Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.24. 12:40 Fabius

Tanmese Orbán becsületéről

Címkék: fidesz orbán viktor trafikmutyi trafikos mentés

Egyszer volt, hol nem volt, a Gellért hegyen is túl, ott, ahol a trafikmutyi dúlt, élt egyszer egy Retorikakirály. Nagy mesemondó hírében állt szerte a kontinensen, mítoszteremtő szájmenésein röhögött a fél világ. Hiú és nagyravágyó emberként igyekezett valami "jelentőset és rendkívülit" alkotni, ami belépője lehet a Münchausen báró és Háry János alkotta elitklubba, hogy legendákat szőhessen belőle is a hálás utókor. Minimum. Mert legmerészebb álmai visszatérő motívumaként abban reménykedett, hogy ha jól teljesít még szindróma névadó is lehet belőle

Micsoda pech, hogy a hősmítosz építésben sem ismerte a mértéket. 

Történt egyszer, hogy az aktuális reggeli népmesemondáskor túlbecsülte önmagát, és a régi trafikosok kisemmizése fölött háborgó népét ezekkel a szavakkal igyekezett megnyugtatni: 

"Utasítottam az államtitkárt, mondtam, hogy ez becsületbeli ügy, ezeknek az embereknek a nevét gyűjtse össze, számukra a megélhetést majd biztosítani kell." 

Megörültek a régi trafikosok, na most aztán Szájhőskirály személyesen fogja megmenti őket, mégis csak van becsület vagy mi ezen a világon. Páran elhajtották a bevezetett üzlethelyiségükre ácsingózó, családi vállalkozásukba kéretlenül betársulni akaró rendszerkegyenceket, mások meg csak simán elkészítették az újabb dokumentumokat és várakoztak bizakodva. Üzletükben megjelentek a hivatalos emberek, fotóztak, ellenőriztek és megnyugtatták akit lehetett: no para, innentől sínen vagytok, mint József Attila. 

Aztán valami valahol félresiklott. 

„Július 16-án kaptuk kézhez az értesítést, amelyben a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. (NDN) közölte: nem kapunk méltányosságot, mert nem feleltünk meg maradéktalanul a felhívásban szereplő feltételeknek. Hogy pontosan minek nem feleltünk meg, azt nem közölte velünk se a levél, se azóta senki más. Apám rokkant, közel 35 éve trafikos, és 30 éve egy helyen, változatlan tulajdonosi viszonyokkal üzemelő dohányboltot vitt. Az összforgalom 83 százaléka a dohányeladáshoz kapcsolódott. Mi volt a baj?”

Igen, jól érted nyájas olvasó. A 270 régi trafikos pályázóból is 63-at talált megfelelőnek a Nemzeti Dohánymutyi hivatal. Indoklás ezúttal sincs azon kívül, hogy csak, azért mert. Ezen igazából már meg sem lepődött senki. Elvégre Szájhőskirály azt is megmondta: "Amint megkötöttük a szerződéseket, a trafikpályázatokat nyilvánosságra fogjuk hozni."- és mekkora seggszáj lett ebből is. 

A történetek után Szájhőskirály népe végképp képbe kerülhetett arról, mit jelent mikor azt mondja, becsületbeli ügy. Egyes kisemmizett trafikosok szerint a becsület olyan, mint egy szál gyufa: egyszer lehet elhasználni.  

473 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr905422792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Knósszosz: "Ha az istenadta választó nem megy ki az utcára."
TGM legutóbbi megnyilvánulása is hasonló jóslatokat tartalmaz.
Azt hittem, biztatóbb jövőt következtet ki a nagy eszével, de totál borúlátó, sőt kilátásai szerint legalább 10 évig a helyzet változatlanul fennmarad.
Hozzá tette azért, hogy a kasza, kapa közben szóba jöhet.
Ami még izgalmasabb, hogy a realista elemzők szerint 2016. lesz az az év, ahol a gazdaság
nem tartható fenn.
A folyamatokból ki is olvasható.
Na, ettől félek én igazán!
@sírbateszezazegész: az volt gyanús hogy már 15 éve cenzust akarsz. tudod én mit csináltam 15 éve. másodikos voltam.

na?:)
@Dr. jenőke (jenőke): én nem hasonlítok, vagy viszonyítok senkihez. a jelen elitben egy sincs akihez lehetne
@Mariann19: már volt három részre szakadt orszég, igaz nagyobb területen. valami ilyesmit idéz elő orbán, de lehet múltidőben is, idézett.
@Penivaldes:
Akkor hogyan van túlbecsülve?
Az mást jelentett volna, ha szerinted érdemtelen bármilyen megbecsülésre, mert--- és itt jössz Te.
@bella _ciao: meg 4 részre szakadt hála a Thököly nevű pojácának
@sírbateszezazegész: "csak szerintem te már öregecske vagy hozzám képest" hehe, ezt se nekem mondták.
@Penivaldes:
A kisgömböc is manipulátor, sőt, ő aztán...
De igazából szarmanipulátor, zéró intelligenciával és beszari habitussal.
(Kivel áll ki fésztufész vitára?)
Lehet mondani ezt-azt Gyurcsányra, oké, de én Rodeó véleményét osztom a megítélése tárgyában, ha nem is minden pontban, de a lényeget tekintve igen.

Aztán mostan lehet utálni, de akkor is.
@Penivaldes: az általánost kezted:)...na és?...én meg már akkor is láttam a gondokat:)
@Dr. jenőke (jenőke): ne forgasd a szavaakat. arra utalok hogy nagyon sokan el vannak ájulva tőle, és nekem nem világos miért.
egyébként meg őszintén megmondva nekem tökmindegy hogy ki lesz az ellenzék vezére, meg ki lesz a megmondó, és ki lesz a miniszterelnök jelölt.
kb 3 évig reménykedtem hogy képesek lesznek tényleg változtatni, de azt látom hogy csak a hatalomba való bejutás. színjáték.
@Knósszosz: nekem a nagy igazságbeszéddel is vannak gondjaim.
@Mariann19:
2016?
Szerintem 14-ben nem lesz fordulat (persze ez magán agymenés), de hosszabb távon talán jobbat tenne nekünk.
Ha váltás is lenne, az kurva nyögvenyelős lenne és ízekre szednék ezek a szarházi fideszdroidok az új kormányt.

Van jobbik és van még pár székház, amelyek a késő őszi kánikulában öngyulladnak majd, ha...

Aztán majd lesz az ami lesz, én csak beszélek össze-visza.
Bocsi!
@Penivaldes:
Nem forgattam semmit. Kíváncsi vagyok.
Nem múlt el, de abbahagytam.
@sírbateszezazegész: de ugye nem vagy túl öreg hozzám??
te mindent látsz amit én nem. _)
@bella _ciao: sztem a "görény", mint eposzi jelző használatának jogáért ma nagy előnyre tettél szert a többiekkel szemben:)))
@bella _ciao: gondnok??? jaj hisz azok 60 és a végtelen közti öregurak. :)
@Dr. jenőke (jenőke): már én is. elvesztettem a reményt. én már 2018 felé tekintek
@Penivaldes:
Nem feküdtem le Ferencnek, csak azt mondom: nem vagyok hajlandó azt a követ fújni, ami mindenszarokozójának bélyegzi, ennyi.

Mégegy: ha Gyurcsány a Sztüx hajósa, akkor a dagadt, csámpás focistára milyen jelzőt alkalmazzak, he?
@sírbateszezazegész: elfogadom, annál is inkább, mivel éppen egy vadászgörény mászkál körülöttem.
@bella _ciao:
A három részre szakadást gazdasági rétegződés szerint érted?
A szétszakadásra az a jellemző, hogy a politikai és gazdasági csoportosulás nem fedi le egymást az embercsoportokat illetően, így nincs egység a rétegek között.
Ez az ellentmondás az akadálya annak, hogy a közös akarat nyomán létrejöjjön a változás.
@Knósszosz: ne bomolj, az is hülyeség amikor ő a patás ördög a fidesszótárban. de az is amikor korunk legnagyobb államférfijának állítják be.
@bella _ciao: hiába mindenki megtalálja a maga társaságát..
@bella _ciao: állítólag intelligensek. Ez igaz?
aug 18-án felszáll a Sólyom, de még nem tudni hová

esetleg amerre a pockok vannak?
@Knósszosz:
Ugyanígy gondolom, hogy 2014 után is marad minden a régiben.
Az is igaz, hogy egy másik kormánynak átvenni ezt a romhalmazt azt jelentené, hogy még a 4 évest ciklust sem tudná átvészelni. Hajlok erre a gondolatra.
Lehet, hogy nem olvastad a tegnapelőtti hsz-emet a devizahitelesek ügyének megoldási szándék okáról.
Azt gondolom, hogy az ügy azért került napirendre, mert a Jobbik kilátásba helyezte a devizahitelesek védelmében az országos zendüléseket. Márpedig a Jobbik eszközei veszedelmesek, tűzfészkek kialakítására alkalmasak, és a kormány ezzel tisztában van.
Hogyne lenne...
@Mariann19: is. gazdaságilag, társadalmilag, lövészárkilag... tudom, nem fedi le. a fideszesek illik a boldogok a szellemi szegények kifordított idézet.
nem vágyom összeborulásra, megelégednék a tompa szemkben felcsillanó felismeréssel.
@sírbateszezazegész: most miért?
jó nem vagy akkor öreg, sőt ifjonc vagy tele energiával, és tettekkel.
@bella _ciao: alá kéne aknázni az egész kócerájt képletesen aztán bumm neki
@Knósszosz: Ne értetlenkedj már. Azt mondták, hogy azért kell 737-500 mert azt az elején olcsóbban tudják lízingelni. Itt a sajttáj rövid videója is.

www.airportal.hu/ap/viewtopic.php?t=14819
Bárki bármit mond/ró fel gyurcsány hibájaként, azt, hogy bukását az okozta, hogy a már akkor is elkésett struktúrális reformokat akarta végrehajtani az tény. Az is tény, hogy a fennálló rendszer kritikáját csakis tőle és schiffertől hallod.
Mindenki más a fennálló rendszer fenntartásában érdekelt, vagy azt legalábbis nem bírálja (bajnai-pm), hanem mintegy konstans, megváltozhatatlan realitásként fogadja el. Ez pedig szarházi magatartás.
@sírbateszezazegész: igaz, bár ez itt csak 10 hetes (ez annyi görényben, mint peni emberben? 6-8 évig élnek). sokat kell még tanulnia.
@Penivaldes: kérjül el nyúltól a kézigránátot? már próbálkoztam, de smucig volt, mint fab a karamellával.
@sírbateszezazegész: ok, de vajon ez csak a 2. fidesz kormány korra vonatkozik, vagy kegyeskednek elgondolkodni azon ami itt 20 éve megy? mert én a másodikat nem látom. csak azt hogyha megbukik Orbán akkor minden oké lesz, és csuhajja.
@Mariann19:
Spec nem az én kútfejemből származik ez a - később bukjon de akkor rohadt nagyot - gondolat, bár megfordult a fejemben, mielőtt mások mondták volt.

A dzsobbik (ahogy vázoltad), meg asszisztálni fog egy esetleges hatalom visszaszerzéshez (ha.?), 2006 tapasztalatai sokat nyomnak majd a latban.
De, ha minden úgy alakul, ahogyan azt a nagymester kiötlötte, vonagabcsi szétnézhet az OBI kertészeti osztályán, az akciós kapák és gereblyék között, mert ő is seggbe lesz rúgva.

Mindenki így jár, aki egyetlen szavát elhiszi a trógernek. Majd megtapasztalja ő is.
@bella _ciao: 10 hetesen? Hihetetlen:) az nagyon rövid idő!
@bella _ciao: "Megelégednék a tompa szemekben
felcsillanó felismeréssel."
A felismerést a jól működő propaganda gépezet
folyamatosan kapitális hazugságokkal akadályozza.
Ne reménykedj!
@Knósszosz: kapa és gereblye? nem a showbiznic az egérút, ha rájuk jár rúd. izé akarom mondani, ők járnak a rúdra.
@Dr. jenőke (jenőke): valóban az. Én az ellenzék helyében semmi mást nem tennék, csak engedélyt kérnék a doktornőtől, hogy leközölhessem a levelét. Egy ilyenbe kormányok buknak bele élhető helyeken.
@Penivaldes: nem, nem fehér, vadas. így mondják ezt, olyan, mint a vad rokonya.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Perszepersze... az elején olcsóbban.
És a végén?

A transzkontinentális tervezett desztinációk meg?? Kölcsönkérik a Travoltától a 707-es retró dzsetet? Vagy egyenesen A 380-ast fognak lízingelni?

Ez egy kapitális baromság, amikor olyan légitársaságok olvadnak össze a puszta fennmeradásuk érdekében mint az American Airlines meg a Delta.

Röhej
@Knósszosz: A Jobbiknak ez a devizahitelesk melletti kiállás harci zaja a szavazatszerzés jegyében történik, ami nem jelenti azt, hogy az ügy lecsengése után nem lesz a Fidesz szekértolója.
A látszat ellenére.
@Mariann19: kiölöd belőlem a reményhalat? nade nem hagyom magam!
@bella _ciao: én már kiöltem magamból. te is csatlakozhatsz
@bella _ciao:
Ja!-:))
Most mennék degleni.
Jó éjt neked és mindenkinek!
Reggel ötre meló, de kilencre itthon bevásárolva és elégedetten, hogy a kurva melegben nem kell mennem sehova.

Majd olvaslak!
Meg a többieket is, jójéj-T!
@Knósszosz: Szerintem Vona már régóta nem hisz el semmit vitykának. :)
@Mariann19:
Pont jól látod, legalább is az én megítélésem is ugyanez.
Legfeljebb nem találtam el, oszt??

De nem zavar(na), te, mint szakértő ugyanazt mondod, szóval akkorénkurvajóllátom!??-:)
Puszi, jó éjt!!!
@Knósszosz: Pedig nekem úgy tűnik, komolyan gondolják. Te nem így látod?
követem knoszi példáját. holnapra viharokat mondanak. rápihenek. ciao!
Ezt láttátok már??? :)

TGM a liberalizmusról és a demokráciáról

youtu.be/iQvrN8EKdDM
@bella _ciao: "Na, de nem hagyom magam."
Imponáló ez a keménység. Jelzem, ezt is vártam tőled.
@Knósszosz: Nemhiába az egy húron pendülés már mióta.
Jó éjt! Pussz!
én is megyek aludni. szép álmokat nekem
Varga Mihály: "a devizahiteleket ki kell vezetni a piacról."

Kásler Árpád: "Szerintem meg Vargáékat kell kivezetni a parlamentből, de minél gyorsabban." :"

youtu.be/07qjdfq6sok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

mi tú...ih möhte (ómagyarsiralmas)

me too...I'd like to

yo también...quisiera

jajajajaja

y

brühüyyy

a só joml'ég i tár sas ág álmosai Tő Hő tő 'M
@V-PORT:

y tú percepción lo más brillante de los ál mos

brühüyyy
@Mariann19:
ezek mind emberi kritériumok orbán pedig nem ember csak egy szar lapostetű

brühüyyy
@sírbateszezazegész:
Sete milagres que o Papa fez e você não percebeu

Em vez de sete pecados, sete milagres. A passagem do Papa pelo Brasil já provocou fenômenos suficientes para serem estudados por décadas. A seguir, sete coisas que ninguém consegue explicar, verdadeiros milagres de Francisco.

1) Andou de carro no Rio de Janeiro de janela aberta e não foi assaltado.

2) Fez o povo brasileiro aplaudir um argentino.

3) Andou no meio da polícia do Rio e não apanhou.

4) Encontrou Renan Calheiros e não foi acusado de nada.

5) Encontrou o governador e não gritou: “Cadê Amarildo?”"

6) Ficou engarrafado no Rio e não apareceu nenhum vendedor de Biscoito Globo.

7) Usou saia em Copacabana e não levou cantada.

brühüyyy
@Dr. jenőke (jenőke):
a pennike egy kis pisis aki assziszi pedig bundabugyi

brühüyyy

éljen gyurcsány sokáig!!!!!!
@Penivaldes:

"__hála a Thököly nevű pojácának__"

Kedves Peni!

Konkrétan miért is volt pojáca Thököly Imre?
Kiegészíthetnéd az alábbi szócikket a Wikipédián, és még számos "helyen"

"Késmárki gróf Thököly Imre (Késmárk, 1657. szeptember 25. – İzmit, 1705. szeptember 13.) kuruc hadvezér, 1682–1685 között Felső-Magyarország, majd 1690-ben Erdély fejedelme.

Ifjúkora óta ellenséges érzelmeket táplált a Habsburg-házzal szemben, elsősorban a protestáns vallásgyakorlás és a rendi szabadságok megsértése miatt. Fiatalon, 23 évesen választották a kuruc hadak főgenerálisává. Törekedett a mozgalom Erdélytől való politikai függetlenítésére, ami 1682-ben sikerült török támogatással. Ugyanakkor egészen hatalma 1685-ös elvesztéséig nem szakított véglegesen Béccsel, számos alkalommal kezdeményezett béketárgyalásokat, felajánlotta a császárnak biztosítandó fegyveres támogatást a török kiűzésére, ám feltételeit az udvar rendre elutasította. Ezt követően tevékenysége fokozatosan kiszorult a Kárpát-medence területéről. 1690-ben a zernyesti csatában aratott győzelmével átmenetileg sikerült megszereznie az erdélyi fejedelmi címet, de végül a császári csapatok elől meghátrálni kényszerült. A karlócai békét követően élete végéig az Oszmán Birodalom területén élt száműzetésben. A anatóliai İzmitben hunyt el 1705-ben."
@Penivaldes:

az elég konkrét volt amit írtam.

csak gondolkozni és dönteni képes polgárok kellenek hozzá. csakhogy ez itt nem működik, mert az ingyenéléshez szokottak, és a gyagyák mindig leszavazzák progresszív erőt bármilyen irányultságú is legyen, s arról se lehet megfeledkezni, hogy ebben az országban mindenki túsza mindenkinek.

az aktívak a nyugdíjasoknak és fordítva, a többség a kisebbségnek, kisebbség a többségnek, cigány a zsidónak, zsidó a cigánynak, mindkettő a magyarnak, és mindez fordítva, a vállalkozó az alkalmazottnak és fordítva, a gazdagabbak a szegényebbeknek és fordítva....blablablabla...

erre mondják, hogy Mo. végletekig atomizált társadalom.
@jaegtoer:
annyi talán nem mond ellen a zatomizál -t nak, ha azt mondom mondvacsinált és félreértett érdekek mentén szétzilált bürgenyáj

brühüyyy
Mije van ennek az aljas tolvaj hazaáruló elmebeteg féregnek?
Golyót neki!
@rodeo36:

az ellentéteket, a túszhelyzetet hitvány törvényekkel, intézkedésekkel maga a "törvényhozás" és a kormányzat gerjeszti, generálja.

Az érdekek nem félreértelmezettek, hanem (gyakran "értelmiség" és az "elit" által) elsősorban félremagyarázottak, ezt követően az az eccerű kétkezi polgárokon röhögnek -utóbb- a félreértelmezés miatt, ám utóbb amikor kiborul a bili, és szar az élet akkor kussolnak, és egymásra mutogatnak. jó példa erre a mind orbán hatalomhoz jutása, mind a devizaalapú hitel.
Mert koronaúsztatáson vekengtek, meg a 16 milliós támogatást kapott orbáni szőlőbánya kft és az nevezetes taggyűlése, miközben Wekler 200 milliót kapott ugyanabból a kalapból a semmire.

Tehát itt a több érdekcsoportra szakadt őplitikai-gazdasági-kulturális elit közös nevezője az, miképpen lehet a legjobban átverni a "kisembereket", aztán hogyan lehet őket manipulálni a szavazat optimalizálás érdekében.

Tehát nem annyira az emberek a hülyék, hanem inkább az elit a gané.

Megaztán.

könnyedén lehet lábat törölni azokban az emberekben, akiknek egyszerűen nincs ideje elmélyedni sem a politikába, se a refinanszírozási kamatláb és a manipulált Libor-Bubor kamatok alakulásának szövevényébe, sem a devizaalapú hitel buktatóiba, mert el van azzal foglalva, hogy elvigye a gyereket az oviba vagy a nagyihoz, vagy az isibe, vagy csak elindítsa oda, aztán ha végzett a melóval, ugyanez visszafelé, de még be is kell vásárolni, a bkv meg tetű, vagy a kocsi is prüszköl, már megint számlareklamációt kell intézni, időben meglegyen a vacsora is, de takarítani, mosni, vasalni, ablakot pucolni, ágyneműt cserélni, már megint elszakadt a kurva kölök nadrágja, amit meg kell varrni, közben a munkában másfél, vagy két ember helyett dolgozni, és a 40 órás munkahét is inkább ötven.

Aztán a másik véglet, hogy csak a mexikói, vagy brazil sorozatra hazaérjek, de jó keringeni egyet a plázában, még aztán legyen hideg sör a hűtőben és a meccs alatt nezavarjbazmeg, hogy csöpög a vízcsap, és mi közöd hozzá hogy meddig vagyok a haverokkal a pub-ban blablabla...szóval. Rodeo, azért nem olyan egyszerű a helyzet, hogy sommás és egyetemleges valagbarugást érdemelnénk, akármilyen jelenséget alaposan vizsgálva, annak kialakulásáért az elit a felelős, miközben nem vitatom, hogy tényleg lehetne több eszünk, de ennyi és keveseknek adatott.

Ha meg figyelembe veszem, hogy egy sajátos 21. századi rabszolgatartó társadalomban élünk, már az is kész csoda, hogy van élet a blogon.

említettem valahol itt a részvételi demokrácia és részvételi költségvetés versus képviseleti demokrácia távlatait, de sajnos nem jutott az eszembe -most sem, hogy van egy mozgalom, vagy angliában, vagy az általad emlegetett usácskában, hogy azok válasszanak, azaz döntsenek a befizetett adó elköltéséről, felosztásáról, akik azt ténylegesen be is fizetik, egy csajszi a "vezérük", de az istennek sem találom már a neten, és hetekig tartana kibányásznom a gépnaplóból hogy mi a franc az elérési út. még a saját hajdani linkjeimet sem hozza fel google. asztakurva.
@@rodeo36: jaegtoer:

"hetekig tartana kibányásznom a gépnaplóból hogy mi a franc az elérési út."

persze nem csoda, mire három gépet "átnyálazok"?
Már az is nagyon veszélyes, ha a kormányzat néha, mint Platón engedélyezte, hazudik. De mindinkább bizonyossá válik, nincs nagyobb veszély, mintha a kormányzat semmi egyebet nem tud, és nem tesz, csak hazudik, vagyis ha az egész államkormányzat a hazudozáson nyugszik. Hamvas Béla
Már évek óta mondom: hazug Orbán, hazug kormány. Gerinctelen hazudozók!
Az igaz, hogy a becsületet egyszer lehet eljátszani. Viszont Orbánjuk számtalanszor eljátssza, hogy ő becsületes. (bár ezt szerintem még ő sem hiszi)

Egyébként meg szinte mindegy, hogy az- e vagy nem, a híveinek a legszarabb ember is megfelelne. Hát még Orbán.
süti beállítások módosítása