Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.10. 14:41 Fabius

Mi lesz veled, Gyurcsány?

Címkék: mszp gyurcsány összefogás dk választás 2014

Nem pacsizott össze Gyurcsány az MSZP-vel, a DK önállóan indul a választáson. A szocik érdekes helyzetbe sodorták ezzel Gyurcsányt, és választásra kényszerítik majd a DK egyébként Fletó iránt elkötelezett híveit is. 

gyurcsány.jpg

Csuda egy választás lesz ez a 2014-es. Az orbán-káderi választási törvénynek köszönhetően a kormányváltást akaróknak egy sereg dologban kell dönteniük azon az egyszerű kérdésen túl is, hogy akarják-e elzavarni Orbánt és a Fideszt. Először mérlegelniük kell, hogy az összefogásnak sikerült-e olyan egyéni jelöltet állítani, akire lelkiismeret furdalás nélkül le tudnak szavazni. Aztán a listás szavazáson el kell dönteni azt is, Bajnait vagy Mesterházyt akarja-e miniszterelnökként látni, plusz a Gyurcsány híveknek - ha kormányváltást akarnak - dönteniük kell mai állás szerint arról is, hogy a Ferit kiszorító szocikat vagy az Orbán kormányt utálják-e jobban.

Ebben a felállásban az önállóan induló dékából és Gyurcsányból ideális bűnbakot lehet faragni. 

A szociknak gyakorlatilag csak azt kell eldöntenie, hogy a déká listaállítása után rögtön a kampányban, vagy csak a sikertelen választás után indítsák be a gyurcsányahibás hengert. A szavazatok elaprózódása miatt lehet kiabálni kormányváltás szabotázst, lehet Fidesz szekértolózni és mutogatni vadul, ki az aki miatt csökkennek az esélyek és kútba esnek a kormányváltó álmok. Gyurcsány faszbúkján a bejelentés alatt forrnak az indulatok, pedig talán, kedves DK szavazók, célszerűbb lenne elgondolkodni mit fogtok kezdeni magatokkal és a helyzettel. Mert lehetőségetek nem túl sok van. 

1: Kormányváltást remélve köptök egy keserűt, de egyéniben leszavaztok az összefogás jelöltjére, a listáson eldöntitek: Bajnai vagy Mesterházy. 

2: Egyéniben leszavaztok az összefogás jelöltjére, listán a DK-ra és erősen remélitek elegen lesztek egy önálló frakcióhoz. 

3: Annyira utáljátok ezt az egészet, hogy egyéniben és listán is a DK-ra szavaztok, aztán lesz ami lesz a bűnbakká válással. 

Nem állítom, hogy könnyű menet lesz eldönteni, Orbánisztánból van jobban elegetek, vagy a Fletót elég régen egyelő szocialistákból. Feladták nektek a leckét rendesen. 

Ápdét: az MSZP a maga részéről befejezte a szövetkezést, nem csak a DK, Fodor Gábor és Smukkandor sem kell nekik. 

572 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr295505901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): "de nem beszelnek az osszefogas szandekos elarulasarol az eseteben."
Nem, ezt valóban nem mondják,csak annyit mondanak, hogy amit kiharcoltak 31 helyet a 4%-al azt nem hajlandók megosztani más kisebb ellenzéki pártokkal,ezt a piszkos munkát az MSZP-re bízzák.Ja, és Karácsony sem mond nemet az összefogásra,csak annyit mond, hogy Gyurcsány lépjen hátra. mert a DK két százaléka nem ér annyit, mint a PM 1,5%-a amit átvitt az LMP-ből.Teljesen korrekt hozzáállás..
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): az zárt körben mondta el a "tettestársak" előtt!
Marhára nem volt bátor ő se...
@doggfather: a legjobb helyen mondta el a leginkabb erintett embereknek. akiknek szolt. akiknek maskent kellene csinalni.

de nem hiszem, hogy egy percig is vitatkozni fogok veled arrol, hogy miert ragaszkodsz a fideszes propagandahoz. egeszen biztosan jo okod van ra, csak engem nem erdekel:-)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): abban semmi propaganda nincs, hogy kiszivárgott. ez tény. nem a nyilvánosságnak szánta, mert nem ott mondta el. ez is tény.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ugye a nezopont intezet az mraz agoston samuel altal vezetett intezet, amelyik 1 milliardot kapott a fidesztol "mediafigyelesre":-)

nem nagyon hagyatkoznek a magyar kozvelemenykutatokra, mivel gyakorlatilag az osszes a fidesz kezen van.

majd meglatjuk tavasszal, hogy mi lesz es mit erdemelnek a valasztok.
@doggfather: a propaganda az, hogy maskent ertelmezed, mint amirol valojaban szol es azt hiszed, neked barmi kozod van hozza. mondjuk van, ha erintett vagy, azaz tesze-tosza, korrupt, semmirekello mszps politikus vagy. akkor neked is szolt.

az vagy?:-)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): nem. nem is szól nekem, mindössze arra reagáltam, hogy írtad:

"az elmult 23 evben egyetlen politikus volt kepes elmondani egy oszodi beszedet."

És ez a mondat azt sugallja, mintha ez marha bátor, vagy marha nagy tett lett volna. Holott...

Az, hogy hol, kik előtt mondta igencsak levon az értékéből.
előrehozott választás kellene.a judeobolsi oldal nyilvánvalóan el bukta 2014.rengeteg pénzt meg energiát takaríthatnánk meg
@doggfather: semmit nem von le. en pontosan azt akartam, hogy egy ilyen esemenyen es azoknak az embereknek mondjak el.

de mondom, a gond az, hogy te a fideszes ertelmezest veszed alapul. en magat a beszedet.

en tudom, hogy mirol szolt es kiknek szolt.

pont ott es pont ugy hagzott el, ahol es ahogyan kellett. az, hogy aztan mindket oldal es sok esetben a kezukbnen levo sajto hozzad egy szuk verziot engedett at es te reszinformaciokkal is megelegedsz, sot, ellenorzes nelkul veszed at azok velemenyet, akik ELLEN ez a beszed szolt - tehat a tesze-tosza es korrupt politikusoket - a velemenyed kialakitasahoz se nem gyurcsany, se nem a beszed hibaja.
@ephart: na ugye, hogy a fideszesek fasisztak es nacik:-)

koszonjuk a demonstraciot:-)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): nem, a választások előtt kellett volna elmondania, hogy ilyen teljesítménnyel ő nem tud nekimenni egy választásnak, becsülettel, de nekiment és őszinteségi rohama a győzelem után volt.

Magáról a beszédről még egy fél mondatot se írtam, csak jelzem. Gondjaim:

1. kinek mondta, 2. mikor mondta, 3. hogy mondta.

Ezekről írtam eddig. Ne akard már a számba adni, hogy szerinted mit gondolok a beszédről, mert arról még egy hangot se írtam!

Mert ezek a tények fontosak, sőt majdnem olyan fontosak, mint maga a beszéd.
@doggfather: 1 azoknak, akiknek szolt
2. akkor, amikor ugy erezte, el kellett mondania
3. ugy mondta, ahogy gondolta, hogy el kellett mondania

a beszedet leforditom a kedvedert par tomondatra, jo?:-)

lusta, korrupt banda! eddig hereztetek, de innentol dolgozni kell, a kurva eletbe!

ez az oszodi beszed lenyege. a kusta es koprrupt szoik felrazasa volt a celja, hogy tamogassak az elkerulhetetln reformokat. ehelyett kicsinaltak a fidesszel szovetkezve.

lehet, hogy neked ez ellen kifogasaid vannak, de en azt vatrtam, hogy valaki vegre vegigvagjon a lusta, korrupt bandan es munkara szolitsa fel oket.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Sőt, az egész kis földdarabot amin az ország áll fogják és átvontatják Észak-Korea mellé a Japán-tengerre.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): igen, erre írtam, hogy ha mindezt a 2006os választások ELŐTT mondja el akkor le a kalappal előtte. Pláne ha hozzáteszi, hogy el se indulhattok, mert "lusta korrupt banda" vagytok. De így?!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A Nézőpont a fityesz házimérője. Számomra abszolúte hiteltelen.
@doggfather: mi van, "de igy?"?

ha el sem indulnak a valsztason akkor mint ellenzeki, vagy semmilyen politikai ero nem tudnak semminek nekifogni, tehat ertelmetlen lett volna egy ilyen beszed. ennek a beszednek pont igy volt ertelme a valsztasok utan.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): de így nem tudom "tisztelni" vagy "bátornak" tekinteni, hogy meglépett egy 23 éves adósságot (állításod szerint).
@doggfather: sem ertened nem kell, sem tisztelned nem kell.

eleg, ha mi tudjuk, a szavazoi:-)
Nem hiszek a közvélemény kutatásnak! Gyurcsány 550 ezer háztartást hivott fel a saját hangján kérdezte, egyetért ön a DK-val?? 14% jelzett vissza, hogy igen! Ez,azért elég ahhoz, hogy legyen önbizalom az induláshoz! Simán parlamentküszöb! Jó lenne, ha a többi ellenzéki párt is csináltatna egy ilyen felmérést, lehet nem mernék nyilvánoságra hozni! Tudom van 2,5 millió rezsi csökkentés szimpatizáns..
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): erre már írtam egyszer, hogy ahogy gondolod. ;)

És ebben nincs semmi él, nem kell belelátni.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): @is: @Evezős: @Kismacska (BELLA):

Én ebbene m megyek bele túl mélyen, mert semmi értelme. Hívők vagytik és ez nem is baj.

Arra az próságra hívnám csak fel a figelmet, hogy maga az öszödi beszéd előadója hogyan minősíti a kampányt és az elmúlt 1-2 év munkáját. Tudjátok szép dolog a lelkes műelemzés, e azért csak-csak a költő a leghitelesebb forrás a mű megértéséhet :-).

„Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."

„Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk és ti is tudtátok, hogyha el fog jönni a választási győzelem, utána nagyon neki kell állni, hogy soha ilyen problémánk nem volt.”

A 2006-os kampány egyébként nem csak GYF-nek, nekem is inkább tűnt polpulista hazugmaratonnak, mint hangolásnak egy "vért verejtékes reformhoz". A "reformok" csak amolyan ködös óvatos lengetések voltak - nehogy a szavazók elkezdjenek gondolkozni mit is jelen ez az egész :-). Helyette übörggött a gazdaság, meg ugrott a pannonpuma.

DE erre kérlek ne is válaszoljatok. Minenkinek joga van a saját hiteihez. Nektek is, Nekem is.

Erre azért emlékeztek:

www.youtube.com/watch?v=6HTKhm7rlKs

Gonosz-gonosz Orbán Viktor megvette kilóra a CNN-t is. Vajon hány trafikot kaptak utólag? :-D
@AKIsTUDATLAN: tudom, de bassza meg a kecske, olyan szep megint, hogy folyik a faszmeregetes megint, mesterhazy, bajnai, feri, viktor, oszt megint a lenyeg sikkad el, mert marad a posvany es a dagvany, es nekem ebbop van nagyon elegem, oszd meg.es uralkodj, szolganep meg hallgass, vagy rajongva imadjad uraid es parancsolodjaid
@Ad Dio: ebbol semmi nem derul ki.

ez egy, a hirtv altal keszitett, politikai manipulaciora alkalmas, 6 perces reszlet reszlet.

hol az egesz?;-)
Én azért szurkolok nekik. Egészen 4,9%-ig. Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úrnak pedig igenis helye lenne a listán (és/vagy egyéniben), mert így legalább még jobban manifesztálódna az "újra együtt"...
@sírbateszezazegész:

Érdekes érv. Nagyon ütős. Viszont igaz, tényleg más TV adását nézzük.
@Ad Dio: megtalaltam a masik felet is, de ez meg mindig c sak 13 perc hirtvs anyag...

ami ugye nem mervado.

maga az egesz cnn riport hol van, ahol fleto azt mondja, hogy tulhazudtak a fideszt igergetesben es azt igertek, tejjel-mezzel folyo kanaan lesz itt?:-)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Nem tudom, keres elő. De szerintem nem sokkal nem hosszabb.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Lehet hogy szerkesztett anyag, de a lényeg akkor is benne van.

De nem akarom bántani senkinek az érzelmeit.

Ha jobberként állok a dologhoz, GYF minden lépése Aranyfokozatú Konzi Díjjas. Több kárt tett a baloldalban, mint a teljes fidesz kampánystáb együttvéve.
@sírbateszezazegész: barcsak az lennek...:-)

csak a hazaik ernek 1-2 millio frankot, plusz a gazdasag korulotte...
@vakapad: jeleztem az eredeti kommentben "nem mintha számítana", ezt a kommentre értem... igen, a bankok szarrá hiteleztek mindenkit... leginkább lakás-, autó- és fogyasztási hitelekkel... amitől nő az újratermelés... mit vársz, milyen érvekre?... én a saját tapasztalatom írtam le... meg amit magam körül láttam... de igazad van... moon piacgazdaság van és az is volt... meg lesz is...
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): ott... de, ha eladod, akkor mekkora házat és földet vehetnél mondjuk baz megyében vagy az ormánságban, belegondoltál?:)
@Online Távmunkás: Akár Együtt-szavazó vagy, akár nem (ha nem vagy, bocs): a közvéleménykutatási adatok alapján Bajnaiék a 10%-ért kiáltó 4%-os pártszövetségükkel kábé annyira vannak a bejutási küszöbtől, mint Fletóék az 5%-tól.

Csak míg a dk teljesen kimaradt az úgymond "összefogásból", addig az E14-PM valamiért kapott egyharmadnyi egyéni körzetet.

Se közös min. elnök jelölt, se közös lista, se közös egyéni jelöltek...helyette van 5 vagy több saját lista. Nem hittem volna, hogy végűl ez lesz.

Orbán újrázni fog.
@pástétom:

Az E14 körzeteire se vegyél mérget.

Az MSZP az egyetlen aki tudja ebben a helyzetben hogy mit csinál.

Elkönyvelte, hogy ha csak csoda (gazdi összeomlás, durva Fidesz baki) nem történik, 2014 elment. Így az új stratégiai cél az, hogy 2018-ban (esetleg egy előbb bekövetkező kormányválságkor) ő lehessen a második legerősebb. Ennek érdekében célja az, hogy visszanyerje a baloldalon az egyeduralkodó helyzetet. A versenytársakkal persze úgy kell végezni, hogy szinte ők maguk lehessenek okolhatóak a végükért. Ha az E14 szekere nem lendül meg drasztikusan (neigen látni miért tenné), akkor hamarosan eljön a pillanat, amikor az MSZP azt fogja mondani a szavazóinak, hogy az E14-re adott szavazat a Fideszre adott szavazat (ha nem éri el a bejutási küszödöt, akkor ez bizonyos értelemben igaz is). Ez a pont lesz az E14-MSZP közös lista végpontja.
@sírbateszezazegész: ha lenne, egeszen biztosan ott akarnek foldet venni az arabol, nem?;-)
@Kismacska (BELLA):

Te nagyon kis öntudatos DK szavazó vagy. :)
Én pl. simán szavaznék a DK-ra, az elveimbe belefér. Bajnaira is szavaznék, Momára is. Szocikra önállóan soha, összefogásra nagy duzzogva.
Szerintem többen vagyunk bizonytalanok, illetve nem biztos pártválasztók, mint az elkötelezett hívek.

Amúgy vihar a biliben, biztos vagyok benne, hogy valamilyen formában végül megszületik a megállapodás. Van idő jövő tavaszig.
@guma: éjjel-nappal megy a kampány a vadászat ellen, de mindenki fegyverbuzi. Felénk sok a madár, meg a vadőr is, de azért gyakran látok puskás vadászokat. Ráadásul itt vonul át rengeteg költöző madár, pl. a mi fecskéink és nagyon durván irtják őket.
Van még mit tanulni tisztaságból is, de pl. a délolaszokhoz képest minden nagyon szép. Meg rengeteg az expat, akik törődnek a környezettel és szedik a szemetet is, úgyhogy egészében rendben van a történet. A víz meg felénk (északon) kristálytiszta, délen az olajfinomító felé, khm, meg nem.
@pástétom: Nem vagyok Együtt-szavazó. Viszont abban biztos vagyok, hogy Bajnaiék támogatottsága legalább kétszer, de inkább háromszor akkora, mint Gyurcsányéké.
Igen, Orbán újrázni fog, mégpedig valószínűleg kétharmaddal.
Gyurcsány Ferenc a dolgozó munkások utolsó reménysugara!!!

Ne add fel a reményt, mert mink szeretünk és bízunk benned elvtárs!

Magyarország kirablóit és tönkretevőit csak Gyurcsány Ferenc elvtársal tudjuk leváltani, az Ő vezérletével.

A munkás bére az égre kiált, benned van az utolso reménységünk!!!
Nehéz a dolog. Az eddigi teljesítmény alapján Mesterházy a szoci orkbán, Bajnai meg egy tutyimutyi hivatalnok. Mindkettő csalódás bizonyos szempontból.
Vajon miért is nem lehetett egy teljes ellenzéki összefogást csinálni (mszp-e2014-dk-4k-kétfarkú-smukkandor-elempé) csak a választásokra, majd a fideszkotvány elgyalulása, meg a választási renccer elkapálása után rögvest új választásokat kiírni, ahol mindenki indulhat utána úgy, ahogy akar. Még akkor lett volna esély orbánisztán felszámolására. Így legfeljebb azt kell megvárni, amíg magát számolja fel, vagy a puskaporos hordó robban fel.
Amúgy meg majdnem mindegy, hogy ki kivel? Ugyanis a fidesz mindent meg fog tenni a választások elcsalásáért. Hülye aki nem hiszi.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

"_ demokratikusak de a vezetoik egyaltalan nem a fent leirt definiciok szerint vezetnek. amivel en vitatkozok az az, hogy a fenti definiciok egyike sem alkalmazhato gyurcsany miniszterelnoksegere. mert mas jellemzoi vannak egy kormanyfonek es mas egy ceg vezetojenek. _"

ja a demokratikus országok vezetői vízen járnak, és ha rájuk jön a szapora, akkor egyenesen vanília fagyit szarnak, és ha beszélnek, aranydollár hullik a szájukból szociális kiadásokra usw. :D

Uram, legyen meg a Te akaratod, miképpen a Mennyben, akképpen itt a Sipinek is, mindörökkön örökké. Ammon.

de a rohatt életbe máááá! Te Sipi!... nézzed má meg eccer a ki kicsodát. kinek mija civil foglalatossága polgárilag. vagy már ott is mindenki miniszterelnökként jön eleve a neonfénybe a mamibul? vagy hercegként mint Vilmos meg Harry?
szegín Feri, hogy mit összecsuklott itt a napokban!? :DDD
@jaegtoer: ha nagyon cinikus akarnek lenni azt mondanam, hogy pont azert tart az orszag ott, ahol, mert a polgarai sem ertik mi a kulonbseg a verseny- es kozszfera mukodtetetese kozotti kulonbseget:-). de igy csak annyit mondok, hogy a fenti definicio szerint csanyi vagy szeles lenne jo miniszterelnok, vagy a dunaferr vezerkara is adhatna a kormanyt
bocs a pongyola megfogalmazasert, mobilrol vagyok eppen
@doggfather: ÓH faterh ha te egy igazgató vagy és tudod, hogy beosztott vezetőid lopnak csalnak, akkor nem-e nekik mondod el először, hogy ne tegyék és ha sikertelen a figyelmeztetés csak utána mondod el az "öszödi beszéded" a nyilvánosság előtt? Nem így a tisztességes?...mond
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

van sejtésem mit akarsz mondani, de tessék megküzdeni vele:D
@jaegtoer: most mit akarsz? clinton is, blair is jogász volt... orbán is az:)
@sírbateszezazegész:

úgy van. azzal a megszorítással, hogy orbánnak csak papírja van arról hogy elvégezte a jogi egyetemet és használhat dr titulust. de nem ügyvéd, se nem jogtanácsos. tehát egy lófaszgyurka szokták volt mondanai és ezért minden Gyurkától bocsánatot kérek, aki nem viktor. az előbb írtam egy levelet majd megírom neked is.
@KÁTÉó53éúétr6:
Ez aranyos volt, nagyon köszönöm - a szülők nevében!!
Leszarja.... milliárdos... ha nem jön be a politikai karrier, majd elmegy pihenni és élvezni a vagyonát... és röhög a markába... és igaza is van...
@jaegtoer: Nem értem a bojkott lényegét. Ha bojkottáljuk, akkor Viktor kap 70%-ot, a Jobbik 30-at, aztán akkor örülhetünk, hogy továbbra is nyomatják, hogy mennyire elege van a népnek a maffiabaloldalból. Hogy te legitimálod-e a részvételeddel, vagy sem, azt magasról leszarja mind Viktor, mind az EU.
@nemecsek ernő áruló:

már nem érdekes, hogy ki mit szart volna le, mert a hajó elment.

ha nem értek egyet a törvénnyel, akkor a részvételemmel nem legalizálom.

a demokrácia egyik a alappillére a legitimáció, ha ez nincs, akkor nincs demokrácia. ha ezt leszarja a viktor az az ő dolga, de ha az eu is leszarja, akkor meg semmi keresnivalónk benne.

de már mindegy. a hajó elment.

és ezután már tényleg minden oka és öröme meglehet vikrornak arra hogy leszarja az ellenzéket, mert meg is érdemlik.folyamatosan megdolgoznak érte. vagy csak ámítanak. akkor meg azért.
@jaegtoer: Pontosítok: hogy legitim-e a választás, azt hivatalos módon kizárólag utána, a lebonyolítás és az eredmény ismerete után tudja megmondani bárki. Most, ha valaki a törvényre hivatkozva önként mond le egy alkotmányos alapjogáról, azzal az EU nem tud mit kezdeni, Viktor pedig maffiabaloldalozhat tovább, immáron idegesítő Széll Bernadettek nélkül.

A hozzászólásodban implicit benne lévő elvárás az EU-val kapcsolatban kizárólag föderációs berendezkedés esetén állná meg a helyét. Ha lesz is ilyen, mi Viktorral tuti, hogy kimaradunk belőle.

Ha az ilyen nem reális elvárások miatt azon a véleményen vagy, hogy távoznunk kéne az unióból, és le kellene zárni szögesdrót kerítéssel a határainkat Erdély, és Szlovákia felé, akkor javaslom a Jobbikot, ott vannak ilyen fénymarhaságokkal felvértezve a politikusok, és a szavazók egyaránt.

Nem hiszek benne, hogy szabad választás lesz 2014-ben, őszintén szólva már egy egyszerű többséggel felálló kormányt is csodának tartanék, kétharmad nélkül pedig a következő kormány egy fűszálat sem tehet keresztbe Orbán papa közvetlen jóváhagyása nélkül. Ettől függetlenül a szavazást nem fogom bojkottálni, mert ha mi nem is, de "ők" látni fogják az eredményt, és meg kívánom üzenni, hogy részemről a véleményem az, hogy húzzanak a picsába!
@jaegtoer: itt egy új hajó...

"Új párt alakult. Már a neve is mesteri húzás: Elégedetlenek Pártja. Valódi néppárt. A nulla forint tőkével és 10 emberrel induló, programmal még nem, de határozott véleményekkel annál inkább rendelkező párt egyelőre facebookon népszerűsíti magát. A határon túli magyarok szavazati jogával elégedetlenek, a KDNP és a Párbeszéd Magyarországért szerintük nem korrekt. A párt elnökével, Tóth Istvánnal beszélgettünk."

index.hu/belfold/2013/09/12/mi_is_vagyunk_annyian_mint_a_liberalisok/
@nemecsek ernő áruló: Mibajod a jobbikkal kiskancsó...?! :))
Egyébként vikiékből simán kinézek én bármilyen választási csalást.
@nemecsek ernő áruló: Asszem demokratább,mint te.
Nem 97,5%-ot mondtam.:))
@kifordított nagyanyó: A Jobbik és Vona Gábor maga mondta ki, hogy nem demokrata, és az átlagos, látható szavazóik maguk is játszadoznak az erőszakos hatalomátvétel gondolatával. A jobbik egy betegség, a politikai élet rákfenéje, amit ki kell vágni, és a seb helyét kiégetni. Bárki más oké, de aki az én és családom kiírtásával játszadozik gondolatkísérletekben, és aki a családom gyilkosait élteti, és ünnepli, az nem érdemli meg, hogy demokratikus keretek között gondoljak rájuk. Az ordas eszméik egyszer már bizonyítottak. Kösz nem.
@nemecsek ernő áruló: Asszem ez a nem vagyunk demokraták,egy bizonyos szövegkörnyezetben volt.
Ezt el tudom nézni.
Ha már azt is elnéztem,hogy hazudtunk reggel,délben,meg este.
Mivel az is egy kiragadott részlet volt.

Ezt a műrettegést meg hagyjuk már!
Talán az okokat kéne megnézni,hogy miért van ez.
@kifordított nagyanyó: ""Nem vagyunk kommunisták, nem vagyunk fasiszták, nem vagyunk nemzetiszocialisták, de demokraták sem vagyunk" - mondta pártja eszmeiségéről Vona Gábor pártelnök szombaton a Jobbik évindító rendezvényén Budapesten."

www.origo.hu/itthon/20120128-vona-nem-vagyunk-demokratak.html
@kifordított nagyanyó: a problemakra nem megoldas a jobbik.a jobbik ugyanaz, mintha az itteni vitainkat kessel es boxerrel rendeznenk le
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): A végén még egyszer megkeresem ezt a videót....
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Jó hogy itt vagy .A jobbik ugye csúnya,de egy gyilkost ki lehet engedni a börtönből.
@kifordított nagyanyó: igy van. a gyilkos valtozhat. mutathat megbanast, belathatja a tevedeset, revidealhatja az addigi nezeteit. a nacik pedig mindig is potencialis tomeggyilkosok maradnak, mert az eroszakos megoldasok mellett kotelezodtek el. ideologiajuk az, hogy a velt, vagy valos problemakra az eroszak a megoldas.

tobbre tartok egy bunbano gyilkost, mint barmelyik jobbikos elmebeteget.
@nemecsek ernő áruló:

"___[...]
Ha az ilyen nem reális elvárások miatt azon a véleményen vagy, hogy távoznunk kéne az unióból, és le kellene zárni szögesdrót kerítéssel a határainkat Erdély, és Szlovákia felé, akkor javaslom a Jobbikot, ott vannak ilyen fénymarhaságokkal felvértezve a politikusok, és a szavazók egyaránt._"

Te tudod.

az idézett részre az alábbiakban nagyon kedvesen mondom neked kiemelt tisztelettel:
-Menj Te a picsába.

Amennyiben kicsit is elgondolkozol az írásod tartalmán könnyen rájöhetsz miért kaptad e bensőséges, meghitt intim javaslatot.

Az én "nem reális elvárásaim" alkotmányos alapjogokból erednek, az aggályaim a fidesz tárgyalási gyakorlatán, valamint olyan közismert fidesz megnyilatkozásokon alapulnak, amelyek már a rendeleti kormányzást vetítik előre.

Amennyiben Te ehhez a választáson való részvétellel asszisztálni szeretnél, Tedd. Ezért én még nem gondolom, hogy fideszes lennél, de azt gondolom, hogy legitimálsz egy olyan rendszert, ami alkotmányos jogokat vesz semmibe, miközben alkotmányos jogokat terjeszt ki úgy, hogy a (pénzügyi) következményei beláthatatlanok.

A jobbikozást külön köszönöm.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

"tobbre tartok egy bunbano gyilkost, mint barmelyik jobbikos elmebeteget."

bármelyik. na jaaaa. agyrokkant.
@jaegtoer: jobbikos az lesz, aki olni akar az ertekrendjeert, csak onmagaban gerinctelen, beszari alak es csurhere van szuksege hogy az egyeni felelosseget feloldja a tomegpszichozis...:-)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Mit röfögsz beteg talmudista pondró? A te kedvenceid (fajtád) a fasiszta gyilkosok. Vagy annyira hülye vagy, hogy még a saját szentírásodat sem tudod értelmezni?
:)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Szia Sipi!

bocs. az agyrokkant talán méltánytalan volt tőlem. súlyosabbat érdemelnél:) mert gondolkodók és írástudók lévén a felelősséged és az én felelősségem is nagyobb mint az "eccerűeké" akik nap mind nap méltánytalanságok sorát viselik el hosszú-hosszú évek óta... több ezer nap, sok tízezer óra.... gondolj csak bele....

mindazonáltal a jobbikon nem fogunk összeveszni, de most megint túloztál.

számomra fontosabb az a fenyegető társadalmi (gazdasági+politikai) jelenség, környezet ami teret teremtett ennek a formációnak a létrejöttéhez és tartósnak ígérkező jelenlétéhez, netán fokozatos erősödéséhez.
A tagok minősítgetése, lekezelése, pocskondiázása nem vezet sehova, a kiváltó és éltető okok rémisztőek, mert jelen helyzetben megoldhatatlanok. bonyolult helyzetre egyszerű megoldásokat akarnak, erőből akarnak megoldani olyan feladatokat, amelyhez együttgondolkodás, együttműködés és annyi pénz kell rövid időszak alatt amennyi a világon nincs is talán. ha toleráns vagyok egy gyilkossal (én nem, de tételezzük fel), akkor a vidéken magukra hagyott védtelenek ösztönös önvédelmi szerveződésére nem az a helyes válaszreakció, hogy ott rohadjanak meg. majd lesz valami, majd mi kultúrepigonok elintézzük, kicsit affektálva, meghatódva saját nagyvonalúságunktól, feltéve ha lesz rá egy kis időnk, meg pénzünk, és nem jön közbe semmi. és 30 éve mindig közbejön. mert jelenleg ez van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mindegy, hogy néz ki, lehet, hogy bombanő. Én erre tippelek. Vadai valamit megtanult Gyurcsánytól: az öregecskedő partnert (a mester feleséget mondott anno) fiatalabbra kell cserélni. Ágika és Ferike már régóta kéz a kézben jártak, Klára asszony pedig hosszú ideje nem jelent meg a férje mellett (erre ma közölt a 444.hu egy képet, ahol együtt röhögtek, de azon is jól látszik, hogy már Ágika van az előtérben). Tehát Vadainak úgy kell megszabadulni a férjétől, hogy a vagyonmegosztásnál is jól járjon. Megkérte a kedves párttársát, hogy kicsit legyeskedjen az öreg körül, úgy tűnik ez sikerült. Már volt róla cikk, hogy novemberben meglesz a válóper, és figyeld meg, ez a balek férj rögtön a per után egyedül fog maradni.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Egyszer láthatnék belőle egy vágatlan verziót?:))
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Tehát jobbik szavazót lelőni,valódi gyilkost elengedni.
Gratulálok.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Elképzelem sztojkáékat:Úgy sajnáljuk.De tényleg!
Milyen megható...
@kifordított nagyanyó: ugye latod, hol gond a jobbikosokkkal, pl veled?
rogton a leloves a megoldasod es mindenfele arnyalat nelkul, reszleteket figyelmenhagyva gondolkodsz, intelkezel es vegrehajtanal.

igen, veszelyesebb vagy, veszelyesebbek vagytok mint a fgyilkosok legtobbje.

ezt ugyanis nem en alltiom,. te allitod azt, hogy a mindenfele gyilkost gondolkodas nelkul kiengedni es masvalakiket gondolkodas nelkul leloni.

amit en allitok: jobban megbizok egy bunbano gyilkosban, mint egy jobbikosban. mert sokminden miatt valhat valaki gyilkossa. jobbikossa viszont az alantassag tesz.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Szóval ha megölik a feleségedet,akkor 20 év múlva elmész a börtönhöz a gyerekeitekkel:Nézzétek,ott van aki elvette tőlünk anyátokat!integessetek neki,olyan aranyos,mert már megbánta.

Egyébként ha 20 év börtön után atz mondja a gyilkos,hogy akármi az ítélet (elevenen megnyúzás,fejbelövés vagy még 20 év)azt ő elfogadja,akkor el lehet gondolkodni ezen.

De aki elvette mástól az ,ne nagyon kapjon másikat,ne éljen boldogan.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): LOL
Igazad van.
Persze vannak fokozatok.
Kezdetnek horogkeresztet vésni a homlokunkra nem igaz.
Csak mert valaki csalódott a többi pártban attól már bűnös ugye.Gratulálok.

De ilyen baromságokon nem kéne kötözködni.
Nyilvánvalóan meg sem fordult a fejedben,hogy golyót resztenél a sok csúnya nácziba.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Nem furcsa neked,hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter?

Ismét egy toleráns akinél toleránsabb vagyok.
@kifordított nagyanyó: mondom.
ezek a te megoldasaid. pontosdan ezert vagy jobbikos, mert csak ilyenekben tudsz gondolkodni, amennyiben mas gondolkodasmoddal talalkozol az neked rogton problema, amit fel akarsz szamolni onvedelemre hivatkozva. pedig a sajat megoldasaidtol felsz, mert el sem tudod kepzelni, hogy en nem teszek ellened semmit, csak siman megvetlek es kesz:-)

es igy van. meg sem fordul a fejemben golyot ereszteni beled. ezert vagyok en liberalis. neked fordul meg a fejedben. ezert vagy te a naci. amitol felsz, ami miatt onvedelemre hivatkozva akarsz masokat elpusztitani igazabol benned van. a sajat demonaid azok.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Ööö Talán nézz át a slovensko do tohora.
Egy régebbi cikkben a nácik gyűléséről ír,meg hogy kurva sok ólomra lesz szükségük.
Pedig ő messze nem náczi.
Amúgy te nagyon liberális egy kisebb dologért megveted a másikat,míg egy tényleges gyilkost elengednél.
A csúnya náczi amerikaiak meg úgy osztogatják az ilyenekért a többszáz éveket.
Próbálkozhatsz nagyképűsködni meg fölényeskedni csak éppen lószart se tudsz...:))
@kifordított nagyanyó: nem kis dolog masok halalt kivanni es csak a lehetosegre varni, hogy elindulhassatok csurheben lincselni:-)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Igen.Egy antináczi kívánta a náczik halálát.
Ez valóban nem szép.
Nem baj öcsi,majd legközelebb!:))
Na csá!
@kifordított nagyanyó: mi kozom nekem a dotohohoz?

fogd mar fel, en en vagyok. magamert vallalt felelosseggel, nem masokert. nem vagyok magyar, nem vagyok roman, nem vagyok cigany, nem vagyok szlovak. en vagyok. a magam tetteiert tartozom felelosseggel, nem masok tetteiert. a magam ertekrendje szerint elek, nem masok ertekrendje szerint. a magam erejebol, nem masok tamogatasaval.

azt kerd szamon rajtam, amit en tettem, vagy mondtam.

tanulj meg egyenben gondolkodni a csurhe es akolmeleg helyett.

kulonben egyszeruen nem ered fel esszel amit mondok.
@ausländer Sipi: Ugyanazon "értékek"mentén gondolkoztok.
@kifordított nagyanyó: latom nem erted meg, hogy se nem jogod, se nem kompetenciad engem barhova is besorolni:-)
@kifordított nagyanyó: en azt kritizalom amit te mondasz es allitasz. te azzal akarsz engem kritizalni amit masok mondtak.

te kis hazudos;-)
süti beállítások módosítása