Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.26. 11:36 Fabius

A szex vajon mi?

Címkék: közélet bántalmazás szexuális erőszak

Lányos apaként mindig felpattan a pofonos ládám teteje mikor olyat olvasok, hogy tinilányokat szexuális erőszak és megalázás ér. Az ember tényleg azt hiszi nem sok dühítőbb és felháborítóbb dolog van ennél, de a minapi eset bemutatta, van ennél is rosszabb

Szórakozó tizenévesek kihasználták egy 15 éves lány részegségét, és amire nem voltak képesek józan állapotában, azt megtették vele mikor kiütötte magát. "Mintha egy bábut gyömöszölnének" - szól a beszámoló, és ha ez nem lenne elég, voltak a buli résztvevői olyan kedvesek, hogy a megörökített erőszakot közzé is tették, hisz mit ér a hőstett széles közönség nélkül?

20.jpg

Aztán mikor azt hiszed ettől nincs lejjebb, az üggyel foglalkozó Indexet megkeresi egy ismeretlen telefonáló és aszongya: lárifári, nem az öntudatlan kamaszlányt megkúrni elítélendő, hanem arról cikkezni meg az esetből rendőrségi ügyet csinálni az. 

Mer'hogy az ilyesmi egyszerű csíny, tudod, nyájas olvasó

Kedves ismeretlen faszkalap, aki vélhetően valamelyik állófaszú tökösgyerek hozzátartozója vagy, erre egyetlen dolgot tudok neked mondani: elmész te a Jóisten náthásan csöpögő kócos kurva faszára zsokénak!

Szerinted mióta mentőkörülmény az, hogy állófaszúkámék jó családból származnak? Egyáltalán mióta "jó család" az, ahol ilyen öntudatlan kamaszokat erőszakoló egybites droidokat nevelnek, és ahol ezt normálisnak és egyszerű diákcsínynek tartják? Miféle mentőkörülmény szexuális erőszak elkövetésénél a bármilyen tanulmányi eredmény? Hol élsz te, dobozban baszki? 

Amilyen peched van az Orbán kormány alkotta új Btk. elég szigorúan veszi az ilyesmit. Nem sok mindent támogatok az elmúlt évek törvénygyári alkotásai közül, de ezt speciel igen. Részletesen meghatározza például mi számít akaratnyilvánításra képtelen állapotnak, plusz minősítő körülmény, ha "a sértett 18 évesnél fiatalabb, ha az erőszakot azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többen követik el".  Így könnyen megeshet, hogy a következő 5-15 évben a droid akit neveltél a cellatársaktól elszenvedett análfűrészelés közben fogja álomba sírni magát minden éjjel.  

Te ilyenkor gondolj arra aranyapám, hogy ezt neked, és annak a szellemiségnek köszönheti, amitől nem áldozatnak, hanem szabadon rommá kúrható darab húsnak látta a szerencsétlent akit megdugott. 

509 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr105427301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-no comment-

ja de mégis:
/egy némely komment bicska nyitogató/

"Információnk szerint a rendőrség megszüntette a nyomozás, Kubatov Gábor titkára, és a gyilkosságért korábban elítélt Sz. Ferenc ellen, akik erőszakosan léptek fel, egy a Fidesz székháznál demonstráló aktivista ellen. Az iratok szerint, bár SZ. Ferencéknek nem lett volna joga fellépni az aktivista ellen, társa Kubatov Gábor személyi titkárát viszont, felhívta a Fidesz egyik EP képviselője, és ezt a rendőrség segítségkérésnek értékelte. A rendőrség szerint az aktivistát, "testi épsége érdekében, a székház életveszélyes területéről biztonságos helyre vitték"

static.nol.hu/media/picture/23/16/80/000801623-4151-625.jpg

magyarinfo.blog.hu/2013/07/25/megszuntettek_a_nyomoszast_sz_ferenc_ellen?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_07_26&utm_campaign=index
az ilyen barom, az anyját tömködje a ravatalon! kiherélni, farkánál fogva felakasztani! görény!:((
Tegnap ismertettem a véleményem az efféle szutykokról, és az eljárást velük szemben. Az ilyen hírek csak fokozzák abbéli meggyőződésemet, hogy radikális megoldásokkal lehet már csak eredményt elérni.
És még az a rossz, aki megnevezi a bűnt, nem az aki elköveti. Egyetértek a reklamálót illető jelzőiddel, és beraknám egy hosszú kúrára a kanos orángutánok ketrecébe.
Tipikus macsósoviniszta hozzáállás, hogy a nő (is) tehet róla. Örüljön, hogy nem börtönözték be.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
No most már különösen érdekelne, hogy mi a lófaszt csinálnak abban a fityesz székházban, hogy életveszélyes területek vannak benne. Ott gyakorol selcici bajnaizni, vagy a dementorok őrzik arrafelé a sosem látott fidesz kormányprogramot 2006 óta? Esetleg Sauron irodája nyílik onnan. Vagy csak simán a labor, ahol rezsicsökkentő vírust őrzik?
Sajnálatos, de ritka és elszigetelt eset a KÉTHARMADOS CÖVEK rendszeres erőszakolásaihoz képest!
Fabi, egyetértésem

brühüyyy
Kemény Fabius a poszt, de így faszán lejön a mondanivaló. Én is fel vagyok háborodva! Nekem is van egy 15 éves leányom. A kis faszpörgettyűk meg rendelhetik a síkosítót. Az ilyenek nem kedvelik a sitten! Illetve kedvelik de csak "úgy"!
Fabius
és
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a probléma, hogy létezik a vádhoz kötöttség elve is a bírói gyakorlatban.
Ezért az ügyészségnek van lehetősége a vád benyújtása előtt eldönteni, hogy történt-e bűncselekmény, vagy sem.
Ha történt, lehet, hogy mégsem!
Vagy amit láttál és esetleg saját bőrön tapasztaltál az nem igaz.
Hogy mire is gondolok pontosan?
Itt a magyarázat:
2385/2011. számú büntető elvi határozat
(csak egy pici részlet)
II. Nem értékelhető a törvényes vád hiányaként és a vádon túlterjeszkedésként az, ha a bíróság egy bűncselekmény törvényi tényállását megvalósító elkövetési magatartás kapcsán a tettazonosság keretei között a vádiratban le nem írt tényt is megállapít, és a cselekményt ennek figyelembevételével értékeli. A vádelv nem jelent minden részletre kiterjedő szükségszerű azonosságot a vádban leírt és az ítéletben megállapított történeti tények között, annál is inkább, miután a bíróság nincs kötve a vádbeli minősítéshez, s az eltérő minősítés eltérő tényelemek megállapítását is szükségessé teheti az ítéletben. A bizonyítás eredményéhez képest tehát a bíróság pl. az elkövetés helye, módja, eszköze, eredménye, indítéka stb. tekintetében eltérhet a vádbeli ténymegállapításoktól, anélkül, hogy ezzel a vádelvet sértené [Btk. 2. § (3) és (4) bek., 1/2007. BK vélemény].

Ha ez így, akkor most legyen vád, vagy sem?
ennyi:

Előrebocsátom: nem vagyok feminista.

„Bocsásson meg Tímea, hadd kezdjem képviselő úrral” – mondta a Királyi 1-en 2013. július 21-én 19.06 körül, A lényeg című műsor elején a Nyüzsi olvasóinak körében méltán népszerű Obersovszky Péter. „Tímea” Szabó Tímea – hivatalosan: Timea –, a PM társelnökeként formálisan független képviselőnő volt, míg a „képviselő úr” a szocialista Lukács Zoltán.

Hogy „Tímea” mitől nem „képviselő asszony”, elképzelésem sincs, miképp arról sem, hogy akár ő, akár Lukács miért nem csapta le egyből a magas labdát.

Ja, hogy úgy kell nekem, miért néztem a királyit? Kizárólag azért, mert azt hittem, hogy közvetítik a magyar női vízilabda-válogatott – nem, továbbra sem vagyok feminista – világbajnoki nyitómeccsét.

Tévedtem.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130726_Obersovszky_ujratoltve
@Dr. jenőke (jenőke): tisztelt bíróság, azaz nagy tekintetű kerályom, életed halálom kezedbe ajánlom, így megy ez Mordor felső-alsó-középsőn.
Ezem meg egy országot erőszakolnak meg naponta többször... a büntetésük talán hasonló lesz. ( atz a gettafejű faszfej orbán előtt netán papcsák rudi?)
static.origos.hu/i/1307/20130723-nb1es-labdarugovezetok-klubvezetok-orban-viktor12.jpg
melléklet 2:

Illteve nem is Szíriát, hanem Basár el-Aszád diktatórikus rezsimjét – ahonnan egy delegáció most volt Észak-Koreában – szeretgette meg mai számában Széles Gábor újságja. A féloldalas cikkben Putyin orosz elnökre hivatkozva keresztényüldözésről írnak, és arról is, hogy Szaúd-Arábia megpróbálja darabokra szakítani Szíriát.

most.444.hu/2013/07/26/magyar-hirlap/
A Magyar Nemzet reggel azt írta, hogy hiába érzi úgy a lakosság, hogy rosszabb lett a közbiztonság Pécsen, a statisztikák szerint nem. Pedig tegnap a városban kézigránáttal raboltak ki egy ékszerboltot, ma pedig egy belvárosi zöldségesbe mentek be, de a rendőrök elfogták a rablót. A pécsi gyilkosságokról és a bűnügyi statisztikáról itt írtunk korábban. (bama.hu)
A kormányfő elmondta: a nemzetgazdasági miniszter azt a feladatot kapta, hogy a családi adókedvezmény kiterjesztését és a luxustermékek magasabb áfáját (30-35%) is építse be a jövő évi adótörvényekbe.

Mi lesz a luxustermék? Kinek mi. Nyugdíjasnak, közmunkásnak: szappan, szalonna, csirke far-hát?

www.vg.hu/gazdasag/adozas/orban-viktor-ujabb-adot-varr-a-nyakunkba-408664
@miaturo:
"Tipikus macsósoviniszta hozzáállás, hogy a nő (is) tehet róla."

Azon túl, hogy a két erőszaktevő példás büntetést érdemel, macsósoviniszta hozzáállás-e feltenni a kérdést, hogy egy 15 éves lány miért issza magát öntudatlan részegre bárhol? Az ő nevelése, az őt körbevevő szellemiség is helyet érdemel az okok között, még úgy is, hogy eszem ágában sincs az öntudatlanságot enyhítő körülménynek tekinteni, sőt, inkább súlyosbítónak.

Oszt egyébként mi van azokkal a gyöngyvirágokkal, akik kamerásmobilt ragadtak ahelyett, hogy a két állófaszút cibálták volna le a csajról? Vagy akik simán csak végignézték? Az effajta bűncselekmény "hagyása" nem meríti ki esetleg a bűnsegédlet vagy a segítségnyújtás elmulasztásának tényállását? Szóval vannak még a történetben egybitesek, nem is kevesen...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): igazad van, szerintem és a jog szerint is bűntársak, akik kameráztak. És természetesen helytelen, hogy egy fiatal lány leissza magát. (bár hallottunk már többször az italba kevert szerek hatásáról) De az ilyen buta kislány szülői büntetést érdemel, nem ezt, ami történt vele.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nincs bennük fikarcnyi tisztesség sem. az összes, jó családból származóból.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Az odáig rendben van, hogy tudni kéne hol van a mámorhatár, amikor még magadnál vagy.

De.

Ha eltéveszted sem baszhat meg senki sehol.

És akkor nem kezdtem el relativizálni, hogy ugye olyat is láttunk már eleget, mikor - khmm - bizonyos szerekkel elősegítették ezeknek a lányoknak a mámorhatáron átesést, csak megemlítettem egy alapvetést.
hvg.hu/itthon/20130726_botranyos_temetes_felsomocsolad#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_7_26

Lényeg a lényeg: sportcsarnoka van a falunak. Hála ennek a jó Orbánnak.
A temetést meg ki nem sz@rja le, főleg, ha se kölke, se verebe ... a zúri középosztálynak már megépítették a kriptákat, várja őket a díszsírhely, meg az állami temetés.

Undorodom ettől az országtól. Undorodom.
:-(
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Jah, és a kamerásmobilozók ellen is megindult az eljárás "gyermekpornográfia megalapozott gyanúja"-miatt.
@Fabius:
Persze, nem is azt mondtam ezzel, hogy akkor most minden öntudatlan csajt meg lehet baszni, csak mert leitta magát a földig. Éppen ezért írtam, hogy az öntudatlanság nálam súlyosbító körülmény az állófaszúak meg- és elítélésénél, kb. 1,5-szeres szorzóval, amit, ha még ők is kevertek valamit az italába, kapásból dupláznék.

De tényezőnek tényező az esetnél.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): pontosan.
És akik közreadták, azok is megérnének egy pár év szigorítottat.

Maga az a tény, hogy a híradásokban kissebbíteni igyekszenek a résztvevők szerepét (sőt perrel fenyegetőznek), már előrevetíti a tárgyalás végkimenetelét. Tisztára, mint a 20-as évek megesett szolgálólányai...

Nem mellesleg pedig a hatóságoknak gyorsított eljárással kellene tárgyalniuk. A bizonyíték pedig épp a közreadott film, ebben más a véleményem Dr. Jenőkéétől.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A magyar nemzet megírta, hogy hiába érzi kibaszott forrónak a levegőt a magyar lakosság, a hűtőgéphőmérők statisztikája ezt nem igazolja.

Nincs annyi kandeláberoszlop, amennyi a receptem alapján készülő szendvicsembereknek elég lenne (lásd a tegnapi leírásom.)
@Fabius:
Ez viszont hiba. Az esetnek csak egy része az, hogy a lekamerázott csaj 15 éves volt.

Ez az eljárás, így mintha a büntetési tételt csak abból eredeztetné, hogy az öntudatlanul megerőszakolt lány 15 éves volt, és mint pornográfiát minősíti az erőszaktételról szóló feltételt. Miközben szerintem a büntetési tételnek az erőszaktétel tűréséből kéne származnia, függetlenül az áldozat korától, amiben "csak" halmazati büntetés lenne, hogy kiskorúról van szó.
@1kivancsi:

Nekem ez küldte igazán agyamba a vért:

"A telefonáló elítélendőnek tartja, hogy ezt az esetet a rendőrség közölte, az Index pedig nyilvánosságra hozta"

Hol élünk, basszameg?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Persze, hogy nem kellene berúgni, de elég durva lenne, ha mindenkit megerőszakolnának, aki ezt teszi.
Lehet nem is ivott sokat, 15 évesen nehezen számolja ki az ember mennyit bír el.
Régen voltam 15, de a leginkább kiütött embereket talán akkor láttam. Pedig mi sem ittunk sokszor a lányok meg még kevesebbszer, csak – pont ezért - nem tudtuk még a mértéket. Pl. emlékszem nagyon rendes, jó tanuló, komoly lányokra, akik se-kép se hang állapotba kerültek nevetséges mennyiségtől. Csak nekünk eszünkbe sem jutott, hogy úgy bánjunk velük, mint ezzel a szerencsétlennel.
Szóval börtönbe velük és azzal is aki videózgatta.
@Fabius: szívből és őszintén gratulálok a döntéshozóknak szűklátókörűségükhöz! Szerény véleményem szerint ui. ez csak mellékes bűncsekmény (asszem van erre jobb szó).
Elsősorban társtettesek(!) akik a felvették az esetet, hiszen ott voltak a bűncselekmény helyszínén és nemhogy megakadályozták volna, hanem idióta módon még fel is vették.
Azokra lehetne rátenni (kizárólagosan) a gyerekpornó vádat, akik megkapták és továbbítottták - vagyis nem voltak a helyszínen.
Ezeket a kis tetvedékeket ha kimossák, akkor azért csak levágja azt a pár centi róluk valaki...
Az a tetű meg mindennek az alja, aki még mosdatja is őket.
10-15 évet nekik, kisebbségiekkel egy cellába, hogy tanulják a papás-mamás játékot.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Őőőő, nem hiba, legalábbis a Btk. szerint nem az:

"(Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személyről vagy személyekről pornográf felvételt)
„c) forgalomba hoz, azzal kereskedik, illetve ilyen felvételt a nagy nyilvánosság számára hozzáférhetővé tesz, két évtől nyolc évig”
(terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.)"
Nekem nagyon bátornak tűnnek az elkövetők szülei - vagy kik telefonálgatnak.
Érdekelne, melyik az a jó család, ahonnan ez a két drága gyermek származik.
Azt hiszem átlag polgár fülét-farkát behúzná, nem feljelentgetne.
Lehet, nem lesz nagyon sima ügy ez - esetleg az ügyészségen kiderül, hogy csak az életveszélyes házból akarták a kislányt kimenteni.
@Fabius:
Az olyan kretén telefonálókat elég elítélendőnek tartom.
Még a végén (a dubaji mintára) a csajszit ítéli majd el a dicsőséges szügyészségünk?
Amilyen világ van itt...
@Fabius

Jogos a felháborodás. A nemi erőszakra nincs mentség és bocsánat.

Engem 14 évesen kapott el egy pasi, de hála apámnak, a kezemben lévő kulcsot belevágtam az állat szemébe, így én megúsztam.

Viszont a téma kapcsán (nem mentőkörülményként) azért megjegyezném, hogy mi a jó büdös életért kell egy 15 éves gyereknek részeg állapotba kerülni.
Ez ma már sikk, aki nem iszik a bulikon, az köcsög, lúzer, stb.
(A fiam egy erős gimibe megy szeptembertől és már most kicikizik, hogy ő nem dohányzik, nem iszik soha alkoholt és nem akar öngyilkos lenni, mert még nem szexelt.
Csak reménykedni tudok, hogy a gólyatáborban és később is lesz elég ereje nemet mondani arra, amit nem akar.)

Na mindegy, a lényeg, hogy egy elcseszett világban élünk, ahol a 13-15 éves gyerekek felnőtteset játszanak, oszt ha baj van, rohannak anyucihoz, hogy segítsen, mert ők csak diákcsínyt követtek el. Hányok tőlük:((((
@Fabius: nemcsak neked, ebben biztos lehetsz.
Ilyen pofátlan arroganciára nincs mentség.

Átjáróház előtt megállítani és várakoztatni a taxit, nos ilyen volt már, de rendőrrel visszamenni és megbírságoltatni a tilosban várakozót... ez magyar specialitás.
@1kivancsi:

Idéztem feljebb mint mond erről az új Btk.

A társtettesség nem tudom megáll-e, ha nem nyúltak a lányhoz, de a gyermekpornó terjesztés megáll.
van olyan, hogy kulturoligarcha? :)

A kultúra kis Simicskája

Kálomista Gábornak maga felé hajlik a keze – már amikor éppen nem oligarchák pracliját rázza vele. Éljen az új kultúrpápa!

magyarnarancs.hu/narancsblog/a-kultura-kis-simicskaja-85845
@Fabius:

"unk már eleget, mikor - khmm - bizonyos szerekkel elősegítették ezeknek a lányoknak a mámorhatáron átesést"
igen bezony.

míg a tettesek majd arra hivatkoznak, hogy mámorukban nem tudták mit cselekszenek. rohadjanak meg.
@nedudki74:
Milyen lenne? Biztosan komoly, vallásos, jó polgári család!
Nehogy már egy ilyen apróság derékba törje ezeknek a derék, becsületes, igazán lovagias fiúkáknak az életét!
Örüljön a megerőszakolt, ha nem jelentik fel a fiúk, megrontás címén! :(
Bazzz... ilyen beteg ország, ahol az erőszakot tevőket azonnal elkezdik mosdatni... szégyen!
Akkor tán csak ne a nép tegyen törvénykezést? Úgy is lehet... csak durvább lesz...
@jaegtoer:
Az nem súlyosbító körülmény? Mert szerintem + 3 év járna még érte akkor.
@nedudki74: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A véleményem elég ismert Orbánékról és Poltékról is. De azt kizártnak tartom, hogy ez bocsánatos, kimosható dolog lenne akár csak az ő szemükben is. Azért ez nem egy politikai ügyeskedés mikutyánkkölyke szinten.
@Fabius:
Talán megint nem voltam pontos: tőlem ezt a 2-8 éviget nyugadtan hozzácsaphatják a kukkolók büntetéséhez.

Csak nem tartom helyesnek, hogy ebből az (eddig) egy büntetési tételből az jön le, hogy ha nem 15, hanem 19 az öntudatlanul megerőszakolt lány, akkor azt már nyugodtan lehet kamerásmobilozni a családi mosolyalbumba meg a haveroknak. Pedig kurvára nem, ugye.
@nedudki74: az ilyen lények nem azért erőszakolták meg mert részeg hanem mert nullák minden téren. és nullák azok is akik végignézték.
mai fiatalság
@Ergosum: nézd, kicsivel fentebb próbáltam magyarázni, hogy nem biztos, hogy sokat ivott. Lehet most ivott 1. (2-3.) alkalommal, megitattak vele néhány töményet, valami üditóvel keverve, mire észrevette, hogy sokat ivott, már kifeküdt tőle. (persze lehet, hogy csont alkoholista 15. évesen, mert ilyen is van)
@Fabius: A gyerek "csínytevővel" csak annyi volt a baj, hogy otthon mindent megengedtek neki csak a gázt nem.

Amúgy szép napot és jó hétvégét mindenkinek.:)
@Fabius:

ha fideszes csemeték, elítélik, egy kis idő, aztán elnöki kegyelem.
@Ergosum:

A felvetés jogos. A gyerek dologra csak annyit tudok mondani, hogy én arra tanítottam a sajátjaimat, hogy legelső sorban magadnak kell megfelelned, másod és harmadsorban is, és magasról le lehet szarni mit tartanak mások lúzernek. Nem kell megtenni semmit senkinek csak azért, hogy megfelelj.

Eddig bejött.
@jaegtoer:

Semmi gond. Ebben az esetben a vigyorgóban betablettázva húzzák le azt a néhány évet.
@nedudki74:

Lehet, hogy félreérthető voltam.

Az adott esetben tök mindegy, hogy a lány először másodszor ivott-e. Az is, hogy részeg volt vagy sem.
Aki megerőszakol egy másik embert, aki ezt szó nélkül végig aszisztálja, aki erről felvételt készít, aki egy ilyen felvételt megnéz és továbbít, az rohadjon meg és kész. Ezt nem lehet tovább ragozni.

Bennem csak az eset kapcsán merült fel, az alkoholizáló fiatalok témája.
@Ergosum: mondjon nemet, tiszteletet úgy lehet kivivni
@Fabius: értem, és nem is veled van gondom.
Az én fejemben továbbra is társtettes az, aki _bármilyen_ bűncselekményben ott van és nem tesz ellene semmit. Márpedig ők ott voltak a bulin, nem véletlen arrajárókként filmezték a szomszéd házat.
Ilyen alapon pl. brutális kínzásos gyilkosságról is csak egy erőszakos, ,,nyugalom megzavarására alkalmas'' videót készítenek a jelenlévők. Mégiscsak abszurd lenne, nem? No persze, Abszurdisztánban bármi lehetséges és az ellenkezője is.
@Fabius: Nem akarok én politikai hátteret keríteni ennek. Sajna vannak fura ügyek a magyar igazságszolgáltatásban, függetlenül attól ki van kormányon. Szerintem mindannyian tudnánk példákat arra, hogy milliárdosok gyerekei, hogy úsznak meg pl. halálos gázolást, az eltünt vérminta miatt, és azt hiszem számos vadászbaleset kivizsgálása is más eredeményt hozna átlagpolgárok esetében.
Ne legyen igazam, de ha nem puszta hülyeségre ilyen nagylegények, lehet itt még furcsa itélet.
@jaegtoer:

Figy, én tényleg nem hiszem, hogy ez így bárkinek - pláne egy keresztény konzi kormánypártnak - belefér.

Sokmindent elhiszek róluk, de ezt nem.
@nedudki74:

Hagyjuk a politikai prekoncepciót, semmi nem utal rá.

Maradjunk abban, vagy nagyon bátornak vagy igen hülyének kell lenni egy ilyen elengedett telefonhoz. Ki fog derülni melyik az igaz.
@Fabius:

Miért?

Az asszonyverés, a házasságtörés, a gondatlanságból elkövetett többszörös gyilkosság belefér?

Ha "olyan" családból származnak, akkor meg fogják úszni. Csak a közvélemény nem fog róla tudni.

Emlékszel arra az esetre, amikor egy fideszes részeg kölyke Szentendrén autóbalesetben kinyírt 3 gyereket? Az egyik áldozat ráadásul egy miniszter vagy államtitkár lánya volt. Mekkora felháborodás volt akkor is, mert a kis köcsög sofőrt kivitték külföldre. Tudod, hogy mi lett az ügyből? Hány évet kaphatott a gyerek 3 másik gyerek haláláért?
Itt van az új választási fegyver, már most bukott a baloldal, kisgömböc leverte vele az úszó vb összes ellenfelét is.
Magam előtt látom, ahogy a közismerten és elrettentően kockás, irigylésre méltó félmeztelen felsőtestével szupermenként röpköd maszop és E14 székházak felett:

"A riporter felvetésére, hogy volt olyan rivális ország, amely visszalépett, Orbán úgy reagált, hogy "ha az ember ledobja a fürdőköpenyt, látszik a fölsőtest, van úgy, hogy az ellenfelek" visszakoznak."
hvg.hu/sport/20130726_Orban_szettarta_a_furdokopenyt_megijedtek
@Ergosum:
Két fiatal halt meg, egy miniszter fia, és egy lány. A száguldozó kiskancsó pedig valamilyen főrendőr vagy katona fia. A két áldozatnak emeltek egy emlékművet a baleset helyszínén, egy angyalka szerű szoborral. A szobornak egy ideje fejét vette valaki. Ezt a valakit megnézném ugyanilyen fogyatékossággal.
@nedudki74: lányokat meg amúgy is könnyű leitatni, főként azt, aki nem szokta. Nevetséges mennyiségtől kifekszenek, mert másként reagálnak. Elég két erősebb ,,fenékig'' és annyi. Ha ,,vigyáz a vonalaira'' (értsd: koplal, hogy Barbie legyen), akkor talán még annyi sem kell. Hamarabb lement a szesz, minthogy hatott volna.
Ha ráadásul jó fej akart lenni valamelyik pasinál, akkor bizonyos szintig érthető a megfelelni vágyása is.
@1kivancsi:

Utána néztem: amit te keresel az nem a társtettes hanem a bűnsegéd:

"A fizikai bűnsegéd
tipikusan előforduló magatartások: eszköz készítése, átadása, a helyszínen figyelő tevékenység ellátása, a tettesnek a helyszínre, avagy az előzetesen történt megállapodásnak megfelelően az onnan történő elszállítása stb.
magatartásának alkalmasnak kell lennie arra, hogy elősegítse a bűncselekmény végrehajtását, de általában olyan tevékenység, ami az elkövetésnek nem elengedhetetlen feltétele, ám arra alkalmas, hogy megkönnyítse a tettes vagy tettesek tevékenységét.
általában aktív tevékenység, de kivételesen előfordulhat valamilyen kötelezettség elmulasztásával, azaz passzív magatartással történő segítségnyújtás.

A pszichikai bűnsegéd
szándékerősítő magatartást jelent;
megtörténhet a bűncselekmény végrehajtásának megkezdése előtt avagy a bűncselekmény végrehajtása közben;
a tettesben már kialakult szándékot erősíti, ami rendszerint aktív magatartással, bátorítással, buzdítással valósul meg."

Ebből van ami megáll(hat) a videózókra is.
@Ergosum: Ezekre utaltam én is. Ez nem politika, ez egy ilyen ország, függetlenül attól ki van kormányon.
Reméljük, hogy csak valami hülye nyomi a kedves telefonáló, aki még nem értette meg mit csinált a gyerek.
@Spániel:
Tetves csúti bugris. Hogy ezt az eseményt megnyerte az ország, szinte kizárólag a Gyárfás Tamás vezette Úszószövetségnek, hosszú évek óta folytatott munkájának, eredményeinek köszönhető. Ami abból is látszik, hogy a jobbról egykor sokat basztatott Gyárfás mától alelnöke a nemzetközi szövetségnek. A csúti bugris ledobott fürdőköpenye alatt pedig csak egy csúti bugris látszik, ami kevés ellenfelet késztetne visszakozásra.
Egy másik izmoskodó:
"Nagyon nehéz meccs volt ez, meg kellett fontolni, hogy beleálljon-e Magyarország teljes súlyával" az ügybe – fogalmazott Orbán. Felidézte, Kína, Japán, Azerbajdzsán és "az arabok" is Magyarország versenytársai voltak.
A riporter felvetésére, hogy volt olyan rivális ország, amely visszalépett, Orbán úgy reagált, hogy "ha az ember ledobja a fürdőköpenyt, látszik a fölsőtest, van úgy, hogy az ellenfelek" visszakoznak.

hvg.hu/sport/20130726_Orban_szettarta_a_furdokopenyt_megijedtek
@bella _ciao:

igen, csakhogy ez forgalmi adó, tehát fogyasztást és nem munkát terhelő.
"Búvártűzszerészek vizsgálják a gyanús vastárgyat. 300 fürdőzőt menekítettek ki a fűzfői stradon."
Hát nem megmondtam tegnap, hogy föl kell tölteni, és fűvetés után focipályává alakítani az egész pocsolyát.
@1kivancsi:
Bocs, de mi is az én véleményem?
@Spániel: most az egyszer nem mondott hülyeséget, ha ugyanis ha ledobja a köppenyét valóban fejfesztve menekül mindenki
@Bakter:

Köszi a pontosítást. Nem emlékeztem a részletekre.
@Fabius: köszönöm a kiigazítást! :)

Ritkán járok bíróságra és más irányultságú a végzettségem is.
Emiatt valószínűleg (sőt biztosan) más szót használtam mint a jog.
Jó lenne, ha nem csupán a videózók, hanem az elkövetők is elnyernék méltó letöltendő büntetésüket.
A telefonáló A kárki meg jobban tenné, ha nem fenyegetőzne. Kiderül majd, hogy nagyfiú vagy csak a szája nagy. Szerintem utóbbi.
@nedudki74:

Ha kormányember vagy valami fideszparaszt lenne ez a fasz, szóltak volna neki, hogy nem köll zajongani, csak csöndben, csak halkan.
@Fabius:
Lehet pszichikai bűnsegéd, ha maggatartása bátorítónak minősíthető.
@Bakter: Gondolom Gyárfás meg vadul csikorgatja a fogát, mert törpe csuklóból lenyúlta a shawját.
@Evezős: Khm... Nincs nekik sportcsarnokuk, mert:

1. A 100 millát, amit a Zorbán 1.0 kurmány adományozott, no nem a helybéli pulyák testedzésére, hanem Mocsai Lajos kézilabda-guru tervezett edzőközpontjának céljaira - azon a bizonyos nem hivatalos vasárnap esti, utólag visszadátumozott kurmányülésen - hát azt az új kurmány, Drazsé Elvtárs pecsétjével vissza is vette. Amúgy egyedüliként a teljesen szabálytalanul kiosztott sok-sok milliárdból...

2. Bármilyen szép nagy és kerek szám volt 2002-ben a 100 milla, a kalkuláció során kiderült, hogy a tervben szereplő "ojjektum" valójában a legszerényebb kivitelben is közel 160 millából lenne csak megvalósítható - adott településnek meg évente max. egy furnér koporsóra futja, aligha tudott volna 60 millát kiperkálni.
@Bakter: és a döntés utáni nyilatkozatában orbán egyszer sem említette meg gyárfás nevét. ellenben, hogy ő/ők mennyit dolgoztak érte. mondjuk, ha levette a fürdőköppenyét, legalább mások is megérzezték ezt a hónaljszagú izmozást.
@Dr. jenőke (jenőke): mivel ezt idézted be, úgy gondolom, h ez:

****************************************
Dr. jenőke (jenőke) 2013.07.26. 12:25:04
Fabius
és
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a probléma, hogy létezik a vádhoz kötöttség elve is a bírói gyakorlatban.
Ezért az ügyészségnek van lehetősége a vád benyújtása előtt eldönteni, hogy történt-e bűncselekmény, vagy sem.
Ha történt, lehet, hogy mégsem!
Vagy amit láttál és esetleg saját bőrön tapasztaltál az nem igaz.
Hogy mire is gondolok pontosan?
Itt a magyarázat:
2385/2011. számú büntető elvi határozat
(csak egy pici részlet)
II. Nem értékelhető a törvényes vád hiányaként és a vádon túlterjeszkedésként az, ha a bíróság egy bűncselekmény törvényi tényállását megvalósító elkövetési magatartás kapcsán a tettazonosság keretei között a vádiratban le nem írt tényt is megállapít, és a cselekményt ennek figyelembevételével értékeli. A vádelv nem jelent minden részletre kiterjedő szükségszerű azonosságot a vádban leírt és az ítéletben megállapított történeti tények között, annál is inkább, miután a bíróság nincs kötve a vádbeli minősítéshez, s az eltérő minősítés eltérő tényelemek megállapítását is szükségessé teheti az ítéletben. A bizonyítás eredményéhez képest tehát a bíróság pl. az elkövetés helye, módja, eszköze, eredménye, indítéka stb. tekintetében eltérhet a vádbeli ténymegállapításoktól, anélkül, hogy ezzel a vádelvet sértené [Btk. 2. § (3) és (4) bek., 1/2007. BK vélemény].

Ha ez így, akkor most legyen vád, vagy sem?
****************************************

Számomra viszont abszurd, hogy elítélnek valakit gyermekpornográfia vádjával, de a Btk. szerint nyilvánvaló bűncselekmény helyszínén felvett képek
körülményeit már senki nem vizsgálja, mondván, h nem illetékes és túlmutat a vádiraton.
Jó, lehet másik tárgyalás, ahol esetleg a főszereplők mások és más a vád is, de akkor sem végezhet ,,félmunkát'' sem az ügyészség, sem a bíróság, mert a jog sérül.

Írom ezeket mindenféle jogi végzettség híján.
(Nopersze tojást sem tudok tojni, de attól még tudhatom, ha romlott.)
@bella _ciao: a Gyárfás csak azért van ott mert még nem talált megfelelőbbet
@1kivancsi:
Nem helytálló a véleményed, mert a nők sokkal jobban bírják az alkoholt, mint az ellenkező neműek.
Nézz körül és meglátod, hogy sokkal több a részeg férfi!
@Spániel:
@bella _ciao:
Amihez ez a kormány hozzányúlt, az vagy csőd, vagy totál csőd. Ergo időnként hagyja a hozzáértőket cselekedni, hogy legyen mihez odacsuláznia az arcát, és ellopni a sikerszelet, hogy az ő séróját borzolja. Csak a hozzáértők ezt tudják, erre felkészültek, mert ismerik a borzalmasrendkívüli kisstílűséget, ami ezt a kurzust jellemzi, tehát ballisztikus ívben leszarják azt.
@Penivaldes: lenne jelöltje, tuti. ha kitúrták volna, nem biztos a vb. a sikeres rendezés érdekében meg lehet, hogy meg is hagyják neki a posztot. gyárfás is hálálkodott, hiszen millárdok mennek most a vizes sportokba is. egy sportszövetség elnökének meg az egyik legfontosabb feladata a szövetség finanszírozásának biztosítása.
@DR. INKVIZITOR: inkább a két véglet van. a jól edzett mindenkit asztalalá ivó meg azok akik 1-2 pohártól a padlón vannak.
@bella _ciao: na igen túl kockázatos lenne ott túrkálni
@jaegtoer:
ha közgi(z)dai ismereteim nem basznak át akkor olyan nincs hogy valami csak fogyasztást vagy csak munkát terhel

tehát a gömböc egy agyatlan rabló cigány

brühüyyy

és a gittegylete a csontvázkergető misikével egy szélhámia
a poszthoz, ilyen egy rendőri fellépés egy köcsög ellen, akár legyen gazdag köcsög. persze nem itthon, new york:

cink.hu/a-rendoroknel-mar-csak-a-bunko-gazdagokat-utaljuk-jobba-919925766
@rodeo36: a te ismereteid a rosszak, pont annyira, amennyire ezek a vélekedések is:

Szavakban teljesít jobban a gazdaság
2013.07.26. 14:00 - - szalai - | Címkék
orbán viktor, államadósság, hiány, trendek

Van néhány olyan gazdasági eredmény és alaptétel, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök beszédeiben előszeretettel emleget, és már-már igazságként rögzült a közbeszédben, pedig azok legfeljebb féligazságok, vagy egyáltalán nem igazak. Legutóbb múlt héten beszélt ezekről, most sorra vesszük az állításokat.

index.hu/belfold/igazamiigaz/2013/07/26/orban_kulugyi/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Sz. Ferenc illetve a romagyilkosságok ügyében már elhánytam magam a minap, mint a másik szálon bemásoltam a linket is.
@Spániel:
Orbán: "Ha az ember ledobja fürdőköpenyt, látszik a fölső test, van úgy, hogy az ellenfelek visszakoznak." - mondta az úszó VB rendezői jogának elnyeréséről.
Lelki szemeimmel vizionálom, hogy a riválisok, Japán, Kína, az arab világból pályázók, Azerbajdzsán képviselői szégyenkezve, lesütött szemmel ódalognak el a gigászi "fölső test" láttán, és a farkukat behúzva elkullognak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és mi az a mindent elborító barna szín?
A trafiknál még a dohányra asszociáltam, de itt szerves eredetűnek tűnik.
honlap.hu/pages/jual/contents/static/30/1367348528_600x500.jpg

És a két karika? A Nemzeti Kancsal Nagy Tesvér figyel téged?
most.444.hu/assets/sites/2/mnblogo.jpg
Vagy a Nemzeti Gyorsnaszád Hullá Mai?

Páratlan fantázia és rengeteg munka kellett hozzá, grat. ;) Lehet mutatni a nyertes oklevelet és költeni a munkára felvett money-t.
Ötödikes elemista 20 perc alatt jobbat készít Paint kifestőprogrammal.
Nem mellesleg a rosszul megválasztott betűk sincsenek egalizálva, így a MAGYAR szó valahogy így fest a képen: MAGY AR

Gratulálok a nyertesnek és a zsűrinek kifinomult ízléstelenségük okán!

Egalizálásra lásd pl. itt:
www.sese.hu/typeworkshop/typeworkshop_18.html
www.sese.hu/typeworkshop/typeworkshop_5.html
A poszt témájához fenntartom, amit másutt írtam a kérdésben.
Ha azon a bizonyos házibulin 4 csemete módszeresen leitatta a leányzót, majd voltak annyira józanok, hogy filmre vegyék, és elküldjék a lány ismerőseinek, akkor az akció egyáltalán nem feltétlenül a pillanat alkoholos varázsáról szólt.
Még akár a bünszövetség is megállapítható lehet, és a szétküldéssel a jó hírnév sérelme, illetve a zaklatás.
Így aztán, amikor a csoportos, bűnszövetségben elkövetett nemi erőszakért kiszabták az átlag 10 évet a négy egybites droidnak (Fabius után szabadon), akkor rájuk szabadítanék egy jtalékos ügyvédet egy polgári per keretében. Aki aztán a T. családból a herélőkés árát is kiperelné.
A leányzó pszichológiai rehabilitációjától kezdve a lakhelyváltáson keresztül mindenre hivatkozva.
A csemeték első tíz éve, és a család által kipengetett első milliók után lenne igazán érdekes a beírkáló és betelefonáló rokonság világlátása.
@1kivancsi: mééém az udvari beszállító még dolgozik ;)

Ez derült ki a Magyar Nemzeti Bank által végeztetett kutatásból, ezért lecserélik a logót és arculatot váltanak. Az új arculatot 3,6 millió forintért a Mátai és Végh Kreaítvműhely Kft. végzi, pályázaton nyerték a megbízást.

Referenciáikból kiderül, igazi udvari arculatszállítók kurzustól függetlenül, hiszen ők tervezték a

a médihatóság logóját,
a Művészetek Palotája logóját,
a Reneszánsz év logóját,
a BKV-s szerződéseiről elhíresült AAM logóját,
Miskolc város logóját.
origo:

Hiába rendel pénztárgépet, úgysem kapja meg

Az iparági szövetség szerint
a kereskedőknek érdemes kivárniuk.

Nagy Testvér-rendszert épít ki
a VIII. kerület

A kamera ezentúl nemcsak megfigyel majd, hanem rá is szól az emberre.

Varga: Csak a lakáshiteleseket mentjük meg

A miniszter az utcán tüntetőket politikai kockázatnak nevezte.
@Mariann19: jaja, nagyon félelmetes a miniszterelnökünk pocakban kidolgozott felsőteste. huszáros, fehérvári huszáros. nemhiába énekelte. a nóta egy része meg illik a poszthoz. nem idézem. csillogó szemmel énekelte.
@Fabius:

"Hagyjuk a politikai koncepciót, semmi nem utal rá".

H.
Mainapság kicsiny hazánkban kik is a multimilliomosok? Kik is azok, akik meg merik engedni maguknak, hogy betelefonáljanak, tudva tudván, hogy ha kiderül kik is az elkövetők és kikkel állnak összeköttetésben esetleg, akkor abból nem lesz országos botrány? Jó, elismerem, nem a "királyi" médiák fogják ezt felfujni, hanem az ellenzék, de akkor is nagy balhé lenne belőle, ami így választások előtt nem jön túl jól.
Az ügyészség (vagy a bíróság?) nem tartotta indokoltnak az előzetes letartóztatást és fgvatartást. KIengedik a fijjukat, azok meg szépen felülnek egy repülőre és átcsempészik őket (A jó család ahonnan származnak)valami olyan országba, ahol még a náci bűnösök is jól élnek a mai napig...

Még valami ami elsőnek beugrott nekem: mecsoda felháborodás lett belőle, valóságos szállóige hosszú hónapokig (jelzem: joggal), amikor cigány kamaszok betörtek a boltba és kirabolták, meg megverték az eladót vagy tulajt, ott is az volt a mentegetőzés hogy kamaszos diákcsíny. Hm..)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ok. Ha Gizike a sikító titkárnő nem tudja, h mi az egalizálás, az nem akkora hátrány.

Címbetűkben, plakáton, poszteren viszont ordít a hiányuk és minden dokumentumkezelő program tudja.
Még a word is :))

Bakker ezért a ,,munkáért'' 3,6millát kaszálni!
Van, aki egész évben nem kap ennyit, megfeszített munkáért, gürizésért. Ezt a logót bárki összerakja Win Paint kifestőprogramban fél óra alatt. Beltenyészet.
"Figy, én tényleg nem hiszem, hogy ez így bárkinek - pláne egy keresztény konzi kormánypártnak - belefér.

Sokmindent elhiszek róluk, de ezt nem. "

Na ha te nem hiszed el, akkor biztos úgy van... :-(((

Sajnos.
@bella _ciao:
A pocakfocista hasán egy lefelé mutató nyíllal a következő, 65-s szöggel bevarrt tetkó található: "szerettlek mari" (áthúzva), alatta, "kabitalisták kabjádok be jafaszom". No most, ezt látva az ellenfelek azt mondták: "kapnánk mi, no de mit?", aztán legyintve otthagyták őkelmét. aki ezt megfutamodásnak értékelt. Ez a hiteles történet.
@1kivancsi:
Még mindig nem esett le, hogy ez egy vicc, mém, ahogy fentebb mondták, és nem ez az igazi logó?
Lassan beérik a vetés:
"Ezt a szegény vívót szívatták, belehalt. Csúnya dolog, nem kérdés. Volt maguk közül valaki valaha katona? Tudja, az állampolgári kötelessége minden demokratának és köztársaságpártinak. Ha talál egy katonaviselt őröltvinszentet, kérdezze meg, hogyan szokták szívatni a katonák _egymást_. Bizony, a férfitársaságok ilyenek. "
orulunkvincent.blog.hu/2011/12/17/petschauer_es_a_patkany_nemposzt

Haladjunk tovább, kicsit viccelődtek a srácok, nincs itt semmi látnivaló. Különben is csak öt Eaton-i fiú volt.

Ez amúgy egy egyetemi tanár, a perek elkerülése érdekében nem nevezem meg, amúgy is tudja mindenki.
(Ha valaki már linkelte, bocs, nem olvastam minden kommentet.)
nu, már papírja is van róla:

Hivatalos: Lázárhoz került az uniós pénzosztás

hvg.hu/gazdasag/20130726_Hivatalos_Lazarhoz_kerult_az_unios_penzos

maradt még valami?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: cirbike, válaszoltak a magyar nemzet médiakonteójára. jópofa.

A Magyar Nemzetnek igaza van

A Magyar Nemzet szerint a piac általuk baloldalinak tekintett médiaszereplői pártszimpátia alapján költik majd el a hirdetők pénzét. Szerintünk ez badarság, az állami szektor hirdetői ellenben pontosan ezt teszik.

www.kreativ.hu/media/cikk/a_magyar_nemzetnek_igaza_van
@Bakter: elhittem neki, mert nem ismertem a szót. :)
Átvert a kis füles tejtartó edény :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ešte dostanem ťa! :))
@bella _ciao: "Ja,ja, nagyon félelmetes miniszterelnökünk pocakban kidolgozott felső teste."
A fürdőköpeny levétele helyett stílusosan inkább
importálni kéne Demis Roussos hatalmas palástját, mely jótékonyan elfedi kockásnak korántsem mondható hasát.
Egy hézag azért van, ehhez még nőni kéne minimum 30 centit.
Így aztán egész Európa "visszakozna", még a soron következő 5 olimpiát is mi rendeznénk meg.
@1kivancsi:
Pontosan arra akartam rávilágítani, hogy az ügyészség a vád kizárólagos ura. Eldönti, hogy emel-e vádat, vagy sem - és milyen tartalommal.
Nem véletlen, hogy a bíróság éppen ezért a nyilvánvalóan szorosra fogott vád alól próbál kiterjeszkedni, mert adott esetben a közvélemény előtt már ő viszi el a balhét. Ettől függetlenül vannak semmilyen vádak, és vannak vád esetén furcsa ítéletek.

Gondolj például csak a K&H Kulcsárjára, vagy Slecht Csabára, a ki nem adott körözésekre....

Így azért más. Nem?
@Fabius: A guminőszerek valóban puszta, lukkal rendelkező hústömeggé változtatják a lányokat.
Mondjuk pont ezért is alkalmazzák. Nemcsak védekezésre képtelen, de az izomtónus másutt is elvész. A behatolás gyakorlatilag akadálytalan is lehet(kisebb külsérelmi nyom egy látlelet esetén).
@Dr. jenőke (jenőke): No erre még rá kell olvasnom, mert nem ismerem az említett ügyeket. Sajnálom!
@Mariann19: russos palástaja jurtaként ölelné körbe a me. testét. és legelhetnének körülötte a jurtához való birkák, marhák.
@rodeo36: Szia Rodeo!
"Ha közgizdai ismereteim nem basznak át, olyan nincs, hogy valami csak fogyasztást, vagy csak munkát terhel."
Amennyiben az adóharmonizációra gondoltál, akkor az ismereteid nem b...tak át.
Egy normálisan kidolgozott adófilozófiában az áruk, szolgáltatások, a személyek és a tőke szabad áramlásának adóztatása egységet képez.
@bella _ciao: Biztos vagy benne, hogy jurtaként körülérné Roussos palástja?
Viszont az élő kellékek már megvannak, birkák, marhák.
Az is szép lenne, hogy a víziód már maga lenne a valóság, méghozzá a messze Mongóliában.
Küldenénk képes üdvözletet is.
@Penivaldes: "kocka, félgömb, mindkét egy test."
A geometriában.
@Mariann19: most ferde szemmel néznének rád a mongolok, ha olvasnák a varánuszt. kumisz ötlet részedről viktor rájukjurtázása. bár lehet, hogy a tartárjárásért, megkésve bár, de elégétételt éreznék a dolgok ilyetén való lefolyása esetén.
@bella _ciao: ugyan, a mongolok nem tatárok hanem miongolok meg egyébként is
@Mariann19: jut eszembe a bosszú már megvolt, úgyhogy tárgytalan. amire gondolok az 1979-ben történt, viktor barátja, leslie mandoki követte el mert tettestársaival dalba öntötte dschinghis khan-t.
A mai fiatalság példaképei:
velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/07/26/justin_bieberbol_maniakus_kopkodo_lett/

Pont úgy néz ki, mint amit szarból szoktak gyúrni a szippantyúskocsi örvényei. Csodálkozunk még, hogy ezek a kölkök ilyeneket csinálnak?
@Penivaldes:

"A mongolokat a magyar történetírók tévesen tatároknak nevezték, mivel a Fekete-tengertől északra élő türk nyelvű népcsoportok egy része behódolt a mongoloknak, felvette az egyik mongol törzs, a ta-ta nevét, és segédnépként részt vett a mongolok hadjárataiban."

hu.wikipedia.org/wiki/Tat%C3%A1rj%C3%A1r%C3%A1s
index.hu/kultur/2013/07/26/kiirtak_a_palyazatot_a_vigszinhaz_es_az_operettszinhaz_vezetesere/

Jönnek az újabb pártkatonák vajon? Eszenyivel szemben mi lesz a jobber vád, hogy sok leszbis darabot játszott a színház?
@Bakter: nana! ne öreganyáskodjunk már! jagger is ilyen érzéseket válthatott ki anno. különben ma 70 éves. de még mindig no statisfaction, politikus akar lenni.
@bella _ciao:
Nem öreganyáskodás kérdése ez. Sok olyan életképtelen tizen-huszon évessel találkozom, akik azt sem tudják megkérdezni, amit meg akarnak kérdezni. Válaszolni meg főleg. De csak nézd meg, mik mennek a Viván meg a többi nekik szóló csatornákon.
Olvasom...

www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/07/26/milliomoscsemete-eroszakolta-meg-budapesti-tinilanyt/

Jut eszembe, egy nemi erőszak után melyik országban szokták még szabadlábra helyezni az elkövetőket?

"A rendőrség kezdeményezte a fiúk előzetes letartóztatását, ám az ügyészég szerint erre nincs szükség."

Ha megússzák ezek a kis tetvek, akkor azért majd a nyóckerben egy 10-esért találni lehet 2-3 romacsávót, akik hasonló módon megviccelik a kedves szülőket, akár apukát is, vezelin nélkül...
Csak a poén kedvéért, de tényleg...
@bella _ciao:
A dzsiddish khan az igen jó volt, Gábrielle kedvence lenne ma is. Főleg a Huh, Hah toborzó csatakiáltás.
@bella _ciao:
A mi Viktorunk szivesebben száguldozna mostanság a szteppéken, mert jobbak lennének hozzá a mongolok, mint a most lázadó reklámmogulok.
A helyzet komisz, jobb lenne a kumisz.
Ez a Csányi gyerek is csak vonakodik, a devizahitelesek lázonganak.
Jobb hely a kő és homoksivatag most mindennél.
@Bakter: a viva hanyatlik 10 éve még viszonylag nézhető volt, de mára., szörnyű
@Bakter:
Akkor estem le a székről, amikor a tanári diplomás csajszi nem tudta kiszámolni a nettó, bruttó, ÁFA dolgot... :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nekem meg az tűnt fel, hogy a szakmámba vágó műszaki téren a csajok talpraesettebbek, mint a kortárs pasik. Azokat szoktam hívni ne-tekerd-ki-a-villanykörtét-szívem csávóknak, mert még azt sem lehet rájuk bízni. Borzalom, hogy milyen műszaki-technikai analfabéta sok közülük.
A poszthoz.
Egy normális értékrendhez igazodó nevelés során a kamasz fiúkban élni kell a lányok iránti tiszteletnek.
Ezért fel sem merülhet semmilyen szituációban, hogy ezt a rendet megsértse.
Az egész kérdés megitélésének nálam ez a lényege.
Lehet mámor és kábulat, ez a kamaszoknál is előfordul, de normális érzületű fiatal ilyet zsigerből nem tesz meg.
Az ilyen érzületű fiataloknak valóban szükségük van egy kemény átnevelő intézetre, ha már a szülők erre alkalmatlanoknak bizonyultak.
@Penivaldes:
Sapkaszar mind, a tudományos csatornák is. mindenhol ezek a valóságsószerű fasztudja mik mennek rajtuk. Egy-rész még hagyján, de évadokon keresztül ugyanazt a sémát nézni. A többin meg sok izgőmozgó logó, előzetes, és a mondat közepén bevágott reklám.
Csak a Nemzeti Tévé Csatornák. Na azok igen, előttük le a kalappal, éjjel-nappal nézném őket. Be sem tudnék telni pl a bestof kormányszóvivőkkel, vagy az orbán egypercesekkel.
@Bakter: így van, az olyan mint a cseppenő méz a jegesmedvének.
@Fabius:
Na, azért...
Láttam én már karón varjút.
Egyszer volt, hol nem volt, történt, hogy fityeszes csemeték, noha nem szerezték meg a szükséges krediteket, mégis államvizsgázhattak, és diplomát kaphattak.
A telefonáló vagy húgyagyú, vagy a felső kaszt kivagyija. Mocsadék gondolkodású mindenképp.

Mint ahogyan mocsadék gondolkodásúvá sikerült gyártani az elkövetőket. Remélem, jó néhány évet fognak kapni és mire kijönnek tágra lesz nyomva a végbelük.
Ilyenkor a Jobbik miért nem követeli a tettesek kényszermunkára küldését vagy a halálbüntetését?
(költői kérdés)
@Ergosum: Jó, megnyugodtam, hogy nem csak nekem jutott eszembe miért iszik egy 15 éves lány addig, hogy nem tud magáról.
Az nem baj ha bevág egy liter töményet, ha bírja, az se ha a 2. pohár bort visszautasítja, mert nem bírja. De öntudatlanra inni magát?
Persze ez nem mentesíti se azt aki erőszakol, se azt aki felveszi, se a betelefonálót. Ezek közül nehéz eldönteni melyikük a nagyobb türhő.

(Külön öröm, hogy neked normális tizenéves a gyereked. Manapság sajnos ez a ritkább. Én is remélem, hogy a kevés normálisat nem fogják elrontani az ilyen "jócsaládból származók"...)
A kézigránátos rablótámadás után a Nyom panaszt tett az ügyészségen.
Bottal ütötték.
@Fuzzy Logic: az esettől függetlenül jópár fiatal úgy indul el hogy ma részegre iszom magam
Javaslom minden kommentelőnek megnézni a "Vorosilov mesterlövésze" c. filmet, s nem lesz kérdés, mit tehetnek a szülők, nagyszülők a fiatal - akár elkényeztetett - lurkókkal, akik alkalmi akcióban megismert lányokat használnak, bántanak.
@Penivaldes: Jó, hát inkább tanulja meg fiatalon meddig bírja. Egyszer igya le magát a sárga földig, legyen másnapos mint az isten bassza meg. Egyszer, de aztán tudja hol van a saját határa.

Szomorú, hogy így indulnak bele az éjszakába, és az is szomorú hogy végződnek ezek.
@Fuzzy Logic: nagyon komoly bajok vannak a mostani tizenéves generációval mondom én ezt 23 évesen
@Penivaldes: mi az a komoly baj, te vénlány? mesélj:)
@Mariann19: Milyen érzületű? Tudja ezt itt valaki? Nyilván nem. Lehet, mondom lehet, hogy pár kis hülyegyerekről van szó, akiknek a büntetéséről, tök komolynak gondolt emberek, kéjelegve fantáziálnak és alig várják, hogy s..be dugják őket. Lófaszt nem tudnak, egy szar mínuszos hír alapján vonnak le következtetéseket és igazi primkó módon újraértelmezik a törvényeket, mintha a kurucinfo jobbszélt olvasnám. Teljesen értem egyébként " anekemisvanlányombelétkitaposnámbazzeghaegykisköcsögilyetcsinálnavele" hozzáállást , de ha nincs lányod - pls - egy icipici objektivitás csak elvárható lenne. Bűn, rendőrség, ügyészség, büntetés, a dolgok rendje. Miért kell őket megerőszakoltatni a börtönben, pontosabban ezt kívánni? Ennek örülnétek? Akkor rendben lenne minden?
Jó, nyilván ezt nem neked írtam Mariannegyhíjánhúsz, csak úgy kijött.
@taga20: nem látod?? ha ezek lesznek a felnőttek pár év múlva akkor én abból a világból nem kérek.
azokvilága ez, akik felnőttnek hiszik maguk, de mitsem tudnak szenvedésről, fájdalomról és halálról. és nesztek
Már most borítékolom, hogy az UD Zrt technikával fogják kezelni a problémát. Miszerint nem az elkövetőket zrikálja majd a zügyészség,hanem az azt közhírré tevőket: a leányzót, a feljelentő szüleit,és az Indexet.
Mert amíg csak egymás között terjesztették a fiúkák, az nem volt "nagy nyilvánosság"
Hát hogy jön ahhoz egy jobbágy leszármazott, hogy az úri osztály tagja ellen szót emeljen? Ha elfogadjuk morgás nélkül a feudalizmus restaurálását, akkor mi a gond egy kis ius primae noctissal?
Tessék Kosztolányit olvasni: ezt a problematikát egészen jól feldolgozza az Édes Annában!
A "jogfosztás" nem csak egy szó a sok közül, illene már végre felébredni.
@Alonee:
Én beérném egy jó kis, steril körülmények között végrehajtott kiheréléssel is.Vagy a vegyi kasztrálással.
De ahogy kinéz, még egy ejnye-bejnyét sem kapnak, és még jól jön ki az ügyből a kislány családja, hanem kell majd kártérítést fizetni a fiúknak a jó hírnevük rontása miatt. Vagy az Indexnek.
Na ne tegyed már magad, hogy nem érted!
öBasszus. Itt a- világvége. Bástya Elvtársat megmerényelték:-)

Halálos áldozata is van az Orbán-konvoj balesetének
A miniszterelnöki konvojba belehajtott egy kocsi Romániában, a sofőr meghalt, hat embert kórházba vittek.

Amúgymeg. Mit számít egy halott, ha a haza sursa forog kockán. Láthattuk.. Szarházi Lézerkuki is 500 ezeret keresett a halálra gázolt emberem...
@Alonee:
hülye kis csíny?? hát persze, mi más lenne?
bukisimit ne kapjanak kicsikék?
akkor lenne minden rendben ha az ilyen kis varangyokat minden éjjel rémálmok gyötörnék meg ha anno kaptak volna otthon egy két atyai jótanácsot, meg ha embernek nevelték volna őket. csak az nem jött össze.
@Mariann19: "A mi Viktorunk szivesebben száguldozna mostanság a szteppéken, mert jobbak lennének hozzá a mongolok, mint a most lázadó reklámmogulok.
A helyzet komisz, jobb lenne a kumisz.
Ez a Csányi gyerek is csak vonakodik, a devizahitelesek lázonganak.
Jobb hely a kő és homoksivatag most mindennél."... hőőőő ez nem tevagyol:-) Radiokalizalizálócca?
@kekex: nem sajnálnám őket. embereket szoktam sajnálni, lényeket nem.
@Penivaldes: öreganyám is ezt mondta, aztán rendesen fizetem az adót:) hülye duma, mindenkorban
@Mariann19: höhhö... és amikor álcázza magát egy jokkarbonban lévö ötvenes hölgy, hogy végre megerősza Kolja a Nagy Kumiszivó Kolja? Az akkormeg micsoda? :-)
Nem tudom, vol e már, de at egyik fütyimártogató olasz álompolgár volt. Innen kezdve bonyolóladik a nemzett-közi hejzett...
@Penivaldes: "@Fuzzy Logic: nagyon komoly bajok vannak a mostani tizenéves generációval mondom én ezt 23 évesen" hahhhahhhaaaahhhaaaahhhaa:-) és még egyéb hymenhíred is van:-)
@taga20: jó tőled nem vártam mást. mutatod a szinted.
@Penivaldes: te egész héten hozod a szinted:) ha napközben melóznál egy kicsit segítene:)elfáradnál és nem fárasztanád a jónépet
My name is Viktor! Fargen Buktor!
"
http://kep.index.hu/1/0/457/4570/45705/4570520_7ea9094d763b1c14f3cb70656734fbff_wm.jpg"

"Zebrára festik a lovakat a bögölyök ellen"

Nehogymáááá a zeju ráismörjöny...."

index.hu/tudomany/2013/07/26/zebrara_festik_a_lovakat_a_bogolyok_ellen/
bocs de van olyan amitől kinyilik a zsebemben a bicska.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: mert olyannal gúnyolodsz amivel nem illik finoman szólva azért.
van egy határ amit nem lépünk át, és nem taposunk bele a másikba, és ha mégis akkor nem vigyorgunk hozzá.
@kekex: Nvm.
@Penivaldes: "akkor lenne minden rendben ha az ilyen kis varangyokat minden éjjel rémálmok gyötörnék meg ha anno kaptak volna otthon egy két atyai jótanácsot, meg ha embernek nevelték volna őket. csak az nem jött össze" , ha már itt tartunk, vonatkozzon ez azokra a ostoba picsákra is, akik a nemi életüket - amikor a vibrátorban már feltételezhetően lemerült a ceruza elem -blogokon élik, szétoffolva az aktuális posztot. Gondolom ebben egytértünk, hölgyem, or not?
@Penivaldes: Háhamég aztat is mondanám: Zsigázzuk me... kabbe Pacsi:-)
@Penivaldes: ezt pont te mondod? mindenkit leszarsz még magadat is, és észre sem veszed!
@Penivaldes: Nem értem. Megvilágosítanál? Tudom, ordasbunkó egybites vagyok, tehát világosits légyszi...
@Alonee:
Hmmmm... Nem akarom félreérteni, de ha valakinek cerkaelem kell, segítek! :) DE'TÉLLEG!
@Penivaldes: "hahhhahhhaaaahhhaaaahhhaa:-) és még egyéb hymenhíred is van:-)" ezzel momentán megmondanád, mi a poro-blamád? Télleg érdekel.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nincs mit félreérteni rajta, barátunk személyeskedik. lelke rajta.
@taga20:
Nem is értem miről beszélsz. Te ilyen bátor vagy, vagy sokat ittál? Egyik sem mentőkörülmény...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hali Töki! Még 5 nap, oszt megyek Heraklésztosztot jáccani kicsi Augianasztázombim:-)
@Penivaldes:
Én szóhoz sem jutok... Micsoda kifinomult stílusok csatáznak... :D
@Alonee: tudtam, csak a biztonság kedvéért megkérdeztem.
hagyjuk... te egy malom, én egy barom, ha jól após-strófállak...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
MAGNUS! Jól jegyezd meg. Víz, maláta, komló és sörélesztő - 2 x szűrve, pasztörizálás nélkül. :D
@Penivaldes: csata(os)lóval nemcsatakozunk:-)... csipperke takarórárót rá:-)
vagyis jobb ha most azonnal eltemetem magam
@Alonee:

Azt hiszem ezt hívják verbális vitriolnak:))))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
5 NAP? Dögölj meg, ha szabad megjegyeznem a cukkolásodért! :((
Kibírnám ott, megint... :D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: elfogadva tőled, de a Cordóbát meghagyom Mariannak. Ő méltó rá, én nem.
@Penivaldes: Hacsak annyi? Megoldható. Ha azorbánrencert írtad vón... na azon elagyabugyálnék:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az fokozottan, azt nem is kell említeni, mert az olyan egyértelmű mint ide Makó.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Most a Mosoni-Dunát preferálom. Csodás. Ráadásul 3 perc nekem... :D
Halászinál a kisfröccsöm - néha fél literes - majd még tovább evickélés.
Rodoszon nem lehet kajakozni (sehol), szóval komoly hátrány és negatívum nekik! Még folyóik sincsenek, ki vannak száradva mind ilyenkor!
Szóval ha majd erre esz a rossebb és a rossz sors, akkor gyere, megmutatom az én kis paradicsomomat, Halászin meg zabálunk egy jót.
@Penivaldes: Nadenemá... ez nem címzetes támogatás:-) Sima hangyalula támogatás:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: akkor érezzétek jól magatok nagyon, evezetek, egyetek, igyatok, nevessetek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tőled lestem el:) félre a tréfát! Peni egy kicsit fárasztó és akko diplomatikus votam:)
"az Orbán kormány alkotta új Btk. elég szigorúan veszi az ilyesmit"

Nana, azért nem eszik olyan forrón a kását orkbán rencerében. Itt akár komoly szerephez juthat az a körülmény, hogy apuci-anyuci állítólag igen jómódú emberek, feltehetően jó kapcsolatokkal. Szóval várjuk ki a végét.

Mindazonáltal ez az egész cselekmény annyira aljas és fertelmes, hogy arról nehéz olvasni ökölbe szorult kéz nélkül. Az ilyen kis gennyzsákokat kiherélni kellene és bónuszként betenni a böribe egy évre nagyfiúk közé leánykának. Na ott megtapasztalhatják mi az igazi csínytevés. Nagyon remélem, hogy ez utóbbiból részesülhetnek majd.
@taga20: ok az vagyok. de már csak pár óra van vissza és végem
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
No, ez teljesen alátámasztja, hogy miért is nem helyezték őket előzetes letartóztatásba. Ugyan már, miféle "szökés és elrejtőzés" jöhetne szóba egy olasz állampolgárnál? Hiszen íz ír úr sem bujdokol a büntetése elől! Csak éppen nem smakkol neki leülni.
@Alonee:
Dekódolnád ezt az "Nvm"-et? Magyarázni (talán) én is tudom,csak nem értem!
@kekex: Ez az info tényleg eddig nem volt meg? Pedig tegnap reggel első olvasatban ezzel találkoztam. Ezek szerint, ez immár nem publikosz... Hmmm...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: utazz még nagyon sokat a világban és csinálj még sok ilyen képet, éd majd mutasd meg az ittenieknek
@Budai 13: Hol tudom megnézni???
Előre is köszi !!!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nono... Csak a hölgyeket preferálom. ;)
Te kis huncut... Nem úszod meg kidumálással, itt evezni is kell, valamit dolgoznod kell a kajáért... lógós dicnó!
plus.google.com/105717321744118901112/photos?hl=hu

www.partyszabadido.hu/etlap.asp
@taga20:
Ilyent mondani! Nem is értem... szóhoz sem jutok... Még vigyorogni sem merek! :|
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nyugodtan vigyorogj, én magamban megtartom a búcsúestet az igazit. pár óra már nem számít. nem soká elnyel úgyis a végtelen óceán.
@Orica Középföldi: Tudod, a kb első 70 világörökség után beesni ide, és mint egy 2 éves aprótalpú, felnézni és seggreülni, hátul kitámasztott kezekkel és vigyorgni, mint egy idióta... na ilyen érzés a Nagymecset...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Kevés vagyol... de ha nagyon szomjas leszel, odajárulhatsz az Úr a stólához... és esetleg... kortyolhatsz egy-két pozyamézessert:-) Méghogy dolgozni!!!! Mem vagyokénegy Lázár János:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: de azé élvezed:) látom a kaján vigyort az orcádon:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ó nem én outsider vagyok mindenben.
megmondtam az én oldalamon nem áll senki. nem is állt sosem.
@Alonee: Na szia Alonee!
Nem egészen az én álláspontomra reagáltál, amelyben a szülők felelősségét vetettem fel.
Nem foglalkoztam azzal, hogy az esetből a sajtó, az igazságszolgáltatás és a kommentelők milyen következtetéseket vonnak le.
Azt, hogy a szigorú büntetést indokoltnak tartom, továbbra is állítom, mert ezeket a fiatalokat már nem nevelni,hanem átnevelni kell a tradicionális társadalmi normákra.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem menekülök,eleget menekültem a démonjaim elöl. szembefordultam velük, és megélesített kardommal lecsaptam rájuk, és mindig legyőzők egyet egyet.
ezt most kicsit stefisen hangzott, nem direkt volt
@Penivaldes: Naugyi:-) De a Legnagyobb phallosú még lebírkózásre vár:-)
@Penivaldes:
Na, tessék... gyanús vagy nyuszifül! :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: valóban
olyan vagyok mint a lecsapó nyári zivatar, ami után felragyog az ég, de van a földön pár törött cserép
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Megjöttem!
Miért tartod tök humoros vízióimat radikálisnak. Inkább a jó kedvemnek tudd be, és egy vágyálomnak, amit a mongol sztyeppéken látnék szívesen megvalósulni.
Jól kitaláltam, nem?
@taga20:
:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
Kekec... igyunk inkább!

riebl.hu/?p=24074
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az vagyok igen. na majd megélesítem fokosom és ijesztgetem a mókusokat
@taga20:
HÜLYE VAGY??? :)
Annyit nem ittam! :D

@Penivaldes:
Mókuska... Fend meg a kaszádat is...
@Penivaldes: egyébként, te magaddal izmozol? vicces:)
@taga20: önmagunk legyőzése fontos. különben nem jutunk egyről a háromra
@Mariann19: Szia ! Szteppe Szteppanovicsingusztuzkurvára értékelné humorod, ha nem lenne Ul-ánusz, deBatorban aranyérbe öntve, Így marad az én elismewrésem, megjegyzve, hogy péniszürügyértől és jógásztól még jóviccet, nem hallottam. Te vagy az ügyítő kivitel:-)
@Penivaldes:
Piktor is megaszondta, nem?
Bár róluk mindig az jut az eszembe, hogy kapa, kasza, apjuk f..a!
@Penivaldes: nem akarlak bántani, de vágom mi a bajod nagyjából:) de lehet, hogy csak esztergálni tudok:)
@Penivaldes: jahh:-) Én vagyok a spieler! Legyőőizékéztem a sót:-) Haverem vagyok önmagamnak:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nekem viktorról nem jut eszembe semmi. nem múzsa ő nekem, hogy ihletet adjon.
Piktorunk akkor emelje fel a kaszát és vezessen minket a búzamezőbe. a lányok fonják kalászba a hajuk, a férfiak rakják az asztagot, és menjen a nóta csuhajja.
@Penivaldes: nem is vagy olyan hülye, mint ahogy kinézel:) ne feszülj
@taga20: ha esztergálni tudsz akkor azért irigyelek (nem gonosz irigység) mert én azt nem tudok.
@Penivaldes: Roszzul tudod... a Lyányok rakják koszorúba a fijúg asztagját, a fijug meg örizzék az aplyuk kasszáját:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nagypapa maga itt a legnagyobb arc:) de nem akarok arcoskodni (szeretnék ilyen nyugger lenni)
@taga20: ha vágod nagyjából akkor az jó. én is vágom, a kérdés hogy ugyanazt vágjuk e?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Te vagy az ügyítő kivitel."
Csak nehogy exportáljál engem a homoksivatagba.
Amennyiben menni kéne, majd kitalálok valami jó helyet, ahol mindíg fergeteges jó kedvem lenne.
Igaz, ma is az van.
Mióta hallottam a reklámmogulok összeesküvéséről, kitárult a horizont.
@Penivaldes: enézést, de én ezt belerúgásnak szántam:)egyébként bírom a hülye stílusodat:)
@Mariann19: Akkor Téged nem érint Mr. Tezignált egyetemes fagylaltzabáló okján a szomorú szűz imálya: Pénisztelen Jóisztenem:-)
@taga20: a falat rugdosd.
bírjad, nem oszt nem szoroz
@Penivaldes: akko ne írjunk semmit egymásnak, mert nem oszt-szoroz. hülye vagy egyébként:) csak segítek.
@taga20: beszélj nekem kicsit az esztergálásról.
na most már egészen biztos vagyok abban, hogy esélyem sincs a boldogságra. azok után hogy elolvastam..
@Penivaldes: ne haragudj, de nagyon...:)
@Penivaldes: Erről én is tudok... Szóval, volt egyszer egy lánc tánc esztergány... tokmánya vóót semmi más... folytassam? :-) ( EAN-1000 tipusú tanulójárgánnyal vegyítve:-) )
@Mariann19: Ha akarod, mert miért is de ne, mivelhogy Penisszerint Te negemet érdmellesz:-) akkor esetleg megkaphatod a maji anyagod:-) Csak elne füstöllj:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mr Rezignált lejár ebben a melegben sörözni egy presszóba. Aztán nincs ima.
Ma neked is fülig ér a szád, mert igencsak brillirozol a szövegmágiáddal mindnyájunk gyönyörűségére.
Ilyen hálás publikumot képes vagy magára hagyni három hétre. És mióta emlegeted!
@taga20:
Fényezd csak, még durvábban hízik a mája majd, az orcájával meg nem bírunk majd.
@Mariann19: Nyilván amit írtam nem rád vonatkozott, ha egyébként teljesen nem is értek egyet. Majd holnap megdumáljuk face to face. Pusszancs.
@Penivaldes: Alapvetés: A tokmánykulacsot, mielőtt elindítodd a szerkenytyünnyögőt1/2000 fordulattyal, jó, ha kiveszed a tokományból, mer ugyi ellenkező esetben a vasbetony műhelyplafonyból bányászod elő.

Az 1 cm//perc előtolás nem javasolt, kivéve, ha nem koitálsz, mer a szénacél pengusz eléggébeléd sértődikk:-) Még valamit? :-)
@Penivaldes:
Hú mennyi hozzászólás lett azóta, alig találtam meg a válaszod :)
Én is még csak alulról karcolgatom a 30-at, de borzadok a "mai fiatalok" többségétől. De azért valljuk be, a szülők nagyban tehetnek erről. Más környezet van, mint a mi gyerekkorunkban, az tény. Itt a nagy világ egy kattintásra, meg ugye a fészbuk... (amire mai napig nem regisztráltam, mert én ilyen rohadt lázadó vagyok)
Alaposan elferdült az értékítélet, az új generációkban meg mutatkozik a hatása.
@Mariann19:
NYUGALOM LESZ! :)
Istenkém... el sem hiszem... Szegény rodosznyiak... Meg sem érdemlik Vérnyulunkat... :D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Dehogy füstölök el!
Különösen, hogy megérdemellek téged Peni szerint.
Vajon miért is lehet ez?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én úgy ültem le, hogy agyalom. de annyira béna, hogy nem tudok bele rúgni:)van itt egy-két defektes arc. remélem én is köztük vagyok:)
@Mariann19: véletlenül se gondolj semmi na megérdemlik ezek egymásra.
egyszerűen csak mindketten pengék vagytok, és szellemesek.
@Mariann19: Szómágia? Nemááá... mer eccer 41 éve volt egy magyar nyelvtanárnőm, aki nem azzal nyitott, amikor bokához kötözött zsebtükörrel megpróbálta az osztályrossza meglesni a sunáját, és később a szájtátóknak az élményt elmesélni, hogyaszongya, rohatt perverz leendő strici, hanem fennhangon elszavalta a hejj a gyász a zavaratontot... és utána a kukkoldát megkérdezte... na ecsém... namikisujság... és ez bennem ragadt.. szóval, ab szolít, nem az én érdemérmem, csak a vas, kereszt:-)))
@Mariann19: Mer én pl. szép vagyok, intelligens és okos... Te ehhez mit tucc hozzátenni? :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Meg sem érdemlik Vérnyulunkat."
Persze, és még azt sem fogják tudni róla, hogy fajállat, hacsak nem állítunk ki egy pedigrét mellékletként az útlevélhez.
Hitelesítők: Boli és Mariann
Nagyon fog hiányozni, élből kezdem utálni a Rodosziakat.
@Fuzzy Logic: jó mi sem voltunk angyalok. és akkor is voltak szörnyek. de valahogy mégis emberségesebb világ volt a gyerekkor. vagy volt hová menekülni? a fantázia és a képzelet birodalmába?
én azt látom hogy játéknak fogják fel az egészet, komoly dolgokat.
@taga20:
Dolgozunk rajta páran... Evezzetek ti is esténként, egy kisfröccs (ma fél literes volt), majd otthon a spájz kifosztása.
Húztam lerobbantani a szagomat.
@taga20: Nem vagyolok nagypapa... (asszem), de a nagyarcosság működik. Itten nem használom, mert a nagyátlag velem egyenszintű (szerintem), néhány elvetemült, meg sokkal okosabb, mint én.. de ezt ( pszt.) nekik sose vallanám be:-) Proliboli külön kategória... kap néháby csirkecwontot, ha rendesen hátrabukfencezik az én vigalmamra:-)) A 156 iq-JÁVAL:-))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Valóban nem érdemlik meg. de Vérnyúl azokhoz is eljön akik nem érdemlik meg őt, mert ő kegyelmes.
a rodosziak meg áldatják Zeuszt hogy Vérnyúl közéjük száll.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Rohaggyámeg... ha unnád... 2 óra flipperdelfinszárnyas(nemgábrielhajón) Kos... és az is csoda:-) És menék:-) (Voltam, tudom, mitbeszélek) :-))
@Penivaldes: Hát az angyaltól én is messze voltam, bevallom. De azért ezekhez képest maga a patyolat.
@Penivaldes: Ahogy az egyszeri Gázsi mondá, amint túladott a kehesfélszemű gebéjén: Ájjjájjjájájáááájj:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: azé ne kezdjétek egymás faszát szopni:) így is respect
@Fuzzy Logic: én ugyan nem tettem rossz fát a tűzre de jó pár alibit igazoltam.
@taga20: ők mindketten varázslatos személyiségek, olyanok akik beragyogják a mindennapok szürke egét. ők az éltető forrásvíz, a felkelő nap fénye.
@taga20: Nem őstehetség amúgy, hanem végeztetett középfokú gépész:-) (esztergálok, öntök, kovácsolok, reszelek, fűrészelek, marózoknik, meg ami szemszájnak ingere, mellesleg formakészítő, debratter főállásban), az újságkihordás- irás, kollégiumi nevelőtanár, ágyúgyártó, épülretgépészrajzoló, épülettervező, életművész állások mellet:-))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: megmondtam, hogy te magad vagy a Csoda!
köszönöm hogy árnyékodban ülhetek.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Majom is vagy, nyomi is, kerge is, no meg nagyon nagy arcz. Különben már rég leírtunk volna...
Iszol te rendesen? :)
@taga20: Jájjjj hogy is tehetném... így farok nékül:-) :-))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"mer én például szép vagyok, intelligens és okos. Te mit tudsz ehhez hozzátenni?"
Magamat.
@Penivaldes: Azt hiszem, akkor még tényleg csínyek voltak a csínyek. Csak le tudta reagálni úgy a felnőtt generáció, hogy kellően elszégyelljük magunkat. Még ha nem is ott és előttük, utána megbeszéltük, hogy ezt lehet nem kellett vón'. Pedig a kanyarba nem voltunk ettől.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hÁ HONNE TENNÉM, E TUDOD, A SPANYOL SEREK, MEG AZ ANGOLOK ÁLTAL AGYONAJNÁROZOTT KÖPŐCSÉSZE... UBORKASAVANYÍTÓ SHERRY UTÁN... MÁR NEM IS TUDOM. aSSZEM AB- SZTINENS LESZEK, LESZOPOM MAGAM FÉLHETO KÉKKUTIVAL:-)
@Penivaldes: Ugyanmár! A Rod Stewarti sírásást sosem fogom megérni... és nem mellesleg, az ének... szóval... zéró konvertál a zabszólút Kelvin felé:-)
@Fuzzy Logic: na azért sok minden nem derült ki. aztán robbant a bomba.
@Mariann19: Höhhö:-) A picike só a húslevesben. Semmi és minden:-) TE szerém:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: azt én sem, a zene a kapu melyen nem léphetek át.úgy érzem magam mint Thomas Brudenbrook amikor Gerdát hallgatja.
@Penivaldes: Azért egy méretes füllel csíklózndani... ysszem enkineksem lenne ordibális él-vezet:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Csak te ne cöcögjél. Kiönt a Mosoni_Duna a könnyeidtől, mert nem olvashatod nap mint nap, hogy "Töki".
Jól mondom?
@Penivaldes: "Pengék vagytok."
Köszi, ez jól esett!
@Penivaldes: Kíváncsi lennék, mi zajlik ilyenkor ezekben a jó családokban. Mert van egy tippem, hogy ha az apja most emberesen pofánbaszná az egyik ilyen "lurkót", és elmagyarázná neki a dolgot olyan hangerővel, hogy kihullik tőle a haja, nem húzná be magát a legközelebbi sarokba és gondolkozna. Szerintem beperelné családon belüli erőszakért.
Pedig indokolt lenne egy ilyen jellegű észhez térítés. Sanszos, hogy nem lesz. Ha képes lenne a nevelésre, nem ilyen kölke lenne.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"A picike só a húslevesben."
Ez meg milyen buta attitűd?
Miért pont erre asszociálsz? Éhes vagy?
@kekex: Nos, elnézést kérek az nvm-ért, igazából csak nem volt kedvem kifejteni hosszabban. Teszek egy kísérletet, hogy összefoglaljam mire gondolok, bár, tegyem hozzá, egy mumbles traccspartin ez a téma egy appr. kétórás vitát indukált.
Az, hogy ez egy szennyes dolog volt, nem vitás. Én egyébként, apaként bestiálisabbnak tartom azokat akik lefilmezték és ezen jókat röhögve közzétették. Nem tudok ettől függetlenül elvonatkoztatni az elkövetők gyerekkorától. Megbüntetni őket ofc. Hogyan? Van ugye az európai társadalmi minimum, ugye jól gondolom a törvényalkotó, a szociológus, rendőr ügyész, bíró, büntetés végrehajtás vertikumot? Ebben van köztünk közmegegyezés. Létezik persze a "twilight zone" is, amit Ti szeretnétek, idézem "análfűrész, vegyi kasztrálás, kiherélés, dögöljön meg, betenni lánykának a kancigányok közé, átnevelő tábor" , jézusom fuckout, már bocsi. Én mindig megpróbálom a másik fél szempontjait is figyelembe venni. A két -vitathatatlanul bűnös kölyöknek- Ti, kedves Kekec, ezt a sorsot szánnátok? Seggbedugni, kiherélni, vegyileg kasztrálni? Kekec, ez Te vagy? De oké tedd, de Kekec és barátai, tedd ezt személyesen. Nézz a 18 éves szemébe és tedd meg, mivel leszel jobb? Ja igen, én a saját normáim szerint büntetnék, felemelt fejjel és saját kezűleg, azért mert az az igazságos büntetés amit saját magad is megtennél és utána ember tudnál maradni. Én legalábbis így gondolom. Azért gondold el azt a pillanatot amikor ..., pontosabban rád bízom és tulajdonképpen bízom is benned, akárkinek nem válaszolok. Egyébként egy másik, quasi blogon, mint mondtam, a vita során ennek a kérdésnek számtalan szegmense merült fel, gondold csak át, szülők, társadalom, nemi szerepek változása, erkölcsök teljes átrendeződése, a technikai fejlődés mind őrült hatással van erre a történetre, amit bár itt levezethetően társadalmasítani igyekszünk de valójában az egyedisége miatt, szóra sem érdemes, nem vitatva az egyéni tragédia részét, de egy nap, százával történnek ilyen események. Nekem ebben az ügyben és a Varánuszon inkább a reakciók a tanulságosak. A rettenet sok jó arc mellett elég erős a khmm, bender log vonal és a megoldások ld. fent elrettentőek, olyan kellemes olaszliszkai lincshangulatot idéznek.
Ps. Leírom azért. Igen, ha ezt elkövették, bűnhődjenek. Van gyerekem. Nem mentegetem őket.
Kekex no offense, kérdeztél válaszoltam, nem akartalak megbántani, ha mégis így történt, bocsesz. Üdv.
@Fuzzy Logic: elkésett ügy, nézhetjük ahogyan lehull a vakolat
@Penivaldes: Aztán akkor hagyjuk úgy ahogy van? Az se jó.
@Mariann19: Jóllakott vagyok, mintegy, napközis... értelmezésemben... a húúsleves szert sem ér, ha mincs benne az eszencija... ha akarod érted, ha nem, akkor Matolcsiközgizda vagyol:-) Brrr:-)) Szamárfület nem tudok produkállani-)
Szép estét mindenkinek. :) Egy tanulságos Lengyel László írás.

A szárszói kert

Tudtam előre, hogy nem lesz senki, aki kimenne a pódiumra, és elmondaná ezt a három- négy szót: „én juttattam ide az országot, sajnálom”, „én vagyok a felelős, ne haragudjatok”, „hibáztam, bocsánat”. Mauriac írja valahol, hogy amikor Péter három kakasszóra elárulja Mesterét és önmagát, az első áruláskor a düh és bosszúvágy van az arcán. A második árulás a rémület és a gonoszság sápadtsága. És a harmadiknál nincs, nem látszik az arca, mert elvesztette magát. Ebben a szörnyű évtizedben, a lefelé száguldó országban megszólalt nekünk háromszor a kakas. Kinek dühös, kinek rémülten gonosz, kinek nincs arca. Csoda-e, hogy ott tartunk, hogy utódaink csak az én, én, én szót ismerik, nincsenek hibáik, amelyeket szóvá tehetnénk? De kik vagyunk mi, akik szóvá tesszük őket?

Akartátok volna hallani? Nem. Felelősek vagyunk azért, ami történt. Mi is elrontottuk. Nemcsak ők nem demokraták, mi sem vagyunk azok. Nemcsak ők zárkóztak be egy provinciára, mi is bezárkóztunk. Nemcsak ők háborúznak mindenki ellen, hanem mi is. Együtt váltunk hiteltelenné. Együtt szültük ezt az elviselhetetlen, gúzsba kötő rendszert. És mi vagyunk, akik három év alatt nem tudtunk létrehozni egy tisztességes és kormányképes ellenzéket. Akik nem tudták megszólítani a társadalmat. Akik Orbán és emberei óriás hibái és bűnei közepette egymással versengünk és harcolunk. Nézzünk magunkba. Minden okosságunkkal, minden tudásunkkal rossz helyre jutottunk, rossz időben. Ha minden így megy tovább, rosszabb országot hagyunk magunk után, mint amiben felnőttünk. Amikor Assisi Ferenc visszatért a városába, és fölmehetett a szószékre, ahová addig soha, végignézett a polgárokon. Mindenkit ismert. Végignézett rajtuk, és így szólt: „Nincs mit mondanom nektek”. Azután keresztet vetett, és leszállt a szószékről. Nem vagyok Ferenc. Assisi polgárait nem lehet kicserélni. Mi vagyunk.

www.hocipo.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4338&Itemid=30
@Mariann19: Nemmelsleg, mos tlátom, elveszett vagy 50 képem a nagy büdös nihilben... pedig jók voltak. Sebaj... kezdhetem elölről, de legaább megvannak. Pedig érdekesek voltak. Egy arab mecsetben egy barokk templom... holnapra előásom és havaj:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Jó, jó, értettem én az elsőből is, csak ébren szeretnélek tartani, mert ilyentájt már menni szoktál.
Nem szabad itt hagyni a nagyérdeműt.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hogyan veszett el 50 képed? Hol?
Ez a négy gyönyörű, amilyen a többi szokott lenni.
Köszönöm szépen.
elnézést, de a kedvenc versem egyike
Létem ha végleg lemerült
ki imád tücsök-hegedűt?
Lángot ki lehel deres ágra?
Ki feszül föl a szivárványra?
Lágy hantu mezõvé a szikla-
csípõket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verõereket?
S dúl hiteknek kicsoda állít
káromkodásból katedrálist?
Létem ha végleg lemerült,
ki rettenti a keselyűt!
S ki viszi át fogában tartva
a Szerelmet a túlsó partra!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Lengyel Tuskó Hopkins technikát alkalmazott:nem tűnik fel a létszám felettiség, ha ő olvassa a névsort. Talán nem ártott volna, ha már ilyen hiányérzete van, ha először ő kezdi a Canossa-járást és/vagy a Mea culpázást! Mert nem lehet megírni a Fortinbras ügyet, egy félelmetes látlelettel egy még csak kezdő állapotban mutatkozó hatalom-mániáról - és aztán csitítgatni az Orbán 2/3-a elleni félelmeket.
@Mariann19: Utánamotortam... megvannak, csak a méretminimalizálás maradt el, de leglább honlapra lesz újabb, nem látott...
On... Aloni hozzászólása elgondolkodtató.. télleg zsigeri válasz a tökét a zsebébe attitűd... ettől függetlenül.. maradok paraszt aki voltam, a töküket a zsebükbe. Nem mellesleg... a Csipa főorvos úr, nagyjából velem egykorú... a szomszéd , kissé éretlmi fogyatékos lyánykáját 14-15 éves korában identitásfelfedészi eszközként használta... és akkor most mi van? A tyúkok tojnak, a kakaksok kukorékolnak. Hogy a lyánykával mi lett? Senkit nem érdekel.... Én tudodm.
@Penivaldes: Végig olvasva az egész cikket én is meglepődtem az őszinte szembenézésén.
@Mariann19: Montam, megvan, az alapok bántatlanok. Reprodukálhatóak. Pánikra Nektek van okotok, megterrorizű
állak Benneteket:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de a szembenézés nem elég,. mert attól hogy ezt leírta még nem változik semmi sem, kivéve ha tesznek is érte ellene
@Penivaldes:
Tanulságos és bölcs? Kb annyira, mint az erőszaktevőket összemosni az erőszak elszenvedőjével. Nem azt mondja, hogy őszintébben, keményebben kellett volna kiabálnunk - ahogy Bartus megtette - hanem azt, hogy túl nagy ellenállást tanúsítottunk, és ahelyett, hogy szervilisen paríroztunk volna, képesek voltunk néminemű, gyenge ellenállással a NER kibontakozását némileg fékezni. A támadó pitbullok felé gyenge kis rúgkapálást tanúsítani, ami még jobban támadásra ingerelte őket. Tényleg tanulságos!
De a bölcstől egy kissé messze esik!
@kekex: az tanulságos, amit részletet Angyal barátom belinkelt.
Na, kicsit elmentem horpászkodolni.... jócakall... az állófarkú patyomkinneket luk hiányában szagadiccsa a mi utrunk egymásra, a dcsekvés véségétől szabadítson meg a mi Istenünk, az én jólelkem csuoa jóindulattal teljes, ami, mint tudjuk a pokolba vezető viakoloros Közgépút:-) Najócak al:-))
@kekex:
folyt:
Azért valaki elmagyarázhatná, hogy van e különbség a középkori püspökjavaslata és Lengyel szövege között. A püspök az ostromlott város asszonyainak a várható erőszakról ugyanis azt tanácsolta, hogy "Tegyétek szét a lábatokat, és próbáljátok élvezni"
Lengyel az én olvasatomban meg elítéli a rúgkapálást és az ellenállásnak még a kísérletét is..
@kekex: Vegyél fel másik olvasó szemüveget. :)
Szar dolog napszámban váltani a 102 gombs PC klavi, a laptop, meg az Android telephone billy, és a tablet billentyűzet között.... Öregszem. Elég lenne, napi két váltás... főleg, ha vakon gépel az embernek fija...
héhé
a Békemenet, Cöf és egyéb védőszervek közös face oldalán bankellenesség van.
"Senki se tartson bankba pénzt, söt ha lehet egyáltalán ne legyen kapcsolatba velük, akkor kidöglenek, na de persze idáig fel kell nöni az embereknek..."
írja egyik arc.
@kekex: Sose voltál hímsoviniszta csaj... Ott működikk a hagyd magad, hamarabb szabadulsz, a nem kopik az, csak fényesedik, ha eleget dörbölik Tenéked is jó lesz, ha akarod, húzzál rajta kwettőt, ha nem akkor hetvenkettőt attitűd.... szóval...
@Penivaldes: Bizonyára leginkább maguknak a szülőknek. Közben olvasgatom @Alonee: hozzászólását is. Igen, a társadalom is, a mai világ, meg szemlélet, meg környezet. Nehéz benne embernek maradni, ha meg a fiatalok maguk próbálgatják a szárnyaikat ez lesz belőlük.
Tény, hogy névtelen, arctalan túlreagálták páran. Szemtől szembe valószínű csak addig ütnék amíg mozog, de nem herélnék ki.

Ezek az esetek, a gyakoriságuk, a reakciók mind-mind megmutatják hova vezet a jelenlegi világ. És ahogy az se normális, mit csináltak a srácok, az se ahogy a kiscsaj kiütötte magát. Ha marad minden a jelenlegi felállás szerint, csúfos lesz a jövő, mikor ezek lesznek felnőttek vagy szülők. És mikor ilyeneket lát az ember, eszébe jut mennyit vegzálják a jóval normálisabb embereket akik örökbe fogadnának, hogy megfelelő család lennének-e. Meg néhány régi sci-fi, amiben úgy vizionálták a jövőt, hogy engedély kell a gyerekvállaláshoz.

A mai gyerekek nem gyerekek, a mai nők nem nők, a mai férfiak nem férfiak (persze még vannak kivételek, nekik respekt). Vannak dolgok, amiket nem érdemes bolygatni, meg kéne hagyni a maguk természetes valójában, különben kész a katasztrófa. Ha változást akarunk az alapvető értékekben, látjuk az eredményét milyen jó, ha ez gyorsan zajlik. Lehet, hogy a technikának jót tesz a progresszív fejlődés, az embereknek nem. Megszűnnek emberek lenni. A folyamatot globál szinten lehetne csak visszafordítani, lokálisan már nem.
Kell a versengés, az visz előre, de kellenek hozzá a szabályok és a határok, és azokat be is kell tartatni. A végtelen jogok világa ennyit tud kötelezettségek nélkül. Ezt, ahol most vagyunk.
@Alonee:
Értem - csak nem osztom. Mert a börtönben a VELÜK erőszakoskodótól majd megkapnák ugyanazt a standard szöveget, amit ilyenkor az erőszaktevők szinte mindig elmondanak: "Ő is akarta" És nem látom be, hogy mennyivel nagyobb megrázkódtatás egy nagykorú FÉRFI részére az erőszak, mint egy 15 éves gyermeklánynak? A 16 éven aluliak sérelmére az ilyesmit a legtöbb államban - éppen a nagyobb és nehezebben kiheverhető hatása miatt - sokkal szigorúbban büntetik.
A vegyi kasztrálás meg bevett gyakorlat kultúrállamokban is a pedofilok esetében.
@Fuzzy Logic: igen minden része annak ami történt itt. azzal nincs gond ha a szárnyait próbálgatja különben sosem fog megtanulni repülni. de a szülő feladata hogy kis súlyt rakjon a szárnyra hogy ne tudjon elszállni a csemete
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mint említettem, ÉN elolvastam Lengyeltől a Fortinbras ügyet. Aki azt le tudta írni egy kezdő hatalom-mániásról, az csak ne ostorozza az ellenállásnak még a gyenge kis kezdeményeit se egy kifejlett agybaj esetében! Ne azt mondja, hogy mi is hibásak voltunk, mert ellenálltunk, hanem azt, hogy mi is hibásak voltunk, mert NEM ELÉGGÉ álltunk ellent!
Bocsi, de álságosnak, destruktívnak és gyávának találom, tehát a bölcs jelzőt nem osztom.
Viszont NAGYON tanulságos esete a Stockholm-szindrómának!
@Fuzzy Logic: Mechanikus Narancs a kedvenc filmem jut eszembe. az is hasonló
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Félreérted, én Lengyel szövegét állítottam ezzel párhuzamba. Mert nagyjából és egészében elítéli az ellenzéki értelmiséget, amiért "ők is" részt vettek az árokásásban. Ami bennem a püspök biztatását hozta fel!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Na aztán ilyenkor jönnek a következmények, hogy azt mondja...
Miután a túlmozgásos gyurcsány feckát szétcinkelték, persze hogy nem mondanak ilyeneket: „én juttattam ide az országot, sajnálom”, „én vagyok a felelős, ne haragudjatok”, „hibáztam, bocsánat”.
Hát az bizony öngyilkosság, keresztet lehet vetni a húsos fazékra.
Ez lett a következmény, megint mi szívunk.

Még mindig amondó vagyok, hogy fogjuk meg a parlament 4 sarkát, és rázogassuk a Duna felett, míg ki nem ürül. Aztán indíccunk neki tiszta lappal, tiszta emberekkel. Igen, most felébredtem, és a kezem belelógott a bilibe. Mindig kellemetlen erre ébredni, de majd megszokom.
@Fuzzy Logic: én ezt a rázást kiáltom 3 éve
rázásról jut eszembe, egy kis humor

Nem elég, ha felrázom?

Főrendező: Nem elég! A törpék már reggel óta rázzák!

Bácsalmási: Lehet, hogy rosszul rázták! Ha én felrázom…
@taga20: miért lenne fura? te esztergálsz, én eszterlánc

ez a egyik legjobb. mindig felpezsdít
@Penivaldes: Igen, ezért jutunk mindig vissza a szülőkhöz. És az a baj, hogy meg sem próbálnak magukba nézni. Ők nélkülöztek gyerekkorukban, és most mindent meg akarnak adni ami nekik hiányzott. Pedig az anyagi dolgok elég nagy része felesleges manapság. A nagy igyekezetben, meg elfelejtik ami igazán fontos, hogy szülőnek kéne lenni, és nevelni a gyereket. Nem abból fog tanulni az életről, hogy megvan neki az új ájfón erőfeszítés nélkül.
Rossz a szülők értékrendje -> rossz lesz a gyereké is.
Az elkövetőkön kívül azért én csak beraknám abba a börtöncellába a drága kisleány szüleit is, úgy pár évre. Mondjuk kiskorú szándékos veszélyeztetése miatt:

"A kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy (...) aki e feladatából eredő kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődését veszélyezteti, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Mert joggal adódik a kérdés:
Mi az apja f@szát csináltak a szülők, miközben a lányuk holtrészegre itta magát? Édesdeden szundikáltak otthon?
Vagy ha a szülők jóhiszeműen engedték el a lányukat (persze, nem is tudták, milyen helyre megy a lányuk, bruhahaaa!), akkor ki adott alkoholt a 18 év alatti lánynak? Mert valaki adott neki.

Megjegyzem:
Mindennapos eset sok helyen, hogy "jólszituált" 13-15 éves kislányok hajnal 2-5 között holtrészegen mennek haza buliból. A buli alatt többségükben n+1 számú f@sz fordul meg tetszőleges helyeken, mellyel a többi ribi előtt nagy hangon, adott esetben vodkásüveggel a kezükben még dicsekednek is. Anyu meg apu pedig közben édesdeden szundikálnak, és várják haza a drága kislányukat? Mikor meg véletlenül kiderül egy ilyen eset, akkor nagyra tágult bociszemekkel pilláznak, hogy "de az én lányom nem olyan". Hát nem a f@szt!
És nem, ez nem kitaláció. Szóval valahogy én nem csodálkozom ezen az eseten.

---

Bónusz kérdés:

"Információink szerint az ügyben a lány és a szülei tettek feljelentést, miután a 15 éves lány megtalálta a róla készített videót."

Szóval ha nem kerül fel a fészbúkra, akkor nem is lesz feljelentés sem??? Esetleg nem is az volt a gond, hogy megdugták a tökrészeg leányzót (lehet, ez megszokott nála/náluk?), hanem az, hogy erről más is tudomást szerzett?

Ergo a két kanmajom mellé beküdhetnék a két barom szülőt is a sittre. Rájuk férne igazán.
@Fuzzy Logic: persze, csak a gond hogy az embertelenség nemcsak a gazdag gyerekek kiváltsága, hanem minden csoportból vannak képviselőik.
@Bakter:
++1!! -:))
Má mér csodálkoznák/nék?
A posztban taglalt förtelem (valóság), sajnos az az ilyen Bibber-féle akusztikai merényletek által is meg van támogatva. Nem elég a szesz, a cucc, még ilyen Balatonyi Száund fesztivál színvonalú izékkel is befolyásolják a kölkök egészséges mentális fejlődését, naná, hogy ilyesmik hatására olyan deviancia is előtör belőlük, ami azért ritkán fordul elő, szerencsére.

Erre nem csak a Tyubbon elérhető Bibber a példa, hanem például sajnos Zamárdi is egy olyan helyszín, ahol az ott előforduló közönség fizikai memóriájának Ras to Cas időzítésének alulról sem sikerül vernie az egykori EDO RAM-ok szintjét, tekintettel a zene kozsói minőségének magaslataira.
Merthogyugye a Balatonyi Száund egy elektronyikus "zenei" fesztivál, ahol fellépnek elektronyikus zenekarok(?), elektronyikus feka előadók meg elektronyikus rapperek, aztán súlyosbításként és nem megfellebbezhetően jönnek utánuk az elektronyikus DJ-k, akik az összes elektronyikus szemetet összemixelik még elektronyosabbra, aztán töményen az arcodba tolják. Ezek általában már annyira elektronyikusak, hogy komolyan ráznak is mer a szigetelés is leolvadt róluk már és különben sem volt egyikük sem földelve ezért csak a Hajdúpéterek, meg a rogányossyantalok tudják a helyszínen hallgatni.

Szóval, igen, nagyban hozzájárul a teljes elhülyüléshez (ha pillanatnyihoz is), az ilyesféle förtelem, amit zenének aposztrofálnak egyesek. Plusz a nevelés, a milliő amiben felnőnek, stb…
De mint az látható, a „jó család” sem garancia semmire, ugye?
Seggfejéknél pláne nem.

Szóval, szintén lányos apaként Fabius véleményét osztva azon a véleményen vagyok, hogy verje bele az a… az és oda azt amit gondolok, aki sértőnek találja a dolog nyilvánosságra kerülését. Gazdag gyökér? Meggyőződésem, hogy igen.
Szellemileg viszont koldus, toprongy, szarházi.

Jót röhögtem a mai dumáidon, baaz+!!-:D
@zombigyilkos: én az elköüvetők szüleit zárnám be a gyerekük mellé ha már itt tartunk.
igen, sajnos ez igaz, matt részeg kislányok lóbálják az üveget éjjelente, és erre lehet mondani hogy majd kinövik, meg próbálgatja magát. csakhogy ez nem az, tönkreteszi az életét csak erre későn ébred majd rá.
a szülők megbíztak gondolom a lányukba.
@Knósszosz: a Száund az tipikusan a jómódú kölkök bulija.
@zombigyilkos: You deserve my respect, Sir!
Kár hogy itt nem lehet plusszolni, csak tahótlanítani. Mer itt is csak a büntetés, jutalom meg nincs! Ilyen ez a mai világ.
@Fuzzy Logic: nem romázok. csak jeleztem hogy minden réteg kitermeli a maga állatjait
@Penivaldes: Hát bizony ki. A termelési volumen erősen progresszív. Sajnos.
@Penivaldes:
- Az elkövetők felnőttek voltak. Az ő szüleiknek már semmi közük a dologhoz. Bár nyilván azért megérnének ők is egy misét.

- A szülők a legtöbb esetben nem megbíznak a lányban, hanem szemet hunynak az ilyen esetek felett, nem akarnak tudomást venni róla, mert akor szembe kellene nézni a saját bénaságukkal. Nem tudnak gyereket nevelni. 3-4éves kisgyerekek visszapofáznak a szüleiknek, óvónőknek, stb. Mire 13-15 lesz, a szülők már semmit nem tudnak tenni. Helyette inkább homokba dugják a fejüket, rámondják, hogy "mi is voltun fiatalok", csak hogy nyugtassák magukat, és ennyi. Utána meg próbálják hárítani a felelősséget magukról.
Elccsépelt, amit mondok, de igen, ide vezet a "liberális" (valójában nem az, csak sokan annak hívják) nevelés, azazhogy a fiatalok többségét valójában nem neveli senki. Következetesség sehol, fegyelem, tisztelet sehol - íme az eredmény.

(Itt felmerül bennem egy újabb kérdés:
Vajon a két elkövető tudta, hogy a lány nincs még 18? Nem mintha nagy mentség lenne rájuk nézve, de azért...)
@Knósszosz: mi a fasz bajod van a balaton sounddal? öreg vagy bakker? memoria? fiatalkorod?tükör bakker:)
@zombigyilkos: Vannak olyan anyukák, akik büszkén mutogatják a barátnőiknek, hogy a 13 éves kislányuk milyen szépen ki van kenve, és milyen szép picsgatyában. Aztán mikor 15 évesen terhesen megy haza, fogják a fejüket, hogy hol rontották el.
(Persze apuka is hibás, ez mindkét szülő felelőssége.)
@Fuzzy Logic: Tenk jú, Szőr! ;)
Javaslom, mazochista módra próbáljuk meg megélni a büntetést jutalomként, és úgy jobban fog esni az is. :))
@Fuzzy Logic:
El se hiszem, hogy ilyen fiatalom már-már az jön ki a számon, hogy:
"Bezzeg az én koromban...!"
:)
@Penivaldes: Sose bírtam tisztelni a devianciát. Nyilván ezt manapság szégyellnem kéne.
@Penivaldes:
Stimm... Rasika is, szóval igazad vón.
Persze ott bulizik ahol akar, azért mert a... az apja, semmi kifogásom ellene.
@zombigyilkos: megérnének egy misét, sőt ha már egyház akkor kis Szent Hivatalt is.
igen nincsen nevelés soksok alkalommal. pedg a szülőnek kéne lenni annak aki a gyereket, a kamaszt vezeti az úton, különben au egészet dobhatjuk a kukába.
a mi is voltunk fiatalok meg szerintem is a legnagyobb hazugság önmagunkkal szemben. mert ami siokszor folyik mostanság azt nem lehet hasonlítani ahhoz amikor pl egy gyikot csempésztünk a zongorára és a tanerő sikitófrászt kapott. arra lehet mondani hogy fiatalok bolondok, de erre nem.
@Knósszosz:
te itt arról a szargecitaknyos justinbieber-ről regélsz vagy kimaradtam valamiből (hálaistennek)

mindíg is keményfejű voltam és maradtam és nem hallgatok olyasmit ami nekem nem élmény

amit te leírsz az a borzalom és ócska szar üzlet hogyan lehet recsegésből jól megélni de lagalább munka nélkűl mert ugye recsegni és nyikorogni a szekér is tud ha nem basznak akerékagyba némi zsírt

brühüyyy

szilárd vagyok, mint a szikla ebben az esztétikai meglátásomban és leszarom a bárkibármitmondist
@zombigyilkos: Madame. But no prob, you're welcome. With pleasure.

Én nem vagyok az a mazochista fajta, de próbáljuk. Semmi rossznak nem vagyok az elrontója :)
@Fuzzy Logic: attól nő a nő hogy kikeni magát gondolják.
@Fuzzy Logic: pedig a deviancia kamaszkor elején utat tör magának. aztán vannak akik ezt később sem növk ki
@taga20:
Tükör?
Hobó, LGT, Karthago, Ricse, Skorpió, meg Rolls és egyéb fújcsúnya tiltott izék. Az tükör és zene volt.
Ami Balatonyi Száund az fos és smmilyen szinten nem emlékeztet semmire, főként nem zenére és a fiatalságomra.

Akkor egy P. Mobil az volt valami és ma is óriási megnézni a Kopasz Kutyát, de ez a Száund ez mi a fasz? Törött üvegcserepekkel való kényszeredett seggvakarás, borzalom.
Nem téged piszkállak, de nemáá Taga!

Egy képzett melós mint te is, ennél igényesebb, biztosan.
@Penivaldes: te magad vagy a deviancia bébi:) vágod?
@taga20: ohoh gond ezzel egy szál hogy sem nem iszom, se nem szerezem, se nem kívánok öngyilkos lenni.
tudom hogy csípsz engem, mint méhecske a virágot. :)
@Knósszosz: az a te bajod, hogy öreg vagy , mint az országút! és mint az elefánt, nehezen tanulsz, könnyen felejtesz:) én se... a mai fiatalok, mint te 25 évvel ezelőtt te!!!www.youtube.com/watch?v=cB4pCkHYig4
@taga20: nincs teljesen igazad, a sound specko emberek bulija
@Penivaldes: néha írok ide, de te mindig kiborítasz:) kefélést próbáltad má, nyugtat utána:)
@taga20: ja próbáltam fényes lett tőle a cipőm tudod. meg a kádat is kikefélem időnként
@Penivaldes: Ne is mond, ma egész nap vitáztam 2 nővel egy blogon, mert szerintem nem kell minden nap sminkelni. Szerintük az igénytelen, ha úgy mész el dolgozni, hogy nincs kihúzva a szemed meg kirúzsozva a szád.
Föladtam, megírtam hogy az én értékrendemen nem fognak változtatni, ha meggörbülnek akkor se.
@rodeo36:
Szia Rodi!
Végre, azért nem írok utólag, mert tudom nem szkrollozól, meg nem olvasól méleket, szóval most: Mariann aszonta, hogy válaszol a devizadolgos kérdésedre itt a blogon, nekem meg azt, hogy privátban a saját megközelítésemre a témát illetően. Nekem válaszolt és ahogy néztem neked is. Szóval ne üss ki bazmeg, ha véletlenül kíváncsi vagy mit gondolok a véleményedről, akkor várj még elkaplak!

Amúgy meg inkább én vagyok kíváncsi a tiédre, és igen, ez a Bibber faszkalap kiverte. A besztossíthékkot, ja.
Nem én találtam iderakni, ne sértegess!
Azért ennyire nem ferde az ízlésem, bár rokkot is - de tudod -, hogy a az igazi muzsikát is.

Ebcsont gyógyulást siettetni, hogy a regeneráródást miharabb elősegíccse a polárájsz votka sok lyégel és czitromal vagy lájmmal (denem kór)

Gyógyully, kívánom!!
@Fuzzy Logic: ok ha vki úgy érzi magát teljesnek hogy kifesti magát tegye, én nem teszem, meg látom te sem. ettől nem dől össze a világ
@Penivaldes: cica, ha mindig mellé beszélsz, akkor is ott van a kérdés, szeretsz te valakit...valaki, valaki :) én má megtaláltam, bár éppen haragszik, holnap is lesz nap:)www.youtube.com/watch?v=jgdLvwAJ2rc
@taga20: engem nem szeret senki sem.
a kefe meg nekem az a tárgy amivel tisztitani kell.
@Penivaldes: Inkább attól fog, ha a külsőségek döntenek csak. Sminktől lesz nő a nő, szép háztól le jó család a család. Ja, hogy a szép házban fojtogatják egymást. Az nem látszik, akkor az nincs...
@Penivaldes: ha hülyének tetteted magad akkor sem vagy az! de igyekszel és akkor béna vagy. figyellek benneteket mindennap esténként:)
@Fuzzy Logic: pontosan, ezért érdemes szép bútorokat berakni, mert az rögtön belső érték:)
@taga20:
Ez rendben van, de ez az intergalaktikus szeméthalmaz micsoda?:
www.youtube.com/watch?v=cUKD3mUn_QA
Ezt, hogyan kell értelmezni?

Úgy 5:20-nál azt hallom, hogy egy megszáradt sazarvasmarhatrágyahalmazt szétcsapatnak erős vízsugárral, de az ellenáll.

Nem jó a phülem??
@Knósszosz: semmi bajf a phüllel a fejeden.
én sem szeretem ezeket bár az tény hogy ez csak "élőben" jön át, és akkor megrázza magát az ember.)
@taga20: átmentél kukkolóba?:)
ajaj! mi lesed ebből, hogy lesed a @Penivaldes:-t :DDDD
@Knósszosz: ha rajtad múlna még most is lovaskocsival mennénk:)
@guma: mi van csajok? nem vágom, de ti összebeszéltetek az biztos:)
@guma: elég büntetés az neki magában is hogy engem les, minek büntessem jobban?:)
@Penivaldes:
A másik parton... hogy bírod???
@taga20: bocs!:)

a meglepetéstől kitört a nyelvem:D
(lesed= lesz)
@taga20: ember, azért most is vannak jó zenék. amik tényleg bendulnak
@taga20: én!:D

na ez az ami nem szokásom. össze nélkül is tudok beszélni. tudod te jól!:)
@taga20:
Bibber temetésschére...
Szívesen-:) és:
brühüyyy - ha jogdíjat nem kell pengetnem
@guma: bakker visszaolvastam a dolgokat! az mé baj, ha hülyeséget nem fokozom napról-napra? arra ott van Nyúl, Boli,..ecetera-ecetera!
@taga20: nem kell az nekünk, tudod köztünk csajszik közt van együtt gondolkodás:)
azért egyszer nagyon felhúztam magam amikor mulatozók mindig visszatelerték a mulatós cédét. akkor azért azt mondtam magamban, hogy nem mehet ez így, és bezártam az ablakot.
@taga20: :DDDD

valld be tanulsz tőlük, mikor nincs szesz!:)

jó éjt nektek.
@Penivaldes:
Marha nagy szerencséd van!
Most este kellemes lehet a Balcsi, nem csobbansz?
Nincsenek gyökér turisták, csak a holdfény és Aphrodité... akarom mondani, Peni.

Szóval?
@guma: tőlük csak tanulni lehet, főleg Bolitól. Ő olyan mint a kenyér ami táplálja a testet.
valahogy így
@Knósszosz: nem udvarolgatunk peninek.
messze van innen a víz Knossz
@Knósszosz: egyszer találkozzunk, nézzünk egymás szemébe. kíváncsi vagyok:)www.youtube.com/watch?v=0G3OnxmiPUg
@Penivaldes:
Ások a lábaidhoz cseternyát, akkor van esélyem további udvarlásra?
Meg is mosom, detélleg!!
@taga20:
Utálom én is-:)))
Jaja!
@Knósszosz: ássál nekem csatornát ássál. és cserébe foghatod a törülközöt
@Penivaldes:
Okké, de most ki kell tennem száradni, vizes.
Reggelig simán jó lesz, addig meg jó éjt neked (is!)-:)))
@Penivaldes: két hülye , ha találkozik:) csak én má megtaláltam a másik felem. és szeretem. tudom olyan, mint Columbo felesége:) de szeretem!
@Knósszosz:
alakúl és formálódik mint hülyegyerek a prés alatt...

még kurva randák a sebek bár jórészt bezártak, már járókeret nélkűl andalgok mint részeg csiga és hiányzik egy jó kis polárájsz meg a hozzávalók persze martinivel higítva

légy jó és a bibbert meg le kell lőni egy szarházi buzi

brühüyyy
@rodeo36: azt azé vágod merre van jurop, merre basszák szét a te kis béna hazádat? gyógyulj,gyere,...találj:)
orbanahibas...

fidesznyik kölkök...
vmi tabakos vagy minisztériumi fideszgyík gyerekei...
@kekex: Elolvastam. További szép életet. Szevasz.
@taga20: ennek örülök, legyetek is nagyon boldogok:)
Jó a cikk.Az ilyen tetveket kiherélni.
A másikon akartam írni a ribiző "újságírónak" de nem lehetett,oda írni.
Szóval ha a kiscsajt leribiző újságíró anyukája nem itta volna le akkor magát,most lehet ez a féreg sem lenne.
Kedves Fábiusz magam egy életlen fejszével herélném ki azokat a mocskos állatokat akik kis/fiatalkorú lányokon tesznek erőszakot.
De!
Tegnap egy buliban voltam pár haverral, 41 éves vagyok, volt a buliban egy csaj, (műköröm, feltöltött száj,kitett csöcsök, tetkók, piercing,szoli) akit nagyon nézegettünk. Azon tanakodtunk hogy van-e férje vagy már elvált esetleg.
Kiderült miután leszólítottam hogy a házigazda 16!!!! éves lánya.
Én és a haverok simán 30 évesnek néztük.
süti beállítások módosítása