfaszok, hogy folyamatosan erősítik a szélsőségeket, talán azon is lehetne munkálkodni, hogy a szélsőségek egyre inkább mérsékeltek legyenek. :)
@Kasszandra1997: Már egy másik Varánusz bejegyzésben megírtam, hogy a most semmit nem szóló emberek 2006-ban a mostani események töredékéért képesek voltak lángba borítani fél Budapestet. Nem tudom mi kell ezeknek. Az ukránok csak azért mert megszakadtak az EU-val a tárgyalások 100 ezres számban mentek sz utcákra.
Nem várom el, hogy 100 ezres szimpátia tüntetések legyenek Horváth András mellett, de azért egy néhány ezres, ne adj isten néhány 10 ezres tüntetésre számítottam.
Nemtom, ki emlékezik még arra, hogy mellik kormány szüntette meg a rendőrség szervezett bűnözés elleni egységeit, illetve az NNI gazdaságvédelmi főosztályát?

Őőő, izé ... én nem mondok semmitsenem!

index.hu/belfold/2012/08/09/jelentos_atszervezesek_a_rendorsegnel/
www.origo.hu/itthon/20120809-egesz-osztalyokat-szamoltak-fel-a-rendorsegnel-nni-brfk.html
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

"Nem tudom mi kell ezeknek."

Szervezés és némi készpénz.
@Kasszandra1997:
"Amúgy értelmes, többnyire józan gondolkodású emberek, volt évfolyamtársak, akik annó liberális, lázadó diákok voltak." Mint - anno - a Fidesz. :(
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Ukránoknál a nyugatbarátok és az orosz fanok feszülnek egymásnak, két politikai tábor, etnikai ( nagy számú orosz ajkú lakosság ) és nacionalista felhangokkal fűszerezve. Nem a demokratikus felhorgadás vitte utcára a tüntetőket. Nem csak az.
@Marcellusca: Azért kellett megcsinálni az átszervezéseket és az osztályok megszüntetését, mert a TEK sokkal jobban megtudja oldani az esetleges kényes ügyek elhallgatását. 420 ember dolgozott a megszüntetett osztályokon. Most képzeld ha valamelyikük fertőző szófosást kap, és elkezd kitálalni.
@dr. jenőke (jenőke): lesz vajmi igazad ebben a katalizátor szerepben:

NAV-botrány: megszólalt egy közvetítőcég tulajdonosa

hvg.hu/gazdasag/20131127_NAVbotrany_megszolalt_egy_kozvetitoceg_t
"lehet bukfenc a vége jövőre" remélhetően és megérdemelten, de mire megyünk vele?

Az ellenzék pillanatnyilag - három éve - olyan megfoghatatlan, a választások előtt pár hónappal is minősíthetetlen állapotban van, hogy szintén nagyot bukik és végre maga alá temeti mindazokat, akik ezt a helyzetet előállították és eröltették. Ezek a pártok nem kormányváltó alternatívák.

De jobb is így, hogy jövőre az előidézőre, a pocakosra várjon az ország számára életmentő vesszőfutás, ne ezeknek a balfaszoknak kelljen végrehajtani. Már kormányalakítás marakodása közben rájuk dőlne a kóceráj.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Hááát ...
Meg, ha nincs nyomozás, nincs, aki nyomozzon, akkor nincs semmi, ami kiderülhet, nincs senki, aki "véletlenül" elszólhatja magát.
@dr. jenőke (jenőke): Az meg sem fordul a fejedben, - amit már a legelején elpusmogtak-, hogy van ám néki súgója, meg direkttrisze, Ő csak a szakmai multját és az arcát adja? Talán ezért is nem támadta le még a kettes villamost. És, ha ez így van, arra sem tenném le a nagy esküdtet, hogy nem fideszházon belül kell keresni a megváltót.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Pl. ha végre hallgatnál a nem létező józan eszedre, mindjárt kondszolidáltabb lenne a helyzet. Dehát...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Aki ezt finanszírozni tudná, annak nem áll rendelkezésére néhány tízezres...
@Marcellusca: Amíg Don Pintér a BM-ben sertepertél, mint nyukdíjas, addig ne is bárj mást. A sorok összezárnak. A lófej meg Illyés Zotyónál lanbdol, mint vesszéjjes hulla-dék.
bocsi! Hoffman, mert az is "csak" egy zsidó volt...
@Husz_János_Puszita: NE felejtsük a betelepített mostmár nemmarginális orsós népességet.
"Talán némi meglepetésre, az általános adójóváírással – ami a minimálbért gyakorlatilag adómentessé tette - nem az alacsony keresetűek, hanem elsősorban a mediánjövedelem feletti háztartások nyertek, vagyis az eltörlés miatt is elsősorban ők szomorkodhattak. A fenti grafikon bemutatja, hogy az egyes jövedelmi szinteken milyen mértékű jóváírást lehetett igénybe venni, vagyis látszik, hogy az adójóváírással elsősorban a 100 és 280 ezer forint között keresők jártak jól, így ők azok, akik a leginkább buktak annak eltörlésével."

penzugyiszemle.blog.hu/2013/11/27/kiken_segitettek_a_munkahelyvedelmi_adokedvezmenyek#more5658996
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: És azt se nem.hogy Lemberg, régebben Lvov, manapság Lviv volt a legnagyobb létszámú lengyelzsidó város. Ha régebbre akarunk visszanézni, akkor talán emlírsük meg a Kijevi Fejedelemséget, ami távolró sem volt orosz, így érthető, hogy Putyin bojár miért is küzd ezerrel az orosz befolyásért, a Fekete tangeri kikötőkről ( Odessza) nem is szólva. Szólva, bonyolult az orosz lélek:-)
@Spániel: Szerintem meg Lézerbunkó Jani szépet álmodott. Itt azt idő! Súgta álmában a korszellem....
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Éppen a szakmai múltja az ami szerintem nem hiteles. Ahogy előadja magát, az nekem sánta.
Ezért mondom, hogy arra alkalmas, hogy egy öngerjesztő és visszafordíthatatlan folyamatot elindíthat, és ebben az is benne van, hogy azoknak ez nem fog tetszeni, akik most eszközként használják.
Ki fog derülni, napokon belül.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ezt komolyan kérded? Ha lenne is:

- A kormány álláspontja - akarjuk mondani poltpéterék vizsgálata - szerint a 2002-ben még jó állapotú házat szándékos, aljas indokból, csoportosan elkövetett rongálás érte éveken keresztül, a környékbeliek a gyurcsánybajnai szövetség aktivistáit látták ólálkodni a környéken, de a közvetlen összeomlást a dübörgő bakancstalpak által keltett káros rezgések idézték elő. A helyzeten nem segített az LMP hatására fölszerelt napkollektor sem, ami jelentős pluszterhet rótt a tartószerkezetekre.

Magyarország kormánya kijelenti, hogy elhatárolódik ezektől a csoportoktól, és sajnálkozását fejezi ki amiatt, hogy a lakók így nem lehetnek haszonélvezői a rezsicsökkentésnek, és sajnos a hatályos törvényeknek és önkormányzati rendeleteknek megfelelően el kell hagyniuk a települést is, mert életvitelszerűen nem tartózkodhatnak fedél nélkül az utcákon.

Uff.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Putyinnak nagyon fáj a foga az ukrán befolyásra, jó hogy mi nem vagyunk annyira fontosak neki.
@dr. jenőke (jenőke): legyen igazad... váteszek, jósok, jövendőmondók, megváltók ritkán merülnnek elő a semmiből... továbbra is az az érzésem, belső fideszhadakozás képét látjuk. Enélkül nár rég a süllyesztőben lenne...
KÉSZÜL A nav-HÁZI PUCCS...
@Husz_János_Puszita: Mondtam már:
Donyecki szénmezők, Fekete tengeri kijárat, zsíros ukrán föld, európai kultura-maradék fölény... ebből egy is méz a kenyéren...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Én Orbán helyében nem kínai papirsárkányokat vásároéni járnék Romániába karácsonyi ajándékot vásároéni, hanem lélekszakadva, pohomat ölbefogva, rohannék haza, menteni, ami menthető... és ebben pl. Gabesz, meg a Szilesz nem nagy segítség. Csúszik erősen alóla a talaj, mondhatném, most nem neki lejt a pálya.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Igaz.
Kína szerint inkább Románia lesz az európai tigris. „Kína fejlődése nem tartható fenn a világ többi államának jóléte nélkül, a világnak pedig erős Kínára van szüksége...."
@Fabius: Amúgy, mint társasházi lakos, egész nap rohangáltam egyik bótról amásikra, társasházi rezsijelentési plakátot keresgélni, nehogymá emiatt szívassanak szanaszéjjel. A legutolsó információm, ami távolról sem megbízható, hogy a Kövér Szilárd nyomdája még nem készült el, de legalább a Nemközbeszerzési pályázaton a tárgykörben ők nyertek... hijába Szilárdok a mi megváltóink:-) Mint a Kőszikra! :-)
@dr. jenőke (jenőke): Parasztosabban szólva, Hijába Putyincár a legnagyobb orosz, hrivnyál Uggrajnától. És hoggal. Ukrajna, valhol mindig is a Büzlő, rogadó, széteső Európa határa volt, ami a Nagy oroaz medvéről, távolról sem mondható el. De a lényeg: Mink még Moszkvánál is keletebbre tekintünk:-)
"az ember hajlamos azt hinni, érti ő miért ez a nagy hallgatás és cselezés a Horváth ügyben."
Az Ember,a hosszú-bájtok éjszakája óta hajlamos ezt hinni!És nem téved,hiszen simliska is mögmonta,"mindenkinek joga hüjének löni!"
Már csak aztat nem értöm,mijafasznak egyáltalán a nav?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"most nem neki lejt a pálya."

A Köz(markoló)Gép(ek) és az agitprop kommandó a hazai pályát egyengetik, alakítják.

A pálya tényleg nem feléjük lejt, de mégis igen. :o)

"A szabadság: szolgaság.
A tudatlanság: erő."

(Orwell: 1984)
@Csaknézek...: Jájjjáj... szokásomtól eltérően hitvitákba keveredtem, Pedig eddigelé ojjan jó boltvolt lelkiszegénynek lenni...
@a kormány embere:

"mijafasznak egyáltalán a nav?"

A NAV a színpad tetején látható pisztoly.
Önmagában elég, hogy ott van.

És ha kell, szelektíven elsül a "megfelelő" irányban...
@GeoCracker: Dícsérheted ezerrel a blogurat. A célközönség egyszerre süket és vak... csak sajnos nem néma...
@Csaknézek...: Rémusz bácsi! Te ne beszéjjél itten nekem rébuszokban! Azt hagyd meg a BKV-nak-nek. (Hogy Micimucusnak is eleget tegyek).
Egyenesen, szemtől pofába, hogy én is értsem. Nekem ez nem okoz mentális problémákat.
Mijazhogy a szabaccság: szógaság? He? Én szabadon vagyok szóga. Mint ahogy a Kraftwerk is megénekelte anno. Ja tvaju szlúga, ja tvaju rabotu...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Egyenesen, szemtől pofába, hogy én is értsem."

Lejt az a pálya.
Mindegy, melyik irányba.
Akkor is ARRA lejt, ha nem úgy látszik!

Na! :o)
Az Európai Bizottság sajtóértesülések szerint körlevelet küldött az érintett tagországok vezetőinek, amelyben figyelmeztette őket, hogy ne lépjenek túl a fennálló EU–Kína stratégiai megállapodások keretein. Brüsszelben attól tartanak, hogy Peking úgymond a hátsó ajtón próbál belopakodni az európai piacra.

A magyar kormányfő a találkozón külön megbeszélést tartott Plamen Oresarszki bolgár és Alenka Bratusek szlovén miniszterelnökkel az orosz Déli Áramlat elnevezésű nemzetközi gázvezeték építéséről.
2010-es pralamenti választások előtt Orbán felszólította az akkori szocialista kormányt, hogy ne írja alá a szerződést az orosz féllel a gázvezeték megépítéséről, mert azt a hatalomrajutása után mindenképpen semmisé teszi.

Ezek után az elemzők szerint furcsa, hogy a miniszterenök manapság a vezeték megépítésének a szükségességét hangoztatja.
@dr. jenőke (jenőke):

Nincs evvel semmi gond!

Azt mondta, hogy szocik ne írják alá!
Azt nem, hogy ő nem fogja... :o)
Ez volt már??

Új autópálya-építési csúcs: 3,8 milliárd forint egyetlen kilométerért

Nagyot tévedett, aki eddig azt hitte, hogy Magyarországon drágán épülnek a sztrádák, mert egy most induló, nem egészen 29 km-es autópálya-szakasz építése mintegy 110 milliárd forintba kerül majd. A 2016-ig megépülő, Abony és Fegyvernek közötti szakaszt három építő jegyzi – köztük ott a Közgép, de a korábban épp a Fidesz által sokat szapult három nagy sztrádaépítő cég is. A miniszter szerint az ugyan felfelé húzhatta az árakat, hogy a projekthez az utolsó pillanatban hívják le az uniós támogatást, de Némethné szerint az M4-es projektjén nincs mit vizsgálni.

hvg.hu/gazdasag/20131127_Uj_csucs_38_milliardba_kerul_egy_kilomete
@Husz_János_Puszita: Ahogy az EU-nak is fáj a foga rájuk. :)
emlékeztek még milyen vehemenciával beszéltek a csontvázakról?
aztán amikor megtalálták, gyorsan rájuk csukták az ajtót.
erre ezek a rebellisek csak feszegetik, azok senkik nem értik, hogy előbb vagy utóbb a biza a szekrény lesz túl kicsi.
Már nem a lóláb lóg ki, hanem maga a ló.
[ennek tükrében mi a vélemény a többkul(a)csos szja-ról]
@dr. jenőke (jenőke): Mi itt a probléma?
Mögmonta, hát mögmonta. :P

Ha ő csinálja akkor OK, ha a szocik ...

Egyébként ovinak a legnagyobb baja az ejuval, hogy nem ő írta alá a csatlakozási dokumentumot. :D
@jaegtoer:

"Már nem a lóláb lóg ki, hanem maga a ló."

Sőt, lókok! Mi több: egy egész ménes!

De a Fideszes csontváz különleges anyagból van gyúrva, mint tuggyuk.
Láthatatlan... :o)
@dr. jenőke (jenőke): jajj, mámegint! Nemmegmonta, ne azt nézzék, amit mond, hanem amit tesz. Na.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Csak asztán el ne bassza kend az egységes betű és színtípust miközben a hurrájelentést körmöli, mert kegyelmesék nem lesznek ám elnézőek mostan, ha Arial helyett Monotype corsiva-t használsz, hogy ne csak hurráoptimista hanem kellően cirkalmas is legyen a szöveg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

38.000.000.000:29000mx20m(széls)x0,5(mélys)=131034ft/m3

Holnapig kitart, számold ki az anyag szükségletet,(Földmunka, sóder,beton, aszfalt, munkabér, adó) majd jelentkezz! Várom válaszod!
@Marcellusca:
Füzesabonynál még csatlakozhat a debreceni gyorshoz.
@Spániel:
Ha nem figyelsz, akkor eltáncolja. A dühöngve irigykedő pávák meg csak néznek.
@dr. jenőke (jenőke): vagy gyorsnaszádkapitány pávatollakkal a seggében
@tristen2005: Nemfárasztalak...a mosatni Énormák szerint kb. 47 ezer jómagyar forint....
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: közmunkadíjjal, vassal, mert ez már vassal betony, rezsivel, ÁPOval, Kápóval, tartalékkerettel tudjafaszom mivel ÁFÁval ennyi...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Nem neked írtam, úgy gondoltam amíg ezzel szórakozik, nem itt bassza a rezet! Miért nem azon háborog, mennyibe került a 2006-os hídfoglalás!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Most hogy beírtad, 30 perc mulva jön az eredménnyel höbörögni!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Halló, itt Vasedény. Keresett itt valaki rezsicsökkentési nyomtatványt?

"Jönnek a társasházi rezsiképviselők

Németh elmondta: a villamosenergia-fogyasztó definícióját kiterjesztik a közös használatú helyiségekre is. A lakószövetkezeti elnököknek és a társasházkezelőknek kötelező lesz tájékoztatást adni arról, hogy a lakók a rezsicsökkentéssel mennyit spóroltak azokban a helyiségekben, amelyek fogyasztását, illetve közös költségeit együtt fizetik."
nepszava.hu/cikk/1004095-jonnek-a-tarsashazi-rezsikepviselok
@Csaknézek...:
"És ha kell, szelektíven elsül a "megfelelő" irányban..."
Ez már erősen füstöl!A megfelelő irányba.
@Spániel: Ma beszéltem a téliguni felelős válhatatlankozónkkal. 60 e. Ft-t hagytam ott két gumiszerelésért és két gumiért+tárolás, montam is eki, Na látod, már megérte már kinyitni. Erre Ő: Bazdnmeg... a reszsimet nem fedezi ez a kis lóvé...

Ippeg gázbroylert szereltek be nekije. Kérdeztem, kiteszi e a rezsicsökkenős plagátot a dogzóknak, haaddd örvendjenek, mint Rezsi Szilárd régenmég megvolt farkának. Nem fogod elhinni mit válaszolt. Elárulom:
Bekaphatják Orbánék az összes hatágú faszát. Amikor 10 %-al csökkentették a lakosssági rezsiszánlát, neki épp, hogy-hogy nem, 10 %-al emelték a vállalkozásának a közműdíjait...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "...azért egy néhány ezres, ne adj isten néhány 10 ezres tüntetésre számítottam..."

Te kis naiva! A pénztárgépeseknek közvetlenül érinti a bukszáját a kormányzati balfaszság. Ők biztos vannak százezren, oszt mégsem mernek mozdulni. Bár ha fizetnének nekik egy kis (béka)menet díjat, akkor talán mozdulnának. No nem tüntetni, hanem a pénz irányába.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: erre mondja Grün, hogy ügyes.
Rezsiszilárd javaslata: éljen meg abból, hogy vasárnap zárva tart., az nem kerül semmibe.
Másutt már megtettem korszakújító javaslatomat, most itt is közzé teszem.

Sok lehetőség van még a rezsi csökkentésére.
Például ki kell iktatni a 8-10 emeletes társasházakban az első négy emeleten a lift megállókat.
Az 1-4 emeleti lakók menjenek lépcsőzve!
Aki ezt kijátssza, és az ötödikről lelépcsőzik a mondjuk a harmadikra, annak nevét szégyentáblán kell feltüntetni, egész alakos fényképével és a közös képviselő egy hónapig nem foghat vele kezet.
@a kormány embere:

Ez a bili durranni fog valószínűleg, de hogy a fekália merre fog fröccsenni, arra nem mernék fogadni.

Esetleg "kiderítik" HA-ról, hogy az oviban elcsencselte ovitársa matchboxát...vagy ilyesmi...

A fantáziádra bízom.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: És már törvényerőre emelték ezt a rezsicsökkentő háladóimát, amit a közösképviselőnek kell celebrálnia a kötelezően megtartott lakógyülésen?
@tristen2005:
Küldhettél volna neki egy szörszálat is. Amíg az kitart, akarom mondani egyenes nem lesz...
-no comment-

A Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) elnöksége elfogadhatatlannak tartja, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) három-három millió forintos büntetéssel sújtotta a Napi Gazdaság és a napi.hu szerkesztőségét.

hvg.hu/gazdasag/20131127_Kiakadt_a_MUOSZ_a_Napi_Gazdasag_MNBbirsa
@aritus: sőt, a téboly csak fokozódik:
"Nem teljesen érti Vidra Zoltán, a Magyarországi Kéményseprők Országos Ipartestületének elnöke Németh Szilárd fideszes rezsibiztos legújabb rájuk vonatkozó törvénymódosítását, miszerint januártól úgymond a társasházak közös helyiségeiben üzemelő kémények ellenőrzésére is bevezetnének 20 százalékos rezsicsökkentést. A kéményseprésre – jegyezte meg – szinte minden héten új jogszabályok születnek.
nol.hu/gazdasag/kemenyellenorzo_kozmunkasok
Egyéb kérdés??? :)

Az "egykori sértett dolgozók nyilvános vádaskodásai" lerombolják az adómorál javítása érdekében megtett kormányzati intézkedéseket - mondta Giró-Szász András kormányszóvivő szerdán az MTI-nek.

www.hirado.hu/Hirek/2013/11/27/17/Giro_Szasz_A_vadaskodas_rombolja_az_adomoral_javitasa_erdekeben.aspx
szar van a buktában

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: zavarodottan kárognak összevissza. Nagyon beszédes, hogy minden fidesz- megszólaló másképp hazudik.
@dr. jenőke (jenőke): @Spániel: Ezt a tébolyfokozást hallottad már??? :)

Lenézett közmunkások

Köszönni tanulnak, elsajátítják, hogy vita akkor alakul ki, ha két vagy több ember nem ért egyet, illetve leírják a számokat egytől ötig. Egyebek mellett ezeket tanulják majd azok, akik a kormány téli közmunkaprogramjának képzésében vesznek részt, és legfeljebb az általános iskolát végeztek el. Ez csaknem 48 ezer embert, a képzésben részt vevők felét jelenti. Nekik - "az értékteremtés jegyében" - óvodásoknak, vagy legfeljebb elsős kisiskolásoknak való feladatokat kell megoldaniuk az iskolapadban április végéig. A képzésre összesen 24 milliárd forintot fordít a kormány.

nepszava.hu/cikk/1004098-lenezett-kozmunkasok
@Spániel:

"minden fidesz- megszólaló másképp hazudik."

Ez tényleg szokatlan tőlük.
Egyfélét szoktak.

Lehet, hogy MSZP-s kommunikátorral "erősítettek"? :o)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Fenntartom, amit a multkor írtam, és amit a magamén is karcolgattam.
A elhallgatás és halgatásra kényszerítés még nem szüntet meg semmit. Sajnos az okokat sem.
@Spániel:
baz'meg ez korszakalkotó

brühüyyy

itt még kora reggel van a kávém még nem volt a kezemben
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezt értem. Azt nem, hogy a MÚOSZ miért nem akadt ki olyankor, amikor bőven megtehette volna etikai ügyekben. Vagy miért nem akadt ki anno annyira, hogy támogassa az antifa-gyűlést, és sorolhatnám. Kár, hogy csak pénzben mérhető esetekben akad ki mostanában. Úgy látszik Obersovszky elmarasztalása után elmesélték az új MÚOSZ-vezetésnek, hogy mikor akadhat ki....
A jelenlegi eszetlen méretű adóterhelés a maffia kedvéért van fenntartva!Politikai elitünk ezek csicskája.Fele ennyi adómérték és a kis pártokat erősítő mandátumelosztás kell 1%-os bejutási küszöbbel!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: remélem, ebből a fejenkénti félmillából telik a nebulóknak - az értékteremtés jegyében - utiköltségre, étkezésre, tanszerekre. Plusz a közmunkadíjra.
Ez is üzlet valakinek.
no comment

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2013/11/27/ez_mar_tenyleg_kifosztas/
"Egymillió forint bankbetét négy hónap alatt ötezer forintot fial, az államnak 8247 forint megy."
@rodeo36: nehogy magadra öntsd. A helyzet most kezd el fokozódni vagy a téma megtémázása.
Jól vagy?
@dr. jenőke (jenőke): nAGYONBUTA VAGY, VAN ENNÉL SOKKAL EGYSZERŰBB MÓDSZER. az üsszes hűmérőt visszakalibrálni. -20 foknál lehetne mongyuk a nullafok... Ergo... nem sorolom. Aki + 20-nál fűteni akar, az dögöjjön meg, mert különben is... rezsiellenség...
@Spániel:
a Parkinson törvények gáttalan alkalmazódása...többek között: ha egy teljesen felesleges szervezet (a kéményseprés megregulázásaialkotmányozótestület) létezik akkor feladatot is talál magának

a ceruzahegyezés akadémikus meghatározása és a graphit surlódása a papíron és annk együtthatói

brühüyyy

plakáton
@Spániel:
kösz jól....már van kávém most gyütte ki magát a főzdéből

brühüyyy
@tristen2005:
Bájermunken 1:0ra vezet moszkvában...a többi majd csak később kezdődik...lesz herce hurca megint...szerencsétlen cselzi...a mourinho beismerte elbaszta mert a csapat túl van terhelve és valamikor aludniuk is kell

brühüyyy
@GeoCracker: legyenn igazad. de annyi más lehetőség van véleményalkotásra. miért nem lehet ez alízeum, mondhatnám uccsó mencsvár?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ez a hoffmanniáda...amit a skólában nem kapmeg aszt rátolják kurva drágán közpénzen és még csak nem tud dolgozni mert kérdezni tanul

brühüyyy

dzsobbiknak javallata vané?
@rodeo36: ja, nálunk úgy zajlik a "kéményseprés", hogy becsönget egy másfél méteres fiatalember egy óriási mappával a kezében és minden évben megszámolja az 1 db épített kéményt a szerszámosházikón és a kazán szerelt kéményét.
@rodeo36:

Köszi! Itt csak a Digi tv közvetít, az nekem nincs, megkerestem a neten a tegnapit, ott már jelzi a Bayern eredményt, majd követem ott!
@Spániel:
nemtom hány éves vagy és ebből kifolyólag ismered e a Parkinson (Cecyl Northcott egyetemi tanár GBR 50-es évek) törvényeket?

ha nem pótold be gyorsan és kurvára fogod élvezni

az prof a kapitalizmus tévedéseire írta össze "tréfaként" és a legjobban az ilyen orbániádában alkalmazódnak

ha egy testületnek 23 tagja van az nem képes fennmaradni (az ideális az, ha 7 vagy kevesebb akkor tud műxeni)a fieszgittegylet is sokan van

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke): @bella _ciao:

a katalizálással egyetértek, amint azzal is, hogy adatok, tények kellenének.
ne felejtsük el, hogy a megfélemlítés sic! rábeszélés képessége nem alulfejlett a fideszben. szinte köteles, ha élhetek ezzel a szóvirággal, ami egyenesen kaktusz.
ennél sokkal, de sokkal kevesebbért is kaptam intő, óvó szavakat, még csak azt sem állíthatom, hogy rosszindulattal, és annyira jól sikerültek, hogy meg is fogadtam, le-galább-is addig, míg a 'védelmezőkre' vissza nem hullottak.én itt vagyok, s jól, ők meg sehol. sőt, még a seholban sem.
reménykedek, hogy HA életbiztosítása biztos helyen van, ennyi tételt lehetetlen újrakönyvelni, csak az időhúzás segít, visszamenőleg 8 évig kell őrizni ezeket az adatokat, bármilyen adathordozón is legyen rögzítve. tehát még van idő, ellenben a fidesz hellyel-közzel meg akarja úszni, és még a kármentést is belekalkulálja nincs sok ideje, mert nemcsak a patájukra, hanem egyenesen a homlokukra sül a címke, hogy ők (is) adócsalók gyülekezete.

az intézményesített adócsalás tükrében talán érthetőbb, hogy miért nem vagyok híve a többkulcsos szja-nak, még ha el is ismerem, hogy az egykulcsosban is van bőven hiba.
@tristen2005:

:o)

Erős cikk, igazi PKI-s!

"márpedig a kormánypárt kényes arra, hogy a közpénzt kizárólag magáncélokra használja, miközben magánpénzekből finanszírozza a kampányát. Logikus, nincs ezzel semmi baj, talán csak a kontinens szokatlan, ahol elkövetik ezt."
@rodeo36: elég öreg ahhoz, hogy itt van a polcomon a negyedik kiadás, Osbert Lancaster illusztrációival /csak hogy igazoljam/.
Száz éve olvastam és köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet, elővettem.
Az, ahogy a fidesz megpróbálja ellegyezni magától az átható fosszagot, az már kínos. És éppen felhívja a figyelmet arra, hogy honnan ered a bűz. A fidesz bizonyosan benne van az egész ügyben. Az ügyben történt reakciók és a 2010 óta folyamatosan bizonyított mutyikormányzás alapján a gyanú alapos.
Megint sikerült a rezsiwars nevű sz@rtortára egy marék zöldlegyet rászórni. Így készül az ország 2014-es tortája.
@Spániel:

"no, még egy matuzsálem. kész aggok háza. kiber elfekvő
@Csaknézek...:

Nem verekedni kell vele, megérteni és hirdetni!
@jaegtoer: látom, fiam, jó nevelést kaptál, tudod, hogyan kell kedveskedni egy viharvert nagyinak..
Faca kis ágyútalpas temetés???
Semmi? :((
@Parajpuding:
Oszt mennyien nyalakodnak rajta mégis!
Há'mert hátha nem olyan szar, amint amilyennek kinéz...
@Spániel:

érdemes lesz rá hivatkozni idézve egy két passzust

0,0001mm tűréssel bemegy (@taga) hol van ilyenkor amikor köszrűlni kell

brühüyyy
@jaegtoer:
Azon töprengek, hogy a fidesz nem állhat félre a Horváth ügyben, akkor sem, ha furcsa dolgokat mond a pasa egyre jobban felkészülve. Valószínű, hogy ezért van az ügyészség felé terelés.
Ámde elromlott cosinus fi. Jött egy újabb hangoskodó és ez fáziskésést okozott.
Kíváncsi vagyok a szinkronba hozatalra.
További önkéntesek ronthatják Horváth esélyeit.
@dr. jenőke (jenőke):
Majd kapnak lófejet az ágyba! Célzásképp... Vagy a Schobertnét... :)

444.hu/assets/rubint-r%C3%A9ka-web%C3%A1ruh%C3%A1z.jpg

Nem is tudom, melyik durvább...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Az ugyan az!

"Majd kapnak lófejet az ágyba! Célzásképp... Vagy a Schobertnét... :)"
@Csaknézek...:
Értelemben tuti! Mármint a ló javára...
@tristen2005:
A lovak nevében sértőnek találom! :(( Rossz vagy!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: megvagy őrülve? Este ilyet? Gyanútlanul kibontom 444.hut és Rubintréka vámpírfeje vigyorog rám. Brrrrr.
orbán basi aszonta a seggenfelkelőpirospötty országában, hogy

az a célja, hoyg SENKI NE FIZESSEN ADÓT !

nemsoká betejjesedik az álma...
csak azt nem tudom hogy mi fognak lopni a dakoták ???
@tristen2005:

A ló nem beszél, és ez ebben az esetben elég lényeges pozitívumnak számít... :o)
@tristen2005:
jobb lenne a norbika a lóért nagy kár lenne

és gy buzi (az nem gay -más- hanem buzi ha érted a különbséget) -va kevesebb

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
faszt pénz pazarolni ilyenekre bele a Martinkemencébe (élve) csapolás előtt 3 perccel

brühüyyy
@Marcellusca: Jé néha néha magácska is itt van..de most nincs itt.
riga/litvánia egy fapados ruszki komcsi ország volt...

és bevezetik január elsején a eurót ???? basszus

rohat dakota/komancs vezetőink akiknek ezt a leszakadást köszönhettyük... mind dögöjjenek meg !
Na most akkor hol is van Budai elvtárs? Mintha rengeteg csontváz kandikálna kifelé a nemzeti adóhivatal szekrényeiből...
@Nyilas Mise: ez nagyrészt meg is valósúlt???

brühüyyy

aki meg fizet az OPNI helyett NAV
@tristen2005: Bammeg... ha nem lene a hűtőben néhány parizelrúd, akár énisírhattam vón:-)

"Németh Szilárd feladatot kapott, képességeihez mért, intellektuálisan kényelmes megbízatást, minek keretében a rezsicsökkentés néven elhíresült választási kampányelemet kell igazgatnia, népszerűsítenie és a lehető legtöbbet kihozni belőle, mivel a Fidesz erre az egyetlen lábra kíván állni a 2014-es országgyűlési választások előtt, főleg azért, mert több lába nincs.
Németh Szilárd neve egyébként nem véletlenül tök ismeretlen önök előtt, és nyugodjanak meg, így van ezzel az egész világ, mivel Németh Szilárd egy jelentéktelenségében is kiemelkedően szürke zsoldosa a kormánypártnak, akit megóvott az élet mind az önálló gondolatoktól, mind a jellem kényelmetlenségeitől, ilyeténképpen tökéletes választás."
@rodeo36: Holá, buenas tardes, mi general! Como estás?
@Spániel: @rodeo36:
ÉN IS LEHETEK GONOSZKA NÉHA!
Meg léha...

Egy nagyon kellemes kis vörösborocskát kóstolgatok. Mocsok digók... napfény, Umbria... hiába, születni tudni kell... :(

www.giordanoweine.de/weine/rosso_umbria_collection/p_4603/
De csitt, mer' gyön a Norbi, oszt széjjelcsap közöttünk, és akkó' nekünk annyi lesz!

Teczárt is hogy kiosztotta, intellektuális zsenialitását megcsillantva! :o)
@Nyilas Mise:
Amióta ilyen debil nevű lettél, ne kérj számon cseszed!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Mindezt természetesen gyorsan törvénybe is foglalták, Németh Szilárd lett a rezsidémon elleni harc keresztes lovagja, de valamiért úgy érezte, hogy ki kell ragyognia a kórusból, ezért fokozta a fokozhatatlan hülyeséget, és kormányzati háttérrel első körben megszabta, milyen csekkeket kell kapniuk a rezsicsökkentett lakosoknak, milyen színnel kell azon szerepelnie a rettenetes megtakarításnak, amit a Fidesz áldásos tevékenysége miatt elnyertek (bocs, hogy mindig elfeledkezem a KDNP megemlítéséről, de nyugodjanak meg, nekik elég, ha bekukkanthatnak a hálószobánkba, és néha betilthatnak valamit, nem várnak ők már ettől az élettől semmi mást, főleg nem extra említéseket).
@Csaknézek...: Kartellezik? Ay, sanctissima virgen...
@Penivaldes:
????? Te viccelsz? Mond, hogy ez humor volt... :(
Kicsit szar, de ... Egy ilyen lófejű, ködvágó fogú, faék ecceriségű liba?
Ne keseríts el, még a végén vizet iszok...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: miért lenne debil a nevem ????

Nyilas családnévvel már nem is szerepelhetek? még hírös regényben sem ???? vagy nem is ismered????

Légy jobbik mindhalálig !
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Gálvölgyi mondta egyszer egy hasonló libára, hogy ha vele rekedne egy lakatlan szigeten, rengeteg kis pálmafája lenne...
:)
ennek az egésznek semmivel sincs több köze a fideszhez, mint bárki másnak.

Ez nem arról szól, hogy adva van három fidesz-közeli brigád, és ők kihúzzák magukat az adózásból.

A nagy büdös helyzet az, hogy van egy nagy büdös adócsaló ország vállalkozóstul, multistul, kkv-stul, nemzetgazdaságostul.

Nem segít egy holland multi adóellenőrzése, ami a zold dossziéban van. (mellesleg, telitalálat, ők speciel ezt csinálják az egész világon)

Szóval, ha egyet találnak, a háromnegyed országot is meg kell találniuk, mert mindenki benne van valamilyen formában a buliban. A maradék egynegyed is csak azért nem, mert nekik esélyük sincs rá, hogy hozzáférjenek az bödönhöz.

Mellesleg az európai bíróság most már sorra meszeli el azokat az apeh végzéseket, amelyek pont a láncolatok közbenső tagjait bírságolták.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: miért lennék paraszt ???

én kiráj vagyok a feudalizmusban
@tristen2005: citálhatnánk az egész cikket... nem lennénk bódogabbak tülle, csak gábriella jegyezné meg, hogy a nemzsidók ezt már régen tudták és a jobblyuk már 12 éve ez ellen interveniál, valamint az isten csanád fasza is emiatt lett merkúrtitva, mivelhogy a judeobolsevikantihisztamin ellenséget a vona-kodó párt sosem tudta volna leleplezni, de hála a jobbikos eu képviselők hadának, idejében leleplezték a rezsiszlárd ellen, a dunapírton ólálkodó antihisztamin arabellenes erőket, akik épp tegnap szabadultak ki golda meir elviselhetetlen fogságáából. mikoris a rabkibusban egésznapndisznőzsíros kenyérrel és füstölt disznócubákkal verve próbálták nmeg őket igaz, keresztény hitük elhagyására, és ebben erdélyi szentember atyályuk sem tudott rajtuk segíteni.
@rodeo36: bele a martinba, mint Vályi Pétert, mi?
@Orbán Diktor:
Olá Pepe como te vá? todavía no aprendiste más?

yo excelente por la salúd y por la vida cotidianea

por la pena todavia muy tempran anadar com candelabro pero iré un poco mas tardita

jejejejejeje

sí lo entendiste?

brühüyyy
@épészmérnök:
hmhm...

nincs mit nyomozni utána

brühüyyy
@Penivaldes:

"öeüljetek fiúk!"

Khm...
Peni, megtaláltad azt az egyetlen lehetséges viszonyítási alapot, amihez képest Rubint Réka tényleg nem is annyira...hát izé... :o)

De én akkor is a (vizi)lovakkal vagyok! :o)
@Penivaldes: Az abszolút mértékben rúth is szép az indukált banyaetalonhoz képest:-)
Jól értem, hogy ez a nemes lovag most azzal dicsekszik, hogy adótitkot vitt magával, mikor eljött az apehtől? Mit vitt még el? Amihez még hozzáfért?!
Hülye ez. Most már az ő kis titkos zöld dossziéja marad, amit sose ad át a hatóságoknak. Ugyanis az adótitok megsértéséért meg tudják szívatni. Nem hinném, hogy a szent ügyért szeretne ülni. Csúnya hely a börtön, azt mondják... Ráadásul mostanság dolgozni is kell ott. Egy ex-köztisztviselőnek újdonság lesz, az biztos.
@rodeo36:
Nem szép dolog az irigység papa! :D
Salud! (Jól mondtam???)
@dr. jenőke (jenőke):

az eset mindenképpen tanulságos. nem tolonganak az ellenkező oldalról sem, mert ebben a tárgyban nincs ellenkező oldal. összeült együttes ülésre az mszp-fidesz válságstáb vendégek tanácskozási joggal az mdf és az szdsz és folyik a kármentés.
ha túl sokáig mutogatnak, még a végén megvalósul spontán a választási/szavazási bojkott:)
Hogy mire való a NAV?

Hát nyugdíjasok ijesztgetésére. Arra.
@épészmérnök:
el diktor quiere aprender castellano sin pagar ha de darle lecciones???

jejejejeje
@Csaknézek...: hát már megrendeltem neked karácsonyra...:)
@Habakuk999: "A nagy büdös helyzet az, hogy van egy nagy büdös adócsaló ország vállalkozóstul, multistul, kkv-stul, nemzetgazdaságostul."

Nem csoda, hogy a jelenlegi rablóbanda sem érdekelt a változtatáson. Sőt, érdekes meghurcoltatásokról hallottam, a jól fekvő piaci szereplő konkurenciája egyszer csak el van lepve az ellenőrök és az adórendőrség által... Hogy micsoda véletlenek vannak...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Jól értem, hogy ez a nemes lovag most azzal dicsekszik, hogy adótitkot vitt magával, mikor eljött az apehtől?"

Átadta az ügyészségnek. Előtte kinn volt Brüsszelben. Azért mozog annyit a nyilvánosság előtt, mert ez az életbiztosítása.

Egyébként érdekes, hogy végre valaki kipakol, és ti meg azonnal nekiestek. Senki, de senki nem lehet magyarok közt sem szép, sem okos. Aztán jöttök panaszkodni.
@Penivaldes: jó van na. én sem vagyok egy töplixel kevet hangyanix. oszt tökjól vagyok:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: én is jól vagyok, beletörödtem a megváltoztatlanahatba, tehát, hogy nincs segítség, és nem hiszek többé férfinak
@Orbán Diktor: és a jómegjelenésű aktatáskás urak megjelenéséről, kvázi jól menő cégeknél, visszautasíthatlan ajánlattal, gyorsított ad aktatáskás kp. fizetéssel, még nem is említetted.
@épészmérnök: Ennyire nem lehetsz naiv.
Bármilyen nemes gesztust akart gyakorolni, bűncselekményt követett el. Adótitkot sértett. Te lennél olyan hülye, hogy bevádolod ezt a kormányt nagy nyilvánosság előtt ilyennel, majd átadod a papírokat polt ügyészségének?! Az év leghülyébbje, az egyetlen életben maradt darwin díjas.
Ha átadta, akkor baszhatja. A tiltott fa gyümölcse mond neked valamit?
@Penivaldes:

"hát már megrendeltem neked karácsonyra...:)"

Kedves gondolat.

Hasonképpen én is kedveskedni fogok Neked egy BESZÉLŐ(!) Hajdú Péter poszterrel! :o)

(Még meggondolhatod magadat...)
@Penivaldes: no, akkor még semmit nem vesztettél. ahogy a művelt bimetroszekcuális is mondotta volt.... nekem kétszer nagyobb esélyem van boldognak lenni. lehet akár félfi, akkor nő:-)
@Orbán Diktor: nem fidesz specifikum.
magyarok dicső tulakdonsága
@Penivaldes:
Gábrist se sikerült halálra rémisztened! :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

nem egészen. az Áfa közérdekű adat. és bármely állampolgárnak, de különösen köztisztviselőnek, ha törvénysértésről értesül, kezdeményezni kell annak megszüntetésére irányuló intézkedést. az hogy miképpen teszi, már nem róható fel neki, hiszen végigjárta a hivatali utat, s mivel kudarcba fulladt, lépett a nyilvánosság elé.
nem adótitkot sértett, hanem bizonyítékot mentett. ha a vád alaptalan, akkor bukta van. ezért jönnek az adótitokkal, hogy rákenjék a szart. az elmaradt áfabefizetés közügy.

a legnagyobb adótartozók listája nem adótitok. a intézményesített és jóváhagyott áfacsalás meg igen(?)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: a végét nem értem:) azt elírtad, vagy azt akarod mondani, hogy lehet a férfi akár nő is..?:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
mert nem kezdtem el nevetni, azért. egyszer egyetemen leállt az előadás miattam
@jaegtoer:
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

A pofa mindenképpen lyukra futott. Mutogatott egy dossziét, hogy abban vannak a "titkos" (?) adatok, amelyek feljelentése alapjai.
Kérdés, hogyan jutott hozzá?
Nem gondolnám, hogy jogosult adatkezelő volt, azt viszont gyanítom hogy éppen ebben az ügyben az ügyészség mindent rendben fog találni esetleg MSZP-re utaló adatok további vizsgálatot tesznek szükségessé.
Nem ismerjük a feljelentés részleteit.
Valami ilyesmi.
Viszont a további önkéntesek bizonyosan zavaró repülők.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Konkrétan milyen adótitkot sértett? Egyetlen nevet sem említett konkrétan.
Az ügyészséghez eljuttatni a cuccot nem adótitoksértés.
@rodeo36: Estoy muy bien, mi Comandante en Jefe, gracias! No lo entidendo...
:(

Pero tengo una cancion para ti:

www.youtube.com/watch?v=n3EreCZ78W0
@dr. jenőke (jenőke):

"a további önkéntesek bizonyosan zavaró repülők."

Arra gondolsz, hogy a továbbiakban megjelenő "bűnbánók" már valójában a mosdatást szolgálhatják akár?
na inkább gyakorlom a furulyát
lekaspcs
@Penivaldes: hahű társ, akár lehet kutya ütő is... itten már a keksz régen nem prioritás. csa legyen aki reggelente kiviszi az ágytálat:-) csakúgy, mint nálom:-))
@Csaknézek...:
Nem, de ilyenek is lesznek. Azokra gondolok, akik megbátorodnak, látva Horváth diadalmenetét.
Biztos feltűnt, hogy pár napja még keze lába remegett, nem találta a saját hangját, mostanra rá sem ismersz már. Öntudatos, és másként is fogalmaz.
@Csaknézek...: Jahh... megjelenik bűnbánó lézerjankó lúzerjankó jelmezében...és bemutatja a sánta tesók havi 50-100 millás jutalékos csekkoltját a trafikmutyesz hozadékát, vagy valamiilyesmi...
@Penivaldes: furulyátrázni lyó. leginkább az egylukút... azon orgazmán nagyművészet kivágni a magascét:-)
@Penivaldes:
NEM IS ÉRTJÜK FÉLRE!!!!!!!!!!!!!!! :))
Szerintem rubint réka kifejezetten jó nő. És őt még az esze sem szépíti meg.
@épészmérnök: Hol ebben a paranoia?! Azt várod az ügyészségtől, hogy indítson vizsgálatot, állítson mindenkit bíróság elé, de ha egy bűncselekményt észlel akkor ne járjon el?!
Ez nem paranoia. Jogos állampolgári elvárás, hogy volt nav-osok ne flangáljanak a nagyvilágban adótitokkal a táskájukban.
Nem lehetsz vadul adatvédő az állammal szemben, ha ilyen kis senkik meg vígan áthágják. Te meg ezt paranoiának neveznéd?!
@dr. jenőke (jenőke):

Talán kezd hozzászokni a helyzethez.

És a média nem kormánynyaló része eléggé érdeklődik és támogatja is a vizsgálatot.

Ez is magabiztosabbá teheti.
@épészmérnök: De egy adózóra vonatkozó, adózásra vonatkozó adattal kiflangálni az már viszont az. Mert nem viheti ki.
Nem lehet olyat csinálni, hogy kimazsolázom mely adózó adatait akarom elvinni, mert mocskos adócsaló, oligarcha. Mert mint 14 éves revizor tudja, hogy ez ugyanolyan bűncselekmény, mint az adócsalás.
Mivel sétált még ki? Kinek az adóadataival? Orbánéval? Gyurcsányéval? Sebestyén Balázséval? Kiszel tündéével? Tiéddel? Csak mert megteheti?!
@Sir Bates dö Hól: nemondmá, hogy még a bélegnyalgatást a homolokodról is felednéd a látán. bele se merek gondolni, hogy mi lenne ha a norbimeg énekelne valami serenadiost az ajdi ülésében telefonről olvasva a szöveget nászotokktökéhez:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ebben a "jogállamban"?
Hát tényleg akarnád tudni cicukám?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem scam a pasi. Nincs neki annyija se, amennyiből egy áruházi takarítót rajta lehetne veszteni táppénz csaláson.
De lám, van a kis zöld mappa, amit csak az ügyészség látott, és az meg nem csinál semmit, mert ezekkel összejátszik.
Ha átadta volna, akkor a saját torkát vágja át, ráadásul az is kérdéses, hogy bűncselekményből származó bizonyíték megállna-e egy bíróság előtt?
@dr. jenőke (jenőke):

ha adótitkot mondott, vagy hülye, vagy csak a nyilvánosság előtti zavarának tudható be. utóbbi érthető.

a 'titkos'-t én úgy értelmezem, hogy a nyilvánosság elöl eltitkolt 'mutyis' anyagról van szó. nem is TÜK alá tartozó, és nem adótitok. üzleti titok lehet, de a be nem fizetett, főként elcsalt áfa közérdekű adat.[szerintem]
@Csaknézek...: nem tuttad? tolnarenciájánál, már csak a bagettje nagyobb:-)
@Csaknézek...:
:)) Szerintem meg az igénytelensége nagyságáról! :D

Tüncike független bíróságánál? Elvesznének a bizonyítékok, spontán...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ne hergeld bele magad:)... @épészmérnök: -kel két külön dologról beszéltek:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ha olvastad vón az átlátszóban a lúzerjankónak romhánynak írt fíxszimiléjét, lehet másképp okádnál...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: leegyszerűsítem.
Csóka kisétált adóadatokkal -->adótitkot sértett.
Ha ezt átadja az ügyészsséggel az bizonyíték az általa elkövetett bűncselekményre.
Kérdés: te lennél ilyen hülye?!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: totál szakmai szöveg, kerek mondatook, parasztnak, mint lázár is érthető. az más kérdés, hogy garantáltan nem eegyedül követte el.
@jaegtoer:
Melyik országban? Mert ebben nem, de komolyan érdekelne, mert itt még erre nagyon példa nem volt, hogy bizonyos szint felett be lehetett volna bukni.
Persze én csak ecceri infokukac vagyok, tényleg nem tudok mindenről, nyugodtan adj rá példákat.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Kettő nem ugyanaz.
Hiába tepert, ha most azzal villog, hogy ő is bűncselekményt követett el, mint azok akiket vádol.
Nem lehetsz egyszerre szent és kurva.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: De én nem filmezem le magam, és viszem oda a rendőrhöz, hogy valaki rongálja a slózit a plázában.
@épészmérnök:
Véleményem szerint az nem baleset volt.
Moldova firtatta a dolgot és logikusan levezetve, persze amennyire a tények ismerete lehetővé teszi/tette... szóval, nem sokat lehet tudni róla, de azért voltak különös egybeesések.

Aki akarja keressen rá.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Szerinted hogyan lehetett volna ezt másképpen csinálnia HA-nak?

Mármint, ha el akarja érni, hogy a nyilvánosságra kerüljön az ügy, és következményei is legyenek.

Avagy azért vitatod a motivációjának tisztességes voltát, mert nem tartod elképzelhetőnek, hogy valaki olyan "hülye" legyen, hogy akár a saját bőrét is kockáztatja egy ilyen üggyel?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

ha ennyire szent az adótitok, és a hozzáfűzött elvárás, akkor miről beszélünk? Akkor minden rendben és ne óbégasson senki se demokráciáról, se igazságtalan adózásról, egyáltalán, mindenki fogja be a száját és mars adózni, közmunkázni meg szavazni és lehetőleg a fideszre. oszt jóccakáááááát! a kibaszott kurva életbe. Hajrá fidesz, hajrá farkamisi! abcúg horváthbanditák!
rubint réka jól néz ki. Bármit mondtok ellene.
schobertet meg lehet fikázni, de a kiscsákó megcsinálta saját magát. Abban, amit elért, hihetetlen teljesítmèny van. Lehet húzni a szánkat miattuk, de van igény rájuk moon. Az ország többségén húzzátok a szátok:)... és kiszel tünde is megél:)... ez mo... a ti népetek is:)

Bélyeggel viccesebb lenne. Főleg, ha beszélgetni is szeretne. Fogjuk fel önvédelemnek:)... de nem csúnya nő...
@Csaknézek...: Bocsi.Nem az a mecsboksz,amikor
a szurkolók ütik egymást???
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: délután motam má, most kicsit részletezem és pontosítok: A fütyi előretolt szakmai helyörség. A háttérben valamelyik Orbán fölött álló Olibarma állhat, nomenkltura váltási szándékkal. A nagy rezsicsökkentési rohamban és rendszabályozásban kurvára ráléphettek a lábujjára és kicsit elvesztette a türelmét. Én a Csányira saccolok, hisz, ha jól megnézzük, valamelyik barom kinézte magának a kivánatos vagyonát, szopatják 4 mrd-dal az OTP-t, a sorozatos fiaskók után olyan nyikhajok is harapdálják, mint Deutsc és Lázár, szóval azt hiszem, az egész önvédelmi reflex és szétcsapás az elkanászodott disznók között. És már Orbán sem tabu, hanem la raza...
@ornagy50:

"Nem az a mecsboksz,amikor
a szurkolók ütik egymást???"

:o)

Igazad van!
És a bokszmeccs is egy másik más tészta. :o)
@Csaknézek...:
Mihez képest...
Nem tudom, de rohadt nehéz élete lehet a férjének. Állandóan résen lenni, hogy véletlenül se álljon meg a Zaudival lovarda közelében, mer az asszonyt azonnal felszerszámozzák... hiába, nem könnyű a czelebek élete.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: jogászok gyöngye:)... mihez fűződik nagyobb közérdek?... az adótitoksértést szankcionálni vagy az ezzel alátámasztott csalás-sorozatot?... nem btkzol nagyon, mi?:))... kérdezd jenőkét, ő jobban elmondja, mint én:)
@Knósszosz:
A kockacukor kupacok meg külön veszélyben vannak! Nyiiiiihhaaaaaaha....
@Knósszosz: ugyanmá... vályi beleesezz a vályúba... ennyi. hogy abban aczél is benne volt? zakschön, ahogy a művelt ukrán mondaná.
@Sir Bates dö Hól:
Baszki, te tényleg nem ebben az országban élsz!
Mennyit éltél itt, hogy ennyire naiva vagy? :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"A kockacukor kupacok"

És ne feledkezzünk el Norbiné esetében a lókupecekről sem, mint potenciális veszélyforrásról. :o)
@Sir Bates dö Hól: tudom, neked bejönnek a hosszúhahú fekete, ropogós húsú koránvénülő, bővérű lányok. no, nemcsak romániában és szabbolcsban, de a jászságban is van belőlük rendesen. te meg erre fixálódtál. elnézzük neked és kicsit irigyek is vagyunk:-)
@Csaknézek...:

Persze az is indokolt kérdés lehet, hogy ki is lenne nagyobb veszélyben... :o)

Viszont az is igaz, hogy egy megfelelő helyre tett szájpecek sokat javíthat a reménytelen helyzeten... :o)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez most mihez kapcsolódik, rékához vagy az adóellenőrhöz?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: És persze, hozzátenném, a magyar foci vesszőfutása sem igazán jó elem a stadionavatók májusboktétáján.
@Sir Bates dö Hól: egyformán fontos mindkettő. Fontos, hogy ne lopjanak meg minket.
De az is baromira fontos, hogy az adóadataid biztonságban legyenek, ne sétáljon ki egy sértődött munkavállaló velük csak úgy. Gondold végig, hogy egy adóbevallásban milyen adatokat vallasz be. Vagy ellenőrzés során milyen üzleti titkokat tud meg egy revizor, csinál róla másolatot stb. Te szeretnéd, ha ezekkel az adatokkal valaki csak úgy flangálgatna?! Vajon kinek ad még az ügyészségen kívül belőle? Versenytársnak? Mennyiért?
@Knósszosz: te kinézed a norbiból hogy képes a norbiupdéttel felszerszámozva folyamatosan a résen állni?:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
A cigó + mexikói királylányok óta olyan igénytelen lett... Te, ez romlik még? :))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Én inkább a hipereket féltem. Úgy tűnik a kedvenc öleb a cba kezd visszaszorulni. Ráadásul az egyes boltok nem olyan stabilak, hogy csak úgy elveszítsék a fejőstehén cigiárusítást. Más 100 nm-en elveszíteni, és más 2000 nm-es boltnál. :D
Ez a kereskedelmi láncok multiként multiban adócsalnak, meg oligarcha... :D
@Sir Bates dö Hól: Á, csak kiváncsi vagyok, hogy fog kiderülni, hogy ezzel valaki ugyanúgy befürdik, mint szegény mszp a bajai videóval.
Meg amúgy is.
Hol vannak már a bizonyítékok, hogy a pasi alkesz, meg rossz dolgozó?! Hol a sár?! Miért nem repül?! Ez így uncsi.
@Csaknézek...:
A francokat, az simán elintézem. Most is egy ilyen elpácolódott windows-t túrok szét, szedem ki a dögöket belőle, reggelre ennek mennie kell.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nekem mindegyik a kedvencem... keveset várok az élettől, ezért kapok sokat :-)... és még bölcsen is szóltam:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ha követted vón a fejleményeket nem írtál vón ekkora bugyutaságot, Ha megmég Fab promócióját is elolvastad vón, akkor plánenem. Az akkoris a legnagyobb öntökönszúrás esetét feltételezné...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: belenéztem egy történelmi sorozatba - bbc, nem valami no name szar - és máris hibára leltem. Hát 145x-ben nem betonlépcsőn lépdel főhősünk, szépen csillogó krómozott fémkorláttal?!
Miért mindig én szúrom ki ezeket?!
Pipa vagyok. Tölts nekem is bort. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

ez már kabaré.
a végén eljutunk odáig, hogy akasszák fel HA-t.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Láttam... kockaczukor nélkül.
Szeretem a könnyed olasz nedűket, pedig nem mond6nám, hogy boros volnék.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Eddig erről csaholt az ürge. Ha valakinek a tökeit vagdosni fogják, az nem csányi lesz. Kell a kampányra a támogatás, nem most fogják kiherélni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Egészség! :)
Kis kekec... a betont a rómaiak találták ki, miért ne lehetett volna a korlát meg ezüstből???
@jaegtoer: Én, mint egyszerű állampolgár csak azt szeretném, ha az ügyészség nem kenne el egy bűncselekményt sem. Akkor sem, ha egy ilyen nemes célok vezetnek valakit.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Ha belegondolok, igazad van, én bonyolítom túl itten az eccerűt.
Akkoriban, úgyszólván mindennapos eset volt, hogy valamilyen miniszter fejest ugrott egy kokillába, mer épp arra támadt gusztusa.
Ha ez a mostani bolsevik klán tényleg követi az elődeit, akkor...
De nem vagyok én egy A.C. Clarke, szóval ez már mélyűri fikció négymillió év múlva.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Szerinted hogyan lehetett volna ezt másképpen csinálnia HA-nak?

Mármint, ha el akarja érni, hogy a nyilvánosságra kerüljön az ügy, és következményei is legyenek.

Avagy azért vitatod a motivációjának tisztességes voltát, mert nem tartod elképzelhetőnek, hogy valaki olyan "hülye" legyen, hogy akár a saját bőrét is kockáztatja egy ilyen üggyel?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Láttál te már a 13. sz-ban fémkorlátot? Mert akkoriban a kő volt a divat az építkezésben. :D
@Csaknézek...:
Vannak még elhivatott szakemberek ebben az országban, akik hivatástudatból teszik a dolgukat.
Jéka munkadarab, szóóval??
@Csaknézek...: Pontosan. Ha valaki tényleg kisétál a navtól ilyen bizonyítékokkal, az nem jó ember. Az egy sunyi rohadék, aki - legyen bármennyire is sáros a nav - a mi bizalmunkat rombolja tovább.
Most higyjük el, hogy csupa jó szándék, csupa nemes érzelmek?!
Ha pedig nem sétált ki, csak blöffölt, akkor az rosszabb. Hülyének néz téged, az lmp-t (amiből még emlék se marad, ha ez kiderül), mindenkit aki itt most hisz benne.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na, eljött a pillanat, hogy félbelépjek... Elbeszélünk egymás mellett, de én vagyok a hülye. Pont azt ecseteltem, hogy szerintem Csányinak lett tele a töke a rezsicsökkentéses futballmániás legnagyobb uzsorásoligarcha szerepáből, amikor eddigelé talán ő nyomta a legtöbb zsét ezeknek a szarfaszúaknak a pampogójába...
@Knósszosz: Há' pont erről beszélek. Valaki mellette megy, véletlenül meglöki az aktatáskájával, csussz, és már csak egy sóhaj pöffen fel az izzó vasból...
Neki nagybaja nemigen lehet, mert az ÁFA csalásra van kihegyezve a történet, de a Lázástesók és Baldauf helyében elég nagymennyiségű altatót vennék be a nyugodt éjszaka biztosítása végett...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

ilyen alapon egy gyilkos nem köteles igazolni az alibijét, mert kinek mi köze hozzá, hogy éppen tetthely környékén, vagy se kódorgott, mert sérteni az emberi jogait, ha be kéne számolni arról mivel töltötte az idejét, és jól sittre vágni az ügyészt, meg a tanúkat, mert ugye neki jogai vannak.

tehát folyjon le az eljárás, és sitteljék le a csalókat, ha nem csaltak, indulhat a per az adóvizsgálati koordinátor ellen. csak még mindig nyitva van a kérdés, hogy hol a picsába van a zsé?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kisétál, egyenesen a szügyészségre.
Szerinted ha a NAV hivatalos úton jelent fel valakit, az az anyag hová kerül? Tán csak nem ugyanoda, ahová Horváth vitte?

Csak úgy kérdezem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Most tényleg a minim.illúziót is el akarod venni? :))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Valahogy lemaradt: És bizony neki nincs ebben az esetben sok vesztenivalója, mert az ÁFA csalásokra van a történet kihegyezve, inkább a Lázár tesók és Baldauf kapkodhatja az altatóg egy nyugodalmatás éjszaka reményében.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Olvasd el, mit akar a másik NAV-os!

hvg.hu/gazdasag/20131127_Kitalalt_a_masodik_NAVos_arc_nelkul#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_1
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Gondold végig, hogy egy adóbevallásban milyen adatokat vallasz be."

Végiggondoltam. Engem ez a dolog nem fenyeget. Kibasztam velük. Soha nem fordult elő olyan, hogy az általam benyújtottaknak a legcsekélyebb köze legyen a valósághoz. Szja-bevallást meg '97-ben adtam be utoljára. Nem akartam az esetleges vizsgálat során korlátozni a képzeletüket. :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: émmég a tizenharmadik századot sem láttam, főleg az 145x években:-)
@épészmérnök: Ha szerencséje van, akkor most is odakerül. Mert ha az a dosszié adótitkot tartalmaz, előbb kerül ő sittre, mint azok akiket vádol.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Dehogy is. :D
Csak boszant, hogy észreveszem az ilyet. Egy kollégám azt mondta utálatos anyós leszek.:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Boli olvass galambpostát!!! jó? ha van rá időd?

brühüyyy
"Ellehetetleníti a Fidesz a parlamenti kontrollt: senki nem ellenőrzi a kormányt

Hiába lenne a parlament egyik alapvető feladata a kormány ellenőrzése, ennek intézményei csak addig működtek, ameddig az előző kormány viselt dolgait kellett vizsgálni. Kormánypárti közöny vagy obstrukció miatt mára fantomizálódtak az ellenőrző albizottságok, egy eseti vizsgálóbizottság érdekében pedig hiába áll össze az ellenzék. A magyarázat néha az, hogy a botrányos ügyek kivizsgálása az ügyészség dolga, máskor viszont még magyarázat sincs."
hvg.hu/itthon/20131127_parlament_ellenorzes_vizsgalobizottsag

"Fantombizottságok"

"Kivizsgálnák, ha akarnák"

"Jogászkodás vagy hallgatás"
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Most higyjük el, hogy csupa jó szándék, csupa nemes érzelmek?!"

Nem szeretek hinni, ha meg lehet bizonyosodni valamiről.
Lehet, hogy igazad van, de én inkább megvárom az ügy végkifejletét.

Ha most le akarnál naivozni, ne tartsd vissza magadat! :o)
Nem venném negatív minősítésnek.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: most kötözködsz?! Nem elég, hogy így hazavágnak egy jó sorozatot, és még te is kötözködsz?! Mi az pár évszázad. Nem mindegy neked, hogy 13 vagy 15?! :D Egyiknél sincs fémkorlát.:D
@Knósszosz:

"Jéka munkadarab, szóóval??"

?

(Má' írtam ma, hogy nem beszélni eszkimó!) :o)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Én belőle semmit sem nézek ki, ennek sok oka vagyon, de a saját tapasztalásom rendkívül súlyos mivolta feljogosít arra, hogy mindent lefikázzak vele kapcsolatban Szujjektív - no/!

Ittam egy ananász ízesíttésű tejsavó italt, ami a neves proteinsuszter nevével volt fémjelezve. Úgy négy éve lehetett, azóta nem láttam a polcon, talán az üzletlánc dolgozóinak nagy többsége is kipusztult a látványától is... én barom meg, meg is kóstoltam.

A kátránypapír tekercset disznópörzsölővel melegítvén, az abból kinyert tömény folyadékkoncentrátumot citrompótló tablettával ízesített lájt kólával hígítva fogyasztva, az miselejn csillagos ital, akár a spanyol sztárséf is asztalra adhatná, az uppsz-dét mocsokkal ellentétben.

Ki az, aki ilyen szarokon él?
Azoknak tetszik, miss " mosgondojjbele hogyalányodategyilyen ujjazza" - ugye.
Tyubbon látható - szigetfeszt, de biztos megvót neked...
@Csaknézek...: azt én is kivárom. Szegény ember ebből jól nem jön ki. Szerinted ki fogja őt idehaza alkalmazni? Adatokat visz ki a munkahelyéről, és még maffia vádakkal illeti a volt munkáltatóját. Ez a hr-es álmoskönyv szerint nem jó jel a jelöltnek a kiválasztásnál.
@rodeo36: "dzsobbiknak javallata vané?"

Ha tényleg érdekel. :)

Közmunkaprogramjának egyik központi eleme az a szemlélet, hogy az ember nem profittermelő eszköz, tárgy, hanem méltósággal rendelkező személy, akinek az életében, küldetésében a munka fontos, központi szerepet tölt be.
A másik elem mely szintén meghatározza a közmunkaprogramot és ezzel párhuzamos, válasz az elmúlt évtizedek elhibázott segélyezési rendszerére; azaz segély helyett munkát. E két fontos alapvetés, a munka becsületének visszaállítása, és az igazságtalan, pazarló segélyezési rendszer átalakítása, mely meghatározza szakmailag átgondolt, jelen gazdasági és társadalmi problémákra valós válaszokat adó programunkat.

jobbik.hu/rovatok/orsz%C3%A1gos_h%C3%ADrek/bertha_szilvia_a_jobbik_k%C3%B6zmunkaprogramja
@Sir Bates dö Hól: Én rendesen bevallom azt a jövedelmet ami megjelenik a bankszámlámon. De én most alkalmazott vagyok, szóval az más.:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Á, dehogy. Nekem nem tud ellenállni. ;)
@épészmérnök:
Bűzlik az egész, de ki emlékszik már erre.
A szerencsétlen neve sem nagyon mond semmit a többségnek. Pedig akkor hír volt, nem is akármilyen.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
szar helyzet a system...most üjra belerúgok

brühüyyy

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Ez a hr-es álmoskönyv szerint nem jó jel a jelöltnek a kiválasztásnál."

Bocs, de úgy tűnik, hogy prejudikatív véleményedet gombolyítod tovább, kizárva minden más alternatívát.

Mert HA ez valódi ügy, és HA lesznek valódi következmények, akkor fordítva is lehet.

Akkor Horváth A. "hőssé" is avanzsálhat.

És ebben az esetben nem lenne aggódnivalója az elhelyezkedéssel.
@jaegtoer: ne feledd, csekk hr-es... zsigerből munkaadói szemvegen néz ki a fejéből. a szubjektum és az objektum találkozásának elviselhetetlen katartikus gyönyörűsége...szép példa a mundér és a becsület katarzisára..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Egy kollégám azt mondta utálatos anyós leszek.:D "
ezek szerint az első 3 vőd már kinyírtad:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: én is szeretlek. De nincs vőm. Egyrészt fiatal vagyok hozzá, másrészt pedig még gyerekem sincs, aki vőt hozhatna. Vagy menyet.
@Csaknézek...:
Orbanisztánban?
Te se itt élsz?
Mit ittatok? Én is kérek!!! :D
Bízza meg a Jehova.

Feliratkoztam egy online magyar könyvesboltba, hogy karácsonyi ajándokokat vegyek a család magyar ajkú lakosságának (és persze, főleg, magamnak). Hétköznapokon, amióta van kindlém, főleg angolul olvasok, az a legóccsóbb. Kitöltök mindent, a cipőméretemet is, már kezdtem nyugtalankodni, mire a végén megkérdezi:
ADÓSZÁMA?
EU ADÓSZÁMA?

Hát a hétszentséges radai rosseb egye ki a máját! Mi a francot akar az adószámommal? Mai magyar szépirodalmat akartam vásárolni! Fel fog jelenteni ezért a NAV-nál???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
igen, komolyan érdekel

nambőr van: semmilyen -eddigi- társadalom nem volt képes a 100%-os foglalkoztatásra, a szoöcializmus úgy oldotta meg, hogy bevitte a keritésen belülre és ezt én egészségesbbnek tartom mint a jelenlegit

nambőr tú:

kell segélyrendszer és a gazdaságossága nem azon kell múljon, hogy mibe kerűl, hanem, hogy milyen hasznot hoz, azaz ez is beruházás MÉGHOZZÁ TERMELŐ BERUHÁZÁS kapitalisták már tuggyák

nambőr szrí:

az emberi méltóság nem ezzel oldódik meg de alapvető szerepe van benne, az embert hagyni kell alkotni és abból az alkotásból megélni

nambőr fór:

soha senki se lehessen politikus előzetes munkaerőpiacon betöltött vezető állás és sikeres alkalmazás nélkűl

brühüyyy
kösz a linket de nem használok linkeket csak jófajta piát és jelenleg foci international megy és egy csomó

majd szemelgetek ha te válaszolsz és nem idézel

használd saját szavaidat ha vannak ha nincs akkor hallgass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nagyon belefeszülsz a saját hülyeségedbe ezzel az adótitoksértéssel:)
@épészmérnök:
az angoloknak van egy "Cavendish" alapítványa és ingyen küld új könyveket bárhová bérmentesítve az angol kultúra minden elérhető dolga hozzáférhető és tananyagot is beleértenek én abből csimáltam könyvtárat csodálatos volt

brühüyyy
@jaegtoer:
Nem, de igény az lenne rá! :)
Fosol mi?
@épészmérnök:

"Fel fog jelenteni ezért a NAV-nál???"

Welcome to the jungle,
We've got fun 'n games...

(G'NR)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ártatlanul?! :( Most inkább el is megyek tévézni, annyira elszomorítottál.
@rodeo36: Jó de te most nem azt kérdezted, hogy mi a véleményem, hanem azt, hogy a "dzsobbiknak javallata vané?" :) Ezért bátorkodtam linkelni a javaslataikat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ezt ismered??? Nekem nagyon tetszett. :)

"A kereskedelmi tévé nem azért van, hogy te szórakozz, hanem azért, hogy az agyadat mossa a reklámokkal, és azért van szükség a műsorokra, hogy te két reklámblokk között ott maradj, és ez rögtön tartalmazza a választ arra a kérdésre is, hogy vajon miért olyan mocsok, aljadék, szemét, szar színvonalúak a tévéműsorok. Azért ilyen szarok, hogy a következő reklámra még öntudatlanabb, még emberalattibb legyél, mint amilyen az előző reklámblokk során voltál. Az a célja és a funkciója a tévéműsornak, hogy reklámblokk és reklámblokk között egyre lejjebb, lejjebb és lejjebb nyomja a befogadás küszöbét, hogy egyre kritikátlanabb legyél a reklámok iránt. A műsornak a reklám színvonalához kell igazodnia, mivel a reklám a cél, és a műsor az eszköz, nem a reklám fog a műsorhoz alkalmazkodni, hanem a műsor a reklámhoz. A reklám pedig az ismert legaljább színvonal."

Amit a kereskedelmi televíziók az emberek tudatával műveltek, azt nem lehet jóvá tenni.

nemzeti.net/puzser-lehet-ujra-nagy-magyarorszag-de-amit-a-kereskedelmi-televiziok-az-emberek-tudataval-muveltek-az-elmult-17-ev-alatt-azt-nem-lehet-jovatenni-1598666.html
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: én azt hittem ilyenkor pasizni kell...:D
@Sir Bates dö Hól: szerinted az. De miért van, hogy az idő engem szokott igazolni? I wonder.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: általában azok írnak ilyet akik gúvadt szemmel bámulják az összes lepra műsort. :P
Én következetes vagyok, nem nézek se kereskedelmi se közszolgálatit. Így a rádió vesz rajtam revanst. A sok tehetségtelen magyar énekessel.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nahát, ő majdhogynem az életemre tör, és te még véded?!
Most meg vagyok bántva. :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szia Csekk!
Aktuális, a narancsbolsevik rendszer lényege:

Stokes: Őméltósága most rendelt új szőnyeget a szalonba.
James Twelvetrees: Mi baja a régivel?
Stokes: Kissé viseltes, mert maga már kopottra kúszta...

Gépont-Hoppszipéter-Mátéakocsis éss... még sokan má(sokk)!
@Csaknézek...: nem. pioker szahavonóróla ignáciusra, meg szahanov 1000% vazsmunkásra. és csak utána a nőkre, mint, hasra, oszt vissza:-)
@Csaknézek...:

"Különben is alanyi jogon jár nekem a naiv jelző!"

Jaja:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ". De miért van, hogy az idő engem szokott igazolni? "
Mivel kapcsolatban? Hogy feletted is múlik? :)
@Knósszosz: :D
Jó öreg klaszikus idézet. :D
De mindig ez a helyezkedés...
Hogy egy másik klaszikust idézzek. :D
@Csaknézek...: legyen. a jelződ a mai naptól légye, tilos a ma ívott:-) ámenpunktum:-) Megelégedettségedre szolgáltattam Takonpóc?:-)
@Csaknézek...: Sztahanov volt anno az szkp munkabajnoka, rákosi elvtársnak Pióker Ignác jutott. A nevek alapján guglizzál, csodákat találsz. Pl. hogy Orbán elvtárs, nagy hazamentésébementében, napi 3 orál alvással beéri, meg illyesmik:-)
@Csaknézek...: pedighát evvót a mai napra kijelült csakrahasakra rendereltett varázsigém:-) Hálátlan girland! :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te mindíg kisiklasz minden alól, mint a házatlan csiga? te dzsobbikos vgy tehát mint olyan tucc saját kútfődből alkotni valamit
és ne GIPSZJANKADZSOBBIKOSALKISZATITKÁR-t idézni

ugye?

légy már blog tag és ne egy darab Ctrl+C/Ctrl+V

plíííííííííííííííízzz

brühüyyy
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Naszóval, múmika! :o)

Sztahanovról gúgli nélkül is tudtam, hogy kitűnő szappanfaragó- és erőművész volt, úgyhogy!
Meg balettláncos!

A napi 3 orálra meg még a Clinton is csak sárgulhat, mint ecceri japán hölgy, mikor kézcsókkal akarják illetni kacsait.

Úgyhogy nekem ne akajjá' itten erősködni, mert megápdételem magamat, aztán möglátod, hogy mijacsoda!

naszóvalno! :o)
@Orica Középföldi:
A mai napnak is hamarosan végére érünk.
Jó éjszakát, József Attila egy 80 éve írt versével.

(KARÓVAL JÖTTÉL...)

Karóval jöttél, nem virággal,
feleseltél a másvilággal,
aranyat igértél nagy zsákkal
anyádnak és most itt csücsülsz,
mint fák tövén a bolondgomba
(igy van rád, akinek van, gondja),
be vagy zárva a Hét Toronyba
és már sohasem menekülsz.
Tejfoggal kőbe mért haraptál?
Mért siettél, ha elmaradtál?
Miért nem éjszaka álmodtál?
Végre mi kellett volna, mondd?
Magadat mindig kitakartad,
sebedet mindig elvakartad,
híres vagy, hogyha ezt akartad.
S hány hét a világ? Te bolond.
Szerettél? Magához ki fűzött?
Bujdokoltál? Vajjon ki űzött?
Győzd, ami volt, ha ugyan győzöd,
se késed nincs, se kenyered.
Be vagy a Hét Toronyba zárva,
örülj, ha jut tüzelőfára,
örülj, itt van egy puha párna,
hajtsd le szépen a fejedet.
1937. nov. 24.

Szép almokat minden aludni térőnek, egy féldeci törkölyt a most ébredőknek.
@Csaknézek...: jó vanna te kis local oralhero:-) ne szíd fel magod, utána köpnyinyekegnyi sentucc:) És a pelus is teli:-)
@dr. jenőke (jenőke): neked is, beléd is ha nem féldecibel, karóval lenyomott féllityivel. a virágról gondoskodunk:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Én még ilyen harciasan gondoskodó mókust nem láttam.
Hol van még ilyen?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

A terem búráját, há' nem vagyok én Májkell Döglesz, hogy csak úgy oralherótozzak!
Bár a lokalizáció kétségtelenül fontos kérdés, ha mégis...Mer' nehogymá' valami Kisz(el)esnél történnyen, mer'akkor akár nyelvi impotencija is lehet a szövődményes folyás. :o)

Telített pelus ügyében meg markolásszá' csak bátran a lenti régióban Náladságnál! :o)
@Csaknézek...: és kölömben is. sztahanov találta ki a katyusát, az ak-47-estet, a leninárium mavzolejnt, a lajka-kutyát, a volga anyácska hüvelyfolyását, a goelro pogromot, megépitette lenin páncéjótóját, ő tenyésztette ki micsurin kecskét, melynek elől volt a szarva, hátul a tőgye, hogy a kommunista muzsik gyaklás közbe tudjon mibenlétébe kopaszodni és elfelrjtse beváltani kenyérjegyét, a félkilós 5 szegmenses digitáliszos poljot karórát,a scsecsinyi erdőt-bokrot, gorkijtot, a keserűt, a moja kovszkijt, oleg kkoevojt, latrina becserkeszkovkaját... szóval ő volt az utolsó reneszánsz orosz... te meg kopaszkodj:-)
@dr. jenőke (jenőke):
Kijevben. Sok.
Mongyuk azok nem unordoxák, ők EU-t... inkább.
Ízlések és rezsicsökkentések...
@rodeo36: Figy. Csak azért küldtem el a részletesebb infót, mivel azt mondtad komolyan érdekel. Másrészt nem hiszem, hogy van olyan szavazó, aki fejből vágja annak a formációnak minden programját, akire valószínű, hogy szavazni fog.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
communication is fluent back & forth, txs let's do it

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
már megint a kisiklásaid???

házipipi ez -enyhénszólva- nem szép

brühüyyy

de legalább most már bizonyos vagyok...és a többiek is láthattyák
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Hát má' megen' csak itt nyüszvékel ez a Nyúl...
Oszt önti a hiriget folyékonyan, mint egy monomániás, interaktivitásmentes pikk ász!

Nekem akarsz itten druzsbaórát tartani, mumifika, amikor táncevala répka szmákom? :o)

Há' ne firnyákojjad má' annyira azt a renoncos polihisztérika Sztahankó-vistát!

Mer' nekem az eneszéjtő' vannak kiterjedő és erjedő bélterjes informácijójim, úgyhogy na!

Meg Fedák Sári!

És evvel mindent elmon'tam! :o)
@rodeo36:
Na látod!
Ezért vagyunk mi, hüle koczkák... előbb utóbb kiguglizzuk... :D
@Csaknézek...:
Hűűűűűbammeg! Fertőz a nyúúúúúúúúúúl...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"vérhülye:-)"

Támogatom frakciótársam javaslatát, miszerint akár vissza is térhetnénk a szokásos kommunikációs formák keretei közé. :o)
@Csaknézek...: Az gátilónak az lompostos péniszét montas el. Sztahanov kommunista nejének, Uliccán Nepisálja küzdelmes életéről mitsetudsz te nyikhaj... majd holap elmesélem, mosmeg... álmodj velem, jócak, és all..
@rodeo36: Akkor inkább röviden a poszthoz. :)

A volt NAV-alkalmazott szerint 2007 óta rendíthetetlenül gyakorolja uralmát az adóhatóság felett az a gazdasági hatalom, mely szabad kártyával rendelkezik a vizsgálatokkal szemben. Nagykereskedelmi multikról és kiskereskedelmi láncokról van szó, akik olyan szinten mozognak, hogy ott már nem számít sem a nemzetiség, sem a politika.

youtu.be/mqwHzJ_5kj4
@Knósszosz:
Veresborocska... hukkk... essetunni... ihajcsuhajjj...
@rodeo36:

"...és ne egy darab Ctrl+C/Ctrl+V"

*****

:D
@jaegtoer: mergariust mégsem írhatott, elvégra a latinuszkuszkusz műveltség immár kihalóban, a szar meg demokrata körökben eléggé ecceri:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Forralva (hideg van), fahéjjal - de nem Bolival mer lenyeli -, némi czitrus gyümölccsel... + virtyühellis ChT, mmmhhhh!

Mosmá' menny alunni, jó?
Kaliníhta, Te, minekvótárodoszon!
@Knósszosz: Eeee? Rodoszon? Ne vviccolj má.... ottan volt bulifalván egyhetet, oszt viráglátott embörködönként adja elmagát. Minzha Te mondanád, vóótam Kispesten, oszt megmondom a frankót byírnagyadonyról:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Nono, kis hamis... Ne tessenek túlmelegedni azért még!

@Knósszosz:
Turistáskodni, cseszed!
Nem, majd rántotthúst zabálni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Eszedhiányodba se jussoljak:-) Imádok fázni, a mediterrán télben, + 20 fokban:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"vérhülye:-)"

Ja, egyébként meg bögöly... bagoly..., naszóval Nyúl mondja vérebnek! :o)
Szegény kis miskakancsó, sikeresen leküzdötte magát a nerbéka segge alá:

"Eddig úgy voltam vele, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert a Fidesz azon kevés politikusai között tartottam számon, akik - bár munkaköri leírásukból adódóan nyilván a legritkább esetben sem tehetik meg, hogy szakmai érvekre hivatkozva belepiszkoljanak a magyar unortodox gazdaságpolitika ventilátorába - visszafogottan teszik a dolgukat, és lehetőség szerint nem ragaszkodnak ahhoz, hogy a kormánypropagandával elszaladt ló után vessék magukat. Nos, azt hiszem itt az ideje, hogy eddigi jóhiszeműségemet felülbíráljam. Varga Mihály egyáltalán nem szorul az én elnézően jóindulatú megítélésemre, a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott interjújában ugyanis jobbról előzte a matolcsyzmus hősi korszakának legnagyobb megmondásait. Orbán Viktor és Selmeczi Gabriella retorikájának ötvözése pedig amennyire váratlanul ért, pont annyira felülmúlhatatlan."
index.hu/bloghu/hacsaknem/2013/11/27/allamositas_korrekcio_miota
A szervezett bűnözés esetében az átszervezés során feleslegessé vált bűnözőket be kell jelenteni munkanélkülinek?
@Knósszosz:
ívás majd csak később mert egyelőre PSG-OLYMPIACOS-t bámulok és ebédeltem hideget

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és te mit tennél, mint dzsobbik?

brühüyyy

vagy ???????????????? kaptok belőle?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Wotan Kispesten??
Ezt még megkapod Roditól, hogymiazisten - ami nincs is - télleg...-:)))

Jó icaktot, Te legalább tudod tudod mér köll Rodoszra menni, nem úgy, mint a turristák... brrrr.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Imádok fázni, a mediterrán télben, + 20 fokban:-)"

Hátbizahogyna!

Amikor bemenekedik az ember a hőség elől a bedurrantott szaunába hűsölni...

Jó is az! :o)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
olvastam korábban

a vargamiska egy köcsög és tele szarral

eddig titkolhatta

brühüyyy
@Csaknézek...: @Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
NAFFEJŰEK!!!

@rodeo36:
Újabb ötlet... Nem, nem kell hálálkodni... a virágokat az öltözőmbe kérem!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bammeg. Már megin innét lopikáltak! Copyrájtott Varanusznak!

"Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.11.26. 15:14:31
@dr. jenőke (jenőke): ...és a vargamiskakancsó volt az a fideszes, akit nagyon hosszú ideig jóindulattal figyelt a magyar közvélemény, messze a legvisszafogottabb és értelmesebb kormányközeli emberkének tartva. Tévedtek."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én láttam ilyesmit, Krétán.
A rohattparasztya, két hétig krumlit főzött az apartmanusába és döglött a parton.
A francnak megy ki az ilyen?

Spanyolba is volt párszor részem ilyen marha társaságban.
"Nem megyünk beja várossba, mer soka tömeg"
Ésezek mennek ki oda, ahova én nem tudok.
Rinyálás vége, jó éjt és evezz sokat a fürdőkádba, tavaszig!!-:)))
@Knósszosz: Én tudom. És belehalok a hiányba... lassan, megontoltan. Az itteni mocsár is meleg, de az ottani legalább elereszt.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Backi! Ki a tököm olvas téged mindig?
Nem vagy egy hangyafasznyit eltelve??? :)
@rodeo36:
Akkor nézzed és...
"a vargamiska egy köcsög és tele szarral" - nagy igazság. Pirosfehérzöld pántlikával átkötve.
Buenas tardes-ott... jól mondom?

Itt zuhanás álomba...
Jó éjt mindenkinek!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Nekem is beugrott.
Még a végén igazad lesz. :o)

Itt lappanganak hosszú, tömött sorban az agypaparazzik. :o)
@Knósszosz: Te pedig megérdemellenéd. Juss is just odA AHOVÁ VÁGYSZ. őSZINTÉN. a SOK TAPLÓ MEG UNDORKODJON A LÁBVÍI MINŐSÉGE MIÁN nARANCSLAPULJTŐN. mERT MEGÉRDEMLIK.
@Knósszosz:
Korfun a magyar parasztja, a mellettünk lévő asztalnál, a görög étteremben, rántotthúst rendelt hasábbal. Csak csalamádé nem volt, azon háborgott...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem. Csak jelzem, ha szar van a bablevelesben... és önnönünket, köztük tégedet is, fényezem.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ne izékeggyetek már...

Ha olyan, hát olyan.
Ti meg nem.
És ez a jó hír.

Miért bánt a csalamádé-mizéria?
Oké, disznót gyöngyök elé, értem én...
De ezt dobta a Sors-kocka - na és akkor mi van?
@Csaknézek...:
Bár, ahogy elnéztem most Rodoszon az oroszt turistákat, rájöttem messze nem olyan égő a magyar sulok parasztja még mindig azok mellett! :)
Az egyik öreg görög cipész mondta ott, hogy nem szereti a hangoskodó és szemtelenül agresszív orosz fajtát, amúgy se vesznek nála semmit.
@Knósszosz:
sí señor...tardecita

buenos sueños a tì tambièn
@Csaknézek...: Nem undorkodunk, csak taszít a magyar lábszag. Ez van. Sose leszünk globálisan kulturnemzett. Neem is kb. 20 évbe tellett, hogy Európában ne nézzenek magyarnak. Akinek meg nem adatott meg, azt nem elitelni kell, hanem sajnálni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ok...ahogy őnaccsága kívánnya:

rumos tea rózsák -ra

gondoltam jófajtából tüskék nélkűl, hogy könnyebben nyeld

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Az echte ungarische sudribunkóknál is van lejjebb. :o)
De a sudribunkóknak is van helyük a nap alatt.

Gáz akkor van, ha függeni kényszerülsz tőlük.
(Mondjuk ez egyre gyakoribb tendencia...) :o(

Ha viszont nem, akkor virágozzék minden virág.
Még a kis vagy nagy büdöske is (trollusz minimaus és trollusz maximus).

:o)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

mármindenki utazhat de pénzük nincs...ha nem sikerül csinálni ott út közben akkor mérgesek, hogya sors kibaszik velük...pedig...

én még emléxem arra amikor még kaptunk 100 dollárt vagy annak megfelelő hányadát egy napra vetítve és mikor 500 dollár értéket próbáltunk bevinni akkor a vámos csúnyán nézett -félre- Hegyeshalomnál és kuncogott...ő csak tu'tta miért?

brühüyyy
akkor nem voltak olyan szargecik mint ma...megértették, pláne ha...megosztottuk örömünket vele
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Oké, megadom magamat.
Valós problémákról pengetsz a klavidon, amelyek nyomasztóak.

És nem akarok sem túl elvont, sem túl elméleti lenni.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Nemmelesleg, tudod, milyem
n jóérzés látni, hogy nálad nagyobb bunkók is vannak a világon? És milyen szardolog, ha téges suttyóbunkónak néznek? És sajna, nemzeti szinten öles léptekkel haladubk hátrafelé. Még 5 év, és elérjük az 5 évvell ezelőtti orosz újgazdag túristák sinvonalát. Nekik már majdnem 10 év fórjuk van. Már legalább nem oda szarnak, ahol ájuk jön az inger, mi még ott tartubk, hogy le se toljuk a gatyánkat. Orbán a kötes állapot. Büszkén felkucorodik az asztalra, majd a produkcióért várja a fejsimit és a tapsot. Havi 1,5 millióért és köcsögtérítésért...
Itt az ideje, hogy abba a Kva adóhivatalba beB-sszanak egy Kva nagy atomot. És az összes tetves adószedőt el kell zavarni Szibériába havat lapátolni a politikusok sírjára.
Aztán az összes adócsaló tetves multit ki kell zavarni a Pcsába az országból. Élén a tecsoval, amelyik csak a Szrt nyomja az emberekbe.
@Csaknézek...: no lám. mire is jó a 12 év... nem dicsőség, nem kudarc... megvárjuk a teheneket, mig leslattyognak a domboldalról. ha nekem már nem is, de neked mennyország. jó éjt álmodj ezzel.
Ááhh, ugyan már!
Ezek a könyökvédős adóhivatali niemandok csak kurvára irigykednek azokra, akik munka nélkül keresnek minden percben 3 millió forintot.
Ne is vegyük komolyan őket, hiszen Selmeczi Gabika is megmondta, hogy frusztrált alakok mind, egytől egyig...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez van... és talán mink vagyunk a köztes tízezer... néha hányok magamtól, mire sírok, amikor, más, a szomszéd faluba nem tud elmenni, kinyitni az anyjának az ablakot?

És ilyenkor vígasztalom magam... talán 3 diplomával,38 évi munkával, talán ennyit megenedhetek magamnak...
@HgGina:

Összeszorított szájjal nem lehet jól dühöngeni.
Nyugodtan kiírhatod, hogy "kurva", "szar", "bebasszanak".

Mondandód súlya nem ezeken fog múlni, legalábbis itt.
@HgGina: jólbeszéltél első indián. vesszen a mocskos anyabaszó tesó. de ehhez nekünk miközünk? :-)
@HgGina:

Miután az alapok tisztába kerültek, akár el is mondhatod, miként kapcsolódik mondandód a poszthoz.
@Csaknézek...: mocskos, cinikus geci:-) Éccaka van, nyugodtan irhatok ilyet, nem kúr meg az NMHH, hisz 23 óra után mehet a felnőzőtt tartalom:-)
TÁRKI
A Jobbik-szavazók aránya a teljes népesség körében októberben és novemberben egyaránt 7 százalék, a pártválasztók között pedig változatlanul 13 százalék. Az LMP támogatottsága a teljes népességen belül szintén változatlan, továbbra is 2 százalék, a pártválasztók körében pedig immár július óta folyamatosan 3 százalék. Az Együtt 2014 – PM népszerűsége a teljes népességen ugyancsak stabil, 5 százalékon maradt az elmúlt egy hónapban, míg a pártválasztók körében változatlanul 9 százalék. A Demokratikus Koalíció támogatottsága a teljes népességen belül októbert követően novemberben is 3 százalék, a pártválasztók között pedig 5 százalék után 6 százalékot tesz ki novemberben. Az adatfelvétel 2013. november 14-20. között zajlott.
@Csaknézek...: minimaus? reszeljem a mogyotót, hogy éhennenőként haljon?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"mocskos, cinikus geci:-)"

Emberismereted lenyűgöz!

(Ja, mondtam már, hogy Te vagy a példaképem?) :o)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"minimaus?"

Persze.
Mickey-mouse nem lehet, mert első benyomásra is úúúúútájja a nyugati szelet. :o)

Tehát Disney nem jáccik. :o)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

De most én búcsúzok mára, farkciókolléga.

Guten noches!

(Ja, és ÉN nem csak búcsúzom, hanem megyek is, baszki!) :o)
Néhány egyszerű állítás, és egy kérdés, hogy mi ezek között az összefüggés:
- Szlovákiában drágább az élelmiszer, mint Magyarországon (ezért járnak át hozzánk vásárolni a szlovákok, a határ menti területeken);
- Szlovákiában alacsonyabb az ÁFA, mint Magyarországon;
- a magyar boltokban a szlovák termékek (szlovák tej, cukor, liszt, szalámi) a legolcsóbbak, hihetetlen akciós áron;

Hogy a bánatba lehetséges ez, ha a szlovák gyártótól kb. azonos áron szerzik be és az ÁFÁ-t befizetik???
összes kisbalazsak és balazsinák szép álmokat ti korán hunytok el...a cserebogár sárgúljon nektek és zümmögjön altatódalokat

brühüyyy
sok álomszuszék
@osze: A matek nemzetidegenballib métely! Te itt minket ne báncsá ilyenekkel!
@épészmérnök:

Hola Pepa como te vá jejejejeje las mias estan bién perfectas: salúd, duradez, canto de la vida y los demas...la tv local lo dijo no mas hungarabatas ä Canada son ladrones y estan a bajo de rejas pesadas por cosas grabes...no mas biénvenida a los NER...dime algo de ti...estoy curioso que pasa a bajo ...en el verano venidero

brühüyyy

saludos fraternales
@osze:

1+2*(7 + 2/3)//z*x+6.3 = 47,12

hogy miben? hát füzetben ceruzával, érted?
nem? érdekes, én sem....

ezért NER-ő

brühüyyy
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
drágám, kösz a cikket, kedves barátom aki portugál...és az angol kis szigeteken dolgozott évekig miután Afrikából elment megúnva azt (ott "csak" 3000 dollárt kapott 26 évvel ezelőtt) az angoloknál mint karbantartó és szakember gépszerelésben több mint 6000 fontot keresett tisztán havonta egy pár éve amíg el nem ment Down Under-be és azóta jobban van...valószínű meg van az angol állampolgársága s eladta a O Porto-i házát és röhög a világon már valószínű nyugdíjas ...
szóval klassz a cikk....de tényleg csak nyomorgó magyar bringások lehetnek ilyenek...az ilyeneknek trópusokra kell menni ahol a banánfa aláfekhet és a szájába esik a banán érve hacsak nem egy egész fürt...vagy a majom el nem lopja még reptében

brühüyyy

azért izgis lehetett
@rodeo36: esta es la pura normalidad aquí. Gente cariñosa, educada, amable, respetuosa - el opuesto de nuestros típicos coterráneos.
Hoy preparaba sopa de pescado de merluza, quedó la muerte de buena. La sacaron hoy en la madrugada del mar. Estamos en la temporada de mango, para que te lo digo.
Cada día más húngaros vienen a Chile, lo que es muy raro. Antes los únicos húngaros eran los emigrantes "clásicos", y los cónyuges de los chilenos ex-exiliados.
@épészmérnök:
y que estan buscando en tú país? los ladrones...no quieren aprender ni idiomas ni otras cosas quieren la vida fácil...no quieren ni pueden asimilarse son un desastre

se van por todo el mundo buscando la vida buena no queriendo darle nad por ello... al revés de las otras naciones y los hungaros anteriores...que pena
les conozco y los ódio

aguantate

la merluza fresca...sopa? como no sería mejor asado con ajos y muchas verduras o fritos con yuca? bueno lo sabes tú

de cualquier manera era sabrosa no hé?
@rodeo36: Vienen obreros. Trabajan 12 horas diarias, en el medio del desierto. La verdad es que son productos del "socialismo", tienen cultura, tienen una buena preparación, cosa que falta aquí.
@J.László: Az amerikai azért zabál a Mekiben, mert ott

1. nem húzzák le
2. nem kap hasmenést.

na csá.
Ez az ügy megy szépen a feledésbe...

Sajnos minden hal a fejétől kezd bűzleni, mindegy hogy annak a halnak piros uszonya van vagy szépen színezett keresztel átszőtt narancssárgás.

Ugyan ennek a tényfeltáró embernek ajánlott valaki munkahelyet, amióta kidobták az állásából?
Valószínűnek tartom, nem fért már a begyébe a sok galád hazugság, amit minden nap látni és hallania kellett.
Le kell ezt az ügyet is titkosítani 85 évre legalább...
@osze: @rodeo36:

"1+2*(7 + 2/3)//z*x+6.3 = 47,12"

Jó jót!

tévecc, kedves Rodeo.:)

a helyes szám: 42. reklamációval fordulj Douglas Adamshoz
@jaegtoer:
douglas Adams mondta: ha z*x= 77,0015 akkor más mint amit neked adott

reklamáld meg

brühüyyy
@épészmérnök:
interesante, por fin se reconoce que el socialismo nos daba mucho mas que la gente se puede evaluar?

pero son muy cercanos a jubilación?

jejejejeje
@rodeo36:

:)
így jártam.

a 42-vel utalni szándékoztam Douglas Adams Galaxis útikalauz stopposoknak című sci-fi-jégre, melynek alcíme 'állítsátok meg a világot, ki akarok szállni' legalábbis így emlékszem:), de lehet, hogy én is tévedésben ülök.

hu.wikipedia.org/wiki/42_%28Galaxis_%C3%BAtikalauz_stopposoknak%29

nem reklanálom meg:)
@jaegtoer:
kösz, belekukkantottam, szokásomnak megfelelően 6.723 másodpercet szánva eme elme bemenetnek...utána kijöttem és kinn maradtam

nagyon jó...

sőt még jobb, ilyen szerettem volna én is lenni világ életemben és közben jól élni...ezt csak a fidesz tudta megvalósítani -majdnem- mert nekik a végeredmény 37 lett ami bármilyen számrencerben 2x2 csak a számrencert kell megtalálni hozzá

brühüyyy

maradtam alkotó ember és nem volt ilyesmire időm...mikor meg már lett akkor megmaradtam az alkotások valós értékeinél és eme 42-ők nem igen tudnak lekötni...ezek nálam fennmaradnak a polcon, vagy: (ami jobb) nem jönnek be a lakóteremb
@jaegtoer:
most láttam a cönönö-n, hogy 17 éves tömeggyilkos aki letöltötte 3 éves börtönbüntetését Mexico-ban mivel amerikai állampolgár és születvén San Diego-banés az zusáskában semmiféle per nem volt ellene ma szabad ember (nem is találják) és eltünt a tömegben...csak 3 ember lefejezését ismerte be amit 14 évesen csinált...olyan kedves kinézetű

brühüyyy

ez 16.036978 a douglesban
@rodeo36:

ejnye hát.

akkor magyarra magyarítva. azt akartam mondani képes beszédben osze-nak is és neked, hogy vannak kérdések, amelyekre nincsenek egyszerű válaszok és képletek, mert felforgatják a megszokott rendet, s káoszt követően alakulnak csak új (talán jobb) rendszerbe az elemek.
@Lakásfelújítás1 Kft:

" Ez az ügy megy szépen a feledésbe..."

amennyiben hajlandók vagyunk a felejtésre
@rodeo36:

én úgy vagyok ezzel, hogy nem szentírások, hanem gondolatsor generálók a Könyvek.
A NAV elnökségét meg kell kérdezni, mely képviselők látogatták meg őket. A NAV munkatársai is elcsodálkoztak, hogy miért keresik fel FIDESZ-KDNP képviselők rendszeresen a vezetésüket. Ki kell kérni a névsort! A biztonságiak minden esetben felírták nevüket igazolványuk alapján.
"__Giró-Szász felidézte, hogy a NAV 2010-ben a Vám- és Pénzügyőrség, valamint az APEH egyesülésével jött létre, nyomozati hatáskörrel. Azzal, hogy a nyomozás odakerült, nagy, egységes adóhivatal jött létre, és "a hatáskörök jelentősen szélesedtek". Az összevonással a kormányszóvivő szerint leegyszerűsödött az adatkapcsolat az adóhivatal és az adónyomozók között.__"

úgy helyesbíteném, hogy

[...]nagy, egységes adóhivatal jött létre, és "a hatáskörök jelentősen n_e_m szélesedtek, hanem s_z_é_t_e_s_t_e_k.
@HgGina: Nem csalódtunk benned. Ugyanaz a frusztrált picsa vagy, aki eddig is. Nincs senki aki megbasszon?
@jaegtoer:
magam részéről nem minden nyomdaipari terméket tartok könyvnek!!!
másrész ha anny minden "bement" akkor valaminek ki kell jönnie, mert nem fér több be...másrészt ezzel a káoszos dologgal nem mindíg tudok azonosoulni, a káoszt is létrehozza valami vagy valaki és annak oka is van...a káosz ellentettje nem minden esteben rend hanem hanem a káosz másik változata és van nekije végtelen...

érdekes az, hogy a Götterdämmerung végkövetkeztetésével egyetértek mialatt sok minden más azt megközelítő de semmiképpen nem azonos hamvasztással viszont nem...sőt!!!

a sci-fi-vel is úgy vagyok, hogy el vagyok dugulva és nem tudok azonosulni bizonyos trendekkel amelyek révén az emberek szabadon játszhatnak PS3 révén milliók életével azután csodálkoznak amikor ezt valami idióta meg is valósíttya kicsiben a bevásárlóközpontban mert egyébként csak akkor van jólét itt ha ott nem lakik senki és ha csak nekem van fegyverem akkor én leszek a jó bácsi merjen bárki ellene pofázni...de addig amíg bárki másnak is van addig az a csünya meg a ragyás és én vagyok a szép meg a jó csakis cum trucc mert én azt mondom

egyébként elviszem pont alapján döntök és erről is írok könyveket

egy bizonyos kor után az ember sok mindent másképpen lát és sok mindennel nem lehet megvásárolni sem...

világ életemben alkotó ember vagyok és alkotás (annak sokféle változata létezik) nélkűl nehezen létezek...tehát tszem

é akkor jönnek ilyen 42-ők meg hasonló ...izék

annál soxor egy kibaszott Móricka vicc is többet ad és nem is olyan hosszú

brühüyyy
@rodeo36: "másrészt ezzel a káoszos dologgal nem mindíg tudok azonosoulni, a káoszt is létrehozza valami vagy valaki és annak oka is van"

Ez érdekes. Ezek alapján akkor a rendet és a szépet is létrehozhatta valaki vagy valami.:)
Amikor viccországban bejelentenek: (balfaszék)

"A törvényjavaslat ésszerűségét a kommunikációs többletköltség mellett az kérdőjelezi meg igazán, hogy a rezsihirdetmény 2-3 ezer forintos havi költsége sok esetben arra fog elmenni, hogy a párszáz forintos megtakarításról tájékoztassák a lakókat. A spórolás elsősorban a kisebb társasházak esetében lesz látványosan kevés a társasházkezelők szövetségének elnöke és a hvg.hu által megkérdezett cégek szerint.

A lépcsőházakban két hirdetmény fog biztosan szerepelni: a közös helyiségek áramszámláján és a szemétszállításon elért megtakarítás. Egy 12 lakásos társasházban kifüggesztett hirdetményen a közös áramon elért havi megtakarítás két ekkora társasház idei számlái alapján nagyjából 100-200 forint között lesz. Eszerint az egy lakásra jutó havi megtakarítás a közös terek villanyszámlájából körülbelül 8-16 forint.

Minél nagyobb azonban egy társasház, annál látványosabb lesz a közös számlákon elért megtakarítás is. Egy harminc lakásos társasház például a közös villanyszámlán havonta 469 forintot spórolt idén. Lakásokra lebontva azonban ez sem sok, kerekítve 16 forint havonta. Kaptunk adatot egy 60 lakásos ház idei számláiról is: ők havonta 5955 forintot spóroltak, ami lakásonként már 100 forintos megtakarítást jelent."
hvg.hu/gazdasag/20131128_Ertelmetlenek_es_nevetsegesek_lesznek_a_r

Komolyan röhej, amikor az elmebeteg ötleteket még fokozzák az ettársak. :))
Remélem kötelező lakógyűléseket is kell tartaniuk, ahol hálaadó ökumenikus istentisztelet mellet imádni kell a nedves vezért és maffia típusú sleppjét - hiányzás nincs, csak orvosi igazolást fogadnak el!

HA én pl.nyomtatok olyan kis kimutatásokat, hogy mennyivel vert oda a rezsimnek a jelenlegi bolsevik csürhe, hogyan értéktelenítették el a forintot, tették tönkre az országot és mindezt kipalkátolom a közeli lakótelepen, azok mellé a rezsiimádati plakátok mellé, akkor? :)

Pedig azt kéne...
Egy klassz kis kimutatás, hogy miért tudja Simicska elvtárs és bandája a német autópálya építési árakat 60 %-al überelni! ( Mert ügyes!!!)

Egy klassz kimutatás, hogy miért kerül nekem több mint 8247 forintba a megtakarításom.
Ezt például minden társasházba, lépcsőházba kifüggeszteném:

"A Napi Gazdaság szerint az egyre alacsonyabb alapkamat a megtakarításokra fizetett hozamokra és így a lakosság megtakarítási hajlandóságára is komoly hatással van.
Miközben az alapkamat 2012 szeptembere és idén szeptember vége között 290 bázisponttal, 6,5 százalékról 3,6 százalékra zsugorodott, az éven belüli betétkamatok a jegybanki kamatokat felülmúló mértékben, 3,42 százalékponttal, 3,11 százalékra mérséklődtek - írta szerdai cikkében az újság. Az azóta bekövetkezett két újabb, összességében 0,4 százalékpontos kamatvágás után elmondható, hogy lényegében elveszett a rövid távú megtakarítási lehetőség a magyar piacról.
Egymillió forint betét évi 3 százalékos kamatra történő elhelyezése után az első három hónapban csak veszteség képződik, és 4 hónapra is az ügyfél csak alig egy üdítős ebéd árát, 1753 forintot tud keresni pénze fialtatásából, ha kiveszi a pénzét a bankból. Ezt is úgy, ha számlavezető bankja a pénzfelvételt egyetlen forinttal sem drágítja a 6 ezrelékes tranzakciós illetéken felül, ami szinte elképzelhetetlen - teszik hozzá.
A betéti ajánlatok számára aligha jött jól, hogy a 6 százalékos egészségügyi hozzájárulás (eho) bevezetése mellett a tranzakciós illeték augusztusi változása során a készpénzfelvételre eltörölték a korábban egységes 6 ezer forintos illetékplafont, amely így csak az átutalásoknál és a kártyás vásárlásoknál maradt érvényben. Ezzel a betétes az egymillió forintjára alig több mint félszázalékos nettó éves kamatot tud realizálni négy hónap alatt, míg a költségvetés a kamatadó, az eho és a tranzakciós illeték révén 8247 forintos bevételhez jut - írta az újság."

ÉLJEN A PÁRT!
Bazz... orosz mintára be kéne vezetni a folyosófelelősöket is, mert hát jelenteni kéne a hatóságoknak, aki nem néz alázatos tisztelettel, a holnaptól minden lépcsőházba kifüggesztendő rezsidémonűző házioltárra.
Egyre betegebb ötletek jönnek!
ÉLJEN BOLSEVIKI!
rohat fideSS

remélem felkasztyák mind nyilvánosan a stadionokban

hazaáruló nemzetvesztő országrontó dakoták !
és vajon kiderül valaha is a valóság???
@azAndor:
az mi? és kiváncsi rá valaki?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
megjöttél? a "jóügyekügyvéggye"...
mivel emberi környezetre értettem persze az ember képes nemcsak káoszt és rombolást létrehozni hanem rendet és sok sok szépet...nem kell ahhoz semmiféle természtefeletti izé amire te -ugye- ki akarsz lukadni...egyébként ha már kilukadtál akkor ki is folik ugynott ugyanaz

brühüyyy
@rodeo36: Ne lombozz le korán reggel. :) Amúgy ezt a logikát azért lehet követni a nem csak emberi környezet esetében is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tegnap KOlga a plakátolás indoklását kérte ettől a Szilárdtól, hát ez a Szilárd olyan eszetlenül zavaros magyarázatot adott, hogy egy tőmondatot nem tudok idézni, amiben két szó összefügg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és akkor nyomban odabiggyeszted a teremtményedet: " teremtőt " aki sohasem létezett és értelme sincs

de hazuggy nyugo'ttan...engem nem zavar...

betű betű hátán...brühüyyy
@rodeo36: Csak annyiban, hogyha rend van kell lenni rendezőnek is. :)
És az az indok, hogy minek a bizottság ott az ügyészség hát az valami fantasztikus. :D
@azAndor: annyi kiderülhet, mint az Orbán Viktor által lebegtetett dossziéból.....a "felhajtás" is ugyanaz. Az az érzésem, a Fidesz sorozatban gyártja a kamu-botrányokat.Már várom a következőt
@KÁTÉó53éúétr6:

Így jár az, aki többet vár el, mint ami elvárható:))
Tényleg szeretnéd megérteni Szilárdot? Karácsonyra légyszi kívánj magadnak jobbat, szebbet, többet:))
@Poszthoz: Egész jó összefoglaló a tegnapi bizottsági ülésről.

youtu.be/mqwHzJ_5kj4
hello mindenki.

na most, hogy megvan az n+1. bizonyitek arra, hogy a fidesz szervezett bunozoi csoport mit tesztek?;-)
@Orica Középföldi: Látod ezt értem...akkor csak nem én vagyok a hülye
@Orica Középföldi: Egyébként meg örülök, hogy itt vagy. Te sem tudod hol van Mariann?
ja es akit erdekel:

az 1:12 nagyon csunyan elbukott:-)
@ausländer Sipi:

szia.

"_na most, hogy megvan az n+1. bizonyitek arra, hogy a fidesz szervezett bunozoi csoport mit tesztek?;-) _"

Te mit tennél?
@ausländer Sipi: mit tesztek?.....semmit, mert a bizonyíték csak mondott, de nem látott.....ez kevés, és nem tudom, hogy mit szeretnék jobban azt, hogy igaz legyen, vagy azt, hogy ne
@jaegtoer: en mar semit, azert leptem le, mert senki nem tes soha semmit, legalabb akkor magamert tettem valamit..:-)

mert barmikor, amikor akartam csinalni valamit ugy ereztem magam, mint az ormester, akit a shrekben kikuldtek az erdobe osszefogdosni a varazslenyeket..:-)

megvan a jelenet?
amikor azt mondja az ogrenak, hogy menjen vele kulonben a csapat..

milyen csapat?

es amikor hatranez, akkor meg lat eldolni egy arvan hagyott landzsat es egy pajzsot..:-)

szoval csak kivancsi vagyok, hogy minek kell meg tortennie ahhoz, hogy felkeljetek a tunyasagbol:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: néztem a hávégén a kommenteket is a cikkhez. van egy hatalmas troll a többi közt, időrendben a második. olvastad?
@tristen2005: na ez újdonság...ilyesmire sem pazarlom a pénzemet ugyanúgy mint az alkohol mentes sörre és borra mert az is létezik...ezeket a diliket is valakik kitalálták mint a scientologusok azt, hogy engeggyük szabadon a bolondokat mert olyan jól festenek az uccán -főleg kurvahidegtélen- hálóingben zokniban és kifent szabóollókkal a kezükben és ámokot futnak amíg a rendőrök le nem lövik akkor meg lehet tiltakozni a rendőri brutalitás ellen, pedig a bolond csak egy embert sebesített meg életveszélyesen...a többiek meg a tömegközlekedésen és bárhol randalíroznak...a szeszes italok egyébként -ezt is kimutatták angol tudósok, tudod azok akik ugyanannak az ellenkezőjét is ki tuggyák- egészségesek és pontosan az alkohol egészséges bennük...egyébként is -a legújabb űrkütatási eredmények mutíttyák- a világűr tel van sörrel meg egyéb alkoholos italokkal...a csillagok ott kvaterkáznak ezek meg alkoholmentes vodkát gyártanak...pedig mennyivel olcsóbb kinyitni a vízcsapot és teleereszteni a küblit és magadra borítani márcsak habosítani kell valami jókis shamponnal...

egyébként köszi, hogy gondoltál rám az már maga felér egy féldeci jófajta 15 éves guayana-i rummal

ami 47%-os

brühüyyy
@KÁTÉó53éúétr6: a fidesz csocseleke ennel ezerszer kevesebbert is hetekig szart a kossuth teren...
@KÁTÉó53éúétr6:

Tényleg nem vagy hülye:)))) Tanúsíthatom.
Mindig látom a blogot, csak nem mindig van mondanivalóm:)
Vagy lusta vagyok, vagy megtartom, vagy már nem időszerű, vagy érdektelen.

Nem tudom hol van.
@ausländer Sipi: Mi volt az amit konkrétan csinálni akartál, és amit megakadályoztak?
Csípjetek meg. :)

Elvették az Audikat a győri focistáktól a vereség miatt

hvg.hu/sport/20131128_Elvettek_az_Audikat_a_gyori_focistaktol_a
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a káoszt ki rendezi?

azt meg kándezsőnek nevezed?

ott jön vidnyánszky a híres bojtár és kiveri a nyájat az akólból és káoszt csinál majd beveri a nyájat és akkor rendlesz és akkor őa rend ező is meg a kandezső is
olyan nemzetiesch

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és kapnak Trabantot?

brühüyyy

vagy rongybiciklit?

egyszerűbb kirúgdosni őket a picsába, sokkal olcsóbb és nem lesz kavarodás a dzsobbikosok a lelátókon
@KÁTÉó53éúétr6: láttam szilárdot, basszus. ez egy öngerjesztő f@sz. egyre jobban belehergeli magát a rezsicsökkentésbe és egyszerűen túlpörög. előbb-utóbb az állami pénzjegynyomda fogja biztonsági szálas papíron nyomni a rezsicsökkentésnek megfelelő formanyomtatványt, amit kötelező lesz megvásárolni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

jellemző rád, hogy a felét idézed,
az egész így szól:

másrészt ezzel a káoszos dologgal nem mindíg tudok azonosoulni, a káoszt is létrehozza valami vagy valaki és annak oka is van...a káosz ellentettje nem minden esteben rend hanem hanem a káosz másik változata és van nekije végtelen...

szóval pihentess

brühüyyy
@rodeo36: Igen de te is oda írtad, hogy "nem minden esetben".:)
@Penivaldes: pl allandoan ilyen hulyesegekkel jottek, mint te most, csak hogy nehogy csinalni kelljen valamit:-)

akar kozepiskolaban, vagy a munkahelyeken, vagy barmilyen ugy miatt az ember megprobalt osszefogast szervezni a vege az volt, hogy otthagytak egyedul a szarban.

ahogy te is ahelyett, hogy megprobalnal kitalalni valamit az ellen ami tortenik, inkebb nekem tamadsz es hulye kerdesekkel csesztetsz:-)
de mondom. mindig ez volt:-)

igazabol a kerdes inkabb froclizas volt mint valos kerdes, mert tudom, hogy ugy sem fogtok magatokert semmit sem tenni:-)
@ausländer Sipi: bocs de nekem ebből sajnos nem az jön le, hogy te valaha bármit is tettél volna vagy akartál volna tenni valaha is, hanem a szokásos sértettség, hogy a másik miért nem tette meg azt:)
hehe. plasztikai sebészhez járnak. az meg mondja magában: akárhogy szabom a fejüket, mindig egy s@ggformára emlékeztet.

Plasztikai sebészetre is járnak az állami vezetők közpénzből

www.atlatszo.hu/2013/11/28/plasztikai-sebeszetre-is-jarnak-az-allami-vezetok-kozpenzbol/
@Penivaldes: de nekem lejon pontosan, hogy barmire hajlando vagy, hogy kifogasokat talalj:-)

ugye, milyen jo elterelni ram a szot es engem egreciroztatni ahelyett, hogy kikupalnatok magatokat a szarbol?:-)

mennyivel egyszerubb...
es milyen kenyelmes..

es par lepes es mindjart eljutunk oda, hogy en vagyok igazabol a troll es kozellenseg:-D

megkerdezem megegyszer:

mit kivantok tenni most, hogy teljesen nyilvanvaloan eloallt egy ujabb bizonyiteka annak, hogy a kormany koztorvenyes bunozok gyulekezete?
@ausländer Sipi:
"mit kivantok tenni most, hogy teljesen nyilvanvaloan eloallt egy ujabb bizonyiteka annak, hogy a kormany koztorvenyes bunozok gyulekezete?"
exportáljuk őket svájcba, ha jól hallottam, ment oda mostanság egy hazánkfia, aki tudná kezelni őket.
@bella _ciao:

Valami egészen ritka mocsok vagy:)))))))))))
@bella _ciao:

Ez egy bagett-díjas megjegyzés volt:))
@bella _ciao: tehat semmit?:-)

tovabbi kellemes utat. hamarosan vegallomas:-)
@ausländer Sipi: lökött vagy. csak vigyázz, a nagy igazségérzeted fel ne horgadjon annyira, hogy beleakdjon a kakkukba az órán. még berátana magával az a kifinomult technika.

még a végállomás előtt egy apró kérés: ha bekövetkezik, lehúzzák itthon a redőnyt, dobnál egy kommentet a varanus lesötétítése előtt. egy olyan "ugye én megmondtam" tipusút. előre is köszönöm. csácsovesz innét a mocsárból.
@osze: Hogy a bánatba lehetséges ez, ha a szlovák gyártótól kb. azonos áron szerzik be és az ÁFÁ-t befizetik???

Na látod, pont ezért is szervezik át az oktatást alapjaiban: agy nem kell, mert ezeken gondolkodnának a zemberek, mindennapos tesi viszont igen, mert ki a franc dógozik majd helyettük? Kenyér, szalámi kell a pofájukba, ezek azonban nem teremnek a fán. Szóval kigyúrás, agy-nyomorítás.
Egyébként egy szót sem hiszek el a kipakoló embertől. Ebben a víg, szép, tiszta, egyértelmű jogrendszerrel és világos, mindent leszögező (szó szerint is), a világon egyedülálló alkotmánnyal rendelkező országban SOHA de SOHA nem fordulhat elő korrupció, kenőpénz, lefizetés, mutyizás, hallgatás, eltussolás, félremagyarázás, megvezetés.
Mindez a rohadt kapitalista EU-ra és az elmúttnyócévre érvényes csak.
Tiszta lappal indultunk, fiúk, hát nem veszitek észre???!!! :)
@bella _ciao: es akkor nektek majd jo lesz?:-)

tudod, nekem az egeszben az az erthetetlen, hogy teljesen nyilvanvalo ami tortenik es nem tesztek semmit. marmint azon kivul, hogy szettarjatok a kezeteket, hogy "dehat mit csinaljunk"es kikezditek azt, aki meg meri emliteni, hogy csinalni kellene valamit.
@ausländer Sipi: nekünk csak annyiban lesz jó, látjuk legalább te megvagy. hidd el, ez nagyon megnyugtató érzés lesz az utolsó levegővétel előtt. és integess, persze, ha nem megeőltető.
@AKIsTUDATLAN:

"Ti, kedves barátaim, egy nyomdaipari terméket állítotok elő, de ti nem vagytok újságírók. Az újságírás egy másik szakma. Az a szakma, amelyet ti műveltek, ugyancsak ősrégi mesterség. A sarkon állva művelték sokáig, de mostanában a Magyar Nemzet szerkesztőségébe vonultak be jeles képviselői. Más országokban továbbra is piros lámpás negyedekben árulják magukat az emberek úgy, ahogyan azt ti teszitek. Nem így Magyarországon. Ott mindenkinek ára van. A tiétek bántóan alacsony."

Ezért szeretem Bartust, ami a szívén, az a száján.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Észak-Korea a minta. A hazai múltbéli hagyományok mellett.
@bella _ciao: Hát igen. A "csá gyíkok" jelzőt sokkal könnyebb volt a saját nick nevéből kivenni, mint a mentalitásából. :)
@KÁTÉó53éúétr6:

Olgán tegnap annyira felhúztam magam, amit a Tóbiással művelt olyan ostoba volt, elkapcsoltam és itt befejeztem az Egyenes beszéd nézését.
@bella _ciao:

Gyűjtöm ezeket a fájó pontokat, majd elküldöm Hacsaturjánnak, hogy rénjeivel juttassa el a Mikulásnak,aki teljesíti a kívánságokat:)

A bagett még csak-csak, de hogy csinál észt és szókincset Szilárdnak???Legyen ez az ő gondja:)
@bella _ciao: tehat marad az a mentalitas, ami egy ilyen remek kormanyhoz jutatta az orszagot?:-)

mert ugye nem en vagyok itt a tema.

mondjuk elhiszem, hogy kevesbe kinos az en velt, vagy valos szemelyisegi hibaimon lovagolni, mint valtozast kieszkozolni:-)
@ausländer Sipi:

Olvastam. Egyből te jutottál eszembe.:)
Az alapjövedelem sorsa ugyanaz lesz, valószínű. Egészséges társadalomban nem lehet más.
@Husz_János_Puszita: nekem egybol a fidesz szocialis nepszavazasa jutott eszembe, amikoris a kedves szavazopolgarok 300 forintert es a bosszuvagyuk kielegitesert szetbasztak a sajat egeszsegugyuket:-)
@ausländer Sipi:

Erről eszembe jutott, amikor siheder koromban turista csoportokat vittem Pozsonyba. Leparkoltunk a busszal, elindultunk a Prímás palota felé. Megyek elöl, magyarázok, magyarázok, semmi reakció. Hátranézek, két szál ember áll mögöttem, egy házaspár. A többiek eltűntek a cipőboltban.:)
@Orica Középföldi: a mikulás nagy problémamegoldó. de talán hacsa rénjeivel nem kéne ijesztegetni. még véletlenül ismét rezsicsökkentést hoz magyarországra.
@ausländer Sipi:

Igen, írtam is itt, nálunk mekkora lenne az arány.:)
A svájciak 65%-a szavazott nemmel.
Mire számíthatunk még?
* hangadó
* hamvadó
* lankadó
* feladó
* szunnyadó
* fáradó
* hang-adó
* puffadó, dagadó, has-adó (kövéreknek)
* szaladó
* számadó
* haladó
* mérvadó, mértékadó
* száradó
*szakadó
* tikkadó (szomjasoknak)
* Visszafogottaknak:
* horpadó (gépjármű tulajdonoknak)
* Vendéglátósoknak: fogadó, vigadó
* Rádiós, tévés szerkesztőknek: híradó
* sorvadó (agyzsugor esetén)
* zsibbadó (érrendszer betegség esetén)
* Pattanásos bőrűeknek: fakadó
* Orvosoknak, papoknak: hála-adó
* Ingatlanközvetítőknek: eladó-kiadó
* rangadó (stadionbetegeknek, katona és rendőrtiszteknek)
* borzadó (szűzlányoknak)
* válaszadó (megkérdezetteknek)
*tagadó (nemmel válaszolóknak)

** Csökkent a rezsid?
Kuss ! ! !
@ausländer Sipi: egy szóval sem mondtam, hogy nincs igazad. egyszerűen búcsúzkodtam tőled. tudod, én herderrel fekszem és kelek. márpedig ez nekrofilia. az ilyeneknek pedig a végállomás való.
@ausländer Sipi:

Én: "_Te mit tennél? _"

Te: "__en mar semit, azert leptem le,__"

O.K. Akkor "MI" is azt tesszük, amit "TE" :)
"Magyarország az adatok szerint 2011-ben 8,5 milliárd euró (2550 milliárd forint) áfabevételhez jutott, miközben elméletileg 12,2 milliárd euró (3660 milliárd forint) áfabevételre lett volna jogosult. A kettő közötti különbség 1110 milliárd forintnak megfelelő 3,7 milliárd euró, a magyar GDP 3,7 százaléka"

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/az_eu_szerint_is_1000_milliard_forint_afat_bukunk.3.192333.html

Eszerint (a nertársak szerint) az Eu rontja az adómorálunkat?
@Husz_János_Puszita: nekem arrol jutott igazabol ez az eszembe, hogy anno egy ritka kommer kozepiskolaba jartam a rendszervaltas kornyeken. amikor szurosmatyi mindenkit invitalt kikialtani a koztarsasagot, akkor bezartak a kapukat, merthogy a csocseleket ugyis szetvereti majd a part es ez az iskola nem vesz reszt ilyen rebellis akciokban - persze egy evvel kesobb az osszes olyan kereszteny polgar lett, hogy aztakurva...

ennek ellenere egy fiatal tortenelemtanarno kivitte az osztalyat, mert ugy gondolta, ez egy olyan lehetoseg, egy olyan tortenelmi dolog, amibol nem maradhatnak ki.

na, ki is csinaltak a tobbiek, az osztalyat elvettek, fegyelmit kapott, mittomen. hire ment kozottun. elkezdtem szervezni a tanarnoert valamit, hogy gyerekek, ez igy nem mehet, csinaljunk valamit, majd az otthoni ezer eves irogepen elkezdtem indigoval kis hirdetmenyeket gepelni, hogy ez micsoda dolog es azonnal tessek a tanarnot rehabilitalni, az osztalyat vissza, stb.

megbeszeltuk egy paran, hogy kitesszuk a folyosokra, osztalytermekbe, mindenhova.
vegul mindenki kidobta az o reszet es en egyedul buktam be vele, lett is nem apro botrany belole. majdnem kicsaptak.
@bella _ciao:
Megnéztem a törvény-javaslatot.
Annak mellékletei tartalmazzák, amit hiányolsz.
Csak ki kell tölteni.
@jóeznekem?:

A Horváth mégis csak van akkora hülye, azt hitte a narancsos elvtársak fognak rendet rakni az adóhivatalnál. Kettőnk közül nem én csalódtam, és nem én vagyok párttag.
@bella _ciao:

Kész vagyok tőled:)))))))
Mentem, de majd jövök, közben mélázok Herderen.
@Orica Középföldi:

A szilárdok virgácsot szoktak kapni, nem?:)
@jaegtoer: svájcban árulnak humorérzéket? vagy éppen ez lenne az a rés, ahol betörhetnénk a piacukra? sipi jó lenne disztributornak, vágja a témát.
@rdos: Még szerencse, hogy a maszop inkább nem ír alá együtt a jobbikkal. Azért tegnap Mesterházynak sem volt baja a jobbikos elnökkel a bizottsági meghallgatáson. :)
@jaegtoer: van itt egy szabad szoba...;-)

de melot elobb keress, mert 3+3 honap utan kivagnak:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mesterházy marha bátor volt, hívatlanul beült az ülésre, miután megtudta, hogy a fidesz távolléte miatt elmarad.:)
Egy hős.
@ausländer Sipi:

Kicsinált tanárnőről most is tudok sztorit. Nem a klebersberg, nem a fidesz csinálta ki, hanem a tantestület az önkormányzat közbenjárásával. Sárga irigység faktor. Szülők próbáltak szervezkedni, lobbizni a polgármesternél, mindhiába. Ki járt rosszul? A gyerekek, akik imádták.
"Magyarországon a svájcifrank-hitelekből adódó rendszerkockázat stabilan csökken, sőt ezen a téren Európában a legnagyobb előrelépést hazánk könyvelte el az elmúlt években.

A svájcifrank-hitelek, és úgy általában a devizahitelek hosszú évekre, sőt a kutatások azt mutatják, hogy évtizedekre komoly kockázatot visznek a rendszerbe. Naivitás azt gondolni, hogy ez a kockázat egy tollvonással eltüntethető, vagy akár csak számottevően csökkenthető. Nagyon úgy tűnik, hogy az egyetlen megoldás a türelmes várakozás"

penzugyiszemle.blog.hu/2013/11/28/enged_szoritasabol_a_svajci_frank#more5660588
@rodeo36:

ájjá meg cimbora.

ezt írtam én:"_én úgy vagyok ezzel, hogy nem szentírások, hanem gondolatsor generálók a Könyvek. _"
erre Te: "magam részéről nem minden nyomdaipari terméket tartok könyvnek!_"

a tudást te is könyvekből szerezted...
s ha odafigyeltél volna, láthattad hogy a Könyvben a K nem kicsi, hanem nagy...

amúgy meg valakit egy dallam hat meg, mást egy szó, a harmadikat egy szobor, vagy épület, negyediket néhány paca, szín, festékegyveleg, ötödiket a napkelte, hatodikat a naplemente, hetediket a kép-a nap-az árnyék, a nyolcadikat az ízorgia, kilencediket a tapintás gyönyöre, s a tizediket a kristályosan csillogó víz.
Úgyhogy ne szóld le A Könyveket, melyek hordozzák szerelmeimet, a zenébe, hangba, képbe, kőbe, napba, ízbe és vízbe fúló halandó mégis szárnyaló szavakat... s egyébként ha nem lennének gyengébbek, mitől lennének jobbak a jó Könyvek?

úgyhogy 42! bazmeg:)
@ausländer Sipi:

"van itt egy szabad szoba"

több szoba jöhet szóba, mintsem gondolod:)
@bella _ciao: igen...'a minek a kifüggesztett adat" kérdésre öngerjeszti a semmit....na most, ostoba intézkedésre senki nem tud értelmes választ adni.Az más kérdés, hogy nem kötelező senkinek zombi beosztást vállalni, ezért tartom őt egy SENKI-nek
@bella _ciao:

humor neki tumor, úgyhogy ne csesszünk ki vele, amúgy a svájci nagyon komoly, anyagias, és nem egy viccelődős népség, pláne a péncről van szó... bár változnak az idők... mintha mintha...
@KÁTÉó53éúétr6: a triplázott "senki" nem véletlen, még mielőtt az én Micikém "helyre tenne"
@jaegtoer: nem valtoznak. az 1:12 ketharmados tobbseggel bukott:-)

igazi ketharmaddal, nem fideszessel:-)
@KÁTÉó53éúétr6: pedig ez csak nekem vicces igy messzirol..

amig benne eltem majd megutott a guta ettol a tesze-tosza, tohonya, patopaluras hozzaallastol:-)
@ausländer Sipi:

de már felmerült, akkor is, ha valódi 2/3-dal bukott. tudod a legitimáció...

a vas is kemény és időálló, aztán megjelenik a korrózió... és eccercsak nem marad más, mint egy halom rozsda.

de most - elismerem zwinglisen léptek, és ez a lényeg. most.
@jóeznekem?: "SOHA de SOHA nem fordulhat elő", hogy kiderüljön
huh! ezek már túl vannak a rezsicsökkentésen? vigyázó szemetek caracasra (jut eszembe, ezt tuti, hogy valamikor kerekesnek hítták) vessétek!

Így néz ki, amikor kormányzati támogatással rámolnak ki egy Zarát

Venezuelában már egyre elképesztőbb méreteket ölt az az unordotox gazdaságpolitika, amit az ország kormánya és elnöke erőltet az országra. Az árakat mesterségesen igyekeznek letörni, legutóbb olyan képek bukkantak fel, ahol egy ruhaboltot szinte teljesen kiürítettek a vásárlók, miután a kormány 70 százalékos árengedményt kényszerített a vállalkozásra.
@Husz_János_Puszita: biztos igazad van, Tóbiást nem láttam, mert nem érdekelt
@jaegtoer: tudod, addig mukodik jol egy gazdasag amig nem korlatozzak benne a bereket. ha most jott volna a jo oreg cuclista szarsag, hogy marpedig a vezetok bereit lekorlatozni a nagy cegek egyszeruen leleptek volna, mert nem talaltak volna embert aki hajlando egy segedmunkas berenek 12x-eseert elvallalni egy vallalat vezeteset. es minden egyes ilyen cegkozpontban letrahozott munkahely masik 7-11 svajcinak ad munkat a zurrichi egyetem tanulmanya szerint. valamint az itteni jovedelemado 47%!!! szazalekat az a 2 szazaleka fizeti be jelenleg az adozoknak a progressziv adozas miatt, akiket ez erintett volna.

azert 3 szazalekos a munkanelkuliseg, azert 5000 chf a netto atlagber ugyanis, mert megtehetik. ha nyert volna a kezdemenyezes tobbe nem tehetnek meg.

es a svajciak okosak, joval okosabbak mint a magyarok, a sajat kis onzo elkepzeleseiken felul tudnak emelkedni es nem megy naluk a "dogoljon meg a szomszed tehene is" elv, azaz azert, mert valaki nem keres "csak" 4-5000 frankot egy honapban nem akarja elvenni mastol, mivel ugysem az ove lenne. hosszu tavon pedig az lenne az eredmeny, hogy meg azt a 4-5000 frankot sem keresne meg havonta, mivel ha munkanelkulisegi hullam van elsonek mindig az aljat rugjak ki:-)

szoval ne remenykedj abban, hogy kikezdi a cuclista korrozio a kapitalista acelt:-)
@GeoCracker: cöcö. az egy másik. az egy lábkarikás. akire én gondolnék, annak a feje fölött van a karika.
@ausländer Sipi:

eszem ágában nincs reménykedni "olyasmiben" fujj!

a felvilágosító munkádat kiterjeszthetnéd olyan helyekre is ahol tényleg tombol a sötétség. itt azért elég világos van. mármint a blogon.
@rdos:

"___""Magyarország az adatok szerint 2011-ben 8,5 milliárd euró (2550 milliárd forint) áfabevételhez jutott, miközben elméletileg 12,2 milliárd euró (3660 milliárd forint) áfabevételre lett volna jogosult. A kettő közötti különbség 1110 milliárd forintnak megfelelő 3,7 milliárd euró, a magyar GDP 3,7 százaléka"

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/az_eu_szerint_is_1000_milliard_forint_afat_bukunk.3.192333.html
___"

köszi. ez piszkosul fontos adat volt. alátámaszt néhány dolgot.

Köszönöm.
@KÁTÉó53éúétr6:
...és tegnap óta tűnődök azon, hogy miajóbüdösfrancért hívja meg (biztosít nyilvánosságot)Kálmánolga/az atv ennek a tökkelütött baromnak?
Miért??????
@jaegtoer: egyebkent egy hettel a szavazas elott elmentunk Luzernbe moziba a menyasszonyommal es tudni kell, hogy az egy igen pezsgo varos, mintha bp belvarosa lenne az egesz, barok, bulik mindenhol.

fiatalokkal tele a varos. es nem egyet lattam, aki ha latott egy 1:12-es plakatot, zaszlot, egyszeruen leszedte. pedig azt mondjak, a fiatalok hajlamosabbak baloldalisagra..:-)

itt valahogy kevesbe.
@ausländer Sipi: ne haragudj, az esetek többségében értelek, hisz azért ez a te hazád maradt, de bella gyilkos humora,na....
@Evezős: gondolom:bemutatni milyen bődületes buta majmok hoznak intézkedéseket, és ott mi a fontossági sorrend.Lásd tájékozottságukat a Genfi- egyezményt illetően
@KÁTÉó53éúétr6: nem nagyon hiszek az ilyesmiben.

amikor a jobbitasi szendek hajt akkor nem a "haza" fogalma motival, hanem az egy adott kozosseghez tartozo egyenek es a sajat sorsomo jobbra forditasa. a tortenelmen vegigtekintve ezt a "haza" dolgot mindig azok hasznaltak manipulaciora akik azt akartak, hogy az egyenek adjanak fel magukbol valamit masok javara, visszajara forditva azt az alap elgondolast, miszerint a kozossegek azert jottek letre, hogy az egyes egyeneknek konnyebb es jobb legyen az elete. nem onceluan, csak azert, hogy legyen kozosseg. ugyanis annak semmi ertelme.
@Husz_János_Puszita:

...és nem volt igaza? Milyen szép vágóképeket csináltak róla az esti híradásokba: MA okosan néz, MA jegyzetel, MA úgy tesz, mint aki gondolkodik ... és hasonlók.
Tudod, a hírnév, az ottlevés, az fontos! Semmi más nem fontos, csak az!
Szép napot! A Megváltó Tellnek különösen:)
@bella _ciao:

Az unióban biztonságban vagyunk, amíg ki nem léptet az elmebaj onnan.
@ausländer Sipi:

Ezt hívják kapitalizmusnak. Érdekes módon nem gátolja meg a bőkezű jóléti szociális háló meglétét, ugyanis van miből fizetni.
@ausländer Sipi:
ki az mi az az 1:12...valami párt? és mit jelent ez az 1:12?

lécci? érdekel látom a beszélgetéseteket valami hülyeség lehet, a bérbefagyasztás minden gazdaság öngyilkossága

brühüyyy
@KÁTÉó53éúétr6:
namostan, még ha ez igaz is:
1. a fószerra elég ránézni és mindenki képben van
2. sokadjára ült ott Olgánál

Ez az egész egy eszeveszett baromság. Pont azzal legitimálják, hogy különféle fórumokon elemzik, ráadásul, meghívják oda azt a zsírfejű fehérjehalmazt, aki arcoskodik vele.
egy normális országban ezt a f@szkalapot a "rendelete" megjelenésének pillanatában lenullázzák.
Nem tv-műsorokba hívják "előadni"!?
@bella _ciao:
pedig a venez-ek megtehetnék azt amit Down Under...de ott meg hülyék laknak? nem mind ...de

brühüyyy
@Evezős: @KÁTÉó53éúétr6:

Nem a Tóbiáson akadtam ki, hanem Olgán. Teljes tájékozatlansága minden önbizalmával adta a demagógiát a vendége szájába.

A foszlányokból ítélve társas kompetencia fejlesztésről lehet szó a közmunkásképzésben, ami mellesleg nem csak rájuk, hanem az ország kb. úgy 95%-ára ráférne szerintem, a vezetésével az élen...

...de nem tudhatom meg, mert neki fontosabb a részleteket kiragadva megalázásról hablatyolni ahelyett, hogy rendesen utánanézett volna, és rendesen tájékoztatta volna a nézőket. Arra való egy tévécsatorna, vagy mi. Ez így kb. a Hír-TV színvonala volt.
@rodeo36: volt egy ilyen kezdemenyezes az ifju szocialistak altal, hogy egy adott cegnel a legmagasabb havi fizetes ne haladja meg a legalacsonyabb eves fizetest, azaz a management maximum 12x tobbet kereshessen, mint a ceg legalacsonyabb berezesu dolgozoja.
@ausländer Sipi: a "haza" manipuláció, a közösségért aggódsz rendben,ám úgy léptél be, hogy "mit tesztek most?" ez alatt azt érthetem, hogy te választottál más közösséget, és most kíváncsi vagy a "volt"-ra.Ezért kapod az ironikus megjegyzéseket
@rodeo36:

Svájcban népszavazás döntött arról 65-35 arányban, nem maximálhatják a csúcsvezetők bérét.
@jaegtoer:
engem az ilyen 42-k tudnak kiborítani, igaz nem igen sikerűl,mert nem olvasom el

viszont egy szóval: KÖNYV NÉLKŰL NINCS EMBERI LÉT ÉS NINCS KULTÚRA...ugyanúgy mint az összes többi amit felsoroltál...létem része

brühüyyy
@Husz_János_Puszita:
kösz

ha valaki akkor egy svájci tudja mi a pénz és mit kell érte tenni

brühüyyy
@ausländer Sipi:

kösz...ez egy süket baromság...nem szocialista hanem seggség

brühüyyy

a WC-s néni próbaidős bérének 12x-séért ki fog egy céget vezetni

persze én kipróbáltam volna ezekkel a fiatalokkal, beállítani és ha megbukik akkor kiröhögni
@rodeo36:

Ne hőbörögj, olvad el inkább a könyvet.:)
A legtisztább társadalomkritika a legpompásabb humorral előadva.
@rodeo36:

Nemsokára az alanyi jogon járó 6.000 frankos alapjövedelemről szavaznak.
@Husz_János_Puszita:
milyen nemzetiségű az író?

majd meglátom

eredeti nyelve? angol?

brühüyyy
@ausländer Sipi:

A boldogító kollektivizmus szót keresed szerintem.:)
@Husz_János_Puszita: Tudod, amit a közmunkás-képzés tervezetéről olvastam, az nem más,mint nagy szavakkal szólamokkal eladott pótcselekvés, ami még tényleg megalázó is lesz oktatónak és oktatottnak egyaránt
@ausländer Sipi:

Luzern csodálatos város, jártam ott én is.
@Husz_János_Puszita:
pontos cím? (eredeti cím)

brühüyyy

kösz

lesznek napi könyvajánlatok is az altatóversek mellett?
@KÁTÉó53éúétr6:

Gondolom, annyit olvastál róla mint én, a népszava előadásában. Enyhén szólva hiányosan vagyunk tájékoztatva.:)
Inkább úgy mondanám, elfogultan.
@rodeo36:

Galaxis útikalauz stopposoknak.
Adams-nek hívják az írót, ha jól emlékszem, gugli segít.
@KÁTÉó53éúétr6: igen, errol beszelek en is.
sokkal egyszerubb masokat basztatni valodi cselekves helyett:-)

tehat azert mert megmagyarazod hogy miert, meg ugyanugy kontraproduktiv a viselkedes:-)

ertem en, hogy nagyon jo kifogas a semmittevesre, hogy egy "ilyen alak" fogalmazza meg a kritikait mint en. de attol meg ugyanugy semmitteves marad. attol, hopgy az en hibaimat - amikkel kulonben tisztaban vagyok - emelegetitekk tovabbra is rohantok a nyomor es a csod iranyaba.

mindig azt hiszitek az en szemelyem szamit. lofaszt. az szamit, hogy szepen lassan a passziv asszisztaciotokkal kilopjak alolatok az egesz hobelevancot.
@Husz_János_Puszita: nekem egy kicsit tul nyuzsis:-)

elvagyok itt Muriban. kisvaros, ~7000 fo, de minden van ami kell..

remek autoszervizek, kerteszetek, bevasarlasi lehetosegek, kung fu iskola, termeszetgyogyasz kozpont, korhaz.

na jo, a gigabites internet meg nem ert ide:-D
@rodeo36: down under :)) eszembe juttattad, mily régen hallgattam.

"I come from a land down under
Where beer does flow and men chunder
Can't you hear, can't you hear the thunder?
You better run, you better take cover"
@rodeo36:

no, hálaistennek, hogy mégsem beszélünk el egymás mellett:)
@ausländer Sipi: basszus sipi! te egy ritka muki vagy. mert ritkán látni egy érzelmekkel átitatott technokratát.
@ausländer Sipi: mert már írtam neked délelőtt is: "egy szóval sem mondtam, hogy nincs igazad."
@ausländer Sipi:

Ja lakni megrögzött kisvárosi vagyok, annak is a kertvárosi részén.:)
Egyesíti a városi élet lehetőségeit a falusi élet nyugalmával. Ennyi elég is.
@Evezős: "...rendelete megjelenésének pillanatában lenullázzák" egyetértek, Olgát akartam mentegetni, mert a műsorának 80%-át szeretem. Ezt a fehérjehalmazt tényleg kár volt,mert csak nevetségessé tette magát, ebben Olga "besegített" neki
@Husz_János_Puszita: ha kimegyek a teraszra, tehenek legelnek elottem a mezon...:-)

ehhez kepest 10 perc seta az allomas, ahonnan 40-50 perc alatt bent vagyok zurichben melozni:-)

egyre jobban bejon ez az orszag amugy.
es az emberek nagyon jo arcok, a bolti penztaros is mindig kedves, mikor latja, hogy szerencsetlenkedem a nemettel akkor szepen lassit es elmagyarazza...

setalsz az utcan es radkoszonnek, ha csak ranezel a gyalogatkelore megall a forgalom.

a multkor az autopalyan jottem a megengedett 120-szal kulso savbam es egy feher gallardo jott mogottem vagy 20 percig. nem tolt, nem villogott, nem janizott. beallt mogottem 120ra es jott a majd 600 loerovel az en 90 loeros corsam mogott:-D

beszaras ez az orszag, komolyan:-)

nagyon jo:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Észrevételed jogos, de hagy ne reagáljak se a maszopra, se a jobbklikkre (és a többiekre se). Étkezés közben, nagycsoporttól fölfelé, nem gusztustalankodunk. :-)

@jaegtoer: Konkétan csak azt, hogy Horváth úr jól becsülte meg az ellopikázott áfa nagyságrendjét. :-(
@jaegtoer: olvasgatva Fabius uj bejegyzeset ezert kurvara meg fogjak birsagolni a portfoliot:-D
@Husz_János_Puszita: "...hiányosan vagyunk tájékoztatva" Van a környezetemben egy tanár, aki jelentkezett oktatónak /kell a pénz/ ő sem tud többet, de a körmét rágja, hogyan tartsa meg az órát, hogy a 40-50 éves közmunkások ne vágják ki az összes "hogyan köszönjünk"-el együtt, ugyanis a közmunkásnak kötelező megjelenni az órán.Ez alapján úgy gondolom, hogy Olga is tájékozódott
@ausländer Sipi:

Gondolom, egész más az ember közérzete.

Múlt héten nyitottam számlát Ausztriában, és eltankoltam a 30 euró kupont, amit a leendő főnököm csak úgy a kezembe nyomott az állásinterjú után. Ő nagyon kedves volt, de a bankos csaj és a benzinkutas két nagy fapina. Mondjuk az előbbi magyar, az utóbbi sem echte osztrák, a kiejtéséből ítélve. Nagyon kiváncsi leszek a tapasztalataimra.

Ahogy átléptem a határt, megjelentek az erőszakos sofőrök, ahogy mondod. Megvolt a kontraszt:)
@rdos:

nekem csak az tűnt fel, hogy folyamatosan évente 1000 mrd-nyi összeg hiányzik évente a költségvetésből vagy így, vagy úgy, függetlenül attól, hogy mennyi hiányt terveznek, terveztek be.
@KÁTÉó53éúétr6:

Oké de ha nem tájékozott, ne keltsen hangulatot, mielőtt utána jár. Nem méltó egy objektív újságíróhoz. Nem színvonal.

A fórumba is betelefonált egy tanárnő, én bízom az ő talpraesettségükben.
@ausländer Sipi: a miértről és kifogásról egy bötűt nem írtam, és más sem írt,ezt te írod
@bella _ciao: Arra járt Orbán? Nahát :-)))))))

Jóvanna :-))
@ausländer Sipi:
"a multkor az autopalyan jottem a megengedett 120-szal kulso savbam es egy feher gallardo jott mogottem vagy 20 percig. nem tolt, nem villogott, nem janizott. beallt mogottem 120ra es jott a majd 600 loerovel az en 90 loeros corsam mogott:-D"

Mert nem mert a szerencsétlen. A,mellett kiváncsi is volt. Gondolta: ha rádtüsszent, mlg felcsavarodsz egy fára.
Amellett nyilván érdekes lehettél neki. Amint izmozol és tépsz 120-al :-))
Elvégre a terráriumot is sokáig lehet nézegetni :-)))
@Husz_János_Puszita: Hangulat az van...szar...nem kell Olgának azt kelteni
@GeoCracker: :-DDD

a kicsicorsa vedelmeben: 5-ben 120 korul kezdene el igazan huzni, akkor jon meg a nyomatek ugy 3000-3500 kozott;-)

majd hazafele az autobahnon kiprobalom, de szerintem az a huzas 170 korul veget is er majd..:-DDD
@KÁTÉó53éúétr6: "Ezért kapod az ironikus megjegyzéseket "

pedig ez elegge ugy hangzik mint egy mnagyarazat, hogy miert is kell negligalni amit irok:-)

a kifogasokrol tenyleg nem irtal. arrol en irtam;-)
@ausländer Sipi: Azért örülök, hogy nem bántódtál meg :-))
Nem értek én ehhez. Még jogsim sincs. Csak magasan jött a labda :-)
@jaegtoer: Igen. Folytatólagosan, bűnszervezetben, nagy értékben. Már most az engem spec nem érdekel, hogy más országokban is ez van, mert én itt élek ebben a módszerváltott abszurdisztánban vagy inkább "többpártállami sáskajárásban", ha élhetek ezzel a képzavarral. Sajna nekünk ezt a bolseviki mafla? maffiát hozta a sors, a cicíliai maffia is jobb lenne. :-(.

Engem már csak az érdekelne, hogy kit, kiket szolgál ovi tartótisztje. Tippem van, de milyen érdekes, ezt, hogy volt-e egyáltalán az átkosban tartótisztje, ezt nem tudhatom még 77 évig. A bajai kordonka szagértői kormányzása alatt a maszop, a szadesz és a fityisz egyhangúlag megszavazta, hogy a pártállami múlt az titkos! Az elkövetői kör majdnem azonos, mint a mostani áfacsalásos esetben. Ennyi "véletlen"?

Ebédszünetem lejárt, jó beszélgetést mindenkinek.
@ausländer Sipi:

"_olvasgatva Fabius uj bejegyzeset ezert kurvara meg fogjak birsagolni a portfoliot:-D _"

én már azon röhögtem el magam, ahogy elképzeltem, ahogy az EU bizottságán szeretnék behajtani a bírságot piacbefolyásolásért és Az akinek a nevét nem mondom ki, a szabadságsarcában hogy fog ágálni a belügyekbe avatkozás címkére mutogatva...
@jaegtoer:

Akkora egy homályökrök, észre sem veszik az abszurditását.
@Husz_János_Puszita:
Idemásolom a Vincent-ről Kowalski olvtárs elemzését:

"8 általánost (se) végzett közmunkásról elég életszerű azt hinni, hogy analfabétizmus-közeli, komoly szociális zavarokkal és torzulásokkal."

Aligha súlyosabb ez az arány - sőt -, mint ha más szelekciós szempontot választunk, például a Fidesz-frakciótagságét, vagy prominens személyiségét, lásd Schmitt Páltól az éhségmenetelőknek lapátot és alkoholos teát adó Tállai Andráson, Rezsi Szilárdon és az ő halhatatlan "Hírdetményén", valamint a gyalogosokat hasbarúgó Habony Árpádon át a fehérvári kislányokról danolászó, szotyolaköpködő Orbán Viktorig, akinek nem sikerült megfelelő protokollfőnököt szerződtetnie, ha már maga nem tud köszönni ott, ahol a munkaköréből következőleg ez szükséges lenne.

"Ezek a feladatok alkalmasnak tűnnek az ilyen problémákon segíteni."

A papírhídépítés, a káromkodás tudálékos definíciója vagy az a feladat, ahol napocskával vagy felhővel kell kifejezni, hogy milyen kedvében van a megszólított? Laikusként ezek teljesen elhibázott, épp csak a problémaérzékenység, a szakértelem és az minimális empátiára és szolidaritásra való képesség teljes hiányára utaló bornírt álmegoldásoknak látszanak számomra.

Annyit tennék hozzá, amit ott is leírtam, hogy ez az egész semmi mást nem üzen, mint hogy hogyan lopjunk el x milliárdot a nagyközönség szeme láttára úgy, hogy még magyarázkodni se kelljen!
@ausländer Sipi:
Kedvem lenne megkérdezni, hogy hogyan lehet odakeveredni - de azt hiszem, ez elég intim kérdésnek számít mai napság.
Így aztán csak irigyekedem .... mit nem adnék, ha olyan országban kéne élnem, ahol halálra unnám magam a híradón, mert sosem történik semmi, vagy ahol hosszasan el kéne gondolkoznom azon, hogy hívják a miniszterelnököt, vagy bármely beosztottját - akik amúgy nekem szolgáim ....
Áááááá....
@Evezős: tatatadam:

A három hős MSZP-s, aki szembeszállt a frakciós sunnyogással

Csütörtökön Szombathelyen csaptak le az LMP helyi képviselői Ipkovich György szocialista képviselőre, aki végül aláírta az ívet. Ő volt a harmadik MSZP-s, korábban Gőgös Zoltán és Kovács Tibor támogatta a bizottság felállítását. Kovácsot tegnap Szél Bernadett, az LMP képviselője kérte meg a parlamentben, ezután írta alá a lapot.

444.hu/2013/11/28/tizenegy-mszp-s-alairas-hianyzik-a-vizsgalobizottsaghoz/
@Evezős:

Laikusként. A hídépítés és a napocska viszont erősen emlékeztet az önreflexiót és társas kompetenciákat -mint pl. együttműködési készség, előítéletes gondolkodás felülvizsgálata stb.- fejlesztő tréningekre. Lobbizzunk inkább azért, a kormánytagoknak is legyen kötelező a részvétel.:)

Megrekedtek szegények a fejlődésben kamaszkorukban.
@bella _ciao:
Reggel beszélt VágóGábor a START-ban arról, hogy eddig két mszp-s írta alá.

Erről nekem amúgy kb. ez a véleményem(leírta helyettem Lánczos Vera a Galamuson):
"Ha az LMP őszinte szándéka elsősorban a bizottság felállítása lett volna, akkor előbb kereste volna meg az MSZP-t és a független DK-s képviselőket – hiszen ismeri az álláspontjukat –, és figyelembe vette volna az igényüket, hogy a Jobbikkal nem óhajtanak közös aláírást. Begyűjtötte volna a PM aláírásait is, majd a még hiányzó aláírások érdekében felszólította volna a Fideszt. Elvégre ilyen botrány kivizsgálása mindenekelőtt a kormánypártok feladata lenne. Ha a Fidesz nem ír alá, nem csatlakozik, nyilvánvaló, hogy sáros, azaz így is igazolni lehetett volna az érintettséget, amiről Andor Mihály beszél. Ugyanakkor megőrizhető lett volna a Jobbikkal nem közösködünk elv is.

Vajon miért volt fontosabb az LMP-nek, hogy a Jobbikot megkeresse és csatlakoztassa, mint az, hogy a többiek óhajának eleget tegyen? Elég valószínűtlen, hogy a kívánt létszám elérése volt a célja. Hiszen az LMP eleve jelezte, hogy együtt akar működni a Jobbikkal, és miután emiatt elutasításra talált a másik két pártánál, gyorsan sajtótájékoztatót tartott arról, hogy az MSZP és a DK, illetve a Fidesz egyformán nem támogatja az ő javaslatukat. Nem véletlenül járt el így. Pontosan ez az álságos középen állás az LMP identitásának a lényege. Ennek bizonygatásához pedig semmi sem drága. Pedig az ár jelen esetben az volt, hogy a Fidesz nem maradt egyedül azzal a váddal szemben, hogy már csak az ő térfelén pattog a labda."
@Husz_János_Puszita:
De ők együttműködők!
(Egymással. A többi meg nem számít, mert hát: mindenki annyit ér, amennyije van!)
@Evezős: Nagyszerűen összeszedted amit a közmunkás-képzésről gondolok én is.
@bella _ciao:
Elolvastam.
Az LMP eljárását továbbra is úgy és akkor tartottam volna korrektnek, ahogy LV leírja.
Ha tutira akartak volna menni, mindenkivel aláíratják, akik most nem akarják - és utána kezdenek el "taktikázni". Izzadtak volna sokan...
Így viszont tényleg az jön le, hogy a cél ismét az volt, ami mindig, a távolságtartás deklarálása. Most ez rossz ötlet.

(Amúgy MA-tól lassan jobban irtózom, mint egynémely ellenfelétől. Azokról legalább pontosan lehet tudni, mifélék....)
@Evezős: elimerem, hogy schifferék az mszp-t és a dk-t is blamálták.
@bella _ciao: ....a baj az, hogy láthatóan ez volt a cél - és nem a vizsgálóbizottság.
@KÁTÉó53éúétr6:

Micikéd nem tesz helyre, a triplázott "senki" itt pontosan a helyén volt
@ausländer Sipi:
"
amikor a jobbitasi szendek hajt akkor nem a "haza" fogalma motival, hanem az egy adott kozosseghez tartozo egyenek es a sajat sorsomo jobbra forditasa"

Nem tudom jól megfogalmazni azt, amit gondolok. Számomra a haza nem egy elvont, misztikus, magasztos fogalom, hanem egy közös érdek mentén összetartozó, kisebb-nagyobb közösségek összessége. Igen, általában manipulációra használják az általam elutasított értelemben, de nagyon sokan azok közül, akik mozdulhatnának innen, itt maradnak, mert a számukra fontos közösséget nem akarják elhagyni, és akarnak érte tenni. És a lelkedben még te sem hagytad el.
Tudom, hogy zavaros, de próbáld meg megfejteni, köszönöm :)
@KÁTÉó53éúétr6:
"Te sem tudod hol van Mariann? "

Mariann egyszercsak bejelentette, hogy kb két hétig nem lesz. Ehhez képest hétfőn többen láttuk a Vastagbőrön, volt, aki a Vincenten is, én ott akkor nem jártam. A két hét még nem járt le, lehet, hogy csak ki akar minket pihenni? Megérteném, de nem esik jól :(
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"___Megérteném, de nem esik jól :( __"

nem, mi? libsi banda!:D
@jaegtoer:
Nem hát. Ha libsi banda, ha nem libsi banda, Mariannhoz ragaszkodom. Valaki írta itt egyik nap, hogy ő a Varánuszhoz tartozik, ezzel mélységesen egyetértek.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Bízom benne én is, hogy csak szünetet tart és visszatér.
Szívesen olvasom Mariannt és kedvelem is.

De ezt majd Ő eldönti. :o)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Reggel óta gyötört a kíváncsiság, ki az a Micikém?
Egy talány megoldva:))
@Orica Középföldi:
"Egy talány megoldva:)) "

Örülök, hogy segíthettem :) Leginkább csak estefelé tudok írogatni ide, napközben inkább csak olvasok. Ámbár egyik nap sikerélményem volt, reggel nem felejtettem el a Cavintont bevenni, ezért eszembe jutott a jelszavam, és már a munkahelyen is tudok kommentelni, ha időm engedi. Igaz, hogy az olyan tetű gép, hogy az itteni számítógépguruk dobnának tőle egy hátast. Szerintem ipari műemléknek kellene minősíteni.
@Csaknézek...:
"Látens libsi vagy Te is! :o) "

lehet, hogy annyira nem is látens:)
@Csaknézek...: @Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"_"Látens libsi vagy Te is! :o) "

lehet, hogy annyira nem is látens:)_"

ez kiberlégből kapott, delíriumban fogant koholmány.
életfogytig tartó védőoltásom van ellene.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: @jaegtoer:

úgy is mondhatnám: Tell Vilmos Vilmoskörtével elűzött bűzös lábszagának idült delíriumot okozó szövődménye, melynek egyenesági következménye az ilyen alaptalan gyanúsítgatások eregetése, hogy ne mondjam, hetedik hangyaláb járókerettel orvosi rendelvényre sárgarépa főzelékkel súlyosbítva.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Bocs! nem hagyhattam ki, pedig akkor, és ott nagyon igazad volt, megjegyzésem hozzá hogy "nem elég csak azt hinni, hogy magyarul beszélek"
@jaegtoer: Ha Mariann következetesen rengeteg esze jelenti a libsit, akor én libsi akarok lenni
@jaegtoer: "védőoltásom van ellene"....olykor elfelejted, hogy felvetted, vagy dobd ki, mert nem hatott
@KÁTÉó53éúétr6:

"_Ha Mariann következetesen rengeteg esze jelenti a libsi_"

Mariann is megkapta a vakcinát, tehát e tárgyban róla szó ne essen, éppen mert oly lenyűgöző az esze.

"__"védőoltásom van ellene"....olykor elfelejted, hogy felvetted, vagy dobd ki, mert nem hatott__"

semmilyen métely nem hat rám, mert az oltás védettséget adott, csak egyes liberáncsok nem hiszik, hogy másnak is van esze és olykor-olykor használja is.
@Orica Középföldi:

mindjárt gondoltam! de azt is, Mariannt tán szóra bírom:)

ha én látens libsi, akkor ő látens konzi.
orbán és a fideSS dakoták (plusz a többi kommancs kistitkár is)
HAZAÁRULÓ
NEMZETVESZTŐ
ORSZÁGRONTÓ
@jaegtoer: Igenis Uram! Értettem Uram!
Pont azt tisztelem benned, hogy semmilyen métely nem hat rád, viszont a jó gondolatot akár liberáncstól is elfogadod
@KÁTÉó53éúétr6:

"viszont a jó gondolatot akár liberáncstól is elfogadod "

mi mást tehetnék? el hát. ÖMAF.
:)
@KÁTÉó53éúétr6: @jaegtoer:

Lovaglunk és poénkodunk itt szavakon, de szerintem igazat írt pár napja reinnevaplus:

"a referencia-világ bukása megadja majd az igazi 'életteret' a most feltört zombiközösségnek, ahol még jobban erőre kapnak, ahol - ha egy rövid időre is - de igazolást nyer tézisük, hogy a 'liberálisok' felelősek a kialakult káoszért, és a 'liberálisok' alatt mindazokat fogják érteni, akik csak gondolkodni tudnak és akarnak, és nem tettek hitet egy tekintélyuralmi rendszer mellet (majdnem mindegy, milyen mellett)"
süti beállítások módosítása