Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirklikk.hu/kozelet/tetelesen-cafolja-orban-kampanynyito-beszedenek-allitasait-az-euronews/431552/... (2024.05.03. 21:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.24. 12:40 Fabius

Tanmese Orbán becsületéről

Címkék: fidesz orbán viktor trafikmutyi trafikos mentés

Egyszer volt, hol nem volt, a Gellért hegyen is túl, ott, ahol a trafikmutyi dúlt, élt egyszer egy Retorikakirály. Nagy mesemondó hírében állt szerte a kontinensen, mítoszteremtő szájmenésein röhögött a fél világ. Hiú és nagyravágyó emberként igyekezett valami "jelentőset és rendkívülit" alkotni, ami belépője lehet a Münchausen báró és Háry János alkotta elitklubba, hogy legendákat szőhessen belőle is a hálás utókor. Minimum. Mert legmerészebb álmai visszatérő motívumaként abban reménykedett, hogy ha jól teljesít még szindróma névadó is lehet belőle

Micsoda pech, hogy a hősmítosz építésben sem ismerte a mértéket. 

Történt egyszer, hogy az aktuális reggeli népmesemondáskor túlbecsülte önmagát, és a régi trafikosok kisemmizése fölött háborgó népét ezekkel a szavakkal igyekezett megnyugtatni: 

"Utasítottam az államtitkárt, mondtam, hogy ez becsületbeli ügy, ezeknek az embereknek a nevét gyűjtse össze, számukra a megélhetést majd biztosítani kell." 

Megörültek a régi trafikosok, na most aztán Szájhőskirály személyesen fogja megmenti őket, mégis csak van becsület vagy mi ezen a világon. Páran elhajtották a bevezetett üzlethelyiségükre ácsingózó, családi vállalkozásukba kéretlenül betársulni akaró rendszerkegyenceket, mások meg csak simán elkészítették az újabb dokumentumokat és várakoztak bizakodva. Üzletükben megjelentek a hivatalos emberek, fotóztak, ellenőriztek és megnyugtatták akit lehetett: no para, innentől sínen vagytok, mint József Attila. 

Aztán valami valahol félresiklott. 

„Július 16-án kaptuk kézhez az értesítést, amelyben a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. (NDN) közölte: nem kapunk méltányosságot, mert nem feleltünk meg maradéktalanul a felhívásban szereplő feltételeknek. Hogy pontosan minek nem feleltünk meg, azt nem közölte velünk se a levél, se azóta senki más. Apám rokkant, közel 35 éve trafikos, és 30 éve egy helyen, változatlan tulajdonosi viszonyokkal üzemelő dohányboltot vitt. Az összforgalom 83 százaléka a dohányeladáshoz kapcsolódott. Mi volt a baj?”

Igen, jól érted nyájas olvasó. A 270 régi trafikos pályázóból is 63-at talált megfelelőnek a Nemzeti Dohánymutyi hivatal. Indoklás ezúttal sincs azon kívül, hogy csak, azért mert. Ezen igazából már meg sem lepődött senki. Elvégre Szájhőskirály azt is megmondta: "Amint megkötöttük a szerződéseket, a trafikpályázatokat nyilvánosságra fogjuk hozni."- és mekkora seggszáj lett ebből is. 

A történetek után Szájhőskirály népe végképp képbe kerülhetett arról, mit jelent mikor azt mondja, becsületbeli ügy. Egyes kisemmizett trafikosok szerint a becsület olyan, mint egy szál gyufa: egyszer lehet elhasználni.  

473 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr195422792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajnálatos módon Orbán a legnagyobb becsben a becstelenséget tartja. És ez így marad, az idők bevégeztéig.
már nem emlékszem. egyáltalán honnét vették eredetileg azt 270-es számot?
@bella _ciao:

270 régi trafikos pályázott újra.

Mondjuk sokan eleve nem pályáztak a tuti bukásra számítva, de ezt hagyjuk, mert tényleg hülyeség volt tőlük.
@bella _ciao: Kitalálták a ki nem bontott pályázatok alapján. a 270 az 5400 5 %-a.
Témába vágó és elszomorító videó. :(

youtu.be/ZCigcxFSMIA
@bella _ciao:

"ma mindössze annyit mondott: Lázár János tehetséges politikus, ez jól látszik a trafikügy kezelésében is."

Az igazi geci tudja hová kell szúrni :-D
hehe, csak odaszúrt:

"Mint beszámoltunk róla, Lázár János a közelmúltban többször is túlzott gazdasági hatalommal rendelkező, "polipszerű" vállalkozásként beszélt az OTP-ről. Csányi ezzel kapcsolatban ma mindössze annyit mondott: Lázár János tehetséges politikus, ez jól látszik a trafikügy kezelésében is."
@Fabius: Na FAB szerinted??? :)

Itt van Csányi titka

A részvényeladásokat azzal magyarázta, hogy nem most, hanem jóval korábban olyan megbízást adott a brókerének, hogy egy bizonyos árfolyamszint alatt adja el a közvetlen tulajdonában álló OTP-részvényeket. Navracsics Tibor KIM-miniszter múlt heti bejelentése után ezt a szintet elérte az árfolyam, ezért szállt ki.

Csányi azt is elmondta, hogy a részvényeket egyébként is kiszórta volna, csak nem most, hanem ősszel. Az OTP-vezér ugyanis agrárberuházásra készül, azt mondja, hogy 50 milliárdot készül befektetni egy agrárüzletbe. Úgy tudjuk, a beruházási hitelhez szükséges önrész előteremtéséhez kellett Csányinak a készpénz. A beruházás része egy új vágóhíd Szegeden, és a Pick új feldolgozóüzemének a felépítése.

index.hu/gazdasag/2013/07/24/itt_van_csanyi_titka/
@Fabius: upsz, én is ezt szúrtam ki. megérdemelnék egy karamellát. csak mondom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Az OTP-vezér ugyanis agrárberuházásra készül, azt mondja, hogy 50 milliárdot készül befektetni egy agrárüzletbe. Úgy tudjuk, a beruházási hitelhez szükséges önrész előteremtéséhez kellett Csányinak a készpénz. A beruházás része egy új vágóhíd Szegeden, és a Pick új feldolgozóüzemének a felépítése."

Csak lehet abban valami, hogy termőföldet is akar venni.

Tud valamit?

Egyes elemzők szerint két fő ok állhat az eladás mögött. Egyrészt Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter múlt keddi bejelentése, miszerint újabb devizahiteles mentőcsomag összeállításán dolgozik a kormány, másrészt pedig Orbán Viktor kijelentése a bankadóról, amely a "következő tíz évben biztosan fennmarad".

Számos elemzés szerint lehetséges, hogy Csányi - finoman szólva is kiváló kormányzati kapcsolatainak hála - már előre tudta a kormány terveit, azok nyilvánosságra kerülése előtt, így pedig a bankvezér úgy döntött, rekordgyorsasággal hagyja el a süllyedő hajót. Amennyiben a döntés úgy szól, hogy az ügyfelek a szerződéskötéskor érvényes árfolyamon fizethetik ki a hiteleiket, vagyis teljes egészében elengedik nekik a tartozás árfolyam-különbözetből adódó részét, akkor az akár 250 milliárd forintos "veszteséget" is jelenthetne az OTP-nek (a veszteség természetesen relatív az évek óta tartó nyerészkedés miatt - a szerk. ). Amennyiben tehát a kormány magáévá teszi a Jobbik által már számtalan alkalommal javasolt, de akkor blődlinek, marhaságnak tartott javaslatot, a hazai bankrendszer valószínűleg kénytelen lesz szembenézni azzal, hogy a nyerészkedve összeharácsolt pénz egy részét végre vissza kell adniuk.

És ez bizony már nem nagy biznisz. Akkor már inkább az agrárium...

alfahir.hu/miert_vonul_vissza_csanyi_sandor
melléklet:

Száműzi a devizahiteleket
a kormány

A kormány szerint veszélyes a deviza lakáshitel, inkább forintban adósodna el.

www.origo.hu/gazdasag/20130724-szamuzi-a-devizahiteleket-a-kormany.html

Varga a forintot és az OTP-t is leütötte

www.origo.hu/gazdasag/20130724-varga-mihaly-devizahitelekkel-kapcsolatos-bejelentesere-a-forint-es-az-otp-reszvenyek-arfolyama-is.html

13:20

EUR
296.14

USD
223.70

CHF
239.18

BUX
18397.75 +0.39%

MOL
16250 +0.62%

OTP
4324 +1.84%
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szerintem hazudik. De speciel én nem is vártam, hogy majd igazat mond.

Egyébként semmitmondott. Semmi olyat ami már ne hangzott volna el. Felesleges csimbumcirkusz.
Hit, Remény, Szeretet.
I. (Rettenetes) Viktor, a félázsiaiak királya megvédi és megmenti azokat, akik hisznek és reménykednek benne, meg szeretik őt.
Hogy jön ide a becsület, mint absztrakt fogalom?
Gabriel szokásos baromság, ez a megoldás ugyan úgy tovább ássa az ország sírját, mint az eddigi eszement ötletelés amit a qrmány csinált, most az annyira elővett Róna Péter /kit a jobbik annyiszor anyázott már/ ő sem ért egyet ezzel a megoldási tervvel.
@bella _ciao:

Megettem egyet az egészségedre :-))

Okrzyki!
a katarzis átmenetileg elhalasztva:

OTP
4395 +3.51%
@Fabius: jaja. semmi sem történt. mosolyognak tovább, az asztal alatt meg próbálják elkapni a másik tökét. aztán lehet, hogy csak a szorongatás helyett csak egy simogatásra fussa.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerintem a felvételkori árfolyamon forintosítással igen. Én szintén támogatom.
Poszthoz:
Sokat nem tudok hozzátenni. Erre senki nem fog emlékezni azokon kívül, akiket személyesen érint. Nem fog erre hivatkozni az ellenzék. De a társadalom sem. Mert elfogadja, hogy a politika ilyen. Ott nem kell betartani az ígéreteket. Csak, ha azok pont az ő személyéhez szólnak. Mert azok be nem tartása, na az felháborító! :)) 15 éve cenzusos választójog mellett érvelek. Innen nézve valóban nem felelek meg a jelenlegi demokrácia-felfogásnak. :)
@Fabius: ööööö izéé .............. ide tessék belegondolni valamit :P :D
Mondád, hogy Pollandiában voltál, volt valami hír, vagy visszhangja a lengyel politikusoknak utasított megvédjük Viktortról?
@bella _ciao: igen, ma az én napom van. majd este tessék megünnepelni
@Penivaldes: most melyik?

2013. július 24., szerda - Kinga, Kincső és Tecső napja van

hircsarda.blog.hu/
@sírbateszezazegész:

"Mert elfogadja, hogy a politika ilyen"

Ezzel a becsületbeli ügyezéssel speciel nem ezt fogadja el. Hanem azt, hogy a becsület mint olyan nem létező fogalommá válik. Aki ezt nem kéri ki magának annak ez nem fontos.
Csányi

Szvsz bassza meg az anyját. Ma ismét megmutatta, miért az egyik legnagyobb gátja ő annak, hogy mo élhető ország legyen.
A kamu befektetési indoklásával, a meghívott média jelzésértékű szűrésével, a kormányfőnek való egérút meghagyásával (!...b+ mint a kulcsok őrzője...ez elfelejtette, hogy mindenét nyúlta ő is!), minddel csak tényleges erejét mutatta meg. Pintér hol áll?
Egyszer már leírtam a bajnai-adomány kapcsán, nem akarok olyan országban élni, ahol mindenki ezek faszát akarja szopkodni. Az egyik legtöbbet ártó ember a hazának. Mert miatta is éltek mutyilandon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az átlag lengyel véleménye nagyon más rólunk, mint amit a propaganda és az a néhány viktoriánus tüntető tol. Általános kérdés arrafelé, ebben a környezetben hogy merünk mi itthon vállalkozni, meg egyáltalán pénzt tartani határon belül.
off, de...
Kedves Fábius, restellkedve megvallom, tegnapi idézetváltásotokat Jéggel nem sikerült sem felismerni, sem kiguglizni(igaz túl sokat nem is gyötörtem), és az állam egy kissé leesett.
Ám, mai hasonlatod "...innentől sínen vagytok, mint József Attila." már sikerült megértenem, és eléggé dermesztően hatott rám.
Lehet, túl konzervatív vagyok?
Csányit meg a vigye el a láp asszonya meg a többieket is
@Fabius: pedig nem kéri ki magának. a cikkben szereplő lászlóból is a tehetetlenséget, a lemondást érzem ki.
Ez a rész a legjobb, jól odabasz lézernek:

"Az OTP vezére kitért az oligarcházásra, illetve a polipozásra is. Szerinte "néha 1-2 ember tesz megjegyzéseket, de ez sosem izgatott nagyon” - jegyezte meg, majd konkrétan Lázár Jánost említette, aki már többször is lepolipozta Csányit. "Lázár urat nem ismerem személyesen olyan jól, de nagyon tehetséges politikus, láthatjuk, milyen jól elintézte a trafikügyet” - vágott vissza. Az ide-oda mondogatásokról úgy vélte, hogy szerinte nem az a nagyfiú, aki állandóan beszól, ez a kisfiúk sajátossága."
hvg.hu/gazdasag/20130724_Index_Itt_van_Csanyi_titka
@AKIsTUDATLAN:

A tegnapi idézetek egy kevéssé ismert Victor Hugo műből valók. Mára választottam ismertebb hasonlatot :-)
@bella _ciao:

A tehetetlenségen és a lemondáson kívül van még alternatívája Lászlónak? Ő legalább a sajtóig elment az esetével ahelyett, hogy szó nélkül lenyelte volna ami történt.
@Fabius: senki nem kéri ki magának. Morál az nem számít ma a politikában. Ezt a társadalom határozta el, mikor az első felmentést adta a saját oldalának a hazugságra. Itt is röpködnek a tehetséges, rátermett, zseniális jelzők politikusokkal kapcsolatban. Mi bújik meg a jelzők mögött? Az, hogy hogy tudja átvágni, kijátszani a másikat, hátba szúrni. Valójában helyesebb lenne a ravasz, alattomos, aljas jelzőket használni velük szemben. Csak akkor meg miért is szavaznék rájuk?
Szóval orbán becstelensége senkit nem zavar rajtad kívül (meg még sokakat, akik úgy gondolkodnak, mint te). Mert a becsület egy relatív fogalom ma sok ember számára. De ez szigorúan az én gondolatom erről.
@Fabius: Ma másból is kibukott ez a téma és a cikkel is Téged erősít:

"Egyáltalán nem biztos, hogy Orbán Viktor tudatosan hazudik, és biztosan nem akar bődületes baromságokat mondani. Csak ténynek veszi azt, amit szeretne, és senki sem szól neki, hogy nincs úgy. Vagy elhiszi azt, ami az eszébe jut, esetleg a vajákos tanácsadói mondanak neki, azok pedig csak olyat súgnak, amit szívesen hall. És mivel ő egy a népével, mármint azzal a körülbelül kétmillió emberrel, aki mindenképp rászavaz, a népe is ezt hallja szívesen, és rá fog szavazni."

hvg.hu/velemeny/20130722_Ilyen_orszagnak_ilyen_miniszterelnok
@Spániel:

Lázár, a kisfiú. Ez egyre jobb :-D
A kövér futbalista becsületéhez képest egy szál gyufa,igazi gentlemanus!

De mit is várhatunk egy olyan országtól, ahol arra büszkék,hogy minimáliselnökük egy elmeháborodott cigány,irányítói a gátlástalanság, nemzeti színekbe burkolt maffiája, jobbszélső támogatóit pedig, egy szláv terelgeti?
Komolyan felmerül a megrökönyödött emberben,hogy ezekhez képest gyurcsány, valóban Isten áldása volt.
Az még érdekelne,vajon Svájc Miniszterelnökének nevét,miért nem ismeri egyszerű közember Európában?
@sírbateszezazegész:

Én meg azt gondolom, hogy aki becsületbeli ügyként emleget valamit, és segget csinál a szájából, az egy becstelen beszélő fasszá válik.

Meg azt is gondolom, hogy ezt semmilyen politikus esetében nem lehet szó nélkül hagyni, mert azzal az amorális társadalom felé megyünk. Én ezért baszogatom a hozzám közelebb állókat is.
@Spániel: ugyanígy próbálják relativizálni horthy felelőségét is. rátolni azt az őt körülvevő gonoszokra. de ezzel nem vonok párhuzamot orbán és horthy közé.
@a kormány embere: főleg hogy nincs is kifejezett miniszterelnöke
@Spániel:

Ja, egyetértek Tokfalvy meglátásaival.
Knósszosz merre van??? :)

Bréking nyúz! – Boeing 737-500-asokat lízingel a Sólyom Airways

A Sólyom Hungarian Airways jelen pillanatban tartja sajtótájékoztatóját a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es Terminálján, ahol Vágó József vezérigazgató jelenti be a légitársaság terveit.

Az eseményen egyik kollégánk is jelen van és jelentette, hogy a magyar magáncég 6 darab Boeing 737-500-ast bérel az induláshoz. További információkkal és a beszámolóval folyamatosan jelentkezünk majd.

radarfigyelo.hu/2013/07/24/breking-nyuz-boeing-737-500-asokat-lizingel-a-solyom-airways/
@Fabius: már rég az amorális társadalom regnál. Mutass politikust/közszereplőt, aki morálisan elfogadható, aki példa. Sokat/számosat nem tudsz.
Alapállásunk egyező. Ha ezt nem érzékelhetően jeleztem, azt tudjuk be korlátaimnak a gondolataim megosztása során.
@Penivaldes: nem. A becsület az örök. És nem.változik.
@Fabius: szerintem a hvg hajtotta fel, de mindegy. nem, nem tudom, mit lehetne tenni. maximum szavazni ellenük.
@sírbateszezazegész: álmaidban kedvesem ott, de valójában nem. kevésnek van elve túl a hatalmat de rögtönön
Találtam egy táblázatot - több, mint érdekes:
Öregségi nyugdíj legkisebb összege (kecske nálkül) időszakonként
Időszak Összeg
2013. január 1. 28.500
2012. január 1. 28.500
2011. január 1. 28.500
2010. január 1. 28.500
2009. január 1. 28.500
2008. január 1. 28.500
2007. március 1.27.130
2007. január 1. 26.830
@Penivaldes:
Tényleg?
Nem láttam az elesettek listáján.Talán túl hosszú a sor.
@Dr. jenőke (jenőke): asszem, ez a szociális alapon járó nyugdíj, tehát aki nem dolgozott életében vagy csak pár évet, az kapja eztet a horror összeget.
Namármost, aki pediglen dolgozott - mongyuk - 42 évet, az akár a két-háromszorosát is magáénak tudhassa. Ebből sem meg abból sem lehet megélni.
@Penivaldes: ez jól hangzik, csak nem igaz. Mindenki tudja mi a becsület. Csak sokan inkább önszuggessziót alkalmazva magukat becsületesnek állítják be, legalább saját maguk előtt. Szerintem ez sok energiát elvisz. Nézd meg lázár, rogán hatékonyságát. Ők ilyennel nem foglalkoznak.
Orbán meg igen. Nem is hatékony. A többiek meg téblábolnak körülötte zavartan, mint kezdő buzik a gőzfürdőben.
és egy másik szarvastól, háborús készülődés. :))

Csányi Sándor szűk körben tart sajtótájékoztatót

most.444.hu/assets/sites/2/tumblr_mqfsqrH22G1qdtmevo1_500.jpg
Üdv.
1. Csányi nem hülye. Nem fogja elmondani a teljes igazságot.
2. A devizahitelesek megmentése a Jobbiktól való szavazat elvételéről szólt.
3. index.hu/belfold/2013/07/24/nagyon_bedurvult_a_fidesz-_bajnai-ellenes_kampanya/ Nem vagyok hajlandó elolvasni, de az tetszik, hogy Mesterházynak tíz perc alatt 1300-val megnőtt a szavazata. Ez a tisztességes szavazás! Plusz annyira hülyék, hogy nem fogják fel, hogy látszik, hogy honnan jön a szavazat. Valaki szóljon már nekik. :)
@sírbateszezazegész: tudni tudják. csak nem alkalmazzák. a becsület mesebeli szó lett nekik.
ez a kezdő buzis hasonlat jó
lázár felvállalja magát igen
@bella _ciao: saját szemszögéből mindenki az. VI Sándor is megvolt győződve arról hogy ő egy becsületes ember
@Spániel:
Ez az alapja a közigazgatási eljárásban a költségmentesség engedélyezésének. De ez is csak lehetőség!
A hajléktalan, bevétel nélküli személy esetében is csak lehetőségről szól a Kormányrendelet.
Nos: egy fellebbezés, ha kicsit nem figyelsz, egy vagyongyarapodási vizsgálat után könnyen fizethetsz fellebbezésért akár 2-300 ezret, ehhez jön még a bíróság, végül a méltányossági kérelmek...
Ne tudd meg!
@sírbateszezazegész: már akartam mondani, jobb a kunhalmi. meg legalább oktatáspolitikában nyomul, amihez ért.
@Penivaldes:

"a becsület hiányszó lett "

hiánycikk
@bella _ciao: iszonyat energia elmegy orbánnál arra, hogy magát szuggerálja.:)
@bella _ciao: én bárkinek alakítok fan-clubot!

Ki akar belépni a kunhalmi fan/fun-clubba?
@bella _ciao: na a tükör önálló volt, és nem hízelgett
@Penivaldes: cöcö. felbuzogott magácskában a vastagnyakú református?
@V-PORT:

"Valaki szóljon már nekik. :"

A két fül között nincs semmi, amiben megakadhatna a szó, így átsuhan:))
@Penivaldes: ???? Mi a baj/gond/neheztelés forrása,kicsim?:))
@Evezős: megkaptam a másikon:))
Lekötelezel:))
@bella _ciao:
:-DDDDDD)

(Csak azt akartam jelezni, hogy nem biztos, hogy Sanyi bácsi dönti el, hogy mi legyen ővéle a közeli s távoli jövőben ....)
@bella _ciao: arra alakítson valamely hölgy:))
@bella _ciao:

" legalább oktatáspolitikában nyomul, amihez ért."

Nem ért:)
@Spániel: Tehát le lehet vonni azt a következtetést, hogy qrvára megéri negyven évet végigdolgozni, annyival, de annyival jobb annak, aki ezt teszi, mint annak, aki nem, hogy ezt el sem lehet mondani ....
@sírbateszezazegész:

"15 éve cenzusos választójog mellett érvelek. Innen nézve valóban nem felelek meg a jelenlegi demokrácia-felfogásnak. :) "

szintén zenész.
@Evezős: ez is neked akart menni

bella _ciao · www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo 2013.07.24. 14:59:21
és egy másik szarvastól, háborús készülődés. :))

Csányi Sándor szűk körben tart sajtótájékoztatót

most.444.hu/assets/sites/2/tumblr_mqfsqrH22G1qdtmevo1_500.jpg
@sírbateszezazegész:
Hát ... elég ritkán esik meg, hogy bármely fórumon összefutok olyannal, aki majdnem száz százalékig azt gondolja, amit én ...oszt akkor szoktam örülni.
Ennyi.
:-)
A kormányfő visszautasította azt a vádat, amely szerint politikai szempontok alapján születtek döntések a pályázaton. Százas nagyságrendben vannak baloldaliak, akik dohánybolt-koncessziót nyertek - mondta, majd úgy fogalmazott: „szelíd ember vagyok, tehát nem fenyegetőzésképpen mondom, de hogy ha mi egyszer politikai szempontokat akarnánk egy ilyen pályázati rendszerben érvényesíteni, ott egy, azaz egyetlen baloldali sem nyerne”. De nem politikai szempontok, hanem a pályázatok minősége alapján születtek döntések – hangsúlyozta.

Orbán Viktor leszögezte ugyanakkor azt is: „sohasem fogok hátat fordítani a saját támogatóinknak”. Feltette a kérdést: „miért lenne baj, ha egyébként a mi értékrendünket valló vállalkozók is, ha megfelelnek a pályázatokon, nyerhetnének?” Hozzátette, nem értene egyet azzal sem, hogy valaki csak azért ne nyerjen, mert az ellenzékkel szimpatizál, „de hogy a saját szavazóinknak, híveinknek, támogatóinknak hátat fordítsunk csak azért, hogy mi, politikusok kevesebb bírálatot kapjunk, ezt sosem fogom elfogadni”. Ezeket a bírálatokat el kell tudni viselni, mert „ha a saját híveink sem számíthatnak ránk, akkor kicsoda számíthat?” – fogalmazott.

mandiner.hu/cikk/20130517_ha_azt_akarta_volna_orban_baloldali_nem_nyert_volna_trafikot
orbán - becsület. orbán - becsület
orbán - becsületesség.

akárhogy mormogom, valahogy nem passzolnak össze.
@jaegtoer: akkor két nem-demokrata beszélget...:))
lehet, hogy hallott semjén doktorijáról, oszt felheccelte magát?

Mick Jagger politikus akart lenni

hvg.hu/kultura/20130724_Mick_Jagger_politikus_akart_lenni
@jaegtoer: @sírbateszezazegész:

""15 éve cenzusos választójog mellett érvelek"
"szintén zenész."

Jól értem? A felcsuúi polginak, kapával a szájában lenne szavazati joga, egy Ferge Zsuzsának meg nem?
Fabius, honnan szeded, hogy az orbánnak van becsülete? A családjában senkinek nem volt, nincs és nem is lesz becsülete. Az idősebb orbán geci véletlenül annak a természetvédelmi területnek számító tőzegláp közepén kapott bányászati jogot 200 hektár tőzeg bányászatára, ahol az összes többi engedélyt visszavonták.
Az öreg becsülete is addig terjed, hogy a pénzét számolgatja.
Mellesleg ilyenkor az Illés és a Sólyom miért nem ordibál? Csak a zengői bazsarózsa és a a Nagymező utcai fák érdekesek természetvédelmi szempontból?
Minden más le van szarva, ha a főnök faterja akar ott dolgoztatni?
@bella _ciao: még kamaszként, vagyis inkább semjén heccelte fel magát ezen, hogy ha énekessztár nem lehet akkor legyen politikus.
@Orica Középföldi: @Penivaldes: hát vegyesen, de végzettséghez és adófizetéshez kötném...tudom nem jó megoldás, de magam nem szeretném az isten-királyságot vállalni:))
@AKIsTUDATLAN:

Victor Hugo: Viliquierben (kiadó: Lyra Mundi)
@Orica Középföldi: ha jól értem őket, a cenzus alapja a zenetudás lenne (erre utalhat jaegtoer "szintén zenész" megjegyzése). :)) biztos szeretik, ahogy schmitt pali zongorázik.
@sírbateszezazegész: nem jó:(
adófizetésessel nekem a gondom, hogy kizárja a következő generációt, azokat akik még nem fizetnek adót. nekem ez így nagyon ciklusos tervezés, és nem olyan amivel hosszútávra lehet
végzettség alatt mit értesz? mi legyen az alap?
sose higgyetek kommancsoknak/dakotáknak és más rézbőrű benzűlötteknek !

a felcsuti csodacsatár egy dologban kiráj:

C I G Á N Y K O D Á S -ban...
@sírbateszezazegész:
Én biztos nem fogom elfelejteni, mert az egyik leggennyesebb, legcinikusabb húzásuk volt ez a szinte teljesíthetetlen pótpályázat!

Azt egyébként lehet már tudni, hogy a méltányossági alapon elbíráltak ugyan mit fognak kapni a gutaütésen kívül? Hogy mire volt jó ez az egész azon kívül, hogy semmire?

Orbán becsületéről meg leginkább a Bankszövetség tudna mesélni szerintem, igaz, ők el vannak foglalva azzal, hogy hatodszor is tátott szájjal kövessék Orbánt a faszerdőbe a legújabb devizahiteles-mentés kapcsán.
ehhh, a kevesebb több lenne, lufinak érzem ezt is...

Sólyom Air: Álmos vezérnek hívják az első gépet

A Sólyom hamarosan megkezdi működését, és elindítja első gépét, amelyet Álmos vezérnek kereszteltek el - jelentette be a cég vezérigazgatója a társaság első sajtótájékoztatóján.

hvg.hu/gazdasag/20130724_Solyom_Almos_vezer
@sírbateszezazegész:

Szép lenne:)) Van egy iskolázatlan politikai garnitúra aki nem szavazhat. Marad a komondor. mint távlat.
Támogatom:))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Aztán majd ha lesz az Árpád vezér akkor kivonják a forgalomból? hogy történelmi hiteles legyek
@bella _ciao:

mindennek van határa! tessen azonnal abbafejezni, de legalábbis megkukulni ebben tárgyban, vagy legalább is értelmezés ilyetén történő kiferdítését határozottan mellőzni!!

asztakurva!

méghogy schmittpali! azé ez már több mint durva!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Álmos Előd Ond KOnd Hapci Vidor Kuka...

a hetedik/utolsó gép Kuka lesz ?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Gábriel csak ezen fog utazni. ))
Olmos, jó kis spanyolos. :))
@jaegtoer: annyit mondhatok én láttam közvetlen közelről.
én mondtam hogy a rep társaságot is IKARUSZ nak kellene hívni mint a buszgyárunkat... az is bejött nagyon...

Ikaruszair... vagy Ikarosair
@sírbateszezazegész: na és, akikre savaznánk, azokra milyen feltételeket állítanál? gondolom, két év kötelező galliai tartózkodás, franszia nyelvtudás stb.
@bella _ciao: Képzeld ha viktor meg rock énekes. ;)
a gettó épül:

Csordogálnak a családok Ócsára

Szeptemberig negyven család költözik be az ócsai lakóparkba.

hvg.hu/itthon/20130724_ocsa
@Penivaldes: Ha így haladunk, akkor a harmadiknál azt fogjuk mondani, hogy az Ondóval utaztam? :))
@Penivaldes: én is, sőt kezet is fogtam vele. nagyon álmos volt. belőle lesz a sólyom air első gépe?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lehet, hogy jobban járunk, ha a '89-es beszédét nem prózában nyomja, hanem rockban. mert mára csak a fehérvári huszárok maradtak.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): bankszövetséget (mint ahol a tagok többsége villanyásni időnél nem többet találkozott a becsülettel, majd el is vetette azt) a becsülettel és orbánnal kapcsolatosan a "bagoly mondja..." jut eszembe.

Bárki fog arra emlékezni, hogy orbán megszívatott megint sok embert feleslegesen, cinikusan? Nézd meg, az ellenzék arról beszél, amiröl a fidesz akarja. Miért hagyják, hogy a fidesz tematizáljon?
@sírbateszezazegész: Nézd meg az ellenzéket. Mesterházyt simán megeszi vacsorára.
@Penivaldes: Én már csak szórakozom. Ma felbosszantott ez az Index "szavazás", de amúgy az egész egy nagy hülyeség.
Paprika: ahol magyar élelmiszereket kapni

Egységes arculattal, minden nagyobb orosz városban lesz üzlete a Paprika Kft.-nek

privatbankar.hu/agrar/paprika-ahol-a-magyar-elelmiszereket-aruljak-259861
@Penivaldes:
Nemzeti Légi Szaporító Repülőgép ?
talán SzarPorító.
@bella _ciao: nem. De az azért valóban lehet igény, hogy ne azokon dőljön el a sorsom, akik saját maguk ellen szavaznak és erről még csak tudomásuk sincs...és nem azért kellett volna küzdeni, hogy a választójog feltétel nélküli legyen, hanem azért, hogy a feltételeket minél többen teljesítsék...de én nem örülök annak, ha még nálam is ostobábbak döntik el a választások kimenetelét...ha meg nem vagyok hajlandó adót fizetni, akkor a közpénzek elosztásába mi jogon szólnék bele?
@Penivaldes: Percenkét vagy 100 szavazat! Ennyi nyugdíjas nincs is. A hülyeség és a hazugság bosszant. Most már értem miért vagyok egész nap ilyen morcos.:)
@V-PORT: na nyugdíjasból van sok, csak jönnek elő a búvóhelyeikről:)
@Dr. jenőke (jenőke):

"Százas nagyságrendben vannak baloldaliak, akik dohánybolt-koncessziót nyertek - mondta, "

a számos anomália mellett megfér az a diszkrét kérdés is: és honnan tetszett ezt tudni Főnök, nem csak a narancsok vannak számon tartva, hanem a balosok is? minanitt!? asztakurva!
@V-PORT: az index a status quo fenntartásában érdekelt...mesterházy számomra szintén becstelen figura...hogy hogy vitatkozik, érvel azt nrm tudom...ez még nem derült ki számomra..
Egy biztos számomra: igazat egyik sem mond...
@Penivaldes: Internettel együtt. :) Azért az jó, hogy valaki(k) ráérnek szavazni, bár az előzmény állandó kitörlése kicsit macerás.
Már felkészültem Mesterházyra és 4 év Fideszre. :(
@sírbateszezazegész: Sehogy. Szerintem alkalmatlan, de legyen boldog, zsinórban másodszor lehet miniszterelnök-jelölt, és másodszor bukik.
@sírbateszezazegész:

"akkor két nem-demokrata beszélget...:)) "

mellékvágány:)
abbafejezni, vagy fejek hullanak!:)
@V-PORT: egy Mesterházyra nem lehet felkészülni:)
@Orica Középföldi:

ha zsuska nem fizet adót, akkor neki se. de ez most mellékszál.
-no comment-

A Wizz Air mindent vitt a Malév-hagyatékból

Mindent vitt a legnagyobb közép-európai fapadosként számon tartott Wizz Air, amit kinézett magának a tavaly februárban csődbe ment Malév hagyatékából.

hvg.hu/elet.utazas/20130724_A_Wizz_Air_mindent_vitt_a_Malevhagyatekb
@Penivaldes: Hülye vagy!:) Vicces lesz az biztos. Bár ezt itt nem tudjuk majd megbeszélni, mert én akkor kiszállok.
melléklet:

Rosszul jártak a kis cégnél dolgozók
A kkv szektor 71 százalékában reálbércsökkenés, vagy minimális növekedés következhet be.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/kis_cegnel_dolgozik_van_egy_rossz_hirunk.560167.html
@sírbateszezazegész: az adózos feltételt még értem. mégy, bemutatod a szavazóbizottságnak a nav igazolást, irány a fülke.
ám a végzettséget nem. inkább egy gyors iq tesztet javallanék, ott a bizottság előtt iziben.

vicclap.hu/vicc/15351/
@V-PORT: kiszállsz a nemzet robogó vonatjából?
@bella _ciao: na akkor minden esélyem elvesztem a választásra:((
hmmm, ebben is van meggondolandó, lehet köpködni, de nem tartom hülyeségnek amit mond:

Gyurcsány három lépést javasol a devizahitel-ügyben

A devizában felvett jelzáloghitelek kamatát a felvett hitel devizájának alapkamatához kötné Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, aki a Demokratikus Koalíció (DK) nevében három lépést ajánlott a kormány figyelmébe a devizahitelesek rövid távú megsegítésére.

hvg.hu/itthon/20130724_Gyurcsany_harom_lepest_javasol_a_devizahi
@Penivaldes: Ki. Maradok, de nem kommentálok. Aztán majd lehet, hogy a nemzet robogó vonatjából is átszállok egy egy jobb
kormányosba.
Ki legyen a baloldali miniszterelnök-jelölt?
Bajnai 1455
Mesterházy 4559
Gyurcsány 356
Más 587
Ezért maradjak?
@Penivaldes: jajdejóóóóó nekünk, össze is rakom a ledarabolt elsőbbségi szép levelet :D
@V-PORT: igen. Ez nem számít, tudod te is. Ez manipuláció.
@sírbateszezazegész: Tudom. Csak a bosszant a hülyeség.
@Penivaldes: Annyira jó, hogy megértesz, :))
A becsület olyan erkölcsi értékeket jelent, melyek különböző mértékben vannak jelen az egyénekben, és amelyeket ennek megfelelően elismerünk.
Így merül fel az a kérdés, hogy melyek azok az értékek, amelyek alapján Orbán Viktort etekintetben elismerhetünk és becsületesnek találunk.
Korábbi és jelenlegi regnálása azt igazolja, hogy nála nem elsődleges önbecsülési kritérium a becsület, ebből eredően nincs is belső igénye erre. Márpedig aki nem törekszik önbecsülésre, abból az emberből hiányzik az önkontroll is, melynek segítségével követni tudná az emberség, a tisztesség, segítőkészség és más nemes erények jelenlétét magában.
Ugyanakkor szakadatlan elismerésre törekszik, azonban ennek alapját nem értékekben, erkölcsi normákban és a becsületben tételezi fel.
@V-PORT: most miért mondod, szár nyalunk mint a turulmadár:

Hosszú távon a lakosság kiadásait növeli a hulladékgazdálkodási piac "államosítása" − mondták a Napi Gazdaságnak szakértők. Eddig mindössze 18 szolgáltató kért minősítést

www.napi.hu/magyar_gazdasag/tomegek_kerulhetnek_utcara_sokba_kerulhet_az_ujabb_atszervezes.560138.html
@Mariann19: igen ez igaz, de kár ennyi karakter rá.
- gátlástalan, önző, antiszociális, messianisztikus,
@Mariann19: mellékletek:

Matolcsyék arculatot váltanak, mert "a lakosság ezt akarja"

A Magyar Nemzeti Bank lecseréli logóját, mert egy kutatásból az derült ki, hogy a jelenlegi nem tetszik az embereknek. Az új arculatot augusztus 20-ára időzítik.

hvg.hu/gazdasag/20130724_Matolcsyek_arculatot_valtanak_mert_a_lako

-------------------------

Vargáék nagyon örülnek a brüsszeli döntésnek

A kormány örömmel fogadta, hogy az Európai Bizottság eláll a távközlési szektorra kivetett különadó miatti keresetétől; ez megerősítette azt a kormányzati álláspontot, hogy a különadó távközlési ágazatot érintő rendelkezései teljes egészében összhangban vannak az uniós joganyaggal, azaz nem sértik az engedélyezési irányelv rendelkezéseit - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI megkeresésére szerdán.

hvg.hu/gazdasag/20130724_Vargaek_nagyon_orulnek_a_brusszeli_dontes
A harmadik gyerek hozza majd a sok pénzt
Vagy nagyon szegénynek kell lenni, vagy legalább három gyereket kell nevelni, hogy jól járjunk az új családi adókedvezménnyel.

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20130724-a-sokgyerekesek-orulhetnek-a-csaladi-adokedvezmenynek.html
@Orica Középföldi: @jaegtoer:

tegyük tisztába.

látható hogy magyarországon a képviseleti demokrácia csődöt mondott.

van azonban a tárházban

részvételi demokrácia, részvételi költségvetés és van a cenzus. ezeket lehet kombinálni. kombinálni és ne kombinézzon senki, mer izé....:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a fix befutós bolondot, a monomániást, a mentális sérültet, a túlkompenzált komplexusost kifelejtetted a jelzők közül. Az etikai, etnikai gátláastalanságot, a mentális labilitást szintén...
@sírbateszezazegész:
Mert koncepciótlan, tehetetlen, lusta faszok, akik a saját töküket nem találják a gatyájukban már három éve. Vagyis kb. azért, amiért legfeljebb a protestszavazatok gyűjtőhelyeként szolgálhatnak, hiszen ezen a blogon sem egyszer volt téma, hogy nagyjából hogyan lehetne felépíteni egy stabil, előremutató ellenzéki együttműködést, és ennek a mostaniak a nulladik lépését sem voltak képesek megtenni, de a hatalomosztogatás, az megy. Hogy kiket akarnak megszólítani eredményesen és milyen elvek mentén, az szerintük kevésbé fontos, mint hogy melyik választási kerületben kinek a szájából szopják be leginkább az emberek az irdatlanul üres lufit, ami jelenleg a kormányváltás.

*******************

Egyébként nem tudom, valaki megválaszolta-e már a keretes részben feltett kérdést, de tippem lenne rá, mert úgy emlékszem, a feltételek között szerepelt az is, hogy a 20 éves és 5 éve fixen veszteséges trafikon kívül a trafikos család semmilyen más jövedelemmel nem rendelkezhetett, még nyugdíjjal sem(!). Viszont ha a trafiktulaj papa rokkant, akkor gondolom még részesült a korábban nyugellátásnak minősülő rokkantnyugdíjból. Máris megvan a kizáró ok, ráadásul olyan ok, ami az első pályázatnál még előnynek számított, és amely feltételért önmagában jár a Legnagyobb Féreg Díj.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

már megint más vesszejét vezetik a csalánosba.

remélem a gyerekbőlélésre életvitelszerűen berendezkedettek sem járnak majd túl rosszul.

"jól járjunk az új családi adókedvezménnyel."

hiedelem. ez már középtávon is csak vinni fog, mert amit hoz azt elviszi az infláció.
megint olyan pénz lesz elköltve, ami mögött egy fikarcnyi munka se lesz. faca!
@jaegtoer: szerinted?

Még ha akarnának se...

Nem esznek a cigányok kezéből
A Detki kekszgyár hiába nyert 19 milliót új munkahely létesítésére, helyieket nem alkalmaz.
A cigányok tüntetnek, a gyár kussol.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fvideo%2F2013%2F07%2F24%2Fkekszgyar_tuntetes%2F
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Máris megvan a kizáró ok, ráadásul olyan ok, ami az első pályázatnál még előnynek számított, és amely feltételért önmagában jár a Legnagyobb Féreg Díj. "
Ihaj:-)
@Mariann19: oops, kezdek megkavarodni:

Matolcsy mellébeszélt az inflációs célról

Matolcsy tévedésből mondott keddi sajtótájékoztatóján magasabb inflációs célt a Magyar Nemzeti Bank hivatalos céljánál, és nincs szó az inflációs cél emeléséről a Privátbankár értesülése szerint.

hvg.hu/gazdasag/20130724_Matolcsy_mellebeszelt_az_inflacios_celrol
@Penivaldes: jövőhét szerda aranyom... nem ma... csak neked rohan az idő, ahogyan kézenfogva sárbantosszal rohangáltok a naplementében:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: arról hallgatnak, hogy a lakosság arculatváltás alatt kuszaszem lecserélését értette.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: öööööö akkor neked is ................................ és ide szabadon beleképzelhetsz minden szépet :P :D
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nem, te vagy az első válaszadó. Talán a valódi gond az volt, hogy mások által megkapott körzetben volt a trafik. Persze a kiírás eleve nem teljesíthető feltételeit nem érte támadás az ellenzék részéről sem. Csak annyi kellene a protest-szavazatokért tenniük, hogy azt mondanák: nyerek és mindenkinek megadom a lehetőséget dohántermék árusításra; vagy nyerek és vagyonelkobzás lesz a mostani népnyúzóktól..vagy valamit, de ne azt új pályázat; kaszinó, ha az állam a tulajdonos; betartjuk a jogállami kereteket még azokkal szemben is, akik azt lerombolták... nem tudom, tisztában vannak-e saját nevetségesen szánalmas mivoltukkal?:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nademiértis? Mert volt pofámkodni elmenni egy kis Sámsonért, Stiegl-ért, Eggenbergért elmenni a szomszédba? :-)
@Penivaldes: Jahh a vágyak beteljesülésekor pedig gyün az atomvillanás:-)
Viktorbánnak egynapos memóriája lehet,ezért várják el a birkáiktól is ugyanezt,szerencsére csak 1 milka birka van ennyivel nem nyerhet a narancsmaffia,hehe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

olvastam. hosszúra nyúlna és sehova se vezetne.

ha a cikkíró bemutatná a portákat is (MIND!), kerekebb lenne a "tudósítás".

főként a dolgozni vágyó kezeken a körmöket.
@sírbateszezazegész: Mit vársz Te ettől a mai ellenzéknek mondott készpicsamelegmálétól? Ezek reggel felkelés után önként kenik magukra a szart, csak hogy ki ne lógjanak a nagy közös biológiai masszából.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hali!
Távollétedben a magatartásom érdemjegye 5-ös, ahogy megigértem.
Örülök, hogy újra hozod a nyerő formádat, itt vagy megújhodva.
A képek gyönyörűek, köszönöm szépen.
Egyelőre én még csak a telken lévő stégről néztem bele a perspektívába, Szív ajánlatára olíva olajjal barna színt varázsoltam magamra.
Most már leszel?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Közben pont megtaláltam a választ. Bár gondolom itt sokan olvasták már, de aki nem, az figyeljen, mert ütni fog:

mandiner.hu/cikk/20130702_hatvan_regi_trafikos_maradhat_decemberig

Igen, az egész méltányossági hercehurca annyi, hogy a hatvanpár régi trafikosnak, akik már legalább két évtizede csak a trafikból élnek, adtak még 6 HÓNAP türelmi időt, hogy találjanak valami teljesen más megélhetést! Hát nem gyomorsav-pezsegtetően rendesek ezek a fiúk?! Nem ám azt mondanák, hogy "Jól van, papa, negyven éve árulja a Szofit a bungijában, van még öt éve a nyugdíjig, akkor vigye végig már a boltot", de nem ám, mert ahhoz emberség kéne!

Na, pont az ilyenekért hányok sugárban, amikor a trafik meg Lázár János egyáltalán csak szóba kerül!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: off: egyébiránt a rezsicsökkentős tévéreklámkampány a sirdogáló kisgyerekkel, a pénzt számoló gaz kapitalistával, a múlthónapi reklámdíjasok 3. helyezettje:-)

És ha sikerül, bemásolom a hozzá tartozó kritikát:

"Ezt muszáj megmagyarázni. A reklám kivitelezésében a nyolcvanas évek színvonalát sem haladja meg, de ez az igénytelenség itt a helyén van. Ettől lesz ereje, mintha egy szőrös, mosdatlan agresszív szörny lépne be üvöltve a kozmetikázott hölgyek és urak délutáni koktélpartijára. Iszonytató, de csak rá figyel mindenki. A benne megfogalmazott üzenet is hazugság persze, de nem bírtuk abbahagyni a röhögést. Minden képkockája és minden betűje zseniális. Ikonográfiailag egyszerre idézi meg a náci és a kommunista propaganda emlékezetesebb elemeit. Van itt a hazát a fejünk fölül eladó, a machinációs paktumot kézfogással szentesítő pecsétgyűrűs, karláncos "tőkés", a pénzt a felhőkarcoló(!) hatvanadik emeletén görnyedt háttal, dörzsölve, sátáni vigyorral számláló, az asztalon aranyrudakat felhalmozó "bankár". Ez a szpot maga a történelem, önmagában esettanulmány arról, hogyan lehet a képek és a szöveg erejével egy hazugságot elhitetni az arra amúgy is fogékonyakkal. " :-))))

www.kreativ.hu/kampanyjelentes/cikk/a_legjobb_kampanyok_juniusban
@Penivaldes: kérlek! csak az kapjon cenzust, aki részvétét nyílvánítja valamelyik nagy halottunk ravatala előtt. így természetesen a cenzus alapja egy már megváltott sírról szóló igazolás lenne. mert, ha rosszul választ, akkor...
vagy. cenzust csak megfelelő sörismerettel rendelkező egyén kaphasson. ebből egy a blog szakértőiből felállított bizottság előtt kell vizsgáznia. így a választáson való részvételt megejthetjük a helyi krimóban is.
@Penivaldes: Nagyon szépen, és nagyon szép tónussal.
Szív ajánlotta, és a színhatáson túl a bőrnek is jót tesz.
@sírbateszezazegész:
Pedig ha ezt a pótpályázatos dolgot végigviszik, akkor szerintem ez pont azokat a gennyes anomáliákat tárta volna fel, amikre a Fidesz egy jelentős része épül. De mint mondtam, a tökük megtalálásának hiányában erre ugye nem volt eszük.

Nekem éppen ezért volt szinte az első pillanatoktól kérdéses (a feltételek teljesíthetetlensége mellett), hogy ugyan mi a bánatos paripapéniszre jó ez az egész, hiszen arról szó sem volt, hogy méltányossági alapon új koncessziókat osztanak (hiszen ezzel alapjaiban rúgták volna fel a 2000 lakos/trafik szent és sérthetetlen elvét), már kiadott koncessziókat nem vehettek el jogorvoslati lehetőség hiányában, az meg elég valószínűtlennek tűnt, hogy a kiadott koncessziók ne indulnak el időre (ahogy kb. 30-40 kivétellel ez így is lett), és főleg azokon a helyeken, ahol a méltányossági trafikosok vannak.

De azóta megvan a válasz, méltányossági alapon 6 hónap türelmi idő jár, trafik nem.

Hát csak ennyire kicsinyes a Fidesz!
@bella _ciao: hogyhogyhogy? és mindegy melyik nagy halottunk sírja előtt?
a második elvetendő. nekem a sör sárga/barna és rossz szagú. ezzel elmondtam róla mindent
@jaegtoer:
Atyaég!
Mecsoda vájtfülű, túlművelt?! társaságba kerültem.:)
Az még megy, hogy te beidézted, de ez a bloggizda honnan ösmerte?
Megöl a sárga irigység.
@Penivaldes: persze, de minimum 185 cm magas legyen.
hát... ha sör nem. de vigasztalódj, a sirbatesz és jaeg kombó zenei cenzusába sem fértél bele.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ha nem költői kérdés volt, akkor az a válasz, amit jeleztem. Amit b+ egy dávid ferenc is már kimondott a takszövök kapcsán: ha meg kell halni, akkor legalább állva tegyük azt. Valami ilyesmit.
Én, sajátos helyzetemnél fogva (mindeggyikkel fasírtba vagyok!; ha mást nem, de legalább ezt fel tudom mutatni:)) jól elvagyok bárki is van hatalmon...csak rossz látni...főleg a megalkuvás lelket nyomorító terjedését...főleg úgy, hogy bulgáriában 34 napja nyomják a rallyt folyamatosan...mi meg? ...ahol laktam, volt egy falfírka: "üres falak, szolga nép"...sokszor eszembe jut...viszont én egy olyan helyen vagyok ahol guy ritchie, tarantino bármikor forgathatna egy saját transpottingot, vagy a félelem és reszketést las vegasban...szarrá röhögöm magam itt...mint egy másik létsík...:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
1. Közvéleménykutatás az MNB logójáról?
Ez az MNB legnagyobb problémája, mert az embe
reké nem, az biztos.
2. A magasabb infláció téves bejelentése lehet,
hogy valójában az igazi cél, csak nem a kommu
nikációban. Magasabb infláció, magasabb adóbe
vételek.
3. Az eu telekomadóval kapcsolatos döntése már
tegnap is meglepett. Lehet, hogy nem is ne
künk szólt, hanem a franciáknak,
máltaiaknak és spanyoloknak. Csak mi is
benne voltunk a pikszisben.
@bella _ciao: "Jamie Oliver is olívát tesz mindenre."
Látod, lehet, hogy ez is csak álca az életszínvonalunk csökkenésére.
Nem veszünk méregdrága napolajat, hanem beugrunk a spájzba, jól megkomponált ideológiával magunkra kenjük, mint csodaszert, ami marad, megy a zöldsalátákra, mert húsra már nem fussa.
@Penivaldes:
Igen, gondolom azokon a piacokon hatalmas kínálati űrök vannak, főleg úgy, hogy akiknek legalább 20 évig volt trafikjuk, azok legalább negyven évesek, ami eleve a legkeresettebb korosztály manapság a munkaerőpiacon:S...
@Mariann19: ja ja főzés közben, egy csurgatás ide egy oda
nol.hu/belfold/tarki__a_fidesz_26__az_mszp_11__a_jobbik_8_szazalekon_all
Durva, hogy én ennek örülök? Nem gondoltam volna, hogy eljutok odáig, hogy Mesterházy=Orbán. Még Gyurcsány is szimpatikusabb.
@Penivaldes: Ezt most mire értetted? :)
Májusban, amikor Orbán azt mondta, hogy minden volt trafikos megélhetését biztosítja, éltem a gyanúval, hogy Al Capone is megirigyelné
endresy.blogspot.hu/2013/05/orbani-trafikszamhaboru.html

Azóta biztos vagyok benne.
@sírbateszezazegész: " ha meg kell halni, akkor legalább állva tegyük azt". mondta gróf és bemászott a csúnya hitvese mellé az ágyba.
@Penivaldes: a halott magassága. valahogy teljesítenie kell a nagyság kritériumát.
@Mariann19: és mindezek után -megspórolva a drága horvátországi napozást- be lehet feküdni pirulni a sütőbe.
@bella _ciao: mindenről csak az jut eszedbe...de ez jó, mert legalább a fajfenntartás biztosítva van:))
@sírbateszezazegész: nem egészen mert ha csak gondol rá attól még nem lesz fajfentartás:)
@sírbateszezazegész: nono! nem mindenről. selmecicit látva egészen másra gondolok.
@Penivaldes: honnan tudod, hogy nem tudok olyant, akár uri geller módra, tv-n keresztül mukodve
@Penivaldes: te csak játszol itt a férfi szívekkel...
ez nem volt tőled szép. nagyon nem volt szép.
@sírbateszezazegész: nagyon fan vagy. valóságos fanfan. az állva halós mondat alapján, benned reinkarnálódott gerarde philipe.
@bella _ciao: inkább fun...hamár kunhalmi:)
GP? Majdnem..;)
@Penivaldes: ki dobott el? volt egy tényközlés, majd annak igazságtartalmáz nem cáfoltad felhívásra sem:)..kedves
@bella _ciao: csak engem dob el magától mint egy falevelet:((
@sírbateszezazegész: sosem játszottam senkivel sem.
bántottál, igazságtalanul. és ez fáj belül. nagyon fáj.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Cél: a prémium kategória!
737-es Classic flottával… hápersze.
Árleszállítás volt a Mojave sivatag second hand repülős boltjában, vagy mifene történt? A MALÉV 500-600-as madarai, amik a kutyának sem kellettek már, odarepülték bontásra. Kifutott vasak, az NG (737 Next Generation) 7-8-900-asai piacra dobása után, a franc sem vesz már ilyeneket.
Debezzeg mi!?

Sejtettem, hogy kurva nagy kamu a kép, ami terjedt:
www.origo.hu/i/1307/20130716-a-solyom-hungarian-airways-legitarsasag-latvanyterve10.jpg
Vadi új A 320-as, hat darab… aluggyáelszépen kisbalázs.
Szóval kiderült, hogy nem igaz (ez se).
Ésakkor ezek után kíváncsi lennék az állítólagos ománi, meg mitttudoménmilyen arab befektető sejkekre, mennyi olajuk van?
Aggyak kölcsön a Suzukimból pár decit? És a slotok, meg egyéb „apróságok”?
Ha már prémium, akkor Heathrow, Schipol, vagy kiugranak a lamans csatornya fölött és tempó jobbra, avagy balra?

Bocs, de ez az egész egy röhej.
Egyenlőre.
nem tudom ezentúl hogy leszünk de ez..(((
@Penivaldes: nem...nem bántottalak...a fájdalom meg ne legyen...jó...mivel tudlak megvígasztalni...drága:)
@sírbateszezazegész: legyél kedves hozzám. ennyit kérek.
meg vigasztaljál engem nagyon
@Penivaldes: ÉN mindig kedves voltam/vagyok hozzád...meg most nagyon vigasztallak:))
Apropó....tán semmi alapja nem volt a felvetésemnek?
@Penivaldes: főleg azok után, hogy valamidet ünnepelni kell most este, úgy illene viselkednie, mint egy boldog kutyának, farofelcsapva körbeügetni.
@sírbateszezazegész: nem, mindig hűséges voltam hozzád meg mindenkihez.
@Penivaldes: hiszek neked:))...főleg, hogy mindenkihez az voltál:))...mea culpa...;)
@Penivaldes: nem tudom, délelőtt közölte még a másik posztnál, hogy este ünnepelnünk kell őnagyságát. névnap?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na tessék!
Az elébb Gab küldött Sólymos hírt, most meg te.
A névválasztás elhamarkodott döntést feltételez. Ha majd egyszer sikerül valakinek elhitetnie velem, hogy ebben a buliban nincs semmiféle kormányzati érdek és állami pénz, akkor stimmel az Álmos név, amit maguk a cégalapítók tanáltak ki.

De ha mégis rakott bele kampánypénzt a fidesz, akkor a cégvezetésnek illene lojális magatartást tanúsítania velük szemben és a munkásságukra tekintettel a madaraknak olyan neveket adniuk, amelyek a szellemiségüket hűen tükrözik; például Sisa Pista, Angyal Bandi, Savanyú Jóska, Rózsa Sándor, a többi kortárs betyárról nem is beszélve.
@Penivaldes:

"Tehát György Sándor Lajos. Akár egy magyar szociológus neve is lehetne!...
Azt nem tudom még pontosan, hogyan jelentették be a nevet, gondolom valaki egy hatalmas pergamentekerccsel ellovagolt a Buckingham-palotától a Tower tetejére, ott belefújt egy vadászkürtbe és kihírdette az egész világnak, 2013. július 24. legnagyobb hírét."

cink.hu/george-alexander-lewis-lett-a-kiralyi-expocaklako-neve-897375252
@Knósszosz: nana! már csak szűkebb környékem miatt is jelzem, sobri jóskát kihagytad.
@bella _ciao:
Gyönyörű környék a tiéd!
Az Őrség is közelebb van, mint hozzám.
Ha jól sejtem...
@sírbateszezazegész: jaj de jó, akkor legyél a párnám melyre ráhajthatom buksim.)
@bella _ciao:
"És mindezek után - megspórolva a drága horvátországi napozást - be lehet feküdni pirulni a sütőbe."
A felszabaduló hővel pedig meg lehet sütni egy pékségben a másnapi kiflit, hogy társadalmi haszna is legyen a mutatványnak.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
El Tajo… baszki!
Ha már ott voltál, a mélyben leledző pici tavacskáról miért nem lőttél képet?
Vagy van, épp csak irigy lennél??

Mint a Mediterráneum szerves részét imádom Hispániát (is) és ebből adódóan évek óta gyűjtöm a képi anyagokat róla.
Tudod miről beszélek, gondolom.
Szóval, miért nem fjordítottad lefele is a gépet?
@Penivaldes:
Te sem panaszkodhatsz, szerintem...:)
@Knósszosz: jól sejted. meg vannak csajok és állatkert (a sorrend tetszőlegesen variálható). tehát a nyúlnak is tudunk szállást biztosítani.
@bella _ciao: pontosan, és szerintem nyúl ellene ott. zöldterület, sziklák, völgyhíd
@bella _ciao:
Szerintem tetszene neki, feltéve, ha van bio répa (is).
@Penivaldes:
A Balcsi mindig is sokat számított nekem, kölyökkorom óta.
Irigy volnék...
@bella _ciao: az más, akkor én Hajmáskért ajánlom neki
@Knósszosz: ott van a dombon túl. ott kéklik-zöldlik.
@Knósszosz: mindent azért mégse, fránya a kényes belit. elégedjen meg műrépával.
@bella _ciao: gyakoroljon azon, aztán ha már jól tudja rágni akkor kaphat igazit
"Az összforgalom 83 százaléka a dohányeladáshoz kapcsolódott. Mi volt a baj?"

Nem volt az apádnak párttagkönyve. Az volt a baj.
@bella _ciao:
"Összedobtuk az LMP zöld programját?"
Rákényszerültünk, mert az LMP nem elég hatékony az élő "környezetszennyezőket" eltávolítani
az életünkből.
@Penivaldes:
Kedvesek, nekem volt "dísznek" kettő a kertben, úgy tizenöt évvel ezelőtt. Baromi aranyosak voltak. Aztán egyik reggelre ellopták őket.

Kurva szarul esett...
@bella _ciao:
A plasztikkal nem elégszik meg, szerintem...-:))
@Knósszosz: ki az a hülye aki kacsát lop???
aranyosak ahogy totyognak
@Knósszosz: Emberek itt vér fog folyni mondta anno Gobbi Hilda.

remélem miattam megy a párbaj
@Mariann19: jó írtad "élő környezetszennyezők", a szellemi nem passzol hozzájuk.
Meghalt egy betegem, legyetek átkozottak döntéshozók!
Dr. Csehpál Etelka: Meghalt egy betegem. 54 éves volt. 1993-tól tavalyig rokkantnyugdíjas. Tavaly elvették tőle. Ellátás nélkül maradt.

www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/meghalt-egy-betegem-legyetek-atkozottak-donteshozok
@Mariann19:
Ez gigászi feladat, hatalmas takarítógépet köllene vásárolni az ügy érdekében, de szerintem nincs rá pénz.

És a szponzorok is alszanak, meg akik szeretnének egy sterilebb országot, szartól és büdöstől mentesen.
Lehet az ellenzéket szidni, meg is érdemlik a teljesítményük alapján. De nem csak rajtuk múlik a trágya eltakarítása, ha az istenadta választó nem megy ki az utcára és tépi a száját, akkor meg van baszva az egész.

Kell egy vezető/húzó tömörülés aki az egészet koordinálja, ez stimm, de az nincs. Akkor ki mögé álljon oda a Chickenfoot nyugdíjas metál zenekar?

Hatalmas szarban vagyunk, elintézve legalább húsz évre.
@Penivaldes:
Most írjam ide?
A TASZ elvitetne. Pedig, de.
És tényleg cukkerek, ahogy totyognak!-:)))
Itt az új terv: 18 év alatt szórakozóhelyre se lehet majd menni?
Az új bűnmegelőzési stratégia felveti a közösségi rendészet megteremtését. Kezdeményezik a szórakozóhelyek szigorúbb ellenőrzését a kábítószer-fogyasztás és a 18 év alattiak alkoholfogyasztásának visszaszorítása érdekében.

www.atv.hu/
Azért elnézem az atv műsorait. Ha a megjelenések számából kellene állást foglalnom, azt gondolnám gyurcsány és a dk az ellenzék vezetője.
Mondjuk a véleménye csányiról kísértetiesen egyezik az enyémmel.
Csányi meg jelezte orbánnak és környezetének "akkor most meg kéne nézni a táplálékláncban elfoglalt helyét mindenkinek".
Én legalábbis ezt láttam.
@bella _ciao: "A szellemi nem passzol hozzájuk."
Viszont zavarodott elmék tudnak olyan pusztítást végezni, mint a mindent elsöprő cunami.
Mint látható, védtelenek vagyunk ettől a sorscsapástól.
@sírbateszezazegész: ferencünk olyan karakter aki képes elhitetni magáról hogy paripa pedig döglött ló.
@sírbateszezazegész: csak szerintem te már öregecske vagy hozzám képest
@Penivaldes: nem igaz. Legalább lát a pályán.
@Penivaldes: kicsim , téged megsütött a napocska:))
@Dr. jenőke (jenőke): jó ideje nem értem hogy GyF-re egyesek miért tekintenek úgy mintha ő lenne a mennybéli magasságos. nekem ő túl van becsülve tehetségileg, képességileg. egy nagy manipulátor.
@sírbateszezazegész: lát, lát. egyébként meg legyen ő a vezére az összefogás nevű viccnek
@Penivaldes:
Mi, helyesen ki a viszonyítási alap?
@Knósszosz: "Ha az istenadta választó nem megy ki az utcára."
TGM legutóbbi megnyilvánulása is hasonló jóslatokat tartalmaz.
Azt hittem, biztatóbb jövőt következtet ki a nagy eszével, de totál borúlátó, sőt kilátásai szerint legalább 10 évig a helyzet változatlanul fennmarad.
Hozzá tette azért, hogy a kasza, kapa közben szóba jöhet.
Ami még izgalmasabb, hogy a realista elemzők szerint 2016. lesz az az év, ahol a gazdaság
nem tartható fenn.
A folyamatokból ki is olvasható.
Na, ettől félek én igazán!
@sírbateszezazegész: az volt gyanús hogy már 15 éve cenzust akarsz. tudod én mit csináltam 15 éve. másodikos voltam.

na?:)
@Dr. jenőke (jenőke): én nem hasonlítok, vagy viszonyítok senkihez. a jelen elitben egy sincs akihez lehetne
@Mariann19: már volt három részre szakadt orszég, igaz nagyobb területen. valami ilyesmit idéz elő orbán, de lehet múltidőben is, idézett.
@Penivaldes:
Akkor hogyan van túlbecsülve?
Az mást jelentett volna, ha szerinted érdemtelen bármilyen megbecsülésre, mert--- és itt jössz Te.
@bella _ciao: meg 4 részre szakadt hála a Thököly nevű pojácának
@sírbateszezazegész: "csak szerintem te már öregecske vagy hozzám képest" hehe, ezt se nekem mondták.
@Penivaldes:
A kisgömböc is manipulátor, sőt, ő aztán...
De igazából szarmanipulátor, zéró intelligenciával és beszari habitussal.
(Kivel áll ki fésztufész vitára?)
Lehet mondani ezt-azt Gyurcsányra, oké, de én Rodeó véleményét osztom a megítélése tárgyában, ha nem is minden pontban, de a lényeget tekintve igen.

Aztán mostan lehet utálni, de akkor is.
@Penivaldes: az általánost kezted:)...na és?...én meg már akkor is láttam a gondokat:)
@Dr. jenőke (jenőke): ne forgasd a szavaakat. arra utalok hogy nagyon sokan el vannak ájulva tőle, és nekem nem világos miért.
egyébként meg őszintén megmondva nekem tökmindegy hogy ki lesz az ellenzék vezére, meg ki lesz a megmondó, és ki lesz a miniszterelnök jelölt.
kb 3 évig reménykedtem hogy képesek lesznek tényleg változtatni, de azt látom hogy csak a hatalomba való bejutás. színjáték.
@Knósszosz: nekem a nagy igazságbeszéddel is vannak gondjaim.
@Mariann19:
2016?
Szerintem 14-ben nem lesz fordulat (persze ez magán agymenés), de hosszabb távon talán jobbat tenne nekünk.
Ha váltás is lenne, az kurva nyögvenyelős lenne és ízekre szednék ezek a szarházi fideszdroidok az új kormányt.

Van jobbik és van még pár székház, amelyek a késő őszi kánikulában öngyulladnak majd, ha...

Aztán majd lesz az ami lesz, én csak beszélek össze-visza.
Bocsi!
@Penivaldes:
Nem forgattam semmit. Kíváncsi vagyok.
Nem múlt el, de abbahagytam.
@sírbateszezazegész: de ugye nem vagy túl öreg hozzám??
te mindent látsz amit én nem. _)
@bella _ciao: sztem a "görény", mint eposzi jelző használatának jogáért ma nagy előnyre tettél szert a többiekkel szemben:)))
@bella _ciao: gondnok??? jaj hisz azok 60 és a végtelen közti öregurak. :)
@Dr. jenőke (jenőke): már én is. elvesztettem a reményt. én már 2018 felé tekintek
@Penivaldes:
Nem feküdtem le Ferencnek, csak azt mondom: nem vagyok hajlandó azt a követ fújni, ami mindenszarokozójának bélyegzi, ennyi.

Mégegy: ha Gyurcsány a Sztüx hajósa, akkor a dagadt, csámpás focistára milyen jelzőt alkalmazzak, he?
@sírbateszezazegész: elfogadom, annál is inkább, mivel éppen egy vadászgörény mászkál körülöttem.
@bella _ciao:
A három részre szakadást gazdasági rétegződés szerint érted?
A szétszakadásra az a jellemző, hogy a politikai és gazdasági csoportosulás nem fedi le egymást az embercsoportokat illetően, így nincs egység a rétegek között.
Ez az ellentmondás az akadálya annak, hogy a közös akarat nyomán létrejöjjön a változás.
@Knósszosz: ne bomolj, az is hülyeség amikor ő a patás ördög a fidesszótárban. de az is amikor korunk legnagyobb államférfijának állítják be.
@bella _ciao: hiába mindenki megtalálja a maga társaságát..
@bella _ciao: állítólag intelligensek. Ez igaz?
aug 18-án felszáll a Sólyom, de még nem tudni hová

esetleg amerre a pockok vannak?
@Knósszosz:
Ugyanígy gondolom, hogy 2014 után is marad minden a régiben.
Az is igaz, hogy egy másik kormánynak átvenni ezt a romhalmazt azt jelentené, hogy még a 4 évest ciklust sem tudná átvészelni. Hajlok erre a gondolatra.
Lehet, hogy nem olvastad a tegnapelőtti hsz-emet a devizahitelesek ügyének megoldási szándék okáról.
Azt gondolom, hogy az ügy azért került napirendre, mert a Jobbik kilátásba helyezte a devizahitelesek védelmében az országos zendüléseket. Márpedig a Jobbik eszközei veszedelmesek, tűzfészkek kialakítására alkalmasak, és a kormány ezzel tisztában van.
Hogyne lenne...
@Mariann19: is. gazdaságilag, társadalmilag, lövészárkilag... tudom, nem fedi le. a fideszesek illik a boldogok a szellemi szegények kifordított idézet.
nem vágyom összeborulásra, megelégednék a tompa szemkben felcsillanó felismeréssel.
@sírbateszezazegész: most miért?
jó nem vagy akkor öreg, sőt ifjonc vagy tele energiával, és tettekkel.
@bella _ciao: alá kéne aknázni az egész kócerájt képletesen aztán bumm neki
@Knósszosz: Ne értetlenkedj már. Azt mondták, hogy azért kell 737-500 mert azt az elején olcsóbban tudják lízingelni. Itt a sajttáj rövid videója is.

www.airportal.hu/ap/viewtopic.php?t=14819
Bárki bármit mond/ró fel gyurcsány hibájaként, azt, hogy bukását az okozta, hogy a már akkor is elkésett struktúrális reformokat akarta végrehajtani az tény. Az is tény, hogy a fennálló rendszer kritikáját csakis tőle és schiffertől hallod.
Mindenki más a fennálló rendszer fenntartásában érdekelt, vagy azt legalábbis nem bírálja (bajnai-pm), hanem mintegy konstans, megváltozhatatlan realitásként fogadja el. Ez pedig szarházi magatartás.
@sírbateszezazegész: igaz, bár ez itt csak 10 hetes (ez annyi görényben, mint peni emberben? 6-8 évig élnek). sokat kell még tanulnia.
@Penivaldes: kérjül el nyúltól a kézigránátot? már próbálkoztam, de smucig volt, mint fab a karamellával.
@sírbateszezazegész: ok, de vajon ez csak a 2. fidesz kormány korra vonatkozik, vagy kegyeskednek elgondolkodni azon ami itt 20 éve megy? mert én a másodikat nem látom. csak azt hogyha megbukik Orbán akkor minden oké lesz, és csuhajja.
@Mariann19:
Spec nem az én kútfejemből származik ez a - később bukjon de akkor rohadt nagyot - gondolat, bár megfordult a fejemben, mielőtt mások mondták volt.

A dzsobbik (ahogy vázoltad), meg asszisztálni fog egy esetleges hatalom visszaszerzéshez (ha.?), 2006 tapasztalatai sokat nyomnak majd a latban.
De, ha minden úgy alakul, ahogyan azt a nagymester kiötlötte, vonagabcsi szétnézhet az OBI kertészeti osztályán, az akciós kapák és gereblyék között, mert ő is seggbe lesz rúgva.

Mindenki így jár, aki egyetlen szavát elhiszi a trógernek. Majd megtapasztalja ő is.
@bella _ciao: 10 hetesen? Hihetetlen:) az nagyon rövid idő!
@bella _ciao: "Megelégednék a tompa szemekben
felcsillanó felismeréssel."
A felismerést a jól működő propaganda gépezet
folyamatosan kapitális hazugságokkal akadályozza.
Ne reménykedj!
@Knósszosz: kapa és gereblye? nem a showbiznic az egérút, ha rájuk jár rúd. izé akarom mondani, ők járnak a rúdra.
@Dr. jenőke (jenőke): valóban az. Én az ellenzék helyében semmi mást nem tennék, csak engedélyt kérnék a doktornőtől, hogy leközölhessem a levelét. Egy ilyenbe kormányok buknak bele élhető helyeken.
@Penivaldes: nem, nem fehér, vadas. így mondják ezt, olyan, mint a vad rokonya.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Perszepersze... az elején olcsóbban.
És a végén?

A transzkontinentális tervezett desztinációk meg?? Kölcsönkérik a Travoltától a 707-es retró dzsetet? Vagy egyenesen A 380-ast fognak lízingelni?

Ez egy kapitális baromság, amikor olyan légitársaságok olvadnak össze a puszta fennmeradásuk érdekében mint az American Airlines meg a Delta.

Röhej
@Knósszosz: A Jobbiknak ez a devizahitelesk melletti kiállás harci zaja a szavazatszerzés jegyében történik, ami nem jelenti azt, hogy az ügy lecsengése után nem lesz a Fidesz szekértolója.
A látszat ellenére.
@Mariann19: kiölöd belőlem a reményhalat? nade nem hagyom magam!
@bella _ciao: én már kiöltem magamból. te is csatlakozhatsz
@bella _ciao:
Ja!-:))
Most mennék degleni.
Jó éjt neked és mindenkinek!
Reggel ötre meló, de kilencre itthon bevásárolva és elégedetten, hogy a kurva melegben nem kell mennem sehova.

Majd olvaslak!
Meg a többieket is, jójéj-T!
@Knósszosz: Szerintem Vona már régóta nem hisz el semmit vitykának. :)
@Mariann19:
Pont jól látod, legalább is az én megítélésem is ugyanez.
Legfeljebb nem találtam el, oszt??

De nem zavar(na), te, mint szakértő ugyanazt mondod, szóval akkorénkurvajóllátom!??-:)
Puszi, jó éjt!!!
@Knósszosz: Pedig nekem úgy tűnik, komolyan gondolják. Te nem így látod?
követem knoszi példáját. holnapra viharokat mondanak. rápihenek. ciao!
Ezt láttátok már??? :)

TGM a liberalizmusról és a demokráciáról

youtu.be/iQvrN8EKdDM
@bella _ciao: "Na, de nem hagyom magam."
Imponáló ez a keménység. Jelzem, ezt is vártam tőled.
@Knósszosz: Nemhiába az egy húron pendülés már mióta.
Jó éjt! Pussz!
én is megyek aludni. szép álmokat nekem
Varga Mihály: "a devizahiteleket ki kell vezetni a piacról."

Kásler Árpád: "Szerintem meg Vargáékat kell kivezetni a parlamentből, de minél gyorsabban." :"

youtu.be/07qjdfq6sok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

mi tú...ih möhte (ómagyarsiralmas)

me too...I'd like to

yo también...quisiera

jajajajaja

y

brühüyyy

a só joml'ég i tár sas ág álmosai Tő Hő tő 'M
@V-PORT:

y tú percepción lo más brillante de los ál mos

brühüyyy
@Mariann19:
ezek mind emberi kritériumok orbán pedig nem ember csak egy szar lapostetű

brühüyyy
@sírbateszezazegész:
Sete milagres que o Papa fez e você não percebeu

Em vez de sete pecados, sete milagres. A passagem do Papa pelo Brasil já provocou fenômenos suficientes para serem estudados por décadas. A seguir, sete coisas que ninguém consegue explicar, verdadeiros milagres de Francisco.

1) Andou de carro no Rio de Janeiro de janela aberta e não foi assaltado.

2) Fez o povo brasileiro aplaudir um argentino.

3) Andou no meio da polícia do Rio e não apanhou.

4) Encontrou Renan Calheiros e não foi acusado de nada.

5) Encontrou o governador e não gritou: “Cadê Amarildo?”"

6) Ficou engarrafado no Rio e não apareceu nenhum vendedor de Biscoito Globo.

7) Usou saia em Copacabana e não levou cantada.

brühüyyy
@Dr. jenőke (jenőke):
a pennike egy kis pisis aki assziszi pedig bundabugyi

brühüyyy

éljen gyurcsány sokáig!!!!!!
@Penivaldes:

"__hála a Thököly nevű pojácának__"

Kedves Peni!

Konkrétan miért is volt pojáca Thököly Imre?
Kiegészíthetnéd az alábbi szócikket a Wikipédián, és még számos "helyen"

"Késmárki gróf Thököly Imre (Késmárk, 1657. szeptember 25. – İzmit, 1705. szeptember 13.) kuruc hadvezér, 1682–1685 között Felső-Magyarország, majd 1690-ben Erdély fejedelme.

Ifjúkora óta ellenséges érzelmeket táplált a Habsburg-házzal szemben, elsősorban a protestáns vallásgyakorlás és a rendi szabadságok megsértése miatt. Fiatalon, 23 évesen választották a kuruc hadak főgenerálisává. Törekedett a mozgalom Erdélytől való politikai függetlenítésére, ami 1682-ben sikerült török támogatással. Ugyanakkor egészen hatalma 1685-ös elvesztéséig nem szakított véglegesen Béccsel, számos alkalommal kezdeményezett béketárgyalásokat, felajánlotta a császárnak biztosítandó fegyveres támogatást a török kiűzésére, ám feltételeit az udvar rendre elutasította. Ezt követően tevékenysége fokozatosan kiszorult a Kárpát-medence területéről. 1690-ben a zernyesti csatában aratott győzelmével átmenetileg sikerült megszereznie az erdélyi fejedelmi címet, de végül a császári csapatok elől meghátrálni kényszerült. A karlócai békét követően élete végéig az Oszmán Birodalom területén élt száműzetésben. A anatóliai İzmitben hunyt el 1705-ben."
@Penivaldes:

az elég konkrét volt amit írtam.

csak gondolkozni és dönteni képes polgárok kellenek hozzá. csakhogy ez itt nem működik, mert az ingyenéléshez szokottak, és a gyagyák mindig leszavazzák progresszív erőt bármilyen irányultságú is legyen, s arról se lehet megfeledkezni, hogy ebben az országban mindenki túsza mindenkinek.

az aktívak a nyugdíjasoknak és fordítva, a többség a kisebbségnek, kisebbség a többségnek, cigány a zsidónak, zsidó a cigánynak, mindkettő a magyarnak, és mindez fordítva, a vállalkozó az alkalmazottnak és fordítva, a gazdagabbak a szegényebbeknek és fordítva....blablablabla...

erre mondják, hogy Mo. végletekig atomizált társadalom.
@jaegtoer:
annyi talán nem mond ellen a zatomizál -t nak, ha azt mondom mondvacsinált és félreértett érdekek mentén szétzilált bürgenyáj

brühüyyy
Mije van ennek az aljas tolvaj hazaáruló elmebeteg féregnek?
Golyót neki!
@rodeo36:

az ellentéteket, a túszhelyzetet hitvány törvényekkel, intézkedésekkel maga a "törvényhozás" és a kormányzat gerjeszti, generálja.

Az érdekek nem félreértelmezettek, hanem (gyakran "értelmiség" és az "elit" által) elsősorban félremagyarázottak, ezt követően az az eccerű kétkezi polgárokon röhögnek -utóbb- a félreértelmezés miatt, ám utóbb amikor kiborul a bili, és szar az élet akkor kussolnak, és egymásra mutogatnak. jó példa erre a mind orbán hatalomhoz jutása, mind a devizaalapú hitel.
Mert koronaúsztatáson vekengtek, meg a 16 milliós támogatást kapott orbáni szőlőbánya kft és az nevezetes taggyűlése, miközben Wekler 200 milliót kapott ugyanabból a kalapból a semmire.

Tehát itt a több érdekcsoportra szakadt őplitikai-gazdasági-kulturális elit közös nevezője az, miképpen lehet a legjobban átverni a "kisembereket", aztán hogyan lehet őket manipulálni a szavazat optimalizálás érdekében.

Tehát nem annyira az emberek a hülyék, hanem inkább az elit a gané.

Megaztán.

könnyedén lehet lábat törölni azokban az emberekben, akiknek egyszerűen nincs ideje elmélyedni sem a politikába, se a refinanszírozási kamatláb és a manipulált Libor-Bubor kamatok alakulásának szövevényébe, sem a devizaalapú hitel buktatóiba, mert el van azzal foglalva, hogy elvigye a gyereket az oviba vagy a nagyihoz, vagy az isibe, vagy csak elindítsa oda, aztán ha végzett a melóval, ugyanez visszafelé, de még be is kell vásárolni, a bkv meg tetű, vagy a kocsi is prüszköl, már megint számlareklamációt kell intézni, időben meglegyen a vacsora is, de takarítani, mosni, vasalni, ablakot pucolni, ágyneműt cserélni, már megint elszakadt a kurva kölök nadrágja, amit meg kell varrni, közben a munkában másfél, vagy két ember helyett dolgozni, és a 40 órás munkahét is inkább ötven.

Aztán a másik véglet, hogy csak a mexikói, vagy brazil sorozatra hazaérjek, de jó keringeni egyet a plázában, még aztán legyen hideg sör a hűtőben és a meccs alatt nezavarjbazmeg, hogy csöpög a vízcsap, és mi közöd hozzá hogy meddig vagyok a haverokkal a pub-ban blablabla...szóval. Rodeo, azért nem olyan egyszerű a helyzet, hogy sommás és egyetemleges valagbarugást érdemelnénk, akármilyen jelenséget alaposan vizsgálva, annak kialakulásáért az elit a felelős, miközben nem vitatom, hogy tényleg lehetne több eszünk, de ennyi és keveseknek adatott.

Ha meg figyelembe veszem, hogy egy sajátos 21. századi rabszolgatartó társadalomban élünk, már az is kész csoda, hogy van élet a blogon.

említettem valahol itt a részvételi demokrácia és részvételi költségvetés versus képviseleti demokrácia távlatait, de sajnos nem jutott az eszembe -most sem, hogy van egy mozgalom, vagy angliában, vagy az általad emlegetett usácskában, hogy azok válasszanak, azaz döntsenek a befizetett adó elköltéséről, felosztásáról, akik azt ténylegesen be is fizetik, egy csajszi a "vezérük", de az istennek sem találom már a neten, és hetekig tartana kibányásznom a gépnaplóból hogy mi a franc az elérési út. még a saját hajdani linkjeimet sem hozza fel google. asztakurva.
@@rodeo36: jaegtoer:

"hetekig tartana kibányásznom a gépnaplóból hogy mi a franc az elérési út."

persze nem csoda, mire három gépet "átnyálazok"?
Már az is nagyon veszélyes, ha a kormányzat néha, mint Platón engedélyezte, hazudik. De mindinkább bizonyossá válik, nincs nagyobb veszély, mintha a kormányzat semmi egyebet nem tud, és nem tesz, csak hazudik, vagyis ha az egész államkormányzat a hazudozáson nyugszik. Hamvas Béla
Már évek óta mondom: hazug Orbán, hazug kormány. Gerinctelen hazudozók!
Az igaz, hogy a becsületet egyszer lehet eljátszani. Viszont Orbánjuk számtalanszor eljátssza, hogy ő becsületes. (bár ezt szerintem még ő sem hiszi)

Egyébként meg szinte mindegy, hogy az- e vagy nem, a híveinek a legszarabb ember is megfelelne. Hát még Orbán.
süti beállítások módosítása