Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.26. 11:36 Fabius

A szex vajon mi?

Címkék: közélet bántalmazás szexuális erőszak

Lányos apaként mindig felpattan a pofonos ládám teteje mikor olyat olvasok, hogy tinilányokat szexuális erőszak és megalázás ér. Az ember tényleg azt hiszi nem sok dühítőbb és felháborítóbb dolog van ennél, de a minapi eset bemutatta, van ennél is rosszabb

Szórakozó tizenévesek kihasználták egy 15 éves lány részegségét, és amire nem voltak képesek józan állapotában, azt megtették vele mikor kiütötte magát. "Mintha egy bábut gyömöszölnének" - szól a beszámoló, és ha ez nem lenne elég, voltak a buli résztvevői olyan kedvesek, hogy a megörökített erőszakot közzé is tették, hisz mit ér a hőstett széles közönség nélkül?

20.jpg

Aztán mikor azt hiszed ettől nincs lejjebb, az üggyel foglalkozó Indexet megkeresi egy ismeretlen telefonáló és aszongya: lárifári, nem az öntudatlan kamaszlányt megkúrni elítélendő, hanem arról cikkezni meg az esetből rendőrségi ügyet csinálni az. 

Mer'hogy az ilyesmi egyszerű csíny, tudod, nyájas olvasó

Kedves ismeretlen faszkalap, aki vélhetően valamelyik állófaszú tökösgyerek hozzátartozója vagy, erre egyetlen dolgot tudok neked mondani: elmész te a Jóisten náthásan csöpögő kócos kurva faszára zsokénak!

Szerinted mióta mentőkörülmény az, hogy állófaszúkámék jó családból származnak? Egyáltalán mióta "jó család" az, ahol ilyen öntudatlan kamaszokat erőszakoló egybites droidokat nevelnek, és ahol ezt normálisnak és egyszerű diákcsínynek tartják? Miféle mentőkörülmény szexuális erőszak elkövetésénél a bármilyen tanulmányi eredmény? Hol élsz te, dobozban baszki? 

Amilyen peched van az Orbán kormány alkotta új Btk. elég szigorúan veszi az ilyesmit. Nem sok mindent támogatok az elmúlt évek törvénygyári alkotásai közül, de ezt speciel igen. Részletesen meghatározza például mi számít akaratnyilvánításra képtelen állapotnak, plusz minősítő körülmény, ha "a sértett 18 évesnél fiatalabb, ha az erőszakot azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többen követik el".  Így könnyen megeshet, hogy a következő 5-15 évben a droid akit neveltél a cellatársaktól elszenvedett análfűrészelés közben fogja álomba sírni magát minden éjjel.  

Te ilyenkor gondolj arra aranyapám, hogy ezt neked, és annak a szellemiségnek köszönheti, amitől nem áldozatnak, hanem szabadon rommá kúrható darab húsnak látta a szerencsétlent akit megdugott. 

509 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr115427301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@taga20: miért lenne fura? te esztergálsz, én eszterlánc

ez a egyik legjobb. mindig felpezsdít
@Penivaldes: Igen, ezért jutunk mindig vissza a szülőkhöz. És az a baj, hogy meg sem próbálnak magukba nézni. Ők nélkülöztek gyerekkorukban, és most mindent meg akarnak adni ami nekik hiányzott. Pedig az anyagi dolgok elég nagy része felesleges manapság. A nagy igyekezetben, meg elfelejtik ami igazán fontos, hogy szülőnek kéne lenni, és nevelni a gyereket. Nem abból fog tanulni az életről, hogy megvan neki az új ájfón erőfeszítés nélkül.
Rossz a szülők értékrendje -> rossz lesz a gyereké is.
Az elkövetőkön kívül azért én csak beraknám abba a börtöncellába a drága kisleány szüleit is, úgy pár évre. Mondjuk kiskorú szándékos veszélyeztetése miatt:

"A kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy (...) aki e feladatából eredő kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődését veszélyezteti, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Mert joggal adódik a kérdés:
Mi az apja f@szát csináltak a szülők, miközben a lányuk holtrészegre itta magát? Édesdeden szundikáltak otthon?
Vagy ha a szülők jóhiszeműen engedték el a lányukat (persze, nem is tudták, milyen helyre megy a lányuk, bruhahaaa!), akkor ki adott alkoholt a 18 év alatti lánynak? Mert valaki adott neki.

Megjegyzem:
Mindennapos eset sok helyen, hogy "jólszituált" 13-15 éves kislányok hajnal 2-5 között holtrészegen mennek haza buliból. A buli alatt többségükben n+1 számú f@sz fordul meg tetszőleges helyeken, mellyel a többi ribi előtt nagy hangon, adott esetben vodkásüveggel a kezükben még dicsekednek is. Anyu meg apu pedig közben édesdeden szundikálnak, és várják haza a drága kislányukat? Mikor meg véletlenül kiderül egy ilyen eset, akkor nagyra tágult bociszemekkel pilláznak, hogy "de az én lányom nem olyan". Hát nem a f@szt!
És nem, ez nem kitaláció. Szóval valahogy én nem csodálkozom ezen az eseten.

---

Bónusz kérdés:

"Információink szerint az ügyben a lány és a szülei tettek feljelentést, miután a 15 éves lány megtalálta a róla készített videót."

Szóval ha nem kerül fel a fészbúkra, akkor nem is lesz feljelentés sem??? Esetleg nem is az volt a gond, hogy megdugták a tökrészeg leányzót (lehet, ez megszokott nála/náluk?), hanem az, hogy erről más is tudomást szerzett?

Ergo a két kanmajom mellé beküdhetnék a két barom szülőt is a sittre. Rájuk férne igazán.
@Fuzzy Logic: persze, csak a gond hogy az embertelenség nemcsak a gazdag gyerekek kiváltsága, hanem minden csoportból vannak képviselőik.
@Bakter:
++1!! -:))
Má mér csodálkoznák/nék?
A posztban taglalt förtelem (valóság), sajnos az az ilyen Bibber-féle akusztikai merényletek által is meg van támogatva. Nem elég a szesz, a cucc, még ilyen Balatonyi Száund fesztivál színvonalú izékkel is befolyásolják a kölkök egészséges mentális fejlődését, naná, hogy ilyesmik hatására olyan deviancia is előtör belőlük, ami azért ritkán fordul elő, szerencsére.

Erre nem csak a Tyubbon elérhető Bibber a példa, hanem például sajnos Zamárdi is egy olyan helyszín, ahol az ott előforduló közönség fizikai memóriájának Ras to Cas időzítésének alulról sem sikerül vernie az egykori EDO RAM-ok szintjét, tekintettel a zene kozsói minőségének magaslataira.
Merthogyugye a Balatonyi Száund egy elektronyikus "zenei" fesztivál, ahol fellépnek elektronyikus zenekarok(?), elektronyikus feka előadók meg elektronyikus rapperek, aztán súlyosbításként és nem megfellebbezhetően jönnek utánuk az elektronyikus DJ-k, akik az összes elektronyikus szemetet összemixelik még elektronyosabbra, aztán töményen az arcodba tolják. Ezek általában már annyira elektronyikusak, hogy komolyan ráznak is mer a szigetelés is leolvadt róluk már és különben sem volt egyikük sem földelve ezért csak a Hajdúpéterek, meg a rogányossyantalok tudják a helyszínen hallgatni.

Szóval, igen, nagyban hozzájárul a teljes elhülyüléshez (ha pillanatnyihoz is), az ilyesféle förtelem, amit zenének aposztrofálnak egyesek. Plusz a nevelés, a milliő amiben felnőnek, stb…
De mint az látható, a „jó család” sem garancia semmire, ugye?
Seggfejéknél pláne nem.

Szóval, szintén lányos apaként Fabius véleményét osztva azon a véleményen vagyok, hogy verje bele az a… az és oda azt amit gondolok, aki sértőnek találja a dolog nyilvánosságra kerülését. Gazdag gyökér? Meggyőződésem, hogy igen.
Szellemileg viszont koldus, toprongy, szarházi.

Jót röhögtem a mai dumáidon, baaz+!!-:D
@zombigyilkos: én az elköüvetők szüleit zárnám be a gyerekük mellé ha már itt tartunk.
igen, sajnos ez igaz, matt részeg kislányok lóbálják az üveget éjjelente, és erre lehet mondani hogy majd kinövik, meg próbálgatja magát. csakhogy ez nem az, tönkreteszi az életét csak erre későn ébred majd rá.
a szülők megbíztak gondolom a lányukba.
@Knósszosz: a Száund az tipikusan a jómódú kölkök bulija.
@zombigyilkos: You deserve my respect, Sir!
Kár hogy itt nem lehet plusszolni, csak tahótlanítani. Mer itt is csak a büntetés, jutalom meg nincs! Ilyen ez a mai világ.
@Fuzzy Logic: nem romázok. csak jeleztem hogy minden réteg kitermeli a maga állatjait
@Penivaldes: Hát bizony ki. A termelési volumen erősen progresszív. Sajnos.
@Penivaldes:
- Az elkövetők felnőttek voltak. Az ő szüleiknek már semmi közük a dologhoz. Bár nyilván azért megérnének ők is egy misét.

- A szülők a legtöbb esetben nem megbíznak a lányban, hanem szemet hunynak az ilyen esetek felett, nem akarnak tudomást venni róla, mert akor szembe kellene nézni a saját bénaságukkal. Nem tudnak gyereket nevelni. 3-4éves kisgyerekek visszapofáznak a szüleiknek, óvónőknek, stb. Mire 13-15 lesz, a szülők már semmit nem tudnak tenni. Helyette inkább homokba dugják a fejüket, rámondják, hogy "mi is voltun fiatalok", csak hogy nyugtassák magukat, és ennyi. Utána meg próbálják hárítani a felelősséget magukról.
Elccsépelt, amit mondok, de igen, ide vezet a "liberális" (valójában nem az, csak sokan annak hívják) nevelés, azazhogy a fiatalok többségét valójában nem neveli senki. Következetesség sehol, fegyelem, tisztelet sehol - íme az eredmény.

(Itt felmerül bennem egy újabb kérdés:
Vajon a két elkövető tudta, hogy a lány nincs még 18? Nem mintha nagy mentség lenne rájuk nézve, de azért...)
@Knósszosz: mi a fasz bajod van a balaton sounddal? öreg vagy bakker? memoria? fiatalkorod?tükör bakker:)
@zombigyilkos: Vannak olyan anyukák, akik büszkén mutogatják a barátnőiknek, hogy a 13 éves kislányuk milyen szépen ki van kenve, és milyen szép picsgatyában. Aztán mikor 15 évesen terhesen megy haza, fogják a fejüket, hogy hol rontották el.
(Persze apuka is hibás, ez mindkét szülő felelőssége.)
@Fuzzy Logic: Tenk jú, Szőr! ;)
Javaslom, mazochista módra próbáljuk meg megélni a büntetést jutalomként, és úgy jobban fog esni az is. :))
@Fuzzy Logic:
El se hiszem, hogy ilyen fiatalom már-már az jön ki a számon, hogy:
"Bezzeg az én koromban...!"
:)
@Penivaldes: Sose bírtam tisztelni a devianciát. Nyilván ezt manapság szégyellnem kéne.
@Penivaldes:
Stimm... Rasika is, szóval igazad vón.
Persze ott bulizik ahol akar, azért mert a... az apja, semmi kifogásom ellene.
@zombigyilkos: megérnének egy misét, sőt ha már egyház akkor kis Szent Hivatalt is.
igen nincsen nevelés soksok alkalommal. pedg a szülőnek kéne lenni annak aki a gyereket, a kamaszt vezeti az úton, különben au egészet dobhatjuk a kukába.
a mi is voltunk fiatalok meg szerintem is a legnagyobb hazugság önmagunkkal szemben. mert ami siokszor folyik mostanság azt nem lehet hasonlítani ahhoz amikor pl egy gyikot csempésztünk a zongorára és a tanerő sikitófrászt kapott. arra lehet mondani hogy fiatalok bolondok, de erre nem.
@Knósszosz:
te itt arról a szargecitaknyos justinbieber-ről regélsz vagy kimaradtam valamiből (hálaistennek)

mindíg is keményfejű voltam és maradtam és nem hallgatok olyasmit ami nekem nem élmény

amit te leírsz az a borzalom és ócska szar üzlet hogyan lehet recsegésből jól megélni de lagalább munka nélkűl mert ugye recsegni és nyikorogni a szekér is tud ha nem basznak akerékagyba némi zsírt

brühüyyy

szilárd vagyok, mint a szikla ebben az esztétikai meglátásomban és leszarom a bárkibármitmondist
@zombigyilkos: Madame. But no prob, you're welcome. With pleasure.

Én nem vagyok az a mazochista fajta, de próbáljuk. Semmi rossznak nem vagyok az elrontója :)
@Fuzzy Logic: attól nő a nő hogy kikeni magát gondolják.
@Fuzzy Logic: pedig a deviancia kamaszkor elején utat tör magának. aztán vannak akik ezt később sem növk ki
@taga20:
Tükör?
Hobó, LGT, Karthago, Ricse, Skorpió, meg Rolls és egyéb fújcsúnya tiltott izék. Az tükör és zene volt.
Ami Balatonyi Száund az fos és smmilyen szinten nem emlékeztet semmire, főként nem zenére és a fiatalságomra.

Akkor egy P. Mobil az volt valami és ma is óriási megnézni a Kopasz Kutyát, de ez a Száund ez mi a fasz? Törött üvegcserepekkel való kényszeredett seggvakarás, borzalom.
Nem téged piszkállak, de nemáá Taga!

Egy képzett melós mint te is, ennél igényesebb, biztosan.
@Penivaldes: te magad vagy a deviancia bébi:) vágod?
@taga20: ohoh gond ezzel egy szál hogy sem nem iszom, se nem szerezem, se nem kívánok öngyilkos lenni.
tudom hogy csípsz engem, mint méhecske a virágot. :)
@Knósszosz: az a te bajod, hogy öreg vagy , mint az országút! és mint az elefánt, nehezen tanulsz, könnyen felejtesz:) én se... a mai fiatalok, mint te 25 évvel ezelőtt te!!!www.youtube.com/watch?v=cB4pCkHYig4
@taga20: nincs teljesen igazad, a sound specko emberek bulija
@Penivaldes: néha írok ide, de te mindig kiborítasz:) kefélést próbáltad má, nyugtat utána:)
@taga20: ja próbáltam fényes lett tőle a cipőm tudod. meg a kádat is kikefélem időnként
@Penivaldes: Ne is mond, ma egész nap vitáztam 2 nővel egy blogon, mert szerintem nem kell minden nap sminkelni. Szerintük az igénytelen, ha úgy mész el dolgozni, hogy nincs kihúzva a szemed meg kirúzsozva a szád.
Föladtam, megírtam hogy az én értékrendemen nem fognak változtatni, ha meggörbülnek akkor se.
@rodeo36:
Szia Rodi!
Végre, azért nem írok utólag, mert tudom nem szkrollozól, meg nem olvasól méleket, szóval most: Mariann aszonta, hogy válaszol a devizadolgos kérdésedre itt a blogon, nekem meg azt, hogy privátban a saját megközelítésemre a témát illetően. Nekem válaszolt és ahogy néztem neked is. Szóval ne üss ki bazmeg, ha véletlenül kíváncsi vagy mit gondolok a véleményedről, akkor várj még elkaplak!

Amúgy meg inkább én vagyok kíváncsi a tiédre, és igen, ez a Bibber faszkalap kiverte. A besztossíthékkot, ja.
Nem én találtam iderakni, ne sértegess!
Azért ennyire nem ferde az ízlésem, bár rokkot is - de tudod -, hogy a az igazi muzsikát is.

Ebcsont gyógyulást siettetni, hogy a regeneráródást miharabb elősegíccse a polárájsz votka sok lyégel és czitromal vagy lájmmal (denem kór)

Gyógyully, kívánom!!
@Fuzzy Logic: ok ha vki úgy érzi magát teljesnek hogy kifesti magát tegye, én nem teszem, meg látom te sem. ettől nem dől össze a világ
@Penivaldes: cica, ha mindig mellé beszélsz, akkor is ott van a kérdés, szeretsz te valakit...valaki, valaki :) én má megtaláltam, bár éppen haragszik, holnap is lesz nap:)www.youtube.com/watch?v=jgdLvwAJ2rc
@taga20: engem nem szeret senki sem.
a kefe meg nekem az a tárgy amivel tisztitani kell.
@Penivaldes: Inkább attól fog, ha a külsőségek döntenek csak. Sminktől lesz nő a nő, szép háztól le jó család a család. Ja, hogy a szép házban fojtogatják egymást. Az nem látszik, akkor az nincs...
@Penivaldes: ha hülyének tetteted magad akkor sem vagy az! de igyekszel és akkor béna vagy. figyellek benneteket mindennap esténként:)
@Fuzzy Logic: pontosan, ezért érdemes szép bútorokat berakni, mert az rögtön belső érték:)
@taga20:
Ez rendben van, de ez az intergalaktikus szeméthalmaz micsoda?:
www.youtube.com/watch?v=cUKD3mUn_QA
Ezt, hogyan kell értelmezni?

Úgy 5:20-nál azt hallom, hogy egy megszáradt sazarvasmarhatrágyahalmazt szétcsapatnak erős vízsugárral, de az ellenáll.

Nem jó a phülem??
@Knósszosz: semmi bajf a phüllel a fejeden.
én sem szeretem ezeket bár az tény hogy ez csak "élőben" jön át, és akkor megrázza magát az ember.)
@taga20: átmentél kukkolóba?:)
ajaj! mi lesed ebből, hogy lesed a @Penivaldes:-t :DDDD
@Knósszosz: ha rajtad múlna még most is lovaskocsival mennénk:)
@guma: mi van csajok? nem vágom, de ti összebeszéltetek az biztos:)
@guma: elég büntetés az neki magában is hogy engem les, minek büntessem jobban?:)
@Penivaldes:
A másik parton... hogy bírod???
@taga20: bocs!:)

a meglepetéstől kitört a nyelvem:D
(lesed= lesz)
@taga20: ember, azért most is vannak jó zenék. amik tényleg bendulnak
@taga20: én!:D

na ez az ami nem szokásom. össze nélkül is tudok beszélni. tudod te jól!:)
@taga20:
Bibber temetésschére...
Szívesen-:) és:
brühüyyy - ha jogdíjat nem kell pengetnem
@guma: bakker visszaolvastam a dolgokat! az mé baj, ha hülyeséget nem fokozom napról-napra? arra ott van Nyúl, Boli,..ecetera-ecetera!
@taga20: nem kell az nekünk, tudod köztünk csajszik közt van együtt gondolkodás:)
azért egyszer nagyon felhúztam magam amikor mulatozók mindig visszatelerték a mulatós cédét. akkor azért azt mondtam magamban, hogy nem mehet ez így, és bezártam az ablakot.
@taga20: :DDDD

valld be tanulsz tőlük, mikor nincs szesz!:)

jó éjt nektek.
@Penivaldes:
Marha nagy szerencséd van!
Most este kellemes lehet a Balcsi, nem csobbansz?
Nincsenek gyökér turisták, csak a holdfény és Aphrodité... akarom mondani, Peni.

Szóval?
@guma: tőlük csak tanulni lehet, főleg Bolitól. Ő olyan mint a kenyér ami táplálja a testet.
valahogy így
@Knósszosz: nem udvarolgatunk peninek.
messze van innen a víz Knossz
@Knósszosz: egyszer találkozzunk, nézzünk egymás szemébe. kíváncsi vagyok:)www.youtube.com/watch?v=0G3OnxmiPUg
@Penivaldes:
Ások a lábaidhoz cseternyát, akkor van esélyem további udvarlásra?
Meg is mosom, detélleg!!
@taga20:
Utálom én is-:)))
Jaja!
@Knósszosz: ássál nekem csatornát ássál. és cserébe foghatod a törülközöt
@Penivaldes:
Okké, de most ki kell tennem száradni, vizes.
Reggelig simán jó lesz, addig meg jó éjt neked (is!)-:)))
@Penivaldes: két hülye , ha találkozik:) csak én má megtaláltam a másik felem. és szeretem. tudom olyan, mint Columbo felesége:) de szeretem!
@Knósszosz:
alakúl és formálódik mint hülyegyerek a prés alatt...

még kurva randák a sebek bár jórészt bezártak, már járókeret nélkűl andalgok mint részeg csiga és hiányzik egy jó kis polárájsz meg a hozzávalók persze martinivel higítva

légy jó és a bibbert meg le kell lőni egy szarházi buzi

brühüyyy
@rodeo36: azt azé vágod merre van jurop, merre basszák szét a te kis béna hazádat? gyógyulj,gyere,...találj:)
orbanahibas...

fidesznyik kölkök...
vmi tabakos vagy minisztériumi fideszgyík gyerekei...
@kekex: Elolvastam. További szép életet. Szevasz.
@taga20: ennek örülök, legyetek is nagyon boldogok:)
Jó a cikk.Az ilyen tetveket kiherélni.
A másikon akartam írni a ribiző "újságírónak" de nem lehetett,oda írni.
Szóval ha a kiscsajt leribiző újságíró anyukája nem itta volna le akkor magát,most lehet ez a féreg sem lenne.
Kedves Fábiusz magam egy életlen fejszével herélném ki azokat a mocskos állatokat akik kis/fiatalkorú lányokon tesznek erőszakot.
De!
Tegnap egy buliban voltam pár haverral, 41 éves vagyok, volt a buliban egy csaj, (műköröm, feltöltött száj,kitett csöcsök, tetkók, piercing,szoli) akit nagyon nézegettünk. Azon tanakodtunk hogy van-e férje vagy már elvált esetleg.
Kiderült miután leszólítottam hogy a házigazda 16!!!! éves lánya.
Én és a haverok simán 30 évesnek néztük.
süti beállítások módosítása